hits

januar 2016

En idiot fra fortiden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adidas jakke: junkyard her

Sneakers: junkyard her

Jeans: junkyard utsolgt

Topp: Zara


Er det ikke morsomt hvordan folk bruker hverandre? Jeg blir så pinlig berørt av enkelte. Plutselig ringte mobilen min, og det var et ukjent nummer. Jeg har skjult nr da jeg ikke ønsker å bli spammet 24/7 som de fleste ble etter PH, så derfor skjulte jeg nummeret mitt. Jeg bruker ikke å svare når ukjente nummer ringer, men denne gangen ringte jeg opp igjen. "Hallo, det er... (la oss kalle han for Jarle)". Han her har jeg altså ikke snakket med på kanskje 1,5 år? Og vi har aldri hatt noe spesielt godt forhold til hverandre heller. Det han ringte og lurte på var om jeg hadde et ledig rom til han og hans gravide kjæreste da de skulle reise til Oslo?! Altså... Er det mulig. Sist han skrev til meg var i oktober da han lurte på om det hadde klikket for meg. For jeg var jo sååå jævlig flau og latterlig på mine mystories på snapchat. Jeg vil spy av slike folk, helt seriøst. Hvordan får sånne mennesker seg til å helt ærlig spørre når de har vært oppriktig kvalme mot en tidligere? Jeg forstår meg aldri på slik. Man er ikke god nok før noen trenger noe av en. Jeg la på, og da sendte han melding og trodde at det "brøyt". Nei, kjære Jarle. Det brøyt ikke. Jeg la på. 

Meg i dag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans: junkyard / utsolgt

Sneakers: junkyard her

Topp: Zara


Har dere sett en så fin sunset? Det var så mye finere irl enn hva jeg klarte å knipse opp på kameraet. Jeg ble helt målløs. Det er bare fint her, jeg får virkelig ikke sagt det nok. I går kveld tok jeg og Pierre på oss sneakersene og la ut på exploreing. Vi måtte jo gjøre oss litt kjent med byen! Vi ligger så sentralt som det går an å få det, det er vi veldig fornøyde med. Nå vet vi hvor vi skal legge oss for å tæne topless på stranden, hihi! Det sliter jeg alltid med, men legger ut på jakt like hardt hver eneste ferie. Jeg hater skille på puppene... Lite flatterende. Vi la merke til hvor fint det er her, og det preger mye av at det er en vulkanøy. Det er ganske cool! Mange fine restauranter og shoppingsenter rett borti hugget - med andre ord har vi mye å ta oss til denne uken.

Hvordan går det med dere, da? Håper dere har det fint og har hatt en super helg selv om været kanskje ikke er like fint. Hehe! Klem! 

 

VINN TUR TIL NEW YORK!

Annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg regner med at dere alle har hørt om det jeg skal dele med dere i dag. Nemlig barberhøvelen Shai. Den har florert på flere toppblogger i lang tid nå, noe som ikke er så rart. Jeg husker at jeg så den på en blogg for noen få år tilbake, og da jeg så at man kunne bestille hjem en gratis prøvepakke, gjorde jeg det med en gang. Og siden da har jeg vært frelst! Og nå, dere? Nå har jeg samme dealen til dere! Nå kan du teste ikke bare barberhøvelen, men også hele toalettmappen som inneholder bodyscrub, ekstra barberblader og wash&shave helt gratis. Det eneste du må betale for er frakten som kommer på 49,- kroner. Om du bestiller hjem prøvepakken er du automatisk med i konkurransen om å vinne tur til New York for både deg og din plus one. Hvor rått hadde ikke det vært? The city that never sleeps... Vinneren trekkes i slutten av mars, så pass på å klikk hjem prøve kitet før den tid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Derfor elsker jeg Shai, og ønsker at du også skal teste det ut:

♥ Den barberer helt utmerket og er skånsom mot huden. Jeg synes at den er bedre enn alle andre høvler jeg har prøvd, sånn helt ærlig! Den har faktisk blitt testet av over 100 000 kvinner i Norge, og det med god grunn. 

♥ De gir ut gratis prøve-kit, så uansett taper man ingenting på det. Man får en gratis toalettmappe med alt du har behov for ved barbering.

♥ Man får det levert rett hjem i postkassa. Enkelt og greit! I tillegg er den mye rimeligere enn alle andre høvler i butikken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ikke nok med det! Jeg er så heldig å få lov til å trekke to vinnere som får et helt årsforbruk med Shaihøvelen. Det dere må gjøre for å være med i trekningen er å klikke hjem gratis kitet HER og kommentere i kommentarfeltet her. Ps! Gamle kunder er også velkommen på dette tilbudet.

Lykke til, superstars! 

Vi har det bra

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idyll. Fy søren, som vi nyter livet her. Dagen har vært helt fantastisk. Solen har stekt fra tidlig, og den står fortsatt høyt oppe på den skyfrie himmelen. I dag har vi jobbet litt, vært ved bassenget og nå sitter vi på restauranten vi spiste middag på i går. Det var så nydelig mat at vi bare måtte tilbake i dag også. Åh, dere aner ikke hvor deilig det er nå. Jeg sitter i en liten topp, nyter en iste, har min fine mann som utsikt mens solen steker. Palmer over alt, og stranden to meter unna. Life is great.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan det egentlig er å være sammen med en blogger!

Det er ikke barebare å være sammen med en blogger, spesielt ikke om det er snakk om Isabel. Heh! Denne bloggen har jo blitt min baby, mitt hjerte, min hobby, min jobb... Ja, pretty much everything! Det fører med seg litt, det å være i bloggmode døgnet rundt. Tenkte å dele med dere noe av hva Pierre må gjennomgå hver dag.

Slik er det å være sammen med blogge-Bella:

♥ - "Kan du pleaseeee ta bilder?". Den setningen er mest sannsynlig den setningen Pierre hører mest fra meg. Og det holder jo ikke med bare en photosession, men gjerne flere. Og om 10 bilder holder? Absolutt ikke. Helst 130. Og nei, jeg overdriver ikke.

♥ Jeg sitter klistret foran mac-en flere timer daglig. Om P skal fortelle meg noe, ber jeg han ofte vente i to min for jeg må gjøre meg ferdig med det jeg er midt oppi. Det er nok ikke så altfor gøy alltid.

♥ - "Neiii, hallo! Jeg har ikke tatt bilder av maten enda". Vi kan jo selvsagt ikke starte å spise før jeg har fått de perfekte bildene. Og det kan ta sin tid... Pierre sitter alltid med det tålmodige ansiktsuttrykket sitt og venter. 

♥ Om vi skal legge planer ønsker jeg alltid at vi skal gjøre noe som gir meg bra bloggmaterial. 

♥ Jeg svarer på mail hele dagen, og avbryter alltid det vi holder på med for å sjekke den nye mailen som akkurat tikket inn. Jeg kan ikke vente, da jeg synes det er viktig å alltid være tilgjengelig og gi raskt svar.

♥ Statistikken. Jepp, jeg glor på statistikken veldig ofte. Av og til når jeg sitter ved Mac-en svarer jeg med "jeg jobber" når Pierre spør meg om noe, men da får jeg ofte at "du må slutte å nerde statistikken" til svar. Haha!

♥ Godene! Jeg deler ofte med meg av godene jeg får via bloggen. Alt fra produkter til turer. Det er nok den gøyeste delen, det å kunne ta med den du elsker på gøyale ting.

Bilder fra før jeg tok silikon, hehe. Badedrakt HER 136 kr

VI ER I...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en dag! Det er en ganske så sliten og trøtt, men happy Isabel som oppdaterer dere nå. Jeg og Pierre døgnet igår, da vi måtte begi oss mot Gardermoen allerede 05:30 i dag tidlig. Vi har ikke sovet siden, bare noen få timer på flyet. Nå er vi hvertfall fremme! Vi er i SPANIAAA! Nærmere bestemt Lanzarote. Det skal bli så deilig med 8 avlappende dager med min fine mann. Vi skal bare nyyyte! Sol, palmer og strand er ikke så aller verst, hehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå kom vi akkurat hjem etter et nydelig biff-måltid på en restaurant rett nedi hugget her. Vi har hatt en fin første dag her i Spania, og nå er det nok ikke lenge til vi stuper i seng. Vi er sååå trøtte! I morgen tidlig er planen å hoppe opp og tilbringe flere timer ved bassenget eller på stranden. Iiih, blir så deilig å tre på seg bikini igjen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Yummi!

Vi skrives i morgen, hjerter. Da skal jeg friste litt med strandbilder, hehe! <3 Ha en fin kveld videre. Klem!

 

 

GOOD BYE NORWAY! HELLO...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Well, hello hair! Haha..

GOD MORGEN! Jeg har døgnet, for nå er vi på vei til varmere strøk. Shit, så deilig det blir! Gleder meg til å oppdatere dere fra den nye locationen vår. Sol, varme og strand med min mann. Det blir jo ikke bedre! Hvor tror jeg og Pierre skal? ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Body: her

Sneakers: Junkyard her

Skinnjakke: Romwe

Halve lønna mi går til skatt

Jeg skrev litt kort om at jeg var på skattekontoret i dag. Hva tenker egentlig dere om skatt? Jeg synes at det er helt fantastisk at vi er en velferdsstat som gir oss mange goder. Det er utmerket! Jeg synes at det er helt greit at vi skatter. Helt til i dag. I dag fikk jeg vite hvor mye jeg er nødt til å skatte fra nå av. Jeg har jo inngått ny avtale med bloggen, og dermed er også lønningen selvfølgelig høyere. Tidligere har jeg skattet "normal" prosent, mens nå må jeg faktisk skatte nesten halve lønna mi. Det synes jeg er ganske sykt... Jeg føler at det er litt sånn at dersom man er suksessfull og tjener gode penger, blir man "straffet" av staten. For da må man plutselig skatte svimlende høye summer. Jeg skjønner jo selvsagt at det er forskjell på folk, og at ikke alle kan skatte samme prosent, og det har jeg full forståelse over. Men er det virkelig rimelig å la noen skatte 40-50%? Greit nok at dersom man tjener bra så skal man også skatte mer, men halvparten synes jeg blir overdrevent. 

Hva mener dere? Jeg synes det er ganske interessant å ha diskusjoner som dette :-)

I dag var jeg i Drammen

Inneholder en annonselenke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei hjerter! Nå har jeg akkurat kræsjet i sofaen hos mamma. Dagen i dag har jeg og Pierre tilbringt i Drammen. Vi måtte fikse noen greier, og innom skattekontoret der. Altså, shit så mye krøll det er med dette skatteopplegget. Nå som jeg har annen lønning fra Side2 blir det anderledes, for nå må jeg skatte selv. Det blir ikke trukket automatisk som før lenger, så nå må dette mattehodet ordne alt på egenhånd. Med andre ord kommer jeg til å ansette en regnskapsfører, haha. Jeg har nuuull peiling når det kommer til økonomi og skatting. Jeg fikk vite hvor mange prosent jeg faktisk må skatte hver eneste måned, og det er helt galskap! Det er sykt at opplegget faktisk er sånn at om du tjener godt må du skatte mer. Jo høyere inntekter du har, jo mer skatt må du betale til staten. Det suger! Men men.. Nå skal jeg kose meg videre med familien! Jeg reiser nemlig bort, og derfor vil jeg bruke masse tid med dem før jeg reiser ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Jakke: her 288 kroner

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min fine ♥

Min fantastiske sjokoladefondant!


              

Til 8 porsjoner trenger du:

♥ 8 egg

♥ 2 dl sukker (jeg valgte sukrin for et litt sunnere resultat)

♥ 2 dl mel

♥ 200 gr mørk kokesjokolade

♥ 200 gr margarin

- Start med å smelte margarinen -

- Knus sjokoladen i små biter mens margarinen smelter -

- Putt sjokoladebitene ned i den smelta margarinen og vent til at sjokoladen har smeltet - 

 

♥ Pssst! Sukrin smaker og ser ut som sukker, forskjellen er at det er mye sunnere..

 

- Pisk sukrin og egg lett -


 

- Bland deretter smør - og sjokoladeblandingen sammen med eggedosisen -

- Sikt mel og rør godt. Prøv å ikke få klumper i røren -

- Hell røren over i ønsket form og stek på 180 grader i rundt 7-8 minutt. -


 - YOU ARE DONE! -

 


Håper dere tester den ut! Den er helt nydelig. Det er kun en eneste ting jeg duger til på kjøkkenet, og det er nettopp denne fondanten. And I love it! Den er perfekt til å servere i alle anledninger - jentekveld, bursdag eller kanskje filmkveld? Lag den og nyyyt! Min absolutt favoritt dessert ♥

Dette har jeg klikket hjem!

Annonselenker

Hei hjerter! Selvsagt har jeg vært i shopping-hjørnet igjen og snopet litt. Jeg klarer aldri la være.. Min lidenskap for klær er for stor, dere. Jeg får stadig kommentarer om shopping på Shein, og derfor tenkte jeg å svare på de nå. Når jeg bestiller fra Shein bruker jeg å få pakken etter 2-3 uker. Det tar litt tid, men det er totally worth it. Om du bestiller for over 30 dollar (som tilsvarer ca 270 kroner) får du gratis frakt. Jeg har ikke opplevd å måtte betale toll - og MVA regning, men det vet jeg ikke med hundre prosent sikkert at man slipper unna alltid. Så ikke ta meg på ordet der, men jeg har hvertfall ikke opplevd det! Jeg har derimot hørt at noen andre har måttet betale toll, men det er svært sjeldent. Til str i klærne - de er helt normale i str. Noen mener deres klær er små i størrelsen, men det har ikke jeg opplevd. Isåfall tvert om, hehe. Jeg tar samme størrelse som jeg bruker normaltsett. Kvaliteten på klærne klager jeg heller ikke på! Kan sammenlignes med typ Gina Tricot eller H&M sin kvalitet vil jeg si. Det som er litt farlig er at prisene er såpass lave, at jeg alltid shopper så mye da det er så veldig billig. Farlig for lommeboken.. Jeg advarer dere! Haha.

Så, da håper jeg at dere har fått svar på det dere har lurt på ♥ Hvis ikke må dere bare spørre meg, så skal jeg selvsagt svare dere så godt jeg kan. Under her finner dere alt jeg har klikket hjem denne omgangen. De har fått så sinnsykt mye fint inn nå. Jeg dåner! Stor klem fra shopping addicted Bella! 


 

Kåpe her 441 kroner / Genser her 135 kroner / Veske her 180 kroner / Sko her 351 kroner

Topp her 117 kroner / Genser her 207 kroner / Veske her 207 kroner / Pumps her 378 kroner

Kåpe her 378 kroner / Genser her 225 kroner / Sko her 351 kroner / Skjørt her 140 kroner

Sara Stålesen og meg på 71 Grader Nord!

I dag tidlig ble jeg vekket til denne meldingen fra Sara: "Isabel? :-D er du gira på å bli med meg på et eventyr som er så sinnsykt utenfor din og min komfortsone!!! I tillegg tror jeg vi kommer til å hate livet hele turen, men jeg tror det blir rått!!" 

Haha! Så nå, dere. Nå trenger vi deres hjelp. Sara og jeg har meldt oss på en konkurranse hvor vi kan vinne en topptur med TVNORGE hvor vi får oppleve en 71grader nord etappe på tre dager. Hele turen blir dokumentert, så dere får med andre ord nyte hvor mye vi sliter direkte fra sofakroken deres. Vi er så langt i fra natur/turmennesker som det går an å bli, men vi vil bli med på dette for opplevelsen sin del. Vi vet at vi kommer til å sliiiite og hate livet (hahaha), men faen heller! Vi elsker eventyr. Vi har opplevd de sykeste tingene sammen, og mer skal det bli! Om dere har lyst til å klikke inn og gi oss en stemme, blir vi super glade! Så får vi se da, om vi gir oss ut på denne reisen i april. Det er opp til dere! <3

Stem på oss her.


Jeg dør av å se på bildene over her. Altså, vi har opplevd så mye sykt sammen. Denne damen er gaaal! Jeg er gjerne med ut edru med henne, kun for å obsevere henne. Hahah, det er en show i seg selv!

Den etterspurte kåpen

Inneholder en adlink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

T H I S  C O A T

♥ Denne kåpen har dere spurt så mye om. Den er så fin og varm! En skikkelig klassisk kåpe. Jeg kjøpte den på Zara for rundt en måned siden, men ser at den fortsatt finnes på nettsidene deres. Så da gjør den sikkert det i butikk også! Den koster rundt 1300,- kr på Zara, men heeey! Gjett hva jeg har funnet til dere da? En helt lik kopi på Sheinside, selvsagt. Til en brøkdel av prisen. Jeg ble så furten når jeg så det etter at jeg hadde kjøpt den selv, når jeg kunne fått den så mye billigere.. Så her er et tips til dere fra meg, så slipper dere gjøre samme feil som meg! Klem. Dere finner kopien på Sheinside her til 567 kroner. 

Største failen på lenge..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

H E L L O AND G O O D M O R N I N G

ONSDAG! Jeg skjønner ikke hva som skjer med mitt hodet denne uken.. Gjett hva jeg og Pierre har prestert å gjøre? Vi dro jo tilbake til Oslo igjen på mandag for å rekke alle møtene vi (trodde) hadde denne uken. Men gjett hva da... Vi har faen prestert å se på feil uke. Vi har hoppet over denne uken på kalenderen. Altså - er det mulig?! Vi kunne blitt igjen i Sverige hvor vi koste oss så masse, i noen dager til. Skikkelig kjedelig! Og neste uke reiser vi bort, så da må vi ombooke hele planen vi i utgangspunktet hadde. Good job! Vi er et bra team normaltsett, men denne uken her har vi begge to klart å miste hjernen. Jeg så det plutselig igår da jeg skrev til brynsspesialisten min for å flytte på brynstimen jeg trodde jeg hadde denne uken. Da fikk jeg beskjed om at jeg var jo ikke satt opp før neste uke. Og derfra innså jeg at vi har surret helt. Vel vel! Haha..

Nå skal jeg hive meg rundt her og komme meg til mamma. Jeg skal ta med meg min fine lillesøster til optikeren, for hun skal få seg linser. Akkurat som storesøster! ;-) Etter det har jeg avtalt date med Raija. Skikkelig kose onsdag. Vi skrives senere, dere. Stor klem!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"Vi satser på Paradise Hotel-par"Wohooo! Nå er artikkelen om oss og Nordic Screens ute. Dette er jo bare SÅ gøy! Vi gleder oss til å lære masse nytt om alt fra klipping til hele youtube-greia. Det er jo en helt annen verden for oss. Tenk at for noen få mnder siden la jeg ut spørsmålsrunde-videoer som varte i rundt 30 og 40 minutter uten at jeg hadde peeeeiling på hvordan jeg redigerte jack shit. Hehe, forandring fryder! Nå har ikke jeg så veldig mye kompetanse om akkuratt dette med klipping nå heller, da det er Pierre som har redigert. Vi skal på møte og kurs og lære ALT veldig snart, så da blir videoene enda bedre. Åh nei, dere.. Vi er så takknemlige for at Nordic Screens vil satse på nettopp oss. Det betyr ufattelig mye, og det får oss til å få en haug med motivasjon. Takk til alle dere som følger oss daglig, både her og på Youtube. Vi elsker dere, og dere har ingen anelse om hvor mye dere betyr for oss. Kjærlighet <3 

Dere kan lese artikkelen her.

14 kjappe spørsmål

God tirsdag, fininger! Holdt på å skrive mandag, hehe. Føles som en mandag i dag! Jeg har ikke så mye på agendaen resten av dagen i dag faktisk. Kvalitetstid med familien er prioritert hvertfall, så får vi se hva kvelden bringer. Jeg savner min fine venninne Raija, så denne uken skal hvertfall vi henge mye sammen <3 Det er ikke ofte jeg finner jentevenner som jeg virkelig liker og klaffer med, men denne frøkna klikket jeg sammen med allerede første gangen vi møttes her i Oslo i en bursdag. Det var allerede i høst.. Shit som tiden går fort ass! Ah ja... Jeg fant en gøy tag på en side med 14 random spørsmål, så det tenkte jeg kunne være gøyalt å svare på her. Lets go!


 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor høy er du?

- Jeg er 160 cm.. Kjempe liten! Alle blir alltid så overasket når de ser meg irl og ser hvor liten jeg faktisk er. Hehe, mini!

Hvor lang tid bruker du i dusjen?

- Veeeldig lang.. Jeg elsker å stå i dusjen! Det er så deilig. Jeg bruker også å ha veldig varmt vann. Vi snakker overdrevent varmt. Det er faktisk i dusjen jeg får de beste idèene!

Hvor lang tid bruker du på å stelle deg på morgenen?

- Det varrierer veldig. Normaltsett bruker jeg rundt 30 minutt. Kanskje litt mer! Hvis jeg har god til kan jeg også bruke veldig lang til på å bli klar, men jeg kan også gjøre det kjapt om jeg må.

Har du en frykt? 

- Absolutt.. Den største frykten jeg har er at det skal hende mine næreste noe vondt..

Hvilken serie så du på sist?

- KUWTK! Eeeelsker familien. Jeg har sett hver eneste episode, jeg er slavisk opptatt av Kim K. Nå har jeg faktisk blitt ganske fan av Kylie også, for et vakkert vesen. Og Kris? The fucking queen! Også er jeg team Scott. 

Har du noensinne vært i en fysisk slåsskamp?

- Ja, med min søster.. Og jeg tapte hver eneste gang. Hun klikker i vinkel! Hahah. Det er mange år siden sist da, selvsagt. Hehe! Søskenkjærlighet at it best.

Har du en rar fobi?

- Oh yes! Jeg haaaater tær. Jepp.... Jeg iler! Det var mye verre før, da kunne jeg helt seriøst bli oppriktig kvalm om noen kom borti meg med tærne sine. Nå synes jeg at det er ekkelt og jeg får typ grøsninger men så går det bra! 

Hva er din favoritt junkfood?

- Åh, vanskelig.. Kebabpizza! Eller kanskje løvbiff? Det er yummi. 

Hva har du på deg når du sover?

- String eller naken. Klarer ikke sove med klær, føler jeg blir kvelt..

Hvor ble du født?

- Stavanger universitets sykehus! Ein skikkelige byass. Denne frøkna kom til verden 5. april i 1994.

Har du noen spesielle talenter?

- Ja, jeg er ikke så verst i fotball! Spilt i mange år. Det visste du kanskje ikke? Hehe.

En matrett du ikke kan leve uten?

- Kylling og ris. Og Pierre sin potetmos. HEAVEN! Årh, nå ble jeg sulten...

Hvis du kunne skiftet navn, hva ville du endret til?

- Isadora. Jeg synes det er sååå fint! Og ganske sjeldent også.

Hva er din favoritt dessert?

- Sjokoladefondant uten tvil. Fy så godt! Spesielt min egen :) Viktig med bær + vaniljeis på siden. 

 

God kveld fra..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pjuh! Nå er jeg tilbake i Oslo etter noen fine dager i Sverige. Vi kunne tenkt oss å bli igjen noen ekstra dager, men det lot seg ikke gjøre da vi har fullt opp denne uken. I morgen skal vi blant annet til Nordic Screens igjen. Spennende! Nå har jeg akkurat kræsjet i sofaen.. Så fort jeg er ferdig med dette innlegget skal jeg legge meg i badekaret og bli der leeenge og se den nyeste episoden av KUWTK. Håper dere har hatt en fin start på uken, fininger. Masse kjærlighet fra meg til dere. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

'Pierre har vært utro'

"Pierre har vært utro mot deg". Jeg får stadig kommentarer om at noen har sett Pierre hit og dit, og at de har vitnet at han har vært med andre enn meg. Jeg får høre det hele tiden. Jeg vet at sjangsen er der, og den kommer alltid til å være der. Ikke bare at han kan være utro mot meg, men også omvendt. Risken er jo alltids der, blant alle forhold. Men det at vi er et offentlig og kjent par gjør det naturligvis vanskeligere når det er så mange rundt som kommer med forskjellige påstander. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har fått høre akkurat den setningen - 'pierre har vært utro mot deg, du vet det?'. Det sykeste er når jeg får det servert rett i ansiktet når jeg er ute på byen. Hadde det vært i starten av forholdet vårt hadde jeg garantert blitt veldig bekymret. Da tror jeg at jeg hadde trodd på alle disse påstandene som så mange forteller meg. Det tok en ganske god stund før jeg og Pierre ble et par, rett og slett fordi at jeg tvilte ganske mye på han. Jeg visste ikke om han kom til å forholde seg kun til meg og være lojal, når han har en historie som tilsier det motsatte. Det skal jeg ærlig innrømme. Det var ikke barebare i starten. Men nå dere... Nå kunne jeg ikke hatt mer tillit til min kjæreste. Han har jobbet hardt for å overbevise meg at jeg ikke har noe å frykte og at han ikke er interessert i å ødelegge det vi har. Ever. Og det? Det tror jeg på. 

Det kommer alltid til å være folk som vil ødelegge. Det er jeg helt klar over, og det lyser lang vei hos enkelte. Jeg vet med meg selv at jeg ikke har noe å være redd for. Jeg er såpass trygg på kjærligheten jeg får fra Pierre. De som vil bruke energi på å spre falske rykter og kvalme skal vær så god få lov til det. Det vil ikke påvirke meg eller Pierre. Vårt forhold er sterkere enn som så. Jeg elsker han mer enn jeg noensinne har elsket et annet menneske. Han er mitt alt. Og jeg tror at folk lærer av sine feil.

Les innlegget til Pierre om hans tanker rundt dette her.


Den perfekte helgen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne helgen har vært skikkelig avslappende. Og det har vært så deilig! Jeg har hatt mye å gjøre de siste ukene og vært på farten hele tiden, så det var veldig godt å kunne koble av sammen med min fine her hos svigermor i Sverige. Vi har ikke gjort så altfor masse, vi har egentlig bare kost oss i hverandres selskap og.. ja, koblet heeelt av. I morgen skal vi hjem til Oslo igjen, for da venter det nye møter og ting vi skal på til uken. Jeg fortsetter blant annet på mine kjøretimer. Hehe! Jeg kan ikke vente til jeg endelig (forhåpentligvis) får billappen. Tenk, nå prøver jeg for tredje fuckings gang... Krysser fingrene! :-) Nå skal jeg se videre på The Real Housewives Of Beverly Hills. Har dere sett det? De damene ass! Haha, gud for et drama. Det skal sies at deres liv er min drøm.. Ikke dramaet da, men deres glamorøse liv. Haha! One day! Ah.. Ønsker dere en fin søndag videre, hjerter.

I love yoooou <3

Gravid?!

Full panikk.. Er det bare jeg som antar at jeg er gravid så fort jeg kjenner meg bittelitt kvalm? Vel... Jeg er så redd for å bli gravid at dere aner ikke. Ikke det å få barn er så ille, men for meg, akkurat nå, er det ikke noe jeg ønsker overhodet. Nå har jeg gått tom for p-piller her i Sverige, og derfor ble jeg enda mer paranoid. Jeg og Pierre dro til apoteket og kjøpte graviditetstest. Jeg vet jo at det skal litt mer til for å bli gravid, altså. Det skjer ikke så kjapt, og dessuten hadde det vel ikke vist enda heller? Eller? Uansett.. Heldigvis dere, heldigvis er jeg ikke gravid! Haha. Jeg er alltid på vakt, for selv om jeg går på pillene og jeg får ventet mens kan jeg fortsatt være helt sikker på at jo, det vokser et foster inni meg. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har løpt til apoteket og kjøpt graviditetstester. Det er vel bedre å være 100% sikker enn å gå rundt å være bekymret. Dere kan lese historien om da mammaen til Pierre viste oss en video av en far, som fikk Pierre til å få panikk. Haha! Les det på hans blogg, her. Jeg dæver!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vel, dere... Jeg har sagt det før og sier det igjen - jeg skal ikke ha barn før jeg er 40! Klem fra Bella, 21 år og ikke gravid!

Min aller første gang... del 2

Hei hjerter! Siden dere likte det forrige innlegget så godt, gønner jeg på med en del 2 også! Det er så gøy å mimre tilbake mens jeg skriver disse innleggene. Jeg føler meg plutselig 100 år gammel da så mye er så lenge siden... Helt fjernt, hehe. Fortell meg gjerne deres første ganger! Klem.


 Min første samboer... Min bestevennine Michelle! Hun flyttet inn til meg i 2014 og vi bodde sammen i et år før hun flyttet med kjæresten sin. Vi hadde det så fint sammen <3 Savner de tidene så mye. Good times med min BFF! Vi hadde det alltid gøy sammen. Beste roommaten jeg kunne hatt! :-) Miss you babe!

SAMSUNG CSC

Min første skoledag... Åh, jeg husker dette så godt. Jeg var skikkelig mammadalt og nektet å la mamma dra fra meg da vi stod på skolegården. Jeg ble rimelig fornøyd da jeg kom i klasse med min daværende bestevenninne Lillian. Da gikk det fint likevel.

Min første jobb... Jeg fikk jobb på Bryne Optikk Synsam hvor jeg jobbet som ekstrahjelp fra jeg var 16 år. Så koselige kollegaer og en ganske chill jobb i grunn. Jeg passet på at butikken så fin ut og hjalp kundene med det jeg kunne. Satte opp time til synsprøver osv.

Min aller første bestevenn... Det må være Lillian. Vi gikk i samme barnehage, bodde i samme gate og var med hverandre hver eneste dag. Hun flyttet i 3-4 klasse, og da mistet vi kontakten. Vi fant på så mye sykt. Blant annet trodde vi at sånne gjennomsiktige sopper på trær var alien egg. Jepp. Vi plukket disse med oss, tok de hjem og la de i glass fylt opp med vann. Crazy fantasi, haha. Det verste er at vi var helt overbeviste om at det var sant, og at det kun var vi som visste om dette. Det var suuuuper hemmelig og vi sa det ikke til noooen!

Min første piercing... Jeg har kun hatt et sted (foruten om ørene, da) og det er i navlen. Den tok jeg da jeg var 17, men den varte ikke lenge. Kroppen min "pusha" den ut, til slutt var det så vidt hud som holdt den igjen, så jeg måtte bare fjerne den. 

Min første celebrity crush... CRISTIANO RONALDO. Og han er det fortsatt. Den mannen er sick! Da jeg så på fotballkamper han spilte tidligere, og han feks skadet seg og gråt (den tiden ja.. haha), begynte jeg også å gråte. Jeg så hver eneste kamp, jeg var helt lost i han. Jeg hadde utallige fotballdrakter med hans navn bakpå. Jeg satt å så på hvert eneste youtube-klipp av han også. Jeg var helt seriøst overbevist om at jeg og han kom til å finne frem til hverandre etterhvert. Haha!

"Hun derre Isabel! For ei lita hore" - Olav, 45 år.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentar i Kvinneguiden: "Hun derre Isabel! For ei knulledukke" - Olav, 45 år. 

I dagens samfunn holder vi fortsatt litt på det der at vi skal ha respekt for de eldre. At de eldre vet best. At man ikke skal motsi en som er voksen og godt oppe i årene, for de vet jo bedre enn oss unge. Jeg er enig i dette til en viss grad. Men fy, så uenig jeg er også i visse situasjoner.

Jeg har opplevd at flere godt voksne tror at de kan bruke deres alder som en unnskyldning. Som et type skjold. De skal kunne kommentere piss, snakke nedlatende og gjøre urimelige saker, men fortsatt forvente seg at de skal respekteres. Dette har jeg opplevd mye dette siste året. Jeg tror ikke jeg snakker for meg selv heller, men flere offentlige ansikt i Norge. Det finnes utallige gossipsider og forum der både Kari på 66 år og Frank på 46 tar seg friheten til å "ytre sin mening", som de så fint kaller det. For det er jo bare det de gjør, påstår de når noen prøver å få øynene deres opp. Når noen prøver å få dem til å se hva de faktisk driver med. At de sitter å sprer løgner, hat og generell negativitet om en person som er 25 år yngre enn seg selv, på nettet. Som de ikke engang kjenner. Jeg vet ikke hvordan det var for 40 år siden da dere ble oppdratt og vokste opp i samfunnet, men det driter jeg faktisk i også. Vi er i 2016. Det er ikke greit å oppføre seg sånn, hverken nå eller i 1873. Viser du null respekt ovenfor meg, får du null respekt tilbake. Og jeg driter i hva din alder er - 67 eller 12.

Jeg synes at det er så synd at vi i dagens samfunn legger så mye vekt på at netthat ikke er OK, mens flere eldre oppfordrer til det. For det er jo sånn, vi gjør jo som mamma og pappa gjør! Barna dine lærer av din flaue oppførsel. Er det det du vil? Vil du oppdra barnet ditt til å bli et netttroll og en mobber? Jeg håper virkelig ikke det. La oss tre frem som gode eksempel!

Nettmobbing er ikke greit, dere. Det sjokkerer meg bare at de voksne oftest er verst.

VIDEO: PIERRE SMINKER MEG!

Haha altsåååååå! Vi har oppfylt deres ønske - Pierre har sminket meg. Dere får se videoen og bedømme hans egenskaper som makeup artist! Jeg fikk meg et par latterkuler gjennom prosessen og fikk en sak bekreftet - han skal aldri få lov til å gjøre dette igjen. Hahaha! Jeg mener... Se på resultatet selv. Han var flink som prøvde da, det skal han ha <3 Bra innsats!

Husk å subscribe til youtube-kanalen vår her!

My eyebrow story!

Mine øyenbryn har hatt sine nedturer og oppturer. Mest nedturer. Jeg kan ikke begripe hvordan jeg kunne tro at de bryna jeg hadde til tider så bra ut. Altså... Ærlig? Hah! Jeg dæver. Og til mine venner; hvor var dere? Hvorfor sa dere ikke ifra? Haha, not real friends! :-(

SAMSUNG CSC

 Hva skjedde her? Kjempe tynne, og jeg vet ikke hva jeg kan si om "formen". Haha, wups...


 Her var de ikke så aller verst, synes jeg. Ikke i forhold til hva de har sett ut som, hehe.

Også, dere... Så skjedde det. Hvorfor fikk jeg plutselig for meg å nappe bort halve bryna mine?

Mine on point brows nå vs mine fantastisk "fine" PH-bryn. Litt av en forandring.. Det var på tide! :-)


Ja, hva skal man si.. Hah! Mine bryn har sett bedre dager. De har vært i str xs og de har vært en grei medium. De har også vært non existent. Bryn har så utrolig mye å si! Det har jeg virkelig erfart, og det er jeg et levende eksempel på. Jeg aner ikke hva jeg har tenkt på til tider. Eller i grunn helt frem til for et halvt år siden. Frem til da så de faktisk ikke ut. Nå er de heldigvis i trygge hender hos Brow Rehab! Takk gudene for det.

Pierre overasket meg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg har verdens fineste kjæreste. For noen kvelder siden overasket Pierre (han har også blogg!) meg med et super fint hotellrom på Scandic Byporten. Kvelden ble tilbringt i badet hvor han hadde tappet i og serverte meg vin. Vi satt oppi der i flere timer og bare snakket. Så deilig å være sammen med sin bestevenn, for da er det liksom så mye mer å snakke om. Vi mimret tilbake til PH-tidene, Rhodos og den ene turen vi hadde til Bergen. Lo litt ekstra godt da vi kom innpå når han akkurat kom til Rhodos.. Jeg ble sååå sjalu når han var med andre jenter. Haha. Jeg husker at jeg og Sara hadde lovet å være gode wingmen den ene kvelden, men da Sara tok inn en ganske flott jente til VIP-en ble jeg kjempe sjalu når hun satt seg med Pierre. Jeg sa fort til Sara at jeg ikke lenger var med i denne wingman-gjengen, den jobben måtte hun stå for selv! Hahah, jeg ass...

Vi har opplevd mye sammen som venner. Og da er det ganske gøy å se tilbake på nå som vi er et par. Han vet jo alt om meg, og det samme gjør jeg om han. Vi koste oss hele natten lang, før jeg sovnet i armene hans. Finnes det egentlig noe bedre enn en stor, deilig hotellseng? I think no! Vi tenkte å stå opp i tide for å rekke hotellfrokosten, men tror dere vi klarte å lykkes? Hehe. Takk for en fantastisk kveld, elskling! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er en grunn for at jeg er over deg på topplista

Jeg leste nylig et innlegg på en blogg som fikk meg til å bli mektig irritert. Det stod så fint at enkelte av oss som har tatt oss opp på topplisten ødelegger den. Og svartmaler bransjen. Unnskyld meg?! Jeg blir så provosert. Jeg vet ikke helt sikkert hvem denne personen sikter til, men det ble blant annet tatt opp hvor tåpelig det er å skrive om abort. Så vi kan vel alle plusse sammen 1+1. Istedenfor å rakke ned på det å skrive om abort, hvorfor ikke hylle det at noen snakker åpent om noe som er så tabubelagt? Hun mener også at disse bloggerne lyver i hytt og pine. La meg stille et spørsmål. Hvordan i all verden kan du sitte der bak skjermen din å klandre noen for å lyve? Når du mest sannsynlig ikke engang kjenner denne bloggeren? Du blir jo like tåpelig som disse nett-trollene som både du og jeg opplever på daglig basis. Du synker rimelig lavt når du skriver at enkelte "oppfører seg som en galning rømt rett fra psykriatisk-avdeling for å skaffe seg lesere". 

Hun skriver også at ingen med en slik blogg skal kunne leve av den i lengden, for hvem annonsør vil reklamere på en 'sånn' blogg? Jo, det skal jeg fortelle deg. Det er mange! For hva er egentlig hensikten med en annonse?Annonsører vil nå ut til flest mulig folk, og på hvilken blogg gjør de det? På en med 14.000 lesere daglig eller en med 30.000? You tell me. Dessuten er jeg et eksempel på at det går helt fint an. Jeg har levd av min blogg i flere måneder, faktisk snart et år. Og det har ført meg til drømmen om å bli Side2blogger. 

Det blir tatt opp at blogg Norge har blitt et sirkus hvor alt handler om overdrevne overskrifter. Men hey! Det er vel en grunn for at disse bloggerne som kommer med spennende overskrifter får flere klikk enn deg? Kanskje folk er lei av å lese om trening og hva du har spist til middag hver eneste dag? Kanskje de vil ha noe litt mer spennende? Det vil hvertfall jeg når jeg klikker meg inn på en blogg. Jeg synes ikke det er spennende å lese om fargen på smoothien din i dag. Jeg vil lese innlegg hvor bloggeren åpner seg opp, og da feks forteller om aborten hun gjennomgikk. For for en fantastisk ting å gjøre, å åpne seg opp på på den måten. Jeg synes at spesielt Mammatilmichelle får mye dritt for disse overskriftene hennes. Men funker det, funker hennes overskrifter? Som faen. Se på hennes statistikk, og se på din.

Det lyser bitterhet av hele det innlegget. Jeg skjønner at det kan føles kjipt at noen andre kommer seg opp og frem, og du må jobbe enda hardere for din plass. Men å rakke ned på andre på den måten som blir gjort, er aldeles tåpelig. Du virker bare bitter. Hva med å heller jobbe hardere med din egen blogg, og se på det som en fin ting at bloggtoppen blir endret? Det burde jo være motivasjon nok i seg selv. Hva med å heller backe hverandre opp, istedenfor å hate? For Guds skyld, det er jo plass til oss alle! La oss senke disse spisse albuene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lever man av bloggen vil man selvsagt også nå ut til flest mulig, uansett hva slags blogg man skriver. Noen er bare mer åpne og mer spennende enn andre - uansett overskrift. Hverken jeg eller Anna svartmaler blogg-Norge, vi gjør den bare mer spennende. Synes jeg. Vi tilfører litt annet enn hvor mange km som ble løpt på mølla kl 06 på morgenen. Takk for meg!

Frøken optimist

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når skal jeg godta at det faktisk er vinter og minusgrader ute?! Haha, jeg gir opp. Jeg lover - jeg vet hvor dum jeg er. Hvem går ut i bitende kulde iført en skinnjakke... Frøken optimist! Haha, jeg kan hvertfall love dere at jeg ikke holdt ut lenge. Det tok maks ti minutter før jeg snudde, gikk hjem og byttet til en skikkelig vinterjakke. Jeg ass... Den er bare sååå fin, at jeg ikke klarte å la være å ta den i bruk. Jeg mottok den nylig, skjønner du. Hihi! Neste gang den skal luftes skal jeg sørge for at jeg har en varm knitted genser under. Da funker det! :-) Men dere! Over til det beste med dette antrekket. Ser dere mine super freshe sneakers??? Herreguuud hvor lenge jeg har lett etter disse! Da jeg så at Junkyard hadde tatt de inn var jeg i ekstase og klikket de hjem på sekundet. Adidas Superstars med gullpaljetter <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Innholder en adlink

Jakke: Romwe, her

Sko: Junkyard, her

hei og god morgen fra...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SVERIGE! Jeg og Pierre ble så rastløse igår da vi våknet. Vi ville røre på oss, finne på noe. Så hvorfor ikke bare stikke spontant til Sverige? Et time senere satt vi på vei hit, hehe. Det er noe av det jeg elsker mest ved Pierre, at han er like spontan som meg. Vi elsker eventyr! Nå er Sverige visst nok ikke så alt for langt borte, men det å komme seg litt bort er deilig uansett. Dessuten besøker vi mammaen til Pierre igjen, og det er alltid like hyggelig å tilbringe tid her <3 Morsomt at noen av dere trodde at vi var på vei til Mexico! Haha. I wish! ;-) Rimelig misunnelig på de som er der nede nå.. Vi skal se til å finne på masse denne gangen, for som vanlig bruker vi bare å koble av når vi er her. Men this time, guys! Som sagt, denne gangen er vi noooe rastløse. 

Slik får jeg fin og ren hud!

Annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tenkte å tipse dere om en ansiktsmaske jeg har testet ut et par ganger nå. Og vet dere hva? Jeg er avhengig. Denne må være en av de beste jeg har prøvd noen sinne, sånn helt ærlig. Det er en ting jeg sliter ekstra med, og det er "svarte prikker". Dere vet de nede i porene? Jeg har ikke kommet over noen produkter tidligere som fjerner dette så bra som denne ansiktsmasken fra Maybeauty. Denne masken fjerner sorte prikker, motvirker akne, fjerner olje og død hud. Du finner den her - klikk på linken å få 30% rabatt! Eller bruk rabattkoden "sraadfacemask30". Min favoritt maske!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HA DET, NORGE!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAAAND we´re off! Skrives når vi ankommer destinasjonen. Hvor tror dere jeg og Pierre reiser? :-) Klikk dere inn her om 30 min, så finner dere et innlegg om mitt favoritt produkt til ansiktet. Klem!

Min favoritt look

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks

Jakke: Romwe

Skjørt: her 126 kr

Sunnies: Ray-Bans

Støvletter: her 360 kr


Jeg elsker denne outfiten! Den er så feminin og stilfull. Føler meg alltid litt ekstra fin når jeg går i de støvlettene, det skal jeg innrømme. Hehe! Har dere hatt en fin dag så langt? :-) Det har jeg! Våknet i en stor, deilig hotellseng sammen med min elskling. Mer om det senere <3 Nå må jeg løpe, i dag står undertøysshopping på planen. Endelig er snart tiden inne til å kaste bort den j*vla sports-bhen, så derfor må jeg ut å snope nye bh-er som passer. Det kan jeg love at mine gamle ikke lenger gjør! Pssst... Vi vlogger hele dagen i dag. Klem <3

Min dag i bilder

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Jeg har hatt en fantastisk fin dag med min andre halvdel. Jeg møtte opp Pierre i formiddag, vi jobbet litt og tok en liten cafèdate på Bella Bambina. Jeg hadde så lyst på sjokoladefondant, men jeg ble rimelig skuffet... Haha, typisk min flaks! Jeg avskyr mørk sjokolade, og selvsagt måtte denne fondanten være av den mørkeste sorten. Visste dere at jeg er en mester på å lage sjokoladefondant, forresten? Det skal sies at det kun (og da mener jeg kun) er det jeg faktisk duger til på kjøkkenet. Alt annet er jeg håpløs på. Jeg takker gudene for at Pierre elsker å kokkelere, hvis ikke hadde jeg nok slitt litt.. Vi avsluttet kvelden med å ta med lillesøsteren min Sidra med på middag på Egon etter hennes ønske. Skikkelig kvalitets tirsdag! :-)

Nå står en varmt bad for tur! Og den nyeste episoden av Keeping Up With The Kardashians. Min favvis serie! 

Mine tanker om enkelte bloggere på topplisten

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg får stadig kommentarer her om hva jeg synes om at den og den har kommet høyere opp på lista. Om 'forandringen', som mangen velger å kalle det. 

Jeg heier på alle og en hver. Jeg vil ikke se på topplisten som en form av konkurranse, da blir det ikke noe gøy! Jeg mener at om man jobber hardt og har en bra blogg så blir arbeidet lønnet. Og det elsker jeg! Om la oss si Kari skriver en super spennende blogg som tiltrekker seg mange tusen lesere og hun havner på topplisten, synes jeg jammen at hun fortjener plassen. Om det så er over meg! Dette gjelder for så vidt i alle ulike arbeidsmiljø/bransjer. Det vil alltid være andre som er minst like flinke som deg. Jeg elsker å se andre lykkes! Jeg vet selv hvor sinnsykt gøy det er å bli lagt merke til og få igjen for strevet, og derfor unner jeg andre det, alle dager i uken. For meg faller det ikke naturlig inn å bli irritert eller bitter for at andre oppnår suksess. Jeg synes det er inspirerende, og ikke minst motiverende. Det får meg til å jobbe hardere og kicke enda mer ass. Det får meg til å ville bri bedre selv! La oss heie på hverdandre, jenter! La oss motivere hverandre. Girlpower! Jeg liker ikke spisse albuer, det er plass til oss alle :-) 

MITT NYE HÅR!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sponset behandling

Her er resultatet fra gårdagens frisørbesøk! Jeg er kjempe fornøyd, som vanlig! Jeg har sagt det før og sier det igjen - HENDRIX HAIR TORGGATA er the shit! De er rååå! Virkelig. Jeg lar absolutt ingen andre røre mitt hår. Som dere ser har jeg fått en kaldere tone i håret og stusset bort det slitte. Så deilig å endelig være fresh på håret igjen. Takk Ann Beate <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kåpe: her 324 kr

Bukse: her 162 kr

Sko: her 153 kr

Dette liker jeg å lese om på toppbloggernes blogger!

Juicy shit. Ja, hvem gjør vel ikke det? Jeg elsker når bloggere forteller litt mer enn bare det som er "fint og pyntelig". Jeg vil ha juicy details. Jeg vil lese om personlige ting. Detaljer. Interessant innhold.

Privatliv. Jeg elsker å se! Hva gjør personen på fritiden? Hvem er du med? Hva skjer i din hverdag? Bilder fra dagen er også gøy. Hadde du en kjip dag? Jeg liker når det går litt i dybden, og jeg virkelig får bli kjent med bloggeren.

Bilder. Masse bilder! Det er det jeg liker best ved et innlegg. Jeg regner med at jeg ikke er alene, hehe. Bildedryss, ja takk!

Sex. Haha, vi vet alle at det er interessant og det selger. Det selger som pokker. Det er en grunn for at vi alle klikker inn så fort vi ser at ordet "sex" er nevnt. Lets be real! 

Dype innlegg. Lange tekster hvor bloggeren virkelig åpner seg opp om noe. Det er så fint å lese. <3

Outfit. Dette er et av mine favoritt innlegg, både på min egen og på andres blogger. Fint å hente inspirasjon hos favorittbloggeren! Og ikke minst finne direkte linker til plaggene.

Selfies. Ja, så overfladisk det nå enn er - selfies er gøy! 


Min første tatovering!

Jeg er i grublehjørnet, dereeee! Jeg har lyst på en tatovering. Ja ja ja, dere tenker nok at jeg har blitt bitt av Pierre sin basille men det har jeg ikke. Haha! Jo, kanskje litt... Jeg har hatt lyst på ganske lenge nå, men aldri turt. Jeg husker da vi var på Rhodos i sommer, da var jeg sååå misunnelig på de som hadde fine tatoveringer. Linn tok jo en, og da ble jeg enda mer sugen på en. Jeg var med henne og holdt henne i hånden mens hun gjorde det, og da ble jeg faktisk litt skremt siden hun fikk litt vondt. Det gikk jo fint altså, det var ikke uutholdelig - men om du kjenner meg så vet du at min smerteterskel er riiimelig lav. Jeg tåler ingenting før jeg skriker "AAAU!!". Linn tok jo på låret, og det synes jeg er sååå fint! Så jeg blir kanskje å kopiere henne der. :-) Her er to tatoveringer jeg synes er super fine:

Nå gjenstår det kun et siste problem; hva skal stå? Og hvilken skrift? Jeg synes at arabisk skrift er helt nydelig, men vet ikke om jeg vil gå for det... Er så usikker! Hva synes dere? :-) Og hvilken tekst synes du hadde passet til meg? Jeg trenger hjelp <3

Min aller første gang...

Min aller første festeferie... Jeg hadde akkurat fylt 18-19 år og var rimelig giret på livet. Jeg og bestevenninen min dro til Rhodos sammen med en guttegjeng på 8 stk. Dagene gikk til soling på stranden med dagsfylla. Vi bodde midt i smørøyet, festet hver kveld og drakk oss rimelig drita. Skikkelig fjortiss/grøftefylla. Pinlig å tenke på, haha. På denne turen møtte jeg Audun face to face (etter å ha snakket med han i tlf, skype og facebook i sånn 2 år). Haha, morsomt. Etter denne uken lå jeg sengeliggende med feber og gudene vet hva. Savner faktisk denne tiden litt, det var good times!

 Haha, Gud... Se på fjortiz-bella da! Også leopard... og skinnshorts... sammen.......


Min første tur på strippeklubb... Haha, gud! Det var faktisk nå i sommer, sammen med Sara. Hahaha, altsååå... Alt gærent gjør jeg med that crazy bitch. Det var jævlig kleint faktisk! Hun ene som stripper på den klubben var blitt en god venn av Linn mens vi var på Rhodos, og hun var selvsagt på det showet vi skulle se på. Hun kom bortover til vår rad, kliss naken og kjørte en dildo opp i seg selv..... ALTSÅ! Hahaha, jeg blir pinlig berørt av å skrive dette. Vi døde....... Første og siste tur på strippeklubb! Haha.

Mitt første kyss... Jeg hadde fått meg kjæreste og gikk i 7ende klasse. Min daværende bestevennine hadde også fått kjæreste, og vi alle fire gikk i samme klasse. Jeg og I inviterte guttene våres hjem på filmkveld. Da min kjæreste skulle gå hjem fulgte jeg han sjenert ut til døren, også kysset vi. Kysset var SÅ kjapt og så tørt, haha! Varte nok ikke i mer enn et halvt sekund. Jeg var sååå skuffet! Haha, morsomt å tenke tilbake på.

SAMSUNG CSC

Mitt første kjæledyr... Undulater. Jeg og storesøsteren min hadde mast hull i hodet på mamma i mange måneder før hun endelig ga seg. Vi angret riiiimelig kjapt. De holdt ALDRI kjeft, haha......

Første gangen jeg hadde sex... Da var jeg faktisk 18 år. Jeg var en skikkelig luremus (om jeg skal være helt ærlig), og var ganske populær blant guttene. Men jeg gjorde faktisk aldri mer enn å rote. Når det begynte å bli seksuelt, snudde jeg ryggen til og la meg for å sove. ;-) Jeg mistet jomfrudommen min til min første seriøse kjæreste som jeg ble sammen da jeg var 18 år. Det er jeg SÅ glad for!

Mitt første møte med alkohol... Å, gud! Denne er så flau, haha. Det var sommeren til 9ende klasse om jeg husker riktig. Jeg var skikkelig fotballjente som trente hver dag og hadde de høye moralene og sååå i mot alkohol. Jeg syntes at de som var et år eldre var SÅ teite som begynte å drikke, før de var 18 år. Plutselig satt jeg der da, i gressbakken bak skolen, sammen med en hel gjeng. Hun ene hadde mange 'kontakter' og klarte å skaffe rusbrus til gjengen. Som vi drakk! Trodde vi da, haha. Alle klinte med alle, datt nedover bakken og var skikkelig fjortis/dramaqueens. Hun ene blacket faktisk ut og måtte bli hentet av moren sin. Jeg som ikke skulle drikke før jeg ble 18... Dum og ung! Jeg blir faktisk overaskende flau over å skrive dette, haha! Er det mulig... 

I frisørstolen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fra frisørstolen! Jeg er hos min faste frisør på Hendrix Hair Torggata og fresher opp reiret litt. Det trengs nå, for å si det sånn. Jeg er ikke den som liker å gjøre drastiske endringer på håret mitt, jeg liker best å ha det langt! :-) Jeg har hatt skulderlangt tidligere, men det trivdes jeg ikke med overhodet. Føler det er så vanskelig å style det, og jeg syntes ikke det kledde meg heller. Ah ja, dette er hvertfall en perfekt start på uken! Viser dere resultatet senere. Klem! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg bare slappe av her i noen timer til. Jeg skal tømme mailboksen og skrive litt. Pierre kom akkurat, han skal også fikse på frisyren. Vi blir virkelig tatt godt vare på her! Ingen bedre steder enn Hendrix Hair Torggata. 

JEG SKAL REISE!

Nå er det på tide med en tur snart! Jeg har to ferier planlagt allerede (de kommer jeg tilbake til senere), men jeg kjenner at jeg er nødt til å få noe sol på kroppen asap. Det er for kaldt her hjemme nå, altså. Brrr! HVOR ville du reist? Har du vært et sted som jeg bare besøke? Jeg trenger tips, så del gjerne dine opplevelser med meg! :-D 

Det ble litt for mye...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This sunday I am hangover...

Jeg må bare starte med å takke for alle fine gratulasjoner på mitt forrige innlegg! Jeg er så glad!! :-) Veldig happy, samtidig som jeg er riiimelig redusert i formen. I går var jeg ute sammen med Mathias og Raija (fra Sykt Perfekt), søsteren min og noen venner. Vi koste oss så masse! Vi bestilte litt for mange flasker til slutt, som resulterte i en veeeldig full og tullete gjeng. Haha! Jeg insisterte på at vi måtte på narspiel, men heldigvis var Raija litt mer oppegående enn meg og passet på at jeg kom meg hjem i seng istedenfor. Jeg takket henne for det da jeg våknet i dag tidlig for å si det sånn, haha! Det var en super kveld med mine fine venner. Det var faktisk en god stund siden jeg festet sist, så det var godt med litt partystemning igår. Resten av denne søndagen skal jeg tilbringe på sofaen med serier og junkfood sammen med min søster. <3 Vi ligger her å dør litt...  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dere får en fantastisk søndag! Nyt den - i morgen er den mandag. <3

DEN STORE NYHETEN!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ÅH, ENDELIG. Noen som ser forskjell på bloggen min? Hihi. Nå, dere! Nå kan jeg endelig meddele at jeg har blitt Side2blogger! Jeg er så uendelig takknemlig og ikke minst stolt. Det at noen andre, uten om meg selv, har stor tro på min blogg og vil inngå samarbeid med meg er sykt kult! Jeg er så takknemlig. TUSEN TAKK! Nå gleder jeg meg virkelig til reisen videre. Shit dere, nå er jeg Side2blogger sammen med blant annet Sophie Elise, som jeg har sett opp til og lest bloggen til i mange år. Også Kristina Andersen! Hun har jeg også sansen for, så vilt dyktig. Dette er så gøy. Hvem hadde trodd! Ikke jeg hvert fall :-) Det er noen som ikke har trodd på meg og min blogg i det hele tatt, og ment at den kom til å forsvinne ganske så kjapt etter at Paradise var over. Men vet dere hva? Dere tok så feil! :-) Det er gøy å kunne motbevise, hehe. Og ikke minst, bevise overfor meg selv at jeg kan oppnå hva jeg enn vil - om jeg bare jobber hardt nok for det.

Til dere som alltid klikker dere inn her og heier på meg - dere betyr alt for meg! Virkelig. <3 Nå har jeg et fantastisk team med meg videre, som jeg er veldig takknemlig for. Håper dere vil følge meg videre på reisen - dette blir gøy!!! :-D Nå er jeg en blogger for real!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snapchater den store nyheten også selvsagt! ;-) Hihi.

Meg og Sara


I miss this one

Nå er det lenge siden jeg har truffet min partner in crime. Det er ikke ofte vi går så lenge uten å reise til hverandre, men nå har det gått alt for lang tid! Det er ikke bare jeg som savner henne - dere legger stadig igjen kommentarer og lurer på hvor det blir av henne. Det har altså ikke skjedd noen ting mellom oss, vi er like gode venner som vi alltid har vært! :-) Hehe. Jeg har vært travel siden jeg kom hjem fra Thailand, og det samme har hun. Hun er så flink og jobber hele tiden, så det har ikke vært så enkelt å fått til noe. Men nå er det snart på tide kjenner jeg! Vi prater sammen i tlf flere ganger i uken, så kontakten holder vi uansett. Før jeg reiste til Thailand besøkte vi hverandre hele tiden, tror vi var hos hverandre 5 helger på rad? Haha.

Jeg mimret litt tilbake til sommeren i Rhodos i går kveld, og Gud som jeg lo. Vi fant på så utrolig mye gøy! 80% av historiene egner seg ikke på en offentlig blogg, haha. Da tror jeg dere hadde lurt fælt på hva som eeegentlig feiler oss. Denne frøkna er den råeste, galeste og snilleste personen jeg kjenner. Det er ingen jeg har det så morsomt med som jeg har med deg, Sara! Vi sees snart. Hilsen en Sara-syk Isabel.

BROWS ON FLEEK!

Sponset behandling.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BROWS ON FLEEK

ENDELIG er bønnene mine besvart! Nå dere, nå har jeg funnet den perfekte klinikken som gjør bryn - Brow Rehab. Her er de suuuper dyktige! Jeg kom inn med tynne, rotete bryn uten noe fin form og gikk ut med fyldige, perfekte bryn! Jeg ble helt sjokkert etter endt behandling, brynene mine var jo plutselig blitt tykke og fyldige! Behandlingen som ble gjort på meg er deres signaturbehandling brynsløft. Den inkluderer konsultasjon, voksing, farve og forming med pinsett. De finner den perfekte formen til ditt ansikt, og bruker bortimot 45 minutter på denne behandlingen. Hun jeg går til heter Elin! 

Om du oppgir koden "Isabel" får du 20% på behandligen jeg fikk! Denne rabattkoden varer ut januar.

For å booke time:

- Book online her (skriv kodeordet "isabel" i notatfeltet om du booker online)

- Tlf: 22551600

Før

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter.

Sjekk den forskjellen da! En meget fornøyd Isabel :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prisliste:
Brynsløft 650,- (voks, farve og napp)- anbefales førstegangs kunder 

Petit express 400,- (farve og napp) 
Farve bryn 225,-
Farve Vipper 300,- 
LVL vippebøy 850,- 
Manscaping // herreforming 250,- 

Derfor er jeg ikke på Vixen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åh, jeg er sjalu på de som er på Vixen nå. Jeg skulle dit selv, men da jeg egentlig skulle vært bortreist i dag takket jeg nei til billetter... Så kjipt! Det er ikke alltid planen går som den skal, og da er det ekstra kjedelig å gå glipp av noe så gøy som jeg egentlig kunne deltatt på. Men men - neste år! :-) Hehe. Hva gjør dere i kveld? Jeg kom akkurat til mamma og skal slappe av her resten av kvelden. Mamma og dattertid!

Vi skrives i morgen, dere. Stor klem <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

10 ting jeg elsker med Pierre

Hei lovers! Jeg lovet jo å skrive innlegg om hva jeg elsker med Pierre etter forrige innlegg om hva vi irriterer oss på. Det falt i god smak hos dere og det er veldig gøy for oss å se! :-) Pierre har skrevet sin liste om meg også, som dere kan lese her. Klem <3


 

Omtanke. Pierre sitt hjerte er et av de største og varmeste. Selv om han misliker en person, viser han fortsatt medfølese om den personen har det vondt eller opplever noe dårlig. Det er en egenskap som er veldig fin, og som jeg ikke har selv. Jeg synes det er ganske inspirerende å se på, da han får meg til å ville bli en bedre versjon av meg selv.

Humor. Han er veldig morsom! Jeg vet ikke hvor mange ganger han får meg til å le i løpet av en dag. Enten så kommer han med sine gullkorn, eller så driter han seg bare litt ut. Sistnevnte er noe av det gulligste jeg vet. Da blir han litt flau, rødmer og smiler. <3

Kroppen. Jeg sikler. Jeg har ikke en eneste ting å klage over når det kommer til kroppen hans. Deiiiiilig type! Jeg foretrekker han i kun bokseren (... eller uten) slik at jeg kan nyte synet av hans muskler til alle døgnets timer. Nam!

Morgenstund. Måten har vekker meg på. Alltid like godt og koselig! Jeg er en sånn person der morgenen er alfa omega for hvordan resten av dagen blir. Når jeg våkner med Pierre blir morgenen alltid like bra. Han vekker meg med mange kyss og masse kjærlighet. Etter at jeg ble sammen med han hater jeg å våkne uten han. Morningene blir langt i fra de samme!

Ydmyk. Pierre er utrolig ydmyk og down to earth. De fleste blir overasket når de snakker med han og merker hvordan han egentlig er. De fleste vil nok tro at han er cocky og høy på seg selv, men det er så langt i fra realiteten.

"Kom igen nu!". Pierre gir meg alltid den pushen jeg trenger! Han ser til at både han og jeg alltid presterer vårt beste, uansett hva det gjelder. Jeg blir ofte litt negativ til saker som ikke er så gøy, og da er det så deilig å ha han til å sparke meg i ræva! Han kicker ass og motiverer!

My rock. Pierre støtter meg i alt jeg gjør. Han viser meg alltid tillit og støtte, uansett hva det gjelder. Av og til er han gjerne uenig, men han står alltid der, ved min side. Jeg kan regne med han, og det er fantastisk. <3

"Jag är bara din, Isabel". Det skal ikke legges skjul på at jeg har vært ganske skeptisk og usikker på han når det kommer til lojalitet. Det jeg elsker er at han hele tiden viser meg hvor han står. Når vi er ute å fester feks holder han rundt meg hvert eneste sekund, om det så er en hånd på låret mitt. Han signaliserer virkelig at han er min. I tillegg til det forteller han meg hele tiden hvor mye han setter pris på oss, og gir meg komplimenter i bøtter og spann. Kjærlighet fra denne mannen er det ikke for lite av. <3

Kos. Kosetid med P er det beste jeg vet. Jeg elsker å ligge i armkroken hans og bare være. Når han stryker meg på armene og ryggen, når han koser meg i håret. Nyte hans tilværelse. Og spoone! Vi er made for hverandre, for spoonen er heeeelt perfekt! 

Svensk. Jepp! Jeg er så svak for språket, synes det er så fint. Spesielt når han sier "vad sa du?". Det smelter jeg for, aner ikke hvorfor. Haha! Synes bare det er så deilig når han sier det på den måten han sier det på. <3 Helst vil jeg han skal si den setningen hvert 5 minutt.

 

Topless-shoot og tattoveringer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei venner! Da jeg la ut bilde med denne jakken på, på snapchat igår fikk jeg mange spørsmål om hvor den er fra. Link finner dere litt lenger ned i dette innlegget. Den er så god og myk! Den er faktisk varm også, noe jeg ikke hadde forventet. Tror nok at jeg må klikke den hjem i flere farger, for denne vet jeg allerede at jeg kommer til å ta i bruk mye fremover. Nå slapper jeg bare av sammen med Pierre. Vi vet ikke helt hva vi skal senere i dag, men han har planer om å tattovere seg mer. Og det er jeg ikke enig i... Jeg synes at det holder med de tattoveringene han har sålangt og mener at han ikke trenger fler. . Men vi får se da! Jeg er like mye mot fler tatoveringer som han er mot topless shoot, så vi får se om han bryr seg nok. Haha! Jeg ønsker selvsagt ikke å flashe tits på shoots, og det kommer heller ikke til å skje. Men jeg skremmer han litt med at dersom han skal ha mer blekk, så kommer jeg til å stille opp på shoots (men det er selvsagt bare tull!). Krysser fingrene for at han ikke kommer hjem i morgen med mer blekk....... Jeg liker han så som han er nå, men mer tattoveringer synes jeg ikke er nødvendig. :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlinks

Jakke: her 225 kr

Turtleneck: her 135 kr

Jeans: her 162 kr

Sko: her 342 kr

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik er en dag for en blogger - morgen til kveld!

Det er mange som ikke vet hva det å blogge innebærer. Jeg tenkte at det kunne vært gøy og interessant for deg å lese hva jeg faktisk gjør i løpe av en dag, som har med bloggen og gjøre! Kanskje noen av dere forstår litt bedre at det er litt jobb bak en blogg? :-) Det gjorde ikke jeg før jeg startet selv, hehe. Så jeg klandrer absolutt ingen. Her har dere en typisk 'bloggedag' i mitt liv.


 

Good morning! Morgenen starter alltid med å sjekke kommentarer jeg har fått her på bloggen. Disse leser jeg og besvarer så godt jeg kan.

Mail. Mailen er nok det som opptar mesteparten av en dag hos meg. Jeg er konstant på mailen, svarer og sender. Det plinger stadig, og da er det veldig viktig for meg å kunne gi et kjapt svar. Det er nok svært få saker jeg misliker mer enn å måtte vente i 100 år for å få svar.. Derfor prøver jeg å være så aktiv og tilgjengelig som jeg bare kan! :-)

Put on my face. Jeg må fikse meg og sminke meg, slik at jeg er klar for dagens bilder som skal tas senere. Kanskje jeg skal sminke meg litt annerledes og lage innlegg om det? Hva med å vise mine favorittprodukter? Brainstormer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poster innlegg! Jepp, etter at sminken er på bruker jeg å skrive dagens første innlegg til dere. Jeg liker best å ha noe klart kvelden før som jeg bare kan bygge videre på, slik at det ikke tar så alt for lang tid.

Facebook, Instagram og Snapchat. Nytt innlegg er postet - nå må jeg dele det! Jeg oppdaterer mine sosiale medier om at et nytt innlegg er ute. Dette gjør jeg spesielt på facebooksiden til bloggen min.

*Sulten*. Frokosten inntas, og den må være inspirerende. Kutte opp frukten fint, legge ved noen nøtter (selv om jeg hater det..., men det ser bra ut på bildet!), dandere tallerken. Ja, det må helt enkelt se fint ut! *Flash*, bilder tas.

Outfit! Dere elsker jo antrekks innlegg, så det prøver jeg å få til så mye jeg kan. Roter gjennom hele garderoben for å finne noe coolt! Hey, jeg har jo flere plagg fra den siste pakken jeg mottok fra Sheinside som jeg ikke har vist frem enda! Både outfitbilder og promotering av plagg i en smekk. 

Mase, mase, mase. Det er en ting jeg (og sikkert de fleste andre bloggere) bruker uendelig mye tid på, og det er å tvinge de rundt meg til å leke fotografer. Og her blir jeg masete, dere. Haha, huff. Det må være fra rett vinkel, jeg må være i fokus, alle detaljer må syne godt og jeg må helst ha 100 bilder.

Shoot. Jepp, etter at jeg har fått noen til å hate livet sitt og blitt min fotograf drar vi ut og finner en fin location. Det er veldig viktig at bakgrunnen er fin, og helst lys. Det er ikke alltid like gøy å dra ut på leit når gradene er såpass lave, men hva gjør man vel ikke for bloggen! :-) Dette tenkte du kanskje ikke på? Hehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Postkontoret! Her bor jeg nesten. Helt ærlig. Haha! Jeg må innom postkontoret flere ganger i uken for å hente pakker. 

Try on! Som oftest inneholder pakkene jeg mottar sko og klær, og da må jeg prøve alt på og sjekke at det er fint. Jeg pleier jo å plukke ut plaggene selv, men det er jo ikke alltid det sitter like fint som det gjorde på modellen på nettsiden. Dere vet garantert hva jeg mener, hehe. Er det noe jeg ikke er fornøyd med, legger jeg det til side. Jeg promoterer aldri for ting jeg ikke er fornøyd med. 


Reklame. I blant har jeg annonser som skal ut på bloggen. Disse jobber jeg gjerne med noen dager i forkant slik at det er klart til dagen det skal publiseres. Dette liker jeg å få unnagjort fortest mulig, slik at jeg har mindre å tenke på. Et annonseinnlegg krever ganske mye tid da annonsører gjerne har ønsker og krav om hva som skal være med i innlegget, bilder skal tas og jeg skal vurdere og teste produktet for å kunne gi min ærlige mening. Her har jeg en forhåndsregel om at jeg kun publiserer på bloggen dersom jeg med hånden på hjertet kunne ha anbefalt det til mine næreste. Det er godt nok for mine kjære lesere kun hvis det er godt nok for min bestevenninne eller mamma.

*Pling, pling!*. Mailen kaller igjen. Sjekker, leser og svarer. Dette gjør jeg heeele tiden i løpet av dagen.

Aktiviteter. Jeg prøver å finne på mye gøy å gjøre, slik at det blir enda mer spennende innhold her. Uansett hva jeg gjør dokumenterer jeg. :-) Om det så er cafèbesøk, middag, omgås med familien... You name it. Når jeg er med venner bruker jeg å la være, da ikke alle synes at det er så kult å bli blottet foran alle og en hver - og det er helt greit! 

 

Møter. Jeg er på ulike møter flere ganger i uken. Enten er det møte med samarbeidspartnere eller møter som omhandler andre baller jeg har i luften. 

Beauty-time! Som blogger har jeg mange goder. Blant annet sponsorer når det gjelder til alt med beauty og det ytre generelt. Jeg har et fantastisk team som får meg til å se mest mulig smashing ut! Hendrix Hair Torggata er helt fantastiske når det kommer til hår og Brow Rehab er underbare på bryn! Jeg har faste dager jeg går til mine sponsorer og blir freshet opp. Her blir det tatt bilder og jeg skriver innlegg om besøket. Hvilke produkter ble brukt? Hvor mye koster behandlingen? All informasjon skrives ned slik at jeg kan gi dere svar på alt dere lurer på.

 

Regnskap! Blæh... Trenger vel ikke utdype dette noe mer? Haha. Viktig å ta vare på alle kvitteringer og alt som mottas. Alle lønninger som kommer inn og alt som går ut - alt må være under kontroll. Apropos det, jeg tror søren meg at jeg må ansette en regnskapsfører. For dette? Dette er ikke gøy for Bella med 2-er i mattemmatikk. Kremt...

Brainstorme. Dette punktet er gjerne det mest sentrale. Jeg må hele tiden tenke på hva jeg skal skrive til dere. Hvilke innlegg jeg skal publisere, hvilke bilder jeg må ta, hva vil dere ha? Hva er interessant? Hva har dere spurt etter? Det jeg ofte gjør er at jeg tenker fælt i dusjen, og da kommer jammen meg alle de gode idèene poppende opp også. Jeg tror at 90% av mine innlegg er resultater fra dusjen, haha. Så Pierre? Nå forstår du hvorfor jeg alltid dusjer i 40 år. Hihi!

LA OSS STARTE FILMINGEN!

ÅÅÅH, for en fantastisk dag! Jeg og Pierre hadde møte med Nordic Screens i formiddag. Det er altså det største nordiske youtube-nettverket som finnes. Jeg har jo såvidt nevnt det tidligere, men nå er vi altså inni det! Vi gikk gjennom alt vi skal gjøre fremover og planla en del. Vi skal innom kontoret deres inn i mellom og få hjelp og veiledning slik at vi får best mulig kanal! Vi gleder oss enormt mye til å gi alt på Youtube fronten også. Jeg har vært litt så som så når det kommer til å filme til kanalen vår, mest fordi at vi ikke har så mye kunnskap om redigering og om Youtube generelt. Men nå som vi har profesjonell hjelp blir vi veldig motiverte til å gi gjernet. Vi hadde blant annet med oss Bertel som var produsenten for Studio Paradise. Han kontaktet oss og lurte på om ikke vi ville bli med i nettverket. Jeg føler at vi må levere bra nå og ta dette seriøst, da de som driver dette er tidligere kjente fjes i TV2 og har jobbet i TV-bransjen i flere år. Med andre ord har vi svært dyktige personer som ser potensialet i vårt innhold, og det er jo supert! :-) Dette er bare starten på noe stort, om dette går bra kommer det bare til å utvikle seg. Hvem vet, plutselig har vi vår egen TV-serie... Hehe!

Til dere som enda ikke har 'subscribet' til vår Youtube-kanal - dere kan gjøre det her! Her får dere med dere hver eneste video vi legger ut og her kan dere se alle videoene vi har publisert allerede. Gleder meg enormt til å starte! Nå skal nytt vlogkamera kjøpes og lyssetting rigges! 

Men nå dere, nå trenger vi deres hjelp! HVA vil dere ha av oss? :-D Skriv deres ønsker om hvilke videoer dere vil at vi skal spille inn, så skal vi oppfylle ønskene deres. <3

Sitter i møter hele dagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GOD MORGEN ONSDAG! Ikke lenge til helg nå, flinkinger. I dag er jeg oppe tidlig, for jeg har knapt med tid. Jeg har masse på agendaen i dag og skal virkelig forsøke å komme a jour med mailboksen. Jeg skal på to møter, hente pakker på posten, utføre noen bookinger. Jeg har en travel dag fremfor meg. For å være helt ærlig så liker jeg å det sånn. Get shit done! :-) Jeg skal også fikse brynene mine på et nytt sted i ettermiddag, det blir spennende! Viser dere selvsagt senere. Jeg har erfart at mine bryn må noen profesjonelle ta seg av, da vi alle (kremt...) vet hvordan de blir seende ut om jeg har jobben i egne hender. Haha, ler! Ah, ja... Viktig å ta vare på det ytre også oppi alt stresset. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tenkte bare å titte innom på morgenkvisten og ønske dere en kick ass-dag! Føler dette har blitt en hverdagsrutine nå, det å si god morgen til dere før jeg setter i gang dagen min. <3 Nå må jeg ta på meg skoene og dra. Frokostdate med mamma venter! 

Min dag i bilder!

Våknet tidlig i armkroken til Pierre. Sjekket mailen, instagram og kommentarene deres. Det er det første jeg gjør hver morgen med en gang jeg har våknet, før jeg trer opp fra sengen. Psst... Beklager for dårlige bilder, men jeg klarte å glemme minnekortet til kameraet... Hadde planer om å vlogge og alt, men neida! Hehe. Vi får ta det igjen! :-)


Kjøretime! Som jeg sa tidligere så startet jeg på billappen for tredje gang i dag. Det gikk overaskende bra! Pierre ble med for å dokumentere litt, og selvsagt for å se hvor elendig jeg er bak rattet. Haha! Tror jammen meg at jeg imponerte han biiiitte litt, for jeg var jo ikke sååå elendig som han hadde trodd. Takk.


Skikkelig fokusert da, dere!! Gikk glipp av både vikepliktskiltet og fartshumpen. Good job, Bellz!


Livredd.

 

Rett etter kjøretimen dro vi til mamma og ventet på at kidsa skulle komme hjem fra skolen. I går lovet jeg dem at jeg skulle sette av hele dagen og ha en skikkelig koselig søsken-dag! Vi gikk først på Megazone og spilte laserspill. Veldig gøy for både store og små. Jeg og Sidra vant over guttene. Hvem hadde trodd? ;) Good team!

SQUAD

Til slutt avsluttet vi kvelden på Peppes Pizza etter deres ønske. Deilig måltid! De var i ekstase da de kunne velge hele fyllet selv! Mums. 


 Det har vært en super koselig dag! Jeg har kost meg med mine hjerter fra morgen til kveld. Nå er jeg hos mamma og skal straks kaste meg i en taxi til Pierre og Daniel. Vi skrives i morgen, dere. Ha en fortsatt fin kveld! Stor klem <3

Jeg har strøket på oppkjøring to ganger...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei venner! Pjuh, for en travel dag. Jeg har begynt på bilsertifikatet igjen! For tredje gang... Jada, dere. Jeg har allerede strøket to ganger. Buhu! Kanskje ikke så rart at jeg strøyk sist gang, da oppkjøringen min var dagen etter finalefesten til Paradise. Jeg var ikke så veldig opplagt akkurat. Dro avgårde til kjøreskolen hvor jeg skulle møte kjørelæreren min, dro med meg Linn og fant fort ut av vi var 1-2 timer for tidlige. Haha, bra start! Jeg krysser fingrene for at jeg skal klare den denne gangen, om ikke... Ja, om ikke tror jeg at det er et tegn fra Gud. Jeg er absolutt ingen god sjåfør, men jeg skal virkelig gå inn for å bli tryggere og sikrere bak rattet. Nå har jeg motviasjonen jeg trenger da jeg kjøper min drømmebil til høsten! Hihi. 

Hvertfall! Tenkte å dele et knippe med bilde fra gårsdagen. Jeg og Pierre tok med oss mamma på middagsdate på Egon. Skikkelig koselig! Vi diskuterte litt hva som kommer til å skje de neste ukene og fikk planlagt litt. Av og til trenger man litt hjelp av mammaen sin! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg: "blablablabla...."

Pierre: "Hold kjeften någon gong". 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mammas mat! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke fra Romwe, her!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vel, min mat... Kremt! Jeg tror ikke det finnes kresnere mennesker enn denne frøkna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

10 ting Pierre gjør som irriterer vettet av meg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mamma: "smiiiil, da!".

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mamma: "rett i ryggen, dere ser ut som søppelsekker".

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pierre: "Vad? Søppelsekker?" 

Jeg: *ler*

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Til slutt ble det kizzez og fjortiz-peacen!


 Negler. Han bruker å rive av negler (dere vet når det er sånn flis...?). Jeg iiiiler! Hver gang får jeg helt fnatt og river hendene hans ut fra hverandre, hehe. Klarer virkelig ikke den lyden. 

"Hører du???". P er veldig dårlig på å høre etter når jeg snakker med han. Jeg sitter å babler og babler i ett sett (som vanlig, hehe), og når jeg har fortalt en roman i ca. 5 minutt får jeg et "hæ, hva sa du egentlig?". Enten det, eller bare et tomt blikk som sier sitt... Blir like irritert hver gang og nekter å fortelle en gang til. Haha!

Sex, dere. Jeg elsker Pierre og jeg elsker kroppen hans. Og jeg elsker sexen. P er virkelig en gud i sengen. Men av og til, bare av og til, må jeg få lov til å jobbe ferdig før han skal rive av meg klærna.... 5 minutt, baby!!!

Feil, hva er det?! Han mener at han aldri har feil. Med mindre jeg er enig med han, er jeg dum i hodet eller så "forstår jeg ikke hva han mener". Av og til kan jeg faktisk bare være uenig.

Shopping. Jeg HATER å shoppe med han. For hver gang jeg finner noe døøødsfint og viser han det, gir han meg "wtf, ser jeg ut som en jævla klovn eller"-blikket. Det jeg synes er fint, synes han er stygt.. Jeg skal faktisk begynne å gå ut å shoppe til han UTEN at han er med, og spille kjeeempe lei meg dersom han ikke bruker det. :-)

Jeg får ikke lov til å ta mer botox. Om jeg gjør det, skal han tatovere mer på hendene sine. Og det synes jeg er mindre fint... Med andre ord må jeg la sinnarynka være fint plastret i panna. Wuhu!

Dusjen. Han vil ofte at vi skal dusje sammen, men når vi da omsider står der, blir han irritert når jeg tar dusjhodet. HVA forventer du? Selvfølgelig må jeg ha det varme vannet! :-)

Når jeg sminker meg... Da pleier han å komme å fucke med meg og dermed blir også sminkingen så som så. Du kan ikke komme å dra meg i håret mens jeg påfører mascara elskling??

Gullfisk hukommelse. Jeg tror ikke det finnes en eneste person på denne planeten som er så glemsk som min kjære. Han glemmer sånn seriøst ALT. Nesten, hvert fall. Feks når han skal fortelle meg noe. Han starter så fint, og plutselig stopper han opp... Hva var det du skulle si, baby?

Følelser. Når Pierre er glad, så syns det i kanskje to minutter så er det over. For meg er det helt omvendt, jeg blir helt i ekstase, skriker og hiver meg rundt halsen hans. Mens han? Han gir meg et lite smil, også fortsetter han å være glad inni seg. Slik var det da han vant PH også. Haha! Han viser ikke så mye følelser alltid. 


Haha! Vi ble enige om å skrive hver vårt innlegg om hva som irriterer oss ved hverandre. Det var faktisk veldig gøy å sitte å skrive, for å så lese hverandres punkt når vi hadde skrevet ferdig. Morsomt å se hva jeg gjør som får han til å riste på hodet. Les hans innlegg om meg her.

Date med mine favoritter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en hyggelig aften jeg hadde i går. Jeg dro ut og spiste sammen med mine to favoritt gutter, Pierre og Mathias. Som vanlig ble det Fridays, haha. Jeg hadde en deilig tre-retters, ble stappmett! Så godt å se M igjen, det er faktisk en stund siden sist da vi både har vært i Thailand og hatt det utrolig travelt siden vi kom hjem. Vi ler alltid så godt når vi er samlet. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

<3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mums!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette, dere? Dette er kjærlighet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette også... Mmmh!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her skulle Mathias forklare noe... Ingen vet hva! ;-)

"Jeg takler ikke overvektige folk"

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THIS SUNDAY IS GOING TO BE A FUN DAY

God morgen fra en uthvilt Isabel! Jeg våknet til kos fra min kjære, da kan jeg ikke annet enn å ha en god dag. Hehe! Kliss, klass. Vi hadde det så koselig i går. Pierre stelte i stand middagen jeg pratet om også fikk vi besøk av P sin beste kompiss! Første gang jeg hilste på han faktisk, og han var så hyggelig! Det merktes at de har vært venner i maaange år, haha. Planen i dag er å dra ut å spise, redigere vlogen fra i går og uploade den til dere! :-) Søndager er så deilige, da er det lov å slappe av og bare kose seg. Jeg må hvert fall bruke dagen til å lade opp batteriene, for den kommende uken er travel for min del. Gleder meg!! :-) Jeg har forresten fått en del spørsmål om hvor kjolen på bildene er fra, da jeg la ut bilde på snapchat. Den er fra Romwe! Så fin og enkel.

Men dere! :-) I forhold til det forrige innlegget mitt, om Paradise Hotel, fikk jeg en del respons. Jeg skjønner jo at folk reagerer negativt til en viss grad, for flere av intervjuenet er jo ganske... Ja, spesielle. Som feks han som sa at han ikke takler overvektige folk. Det er jo ikke en fin ting å si, det kan jo jeg også si meg enig med dere i. For all del! Det er ikke det jeg reagerer på, det er mer dømming og hating over det å bare være en PH-deltager. Med en gang man blir assosiert med programmet er man jo tydeligvis lam fra halsen og opp. Det er det jeg ville frem til. Media er jo også flinke til å fremstille oss mindre intelligente, det skal ikke stikkes under en stol. Men tro det eller ei - selv om man er deltager har man både hjerneceller og moral. :-) Håper bare at seerne er litt greiere dette året, og tenker litt på hva de skriver for alle å se. Og til dere deltagere? Vær så greie - IKKE gå inn og les på forum. Det er det verste dere kan gjøre. Jeg gleder meg til å se på sesongen! Heier spesielt på en viss en, hehe. Krysser fingrene!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole: ROMWE her

Paradise Hotel forvandler halve Norge til mobbere


Det er ingenting som får frem mobberen i nordmenn som Paradise Hotel.

Fy søren så irritert jeg blir. De siste to dagene har det sluppes "sneap peak" bilder av seks av årets PH-deltagere. Det er bilder som ikke viser hvem de er, bare litt kropp og hud. I kommentarfeltet blir det fyrt løs, allerede. "Enda en gjeng med hjernedøde idioter", "fy faen, at flere vil ødelegge livet sitt og drite seg ut for hele nasjonen", "jeg blir flau på deres vegner". JEG blir faen flau på dere som sitter hjemme å kommenterer dette. Dere som sprer hat og mobber. Er dere bedre?! Snakk om å være en "hjernedød idiot". De som smeller ut stygge kommentarer er faen meg mer hjernedøde, spør du meg. Det har ikke en gang gått èn dag, og folk har allerede rukket å snakke masse piss. Disse menneskene som dømmer og hater på noen de ikke en gang vet hvem er, det eneste de vet er at de er PH-deltagere, kan ikke ha det godt med seg selv. Ærlig talt.


Om man velger å delta på Paradise Hotel så skal man da få lov til det uten at samfunnet skal hakke ned på en? Jeg har opplevd dette selv, og gud hvor mye dritt det ble skrevet i ulike forum på nett. De eldre var de verste. Hva er egentlig problemet med at noen velger å få oppleve tidenes eventyr? Hvordan påvirker det deg at X er i Mexico på innspilling, du som sitter hjemme og hater bak tastaturet ditt? La folk være. Synes du det er så forbanna tragisk, greit! Folk synes kanskje at det du gjør i ditt liv er like teit - hadde du da likt å blitt slengt piss til for det?

Jeg tar faktisk på meg ansvaret å sier i fra. Jeg har opplevd det og jeg vet hvordan det føles. Ha i bakhodet at alle har følelser, PH-deltager eller ei.

LATEST ON SNAPCHAT!


SNAPCHAT LATELY. Jeg er ganske så aktiv på snapchat og oppdaterer ofte. Jeg elsker faktisk å bruke appen da det er gøy å vise litt mer av hverdagen gjennom enkle bilder og korte videosnutter. Legg meg gjerne til - isabelSraad heter jeg! <3 Bli en del av min shapchat-family! Vi er allerede 23.000, så det er vel derfor jeg oppdaterer så mye også. Føler jo at jeg må være litt aktiv da, og underholde dere. Hehe :-)

Antrekk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poncho: Romwe, her 180 kr

Heels: Zara, utsolgt - lignende her, 351 kr

Skjørt: her 108 kr

Belte: Moschino

Topp: Zara


 

LØRDAG! Wuhu. Jeg våknet veldig tidlig i dag, kl 07... Ikke greit på en lørdag, hehe! Jeg elsker lørdager! Da er jeg alltid i så godt humør og er skikkelig giret på livet. Planene i dag er å kokkelere på kjøkkenet med PierreHan skal stå for middag og jeg for dessert. Altså, hans hjemmelagde potetstappe er det beste jeg har smakt. Tror kanskje han angrer på at han lagte det til meg i første omgang da jeg heeele tiden maser om at han mååå lage den igjen og igjen. Hihi, mums! Han skal få smake på min sjokoladefondant. Den er himmelsk! Frykter at han kommer til å kreve å få det servert ofte, men det kommer ikke til å skje. Jeg hater å stå på kjøkkenet og er faktisk elendig. Haha! Det eneste jeg kan lage som ikke blir en katastrofe, er faktisk sjokoladefondant. Uten om det skal vi spille inn en video til Youtube-kanalen vår! Om dere har noen ønsker om hva vi skal spille inn setter vi pris på forslag. :-) 

Ha en fin helg nå, da! Se til å nyt lørdagen ekstra mye. Stor klem!

I dag har et nytt kapittel startet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åh, dere. Endelig har jeg tid til å sette meg ned å skrive til dere. Jeg har vært på farten helt fra tidlig på morgenen av. Jeg stod opp kl 07 og har vært travel siden.

Morgenen startet med frokost med både mamma og Pierre. Mine største støttespillere, de trengte jeg virkelig ved min side i dag. Etter frokosten kastet jeg meg i en taxi. Jeg har vært på et super spennende møte, som jeg er sååå fornøyd med. Jeg kunne ikke blitt gladere! Sitter her med et stort glis rundt munnen, hehe. Jeg gleder meg så innmari mye til å dele det med dere, og jeg lover at det ikke er lenge til! Det er kun små pusselbiter som skal på plass før alt er klart. Etter møtet var over måtte det selvsagt feires! Jeg og Pierre dro ut og shoppet en hel del, før vi satte oss på Fridays og tok noen drinker. Jepp, drinker! For i dag er det fredag og i dag er en fantastisk dag for meg og Pierre, hihi. Da er det lov med litt godt i glasset selv om klokken ikke var så altfor mye. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Outfiten kommer i et senere innlegg. Klem!

Hva bruker jeg på leppene?

- BEAUTY TALK -

Det har vært stor etterspørsel om hvorvidt jeg kan vise frem noen av mine skjønnhetsprodukterSminke, hvordan jeg pleier huden min, hvilke hårprodukter jeg bruker... Dere skal få svar på alt dere lurer på. Jeg deler det opp gradvis så det ikke blir lange avhandlinger om produkter.

Jeg starter med mitt "must have" leppeprodukt. Det er nemlig Clarins sin "Instant Light lip perfector". Jeg vedder på at minst halvparten av dere har sett eller hørt om disse før, hehe. Det er rett og slett lip balms med farge. De gir både rikelig med fuktighet og fantastisk fin, naturlig farge. De er perfekte til hverdags da man gjerne bare vil ha et naturlig touch. Jeg har de i hver farge, da jeg ikke klarer å dy meg, noensinne... Kremt, haha. Jeg har alltid med meg en hvor enn jeg går! Jeg vil bare avslutte med å si at dette ikke er sponset innlegg, det er kun mine egne meninger. Jeg vil bare dele med dere hva jeg liker! :-) 

Favorittene mine - 

Mine nærmeste venner er de falskeste jævlene.

Det er ikke like lett alltid, dette med venner. Spesielt ikke når man ikke er en A4-person lenger. Jeg har faktisk ikke så mange venner lenger. Etter at livet mitt forandret seg silte jeg ut mitt nettverk. Jeg sorterte ut de falske menneskene jeg hadde i livet mitt. For falskhet var en stor del av "vennskapet" folk hadde til meg. Spesielt der jeg ble oppvokst. Folkene derfra er de verste, om jeg nå skal være helt ærlig og legge kortene på bordet. De er jævlig falske. Kanskje ikke mot andre, det kan jeg ikke uttale meg om, men mot meg er de virkelig det. Spesielt han ene.

Jeg har alltid vært en jente som har hengt mye med guttaboys. Jeg har ofte opplevd mye drama og sjalusi fra jenter og derfor har jeg alltid foretrukket guttene. De er så chill å omgås med, for de driter bare i. Haha. Det er liksom bare gøy. Dessuten har jeg vært en skikkelig fotball-jente i tenårene. Fra jeg var typ 12-17 år spilte jeg fotball hver eneste dag, sammen med them boys. Det var 3-4 gutter jeg var supergod venn med, som jeg verdsette høyt og var utrolig glad i. Vi hang og var gode venner helt frem til deltagelsen på PH. Da raknet det. Da forstod jeg virkelig hvem som var mine ekte venner og ikke.

Ikke en eneste fra oppveksten min har jeg et godt forhold til den dag i dag. Eller jo, Olav. Han har vært min bestevenn siden jeg flyttet i fosterhjemmet og han har jeg fortsatt kontakt med. Han er gull verdt og er den eneste som ikke har endret seg eller begynt å oppføre seg annerledes. Uten om Olav har jeg en til som jeg var veldig nær. La oss kalle han for B. B har betydd veldig mye for meg opp igjennom årene. Han var den jeg pratet med når jeg trengte å snakke, han var den som forstod og støttet meg. Han var også den jeg hadde det gøyest med. Men nå? Nå er han en jeg har ekskludert fra min venneliste. Ikke bare på Facebook, men også i mitt liv. Dagen det kom ut hvem årets Ph deltagere var, begynte kommentarene. Ikke til meg direkte, men på TV3 sin facebookside. "Hahahah!!! Fyfaen så flaut", "herregud så desperat", "døøør!". Også drev de å tagget hverandre. Jeg ble lei meg. Jeg ble faktisk veldig lei meg. For hvorfor drev de på sånn? Greit nok, ikke alle synes paradise er så jævlig kult og det er jo helt greit! Men å drive å kommentere sånn om deres "vennine" var jo å synke litt lavt, synes jeg. B var en av de verste. Jeg ble sykt sjokkert, han var den siste jeg hadde forventet meg det av. Etter at han kommenterte piss, skrev jeg til han. Jeg syntes at det var dumt og jeg forstod ikke. Han svarte med at "det var jo bare tull, loool". "Det fatte du vel!". Nei. Det jeg derimot fattet var at han skulle tøffe seg for resten av saueflokken som lo så godt på facebook. Det var det jeg fattet.

En stund gikk, og plutselig kommenterte B på et instagrambilde jeg la ut. Jeg leser alt jeg får, og da jeg kom over hans navn stoppet jeg opp. "Du er en stor cellulitt" eller noe i den duren hadde han fått seg selv til å kommentere. Jeg så på hans profil senere, og da så jeg bilder han har lagt ut hvor han har hashtagget mitt navn. Alt er så jævlig ironisk og hånende. Alt for å le av meg. Jeg fattet jo nå at B ikke var min venn. Jeg unfollowa han på instagram, og en stund etter fikk jeg "hvorfor har du unfollowa meg?? Blitt for kule for dine gamle venner nå?". Som om det smalt fra rett kjeft. JEG, for kul? Eller DE for kule? Followen min var det som betydde noe. Han trodde at han og gjengen sin som var mine tidligere kompisser kunne kommentere nedlatende og le av meg, mens jeg bare skulle sitte å ta i mot. For det var jo kødd.

For noen få uker siden fikk jeg nok og sa i fra. Slik gikk min melding: "Asså eg synes at det e så teit med dette opplegget. Som ******* og, kommentere på min vegg for å få "likes" av dåkk Undheimsfolk for å så gå å le for det e ironisk. Kortid har eg snakt med ******* sist? Koffår sko han liksom gitt meg et jævla hjerta på min vegg? Også like dåkk, og ler. Asså, kan dåkk ikkje bare gå videre med livet hvis eg e så jævla "herregud"? Eg har ikkje tatt kontakt med dåkk for heile jævla gjengen har vist seg å ver en gjeng med haters så eg ikkje har tid eller behov for.". Han mente at det ikke var hat det de drev med. Han mente at "me må jo få lov te å tøysa litt!". På min bekostning. Å le av meg og håne meg var "tøys". Yeah right.  

Jeg avsluttet samtalen og vårt vennskap med: "eg har ikkje tid te mine nærmeste for tiden engang, å då kan eg skrive under på at eg hvertfall ikkje komme te å bruke et sekund på sånne som dåkk som kommentere stygt og ler, for å så komma å slikka mi ræv på privatchatten der ingen andre kan se. Falske jævler heile gjengen som eg ikke har noe til overs for". 

Nå sitter jeg igjen med noen få, fantastiske venner. De jeg har beholdt i mitt liv er de som virkelig er verdt det. De som er min venn på ekte, ikke bare for det overfladiske. Jeg har kommet på det stadiet her i livet hvor jeg ikke lenger har tid til å waste tid på folk som ikke vil meg godt. Det er ikke verdt det. Nå som jeg har det veldig travelt får jeg mye mindre tid til å omgås med mine nære og kjære, og da er det ekstra viktig for meg at jeg prioriterer de rette menneskene i mitt liv. Jeg er ikke lenger interessert i deg som kun er med meg for å snylte til deg en shoutout. Du har jeg fått nok av og deg har jeg wastet nok tid på. Det er dere som alltid støtter meg, stiller opp og er der uansett hva som betyr noe. 

Jeg vet hvem som er med meg for å få en shoutout på instagram. Jeg vet hvem som er med meg for å bli sett. Jeg vet hvem som bruker meg. Jeg vet hvem som en en falsk venn av meg. Jeg vet hvem som er der for meg når jeg trenger dem. Jeg vet hvem som er genuine. Jeg vet hvem som er mine ekte venner.

NEXT DESTINATION?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GOOD BYE SWEDEN

And off we go, again! Takk for meg, Sverige. It´s been a pleasure! I morgen er en stor dag for meg, sommerfuglene danser ganske mye i magen min for øyeblikket. Jeg gleder meg til å kunne dele det med dere om ikke så alt for lenge. Nå skal jeg hive meg rundt her og komme meg avgårde. Jeg og Pierre har forresten startet på en vlog igjen, da vi har fått mange ønsker av dere. Youtuben må vi virkelig få gang på igjen da vi har blitt veldig slappe siden vi kom tilbake til Norge. Vi har faktisk ikke hatt så mye tid til overs heller, men nå skal vi altså starte igjen! :-D Vi skrives senere, dere. Stor klem <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke: Nelly - River Island her

Heels: Nelly her

Mine must haves!

Mitt favorittplagg denne sesongen er den varme, deilige ponchoen. Fine, stylish kåper er også viktig for meg. Et must i min vintergarderobe, spesielt nå som kulden er bitende kald. Jeg har klikket hjem et par plagg, blant annet noen av disse på bildet under her. Alle plagg er fra Sheinside, som vanlig. Jeg elsker nettsiden - billig, bra og man slipper toll - og MVA regning i etterkant. 

Adlinks

1. her 192 kr / 2. her 120 kr / 3. her 176 kr / 4. her 208 kr / 5. her 120 kr / 6. her 184 kr

1. her 240 kr / 2. her 552 kr / 3. her 304 kr / 4. her 256 kr / 5. her 216 kr / 6. her 392 kr

Bitre bloggere, ro dere ned.

Jeg kom over et innlegg på en helt ukjent blogg som fikk meg både oppgitt og smilende på en og samme gang. Jeg har aldri hørt om hverken bloggen eller hun som skriver den. Innlegget handlet hvertfall om hvor urettferdig det er at enkelte av oss som er på topplisten faktisk er så høyt oppe på listen. Spesielt meg, da. Selvfølgelig, hehe. Det ble utrykt hvor sinnsykt urettferdig det er at jeg er på topplisten i det hele tatt. "Isabel kom opp på topp pga et PR-stunt og masse drama etter Paradise Hotel, hun fortjener det ikke!". Da måtte jeg trekke litt på smilebåndet. Hvorfor fortjener ikke jeg å være på topplisten? Jeg er nummer 3 på topplisten fordi at jeg jobber stenhardt med bloggen min. Jeg oppdaterer flere ganger hver eneste dag, jeg legger mye tid og arbeid i innleggene mine. Jeg produserer godt innhold som engasjerer mine lesere. Det er en grunn til at flere og flere finner min blogg interessant for hver eneste dag som går. Jeg har 15.000 - 25.000 unike, flotte lesere daglig. Jeg leverer, om jeg kan være så gal å si det selv. Jeg leverer faktisk super bra! Og det får jeg stadig bekreftet av mine lesere som legger igjen kommentarer. Dessuten har jeg hatt denne bloggen i flere år. Jeg opprettet den faktisk i 2012. Det tok lang tid før jeg, som de fleste andre, klarte å jobbe meg opp. Og shit så stolt jeg er over det. :-)

"Det er så teit at flere av de på topp er der, for de får så jævlig ufortjente lette penger" påstås det også... Jaha? Lett tjente penger er det jo ikke, hvertfall ikke for meg. Jeg jobber hele tiden, døgnet rundt. Men det vet sannsynligvis ikke du betydningen av, da din blogg ikke en gang er på topp 100-listen og du dermed ikke får betalt.

Jeg synes det er ganske morsomt å se hvor bitre enkelte er over å se andre lykkes. Nei, jeg er ikke på topp på grunn av et "PR-stunt", jeg er på topp (og ikke minst holder min plass måned etter måned, og vokser og vokser) fordi at jeg jobber steinhardt. Selvsagt er det mye lettere å komme seg opp og frem når man har blitt en offentlig person og et kjent ansikt utad, men det krever en del for å beholde plassen på topp. Alle kan slå gjennom og komme som nr 1 på lista, men hva du gjør tiden etter er jo det som avgjør om du er egnet for plassen eller ei. Suger bloggen din, ryker du ned. Er bloggen din bra, rykker du opp! Enkel mattematikk.

Bloggen min er min største lidenskap og hobby som jeg er så heldig å få ha som jobb og mitt levebrød. Jeg er så evig takknemlig for alle dere fine som klikker dere inn her daglig! Dere aner ikke hvor glad jeg er for å ha dere. Hver morgen våkner jeg opp til så varme, hyggelige kommentarer fra dere som gir meg så godt humør. Det er faktisk det første jeg gjør når jeg våkner (uten om å kysse litt på Pierre først, hehe). Jeg er super glad i hver og en av dere. Skulle ønske jeg kunne møtt alle sammen og gitt dere en stor, god bamseklem! Jeg lover å fortsette å jobbe hardt, om ikke enda hardere, og levere til dere! Hver eneste dag. Jeg lover å ikke skuffe. :-)

Stor klem fra Isabel som er på topp fordi at hun jobber ekstremt hardt og legger sin sjel i sin blogg. Xx Bellz

Dette året skal jeg...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THIS YEAR IS GOING TO BE THE BEST SO FAR

Ja, dere! Dette året har jeg planlagt mye allerede. Jeg skal sørge for at 2016 blir det beste året så langt, og at jeg skal nå alle mål jeg har satt meg! Blir spennende å se hvor jeg befinner meg i livet i desember. Her har dere mine mål for de nye 365 dagene:


1. Jeg skal jobbe stenhardt med bloggen og oppnå enda større suksess med karrieren min.

2. Jeg skal ta bedre vare på de nære og kjære rundt meg. Sette av mer tid til dem og prioritere.

3. Reise super masse! Dette året vil jeg virkelig få til en Maldivene-tur. Aaah! Vil oppleve verden.

4. Gi mer blanke F i hva folk synser og mener. Snu ryggen til, ignorere og bare kjøre på med mitt!

5. Og til slutt... Jeg vil kjøpe meg hus og drømmebilen. Det kan bli en spennende reise!

JEG ER I SVERIGE!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GOD ROSA MORGEN FINE LESERE! Det var noen av dere som klarte å gjette riktig - jeg er i Sverige! Jeg, Pierre og Daniel er å besøker min fine svigermor! :-) I går kom jeg frem til det deiligste måltidet - saftig kyllingfillet, fløtegratinerte poteter og godt tilbehør. Vi myste og koste oss i hverandres selskap i går kveld før vi tok en litt tidlig kveld. Jeg jobber på å vedlikeholde en god døgnrymte da jeg faktisk har begynt å mislike å sove til lenger enn 11-12. Jeg vil opp, få ting gjort og få start på dagen! Produktiviteten hos meg øker til et heeelt nytt nivå når jeg starter fra morgenen av.

I dag vet jeg ikke helt hva vi skal enda, det eneste som er sikkert er at jeg MÅ få sett litt av byen Pierre har vokst opp i. Det er ganske lite her i Falkenberg, men det er et ganske koselig sted. Minner faktisk litt om Randaberg og Bryne, der hvor jeg vokste opp. Jeg har i dag + to til dager her som jeg skal se til å kose meg skikkelig på. Det planlegges blant annet en shoppingtur til Gøteborg. Om noen av dere har tips til meg mottas de med stor takknemlighet! :-)

Litt skvetter på morgenkvisten

A FRESH START THIS MONDAY MORNING


 

Et bad på morgenkvisten må jo være den mest forfriskende og avslappende måten å starte en morgen på. Spesielt en mandagsmorgen! Serier på mac-en, (for øyeblikket er jeg helt oppslukt i Teen Mom OG), vitaminvann, hårkur og en real rens av ansiktet. Fornøyd frøken! Nå skal jeg trene, før jeg skal pakke kofferten komme meg avgårde. Noen som klarer å gjette hvor jeg skal reise i dag? :-) Oppdaterer dere fra et annet land senere i dag! Ha en fin start på uken nå, da.

YOU CAN DO THIS!

Disse to produktene er to av mine 'must haves' i dusjen. Skummende ansiktsrens (som både renser dypt ned i porene og fjerner sminke) fra Chanel. Mitt absolutt favorittmerke innen hudpleie. Fuktighetsgivende hårmaske fra Maroccon Oil! Det er høyst nødvendig nå i denne bitende kulden og tørre luften. 

Antrekk

Shooo babes! 

Så gøy å se at dere likte forrige innlegg. Fikk mange kommentarer på at jeg fortsatt ser helt lik ut - jeg vet ikke om jeg skal ta det positivt eller negativt! Haha. Håper ikke jeg ser heeelt lik ut hvertfall. Denne søndagen har vært produktiv frem til nå, jeg har jobbet i et sett. Resten av dagen skal jeg hvertfall trene (første gangen på lenge, selv om jeg får min daglige "trening" hver dag heheh). Jeg trenger å få bevegt litt på skrotten etter så mange timer foran skjermen. <3

Hva skal dere i dag? Stor, varm klem fra meg!

Adlinks

Skjørt: her 136 kr

Turtleneck-body: lignende her 96 kr

Meg som fjortiz!

Meg i tenårene!

Oh, god! Etter såpass stor interesse på instagram og snapchat har jeg nå smelt sammen en skikkelig stor bildbombe med snapshots fra mine glanstider - tenårene. Haha, som jeg så ut til tider... Det var en periode jeg gikk med i hjel smadrete lepper fylt med brunkrem og stooort, tupert hår. Jeg fant ingen bilder fra denne perioden, desverre (eller takk gud?). Nyt bildene og le godt! Jeg garanterer et par latteranfall. 

Have fun!

Her var jeg på fest og drakk alkohol for første gang. Ble busted..."photoshoot" med venninen min på rommet. 

Dette bildet var jeg sååå fornøyd med, husker jeg! Brukte det over alt, haha.

Her er meg etter at jeg ble forelsket for første gang og ble derfor Arsenal-fan siden min kjærlighet var det..


Min elskede fotball-binge.


Vel... Jeg har ikke ord.


Redigert bildet og greier.

Fikk pupper ganske tidlig. Her var jeg vel 13 år, tror jeg?


Haha, jeg husker jeg var sååå stolt over 6-packen min.Poserer stolt i min egen leilighet!
Stripte håret for første gang!

Fotball-bella! Jeg spilte fotball hver eeenste dag etter skoletid. Gressbanen var rett over huset mitt.


Fjortissen ferdig pyntet til fest!

Min første photoshoot! Så stolt da jeg ble kontaktet og spurt..Bra pose!

Her hadde jeg akkurat funnet ut hva push-up var! Haha.


Når livet ikke er en dans på roser...

... Så nett-shopper jeg.

Ting er ikke alltid en dans på roser, og det er det absolutt ikke for meg heller. I dag har vært en skikkelig kjip dag... Jeg har brukt ettermiddagen på å sende avgårde pakker til dere som har bestilt fra nettbutikken min (som forresten er påfylt nå med blant annet Victorias Secret bikinier, dere finner den HER). Jeg var ute i byen en bitteliten tur også for å lufte meg litt. Ellers har jeg bare slappet av og svart på mails. Hver gang jeg har det dårlig bruker jeg å klikke noe hjem. Heldigvis er det ikke ofte jeg har det slik, da hadde det blitt ganske dyrt. Hehe! Her har dere hva jeg klikket hjem fra Sheinside denne gangen! 

Veske her 160 kr / Skjørt her 120 kr / Genser her 160 kr / Poncho her 176 kr / Boots her 288 kr


Turtleneck her 120 kr / Kåpe her 280 kr / Skjørt her 120 kr / Sko her 304 kr

 
Genser her 208 kr / Skjørt her 112 kr / Skjerf her 144 kr / Heels her 264 kr / Veske utsolgt

Dagen jeg flyttet ut for meg selv som 17-åring


Jeg ble ganske... rørt, her om dagen. Jeg surfet litt på facebook, og akkurat da kom dette bildet opp på newsfeeden min. 22. desember, for 4 år siden. Jeg husker det som om det skulle vært i går.

22. desember var jeg på IKEA og kjøpte inn greier til leiligheten jeg hadde flyttet inn i. Jeg fikk endelig viljen min, og fikk flytte ut fra fosterfamilien. Nå måtte jeg vokse opp, fort. Nå skulle jeg plutselig lage egen mat, rydde og vaske selv, vaske klær, skifte på senga, komme meg på skolen... Ja, nå var alt ansvaret mitt. Jeg flyttet ut 20. desember, rett før julaften.

Jeg satt med skikkelig blandede følelser da jeg satt i sofaen i min nye crib. Hvordan kom dette til å gå? Kom jeg til å klare meg? Var dette så smart? Mest av alt var jeg sykt fornøyd og lettet. For nå kunne jeg slippe mas om hvor mye jeg skulle spise. Nå kunne jeg endelig slippe å måtte sitte i stua en time etter hvert eneste måltid. Nå kunne jeg rase enda mer ned i vekt! Det er vel det som surret i tankene mine da. Ganske sprøtt å tenke på den dag i dag. Men slik var det. En stk syk jente med mange tvangstanker. Jeg hadde hvert fall den beste damen i livet mitt, Aida. Hun jobbet med barn og unge, og hun skulle hjelpe meg å klare dette! Hun skulle sørge for at jeg fikk hjelp med alt jeg trang. Hun ble med meg på handleturer. Hun hjalp meg i vanskelig tider, da jeg ikke viste meg utfor døren på mange dager. Hun forstod alltid. Uten henne hadde jeg nok ikke klart meg så bra som det jeg etterhvert gjorde. Jeg har mye å takke henne for.

Julaften 2011 er ikke en dag jeg ser tilbake på med gode minner. Den julaften må være den tristeste jeg har opplevd i løpet av alle mine år. Jeg satt alene i min leilighet. Ingen fosterfamilie, ingen biologisk familie, ingen venner rundt meg. Jeg hadde to gaver som stod å ventet på meg som var fra fosterfamilien. Jeg åpnet, og knuste begge gavene. Jeg spiste babymat til "julemiddag". Skypet litt med bestevenninen min, gråt litt, lo litt, og gråt enda litt til. Fra den dagen begynte jeg å hate julaften. Jeg gruet med til neste år. Skulle jeg sitte alene da også? Eller kom jeg til å ha noen å feire med? Kom jeg til å gjenoppta kontakten med min bioligiske familie? Kom jeg til å ha kontakt med fosterfamilien? Denne tiden må være en av de vanskeligste, men også den mest lærerike. Takket være denne perioden ble jeg en nokså selvstendig frøken, jeg ble kvitt spiseforstyrrelsen, jeg fullførte idrettslinja på VGS. Jeg klarte det! Og det er jeg så stolt over, å klare helt på egenhånd, uten noen som helst form av foreldre eller familie rundt meg som heiet på meg. Jeg klarte det på egenhånd, og fy faen så stolt jeg er over meg selv. At jeg klarte meg så fint, og kom så sterkt ut av det hele. Det må være lov å si.

A trip down memory lane...

Bursdagsfeiring: lillebror 12 år!

Min lille bebis blir så stor!

Jeg kan ikke tro at min lille, lillebror har blitt hele 12 år! Det er jo ikke lenge siden han var en liten baby og jeg trillet han med meg på tur til Mega for å kjøpe Solrik. Jeg skiftet hans bleier, passet på han, våknet om natten for å gi han smukken igjen.. Ja, jeg er faktisk som mammaen hans! Jeg må nok bare akseptere at mini blir stor, han også. Hehe. Vi feiret hjemme først med hans favoritt middag, før vi dro til Fridays etter hans ønske, for å spise dessert. Så koselig familiekveld!

Mine to hjerter!

Min fine mammi!

Mitt nyttårs antrekk og nyttårskyss!

HAPPY NEW YEAR LOVES!

2016, dere. Let´s make this one the best one! Jeg hadde en suuuper feiring i går. Starten av kvelden feiret jeg sammen med familien, spiste et deilig måltid og bare koste oss i hverandres selskap. Vi satt å mimret tilbake hva som faktisk har skjedd dette året, og det er så rart å tenke på. Året 2015 har definitivt vært det beste for min del. Resten av kvelden feiret jeg og Pierre sammen, bare vi to. Det må helt ærlig være den fineste nyttårsfeiringen jeg noensinne har hatt. Det å kysse min soulmate da klokken slo 00:00 var så ubeskrivelig godt. Jeg er så lykkelig! Bra start på 2016, dette! Hehe. 

Skjørt: her 200 kr

Topp: her 72 kr