forbilde

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Får jeg lov til å si at jeg er rimelig provosert? Eller kommer jeg til å få kritikk for det, også? For det har seg slik at det begynner å bli vanskelig for meg å scrolle gjennom internett uten å finne en eller annen for for latterliggjøring, eller hat om meg selv for tiden. Er dette Norge? Isåfall er det ekstremt deprimerende og trist. Hva er det som skjer? Vi må tydeligvis kritisere hverandre hele tiden, og selvsagt krenke andre mennesker meninger – så fort man mener noe annet enn en selv. Henger man seg ikke på majoriteten eller er enig med mengden, ja – da er man latterlig, og helt enkelt et dårlig menneske. Hvorfor? Hvorfor har mennesker så sinnsykt store fordommer for alt og alle, hele tiden? Det minste lille man stikker seg ut, så fortjener man tydeligvis en hel bøtte med hat skylt over seg. Jeg synes at det er ekkelt hvordan både unge og voksne oppfører seg mot andre, så fort man sier noe som ikke du selv er enig i. Det er flaut at det er slik, at man ikke kan få stå frem med sine egne meninger. Man MÅ jo typ mene det samme som alle andre, for hvis ikke, må man regne med å få en hel gjeng med mennesker mot seg. 

Alle sier at som blogger, må man regne med å få hat. Det jeg lurer på er hvorfor? Nå mener ikke jeg at det ikke går an å føre en dialog med noen som er uenig, men de som slenger piss ut av seg, og siden blir hyllet av personer som leser deres oppgulp. Folk skriver “beste jeg har lest, hun fortjener å få høre det etter alt hun har gjort!”. Hva er det jeg har gjort? Endret på MIN kropp, fylt MINE lepper, forstørret MIN rumpe og MINE pupper. Også? Hva er det som er så forbanna ille? Gjør det meg virkelig til et så ekstremt tragisk og fælt menneske? Si en person som har tatt skade av det jeg har gjort, nevn én eneste person som har lidet på grunn av at jeg har valgt å endre på mitt eget utseendet? Nei, akkurat – ingen. La oss nå si at en 12-åring har slengt ut en kommentar at hun vil spare sine konfirmasjonspenger til silikon når hun blir 18 år. Når kan hun utføre denne operasjonen? Nettopp, når hun minst er 18 år! Betyr virkelig denne lille kommentaren at jeg har ødelagt denne jenta? Virkelig? Om din datter er så lett påvirkelig, er det fanken meg foreldrenes ansvar å se til at deres datter går på rett kjør. Det er ikke mitt.

Jeg får stadig høre hvordan jeg er et dårlig forbilde. Jeg kunne ikke vært mer uenig, faktisk. Jeg, som har en fri vilje, står for hva jeg mener og er ikke redd for å si det høyt. Jeg står opp for meg selv om mine meninger uansett om jeg har tusentalls med kritikere som står å peker finger. Er det et dårlig forbilde? Man kan definere et forbilde akkurat som man vil, og ja – kanskje jeg opererer meg, men det betyr ikke at jeg er et dårlig menneske for det. Det som gjør meg så fortvilet er at vi fortsatt står her den dag i dag, og slenger latterlig mye piss på nett. Kritiserer hverandre og kommer med oppgulp etter oppgulp. Nettmobbing er virkelig et stort problem, som ser ut til å forverre seg for hver dag som går.

Vel, la meg presentere kritikerne. Andre bloggere (nevner ingen navn), journalister, voksne personer og andre media-kjente ansikt. Alle disse personene med ulike jobber og plattformer i media, noen større og noen mindre enn min egen blogg. Det jeg synes er trist er at det har typ blitt akseptert å kritisere for det fulle og gi seg på de “svake” så fort noen sier, eller gjør noe som ikke går hånd i hånd med det som er akseptert av majoriteten. Vi henger ut disse personene og rent sagt mobber dem. For det er slik det har blitt. Dette kritikk-bullshitet er long gone, for det er ikke lenger kritikk. Det har gått over til mobbing. Det har blitt greit å krenke andre medmennesker. Det jeg sitter her å funderer over er hvordan man kan bruke så mye energi på å hakke ned på operasjoner og hele den pakka, mens disse godt voksne menneskene viser disse 12-åringene at, vet dere hva? Operasjoner er faen ikke okei, men mobbing? Det er kult!! Noe som ikke tar 6 år før de kan utføre på lik linje som et inngrep, er å sette seg ned bak tastaturet og gjøre det samme som det disse voksne menneskene gjør. Nemlig å nettmobbe. Om man setter ting litt i perspektiv – er ikke det ganske sykt? Og disse personene mener at mine inngrep er ille..?

Legg merke til at disse menneskene tydeligvis ønsker å fremtre som bra forbilder av den simple grunn at de ikke liker mine inngrep og min åpenhet rundt det, som kun har med meg selv og gjøre, og som ikke skader en eneste sjel. Det at disse personene kan med fullt publikum sitte å mobbe andre, og samtidig bli hyllet for det er sjukt. Er det å være et godt forbilde, mener dere? Isåfall ønsker jeg aldri å bli et. Mobbing skader, at jeg opererer min nese skader ikke.

For å vise mitt poeng her – ta en titt på instagram. Hele Norge mobber. Bare klikk dere inn på et bilde på min insta som skiller seg litt ut, og se på hatet i kommentarfeltet. Ser dere alderen på de som skriver? De er 12-år. Majoriteten mobber, mens ingen av de hverken har operert sin rumpe, pupper eller fylt sine lepper. Men igjen – alle mobber. Si meg, hvem er det som er et dårlig forbilde? Hvem er det som fremtrer som om at det å skape netthat, krangler og mobbing er okei? 

Konstruktiviteten er borte for lengs. Nå blir jeg utsatt for hersketeknikker og netthets på daglig basis. Og om det er det som får dere til å sove godt om natta, kjære kritikere, så er det greit for meg. Husk bare hvilke signaler dere selv gir ut, mens dere sitter der på deres hvite, høye hest.

94 kommentarer
    1. Isabell.. drit i det! Du er for god for det. Selvom det svir.. hev deg over det! Folk er misunnelig, sånn er det dessverre.
      Vær den du er du, vær modig og vær snill 🙏🏻 da kommer alt til å gå deg vel!
      Smask ❤️

    2. Kritiske kommentarer er jo noe du bør regne med,- tatt i betraktning ditt valg av fokus på bloggen. Måten det skrives på er naturligvis av betydning. Kritiske kommentarer er ikke nødvendigvis hat, men rett og slett ytringer fra samfunnsengasjerte mennesker som stiller seg spørrende til hva du egentlig vil formidle på bloggen. For min del er jeg sterkt kritisk til sammenblanding av shoppingfokus, endring av utseende og en ekstrem overfladiskhet. Hva vil du egentlig si via bloggen? Det kan umulig være “Be yourself”!

    3. Du er virkelig schmæsing Isabel. Det er bare flaut for haterne som orker å bruke tiden av livet sitt på å skrive krenkene ting om folk de ikke liker. tenk på det du.
      Jeg blir lei meg av å se deg være lei deg.
      Jeg elsker deg Isabel, virkelig<3 I LOVE YOU

    4. Vet du hva Isabel? drit i hva andre sier. Om det å operere deg gjør deg lykkelig, om det å forandre på utseendet ditt faktisk får deg til å være lykkelig så go for it! Du lever fanken meg bare EN gang så hvorfor høre på hva folk sier her og der? Uansett hva man gjør skal det alltid være en eller annen som skal leke eplekjekk og bedømme deg. Du er vakker uansett om du tar oprasjoner eller ikke. Om man ikke er fornøyd med noe selvfølgelig gjør man en forandring, sier ikke det seg selv? De som er så sjalue har sikkert noe de vil forandre på, men har ikke penger til det og vil la det gå utover du som faktisk har råd til det. Det er ren sjalusi på lang vei og det er virkelig ekkelt! Fortsett å stå på, jeg heier på deg!

    5. Jeg pleier aldri å legge igjen kommentarer, men nå måtte jeg bare!
      Utrolig bra skrevet Isabel! Dette var virkelig bra sagt. Heier på at denne tankegangen vil en gang stå sterkt i samfunnet.

    6. “Smoking weed doesn’t make me a bad person, just like going to church won’t make you a good person”. Noe å tenke over for alle disse haterne dine. Hvordan du kler deg, sminker deg, eller om du tar 30 operasjoner, kommer aldri til å si noe om hvordan du er. Selfølgelig, noen kan jo mene at ditt syn på deg selv ikke er helt på topp(?), men til syvende og sist så gjør det jo ikke deg til et dårlig menneske. Stå på Isabel, drit i hva alle haterne sier og mener. Hev deg over det! Klem fra fast leser <3

    7. word Isabel !!!! så jævlig enig! Vi er alle frie mennesker, la folk gjøre og tro hva de vil vi lever alle sammen her på jorda, respekter hverandres valg og slutt og døm hverandre, vi er da ingen perfekte!

    8. Det handler nødvendigvis ikke om hat eller misunnelse i alle tilfeller. Nettmobbing er IKKE greit uansett hvem eller hva det gjelder, men alle har rett til å si meningen sin når det gjelder nettopp dette. Uansett hvor lite ansvar bloggere føler de har når det kommer til dette, så har de en enorm påvirkingskraft på spesielt de yngre leserne sine. Om du har et ansvar eller ikke er helt opp til deg selv. Påvirkningskraft har du enormt mye av – uavhengig av om du vil eller ikke 🙂

    9. Problemet er ikke at du har operert deg – flott at du gjør det du vil. PROBLEMET er at du snakker høyt om det på bloggen, og på den måten normaliserer det ovenfor unge og lettpåvirkelige sjeler.

    10. De vil jo bare vise sin mening og få fram et poeng om at de ikke liner personens handlinger og hva en sier. Noen ser på dette som unødvendig, andre vil vise at de har mer rett enn personen de hater på. Alle har meninger i hodet og fordommer de vil si, det er bare ikke alle som deler dem høyt. Man må ikke bry seg men man kan tenkte tilbake at man tenker dumme tanker om dem og. De dømmer deg og du dømmer dem. Sånn vil deg være. Folk kan bare ikke dy seg, de må ha rett og si til verden at de ikke liker noen.

    11. Jeg tror du blander sammen kritikk og hat? Det handler om at du selv (pga bloggen) velger å være en offentlig person og du som offentlig person velger å vie din blogg til å fremme en ekstremt overfladisk livsstil. Og det er i hovedsak DERFOR du får kritikk, ikke på grunn av janteloven, sjalusi etc.

    12. Det er da overhode ikke mobbing. At Kristin (styleconnection) sier sine meninger om plastiske operasjoner og det at bloggere “reklamerer” for det, må hun få gjøre uten at du trenger å ta på deg en offerrolle. Det er bra at du er deg selv, og man kan være et godt forbilde selv om man har operert seg. Jeg synes det er bra at du velger å ikke skrive så mye om operasjonene på bloggen. At du kaster rundt deg med penger (på snapchat) er noe jeg synes lite om. Da kan man heller tenke “gjør de tingene deg til et godt forbilde?”. Hvordan man er er selvsagt viktigere enn hvordan man ser ut. Frem til nå har du ikke klart å overbevise meg om at du er et godt forbilde for unge jenter som leser bloggen din, men jeg håper du vil overbevise meg i fremtiden. Lykke til!

    13. Hva er gå på rett kjør?! Lær deg ordtaket før du tar det i bruk.. Om ikke så har du lært det nå:)
      Rettelse; På rett Kjøl👏👏

    14. Den “novellen” du skrev i dette innlegget gidder ingen å lese. Og når vi først snakker om lange innlegg……Story på Snap er jo å høyde med en sesong for hver serie.

    15. Dessverre blitt sånn i Norge :-/ folk er så stygg med hverandre at det er helt ekkelt. Hvert minste lille avvik fra normalen, at man gjør noe annet enn det andre gjør, så stikker du deg ut til hugg. Og attpåtil er det “din feil” fordi du “velger jo å være annerledes”. Så sykt bullshit! Hadde jeg vært deg og hatt økonimien til det så hadde jeg flyttet til et annet land. Folk er ikke sånn andre steder.
      Heier på deg!

    16. Jeg er 26 år og jeg leser bloggen din fast hver dag! Du er den første jeg må lese før jeg leser de andre sine blogger. Hver gang jeg klikker meg inn har du et nytt innlegg. Mange gode innlegg. Masse bilder og tekst som leserene dine liker. Det er en grunn til at du e nr 3 på topplisten og ikke på plass 30 f.eks.
      Du virker som et utrulig godt menneske ut ifra bloggen og videoene. Jeg klarer rett og slett ikke forstå hvordan folk kan skrive så mye stygt. Jeg blir sjokkert. Du er pen, du skrive gode innlegg(som sagt du er nr 3 på topplisten).. Jeg trur du er et virkelig godt menneske. Skulle gjerne hatt din jobb( å det ønsker sikkert 90% av de andre som leser bloggen din. Jeg måtte le av videobloggen til en annen blogger her en dag. Snakk om å prøve å fremheve seg selv. Utrulig barnslig! Hun er tydelig sjalu, og gjør alt for at du skal føle deg dritt. Håper ikke hun klarer det! Stå på! Jeg digger deg! Sjalusi er skummelt, ikke la deg påvirke av at mennesker rundt deg bare vil ødelegge for deg!!

    17. Føler med deg egentli, men de har med tatoveringer da. Å pircinger før, jeg er en type person som ikke vil vere som alle andre. Jeg vi skille meg ut, de er mitt valg hva jeg gjør med min kropp, ingen andres. Nå er jeg ikke en offentlig person så går ikke høre de i den grad du gjør men vet du hva, stå me hode hevet, de er ditt valg ingen andres, om 12 åringer nå vil operere seg når de er 18 ok så går de gjør de, selv om de mest sansynelig vil endre mening, de som sier du er ett dårlig forbilde,spes foreldre sier vel egentlig mer om dem som kritiserer heftig på nett, hold hode hevet å stå for de du har gjort, alt, ikke bare endring av utsende, de er ditt liv, ingen andres, de er ikke ditt ansvar å oppdra andres barn selvom du er en offentlig person, stå på bella!!! Flott innlegg, hilsen en jente på 27 🙂

    18. amen! kunne ikke vært mer enig med deg! Norge lever enda etter janteloven, og om du kommer deg opp og fram her i livet så får du masse kritikk(som foressten som regel ikke har noen mening). folk legger seg opp i hvordan du ser ut, hva du gjør med din kropp og alt går på det personlige, spesielt utseende. er du pen, oppegående og suksessfull ja da er man dømt til å bli mobbet og trakkasert.
      folk trenger en wake up call. hvorfor kan vi ikke heller heie hverandre fram, gi ros og komplimenter, istede for å lete etter hver minste feil. jeg er så anti janteloven som det kommer og blir utrolig glad når folk når målene sine, har høye ambisjoner og gjør det de har lyst til!
      problemet til folk i verden i dag er at de er så jævlig sjalu og dermed ikke klarer å glede seg på andre sine vegne, de har ofte lyst å operere noe selv, starte egen bedrift eller kunne rocke den og den looken, men de tør ikke, har ikke råd og da kommer misunnelsen fram og da er det bedre å finne noen feil, lyve ved å komme med stygge kommentarer om alt mulig. helt uforståelig i mitt hode.
      dette innlegget isabel, bør du være stolt av! du er utrolig reflektert, jordnær og oppegående og jeg er mektig imponert! du overasker stadig og jeg som leser blir mer og mer avhengig av bloggen din! jeg heier på deg!!

    19. Skjønner UTROLIG godt at du velger å ta opp dette! For poenget ditt er så utrolig bra!
      Det er helt tragisk og håper virkelig folk får opp øynene snart. Om dem ikke liker deg som person er det en annen sak, men de kan likevel bare holde munnen lukket og lese andre blogger! Men du har absolutt ikke gjort noe som helst mot noen andre enn deg selv. Det er ditt liv, din kropp og dine helt egne valg! Akkurat som vi andre har VÅRE valg. Ufattelig at folk ikke klarer å passe på sine egne saker… Hev deg over det og stå på videre! Du er hvert fall et veldig veldig stort forbilde for meg<3
      Klem jente 21

    20. bra skrevet Isabel!! du fortjener ikke å bli mobbet!❤️
      Folk er bare så sykt sjalue over det du har oppnådd i livet, og at du faktisk har det ganske bra. hvorfor kan de ikke bare være glad på andres vegne? isteden for å tråkke ned på de?
      Jævlig trist.

    21. Synes det er bedre med deg, da du er ærlig om dine operasjoner, enn Sophie Elise som skjuler at hun også har operert rumpa! Hun legger jo opp til et kroppspress der folk tror at det er bare å spise seg sånn eller trene seg sånn, mens du sier rett ut at nei jeg opererte meg sånn! You go girl!

    22. Kanskje du hadde fått litt mindre har/blitt mindre mobbet av andre kjente medie-personer om du sluttet å strø penger rundt deg selv på snapchat.

    23. Æ e enig, så jævlig unødvendig.. værden bli bare værre og værre og det og bli hata på blogg e bare teit.. kan heller like gjærne bli hata i virkeligheten da, ville vært bedre på mange måta enn og “ta” folk via internætt.. det e bra teit.. :-S

    24. Sorry, men du kan ikke velge selv om du er et godt forbilde eller ei. Du kan velge hva du velger å skrive om også kan folk prate utifra det. Du har valgt helt selv å ha en offentlig blogg og du burde også ta det ansvaret som hører med. Mener du at dine foreldre har gjort en dårlig jobb med deg siden du selv er lett påvirkelig? Du burde begynne å tenke deg om før du skriver innlegg, virkelig tenke deg om, og ikke være så sur for at folk reagerer på tingene du skriver. At du får skryt for å være så åpen om operasjonene dine er faktisk bare trist, du er et forbilde for mange jenter om du så liker det eller ei. Vil du virkelig være den personen som ødelegger små barn? Du bidrar til et kroppspress som er helt ekstremt og det må du bare innrømme. Grunner som “det er min kropp” og “det går ikke utover andre” funker ikke i denne sammenhengen fordi det er akkurat det det gjør. Det er ikke normalt for en 12 åring å ville spare penger til operasjoner er det? Hvis du ser bort ifra dine egne behov og virkelig tenker deg om så burde du forstå hvor sinnsykt det er. Hva skal foreldre gjøre? Kjefte på barna sine fordi de leser bloggen til Isabel? Kjefte på barna sine fordi en 20 år gammel jente tror det er greit å fortelle unge at operasjoner er løsningen. For det gjør du. Du vil virkelig bare ikke innse det og det er så ufattelig trist. Kristin er ikke sjalu på deg, snarere tvert i mot – hun syntes synd på deg. Jeg likte deg så utrolig godt før, du var skikkelig kul! Det har dessverre endret seg kraftig da jeg har sett hvor påvirket min lillesøster og så mange andre har blitt, som ikke engang vil bade i bikini. Og det er ikke foreldrene mine sin feil. Jeg har selv silikon i puppene, men jeg har bevisst ikke fortalt det til en sjel fordi jeg gjorde det for min egen del, og kun det, og jeg er klar over hvordan små jenter tror de må se ut idag for å være “fine” og det vil jeg ikke være en del av. Du kunne lett spart deg for å skrive om både rumpe, og lår-operasjonen din, og i hvert fall ditt “neste prosjekt”. “Men folk hadde jo sett det på bilder”, hva med å ikke poste bilder som framhever det? Jeg er så utrolig enig i at det er ditt valg og at ingen andre har noe med det, men du må begynne å tenke deg om, Isabel. Hver så snill. Det er ikke “bare å operere seg”. Selv om du var flott før neseoperasjonen, så ble du også kjempe fin etter og det er så bra at du er fornøyd med deg selv, men hva mer kan du trenge nå? Jeg husker du skrev et innlegg om hvor dritt du følte deg når du så fattige, hvor er det blitt av den jenta? Fantes hun egentlig eller var det bare for din egen gevinst at du skrev det innlegget? Det er trist at du blir mobbet, for det er så absolutt ikke greit, men prøv å virkelig forstå og tenk deg godt om hvorfor du bidrar til kroppspress. Hvis ikke du forstår, ikke litt engang, så håper jeg du en dag gjør det og velger å beklage for måten du legger ting fram på og måten du prøver å gjøre operasjoner greit. Ekstremt rotete og lang kommentar, beklager det, men jeg håper så inderlig at du slutter.

    25. Hahaha hva faen er det du sier? Det er du som har påvirket unge jenter til å ville ta operasjoner når de blir 18. Du burde virkelig føle litt skyldfølelse her.

    26. Du er et kjempefint forbilde for de unge . Bruk tiden din til å fortelle som du gjør her med å fortelle at mobbing er IKKE greit å gjøre mot andre .og si som du alltid har sagt.alle er fine og vakre som de er . Og om du du selv har operert deg fokuser heller på å fortelle alle som du gjør og har gjort mange ganger før ved og si at alle er vakre og så fine som de er . Det har jeg hørt du har sagt før for de som ikke har fått det med seg .Det vakre kommer fra innsiden og du er en utrolig vakker person inside and outside og du var like vakker før operasjoner . og du hadde stor komplekser som du sa og har vært åpen om det og de skal ikke skylde på deg . alle må fortelle barna sine som du sier at de er vakre som de er både inni og utenpå . Og Fint du bruket stemmen med å si det er IKKE fint og veldig stygt å mobbe andre og det må bli slutt på nettmobbing . Det er så viktig å ta opp som du sier, for det er veldig stygt å mobbe andre . fokuser på det gode i livet som du alltid gjør og er god til og alle liker deg som den gode snille flinke personen Isabella som vil at alle skal ha det bra .Allè vil alle bare vel og så blir det misforstått av mange .du vil jo alle skal være glad i seg selv og være glad for sitt fine utseende de er født med. Alle ser opp til deg og du er et godt forbilde bare bruk stemmen din og si til de unge som du har sagt før .de er alle fine og vakre som de er og alle er unike . Du er et så nydelig menneske med så fin utstråling og de unge hører på deg for du er godt å forbilde og det er for du har en varm utstråling som kommer fra hjertet det er ikke for du har fått operert nesen din eller andre ting som gjør at du er et godt forbilde det som gjør deg til et godt forbilde er for du er åpen og ærlig og god og snill med alle rundt deg og vært opptatt av sunn trening sport og å holde deg i form med sporten din i tenårene og lage gode sunn mat og positiv hver dag og sprer glede . Ønsker deg en fin kveld og vær stolt av den du er . Jeg jeg vet du er en person som vil alle skal ha det fint . Bruk heller tiden din nå på å formidle alt det gode . Så kritikk er alltid bra for det gjør oss mennesker til enda bedre mennesker og jobben våres blir enda bedre .det gjelder alle jobber . Så jeg er sikker på at bloggen din blir bare bedre og bedre . om den et bra i dag .For kritikk da må du levere enda bedre . Akkurat som tema i dag du tok opp at det må bli slutt på nettmobbing og da har du hjulpet mange bare i dag med å lære at det er en veldig stygg ting å gjøre mot andre mennesker . Det er å være et godt forbilde . Lykke til og peace ✌🏼️💖 Du har hjerte av gull og vil alle skal ha det godt .forsett med det. Og det er godt noen sier ifra om ting vi må lytte til av og til for det er det som gjør at vi vokser som mennesker og lærer . Ikke ta det som mobbing mye av det som blir sagt . ta det som lærdom. de flest vil i bunn og grunn og alle bare vel . ❤️Som du vil alle vel hver dag .

    27. Helt sykt at værden er blitt slik! Fortsett og vær deg selv Isabel! Skrev ett innlegg om dette etter jeg leste her, blir så oppgitt 🙁

    28. Problemet ligger ikke nødvendigvis i at akkurat du opererer deg. Problemet er at det er med på å skape et enormt press på dagens unge, som er totalt umulig å leve opp til. Det har blitt sånn at utseende her alt å si, og det å ha stor rumpe er goals. Dette er faktisk et problem. Det du skal ha for er at du er 100% ærlig angående dine operasjoner, så unge blir i det minste ikke lurt til å tro at du ser sånn ut naturlig, og dette er bra av deg Isabel. Likevel er det dessverre slik at du påvirker i feil retning, ved å fremme det at man bygger selvtillit utenfra.

    29. Det handler vel strengt talt ikke om DEG personlig – det handler om en sjuk utvikling i samfunnet, som du (blant andre) er med på å bidra til i en veldig negativ retning. Jeg syns det er fascinerende at du enda ikke klarer å se på deg selv som en del av et større bilde. Dine operasjoner alene er ikke problemet – men det faktum at du er med på å normalisere det – DET er problematisk.

    30. Hat er ikke greit. Kritikk derimot må du tåle å få som offentlig person og blogger på topplisten. Og hvordan vet du at unge ikke tar skade av dine innlegg om plastiske operasjoner?? Det skremmer meg at du og så mange andre ikke klarer å se alvoret i denne promoteringen av plastisk kirurgi. Du skjønner tydeligvis ikke hvilken påvirkningskraft du har og jeg kjenner jeg blir skikkelig provosert av måten du legger alt ansvar på foreldre. Det er ikke lett for foreldre å kontrollere hva barn gjør på nett. Dette er DIN blogg og DIN målgruppe og når du selv har VALGT å være en offentlig person MÅ du ta ansvar! Dere bloggere må virkelig skjerpe dere og bruke påvirkningskraften deres til noe fornuftig, istedet for å bidra til en normalisering av plastisk kirurgi. Kristin Gjelsvik har så rett som det går an. DETTE ER IKKE GREIT!!! Skremmende mange som ikke innser dette!!

    31. I find it disturbing how poorly you receive criticism. Get a shrink. It’s probably got something to do with your childhood. The sooner you get it fixed the better 🙂

    32. Må ærlig innrømme å si at jeg er litt uenig med deg og enig med flere av de over her. Jeg er ikke sjalu på deg, men jeg er kritisk. Kritisk fordi flere av de tingene du legger ut på bloggen ikke har god påvirkning på lettpåvirkelige unge mennesker. Og da kan man ikke velge å si at man er et godt forbilde for at man velger å være ærlig.
      Jeg syns blogginnlegget her var bra og det åpner for en god diskusjon.
      Men jeg syns når du velger å “reklamere” for plastiske operasjoner så handler ikke det om ærlighet eller det og ikke være ærlig. Man kan være ærlig og innrømme at man har operert seg, eller man kan velge å ikke snakke om det og reklamere for det. Det er to forskjellige ting.
      Jeg liker at du står opp for hva du mener men på en annen side må man kunne ta til seg konstruktiv kritikk og tenke at noen andre kanskje har et poeng.
      Hilsen Anette

    33. Alle kan ikkje ha samme meining om plastisk kirurgi. Og det vakje snakk om deg i de heile tatt, vakje nevnt ett ord om de.. Men du burde roe ned å legge ut so masse om operasjonane dine, og tenke på dei 10-12 åringane som ser opp til deg og ønske at dei va deg.

    34. Jeg liker ikke all shoppingen din, for meg er det verre en operasjonene. Ellers liker jeg deg og synes du er et forbilde med ærlighet. Ærlighet om operasjoner også, i motsatt til SE som kun er opptatt av å flashe den opererte rumpa som er unormalt stor, og som kom “naturlig” over natten. Ellers blir du mobbet av mange bloggere og i mange diskusjonsforum. Morten Hegseth skrev i vg om uber trash paret (du og Pierre) som var så viktige c-kjendiser at for å snakke med dere måtte man gå via management. Skikkelig nedlatende tone fra han og drøssevis av andre. Virker som at folk generelt ikke liker deg pga operasjoner, shopping og skryt om penger. De er direkte slemme og det har du absolutt ikke fortjent. Jeg liker deg og bloggen godt, er innom flere ganger om dagen men hopper over shopping innleggene.

    35. Du har et ansvar enten du liker det eller ikke, begynn å ta det! Man må ta sin
      del av ansvaret når man vet at dagens unge er ekstremt lettpåvirkelige. Det er IKKE normalt med plastiske operasjoner, du er med på å normalisere det. Og det er veldig synd!

    36. Det her må jo være perfekt for deg,
      du tjener deg jo sikkert søkkrik på at folk kritiserer
      deg. Rent økonomisk sett så kommer vel den neste operasjonen din (som de forrige) til å være finansiert av kritikk! Blir det like stas da mon tro? Fylle opp kroppen med hat? Håper du er stolt av deg selv 🙂

    37. Nå tar jeg tid ut av dagen for å kommentere for første gang, fordi jeg ikke har så mye bedre å gjøre i dette øyeblikk. Jeg er helt enig i det du sier, at mobbing selvfølgelig ikke er greit, og det at du har tatt operasjoner unnskylder ikke mobbing. Det eneste jeg har problemer med, og irriterer meg over (håper du tar dette som kritikk) er måten du går frem med det. Alle de overskriftene som du selvfølgelig lager for å prøve å få klikk som “Jeg endrer DRASTISK på utseende..igjen..” Du får det jo til å høres ut som en fæl ting du ikke klarer å holde deg vekke fra, som om du vet det er galt, men du gjør det for det. Og jeg vet du sier du vil være ærlig, men det er utrolig mye snakk om operasjonene dine, både lenge før og etter – få ut så mye oppmerksomhet av inngrepene som mulig – føler jeg, som leser. Er flere som har nevnt at det er nokså vemmelig at du føler trangen for å flashe alle pengene dine på snapchat, og alle de dyre bestillingene du filmer. Dere kaller det sjalusi, og jeg snakker kanskje for meg selv, men jeg er ikke sjalu, selv om jeg skulle ønske jeg hadde litt mer penger og kunne gjøre hva jeg ville, men hvis jeg, for eksempel reiser til et fattig land hadde jeg følt meg veldig ukomfortabel om jeg hadde gått ned en gate med 5 Prada poser foran tiggere. Kanskje en litt overdreven sammenligning, men det virker som om det er veldig viktig for deg å vise hvor mye penger du har, for hvilket som helst publikum, så jeg håper du forstår at dette kan provosere folk. Jeg kjenner deg ikke personlig, du er kanskje så koselig og hyggelig som du sier, mest sannsynlig ikke min person, men kanskje heller ikke så diva og oppmerksomhetsjuk som du fremstår på bloggen og Snapchat.

    38. Kristin snakker om at plastisk kirirgi normaliseres. Det er ikke direkte mobbing til deg, men hu kommer med sin mening akkurat som du gjør, men dere mener to forskjellige ting! Jeg er helt enig med Kristin og synes argumentene “min kropp, mine pupper og mine lepper” er så dårlig, fordoblet påvirker andre om du vil eller ei!

    39. Leste meg gjennom hele innlegget og jeg ble personelig såret av alt det du skrev. Stå på jeg har heiet på deg hele tiden. STÅ PÅ ✌🏻✌🏻🤗

    40. Folkens la Isabel gjør som hun sjøl ønsker! Ingen trenge å ta til seg at hun operere seg sjøl! 12 åringer har så vidt kommer i puberteten og vet ikke hva de snakker om i det hele tatt, når de e 6 år eldre kan det godt vær de har dei store puppene, den rumpen osv.
      Slutt med den mobbingen, det er virkelig nok! Voksne mennesker sitter bak tastaturet å mobbe som bare det. Tenk dere om, dokke lære barnet dokkes at det er greit å sitte bak tastaturet å mobbe andre på nett. Det er dokke voksne mennesker som har gjort at mobbingen er på sitt verste, er så utrolig lei av å sjå kor forferdelige voksne mennesker det finnes her i Norge, ta å så voks opp heila gjengen! Å lær barnet dokkes å ikke mobbe, for det har de fått fra dere! Er det virkelig rart at unge mennesker tar livet sitt? Nei, det er virkelig ikke rart.
      Isabel bare ikke bry deg! Kristine Gjelsvik aka styleconnection er jo heilt skrudd i toppen. Det skal sies hun har minst mista en leser, for hun får ikke noe oppmerksomhet fra min side når hun sitter å slenge med kjeften sin! Hun er en av de verste voksne som sitter å mobbe andre. Til å vær 35 år å lika barnslige som en 12 åring som på mystoriene hennes, det er til å grine av! Hun er sikkert et fantstisk godt menneske, men etter alt hat hun har sagt og skreve om deg Isabel så har jeg fått henne så langt opp i halsen.

    41. Du må huske at de fleste som kritiserer deg er de samme som hyller Sophie Elise. Og det er der jeg ramler av?! Det blir så dobbeltmoralsk at jeg får vondt! Ingen kritikk mot hverken deg eller SE men det er da jammen ikke forskjell på hvordan dere to kom dere på topp? Operasjoner og provokasjon er vel et stikkord. Så hadde ikke tatt noe av denne kritikken til meg. Shake IT off!:) klem

    42. To ting. Først: Det du sier om at du står stek i stormen, deg mot alle og står på ditt-ja det har du helt rett i er et godt forbilde i mange sammenhenger! Helt enig i det, veldig bra poeng av deg. Du viser folk at det er viktig å se verdien i seg selv og ikke følge strømmen. På en annen side (Dette tar ikke bort mitt skryt til deg innledningsvis) -er det OGSÅ et godt forbilde/bra for deg og vere ydmyk og beklage og innse innimellom at du kan ha tatt feil på noen områder. Men du må jo være enig med deg selv i det da! Fordi at om det er kritikk som kommer igjen fra flere (selv om de har sagt det på en dom måte, hvilket IKKE er bra, så ligger det ofte noe i det, og er verdt og tenke over.)
      Den andre tingen-jeg ønsker bare å bevisstgjøre deg på at du mobber litt selv innimellom. Har sett noen av snappene dine. Det er ikke sikkert du har tenkt over det selv. Om det så er for å forsvare deg selv så rettferdiggjør det ikke noe. De eldre forstår hvorfor du reagere som du gjøre ifht til de komentarene jeg oppfatter som nedlatende fra deg (selv om det er sjeldent), mens yngre folk kan få vondt av det, og føle seg truffet. Det er greit å ha det på det rene om man skal ut og kritisere. Tror du må forstå også at du er ung, men har kritikere som er mye eldre enn deg. Det er ting du gjerne kommer til å se annerledes på når du blir eldre. mvh Elin

    43. Jeg syns det er rart at du ikke har selvinnsikt til å forstå ..når du skryter uhemmet av hvor mye penger du tjener, bruker og hiver penger rundt deg selv må du jo skjønne at du får en eller annen negativ respons på det ???
      Du vet jo hvor gamle leserne dine er i flertall antar jeg ?
      Trenger ikke være rakettforsker for å skjønne at det absolutt ikke er bra..liker at du er deg selv på bloggen , men ikke at du fokuserer så mye på shopping ,penger etc.
      Det blir feil , og det er derfor du får disse folkene mot deg.

    44. Det er skremmende å se hvor utrolig trangsynt du er! Selvfølg påvirker du leserene dine. Hvordan reagerer dine lesere når du legger ut en anbefaling eller linker til diverse produkter innenfor klær og sminke? Du inngår samarbeid pga din påvirkningskraft og synlighet i sosiale medier. Når du tar disse operasjonene og i tillegg filmer heller opplevelsen rundt, skaper du en direkte kobling til leserene dine. Alt blir plutselig så mye mer tilgjengelig og gjennomførbart. Jeg håper virkelig du tar denne kritikken innover deg og klarer å reflektere over valgene du tar. Tenk lengre enn til nesetippen…

    45. På en måte har du en umoden holdning, men igjen på andre måter virker du ganske moden i meningene dine. Det perspektivet med at du mener at du ikke har et ansvar for at andre jenter ikke føler seg bra nok (fordi de vil kjøpe seg silikon), kan nok muligens komme til å endre seg når du selv får barn. Jeg er helt enig med deg angående mobbing. Det skulle bli slått hardere ned på. Men det skulle også operasjoner for kosmetiske inngrep. Her snakker vi om minimum 2 år med faste timer til psykolog før man i det hele tatt får lov til å operere seg. For det er en gang sånn at det ofte er det psykiske som trenger en fiks, ikke det fysiske. Man ser ikke hvor pen man er selv, fordi man ser seg selv igjennom et annet filter enn hva som er realiteten. Du var jo også kjempepen før. Men nå virker alt bare fake. Det er veldig synd.

    46. Jeg syntes det er fantastisk at du er åpen om operasjonene! Du var selvfølgelig veldig pen før, men man opererer seg jo for å få et finere resultat, og det et ikke til å legge sjul på at du har tar deg ekstremt bra ut, og er rett og slett vakker! Min mening er at du har tatt et riktig valg ved å være ærlig, så unge får en forståelse av virkeligheten. Du normaliserer ikke, du er bare ærlig. Nå er jeg 19 år, så jeg blir på ingen måter påvirket av andre sitt utseende, men jeg har god forståelse for at yngre blir. Men det et helt feil, helt feil at du skal få skylden for at unge i Norge per dags dato vil spare til operasjoner. Selvfølgelig er du en brikke i det store puslespillet, men det florer jo bilder rundt på nett hver eneste dag av kjendiser som både har tatt for seg det ene og det andre. Jeg får vondt av å se hvor mye hat du får, og det har tydeligvis blitt greit å mobbe deg over nett, og som du sier, hvorfor? Hvis de kan fraskrive seg ansvaret om at de mobber deg, så kan du fraskrive deg ansvaret om at du påvirker unge til å ville ta operasjoner.

    47. Jeg liker bloggen din Isabel, virkelig. Men etter å ha lest den i noen måneder føler jeg det blir litt kjedelig for tiden, fordi det virker som at du pirker på alle som IKKE har samme mening som deg, Og vet du hva? Det er faktisk ikke alle som har samme mening som deg, folk må få lov til å ha sine egne meninger også uten at du skal fly i taket for det.
      Hvis du vil være et godt forbilde for unge lesere, så la være å brette ut om alle operasjonene dine, og la være og dele ut hvor mye du har råd til og faktisk tjener. Det finnes andre måter og fortelle mennesker på at de ser bra ut, uten å ta med ordet operasjon i innlegg.
      Du har dessuten selv valgt og være blogger, og alle bloggere får kritikk iblandt på bloggen sin. Bare så du vet det, så kan kritikken du får, hjelpe deg på vei til å få flere lesere og bli en bedre blogger hvis du bare gidder å ta det imot.

    48. Det virker som om du har litt vanskelig å innse hvor ekstrem stor påvirkningskraft du faktisk har. Du er en av Norges største bloggere, og bloggere er kanskje de personene som har mest påvirkningskraft nå for tiden. Det at du nærmest reklamerer for dine operasjoner og skriver åpent om det er med på en syk normalisering av plastisk kirurgi.Du sier at ingen tar skade av dine operasjoner, og nei, det er ingen som tar direkte skade av det. Men hele samfunnet tar jo egentlig skade av denne bølgen av plastisk kirurgi som du er med på å promotere. Du er en del av et myye større bilde enn din blogg:) Og pga det er du nødt til å tåle kritikk. Hat og mobbing derimot er aldri greit 🙂
      Jeg synes btw du virker som en veldig søt og snill jente og veldig fin blogg ellers:) så dette er ikke noe angrep på deg personlig men konstruktiv kritikk.

    49. Er jo helt åpenlyst at du selv prøver å ligne på Kardashian-jentene, så du av alle burde vite hvilken makt og påvirkningskraft dere offentlige personer og bloggere har.
      Det spiller ingen rolle hva foreldrene sier når ei 14 år gammel jente har et forbilde hun ser opp til, og som hun ønsker å se ut som. Da betyr ikke det noe for ei usikker og lett påvirkelig jente på 14.
      Slutt å fraskrive deg og bloggere alt ansvaret, da er det bedre at du står for å være et dårlig forbilde.

    50. Anonym: Du har virkelig ikke skjønt mitt poeng. Kristin er ikke den eneste som har blåst seg opp, men også andre bloggere. Kristina Anderesen direkte mobbet meg i sitt eget kommentarfelt noen uker tilbake hvor hun skrev at jeg er det dummeste mennesket på denne jord, Linnea Myhre skrev et helt innlegg dedikert til meg som var fylt med hersketekninger herfra til månen. Alt handler ikke om Kristin, så fort jeg prater om mobbing.

    51. Det jeg kan tenke meg er irriterende og som kan føles urettferdig for deg er at bloggere som feks Sophie Elise får priser på priser, blir skrytt opp av andre sosiale medier og av media generelt. I feks 730.no sin spalte “de beste og verste av blogg-norge” setter de SE som ukens forbilde til tross for at SE har operert like mye som deg. Hun sier selv “jeg vil bevise at jeg kan se ut som en idiot men kan være smart likevel”. Gjelder dette kun for Sophie?
      Jeg er enig med deg og får litt vondt i hjerte når jeg leser dette innlegget, for det er ganske kvalmende at anerkjente bloggere som Kristin og Linnea skriver innlegg/snakker dritt i media, og folk i kommentarfeltet deres bare HELL YEAH og fyrer opp under innlegget og så får disse bloggere masse skryt og blir kåret til ukens forbildet eller whatever, selvom de har hengt ut deg. Og dette støttes av voksne mennesker. Nei, kvalmt.
      Jeg er 29 år og jeg lover deg at jeg fra nå av skal støtte deg hvis mine venner, kollegaer eller om jeg kommer i situasjoner der ditt navn kommer opp, at jeg skal tenke på dette innlegget og beskytte deg så godt jeg kan.
      Og jeg tror foreldre kan takke seg selv noe mer for at barna blir fucka. Barn i barnehagen slanker seg og mobber hverandre pga merkeklær, hva slags bil foreldrene kjører ol, og dette før de i det hele tatt kan lese. Så jeg tror foreldre bør jobbe mer med å lære sine barn sunne verdier og slutte å snakke om slanking og botox i hjemme. Det er vel en grunn for at barna lar seg så lett påvirke.
      Jeg synes det er trist at voksne oppfører seg så dårlig, Isabel. En ting er kommentarfeltet full av fjortisser, men det er jo ikke rart de lirer av seg så mye dritt – se på foreldrene.
      Til sist vil jeg si at alle må ta ansvar for sunne holdninger og verdier og alle må begynne med seg selv. “Im starting with the man in the mirror”
      Klem til deg, Isabel

    52. Helt enig Isabel.
      Da jeg var 15 hadde jeg spiseforstyrrelser og sminket meg hver eneste dag. Alle skulle kommentere hvor flott jeg så ut, men egentlig hadde jeg det helt jævelig.
      Nå er jeg endelig meg selv i en alder av 24, og har aldri fått så mye kritikk og velmenende råd som nå. Alt fra kritikk om hvor høyt jeg snakker, hvor mye jeg ler, hvor sosial jeg er, at jeg spiser sjokolade, at håret mitt er kortere, at lårene mine er litt større. Er det ikke rart!? Jeg er dobbelt så lykkelig nå, fortsatt meg selv, men andre ser noe annet.
      Kan det hende at folk bare er misunnelige….? De ser du har det bra, og så skal de prøve å bryte deg ned.

    53. Jeg ville bare si at dette var et utrolig bra innlegg. Du står for det du mener og det beundrer jeg deg virkelig for! Er enig i alt du sier. digger deg, stå på!

    54. Det handler vel strengt talt ikke om DEG personlig – det handler om en sjuk utvikling i samfunnet, som du (blant andre) er med på å bidra til i en veldig negativ retning. Jeg syns det er fascinerende at du enda ikke klarer å se på deg selv som en del av et større bilde. Dine operasjoner alene er ikke problemet – men det faktum at du er med på å normalisere det – DET er problemet. Det EM lenger oppe sa

    55. Det at du ikke ser at det et problem at folk velger å opperere seg istede for og foreksempel trene seg til den strammere og større rumpen, eller akseptere at dei har små pupper, er selvet problemet. jeg kommterer aldri din blogg, men du vet å provosere, jeg er totalt uenig i valg du tar, måten du lever livet ditt på og måten du bruker pengene dine på, det er i mot alt eg står for, eg syns det er overfladisk og egoistisk, at du velger å ikke utdanne deg fordi du blogger syns eg er fælt. men eg er enig med deg at hat fortjener du ikke, men at du som offentlig blogger burde tåle kritikk på valga du tar? ABSOLUTT, du tjener jo penger på haters? Skriver ikke du en blogg for at ingen skal ha meninger om livet ditt? Du vil jo ha meninger om valga dine, i og med at du skriver om det til hele norge? Du må jo ta det positive med der negative!

    56. Forstår du ikke at JO, du påvirker folk. Ja, det er din kropp og du kan logisk sett gjøre hva du måtte ville. Men hadde det ikke vært for at du var med på paradise, startet en blogg og fikk lesere, peng og pr – så hadde vel aldri disse operasjonene blitt utført, hadde de? Husker da paradise startet og du fortalte at du var helt ekte, med ekte pupper, hår osv. Du så bare kjempestolt ut! Var fint å se. Hva skjedde egentlig? Var det pengene? Status? Oppmerksomhet? virker for meg som at du kun utfører operasjonene fordi du har lyst og råd til det. Ja, du ser flott ut etter operasjonene – men ikke kom her å si at du hadde SÅ forbanna dårlig selvtillit at du ikke kunne levd uten operasjonene. Du var en over gjennomsnittet pen jente frafør av, DERFOR påvirker du unge jenter. Når de ser deg, ei jente som i utgangspunktet ser fantastisk ut, men fortsatt vil endre på seg fordi Isabel som ser flott ut, ikke synes hun er flott nok. Du postet bildet av rumper og pupper før operasjonen, hadde kompleksene vært så grusome hadde du aldri gjort det.
      En annen ting er at du bruker operasjonene dine til å lokke til deg lesere. Hvorfor? Du skriver om operasjonene i flere månder før de tar sted, kun for at vi lesere skal fortsette å klikke innom bloggen din i nysgjerrighet for “hvilken operasjon blir det denne gangen da”.
      For alt jeg og alle andre vet så ja, kanskje du hadde helt grusomt med komplekser, og hadde spart og tenkt på operasjoner i åresvis – og hadde planer om å utføre dem uansett uavhengig om du var en offentlig person eller ei. Om det er tilfelle så må jeg beklage meg. Men synes timingen og hvordan du går fram osv ikke framstår som om du gjorde dette pga komplekser. Du kunne opperert deg, holdt kjeft om det i før og ettertid, kun bekreftet at “ja, det og det er operert på” og så ikke snakket så mye om det og blåst det opp. Men du VET at du tjener penger jo mer oppmerksomhet du får rundt alt dette. Og det er så trist. Men for all del, du er flott både før og etter operasjonene. Du har en bra blogg. SKriver bra gjør du også. Så oppmerksomhet fortjener du, men skulle ønske du fikk oppmerksomhet fra andre kanter og ikke bare når det kommer til kroppen og utseende ditt.
      Vil avslutte med å si at selvom du er en kjempeflink blogger, så er du absolutt ikke ett forbilde når det kommer til sunt forhold til kropp og utseende. Men ett forbilde kan være så mye mere, så ett forbilde kan du fortsatt være – bare ikke på den fronten.

    57. Hei, jeg ville bare si at det muligens er de ungdommene/barna som har opplevd klespress og merkepress som kanskje tar seg nær av det du skriver. Trolig er dette på grunn av mangel på selvrespekt og at de er redd for å være seg selv. De har ikke funnet ut at det å være seg selv er noe man må, kan man ikke det så befinner man seg ikke i rett miljø.
      Jeg vil også legge til det at du er tøff som har klart å ignorert og latt alt dette fly forbi deg. #creds
      Mange sier du ikke skal bry deg, men jeg sier gjør det – men ikke ta deg nær av det.
      Alt hat er mest sjalusi 🙃

    58. Hele ETT svar fra Isbaell på hele denne debatten. Skulle ønske man kunne få litt mer svar, og nå snakker jeg om di som kritiserer. For mange av tingene som blir sakt i kommentarfeltet er jo faktisk sant, samtidig som jeg ser Isabell sitt poeng. Men da må jo hu også kunne se andre sitt, men virker jo som hun er veldig trangsynt (unnskyld) om hun ikke klarer å innse hvilken påvirkning hun og andre har med denne normaliseringen. Når det kommer til SE, så fikk hun mye hat da hun også la seg under kniven, men det er jo lenge siden. En annen ting er jo at når Isabell legger ut klikk-overskrifter OG hovedtemaene på bloggen sin er operasjoner, alle pengene hun kan bade i og all shoppingen, så er det IKKE rart at folk blir provosert.

    59. du har jo faktisk et stort ansvar når du velger å publisere dette offentlig. Dette hadde vært noe annet om du hold dette for deg selv når det kommer til operasjonar. Når unge jenter klikker seg inn på din blogg har du automatisk tatt på deg et ansvar, men siden du ikke bryr deg om andre sine meninger så bryr du deg vel ikke om at dette kan påvirke unge jenter og gutter negativt. Selv om du vil leve ditt liv og ikke tenke på hva alle andre mener og syntes så er det veldig egoistisk å si at det er ikke ditt ansvar, for det sier jo bare litt om hva du føler ovenfor leserne dine.

    60. Isabel.
      Du skuffer. Sukk.
      Hva skjedde med 21 åringen som sjekket smilende inn på Paradise Hotel og skrøt over at håret var ekte, rumpå var ekte og at puppene var ekte? HVA SKJEDDE. DU virket stolt over deg selv. Du virket fornøyd og glad.
      Isabel, du er en offentlig blogger. Du har åpnet deg og livet ditt for hele Norge. Hva var det du forventet? Penger og ros?
      Du får kritikk og hat, som hver eneste person i resten av verden gjør! Kanskje du skal ta til deg denne såkalte ‘kritikken’ som egentlig ikke bare handler om DEG. Denne kritikken er TIPS og TING du gjør feil som vi som leser bloggen din vil at du skal gjøre bedre. Lytt til våre ønsker, for det er faktisk oss du lever av.
      Det virker virkelig som at etter hver video Kristin lager så skal du absolutt tro at det kun er deg hun snakker om. Mener du at du støtter at ei 12 åring skal ønske seg plastiske operasjoner fremfor Barbie-dukker? SELVKONTROLL? Du skal ikke uttale deg om at foreldrene har oppdratt sitt barn feil.
      Og selv om barna/ungdommen står sterkt i mot dette kroppspresset, tror du virkelig at de da er frelst fra å ha lyst på sprettrumpe og store pupper?
      Det du mottar er langt i fra mobbing. Det er et rop om hjelp fra verden. Ser du ikke hva du er med å skape? Normalisering av det å ikke være naturlig. Å se helt annerledes ut enn sitt barn. Vil du ikke høre at du og ungen din ligner? Du skal eldes med stil! Ikke med botox og plastikk. Å kunne si at du har brukt penger på treningssenter er så mye bedre enn å si at du har betalt for det og lagt deg ned i narkose.
      Ta dette til tanke

    61. Her var det mange fine kommentarer ☺ Kanskje du skal velge Ukens kommentar eller noe? Det vil sikkert påvirke folk til å skrive mye fint også så vinn-vinn😄 Ser det er mye stygt her også, men det er også mange som støtter deg. Klem ❤

    62. Mye av det du selv kaller hat tror jeg er samfunnsegansjement. De som har skrevet om deg eller skrevet innlegg som gjør at du føler deg truffet stiller seg nok bare negative til hva slags fokus mange blogger (ikke bare din) har fått og hvordan det påvirker leserne og befolkningen generelt og det er dette kritikerne ser negativt på. Når det er sagt synes jeg kanskje du har blitt gjenstand for all kritikken mot operasjoner og utseendefokus selv om det like godt kunne vært andre bloggere som blogger i samme kategori. Det er uheldig og jeg skjønner til dels frustrasjonen din når det kommer til dette du opplever som mobbing.
      Til slutt vil jeg påpeke at å være blogger er faktisk en jobb du tjener penger på og med en jobb følger også mye ansvar. I så å si alle yrker har man etiske retningslinjer og “regler” man må følge. En blogger har ikke dette på samme måte (Sunn Fornuft-plakaten er jo et forsøk på å lage slike regler) og da er det kanskje enda viktigere for hver og en blogger å reflektere over det ansvaret som ligger i bloggerjobben. Ja, foreldrene har også et ansvar overfor de lettpåvirkelige barna sine og vi har ansvar for oss selv, men du som tjenesteyter har også ansvar. Det er naivt å tro at du ikke skader eller påvirker noen i det hele tatt med bildene du legger ut og forandringene vi ser før og etter operasjonene.

    63. Skjønner poenget ditt, det gjør jeg. MEN, du må slutte å spille offer hver gang en blogger legger ut et innlegg hvor de er imot plastiske operasjoner osv. Det virker som at du tar det nær av det i innleggene du skriver.

    64. Kritikk er noe man må regne med å få, uansett hva man jobber med. Det som er forskjellig er riktig nok måten det er skrevet på, og det disse trollene skriver er virkelig ikke greit, eller konstruktiv kritikk.

    65. Jeg kan helt ærlig innrømme at jeg ikke alltid har hatt det beste inntrykket av deg, og ikke alltid er enig i dine synspunkter og ytringer om ting. Allikevel må jeg si at den kollektivet “la oss hate Isabel Raad” trenden som foregår nå blir for dumt og barnslig. Om man ikke klarer å holde seg saklig og rett og slett begynner å mobbe et annet menneske så er man jo ikke noe bedre selv. Helt enig med deg i at man ikke er noe bedre forbilde av å rakke ned på andre. Om man vil jobbe mot kroppspress burde man spre glede og positive budskap ikke rakke ned på andre mennesker pga. deres utseende og personlighet. Alle er forskjellige, og jeg ender opp med å få ett bedre inntrykk av deg som står i stormen og tar imot all dritten enn de som har det største behovet for å slegnge dritt om deg. Håper du ikke lar deg knekke av alt hatet fordi ingen mennesker fortjener å bli snakket til på en så usaklig måte! i tillegg blir det rart at alle syntes det er greit at sophie elise opererer seg fordi hun gjorde det av usikerhet, men med deg er det liksom noe helt annet? det kan jeg faktisk ikke forstå. Håper noen kan tenke seg om to ganger før de i hvertfall legger igjen noen av de mest usmakelige meldingene her.
      hilsen ei 21 år gammel jente som har lest blogger siden hun var 13 år, er størrelse large, og aldri har blitt påvirket til å operere noe som helst 🙂

    66. Synes du er et bra og sunt forbilde siden du er åpen og ærlig om operasjonene og utseendet ditt. Toppbloggere som Sophie Elise som har blitt så høy på pæra og tror de er et forbilde kan bare gå å legge seg. De har mista all respekt hos meg. Stå på videre Isabel 😊

    67. Jeg tror flere folk mener å kritisere måten du arbeider på og hva du gjør i kraft av ditt yrke. Da snakker jeg ikke om de som direkte slenger dritt/hat, de er ikke verdt å bruke tastetrykk på. Men ja, kritikken. Dette er ditt arbeid som du tjener enorme mengder penger på, og med en jobbstilling (som personen ovenfor nevner) følger ansvar. Mener du at det ikke er problematisk at du fokuserer på skjønnhetsoperasjoner og shopping/annonsering/affiliateslinker når mange av leserne er unge (dette er jo to av de største temaene i bloggen din, selv om du også har andre temaer), synes jeg du bør argumentere for hvorfor det ikke er problematisk og hvorfor du som blogger mener det ikke er problematisk. I kraft av din rolle, ikke i kraft av deg selv som privatperson.

    68. Kort oppsummer: når du velger å være åpen om alt fra en nese operasjon til om du slipper en fjært, må du tåle alt fra kritikk til positive tilbakemeldinger. Du trodde vell ikke blogging kun handlet om å fiine, søte kommentarer? Og JA du er med på å påvirke dagens undom OG alle andre voksne som leser bloggen din – det må du da ha forstått til nå med så mange lesere? Du er jo veldig opptatt av utseende, det sier du jo selv når du snakker og operasjoner. Men vi lever i 2016 å folk er jævelskt opptatt av kropp,utseende,klær,penger reise og div. Å for å si det sånn; hadde du kun skrevet om hvor glad du er i å sminke deg hadde ingen gidda å lest bloggen din… Du har nok gode verdier i livet ditt, og jeg tror ikke du er et ondt menneske, men det hadde gått ann å vise en mindre “se-på-meg” side av deg selv. Men igjen, du må jo markedsføre deg selv for å tjene noe på bloggen å da må du skrive ting som får lesere.

    69. Nå er det ikke snakk om åpenhet rundt det med at du tar så mange operasjoner. Det er snakk om at du har en enorm stor påvirkning til å påvirke så mange mennesker, unge eller voksne, til å tro at det er normalt å legge seg under kniven eller sprøyte noe inn i kroppen hvis man føler for det eller ikke er fornøyd med seg selv. Det er et sykt syn du har på virkeligheten og det er så ekstremt trist at så mange ser opp til deg som et forbilde..

