hits

februar 2016

Angående intervjuet mitt i VG

Jeg hadde intervju med VG forrige uke angående kroppshysteri, press og blogg. Jeg synes jeg svarte godt for meg, men som hver eneste gang det er intervju som skal trykkes, blir det man sier vridd og vendt på. Hver eneste gang. De skrev blant annet at det er 3 år siden jeg la i silikon? Det er det jo ikke. Det er 3-4 måneder siden. Så hvor de har fått det fra, vet ikke jeg. Haha. Mange som reagerte på det, og det samme gjorde jeg. Det er altså feil! Ellers synes jeg det var en fin reportasje hvor man får fleres synspunkt og meninger rundt det hele. 


Dere kan lese hele intervjuet her.

HER ER PARADISE HOTEL DELTAKERNE!WOOOHOOO!! So the bomb is out! Her er årets Paradise Hotel gjeng. Jeg er såååå giret! En av mine nære kompisser Carl Aksel er med, og om jeg er spent? JA! Pierre tipset castingen om han, og det er ikke sjokkerende at han ble valgt ut. Jeg vet at han kommer til å gjøre det ekstremt bra da han er veldig intelligent og en person som folk blir raskt glad i. Han er en av de man bare må ha rundt seg, da han sprer mye kjærlighet og humor. Herreguuud - dette blir bra, dere!


Gled dere til å se dette trynet på skjermen! Haha. Cant wait! Premieren er 14. Mars.

Overrasker lillesøss med shoppedag!

Annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


God morgen, fine! I dag har jeg det super travelt. Jeg reiser på ferie i morgen, og derfor må jeg få unnagjort alle ærend og masse jobb. Mest mulig må checkes av to do listen. Med andre ord blir denne mandagen å gå til forberedelser. "Yey". Haha... Det er et lyspunkt midt oppi alt dette da; jeg skal ta med meg lillesøsteren min på shopping! Jeg har lovet henne en shoppedag sammen med meg, og det har hun gledet seg til sååå lenge nå. Har dårlig samvittighet over å ikke hatt tid den siste tiden, men i dag skal jeg få det til! :-) Blir så koselig å tilbringe tid med lille snuppa mi. Jeg skal stikke til mamma og overraske henne når hun kommer hjem fra skolen. Gleder meg til å se gliset hennes da! Hehe. Hun er akkurat lik storesøster - shopping er det beste som finnes!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Caps her / jeans her


Nå skal jeg løpe til postkontoret og hente ut noen pakker. Vi skrives senere, fine. Håper dere får en super start på uken! Nuss.

Min hemmelighet til skinnende hår

AnnonseOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg får ofte spørsmål om hvilke produktet jeg bruker, både når det kommer til hud og hår. I dag har jeg tenkt å dele mitt favorittprodukt når det kommer til å få shiny og sunt hår. Jeg har jo ganske langt hår, og det har en tendens til å bli krusete og se noe dødt ut. Produktet jeg bruker som redder manken min er serumet fra Maybeauty. Jeg elsker det! Det reparerer, gjør håret skinnende, fjerner krusing og gir håret liv. 

Før brukte jeg alltid Maroccon Oil hver eneste dag og trodde aaaldri at jeg kom til å finne en bedre. Men det har jeg nå! Denne danker ut alle oljene jeg har prøvd tidligere. Den påføres i håndkletørket hår, i endene. Så skal man bare la håret absorbere, så vil du kjenne forskjellen ganske kjapt. Den er fantastisk!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dere finner serumet her. Gjennom denne linken får dere 30 prosent i avslag, eller så kan dere skrive inn rabattkoden "SRAAD30". Test den ut - du kommer til å bli like avhengig som meg. I promise!

Hei fra Stavanger flyplass!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERANå sitter jeg og Raija på Sola flyplass og er snart klar for take off! Blir deilig og kommer hjem til Oslo igjen, men samtidig får jeg en klump i magen av å forlate fine hjembyen min. 

Pst! Klikk dere inn her senere i kveld, da deler jeg en av mine skjønnhets hemmeligheter med dere! :-)

Vi skrives fra Oslo, fine. Nyt søndagen! Mange klemmer fra meg.

Paradise Hotel deltagere avslørt

Jeg er vel ikke den eneste som har sett Panelet på VGTV hvor de intervjuet Sandra Lyng? Hun har jo årets PH-låt og var i Mexico for å spille den inn på hotellet. I episoden på panelet innrømmer de at deltagerne er med i musikkvideoen + hun avslører en av deltagerne. Hør godt etter, haha! 

Nå venter jeg i speeenning på at deltagerne blir vist frem for real! Jeg vet om noen som er med, men resten blir spennende å se. Får håpe de er en like bra gjeng som vi var! ;-)

Episoden finner dere her.
Hmmmm!

We're flying home

En annonselenk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Body - her


Jeg har hatt noen fantastisk fine dager i fine Stavanger. Men nå er det på tide og pakke kofferten å reise hjem til kjære Oslo igjen. Det er jo lite som slår hovedstaden, men jeg skulle bare ønske jeg kunne ta med meg alle de jeg er glad i. En ting er sikkert, og det er at det ikke blir lenge til jeg kommer på besøk igjen. Jeg slapper skikkelig av her. Det er deilig, det.

Vi skrives fra Oslo, fine. Klem!

Mitt nye hår!

Sponset behandling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

back to the darkside

Da er jeg back to dark! Jeg var så sinnsykt lei av hårfargen min, derfor var det på tide med en forandring. Flinkeste Ann Beate på Hendrix Hair Torggata fikser alltid mitt hår, og jeg er alltid like fornøyd. Det er ingen andre som får lov til å røre manken min. Hun er virkelig best! Det er jo ikke noe nytt at jeg fikser håret mitt hos Hendrix Hair Torggata, det gjør jeg jo alltid. Her går jeg fast fordi at de er så dyktige! Ingen over, ingen ved siden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For booking av time:

TLF: 22696153

ADRESSE: OSTERHAUSGATE 9

En stk lykkelig Bella

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
- bildedryss fra gårdagen -


Dere vet den følelsen man får når man kjenner seg komplett? Og bare kjenner lykkefølelsen strømme gjennom kroppen? Slik hadde jeg det i går kveld, og den følelsen sitter fortsatt igjen. Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det var å møte et par av de som betyr aller, aller mest for meg. De jeg var omringet av i går får meg til å kjenne meg utrolig heldig. Heldig for å ha så fine mennesker i livet mitt. Venner som virkelig vil mitt beste, som er der i både tunge og fantastiske tider. Venner som er gode tvers gjennom. Jeg elsker dere, og jeg håper dere vet hvor mye dere betyr for meg!

I går dro vi ut og spiste på... Wait for it... EGON! Hahaha, er det faen mulig. Vi er håpløse - jeg veeet! Etterpå kjøpte vi masse digg snacks og innstalerte oss i suiten. Michelle og Elias kom litt senere med viiin. Så i går kveld tok vi igjen for alt det tapte, drakk vin, koste oss og hadde sleepover party. Så sinnsykt koselig!

Jeg elsker slike kvelder. 

Min crib for helgen!

Sponset opphold

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MI CASA ES SU CASA

Seee! Det er sååå fint her! Jeg bor på Clarion Hotel Skagen Brygge, midt i smørøyet av Stavanger. Jeg har fått en super fin suite på to etasjer, så her skal jeg og jentene kose oss super masse! Spørs om vi i det hele tatt kommer til å få lyst til å forlate denne fine cribben vår for helgen. Hehe! Dette må faktisk være et av de fineste hotellene jeg har bodd på i Norge. Jeg trives super godt! Det er gåasvtand til alt jeg behøver. Kjøpesenter, butikker, restauranter, kafeer, kino.. Ja, alt! :-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde en super koselig kveld i går! Jeg har savnet alle sammen så utrolig mye, så det gjorde utrolig godt å klemme dem igjen. Dere vet de vennene man har, som man ikke prater med hver dag men som man vet hvor man har uansett? Selv om det går 3 månderes mellom hver gang vi prater eller treffes? De vennene er gull verdt, og de har jeg mange av her i Stavanger. Traff blant annet Elias som er Michelle sin kjæreste også igår. Vi gikk alle sammen i samme klasse på VGS, og plutselig ble de kjærester. Og de to? De er mitt favoritt par of all times! 

Nå er det tid for hotellfrokost! Yummi! Hva er bedre enn det? Nada. God lørdag, fine.

hei fra stavanger!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fra hjembyen min! Nå har jeg akkurat sjekket inn på hotellet og møtt en venninne. Nå venter vi på at Michelle skal bli ferdig på jobb. I kveld er planen å dra ut og spise, ta noen glass vin og treffe mine kjære og nære. Jeg skal vise dere byen min i løpet av helgen. Jeg har savnet Stavanger litt.. Dette blir sååå koselig! ♥ 

Nå smeller jeg igjen macen, vi skal ut i byen og kikke litt i butikker. Shopping er alltid på planen! :-) Det er vel ingenting som er gøyere enn det, hehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Fine jenta mi <3
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stor endring på bloggen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This ​weekend is more than welcomed


Morning superstars! Nå har mamma akkurat kommet og tatt over kidsa, og nå skal jeg kaste meg i en taxi til byen. Om to-tre timer skal jeg på møte. Blir deilig å lette litt på hjertet til noen som vet hvordan hele dette blogg-greiene funker. Mest sannsynlig blir det en ganske stor endring her på bloggen snart. Jeg vet ikke om dere kommer til å sette så stor pris på det (hvertfall ikke alle mine kjære kritikere), men av og til må beslutninger tas for min egen del. Jeg skal diskutere det litt med hun ene sjefen min hos Side2. Høre litt hva dem synes! :-) Alltid godt med råd fra andre. Jeg forteller dere etter møtet. Etterpå møter jeg opp Raija, også drar vi til flyplassen. 

Gleder meg til å vise dere hjembyen min Stavanger denne helgen. Dette blir gøy! :-D God helg enn så lenge. Klem!

STAVANGER!

Foto: Rolf-Ørjan Høgset

Nå er billettene booket og alt er klart til helgen! I morgen reiser jeg og Raija til Stavanger for å besøke Michelle. Jeg har booket oss inn på suite, og gleder meg så mye til å kose meg med jentene mine. Det trengs etter denne uken, for å si det sånn. Hehe... Jeg har faktisk ikke vært i Stavanger siden jeg flyttet derfra i april i fjor. Tiden har virkelig gått fort, altså. Helt sinnsykt å tenke på. 

Nå har jeg overnattingsbesøk av småsøsknene mine, som jeg er barnevakt for i kveld. Vi skal bake brownies og kose oss masse sammen. Søsken kjærlighet! Lillebroren min er i ekstase da jeg skjemmet han bort og kjøpte et headset til han som han har ønsket seg lenge. Neste uke er det shopping med lillesøster på Zara Kids, som tydeligvis er det store for små girlsa. Hehe! Savner den tiden, da shopping med mamma/storesøss var det store. Men da var det WOW som gjaldt! ;-) 

Nå skal jeg prøve å få røsket headsethet ut av hendene til mini, og prøve å leke kul storesøss! Vi skrives i morgen, fine. Gleder meg til å ta dere med til Stavanger! :-D

endelig en blogger som forstår!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

I går kveld fikk jeg tårer i øyenene. For endelig, endelig er det ei som forstår. Endelig er det en blogger som er litt mer åpen og som skjønner. Ei som skjønner hvordan samfunnet har blitt i dag, ei som ser endringen. Ei som endelig setter ord på mine tanker, på en bra måte. Og ei som ikke peker finger. Hun kan virkelig ordlegge seg, og hun fikk det sagt.

Jeg snakker om Julia Nyland. Hun skrev et innlegg angående hele dette hysteriet rundt inngrep og plastikk operasjoner. 

Hun skriver blant annet -  "At vi bloggere har et ansvar er det ingenting å nekte for. Personlig er jeg heller ikke for at man skal operere vekk alle kompleksene sine, men det må for faen gå an å skrive om det på sin personlige blogg. Ansvar eller ikke. At vi tydeligvis er i et generasjonsskifte der åpenheten rundt injeksjoner og plastiske operasjoner er mye større en før er kanskje uvant for mange. Man vet ikke helt hvordan man stiller seg til det selv enda, og ja ? da er det kanskje også lettere å bli påvirket av forbildene sine. Med det sagt syns jeg det er helt på trynet at man skal skjule slike ting i det offentlige rom. Vi er alle individuelle mennesker som faktisk har fått den store gaven at vi burde klare å tenke selv. Om en gammel paradise hotell deltaker (la meg ta det som eksempel siden innlegget hennes trigget hele saken) ønsker å operere rumpen sin, betyr det da at det er hennes feil at jeg da går å opererer rumpen min etter å ha lest innlegget? Jeg syns det er så forbanna typisk mennesker å peke finger på andre. Kan man for faen ikke bare gå litt inn i seg selv, og innse at valgene man gjør er helt opp til en selv?

Videre fortsetter hun...

"Kanskje det er på tide at alle går litt ekstra inn i seg selv og valgene man tar. Er de basert på noe man virkelig vil, eller fordi man leste det på en blogg? Om svaret er sistnevnte syns jeg faktisk ikke synd på deg, for man må faktisk klare å tenke selv. De valgene du tar er det kun du som tar, og ingen andre."

Jeg vet at mange kommer til å argumentere med at "ja, men 12-åringene på din blogg da? De er ikke voksne nok til å tenke selv". Men vet dere? Jeg har ikke mange 12-åringer som leser min blogg. Overhodet ikke. Det er svært få som er så unge. Og dessuten, hva med alle tv-program som surrer på tven døgnet rundt? Som omhandler plastikk kirurgi? Som viser alt? 

Selv om jeg skriver om det på denne bloggen, er det ikke jeg som påvirker og er den store, stygge ulven som så mange mener. Samfunnet har blitt sånn. Desverre, tenker mange. Men det er fakta. Det er fakta at det blir mer og mer normalt med restylane. Flere av jentene i gjengen har silikon. Det er slik det har blitt. Så slutt å pek fingrer. Det er generasjonsskifte, og ting forandrer seg.

Les hele innlegget til Julia her.

Todays

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

T O D A Y S : 

- FRISØRBESØK

- VENNINNEKVELD

- VIN & MIDDAG


Torsdag! Det betyr at det snart er heeelg. Wuhu! Denne helgen skal jeg virkelig kose meg, for neste uke, nærmere bestemt på tirsdag, reiser jeg på ferie. Derfor er det viktig for meg med masse venninne-tid før det! Savner Michelle allerede sååå masse, så det skal bli veldig deilig å besøke henne. 

Nå må jeg løpe! Møte og frisørtime venter. Spennende! 

Hjelp! Frisørtime!

HAIR PROBLEMS


I morgen har jeg frisørtime. Jeg er sååå lei av hårfargen jeg har nå, og derfor tenkte jeg å prøve noe nytt! Problemet er bare det at jeg ikke aner hvilken farge jeg ønsker. Lysere? Mørkere? Kaldere? Jeg har virkelig ingen aning. 

Hva synes dere? Jeg tar i mot tips med stor takk! 

Grattis, du er et jævla prakteksempel!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

God ettermiddag, fine! Dagen har vært veldig fin frem til nå, og det føles så godt! Jeg fikk til en gladnyhet angående sommeren, så nå er alt planlagt og klart. Jeg forteller dere mer om det senere :-) Resten av dagen skal jeg kose meg med Pierre, for i morgen reiser han til Sverige. Buhu! Jeg tar meg en tur til Stavanger til helgen og besøker Michelle, så det går fint. Men kommer til å savne mannen min masse. Kliss klass! ;-)

Nå... Endelig skal dere få svar, hehe. Jeg får mange spørsmål angående andre bloggere som har ytret sine meninger angående dette med plastikk kirurgi, og for å være helt ærlig... Jeg klarer egentlig ikke bry meg noe særlig, og lar vær å lese. Jeg synes at det blir for aggressivt "angrep" mot meg, da de plutselig smeller ut sinte innlegg etter jeg la ut mitt. Synes bare det er litt ironisk at det kommer fra hun ene med silikon i puppene og restylane i leppene, og hun andre med botox. Og de begge to har delt og snakket høyt om det på sine blogger. Enough said. Og jeg er visstnok så jævlig gal, men det er ikke de selv når de har delt med seg om sine fikseringer. 

Alle skal få lov til å mene hva enn de vil, for som jeg sa; dette er et veldig tabubelagt tema og et tema som skaper mange reaksjoner. Man skal ikke kunne fikse på seg selv her i Norge, for da blir man stemplet som psykisk syk, eller så er man PR-kåt. Jeg tror jeg hadde passet bedre til å bo i USA, haha. Men men! Sånn er nå det, og jeg er åpen og ærlig rundt dette temaet. Kanskje du har noe i mot det, men da er det så enkelt som å bare ikke klikke seg inn her. Dette er mitt liv og mitt valg, og det deler jeg med meg. 

Jeg blir så glad av å lese kommentarene fra dere som er i samme båt og som synes at det er en fin ting av meg å fortelle om mine erfaringer. Det gjør det hele "verdt" det. For jeg vet at jeg ikke er alene, det får jeg bekreftet både på mailer fra dere og i kommentarene. Mange av dere er redde for å snakke om det med andre, nettopp fordi at man blir dømt. Jeg er den dere kan snu dere til hvertfall, det vet dere. For vi? Vi forstår hverandre. 

meg x 2


a selfie a day keeps the doctor away


I dag kjenner jeg meg litt tom. Jeg skal prøve å gjøre det beste ut av denne dagen og satse på at den blir bra uansett! :-) Jeg skal starte med å få i meg en god frokost for å så legge ut på en powerwalk. Det tror jeg at både huet og sinn hadde hatt godt av. Rett og slett lufte hodet litt. 

Av og til skulle jeg ønske at jeg klarte å formidle alt på riktig måte til dere, fine lesere. Men det er ikke alltid like enkelt. Jeg er uendelig glad i dere og jeg håper dere vet hvor mye dere betyr for meg. Masse kjærlighet fra meg! Så håper jeg at dere har det fint og har noe spennende på planen i dag. Klem!
 

Jeg beklager

Det har vært et styr uten like etter at jeg publiserte innlegget om operasjonen. Jeg har fått utallige kommentarer, både konstruktivt, direkte stygge kommentarer men også fine og støttende. Det er noe i alt dette som har fått meg til å tenke litt...

Jeg vil beklage. Jeg vil beklage til deg som kanskje begynner å tenke på operasjoner, på grunn av meg. Jeg vil beklage til deg som begynner å finne feil ved deg selv, på grunn av at jeg velger å endre på mine "feil". Jeg beklager til deg som begynner å tvile på at det naturlige ved deg er bra nok.

Det siste jeg ønsker er å påvirke andre til å bli, ja.. like usikre på seg selv som meg. For jeg er det. Obviously. Om ikke hadde jeg klart å akseptert meg selv for den jeg er. Men samtidig føler jeg at dersom jeg ønsker å gjøre dette selv, så skal jeg få lov til det. Uten å måtte "normalisere" det. Uten å få andre, som kanskje aldri har tenkt på det, til å tenke i samme baner som meg. Men det er kanskje litt naivt av meg. Jeg vet ikke. 

Jeg står alltid for hva jeg skriver her på bloggen, også i denne situasjonen. Jeg vil endre på meg selv for MIN egen del. Ingen andres. Det er kanskje synd i dine øyner, at jeg "som er så ung" driver å opererer meg. For hva skjer med dagens samfunn, om jeg gjør det? Om jeg går ut med det og er åpen rundt dette temaet? Jo, da påvirker jeg i følge mange hele Norge. Det er baksiden med å være en offentlig person, for alt jeg gjør og skriver vil nok påvirke. Om jeg vil det eller ei. Jeg vil forbedre rumpen min gjennom en operasjon. Ja, man kan trene seg til det. Ja, man kan gå til psykolog. Men JEG kan også operere meg om jeg selv ønsker det.

Det jeg vil frem til er at DU som leser dette ønsker jeg ikke at skal bli usikker på deg selv, på grunn av mine valg. Jeg skulle ønske at jeg var såpass selvsikker og såpass fornøyd med alt ved meg selv og klarte å akseptere meg selv for slik jeg ser ut. Se heller på meg som ei som er for usikker på seg selv, som tyr til "dumme" avgjørelser. For det er kanskje det det i grunn er, men for min del er det det rette. Selv om jeg så inderlig skulle ønske at det ikke var det.
 

Jeg ønsker bare å være ærlig. Jeg vet om flere offentlige personer som har operert både det ene og det andre, men de går ikke ut med det. De later som om at alt er naturlig. Det er kanskje smart av dem i sluttenden... For det å være ærlig rundt dette temaet var ikke så lett med tanke på tilbakemeldinger. Dette er et tema som mange har forskjellige syn på, og det er helt OK. Nå er jeg en av dem som er for plastisk kirurgi, og det har jeg all rett til. Like stor rett til som du har til å være i mot det.

Synes du det er dumt å operere seg? Fine! Don't do it! Vil jeg legge meg under kniven? Ja. Og det er også OK.

La oss være enige i å være uenige! :-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De er alt som betyr noe

Innlegget inneholder adlinks

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 Sko her / Genser her / Faux fur her / Skjørt her


God morgen! Bildene er fra outfiten min igår, og jeg må bare si hvor godt jeg likte antrekket. Så chill og komfortabelt, men samtidig pyntet. Jeg hadde en super koselig dag i går. Den startet med min fine kjære på middagsdate før jeg møtte Raija for litt shopping, cafèdate + kino. Skikkelig kvalitetstid! Det gjorde godt for sjela mi, da det ikke har vært så enkelt de siste dagene. Det er når man er omringet av sine næreste man virkelig kjenner på hva som er viktig her i livet og ikke. Det at de viser meg forståelse og kjærlighet er alt jeg behøver. Alt annet har ingen betydning, og det skal jeg virkelig gå inn for å tenke. På ordentlig. 

Applaus, Bella!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Genser her


Yes, dere ser riktig! Haha, vi spiste et annet sted enn Fridays!! Jeg fortjener applaus, haha. Endelig har jeg gått lei av maten på Fridays (ikke så rart kanskje), så i helgen testet vi ut en ny restaurant. Brazzeria! Nydelig mat, og enda nydeligere dessert. Altså, den sjokoladekaken der... Den kødder man ikke med! Nammm... Her skal vi definitivt tilbake. Et lite tips til dere som bor eller skal til Oslo! :-)

Reppin' Adidas

Inneholder annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adidas jakke her / Sneakers her / Jeans her 


God morgen superstars! Nå har jeg akkurat spist frokost og er klar for å ta fatt på dagen. Mandager er litt deilige! Enda en ny uke hvor vi kan kicke ass! Denne uken er ganske hektisk for min del, og det er veldig deilig i grunn. Jeg liker å ha mye å gjøre. Da flyr dagene forbi og plutselig er det helg igjen. Neste uke drar jeg på ferie, så jeg vil helst at denne uka skal suse forbi superduper fort :-) Nå skal jeg løpe avgårde på et møte, så jeg er nødt til å runde av her.

Har dere noe spennende i vente de neste dagene? Ha en fab mandag nå, da! Masse løv fra meg. 
 

Pierre sin mening om mine operasjoner

Foto: Rolf-Ørjan Høgset

Etter at jeg la ut innlegget om rumpeforstørring har det haglet inn spørsmål om hva Pierre synes og mener om "alle" operasjonene mine. Nå skal det sies at uansett hva Pierre, mamma, storesøsteren min eller hvem som helst forteller meg så kommer ikke det til å endre mitt syn på det. Selvsagt tar jeg jo til meg deres meninger, det er jo de som betyr mest for meg i hele verden. Samtidig så handler jo dette i bunn og grunn om min kropp og mine egne meninger og syn på den. Da har det liksom ikke noe å si hva andre mener. Det er jo litt annerledes med Pierre sine meninger og synspunkt selvsagt, da det er han som skal finne meg attraktiv. Både mitt ansikt og min kropp. 

