I DAG ER EN STOR DAG!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MY LOVE IS TURNING 23

I dag er dagen hvor min favoritt person har bursdag! HIPP HIPP HURRA FOR PIERRE! ♥ Jippi, i dag skal vi feire til de grader! Jeg har en plan fra morgen til kveld som jeg gleder meg til å ta Pierre med på. Jeg skal gjøre alt i min makt for at denne bursdagen blir den beste noensinne. IIIH! Gratulerer så mye med dagen, elskling! Håper at du vil like både gaven og at feiringen blir godkjent! Jeg kan hvert fall garantere deg at dette er noe som vil falle deg i smak. Hihi! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg forteller deg at jeg elsker deg i løpet av en dag. Ei heller hvor mye du betyr for meg. Jeg er så evig takknemlig for at du har valgt meg som din kjæreste! Min fine, flotte og fantastiske mann. Jeg er så latterlig stolt over deg og alt du gjør. Jeg elsker deg, baby!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg gleder meg til å feire deg alle de kommende årene også. MY BIRTHDAY BOY! 

LET′S CELEBRATE!

9 kommentarer
    1. Gratulerer til Din Pierre Isabel. Du viser stor omsorg til dine kjære og flott er det. Du får igjen et innlegg til å bli veldig stort og fantastisk, og det syntes lang vei at dette er ekte. Et godt tips til deg er at du skal aldri forandre på en simple thing, for den og det du er står for er så mye mer spennende og flott enn dama i gata gjør det for å si det sånn. Du overgår de fleste av dine medsøstre når det kommer til utseende og personlighet, og du ser så full av liv ut. Din atmosfære skaper spenning og interesse for lesere norge rundt, men alt du gjør er og være deg selv, offentlig vil det merke. Din tilstedeværelse svikter aldri og det er derfor du burde være nummer en på listen, og nummer ca 5 i en annen lesers liv. Lykke til Isabel, stå på videre.

    2. Gratulerer til Pierre!! Tipper han fikk en super dag når du har planlagt 🙂
      Du, den grå kjolen du har på deg på det ene bildet, hvor er den fra? LEKKER!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg