hits

februar 2017

HVA SKULLE JEG GJORT UTEN HENNE?

affiliateslenke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp HER

God kveld i luken! Jeg har hatt en hektisk, men veldig produktiv dag i dag. Jeg har hatt hjemmekontor (no shit Sherlock), fikset neglene, shootet en hel del til bloggen OG hatt besøk av familien. Hør på hun da! Snakk om å leve opp til mine egne ord om å hele tiden ha noe som opptar tiden min. Hehe! Nå er det ikke så lenge siden Raija kom til meg for en aldri så liten sleepover. Hun der ass, hva skulle jeg gjort uten henne? Raija er den første venninnen jeg fikk da jeg flyttet til Oslo for to år siden, faktisk. Fra vårt første møte klikket vi på sekundet, og har holdt sammen siden da. Jeg er så glad i den jenta! ❤️

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se som vi koser oss! Hehe. Jeg kan jo ikke lage mat, så dere kan jo gjette hvem som disket frem kveldens middag. Nå har vi akkurat sett på den svenske PH og skravlet hull i huet på hverandre. Det er jo slik vi to er - den ene med verre munndiaré enn den andre. Kremt. Haha!

Ønsker dere en super kveld videre, hva enn deres kveld måtte inneholde. Jeg elsker dere! Klem. <3

NEW IN FRA NELLY + RABATTKODE

affiliateslenker

PJUH! Nå har jeg hatt tidenes photosession her hjemme. Jeg har fotografert i alt som kom i min seneste pakke fra Nelly. Herlighet, det er ikke bare-bare! Nå tror jeg nesten at jeg vet hvordan det er å være modell på ekte, hehe. Jeg elsker absolutt ALT - jeg har aldri vært så fornøyd med en bestilling noensinne. 

____

· Oppgi rabattkoden «SPRING20» for å få 20% rabatt på ditt kjøp på Nelly ·

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skjorte HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Body HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke HER / pumps HER (SÅ behagelige å gå i!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skinnjakke HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

T-skjorte HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bukser HER (disse sitter som et skudd!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole HER / Sandaler HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole HER

UKENS SPØRSMÅL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du og P kontakt nå? Snakker dere daglig og møtes? Vet han er i Sverige nå, men.

Vi prater ikke noe særlig sammen, nei. Vi gjorde rett etter bruddet, men det har blitt mindre og mindre med tiden. Jeg er veldig glad i han, og vi er fortsatt gode venner. Men det er klart at det blir litt rart å ha like mye kontakt nå som det er over. Det gjør det vanskeligere å gå videre, tror jeg. Kanskje vi kan henge sammen som venner i fremtiden, noe jeg absolutt tror at vi blir å gjøre. Han er en fantastisk mann!

Jeg lurer på en ting, har du tenkt å finne deg et annet sted å bo med tanke på hvor høy husleien er? Greit nok at du tjener masse, men er det ikke litt vel dyrt å bo der alene?

Jeg tenker å bo videre her, jeg. Jeg liker leiligheten min, så jeg ser ingen grunn til å flytte med det første. Planen er å kjøpe i løpet av slutten av året, så derfor orker jeg ikke flytte enda en gang før den tid. Å flytte er definitivt det kjeeeedeligste jeg vet om!

Hvor kjøpte du det diamant smykket du hadde på snapchat her om dagen? Kan du legge ut link her, eller navn på butikk?

Den chokeren kjøpte jeg på Ebay, faktisk! De har super mange fine til en latterlig liten peng. Jeg søkte bare på "diamond chokers", så kom det opp smykker i massevis. Anbefaler dere å gjøre det, fremfor å kjøpe dyre i butikken. Jeg tror jeg betalte 40 kroner for min, liksom. Det er fanken et kupp, det!

Hvem tar bildene dine nå?

Nå er det stort sett venner og familie som stiller opp som fotografer når jeg trenger det. De er så hjelpsomme og gode! I tillegg til det er jo selvutløseren blitt en ny favoritt, haha. Jeg vurderer dog å ansette en ordentlig fotograf etterhvert da, til å shoote antrekk tre-fire ganger i uken. Vi får se!

Kan du fortelle litt mer om deg og Pierre? Dere var jo så close og så lykkelige? Fortell hva skjedde? Virker ikke som du savner han så mye du er jo så glad og alt... ikke at det er galt, men du bør jo savne han da.

Dette har jeg for så vidt allerede svart på tidligere, men jeg kan absolutt gjøre det igjen. Det skjedde ingenting juicy, annet enn at det ikke fungerte lengre. Vi gikk fra hverandre som gode venner, og det er ingen dårlig tone mellom oss. Jeg er super glad i han, og det kommer jeg alltid til å være. Han har vært en stor del av livet mitt i lang tid. Alle takler slike ting forskjellig, men for min del tok jeg avstand fra sosiale medier og halvveis bloggen de første 7-9 dagene. Da var jeg helt i kjelleren, og jeg så ærlig talt ikke lys i enden av tunnelen. Alt var mørkt. Mens nå? Nå har jeg funnet tilbake til meg selv. Det hjelper ikke å grave seg ned å deppe for alltid. Jeg er glad og lykkelig i dag, selv om det er trist at det tok slutt. Livet er en berg og dalbane, dere.

Hva gjør du for å få så langt og fint hår?

Først og fremst: tusen takk! <3 Vel, først og fremst er jeg veldig picky på hvilke hårprodukter jeg bruker. Jeg er opptatt av at det er av gode merker som er bra for håret. I tillegg til det vasker jeg det maks to ganger i uken, da for hyppige hårvasker kan bidra til å skade håret. Frisøren min Ann Beate på MOODstudio passer på at håret mitt får den pleien det behøver, som for eksempel regelmessige stusser og hårkurer. Jeg har dessverre ingen mirakelkur!

Hva skal du gjøre i Stockholm?

Jeg skal dit med en venninne. Vi skal i grunn bare på en weekendtur for å komme oss litt bort og kose oss. Vi skal feste, møte venner (leeengter, Bettina!), shoppe på Sephora og spise masse god mat. Det er planen! Jeg gleder meg så utrolig mye til å komme meg litt bort nå. Det skal bli deilig! Stockholm er perfekt for en liten get away. 

Skulle du ønske at du var med på Bloggerne nå som det sendes på TV?

Ja! Det skulle jeg faktisk ønske, altså. Det ser jo gøy ut nå som det sendes på TV. Jeg elsker jo å være fremfor kamera, så det er klart at jeg skulle ønske at det ble slik. Jeg savner å dumme meg ut fremfor tusenvis av mennesker på TV-skjermen, haha.

___

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

HAN HAR FLYTTET UT


Jeg forstår at mange av dere er nysgjerrige på hele situasjonen med Pierre og meg. Det spørsmålet som blir stilt mest må være hvordan alt er per dags dato. Jeg er singel, Pierre er singel. Jeg bor alene i leiligheten, mens han har flyttet ut. Det skjedde for typ tre uker siden, mener jeg? Jeg trives godt i leiligheten alene, jeg! Jeg har jo tross alt bodd for meg selv siden jeg var 17 år, så dette er egentlig ikke noe nytt for denne frøkna. Det er klart at det er litt trist å være her etter bruddet, med tanke på at vi flyttet inn her sammen og har hatt en hverdag her i snart et år. Derfor har jeg egentlig ikke klart å være her noe særlig, før den siste uken. Jeg har vært en tur på IKEA å kjøpt inn litt nytt til hjemmet, ryddet, vasket og gjort det litt mer "meg" her hjemme. Det har hjulpet i massevis! ☺️   Det føles nesten som en "fresh start".

Da var det avklart! Nå har jeg akkurat hatt besøk av jenta mi. Vi dro på tidenes handletur (ukens kjøleskap kommer i morgen!), laget middag og kost oss. En ordentlig fin jentekveld! Håper dere har en super mandag! Jeg har faktisk ikke sovet mer enn 5 timer i natt, men jeg er ikke et dugg trøtt. Skjer med det, da? Jeg fungerer vanligvis ikke med mindre jeg har fått mine obligatoriske 9 timer med søvn. Jeg klager ikke! 😉

HER ER ÅRETS PH-DELTAKERE

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bikinitopp HER / shorts HER

I dag ble årets Paradise Hotel-deltakere sluppet! Det har nesten blitt en liten tradisjon at jeg annonserer det på bloggen hvert år, haha. Jeg elsker jo programmet, og jeg er evig takknemlig for hva deltakelsen min har gitt meg. Dersom jeg ikke hadde deltatt, hadde jeg neppe kunnet drive med det jeg elsker i dag. Man kan si mye om PH-deltakere, men en ting er sikkert; vi byr på oss selv. Om det er på godt eller vondt, gjenstår å se. Hehe! Jeg gleder meg til en ny sesong. Nå er det jammen ikke lenge til det braker løs!

Om du er like nysgjerrig som meg, kan du se alle deltakerne HER.

UKEN SOM GIKK

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Gutter som sender dickpicks/videoer. Ærlig talt, hva er greia? Jeg skjønner virkelig ikke hvordan enkelte gutter faktisk tror at det er noe vi jenter liker? Jeg har ikke telling på hvor mange jeg har måttet blokkere på snapchat på grunn av nettopp dette. Det har blitt så ille at jeg ikke tørr å åpne snaps fra ukjente når jeg er blant folk, for plutselig dukker det opp en tissefant på skjermen min. Please, stop it! Det finns ikke sexy/tennende/nice/kult OVERHODE. Det er kun en ting, og der er n-a-s-t-y.

UKENS HØYDEPUNKT

Fredag og lørdag var helt fantastiske! Jeg storkoste meg med venner begge dagene, hvor jeg til slutt hadde vondt i magen grunnet x antall latteranfall. For å si det sånn: for bare en liten stund tilbake trodde jeg aldri at den dagen ville komme. Jeg kan oppriktig kose meg nå, trekke på smilebåndet og bare.. være glad. Det er fantastisk herlig å føle at jeg har kommet meg over knekken, og kan se positivt på livet igjen. Det er helt absurd hvordan tiden kan lege alle sår..

UKENS NEDTUR

At søsteren min reiste tilbake til Tromsø. Buhu! Vi hadde det så gøy sammen da hun var her, så tomrommet er jammen meg stort.. Jeg savner henne så mye allerede! Tror nok ikke det går lang tid før jeg setter meg på et fly og overrasker henne oppe i Nord. Hehe!

UKENS NELLY-FAVORITTER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adidas topp HER / Adidas skjørt HER

Kosedress HER

AKKURAT NÅ

I skrivende stund sitter jeg i leiligheten min (som jeg ryddet og vasket i går, jippi!) mens jeg nyter frokosten og skriver dette innlegget. Straks bærer det avgårde til Beautyhouse for påfyll av vipper, før jeg må løpe videre på et møte. Jeg har en produktiv og innholdsrik dag fremfor meg!

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans HER / skjorte HER / sneakers HER / bikerjacket HER / solbriller Gucci

UKENS OPPTUR

Jeg har blitt sosial igjen! WOHO! Nå er det gøy å dra ut å treffe venner, finne på ting og bare kose meg blant andre mennesker. Det er sykt hvor mye energi man får av å være i godt selskap. Denne uken har jeg blitt introdusert til mange fine mennesker! 

UKENS CRAVING

Sushi. Jeg har i grunn glemt det helt av, men da jeg hadde besøk i går ble jeg påminnet om den fantastiske retten igjen. Og det, dere? Det er ikke bra. Dere husker vel da jeg var helt obsessed og spiste det typ hver dag i over en uke i strekk? Jeg er så sær i matveien, så når jeg først oppdager noe som faller meg i smak, er jeg helt kjørt. Repeat, repeat, repeat.

UKENS TANKE

Det er ikke så aller verst å bo alene, likevel. Jeg har jo tross alt bodd alene fra da jeg var 17 år, så jeg er jo egentlig ganske vandt med det. Tanken på å være i denne leiligheten alene har vært kjip, men nå er jeg faktisk ganske tilfreds med min nye situasjon. Jeg har prøvd å slå meg til ro med tanken, og det fungerer faktisk overraskende bra. Jeg trives veldig godt i eget selskap, så dette skal absolutt gå bra! Dessuten vil jeg ikke være her mye alene fremover. Jentene mine er tvunget til å holde meg med selskap, hehe. Dette her blir en ordentlig jentete leilighet fremover, er jeg redd. Hihi!

UKENS MEST LESTE INNLEGG

PR-STUNT?

GJENFORENT

NÅ ER DET NOK!

NEW IN | DEL 1

affiliateslenker

I går hentet jeg tidenes største pakke fra Nelly! Dere som har meg på snapchat (IsabelSraad heter jeg!) så hvor krevende det var å få den hjem, haha. Den var TUNG, dere! Pakken inneholdt ikke mindre enn 27 varer, så det er jo ikke så rart at den både var stor og tung. Jeg er overlykkelig med innholdet - jeg tror ikke jeg har vært SÅ fornøyd med en bestilling som det jeg er med denne. Alt er virkelig perfekt! Nå tenkte jeg å dele litt av innkjøpet med dere. Dessverre rakk jeg ikke å ta bilder i så alt for mye i dag, så dette får bli del 1. Resten kommer etterhvert! 

___

· Oppgi rabattkoden «SPRING20» for å få 20% i avslag på ditt kjøp hos Nelly

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adidas topp HER / Adidas skjørt HER

Kosedress HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jumpsuit HER (elsker denne!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sandaler HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heels HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Michael Kors sneakers HER

MEG I DAG!

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans HER / skjorte HER / sneakers HER / bikerjacket HER / solbriller Gucci

__

Jeg shootet outfiten jeg hadde på meg dagen før snøen rakk å legge seg. Jeg ble lurt, for jeg trodde ærlig talt at våren hadde meldt sin ankomst et lite sekund da solen skinte og temperaturen var snill. Hvor kjedelig er det ikke at det snødde som bare fillern i går? Vi skulle jo på shopping, men de planene endret vi kjapt, for å si det sånn.. Hehe! 

Nå skal jeg prøve å pleie denne gøyale hangoveren fra i går! Vi skrives mer senere. Nuss!

ET MUST SOM NYSINGEL

Sponset behandling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SHORTER & DARKER, PLEASE.

Her er resultatet etter frisørbesøket som tok sted tidligere i uken! Jeg følte meg egentlig litt teit der jeg satt i frisørstolen, det ble litt sånn klisjé. Dere vet jo hvordan typ alle jenter som blir single, får en ny frisyre? Det er jo nesten obligatorisk føler jeg, haha. Det var egentlig ikke min hensikt, men slik ble det gitt! Det er deilig å freshe seg litt opp, uansett om man er ny singel eller ei! 😉  

Flinkeste Ann Beate på MOODstudio fikset manken min, som alltid! Det er absolutt ingen andre enn henne som får røre håret mitt. Jeg har gått til henne i over et år nå, og jeg er alltid like fornøyd med resultatet! Denne gangen freshet vi opp fargen, kuret håret og stusset tuppene. Nå ser det så mye friskere ut! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skjorte HER (affiliateslenke)

_____

For å booke time: ring 22 69 61 53, eller send sms til 922 59 736. Du kan også booke tid via nettsiden her.

ABOUT LAST NIGHT

affiliateslenkeTOPP HER

Goood morgen 💕  Gjett om jeg er happy i dag, det er jo tross alt lørdag - min favoritt dag! Gårsdagen var så gøy, dere. Det er lenge siden jeg har ledd så mye som det jeg gjorde i går. Jeg hadde en super dag som startet med kino, etterfulgt av brynstime. Etterpå dro jeg på middagsdate med jenta mi, før vi dro ut på et par drinker med noen venner. Det å sosialisere seg gjør SÅ mye med humøret mitt merker jeg. Det fikk jeg konstatert nok en gang i går. Jeg har sagt det før og sier det igjen; å ligge hjemme gjør bare saken tusen ganger verre. Så til alle mine søstre som befinner seg i samme situasjon som meg: GET YOUR ASS OUT! Vær med venner, dra ut på middag, kino, shopping.. Whatever, så lenge du ikke graver deg ned i et mørkt hull hjemme! Tro meg, det hjelper mye mer enn du aner.

Nok om det, det temaet kan jeg preache om ved en senere anledning. Nå gjør jeg meg klar for å dra å shoppe med jentene mine Raija og Tine. Jeg har jaktet på et par solbriller i evig tid, og nå vet jeg hvor de selger dem! Jippi! Og så har jeg sett en jakke på Zara jeg bare er nødt til å ha. Viser dere innkjøpet senere, i vanlig ordning. I kveld er det duket for nok en middag ute! Koooselig! 

NÅ ER DET NOK

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    FRIYAY FRIYAY FRIYAY    

Da var det brått helg igjen, gitt! Jeg har lagt flere planer for de kommende dagene - rett og slett fordi at jeg er nødt til å komme meg litt ut. Jeg er nødt til å sosialisere meg med andre mennesker (annet enn mine nærmeste og familien som jeg har tilbrakt hver eneste dag sammen med), og ja.. Komme meg tilbake til hverdagen. Nå har jeg bestemt meg for at nok er nok. Jeg har gitt meg selv god tid (om det i det hele tatt er mulig) til å kunne skjerme meg innfor disse fire veggene, foruten om når jeg har måttet dra på avtaler. Det kan jeg ikke gjøre for alltid, uansett hvor mye jeg skulle ønske det. Nei, nå må frøkna leve igjen. Jeg må få tilbake rutinene mine. Glede meg over saker. Smile. Le. Jeg vil finne tilbake til den positive og livsglade jenten jeg egentlig er! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp HER / Adidas bukser HER / solbriller Gucci

___

Nå skal jeg kickstarte helgen med å ta med meg lillesøsteren min + venninnen hennes på Marcus & Martinus-filmen på kino. Etterpå skal jeg få freshet opp brynene mine, etterfulgt av å dra ut på middag og et par drinker med jenta mi. Er ikke det en fin fredag, vel? Jooo! 😄  God helg, superstars! Klem fra en Bella med positiv innstilling.

HALVVEIS I PROSESSEN

Sponset behandling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LASER HAIR REMOWAL

____

Jeg var nylig tilbake for min tredje (fjerde?) behandling med laser hårfjerning på NewShapeClinic i Drammen. Jeg fjerner håret rundt hårfestet da jeg har veldig liten panne, og med tanke på at hårfestet mitt gror langt ned, blir den jo bare enda mindre av den grunn. Jeg har fortalt dere om dette tidligere, men det begynner å bli en stund siden sist! Jeg får spørsmål angående dette støtt og stadig, så derfor forstod jeg at det kanskje kunne være en vesentlig ting å blogge om.

Nå har vi som sagt startet med ansiktet, men også litt av kroppen. Jeg har så lyst til å være hårfri, for alltid! Hvem liker å shave leggene, liksom? Not me! Før jeg begynte med behandlingen var jeg veldig redd for at det skulle svi, eller være smertefullt. Og vet dere? Jeg har ikke opplevd noe form for smerte overhodet! NADA! Det er avslappende å ligge på benken mens man får behandlingen utført. Forrige gang holdt jeg på å sovne, og det sier vel sitt. Haha.

Man må gå til behandling mellom 5-8 ganger før alle hårsekkene er blitt "deaktivert". Dette er fordi at man skal kunne nå inn til hver enkel hårsekk, uansett hvilken "fase" den er i. For det har seg nemlig slik at det er tre faser, og derfor må man gå til behandling flere ganger. Antallet avhenger også hvor på kroppen behandlingen skal utføres, og hvilken hår- og hudtype du har. Laser er ikke effektiv der det ikke er pigment, det vil si at hvitt, grått og rødt hår er ikke egnet.

____

· KONTAKT ·

Les mer om behandlingene de tilbyr og pris på nettsiden deres her.

Adresse: Lierstranda 82, 2 etg, Drammen.

Book time på tlf-nummer: 932 37 385. 

EI LITA LISTE

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shorts HER / lignende body HER / belte HER / choker HER

____

Dagens humør: Uthvilt og glad, tross omstendighetene. I dag er jeg positiv! 😉

Dagens burde: Tømme mailboksen. Den har jeg utsatt litt for lenge nå.. Kremt!

Dagens frisyre: Enn så lenge har jeg hårfarge i håret, jeg sitter nemlig i frisørstolen. Jeg tenker å gå for volumiøse krøller i dag, da. Det trives jeg best i!

Dagens planer: Frisørbesøk (iiik, håret mitt er krise), betale regninger og møte ei venninne. 

Dagens materialistiske må ha: diamant choker. De er jo så fine! Har hørt rykter om at de har fått de inn på Arkaden, så jeg burde kanskje ta meg en tur dit. 

Dagens fundering: shoote dagens antrekk eller ikke? Det frister så lite å gjøre det akkurat nå.. Blæh! Jeg lengter sånn etter varmere tider..

Dagens lengsel: sol og sommer. Jeg skulle så inderlig ønske at jeg befant meg på en eksotisk øy i skrivende stund. Tenk så deilig!

Dagens låt: Scared to be lonely - Martin Garrix. Feel good låt!

Dagens savn: Michelle. Savner jenta mi så masse! NÅR skal du flytte hit?!?!

PR-STUNT?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter at vi gikk ut med bruddet, er det veldig mange som har blitt skuffet. Det er tungt for både Pierre og meg, for vi vet at vi har vært et såkalt "goals par". Det synes jeg også at vi var, tro meg! Pierre og jeg elsker hverandre fortsatt, og det kommer vi alltid til å gjøre. Men noen ganger blir ikke saker og ting som man skulle ønske. Vi vil for alt i verden at det skal fungere mellom oss, men slik har det dessverre ikke blitt. Jeg er helt knust, og Pierre og jeg prøver å komme oss gjennom dette ved å ta tiden til hjelp. Det vil ta tid å akseptere vår nye hverdag, men jeg vet at det vil bli bedre etterhvert. Vi får ta tiden til hjelp å se hva fremtiden bringer.

Det er en sak jeg har lyst til å ta ta opp, og det er enkeltes påstander og spekulasjoner angående dette. Jeg forstår at dere kanskje tror at det er et PR-stunt. Og vet dere? Jeg skulle ØNSKE at det var et stunt. Jeg har forståelse for at dere tror det, men jeg vil bare si det at jeg aldri i hele mitt liv hadde kunnet dratt noe så personlig, så langt. Det er snakk om et menneske jeg har delt et helt år sammen med, en person jeg elsker og verdsetter enormt høyt. Det er ingenting hverken jeg eller han hadde tullet med.

Jeg blir nesten litt lei meg når enkelte tror at dette kun er for klikk. Om dere hadde sett meg bak denne skjermen, hadde dere aldri sagt det. Jeg har ikke gjort annet enn å gråte og ville gi opp livet den siste uken. Jeg er fortsatt et vrak. Men hva skal jeg gjøre? Snappe meg selv når jeg er i kjelleren, for å vise dere at jeg er lei meg? Komme med deppe innlegg etter deppe innlegg? Det har vært, og er fortsatt helt jævlig! Det var tross alt mannen jeg trodde jeg skulle gifte meg sammen med, og dele resten av mitt liv med. Dessverre blir det ikke alt alltid som vi hadde sett for oss, og det må vi bare akseptere for øyeblikket. Trist nok. 

Jeg har ikke vært aktiv på hverken snapchat, instagram eller på bloggen den forrige uken. Og det er nettopp derfor, for jeg prioriterer ikke akkurat jobb og sosiale medier når jeg har det ekstremt vondt. For fire dager siden var første dagen jeg kom meg ut, sminket meg og faktisk var ute blant folk. Den siste uken har jeg vært hos venner som har tatt utrolig godt vare på meg og støttet meg. Jeg aner ikke hvordan jeg skulle klart å komme meg gjennom den verste perioden uten dem. Pierre og jeg er som sagt fortsatt gode venner, og vi trøster også hverandre gjennom denne tiden. Det er jeg vanvittig glad for! Jeg håper at vi finner tilbake til hverandre i fremtiden, men det vil bare tiden vise.. If it's ment to be, it will be. Han er jo tross alt Pierren min. ❤️

NY REISE BOOKET!

affiliateslenke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei og god morgen, fine lesere! Håper alt står bra til med dere ☺️  I dag føler jeg meg litt lettere til sinns. Jeg har sovet godt i natt, og det tror jeg eeegentlig har en sammenheng med hvordan jeg avsluttet kvelden i går. Bestien min og jeg booket nemlig en weekendtur til Stockholm neste helg! Jeg gleder meg så vanvittig masse til å komme meg litt bort, få nye inntrykk og ikke minst treffe jenta mi Bettina igjen! En større gledespreder skal du lete lenge etter, altså. Dere som så svenske PH vet hva jeg mener, hehe. God jenta! Jeg har vært i Stockholm to ganger tidligere, og som jeg har sagt før - jeg elsker den byen! Shopping, kvalitetstid og kooose oss står på agendaen fra fredag til mandag. Åh, nedtellingen har startet for fullt! Dette kjenner jeg virkelig at jeg trenger nå.. Kosetid med jentene mine. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole HER

Nå skal jeg fikse meg, for jeg skal nemlig avgårde på et møte. Kan jeg egentlig kalle det det? Jeg skal iallefall treffe en venninne som nå blir min samarbeidspartner for et stort prosjekt. Jeg får gåsehud bare av tanken på hva vi har på gang. Jeg forteller dere når tiden er inne, men enn så lenge er jeg nødt til å være litt hemmelighetsfull. Jeg vet det er kjedelig, men HYYYL som jeg gleder meg! Jeg klarer jo ikke la være å nevne det... Sorry! Klem.

INNKJØP

affiliateslenker

Her er innkjøpet fra shoppingen! Jeg er egentlig ikke noe spesielt fan av å shoppe i butikker. Derimot er jeg en racer på nettshopping! Det er det jeg foretrekker aller mest. Jeg fant dog veldig mye fint tilbehør i butikkene denne gangen! Alt dere ser på bildene er fra H&M, faktisk. Det er der jeg som oftest finner de fineste ringene og blant annet tilbehør til håret.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når jeg kom hjem samme dag, la jeg inn en rimelig fet bestilling på Nelly også. Klær fant jeg ikke i byen, så da var det bare å klikke hjem fra nettet i vanlig prosedyre. Her er hva jeg kjøpte!


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

___

Well, that was a lot! Gleder meg til å vise dere alt på når det kommer i posten. <3
 

GJENFORENT

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke her / caps her / topp her

.    .   .

Jeg har ikke vært noe særlig utenfor dørene de siste dagene, men da mamma og søstrene mine nærmest tvang meg med ut, forstod jeg at det kanskje var på tide å få luftet sinnet litt. Det å ligge inne gjør ikke akkurat saken bedre, det er noe jeg har erfart. Vi dro til byen for litt (mye) shopping og et kafebesøk. Jeg har jo hatt shoppestopp, men nå driter jeg fullstendig i det. Det synes jeg er på sin plass nå, haha. Jeg tyr alltid til trøsteshopping så fort jeg ikke føler meg så bra. Når man ikke er lykkelig på ekte, er det deilig å kunne kjøpe seg litt lykke. Jeg viser innkjøpet senere, dersom det er av interesse?

Alt i alt var det koselig å tilbringe tid med familien min. Det var godt å få tankene over på litt annet for en stund! Det å ha søsteren min Jasmine på besøk (sjekk ut bloggen hennes her!) har vært så herlig i disse tider. Hun er gull verdt! 💕

10 TING SOM IRRITERER VETTET AV MEG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   SHIT THAT MAKES ME GO LOCO   

___

1. Folk som sniker i kø. ALTSÅÅÅÅ! Jeg er av typen som ikke lar det gå hus forbi - jeg sier i fra! Det er det mest respektløse jeg ser. Hvor blir det av folkeskikken? Det verste av alt er at det som oftest er voksne/eldre mennesker som gjør det. Nei, det finnes ingen andre regler for deg, Odd-Arild (45).

2. Jeg flyr ganske ofte, og i den forbindelse møter jeg på mange forskjellige situasjoner på et fly. Men! Det som irriterer meg grønn er når foreldre ikke kan få kontroll over barnet sitt. Senest da jeg fløy til Kristiansand var det et barn som satt i setet bak meg. Jeg tuller ikke når jeg sier at den guttungen sparket og slo så mye i det forbanna flysetet mitt at det var rett før jeg klikket i vinkel. Moren satt ved siden av og brydde seg ikke et dugg..... Jeg ser svart, jeg. Det endte opp med at jeg byttet sete fortere enn svint. Ha kontroll over barnet ditt for gods sake!

3. Okei, dette er egentlig litt flaut, men let's go! Her om dagen fikk jeg en mail av Foodora om at jeg er en av deres beste kunder. Og med det fulgte det en gratulasjon. Gratulerer for fuckings HVA?! At jeg er så stakkarslig som sløser alle mine penger på dere?! At jeg er elendig på å lage egen mat? NEI, jeg vil ikke vite at jeg er en av deres beste kunder. Ikke påminn meg om alle de tusenvis av kronene jeg har kastet ut vinduet.

4. Å handle mat. Jeg suger på å dra på butikken, og jeg hater å handle. Dessverre er det ikke så veldig heldig, for det ender jo alltid opp med at kjøleskapet er tomt når vi først er sultne. Det er alltid en kamp om hvem som skal dra å handle, haha. Dessuten synes jeg det er forbaska kjedelig å waste penger på mat. Noe så kjedelig som mat, liksom. Hallo, det er jo ikke noe spennende?

5. Når jeg går i offentligheten opplever jeg alltid (og da mener jeg alltid) at mennesker studerer meg fra topp til tå. De analyserer meg så intenst med blikket sitt at det er merkelig at de ikke blir flaue over seg selv da det er så ekstremt åpenlyst. Det tror jeg kommer av at de synes det er interessant å se hvordan jeg ser ut med tanke på inngrepene jeg har gjort. Blikket stopper som oftest på bakdelen min, for å si det sånn. Surprise, surprise...

6. Mammaen min er noe for seg selv. Hun kan ringe meg opptil 10 ganger daglig, for å så ringe på slutten av kvelden og klikke for at jeg ikke har ringt. Jeg mener, vi har allerede pratet ti ganger i dag, mamma? Hvorfor skal jeg ringe IGJEN??!?!? 

7. Snorking. Jeg beklager folkens, men dersom du snorker har du ingen adgang til hverken min seng eller min leilighet når natten kommer. Søsteren min er den verste snorkeren i verdenshistorien, og jeg forstår ikke hvordan i huleste hun SELV får sove av sitt eget hylekor??? Etter å ha hatt henne på besøk disse dagene, har jeg helt seriøst vurdert å spandere en neseoperasjon på henne. Det høres virkelig ut som om det behøvs, for den nesen fungerer faen ikke som den skal. Haha!

8. Jeg har en stor fobi for tær i seg selv, og jeg klikker om noen kommer borti meg med tærne sine. Det er helt ekstremt. Men! Dere forstår gjerne at det da blir problematisk når jeg er nødt til å klippe tåneglene? For det har seg nemlig slik at jeg har fobi mot MINE EGNE tær også, ikke bare andres. Livet mitt, dere...

9. Det å ha en lillesøster som sakte men sikkert vokser opp, irriterer meg. For vet dere hva hun har begynt med eller? Jo, nemlig min favoritt aktivitet da jeg var på hennes alder. Nemlig å stjele storesøster sine klær, sminke, sko, neglelakker, parfymer, hårbørster, strikker, solbriller, smykker. Ja, dere skjønner greia. Hver gang hun er på besøk mangler jeg typ 15 saker. Når jeg da kommer på besøk til dem, finner jeg det fint plassert på hennes danderte sminkepult. For å si det sånn; dette har jeg gruet meg til fra dagen jeg forstod at hun kom til å bli lik meg.

10. Når jeg ikke får viljen min. Jeg får det som regel som jeg vil, og jeg er veldig sta av meg. Det har medvart helt siden jeg var en bitte liten jente. Storytime: hver dag når mamma hentet meg i barnehagen måtte vi gå forbi Rimi for å komme hjem. Hver eneste dag stoppet jeg opp fremfor inngangen, dro meg selv i håret og skrek og gråt helt til mamma ga seg. For jeg skulle nemlig ha en slikkepinne hver bidige dag når vi skulle hjem fra barnehagen. Og jeg som lurer på hvorfor jeg har hatt hull i tennene mine konstant.. Vel, slik er jeg vel fortsatt. Sutrer og furter frem til jeg får det som jeg vil. Vet ikke om det er en god eller dårlig egenskap, men jeg tror mest at det er sistnevnte. Kremt. 

________

Hva irriterer deg?

JEG VET IKKE HVA JEG SKAL SI

affiliateslenke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjolen jeg har på meg finner du HER.

____

Jeg vet ikke hva jeg skal si. Hva jeg skal blogge om. Det er nok ingen overraskelse at jeg har det vanvittig vondt for tiden.. Jeg vet ikke hvordan jeg skal ta meg gjennom dagene, eller hvordan jeg skal takle den nye hverdagen. Jeg er så vanvittig dårlig på å ha det vondt og når store forandringer skjer - jeg får panikk og angst om hverandre. Jeg vet ikke.. Selv om dette er det rette, er det veldig vanskelig. Jeg er egentlig bare helt tom. Humøret mitt er som en berg og dalbane. I den ene stunden går det fint, mens i neste er jeg hysterisk.

Jeg har vært hos venner helt siden det skjedde, og kun vært innom leiligheten for å hente nye klær. Hvordan jeg skal klare å vende meg til en hverdag i leiligheten alene, er fortsatt et mysterium for meg. 

Jeg prøver å oppdatere bloggen så godt jeg kan, men jeg vil ikke at det skal være deppet stemning her inne. Derfor publiserer jeg heller litt overfladiske innlegg disse dagene, for jeg kjenner at jeg ikke er klar for å prate noe mer om det. Det er for så vidt ikke noe mer å prate om heller, for jeg har jo fortalt hvordan ting er. 

Ah, jeg vet ikke hva jeg vil frem til med dette innlegget.. Tenkte bare å oppdatere dere med hvordan formen er. Vi skrives senere. Ta vare på hverandre! ❤️

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN | DEL 2

Skal du ta tatoveringen du snakket om for en stund siden snart? Ja, eller.. Jeg tror det, haha. Jeg er så usikker på om jeg våger eller ei. Jeg er så redd for at jeg skal angre, skjønner du. Det er derfor jeg stadig avventer og avventer. Jeg har konkludert med at jeg venter til at jeg er 100% sikker på at det er det jeg vil. Nå ligger jeg på en god 80%, hehe. Jeg synes jo at tatoveringer er super fint, spesielt når det er minimalistisk og rent. Samtidig er jeg usikker på om det er meg?

Hvorfor handler du bare på fjortis sider som Nelly.com? Whaaat? Jeg synes de fører veldig mye fint, jeg! Det er sjeldent jeg klikker meg inn der uten å finne noe som faller meg i smak. Jeg liker sortimentet, og sånn er det med det. :-) For min del behøver ikke hvert plagg jeg kjøper koste skjorta. Jeg synes det er gøyere å kjøpe mange plagg, istedenfor et plagg for samme sum. But that's just me!

Hvilken blogger hater du mest? Vel, det er ingen konkrete bloggere jeg hater, for jeg kjenner så og si ingen andre enn Sophie. Men de bloggene jeg ikke synes er like underholdende for min del, må være treningsblogger. Den livsstilen interesserer meg jo naturligvis ikke, så derfor er jeg heller ingen fan av akkurat den type blogg. Men igjen - det er jo bra at det finnes så mye forskjellig i bloggverden, for da er det jo noe for enhver smak! :-) Det er sikkert mange som synes at min blogg suger, samtidig som jeg synes den er the booomb! Haha 😅

Hva synes du om at andre bloggere snakker stygt om deg? Jeg synes selvfølgelig at det er trist. Men samtidig kan jeg kanskje forstå det til en viss grad, for jeg vet at jeg fremstår ganske hard og kanskje litt usympatisk her på bloggen. Ikke vet jeg hvorfor, men det har kanskje noe med at jeg er en provoserende liten frøken, og det vet jeg jo at kan tenne andres plugger. Likevel synes jeg at det er trist å uttale seg negativt om personer man aldri før har møtt, for hvilket grunnlag kan du da dømme noen ut i fra? Men men, nå har jeg vel strengt tatt blitt vandt til det, så det berører meg ikke lenger. Jeg føler meg nok bare litt misforstått, kanskje?

