1. Jeg trodde det var sånn at bqre noen av de man stemte påkom inn? Ikke alle som er summert opp på den avstemningen?

    2. Så dette komme si du ikke er med på bloggerne så måtte det bli ph , glede meg å se alt drama som kommer til å skje!! Haha!!

    3. Hvordan skal du holde liv i bloggen din? Du får jo ikke brukt telefon o.l? Uten all clickbaiten er det INGEN som leser bloggen din..:-)

    4. Du sier at du sjekker inn, hvorfor skal vi da stemme? Skjønner ikke helt greia. Så du vet ikke 100% enda?

    5. Stilig! Begynner det på tv i januar eller senere? Hils Pierre og si vi er flere som gleder oss til å se dere begge to! Fortsatt god ferie!

    6. Så sinnsykt morsomt! Heier på deg!
      Men når jeg prøver å stemme får jeg beskjed om at det ikke er mulig?

    7. Jeg har prøvd å gå ut og inn for å stemme på deg noen ganger nå, men det kommer opp sånn error hver gang. Vet du hva man kan gjøre med det?

    8. Æææ gleder meg så mye til ph 2018! Men er det slik at alle dere utvalgte for sjekke inn, eller er det kun bare de to som får flest stemmer? Elsker deg og bloggen din <3

    9. Jeg skjønner ikke helt, trodde vi seerne skulle stemme på en favoritt gutt og jente til å sjekke inn av alle dere «nominerte». Men sksl altså dere alle sjekke inn på paradise til neste år?

    10. Omgg så jævlig kult!!!
      Heier på deg
      Kommer til å bli helt legende, gleder meg SÅ mye
      Håper du vinner hele dritten

    11. Så gøy å høre!!! Gleder meg allerede til å se deg på skjermen.Dagens stemme gikk til deg selvfølgelig. Kos deg på ferie!

    12. Å herre min hatt hvor rotete du har det på rommet. Stakkars ryddedamer. Du vet man blir rotete i hodet når man har så mye rot rundt seg?

    13. Er man lam fra halaen og opp så er man med på PH. Kan ikke skjønne at folk er med på slikt idioti programer.
      Men set er vel et av høydepunktene i ditt liv å være med på det.

    14. Årh gleder Meg dødsmye til du skal inn, blir kjempe gøy. Men lurte på hvorfor vis skl stemme vis du allerede skal inn?:)

    15. Fysøren så gøy! Skal virkelig gå inn å stemme hver dag! Blir utrolig gøy å se deg på skjermen igjen!! 😀

    16. Så akkurat gjennom mystoryen din på snap, og ble så sykt misunnelig😍 Ikke fordi du får en gratis reise til et fantastisk sted, eller fordi du ser helt smashing ut (jo okei, ble litt misunnelig på det også), men på all den digge maten! Jeg lever på sykepenger for tiden, og det kjipeste med det er ikke at jeg ikke har råd til ferier, nye klær, gå til frisøren eller dra på kino, men at jeg har så lite penger til mat, og stort sett må spise det samme hver dag fordi det er det jeg har råd til. Jeg vet at du vet hvor heldig du er som kan leve av bloggen og tjene så bra på den (de som hater er bare misunnelige), men jeg håper du setter pris på de små tingene også, som at du har mulighet til å spise det du vil når du vil, betale strømregningen og kjøpe vaskemiddel så du slipper å vaske mørke klær med Omo Ultra Hvitt!
      PS: har selvfølgelig stemt på deg❤

    17. Så gøy da :D:D
      Men jeg ble litt forvirret.. Skal alle sammen inn eller kun de to med mest stemmer?
      Jeg forsto ikke helt opplegget?
      På tv3 står det jo at kun 2 stk sjekker inn som fullverdige deltakere..
      Kan du forklare dette litt bedre??:)

    18. Men du.. i Se og Hør står det at de som får flest stemmer av dere, får komme inn?? Ikke at alle automatisk kommer inn, bare i ulik rekkefølge ut fra stemmegivningen? Kan du plis forklare dette?

    19. Trodde jeg var ferdig med å se på PH, for lengst… Men hallo, skal så LETT se på! Og jeg vedder faktisk på at det er du og Pierre som skjekker inn sammen først. Hahahah. Gleder meg 😀

    20. Jeg digger filmene på snapchatten din når du “er deg selv”, sammen med venner og familier, og når du tuller og ler! Og btw. jeg digger latteren din, den gjør deg skikkelig skjønn! 🙂 Føler personligheten din kommer mye bedre frem der, fremfor bloggen din. Så blir kult å se deg på PH igjen 😉

    21. Var det dette som var så sykt som du skulle fortelle 1.desember? Omg, er jo ikke sikkert du kommer inn en gang, og hvis du gjør det, så er du jo ikke på tv mer enn en uke eller noe. Jaa «wow», dette var sykt ja…

    22. Hahah håper noen melder noe om den syke forandringen fra sist PH, er det samme person liksom? Neidaaa, men vi får håpe du ikke skriker like mye!

    23. Gleder meg veldig! Har stemt på deg, skal virkelig følge med😄 leser bloggen din hver dag og DU inspirerer meg så mye. Du virker som en utrolig flott dame, og du er veldig pen! Det syntes jeg selv da jeg så deg på PH for første gang. Lykke til og kos deg videre på reisen 😊❤️

    24. Skal dere inn som vanlige deltakere? Eller er det bare for å f.eks arrangere ting inne på hotellet? Tenker på da Audun var med, og var en av dommerne i mrs. og miss Paradise. Både Aurora og Pierre har vunnet Paradise tidligere, så rart at de kan være med i en sånn konkurranse, viss dere blir som vanlige deltakere.

    25. Isabell, kan eg bare si at du dønn er så mye penere når du smiler i denne videoen enn de bildene på forrige innlegg med fake smil?:) ahh smil mer

    26. Du skriver at du ikke kan svare på om alle kommer inn, men du sier jo faktisk at alle kommer inn etter hvert i videoen. Det er i hvert fall slik alle kommentarene her oppfatter det.

    27. Haha, så sykt rått! Gleder meg til neste sesong for å si det sånn! Stemmer på deg hver dag med alle telefoner og dataer i huset, pluss på jobb🙈 Blir gøy å se deg i ny sesong, noen år eldre.
      PS: du ser smashing ut! Kos deg mase på ferie.
      Klem

    28. Jaaaa – så gøy 👍😁 Har selvfølgelig stemt og vil fortsatt gjøre det fremover- du kan kanskje minne oss på det av og til 😜

    29. Har stemt! 😀
      Men jeg mååå bare legge til at resultatet på lippene dine var SÅÅÅ fint!! Du ser sååå bra ut for tiden!😍💯

    30. Hva er grunnen til at det er “bare” er dere som man kan stemme på? 🙂 kontaktet de alle som har vist sterk personlighet også var det bare dere som takket ja og de andre nei? Eller hvordan ble dette bestemt? 🙂
      Jeg stemte på deg og krysser fingre for at du kommer inn igjen!

    31. Folk må jo stemme deg frem dust! Noen av de andre er 100% med, men det er ikke du. Jeg stemmte Pierre! Hahhaahha suck on it!

    32. Først vil jeg bare si at du en utrolig pen jente. Naturlig eller ei, men pen er du 😊
      Dette sier jeg ikke for å hate, men kan du please slutte å ta deg i håret hele tiden, det er så sykt irriterende å se på. Og slutt å «gjør om» dialekten din 😐 Stavanger dialekt er så koselig, vær stolt av der du kommer fra. Den svorsken du har lagt deg til høres så utrolig kunstig ut og den er bare irriterende.
      Kos deg videre i Dubai 😊 Det ser helt fantastisk ut!

    33. OMG TRAAAGISK! du har gått ut på dato! Gi opp! Er du virkelig så avhenting av oppmerksomheten?? Du var med for 3år siden!!vær så snill da..bare for oppmerksomheten rundt deg har dabbet av trenger du ille en my runde på ph..det er ganske tragisk rett og slett:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg