hits

februar 2018

MARBS DAY ONE

 Processed with VSCO with av8 preset

MARBELLA, I LOVE YOU

Marbella dag en (egentlig to, men vi landet jo i går) har levd opp til forventningene. I love this shit. Altså, det er helt sjukt hvor mye lykkeligere man blir i varmen. Det gjelder i hvert fall meg. Jeg merker forskjell på både sinn og humør etter særdeles kort tid. Jeg tror at jeg er skapt for å leve med solen skinnende over meg hver eneste dag. Jeg mener, jeg er jo tross alt perser haha. Er ikke lagd for kalde Norge, selv om jeg så klart er veldig takknemlig over å bo i et så trygt og fint land. Hadde det bare vært varmt, dere. Hehe! Da hadde man ikke hatt NOE å klage på. I dag har jeg hatt en veldig hyggelig dag. Den startet med å spille inn en video, etterfulgt av en tur til Puerto Banus som er et supert koselig sted. Det var mange som tipset meg om å ta turen dit, og det var faktisk det første jeg gjorde da jeg kom frem i går. Vi bor nemlig en fem minutters taxitur i fra selve havnen. Knipset masse bilder derfra i går som jeg deler med dere senere, nå blir det litt bilder av mat og meg (seff<3<3:P:P) fra dagen i dag. Selskapet mitt hadde aldri spist på Hard Rock Café så vi endte opp der. Mac and cheese med kylling og hvitløksbrød var AMAZING. Smeltet seriøst på tungen. Elsker slik enkel, men god mat. Jeg er ikke den typen som liker fancy pancy måltider. Dere finner nemlig ingen som er mer kresen enn frøken Raad. Det visste dere nok fra før, dersom dere har følgt meg en stund. 

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Altså... Mmmmh!! Og dere? Dette var et bakeri inne på supermarketen. Det er ikke ille! Det var et gigantisk utvalg av bakverk og godsaker. Hadde jeg bodd her, hadde jeg garra blitt feit etter to uker.

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

As I said...

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Den berømte Mac and cheese'n. YUM!

Det ble plutselig litt endring i planene i dag da det jeg eeegentlig skulle ble forskjøvet til i morgen istedenfor. Derfor ble det brått veldig god tid til å gjøre litt andre ting, og da ble det shopping, drinker og middag ute. Akkurat slik jeg liker det på ferie, og for så vidt sånn ellers også. Hehe! En ekte livsnyter er jeg. Nå er jeg bare veldig spent på morgendagen, og ikke minst til å dele alt med dere. Ihhh! Jeg skal ha en rolig kveld nå, slik at jeg er opplagt til i morgen. Det krever min fulle oppmerksomhet.

Håper dere har hatt en fantastisk helg så langt. Det fortjener dere! Beste leserne i verden. 😚

DETTE ER BEDRE ENN PARADISE HOTEL

reklame ⎮ annonselenker Nelly

 Processed with VSCO with s2 preset

AH, det å våkne opp til sol og varme er ikke til å leke med. Fy søren så deilig! Nå tenker dere sikkert "lol, du var jo nettopp i Mexico kjerring", og det stemmer jo for så vidt men det er virkelig ikke det samme det å være på innspilling og det å være blant palmene på ferie. Fullstendig ro, og feriemodus. Det er slik jeg føler meg nå. Det kan jeg trygt si at jeg ikke gjorde da jeg var i Mexico nå nylig, haha. Det var et evig stress, fra morgen til kveld, dag inn og dag ut. Ikke at det var noe sjokkerende, ei heller noe jeg mislikte, men det er klart at det å kunne stå opp uten at man blir tvunget til å sitte blant x-antall andre mennesker som kan ha en tendens til å mase litt for mye på morgenkvisten er hakket bedre. Haha! I fare for å høres negativ ut, må jeg tillegge at jeg storkoste meg på innspilling og at frokostene så klart var hyggelige, men jeg er et veldig.. ja, hva skal man si? Avslappet morgen-menneske, kanskje? Jeg liker ikke så mye støy og stress tidlig på an'. Det føltes litt rart, men godt å våkne opp i dag, i varmen, uten å være på innspilling. DIGG! Null kameraer (foruten om mine egne, da), null regler å forholde seg til, og det beste av alt: jeg kan gå HVOR jeg vil!!! Hehe. PH har absolutt sin sjarm, men Gud det er krevende også til tider.

 Processed with VSCO with s2 preset

Nå merker jeg hvordan fingrene bare løper over tastaturet på autopilot. Jeg har bare så lyst til å starte dagen med å skrive til dere før jeg begir meg ut på dagens aktiviteter. Det var ikke meningen at dette skulle spore inn på Paradise overhodet, men det er kanskje ikke så rart at tankene mine er på det temaet om dagen. Det har jo tross alt vært min hverdag en ganske så god stund. Dere forstår!

I dag skal jeg gjøre noe ekstremt spennende, og om det går som jeg ønsker, kommer dette til å bli et ekstremt spennende kapitel i livet mitt. Gud, jeg må faktisk sette meg ned av og til for å puste godt inn og ut med magen. At livet mitt skulle utvikle seg i denne retningen kunne jeg aldri forutsett for et par år tilbake. Isabel fra en liten bygd, liksom. Der jeg ikke fikk lov til å skille meg ut, for der var det ikke sosialt akseptert å gå en annen retning enn det å studere, kjøpe Volvo, forlove seg og skaffe to kids innen man er 25. HEELL NO at det der skulle bli mitt liv. Er det en ting jeg verdsetter ekstremt mye ved meg selv, må det være det at jeg har et så ekstremt stort pågangsmot og en veldig stor og sterk tro på meg selv. Det er noe jeg alltid har hatt, og det er jeg veldig stolt over. Man skal søren meg være sin egen beste venn, heiagjeng, fan, eller hva faen man nå sier. Haha «fan» var kanskje helt feil, men dere skjønner hva jeg vil frem til. Håper jeg. 🤓

 Processed with VSCO with s2 preset

JEANS HER ⎮ TOPP HER ⎮ BELTE GUCCI

Guys... Kan vi ta et minutt å diskutere de RÅE jensene jeg har på meg? Herregud så cool jeg føler meg i disse! Egentlig ikke helt min stil, men jeg har faktisk begynt å kjøpe plagg som gjør at jeg må trå litt utenfor komfortsonen. Jeg vil være litt mer vågal når det kommer til stilen min fremover, nemlig. Jeg kler meg alltid i typ det samme, noe som er pisse kjedelig. Jeg vil jo kunne inspirere dere, og det er jo ikke helt alfa og omega å stille opp i sorte jeans og body hver dag da, ikke sant. Bella skal forsøke å være litt tøff for dere! Vi får håpe jeg ikke failer totalt nå da, isåfall får dere være veldig strenge å si klart i fra. Vil jo ikke bli seende ut som en total kronidiot heller, så det må vi unngå dersom det blir fare for det. Jeg stoler på dere på den biten.

OK, dere. Nå skal jeg faktisk komme meg avgårde. Jeg må ut i SOOOLEN! Sjalu? Hihi. Lover å spamme mystory på snapchat og instagram i hele dag. Heter IsabelSraad begge steder. Ha det best enn så lenge, så skrives vi plutselig igjen. Love you!

TILBAKE I MEXICO?

reklame ⎮ annonselenker Nelly

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

JEANS HER (I LOOOOVE THEM) ⎮ KLOKKE HER ⎮ ARMBÅND MARC JACOBS ⎮ SNEAKERS GUCCI ⎮ LIGNENDE BODY HER ⎮ LIGNENDE SMYKKE HER ⎮ ON MY LIPS - DENNE

______

Er det ikke ganske sjukt å gå ti timer uten mat? For å ikke snakke om å døgne samtidig? Hvordan i heeell jeg har overlevd dette døgnet er uvisst, men jeg lever enda og er happy i Marbella! Jeg har fått med meg at det spekuleres mye i hvorvidt jeg lyver om at jeg skal til Marbella, og at sannheten da skal være at jeg skal tilbake til Mexico. Det er ikke tilfelle, jeg er i Spania - helt på ekte. 😜 Da vi landet i dag, var det ikke mange minuttene vi tilbrakte på hotellrommet før vi kastet oss ned til byen. Vi har jo lengtet så mye etter å utforske Marbella, og enn så lenge kan jeg si at det har levd opp til forventningene og vel så det. Jeg er skikkelig giret på å tilbringe masse tid her nede. Nå skjønner jeg enda bedre hvorfor dette er et såpass populært reisemål, og spesielt når det kommer til kjøp av leiligheter. I love this place!

Nå har jeg akkurat gaflet i meg stekt ris med kylling, etterfulgt av crepes som dessert. Sunnheten sjæl. Kan sammenligne meg med Marit Bjørgen eller noe, om du vil. Nå skal jeg sove, holder seriøst på å klikke for meg oppi huet. Å gå så lenge uten søvn er ikke noe jeg anbefaler, haha. Det pleier å gå til helvete når jeg ikke får mine 9 timer med søvn hver natt, men i dag har jeg vært i overraskende godt humør hele dagen. Det er ikke ille, det!! Trooor det har noe med selskapet mitt, og så klart at jeg er i Marbella å gjøre. Hihi! 

NÅ REISER JEG TIL...

Processed with VSCO with av8 preset

Hei babes! Ah, jeg er så lykkelig nå mens jeg skriver til dere. Jeg sitter nemlig på flyplassen og venter på boarding, for jeg skal til Marbellaaaa!! Herreguuuud som jeg gleder meg til å fly fra denne ekle vinteren og ikke minst snøen. Det er vel ingen hemmelighet at jeg avskyr kulden. Det finnes virkelig ingenting verre, spesielt ikke for en overdreven frysepinne som meg. Jeg fryser konstant, hele tiden. Jeg er drit irriterende, haha. Jeg klarte ikke å oppholde meg særlig lenge i kulden, gitt. Who's shook? Er forøvrig litt stolt over meg selv, for at jeg faktisk har holdt ut en liten stund. Uansett! Ser dere frem i mot blogging fra varmere strøk? I hope so! Det er ikke super duper varmt i Marbella nå, men alt er bedre enn minusgrader. Jeg skal dessuten der for noe veldig stort og spennende, men det forteller jeg om siden. Jeg får seriøst chills over hele kroppen bare av å tenke på det. Jeg kan si så mye som at dere kommer til å bli rimelig sjokkerte. Hihi!! Sorry for at jeg er en irriterende kjerring-blogger som sier A men ikke B, men jeg klarer jo ikke dy meg vet dere. Plagsom liten fis. 🤓

Processed with VSCO with av8 presetOKI, nå må jeg faktisk runde av her for å rekke å skjemme meg selv bort litt på taxfreen. Jeg klarer jo ikke å holde meg, selv om jeg eeegentlig ikke behøver en dritt. Eller jo, jeg trenger en ny lipgloss fra Kylie Cosmetics, men det finnes dessverre ikke her. Så klart. Ellers behøver jeg ingenting, men en sak som er blitt en tradisjon er at jeg kjøper meg en ny parfyme hver gang jeg er på reis. Og ja, samlingen har blitt stor. I'm a sucker. Når jeg flydde hjem fra Mexico kjøpte jeg meg to stk, de lukter himmelsk. Kan gjerne vise dere når jeg kommer hjem? Jeg elsker å få tips til gode dufter selv, og jeg tror kanskje ikke at jeg er ensom om det.

OMG DERE, JEG FANT NETTOPP UT AT DE HAR SEPHORA I MARBELLAAAA!!! 

HUN KAN IKKE FAKE DET

annonse ⎮ annonselenker Nelly

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

JAKKE HER ⎮ JEANS HER (mine all time favoritter - har 4 stk haha) ⎮ BELTE GUCCI ⎮ SKO MICHAEL KORS - HER (nå på 20%!)⎮ SMYKKE HER ⎮ VESKE MALENE BIRGER - HER

_______

Nå er jeg straks klar for å dra. Jeg er så sinnsykt spent, dere. Jeg vet at noen av dere påpekte at det kan være enkelt for mediumet å bare google seg frem til "svar" når det gjelder offentlige personer, men faktumet er at jeg aldri har skrevet noe om hvem som har gått bort i min nærhet. Derfor er ikke det en bekymrende faktor for min del i dag. Jeg er bare veldig, veldig spent på kvelden. Jeg lurer sånn på hva som blir å skje. Det er nemlig et seminar-ish opplegg der vi er mange i en sal. Opplegget går ut på at mediumet skal kjenne på åndene som vil formidle noe til noen de er glad i, som befinner seg i salen. Skjønner? Det er jo ikke sikkert at det blir meg, men jeg håper naturligvis det. Jeg mener, om ikke hadde jeg jo så klart ikke dratt på dette. 

Har noen av dere erfaringer med medium eller klarsynte? Fortell meg gjerne i kommentarfeltet, om dere ønsker å dele det med meg. Jeg synes som sagt at slik er så vanvittig spennende. Beklager til dere som synes dette er litt creepy, men jeg må bare få skrive av meg litt haha.

Nå må jeg løpe. Vi snakkes mer senere. Klem!

