hits

mars 2014

SVAR PÅ SPM. RUNDEN

Hvor kjøpte du sminkekosten din fra NARS?

Den kjøpte jeg på eBay til en litt dyrere krone... Men verdt det, det var den!

Hvordan får du håret ditt til å være så friskt og fint? :) Og hvordan får du det så laaangt? *misunnelig*

Jeg bryr meg veldig om kvaliteten på produktene jeg putter i håret mitt. Bruker frisør shampoo og balsam, i tillegg kurer jeg det 1-2 ganger i uken.  Tenkte at jeg kunne lage et egen innlegg om hårpleie og tips til å få det til å gro.

Hvor er du fra? Du er pen! :)

Tusen takk! Jeg er halvt araber og perser. Er født og oppvokst i Norge, da.kjenner du meg igjen ?

Yes! Koselig :-)

Hvor høy er du?

Hehe, det måtte jo komme... 160 lange cm.

Hva er ditt mål her i livet?

Flytte til L.A

Hvilken religion praktiserer du med tanke på at du er fra midtøsten?

Jeg praktiserer kristendom. Kan ikke akkurat si at jeg er spessielt kristen, men jeg tror på Gud og går i kirken på julaften.

Har du kontakt med familien din?

Fosterfamilien min har jeg ikke noe spesielt kontakt med uten om han minste i huset, ellers har jeg kontakt med min biologiske familie. Vanskelig å vite hvilken av de du refererte til.

Går du på skole? :)

Jeg går ikke på skole per dags dato, nei. Starter å studere til høsten da! Gleder meg skikkelig faktisk.

Hvor får du alle pengene dine fra? #jelly

Hehe. Jeg jobber! Har friår og dermed blir det endel jobbing som resulterer i litt shopping.

Hvor lenge har du og kjæresten din vært sammen? :)

2 år :-)Har du opplevd at brystene blir mindre, ettersom du trener en del? Eller er det en myte?

Haha, morsomt spørsmål! Det er faktisk sant. Var verre før, ettersom jeg overdreiv treningen veldig. 

Går du på skole? Eller hvilken skole ønsker du å negynne på?

Nei. Satser på at jeg kommer inn på Diakonhjemmet i Sandnes.

Hvor har du kjøpt moschino belte?

På net-a-porter.com. Link her

Bor du alene?

Jeg har bodd alene i ca 2,5 år. Nå bor jeg sammen med bestevennina mi, Michelle, som flyttet inn til meg i desember. Super gøy!hvor kjøpte du sminke kosten fra NARS og bronzeren ? :)

Kosten har jeg svart på lenger oppe. Bronzeren kjøpte jeg da jeg var i London.

MOSCHINO

sko nastygal, shorts levis, belte moschino, solbriller dior

God morgen! Gårskvelden var utrolig gøy, men formen i dag derimot..... Wops. Er hvertfall ikke tvil om at dette skal bli tidenes slappeste søndag!

Ha en fin dag <3 xx

skogstur

God morgen! I går var jeg og Johannes på skogstur. Det var jo superfint vær, og det måtte absolutt utnyttes. Var deilig å slippe å hive på seg en stor dunjakke. En fin forsmak på sommeren! Her tar vi ting litt på forskudd altså, haha. 

Dette innlegget er forhåndsskrevet, og nå befinner jeg meg nok på jobb. Etterpå er det rett hjem å fikse seg til kveldens festligheter. Blir nok en gøy kveld med noe godt i glasset. 

Ha en fin lørdag! xx

mine seneste innkjøp, del 4

Dior rens, brushcleaner og blush i 001 - rosy glow.

Shiseido translucent pudder, Opi neglelakk og Untold parfyme.Lancome sololje og solkrem i form av en BB-cream til ansikt.

Lancome BB-cream

Mac blush, leppestift i "myth", pigmenter og fix + spray.Se så fine!YSL leppestift. Denne er suuuper fin, kan vise den på i en senere anledning. Døds fresh til vår og sommer :-)

Chloé clutch.

ALL RED ERRRRTHANG


skjorte HM, bukse Gina tricot, sko nelly, solbriller Hugo Boss Orange

Heihei! Håper forrige innlegg falt i smak. Jeg elsker sminke-innlegg selv, så da tenkte jeg at det kanskje er interessant for dere også? Har en siste del igjen, nemlig lepper. Er det interesse for det? Uansett, i dag har jeg faktisk fri! Jeg spratt opp tidligere, og fikk overaskelses besøk av Johannes. Hihi, superkoselig! Etterpå var det bare til å smette på meg dagens antrekk for å gå ut å knipse bilder.  Planen for resten av dagen er ikke så spennende. Jeg skal blant annet rydde leiligheten, vaske klær og trene. Juhu! Etterpå skal jeg sette meg godt til rette under dyna, lade batteriene og se på serier. Perfekte avslutningen på en dag spør du meg. 

Ikke glem spørsmålsrunden her!

MAKE-UP ROUTINE: øyne

Bruker selvsagt ikke alle disse produktene på en gang, men det er de jeg pleier å variere mellom.

- Urban Decay, naked 2 palette: denne bruker jeg daglig til øyenskyggen. Som dere ser på den tredje skyggen så er den flittig brukt, hehe. 

- Urban Decay, naked basics palette: den tredje å fjerde skyggen i dette palettet er perfekt til å bruke i creasen. 

- MAC, painterly paint pot: kjempe fin øyenskygge base. Kan også brukes alene for å få litt farge og shimmer på øyenlokket.

F.h

- MAC 248 kost: plukker skyggen effektivt opp å gjør jobben med å påføre en skygge over hele lokket enkel og kjapp.

- MAC 222: perfekte blending kosten. Det er sååå viktig å huske å blende skyggene, jenter!

- MAC (vet ikke hvilket nr denne har, men den var med i en kolleksjon): denne bruker jeg til å sote den ytre v-en og å "cutte" creasen med. Utrolig handy børste.

- Urban Decay eyeshadow primer potion: god øyenskygge primer som gjør at skyggene sitter hele dagen og at skyggene blir mer pigmenterte når de påføres. Denne kunne jeg ikke levd uten, seriøst.

- Clarins eyebrow pencil, farge light brown: denne bruker jeg til å fylle brynene med når jeg har dårlig tid. Ellers bruker jeg brynspudder, noe som jeg egentlig liker mye bedre. Desverre krever det litt mer konsentrasjon og tid.

- YSL waterproof liner: perfekte lineren som ikke smitter av. Bruker som regel denne i våtkanten oppe for å få vippene til å se fyldigere ut. Genialt triks, og det utgjør faktisk ganske mye!

- Liquid eyeliner: denne husker jeg faktisk ikke hvor er fra, men den er hvertfall utrolig god.

- Diorshow maximizer: et vippeserum/primer som påføres før maskaraen. Denne gjør at vippene blir mye mer fyldige og en del lengre. Elsker denne!

- Diorshow black out mascara: denne er super på volum. Dersom jeg vil ha en intens øyenlook avslutter jeg alltid med denne for det lille ekstra. 

- Dior new look mascara: gir mye lenge, separerer fint og klumper seg ikke. Denne er fin for en naturlig resultat.

- Chanel le volume: denne må være min favoritt ut i fra alle mascaraene jeg har. Den er så sinnsykt god og gjør alt jeg vil at en mascara skal gjøre. Er du på jakt etter en ny - kjøp denne!

SPØRSMÅLSRUNDE

God kveld! Med tanke på at jeg har fått en del fårespørsler om en eventuell spørsmålsrunde, så tenkte jeg å kjøre i gang en. Da kan dere kanskje få muligheten til å bli litt bedre kjent med meg, og evt få svar på ting dere lurer på. Kjør på!

SPRING FEELING

Hei! Herlighet for et nydelig vær. Jeg, roomien og Birgitte har vært ute og utnyttet det til det fulleste. Var godt å få litt sol i ansiktet igjen. Fikk nesten litt flashback fra sommeren. Det er jammen ikke lenge til sommeren er her for fult, og da er det på tide med noen nye bikinier. Jeg la ut et innlegg av mine nyeste bikinier fra VS for ei stund siden. Innlegget kan du se her. Den jeg har på meg på bildet over er min desidert favoritt. Både fargen og passformen er perfekt. 

Er dere klar for sommer? xx

VÅR ANTREKK

Endelig tittet vår været frem! Det var jammen på tide... Fikk tatt i bruk den nye pastell-rosa buksen fra Gina Tricot. Var ikkje den skjønn? Den kommer til å bli flittig brukt fremover tenker jeg. Idag har jeg fri fra jobb, og det er deilig i dette finværet. Senere skal jeg ut å spise med et par veninner - viktig å kose seg litt i ukedagene også. 

Har dere også fint vær? xx

MAKE-UP ROUTINE: ansikt

base:

- Dior forever foundation

- Dior forever compact powder

- Mac pro longwear concealer

Påfører med koster fra Dior.Oppe f.v:

- Mac mineralize skinfinish blush

- Dior blush i farge 001

- Nars laguna bronzer

- Mac prep and prime booster - highlighting pen

- Nars albatross highlighter

Påfører blush med blushkost fra Mac og konturer ansiktet med Nars børsten som jeg endelig fikk fatt i. Desidert beste kjøpet jeg har gjort!

Ved spesielle anledninger liker jeg å avslutte med et translucent pudder fra Shiseido for å sette all sminken, og til slutt - spraye over med Mac sin Fix + for at sminken skal smelte fint inn i huden.

Bruker dere noen av de samme produktene? xx

PRODUKTIV MANDAGHeihei! Denne dagen har virkelig flydd av gårde. Hvor ble alle timene av?! Jeg dro på jobb klokken 16, og før jeg visste ordet av det var det stengetid. Puh... Litt deilig også da. Ellers har jeg hatt en liten treningsøkt hjemme i stuen. Denne uka blir skikkelig avslappende tenker jeg, for jeg skal nemlig bare jobbe på onsdag og lørdag. Resten av uka har jeg fri, så jeg lurer litt på hva jeg skal gjøre med all den fritiden. Masse selvpleie skal det i hvert fall bli! 

Har dere hatt en fin start på uka? God natt, xx

Anbefaling; CHANEL

Siden det er søndag, min favorittdag når det gjelder å skjemme meg selv litt ut, tenkte jeg at det kunne vært gøy å vist dere noen av mine "must haves" til et aldri så lite hjemmespa. Chanel er uten tvil mitt favorittmerke innen hudpleie. Dette fordi at både konsistensen, lukten og resultatet produktene gir er 10/10. Akkurat disse tre produktene er fine å bruke på en "pamper day".

Øverste bildet: Hydramax + active maske. Dette er ei fuktmaske som er genial på denne tiden av året, hvor det er skikkelig kaldt i luften. Huden har en tendens til å bli tørrere, og nettop derfor er denne maska helt fantastisk. Det er nemlig ei fuktmaske! Den påfører du og lar sitte på i ca. 10 min. Da vil mye av produktet allerede ha trukket inn i huden, og det overflødige tørkes bare av med en bomullspad. Huden min elsker denne, og "drikker" opp all fuktigheten. Er du spessielt tørr i panna, vil produktet trekkes ekstra godt inn i akkurat det området.

Midterste bildet: Gommage microperle eclat. Dette er en skrubb som er fin å bruke 2-3 ganger i uken. Det er fine, små korn i denne som gjør skrubben skånsom å bruke på huden. Noen ansiktsskrubber som jeg har prøvd tidligere har inneholdt skikkelig grove korn som har ført til at huden min har blitt helt rød og irritert, og det er ikke good. Denne derimot - deilig å massere inn i huden og den skrubber bort alle døde hudceller uten å irritere huden.

Nederste bildet: Masque destressant purete. Dette er også en ansiktsmaske. Denne bruker jeg som regel 2 ganger i uka. Den er god på å rense skikkelig ned i porene å få bort alt av avfallsstoffer og urenheter som har samlet seg opp i løpet av dagene. Resultatet er en ren, glatt og fin hud.

Jeg kan med hånden på hjertet anbefale alle disse tre produktene på det sterkeste, og de er i min faste rutine. Tror nok ikke disse kommer til å bli byttet ut med det første, nei!

mine seneste innkjøp, del 2

Gina tricotGina tricot


ebay

Gina tricot

bikbok

Gina tricot

ebay

 

Herlighet så kjedelig det er å ta bilde av hver enkelt ting... Det har min morgen gått til, altså! Haha. I neste innlegg blir det dagens antrekk tenker jeg, og senere kommer innkjøp i form av sko og sminke. Stay tuned! Det var foresten etterspørsel om jeg kunne skrive hvor de forskjellige tingene var kjøpt, og det fikser jeg selvsagt. Vet ikke hvordan jeg kunne glemme det i forrige innlegg. Vims, ja.

