hits

april 2014

KVELDSHYGGE

God kveld fininger! Puuuh, tenk at det allerede er onsdag... Herlighet - tiden går for fort! Dagen i dag har gått i ett. Startet dagen med jobb, og det surrehuet som jeg er hadde selvfølgelig klart å rote bort leilighetsnøkkelen. Det må være det verste som finnes, spesielt når en har dårlig tid. Ellers var det fire kjappe timer på jobb før jeg reiste til Johannes et par timer. Resten av dagen har jeg bare laget med deilig fiskemiddag og til dessert - se på bildet. Nammi!! Det må seriøst være noe av det beste som finnes. I tillegg er det super sunt! Denne gangen hadde jeg vanilje yoghurt 0% fett, bringebær, jordbær, musli og blåbær. Så godt! Haha, nå fikk jeg lyst på mer... Nok snikk snakk!

Håper dere har hatt en fin dag. Nå hopper jeg til sengs! Natta ♥ God klem!

A SUNDAY WELL SPENT

God morgen ♥ Jeg har helt glemt av å dele søndagen min med dere! Det var en så fin dag, så jeg skjønner ikke hvordag det kan ha gått i glemmeboken. I hvert fall... Været var helt nydelig, og på det varmeste viste faktisk gradestokken hele 26 grader! Er ikke det sykt? I April liksom? Den boblevesten føyk fort av, for å si det sånn. Haha! Jeg og Birgitte stod opp i rett tid etter en god dose med søvn. Da vi fant ut hvor fint været faktisk var kom vi oss ut i bilen og tok med Chihuahuaen hennes, Mille, og en annen hund vi passet på, med til Bore stranda. Det var helt nydelig. Utrolig morsomt å være rundt hunder igjen, de er jo så livlige. Haha - jeg må faktisk bare fortelle dere om Mille. Det var så utrolig morsomt da en hundeeier gikk med en stor, bamsehund litt unna oss. Tror du ikke den lille fjotten av en chihuahua begynner å bjeffe som om livet hennes stod på spill? Ikke nok med det - neida, hun skulle på liv og død løpe opp mot den og yppe seg til. Haha! Dødssøt liten gangster hund. Jammen godt vi hadde henne i bånd! Uansett. . Etterhvert kom Elias og Michelle også, og de hadde tatt med grill og grillmat. Dere kan tro det slo an!  

Senere på kvelden dro jeg på en "fjelltur" med Johannes, broren hans og et par kompisser av dem. Vi gikk opp på en utrolig fin plass, som ga oss den fineste utsikten jeg har vært vitne til på Jæren. En kan til og med se over til Stavanger, liksom. Det er ikke verst! Vi ble der til solnedgangen slo inn, og herlighet - det var nydelig! Jeg, som egentlig ikke er noe tur - eller naturmenneske, ble skikkelig fascinert. Der skal jeg dra med meg jentene en kveld å vise de denne fine, idylliske plassen. Så, som dere skjønner, var jeg rett og slett en skikkelig frilufts entusiast denne søndagen! Godt å finne på litt andre ting også, uten om det vanlige. Kort oppsummert; en veldig fin søndag. 

my beautiful roomie

God morgen, fine dere! I helgen var det helt nydelig vær, så vi grep muligheten til å nyte en solrik dag ute. Tipper vi ikke var de eneste! Håper så inderlig det medvarer. Alt blir mye gøyere!

Vi fikste oss og tok turen til Sandnes brygge og koste oss masse med is og litt mat i magen. Før det hadde vi en aldri så liten shoot utenfor cribben - som dere ser. Hehe!  Utrolig kjekk dag med veldig kjekke folk. Tiden flyr når man har det gøy, det skal virkelig sies. Det ble litt varmt med kåpe etterhvert, så da måtte jeg bytte til en lettere skinnjakke. Jeg klager absolutt ikke! Bedre at man må kle seg mindre, enn mer!

MANDAG

Fantastisk overskrift, ikke sant? Haha. Som dere ser er jeg ikke i det kreative hjørnet for øyeblikket. Nå slapper jeg av med en deilig frokost før jeg skal på trening. Deretter skal jeg på jobb - endelig! Haha, tenk at jeg har gledet meg til ferien min skulle komme til ende? Herlighet... Godt tegn da! Blir herlig med de gamle, gode hverdagsrutinene igjen. Har et lite forhåndsskrevet innlegg som blir publisert mens jeg befinner meg på jibb, så husk å klikk innom!

Ha en fantastisk mandag, fininger.  

It´s all in the details

Jeg surfet litt på eBay en forleden dag og kom over disse supersøte passholderne. Har du sett noe så søtt? Jeg er så sykt svak for små, søte detaljer - spesielt hvis de er rosa! Jeg måtte selvsagt klikke de hjem, og for et par dager siden falt de ned i postkassen min. Nå kan jeg se litt ekstra frem til neste flytur! Og gjett hva? De koster bare 12,- kr. Jepp, du leste riktig. Løp å kjøp!

Du finner dem her .

BILDEDRYSS: HYTTETUR

Se så nydelig natur. Herlighet - Norge er fint!!

Hihi, vi traff på denne søtingen rett ved veien. Håper den fant veien over til jordet fort etterpå, lille luringen.DENIM


Hei og god helg, dere! Denne fredagen skal tilbringes på hyttetur, så vi skrives på Lørdag. Jeg har et forhåndsskrevet innlegg som blir publisert senere, så stay tuned. 

Håper dere får en fin start på helgen. xx

INNKJØP OG OPPSUMMERING

Hei! Igår var jeg på en liten shoppingspree med Birgitte, før vi hadde en skikkelig digg jentekveld. Jeg kjøpte kun en leppestift og en lipgloss, da. Jeg må skjerpe meg på shoppingfronten (hehe, no shit), så derfor er jeg litt stolt over hvor flink jeg var. Det skjer ikke ofte at jeg klarer å holde meg i tøylene. Begge produktene er fra Bare Minerals og er super gode, og helt nydelige på. Lipglossen ser litt lilla ut, men på ekte er den nude. Den gir også plumping effekt, og det er et stort pluss for disse tynne leppene...

Ellers kjøpte jeg meg dette sukkersøte Marc Jacobs dekselet for en liten stund tilbake. Se så skjønn den er!

Jeg og Birgitte tilbringte kvelden i cribben min med deilig middag og en veldig smakfull dessert. Vi mekket kylling og ris, og hadde, som dere ser, jordbær dyppet i smeltet sjokolade til dessert. Dødsgodt! Digg med en koselig jentekveld i blant. 

 Nå har nettop roomien min komt hjem fra ferie i Kroatia, så jeg får jeg hive fra meg Mac-en og høre om turen! Litt sjalu...

 Skrives fininger!

MORNINGS

 God dag fininger! ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nå ligger jeg strak ut på sofaen og funderer på hva jeg skal finne på i dag. En treningsøkt blir det uansett, men foruten om det er planene veldig usikre. Frister skikkelig å gå en tur, så kanskje jeg gjør det. Været tillater det hvert fall. Igår brukte jeg kvelden på å være skikkelig husmor. Jeg hev på x antall klesvasker, ryddet, vasket dysjen, støvsuget og fikk orden i klesskapet. Det trengtes, og herlighet så deilig det er når det er gjort. Er det noe jeg hater så må det være det å ha en rotete leilighet. Selv om jeg aldri finner igjen tingene jeg trenger etter jeg har ryddet. . . Hehe! Nå mangler jeg bare å rydde i kosmetikken, men jeg har helt seriøst ikke plass lenger. Jeg må finne på noe lurt. Nå ser det bare utrolig rotete ut fordi at jeg bare må klemme alt oppå hverandre for å få plass. Kanskje jeg bør ta hintet...? Eller ikke, hihi. "Im going to use up all of my old makeup before i buy new makeup" said no woman ever. Haha, håper noen av dere kjenner dere igjen!

Ha en fin onsdag, dere! Antrekksinnlegg kommer senere. xx <3

HAIRTALK

Hei! Jeg har fått endel forespørsler om håret mitt - hvordan jeg holder det sunt, hvordan jeg har fått det så langt osv. Derfor tenkte jeg at det var en god ide med et eget innlegg slik at jeg får svart dere. 

Først og fremst; hvordan jeg har klart å spare det så langt. I første klasse på vgs brukte jeg extensions fordi at håret mitt rakk meg til rett nedfor skuldrene. Jeg måtte klippe det såpass kort fordi at det hadde blitt så utrolig slitt i løpet av den sommeren. Jeg tok ikke vare på det i det hele tatt på den tiden - her snakker vi bading i klor, saltvann og ingen beskyttelsesprodukt før bruk av rette - og krølltang. Det slet en del som dere sikkert kan tenke dere, haha. Den feilen lærte jeg av for å si det sånn! Etter det ble jeg obs på hvor viktig det faktisk er å ta vare på håret dersom en vil ha langt og sunt hår. 

Jeg brukte vel extensionet hele første klasse, men fant ut etterhvert at det var utrolig stress med tanke på at jeg gikk på idrettslinja. Det vil si gym og aktiviteter hver dag som da førte til masse vasking av hår. Jeg sluttet med extensionet til slutt og etter det har jeg bare latt håret gro. Det som er gullerota for meg er rett og slett å ikke gå til frisøren å stusse det så ofte som anbefalt. Da jeg gjorde det følte jeg aldri at håret vokste, fordi at så fort det hadde vokst på seg et par cm gikk jeg jo å klipte det rett av. Hva er vitsen? Greit nok at det ser sunnere ut, men dersom du faktisk tar vare på det ser det fortsatt sunt ut - uten å måtte stusse tuppene. Nå stusser jeg meg alt fra 2-4 ganger i året og det holder for meg. Ellers er jeg superflink, om jeg får si det selv, til å ta godt vare på det. Jeg bruker kun frisør - og godt omtalte produkter. Med tiden har jeg blitt utrolig kresen på hva jeg putter i håret mitt og det tror jeg er en god ting. Uten om det prøver jeg å ikke rette håret hver dag, og bruke mindre hårspray. Det går fint i perioder, men som oftest tyr jeg til rettinga igjen etter en liten stund. Not good, men håret blir hundre ganger finere da. Jeg bruker shampoo og balsam fra Joico. Disse er utrolig gode og gjør håret mykt og skinnende. I tillegg tilfører de masse fuktighet, og det trenger mitt hår massevis av. Elsker de! Jeg vasker det så lite som mulig, rett og slett fordi at det sliter veldig på håret. Da må jeg også få legge til det at jeg er veldig heldig med at håret mitt så og si aldri blir fett. Derfor er det ikke ekkelt for meg. Jeg skjønner hvis du er av den typen som sliter med fett hår - da er det ikke så mye annet enn å vaske det som hjelper. Jeg vasker det ca 2-3 ganger i uken. Dersom jeg trener masse vasker jeg det selvsagt oftere, men normalt sett er det ikke mer enn som så.  

Og kure håret er også kjempe viktig. Det gjør jeg to ganger i uken for å gi det en dyp "treatment" og for å bygge det opp igjen. Jeg bytter på kurer hele tiden, men akkurat nå bruker jeg denne fraJan Thomas sin linje. Vi fikk de inn på jobb for ikke så alt for lenge siden, og derfor ville jeg teste den ut. Ellers elsker jeg Marrocon Oil sin maske utrolig godt. Tror faktisk det må være min all time favoritt, altså. Denne er også god, da - men jeg foretrekker Marrocon sin.

Etter dusjen sprayer jeg alltid denne leave-in conditioneren til Bjørn Axen. Denne er super! Huske du den gule balsamsprayen man kjøpte på matvarebutikken som barn? Denne minner om den! Kjempe god til å løse opp floker og tamme håret litt. Til slutt tar jeg på litt olje fra enten Maroccon Oil eller Biosilk i tuppene.

Thats it! Håper dere fant dette interessant. Xx <3

DAGENS ANTREKKHei! Fy søren for et nydelig vær vi har her i Stavanger disse dager. I går viste gradestokken nærmere 20 grader, og det er jammen ikke værst. Igår grep jeg muligheten til å kle meg lett og sommerslig, og det samme gjør jeg idag som dere ser. Er ikke hver dag solen skinner så det er viktig å utnytte det! Det er faktisk første gangen jeg bruker denne shortsen, og hvorfor - det vet jeg ikke. Den er jo så fin! Skal passe på å ikke glemme denne fremover. 

Nå tenker jeg å gjennomføre dagens treningsøkt. Klarer ikke bestemme meg om jeg skal løpe intervaller og kjøre styrke på overkropp på Elixia eller ta en joggetur i solen. Tror nok det må bli en solid styrkeøkt på meg, for jeg kjenner at gangsperren fra langrennsturen sitter igjen. Velkommen til mitt liv, fylt av ubeslutsomhet. Haha! Jeg får fundere videre og hive meg rundt.

Ha en fin dag <3

innkjøp: OSLO

Zara, 1159,-

Zara 799,-

gt 299,-

Mango 699,-

Hei! Fikk endelig rotet meg til å knipse bilder av innkjøpene. Jeg kjøpte ikke så mye denne gangen, mest fordi at planen egentlig var å ikke shoppe. . . Klarte ikke heeelt å holde meg til det som dere ser. Er så fornøyd med kåpen og skinnjakken, gleder meg til å ta de i bruk masse fremover. De er så classy og fine! Mamma måtte le når hun så hva jeg hadde kjøpt, for ca. hver gang jeg er på shopping ender jeg alltid opp med en pyntejakke. Jeg vet ikke engang hvor mange jeg har nå, men det er hvertfall min største svakhet. Haha! De var fine da, det får jeg trøste meg med....

PÅSKEAFTEN

God søndag! Nå er jeg hjemme og er klar for min siste ferieuke. Den skal tilbringes på Elixia for å si det sånn, haha. Det har blitt litt for mye av det gode denne påsken så derfor kjenner jeg at det skal bli digg med en ny, fresh og sunn start. Ellers har jeg kost meg utrolig mye på hyttetur denne helgen! Vi snakker langrenn og kos i snøen med knall blå himmel og skinnendes sol hvor vi nøt Solo, pølser, Kvikk Lunsj og appelsin. Skikkelig fin påsketur i det perfekte været  Vi gikk 13 km, og det kjennes på kroppen i dag. Jeg har ikke gått på langrenn helt siden ifjor påske, og det merkes i de musklene som jobbet på spreng igår. Haha! Deilig var det hvertfall. Vi avsluttet med et bad i stampen, og det var jammen ikke feil. Johannes og broren fant ut at vi like godt kunne reise hjem igår kveld - rettere sagt i 24 tiden, istedenfor å vente til neste morning. Denne frøkna var ikke like begeistret men det var deilig å våkne opp hjemme, da. Grunnen til at de plutselig ville hjem var fordi at katten deres måtte være ute hele natten hvis ikke, så tanken var fin. Pomba har hvertfall veldig snille storebrødre, hehe! 

Nå ligger jeg bare å sløver meg. Jeg tenker alltid så godt om huden min, så noe solkrem skulle hvertfall ikke jeg smøre meg med... Det fikk jeg lide for da vi kom hjem for å si det sånn. Jeg er skikkelig brent i fjeset, og dette er faktisk bare andre gangen jeg har blitt solbrent. Det sier jo litt om hvor sterk påskesolen faktisk var oppi fjellet i går. Jeg får bare ta tiden til hjelp å håpe på at dette røde trynet roer seg ned litt etterhvert. Denne søndagen skal tilbringes innendørs med andre ord. 

Håper dere har hatt en like fin påske som meg!

I morgen poster jeg innkjøpene fra Oslo, så stay tuned! xx

HYTTETUR

                                                  

Hei! Jeg kom hjem igår kveld, og har bare slappet av siden. Ikveld går turen videre på hyttetur. Det gleder jeg meg til! Blir deilig med total avslapping og koble helt ut. Ellers har det vært helt strålendes vær her i Stavanger i dag - vi snakker soling i bikini på terassen, liksom. Og tenk at det faktisk snart er mai måned!? Snart sommer jo! Jeg klager absolutt ikke. Dagene frem til sommeren kan ikke gå fort nok for min del.

Håper dere får en fin påske. Klem <3

EBAY FREDAG - iPhone

Mannen min finner du her, PINK case her, Hakuna matata case her, Fuck you case her, Anker case her, VS cases her, leopard med rødt her, leopard her, skull case her

Lyseblått cover her, case med sløyfe her, diamant case her, hello kitty case her, rosa leopard case her, treningsbånd her, ladere her, unicorn case her, linser her

Håper det falt i smak! De fleste varene ligger på alt fra 10 - 50,- kr. Veldig rimelig med andre ord. Jeg klarte selvsagt ikke holde meg unna, så ett par av de fine casene ble klikket hjem. Aldri feil med litt mer å kle opp iPhonen med, eller hva?

Ha en fin dag! xx

Oslo

Hei! Nå er jeg på flyplassen og venter på boarding. Jeg tar nemlig turen til Oslo. Jeg vet ikke hvor lenge jeg blir enda. Oppdateringene blir nok litt sjeldne, men jeg har nok masse å meddele når jeg kommer hjem!
Sees enn så lenge, xx.

SISTE INNSPURT

God mandag fininger! Tenkte bare å titte innom å si hei. Nå er det jobbings, siste dagen før ferie! Wuuuhu. Blir deeeeeil. Er det foresten bare jeg som synes at disse solbrillene er the shit? Johannes hater de, men jeg trøster meg selv med at han er gutt og ikke har peiling. Håper jeg. Haha!

Skrives i kveld.

Ha en fin dag <3 xx

MARCH FAVORITES

Fra venstre:

- rosa tuperingskost, denne er super god til å få masse volum i håret.

- Denman hårbørste. Super god å gre håret mitt, og det som er så bra med denne er at den ikke skader håret like mye og i tillegg er den god på å løse opp floker uten å dra ut halve håret mitt. Thumbs up!

- St. Tropez selvbruning i dark. Tørker fort, gir fin og dyp brunfarge uten skjolder. Min all-time favoritt!

- Vivacious hårspray. God hold, men det som egentlig gjør at den er en vinner hos meg er rett og slett den deilige lukten. Mmm... Den lukter godteri!

- Hello kitty håndspeil. Handy å ha med seg i veska.

- Super søt blomstrete hårstrikk som jeg fikk av Michelle til bursdagen <3 Super søt!

- Hello kitty lipbalm. Pakningen sier sitt, haha...

- Chanel neglelakker i Quartz og Balleria.

- Daisy parfyme. Denne er en av de to nye vårduftene til Marc Jacobs, og herre så god denne er! Utrolig frisk og deilig.

- Chanel lipglosser i nr 166 og 46.

- Dior neglelakker i fargen 657 og 545.

- Negleforsterkeren. Den så dere vel ikke komme...? Hehe.

Mest brukte skona denne mnden er definitivt mine brune loafers. De er så sinnsykt behagelige! I tillegg er de jo bare super søte.

Denne deilige cardiganen måtte bare bli med. Denne har jeg nærmest bodd i. Et deiligere plagg skal du lete lenge etter.

Treningsfavorittene! Sko og singlett fra Nike, sports-bh fra Victorias Secret. 

 

Håper dere likte det! Tenker å kjøre et slikt innlegg hver måned. 

Hva er din favoritt fra mars måned? xx

MY L O V E FOR SUNDAYSGOD MORGEN fra senga ♥ 

Jeg har slik en kjærlighet for søndager! Elsker at vi har en dag i uken som er "ment" for å slappe av å hente seg inn igjen til ny ukestart. Typisk rutine for meg på søndager er å ligge i sengen hele dagen, se på serier og være helt sminkefri. Ellers elsker jeg å kjøre hjemme-spa, rett og slett fordi at jeg synes det er digg å preppe huden til en ny uke med masse stress. Ikke at denne kommende uken kommer til å være så altfor stressende for min del, da. Jeg har nemlig ferie på tirsdag! Denne frøkna klager absolutt ikke. Da kommer jeg til å oppdatere en del hyppigere enn det jeg har gjort denne uken. Jeg har rett og slett hatt det utrolig travelt, så jeg har ikke hatt sjangs til å sette meg ned å skrive og ta bilder. Det beklager jeg masse for. De to kommende ukene blir hvertfall mye bedre - det lover jeg.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tips til søndags-aktiviteter:

 ♥ Hjemmespa med et varmt, langt bad kanskje?

 ♥ Bake

 ♥ Se på film/serier

 ♥ Lage en oversiktlig plan over den kommende uken

 ♥ Lage trenings - og kostholdsplan

 ♥ Jentekveld

 ♥ Kino

INNKJØP

Heeehe, shoppe-stoppen fungerte ikke så altfor bra... Dårlige bilder, men dere kommer til å se de ulike plaggene i de kommende antrekks innleggene. Kommer med en bedre update ikveld/imorgen. 

God helg! 

torsdags tips

Hellu! 

Da var det på tide med et aldri så lite tips igjen, og denne gangen blir det også kosmetikk. Disse to produktene er helt fantastiske og jeg sverger til de på et daglig basis. Bruker de så og si hver eneste dag, og det med god grunn.

Med tanke på at overleppa mi er et kompleks for meg fordi at den er så liten, så er denne "lip maximizeren" fra Dior midt i blinken. Dette er en lipgloss som plumper opp lippene og gjør de litt mer fyldige. Når du påfører den kjenner du at det "prikker" litt i leppene, og da er prosessen i gang. Men, hallo - en får ikke restylane resultat. Jeg legger hvertfall merke til at de blir en smule større selv, og det er nok til at jeg elsker den. Jeg har prøvd så mange slike leppeprodukter som lover fyldigere lepper, men ingen har fungert for meg. Denne derimot gjør en liten og lett forskjell! 

Det andre produktet er en mascara base/primer, også fra Dior. Denne påføres før mascaraen, og den gjør at vippene får mye mer volum og blir en del lengre. Jeg elsker denne! Den utgjør en skikkelig stor forskjell, mener jeg. Jeg ser forskjell på vippene mine når jeg ikke bruker denne i forhold til når jeg bruker den. En absolutt must-have i sminkepungen.

Håper dere fant det interessant.

Nå må jeg løpe avgårde! Skrives. xx

Hvor blir dagene av?!


Heihei!

Jeg merker at jeg må skjerpe meg litt med oppdateringene, for 1 innlegg til dagen er jammen ikke all verden... Jeg skal bli flinkere - lover! Ellers er jeg helt forbauset over for fort dagene går. Jeg mener, de flyr jo bare av gårde! Plutselig er det onsdag liksom. Føler det var søndag igår, jeg. 

Denne uken består av masse jobb. Det er siste arbeidsuken min før 2 ukers påskeferie, så jeg har ingen grunn til å klage! Hehe. Siste innspurt nå. Forhåpentligvis får jeg klemt inn en sydentur i løpet av ferien, og det kjenner jeg er høyst nødvendig. 

Håper dere får en fin onsdag videre, så skrives vi senere! Foresten; dersom dere har noen ønskeinnlegg så må dere bare skrike ut! xx

HELGENS FESTLIGHETER

God mandag, dere!

Beklager for dårlige oppdateringer i helgen, da spesielt lørdagen. Jeg hadde fødselsdag, og det var så gøy! Ble vekket av Johannes på sengen med kake og lys, så han satte standaren tidlig altså. Ellers var vi ute og spiste før jeg hadde invitert en gjeng over på et bursdags vorspiel. Jeg, Michelle, Johannes, Eirik, Birgitte, Ådne, Harald, Robert, Marte, Hermund og Marius klemte oss sammen i den lille leiligheten vår - og det var bare så vidt det var plass i stuen. Haha. Det var en topp kveld alt i alt, og den ble avsluttet ute på byen i Stavanger. Fin 20-års dag med andre ord. 

Gårsdagen ble brukt til å rydde å vaske leiligheten, og det må seriøst være det verste som finnes dagen-derpå. Haha. Man tenker ikke alltid på det når man kjører på med vors. Det var hvertfall verdt det! Leiligheten ble fin å ren igjen - deilig start på en ny uke.

Nå skal jeg stikke å løpe intervaller før det bærer av gårde på jobb kl 16 - så jeg må hive meg rundt her. Ha en fin dag!

Hva har dere gjort i helga? xx

MAKE-UP ROUTINE: lepper

God morgen! I dette innlegget tar jeg for meg den siste delen i make-up rutinen min, nemlig lepper.

Dette er de leppe produktene jeg bruker mest, og som jeg liker å varriere mellom. Personlig synes jeg at det er finest med nude lepper på meg selv, men av og til synes jeg det er fresh å piffe opp looken med enten røde eller magentarosa lepper. I det siste har jeg faktisk fått skikkelig sansen for røde lepper og har ofte det når jeg f.eks er på jobb. Det utgjør jo så mye! Dessuten gjør det at tennene ser hvitere ut, hehe. Det settes alltid pris på! 

Før jeg påfører den valgte leppefargen pleier jeg alltid preppe leppene godt i forveien. Jeg synes ikke at det er fint i det hele tatt med tørre og flakete lepper, og det vises spessielt godt med nupe lepper. Jeg skrubber alltid leppene med leppeskrubben fra Lush, som er avbildet over her. Den er super god, og ikke for grov. I tillegg smaker den kjempe godt - veldig søt, nesten som sukker. Etter det tar jeg alltid på en god, fuktighetsgivende leppepåmade (skrives det sånn?!). Den jeg bruker for tiden er en fra Elisabeth Arden, og den gir masse fukt og næring til leppene. 

Hvis dere lurer på hva fargene heter på de ulike produktene så må dere bare spørre i kommentarfeltet så svarer jeg der. xx, isabel

RHODOS


JUUUHU - endelig er jenteturen i sommer i boks! Vi reiser til Rhodos i midten av juli. Det gledes, for å si det mildt. Kjenner at jeg er helt gira, og jeg kommer til å bo på Elixia fremover altså. Haha! Nå har jeg hvertfall fått en motivasjonsboost. Kan nesten ikke vente til sol, taning, festing og god mat i deilige Hellas. Herremann, det blir så bra!!

Noen andre som skal til Rhodos?

xx iza

EBAY FREDAG

Blå kåpe herArdell lashes her Nike shorts her,  Bandage kjole (har denne selv, veldig fin) her ,  Hvit kjole med åpen rygg her,  Wallsticker her,  Blåe ballerinasko her,  Sigma sminkekoster her


Hver fredag kommer jeg til å poste et innlegg med kjekke ebay-tips til dere! Jeg liker det utrolig godt selv, så da tenkte jeg at det kanskje gikk igjen hos noen av dere også. En kan finne så sykt mye fint, og som regel til en veldig billig penge! Det er jo litt gøy å ha noe som ikke alle andre har også, da. Vet at det er mange som er skeptiske til å bestille fra Ebay, men jeg kan helt seriøst love dere at det ikke er noe problem. En betaler gjennom Paypal, så betalingen er helt trygg. I tillegg så har ebay en veldig fin ordning på svindel og slik. Av alle de gangene jeg har bestilt derfra har jeg opplevd å ikke motta varene kun to ganger. Ut ifra kanskje 200? Og de gangene har jeg bare sendt klage til kundeservicen så ordner de det. Hver gang har jeg fått pengene mine tilbake. Dersom det skjer noe så vil det ordnes opp i, og det er det jeg synes er så bra. Derfor vil jeg konkludere med at det er helt trygt å netthandle fra Ebay. 

Happy shopping! xx

VISSTE DU AT...

♥ Jeg gikk idrettslinja.

♥ Jeg har en skikkelig dyp grop i bakhode.

♥ Min store guilty pleasure her i livet må være Chanel vesker.

♥ Jeg flyttet ut for meg selv da jeg var 17 år.

♥ Jeg må være den kresneste personen i verden. Er så prippen på hva jeg putter i munnen, haha. Liker f.eks ikke salat. 

♥ Jeg har heller aldri smakt på salat, for jeg synes rett og slett det ser ekkelt ut. Da tenker jeg ikke på salatblad, men en blandet salat.

♥ Den eneste retten jeg kan mekke i stand, som faktisk blir velykket, er sjokoladefondant.


♥ Jeg er en gutte-jente, og har alltid likt å være med gutter bedre enn jenter.

♥ Har hatt crush på Cristiano Ronaldo siden jeg var 11 år, og den crushen kommer aldri til å brenne ut. Aldri.

♥ Har utrolig lyst på en liten pomeranian som jeg skal kalle Leo.

♥ Jeg har bodd i fosterhjem.

♥ Jeg er en shopaholiker. Hehe... Har skjerpet meg, da!!

♥ Jeg er alltid ukomfortabel når jeg sitter på med andre folk. Får helt angst dersom sjåføren kjører for fort. Jeg er ikke sen med å kjefte da altså. Bare spør Johannes...

torsdags tips

God torsdag, dere! Jeg tenkte at jeg kunne starte med noe nytt her på bloggen - nemlig "torsdags tips". Det vil si at jeg vil komme med tips som jeg vil dele med dere hver torsdag. Hehe, no shit... Høres det gøy ut?

I hvertfall... I dag vil jeg tipse dere om denne fantastiske neglekuren. Selv hadde jeg i utgangspunktet veldig tynne og svake negler, og det førte alltid til at de knakk så fort de hadde vokst litt ut. Det er ikke noe gøy med manne-negler, og jeg ble ofte veldig frustrert. Altså, hvor fint er det egentlig med korte, knekte negler? Denne kuren fungerer helt supert for å unngå nettop det. Jeg var litt skeptisk til den i starten da jeg fikk den anbefalt på jobb, men etterhvert ga jeg den en sjangs. Det er jeg sjeleglad for. På bildene over ser dere mine ekte negler, se så lange! Og ikke minst - sterke. De knekker ikke av noe som helst, og det er så deilig! 

Slik gjør du:

- Dag 1: Påfør et lag av den blanke neglelakken, Shellfix resistant microcell.

- Dag 2: påfør et nytt lag.

- Dag 3: fjern neglelakken med neglelakk fjerneren, Shellfix remover, som hører til.

Fortsett denne prosessen i 2-3 uker.

Disse kan man få tak i på blandt annet Skin Tonic/Fredrik & Louisa

Håper dette falt i smak og at kanskje noen av dere får nytte av dette. Skrives senere! xx

STRAWBERRIES FOR BREAKFAST
God dag fininger!

Mmm, noen som ble fristet? Hehe. Jeg hadde så lyst på noe søtt og friskt, så jeg kuttet opp jordbær og smeltet sukkerfri melkesjokolade. Det må være noe av det beste jeg vet! Jeg er virkelig ikke et frokost menneske i det hele tatt. Jeg er aldri sulten når jeg står opp, og jeg kan gjerne gå frem til ettermiddagstid før jeg inntar mitt første måltid. Det er ikke noe jeg kan styre, for det verste jeg vet er nemlig å dytte i meg mat når jeg ikke er sulten. Slik har det vært siden jeg var liten. Husker jeg alltid blånektet å spise frokost før skolen i mine yngre dager, og kastet alltid skolematen slik at mamma ikke skulle se at den ikke var inntatt. Jeg har ikke den største matapetitten kan man vel si! Denne "frokosten" inntok jeg i 14 tiden, så det er fremgang! Haha, er det bare jeg som er slik? Håper virkelig ikke det... Ellers har jeg en rimelig grei dag foran meg. Om en liten halvtime får jeg besøk av Johannes, før jeg fyker avgårde på jobb kl 16. Etter det blir det en tur på Elixia for å stramme opp den slappe musklaturen min. Herre, jeg har vært så elendig på treningsfronten de siste to ukene. Her må det skjerpes! Er jammen ikke lenge til bikini sessongen slår inn for fult, og da vil jeg ikke få panikk haha...

Håper dere får en fin onsdag! Det er absolutt ikke lenge til helg, og i mitt tilfelle - min fødselsdag som er på lørdag! Wuuuhu. 

xx Isabel