hits

januar 2017

ALT OM HÅRPRODUKTENE JEG ELSKER

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LET´S TALK HAIR

Jeg har testet ut en ny hårpleieserie, dere! Da jeg ble introdusert for merket ByNoor fikk jeg vite at det er et 100% vegansk merke, og da ble jeg overlykkelig! Jeg har jo, som dere allerede vet, lyst til å bli mer obs på å ta mer og mer avstand fra merker som tester på dyr. Det er en grotesk og direkte ekkel affære som ihvertfall ikke jeg ønsker å være en del av.

Jeg har jo mine favoritter fra tidligere som jeg synes er vanskelig å kutte ut, men jeg er likevel på jakt etter ny hårpleie og blant annet sminke som kanskje kan være enda bedre, i tillegg til å ikke være dyretestet. Målet mitt er å bytte ut samtlige produkter som jeg sverger til per dags dato, med veganske og ikke dyretestet produkter. Jeg har allerede startet på journeyen, for nå har jeg som sagt testet ut en hel hårpleieserie fra ByNoor som inneholder 100% veganske ingredienser. Funfact: ByNoor blir produsert i Sverige!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MY NEW OBSESSION

____

BY NOOR SHAMPOO & BALSAM PURE MOISTURE:  Først og fremst - både balsamen og shampooen lukter himmelsk godt. Selv er jeg veldig opptatt av at håret mitt får rikelig med fuktighet, og nettopp det leverer disse produktene. Begge to inneholder arganolje som ikke bare gir fuktighet, men også glans. Jeg elsker disse, og bruker dem hver gang jeg vasker håret.

BY NOOR SEA SALT SPRAY: Når jeg ikke orker å hverken rette ut eller krølle håret, foretrekker jeg likevel at håret ser volumiøst ut, samt at det har en fin tekstur. Denne salt-sprayen er helt super til å bruke til nettopp det!

BY NOOR HAIRSPRAY: Denne sprayen er en strong hold hårspray som holder frisyren på plass heeele dagen. Jeg brukte denne da jeg hadde sleek hestehale, og den gjorde at alt av babyhår lå på plass fra morgen til kveld. Det som også er bra med denne, er at den er helt fri for parabener og sulfater! Tommel opp.

BY NOOR HAIR OIL: Dette er den perfekte håroljen, sånn helt seriøst! Den har en mykgjørende og styrkende effekt på skadet og tørt hår, og derfor har jeg falt pladask for den. Jeg mener, håret mitt har sett bedre dager, for å si det mildt, så derfor gjør jeg alt i min makt for å bygge det opp igjen til den tykke og sterke manken det en gang var. Jeg påfører oljen i håndkletørt hår, før jeg føner det. Den gir en superfin glans, i tillegg til å pleie og beskytte håret. Denne oljen har jeg byttet ut mot min faste hårolje fra Morroccan Oil som jeg har brukt i flere år, så det sier sitt.

BY NOOR LEAVE-IN CREAM: Nå til min favoritt, nemlig denne leave-in kremen som både er fargebevarende (et must for meg), reparerer og gjennoppbygger skadet hår. Det første jeg la merke til etter at jeg hadde brukt denne, var at jeg fikk mye mindre splitte tupper enn jeg vanligvis bruker å ha. Dessuten blir håret super mykt og godt etter en runde med denne kremen. Og sist men ikke minst; den er varmebeskyttende! Dere må love meg å aldri hverken føne, rette eller krølle håret UTEN å ha et varmebeskyttende produkt i håret først. Det er så utrolig viktig å huske på!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til slutt vil jeg tipse dere om at Blivakker kjører på med siste runde av januarsalget, hvor du får hele 20-70% avslag på HELE nettbutikken! Med andre ord er alle produktene jeg har nevnt i dette innlegget også nedsatt i pris. Woho! Nå er det siste sjanse til å klikke hjem hva enn du måtte ønske, før salget er over. Jeg kjøper så og si alt av sminke hos Blivakker, da spesielt alt jeg eier av NYX (som forresten ikke tester på dyr!). De har et vanvittig bredt utvalg av alt innen hårpleie, sminke, hudpleie, parfymer.. You name it! Happy shopping.

ALT VAR EN LØGN

Søsteren min skrev dette innlegget på bloggen sin i dag, og da jeg leste det fikk jeg et ordentlig flashback til tiden før jeg satte meg på flyet på vei til Mexico for innspilling til PH. Det var egentlig veldig bra timeing av henne å publisere det nå, da den nye sesongen er godt i gang med innspillingen til sesongen som kommer ut i mars. Hvor spennende er ikke det? Selvfølgelig kjenner jeg noen som er med i år også, på lik linje som før. Haha. Det er nesten litt rart, men jeg antar at de jeg omgås med er samme type folk som meg selv, og dermed melder seg på et slik program.

Uansett! Det var ikke det jeg skulle prate om - jeg tenkte å fortelle dere om min lille løgn jeg var nødt til å fortelle familien min da jeg fikk beskjeden om at jeg var en av deltakerne som hadde blitt valgt ut. Jeg forstod med en gang at jeg ikke kunne fortelle om deltagelsen til familien min, av den enkle grunn at storesøsteren min haaatet PH av hele sitt hjerte. Hun var en av de fordomsfulle menneskene som avskydde alt som hadde med programmet å gjøre. Så, på grunn av at det i kontrakten stod at vi ikke hadde lov til å fortelle det til noen og at det ikke under noen omstendigheter kunne komme ut, var jeg nødt til å holde kjeft. For jeg visste at søsteren min hadde gjort alt i sin makt for å ødelegge for meg. Mamma var jeg ikke redd for, for hun har egentlig aldri brydd seg om hva jeg gjør. Haha. Så lenge det er noe jeg virkelig vil, har hun stolt på at jeg vet hva jeg holder på med, og at jeg vet mitt eget beste. Jeg mener, jeg var tross alt 20 år da.

Vel, avreise begynte å nærme seg med stormskritt og jeg var nødt til å komme på en ordenlig bra historie som jeg trodde Jasmine ville kjøpe. Gjett hva jeg kom frem til da? Fashionschool i New York. Fuckings fashionschool! Hahahaha. Altså, hva gir du meg??? Jeg tror nok at hun skjønte at det var ugler i mosen, men da jeg nektet og sverget på at det definitivt ikke var PH jeg skulle til, sluttet hun å grave. Hun fant det ut til slutt da, men da var det for sent. For da storkoste frøkna seg i Mexico i loungen mens hun nøt solen. Heheh!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er nysgjerrig på hvilke dårlige historier årets deltakere har kommet med til vennene sine. Haha!

DET BLIR HVA MAN GJØR DET TIL

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg stod opp med null energi i morges, og trodde at jeg kom til å være superduper slapp hele dagen. Aldri i livet trodde jeg at jeg kom til å få ting gjort, men gjett hva? Jeg har vært SÅ produktiv! Ikke bare har jeg jobbet bra med bloggen og løpt ærender, men jeg har også spilt inn en challenge sammen med P til Youtubekanalen (som forresten kommer ut i morgen!). Ikke verst! Det blir ærlig talt hva man gjør det til selv. Selv om jeg var ordentlig demotivert de første timene av denne mandagen, bestemte jeg meg for å snu om på tankegangen å få fingen ut. Rett og slett! Og jammen funket det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cropped hoodie her / tights her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var blant annet en tur på postkontoret å hentet ut et par pakker, inkludert de to på bildet over. Det er kanskje noe av det gøyeste med å blogge - alle pakkene man mottar. Jeg elsker jo å teste ut nye produkter som sminke, hårpleie og alt der i mellom. Og så slipper jeg å bruke egne penger på nettopp slike ting. Det er digg, det! Derfor er det kanskje ikke så veldig vanskelig for meg å forholde meg til denne shoppe-stoppen, hehe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er min utsikt as we speak. Min elsk på kjøkkenet! I dag skal han diske opp tidenes middag, nemlig wok med strimlet biffkjøtt. Yum! Jeg får vann i munnen bare av tanken. 😋  Mens jeg venter ser jeg på Øya som går på Tv2 akkurat nå, og de fanget og drepte akkurat en baby aligator. At de tørr! Herlighet, jeg får chills.. Jeg må si at det gjør vondt i hjertet å se de drepe så mange dyr i det programmet. Jeg hadde nok aldri klart å delta i et slik program. Da hadde jeg garantert dødd av sult, fremfor å drepe dyr. Kanskje litt dobbelmoralsk å si da jeg spiser kjøtt, men det å drepe dyret SELV blir så mye mer.. realistisk, om jeg kan si det sånn? Usch, nei. 

RABATTKODE PÅ HELE NELLY!

affiliateslenker

Hei babes! Jeg fikk akkurat beskjed om at Nelly kjører på med en rabattkode som gir hele -20% på HELE nettbutikken frem til i morgen! Hvor gøy er ikke det?! Vel, det er ikke så veldig gøy for meg da jeg som sagt har shoppe-stopp, men for dere som ikke har det... Vel, jeg misunner dere! Jeg har satt sammen mine favoritter nedenfor, ihvertfall! Kanskje noen av dere finner inspirasjon i det, hva vet jeg ☺️ 

______

· KLIKK DERE INN HER OG BRUK RABATTKODEN «CELEBRATE» ·

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her1. her / 2. her (denne har jeg!) / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

_____

HAPPY SHOPPING!
 

UKEN SOM GIKK

affiliateslenker

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Jeg må ærlig innrømme at jeg synes at det er fryktelig irriterende at det skal settes så mye fokus på det at ALLE som leser blogg er stakkarslige offer som lider av sosiale medier og oss bloggere. Jeg mener - kom igjen! Har ikke vi alle blitt begavet med en hjerne? Har ikke vi alle et valg om hvordan vi SELV vil være? Hva vi SELV vil la oss påvirkes av? Mer om dette kommer etterhvert, jeg blir bare så frustrert når jeg ser hvor fordummende hele dette opplegget har blitt. For ja, jeg mener faktisk at det har det. Fordummende.

UKENS INNKJØP

INGEEEENTING! Shit som jeg har ventet på å kunne skrive nettopp det i denne spalten, haha! Jeg er så stolt, vet dere! Herregud så flink jeg har vært. Tenk at jeg søren meg klarer å forholde meg til denne shoppe-stoppen? Crazy. MEN, jeg har derimot drevet med litt window shopping.. Det nedenfor her har jeg drømt at jeg har klikket hjem. Heh!

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her 

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

AKKURAT NÅ

For øyeblikket sitter jeg å skriver dette innlegget mens jeg prater i telefon med en venninne om helgens bravader. Haha, vi hadde det gøy så lenge det varte.. Så fort jeg er ferdig med denne posten skal jeg ut å shoote dagens antrekk. Tjohei!

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans her / topp her / lignende hæler her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verdens nydeligste kjole her!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skjørt her / genser her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / jeans her / klokke her / tøfler her / choker her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans her / genser her / skinnjakke her / sneakers her / lignende solbriller her

Jakken finner du her (til under 250,-) og toppen finner du her (til rett over 100,-).

UKENS NEDTUR

At tante rød har meldt sin ankomst. JADA, det er godt å se at alt fungerer som det skal, og JADA det er bra fordi at betyr at jeg kan får barn, men shiiiit som jeg hater det. Det kan da ikke være noen som faktisk nyter den uka? Jeg hadde lett vært foruten, ass. Det er den faktoren jeg misunner mest ved det å være gutt. Lucky bastards! Jeg forstår at jeg har hatt en ganske fin uke når det her er den største nedturen. Det er jeg takknemlig for! 😁

UKENS OPPTUR

Mandagen var en opptur i seg selv, da jeg hadde en ordentlig pamper-day. Det var så fantastisk deilig å bli dullet med igjen! Ellers var lørdagens vorspiel hos meg og byturen med jentene veldig gøy! Det er lenge siden jeg har festet, så det var faktisk gøy å komme seg litt ut igjen. Det skal sies at jeg ikke nyter av å drikke alkohol lengre. What happened to party-Bella?

UKENS HØYDEPUNKT

Peeeercy! I går kveld kom han på overnattingsbesøk igjen, til min store glede. Hehe! Altså, jeg elsker den hunden så høyt! I dag tidlig lå han liksom ved siden av meg i sengen og bare koste i over en time. Det der er genuin lykke, altså. Skjønningen!

UKENS VIDEO

 

UKENS CRAVING

Røde steinfrie druer fra Bama. YUM! Endelig en sunn craving, haha. Jeg har jo hatt hang up på pannekaker med nugatti og krem i gudene vet hvor lenge. Takk Gud for at det er over!

UKENS TANKE

Jeg har tenkt mye på mine sosiale medier i det siste. Jeg bruker både Instagram og Snapchat til å oppdatere om nye innlegg på bloggen for det meste, og det er gjerne ikke så veldig interessant for dere. Jeg skal derfor prøve å tenke mer på å oppdatere om annet også, slik at det blir mer spennende å følge meg på de nevnte appene. Høres det bra ut? :-)

UKENS MEST LESTE INNLEGG

HVA VIL HUN MEG?

FØLELSER, ANDRE BLOGGERE, KIM K ++

BILDENE SOM ALDRI KOM PÅ BLOGGEN

EN GANG UTRO, ALLTID UTRO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tror dere på det utsagnet? At dersom man har vært utro en gang, betyr det at man alltid vil kunne gjøre det igjen? Jeg synes at det er helt bak mål, for å være ærlig. Vi er alle mennesker, og vi gjør alle feil. Ikke sant? Noen feilsteg er verre enn andre. Så klart. Det å gå bak ryggen på en man holder på med, eller er i et forhold med, er ikke noe jeg personlig kunne gjort. Aldri. Men samtidig kan jeg forstå at det forekommer. Jeg tror det kommer an på hvor seriøse man er med hverandre. Hvor forelsket man er. Om kjærligheten er ekte. Misforstå meg ikke, for jeg mener absolutt ikke at det finnes greit overhode. Men samtidig kan jeg sette meg inn i situasjonen, og prøve å forstå. 

Jeg er ikke redd for at det skal skje i forholdet jeg er i i dag. Jeg merker at kjærligheten jeg har for han er gjensidig. Jeg merker at han er like forelsket i meg, som det jeg er i han. Jeg merker at han elsker meg. Jeg tror virkelig på det at vi alle lærer av våre feil - SÅ LENGE man selv synes at det vi gjorde faktisk var dumt. Så lenge vi er innforstått med at det vi gjorde ikke er okei. Da tror jeg ikke at vi vil gjenta det igjen. Vi lærer så lenge vi lever, ikke sant?

Personlig synes jeg at det er dumt at det er så mange som virkelig lever og ånder for utsagnet "en gang utro, alltid utro", for det behøver ikke nødvendigvis å stemme. Så fort noen hører at kjæresten til venninna har vært utro, blir han med en gang stemplet som en cheater for alltid. Jeg har vært en av de venninnene selv, men så har jeg innsett at det ikke stemmer. På lik linje som å gjøre hvilket som helst annet feilsteg her i livet. Selv om du har gjort en feil, behøver det da å si at du kommer til å gjøre det samme om og om igjen, bare fordi at du har gjort det en gang? Neppe.

I DAG HATER JEG Å VÆRE KVINNE

Hvorfor er det vi kvinner som får mensen? Hvorfor er det vi kvinner som må gå gravide i ni måneder? Hvorfor er det vi kvinner som må gå gjennom en fødsel? Livet er urettferdig! Som dere kanskje forstår, har denne frøkna fått tante rød på besøk. HAPPY SUNDAAAY, GUYS! I går dro jeg ut med jentene. Vi startet å vorse hos meg, før vi dro videre på byen. Dagen derpå bruker jeg vanligvis å være bakfull, men ikke denne gangen. I dag våknet jeg opp med tidenes menssmerter. Jeg hadde valgt bakfylla fremfor mensen anyday! Heldigvis har jeg både sjokoladekake, sjokolade og is liggende her hjemme, så jeg antar at jeg overlever. Haha. Årh, jeg kjenner meg bare så oppblåst når jeg har uken. Skulle ønske jeg var mann akkurat nå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fiiiine jentene! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, cheers Bella!

Hva gjør dere i dag? Selv skal jeg ha tidenes slappeste søndag med serie-titting og masse sjokolade. Og forresten, dere! Vi har lagt ut ny vlogg på YouTube-kanalen vår. Dere finner videoen her. Håper dere liker den! Så har dere i det minste noe å underholde dere med dersom dere chiller like mye som meg i dag. Hehe!

MIN NYE SAMBOER

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nike hoodie utsoligt, lignende her og her

_____

Jeg er helt forelsket i dette firbente vesenet. Percy har vært en del hos oss i det siste, og jeg håper at han kan besøke oss enda mer fremover. Han har blitt vår nye samboer føles det ut som, selv om han egentlig bor hjemme hos pappaen sin, Daniel. Med andre ord er han altså ikke vår (til dere som lurte på det på snapchat), men Pierres bror sin hund. Vi er så og si naboer da, så derfor er det veldig enkelt for oss å kunne passe han når vi ønsker. Percy er altså verdens søteste og mest sjarmerende chihuahua. Han har tidenes personlighet og er konstant glad, døgnet rundt. Åh, lille søtnosen! Han har virkelig sjarmert meg i senk, haha. 

Vi skal jo skaffe oss en Pomeranian selv en gang i fremtiden, men akkurat nå føler jeg at vi må få et litt mer stabilt liv før vi kan gjøre det. Vi er fortsatt litt for spontane når det kommer til reising, og da er det egoistisk å gå til anskaffelse av en hund, når vi på forhånd vet at vi blir å levere han på pass ofte i starten. Det er jo ikke bra for hunden, så derfor har vi lagt det ønske litt på is foreløpig. Vi tar til takke med Percy enn så lenge.. 

PANIKK BLANT FOLK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CITY STROLLING

____

Hvilken hyggelig formiddag min kjære og jeg hadde i byen her om dagen! Vi hadde jobbet fremfor hver vår mac i flere timer, før vi til slutt holdt på å krepere av å sitte i ro. Vi kledde godt på oss, og dro til byen for å få luftet sinnet litt. Vi tenkte å dra på en café, men da fikk vi oss en overaskelse. Jeg mener, vi har jo ingen oversikt over hverken restauranter eller caféer her i byen. Sååå.. Dere kan jo gjette dere frem til hvor vi endte opp? Haha. Det er jo nesten litt flaut, dere..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi vlogget selvsagt denne dagen! JUHU! Vloggen kommer ut på kanalen vår i morgen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

*Trommelvirveeeel!*. Vi endte opp på Fridays! Er det muuulig.. Vi er definitivt deres beste stamkunder, om jeg får si det selv. 😉 Vi satt med hver vår kaffe (kremt, varm sjokolade) og nøt en dessert mens vi brainstormet litt rundt fremtidige videoer vi planlegger å spille inn. Kortfattet: en date hvor både business og pleasure stod sentralt. Vårt forhold i et nøtteskall!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var en liten sak som hendte, som gjorde at jeg ble litt svett. Jeg vet ikke hva det er som skjer med meg for tiden, men jeg har begynt å smått få panikk når jeg er blant folk. Det er vanvittig frustrerende, for jeg vet ikke hva det er som utløser det eller hvordan jeg skal håndtere det. Jeg prøver febrilsk å late som ingenting, men sannheten er den at jeg får en stor, ekkel klump i magen og jeg begynner å stresse noe vanvittig innvendig. Gud.. Jeg har jo fortalt dere om dette tidligere, men det ser jo ikke ut til å bli noe bedre med tiden. Det skremmer meg..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva skal dere i dag? Jeg skal straks fikse håret, og så skal vi spille inn en challenge. Noen som klarer å gjette hvilken? Skrives senere, fininger. Klem!
 

DU KOPIERER BLOGGEN MIN!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HAHA, altså guuuud. Dette med blogging krever at man er kreativ, det er ingen hemmelighet. Som blogger må jeg hele tiden produsere nytt innhold, og aller helst vil jeg jo naturligvis at det skal være interessant for dere å lese. Så klart. Det som er frustrerende, er at mange av idéene mine plutselig popper opp på en annens blogg FØR jeg har rukket å legge ut mitt eget innlegg. Et eksempel: jeg har nylig tatt bilder av mine favoritt pyntegjenstander i leiligheten, som jeg tenkte å produsere et innlegg av. Plutselig viser det seg at Sophie har lagt ut et lignende innlegg på sin blogg, hvor hun viser frem interiøret på soverommet. Haha! Da blir det litt sånn at jeg legger bort innlegget mitt som skulle publiseres i dag, for jeg vil jo åpenbart ikke virke som en copy-cat, selv om innlegget mitt var klart og lagret som utkast før hun publiserte sitt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tipper det er flere bloggere som kan kjenne seg igjen i det jeg skriver, hehe. Vi er jo mange i samme bransje, og jeg synes absolutt ikke at det er merkelig at vi har de samme tankene og idéene i blant, selv om alle er veldig kreative og unike på hver sin måte. Pytt pytt, nå får jeg pønske ut noe annet lurt. Kanskje mine favoritt sokker? Det har jeg ikke sett noen andre bloggere poste enda, haha. 

SIDEN DERE HAR SPURT SÅ MYE...

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THE FAMOUS DENIMJACKET

_____

Herlighet, for en etterspørsel jeg har fått angående denne jakken og toppen jeg har under, etter at jeg la ut outfiten på snapchat i går. Det haglet inn med spørsmål om hvor begge plaggene er fra, så derfor tenkte jeg å skrive det her på bloggen - en gang for alle. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg aldri har fått SÅ mange spørsmål om et enkelt plagg tidligere. Wow! Det er sykt gøy da, men jeg skjønner jo nå at vi blir mange som løper rundt i samme topp og denimjakke fremover. Hehe! Jakken finner du her (til under 250,-) og toppen finner du her (til rett over 100,-). Det er jeg elsker med Shein - klærne deres er så vanvittig rimelige i pris, i tillegg til at plaggene er i god kvalitet! Er det rart at halve garderoben min (om ikke mer) er klikket hjem fra den nettsiden? I think not.

Nå håper jeg dere ble glad! Jeg prøvde å svare så mange som mulig i går, men det er jo tusen ganger enklere med link direkte til plagget, så slipper dere lete dere frem i hundre år. Nå skal jeg ut på tur med Percy! God helg. 

JEG KAN NESTEN IKKE VENTE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OH HAPPY DAY

Hei og god helg, fininger! Hvor deilig er det ikke med fredag? Jeg føler jeg gjentar meg selv hver eneste uke, haha. Men hallo, det kan umulig kun være jeg som blir ekstra giret når helgen står for tur. Denne bloggen er en stor weekend-elsker! Denne uken har vært veldig fin, og jeg kan si såpass mye som at jeg har hatt nok å sette fingrene i. Det liker jeg for så vidt, så jeg klager absolutt ikke! Jeg kjenner meg derimot ganske fed-up med å fryse meg halvt i hjel hver gang jeg setter foten utenfor leiligheten. Kjære vår, please kom fort som f*en!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· PLANS FOR THE WEEKEND ·

Party with the girls! Vi har booket bord og er klar for en festlig lørdagskveld på NOX. Jeg gleder meg masse til å dra ut igjen! Nå er det jammen lenge siden. Jeg skal dessuten treffe en ny venninne for første gang, som kommer helt fra Trondheim. Tjohei! Nei, dette ser jeg virkelig frem til. <3

___

Date med min kjære! Som vanlig må vi få til en date, vet dere. Det er så viktig å pleie kjærligheten (jeg får ikke stresset det nok), og gjøre litt annet innimellom. Det kan fort bli hverdagslig og vanlige rutiner i ellers så travle ukedager, og da faller den der "gnisten" litt for lett bort. I helgen har vi som regel mye bedre tid til å være klissete og ekstra romantiske. Hihi!

___

Teste ut ny sminke! Jeg venter en ny bestilling som blant annet inneholder masse sminke, som jeg ser veldig frem i mot å teste ut. Jeg elsker jo sminke! Det blir nok et par timer foran speilet hvor jeg leker meg litt frem, skal dere se. Nå har jeg gått for denne gull-looken med rosa lepper i en periode, og det er i grunn slik jeg alltid gjør. Jeg kjører en og samme look hver eneste dag frem til at jeg har gått lei. Heh! Må bli litt flinkere til å variere altså, så nye produkter passer meg midt i blinken akkurat nå.

___

Hjemmespa! Hver søndag kjører jeg på med hjemmespa hvor jeg virkelig pleier både kropp, hår og ansikt. Vi snakker hårkur, kroppsskrubb, ansiktsmaske.. You name it! Ah, skikkelig luksus. Jeg lever virkelig for disse søndagene, haha. Det er virkelig min o' store Isabel-dag. I love it.

___

Ny video på Youtubekanalen vår! Vi har spilt inn en kjempe gøy vlogg, som kommer ut på søndag. Denne ble skikkelig bra, synes jeg! Dere får være med oss på litt ymse, blant annet en stor fiasko som gjorde at vi til slutt ga opp å vlogge mer resten av dagen og endte opp med å avslutte vloggen. Ah, livet vårt i et nøtteskall. Hold utkikk etter vloggen på søndag!

HVA VIL HUN MEG?

Noen ganger tar jeg meg selv i å undre om enkelte av mine lesere er klar over at jeg faktisk kan se IP-adressen deres når de legger igjen en kommentar. I det siste har jeg lagt merke til at en ip har gått igjen og igjen og igjen og igjen. På hvert eneste innlegg, hver eneste dag. Uansett hva innlegget handler om, hvilke bilder jeg har brukt, hva jeg har skrevet så er jeg en komplett idiot. Alt jeg gjør er feil. Alt jeg sier er feil. Jeg ser jævlig ut. Jeg er en tøs. Jeg burde dø. Til denne personens store fortvilelse godtar jeg ikke kommentarene, og det merker hun jo. Og da kommer det enda styggere kommentarer, om hvor "feig" jeg er som ikke tørr å la alle andre se "sannheten". Altså, jeg kan ha bittelitt forståelse for de som legger igjen en kvass kommentar en sjelden gang (selv om det også er helt idiotisk), men denne personen? Null forståelse. Jeg overdriver ikke når jeg sier at det er på HVERT ENESTE innlegg jeg publiserer.


Jeg kan i det minste bli litt smigret. For jeg mener, denne personen er oppriktig besatt av meg! Haha. Tenk at hun bruker SÅ mye av sin verdifulle tid på meg? På å komme med oppgulp etter oppgulp? Wow.

KNIT X LEATHER

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans her / genser her / skinnjakke her / sneakers her / lignende solbriller her

______

Slik så jeg ut i dag! Jeg er så vanvittig stresset akkurat nå at dere aner ikke. Vi har vært på farten i hele dag. Vi jobber med en reklame P skal gjøre, filmer til Youtube, vi har løpt ærender.. You name it. Vi er fortsatt langt i fra ferdige, så nå er jeg nødt til å kjappe meg med å blogge. Ville i det minste legge ut dagens antrekk til dere. <3 Jeg oppdaterer dere mer om litt! Stor klem.

FØLELSER, ANDRE BLOGGERE, KIM K +++

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    THIS WEEKS QUESTIONS    

_____

Lurer på om du er en person som har sterke følelser? Altså blir du fortere glad enn andre, men samtidig tar du kanskje ting mer innover deg enn andre ville gjort også?

Oh yes, trust me! Av og til lurer jeg på om jeg har diagnosen ADHD, for alt ved mine følelser blir unormalt forsterket. Blir jeg glad, ja da blir jeg ekstremt glad. Blir jeg lei meg, blir jeg knust. Det finnes ingen mellomting hos meg. Det er egentlig veldig slitsomt, spesielt når jeg blir nedfor. Det kan gå så lang tid før jeg finner tilbake til smilet. Men igjen så er det fantastisk når jeg blir glad. Hehe!

Leser du andre blogger, isåfall hvilke?

Ja, det gjør jeg! Det går stort sett i svenske blogger som for eksempel Kenza, Angelica Blick og Kissie. De er så flinke!

Hei, hvordan unngår du at håret blir slitt av rettetang/krølltang eller hårføner? Hvor ofte varmebehandler du håret? Du har så fint hår, både rett og med krøller. Jeg er redd for at håret mitt skal bli slitt og ødelagt av varmebehandling.

Varmebeskyttende spray/krem er alfa og omega! Jeg utsetter ALDRI håret mitt for varmebehandling dersom jeg ikke har besykttet det med en varmebeskyttende i forkant. Det hjelper på, og gjør at håret ikke tar like mye skade av det. Jeg bruker vel å varmebehandle håret mitt hver tredje dag, kanskje? Så lenge du bruker gode produkter og tar vare på håret, skal det gå fint :-)

Hvorfor går du med party klær hjemme? Er det ikke ubehagelig?

Jeg pynter meg for kjæresten, vel! Hehe. Neida, men jeg synes det er gøy å pynte meg og ikke minst se bra ut for mannen. Det synes jeg er viktig :-) Med det sagt går jeg ofte i chilleklær også, da.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du sier at du er i mot pels, men Pierre har jo en jakke med ekte pels?

Ja, det har han. Dere må huske på at Pierre og jeg er to forskjellige personer. Selv om jeg har valgt å ta asvtand fra pelsindustrien, betyr ikke det nødvendigvis at han gjør det. Nå er han mer innsatt i hvor forferdelig industrien er, og etter at han ble mer informert har han ikke gått til innkjøp av pels selv heller. Jakken du henviser til kjøpte han for flere år siden.

Hvorfor svarer du aldri på litt spennende og kleine spm, bare sånne kjedelige? Tenker mer på litt mer privat info som gjør oss interesserte og engasjerte til neste spørrerunde:) Eksempelvis om operasjon, om sjalusi, om forhold ol.

Jeg tar utgangspunkt i kommentarfeltet på den forrige ukens spørsmål-innlegg på bloggen, hvor leserne stiller meg spørsmål som jeg besvarer til uken etter. Det er åpenbart ikke alle spørsmål jeg selv ønsker å svare på, og slik kommer det alltid til å være. Jeg svarer og prater om det jeg er komfortabel med selv, og det jeg synes er greit at andre vet. Det jeg ikke vil at andre skal vite, svarer jeg heller ikke på.

Hvorfor er du så fan av Kardashians? Jepp, de er georgeous, men har du en mindre overfladisk grunn?

I tillegg til at de er helt fantastisk flotte, blir jeg fascinert av hvilke dyktige og fremgangsrike business women de er! Altså, de har egentlig ingen talent (akkurat som meg hahaha), men likevel er de styrtrike og har bygget opp sin egen merkevare. Se bare hvor mye makt de har i USA? Alt det har de bygget opp på egenhånd. Det synes jeg er ekstremt inspirerende! Se denne videosnutten, fra 2:00 og utover.

 
______
 
STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

Slik bleker jeg tennene hjemme!

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MY ALL TIME FAVOURITE

Jeg synes det er så gøy når dere legger merke til, og komplimenterer hvor hvite tennene mine er! Jeg har slitt med misfarging så lenge jeg kan minnes, og derfor har jeg lenge  vært på jakt etter å finne noe som faktisk fungerer. For let´s be real - det finnes så mange forskjellige produkter på markedet som lover gull og grønne skoger, men som dessverre viser seg å ikke fungere overhodet. Jeg aner ikke hvor mye penger jeg har kastet rett ut vinduet på grunn av nettopp det. Med det sagt fant jeg for snart et år siden tannblekingen som faktisk FUNKER! Jeg har sverget til den siden, og jeg har tipset dere om den tidligere også.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kort fortalt: Premium White er et komplett tannblekingssett som gir deg profesjonell bleking til hjemmebruk. Resultatet er det samme man oppnår hos tannlegen, men til mye lavere pris. Nå som jeg har brukt Premium White over lengre periode, er tennene mine kritthvite. Da jeg var hos tannlegen forleden, ønsket jeg å få en ordentlig rens for å få de til å skinne enda litt mer, men da fikk jeg beskjed om at de var så hvite at det i grunn ikke var nødvendig. Det er første gangen tannlegen min har sagt det, for de har som sagt aldri vært hvite før. Jeg kan med hånden på hjertet si at det er takket være Premium White. Det fikk jeg bekreftet en gang for alle etter tannlegebesøket.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tannblekingen fra Premium White er veldig enkel i bruk! Jeg har skrevet et innlegg om produktet tidligere, hvor jeg har forklart fremgangsmåten nøye. Du finner innlegget her! På bildet over ser dere hva som følger med i kit-et. Du får selve blekings-gelen, aktivatorspray, to stk formbare tannskinner, LED-lys og oppbevaringsmappe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har en gladnyhet til dere! Nå kan du kjøpe produktet til kampanjeprisen som er på 449 kroner (før 1190,-)! Du kan kjøpe produktet her. <3

LA MEG VÆRE I FRED

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / jeans her / klokke her / tøfler her / choker her

_____

Da jeg var yngre hadde jeg disse dagene ofte. Dager hvor jeg ville være helt for meg selv. Helt mutters alene. Jeg lå alltid i sengen, uten pc og uten mobil. Jeg satte på musikken til Lifehouse (helst Everything) og bare.. var. Meg og tankene mine. Det var de dagene jeg likte aller best. Jeg takket nei til å være med venner, til fordel for å være helt alene, på mitt eget rom.

I går var en sånn dag. Jeg vil få være i fred.

DET ALLE PRATER OM

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skjørt her / genser her

OH MY GOD! Hva er det jeg har ventet så lenge for? Den tredje sesongen av Skam er jo helt FANTASTISK! Så og si alle rundt meg har pratet om sesong tre i lang tid, men dum som jeg er har jeg ikke sett på det før nå. Jeg elsker virkelig handlingen i denne sesongen, og ikke minst det å få bort det forbanna tabubelagte stempelet over det å være homofil. Ah nei, dette her likte jeg godt altså. Så vanvittig bra! Det er jammen ikke rart at serien har vunnet både danskene og svenskenes hjerter, i tillegg til våres. Man kjenner seg så vanvittig godt igjen i mye av det som skjer, for det er jo i bunn og grunn helt normale ting som blir vist på skjermen, som faktisk tar sted på videregående. Jeg kjenner meg veldig godt igjen ihvertfall! Det er nesten litt sånn at jeg savner VGS når jeg setter på en episode, haha.

Nå er jeg ekstremt nysgjerrig på hvem som får hovedrollen neste sesong? Hvem tror dere? Jeg håper og tror at det blir Sana! Det er jeg helt sikker på at hadde blitt veldig interessant med tanke på kulturen, etnisiteten og religonen hennes. For faktum er det at det finnes mange som kjenner seg igjen i henne også, inkludert meg selv. Nå har jo jeg bodd i et norsk fosterhjem store deler av oppveksten min, men jeg vet jo likevel hvordan det er å komme fra en annen kultur.

Nei, jeg er ikke annet enn frelst jeg! Når kommer neste sesong ut?!

DET ER NESTEN LITT FLAUT

affiliateslenke

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verdens nydeligste kjole her!

______

God kveld i luken! Jeg har hatt mye å rekke i dag, som jeg kort fortalte dere om i morges. Endelig er alt av avtaler og gjøremål overstått, og jeg kan slenge bena på bordet og logge av for dagen. Jeg forstår ikke hvordan jeg har klart å holde det gående hele dagen, jeg har nemlig kun sovet to usle timer i natt. Det er jo helt krise! Dere kan jo tenke dere hvor trøtt jeg er i skrivende stund. Gjesp! Heldigvis har jeg en rolig kosekveld med kjæresten å se frem til. Vi skal endelig se sesong tre av Skam. Tenk at vi ikke har fått fingen ut før nå? Det er jo nesten litt flaut... Apropos kjæresten - så dere hans mystory på snapchat (Pi3rreh heter han der, forresten) i dag? Blir litt sur når han filmer meg slik. Sånn viser jeg meg definitivt IKKE frem på hverken blogg eller sosiale medier selv, haha. Den dusten!

Utover det har jeg ikke så mye mer å meddele. Leiligheten er shinet (klapp på skuldra, Isabel!), lysene er tent og stuen er gjort klar for en real kosekveld. Ikke nok med det; jeg har til og med vasket to maskiner med klær! Hvilken housewife er ikke jeg i dag, da? Hallo i luken! Det er nesten litt sånn at jeg blir stolt over meg selv, hehe. Nå skal jeg dusje i mens jeg venter på at P skal komme hjem. Ønsker dere en fin kveld, så skrives vi plutselig igjen. Klem!
 

BILDENE SOM ALDRI KOM PÅ BLOGGEN

Forrige gang jeg hadde et slik innlegg hvor jeg la ut de beste "blinkskuddene" fra shootene mine, elsket dere det! Derfor kjører jeg på med en ny runde hvor jeg viser meg frem fra min heldigste side. Haha, SOM jeg ser ut i blant altså. Lenge leve selvironi! Da setter vi i gang - finn frem popcornet og hold dere fast! Hashtag model lyfe.

Skulle tro dette bildet ble tatt på min villeste fest på fylla. For et nydelig ansikt :) :) :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt for ivrig a, gitt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sover.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OK, Bella. OK.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ser ut som han der karen min ble litt lei av meg under fotograferingen. Fuck you too.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"Så her nærme er jeg fra å klikke!"

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Caught on camera.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kendall Jenner? Gigi Hadid? You pick!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Søta. <3 :*

No words.. Prøver meg på ny pose.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fantastisk flott posering.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hahaha, jeg orker ikke!

______

Og DER var selvtilliten min knust i tusen biter for resten av dagen. Hahaha! 

JEG HAR LENGTET ETTER DENNE DAGEN

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen, hjerter! Håper dere har det fint :-) Ah, som jeg har lengtet etter dagen i dag, dere. Som en ellers så travel frøken har jeg en tendens til å utsette enkelte ting alt for lenge. Dagene mine flyr stort sett av gårde på null komma niks, og når kvelden kommer er jeg helt tom i huet og ustlitt etter en hektisk dag. Det er kjedelig at det har blitt slik at det går utover det å faktisk ta vare på meg selv og det jeg synes er gøy. Misforstå meg ikke, det er mye mer enn kun dette som jeg finner glede i, men det er ikke en hemmelighet at jeg er opptatt av det ytre. For øyeblikket synger både vipper og negler på sitt siste vers, og jeg kan garantere dere at hverken det ene eller det andre ser særlig velstelt ut. Jeg har forskjøvet negltimen min x antall ganger da jeg helt enkelt har vært nødt til å prioritere viktigere ting når jeg egentlig har hatt en oppsatt time. I dag derimot har jeg satt av hele formiddagen til høyst nødvendig, og ikke minst etterlengtet, me-time!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg trives så godt hos både Raija som fikser vippene mine, og Therese som er en queen på negler. Skravla går i ett når jeg blir dullet med av dem begge, det er nesten litt sånn at jeg føler jeg sitter i terapi når jeg er hos dem. Haha! Jeg får virkelig pratet av meg, og det er ingen selvfølge skal jeg si dere. Jeg har veldig vanskelig for å prate fritt og åpne meg for andre mennesker, men med disse to damene er det lekende lett!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans her / topp her / lignende hæler her

_____

Apropos ingenting.. Altså, jeg elsker dette antrekket! Det er så stilrent og fint, noe jeg elsker. Jippi! Nå må jeg kaste meg avgårde her, dere. Jeg ønsker dere en fantastisk dag, så skrives vi mer senere! Klem.

MINE FAVORITTER AKKURAT NÅ

affiliateslenker

Jeg har fått en hang up på rosa + print! Jeg synes det er så coolt. Det føles ut som at det er en halv evighet siden jeg har delt mine favoritter fra Nelly sammen med dere, så jeg kjente det var på høy tid. Nå som jeg er flink til å følge reglene mine som er satt i forhold til shoppe-stoppen (applaus!), driver jeg  istedenfor mye med «window shopping». Det er i det minste litt tilfredstillende. Hehe! Under har jeg klemt sammen to kollasjer med mine favoritter for øyeblikket!

____

   I REALLY REALLY REALLY WANT YOU   

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her 

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

___

Nå skal jeg vaske klær! Hvilken spennende nyhet, hehe...
 

UKEN SOM GIKK

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Det er så kjedelig at så mange uttrykker sine tanker angående kroppen min. De dagene jeg var i Spania publiserte jeg naturligvis bikinibilder, og de innleggene flyter over av stygge kommentarer angående kroppen min. Det jeg synes er ironisk, er at de samme menneskene kritiserer kroppen min, samtidig som de skriver hva annet som er stygt med meg. Og dere lurer på hvorfor vi jenter er usikre på oss selv? Bare fordi jeg er operert, betyr ikke det at jeg er en punching bag. Jeg har fortsatt følelser. Det er fortsatt min kropp. Det er som om at det er okei å skrive at jeg ser ut som et helvete bare fordi jeg har vært åpen om at jeg har utført inngrep. Hvor er logikken?

UKENS INNKJØP

Jeg har jo shoppe-stopp, dere! Hvordan det går, er faktisk veldig overraskende. Jeg er kjempe flink, jo! Jeg har møtt på mange fristelser, men jeg klarer likevel å la være å dra kortet. Den episoden jeg er mest stolt over er da jeg gikk rett gjennom Taxfree-n uten å kjøpe en eneste ting. DET skjer aldri, det! Når jeg først har innstilt meg på og bestemt meg for noe, da holder jeg det jammen også. Stabeist som få, hehe.

AKKURAT NÅ

Akkurat nå skriver jeg dette innlegget, og så fort jeg er ferdig med det skal jeg avgårde til byen. Jeg skal innom Side2/Nettavisen en tur, hente noen produkter og shoote dagens antrekk. Jeg elsker at det er mandag igjen! Er det bare jeg som blir ekstra motivert i starten av uken? Ny uke, nye muligheter! 

UKENS ANTREKK


Bikinitopp her / Levis shorts her / solbriller her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genser her / jeans her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her / lignende choker her / belte her

UKENS NEDTUR

Hva er oddsen for at TO fly blir forsinket med opptil flere timer? Det var ukens nedtur, for å si det sånn! Dessuten var det ikke så kult at det var overskyet en av de to hele dagene jeg hadde i Spania. Jeg som skulle bli kjeeempe brun. Vel vel! Bedre lykke neste gang.

UKENS OPPTUR

Har jeg fortalt dere hvilken Cany Crush-nerd jeg er? Vel, jeg har rundet level 1600!! Det er definitivt ukens opptur, haha. Jeg spilte, uten å overdrive, nonstop hele flyturen hjem fra GC som er på rundt seks timer. Det er nesten litt pinlig å innrømme, men jeg er en ordentlig gamer. Jeg lever for Candy Crush. Spiller det over alt, når som helst, hvor som helst. Dersom spillet hadde forsvunnet vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. Jeg får abstinenser, liksom. 

UKENS HØYDEPUNKT

Å sprade rundt i bikini på en strand mens solen steker på kroppen var ikke akkurat leit. Det at jeg endelig følte meg hundre prosent komfortabel med kroppen min der jeg spaserte, er også noe jeg er veldig glad for. Jeg liker kroppen min! Det har jeg forsåvidt alltid gjort, men jeg har alltid tenkt at ditt og datt kan forbedres. Nå derimot har jeg ingenting jeg har den tanken om. Endelig. Det ble nesten som en avhengighet til slutt. Heldigvis innså jeg det.

UKENS VIDEO

 

UKENS CRAVING

Fortsatt pannekaker med Nugatti Air og krem. Når skal det ta slutt? 

UKENS TANKE

Jeg har blitt påminnet nok en gang om at jeg må slutte å være så gavmild mot enkelte personer. Jeg gir og gir og gir (med glede), men til gjengjeld får man absolutt ingenting tilbake. Nå mener ikke jeg at jeg nødvendigvis forventer å få noe tilbake dersom jeg spanderer, men dersom jeg har spandert 2000 kr på deg, hvorfor i alle dager skal du da kreve de 70 (!!!) kronene tilbake som du "spanderte" på meg? Jeg skjønner meg ikke på slike mennesker. Det er som om de skal utnytte alle rundt seg for alt det er verdt, men kan ikke stille opp med fem flate øre selv. Argh, sånn gjør meg så irritert.

UKENS MEST LESTE INNLEGG

SANNHETEN OM ALT

DERFOR DRO JEG IKKE PÅ VIXEN

ME X THE JUNGLE (se kommentarfeltet. Ser jeg ut som jeg er gjort av stein, eller?)

MER ENN PENGER OG UTSEENDET

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    THANKFULL   

Jeg er helt overveldet over responsen på det forrige innlegget mitt. Det er vanskelig for meg å slippe taket på fasaden, og det å vise mine "svake" sider. Det som er så personlig synes jeg er ufattelig skummelt å dele med så mange mennesker. Jeg vet jo ikke på forhånd hvordan dere lesere vil reagere. Jeg er så evig takknemlig over alle fine kommentarer som har tikket inn de seneste timene. Støtten og forståelsen jeg møter av dere gjør meg så vanvittig glad og rørt! Tusen millioner takk! ♥ Jeg skal prøve å slippe litt mer på den veggen jeg har bygget opp - jeg vil jo vise hvem jeg er, den mer sårbare siden min. Jeg er mer enn penger og utseendet. Det håper og tror jeg at dere også vil sette mer pris på. Jeg er jo ikke stoneface og sterk som det jeg liker å fremstille meg selv som.. Det har flere av dere gjennomskuet for lengs, til min store frustrasjon. Hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Calvin Klein topp her / lignende jakke her / smykke her

Nå driver P og jeg å lage en sen middag. Biff og fløtegratinerte står på menyen! Vi skal bare kose oss, spise god mat og se på film resten av kvelden. Det er jo tross alt søndag! Akkurat slik en søndag skal være.

sannheten om alt

Jeg klarer ikke bestemme meg for hva jeg synes om året som har gått. 2016 har bydd på det meste, både oppturer og nedturer. Jeg har pratet høyt om oppturene som for eksempel kontrakten med Nettavisen/Side2, lønnen min, kjærligheten, alle reisene, festingen.. Det jeg derimot har holdt tilbake på, er de største nedturene. Jeg vet ikke, men jeg har veldig vanskelig for å prate om vanskelige ting når det først pågår. Jeg klarer det ikke. Kanskje det har noe med hvordan jeg ønsker å fremstille meg selv og mitt liv? Helt fra starten av bloggkarrieren min har jeg vært ekstremt opptatt av å vise alt, så langt det lar seg gjøre. Ikke bare det positive. For det er ofte slik at jeg får lyst til å kun prate om alt som er en dans på roser. Det som ikke er like hyggelig blir fristende å holde munn om. Og det har jeg gjort, til en viss grad.

Året har formet meg ekstremt mye, til den jeg er i dag. Jeg har hatt det veldig vanskelig, spesielt det siste halvåret. Jeg har slitt med mye, og det er mye jeg har innsett at jeg hverken kan kontrollere eller gjøre noe med. En stor faktor er forholdet mitt til et familiemedlem som har spilt en stor rolle i livet mitt. Jeg har måttet gå gjennom vanskelige saker som hendte meg som barn, og som jeg trodde jeg var ferdig med nå som jeg er voksen. Det har vist seg å være helt feil. At jeg kunne ta så feil. Jeg har opplevd mye, og det er liksom grenser på hvor mye man kan fortelle åpent om. Hvor mye jeg ønsker at andre skal vite. Det siste jeg ønsker, og min største frykt som liten, er at andre skal vite min historie, og synes synd i meg. Det er det skumleste jeg vet. Det er kanskje derfor jeg lar vær å åpne meg om det. Samtidig vet jeg at jeg kunne ha hjulpet så utrolig mange. For jeg vet at det er mange som har familiemedlemmer som ikke behandler barn slik et barn skal bli behandlet. Som sliter med omsorgssvikt. Familier som benytter seg av psykisk og fysisk vold. Det er mer utbredt enn hva du aner. Ah, nei jeg vet ikke.. Jeg er så delt. Jeg sitter inne med så utrolig mye sinne, sorg og frustrasjon. Aller helst vil jeg skrive en bok om alt. En bok om oppveksten min. Barndommen. All elendighet som har formet meg til å bli den sterke og selvstendige jenta som jeg er i dag, som 22-åring. Om tiden i fosterhjemmet. Hvorfor jeg flyttet for meg selv, uten kontakt med noen voksenfigurer, som 17-åring. Om tiden med anoreksi. Om alt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har operert meg. Mye. Sjokkerende mye. Hvorfor? Jeg vet ikke lengre. Angrer jeg? Ja. Burde jeg oppsøkt hjelp? Ja. Etter min siste operasjon har jeg gått på en smell. Jeg har fått alt servert rett i trynet. Det har gått opp for meg at jeg ikke opererte meg av den grunnen som jeg prøve å overbevise meg selv om. Alle rundt meg så det. Pierre så det. Det gjorde ekstremt vondt. Aldri trodde jeg at det skulle føre til at jeg skulle føle meg mer usikker enn før. Men dessverre er det sannheten min. Og det er derfor jeg ikke vil fortelle om mitt seneste inngrep. For det er ikke slik som før. Jeg har forstått alvoret.

Jeg er takknemlig over året 2016. Det har lært meg mye. Gitt meg mye. Bydd på de beste stundene i mitt liv, men også de verste stundene. Men jeg er takknemlig. Veldig takknemlig, for uten dette året hadde jeg hverken hatt den store suksessen jeg har klart å oppnå, eller lært meg alt det jeg faktisk har lært. Det er min konklusjon.

SIDEN JEG TRAFF PIERRE HAR JEG..

Nå er det gått over et år siden Pierre og jeg offisielt ble et par, og det året har lært meg mye. Ikke bare om meg selv, men også om verden og andre mennesker. Han har åpnet øynene mine på så mange forskjellige måter, noe jeg er utrolig takknemlig for. Jeg lærer så utrolig mye av partneren min, og det tror jeg må være en av de beste faktorene med forholdet vårt. 

____

· SIDEN VI BLE SAMMEN HAR JEG... ·

1. DOBBELMORAL. Om dere så meg på PH, fikk dere nok med dere hvilken dobbelmoralsk kjerring jeg var. Haha! Jeg kan mene og si så mye som går i mot det jeg selv gjør, noe som kanskje ikke er like lurt alltid. P har lært meg å bli kvitt det, på en god måte.

2. MILLIONÆR. Siden vi begynte å date hverandre har vi bygget opp bloggen fra bunn, og det har resultert i en vanvittig god lønn og en inntekt som tyder på at vi er millonærer. Shit, det føles mektig å skrive det. Litt stolt? JA!

3. PAKKING. P har lært meg å bli flinkere på å pakke bagasjen min når vi reiser. Jeg har hatt en tendens til å overpakke både min egen, og hans kofferter. Hehe... Og som kjent: jeg bruker typ 5% av alt jeg har drasset med meg. Her har Pierre gjort en god jobb med å pakke sammen med meg, og få meg til å forstå at jeg ikke behøver en elefant, seksten batterier, en gryte og femten par med sko når vi skal bort en uke.

4. Mine dramaqueen-tendenser har blitt betraktelig mye bedre. Ikke alt er så dramatisk som det en gang var. Om jeg ikke får til sminken, går ikke verden under. 

5. WIFEY! Tidligere var jeg ikke den trofaste kjæreste-jenten, jeg ble fort lei av samme gutt og holdt ikke ut i noens selskap over lengre perioder. P har endret meg helt - jeg har til og meg begynt å prøve meg på matlaging! Haha, når JEG synes det er gøy å gjøre sånne ting for en gutt.. Ja, da er jeg blitt en annen jente!

6. Jeg har blitt glad i oralsex. TMI, I know! Men det er helt sant. Tidligere har jeg ikke likt det noe særlig, hverken å få eller å gi. 

7. Fått et mer voksent syn på livet. Jeg kan nok innrømme at jeg har vært veldig fjortis og barnslig når det kommer til så og si alt. Det kan vel være bra i noen få tilfeller, men i de fleste er det ikke like kult. Jeg er tross alt 22 år, en eller annen gang må vel jeg også se til å vokse opp. Hehe.

8. Apropos fjortis.. Tidligere festet jeg veldig ofte, og jeg ble ikke akkurat mindre fjortis av alkohol. Jeg hylte og skrek som en stukken gris, noe som kanskje ikke er like sjarmerende. Haha! Blir nesten litt flau.. Uansett, til poenget! Han har lært meg å kontrollere inntaket når jeg først skal drikke (veldig sjeldent), og oppføre meg som en classy lady. Kremt..

9. Det å våge å stille meg kritisk til enkelte saker, og ikke være så dumsnill. Det har jeg slitt med i alle år, og det har ført til at jeg har blitt utnyttet på mange plan. Jeg tror alltid alt for godt om folk, og tanken på at andre kanskje kan ha feil intensjoner bruker aldri å slå meg før det er for sent. 

10. Han har ikke nødvendigvis lært meg hvordan å bryte regler, men mer hvordan å ta meg forbi dem på en fin måte... Mohaha.

11. Lært meg flytende svensk! Jeg elsker språket, det gjorde jeg lenge før jeg traff Pierre. Jeg har alltid hatt en kjærlighet for svensk, hehe. Nå kan jeg prate flytende og forstå alt. Dessverre blir språket mitt påvirket slik at jeg noen ganger lurer inn et par svenske ord i tekstene mine her på bloggen, og det liker ikke dere.. Wups!

_______

GASH, jeg vet ikke hva jeg har tatt mest lærdom fra, jeg. Tretten år på skolebenken eller et år med kjæresten min?

HVORDAN KAN DETTE SKJE IGJEN?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LIFE AT THE MOMENT

_____

Ikke nok med at flyet mitt ned til Spania nesten ble 10 timer forsinket - nå er flyet hjem forsinket også! Jeg forstår ikke hva det er som skjer meg for tiden, haha. Kanskje jeg får karma for et eller annet jeg har gjort? Isåfall svir det skikkelig, og jeg har lært av alle mine synder. Jeg vil hjem!! Nå får jeg råtne videre på flyplassen og trykke i trynet på baguetter og Toblerone, så får jeg håpe at tiden går fort. #Life.

GOOD BYE FOR NOW

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bikini topp her / truser her / klokke her / solbriller her

____

I WILL MISS YOU BIG TIME

Da har denne mini vacayen kommet til sin slutt. Om ikke lenge kaster jeg meg i taxi på vei til flyplassen, for å så få reisen hjem til kalde Norge overstått. Jeg kan ikke direkte si at jeg gleder meg til å få kuldegradene slengt i trynet så fort jeg lander på norsk jord, men det å komme hjem til min kjære derimot... Det blir fantastisk, det! Denne gangen har jeg faktisk ikke rukket å savne han SÅ mye som jeg alltid klager over (hehe), da jeg føler jeg såvidt har vært borte. Jeg kom tross alt på onsdagskveld, og reiser hjem allerede i dag. 

Nå ser jeg frem imot å få flyturen overstått, jeg hater nemlig å fly alene.. Jeg vet ikke, men det er akkurat som om jeg er helt sikker på at jeg skal dø da, og tanken på å dø helt ensom uten noen jeg er glad i, er trist. Haha herregud, nå høres jeg jo helt psycho ut. JAJA! Jeg har forresten forhåndsinnstilt to innlegg som vil bli postet i løpet av dagen (blant annet et ganske uventet innlegg om Pierre og meg..), så klikk deg gjerne inn igjen senere for enda mer underholding fra denne berta. Sees i Norge, fininger. Puss!

ME X THE JUNGLE

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bikinitopp her / Levis shorts her / solbriller her

____

Hei babes! Herlighet, det er jo søren meg helg nå. Jeg har kommet helt ut av rytmen nå som jeg er bortreist og hver dag føles som en lørdag. Hehe! Beklageligvis bøy GC på en overskyet himmel i dag, hvor typisk er ikke det når det er vår siste dag her nede? Haha! Just my luck... Det skjer meg seriøst HVER eneste gang jeg ferierer. What's up with that?! Uansett - siden været ikke tillot oss å ligge på solsenga fra morgen til kveld, dro vi på et kjøpesenter. Jeg kan ikke akkurat si at jeg ble imponert over utvalget av butikker, men hey - det er like så greit! Jeg har jo shoppestopp! ;) Heldigvis tittet solen frem i to små timer på ettermiddagen, så da kastet jeg meg hjem i en taxi for å få utnyttet tiden best mulig. Prosjekt bli brun ble ikke helt vellykket, haha. 

Nå skjer det forsåvidt ganske lite. Jeg skal straks fikse meg, og så blir det middag og drinker i kveld. I morgen bærer det hjem til Norge! Brrr... God helg, dere. Klem fra meg! 

DERFOR DRO JEG IKKE PÅ VIXEN

Nå som Vixen stod på, var det veldig forventet av dere at jeg skulle være tilstedet på prisutdelingen. Det skjønner jeg for så vidt også, i og med at jeg er en av Norges største bloggere. Grunnen til at jeg ikke dro i år, i likhet med i fjor, er fordi jeg ikke synes slike eventer er.. jeg vet ikke hvilket ord jeg skal bruke? Jeg blir automatisk veldig ukomfortabel i store folkemengder, spesielt når jeg vet at det er mye presse, oppmerksomhet og greier som skjer. Det er dumt at det er sånn, men jeg blir veldig utilpass. I tillegg til det føler jeg ikke helt at jeg passer inn, heller. Jeg kjenner så og si ingen av de andre bloggerne, er ny i gamet og har liksom ikke utvekslet et eneste ord med noen foruten om noen få på nett. Dere vet jo hvordan jeg er når det kommer til å bli kjent med nye mennesker og hele den biten, så jeg tenker ikke å skrive en roman om det enda en gang.

Jeg vet også at flere av de som møter opp på disse eventene er personer med ekstremt sterke meninger om meg, og enkelte av dem har publisert lange tekster hvor de langer ut om meg med tekster som inneholder både hersketekniker og latterliggjøring. Jeg skal være helt ærlig med dere å si at jeg ikke synes det er særlig fristende å støte på disse personene. Jeg har ikke lyst til å dra et sted jeg på forhånd vet at jeg blir dømt, kritisert og snakket stygt om. Det er ingen situasjon jeg ønsker å sette meg selv i. Kanskje litt feigt, ja. Men jeg vil heller være det, enn å dra dit å føle meg veldig, veldig liten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det at jeg ikke vil dra på slike eventer er også grunnen til at jeg ikke har nevnt noe om avstemningen til selve Vixen Blogawards. Så og si alle andre bloggere har bedd om lesernes stemmer, men hos meg har det aldri vært et eneste ord angående det. Og det gjorde jeg med vilje, for jeg vil ikke bli nominert. Nå mener ikke jeg at jeg tror at jeg hadde vunnet en pris uansett om jeg hadde delt det på bloggen eller ikke, men det kunne kanskje vært en større sjanse til å i det hele tatt bli nominert (ikke vinne pris, men nominert!), med tanke på lesertallet mitt. Og det fryktet jeg nesten litt, for da føler jeg nesten at man "må" dra. Dere vet jo hvor flink jeg er på å mase og dele ulike saker som er viktige for meg, så det var mange som reagerte på at det ikke kom et innlegg hvor jeg "spurte" om stemmer haha..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sånn, da vet dere hvordan alt står til haha. Jeg har tenkt lenge på om jeg i det hele tatt skal skrive noe om det, men jeg innså til slutt at det er noe som egentlig er ganske vesentlig å prate om. Så here you go - et dønn ærlig innlegg fra blogg-bærta som valgte Gran Canaria over Grand hotel. Så får vi se da.. Fortsettelse følger - kanskje blir jeg å ta Vixen med storm neste år?

Til slutt må jeg selvfølgelig gratulere alle som stakk av med priser i går! Hurra, hurra, hurra!

ukens spørsmål

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   UKENS SPØRSMÅL   

____

Er du imot pelsindustrien? Eller er det ikke så nøye siden allerede mange andre ikke er imot det?

Jeg er sterkt imot pelsindustrien, og eier absolutt ingen plagg av ekte pels selv. Jeg skal være ærlig å si at jeg har vært dum og naiv i lang tid, og tenkt at "det er vel ikke så ille?". Heldigvis har jeg våknet opp, sett på dokumentarer og satt meg inn i all elendigheten som er tilknyttet den forferdelig groteske industrien. At stakkarslige, uskyldige dyr skal lide for at vi mennesker skal kunne "pynte" oss i en pelskrage, er for meg vemmelig. Jeg kommer aldri til å kjøpe noe med pels, ever. Jeg tror at det er mange som er som meg, som ikke helt har så mye informasjon om hvor jævlig det faktisk er. Gjør meg, og dere selv, en tjeneste å educate yourselves. Jeg lover at dere kommer til å bli direkte kvalme av å se hva så mange støtter opp om. 

 Lurer fortsatt på hvordan det er med toll? Jeg vet at man blir belastet dersom man bestiller for over 300, men ofte gjør mange det slik at de sender det som gave, altså man slipper å betale toll. Lurer derfor på hvordan du har erfart dette fra Sheln?

Det er ganske varierende. Av og til får jeg tollavgift, andre ganger ikke. 

Hvordan planlegger du blogginnlegg for dagen? Kommer det bare naturlig hver dag hva du vil blogge om, eller bruker du mye tid på planlegging?

Du, det kommer veldig an på! Dersom jeg vet at jeg har en travel dag fremfor meg, foretrekker jeg å gjøre klart alle innlegg i forkant, altså kvelden før. Det avlaster så mye! Jeg har en tendens til å stresse veldig når jeg har det travelt, så det med planlegging er alfa og omega når det er mye som skjer. Andre dager kan jeg ta det helt på sparket, og blogge underveis i løpet av dagen om det som måtte falle meg inn.

Var du og Mathias sammen?

Nei, vi var ikke det. Det var bare en spøk som gikk litt for langt, haha..

Er du veldig kresen når det kommer til mat? Sushien du spiser ser veldig kjedelig ut. Greit at du spiser kylling maki, men uten avokado? Liker du ikke å teste ut nye ting?

Jeg er laaaatterlig kresen når det kommer til mat, ja. Det er nesten litt sånn at det blir pinlig, altså. Tro meg, jeg prøver virkelig å slippe meg litt mer løs, men det er ikke så enkelt for meg. Jeg har alltid vært prippen i matveien, og det ser ikke ut til å slippe. Jeg testet en sushibit av Pierre som inneholdt avokado, og jeg syntes ikke det var noe særlig. Så jo, innimellom tørr jeg å teste ut nye ting, men det er sjeldent det faller i smak. Dessverre.

Hvem er det du reiser sammen med? Kos deg. <3

Jeg er i Spania sammen med bestien min Birgitte! Altså, det er så vanvittig deilig her. Vil jo aldri hjem.. Jeg forstår ikke hvorfor jeg fortsatt bor i Norge. Den bitende kulden er lite fristende. Kan vi ikke få sommer og sol året rundt? Please!

Bruker du extentions, eller er det ditt ekte hår?

All natural! For en gangs skyld, haha...

Hallo, kan du snappe mye når du er i Spania?

Absolutt! Jeg skal friste dere i hjel der hjemme i kulden, hehehe. Neida! Men jo, jeg skal se til å oppdatere ekstra mye mens jeg er her nede. Det er jo SÅ fint! Legg meg gjerne til: IsabelSraad, heter jeg.

________

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

JEG ER HELT MÅLLØS

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· LIFE AT THE MOMENT ·

Hello babes! Endelig er jeg tilbake på rommet en liten tur. Jeg prioriterte sol og bad fremfor jobb for en gangs skyld, og det er jeg helt okei med! Hver gang jeg er på ferie bruker jeg å gjøre omvendt, og det fører jo naturligvis til at jeg går glipp av mye som skjer. I dag ønsket jeg bare å nyte til det fulle, so I did! Men herlighet dere, SÅ varmt som det er i solen trodde jeg ikke at det skulle være. Temperaturen er helt nydelig! Jeg kunne ikke hatt det bedre akkurat nå. Livet er fint her, ass. Jeg vil ikkeee hjem med det første.. Dagen i dag har gått til en powerwalk i solen, lunsj på stranden og soling til den store gullmedalje. Jeg SKAL bli brun (eller brunere, rettere sagt..)! Hehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bikini topp her / truser her

____

Hvorfor er Norge er så latterlig kaldt land? En ting er ihvertfall sikkert, og det er at jeg ikke kommer til å bli boende i kulden resten av livet. Basta! 

DET ER IKKE SOM DERE TROR

Okei, hvor skal jeg begynne? Det siste døgnet har vært ekstremt kaotisk og stressende. Flyet mitt til Spania skulle gå 06:40 i dag tidlig, men selvfølgelig ble det forsinket. Ikke bare litt heller, men hele 10 timer. Altså, whyyyy! Ikke nok med at det er utrolig frustrerende i seg selv - jeg skal kun være her et par dager. Hjemreisen er allerede på lørdag. Det er ikke en hel uke som de fleste trodde, noe som forsåvidt ikke er rart da jeg ikke har nevnt det. Denne turen ble veldig spontan bare, så da ble det noen få dager. Forsinkelsen har ført til at jeg får en mindre dag her nede, og det er så irriterende! BLÆ!

Nå er jeg omsider i Spania (endelig), og sitter for øyeblikket i en taxi mens jeg oppdaterer dere. Jeg har fått beskjed om at det er duket for indisk så fort jeg er fremme på hotellet. Det passer meg midt i blinken! Hihi. Nå lengter jeg sånn etter å klemme Birgitte i hjel. ❤

KLUMPEN I MAGEN

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Først og fremst må jeg si tusen takk for alle tips dere har kommet med i forhold til reisen! Jeg setter utrolig stor pris på at dere tar dere tid til å legge igjen en kommentar til meg, det varmer virkelig hjertet mitt! Helt fantastiske er dere. <3 Alle tips er notert, og jeg er klar for et par dager i solen! Dagen i dag har gått til diverse gjøremål som måtte bli gjort innfor reisen. P og jeg har tilbrakt hele dagen sammen, og det skal vi fortsette med resten av kvelden også. Jeg får alltid en klump i magen så fort jeg vet at vi skal skille lag. Jeg vet jo så godt at det kommer til å være et enormt tomrom så fort han ikke er ved min side, for det er jo faktisk slik at vi så og si gjør alt sammen. Og det elsker jeg! Vi er ikke bare kjærester, men også bestevenner. Det er jo slik vår relasjon startet. Vi var kjempe gode venner i flere måneder før vi faktisk gjorde noe med følelsene vi hele tiden hadde for hverandre. Fra og med den dagen han kom til Rhodos i fjor sommer har vi jobbet sammen, spist sammen, ledd sammen, funnet på så utrolig mye fucka og morsomt.. Haha, det er helt ærlig ingen jeg har det så gøy med. Bare det å pusse tenner sammen blir gøy! Da går man bra overens, altså.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selv om jeg på forhånd vet at savnet kommer til å være der, vet jeg samtidig at det bare er sunt for forholdet. Alle har godt av å kjenne på savnet innimellom. Nå var det kanskje litt dårlig timeing i og med at jeg akkurat var i Stavanger og han i Sverige, men heldigvis blir jeg ikke borte alt for lenge. På samme tid er venninne-tid utrolig viktig det også, så det å pleie vennskapet med bestien min de kommende dagene er noe jeg virkelig ser frem imot. Jeg er så takknemlig over å være begavet med så fine venninner, og ikke minst kjæreste, i livet mitt. Jeg er definitivt en vanvittig heldig jente!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genser her / jeans her

____

Nå skal jeg kysse og klemme kjæresten min ihjel! Ah, som jeg kommer til å savne min elskling..

SMALERE MIDJE

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her / lignende choker her / belte her

Etter å ha sett Kylie (shocker) med dette beltet på Instagram, kunne jeg ikke dy meg med å klikke et hjem. Jeg vet ikke helt hva jeg synes? Jeg mener, det er jo kult, men kanskje litt vågalt? Jeg vet ikke. Fordelen er at man får en mye smalere midje da! Hehe, det takker man vel aldri nei til. Hva synes dere? Yay or nay?

Nå kjenner jeg at jeg begynner å bli litt stresset. Jeg må pakke!
 

FOR ALLER FØRSTE GANG...

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå begynner det å nærme seg avreise for denne frøkna! Altså, nå kommer dere kanskje til å noe bli sjokkerte over meg. For aller første gang skal jeg kun reise med håndbagasje! Altså, dersom dere kjenner meg vet dere hvor ubrukelig jeg er når det kommer til pakking og hele den biten. Nå som jeg var tre dager i Stavanger, pakket jeg med meg en stor koffert, og jeg måtte sitte på den for å få den igjen liksom. Det irriterer meg hver eneste gang jeg er på reis, for jeg vet jo utrolig godt at jeg kun blir å bruke typ 5% av alt jeg har drasset med meg. Denne gangen skal jeg ikke gjør det, for en gangs skyld! Jeg kjenner meg nesten litt stolt, haha. Nå gjenstår det bare å se hvordan det vil gå, da.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva synes dere om chokers, forresten? Jeg elsker det! Det kan piffe opp hvilket som helst antrekk, synes jeg. Jeg håper virkelig det aldri går av moten. Hehe! Den jeg har på meg på bildene kjøpte jeg på en random butikk da jeg var i London, men jeg har linket til en som kan minne litt om min. Den er nesten enda litt finere, etter min mening.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her / lignende choker her

______

Nå skal vi en tur til byen for å kjøpe noen nødvendigheter, videre på shoot, spille inn til kanalen, for å så besøke Daniel, Pierres bror. HYL, jeg reiser jo snart! Det blir lite med søvn på meg da jeg må begi meg mot flyplassen rundt 03 i natt. Hello zombie Bella..

UKEN SOM GIKK

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ

Det skjer ikke så mye her, annet enn at jeg irriterer meg over vaskemaskinen som dunker og styrer på. Herlighet, at en maskin kan lage et så vanvittig bråk? Hjelpes. Egentlig burde jeg svinge meg rundt å få gang på pakkingen. Jeg reiser tidlig onsdagsmorgen, så all verden med tid har jeg ikke. Det tar for så vidt ikke så lang tid - alt jeg skal pakke er fine kjoler til middager, shorts og x antall bikinier. Har jeg sagt at jeg gleder meg til sol og sommer?

UKENS NEDTUR

Dette kan dere trolig gjette dere til? Haha, hva annet enn da jeg ikke rakk flyet mitt... Er det mulig! Når det er snakk om fem usle minutter, blir man ihvertfall oppgitt. Så der stod jeg da, furt som f*en og booket nytt fly et par timer senere. Jeg må slutte å være en slik irriterende tidsoptimist as. Jeg gjør jo livet vanskeligere for meg selv, for å si det mildt. Nå får vi håpe at jeg rekker flyet til Spania, da! Hahaha.

UKENS INNKJØP

Jeg har vært veldig flink denne uken! Jeg har ikke shoppet stort, annet enn en reise til Spania som forøvrig skal bli SÅ forbanna deilig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bukser her / topp her / jakke her

UKENS OPPTUR

Å bli gjenforent med jentene mine igjen! Det er så kjipt at vi er fordelt rundt i landet, som gjør det vanskelig å ses så ofte som det vi skulle ønsket. Det å være samlet igjen, var helt fantastisk! Jeg er så vanvittig glad i dem. <3

UKENS HØYDEPUNKT

Mitt nye smil! Det lille hakket i fortanna mi har irritert meg grønn i så lang tid, så det å endelig bli kvitt det er noe jeg er veldig glad for! Nå kan jeg smile i det uendelige, hehe. Føler neeeesten at jeg har et ordentlig hollywood-glis nå! ;-)

UKENS VIDEO

UKENS CRAVING

Etter å blitt introdusert for granateple med vaniljesaus, har jeg ikke cravet annet siden. Altså, aner dere hvor godt det er eller? Jeg er helt frelst! Før strødde jeg kun sukker over, og det er godt det og altså, men med vaniljesaus? Oh lord... YUM! Det må dere love meg å teste ut dersom dere ikke har fra før. Dere vil takke meg, jeg lover! Hehe.

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Jeg har sovet ekstremt dårlig de siste dagene. Jeg har ingen anelse om hvorfor, for god døgnrytme har jeg jo. Dessuten har jeg vært veldig trøtt også, men det å faktisk falle i søvn har nærmest vært umulig. Det er så frustrerende! Det er akkurat som om hjernen nekter å koble av, uansett hvilken tid det er på døgnet.

UKENS TANKE

YouTube, YouTube og atter YouTube. Det er tankene mine kort oppsummert. Vi har filmet non stop, og det liker jeg! Vi har nok aldri vært så motiverte for å levere bra underholdning tidligere. YouTube er jo så vanvittig gøy! Elsker at dere får bli kjent med oss på en mer personlig måte. Det tror og håper jeg at dere også setter pris på! :-)

UKENS MEST LESTE INNLEGG

HAN FORLATER MEG

JEG HAR HOLDT DET HEMMELIG

RUMPEN MIN = 2500 SCREENSHOTS

DET KLIKKER FOR MEG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· 10 THINGS THAT MAKES ME GO INSANE ·

_______

1. Når jeg er på reis, ender jeg ALLTID - uten unntak - opp med å glemme viktige saker igjen hjemme. Nå som jeg var i Stavanger presterte jeg å glemme laderen til kameraet mitt og ansiktsrensen min. Begge de to sakene klarer jeg meg ikke foruten, så dere kan tro jeg irriterte meg grønn over min egen hukommelse. Det finnes neppe noen som er verre på å glemme ting, som det jeg er. Blir helt oppgitt, jeg.

2. Kollektivtransport. Nå er ikke jeg kjent for å ta trikk/buss noe ofte, men de få gangene det skjer, blir jeg påminnet om en faktor som gjør at jeg hater det litt ekstra mye. Hvorfor kan ikke folk lære seg å VENTE utenfor, og la passasjerene få gå AV bussen/trikken FØR de selv går på? Det som er enda verre er de som stiller seg i en fuckings RING rundt døren, slik at man ihvertfall ikke kommer seg noen vei. Seriously?!

3. Å prate i telefon. Jeg liker det virkelig ikke. Spesielt ikke dersom det er noen jeg ikke har noe spesielt kjennskap til. Det går bra å prate med kjæresten, familien og nære venner, men ikke ellers. Jeg blir direkte ukomfortabel av å prate i telefon. Jeg tar ofte meg selv i å la være å svare et anrop. Sært.

4. Mennesker du vet at du ikke kan regne med uansett hva de enn sier. Dersom du ikke ønsker å være med på den turen, hvorfor sier du ja, da? For å så trekke deg i siste liten? Det er enkelte personer som er slik uansett hvilken situasjon det er snakk om. Man bare vet at uansett om personen sier at h*n skal være med på noe, vet du at det ikke er noe hensikt i å ta det ja-et seriøst. 

5. Folk som fortsatt, den dag i dag, klager over at bloggen min blir lest av så mange. Please, det var forståelig da du sa det i starten av karrieren min, men nå? Etter så lang tid med fast tredje plass plassering? Girl, bye. Det er på tide å innse at jeg ikke har tenkt til å forsvinne. Get used to me, eller la være å klikke deg inn for å så irritere deg over meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6. Menn som prøver å flørte ved å plystre etter deg, eller komme med en kommentar lyder noe lignende som dette: "GRRR, SEXY!!". Altså, tror du virkelig at det der vil gi deg napp? Sånn helt seriøst? Det har totalt omvendt effekt! Det blir oppfattet som noe negativt, istedenfor positivt. Ihvertfall for mitt vedkommende. Jeg blir skikkelig irritert og blikker gjerne tilbake. Fysj!

7. At jeg begynner å gråte for absolutt alt og ingenting. Her om dagen fortalte Pierre med hvor mye han elsker meg og at han aldri hadde gjort noe for å såre meg. Flere minutter senere begynte fossen å renne, og jeg kunne ikke slutte. Et annet eksempel er når jeg skulle finne et antrekk å ha på meg, men da jeg aldri fant toppen hylgråt jeg. Hva det er som skjer med meg, har jeg ingen anelse om. Haha, det har kanskje blitt litt mye i det siste for denne frøkna. Jeg tåler visst ingenting, og det er veldig uvanlig til meg å være. Vanligvis gråter jeg så og si aldri, og spesielt ikke foran folk. Det har endret seg i det siste, kan man vel si.

8. Når storesøsteren min spammer meg på messenger. Hun har en tendens til å sende et og et ord, istedenfor en hel setning. Altsåååå, det klikker for meg når telefonen min plinger femti tusen ganger i løpet av et halvt sekund. Jasmine, stoooop it!

9. Jeg ender alltid opp med å gå tom for rene truser. Av en eller annen grunn vasker jeg ikke truser og sokker like ofte som det jeg gjør med vanlige klesplagg, og det merkes alltid i det seneste laget. Da må jeg kaste x antall truser i en og samme vask, for å få fortgang i sakene igjen. Det verste er at jeg aldri lærer heller. Det resulterer i at jeg går kommando frem til trusene er vasket og tørket. Heh.

10. Når jeg kjøper et produkt som viser seg å være rævva. For en stund siden prøvde jeg en ny ansiktsrens til over 1200 spenn, og trodde at den skulle være dunder! Vel, den sugte for å si det mildt. Det er så irriterende når man bruker så mye penger på en liten ting, som viser seg å være et bomkjøp. Finnes det i grunn noe verre?

_______

Hva får deg til å gå på veggen? Fortell meg gjerne, jeg elsker slike punkter!

FØLER JEG ER PÅ PH IGJEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei babes! Hvordan har starten på denne uka vært? Håper den har vært fin! Selv er jeg super motivert, og det er så vanvittig deilig! Denne mandagen har vi kickstartet i gang med produktivt arbeid. I og med at jeg reiser bort i midten av uka, må vi få spilt inn et par videoer før jeg reiser. Vi vil jo legge ut videoer sporadisk, slik at dere får nytt innhold å kose dere med. Vi går virkelig all in for YouTube kanalen, så da er det ikke annet å gjøre enn å filme 24/7 frem til jeg reiser. Hehe! Pierre blir å klippe videoene når jeg er borte. Couples who hustle together, stays together! ;-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dere som følger oss på snapchat vet allerede hva vi har spilt inn, nemlig Snapchat Q&A! Tusen takk til alle som deltok og sendte inn spørsmål! Det setter vi kjempe stor pris på, det skal dere vite. I tillegg til det spiller vi inn en ny episode til "Hjemme hos Pierre & Isabel" i dag. Jeg kommer til å være så vanvittig kamerasky etter denne dagen, haha. Føler nesten jeg er på Paradise Hotel igjen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg holder på å stryke med av sult! Vi har akkurat bestilt sushi, men selvsagt skal det ta 20 minutter før det er klart.. Blæh! Jeg blir så sinnsykt grinete når jeg er sulten as. Det er nesten litt for komisk, haha. Jeg blir til en 10-årig liten brat.

JEG MÅ KOMME MEG BORT

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TIRED OF THIS COLD ASS WEATHER

En ny reise er booket og klar! På onsdag reiser jeg til Spania. Jeg reiser ned til en venninne som allerede er der, så dette skal med andre ord bli en ordentlig jenteferie! Jeg lengter sånn etter sol, havet og paraplydrinker. Ah, dette blir så deilig! Nok et spontant valg, som 98% av reisene mine er. Det er det jeg liker så godt med meg selv - jeg er utrolig spontan av meg, noe som gjør livet mitt veldig uforutsigbart og spennende. Man vet liksom aldri hva som venter meg rundt neste sving. Slik har jeg alltid vært. Nå som jeg blogger og kan ta med meg jobben over alt, så lenge jeg har wifi, kamera og pc, så kan jeg dra hvor jeg vil, når jeg vil. Den friheten verdsetter jeg så enormt høyt! Jeg reiser til Gran Canaria, Puerto Rico. Dersom noen av dere har tips til restauranter, aktiviteter og lignende, hadde jeg satt stor pris på om dere vil dele dem med meg. ♥ Jeg har jo vært på Gran Canaria før, så litt kjent er jeg jo! Jeg gleder meg enormt mye til å kjenne solen steke på kroppen igjen.. GAH! Jeg er så latterlig lei av denne kulden her hjemme. Perfekt timeing å dra bort på, synes jeg! 

· BILDER FRA FORRIGE GRAN CANARIA-TUR ·


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Levis shorts her / lignende topp her / klokke her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bikinitopp utsolgt, lignende her / truse her (gir verdens fineste rumpe!) / lignende magesmykke her / klokke her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her

_______ 

Dette skal bli deilig.

JEG HAR FIKSET PÅ...

Sponset behandling

Jeg har fikset på tennene mine! Lenge har jeg ønsket å sette på fasetter, og det var det som var planen nå når jeg dro til Stavanger. Dessverre har det seg slik at det ikke var plass i munnen min. Da hadde jeg vært nødt til å slipe ned mine egne tenner, for å så sette inn porselen. Det ønsker jeg ikke i en alder av 22 år liksom, hehe. Istedenfor fikset og trikset tannlege Reza med mine egne tenner, og ga meg et helt fantastisk fint resultat! Jeg hadde akkurat som et hakk i den ene fortanna, som gjorde at det alltid la seg mat og smuss der, og det så alltid gult ut (sorry for TMI). Det har irritert meg grønn, for uansett hvor mye jeg har pusset så har det ikke forsvunnet. Reza la i ny fylling og fikset på tanna, og nå er tennene mine perfekte om jeg får si det selv. Hehe! Jeg er kjempe fornøyd med resultatet. I tillegg til det polerte og bleket vi litt.

Haha, jeg ser jo ikke klok ut der jeg ligger! Men hey, hvem gjør det i en tannlegestol? Ikke jeg, ihvertfall! Her ser dere Reza og meg! Jeg har en ekstrem tannlegeskrekk, noe jeg har slitt med siden jeg var en liten jente. Dessverre har det ikke blitt bedre med årene - snarere tvert i mot. Jeg blir livredd så fort jeg vet at det skal ordnes og fikses i munnen min. Med det sagt må jeg få lov til å skryte litt ekstra av Reza. En dyktigere og mer beroligende tannlege har jeg aldri sett maken til. Han er altså så flink! Jeg skal ikke lyve å si at jeg ikke var redd i det hele tatt, men han gjorde hele situasjonen så mye bedre for meg. Dette er en tannlege som virkelig setter pasienten først og følger deg opp gjennom hele timen. Kudos for det!

______

FØR (øverst) OG ETTER (nederst)-BILDER!

Om du holder til i Stavanger-området anbefaler jeg Reza på Tannlegelaget på Ganddal i Sandnes på det sterkeste. Jeg kommer ikke til å gå til noen andre fra nå av. Jeg følte meg så godt tatt vare på, og resultatet er upåklagelig. Denne frøkna kunne ikke blitt mer fornøyd!

· KONTAKT ·

Telefon: 51 66 23 24

Bestill time HER

NÅR SAVNET RIVER I HJERTET


Nå er hjertet mitt helt igjen! Jeg er reunited med the love of my life. <3 Det er nesten komisk hvor lett jeg savner denne mannen. Haha! Det er nesten så gale at jeg blir litt bekymret. Er det egentlig sunt? Jeg føler jeg skriver lignende innlegg som dette hver eneste gang vi er borte fra hverandre, haha. Men halloooo, det er jo slik jeg føler det! Jeg forstår virkelig ikke hvordan mennesker klarer å være i et avstandsforhold? Jeg hadde aldri taklet det. Never ever! Jeg hadde seriøst blitt helt sprø.

Planen resten av kvelden: kjærestekoooos! Det skal bli ubeskrivelig deilig å sovne i armene hans igjen. One hell of a lucky girl!

BYE GIRL, BYE!

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke her

_____

HOME SWEET HOME

I dag var den tredje og siste dagen i Stavanger. Jeg reiste hjem igjen til Oslo i ettermiddag, så nå befinner jeg meg med andre ord hjemme i leiligheten. Jeg savner jentene mine masse allerede! Det må virkelig ikke bli lenge til neste gang.. Skulle så inderlig ønske at de kunne flytte til Oslo, de også. Tenk så koselig det hadde vært! Det er det jeg savner mest med å bo i hovedstaden.. Vennene mine befinner seg mange, mange mil unna meg. Det er ikke bare til å stikke innom dem når jeg vil, liksom. Jeg har troen på at de ender opp med å flytte hit en eller annen gang. Hehe! Evig optimist! Det har vært noen fantastisk fine dager i Stavanger. Nå har jeg fått en god dose med kvalitetstid med jentene mine. Plutselig sees vi igjen!

Nå skal jeg pakke ut av kofferten og spise sushi. Er det bare jeg som har en skikkelig søndags-følelse i kroppen i dag?

SLUTT Å VÆRE SÅ BITTER

Pierre og jeg hadde en samtale om mennesker som har gjort oss ille. Mennesker som har behandlet oss dårlig, vært falske, onde og jeg vet ikke hva. Vi har alle opplevd mennesker som gjør oss vondt en eller annen gang i løpet av livet. Men vet dere? Nettopp det har fått meg til å tro på karma. Jeg er ingen religiøs person, men karma? Det tror jeg på. Det er jeg hundre prosent sikker på at finnes. For absolutt alle som har vært jævlige mot meg, har fått som fortjent. Karma har tatt dem, og det jævlig hardt. Det høres kanskje litt harsh ut, men det er sannheten. Jeg tror virkelig på det at dersom man er et godt menneske, får man også et godt liv. Er man et dårlig, bittert og ondskapsfullt menneske, får man et miserabelt liv. Hva passer bedre å nevne enn den gyldne regel? «Gjør mot andre det du vil andre skal gjøre mot deg».

Jeg har gjort fæle ting jeg også, slik som alle andre. Jeg sitter ikke her å erklærer meg selv som tidenes engel - langt i fra. Men det finnes mennesker som gjør feil, og deretter innser feilen de gjorde, for å så be om unnskyldning. Forstår dere hva jeg mener? Det å gjøre feil er kun mennesklig, og det er noe vi ikke kan unngå her i livet. Det som faktisk er alfa og omega, er å faktisk innse sine feil og beklage seg. Ikke vær en "jeg-skal-ha-rett"-person! En bitter person. Slike mennesker har jeg lite til overs for. Jeg respekterer personen så vanvittig mye mer dersom han/hun faktisk har selvinnsikt nok til å forstå når han/hun selv er i feilen. Slike mennesker verdsetter jeg enormt høyt. Vi trenger flere slike!

Jeg får ofte høre om enkelte menneskene som har spilt en negativ rolle i livet mitt. Noen av dem har gjort livet mitt til et rent helvete som barn. Noen har gjort livet mitt vanskelig i tiden som voksen. Jeg får høre om alt som har skjedd dem i ettertid. Hvordan livet deres er i dag. Jeg har ikke annet å si enn at det er fortjent. «If you're really a mean person you're going to come back as a fly and eat poop».

GIRLFRIENDS & SUSHI

affiliateslenker

     A PERFECT DAY WITH THE GIRLS    

Jeg bråvåknet altfor sent i dag tidlig av at Michelle pratet i telefonen. Planen var å sminke meg, vaske håret og kle meg opp før vi skulle ut på litt forskjellig. Vel, jeg sjekket klokken i panikk før jeg kastet meg opp av sengen. Jeg rakk å gre gjennom håret, ta på meg det første jeg fikk øye på og kaste meg i bilen. Jeg hadde nemlig en avtale i dag som jeg var nødt til å rekke. Jeg har gjort noe med utseendet mitt, som jeg såvidt fortalte dere om i dette innlegget. Det er ingen stor greie sånn sett, men det er en justering kan man vel si? Jeg har vlogget hele prosessen, videoen skal klippes så fort jeg er tilbake i Oslo. Watch out for that! Etter avtalen dro vi å spiste sushi til lunsj og frozen yoghurt til dessert. Det er så surrealistisk å være tilbake i "hjembyen", dere. Vi avsluttet kvelden med film på sofaen, og resten av historien kan dere jo allerede.. Denne frøkna sovnet.

Poncho her / klokke her / solbriller her


Nå henger jeg med Michelle og Elias. Elsker disse menneskene. <3 God natt når den tid kommer, hjerter!

REALITETEN SLÅR MEG I ANSIKTET

affiliateslenk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke her / hårbånd her

Det er helt merkelig hvor hardt realiteten slår meg så fort jeg får kommet meg litt bort og senker skuldrene. Noen ganger merker jeg hvor mye jeg tenker, hvor mye tankene jobber på spreng døgnet rundt. Non stop. Det er akkurat som om jeg gjør det jeg skal og det som forventes av meg på autopilot i slike perioder. Jeg har ikke sovet ordentlig på flere dager, noe som gjør at jeg virkelig lider. Jeg er et av de menneskene som er avhengig av å ha en god natts søvn for å fungere overhodet. Når jeg da går på underskudd av søvn mange dager på rad, sier kroppen og sinnet mitt stopp. I dag var en sånn dag. Det var ikke noe big deal sånn egentlig - dagen har vært kjempe fin, men så fort jentene og jeg kom hjem og benket oss i sofaen for å se på film, zonet jeg helt ut og har sovet frem til nå. Jeg kjenner meg så sliten! Men på grunnlag av hva, egentlig? Jeg har jo ikke hatt det uvanlig hektisk i det siste. Da hadde jeg jo forstått det. Nei, jeg vet ikke. Jeg er klar over at det er mye som skjer oppe i skallen min ihvertfall, så det har nok en sammenheng med det. Det ironiske er at så fort jeg er slik som dette, bruker jeg å skylde på vinteren og mørketiden. Haha! Vel, vel. Hvem hvet!

UTROSKAP, LØNN OG SMINKE

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  UKENS SPØRSMÅL - LET´S GO  

_____

Siden dere tar så mye taxi, har dere noen rabatt når det gjelder taxi? Får dere noe gratis/sponsa ved å bruke taxi? Elr betaler dere fullpris hver gang?

Nope, vi betaler fullpris som alle andre. Men hey, dersom Oslo Taxi vil sponse meg, stiller jeg meg ikke negativ til det! Haha! Apropos taxi: kjør aldri med Norges Taxi. Verre kundeservice skal du lete lenge etter. Dere vet om den hendelsen hvor taxisjåføren stakk av med iPhonene våres? Vel, de fant ut hvem sjåføren var.. Og that´s it. Ingenting ble gjort med den saken. Så nå sitter den idioten (unnskyld språket) med to iPhoner og godter seg. Grattis!

Er du ikke redd for at Pierre skal være utro når det finnes så mange pene og naturlige jenter?

Nei, det er jeg ikke. Dersom jeg hadde vært bekymret for at kjæresten min skal være utro, hadde jeg ikke vært i dette forholdet. Pierre og jeg har et forhold som er utrolig sterkt på grunn av blandt annet tilliten vi har til hverandre. I startfasen var det naturligvis ikke slik - vi var usikre på hverandre og visste kanskje ikke helt hvor vi hadde hverandre? Nå som vi har vært sammen i over et år, har vi fått tid til å bli trygge og stole på den andre. Det er alfa og omega for at et forhold skal fungere bra. Fine jenter finnes det over alt, på lik linje som at det finnes kjekke gutter. Men vi har valgt hverandre, og derfor er jeg ikke redd for at han skal ville være med noen andre. Da hadde han ikke vært sammen med meg, tenker jeg! :-)

Hvor masse penger har du spart hittil?

Akkurat hvor mye penger jeg har på konto synes jeg er en privatsak. Det jeg derimot kan si er at Pierre og jeg har tjent vanvittig bra i 2016, men vi har samtidig levd godt. Veldig godt... Hehe! Vi har kost oss, reist masse, shoppet.. Dere vet jo. Men! Vi har spart også. Det har vi.

Hvilken størrelse har du i jakken?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har den i small! Du finner jakken her.

Kan du lage et innlegg om sminkeproduktene du er mest fornøyd med?

Oh yes! Produktene jeg bruker til hverdagslooken min per dags dato elsker jeg! Virkelig. Jeg er storfornøyd med absolutt alle produktene som jeg sverger til, så nå er et slikt innlegg perfekt timeing. Jeg skal få ordnet det til neste uke, når jeg er hjemme i Oslo igjen.

Litt random spm men, hvilken rettetang bruker du?

Jeg sverger til denne GHD-tangen. Den er helt amazing! Det er denne jeg bruker til å både krølle og rette håret med. Jeg elsker den! Tro meg når jeg sier det, for jeg har nemlig testet ut typ alt som finnes på markedet.

Blir du aldri lei av at dine lesere tilsynelatende ikke eier sperrer for hva de forventer svar på? De fleste av oss vil ta såpass nærgående spørsmål om økonomi, parforhold, familiebakgrunn, og ikke minst kropp som fornærmelser, og i alle fall ikke ha besvart dem. Føles det noen gang urettferdig at andre regler visst gjelder deg? Ja visst har du valgt bloggyrket, men du må vel også ha behov for et eget rom i blant, og opplevelser du vil skjerme for alles innsyn.

Jeg skjønner veldig godt hvor du kommer fra. I blandt kan jeg bli litt frustrert over det faktum at enkelte forventer svar på absolutt alt. Enkelte greier er naturligvis en privatsak, som jeg ikke ønsker å fortelle åpent for absolutt alle å lese. Det at noen ikke har forståelse for det, gjør meg litt lei til tider. Spesielt når disse personene møter meg med sinne og kommandoer når de ikke får svar på spørsmålene sine. Jeg svarer jo ikke av en grunn, liksom. Kjedelig at ikke alle skjønner at jeg også har rett på et privatliv, på lik linje som Ola Nordmann. Men samtidig kan jeg forstå at de stiller spørsmål ved alt, for jeg er ikke akkurat kjent for å holde igjen. Haha.

Siden du har veldig høy lønn, antar jeg at du betaler mye skatt. Hvor mye skatt betaler du?

Jeg betaler toppskatt.

Hvor er antrekket fra?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeansene finner du her, jakken her og sneakers her! Elsker dette antrekket. Laidback og komfortabelt, men samtidig sporty og fresht!

_______

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

FROM ME TO ME

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I JUST UPGRADED

For en liten stund siden unnet jeg meg en ny iPhone 7 Plus! Jeg hadde ikke noe valg da, i og med at min forrige telefon forsvant, så en ny mobil måtte jeg gå til anskaffelse av. Valget falt raskt på 7-en da den er nyest. Hehe. Så teit egentlig? Det er noe med Apple altså, de brainwasher oss alle mann. Jeg har hatt både vanlig og pluss, og jeg må ærlig si at jeg liker plussen best! Det er så deilig med stor skjerm. Jeg kan ikke se for meg å ville gå tilbake til vanlig størrelse noensinne.

En aldri så liten gave fra meg selv til meg selv!

ISABEL TIPSER: JEANS

affiliateslenker

Er det et plagg jeg til stadighet sliter med å finne, må det være jeans. Jeg foretrekker å gå i bukser fremfor kjoler og skjørt. Nå bor vi jo tross alt i Norge også da, så vi har jo ikke så mye valg enn å kle oss godt. Bare legger har blitt lagt på hylla for leeengs! Jeg vil tørre å påstå at jeg har et par freshe jeans i samlingen min, noe jeg konkluderer med at flere av dere også synes, med tanke på antall spørsmål jeg får om hvor både den ene og den andre buksen er kjøpt. I dag har jeg satt meg ned å snikret sammen en liten collage til dere med mine favoritter for øyeblikket. Se så freshe, da!

· MINE FAVORITT JEANS ATM ·

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

______

Dette var farlig for lommeboka, dere. Aner dere hvor hardt jeg motstår fristelsen, eller? Shit ass, nå er jeg stolt over meg selv! Frøken shoppegal kan visst holde seg i skinnet likevel! ;-)

RUMPEN MIN = 2500 SCREENSHOTSAt det kan bli så mye oppstyr rundt et så casual og basic bilde kan jeg ikke helt forstå. Jeg mener, det hadde vært forståelig dersom det hadde vært et lettkledd bilde. Lite visste jeg om at denne snap-en jeg tok i speilet i gangen, skulle få så mye oppmerksomhet. Min mystory på snapchat er tydeligvis veldig interessant, om jeg prøver eller ei. Haha! Jeg undrer hva det er som skaper en så stor nysgjerrighet, som gjør at såpass mange valgte å screenshotte det? En rumpe? Er det så big deal? Er det bare fordi de vet at den er operert? Jeg er oppriktig nysgjerrig faktisk! :-)

Jaja! God morgen peeps. Dersom dere vil se mer av min overraskende interessante snapchat - legg meg til: isabelSraad, heter jeg.

STAVANGER, GAVER OG MIN OBSESSION

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg blir alltid like glad når jeg kommer hjem til bestevenninna mi! Selv om vi ikke sees så ofte som det vi gjorde før, da jeg bodde i Stavanger selv, er alt som normalt når vi først møtes igjen. Michelle og min andre bestevenninne, Birgitte, er virkelig mine sjelevenner. Vi har opplevd så mye sykt sammen opp gjennom årene atte hjelp! Haha, jeg rødmer bare av tanken på mange av situasjonene vi har satt oss selv i.

Akkurat nå driver Michelle å gjør klart til granateple med vaniljesaus, og jeg blogger. Vi skal straks kjøre for å hente Elias også! Planene i kveld er å se på serien Shahs Of Sunset og spise pasta Carbonara. I tillegg har vi vært på butikken, og dere kan jo gjette hva jeg kjøpte med oss hjem? Pannekaker, krem, Nugatti Air og et nytt tilskudd denne gangen: jordbær. Om ikke jeg slutter å spise dette hver dag, kommer jeg til å legge på meg alt for mange kilo innen kort tid. Men det hadde faktisk vært verdt det. Det er jo så forbanna godt! Yummie...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se så snill venninne jeg har, da! Hun hadde gaver til meg. Søt som hun er! Nå skal jeg bli bartender, ser dere! Og leiligheten vår skal dufte godt. She knows me!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg legge bort macen og være sosial! Jeg måtte bare oppdatere en gang til. Klem!

JEG GIDDER IKKE MER


Okei, om jeg var oppgitt over meg selv TIDLIGERE, kan det ganges med tusen akkurat nå. Jeg sitter på Gardermoen. Egentlig skulle jeg landet i Stavanger nå, men istedenfor befinner jeg meg fortsatt i Oslo. Jeg presterte å miste flyet mitt, jeg. Som sagt, jeg er tidenes største tidsoptimist. Jeg var kun fem minutter for sen til innsjekk, noe som gjør det hele enda surere, haha. Fem minutter!! Jeg orker ikke meg selv lenger.. Det ordnet seg hvert fall, jeg bestilte en ny flybillett - til Stavanger skal jeg uansett. Jeg har surret rundt på flyplassen i 1,5 timer allerede, og det er fortsatt 50 minutter til flyet går. Kul start på reisen, gitt!

Vi skrives forhåpentligvis fra Stavanger senere. Haha... Klem!

JEG BLIR SÅ OPPGITT

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Faux fur her / veske Chanel

Hei hjerter! Shit ass, jeg anbefaler ingen å stresse så ekstremt mye som det jeg har gjort denne morgenen. Hva er det med meg? Jeg må være verdens største tidsoptimist. Jeg kommer heldigvis alltid i god tid til avtaler, men tiden før? Et rent helvete. I dag gikk dessuten alt feil i tillegg, noe som er så typisk når jeg ikke har et eneste sekund til overs. Gjett om jeg ikke klarte å miste favoritt skyggepaletten min i gulvet? Tror du den overlevde? ARGH! Nei, nå skal jeg slutte, jeg blir i grunn veldig flau over meg selv når jeg klager over slike små, ubetydelige i-landsproblemer.. Cut the crap, Bella!

Nå har jeg akkurat vært i et møte, og nå skal jeg videre på et intervju med VG. Jeg er nødt til å dra med meg kofferten på intervjuet, for jeg må kaste meg i en taxi til Gardermoen rett etterpå. Phew! I Stavanger venter jentene mine meg, herlighet som jeg leeengter. Krysser fingrer og tær og alt som er for at de neste timene  skal fly super kjapt av gårde, slik at jeg befinner meg med dem fortere enn svint. Jippiii!

2016 RECAP - PART TWO

På tide med andre del av min årskavalkade for året som gikk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg opererte nesen! Det var noen tøffe dager i Istanbul med mye ubehag og smerte. Kaken dere ser på bildet fikk jeg i belønning av min elskede! Det er den beste kaken jeg noensinne har spist. Sånn helt seriøst!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kjøpte mitt første par med Loubouis! Verdens fineste, men vondeste hæler.. Haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg storshoppet som vanlig, året gjennom.. Heldigvis har jeg blitt flinkere på det planet. Kremt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paradise Hotel fest med blant annet denne sjarmøren! Er så glad i dette mennesket. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shootet outfits.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Var på x antall dates med denne flottingen. Her på kino!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi flottet oss på spa. Alltid like deilig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

BOOOM, så var vi plutselig på Gran Canaria! En av flere spontane reiser i 2016.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde bursdag og fylte 22 år.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var å besøkte venninner i Kristiansand!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kvalitetstid med mine små skatter!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shoppingtur til London sammen med min mamma.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poserer, selvfølgelig. Lurer på hvor mange selfies jeg tok i løpet av året...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Back to Istanbul, nok en gang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

... Hvor jeg opererte rumpestumpen, og fikk et hav med hat og kritikk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nøt de første solstrålene!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gikk iført et irriterende korsett i et hel måned etter operasjonen. Den ødela absolutt alle outfits.. Hater den av hele mitt hjerte, haha.

_________

DEL TRE KOMMER SENERE!

HAN FORLATER MEG

Hei, fininger! Hvordan har dagen deres vært så langt? Bra, håper jeg! ♥ Selv er jeg ikke helt i form, dessverre.. Veldig kjedelig med tanke på at jeg skulle på både laserbehandling og bowling med søsknene mine i dag. Begge deler måtte avlyses da helsen kommer først. I morgen skal jeg intervjues av VG til en stor sak, som jeg dessuten er helt sikker på at dere vil finne interessant, pluss at jeg reiser til Stavanger på ettermiddagen. Jeg skal ta godt vare på meg selv i dag, slik at formen forhåpentligvis forbedrer seg til i morgen.


Apropos ingenting.. Min kjære forlater meg i dag. Buhu! Nå som jeg likevel skal til Stavanger, samkjørte vi det like så greit. Han skal hjem til Falkenberg for å sjekke skulderen fra en tidligere skade. Han har nemlig hatt litt problemer med den den siste tiden, derfor er det viktig å se til at alt ser ut slik som det skal! :-) Det er så rart hver gang vi skiller lag. Vi er jo sammen store deler av døgnet, hver eneste dag. Når vi plutselig ikke ser hverandre like ofte, blir vi helt.. rare? Jeg savner han like fort hver eneste gang. Mange sier at man har godt av å savne hverandre litt, men her i huset stemmer ikke det helt har vi kommet frem til. Når vi ikke er sammen, prater vi på telefon eller sms hele tiden. Haha! Denne nyforelskelsen ser ut til å aldri dø ut.

JEG HAR HOLDT DET HEMMELIG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· SECRETS ABOUT YOURS TRULY ·

______

Jeg har gått på innsovningstabletter i fire år i løpet av livet mitt. Fra jeg var 15/16-20 år slet jeg veldig på privaten, noe som resulterte i at jeg ikke hadde sjanse til å "skru av" når jeg skulle sove. Jeg gikk på underskudd av søvn i lang tid, før jeg til slutt kollapset. Jeg sliter ikke med søvnen lengre, og det har jeg heller ikke gjort de siste årene. Takk gud for det! For meg er det veldig slik at hvis jeg har det vanskelig, så er det helt umulig for meg å sovne - uansett hvor trøtt jeg er, eller hvor lenge jeg har gått uten søvn. Det er helt ekstremt. Heldigvis er det lenge siden jeg har hatt det slik! :-)

.       .      .

Jeg har en drøm om å skrive en bok. Ikke hvilken som helst bok, men en om barndommen og oppveksten min. Det har faktisk alltid vært en drøm for meg. Jeg husker at jeg nevnte det allerede da jeg var 12 år, til min daværende barnevernspedagog Vibeke. Det som stopper meg er frykten for å lese tilbake i alle journaler og papir som barnevernet har på meg. Jeg har fortrengt mesteparten, så dersom jeg skulle skrevet en slik bok hadde det vært en viktig del av prossesen. Jeg prøvde å lese litt når jeg var fylt 18 år, men jeg måtte gi meg like fort som jeg startet. Allerede etter snaue 30 minutter ble det for hardt for meg, så jeg la det bort. Siden den gang har jeg ikke turt å gi meg på den reisen igjen.. I tillegg til det har jeg så lyst til å oppfylle den ene drømmen som Pierre og jeg har sammen. Nemlig å åpne en nettbutikk! En ordentlig fin nettbutikk med de fineste klærne du kan tenke deg. Det er absolutt ikke umulig - plutselig skjer det! :-)

.       .      .

Jeg har hatt hund i seks år. Når jeg fortalte at Pierre og jeg ønsker å skaffe oss en pomeranian, kom det inn mange kritiske kommentarer angående det med å ta vare på en hund og hele det opplegget. Jeg har faktisk hatt hund i store deler av mitt liv, derfor vet jeg veldig godt hva det å ha en hun krever av sin eier. Og det er vi klare for! Ikke helt enda da, vi har en reise planlagt i februar, så får vi se etterhvert. Det viktigste for oss er at vi vet at vi har alt på stell før vi går til anskaffelse av en firbent venn. Som jeg gleder meg, dere!

.       .      .

Jeg har bodd et år i beredskapshjem, seks år i fosterhjem og 7 uker på instutisjon. Som dere kanskje forstår, har oppveksten min vært ekstremt kaotisk og vanskelig, noe som gjenspeiles i alle de forskjellige stedene jeg har blitt "plassert" på av barnevernet. Det er mye av grunnen til at jeg er så selvstendig som voksen, for jeg har i grunn bare hatt meg selv å finne trygghet i i løpet av årene som liten. Ikke hadde jeg en mamma å stole på, og hvert fall ikke en pappa. Søsteren min ble dessuten plassert i et fosterhjem på andre siden av landet, som om ikke det at vi ble skilt var vondt nok i seg selv. Ah, den tiden av livet mitt får jeg vondt av å tenke tilbake på. Nettopp derfor gjør jeg det så sjeldent som det jeg gjør.

.       .      .

Når jeg skal reise, kjører jeg i 98% av tilfellene en veldig casual og naturlig look. Ergo: null sminke og oppsatt hår. Det at jeg går sminkefri, er grunnen til at jeg liker å gjemme meg bak et par med store solbriller på flyplassen. Det er absolutt ikke fordi jeg tror jeg er så viktig eller "kjendis", men helt enkelt fordi at jeg ikke ønsker å flashe mitt sminkefrie ansikt. Haha. Slik har jeg alltid vært, til og med før jeg ble kjent.

.       .      .

Jeg har to minnekort fulle av bilder fra tiden før PH og frem til nå. Jeg sletter ikke bildene på grunn av at jeg liker å se gjennom de en gang i blandt. Jeg synes det er så fascinerende å se hvordan jeg endrer meg utseendemessig - sminken, håret, klesstilen.. You know! Når jeg ser bilder fra et år tilbake i tid blir jeg helt.. stum? Forskjellen er STOR. Ikke at det i seg selv er så sjokkerende for meg, men det å se det svart på hvitt gjør det liksom så.. virkelig? Jeg vet ikke.

 

UKEN SOM GIKK

affiliateslenker
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shorts her / genser her

AKKURAT NÅ

Jeg sitter godt plassert i sofaen hjemme hos Daniel med resten av gjengen. Det spilles Mafia på PS4, så dere kan jo tro at jeg heller blogger for dere, istedenfor å se på mens de gamer. Haha! Jeg har i overkant med energi som jeg kjenner at jeg har behov for å få utløp for, så det spørs hvor lenge jeg klarer å sitte stille. Jeg har en travel morgendag fremfor meg, så om jeg er smart burde jeg slappe av i kveld.

UKENS INNKJØP

Litt klær og flybilletter til Stavanger. Jeg reiser på onsdag! Jippiii.

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER (denne har jeg i beige fra før, verdens fineste kjole!) / 5. HER / 6. HER

UKENS OPPTUR

At søsteren min har opprettet seg en blogg! Det er jo super gøy! Når sant skal sies hadde jeg aldri trodd at det noensinne skulle skje, da hun aldri har hatt interesse for blogger sånn generelt. Jeg synes det er kjempe gøy at hun blogger, da! For to dager siden lå hun til og med på 8. (!!!!!) plass på topplisten! Hvor sinnsykt er ikke det? Hun var SÅ glad, haha! Ringte meg sikkert 50 ganger i løpet av dagen. Søtis! Hun har skrevet mye om meg også, haha. Dere skjønner jo, hun er like personlig som det jeg er på bloggen min. Les bloggen hennes HER!

UKENS HØYDEPUNKT

Hva annet enn hendelsen jeg fortalte om forrige uka, da damen på restauranten var helt sikker på at jeg var Kim K? Hahaha! Jeg er så teit! Men hallo, dere aner ikke hvor glad jeg ble. Jeg fikk adrenalin, liksom. SÅ stor fan er jeg av the queen herself, altså. Jada, jada..

UKENS VIDEO

 
 

UKENS CRAVING

Bakt potet med kryddersmør, bacon og ost! YUMMIE. Jeg fikk slukket cravet da Raija og jeg dro på middagsdate og bestilte oss nettopp dette. Jeg spiser det så sjeldent, og det kan jeg ikke forstå. Jeg mener, det er jo så utrolig godt? Og ikke minst lettvint å lage. Det eneste negative faktoren er at det tar lang tid.. Og så har jeg hatt usedvanlig stor lidenskap for pannekaker med Nugatti Air og krem. Sunnheten sjæl!

UKENS IRRITASJONSMOMENT

At det er så forbanna glatt ute! Jeg har vært på nippet til å skli rett på ræva SÅ mange ganger at jeg har mistet tellinga. Tenk om det hadde skjedd da, og jeg hadde landet på rumpa? Ajjj! Da hadde jeg nok vært nødt til å fikse den ytterligere en gang, haha. Jeg tuller om det hele tiden. Lol! Måtte jeg nå bare overleve til disse minusgradene forsvinner, dere. Krysser fingrene!

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tights her / topp utsolgt - lignende her / smykke her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Two piece set HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genser her / skjørt her / smykke her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans her / lignende topp her / smykke her

UKENS NEDTUR

Når jeg må tenke meg ordentlig godt om for å komme på en negativ faktor den foregående uken, da vet jeg at uken har vært fin! Jeg kan faktisk ikke komme på noen nedturer, jeg? Det er jeg veldig takknemlig for! Ja til flere slike uker, hehe.

UKENS TANKE

Jeg merker hvor god disiplin jeg har på meg selv nå som jeg ikke shopper like mye som før. Jeg mener, det finnes jo så latterlig mye fint jeg har lyst til å unne meg selv, men jeg klarer å la være! Det å se pengene øke på konto er mye mer tilfredsstillende enn å waste dem på tull og tøys. Det har jeg erfart.

UKENS MEST LESTE INNLEGG

200.000 KR I MÅNEDEN, PH, BARN +++

JEG LEGGER MEG UNDER KNIVEN IGJEN

DET SOM KOM UT AV HENNES MUNN, GJORDE MEG STUM

meg + guttaboys

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sushi og godt selskap! Denne mandagen har vært nokså fin, altså! Ikke at jeg er overrasket - jeg liker jo faktisk mandager. Det er lenge siden jeg har hatt en ordentlig kjip blåmandag, og godt er det. Jeg har rukket å prate med regnskapsføreren min, vært en tur på jobben til Raija på Beautyhouse og fått satt på et nytt sett med vipper. Vippene mine er sååå fine nå, jeg viser dere senere. Det er skummelt hvor fort jeg har blitt avhengig ass. Jeg kan ikke se for meg at jeg kommer til å slutte med vippeextentions noensinne. Det er jo så lettvint og ikke minst fint.

Nå skal vi chille videre med Daniel og Carl Aksel. Og selvfølgelig lille Percy. Den hunden altså...  Smelter hjertet mitt like mye hver gang jeg ser han.

SLIK HAN LIKER MEG BEST

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A SUNDAY WELL SPENT

Hei fininger! Hvordan har deres søndag vært? Slapp, håper jeg! Hehe. Selv har jeg hatt en koselig dag sammen med småsøsknene mine. Som vanlig savnet vi storesøster, Jasmine, men men.. Sånn er det når hun bor i Tromsø, og vi i Oslo. Uansett.. Vi så filmen "The Impossible" som er en film basert på en sann historie om en familie som var i tsunamien i Thailand i 2005. Den filmen er så sterk. Anbefales på det sterkeste! Vi hadde det så koselig at jeg til og med glemte å ta bilder.. Wups! Etter kosekvelden vår var over, tok jeg fatt i øreproppene og gikk meg en en tur. Jeg behøvde å lufte tankene litt. Det er virkelig undervurdert det der. Frisk luft hjelper på! Jeg husker da jeg ble fortalt det når jeg var yngre. Jeg fnyste det bort, og tenkte at det var heeelt dust. Things change, folks!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

.  .  .

Nå er planen å legge meg ned i sengen og bare dra meg.. Ikke fordi jeg er spesielt sliten eller trøtt, men mest fordi at det er søndag. Hehe! Jeg har på meg mitt nye favoritt antrekk, som dere kan se på bildene. Tightsen er det mest komfortable plagget jeg eier, sånn helt seriøst. I tillegg sitter den som et skudd på kroppen. Jeg elsker den! Fun fact: Pierre liker meg best i slike klær. Heldige meg, som slipper å pynte meg i stive og ukomfortable klær for mannen. Hehe!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tights her / topp utsolgt - lignende her / smykke her

_____

Se til å få ladet batteriene resten av kvelden - i morgen er det mandag! Klem. 

ET NYTT KAPITTEL I LIVET MITT

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LETS DO THIS

Da er årets første uke offisielt over. Jeg er definitivt en av de som verdsetter et nytt år høyt. Jeg tror på at ett nytt år betyr nye muligheter. Blanke ark. På nyttårsaften i fjor var jeg for første gang ordentlig giret på det nye året. Eller, det var kanskje det første året jeg virkelig trodde på meg selv, at jeg kom til å oppnå noe stort de 12 kommende månedene. La oss konkludere med at året 2016 har vært helt fantastisk for meg når det kommer til business og karriere-delen. For der har jeg jammen overgått meg selv, og jeg er så vanvittig stolt! Et eget innlegg om alt jeg ikke har fortalt om angående året som var, kommer senere. Nå er jeg klar for et nytt kapittel i livet, nemlig 2017. BRING IT ON!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· MINE NYTTÅRSFORSETT FOR 2017 ·

____

PRESTERE BEDRE PÅ JOBB

Jeg ønsker å skrive enda bedre tekster, ta finere bilder.. Ja, rett og slett levere bedre material. Jeg vil at bloggen skal tas til «the next step»! Bloggen er mitt hjertebarn, min stolthet.. Jeg vil at den skal skinne som aldri før! Jeg skal være like personlig og åpen med dere som det jeg alltid har vært. Kanskje jeg tørr å lette enda mer på sløret?

SPARE, SPARE, SPARE!

I slutten av året skal jeg se på sparekontoen min, og være ekstremt stolt! Dette er definitivt året for sparing. Det er seriøst mitt hovedfokus. Jeg har wastet svimlende høye summer på tull i hele 2016, og det irriterer meg grønn. Man kan trygt si at jeg har levd i nuet, for å si det sånn. KREMT! Jeg er sjeleglad for å ha regnskapsføreren min Geir med på laget. Han er streng og bestemt - akkurat det jeg trenger!

REISE TIL LA, DUBAI OG MALDIVENE

Haha, dobbeltmoralsk? Først maser jeg om sparing, og så kommer dette punktet. Heh! Poenget er at jeg elsker å reise, og det skal jeg unne meg uansett. Planen er å dra til destinasjoner jeg har drømt om, istedenfor å waste penger på småturer som bookes helt spontant. Det er der pengene blir kastet ut vinduet. Los Angeles, Dubai og Maldivene er destinasjoner jeg alltid har drømt om, og det skal jeg få til i år! Så langt jeg er flink med sparingen da, og det er fortjent!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans her / lignende topp her / smykke her

.   .   .

TØRRE Å MISLYKKES MER

Hva er det verste som kan skje, egentlig? Jeg vil våge å ta flere sjanser! Det er så ofte at jeg tar meg selv i å droppe noe, da det kjennes ut som at det er for "skummelt", eller at det ikke er "verdt" sjansen. Det er jo så teit! For HVA er det verste som kan skje? Går det til helvete, så har jeg uansett lært noe av det. Går det bra, er det jo helt fantastisk!

SLUTTE Å SLØSE TID PÅ FEIL PERSONER

Det høres kanskje litt egoistisk ut, men jeg har opplevd så mye shady i året som var. Ikke alle vil mitt eget beste, og ikke alle ønsker å være i mitt liv av de riktige grunnene. Jeg er dårlig på å innse det før jeg har blitt ordentlig såret, og det er naturligvis ikke noe gøy. Det er noe jeg vil være foruten dette året. Jeg skal bli flinkere på å sile bort all negativitet og dårlig energi. Positive vibes only! 

____

Hva er dine nyttårsforsett?

200.000 KR I MÅNEDEN, PH, BARN +++

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  · UKENS SPØRSMÅL - LET`S GO ·   

_____

Tjener du 200 000 kr i måneden eller hver tredje månde?

Hver måned. Jeg har lønning en gang i måneden, slik som alle andre med "vanlig" jobb. Med det sagt har jeg ikke hatt SÅ høy månedslønn gjennom hele 2016. Det var vel det siste halvåret jeg gikk fra ca. 100.000 kroner i måneden, til 200.000 (før skatt). Det er mange som tror jeg overdriver eller lyver, og det var nettopp derfor jeg la det ut på snapchat den ene gangen, når jeg fikk lønn (isabelsraad). Haha. Jeg elsker å motbevise kritikere/hatere.

Hvem fra Paradise Hotel har du kontakt med nå?

De jeg har kontakt med er Pierre (obviously), Sara, Linn og Mathias. Alle de nevnte har blitt utrolig gode venner av meg, og noen jeg har blitt vanvittig glad i! Dessverre bor Linn i Polen, Sara er på eventyr i Australia i flere måneder og Mathias jobber i Hemsedal. Det er litt kjipt da vi ikke har mulighet til å møtes så ofte, så vi tyr mest til telefonsamtaler og messenger! Det funker fint det også, selv om savnet er stort!

Har Pierre lappen?

Pierre har lappen, ja! :-) Den tok han da han var 18.

Er 200.000 kroner i lønn før eller etter skatt? :) Setter du av penger på en egen konto til skatt?

Det er før skatt! Ja, det gjør jeg. Jeg får utbetalt en viss sum til min egen brukskonto hver måned, hvorav den største parten av lønnen blir satt inn på sparekonto. I tillegg til det har jeg egen konto til skatt, også. Alt dette hjelper regnskapsføreren min med, jeg har jo ikke så mye kontroll lengre. Nå er det full fokus på sparing. Jeg må jo kjøpe hus og bil en eller annen gang, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har ett spørsmål! Det er ikke ment frekt eller noe sånt, men jeg lurer bare rett og slett på om hvordan du synes du fremstår og hvorfor du vifter og drøsser med penger på sosiale medier?

Det er vanskelig å si hvordan jeg fremstår, men slik jeg forsøker å fremstille meg selv kan ofte mistolkes. For at alle skaper jo sin egen oppfatning, uansett hvordan jeg er. I blandt blir det kanskje feil, og det kan ikke jeg gjøre noe med i alle tilfeller. Jeg prøver å fremstille meg selv som den jenta jeg er, så godt jeg kan! For å besvare det med penger: grunnen til at jeg vifter med penger og viser frem saker er fordi at jeg en gang i tiden ikke hadde noe som helst. Det fantes en tid hvor jeg ønsket at jeg hadde alle disse tingene, og jeg kan forstå at det kan se ut som jeg skryter. Mens i realtiteten er det bare jeg som er stolt og glad. Nå som jeg har det, nyter jeg veldig av det. Og det kan gjerne oppleves som skryt for andre.

Du kan ikke fortelle litt om hvordan du tjener så mye da? Bloggere som tjener godt er de som har vært i bransjen lenge. Du har liksom holdt på noen år bare. Ikke for å være frekk, men er bare nysgjerrig. Normale folk tjener gjerne 20-30 000, så det er jo litt forskjell. Har du mye sponsing? Skjønner på en måte ikke hvordan din lille blogg kan fra inn så mye. Håper du svarer i innlegg :) godt nyttår!

Det har ikke så stor betydelse hvor lenge man har blogget, faktisk. Man behøver ikke være i bransjen lenge for å tjene godt. Det jeg tjener penger på er klikk, sponsing, reklame og annonselenker. Jeg er signert for Side2/Nettavisen, og med en slik avtale jobber man med salg og annonser på et helt annet nivå, versus dersom man ikke er signert. Og jeg vil bare påpeke at min blogg slettes ikke er liten, hehe! Jeg har 25.000-30.000 lesere hver eneste dag, med en toppplassering. Det vil jeg ikke kalle en liten blogg, akkurat :-)

Hvilken shampoo bruker du?

Jeg bruker shampoo og balsam fra Hempz! Denne er helt fantastisk. Tilfører masse fukt til mitt ellers så tørre hår. Denne har jeg sverget til helt siden november, tror jeg? Jeg har brukt den ganske lenge sånn egentlig, men jeg bruker den fast når jeg kjenner at jeg behøver fuktighet.

Har du og Pierre planer om å få barn?

Ja, absolutt. Pierre er veldig klar for barn nå faktisk, mens jeg er ikke helt der enda. Dere vet jo hele den historien.. Jeg vet at Pierre er den mannen jeg ønsker å stifte familie sammen med, og jeg gleder meg til den dagen kommer. Men enn så lenge synes jeg at det med å få barn er vanvittig skremmende og skummelt. Jeg lurer sånn på om jeg kommer til å bli klar noen gang? Jeg er bare så sinnsykt redd for å ikke være en god forelder. Jeg vet ikke. Jeg synes det er skummelt, som sagt.

Hva jobbet du med eller studerte, før du begynte og blogge?

Før jeg begynte å blogge på fulltid, og før Paradise Hotel-deltakelsen studerte jeg vernepleier og jobbet på parfymeriet Fredrik & Louisa. Jeg stortrivdes i jobben, men ikke på studiet, så derfor droppet jeg ut. Det var ikke noe for meg likevel. Jobben på parfymeriet synes jeg derimot var super gøy! Sjefen min var fantastisk (Annika, du er verdens beste sjef!), å jobbe med sminke var midt i blinken for meg og jobben var veldig sosial i seg selv. Sistnevnte er noe jeg savner. Det er ikke så veldig sosialt å blogge, akkurat. Hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvilken bil er drømmebilen din?

Sort Range Rover med beige interiør. Det er så utrolig lekkert! Ah, jeg drømmer meg bort... Ferrari er jo ikke så aller verst de heller, hehe.

Har du lite å blogge om?

Nei, det vil jeg ikke påstå, kjære anonym :-) Dette er en livsstilsblogg, hvor jeg så og si bruker den som dagbok på nett. Ikke alt trenger å være et veldig meningsfylt innlegg. Litt hverdagsprat og tanker inn i mellom er det ofte av på bloggen min! MEN, om det er noe du savner, er det bare til å si ifra! :-) Jeg ønsker selvfølgelig å levere det dere lesere synes er interessant.

Hvorfor klikket du sånn på Pierre da han ga tilbake i videoen? Du gjorde jo mye mot han, men med en gang han gir tilbake klikker du og blir voldelig? Blir du ikke flau?

nrI6RRIfIW0

Dette er videoen det er snakk om. Jeg reagerte slik jeg gjorde fordi jeg endelig hadde sovnet etter 26 timer uten et eneste sekund med søvn. Når jeg blir vekt med å "drukne" (haha), ble jeg rimelig forbanna. Men, jeg hadde kanskje en litt for voldsom reaksjon, men jeg skylder på live søvn, hehe. Sinnet mitt gikk like fort over, og vi lo godt av det hele. :-)

______

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

JEG TRENGER DERE

Hei igjen, babes! Planen var å ikke blogge mer i dag, men så kom jeg på en liten sak. Jeg er, på lik linje som dere, dødslei av headeren min. Hvor lenge har jeg hatt den nå, tro? Jeg vet ikke, det eneste jeg vet er at det er såpass lenge at vi alle vil spy. Så, det jeg lurer på er om jeg har noen dyktige lesere som er flinke med den slags? Å lage en header, altså. Isåfall hadde jeg blitt veldig glad dersom noen ønsker å lage en til meg, med bildene som er brukt i dette innlegget. Du velger selv om du ønsker å kun bruke et, eller flere bilder. Det eneste dere behøver å tenke på er at den må være 880 px i bredde! :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Send inn til Isabelraad@hotmail.no! 

Jeg velger den som faller meg best i smak, og gir vinneren en shoutout på valgfri sosiale medier. ♥

DET ER VANSKELIG Å IKKE LE AV HENNE

Jeg har helt glemt av hvor fantastisk godt det er med pannekaker. Hei, forresten! Alt jeg har i tankene i dag er faktisk pannekaker. Pannekaker med Nutella og krem. Vi spiste nemlig det i går kveld.. YUM! Æh, det er lørdag folkens! Jeg våkner alltid opp med ekstra godt humør i helgene, selv om det i grunn ikke er så veldig stor forskjell på hverdag og helg for meg. Likevel er det noe med helgefølelsen som gir meg en indre glede.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For øyeblikket sitter jeg godt plassert i sofaen og ser på Ellen Degeneres. Jeg har ikke ord for den dama! Hun er tidenes queen, sånn helt seriøst. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har ledd høyt så langt i løpet av episoden. Det er klin umulig å ikke le av henne! Fantastiske Ellen. Det er faktisk et veldig godt tips: dersom du er litt nedfor, sett på en episode med henne, så kan jeg nesten garantere at du vil trekke på smilebåndet. Pierre skjønte nada da han hørte meg i full latter da han fortsatt lå i senga. Hehe! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk forresten en vanvittig respons på mitt forrige innlegg. Jeg skjønner at de fleste ikke sier seg enige i damens påstand, og det er helt okei for meg. Jeg synes ikke selv at jeg er en vandrende kopi av Kim, men det er ikke så rart at jeg ble glad når jeg fikk høre det, når Kim K er en dama jeg synes er fantastisk fin! Ikke ta alt så seriøst, folkens :-) Det gledet meg å få høre den kommentaren i går, selv om JA - jeg vet jo like godt som dere at Kim og jeg ikke er tvillinger. Hehe!

DET SOM KOM UT AV HENNES MUNN, GJORDE MEG STUM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da var dagens ærender og planer overstått, og jeg er godt plassert i sofaen hjemme! Jeg fikk tatt igjen litt kvalitetstid med fine jenta mi Raija, noe som alltid er like hyggelig! Det er få jeg klikker så bra med, som det jeg gjør med henne. Soulsister for sure. Jeg er bare nødt til å fortelle dere om dagens hendelse. Da vi gikk gjennom restauranten for å finne et bord, stoppet en dame meg opp i det vi gikk ved bordet hennes. "Unnskyld, prater du norsk?", spurte hun meg helt forbauset. Da hun forstod at ja, det gjorde jeg, fortalte hun meg at hun var HELT sikker på at det var Kim Kardashian som kom gående. Hahaha! Dere kan jo gjette hvor glad jeg ble! Jeg ble stum i et lite sekund, før jeg takket henne varmt. Haha, hun må jo lure fælt på hva det var jeg takket for.. Og nei, det var ingen fan som skulle være snill. Hun var en godt voksen dame, og det gjorde det hele tusen ganger bedre. Hehe! Jeg har mast hull i huet på både Raija og Pierre siden det skjedde - dette her var et stort øyeblikk for meg. Haha, jeg ser jo nå at jeg høres helt tragisk ut, men come ooon. HVEM hadde ikke blitt glad for å få høre det?! Så lenge du er en Kim K fan, da. Noe jeg definitivt er.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så der ser dere! Jeg har så absolutt oppnådd det jeg ønsket med operasjonene ;-) Neeeeeida. Haha! Mvh. Kim Kardashian.

DAGENS SHOOT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«ME ME ME ME ME»

Sorry for spam - sånn går det når man blir over gjennomsnittet fornøyd med shooten. Heh wups! ;-) I dag synes jeg at både håret og sminken min er on fleek! Det er viktig å verdsette disse dagene hvor man faktisk er tilfreds med utseendet. Det finnes selvfølgelig tusen viktigere saker enn utseendet, men det skal være lov å sette pris på seg selv likevel! Hva synes dere om jakken forresten? Jeg vet ikke hva jeg synes, meningene mine er fifty-fifty. På den ene siden synes jeg den er edgy og kul i og med at den er litt annerledes. På den andre siden er den kanskje litt vel spesiell? I don't know. Fortell meg gjerne hva dere synes! Jeg har forresten kjøpt den her. :-)

Jeg skal straks avgårde på et møte, deretter bærer det videre på tusen forskjellige ærender. Senere skal jeg på middagsdate med jenta mi Raija, før kvelden avsluttes med brynstime. Jeg har en hektisk, men innholdsrik dag fremfor meg! Akkurat slik jeg liker det. Ønsker dere en super fredag videre. Hold ut, snart er det jo helg! Stor klem fra en overfladisk Bella. 

SØSTEREN MIN BLOTTLEGGER MEG PÅ NETT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HOLD DERE FAST! Søsteren min har begynt å blogge! Herlighet, det er helt surrealistisk for meg å skrive den setningen. Dette er virkelig noe jeg ALDRI hadde trodd, haha. Hun er ikke en typisk blogg-jente (om man kan si det?), og jeg har fått inntrykk av at hun synes at alt med denne bloggverdenen er litt for rosa og litt for materialistisk. Til tross for det, har hun nå opprettet sin egen blogg! Det synes jeg er utrolig gøy, spesielt med tanke på at vi bor i to helt forskjellige byer. Hun studerer i Tromsø, noe som gjør at vi ikke sees så ofte som jeg skulle ønske. Nå som hun har blogg blir det lettere for meg å få et ordentlig innblikk i livet hennes, akkurat slik som hun har gjort med meg via min blogg. Dette blir bra! Nå får vi se da, plutselig er begge søstrene Raad Norges toppbloggere. ;-) Les gjerne hennes blogg, du finner den her!

Hun har altså blogget i et par dager nå, og hun har allerede blottlagt meg på bloggen sin, og fortalt ting jeg aldri har delt før. Takk Jasmine... Les innlegget HER.

JEG LEGGER MEG UNDER KNIVEN IGJEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da er flybillettene i boks. Onsdag neste uke reiser jeg til min kjære hjemby Stavanger, som jeg har et hat/elsk forhold til. Denne gangen drar jeg for både business and pleasure. Jeg skal tilbringe masse kvalitetstid med bestevenninnene mine (savner de alt for mye!), ooog legge meg under kniven igjen. Litt usikker på om jeg kan kalle det det? Dere får bekrefte/avkrefte det senere, når jeg forteller hva jeg skal utføre. Det blir i det minste ikke Istanbul-tur denne gangen, haha. Jeg utfører det på torsdagen, og på dagene som etterfølger skal jeg som sagt ofre all tid og energi på venner. Jeg gleder meg masse til å se dem igjen! Jeg kan ikke utelate å nevne at jeg ble totalt knust forrige gang jeg var der, da jeg oppdaget at min favoritt restaurant hadde lagt ned. Så denne gangen får jeg jakte på et nytt sted som kan ta hjertet mitt med storm!

Etter 20 år i Stavanger, er det absolutt det stedet jeg kjenner mest ro i. På en merkelig måte. Selv om jeg i utgangspunktet ikke har trivs så mye blant menneskene, og generelt følt at jeg har en helt annen mentalitet enn de typiske A4-menneskene som bor på Bryne, hvor jeg bodde de siste årene, er det godt å være der en sjelden gang. Alt er så mye roligere der. Her i Oslo er alle menneskene man støter på stresset og det er fullt liv tjuefire timer i døgnet. Det er den største forskjellen jeg merker på Stavanger og Oslo faktisk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg grugleder meg til selve inngrepet, men ettersom jeg skal være i godt selskap dagene etter, blir jeg beroliget likevel! Jeg vet at jeg kommer til å bli veldig fornøyd når alt er overstått, men jeg har kjenner at jeg frykter hele prosessen i forkant. Er dere spente på hva det er? Jeg viser dere resultatet og forteller om alt neste uke. 

JEG HAR IKKE KONTROLLEN SELV LENGRE

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GJESP... Først og fremst vil jeg takke for alle tipsene dere kom med i går kveld.  Jeg klarte det! Jeg sovnet dog litt tidligere enn jeg egentlig hadde tenkt. Når klokken tikket rett over 18:00 klarte jeg ikke holde øynene opp lenger. Da kastet jeg inn håndkleet og la meg. Og nå dere, nå er døgnet vendt! Jeg stod opp 05:30 i morges, tjooohei. Det føles fantastisk deilig! Uansett. Dette er neppe så interessant for andre enn meg selv, haha. Nok om noe så kjedelig som døgnrytme! Nå har jeg akkurat fikset meg, og skal straks løpe ut døren. Vi skal på møte med YouTube-nettverket vårt, og etter det skal jeg treffe en venninne kjapt. Vi vlogger forresten i dag også, og tenker å spille inn Snapchat Q/A senere. Så om dere vil stille oss spørsmål i kveld: legg meg og Pierre til på snap! Jeg heter IsabelSraad, og Pierre heter Pi3rreh

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I morges hadde jeg mye dødtid som resulterte i litt nettshopping. Noen av dere har kanskje lagt merke til at jeg ikke handler like mye som det jeg gjorde tidligere. Det er fordi at jeg har overgitt all "makten", når det gjelder økonomien min, til regnskapsførere min Geir. Året 2017 er året for sparing, huskjøp og forhåpentligvis bilkjøp. Derfor ligger jeg litt lavt på shoppingfronten for tiden, og det vil jeg gjøre en god stund fremover. Misforstå meg ikke - shopping blir det jo uansett. Dere vet hvordan jeg er, hehe. Men meningen er at jeg skal bli mye, mye, mye flinkere! Det er trist å innrømme, men jeg har ikke så god kontroll på dette med økonomi selv. Derfor har jeg overlatt styringen til Geir! Her er i hvert fall hva jeg klikket hjem i dag:

· A LITTLE SHOPPINGSPREE ·

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER (denne har jeg i beige fra før, verdens fineste kjole!) / 5. HER / 6. HER

____

Nå må jeg løpe! Vi skrives senere. Klem!

JEG ANGRER MEG IHJEL

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BLÆÆÆÆ, dere forstår ikke hvor ille jeg har det akkurat nå. Som kjent har jeg dessverre påtatt meg en helt forferdelig døgnrymte den siste perioden. Helt siden jul har jeg ikke lagt meg før 05-06 på morgenen. At det i det hele tatt er mulig, dere... Argh, jeg angrer meg ihjel! Å snu døgnet igjen er jo ren pining/lidelse/tortur. Det verste jeg vet er å sove lenge på morgenene (ja folkens, mirakler kan skje), og derfor har jeg naturligvis blitt veldig frustrert over denne håpløse døgnrytmen. Så! I natt tok jeg tak i problemet. Jeg har døgnet siden i går. Altsååååå jeg har det så jævlig akkurat nå at det ikke engang er liiiitt morsomt! Rundt klokken 05:00 i natt dro P og jeg til Deli De Luca å kjøpte med oss et lass med Red Bull. Nå er alt slukt, og her sitter jeg.. Trøtt og jævlig. Det er så sykt hvor mye mer inkompetent man blir så fort man ikke får nok søvn. Bare det å skrive dette innlegget har tatt meg overdrevent lang tid. Jeg føler meg SÅ dum, dere. Haha. Heldigvis vet jeg jo hvorfor det er tilfelle for øyeblikket. Jeg mener, vanligvis har jeg jo en IQ på nivå med Einstein ;-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genser her / skjørt her / smykke her

Det er ikke mange timene siden jeg fortalte Pierre hvor lekende lett dette var. Vel, jeg kan trygt si at jeg trekker det rimelig hardt tilbake. Jeg sliter ekstremt med å holde øynene oppe nå at jeg.. Ja, jeg vet fanken ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg kan ikke sovne før tidligst 20:00, slik at jeg sover hele natten gjennom. Vi får nå se hvordan det går! Akkurat nå ser det rimelig mørkt ut. Jeg kriger mot trøttheten for fullt, og jeg har fortsatt minst to timer to go. ÅÅÅÅH!! Om noen har tips til hvordan å holde seg våken - skrik ut! Jeg ber på mine knær!

uken som gikk

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / jeans her

AKKURAT NÅ

Jeg prøver iherdig å konsentrere meg om å skrive dette innlegget, mens jeg prater med søsteren min i telefon. Er visst ikke bare-bare å prøve å ha to dialoger samtidig, gitt. No shit, Sherlock... 

UKENS INNKJØP

Det ble ingenting mindre enn et ordentlig Lumee case! Dere som er like blodfan av Kim K og resten av slekta som det jeg er, skjønner greia. Haha! Jeg vil se like fin ut på mine selfies og snapchats som det Kim og Kylie gjør. TEEEIT, jepp.


Til iPhone 6 HER / iPhone 7 HER / iPhone 7 Plus HER

UKENS OPPTUR

Herlighet, hele forrige uke var jo en eneste stor opptur! Julaften, nyttårsfeiring, Ramis fødselsdag. Det har vært en utrolig travel, men super koselig og minnerik uke. Jeg har kost meg så utrolig masse!

UKENS HØYDEPUNKT

Her må jeg faktisk si Ramis bursdag! Selv om det føles litt bittersweet at lillebror har blitt tenåring, men herlighet.. Han må da få lov til å bli voksen en dag, han også! Haha. Jeg elsker fødselsdager, spesielt når det er noen som står meg nær. Det er lite som slår det å stelle i stand og glede et bursdagsbarn. TJOHEI!

UKENS CRAVING

Kalkunpølse i brød, med ketchup og masse sprøstekt løk. Ikke spør meg, en gang. Noe så random, haha. Pierre skjønner ikke en drit nå som kjøleskapet til enhver tid inneholder pølser. Vel vel! 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Nå som vi filmer en hel del til YouTube-kanalen vår, merker jeg virkelig hvor mye jeg savner det å ha softboxer eller ringlys her hjemme. Det er ingen hemmelighet at det blir bekmørkt allerede når klokken passerer 16:00, og det er jo ikke helt optimalt når man skal filme. Jeg ønsker jo at videoene skal være lyse og fine! Jeg irriterer meg grønn, så vi er definitivt nødt til å gå til innkjøp av litt utstyr.

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole House Of CB / skinnjakke her / heels her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bukser her / genser her / boots her / jakke her / veske Chanel / belte her

UKENS NEDTUR

Det er ganske personlig og noe jeg sliter ganske mye med for tiden, og det er at jeg har blitt betraktelig mye mer usikker på meg selv. Det er ekstremt kjipt og trist, men heldigvis ser det ut til å gå oppover. Jeg tror at det bare er en dårlig periode jeg er i akkurat nå, og jeg vet at jeg kommer til å bli meg selv igjen innen kort tid. Det skal jeg se til! 

UKENS TANKE

Nå som julen stod på, ble jeg veldig sentimental, slik som jeg blir hvert eneste år. Jeg får så vondt i meg på vegne av alle de som har en ensom og trist julefeiring. Jeg var nemlig i samme båt selv for et par år siden. Det året jeg flyttet ut fra fosterhjemmet etter å ha bodd der i hele seks år. Det har satt mén i meg, og det får meg alltid til å tenke på de som ikke har en fin julefeiring.. ♥

UKENS MEST LESTE INNLEGG

2016 RECAP - DEL 1

DETTE GA JEG I JULEGAVER I ÅR

JEG HATER HENNE AV HELE MITT HJERTE

MY NEW YEARS EVE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· RINGER DET NYE ÅRET INN ·

Altså, hvordan kunne dette gå i glemmeboken? Jeg fortalte dere jo aldri om nyttårsfeiringen, jeg. Sånn kan det gå, gitt! Vi hadde ikke store planene innfor selve dagen, da nyttårsplanene alltid går i dass. Jeg har opplevd å alltid ha så store forventninger, som alltid ender opp med skuffelse. Derfor lot vi være å spirke konkrete planer i år, og tok det heller litt som det kom. De spontane kveldene er jo søren meg alltid de beste, og denne gangen var intet unntak.

Vi startet kvelden med indisk sammen med en helt fantastisk gjeng. Deretter tok hele crewet turen videre på skybar for å se på rakettene og ta noen drinker. Det ble egentlig ganske fail, da hele himmelen fyltes om med tidenes tjukkeste tåke. Ergo: vi så ikke jack shit. Vi kastet oss kjapt i taxier, kom oss til Frognerparken og nøt fyrverkeriet der istedenfor. Helt amazing! Kvelden endte opp på en random hjemmefest, som viste seg å være ekstremt gøy! Jeg skal virkelig slutte å være så skeptisk altså, jenta som hadde den festen var så utrolig koselig! Det var for så vidt alle de vi kom i kontakt med på den festen. Du vet du klikker med personer når du etter få minutter ender opp på samme toalett i flere minutter og praten går.


Jeg hadde, som dere kanskje har forstått, en vanvittig hyggelig feiring!
 

NÅR JEG BLIR PSYCHO | VLOGG

Da var det på tide med en ny vlogg! Vi filmet hele gårsdagen, resultatet ser dere i videoen nedfor. Det var en super koselig dag med både litt bitching (som vanlig haha), kvalitetstid, date.. Ja, dere får være med oss på det aller meste i dagens video. Jeg forteller blandt annet om en hendelse for ikke lenge siden, da jeg var så sur på Pierre og ble helt psycho. Jeg forteller hva jeg gjorde mot han i vloggen. Ikke bra, men av og til klikker det faktisk for meg. Det tror jeg ingen faktisk hadde trodd om lille meg. Jeg er ikke så uskyldig som det jeg ser ut som. Haha. Enjoy!

_______

_wdR-VZ7W1Y

Husk å abonner gratis på YouTube-kanalen vår HER for å få med deg når vi legger ut en ny video!

DERFOR GRÅT JEG

Det er så mange som lurer på hvorfor jeg skrev at jeg gråt her om dagen. Da jeg så tilbake på året som har gått, og skrev hva jeg, eller rettere sagt VI, har lykkes med under 2016, kunne jeg ikke holde tårene tilbake. Jeg blir så forbanna rørt over hva Pierre har gjort for meg. Alle klager på at han "snylter" på mine penger og spør meg støtt og stadig om hva han jobber med. Jeg tror jeg blir stilt det spørsmålet minst fem ganger til dagen, uten å overdrive. Derfor vil jeg en gang for alle si dette: jeg har aldri tidligere vært i kontakt med en person som med full tillit kan legge ned nesten 100% av sin egen tid på noen andre. I dette tilfellet for å bygge opp MIN blogg og gjøre den til den store bloggen den er per dags dato. Når jeg tenker tilbake på alt vi har gjort sammen, og alt han har hjulpet meg med, blir jeg så rørt. For han har ikke bare tatt bildene, eller gitt meg idéer. Han har gitt meg det pushet jeg har trengt, og fått meg til å stadig ville fortsette. Han har tatt meg gjennom all kritikk og hets som kommer med bloggen. Han har sett potensial i meg som blogger og samtidig satset sin egen energi og tid på å hjelpe meg. Jeg blir rørt fordi jeg innser at han har hatt 100% tro på meg og at dette kunne bli ordentlig stor og bra! Hvem som helst gjør ikke slik, spesielt ikke for et annet menneske. Hvem som helst legger ikke ned så mye tid på noen andre, og tanken på at han har lagt all sin tid på meg, fikk meg til å ty til tårene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har alltid vært et team, og kommer alltid til å være et team. Det finnes ingen "jeg" eller "han" - det finnes bare "VI". Vi to sammen har gjort all arbeid på bloggen, og nå skal vi gjøre det samme med YouTube. Både bloggen og YouTube-kanalen er VI. 

DATENIGHT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og der fikk dere noen glimt fra gårsdagens datenight som jeg fortalte kort om i går kveld. Jeg hadde det så vanvittig gøy med min kjære, som alltid! I dag tror jeg blir minst like gøy. Planene er enda ikke spikret, men jeg vet i det minste med sikkerhet at jeg vil finne på noe morsomt! Vi får se hva det blir til. Først må jeg hvert fall spise middag og fikse meg! Såpass vet jeg, heh. 

Vi skrives mer senere! 

Jeg holder det jeg lover

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei mine kjære! Jeg må bare starte med å beklage den dårlige oppdateringen i dag, jeg har dessverre vært alt for dårlig på planleggings-delen. Min feil! Jeg lover å skjerpe meg! :-) Jeg holder det jeg lover da, for i dag har vi vært i full sving med kameraene fra morgen til kveld. I skrivende stund driver Pierre å klipper alt material, slik at det blir en suveren vlogg! Takk for alle tips og tilbakemeldinger på forrige innlegg forresten! Vi leste gjennom kommentarene tidligere, og tok til oss alt av konstruktiv kritikk. Det er bra at dere sier i fra om hva vi kan gjøre bedre. Det skal dere vite at vi setter stor pris på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har vi gjort litt av hvert! Vi har blant annet testet ut et nytt spisested her i Oslo (Los Tacos, mmmm!), bowlet og vært på kino. Ikke verst det, vel? Vi har hatt en skikkelig koselig dag sammen. Vi behøvde denne kvalitetstiden. Selv om vi har vært sammen de siste dagene, har vi jo ikke hatt så mye alenetid. Vi har vært i Sverige hos Pierres familie, og etter det var det rett på bursdagsfeiringer og nyttårsfeiring. Dere skjønner tegninga! Vi trengte rett og slett litt kjærestetid. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / jeans her

Nå skal jeg spise kalkunpølser i brød med masse sprøstekt løk! Har fått helt dilla... 

PÅ TIDE Å FORTELLE DERE OM DETTE

Det siste året har jeg virkelig fått bloggen til å bli stor. Jeg er blandt Norges største, og jeg er så utrolig stolt over både mitt og Pierres arbeid som vi har lagt i å få det til. Pierre har spilt en ekstremt stor rolle, men det er kanskje ikke så åpentbart for dere lesere da han har jobbet med alt av bakarbeid og bilder. Men vet dere hva? Nå som bloggen er såpass stabil og på topp, tenker vi å starte på enda et prosjekt, nemlig YouTube-kanalen vår! I år 2017 skal kanalen vår bli ekstremt stor, med massevis av gøyale videoer. Vi har allerede mange planer i boks som vi VET dere vil elske! YouTube er betraktelig mye større i blandt annet Sverige, enn det er i Norge per dags dato. Der ønsker vi å bidra med å gjøre en forskjell. Selv ser jeg på vlogger på YouTube hver eneste dag, og jeg elsker det. Det blir så mye mer personlig, og man blir kjent med menneskene bak kameraet på et helt annet nivå. Man får vist så mye mer av seg selv, og sitt liv. For oss som lever av nettopp det å skrive om livet, er jo storsatsing på YouTube helt suverent. I 2016 startet vi med YouTube for første gang, og jeg vil tørre å påstå at vi har hatt et bra "første år". Selv skulle jeg ønske at vi hadde lagt ut mange fler videoer enn det vi klarte, men da er det jo bare en ting å gjøre. Nemlig å prestere enda bedre i år! Det finnes rom til forbedring helt enkelt.

Dette innlegget skriver jeg faktisk klokken 03:10 på natten. Jeg er så utrolig giret at jeg ikke har sjangs til å bli trøtt, haha. Istedenfor å kaste bort tiden, har jeg allerede startet med å skrive ned et par idèer til videoer jeg vil spille inn:

1. Vlogger hvor dere får være med å se hvordan våres hverdag er. Dette har vi allerede gjort litt av, men jeg vil vlogge mye mer enn det vi har gjort!

2. Sminkevideo. Det har jeg lovet i så lang tid nå, så det skal jeg definitivt prioritere!

3. En ekstremt personlig video om operasjonene jeg har tatt. Denne er jeg livredd for å spille inn da det er et veldig emosjonnelt tema for meg.

4. SMS-roulette challenge! Elsker når andre gjør det. Jeg ler meg i hjel fra start til slutt hver eneste gang!

5. Chit Chat Get Ready With Me.

6. VLOGG når jeg er på kjøretime! Haha, det tror jeg kan bli veldig interessant. Jeg er uuuudugelig bak rattet og det fører til at jeg blir veldig irritert og oppgitt over meg selv, som resulterer i en nokså hillarious Isabel.

7. En video om falske rykter.

8. Snapchat Q/A.

_______

Ah, vi er så giret! Jeg håper dere synes det høres bra ut, og at dere vil like innholdet vi blir å legge ut. Vi har definitivt troen på at det skal bli året hvor vi skal gå all in på YouTube! Med det sagt blir jeg selvfølgelig å blogge som vanlig i tillegg. Her blir det ingen endringer, foruten om et par ekstra videoer i ny og ne. Det vet jeg jo at dere liker fra før, så derfor håper jeg at dere setter pris på at det blir enda mer! Til slutt: abonner gratis til YouTube-kanale vår HER for å få med dere når det kommer ut ny video! Og forresten.. Om dere har konkrete ønsker om hva dere vil se, skrik ut i kommentarfeltet! Vi er åpne for forslag, og vi vil selvsagt levere akkurat det dere ønsker å se. Stor klem fra meg!

en stor dag for søsknene Raad

HIPP HIPP HURRA

For to dager siden hadde min fine, smarte, omtenksomme og kjekke lillebror bursdag! Han ble hele 13 år, noe jeg får litt panikk av. Dere vet jo hvordan jeg er, helt sentimental når det kommer til søsknene mine. Haha. Jeg vil jo bare stoppe tiden, og la de forbli små for alltid. Mine små skatter. Feiringen startet med gaver, kaker og middag, før Pierre og jeg tok med oss bursdagsbarnet og Sidra på Fridays for enda en runde med fest for smaksløkene. Begge to elsker maten der, så det var ingen spørsmål om hvor vi skulle avslutte kvelden. Tenk, nå er min fine lillebror tenåring! Shit. Jeg klarer ikke. Denne forbaska tiden går så alt for fort.Gratulerer med dagen nok en gang, Rami! Jeg er så utrolig stolt over den gutten du har blitt. Jeg elsker deg!

dette er helt umennesklig

Jeg er helt stum. Har dere fått med dere tragedien som tok sted i Istanbul i natt? Et terrorangrep på nattklubben Reina i sentrum av Istanbul. Flere mistet sitt liv på dagen hvor de feiret det nye året inn. Jeg blir helt målløs og stum. Det er så ekstremt trist at dette skjer i vår verden! Jeg vet ikke hva jeg skal si annet enn at tankene mine går til alle som er preget av hendelsen og selvsagt til Istanbul, nasjonen som er i sorg. Hvordan enkelte mennesker kan være så hjerteløse og umennesklige synes jeg er helt ufattelig skremmende. Det er så synd, Istanbul har virkelig fått gjennomgå i år. Når skal dette ta slutt?

PRAY.

SISTE GANGEN JEG BLOGGER

affiliateslenker

OBS! Dette innlegget skulle bli publisert i går kveld.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fininger! Dette blir mitt aller siste blogginnlegg i 2016. Hvor sykt er ikke det? Herlighet hvilket år jeg har hatt. Jeg sitter igjen med overhvelmende følelser av både glede og sorg. Jeg kommer til å skrive et eget innlegg om tankene mine angående året som har gått. Det har vært et fantastisk, men utrolig vanskelig år for meg. Det er mye dere ikke vet som har pågått bak fasaden, som jeg tenker å åpne meg litt opp om for dere. Det er alltid lettere når man har fått ting litt på avstand, og tiden har legt alle sår. For det er sant det de sier. Tiden leger faktisk alle sår. On a brighter note - nå skal gjøre en siste finish på håret før taxien står utenfor. Planen i kveld er å feire med en fin gjeng. Først er det duket for middag, og så får vi se hva kvelden bringer. Vi har bord på en nattklubb i kveld, men både Pierre og jeg er veldig lite giret på masse mennesker og kaos. Vi får se hva det blir til, men jeg vil helst ikke feste. Det er noe med det der å starte det nye året med en fæl bakfylle som jeg misliker så sterkt. Vel vel.. En fin feiring blir det uansett!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole House Of CB / skinnjakke her / heels her

Jeg ville egentlig bare stikke innom for å ønske dere fine lesere et godt nyttår! Håper dere får en fantastisk fin kveld. <3 Og dere som har dyr? Pass litt ekstra godt på dem i kveld. Jeg får så vondt inni meg når fyrverkeriene står på, og alle små firbente venner blir livredde.. Stor klem fra meg!