I DAG SKAL JEG MØTE ET MEDIUM

Processed with VSCO with av8 preset

OK dere, dette er crazy shit. I dag skal noe jeg lenge har hatt lyst til skje. Jeg skal nemlig møte et medium. Dere som ikke vet hva det er: et medium er en person som kan kommunisere med de døde/ånder. Jeg vet ikke hvordan det kommer til å bli, men jeg har veldig høye forventninger. Jeg synes slike ting er ekstremt interessant, og det har jeg for så vidt gjort helt siden jeg var et barn. Det er så spennende med det som er ukjent. Når jeg ser slikt på TV-skjermen merker jeg at jeg blir veldig skeptisk, for man vet jo ikke hva som egentlig skjer behind the scenes. Alt kan jo være fake for alt vi vet, liksom. Det at det finnes mennesker som faktisk er klarsynte og som kan få kontakt med de på "den andre siden" (folk som har gått bort), er noe jeg absolutt tror på. Jeg har to venninner som har vært i møte med mediumer tidligere, og begge to sitter igjen med syke opplevelser. 

Gud, jeg er skikkelig spent! Jeg håper at jeg får noe ut av det. Det tror jeg virkelig at jeg gjør, for jeg er tross alt veldig åpen for slike greier. Det tror jeg at er veldig viktig om man skal oppsøke slikt, for om man ikke har et dugg tro på at det faktisk er sant, tror jeg heller ikke at mediumet kommer til å være i stand til å fortelle eller hjelpe deg med noe særlig. Da vil det ha null effekt, tror jeg.

Processed with VSCO with av8 preset

Når vi først er inne på dette temaet.. Jeg fikk høre noen rykter om at det finnes en klarsynt eldre dame i det området vi spilte inn Paradise Hotel på i Puerta Vallarta i Mexico. Det sies at hun kan svare på hva enn du måtte lure på, og at hennes sessions går ut på at du kan stille henne tre spørsmål som hun da skal besvare. Hun kan gi deg svar på ALT. Du kan helt alvorlig få vite hvilken dato du kommer til å dø. Hvor sjukt er ikke det? Det hadde jeg forøvrig aldri hatt lyst til å få vite, for da tror jeg helt alvorlig at jeg hadde levd med dødsangst hver dag. Jeg hadde super lyst å møte henne da jeg var i Mexico for å få svar på noen spørsmål jeg sitter inne med, men det ble det ikke tid til. Jeg spurte faktisk en meksikaner om han hadde hørt om henne, og det hadde han. Da ble jeg døds glad, for jeg trodde kanskje at det bare var rykter. Haha. Man vet jo aldri da, så det var gøy å få det bekreftet. 

Wish me luck! Jeg skal så klart fortelle dere om møtet etterhvert. Er så spent!!

20% RABATT PÅ HELE NELLY

reklame

Hei babes og HAPPY VALENTINES! Jeg skal prate litt mer om valentines i et senere innlegg i dag, nå er jeg bare innom for å dele en super gøy nyhet med dere! Nelly kjører nemlig på med 20% rabatt på HELE nettbutikken (unntak av noen få merker) i hele dag. Det varer kun frem til klokken 23:59 i natt, så be quick 😻 ⚡️

・ DU FINNER HELE UTVALGET HER

SKJORTE HER ⎮ BODY HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. TOPP HER - TRUSER HER

VERDENS BESTE VENNINNE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KJÆRE REBECKA

Tusen takk for at du hjalp meg med bloggen mens jeg var på innspilling. Tusen takk for at du er verdens fineste venn som alltid stiller opp for de du er glad i. Tusen takk for at du er så forbanna amazing. Tusen takk for at du er du!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Følg @rribecka på Instagram 😻

Dette er den flotte baben som hjalp meg med å dele innleggene mine mens jeg var borte og ikke hadde tilgang til mine sosiale medier. Hun delte innleggene mine på både Snapchat og Instagram flere ganger daglig. Det er mange av dere som har lurt på hvem som har hjulpet meg i og med at jeg har sagt at jeg ikke har fått tilgang til sosiale medier, men kun bloggen. Å dele at jeg har postet et nytt innlegg er noe som er veldig viktig for meg å få gjort, og derfor behøvde jeg hjelp på den fronten. Rebecka er med hånden på hjertet det snilleste mennesket jeg kjenner. Hun stilte opp med glede, og tok jobben på strak arm. Hun gjorde det helt perfekt, og jeg er så takknemlig ovenfor henne. Det var naturligvis viktig for meg at det var en person jeg stolte mye på som jeg spurte, og det er definitivt Rebecka. Det er jammen ikke en selvfølge at man har så fine mennesker i livet sitt. Jeg er super heldig som har så fine venninner!

Tusen millioner takk Rebecka. Jeg elsker deg! Get ready for a vacay 🌴

JEG BLIR SÅ FORFERDELIG RØRT

Descisions, descisions. Prøver å tøffe meg med å velge noe sunt, men det vet vi jo alle at er bullshit. 🤗

Sunnheten sjæl...

Herre, TUSEN takk for alle fine ord som strømmet inn fra dere i går! Det varmer hjertet mitt å se at dere blir så glade for at jeg er tilbake. Beste dere! ❥ Dagen i går var fantastisk. Jeg snapchattet som en gal, for deeet er jammen noe jeg har savnet haha. IsabelSraad heter jeg, forresten! Add me. ✌🏼 Nå blir det tilbake til vanlige "rutiner" - altså mer av meg og mitt liv, og mindre av "nytt innlegg - swipe opp!". Hehe! I dag har jeg hatt en rimelig chill start på dagen. Jeg elsker å våkne når jeg føler meg uthvilt (det er dog umulig for tiden da jeg fortsatt har Mexico-døgnrytme), ligge å glo på mobilen i 30 minutter før jeg omsider drar meg ut av sengen. Beste som finnes! En rolig start på dagen er alfa og omega for at jeg skal få en fin dag. Det er virkelig så viktig for meg å ha et slikt utgangspunkt. Etterhvert fikset jeg meg å dro på en café hvor jeg skulle på et møte med en eventuell fremtidig fotograf. Det er så deilig å være 100% tilbake på jobb! Det er sjukt hvor mye jeg elsker jobben min. Jeg føler meg så utrolig heldig som får lov til å drive med det jeg brenner for hver eneste dag. Det skal man ikke ta for gitt.

Resten av dagen i dag skal jeg egentlig bare jobbe. Jeg skal skrive mange bra innlegg til dere, for som sagt har jeg veldig dårlig samvittighet over det mindre bra nivået som har vært her inne de siste ukene. Med det sagt ønsker jeg veldig gjerne å høre hva dere vil ha av innhold fremover? Er det noen spesielle ønsker når det kommer til innlegg? Let me know. 😚

JEG ER HJEMME FRA PARADISE HOTEL

reklame ⎮ Nelly-annonselenker

 Processed with VSCO with av8 preset

I'M BACK BITCHES!!! Jeg kan gledelig fortelle dere at jeg nå er hjemme i kulden igjen. Mexico har vært litt av en opplevelse, men nå er det hele over. Det er typ det eneste jeg kan fortelle dere angående Mexico nå, men så fort alt sendes på TV-skjermen lover jeg å dele alt av tanker og meninger. Vi deltakere har jo som kjent taushetsplikt og kan dermed ikke prate om innspilling og det som har skjedd i Mexico. Da vet dere det, så slipper dere å spørre uten å få svar. ❥ Uansett!! Det føles så merkelig å være hjemme igjen, dere. First of all: FY FAEN SÅ KALDT DET ER!!! Jeg dør... Er ikke vandt med minusgrader lengre jeg, har jo tross alt blitt bortskjemt etter mange uker med skyfri blå himmel og skinnende Mexico-sol dag ut og dag inn. Det savner jeg skikkelig allerede, men herregud som jeg har lengtet hjem også. Du forstår liksom ikke helt hva du har før du mister det, ikke sant. Jeg mener, Norvegia og Brelett har jeg cravet som en idiot etter. Herregud så nerd men sånn helt seriøst, jeg har lenge gledet meg til å kunne trykke i meg brødskiver som er smurt på med Brelett og Norvegia. Mmmh! Ellers har jeg så klart savnet en hel del andre ting også, men det tenkte jeg å gjøre et eget innlegg ut av. Er ikke det litt gøy? En liste med alt jeg har savnet mens jeg har vært på innspilling til Paradise Hotel 2018? 

Gud.. Det jeg i alle fall har savnet er DERE! Skjønner dere hvor vanskelig det var å kun ha 30 min til rådighet til blogging hver dag? Jeg følte meg så ubrukelig der jeg satt mens jeg fikk dårlig samvittighet over at jeg ikke kunne levere bedre innhold til dere her inne på bloggen. Jeg så jo at dere reagerte på innleggene og at flere av dere var misfornøyde med at det kun var et innlegg per dag, men tro meg når jeg sier at jeg prøvde så godt jeg kunne. It wasn't easy, men jeg må bare få påpeke hvor uendelig takknemlig jeg er ovenfor TV3/produksjonen som lot meg få blogge under innspillingen. Det er jo vanligvis ikke lov, så jeg er veldig glad for at de gjorde et unntak med meg. Tusen millioner takk! ❤️ Men som dere vet hadde jeg jo aldri takket ja dersom det ikke hadde vært mulig for meg å oppdatere bloggen min hver dag. Dere er, og vil alltid være det viktigste for meg. 

Herregud, jeg må bare fortelle dere hvor SJUKT det var å få tilbake telefonen sin igjen med full tilgang til sosiale medier, meldinger, messenger og telefonsamtaler. Det er helt vanvittig hvor avhengig jeg er av mobilen min, og det er definitivt noe jeg fikk kjenne på under innspillingen. Nesten litt skummelt faktisk, å se hvor mye tid den der forbanna telefonen opptar av dagene mine. Gud.. Jeg skal ikke lyve å si at jeg IKKE fikk sommerfugler i magen når jeg fikk den tilbake, haha. Det var lykke, det. Tragisk, men sant. Jeg har blant annet rundet 20 nye levler på Candy Crush på to dager. Slå den du!! Da har man søren meg lengtet etter å game litt, haha. Det er forøvrig noe jeg også er veldig avhengig av. 

BODY HER (har fått så mange komplimenter på denne! ❥) ⎮ BELTE GUCCI ⎮ ØREDOBBER HER 

Åh.. Det er så deilig å skrive til dere - i nåtid. Nå skal jeg blogge som bare rakkern fremover, og gjøre opp for den elendige bloggingen denne perioden som jeg har vært borte. Jeg har så utrolig mye på hjertet, så mye motivasjon og ikke minst inspirasjon å dele med dere. ÅÅHHH jeg er så glad!!! ❥ I'm back babes!

LIVET MITT AKKURAT NÅ + NELLY RABATTKODE

reklame ⎮ Nelly-annonselenker

Processed with VSCO with av8 preset

A LITTLE LIFE UPDATE FOR MY BABES

Jeg har det veldig bra for tiden, dere. Takk som spør! ❥ Jeg vet at det ikke er så mye life updates her inne om dagen, men det er mest fordi at det er litt vanskelig med tanke på situasjonen. Jeg kan jo ikke fortelle så mye enda, men det kommer før dere aner det. Det er ikke lenge igjen! Alt jeg kan si er at jeg har det veldig, veldig fint om dagen. Livet byr på mange oppturer og jeg føler oppriktig på en lykkefølelse i kroppen konstant. Dere vet når det skjer så mye som gjør at man får sommerfugler i magen? Ah. Det er fantastisk, det. 2018 så langt har vært overraskende bra. Jeg får alltid litt sånn halvveis panikk når det er på tide med et nytt år, da jeg alltid har såpass store forventninger til "new year, new me" opplegget jeg alltid skaper for meg selv og derfor blir jeg bekymret for at jeg ikke skal klare å leve opp til de forventningene jeg har satt meg. Skjønner dere hvor mye stress jeg alltid skal utsette meg selv for, helt uten mål og mening? Haha. Jeg må virkelig lære meg å chiiiill down.

Processed with VSCO with av8 presetProcessed with VSCO with av8 preset

SKJORTE HER (se etter rabattkode nederst i innlegget) ⎮ BLAZER HER ⎮ JEANS HER ⎮ BELTE GUCCI ⎮ ØREDOBBER HER ⎮KLOKKE HER ⎮ ARMBÅND MARC JACOBS ⎮ LEPPESTIFT HER

Processed with VSCO with av8 preset

Hvordan går det med dere? Håper dere har det super fint, for det fortjener hver og en av dere. ❥ Jeg vil avslutte dette innlegget med å påminne dere om at rabattkoden min på Nelly kun gjelder ut dagen i dag, altså frem til klokken 23:59 i natt. Oppgi koden «ISABEL20» for 20% rabatt på ALT fra NLYbrands HER. Happy shopping! ⚡️

JEG AVKREFTER OG BEKREFTER RYKTER OM MEG

Ryktes, og er ganske åpenbart at du legger igjen kommentarer selv i kommentarfeltet for å generere klikk.

- Bullshit. Jeg kan gjerne poste IP-adresser til de kommentarene som menes at jeg har lagt igjen selv, om ønskelig? Dette er bare tull. Jeg får nok hat fra før, jeg har ingen behov for å sitte å skrive stygge kommentarer til meg selv.

Du lyver om lønningen din.

- Hvorfor skulle jeg det? Jeg kan godt legge ut summene jeg fakturerer for om det er vanskelig å tro på. Har forøvrig gjort det på Snapchat før, men da fikk jeg masse hat for at jeg "skrøt" når hensikten min var å motbevise at jeg "løy" som mange mente.

Det ryktes at du har tatt abort.

- Det stemmer. Det skjedde for 1,5 år siden mener jeg. En ekstremt tung og vanskelig tid å tenke tilbake på. Fy faen.

Er det sant at du skulle være med på Temptation Island?

- Jepp. Vi var i Thailand der innspillingen skulle være, og vi skulle sjekke inn noen dager etter. Vi avlyste alt og reiste hjem da jeg fant ut at jeg var gravid den første dagen vi kom dit. Takk Gud for at deltakelsen ikke ble noe av. Da jeg ble kontaktet og spurt om å delta mot at jeg fikk ganske godt betalt, hørtes det ut som en morsom greie, men ikke nå som jeg har sett det på TV. Fy faen for et ræva program. Jeg hadde gravd meg et hull og gjemt meg i det for alltid om jeg hadde deltatt.

Ryktes at Pierre var utro mot deg. 

- Nei, det har han ikke vært.

Det sies at du har vunnet PH.

- Spørsmål om PH har jeg taushetsplikt over, så de spørsmålene kan jeg hverken bekrefte eller avkrefte.

_____

Har dere hørt andre rykter om meg, kan dere legge igjen en kommentar så skal jeg avkrefte/bekrefte i kommentarfeltet. Xx!

SEX MED MIN EKSKJÆRESTE

reklame ⎮ annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

⚡️ UKENS SPØRSMÅL - HERE WE GO!  ⚡️

Når fikk du mensen første gang? 

Da var jeg 11 år. Sjuuukt ungt, og jeg var seriøst LIVREDD. Skjønte ingenting. Dessuten bodde jeg på et beredskapshjem da og kjente ikke de jeg bodde med, så det gjorde hele opplevelsen forferdelig for meg. Jeg følte meg ikke i trygge hender what so ever. Får vondt av å tenke tilbake på lille meg, haha. Usch.

Bruker du opp lønnen med en gang?

Jeg sparer mest mulig, og så tar jeg ut en viss sum til min brukskonto hver måned som jeg lever på. Før var jeg veldig lite smart når det kommer til pengebruk, men jeg har skjerpet meg veldig de siste månedene. Det finnes så klart fortsatt forbedrings potensiale, men jeg har en viss livsstil som ikke akkurat er.. billig.

Har du og søsknene dine samme mor og far?

Jeg, Sidra og Rami har samme mor og far mens Jasmine har en annen pappa. 

Har du hatt sex med P etter at dere gjorde det slutt?

Ja, det har vi. Jeg tror ikke at det er så uvanlig å ha hatt sex med sin eks. Det er ikke så unormalt.

Har du link til den hvite buksa med de stripene på? 

Den finner du HER.

Hvilke kamera anbefaler du? <3

Til vlogging anbefaler jeg Canon Powershot GX7, og til bilder utendørs elsker jeg Olympus Pen med 50 mm linse. Jeg har planer om å investere i et Leica Q kamera da, og det koster hele 42.000 kroner. Jeg synes at det er verdt det da det virker ekstremt bra!

Hva tenker du om pels industrien? 

Jeg er totalt i mot pelsindustrien. Hater at dyr skal lide for at vi skal få litt pels på jakkene våres. Helt jævlig, faktisk. Jeg kjøper ikke ekte pels selv, og oppfordrer stadig de rundt meg til å stå i mot det selv også. Dessuten ser jo faux fur så bra ut nå for tiden, så jeg synes ikke at vi har noen unnskyldninger til å bruke ekte pels. 

Når flyttet moren din til Oslo?

Åååh... Hmm, nå spør du godt! Jeg husker ikke? 6-7 år siden kanskje? Lenge siden er det i hvert fall, hehe. Før det bodde hun i Stavanger. Tenk at mamma flyttet til Norge da hun var rundt 22 år? Hun har bodd her i 24 år snart. Thats cray! Hun flyttet hit da jeg var en liten bebis i magen.

Har du silikon over eller under muskelen?

Jeg har under. Døds vondt var det, men det er under muskelen som gir mest mulig naturlig resultat. 

Hei Isabel! Vil bare si jeg elsker bloggen din. Lurer på om du hadde regulering når du var liten, du har så fine tenner! Bruker du noe tannbleking og hvis du gjør det, hvilken type?:)

Hei skjønning! Tusen takk <3 Jeg hadde regulering i nesten et år i 8 klasse mener jeg at det var? Tannblekingen jeg vil anbefale er definitivt Premium White. Den fungerer super bra, i tillegg til at den er skånsom. 

Får du oppleve andre steder under innspillingen i Mexico?

Nei, det får man ikke. Noe som er forståelig da vi tross alt er der for å spille inn og ikke for å oppleve Mexico. Hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den finner du HER. <3

Har du noen tips til en som har lyst til å kunne leve av å blogge?

Våg å del mye av deg selv! Det er mitt beste tips. Vi synes jo alle at det er interessant med ekte og ærlige mennesker, og det samme gjelder jo når det kommer til profiler og bloggere. Jeg liker ikke å lese upersonlige blogger selv, da jeg synes at det blir drit kjedelig. Ellers er det viktig å oppdatere hver dag, ta fine og lyse bilder, dele tips og alt annet som faller deg inn. 

_______

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

DETTE VISSTE DU IKKE OM PARADISE HOTEL

reklame ⎮ Nelly-annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Vi får ikke lov til å ta med oss nattbordsbildene hjem. #rip

2. Når noen blir syke blir man tatt ut av hotellet og kjørt til legen som ligger i nærheten av hotellet.

3. Vi får ikke lov til å sove hvor man vil, man må sove med sin egen partner på sitt eget rom. Denne synes jeg er litt kjip, haha. Tenk så mye mer drama og ikke minst sex det hadde blitt om det var fritt frem. 

4. En regel vi må forholde oss til er at dersom man utøver vold inne på hotellet, blir man sendt hjem på sekundet. Vold er helt uakseptabelt, noe jeg synes er topp. I den russiske versjonen av PH er det heeelt galskap, der slåss de for alle penga - spesielt jentene. Jeg hadde aldri turt å deltatt der, haha. 

