Uken som gikk…

Ny uke, guys! Beklager for sent innlegg, men bedre sent enn aldri? 🙂 Det har vært en super uke med masse gøy på agendaen. Halve uka ble tilbringt i Spania, og halve hjemme i Oslo. Gøy på ferie, og like gøy var det å komme hjem til familie og venner. Nå, over til ukens ditt og datt. Lets go!

Ukens bilde

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens craving

Merkelig nok er det fløtegratinerte poteter. Jeg elsker det, men suget har vært ekstremt hele uka. Noe så random, ha ha.

Ukens tanke

Jeg vil bli vegetarianer som jeg nevnte kort i et innlegg. Jeg vil gjerne lære meg mer om det, og sette meg skikkelig inn i det. Jo mer jeg hører og leser om dette temaet, jo mer får jeg lyst. Jeg er helt overbevist om at kjøttforbruket er helt forferdelig, og jeg ønsker ikke være en del av det. Problemet er jo bare det at jeg er usedvanlig kresen i matveien, spesielt når det kommer til grønnsaker. Det er det kjipe med det hele, for hva skal jeg spise da? Jeg vet jo at det er mye erstatningsvarer, og de tror jeg at jeg må teste ut snart 🙂 Håper det smaker like godt som kylling og kjøtt, he he.

Ukens opptur

Spania, uten tvil. Palmer, turkist hav, drinker, El Churasco, sol, bading, spa.. Ah! Vi koset oss så masse i varmen, og alle bekymringer ble lagt til side. Jeg elsker å være på ferie! Og det er jeg nok ikke alene om 😉

Ukens nedtur

Det å bli brent. Jeg fikk meg nok en gang en lærepenge om hvor viktig det er å smøre seg inn med solfaktor. Om ikke? Ja, da går man rundt å flasser slik som jeg gjør nå. Jeg lærer aldri!

Ukens lættis

OK, Pierre kommer til å bli sinna på meg nå, men jeg kjører på likevel! Hihi 😀 Vel, han satt å skrev et blogginnlegg, og vanligvis spør han meg litt underveis når det kommer til rettskriving på norsk. Det bruker å være ord som jeg forstår han lurer på, men denne ene gangen fikk jeg totalt latteranfall. 

Han: skrives “på” med a eller å? 

Meg: Hva da mener du? At det skal stå “pa”? *Ler meg i hjel*.
 

11 kommentarer
    1. Flott du åpner deg for å bli vegetarianer!😊 Har selv vært det i 13 år. Alltids utfordrende i begynnelsen, men etterhvert går det som en lek. Du finner masse info på nettet, lykke te!:)

    2. Hei 🙂 <3
      Jeg vil gjerne fortelle deg at du ikke er en dyremishandler (eller hva du skrev om at du ikke ville være en del av det) HVIS du kjøper kjøtt fra glade dyr. Hvis du kjøper det billige kjøttet i kjøledisken på butikken da er du med på å støtte dyr som ikke har hatt det bra, stakkars.
      Og hvis du blir vegetarianer kommer du til å gå glipp av masse gode proteiner og næringer kroppen trenger. Og vil også gjerne informere deg om en dame som prater om hennes erfaring med å være vegetarianer, hun ble alvorlig syk, og det kan aldri helbredes helt, selvom hun ikke er det nå lengere.
      Men det er jo helt opp til deg Isabel!:) Ville bare fortelle deg det:)

    3. Så fint at du tenker på å bli vegetarianer!
      Ser enkelte fortsatt tror at man får diverse mangler og lignende av å kutte ut kjøttet- men det finnes ingen næringsstoffer i kjøtt som du ikke kan få i deg gjennom et variert, vegetarisk kosthold! Gamle proteinmyter er visst vanskelig å få bort…:- )
      Det finnes gode kjøtterstatninger, men jeg tror det er stor sjanse for at du blir skuffet dersom du leter etter den ekte kjøttsmaken i soyavariantene osv… Mitt tips er å legge vekk den tanken i begynnelsen, og heller fokusere på å lage gode, helvegetariske retter! Da vil du oppdage så utrolig mange nye gode smaker som ikke gjør at du går å savner kjøtt- men selv bruker jeg også erstatninger, da en del av dem er ganske gode 🙂
      Anbefaler asiatisk på det sterkeste for alle nye vegetarianere! Gryter med masse digg som ikke en gang de største kjøttelskerne savner kjøtt i 😉 Rema 1000 sine brosjyrer middag for under 100-lappen bruker å ha en del gode, og nettet er jo fullt!
      Lykke til! Å husk at alle bidrag hjelper! Om du ikke kjører på som fulltidsvegetarianer kommer en langt med å kutte ut noe! :- D

    4. Så fint at du er bevisst på hva du spiser 😄 Ellers har jeg sett et par ganger at du snakker om ny uke på hhv søndag og som i dag, på en tirsdag. Men du vet vel at uka starter på mandag og avsluttes på søndag 😄

    5. Jeg var også ganske kresen når det kom til grønnsaker før jeg ble veggis. Men jeg kan love deg at når du setter deg inn i kjøttindustrien så er ikke dette noe problem. Og vil anbefale deg å prøve soyavarianter av kjøtt som du kan få på alle dagligvarer. Smaker minst like godt, om ikke bedre!

    6. Du angrer på at du ikke smurte deg med solfaktor fordi du flasser? Vent til dagen du får hudkreft, da skal jeg love deg at du angrer!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg