hits

INNKJØP

INNKJØP⎪ DEL 1

reklame ⎟ annonselenker Nelly

Processed with VSCO with av8 preset

Hei babes! Jeg har jo klikket hjem en del nye skatter fra Nelly, og etter at jeg postet på mystory av innholdet i pakkene var det utrolig mange av dere som ønsket dere innlegg der jeg viser dere alt. Det er jo vanvittig mye, så det blir litt for mye å ta alt i et innlegg. Derfor har jeg delt det opp i to deler. Her kommer første del, som er alle overdeler. Jeg elsker alt! 

Processed with VSCO with av8 preset

SHOPPING SHOPPING SHOPPING ...

1. HER ⎟ 2. HER 

1. HER ⎟ 2. HER

1. HER ⎟ 2. HER

1. HER ⎟ 2. HER

1. UTSOLGT ⎟ 2. HER 

1. HER ⎟ 2. HER

1. HER ⎟ 2. HER

_______

DEL TO KOMMER! 

NEW IN + NELLY RABATTKODE

reklame ⎮ annonselenker Nelly

Har dere fått med dere at det er 25% rabatt på alt fra NLY brands i dag? Iiih! Det fikk selvfølgelig jeg med meg (den Nelly-holiceren som jeg er, haha), og det endte så klart opp med at jeg klikket hjem et par goodies. Nelly har så sykt mye fint inne nå. Det er lenge siden jeg har likt SÅ mange plagg på en og samme gang. Jeg tenkte å dele mine innkjøp med dere, da det pleier å falle i god smak. Og så må jeg så klart dele rabatten med dere! ❥ Tilbudet varer kun frem til klokken 10:00 i morgen, så vær kjapp!

・KLIKK HER FOR Å FÅ 25% RABATT PÅ DITT KJØP ・

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

___________

Her er mine favoritt plagg for tiden, som dere også får 25% rabatt på. ↓

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. TOPP HER & BUKSER HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HOODIE HER & BUKSER HER

NEW IN FRA NELLY + RABATTKODE

reklame ⎮ alle lenker er annonselenker Nelly

 Processed with VSCO with av8 preset

Hello elsklinger! For to dager siden mottok jeg en svær pakke på 12 kg med klær og sko fra Nelly. Jeg er sjeleglad for at de sender til Marbella. Hehe! Det var mange som ønsket seg innlegg hvor jeg viser frem innkjøpet, så det har jeg så klart fikset til dere. Jeg knipset bilder av noe av innkjøpet i går, men jeg fikk ikke tatt bilder av alt. Jeg hadde nemlig veldig lite tid til det i går, men jeg skal fikse en del to til dere. Den kommer i løpet av de kommende dagene. Her er i hvert fall del 1!

RABATTKODE: OPPGI KODEN «MADNESS» I KASSEN FOR 20% RABATT PÅ DITT KJØP!

   · SHOP HER ·   

LEVIS JEANS HER

GRÅTT SETT HER ⎮ TOPP HER

SKJORTE HER ⎮ TOPP HER

SKJORTE HER ⎮ TOPP HER & BUKSER HER

STRIPETE SETT HER ⎮ TRACKSUIT: HOODIE HER & BUKSER HER

VERDENS DEILIGSTE CARDIGAN HER ⎮ BUKSER HER (DISSE MÅ DERE HA!!)

SKJORTE HER ⎮ ADIDAS SHORTS HER

MIN NYE VESKE

reklame ⎮ annonselenke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MOSCHINO BACKPACK HER

Jeg er forelsket! Pure perfection. Jeg har fått sansen for ryggsekker den siste tiden, men det er viktig at de er classy og trendy! Det synes jeg virkelig at denne lekre saken fra Moschino er. Døds fin! Perfekt til hverdags, og til og med til skole/jobb. Liten og praktisk, men samtidig plass til alt du behøver i løpet av dagen. Var ikke den fin, vel? Lommeboken min er veldig happy, da jeg eeegentlig har veldig lyst på både en fra Gucci og en fra LV, men jeg tok til takke med denne i og med at den var såpass fin. Flink frøken, for once. Haha! Gjett hvem som er i sparemodus? 😉

RABATTKODE: 20% PÅ HELE NELLY

annonse ⎮ Nelly annonselenker 

Hei babes! I dag kjører Nelly på med 20% på hele nettbutikken. Jeg elsker rabattkoder, spesielt når det gjelder Nelly. De har jo så utrolig mye fint, absolutt hele tiden. Våren er jo rett rundt hjørnet (i hvert fall for min del, haha), og da er det jo ekstra gøy å fornye garderoben. Vet ikke om jeg kan skrive det her nå sånn egentlig, da jeg har hørt rykter om at det er 30 minusgrader i Oslo i dag?! Stemmer det, eller?? GALSKAP! I så fall kan vi alle sammen trøste oss med litt nettshopping, haha. Nye klær kurer som oftest det meste! 😉 Under her har jeg vist dere mine favoritter fra Nelly.

Oppgi rabattkoden «MADNESS» i kassen for 20% rabatt på ditt kjøp!

 SJEKK UT DE KULE NYHETENE PÅ NELLY HER 

JAKKE HER ⎮ TOPP HER

ADIDAS GENSER HER ⎮ JEANS HER

TOPP HER & JEANS HER ⎮ TOPP HER & TIGHTS HER

GRØNN BLAZER HER ⎮ SORT BLAZER HER

KJOLE HER ⎮ TOPP HER

LEO BODY HER ⎮ SKJORTE HER

HVIT KJOLE HER ⎮ ORANSJE HER

JEG KUNNE IKKE DY MEG

reklame ⎮ annonselenker Nelly

HVIT KJOLE HER ⎮ ORANSJE HER

_______

Altså... Kan vi ta et minutt og diskutere disse DØDS fine kjolene?!?! Wow. Wooow, wow, wow. Jeg kunne ikke dy meg, til tross for at jeg har lovet meg selv å roe ned når det kommer til nye klær. Men dere skjønner jo, det er jo umulig når shit som dette dukker opp og bare skriiiiker ut mitt navn. Jeg må jo bare, ikke sant. Jeg vet at mange av leserne mine har samme smak som meg (heeeey queens), så derfor måtte jeg naturligvis dele disse nydelighetene med dere også. ❥