Nå skal ikke jeg snakke for Pierre da han mener litt forskjellig om det. Vi er faktisk litt uenige når det kommer til utseendet. 

Les hans innlegg angående det her.

Jeg har følelser, jeg også.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vet ikke, dere... Denne dagen har ikke vært så bra. Jeg har fått mange tilbakemeldinger på mitt forrige innlegg, og det hadde jeg jo forventet også. Men at folk skal være så sinnsykt kalde og direkte ufine mot meg, synes jeg ikke er greit. Ikke er det lett å takle heller. Jeg skjønner at dette er veldig big deal, og tro meg, det er det for meg også. Men når jeg velger å være åpen og ærlig om det, synes jeg at jeg kan få bittelitt forståelse tilbake. Det er jo tross alt min egen rumpe jeg skal operere, ikke din? For guds skyld - vær uenig! Jeg mener bare at om du har noe stygt å si, så har ikke jeg lyst til å lese det på andre siden av skjermen. Det er ikke noe hyggelig. Jeg ba om å få forståelse fra dere på at dette er veldig sårt for meg, og det synes jeg at dere kan respektere. Mange mener at jeg burde gå til psykolog, for "så mange komplekser er ikke normalt". Hva vet du om at jeg har gått til psykolog eller ei? Ha i bakhodet at vi alle har våres kamper, og dette med min kropp og mine komplekser er en av de vanskelige kampene for meg. Om jeg da har lyst til å gjøre noe jeg har ønsket og drømt om lenge, og endelig har muligheten til å endre på det - burde ikke det være greit? Jeg behøver jo ikke din velsignelse. 

For deg som leser dette høres sikkert det sinnsykt dumt ut, at jeg velger å operere meg. For meg er det et stort steg, som jeg selv ønsker å utføre. Det er ikke bare bare, dette er en stor operasjon. Jeg hadde jo aldri lagt meg under kniven om det ikke hadde vært såpass viktig for meg som det det er. Jeg forstår at det kan være umulig for andre å forstå, det skjønner jeg. Kanskje det er derfor mange av dere reagerer som dere gjør også, ut ifra kommentarene.  

Opp i alt dette er det selvsagt også mange fine, støttende kommentarer også. Og dere? Tusen takk. Tusen takk for at dere finnes og kan gi meg et smil om munnen. Det er jo greit å være uenig i mine beslutninger, men jeg synes ikke at det er innafor å slenge såpass mye hat på grunn av et valg jeg selv tar, om min egen kropp.

Håper vi kan begynne å være litt snillere med hverandre, dere. La oss godta andres valg, og la hver og en bestemme helt selv hva de vil gjøre - både med sin kropp og sitt liv.

Det viktigste er jo at man pleaser seg selv og gjør det man selv ønsker. Ikke sant? :-)

Jeg legger meg under kniven: rumpeforstørring

Hvordan skal jeg starte... 

Jeg er i grunn litt usikker på om dette er så lurt å dele på min blogg med tanke på at jeg har lesere i alle aldre - noen yngre, noen eldre. Men som jeg har sagt før; jeg er opptatt av å fremstå som ærlig. Jeg er opptatt av å ikke legge skjul på at ja, jeg opererer meg. Jeg vil ikke at de yngre skal få det samme inntrykket som jeg hadde som liten - at mine idoler så slik ut naturlig. For det gjorde de ikke. De la seg under kniven, de også. De bare snakket ikke høyt om det. De latet som om at alt var naturlig. Jeg ønsker ikke å "lure" mine lesere. Plutselig får jeg større rumpe, og da vil andre legge merke til det. Hvordan trener du? Hva gjorde du for å få stor rumpe? Det er noen av spørsmålene jeg vet at jeg hadde fått stilt, og da er ikke jeg interessert i å lyve til dere. For når rumpen min blir større i løpet av de neste månedene, er det ikke på grunn av squats. Heller ikke bulgarske utfall. Da er det fikset på. Da er det fake. 

Nå deler jeg noe jeg har tenkt på i over en lang periode. Jeg har alltid hatt komplekser for min lille stump, og irritert meg over at den aldri blir noe større, selv om jeg trener. Jeg har gått idrettslinja, og jeg vet hvordan man skal bygge til seg en større rumpe, men den blir aldri slik jeg ønsker. Jeg vet ikke hva greia er. Jeg er den jenta som kanskje mange synes er veldig overfladisk, og det kan jeg si meg enig med dere i. Jeg er veldig overfladisk, og gjerne over gjennomsnitlig opptatt av mitt eget utseendet. Jeg har mine komplekser, hvor en av dem er rumpa. Jeg vil ha større. Fyldigere. Mer spretten! Så, ja... Jeg ska operere til meg en større rumpe. Ikke så veldig stor, men fyldigere.

Jeg tror at dette vil være veldig spennende for dere å følge meg med på, med tanke på at det ikke er så mange som snakker åpent om det. Det er jo lite historier der ute om nettopp det, så derfor er det kanskje litt gøy for dere å bli med på min journey. Det er faktisk ikke så uvanlig som man skulle trodd. Inngrepet blir mer og mer populært i både Norge og USA. Det finnes en artikkel om det her som dere kan lese om dere vil :-)

Jeg vil avslutte med at dette overhodet ikke er noe jeg oppfordrer andre til å gjøre. Jeg skriver om det fordi at det er noe stort som skal skje i livet mitt, og derfor er det naturlig for meg å dele det her slik som jeg gjør med alt annet. Jeg skulle så inderlig ønske at jeg kunne være fornøyd med meg selv akkurat slik som jeg er, men desverre klarer jeg ikke det. Jeg har hatt komplekser i mange år, og da ønsker jeg å kunne gjøre noe med det. Det er kanskje synd, men det er min virkelighet selv om det kanskje høres helt patetisk og absurd for deg som leser dette. Jeg håper at dere kan vise litt forståelse og ikke komme med stygge kommentarer, for for meg er dette et ganske sårt tema. Jeg håper at dere setter pris på min ærlighet.Min lille stump som endelig skal bli litt større.

Leilighet under oppussing!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

s u n d a y  w o r k d a y

Helgen er offisielt over. Buhu! Nå har jeg og P akkurat kommet til leiligheten som er under oppussing. Det er helt kaos her som dere ser på bildene. Vi skal slappe av og kose oss masse sammen i dag. En skikkelig kosekveld, rett og slett! Med en del jobbing inn i mellom. Jeg har en tendens til å ikke prioritere all jobb som egentlig bør gjørs i løpet av helgen. Derfor er søndag alltid en dag jeg tar det igjen på.

Hva synes dere om God Kveld Norge innslaget i går, forresten? Det var mye kortere enn vi hadde forventet, spesielt da intervjuet vi spilte inn var ganske langt. Og det var juicy, som jeg fortalte dere. Men men, litt kjedelig at ikke dere fikk sett alt. Vi er fornøyde med det uansett, og synes at det vi ville få frem kom godt frem også.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kaaaos! Ha en super søndag, fine. Stor klem.

"Paradise-paret har tjent seg rike på all hets"

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Hei fine! Dere har vel ikke glemt av at dere ser meg og Pierre på God Kveld Norge på Tv2 i kveld? Det starter klokken 22:15. Dere blir å se et veldig personlig og dypt intervju av meg og Pierre. Nå er jeg usikker på hva som blir tatt med og ikke, men det blir nok bra uansett. Gleder meg! Begynner å bli vandt med å se dette ansiktet på skjermen nå, hehe. Rart å tenke på hvor fjernt det var for bare et år siden. Meg? På TV? Ehm? Things change!

Småting som gjør meg glad!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A P P R E C I A T E  T H E  S M A L L  T H I N G S

. . .

Når jeg sovner og våkner opp med min deilige mann.

Når jeg får fine kommentarer fra dere. Det første jeg gjør når jeg våkner er å sjekke kommentarer, og når dere har lagt igjen fine ord, gjør dere hele min morgen.

Tid med familien min. Spesielt når jeg tar med meg småsøskna mine ut på ting de ønsker. Det varmer storesøster-hjertet å se at de koser seg sammen med meg.

Når jeg får servert potetstappe av Pierre.

Når sminken blir bra og jeg har en good hair day!

At Pierre forteller at han elsker meg.

Når det regner ute, og man lukter den der regnlukten vet du? Det lukter så godt!

... Eller når jeg står opp til skinnende sol.

Full ladet kamera.

Melding fra en venn jeg ikke har snakket med på en stund.

Nyvasket sengetøy.

Middag eller lunsj ute.

Når jeg møter ukjente på gaten og de smiler til meg. Elsker når folk er hyggelige for no reason!

Tente lys. Gjerne duftlys! Voluspa...


Det er så viktig å legge merke til de små tingene i hverdagen, guys. Det skal jeg bli bedre på selv, også. Det er de små sakene som oftest betyr mest. Vi har en tendens å glemme bort det... ♥

"Jeg er en rundbrenner"

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld, fine. Hva gjør dere? :-) Jeg har hatt besøk av lillebroren min og vi har hatt skikkelig koselig storesøster og lillebror-tid sammen. Vi har ledd oss i hjel av pranks på YouTube. Folk er så sinnsykt gærne, haha! 

Det jeg egentlig ville dele med dere er et innlegg fra november som jeg publiserte her på bloggen. "Jeg er rundbrenner" heter det. Haha! Det er vittig å lese nå som jeg er i et forhold, og fant mannen i mitt liv gaaanske kjapt etter det innlegget ble publisert. Eller... fant og fant. Jeg hadde vel funnet Pierre allerede da også (som det skinner gjennom på forklaringen av hvilke krav jeg har til gutter, haha), bare at vi ikke hadde noe... Ordentlig? Vi visste ikke helt selv hva vi var på den tiden, husker jeg. Vi ville vel i grunn begge to ha noe seriøst med hverandre, men begge holdt litt igjen. 

Dere kan lese det innlegget her. Jeg ble visst ei forholdsjente til slutt - lykkeligere enn noensinne. 

litt som Paradise Hotell!

Har dere sett den nye serien til Kardashian-klanen? Cocktails with Khloé! Jeg elsker å se på det! Det er en type talkshow hvor hun inviterer forskjellige kjente ansikt hjem til seg og serverer cocktails mens de snakker piss. Snoop Dog og Snooki er blant annet noen av de som gjester showet. Serien er litt som Paradise Hotel, kanskje? Drikke seg full og bli filmet? Hehehe... 

Jeg bruker å se på det her.


Nå er jeg hjemme hos familien og koser meg. Litt kvalitetstid! Macen min ligger hos Pierre, så jeg har ikke fått mulighet til å klippe videoen fra behandlingene igår, men jeg lover å få det gjort i løpet av helgen! Ha litt tålmodighet med meg, fine. God helg!

Ingen ting er bedre!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke her / annonselenk


. . . .

IT'S THE FREAKING WEEKEND

Woooho! Helg! Ingenting smaker så godt som fredag. Denne helgen er jeg litt usikker på hva jeg skal ta meg til. Jeg skal hvertfall kose meg masse med mine kjære og finne på noe gøy. Akkurat slik som hver helg. Kjenner jeg meg selv rett blir det kanskje en spontan tur.. Vi får se! 

Jeg ville bare titte innom å si hei og ønske dere en fin fredags morgen! La oss kicke ass nå og få skole/jobbdagen overstått med glans. We can do this! Masse kjærlighet fra meg til dere.

Dette fikset jeg på i mitt ansikt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Genser her / annonselenk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Happy girl! Jeg var jo som jeg tidligere fortalte i Drammen og fikset litt på ansiktet mitt i dag. Jeg gjorde faktisk mer enn jeg i utgangspunktet hadde planlagt, men shit så fornøyd jeg er!! Jeg fylte bittelitt i leppene, ikke mye i det hele tatt. Behandleren min Marit er super dyktig og hun sier i fra når hun synes det er nok. Vi ble enige om å fylle på med 0,5 ml bare, da jeg tidligere har fylt på 1ml hvert besøk. Jeg vil ikke ha for store, og nå er de helt perfekt! Bare bittelitt mer plump og finere form. Ellers fylte jeg inn i sinnarynken, la inn litt i kinnbena (det er sååå fint!), fjernet litt rynker i panna og smoothet ut smilerynkene. 

Det skal sies at jeg er jo bare 21 år, og mye av dette er gjerne noe "unødvendig". Spesielt i andres øyner. Men jeg er veldig opptatt av utseendet, og vil at alt skal se mest mulig "smooth" ut. Jeg har jo ikke dype rynker obviously, men jeg vil fortsatt gjevne dem ut. Da synes jeg at jeg ser freshere ut + at sminken slipper legge seg i linjene. 

Og dere? Det beste av alt! Jeg filmet under hele prosessen! Jeg skal klippe sammen filmen i morgen, så da får dere sett alle behandlingene jeg gjorde. Det tenkte jeg ville være gøy for dere. Litt bedre enn bare bilder, kanskje? Da får dere som gjerne vurderer å gjøre det selv et litt bedre bilde av hvordan alt blir utført. Høres det bra ut? :-)

Jeg utfører mine behandlinger på M Klinikken i Drammen. Mer informasjon kommer i innlegget med videoen i løpet av morgendagen. Ps! Dette er ikke hverken sponset innlegg eller sponset behandling. Kun anbefaling fra meg fordi jeg er så fornøyd som det jeg er med Marit. 


Nå er jeg hos mamma og venter på å få servert brownies. Yum! Ha en fin kveld videre, fine. I morgen er det helg :D Klem!

Videoblogg: innspilling, photoshoot og kontrakt.


Time for a new vlog! Denne gangen tok vi dere med under innspilling med TV2 til God Kveld Norge på morgenen, og photoshoot og signering av modell kontrakt med Face Model & Management på ettermiddagen. Det vare en veldig gøy og innholdsrik dag! Gjennom denne vlogen får dere et innblikk i hvordan hverdagen ser ut for oss, og hva vi gjør når vi er på jobb. En annerledes jobb-hverdag enn å sitte på et kontor fra 08-16, og det er jeg veldig, veldig takknemlig for. 
 

Håper dere liker videoen og husk å subscribe til kanalen vår her.

Jeg elsker denne

Annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jakke her / Jeans her / Sko her / Veske Louis Vuitton


Jeg elsker denne jakken. Den er så innmari fin i fargen! Noe litt annerledes enn den typiske all black som alle løper rundt i. Inkludert meg selv, haha. Liker å bruke denne når jeg vil piffe opp et kjedelig antrekk! Den lille prikken over i-en.

Bigger lips!

AnnonselenkerOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kåpe her / Sko her / Bukse her


God morgen superstars!

I dag skal jeg fylle på leppene igjen. Det er en god stund siden sist, og jeg føler at mye av volumet har forsvunnet. Ikke så rart da, jeg mener at sist jeg fylte på var i oktober? Eller i starten av november, husker ikke helt. Gleder meg til å få big and full lips igjen! Jeg vet at vi som fyller på leppene ofte kan bli litt blinde på det, og det tror jeg at jeg selv også ble i fjor. Det var en periode jeg hadde litt for store, det skal jeg innrømme. Hehe. Så ikke vær redde, denne gangen skal jeg ikke bli fooor duckface. Bare litt! :-)

Mamma skal også bli med å få behandling. Ikke bra når datteren har startet med dette hysteriet vet du, mamma blir jo også giret! Haha, er det mulig. Hun skal ta brynsløft og få bort sinnarynken. Sistnevnte skal jeg også gjøre, i tillegg til leppene. Gleder meg! Oppdaterer dere i ettermiddag med resultatet. Klem!

JEG ER SIGNERT SOM MODELL!

HERREGUUUD! Endeliiig er alt i boks og jeg kan gledelig meddele at jeg i går skrev under på kontrakt med modellbyrået Face Model & Management! Jeg er ooooverlykkelig. Dette har vært en stor drøm lenge, og tenk at nå? Nå er den faen meg gått i oppfyllelse *hyyyyl*. Modelldrømmen er oppnådd!! Så nå dere, nå skal jeg jobbe som modell i tillegg til bloggen. Jeg er både fashion og reklame-modell. Det gøyeste er at både jeg og Pierre fikk kontrakt i går, så dette er noe vi begge to har oppnådd sammen. Shit, så sinnsykt glade vi er! Så den shooten vi var på i går? Den var for å ta bilder til porteføljen vår. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Livet viser meg nok en gang at man kan oppnå hva enn man måtte ønske - så lenge man jobber hardt nok for det. Og om det stemmer? Hell yes.

Brows on fleek again!

Sponset behandlingOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Brows on fleek! Nå sitter jeg på Brow Rehab og oppdaterer dere mens jeg venter på at Pierre skal bli ferdig. Jepp, dere - bryn er viktig for mannfolka også! Jeg er ferdig med min behandling, og som vanlig fikk jeg behandlingen brynsløft. Nå er bryna mine on point igjen, som alltid etter besøk her. Jeg har jo skrevet om dem før, innlegget kan du lese her. Det er flinkeste Elin som fikser mine! 

Derfor er det et nytt hotell på PH i år!

Hei hjerter! Har dere sett det nye hotellet som blir brukt i år på Paradise Hotel? SHIT, så fiiiint!! Jeg er noe misunnelig på gjestene i år, altså... Vårt hotell var jo ikke akkurat noe å klage over, men i forhold til dette? Hmmm! Vet dere forresten hvorfor innspillingen er på et nytt hotell i år? Det var nemlig en "monsterorkan" som raset vårt hotell. Taket ble blant annet ødelagt. Tenk om det hadde skjedd mens vi var der på innspilling? Scary shit..  

Her kan dere se videoklipp av årets hotell. Og sjekk ut solo-rommet da! Hahaha! Nå ville du ikke alltid plassert deg selv på solo frivillig, Sara? ;-)

gårdagens shoot!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Det var en super kveld i går! Vi var i studio til rett før midnatt, så det var en lang men gøy kveld! Vi hadde shoot med ulike temaer i tillegg til å spille inn litt filmklipp. Elsker gjengen på Face Model & Management, de er så hjelpfulle og proffesjonelle! Når vi kom hjem dro vi rett på pizzaria og kjøpte med mat hjem. Har ikke vært så sulten på leeenge, men slik er det når jobbingen går i ett sett fra morgen til kveld. 

innspilling til God Kveld Norge - bildedryss

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagen vår startet veldig tidlig. Vi var på The Thief allerede klokken 09:00, og var klar for både spa og innspilling!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Outfit of the day. Enkelt og greit!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ready, set, shoot! Skravla går i ett, som vanlig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Outfit of the day nr. 2! Komfortabel dag på jobb, hehe. Nå var vi klar for sync! Følte jeg var tilbake i Mexico på innspilling da vi fikk på oss mygg (mikrofon) og ble stilt spørsmål. Nå var det litt andre spørsmål enn jeg fikk på PH da, hehe. Nå var det mer: "hvorfor falt du for Pierre?" istedenfor "Isabel, hvorfor vil du ha ut Pierre fra hotellet?". Haha! Ting har virkelig forandret seg, og gud så glad jeg er for det! ♥ Min fine, fine mann.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitt hjerte ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Aaaand it´s a wrap! Jeg gleder meg masse til å se innslaget vårt. Jeg har troen på at det blir helt supert da vi hadde med oss en dyktig team! Så nå gjelder det bare om å benke seg foran tv-en lørdagskveld. Gleder meg til å høre hva dere synes :-)

I dag skjer det noe stort!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Hei dere! Nå er jeg super stresset, og er på vei ut døren hvert øyeblikk. Jeg og Pierre skal til Fredrikstad på noe veeeldig spennende! Jeg hater å ikke kunne dele alt med dere med en gang, men i kveld kommer dere til å få vite alt. Vi skal blant annet på photoshoot og muuuligens skrive under på kontrakt. Hmmm!

Innspillingen til God Kveld Norge gikk over all forventning! Det var super gøy. Jeg er helt sikker på at dere kommer til å like det da det var et ganske personlig intervju med masse deep shit. Ikke bare sånn der overfladisk, vet dere? Gleder meg til dere får se, og jeg får høre hva dere synes. Det kommer på tv allerede nå på lørdag! 

Nå er jeg nødt til å løpe! Legg meg til på snapchat (isabelSraad) så får du se litt behind the scenes! 

Mine favoritter fra shooten med TV3Foto: Rolf-Ørjan Høgset


Mine favoritter av meg og Pierre sammen. Bildene er fra shooten vi hadde med TV3 forrige uke. Sant de ble fine? Elsker spesielt det første bildet. Det skal vi printe ut stoooort og ha over en hel vegg. Så godt likte jeg det, altså! 

Innspilling med TV2!

Annonselenk

Foto: Rolf-Ørjan Høgset / Topp her


Nå har jeg fått unnagjort en del jobb, og det er så deilig! Mailboksen er tom og samarbeidspartnere har endelig fått svar fra helgefri-Bella. Kalkunen er i ovnen og Pierre står og gjør ferdig potetmosen mens jeg skal finne en film vi skal avslutte kvelden med. Jeg ble ferdig mye kjappere enn forventet med alt som måtte gjøres, og derfor fikk jeg endelig klikket hjem nye sminkeprodukter. Jeg er snart tom for alle mine favoritter. Så var det jo den der sparingen som jeg pratet om... Applaus, Isabel.

Det blir tidlig kveld på oss for i morgen er det opp grytidlig for å spille inn til God Kveld Norge med Tv2. Vi skal til The Thief på spa, og bli intervjuet. Gleder meg masse til å se resultatet. Jeg er usikker på når det skal vises på TV, men det skal jeg huske å spørre om i morgen. Jeg synes det er litt.. vanskelig med intervju, egentlig. Jeg snakker alltid rett fra levra, og det er ikke alltid det er like gunstig når det blir tatt opp på tape. Haha. Jeg får tenke litt gjennom hva jeg sier før det smetter ut i løpet av intervjuet i morgen. Det skal nok gå så fint så! :-) Det er første gangen jeg gjør noe med TV2, så det skal bli spennende! 

I morgen er en stor dag for meg, ikke bare med innspilling men også en kontrakt som skal skrives under på + en photoshoot. Jeg gleder meg til å fortelle dere alt i morgen.

Ha en nydelig kveld videre, fine. Klem!

Minus halve lønna!

Annonselink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Body her

Helg betyr en ting for meg; kose meg og "fucka ur" som Pierre ville sagt. Jeg gjør akkurat det jeg ønsker og har lyst til, mens jeg ikke gir kontoen en eneste tanke. Denne helgen var ingen unntak. Med besøk fra Stavanger og av Raija er det hæla i taket og full fart fra morgen til kveld. Nå sjekket jeg akkurat bankkontoen min, og tallene var ikke særlig til å skryte av. Kremt! Haha, det skulle ikke vært mulig å svi så mye på kun tre dager, men setter du sammen meg, Michelle og Raija er det ingen problem! Det viktigste er at vi storkoste oss alle tre og virkelig gjorde noe utav helgen. Vi snakker middager, shopping, vin, mer alkohol og festing.. Ja, vi fant på masse gøy! Og det er jammen slik det skal være også. Denne uken derimot, er mitt mål å prøve å spare litt og ikke svi kortet overdrevent mye. Jeg behøver en regnskapsfører som kan gi meg begrensninger og budsjett. Det hadde nok vært lurt! Nå har jeg bare en mamma som ringer og kjefter når hun ser på snapchat storyen min. Men da er det allerede for sent! Hahaha. Krise!

Om du vet om en dyktig regnskapsfører i Oslo, kontakt meg gjerne på isabelraad@hotmail.no!

Det får jeg betale for nå..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sponset/Topp junkyard her


Hei dere! Nå er jeg super stresset, jeg har så utrolig mye jobb å ta igjen. Denne helgen har gjort at alt annet har blitt satt på vent. Det får jeg betale for i dag... Med andre ord blir jeg sittende foran mac-en resten av kvelden. Heldigvis har jeg en fantastisk mann som skal lage mitt favoritt måltid til meg, nemlig hans hjemmelagde potetstappe og kalkun. YUM!! Vi skulle i grunn til Fredrikstad på noe veldig spennende i kveld, men det ble endring i planene og ble forskjøvet til i morgen istedenfor. Gleder meg til å fortelle dere alt i morgen kveld!

Uten om det vil jeg beklage så mye for dårlig oppdatering her på bloggen de siste dagene, men denne helgen har virkelig gått i ett. Jeg har ikke hatt tid til å sitte ved macen.. Jeg får så sykt dårlig samvittighet når jeg ser hvor mange av dere som klikker dere inn her når jeg vet at jeg ikke har gitt dere den oppdateringen dere fortjener. Jeg beklager! Nå er det back to work, og innleggene vil komme like hyppig som før. Takk for at dere holdt ut med meg ♥

Mine to valentines dater!

Gårdagen var en stor suksess! Dagen startet med å våkne opp i suiten med jentene mine etter en fin kveld dagen før. Vi stod opp, fikset oss også følgte vi Michelle til flytoget. Så trist at jenta mi drar fra meg allerede, men det er ikke lenge til vi sees igjen! Neste gang blir det reunion i Stavanger. Senere tok jeg og Raija en lunsj på Egon. Dere kjenner henne kanskje igjen fra serien Sykt Perfekt? Gode jenta mi ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter lunsj ble jeg hentet av Pierre. Jeg ble overrasket med en suite pyntet med masse kjærlighet. Vi snakker champagne, hjerteballonger, sjokolade, bamser... Jeg elsker min mann over alt i verden! Ble så rørt. Jeg ble ganske sjokkert over hvor mye omtanke han hadde lagt i det, det hadde jeg ikke forventet. Han er en skikkelig manne-mann som jeg ikke trodde kunne være SÅ romantisk. Jeg ble så utrolig glad! Og ikke nok med det... Han overasket meg med en nyyydelig ring også. Smelt! ♥ Nok klikk klass nå, hehe. Det er lov når det er valentines! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan var deres kveld? ♥

Hvem er det sin jobb?

Annonselink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

body her

Valentines day er her! Det er ganske interessant tema synes jeg, alt rundt valentines. Spesielt dette med hvem som skal ordne og fikse til kvelden. Er det jenta eller er det gutten? Jeg synes at det er gutten som skal skjemme ut jenta si litt ekstra i dag. Gjerne med en fin overaskelse, gjerne noe uventet. Kanskje noe annet enn roser, sjokolade og kino? Jeg har aldri hatt en skikkelig valentines feiring, aldri en hvor gutten virkelig har gjort en innsats. Hatet spesielt de årene jeg var singel og så på facebook alt det søte parene fant på. Vi får se om min kveld blir bra, da. Hehe. Det har jeg troen på at den blir! :-) Det er viktig å ikke ha for høye forventninger, da tror jeg at vi jenter tar vekk en del av gleden ved det å komme med noe bra. Da føler man kanskje ikke at man strekker til, og da blir det ikke så gøy likevel. Det vet hvertfall jeg at jeg hadde kjent på.

Jeg mener at det er guttens plikt å dulle med jenta si idag, men samtidig synes jeg at vi jenter også skal vise ekstra kjærlighet. Det er viktig for meg å gi noe tilbake dersom gutten har gjort noe fint for meg. Så, kanskje det er begges jobb å imponere i dag? ♥

Og til alle dere single der ute; I feel you! Ta med deg venninna de ut og spis middag og gjør noe hyggelig sammen. Girlpower!! Det kan bli minst like kos.

Glam dinner party!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

H A P P Y  W I F E   H A P P Y  L I F E

Gjett om vi er mette og gode nå! Middagen smakte nydelig. Nå er vi på plass på vors og skal kose oss frem til turen går videre. Vi har bord på Baroque, så denne kvelden kan ikke bli annet enn bra. Nå skal jeg smelle igjen macen og kose meg videre med jentene. Puss! 

Innkjøp!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bildedryss fra dagen i dag! Jeg storkoste meg med jentene mine med både shopping og lunsj i byen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mine innkjøp! Vi tok en tur innom min absolutt favorittbutikk i Oslo, nemlig Kouture. Jeg får hele tiden spørsmål om hvor mine bandagekjoler er fra, og nesten alle er herfra! Ingen reklame dette her altså, kun en anbefaling til dere :-) Nå må jeg hive meg rundt, for om 4 minutter venter en deilig middag oppe i toppetasjen på oss. Jeg har ikke tid til å fikse meg, wææh... Etterpå er det duket til vorspill i suiten vår med topp stemning og masse godt i glasset! Gleder meg til å ta med Michelle ut på byen her i Oslo og vise hvordan vi fester her i forhold til i Stavanger. Hehe!

Nå er jeg nødt til å løpe. Ha en fantastisk kveld videre mine beste! ♥

Luksushelg med mine fine!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yeeey, lørdag! Det er en giret Isabel som blogger for dere nå, ass. Dagen i dag har jeg og jentene mine Michelle og Raija lagt mange gøye planer. Nå har vi nettopp stått opp og skal gjøre oss klar for dagen. Vi skal shoppe, spiste lunsj og kose oss i byen før vi har booket bord i sky-restauranten her på hotellet. Der blir det en fin middag før vi vorser i suiten. Så er det selvsagt ut å feste! Gleder meg til en dunder dag - dette blir fett! :-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alltid like hyggelig velkomst fra det beste teamet her på Quality 33.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi hadde et nydelig måltid på restauranten her i toppetasjen. Så sinnsykt godt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og slik endte vi jentene kvelden på suiten i går kveld, etter en liten svipptur ut på byen. En tur innom Deli så var vi ready for gossip og kos resten av natten. Takk for en super kveld, jenter! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva skal dere i dag? Håper dere har noen spennende planer selv. Much love!

Derfor er jeg overlegen

 Foto: Rolf-Ørjan Høgset

I dag oppstod en litt lei situasjon. Jeg og Michelle var på Fridays og spiste lunsj da det kom bort to gutter og ville ta bilde sammen. Jeg syntes det var litt upassende da jeg satt å spiste, og takket høflig nei og forklarte at jeg bare ønsket å spise ferdig først. Så kunne jeg med glede ta så mange bilder de ønsket etterpå. Det ble ikke tatt med godt sinn, noe jeg synes var veldig leit. Jeg fikk slengt at jeg var så overlegen, også dro de. 

Hva synes dere? Er man overlegen dersom man ønsker litt privatliv når man sitter å spiser middag? Jeg håper ikke at denne handlingen av meg speilet et negativt inntrykk av meg for disse guttene, for det siste jeg ønsker er å fremstå slik.. Men hvor går egentlig grensen? Jeg elsker dere som støtter meg og følger meg over alt på jord, og jeg stiller alltid opp til rimelighetens grenser. Men akkurat når man spiser er det jo litt greit å kunne ha litt privatliv, det synes vel både du og jeg. Alle liker å spise i fred, uansett om man er Ola Nordmann eller Isabel Raad.

Jeg ble bare litt lei meg etter denne episoden da jeg fikk dårlig samvittighet etterpå.. Jeg håper jeg kan treffe disse guttene en annen gang og ta bilde sammen! :-)

 

min episode av "Det Beste Vorspillet" på TV3

Jeg tror jeg har glemt å dele denne episoden med dere! Det er jo en stund siden nå da, men jeg har faktisk ikke delt den på bloggen enda. Det var sinnsykt gøy å kunne være vert for mine venner og vise at jeg kan stelle i stand en real fest! :-) Selv om jeg dreit meg ut på den viktigste delen av et vorspill... Er det mulig, haha. Håper dere liker den! 

Nå skal jeg lukke igjen macen og kose meg med Michelle! Vi har sjekket inn på suiten på Quality Hotell 33 (som vanlig da det er mitt absolutt favoritt hotell, som dere sikkert har skjønt nå). Det er faktisk her vi hadde innspillingen til vorspillet! Go figure. God helg, håper dere får en super fredagskveld. Klem!

Jeg er klar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genser - junkyard her / sponset

Tidlig morgen! Nå er jeg innmari giret og hoppende glad - jeg skal nemlig dra å hente Michelle på flytoget nå! Iiih, som jeg gleder meg til å klemme henne igjen! ♥ Etterpå skal jeg ta henne med på litt forskjellige overraskelser, vi skal nemlig ha et veldig luksuriøst opphold et sted denne helgen. Forteller dere mer senere, nå er jeg nødt til å løpe avgårde.

Psst! Genseren dere har spurt så mye om er fra Junkyard! Jeg har linket til den under bildene som dere ser. Jeg har fått så mange spørsmål om den, spesielt da jeg hadde den på snapchat. Deiligste genseren jeg eier!

God helg enn så lenge! Dere er best. 

Endelig skal vi treffes igjen!

Annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trenchcoat - her 180 kroner / Sko - her 351 kroner / Turtleneck - her 144 kroner / Bukse - her 126 kroner


Jeg elsker denne looken! Veldig komfortabel, men samtidig classy og pyntet. Minuset er at jeg frøs meg ihjeeel! Haha. Jeg lærer meg virkelig aldri det der med å kle seg etter været. Sola tittet jo frem, og da tenker selvsagt jeg at det er godt og varmt. Wups! Jeg har hatt en fin og hektisk dag i dag. Vi skulle egentlig spille inn til God Kveld Norge i dag, men da vi våknet var Pierre sin form betraktelig mye verre. Stakkars, han har jo vært syk i flere dager nå... Vi måtte avlyse innspilling og forskyve det til etter helgen. Krysser fingrene for at han er i tipp topp form til da hvertfall! :-) Ikke så gøy å spille inn når man ikke er i form, da blir jo ikke resultatet bra. 

Resten av kvelden skal jeg koble av og legge meg tidlig. I morgen får jeg besøk av bestevenninna mi fra Stavanger!! Gjett hvor lenge siden det var vi møttes, da? Siden April i fjor... Er det mulig! Det er ikke akseptabelt, altså. Savner henne mer enn livet. Det er den type vennine man ikke trenger være med hver dag, men som man alltid vet hvor man har uansett. Hun betyr så vanvittig mye for meg. Planene våre for helgen er mange, og jeg skal sørge for at prinsessa mi virkelig blir bortskjemt disse dagene. Hun fortjener kun det beste! Gleder meg til du kommer, Michelle! ♥ Forberedelsene er allerede i gang.

Se oss på programmet Kickstart!

Endelig! Nå kan dere se episoden vi var med i på programmet Kickstart på TV3. Her blir dere kanskje litt bedre kjent med oss på ett litt dypere nivå? :-) Håper dere liker episoden! Det var veldig gøy å spille inn og åpne seg på et litt annet nivå. Ikke bare overfladisk, liksom. Fortell meg gjerne hva dere synes! :-)VIDEOBLOGG - VLOG FRA SPANIA

Hei! Endelig har vi fått tid til å klippe ferdig vloggene fra ferien vi hadde i Spania. Dette er den første delen, så kommer det en til om ikke så alt for lenge. Håper dere liker den!

Husk å subscribe til kanalen vår her for flere videoer. Klem!

JEG BEKLAGER.

Jeg må huske på at alt jeg skriver her på bloggen faktisk blir tatt veldig, veldig seriøst av enkelte. Det er ikke alltid jeg kommer på det, da jeg skriver rett fra levra. I går før photoshooten skrev jeg at jeg hadde "sultet" meg i løpet av dagen, men hey.. Jeg spiste jo selvsagt noe? Det er jo ikke bokstavelig talt, det håper jeg jo og vil tro at dere skjønner. På grunn av den lille setningen haglet det inn kommentarer om hvordan jeg oppfordrer til spiseforstyrrelser og at jeg må tenke på andre enn meg selv der ute. Men hey, tror dere at JEG som har hatt anoreksia sitter her og går inn for å "oppfordre" andre til det? Aldri. Never ever! Jeg beklager for setningen jeg skrev, jeg mente det overhodet ikke på den måten. Jeg forstår nå at det var en dum ting å skrive, men jeg tenkte meg ikke godt nok om. Unnskyld til dere som tok det slik! :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For å si det sånn; slik avsluttet jeg kvelden i går. En fet, jævla pizza og Coca Cola. Jeg spiser!!! :-) Hehe. I love food! Spesielt junkfood.

Rett og galt

For et drama. Jeg ville ikke at det skulle bli et sånt stort sirkus angående mitt forrige innlegg. Det handler ikke om at jeg sammenligner min og hennes blogg eller om hvem som er best. Heller ikke noe stygt mot henne som blogger, for jeg liker hennes blogg veldig godt selv. Jeg har heller ikke påstått at hun har ment direkte meg med sitt innlegg, men hey. Jeg er jo ikke dum. Om det så er rettet mot meg eller mot mammatilmichelle er vel same shit. Det jeg mener er at jeg synes at det blir dumt å klage på andre når man selv har gjort det samme. Det handler om hva som er rett og galt. I mine øyner. 

Henger dere med? Hele poenget mitt var at jeg syntes at det ble et dobbeltmoralsk innlegg fra hennes side når hun selv var en såkalt "klikkhore". Og om jeg føler meg truffet? Visst faen. Haha! Og jeg står for det. Jeg har provoserende innlegg og jeg deler mye av mitt liv, men det er fullstendig lov! :-) Jeg kommer alltid til å være personlig (eller privat som mange vil kalle det), her på bloggen. Det er mitt liv, og om jeg skriver om en krangel jeg har hatt med min kjæreste skal få meg til å bli kalt en "klikkhore"? So be it! :-) Jeg deler både oppturer og nedturer, og hvilken "tittel" det vil gi meg har ingen betydning for meg. Det spiller ikke så stor rolle så lenge jeg deler det jeg selv ønsker. 

Håper dere forstod litt mer hva jeg ville frem til! Peace and love.

Kjære blogger, du er også en klikkhore.

Utdrag fra Sophie Elise sin blogg.

"Robin er, i likhet med meg, sinnsykt god på markedsføring og vet nøyaktig hva man skal si for å få en spessiell reaksjon. Og ikke kom med noe "haha tror du at du er god på markedsføring" for ja, det er jeg. Jeg har klart å bli kjent ut av soverommet i harstad, kun ved å skrive om livet mitt som egentlig ikke skilte seg fra noen andre 16åringer på den tiden. Og nå, Robin - hvem er han, liksom? En partysvensk i oslo som nå plutselig blit stoppet på gaten minst like mye som meg, som er på forsiden av vg og har vært på tv flere ganger på veldig kort tid? Markedsføring. Han vet hva som provoserer, hva som gjør folk sure, og hva som gjør at man "vinner folk" tilbake igjen. Alt med blogg handler om image - mitt image er at jeg er provoserende, man vet aldri hva man får, jeg kjører den barbie-looken og en gang i blandt må jeg "vinne folk" tilbake igjen med innlegg om dyrevern, at jeg har vært deprimert, blitt mobba osv. Det er slik denne bloggverden fungerer om man har lyst til å holde det gående. Jeg forstår at jeg er en underholdningskilde, og da må man noen ganger strekke seg litt langt, og pushe litt grensene til folk - eller sin egen". 

.   .   .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vel. Etter innlegget mitt for noen dager siden angående innlegget Sophie skrev om bloggbransjen, fikk jeg en kommentar fra en leser med link til et tidligere innlegg på hennes blogg. Overskriften var "flaks at jeg veier 43 kg" etterfulgt av "... neida" som første setning i innlegget. Avsnittet over her taler vel for seg selv.

Jeg liker at hun skrev i sitt nylige innlegg at det faktisk er så enkelt, og bare ikke lese disse "klikkhore" bloggene, men jeg forstår jo også at hun ikke synes det er en positiv ting - det å være "klikkhore". Fant det bare litt ironisk da hun engang mente at det var det som måtte til. Jeg tror at fordi dette med "bloggnorge" har blitt så blåst opp, skal alle plutselig angripe oss som tyr til noe provoserende overskrifter akkurat NÅ. Ingen gjorde det da hun skrev om sex? Ingen gjorde det da hun hadde provoserende overskrifter? Kanskje litt lurt å ikke glemme at man selv kjørte samme "taktikk" for å "komme seg til topps" midt i all kritisering? Pekefingeren må nok senkes ned.. Ah, nei.. Ikke vet jeg. Jeg og Anna Rasmussen er absolutt ikke de eneste som har noe provoserende overskrifter, vi er bare de som plutselig står i fokus som jævla fuckings overskrifter (excuse my french) har blitt the new shit å henge seg opp i. En enkel, ussel setning. Betyr det virkelig så mye? Sånn egentlig

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La oss være ærlige - vi er alle klikkhorer.

JEG ER SÅ FORBANNA STOLT OVER MEG SELV!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BACKSTAGE

PHOTOSHOOT & INNSPILLING MED TV3

. . .

WOW! Jeg er overlykkelig og sinnsykt giret på livet, her jeg sitter. I kveld var vi, som jeg nevnte tidligere, på innspilling og photoshoot med TV3. Shit så bra det ble! Jeg er helt overrasket over hvilket profesjonelt og super dyktig team vi hadde med oss. Vi holdt på helt til rundt 23-24, så jeg kan love dere at vi var slitne da vi endelig fikk lagt oss ned i sengen. Hehe. Vi ble hentet i byen av to dyktige stylister som hadde i oppgave å style oss innfor shooten og innspilling. Jeg skal ærlig innrømme at jeg sjeldent (så og si aldri) blir fornøyd når andre styler meg, men igår? 110% happy! Hun ene er faktisk daglig leder i et modellbyrå så det var ganske gøy å få hjelp av henne med poseringer blant annet. Bildene ble helt amazing! Jeg og Pierre tok noen sammen (med ganske lite klær på...) og noen hver for oss. To av bildene som er av oss to sammen skal vi faktisk printe ut i super stor form og henge opp på veggen. De ble helt rå! Gleder meg vilt til å vise dere de når vi får de. Dere har kanskje sett sneak peaken på snapchat?

I løpet av innspillingen fikk vi ny informasjon om et eventuelt nytt, ganske stort samarbeid med TV3, annet enn det vi holder på med nå. Nå venter vi bare på om planen går i boks. Vi har en sinnsykt travel og motiverende tid foran oss med mange oppdrag. Jeg kunne ikke vært mer takknemlig og glad! Det er ingenting som er bedre enn når ting virkelig går ens vei og man får igjen for all hard jobbing. Jeg er stolt, om det er lov til å si det. Hehe. Jævlig stolt, faktisk. Det blir så kult å kunne ta dere med på denne reisen! ♥ Snart får dere vite alt jeg småhinter om. Allerede på torsdag får dere faktisk se det vi jobbet på igår. Jeg gleder meg sååå til å vise dere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg endelig sove. Jeg er SÅ sliten! God natt fininger. 

Shooting med TV3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Knit her


Hei lovers! Jeg har brukt hele formiddagen på å jobbe. Om to timer blir vi hentet av stylistene våres for kveldens photoshoot med TV3, så bærer det avgårde til studio i Drammen. Denne kvelden blir bare masse jobbing, men det er jo i grunn bare gøy. Det som ikke er like gøy er at jeg har bokstavelig talt har sultet meg i hjel i hele dag. Jeg skal tross alt shoote, og da må man jo se mest mulig fit ut. Jeg kan hvertfall love dere at med en gang shooten er over skal jeg hive innpå med masse junk! Haha. Vi blogges senere! Klem fra en meget sulten Isabel. 

 

Mine sosiale medier!


S N A P C H A T

.  .  .

Snapchat er vel der jeg er mest aktiv! Jeg oppdaterer stadig vekk. Jeg elsker å snappe. Her får dere se mye mer av privaten -venner, familie og hva jeg gjør hele tiden. Så om du vil se mer av min hverdag - legg meg gjerne til!

HER HETER JEG ISABELSRAAD

I N S T A G R A M

.  .  .

MY FAVOURITE! Jeg har vært slavisk avhengig av insta så lenge jeg kan huske. Jeg oppdaterer daglig her også. Det er vel på insta jeg henter min inspirasjon hver dag. Jeg har mine favoritt brukere som jeg følger, og som gir meg mye. På instagram kommuniserer jeg enklest med mine følgere via kommentarer. Synes det er SÅ hyggelig!

HER HETER JEG ISABELSRAAD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

F A C E B O O K  P A G E

.  .  .

På min facebook page legger jeg alltid ut mine seneste innlegg. Så om du vil få med deg når mitt nyeste innlegg er ute, kan det være lurt på "like" denne siden. 

DU FINNER DEN HER

 

Y O U T U B E  C H A N N E L

Jeg og Pierre har jo Youtube kanal sammen hvor vi legger ut vlogger fra vårt liv og ulike challengs. Vi elsker å leke med kanalen vår, men det skal sies at det tar veldig mye tid og det krever mye arbeid. Vårt mål er å oppdatere 1-2 ganger i uken! 

VÅR KANAL FINNER DU HER

Jeg er med i et nytt program!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke: Romwe her

Sko: her 351 kroner


Iiiih! Nå er jeg sååå gira! Denne mandagen kunne ikke blitt bedre. Den startet med forespørsler fra både Tv3, Tv2 og VGTV. Jeg og Pierre blir å se på et nytt program på TV3. Og om ikke lenge ser dere ansiktene våres på God Kveld Norge også. Spennende! Uten om det har jeg løpt rundt som en gal og ordnet ting og gjort ærend. Jeg tror ikke jeg har fått tid til å puste ut et eneste sekund i løpet av dagen, før nå. Endelig. Jeg kom akkurat til Pierre, han er syk stakkars. Skal ta godt vare på han resten av kvelden med deilig kyllingmiddag og hva enn han måtte ønske. Sykepleier Bella kan dere bare kalle meg ikveld. Hehe! Jeg skal tvinge han med meg på badet og kjøre en skikkelig runde med hjemmespa, for i morgen skal vi nemlig på en photoshoot med Tv3. Da må vi være freshe! 

Jeg mottok sinnsykt mye fint i posten i dag! Dere som har meg på snapchat har vel fått det med dere, hehe. Jeg fikk faktisk over 50 nye plagg, i tillegg til noen par sko. Med andre ord blir det mange antrekksposter her fremover. Nå skal jeg lukke mac-en og kose meg med min kjære. Ha en fantastisk fin kveld videre! Dere aner ikke hvor mye jeg setter pris på hver eneste en av dere. Verdens beste lesere, det er det dere er! ♥

 

oss "klikkhorer"

Hei fininger! Hvordan har deres søndag vært så langt? Jeg har selv hatt tidenes lateste dag ever. Formen er ikke helt på topp, så jeg har basicly bare ligget strak ut i sengen med serier på tven og spist sjokolade. Nå er mamma ute å handler god mat, gleder meg til å fylle opp magen litt og få energi! Jeg mottok så masse fint i posten i går, og jeg gleder meg så mye til å vise dere alt. Jeg vet jo at dere liker når jeg har outfit innlegg, og linker til plaggene. Det blir det masse av fremover, for om jeg har fått masse nytt i garderoben? Jepp. Woho!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forresten! Jeg leste Sophie sitt siste innlegg om bloggnorge, og jeg er så forbaska enig. Man trenger virkelig ikke like alle bloggere der ute, og om du nå misliker "klikkhorene" som mange mener jeg er katerogisert under, så er det helt greit. Det er jo virkelig så enkelt - og bare ikke klikke seg inn! :-) Det finnes utallige blogger som du heller foretrekker å lese istedenfor, og det skal du selvfølgelig få lov til. Følg de du liker! Det er det som er så fint med blogging, synes jeg. Det at det er så blandet og så bredt utvalg at hva bloggene innholder. Min handler om mitt liv, om alle oppturer og nedturer. Fotballfrues handler om hennes perfekte liv, trening og helse. Det finnes moteblogger. Sminkeblogger. Noe hvor en hver! Åh, nei.. Jeg synes at det har blitt så mye baluba rundt dette temaet nå, hvor alle bloggere skal utale seg om hvilken retning blogging tar seg. Jeg har gjort det selv også, og nå gjør jeg det visst igjen. Go figure, haha. Poenget mitt er vel bare det at vi alle er forskjellige, og det samme er blogger. Ikke klikk deg inn på en blogg hvor du bare kommer til å irritere deg. Klikk deg heller inn på den som måtte gi deg inspirasjon og det du ønsker å sitte igjen med som leser, om det så er min eller Fotballfrue sin blogg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nok babling fra meg. Nå kommer mamma straks inn dørene her, så jeg skal komme meg ut av sengen. Stor klem til dere, og pass på å nyt de siste timene av denne søndagen. Det skal jeg! 

Ting du ikke visste om Paradise Hotel

Da vi hadde Mr. og Mrs. Paradise uken var vi alle sykt nervøse og spente. Et av parene fikk gå først og velge ut hvilken boks de ville ha, som da var deres opptreden. En boks kunne feks inneholde dansedrakter eller et dikt. Når det første paret var ferdig å velge, kom de ned til loungen og fikk velge hvem som skulle få gå next. Jeg og Audun fikk gå ant sist, og vi hadde to dritt esker igjen å velge mellom. Haha, dere skulle bare sett ansiktet på oss når vi så hva som stod på dem. Det var vel noe dikt greier fra gamledager og en boks med noe stand up show. Det sugte rimelig hardt å bli valgt ut til å velge så sent, for da endte man naturligvis opp med den boksen som ingen andre vil ha, altså en kjedelig. That sucks når det er snakk om Mrs. Paradise uken liksom, da vil man jo gjøre sitt beste og levere et dundrende show. Heldigvis gikk det bra for oss uansett! :-)

. . .

Jeg visste at jeg skulle ryke ut allerede før parseremonien. Jeg fikk vite det da vi var "backstage" og off cam mens vi ventet på lydbilder osv. Da har vi ikke lov til å snakke spill overhode. Vi var jo alle innstilte på at enten Sara eller Elin skulle dra hjem, spesielt da de begge hadde ytret et stort ønske om det under dagen. Da vi var off cam fikk plutselig Pierre høre av en eller annen at jeg kanskje kom til å ryke. Da fikk jeg panikk og forstod med en gang at det stemte da Sara ikke engang så på meg en eneste gang under tiden vi satt der. Haha, that bitch! But I love you ♥ Og innrømmer faktisk at det var helt riktig valg av henne. Det sugte ræv for meg der og da, men altså... Jeg viste jo ikke tillit til henne hele perioden, og dessuten hadde jeg akkurat "angrepet" henne under samme dag. Hva forventet jeg? 

. . .

Jeg ødela to mikrofoner. *Kremt* En mikrofon koster rundt 40.000 kr om jeg husker riktig. Jepp. Vi fikk klar beskjed om å IKKE bade med den, men å ta den av før vi dusjer eller bader i poolen. Jeg skulle ta et bad i boblebadet, og klarte så fint å sette meg nedi med mikrofonen rundt livet. Wups! Det verste er at Kevin ødela sin også ved å stupe uti bassenget, samme dagen. Sorry!

. . .

Jeg og Pierre hadde tidenes krangel allerede i uke 3. Han innrømmet til meg at han kom til å fucke vår plan ved å sende Tina hjem og beholde Emilie. Da kokte det over for meg, og jeg gikk amok på han. Ganske merkelig at det ikke er tatt med i episoden faktisk, det må ha sett ganske så komisk ut. Haha. "Nå ska eg gjør ALT i min makt for å kjøra deg te helvette ut! Du e next". Hahaha!

. . .

Da vi hadde Mr. og Mrs. Paradise konkurransen opptredte vi jo parvis, og resten fikk ikke se på. Kun dommerne. Når vi var ferdige med vår opptreden skulle vi gå tilbake back stage, og da har vi ikke lov til å fortelle hvor mange poeng vi fikk eller noe som helst. Man skal være stoneface for å ikke avsløre noe. Da hvisket Sara "følg med nå", også poket hun meg i armen med det antall stemmer hun og Christer hadde fått. Hahaha! Jævla luring. Så gjorde jeg det samme, og da chillet vi siden vi begge hadde fått ganske høy score.

. . .

Vi fikk aldri vite hva klokken var. Aldri. Vi vet fortsatt ikke, den dag i dag, hvilket klokkeslett vi ble vekket hver dag. Eller hvilken klokke vi måtte legge oss. Eller hvilken tid det var seremonier. Eller hvilken tid det var middag, lunsj og frokost. Mindfuck! Sara prøvde seg på å lese klokken med å se på sola, men det funket dårlig og hun ga like fort opp. 

. . .

Det forsvant shitload med greier av oss alle deltagere i løpet av oppholdet vårt. Jeg mener... Vi snakker mye greier, liksom. Hvor det tok veier, aner jeg ikke. Mine Dior solbriller forduftet plutselig en dag og dukket aldri opp igjen. Det samme gjorde sånn ca halve kofferten min. Dette skjedde med nesten alle. Sinnsykt merkelig! Det var vel i utgangspunktet en eller annen ordning på at dersom noe forsvinner skulle man få det ersattet. Men det skjedde ei. Jeg savner fortsatt mine favoritt briller!

. . .

Det er piratskip som kjører nede på havet ved hotellet. Der man ser utover fra hotellet, liksom. Og det er faktisk helt sant. Real sjårøvere som lett hadde svindlet om de hadde villet. Heldigvis var det laaangt opp til hotellet vårt, hehe. Eller... Var det kanskje de som stjal mine sunnies? ;-)

. . .

Når man er på sync (der man snakker alene til kamera) får man ofte veldig mye tips og hint fra de som stiller oss spørsmål. De har reddet både meg, Pierre og Sara flere ganger. Dagen jeg røk ut fikk jeg faktisk et ganske godt signal på sync om at det å stole på Sara den dagen ikke var det rette. Hvorfor hørte jeg ikke på det? Det er når man kommer på utsiden man faktisk skjønner hva de drev med der inne. Sara skulle feks kjøre ut Pierre ganske sent i spillet, og da hun fortalte de andre at det var det hun kom til å gjøre, ringte telefonen direkt og hun måtte på sync. På sync "overtalte" de henne til å ikke kjøre han ut. You see? De har en finger med i spillet, ass.

. . .

Vi fikk levere liste til crewet med ønsker av sanger vi ville få spilt på festene. Sangene som er PH-sangene for vår sesong er: I mean it - G-Eazy ♥ Ghetto Soldier - Ky-Mani Marly ♥ Flere av broiler sangene ♥ Stole the Show - Kygo ♥ Are you with me - Lost Frequency (ååh, denne er virkelig Paradise for meg. Hver gang jeg hører denne bringes alle de samme følelsene tilbake som da vi var inne på hotellet. Gåsehud!).


 Woh! Nå har hjernen min jobbet hardt, dere. Haha! Jeg føler at jeg allerede har skrevet alt det går an å skrive, og som jeg kan fortelle med hensyn til taushetsplikten. Jeg har fått ønsker om å skrive et slikt innlegg igjen da det er evigheter siden, og da vet dere at jeg hører på dere! :-) Always! Håper dere likte punktene og at dere ikke visste alt fra før. Jeg prøve mitt beste. Nå er jeg så sinnsykt gira og spent på den kommende sesongen at dere aner ikke! Jeg kjenner en som er med, og muligens flere også. Krysser fingrene alt hva jeg kan! Han/hun er virkelig en mulig vinner. Og dersom det skjer? Ja, da er jeg 99% sikker på at den kulen? Den smeller i bakken. Hardt. Jeg er så spent!! :-)

Det beste med å blogge!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her 144 kroner


I LOVE THIS LOOK.

Denne kjolen er så laidback og chill! Nå er jeg hos mamma og slapper av sammen med familien. Jeg har mottatt mange pakker i løpet av uken jeg har vært på ferie, så nå skal jeg åpne de og nyte at det føles litt som julaften! Hehe. En av de beste sidene ved å blogge! Endelig søndag, dere. Jeg elsker faktisk søndager! Da har man en god unnskyldning til å ikke gjøre jaaack shit. Hihi! I kveld finner du meg i joggisen fremfor TV-en. That's for sure. 

Vi skrives, dere. God helg!♥

YOU GOT PRANKED!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En adlink

Sko: lignende her

Jakke: Romwe

Skjerf: Romwe

Veske: Louis Vuitton


 HAHA! Jeg dør! Jeg elsker dere, seriøst. Jeg kjedet meg innmari mye den ene kvelden i Spania, og da oppdaterte jeg snap storyen min. Jeg spurte dere om dere ville være med å pranke Sara ved å kommentere den der bæsj-emojien på hennes seneste bilde på Instagram. Jeg døøøde når jeg så hvor mange av dere som ble med, hahaha! Hun fikk helt panikk og skrev til meg på chatten med en gang: "Isabel!! Hva faen, hvorfor kommenterer folk bæsj på bildet mitt?!?!?!?".  Jeg latet som om at jeg ikke hadde en aaanelse om hva hun pratet om. Haha, hun fikk helt panikk. Det gikk fra 50 til 100 til 300 og til 400 bæsjekommentarer. Gud som jeg lo! Jeg blokkerte henne på snapchat slik at hun ikke kunne se på min mystory, men etter en stund merket hun det da hun så det gjennom Jens sin snapchat. Hahaha! Vi fikk oss en god dose latter. Jeg kjøpte et tårn med snus til henne som en unnskyldning ♥ Jeg elsker å pranke! Det må være det gøyeste i verden.

Back in Norway!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei hjerter! Beklager så mye for dårlig oppdatering siden i går, men jeg har ikke hatt et eneste sekund til overs. Det har gått i ett! Vi fløy hjem til Oslo i går, og landet rundt 21:00. Da stod det en sjåfør og ventet på oss, som skulle kjøre oss direkte til Porsgrunn. Vi var booket til et event på en nattklubb som heter Park, og det var sykt bra! Vi slet litt i starten for vi var litt slitne etter flyturen. Men vi vorset i bilen på vei bort, så da gikk det fint! :-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 This is us now! Haha, vi er sååå forbanna slitne. Og bakfulle. Og FML. Jeg, Pierre og Sara sitter på toget tilbake til Oslo nå. Takk for i går Park Porsgrunn! Dere var en liiivlig gjeng, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Girls, slik barberer vi ansiktet!

. . .
OK, jenter. Hva synes dere om å barbere ansiktet? Som jente? Synes dere det er innafor? Eller synes dere det er feil? Carly Bybel i videoen under her er youtube-kjendis. Hun er sykt stor på Youtube, og jeg antar at mange av dere allerede vet hvem hun er og har sett på hennes videoer tidligere. Jeg kom over denne videoen for noen dager siden, og da ble jeg litt sjokkert. For hun barberer faktisk ansiktet sitt! Det skal antagelig gi noen goder - man får mer smooth sminke etter påføring og det motvirker rynker. Visste du det? Jeg gjorde ikke! Selv om jeg synes at hun er stunning, og at sminken hennes er flawless tror jeg ikke at jeg skal gjøre som henne på akkurat dette feltet. Hehe! Jeg er helt sikker på at det vil gi stubber og at det vil "stikke". Hmm! Ganske kult av henne å dele dette, det skal sies! Spesielt da det er et ganske tabubelagt tema.
Hva synes du? 

Bilder fra min dag i dag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 En fin dag med min enda finere kjæreste! Vi har nytet den siste dagen her nede, og gleder oss til å komme hjem til familie og venner! Dere er savnet, selv etter bare 8 dager ♥ Kulden derimot, den gleder vi oss ikke så mye til. BRRR!

Vi blogges i morgen tidlig, fine! Jeg skal dele noe veldig morsomt og interessant med dere i morgen tidlig. Det er kanskje litt på kanten? Hehe. Klikk dere inn her kl 09, og fortell meg hva dere synes. Natta!

Jeg våknet til enda en melding fra henne

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 

. . .

Wow, what a schocker you guys! Jeg fikk en meldig av hun som påstod det om Pierre, vet dere. Tror dere ikke at hun innrømmet det var overdrevet og ikke helt sannheten? Hun hadde fått dårlig samvittighet av å se hvordan det hadde ødelagt mellom oss, og derfor ville hun be om unnskyldning. Det setter jeg selvsagt pris på, men det var jo ganske unødvending å fabrikere en slik historie i utgangspunktet. Det vil jo ikke føre til noe godt.. Det er ikke gøy for noen parter. Jeg fikk bekreftet at det å stole på Pierre var det riktige. Selv om jeg var ganske så sikker på det fra før.. Uansett! NÅ, dere. Nå er det null mer prat om denne episoden, hehe. Nå har jeg forstått hvorfor flere bloggere skjermer sin partner fra bloggen da det faktisk er folk som ser glede i å ødelegge for andre. Kanskje jeg skal ta lærdom av det? Det tror jeg hadde savet oss fra flere slike situasjoner i fremtiden. Godt å få dette problemet ut av verden hvertfall! Det endte godt for oss, og vi fikk en skikkelig støkk. Jeg vet hvordan jeg skal takle slike episoder til neste gang. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Adlink 

Badedrakt her, 153 kr

Nå har vi akkurat kommet hjem igjen etter en deilig lunsj nede ved havet. Matkoma? Oh yes. Jeg har knipset en haug med bilder fra dagen som jeg publiserer i kveld. Stor klem!

Jeg vil ikke!

Angst! Tiden går alt for fort.. Sukk! Det er jo ikke noe nytt det da, men det suger ekstra hardt når ferien er ved ende. Vi liker oss best i varmen! Jeg vil ikke hjem! Det blir nok ikke lenge til vi drar ut på reise igjen, jeg får trøste meg med det. Hvordan er været i Oslo? Håper virkelig at temperaturen har blitt litt mildere. I dag har vi planlagt å slikke så mye sol vi bare kan, spise en deilig tre-retters på favoritt restauranten vår og nyte vår siste dag. Kameraet blir med, så jeg lover å knipse masse bilder til dere i løpet av dagen. En real bildebombe skal dere få! :-) Men nå! Nå skal dere få et bildedryss fra middagsdaten vår. SÅ sinnsykt god mat! Mmm..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kalvstek. Altså! NAM!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Lammelår

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"Paradise-Isabel trakassert"

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har vært en avslappende dag med litt jobb. Vi startet morgenen ved poolen og slikket litt sol. Jeg fikk et ganske greit skille i dag! Utenom chilling i dag ble jeg intervjuet av Side2. Intervjuet kan dere lese her. Det handlet kort fortalt om trakkasering og dette med PH-stempelet. Ganske spennende å snakke om synes jeg :-) Funfact: hun som intervjuet meg heter Silje, og hun var nede i Mexico og intervjuet oss før vi sjekket inn på hotellet. Hehe! Jeg har i grunn ikke så mye på hjertet ikveld, tenkte egentlig bare å dele intervjuet med dere og ønske dere en fin kveld! I love you!

Les artikkelen her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Antrekk fra Junkyard.

Jeg trodde jeg var bedre

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

...

JEG TRODDE VIRKELIG AT JEG VAR BEDRE

I går gjorde jeg comeback på tennisbanen! Jeg hadde jo troen om at jeg kom til å gruuuse Pierre, men slik gikk det ikke... Til min store fortvilelse. Jeg var helt sikker på at jeg var gud i tennis, men jeg var visst ikke så god som jeg en gang var, haha. Jeg trøster meg selv med at jeg har spilt badmington og at det er en helt annen "ball". Hehe! Han gikk seirende ut av matchen altså, og han var ikke lite stolt. Dust! Vi hadde en super fin dag sammen i går som bestod av tennis på dagtid og en romantisk 3-retters på en nydelig restaurant på kvelden. Ved midnatt sippet vi på noen drinker og bare.. nøt. Vi har det fint nå, vi to! ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Chat-samtalen mellom meg og "løgneren"

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg angrer på at jeg delte hele denne suppa med meg og Pierre på bloggen. Det har blitt blåst så sinnsykt opp, og alt har blitt tatt ut av proposjoner. Flere mener at dette kun er oppdiktet, et skrik om oppmerksomhet eller et patetisk PR-stunt. Men helt ærlig, om dere som mener dette tenker dere om i to minutter? Hvorfor i all verden skal vi, som er på ferie, bruke tid på å fabrikere en historie? Jeg vet ikke hva slags personer dere er eller hvem dere omgås med, men for oss er det ikke normalt. Ganske merkelig at noen i det hele tatt kan påstå det, haha. Det er jo helt fjernt. Bloggen min går helt supert, så jeg behøver ikke å "finne på" historier for å holde min plass på listen. Jeg har beholdt min plass i 2-3 måneder til dere som påstår at jeg kun er så høyt oppe på grunn av "oppdiktede innlegg". Men dere skal selvfølgelig få lov til å tro hva nå enn dere ønsker, det er deres problem og ikke mitt. Som sagt tidligere - jeg skriver om mye av det som skjer i mitt liv, både på godt og vondt! Jeg vil ikke være en blogger som later som om at alt er så jævla perfekt, for det er det ikke. Ikke i mitt liv. Jeg ønsker å være åpen og ærlig med dere, og derav deler jeg gjerne litt for mye også, i følge enkelte. Det kommer jeg ikke til å slutte med heller. Så om du synes at det er patetisk at jeg deler med meg når ting ikke er en dans på roser med min kjæreste for eksempel, kan du vær så god å slutte å klikke deg inn her. Man kan ikke like absolutt alle, og dersom jeg ikke er din cup of tea er det helt ok! :-) Jeg blogger på den måten jeg selv ønsker, og det gjør jeg for mine faste lesere som setter pris på ærligheten min. Dere elsker jeg og dere er jeg evig takknemlig for! ♥

Uansett.. Nå skrev jeg mer enn jeg hadde planlagt. Poenget med dette innlegget var i grunn å "motbevise" dere som påstår at dette kun er PR og oppdiktede røverhistorier. Jeg må desverre skuffe dere der, for det er det desverre ikke. 

Om dere vil ha "bevis": her finner dere screenshot av samtalen mellom meg og hun som skrev meldingen til meg om at Pierre hadde gjort noe bak min rygg. Dum som jeg var falt jeg for det, og det er veldig synd. 

Hva kranglet vi om?

Det er flere av dere som reagerer på at jeg ikke skriver hva vi kranglet om, som førte til at vi slo opp. Jeg føler at siden jeg først har fortalt om at vi kranglet og delt den delen med dere, er det jo på sin plass at jeg kanskje forteller alt. Men, som dere vet har både jeg og Pierre blogg. Siden vi ikke vil skrive akkurat det samme på begge bloggene, ser det jo bare dumt ut om jeg også skal skrive det. Dere klager på at vi deler av privatlivet, men samtidig blir dere sure for at jeg ikke deler nok. Men uansett, dere kan lese om hva krangelen handlet om på bloggen hans her. Det er faktisk ganske sykt. Det viktigste er at alt ordnet seg for oss, og det er ikke meningen at dette skal være et "skrik om oppmerksomhet", men heller det at jeg vil dele både det fine og det vonde. som sagt, jeg har ikke en blogg som kun speiler det perfekte i livet mitt. Jeg er personlig og åpen ♥

Les hva krangelen gikk ut på her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alltid åpen og ærlig

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


M Y  F A V O U R I T E  D R E S S

Hei hjerter! Woh for en start på dagen vi har hatt i dag. Bloggen har eksplodert og det samme har telefonen. Mammaen min og moren til Pierre ringte oss begge to og lurte på hvorfor i all verden vi hadde gjort det slutt?! Haha, det var godt å kunne si at det ikke var slutt for godt, men at vi bare hadde en ussel og bad kveld. Mamma leser aldri innleggene mine, som regel bare overskriften. Haha... Lillebroren min var også veldig irritert, for hvorfor ville jeg ikke være sammen med Pierre mer? Så søt ♥ Takk for alle fine kommentarer på innlegget forresten. Jeg setter veldig stor pris på det! Det er flere som ikke skjønner hvorfor jeg vil dele dette med dere, for det er jo 'privatlivet'. Og visst er det det! Men jeg har en personlig blogg hvor jeg liker å dele ting med meg. Jeg liker å kunne skrive av meg her og åpne meg for dere. Alt er ikke alltid en dans på roser og det synes jeg er viktig å gjenspeile her på bloggen også. Jeg er ikke den bloggeren som fremstiller alt som picture perfect. Jeg viser alle sider av livet mitt, på godt og vondt. Det er det mange av dere som setter pris på, og det gjør meg glad. For det er ikke alltid det er like kult å dele visse saker, men jeg vet at dere liker når jeg er åpen og ærlig. 

Nå skal jeg og Pierre stikke bort på tennisbanen og spille! Jeg har på følelsen at jeg kommer til å knuse han. *Kremt* jeg har 5-er i badmington *kremt*.

Vi slo opp og skulle bestille flybillett hjem igjen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adlink

Kjole: her 279 kroner


 

Flere av dere har sikkert lest på bloggen til Pierre at vi slo opp for to dager siden. Det var en het krangel, og en slik stor fight har vi aldri hatt før... Det var ikke bra. I hetens hete gjorde vi det slutt og var i grunn klar til å booke flybillett hjem igjen. Problemet med oss to er at vi begge to har et ganske stort temperament, så når vi først begynner å krangle eskalerer det seg. Men aldri slik som i går.. Etter en stund, da sinnet hadde lagt seg og vi begge to fikk litt tid for oss selv gikk det opp for oss hvor tåpelige vi var. Jeg elsker Pierre og vil aldri i livet miste han. Vi la oss heldigvis som kjærester igjen! ♥ Det er en skikkelig oppvekker når slik skjer, da får man virkelig ting i perspektiv. Slike krangler kommer det helt sikkert til å bli fler av, og da må vi lære oss hvordan vi skal håndtere situasjonen.

Jeg elsker deg Pierre. Du er mitt alt. 

Idioten gir seg ikke!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tror dere ikke denne såkalte Jarle ringte igjen igår? Med fliring av en jente i bakgrunnen, som mest sannsynlig var hans gravide kjæreste. Tenk det, et par som venter barn og skal oppforstre dette barnet, er noen desperate mobbere? Stakkars. Stakkars, stakkars, stakkars. At det er mulig. Morsomt å ta dem på høytaler slik at jeg og Pierre fikk oss en real latterdose. Da de ikke fikk noe respons fra vår ende i tlf, sendte han en melding til. HVOR desperat? Haha! Dette er bare så sykt pinlig at det blir morsomt. Godt man har gode mennesker rundt seg slik at man vet hvordan man skal behandle hverandre. Denne stakkaren mangler nok akkurat det. Men takk for at du leser min blogg, Jarle! *Caaashing*. Noen som vet hvordan man blokkerer et nummer, forresten? Jeg er ikke så keen på å bli spammet av han her mer, hehe.


Jaja! Anyhow.. Nå er vi på det nye hotellet og vi er SÅ fornøyde! Her er det superduper fint! Det var et godt valg, altså. Når vi først er på ferie synes jeg at det er viktig å nyte og virkelig trives, og hvorfor ikke endre på det da? Slik at det blir perfekt? :-) Istedenfor å måtte irritere seg er det mye bedre å bare gjøre noe med saken heller. Vi skal straks ut og spise middag. Vi trenger litt kjærestetid etter kvelden igår... Forteller om det i morgen. Ønsker dere en fin kveld videre, mine fine lesere! Dere er best! Masse kjærlighet fra meg til deg ♥

Hotellet er ikke bra nok for meg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen sunshines! Jeg vil gi alle dere flinke skoleelever og dere som drar på jobb en push! Dere er super flinke, og pass på å gjøre denne uken fantastisk! :-D Vår mandag starter med å bytte hotell. Dette er ikke bra nok rett og slett... Det ligger jo super sentralt og alt det der, men det blåser som f*en ved poolen og det er kun (og da mener jeg kun) pensjonister her. Så etter litt graving fant vi ut at vi skal til Playa Blanca. Et stooort hotell med et enormt pool-omårdet, og ikke bare en pool. Kall meg gjerne kravstor, men det skal jeg faktisk innrømme at jeg er også. Spesielt på ferie. Vi gleder oss! Nå er det booket og klart, og vi er på vei ut dørene her hvert øyeblikk. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi skrives fra nytt hotell senere. Vi vlogger mye her nede, så watch out for ny vlog anytime! Kjærlighet til dere.