5. Paradise Hotell (altså selve hotellet vi bor på) er ikke egentlig et hotell. Det er privat eid, og produksjonen leier det av vedkommende. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LEVIS SHORTS HER ⎮ TOPP HER

6. En uke på Paradise Hotel er ikke på 7 dager, men på fire. Crazyyy.

7. Vi har planlagte måltid, altså at vi får beskjed når det er frokost, middag og lunsj. Vi har derimot (nasty as fuck) sandwicher tilgjengelig til alle døgnets tider.

8. Når det spilles musikk får vi ikke lov til å prate. Dette på grunn av at det da blir vanskelig for dere seere å høre hva som blir sagt. Hater dog denne regelen...

9. Der vi spiller inn ligger midt i ødemarka. Det tar ca 4 timer å kjøre til nærmeste by, som er Puerto Vallarta. 

10. Det er ALLTID fint vær! Alltid.

TING JEG HAR LÆRT I 2017

Det er mye som skjedde i 2017, og jeg møtte på mange oppturer og nedturer. That's life. Jeg har tatt lærdom av mye, og det er jeg takknemlig og stolt over. Jo eldre jeg blir, jo mer livserfaring og lærdom får jeg. Det er det eneste positive ved å bli voksen haha. Jeg ville ikke vært foruten året som var, for jeg har vokst ekstremt mye det året. Ekstremt mye. 

・DETTE LÆRTE JEG I 2017・

💭 Å ikke legge min lykke i noen andres hender.

💭 Venner er ikke alltid genuine. Noen av de jeg har blitt kjent med har vist seg å være utnyttende og falske mennesker.

💭 Jeg trenger ikke alle de greiene jeg shopper hele tiden.

💭 Kjærlighetssorg går over, selv om det føles helt håpløst når man møter veggen.

💭 Å flytte tli mamma har ikke nødvendigvis betydd at jeg har spart noe særlig mer enn jeg gjorde da jeg bodde alene.

💭 Det var rett valg å vente med hund.

💭 Å drikke alkohol i nærmere to måneder i strekk er IKKE bra. Jeg er ferdig med Rhodos, for å si det sånn.

💭 Jeg må slutte å være så spandabel. Det blir jeg utnyttet for.

💭 Det er bedre med få, ekte venner fremfor mange, falske. 

💭 At regnskapsføreren min alltid har rett. Jeg gjorde rett i å skaffe meg en såpass "streng" regnskapsfører som Geir!

VIDEOBLOGG FRA 2,5 ÅR SIDEN ⎮ SVARER PÅ SPØRSMÅL

OKEI JEG DØR! Kom over min gamle YouTubekanal (som jeg ikke lenger bruker, vel og merke), og da fant jeg denne videoen fra 2-3 år siden. Jeg svarer på spørsmål fra en daværende spørsmålsrunde. Dette var rett etter Paradise Hotel var over på TV-skjermen i 2015. Altså.. Jeg ser så sinnsykt annerledes ut! Det er en ting å se forskjellen på bilder, men noe helt annet å se det live - på video. Jeg ble sittende å stirre på meg selv gjennom hele videoen. Det er veldig interessant å se hvor mye jeg har vokst og utviklet meg siden den gang. Uansett! Jeg har en følelse av at dere har lyst til å se den dere også, så here you go. 🙈
 

JEG MÅ HA DETTE

reklame ⎮ lenkene er Nelly-annonselenker

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6.  GENSER HER + BUKSER HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. ADIDAS GENSER HER + JOGGEBUKSER HER⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

_____

Jeg savner å klikke hjem nydelige skatter. Herregud, det er nesten litt flaut å innrømme for dere, men jeg får neeesten litt abstinenser. Heh... Jeg har godt av en ordentlig shoppe-stopp, selv om den er ufrivillig. Haha! Disse skattene ovenfor er jeg nødt til å klikke hjem så fort jeg har muligheten. Nelly har så sykt mye fint for tiden. Du finner nyhetene her! ❥⚡️

NÅ STARTER DRAMAET

reklame ⎮ annonselenker

Nå starter alt på nytt. Jeg husker fortsatt godt hvordan det var etter PH sist jeg deltok, og jeg kan love dere at det var masse drama mellom deltakerne hele tiden. Noen holdt på, før de fant seg en ny, den ene hadde sex med den andre, folk ble sure når de så hva de andre hadde sagt om dem på sync når det omsider ble vist på TV.. Ja, dere skjønner tegninga. Jeg lurer fryktelig mye på hvordan det blir denne gangen. Blir det like mye drama? Det tror jeg. Det er bare veldig typisk at det blir det, og nesten en selvfølge. Det er jo alltid en gjeng med sterke personligheter, og det er alltid noen som ikke er så begeistret for hverandre. Slik er det hver eneste sesong.

GENSER PRETTYLITTLETHING ⎮ JEANS HER ⎮ SNEAKERS MICHAEL KORS ⎮ ADIDAS CAPS HER

Jeg mildt sagt veldig spent. Jeg har i hvert fall vært med på dette en gang før, så jeg føler at jeg har lært hva man burde og ikke burde gjøre, spesielt når det kommer til media. Jeg har brent meg på den en gang før, for å si det sånn. Dessuten vet jeg også hva slags journalister man skal be dra til helvete. Det finnes et par som vrir og vender på ALT man sier, og får noe til å se ut som noe det absolutt ikke er. En viss journalist fra VGTV er en av de. Han tillater jeg aldri å la meg bli intervjuet av. Man skal kunne stole på at det man sier blir tatt for det det er, samt få se spørsmålene man skal bli stilt på forhånd av intervjuet. Om man ikke får det og journalisten gjør seg vanskelig, er det som oftest noe bullshit. Trust me, I know. Å føle seg mobbet og latterliggjort hver gang man stiller opp til intervju er ikke greit overhodet, og derfor takker jeg fint nei til Morten Hegseth hver gang han ber om å få et intervju med meg. Så nå vet dere hvorfor han ikke fikk et eneste ord fra meg da han var i Mexico for å dekke PH. Man skal klare å holde seg profesjonell når man er på jobb. Det er virkelig det minste man skal kunne forvente av en voksen mann.

Sånn, en liten utblåsning måtte nesten til. Det er mange som har spurt om hvorfor jeg var en så kalt "diva" mot VGTV, men det er ikke slik situasjonen var overhodet. Jeg vil enkelt og greit bare skjerme meg selv mot journalister som kun er ute etter å "ta" meg og håne meg. Jeg har aldri hatt positive opplevelser med Morten, så derfor avstod jeg fra det å utsette meg selv for nok et intervju som jeg senere kom til å bli lei meg av å se i media. Easy as that.

Å VÆRE I ET FORHOLD

reklame ⎮ lenkene er annonselenker

KJOLE UTSOLGT - LIGNENDE HER ⎮ HÆLER HER ⎮ SMYKKE HER

Nå er tiden inne for et innlegg om fordeler ved det å være i et forhold! Jeg hadde jo nylig et lignende innlegg, men da om fordeler ved det å være singel. Jeg vet at vi er mange som både er single, og vi er mange som er i et forhold. Derfor skal jeg komme med et gøy innlegg til begge parter. Jeg har jo selv både vært singel og i forhold, så jeg føler at jeg har opplevd fordelene nokså godt ved begge sivilstatusene. LET'S GO!

FORDELER VED Å VÆRE I ET FORHOLD

❤️ Man er ikke ensom. Selv er jeg veldig glad i å ha en partner å dele hverdagen sammen med. Det er kjedelig å være alene. Det er kjedelig å bo alene. Det er kjedelig å spise alene, å se på film alene, handle mat alene.. Alt er så mye hyggeligere med en kjæreste. 

❤️ Kjedelige saker blir plutselig gøy så fort du gjør det med din elskling. Vaske klær? Fy så kjipt. Men når du gjør det sammen med han blir det plutselig ti hakk hyggeligere.

❤️ Man har en som setter pris på en hver eneste dag. Du får høre hvor fin du er på daglig basis. Du får komplimenter jevnlig. Det er jo skikkelig hyggelig.

❤️ Dates! AHHH.. Dates. Jeg elsker å gå på date! Før var jeg ikke romantisk av meg overhodet, men det har vokst seg på meg. Jeg elsker kliss og klass nå. Hvor hyggelig er det ikke å bli bedt ut på date av din andre halvdel? Gjerne en nydelig middag og en aktivitet. 

❤️ Reisepartner. Du har et favoritt menneske du kan oppleve jorden med. Det er så klart veldig gøy å reise sammen med venner også, men det er noe helt annet å gjøre det sammen med din kjære.

❤️ Du kan få masasje når du vil. Hehehe!

❤️ Fremtiden kan planlegges. Dette er så klart veldig skummelt i og med at forholdet kan ta slutt, men det er veldig koselig å kunne drømme om samt planlegge framtiden sammen. Hvor mange barn vil dere ha? Skal dere flytte sammen? Hvor vil dere bosette dere? Hvordan ser drømmelivet ut?

❤️ KOOOSE! I'm a sucker for love, og spesielt kosing. Kan gjøre det i timesvis. 

❤️ Du kan ha sex når som helst. Hehe! Dette er en veldig stor fordel - haha.

SINGELLIVET

Til alle single ladies der ute: her kommer et oppmuntrende innlegg om alle fantastiske fordeler som finnes ved det å være singel. Jeg har alltid tenkt at det å være i et forhold er det beste, men helt ærlig? Singellivet er jo ikke sååå forbanna kjipt som alle skal ha det til. Eller, så fort man har kommet over hjertesorgen så klart. Når man er knust er det jo så klart veldig lite kult å være singel, men når man har besteget det berget lover jeg at det vil føles tusen ganger bedre. Etterhvert vil du sette pris på småting i hverdagen som du ikke har tenkt noe særlig over tidligere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FORDELER VED Å VÆRE SINGEL

👑 Du har HELE dobbeltsenga for deg selv! Om du er en ninja som meg i søvne, er dette et veldig stort pluss. Hehe! Man slipper å ha en partner ved siden av seg som man må ta hensyn til. Du kan sove på kryss og tvers. YES GIRL!

👑 Middagen bestemmer du helt selv. Kjøleskapets innhold også. Du trenger ikke lengre å lage den ekle pastaen som han liker, men som du misliker noe så innmari mye. Vil du lage middagen klokken 23 på kvelden? Ingen stopper deg.

👑 Du har mye mer tid til å fokusere på deg selv og ditt. Hva vil DU gjøre? Nå lever du i mye større grad for deg selv, og kun deg selv. Du har bare deg selv å ta hensyn til, og nå har du plutselig ekstremt mye tid til overs som du kan vie til hva enn du måtte ønske.

👑 Du kan kaste deg ut i dating-universet igjen. Ikke nødvendigvis for å finne deg en ny kjæreste, men kanskje bare for å ha det moro? Treffe nye mennesker og bare ha det gøy! Dra på den daten du alltid har drømt om. 

👑 Spontanitet. Du har ingen du har planer med konstant eller noen som venter på deg hjemme, så du kan gjøre akkurat hva du vil - når du vil. Vil du på kino etter jobb? Dra! Hyttetur i morgen? Hell yeah! 

👑 Man har tid til alle man er glad i. Mange har en tendens til å glemme av vennene sine så fort de går inn i et forhold, og da er det ekstra viktig å kunne finne tilbake og pleie de vennskapene man kanskje har nedprioritert. 

NÅR STARTER PARADISE HOTEL?

Jeg får til stadighet spørsmål om når PH starter på TV, og det tenkte jeg å svare på nå. Innspillingen foregår i januar og i februar, og det begynner på TV i starten/midten av mars. Akkurat hvilken dato er jeg litt usikker på, men det pleier å være ganske tidlig i mars. Gleder dere dere? Det gjør jeg! Det er veldig rart å gjøre dette for andre gang, for nå vet jeg jo hva jeg har i vente. Første gangen var jo alt nytt og spennende! Spennende er det forøvrig nå også, men nytt er det ikke. Hehe! TV er jo noe jeg synes er døds gøy. Virkelig! Om jeg ikke hadde blogget hadde jeg definitivt ønsket å jobbe med TV-produksjon. Det mange derimot ikke vet er at det å lage TV tar utrooolig lang tid. Det var jeg ikke klar over ved min første deltagelse. Jeg fikk litt av et sjokk når jeg forstod hvor mye død/ventetid det er. Kamera og alt av utstyr skal jo rigges, og det tar ikke akkurat kort tid. Det er absolutt verdt det da, for det er som sagt veldig gøy.

Jeg gleder meg til en ny sesong, og ikke minst til dere får se hva denne sesongen har å by på. Er dere spente? Jeg både håper og tror at denne sesongen kommer til å bli den beste og sykeste hittil. Jeg mener, det er tross alt en legende sesong med mange sterke karakterer. 😉

SANNHETEN

Jeg får stadig kommentarer som handler om det samme, nemlig at jeg tydeligvis ikke skriver innleggene mine her på bloggen selv. Først og fremst vil jeg si at det er trist at enkelte av dere tror at jeg ikke prioriterer dere nok til at jeg ikke hadde latt andre skrive innholdet her inne, for å så påstå at det er jeg selv som produserer alt. Jeg vil bare avkrefte ryktene om at jeg ikke blogger selv for tiden. Hvert eneste ord som blir postet her inne er mine egne. Slik har det alltid vært, og slik vil det alltid være - uavhengig av om jeg er på innspilling eller ei. Det er sant at jeg ikke får like mye tid foran macen som jeg vanligvis er vandt med, og derfor blir innholdet litt dårligere enn normalt i blant. Tro meg, jeg prøver så godt jeg kan med tanke på situasjonen jeg befinner meg i akkurat nå. Samtidig som jeg ønsker å holde nivået oppe her på bloggen, er jeg også nødt til å prestere på det jeg gjør akkurat nå. Mange av dere har full forståelse for det, og det setter jeg uendelig stor pris på! ❥ Tusen takk til de av dere det gjelder. Jeg lover at bloggingen vil bli like bra som alltid om en liten stund, men enn så lenge håper jeg at dere er glad for det jeg får til å poste av innhold i mellomtiden. Noen ganger blir det veldig lite med tid som jeg får brukt til å blogge, og den tiden er dyrebar for meg. Så lenge jeg i hvert fall klarer å poste noe hver eneste dag, er jeg forsåvidt fornøyd. Det viktigste for meg er dere, det håper jeg dere vet by now. 

Tusen takk for at dere holder ut med meg i denne perioden. Jeg er fullstendig klar over at det er litt mindre trøkk og gjerne litt kjedeligere å klikke seg inn her om dagen, men jeg har skrevet noen veldig interessante innlegg som jeg skal poste de neste dagene. Jeg får så dårlig samvittighet når dere påpeker hvor kjedelige innleggene er, så derfor har jeg tatt et skikkelig skippertak nå og gjort klart noen super gøye og interessante innlegg til verdens fineste lesere.

SVAR PÅ PARADISE HOTEL-SPØRSMÅL

annonse ⎮ lenkene er annonselenker

Jeg får konstant spørsmål angående Paradise Hotel, og da spesielt om innspillingen. Som dere kanskje forstår, har jeg taushetsplikt og kan dermed ikke svare dere på det dere lurer på. Hadde jeg kunnet, hadde jeg så klart gjort det. Det lover jeg! Enn så lenge må alt holdes hemmelig. Jeg vet at det er kjedelig, men dere får jo heldigvis vite alt etterhvert. Likevel vil jeg svare på noen spørsmål om PH som dere har lurt på, og som jeg faktisk kan svare på. 

Er du i Mexico nå?

- Det har jeg ikke lov til å si. Men om dere følger med på mine sosiale medier som ikke blir oppdatert som vanlig, skjønner dere kanskje hvor jeg er likevel. Hehe!

Hvor mye vinner man om man vinner PH?

- I år ligger premiepotten på hele 500 000 kroner. En halv million! Vanligvis er det kun 300 000, men i og med at det er jubileumssesong har premien økt. SPENNENDE!

Hvor spilles det inn?

- Innspillingen pågår i Mexico, Puerto Vallarta. Et helt fantastisk nydelig sted som jeg sent vil glemme. Heldige meg har fått reist dit hele to ganger. Det hadde jeg ikke trodd da jeg deltok for første gang i 2015. Livet er uforutsigbart. Man vet aldri hvilke muligheter man får.

Hvor mye pakket du med deg til Mexico?

- Jeg har med meg tre kofferter. OK, vil dere vite hvor mange kilo jeg pakket med meg? 70... 70 fuckings kilo. To tusen kroner i overvekt, det. Snakk om å være elendig når det gjelder pakking, men jeg må ha med meg masse fint tøy og fine sko når jeg skal være borte i to måneder, og dessuten spille inn en reality-serie. 

Er det gratis å delta på PH?

- Oh yes, it is.

Får du betalt for å delta i år?

- Jepp, det gjør jeg.

TOPP HER ⎮ ADIDAS BUKSER HER

Meldte du deg på selv i år?

- Nei, absolutt ikke. Jeg ble ringt av produksjonen og ble spurt om jeg hadde hatt lyst til å delta i en så kalt legende-sesong. Jeg var veldig usikker i starten, men etterhvert ble jeg mer og mer giret. Så lenge jeg fikk blogge mens jeg var der, var jeg egentlig klar for å dra. Heldigvis gikk det bra, og TV3 forstår hvor viktig bloggen er for meg. De vil så klart ikke at jeg skal sette bloggen på vent når jeg er å gjør "jobb" for dem, så de har full forståelse for at jeg må blogge under innspillingsperioden. Vanligvis er jo ikke det lov, for man blir jo fratatt telefoner og pcer før man sjekker inn, nettopp fordi at man ikke skal ha tilgang til sosiale medier og alt annet av kontakt med omverdenen mens man spiller inn. Med meg gjør de et unntak, noe jeg er ekstremt takknemlig for.

Sjekker alle legendene inn?

- Det kan jeg dessverre ikke svare på.

Hvem av legendene vant avstemningen som pågikk i desember?

- Det må dere nesten vente med å se. Dere får vite det ganske kjapt når alt er i gang! 

Når er premieren?

- Det bruker vanligvis å være i starten eller i midten av mars hvert eneste år, så jeg antar at det samme gjelder for sesongen i år. Det er ikke lenge til, dere! Jeg er så spent på å få la dere ta en del av dette eventyret. It's cray cray.

Kan du beskrive årets sesong med tre ord?

- Jeg kan ikke beskrive den med de ordene jeg egentlig vil si, men jeg kan si hva forventningene mine var før jeg reiste til Mexico. I og med at det er sesong 10 og en legendesesong, forventer jeg at det er mye spill og taktikk, sterke personligheter og masse drama. 

Får du lov til å sjekke Instagram og Snapchat mens du er i Mexico?

- Nei. Bestevenninnen min deler innleggene mine på snap, facebook og Insta, mens jeg selv styrer bloggen. Bloggen er det eneste jeg har tilgang til under innspillingen. Det er jeg som svarer i kommentarfeltet, og det samme gjelder innleggene mine. Jeg skriver de selv, til tross for at mange mener at det ikke er meg. Jeg kan bekrefte for hundrede gang at det er jeg, Isabel Raad, som har skrevet alt av innlegg som har blitt postet her inne. 

_______

Håper dette innlegget ga dere litt mer svar. Jeg skjønner at dere er nysgjerrige, men jeg håper at dere forstår at jeg ikke har lov til å fortelle noe mer foreløpig. Klem!