hits

mars 2016

Læreren slang skjellsord etter oss

Jeg er noe bitter her jeg befinner meg i Spania.

Da vi landet kom jeg inn på dette med det spanske språket, og det at jeg har hatt spansk på VGS. Det kjipe er at jeg ikke kan så mye av språket, selv om jeg burde kunne prate nok så greit på spansk med tanke på at jeg har hatt spansk i 2 år.

Da jeg fortalte det til Pierre, ble jeg mer og mer bitter.

Læreren vi hadde i spanskfaget var noe spesiell, om jeg kan si det sånn. Det er den type lærer du ikkje kan begripe at har bestått lærerutdannelsen, og faktisk blitt godkjent som lærer. Hun var jo flink til å snakke spansk, hun pratet språket flytende. Det var ikke det som var problemet. Problemet var at hun ikke hadde en sjanse til å lære det bort. Hun ble forbannet om vi ikkje skjønte hva hun mente, eller hvis vi ikke kunne svare på spørsmålet hennes. Da steiket og bannet hun. Det høres overdrevent ut, men tro meg - det er ikke det. 

Ved et tilfelle kastet hun ut elever fra klasserommet, og kallet oss horer. Det er helt sjukt! Hvem gjør sånn? Hun hadde et rimelig dårlig rykte på min skole allerede da vi startet i 1. vgs, hun hadde tydeligvis vært på det viset i flere år. Det jeg ikke skjønner i slike situasjoner er hvordan en lærer som driver å holder på slik, ikke får sparken? Man må vel få konsekvenser om man behandler elever uakseptabelt?

Vi sa ifra til rektor ved en anledning, da vi alle hadde fått nok. Hun hadde strøket flere av elevene i klassen i sluttprøven, som skulle være en av de største delene til å gi oss karakter i faget. Dette uten noe form for forklaring, for resultatet på prøvene var ikke på stryk-nivået i det hele tatt. Vi fikk heldigvis en ny lærer som skulle se over prøvene en gang til, og vurdere oss på ny. Da ble det ikke stryk likevel, gitt! 

Jeg kjenner at jeg er så bitter. Bitter fordi at jeg rett og slett skulle ønske at jeg hadde en dyktig lærer som kunne lært meg språket da jeg gikk på skolen. Enkelte er virkelig ikke egnet som lærere. Synd at det går utover lærevillige elever.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frøken bakis

GOOD MORNING! Jeg er litt bakis, det må jeg inrømme... Det ble litt for mange glass på denne frøkna, *kremt*. Vi hygget oss mye i hverandres selskap, og Gud så mye rart vi babler om når vi først er i gang. Haha, jeg ler! Det går i alt fra sex til fordøyelse av mat, liksom. Vi la oss nokså sent, så dere kan tro jeg var trøtt da Pierre vekket meg 08:30. Jeg ville døøø. Men men, hva gjør man vel ikke for mannen sin når han er sulten? Jo, da står man opp og drar seg til frokosten. Jeg angret ikke da jeg så frokostbuffeten - NAM!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå sitter jeg godt plassert i sofaen og er i ferd med å tømme mailboksen før vi skal legge planer for dagen. Vi ligger en time bak her, så dagen er enda ikke heeelt i gang. Litt jobbing først :) 

HER BOR VI!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Utsikten vår! Rett utenfor balkongen. Helt nydelig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Var det ikke fint vel?! Jeg stortrives så langt :-) Veldig hyggelig personal, utsikten er upåklagelig og maten er fantastisk. Jeg ser frem i mot de neste dagene her i paradis. Nå tittet solen akkurat frem, så nå skal jeg nyte litt sol i ansiktet før vi skal hoppe i badet og tilbringe noen avslappende timer i bobler med noe godt i glasset.

Ah, nå har jeg det fint, dere. Jeg håper dere har det samme ♥

Touchdown!

Da var vi endelig på plass! Flyturen gikk fint, og nå er vi klar for vår første middag her i Gran Canaria. Vi bor i en super fin suite (viser dere senere), her tror jeg virkelig vi kommer til å storkose oss den kommende uken! Det er nydelig her. Det eneste minuset er at vi ble velkommet av en mørk himmel. Litt kjipt, men vi krysser fingrene for at været skal være tipp topp de neste dagene, hvertfall!

Nå må jeg løpe, vi dør av sult! Jeg viser dere bilder av suiten senere. Klem fra charter-Bella!

Hei fra Gardermoen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei og god morgen! Er dere spente på hvor vi skal? I så fall finner dere det ut her. Jeg gleeeder meg!

Dette er fryktelig tidlig, dere. Jeg har sovet i to usle timer i natt, så jeg er jo rimelig trøtt. MEN, ingen klaging er tillatt når man skal på ferie! :-) Nå sitter vi på Gardermoen og inntar frokost. Det er straks tid for boarding, men tenkte bare å titte innom kjapt å si hei! 

I mellomtiden deler jeg bilder fra i går kveld da vi var på middag hjemme hos mamma. Alltid like hyggelig å tilbringe tid sammen med fammen ♥ Ingenting slår mammas mat! Beste i verden. Ulempen med det er at man alltid spiser overdevent mye... Matkoma? Yep.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi skrives fra varmen senere. Jeg oppdaterer dere med en gang vi er fremme ♥ Klem!

JEG OVERRASKET PIERRE MED FERIE!Heeeei fra en suuuuper giret og happy Isabel! Gjett hvem som skal på ferie i morgen tidlig? Jepp, that's me :) Tidligere i dag fikk jeg for meg å bestille en ferie, and so I did! Pierre forstod ingenting når vi var på shopping i dag (han trodde det var undertøysshopping til meg selv), og jeg plutselig etterhvert gikk i manneavdelingen og plukket ut sommerlige klær og badeshorts til han. Haha! Shortser og t-shirts er ikke helt hva han ville kjøpe da det er jævlig kaldt ute. Det var ingenting mer med det, før vi kom hjem og jeg la frem koffertene våres midt på stuegulvet. Da jeg begynte å pakke både bikinier og solkrem, satt han som et spørsmålstegn før jeg brast ut "viii skal på ferie i morgen!". Woooho! Jeg gleder meg så uendelig mye til å hoppe i bikinien, nyte sol og varme sammen med min kjære. 

Noen som klarer å gjette hvor vi skal? Vi må være på Gardermoen allerede klokken 07 i morgen tidlig. Det er ikke mange timene til, så her er det bare en ting å gjøre; pakke ferdig kofferten og prøve å få noen timer på øyet. *Hyyyl*, jeg er sååå glad! 

Gleder meg til å ta dere med på nok en reise! Vi skrives fra destinasjonen i morgen tidlig, alle fine ♥ Natta!

Isabel 15 årFJORTISS-BELLA

Tiden flyr... Jeg husker at livet som 15-16 åring var så bekymringsløst og fint. Jeg hadde det som plommen i egget, jeg virkelig elsket livet. Alt var fint. Noen ganger skulle jeg ønske at det gikk an å gå tilbake i tid. Det hadde vært noe... Visst var jeg søt?! :-)

Oppskrift: verdens beste sjokoladeboller

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
DETTE TRENGER DU

10 porsjoner - 30 kuler

100 gram smør ♥ 1 spiseskje vaniljesukker ♥ 1 dl sukker ♥ 2,5 spiseskjeer kakao ♥ 3 dl havregryn ♥ 2,5 spiseskjeer kaffe

OLYMPUS DIGITAL CAMERASLIK GJØR DU

♥ Rør smør, vaniljesukker og sukker til blandingen blir luftig. Bland inn kakao, og rør godt.

♥ Tilsett havregryn og kaffe.

♥ Form små, runde boller av røren og rull dem i kokos.

♥ La bollene avkjøles i kjøleskap minst en halv time før servering.

Nyyyyt! Denne oppskriften er så fantastisk god, dere. Lov meg å test den ut! Dere vil elske den, I promise :-)

Back to reality

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
NU KJØR VI

Yeeey! Endelig er de røde dagene over, og livet er tilbake på rett spor. Denne uken er veldig travel for min del. Jeg har x antall møter, og en hel del jobb som jeg må få unnagjort. På torsdag drar jeg til Kristiansand i forbindelse med jobb, men også for å besøke my main bitch Sara. Nå gjelder det bare å ha tungen rett i munnen, og stå i stormen før jeg kan kooose meg og puste ut i helgen. Dette blir gøy!

Nå skal jeg vekke min mann med en kopp kaffe, og fikse meg. Det er ikke så altfor lenge til vi må komme oss ut døren og starte dagen. Håper dere får en fin dag, om det så er tilbake på jobb eller skole. Beste leserne mine ♥ Klem!

Uken som gikk...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

UKENS CRAVING

Kjøttboller og potetstappe! Jeg vet ikke hva greia er, men jeg virkelig elsker det. Yummi! Jeg er et skikkelig middagsmenneske, jeg spiser det gjerne til både frokost, middag og kveldsmat. Og snacks! Jepp.

UKENS TANKE

Det er en greie som er på hjernen min hele tiden, og det er reising. Det blir det mye av den kommende tiden, og det er jeg suuuper giret på! Ingenting er bedre enn å kaste seg på et fly og oppleve et nytt land.

UKENS OPPTUR

Spa! Pierre og jeg overasket moren hans med spa da hun kom hjem fra jobb. Det var så ufattelig deilig å koble helt av. Det må jeg gjøre mer av, altså. Det er skikkelig undervurdert!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

UKENS NEDTUR

Onsdagskveld. Da var ikke livet på topp, som resulterte i to veldig kjipe dager for meg. Heldigvis ordnet alt seg, og det hele var i grunn bare en stor, dum missforståelse. Slik er det i blandt, det viktigste er jo at alt ble bra i sluttenden :-)

UKENS PERSON

Småsøskna mine stikker av med tronen denne uken! Jeg har hygget meg så mye sammen med de denne uka. Det er få som får meg i så godt humør som de to. Jeg elsker dem så ufattelig høyt, de varmer mitt hjerte!

UKENS LÆTTISOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette ansiktet her, dere. Det har fått meg til å få latteranfall x antall ganger. Han er sååå søt når han gjør denne grimasen og later som om at han er lei seg. Haha, jeg smelter!

UKENS BILDE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjærleik!

Morsom underholdning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole herHelligdager, ass... Det er SÅ kjedelig når hele landet er dødt, spesielt at alle butikker er stengt. Jeg har så lyst til å shoppe, ut og spise og kose meg, meeen nei... Kjedelig! I morgen er det heldigvis back to normal, og daaa skal jeg shoppe :-) 

Jonathan, Pierres bestekompiss, er her og vi venter på at P skal servere oss sjokoladeboller. Jeg har aldri smakt det før, men de to har hypet det som bare det nå, så forventningene mine er skyhøye. It better taste good! Jeg blir underholdt ganske greit her jeg sitter å blir fortalt alle historier fra da de var små og gikk på skolen. Altså, Pierre var en skikkelig drittunge! Haha! Gjett hva han gjorde da? En jente hadde sagt at han  burde klippe seg, og da ble han så sur at han kom bakfra og KLIPPET av en del av håret HENNES. Ha ha ha, er det faen mulig! Jeg knekte meg. For en dust! Jeg får høre litt av hvert av deres syke historier.

Nå er sjokoladebollene straks klar! Hvis dere kjeder dere kan dere lese dette innlegget om hva gutter gjør feil i senga! Noen av  punktene er tatt fra meg, fra mine verste sexhistorier. Wupsi!

YOU ASKED!

Her kommer første delen av svarene på spørsmålsrunden! Andre del kommer på video senere i uken. Det ble veldig mange spørsmål, så jeg måtte dele det opp. I del to to kommer Pierre til å velge ut juicy spørsmål som jeg eeegentlig vil unngå å svare på. Det kan bli spennende! He he. La oss kjøre i gang første del nå! :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

YOU ASKED - I ANSWERED

PERSONLIG

Hva jobber du som? Har du en annen jobb enn bloggen?

- Jeg jobber som blogger. I tillegg til det driver jeg YouTube-kanal sammen med Pierre, og så blir det litt ekstra jobb med ulike TV-program innimellom.

Bor du i Oslo?

- Ja, det gjør jeg! Jeg flyttet hit i April i fjor, så nå har jeg bodd her i snart et år. Jubileum, da vettu!

Føler du deg som en rollemodell for unge jenter?

- Det har jeg skrevet et langt innlegg om her.

Hva skjer mellom deg og Sara? Er dere fortsatt venner?

- Jeg og Sara er fortsatt BFF-s. Jeg elsker den dama, og verdsetter henne ufattelig høyt! Nå er det ikke lenge til vi reiser sammen, og jeg gleder meg masse til å tilbringe varme dager og lange netter med min soulmate.

Har du planer om å få barn i fremtiden?

- Vel.. Ja, men om leeenge. Jeg har skrevet et langt innlegg om dette med mitt forhold til barn osv her.

Har du noen forbilder, eller noen du ser opp til?

- Kim Kardashian er den flotteste damen jeg vet om, så om det er noen jeg "ser opp til" utseendemessig må det bli henne.

Hun du kaller for mamma, er det din biologiske mor?

- Ja, det er det. Fosterfamilien min har jeg ingen kontakt med per dags dato, desverre.

Hvorfor flyttet du til Oslo? Savner du Stavanger?

- Jeg flyttet fordi at jeg rett og slett ikke følte at jeg passet inn i Stavanger/Bryne, og at det ikke var store nok muligheter der. Majoriteten av befolkningen der, spesielt på Bryne, er veldig kritiske og alle er som en stor saueflokk hvor alle gjør det samme. Dessuten orket jeg ikke mer av drittsnakkinga og alle ryktene som spreddes. Jeg ville rett og slett flytte til en storby og virkelig følge mine drømmer.

Hvis du ikke hadde kunnet blogge, hva ville du drevet med da?

- Dette er vanskelig spørsmål. Kanskje i barnevernet. Det har alltid vært en drøm for meg, men jeg tror ikke jeg hadde vært psykisk sterk nok til å kunne ha det som jobb.

Har du noen gang sagt nei til sponsor samarbeid?

- Maaange. Jeg får ulike tilbud nesten hver eneste dag, men jeg er veldig påpasselig og kritisk når det kommer til annonse på bloggen min. Det er utrolig viktig for meg å virkelig kunne gå god for det jeg anbefaler videre til leserne mine.

KJÆRLIGHET

Hvor lenge har du og Pierre vært sammen?

- Vi har vært sammen i snart 5 måneder. Føler vi har vært sammen mye lenger, men det er kanskje fordi at vi har kjent hverandre en god stund, og hengt mye sammen før vi ble sammen.

Hvor mange seriøse forhold har du hatt?

- Jeg har hatt to seriøse, vil jeg si. Mitt tidligere forhold varte i 2,5 år. Forholdet mitt nå er mitt andre seriøse :-)

Hvordan er forholdet ditt til Daniel, broren til Pierre?

- Vi har et veldig fint forhold. Danne er en morsom fyr med et veldig varmt hjerte, akkurat som lillebroren! He he.

Får du ofte følelser for gutter, og har du vært forelsket mange ganger?

- Nei, det skal veldig mye til for at jeg får følelser for en gutt. Men jeg blir derimot lett betatt. Forelsket har jeg vært kanskje tre ganger i mitt liv, men aldri slik som nå. Nå er det på en helt ny level ♥

Favorittminne med Pierre?

- Åh! Det må absolutt være den ene natten i Rhodos i sommer. Da var vi fortsatt bare venner vel og merke. Vi tok ut madrasser og ut på den store takterrassen. Vi la oss ned, satte på musikk og så på stjernene i laaang tid mens vi pratet om universet, og P lærte meg mye om andre planeter. Dette var så utrolig koselig, og vi har allerede planlagt en ny, helt lik date i sommer ♥

UTSEENDET

Er det restylane du har i leppene?

- Nei, jeg har Juvederm. Tidligere har jeg hatt Teosysal Kiss, og det sugte. Det klumpet seg skikkelig, og ble veldg stivt. Det fraråder jeg dere til å fylle på, om dere er i tvil om hvilket produkt dere skal få for.

Hva er din egentlige hårfarge?

- Mørke, mørke brunt.

Hva mer vil du fikse på? Skal du operere rumpen?

- Dette kommer det mer om senere. I grunn er jeg veldig i tvil om jeg skal dele mer angående det, eller om jeg skal la være. Jeg kommer tilbake til det.

Hvilke sminkebørster bruker du, som du vil anbefale?

- Jeg bruker mest Real Techniques, men jeg har også noen favoritter fra Dior og Chanel.

Er det du selv som betaler for operasjonene dine?

- Ja, det er det. Mange tror det er spons, men det er det absolutt ikke. Tror ikke det er lovlig å sponse det, heller.

... Aaaand that's a wrap! Stay tuned for del to ♥

Jeg angret

Gipsen blir tatt av. Det river som bare pokker i nesen... AJJJ!

Han klipper bort stingene og rengjør sårene. Jeg er så utrolig spent. Kan jeg få se snart, spør jeg ivrig. Hvordan ser den nye nesen ut? Hvordan vil jeg bli seende ut? Jeg er super spent, men også nervøs. Nervøs fordi at jeg fikk høre av en tidligere pasient at jeg mest sannsynlig kom til å gråte. Ansiktet jeg kom til å se i speilet for første gang, kom jeg ikke til å gjenkjenne, advarte hun meg om.

Endelig får jeg speilet i hendene. Jeg møter blikket mitt, og... Ja. Jeg blir stum. Stum i noen sekunder før jeg tvilende sier "it looks nice.." til kirurgen før han trer ut av rommet. Jeg fikk panikk. Hvordan i faen er det jeg ser ut?! Hjertet mitt slo fortere enn noensinne - hva faen hadde jeg gjort! 

Nesen var veldig stor. Jeg spurte kirurgen om det var slik den kom til å se ut, om det var det endelige resultatet. Det var det ikke, han fortalte at nesen var veldig hoven og nesten trippel så stor som den kom til å bli når hevelsen gikk ned. Det hjalp på, og roet meg litt ned... Men jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke trodde på han. 

En uke ville det ta før hevelsen skulle gi seg. De første dagene unngikk jeg å se meg selv i speilet. Jeg så ut som Avatar. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg fikk en knekk. Jeg ble ufattelig fortvilet hver gang jeg skimtet meg selv. 

Jeg angret. Jeg angret som faen, og gråt i fanget til Pierre.

Alle rundt meg trøstet meg med forklaringen om at det var slik for alle, og at det var helt normalt. Nesens form vises ikke før det har gått en stund, rett og slett fordi at væske fyller hele området rundt nesen slik at den blir veldig hoven og stor. Den hadde ingen form, og jeg kunne ikke engang kjenne benet. 

Vi kom oss omsider hjem til Norge. Etter et par dager ble det bedre og bedre. Nesen min ble finere og finere, og eeendelig kunne jeg puste mer og mer ut. Det ble jo ikke så ille likevel?

Nesens form blir finere for hver dag som går, og jeg blir mer og mer fornøyd. For å være helt ærlig har dette skremt meg veldig, for jeg var helt sikker på at jeg hadde ødelagt ansiktet mitt for godt. Heldigvis tok jeg feil! Nå er jeg ekstremt fornøyd, og er veldig glad for at jeg gjorde det da jeg hadde hatt store komplekser for nesen min siden jeg var typ 13 år. Dette har jeg lært mye av. En operasjon er virkelig ikke babymat, det er store forandringer som utgjør mye. Heldigvis gikk det bra for min del til slutt, men shit så redd jeg var en stund. Jeg ble skikkelig skremt.

Men... den følelsen av anger er det verste jeg har opplevd på en god stund. Shit som jeg angret, og det var jævlig skummelt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min lørdagskveld

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg laget lasagne!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Var ute på en aldri så sporty powerwalk. Sommeren er jo rett rundt hjørnet!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nett-shoppet!

Yes! Dette var altså min lørdagskveld servert til dere i bilder. Jeg hadde en veldig avslappende kveld, noe som var veldig deilig. Det ble hverken Hemsedal eller bytur, hjemmekveld fristet mest. Det er godt i blant! Jeg klikket hjem undertøy og bikinier blant annet, for det er jo ikke lenge til sommeren er her! Jeg har en greie for undertøy, spesielt når vi skifter årstid. Vinter = mørke farger, sommer = lyse farger. Jeg elsker å oppdatere undertøysskuffen!

Har dere forresten lest dette innlegget om hva jenter gjør feil i sengen? Haha! Godt å få noen tips, synes hvertfall jeg!

Å FLYTTE HJEMMEFRA

Dette å flytte hjemmefra, dere. Det er ikke bare-bare. Selv flyttet jeg hjemmefra, og ut i egen leilighet da jeg var 17 år. Det var beintøft i starten, og jeg gikk på noen smeller. Det hele høres jo så fint ut, men tro meg - det ligger mer bak det enn du tror. Jeg vil påpeke det at å flytte for seg selv når man er 17 år, og ikke engang myndig, ikke er det lureste. Jeg skulle ønske jeg bodde hjemme lenger, faktisk. Det er mye enklere, og som tenåring er man ikke moden nok til å ha et så stort ansvar som det å bo alene faktisk er.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

MINE BESTE TIPS TIL DEG SOM SKAL FLYTTE HJEMMEFRA

ØKONOMI

Yes, du. Det koster å bo alene! Den første leiligheten du flytter ut i er som oftest som leietaker, og husleia bruker ikke være lav. Dessuten skal du ha råd til mat, rengjøringsmidler, internett og strømregning. Det lureste er å ha en grei økonomi slik at du har råd til å faktisk stå på egne ben.

KLESVASK & RENGJØRING

Jeg lærte meg ingen av delene før jeg flyttet for meg selv. Plutselig skulle jeg vaske klær! Hvordan i alle dager skrur man av og på vaskemaskinen? Kan rødt vaskes med rosa? Hvilke grader skal undertøy og håndklær vaskes på? Her gikk jeg på maaange smeller, og det gjør jeg fortsatt. Derfor har jeg overlatt klesvasken til mamma! Ha ha. Leiligheten skal ryddes og vaskes. Det skal jo holdes rent og fint! Det er så fryyyktelig kjedelig, men det hører til.

ALENE

Plutselig er du helt alene, hele tiden. Du er gjerne vandt med å ha søsken og/eller foreldre rundt deg, men det blir det brått slutt på nå. Du vil gjerne føle på savnet, det gjorde jeg mye i starten. Det var veldig uvandt å ikke kunne rope på mor å spørre hva det var til middag. Hjemlengsel er helt normalt, og det er helt greit å savne det innimellom.

MÅLTID

All mat må du nå kokkelere frem på egenhånd. Lær deg noen gode oppskrifter, eller kjøp deg gjerne en oppskriftsbok. Kanskje mormor har noen deilige oppskrifter hun kan skrive ned til deg? I og med at jeg er elending på kjøkkenet gikk det mye i knekkebrød og pølse i brød. Ikke så veldig spennende, akkurat.

FRIHET

Dette punktet her kan jeg jo ikke unnlate å ta med. Friheten man får er ubeskrivelig deilig. Man kan spise hva F man vil, få besøk når man vil, høre på høy musikk uten å forstyrre andre, legge deg og stå opp når du vil. Ja, alt er helt enkelt på dine egne primisser, og du slipper å ta hensyn til andre enn deg selv.

INTERIØR

Man må jo innrede hjemmet! Dette er super gøy, spesielt for oss jenter vil jeg tro. Jeg husker hvor mye jeg svidde av på møbler. Spesielt på senga mi <3 Ah, den var deilig. Husk å invister i god madrass og god sofa! Det er det viktigste, i følge denne frøkna. 

Meg, forbilde?

"Du er et dårlig forbilde", "tenk på hvordan jentene som har deg til forbilde blir påvirket", "synes du at du er et godt forbilde?". 

Dette får jeg høre ofte. Og hver gang stusser jeg like mye over det. 

Jeg vet at jeg, i min posisjon, ikke kan skyve bort det faktumet at jeg påvirker. Jeg påvirker mine lesere og jeg påvirker mine følgere. Og nettopp det synes jeg er vanskelig. Det er drit vanskelig. For hva er egentlig et godt forbilde? Hva må til for å bli et godt et? Hvordan i all verden kan folk ha meg som forbilde? Sistnevnte er helt fjernt for meg. Ganske rart å tenke på. Men jeg vet jo at jeg har jenter som ser opp til meg. Og disse jentene? De påvirker jeg. Enten jeg vil det eller ei.

Jeg har aldri sagt at jeg er et godt forbilde. Og det mener jeg ikke at jeg er heller, i grunn. For jeg gjør mange ting jeg aldri skulle ønske min lillesøster skulle gjort. Aldri. Hva ville jeg sagt om hun kom til meg og sa at hun ville operere seg? Jeg hadde blitt knust. For hun er verdens nydeligste. Og slik tror jeg det er for mamma, når jeg endrer på mitt utseendet. Hun blir lei seg om så jeg bare endrer min naturlige hårfarge. "Men, Isabel. Du er jo så fin! Ikke ødelegg deg, du er finest naturlig. Slik som du har blitt født". Den setningen har jeg hørt mange ganger, og det stikker hver gang. For jeg vet jo at det ikke er noe hyggelig for henne. 

Jeg drikker alkohol, jeg banner, jeg har et voldsomt temperament og jeg prioriterer feil hver eneste dag. Jeg fester litt for mye, jeg endrer på mitt utseendet og jeg legger meg under kniven. 

Er det et godt forbilde? Ønsker jeg at jenter der ute skal se opp til det? Svaret er nei. 

MEN! Og dette er et stort "men". Jeg ønsker at dere skal se opp til meg personlighetsmessig. Meg på innsiden. For jeg er en veldig snill person. Jeg er vanvittig omtenksom, jeg er alltid glad, sprer glede til de rundt meg og jeg er ekstremt gavmild. Jeg viser mye kjærlighet og omtanke til mennesker og jeg er veldig ærlig og åpen. Jeg får folk til å le og jeg har gode moraler og verdier. Jeg er en god venn, jeg støtter og viser forståelse. Jeg er kjærlighetsfull og rettferdig.

Problemet mitt er at jeg ikke fokuserer så mye på Isabel på innsiden her inne. Men det lover jeg at jeg skal bli flinkere til. Dere skal få se mer av Isabel. Ikke bare hvordan jeg ser ut på utsiden, men også hvem jeg er på innsiden.

Jeg har holdt det hemmelig, men sannheten er at ja,  jeg synes at jeg er et dårlig forbilde.

Jeg trodde aldri denne dagen ville komme

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er litt i sjokktilstand. Kanskje ikke så overdrevet, men... jo, litt. Jeg er en person som virkelig aldri (og da mener jeg aldri!) blir "whipped" av en gutt. Uansett hvilken gutt jeg har hatt noe med tidligere, har han aldri klart å få meg «rundt lillefingern». Jeg har selvsagt blitt påvirket og tilpasset meg gutten, men aldri slik som nå. Aldri slik som jeg har blitt med Pierre. Og det? Det trodde jeg aldri ville skje. Jeg står alltid på mitt og er gjerne noe trangsynt på enkelte ting som kommer til dette med forhold, og det har ingen tidligere gutt fått meg til å endre på. Med P er det anderledes. Veldig anderledes, og... jeg liker det? 

Plutselig betyr ikke festing like mye for meg (og dere som kjenner meg vet hvor gøy jeg synes det er, haha). Plutselig vil jeg, oppriktig og på ekte, være hjemme i min kjærestes armkrok en lørdagskveld istedenfor på dansegulvet. Den følelsen av at en person virkelig betyr alt for deg, den har jeg kjent på for første gang i mitt liv. Jeg har gjerne sagt det tidligere, men jeg har virkelig ikke skjønt meningen med det. Den følelsen er så forbanna mektig. Mektig og jævlig, jævlig skremmende på en og samme tid.

Jeg trodde jeg hadde vært forelsket før. Men denne gang? Denne gang er det noe helt annet. Jeg elsker deg Pierre - du er the man of my dreams ♥

Red morning

annonselenk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her

S A T U R D A Y  M O R N I N G

Lørdag, wuhu! Det er noe med denne dagen som alltid gjør meg så ufattelig glad. Jeg kan ikke minnes en eneste lørdag hvor jeg har stått opp på feil fot. I dag er intet unntak! Planene for dagen er enda ikke i boks. Jeg er gira på å feste, men samtidig frister det med middag ute og noen glass vin. Vi får se hva det blir til. 

Nå skal jeg til mamma med skittentøyet mitt (ja, jeg vasker ikke klærne mine selv da jeg er eeelendig). Litt flaut, jeg er jo 21 år... Men men! Jeg er flink med andre ting, da. Nok babbel fra meg, jeg ville bare titte innom og ønske dere en fin lørdag! ♥

Hvem skulle trodd!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Okei, guys! Jeg har en erkjennelse. Gjett hvem som faktisk likte Batmas versus Superman, da??? Jepp! That's me! Jeg forstod ikke så mye da, og Pierre brast ut i latter da jeg spurte om de to var søsken... Det var de tydeligvis ikke, haha. Det sjukeste av alt... Hvem tror dere felte et par tårer i slutten av filmen??? Jepp! That would also be me! Jeg ble så stolt at jeg tok tak i P og viste han tåren som rant ned kinnet mitt mens jeg skrøt "seee, eg grine til og med!! E du ikkje stolte nå??". Stolt kjæreste! Så til dere jenter som er skeptiske til å være med typen på kino - do it. 

Nå har vi akkurat kommet hjem, og har nettopp inntatt løvbiff-middag. YUM! Som jeg elsker å ha en mann som liker å kokkelere. Nå skal jeg slappe av, se litt på serie og kose meg med min baby. Hemsedal-turen vet dere? Det ser ikke ut som det blir å skje likevel :( Sara er drita og svarer meg ikke på tlf :( Dust. Hun skal få en skyllebøtte i morgen, og så får hun vente eeeenda lenger til å få henge med the coolkid Bella! Så det så. Duste-Sara.

slik kommer du deg over eksen!

Jeg har, i likhet med veldig mange andre, hatt kjærlighetsorg. Du vet den følelsen av at du ikke er god nok? At du febrilsk vil beholde din partner, men han vil gå videre? Vel, jeg har vært der, og det vil jeg tro at flere av mine lesere også har (eller er, for den saks skyld). Jeg tenkte å dele mine beste tips til hvordan å komme seg videre fra en breakup. For det må man jo før eller siden uansett, og jo fortere? Jo bedre!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MINE BESTE TIPS

1. HOLD DEG TRAVEL. Hele tiden! Vær med venner, finn på ting, kom deg ut! Opplev litt nye saker. Si ja til hver eneste mulighet du blir tilbydd. Reise på en weekendtur? JA! Afterski i Hemsedal? JA! Filmkveld med jentene? JAJAJA!

2. TINDER. Jepp. Last ned appen! Kom deg ut på datingmarkedet igjen. Jeg skjønner at du gjerne ikke finner andre gutter interessante når man helst vil ha den du ikke kan få, men det hjelper. Tro meg - det hjelper. Man trenger ikke nødvendigvis jakte etter en ny kjæreste, men kom deg ut på en date eller to! Hvem vet hva det kan føre til? Tenk om Theodor på 26 år viser seg å være «the man of your dreams»?!

3. PARTY ON! For meg personlig er festing veldig, veldig gøy. Da får jeg tankene over på noe annet, og jeg koser meg glugg i hjel. Spesielt om jeg drar på vorspill med jentene, og vi alle sammen drar ut på byen og koser oss.

4. SEX. Det høres gjerne noe vulgært ut, men det er så jævlig sant. Kom deg ut og få deg nytt kjøtt. Man bruker ikke være så keen på andre på det viset, men.. «Get under someone to get over someone», helt enkelt.

5. NO CONTACT. Det dummeste man kan gjøre er å stalke, kontakte og treffe eksen rett etter et brudd. Da kan jeg love deg at det vil ta deg myeeee lengre tid enn nødvendig og komme seg videre. Slett han fra dine sosiale medier, slett hans nummer og prøv å ikke heng der du vet han bruker å være. 

Angrer allerede

Annonselenke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her

Hei fine! Jeg har vært veldig produktiv i dag, må jeg si! Mailboksen er tom og leiligheten er ryddet. I tillegg har jeg gjort klart et par innlegg. Nå skal jeg og Pierre på middag hos mamma, før vi skal ut å shoppe litt. Jeg trenger nye bukser! Det er nok dere enig med meg i, ha ha! I kveld har jeg blitt tvingt til å dra på kino og se Batman... Angrer allerede - jeg hater den type filmer. Men men, av og til må man ofre seg selv litt, ikke sant?

Edit: jeg forstod fort at det er langfredag, og at butikkene er stengt.... FML.

"Serr? Var det så enkelt?"

Telefonen ringer...

Sara: Hallooo, æ bare lure på en ting!

Jeg: Ja, ka då?

Sara: Kom til Hemsedal i helga!

Jeg: Okei!!!

Sara: Serr? Va det så enkelt?

... Og slik lød samtalen vår. Som dere skjønner drar vi til Hemsedal i helgen, nærmere bestemt på lørdag. Jeg gleder meg masse til å endelig stå på ski igjen (jeg er faktisk drit flink på slalom), drikke meg drita på afterski og ikke minst tilbringe tid med min bestie. Yeeey, det kan jo ikke bli annet enn bra! Mathias og Labi befinner seg også på fjellet, så vi blir en solid gjeng. Jeg er heldig som får oppleve både by-påske OG fjell-påske i år! The best of both worlds, vet du ;-) 

Meg i rosa sist jeg stod på ski, og deeet er noen år siden..

Så nå må jeg ned i kjelleren hos mamma og grave frem skiklærne. Dessuten fikk jeg streeeng beskjed av både Sara og typen om at det IKKE er akseptabelt med kjole og high heels på afterski... Ha ha ha! De kjenner meg for godt. Men altså, hva kler man seg i på afterski??? Kari Traa ullundertøy, liksom? Help please!

min mening om årets PH-deltakere

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ny sesong av Pærra har startet for fult, og jeg har fått spørsmålet; "hva synes du om årets gjeng, egentlig?".

Det har bare blitt vist 7-8 episoder sålangt, og det er svært kort tid å bli kjent med deltakerne på, synes jeg. Vi er veldig kjappe med å dømme folk (spesielt på TV), og da jeg var en av de ifjor, vet jeg hvordan det føles. Jeg skal gi dem god tid på å vise hvem de er før jeg begynner å slenge ut mine meninger om dem. Derfor har jeg ikke dannet meg noen spesielle meninger om hver enkelt deltaker, men jeg kan vel si så mye som at jeg synes det er en livlig og morsom gjeng! Eileen synes jeg er veldig søt, og Synøve var jævlig kul. Synd at hun røyk ut! Jeg håper hun kommer inn igjen. Ellers synes jeg selvsagt at Caksel er fet, men som forventet, er han noeee douchbag. Haha! Bra TV lager han jo hvertfall, sammen med Mayo. Resten har jeg ikke fått noen sterke inntrykk fra enda, men jeg gleder meg til å følge med videre. Jeg har hørt at denne sesongen blir sjuk, og det har jeg trua på. Jeg kan se for meg hvordan Carl Aksel og Øystein kan fucke opp. De minner meg litt om Pierre og Harald den første uka i vår sesong - styrer spillet, er best budds og er "kongene" av spillet. Hå hå! Blir spennende å se. 

Det skal sies at jeg er glad for å se at jentene i år ikke er like bitches som vi var i min sesong. Gud, som jeg skjemmes! Vi var jo så ekle! Fy... Blir flau av å tenke tilbake på det. Jeg tror vi lærte oss en lekse, alle mann. Jeg var jo en av de verste, noe jeg synes er så forbanna pinlig. Hva faen skjedde der, liksom? Hue i ræva... Huff... Så, applaus til årets jenter for at dere ikke er som vi var ♥

Hva synes dere om årets gjeng? :-) Yey or ney?

Mørkt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det har vært en ræva dag.. En skikkelig dritt dag. Jeg har fått minimalt med søvn i natt, og kvelden i går endte ikke bra. Jeg hadde gøyale planer i dag som jeg har kansellert, i dag er alt bare mørkt. Du vet de dagene hvor man bare vil dø i senga og deppe? Slik har jeg det, og det suger fryyyktelig mye. 

Planene resten av dagen:

Ligge i sengen.

Betale regninger.

Se på One Tree Hill.

Spise godteri og drikke vin.

... Bye.

SPØRSMÅLSRUNDE!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SHOOT!

I og med at det stadig renner inn spørsmål fra dere, tenkte jeg å kjøre på med en spørsmålsrunde! Det er en stund siden sist, så da er det gjerne like så greit for dere å få svar på hva enn dere måtte lure på. Let's do this!

Hjemmespa!

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fortalte dere om mine rutiner på søndager, da spesielt om hjemme spa. Jeg elsker å sette av en dag i uken til å ta ekstra vare på meg selv! Ingenting er bedre enn følelsen man får etter en skikkelig "pamper day". Det viktigste for meg er å ha gode produkter. Dere lurte på om jeg kunne dele hvilke produkter jeg bruker, og derfor tenkte jeg å fortelle om en av mine favoritter i dag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når det kommer til hudpleie er jeg veldig picky. Jeg er påpasselig med hva jeg påfører på ansiktet mitt, da jeg er redd for at jeg enten skal reagere på produktet, eller at det ikke skal gjøre noe for meg. Jeg har funnet en super face gel som gjør huden min fantastisk. Den fjerner dødehudceller, rengjør porene, fjerner olje og gjør huden glatt. Denne her er et must i min hudpleie rutine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- HOW TO -

1. Påfør gelen der du vil rengjøre (jeg liker å ta den i hele ansiktet).

2. Masser inn gelen og se hvordan dødehudceller løsner.

3. Se så fin og glatt huden din blir!


Jeg er så heldig å få gi dere lesere en rabattkode som gir dere 30% avslag. Du finner Face Gelen her. Gjennom linken får du automatisk 30% avslag, eller så kan du bruke rabattkoden isabel30.

Mamma Isabel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en fantastisk fin formiddag vi har hatt. Jeg og Pierre har vært foreldre i dag! Nesten hvertfall. Vi endte opp på bowling. Super gøy! Jeg vil ikke anbefale dere jenter med like lange negler som meg å bowle, da. Jeg holdt på å miste hele neglen... Ajjj! Jeg trodde jeg var god på å bowle, men det var jeg altså ikke. Haha! Pierre vant.... Jeg hater når han vinner. Haha.

Nå oppdaterer jeg dere frs sofaen hjemme hos Daniel. Her er det fult hus! Det blir muligens en bytur i kveld, men det ser jo ut som at hele Oslo er dødt? Bypåske er ikke det store i år tydeligvis. 

Family first!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heeei! Jeg er i et meget godt humør i dag, for jeg skal nemlig være sammen med mine søte småsøsken i heeele dag! Gleder meg så masse til å kose meg med dem igjen. Jeg har kjøpt påskeegg til dem, så det skal de få (gleder meg til sukkersjokket...) og så skal vi til Megazone. De er på vei hit as we speak. Dette blir en super dag!

Forresten! Husk å klikk innom her senere, jeg deler et av mine favoritt hudpleie produkter. Hva er deres planer i dag? :-) Håper dere får en fin dag. Klem!

Derfor har jeg få venninner

Jeg har så lenge jeg kan huske, alltid vært mest komfortabel med gutte-venner. De er chill! Rett og slett chill, det å omgås med guttevenner istedenfor jenter. For jenter? Vi lager så forbanna mye drama! Unødvendig piss! Hater på hverandre, bruker tid på å snakke stygt og være misunnelige. Det er det jeg har oppled med de fleste "venninnene" jeg har blitt kjent med opp gjennom årene. Man vet aldri om man blir den neste som blir baksnakket så fort man trer ut av rommet. Sånn der orker jeg virkelig ikke. Jeg vet ikke om det bare er jeg som har hatt uflaks med de "gjengene" jeg har vært en del av, men det er nå hvertfall slik jeg har opplevd "venninner".

Bitches be bitching.

Jeg fungerer i grunn ikke så bra i jentegjenger, for det der pisset og det evige strevet etter å snakke stygt om hverandre og hate, når man obviously, i de fleste situasjoner, er jævlig misnunnelig på vedkommede. Jeg takler virkelig ikke sånn. Jeg vil spy hver gang jeg hører sånn prat, og sjekker ut av samtalen med en gang. Jeg tror jeg er allergisk. Hehe! ;-)

Jeg har noen få venninner, og de? De er verdt gull! De er de jentene som jeg vet er «the real deal». De er så få at jeg kan telle dem på en hånd. Disse fine jentene er ordentlige venninner som jeg kan fortelle alt til og stole blindt på. De er jeg så vanvittig glad i, og jeg verdsetter dem enormt høyt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meg og fine Oslo-jenta mi! ♥

Oslo bound


Hei fra Gøteborg! 

Nå er vi på vei hjem til Oslo. Jeg, Pierre og to kompisser av P og Danne. Det blir noen fine dager i Oslo hvor vi skal vise guttaboys rundt og feste! Champagnen er kjøpt inn og vi tar inn på suiter til helgen. Dette blir gøy! Foruten om det må jeg hjem for litt jobb. Ikke bare fest og fyll, altså. Selv om det faktisk er en stund siden jeg virkelig festet en helg. Det har vært mer eventer den siste tiden, ikke så mye byturer.

Vi skrives fra Oslo senere, fine. Jeg skal få besøk av småkidsa og gi dem påskeegg. Da blir de glade, tenker jeg! ;-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sannheten om meg og Mathias

Jeg inngikk i et "forhold" med Mathias i sommer da vi var i Rhodos. Det hele startet som en morsom spøk mens vi var en gjeng og vorset. Jeg drev og snappet, som vanlig (he he), og plutselig fikk vi for oss at vi skulle legge ut en snap hvor vi kysset på min mystory. Deretter rullet det på med screenshot etter screenshot, og det tok i grunn skikkelig av. Det syntes vi var hysterisk morsomt, så vi kjørte på videre. Vi skrev at vi var sammen. Neste morgen ringte nettaviser, VG, familie og venner og lurte på hva i all verden som hadde hendt. Hadde jeg fått meg type?!!? 

Det hele var altså bare en spøk som vi hadde det veldig morsomt med. På Grabbarna Grus drev vi og kysset, holdt i hender og koste mens vi lo oss ihjeeeel når norske turister snikfotograferte oss i fleng. Vi hadde det ekstremt morsomt, haha. Kanskje ikke så fint å ikke si det, men vi regnet med at de fleste forstod at det var en spøk. Og det gjorde mesteparten av dere også! :-)

Så ja, vi er og har alltid vært veeeldig gode venner, og det har aldri vært noe mer mellom oss. ♥

Hvordan startet det?

let's talk about beauty

Helt siden jeg var 15 år begynte lidenskapen min for sminke smått, men sikkert og vokse. Jeg syntes det var fascinerende å se hvilken forskjell litt concealer under øynene, litt pudder og litt mascara kunne gjøre. Jeg så jo mer pigg og fin ut på bare få minutter! Det var slik det startet. Mascara fra Maybeline, solpudderet fra H&M (haha, de fleste på min alder vet nok hvilket jeg mener!) og concealer fra IsaDora. Det var alt jeg hadde av sminke i starten.

Etterhvert fikk jeg øynene opp for Make Up-guruene på YouTube. Jeg oppdaget havet av "how to" videoer - alt fra øyenskyggelegging, tips og triks og hvilke produkter som var «the shit». Sminke begynte og oppta mer og mer av tiden min, og interessen ble stadig større. Jeg ble besatt. Jeg husker at mine favoritter på YouTube var Ciaoobelllaxo og CarliBybel. Det gøyeste er at de fortsatt har kanalene sine gående, og jeg følger dem fortsatt slavisk. I'm a fangirl!

Da jeg var 18 år søkte jeg på en stilling på parfymeriet Fredrik & Louisa, og heldig som jeg var fikk jeg jobben! Der lærte jeg så utrolig mye, både om sminke, hudpleie og duft. Jeg elsket det å hjelpe kunder med å finne en komplimerende øyenskygge eller den perfekte foundationen for nettopp den kundens hudtype. Jeg gledet meg til å dra på jobb, da var jeg i mitt ess! Det eneste minuset var vel det at med en gang lønnen tikket inn på konto, forsvant den like fort på Chanel og Dior produkter. Haha! 

Så, slik startet og utviklet min interesse seg for sminke. Det å kunne trikse og teste ut forskjellige looker er jo så gøy! Sminke er virkelig kunst! :-)

SURPRISEEEE!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OKEI, dere! Da vi våknet i dag tidlig bestemte vi oss for å endre planene. Jeg har ikke kunnet fortelle dere om det tidligere for da hadde frøkna som skulle bli overasket sett det. Hvertfall, istedenfor å reise hjem i dag som planlagt, valgte vi å bli igjen, og stelle i stand en hyggelig overaskelse til mammaen til Pierre. Den dama er hardtarbeidende og står virkelig på dag inn og dag ut, derfor syntes vi at det var på tide at hun fikk bli skjemt ut litt ♥ Da hun kom hjem fra jobb stod vi klare og ropte "vi skal på spaaa!!". Hun ble super overasket, for hun hadde jo forventet seg at vi hadde dratt hjem til Oslo. Haha! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette var så morro! Vi skulle i grunn hjem for å gå på et kjendis casino-event med Vera & John, som helt sikkert hadde vært veldig gøy. Vi får bli med neste gang heller, denne gangen prioriterte vi ekstra familietid da vi uansett er her veldig sjeldent. 

 

Uken som gikk...

Ooog, vipps - der var en ny uke sust forbi! Herregud som tiden går, altså. Føler meg så gammel når den setningen plumper ut av meg, men really  - det er jo sant! Faen ass, nå er det ikke lenge til jeg blir 22 år!!! Sjuuukt. Kan tiden please stoppe?!?! Jepp, nå sporer jeg helt av her... Denne uken har vært fantastisk med masse heftige greier som  har hendt. Premierefest, tv-innspilling, Sverige - you name it. Morsomme og travle dager som kanskje forklarer hvorfor tiden har gått så fort. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS CRAVING

Kebabpizza! Pierre har mast og mast om denne fantastiske pizzaen vi skulle spise i Falkenberg, og derfor har jeg lengtet! Haha. Usunt, men fryktelig god var den!

UKENS TANKE

Kommentarfeltet mitt. Jeg er i strid med meg selv om jeg synes det er verdt å ha det åpent, eller om det vil bli bedre for meg å stenge det. Jeg vet ikke enda, jeg. Jeg elsker å lese deres fine kommentarer - det gir meg så mye glede og motivasjon, men samtidig tynger de negative fryktelig.

UKENS OPPTUR

TV-innspilling! Det er sååå gøy, jeg koser meg glugg ihjel hver gang jeg får være foran kameraet. Veldig morsomt når muligheten byr seg, spesielt når det er noe gøy. Ellers var Sverige-turen veldig hyggelig også. Jeg har kost meg masse med Pierre og hans familie ♥

UKENS NEDTUR

Hmm... Det må nok bli at jeg ikke har pratet med søsteren min. Vi hadde en krangel forrige uke, som resulterte i at hun ble ekstremt forbannet på meg. Vi har ikke pratet siden, som selvfølgelig er veldig kjipt... Familie er det viktigste for meg, så det skjærer i hjertet når man ikke er på godfot.

UKENS PERSON

Jeg vil jo si Pierre, men da det er ganske obvious (og det samme svaret hver uke, he he) må jeg være litt mer kreativ! Denne uken kroner jeg bestisen min Michelle til ukens person. Hun er god tver gjennom, og finnes alltid der for meg. Alltid. Jeg blir så fascinert over hvor godt menneske hun er, mot alle rundt seg. Jeg elsker deg, bestie!

UKENS LÆTTIS

Tlf-samtaler med Sara. Vi prater i tlf nesten hver eneste dag, og samtalene varer gjerne i èn time. Hver gang jeg prater med den dusten dør jeg av latter. Det er ikke mange som har sååå lik humor som det vi to har. Godjenta mi! Vi avslutter ALLTID samtalen med at en av oss sier "nå gidde eg ikkje snakka mer, HADE!", og så legger vi på. Hyggelige frøkner, ass!

UKENS BILDEOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så godt og bli reunited med Mathias ♥ Skikkelig happy picture!

Isabel tipser!

Wuuuhu! Nå har jeg tenkt å starte en ny spalte her på bloggen, nemlig «mandagstips»! Jeg kommer til å dele tips med dere om alt mulig. Alt fra klær til sminke, til mat, til reiser. Alt som faller meg inn, som jeg tror dere vil like! :-) 

La oss kjøre i gang! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

the perfect snack, breakfast or lunch!

Jeg er ekstremt kresen når det gjelder mat, og sliter derfor veldig med å finne mat jeg liker. Spesielt det med å prøve noe nytt - det er jeg elendig på! Her om dagen fikk jeg mannet meg opp til å teste ut denne nye Skyren med cottage cheese. Cottage cheese har jeg vært meget kritisk til tidligere, men denne lille herligheten smakte a-m-a-z-i-n-g! Jeg «piffet» den opp med en neve blåbær - friskt og godt! Yummi. Dette må dere teste ut, lov meg det :-)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

hjem kjære hjemHaha, hver gang jeg skal ta selfies hopper denne dusten inn i bildet og etterligner meg... Da blir de publisert også, baby! ;-)


God morgen! 

Weekend-turen vår er over, for i dag er det avsted hjem til Oslo igjen. Ganskje kjedelig i grunn, vi har kost oss sååå masse her! Hadde det ikke vært for noe veldig spennende som skjer i kveld (forteller mer senere), så hadde vi blitt igjen noen ekstra dager. Det er fryyyktelig tidlig nå ass! Føler jeg skal avgårde til skolen, he he. Sånn får det bli når vi har en hektisk dag fremfor oss med et presset tidsskjema. 

Vi skrives fra Oslo senere. Har dere påskeferie nå, forresten? :-D

 

Vinn gavekort på 2.000 kr hos nelly!

annonseOLYMPUS DIGITAL CAMERA

shaving tip!

Nå som våren begynner å sette sine spor, er det på tide og tenke enda mer på barbering. Det er ikke så elegant med stubber på leggene når vi skal sprade rundt i vårlige antrekk. Jeg har fortalt dere om Shai før, og dere har helt sikkert fått med dere hva det er. Alle bloggere babler jo om denne høvelen, og det er ikke så rart da den er den beste på markedet. Hands down!

Vel, i dag har jeg fått gleden av å kjøre i gang en konkurranse til dere! Hvis dere bestiller hjem prøvepakken, er dere med i trekningen av å vinne et gavekort hos Nelly på 2.000 kroner. Har du vært tidligere kunde hos Shai? Ingen problem! Du kan fortsatt bestille hjem denne prøvepakken gratis og bli med i konkurransen. Det beste er at ALLE som deltar vinner en premie uansett, nemlig et gavekort på 100 kr hos Zalando. Hvor gøy er ikke det? Premie til alle! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prøvepakken er satt sammen av kundenes favoritter. Du får barberhøvelen, wash&shave, en super god scrub og en praktisk toalettmappe. Personlig elsker jeg wash&shave, da den er super til å påføre før man barberer. Da garanterer jeg at du ikke kommer til å kutte deg. Det gjør jeg nesten alltid, men ikke når jeg bruker denne. Et godt tips fra meg! :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For og delta i konkurransen må du:

1. Klikke hjem gratispakken her.

2. Legg igjen en kommentar med mailen din i kommentarfeltet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du bestiller her! Og husk at alle gamle kunder også kan delta i denne konkurransen og bestille prøvepakken hjem. Lykke til alle sammen! Shai trekker vinneren om èn uke.

Du reddet mitt liv

Har dere tenkt på hvor mye innflytelse mennesker i livet ditt har på deg? Hvilken rolle de har? Hvordan ting hadde blitt om du feks ikke hadde møtt bestevenninnen din? Eller om du ikke hadde hatt den familien du har? Ville du fortsatt vært den du er i dag?

Jeg hadde vært en helt annen. Og for å være helt ærlig, tror jeg at jeg hadde vært langt, langt nede i et svart hull hadde det ikke vært for enkelte som har kommet inn i mitt liv i løpet av mine 21 år. Det har så ufattelig mye å si for enkelte. Vi trenger alle en eller annen person som stepper up og virkelig får deg ut av det svarte, jævla, deprimerende kaoset du har endt opp i. For vi har vel alle vært der en gang? Lei av livet, og egentlig bare har villet ligge i senga og sove frem til årskifte?

Jeg hadde en helt jævlig periode i livet mitt. Da jeg var 17 år var alt på det verste, og jeg var helt sikker på at jeg? Jeg var useless. Det kom ikke til å bli jack shit utav meg. Jeg var dum i hodet, jeg var stygg og jeg var ingen noen ville være venn med. For jeg var jo så forbanna deprimert, og ikke noe gøy å ha med å gjøre overhodet. Ikke ville jeg omgås med folk heller - jeg ville være alene. Deppe og synes synd på meg selv. Det var mange faktorer som spilte inn, blant annet at jeg hadde blitt plassert på en innstutisjon i 7 uker, når jeg i grunn egentlig bare skulle være der i èn. Etter det raste alt rundt meg - jeg flyttet ut fra fosterfamilien jeg hadde bodd i 6 år, og ut i egen leilighet. Nå skulle anorektikeren Isabel, på 38 kilo, klare seg på egenhånd. Da kom en av de viktigste personene inn i mitt liv. Jeg tror helt ærlig at hun er en engel, på ordentlig. Hun heter Aida. Aida jobber med ungdom som blir plassert i egen bolig etter fosterhjem. Jeg takker Gud for henne. For hadde det ikke vært for henne, vet jeg ikke hvor jeg hadde vært i dag. Med hånden på hjertet, og uten å overdrive.

Aida er et av de menneskene jeg prater om. Hadde jeg vært den samme om det ikke hadde vært for henne? Jeg kan sverge på alt at jeg ikke hadde klart å være så sterk og stå på egne ben i dag, om det ikke hadde vært for hun. Hun reddet mitt liv. Og en dag? En dag skal jeg prøve å takke henne for alt hun gjorde for meg, på ordentlig. Jeg tror ikke du vet hvor mye du betyr for meg, Aida. Du er min helt. Du er den jeg ser opp til. 

 

Dette innlegget, det er dedikert til deg, Aida. Til deg, og til alle andre der ute som har hatt samme rolle som du har hatt for meg, i mitt liv.

Du reddet mitt liv.

Hvorfor anonym?

Det er en sak jeg har fundert over i det siste. Dette med kommentarer. Hvorfor skal man være anonym når man legger igjen en kommentar? Hvorfor skal man skjule sine egne meninger? Står man ikke for dem? Hva er det, er det redsel? Jeg tror sistnevnte stemmer.

Når jeg går gjennom kommentarene som blir lagt igjen i kommentarsfeltet mitt, er det kun de kritiske/stygge kommentarene som er lagt igjen av "anonym". Når mine lesere legger igjen en fin kommentar, skriver de både sitt navn og eventuelt link til sin egen blogg. Hvorfor er det slik? De som legger igjen en nedlatende kommentar skjuler ALLTID hvem de er. Alltid. Tørr de ikke stå for det de skriver? Jeg synes at det sier en hel del. Synes ikke dere?

Jeg synes at man skal kunne stå for sine meninger, uansett. Spesielt om du er så tøff (dum) som ønsker å nettmobbe andre. Jeg har heldigvis et filter, som gjør at jeg må godkjenne kommentarer før de går gjennom og vises på bloggen. Om jeg leser en negativ kommentar, sletter jeg den fortere enn svint. Den blir aldri vist, og jeg fjerner den. Det tror jeg faktisk at fått disse netttrollene til og innse at jeg ikke gir dem oppmerksomhet, og deretter har de latt meg være i fred også. Heldigvis får jeg mange fine og støttende kommentarer fra dere hver eneste dag, som gjør meg så ufattelig giret og glad! Dere får meg til å ville dele med meg om mitt liv, min hverdag og gjerne til og med mer av privatlivet.

Fortell meg! Hva tror dere ligger i grunnen for at man ikke tørr å stå for sine meninger og vise hvem man er? La oss diskutere, mine fine lesere :-D

Det er din "feil"!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har hatt en veldig, veldig fin dag. Smilet har gått rundt fra jeg våknet i dag tildlig, og helt frem til nå. Og det er DIN feil! Du som la igjen en fin kommentar til meg siden jeg gikk ut med operasjonen. Du som ga meg støttende ord, og positivitet. Jeg er så ufattelig takknemlig for at jeg har så fine lesere, som alltid backer meg opp. Dere er som mine venninner som jeg ikke har hatt så mange av opp gjennom årene. Dere er best! Tusen takk for at dere velger å følge meg og min hverdag. Jeg blir så glad av å lese det dere skriver til meg, at dere aner ikke. Og dere som sender meg mail? Jeg skal gjøre mitt beste å prøve å få svart dere alle sammen. Det fortjener dere! Jeg skal sette meg ned å svare i kveld :-)

Nå skal jeg lese videre på deres fine kommentarer og smile enda mer. For en fin dag dere har gitt meg!

Kjærlighet! ♥

Når livet ikke smiler

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PUNKTER SOM HJELPER MEG AKKURAT NÅ:

1. Gi det tid. Tiden leker alle sår, sies det. Tålmodighet er the key.

2. Det er en grunn for at det ble som det ble. Alt går ikke alltid etter planen, og ting blir som de blir av en grunn. Er noe ment to be, så vil det bli slik du ønsker til slutt.

3. No drama. Jeg avskyr drama mer og mer for hver dag. Spesielt det siste året har jeg tatt stor avstand til alt drama rundt meg. Har jeg venner som er tidenes dramaqueens? Ha det. Jeg har ingen ork, heller ingen energi å waste på ubetydelig bullshit.

4. Slutt og bry deg! Lettere sagt enn gjort. Jeg tar ting til meg, jeg overanalyserer og jeg bryr meg for mye om alt og alle. Jeg må slutte! Jeg MÅ slutte og bry meg. Det er når jeg kun fokuserer på meg og mitt jeg er happiest, og er det ikke happy jeg alltid vil være?

5. Våg å få støtte. Jeg suger på å la andre vise meg støtte og la andre hjelpe meg. Men, hvorfor? Hvorfor kan ikke mine nære og kjære få lov til å støtte meg når jeg egentlig trenger det veldig sårt? Hvorfor pusher jeg dem bort?

Hvor mye tjener en toppblogger?

annonselenke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor mye tjener egentlig en toppblogger?

Det spørsmålet får jeg ofte stilt. Hvor mye tjener jeg i grunn? Jeg synes helt ærlig at det er litt uhøflig og stille det spørsmålet i hovedsak. Det er jo en privatsak, dette med økonomi. Men! Samtidig forstår jeg at dere lurer, for det er ikke så enkelt å finne ut av. Man vet liksom hva en tjener i en "vanlig" jobb, men ikke i blogg-bransjen. 

Jeg kan si så mye som at jeg tjener veldig, veldig bra, og det er jeg så ufattelig takknemlig for. Jeg jobber hardt fra morgen til kveld, hver eneste dag. Hele året. Jeg har aldri fri. Aldri! Derfor synes jeg at det er veldig merkelig når jeg hører folk bable om at blogging ikke er en jobb. De er ignorante. Enkelt og greit. For blogging? Det tar uendelig med tid, og det er hardt arbeid - om du vil forstå det eller ikke. Selvsagt er en toppblogg en god business? Og for at den skal gå bra må jeg legge min sjel og ufattelig mye tid på den. Dessuten har jeg en arbeidskontrakt - akkurat som du. Jeg har mitt eget AS som jeg driver helt på egenhånd, og mitt AS drar inn mer penger i måneden enn både en lege og en advokat gjør til sammen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg var mindre slet jeg veldig med hvilken retning jeg ville gå når det kom til yrkesvalg. Hva ville jeg bli? Jeg ville jo drive med noe jeg virkelig kan brenne for, og som jeg kunne glede meg til hver dag. Nå kan jeg gledelig meddele at jeg har funnet mitt favoritt yrke. Jeg har funnet min drømmejobb! I en alder av 21 år, har jeg funnet ut hva jeg vil bruke 24 timer i døgnet på. Jeg elsker min blogg og jeg elsker det jeg driver med.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her

Sist men ikke minst elsker jeg DERE! ♥ Tusen takk for at dere vil følge meg og min blogg hver eneste dag. Jeg må fortsatt klype meg selv i armen til tider, for dette føles så surrealistisk. Takk!!

HELLO FROM SWEDEN!

​annonselenke 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 
Jakke her


Hei fra Sverige!

Det er mye kaldere her enn i Oslo. Det hadde vi ikke forventet, men det er det altså. Brrr! Siden vi kom hit har vi fått servert nydelig middag av moren til Pierre, sett på TV og kost oss masse i hverandres selskap. Vi har begge to savnet henne masse ♥ Det er en stund siden jeg var her sist. Kanskje to måneder? Vi må bli mye flinkere til å komme på besøk, altså. Jeg liker Sverige! Det er sååå billig her? Helt sykt. Jeg hadde blitt mange millionær av å bo her, det koster jo ingenting å leve. Vi pratet om det å kanskje flytte til Stockholm om noen år. Jeg elsker byen, og det er enda større enn Oslo. Vi får se, men det tror jeg hadde blitt veldig gøy. Jeg regner med at vi vil ha en forandring en gang senere, og da er Sverige et bra alternativ. Det skjer ikke på en stund da uansett, jeg elsker fortsatt Oslo!

I morgen ønsker jeg å se litt mer av byen! Pierre får ta meg på en liten sightseeing-tour. Ellers blir det litt slektsbesøk tror jeg! Veldig koselig ♥ Ha en fin kveld videre, hva enn dine planer er. God helg, fine!

intervjuer og presseFoto: Rolf Ørjan Hegset


Det har blitt noen intervjuer de siste dagene. Det er slik det fungerer, spesielt om det er noe "stort" som skjer i livet når man er en offentlig person. Dette med plastisk kirurgi har jeg takket nei til å prate om da det jeg vil si om den saken skriver jeg selv her på bloggen. Dessuten er jeg veldig kritisk og påpasselig med hva jeg stiller opp til når det kommer til intervju-situasjoner da enkelte journalister er meget dyktige på å vri og vende på hvert minste ord som kommer ut av munnen min. Det er noe jeg har blitt veldig obs på gjennom tiden, og nå er jeg veldig «vanskelig» å få til å si ja til intervju. 

Jeg elsker denne bloggen av mange grunner. Der i blant nettopp det at jeg kan skrive og svare på alt, og vite at det jeg mener? Det blir formidlet på akkurat den måten jeg ønsker, og det jeg vil få frem, kommer frem. På min egen plattform. Enkelt og greit! :-) 

Jeg takket ja til to intervjuer i helga, da. Disse syntes jeg var OK og stille opp til, da det ene handlet om nettopp det med presse i Norge. Det andre handlet om tipsene jeg skrev i et tidligere innlegg til de nye PH-deltakerne. Det er ikke noen big deal temaer som jeg trenger å være ekstra påpasselig på. 

Intervjuet med Dagbladet, Kjendis finner du her.

Intervjuet med Journalisten finner du her.

HA DET, NORGE!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fra en stresset Isabel!

Nå har vi omsider kommet oss avgårde - vi skal nemlig på ferie! Eller, rettere sagt en weekendtur. Vi skal til Gøteborg og Falkenberg. Vi skal kose oss masse i Sverige! Jeg gleder meg til mammaen til Pierre sin mat. Mmm! Blir koselig og se henne igjen ♥

Jeg fortalte dere jo nettopp om hvor rastløs jeg er for tiden, og at jeg måtte reise innen kort tid. Det tok ikke lang tid før jeg gjorde noe med den saken, he he. Vi skrives fra Sverige senere, dere. God helg! 
 

i min handlekurv!

Velkommen til min handlekurv!

Når jeg er på mathandel (som ikke er så veldig ofte, da jeg hater å lage mat...) bruker jeg å hamstre inn på måltid som er letthvinte og lage. Jeg er ingen mesterkokk på kjøkkenet, noe som gjerne forklarer valg av matvarer som blir slengt med i handlekurven. Det blir en del 1, 2, 3-pakker som ikke krever så mye. Ellers er alltid kjøleskapet mitt fylt opp til randen med masse deilig frukt. I'm a sucker! Selv om jeg ikke duger på kjøkkenet, takker jeg Gud for at jeg har en mann som serverer nydelig mat! 

Så, ja. Her ser dere hva jeg fylte opp kjøleskapet med. Nommis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjappe og enkle måltid. Fornøyd Bella!

man ler mer av dem, enn med dem

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, PH ass! Klippingen og alle effekter de legger inn er hillarious, men det fører vel til at man ler mer AV deltakerne, enn MED dem. Jeg kjenner det så godt igjen, og det er ikke alltid like kult når det går på ens egen bekostning. Ha ha! Bra TV blir det uansett og programmet får et humoristisk preg. 

Nå sitter jeg her å glor på episoden og trykker innpå med godis. I'm a sucker. Det er så merkelig å se på, jeg vet jo om alt som skjer bak "fasaden". Hå hå! Juicy details, dere ;-) Neeeida. Joda. Blir spennende å se hvem som ryker ut nå, da!

Nå skal jeg være helt ærlig med dere


 

Jeg "spiller" en jeg ikke er. Hvertfall en jeg ikke er helt innerst, innerst inne. Hvordan synes du jeg fremstår? Selvsikker, ikke sant? Litt høy på pæra? Selvgod? Vel... Jeg er ikke det, ikke i det hele tatt. Jeg har spilt mye mer selvsikker enn hva jeg faktisk er i lang, lang tid. Så lenge jeg kan huske i grunn. 

Hvorfor gjør jeg det? Hvem er det jeg prøver å være? Hva vil jeg egentlig fremstå som?

Jeg ønsker å være mer personlig med dere. Jeg ønsker å åpne meg opp og vise mer hvem jeg er, på dybden. Men av en eller annen grunn fokuserer jeg på det ytre. Jeg vil vise mer av meg selv. Mer av Isabel som person. Ikke bare Isabel utseendemessig. Ikke bare det overfladiske.

Jeg skal prøve å åpne meg opp for dere. Jeg lover. Jeg er mer enn bare sminke, hår og dagens outfit. 

Jeg vet ikke. Jeg føler at dersom jeg har denne litt harde fasaden oppe, vil jeg også kunne "håndtere" livet enklere. Klare meg bedre. Jeg er jo selvsikker! Jeg har jo god selvtillitt! Jeg synes at jeg selv er bra. Men er jeg like sikker på meg selv som du kanskje får inntrykket av? Nei. Desverre. Men jeg skulle så inderlig ønske det. 

Tenk det. Tenk det å slippe å bli usikker på seg selv. Det å slippe å tenke dumme tanker. Det å vite med seg selv, at man er bra nok, alltid. 

Jeg skulle ønske at jeg var den jeg "spiller".

slik har du aldri sett meg før

Hoho, snaisen frøken? ;-) Jeg var på shoot med modellbyrået mitt, Face Model & Management, for en stund siden. Der ble jeg stylet til en helt annen Isabel. Slik som på bildet over her har dere nok aldri sett meg før? Hehe! Jeg synes det er så sinnsykt kult med photoshoots, som oftest blir resultatet sykt rått! Det blir noe annet enn man er vandt med selv, og det er det jeg elsker mest med modell-jobben. Nå er jeg i hovedsak reklame-modell, og ikke så mye fashion. Eller jo, fashion også, men ikke catwalk delen. Det er jeg liiiitt (jævlig) for lav for. Kjedelig, men heldigvis trives jeg best med poseringer. Jeg har gått catwalks to ganger før, da var jeg sååå ukomfortabel. All eyes on you, bokstavelig talt. Jeg trodde jeg skulle gå på trynet begge gangene, men det gjorde jeg heldigvis ikke. Haha! Hadde tatt seg ut...

Da jeg var i Istanbul fikk jeg beskjed av manageren min at jeg var booket til et oppdrag med Colorline. Det hadde vært dødskult, men det lot seg ikke gjøre da denne frøkna lå død med gips på nesen og blå i halve ansiktet. Jeg vet ikke om jeg hadde likt å sitt det trynet pryde Colorline, akkurat. Skikkelig kjedelig at det ikke passet, men det dukker alltids opp nye, gøye oppdrag. Gleder meg til reisen videre.

Jeg virkelig elsker å ha mange baller i luften.

meg, meg og meg

Annonselenk

Jakke her

Good morning superstars

I dag har jeg endelig en "fridag". Jeg har ikke noen spesielle planer som innebærer at jeg må fly rundt hele Oslo, og det er deilig! De siste dagene har vært noe kaotiske og stressfulle, så jeg kjenner det skal bli deilig og kunne slappe litt av i dag. Kjøleskapet er påfylt med masse godt (viser dere hvordan min handlekurv ser ut senere) og leiligheten er ryddet og vasket. Jeg tror jeg skal ta meg tid til å kjøre et skikkelig deilig hjemmespa, faktisk. Det brukte jeg å gjøre hver eneste søndag før, og av en eller annen grunn har den tradisjonen falt bort. Ikke bra!

Ah ja. Nå har jeg akkurat servert min elskling frokost, og nå skal han straks av gårde på to møter med samarbeidspartnere. Spennende dag for min baby! Ikke så spennende dag for meg, he he. Jeg skal schlæppe av og ha en skikkelig meg-dag!

Jeg er med i et nytt program!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

YEEEY! I dag har jeg vært på innspilling til et nytt program jeg er med i. Super gøy! Dere som har meg på snapchat (isabelSraad) fikk en liten sneakpeak inni mellom slagene. Dette blir bra! Masse humor og latter, jeg kan nesten garantere at dere kommer til å like det. Jeg har ikke lov til å si så mye mer akkurat nå, men så fort jeg får grønt lys skal jeg fortelle dere alt! :-) Jeg virkelig elsker å være fremfor kamera og i spotlighten. Alltid like morsomt! Jeg blir mer og mer komfortabel for hver gang, og det er veldig deilig. Da slapper jeg mer av og er meg selv, istedenfor å stresse med alt som hører til. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Secret project! Stay tuned.

DEN FØLELSEN...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonselenker

Jakke her / Jeans her / Sneakers Adidas / Veske Céline


I dag har jeg vært overlykkelig. VÆRET, dere! Herregud, endelig er våren her! Det var så deilig og kjenne solen varme på kroppen og slippe å fryse for en gangs skyld. Jeg elsker Norge på denne tiden av året - når plussgradene stiger og solen titter oftere frem. 

Over til noe annet enn været, he he. Jeg har gjort noe veldig spennende i dag! Jeg har sommerfugler i magen. Jeg forteller dere mer om det senere i dag, så husk å titt innom i kveld. 

"Pierre, Isabel og Martine møtes igjen på fest"Foto: Trond Solberg, VG


Haha, jeg måtte le litt da jeg ble tilsendt denne artikkelen av en venninne tidligere. VG og sine overskrifter, ass. Haha! Jeg skal ikke snakke for høyt når det kommer til akkurat det da, hehe. I get you, guys! Jeg kan garantere at den førte til maaange klikk, hvertfall. Det er et intervju fra mandag, og jeg synes det ble greit fremstilt. Ikke så omgjort som det ofte blir når man intervjues. Det er liksom ikke alltid man kjenner igjen sine "utsagn" som plutselig kommer på trykk. 

Ps! FAEN som jeg hater pressebilder. De blir alltid så forbanna mislykka! Se på det over her, liksom? Som forøvrig også blir brukt i artikkelen... OG ja, her ser jeg faktisk ut som både MJ, en gris og Voldemort (jepp, guys. Jeg kom dere i forkjøpet). Livet suger.

Artikkelen finner du her.

meg på Bloggerne?Hei fra en sliten, men rastløs Isabel. Jeg har vært i møter i ettermiddag, og nå ligger jeg strekk ut i sengen med Bloggerne på skjermen. På snakk om det; jeg har sååå lyst til å bli med! Det der er jo mitt rette element - kunne gå å filme seg selv (hehe, dere som har meg på snap vet hva jeg babler om), og generelt dele mitt liv på TV-skjermen. Det hadde vært morsomt! Kanskje neste sesong? *Hint hint*, Tv2. He he! 

Jeg har en rastløs følelse inni meg for tiden. Eller, de siste dagene hvertfall. Den bruker å snike seg innpå når det er en stund siden jeg har vært på reis og opplevd noe annet enn Oslo. Ikke at det er så veldig lenge siden, jeg var jo nettopp i Istanbul. Men det kan  jeg ikke heeelt kalle en ferie da jeg lå der og... spiste. Haha! Jeg vil reise. Vi får se hva jeg gjør med den saken, men en ting vet jeg sikkert - jeg skal til Kristiansand innen kort tid. Jeg har nemlig funnet meg en regnskapsfører som skal få lov til å lære denne frøkna hvordan et (ordentlig) budsjett skal se ut. Jeg trenger en som veileder meg og setter begrensinger. Jeg er flink til å spare pengene mine, men igjen er jeg veldig flink på å spendere dem, også. Gleder meg til å få litt mer orden på økonomien!

Nå skal jeg spise mer frukt og se på Paradise. Jeg er helt alene faktisk, og jeg liker det ikke. Det er merkelig i grunn, for egentlig trives jeg best i eget selskap! Men ikke etter jeg fikk Pierre i min hverdag :)

my first Céline!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

My first Céline! Lykkeruuuus. Jeg lovet jo å vise mer av innkjøpene, og denne lekkerbisken er blant dem. Seee så fin! Jeg er forelsket. I en veske. Den er så forbanna fin! Klassisk og eksklusiv. Verdt hver eneste krone! 

Om PH-premierefesten igår

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
adlink Topp her


 

Good morning superstars!

For en kveld i går! Det var liv, for og si det sånn. Mange hyggelige deltakere med i år, som virket som noen coole folk. Jeg er selvsagt team Carl Aksel! Det ble en del bobler i glasset, dansing og mingling med både gamle og nye fjes. Vi traff blant annet igjen flere fra produksjonen som vi hadde i fjor. Så koselig! Uten om det ble det intervjuer og hjemom for et antrekks - og ikke minst, skoskifte. Louboutinsa var mildt sagt jævlige og gå med.. De må nok gås inn før jeg tar dem med på bytur igjen, altså. 

Nå, til «the big bomb». Det er mange som trodde at det skulle bli et stort hei og hå på festen igår, da en viss annen deltaker fra vår sesong også tydeligvis skulle dit. For meg er det greiene der old news, og jeg gir ikke hele den situasjonen hverken min energi, eller min tid. Det er som og se hvilken person som helst, som jeg ikke har noe forhold til. Så der fikk dere svaret på det spørsmålet, som tydeligvis var veldig interessant da det ble stilt et par ganger i kommentarfeltet mitt. Hehe!

Jeg er oppe tidlig i dag. Er det bare jeg som ikke har sjangs til å sove lenge når jeg har drukket kvelden før? Jeg våkner alltid super tidlig, selv om jeg ikke er bakfull. Takk gud for at formen faktisk er god i dag, for jeg skal nemlig i et møte straks. Haha, det hadde jo vært cool med bankende hodeverk og kvalme da, ja... Kremt.

premierefest!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

We are ready! Nå er jeg så kjip (for vorspillet, altså) og drar frem macen for å oppdatere dere! Jeg har vors hjemme hos meg, så her er det god gang. Vi drar på premierefesten til Paradise Hotel 2016, det skal bli spennende. Gleder meg til å se kompisen min Carl Aksel kicke ass! Hahaha, det der blir sjukt. Han er crazy! 

Følg meg på snapchat å følg med på festen! IsabelSraad heter jeg der.

Ha en super kveld videre, fine. Jeg måtte bare innom å si hei OG vise kveldens look. Feste-Bella er ready for kvelden!

Glamsquad

Sponset styling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fra frisørstolen! 

Jeg er på Hendrix Hair Torggata, som jeg fortale dere tidligere. Vi skal gå for en classy, sleek look til i kveld. Litt Kim K inspirert. Det er jo ingen som ser så "on point" ut som den dama gjør! Fin inspirasjonskilde, hehe.

Mens jeg sitter her skal jeg få unnagjort litt jobb, og etterpå bærer det rett til skredderen. Alt må sitte perfekt! Jeg trodde ikke at jeg hadde gått ned i vekt akkurat (med tanke på hvor mye junk jeg har spist i det siste), men det viser seg at det har jeg visst. Jeg hater når kjolen ikke sitter så stramt som den skal, da ser det fort posete ut. Så det skal jeg få fikset! Etterpå er det duket for vorspiel hos Mathias, og sååå rett på premierefest. Dette blir en bra kveld!

Håper deres mandag har vært fin hittil ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Glamsquad!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sjekk mine super lekre negler, da! Flinkeste Totsiee på instagram gjorde de.

business woman

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


annonselenke  Jakke herHei og god morgen, fine!

Jeg er i full sving med dagen allerede, i dag er det travelt for min del. Nå skal jeg straks på møte med nettavisen, og rett etter bærer det rett til frisøren min. Flinke Ann Beate på Hendrix Hair skal style meg på håret innfor kvelden. I aften er det nemlig Praradise Hotel premierefest som vi er invitert til. Blir spennende, og helt sikkert utrolig gøy. Jeg er fortsatt noe usikker på hvilken kjole jeg skal gå for, men skoa er hvertfall i boks... Mine elskede Louboutins, selvsagt *glis*. 

Vi skrives fra frisørstolen senere, nå må jeg løpe! 

Jeg glemte hvor vanskelig det var


Ah, sofaen!! Det har vært en super fin dag. Jeg har fått unnagjort masse jobb og hatt besøk av lillebroren min. Nettet hjemme hos mamma er nede, så da ville han til big siss og game Mindcraft. Haha, luring. Jo! Også har jeg fikset neglene mine også! De er sååå fine nå. Legger ut bilde på instagram i morgen så kan dere få se. Men faen så vanskelig det er å skrive med klør... Det hadde jeg helt glemt av. Haha! Hardt å være jente, dere. 

Nå surrer Teen Mom OG på tven og jeg har endelig landet i sofaen. Det blir tidlig kveld på meg, for i morgen tidlig må jeg på et møte. Ha en super kveld videre! Stor klem ♥

Det er på tide!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Morning babes!

Hodet mitt banker litt mer enn vanlig i dag, i går ble det litt for mye vin på denne frøkna. Et glass blir alltid til to (les: seks). Jeg hadde en super hyggelig kveld! Det var litt action også, for doen ble tetta. Haha, er det mulig. Rørlegger, anyone?! 

I dag skal jeg fikse neglene mine igjen. Back at it! Jeg har ikke fikset dem på en stund nå, for jeg synes det er så stress med lange negler når jeg skal ta av og på linser. Føler jeg kutter opp hele pupillen hver gang. MEN! Nå er det på tide og føle seg litt fin igjen, så da kjører vi på!

Forresten! Jeg vil takke for alle fine kommentarer på innlegget i går. Jeg må innrømme at jeg hadde gruet meg litt til å dele de første bildene da jeg selv synes det er veldig uvant, og dessuten vet jeg jo hvor frekke enkelte kan være. Jeg fikk masse fin, positiv feedback og det ble jeg sååå glad for! ♥

Annet enn det... Ja, jeg har ikke så mye mer å meddele. Ha en super søndag! Klem.

mine første selfiesHi guys!

Endelig føler jeg meg litt mer komfortabel, og ikke minst har jeg fått tid til å bli litt mer vandt med det nye speilbildet mitt. Her er mitt "nye ansikt"! Hehe. Jeg er suuuuperduper fornøyd! Endelig er hevelsen gått litt ned. Man ser faktisk bare 60% av det endelige resultatet etter en hel mnd, og det har bare gått 8 dager siden operasjon. Det tar tid, men so far, so good! Jeg vet at mange av dere har ventet på dette en stund nå, men jeg har ikke følt meg helt vel da jeg har sett ut som en avatar (så oppblåst var jeg, altså). Ikke noe gøy! I dag var det mye bedre, så da fikset jeg meg og dro på middag hos mamma. På snakk om det - småsøskna mine syntes jeg så veldig rar ut. Rami syntes jeg så ut som Mikke Mus (...) og Sidra så på meg med store øyne. Eh! Haha, barn er de som er ærligst sies det... I hope not! Mamma syntes jeg var fin, da. Og Pierre. Jeg velger å høre på dem, jeg. Hah!


Nå har Pierre og jeg akkurat kommet hjem, og vinen er allerede åpnet. Vi skal ha en fin kosekveld sammen, bare vi to. En deilig armkrok, en morsom film + vin. Elsker slike kvelder! ♥

Pink morning

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen alle sammen! Og ikke minst, god heeeelg ♥

Lørdag igjen da, gitt. Jeg klager ikke! I dag har jeg en rimelig hektisk dag foran meg, for som jeg sa tidligere, det df back to reality. Jeg skal dra å prøve en kjole først, så må jeg hente ut pakker på postkontoret, innom mamma, cafè-date med småsøskna mine oooog til slutt lande i sofaen hjemme. Jeg har vurdert rolig kveld i sofaen med vin opp mot Afterski eventet til Staysman i kveld, men førstnevnte vinner. Nesen min er jo ikke helt i hundre (haha, jeg prater jo som om det er en person), så jeg tror jeg gjør lurt i å ikke hoppe rundt i Oslo Spektrum. Plutselig er det en albu i min retning, og pooooff - en skjev nese. Neida! Hahaha. 

Nå skal jeg få i meg litt frokost og komme meg avgårde. Det var deilig å våkne hjemme igjen! Ah. Borte bra, hjemme best. Alltid!

Har dere noen spennende planer i dag? Vi skrives senere. PUSS!

Kjære PH-deltakereKjære fellow "kollegaer". Forvent dere mye de neste par månedene. Jeg skulle ønske noen kunne gi meg en liten pekepinn og kanskje litt tips og råd etter deltakelsen. Så - dette året tar jeg det ansvaret på min kappe! 


 

get ready for all of this


"Venner". Folk du ikke har pratet med siden ungdomsskolen tar plutselig kontakt for "nå var det lenge siden".. Eeeeller så er hun/han bare en jævla pr-kåt jævel som vil bli din "venn" - for nå er du på tv! Hold deg unna disse. Jeg har opplevd dette en hel del, og det er så sinnsykt pinlig. Pinlig av dem, altså.

Sponsorer. Du vil få "sponsorer". Mange. Men please kjære deltagere - ikke vær naive og ikke vær dumme. Velg med omhu! Ikke takk ja "bare for at". Husk at du hjelper den du promoterer for en hel del, og da skal du virkelig like det du reklamerer for også. 

Blogg. Start gjerne en blogg! Seerne elsker det. MEN! Ikke start en blogg som kun er basert på PH. Blogg om annet også! Det er slik man bygger opp en god PH-blogg. På den måten vil følgerne dine fortsatt finne deg interessant etter programmet også.

Hat. Jævlig masse hat. Og dømmende folk. For gud skyld, gå ikke inn på kvinneguiden og les om dere selv. Dette gjorde samtlige av oss, og folk er så forbanna jævlige og ekle. Der har jeg ikke klikket meg inn siden April i fjor, da episodene fortsatt ble sendt på TV. Jeg lover deg at du ikke får noe godt utav det, men en ting kan jeg garantere - du vil bli lei deg.

Selfies! Get ready for makeup selv om du bare skal en tur på butikken. Folk vil ta bilder med dere overalt, og da er det ikke så gøy om man ikke føler seg fresh. Haha. Og det er dessuten super hyggelig å treffe de som kommer frem til en, også. De er super søte!

Fans. Jenter og gutter kommer til å forgude dere, og ja... Episodene blir deres liv. Vis dem like mye kjærlighet som de viser deg!

Drama i kommentarfeltet. Etter hver episode vil deres instagram koke over med kommenater angående hendelser i episoden. Hadde du sex? Ja, da vil du blo kalt hore ca 7688 ganger i kommentarfeltet ditt.

Eventer. Dere vil bli booket til events. Det er super gøy!


Vgtv Panelet. De er meget kjent for å gjøre narr av og håne PH-deltagere. Har du ikke lyst til å bli latterliggjort? Takk nei til intervjuer med dem. Jeg og flere fra vår sesong angrer på at vi har stilt opp hos dem for å så se episoden og føle oss trampet på.

Update, update, update! Oppdater instagrammene deres ofte. Deres følgere følger nøye med på dere og blir i ekstase når du poster noe nytt!

*Holder puten foran ansiktet*. Du kommer til å bli flau over deg selv når du ser deg på skjermen. Men vet dere hva? Drit i det! Det er en episode, - og det blir fort glemt. Selv om man gjerne går å gruer seg til det sendes på tv, er det ikke lenge folk tenker over det. Og om du stresser veldig mye med noe? Spør produksjonen om å få se episoden på forhånd. Det fikk jeg med min utsjekk da jeg var dritflau over hvordan jeg reagerte. Haha. Det er betryggende, for man tenker gjerne at alt har blitt tatt med, men husk at mesteparten blir klippet bort.

Byturer. Er man ute på byen er plutselig folk på vår egen alder ikke så "flaue" lenger, og kommer frem til dere. De fleste er jævlig nedlatende, men det er også super søte folk som bare vil være hyggelige. Bare pass på å vær på radaren, hehe.

Festing. De neste tre månedene blir det masse festing på dere. Bli med på alt! Det er denne tiden etter innspilling som er den gøyeste! Nyt det! Men husk å tren innimellom også, for alkoholen... Den legger seg! Hehe.

Shame. Din hjemby vil være flau over at du er fra samme by. Nordmenn har så forbanna mye mot Paradise, og de ser på oss som en "skam". Det vil bli en heeel del gossip i hjembyen. Derfor takker jeg gud over at jeg flyttet til Oslo.

Flytt! Bor du i en liten bygd? Flytt! Helt seriøst. Flytt til Oslo. Det er her mulighetene ligger og det er her man kan bygge videre på det.

"HVA?". Dere kommer til å sitte som spørsmålstegn etter episodene. Hele handlingene kommer ikke til å bli tatt med, og ting klippes i hytt og gevær. Det er ikke alltid man kjenner igjen storyen, liksom. Haha. Ganske kjipt i enkelte situasjoner, men slik er det med TV-produksjon. Det går gjerne på enkeltes bekostning til tider, og det er ikke cool.

Da jeg var liten...

Jeg hadde hverken iPhone eller Macbook. Jeg hadde en TV fra gamledager (sånn der boks vet dere), og var jævlig fornøyd med den. Spesielt da jeg fikk den inn på mitt eget rom!

Da jeg var liten kunne jeg se hvor "gjengen" var ved å se hvor syklene stod parkert. Var gjengen hos Heidi, var også hele sykkelstativet utenfor huset hennes fullt. Vi tekstet ikke hverandre via iMessage, ei heller Instagram.

Vi satt ikke med elektroniker trykt opp i trynet. Vi lekte sammen! Hele nabolaget samlet seg hver eneste ettermiddag, hvor vi fant på ulike aktiviteter. Som oftest var det "boksen går" eller gjemsel. Sinnsykt gøy!

Merker hadde ingenting å si. Vi alle løp rundt i klær fra kjedebutikker, og det var aldri snakk om hvor klærna var kjøpt. Man måtte ikke ha på seg Gant skjorte, eller Michael Kors veske på armen for å være kul. Det var aldri noe press for å passe inn i den "kule" gjengen.

Det var gøy å dra på skolen! Jeg så frem mot det. Jeg gledet meg til å lære, og jeg gledet meg til å se vennene mine igjen. Nå er det slik at skole har blitt "teit" og man prøver å skulke unna mest mulig.

Vi tok bilder med vanlig, lite digital kamera som vi måtte dra å fremkalle på fotobutikk. Vi hadde ikke selfie-stick, Canon speilrefleks eller PhotoBooth på macen. 

Istedenfor Instagram, hadde vi MSN. Her chattet vi med hverandre, og kunne skrive egen status. Det mest typiske var å skrive en emo-setning av en sang. Haha! Y'all with me?! Jeg var en ekspert på disse. Skikkelig deppa, kjærlighetssorg lyrics hver eneste dag. Kul jente! Husker min msn var S-LOVE. Vi hadde Nettby også! Det var da vi var fjortizzer.

Jeg så opp til min mamma, og ikke som dagens ungdom - ser opp til bloggere. Det er klart at vi også hadde idoler (mitt var Britney Spears), men jeg gjorde ikke ALT de gjorde bare for jeg syntes hun var kul. Og dette synes jeg er det tristeste med hele forandringen opp i gjennom årene. Det er dine foreldre du skal høre på - og se opp til. Ikke de du ser og leser om på internett. 


Det er sjukt hvor mye verden har forandret seg på bare noen år. Jeg er født i 1994, og det er jo ikke sååå lenge siden. Men fortsatt har det skjedd utrolig mye siden da. Det synes jeg i grunn er en bra ting! Tenk om verden ikke hadde forandret seg? Det hadde vært tragisk! Det er bra at alt ekspanderes og at saker utvikles til det større. Feks dette med all teknologi. Det er jo fucking genious!

leiligheten har blitt til et lager

YEY! Endelig hjemme i Oslo. Shit, for en jævla irriterende reise. Det å stå opp 05 er ingen spøk. Heldigvis sov vi godt på flyet, men da vi kom frem ble vi selvsagt stoppet i tollen. FAEN. Jeg hater tollen, selv om dette er første gangen jeg har blitt stoppet. Det er så unødvendig time of waste, ass. Nei, vi har hverken kjøtt, ost eller narkotika i koffertene. Drit irriterende. Tenk å gå gjennom hver eneste lille sak i kofferten? Det første Pierre sa var "lykke til med å prøve å lukke den igjen", og så lo vi. Tror de angret rimelig kjapt når de åpnet den og det eksploderte. Heh! Karma. 

Jeg ble litt blidere når jeg kom hjem til nyvasket, ryddet og fikset leilighet. Mamma er virkelig den beste! Kjøleskapet var til og med fylt opp med mine favoritter, og middag hadde hun lagt ferdig. Happy girl som kom inn dørene, kan man si. Enda gladere ble jeg da jeg så at det hadde kommet tre svære esker med klær og sko til meg! Jippiiiii! Leiligheten er oversvømt av klær nå, kan man si. Ser nesten ut som et lager. Kanskje jeg skal starte opp en nettbutikk for real? Haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A happy girl! Er dere klar for antrekksinnlegg eller? I am!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og en fin velkomst-lapp. Men mamma? Du burde klare å skrive navnet til datteren din riktig. Hahaha! Og ser dere den lille nesen hun har tegnet? Den passer ypperlig! Ler meg i hjel. Søteste!


Nå er jeg så sykt sliten og trøtt. Planene for i resten av dagen er å slappe av og lande litt. Jeg skal få mamma og kidza til å komme til meg senere. Har savnet familien min så masse!

Vi skrives senere, fine. GOD HELG!!

Ha det, Istanbul!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bilder fra da jeg fortsatt hadde på gipsen. Gud så deilig å slippe den!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen, fine! Det er fryktelig tidlig. I dag reiser vi hjem til Oslo! Jeg gleder meg masse til å komme hjem til min egen leilighet, til venner og til familie. Og ikke minst til Fridays!! Hehehe. Nå fikk jeg den pausen jeg trengte. Nei, dere... Det blir deilig å komme hjem til Norge igjen. Det er full fart med en gang vi lander, så nå er det back to reality. Ikke sånn som her, hvor jeg bare har slappet av og blitt dullet med. Det har vært deilig med et avbrekk, men nå er jeg klar igjen. Back to work! 

Vi skrives senere, fine. Kick ass denne fredagen, og vips så er det jo heeeelg! Wuhu!

Han er en flyktning

I går kjørte vi samme strekning, for jeg ønsket så innmari mye å finne gutten igjen. Problemet er at dette er på veien inn mot motorveien, så det er ikke så enkelt. Man kan ikke bare hoppe ut av bilen der, og barna løper mellom bilene i all trafikk. Det er stappa fult, liksom. Det er det som er helt sjukt - at disse små barna bokstavelig talt ofrer sitt liv i håp om å få noen få mynter til mat. Jeg får helt vondt. 

Jeg kom i prat med en som bor her i Istanbul da vi satt på en cafè igår. Han fortalte meg at alle disse barna er flyktninger fra Syria. Mesteparten av dem, hvertfall. De flykter hit på grunn av krig i sitt eget hjemland, og håper på å få seg en fredfull hverdag her. Problemet er bare det at Istanbul er så forbanna dyrt. Det her er en rikmanns-by, hvor man hele tiden ser Ferrarier og Lamborghinis. Det er dyrere her enn i Oslo, liksom. Og her? Her kryr det av små, sultne barn som har rømt fra krigen. 

Han fortalte videre at staten prøver å hjelpe dem så godt de kan - med "shelters". Tak over hodet, mat og drikke. Han sa at de fleste prøver å stikke av derfra. Han visste ikke hvorfor, men det er nå slik det var blitt. Jeg merker at de som bor her ikke har så mye sympati. De synes ikke synd på dem. For de får jo hjelp, mener de.

For ikke så lenge siden hadde politiet gått ut og tatt alle barna på gatene med seg til et shelter. Her skulle de bli tatt vare på, men de fleste stakk. Jeg lurer på hvorfor? Kanskje det er fordi at de vil være fri? Kanskje er det fordi at politi er skummelt? 

Det her bilde gir meg frysninger. Verden er så jævlig syk.

Jeg fikk svar på hvorfor denne guttungen pratet på arabisk. Han er en flyktning fra Syria. Jeg er så utrolig lei meg for at vi ikke fant han igjen i går... Jeg håper virkelig at det er sånn. At de får hjelp, og at alle barna blir tatt hånd om. Men det tror jeg er noe naivt av meg å tro.

gipsen er av + min nye nese?

Wæh. Dette er rimelig sykt. Jeg fikk av gipsen. Og jeg ser helt... annerledes ut. Jeg ser nok størst forskjell selv, da jeg "kjenner" mitt ansikt såpass godt. Men ja.. Dette må jeg bli vandt med. Det er weird. Jævlig weird. Jeg vet ikke hvordan jeg kommer til å bli seende ut da jeg er suuuper håven og oppblåst i hele ansiktet. Pierre kaller meg for Avatar. Hyggelig! Hvordan resultatet kommer til å bli, har jeg null peiling på. Både nesen, øynene mine og ja.. hele ansiktet er super hovent.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg må bare smøre meg inn med tolmodighet til hevelsen har gått ned. Kirurgen min var veldig fornøyd med nesen hvertfall, og han er helt sikker på at jeg kommer til å bli det samme. Men ikke akkurat nå. Slik er det visst for de fleste, men jeg blir bare så stresset. Jeg trodde at jeg kom til å kunne se den "nye" nesen med en gang gipsen var av, men det var ikke tilfellet. Det er så hoven at jeg ikke kan se beinet på nesen, liksom. Jeg sitter her spent og venter på at hevelsen skal forsvinne. Problemet er bare at jeg ikke eier tålmodighet. Nada.

Hun ene her begynte å gråte da hun så seg selv for første gang, for det er jo et helt annet ansikt plutselig. Jeg ble ganske taus, jeg. Og Pierre måtte ta ned kameraet (vi vlogget) etter en kort stund.

This shit is weird.

mine første Louboutins!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I'm in love

Herreeeeegud! *HYYYYL*. Jeg er i ekstase! Jeg har kjøpt meg mitt første Christian Louboutin par :-D Jeg har siklet på disse sinnsykt lenge, og alltid drømt om å ha et par med "the red sole". De er SÅ fine! Jeg gikk for dette paret da jeg synes at de er de lekreste, men også fordi at de er såpass simple. De passer til alt! Jeg skal bruke de på premierefesten til Paradise Hotel på mandag. Første lufteturen! Jeg kommer til å være sååå forsiktig. Haha!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg lovet dere å vise innkjøpene fra dagen vi var på shopping, og det skal jeg. Men disse her følte jeg fortjente et eget innlegg. Det samme med en lekker veske jeg har kjøpt meg også. Det kommer - jeg lover!

Jeg har fått mange spørsmål om hva stedet vi var å shoppet i heter, og det heter "Istinye Park". Jeg måtte sende melding til kontaktpersonen min og spørre. Hehe! Husker jo aldri noenting, jeg. Gullfisk hukommelse? Jepp. Der har de hvertfall alt av butikker! Louis Vuitton, Hermes, Dior, Cèline, Louboutin, Chanel... Paradis! Der finnes også et shoppingsenter hvor de har vanlige kjedebutikker som Zara, HM, Sephora osv. Noe for alle! Så om dere drar til Istanbul er dere nødt til å ta turen her. For et fantastisk fint område!  

Next destination?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er det en ting jeg elsker og verdsetter høyt, må det være reising. Det å oppleve noe annet. Andre land, annen kultur. Jeg elsker reise! I grunn spiller det ikke så altfor stor rolle hvor jeg drar heller, så lenge det er varmt. Jeg er så utrolig heldig som har hatt muligheten til å reise mye det siste året. Jeg har vært i Hellas, Mexico, Sverige, Thailand, Tyrkia og Spania de siste månedene. Jeg kjenner meg så fri hver gang jeg setter foten min i et annet land. Når flyet lander. Da sprer gleden seg i kroppen min. Som om at jeg bare kan senke skuldrene og ta en pust i bakken. Slappe av og bare nyte. Jeg tror det gjerne er derfor jeg reiser så mye, slik at jeg får kjenne ekstra mye på denne følelsen av frihet. Det er deilig, det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå funderer jeg på hvor neste stopp blir. Jeg har fryktelig lyst til å dra til Turks og Caicos. Har dere sett øyen? Den er helt syyyyk! Tidligere var det Maldivene som stod høyest på lista, men nå er den danket ut altså. Har dere sett noe så nydelig?
Turks og Caicos - dit vil jeg!

Favoritt antrekk

annonselenker

the red jacket

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke: her / Skjørt: her 126 kr / Sunnies: Ray-Bans / Støvletter: her 360 kr


the perfect outfit for the cold weather

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke: her 558 kr / Kjole: her / Støvletter: her 350 kr


beige and classy 

Kåpe her 468 kroner


green army

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Kjole her 144 kroner


Her har jeg samlet sammen et knippe med antrekk jeg har postet på bloggen. Jeg elsker klær! Og enda mer elsker jeg det å trikse og mikse ulike stiler. Når folk spør meg hvordan jeg vil beskrive min klesstil, sliter jeg veldig. For den er jo så... blandet? Jeg liker å kle meg litt "gangster-nickyminaj" (haha, hva nå enn det er), men samtidig liker jeg å kle meg super sofistikert også. A little bit of both worlds! :-)

videoblogg - nosejob

Video fra da vi reiste hjemmefra, og til operasjon gjennomført. Ta denne filmen på alvor, og forstå hvor omfattende det er å legge seg under kniven. Det var helt forbanna jævlig, og jeg hadde ikke gjort det igjen. En advarsel til dere. Jeg vil også advare mot kanskje litt "sterke" klipp i videosnutten hvor jeg akkurat blir vekket fra narkose og er helt vekke. Usch, skikkelig ekkelt å se på selv. 
 
 
Husk gjerne å subscribe til youtube-kanalen vår her for fler videos!

Snapchat latelysnapchat lately

Her har dere et lite innblikk i min snapchat-world! Litt fra jobb; shooting, pakker og blogging. En del selfies blir det jo også, i tillegg til mitt sosiale liv. Jeg er hyppigst på videosnaps, det suger at jeg ikke kan dele de like enkelt som med bilder. Vel vel.. Jeg snapper støtt og stadig, og oppdaterer gjerne litt for mye. Bedre enn for lite, ikke sant? Hehe, I hope so! 

IsabelSraad heter jeg på snap.

Jeg fikk hjertet mitt knust

Jeg var overlykkelig! Endelig hadde jeg fått av gipsen og fått se min nye nese. Shit så takknemlig jeg er for at jeg har både råd og mulighet til å gjennomføre dette, tenkte jeg. 

Privatsjåføren min stod klar utenfor og åpnet døren for meg. Jeg satte meg inn i den luksuriøse bilen, mens jeg tok opp iPhonen min og scrollet på instagram. Fornøyd, og jævlig glad. Alt hva penger kan gjøre! 

Bilen stoppet plutselig opp. Det var trafikk. En sinnsyk trafikk, som gikk så enormt sakte. Dette har jeg ikke tålmodighet til - jeg vil hjem og se på serier!

Mobilen dør. Bilen står fortsatt bom stille. 

Og da.. Da kommer du frem til bilen. Du lener hele din kropp inntill vinduet mitt og ser på meg med dine store, triste øyne. Du snakker på arabisk. Og jeg forstår arabisk, og skjønner hva du sier. Du er så sulten, sier du. "Please, vær så snill og hjelp meg". 

Jeg blir forbannet. Forbannet på meg selv, for hvorfor i helvette har jeg ingen penger løst??? Hvorfor i faen er jeg så jævla dum i hodet???

Du står fortsatt der, og ser inn på meg. Inn på meg i den store, luksuriøse bilen. Med Cèline solbriller på hodet og skinnjakken til 5.000 kroner. Mens du? Du har filler på deg. Du er skitten. Jeg kan ikke engang prøve å gjette hvor lenge siden du hadde fått ta deg en lang, god dusj. Jeg ser at du? Du har absolutt ingenting. Du ser så ufattelig trist ut.

Jeg brast ut i gråt. Du kunne vært min lillebror. Min lillebror på 12 år. Du var nok enda yngre. 

Det knuser meg. Det knuser meg så fryktelig. Tenk at et lite barn som deg, er nødt til å stå midt ute i veien, midt i trafikken, for å be på dine knær om å få noen usle mynter. Mynter som du kan kjøpe mat med, til å fulle den lille magen din. 

Og jeg? Jeg var den dritt kjærringen som satt i den dyre bilen, men som ikke kunne gi deg en eneste, jævla krone. Men du så at jeg gråt. Du så at det skjærte inni meg.

Jeg håper at jeg møter deg igjen, og da lover jeg å gi deg alt i verden. Jeg skal kjøre den samme strekningen i morgen, og da skal jeg ha både mat og penger i bilen. Og du skal få all min hjelp.

Du knuste hjertet mitt. Verden er så forbanna jævlig.

En vellykket shopping dag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 i did a lot of damage 

I går var vi ute på shopping spree! Det var så ufattelig deilig å komme seg litt ut og oppleve litt annet. Vi dro til et veldig fint og eksklusivt sted hvor de hadde alle butikker som blant annet Chanel, Louis Vuitton, Dior og Hermes. Jeg snopet med meg litt forskjellig, og heldigvis hadde jeg ikke ført over mer til kortet fra sparekontoen. For der var det fanken mye fint! På Chanel hadde de fått inn spring collectionen hvor det var en beibirosa boybag. ALTSÅ! Jeg holdt på å svime av, og nei - jeg overdriver ikke. Jeg har ikke pratet om noe annet siden. Jeg får se om jeg tar turen tilbake, men jeg vet at da blir jeg å få noe dårlig samvittighet da jeg akkurat har fått med meg en annen lekker veske hjem. La meg bare forklare kort; jeg er forelsket ♥ Jeg viser dere senere!

Nå skal jeg få meg et liv og omgås litt med hun ene som også har operert nesen sin her. Daniella fra Tyskland! Super søt jente. Så vi driver å klager og synes synd på oss selv i hverandres selskap når "ingen andre forstår smerten". Haha! Vi skrives senere, fine. Ha en super dag!

morning bliss

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

avslappende morninger


Morgenen min staret superduper chill! Deilig frokost, godt selskap og fine surroundings. 

Jeg kjenner at jeg slapper skikkelig av nå. Og det er ufattelig deilig med litt ro i kroppen.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin dag, beste leserne i verden. 

Jeg blir så ufattelig rørt!Åh herlighet, dere.

Dere! Mine fine, snille, gode lesere. Dere må være de beste leserne i hele verden - uten tvil! Jeg har lest og lest på kommentarene dere har lagt igjen i det siste, og spesielt på mitt forrige innlegg. Dere er så forbanna gode!! Jeg håper så inderlig at dere faktisk vet hvor mye jeg setter pris på dere. Dere er faen meg best, helt seriøst. Dere gjør mine dager. Jeg blir helt sentimental her jeg sitter og skriver til dere, haha... Tenk at jeg har så fine mennesker som tar seg tid til å klikke seg inn her og legge igjen kommentarer - kun for å gjøre meg glad. Det får meg til å ta til tårene, altså.. Jeg vet ikke om det er painkillersene eller om jeg bare er veldig følelsesladd i kveld, haha. For gledestårer kommer ikke så enkelt hos meg, og jeg blir ikke sånn her rørt ofte, heller. Jeg tror bare at jeg ble utrolig overveldet, men sinnsykt glad for alle fine kommentarer som strømmer inn på mitt forrige innlegg.

Jeg elsker dere. Tusen millioner takk for at dere er så uendelig fine mot meg. Jeg skal gjøre alt for å fortsette å levere gode innlegg til dere, og passe på å oppfylle deres ønsker. Mine fine!

Jeg har verdens beste lesere. Basta!

Slik ser jeg ut nå

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pen?

Haha. Jeg skjønner ikke hvordan Pierre fortsatt kan være forelsket i meg når jeg er seende slik ut. Haha, neida... Men det er ikke akkurat et vakkert syn. Jeg er skikkelig hoven i hele ansiktet, og gul og blå. Jeg sa det tidligere, og jeg sier det igjen; jeg advarer dere mot dette. Det er jævliiig vondt. Det hadde jeg jo forventet meg selvsagt, men jeg tror ikke at man kan forestille seg smertene før man plutselig sitter i det. Og det har jeg fått slengt hardt i fleisen nå (bokstavelig talt, haha). Nå håper jeg at blåveisen forsvinner kjapt slik at jeg kan se noenlunde OK ut. Jeg ser jo mørbanket ut. 

Jeg har ikke så altfor mye å meddele her jeg kjeder livet av meg.. Det skjer ikke noe spesielt disse dager, som dere nok kan forestille dere. Jeg ser på serier, spiser masse mat og koser med Pierre. Ikke så mye annet, bortsett fra at det løper høner fritt rundt her som underholder meg litt nå og da. Kult liv.

Uken som gikk...

Ukens craving: Appelsiner! Og sjokolade! Jeg har hatt heeelt dilla på frukt denne uken, men spesielt appelsiner. Appelsinene her i Tyrkia smaker bedre enn Napoleonskake (og det er ingenting som er bedre enn det!!). Haha, bra sammenligning... Men dere skjønner hva jeg mener! I hope. Haha.

Ukens tanke: Jeg vil bli flinkere til å tilbringe tid med småsøskna mine. De betyr virkelig hele verden for meg, og at de plutselig begynner å bli så store skremmer meg... Jeg trodde at lillesøsteren min gikk i tredje klasse, men hun går i fjerde. Da skjønner jeg at jeg ikke har vært helt til stedet, og det gjør meg trist. Familie er viktig, og det skal jeg se til å prioritere mer fremover! :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Ukens opptur: Det må være å endelig ha gjennomført neseoperasjonen. Dette har jeg ønsket meg i rundt 7 år, og jeg har virkelig slitet masse med den opp gjennom årene. Det at jeg endelig hadde mulighet til å endre på noe som har plaget meg i så lang tid er ganske stort for meg.

Ukens nedtur: Smertene. Definitivt. Det at jeg har måttet være sengeliggende og kjedet meg halv i hjel. Det må være en av de kjedeligste ukene i hele mitt liv, for å være helt ærlig. Haha.

Ukens person: Her må jeg si to stk; Pierre og mamma. Pierre har vært helt ubeskrivelig disse dagene og tatt SÅ godt vare på meg. Mamma har fikset til og ordnet alt med leiligheten min slik at alt er perfekt når jeg kommer hjem. Hun tilrettelegger alltid så bra for meg, og vil alltid at jeg skal stresse minst mulig. Verdens beste!

Ukens leser: Jeg har to stk som alltid (og da mener jeg alltid) legger igjen fine kommentarer på bloggen min. Uansett hvilket innlegg det er snakk om, tikker det varme og gode kommentarer fra disse to. Amalie og Fillippa <3 Dere aner ikke hvor glad jeg blir over å lese deres fine ord til meg hver eneste dag! Tusen takk!

Ukens bilde:OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min fine. Bilde fra flyturen til Istanbul, og på turen hadde vi skikkelig deep-talk mens jeg lå i fanget hans. <3

Jeg begynte å gråte

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har litt vel mange ønsker og krav disse dager, og jeg må nok være en av de verste pasientene. Jeg tåler virkelig ingen smerte og er generelt veldig pingle når det kommer til å ha det vondt. Jeg hadde så sinnsykt lyst på noe søtt, og spurte Pierre om ikke han kunne stikke opp å finne noe godt. Istedenfor fikk han dem til å kjøre han til et bakeri hvor han kjøpte en stor sjokoladekake (min favoritt) til meg. Jeg mener... Hvor sinnsykt god er ikke gutten min? Jeg begynte å gråte da han kom inn døra her. Det der viser virkelig kjærlighet - at han anstrenger seg så mye bare for å gjøre meg glad varmer hjertet mitt noe enormt. Jeg føler meg så heldig som har en mann som tar så godt vare på meg og gjør alt for å se meg smile. Jeg elsker deg, Pierre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er jeg meget fornøyd med andre ord, og skal kose meg med både kake, cola og godis. Nommis! Ha en fin søndag videre, fininger. Kanskje dere har en litt sunnere kveld enn meg? Hihi!

Forholdene i Istanbul

Det er mye snakk om uroligheter og selvbombing her i Istanbul i nyhetene for tiden. Mamma var veldig urolig da jeg fortalte at det var hit jeg skulle, og frarådet meg det sterkt. Jeg pratet mye med staffen her for å berolige mamma om at det ikke var noen fare. Vi har ikke merket til noe som helst, men vi vet jo at det finnes en viss fare. Jeg kan kun snakke for meg selv og forholdene rundt her jeg oppholder meg, og her er det stille og fredelig. Vi bor i et "gated community", som vil si at man må ha "tilgang" for å komme inn i området. 

Mammaen til Pierre ringte i går og var stresset da hun hadde lest i nyhetene at det nylig hadde sprengt i sentrale Istanbul. Det var ingenting de som jobbet her visste om, isåfall mente de at det var for en stund tilbake det fant sted. Alt vi har sett av Istanbul hittil er i grunn bare den velstående delen. Det er der klinikken, restaurantene og sykehuset vi blir tatt til er. Så jeg vet helt ærlig ikke så mye om hvordan forholdene er utenfor her, men etter hva jeg har blitt fortalt så skal det være ganske rolig nå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenk) kjole her


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når det er sagt, så er byen utrolig fin! Jeg håper på å få sett litt mer før vi reiser hjem, for her tror jeg det er mye å oppleve. Krysser fingrene for at formen tillater det etterhvert! :-)

Det dere alle har ventet på

I går var jeg hos kirurgen min for å ta ut de jævla (beklager språket...) silikon-tampongene som var oppe i nesen min. Så ja, dere... It was a nosejob. Og det er SÅ forbanna vondt. Jeg skal ikke gå i detaljer, men det var typ som om at hjernen ble dratt ut gjennom neseborene mine. Jepp. Ferdig snakket. Flere av dere har allerede klart å gjette dere frem til at det var neseoperasjon som var på gang. Det var ikke en hemmelighet forsåvidt heller, da jeg fortalte om det i episoden jeg var med i på Kickstart. Dessuten blir det litt vanskelig å prøve å skjule det da jeg har operert meg midt i fleisen.  Jeg har Pierre med meg som støttespiller, og gud så godt vare han har tatt på meg. Verdens beste!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er formen hvertfall mye bedre, og mesteparten av trykket har gitt seg. Dette har ikke vært en gøy opplevelse overhodet - det er faktisk helt jævlig. Jeg er glad for at det verste nå er over, og at jeg endelig kan se nesen min snart. Jeg er super spent på resultatet. Men dette med operasjon er ingen spøk, altså. Nå husker jeg hvorfor jeg nesten ville dø da jeg gjorde puppene. Det er helt jævlig. Og nei, det er i grunn ikke synd om meg da jeg har valgt dette helt selv. Og det er jeg enig i :-) Jeg vil bare advare andre som er inne på samme tanker, for dette er utrolig smertefult. Tenk dere godt om! Og jeg oppfordrer INGEN til å gjøre dette. Virkelig. Ingen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meg akkurat nå! Super fin og fresh osv... 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg endelig ta på meg noe fint, og dra ut av villaen litt. Hodet mitt behøver frisk luft og litt andre omgivelser. Vi blir kjørt til et stort kjøpesenter aldeles straks, og der har jeg planer om å snope meg noe fint... Hihi! Ha en fin søndag, fininger. 


Ps! Jeg har stengt kommentarfeltet på dette innlegget, da jeg ikke ønsker å lese hat og "kritikk" nå rett etter operasjon. Til dere som ønsker meg god bedring; tusen takk! <3

Det holdt meg våken hele natten...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
annonselenk - Jumpsuit her 


Okei... Dette er bittelitt pinlig å dele med dere. Gjett hva som holdt meg våken helt til 05 i natt? Candy Crush... Please, si jeg ikke er alene om å nerde det spillet? Jeg har nå kommet til level 1003. Jepp! Leven tusen! Jeg vet ikke om jeg skal være stolt eller flau... Haha! Krise. Jeg er skikkelig nørd. Spiller det hele tiden - når jeg ser på serier, når jeg venter, når jeg fester, når jeg er på do, når jeg spiser. Det visste du kanskje ikke? Nerd-Bella. Med andre ord skjønner dere hvilket super spennende liv jeg har for tiden. Haha..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg nerde litt videre. Og se på serie. Slik gå no dagan!

 

20 spørsmål & svar

1. Hvor gammel er du om 5 år? Da er jeg 26! Shit. Voksen! Da håper jeg at jeg har bygget meg drømmehuset, er forlovet med Pierre og har en Range Rover. Og at jeg fortsatt har alle menneskene, som betyr mye for meg, fortsatt rundt meg <3

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Pierre. Og jeg koser meg like mye hver eneste gang. <3

3. Hvor høy er du? Jeg er 160 cm. Kjeeempe mini.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
4. Hvilken film så du sist? How to be single på kino med Raija. Aldri ledd så mye i mitt liv. Den filmen er spot on!

5. Hvem ringte du sist? Mamma.

6. Hvem ringte deg sist? Sara.

7. Hva stod det på siste sms'en du fikk? "I love you too!".

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Å ringe! Jeg liker å få svar kjapt, og dessuten babler jeg så mye at det vil ta så himla lang tid å skrive alt jeg har på hjertet. 

9. Hva er ditt favorittsted? I Pierre sin armkror. Klissete, men sant!


10. Hvilket sted foretrekker du minst? Det må være typ en mørk, liten gate. Usch.

11. Når så du moren din sist? Noen dager siden nå, da jeg er i Istanbul og hun i Oslo. Savner henne masse!

12. Hvilken øyefarge har du? Jeg har lysebrune.

13. Hvilken sang er din favoritt? Ah, tricky. Liker godt party-musikk, jeg! Og gangster rap. Lol.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? Skilt, men veldig gode venner.

15. Når våknet du i dag? Jeg ble vekket 09.

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Da er jeg 31 år. Da håper jeg at jeg har en super business som går bra, hus og bil, gift med Pierre og har to pomeranians. 

17. Hva skremte deg om natten som barn? Mørket. Jeg hatet mørket. Måtte alltid sove med lyse i gangen på slik at de lyste inn på rommet mitt. Jeg var en skikkelig pyse! Hehe.

18. Hva er din beste egenskap? Det må være at jeg er en veldig åpen og ærlig. Og tar utrolig godt vare på de jeg er glad i.19. Hva er din verste egenskap? Hehe, denne er lett du! At jeg er så forbaaaanna sta. Jeg kan se i ettertid at jeg gjerne tok feil, og da er jeg kjapp med å be om unnskyldning. Men som oftest tar det en goood stund før jeg kommer til det punktet. Haha.

20. Sover du med eller uten klær om natten? Uten. Jeg sover helst naken.

Produktene jeg bruker hver dag!

Annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

my must haves

Endelig! Nå har jeg endelig surret meg til å dele mine all times favoritt produkter med dere. Jeg beklager så mye for at det har tatt sånn lang tid, men nå er det endelig på tide! :-) I dette innlegget viser jeg dere mine favoritter innen hår, sminke, hud og duft. La oss sette i gang!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HUD

Når det kommer til huden min er det utrolig viktig for meg å ta godt vare på den. Det fineste jeg vet er klar og ren hud. Jeg fjerner sminken hver eneste kveld, og da elsker jeg å bruke disse sminkeserviettene fra Ole Henriksen. De fjerner sminken, gir pleie og det beste av alt; den lukter himmelsk. I tillegg til det bruker jeg nattkrem og dagkrem fra Clinique. Disse sverger jeg til!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
HÅR

Når det kommer til volum i håret bruker jeg disse to hårsprayene. Den blå fra Bed Head lukter døøødsgodt og holder håret på plass. Den fra Redken er super til tupering!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
DUFT

Parfyme og duftlys! Min favoritt parfyme gjennom tidene har alltid vært Bright Crystal fra Versace, dere vet den lyserosa diamanten? Den har kommet i en ny versjon, som lukter enda mer og er mye friskere! Den er mitt fast følge uansett hvor jeg tar veien. Du finner den her. Duftlysene fra Voluspa er best, og akkurat nå har jeg fått dilla på duften Macaron

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sminke - hud

Til huden har jeg mine gjengangere, som jeg aldri bytter ut. 

Anastasia Contour Cream kit - her

Anastasia Contour i pudder form - her

Bare Minerals blush - her

Clinique foundation - her

Real techniques børste (perf til higlighting) - her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
øyne & lepper

Anastasia dip brow pomade (jeg har den i chocolate) - her

Lancome mascara for definerte og lange vipper - her

What's your type, mascara for volum - her

Lumene lipstick i fargen "10" - her

IsaDora matte lips, i fargen "naked" - her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sånn! Håper dere liker innlegget og at dere kanskje tester ut noen av mine favoritter. Alle produktene jeg har nevnt i innlegget finner dere hos Bangerhead

Og sist men ikke minst; jeg er så heldig og har en rabattkode til leserne mine som varer til midnatt søndag. Med hele -25% på hele sortimentet eksklusive kampanjevarer. De har -20% på all hudpleie nå også. Koden er: isabel25.

Avgjørelsen er tatt + haier i mediabransjen

Jeg blir å stenge kommentarfeltet på disse innleggene som omhandler operasjoner.

Jeg synes ikke det er noe hyggelig å lese kritikk og dritt kommentarer mens jeg ligger i sykesenga. Ganske drøyt hva folk får seg til å skrive, det finnes jo ikke medlidenhet i enkelte som spyr ut den ene stygge kommentaren etter den andre. Tror dere det er noe hyggelig for meg å lese når jeg ligger her og har det helt jævlig, og våknet opp fra narkose? Jeg har følelser jeg også, og mange kommentarer er vanvittig sårende. Tenk dere litt om og vis litt medfølelse. Greit nok at flere er i mot det, men hold det for dere selv. Jeg blir oppriktig lei meg av å lese det. Jeg er så jævlig lei. I går klarte jeg ikke lese kommentarene som strømmet inn, for jeg klarer ikke ta i mot alt det stygge som kommer inn. Så derfor ble gjerne ikke din kommetar publisert, for jeg måtte la være å klikke inn på kommentarene. Beklager til dere som kanskje skrev noe fint oppi alt dette..

Media tar helt av rundt meg også, og det er et vanvittig styr. Enkelte i mediabransjen er virkelig noen haier uten like. Maser hull i hodet på meg, og når jeg har bedd dem om å la meg være i fred og sagt klart i fra at jeg ikke ønsker å være med i deres program, prøver de seg desperat på Pierre - spør og graver angående min operasjon. Hva er deres problem, det skjønner ikke jeg. Man kan vel ta et hint snart.  Alt snakk om at dette med operasjoner ikke skal skrives om, og at det er så himla feil, men enda vil dem skrive om meg for at dem ska få sine seere. Men, var det ikke nettopp så jævlig feil? Jeg får ikke skrive om det, for da er det feil. Men dem vil fortsatt bruke meg for folk liker å lese om det. Dere kan si at jeg gjør det for klikk, men det er meg selv jeg vil endre på og jeg blogger om meg. DEM bruker MEG for lesere - hvilket er verst? Jeg kjenner jeg begynner å bli utrolig lei... 

Ta vare på hverandre, folkens. Jeg er glad i dere og gleder meg til å bli i bedre form slik at jeg kan fortelle dere om alt. Nå klarer jeg ikke ha en skjerm foran ansiktet lenger, så jeg må avslutte her. Jeg har noen innlegg ferdig skrevet, så bloggen kommer til å bli oppdatert gjevnlig selv om jeg ikke fungerer helt akkurat nå. 

Dere betyr alt for meg! Og til slutt vil jeg takke dere som sender meg varme tanker og fine ord. Det varmer hjertet mitt. <3

Her bor jeg!

Jeg blir så vanvittig godt tatt vare på her. Istedenfor å tilbringe rehabiliteringstiden på et sykehus, blir man plassert i en fantastisk fin villa. Her er det sykepleiere og kokker som gjør alt for deg og tar så godt vare på meg. Det er helt nydelig her. Biljardbord, jacuzzi, peiskos, flotte rom med eget bad og god mat. Jeg har ingenting å klage over sålangt. I tillegg har vi vår egen privatsjåfør som kjører oss hvor enn vi ønsker. Om ikke dette er luksus, så vet ikke jeg. Her vet de å behandle sine pasienter som prinsesser.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har fått management!

Nå føles alt ti tusen ganger enklere og ikke minst, tryggere. Jeg har fått meg management! Det er så utrolig deilig å ha et team rundt meg som fører meg på rett spor og hjelper og pusher meg videre i karrieren min. Jeg er så ekstremt happy! Jeg har fått noen tilbud tidligere, men jeg har aldri følt at det har vært seriøst nok og at de helt har skjønt hva jeg vil oppnå, at dette er noe jeg virkelig satser på. Det viktigste for mer er å ha en manager som følge meg opp og som jobber sammen med meg for å oppnå mine drømmer. Og det har jeg endelig lykkes med! Jeg er sååå GLAD!!

Dette året har jeg troen på skal gå min vei. Det har allerede startet så ekstremt bra, og jeg er så motivert og har mine mål som jeg skal jobbe stein hardt for å oppnå. Let's do this! 

Ved alle videre forespørsler tas det kontakt med mitt management og byrå. Kontakt: maria@face.no / tlf: 469 17 952. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Nå skal jeg få i meg litt mer smertestillende og prøve å sove litt. Jeg er så glad i dere, og TUSEN TAKK for fine ord på mitt forrige innlegg. Jeg setter så uendelig stor pris på deres fine ord, dere aner virkelig ikke. Kjærlighet fra meg!

Etter operasjon dag 1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei. Jeg er ikke helt i slaget nå, og vet derfor ikke helt hva jeg skal skrive. Jeg har ganske store smerter akkurat nå, og har ikke sovet i hele natt på grunn av det. Jeg har fått så mye smerestillende at jeg ikke helt er pigg og klar i hodet så jeg tror Pierre må lese gjennom her før jeg publiserer. Mye ble tatt vekk allerede haha. Jeg er ikke helt i slaget nå. Jeg forteller mer om operasjonen og hva jeg har gjort når jeg føler meg klar for det. Nå er jeg ikke klar for all kritikk og kommentarer. Jeg må bli litt stabil igjen og komme meg tilbake til meg selv. Håper dere har forståelse for det. Klem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
På vei til operasjon. Døds nervøs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ta vare på hverandre, fine. Jeg elsker dere, og tusen takk for varme tanker og god bedringer. Dere er så utrolig fine <3

It's done

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu er det faktisk Pierre som sitter her og skriver. Isabel er klar med sin operasjon. Hon ligger helt blacked out akkurat nå og viskar litt till mig vad jag ska skriva til dere. Allting gikk supert og det var inga komplikasjoner. Hon skriver till dere med en gang hon er back to life. Dere vet jo hvordan panikk hun får når bloggen inte oppdateras så jag måtte trø in nå. Hehe :-) I mellom tiden kan dere jo lese min blogg, HER.

Nye tilskudd til garderoben!

Adlinks

Heels her 360 kroner / Kåpe her 512 kroner / Veske her 152 kroner

Jakke her 351 kroner / Sneakers her 335 kroner / Poncho her 184 kroner

Kjole her 168 kroner / Heels her 312 kroner / Clutch her 136 kroner


Jeg klikket nylig hjem godbitene over her. Jeg fant så utrolig mye fint på Shein at  jeg klarte ikke dy meg! Alltid gøy med nye klær og sko. Det er en av mine største passions. Jeg elsker å mikse og trikse med forskjellige plagg og tilbehør. Sko er et tema for seg selv... Jeg er shoeaholic, for å si det sånn. 

Hvem er Isabel?

Tror dere vi kommer til å finne oss selv noen gang? Sånn på ekte? Jeg tror at jeg gjør det, hele tiden.

Jeg trodde jeg var fotballjenta som var en av guttaboys. Hun der som ikke brukte sminke, som hadde håret oppsatt i en kjedelig hale hver eneste dag. Hun der som sparket ball på gressbanen fra klokken 14:00 hver eneste ettermiddag.

Jeg trodde jeg var den jenta som kun brydde seg om oppmerksomhet fra guttene. Jeg trodde at dersom jeg gikk idrettslinja ville jeg få det bra og ha the time of my life. Jeg kunne jo gjøre det jeg likte best; trene. Istedenfor fikk jeg anoreksia.

Jeg trodde aldri at jeg kom til å oppnå noe stort. Jeg trodde jeg kom til å bo på lille Bryne i mange, mange år. Jeg trodde at jeg skulle fortsette på utdanningen til å bli vernepleier, og jeg trodde jeg skulle bli barnevernspedagog. Jeg trodde det var min drøm, og jeg trodde det var mitt kall i livet. For da kunne jeg jo hjelpe barn i samme situasjon som jeg en gang var i.

Men det viste seg at, Isabel? Hun er ingen av de hun en gang trodde hun var. Og hun? Hun vet fortsatt ikke hvem hun er. Ikke på ordentlig.

 

Touchdown Istanbul og største failen ever

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fra Istanbul! Nå har vi akkurat kommet frem og fått i oss en nydelig middag. For øyeblikket ligger jeg rett ut på sengen og slapper av. Det har vært en lang dag med reising. Gjett hva vi fikk til da? Først startet morgenen med at Pierre lurte på hvor passene var... Jepp, du kan vel tenke deg til svaret selv... Jeg hadde faen glemt dem av. Og visste jeg hvor dem var? Nope. Jeg ringte mamma i all hastverk, og heeeldigvis fant hun dem. Kan love dere at hjertet mitt slo fort. Etter det bar det til Gardermoen og da vi skulle sjekke inn fant ikke damen i skranken våres billetter. Jepp... Jeg hadde klart å se FEIL på billetten. Jeg hadde booket til i morgen, og ikke i dag. Er det mulig! Hahaha, jeg er heeelt elendig. Heldigvis var det plass på flyet som gikk i dag, så vi fikk booket om. For en start på dagen. Surrehuet, that's me!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flymat! <3 <3 <3 Jeg eeelsker det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi kom heldigvis omsider frem, og godt er det. Nå er jeg klar for disse dagene her i Istanbul! Jeg trenger virkelig litt tid borte fra alt akkurat nå. Det kjennes.. Håper dere har hatt en super tirsdag! Stor klem.

I går var jeg og Pierre foreldre

Jeg følte meg som en real mamma i går. Jeg og Pierre tok med oss småsøskna mine ut for å spise + shopping. De storkoste seg, og det samme gjorde vi. Elsker å tilbringe tid sammen med dem, det er få som betyr så mye for meg som det mine småtroll gjør. Jeg passet på å tilbringe hele dagen med dem i går da jeg er bortreist nå, og ikke får sett de på en stund.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mine hjerter!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Hehe, det spørs hvor gøy disse to syntes det var å være med på shopping! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HA DET, NORGE!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 


BYE BYE, NORWAY!

Wuuuhu! Nå er det en happy Isabel som blogger for dere. Vi er på vei til flyplassen! Det blir så deilig å reise bort, altså. Det kjenner jeg at jeg trenger akkurat nå :-) Vi skal til Istanbul! Det blir en spennende tur for min del. Vi blir der i 9 dager. Jeg krysser fingrene og håper på litt fint vær, hvertfall.

Woho - vi skrives fra Istanbul senere. Klem!