Nå skal jeg hive i meg litt mat og fikse meg før jeg løper av gårde på jobb ett par timer. Blir skikkelig digg med helg!

Ha en fin fredag. xx

mine seneste innkjøp, del 1

Jeg er veldig glad i shoppe, noe som de fleste vet. Hehe! Jeg tenkte at jeg kunne vise dere mine seneste innkjøp, hvis det er noe dere synes er gøy? :-) Jeg liker  i hvert fall veldig godt å se hva andre shopper. Jeg tok for meg litt av klærne i første omgang, og kommer til å ta sko, sminke og resten av klærne i senere innlegg. 

Nå har jeg nettop vært å trent med ei vennine, og nå mekker vi nachos og ser på ph. Deilig avkobling :-)

Skrives! xx

fridag

                      

God "morgen", dere! Stod opp i det seneste laget i dag, men så er jo dette en fridag også da... Det hører med :-) Planene for dagen er fortsatt litt usikre, men jeg satser  i hvert fall på en treningsøkt. Rydde leiligheten må jeg også få gjort. Har noen av dere flyttet ut? I så fall vet dere hvor mye som må gjøres - og det er jammen ikke like kult alltid. Deilig når det er gjort da!

Hva er deres planer for dagen? :-) xx

SAMSUNG NX2000

Iiih, se så søtt det er! Endelig ankom det. Kan vel i grunn ikke klage når det kun tok to dager før det kom. Jeg er i allefall super fornøyd, og det er ikke vanskelig å gjette hva dagen min kommer til å gå ut på!

 Har dere sett et søtere kamera? Det har i hvert fall ikke jeg. Hihi!

SUNN & SPREK START

Hei! Da har jeg fått i meg frokost, og nå skal jeg komme meg på trening. Deilig å få det unnagjort tidlig på dagen slik at jeg har kvelden til fri disp. Ellers er det jobb som står på agendaen senere i dag, og det gleder jeg meg til. Er digg når en trives med det en driver med - og det gjør jammen jeg! 

Skrives senere. xx

Dagens fangst

                                       

God kveld! Dagen i dag har virkelig gått i ett. Fikk blant annet bestilt meg et nytt kamera - nemlig Samsung NX2000! Tok turen til Expert i første omgang, men de hadde det desverre ikke på lager... Dessuten fikk jeg det i rosa på nett. Lykke! Gleder meg virkelig til å få det, slik at kvaliteten på bildene blir litt bedre... iPhone bilder funker ikke for alltid, hehe. Nå er i hvert fall denne frøkna fornøyd!

Håper dere har hatt en fin start på uken! xx

DANCE MOMS & OREO

Her har dere min dag sålangt i bilder. Interessant, hæ? Hoho... Har dere sett på serien "Dance Moms" noen gang? Hvis ikke - gjør det! Det er hysterisk morsomt. Det er nemlig det som har underholdt meg denne søndagen, og jeg har planer om å glo på det resten av kvelden også. Jepp - så godt liker jeg dramaet i den serien, hehe.

Foresten; Nastygal kjører på med salg nå, og du kan røske til deg mangen fine kupp som er satt ned med helt opp til 80%. Kom til salget her. Happy shopping! xx

SØNDAG


God morgen! Ville bare titte innom å ønske dere en fin søndag :-) Daffing er det eneste som står på min agenda i dag. Her snakker vi serier og snacks dagen lang. Jeg er skikkelig fan av søndager faktisk, noe de fleste ikke er... Synes det er deilig med en dag som så og si er "ment" for å slappe av, og hente seg inn igjen etter helgens happenings. Er jeg alene? 

Slenger med et bilde som ble tatt for noen dager siden. Jeg ser ikke akkurat slik ut på søndager, hehe! Sminke og hårspray blir lagt på hylla på dager som dette for denne frøkna, altså. 

Ha en fin dag! xx

DET ER LØRDAGEN SIN, DET

Vel, bildet sier sitt. Denne lørdagskvelden tilbringes hjemme, hvor jeg har hatt en skikkelig meg-dag. Senere ska jeg kjøre i gang et aldri så lite "spa".  Skrubb, ansiktsmaske og gode fuktighetsgivende produkter. Skikkelig deilig!

Har du litt mer spennende planer for kvelden? Hehe. Skrives imorgen! xx