Pleier det å komme folk daglig bort til deg vist du går på shopping og spør om bilde osv? Du er sykt pen btw, håper vi møtes en gang :-) Ja, faktisk! Jeg blir like overrasket og smigret hver eneste gang. Det er så utrolig hyggelig når dere kommer bort, det gjør meg veldig glad! <3 Jeg trodde at det skulle avta etter PH-deltakelsen, men så ble bloggen stor da gitt, og plutselig gikk jeg fra å være PH-Isabel (grøss, haha) til å være SRAAD. Gøy! Jeg håper også at vi møtes en gang, snupp!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvilke leppeprodukter bruker du? Åh du, det varierer VELDIG! Men den siste tiden har jeg brukt en gloss fra NYX (de dyretester ikke) i fargen "Toasted Marshmellow" sammen med en lipglass fra MAC i fargen "Patience Please". Det er den rosa looken jeg har gått for i det siste, vet du? Foruten om disse produktene elsker jeg, som alle andre, Kylie sine lipkits. Favoritten er Dolce K!

Er du deppet pga møtet ditt med regnskapsføreren? Virker som at du fikk det litt kjipt etter det. Oi, nei! Møtet med Geir gikk suverent! Hehe. Jeg har jo vært så flink de siste månedene, at kontoen min ikke akkurat gråter, om jeg kan si det slik. Store deler av 2016 var jeg veldig impulsiv med pengebruken, og levde veldig i nuet. Å investere i hus og bil stod liksom ikke sentralt da, men nå føler jeg at jeg har fått rast fra meg. Nå er det andre prioriteringer som står høyest. Hele i fjor reiste Pierre og jeg konstant, vi shoppet for svimlende høye summer, kjøpte designervesker, spiste ute hver eneste dag.. Ja, vi levde veldig luksuriøst da. Og det synes jeg er helt okei at vi gjorde! Jeg kommer ikke fra en familie med penger, og jeg har aldri hatt mulighet til å kunne unne meg det jeg vil. Så nå som jeg endelig tjente gode penger på egenhånd, syntes jeg at det var helt på sin plass å leve litt. Nyte. Reise. Bare kose meg, rett og slett!

Så gøy at du og Sophie var sammen! Hadde vært gøy om dere kunne laget en vlogg sammen? <3 Vi har faktisk allerede planlagt å spille inn video til Youtubekanalene sammen, så det skal vi absolutt få til. Hehe, tror det blir en bra duo det her! Om det blir en vlogg eller noe annet vet jeg ikke, men noe blir det i hvert fall!

Hvorfor går du alltid barbeint på bilder hjemme? Uten sokker liksom, blir du aldri kald? Haha, bra observert! Du, jeg misliker å ha på meg sokker. Hvor merkelig er ikke det, sånn egentlig? Haha. Så fort jeg er hjemme tar jeg dem av. For det første synes jeg at et antrekk ser tusen ganger bedre ut uten sokker, og for det andre så liker jeg som sagt å gå uten. 

DET ER SLUTT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I det siste har bloggen blitt satt til side og det har flere av dere lagt merke til. Det er av flere grunner. De siste dagene har jeg måttet gå inn i meg selv når det gjelder litt av hvert. Den største forandringen i livet mitt nå er at jeg er singel. Pierre og jeg har valgt å gå fra hverandre. Det kommer nok som et sjokk for de fleste, men det er nå slik det har blitt. Det er ingen drama, ingenting dumt som har skjedd, men forholdet vårt har utviklet seg i en retning som vi ikke hadde ønsket. Vi går fra hverandre som gode venner, og jeg kommer alltid til å være veldig glad i han uansett hva som skjer i fremtiden. Vi har vært en stor del av hverandres liv i et år nå, så det å avslutte forholdet er selvfølgelig veldig trist og tungt. Samtidig føles det bra at vi enda kan ha en god tone, og at vi fortsatt elsker hverandre. Vi får se hva fremtiden bringer, men per dags dato er dette det rette. 

Nå prøver vi å komme oss gjennom dette sammen, selv om det er ekstremt hardt å innse at det er over mellom oss. Jeg synes at det er vanskelig å fortelle dere det, og akkurat nå angrer jeg på at jeg har vært såpass offentlig med forholdet vårt. For vi begge vet at etter at vi forteller omverdenen om dette, vil spekulasjonene og snakket starte. Det vil vi bare si at det ikke er noe hensikt i, for det har helt ærlig ikke skjedd noe galt, annet enn at forholdet har gått i en annen retning enn vi hadde sett for oss.

Sånn, da var det offisielt ute. Nå håper jeg at dere ikke begynner å skal grave og spekulere, og heller lar oss få den tiden vi trenger. Jeg prøver så godt jeg kan å prioritere jobb, men det er naturligvis litt vanskelig å komme opp med inspirerende tekster og bilder for øyeblikket. Jeg kommer sterkere tilbake! Vi fikser dette også, vet dere. :-)

PS! Jeg stenger kommentarfeltet på dette innlegget, for vi orker ikke tilbakemeldinger på akkurat dette, nå som det er så ferskt. Håper på forståelse! Klem.

VESKEN JEG BETALTE 50.000 KRONER FOR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· THROWBACK THURSDAY ·

Dere vet hva torsdager betyr her på bloggen! Nemlig et aldri så lite torsdags tilbakeblikk 😉  Husker dere da jeg kjøpte Chanel vesken min? Jeg kan fortsatt kjenne på den samme lykkefølelsen når jeg tenker tilbake på den dagen. Denne lille saken har jeg siklet etter i så lang tid, at det var helt surrealistisk å faktisk endelig dra kortet for å kjøpe den. Jeg tvilte ikke et sekund da jeg stod i Chanel butikken. Prisen er jo veldig stiv, det vet jeg jo. Jeg mener, 50.000 kroner for en veske? Det er klart at det er mye penger for en så liten gjenstand. Men vet dere? Jeg er så glad for at jeg kjøpte den! Jeg føler meg så fin når jeg bærer den, og for å være ærlig er det en jentedrøm som har gått i oppfyllelse. Jeg har jobbet og stått på, og dermed fortjent hver eneste krone jeg har fått inn på konto. Så denne lekre saken synes jeg definitivt at jeg var velfortjent.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

... A true beauty.

JEG HAR BLITT AVHENGIG
   GÅRSDAGENS I BILDER   

I går hadde jeg en fin dag! Jeg jobbet et par timer fremfor mac-en, før jeg dro på vippetime for å bli fin igjen! Jeg går til Raija på Beautyhouse som alltid (sponset behandling). Nå var det lenge siden jeg fikk påfyll, så dere kan tro jeg følte meg som en nakenkatt uten fullt sett med vipper haha. Det er sykt hvor avhengig man blir når man først begynner med det! Men det at det er mye finere med vippeextentions, er ikke til å stikke under en stol. Spesielt i mitt tilfelle, da jeg var litt for ivrig med mascaraen tidligere. Heh! We live an learn, guys. Nå har jeg lært både når det kommer til bryn, og nå til vipper. Hallelujah! Problemet er bare det at jeg aldri kommer til å klare å slutte med hverken brynstimer eller vippetimer, så avhengig jeg har blitt. Lenge leve fokuset på skjønnheten.

Etter vippetimen dro jeg til noen venner, før vi kjørte avgårde til Ikea. Vi alle trengte litt nytt til hjemmet, så det var en produktiv tur. For å ikke snakke om maten på IKEA. Hehe! Kjøttbollene der er jo amazing. Jeg fikk kjøpt litt nytt til leiligheten - alltid deilig med litt forandring. 😄

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN | DEL 1

Hvor ville du bodd om du ikke skulle bodd i Norge? Jeg har alltid hatt et ønske om å bosette meg i Los Angeles, Beverly Hills. Det ser så luksuriøst og fint ut! Det er noe med den livsstilen som catcher meg. Jeg tror dog ikke at jeg kommer til å klare å løsrive meg fra Norge med det første, men kanskje en gang i fremtiden? Jeg håper det. Det som holder meg igjen er nok frykten for å starte på nytt i et helt fremmed land. Skummelt, men spennende! Norge er et fantastisk fint land, men herre så kaldt og trist det er store deler av året. Jeg hadde ikke akkurat takket nei til sol og varmere temperatur!

Hvilken blogger på blogg.no liker du best? Den jeg leser daglig på blogg.no er Sophie Elises blogg. Hun er den bloggeren jeg føler er mest lik meg, og som jeg kan relatere meg til. Hun var faktisk på besøk hos meg for to dager siden, og jeg må virkelig si at hun er en herlig og fantastisk jente! Ellers synes jeg at Anna Rasmussen har en veldig personlig og fin blogg. Hun har jeg så mye respekt for! Hvilken sterk ung kvinne hun er, ass.

Hva er dine største forandringer med deg selv siden du ble en offentlig person? Godt spørsmål! Først og fremst må jeg si at jeg har blitt mye mer usikker på meg selv. Det at folk stirrer og hvisker når de ser meg i offentligheten, kommentarer som går på utseendet og på meg som person som jeg får hver eneste dag har gjort litt skade på selvtilliten min må jeg dessverre innrømme. Jeg har blitt mye mer innelukket, og mindre sosial. I tillegg har jeg utviklet en form for sosial angst som jeg jobber iherdig med å bli kvitt. Til det positive: jeg har opplevd vanvittig mye, som har vært med på å forme meg som person. Jeg har hatt mange oppturer og fått utrolig gøye muligheter jeg ellers ikke hadde fått. Ooogså har jeg blitt mer obs på å være sikker og trygg på menneskene jeg omgås med. Jeg har sluttet å være så naiv, kan vi vel oppsummere det med.

Har du opplevd å miste venner etter du ble offentlig? Ja, det har jeg. Jeg har mistet et par, beklageligvis. Det er ikke alle som klarer å unne vennene sine suksess, noe som er utrolig trist. Dessuten var det et par som gjorde narr av meg så fort se så at jeg poppet opp på PH, og derfra gikk det bare nedover når det gjelder enkelte vennskap. 

Hvor mye veier du? Vet du, jeg eier ingen badevekt og har ikke veid meg på gudene vet hvor lenge. Jeg var på sykehuset her om dagen, og da måtte de veie meg. Jeg så bort fra vekta, og ba dem om å ikke fortelle meg vekta mi. Jeg synes at vekt er så latterlig, for det har absolutt INGENTING å si, dere. Ingenting! Jeg er fornøyd med det jeg ser i speilet, og det er det som er det viktigste - ikke noen forbaska tall. Tro meg, det å ikke bry seg om vekta gjør underverker. Ta det fra meg som har vært alt for opphengt i det tidligere, før jeg tok tilbake kontrollen.

Når hadde du sex for første gang? Dere kommer neppe til å tro på meg når jeg sier dette, men jeg var faktisk 18 år da jeg mistet jomfrudommen. Jeg var fast bestemt på å ikke ha sex før jeg var ordentlig trygg på partneren min, og at jeg følte at det var riktig. Ikke ville jeg være beruset, heller. Så ja, jeg ventet til jeg fikk min første kjæreste, jeg. Og vet dere? Det er noe jeg er utrolig stolt over! Ikke at det er noe galt i å gjøre det på andre måter, men jeg synes at det er flott at jeg ikke bare gjorde det for å gjøre det, om dere skjønner? Alle vennene mine hadde jo mistet jomfrudommen lenge før meg, og man skulle jo tro at jeg kjente på presset. Og det gjorde jeg for så vidt også, men jeg ville vente til jeg var klar.

Har du kontakt med moren din nå? Ja, det har jeg. Jeg må være ærlig å si at forholdet vårt er veldig annerledes enn alle andre mor - og datter forhold, men slik har det bare alltid vært. Vi har god kontakt i noen perioder, og ingen kontakt i andre. Det varierer veldig, men jeg er selvfølgelig veldig glad i mammaen min. Jeg ønsker ikke å fortelle så mye rundt det, da jeg synes det blir for privat. Dessuten handler det ikke bare om meg, men om en annen person også, så da er det ikke rettferdig av meg å fortelle en historie som har to sider. Det håper jeg dere forstår!

Er du flink til å synge? Heeell no! Haha, jeg er helt elendig. Det finnes ikke talent i det hele tatt, jeg er helt tonedød. Fun fact: når vi var på PH å spilte inn, drev jeg alltid å sang for full hals når vi hadde fest, og da har vi jo mic rundt halsen. Så når vi var på premierefesten fikk jeg høre av hun ene i produksjonen at de som satt i kontrollrommet hatet livet så fort de visste at det var fest, for da måtte de høre meg "synge". Hahaha! Så ille er det, altså.

Sminker du deg hver dag? Nei, absolutt ikke. Jeg går like ofte sminkefri, som det jeg gjør med sminke. Jeg synes det er viktig å la huden puste! I tillegg til det så jobber jeg jo hjemmefra, så dersom jeg ikke skal noe spesielt eller ta bilder til bloggen akkurat den dagen, lar jeg like så greit være. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg trives mye bedre med sminke da, så jeg foretrekker jo å fikse meg. Men derom jeg ikke har sminket meg i løpet av dagen, takker jeg meg selv når kvelden kommer. Jeg mener, hvor kjedelig er det ikke å fjerne sminken?! Haha!

Hvorfor har du gått fra å legge ut tre blogginnlegg om dagen, til bare ett? Det har blitt sånn de siste dagene, dessverre. Det er ikke noe som kommer til å medvare, men akkurat i det siste har jeg hatt veldig mye å gjøre. Tiden har rett og slett ikke strukket til, og så har jeg vel vært litt for dårlig til å planlegge. Jeg får så dårlig samvittighet når jeg ikke leverer like bra som jeg bruker å gjøre, men av og til må jeg bare finne meg i at jeg også bare er et menneske. Jeg har også kun 24 timer i døgnet å forholde meg til, så de dagene jeg er nødt til å prioritere viktigere ting, så må jeg bare gjøre det. Heldigvis går det svært sjeldent utover bloggen, så jeg trøster meg med det. Tusen takk for at dere har tålmodighet med meg, fininger. Dere er gode!

______

Hold utkikk etter del to! Still gjerne spørsmål til neste del om det er noe du fortsatt lurer på. Klem!

OVERRASKELSEEEE!

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei kjære lesere! Nå er jeg akkurat hjemme igjen etter en fin dag. Søsteren min er jo på besøk hos oss, litt usikker på om jeg har fortalt dere det? Vi har storkost oss de siste dagene og nytt hverandres selskap. Jeg kjenner at det var godt å gjenforenes igjen nå - det var litt for lenge siden sist. Jeg hadde ingen anelse om at hun skulle komme, så dere kan se for dere lykken da hun ringte for å gi beskjed om at hun var i Oslo innen få timer. SURPRIIIISE!

_______


Jeg vil forresten dele en rabattkode med dere på Nelly! De kjører nemlig på med 20% avslag på alt fra NLY Brands i dag. Hele utvalget finner du HER og rabattkoden er «XOXO». <3 Happy shopping!


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

1. HER / 2. HER / 3. TOPP HER & TRUSE HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER
 

SPØRSMÅLSRUNDE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det på høy tid med en real omgang med en spørmålsrunde. Jeg kan ikke minnes sist jeg hadde en? Det er visst såpass lenge siden, altså. Haha. Så, nå har dere mulighet til å stille meg spørsmål dere måtte lure på, så skal jeg svare så godt jeg kan.

SHOOT!

LIVET MITT HADDE VÆRT HELT ANNERLEDES

Jeg undrer meg ofte hvordan livet mitt hadde vært dersom jeg ikke hadde blogget. Hva hadde jeg jobbet med? Hva hadde jeg gjort? Hvordan hadde hverdagen min sett ut? 

Jeg har alltid vært en jente med stå på-vilje. Jeg har alltid jobbet - faktisk fikk jeg min første jobb allerede da jeg var 14 år. I løpet av årenes løp har jeg jobbet med litt forskjellig. Jeg var ansatt på Synsam, jeg har jobbet som servitør, på parfymeri og i barnehage. Variasjonen er stor! Jeg har alltid likt å tjene mine egne penger. Det er noe med den følelsen av at man faktisk jobber for å så få penger som alltid har vært en veldig stor motivasjonsboost for meg. 

Etter PH fortsatte jeg i jobben på parfymeriet Fredrik & Louisa før jeg etter en måned fant ut at jeg ville flytte til Oslo. Det var her jeg følte det fantes muligheter og sjansen for å lykkes i rampelyset var mye større. Så, jeg pakket med meg sakene og kjørte av gårde med flyttelasset mitt til Oslo. Og vipps, så gikk det en måned, og plutselig befant jeg meg i Rhodos. Der festet vi, og fikk betalt for det. Det er nok den mest absurde jobben jeg noensinne har hatt, haha. Hvem får betalt for å FESTE, liksom? Det er en merkelig verden vi lever i, dere.  Under hele denne perioden blogget jeg, og jeg tjente litt på den også. Jeg husker da jeg tjente 20.000 kr på en måned på bloggen, og jeg var sååå stolt! Haha, lite visste jeg om at det egentlig var veldig lite til blogging å være. 

Bloggen vokste seg større og større, og vipps så fikk jeg kontrakt med Nettavisen/Side2, og fra den dagen av har jeg virkelig stått ordentlig på med arbeidet bak bloggen. Det er vel da jeg virkelig følte at dette var blitt en "ordentlig" jobb. I dag kunne jeg ikke vært mer glad over bransjen jeg er i, og jeg er så ekstremt takknemlig over at jeg har fått denne muligheten!

Samtidig synes jeg at det er litt skremmende. For hva hadde jeg gjort dersom lysten og gnisten for bloggingen hadde forsvunnet? Hva kan jeg se for meg å drive med da? Det spørsmålet stiller jeg meg selv i ny og ne. Jeg vet ikke om jeg egentlig klarer å komme frem til et svar, annet enn at jeg håper at det aldri vil skje. At jeg alltid vil elske det jeg driver med, og så lenge jeg trivs og liker det jeg gjør, så spiller ikke yrke noe rolle. Det viktigste er å gjøre noe jeg elsker!

UKEN SOM GIKK

affiliateslenker

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Jeg har hatt det så travelt de siste dagene som har ført til at jeg har vært lite aktiv på bloggen. Det er jeg veldig lei for, men av og til må andre ting gå ført. Når det er sagt synes jeg ikke at jeg skal ta for tungt på det, da jeg aldri har gått en eneste dag uten å oppdatere bloggen tidligere. Nå er jeg tilbake på rett spor, og lover å oppdatere som vanlig. <3

UKENS HØYDEPUNKT

At Paradise Hotel Sverige startet! Haha, hør på denne PH-fanatikeren dere.. Jeg er spent på hvordan sesongen blir å utspille seg. Noen andre som følger med? Isåfall - hvem heier dere på enn så lenge?

UKENS NELLY-FAVORITTER


1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE

AKKURAT NÅ

Jeg stresser med å få ut dette innlegget, for å så se finalen av Farmen. Herregud, hvem tror dere vinner? Det hadde jo vært helt fantastisk om Petter vant, haha! Tidenes partyprins, som plutselig hadde stukket av med seieren. Det hadde vært helt magisk!

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denimjakke HER / jeans HER / boots HER / bandana HER / topp HER / smykke HER

UKENS OPPTUR

For en liten time siden fikk jeg telefon fra søsteren min om at hun er i Oslo om få timer. Litt av en happy overraskelse! Det blir vanvittig koselig å få henne på besøk, det er alt for lenge siden vi har tilbrakt tid sammen. Nei, dette kjenner jeg skal bli godt! <3

UKENS VIDEO

ZNF-NvLyGdY

UKENS CRAVING

Noe så random som Piano Yoghurt. Da jeg var liten spiste jeg det typ hver eneste dag (sunnheten sjæl, whats new), og nå ser det ut som om at jeg er på yoghurt-vogna igjen. Tjohoi!

UKENS TANKE

Som jeg skrev i går - jeg sliter med inspirasjon for tiden. Det er så vanskelig når det skjer, med tanke på jobben jeg har. Jeg er avhengig av at jeg hele tiden har ting jeg vil dele, inspirasjon til å sette sammen kule antrekk.. Dere skjønner greia. Nå må jeg få meg en ordentlig boost å ta tak i det!

UKENS MEST LESTE INNLEGG

STORYTIME: JEG SHOPPET OPP HELE LØNNINGEN

I DAG STARTER PARADISE HOTEL!

I FEBRUAR SKAL JEG...

JEG HAR MISTET DET

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lignende vest her / pels her / skjorte her / lignende sneakers her / klokke her / jeans her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Knit HERE / jeans HERE / veske HERE / heels HERE / solbriller HERE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bukser her / genser her / boots her / jakke her / veske Chanel / belte her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / skjørt her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kåpe her (lignende på Nelly her) / jeans her / sneakers her / veske Chanel / topp her / skinnhansker her / smykke her

______

Jeg mangler inspirasjon på fashion fronten, merker jeg! Jeg har jo mistet det helt, kaster på meg det første jeg finner, i tillegg til at det går i komfortable klær, fremfor fine plagg. Men men, sånn er det vel når det er så bitende kaldt utendørs. Da frister det bare å pakke seg godt inn - uansett hvordan jeg set ut. Jeg kjenner at jeg har vansker med å sette sammen inspirerende og kule antrekk. Da er det godt med litt inspo, så da scrollet jeg gjennom arkivet å fant frem noen favoritter. 

Ellers ønsker jeg dere en super lørdag! Klem.

UKENS SPØRSMÅL

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   UKENS SPØRSMÅL 🌸 LETS DO THIS   

.    .    .

Bor ikke du sammen med Pierre?

Jo, det gjør jeg. Det har kommet en del slike spørsmål forrige uke, og jeg kan ikke forstå hvorfor? Haha. Merkelig.

Tror du at årets sesong av Paradise Hotel blir like bra som fjorårets?

To be honest synes jeg at fjorårets sesong sugte. Jeg synes at det var en merkelig miks av deltakere som ikke gjorde bra TV, foruten om Carl Aksel som virkelig leverte underholdning haha. Jeg husker så vidt hvem som vant, liksom. Jeg har sett tidligere sesonger, og jeg synes at denne var like dårlig som sesongen som var før oss. Det er bare min brutale mening! Jeg er dog veeeldig spent på årets sesong, håper virkelig den blir bra 😄 Men, jeg tror ikke den blir å slå vår (hehe). Den var jo den desidert beste, uten tvil. Og det kan jeg si med en referanse: nemlig at vår sesong slo seerrekorden! JUHU.

Gravid?

Nope. Man kan ha vondt i magen uten å være smelt på tjukka, vet du!

Hvor er kjolen fra? Super fin!

Den finner du HER!

Kan du lage et innlegg med alle nettsider om sminke, klær, sko osv, du liker å shoppe på?

Jeg handler sminke på Blivakker, klær og sko på Nelly, Na-kd og Shein. Det er stort sett alt, men noen ganger drar jeg innom å raider Zara også. De har så mye fint!

Hvor redigerer du bildene dine?

Jeg redigerer i et program som heter Lightroom. Det er amazing når det gjelder lys, skarphet og farger. Anbefaler det virkelig! Jeg tror at jeg har brukt samme program i snart et år? Haha, liker ikke forandringer denne frøkna hvertfall!

Hvor er toppen og buksen fra? Super fin blogg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Først og fremst - tusen takk! <3 Buksen finner du HER og toppen HER.

Hvor finner du din klesinspirasjon?

På instagram for det meste, men også på de store motebloggerne i Sverige. Angelica Blick, Kenza, Fanny.. De er så flinke til å sette sammen fete og insprirende antrekk. Spesielt Angelica, føler virkelig at hun tørr å stikke seg ut. Jeg elsker det!

_____

LURER DU PÅ NOE? KOMMENTER!

NÅR ALT RASER SAMMENJeg er kjapt innom for å gi livstegn, samt for å gi beskjed om at jeg ikke blir å oppdatere noe i dag. Jeg har en tøff og vanskelig dag, hvor jeg ikke har lyst til å gjøre annet enn å grave meg ned, helt alene. Jeg forstår ikke hvordan et menneske skal kunne takle så mye motgang på en og samme gang. Jeg vet ikke hva jeg skal si, annet enn at jeg håper at ting snart lysner opp. Jeg takler ikke mer nå.

Vi skrives senere, dere. Tenkte bare å gi beskjed, da det at jeg ikke blogger i løpet av en dag aldri skjer. Ta vare på hverandre. <3

DET GJØR INNMARI VONDT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PHEW. Jeg har vært på reisefot helt siden klokken rundet 06 i morges. Som jeg fortalte dere tidligere skulle jeg i et møte i Kristiansand, så da var det bare en ting å gjøre. Nemlig å kaste seg rundt på en aldri så "liten" dagstur. Endelig er jeg hjemme igjen, det er alt jeg har å si haha. Neida, jeg har hatt en produktiv dag og fått unnagjort en del jobb og planlegging for tiden fremover. Jippi! Det er deilig, det :-) Jeg var forresten helt sikker på at jeg kom til å dø i dag. Da vi skulle lande i Kristiansand var det ekstremt sterk motvind, som gjorde landingen betraktelig mye vanskeligere og mer ubehagelig enn hva det er normalt. Jeg var så latterlig redd at dere aner ikke. Buhu!

Etter møtet var over og lunsjen var inntatt, dro jeg til en venninne for litt kvalitetstid før flyet mitt skulle ta meg med hjem igjen til Oslo. Jeg har hatt så innmari vondt i magen i hele dag, og jeg skjønner ikke hva det kommer av? Jeg måtte legge meg i fosterstilling på flyplassen - så ille var det. Det er akkurat som om at det er skikkelig intense kramper som aldri vil ta slutt. Dersom det ikke gir seg i løpet av de neste timene blir jeg nødt til å komme meg på akutten. Jeg er svært sjeldent syk, men når jeg først er det blir jeg veldig redd. Jeg tror alltid at det er noe ordentlig galt, selv om det kanskje ikke er det. Jeg vet ikke, jeg får se hvordan formen utvikler seg. Å ha mageknipe i så mange timer er vel ikke normalt, eller? Usch.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er jeg iallefall trygt hjemme! Resten av kvelden skal tilbringes i sengen med Dr. Phil surrende på skjermen. Jeg elsker han!

VIDEO: CONDOM CHALLENGE PART 2


Såååå.. Som lovet - her kommer videoen hvor jeg gjør the condom challenge. Forrige gang var det kun Pierre som utførte den (jeg nektet), men da vi rundet 10.000 subscribers på Youtubekanalen vår (dere er best!!!), fikk dette bli vår feiring. Det var jo så mange av dere som hadde lyst til at jeg også skulle gjøre det, så da ble valget enkelt. Håper dere liker videoen!

Husk å abonner gratis på kanael vår HER!

STORYTIME: JEG SHOPPET OPP HELE LØNNINGEN

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EN AV MINE SÆRESTE FASER I LIVET

___

For et par år siden var jeg helt ekstrem på å shoppe. Nå snakker jeg ikke om hvilken som helst shopping, men shopping på Ebay. Det var så ekstremt at jeg, på fulleste alvor, handlet opp hele lønningen min typ hver eneste måned, på alt mulig slags tull som jeg fant på nettsiden. Vi snakker alt fra hello kitty brødrister til mobildeksel. Jeg aner ikke hvor mye rart det var som etterhvert dumpet ned i postkassen min. Jeg ble svært sjeldent fornøyd, for varene jeg klikket hjem så nesten aldri likt ut som det som faktisk kom i posten. Det er vel det som er typisk med Ebay - det ser veldig bra og lovende ut på bildene, men det er langt ifra like bra i virkeligheten.

Jeg holdt på med dette i nærmere et år. Det var helt sinnsykt hvor lenge den perioden varte i livet mitt, haha. Hvem bruker en hel månedslønn på så mye bullshit, liksom? Ærlig talt. Hvorfor kjøpte jeg ikke heller klær og sko i vanlige butikker, slik at det i det minste var av god kvalitet? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genser her / caps her

Vel, grunnen for at jeg forteller dere dette nå, er fordi at jeg driver å surfer på Ebay (again...) as we speak. Hah. Hør på hun da! Sitter å kritiserer meg selv opp i mente, mens jeg faktisk holder på med nøyaktig det samme nå. Men! Nå skal jeg kun klikke hjem noen nødvendigheter, og IKKE greier for hele månedslønnen min. Det er en stor forskjell der! 😉   Til dere som er spesielt interesserte: jeg har klikket hjem et clapboard, deksel til iPhonen og chokers. 

Så spennende er altså min kveld! Jeg har en skikkelig søndags-følelse i dag. What's up with that! Jeg har bare slappet av i koseklær, med håret oppsatt og tatt det helt med ro i hele dag. Kanskje ikke så rart at jeg har den følelsen når jeg tenker meg om, hehe.

GOOD BYE, OSLO!

affiliateslenke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· another week, another trip ·

I går kveld booket jeg flybillettene, i morgen tidlig reiser jeg nemlig på en dagstur til Kristiansand. Jeg skal på et møte, tilbringe litt kvalitetstid med venner, for å så sette meg på flyet hjem igjen i morgen ettermiddag. Det blir en travel og lang dag, men slik er det jo bare av og til. Det er tross alt jobb! 😉  Planen var egentlig å tilbringe et par dager på sørlandet, men jeg er mer sugen på å være hjemme for å være ærlig. Jeg har kommet i gode rutiner og vil aller helst opprettholde dem. Føler jeg flyr litt over alt hele tiden, at jeg på en måte aldri får landet skikkelig før det bærer av gårde igjen. Derfor blir det bare en dagstur denne gangen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her

Hvordan går det med dere? Jeg håper dere har det superduper fint! Jeg vet at jeg allerede har sagt dette, men jeg må bare si det igjen. Tusen millioner takk for alle fine kommentarer og støtte de siste dagene, dere er helt fantastiske! For å vise min takknemlighet har jeg og kontoen "Browgame" en giveaway på Instagram akkurat nå. Gå inn på profilen min "IsabelSraad" å delta, da vel! Premiene er helt fantastiske! Jeg blir ikke bare nødt å kjøpe premien til vinneren, men også til meg selv. Haha! Lykke til, alle sammen. <3

I FEBRUAR SKAL JEG...

DEAR FEBRUARY, YOU´RE MORE THAN WELCOME

Jeg kan ikke beskrive gleden over at januar endelig er over. Måneden har vært så lang, så mørk, så trist. Jeg har lengtet etter februar i noe som føles ut som en hel evighet! For hver måned som går, kommer vi jo et skritt nærmere vår og sommer - jippi! Jeg kan ikke vente til vi endelig kan gå utenfor døren uten å måtte gå iført en svær, tykk vinterjakke. Jeg har fått nok av disse kalde månedene, så nå krysser jeg alt som krysses kan for at tiden frem til april/mai skal gå fort. Frem til da skal jeg definitivt sørge for å gjøre det beste ut av denne måneden også!

______

· 5 THINGS I WANT TO DO IN FEBRUARY ·

1. Håret mitt trenger virkelig en runde hos frisøren min. Jeg vurderer faktisk å sette i noen strimler med tape-extensions for å få det litt mer fyldig. Etter mitt seneste attempt på å gå lysere, resulterte jeg i å miste mye hår. Det er betrakelig mye tynnere nå enn hva det var før, og det er ikke så gøy.. Jeg er fortsatt litt usikker på hvordan jeg skal gjøre, men jeg vurderer det sterkt. En liten stuss og en runde med kur skal ihvertfall til - det er det ingen tvil om!

2. Booke tur til Kristiansand. Nå er det på tide med årets første møte med regnskapsføreren min, så da er det bare til å hoppe på flyet å komme meg til Sørlandet. Håper ikke at jeg får alt for mye kjeft av Geir, haha! Neida, jeg har faktisk vært veldig flink de siste månedene... Det synes i det minste jeg. Heh!

3. Jobbe flittig med YouTubekanalen vår. Vi har vært veldig flinke i det siste, og det ønsker jeg at vi forsetter med gjennom februar måned også. Jeg er nødt til å gå i tenkeboksen å komme på noen geniale pranks jeg kan utføre på Pierre. Han har jo terrorisert meg et par ganger for mye, så nå synes jeg at det er på tide med litt god, gammeldags hevn. Let the games begin!

4. Gjøre noe hyggelig på Valentines. Kjæresten mente at det var begges plikt å gjøre en innsats på denne dagen, og det er jeg forsåvidt enig i (selv om jeg innerst inne mener at gutten har hovedansvaret...), fnis. <3 Jeg har noen tanker allerede!

5. Kjøpe planter til leiligheten. Det trengs! Vi har ikke en eneste plante i hus, noe som overhodet ikke er okei. Hallo i luken, grønne planter er jo det fineste som finnes. Jeg har mast så lenge om dette, så nå er det ingen kjære mor lengre. Nå skal det skje! Hvem har best utvalg? Plantasjen?

NY SESONG AV PH STARTER I DAG!

affiliateslenke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herlighet, er det bare jeg som er super giret? I dag er det jo søren meg premiere på ny sesong av Paradise Hotel Sverige! Jeg er like forventningsfull hver eneste sesong, men jeg må si at jeg er ekstra spent på denne. Det har vært så mye snakk om at denne sesongen tydeligvis skal være den beste. Det beste er at det slippes hele to episoder i dag. Dere kan se den svenske sesongen her. Ps! Jeg laster ned "Hola" for å kunne se det, da det er den svenske viafree´n.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genseren jeg har på meg finner dere her. Det var så mange som lurte da jeg la ut bilde av meg selv i den på snapchat, så da knipset jeg like så greit litt bilder i den til bloggen også. Hehe! Nå skal jeg smelle sammen Mac-en å kjøre i gang med Paradise Hotel! 😁

Klem!

JEG ANGRER ALLEREDE

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HELLO MONDAY! I dag har jeg tilbrakt et par timer fremfor Mac-en hvor jeg har fått unnagjort en del bloggarbeid, samt hatt en samtale med regnskapsføreren min. Jeg skulle egentlig shoote dagens antrekk utendørs tidligere i dag, men jeg var for sent ute. Det verste med disse mørke og triste månedene er at lyset forsvinner så fort. Det gjør bloggingen så mye vanskelige enn det vanligvis er. Jeg får bare smøre meg med tålmodighet i vente på lysere tider! Heldigvis er det ikke lenge til våren slår til for fullt, det gjør meg lykkelig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg rydde litt her hjemme, før vi begir oss ut på innspilling. Det er min tur ut i ilden - jeg skal ofre meg å faktisk utføre the condom challenge.. Haha, angrer meg ihjel allerede. Jeg mener, hvem vil ha en kondom fylt med glidemiddel og vann over huet? Haha, AAARGH. Hva gjør jeg vel ikke for YouTubekanalen, dere..  😋 Pierre har allerede gjort det, videoen kan dere se her!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denimjakke HER / jeans HER / boots HER / bandana HER / topp HER / smykke HER

_____

WISH ME LUCK!
 

UKEN SOM GIKK

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Heldigvis har jeg publisert videoen, og forhåpentligvis fått alle kritikere og folk som har hatt en greie for å latterliggjør meg til å tenke seg om en ekstra gang. Irritasjonsmomentet denne uken er nok at det har blitt skrevet enda flere innlegg, og i dette tilfellet hadde bloggeren til og med "TIL ISABEL RAAD" som overskrift. Ikke døm mennesker for fort, dere. Det er ikke alltid man vet hele storyen, det er noe vi bloggere definitivt bør vite. 

UKENS HØYDEPUNKT

Alle snapchats, mailer, kommentarer og meldinger jeg har fått de seneste døgnene. DERE ER SÅ FINE! Jeg aner ikke hvor mange tårer jeg har felt, av ren glede. Jeg mener, jeg fikk nesten 200 kommentarer med fine og støttende ord. Dere rører meg mer enn dere tror, og det betyr noe enormt for meg. Det håper jeg at dere vet. Kjærlighet!

UKENS NELLY-FAVORITTER


1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE
 

AKKURAT NÅ

Percy driver å maser om min oppmerksomhet, så jeg prøver å gjøre meg ferdig med dette innlegget så fort som mulig.. Han har både vært på tur, fått godis OG har skålene fulle av både vann og mat. Han er vel bare litt oppmerksomhetssyk, I guess.. Jeg har en litt hektisk, men gøy dag fremfor meg. Jeg skal blant annet hente en pakke på postkontoret som jeg har lengtet sånn etter, og shoote! Det er på tide at antrekkspostene kommer litt hyppigere ut her på bloggen!

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kåpe her / bukser her / heels her / veske Chanel / faux fur her / body utsolgt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp HERE / Adidas tights HERE / sneakers HERE / lignende caps HERE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Knit HERE / jeans HERE / veske HERE / heels HERE / solbriller HERE

UKENS NEDTUR

Jeg har hatt en noe demotivert uke, både når det kommer til jobb og til livet generelt. Dette jeg går gjennom nå tar på energien og ikke minst psyken, og det at jeg ikke har turt å fortelle dere og vise dere denne siden ved meg, har vel gjort det hele enda vanskeligere. For jeg har følt at jeg ikke har vært helt ærlig med dere, og det er seriøst det verste jeg vet. Dere er støttespillerne mine. Bestevennene mine. Dere er de jeg deler alt med, så det var veldig vanskelig å ikke åpne meg om dette på så lang tid. Det har jo pågått helt siden november, så det er jo en stund.. Alle rundt meg har visst om det lenge, og sett meg knekke sammen. Det føles ihvertfall bra å endelig dele det med dere, og ikke minst at dere har en så vanvittig fin forståelse. Dere er best!

UKENS OPPTUR

At jeg endelig tok til motet å publiserte videoen, selvsagt! Hva ellers? Hehe. Jeg er så stolt over meg selv, at jeg føler meg teit. Heh! 

UKENS VIDEO

 

 

UKENS CRAVING

Mango! Før spiste jeg det typ hver eneste dag, men det har jeg visstnok sluttet med. Hvorfor? Det skjønner jeg meg ikke på, for det er jo så vanvittig forfriskende og godt! Spesielt å tygge rundt stenen, jeg lover.. Det er det beste ved hele mangoen, haha. Try it!

UKENS TANKE

Jeg må få renset garderoben min igjen. Det er overfylt, og jeg bruker ikke engang halvparten av alle plaggene som tar over halve leiligheten. Det er på tide med et nytt klessalg, guys! 😀

UKENS MEST LESTE INNLEGG

EN JÆVLA BITCH

DRAMAET ALLE VIL HA​

VIDEOBLOGG: NÅ ER DET MIN TUR!

ISABEL TIPSER!

Nå var det lenge siden jeg oppdaterte denne kategorien, dere! Det er jo flere uker siden jeg la ut forrige post i spalten «Isabel tipser», men nå er jeg tilbake for fullt! I og med at det er søndag i dag, passer det jo ypperlig med et serietips synes jeg. Selv foretrekker jeg å se et par episoder av en serie, fremfor å se på film. Jeg ser svært sjeldent på sistnevnte faktisk. Jeg synes det blir så langtrukket og kjedelig. Uansett! Jeg vil tørre å påstå at jeg har sett de fleste seriene som finnes der ute, som går under den kategorien som jeg liker å se på. Jeg har akkuratt fått med meg at sesong fire av serien jeg ønsker å tipse dere om i dag, nemlig «The Fosters», har kommet ut! Jeg hoppet bokstavelig talt av glede da jeg fant det ut, for den serien kan jeg relatere meg så vanvittig mye i.

Dette er en serie som handler om en familie som består av både fosterbarn, adopterte barn og biologiske barn - alle oppdratt av to mødre. Det skjer vanvittig mye i serien, hvor det meste dreier seg om familiedrama, kjærlighet og livet som tenåring. Den ene hovedpersonen er Callie, som er et fosterbarn som har blitt flyttet i x antall fosterhjem. Nettopp der kan jeg relatere meg veldig mye. Jeg blir så engasjert når det er snakk om fostersystemet og hele den biten. Dette er en super fin serie å starte på dersom du behøver ny underholdning. 😚

Jeg bruker å se på det HER.

JEG ER MÅLLØS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg aner ikke hvordan jeg skal starte dette innlegget.. Hvordan skal jeg få takket dere nok? Jeg er helt tom for ord, dere.. Mine fine, gode, fantastiske lesere! Jeg er så evig takknemlig for responsen jeg fikk på videoen jeg la ut. Hver og en kommentar har blitt lest, og jeg verdsetter dere så enormt høyt! Jeg har sittet med disse følelsene og tankene helt siden mitt seneste inngrep, og det har vært så tungt og så vanskelig. Det er derfor jeg har blitt så lei meg når bloggere har kjørt på med overskrifter som "Til Isabel Raad" hvor innlegget forsetter med å kritisere meg og mine inngrep, når sannheten er at jeg har det vanvittig vondt.

Jeg har jo gitt uttrykk for det på bloggen også, at jeg ikke ønsker å prate mer om kirurgiske inngrep og at jeg angrer, men likevel har jeg blitt kritisert i det uendelige. Jeg er som alle andre - et menneske. Et ungt menneske som begår feil, akkurat som du. Akkurat som hun bloggeren som skrev i innlegget sitt at hun ikke ønsker å sitte der med "nedslipt nese og skjeve silikonpupper som ble operert i utlandet". Akkurat som hun andre bloggeren som skriver i sitt eget kommentarfelt at jeg er det dummeste menneske i blogg-Norge. Akkurat som den bloggeren som bruker mine bilder og mitt navn i det milelange innlegget som ikke inneholder annet enn hersketeknikker og mobbing. 

Det er mye av det som er grunnen til at jeg ikke har turt å åpne meg. At jeg ikke har turt å vise frem mine sårbare sider. For det har vært så ekstremt mange som har vært så krasse og ufine i uttalelsene sine om meg, som har gjort at jeg har følt meg så vanvittig liten. Så patetisk. Men hvem er egentlig alle disse menneskene til å dømme? Hvorfor skal jeg være redd for å dele mine tanker, som nå har endret seg? Jeg synes ikke at det er okei. Ja, jeg har gjort feil! Ja, jeg skulle ønske at jeg ikke hadde pratet så høyt om inngrepene mine. Men jeg er ny i gamet. Jeg er 22 år. Jeg lærer ikke av å bli uthengt og mobbet. Da går jeg heller i forsvarsmodus, istedenfor å prøve å forstå den andre siden av saken, for hey! Jeg er jo enig! Jeg vil ikke påvirke unge mennesker til å begå samme feil som jeg selv har gjort.

Uansett, nå ble dette mye lenger enn jeg hadde planlagt.. Jeg ønsker nok en gang å takke hver og en av dere for at dere viser forståelse og legger igjen fine ord til meg. Dere aner ikke hvor glad det gjør meg! Jeg brukte hele kvelden i går på å lese hvert eneste ord som strømmet inn. Det er ikke ofte jeg blir rørt til tårer, men i går? Shit ass. Dere er fine!! ❤️

____

Til slutt: det var noen av dere som ga uttrykk for at dere ikke klarte å spille av videoen og/eller at den hakket noe enormt. Nå har jeg lagt den ut på Youtube også, se den nedenfor. 

JEG KOMMER IKKE TIL Å HOLDE TILBAKE LENGER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette var en sen oppdatering fra meg, dere. Beklager det! Jeg har hatt en ganske tøff start på denne lørdagen, og har derfor naturligvis ikke akkurat prioritert jobb i første rekke. Jeg er utrolig nervøs her jeg sitter, for i skrivende stund driver jeg å laster opp videoen jeg pratet om i går. Videoen om operasjoner, Kristin og hele det opplegget. Jeg tror at så og si alle som kommer til å se den, vil bli overrasket. Jeg har lenge sittet inne med disse følelsene, men jeg har ikke åpnet meg opp om det i frykt for å virke svak. Jeg vet ikke, alt er forsatt veldig uklart for meg. Det er ikke bare-bare å være meg for tiden, og det tror jeg dere merker på bloggen også. Derfor valgte jeg å spille inn videoen, for jeg ønsker å være ærlig med dere. Jeg ønsker at dere skal få vite. Jeg ønsker å si akkurat det jeg har på hjertet. Jeg vil ikke holde tilbake lenger.

 

DOUBLE DATE ON A FRIDAY

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvilken hyggelig aften jeg har hatt! Et vennepar av oss og vi kom akkurat innfor dørene her hjemme etter et nydelig måltid på Lille Asia hvor vi nøt sushi og litt godt i glasset. Etter en nokså hektisk uke, kjenner jeg at det virkelig var godt å bare koble helt av og kose oss litt i kveld. Vi satt et par timer mens skravla gikk, og nå er vi hjemme hos oss å slapper av mens Senkveld snurrer på skjermen. En fin-fin fredag, må jeg si! Absolutt en okei start på helgen. :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kåpe her / bukser her / heels her / veske Chanel / faux fur her / body utsolgt

_____

Håper dere har hatt en fin fredag så langt! Nå skal jeg smelle sammen mac-en å være sosial. Klem!
 

40% RABATT HOS NELLY!

affiliateslenker

Ikke nok med at det er helg - Nelly kjører på med opptil 40% rabatt på utvalgte kjoler! Jeg har mistet tellingen over hvor mange kjoler jeg har i garderoben min, men likevel klikker jeg til stadighet nye hjem. Jeg tror at kjoler er det plagget jeg kjøper oftest, faktisk. Det passer liksom til alt! I tillegg er det komfortabelt også, spesielt om man kler seg i en typisk genserkjole. Det føles jo ut som om at jeg har stjålet Pierres hoodie haha - SÅ comfy er det!

· Sjekk ut hele utvalget HER ·

____

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE

SVAR PÅ OPERASJONSHYSTERIET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen, dere! 😚  I går kveld så jeg nok en gang videoen til Kristin, i tillegg til Sophies. Jeg forstår jo at jeg er en av "verstingene" (i følge Kristin og hennes eksempler i videoene sine), og jeg vet at dere tripper rundt å venter på at jeg skal svare. Det har jeg jo som kjent aldri nølt med å gjøre før, så jeg forstår godt at dere forventer at jeg skal gjøre det nå også.

Jeg har veldig mye på hjertet som jeg ønsker å få ut. Jeg har holdt kjeft frem til nå, da jeg egentlig føler at alt som blir sagt kun er gjentakelser fra tidligere, og at det bare blir tatt opp på ny. Er det vits i å ofre det mer energi? Men - på grunn av at 1. jeg har mye jeg vil si og 2. at dere er nysgjerrige, har jeg spilt inn en video nå. Jeg skal få lettet på hjertet mitt, og få mine synspunkt og meninger frem. Akkurat når videoen kommer ut er jeg fortsatt litt usikker på, men jeg skal prøve å få den ut senest på søndag.

Jeg - jenta som ikke "får lov" til å legge ut bilder av meg selv i bikini når jeg er på ferie, på grunn av at jeg har silikonpupper, skal legge alle kortene på bordet.

DRAMAET ALLE VIL HA

Er det en sak jeg har lagt merke til i denne bransjen, så må det være det faktumet at lesere elsker drama. Så fort det skjer noe dramatisk i ens liv, går lesertallet opp. Så fort dramaet har lagt seg, går tallene ned. Det er enkelt og greit slik det fungerer i bloggverden. Selv har jeg merket det veldig godt, spesielt med tanke på at jeg har delt mye her på bloggen. Jeg har delt med meg om inngrepene som har skapt hysteri og overskrifter, jeg har vært innblandet i bloggdrama (selv om jeg i det ene tilfellet ikke skrev et ord på bloggen selv, steg likevel tallene) og jeg har skrevet om oppturer og nedturer vi møter på i forholdet. 

Det er merkelig det der, hvor nysgjerrige folk blir. Jeg kan jo egentlig ikke si noe selv, for jeg er som alle andre - jeg blir også nysgjerrig. Har man en blogg som oser av provosering, meninger og drama, så er det automatisk mange fler som klikker seg inn for å lese. Hva er det neste? Hva skjer nå? Hva har hun skrevet? Det er jo mye mer "spennende" å lese om, enn en blogg som kun består av innlegg etter innlegg som handler om trening og hvilken smoothie som er best. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selv har jeg valgt helt frivillig å ha en veldig personlig blogg, hvor jeg velger å dele det meste med dere lesere. Samtidig er det noen saker jeg ikke ønsker å dele med omverdenen, og det har jeg kanskje lært meg litt med tiden også. Før var jeg veldig kjapp med å rase på tastaturet og publisere uten å engang tenke over hva det er jeg faktisk har skrevet. Jeg var veldig impulsiv. Jeg vil ikke nødvendigvis si at jeg ikke er det lengre, men jeg er det nok i mye mindre grad enn hva jeg var før. Jeg deler fortsatt mye av det som skjer i livet mitt, men jeg har fått den der sperren som ikke eksisterte overhodet hos meg tidligere. Det føles litt godt for min egen del, men samtidig vet jeg at mange av dere synes det er kjedelig. Som for eksempel nå som det har kommet videoer ut angående dette med inngrep osv nok en gang. Dere venter i spenning på at jeg skal eksplodere og skrike tilbake. Men vet dere? Jeg orker ikke å gjenta meg selv tusen ganger. Alt har liksom allerede blitt sagt, ikke sant? Hvorfor skal jeg da lage en video for å si akkurat det samme, enda en gang? 

Personlig leser jeg kun blogger som er lignende min egen. Jeg liker å lese blogger som er personlige, der hvor bloggeren byr på privatlivet og ting som egentlig ikke "egner seg på blogg". Svenske Kissie er den bloggeren jeg liker best! Hun er rett på sak, ærlig, brutal og provoserende. Akkurat slik jeg liker det!

SUNN FORNUFT-PLAKATEN, HAT, PH ++

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

     UKENS SPØRSMÅL    

Har lagt merke til at mange folk bare angriper for å angripe deg, de har ikke peiling på hvordan du egentlig er som menneske, og at de ofte bare slenger ut ting de håper og tror kommer til å såre deg. Altså spørsmålet mitt er da egentlig: Klarer du å distansere deg fra de som gjør det på pur faen? Eller går ting innpå deg forde?

Hmm, dette var et godt spørsmål. Vel, hva skal jeg svare.. Noen dager klarer jeg å distansere meg helt og holdent fra alt oppgulp i kommentarfeltet, mens på dårlige dager kan jeg begynne å gråte. Spesielt nå som jeg utførte mitt seneste inngrep har jeg hatt vansker med å ikke ta til meg negativiteten som blir kastet min vei, og det er på grunn av at psyken min har vært veldig nedbrutt. Men, normalt sett går det veldig fint! Jeg mener, jeg har jo nesten blitt vandt til det nå. Det er jo snart 1,5 år siden bloggen ble stor! Wow, tiden går fort...

Kommer du til å signere "sunn fornuft-plakaten"? Hvis ikke, vil du komme med en begrunnelse?

Nei, det har jeg ikke gjort og det kommer jeg nok ikke til å gjøre heller. Jeg føler at det blir dobbelmoralsk av meg, da jeg er en blogger som strider i mot så og si alle punktene i den plakaten. Jeg synes dog at det er et bra tiltak, men jeg føler at man må være enig i hvert enkelt punkt for å kunne signere den - noe jeg ikke er. I tillegg til det mener jeg at det blir dumt å måtte komme med "regler" som at man ikke får lov til å legge ut bilde av tallerkenen sin dersom man for eksempel er ute å spiser middag. Kort fortalt: jeg synes det er et bra tiltak, men kanskje litt overdrevet.

Hvordan er det å bo alene? Synes du det er ensomt når Pierre ikke er rundt, hva gjør du eventuelt for å ikke føle deg så alene?

Det er helt fantastisk å bo alene! Nå husker faktisk ikke jeg hvordan det er å ikke bo alene, for jeg flyttet ut i egen leilighet da jeg var 17 år. Det er så deilig å kunne bestemme alt selv. Når jeg vil legge meg, hva jeg vil ha til middag, hvor høy musikk jeg skal spille. Dere skjønner tegninga. Det er godt å slippe å ta hensyn til alle andre familiemedlemmer som man må gjøre når man bor hjemme. For å svare på ditt andre spørsmål: ja, jeg blir litt ensom noen ganger. Det kommer veldig an på hva jeg gjør, da. Som oftest jobber jeg, og da går det helt fint. Da er det nesten litt deilig å være alene, hehe. Men dersom jeg føler meg ensom, bruker jeg å sette på en serie og gjøre det koselig rundt meg, samt ringe en venninne eller Pierre him self, og spørre om han vil komme hjem. 😇 Hehe!

Hvorfor kjører du full glam på hverdager? Kan ikke være spesielt gøy til fest da? Jeg mener, du ser jo likedan ut hele tiden.

Because I love the glam! Hehe, neida, joda.. Jeg liker å pynte meg, jeg liker sminke, jeg liker the glitz and glam. Det gjør meg ingenting at jeg ser likedan ut på fest og til hverdags, men det skal sies at jeg kjører litt ekstra på dersom jeg skal ut. Gjerne smokey eye og litt mer dramatisk sminke!

Var du så jålete da du gikk på idrettslinja, isåfall hvordan ble det tatt i mot?

Nja, ikke like jålete kanskje. Jeg brydde meg fortsatt om utseendet, men det var veldig nedtonet, om jeg kan si det slik. Eller.. Nei, nå lyver jeg. Jeg var veldig jålete når jeg tenker meg om! Jeg brukte extentions, som jeg ofret nattesøvnen for haha. Jeg våknet en time tidligere hver eneste morgen, kun for å få tid til å rette håret og sette i extentionset. GUD, den tiden savner jeg ikke! For et stress.

Kjenner du noen av de som er med på PH i år?

Det virker nesten litt som om at jeg ALLTID kjenner en eller annen person som dukker opp i programmet. Nå, før deltakerne er sluppet, vet jeg ihvertfall om en person som er med. Foruten om det kjenner jeg en til som skulle delta, men som trakk seg. Jeg hadde gledet meg SÅ mye til å se han på skjermen! Haha, maby next time.

Har dere planer om å flytte inn i en større leilighet eller et hus i fremtiden?

DEEEFINITIVT! Dette er altfor lite for oss. Kontrakten vår går ut om ikke mange månedene, og da skal vi flytte asap. Det er egentlig en ganske OK leilighet, men når vi begge to jobber hjemmefra, blir det veldig trangt om plass. Pierre og jeg vil kunne ha hvert vårt kontor i huset/leiligheten vi bor i, slik at det blir lettere å skille mellom jobb og fritid. 

___________

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

SNAPCHAT LATELY

Nå er det jammen på tide med et slik innlegg, synes dere ikke? Det er lenge siden! Snapchat er nok der jeg er mest aktiv av alle mine sosiale medier. Jeg oppdaterer støtt og stadig - gjerne litt for mye noen ganger? Og spesielt når jeg er fornøyd med sminken, haha. Det blir mest videosnutter, men det er klart at jeg lurer inn et par bilder innimellom også. Om du vil følge med og se hva jeg gjør når jeg ikke blogger - legg meg gjerne til: IsabelSraad heter jeg! 🙋🏽


SNAP YOU LATER! 
 

MEG PÅ FARMEN KJENDIS

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For øyeblikket sitter jeg å ser på Farmen Kjendis, som jeg forøvrig ser hver eneste episode av. Tidligere har jeg virkelig ikke hatt sansen for Farmen, men denne versjonen? Den er aaamazing! Haha, noe mer underholdende skal du lete lenge etter (hvis vi ser bort i fra PH, selvsagt). Jeg elsker at Linni er med, hun virker jo så sprudlende og glad! Ellers har jeg sansen for Vendela og Lothepus. Sistnevnte ler jeg meg skakk i hjel av, for en type! 😂   Men! Jeg synes at det er litt merkelig at det er såpass lite kjente karakterer med? Jeg mener, jeg kan jo bare tenke meg hvor mye større det hadde blitt dersom de største "kjendisene" i Norge hadde vært med, da hadde det garantert vært enda bedre, enn det er med den casten de har denne sesongen. Jeg vet ikke, jeg synes jo at de gjør bra TV, men jeg hadde forventet å se mer kjente folk med, om dere forstår hva jeg mener? Over halvparten har jeg ingen anelse om hvem er, liksom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp HERE / Adidas tights HERE / sneakers HERE / lignende caps HERE

Jeg gleder meg til neste sesong, jeg! Tenk så spennende å se hvem som blir castet til neste år. Kan dere forestille dere meg på gården? Haha, det kan ikke jeg! Jeg tror aldri at jeg hadde turt, for å være ærlig. Jeg er jo SÅ opptatt av å ta meg bra ut, så det å bli plassert på en gård hvor jeg skal leve som i gamledager, og dessuten på en gård? Vel... Heh. La oss bare si oss enige at det kanskje ikke er mitt rette element. Men igjen, kanskje nettopp det hadde gjort en eventuell deltakelse fra min side vanvittig underholdende. Hah!

EN J*VLA BITCH

Jeg har, som alle andre, perioder hvor livet ikke er lekende lett. Perioder hvor jeg er lei. Umotivert. Sur. Irritert. For ikke så lenge siden hadde jeg en slik periode, og den perioden varte dessverre mye lengre enn jeg kunne forutse. Jeg ble stresset av det, for hva i alle dager skjedde? Hadde jeg blitt en oppriktig bitter bitch, sånn på ekte? Jeg fortalte meg selv støtt og stadig at dette bare var en liten nedoverbakke. At jeg før jeg ante ordet av det, ville være tilbake på topp. 

Det jeg synes er verst i slike tider, er hvordan jeg lar mitt miserable humør gå utover de som står meg nærest. De jeg elsker av hele mitt hjerte. Personene jeg hadde dødd for. I og med at P og jeg bor under samme tak, går det naturligvis mest utover han. Når jeg gikk gjennom denne tunge perioden nå nylig, var jeg direkte bitchy mot han. Uansett hva han gjorde eller sa, hadde jeg noe å klage over. Jeg var helt ærlig en ordentlig bitter, sur, irriterende og bitchy kjæreste. Vi går alle gjennom vonde perioder i livet, men det er ingen unnskyldning til å behandle andre dårligere av den grunn. Det er i disse periodene menneskene du elsker er alfa og omega for at du skal komme deg opp igjen fra det mørket hullet du har gravt deg selv ned i. Det har jeg innsett, for hver gang jeg har vært slik som jeg beskriver, får jeg utrolig dårlig samvittighet. Det ender alltid opp med at jeg hylgråter og ber om unnskyldning så fort det har gått opp for meg hvor dum jeg har vært. For det er ingen annens feil, så hvorfor skal jeg da behandle andre dårlig? Det gir ingen mening, og det skal det forsåvidt ikke heller.

Heldigvis er det bedre tider nå, og den dårlige samvittigheten har forduftet. Nå er jeg mer obs på hvordan jeg skal oppføre meg mot andre, selv når jeg har det vondt innvendig. For til syvende og sist ønsker man at de rundt en skal være der for deg og støtte deg gjennom perioden.

STOLE MY BOYFRIENDS JEANS

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Knit HERE / jeans HERE / veske HERE / heels HERE / solbriller HERE

______

Gårsdagens antrekk! Jeg elsker denne jeansen - den er så fresh! Jeg har lenge vært på jakt etter den perfekte boyfriendjeansen, men jeg har aldri funnet en som jeg virkelig har falt for. Men, da jeg kom over dette paret, som dessuten er ripped, ble jeg solgt! I LOVE IT! 😄

JEG SÅ UT SOM ET ANNET MENNESKE

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Body her / lignende jeans her

_____

Hey babes! I går hadde jeg tidenes slappeste dag - ikke utifra dagen å dømme, men formen. Jeg holdt på å sovne på sofaen allerede da klokken bikket 20:00, liksom. Jeg forstår ikke hvorfor, for jeg hadde tross alt sovet en god dose med timer natten før. Weird! I dag er det onsdag, og nok en produktiv dag står i vente. Det er ikke lenge før jeg skal avgårde på et spennende møte, før jeg senere skal på brynstime. Apropos bryn! Jeg får til stadighet spørsmål om bryna mine, og det er jo egentlig ikke noe rart med tanke på hvordan brynene mine så ut før, kontra nå. Til dere som lurer: jeg går til Elin på Brow Rehab (sponset), hun er den som har utført magien på bryna mine!

Altså, husker dere hvordan de så ut før, eller? De var jo heeelt på bærtur, ikke sant. HVA tenkte jeg med? Det verste er at venninnen min syntes at mine brows virkelig var on fleek på den tiden, så hun ba meg fikse hennes akkurat likt som mine. Hahaha! WHAT THE HELL. Jeg får latterkrampe av å tenke tilbake på den kvelden da vi satt på badet mitt og jeg drev å nappet ut halvparten av bryna hennes. HAHA jeg orker ikke! Når jeg ser tilbake på bilder, synes jeg oppriktig at jeg så ut som et annet menneske. Bryn (og kanskje neseoperasjonen... haha) har gjort mye med utseendet mitt. Det er det ingen tvil om!