hits

mars 2015

Helgens festligheter

Hei!! 

For en helg! Jeg er helt slått ut, haha. Det har vært fult kjør fra torsdag og frem til igår. Jeg og Birgitte kjørte som jeg tidligere nevnte ned med flyttelasset mitt til Oslo på torsdag. Vi kom ikke frem før klokken var 04 på natta. Bilturen på 8 timer gikk faktisk overraskende fort! Vi koste oss med digg snacks, dj-izza i forsetet og praten gikk i ett. Da vi omsider kom frem dro vi rett til mamma hvor hun hadde gjor klar senger til oss. Så deilig! 

FREDAG

jeg, Emilie og Birgitte dro ut. Det ble en rimelig bratt kveld for min del, da alkohol inntaket ikke akkurat var lavt... Kremt. Vi hadde det utrolig gøy da, og det ble en vellykket kveld! Ikke sååå gøy å våkne opp dagen etter, med en hodepine fra en annen verden. LØRDAG

Dagen ble brukt til lunsjing og shopping i byen. På kvelden var det duket til vorspiel og bytur i Drammen hos Martine. Vi var en hel gjeng på vorset, og alle var så hyggelige! Utrolig koselig. Alle starter-jentene var der; meg, Emilie, Martine og Tina. Den eneste som manglet var Sara. Det tar vi igjen i Kristiansand i morgen baby! Kvelden endte med et aldri så lite nachpiel! Alt i alt har denne helga levert som fy - jeg har stortkost meg med jentene mine. 

SØNDAG

Vi våknet noe reduserte i formen. Etterhvert kjørte vi innover til Oslo. Jeg og Martine endte opp på Jacob All og spiste lunsj. Så koselig ♥ Resten av kvelden tilbringte jeg hos mamma. Endelig litt tid for familiekos, det har det nemlig vært lite tid til den siste tiden. 

I dag har jeg en fin dag foran meg! Jeg drar ned til byen og møter Emilie for litt venninetid. Ellers har jeg vippe-time hvor jeg skal fylle på. Jeg har mistet en del vipper, så jeg gleder meg masse til å få et fint resultat igjen! Kvelden skal tilbringes med Emilie hvor vi skal se kveldens episode sammen. 

Håper dere får en fin dag babes, så skrives vi plutselig igjen! xx 

Utvask og blabla

 

God formiddag babes!

I dag startet morgenen min med at 5 kids stod og banket på døren min. Hehe, koselig da! Hyggelig å hilse på dere! Igår flysde jeg hjem til Stvg for å vaske ned leiligheten. I dag kjører vi nemlig til Oslo med flyttelasset mitt. En aldri så "liten" roadtrip med bestie! Det blir koselig, selvom 8 timer i bil er i det lengste laget. Med litt snacks, Red Bull og god musikk tror jeg nok at vi skal få det riktig så fint :-) Birgitte blir hos meg i helgen, og det blir så gøy at hun endelig får hilse på pærra-jentene mine! Vi skal ut i Drammen på lørdag og Oslo på fredag! Det kommer til å bli tilstander assa! Det eneste som mangler er Michelle, men hun tar turen ned i nærmeste framtid. Åh, kommer til å savne jentene mine hjemme sååå masse!! Dere har bare med å komme til Oslo minst annen hver helg. :-)

Nå må jeg nesten runde av her og hive meg i vaskinga igjen. Jeg mangler kun soverommet og stua, wuhu! Vasking må jo bare være det kjedeligste i verden...

Lørdagens festligheter

Hei babes! Har dere hatt en fin helg? Det håper jeg. :-) Da jeg ankom Oslo dro jeg rett til mamma og la fra meg koffertene, før jeg og Pierre dro til Emilie på vors. Vi dro ut, og etterhvert endte vi opp på Mc Donalds for nattmat. #Classy! Haha. Dagen etter våknet vi slappe i formen, så vi lå strak ut på sofaen og så på episodene fra uka. En rimelig slakk, mens deilig søndag!

Hva har dere gjort denne helgen? Xx

OSLO time

Hellu babes!

Nå sitter jeg på flyplassen og venter på boarding. Jeg nyter en kakao på en kafè her imens, mmm. Kveldens plan: festing! Gleder meg sånn til å se alle sammen igjen ??

Pssst! Ikke glem å stille spørsmål til spørsmålsrunden. Skrives fra Oslo, dere! Xx

THROWBACK

Åh, som jeg savner sommer, sol og varme. Får så god følelse i magen når jeg blar gjennom arkivet og ser på bilder fra varme, solfylte dager. Nå er det jammen ikke lenge til temperaturen stiger og sommerklærne kan graves frem! Kan ikke vente. Det er ikke akkurat lenge siden pærra-gjengen steikte i sola og nøt livet, men det holdt visst ikke. Haha! Vi drar til Rhodos allerede i Mai, så det er ikke lenge til kroppen skal få bli bruuun igjen!

Gleder du deg til sommeren? ♥


YUMMI

God morgen peeps!  Så ikke dette deilig ut? Mmm, deilig start på dagen. Gårsdagen var skikkelig koselig! Jeg dro ut og spiste sammen med to gode venniner og catchet up. Resten av kvelden ble brukt til å rydde og pakke ned resten av leiligheten. Fy søren så kjedelig, men det må til! Nå mangler jeg så og si bare nedvask, så er jeg ready to go. Tenk at neste torsdag er jeg Osloborger! Wooho! Det blir så bra å bo nærme flere av gjengen. Spesielt Martine og Emilie. Det blir bra, det! Blir veldig trist å forlate jentene mine her hjemme, men jeg skal sørge for at vi ses ofte. Jeg skal tvinge de til å komme til meg heeele tiden! :-)))) Jeg er litt stresset akkurat nå, for jeg må faktisk bli ferdig med hele leiligheten i løpet av fredagen. Jeg drar til Oslo på lørdag, og kommer hjem på onsdagen. Dagen etter, på torsdagen, reiser vi nedover med flyttelasset mitt. Gleder meg!

Nå stikker jeg på jobb! Jeg har to dager igjen, i dag og i morgen. Blir deilig å bare kunne nyte livet fremover og ikke være avhengig av forpliktelser. Det blir en del farting de neste månedene, og i Mai reiser jeg bort i et par mnder. Iiih, kjenner at det kribler i magen av tanken på alt det spennende jeg har i vente.

♥ Håper dere får en fin fredag! God helg babes. xx

Isdronningene vs wild and crazyDenne uken har vært full av drama inne på hotellet. Martine, Sara og jeg har fått veldig mye piss de siste dagene - noe som er både fortjent og ufjortjent. Det jeg synes at dere seere burde ha litt klarer i tankene er at dette er TV. Et helt døgn, 24 timer, skal klippes ned til 40, små minutter. Da er det klart at det er utrolig mye som ikke kommer med på tv-skjermen. Denne uken føler jeg at ting har blitt vist fra en side bare. Det har blitt klippet slik at vi ser ut som de bitchene som hater både Emilie og Elin. Dette stemmer overhodet ikke. Da Elin sjekket inn tok vi henne godt i mot. Vi badet, solte oss og koste oss alle sammen før festen. På dagen var det faktisk Tina som var mest med med Elin. Vi var grusomt stygge i munnen og slang med leppa når kvelden kom, men det hadde sine grunner. Noe som ikke vises. Jeg prøver ikke på noen som helst måte å si at måten vi oppførte oss på er greit, for det er det ikke! Det som er litt kjedelig for vår del er at vi skal bli fremstilt så dårlig når vi åpenbart hadde en bedre grunn enn at Elin var kjempe pen og at guttene likte henne. Det var slenging med leppa fra begges side, også fra Emilie og Elin. Elin ville blant annet kjøre ut Tina fordi at hun ikke var så gira på å ta del i sex-pratet. Det var egentlig det som fikk oss til å ta avstand, fordi at vi rett og slett følte at vi ikke var "kule" nok dersom vi ikke ble med på alt som skjedde nede i loungen. Det som er driten for oss er at alt fra deres side er unnlatt. Da ser alt veldig mye verre ut for oss, haha. Alle jentene er ganske enige i at klippingen denne uken har vært ganske merkelig og ensidig. Det er ikke slik jeg husker den uken, for å si det sånn. Det å se seg selv på tv hvor jeg snakker stygt og nedlatende om andre mennesker er skikkelig skammelig. Jeg skjemmes. Det er absolutt ikke greit å snakke slik som jeg gjorde, og det beklagte både jeg og de andre jentene oss for i episoden. Vi innså at ting kanskje ble blåst veldig opp, - for ja, vi er faktisk forskjellige. Det er helt OK å være vill og crazy, og det er like greit og være "nonne". Paradise Hotel er et spill. Hvordan en velger å oppføre seg er helt opp til hver enkelt, og det gikk mer og mer opp for oss i løpet av uken. Noen synes nok at jeg og Martine er dødskjedelig og pripne, mens andre mener det stikk motsatte. 

Ellers har vi fått en del pepper for hvordan vi reagerer under Pandoras, når Emilie velger å låse Elin og Harald. Grunnen for at vi reagerer som vi gjør er at hun i første omgang valgte å låse meg og Pierre. Da skjønte vi ikke noen ting, og derfor spurte vi rett ut hvorfor hun valgte å låse meg dersom hun egentlig ville redde sin gode venninne? Med andre ord var det vi som "fikk" Emilie til å låse Elin og Harald i steden for meg og Pierre. Vi er faktisk ganske reflekterte og litt mer koselige enn det som vises på tv, haha. 

Det jeg vil frem til med dette innlegget er at dere må skjønne at dette er et reality-program. Det klippes og limes akkurat slik som produksjonen vil. Det er helt OK, vi visste på forhånd hva vi gikk til. Jeg synes at det er på sin plass at jeg kommer med en liten tilbakemelding på denne uken i og med at det var en del kaos... Vi som var på hotellet vet alt som skjedde i løpet av hver dag der inne, og vi vet hvordan ting faktisk var. Det er egentlig det viktigste, men det er jo selvsagt kjedelig at folk skal synse, mene og komme med usaklige tilbakemeldinger om noe som de egentlig ikke vet så mye om. 

Her er en kommentar Martine skrev: Jeg skjønner at du reagerer på måten dette er fremstilt på. Men nå skal det sies at det lages tv her, og 24 timer er kuttet ned til 40 min! Det er to sider av denne saken, men den andre siden av saken er selvfølgelig ikke tatt med. Hvis du ser helheten i dette, og faktisk hadde visst hva som ble sagt og gjort av de andre to også, så hadde du kanskje forstått! Paradise hotel er en produksjon som er store motstandere av mobbing, nå skal det sies at i dette tilfelle var det ikke mobbing. Hvis du hadde fått meg deg alt som skjedde, før de klipte og limte dette sammen! - de prøver tross alt å lage tv. Jeg vet jeg var drøy, og det er absolutt ikke akseptabel oppførsel fra min side, og jeg beklager og skammer meg over dette. Men..... Hadde du visst alt som skjedde der inne, hadde du skjønt hvorfor! Takk for meg.

Martine er en fantastisk flott og fantastisk jente. Hun har et hjerte av gull, og bryr seg veldig om andre. Det er veldig synd hvordan disse episodene har fremstilt henne. Det stemmer overhodet ikke, - det kan alle som har vært på hotellet skrive under på. Det er jeg helt sikker på. Hun er veldig godt likt blandt gruppen, og det hadde hun ikke vært dersom hun var slik som hun fremstilles. Jeg og Martine kom utrolig godt overens, både på hotellet og nå, på utsiden. Jeg er så glad i den jenta! Jeg anser henne som en av mine beste venner, derfor blir jeg veldig lei meg når jeg ser hvor mye dritt som blir slengt. Jenta mi  Det viktigste er at vi selv vet hvordan vi er som personer, og det er absolutt ikke slik som dere ser oss på skjermen.

Jeg lover at dette ikke er noe mobbe-sesong. Det er ingen som synes at det er greit å hverken fryse ut, ekskludere eller være stygg mot andre. Det blir veldig god stemning på hotellet - det lover jeg! Emilie og Elin er noen fantastiske jenter som jeg har kost meg masse med, så det var absolutt ikke bare kjipe stunder mellom oss. Jeg er super glad i dere alle sammen, girls! Dramaet forble igjen på hotellet, og vi er alle sammen gode venner på utsiden.  

Følg med! ♥ xx en 10kg lettere Isabel

Livet etter Paradise Hotel

Hei!

Jeg vet at det er mange som sitter med spørsmål angående oppholdet i Mexico. I dette innlegget tenkte jeg å fortelle litt om hvordan det er å faktisk komme hjem igjen etter et så fantastisk eventyr. 

Vi som fikk bli med på årets Paradise Hotel sesong er utrolig heldige. Bare det å bli plukket ut blant mange tusen er en ære i seg selv. Hele opplegget har vært en helt fantastisk opplevelse som jeg ikke ville byttet ut mot noe som helst. Om det hadde vært mulig, så hadde jeg gjort det hele om igjen og om igjen! bra har det faktisk vært. Vi levde som konger og dronninger, hvor alt ble servert på et gullfat. Maten var digg, vi bodde på et fantastisk fint luksushotell, festet, koste oss i hverandres selskap og nøt livet. Ah, som jeg savner det! Jeg sitter igjen med venner for livet som jeg aldri hadde møtt hvis det ikke hadde vært for deltakelsen. Jeg er så glad i menneskene jeg har tilbringt masse tid med inne på hotellet.  Man blir kjent på en helt annerledes måte, og knytter tette bånd utrolig fort. Det er kanskje vanskelig for dere seere å forstå akkurat det - og det skjønner jeg utrolig godt. Man kan ikke sette seg inn i den situasjonen med mindre du har vært med på det samme. Før vi sjekket inn husker jeg at jeg sa at jeg aldri skulle gråte på TV, og at jeg ikke skjønte hvordan folk kunne bli sååå gode venner på en uke liksom... NÅ skjønner jeg. Jeg skjønner det veldig godt. Man har bare hverandre og er rundt hverandre 24/7 på et lite hotell. Det er klart at man blir fort kjent med hverandre. I tillegg lever vi i en "boble" hvor alt vi tenker på er livet inne på hotellet. I løpet av en dag hadde jeg som regel ingen bekymringer eller tanker som jeg vanligvis har når jeg er hjemme. Man får et helt annet mindset og lever i en annen "verden". Et eksempel på det er at vi ikke hadde tilgang til klokke. Vi visste så og si aldri hva klokken var, og ukene våre bestod av fire dager. Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag - mandag, tirsdag, onsdag, torsdag. Fredag, lørdag og søndag "ekstisterte" ikke. Måltidene var satt til bestemte tider på døgnet, og da fikk vi beskjed om at "nå er det middag". Når vi la oss klappet vi bare i hendene, så ble lyset slukket for oss. 

Den største omvendingen etter jeg kom hjem er vel det at jeg plutselig må passe på å få i meg mat. Vi var jo så vandt med å få servert mat til hvert måltid, og da var det bare til å sette seg ved bordet. Når jeg kom hjem kunne jeg seriøst gå i to døgn uten å "huske" å spise. Det gikk faktisk helt i glemmeboksen. Jeg fikk jo ikke beskjed om at det var mat! Haha. Ellers var det veldig rart å plutselig ha mobil, klokke og helg igjen. Ellers hender det veldig ofte at jeg legger meg ned i sengen og venter på at lyset skal bli slukt. Haha! Nå må jeg faktisk gå bort til lysbryteren og slå av lyset selv. 

Nå skal jeg ikke legge skjul på at det har vært ganske tøft også til tider. Man er i et land på andre siden av jordkloden, helt alene - borte fra både familie og venner. Bare det i seg selv er faktisk ganske hardt. Savnet blir ganske jævlig etterhvert, det kan jeg skrive under på. Vi får ikke ha noe form for kontakt med omverdenen, så det blir en del tanker om hvordan de hjemme har det og hva de driver med. De gangene jeg kjente ekstra på kjipheten med å ikke ha mulighet til å bare kunne ta opp iphonen og ringe til venninene mine, var når det skjedde ting inne på hotellet som jeg så gjerne ville dele med dem. Jeg er den vennina som ringer og maser om alt, så det var ganske dritt! Haha. Det var kanskje det eneste som var kjedelig med hele oppholdet. Jeg kan love dere at det var deilig å komme hjem igjen og klemme mine nærmeste halvt i hjel! Den følelsen kan ikke beskrives. Det skjedde selvsagt kjedelige ting på hotellet også som gikk veldig inn på oss. Alt blir tusen ganger verre, for man lever seg sånn inn i "bobla" og spillet at det blir jo helt kriiiise om noe går i mot deg. Noen ganger er man bekymra for seg selv, men det verste er når man er redd for å miste de som står deg nærest der inne. Det er jo selvsagt ikke slik at en person dør om han/hun blir sendt hjem, men oppholdet blir jo sinnsykt mye kjipere om den du omgås mest med blir sendt ut. Vi var alltid på vakt, både for oss selv og for hverandre! Ellers blir man veldig sliten i huet av all tenkinga og grublinga, for det blir det sykt mye av. Det kan jeg love dere. Som jeg sier i en episode: "dette er faktisk braincamp". Og det er det faen meg og! Haha. Når jeg kom hjem var jeg og alle deltakerne sinnsykt slitne, faktisk. Det skulle man ikke trodd, etter et opphold på et luksushotell. Hehe! Det tar på. 

Håper dere koser dere med episodene så langt! Jeg kan love dere at denne sesongen er helt sykt. Masse drama, sex, intriger, humor og ekstremt morsomme hendelser! Pssst... Husk at det er TV og ting blir klippet til. Ikke alt kommer ut slik som det faktisk var i realiteten, men det er en del av gamet. 

Jeg er utrolig takknemlig for hele opplevelsen. Jeg har hatt the time of my life med mine fantastiske venner! I love you guys 

Etterlengtet

Hei snupper!

Endelig har jeg litt tid til å sette meg ned foran Mac-en. Jeg har full plan hver dag fremover, så derfor blir det litt sjeldnere innlegg akkurat i denne tiden. Jeg vet ikke om jeg har sagt det, men jeg flytter altså til Oslo neste torsdag. Det er bare 9 dager til! Herlighet som tiden flyr... I og med at jeg er satt opp på et par vakter på jobb denne uken så holder jeg til i Stavanger frem til lørdag. Da drar jeg til mine kjære i Oslo, sammen med noen av de andre deltakerne! Det blir så godt å se paradise-jentene mine igjen  Gleder meg skikkelig. Frem til da må jeg få pakket ned hele leiligheten. Det tar sin tid, kan du si! Jeg har heldigvis kommet godt i gang - tre søppelsekker med klær er allerede levert til vedledighet. Sminken er vel det neste som opptar mest plass i cribben min. Det var en del der også som min kjære bestie fikk, og da vet jeg at hun ble en fornøyd frøken! ♥  Haha. 

De siste dagene har jeg brukt på jobbing og kvalitetstid med jentene mine! Både Julie og Michelle hadde nettop bursdag, så vi dro ut å spiste for å feire. Knipset noen bilder fra kvelden. Beklager for dårlig kvalitet, men jeg må kjøpe meg et nytt minnekort til kameraet da jeg har klart å rote bort mitt... Mobilen får duge enn så lenge!

Ellers vil jeg bare si at dere som kommer bort for å hilse på er så søte! Det er veldig koselig å møte dere 

I neste innlegg kommer jeg til å dele litt om opplevelsen på Paradise Hotel og hvordan det var å komme hjem til det "normale livet" igjen. Høres det spennende ut?

LASHES BY KASJA

Sponset innlegg

I forrige uke var jeg hos Kasja og la vippeextentions. Jeg valgte å gå for 3D-vippene, og resultatet ble fint! Jeg er superfornøyd. Nå trenger jeg ikke stresse med noe øye-sminke de neste 6 ukene, før jeg må tilbake for å fylle på igjen. Vippene er lange, fyldige og gjør at man får et våkent og fresht blikk. For meg er det absolutt mascaraen som tar lengst tid om morgenen, i og med at jeg liker at det skal være masse volum og lengde. Da må jeg ta et par lag, og det kan ta tid altså. Sååå deilig å slippe det!

Hun som la vippene på meg heter Jeanette, super flink dame! De er veldig profesjonelle og gir deg et perfekt resultat

Behandlingen tar rundt to timer dersom man skal legge 3D-vipper. Det tar litt lang tid fordi at det rett og slett er mange vipper som skal limes på plass, og da er det viktig at det blir gjort nøye. Da blir resultatet så fint! Det gjør ikke vondt i det hele tatt - jeg sovnet under behandlingen. Det er veldig avslappende, og man merker ingenting til det.        Adresse: Tordenskjoldsgate 7, Oslo       Tlf: 939 22 418

For bestilling kan dere klikke dere inn her.

Hva synes dere?

BILDEDRYSS PREMIEREFEST

Hei godinger!

I løpet av helgen før premierefesten og på selve premieren ble kameraet brukt flittig. Jeg tenkte at det kanskje hadde vært gøy for dere å se litt pics fra helgen vår! Hele gjengen samlet seg på Thon hotell i Oslo på lørdagen, og da bar det rett ut på byen. Vi koste oss så masse! Godgjengen min ♥ Søvn er ikke noe som har blitt prioritert denne helgen, jeg sov nemlig maks tre timer fra lørdag til mandag. Om det var slitsomt? Nei. Om jeg så jævlig ut? Ja. Hehe! Vi hadde det så gøy sammen. Som dere har sett på episodene så er vi en veldig livlig gjeng med masse energi og vi er jo en gjeng med spreke mennesker, så her er det full fest hele tiden. 

Kort oppsummering av helgen: alkohol, alkohol, gjensynsglede, alkohol, premierefest, drama, shopping og alkohol.
♥ ♥ 

PARADISE HOTEL 2015

Heiii!

De fleste har nok fått med seg at jeg har vært med på reality-programmet Paradise Hotel. Det er grunnen for at bloggen ikke har blitt oppdatert på en stund med tanke på at jeg har tilbringt den siste tiden i Mexico på innspilling. Det hele har vært en helt fantastisk opplevelse som jeg aldri kunne tenkt meg å være foruten. Jeg har truffet personer som betyr så sinnsykt mye for meg den dag i dag, og fått blitt kjent med mange hyggelige folk. Jeg kan ikke få sagt det nok; jeg er så evig takknemlig for dette eventyret. Jeg sitter igjen med mange gode følelser og sommerfugler i magen. Hvem skulle trodd at deltakelse på et program skulle vise seg å bli så bra?På mandag var det duket for premierefest hvor alle deltakerne var samlet igjen. Det var veldig gøy å se alle igjen - det ble en veldig vellykket kveld med masse god drikke, presse og ikke minst sesongpremieren. Jeg må ærlig innrømme at vi var litt nervøse og spente på at det hele endelig skulle begynne. Bare det å vite at flere hundre tusen sitter å ser på akkurat oss på skjermen er ganske gøy, men samtidig skremmende. Haha! Dere må bare glede dere til episodene framover. Jeg kan love dere masse action, drama og liv i årets sesong. Stay tuned!

xx Isabel