💔

 

ME: I’M FINALLY HAPPY

LIFE: LOL, WAIT A SEC.

 

 

.     .    .

Jeg logger av for en stund.

64 kommentarer
    1. Kjære deg❤️ vet ikke hva dette gjelder men hev deg over alle hat kommentarer du får daglig, en oppegående person kommenterer ikke dritt til andre personer på nett.. tenk på det, de er bra dumme og har bra dårlig selvtillit selv de som orker å rakke ned på deg!! Du ser helt fantastisk ut og du virker som en utrulig varm person<3 jeg liker da at det er masse bilder av deg på bloggen, mye derfor jeg leser bloggen din!!! you go giiirl<3!!

    2. Jeg så du fikk en del negative kommentarer på det forrige innlegget om at du tar for mye bilder av deg selv. Helt ærlig så tenker jeg at jeg går inn på din blogg for å se deg. Hadde jeg ville se Egypt hadde jeg gått på en reiseblogg eller en side om Egypt. Jeg skjønner ikke at folk kan klage så mye på at du vinkler bloggen som du vil. Det er din blogg. Folk har lest den i årevis de må da snart skjønne hva du ønsker å legge fokus på. Oppgitt.

    3. Vi som er ekte lesere, trykker oss inn på bloggen din kun for å se deg og dine flotte outfits og ditt herlige smil! De som sutrer over mye selfies er ikke på rett internettside, tror ikke de forstår at en blogg som handler om én person vil inneholde 98% innhold som handler om hovedpersonen i bloggen. Skjønner virkelig ikke hva som er så vanskelig med å skrive inn ordet «ørken» eller «Dubai» i søkefeltet på google. Tragisk.

    4. Ingen grunn til panikk jenter om Isabel tar seg litt fri. Jeg regner med at dere ikke blir bekymret om kokken på Egon avspaserer, eller om tannlegen har en fridag..

    5. Jeg elsker hvordan du er så ærlig og aldri legger skjul på noe, folk leser jo en blogg for å se deg og ikke en ørken så skjønner ikke hvorfor alle skal klage. Hadde lagt ut masse bilder av meg selv om jeg hadde en blogg og så ut som deg, du burde være fornøyd med deg selv. Stå på!

    6. Håper alt er bra med deg.. ta den tiden du trenger, vi forsvinner ikke selv om du tar en pause❤️ God bedring

    7. Huff, så trist å høre, Isabel 🙁 Håper det ordner seg veldig fort 🙂 Ta den tiden du trenger så går det nok bra til slutt!! 🙂

    8. Hev deg over negativiteten, Isabel <3 Det er akkurat det her de ville for deg: bringe deg ned.
      Håper du nyter resten av turen din!

    9. Håper alt går fint med deg, gleder meg til og fortsette og følge deg når du begynner og blogge igjen 🙂 håper du får en fin jul ❤️

    10. Jeg vet ikke hva som skjer, men uansett hva så kommer det bedre dager til slutt! Håper det går bra med deg ❤️

    11. Håper alt går bra med deg Isabel❤️ Ta deg den tiden du trenger, du fortjener ikke alt det hatet. Digger deg❤️❤️

    12. Hei Isabel
      Kan du være så utrolig grei å la meg poste denne kommentaren på bloggen din? Har lest bloggen din siden du startet og håper med det at du vil gjøre meg den tjenesten å publisere denne kommentaren så vi kanskje kan få flere til å hjelpe!
      Gå inn og les HER: https://www.spleis.no/project/25042
      ALL STØTTE blir mottatt med stor takknemmelighet fra eier!!

    13. Kan du værsåsnill å ta deg en god pause fra bloggen og gjøre AKKURAT det du vil? Ta vare på deg selv, slappe av og logge helt av bloggen uten å tenke den! Du fortjener det og du TRENGER det. Du kommer ikke til å miste lesere eller klikk, tvert om. Ikke beskymre deg for det, dette er jo selvsagt levebrødet ditt så det er sikkert en naturlig tanke. ❤
      Mange store bloggere har tatt pauser og kommet tilbake sterkere. Det burde du også gjøre. Legg bort bloggen, kamera og fasaden. Dette er BARE ment positivt altså! Jeg føler meg noen må si det til deg før du blir helt utmattet.
      Jeg tror ikke du har sett på slikt før, i og med at jeg leser bloggen din hver dag – men kan jeg anbefale deg en sykt fredfull type som kanskje får deg til å smile litt? Han er så behagelig å høre på, og det er verdt å teste ut! Han heter sad guru og er en utrolig intelligent mann som sier så mye bra og kan svare på mange spørsmål hvis man er litt nede 🙂 ❤
      Vi gleder oss til du kommer tilbake!

    14. Svar til: “Ah endelig en pause fra maset ditt på bloggen” – kommentaren over her. Hvorfor leser du i det heletatt bloggen om du misliker den? Livet er for kort til å kaste bort tiden din på noe du ikke engang liker hunty. Du bryr deg såpass at du legger igjen en kommentar 😉

    15. Lol, til de som tror hun skal inn på paradise nå. Innspilling starter i januar. Kommer på tv rundt mars. Som det alltid gjør. Hun sa i videoen sin der hun snakker om at hun skal være med at hun har en ordning om at noen oppdaterer bloggen mens hun er vekk.

    16. Alle vet jo at hun skal på Pærra, men heller tvilsomt at det spilles inn i jula kiksom.
      Og kjære, søte Isabell❤️ Hev deg over dritten, men som flere påpeker her, kan og en god pause fra alt hjelpe mye på. God klem fra meg 🙂

    17. Åh, gråter! Hvordan skal jeg overleve hverdagen uten en plastisk barbie som ødelegger unge jenter der ute.

    18. Fy faen, folk er så jævla frekke! Hva godt får dere ut av å slenge drit om Isabel sitt utsende? ALTSÅ, faen med ta dere en bolle og jekke dere 5 hakk ned! Har dere ikke lært folkeskikk hjemme? Sånn helt ærlig. Syntes det er så ekstremt LAV MÅL slik enkelte av dere holder på.

    19. Blir flau. Stakkars deg,Bella. Du æ så jævla fin. Også må folk hakke på deg, jeg elsker deg. Du er forbildet mitt, herregud å skjønn du æ!
      Vær så snill ikke la haters get to you. Fuck dem.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg