hits

januar 2013

KULT LIV

                 
Min onsdag: rydde leiligheten, ta oppvasken, rette håret, handle inn middag. Spennende, eller hva??? Livet, dere....

TIRSDAG

                                       

I dag skal jeg absolut ingenting, og det er såååå herlig! Derfor har jeg heller ikke noe spessielt å dele med dere... Hehe. seees

EBAY

Haha, jeg bestilte dette vaskedame kostyme på ebay, og tenkte jeg skulle bruke det på neste russekro hvor temaet er karnevall... Men der må jeg nok tenke om igjen, for denne kjolen rakk meg ikke ned for rumpen! Haha... Gøy å ha da!

HÅRSNAKK


Jeg har farget håret! Ingen drastisk forandring, bare hakket mørkere. Er veldig fornøyd, men tror jeg må farge det en gang til slik at det blir 100%. 

KINO


Nå står "The impossible" på planen, og jeg gleder meg masse til å se den sammen med min kjære! Har sett traileren, og den ser veldig kjekk ut. Har noen av dere sett den?

Sees! xx

ENDELIG


HEEEELG! I kveld er det duket for biff&fløtegratinerte og Idol med min kjære. Blir godt med en avslappende fredag etter skoleuken :-) 

Hva er deres planer?

TANNLEGE ELSKEREN

Hei! I dag er jeg faktisk litt stolt over meg selv, for jeg har nemlig vært hos tannlegen! Sikkert mange av dere som ikke skjønner hvordan jeg kan bli stolt over noe sånn, men jeg har tidenes tannlege skrekk... Forrige gang jeg var hos tannlegen, i oktober/november, fikk jeg noen tabletter som skulle virke beroliggende, men de slo helt feil ut på meg. I steden for å bli "beroliget", så ble jeg enda reddere enn det jeg er til normalt, og det hele endte opp med at eg skuttet bort tannlege "bordet" (du vet det de har utstyret på over stolen?) og styrtet hylgrinenes ut igjen, og griningen fortsatte i ca 2 timer videre hjemme i senga og til slutt sovnet jeg og sov i hele 6 timer. Haha... Modig jente. I dag takket jeg pent nei til tablettene og bet tennene sammen. Det er virkelig ikke bare bare, altså. Heldigvis er det over for denne gang!

LØRDAGHei! Hva finner dere på i kveld? Jeg slapper bare av og har nettop inntatt en "bedre" middag... Jeg liker å tro at jeg er flink til å lage mat selv om jeg ikke er så dyktig på kjøkkenet (les: sausen kokte over, risen ble helt rar men kjøttet var godt). Har ingenting spessielt å meddele, men tenkte bare å slenge inn et lite innlegg:-)

kos dere videre fininger!

ALLTID


ligger syk i sengen i dag også... Skjønner virkelig ikke hvorfor jeg alltid må bli syk. Jeg må ha tidenes dårligste immunforsvar.. Kan ikke akkurat si at det er så kjempe gøy å dø hjemme, men men... Skikkelig glad-innlegg dette er, atlså. 

xx

LYKKE

Gjett hva jeg har bedrevet dagen med? Pretty little liars og The Lying game hadde sessongstart idag! Det var såååå deil, har ventet i evigheter... Haha, små gleder i hverdagen. Er det bare jeg som er så besatt? Føler meg litt nerd, haha...

PRODUKTIVE MEG

Hei fininger! Dagen i dag har vært en veldig typisk søndag (les: daffedag). Jeg har ikke gjort noe som helst fornuftig, sett bortfra at jeg hørte på pensumet til prøven vi skal ha i morgen på lydbok... Dere kan tenke tenke dere selv hvor gøy det var. Ellers er denne dagen egentlig veldig spesiel, for i dag har nemlig jeg og min kjære vært sammen i ett år! 

Resten av kvelden skal jeg faktisk øve på den stygge historieprøven... Jeg hater det faget, virkelig. Interessen min for verdenskrigen og ulike kolonier er minimal. Ønsk meg lykke til!

VISSTE DU AT...

♥ Den største drømmen min som barn var å få delfin i hagen, og jeg hylgråt når mamma sa nei. Haha, kunne ikke fatte hvorfor.

♥ Jeg bodde på innstutisjon i noen uker høsten 2012.

♥ Jeg bodde i fosterhjem i 6 år.

♥ Jeg er araber, men er født og oppvokst i Norge.

♥ Jeg er kristen, og ble døypt dagen før konfirmasjonen min?

♥ Jeg elsker Hello Kitty og har en ganske så fin samling av kitty ting.♥ Var skikkelig guttete (les: fotball var alt, hatet sminke og alt som hadde med jente ting å gjøre) frem til sånn 8-9ende klasse.

♥ Håret mitt har vokst enormt på 2 år. I førsteklasse på videregående rakk håret mitt meg til skuldrene, og nå rekker det nesten ned til rompa.

♥ Ble valgt ut i Markus Ek sin "blogg vs. blogg" konkurranse når jeg var 14-15 år. Var så betatt av han, så det fikk meg til å føle meg ganske kul. Haha

♥ Jeg er ganske lav, rundt 160 cm.

♥ Skiftet nylig navn fra Shirog til Isabel Shirog. Alltid hatet navnet mitt... Altså, SHIROG. Really?

2012

Høydepunktene fra 2012:

♥ Ble sammen med verdens fineste gutt 


♥ Flyttet ut for meg selv

utsikten fra leiligheten

bildet tatt fra verandaen


♥ Var på kjærlighetsreise til Sunny Beach med jossen
♥ Hadde kjekke kvelder på byen med jentene


♥ Har blitt veldig selvstendig, og føler at jeg har vokst enormt i løpet av året


♥ Oslo turer


♥ Vektleggingen av mat og kallorier ble mindre


♥ Kjøpte iPhone 5


♥ Shoppet (litt for) masse


♥ Oppdaget mange kjekke serier som jeg eeeelsker


♥ Hyttetur med kjekken


♥ Rett og slett blitt mer voksenSORRY


Hei fininger! Beklager så mye for fraværet i det siste, men jeg har hatt det ganske travelt. I tillegg er det så mørkt hele tiden - noe som gjør det vanskelig å ta fine og lyse bilder. Jeg skal i hvert fall få fingen ut og ta bilde av innkjøpene som jeg lovet :-) Skal prøve å få slengt ut det innlegget i løpet av kvelden!