hits

Isabel tipser

ISABEL TIPSER!

Nå var det lenge siden jeg oppdaterte denne kategorien, dere! Det er jo flere uker siden jeg la ut forrige post i spalten «Isabel tipser», men nå er jeg tilbake for fullt! I og med at det er søndag i dag, passer det jo ypperlig med et serietips synes jeg. Selv foretrekker jeg å se et par episoder av en serie, fremfor å se på film. Jeg ser svært sjeldent på sistnevnte faktisk. Jeg synes det blir så langtrukket og kjedelig. Uansett! Jeg vil tørre å påstå at jeg har sett de fleste seriene som finnes der ute, som går under den kategorien som jeg liker å se på. Jeg har akkuratt fått med meg at sesong fire av serien jeg ønsker å tipse dere om i dag, nemlig «The Fosters», har kommet ut! Jeg hoppet bokstavelig talt av glede da jeg fant det ut, for den serien kan jeg relatere meg så vanvittig mye i.

Dette er en serie som handler om en familie som består av både fosterbarn, adopterte barn og biologiske barn - alle oppdratt av to mødre. Det skjer vanvittig mye i serien, hvor det meste dreier seg om familiedrama, kjærlighet og livet som tenåring. Den ene hovedpersonen er Callie, som er et fosterbarn som har blitt flyttet i x antall fosterhjem. Nettopp der kan jeg relatere meg veldig mye. Jeg blir så engasjert når det er snakk om fostersystemet og hele den biten. Dette er en super fin serie å starte på dersom du behøver ny underholdning. 😚

Jeg bruker å se på det HER.

ISABEL TIPSER: JEANS

affiliateslenker

Er det et plagg jeg til stadighet sliter med å finne, må det være jeans. Jeg foretrekker å gå i bukser fremfor kjoler og skjørt. Nå bor vi jo tross alt i Norge også da, så vi har jo ikke så mye valg enn å kle oss godt. Bare legger har blitt lagt på hylla for leeengs! Jeg vil tørre å påstå at jeg har et par freshe jeans i samlingen min, noe jeg konkluderer med at flere av dere også synes, med tanke på antall spørsmål jeg får om hvor både den ene og den andre buksen er kjøpt. I dag har jeg satt meg ned å snikret sammen en liten collage til dere med mine favoritter for øyeblikket. Se så freshe, da!

· MINE FAVORITT JEANS ATM ·

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

______

Dette var farlig for lommeboka, dere. Aner dere hvor hardt jeg motstår fristelsen, eller? Shit ass, nå er jeg stolt over meg selv! Frøken shoppegal kan visst holde seg i skinnet likevel! ;-)

Isabel tipser - piff opp bikinien

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· MY LOVE FOR JEWELERY AND BODYCHAINS ·

______

Dette er min svakhet, guys. Det har dere kanskje allerede lagt merke til, spesielt om dere har meg på snapchat. Uansett hvor jeg er, jakter jeg alltid på flere smykker til kroppen. Spesielt bodychains - jeg elsker det! Man ser meg sjeldent i en bikini uten et eller annet form av smykke. Jeg synes at det utgjør så mye! Det er liksom den der lille prikken over i-en. Hver gang vi er på ferie får jeg mange komplimenter og spørsmål om hvor jeg har kjøpt de. Jeg vet at det er vanskelig å finne, det synes jeg selv også til tider. Jeg har funnet frem mine seneste favoritter til dere - her, her, her og her

Hva synes dere? Liker dere litt ekstra pynt?

Isabel tipser - gutter og sex

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· THEM BOYS ·

Gutter kan være fantastiske å ha i livet, men de kan også være en eneste, stor pest og en plage. Vi har alle støtet på noen ufyselige frosker, og jeg vet at mange av dere sliter med dem akkurat nå. Jeg får mailer av dere lesere hvor dere spør meg om råd og tips om alt mulig, blant annet gutter og forhold. Jeg tenkte å gi dere svar på noen av gjengangerne! :) Jeg håper dere tar mine råd på alvor, for hey! Vi jenter skal ikke tilpasse oss en gutt som behandler oss som søppel. De er bare teite og dumme! ;-)

.      .      .

 "Han kommer til å endre seg for meg".

Innrøm det. Det har du tenkt mange ganger, ikke sant? At han kanskje har behandlet deg super dårlig, men i etterkant har han lovet å endre seg? Å ikke gjør det igjen? Det er en usunn tanke, jenter. Hvorfor vil du i det hele tatt være med en du i utgangspunktet ser deg nødt til å endre på? Det gir ingen mening. Det kommer mest sannsynlig ikke til å skje. Slipp det, move on og ikke sløs tid på å være noen forelder når du egentlig skal være en kjæreste.

 "Jeg vil ikke ha sex men han, men han maser og maser...".

Et ord: idiot. Dump han! Han respekterer deg ikke nok til å forstå at et nei er et nei. Om man dater, og du ikke vil hoppe til sengs med en gang skal du ikke føle deg tvunget til det på noen som helst måte. Da går det en varsellampe, kjære deg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 "Han hører bare av seg når han er full, eller sent på kvelden".

Han vil bare ha sex med deg og/eller har en annen jente ved siden. Vil han bare ligge med det? Go for it så lenge du ikke selv ønsker noe mer seriøst. Ønsker du noe mer seriøst? Slutt å svar han helt og holdent. Om han ikke tar kontakt med deg under normale omstendigheter/tider er han ingenting du vil ha. Vil han ha deg kommer han til å høre av seg. Om ikke? Han var tydeligvis kun en ussel fuckboy.

 "Han vil slå opp. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!".

Jeg vet det gjør vondt, men still deg dette spørsmålet; hvorfor vil du være med en som ikke vil være med deg? Du er fortsatt ung, og du kommer til å møte på flere gutter som faktisk setter pris på deg og vil være sammen med deg. Det er jo det som er det beste med å være i et forhold, at man skal kjenne seg elsket og behøvd. Verdsatt. Du kommer til å bli ulykkelig om du forsøker å holde en igjen som egentlig ikke vil være med deg. Og husk en ting! Det er ikke deg det er noe feil ved - alle passer helt enkelt ikke alltid sammen. 

 

Isabel tipser - fargelinser!

Et nytt innlegg til spalten «Isabel tipser!» - wuhu. I denne spalten tipser jeg dere om alt mellom himmel og jord, helt av egen vilje - altså ingenting reklamebasert. Jeg håper dere setter pris på slike innlegg i ny og ne, hvor jeg helt enkelt bare anbefaler, eller tipser dere om mine favoritter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· THEM BLUE EYES ·

Jeg har i utgangspunktet lysebrune øyner. Men dere kjenner jo meg - jeg liker forandringer, og jeg liker å eksperimentere med utseendet. Til og med øyenfargen! Jeg synes at blå øyner til svart hår er fantastisk nydelig, og derfor bruker jeg blå linser så og si hver eneste dag for tiden. Prøver å leke Megan Fox da, vet du ;-) Haha, neida.

Jeg kjøper mine på Krogh Optikk hvor jeg bestiller de inn i ønsket farge. Det jeg gjorde første gangen var å booke en time hvor jeg fikk teste de ulike fargene de har som man kan velge mellom, slik at jeg kunne se hvilken farge jeg syntes så best ut på meg. Personlig synes jeg at det er forferdelig usjarmerende med den typiske halloween-looken mange får når de bruker fargelinser (da spesielt blå), og derfor er det noe jeg ønsket å styre langt unna. Dere vet når det blir sånn unaturlig og overdrevet blåfarge? Når man ser med en gang at det er fake? Det hører til halloween, og bare da! He he.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De jeg bruker er fra merke Air Optix, og jeg har i fargen «Blue». Et par varer i en måned og koster 499,- kroner. Disse kan man også få med styrke, noe jeg selv har. Jeg er jo blind, vet dere. Nesten, hvert fall.

Isabel tipser!

Et nytt innlegg til spalten «Isabel tipser!» - wuhu. I denne spalten tipser jeg dere om alt mellom himmel og jord, av helt egen vilje, altså ingen ting reklamebasert. Jeg håper dere setter pris på slike innlegg i ny og ne, hvor jeg helt enkelt bare anbefaler, eller tipser dere om mine favoritter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

let's talk beauty!

Jeg gikk nylig tom for mitt faste Bare Minerals pudder, som jeg brukte hver eneste dag i jeg vet ikke hvor lenge. Til en forandring ønsket jeg å teste ut noe nytt (endelig), så derfor dro jeg på Tax Free-en på vei hjem fra London på jakt etter et nytt dunder pudder! Jeg har hørt mye positivt om Estee Lauder sin foundation, og dro egentlig til den skranken for å ta en titt på den. Damen anbefalte meg å prøve ut dette pudderet fra samme merke, da hun mente at det ville utfylle mine behov. Nå har jeg testet den ut en stund, og jeg må ærlig innrømme at jeg er frelst. Bare Minerals pudderet er danket ut, en gang for alle.

Min nye favoritt heter «Double wear stay-in place powder makeup», og jeg har den i fargen Cashew.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Derfor topper dette produktet lista mi:

1. God dekkevne. Jeg har egentlig en ganske fin hud, men jeg foretrekker fortsatt at ansiktssminken skal dekke godt. Det gjør denne, uten å se kakete ut.

2. Matter huden. I blandt har jeg en tendens til å bli noe blank i t-sonen. Det fikses kjapt, og mattes ned med et lite strøk med pudderet.

3. Classy forpakning. Jeg elsker når ting ser eksklusivt og fint ut, og det gjør definitivt forpakningen på dette produktet. Litt overfladisk kanskje, men hey - vi prater jo tross alt om sminke.

Isabel tipser!

Wuuuhu! Nå har jeg tenkt å starte en ny spalte her på bloggen, nemlig «mandagstips»! Jeg kommer til å dele tips med dere om alt mulig. Alt fra klær til sminke, til mat, til reiser. Alt som faller meg inn, som jeg tror dere vil like! :-) 

La oss kjøre i gang! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

the perfect snack, breakfast or lunch!

Jeg er ekstremt kresen når det gjelder mat, og sliter derfor veldig med å finne mat jeg liker. Spesielt det med å prøve noe nytt - det er jeg elendig på! Her om dagen fikk jeg mannet meg opp til å teste ut denne nye Skyren med cottage cheese. Cottage cheese har jeg vært meget kritisk til tidligere, men denne lille herligheten smakte a-m-a-z-i-n-g! Jeg «piffet» den opp med en neve blåbær - friskt og godt! Yummi. Dette må dere teste ut, lov meg det :-)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA