hits

Isabel tipser

RABATTKODE: 20% PÅ NELLY

reklame ⎮ annonselenker Nelly

Sunday funday! Jeg har en dum (hvis du vil) tendens til å nettshoppe på søndager, og det er fordi at jeg opplever at nettbutikker ofte har bra kampanjer og gode tilbud. Det er noe som alltid gjør meg veldig ivrig, haha. I dag kjører Nelly på med 20% rabatt på over 12 sider med masse fint utvalg. Jeg har funnet døds masse kult, både sko og klær. Ikke alt jeg har klikket hjem er på tilbud, men over halvparten er. I og med at dere liker disse innkjøps-innleggene, tenkte jeg å dele hva jeg har klikket hjem med dere nå. I tillegg vil jeg så klart tipse dere om 20% rabatten også. 😻

· FÅ 20% RABATT PÅ ALT HER ·

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

_________

Happy shopping, babes! Sjekk ut alle de fete nyhetene som akkurat har droppet på Nelly HER.

EN SJOKKERENDE FORANDRING PÅ HÅRET MITT

reklame ⎮ sponset behandling MOODstudio

Processed with VSCO with av8 preset

CHOP CHOP?

OKEI, dette er helt sjukt. Jeg har ikke tapeextensions i håret mitt lengre! Det hadde dere vel ikke trodd at jeg skulle klare meg uten? Vel, det trodde ikke jeg heller. Det som skjedde var at tapen løsnet i Mexico under innspillingen da jeg gikk tom for min shampoo og balsam, som ikke inneholder stoffer som gjør at tapen ikke skal løsne. Derfor måtte jeg nøye meg med det vi fikk fra produksjonen, og det førte til at håret løsnet. Ok nå har jeg skrevet ordet "løsnet" litt for mange ganger i mangel på et annet ord haha. Uansett! Jeg har gått uten extensions siden, og jeg trooor faktisk at jeg liker det? Jeg er fortsatt litt fifty-fifty på om jeg skal gi tilbake til extensions, men jeg har gitt meg selv en måned til å bestemme meg på. En måned til uten tape, altså. På bildene ser dere altså mitt naturlige hår! Det er jo veldig langt, og egentlig forholdsvis tykt også. Jeg liker bare den ekstra fylden som tapeextensionset gir meg. Det spørs nå da, og se hva jeg trives best med. Hadde det ikke vært for at håret mitt ble veldig skadet etter at jeg bleket det for over et år siden, hadde jeg aldri tenkt tanken på å sette på ekstra hår overhodet. Jeg hadde super tykt naturlig. Nå er det virkelig på bedringens vei, og det har jeg kun Ann Beate på MOODstudio å takke for. Hun er en amazing frisør som jeg har gått til i over to år nå. Ingen andre får røre håret mitt, foruten om henne. 

Processed with VSCO with av8 preset

I dag var jeg en tur innom på MOODstudio og fikk freshet opp manken litt. Det trengtes, for å si det sånn. Håret mitt har fått gjennomgå i Mexico-solen. Det verste jeg vet er solbleket SVART hår. Det blir jo så falmet og nesten grått? Skikkelig stygt blir det i hvert fall. Ann Beate farget håret mitt og ga meg en deilig hårkur. Nå føler jeg at jeg er meg selv igjen. Håret har så stor betydning for meg, dere.. Ikke at jeg tror at det var en hemmelighet, haha. She's back!!

Processed with VSCO with av8 preset

Om du er på utkikk etter en døds flink frisør, vil jeg anbefale frisørene på MOODstudio av hele mitt hjerte. Jeg vet at alle er super duper flinke, og jeg blir alltid behandlet av Ann Beate til dere som lurer på hvem jeg går til. ❥ De er ekstremt dyktige på farge, klipp og spesielt styling. De gjør de sjukeste frisyrene! Deere kan se selv på Instagram-kontoen deres: @Moodstudio. Så coolt!

・ FOR BOOKING AV TIME ・

MOODSTUDIO.NO

JEG MÅTTE BARE

reklame ⎮ annonselenker Nelly

MY FAVE DRESS

Denne kjolen hadde jeg på meg på julaften, og jeg fikk så utrolig mange fine komplimenter da jeg postet bilder av den. Mange av dere lurte på hvor den var kjøpt, og på det tidspunktet var den dessverre utsolgt. Antar at det var mange andre som falt like hardt for denne lille skjønne kjolen som det jeg gjorde. Jeg vil egentlig bare titte innom en gang til i dag for å tipse dere om at den endelig er inne på lager igjen! Jeg skulle i utgangspunktet ikke blogge mer i dag, men jeg klarte ikke å la være da jeg så det. Hihi! ❤️

Dere finner den i rød HER og i sort HER.

Jeg vet utrolig godt hvordan det er når det plagget du virkelig vil ha ikke er å få kjøpt, så derfor måtte jeg bare inn å dele dette med dere så fort jeg så det. I got you, babes! Nå skal jeg logge av og spise kveldsmat. Jeg håper dere har hatt en fin dag! God natt når den tid kommer. Klem!

MINE FAVORITT YOUTUBERS

Jeg har vært en stor fan av fenomenet YouTube i flere år. Det er et par YouTubers jeg har følgt i kanskje 5 år nå? Litt usikker på hvor lenge det er helt nøyaktig, annet enn at det er sykt lenge. Jeg husker hvordan jeg brukte å glede meg til å komme hjem fra skole/jobb, for da kunne jeg glo videre på Carli Bybel som er så herlig, inspirerende og ikke minst nydelig. Jeg tenkte å dele mine favoritt kanaler med dere nå, i tilfelle dere behøver litt underholdning, sminketips eller inspirasjon. 

・ GIGI GORGOUS ・

・ CARLI BYBEL ・

・ THERESE LINDGREN ・

・ RIBECKA - MIN BESTIE ・

・ SIDRA RAAD - LILLESØSTEREN MIN ・

・ KANE AND PIA ・

・ TAMMY HEMBROW ・

MINE BESTE SERIE-TIPS

Her kommer mine beste serie tips! Jeg er en stooor fan av serier, og faktisk ser jeg svært sjeldent på filmer. Jeg vet ikke, men jeg klarer bare ikke å konsentrere meg så lenge på en og samme film. Serier derimot kan jeg glo på fem episoder i strekk. Makes no sence, men ah.. Sånn er det, haha. Håper ikke at dere har sett disse seriene allerede, for da har dere mye gøy å underholde dere selv med de kommende ukene. Woho!

THE FOSTERS

Dette er en prisvinnende dramaserie med blant annet Jennifer Lopez som produsent. Kort fortalt: The Fosters er en familiehistorie med en moderne twist. Med en biologisk sønn og adopterte tvillinger tar det lesbiske paret på seg ansvaret som fosterforelder for som akkurat ble sluppet fra en ungdoms instutisjon. Denne serien er så vanvittig fin! Jeg kjenner meg så utrolig godt igjen i mye av handlingen, nettopp fordi at jeg har vært et fosterbarn selv. Serien er veldig, veldig spennende! Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har grått mens jeg har sett på denne flotte serien.

THE REAL HOUSEWIVES

Min guilty pleasure! Real Housewives er så utrolig gøøøøy. Favorittene mine er definitivt Beverly Hills, Orange County og New Jersey. Sistnevnte er den med mest drama. Det er rett og slett realityprogrammer som handler om livene til steinrike hollywoodfruer. Det er mye drama, glamour, luksus og ja.. hverdagsliv, om man kan kalle det for det. Anbefaler virkelig å se på dette om du er like fan av "søppel-tv" som det jeg er. Heh!

STRANGER THINGS

Dette er serien aaalle pratet om i 2017. Det er litt overnaturlig shit over det hele, noe jeg i utgangspunktet ikke er fan av. Likevel ble jeg hektet på denne serien. Så hektet at jeg så begge sesongene ferdig på tre døgn. Jepp, jeg hadde ikke et liv. Haha! Stranger Things er en slik serie man blir avhengig av å klikke videre på.

SHAHS OF SUNSET

Ååå, jeg er så sjalu på dere som ikke har sett denne serien. Det er et reality-program om persere som bor i LA. Her er det myyye drama, dere. Skikkelig underholdende! Mike er super kjekk (men utro), Golnaz er GAL og Mercede er queeeen. Elsker den gjengen, og skulle gjerne ønske at jeg var en del av the clique. 

NEW IN

reklame ⎮ lenkene er annonselenker

Her om dagen mottok jeg en bestilling fra Shein, og den pakken inneholdt så mye fint! Jeg får alltid så mange spørsmål om å vise innkjøp derfra i og med at det er super billig å shoppe der, så derfor tenkte jeg å gjøre det for en gangs skyld! Jeg elsker å klikke hjem saker der fra. Perfekt om du vil ha billige, men super fine klær. 

BUKSER HER

FAUX FUR JAKKE HER

FAUX FUR JAKKE HER

SKJØRT HER

GENSER HER

KOSESETT HER

NELLY-INNKJØP

reklame ⎮ lenkene er annonselenker

Hei! Jeg har bestilt nå vanvittig mye fint fra Nelly i det siste, men jeg har helt glemt å vise dere. Det tyder på at jeg har hatt en hektisk periode, for disse innleggene synes jeg er super gøy å lage. I går kveld tok jeg meg tid til å shoote mine favoritter fra den siste bestillingen min for å vise dere. I tillegg må jeg bare tipse dere om det sjuke salget som pågår akkurat nå på Nelly med opptil 50% rabatt! Du finner hele salget HER.

JAKKE HER

ADIDAS BUKSER HER

POPPER PANTS HER

JAKKE HER

JAKKE HER (elsker denne!!)

JEANS HER (nå på -30%!)

GENSER HER

KJOLE UTSOLGT

OVERDEL HER (nå på tilbud!) ⎮ TIGHTS HER

ISABEL TIPSER!

Nå var det lenge siden jeg oppdaterte denne kategorien, dere! Det er jo flere uker siden jeg la ut forrige post i spalten «Isabel tipser», men nå er jeg tilbake for fullt! I og med at det er søndag i dag, passer det jo ypperlig med et serietips synes jeg. Selv foretrekker jeg å se et par episoder av en serie, fremfor å se på film. Jeg ser svært sjeldent på sistnevnte faktisk. Jeg synes det blir så langtrukket og kjedelig. Uansett! Jeg vil tørre å påstå at jeg har sett de fleste seriene som finnes der ute, som går under den kategorien som jeg liker å se på. Jeg har akkuratt fått med meg at sesong fire av serien jeg ønsker å tipse dere om i dag, nemlig «The Fosters», har kommet ut! Jeg hoppet bokstavelig talt av glede da jeg fant det ut, for den serien kan jeg relatere meg så vanvittig mye i.

Dette er en serie som handler om en familie som består av både fosterbarn, adopterte barn og biologiske barn - alle oppdratt av to mødre. Det skjer vanvittig mye i serien, hvor det meste dreier seg om familiedrama, kjærlighet og livet som tenåring. Den ene hovedpersonen er Callie, som er et fosterbarn som har blitt flyttet i x antall fosterhjem. Nettopp der kan jeg relatere meg veldig mye. Jeg blir så engasjert når det er snakk om fostersystemet og hele den biten. Dette er en super fin serie å starte på dersom du behøver ny underholdning. 😚

Jeg bruker å se på det HER.

ISABEL TIPSER: JEANS

affiliateslenker

Er det et plagg jeg til stadighet sliter med å finne, må det være jeans. Jeg foretrekker å gå i bukser fremfor kjoler og skjørt. Nå bor vi jo tross alt i Norge også da, så vi har jo ikke så mye valg enn å kle oss godt. Bare legger har blitt lagt på hylla for leeengs! Jeg vil tørre å påstå at jeg har et par freshe jeans i samlingen min, noe jeg konkluderer med at flere av dere også synes, med tanke på antall spørsmål jeg får om hvor både den ene og den andre buksen er kjøpt. I dag har jeg satt meg ned å snikret sammen en liten collage til dere med mine favoritter for øyeblikket. Se så freshe, da!

· MINE FAVORITT JEANS ATM ·

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

______

Dette var farlig for lommeboka, dere. Aner dere hvor hardt jeg motstår fristelsen, eller? Shit ass, nå er jeg stolt over meg selv! Frøken shoppegal kan visst holde seg i skinnet likevel! ;-)

Isabel tipser - piff opp bikinien

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· MY LOVE FOR JEWELERY AND BODYCHAINS ·

______

Dette er min svakhet, guys. Det har dere kanskje allerede lagt merke til, spesielt om dere har meg på snapchat. Uansett hvor jeg er, jakter jeg alltid på flere smykker til kroppen. Spesielt bodychains - jeg elsker det! Man ser meg sjeldent i en bikini uten et eller annet form av smykke. Jeg synes at det utgjør så mye! Det er liksom den der lille prikken over i-en. Hver gang vi er på ferie får jeg mange komplimenter og spørsmål om hvor jeg har kjøpt de. Jeg vet at det er vanskelig å finne, det synes jeg selv også til tider. Jeg har funnet frem mine seneste favoritter til dere - her, her, her og her

Hva synes dere? Liker dere litt ekstra pynt?

Isabel tipser - gutter og sex

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· THEM BOYS ·

Gutter kan være fantastiske å ha i livet, men de kan også være en eneste, stor pest og en plage. Vi har alle støtet på noen ufyselige frosker, og jeg vet at mange av dere sliter med dem akkurat nå. Jeg får mailer av dere lesere hvor dere spør meg om råd og tips om alt mulig, blant annet gutter og forhold. Jeg tenkte å gi dere svar på noen av gjengangerne! :) Jeg håper dere tar mine råd på alvor, for hey! Vi jenter skal ikke tilpasse oss en gutt som behandler oss som søppel. De er bare teite og dumme! ;-)

.      .      .

 "Han kommer til å endre seg for meg".

Innrøm det. Det har du tenkt mange ganger, ikke sant? At han kanskje har behandlet deg super dårlig, men i etterkant har han lovet å endre seg? Å ikke gjør det igjen? Det er en usunn tanke, jenter. Hvorfor vil du i det hele tatt være med en du i utgangspunktet ser deg nødt til å endre på? Det gir ingen mening. Det kommer mest sannsynlig ikke til å skje. Slipp det, move on og ikke sløs tid på å være noen forelder når du egentlig skal være en kjæreste.

 "Jeg vil ikke ha sex men han, men han maser og maser...".

Et ord: idiot. Dump han! Han respekterer deg ikke nok til å forstå at et nei er et nei. Om man dater, og du ikke vil hoppe til sengs med en gang skal du ikke føle deg tvunget til det på noen som helst måte. Da går det en varsellampe, kjære deg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 "Han hører bare av seg når han er full, eller sent på kvelden".

Han vil bare ha sex med deg og/eller har en annen jente ved siden. Vil han bare ligge med det? Go for it så lenge du ikke selv ønsker noe mer seriøst. Ønsker du noe mer seriøst? Slutt å svar han helt og holdent. Om han ikke tar kontakt med deg under normale omstendigheter/tider er han ingenting du vil ha. Vil han ha deg kommer han til å høre av seg. Om ikke? Han var tydeligvis kun en ussel fuckboy.

 "Han vil slå opp. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!".

Jeg vet det gjør vondt, men still deg dette spørsmålet; hvorfor vil du være med en som ikke vil være med deg? Du er fortsatt ung, og du kommer til å møte på flere gutter som faktisk setter pris på deg og vil være sammen med deg. Det er jo det som er det beste med å være i et forhold, at man skal kjenne seg elsket og behøvd. Verdsatt. Du kommer til å bli ulykkelig om du forsøker å holde en igjen som egentlig ikke vil være med deg. Og husk en ting! Det er ikke deg det er noe feil ved - alle passer helt enkelt ikke alltid sammen. 

 

Isabel tipser - fargelinser!

Et nytt innlegg til spalten «Isabel tipser!» - wuhu. I denne spalten tipser jeg dere om alt mellom himmel og jord, helt av egen vilje - altså ingenting reklamebasert. Jeg håper dere setter pris på slike innlegg i ny og ne, hvor jeg helt enkelt bare anbefaler, eller tipser dere om mine favoritter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· THEM BLUE EYES ·

Jeg har i utgangspunktet lysebrune øyner. Men dere kjenner jo meg - jeg liker forandringer, og jeg liker å eksperimentere med utseendet. Til og med øyenfargen! Jeg synes at blå øyner til svart hår er fantastisk nydelig, og derfor bruker jeg blå linser så og si hver eneste dag for tiden. Prøver å leke Megan Fox da, vet du ;-) Haha, neida.

Jeg kjøper mine på Krogh Optikk hvor jeg bestiller de inn i ønsket farge. Det jeg gjorde første gangen var å booke en time hvor jeg fikk teste de ulike fargene de har som man kan velge mellom, slik at jeg kunne se hvilken farge jeg syntes så best ut på meg. Personlig synes jeg at det er forferdelig usjarmerende med den typiske halloween-looken mange får når de bruker fargelinser (da spesielt blå), og derfor er det noe jeg ønsket å styre langt unna. Dere vet når det blir sånn unaturlig og overdrevet blåfarge? Når man ser med en gang at det er fake? Det hører til halloween, og bare da! He he.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De jeg bruker er fra merke Air Optix, og jeg har i fargen «Blue». Et par varer i en måned og koster 499,- kroner. Disse kan man også få med styrke, noe jeg selv har. Jeg er jo blind, vet dere. Nesten, hvert fall.

Isabel tipser!

Et nytt innlegg til spalten «Isabel tipser!» - wuhu. I denne spalten tipser jeg dere om alt mellom himmel og jord, av helt egen vilje, altså ingen ting reklamebasert. Jeg håper dere setter pris på slike innlegg i ny og ne, hvor jeg helt enkelt bare anbefaler, eller tipser dere om mine favoritter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

let's talk beauty!

Jeg gikk nylig tom for mitt faste Bare Minerals pudder, som jeg brukte hver eneste dag i jeg vet ikke hvor lenge. Til en forandring ønsket jeg å teste ut noe nytt (endelig), så derfor dro jeg på Tax Free-en på vei hjem fra London på jakt etter et nytt dunder pudder! Jeg har hørt mye positivt om Estee Lauder sin foundation, og dro egentlig til den skranken for å ta en titt på den. Damen anbefalte meg å prøve ut dette pudderet fra samme merke, da hun mente at det ville utfylle mine behov. Nå har jeg testet den ut en stund, og jeg må ærlig innrømme at jeg er frelst. Bare Minerals pudderet er danket ut, en gang for alle.

Min nye favoritt heter «Double wear stay-in place powder makeup», og jeg har den i fargen Cashew.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Derfor topper dette produktet lista mi:

1. God dekkevne. Jeg har egentlig en ganske fin hud, men jeg foretrekker fortsatt at ansiktssminken skal dekke godt. Det gjør denne, uten å se kakete ut.

2. Matter huden. I blandt har jeg en tendens til å bli noe blank i t-sonen. Det fikses kjapt, og mattes ned med et lite strøk med pudderet.

3. Classy forpakning. Jeg elsker når ting ser eksklusivt og fint ut, og det gjør definitivt forpakningen på dette produktet. Litt overfladisk kanskje, men hey - vi prater jo tross alt om sminke.

Isabel tipser!

Wuuuhu! Nå har jeg tenkt å starte en ny spalte her på bloggen, nemlig «mandagstips»! Jeg kommer til å dele tips med dere om alt mulig. Alt fra klær til sminke, til mat, til reiser. Alt som faller meg inn, som jeg tror dere vil like! :-) 

La oss kjøre i gang! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

the perfect snack, breakfast or lunch!

Jeg er ekstremt kresen når det gjelder mat, og sliter derfor veldig med å finne mat jeg liker. Spesielt det med å prøve noe nytt - det er jeg elendig på! Her om dagen fikk jeg mannet meg opp til å teste ut denne nye Skyren med cottage cheese. Cottage cheese har jeg vært meget kritisk til tidligere, men denne lille herligheten smakte a-m-a-z-i-n-g! Jeg «piffet» den opp med en neve blåbær - friskt og godt! Yummi. Dette må dere teste ut, lov meg det :-)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA