Uken som gikk…

Ooog, vipps – der var en ny uke sust forbi! Herregud som tiden går, altså. Føler meg så gammel når den setningen plumper ut av meg, men really  – det er jo sant! Faen ass, nå er det ikke lenge til jeg blir 22 år!!! Sjuuukt. Kan tiden please stoppe?!?! Jepp, nå sporer jeg helt av her… Denne uken har vært fantastisk med masse heftige greier som  har hendt. Premierefest, tv-innspilling, Sverige – you name it. Morsomme og travle dager som kanskje forklarer hvorfor tiden har gått så fort. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS CRAVING

Kebabpizza! Pierre har mast og mast om denne fantastiske pizzaen vi skulle spise i Falkenberg, og derfor har jeg lengtet! Haha. Usunt, men fryktelig god var den!

UKENS TANKE

Kommentarfeltet mitt. Jeg er i strid med meg selv om jeg synes det er verdt å ha det åpent, eller om det vil bli bedre for meg å stenge det. Jeg vet ikke enda, jeg. Jeg elsker å lese deres fine kommentarer – det gir meg så mye glede og motivasjon, men samtidig tynger de negative fryktelig.

UKENS OPPTUR

TV-innspilling! Det er sååå gøy, jeg koser meg glugg ihjel hver gang jeg får være foran kameraet. Veldig morsomt når muligheten byr seg, spesielt når det er noe gøy. Ellers var Sverige-turen veldig hyggelig også. Jeg har kost meg masse med Pierre og hans familie ♥

UKENS NEDTUR

Hmm… Det må nok bli at jeg ikke har pratet med søsteren min. Vi hadde en krangel forrige uke, som resulterte i at hun ble ekstremt forbannet på meg. Vi har ikke pratet siden, som selvfølgelig er veldig kjipt… Familie er det viktigste for meg, så det skjærer i hjertet når man ikke er på godfot.

UKENS PERSON

Jeg vil jo si Pierre, men da det er ganske obvious (og det samme svaret hver uke, he he) må jeg være litt mer kreativ! Denne uken kroner jeg bestisen min Michelle til ukens person. Hun er god tver gjennom, og finnes alltid der for meg. Alltid. Jeg blir så fascinert over hvor godt menneske hun er, mot alle rundt seg. Jeg elsker deg, bestie!

UKENS LÆTTIS

Tlf-samtaler med Sara. Vi prater i tlf nesten hver eneste dag, og samtalene varer gjerne i èn time. Hver gang jeg prater med den dusten dør jeg av latter. Det er ikke mange som har sååå lik humor som det vi to har. Godjenta mi! Vi avslutter ALLTID samtalen med at en av oss sier “nå gidde eg ikkje snakka mer, HADE!”, og så legger vi på. Hyggelige frøkner, ass!

UKENS BILDEOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så godt og bli reunited med Mathias ♥ Skikkelig happy picture!

15 kommentarer
    1. Du nevner Pierre hele tiden, eller så skriver du om han. Det kan være ganske kjedelig å lese om altså..

    2. Hei Isabell! Jeg syns du er en kjempe nydelig og herlig person, jeg kjenner deg ikke annet enn gjennom bloggen men føler jeg kjenner deg<3 Denne bloggen er min favoritt, av alle blogger! Så du vurder å fjerne kommentar feltet, du ska ikke godta å få hat, så om du føler du må ta bort kommentarfeltet så støtter jeg deg! Hvis dette blir min siste kommentar vil jeg bare si at du er fantastisk, stå på, jeg leser hvert ord du skriver! Masse kjærlighet fra meg, Pauline ❤️

    3. Muligens en idé å legge ned bloggen dersom du ikke tåler kritikk? Når du legger deg ut som en offentlig person er det ikke annet å forvente enn at det finnes sjeler der ute som er ute etter å ta deg på de valgene du tar. Det er du selv som har valgt å være en offentlig person, samt å være ærlig om dine operasjoner. Greit nok at det er ditt liv, men er du en offentlig person så gir du også folk “lov” til å mene noe om de valgene du foretar deg.

    4. veronica: Hei Veronica. Jeg er delvis enig med deg i det du sier, men det finnes stor forskjell på kritikk og mene ting angående mine operasjoner og direkte ekle, ufine kommentarer. Kritikk tåler jeg, men hat synes ingen er noe hyggelig og det er det jeg mener med det jeg skriver i dette innlegget 🙂

    5. Hei!
      Er innom bloggen din titt og ofte, men kommenterer som de fleste dessverre aldri.
      MEN.
      Det stoppet plutselig opp for meg når jeg leste at du nå kanskje stenger kommentarfeltet ditt pga negative kommentarer?
      Dette påvirker kanskje ikke meg stort da jeg ikke har kommentert et innlegg før nå, men det at du vurderer å stoppe med noe som tydeligvis har gledet deg (positive kommentarer som du elsker), på bakgrunn av negativ imput fra ANDRE er IKKE OK.
      Du kan ikke la noen påvirke deg på noe vis. Hvis du skal, la det være på en positiv måte. Negativiet finner du ute på gaten. Du holder deg ikke innendørs fordi? Nei, fordi der vet du det finnes massevis av kjærlighet! Her også! Hold kommentarfeltet ditt åpent du, fine Isabell! 🙂 PS; De negative kommentarene tynger ikke, -“det er den ulven du mater” altså det du velger å fokusere på

    6. isabel! kan du plis fortelle om den greia mellom deg og mathias? var dere kjærester i sommer eller hva var greia egentlig?
      love ya!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg