Når livet ikke er en dans på roser…

… Så nett-shopper jeg.

Ting er ikke alltid en dans på roser, og det er det absolutt ikke for meg heller. I dag har vært en skikkelig kjip dag… Jeg har brukt ettermiddagen på å sende avgårde pakker til dere som har bestilt fra nettbutikken min (som forresten er påfylt nå med blant annet Victorias Secret bikinier, dere finner den HER). Jeg var ute i byen en bitteliten tur også for å lufte meg litt. Ellers har jeg bare slappet av og svart på mails. Hver gang jeg har det dårlig bruker jeg å klikke noe hjem. Heldigvis er det ikke ofte jeg har det slik, da hadde det blitt ganske dyrt. Hehe! Her har dere hva jeg klikket hjem fra Sheinside denne gangen! 

Veske her 160 kr / Skjørt her 120 kr / Genser her 160 kr / Poncho her 176 kr / Boots her 288 kr


Turtleneck her 120 kr / Kåpe her 280 kr / Skjørt her 120 kr / Sko her 304 kr

 
Genser her 208 kr / Skjørt her 112 kr / Skjerf her 144 kr / Heels her 264 kr / Veske utsolgt

14 kommentarer
    1. Kjenner følelsen <3 Jeg har gått over fra å nettshoppe og trøstespising til å trene det ut 🙂 Går seg nok til snart skal du se 🙂

    2. trouble in paradise? huff…håper virkelig ikke det vennen. hva har skjedd? btw,elsker bloggen din kjære vakre isabel! du ser ut som en skinnende diamant <3

    3. Jeg har den kåpen, og jeg elsker den! Jeg kan virkelig sitte i flere timer på sheinside uten å bli lei. Kjolene de har der er også superfine.
      Jeg har lenge tenkt på å bestille den vesken, men er så redd for at den der annerledes ut i virkeligheten! Har du bestilt veske der før, og isåfall; var den slik som vist på bilder de legger ut?

    4. Går det Ann få nettsiden på norsk hehe? Jeg har hørt om noen som ikke er fornøyd med den siden, da er 4 ukers ventetid veldig dårlig kvalitet og utrolig små strl.. Hvordan syns du? Vil bestille meg noe, men vil ikke bomme helt 🙂 og hvordan er toll å frakt? Takk:)

    5. Hei :). Var inne på bloggen din for første gang nå, den ser spennende ut. Jeg gikk også inn å såg på den grå lange jakka som du har bestilt fra nettet, hvordan er str der? Er de små eller normale? Fikk så lyst på den jakka, bruker normalt L/XL på jakker og lurer da på hvilke str jeg skal bestille. Ønsker deg lykke til i det nye året :).

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg