hits

mars 2018

HÅNET AV KRISTIN OG DENNIS ⎮ REAKSJONSVIDEO PH


Her kommer hele sannheten om alt som skjedde på PH mens turistene var der. Jeg nekter å la dette se ut som noe det IKKE er, og jeg kommer aldri til å slutte med å slå ned på hån og latterliggjøring. Slik ekkel oppførsel er ALDRI ok, og det er ingenting hverken jeg eller du skal overse. Jeg har mye på hjertet, og jeg forteller dere alt i denne videoen. Jeg har kommet til et punkt der jeg har fått nok av å bli latterliggjort, og jeg har blitt så forbanna lei av at det har blitt "OK" å latterliggjør meg i media kun fordi at jeg er operert. Nå holder det! Det finnes også bildebevis på hva som har blitt lagt ut av ekle kommentarer om meg.

    HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN VÅR HER!    

UKENS SPØRSMÅL

reklame ⎮ annonselenke Nelly

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 preset

Hva liker du best og hva liker du minst ved Pierre?

- Best: han er så sjukt omtenksom og godhjertet. Minst: at han stresser meg når jeg gjør meg klar. Haha!

Ser søsknene dine på PH?

- I blant. Jeg har latt Sidra se noen episoder sammen med meg, og personlig synes jeg at jeg ikke har gjort noe som er pinlig for meg at familien min ser. Stolt over det, hehe.

Hva tenker du om de negative kommentarene du får?

- For å være helt ærlig, så var jeg mye flinkere til å stenge alt ute tidligere. Nå har jeg av en eller annen grunn latt ting gå mer inn på meg, noe som gjør det ekstremt slitsomt psykisk. Jeg prøver hele tiden å fortelle meg selv at disse menneskene som kommenterer hat ikke kjenner meg, og at de ikke kan ha det noe særlig bra med seg selv ettersom de klarer å spy så mye oppgulp til fremmede mennesker som de dømmer i hytt og pine. Jeg prøver å finne tilbake til den carefree Isabel som klarer å la alt av hat prelle av seg fortere enn fy. We're getting there! 💘

Har du noe i mot en viss "turist" som sjekket inn på PH?

- Siden så sykt mange av dere lurer på alt om dette etter PH-episoden, har det blitt spilt inn en video angående alt. Den kommer ut i kveld, og lastes opp atm. Jeg har ingenting i mot henne, men hennes og kjærestens oppførsel mot meg på PH og ved tidligere anledninger som ikke er og ikke har vært OK. 

Har du en Nelly-rabattkode nå?

- Nei dessverre, men jeg kan tipse om at Nelly har et enormt svært salg åpent akkurat nå der du får masse fint på 50% rabatt. Har shoppet masse der selv! Salget finner du HER. <3

Du har sagt at du og Newa er gode venner, men det ser ikke sånn ut på hotellet. Endrer det seg etterhvert?

- Ja, det var denne uka vi begynte å bli close. Jeg tror at dere vil få se mer av vårt vennskap fremover. <3 Newa er verdens mest godhjerta jente som alltid er så skjønn!

Kan du skrive alle land du har vært i, og eventuelt hvor mange ganger?

- Åh, tricky! La oss se om jeg klarer å huske alle land nå da, haha. Iran, Hellas (5 ganger), Spania (7 ganger), Sverige, Danmark, Tyskland, Frankrike, Nederland, Mexico (to ganger), Thailand (3 ganger), Tyrkia (3 ganger), Bulgaria (to ganger), Polen, Dubai (to ganger), Bali (Indonesia) og USA. Troor det var alt!

Pratet du og Kristin på PH?

- Ja, det gjorde vi. Alt om det kommer i videoen. Hold utkikk etter den, poster så fort den er ferdig opplastet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 preset

Kunne du noen gang klippet deg kort?

- Man skal aldri si aldri, men spør du meg nå: hell no. Jeg elsker mitt lange hår! Tror det hadde føltes veldig "nakent" med kort hår. Ikke noe for meg, hehe.

Hvor er det neste stedet dere reiser?

- I morgen reiser vi til en ny øy, nemlig Phi Phi! Wiihu. Det er litt trist egentlig, for jeg trives så uendelig godt her. Men samtidig skal det bli gøy å oppleve et nytt sted, og jeg har jo hørt så mye bra om den neste øyen vi skal til. Etter det skal vi til enda en ny øy, og eeetter det vet vi ikke. Har litt lyst til å reise til Bali! Vi får se.

Føler du at du blir fremstilt feil på PH?

- Både ja og nei. Jeg føler at de har klippet bort veldig mye av meg som kanskje kan forklare mange av situasjonene der jeg ser helt idiot ut på TV, som for eksempel at jeg ba Erik om unnskyldning så fort jeg hadde kallet han for en "fittunge" i stundens hete. Det jeg sa var ikke OK overhodet, men jeg forstod det selv med en gang og sa derfor unnskyld og pratet ut med Erik. Det synes jeg at er synd at de har klippet bort, samt mye fra tirsdagens episode. Det forteller jeg også om i videoen som kommer.

Kan du ha workout routine?

- Det hadde vært litt vanskelig, for jeg trener ikke. Skikkelig dårlig for helsa - I know, og jeg har planer om å starte å trene litt i hvert fall. P er jo så flink, og jeg blir faktisk motivert av å se han trene så mye. Jeg trente derimot ekstremt mye før. Jeg spilte fotball i 8-9 år, gikk på idrettslinja på VGS og trente på Elixia hver dag. Etter PH i 2015 gikk jeg fra å trene til å feste, og der mistet jeg egentlig den sporty siden min. Litt synd, faktisk.

Hvem stolte du mest på under PH? Mathias eller Carl Aksel?

- Det er umulig for meg å svare på. Begge to er super nære venner av meg, og jeg stoler like mye på begge to. ❥

Kan du og Pierre gjøre pranks på hverandre?

- Hahaha, han har veeeldig lyst så du skal ikke se bort i fra at det kommer litt pranks på Youtube-kanalen vår etterhvert. Vi pranka jo hverandre mye før. Det er ikke gøy der og da, men etterpå er det faktisk hysterisk morsomt å se tilbake på. Det kommer dog veldig an på hva pranken var, haha.

Hva er planene dine for 2018?

- Du, det er så mye spennende og stort som skjer dette året. Jeg er helt i ekstase over alle de kule mulighetene jeg har fått! Det er så vanvittig gøy at det går så bra på karriere-fronten nå at dere aner ikke. Jeg er uendelig stolt over meg selv! Jeg kan si så mye som at dere kommer til å se mye av meg dette året. Mer kan jeg ikke si enn så lenge, men jeg lover at dere kommer til å bli imponert. Hehe! Jeg begynte å gråte av glede av begge disse store prosjektene som nå er i gang.

__________

Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet, så svarer jeg der også. Klem!

DENNE DAGEN GLEMMER JEG ALDRI

 Processed with VSCO with av8 preset

WHAT A DAY

Gud, hvor skal jeg begynne... Først og fremst: dagen i går var den heftigste dagen på lenge. Jeg er så ekstremt lykkelig over alt jeg fikk oppleve! Pierre og jeg booket en privat sjåfør og båt for en heldag på havet. Planen var å kjøre rundt øyen Koh Lanta, samt hilse på ville apekatter. Det var det som var hele grunnen til at vi booket denne utflukten egentlig, haha. Både Pierre og jeg er nemlig veldig fascinerte av aper, så de måtte vi så klart hilse på. Jeg må bare påpeke at det var ville, helt i det fri. Jeg hadde aldri dratt på et sted der hvor de holdes i fange. Jeg forstår meg ikke på mennesker som drar på elefantsafari eller krokodille show her i Thailand. Fy faen, for noen hjerteløse mennesker. Det er ren pining for dyrene, og det der støtter enkelte mennesker. Hvor ligger hjertet deres, helt seriøst? Usch! Nå sporer jeg helt av på et tema jeg ønsker å skrive et helt eget innlegg om, men poenget var bare å fortelle dere at disse var helt frie. Første stopp på denne turen vår var nemlig i en liten "jungel" der apene holdt til. De var så sjukt skjønne, dere! Ikke var de sjenerte heller, for de kom frem og var veldig nysgjerrige. Sjåføren vår hadde med en hel boks med ananas, som tydeligvis er favoritten. Jeg trodde at bananer var the shit, men den gang ei. Hehe! Det heftigste var når en ape etter den andre hoppet ut i vannet, for å så SVØMME (???) ut til båten. De hoppet oppi til oss, fikk enda mer ananas, satte seg ved siden av oss og chillet mens de spiste. Altså, jeg har ikke ord for hvor sjuuuukt kult det der var! Jeg var helt i ekstase, haha! Vi har vlogget hele seansen, så hold utkikk etter ny vlogg i dag eller i morgen. 

 Processed with VSCO with av8 preset

Se! Her bodde de. Det som fikk meg mest rørt var da jeg fikk øye på to aper med hver sin baby hengende rundt magen. SMELT! 😭 💘

 Processed with VSCO with av8 preset

Familieportrett! 😎

 Processed with VSCO with av8 preset

Haha! Se på denne kompisen da, som ville ha mer ananas. 

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Mamma + pappa + baby =  👨‍👩‍👧

 Processed with VSCO with av8 preset

Lil monkey 🐒

Processed with VSCO with a9 preset

Etter rundt en halvtime med apene, dro vi videre til en helt nydelig hvit strand. Der var det ikke mange folk, og det var på grunn av at man kun kom seg dit via båt. Det passet meg utmerket, for jeg er ikke så fan av oversvømte strender. Da er det så lite fredfullt ass. Det vi kjapt fant ut var at det bodde aper på denne stranden også! SJUKT KULT!!

 Processed with VSCO with j6 preset

I denne hulen holdt de til. De var dog ikke like glade i mennesker her. Man merket at de ikke var så keen på at vi var der. Jeg ble faktisk angrepet av to aper, og det fikk vi på film. Haha shit, det var døds skummelt, men heldigvis gikk det veldig fint. Det får dere også se i den kommende vloggen!

 Processed with VSCO with av8 preset

💘 💘 💘 💘 

  Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with a9 preset Processed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with a9 preset Processed with VSCO with a9 preset Processed with VSCO with a9 preset Processed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with a9 preset

Og så bar det hjemover for to ihjel brente hummere. Shit, solen er sterk ut på havet ass. Neste gang må vi huske å smøre oss godt inn med solfaktor. Dette er definitivt noe jeg anbefaler alle andre å gjøre. Det var den absolutt kuleste opplevelsen vi har hatt så langt! Dette skal vi gjøre igjen flere ganger mens vi er her. Det var så sinnsykt heftig! Hadde det vært opp til meg hadde vi gjort dette hver dag de neste tre ukene. Haha! Så gøy var det, altså.

Processed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 preset Processed with VSCO with av8 presetProcessed with VSCO with a9 preset

What a day!

DETTE BLIR BARE VERRE OG VERRE

 Processed with VSCO with av8 preset

OK, jeg har innsett nederlag. Jeg MÅ begynne å bruke solkrem. Jeg har brent meg noe helt jævlig i dag, nemlig.... ÅRHHH! Det svir over hele kroppen, jeg vet helt seriøst ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Vi hadde en utflukt i dag med båt på sjøen fra morgen til ettermiddagen, og jeg kan love dere at solen steikte på. Ikke trodde jeg at den var SÅ sterk, og det får jeg lide for nå. Mildt sagt... Stakkars P er enda verre, så han blir bare irritert når jeg klager over hvor brent jeg er. Haha! Faen. Jeg må nok innse at huden min ikke er så bad bitch som jeg tror. Jeg blir brent jeg også, gitt. LOL, jeg skriver faktisk et lignende innlegg typ hver gang jeg er på ferie innser jeg nå. Kanskje jeg faktisk SKAL lære denne gangen da, og ikke være godtroende neste gang jeg ferierer. Solfaktor 50 er i hvert fall innkjøpt, og den skal brukes flittig fremover. Jeg tror ikke at vi kan oppholde oss utendørs i morgen. Blæh. Det verste er at det søren meg bare blir verre og verre. Jeg er så sykt stresset for at jeg skal bli enda rødere. Noen tips anyone? Smører meg inn med aloe vera som en gaaal. Jaja, nok om det! Dagen i dag var ekstreeemt fint, og en dag jeg sent vil glemme. Jeg har en haug med bilder som jeg deler med dere i morgen. Enn så lenge kan dere se all spam fra dagen på Insta-story og Snapchat. IsabelSraad heter jeg! Jeg fikk blant annet med på film når jeg blir angrepet av ville aper. No joke. Fy faen, det er det skumleste jeg har opplevd på en god stund. Tragi-komisk, haha.

 Processed with VSCO with av8 preset

Sjekk her da... Dette skjer typ hver dag. Roomservice er en fin ting (for oss, men ikke for lommebøkene he-he).

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Ettersom jeg fikk knappe fem timer med søvn på øyet i går, har jeg vansker med å bruke hjernen min akkurat nå. Jeg er d.ø.d. Jeg kommer sterkere tilbake i morgen, både med video angående PH-episoden med håningen OG et enormt bildedryss fra dagen i dag. PUSS!

ANGÅENDE HÅNINGEN I GÅRSDAGENS EPISODE

reklame ⎮ annonselenker Nelly

God kveld fininger 💘 Jeg ser at det er mange som ønsker en reaksjonsvideo på gårsdagens episode av PH, og tro meg - den kommer. Jeg har så mye å si i forhold til den episoden at dere aner ikke. Det var en ekstremt vanskelig dag for min del, men heldigvis hadde jeg mange fine mennesker på hotellet som støttet meg og var der for meg. Jeg var ikke klar over de blikkene som ble utvekslet mens jeg serverte desserten, og i hvert fall ikke det "korset" som ble gjort. Jeg synes i grunn at det er litt spesielt at det har blitt tatt med i episoden da det er vanvittig ekkel oppførsel, men samtidig er jeg glad for at dere seere får se det svart på hvitt, og kanskje forstår bedre hvorfor jeg var såpass ukomfortabel at jeg faktisk ville bytte lag. Der har dere det jo i det minste bevist, og jeg kan si så mye som at jeg ble veldig lettet over at jeg faktisk byttet lag når jeg så episoden i går. Jeg vil ikke en gang tenke på hvordan det hadde vært om jeg faktisk hadde vært på lag med dem. Enough said. Jeg forteller mye om alt som skjedde i reaksjonsvideoen som kommer ut i morgen. Hold utkikk etter den. 

Processed with VSCO with j6 preset

Det var ikke det jeg skulle prate om nå, egentlig. Klokken er over 01 på natta her, så jeg er rimelig trøtt. I morgen skal jeg opp super tidlig, for vi har nemlig fullt skjema! Vi har leid en privat båt og sjåfør som skal ta oss med til de vakreste perlene rundt Koh Lanta. Vi skal få hilse på aper (de er helt ville, så klart!), se nydelige strender og grotter. Jeg gleder meg som et barn! Denne ferien har vært så fantastisk fin, dere. Jeg storkoser meg virkelig. Om dere skal til Thailand noen gang, så må dere nesten ta en uke her i Koh Lanta. Det er så fredfullt og helt nydelig her. Alle menneskene er så utrolig hyggelige og imøtekommende. Jeg blir helt glad i sjelen av karismaen og utstrålingen deres. Det smitter sånn av! Dagene her nede går stort sett til det samme. Vi drar som oftest til strender på dagene, eller så soler vi oss på resorten. Det er jo helt fantastisk her også, så egentlig kunne vi bare chillet på området her hele tiden haha. Det er vanvittig stort og fint! Vi har dessuten leid oss mopeder som vi kjører rundt på. Tidligere i dag var vi for eksempel på en langtur til sentrum, hvor de hadde litt butikker og marked. Sistnevnte er jeg ikke noe særlig fan av, da. 

 Processed with VSCO with j6 preset

DIAMANT BH HER ⎮ LIGNENDE SOLBRILLER HER ⎮ JAKKE HOUSE OF CB 

Jeg føler at jeg knipser bilder i hytt og pine, men at jeg ikke får postet alle. Jeg skal komme med et skikkelig bildedryss fra de siste dagene i morgen. Jeg har forøvrig blitt veldig aktiv og "inspo" (om jeg får si det selv, haha) på Instagram! Følg meg gjerne der også for å se bilder som jeg ikke deler her. IsabelSraad heter jeg, både på Insta og på Snap. 

Jeg må nesten runde av her nå, jeg er så trøtt og sliten. En dusj, ansiktsmaske og en flaske med vann (blir så dehydrert i varmen) skal inntas før jeg stuper i seng. Får bare håpe at kjæresten blir ferdig med å klippe dagens vlogg innen den tid. Jeg haaater å legge meg alene! Man føler seg så ensom, spesielt når kjæresten er i samme rom men ikke i sengen sammen med deg. Haha, er jeg rar? Litt, kanskje... God natt babes, jeg lover å spamme på Snapchat og Insta-story fra den spennende dagen vi har i vente i morgen! Klem 💘

GLO PÅ DIN EGEN DAME, DITT JÆVLA SVIN

Processed with VSCO with j6 preset

Jeg har alltid irritert meg over dette jeg skal skrive om nå, men av en eller annen grunn har jeg vært litt "redd" for å ytre meg om det da jeg vet hvilke kommentarer som kommer til å bli slengt rundt meg. "Du tror du er noe", "de ser på plastikken, "du er ikke digg om du tror det", "fy faen så naiv du er som tror at de synes at du er deilig". Jeg kan allerede spå kommentarene. Likevel har jeg endelig bestemt meg for å skrive dette innlegget, så får de som vil kommentere slik som jeg nevnte bare gjøre det.

OK. La oss prate om enkelte menn som er sammen med kjæresten sin, enten det er på ferie, på gata eller på byen, som ikke klarer å la være å vie sin oppmerksomhet til helt ukjente jenter. Der jeg legger mest merke til det er når jeg er på ferie, og egentlig mest ved poolen eller på stranden. Det skjedde senest for to-tre dager siden her i Koh Lanta, på resorten vi bor på. P var syk, så han lå på rommet og hvilte seg, mens jeg dro en liten tur til bassenget for å sole meg litt. Det så kanskje ut som at jeg var singel der jeg lå helt alene, blant mange kjærestepar. Det gikk ikke lang tid før jeg merket hvordan han mannen med skjegg iført en rød badebukse glor bort på meg konstant (jeg lå på rygg hele tiden, så nei - han så ikke på den "opererte rumpa mi"). Jeg blir veldig ukomfortabel av slik, spesielt om jeg er alene og SPESIELT om jeg har på meg lite klær som i dette tilfelle var en bikini. Denne mannen lå ved siden av kjæresten sin noen få solsenger til venstre for meg. Jeg gir ingen tegn til at jeg legger merke til han, da jeg synes det er kvalm og ufyselig oppførsel. Jeg mener, dama ligger rett ved siden av og han glor ned en annen jente veeeldig åpenlyst opptil flere ganger? Det var veldig vanskelig å IKKE legge merke til alle blikkene som konstant kom min vei.

Det gir seg ikke der. Kjæresten og han hopper uti bassenget, og hun svømmer ut mot kanten som er på andre siden. Han følger etter, men etter en liten stund svømmer han bort mot meg. Ikke slik at han kommer til meg, men han er ikke langt unna. Det var veldig åpenbart hva han prøvde på. Dama kommer svømmende etter etter noen minutter. Etter det ble det bare verre, for nå glodde han uten å prøve å legge skjul på det en gang. Jeg ble så vanvittig ukomfortabel til slutt at jeg pakket med meg sakene mine og dro der i fra. 

Jeg synes bare så utrolig synd på jenter som har så ufattelig respektløse svin som kjærester. Sånn helt seriøst, HVOR mange slike menn finnes det ikke? Jeg kan vedde en tusenlapp på at du som leser dette har opplevd noe lignende der en som er sammen med kjæresten gir utrolig mye oppmerksomhet til en annen dame? Det skjer alt for ofte! Jeg hadde blitt så lei meg om kjæresten min hadde gjort slik. Hvorfor er det så vanskelig å glo på din egen partner??? Er det ikke HUN du skal vie all din oppmerksomhet til? Er det ikke HUN du ikke skal kunne slippe blikket på? Jeg mener, kom igjen! Respekter kjæresten din for faen. Og dere jenter? Om du er i et slik forhold, ta en alvorsprat eller kast han. Really! 

TRE NYE REAKSJONSVIDEOER PÅ PARADISE

Her kommer reaksjonsvideoene på de tre nyeste Paradise Hotel episodene. Jeg har blitt ekstremt frustrert denne uken når jeg har sett på episodene selv, og det er mye på grunn av hvordan produksjonen har unnlatt å ta med enormt viktige hendelser. Jeg synes at klippingen har vært veldig uheldig nå, og det gjør meeg sjukt irritert. De kan få en til å fremstilles som tidenes idiot om de vil, og jeg merker at de ikke akkurat sparer på kruttet når det gjelder meg. Jeg forstår at det er underholdning de lager, men å for eksempel klippe bort akkurat det klippet når jeg ber Erik om unnskyldning etter at jeg kallet han for en fittunge, er for meg helt latterlig. Jeg prater om det, og reagerer på mye annet i disse videoene. Jeg er så glad for at jeg har Norges største blogg, slik at jeg kan nå ut til dere selv og forklare dere hvordan ting egentlig er. Sannheten kommer så langt i fra frem, noe jeg synes er vanvittig synd.

 

Her er reaksjonsvideoen på episode 7, der jeg kaller Erik for en fittunge. Jeg forteller dere masse som ikke blir vist, og jeg blir fly forbannet på produksjonen som velger å klippe bort ekstremt sjuke saker slik at jeg ser helt forbanna idiot ut.

Reaksjonsvideo på episode 8, når Ine og Carl Aksel ryker ut. Forteller dere ganske heavy avsløringer her!

Episode 9 - MIN BESTEVENN SJEKKER INN!!! 😍

_______

    HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN VÅR HER!    

DOBBEL DATE I THAILAND

 Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with j6 preset

EN PERFEKT DAG

Heiii! Alt bra med dere? I really hope so, babes! 💘 Jeg er så trøtt her jeg skriver at jeg virkelig kjemper med nebb og klør for å ikke sovne over tastaturet. I natt fikk jeg meg knappe 5 timers søvn på grunn av at P og jeg var oppe super sent for å spille inn reaksjonsvideoer på Paradise. Det har jo blitt masse snakk om meg og da spesielt min oppførsel etter episode 7, og den episoden har vi reagert på. Videoen kan du se på kanalen våres her. Uansett - det var ikke det dette innlegget skulle handle om. Jeg ville bare stikke innom for å dele litt bilder fra den fantastisk fine dagen jeg har hatt i dag! Pierre og Hermansson er gode venner fra Paradise Hotel Sverige, og helt random befant både vi og han og hans skjønne kjæreste oss på samme øy samtidig. Hvor gøy?! Så vi har med andre ord hengt sammen i hele dag. Først leide vi oss hver vår scooter (min var rosa og super søt hihi), og så kjørte vi til Long Beach. Det er den fineste stranden vi har vært på her i Koh Lanta. Vi solte oss, pratet om livet, badet og bare nøt dagen. Når kvelden kom dro vi på en kul restaurant og spiste middag sammen. Åh, dette har virkelig vært en toppers dag. Det var kjempe hyggelig å bli kjent med Hermansson og Tinette. For noen herlige mennesker!

Nå er jeg døds trøtt (jada, dere har sikkert skjønt det nå haha), og er snart klar for å sove. Jeg prøver å holde meg fra å ikke se dagens episode av PH, for vi skal spille inn reaksjonsvideoen på den i morgen nemlig. Det er jo desidert best å reagere mens jeg ser episoden for første gang, men akkurat i dag er det litt vanskelig å la være. Jeg får klare å holde meg i skinnet. Klokken er dessuten 01:30 her, så det er nok smartest å bare avslutte denne kvelden her og nå. God natt, babes. Husk at du (ja, du) er AMAZING! Klem 💕

SPØRSMÅL & SVAR ⎮ PARADISE HOTEL

reklame ⎮ annonselenker Nelly

Processed with VSCO with j6 preset

Var paradise like gøy som sist?
- Nei, absolutt ikke. Det var så klart morsomt å være der, men det kan ikke sammenlignes med første gangen. Jeg var litt redd for at det skulle bli sånn, men jeg fikk uansett et fint eventyr som jeg setter pris på.

Hvem har du kontakt med fra PH?
- Ann Marielle, Newa, Ine, Carl Aksel og Mathias. Beste gjengen, som jeg er så glad i! Resten har jeg ingen kontakt med.

Hvem vinner Paradise?
- Godt forsøk, men det vet du nok at jeg ikke kan svare på. Hehe!

Er det sant at du har sex denne sesongen?
- Jeg orker ikke slike rykter, så denne svarer jeg på. Jeg hadde ikke sex denne sesongen, nei. Så klart ikke. Hadde Pierre sjekket inn slik som planen var i utgangspunktet, så hadde det absolutt skjedd. Haha.

Hvordan kunne du være med når du hadde kjæreste? Man må jo være singel.
- Vi legender måtte ikke være single. Flere av oss legender var/er i forhold. Men du har rett i at det i utgangspunktet er slik at man må være singel, men det var som sagt andre regler for oss legender. Pierre og jeg var derimot langt i fra kjærester da vi ble spurt etter sommerferien. Hadde vi vært sammen allerede da, hadde vi nok ikke takket ja.

Hvordan var det å være der inne uten Pierre? Visste du at han ikke fikk delta?
- Det var helt jævlig, faktisk. Jeg var utrolig frustrert og oppgitt over produksjonen. Pierre var helt fin igjen etter tre dager, og det var ingenting som stod i veien for at se kunne sendt han inn som en joker i løpet av sesongen. Han hadde tross alt promotert for dem i over en måned, signert kontrakt og satt livet på vent de neste to månedene på grunn av innspillingen. At han ble dårlig kunne ikke han noe for, og det føltes som at han ble «straffet» for at han ble syk. Legen sa selv at han var reiseklar etter bare tre dager, men likevel sa produksjonen nei. Helt idiotisk spør du meg, og ekstremt dårlig. For å svare på det andre spørsmålet ditt: ja, jeg fikk vite det av produsenten at Pierre ikke fikk delta. Da mistet jeg veldig mye av motivasjonen til å være der.

Hvorfor følger ikke alle deltakerne hverandre på Instagram?
- Jeg kan vel bare svare for meg selv, og det er på grunn av at jeg naturligvis bare følger de jeg har et forhold til på utsiden.

Hvorfor meldte du deg på igjen? Holdt det ikke med en sesong?
- Jeg meldte meg ikke på, jeg ble spurt slik som alle de andre legendene. TV3 skulle gjøre en legendesesong med tidligere deltakere som de anså som «legender», og spurte derfor oss om vi hadde hatt lyst til å blitt med.

Fikk du blogge under innspillingen?
- Ja, det var kravet mitt da jeg takket ja. Altså, at jeg skulle få tilgang til bloggen min hver eneste dag. Jeg fikk 30 minutter daglig til å blogge, og det skjedde alltid i lunsjen når vi ikke blir filmet. Så dere vil altså ikke se meg blogge i episodene, til de av dere som har lurt på det. Hehe!

Hvor mye fikk du betalt for å delta?
- Det har jeg ikke lov til å svare på dessverre, men jeg kan si så mye som at det er stor forskjell på oss legender når det kommer til hvor mye hver og en av oss fikk betalt. De fleste fikk ekstremt lite, og jeg fatter ikke at de takket ja for den bitte lille summen. Det hadde jeg aldri gjort. Den summen dekker så vidt matbudsjettet på en måned.

Hvem liker du best av årets deltakere?
- Okei, da må jeg vel svare uten å ta med legendene antar jeg? Isåfall er det Newa og Ine. De jentene er fantastiske. <3 Av guttene var det Kristian.

Processed with VSCO with j6 preset

BIKINITOPP HER ⎮ TRUSER HER

Er du venn med alle på utsiden?
- Nei, det er jeg ikke. Hvorfor vil dere forstå etterhvert.

Hva er ditt beste minne?
- Det har ikke blitt vist på TV enda, så det må jeg vente med å fortelle dere. Det er super gøy da, så jeg gleder meg til dere får se. Dere kommer til å knekke dere av latter, hahah!

Hvorfor er du så kjedelig? Du var mye mer gøy i sesong 7.
- Du, den første uken min på hotellet hadde jeg ekstrem influensa, tett i nesen, vond i halsen og hadde høy feber. Veldig bra timing må jeg si, haha. Jeg begynte blant annet å spy og holdt på å besvime første parsermonien. Det var helt jævlig. Jeg ble tatt ut av hotellet og kjørt til legen liksom - så ille var det. Der fikk jeg antibiotika som jeg måtte gå på i en uke. Derfor var jeg kanskje litt «kjedelig» og tilbaketrukken den første uken, men det var som dere kanskje forstår på grunn av at jeg var veldig syk. Det er ekstremt mye fart i meg nå da, så jeg tror ikke dere klager nå lenger! Hehe. Jeg er ikke på badeferie i år, som sagt.

Får dere beholde klærne/antrekkene dere får inne på hotellet? Eller evt noen av de? :)

- Nei, det får vi ikke. Alt leveres tilbake.

Får dere sove så lenge dere vil inne på hotellet?

- Absolutt ikke. Vi blir vekket hver morgen. Hva klokken er da, vet vi ikke. Vi har nemlig ikke tilgang til klokker og får aldri vite hva klokka er.

Hei! Du syntes det var veldig usexy at hun nye i PH snuser. Hva synes du om jenter som røyker da? Er det sexy? Du røyker jo selv:) jeg synes det er sexy hvis pene jenter røyker!

- Jeg røyker ikke. En festrøyk kanskje fem ganger i året maks, derav ser dere meg med en røyk i en av episodene. Jeg har aldri kjøpt meg en røykpakke ever. Og ja, jeg synes at snus ser helt forferdelig ut sånn generelt, men spesielt på jenter. Det er bare min mening! 😊

Drriiiit flaut da du ikke ble valgt for "underholdning", måten du rakk opp hånda på hahaha eg døøør. Keep your attitude low.

- Ja shiiiiit driiiiiit flaut :O :'(

Hva synes du om produksjonen i år i forhold til tidligere?

- Jeg synes at produksjonen var bedre i sesong 7. Kanskje fordi at det var min første gang, men jeg synes at vi deltakere ble mer "respektert" i sesong 7. Det var ved visse tilfeller der jeg klikka på produksjonen i år fordi at jeg følte at vi ble behandlet som sirkus aper. 

Er det sant at alle deltagerne som ryker aldri vil komme tilbake på hotellet?

- Det eneste jeg kan si er at det er veldig lite inn og ut av gamle deltakere denne sesongen. Dere får se selv! Det er flere som elsker å hinte til at de skal sjekke inn igjen, når sannheten er at det faktisk ikke skjer. 

Synes du årets vinnere av pH har fortjent å vinne?

- Den ene - ja. Den andre - ikke faen.

Angrer du på deltakelsen i år?

- Nei, jeg angrer vel ikke. Men jeg hadde ikke villet gjøre det igjen, om jeg kan si det sånn. Jeg vil gjøre mer TV, men ikke mer Paradise. En gang holder virkelig.

A DAY BY THE POOL

reklame ⎮ annonselenker Nelly

 Processed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with j6 preset

BIKINITOPP HER ⎮ TRUSER HER 

 Processed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with j6 preset

SOLBRILLER CÈLINE HER ⎮ SMYKKE MICHAEL KORS

 Processed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with j6 preset

TODAYS AGENDA: 🍸 +  ☀️

Jeg vil at alle dagene mine for resten av livet skal se sånn her ut. Skyfri himmel, turkist hav, drinker, vannmelon, mango, soool og palmer! Kan man be om noe mer, dere? JEG ER SÅ LYKKELIG HER NEDE! Åååååh, dere aner ikke hvor mye gladere jeg blir i sjelen her nede i tropen. Jeg trives så ekstremt godt! Drømme scenarioet hadde jo vært å være her for alltid, men det går ikke. Det skjer mye spennende hjemme i Norge fremover, som gjør det vanskelig for meg å bli lengre enn litt over påske. Heldigvis er det ikke så vanskelig å få til enda en reise inn i mellom slagene. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg maser om det nå, jeg har jo i hvert fall tre uker igjen her nede. Haha, jeg ass. Jaja! Jeg ville bare stikke innom og dele litt bilder fra hverdagen min for tiden. Can't complain!

SVAR PÅ KOMMENTAR

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with j6 preset

Da Morten Hegseth brukte deg som et eksempel i en debatt om plastisk kirurgi i media, mente du at han mobbet deg. Personlig synes jeg dette er ganske mildt, men uansett; sammenliknet med dette, mener du at du mobbet Erik da du kalte ham en «fitte-unge», bare fordi at han spilte spillet slik det var meningen at han skulle spille det?

- Du har misforstått veldig. Jeg mener ikke at Hegseth mobber meg kun på grunnlag av den debatten. Han gjør narr av meg, håner og latterliggjør meg konstant ved flere anledninger. Mange fler enn jeg kan telle på to hender. Og alt dette i det offentlige rom. Når noe gjentar seg over lengre tid, og det er direkte ekle og spydige kommentarer, så er det faktisk mobbing. Jeg er til og med en del av Harm & Hegseth showet der han også mobber meg. Dette har jeg fått tilsendt snaps av fra folk i publikum. Den debatten var bare dråpen som fikk begeret til å renne over.

Det med Erik er så klart ikke OK, og om du har lest innlegget jeg skrev om den episoden (les det her) så forteller jeg at jeg ba Erik om unnskyldning rett etterpå da jeg så klart forstod at frustrasjonen min hadde tatt overhånd og min reaksjon ikke var noe grei. Det er mye dere ikke får se, og grunnen til at jeg blir ekstra irritert er at han kom ned på rommet til meg og Ine under festen kvelden før for å oppsøke meg og Ine der han satt å så meg rett inn i øynene og sverget på alt at han ville spille med Aksel og meg og at han virkelig ønsket at vi skulle stole på han. Dessuten ville han velge Ine på parsermonien da han "ikke ville" stå med Newa. ALT var løgn, og det var HAN som kom ned på rommet mens vi var på do for å oppsøke oss helt frivillig for å lyve oss rett opp i trynet uten at vi i det hele tatt spurte han om noe. Derfor syntes jeg at han var en "fitte-unge" og derfor hører du meg si: "så du løy som faen i går"? i episoden. Dere må huske at det er vanvittig mye som blir klippet bort, så jeg forstår at dere reagerer ekstra sterkt på det dere kun får se på skjermen. 

Jeg har full forståelse når man blir satt i en situasjon der man er nødt til å lyve da det er et spill, men i dette tilfelle var det absolutt ingen hensikt for han å gjøre det what so ever. Men igjen: min reaksjon var ikke OK, og Erik tilga meg med en gang. Det var som dere så, ingenting han akkurat tok seg nært av. Jeg var så klart glad for at han forstod at det bare var min frustrasjon som tok overhånd, og at han ikke tok det personlig. Men det å sammenligne det her med mobbingen som jeg blir utsatt for? Kom igjen.

NÅ BEFINNER VI OSS I PARADIS

reklame ⎮ annonselenker Nelly

 Processed with VSCO with j6 preset

WE'RE IN KOH LANTA

Det var ikke mange dagene vi holdt ut i Phuket, gitt! Vi hadde booket hotell for flere dager enn det vi ble værende, men det var såpass nedtur å være der at vi reiste videre mye tidligere enn planlagt. Dagen i går gikk til å reise til Koh Lanta, og det er altså her vi er nå. Vi har sjekket inn på en amazing suite på det nydelig luksuriøse resortet Rawi Rawin som ligger midt på stranden. Det er så utrolig fint her, faktisk mye finere enn vi først trodde. Jeg er så utrolig lykkelig akkurat nå. Dere vet når man bare føler endorfiner danse i kroppen? Ah.. Her trives jeg. Vi har bare hatt et døgn på denne øya så langt, så jeg føler ikke at jeg kan uttale meg så veldig mye om den foreløpig annet enn at det er super fint og at det finnes mange nydelige plasser å utforske. Det skal visstnok være en helt fantastisk flott strand her som man må kjøre et stykke til. Planen er å leie hver vår scooter, og egentlig bare kjøre rundt til forskjellige locations. Det er tydeligvis vannfall, kritthvite strender og mange fine plasser man må oppleve her. Vi skal få satt oss inn i alt etterhvert! Pierre har nemlig blitt syk stakkars, så i dag tilbrakte vi formiddagen på legevakten. Håper virkelig han er i bedre form igjen kjapt, slik at han kan nyte denne ferien. ❥ Huff, det er ikke noe gøy å se han så dårlig som det han er. 

 Processed with VSCO with a7 preset Processed with VSCO with j6 preset

TOPP HER ⎮ SOLBRILLER CÈLINE HER

KLIKK HER FOR Å FÅ 20% RABATT PÅ HELE NELLY UT DAGEN (KL 23:59)!

 Processed with VSCO with a7 preset

Jeg har en greie for golfbiler, ass. Elsker de, hehe! Det er så svært på denne resorten at man kan ringe etter golfbil for å bli kjørt dit vi vil, om det så er til bassenget, spaet, frokosten.. Vi har ikke benyttet oss av den for uten om da vi sjekket inn, for vi vil jo ikke bli totalt latsabber i løpet av den uken vi har her. 

 Processed with VSCO with a7 preset Processed with VSCO with a7 preset

Jeg har knipset masse fler bilder av området og slik, det tenker jeg å dele i neste innlegg. Nå må jeg gjøre meg klar, for snart er det middagsdate. Klokken er nemlig snart 19:00 her. Vi ligger 6 timer frem i tid for dere i Norge. Jeg får med andre ord tidenes forsprang når det kommer til blogg og jobb. Hehe! Det er digg, det. Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat, der spammer jeg dagen lang. IsabelSraad heter jeg begge steder!

Og dere? Ikke glem at dere får 20% rabatt på Nelly ut dagen i dag. Klikk her for rabatten, og ha en nydelig nettshopping-søndag. ❥ Klem fra meg!

UVENNER PÅ PH, MIN SPAREKONTO, SUGARMUMMY

reklame ⎮ annonselenker Shein & Nelly

 Processed with VSCO with av8 preset

・ UKENS SPØRSMÅL ・

Hvem er du uvenner med fra Paradise Hotel?

- Jeg var ikke på Paradise for å få meg bestevenner i år. Jeg var der i utgangspunktet på grunn av at det ble jobb for meg, i og med at jeg ble spurt og dessuten ble betalt for å delta. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: jeg klikket bra med hele gjengen der inne og hadde det gøy sammen med dem på hotellet, men det er naturligvis ikke alle jeg har så mye til felles med på utsiden. Slik er det jo for de aller fleste. Ine, Newa, Carl Aksel, Mathias og Ann Marielle er de som har kommet meg nært hjerte, og de jeg har kontakt med i dag. Så og si alle de andre er veldig flotte mennesker, men det er ikke slik at alle MÅ være bestevenner og bli en del av hverandres liv så fort vi har kommet hjem til Norge igjen og innspillingen er over. Der inne var vi nødt til å omgås hverandre, mens på utsiden går man tilbake til sin gamle hverdag og da henger man med de man har blitt glad i og de man ønsker å være venn med. Jeg og flere av de andre deltakerne føler vel at enkelte mener at man er nødt til å henge sammen hele tiden når man er tilbake i Norge, og det synes jeg er litt rart. 

Du sa nettop at du å Pierre deltok på paradise? Han var jo ikke en av legendene som stå på stolpene? Avslører du deg?

- Han var jo også en av legendene som skulle reise, det er jo ingen nyhet :)

Hvor lenge blir dere i Thailand?

- Vi skal i hvert fall være her i en måned, så får vi se hvor vi reiser etter det. Vi vil egentlig feriere videre på Bali! Det er jo så fint der! Så vi får se, men vi vil jo være blant palmene og i 30 grader en stund, før vi setter snuten tilbake til et forhåpentligvis varmere Marbella. Nå var jo været katastrofalt der, så vi måtte rett og slett fly fra stormen og til varmen. Klager ikke da, selv om det hadde vært deilig med litt finere vær i Marbella nå som vi først flyttet dit.

Stoler du på Pierre?

- Ja, det gjør jeg absolutt.

Hvorfor dro du ikke på premierefesten?

- Det skrev jeg et helt innlegg om, som du kan lese her.

Er du Pierre sin sugarmummy?

- Haha nei, det er jeg nok ikke. Pierre tjener veldig bra selv, og har nok ikke behov for at jeg skal forsørge han. Fact: man tjener faktisk mer på en YouTube-video, enn det man gjør på et vanlig blogginnlegg.

Hvilken mobil har du?

- Jeg har iPhone X. Elsker den!

Er du virkelig fornøyd med tatoveringen din?

- Ja, så klart! Om ikke hadde jeg neppe tatovert den på kroppen? Hehe. Jeg elsker den! Arabisk skrift er noe jeg alltid har syntes at er ekstremt nydelig, og tanken har alltid vært at jeg skulle tatovere noe på arabisk om jeg først skulle tatovere meg. Dessuten har jeg tatovert mine søskens navn, så den er veldig betydningsfull for meg.

Vlogger dere ikke hver dag lenger?

- Jo, det gjør vi! Jeg prøver bare å ikke spamme bloggen med videoer hver dag, men jeg legger ut innimellom. Husk å abonner på kanalen våres her da, så får du med deg med en gang vi poster en ny vlogg. Det er hver dag, altså. Elsker spesielt å vlogge når jeg er på ferie. Da blir det ekstra interessant, både for oss og dere.

Hvorfor flyr dere ikke first class hvis du har en million på konto?

- Det er fordi at vi synes at det er litt bortkasta penger. Firstclass er jo super dyrt, og de pengene vil vi heller prioritere på ekstra fine hotell og shopping.

 Processed with VSCO with av8 preset

Hva er den store drømmen som har gått i oppfyllelse? Når får vi vite mer?

- Det vil jeg ikke røpe helt enda, men det er noe veldig stort. Dere kommer til å elske det. neste møte angående dette er over påsken, og da blir ting satt i gang. Jeg er så utrolig stolt over meg selv, og ikke minst sjokkert over at dette faktisk skjer på ekte. Det hadde jeg aldri trodd.

Tjener alle bloggere like mye?

- Nei, det er stor forskjell på hvor mye hver blogger tjener. Jo større du er, jo mer tjener du naturligvis.

Hvilket program bruker dere til å klippe vloggene på?

- iMovie enn så lenge, men vi skal gå over til Final cut pro. Har hørt mye bra om det, og det er vel det programmet de fleste store Youtubers bruker.

Hei! Hvor mye får du utbetalt når du ligger så mye på topp på blogglisten som du har gjort i det siste? Bare nyskjerrig!

- Hei! Jeg tjener rundt 200.000 kroner i måneden. De siste to månedene i 2017 tjente jeg over 300.000 kroner begge månedene. Det gjelder å jobbe hardt og ikke sløve, for det er da man oppnår suksess. Det er mange som ikke klarer å forstå hvordan jeg kan tjene så mye, og det forstår jeg. Jeg er en real business woman, om jeg får si det selv! Det jeg tjener penger på er affiliate, klikk og annonser.

Hva gjør du på PH når du har kjæreste og er psyko? Katastrofe at du takket ja, ser ut som du bare var med for at du fikk betalt.

- Pierre og jeg ble spurt begge to, og begge skulle delta. Dessverre ble han syk og det førte til at TV3 ikke lot han delta, til tross for at han var i super form etter tre dager. Legen sa at det var all good og at han var klar for avreise, men produksjonen lot han ikke. Helt latterlig. Jeg hadde naturligvis ikke takket ja om det ikke var for at Pierre også skulle være med.

Hei. Du hadde på deg noen gjennomsiktig sko inne på Paradise (høye heler) hvor har du kjøpt de? Var driiiit fine og har lett alt for lenge etter sånne! ❤️Hyggelig om du svarer.

- De finner du her. Elsker de! Må være det mest behagelige skoparet jeg har (av heels da, naturligvis haha).

Wtf er galt med rumpa din? Den stikker jo helt ut mislykket operasjon ser du ikke det selv?

- Jeg synes ikke at dette er noe fin kommentar å legge igjen, synes du? Det er dessverre hverdagskost for meg å måtte stå ut med ekle kommentarer som dette. Å kommentere andres kropp på den måten er så ekstremt lavmål. Jeg håper du har det bra med deg selv.

 Processed with VSCO with av8 preset

Hvor er solbrillene fra?

- De finner du her! Céline har de aller fineste solbrillene, ass. ELSKER!

Vet dere om Pierre hadde tatt Carl Aksel sin plass hvis han ikke hadde blitt syk? Altså den gutten med mest stemmer?

- Det har vi ikke fått vite, men jeg personlig tror at Pierre fikk flest stemmer. Det er jo ingen hemmelighet at det norske folk ville se vårt drama på TV-skjermen, haha.

Så du på sesongen i svenske Paradise når Pierre var med?

- Jeg så ikke når han var inne på hotellet, men jeg så etter at han røk ut. Og dere som synes det er så sykt funny å påminne meg om hva han har gjort der inne: spar meg. Han var singel på det tidspunktet, og det han gjorde der inne angår ikke meg i dag.

Er det bare pierre som tjener på youtube kanalen? Nå er det jo begge sin kanal.

- Det er bare Pierre som gjør all jobb med kanalen. Det vil si klipping, mesteparten av filmingen og alt som hører til. Derfor er det han som tjener de pengene, ja. Jeg er jo så klart med på vloggene, men han er jo også med på blogginnleggene mine. Vi hjelper hverandre med bilder og filming, og det fungerer super bra! Jeg må bare tilføye hvor sykt stolt jeg er over han. Han jobber og står på hver eneste dag, og han har blitt så flink til klipping av videoer! Elsker å se motivasjonen han har fått, og spesielt det å se hvor gøy han synes det er. 

Hvor lenge varer rabattkoden på Nelly?

- Den varer frem til i morgen (søndag), klokken 23:59. KLIKK HER OG OPPGI RABATTKODEN "PINK" I KASSEN FOR 20% RABATT PÅ HELE NELLY!

__________

Det var alt for denne gang! Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet, så svarer jeg der også dersom det er noe mer dere lurer på!

DAMER SOM SKYTER PING-PONG BALLER UT AV UNDERLIVET SITT

reklame ⎮ annonselenke Nelly

 Processed with VSCO with av8 preset

PHUKET

Tjoooho! Hvordan går det med dere? Med meg går det veldig fint med her nede i varmen. Jeg skal ikke en gang prøøøve å klage på at det er for varmt, haha! Jeg føler at jeg ikke får oppdatert dere nok inn i mellom alt som skjer, for hey som det går med oss to på tur. Vi hadde to døgn i Phuket, og for å være helt ærlig er jeg ikke veldig begeistret for det stedet. Vi var her sammen i 2015 også, og jeg husker at jeg ikke trivdes super bra da heller. Nå er det enda verre tilstander enn det var den gang. Det stinker seriøst kloakk over alt, det kryyyyr over av fulle mennesker og thailendere som nærmest tvinger deg inn på ping pong-show. Nei takk! Det sykeste er at de virkelig insisterer når de kommer frem og røsker tak i oss, til tross for at vi er et kjærestepar? Tror de virkelig at sjansene er store for at vi vil inn å se på damer sprette ut en ball fra underlivet sitt? Jeg har hørt at de til og med putter frosker og sånn inn i fiffien. Det er mye merkelig som skjer i denne verden, dere. Haha! At folk finner det interessant å glo på, kan jeg ikke fatte og begripe. Men men, smaken er som baken antar jeg. 😉

 Processed with VSCO with av8 preset

KUDO BEACH CLUB

I løpet av de to døgnene vi hadde der, fant vi en beach club som heter Kudo. Den ligger midt på stranda i Patong, og der var standaren veldig bra! Jeg elsker jo beach clubs. Tror ikke jeg har vært på en eneste eksotisk ferie uten å tilbringe et par dager liggendes på en deilig beach club. Jeg vet ikke hva det er, men jeg elsker bare virkelig viben. Deilig lounge musikk, nydelige drinker, komfortable solsenger.. U know. Digg er det! Om dere er eller skal til Phuket, anbefaler jeg dere absolutt å ta turen dit. Jeg stortrivdes! 

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Jeg blir som et barn når det kommer til badedyr. Jeg mener, SE på denne amazing unicornen!! Smeeelt.

 Processed with VSCO with av8 preset

Livet. <3

 Processed with VSCO with av8 preset

SMYKKE HER⎮ SOLBRILLER HER 

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Cheers, baby!

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

HUSK AT DU FÅR 20% RABATT PÅ HELE NELLY FREM TIL I MORGEN KL 23:59!

・ KLIKK HER OG OPPGI RABATTKODEN «PINK» I KASSEN ・

NEW IN + RABATTKODE PÅ HELE NELLY

reklame ⎮ annonselenker Nelly

HELG! Hva er bedre enn å starte the weekend med 20% rabatt på HELE Nelly? Weee!! Perfekt for meg, for i går var jeg inne for å se på nyhetene som hadde kommet ut, og det var så ekstremt mye fint! Jeg synes definitivt at klærne som kommer ut til våren er de absolutt fineste, så dere kan tro det gleder hjertet mitt å se at vår-kolleksjonen endelig har droppet. JEG ELSKER DET! Jeg klikket hjem over 40 plagg nå nettopp, og under her har jeg vist dere noe av det. Jeg mener, se så mye fiiiint jeg har shoppet. 😻 Jeg blir alltid litt stormannsgal så fort det er rabattkoder, haha. Dessuten får du faktisk 25% rabatt på alt fra NLY Brands i tillegg til 20% på alt annet. Amazing! Koden varer frem til søndag, klokken 23.59. Rabatten gjelder ikke på noen få, eksklusive merker.

KLIKK HER OG OPPGI RABATTKODEN «PINK» I KASSEN. 💕

1. BODY HER & JEANS HER ⎮ 2. HER (denne har jeg, men må bare vise dere den!)⎮ 3. BODY HER & JEANS HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HOODIE HER & BUKSER HER ⎮ 6. BH HER & TRUSER HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. BIKINI-TOPP HER & TRUSER HER ⎮ 6. HER

1. HER (denne har jeg også, og den er så fin!)⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER (denne er LIVET!)

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

HA DET BANGKOK, HALLO...?

reklame ⎮ annonselenker Nelly

 Processed with VSCO with av8 preset

✈️    ✈️    ✈️

I går var vår siste dag i Bangkok! Vi hadde fire døgn der, noe som holdt i massevis. Vi har slitt skikkelig med jetlag, så de to-tre første dagene har vært helt katastrofe. Vi ligger nemlig seks timer frem i tid her. Nå har vi endelig kommet inn i riktig rytme, og dere fatter ikke hvor deilig det er haha. Man blir helt mindfucked av jetlag! Bangkok over all var egentlig ikke noe for meg, for å være helt ærlig. Jeg hadde nok ikke reist tilbake dit om jeg fikk velge. Det er kult å ha opplevd det, men man går ikke glipp av noe dersom man ikke besøker denne storbyen. Det er i hvert fall min mening! ☺️ Nå har vi flydd videre, og denne gangen blir det ikke noe storby-liv. 

 Processed with VSCO with av8 preset

MALENE BIRGER VESKE HER ⎮ KOFFERT HER ⎮ LIGNENDE KJOLE HER (KLIPPES KORT!) ⎮ SOLBRILLER CÉLINE HER ⎮ SNEAKERS GUCCI

___________

Kan noen gjette hvor vi har reist videre? Hint: det er ikke langt fra Bangkok. Flyturen tok 1,5 timer. Den som gjetter riktig vinner en shoutout med sin Instagram-profil på min mystory! 🌴✈️

DEN DESIDERT BESTE DATEN VI HAR HATT, EVER!

reklame ⎮ annonselenker Nelly & Shein

 Processed with VSCO with av8 preset

LEBUA STATE TOWER & BENIHANA - AVANI ATRIUM

Da kan jeg melde om at vi har hatt den absolutt kuleste, gøyeste og fineste daten ever! Vår siste kveld i Bangkok brukte vi veldig bra, om jeg får si det selv. Når kvelden kom hadde vi booket bord på en super fet restaurant som heter Avani. Der får du egen kokk som lager maten rett fremfor øynene dine. Det var svært underholdende, faktisk! Jeg fikk blant annet lært meg hvordan man lager stekt ris. Woho! Perfekt for en stek ris fanatiker som meg. Vi vlogget hele seansen, så dere får en ordentlig smakebit på hvordan hele opplegget var. Det var nærmest et show. Sykt fett, og det er noe jeg anbefaler dere å gjøre dersom dere noensinne skal til Bangkok! Beste måltidet vi hadde i storbyen. Bildedryss fra middagsdaten, før vi tok turen videre...

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Etter et par timer på Avanin, kastet vi oss i en taxi til Lebua State Tower. På toppen der, i 64 etasje, finnes verdens 8. høyeste skybar! Det var skikkelig rar kleskode, nemlig at alle menn måtte gå med langbukser? Veldig spesielt, særlig på grunn av at det er over 30 grader varmt haha. Hvem går med langbukser da, liksom? Det endte opp med at vi måtte innom hotellrommet slik at P fikk skiftet fra shorts til bukser, og så gikk det smood deretter. Utsikten fra skybaren var helt seriøst breathtaking. Noe så vakkert! Her nøt vi et par drinker, og koste oss masse. ❥ Det var en heftig opplevelse å få oppleve det. Anbefales også på det sterkeste!

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Som jeg elsker denne mannen... ❥

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Og i kjent stil knipset jeg kveldens antrekk til dere!

TOPP HER ⎮ SHORTS HER ⎮ VESKE CHANEL ⎮ SNEAKERS & BELTE GUCCI ⎮ SMYKKE MICHAEL KORS

_________

Psssst.. Klikk HER for 25% rabatt på sko på Nelly. Tilbudet varer frem til klokken 10:00 i morgen. 💕

SANNHETEN OM GÅRSDAGENS EPISODE

 Processed with VSCO with av8 preset

Jeg kjente at jeg kokte litt over når jeg så episoden i går. Først og fremst: jeg vet at oppførselen min var på trynet når Joakim og Erik tok valget sitt og valgte å låse meg med Simon. Det er et spill, og SÅ KLART har alle andre like stor rett til å spille hardt som det jeg har. Det var teit av meg å reagere slik som jeg gjorde, noe jeg var fullstendig klar over der inne også. For det TV3 nemlig velger å KLIPPE BORT er at jeg går til Erik etterpå og spør om jeg kan få prate med han. Dere får se akkurat det klippet, samt at vi setter oss ved poolen. Det de har klipt bort før vi begynner å prate taktikk, er at jeg ber om unnskyldning for de stygge ordene som kom ut av munnen min. Jeg sa unnskyld og jeg beklaget at jeg oppførte meg slik som jeg gjorde, for hallo - ja, det er et spill. Det irriterer meg ekstremt mye at TV3 velger å klippe bort det. Dere skjønner kanskje selv da hvor mye makt produksjonen har når det kommer til å klippe oss deltakere? Det er helt på trynet at de klippet bort akkurat det, men valgte å ta med alt annet fra den episoden. Jeg er glad for at jeg har en såpass stor plattform å nå ut til dere seere på selv, slik at sannheten kommer frem.

Grunnen til at jeg ble såpass frustrert da de tok valget, var egentlig mest på grunn av at jeg følte at min eneste trygghet der inne ble satt i fare. Før dette hadde jeg allerede gått ut av hotellet og sagt til produksjonen at jeg ville trekke meg når den episoden filmes, rett og slett fordi at jeg ikke trivdes så godt og fordi at jeg savnet Pierre. Carl Aksel var derfor veldig god for meg å ha der inne, da han er en nær venn av meg på utsiden også. Jeg ville ikke miste han også, for da ville jeg virkelig ikke være der. Så hovedsakelig handlet ikke mitt lille "rage" om at de spilte, men fordi at jeg ble lei meg fordi at jeg forstod at Aksel ble satt i fare.

Jeg er en person med veldig stort temperament. Jeg har litt vansker med å kontrollere munnen min i nuet, dersom jeg blir forbanna eller frustrert. Det er noe jeg har problemer med, og det er noe jeg jobber på (spør Pierre, hahah). Det viktigste er at man forstår selv at det man sier og gjør kanskje ikke er så greit, og dermed ber vedkommende om unnskyldning.

Noen ganger går spillet til hodet på oss, og det gjorde det på meg i går. Jeg beklager til dere også, som fikk se det. "Fittunge" er ikke et veldig kult ord å slenge rundt seg, haha. Beklager! Håper bare at TV3 ikke velger å fremstille situasjoner helt annerledes fremover også. Det er veldig uheldig.

BANGKOK DAG TO

reklame ⎮ annonselenker Nelly

 Processed with VSCO with av8 preset

BANGKOK

Er det lov å være jetlagged fortsatt? Herregud, jeg sliter skikkelig med å komme inn i rett døgnrytme. I natt sov vi bare tre timer, liksom. Klokken er 19:30 her straks, så jeg tror at det blir tidlig kveld på oss. Middag står for tur først, så fort P er tilbake fra massasje. Jeg knipset en haug med bilder for to dager siden, som jeg enda ikke har rukket å dele med dere. Her kommer de i hvert fall! Dagen brukte vi på å snope litt på det svære kjøpesenteret som heter Siam Discovery. Det var helt enormt! De hadde blant annet min favoritt butikk - Chanel så klart. Jeg kjøpte ingenting, så flink som jeg har blitt til å spare. Klapp på skulderen! Jeg har så sykt lyst på den samme Chanel-vesken jeg allerede har, bare i sort og gull. Den rosa passer ikke til alt. Vel vel, nå skal jeg ikke bruke 50.000 kroner på en veske igjen. Det får vente! Yes. Det var super kult i den nederste etasjen på senteret, der var det massevis av restauranter, kaféer, matboder og lignende. Gøy for meg som synes slik er interessant. Apropos mat... Altså, hva er greia med at de spiser insekter her nede? Ew?! Vi gikk forbi en liten "kiosk" der de stekte MUS. Altså.... No words needed. Dette var ikke på kjøpesenteret da, føler at jeg må presisere det. Hehe! 

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

SKJØRT HER ⎮ LIGNENDE TOPP HER ⎮ SOLBRILLER HER ⎮ BELTE GUCCI

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

PS! I dag får du 25% på alle hverdagsklær på Nelly. Klikk HER for å komme til tilbudet. ❥

ANGÅENDE MYSTORYEN MIN

 Processed with VSCO with av8 preset

Okei, vi må prate. I går postet jeg en snap der jeg filmet en t-skjorte med Madonna på, som jeg fortalte at Pierre ville gå med. Jeg fortalte også at det var noe han ikke fikk lov til, da jeg syntes at det var utroskap. Mange av dere reagerte veldig sterkt på det, og nærmest kjeftet på meg fordi at dere syntes at jeg var for psycho. OK, here it goes! Jeg trodde ikke at det skulle bli tatt på alvor. Jeg tullet SÅ KLART! Jeg mener, det er Madonna for guds skyld. Hadde han villet gå med en "vanlig" jente som ikke er kjent eller whatever på t-skjorten sin, hadde jeg garantert reagert, men det er jo en helt annen sak. Jeg må si at jeg ble overrasket over at det ble tatt seriøst. Så gal tror dere vel ikke at jeg er? Eller? Haha! Mange av dere trodde jo åpenbart det. Jeg tullet bare. ❥ Så klart hadde P fått gå med Madonna (eller Kim K, eller meg. Helst meg) på t-skjorten sin. Psycho kjæreste KAN jeg være en gang i blant (ok, kanskje litt oftere enn det), men jeg godtar altså Madonna :) :)

 Processed with VSCO with av8 preset

Dere kan fortsatt se snappen på mystoryen min. IsabelSraad heter jeg på Snapchat!

JEG RØPER HVEM SOM SJEKKER INN PÅ PH I KVELD

reklame ⎮ annonselenker Nelly

 Processed with VSCO with av8 preset

TOPP HER ⎮ KLIKK HER FÅR Å FÅ 25% PÅ NELLY

Heiii! Jeg føler jeg prater ganske lite om PH her på bloggen nå som det først sendes, så jeg prøver å poste litt mer angående det. Mange av dere etterspør mer fokus på det, så det skal jeg så klart fikse. Jeg vil jo alltid levere det dere synes er interessant! Så, skal vi prate litt om kveldens episode? Man kan jo faktisk se den nye episoden klokken 17:00 på Viaplay før den sendes på TV-skjermen i kveld. Jeg vil bare advare dere om at du leser en spoiler dersom du fortsetter å lese. 

I kveldens episode sjekker det inn en gutt, og han er faktisk ikke er helt ukjent for alle deltakerne. Eller, han kjenner en av guttene fra før. Hva er greia med det egentlig? At noen alltid kjenner hverandre av deltakerne? Jeg husker i sesong 7, da kjente jeg tre stykk fra før. Hva er oddsen, liksom? Skulle ikke trodd at det var mulig med tanke på antall søknader og antall deltakere som faktisk får delta. I år kjente jeg faktisk ingen da, foruten om legendene. Jeg hadde en liten anelse (trodde jeg) om enkelte som kanskje skulle sjekke inn, men det var ikke tilfelle. Det er alltid mange rykter som er ute å svirrer før innspillingen starter når det kommer til fremtidige deltakere. Det er slik hvert eneste år. Jeg har opplevd at enkelte går å lyver om at de skal være med også, noe jeg synes er helt patetisk. Hva er vitsen med det? Du ser jo ikke annet enn dum ut når du til slutt ikke dukker opp på skjermen, haha. 

Uansett! I kveld sjekker det inn en gutt, og det skaper trøbbel i paradis. Spillet startes for fullt fra i dag av, og jeg er ENDELIG frisk fra den forbanna influensaen som jeg ble rammet av den første uken på hotellet. Nå dere, NÅ er det game on. Som dere muligens har fått med dere på reklamen for denne uken, ser dere at jeg både kjefter, sier at dette er "min sesong" og at jeg er veldig giret. Nå kan dere forvente dere drama, latter, tårer og masse spill fra meg. GAME ON B*TCHEZ

Ps! Reaksjonsvideo på kveldens episode kommer ut i kveld, etter at episoden er over. Den vil dere ikke gå glipp av!

NEW IN + NELLY RABATTKODE

reklame ⎮ annonselenker Nelly

Har dere fått med dere at det er 25% rabatt på alt fra NLY brands i dag? Iiih! Det fikk selvfølgelig jeg med meg (den Nelly-holiceren som jeg er, haha), og det endte så klart opp med at jeg klikket hjem et par goodies. Nelly har så sykt mye fint inne nå. Det er lenge siden jeg har likt SÅ mange plagg på en og samme gang. Jeg tenkte å dele mine innkjøp med dere, da det pleier å falle i god smak. Og så må jeg så klart dele rabatten med dere! ❥ Tilbudet varer kun frem til klokken 10:00 i morgen, så vær kjapp!

・KLIKK HER FOR Å FÅ 25% RABATT PÅ DITT KJØP ・

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

___________

Her er mine favoritt plagg for tiden, som dere også får 25% rabatt på. ↓

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. TOPP HER & BUKSER HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HOODIE HER & BUKSER HER

AAAND WE'RE HERE 🌴

reklame ⎮ annonselenker Nelly

 Processed with VSCO with av8 preset

GENSER HER ⎮ JEANS HER ⎮ SNEAKERS HER ⎮ CÉLINE SOLBRILLER HER 

Heiii fra paradiset! Shit, jeg er så sinnsykt jet lagged. Flyturen hit tok 11 timer, og denne frøkna klarte så klart ikke å sove noe mer enn maks en time... BLÆH! Det er veldig uvanlig til meg å være, jeg sover meg nemlig alltid gjennom flyturer. Det gikk bra da. Jeg så to koselige filmer, spiste maaasse snacks og koste på kjæresten min. 11 timer gikk overraskende fort, men jeg skal være ærlig å si at jeg ble noe rastløs etter en stund. P sov halve turen, og da utnyttet jeg tiden med å skrive innlegg til bloggen. Jeg har svart på masse juicy spørsmål om Paradise, blant annet. I tillegg til det har vi så klart vlogget hele reisen. Vloggen lastes opp as we speak, så hold utkikk om en stund. Jeg poster her så fort den er klar, og i den videoen får dere vite hvor vi er. WOHO 😻🌴

BILDEDRYSS FRA REISEN

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Malene Birger trillekoffert HER. Min faste reisepartner!

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Mmmmhh!!! Nachos bowl. <3

 Processed with VSCO with av8 preset

De har bygget masse nytt på Gardermoen, blant annet mange "food trucks". Følte virkelig at jeg var midt på en festival. DØDS kult!!

 Processed with VSCO with av8 preset

Liiiitt snacks, bare. Hahaha! Vi er skikkelig godtegriser, vi to. Men hey, det er viktig med masse godt når man skal sitte å glo i en vegg (eller flysete, da) i over 11 timer... Excuses. 

 Processed with VSCO with av8 preset

GENSER HER ⎮ CÉLINE SOLBRILLER HER

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

MALENE BIRGER VESKE HER

 Processed with VSCO with av8 preset

OKEI, her kommer mitt aller beste life hack på fly. Pakk med deg noen deilige kosesokker til flyturen! Det er luksus, det. Mitt reisefølge (uansett hvem det er), blir alltid misunnelig på meg når de får øye på de. Haha! Så diiiiggggg. Klarer meg ikke uten.

 Processed with VSCO with s2 preset

DEKSEL HER ⎮ PASSHOLDER HER

 Processed with VSCO with av8 preset

Fun fact om Pierre: Kinderegg er livet for han. Han spiste fem stykker i løpet av flyturen, og hver leke satte han enormt stor pris på. Så sjukt skjønn, haha! ❥ Det er noe man absolutt ikke hadde sett for seg når det kommer til Pierre. 

FIRE SPOILERS OM ÅRETS PH-SESONG

FIRE SPOILERS OM ÅRETS PARADISE SESONG

💥 Ikke begynn å døm deltakere, og spesielt ikke syns synd på enkelte allerede nå. Det er mye som skjer de neste ukene. De som virker veldig «utsatt» og «utenfor» i programmet nå, er de absolutt verste når det kommer til mobbing, utestenging og det å være kynisk og falsk. Tro meg, dere kommer til å bli sjokkert. Det er noe som skjer som gir ordet «falskhet» og ordet «kynisk» en helt ny betydning. Get ready.

💥 Det blir mer sex på hotellet. Uuuh! Nysgjerrig på hvem? 

💥 Det er veldig lite inn og ut denne sesongen. Ryker man, kommer man mest sannsynlig ikke inn igjen. Det var veldig mye inn og ut før, men ikke denne sesongen.

💥 Ikke alle deltakere er venner i dag.

HA DET KALDE NORGE, HALLO... 🌴✈️

Reklame ⎮ sponset behandling + annonselenker

 Processed with VSCO with av8 preset

VACAY VACAY VACAY

Jepp, da holdt jeg ut denne lille uken i kalde Oslo! Gud som jeg gleder meg til å fly fra minusgradene, og boltre meg blant palmene og i turkist hav. Dit vi skal er det over 30 grader og strålende sol hver eneste dag. Jeg føler meg egentlig litt slem som skriver dette, med tanke på dere som ikke har mulighet til å stikke til varmen. Det er jo virkelig for kaldt her nå. Denne ferien fortjener jeg akkurat nå synes jeg. Mer enn noensinne. Det har, som dere allerede vet, vært en noe tøff periode. Jeg behøver å få kose meg litt. En romantisk ferie med min kjærlighet blir helt fantastisk. I tillegg møter vi Sara og kjæresten hennes senere også, da de skal til samme destinasjon mens vi allerede er der. Åh, jeg gleder meg sånn! Denne uken har virkelig flydd avgårde. Er nesten litt surrealistisk at vi reiser allerede i morgen!

Vi er tilbake med daglige vlogger igjen, forresten. Det gjelder også på ferien vi nå skal begi oss ut på. Det er jo helt klart gøyere å vlogge når man er på ferie. Hehe! Gøyere for oss, men også mer interessant for dere. Dette blir amazing! Gleder meg til å ta dere med på reisen, som alltid. ✈️💕🌴 I dag skal jeg tilbringe dagen med familien, og så skal vi eventuelt ut å ta et par drinker med noen fine mennesker i kveld. Jeg må nesten bare se hva jeg rekker. Jeg mener, jeg har ikke pakket enda en gang. Wups! Isabel Raad i et nøtteskall. Venter aaalltid med alt til siste liten. Er så irriterende, haha. Drømmen hadde jo vært å faktisk tatt meg tiden til å planlegge antrekk for ferien, og pakke smart. Jeg pakker alltid med meg så sykt mye unødvendig. Noen som kjenner seg igjen i det, eller? Haha. For å si det sånn: jeg pakket med meg over 70kg til Paradise. Hahaha!! HVEM GJØR DET!!!

 Processed with VSCO with av8 preset

JAKKE HER ⎮ JEANS HER ⎮ SNEAKERS GUCCI

Jaja. Jeg får få fingern ut og få gang på livet. Forresten- tidligere i dag har jeg vært hos frisøren og på vippetime. Deilig å føle seg fresh før man skal gå mye sminkefri. Jeg bruker nemlig veldig lite sminke når jeg først er i eksotiske land der solen steker på. Vipper er alltid digg da, for da føler man seg jo veldig mye freshere døgnet rundt uansett. Jeg fikser vippene mine hos Lashes By Kasja. Beste i bransjen! Frisørsalongen jeg går til er MOODstudio. ❥ Ingen over, ingen ved siden.

JEG VISER FREM RUMPA PÅ GOD KVELD NORGE

reklame ⎮ annonselenke Nelly

 Processed with VSCO with av8 preset

TOPP HER

PJUH, for en hektisk dag dette har vært! Jeg har vært på viften helt fra klokken 12 i formiddag. Dagen startet med innspilling med God Kveld Norge, noe som alltid er like hyggelig. De er mine favoritter å intervjues av. Alle som jobber der er så respektfulle, profesjonelle og ikke minst super koselige. Jeg har det gøy hver gang jeg er på innspilling med dem! Det er slik det skal være. Det tok et par timer, før vi omsider ble ferdig. Dette er forresten det første intervjuet Pierre og jeg gjør sammen igjen etter at vi offisielt ble et par igjen. Det var veldig fint! ❥ Vårt innslag sendes mest sannsynlig over påsken. De var ikke helt sikre på når, men jeg skulle få vite det i forkant av episoden slik at jeg kan informere dere. Vi pratet om masse interessant som jeg vet at dere synes er spennende. Woho! Vi pratet blant annet om inngrepene mine, hvor jeg dessuten viser rumpa mi. Det finnes ingen sperrer her i gården. Gled dere, sier jeg bare. Hah!

Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Jeg er heldig som får treffe så mange hyggelige mennesker på jobb!

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 presetProcessed with VSCO with av8 preset

Sjekk det her kameraet da, dere! Det er litt andre saker enn mine bitte små kameraer, haha. Tenk å vlogge med dette? Deeet hadde nok blitt litt avansert, tror jeg.

Processed with VSCO with av8 preset

Nå er jeg endelig ferdig med all jobb for dagen. Jeg har pakket og sendt avgårde over 50 bestillinger, vlogget og vært på innspilling. Litt av en travel dag, og nå er jeg døds sliten. Jeg er ikke helt ferdig da, jeg mangler å klippe vloggen fra i går hvor jeg forøvrig gjør noe helt sinnsykt. GUD JEG FATTER IKKE AT JEG HAR GJORT DETTE, ENDELIG!!! Jeg har så lyst til å blogge om det og vise dere, men ettersom vi har filmet alt får dere vente til vi poster vloggen. Det blir i morgen, så hold utkikk. 😚

DRAMAET I KVELDENS EPISODE

reklame ⎮ annonselenker Nelly

Processed with VSCO with av8 preset

Det er så sykt gøy at dere synes at det er så kult at jeg har sjekket inn på hotellet! Selv synes jeg at det er gøy å være tilbake på skjermen, og ikke minst på Paradise. Det er fortsatt veldig merkelig å se seg selv der igjen, i enda en sesong. Jeg cringer litt inn i mellom, men noe annet hadde vært umulig. Jeg mener, vi blir filmet 24/7 og da er det jo klart at man har et par øyeblikk i løpet av et døgn som ikke er like fantastiske som andre. Haha! 

I kveldens episode blir det drama. Jeg skal ikke spoile noe, så du kan lese videre uten å bli irritert på meg. Hehe! Det tok ikke lang tid før det hetet seg til mellom jentene i hvert fall, noe vi fikk se allerede i gårsdagens episode. Hva er det med oss jenter å alltid lage drama? Jeg skal ikke si noe, jeg er ikke hakket bedre selv. Men jeg skal ikke klage, for det er tross alt slik som skaper underholdene TV for seerne. En sesong der alle er bestevenner er jo piss kjedelig, det fikk vi erfare i fjor. De hadde jo sine moments i fjor også, men de var jo stort sett på en klassetur der alle var BFF's. Helt slik er det ikke i år, som dere allerede merker.

TOPP HER ⎮ JEANS HER ⎮ BELTE GUCCI ⎮ ØREDOBBER HER

Jeg kan si så mye som at jeg reagerer ganske sterkt i kveldens episode, da jeg synes at de andre jentene er veldig urimelige mot en av jentene. Dere får se episoden i kveld, så får dere med dere hva jeg prater om. Det er dog veldig merkelig å se tilbake på det nå, for av og til blir det litt slik at man faktisk innser hva de andre reagerer så sterkt på senere i spillet. Det er ikke alltid slik så klart, men det har vist seg at det ofte blir sånn.

Nå er det i hvert fall duket for drama, så bring your popcorn and get ready for PHHHH. 

PS! Reaksjonsvideo på gårsdagens episode kommer ut på YouTube-kanalen senere i kveld. Abonner på kanalen vår HER for å få varsel når den er postet. Jeg sier bare en ting: de reaksjonsvideoene vil dere ikke gå glipp av. 😉

DEN STORE FEIRINGEN

 Processed with VSCO with av8 preset

Hei babes! Tusen takk for all positiv feedback i går på innlegget der jeg fortalte dere om den store drømmen min som har blitt oppfylt. Jeg er så lykkelig! Det måtte naturligvis feires i går. Rett etter møtet møtte jeg Pierre for middag og drinker, før det dukket opp noen venner også. Vi satt å pratet i et par timer mens vi koste oss med noe godt i glasset. Vi pratet litt om sommerferien og planene, og vi prøver å få til at gjengen vår drar på Yachtweek. Det hadde vært så sykt gøy! Har noen av dere vært på det? Fortell gjerne isåfall!

 Processed with VSCO with av8 preset

Denne pastaen på Fridays er verdens beste rett. Tror den heter Cajun pasta, eller noe? Den må dere prøve!

 Processed with VSCO with av8 preset

 Processed with VSCO with av8 preset

 Processed with VSCO with av8 preset

Til dere over 18 år: Mudslide er verdens beste dessert drink. MMM!!!

Etterpå dro vi hjem, der vi feiret videre med familien. Mamma hadde handlet inn til min favoritt middag (det ble mye mat i går haha), som er rød ris og kylling. I tillegg duket hun frem yummi dessert. Jeg følte virkelig på kjærligheten i går, og det er så synlig hvor glade alle mine venner og ikke minst familien er på mine vegner. Jeg kan ikke beskrive hvor heldig jeg føler meg som både har fått til noe så ekstremt stort, og at jeg har så vanvittig fin støtte rundt meg. Jeg må prøvee å fokusere mer på alt det positive som skjer i livet mitt nå, fremfor å la meg selv være trist på grunn av all negativitet og mennesker som kun vil andre vondt. Spre kjærlighet. Alltid. ❥ Vi avsluttet kvelden med å se på Paradise Hotel så klart, spesielt siden jeg sjekket inn i går! WUHUUU. Nå er det game on. Jeg er ikke på badeferie i år. 👊🏽

MIN STØRSTE DRØM HAR GÅTT I OPPFYLLELSE

 Processed with VSCO with av8 preset

Jeg er målløs. Noen ganger må jeg stoppe opp og klype meg selv i armen. Er dette virkelig real life? Skjer dette på ekte? I dag var en slik dag. Jeg har drømt om akkurat dette siden jeg var 13-14 år. Jeg har sagt til både venner og familie helt siden jeg var liten at en dag vil jeg gjøre dette. I dag har jeg vært på et møte som etterlot meg helt skjelven av adrenalin og ekstremt glad. Det jeg skal begi meg ut på er noe ekstremt stort. Jeg har lyst til å skrike det ut til hele verden, men jeg venter litt med det. Neste møte er over påske, og da blir ting satt i gang på ordentlig. Oh my god, dere aner ikke.. Jeg kan ikke tro at jeg får denne muligheten. Jeg kan heller ikke tro at jeg våger å gjøre dette. Dere vet når man har en såpass stor drøm som skremmer deg? En slik drøm som man aldri tror skal gå i oppfyllelse, fordi at det er så svært? DEN drømmen går i oppfyllelse for meg nå. KLYP MEG I ARMEEEN!

 Processed with VSCO with av8 preset

Det er uendelig deilig å føle at noe går min vei i disse dager. Dette ga meg virkelig motivasjon og ikke minst troen på meg selv igjen. Perfekt timing. Jeg gleder meg så ufattelig mye til dette eventyret, og ikke minst til jeg får dele det med dere. Det er nok det jeg ser mest frem i mot. Dere betyr alt for meg, og dere er grunnen til at dette er mulig for meg. Om ikke lenge røper jeg alt, og jeg håper dere blir like glad som det jeg er. Det kan jeg egentlig garantere at dere vil bli. ❥ Når jeg var ferdig på møtet, ringte jeg både mamma og Pierre med gledestårer rennende nedover kinnene. Jeg kan bare ikke tro at denne drømmen, som jeg har hatt i så mange år, faktisk går i oppfyllelse. Det er helt uvirkelig.

Team Bella, I LOVE YOU. Vi gjør dette sammen, som alt annet. Jeg elsker dere!

PARADISE HOTEL: ER DERE KLAR FOR MEG?

 Processed with VSCO with av8 preset

Hva synes dere om premieren i går? Spennende? Jeg dukket så vidt opp på skjermen, og det var veldig merkelig å se seg selv på TV igjen. Det er tre år siden jeg var med på PH første gangen, og tiden har gått så sjokkerende fort. Ikke trodde jeg at jeg skulle delta enda en gang, spesielt ikke som en såkalt "legende". GØY! Jeg har jo ikke lov til å røpe noe, men jeg vil si en ting og det er: følg med på kveldens episode. Hihi! 😘Dette er en spennende tid! Hele dette PH-opplegget føles langt i fra likt som det gjorde første gangen, men det er så klart veldig gøy å få enda en sjanse. Nå gjenstår det å se om jeg gjør det bedre denne gangen, kontra i sesong 7. Isabel Raad vol. 2. Are you ready?

Det var super kjedelig å ikke se premieren med alle de andre, da det naturligvis var noe jeg hadde gledet meg til. Det er bare ikke alltid like lett å stå rakrygget når man konstant skal bli nedtrykt. Jeg anser meg selv som veldig sterk, men noen ganger renner det over for meg også. Jeg kunne så klart møtt opp i går tross omstendighetene, men for meg ble det bare vondt verre når TV3 ikke en gang skjermet meg fra det. Jeg synes ikke at den løsningen de kom med var å stå i mot mobbing. For meg er det å overse noe veldig alvorlig, og derfor ble det helt feil for meg å dra. For meg er det veldig viktig å stå opp for seg selv, og når ikke en gang TV3 kunne ofre litt og gjøre det samme for sin egen deltaker, falt valget på å bli værende hjemme slik at jeg slapp å bli utsatt for enda mer. Sannheten er at jeg er veldig sliten psykisk nå, og jeg orker bare ikke enda mer hets og håning. Det holder for meg.

Premieren så jeg i hvert fall hjemme sammen med mamma og søsteren min. Vi smeltet sjokolade og kuttet opp jordbær, så episoden og koste oss i hverandres selskap. Det ble en fin kveld, til tross for at jeg så klart skulle ønske den så annerledes ut. Anyway! Jeg gleder meg til episoden i kveld. Det blir spennende, dere. 

Nå skal jeg fikse meg ferdig, og dra på et super spennende møte. Things are happening, babes!! 😄

JEG DRAR IKKE PÅ PREMIEREFESTEN I KVELD

 Processed with VSCO with av8 preset

Det er takket være dere at jeg våger å skrive dette innlegget, akkurat slik sannheten er. I kveld er det premierefesten til Paradise Hotel 2018, der jeg er en av årets deltakere (eller, legende da). Denne dagen skal være gøy og noe man kanskje har gledet seg til i lang tid. I mitt tilfelle har det vært noe jeg har sett frem i mot, spesielt fordi at det er mange fine mennesker som jeg savner og som jeg har gledet meg til å få klemme på igjen. Dessverre blir det ingen fest på meg i dag. Det har jo stormet ordentlig på de siste dagene, og jeg har nok gått litt i kjelleren på grunn av alt. Et menneske kan bare stå i mot all hat og negativitet til et visst punkt, før begeret renner over og man ikke lenger klare å late som at alt er glitrende fint. Dagen i dag har jeg brukt til forberedelser. Jeg har vært hos frisøren og fikset håret, og jeg har vært på negltime. Jeg skulle jo være fin på festen i kveld, ikke sant. Dessverre har det seg slik at denne personen som har mobbet meg over lengre tid i media kommer til å være tilstedet på premierefesten. Jeg har sagt i fra til TV3 at jeg synes at det er ubehagelig og vondt at jeg skal måtte bli utsatt for enda mer uthenging i kveld (da det var det som skjedde da han var i Mexico for to måneder siden også). Til tross for at jeg takker nei til intervju selv og tar avstand, går han rundt å spør de andre deltakerne ekle spørsmål om meg. Stakkars hun ene deltakeren, hun ble helt satt ut når hun plutselig fikk en kommentar på at hun ikke hadde så "harry og lange negler som Isabel Raad". Dessuten har det blitt postet et klipp på Harm & Hegseth sin instagram konto hvor han går å spør en av de andre legendene hvorfor hun tror at jeg "boikotter VG". Alt på grunn av at jeg fint takket nei til å bli intervjuet av han, fordi at jeg synes at det er veldig ukomfortabelt med tanke på at han har begitt seg ut på en heksejakt på meg.

TV3 gjorde dessverre ikke så mye med det som jeg kanskje hadde forventet, annet enn at de sier at de forstår og har gitt klar beskjed om at jeg ikke vil intervjues. Den samme løsningen hadde de da jeg var i Mexico nå, men ikke hjalp det. Derfor synes jeg rett og slett at det er vondt å dra på den festen i kveld, når en person som mobber, håner og latterliggjør meg skal være tilstedet. Jeg synes helt oppriktig at TV3 burde ta tak i det og stå opp i mot mobbingen som skjer, og be VG om å sende en annen journalist da det Morten driver med ikke er innafor overhodet. Det skjedde dessverre ikke, noe jeg har fortalt dem at jeg synes er ekstremt trist. Mobbing er ikke greit, og jeg skal ikke måtte bli utsatt for noe slik igjen, spesielt ikke når alle er klar over alvoret og alt som skjer. 

Jeg synes at det er døds kjipt, for jeg hadde virkelig sett frem i mot denne dagen. Jeg savner mange av de fine menneskene jeg har blitt kjent med, og jeg skulle gjerne fått ta en ordentlig fest med samtlige igjen. Samtidig er det ikke verdt å ofre min egen psyke for dette. Jeg har ikke hatt det noe særlig i dag - ei heller de siste dagene, helt enkelt fordi at jeg lar alt gå såpass inn på meg at jeg ikke klarer å dra i kveld. 

Uansett. Jeg vil bare være ærlig med dere og fortelle dere grunnen til at jeg befinner meg hjemme i kveld. Jeg skal koble helt av, logge av sosiale medier og være for meg selv. Litt alenetid behøves nå. Det er viktig å høre på sitt eget hodet, og passe på at man selv har det bra. Jeg kommer meg nok sterkt ut av dette også - det er sikkert og visst. Akkurat nå behøver jeg bare litt tid til å bygge meg selv opp igjen. ❥

Å MOBBE "ISABEL RAAD" I MEDIA HAR BLITT EN TREND

 Processed with VSCO with av8 preset

Jeg har ikke ord for hvor sinnsykt rørt jeg er over all tilbakemelding som jeg har fått de siste to døgnene. I dag begynte jeg å gråte mens jeg leste kommentar etter kommentar. Dere er så enormt fine, dere aner ikke hvor mye dere gjør for meg. Det er kanskje bare en kommentar for deg, men for meg er det så vanvittig mye mer. Det at dere tar dere tiden til å skrive lange meldinger og kommentarer til meg for å løfte meg opp er.. jeg blir helt tårevåt igjen nå mens jeg skriver. Jeg har ikke ord for hvor takknemlig jeg er over å ha dere i livet mitt. Jeg hadde aldri klart å stå i alt dette dag inn og dag ut om det ikke var for dere. Det er sant at jeg får utrolig mye hat hver eneste dag, men jeg får minst dobbelt så mye fint tilsendt. Det får meg til å føle meg som verdens heldigste. Tenk at jeg har en så fin vennegjeng ❥ For det er det dere er. Jeg ser på dere som så utrolig mye mer enn bare mine lesere.

Åh, jeg er så sentimental nå. Det merker dere kanskje. Det suger bare så ekstremt å være så sårbar som det jeg er for tiden. Som jeg sa til Pierre mens jeg knakk sammen på ordentlig, for første gang på veldig mange måneder: «det som gjør meg mest forbanna er at jeg lar det gå inn på meg, for det gjorde jeg aldri før». Jeg tror at folk glemmer det at jeg som har utført såpass mange operasjoner er åpenbart veldig usikker på meg selv og mitt eget utseendet. Sinnsykt vondt å skrive disse ordene for så mange å lese, men det er jo egentlig veldig selvsagt. Derfor synes jeg at man skal være litt forsiktig når man skal forsøke å fremme det «naturlige», for det som dessverre ofte skjer i slike situasjoner som på NRK debatten for eksempel, er at man går på personangrep og navngir hvem som er "verst" og hvem som blir "ledd av". Det er nettopp DET som får sånne som meg til å legge seg under kniven. Jeg opplever ofte å være vitne til andres sterke meninger angående operasjoner og hele den biten, og for all del: DET ER BRA Å HA ET SUNT FORHOLD TIL EGEN KROPP. Men vær så snill og hold dere til tema, og ikke hopp på mennesker. Det er da det blir feil, for samtidig som disse menneskene forsøker å fremme noe som i deres øyner er bra, viser de at det er OK å latterliggjør og mobbe andre i samme sleng. Det er da jeg stopper opp og spør meg selv: hva er vest? Operasjoner eller mobbing? Forstår dere ikke selv hva dere holder på med? Dere skaper et verre og enda større samfunnsproblem enn det dere prøver å løse.

 Processed with VSCO with av8 preset

Dessuten føler jeg at folk glemmer det faktumet at jeg har vist baksiden ved å legge seg under kniven. Husker dere videoen jeg postet i fjor? Jeg knakk sammen. Jeg møtte veggen. Hvorfor? Fordi jeg tydde til operasjoner for å bli lykkelig. Fungerte det? Nei. Sa jeg det til dere? JA. Jeg gråt og viste min aller mest sårbare og min svakeste stund foran dere, på kamera. Jeg ville vise dere smellen jeg hadde gått på, nettopp for å IKKE oppfordre noen til å gjøre det samme. Jeg har ytret meg om puppene mine, som jeg ikke er fornøyd med, de ble katastrofe etter operasjon. Er jeg åpen om det? JA. Jeg viser dere hele tiden hvor galt det kan gå. Hvordan er det å oppfordre andre til å operere seg? Vær så snill å fortell meg det! Når jeg var syk, og opererte meg x antall ganger på et år, forstod jeg ikke alvoret selv. I ettertid møtte jeg som sagt veggen, og det jeg gjorde mens jeg var på bunn, var å dele sannheten med dere på kamera. Hvor uendelig skummelt tror dere ikke at det var? Å vise dere hvor på kjøret jeg var, på grunn av alle mine inngrep? Alle glemmer av den biten. Alle glemmer av at jeg har vist dere laaangt mer enn mine inngrep, og jeg HAR vist dere HVORFOR dere IKKE skal gjøre det jeg har gjort. Hvorfor blir ikke det pratet om?

Jeg føler med hånden på hjertet at det har blitt en trend å mobbe "Isabel Raad" i media. Det har blitt lov for Harm & Hegseth å latterliggjør meg på sine show som de har rundt i landet. Det har blitt greit for Rasmus å si "når Isabel Raad dør, kan hun ikke begraves. Hun må resirkuleres" på sine stand up show. Hvorfor? Er det deres måte å fremme at operasjoner er feil? Ved å gå på personangrep og krenke et annet menneske? Det har gått alt for langt. Jeg har det ikke bra lenger. Før klarte jeg å la det prelle av meg i mye større grad enn det jeg gjør nå. I går fikk jeg panikk anfall på flyet, midt blant mange nordmenn. Jeg klarte ikke å holde tilbake. Jeg gråt hysterisk i to timer, mellom ukjente mennesker. Det er første gangen jeg mister meg selv på den måten. Alt går inn på meg om dagen, nettopp fordi at jeg føler at jeg blir mobbet 0g ydmykt fremfor hele Norge i media. Det har skjedd alt for mange ganger nå. Dere tror kanskje at denne kommentaren til Hegseth er det eneste jeg har blitt utsatt for? Da tar du kraftig feil. Jeg kan gjerne henvise til flere ganger der han har hånet meg og latterliggjort meg offentlig om det er ønskelig.

Det skrikes høyt om alle de stakkars usikre jentene i dette samfunnet. Det undrer meg at disse som står å skriker høyest ikke forstår at VI som operer oss er de som nettopp ER usikre! Diskuter og kjemp for det naturlige, men la vær å trekk frem navn i debatter. La vær å gå på personangrep for å fremme din egen mening. Det ER feil! Når ble det greit å mobbe andre medmennesker for å få frem et poeng? 

Jeg tror at jeg kommer til å angre på å ha postet dette innlegget. Jeg vil ikke at folk skal se at de klarer å komme inn på meg, og faktisk gjøre meg svak. Men vet dere? Det er så forbanna viktig å stå opp mot mobbing. Det er så viktig for meg å vise at det ikke er greit. Ingen, absolutt ingen, skal finne seg i å føle seg krenket, hånet, mobbet eller latterliggjort. Hvorfor er det så vanskelig å respektere hverandre, og holde seg til tema? Må man si at folk går inn på min profil for å peke og le av meg, for å få frem din mening om at operasjoner er feil?

NEXT STOP... ✈

Hei babes! Jeg tenkte bare å titte innom for å vise at jeg lever. Jeg oppdaterte jo ikke noe i går, noe jeg er lei meg for. Jeg forklarer litt mer i neste innlegg, for nå blogger jeg nemlig fra mobilen. Verste jeg vet, haha. Jeg er på flyplassen i Málaga nå, og skal straks boarde. Next stop: Oslo! Jeg blir hjemme i noen dager, før det bærer avgårde på neste ferie. GUD som jeg gleder meg til å treffe venner og familien min igjen. Jeg har savnet de litt for masse. Først var jeg jo lenge i Mexico på innspilling til Paradise Hotel, og etter det rakk jeg så vidt å være hjemme før vi flyttet til Marbella. Uansett! Jeg ville bare stikke innom kjapt. Vi skrives fra kalde Norge senere. Gleder meg ikke til minusgrader og snø ass... BRRR!

JEG BLE MOBBET UNDER KVELDENS DEBATT PÅ NRK

 Processed with VSCO with av8 preset

Hvor skal jeg starte... Det har haglet inn med kommentarer, meldinger og mail fra lesere om at jeg må få med meg debatten som ble sendt på NRK i kveld. Jeg ble faktisk spurt om å delta der i dag, men i og med at jeg er i Marbella og at jeg heller ikke har lyst til å sette meg i en slik posisjon der jeg skal bli kritisert fra topp til tå, deltok jeg ikke. Først og fremst vil jeg starte med å si at jeg synes at det er en viktig og fin debatt å ta. Det er helt OK å mene at vi influencere og bloggere har mye ansvar, men det er også helt OK å mene at det er leserne og i verste tilfelle foreldrenes ansvar hva deres barn klikker seg inn på på nett. Begge meningene er viktige, og det finnes ikke noe som er rett eller galt i mitt hodet. Man skal få mene akkurat det man vil. 

Nå over til det som gjorde meg veldig trist, og det alle disse meldingene i hovedsak handlet om. Nemlig Morten Hegseth fra VGTV sin kommentar til meg. Den lyder som følger: "10% av Isabels følgere vil kanskje se ut som henne, mens resterende 90% peker og ler av henne", hvor han deretter smiler stolt over det han nettopp sa. For å så ta opp sitt glass og gi et lite skål. Så fornøyd. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, annet enn at det så klart er veldig tøft å høre noen si noe så stygt om en selv på direktesendt TV som veeeldig mange sitter å får med seg. Om ikke det der er direkte mobbing, vet ikke jeg. Det er jo ikke første gangen han kommer med slike stygge stikk mot meg, og det ser ikke ut som det blir siste heller. Den kommentaren har absolutt ingenting med debatten å gjøre, men likevel føler han behovet for å ytre den meningen. Jeg er glad for at programlederen bryter inn og sier at "Isabel er ikke tilstedet", for om ikke hadde han mest sannsynlig fortsatt med noe mer. 

Jeg er i en bransje der jeg hele tiden må tåle å høre negative ting om meg selv, og for å være helt ærlig forstår jeg at man kanskje kritiserer mine operasjoner og den delen, men å si noe sånn som det han sa i kveld? Jeg blir ekstremt lei meg. Det er tøft for meg å innrømme det for så mange mennesker, men det er ikke alltid like lett å skulle påta seg en fasade og late som at man ikke bryr seg når man blir mobbet offentlig. Det er ikke greit overhodet.

Nå skal jeg logge av sosiale medier for kvelden, og tenke på noe annet. Dette har ikke vært en hyggelig kveld. For å være helt ærlig endte den opp i tårer, og jeg er så forbanna sur på meg selv som lar det gå inn på meg. Det er ikke like lett å være så hard og tøff konstant. Jeg er et menneske med følelser jeg også, uansett hvor mange operasjoner jeg har utført.

ANTREKK ⎮ RIPPED DENIM

reklame ⎮ annonselenker Nelly

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 preset

JEANS HER ⎮ SKJORTE HER ⎮ SMYKKE MICHAEL KORS ⎮SNEAKERS GUCCI

_______

Jeg oppriktig digger dette antrekket! Hele looken ble så avslappet og fin, men samtidig kul og stilren. Slik vil jeg kle meg oftere! Jeg har en tendens til å gå for basic, tight jeans alltid i frykt for at alt annet ikke skal passe meg. Jeg ser jo nå hvor feil jeg tar! Baggy boyfriend jeans passer jeg jo også. Det er gøy å leke litt på motefronten! Det er noe jeg har begynt å gjøre mye i det siste. Jeg er drit lei av min egen stil, så derfor prøver jeg å røffe den opp litt. Helst med klær som jeg eeegentlig ikke hadde vært komfortabel i, for det er jo slik man faktisk ser hva man kler og ikke. GØY!

TRE NYE VLOGGER

Hei fininger! Jeg har ikke delt de siste tre vloggene med dere her på bloggen, så derfor tenkte jeg å dele alle sammen på en og samme gang nå. Dette er da altså tre vlogger fra de siste tre dagene! Jeg ser at det er mange som etterlyser de når jeg ikke poster de her hver dag, men husk at dere kan se de på YouTube, selv om jeg ikke poster de her. Vi publiserer en ny video hver eneste dag på kanalen vår, så det er viktig å abonnere på kanalen vår for å få med dere når een ny video har blitt postet. Abonner på kanalen våres HER!
 
DAGENS VLOGG
 
 
GÅRSDAGENS VLOGG
 
 
TIRSDAGSVLOGGEN
 

Denne siste vloggen er helt siiinnsykt pinlig å poste. Hahaha! SOM jeg så ut... Hadde dere latt deres kjæreste sminket dere, for så å gå på restaurant og ikke minst gå inn på SEPHORA (!!!) for å be om hjelp looking like shit?! Altsåååå... Alt for dere! Haha, GUUUUD. ENJOY!

MORNINGS IN MARBELLA

reklame ⎮ annonselenker Nelly

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 preset

ADIDAS BUKSER HER ⎮ ADIDAS T-SHIRT HER ⎮ SNEAKERS GUCCI

God morgen fra Marbella! Først og fremst vil jeg ønske alle dere fab damer en AMAZING dag!!! We rule 💕👊🏽 I dag startet vi morgenen med en aldri så liten powerwalk. Det er ikke ofte jeg gjør det, men shit så forfriskende det er! En skikkelig fresh start på dagen. Det er så fint her vi bor! Jeg er skikkelig glad for at vi fant en så fin leilighet, i et så fint strøk/nabolag. Det føles dessuten veldig trygt ut her. I tillegg har vi møtt på flere svensker i heisen, så vi er ikke de eneste som har flyktet fra kulden. Jeg knipset et par bilder til dere fra vår lille powerwalk, forresten. Det er kanskje litt gøy for dere å se hvordan området vi bor i ser ut? Her er i hvert fall et lite bildedryss fra nabolaget vårt. Se så nydelig det er her! 🌴

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 preset

Beautiful! Jeg kommer til å savne Marbella litt nå som vi reiser på ferie, men vi kommer tilbake igjen så fort været er bedre. 😚

NEW IN FRA NELLY + RABATTKODE

reklame ⎮ alle lenker er annonselenker Nelly

 Processed with VSCO with av8 preset

Hello elsklinger! For to dager siden mottok jeg en svær pakke på 12 kg med klær og sko fra Nelly. Jeg er sjeleglad for at de sender til Marbella. Hehe! Det var mange som ønsket seg innlegg hvor jeg viser frem innkjøpet, så det har jeg så klart fikset til dere. Jeg knipset bilder av noe av innkjøpet i går, men jeg fikk ikke tatt bilder av alt. Jeg hadde nemlig veldig lite tid til det i går, men jeg skal fikse en del to til dere. Den kommer i løpet av de kommende dagene. Her er i hvert fall del 1!

RABATTKODE: OPPGI KODEN «MADNESS» I KASSEN FOR 20% RABATT PÅ DITT KJØP!

   · SHOP HER ·   

LEVIS JEANS HER

GRÅTT SETT HER ⎮ TOPP HER

SKJORTE HER ⎮ TOPP HER

SKJORTE HER ⎮ TOPP HER & BUKSER HER

STRIPETE SETT HER ⎮ TRACKSUIT: HOODIE HER & BUKSER HER

VERDENS DEILIGSTE CARDIGAN HER ⎮ BUKSER HER (DISSE MÅ DERE HA!!)

SKJORTE HER ⎮ ADIDAS SHORTS HER

JEG VET HVEM VINNERNE AV PARADISE HOTEL ER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det eneste som suger med å delta på PH er at man vet alt, og det dermed ikke blir spennende å se det på TV. Haha. Litt av et luksusproblem, dere!!!! Lol. Nei, men jeg husker at jeg savnet spenningen litt da jeg deltok i sesong 7, for jeg var skikkelig blodfan av programmet. Det blir ikke det samme når man vet alt som skjer, og faktisk har vært med selv. Denne gangen blir det enda mindre spennende, av flere grunner som jeg ikke kan avsløre helt enda. Jeg kan i det minste si at det ikke var like spennende som sesong 7. Jeg synes at casten i år var... Ja, hva skal jeg si? Jeg har jo fått med meg at de aller fleste mener det samme. Alle er veldig basic, og ikke minst svææært unge. Misforstå meg ikke, for jeg var jo 20 år når jeg deltok første gangen selv, MEN det var stor variasjon på deltakernes alder likevel. Vi var alt fra 20-åringer til 28-åringer. Skjønner dere hva jeg mener? Nå er det seriøst KUN 96 og 97-ere (+ én 95-er), og det ble jeg veldig skuffet over - spesielt på grunn av at denne sesongen var såpass hypet da det skulle være en legende-sesong. Ingen av oss legender er 20 år liksom. Da blir det veldig stor forskjell på mentaliteten på oss deltakere. Nå var ikke jeg så veldig mye eldre, jeg er jo bare 23, men likevel merket jeg aldersforskjellen veldig godt. Halvparten av legendene er jo 26-28 år, og da blir det veldig spesielt med KUN så unge deltakere som man kanskje skal tilbringe to måneder sammen med, innestengt på et hotell. Nei, jeg vet ikke dere... Alle var så klart veldig hyggelige, men jeg hadde forventet meg noe helt annet. Litt mer Paradise-mennesker, kanskje? Litt mer som i den svenske versjonen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå høres jeg gjerne veldig direkte ut, og det er jeg også. Det finnes jo ingen filter hos meg, det vet dere jo haha. Jeg må jo få lov til å være ærlig å si at jeg ble skuffet da jeg så årets cast. Det var langt i fra hva forventningene mine var, og da mest på grunn av at denne sesongen ble så ekstremt hypet siden det skulle være en legende-sesong. Da forventer man seg veldig mye mer sterke personligheter, mennesker som er gjort for TV og som ikke er redd for å drite seg ut. Som dere kan se på portrettintervjuene som allerede er lagt ut, studerer jo typ alle og er ordentlig seriøse mennesker. Det er klart at man kanskje ikke vil drite seg ut på TV når man går tredje året på statsvitenskaps-studiet, eller når man skal jobbe i barnevernet? Og da tenker jeg også at det automatisk blir kjedelig TV, for det er alt for seriøse mennesker som er med. Typ alle gikk på seriøse studier, noe som så klart er bra, men ikke når det kommer til et reality-program som Paradise Hotel. Da blir det fort vanskelig å gjøre "bra" TV. Jeg synes at man må være en person som våger å gi en komplett faen for å delta i et slikt program for at sesongen skal bli bra.

Jeg vet ikke, jeg er glad i samtlige og synes at det er super fin gjeng, men det var som sagt ikke det jeg forventet meg når det kom til sesong 10 av Paradise Hotel. Jeg våger bare å si det alle tenker, haha. Kule mennesker? Absolutt, men ikke Paradise Hotel-deltakere.

MEG PÅ PH-PREMIEREFEST I 2015

Shit! Kjenner dere igjen jenta på bildet, eller? Jeg gjør knapt det selv, haha. Jeg har jammen forandret meg siden 2015. Dette bildet er tatt på premierefesten til Paradise Hotel da jeg deltok i 2015. Først og fremst: kan vi snakke om hvor SYKT fort tiden har gått siden den gang? Det er seriøst skummelt å tenke på. Det har skjedd så utrolig mye i livet mitt siden. Livet mitt ser totalt annerledes ut i dag, enn det det gjorde da. Ikke bare livet, men også utseendet mitt ser helt annerledes ut. Det blir spennende å sammenligne bildene fra årets premierefest (som forøvrig er neste mandag) med bildene fra 2015. Haha! Forskjellen er ikke liten.

NÅR TING IKKE BLIR SOM FORVENTET

reklame ⎮ annonselenker Nelly

 Processed with VSCO with av8 preset

Ja, hvor skal jeg begynne... Ting blir virkelig ikke alltid slik man har forventet seg. Vi flyttet til Marbella i utgangspunktet på grunn av at vi ville til et varmt land. Vi oppsøkte rett og slett varmen, solen, beachen. Dere skjønner.. Slik ble det ikke. Vi har kommet til fullstendig storm så langt værmeldingene kan vise, til unntak av noen få dager inn i mellom. Det har regnet enormt store mengder hver eneste dag siden vi kom hit nesten. Det er kaldt, grått og i grunn veldig trist. Det var ikke det her vi forventet oss, dessverre. Nå trodde jo ikke vi at det skulle være 30 varmegrader her på denne tiden av året, og da vi var her på visninger tidligere i februar var været egentlig ganske OK. Eller, bedre enn dette i hvert fall haha. Nå er det helt katastrofe, og vi føler vel egentlig at det er like kjipt å være her nå, som det er å være i minusgradene hjemme i Oslo. Så, her har dere grunnen til hvorfor vi allerede nå, etter så kort tid, har booket oss ferie. Det er noen som mener at vi er for "bortskjemte" og gudene vet hva, men helt ærlig er det på grunn av været. Jeg trenger jo så absolutt ikke forklare meg, men jeg føler at det kanskje er greit å gjøre det likevel slik at dere kanskje forstår litt bedre. Dessuten tenker jeg litt slik: om man har muligheten og lysten, hvorfor ikke gjøre det?

 Processed with VSCO with av8 preset

KJOLE HER ⎮ BELTE GUCCI

Før vi drar på denne eksotiske og etterlengta reisen, tar vi en uke i Oslo først. Litt tid med venner og familie lengter vi begge to etter. Dessuten skal jeg som sagt på et veldig spennende møte, samt premierefesten til Paradise Hotel. Sistnevnte blir veeldig hyggelig! Jeg gleder meg spesielt til å kose på Ann Mariel igjen. ❥ JO, også skal jeg jo tatovere meg!!! Herregud, jeg er så nervøs. Daniel Louis, broren til Pierre, skal stå for mesterverket så jeg føler meg i veldig trygge hender. Den ene tatoveringen er faktisk ganske stor, så jeg er sjukt spent på hvordan det blir på min helt blekkfrie kropp. Den er veldig fin, da!

Ah, det er så deilig å bare skrive i vei til dere. Ordene bare flyter på! Beste leserne i verden. Jeg håper at dere synes at det er gøy med mer vloggs her inne for tiden? Hva tenker dere egentlig? YAY or NAY? Let me know. ❥ Jeg elsker jo å glo på vlogger selv, og vier mer enn gjerne en time eller to til det på formiddagene. Det er noe med det å følge med på andres hverdager og bare å lov til å henge med dem gjennom kameraet. Vlogging er et merkelig fenomen, dere. Haha. 

MIN NYE VESKE

reklame ⎮ annonselenke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MOSCHINO BACKPACK HER

Jeg er forelsket! Pure perfection. Jeg har fått sansen for ryggsekker den siste tiden, men det er viktig at de er classy og trendy! Det synes jeg virkelig at denne lekre saken fra Moschino er. Døds fin! Perfekt til hverdags, og til og med til skole/jobb. Liten og praktisk, men samtidig plass til alt du behøver i løpet av dagen. Var ikke den fin, vel? Lommeboken min er veldig happy, da jeg eeegentlig har veldig lyst på både en fra Gucci og en fra LV, men jeg tok til takke med denne i og med at den var såpass fin. Flink frøken, for once. Haha! Gjett hvem som er i sparemodus? 😉

EN KJÆRESTES STØRSTE MARERITT

 Processed with VSCO with av8 preset

Finnes det noe kjedeligere enn å være med dama på et svært kjøpesenter? Hahaha! Jeg syntes så synd på P når jeg insisterte på å dra til kjøpesenteret La Canada her i Marbella, for jeg ville da spesielt inn å snope på Sephora. Heldigvis har jeg en veldig snill kjæreste som ikke klager og blir med til tross for at han synes at det er gørr kjedelig. Han klarte seg ganske fint da, det må jeg si! Jeg tror at sushien hjalp veldig på, og jeg var så klart taktisk smart som fristet med det FØR Sephora. Haha! Det gikk ikke lang tid før han campet på en av stolene der inne, og satt der til jeg var ferdig. Jeg er helt umulig når det kommer til sminke. Det er jo så sykt gøy å gå rundt å swatche alle highlighters og leppestifter jeg kommer over. Jeg har et problem når det kommer til leppeprodukter og highlightere forresten. Jeg har et svært lager med alt for mange av begge deler, men likevel er det ALLTID det jeg kjøper når jeg handler sminke. P mener at jeg ikke trenger alt jeg kjøpte, og det har han 100% rett i. Jeg må bare likevel. Jeg tror at flere av dere kan kjenne dere igjen i det? Det kommer jo alltid ut noen nye, spennende produkter som man hører så mye bra om, og da er det lett å falle for fristelsen. Men helt ærlig, trenger man eeegentlig 45 forskjellige NUDE leppestifter? Jepp. We do. Gutta vil aldri forstå. 😉 

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

La Canada var hvert fall veldig fint og ikke minst stort! Dit vil jeg absolutt anbefale dere å dra dersom dere er shopping-gærne og befinner dere i Marbella/Malaga. De har alt fra Bershka, Pull & Bear, Zara, Sephora, Douglas, en EGEN NYX butikk (døds kul!!), Mac.. Ja, you name it. De hadde masse utvalg! Vil man derimot på de mer luksuriøse butikkene, vil jeg anbefale dere å dra til Puerto Banus. Der har de Gucci, Louis Vuitton og alle de butikkene. 

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Hahaha! Se stakkaren 😅

MITT FØRSTE INNTRYKK AV LEGENDENE

Foto: TV3

Paradise Hotel starter straks på TV-skjermen, og jeg gleder meg vanvittig til dere skal få se mitt comeback i årets sesong. Jeg kan si såpass mye som at dere kommer til å bli sjokkert over hvordan jeg er i år, kontra hvordan jeg var i 2015. På hvilken måte kan jeg ikke røpe, men dere kommer til å skjønne det når det først starter. Uansett! I dag tenkte jeg å dele førsteinntrykket mitt av legendene. Jeg må nok si at jeg ble veldig overrasket over enkelte.

・ ANN MARIELLE ・

Jeg hadde nok litt fordommer mot denne frøkna, for jeg trodde at hun var litt bitchy. Jeg trodde aldri at vi skulle klikke bra, men der tok jeg grundig feil. Ann Mariel er verdens skjønneste jente, som jeg har blitt døds glad i! Hun er sprudlende, byr på seg selv og er så godhjertet. Dere vet jo at vi legender reiste til Mexico sammen, og i løpet av tiden vi hadde på flyplasser og da vi først ankom Mexico, fikk vi god tid til å bli gode venninner. Jeg håpet fra første stund at vi skulle få være på hotellet sammen, og ikke minst få passe på hverandre der inne. 

AURORA

Aurora har jeg faktisk hatt sansen for siden jeg så henne i hennes sesong. Hun sier jo så utrolig mye lættis at jeg vrenger meg i fullstendig latterkrampe. Hun er litt fisefin da, men det er jo tross alt slik det nesten må være når man er en "classy-girl". Hehe! Aurora er en person som sprer veldig mye glede rundt seg, da spesielt på grunn av alt det sjuke som faller ut av hennes munn. Haha! 

SOPH

Soph hadde jeg ikke et spesielt inntrykk av, da hun var såpass lite med i sin sesong. Hun virket veldig god og hyggelig ut ifra det jeg har fått med meg, og det er også en person jeg har hatt det hyggelig sammen med på reisen ned. Samtidig er vi nok veldig ulike som individer. 

MAGNE

Når jeg tenker på Magne, tenker jeg i grunn bare på tørre vitser. Haha! Han har alltid en vits på lager, og jeg kan nok ikke påstå at de aaalltid er like bra, men han prøver i hvert fall! Hahaha. Neida, han er veldig hyggelig og ikke minst skikkelig snill.

MATHIAS

Åh, Mathias!!! 😄 Man finner jo absolutt ingen morsommere enn denne karen. Nå er det litt vanskelig å komme med førsteinntrykk når det gjelder han, i og med at vi var med i sesong 7 sammen. Han er i hvert fall en skikkelig god venn av meg som jeg ELSKER å være rundt. Det er få som får meg til å le like mye som det han gjør. Gud, jeg tror ikke jeg kan komme på en eneste negativ ting med Mathias. Det er nok absolutt ingen i denne verden som har et vondt ord å si om han. Tidenes gledespreder! Jeg ble SÅ glad da jeg fikk vite at han var en av legendene. 

PIERRE

Hihi, min elskliiiing! Den deiligste, snilleste, kjekkeste og beste mannen i verden. Hadde ikke han og jeg blitt spurt sammen, hadde jeg aldri takket ja. Pierre er en person som får meg til å føle meg sikker, trygg og glad. Hans nærhet betyr alt for meg! Samtidig er han en person som går ekstremt bra overens med absolutt alle, og han er godt likt av alle rundt seg. Gud, som jeg elsker denne mannen. ❥ ❥ ❥ ❥ Vanskelig å komme med førsteinntrykk om sin egen kjæreste, haha.

CARL AKSEL

Aksel er også en nær venn av meg, så det at han også var en av legendene gjorde meg fryktelig glad! Vi var en god gjeng med legender, må jeg si. Aksel er en person som byr ekstremt mye på seg selv! Han er typ aldri i dårlig humør og får alle rundt seg i bedre mood med sin egen energi. Har er superduper hyper konstant, haha. Jeg tenkte med en gang at det kom til å bli gøy på festene, for en fest med Aksel blir aldri kjedelig. 

Du min venn, er tragisk

reklame ⎮ annonselenker Nelly

 Processed with VSCO with av8 preset

Våkner dere også opp til kommentarer som forteller deg hvor stygg latter du har, og at den matcher resten av deg for at du er så "schtøgg" og tragisk? Ikke? Vel, da er du ikke like heldig som meg! Jeg har bare en ting og si, og det er at det slettes ikke er jeg som er tragisk, men du min venn. Du som har behov for å spy så mye oppgulp på nett mens du - feig som en liten jævel - gjemmer deg bak det å være anonym. Med det sagt: GOD MORGEN! 

 Processed with VSCO with av8 preset

NIKE HOODIE HER

I dag er jeg i ekte søndags-mood. Alt jeg vil gjøre er å gå i koseklær, spise god mat, se på serier i verdens beste armkrok og bare slappe helt av. Jeg elsker virkelig søndager, da kan jeg alltid ta dagen helt chill med god samvittighet. Det er liksom ingenting press på at man hverken må være sosial eller veldig giret på livet, haha. Jeg må fortelle dere om drømmen jeg hadde i natt, forresten. For første gang på flere år drømte jeg at jeg fødte et barn. Det var så merkelig, for hele drømmen var så realistisk. Jeg følte virkelig at det skjedde på ekte, om dere forstår? Jeg var helt forvirret når jeg våknet, for jeg trodde helt oppriktig at jeg hadde en baby som jeg måtte ta hånd om. Er det ikke slik at man ofte drømmer om sitt barn når man faktisk er gravid? Tenk om jeg får payback for pranken jeg utførte på P? Haha, jeg blir helt paranoid. Gravid er jeg nok ikke, testen viste jo negativ for tre dager siden. Merkelig drøm var det i hvert fall! Det er så skummelt når det virker så utrolig ekte.

 Processed with VSCO with av8 preset

Denne er LIVET. Så sykt god! Jeg føler meg som en 5-åring når jeg sitter å sutter på en slik hver eneste morgen, haha.

 Processed with VSCO with av8 preset

Det har vært så utrolig stygt vær den siste uken her i Marbella, noe som denne stakkars parasollen tyder på. Den er definitivt bye bye... I dag er vi halvveis heldige med været. Solen titter frem for første gang på flere dager. Vi har hatt storm og regn hver eneste dag siden vi kom hit typ. Døds kjipt...

______________

Forresten! I dag får dere 20% rabatt på HELE Nelly. Perfekt for slappe søndager, da er jo nett-shopping det beste som finnes!

Shop HER og oppgi koden «MADNESS» i kassen.

Happy shopping babes! 😚

VIDEO ⎮ VI SNAKKER UT OM VÅRT BREAK-UP


Vi snakker ut om hvorfor det ble slutt, hva som skjedde under vårt break-up, om mitt innlegg som jeg postet om at han "dumpet" meg for Paradise Hotel Sverige, og hvordan vi ble sammen igjen. Jeg vet at det er mange som har lurt på hvorfor det ble slutt, i og med at det ble et skikkelig drama i etterkant av bruddet. Nå får dere svar på alt, samtidig som dere får bade med oss. Haha! 

TUSEN TAKK FOR 20.000 SUBS!! Dere er best ❤️

 HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN VÅR HER! 

TO NYE REISER BOOKET!

OKKK jeg er så sykt giret på livet nå! Vi har booket to nye reiser, dere. Eller, den ene kan man kanskje ikke kalle for reise i og med at det bare er hjem til Oslo. Vi skal være i Oslo i knapt en uke, før vi drar på en skikkelig eksotisk og amazing ferie. Jeg vil ikke røpe hvor vi skal helt enda, da vi vil overraske dere på den første vloggen fra turen. Her kommer i det minste to hint: 1. det er langt her fra, 2. det er over 30+ grader, kritthvite strender og turkist hav. Got it? Hihi!! Jeg er så syyykt GIRET!!!! AH, jeg lengter etter sol og sommer. Nå er det strengt tatt ikke lenge siden jeg kom hjem fra Mexico, men dere kjenner jo meg... Jeg er ikke så begeistret for noe annet vær enn strålende sol og glo het temperatur. Det jeg synes er gøyest er at vi kun har bestilt enveis billetter. Vi vet ikke hvor lenge vi blir, men vi blir i hvert fall en måned. Muligens lenger, vi får ta det litt som det kommer. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noe annet som fikk meg til å nesten gråte et par gledestårer var da jeeg pratet med Sara i går, og vi fant ut av vi skal til samme destinasjon SAMTIDIG. Herregud som jeg har savnet den jenta! Hvorfor HUN ikke ble spurt om å være en av legendene til årets PH-sesong er helt absurd. Ikke for å være spydig, men kom igjen. Det var jo noen av oss såkalte legender som hverken var "legendariske" på TV-skjermen, ei heller i ettertid. Sorry not sorry. Jaja, jeg er i hvert fall glad for at vi endelig blir gjenforent i dette paradiset. OMG DET BLIR SÅ BRA, DETTE! Jeg sitter seriøst å gliser fra øre til øre mens jeg skriver dette, sånn på ekte. Åh, jeg elsker når man får en sånn lykkefølelse i hele kroppen. Ferie + min hot af kjæreste + min bestie og hennes kjæreste + ferie i det nydelige paradiset = PERFEKT. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har så mye å se frem i mot, og det gjør meg så vanvittig glad. Det finnes få saker som gjør meg så lykkelig som det reising gjør. Det er virkelig min passion. 🌴✈️💚 Klarer dere å gjette hvor jeg skal?

"Hva syns familien din om at du og Pierre er sammen igjen?"

reklame ⎮ annonselenker

 Processed with VSCO with av8 preset

UKENS SPØRSMÅL

Når du har snakket om å spare til leilighet/hus, har planen vært sånn som det ble (Marbella med P) eller tenkte du Oslo? Skal dere kjøpe eller leie?

- Det var ikke planen, nei. Hehe! Ting snur fort, vet du. Egenkapitalen står fortsatt på kontoen, og hvor jeg skal kjøpe har jeg veldig store vansker med å bestemme meg for. Greia er at jeg får fullstendig panikk av å oppholde meg i Norge på vinterstid, og da flyr jeg jo landet konstant. Det er ingen hemmelighet at jeg trives best og elsker livet blant palmene, og helst der hvor det er varmt året rundt. Drømmen hadde så klart vært å kjøpt et svært funkyshus i utlandet, men som sagt: jeg klarer ikke bestemme meg for hva søren jeg skal gjøre. Tanken på å kjøpe her skremmer meg nemlig, og det er ikke et positivt tegn. Det skal jo tross alt være mitt hjem, der jeg skal leve livet mitt. Ah, dette er noe jeg diskuterer med mamma og Pierre hele tiden. Vi får se hva det ender opp med, men akkurat nå har jeg ikke peiling på hva jeg vil.

Hvilken sminke bruker du daglig? Du ser så forbanna flawless ut!

- Så skjønn du er! Tusen millioner takk, det er veldig gøy å høre. 😍 Jeg har allerede gjort klart et innlegg hvor jeg viser frem alle produktene jeg sverger til på daglig basis. Jeg føler virkelig at jeg har funnet de beste produktene there is, og det vil jeg så klart dele med dere også. Hold utkikk etter innlegget, det kommer ut i løpet av de neste dagene. Klem til deg!

Hva er din favoritt parfyme?

- Akkurat nå må det bli "Oh so sexy" av Victorias Secret. I LOVE IT! Ikke bare lukter den helt nydelig, men den sitter i evigheter også. Det verste jeg vet er parfymer som du ikke en gang kan ense etter et time. Finnes det noe mer irriterende, eller? Så jævlig bortkasta penger, haha.

Hvordan skal du klare å ta vare på hår, vipper osv når du flytter? Siden du mener det er så vanskelig å finne noen andre som Ann Beate osv...

- Det har du helt rett i, det blir vanskelig å finne en Ann Beate i Marbella. Hehe! Jeg kommer mest sannsynlig til å fly til Oslo en gang i måneden på grunn av jobb, og da skal jeg prøve å få tid til behandlingene mine også. Har så klart tenkt på det, vet du! Dere vet jo hvor mye disse behandlingene betyr for meg, uansett hvor overfladisk det høres ut. Jeg elsker å føle meg fresh, og jeg er veldig kresen på hvem jeg går til! Jeg har jo funnet de beste i bransjen både når det kommer til negler, vipper, bryn, fillers og hår. Alle er dødsss flinke!

Hvilken leppestift bruker du her?

 Processed with VSCO with av8 preset

- Her har jeg brukt denne. Jeg elsker den! Bruker den konstant for tiden, som du kanskje har merket. Hehe! 💋

Jeg lurte på om du kunne hatt et innlegg om trening og sunn mat? Jeg trener 5 ganger i uken og klare ikkje en dag uten trening uten om helg... Ny inspirasjon hjelper veldig. Hahah liker bloggen din!

- Først og fremst: tusen takk! ❥ Du, beklager å måtte skuffe deg, men jeg trener absolutt ingenting og spiser så langt i fra sunt som overhodet mulig. Jeg spiser det jeg har lyst på, rett og slett. Tenker meg svært sjeldent om før jeg stapper i meg sukker og fett. Ikke så bra for helsen kanskje, men jeg er veldig heldig med forbrenningen vil jeg si. Det kommer kanskje til å endre seg med årene *bank i bordet*, men enn så lenge nyter jeg! Hehe.

Leges fortsatt nesen din etter operasjonen eller er den fully healed?

- Den er fully healed! Det tar opptil et år, og det er nesten to år siden jeg opererte.

Har du fikset noe mer på nesen din? Mener med fillers og sånn?

- Nei.

Du kan tolke dette akkurat som du vil, konstruktiv kritikk, hate eller bare en mening ; men kan du være så snill å snakke vanlig? Før du ble sammen med Pierre første gangen snakket du normalt, så ble dere sammen og du snakket wannabe svensk, etter dere slo opp begynte det å bli vanlig, men nå snakker du dritstygt igjen. Bestem deg?? Snakk dialekt, bokmål ELLER svensk, ikke blanding av alle tre.

- Jeg veeeet, jeg vet, jeg veeet. Haha, BEKLAGER. Virkelig! Jeg irriterer meg skikkelig over det selv skal du vite, jeg blir helt forvirret selv. Greia er at jeg blir ekstremt påvirket av de jeg omgås mest med, som da er Pierre og Rebecka som begge er svenske, samt familien min som prater bokmål. Det går litt i surr oppi huet mitt, rett og slett. Døds irriterende, og jeg kommenterer det nemlig veldig ofte selv også. Irriterer meg nok mer over det enn du gjør, haha. I'm working on it!

Hva syns familien din om at du og Pierre er sammen igjen?

- De er så klart veldig glad på våres vegner. Hvem vil ikke se sitt familiemedlem lykkelig? De vet hvor mye Pierre betyr for meg, og de vet hvor mye jeg elsker han. De er veldig glad i han selv også, så de ble veldig glad. ❥ Jeg vet at Rami og Sidra hadde savnet han mye. 

Hvor er toppen kjøpt? Så fin!

 Processed with VSCO with av8 preset

- Oh, jeg elsker denne. Den er kjøpt her!

Føler du at familien utnytter deg økonomisk?

- Herlighet, er du gal! Så klart ikke. Det er familien min.

Hei fineste! Kan jeg spørre hva du bruker på kroppen din for å få så fin glød?:) Kragebeina dine/overkroppen din ser alltid så sykt sunn og fresh ut, hadde satt sykt stor pris på svar!

- Hei skjønne! Åh, du det har jeg ingen bra svar på. Jeg bruker bare vanlig bodylotion :) Klem!

Hvilken modell og størrelse har du i Gucci-beltet ditt?

- Dette spørsmålet blir jeg stilt hele tiden, og jeg vet aldri hva jeg skal svare for jeg vet faktisk ikke. Haha. Jeg gikk bare inn på Gucci-butikken i Dubai og pekte på beltet jeg ville ha, og sa at jeg ville ha den minste størrelsen rundt midjen. Det var alt for stort, så jeg måtte få laget ekstra hull i den.

Sender Nelly til Spania? Hvis du vil bestille når du bor der.

- Hahaha, måtte bare ta med dette spørsmålet. Rett og slett fordi at dere lesere kjenner meg for godt! Skjønninger. HELDIGVIS sender Nelly ned til meg i Marbella. Det har jeg så klart sjekket opp i, hehe!

Paradise spørsmål: Er det sant at du bare dro dagen etter og at innspillingen er godt i gang?

- Jeg kan som sagt ikke svare på spørsmål om PH, men jeg kan vel si så mye som at det absolutt ikke stemmer at jeg dro dagen etter, nei. Stay tuned!

Hvordan redigerer du bildene dine om dagen?

- Du, jeg benytter meg av Lightroom og VSCO. Mest sistnevnte for tiden, faktisk. Før var det bare Lightroom, men jeg tyr oftere og oftere til VSCO. Elsker virkelig den appen! Den er så enkel i bruk, samtidig som den gir amazing resultater. Anbefaler å laste den appen ned på det sterkeste. Spesielt perfekt for Instagram-feeden. 😉

_______

Det var det jeg rakk denne gangen. Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet som jeg kan besvare neste uke! Xx.

I MARS SKAL JEG...

 Processed with VSCO with av8 preset

I MARS SKAL JEG... 💭

1. REISE! Et veldig eksotisk og nydelig sted venter på meg... Over 30 varmegrader? Yes, please.

2. Se på Paradise Hotel. Herregud, nå starter the madness på tv-skjermen. Jeg gleder meg veldig til dere skal få se meg denne sesongen. Bella is back. Tror dere vil få sjokk over hvordan jeg er denne sesongen, kontra sist. Mohahaha!

3. Premierefest!

4. Jeg skal på et vanvittig spennende møte angående noe jeg har drømt om siden jeg var liten. Jeg er så nervøs, men samtidig så spent!

5. Feire min bestie Rebecka! 💕

6. PÅSKEFERIE! Planen var egentlig Hemsedal med en hel gjeng, men jeg var faktisk ikke så keen på å betale over 5.000 kroner hver for en hytte. Sååå gøy synes jeg ikke at det er å være på fjellet, haha. Vi får se hva jeg finner på, men kjenner jeg meg selv rett blir jeg nok å feire påsken blant palmene. Hehe!

7. Unne meg drømme-vesken... 

8. Være flinkere til å svare i kommentarfeltet. Jeg føler at jeg er ganske god på det i utgangspunktet, men det kan alltid bli bedre! Det at dere bruker tiden deres på å legge igjen fine ord til meg, betyr så mye. ❥

9. Sette på tapeextensions igjen. Det var ikke lenge jeg klarte å holde meg, haha. Festene sklei ut i Mexico, da jeg måtte bruke en shampoo og balsam som ikke var egnet for tapen. Jeg var skikkelig irritert over det, for jeg ville jo naturligvis ha "perfekt" hår under innspillingen. Det overrasket meg likevel hvor fint det gikk uten! Håret mitt er jo ikke så ille som jeg skal ha det til. Det ER jo tjukt og langt! Samtidig er det ikke så tjukt som jeg foretrekker at det skal være, så tape it is.

10. *Trommevirvel* .... SPILLE INN SMINKEVIDEO! Endelig. NÅ er det ikke snakk om å utsette det mer, haha. Jeg får bare så sykt prestasjonsangst når jeg vet at så mange av dere vil se hvordan jeg sminker meg. Tenk om jeg gjør det helt jævlig? Haha. 

11. Spille inn til God Kveld Norge. P og jeg skal gjøre vårt første tv-innslag som kjærester igjen! 

12. Ta min første tatovering! Om jeg ikke freaker ut, blir det til og med TO stykk på en og samme gang. Hold i hatten!!

RABATTKODE: 20% PÅ HELE NELLY

annonse ⎮ Nelly annonselenker 

Hei babes! I dag kjører Nelly på med 20% på hele nettbutikken. Jeg elsker rabattkoder, spesielt når det gjelder Nelly. De har jo så utrolig mye fint, absolutt hele tiden. Våren er jo rett rundt hjørnet (i hvert fall for min del, haha), og da er det jo ekstra gøy å fornye garderoben. Vet ikke om jeg kan skrive det her nå sånn egentlig, da jeg har hørt rykter om at det er 30 minusgrader i Oslo i dag?! Stemmer det, eller?? GALSKAP! I så fall kan vi alle sammen trøste oss med litt nettshopping, haha. Nye klær kurer som oftest det meste! 😉 Under her har jeg vist dere mine favoritter fra Nelly.

Oppgi rabattkoden «MADNESS» i kassen for 20% rabatt på ditt kjøp!

 SJEKK UT DE KULE NYHETENE PÅ NELLY HER 

JAKKE HER ⎮ TOPP HER

ADIDAS GENSER HER ⎮ JEANS HER

TOPP HER & JEANS HER ⎮ TOPP HER & TIGHTS HER

GRØNN BLAZER HER ⎮ SORT BLAZER HER

KJOLE HER ⎮ TOPP HER

LEO BODY HER ⎮ SKJORTE HER

HVIT KJOLE HER ⎮ ORANSJE HER