hits

MAKE-UP ROUTINE: øyne

27.03.2014 - 12:14 6 kommentarer

Bruker selvsagt ikke alle disse produktene på en gang, men det er de jeg pleier å variere mellom.

- Urban Decay, naked 2 palette: denne bruker jeg daglig til øyenskyggen. Som dere ser på den tredje skyggen så er den flittig brukt, hehe. 

- Urban Decay, naked basics palette: den tredje å fjerde skyggen i dette palettet er perfekt til å bruke i creasen. 

- MAC, painterly paint pot: kjempe fin øyenskygge base. Kan også brukes alene for å få litt farge og shimmer på øyenlokket.

F.h

- MAC 248 kost: plukker skyggen effektivt opp å gjør jobben med å påføre en skygge over hele lokket enkel og kjapp.

- MAC 222: perfekte blending kosten. Det er sååå viktig å huske å blende skyggene, jenter!

- MAC (vet ikke hvilket nr denne har, men den var med i en kolleksjon): denne bruker jeg til å sote den ytre v-en og å "cutte" creasen med. Utrolig handy børste.

- Urban Decay eyeshadow primer potion: god øyenskygge primer som gjør at skyggene sitter hele dagen og at skyggene blir mer pigmenterte når de påføres. Denne kunne jeg ikke levd uten, seriøst.

- Clarins eyebrow pencil, farge light brown: denne bruker jeg til å fylle brynene med når jeg har dårlig tid. Ellers bruker jeg brynspudder, noe som jeg egentlig liker mye bedre. Desverre krever det litt mer konsentrasjon og tid.

- YSL waterproof liner: perfekte lineren som ikke smitter av. Bruker som regel denne i våtkanten oppe for å få vippene til å se fyldigere ut. Genialt triks, og det utgjør faktisk ganske mye!

- Liquid eyeliner: denne husker jeg faktisk ikke hvor er fra, men den er hvertfall utrolig god.

- Diorshow maximizer: et vippeserum/primer som påføres før maskaraen. Denne gjør at vippene blir mye mer fyldige og en del lengre. Elsker denne!

- Diorshow black out mascara: denne er super på volum. Dersom jeg vil ha en intens øyenlook avslutter jeg alltid med denne for det lille ekstra. 

- Dior new look mascara: gir mye lenge, separerer fint og klumper seg ikke. Denne er fin for en naturlig resultat.

- Chanel le volume: denne må være min favoritt ut i fra alle mascaraene jeg har. Den er så sinnsykt god og gjør alt jeg vil at en mascara skal gjøre. Er du på jakt etter en ny - kjøp denne!

6 kommentarer

Silje

27.03.2014 kl.12:28

Har naked 2, digger den paletten!

Becca Alexandra

27.03.2014 kl.12:37

Mye bra :D

Ingebjørg Foss

27.03.2014 kl.13:04

Mye fint :-)

annika

27.03.2014 kl.13:35

Kan du sende meg linken til de brune skoene fra ebay i dette innlegget http://sraad.blogg.no/1395492837_del_3.html ?:-) Og hvordan var de i størrelsen?

Siri Krigsvoll Andersen

27.03.2014 kl.13:57

Grattis snuppa! Du vant linkerunden :-)

lottev

27.03.2014 kl.16:36

så mye fin sminke du har!

Skriv en ny kommentar