hits

januar 2018

SVAR PÅ KOMMENTAR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva hadde du gjort om lillesøsteren din hadde fortalt deg at hun ville operere seg? Er du ikke redd for å påvirke henne gjennom dine inngrep? Spent på å høre dine tanker angående dette. Og så lurer jeg på hvordan moren din reagerte da du la deg under kniven?

Svar: Dette er et tema jeg kunne pratet om i evigheter. Jeg har lenge tenkt tanken på å spille inn en video angående dette, rett og slett fordi at såpass mange lurer og fordi at det er enklere å fortelle på video kontra via tekst. Jeg uttrykker meg bedre muntlig, og jeg er alltid litt redd for å ordlegge meg feil når det gjelder såpass seriøse og sårbare temaer som dette. Jeg kom omsider frem til å svare på dette nå, så vi kjører på i tekst-form så håper jeg at jeg får frem mine meninger og tanker korrekt.

For å svare på det første spørsmålet ditt, så hadde jeg så klart ikke oppfordret henne til å gjøre det. Sidra er verdens nydeligste jente som er helt perfekt akkurat som hun er. Jeg vet ikke om noen som er så skjønn som henne, og derfor kan jeg ikke en gang tenke meg at hun noensinne vil endre på noe. Jeg har ikke pratet godt om operasjoner hjemme og jeg prater svært sjeldent om det med henne. Mest fordi at jeg ikke vil legge fokus på det jeg har gjort, fordi at jeg mener at hun ikke trenger å tenke på det eller få høre om det ettersom jeg er storesøsteren hennes. De få gangene det har skjedd har det vært mest for å fortelle henne baksiden ved det og at det ikke er bra, noe jeg selv har innsett etterhvert at det slettes ikke er. Jeg er super opptatt av å bygge hennes selvtillit såpass sterk at hun aldri blir så svak som det jeg er/var. Så langt går det veldig fint, hehe. Jeg er ikke bekymret for at hun kommer til å gjøre noe som helst.

Hvordan reagerte mamma på mine inngrep? Hmm.. Likt som hvilken som helst mamma vil jeg tro. Hun var jo så klart ikke begeistret for det, men samtidig var jeg såpass voksen (20 år da jeg opererte brystene) at hun følte vel at hun ikke kunne bestemme over mine valg. Hun støttet meg i det og passet på meg da jeg kom hjem. Men så klart vet jeg at hun ikke syntes at det var noe kult. Hvilken mamma ville likt å se sitt barn endre på sitt utseendet?

JEG FANT KJÆRLIGHETEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjærlighet. Et så forbanna sterkt ord. Kjærlighet er sterkt, men også vanvittig skummelt. Skummelt, men samtidig så fint. Hvordan vet man at man har funnet ekte kjærlighet? Jeg har trodd at jeg har gjort det mange ganger i løpet av livet. Du vet når du er stupforelsket og kjenner det kribler i magen? Jeg trodde at det var kjærlighet. Helt frem til jeg fant det på ekte. Man bare vet. Man vet på en helt annen måte enn hva man noensinne har gjort tidligere. Det føles så mektig. Så sterkt. Jeg er både glad i kjærlighet, men også døds redd for den. 

MINE FAVORITT YOUTUBERS

Jeg har vært en stor fan av fenomenet YouTube i flere år. Det er et par YouTubers jeg har følgt i kanskje 5 år nå? Litt usikker på hvor lenge det er helt nøyaktig, annet enn at det er sykt lenge. Jeg husker hvordan jeg brukte å glede meg til å komme hjem fra skole/jobb, for da kunne jeg glo videre på Carli Bybel som er så herlig, inspirerende og ikke minst nydelig. Jeg tenkte å dele mine favoritt kanaler med dere nå, i tilfelle dere behøver litt underholdning, sminketips eller inspirasjon. 

・ GIGI GORGOUS ・

・ CARLI BYBEL ・

・ THERESE LINDGREN ・

・ RIBECKA - MIN BESTIE ・

・ SIDRA RAAD - LILLESØSTEREN MIN ・

・ KANE AND PIA ・

・ TAMMY HEMBROW ・

JEG ER FULLSTENDIG KLAR OVER DET SELV

Jeg er nok en av de som shopper mest i Norge, om jeg skal være helt ærlig. Jeg elsker å kjøpe meg nye ting, og jeg kan ikke akkurat påstå at det ikke skjer ofte. Forrige måned prøvde jeg å ha litt oversikt, slik at jeg har litt mer kontroll på hvor mye jeg faktisk kjøper og får i løpet av en måned. Vel, jeg sitter med 146 nye plagg og skopar etter forrige måned. Det er faktisk galskap - til og med jeg forstår det. Lenge har jeg tenkt på å ha shoppestopp, men uten å gjøre noe mer med det. Tanken har eksistert, men handlinger? Neh. Jeg tror faktisk at det er på tide nå. Jeg må bli flinkere til å bruke det jeg har i garderoben (som forøvrig er ekstreme mengder), og så kan jeg shoppe igjen når jeg har brukt alt jeg har, og helt fler enn en gang. Jeg har en dum vane hvor jeg ikke bruker plaggene særlig mange ganger. Det er jo fordi at jeg hele tiden kjøper nytt, så da er jo naturligvis de nye klærne mye mer interessante enn de "gamle". Jeg får rett og slett løse det i-landsproblemet med å ikke kjøpe nytt, slik at det ubrukte blir spennende istedenfor haha. 

Jeg bruker alltid unnskyldningen at klær og sko er en super stor del av jobben min, noe som for så vidt er sant, men jeg utnytter det litt vel mye. Jeg trenger virkelig ikke 146 nye klesplagg og skopar i måneden. Det er jo bare latterlig. Det har begynt å gå mer og mer opp for meg, for jeg blir faktisk litt flau over meg selv. Jeg tar meg selv i å la være å snapchate når jeg shopper lenger, noe jeg ALLTID gjorde før. Nå har jeg så og si sluttet med det, så jeg kan trygt si at jeg forstår at det har blitt litt vel mye shopping. 

For en teit ting å ta opp egentlig, men det er jo så utrolig mange av dere som reagerer på de ekstreme mengdene med klær jeg viser frem at jeg føler at det er litt viktig å fortelle dere at jeg har begynt å smått innse hvor dere kommer i fra. Hehe!

JEG VIL SKRIVE BOK

Jeg husker da jeg var 16 år og fortalte min daværende bestevenninne at når jeg ble eldre skulle jeg skrive en bok. En bok om livet mitt. Venninnen min svarte med at den kom til å bli veldig mørk og trist, og hvorfor jeg ønsket å dele alt det med andre. Hun hadde følt skam dersom hun skulle fortalt alt det som hadde skjedd meg. Den dagen husker jeg så utrolig godt, for shit så vondt det gjorde å få høre de ordene komme ut av hennes munn. Samtidig visste jeg at hun hadde rett i det hun sa, at den kom til å bli tøff og trist. Men at jeg skulle føle skam? Den svidde. Den svidde noe ekstremt.

Nå, syv år senere, har jeg fortsatt lyst til å skrive den boken. Jeg har nok mye mer lyst til det nå enn jeg hadde da til og med, fordi at ja - den blir trist fordi at livet mitt har vært et rent helvete og noe absolutt ingen barn skal måtte oppleve. Men nå, syv år senere, vet jeg at jeg i det minste har en lykkelig slutt. Det visste jeg ikke da jeg var 16. Til tross for at alt tilsa at jeg kom til å bli et null og at jeg ikke kom til å klare meg i livet på grunn av alt jeg har blitt utsatt for, står jeg enda sterkere enn noensinne.

Når jeg vil gjøre drømmen til virkelighet tørr jeg ikke å svare på, annet enn at jeg vil starte på den ganske snart. Jeg vil fortelle dere min historie. 

BILDER AV MIN NYOPERERTE NESE

I dag kjører jeg på med en liten throwback her på bloggen. Husker dere da jeg opererte nesen min? Jeg husker enda angsten jeg kjente på da jeg skulle få fjernet gipsen for første gang, og få se resultatet etter operasjonen. Jeg var så forbanna redd. I tillegg hadde jeg hørt mange skrekkhistorier om hvor jævlig det var å dra ut de "tampongene" oppi nesa, og det hjalp ikke akkurat på redselen. Det gikk bra til slutt, og jeg overlevde (obviously haha). Når jeg fikk se meg i speilet rett etter at gipsen ble fjernet hos kirurgen min ble jeg helt rar. Det var som å se et annet menneske i det speilet. Jeg kan nok ikke beskrive følelsen, den var bare så.. merkelig. Etter en stund fikk jeg dra fra klinikken, og det var da sjokket og følelsene slo meg. Jeg klarte ikke å kontrollere tårene mine. De sprutet og jeg fikk fullstendig panikk. Hva hadde jeg gjort? Det så ikke så veldig bra ut helt i starten, noe jeg også hadde blitt forberedt på av kirurgen. Helt ærlig - jeg følte meg som en Avatar. Heldigvis gikk det bedre og bedre for hver dag som gikk. Hevelsen la seg mer og mer, og ansiktet mitt gikk tilbake til sitt rette jeg. Her er de første bildene jeg delte etter inngrepet. Altså bilder av den nye nesa mi. Jeg var så redd!

Dere husker kanskje disse bildene?

DERSOM BLOGGEN HADDE GÅTT TIL HELVETE

Det er alltid en risiko om at bloggen en dag kommer til å gå i grusen. Hva er planen min da? Har jeg i det hele tatt tenkt på det? Nå skal jeg svare på det spørsmålet som egentlig bruker å irritere meg. For hvorfor skal man alltid tenke "tenk om...?". Hvorfor skal man alltid tenke det verste? Jeg har ingen planer om å levere såpass dårlig innhold her på bloggen at jeg ikke kommer til å ha en eneste leser igjen. Det kommer aldri til å skje, nettopp fordi at jeg både elsker jobben min men også leserne mine. Jeg elsker å blogge, og jeg ser for meg at jeg blogger på fulltid selv når jeg har fått barn og er gift. Jeg vil dele livet mitt med dere. Likevel vet jeg jo naturligvis at risken er der. Kanskje er det jeg som går lei? Man vet jo aldri, ting kan jo alltids forandre seg.

Om det skjer, at jeg ikke blogger lenger, hva vil jeg da jobbe med? Det er vanskelig å svare på. Det jeg hadde planer om å jobbe med før jeg ble en offentlig person var barnevernspedagog. Mye på grunn av at jeg selv er vokst opp i barnevernet og har vært et fosterbarn. Jeg føler at jeg har såpass mye erfaring på det feltet at jeg kunne gjort en veldig god jobb og hjulpet mange ungdommer og barn som ikke har det så bra. Det er noe jeg virkelig brenner for, så jeg tror nok at det er det jeg hadde falt på dersom bloggen hadde gått i grus. 

Jeg liker egentlig ikke å tenke på slik, fordi at jeg liker å fokusere på det jeg har og gjør per dags dato. Ting ordner seg jo alltid uansett! ❥

10 MERKELIGE TING SOM GJØR MEG LYKKELIG

reklame ⎮ annonselenke

TOPP HER

💕 Når folk hjelper hverandre. La oss ta et eksempel. Jeg flyr alltid med super tung håndbagasje (en liten trillekoffert) og som dere kanskje kan forestille dere er jeg veldig svak. Det finnes svært så muskler på meg haha. Når personen fremfor eller bak meg i køen på flyet tilbyr seg å hjelpe meg med å bære den og plassere den over setet, blir jeg sååå glad! Sånne små, enkle ting får meg virkelig til å smile.

💕 Når jeg sjekker inn på et hotellrom og jeg innser at det finnes badekåper!! Finnes ingenting bedre haha. Da blir jeg lykkelig!

💕 Å twinne med venninner. Mange synes at det er irriterende om man møtes og oppdager at man har tatt på seg nærmest det samme antrekket, men jeg blir det stikk motsatte. JEG ELSKER DET, og kan gjerne hoppe av glede. Hahah! Venninnene mine finner det ganske merkelig haha. Forstår ikke hvorfor! 😉

💕 Når annonsene jeg har på bloggen gir gode resultater til annonsøren. Jeg vil anta at mange bloggere selger annonser på bloggen sin og er glad for honoraret de får for det og nærmest kun bryr seg om pengene. Jeg blir derimot alltid veldig nysgjerrig på hvordan posten har gått og om det ble en suksess for annonsøren! Om det har gitt bra utfall, blir jeg veldig fornøyd.

💕 Er det bare jeg som er livredd for å trekke i do på fly? Hver gang jeg skal gjøre det blir jeg så redd for at flyet skal styrte. Så, om jeg er ferdig med min business, trekker i do og flyet svever akkurat som normalt, blir jeg glad! Lol, dette må være det mest weird punktet haha.

💕 Når jeg klarer å svare riktig på et matte-spørsmål. Det skjer nemlig ikke ofte da jeg dessverre er helt elendig i faget. «Fun» fact: jeg måtte bokstavelig talt gråte meg til en 2- i matte for å bestå da jeg var ferdig på VGS. Så krise var jeg med andre ord.

💕 Når jeg innser at Chanel vesken min er litt slitt. For da har jeg nemlig en unnskyldning til å unne meg en ny, for jeg har tross alt vært flink og brukt den første myyyye.

💕 Når håret mitt ikke er statisk på vinteren. Det blir nemlig ALLTID det, så de få gangene det ikke er det, blir jeg overlykkelig.

💕 Når jeg kan skryte til vennene mine om hvor langt jeg har kommet på Candy Crush. Haha!! Hva er det å være stolt over liksom??

💕 Om jeg drar på butikken og kassadamen er skikkelig hyggelig, kan jeg bli skikkelig varm i hjertet! Det pleier jo alltid å være så upersonlig å dra å handle på en måte, så når det først skjer at personen bak kassa er skikkelig glad og imøtekommende blir jeg i døds bra humør! Kan gå å prate om det i flere timer etterpå haha.

______ 

HVA GJØR DEG LYKKELIG?

DERE HADDE RETT OM ALT

Husker dere da jeg skrev at jeg ville skaffe meg en valp i fjor vår? Det var så mange av dere som frarådet meg til å gjøre det, fordi at en hund krever vanvittig mye tid og arbeid (naturligvis, det er jo et levende vesen). Selv om jeg på den tiden syntes at dere ikke hadde nok innblikk i hvordan livet mitt var på daværende tidspunkt til å kunne mene at jeg ikke skulle klare å gi valpen den omsorgen den fortjener, innser jeg nå i ettertid at dere hadde rett. Det er en av grunnene til at jeg elsker dere såpass mye - dere kjenner meg. Dere gir meg tips og råd som jeg kanskje ikke alltid er enig i, men mye av det dere sier er kun ment for mitt eget beste selv om jeg ikke alltid ser det der og da. Det gjaldt for eksempel også når det kom til inngrepene mine. Jeg fikk så mange kommentarer daglig som gikk på at jeg var syk og at jeg trengte hjelp, for antall inngrep som jeg utsatte meg selv for på et år var ikke sunt. Da fnyste jeg det bare bort og mente at det var hat, men det gikk et par måneder og så innså jeg hvert ord dere forsøkte å få meg til å forstå. Dere er seriøst gull verdt, og dere skal vite at jeg ser på dere som mine bestevenner. Jeg har kanskje ikke så ekstremt mange venner IRL, men jeg har nærmest 25.000 genuine venner her inne på bloggen. Jeg gråter nesten når jeg skriver dette, jeg føler meg bare så vanvittig heldig som har en så fin og støttende gjeng som det dere er. En gjeng med mennesker som kun vil mitt beste, til tross for at dere ikke kjenner meg på ekte. Det er helt ubeskrivelig å kjenne på den følelsen. Jeg vil bare at dere skal vite hvor mye jeg setter pris på dere, og ikke minst kommentarene dere etterlater etter dere dag inn og dag ut. 

Tusen takk for at dere følger meg. Tusen takk for at dere gir meg råd og tips, selv om jeg ikke alltid innser at dere har rett der og da. Det har vist seg at dere har hatt rett om det mest som dere har vært kritiske til, og for det vil jeg takke dere. ❥

JEG ER EN PSYCHO EX-KJÆRESTE

Jeg skal ikke lyve eller legge skjul på at jeg ikke er en aning psycho eks-kjæreste selv, MEN har dere sett på Ex On The Beach UK? Herregud, sier jeg bare! Om dere ikke allerede har sett det, er dere seriøst nødt til å gjøre det. Jeg er super misunnelig på dere, haha. Det er den sjukeste versjonen av EOTB ever. Der er de psyyyycho, de tar det til et helt nytt nivå. Jeg trodde at jeg var gal liksom, men jeg føler meg ekstremt lite gal når jeg ser på det. 

En liten historie: da jeg var på Rhodos i sommer kom plutselig Pierre dit, og hans første kveld endte opp med at jeg gikk frem til han og ga han en fet bitchslap før jeg gikk videre. Haha, jeg er gal. Det er bare noe med det å ha en eks, man blir som oftest gal. Det kommer jo så klart an på situasjonen, for med min første eks var jeg ikke slik overhodet. Men med P? Heeell. 

Uansett! Tenkte bare å tips dere om å se på den serien om du kjeder deg i nærmeste fremtid. Man kan se episoder på MTV, men jeg ser det på nett. 

JEG BLE FILMET NAKEN

reklame ⎮ annonselenker

TOPP HER ⎮ SHORTS HER

Jeg får stadig spørsmål om hvordan det er å bli filmet naken, og det er noe jeg velger å svare på i et eget innlegg fordi at såpass mange lurer på akkurat det. Jeg forstår dere, haha. Merkelig spørsmål egentlig, men i og med at jeg har vært på innspilling der det skjer både en og to ganger vet jeg jo hvordan det er.

På innspilling til PH er det jo slik at det er kameraer over alt på hotellet, og vi blir filmet 24/7. Døgnet rundt, altså. Når vi går på do, når vi krangler, når folk har sex, når man dusjer, når man bæsjer.. Ja, til og med når man setter inn en tampong. Haha! Det som er greien er at man blir veldig (med stor V) vandt til kameraene kjapt. Man tenker over de de første to-tre dagene kanskje, og så er man ikke så oppmerksom på de. Det høres kanskje rart ut for dere, men det er faktisk sant. 

Til tross for at det er kameraer over alt, kan man kontrollere hvor mye man vil filmes naken til en viss grad. Om man ikke vil flashes naken på TV-skjermen når man for eksempel dusjer, er det bare til å dusje i bikini eller passe på å dekke seg til litt. Jeg skjulte meg ganske mye inne i dusjen mens jeg dusjet da jeg var heldig med at kameraet ikke filmet rett inn i dusjen. Det har så klart også mye å si. Noen rom har jo veldig åpen planløsning, og da er det kanskje ikke et alternativ, men på mitt rom i den første sesongen jeg deltok i var jeg veldig heldig med. 

Når det er sagt synes jeg ikke at det er så biggie å bli filmet naken. Jeg mener, kropp er kropp!

UKENS SPØRSMÅL

reklame ⎮ annonselenker

Når du snakker mnd lønn, mener du plain cash inn på konto eller regner du med verdien på sponsede ting også? At feks en kjole til 500kr blir på en måte 500kr i lønnen din.

Det er plain cash. Sponsede ting kommer i tillegg.

Er du fornøyd med resultatet av rumpeoperasjonen din?

Ja, det er jeg virkelig. Jeg synes den er super fin! 

Hvilken størrelse har du i den rosa jakken? Så fin!!

Jeg har den i str 34. Den er super fin, og ikke minst varm!! Du finner den HER.

Blir søsknene/familien din aldri flau over det du legger ut på bloggen/snapchat?

Haha, jo det blir de helt sikkert. Men slik er det nå å ha en litt provoserende søster/datter som meg. Hehe!

Kan du lage en video der du viser hvordan du farger bryn og vipper hjemme?

Jeg farger ikke hjemme, jeg går til Elin på Perfect Hair som fikser bryna mine. Vipper har jeg aldri farget, faktisk.

Føler du deg noen gang stygg/feit? Må bare påpeke at det er du absolutt ikke! Bare lurer på om du som er så pen (i omtrent alles øyne) også føler på det som "vanlige mennesker"? :)

Tro meg - ja. Skjønn du er som mener det, men jeg ser ikke på meg selv som noe særlig pen. Jeg har mange dager der jeg føler meg feit og stygg. Spesielt når jeg har tante rød på besøk, eller om jeg har vært skikkelig lat en periode samtidig som jeg bare har trykket søppelmat i munnen. Det blir ofte slik på vinteren for min del.

Hvorfor har du blå øyne på tb snappene du legger ut nå? Mens på barne bildet og nå har du brune? Brukte du kontakt linser? :)

Ja, jeg brukte blå kontaktlinser fra Krogh Optikk. Super fine, og ser ikke veldig fake ut som mange andre kan gjøre. Tror det koster 500 ,- kroner for et par.

Hvem PH sesong var du med på? Ser de legger ut gamle sesonger nå.

Jeg var med i sesong 7.

Når kommer Paradise Hotel 2018 på tv-en?

I mars!

Lå du me Pierre i Rhodos? Var jo bilder av dere som folk tok, mener du aldri har svart på de ryktene i Rhodos! Legg kortene på bordet

Jepp, det gjorde jeg.

Skal du til Rhodos i sommer?

Tror ikke det ass. Drit lei, haha. Denne sommeren vil jeg heller feste på Ibiza eller Miami!

Kommer man til å merke på bloggen at du er borte?

Nei, den oppdaterer jeg som normalt. <3 Nye innlegg hver dag, akkurat som alltid.

Hva spiser du på julaften?

På julaften foretrekker jeg ribbe, men det blir som oftest pinnekjøtt. Høydepunktet med hele julemiddagen er derimot kålerabistappe. HERREGUD JEG ELSKER DET!

__________

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

Haha, dette er så typisk meg. Blir alltid et slik bilde.

... Ja.

Hahaha. Altså... Litt hår under armene og drunk face. LEKKEEER.

If looks could kill. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hah!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Varmt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her gir jeg ordrer til fotografen. Litt strengt, ser det ut som.

MINE BESTE SERIE-TIPS

Her kommer mine beste serie tips! Jeg er en stooor fan av serier, og faktisk ser jeg svært sjeldent på filmer. Jeg vet ikke, men jeg klarer bare ikke å konsentrere meg så lenge på en og samme film. Serier derimot kan jeg glo på fem episoder i strekk. Makes no sence, men ah.. Sånn er det, haha. Håper ikke at dere har sett disse seriene allerede, for da har dere mye gøy å underholde dere selv med de kommende ukene. Woho!

THE FOSTERS

Dette er en prisvinnende dramaserie med blant annet Jennifer Lopez som produsent. Kort fortalt: The Fosters er en familiehistorie med en moderne twist. Med en biologisk sønn og adopterte tvillinger tar det lesbiske paret på seg ansvaret som fosterforelder for som akkurat ble sluppet fra en ungdoms instutisjon. Denne serien er så vanvittig fin! Jeg kjenner meg så utrolig godt igjen i mye av handlingen, nettopp fordi at jeg har vært et fosterbarn selv. Serien er veldig, veldig spennende! Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har grått mens jeg har sett på denne flotte serien.

THE REAL HOUSEWIVES

Min guilty pleasure! Real Housewives er så utrolig gøøøøy. Favorittene mine er definitivt Beverly Hills, Orange County og New Jersey. Sistnevnte er den med mest drama. Det er rett og slett realityprogrammer som handler om livene til steinrike hollywoodfruer. Det er mye drama, glamour, luksus og ja.. hverdagsliv, om man kan kalle det for det. Anbefaler virkelig å se på dette om du er like fan av "søppel-tv" som det jeg er. Heh!

STRANGER THINGS

Dette er serien aaalle pratet om i 2017. Det er litt overnaturlig shit over det hele, noe jeg i utgangspunktet ikke er fan av. Likevel ble jeg hektet på denne serien. Så hektet at jeg så begge sesongene ferdig på tre døgn. Jepp, jeg hadde ikke et liv. Haha! Stranger Things er en slik serie man blir avhengig av å klikke videre på.

SHAHS OF SUNSET

Ååå, jeg er så sjalu på dere som ikke har sett denne serien. Det er et reality-program om persere som bor i LA. Her er det myyye drama, dere. Skikkelig underholdende! Mike er super kjekk (men utro), Golnaz er GAL og Mercede er queeeen. Elsker den gjengen, og skulle gjerne ønske at jeg var en del av the clique. 

TIL ISABEL RAAD, 16 ÅR

Er det ikke rart å tenke tilbake til hvor naiv man var da man var yngre? På den tiden da man hadde mye mindre livserfaring og generelt peiling på livet. Jeg husker enda hvor usikker jeg var, og hvordan jeg tenkte. Det er mange ting jeg skulle ønske jeg visste som 16-åring, og den listen tenkte jeg å dele med dere.

DEAR 16 YEAR OLD ISABEL

1. Den gutten du er stupforelsket i er en du ikke kommer til å ville ha en fremtid med. Han er allerede en douche, og du fortjener så mye bedre. For jo, det er faktisk sant - det finnes mange fisk i havet som er tusen ganger bedre enn den drittsekken.

2. Du gjør rett i å ikke ha sex med - la oss kalle han for "A". Du er ikke klar, og du skal ikke bli presset til å miste jomfrudommen.

3. Det er faktisk ikke kult å starte å drikke alkohol så ungt. Det er sant som de voksne sier - man kan bli utnyttet, utsatt for fæle saker og man er generelt for umoden til å håndtere alkohol. Du skulle ventet til du var 18.

4. Ikke godta at "venninner" er falske mot deg. Kast dem! Det er bedre med få men genuine mennesker, enn mange falske.

5. Du er god nok som du er! 

6. Du er ikke feit. SPIS. Det er hodet ditt som er på bærtur. Ta i mot den hjelpen du får. Prat med psykologen - ikke steng av.

7. Viktigst av alt... Du er ønsket.

NÅ ÅPNER JEG MEG OM MIN NESTE OPERASJON

Jeg har fått mange spørsmål om puppene mine etter at jeg uttrykte at jeg ikke er så fornøyde med dem i dette innlegget. Det var egentlig ganske skummelt å åpne meg opp om det temaet i og med at jeg alltid får mange stygge kommentarer når det gjelder puppene mine fra før. Jeg tok silikon fordi at jeg naturligvis ville ha de perfekte brystene, men slik ble det jo ikke. Jeg har alltid tenkt på det å operere meg på nytt, og jeg var faktisk på konsultasjon her i Oslo. Kirurgen mente at jeg burde vente et par år da han ikke syntes at det var ille per dags dato, men resultatet plager meg jo i hverdagen. Jeg vurderer sterkt å reise til utlandet, helst til USA, Beverly Hills hos en super dyktig kirurg som kan utføre operasjonen på meg. Jeg betaler heller en halv formue for å få de perfekte, enn å gjøre det her i Norge hvor jeg ikke vet om de kommer til å kunne gi meg et bedre resultat. 

Bilder fra da jeg opererte i 2016.

Spørsmålet da er jo om jeg vil beholde størrelsen jeg har nå, eller om jeg vil gå større. Nå har jeg 375 gram i hver pupp, og det synes jeg er helt greit til min lille kropp. I utgangspunktet var det bestemt at jeg skulle legge inn 400 gram i hver pupp i forkant av operasjonen, men da operasjonen pågikk oppdaget kirurgen at det ikke var plass til så store innlegg. Derfor ble det 375. Nå har jo huden min blitt tøyd en god del, så jeg tror ikke at det hadde vært en problemstilling dersom jeg skulle ønske å gå større. Men vil jeg egentlig det? Jeg har ikke tenkt så nøye gjennom det enda, men jeg tror at jeg kanskje vil gå bittelitt større. Ikke mye, slik at det ser helt merkelig ut, men bittelitt større når jeg uansett skal operere meg på nytt.

Jeg synes at det er døds kjipt at jeg må gjøre de på nytt, for det gjorde så ekstremt vondt de første dagene sist jeg opererte meg. Det var helt forferdelig! Jeg håper og tror ikke at smertene vil være like ille denne gangen, men det får tiden vise. Når jeg skal opereres er enda ikke bestemt og jeg har ikke tatt steget å faktisk booket noe enda. Det eneste jeg vet med sikkerhet er at det kommer til å skje. Jeg vil ikke gå å irritere meg over disse puppene mer. Det plager meg bare mer og mer.

KJÆRE SUGARBABES OG GOLDDIGGERS

Hvor sjuk er ikke verdenen vi lever i? Har vi ikke mistet det helt når unge jenter i 20-års alderen hopper til sengs med eldre gubber på 50-60+ for å ligge seg til en nosejob eller en Chanel-veske? Jeg beklager om jeg er litt hard nå, men hvor desperat er du? I Oslo kryr det av disse "sugarbabesene" og "golddiggers" og for å være helt ærlig har jeg vært venninne med ei tidligere. Jeg visste dog ikke at hun var det da vi ble kjent, men etterhvert så jeg flere og flere tegn på at det var noe merkelig der. Hun snappet konstant disse dyre Lamborghiniene hun ble kjørt rundt i, men når jeg spurte hvem denne fyren var svarte hun alltid kort med at det var en random dude. Hun var veldig kjapp med å vise bilder av alle de andre guttene hun hang med, men aldri han rikingen som hun mottok gaver av. Merkelig, ikke sant? Etter en stund kom det frem at hun var en sugarbabe. Der og da mistet jeg respekten for henne. Hvorfor i alle dager vil denne flotte venninna mi ligge med en gammel mann for å få seg et Hermes armbånd? Hvorfor vil du selge deg selv? For i mine øyner er det det samme som å være prostituert. Istedenfor å få penger etter et ligg, får disse sugarbabesene gaver i stedet. Det vil si at de får betalt for å ha sex med vedkommende. Unnskyld meg, men HVOR ekkelt? Er det så vanskelig å få seg en jobb og tjene egne penger? Jeg synes det er helt sjukt!

Og dette er ikke ment til de som faktisk blir forelsket og/eller er i et forhold med en eldre mann. Det er kjærlighet, og det dømmer jeg ikke. Det jeg sikter til er disse jentene som selger seg selv for en fattig Chanel-veske.

Hva er deres meninger angående dette? Jeg vil gjerne ha en debatt om dette temaet da det er noe jeg selv blir helt sjokkert over.

NÅ AVSLØRER JEG... | PARADISE HOTEL

Det er hele tiden masse spørsmål angående Paradise Hotel. Det er fullt forståelig, men jeg tror og håper at dere forstår at jeg ikke har tillatelse til å fortelle dere noe av det som skjer denne sesongen. Derimot kan jeg dele alt om min første sesong! En ting mange av dere lurer på er hvordan parseremoniene fungerer. Let me tell you!

Søta på parseremoni i 2015. 🤓

Vi får en viss tid å fikse oss på etter middagen (middagen blir ikke filmet, da er vi off cam). Da må vi oppholde oss på rommene vi bor på frem til vi får beskjed om at vi skal samles. Det som mange ikke vet om tv-produksjon er at alt tar vanvittig lang tid. Altså, sinnsykt lang tid. Det var jeg ikke så veldig innforstått med sist jeg var i Mexico, og jeg ble mildt sagt sjokkert når jeg forstod hvor mange timer som skulle gå til å sitte rett opp og ned. Gørr kjedelig med ventetid, men slik er det jo bare. TV tar tid. Anyway! Etter at vi har samlet oss sitter vi og venter en god stund (litt usikker på hvor lenge, men kanskje 1 time?) frem til alt av kamerautstyr osv er rigget og klart. Deretter er det action, cameras and lights! Showet står på - seremonien pågår. Når den delen er ferdig, samles alle deltakerne igjen sammen med deltakeransvarlig som passer på. Hvor lenge vi må vente etter seremoniene er også litt forskjellig fra gang til gang, men det er lenge. Veldig kjedelig for et utålmodig menneske som meg, men det overlever jeg. Hehe!

Det er det mange ikke er klar over - det klippet dere ser på TV-skjermen som varer i kanskje 5 minutter har tatt oss flere timer å spille inn. Interessant, ikke sant? 😉 Litt inside info her. Klem!

WHAT'S ON MY PHONE

Her kommer et etterlengtet innlegg, nemlig «what's on my phone»-innlegg. Det har dere etterspurt i flere måneder, men av en eller annen grunn har jeg ikke laget et slikt innlegg. Nå fikk jeg omsider fikset det - endelig. La oss sette i gang! 💕

Slik ser bakgrunnen min ut. Ikke så veldig spennende, sånn egentlig. En liten påminnelse til meg selv bare. Viktig å ta gode valg her i livet, hehe. Dessuten er rosa min favoritt farge, så det er en selvfølge at bakgrunnen min er rosa. Så det så! 💕

・ APPENE JEG BENYTTER MEG AV ・

_____

Snapchat, Facebook, Messenger og Instagram - så klart!

VSCO, Snapseed, Facetune og Perfect 365 er supre apper til å redigere bilder med.

Spotify bruker jeg daglig til å høre musikk på.

Blogg.no-appen bruker jeg til å sjekke kommentarer i løpet av dagen.

Candy Crush. Im the motherfucking QUEEN. Spiller det hele tiden, og jeg er konge i det spillet. For real.

Tictail er appen som er knyttet til nettbutikken min som jeg bruker når jeg har klessalg.

Sparebanken + vipps = 💸

Wish er noe jeg bruker som tidsfordriv når jeg har dødtid. Har bestilt så mye piss altså. Haha.

Jodel. OMG sier jeg bare. Har hatt appen i en måned kanskje, men har slettet den nå. Man blir gal av å lese alt det fæle som blir skrevet om seg selv.

Buzzfeed er en app for enkle og gode matoppskrifter. Anbefales!

Brun & Blid, så klart. 

NEW IN

reklame ⎮ lenkene er annonselenker

Her om dagen mottok jeg en bestilling fra Shein, og den pakken inneholdt så mye fint! Jeg får alltid så mange spørsmål om å vise innkjøp derfra i og med at det er super billig å shoppe der, så derfor tenkte jeg å gjøre det for en gangs skyld! Jeg elsker å klikke hjem saker der fra. Perfekt om du vil ha billige, men super fine klær. 

BUKSER HER

FAUX FUR JAKKE HER

FAUX FUR JAKKE HER

SKJØRT HER

GENSER HER

KOSESETT HER

GRAVIDITETSTESTEN VISER...

Så fort jeg er litt ekstra emosjonell eller har humørsvingninger foruten om når jeg har pms antar jeg med en gang at jeg er gravid. Dere som har følgt bloggen min over lengre tid vet allerede at jeg har en tendens til å kjøpe graviditetstester i hytt og pine fordi at jeg er så sykt redd for å bli gravid. Jeg har holdt på sånn i over fire år, og dere kan tro det er slitsomt og ikke minst er det bortkasta penger. Det verste er at jeg kan bli like paranoid om jeg så ikke har hatt sex på lenge, og til og med om jeg nettopp har hatt mensen. Hvem er så paranoide, helt ærlig? Selv om jeg VET og nesten har bevis på at jeg ikke bærer et barn i magen, må jeg likevel stresse til apoteket for å kjøpe enda en test.

Jeg tror at redselen min i bunn og grunn bunner i at jeg ikke har lyst til å få barn før om lenge. Tanken skremmer meg så enormt mye. Abort er virkelig det absolutt verste man kan gjennomgå, det vet jeg. Jeg prøvde å slappe av en periode i fjor og forsøkte å slutte å overtenke det hele tiden, og vi vet jo hvordan det endte. Det har ikke akkurat gjort det lettere for meg, etter det ble jeg tusen ganger verre på å hele tiden måtte sjekke meg til tross for at jeg ikke har sex liksom. For noen dager siden kjente jeg hvordan tårene presset på mens jeg satt i en bil og bare kjente et lykkerus gjennom kroppen. Jeg var ordentlig lykkelig innvendig. Man skal jo tro at det er en fin ting og noe man bli glad over, men jeg? Jeg ble helt stressa for at jeg kjente at jeg ble så emosjonell. Det er ikke normalt til meg å være, så dermed antok jeg at jeg var gravid på sekundet. Dagen etter tok jeg en test og den viste så klart negativt - jeg er ikke gravid.

Jeg må slappe av, altså. Det går seriøst til hodet på meg. Tenk om jeg får «karma» en dag for dette og jeg ikke kan bli gravid om jeg ønsker det senere i livet? Jeg tror jo så fælt på karma, vet dere. Jeg føler meg helt psycho som i det hele tatt deler dette med dere, men jeg har jo gjort det før også. Det jeg ikke har fortalt er hvor mye verre det har blitt.

DETTE VISSTE DU IKKE OM PARADISE HOTEL

1. Der man spiller inn er et av de farligste områdene i hele Mexico.

2. Når man ryker ut, er det ikke sikkert at man blir sendt hjem til Norge med en gang. Om det er mulighet for at du kan sjekke inn igjen, bor du på et annet hotell der du får vente på beskjed og eventuelt når du skal inn igjen. Om du ikke får sjekke inn igjen, så blir du sendt hjem etter at du har røket ut. To-tre dager etter, kanskje.

3. Reisen til Mexico tar sammenlagt over 30 timer. Helt jævlig langt, haha.

4. Som deltaker må man signere en kontrakt som gjør at du er "låst" til TV3 i et år.

5. Paradise Hotel er den gøyeste opplevelsen man kan få!

6. Man får ikke ha kontakt med hverken familie eller venner. Kun produksjonen og deltakerne som man er på innspilling med.

7. Vi blir filmet 24/7, hele tiden - foruten om lunsj og middag. Da er vi off cam, og blir "passet på" av deltakeransvarlig.

8. Man får vite om man er med i starten av Desember.

9. Gruppe intervjuene er noe nytt castingen har startet med. Det var i hvert fall ikke slik da jeg deltok i 2015.

10. Man få lov til å ha med seg to kofferter som bagasje.

FETTSUGING & INTIMKIRURGI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   UKENS SPØRSMÅL 🎈  

Hvor gammel er du?

Det er mange som tror at jeg er eldre enn det jeg er, men jeg er faktisk bare 23 år. Hehe! Har fått høre at jeg ser ut som 27... Not cool 😑

Du sminker deg vel selv? Lurte på om du kan lage sminke video, elsker sminken din!!

Jeg synes nesten at det er litt flaut å svare på dette igjen, for jeg har nemlig lovet en sminkevideo i evigheter nå uten å faktisk gjøre det. Jeg beklager så mye for det, altså. Jeg vil så klart lage en, men jeg har bare ikke fått gjort det. Jeg vet at slike videoer er gøy for dere å se, så jeg skal absolutt klare å fikse en. Jeg tørr dog ikke love noe om når, men det skal jeg få til. 

Er det sant at den siste operasjonen du ikke vil fortelle om er fettsuging?

Nei, det er ikke sant. 

Hvilken bh størrelse brukte du før du opererte puppene?

Da brukte jeg 70C. 

Hva spiser du sånn ca på en dag? Du er jo så nydeli, så noe må du jo gjøre rett!

Skjønn du er, tusen takk! Jeg har faktisk ingen bra svar her, annet enn sannheten og den er at jeg spiser aaakkurat det jeg har lyst på. Jeg spiser ikke særlig sunt, selv om jeg skulle ønske at jeg gjorde det. Det finnes forbedrings potensial. 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei! Du har sikkert blitt spurt om dette før men jeg spør alikevell! Når du ser på den sesongen du var med på PH, er du stolt over måten du reagerte på når du ble sendt ut?

Hei! Nei, det er jeg selvfølgelig ikke. Jeg var en skikkelig (sorry ordbruket) bitterfitte. Jeg får skylde på at det er tre år siden, og at jeg har blitt litt voksnere nå. De ordene som kom ut av munnen min var skikkelig ufine, og det er noe jeg angrer på. Greia er at jeg ble rundlurt av ei som stod meg super nært, og derfor gjorde det ekstremt vondt i hjertet mitt når jeg ble backstabbet. Det er grunnen til at jeg reagerte såpass sterkt som jeg gjorde.

Hva skal du ha med til Mexico av klær og sånt? Er det regler for hva dere kan ta med og hvor mye dere kan ta med? <3

Masse klær og masse sko! Hehe. Jeg bytter jo antrekk typ 2-3 ganger hver dag bare her hjemme, så dere kan jo tenke dere hvordan det blir når frøkna skal på TV i tillegg. Jesus haha! Er ikke bare-bare å være meg skal jeg si dere. Man får lov til å ta med seg to store kofferter + håndbagasje.

Hei Isabel. Har tenkt på en ting angående det med uber/taxi og transport. Du kjører jo ikke bil selv, men har mulighet til å ta lappen? Du kan jo spare MASSE tid å penger på dette. Hvorfor har du ikke gjort det enda? Orker du ikke å øve eller hva er greia? 

Det har du rett i, jeg tar mye taxi. Jeg har faktisk tatt (og strøket) på oppkjøring hele to ganger. Etter det har jeg faktisk bare følt meg så umotivert og mislykket når det kommer til bilkjøring at jeg har lagt det på is for en stund. Jeg vil så klart få sertifikatet i boks en gang, og helst innen nærmeste fremtid, men jeg må bare finne motivasjonen igjen. Ikke lett når man bare stryker og stryker, haha. Teorien fikk jeg derimot i boks på første forsøk, så den delen var ikke vanskelig overhodet. Selve bilkjøringen er en annen historie...

Ville du flyttet tilbake til Stavanger? 

Hell no. Aldri. Koselig å dra dit på besøk, men å bo der er uaktuelt. Så lite, så mye gossip og så dømmende mennesker. Ikke alle da så klart, men i små byer er det ofte slik at man ikke får lov til å stikke seg ut. Da er man slut, hore, teit, desperat, latterlig osv osv. Ikke så kult.

Har hørt at den hemmelige operasjonen du tok er intimkirurgi og kjønnsleppereduksjon. Stemmer det?

Nei, det er nok ikke sant. Jeg har aldri operert meg nedentil. Alle rykter som surrer rundt om meg ass.. Får høre mye, det er sikkert og visst. Haha.

Omg hvorfor sminker du øyet transe aktig?

Hva mener du med det? Jeg sminker meg slik som jeg selv synes er fint. Hva andre synes er egentlig helt urelevant for meg. Jeg synes jeg sminker meg kjempe fint faktisk! 😊

10 TING JEG VIL GJØRE I 2018

1. Begynne på boken jeg har drømt om å skrive om livet mitt i flere år. Jeg må bare våge å være så sårbar for hele Norge.

2. Reise masse. Jeg vil og skal oppleve Maldivene og Los Angeles uansett hva. Ellers vil jeg tilbake til Dubai og Bali. Nydelige destinasjoner!

3. Satse på YouTube i tillegg til bloggen. Elsker YouTube, og elsker at dere blir kjent med meg på en helt annen måte via video og ikke bare via tekst.

4. Kjøpe meg to Chanel-vesker til. Jeg vil begynne på samlingen min. Min guilty pleasure.. ❥

5. Kjøpe hus.

6. Bestå den jævla oppkjøringen (strøket to ganger, er helt håpløs)...

7. Lære meg å ikke være så ekstremt kresen på matfronten. Denne er så og si håpløs da jeg er suuuper kresen, men jeg må utfordre meg selv. Det ER flaut å ikke like salat og nesten ingen grønnsaker i en alder av 23 år.

8. Ta med småsøsknene mine på en kul ferie. De elsket da jeg overrasket dem med reise til Bulgaria for to år siden. Vi hadde det så ekstremt gøy, så det vil jeg gjøre igjen. Føler meg så utrolig heldig som har mulighet til å gjøre slik for familien min. 💕

9. Være mer privat og åpen her på bloggen. Jeg vil dele enda mer av meg selv. 

10. Hoppe i fallskjerm over palmene i Dubai. OMG sier jeg bare...

DERFOR VIL JEG FLYTTE FRA NORGE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen ganger blir jeg så sykt irritert på meg selv. Jeg har drømmejobben (i mine øyner) som blant annet tillater meg å kunne jobbe fra hvor som helst på denne planeten. Likevel sitter jeg i lille Oslo og har slått meg til ro det. HVORFOR?! Jeg har ingen svar på det, for å være ærlig. Og nettopp det gjør meg så forbanna frustrert, for jeg er en person som trives så mye bedre i utlandet. Spesielt på tropiske steder. Kulden er ikke noe jeg verdsetter overhodet, så det sier jo seg selv at Norge da ikke er drømmen for meg haha. Jeg er så klart super glad i Norge og kommer alltid til å føle meg hjemme her, men jeg er ung. Jeg har en jobb som jeg kan gjøre like bra om ikke bedre hvor som helst i verden. Jeg mener, bloggen hadde blitt mye mer interessant og tusen ganger mer spennende om jeg hadde bodd et annet sted. Tenk om jeg hadde delt livet mitt fra for eksempel los Angeles? Eller Hong Kong? Bali?!? Det hadde vært så gøy!! Før jeg begynte å blogge var alltid drømmen min å kunne flytte til et varmt land. Det har faktisk alltid vært noe jeg har drømt om. Nå som jeg har mulighet til å gjøre det, lar jeg være - dum som jeg er.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vet at jeg har delt disse tankene med dere før, men det er virkelig noe jeg har ekstremt lyst til å gjennomføre. Jeg mener, jeg må jo ikke flytte for alltid. Et par måneder hadde jo også gått! Håper jeg får baller nok til å gjøre det i nærmeste fremtid. Jeg kan ikke være en pingle for alltid.

MINE FEM NESTE TATOVERINGER

Jeg har blitt bitt av basillen. Dere vet sånne små, søte tekster? Nå prater jeg om tatoveringer, altså. Kanskje greit å skrive det, slik at dere henger med. Haha! Jeg har sååå lyst på. Jeg glor hele tiden på ulike tatoverings profiler på Instagram (@quotetattos er en favoritt) og drømmer meg bort. Jeg lover at jeg kommer til å tatovere meg innen kort tid. Det er fem stykk jeg har lyst på, alle i tekst. En av de er veldig stor da, så den gruer jeg meg mye til å utføre, men den er så fin så det er totally worth it. Jeg kan ikke se for meg at jeg kler store motiver, det er liksom litt for mye for meg. Tekster derimot har jeg falt pladask for! Jeg kan ikke veeente, seriøst. Det kommer til å bli så fint! ❥ Under her ser dere noen tatoveringer jeg synes er vanvittig fine:

Bilder: weheartit

Sånne små tekster, mener jeg. Se så fint! Det eneste jeg stresser litt over er at jeg ikke vil skrive noe cheesy som jeg kommer til å cringe over om noen år. Haha! Det er jo det vanskeligste med hele greia. Jeg synes at det er fint med slike tatoveringer, men det kan virkelig ikke være noe kleint. Har dere noen tips til hva som kunne passet meg å skrive? ❥

MITT 2017 ⎮ DEL 2

Jeg var i Stockholm i forbindelse med en dødskul Nelly-fest! 🎈

Jeg ble en stor fan av uteserveringer og drinker.

Jeg var på to festivaler.

Sidra fylte 12 år, og det ble så klart feiret med en storslagen bursdagsfest!

Og i den forbindelse bakte jeg min første kake fra unn EVER. Det tok meg forøvrig HELE natta. Hahaha!

Jeg fikk tilsendt mange spesielle meldinger.. Slik som denne:

Jeg nektet å innse at høsten hadde meldt sin ankomst, og spaserte fortsatt rundt i tynne jeansjakker. Ekte G!!

Jeg flyttet ut av min egen leilighet, så derfor måtte jeg en tur til Ikea for å handle litt nye greier jeg trengte. Jeg fikk utrooolig mye hets for antrekket jeg gikk i. Folk ass! Alt man skal orke å la seg provosere av..

Jeg reiste til Bali med bestevenninnen min!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Der bodde vi i en døds nice og svææær suite med jacuzzi ute på verandaen. Savner dette så mye!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rebecka og jeg var også i Dubai sammen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk en kjærlighet for sushi! Eller, kylling maki da... Hehe.

Jeg tømte leppene mine. Her trodde jeg at de var fillersfrie, men deeet var de ikke. Jeg måtte gjennom en til behandling for å bryte ned alt.

Jeg shoppet som aldri før... Kremt.

Jeg fikk SÅ fine negler!

Jeg koste meg mye med mini me 💕

Jeg begynte å trene litt sånn smått..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ble så forelsket i Dubai at jeg måtte dra tilbake enda en gang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

______

Et eget innlegg om hvordan året mitt har vært kommer. ❥

JEG RØK UT AV PARADISE HOTEL

Er det en ting folk husker best fra min forrige sesong, så er det soleklart når jeg ryker ut. Min fine, rolige og classy utsjekk. Hahaha! Herrreeegud så flau jeg blir når jeg bli påminnet om det. Likevel ofrer jeg meg og viser dere det "fantastiske" klippet som jeg er "veldig" stolt over.... Jeg tar en for laget. Det er jo tross alt hysterisk å se på. 

0fib89Xp2dE
CRINGEEEE.

MITT 2017 ⎮ DEL 1

Jeg bleket tennene profesjonelt hos tannlege for første gang! Så ut som en klovn under behandlingen. ✌🏼

Jeg var fortsatt sammen med og samboer Pierre.

Var cool med briller og vurderte å få meg et par i min egen styrke. It did not happen.

Jeg ble bitt av basillen og startet med vippeextensions!

Pierre gjorde det slutt med meg, og jeg hadde derfor en veldig tøff periode med kjærlighetssorg. Det å dele det med omverdenen var helt forjævlig. Jeg husker hvor vondt alt gjorde. Huff..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ble kjent med et av de fineste menneskene jeg har i livet mitt. Flotte bestevenninnen min Rebecka! Hun er så utrolig viktig for meg. Den jenta har virkelig fått en stor plass i hjertet mitt. For alltid oss to. 💕 Her var vi på shoot på Operataket.

Jeg feiret bursdagen min med mange flotte mennesker, blant annet denne baben 💕

Jeg var på Rhodos i flere uker med disse to. ELSKER Rebecka og Matilda. Fineste og godeste jentene i verden!

Jeg fikk i oppgave å booke flybilletter til oss, og det gikk jo som så.. FEIL måned. Jadda! Meg i et nøtteskall.

Omsider kom vi oss til Rhodos en andre gang. Det holdt ikke med en tur. ⚡️

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk besøk fra Stavanger! Bestevenninnen min Michelle, Elias og noen venner av dem.

Jeg tilbrakte masse tid sammen med småsøsknene mine. Vi fant på masse gøy, som her: kino.

Jeg investerte i ny Mac istedenfor ny veske.. Hehe! Beste investeringen i 2017.

Jeg var på weekendtur til Stockholm med to venninner jeg ikke er venn med i dag.

Jeg kjørte utrolig mye taxi. Nothing has changed.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var på mange spennende møter. En hemmelighet: dette bilde ble tatt i et møte som handlet om en egen TV-serie om Pierre og meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg reiste til Spania.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg brukte en rævstøgg leppestift HVER dag. Hva var greia med denne skrikende rosafargen?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg inviterte til mange hyggelige jentekvelder i cribben min.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg brukte blå linser.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde brunt hår. Husker jeg hatet det, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk en greie for å gå på kino, så det skjedde x antall ganger.

Jeg bodde i den søte lille leiligheten min helt alene. Det var uvant med tanke på at jeg flyttet inn der med ekskjæresten min, men jeg fikset det etterhvert.

Jeg var på Tusenfryd for første gang! Der vant denne skjønne jenta en sjiraff til meg. Jeg ble såååå glad!!

Jeg var på shoot med flinke Brian som tok favoritt bilde av meg.

______

Del to kommer! ❥

FUCKER DU MEG, FUCKER JEG DEG

Hvorfor er det slik at enkelte tror og mener at vi offentlige personer ikke har rett på biiittelitt respekt? Jeg prater selvfølgelig om snikbilder. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har opplevd at folk er direkte frekke, og tar bilder rett opp i trynet mitt GJERNE med blitzen på også. Jeg skjønner at det kan være litt stas eller morsomt å støte på et fjes du kjenner igjen, men det er veldig lite hyggelig å oppføre seg på den måten uansett hvem det gjelder. Jeg mener, hadde du likt dersom jeg hadde trykt et kamera opp i trynet på det uanmeldt? Nei. Det synes ikke jeg heller er gøy, selv om jeg er Isabel Raad. Det er så mye hyggeligere om du bare kommer frem istedenfor, så kan vi slå av en prat og ta et fint bilde sammen. Er ikke det mye koseligere? 

I fjor var det en episode på byen hvor det da var ei jente som satt å lo seg ihjel mens hun knipset bilder av meg i vei. Jeg ba henne fint slutte da jeg ikke syntes at det var noe hyggelig at hun bombet meg med med blitzen opp til flere ganger uten å gi seg. Til slutt fikk jeg så nok at jeg tok frem min egen telefon og knipset et like hyggelig bilde tilbake. Da var hun ikke så høy i hatten lenger, og forsøkte helt seriøst å kaste seg over meg for å ta telefonen min. Jeg overdriver ikke - det var virkelig slik det var. Hun syntes åpenbart ikke at det var noe hyggelig da det samme hun gjorde mot meg, ble gjort mot henne tilbake. Jeg skjønner bare ikke greia med å være så respektløs at man sitter å ler og fortsetter når jeg dessuten har bedt henne fint om å gi seg. Noen mennesker ass. Fucker du meg, fucker jeg deg. Så enkelt er det.

Så kjære lesere, om du ser meg noensinne - kom frem til meg! Ikke vær redd for det, for det synes jeg bare at er døds koselig. Jeg elsker å treffe dere og slå av en prat. Det er noe av det hyggeligste jeg vet om! 💕 Snikbilder er jeg derimot ikke noe fan av.

MITT NATTBORDSBILDE ⎮ PH 2018

Se nattbordsbildet mitt, dere! Da jeg var med første gang, tok vi nattbordsbildene i Mexico men i år ble det tatt hos Mastiff i Oslo. Jeg er faktisk veldig fornøyd med hvordan det ble. Det var jeg ikke sist, haha. Mobilen jeg holder i på bildene fikk vi utdelt så fort vi møtte crewet på Gardermoen. Alle deltakere har altså fått hver sin, og denne skal vi ta med oss inn på Paradise Hotel. Den kan vi bruke til å ta bilder og selfies med. Den er låst, slik at vi ikke kan bruke noe annet enn kun kamera på den. Ingen sosiale medier, messenger eller telefonsamtaler med andre ord. Kun til bilder!

Jeg tror at det blir deilig å ha sin egen telefon der inne, selv om man ikke kan bruke den noe særlig. Bare det å kunne holde i en telefon er luksus i seg selv når man er på innspilling. Abstinensene blir kanskje ikke like store, tenker jeg. Når jeg kommer hjem fra innspilling kan jeg i hvert fall love dere at jeg har massevis av bilder å dele med dere, som jeg har knipset der inne. Høres ikke det gøy ut? Litt sånn behind the scenes. Hehe! Skal prøve å fokusere mye på å ta bilder av saker og ting dere vil finne interessant. ❥

NÅ FÅR DERE SVAR PÅ ALT

Det har haglet inn med drøssevis av spørsmål de to-tre siste døgnene i forbindelse med Paradise Hotel og avreise til Mexico, og i og med at det er såpass mye dere lurer på, bestemte jeg meg for å svare på alt i et eget innlegg!

Kan man bli tvunget til å gjøre noe seksuelt i PH? Og hvis man nekter så blir man kastet ut? Har hørt fra ei jente at man ikke kan nekte?

- Det er det dummeste jeg har hørt. SÅ KLART blir man ikke tvunget til noe som helst, hverken seksuelt eller noe annet. Den jenta du eventuelt har fått høre det av, lyver.

Hei Isabel, først vil jeg bare si at du er helt utrolig, jeg blir så inspirert av deg og har evig respekt for deg😍 Spørsmålet mitt er om et rykte jeg har hørt om deg, at du har hatt spiseforstyrrelser.. er det sant, kan du si litt om det enten svaret er ja eller nei? Vet det er personlig, har selv strevd med Bulimi.

- Hei! Tusen takk for fine ord. <3 Det stemmer ja. På det verste veide jeg 38 kg.. Helt forferdelig. Du kan lese innlegget jeg har åpnet meg opp om anoreksia her. Heldigvis er det flere år siden, og jeg er frisk som en fisk i dag.

Hvor ofte fikser du vippene dine?

- Hver fjerde uke.

Vet du noe om når dere starter innspillingen?

- Det har jeg dessverre ikke lov til å si og egentlig vet jeg ikke det helt nøyaktig selv. Alt jeg kan si er at vi er på vei til Mexico.

Hvor er de rosa koffertene fra som du la ut på mystory?

- De er kjøpt i utlandet, dessverre. <3

Visst du ryker ut kan du jo ikke si noe om det på bloggen, så hvordan skal du klare å blogge uten å si noe?

- Skjønner ikke helt hva du mener? Jeg kan jo ikke blogge om PH når jeg er inne på hotellet heller, så det har ingen betydning.

Når kommer denne sesongen på tv Isabel? :)

- I mars, som alltid. <3

De som ikke får sjekke av "legendene" den første uke, må de reise hjem igjen da eller kommer de inn senere?

- No idea!

Kan du si alle deltakerene? Dem du har lov til å si er med?

- Mathias, Sophie, Carl Aksel, Ann Mariel, Aurora, Pierre, Magne og meg. 

Er egentlig litt rart at dere er blitt så gode venner etter det fæle bruddet? 🤔 selvsagt utrolig bra for deres del, men du var jo ganske heartbroken og sint?

- Det er tross alt et år siden, ting går over etter tid noen ganger vet du :) selv om det er slutt mellom oss og det var et fælt breakup, betyr ikke det at det trenger være hat og dårlig stemning mellom oss for alltid.

Du svarer «fordi kirurgen sugde», så altså du syns faktisk at kirurgen sugde? Er du ikke fornøyd med puppene likevel?

- Det har jeg jo skrevet tidligere at jeg ikke er.

Skal det være noen «vanlige» deltakere med i denne sesongen? Heier på deg, stemte hvær dag fram til jul på deg. ❤️

- Skjønn du er, tusen takk!! <3 Ja, det skal være vanlige også. 

Hvem sitter du ved siden av på flyet?

- Jeg satt med Sophie!

Hvordan blir det med bloggingen når du sjekker inn?

- Bloggen oppdateres som vanlig, det blir ingen forskjell her. <3

_______

Er det noe mer du lurer på, kan du stille spørsmålet i kommentarfeltet. Klem!

ALT HAR GÅTT TIL HELVETE - PH 2018

reklame ⎮ annonselenker

Altså... Nå skulle vi vært i Mexico, men det kan jeg trygt si at vi IKKE er. Reisen gikk helt seriøst til helvete. Flyet ble forsinket fra Oslo til Amsterdam som var vår første etappe. Forsinkelsen gjorde at vi ikke rakk vårt neste fly fra Amsterdam til Mexico City. Det er jo greit nok, men så ble alt tusen ganger verre da vi ikke får nytt fly før om 2-3 dager. Så nå er vi med andre ord strandet i Amsterdam inntil videre. Drit kjedelig, for vi skulle jo egentlig våknet til en ny dag i Mexico i dag. Tenk så sjukt deilig det hadde vært! Alt har virkelig gått til helvete, haha. En brite på flyet var dessuten også helt forjævlig og var direkte kvalm mot samtlige helt uten grunn, noen av deltakerne ble dårlige og begynte å spy.. Ja, dere skjønner. Dagen i går var jo helt katastrofe. I dag er en ny dag da, så vi satser på at ting blir bedre. Verre enn gårsdagen kan det jo neppe bli. Haha!

ELLESSE CROP HOODIE HER

MOOD...

MALENE BIRGER KOFFERT HER ⎮ VESKE HER

_______

Nå skal vi straks til flyplassen for å sjekke mulighetene våres, og forhåpentligvis få bagasjen vår. Jeg vil bare til Mexico nåååå. 😍

NÅ REISER JEG TIL MEXICO

HEEIIII!! Gjett hvor jeg er nå? Jeg er på Gardermoen, for i dag flyr vi nemlig til Mexico for å spille inn Paradise Hotel 2018 😁 Wuhu! Jeg ser ikke frem i mot flyturen, det må jeg si. Det er ikke en kort reise, for å si det sånn. Først skal vi mellomlande i Amsterdam, for å så fly i 12 timer til Mexico, hvor vi skal ta enda et siste fly. Det er gøy å endelig kunne si at jeg faktisk reiser nå. Det er enda helt surrealistisk at denne dagen er her. Det føles ikke helt på ekte, haha. JEG ER GIRA! ⚡️

Nå sitter gjengen på Peppes og får i oss litt mat før vi skal sjekke inn. Flyet går ikke før om et par timer, så jeg skal slå ihjel masse tid på Taxfree. Kan knipse noen bilder til dere av innkjøpet og poste før avgang om dere vil? 

Haha, seee hvem som gjør comeback på bloggen. Nå blir det vel snakkis tenker jeg. Det er ingenting drama, vi er begge to deltakere og reiser sammen med resten av gjengen i dag. Derfor ble det knipset et bilde av oss to også, haha. DET var lenge siden, det. 

JEG VET IKKE OM JEG FÅR LOV TIL Å FORTELLE DETTE

reklame ⎮ inneholder en annonselenke

ADIDAS BUKSER HER ⎮ TOPP MESHKI

God torsdag, fine lesere! Jeg er så latterlig trøtt. Ikke så rart med tanke på at jeg seriøst sov maks to timer i natt. Grunnen til det var at jeg måtte pakke koffertene. Det tok ikke akkurat kort tid, som dere sikkert kan forestille dere. Det ble mildt sagt kaos. Jeg vet at mange er nysgjerrige på når jeg reiser til Mexico, og det er jeg faktisk litt usikker på om jeg får lov til å si enda. Jeg skal forhøre meg litt slik at jeg er 100% sikker på at jeg ikke bryter taushetsplikten. Det vil man jo ikke, hehe. Jeg vil jo så klart fortelle dere, det vet dere allerede. ❥ Dessverre er alt med TV-produksjon alltid veldig hemmelighetsfullt.

Da jeg omsider var ferdig med å pakke (håper jeg har husket alt nå!), skulle jeg legge meg. Da var klokken rundt 04, og jeg var døds trøtt. Men tror du jeg fikk sove, eller? Så klart ikke.... Det er noe galt med øynene mine, de renner nemlig konstant så fort jeg tar av meg kontaktlinsene. Er det noen av dere som sliter med det samme? Det pågikk altså i flere timer, og det gjorde nattesøvnen helt umulig. Det pleier å gi seg dersom jeg skyller øynene litt, men det hjalp ikke i går. Typisk når jeg virkelig trenger de timene på øyet. Siste gangen jeg så på klokken før jeg sovnet viste den 08 på morgenen. To små timer etter ringte vekkerklokken. YAY! Haha herregud, jeg er tidenes zombie i dag. 

Nå sitter jeg hos frisøren og blir fin på håret. Jeg viser dere resultatet senere! 💇🏻

MIN GIGANSTISKE NELLY-PAKKE

reklame ・ annonselenker

Her kommer hele Nelly-innkjøpet mitt som kom på døren i går! Da jeg la ut på snapchat var det så mange som ville at jeg skulle poste et eget innlegg, så derfor fikset jeg det til dere i kveld. Jeg elsker seriøst ALT! Så utrolig mye fint. Nelly har skikkelig bra utvalg om dagen. Du finner alle nyhetene her.

・HER KOMMER MITT INNKJØP ・

TOPP HER ⎮ SKJØRT HER

HOODIE HER 

MALENE BIRGER VESKE HER

ADIDAS T-SHIRT HER

TOPP HER 

BIKINI TIL VENSTRE - TOPP HER + TRUSE HER ⎮ BIKINI TIL HØYRE - TOPP HER + TRUSE HER

KJOLE HER

TOPP HER ⎮ LEVIS SHORTS HER

ADIDAS CROP TOP HER ⎮ ADIDAS BUKSER HER

ADIDAS CROP HER

TOPP HER

PYSJAMAS TOPP HER ⎮ SHORTS HER

NIKE AIR MAX THEA HER

MICHAEL KORS SNEAKERS HER

MICHAEL KORS KLOKKE HER

ADIDAS SUPERSTARS HER

Her kommer BH-tips til dere! Jeg elsker å bruke disse til topper der jeg fortsatt vil ha kløft, men ikke vil vise bh-stropper. ELSKER disse! Beige HER og sort HER.

MALENE BIRGER PASSHOLDER HER

MARC JACOBS ARMBÅND HER

HEELS HER

SNART SKJER DET

reklame ⎮ annonselenker

Hei babes! Nå er jeg hjemom en liten tur, før jeg skal på neste behandling. Det har gått i ett siden jeg stod opp i morges. Dagen i dag har vært en veldig hektisk dag hittil, med andre ord. Jeg har flydd fra behandling til behandling. Det er ikke så veldig lenge til jeg reiser nå (æææ!), og derfor må så klart alt være on fleek. Både, hår, negler, bryn, min brunfarge og vipper. Det er mye som skal fikses på, gitt. Sånn er det å være over gjennomsnitlig opptatt av utseendet. Hehe! Jeg er så stresset over hvordan jeg skal vedlikeholde alt når jeg er bortreist, men jeg får trikse litt med andre alternativer. Det ordner seg!

・ DAGENS PLANER ・

✔️ Pakke til Mexico!

✔️ Vippetime

✔️ Brynstime

✔️ Negltime

✔️ Ta sol

LUE HER ⎮ FAUX FUR JAKKE HER ⎮ GENSER HER

Det er i grunn det de neste dagene mine innebærer: behandlinger, behandlinger og atter behandlinger. I morgen står pedikyr og frisørtime på agendaen, før jeg skal springe tusen ærender rundt i byen. Jeg må kjøpe nye linser, løsvipper (tusen takk for alle tips!), sminke, adapter, ny GHD-rettetang (denne, den er DØDS bra!), p-piller, hårolje osv osv. The list goes on! Forresten, jeg fikk en svær bestilling fra Nelly på døren i går som jeg så vidt viste frem på snapchat. Vil dere ha et eget innlegg senere i dag hvor jeg viser frem innholdet? Let me know. ❥

NELLY-INNKJØP

reklame ⎮ lenkene er annonselenker

Hei! Jeg har bestilt nå vanvittig mye fint fra Nelly i det siste, men jeg har helt glemt å vise dere. Det tyder på at jeg har hatt en hektisk periode, for disse innleggene synes jeg er super gøy å lage. I går kveld tok jeg meg tid til å shoote mine favoritter fra den siste bestillingen min for å vise dere. I tillegg må jeg bare tipse dere om det sjuke salget som pågår akkurat nå på Nelly med opptil 50% rabatt! Du finner hele salget HER.

JAKKE HER

ADIDAS BUKSER HER

POPPER PANTS HER

JAKKE HER

JAKKE HER (elsker denne!!)

JEANS HER (nå på -30%!)

GENSER HER

KJOLE UTSOLGT

OVERDEL HER (nå på tilbud!) ⎮ TIGHTS HER

MIN NYTTÅRSFEIRING

reklame ⎮ lenkene er annonselenker

MIN NYTTÅRS LOOK

Slik så jeg ut i går! Valget stod mellom fem forskjellige antrekk, men jeg endte opp med denne lekre kjolen. Glitteret gjorde at den føltes skikkelig "nyttår", haha. Jeg matchet med sølv accessories, og jeg må si at jeg ble veldig fornøyd med helheten. Egentlig ville jeg ha på meg noe annet, men i og med at jeg reiser på innspilling til Paradise vil jeg heller spare akkurat det plagget. Hehe! 

KJOLE HER (FINNES I RØD HER) ⎮ LIGNENDE CHOKER HER ⎮ ARMBÅND HER ⎮ RING HER ⎮ ØREDOBBER HER 

Håper deres nyttårsfeiring var like fantastisk som min. Jeg er enda proppmett etter gårsdagens kalkunmiddag. At jeg ikke spiser det oftere skjønner jeg ikke? Det er seriøst det beste jeg vet! Jeg MÅ spise det hvert nyttår, uansett hva. Ah.. Heldigvis er det masse rester igjen, til min store glede. Haha! Det er ikke et spørsmål om hva jeg skal spise resten av dagen. I tillegg til å spise skal jeg begynne å sortere klærne mine, for nå er det ikke lenge til jeg må starte på pakkingen til Mexico. OMG jeg blir helt stressa. Stressa men samtidig spent. Dette blir sjukt.. Dette året blir sjukt.

Godt nyttår igjen! ❥