hits

april 2016

Jeg dusjer ikke alene

JIPPIIII!

Min første dusj er endelig unnagjort, og jeg er sååå stolt! Herrefred, så mye krefter det der plutselig skulle kreve. Det er blitt helt naturlig for meg å sprade rundt naken (sett bort fra korsettet, som hverken dekker pupper eller nedentil) foran sykepleierne her. Hun ene hjalp meg til og med med å dusje. Ha ha, hva gir du meg... Jeg dusjer altså ikke alene disse dager, men med en dame. Livet, dere. Så nå har jeg altså rent og mykt hår, og jeg sprayet meg til og med med parfyme for anledningen. Stakkars Pierre som har måttet være med denne ufreshe frøkna, ha ha. Jeg tenkte forresten på om jeg kanskje skal lage et eget innlegg om min hårpleie-rutine? Produktene jeg bruker er helt amazing, de vil jeg gjerne anbefale videre til dere også :) Hva tenker dere?

I morgen håper jeg at formen tillater en liten bytur! Hvis den forblir like bra som den er nå, eller bedre, blir det ingen problem. Happyyy! Da skal jeg spise biff, aner dere hvor mye jeg craver det eller? Nommis! Det er alt jeg har tenkt på i hele dag. 

Nå skal jeg se på vlogger på YouTube. Svenske Terese Lindgren er favoritten! Håper dere har litt mer spennende lørdag enn meg, he he. Stor klem, og god helg 

Ukens spørsmål

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· senest stilte spørsmål·

Du virker så sprudlende og glad hele tiden! Men jeg lurer på, hvem er du i vennegjengen?

- Takk for det! Vel, jeg vil påstå at jeg er den gale, omtenksomme og den spontane. Jeg er den som prater lenge i telefonen med mine venninner og jeg er motiverende (endelig har Sara startet opp sin blogg igjen, dere finner den her!).

Jeg lurer så ekstremt på hvor du har kjøpt den rød bikinien og om butikken har store størrelser?

- Da tror jeg at du sikter til denne på bilde. Den har jeg kjøpt på en helt random butikk da vi var i Thailand, dessverre :-(

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvorfor går du rundt i støtte-bh i Istanbul?

- Jeg går ikke rundt i noe støtte-bh. De stroppene du sikkert sikter til holder korsettet jeg må gå med, oppe.

Siden dere begge tjener en god del penger, har dere tenkt litt fremover, kjøp av hus eller en stor fin leilighet eller noe i den duren?

- Du, det har vi! Det er noe vi er i gang med per dags dato :-)

Er du enig selv i at inngrepene du har gjort har fjernet de særpregene du hadde, det som på en måte gjorde Isabel til Isabel? Hva tenker du når du ser gamle bilder, eller bilder fra et år siden kan det vel nesten bare være. Du er pen nå også, ikke misforstå. Men jeg føler bare at hadde jeg fikset på alt jeg ser på som "feil, stygt, for stort, for lite" hos meg selv, hadde jeg tatt bort mye av det som gjør meg til meg, selvom det bare er utseendemessig.

- Det er nok vanskelig for andre som ikke er i samme situasjon å forstå, men det at jeg ikke ser ut som jeg gjorde er jo det jeg ønsket med tanke på at jeg endret på det. Jeg føler meg like mye som den Isabel jeg var for et år siden, bare med litt mer fylde og mindre nese :-)

Hvorfor snakker ikke søsknene dine stavangerdialekt som deg?

- De snakker ikke samme dialekt som meg da de har vokst opp i Oslo, og jeg i Stavanger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommer du til å gå mer inn i detaljer på bloggen om spiseforstyrrelsen/anoreksien du hadde for en stund tilbake? Hadde vært utrolig spennende å lese om, men skjønner godt at det er en meget personlig sak.

- Hmmm... Man skal aldri si aldri, men jeg er usikker. Kanskje jeg deler mer på en annen plattform, vi får se. Det er litt planer på gang, hvor jeg troligvis vil være veldig personlig, og derav kan muligens dette være et tema jeg kommer til å åpne meg opp på.

Er du religiøs?

- Dette spørsmålet får jeg stilt ganske så ofte. Jeg skjønner ikke helt hva religion er så spennende for folk å vite, men det er det visst. Jeg er ikke religiøs av meg, i det hele tatt.

Når kommer innkjøps-videoen fra London som du sa du skulle filme i Istanbul? Gleder meg veldig til den!

- Den kommer! Formen har ikke vært på topp som dere vet, men jeg skal se til å få filmet snart! :-) Ha tålmodighet med meg, fine.

"OM HUN IKKE OPERERER SEG, SLÅR PIERRE OPP"

Herreguuuud! Jeg er så sint. Sint, og i forsvarsmodus.

Jeg kommer (dessverre) over forskjellige diskusjoner, og leser i ulike kommentarfelt, om meg selv og om min kjæreste. Det er så vanvittig masse pisspreik, og helt hårreisende påstander som får meg til å koke over. Jeg leser om meg og P som om jeg leser om to helt ukjente mennesker. For vet dere? Jeg kjenner meg ikke igjen i det disse menneskene påstår. Jeg er ikke sammen med den mannen de beskriver.

"Etter hun ble sammen med Pierre, har hun tatt tre store operasjoner. Stakkars jente, han ødelegger henne!".

Er det lov å si, hold til helvete kjeft? Jeg skjønner ikke. Jeg skjønner ikke hvordan enkelte kan sitte der hjemme, og påstå at Pierre er grunnen til at jeg har tatt de valgene jeg har? At han ødelegger meg? At han gjør slutt om jeg ikke endrer på meg?! Hva vet du? Helt ærlig - hva faen vet du? Jeg blir så lei. Det at han skal få skylda for å påvirke meg til å endre på meg selv, for jeg tydeligvis ikke er «god nok som jeg er», er trist. Dere skulle bare visst, kjære bessevissere. Er det én som har prøvd å snakke meg bort fra det, alt hva han har kunnet, så må det være han. Han ble sammen med meg før alt dette skjedde, og allerede da hadde jeg planlagt disse inngrepene. Det er mye dere ikke vet, ha det i bakhodet.

Jeg er helt enkelt en vanvittig heldig jente, som virkelig har skutt gullfuglen. Jeg har funnet meg den mest fantastiske mannen i hele verden. En mann som støtter meg i alle valg jeg tar, selv om han kanskje er uenig i enkelte. Dere aner ikke hvor lite begeistret han har vært for hvert eneste inngrep, for gjett hva? Han ble forelsket i Isabel. Den Isabel-en uten silikon, og uten ny nese. Han gjør kun sin jobb som kjæreste når det kommer til å være her for meg, og forsvare meg når all hets blafrer inn. Han gjør det selv om han vet på forhånd at han kommer til å få en haug med kritikk mot seg, for «hva er vel det å forsvare»? Han driter i, han står opp for meg og er den støttende mannen jeg alltid har ønsket meg. Hadde din kjæreste gjort det? 

Jeg vil vel egentlig få frem at jeg selv har en egen vilje, egen hjerne og egen stemme. Uansett om jeg er i et forhold eller ei. Om jeg vil farge håret rødt eller få større rumpe, ja, da er det for faen mitt eget valg og ikke noen andres. Pierre har ikke gjort noe annet enn å være helt fantastisk, så jeg tenker ikke å sitte her å se på at han skal bli dømt og krenket på grunn av mine valg, som jeg har utført på meg selv. Jeg setter foten ned - nå er det nok.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JEG BEKLAGER

Herlighet, jeg har så dårlig samvittighet at dere aner ikke. Samtidig som jeg kjenner på skyldfølelse, vet jeg jo med meg selv at jeg har hatt gyldig grunn til det. Jeg prater selvsagt om hvor elendig jeg har vært på å svare i kommentarfeltet. Jeg har aldri vært så lite aktiv tidligere, så jeg skjønner at dere reagerer. Når man etterlater en fin kommentar, eller gjerne et spørsmål, forventer man seg at man skal få svar. Og det er noe jeg synes er veldig viktig selv også, for hey - jeg elsker å kommunisere med dere! Jeg har bare ikke hatt mulighet, eller krefter til å egentlig i det hele tatt sette meg foran Mac'en. De gangene jeg har gjort det har vært for å oppdatere dere, og da er det vel innleggene som har blitt prioritert. Jeg håper at dere forstår ♥

Men! For å gjøre det godt igjen tenkte jeg å skrive et eget innlegg med deres senest stilte spørsmål. Så om du har stilt meg spørsmål uten å få svar, har du muligheten til å stille det igjen i kommentarfeltet her. Men bare sånn at jeg har sagt det på forhånd, - spørsmål angående operasjonen vil jeg helst ikke svare på. Det jeg ønsker å dele om det, vil komme etterhvert :-)

Klem fra meg, og tusen takk for tålmodigheten! Dere er best.

INTERVJU

Jeg var i et intervju med Dagbladet her om dagen, og nå er det ute. Hver gang jeg intervjues føler jeg at jeg er i et forhør, og må forklare meg haha. Merkelig følelse, jeg blir ofte veldig offransiv og «on edge». Faren for å bli misforstått er alltid stor, så jeg takker de høye makter for sitatsjekk! He he. Det vil si at man får tilsendt hele intervjuet, før det blir publisert. På den måten kan man selv se hva som har blitt notert og ikke :)

Du kan lese det her. 

Det endelige resultatet?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hello from this fresh fucker!

Det er mange som lurer på hvordan resultatet er, og hvordan jeg ser ut. De fleste tror at det er en Kim K-ass jeg har fått meg, og det kan jeg avkrefte. Jeg har fått en fin, formfull rumpe med volum som ser naturlig ut i forhold til min kropp. Det var veldig viktig for meg, at det ikke skal være overdrevet. Rumpe er fint, men jeg hadde nok ikke passet i en super stor rumpe, nei. Nå er jeg ekstremt håven, så noe endelig resultat har jeg ikke fått se selv enda. Jeg trør rundt i noe som ser ut som en sykkelshorts hengende fast i et korsett. Med andre ord er jeg like nysgjerrig på resultatet som det dere er :-)

Ah, ja... Nå er snart dag fem i Istanbul over. Jeg kan ikke fatte og begripe at vi har vært her så lenge alt? Hvor i all verden har de døgna løpt hen? Formen er nå hvert fall på bedringens vei, og godt er det! Jeg vil ut å oppleve, ikke bare ligge her å glo i veggen. Det er akkurat like lite spennende som det høres ut som, for å si det sånn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagen kort oppsummert:

1. Jeg har fått unnagjort nr 2 på do for første gang (ha ha, her holder vi ikke tilbake på noen ting, dere), haha!

2. Face-timet med mamma og svigermor.

3. Spist kylling og rød ris til middag.

4. Oppdatert snapchat (isabelSraad heter jeg) med litt for mange videoer.

Takk for meg! 

Tenk om jeg blir singel?

En bekjent av meg, som også er en offentlig person, i Sverige, ble akkurat singel. Det ble slutt mellom henne og sin kjæreste, og herregud for et stort spetakkel det har blitt i media. Det er jo allerede så belastende å i det hele tatt gå gjennom et brudd. Ikke nok med det, man skal også ha et hav av mennesker sine meninger angående det hele. Det får meg til å tenke på om jeg noensinne skulle blitt singel. Det håper jeg virkelig aldri at jeg blir, for jeg tror av hele mitt hjerte at jeg har funnet mannen i mitt liv. Men risken er jo alltid der, som i alle forhold. Tenk hvor vanskelig det hadde vært? Jeg vil ikke engang tenke tanken. Jeg kan se for meg hvordan media tar av, og følgere som mener hit og dit.

Kjærlighet er det fineste som finnes i denne verden, men gud så jævlig det kan føles også. Man vet jo ikke med hundre prosent sikkerhet at man faktisk har funnet sin soulmate, selv om man tror det. Jeg har troen på at man virkelig kan føle det på innsiden, når det er ekte kjærlighet og «ment to be». Det som er mest skremmende er at man er to stykk i et forhold, hvor man ikke vet garantert at ens partner vil føle det samme for deg livet ut, som du vil gjøre for han.

Nei, dere... La oss håpe at Pierre vil være min for alltid, jeg kunne aldri sett for meg et liv foruten ♥

Isabel tipser!

Et nytt innlegg til spalten «Isabel tipser!» - wuhu. I denne spalten tipser jeg dere om alt mellom himmel og jord, av helt egen vilje, altså ingen ting reklamebasert. Jeg håper dere setter pris på slike innlegg i ny og ne, hvor jeg helt enkelt bare anbefaler, eller tipser dere om mine favoritter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

let's talk beauty!

Jeg gikk nylig tom for mitt faste Bare Minerals pudder, som jeg brukte hver eneste dag i jeg vet ikke hvor lenge. Til en forandring ønsket jeg å teste ut noe nytt (endelig), så derfor dro jeg på Tax Free-en på vei hjem fra London på jakt etter et nytt dunder pudder! Jeg har hørt mye positivt om Estee Lauder sin foundation, og dro egentlig til den skranken for å ta en titt på den. Damen anbefalte meg å prøve ut dette pudderet fra samme merke, da hun mente at det ville utfylle mine behov. Nå har jeg testet den ut en stund, og jeg må ærlig innrømme at jeg er frelst. Bare Minerals pudderet er danket ut, en gang for alle.

Min nye favoritt heter «Double wear stay-in place powder makeup», og jeg har den i fargen Cashew.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Derfor topper dette produktet lista mi:

1. God dekkevne. Jeg har egentlig en ganske fin hud, men jeg foretrekker fortsatt at ansiktssminken skal dekke godt. Det gjør denne, uten å se kakete ut.

2. Matter huden. I blandt har jeg en tendens til å bli noe blank i t-sonen. Det fikses kjapt, og mattes ned med et lite strøk med pudderet.

3. Classy forpakning. Jeg elsker når ting ser eksklusivt og fint ut, og det gjør definitivt forpakningen på dette produktet. Litt overfladisk kanskje, men hey - vi prater jo tross alt om sminke.

dette irriterer vettet av meg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En liste full av irritasjonsmoment i livet mitt

Drinken. Når folk absolutt er nødt til å dra med seg drinken sin ut på dansegulvet. Den drinken blir ikke i glasset vennen min, den sprutes over alle som står rundt deg! Det er da klart at jeg vil ha champagne i håret mitt, og hvert fall en stor, jævla skvett i øyet.

SERIOUSLY?! Når jeg er ute på byen, og ser veldig tydelig at folk stirrer meg i hjel. Ja, jeg har faktisk øyner, jeg også. Det verste er når de prøver å ta snikbilde, men GLEMMER AT BLITZEN ER PÅ! Da blir jeg så pinlig berørt på deres vegner. Kan du ikke bare komme bort, og være hyggelig? Da kan du faktisk få et mye bedre bilde, enn et kleint "seisabel29meterunnahihi".

Cancelled. Når man har en avtale med en, og personen alltid avlyser. Gjerne i siste sekund også. ARGH. Verste jeg vet.

SÅ 2015! Når jeg endrer på utseendet og folk bare "HÆÆÆÆ HVA FAEN JÆVLA LØGNER I FØRSTE EPISODE AV PARADISE HOTEL SIER DU AT AAAALT VED DEG ER HEEEELT EKTE HVAAA FAEN AZZAAAA". Slaaaapp for f av! Det sa jeg for ett ÅR siden! Da var alt ekte. Er det ikke lov å endre på ting ved seg selv i ETTERTID om man ønsker det?

Bitches. Når folk på byen er så jævlig falske. Det pleier å være sånn som dette: Jeg kommer ut av doen. Skal vaske hendene. Jentene som allerede er på toalettet overfaller meg med "åååh jeg er såååå fan, digger deg på blablabla, omg fnizzzz". Hyggelig, tenker jeg da! MEN, neiiiida du. I det de snur seg, pleier det som regel plumpe opp noe som "omg, stygge bitcha der". Jeg kan mildt sagt meddele at jeg aldri klarer å holde meg, og rett og slett går etter for å konfrontere. Vi er da faen mennesker, vi også!

Nei, takk. På snakk om byen... Dere vet når en fyr vil spandere drink på deg? Jeg takker alltid nei dersom jeg ikke kjenner fyren, for jeg kan rett og slett skaffe min egen drikke. Jeg trenger ikke noen til å betale for at jeg skal bli enda fullere. Det klarer jeg helt fint selv! Det som er downsiden da, er at gutten som regel alltid blir furt. "Du er så jævlig diva". Nei, jeg er ikke det - din intensjon er å kunne bruke det at du har kjøpt drikke til meg, som en unnskyldning til å få deg ett hook. Det går ikke i land hos meg, gutten min!

The struggle. Vind + lipgloss + hår. Trenger jeg virkelig si mer? Dette er noe som får meg til å klikke sånn ca. hver eneste dag. Argh.

Fly. Dere vet når flyet lander, og lyset med setebeltet går av? Da hopper alle opp fra setene sine og dytter seg frem i midtgangen. Hvorfor??? Vi vet jo alle at absolutt ingen av oss kommer ut den døren før om 10 minutter uansett. Slapp av!

Kleinhet. Er det noe jeg hater er det nødt til å være kleine stillheter, og generelt kleine samtaler. Det er virkelig ikke noe for meg, og derfor sjekker jeg ut rimelig kjapt. Irritasjonen oser hos meg om jeg er nødt til å delta i en samtale hvor man bare pjatter for å pjatte, typ som med en ukjent i en heis. Asså, neeei... Ha ha!

Tenk at noe så lite kan være så gøy!Dagen i dag har ikke vært noe spennende, den heller. Akkurat nå er det litt kjipt å måtte ha en blogg å oppdatere, når livet er så vanvittig ensformig og pisse kjedelig, ha ha. Jeg la inn et ekstra gir i dag, da!

Meg: Pierre, kan du grave frem noe fra kofferten som jeg kan kaste på meg?

Pierre: Hæ?

Meg: Vi må ta blogg-bilder!

Så i dag får dere nye bilder! Og som dere kanskje ser, forstår dere hvorfor jeg ikke har vært en linselus de siste dagene. Eh! Sexy lady med den samme hårdotten på toppen av hodet i 3-4 dager. Ikke noe glam life nå, gitt! ;-) Jeg fikk hvert fall rørt litt på stumpen i ettermiddag, og det var så befriende, selv om det bare var rett utenfor døra. Under den iherdige bildeknipsinga løp det plutselig frem fire-fem høner og kaklet i vei! Ha ha, det var altså det gøyeste jeg har opplevd de siste døgna, for herregud som jeg lo. Av noen fuckings høner, liksom. Da er det på tide å revurdere livet, Isabel!

My clique!

Det var stort sett dagen min, kort oppsummert. Uten om det har jeg og Pierre kost oss masse i hverandres selskap. Jeg er så glad for at han er her med meg ♥ Det er virkelig ingen som er så god som han. Vi så på disse bildene fra i fjor. Så utrolig koselig å se tilbake på. Det er sykt å se alt vi gikk gjennom, som har ført til den store kjærligheten vi har til hverandre den dag i dag. Jeg er en lykkelig frøken, det er sikkert og visst! Og herregud, se så annerledes jeg ser ut?! Shit, litt av en forandring, gitt. 

Vi har de som lyver, også.

Jeg tenker mye om dagen, tankene flyr. Alt dette rundt utseendet og press er en uendelig, men interessant diskusjon, synes jeg. Jeg tror aldri vi kommer til å bli enige om det, da det er så mange forskjellige meninger rundt dette. Likevel vil jeg ta diskusjonen med dere, jeg synes at det er spennende å høre andres synspunkt. Så lenge det er saklig, selvsagt.Jeg har, som jeg har mast om 67890 ganger, alltid en hensikt om å være ærlig og åpen. Dette gjelder alt, så lenge det handler om meg selv, og ikke involverer andre og deres privatliv. Det finnes så ufattelig mange ulike blogger på det store Internett, hvor vi alle er unike og er helt vidt forskjellige bloggere. Vi har de som driver rene inspirasjonsblogger, treningsblogger, mammablogger, moteblogger og i mitt tilfelle - livsstilblogg. Jeg blogger om mitt liv, min hverdag, mine interesser, sminke og mote. Vi bloggere er også veldig forskjellige, og har ulike sperrer. Noen synes det er helt OK å blogge om en abort, mens for andre kunne det aldri vært aktuelt. Det er det jeg synes er det fine med blogg - alle er så forskjellige!

Nå når det kommer til dette som er aktuelt i mitt liv akkurat nå, nemlig rumpeforstørring, velger jeg å dele det på min blogg. Jeg kunne jo latt være, ikke sant? Men da blir jeg uansett å få spørsmålet stilt i kommentarfeltet hver eneste dag, for da er jo bakdelen min plutselig blitt veldig mye større over natta. Dere lesere er jo ikke dumme, dere ser sånt. Dere vet at man ikke kan squate til seg en to-tre doblet større rumpe på et døgn. Så hva hadde jeg gjort da? Da hadde et alternativ vært å lyve. Og det? Det er noe jeg er sterkt i mot. Jeg er ikke interessert i å lyve mine lesere rett opp i ansiktet, da velger jeg heller å være ærlig. Men igjen så tenker jeg at det finnes flere måter å være ærlig på. Jeg har delt veldig mye om mine operasjoner med dere. Kanskje litt for mye? Jeg kunne egentlig bare svart ja om spørsmålet dukket opp, og så var det ferdig. Problemet er bare at det langt i fra er så enkelt når man er offentlig. For om man ikke "står frem" og "innrømmer" det av seg selv, blir man heller beskyldt for å være falsk. At man ikke står for det man gjør, og at man vil late som om at man er så "perfekt" av naturens side. Da fremmer man plutselig et forvridd syn på kroppen, hvor alle tror at det er sånn en ser ut, når sannheten er at det er utført inngrep. Blir ikke det også feil? Vi har jo de som lyver om det også, blant annet store, internasjonale kjendiser. Selv om man ikke står frem og innrømmer det, får man også piss. Lyver man er det feil, er man ærlig er det også feil. Uansett hvilket valg man velger å ta, vil folk reagere. Det er her jeg synes det er viktig å stå opp for seg selv, og stå for det man gjør - uansett hva andre vil mene.

Så, hva synes dere? Jeg mener at dette er et veldig vanskelig tema. Jeg er åpen og ærlig, men jeg synes at jeg kanskje kunne delt litt mindre rundt det, hvis jeg skal være helt ærlig. For ja, jeg har unge lesere, men jeg har også eldre. Det er vanskelig å finne en balanse å skrive "riktig" innhold som både egner seg for en 13-åring, men samtidig en 50-åring. Uansett hva man velger å gjøre vil noen finne feil ved det. Det er det som gjør det hele frustrerende.

Pærra-prat og livet

Her ligger jeg fortsatt, strak ut i sengen og kjeder meg i hjel. Haha det er absolutt ikke synd i meg, trust me, jeg vet, men herreguuuud så kjedelig det er å ikke kunne bevege seg typ. Jeg spiser litt, sover litt, reiser meg opp av senga kun når jeg må tisse og sååå spiller jeg Candy Crush når jeg har fått nye liv. Og sånn går no dagan! Spennende, ikke sant? Jeg vet ikke hvor jeg skal gjør av meg snart. 
Heldigvis er det ny episode med Pærra, så den skal jeg underholde meg selv med nå. Wuhu! Jeg føler med jentene, Miss Paradise uken var et helvette. Iallfall for oss som ikke er så begeistret for å smelle på med et show for et publikum som skal bedømme deg. Dette er det mest spennende jeg fikk meg selv til å knipse bilder av i dag. Vi skrives i morgen fininger! Stor nattaklem fra meg :)

Dette gjorde vondt i hjertet mitt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har alltid mange og lange tlf-samtaler med mamma når jeg er bortreist. Jeg savner henne så masse hver gang jeg er borte, mammadalten som jeg er. Det tror jeg aldri jeg kommer til å vokse fra, uansett hvor gammel jeg blir. Det er ingen som kan trøste meg som henne.

Dagens samtale var sjokkerende for meg, derimot... Jeg ble noe paff... Vi pratet som vanlig om alt og ingenting, og plutselig kom vi inn på noe jeg ikke syntes var et spesielt hyggelig samtaleemne. Hun lurte på om jeg var bortreist i slutten av juni. Det klikket ikke hos meg før hun sa det selv, at da fyller hun 50 år. Jeg mener... Min mamma, 50 år? Jeg får helt angst... Ingenting ille ment, men hun begynner jo å dra på årene. Og det gjør meg så engstelig... Tiden går så forbanna fort, dere. Jeg husker fortsatt mamma som den spreke 35-åringen som alle menn siklet etter hver gang vi var i byen. Jeg blir skremt av tanken på at min mamma blir eldre og eldre. Det er jo naturens gang, men det er ikke begeistrende når det gjelder ens egen familie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg skal se til at mammas 50års-feiring blir den beste av alle hennes 50 fødselsdager. Det ansvaret tar jeg på min kappe, og jeg skal sørge for at det å runde 50 år ikke blir så ille likevel! :-) Mødrer er noen helter, hands down.


Men dere, til slutt.. Fra en sak til en annen - noe annet som har vært i mine tanker i dag er dette innlegget. Jeg blir så lei meg når jeg ser all kritikk, for dette er jo kun sannheten. Og det svir, men det er sant. Det er slik for meg, deg, selv for Beyoncè og selv for Obama.

Det er bare et pr stunt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjære lesere

Husker dere den gang jeg skrev mitt første innlegg om at jeg ville utføre rumpeforstørringen? Les det her.
Jeg husker hvordan internettet kokte over. I broke the internet, akkurat som Kim K ;-) He he, neida! Men herrefred så mange som reagerte. Det skal sies at, ja, jeg forventet jo respons, men i den grad? Nei. Det var utrolig mye på en og samme gang. Jeg ble nedringt av presse som ville ha intervjuer og som hadde sine formeninger. Jeg ga ingen kommentar til nesten alle sammen.
I innlegget skrev jeg aldri NÅR dette eventuelt skulle skje, jeg skrev at jeg hadde lyst til å gjøre det. Det som i etterkant gjør, og forsåvidt gjorde, meg trist var en spesifik sak. Jeg ble beskyldt for at det hele var er stunt. Et PR stunt, og et skrik etter oppmerksomhet.

Jeg vil så gjerne at dere skal vite at jeg ALDRI lurer dere, eller snakker usant på denne bloggen. Dette er min blogg hvor jeg er så ufattelig heldig som har så mange fantastiske mennesker som dere, som vil følge meg og min hverdag. Jeg skulle ønske at jeg kunne beskrive min takknemlighet og kjærlighet til dere, men ord blir for små. Det høres så klisjè ut, men tro meg, det er så sant!

Jeg skjønner at jeg til tider gjerne har litt annerledes innhold her, men det gjenspeiler kun meg, Isabel. Den jenta jeg er, helt enkelt. Jeg er ikke så veldig A4, det har jeg heller aldri vært. Alt dere leser her er mine tanker, mitt liv og mine meninger. De passer gjerne ikke inn i ditt liv, men for meg er dette min realitet. Og den skjuler jeg ikke for dere. Så selv om dere kanskje rynker på nesen til tider, håper jeg aldri at dere tenker at jeg lurer dere på noe som helst vis, eller driver med disse såkalte stuntene. I mitt liv eksisterer ikke det. Jeg gjør alt for at dere skal få se den ekte Isabel, med all bagasjen som følger med, bra eller dårlig.

Dette innlegget tok meg tre timer å skrive med mange pauser innimellom. Selv om formen min ikke er til å hoppe i taket av for øyeblikket, er det like viktig for meg som alltid å skrive til dere. Jeg måtte bare få letter litt på hjertet.
Dere betyr så uhørt mye for meg, og tusen millioner takk for alle fine meldinger og kommentarer. Så fort jeg er litt bedre skal jeg få svart hver og en.

Dere er mine beste støttespillere, takk for at dere finnes. Stor, varm klem fra meg.

Dette visste du ikke om meg!

Did you know?

Jag hører mye på gangster rap. Jag liker ghetto musik, det går mest i Wiz Khalifa, King of everything er favoritten. 

Jag er veldig impulsiv, som ofte booker en reise når jeg er lei meg eller sint. Dette gjør jeg nok for å fly fra situasjoner jeg synes er vanskelige. Hvilket jeg angrer på når jeg har roet meg ned, hehe.

Jeg har bitte små føtter. Skostørrelsen min er 36.

Selv om jeg brenner mye penger, så tro det eller ei, sparer jeg minst halvparten av det jeg tjener.

Jeg mistet jomfrudommen da jeg var 18 år, når jeg gikk inn i mitt første forhold.

Mitt favorittgodteri er Bamse Mums og Seigmenn. Det er farlig godt!

Jeg har en stor lidenskap for fint undertøy. Alt med blonder og fine, duse ferger faller jeg for.

Jeg hater å ta kollektiv transport og derfor prøver jeg å la være så godt jeg kan. Dette er grunnen til at det blir så mye taxi på denne frøkna.

Jeg har aldrig vært så svak for en gutt som det jeg er for Pierre Louis.

Det verste som har hendt meg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Isabel snakker, jag skriver / Pierre

Dette som jag gjennomgår nå må være det verste som jag noensinne varit med på. Det er ett rent smerte helvete som jag ikke engang kan beskriva. Jag ligger her på magen dygnet rundt i smerter. Det jag skulle ønske meg akkurat nå er att få sove uken ut, å vakne uten smerter. Dessuten så kjeder jag meg halvt ihjel. Jag kan jo ikke gjøre annet enn å ligge her i denne posisjonen. Natten inatt må være en av de verste nettene i hele mitt liv, aldrig har jag hatt så vondt. Jag lengter till formen blir bedre og jag i de minste kan stå opp og gå ut å få frisk luft. Jag vet egentlig ikke om det er vits å oppdatere dere me disse små innleggene her... Synes dere det er fint med disse oppdateringene eller er det ikke så interessant? 

Stor klem fra meg. Gleder meg til å bli back on track!

Lik rompe som Kim Kardashian

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gjesteinnlegg

Jag ligger her med Isabel nå, og vi går igenom kommentarerna deres. Vi synes några av dem er litt morsomme. Så mange som direkt assosierer den nye rompen till Isabel med värsta Kim Kardashian/Nikki Minaj røven. No hate till dem, men det er ikke de resultatet Isabel har gått for. En fin rumpa som naturligt passer till hennes kropp og pupper. Jag vet att ni kanske tror något helt annet, men så er det. 

Så var det med det. Status oppdatering, veldig veldig vondt. Kan bare ligga i sengen, før det meste på mage. Det er bra å ligga på rygg tydligvis, men det gjør før vondt. Mange som synes det er på tryne og skrive om allt dette her så vi tonar vel ner det litt. Jag forstår manges reaksjoner, men det er så viktigt for Isabel att få vara helt ærlig med dere. Så vi kan vel møtes halvveis! You happy, we happy. Isabel hilser så gott till dere og så fort hon er litt bedre form så er hon back on track her på bloggen. 

 

Det gikk til helvete

gjesteinnlegg

Hej! Fortsatt Pierre her som blogger før dere. Jag somnade fett sent inatt. Jag og sykehus går bara ikke sammen. Isabel har vaknet og sovnet av og till hele natten sier hon. Hela dagen igår var egentlig hur bra som helst, Isabel var inte så dårlig efter operasjonen. Hon var till og med sjokkert over att det ikke gjorde så vondt. Vilket er drit bra ju! Men idag så kom vår chauffør og skulle kjøre oss tillbaka till villaen, et er jo der man återhemter sig. Men jag vaknet i full panik då pløtselig Isabel skriker "nooo", haha. Dem forsøkte få henne upp ur senga. Antagligen så har hon startet å få veldig vondt. Og ja, idag har hon extremt vondt og har sovt nesten hele tiden. Ibland vakner hon till litt og så sovner hon igjen.. Så det hon var så sykt glad over igår, att dette var jo ingenting alls! Hur enkelt som helst, ja.. det gikk till helvete, haha! Før ont har hon kan ja lova. Nå ska hon endelig få i sig litt mat, hon har knappt spist på hele dagen og jag har selv har blitt hungrig nå av å driva to bloggar pløtselig, haha!

Bilde før operasjonen, hon føler sig ikke akkurat så pigg å fresh idag, haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 (føler mig as cool som driver en av norges største blogg) 

Isabel er jo som sagt ikke så god i formen till og svare på masse vad som kommenteras og vad alla synes om operasjonen. Jag deremot uttalar mig på både hennes og mine vegner, les det HER

Get to know me tag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei alle sammen! Dette innlegget er litt annerledes, som dere ser. Jeg tenkte at det var på tide med et innlegg hvor dere gjerne kan bli enda bedre kjent med meg. Det er kanskje litt gøy for mine nyeste lesere! Håper dere liker det! 


LET´S GO!

1. Har du et mellomnavn?

- Ja, det har jeg! Jeg heter Isabel Shirog Raad. Jeg vet at det er mange som har lurt på hva s-en står for. Jeg misliker det ganske sterkt, ha ha.

2. Hva var ditt favoritt fag på skolen?

- Gym! Ingen over, ingen ved siden. Jeg har alltid likt å være aktiv og holde meg i form, selv om det kanskje har forsvunnet litt den siste tiden. Kremt! Gym var motivasjonen i løpet av en skoledag, heldigvis gikk jeg idrettslinja på VGS så mye gym, det ble det.

3. Hva er din favoritt drink?

- Jeg elsker iste! Yummi! Den med ferskensmak, men også den med mango og pineapple. Den er sååå forfriskende. Ellers er jeg en sucker for Snapple med mangosmak, også.

4. Hva ville du kallet dine barn?

- Jente: Isadora, gutt: Cristiano. 

5. Går du på noen form av sport?

- Ikke nå, nei. Men jeg har gått på fotball (i 8 år), håndball, turn og ballett. 

6. Hva er din favorittfarge?

- På klær er det jordfarger, hvit og svart. Ellers er jeg veldig glad i baby rosa!

7. Hva er ditt favoritt dyr?

- Dverg pomeranian. Har dere sett de, eller? Herreguuuud, noe så herlig! En slik har jeg planer om å få meg når livet er litt roligere, og jeg holder meg mer hjemme.

8. Kan du prate andre språk?

- Norsk, engelsk, svensk (hehe), litt spansk, arabisk.

9. Hva er din favoritt restaurant?

- Er det nå jeg skal si Fridays? Ha ha ha!

10. Hvor høy er du?

- 160. Kjempe liten! Folk blir alltid overrasket når de ser meg in real life. Jeg er visst mindre enn det ser ut som på bilder og på TV-skjermen, I guess.

11. Har du søsken?

- Jepp! Jeg har en storesøster på 24 år, en lillebror på 12 og en lillesøster på 10.

12. Hva var det siste du kjøpte?

- To jeans og et par sko.

13. Hva gjør det glad?

- Det som gjør meg varm om hjertet er å se at de jeg elsker har det bra. Det er det viktigste for meg. Så lenge de har det bra, har jeg det bra. Helt enkelt! :-)

14. Hvordan vil du beskrive deg selv?

- Spontan, ambisiøs, gal, snill, gavmild og omtenksom.

15. Tror du på overnaturlige krefter?

- Jeg tror på aliens. Helt ærlig, ha ha. Det høres gjerne sprøtt ut, men jeg er helt sikker på at de finnes og at de befinner oss blant oss. Creepy!

Isabels nye rumpe

gjesteinnlegg

Isabel er tillbaka og hennes nye rumpe er ferdig. Operasjonen har gått sykt bra og kirurgen kunde inte varit mer fornøyd. Isabel er allt for fjern till og blogge selv, då hoppar jag in istedenfor. Hon er full av morfin men vill så gerne oppdatere dere, det er det enda hon prater om. "Er min rompe fin?" og "please oppdater mine lesare". - Klart jag gjør det, sitter enda her å har inget å gjøre. 

Jag har litt tanker kring dette og jag må si jag var faktisk ikke så redd før att resultatet inte ska bli bra. Kirurgen her er blant de beste, resultatet fra nesen blev ju riktigt bra så jag er helt sikker på att rompen blir det og. Han er faktisk med i en TV serie her i Turkia om plastik kirurgi. Så full tillit till honom. 

Isabel ville ikke dele allt for drøye bilder efter all kritik fra forrige gang, hon vill gjøre det litt mildare. Så vill ni se flera bilder av Isabel så gå in på mitt innlegg HER. Jag har delt mye mer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mums!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her "koser" jag mig!  Ved sidan av ligger Isabel.

I DAG SKJER DET!

Jeg har en stor klump i magen. Jeg er nervøs. Ekstremt nervøs... I dag legger jeg meg under kniven. Etter forrige runde ble det en voldsom debatt og mye kritikk rundt min operasjon, og hele den biten synes jeg er veldig... dritt. Jeg kommer alltid til å være ærlig og åpen med mine lesere her på bloggen, og det er jeg i denne omgangen også. Uansett hvor mange som vil reagere og dømme meg i øst og vest, er dette noe jeg velger å utføre og stå for.

Jeg gjør dette helt og holdent for meg selv, for min egen del. Jeg gjør det fordi at jeg har lyst, og fordi at jeg kan. Jeg vil ha bedre rumpe. Noen trener seg til den, og noen (jeg) kjøper den. Så enkelt er det for min del! Dette er en sak som skaper mye blest, og det er jeg klar over. Men dette er det rette valget for meg, og det står jeg fullstendig for. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så, nå vet dere. Jeg stenger kommentarfeltet på dette innlegget da jeg helt ærlig ikke orker å lese andres negative kommentarer. Vi er forskjellige, men heldigvis er det min kropp jeg fikser på, og ikke din :) Dette er min blogg som handler om meg og mitt liv, og derfor er det naturlig for meg å dele denne biten av meg, også.

Hvorfor prater jeg ikke om det?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg blir inspirert når jeg ser ulike personer prate høyt om sine psykiske problemer og lidelser. Når de åpner seg opp, og viser omverden at, hallo, det er ikke tabu! Det burde hvert fall ikke være det, det mener jeg virkelig. Det er ikke flaut, og du skal ikke skjemmes. For vi alle er forskjellige, og vi alle har ulike battles vi kjemper med hver eneste dag. Men vet du? Det er fryktelig mange som sliter med noe psykisk. Mange, mange fler enn du tror. Kanskje venninna di gjør? Eller moren din? Kanskje til og med gymlæreren din. 

Jeg ser ofte på Terese Lindgrens YouTube videos, og den dama har virkelig fått meg til å få øya opp. Hun får meg til å forstå hvor vanvittig viktig det er å få folk til å forstå at selv om man sliter med noe, er man normal og bra nok. Det er så mange unge som skjems av å prate om sine indre problemer, da spesielt når det kommer til psykiske problemer. Jeg har vært en av dem.

Dere vet at jeg har slitt med anoreksi, og det er en vanvittig stor kamp å bekjempe. Spesielt på egenhånd. Helt ærlig vil jeg påstå at det er nærmere umulig å klare å vinne den fighten uten hjelp fra helsevesenet, eller noen som står deg nært. Da jeg var i startperioden med min spiseforstyrrelse skjemtes jeg som pokker. Jeg følte meg så unormal, rar og teit. For det var jo ikke normalt? Ingen jeg visste om hadde hatt samme lidelse (trodde jeg), og det gjorde at jeg følte meg veldig alene. Jeg ville ikke fortelle det til noen, og jeg prøvde å skjule det så godt jeg kunne. Jeg fortalte det kun til min daværende bestevenninne, og jeg krevde at hun lovet meg at hun ikke skulle si det til en eneste person. Hun merket at noe var galt da jeg aldri spiste, og tok med meg brødskiva ut for å så kaste den når mor ikke så på. 

En dag var jeg på fotballtrening, og jeg følte meg helt tappet for energi, kvalm og veldig svimmel. Jeg følte at jeg var på vei til å besvime, og da skjønte jeg at denne treningsøkta måtte jeg bare gå hjem fra. And so I did. Trening uten mat funker jo ikke, det vet vi jo alle. Da jeg kom hjem, gikk jeg rett opp på rommet mitt og la meg i sengen. Plutselig banker mor på døren, og kommer inn. Hun forteller meg at hun vet. Hun vet at jeg sliter. Jeg ble forbannet. Mildt sagt... Der og da gikk forholdet mellom meg og min bestevenninne ut vinduet, for hun hadde bedt mor komme hjem til henne og da fortalte hun henne alt.

Jeg ble så sur på henne, da jeg syntes at det var så ufattelig flaut. Jeg ville ikke at noen skulle vite at jeg slet med noe, for hvem faen gjør det? Svake mennesker, tenkte jeg. Var man sterk, ble man da ikke psykisk syk. Nei, da var man svak. Hvor sjukt er ikke det? 

Jeg vil så gjerne få dere, mine fine lesere, til å forstå at det ikke er noe å skjemmes over. Jeg vil få dere til å innse at om man sliter? Ja, da er det helt greit å prate ut om det. Det er det beste man kan gjøre, tro meg! Ta det fra meg som har vært der. Jeg lover deg at uansett hva din kamp er, så er det HELT OK! Du er ikke unormal, du har bare en fight du skal vinne. Og jeg lover deg at det er flere i din omgangskrets som har sine vansker, også. Problemet er bare at vi, av en eller annen patetisk grunn, synes at det er flaut og teit å snakke høyt om.

Fuck det at det er et tabubelagt tema! Det skal vi kjempe for, sammen, at det ikke lenger skal være. Er dere med meg?

Dagen i dag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fine lesere!

Nå er jeg tilbake på plass etter en lang dag i byen. Jeg var på et møte, og så ble det god lunsj og litt shopping etterpå. Istanbul er så fantastisk fint, jeg har nesten lyst til å flytte hit. Bare nesten, he he. Temperaturen er super, det er 22 grader i luften og strålende sol. Sommeren er her for fult, og det klager jeg ikke på! Jeg hører rykter om at været er strålende hjemme i Oslo også? SÅ deilig!

En ting jeg legger spesielt godt merke til her nede er menneskene. Jeg blir så glad av å se hvor hyggelige alle er her! Alle er så blide og imøtekommende, og smiler til ukjente på gata selv om man ikke kjenner hverandre. Slik er så utrolig hyggelig! :-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne deilige mannen her, altså... I'm a lucky girl!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mums!

ISTANBUL

Hei fra Istanbul! 

Da var vi her, igjen. Flyturen gikk fint, og vi er endelig på plass. Jeg ser frem i mot og forhåpentligvis se enda mer av byen denne gangen, og spise den deilige kebaben jeg spiste sist. Altså, NAM! Nå skal vi straks ut dørene her, i dag er det et møte på agendaen, og så skal vi utforske litt. Jeg tenkte bare å gi dere et livstegn fra meg, og fortelle dere hvor vi befinner oss. Nå er det deilig temperatur her, det føles nesten som om sommeren er her for fult.

Jeg rekker ikke å skrive mer nå, bilen står å venter. Jeg skal passe på å knipse masse bilder i løpet av dagen, så kommer det en real oppdatering senere. Stor klem fra meg, og god helg! :)

I DAG REISER VI!

Nå pakker jeg for fult her, jeg sliter med å finne ut hva jeg skal pakke med meg og ikke. Jeg skal nemlig være bortreist en stund nå, så det gjelder å pakke smart og ikke minst passe på å få med meg alt det viktigste. Pakking er det verste jeg vet, helt ærlig. Jeg glemmer alltid noe nødvendig, det er så kjipt! Det er spennende saker på gang, og jeg er egentlig ekstremt nervøs... Jeg kommer til å fortelle dere mer etterhvert, men jeg sliter litt med å finne ut hvor mye jeg vil si og ikke. Jeg får se. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå må jeg pakke videre her. Leiligheten ser ut som et bombet horehus med klær spredd over hele gulvet. Typisk meg! Jeg får bli ferdig kjapt før det blir det jobbing og så skal jeg ta med meg småsøskna mine til frisøren! De skal bli nye på håret innfor våren :) Litt kosetid før jeg drar.

GLADNYHET!

Okei, dere! Etter responsen på innlegget om innkjøpsvideo, har jeg forstått at det er noe majoriteten ønsker seg. Dermed blir det en lang video til dere hvor jeg viser litt av innkjøpet. Det har seg sånn at jeg reiser i morgen, og derfor blir det vanskelig å få tatt med alt jeg har kjøpt. Med andre ord blir jeg nødt til å filme den videoen mens jeg er bortreist, og da blir jeg å ta med meg mine favoritter fra Londonturen. Så kanskje vi kan kalle det en favourites-from-london-haul? Ha ha! Jeg setter alltid deres ønsker høyt, så da får jeg gjøre det selv om jeg er bortreist. Håper det høres bra ut for dere? :-) 

Jeg var litt kritisk til det hele før jeg la ut det innlegget, rett og slett fordi at jeg fikk så mye kritikk da jeg la ut bilder av innkjøpene. Jeg synes det er usedvanlig merkelig at noen reagerer så sterkt, når det faktisk er ganske normalt, vil jeg si, å shoppe litt store mengder om man har planlagt en shoppingtur til selveste London. Jeg svidde av akkurat samme sum da jeg var der for to-tre år siden, og la ut bilde da også. Ingen reagerte på den tiden, men nå plutselig er jeg kvalm og overfladisk. Livet som offentlig, dere. Det er ikke lett å gjøre alle fornøyde ass! He he.

Dette innlegget treffer spikeren på hodet. Jeg kunne ikke vært mer enig. Hele dette opplegget provoserer meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

SPENNENDE TIDER!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ENDELIG er jeg hjemme. Eller, hjemme og hjemme... Jeg er hos mamma en liten tur. Jeg har vært på farten siden tidlig i morges på ulike møter og ærender. Produktiviteten har vært på topp, og alt som har måtte gjøres, er gjort. Klapp på skuldra til meg selv! Jeg og Pierre er så ekstremt overlykkelige, for på det ene møtet i dag fikk vi en rå mulighet. Vi gleder oss til å se hva det blir til, men bare det at andre ser et så stort potensial i oss gjør meg så glad! Spennende tider i vente. Jeg kom akkurat hjem fra Brow Rehab som var dagens siste stopp hvor jeg fikk bryna mine fikset av min faste Elin. Hun er helt amazing! Spør etter henne om dere skal booke time der :) 

Nå skal jeg straks hjem, jeg venter bare på Pierre i grunn. Han kommer å plukker meg opp, så stikker vi hjem og pakker koffertene til i morgen. Jeg oppdaterer dere mer senere, nå skal jeg spise mat! Skrubbsulten. Klem!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her hos Brow Rehab etter endt behandling. Se så fine bryna mine ble! On fleek ;-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

DA JEG VAR RUSS!

Kjære russ. Nyt livet, og gi en lang faen i å være seriøs akkurat nå.

Jeg husker russetiden så forferdelig godt. Jeg hadde det så fett, dere aner ikke. Jentene og jeg dro ut å festet, var på alle kroene, landstreffet, russeknuter ble utført og vi opplevde fylla og den snikende angsten dagen derpå. Herregud for en periode i livet! Jeg har ikke ord, ha ha. Jeg var i et forhold i russetiden, og det behøver ikke sette en demper for alt det gøyale. Tvert i mot, man slipper å hore seg rundt, og kan fortsatt ha det ekstremt gøy! 

Jeg var ganske ivrig på russeknutene i starten, men det dabbet av etterhvert. Jeg husker ikke hvor mange jeg tok, men det var disse her typiske som å bestille i Drive Troughen på McD i en handlevogn, krype på senteret, bite en 1. klassing i leggen and so on... Alt det man kommer på, ass. 

Jeg misunner dere som er russ nå, herregud så mye gøy dere har i vente! Gled dere, og gjør så mye som bare mulig ut av russetiden. Husk selvsagt skolen også, oppi all festing. Det er viktig! Men jeg synes det er like viktig å virkelig kose seg nå, men det gjelder å finne en balanse mellom skole OG festingen. Du vet at du har festet litt for mye om det går utover skolearbeid, og da er det kanskje på tide å chille litt på den fronten.

Landstreffet er det mest minnerike minne jeg har fra min ungdomstid. Jeg og jentene var så heldige å fikk låne en campingvogn som vi fikk kjørt opp til Kongeparken og hadde som crib den helgen. Her var det både vors og narch før det var repeat igjen etter et par (to) timer søvn på øyet. Det var slitsomt, og vi alle sammen lå strak ut etter denne ville festingen. Det tar på!

Masse lykke til alle russ, og ha en jævlig fet russefeiring! Dette er søren meg fortjent etter 13 års skolegang.

Fra møte til møte!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hektisk onsdag! Dagen i dag går slag i slag, med møter fra morgen til kveld. Jeg avslutter dagen med å få brows on fleek på Brow Rehab, så det er hvert fall noe som holder meg motivert denne travle dagen. Ha ha! Neida, det er veldig spennende møter på gang som jeg er utrolig spent på. Jeg vet ikke helt selv hva det ene vil føre til, jeg og Pierre ble spurt til å komme på møte. Det er snakk om veldig spennende folk, så jeg er naturligvis veldig spent! Dette blir en bra dag, dere. Jeg må få unnagjort all jobb i løpet av dagen og i morgen, for i morgen kveld reiser jeg utenlands igjen. Mer om det senere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal vi drikke opp her og komme oss til Nydalen. Vi skrives senere, klemmer fra meg!

innkjøpsvideo?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Først og fremst, TAKK for alle fine kommentarer på mitt forrige innlegg! Det varmer hjertet mitt ♥ Jeg er kjempe fornøyd med min nye look, selv om jeg støkker til når jeg skimter mitt eget speilbilde. He he, litt uvant men veldig fint! Jeg har hatt en fin dag sammen med familien og min elskling i dag. Vi har sett på prank videoes og kost oss med både brownies og digg middag. Jeg er fortsatt hos mamma og slapper av, må nok komme meg hjem snart. I morgen er en hektisk, men veldig spennende dag med masse møter, så det gjelder å være uthvilt og på mitt A game. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om; denne her innkjøpsvideoen. Det er veldig mange av dere som har etterspurt en slik haul etter London-turen, og jeg setter stor pris på at dere kommer med ønsker til meg. Jeg tenker egentlig at det vil bli veldig kjedelig med en slik video i denne sammenhengen, rett og slett fordi at det er så masse. Jeg vet ikke helt hvordan jeg eventuelt skal få det til uten at jeg bare river opp et og et plagg, liksom. Er det spennende? Istedenfor tenker jeg heller at jeg viser dere innkjøpene i antrekks innleggene mine fremover. Det kan jeg love dere at det blir mye av, og på den måten vil dere få et mye bedre inntrykk av hva jeg faktisk har kjøpt. Hvordan høres det ut for dere? :)

EN STOR FORANDRING!

Sponset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BACK TO BLACK

Åååå, nå er jeg så happy!! Ser dere noe nytt på denne frøkna? Jeg har fått svart hår! Once you go black, you never go back. Ikke sant? He he. Jeg behøvde virkelig en forandring nå, så derfor kjørte vi rett og slett på med all black. Jeg har tilbrakt et par timer i frisørstolen hos beste Ann Beate på Hendrix Hair avdeling Torggata. Her går jeg jo alltid som dere allerede vet, og det er med god grunn. Jeg får alltid det resultatet jeg ønsker meg + litt til. Ann Beate er the queen! Ingen, og da mener jeg ingen, andre får røre håret mitt ever again. Jeg har gått fast til henne siden i fjor sommer, så henne kan jeg virkelig gå god for. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ble det ikke fint, vel? Jeg føler meg litt bitchy med denne looken, og det liker jeg haha! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om du skal til frisøren i nærmeste fremtid anbefaler jeg Hendrix Hair Torggata. Fint og avslappende lokal, super hyggelige ansatte og, ja... Jeg har ingenting å klage på, de er fantastiske! :-)

For timebestilling:

SMS: 922 59 736

Tlf: 22 69 51 53

ADRESSE: OSTERHAUSGATE 9

i dag skjer det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hello, fine!

Nå sitter jeg her med litt nerver, for i dag blir det store forandringer. Jeg tror det blir veldig bra, vi får se. Jeg er hvert fall veldig klar for endringer nå, så det skal bli deilig. Jeg viser dere senere! Noen som klarer å gjette hva som er på gang? :-)

Det var så deilig å komme hjem i går, og sove i egen seng og ikke minst i min kjæres armer. Det er alltid så deilig å ses igjen når man har vært borte fra hverandre litt, gjensynsgleden er alltid like stor. Det er faktisk ganske viktig det der med å kjenne på savnet i blant. Det er ikke ofte vi er borte fra hverandre, og det er jeg glad for. Jeg forstår ikke hvordan folk klarer å være i avstandsforhold. Jeg hadde blitt gærn!

Jeg ville bare titte innom å si hei. Nå skal jeg jobbe litt videre, og så oppdaterer jeg dere så fort resultatet her er ferdig. Jippiii, spennende. Ha en fin dag så lenge! Stor klem.

INNKJØP - DAG 2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi hadde en koselig dag både i Oxford Street og på Westhill shoppingcenter på kvelden. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; London er shopping paradis. Det er helt fantastisk! Butikkene, utvalget, kvaliteten på alt.. Ja, jeg har ingen ting å klage på. Om du planlegger å shoppe bør du virkelig dra hit. Du vil finne alt du behøver + litt (mye) mer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er jeg fornøyd og happy, dere! Uansett hvor materialistisk dette enn måtte være, er det helt OK for min del. Slike turer som dette er vi alle unnet med god samvittighet en sjelden gang, og det får ingen ta fra meg. Nå gleder jeg meg bare til å få tatt alt i bruk! Jippiiii.

Hun håper at jeg får kreft

Det tikker stadig inn kommentarer til meg her på bloggen. Oftest er de veldig hyggelige og setter et smil om munnen min, men en sjelden gang blir jeg noe sjokkert og utrolig lei meg. Det overrasker meg hva enkelte får seg selv til å skrive.

Slik låt denne ene kommentaren en leser valgte å legge igjen til meg:

Jeg mener... Jeg får lese mye rart i løpet av en dag, men denne kommentaren er jo på et helt nytt nivå. Å ønske noen kreft? Helt ærlig... Nettvett er noe som virkelig burde bli innført som et eget fag på skolen. Det er så ufattelig mange som virkelig ikke kan oppføre seg som folk med en gang de kan gjemme seg bak skjermen.

Så utrolig leit at det er sånn.

Through Oxford Street

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heisann alle fine! Jeg fikk aldri delt med meg om gårdagen med dere, men sånn blir det når man er på tur. Jeg får ikke tid til alt, men så lenge jeg publiserer tre innlegg hver dag, sier jeg meg fornøyd!

Uansett! I går var jo planen eeeegentlig å ha en real sightseeing-dag, men slik ble det altså ikke. Istedenfor la vi ut på shopping, igjen. Sjokk? Ha ha. Jeg er ekstremt glad for at vi gjorde det, for herregud så mye fint vi fant! Jeg stylet mamma opp i mange fine outfits, det er noe av det gøyeste med hele denne turen. Det å plukke ut moteriktige klær til henne for og så se hvordan hun stråler når hun ser seg selv i speilet. Det gjør meg så glad! Jeg var stylist for en dag, rett og slett! Og det gikk over alle forventninger, om jeg får si det selv. Hehe! Så nå har hun mange fine antrekk å vise frem til venninnene sine i Oslo ;-) Mest stylish dama i gata nå, vet dere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I prøverommet, where the magic happens. Jeg gleder meg sånn til å mikse og trikse med det nye jeg har kjøpt! Det blir fine outfits her på bloggen i tiden fremover. I promise!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter x antall timer på Topshop tok vi en liten lunchbreak. Her er det ikke maten som prioriteres, som dere ser. Ha ha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og slik endte ettermiddagen. Vi forstod fort at vi kom til å behøve en ekstra koffert til hjemreisen, så da ble det dagens siste kjøp før vi kastet oss inn i en taxi og dro tilbake til hotellet. Nå har vi pakket alle våre saker (så godt det lot seg gjøre), og jeg sitter egentlig bare her og prøver å finne motet til å prøve å lukke den forbanna kofferten. Det ser ut til å være et umulig prosjekt.. Vi får se! Flyet vårt går ikke før i kveld, så vi legger snart ut på eventyr igjen. De siste timene i denne fine byen skal nytes!

Innkjøp dag to kommer ut senere. Stay tuned :-) Stor klem fra meg.

For et år siden

Herlighet, vet dere hva jeg kom på? For nøyaktig et år siden, på dette tidspunktet, var jeg i London i fjor. Tenk at nå er jeg her akkurat på samme tid? Ha ha. I fjor var jeg her sammen med Emilie da vi var invitert på en VIP-tour, og booket til nattklubben Libertine for et event. Jeg husker at vi syntes det var veldig stas (rett etter PH, vet dere), og hele den nye hverdagen bydde på masse morsomt og festligheter. Vi festet hver dag i 9 dager, ble kjent med mange hyggelige mennesker, dro på de sykeste etterfestene og festet med Geodie Shore Vicky og Ex On The Beach deltagere. Shopping ble det da, også! Jeg savner den tiden litt hvor jeg var så spontan og takket ja til alt som kom min vei. Jeg kjedet meg jo aldri! 

HA HA! Se på oss, så små. Forskjell på meg da og nå..

 

PR stunt!

Jeg synes det er helt sykt hvordan folk reagerer for tiden, på ting i media. Om det skjer noe, skal folk angripe med en eneste gang og rope "PR-STUNT!!!!". Nei, alt er ikke et jævla stunt. Man kan ha problemer uten å måtte finne det på. Man kan ville legge seg under kniven uten at det skal være et stunt. Man kan brekke foten uten å ha en baktanke på at dette? "Dette er faen meg et pr-stunt". Jeg skjønner ikke tankegangen. Jeg blir like fascinert hver gang folk påstår at absolutt alt er et PR stunt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens lille utblåsing! He he. Nå skal vi straks komme oss av gårde, det er tid for middag! London er så fint, her kommer vi til å kose oss masse frem til hjemreise i morgen kveld. Jeg trengte sårt denne lille weekend turen, for neste uke skjer det noe veldig, veldig stort. ÆH! Godt med avkobling med mamma før den tid ♥ Hun er i lykkerus over å ha fått kommet seg litt bort, og slippe alt som følger med hverdagen hjemme. Jeg tror alle mødre setter pris på at matlaging og husvask blir byttet ut med restaurant og shopping en gang i blant.

VICTORIAS SECRET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EVERY GIRLS' DREAM

Victorias Secret was a blast! Jeg tilbrakte flere timer der inne og fant mye fint med god hjelp av en hyggelig frøken som jobbet der. Vi hadde veldig lik smak, så det ble fort mange fine skatter som falt i smak hos meg. Hun fant frem, og løp over hele butikken for å vise meg det fineste de hadde inne. En god selger, ha ha! Men altså, hvorfor har vi ikke VS i Norge? Ikke disse småbutikkene med parfymer, men store med undertøy og bikini. Det er jo helt på tryne at vi ikke har det! Jeg er rimelig sikker på at de fleste jentene i Norge sier seg enig, he he.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er jeg sikret til sommeren melder sin ankomst. Bikinier har jeg nok av nå, for å si det sånn. Det er ikke lenge til jeg får tatt de i bruk heller, jippi! 

Dagens planer!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen, fine lesere ♥ Hvordan har deres helg vært? Jeg håper den har vært super! Nå har jeg akkurat våknet, og jobber litt på mac-en før jeg skal vekke mamma for frokost. I dag står sightseeing på planen! Mamma har jo aldri vært her før, så jeg tenker at det er viktig at hun får se både Big Ben og London Eye. Er det noe annet merkverdig jeg bør ta henne med på? Vi har lyst til å dra på musikal i kveld, vi får se hva det blir til. Jeg koser meg super masse med mammaen min, det er så godt med litt mor og datter-tid. Sist vi reiste sammen var da jeg var rundt 7 år, mener jeg. Det er en god stund siden nå, for å si det sånn. Gårdagen var fin, og jeg vet at det vil dagen i dag også bli. Det skal jeg sørge for. Så lenge mamma koser seg, er jeg happy! Det er jo vår siste fulle dag her, så det gjelder å bruke den for alt den er verdt!

Nei, dere. Nå skal jeg vekke mamma og gå ned på frokosten. Dere hører mer fra meg senere! 

INNKJØP - DAG 1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SHOPPING HEAVEN

For en dag! Jeg har vært i lykkerus i hele dag, det er lite som er gøyere enn shopping! Jeg og mamma har løpt rundt i Oxford Street fra i morges og fylt posene med mange fine skatter. Jeg har ikke shoppet så store mengder på veldig lenge, så derfor tillater jeg meg selv det på denne turen. Meg + London = true love! Jeg har vært her to ganger før, og hver gang presterer jeg å svi kortet rimelig mye. Jeg er fornøyd med dagens fangst, og skal prøve å beherske meg litt bedre i morgen. Kremt... Jeg har kjøpt veldig mye til Pierre også, nesten halvparten er til han faktisk. Det er så typisk meg, jeg handler alltid mer gaver til andre enn hva jeg gjør til meg selv. Heldig kjæreste, da! He he. Jeg får krysse fingrene for at det jeg har valgt ut faller i smak hos han, hvis ikke blir det kjefting. 

Jeg var innom Victorias Secret også, og der gikk jeg berserk. Jeg mener... Undertøyet og bikiniene er jo til å dø for. Innkjøpene derfra kommer ut i morgen tidlig. Nå skal vi ut å spise middag om ikke så alt for lenge. Gleder meg til å se hva London har å by på i kveld! Stor klem fra meg, og god helg! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De viktigste for meg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei og hopp!

Jeg har ikke hatt tid til å fortelle om i går kveld. Jeg hadde lovet kidsa å ta dem med på kino å se Jungelboken, så da var det ingen ting annet å gjøre enn å booke et sent fly slik at jeg kunne holde hva jeg lovet før vi reiste. Jeg og Pierre lekte foreldre nok en gang, og som alltid gikk det glimrende. Filmen var super, den vekte mange barndomsminner hos både meg og P. Veldig koselig for både voksne og barn, filmen anbefaler jeg virkelig, om du så er 12 eller 30!

Ingen ting er viktigere for meg enn mine små søsken. Kjærligheten jeg har til dem er mektig! ♥​

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Pappa Pierre og mamma Isabel!

lenge leve den jævla dobbeltmoralen

Jeg er ganske så irritert akkurat nå. Dere skal få en real ventilering fra meg. Jeg beklager mitt engasjement allerede nå, ha ha.

Jeg forstår meg bare ikke på samfunnet. De dobbeltmoralske jævlene (unnskyld språket) som finner feil i ALT. Og da mener jeg alt! På instagram for eksempel har veldig mange "følg drømmen, ikke strømmen" i sin bio. Den samme quoten er favoritten til mange. For det er slik det skal være, ikke sant? Vi skal jo følge drømmene våre? Vi skal kunne bli hva vi vil. Jobbe med hva faen vi vil. Reise hvor faen vi vil. Ja, enkelt og greit gjøre det som gjør DEG selv happy. 

Problemet er bare at det ikke er slik det faktisk er i realiteten, ikke når det kommer til stykke. For med en gang man driter i den jævla strømmen, og stikker seg ut? Da er man idiot. Hva skal det bli av deg, spør de.

Min jobb er et perfekt eksempel i denne situasjonen. Jeg blogger. Min blogg er min jobb. Macen min er mitt kontor. Jeg er min egen sjef. Men! Når jeg blir spurt om hva jeg gjør, og jeg svarer at jeg blogger? Da rynkes det på nesen til disse bessewisserne. Det er jo ikke en jobb, sier de med det sleipe smilet sitt. Nehei? Hva er egentlig en jobb? Hvordan ser en "vanlig" jobb ut? Må man sitte på et kontor fra 08-16 for og bli akseptert?

Hva om jeg plutselig ønsker å reise jorden rundt? Drite i jobb, drite i studier. Jeg vil reise, jeg vil oppleve. Sette livet hjemme på vent. Da er man også komplett idiot, for man må jo tenke på fremtiden og ikke kaste bort tiden!

Ser dere hva jeg vil frem til? 

Jeg er bare så jævlig lei av at alt skal være så forbanna A4. For om man ikke gjør som alle andre, blir man heller ikke akseptert. Men likevel skal vi alle sammen sprade rundt og fortelle hverandre at «vi må jo følge drømmene våres»! Så, kan vi ikke please gjøre det? På ekte? La oss gjøre hva vi vil. Jobb med det DU vil. Se ut hvordan du vil, bli forelsket i hvem faen du vil og spis donuts til frokost om DU vil. 

Legg bort den dobbeltmoralen. Vær så snill. La folk være som de vil! Hvem er du til å fortelle en annen hvordan man skal være? Hvem er du til å bestemme hva som skal gjelde for en annen person? Fortelle hva som er «normalt»? Det er så irriterende å bli kritisert som menneske bare for at man velger en annen vei enn nettopp deg, som følger strømmen. 

La oss drite i å hele tiden prøve å være som alle andre. Er dere med?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rumpeløft!

Jeg kommer over så ekstremt mye merkelig på nett, og i dag var ingen unntak. Plutselig dukket det her opp i newsfeeden min på Facebook:

Ha ha! Enkel og kjapp rumpeløft, da. Det er morsomt hva folk finner på å leker seg frem til. Skyggelegging gjør jo underverker på ansikt, og nå har det gått videre til alle forskjellige kroppsdeler også. Det er litt merkelig at det har blitt så stort med countouring. Vanskelig for gutta å vite hva som er sminket og ikke, da! HA HA! Nå er det ikke bare fare for at ansiktet skal ligge klistret igjen på puta neste morgen, men også rumpa. Jeg ler! Vi jenter, altså...

JEG OVERRASKET MAMMA MED FERIE!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AND I'M OFF AGAIN!

JIPPI! I kveld reiser jeg utenlands igjen. Jeg er veldig impulsiv og spontan av meg, og det resulterer ofte i reiser på kort varsel. For to dager siden booket jeg tur til London og overrasket mamma. Jeg er så glad, og jeg gleder meg masse til å vise mamma den nydelige byen. Jeg har vært der to ganger tidligere, jeg får aldri nok av tidenes shopping heaven. Så i kveld setter vi kursen mot England med tomme kofferter!

Jeg er noenlunde kjent, men jeg blir veldig glad for deres beste tips! :-) Stor klem fra en reisesyk Bella!

Er det mulig...

ENDELIG fikk jeg liv i Mac-en igjen. Tror du ikke laderen min plutselig bestemte seg for å streike i går kveld? Og det rett etter stengetid for alle butikker? Altså, er det mulig... Jeg hadde masse jobb som måtte gjøres, så det var veldig irriterende. Ikke fikk jeg oppdatert dere mer heller, det beklager jeg for! Nå vet dere hvert fall hvorfor :-)

Nå, over til gårdagen! Jeg fikk klemt inn tid innimellom slagene til å møte min gode venninne Birgitte og selveste Sara. Det var så ufattelig godt å treffe de igjen, det er alt for lenge siden nå. Sånn blir det når alle har det travelt, desverre. Gjensynsgleden var hvert fall stor ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er jeg hos mamma sammen med Pierre. Han har forresten lagt ut sin mening angående dette "dramaet" på sin blogg her. Jeg er ferdig med det hele, og gir ikke det der et sekund mer av min tid. :)

Min økonomi!

Nå er det en lettet og fornøyd frøken som blogger. Jeg var jo i Kristiansand i dag som dere vet, og jeg fortalte at jeg skulle i et møte. Jeg er happy som kan meddele at jeg har fått en super regnskapsfører, selveste "blogge-regnskapsføreren", hehe! Fra nå av får jeg hjelp av Geir til å håndtere min økonomi og alt som følger med. Herlighet så godt det føles å få hjelp til denne biten. Jeg har brukt svimlende høye summer de siste månedene, og det er ikke greit. Jeg har store planer, og da må jeg være smartere når det kommer til pengebruken. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så nå dere, nå blir det endelig litt struktur med hjelp av Geir! Det føles godt å ha en som «kjefter» på meg og setter krav til hvor mye som må spares og hvor mye jeg kan kose meg. Det var på tide! :-)

Gardermoen atm

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fra Gardermoen!

Altså, dette her er umenneskelig tidlig... Jeg stod opp 05:30! Det skulle vært ulovlig :( Jeg er så trøtt at jeg såvidt fungerer, men med litt Redbull får jeg nok start på hjernen. Jeg skal på dagstur til Kristiansand for et møte, og litt venninnekos innimellom slagene. Det behøver jeg nå, så det ser jeg veldig frem til. Nå er det ikke lenge før jeg boarder på flyet, så jeg avslutter her nå. Jeg må innom taxfreen en liten! Meg + taxfree = masse ny sminke. Eller solbriller. Tricky. 

Vi skrives fra Kristiansand senere, fine. Ha en super dag! Nå er det jo ikke lenge til helg :-)

Isabel tipser!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FOODPORN

I dag var vi keen på å teste ut et nytt sted å spise, da vi alltid ender opp på Fridays. Alltid! Pierre tok meg med på The Nighthawk Diner på Alexander Kiellans plass, og det er jeg veldig glad for. Herlighet for en fantastisk mat! Vi spiste kylling i cajunsaus med søtpotetpuré. Det smakte nydelig! Dersom du bor i Oslo, eller skal hit i nærmeste fremtid må du love meg å teste ut maten her. Altså, nam!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

photoshoot with a dogHei og hopp!

Hvordan går det med dere? :-) Jeg håper dere har det supert! Jeg har hatt en fin dag med min kjære. Vi testet (endelig) ut en ny restaurant på Alexander Kiellands plass, og herrefreeed så godt maten smakte! Jeg forteller mer om det i kveld. Nå må jeg fikse litt papirarbeid, for i morgen går turen til Kristiansand på business møte. GLEDER MEG! Dette er et ekstremt stort steg for meg, og jeg er i lykkerus! Forteller mer om det i morgen :D Jippi!

Vi snakkes, fine. Jeg er så glad i dere! 

derfor reiser jeg så mye

Jeg elsker å være rik. Rik på erfaringer.

Livet for meg handler om å oppleve. Om det å oppleve mest mulig, hele tiden. Jeg er en ekstremt rastløs person, hvor behovet mitt til å røre på meg er stort. Jeg blir fort lei av hverdagen her hjemme, selv om den ikke er noe å klage over i det hele tatt - jeg har det supert hjemme i Oslo. Likevel skriker det innvendig etter at jeg har vært hjemme en liten stund. Med en gang jeg har landet etter en ferie, klør det i fingrene etter å booke en ny reise. 

Jeg føler at jeg waster tid med å bare sitte her i Oslo. Jeg har jo opplevd alt som er verdt å oppleve her. Hvorfor ikke reise til et nytt land? Se noe nytt, oppleve en ny kultur. Komme meg ut i verden! Jeg blir lykkelig av å reise. Det høres gjerne klisjé ut, men det er helt sant. Jeg kjenner sommerfugler i magen hver gang jeg går ombord på et fly, og setter kursen mot et fremmed land. Ingenting kan måles med den følelsen. Følelsen av frihet.

Nå er jeg så ufattelig heldig som har den jobben jeg har, som gjør at jeg kan jobbe fra hvor som helst i verden. Så lenge jeg har wifi, kamera og macen med meg, selvsagt. Da blir bloggingen enda mer inspirerende, og utrolig mye mer spennende. For når jeg reiser, blir det enda bedre innhold her på bloggen til dere. Bildene blir finere med tanke på nye omgivelser, dere får bli med meg på nye eventyr og oppleve turen gjennom meg. Den delen synes jeg er fantastisk, og det håper jeg at dere også synes. 

Jeg reiser helt enkelt fordi at det gjør meg lykkelig.

Hvorfor er du så bitter?

 

Enkelte er så ekstremt bitre av seg, spesielt jenter. Bitre bitches, helt enkelt. Dere vet den type jente som har et så trist liv selv, og som derfor må hate på alle og alt rundt seg? Den type jente som ikke takler å se andre lykkes? Den type jenta som febrilsk prøver å rive alle ned, for at hun selv skal føle seg bedre? Hun som klager på nettmobbing, men samtidig er et av de verste netttrolla selv? 

Her i Oslo finnes det mye falskt. Det er en grunn for at jeg holder meg til jentene mine i Stavanger, og mine tidligere nære venninner som Sara og Linn feks. Jeg opplever så ekstremt mye sjalusi her. Jenter som prater stygt og sprer hat om personer de har forvekslet to små setninger med, eller til og med jenta hun selv har bodd hos. Jeg blir kvalm. Helt ærlig, jeg blir så ekstremt kvalm. Å bruke folk, for å så kaste dem til ulvene.

Jeg er uvel. Jeg kjenner at jeg er så evig takknemlig for at jeg ikke ga den sjansen til enkelte. For Gud, så glad jeg er for det. Når ei plutselig vil "ordne opp" (etter å ha snakket piss om meg, uten grunn og uten at jeg har gjort henne noe som helst) samme dag som det er premierefest til PH. For da trenger hun selvsagt å få meg og P til å skrive henne med på lista vår. Slik bullshit er ikke vanskelig å bløffe, ass. Jeg har gått med dårlig samvittighet over å ikke gitt det "vennskapet" en sjanse, men nå? Nå er jeg så forbanna glad for at jeg har en såpass god egenskap til å gjennomskue mennesker. Jeg hadde rett hele veien, og jeg er ekstremt glad for at jeg stod på mitt.

Sjalusi er en ekkel ting, helt enkelt.

Jeg var en av disse ekle kjerringene en gang, jeg også. Det er for hele Norge å se, i fjorårets PH. Jeg var ekstremt sjalu på Elin, og derfor snakket jeg henne ned. Hun var pen, hun var snill og godhjertet. Av en eller annen grunn valgte jeg å oppføre meg som en sjalu drittkjerring, akkurat som den type jente jeg forteller om i dette innlegget. Heldigvis har jeg forstått at det er noe man virkelig ikke kommer langt med, og en person jeg absolutt ikke vil være. Tvert i mot, jeg blir flau over å høre på meg selv bable i vei. Det lyste jo sjalusi og bitterhet! Nå er jeg 22 år, og fikk meg en real lekse. Synd at personer som er eldre enn meg, fortsatt ikke har kommet dit. Kanskje en dag?

Jeg vet at jeg har yngre lesere, og med dette innlegget vil jeg formidle at slik oppførsel er ufyselig. Tro meg, dere vil ikke være sånn. La oss heller backe hverandre opp og heie på hverandre! Snakke fint om hverandre, gi komplimenter og allment være snille. Om man ikke liker en person? Det er også helt greit, men la tankene forbli inni hodet ditt. Dritt-snakking gjenspeiler bare en tragisk personlighet. La oss være girlpower sammen, dere! :D ♥ Og så lar vi disse triste menneskene prate videre. He he!

En sånn tung dag

Huff, for en dyster dag.

Den startet ufattelig dritt, og det ble rimelig dårlig stemning. Jeg kjenner at jeg begynner å bli så ufattelig lei av at enkelte er ute etter drama hele tiden, og prøver å skape konflikter «bare for at». Jeg har hverken tid eller energi til den slags, og holder meg langt unna. Desverre blir det vanskelig i blant, da det gjentar seg om og om igjen. Jeg blir helt oppgitt av hele opplegget, og sinnsykt lei. Dette viser meg bare nok en gang hvor viktig det er å passe på hvem man gir sin energi til og ikke. Jeg har jo vært klar over det tidligere, men i dag fikk jeg det bekreftet nok en gang.

Nå er jeg hos mamma, og skal straks ta med meg småkidsa ut en tur. Usikker på hva vi skal finne på, men jeg lar det være opp til dem. Det er oftest best, da blir de hvert fall fornøyde! He he. Jeg bruker alltid å tilbringe tid med dem når jeg er litt nedstemt, det er virkelig ingen som får meg i så godt humør som det de gjør! :)Håper dere har hatt en bedre dag enn meg. Stor klem!

Derfor liker jenter gutter som er "hard to get"

Han er douche. Han ignorerer deg. Han gjør deg forvirret.

Rekk opp en hånd alle som har vært forelsket i en slik gutt! Jeg slenger begge armene mine i været. Hvorfor er det egentlig sånn? Hvorfor blir vi besatt av disse guttene som er så forbanna «hard to get»? De er jo douchebags... Eller er de egentlig det? De leker med våres følelser, og de vet veldig godt hva de driver med. Det er et spill. Et følelsesladd spill.

Jeg tror at det som fenger oss ved disse type gutter er at vi må jobbe. Vi må jobbe for det vi eventuelt vil ha. Gutten serverer ikke seg selv på et sølvfat, tvert i mot. Han spiller vanskelig. For min del er det spennende. Dersom jeg er keen på en fyr, og han er like keen tilbake, blir det fort kjedelig. Jeg vil jobbe! Jeg vil ikke ha noe alle andre kan få. Jeg vil ikke ha han som er lett på tråden.

Slik var det med Pierre også. Han var veldig htg i starten, spesielt da vi møttes for første gang. Jeg husker det som om det var i går. Han satt å holdt rundt to jenter på hotellet, dagen etter vi hadde kranglet. Dette for å få min oppmerksomhet, og for å vise at han "ikke brydde seg", selv om han kanskje egentlig gjorde det. Men han oppnådde det han ønsket - jeg ble sjalu. Jævlig sjalu! Og det førte til at jeg ville ha han enda mer.

Jeg tror at det grunner i det at det er gøy med spenning. I tillegg er mange av oss jenter slik at vi veldig gjerne vil ha det vi ikke kan få. Sistnevnte tror jeg er hovedgrunnen til at vi blir så crazy in love med denne typen av gutt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uken som gikk...

Ny uke, guys! Beklager for sent innlegg, men bedre sent enn aldri? :) Det har vært en super uke med masse gøy på agendaen. Halve uka ble tilbringt i Spania, og halve hjemme i Oslo. Gøy på ferie, og like gøy var det å komme hjem til familie og venner. Nå, over til ukens ditt og datt. Lets go!

Ukens bilde

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ukens craving

Merkelig nok er det fløtegratinerte poteter. Jeg elsker det, men suget har vært ekstremt hele uka. Noe så random, ha ha.

Ukens tanke

Jeg vil bli vegetarianer som jeg nevnte kort i et innlegg. Jeg vil gjerne lære meg mer om det, og sette meg skikkelig inn i det. Jo mer jeg hører og leser om dette temaet, jo mer får jeg lyst. Jeg er helt overbevist om at kjøttforbruket er helt forferdelig, og jeg ønsker ikke være en del av det. Problemet er jo bare det at jeg er usedvanlig kresen i matveien, spesielt når det kommer til grønnsaker. Det er det kjipe med det hele, for hva skal jeg spise da? Jeg vet jo at det er mye erstatningsvarer, og de tror jeg at jeg må teste ut snart :-) Håper det smaker like godt som kylling og kjøtt, he he.

Ukens opptur

Spania, uten tvil. Palmer, turkist hav, drinker, El Churasco, sol, bading, spa.. Ah! Vi koset oss så masse i varmen, og alle bekymringer ble lagt til side. Jeg elsker å være på ferie! Og det er jeg nok ikke alene om ;-)

Ukens nedtur

Det å bli brent. Jeg fikk meg nok en gang en lærepenge om hvor viktig det er å smøre seg inn med solfaktor. Om ikke? Ja, da går man rundt å flasser slik som jeg gjør nå. Jeg lærer aldri!

Ukens lættis

OK, Pierre kommer til å bli sinna på meg nå, men jeg kjører på likevel! Hihi :D Vel, han satt å skrev et blogginnlegg, og vanligvis spør han meg litt underveis når det kommer til rettskriving på norsk. Det bruker å være ord som jeg forstår han lurer på, men denne ene gangen fikk jeg totalt latteranfall. 

Han: skrives "på" med a eller å? 

Meg: Hva da mener du? At det skal stå "pa"? *Ler meg i hjel*.
 

Dette visste du ikke om Paradise Hotel!


 

CASTING: man må faktisk gjennom hele tre runder med auditions. Første runde er en tlfsamtale, de to siste er intervju i Oslo.

SYNC: når man går på sync blir vi ringt på telefonen hvor vi blir "kallt inn".

CREW: det er alltid noen som følger med på oss bak kameraene. Til og med når vi sover. De går på ulike skift, og følger med på alt vi gjør innenfor porten.

ONLY US: det er kun oss, deltakere, som bor på hotellet. Ingen andre.

MAT: vi har egne kokker som lager mat til oss til hvert måltid. Alltid like godt!

MUMS: vi får servert de beste armeridderne du kan tenke deg til frokost hver dag. Dette er faktisk noe av det jeg savner mest av alt. Hah!

ETTER UTSJEKK: når man sjekker ut blir noen sendt hjem dagen etter, og noen blir værende igjen på et annet hotell til den evt. skal sjekke inn igjen.8.

SEX: Om man har "vulgær" sex, og har seg uten laken og skikkelig... drøyt, kan de ikke ta det med på TV da det blir pornografi.

MIKROFON: dere vet den lille dusken vi har rundt halsen og det beltet vi har rundt livet? Den må vi ha på 24/7, bortsett fra når vi sover og dusjer/bader.

KOSTNAD: det koster ingenting å være med på Paradise Hotel. Alt betales av produksjonen. De tar til og med kortet ditt fra deg og passer på det frem til man skal hjem.

ENDELIG!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Været i dag!!! ÅH, jeg blir sååå glad! Jeg har føket rundt uten jakke for første gang i år - endelig! Det var på tide at våren kom, er dere ikke enige? Humøret har vært på topp gjennom hele dagen, og i tillegg har jeg vært super produktiv. Jeg merker jeg er skikkelig irriterende glad, ha ha. Hvert fall! Jeg har endelig fikset neglene igjen, og de ble så nydelige. Jeg går til flinkeste "Totsiee" på instagram, og hun er utrolig dyktig. Ingen andre får røre mine negler. :) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan har dere det i dag? Jeg håper dere har det supert. Det kommer antrekks innlegg senere i kveld. Stor klem!

hater når det skjerDere vet de nettene hvor man våkner hvert 15 min, on and off? Vel, en slik natt hadde jeg og jeg hater når det skjer! Det er ren tortur, helt seriøst. Får håpe jeg sover bedre i natt :) Jeg drømmer så merkelig for tiden også, jeg skjønner ikke hva som skjer med min søvn. Uansett! Nå oppdaterer jeg dere i full fart mens jeg kaster i meg egg og bacon (sen frokost, gitt). Jeg må straks løpe av gårde til negltime. Det er på tide, mine nåværende negler ser ikke ut i måneskinn. To av dem er knekt, og resten har vokst ut. Dere vet hva jeg mener, og det er ikke spesielt pent. Heh! 

Vi skrives senere, fine! Håper du får en suuuper start på uken. Stor klem fra meg ♥

Hvorfor jeg bodde i fosterhjem?

Det en et spesifikt spørsmål som er en gjenganger i kommentarfeltet mitt, og det er spørsmålet om hvorfor jeg bodde i fosterhjem. Jeg vet at dere er nysgjerrige, og jeg vet at det kanskje kan være spennende for dere. Jeg angrer litt på at jeg nevnte det i første omgang i et innlegg, for helt ærlig er det et tema som er veldig, veldig sårt for meg.

Samtidig tenker litt sånn her... Jeg vet med sikkerhet at det er er mange barn og ungdommer som er i barnevernet per dags dato, i fosterfamilie eller på instutisjon. Og det gjør vondt for meg å tenke på, for jeg vet hvor forjævlig det er. Jeg vet hvor vondt det er, og jeg vet hva dere gjennomgår. Tro meg, min barndom er blant de verste historiene. Jeg vil være en dere kan vende dere til og få motivasjon fra. Jeg vil at dere skal kunne ta lærdom fra meg, og viktigst av alt, forstå at dere kan bli noe og komme dere ut av møkka. Selv om man er et såkalt "barnevernsbarn", er man ikke et problembarn slik som samfunnet stempler oss til å være. 

Jeg har lyst til å fortelle, åpne meg og vise dere at uansett hvilken fortid man har, så kan man oppnå hva faen man vil! Og selvsagt, at det går bra til slutt. Jeg lover! Jeg vil fortelle, men samtidig føler jeg at det blir for privat. Jeg har ikke kontakt med min fosterfamilie, og kontakten med min biologiske mamma er bedre enn noen sinne. Det er flere som reagerer på det, men mammaen min har aldri gjort oss noe vondt. Aldri. Hun var aldri problemet. Jeg føler at ved å blottlegge alt ved min barndom, blir jeg å tråkke på andres tær. Noen fortjener det (som faen), men igjen, det er ikke fair når jeg har en såpass stor blogg. Jeg kan ikke utgi informasjon om andre som ikke har muligheten til å eventuelt snakke for seg selv, og derfor blir det vanskelig og feil.

Kanskje dere en dag får lese om det i en eventuelt fremtidig bok? Hvem vet. 

Jeg håper at dere har forståelse for at jeg synes at det er vanskelig å brette ut om en helt forferdelig barndom til 40.000 personer jeg ikke kjenner. Det er ganske sårt for meg fortsatt, og ingen ting jeg prater høyt om. Derfor angrer jeg som sagt over at jeg i det hele tatt har nevnt det her, men samtidig er det naturlig da det har spilt en stor rolle i livet mitt. Men en ting jeg vil få frem er at hvis akkurat du som leser dette nå, er i en slik vond situasjon, kontakt meg! Jeg vil gjerne gi deg tips og hjelp, dette er noe jeg virkelig kan og har forståelse for. Så please, ikke nøl! :-) Jeg er her for deg!

Meg i dag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inneholder én annonselenk

Jeans Dr Denim / Sko Nelly / Blazer her


Slik så jeg ut i dag! Sminkefri og nydusjet hår. Sånn går det når ansiktet flasser som pokker, og i tillegg er det jo søndag! Da er det lov å slække litt, ikke sant? :) Jeg har sittet foran macen i hele ettermiddag. Av og til blir jeg skikkelig "deep" av meg, og i dag var en slik dag. Senere i kveld kommer det et innlegg om min barndom, fosterhjem osv. Dette har dere ventet lenge på, og jeg forklarer litt hvorfor jeg holder tilbake på det. 

Håper dere har det fint enn så lenge. Nå skal jeg spise pizza! Yummm.

Sannheten om bloggbransjen

Vet dere, jeg hadde aldri trodd at min blogg skulle bli så stor, ei heller at jeg kom til å bli signert og skrive kontrakt med Norges største mediehus, Nettavisen/Side2. Det er fortsatt helt surrealistisk for meg. 

Dette med blogg er ikke bare bare. Langt i fra, det er utrolig mye jobb, og det kan være ganske krevende til tider. For tenk hvor mange bloggidéer jeg må komme på hver eneste dag? Hjernen min går på høygir døgnet rundt, og alt jeg tenker er blogg, blogg og atter blogg. 

Jeg føler et stort press. Jeg vil jo prestere! Jeg vil gi dere interessante og gode innlegg. Ikke bare innlegg om hva jeg har spist til frokost, eller hva jeg har på meg. Jeg vil åpne meg, og jeg vil skrive om saker som jeg brenner for. Og her blir det problematisk for meg... Jeg er en jente med veldig mange, sterke meninger og jeg er aldri redd for å skrike dem ut. Men av en eller annen grunn holder jeg litt tilbake når det kommer til å skrive om de her på bloggen. Det tror jeg kommer av at alt jeg skriver her, blir lest av 30.000-40.000 mennesker. Det er jo en hel konsert! Ha ha. Og det er skummelt i blant. Vi er alle forskjellige, og vi har alle forskjellige meninger og dermed vil "meningsinnlegg" få en del kritikk. 

Det ser nok veldig lett ut for andre, dette med blogg. Det er jo bare til å sette seg ned og skrive to setninger og legge til et par bilder? Sannheten er at nei, det er det ikke. Noen innlegg er så enkle, det har dere rett i, men det er langt i fra slik det er mesteparten av tiden. Man skal måtte levere bra innhold som fenger leserne, og som gjør at du vil klikke deg inn her igjen hver eneste dag. Og det? Det er ikke bare bare, skal jeg si deg.

MINE GAMLE PROFILBILDER!

Ha ha, er dette ekstremt pinlig eller bare gøy?? Jeg klarer ikke bestemme meg. Noen av bildene er jo liiiitt (veldiiiig) fjortis, men det var nå meg på den tiden, da. Ikke at jeg ikke er fjortis i dag, men jeg velger å tro at jeg ikke er sååå ille. Heh! Jeg og Pierre satt å bladde gjennom facebook bildene mine i går kveld, og fy som han lo. Ha ha, gøy med humor på min bekostning, dere. Kremt! Null overleppe og helt forferdelig bryn. Princess Bellz!

Blir dere flaue over deres gamle bilder? Please, si ja.

DETTE ER REN FAKTA!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

REN FAKTA - DAGENS SAMFUNN

Lojalitet. Om mannen din er lojal mot deg, blir det sett på som luxury, når det egentlig er en selvfølge at man skal holde seg trofaste til hverandre.

Kirurgi. Det å operere seg blir plutselig smelt opp i helvette, når det faktisk har funnes i mangeeee år og flere og flere benytter seg av det. I dagens samfunn blir bloggere de store, stygge ulvene som anses som de verste, og at det er vi som serverer dette til samfunnet. Hallo?

Kvantitet over kvalitet. Man skal ha tusen overfladiske venner, det handler helt enkelt om å ha flest. Mens egentlig er det viktigst å ha noen få, ordentlige venner som er der for deg gjennom både tykt og tynt. Ikke de som kun er der om du kan betale for champagne flaska.

Forbilde. De yngste ser mer opp til offentlige personer, enn sine egne foreldre. 

Dokumentere. Uansett hva vi gjør eller hva vi finner på, er vi ekstremt opptatt av å dokumentere det til alle våres følgere og venner. Istedenfor bør man heller være mer tilstede. Legge bort sosiale medier, og faktisk prate sammen. Hva skjedde med det?
 

Se hvem jeg er med!
Hei fra meg og dotten!

Nå oppdaterer jeg dere fra sofaen hjemme hos Daniel, broren til Pierre. Jeg er for øyeblikket barnevakt for denne søtnosen, Percy, mens Pierre og Jonte er på mathandel. Vi to koser oss masse sammen vi, jeg har fått x antall kyss (slikk) over hele ansiktet. Delikat, ha ha! Når jeg er med Percy blir jeg helt overbevist om at jeg vil ha en hund selv om ikke lenge. For en glede de små rampene sprer! Det som stopper meg er at det blir problematisk med tanke på at jeg reiser hele tiden, og da er det ikke like enkelt om man har en firbent venn som jeg må ha noen til å passe. Mamma er jo alltid tilgjengelig da, men hun er desverre ikke så altfor glad i dyr generelt. Jeg tror ikke det blir noe å bekymre meg for da, jeg er helt sikker på at hun kommer til å bli forelsket i den lille tassen jeg har i tankene. Hun hadde falt for Percy også, for den del. Søtere hund finnes ikke! :-)

Da vi kunne se hvem som lå med hvem!

snapchat lately

FOLLOW ME - ISABELSRAAD

Seneste snappene på min story! Litt fra Spania, litt mat, litt selfies og bitte litt kliss klass. I love snapchat! Virkelig, det er så gøy å kunne dele litt mer fra hverdagen med min snap-family. 

Jeg savner den gamle Snapchat versjonen, dere vet når man kunne se "bestfriends"? De der topp 3 som man snappet mest med? Haha, det savner jeg. Da kunne vi se hvem som lå med hvem, det var vanskelig å skjule det! Ha ha! Good times. Krysser fingrene for at den funksjonen kommer tilbake ;-)

Hva skjedde med gamle Isabel?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God lørdags morgen, fine!

BAH, gjett hvem som våknet til et flassende ansikt? Jepp... Dere hadde rett - det var ikke så smart å steke i sololje. Fuck! Jeg får med andre ord holde meg til minimal sminke de neste dagene, til den verste flassingen er over. Det er ingen ting som er mindre attraktivt enn et flassende underlag. Se på bildene - jeg føler virkelig at jeg ser ut som et barn med så lite sparkel! Dagens store problem, dere. Nå følte jeg mer ekstremt overfladisk, heh. 

I dag har jeg brynstime (det overfladiske fortsetter...), og så skal jeg sende avgårde enda flere pakker til dere som har bestilt fra nettbutikken min. Uten om det er jeg usikker på hva mer denne lørdagen har å by på, men jeg er up for festligheter så vi får se! Hva skjedde med den gamle Isabel som var the partyqueen? Hun forsvant med en gang kjærleiken begynte å blomstre, gitt. Det er så sant det de sier; forhold = stay at home wifey. Jeg trodde dog aldri at det skulle gjelde meg, men så feil kan man ta! Ha ha.
 

Ny jobb?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I ettermiddag har jeg pakket og sendt avgårde pakkene dere har bestilt fra nettbutikken min! Så utrolig gøy at så mange av dere har funnet noe dere liker. Jeg har pakket i nærmere to timer, så jeg kan love dere at jeg er ør i huet nå, ja. Kanskje jeg skal starte i ny jobb, på et lager? Å pakke pakker? He he, jeg hadde vært veldig flink og effektiv! Nå er hvert fall pakkene deres på vei, og jeg tror jeg holder meg til blogging! :-D 

Nå er jeg hos mamma og slapper av. Planen for i kveld er ikke helt spikret enda, men det frister å bare være her og ha kvalitetstid med småsøskna mine. Det er ikke ofte jeg har null planer på en fredag, så derfor er det hyggelig å sette av tid til litt familietid! Ingenting er bedre enn å være her, bli dullet med, få servert verdens beste mat (mamma er best på kjøkkenet) og bare omgås. Det er hyggelig, det! :-) Jeg reiser snart bort igjen, derfor prøver jeg å få klemt inn mest mulig tid til mine nære og kjære mens jeg fortsatt er hjemme.

PS! Nettbutikken er påfylt med nye goodies. Klikk her for å se.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg legge bort macen litt (dere vet, jeg klaget jo på det i gårdagens innlegg), og kose meg! Sidra og Rami kom akkurat hjem, jippiii! Happy storesøss ;-) Antrekksinnlegg kommer senere! Klem.

JEG, GRAVID?

Hva skjer? Er jeg gravid? Venter jeg barn? Svar nei.

Jeg er så langt i fra gravid som det overhodet er mulig å være. Jeg har absolutt ingen planer om å skaffe meg barn i nærmeste framtid, dere kan forvente dere en mini-Bella og mini-Pierre når jeg nærmer meg 40 år (32 i følge Pierre). Så da var det ute av verden, og avkreftet. Jeg har nemlig fått en del spørsmål om det her i kommentarfeltet den siste tiden, merkelig nok. Har jeg blitt tjukk, eller??? Ha ha! Det har nok bare blitt litt for mye av det gode den siste tiden. Og det er lov! :-) Hehe.

Jeg kan ikke se for meg meg selv i mammarollen. På dette stadiet i livet mitt handler alt om jobb, reising og generelt bare nyte livet. Det hadde ikke passet med barn nå, et barn trenger deg døgnet rundt og krever en hel del. All creds til dere unge mødre som klarer det, spesielt til Anna Rasmussen med nummer 3 på vei. For en dame! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Det tærer på forholdet vårt...

I dag fikk jeg en ordentlig reality-check...

Jeg har blitt helt ekstrem når det kommer til all elektronikk. Jeg snakker Mac, mobilen, kamera. Uansett hva jeg har for meg, sitter jeg med noe klistret foran trynet. Er det ikke Instagram, er det bloggen. Er det ikke bloggen, er det kameraet. Jeg sitter konstant å surfer på sosiale medier, eller så dokumenterer jeg. Det begynner å bli fryktelig slitsomt for de rundt meg. Spesielt for familien min. Jeg er ikke hjemme på besøk så alt for ofte, helt enkelt fordi at jeg er såpass travel hele tiden og må løpe fra A til B døgnet rundt. Og så er jeg jo ofte på reis. Når jeg da endelig er hjemom, hadde det jo vært hyggelig å faktisk omgås, og være 100% tilstede. Istedenfor tar jeg meg selv i å si "hæ?" opptil flere ganger, fordi at jeg ikke får med meg hva mamma sa på grunn av at min oppmerksomhet var rettet til Instagram.

Det er ikke OK, ikke i det hele tatt. Det er pinlig, og det er ekstremt dårlig av meg. Jeg må begynne å ta tak i meg selv, og innse at internett-verden ikke skal komme på bekostning av mitt forhold til de rundt meg, som virkelig betyr alt for meg. Jeg føler at det begynner å gå utover forholdet mitt til familien min, spesielt. Mamma påpeker det ofte, og Gud så dårlig samvittighet jeg får da. Hun er tusen millioner ganger viktigere enn snapchat-storyen til Ola Nordmann.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JEG SELGER GARDEROBEN MIN!

Nå er det salg på gang her, folkens! Jeg selger bort 2/3 av garderoben min nå, det er masse fint til salgs :) Jeg velger å selge mesteparten rett og slett fordi at jeg er lei av mine egne klær, og vil bytte det ut med litt nytt. Istedenfor å kjøpe nytt hele tiden + ha alt det gamle, er det bedre å selge unna det jeg er lei av slik at det blir bedre skapplass. Woho! Prisene er rimelige, og jeg sender ut pakken til deg så fort som mulig. Jeg får se hvor mye jeg får inn, men jeg har veldig lyst til å donere bort en del av summen. Kom gjerne med tips til hvilke organisasjoner som hadde vært en fin idé :-)

Klikk her for å komme til nettbutikken min og shoppe mine favorittplagg! 

JEG LEGGER MEG FLAT!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OK, jeg legger meg flat.

Det var ikke så ille å fylle år, likevel. Det er fortsatt stressende å være 22 år, men selve dagen var fantastisk fin! Den startet med deilig roomservice og roser, som jeg viste dere på morgenen. Deretter nøt vi lunsj i byen, litt sightseeing og til slutt flere timer ved bassengkanten i stekende sol. Om jeg var svidd i går, kan jeg love dere at jeg hvert fall er det nå. Haha, jeg er ubrukelig... MEN MEN! Jeg er tross alt hjemme igjen nå = lite sol. Uansett! På kvelden dro vi på favoritt restauranten min og spiste middag og nøt noen drinker (litt for mange). Happy girl! Pierre har vært helt fantastisk og behandlet meg som en prinsesse hele dagen ♥ Det ble en fin dag, selv om jeg ikke hadde troen på at humøret mitt skulle være på topp.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Konklusjon: det går fint å være gammel (aka 22 år).

TV-innspilling og KristiansandOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fra leiligheten min!

Da var jeg jammen tilbake i Oslo. Det blir bånn gass fremover, i kveld er det TV-innspilling og i morgen er det Kristiansand. Jeg har hvert fall fått ladet opp batteriene i deilige Spania, så nå er jeg ready for fult fokus på jobb! I går landet vi rundt 22, og da bar det rett hjem til mamma for sen kveldsmat og levering av gaver før vi dro hjem og stupte i seng. Det er godt å være tilbake, men jeg skal ikke skjule skuffelsen av  å gå fra 30 til usle 6 grader... Ha ha!

Vi snakkes senere, fine. Nå må jeg løpe til postkontoret og hente litt goodies jeg har klikket meg hjem, jippi! Ønsker dere en super dag! Klem.

Bloggere på ferie

Vet dere, jeg har det ekstremt hektisk her nede. Jeg bestilte tur i håp om å reise bort, pleie kjærligheten og generelt koble av. Men det jeg glemte var at som blogger blir det ekstra mye jobb når man er på reis. Haha, det er helt sant! På ferie finner man på masse sprell døgnet rundt, som resulterer i at jeg sleper med meg kameraet over alt, uansett hva vi har for oss. Ikke nok med at jeg må dokumentere alt på bilder, blir det også filming til YouTube-kanalen vår. Det er gøy for oss å kunne ta dere med på turen gjennom vloggene, da det blir hakket mer personlig og dere får se alt «in action» istedenfor bare stillbilder. I går kveld var vi ikke i seng før 03, for vi måtte gjøre klart innlegg til i dag, i tillegg til å klippe ferdig vlogg.

Med det sagt, synes jeg at det hele er veldig gøy! Jeg elsker å vise dere alt jeg opplever, og det er viktig for meg å ha masse oppdateringer her på bloggen. Om ikke får jeg dårlig samvittighet, for jeg vil veldig gjerne at dere skal få nytt innhold flere ganger daglig. Jeg må ærlig si at jeg er fornøyd med egen innsats på det feltet, for oppdateringer har det blitt mye av, sant? :) Yey!! 

Det er bare litt morsomt at hvordan det å dra på ferie som blogger, resulterer i mer jobb. For ferie = fri, ikke sant? Ikke her i gården! Hehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bare en siste gang!

ÅÅÅ, jeg vil ikke hjem! Jeg la meg ut ved poolen med en gang solen tittet frem i dag tidlig, og har ligget der frem til nå. Jeg må pakke siste rest før vi blir hentet. Buhu... Jeg vil virkelig ikke hjem til kalde Oslo. Det er så vanvittig deilig her, temperaturen er perfekt og solen steker. Det å gå tilbake til jakke og jeans er ikke mye fristende. Det blir deilig å se familie og venner igjen, da! De har jeg savnet masse, masse, masse ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det på tide å ta farvel med dette paradiset. I will be back!

Å bruke mitt navn for å få lesere

Man slipper ikke unna på sin egen fødselsdag engang, ha ha! Litt trist, men sånn er nå det. 

Det er litt spesielt å se hvor mange som faktisk bruker sin tid og energi på å skrive lange, dype (nesten romaner) innlegg om meg. Om lille meg! Er jeg en så stor trussel? Er jeg virkelig så interessant? Er det virkelig det eneste spennende som kan lokke lesere til din nyoppstartede blogg? Isåfall er det veldig synd. 

Nå skal ikke jeg la det ødelegge mer av min bursdag. Jeg er i ferd med å hoppe i finstasen og sminke meg. Vi skal på den restauranten jeg skrøt så fælt over, vet dere? Den biffen kommer til å smake godt, altså. Det er jo vår siste kveld her, så valget falt enkelt på El Churasco en siste gang. YUMMI! Magen skriker, jeg er skrubb sulten etter en lang dag i solen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi snakkes, fine. I morgen er det back to Oslo! 

BURSDAGSBARN!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I'M THE BIRTHDAY GIRL!

For en fantastisk fin start på bursdagen min jeg har hatt! Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; jeg har verdens BESTE kjæreste! Han stelte i stand tidenes roomservice og nydelig rosebukett. Dette våknet jeg til i dag tidlig ♥ ÅH!

Takk for alle gratulasjoner, dere!! Dere er jo for snille med meg ♥ Jeg elsker dere! Stor klem :-)

Skaterdress & sneakers

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsker å kle meg feminint, men samtidig liker jeg den sporty stilen også. Det går jo an å gå for begge deler, slik som jeg har gjort her! Super fint og stylish, synes jeg. Kjolen min er fra Kutoure og sneakers er Adidas.

AUUU!

Altså... AJJJ! Denne dumme frøkna var svært optimistisk i dag og oljet seg inn i masse olje UTEN solfaktor. Og jeg har stekt i solen i hele dag... Er det mulig! Jeg er drit rød! Om det svir?? JA! Haha, jeg kan ikke annet enn å le av meg selv. Her gnåler jeg om å ta vare på huden, men likevel driter jeg i å beskytte den i fordel for å bli brunest fortest mulig. Jeg trodde ikke at solen var så sterk nå i April, men der tok jeg kraftig feil. 

Idiot-Bella kan dere kalle meg fra nå av. Og btw, jeg tapte 5-11 i bordtennis også. Bare for å toppe kaka, liksom. Dere som kjenner meg vet jo hvor latterlig dårlig taper jeg er, så dere kan jo se for dere at jeg sitter i sofaen og sutrer nå, mens jeg nekter å gi Pierre hverken kos eller kyss. Så det så!

Livet, dere.

DEN STORE DAGEN!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det rett før det smeller her! Herreguuud - bursdagen min er i morgen!! Jeg vil ikke... Hvor ble det av tiden, dere? 22 år, du liksom. Mini me på 160 cm, altså på samme høydenivå som et barn, skal bli enda gamlere... Puh! I dag har vi lagt litt gøyale planer for selve dagen, da. Det kommer til å bli gøy, selv om jeg helst vil late som om at det er hvilken dag som helst, og ikke min fødselsdag. Hah! Mamma blir greit overrasket når hun leser dette, for jeg er den frøkna som virkelig eeelsker å ha bursdag, sånn egentlig. Det dabber visst mer og mer av for hvert år. Tenk at jeg stresser så mye over det nå, tenk når jeg blir 30 da? Eller 40? Shit. OK, nå gidder jeg ikke prate mer om det. Får panikk!!

Nå skal jeg spille bordtennis og nyte min siste dag som 21-åring. Buhu!

lunching!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LUNCHTIME

As usual, - vi spiser! I går dro vi inn til Meloneras (skrev jeg det riktig nå?) for lunsj. Vi endte opp på en restaurant med fin uteservering, midt i smørøyet. Dum som jeg er glemte jeg å få med meg hva restauranten heter, men den ligger på venstre side for El Churasco. Hvert fall, jeg vet ikke hva greia med meg er for tiden, men jeg har cravings på biff konstant. Om det så er til frokost, lunsj eller middag... Hva skjer? Greit nok at det er digg, men det er jo litt gøy å variere litt. Og jo, forresten! På snakk om kjøtt - jeg har lyst å kutte litt ned på kjøtt i kostholdet mitt, da jeg kom over en nokså grotesk video i går. Da ble jeg rimelig dårlig, og kan vel si at jeg fikk en liten oppvekker. Hva er det vi gjør mot dyra?! Fy... Problemet mitt er at jeg er svært kresen i matveien, spesielt når det kommer til grønnsaker. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal kunne fikse den situasjonen, men noe må iallfall skje... Den debatten kan vi ta senere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

JEG TRENER RUMPA!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei og godmorgen fra sporty-Bella! 

I dag våknet vi opp med i overkant mye energi, derfor la vi like så greit ut på joggetur! Og gjett hva? Jeg la til og med inn et par bulgarske utfall for å prøve å stramme opp rumpestumpen litt, he he. Det var deilig å få rørt på kroppen litt, dessuten jeg kan ikke akkurat klage over å få løpt litt i disse fine omgivelsene. Det trengs nok, med tanke på all mat vi nyter her hver dag. Men det er jo slik det skal være på ferie, sant? :-) Jeg føler ikke at jeg kan dra det kortet eeeegentlig, da jeg koser meg like mye hjemme også. Haha! Ja ja, det er lov... Prøver å overbevise meg selv her, skjønner dere. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal vi nyte frokosten før vi drar til Amadores stranda. I dag er det en ting som gjelder, nemlig soling! Jeg skal bli bruuuun. Håper dere får en fin start på uken, lovers! Kick some ass! Jeg er glad i dere 

Jeg er livredd

Det er helt forferdelig å vitne og se i hvilken retning verden er på vei. Jeg tror helt ærlig ikke at jeg kommer til å våge å få barn. Jeg vil ikke føde mitt barn til denne verden. Den er skummel. Den er jævlig skummel. Det verste er at det bare blir verre og verre. All denne terroren og alt det elendige som skjer daglig rundt i verden. Hvor er vi på vei, egentlig? Hvordan skal dette ende?

Jeg blir redd. Jeg blir redd for meg selv og de generasjonene som lever den dag i dag, men tenk på etterkommerne våres? Tenk hvordan verden vil være for dem? Vil det da være tredje verdenskrig? Det tror jeg. Jeg tror at tredje verdenskrig er på vei. Hvertfall om vi fortsetter i samme retning som vi gjør nå. Det at man må frykte, og føle oss utrygge i store folkemengder eller på turistattraksjoner er tull! Hvorfor har det blitt slik? Selvbombere, terrorisme og fryktelige tilstander er det som driver oss til følelsen av frykt. Og det er så ufattelig trist!

Da jeg var i Istanbul var jeg redd. Jeg ville helst ikke dra ut av villaen, for det hadde jo smelt noen dager før. En selvbomber hadde eksplodert i sentrale Istanbul. Ikke faen om jeg ville ut da? Jeg var redd. Jeg var fryktelig redd. Slik skal det jo ikke være. Ikke i 2016.

Nå når jeg skulle bestille tur, måtte jeg vurdere hvor det var «trygt» å dra. Bare det i seg selv er fryktelig trist...

Og nå nylig i Brussel. Hvorfor?

Usch, nei dere... Jeg er i et rart humør akkurat nå, og er i et veldig tankekaos. Jeg tror jeg skal ta meg en tur ut og lufte huet litt. Vi skrives ♥

Jeg prøvde, hvert fall!

annonselenk

Dette med antrekksbilder er ikke alltid like lett, spesielt ikke når man har publikum. Hvert fall ikke når publikumet er en taxisjåfør som venter utålmodig. Det skjedde i går, og det er så forbanna kleint hver gang! HA HA! Alt jeg gjør for bloggen, dere. Han kom akkurat da jeg stod klar med posen, og Pierre skulle ta det første bildet. Det resulterte i ett brukbart bilde, etterfulgt av et hvor jeg gir tegn til sjåføren om at vi kommer om to sekund. Jeg ser jo nå at jeg ikke var så fryktelig sjarmerende som jeg trodde. Hah, er det mulig! Frøken strøken? ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skjørt her / Topp Nelly

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, se på meg!!! Faen. Hahaha. "Two seconds!"...

Denne her, dere...

annonselenk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Altså... Se på denne badedrakten, da! Jeg er forelsket! Denne fargeklatten er så fantastisk fin å se på, jeg elsker å sprade rundt i den. Hihi! Jeg la den ut på snapchat for en stund tilbake, og da var det mange av dere som etterspurte den. Jeg så nå at den er utsolgt i fargen jeg har, men det finnes en helt lik, bare i et annet mønster. Den finner dere her. Sååå fin, spesielt til å være en badedrakt.

Min beste matopplevelse hittil!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kveld var vi på middagsdate i Meloneras. Etter tips fra en leser dro vi på restauranten El Churasco, og herrefred så takknemlig jeg er for tipset! Det må være den beste biffen jeg noensinne har smakt. Dere skjønner ikke hvor god den var, altså! Muuums. Nå er det fare for at vi drar dit hver bidige dag resten av ferien, ha ha! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hit må dere love meg å dra dersom dere befinner dere dere her :) Nå skal jeg vente på at P skal bli ferdig å klippe dagens vlogg, og så skal vi sove. Jeg er helt utslitt etter en dag fylt med tæning, GoKart og date. Puh! Natta, fine. 

 

JEG KAN IKKE TRO DET!

Okei... 

Jeg skulle legge inn en avtale i kalenderen min, og da så jeg hvilken dato vi er på nå. Da fikk jeg en klump i magen... Jeg fyller år 5 april, dere. Det er egentlig en gøy ting, det å feire sin bursdag. Ikke sant? Men dette året er det ikke det for meg. Jeg blir 22 år! Jeg kan ikke tro det... Jeg føler jeg var 19 år i går! Det er kanskje teit å si, men jeg føler at jeg begynner å bli gammel. Jeg vet jo at det ikke er gammelt, sånn egentlig, men likevel føler jeg at jeg begynner å dra på årene. 

Jeg tror at det er fordi at jeg blir mer og mer voksen. Aldersmessig hvert fall, for jeg vil ikke påstå at jeg er sååå voksen i hodet. Ei vil jeg bli det heller. Ikke nå! Ikke allerede... Jeg liker å være tullete, ta ting som det kommer og kunne være useriøs.

Jeg er ung til sinns, det er ingen hemmelighet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

spa and champagne

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ah! Se så deilig, dere. Vi hadde en liten date på spaet her om dagen, hvor vi tilbringte noen timer i boblebad, sauna og dampbad. Det var sååå deilig! Jeg skulle ønske jeg hadde dette spaet i kjelleren hjemme. Hehe, det er vel lov å drømme! Kanskje en vakker dag? ;-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Jeg føler at jeg er frekk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Goood morgen!

Jeg føler meg litt frekk når jeg poster bikini og solfylte bilder, men jeg håper at dere får litt goodfeeling der hjemme av og i det minste få være med på turen gjennom bloggen! Selv elsker jeg å lese andres blogger når de er på ferie, det er så gøy å få se litt annet enn det vanlige. Er dere enig med meg? :-) 

Men hey, det er jo lørdag! Da kan man ikke klage uansett om man befinner seg i sola eller på shopping i Oslos gater. He he! Jeg ville bare klikke innom å ønske dere en super helg! Jeg savner tiden hvor jeg lengtet etter helg. Nyt den, spesielt dere flinke skoleelever ♥ Klem til dere!

Dette visste du ikke om Paradise Hotel!

JUICY INSIDE INFORMATION!
 

1. Etter finalen får man ikke ha fest og feire. Da sitter man off cam og venter på å gå på sync. Det er jo ganske kjipt da, og ikke kunne ha en skikkelig fest og feire vinnerne!

2. Det var såååå mye mygg der. Det var helt krise, faktisk. Alle ble spist opp, selv om vi sprayet oss i hjel med myggspray. Det hjalp ikke!

3. Vi fikk ikke lov å ha på oss grønt eller prikkete/stripete klær da det ser rart ut på TV med tanke på greenscreen osv. Ikke så problematisk for oss jenter, men flere av guttene hadde jo typ de stripete Polo-skjortene. De var ikke så begeistret da de fikk beskjed om å skifte før opptak. 

4. Det er utrolig mye gøy som skjedde, som vi ikke begriper hvorfor ikke ble vist i episodene. Av og til begynner man å lure på hva klipperne av episodene eeeegentlig tenker. Haha. Jeg ofret mitt liv (nesten da, kanskje ikke så dramatisk) da jeg ble pakket og klemt sammen inni en koffert for å lure guttene med at det var kommet en ny deltaker inn. Jeg fikk ikke puste liksom, og Sara tok sin tiiiiid der hun skulle få alle opp til trappen. Dusten. Og ble det vist på TV? Nei. Jeg ofret livet mitt helt unødvendig :-(

5. Jeg hadde på meg sminke hele tiden. Hvertfall nesten. Sminket meg før frokost, etter frokost, vasket det av og sminket meg igjen til middag. Jævlig stress da det var så forbanna varmt og alt bare rant av. Skjønner ikke hvordan jeg orket! Alt man gjør for TV, dere. 

6. Da vi kom hjem fikk vi sjokk. Over hele Oslo var det stoooore reklamer med bilder av oss. På trikken, på bussen, på vegger, på bygninger. Jeg husker spesielt på Oslo S, da jeg gikk av flytoget. Det var så surrealistisk å se sitt ansikt klistret over hele byen. Det var da det gikk opp for meg hva jeg faktisk hadde vært med på.

7. Det var mange som klikket seg inn i forum og spekulerte i hvem som var deltagerne osv. Mange hadde faktisk riktig også! De gikk inn og stalket profiler for å se hvor lenge siden vi var aktive på sosiale medier. Dette før vi ble avslørt selvsagt. "Ja, Isabel er nok med. Hun har ikke oppdatert instagram på 8 uker + hun har ikke vært på facebook på 46 dager". Haha, noe creepy å lese da vi kom hjem.

8. Det er noen av deltagerne i min sesong som var jokere. Det vil si at de steppet inn og fikk bli med dersom noen trakk seg. 

9. I vår sesong var det mange fra andre land med som deltagere. Det er vel i grunn ikke vanlig? Linn som bodde i Polen og Elin og Pierre som er svensker.

10. Hver gang vi skulle på nr. 2 på do, gikk vi på Solo rommet. Selv om det bodde noen der. Stakkars vedkommede. Stinket alltid der. Haha!

JEG ER FORLOVET!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HYYYYYYL, JEG ER FORLOVEEEEET! 

Eeeeeller? Ha ha! Jeg måtte selvsagt dra en aprilsnarr på dere. I grunn hater jeg denne dagen, fordi at jeg alltid går på spøkene til folk. Jeg er nok den mest lettlurte prsonen ever. Det er helt forferdelig. En gang lurte venninna mi meg med at hun var gravid, og hun gråt og styrte på. Gjett om jeg ble sur når hun skrek "apriiiillsnaaaar!!!"... 

MEN! Det denne ringen derimot er, er en promisering ♥ Fine mannen min overrasket meg med denne nydelige ringen for en stund siden. Det var så søtt gjort, og det at han vil gi meg en promisering varmer hjertet mitt. Kjærlighet!

Er det mange av dere som har blitt lurt i dag? Jeg har ikke det så langt, og skal gjøre alt i min makt for å ikke bli det resten av dagen heller. HA HA! 

perfekt morgen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her 

For en deilig morgen! Jeg sitter for øyeblikket på balkongen og sipper på et glass juice mens jeg oppdaterer dere. I dag tror jeg at det blir GoKart kjøring! De reklamerer vilt for en stor bane her, så det frister litt. 

I går hadde vi en super dag med både spa og date. Jeg viser dere bilder fra det senere. Håper dere får en suuuper dag enn så lenge! Stor klem fra meg ♥