hits

april 2015

Det store spørsmålet

Åh, jeg er så i tvil. I dag kl 16:00 har jeg nemlig frisørtime, og vet jeg ikke hva jeg skal gjøre med denne manken. Enten så blir jeg å stripe det lysere eller helt svart. Hva tenker dere?

Nå blogger jeg rett fra badekaret! Skal snart gjøre meg klar og dra til byen å møte Martine. Hun er faktisk hos frisøren og farger det mørkt nå! Iiih, spennende dag for oss haha. Vi skal ut å shoppe nytt antrekk til kvelden, for vi skal nemlig ut i kveld. Tenkte å teste ut Lawo Terrasse som vorspiel, er det noe bra der? :-)

Forresten! Jeg har en del igjen fra klessalget, mest sko. Er det interesse for at jeg selger de her på bloggen?

Sneakpeak på klessalget

Her har dere en liiiiten sneakpeak fra klessalget i morgen. Vi har et enormt utvalg - jeg lurer faktisk på hvordan vi skal få plass til alt. Med andre ord tror jeg nok at dere vil finne noe dere liker, hehe! ;-)

Jeg og Martine gleder oss til å se dere i morgen! Husk: 17:00-21:00. Arups Gate 10 A, OSLO. xx

Denne er så sinnsykt fin! Jeg hadde den på meg på den andre parseremonien i uke 2 :-)

the perfect mint dress

Var ikke denne kjolen aldeles nydelig? Åh, jeg er forelsket. Denne skal definitivt bli flittig brukt når temperaturen tillater det! Aldeles nydelig. Den klikket jeg meg hjem fra Sheinside. De har så masse fint - og det er utrolig billig. Jeg har masse klær derfra, og blir like fornøyd hver gang jeg mottar en ny pakke. 

Frakten ligger på 30,- kr og dere slipper toll - og mva regningen dersom dere bestiller for under 350,- kr. 

Happy shopping jenter! Jeg vet hvertfall at jeg skal sette meg godt til rette i sofaen og klikke meg hjem et par kjoler til sommeren. Hihi! xx

Pssst... Akkurat nå har de salg! Nedenfor her har jeg linket til mine favoritter. <3

1. HER 96,- kr (!!!) / 2. HER 152,- kr / 3. HER 120,- kr

1. HER 112,- kr / 2. HER 160,- kr / 3. HER 88,- kr

Nails on fleek

Hei fininger!

Se så fine neglene mine er! Jeg går fast til salongen Beauty House nå - the best in town. De har alt! De har både hudpleie, spa, botox, fillers, frisør, vipper, voks og enda mer. Salongen har super dyktige terapeuter som utgjør de beste behandlingene. I tillegg har de rimeligere priser enn andre salonger jeg har vært tidligere. Nå har jeg fått to behandlinger der - fikset negler og bryn. Jeg er strålende fornøyd med begge deler! Både negler og bryn on fleek. ;-) Nå er hvert fall jeg klar til 17. mai feiring. Jeg gikk for klassisk fransk manikyr da jeg synes det er veldig rent og fint. Dessuten passer det til alt! :-)

Vil du fikse vipper, bryn eller kanskje negler til 17.mai? Ring 21 68 68 10 for å booke time da vel!

Nå skal jeg fikse meg for å dra ut å shoppe med mamma. Litt kvalitetstid. <3 Ha en fin mandag, dere!

NYTT KLESSALG I OSLO


Hei babes!

Herlighet så gøy jeg og Martine hadde det i går! Vi hadde jo som dere sikkert vet klessalg i Drammen, og det kom så masse hyggelige folk. Vi storkoste oss med dere! <3 Tusen hjertelig takk til alle dere som tok turen i går. Herlige!

Men... Dere? I og med at det var såpass populært i går tenkte vi at vi kunne kjøre et klessalg til! Denne gangen har vi det i Oslo. Jippiiii! Nå har vi til og med masse annet tøy og diverse i tillegg til det som er igjen fra det første salget. Jeg lover at vi har masse fint! Blant annet Dior neglelakker og lipglosser til en veldig billig peng. ;-)

Når? Førstkommende onsdag, kl. 17:00-21:00.

Hvor? Arups Gate 10. (5 minutt å gå fra Bussterminalen. Dere kan også ta trikk 18 eller 19 fra Jernbanetorget, å gå av på trikkstoppet som heter "Munkegata". Da ligger det rett rundt svingen).

Håper på å se mange av dere der! Vi gleder oss til å hilse på enda flere av dere. <3

Klem fra Isabel og Martine!

Junkyard xx-xy

Sponset

I dag har vært en veldig fin, men travel dag. Jeg startet dagen med å dra til byen, for jeg hadde nemlig negltime hos Beauty House. Nå er neglene mine sååå fine! Viser dere senere babes. Byen var stappfull i dag i og med at det var Sentrumsløpet. Et evig stress å komme seg rundt for å si det sånn... Ikveld skal jeg til Martine og ha skikkelig kvalitetstid sammen. Det blir så godt å se jenta mi igjen! <3 Pssst... Følg meg gjerne på Snapchat, der har jeg nemlig åpnet my story for alle. Der kan dere følge med på hverdagen min. Jeg er veldig aktiv! Jeg heter ISABELSRAAD.

Uansett! Hensikten med dette innlegge er å vise dere disse fine godbitene som dukket opp i postkassen min her om dagen. Jeg fikk velge meg plagg fra Junkyards eget merke, nemlig XX-XY. Jeg elsker klærne! Jeg er veldig fornøyd med både kvalitet og ikke minst passform. Klærne sitter som et skudd! Det at disse plaggene kommer til å bli flittig brukt er hvertfall sikkert! ;-)

Og dere! Har dere fått med dere min siste post på Instagram? Jeg og Martine skal nemlig ha klessalg i Drammen i morgen! Vi selger masse av klærne som vi brukte på Paradise Hotel og masse annet fint. 

Adresse: Austadsgata 39, 3043 Drammen. Klokkeslett: 14:00. Vi håper på å se deg der! xx

Croptop HER

Shirt HER

Kimono HER (nå på tilbud!!)

Shorts HER

Jeans HER  (nå på tilbud!!)

"Jævla fitte"

Jeg har fått en del tilbakemeldinger etter episoden igår, både negativt og positivt. Jeg har gruet meg veldig til denne episoden skulle sendes på tv, rett og slett fri at jeg VET at jeg oppførte meg på en skikkelig stygg og barnslig måte. Det kom et par gloser fra Audun til Sara E også blant annet, men det er han så heldig å slippe å få vist til hele Skandinavia. Jeg hadde aldri vært i fare i løpet av mine 7 uker på hotellet, og dermed hadde jeg aldri følt på den følelsen at jeg kanskje kunne ryke ut. Det at det var planlagt og at utfallet ble som det ble var veldig sjokkerende for meg. Jeg var utrolig overrasket. Det er derfor jeg reagerte så brutalt som jeg gjorde. Det var som lyn fra klar himmel ass, jeg hadde null anelse. Alle har vel blitt så sinte en gang at de bare roper ut ting de angrer på i etterkant? Vel, det var et slikt øyeblikk for meg. Jeg klarte ikke å tenke rasjonelt. Da jeg var ute av hotellet og ble kjørt til et annet hotell, fikk jeg tid til å tenke og reflektere over det hele. Jeg kan love dere at da ble jeg flau. Skikkelig flau. Jeg hadde brukt så utrolig stygge gloser og det er absolutt ikke greit. Det er helt OK å bli sint synes jeg, men måten jeg taklet det var overhode ikke bare å være "sint". Jeg var stygg. Skikkelig stygg, og jeg beklager så mye til alle dere som måtte se på hekse-Isabel i går. Haha... 

Jeg og Sara S er utrolig gode venner den dag i dag, og vi ordnet raskt opp. Det at Sara E gjorde som hun gjorde er forståelig da jeg var en veldig sterk konkurrent for alle inne på hotellet. Jeg og Martine stod alltid safe, og ingen turte å røre oss. Planen min var å kjøre ut Sara E ved første annledning selv, så det var egentlig lurt av henne å kjøre meg ut først. Med andre ord var det ikke det at Sara E stilte seg bak Audun som gjorde meg så sint, men heller det at Sara S var med på det og egentlig stod bak det hele. Jeg fightet for henne så og si hele tiden inne på hotellet og gikk i mot både Martine, Pierre og min egen partner Audun gang på gang da de alltid ville kjøre Sara S ut. Nå i ettertid angrer jeg veldig på at jeg ikke hørte på dem, det skal jeg ærlig innrømme! Haha, sorry Sara <3 

Det jeg har lært er at man kan ikke ta alt personlig. Det er et spill, og spillet må spilles. Jeg tok det veldig personlig på parseremonien, og tenkte at Sara var dødsfalsk og hadde rundlurt meg. Men igjen, jeg var en sterk konkurrent. Ved å ta meg ut ble også Martine automatisk svakere da hun nå står alene uten meg. Taktisk sett var det et smart valg, men jeg spilte litt mer med hjertet enn andre vil jeg si. Jeg tenkte ikke kun spill.

Og sist, men ikke minst: Kjære haters. Få dere et liv! Jeg synes oppriktig synd på dere som faktisk tar dere tid til å gå innpå mine bilder for å slenge dritt. Hva får dere ut av det? Helt ærlig? Sitte å skrive at jeg er en mobber, når dere kommenterer at jeg er verdens største fitte og kan gå å drepe meg selv? Hva er dere da? Tenk dere om. Greit, vi er med på et tv-program og utsetter oss selv for alt dette, men det betyr ikke at vi ikke har følelser. Det betyr ikke at dere kan skrive hatfulle kommentarer til oss. Vi er akkurat som alle andre, og jeg kan vedde på at dere ikke hadde likt å fått så mye dritt slengt mot dere. Bruk tiden deres på noe mer fornuftig. Takk for meg.

Til alle dere godinger og alle på #teamisabelogmartine: Tusen takk for alle fine ord og støtte! Dere er gode. Ordene deres gjør dagen min, det skal dere vite <3 Love you! xx

London through my phone

En fantastisk kveld! Litt for mye alkohol (som vanlig heheh), men det er akkurat slik det skal være! Storkoste meg. Jeg og Emilie var 'the honorary guests' og vi hostet på nattklubben Libertine. Vi fikk vår egen VIP-spot backstage hvor vi fikk servert deilig mat, free bar, champiss og hva enn vi måtte ønske oss. En av de gøyeste kveldene på lenge!

Her var vi på Cafe de Paris. Fineste nattklubben jeg har vært på hittil. 

Alex! Kompissen til Gaz fra Geordie Shore.

Afterparty på en ny nattklubb hvor vi forsatte festen til 7-tiden om morgenen. Hun i midten her var så fet! Skikkelig koselig og partyanimal! Vi klikket med en gang. <3

Til venstre har dere Joss fra 'Ex on the beach'. 

Shopping!

"Vorspiel" 

Her med reality-stars fra UK. Fy søren for en fiiiin tur!! Blown away.

Bildedryss og dagen derpå

Helluuu!

Shit, nå ass... Nå har denne kroppen fått et riiiimelig høyt inntak av alkohol! Men, jeg er selvsagt klar for to dager til!! ;-) Kvelden igår var amazing! Vi festet på VIP-balkongen sammen med Vicky fra Geordie Shore og mange av deltakerne i Ex on the beach. Natten endte med afterparty sammen med dem, og fy søren så god stemning det var. Jeg var ikke hjemme før 7-8 på morgenen, så dere kan tenke dere hvor gøy vi hadde det. Jeg fikk ikke tatt mye bilder da mobilen min selvsagt døde... Jeg har knipset masse bilder med mobilen disse dagene vi har vært her, men de tenker jeg å publisere i et eget innlegg hvor dere får se turen gjennom iPhonen min. Høres det bra ut babes?

Her har dere hvertfall et lite bildedryss fra to dager siden hvor vi shoppet og festet.

Ikveld finner dere meg på Libertine igjen - og dit har jeg fått med meg Nathan fra den nyste Geordie Shore sesongen.

Dette kan ikke bli noe annet enn en fantastisk fin kveld. Xx

Dag 3 og 4, Geordie Shore og Ex on the beach

De siste dagene har vært veldig fine, men travle. Dag tre var vi på "mingling" hvor mange viktige mediafolk befant seg. Det var alt fra folk fra Universal Music (verdens største musikkselskap, de har blant annet kontrakt med Rihanna), x-en til Kate Moss osv. Vi har shoppet veldig mye, og ellers går det i festing hver natt på nye nattklubber. Det er utrolig gøy! Tror jeg er på vei til å bli alkoholiker ass... Haha. Livet etter Paradise er festing og reising.

Hvordan er det hjemme i Norge? Og hva synes dere om denne ukens episoder? Jeg har ikke fått sett noen av episodene nå som jeg befinner meg her, så jeg er veldig nysgjerrig på hva som er tatt med og ikke. Martine sier at de er bra, så da satser jeg på at jeg ikke har dritet meg for mye ut. Haha!

Ikveld skal vi på nattklubben "Cafe le Paris", hvor vi deler VIP og bord sammen med realitystjernene Ross og Joss fra Geordie Shore og X on the beach. Det kan bli tilstander!

Ha en fin helg videre babes! Klem

Antrekk

Gårsdagens antrekk! Nå ligger vi strak ut hele gjengen etter en riiiimelig nice kveld igår. Forteller mer senere! Xx

Dag 1 og 2

Hei babes!

Jeg beklager for dårlig oppdatering, men jeg er som dere vet k London. Dagene er fylt opp med masse gøy hele tiden, så derfor får jeg begrenset tid til bloggen. Jeg har vært flink å ta med meg kameraet rundt omkring, så jeg har knipset en del bilder til dere! :-) Vi er i London på en VIP-tur med Mayfair klubbene. Med andre ord blir det masse festing - faktisk hver dag i 9 dager. Haha! Da er jeg i mitt ess, vet dere! ;-) Dag en gikk vi rundt i Oxford å kikket litt, og spiste middag på en fin restaurant. På kvelden dro vi ut på en klubb hvor de hadde masse underholdning utover kvelden. Blant annet flammeshow! Sykt kult og veldig annerledes enn Norge. Igår (dag to) shoppet vi oss i hjel. Vi trasket opp og ned Oxford Street og jammen fant vi masse fint. Ikke akkurat uforventet - vi er tross alt i shoppingheaven aka London. På kvelden bar det ut igjen selvsagt, og da gikk vi først på en bar/restaurant hvor vi fikk servert god mat og deilig champis! Etterpå dro vi videre til en nattklubb som heter TigerTiger, og der var det masse kjekke lads! Vi koste oss masse med andre ord. Hehe... Jeg og Emilie dro på narspiel med et par socceroplayers. Veldig gøy! Da vi skulle hjem i dag fant vi omsider ut at vi ikke akkurat var i London by lenger, men 45 minutter unna. Hahah, er det mulig! Etter litt for mange tequila shots og vinglass fikk vi ikke det med oss da vi reiste dit. Smarte chicks!

I morgen deler jeg bilder fra idag - vi har gjort masse spennende! Ikveld er vi "guests of honore" på Libertine, en av Londons mest eksklusive nattklubber. Det blir bra! Gleder meg til å fortelle om det i morgen.

Ønsker dere en fiiin kveld videre fininger! Xx

Browsession hos Beauty House

Sponset behandling og produkter

Hei! Igår var jeg hos Beauty House Oslo for å fikse bryna mine. Herlighet, for en forskjell bryn utgjør! Brynene mine har levd sitt eget liv og var veldig ujevne og stygge i utganspunktet. Jeg trodde helt ærlig at det var et dødt prosjekt å få de til å se bra ut. Der tok jeg kraftig feil! Jeg fikk en real forandring, og nå ser de så mye bedre ut! Jeg er fornøyd. Tusen takk for en fantastisk jobb! Jeg anbefaler de på det sterkeste, med hånden på hjertet. De vet virkelig hva de driver med. 

De tylbyr en rekke forskjellige behandlinger, blant annet spraytan, negledesign og vippeextention.

Adressen: Frognerveien 44. For å booke time: ring 21 68 60 10, eller besøk beautyhouse.no.

FØR:

ETTER:

 Jeg var så heldig at jeg fikk med meg produktene som ble brukt under behandlingen. Etter at Astrid var ferdig med å style bryna mine så de veldig naturlige og fine ut. Da brukte hun browpencilen til å "outline" bryna, deretter fylte hun på med farge med brynsskyggen. Hun avsluttet med å gå lett over med brow gelen, som gjør at hårene holder seg på plass. Disse produktene danker ut mine tidligere favoritter. Fra nå av sverger jeg til "Bitchn' Brows".

Kit'et finner du HER :-)

 

Armygreen

Outfit! Var i byen med mamma og tvang henne til å knipse litt bilder, hehe. Ikke bare bare å være min mor! Nå skal jeg til byen på en brynstime (rakk ikke den igår, kremt...), og etterpå skal jeg møte Emilie. Ikveld kommer Martine også, så da blir det ut. Ses vi på Lawo? ;-)

Studio Paradise

Hei dolls!

Gårsdagen var litt av en eventfull dag. Jeg tilbringte dagen med fine Martine. Vi startet med å gå på et møte på Mastiff (produksjonen) hvor vi fikk se vår gode Liza igjen. Den dama er rå! Etter det shoppet vi litt og spiste lunsj. I 19-tiden dro vi inn til studio. Vi skulle nemlig kommentere live under gårsdagens episode på Studio Paradise. Det var utrolig gøy! Jeg og Martine er som Knoll og Tott, så det å kommentere sammen var kos. Jeg ble igjen å så på når Emilie var i studio etter episoden for å snakke om utsjekken sin blant annet. Angående gårsdagens episode så fikk jeg utrolig dårlig samvittighet ovenfor Sara. Hele gruppen snudde henne ryggen, uten å engang høre hennes side av saken. Til slutt kom det jo frem at Emilie ikke snakket sant, så da overtalte jeg Linn til å ikke stille seg med CF. Kommer til å savne jenta mi på skjermen da, du er god baby! I love you.

Nå løper tiden fra meg! Idag står bryns-time hos Beautyhouse på planen. Forteller dere mer om det senere! Xx

Wakey wakey!

- Fresh start -

Jeg skal nyte denne onsdagen! Planen min er å ta et langt, deilig bad etterfulgt av spa-morgen. Det skal bli digg med en skikkelig pamperday igjen - det er lenge siden. Og dere! Gjett hvem jeg skal tilbringe ettermiddagen med? Paradise-Emilie! #Startrucked ;-)

Skrives, loves. xx

Grey on grey

Hei lovers!

Skal vi ikke få vårlig vær snart? Jeg tripper og venter utolmodig på varmere og solfylte dager. Tipper jeg ikke er alene, hehe! I går hadde jeg en veldig fin dag. Jeg tilbringte den med søsteren min. Det har blitt veldig knapt med tid til familie den siste tiden, og det har jeg hatt dårlig samvittighet for. Jeg har vært nødt til å prioritere andre ting, men i går satte jeg av tid. Det var skikkelig etterlengtet! Vi hadde mye å catche up på, det er sikkert og visst. Familie er så viktig, jeg er så takknemlig for min ♥ Vi tok turen til Operaen for å ta litt bilder, også møtte vi en vennine. Skikkelig kosedag! Mamma mekket et deilig pasta-måltid til middag, så da tilbringte vi kvelden hos henne.

I dag er planen å møte Martine, og jobbe litt. Har en del mails jeg må besvare blant annet. Ps. jeg kjører en konkurranse hvor du kan vinne en valgfri bikini fra "To Die For Swimwear" på instagram-kontoen min@Isabelsraad, delta da vel! ;-)

Nå er hvertfall ferien over. Synes synd på dere som må tilbake til skolebenken og jobb - you can do this!! 

Ha en fin dag babes! xx BILDEDRYSS: KRISTIANSAND

Hei og god morgen babes!

Jeg kjenner at jeg fortsatt er i feriemodus... Regner med at jeg ikke er alene om den! Jeg skal ikke klage akkurat, da jeg har mange spennende prosjekt foran meg. Iiih, gleder meg til å dele. ;-) Jeg kom plutselig på at jeg har glemt av å dele bildene fra Kr.sand turen med dere! Vi knipset litt bilder, så her er de 

Must have: lips


Det har faktisk vært stor etterspørsel om hvorvidt jeg kan vise frem noen av mine skjønnhetsprodukterJeg deler det opp gradvis så det ikke blir lange avhandlinger med produkter, og jeg håper dette er av interesse. Jeg starter med mitt "must have" leppeprodukt. Det er nemlig Clarins sin "Instant Light lip perfector". Disse er rett og slett lip balms med farge. De gir både rikelig med fuktighet og fantastisk fin farge. De er perfekte til hverdags da man gjerne bare vil ha et naturlig hint med farge. Jeg har de selvsagt i hver farge, da jeg ikke klarer å dy meg noensinne... Haha! 

Favorittene mine - 

Når det blir for mye alkohol

Puh, for en form jeg er i... Det skal ikke legges skjul på at det eneste jeg har gjort siden vi kom hjem fra Mexico er å feste. Det tat virkelig på, og nå sier kroppen i fra. Problemet mitt er at jeg elsker å feste, og derfor blir det fort til at jeg trosser meg selv hvis jeg for eksempel føler meg sliten. Jeg siet aldri nei til en fest! Men - nå... Nå har jeg ikke noe valg, haha. Jeg ligger strak ut i sengen hos mamma og hater livet. Mamma tar godt vare på meg, da

Håper at formen kommer seg utover kvelden slik at jeg kan finne på noe! xx

KRISTIANSAND

Hellu! Tirsdagskveld reiste jeg, Martine, Tina og Emilie til Kristiansand for å besøke Sara. Nå har vi vært her i to døgn, og vi har stoooorkost oss hittil! Da vi ankom på tirsdag, dro vi rett ut på byen. Onsdagen ble brukt til shopping og kos, mens på kvelden brakte det løs igjen. Vi har vært ute hver dag, og ikveld blir intet unntak. Akkurat nå ligger vi alle sammen strak ut på sofaen under hvert vårt pledd og ser på Fifty Shades of Grey. Opplading til i kveld! Påske i byen er ikke så verst. :-) Sees på Harveys i kveld!

Håper dere koser dere i ferien! Xx