Oslo bound


Hei fra Gøteborg! 

Nå er vi på vei hjem til Oslo. Jeg, Pierre og to kompisser av P og Danne. Det blir noen fine dager i Oslo hvor vi skal vise guttaboys rundt og feste! Champagnen er kjøpt inn og vi tar inn på suiter til helgen. Dette blir gøy! Foruten om det må jeg hjem for litt jobb. Ikke bare fest og fyll, altså. Selv om det faktisk er en stund siden jeg virkelig festet en helg. Det har vært mer eventer den siste tiden, ikke så mye byturer.

Vi skrives fra Oslo senere, fine. Jeg skal få besøk av småkidsa og gi dem påskeegg. Da blir de glade, tenker jeg! 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

13 kommentarer
    1. Elsker at du er så familiekjær!! Og til dere anonyme over, hvis dere ikke har noe snilt å si, ikke si det
      Fine Isabell ❤️

    2. Gi dere da! Hun ser flott ut! Jeg forstår ikke hvorfor dere gidder å kommentere og generelt åpne kjeften når dere bare har dritt å komme med. Grow up!
      Du ser nydelig ut, Isabell! 🙂

    3. neimen herregud da! Går det ann å si noe pent om Isabel eller er dere så missunnerlige på at hun har en søt nese og du har en nese som dekker hele trynet ditt!? Ahh, frustrert!
      Håper du får en nydelig påskehelg med masse moro og latter! <3 Og håper dere får en fin tur hjem til Oslo! Håper de skjønne småsøsknene dine blir glade for påskeegg 🙂
      PS: Beklager min krasse kommentar til deg tidligere i dag, ble bare litt frustrert og jeg er glad for at du ikke pulbiserte den 🙂 <3 Love!

    4. Lol, bli ferdig med de patetiske hate-kommentarene om nesa til Isabel. Serr, grow up peeps!
      -kos dere masse!❤️

    5. Nå begynner du kanskje å ha litt for mye fillers i leppene? Jeg sier ikke dette for å være slem, det er bare at jeg vet hvor lett det er å bli “blind” på seg selv… Akkurat som med tannbleking, solarium, vippeextension osv. Har selv gått i den fella Hehe. Nesen din er forsåvidt kjempefin akkurat som resten av deg, du er en god person isabel 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg