hits

Isabel tipser

RABATTKODE PÅ HELE NELLY

annonse ⎟ lenker Nelly

BABES! Jeg har fått så utrooolig mange forespørsler om ikke jeg kan fikse en rabattkode på Nelly i det siste, og det forstår jeg godt at dere vil ha. De har jo så vanvittig mye fint inne for tiden! Jeg stikker egentlig bare innom for å meddele at Nelly kjører på med 17% rabatt på HELE nettbutikken (foruten om noen få eksklusive merker) ut dagen! Dersom du vil benytte deg av koden, må du gjøre det innen klokken 23:59 i kveld. Gratulerer med dagen, Norge! 🍓🇳🇴

SHOP HER OG OPPGI RABATTKODEN «17MAI» I KASSEN!

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER ⎟ 4. HER ⎟ 5. HER ⎟ 6. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER ⎟ 4. HER ⎟ 5. HER ⎟ 6. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER ⎟ 4. HER ⎟ 5. HER ⎟ 6. HER

MITT BESTE TIPS FOR Å FÅ NYDELIG BRUNFARGE

annonse

LET'S TALK ABOUT MY TAN

Som jeg har fortalt dere før, har jeg brukt betakaroten lenge. Jeg synes at det er helt ypperlig å kunne innføre rutinen der jeg tar en tablett hver dag som kun gjør meg godt. Kort fortalt til de av dere som ikke vet: Betakaroten er et kosttilskudd som gjør at man kan få dypere, mer gylden og mer varig brunfarge. Jeg elsker jo å være brun året rundt, og derfor tar jeg betakaroten så og si hele året. Jeg får konstant spørsmål av dere angående hvordan jeg klarer å bevare brunfargen min såpass lenge, og ikke minst hvordan jeg får så dyp farge. Betakaroten er svaret! Nå skal jeg jo ikke legge skjul på at jeg har veldig gode pigmenter i og med at jeg har utenlandsk bakgrunn, som gjør at jeg enkelt får farge. Det betakaroten gjør for meg er at brunfargen blir mye dypere og at den varer sinnsykt mye lenger enn hva den gjorde før jeg benyttet meg av kosttilskuddet. Jeg kan love dere at man merker stor forskjell!

Nå er jo sommeren her for godt, og derfor er det ekstra viktig å både beskytte huden sin med solfaktor, men også å gjøre seg klar for heftig soling! I sommer er betakaroten, sololje (med solfaktor så klart), Snickers is og Céline solbriller mine must haves. Hehe! Betakaroten fra Betakaroten.no har med hånden på hjertet en amazing effekt, og noe jeg absolutt anbefaler dere å benytte dere av dersom dere er like opphengt i å få tidenes fineste brunfarge som faktisk varer dessuten.

☀️☀️☀️☀️

Jeg må bare tillegge hvor mye jeg digger den nye forpakningen. Den ser skikkelig stilren og fresh ut! Jeg elsker når produktene jeg bruker har et fint «utseendet».

Bestill Betakaroten her for kun 149 kroner!

18 ANTREKKSTIPS TIL 17. MAI

annonse ⎟ annonselenker Nelly

KJOLE HER

17. mai er rett rundt hjørnet, og jeg antar at det er fler enn meg som sliter med å finne antrekk til den store dagen? Jeg vurderer fire antrekk, men jeg har ingen aning om hvilket jeg kommer til å gå for. Jeg har jo bunad, men jeg finner ikke det forbanna sølvet... Gjett hvem som har panikk, da? Faen. Jeg fant det ikke i fjor, og jeg har fortsatt ikke funnet det. Hvor i alle dager det har tatt veien er ikke lett å si.

Personlig synes jeg at hvitt er døds fint på 17. mai (og ellers, haha), så derfor ser dere nok at det går mye i hvitt i plaggene jeg har valgt ut nedenfor. Det er super fresht! Jeg skal gå i hvitt selv også, alle de fire antrekkene jeg vurderer er alle i hvitt nemlig. Her kommer litt tips til 17. mai antrekk! Håper noe av det faller i smak, og at dette kan være til hjelp. Det er så sjukt vanskelig å finne det perfekte antrekket, men jeg må si at jeg har klart å finne masse fint nedenfor her! 

1. HER (denne vurderer jeg å gå i selv!) ⎟ 2. TOPP HER + SKJØRT HER ⎟ 3. HER ⎟ 4. HER (denne vurderer jeg også. En jente hadde denne på festen i går, og den var SÅ lekker på henne!!)⎟ 5. HER ⎟ 6. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER ⎟ 4. HER ⎟ 5. HER ⎟ 6. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER ⎟ 4. HER ⎟ 5. HER ⎟ 6. HER

NEW IN FRA PRETTYLITTLETHING

annonse ⎟ annonselenker PLT

OKEI, nå er tiden inne for å introdusere dere for min nye all time favoritt nettbutikk. Jeg har seriøst ikke ord for HVOR mye kult PrettyLittleThing har! Jeg kom over deres Instagram-profil for kanskje et halvt år siden, og siden den gang har jeg kanskje gjort rundt tre bestillinger. Hver gang har jeg vært overlykkelig med klærne! Nesten alt jeg hadde på meg på Paradise er herfra, faktisk. Dette er ikke spons, jeg betaler for klærne selv, bare slik at det er sagt. Klær er jo min store lidenskap, og jeg vet at mange av dere finnes inspirasjon til klesveien her på bloggen min, og derfor måtte jeg så klart dele min obsession med dere. I går bestilte jeg alt som jeg viser under her! Jeg klarte ikke å dy meg, de har jo fått inn så enormt masse fint. Det eneste som suger med PrettyLittleThing er at ting veldig fort blir utsolgt. Det er jo en super populær nettbutikk, så derfor er det kanskje ikke så veldig rart.

Her kommer alt jeg klikket hjem i går! 

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER ⎟ 4. HER ⎟ 5. HER ⎟ 6. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER ⎟ 4. OVERDEL HER + UNDERDEL HER⎟ 5. HER ⎟ 6. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER ⎟ 4. HER ⎟ 5. HER ⎟ 6. TOPP HER + TRUSE HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER ⎟ 4. HER ⎟ 5. HER ⎟ 6. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER ⎟ 4. HER ⎟ 5. HER ⎟ 6. HER

MIN NYE FAVORITT KAFFE

annonse ⎪ Coffee Zero

EVERYTHING GETS BETTER WITH COFFEE

Jeg har lenge hatt lyst til å begynne å like kaffe. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg føler at man er så "voksen" dersom man gjør det. Sjukt teit, men slik er nå jeg! Dere vet hvordan man alltid får spørsmål om man vil ha en kaffekopp når man for eksempel sitter i møter? Jeg har endelig begynt å takke ja! Haha. Det har vært et mål lenge, og nå har det gått seg til - sakte men sikkert. Jeg har faktisk begynt å like kaffe!

Her om dagen ble jeg tipset om kaffen Coffee Zero som ikke bare er en vanlig kaffe, men den er også bra for helsen. Denne kaffen består nemlig av grønne kaffebønner som blant annet inneholder antioksidanter. Det er jo helt supert! Det denne kaffen gjør for deg er å øke forbrenningen samt å dempe søtsuget. Sistnevnte er noe som er gull verdt for meg, for jeg har tidenes verste søtsug hver eneste dag. Jeg er en ordentlig «godtemons» som elsker alt som inneholder sukker. Det er jo åpenbart ikke bra for kroppen, og derfor er det noe jeg alltid har hatt lyst til å redusere. Det har vært vanskelig for meg å klare å motstå det, frem til jeg startet å drikke en kopp med Coffee Zero hver dag. Det har helt ærlig redusert søtsuget mitt med mange hakk! Coffee Zero kan også brukes i forbindelse med vektreduksjon.

Man antar jo med en gang at slike "helsegevinst" produkter ikke skal smake godt, men det stemmer virkelig ikke når det kommer til Coffee Zero. Den smaker overraskende godt! Til og med Pierre som er tidenes kaffe-entusiast elsker denne. Det sier veldig mye, for han er ekstremt kresen. Man skal drikke en kopp hver dag, og personlig liker jeg å starte morgenen med å kose meg med den mens jeg skriver dagens første blogginnlegg. Da får man i gang forbrenningen! Altså, finnes det noe bedre? Denne kaffeen er jo seriøst genial!

☕️ ☕️ ☕️ 

Jeg er så heldig som har fått lov til å gi leserne mine 50% rabatt på Coffee Zero!

KLIKK KAFFEN HJEM HER TIL KUN 149 KRONER!

STORSHOPPING - JEG ER SÅ LYKKELIG!

reklame ⎪ annonselenker Nelly

Det er lenge siden jeg fant SÅ mye fint på en og samme gang. Nelly overgår seg selv om dagen, det må jeg virkelig si. Jeg klikket hjem massevis med klær, sko og tilbehør her om dagen. Jeg kan nesten ikke vente til jeg mottar alt på døren. IIIH!!! Spesielt den kreppetangen fra GHD. Jeg har sett en jente bruke den, og håret hennes så helt amazing ut. Jeg måtte jo bare ha den, haha. Jeg er litt lei av å ha håret helt rett hver dag, så bølger eller kreppet hår kan være kult å teste ut. Under her har jeg laget kollasjer med alt jeg klikket hjem! 

OK... Kan vi ta et minutt å diskutere denne NYDELIGHETEN?! Jeg døøør så fin denne vesken er. Jeg måtte jo bare ha den!

DU FINNER DEN HER.

1. HER ⎪ 2. HER ⎪ 3. HER ⎪ 4. HER ⎪ 5. TOPP HER & BUKSER HER ⎪ 6. TOPP HER & BUKSER HER

1. HER (eeelsk på denne!) ⎪ 2. HER ⎪ 3. HER ⎪ 4. HER ⎪ 5. HER (altså.. Drømmen!) ⎪ 6. HER

1. TOPP HER & TIGHTS HER ⎪ 2. HER ⎪ 3. HER ⎪ 4. HER ⎪ 5. HER ⎪ 6. HER (gir amazing bølger!)

1. HER ⎪ 2. TOPP HER & SKJØRT HER ⎪ 3. HER ⎪ 4. HER ⎪ 5. HER ⎪ 6. HER

HEMMELIGHETEN BAK MITT HVITE SMIL

annonse ⎟ Premium White

 Processed with VSCO with a7 preset

SMILE! HAPPY LOOKS GOOD ON YOU.

Nå er det på tide å prate om noe annet her inne, og hva er vel bedre enn å gi dere verdens beste anbefaling på tannbleking? Dersom du har følgt meg en stund, har du garantert fått med deg at jeg har skrytt dette produktet opp i himmelen x-antall ganger tidligere. Premium White er det beste tannblekingen there is. Jeg har sverget til det i 2-3 år nå, og jeg kommer aldri til å gå over til et annet produkt. Hvorfor? Fordi at det FUNKER, til forskjell av andre tannblekingssett som lover gull og grønne skoger, men ikke fungerer et dugg! I tillegg til det ligger dette kit-et på en veldig grei pris, produktet er skånsomt og super enkelt å bruke! Jeg testet Premium White for første gang da jeg var med på PH i 2015, for da fikk vi det nemlig som spons på hotellet. Allerede etter første gangs bruk ble jeg helt hektet, og jeg har ikke en gang tenkt tanken på å prøve noe nytt ettersom dette produktet er helt amazing!

 Processed with VSCO with a9 preset

Slik ser pakningen ut! Clean and fresh. Det er veldig fint med en slik liten veske, slik at det er enkelt å ha styr på alle de forskjellige delene man behøver i kit-et. 

 Processed with VSCO with av8 preset

SLIK FUNGERER DET

Det følger med blekeskinner i kit-et som du enkelt former etter eget bitt ved å holde skinnene i kokende vann i 3 sekunder, for å så bite sammen. Når det er gjort, går du over til neste steg som er å spraye den blå sprayen, nemlig aktiveringssprayen, tre ganger på tannbørsten din før du pusser tennene med den i ett minutt. Dette steget er viktig, for denne sprayen gjør blekingen mer effektiv. Deretter påføres blekegelen i skinnene før du plasserer de i munnen. Til slutt tar du LED-lyset (min favoritt) å plasserer den utpå skinnene under behandlingen. Det dette lyset gjør er å aktivere blekemiddelet og gir maksimal effekt i blekeprosessen. Prosessen varer i 30 minutter, og den tiden pleier jeg alltid å vie til å se en episode av en eller annen serie (helst Real Housewives, dere kjenner jo meg). Og taaada, du er ferdig! 

 Processed with VSCO with a7 preset

Jeg har veldig hvite tenner selv, og det kan jeg takke Premium White for. Jeg bruker det rundt 1-2 ganger i måneden, mest for å opprettholde hvitfargen. Det er opp til deg hvor ofte du vil behandle, men jeg kan love dere at at det ikke tar lang tid før du ser veldig stor forskjell. Jeg har gitt bort kit til både mamma og storesøsteren min, som begge to har blitt helt begeistret over hvor effektiv dette produktet er. 

Nå får dere 62% rabatt (!!!) på produktet, ved å klikke HER!

Dette tilbudet finnes kun her på bloggen min, så det er kun til mine lesere. Woho 💘

NEW IN + RABATTKODE PÅ HELE NELLY

reklame ⎮ annonselenker Nelly

HELG! Hva er bedre enn å starte the weekend med 20% rabatt på HELE Nelly? Weee!! Perfekt for meg, for i går var jeg inne for å se på nyhetene som hadde kommet ut, og det var så ekstremt mye fint! Jeg synes definitivt at klærne som kommer ut til våren er de absolutt fineste, så dere kan tro det gleder hjertet mitt å se at vår-kolleksjonen endelig har droppet. JEG ELSKER DET! Jeg klikket hjem over 40 plagg nå nettopp, og under her har jeg vist dere noe av det. Jeg mener, se så mye fiiiint jeg har shoppet. 😻 Jeg blir alltid litt stormannsgal så fort det er rabattkoder, haha. Dessuten får du faktisk 25% rabatt på alt fra NLY Brands i tillegg til 20% på alt annet. Amazing! Koden varer frem til søndag, klokken 23.59. Rabatten gjelder ikke på noen få, eksklusive merker.

KLIKK HER OG OPPGI RABATTKODEN «PINK» I KASSEN. 💕

1. BODY HER & JEANS HER ⎮ 2. HER (denne har jeg, men må bare vise dere den!)⎮ 3. BODY HER & JEANS HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HOODIE HER & BUKSER HER ⎮ 6. BH HER & TRUSER HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. BIKINI-TOPP HER & TRUSER HER ⎮ 6. HER

1. HER (denne har jeg også, og den er så fin!)⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER (denne er LIVET!)

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

RABATTKODE: 20% PÅ NELLY

reklame ⎮ annonselenker Nelly

Sunday funday! Jeg har en dum (hvis du vil) tendens til å nettshoppe på søndager, og det er fordi at jeg opplever at nettbutikker ofte har bra kampanjer og gode tilbud. Det er noe som alltid gjør meg veldig ivrig, haha. I dag kjører Nelly på med 20% rabatt på over 12 sider med masse fint utvalg. Jeg har funnet døds masse kult, både sko og klær. Ikke alt jeg har klikket hjem er på tilbud, men over halvparten er. I og med at dere liker disse innkjøps-innleggene, tenkte jeg å dele hva jeg har klikket hjem med dere nå. I tillegg vil jeg så klart tipse dere om 20% rabatten også. 😻

· FÅ 20% RABATT PÅ ALT HER ·

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

_________

Happy shopping, babes! Sjekk ut alle de fete nyhetene som akkurat har droppet på Nelly HER.

EN SJOKKERENDE FORANDRING PÅ HÅRET MITT

reklame ⎮ sponset behandling MOODstudio

Processed with VSCO with av8 preset

CHOP CHOP?

OKEI, dette er helt sjukt. Jeg har ikke tapeextensions i håret mitt lengre! Det hadde dere vel ikke trodd at jeg skulle klare meg uten? Vel, det trodde ikke jeg heller. Det som skjedde var at tapen løsnet i Mexico under innspillingen da jeg gikk tom for min shampoo og balsam, som ikke inneholder stoffer som gjør at tapen ikke skal løsne. Derfor måtte jeg nøye meg med det vi fikk fra produksjonen, og det førte til at håret løsnet. Ok nå har jeg skrevet ordet "løsnet" litt for mange ganger i mangel på et annet ord haha. Uansett! Jeg har gått uten extensions siden, og jeg trooor faktisk at jeg liker det? Jeg er fortsatt litt fifty-fifty på om jeg skal gi tilbake til extensions, men jeg har gitt meg selv en måned til å bestemme meg på. En måned til uten tape, altså. På bildene ser dere altså mitt naturlige hår! Det er jo veldig langt, og egentlig forholdsvis tykt også. Jeg liker bare den ekstra fylden som tapeextensionset gir meg. Det spørs nå da, og se hva jeg trives best med. Hadde det ikke vært for at håret mitt ble veldig skadet etter at jeg bleket det for over et år siden, hadde jeg aldri tenkt tanken på å sette på ekstra hår overhodet. Jeg hadde super tykt naturlig. Nå er det virkelig på bedringens vei, og det har jeg kun Ann Beate på MOODstudio å takke for. Hun er en amazing frisør som jeg har gått til i over to år nå. Ingen andre får røre håret mitt, foruten om henne. 

Processed with VSCO with av8 preset

I dag var jeg en tur innom på MOODstudio og fikk freshet opp manken litt. Det trengtes, for å si det sånn. Håret mitt har fått gjennomgå i Mexico-solen. Det verste jeg vet er solbleket SVART hår. Det blir jo så falmet og nesten grått? Skikkelig stygt blir det i hvert fall. Ann Beate farget håret mitt og ga meg en deilig hårkur. Nå føler jeg at jeg er meg selv igjen. Håret har så stor betydning for meg, dere.. Ikke at jeg tror at det var en hemmelighet, haha. She's back!!

Processed with VSCO with av8 preset

Om du er på utkikk etter en døds flink frisør, vil jeg anbefale frisørene på MOODstudio av hele mitt hjerte. Jeg vet at alle er super duper flinke, og jeg blir alltid behandlet av Ann Beate til dere som lurer på hvem jeg går til. ❥ De er ekstremt dyktige på farge, klipp og spesielt styling. De gjør de sjukeste frisyrene! Deere kan se selv på Instagram-kontoen deres: @Moodstudio. Så coolt!

・ FOR BOOKING AV TIME ・

MOODSTUDIO.NO

JEG MÅTTE BARE

reklame ⎮ annonselenker Nelly

MY FAVE DRESS

Denne kjolen hadde jeg på meg på julaften, og jeg fikk så utrolig mange fine komplimenter da jeg postet bilder av den. Mange av dere lurte på hvor den var kjøpt, og på det tidspunktet var den dessverre utsolgt. Antar at det var mange andre som falt like hardt for denne lille skjønne kjolen som det jeg gjorde. Jeg vil egentlig bare titte innom en gang til i dag for å tipse dere om at den endelig er inne på lager igjen! Jeg skulle i utgangspunktet ikke blogge mer i dag, men jeg klarte ikke å la være da jeg så det. Hihi! ❤️

Dere finner den i rød HER og i sort HER.

Jeg vet utrolig godt hvordan det er når det plagget du virkelig vil ha ikke er å få kjøpt, så derfor måtte jeg bare inn å dele dette med dere så fort jeg så det. I got you, babes! Nå skal jeg logge av og spise kveldsmat. Jeg håper dere har hatt en fin dag! God natt når den tid kommer. Klem!

MINE FAVORITT YOUTUBERS

Jeg har vært en stor fan av fenomenet YouTube i flere år. Det er et par YouTubers jeg har følgt i kanskje 5 år nå? Litt usikker på hvor lenge det er helt nøyaktig, annet enn at det er sykt lenge. Jeg husker hvordan jeg brukte å glede meg til å komme hjem fra skole/jobb, for da kunne jeg glo videre på Carli Bybel som er så herlig, inspirerende og ikke minst nydelig. Jeg tenkte å dele mine favoritt kanaler med dere nå, i tilfelle dere behøver litt underholdning, sminketips eller inspirasjon. 

・ GIGI GORGOUS ・

・ CARLI BYBEL ・

・ THERESE LINDGREN ・

・ RIBECKA - MIN BESTIE ・

・ SIDRA RAAD - LILLESØSTEREN MIN ・

・ KANE AND PIA ・

・ TAMMY HEMBROW ・

MINE BESTE SERIE-TIPS

Her kommer mine beste serie tips! Jeg er en stooor fan av serier, og faktisk ser jeg svært sjeldent på filmer. Jeg vet ikke, men jeg klarer bare ikke å konsentrere meg så lenge på en og samme film. Serier derimot kan jeg glo på fem episoder i strekk. Makes no sence, men ah.. Sånn er det, haha. Håper ikke at dere har sett disse seriene allerede, for da har dere mye gøy å underholde dere selv med de kommende ukene. Woho!

THE FOSTERS

Dette er en prisvinnende dramaserie med blant annet Jennifer Lopez som produsent. Kort fortalt: The Fosters er en familiehistorie med en moderne twist. Med en biologisk sønn og adopterte tvillinger tar det lesbiske paret på seg ansvaret som fosterforelder for som akkurat ble sluppet fra en ungdoms instutisjon. Denne serien er så vanvittig fin! Jeg kjenner meg så utrolig godt igjen i mye av handlingen, nettopp fordi at jeg har vært et fosterbarn selv. Serien er veldig, veldig spennende! Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har grått mens jeg har sett på denne flotte serien.

THE REAL HOUSEWIVES

Min guilty pleasure! Real Housewives er så utrolig gøøøøy. Favorittene mine er definitivt Beverly Hills, Orange County og New Jersey. Sistnevnte er den med mest drama. Det er rett og slett realityprogrammer som handler om livene til steinrike hollywoodfruer. Det er mye drama, glamour, luksus og ja.. hverdagsliv, om man kan kalle det for det. Anbefaler virkelig å se på dette om du er like fan av "søppel-tv" som det jeg er. Heh!

STRANGER THINGS

Dette er serien aaalle pratet om i 2017. Det er litt overnaturlig shit over det hele, noe jeg i utgangspunktet ikke er fan av. Likevel ble jeg hektet på denne serien. Så hektet at jeg så begge sesongene ferdig på tre døgn. Jepp, jeg hadde ikke et liv. Haha! Stranger Things er en slik serie man blir avhengig av å klikke videre på.

SHAHS OF SUNSET

Ååå, jeg er så sjalu på dere som ikke har sett denne serien. Det er et reality-program om persere som bor i LA. Her er det myyye drama, dere. Skikkelig underholdende! Mike er super kjekk (men utro), Golnaz er GAL og Mercede er queeeen. Elsker den gjengen, og skulle gjerne ønske at jeg var en del av the clique. 

NEW IN

reklame ⎮ lenkene er annonselenker

Her om dagen mottok jeg en bestilling fra Shein, og den pakken inneholdt så mye fint! Jeg får alltid så mange spørsmål om å vise innkjøp derfra i og med at det er super billig å shoppe der, så derfor tenkte jeg å gjøre det for en gangs skyld! Jeg elsker å klikke hjem saker der fra. Perfekt om du vil ha billige, men super fine klær. 

BUKSER HER

FAUX FUR JAKKE HER

FAUX FUR JAKKE HER

SKJØRT HER

GENSER HER

KOSESETT HER

NELLY-INNKJØP

reklame ⎮ lenkene er annonselenker

Hei! Jeg har bestilt nå vanvittig mye fint fra Nelly i det siste, men jeg har helt glemt å vise dere. Det tyder på at jeg har hatt en hektisk periode, for disse innleggene synes jeg er super gøy å lage. I går kveld tok jeg meg tid til å shoote mine favoritter fra den siste bestillingen min for å vise dere. I tillegg må jeg bare tipse dere om det sjuke salget som pågår akkurat nå på Nelly med opptil 50% rabatt! Du finner hele salget HER.

JAKKE HER

ADIDAS BUKSER HER

POPPER PANTS HER

JAKKE HER

JAKKE HER (elsker denne!!)

JEANS HER (nå på -30%!)

GENSER HER

KJOLE UTSOLGT

OVERDEL HER (nå på tilbud!) ⎮ TIGHTS HER

ISABEL TIPSER!

Nå var det lenge siden jeg oppdaterte denne kategorien, dere! Det er jo flere uker siden jeg la ut forrige post i spalten «Isabel tipser», men nå er jeg tilbake for fullt! I og med at det er søndag i dag, passer det jo ypperlig med et serietips synes jeg. Selv foretrekker jeg å se et par episoder av en serie, fremfor å se på film. Jeg ser svært sjeldent på sistnevnte faktisk. Jeg synes det blir så langtrukket og kjedelig. Uansett! Jeg vil tørre å påstå at jeg har sett de fleste seriene som finnes der ute, som går under den kategorien som jeg liker å se på. Jeg har akkuratt fått med meg at sesong fire av serien jeg ønsker å tipse dere om i dag, nemlig «The Fosters», har kommet ut! Jeg hoppet bokstavelig talt av glede da jeg fant det ut, for den serien kan jeg relatere meg så vanvittig mye i.

Dette er en serie som handler om en familie som består av både fosterbarn, adopterte barn og biologiske barn - alle oppdratt av to mødre. Det skjer vanvittig mye i serien, hvor det meste dreier seg om familiedrama, kjærlighet og livet som tenåring. Den ene hovedpersonen er Callie, som er et fosterbarn som har blitt flyttet i x antall fosterhjem. Nettopp der kan jeg relatere meg veldig mye. Jeg blir så engasjert når det er snakk om fostersystemet og hele den biten. Dette er en super fin serie å starte på dersom du behøver ny underholdning. 😚

Jeg bruker å se på det HER.

ISABEL TIPSER: JEANS

affiliateslenker

Er det et plagg jeg til stadighet sliter med å finne, må det være jeans. Jeg foretrekker å gå i bukser fremfor kjoler og skjørt. Nå bor vi jo tross alt i Norge også da, så vi har jo ikke så mye valg enn å kle oss godt. Bare legger har blitt lagt på hylla for leeengs! Jeg vil tørre å påstå at jeg har et par freshe jeans i samlingen min, noe jeg konkluderer med at flere av dere også synes, med tanke på antall spørsmål jeg får om hvor både den ene og den andre buksen er kjøpt. I dag har jeg satt meg ned å snikret sammen en liten collage til dere med mine favoritter for øyeblikket. Se så freshe, da!

· MINE FAVORITT JEANS ATM ·

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

______

Dette var farlig for lommeboka, dere. Aner dere hvor hardt jeg motstår fristelsen, eller? Shit ass, nå er jeg stolt over meg selv! Frøken shoppegal kan visst holde seg i skinnet likevel! ;-)

Isabel tipser - piff opp bikinien

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· MY LOVE FOR JEWELERY AND BODYCHAINS ·

______

Dette er min svakhet, guys. Det har dere kanskje allerede lagt merke til, spesielt om dere har meg på snapchat. Uansett hvor jeg er, jakter jeg alltid på flere smykker til kroppen. Spesielt bodychains - jeg elsker det! Man ser meg sjeldent i en bikini uten et eller annet form av smykke. Jeg synes at det utgjør så mye! Det er liksom den der lille prikken over i-en. Hver gang vi er på ferie får jeg mange komplimenter og spørsmål om hvor jeg har kjøpt de. Jeg vet at det er vanskelig å finne, det synes jeg selv også til tider. Jeg har funnet frem mine seneste favoritter til dere - her, her, her og her

Hva synes dere? Liker dere litt ekstra pynt?

Isabel tipser - gutter og sex

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· THEM BOYS ·

Gutter kan være fantastiske å ha i livet, men de kan også være en eneste, stor pest og en plage. Vi har alle støtet på noen ufyselige frosker, og jeg vet at mange av dere sliter med dem akkurat nå. Jeg får mailer av dere lesere hvor dere spør meg om råd og tips om alt mulig, blant annet gutter og forhold. Jeg tenkte å gi dere svar på noen av gjengangerne! :) Jeg håper dere tar mine råd på alvor, for hey! Vi jenter skal ikke tilpasse oss en gutt som behandler oss som søppel. De er bare teite og dumme! ;-)

.      .      .

 "Han kommer til å endre seg for meg".

Innrøm det. Det har du tenkt mange ganger, ikke sant? At han kanskje har behandlet deg super dårlig, men i etterkant har han lovet å endre seg? Å ikke gjør det igjen? Det er en usunn tanke, jenter. Hvorfor vil du i det hele tatt være med en du i utgangspunktet ser deg nødt til å endre på? Det gir ingen mening. Det kommer mest sannsynlig ikke til å skje. Slipp det, move on og ikke sløs tid på å være noen forelder når du egentlig skal være en kjæreste.

 "Jeg vil ikke ha sex men han, men han maser og maser...".

Et ord: idiot. Dump han! Han respekterer deg ikke nok til å forstå at et nei er et nei. Om man dater, og du ikke vil hoppe til sengs med en gang skal du ikke føle deg tvunget til det på noen som helst måte. Da går det en varsellampe, kjære deg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 "Han hører bare av seg når han er full, eller sent på kvelden".

Han vil bare ha sex med deg og/eller har en annen jente ved siden. Vil han bare ligge med det? Go for it så lenge du ikke selv ønsker noe mer seriøst. Ønsker du noe mer seriøst? Slutt å svar han helt og holdent. Om han ikke tar kontakt med deg under normale omstendigheter/tider er han ingenting du vil ha. Vil han ha deg kommer han til å høre av seg. Om ikke? Han var tydeligvis kun en ussel fuckboy.

 "Han vil slå opp. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!".

Jeg vet det gjør vondt, men still deg dette spørsmålet; hvorfor vil du være med en som ikke vil være med deg? Du er fortsatt ung, og du kommer til å møte på flere gutter som faktisk setter pris på deg og vil være sammen med deg. Det er jo det som er det beste med å være i et forhold, at man skal kjenne seg elsket og behøvd. Verdsatt. Du kommer til å bli ulykkelig om du forsøker å holde en igjen som egentlig ikke vil være med deg. Og husk en ting! Det er ikke deg det er noe feil ved - alle passer helt enkelt ikke alltid sammen. 

 

Isabel tipser - fargelinser!

Et nytt innlegg til spalten «Isabel tipser!» - wuhu. I denne spalten tipser jeg dere om alt mellom himmel og jord, helt av egen vilje - altså ingenting reklamebasert. Jeg håper dere setter pris på slike innlegg i ny og ne, hvor jeg helt enkelt bare anbefaler, eller tipser dere om mine favoritter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· THEM BLUE EYES ·

Jeg har i utgangspunktet lysebrune øyner. Men dere kjenner jo meg - jeg liker forandringer, og jeg liker å eksperimentere med utseendet. Til og med øyenfargen! Jeg synes at blå øyner til svart hår er fantastisk nydelig, og derfor bruker jeg blå linser så og si hver eneste dag for tiden. Prøver å leke Megan Fox da, vet du ;-) Haha, neida.

Jeg kjøper mine på Krogh Optikk hvor jeg bestiller de inn i ønsket farge. Det jeg gjorde første gangen var å booke en time hvor jeg fikk teste de ulike fargene de har som man kan velge mellom, slik at jeg kunne se hvilken farge jeg syntes så best ut på meg. Personlig synes jeg at det er forferdelig usjarmerende med den typiske halloween-looken mange får når de bruker fargelinser (da spesielt blå), og derfor er det noe jeg ønsket å styre langt unna. Dere vet når det blir sånn unaturlig og overdrevet blåfarge? Når man ser med en gang at det er fake? Det hører til halloween, og bare da! He he.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De jeg bruker er fra merke Air Optix, og jeg har i fargen «Blue». Et par varer i en måned og koster 499,- kroner. Disse kan man også få med styrke, noe jeg selv har. Jeg er jo blind, vet dere. Nesten, hvert fall.

Isabel tipser!

Et nytt innlegg til spalten «Isabel tipser!» - wuhu. I denne spalten tipser jeg dere om alt mellom himmel og jord, av helt egen vilje, altså ingen ting reklamebasert. Jeg håper dere setter pris på slike innlegg i ny og ne, hvor jeg helt enkelt bare anbefaler, eller tipser dere om mine favoritter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

let's talk beauty!

Jeg gikk nylig tom for mitt faste Bare Minerals pudder, som jeg brukte hver eneste dag i jeg vet ikke hvor lenge. Til en forandring ønsket jeg å teste ut noe nytt (endelig), så derfor dro jeg på Tax Free-en på vei hjem fra London på jakt etter et nytt dunder pudder! Jeg har hørt mye positivt om Estee Lauder sin foundation, og dro egentlig til den skranken for å ta en titt på den. Damen anbefalte meg å prøve ut dette pudderet fra samme merke, da hun mente at det ville utfylle mine behov. Nå har jeg testet den ut en stund, og jeg må ærlig innrømme at jeg er frelst. Bare Minerals pudderet er danket ut, en gang for alle.

Min nye favoritt heter «Double wear stay-in place powder makeup», og jeg har den i fargen Cashew.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Derfor topper dette produktet lista mi:

1. God dekkevne. Jeg har egentlig en ganske fin hud, men jeg foretrekker fortsatt at ansiktssminken skal dekke godt. Det gjør denne, uten å se kakete ut.

2. Matter huden. I blandt har jeg en tendens til å bli noe blank i t-sonen. Det fikses kjapt, og mattes ned med et lite strøk med pudderet.

3. Classy forpakning. Jeg elsker når ting ser eksklusivt og fint ut, og det gjør definitivt forpakningen på dette produktet. Litt overfladisk kanskje, men hey - vi prater jo tross alt om sminke.

Isabel tipser!

Wuuuhu! Nå har jeg tenkt å starte en ny spalte her på bloggen, nemlig «mandagstips»! Jeg kommer til å dele tips med dere om alt mulig. Alt fra klær til sminke, til mat, til reiser. Alt som faller meg inn, som jeg tror dere vil like! :-) 

La oss kjøre i gang! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

the perfect snack, breakfast or lunch!

Jeg er ekstremt kresen når det gjelder mat, og sliter derfor veldig med å finne mat jeg liker. Spesielt det med å prøve noe nytt - det er jeg elendig på! Her om dagen fikk jeg mannet meg opp til å teste ut denne nye Skyren med cottage cheese. Cottage cheese har jeg vært meget kritisk til tidligere, men denne lille herligheten smakte a-m-a-z-i-n-g! Jeg «piffet» den opp med en neve blåbær - friskt og godt! Yummi. Dette må dere teste ut, lov meg det :-)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA