hits

UKEN SOM GIKK

17.04.2017 - 10:21 15 kommentarer

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Definitivt hendelsen som jeg skrev om HER, som tok sted på torsdagskveld. Usch, jeg synes at det er så ekkelt at noen i det hele tatt tar seg friheten til å gjøre sånn. Det er mye jeg ikke forstår meg på her i verden, og slike ting er definitivt en del av det. Å drive å ta bilder i skjul på den måten er ikke annet enn respektløst. 

UKENS HØYDEPUNKT

Kvelden ute på byen på lørdag. Det var veldig hyggelig, til tross for en klein mystory på Snapchat - haha! Planen var egentlig å holde meg hjemme, men så ble det en spontan bytur istedenfor. Jeg kan ikke være alene om å mene at de spontane kveldene alltid viser seg å være de aller beste? Rart med det, men jeg tror at det kommer av at man ikke har noen forventninger da. I tillegg til det var bowling på torsdag også veldig gøy! Jeg var ikke så dårlig som jeg trodde, haha.

UKENS INNKJØP

Kortet har fått svi seg både på byen og på Nelly - vanlig prosedyre. Wupsi! Viser dere hva jeg klikket hjem fra Nelly når pakken kommer. De har fått inn så mye fint i det siste, så det er klart at jeg måtte oppdatere vår-garderoben min. Gjør dere klar til mange antrekksposter på bloggen fremover!

UKENS VIDEO

 
Husk å abonner på YouTubekanalen min HER!
 
AKKURAT NÅ

Jeg tar livet helt med ro. I dag har jeg prøvd å være litt sprek, så jeg tok meg en aldri så liten powerwalk. Det skjer jo aldri, haha. Kjente at det gjorde godt for både kropp og sinn! Ellers har jeg ikke fått gjort så mye enda, annet enn å ha det ukentlige hjemme-spaet. Så deilig! Resten av dagen skal jeg bare slappe av å få senket ned skuldrene. I dag er jo enda en fridag, så hva jeg egentlig trenger å koble av til er jeg usikker på. Heh. Men igjen - jeg har jo aldri fri, påske eller ei!

UKENS CRAVING

Mammas mat. Jeg har spist middag hos mamma typ hver eneste dag hele uken! Det er seriøst ingenting som slår hennes måltider, altså. Så utrolig godt. Foruten om det har jeg cravet Crispo også. YUM!

UKENS OPPTUR

At Sara endelig er hjemme fra den evig lange reisen sin. Det å ha henne tilbake i Norge er aaamazing! Nå venter jeg i kø på å få treffe henne igjen. Jeg kan ikke vente til jeg får klemt henne! Vi er enige om en sak, og det er at vi begge savner å feste sammen mest av alt. Haha. Det er få jeg koser meg så mye på fylla med, som det jeg gjør med henne. Like fucka i hodet begge to! Vi har så utrolig mange sjuke historier fra de 2,5 årene vi har kjent hverandre nå. Alt fra casino, rave, x antall latteranfall.. Jeg skulle ønske jeg kunne fortalt dere om de, men jeg tror neppe det er så barnevennlig. Haha.

UKENS NEDTUR

Torsdagsnatt var veldig tøff for meg. Gamle sår har blitt revet opp i igjen og jeg har vel møtt på denne forbanna veggen enda en gang. Jeg vet ikke, men jeg føler meg sterkere denne gangen. Når man har opplevd det samme før, er det mye lettere å holdet hodet over vann. Ellers var dette veldig irriterende også:


Og folk lurer på hvorfor jeg er så skeptisk og paranoid til mennesker. Well, here you go.

UKENS TANKE

Hvor mye skal man akseptere før man skal la et vennskap gå? Jeg har tenkt mye på det denne uken. Jeg er så lei av å bli skuffet over såkalte venner at jeg til slutt vil gi meg selv et ultimatum. Det er kjedelig at det har gått så langt at jeg føler meg mer lei enn glad. Jeg har vansker med å kutte mennesker ut av livet mitt, men noen ganger må man gjøre det for sitt eget beste. Jeg vil omringe meg med mennesker som vil meg vel og som er ærlige. That's it. Er det så mye å be om?

UKENS ANTREKK

Jakke HER / bukser HER / t-skjorte utsolgt, lignende HER

Topp HER

Body HER / bukser HER
Genser HER / bukser HER / boots utsolgt, lignende HER

UKENS MEST LESTE INNLEGG

KJÆRLIGHET, SNAPCHAT ++

JEG ER FULLSTENDIG KLAR OVER DET SELV

EN FRYKTELIG EKKEL OPPLEVELSE

15 kommentarer

Henrik

17.04.2017 kl.11:53

Kära Isabel!

Gläder mig att finna dig på rätt plats på topplistan, nämligen plats två. Du hör hemma på platserna 1-3.

Jag är imponerad över din styrka i dessa turbulenta tider. Ta vara på alla goda vänner omkring dig. Jag känner starkt för dig.

Klem. 💝❤️💓

Henrik

Isabel S. Raad

17.04.2017 kl.14:49

Henrik: Tusen takk Henrik! Klem <3

17.04.2017 kl.13:19

Du har vel forsatt håp om å bli sammen? Hvis p aksepterer.... Ouf får litt vondt av deg

17.04.2017 kl.13:51

Du går fortsatt med dei stygge brillene ja

Isabel S. Raad

17.04.2017 kl.14:48

Anonym: Jeg synes de er fine :)

17.04.2017 kl.13:54

Så fjern den kompisen/venninna då hvis han eller hun er så kjipe

Gad

Fjortis problemer deluxe lol

17.04.2017 kl.14:19

Aldri fri, eller mente du alltid?

Isabel S. Raad

17.04.2017 kl.14:48

Anonym: Neida, du leste riktig :)

17.04.2017 kl.15:02

Har du og Pierre kontakt etter torsdagen?

Hege Kristin

17.04.2017 kl.15:03

så fin uke <3

Trine

17.04.2017 kl.16:03

Synes du virker som en utrolig hyggelig jente, Isabel! <3 Heier på deg.

17.04.2017 kl.17:07

for noen stygge solbriller, utrolig hvordan du kan kle deg så harry når du lever av å blogge

Inga

17.04.2017 kl.18:51

Hei! Jeg lurer på hvorfor du alltid starter ukesoppsummeringen med det som har irritert deg? Det virker litt negativt, synes jeg. Da er det bedre å starte med ukens høydepunkt ;)

Lurer også på om du snart kan blogge litt mer om sminke? Behøver ikke være video. Lurer spesielt på hvordan du sminker huden din, synes du er så flink til å sminke deg :)

17.04.2017 kl.20:32

Hvor er de fine solbrillene fra? :) <3

LilleMy

17.04.2017 kl.21:56

Hei! Stå på jente. Herfra kan det gå bare en veg; oppover. Se framover. Du er ung og har mye å se fram til. Nyt livet! Den hvite jakka er utsolgt hos Nelly. Jeg har bestilt blå og gleder meg til den kommer.

Skriv en ny kommentar