    70. Jeg leste litt kommentarer her.
      Og jeg har fulgt med på Kristin i mange år.
      Og fult med her litt av og på.. Rett og slett pga dette.
      Det går i det samme igjen og igjen og igjen.
      Men 1 ting jeg leser på kommentarene her, (jeg leste ikke hele innlegget så ikke det jeg er ute etter å ta tak i nå) men kommentarene.
      Jeg hørte hele videoen til Kristin, og jeg må ærlig inrømme at jeg tenkte ikke på
      Isabell 1 eneste gang.. Fordi dette er noe Kristin har ment siden før noen visste hvem Isabell var. det kan godt hende hun siktet til Isabell, hvem vet.
      Men leser dere bare Isabell sin blogg? Det er veldig mange andre bloggere å ta tak i også som treffer veldig bra på alt hun sa.
      Og Isabell, ikke vondt ment. Men du må slappe av litt. Jeg får seriøst vondt av deg og hvor mye dette påvirker deg. Om du hadde bare slappet av litt.. Tror jeg du kanskje får det litt bedre inni deg også ved tanke på frustrasjon.
      Du har operert mye, og styret masse på kort tid. Men jeg tror virkelig ikke det er SÅ mange som legger seg oppi akuratt DEG. Det er så veldig mange andre der ute også som blir “tatt”. Så jeg vil gjerne fortsette å følge deg, men begynner å bli litt lei av alle dine ” slutt å plag meg” innlegg. Vi har skjønt hva du mener.. Og du blir ikke hatet som person for dette her! Men verden er generelt lei av operasjoner og kritiserer folk som opererer. Ikke Isabell som opererer 🙂
      Og får litt inntrykk av det generelt i kommentarfeltet også at folk vil du skal slappe av litt og ikke ta til deg alt. At som du skrev her en dag som overskrift selv.. Alt handler ikke om deg. Det hørtes veldig negativt ut det vet jeg men jeg prøver bare å få deg til å forstå at, som sagt.. Det er verden folk er sure på. Ikke deg som person.

    71. Mulig du mener at det er DIN rumpe, DINE lepper og DINE pupper. Helt klart mener du at om 12-åringene vil operere puppene, så er det ikke ditt ansvar, men foreldrenes. Som Britney Spears sa: “They don´t like that their chrildren see what i do on stage? Turn off the TV” Her kommer problemet. Man kan ikke slå av media. Man kan ikke la være å bli påvirket av for eks. deg, eller Sophie Elise, eller andre bloggere som skriver om operasjoner. Det handler forresten ikke bare om operasjoner, men om hele denne livsstilen om å være perfekt. Tcmn skriver innlegg om hvordan hun dekker over fregnene sine. Hvorfor skal jenter dekke til fregnene sine? Fordi de synes det er fint. Hvorfor synes de det er fint? Fordi “society” har skapt dette urealistiske bildet av skjønnhet. Når du velger å være en toppblogger, velger du bidra til dette ved å skrive om oprasoner. Det er ikke ditt ansvar å oppdra hele Norges generasjon av småjenter. Du kan skrive akkurat det du vil, for vi har ytringsfrihet. Yey. Men la oss se forbi denne måten å bare tenke på seg selv på. Du må skrive det du interesserer deg for. Det er helt avgjørende for at du skal gidde å blogge. Men til og med jeg, som prøver å motstå denne skjønnhetsstandaren, ser på bloggen din og tenker “jeg skulle ønske jeg hadde like tynne lår som henne. Hun har så fin rumpe, vedder på at alle guttene hadde likt meg om jeg så ut som henne.” Disse tankene presser ned mitt selvbilde, bevisst eller ubevisst. på samme tid som du bygger opp ditt eget selvbilde, drar du ned andres, bare ved å dele hvor fin du er. Men det er ikke ulovlig! Det har alltid vært sånn, og det vil alltid være sånn.Jeg er helt enig når du sir “Fuck the haters”. Ingen fortjener hate på personlighet for valg om utseende. Og noen trenger operasjoner for å føle seg bra. Men du deler, og da får du igjen. Du vil ha oppmerksomhet, men ikke for valgene du tar for eget utseende. Dette rimer ikke helt? Du vil ha lesere, men ikke hatere? Så skriv det du vil Isabel. Men jeg er lei av at du alltid skal forsvare deg selv, når du nesten ber om det ved å dele detaljer du vet provoserer. JA, du får hate. JA, Michelle Rassmusen fikk unger for tidlig ifølge haters. Men du MÅ ta ansvar for deg selv som forbilde, eten du vil det eller ikke.
      PS: synes faktisk du er ei rå dame

    72. Jeg kan forstå kommentaren til “Freia” ettersom JA, det er et stort kroppspress som florerer rundt i norske media. JA, jenter blir påvirket. Men igjen har du som blogger rett til å skrive hva du vil så lenge det ikke er krenkende. Man kan riktignok argumentere med at å se på deg er krenkende i form av at jenter begynner å tenke nedlatende om seg selv, men et sted går grensen. Man kan ikke ta ansvar for hvordan publikum tolker bildene dine og deres tanker rundt bildet. Et bilde av deg skal ikke kunne ansees som krenkende. Det er rett og slett et bilde av et menneske.
      Jeg er ganske så enig Isabel. Ingen kan klandre deg for presse andre til å ta en operasjon. Det har du aldri gjort. Du har bare lagt ut bilder av deg, skrevet om hverdagen og på et tidspunkt var operasjonene en del av hverdagen din.
      Konstruktiv kritikk må man alltids tåle og ta til etterretning, men denne mobbingen som har tatt av på Internett angående deg er til å bli syk av. Har du drept et menneske, synes jeg man kan hate. Har du utsatt noen for overgrep, kan man hate. Har du påført noen drastisk skade, kan man hate.
      Men Isabel, du er akkurat like mye menneske som meg og alle andre her. Og du har ikke gjort noen skade ved å skrive om hverdagen din. Du fortjener ikke å bli hatet.
      Keep blogin’, because I’m lovin’

    73. Ser at du skriver ” Flaut at man ikke kan få stå fram med sine egne meninger. Man MÅ jo typ mene det samme som alle andre”
      Men det jeg da tenker på er jo som for eksempel Kristin som kom med sin mening, er fortsatt hennes mening.
      Og ja, jeg selv mener at bloggere (og annen media) er med å øke kroppspresset. Og ja om man ser på fakta, så har antallet unge jenter fra 11-17 økt, når det kommer til å fikse på seg selv. Dette spesielt siden bloggere skriver “positive ” ting om det.

    74. Forbilde?? Du burde jo skrevet: fraskriver meg alt ansvar som forbilde. Det er jo det alle disse innleggene handler om! Jeg er så lei den offerrollen du tar på deg hver gang. Og du sier at det er foreldre sitt ansvar, ja det er foreldre sitt ansvar når de fikk barn. Og jeg tror foreldrene tar ansvar, men hvor lett er det for foreldre i dag å fortelle barna dems at de er fine som de er og at det er hva man et inni seg som teller når du kommer å forteller noe annet? Vill du sagt til en venninne som kommer å betror seg til deg og er lei seg en dag for at hun kanskje ikke føler seg så fin at: Hipp Hipp Hurra for silikon? Nei det ville du nok ikke sagt, du ville brukt din energi og trøst på å forsikre henne om at hun er den mest fantastiske du kjenner, den fineste og snilleste personen. Men hvorfor gjør du det motsatte til leserne dine? Hvis du hadde fått barn og det barnet kom til deg og sa: mamma, jeg føler meg stygg. Jeg vil ha større pupper og fyldigere lepper. Hva ville du sagt? Ville du sagt: Ja barnet mitt, når du blir 18 så kan du få det, se på dette bilde så pen mamma var etter å ha lagt seg under kniven? Du ville jo ikke sagt det! Jeg tror heller du ville prøvd å fortelle barnet ditt hvor vakker hun er og at hun er den fineste i verden. Men hvorfor gjør du det motsatte til leserne? Du som har så stor påvirkning på leserne burde jo skrevet om en viktig sak du brenner for, du hadde nådd ut til så mange.. Lykke til videre med bloggingen 😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg