BAD ASS

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SHORTS: LEVIS / LIGNENDE HER
TOP: UTSOLGT / LIGNENDE HER
SHOES: NELLY
SUNNIES: RAY-BAN
11 kommentarer
    1. Hærrejesus.. dåkker ska faen bland dåkker i alt og ingenting.. at det går ant.. har dåkker ikje bedre og finne på !? :-S Bli flaaaau !

    2. Du er så fin ☺ liker bloggen din veldig godt. Jeg liker egentlig ikke å lese blogger, men din elsker jeg å lese for du skriver om så mye forskjellig og ting som interesserer meg. Og jeg synes du er super pen! Du er heldig som reiser så mye, skulle gjerne gjort det selv. Jeg synes du er fornuftig jeg. Ser folk skriver at det er dumt å bruke penger på å bare reise og dra vekk. Men synes det bare er bra jeg, oppleve nye ting og skape nye minner! You’re go girl!

    3. Du er så fin ☺ liker bloggen din veldig godt. Jeg liker egentlig ikke å lese blogger, men din elsker jeg å lese for du skriver om så mye forskjellig og ting som interesserer meg. Og jeg synes du er super pen! Du er heldig som reiser så mye, skulle gjerne gjort det selv. Jeg synes du er fornuftig jeg. Ser folk skriver at det er dumt å bruke penger på å bare reise og dra vekk. Men synes det bare er bra jeg, oppleve nye ting og skape nye minner
      ! You go girl!

    4. Hei! Jeg har vært en av dem som var negativ til dette med operasjoner osv, fordi jeg mener det er unødvendig. men jeg vil bare si at jeg synes det er kult at selv om du føler at du må fikse på utseende osv, så er du deg selv (virker det som vertfall) og står for valgene du tar. Det er sånne folk vi trenger, de som ikke er redde for å være seg selv til tross for at “alle” har en mening om hvordan man burde være. Det har sikkert ikke vært bare enkelt å være deg gjennom alle kommentarer osv. Du har forresten sykt mange kule klær! Digger skoene dine her! 🙂 Ha en god sommer!

    5. Heisann! Jeg og en jentejeng skal til Rhodos i sommer, så lurte på om du kunne lage en reiseguide å vise oss dine favoritt spisesteder og uteplasser, strender og generelt om rhodos by, shopping etc

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg