hits

april 2018

FALSKE VENNSKAP ETTER PARADISE HOTEL ⎪ UKENS SPØRSMÅL

reklame ⎪ annonselenker Nelly

Har du lyst på barn i fremtiden?

- Ja, men det har ikke alltid vært slik. Jeg har alltid vært redd for tanken av å bli mamma. Det grunnes nok mye i barndommen min, og at jeg er redd for å ikke bli den beste mammaen. Jeg vet ikke.. Det er skummelt. Jeg vet hvordan det kan gå med et barn dersom foreldrene ikke er der 100% og er klar for å bli foreldre, så tro meg - jeg skal ikke bli gravid før jeg VET at jeg er voksen nok, klok nok og ikke minst klar for å gi barnet mitt alt det h*n fortjener. Jeg tror at jeg kommer til å bli verdens mest overbeskyttende mor. Haha. Barn er utrolig skjønne da, og jeg ser frem til jeg har en liten mini me krabbende rundt. 💘 Når det er sagt, må jeg også si at det blir om lenge.

Hvordan har du det nå, sånn helt ærlig?

- Takk som spør! Jeg har det veldig fint om dagen, faktisk. Jeg har funnet tilbake til den "i don't give a fuck" Isabel-en, og det føles SÅ bra!! Man skal virkelig aldri tillate noen andre å få deg til å tvile på deg selv. Fuck that. Mennesker som har behov for å få andre til å le på andres bekostning er mennesker jeg synes synd på. Menn som er over 10 år eldre enn meg som har trangen til å bodyshame meg, istedenfor å bruke den tiden på å oppdra sitt barn og kanskje fokusere på sin egen dame må ha et trist liv. Apropos bodyshaming.. Tenk at begrunnelser som at "det er implantat, så derfor kan jeg latterliggjør det" er noe visse synes at gir mening? Det er fortsatt slik min KROPP ser ut i dag?! Hvorfor er det så vanskelig å ikke kommentere andres kropper? Jeg forstår meg virkelig ikke på det. La kropp være fuckings kropp, uansett om man er operert, overvektig, tynn, formfull. STOP BODYSHAMING!

On another note.. Jeg har skiftet fokus og har rett og slett bare innsett at mennesker som det feeder på å få andre til å føle seg dårlig, og det skal ikke jeg tillate noen å gjøre med meg. Jeg har så utrolig mye spennende som skjer i livet mitt, så ekstremt kule ting som skjer dette året på karriere-fronten og jeg har SÅ mange fantastiske mennesker i livet mitt som stadig forteller meg hvor bra jeg er. Det er deres meninger jeg burde legge all vekt på, og ikke stakkarslige mennesker som håner og latterliggjør andre for å fremme seg selv. Jeg har andre ting å fokusere på, ikke bullshit som dette. Bella is BACK! 😍

Kan dere lage fler reaksjonsvideoer på PH-episodene?

- Det kommer i hvert fall en reaksjonsvideo på min utsjekk! Annet enn den er jeg usikker på, men jeg tviler.

Hva synes du om at Leo stod opp for deg på parseremonien?

- Det var så koselig å se! Leo er et utrolig flott og rettferdig menneske. Det var også godt at noen faktisk sa i fra, når stakkars Anders stod der å fikk seg en real skyllebøtte etter skyllebøtte. 

ØREDOBBER HER ⎪JAKKE HER ⎪ TOPP HER 

Hvordan føles det å faktisk være Norges aller største blogger?

- Det er veldig stas!!! Jeg trodde aldri at det skulle skje lille meg. Jeg har holdt meg på 1. plass i snart to måneder. Det er så gøy!! Det er veldig kjekt å se at det jeg deler faktisk interesserer såpass mange. Det motiverer meg noe enormt til å åpne meg enda mer for dere, og ikke minst til å levere enda bedre innhold. Og hallo - det er jo takket være DERE at jeg faktisk er Norges største blogger. Tusen takk for at dere klikker dere inn her hver dag. Verdens beste er dere! ❤️

Kan du legge ut bilder av alle rommene i den nye leiligheten?

- Oh yes! Det kommer en housetour i dag, og et innlegg med bilder i morgen. 

Er det sant at du sliter med spiseforstyrrelser enda? Du er jo sykelig tynn.

- Jeg sliter ikke den dag i dag, nei. Jeg spiser det jeg føler for, og ikke er det særlig sunt heller. Jeg synes absolutt ikke at jeg er sykelig tynn.

Har Pierre lappen?

- Yes, he does. Godt at noen klarer å bestå den forbanna oppkjøringen i hvert fall, haha. For dere som ikke vet: jeg har strøket på oppkjøringen to ganger.. BLÆH. 

Hvorfor tror du at du er main target for de som kritiserer skjønnhetsoperasjoner, og ikke andre bloggere som er like ille som deg selv?

- Veldig godt spørsmål. Jeg tror nok at det er fordi at jeg i mye større grad har vært veldig åpen angående mine inngrep da jeg utførte dem, enn det andre kanskje har vært. Samtidig er det jo flere som støtt og stadig poster på story der de sprøyter inn fillers i ansiktene sine den dag i dag, samt skriver åpent om sine operasjoner som ikke får liiiitt kritikk på det en gang. Det synes jeg er litt ironisk, for det føles litt som at jeg har blitt den store stygge ulven, til tross for at halve bloggnorge har skrevet om sine operasjoner og poster innlegg om fillers hele tiden. Samtidig er det greit for meg at jeg får ta støyten for oss alle, for jeg ønsker ikke at noen andre skal måtte gjennomgå all den hetsen jeg går igjennom. 

Fjerner du alltid sminken før du legger deg? Hva gjør du for å få så fin hud?

- Jeg fjerner ALLTID sminken før jeg legger meg. Jeg har ikke sjanse til å sove med, får helt panikk haha. Mitt beste tips til å få fin hud er å alltid rense ansiktet med en god rens både morgen og kveld. Følg opp med et godt serum og en god dag og nattkrem. Øyekrem er også viktig! Det er mine beste tips. Jo, og husk å bruk gode sminkeprodukter på huden som gjør at huden kan puste under dagen. Jeg har sluttet med foundation og bruker kun pudderet fra Bare Minerals (dette) nå, i tillegg til concealer. Det er alt jeg bruker på huden!

Er vennskapet ditt med Newa fake?

- Hvorfor i alle dager skulle det vært det? For å si det sånn: jeg har ikke behov for falske vennskap. Jeg kunne vært fake friends med flere av de andre deltakerne, men det behovet har jeg ikke. De jeg ikke vil være venn med eller de jeg ikke har noe til felles med, har jeg heller ikke et vennskap med på utsiden. Easy as that. En viss person har prøvd å kommentere mine bilder og snegle seg inn på meg etter en ufordragelig oppførsel i Mexico, og slike "venner" har jeg hverken behov for eller tid til. Newa derimot er verdens skjønneste jente med et hjerte av gull. Slike mennesker verdsetter jeg, og slike venninner er gull verdt. Hadde jeg ikke likt Newa, hadde jeg så klart ikke hengt med henne heller. Litt av et spørsmål, men jeg skjønner hvor det kommer fra ettersom at en viss person hele tiden må uttrykke seg om Newa og meg. Get a life.

Hva heter du på Snapchat?

- IsabelSraad!

__________

STILL SPØRSMÅL I KOMMENTARFELTET, SÅ SVARER JEG DER OGSÅ I HELE DAG! 

VI HAR FLYTTET INN I NY LEILIGHET!

annonse ⎪ annonselenker Nelly

NEW APARTMENT

OH MY GOOOD!!! Vi har funnet oss en ny leilighet, dere!! Gud så fort det går i svingene her, haha. Ettersom at jeg er nødt til å oppholde meg i Oslo fremover på grunn av forskjellig jobb og spennende prosjekter, måtte vi sette Marbella på vent og bosette oss i Oslo igjen. Det var naturligvis litt bittersweet, for både jeg og P hadde super lyst til å bli værende i Marbella. Av og til blir det endring i planene, og sånn er livet. Jeg klager dog ikke, for alt det spennende som skjer på karriere-fronten her hjemme er helt mindblowing. Marbella vil jo for alltid være der, så det å flytte dit ved en senere anledning er jo fullt mulig.

ØREDOBBER HER

Det aller sjukeste var at i går bestemte Pierre og jeg oss for å kikke litt for å se om det fantes en leilighet der ute som falt oss i smak. Vi var ikke så veldig innstilt på å finne noe allerede så fort, men etter snaue 10 minutter falt vi over den peeerfekte leiligheten for oss. Altså, virkelig helt perfekt! Vi var på utkikk etter en leilighet som var for korttidsleie ettersom at jeg kjøper meg egen bolig i november, så derfor trenger vi bare en leilighet frem til da. Vi sendte melding og hørte om det var mulighet for å komme på visning, og det kunne vi allerede noen timer senere. Dette var altså i går, og i dag mottok vi nøklene!!! Med andre ord fikk vi leiligheten! Jeg er så sjukt lykkelig nå, dere. Altså, det er så ufattelig fint her. Vi har spilt inn en housetour allerede, så den kommer ut i morgen. 💘 

BUKSER HER ⎪ BODY HER ⎪ BOOTS HER ⎪ JAKKE IDA SJÖSTEDT

Det gikk kjapt i svingene, men så fort det ble slik at vi forstod at det å bo i Marbella nå ikke kom til å fungere, måtte vi bare finne oss en leilighet. Dette er den andre leiligheten P og jeg har sammen her i Oslo. Så kos! Vi trives uendelig godt her, og det beste med alt er at den IKKE er på bakkeplan. Den forrige var jo det, og jeg måtte seriøst sove hos mamma hver dag i slutten av tiden jeg bodde der fordi at folk la ut adressen min og bilder av vinduene utenfor leiligheten min på Jodel. Det var så ekstremt skummelt når folk tok seg friheten til å oppsøke meg i mitt eget hjem, spesielt ved å banke på vinduene mine mitt på natten. Arrggh, kjenner at jeg blir så forbanna av å tenke tilbake på det. Fuck you til dere forbanna idioter som følte trangen til å poste det på Jodel og fuck you til dere som skremte livskiten ut av meg på nattestid. 

Nå er jeg veldig, veldig lykkelig! I dag er vår første dag her, og i morgen flytter vi flyttelasset hit. Det er så sjukt, for jeg føler meg seriøst skikkelig hjemme allerede. Jeg mener, det har kun gått noen timer haha. I love this place! 💘Det føles også veldig godt å bli samboer med Pierre igjen. Min elskling. 

OPPDATERING PÅ VEIEN SOM MER MILJØBEVISST

annonse ⎪ annonselenker Nelly

JEANS HER ⎪ BODY HER ⎪ SOLBRILLER HER ⎪ VESKE HER

Nå har jeg benyttet meg av kollektivt i over en uke, dere! Det føles faktisk skikkelig bra. Det er så godt å føle at man gir opp noe egoistisk for å bidra til forbedringer når det kommer til miljøet. Som jeg alltid har sagt: alle kan gjøre litt. Tenk så stor forskjell det hadde utgjort om vi alle hadde endret på EN ting i hverdagen? Det krever jo helt ærlig ikke noe særlig mye av oss. Jeg må også bare få sagt hvor glad jeg ble av å se hvor glade DERE ble når jeg delte "nyheten" om at jeg nå skulle kutte ut alt av taxi og heller ta kollektivt. Det å ta bussen, trikken og t-banen har alltid vært noe jeg ikke har hatt lyst til. Sjukt teit egentlig. Jeg har bare fått for meg at det er mye enklere å ta taxi fra a-å, og at kollektivt bare er stress. Der tok jeg grundig feil! Kollektiv transport er jo så utrolig enkelt å benytte seg av. Jeg ble tipset om å laste ned den sorte Ruter-appen, for der kan man nemlig skrive inn adressen du skal til, og så får du hele ruten som viser hvordan du kommer deg dit. Det er super duper enkelt! 

Jeg må jo bare fortelle dere om en veldig pinlig hendelse som skjedde forrige uke. Det var første dagen på veien til å bli mer miljøbevisst. Jeg skulle på et møte i Nydalen, og jeg skulle da altså ta t-banen dit. Jeg fikk all informasjon om hvilken bane jeg skulle ta, hvilken retning, hva den het og hvilket stopp jeg skulle gå av og på. Med andre ord, skal det veldig mye til å drite seg ut ettersom at jeg tilsynelatende hadde fått det inn med t-skje. 

Vel... Jeg satte meg på banen, og der ble jeg sittende i kanskje 20 minutter.. Jeg hørte aldri "Nydalen". Plutselig var jeg på stoppet Kaldtvedt (om jeg ikke tar helt feil nå, men det var noe i den duren). Jeg fikk en rar følelse om at jeg hadde havnet veldig feil. Jeg ringer til hun jeg skulle i møte med, og da fikk jeg beskjed om at jeg var oppe i gokk, i helt feil retning........... Er det mulig. Jeg blir jo veldig oppgitt over meg selv når jeg presterer å drite meg så hardt ut. Det var ikke noe annet å gjøre enn å hoppe av, løpe over på andre siden og ta neste t-bane tilbake. Jeg rakk ikke møtet og måtte heller flytte det til dagen etter. Typisk det, spesielt siden det var første dagen. Jeg ga meg ikke for det, og tok kollektivt resten av dagen, og frem til dagen i dag - 1 uke senere! Jeg lærer etterhvert, jeg må bare komme inn i det først. Jeg føler at det går veldig mye bedre allerede da! Det gjelder å holde huet kaldt og ikke bli frustrert.

Yes da! Så langt går mitt lille prosjekt veldig bra, selv om jeg har møtt på noen humper på veien her og der. Det er ikke så ille med kollektivt som jeg trodde! Enkelt, kjapt og oversiktlig (om man bare tar banen i riktig retning i hvert fall, haha).

EN HELT FORFERDELIG DAG

annonse ⎪ annonselenker Nelly

JEANS HER ⎪ GENSER HER ⎪ SOLBRILLER HER ⎪ SNEAKERS HER

Hello fra en veldig klein Isabel. Herreguuuuuud så SJUKT dårlig jeg var i går! Jeg fikk som fortjent ettersom at jeg tøffa meg litt ekstra på byen på lørdag. Ine og jeg hadde med oss litt for mye vin på vors, og alt ble så klart slukt. Ikke smart. Jeg skal aldri drikke igjen (jada, jada...). Men helt seriøst, denne bakfylla er ikke verdt en fest altså. Det er veldig uvanlig til meg å være da, det å bli sånn her dagen derpå. Jeg blir nemlig svært sjeldent dårlig. Men men! I dag er jeg hakket bedre i hvert fall, til min store glede. Jeg ble bare verre og verre jo senere det ble i går, jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg til slutt. Haha. Det endte opp med at vi dro oss til apoteket for å kjøpe væskeerstatning. Det har jeg hørt at hjelper mye. Hvorvidt det hjalp meg, er jeg usikker på. Jeg ble ikke noe spesielt piggere, men jeg tror nok at det gjorde godt for en bakfull kropp uansett.

Processed with VSCO with s2 preset

Se der, ja. Holdt på å krepere av turen dit, meeen jeg gjorde virkelig alt for å komme i bedre form haha. Har dere noen bra tips som hjelper mot bakfylla? Jeg er ikke så rutinert på det da jeg som sagt sjeldent blir bakis, men det ser ut som at ting har forandret seg til det verre. Har jo tross alt blitt gammel nå, ikke sant... Haha, usch det var ikke en gøy setning å skrive. This b*tch is getting old.

MIN NYE TATOVERING

reklame ⎪ Daniel Louis & Nelly

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a9 preset

BODY HER ⎪ SHORTS HER ⎪ ØREDOBBER HER

Det er noe som helt har gått i glemmeboksen, og det er å fortelle dere mer om tatoveringen min som jeg tok for rundt en måned siden. Vi postet en vlogg fra dagen der jeg tok den og viste den til dere for aller første gang (se vloggen her). Den er faktisk skikkelig morsom! Vi fikk blant annet med mammas første reaksjon på film. Ubeskrivelig, haha! Uansett. Jeg har lenge tenkt på å ta en tatovering på ryggraden da jeg synes at det er døds fint. Jeg har også alltid hatt lyst til å ha en tekst med arabisk skrift. Hvorfor? Jo, fordi at jeg synes at det er så vanvittig vakkert. Det har alltid vært planen - å tatovere en tekst på arabisk. Jeg endte opp med å tatovere mine søskens navn, samt "for alltid" på slutten! Åh, jeg blir litt emosjonell når jeg skriver dette, fordi at denne "merkingen" betyr så mye for meg. Søsknene mine betyr alt for meg, og det å bære deres navn på kroppen min til dagen jeg dør er noe jeg gjør med heder og ære. 

Jeg hadde så vidt fortalt de om den før jeg gjorde den, og de ble kjempe glade alle tre. Spesielt storesøsteren min. Det er så koselig å se hvor mye det gleder de også. Familie er det viktigste man har. Det finnes ingenting som slår følelsen av å kjenne på kjærligheten fra dem. Resultatet ble helt perfekt! Jeg er så stolt over den, og ikke minst super fornøyd. Flinkeste Daniel Louis tatoverte meg! Han er den desidert flinkeste jeg vet om, så derfor ønsket jeg at han skulle utføre den på meg. Det er viktig å føle at man er i trygge hender når man skal gjøre noe såpass drastisk, og det er man hos Daniel. Dere finner han på Instagram: @Daniel__Louis. 

Hva synes dere? Jeg elsker den. Den er ganske vågal til å være min første, men jeg har virkelig tenkt på denne i kanskje to år nå. Godt gjennomtenkt med andre ord! 

ER DETTE VIRKELIG SANT?

 Processed with VSCO with j6 preset

Skjer dette på ekte?!?! For første gang i år kunne jeg sette meg ut på en uteservering i kjole (!!!) og IKKE fryse! Altsåååå... Jeg er så sjuuukt lykkelig, haha! Tenk at vi har så fantastisk fint vært her i Oslo i dag. Det er ikke verst til å være i April. Veldig fornøyd frøken! Pierre kom til Oslo i går. Jeg hadde savnet han super masse, så det var kjempe godt å få han hjem! Ine dro avgårde på et sminkekurs med Sofie på dagen, så Pierre og jeg møtte opp Daniel, KP og Vegard for litt drinks på Aker Brygge. Der ble vi sittende et par timer mens vi pratet om livet og helte nedpå deilige drinker. Det føles virkelig ut som at sommeren har meldt sin ankomst. Jeg må bare ikke bli alt for skuffet dersom vinteren er tilbake igjen i morgen, men de gjelder å være optimist og positiv! Det kommer man lengst med, vet dere. 

 Processed with VSCO with j6 preset

BROTHASSS

 Processed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with j6 preset Processed with VSCO with j6 preset

Nå er vi en liten tur her hjemme, før vi skal gjøre oss klar til vorspiel. I dag blir det feeest med en god gjeng! WOHO. Man blir jo så sjukt glad av dette fine været. Det var helt oversvømt med mennesker i gatene i dag. Folk lever så fort solen titter frem, meg selv inkludert. Jeg ville bare oppdatere dere en siste gang før jeg stikker. Jeg håper dere har en amazing helg og at dere har like fint vært hvor enn dere befinner dere. Xx!

JEG VIL GÅ TIL EN PSYKOLOG

reklame ⎮ annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 preset

SKJORTE HER ⎪ JEANS UTSOLGT - LIGNENDE HER⎪ SMYKKE HER

Vet du... Jeg har tenkt mye i det siste. Jeg har mange tanker som hele tiden surrer rundt i huet mitt. Ikke nødvendigvis vonde eller tunge tanker, men generelt mye jeg tenker over. Jeg er en person som er veldig følsom og tar inn alle inntrykk rundt meg konstant. I det siste har jeg tenkt på å skaffe meg en psykolog som jeg skal gå til regelmessig. Hvorfor? Svar: hvorfor ikke? Jeg tror at vi alle mennesker har godt av å ventilere i blant. Få tømme alt man har på hjertet. Føler ikke du deg tusen kilo lettere etter at du har pratet ut med en venninne? Det gjør jeg. Det jeg derimot savner er å kunne fortelle alt og bare prate ut om saker og ting med en fremmed. En som ikke kjenner meg eller har noe tilknytning til meg. En som kan gi meg gode råd og tips til å hvordan for eksempel håndtere ulike situasjoner, eller å hvordan endre tankegang på enkelte ting. Jeg tror at jeg, og forøvrig alle andre, har godt av å ha en psykolog i livet sitt.

Dere kjenner jo meg, og da vet dere også at jeg er en sucker for reality-program. Spesielt Real Housewives. Jeg har jo vært en fan i flere år, og sett hver eneste episode av samtlige serier. Og vet dere? Typ ALLE går til psykolog. I USA er det nesten uvanlig om du ikke går til noen, til forskjell fra her i Norge. Det jeg synes at er veldig synd med oss nordmenn er at det å gå til psykolog nærmest er tabubelagt og/eller flaut. Hvorfor? Hvorfor skal det være flaut å prate med noen? Bare fordi at man går til noen, betyr ikke det nødvendigvis at man sliter med enten depresjon eller noe lignende. Man kan helt enkelt bare ha behovet av å prate med noen om livet generelt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 preset

Jeg gikk til psykolog da jeg slet med anoreksi noen år tilbake, og jeg skal være ærlig med dere å si at jeg følte skam. Jeg turte ikke å si det til noen som helst, i frykt for at noen skulle tenke at jeg var gal. For det er jo faktisk ikke vanlig eller akseptert å gå til psykolog her i Norge. Det er synd å si, men man blir sett ned på dersom man gjør det. HVOR trist er ikke det?! 

Jeg velger å dele dette med dere nettopp fordi at jeg vil prate høyt om det, fordi at jeg vil at vi skal forsøke å få det til å bli mindre tabu. Hva faen er galt med å gå til noen å prate med? Ingenting. Absolutt ingenting. Det er snarere super bra!

DISSE PARADISE-FOLKENE LIKER JEG

Processed with VSCO with av8 preset

FINALLY REUNITED

I går kom Ine på besøk til meg her i Oslo, og endelig er vi reunited! Vi hang også med Newa, Sofie, Mathias og to kompiser til av Mathias. Det var så utrolig hyggelig å bli gjenforent med favorittene fra PH, vi manglet bare Ann Marielle. Det var super kos å henge med Sofie igjen også, det var litt for lenge siden. Åh, jeg må bli flinkere til å være med de fine venninnene mine, men det er ikke så enkelt når jeg så og si aldri befinner mer i Oslo. Det blir nye boller nå da, i og med at jeg må bli værende hjemme en god stund fremover.

Processed with VSCO with a9 preset

Vi spiste og helte nedpå litt for mange Pornstar Martinis på Sumo, før vi dro videre til Ling Ling. Vi avsluttet kvelden med en tur ut, men den varte ikke så alt for lenge. Jeg er jo blitt bestemora som legger seg klokken 23 og våkner kl 8, så jeg ble sjukt trøtt før klokken i det hele tatt rakk å bli 00:00... Det er jenta si det, haha! Heldigvis var Ine like bestemor som meg, så vi dro hjem å la oss ganske kjapt etter det. 

Processed with VSCO with av8 presetProcessed with VSCO with av8 presetProcessed with VSCO with av8 preset

Det var en amazing dag og kveld, og jeg gleder meg skikkelig til alt som skjer denne helgen. Vi skal kose oss maaasse! Jeg har savnet hele gjengen litt for mye altså. 💘 Så godt å bli gjenforent!

TV-INNSPILLING & MØTER

reklame · annonselenke

Processed with VSCO with a10 preset

Tjoho og god helg, fininger! Freddan er endelig her, og for første gang på lenge har jeg merket ordentlig forskjell på helg og ukedager. Denne uken har bestått av x-antall møter og jobb, jeg har bokstavelig talt fartet over alt konstant. Og det med t-bane og trikk, dere!! Så stolt, haha. Jeg har opplevd ganske mye interessant på t-banen allerede, det tenkte jeg å skrive et eget innlegg om. Det jeg kan si er at det ikke akkurat er et kjedelig moment når man sitter på banen. Det er noe helt for seg selv. Dagen i går startet jeg dagen sammen med TV2, der jeg spilte inn til God Kveld Norge. Det sendes i morgen, forresten! Det må dere få med dere. 😁 Jeg pratet ut om de to siste ukene. Jeg kjenner at jeg er veldig lei av å prate om alt det der nå, men God Kveld Norge ville ha min side av saken i morgendagens episode, så da stilte jeg opp.

Processed with VSCO with av8 preset

Hahaha! SE på meg!!! Sjiraff Isabel Raad. Beste selfien jeg har tatt i hele mitt liv. Her er i hvert fall de hyggelige menneskene jeg jobbet sammen med i går!

Processed with VSCO with av8 preset

Etter innspillingen var over, måtte jeg løpe avgårde til dagens første møte. Det var super spennende! Jeg var på to møter i går da, og seriøst... Jeg er så motivert og giret på hvordan dette året ser ut!!! AH. Så fort jeg var ferdig på møtene, møtte jeg Ine. Hun er hos meg i Oslo denne helgen, det er så gøy! 

Processed with VSCO with av8 preset

VESKE HER

Processed with VSCO with a10 presetProcessed with VSCO with av8 preset

Nå er det heeeelg!

I APRIL SKAL JEG...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a10 preset

IT'S MY BIRTHDAY MONTH

1. Neste uke skal jeg  to super spennende møter som har stor betydning for dette året. Det er to vanvittig svære og kule ting som skjer, og jeg kan seriøst ikke tro at det faktisk skjer på ekte. OMG!!!! Dette året er virkelig året for meg. Jeg har så klart veldig lyst til å skrike ut hva begge deler er, men jeg har ikke lov enda. Dere får vite alt så fort jeg får klarsignal. 

2. Feire bursdagen min. Nå ble jo selve bursdagen min helt katastrofe, men jeg har likevel planer om en skikkelig feiring her hjemme i Oslo i løpet av måneden. Ingen skal få ødelegge min dag! 

3. Henge så mye med Rebecka at jeg blir lei av henne (om det i det hele tatt er mulig haha). Jeg leeengter sånn etter henne! 

4. Drikke rosévin på uteservering på Tjuvholmen. 

5. Kle meg mye skjørt! Jeg har fått dilla.

6. Gjøre de forberedelsene som mangler innfor jobbreisen til Cannes i starten av neste måned.

7. Få besøk av Ine, og catch up med Newa og Ann Marielle. Savner jentene mine! 💘

8. Få med meg hver eneste episode av Ex On The Beach Sverige. Altså, jeg blir helt hektet! Fun fact: jeg ble mast på hele fire ganger av produksjonen om å delta. Jeg kunne med andre ord deltatt på både Ex On the Beach Norge, Sverige og Paradise Hotel. 

9. Ha romantiske dater med min mann. ❤️

10. Bake Pavlovakake. Jeg har cravet det i flere uker nå.

INNKJØP⎪ DEL 1

reklame ⎟ annonselenker Nelly

Processed with VSCO with av8 preset

Hei babes! Jeg har jo klikket hjem en del nye skatter fra Nelly, og etter at jeg postet på mystory av innholdet i pakkene var det utrolig mange av dere som ønsket dere innlegg der jeg viser dere alt. Det er jo vanvittig mye, så det blir litt for mye å ta alt i et innlegg. Derfor har jeg delt det opp i to deler. Her kommer første del, som er alle overdeler. Jeg elsker alt! 

Processed with VSCO with av8 preset

SHOPPING SHOPPING SHOPPING ...

1. HER ⎟ 2. HER 

1. HER ⎟ 2. HER

1. HER ⎟ 2. HER

1. HER ⎟ 2. HER

1. UTSOLGT ⎟ 2. HER 

1. HER ⎟ 2. HER

1. HER ⎟ 2. HER

_______

DEL TO KOMMER! 

HVA SKJEDDE MED FLYTTINGEN TIL MARBELLA?

reklame ⎪ annonselenker Nelly

 Processed with VSCO with av8 preset

Dere lurer på hva som skjer med Marbella. Skulle ikke vi flytte dit? Hva er planen nå? Vel... Vi flyttet jo til Marbella i midten av februar. Først reiste vi ned for å dra på visning, som endte opp med at vi fikk leiligheten vi ville ha. Problemet var bare at den kun var ledig i en måned frem i tid. Vi tok den likevel, og planen var å finne en ny leilighet innen den måneden var gått. Vi var på jakt konstant, uten hell. Vi fant ingen leilighet som falt oss i smak og ettersom at været var eeeelendig når vi var der hele måneden (storm og regn typ hver dag), booket vi oss heller en ferie til Thailand. Og nå er ferien over, og vi er tilbake i Oslo og Sverige. Pierre og jeg har pratet veldig mye sammen om hva vi ønsker å gjøre fremover. Vi har begge to veldig lyst til å bosette oss i Marbella for en stund, men ettersom at jeg har fått to super spennende og store tilbud så blir det veldig stress for meg å reise frem og tilbake hver uke. Dessuten vil vi begge være litt nærmere våres familier og venner akkurat nå, så vi har vel egentlig bestemt oss for å utsette Marbella. Vi vet ikke når vi eventuelt blir å realisere den drømmen igjen, men mest sannsynlig blir ikke det å skje før eventuelt til vinteren. Vi får se, men enn så lenge har vi satt det på vent. Vi trives best her hjemme akkurat nå, og det er også det beste ettersom det skjer så mye fremover. 

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

JEANS HER ⎪ SKJORTE HER ⎪ BLAZER HER ⎪ SNEAKERS GUCCI ⎪ SOLBRILLER HER ⎪ SMYKKE HER ⎪ BELTE GUCCI

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset

Marbella er virkelig et helt nydelig sted hvor vi trivdes enormt godt. Det er så fint, menneskene er døds hyggelige og hele atmosfæren er upåklagelig. Det er drømmeplassen å bo for oss, ettersom at det ikke er så alt for langt hjemmefra. Det er jo kun en 4 timers flytur, så det er absolutt overkommelig - bare ikke dersom jeg må fly frem og tilbake hver uke. Da blir det plutselig veldig stress. Nå får vi prioritere jobb og karriere, samt tilbringe masse tid med familie og venner fremover. En flytt fungerer bare ikke akkurat nå, slik som ting har blitt. Det skal sies at ting ikke så slik ut når vi bestemte oss for å flytte. Det er nå i senere tid at disse prosjektene har kommet på banen, og da krever det at vi må endre litt i planene.

UKENS SPØRSMÅL

reklame ⎪ LashesByKasja & MOODstudio

 Processed with VSCO with av8 preset

Er det sant at du egentlig ikke vet hvem som vinner Paradise Hotel, og at ingen av de andre deltagerne vil prate med deg?

- Haha, så klart vet jeg det. Alle deltakerne vet det, selv om en viss person prøver å få det til å høres ut som at jeg ikke vet. We all know. Slik er det hver sesong. Alle vet alltid hvem vinnerne er, uansett om man ryker ut dag en eller i semifinalen. Så var det sagt, hehe. For å svare på ditt andre spørsmål, så stemmer nok ikke det nei. Det er mange som velger å ikke ha kontakt med enkelte på utsiden, ikke bare meg. Jeg har kontakt med Ine, Newa, Mathias, Ann Marielle og Carl Aksel som er de jeg ble vanvittig glad i. Jeg har et vennskap med de jeg klikket best med og de jeg ble glad i, slik som alle andre. De andre har jeg ikke noe i mot da, bare så det er sagt. Det er en fin gjeng med mennesker, men det er jo slik hver sesong - at man fortsetter et vennskap på utsiden med de man klikker best med. 

Hva er de to store prosjektene som du prater om?

- Ååååh jeg får sommerfugler i magen bare av å tenke på det. Jeg skulle så INDERLIG ønske at jeg kunne fortelle dere det nå, men dessverre kan jeg ikke det enda. Jeg skriker ut for full hals så fort jeg får klarsignal. Jeg kan si såpass mye som at dere kommer til å se veldig mye av meg fremover. Dette året er helt CRAZY. Jeg kan ikke tro at dette skjer lille meg, som tydeligvis ikke er så liten lenger. Åh. Alt er takket være dere. Verdens beste lesere som jeg verdsetter så enormt høyt. Om dere bare visste hvor mye dere betyr for meg!

Hva slags vipper setter du på?

- Volumvipper! Jeg setter det på hos Lashes By Kasja (booking av time HER). Psst.. Dersom du oppgir koden "Isabel Raad" ved booking av time, får du 50% på standar volum sett ut uken. Du får et helt nytt sett med vipper til 1150 kroner, istedenfor fullpris som er på 2300. Hurry, før alt blir fullbooket! 

Har du planer om å ta fler tatoveringer?

- Jaaa, jeg har kjempe lyst på fler. Ikke store da, men små tekster. Jeg synes at det er helt nydelig!

Hva syns du om overvektige? Ikke sykelig overvektig, men vi som er litt kraftige? Syns du vi er like pene som de som er tynne?

- Å herlighet, SÅ klart synes jeg at alle sammen er like flotte uavhenging av vekt. Vi er alle sammen unike og nydelige på hver vår måte. Jeg synes faktisk at former er døds sexy!

Hvem liker du best fra Paradise 2018 (uten om legendene)?

- Newa og Ine, uten tvil. Så utrolig flotte jenter på alle mulige måter. Er så glad i de! I tillegg synes jeg at Leo er et vanvittig fint menneske. Han er god tvers igjennom.

Hei! Hva bruker du for å få håret ditt så glansfullt og fint? Jeg har ganske langt hår, men har masse babyhår (etter å ha født et barn) og håret mitt er slitt og jeg mister masse. Takk for svar✨

- Hei, du! Jeg bruker helt fantastiske produkter fra Shu Emura. De er virkelig to die for. Hårolje, balsam og shampoo! De fås kjøpt på blant annet MOODstudio. Jeg føler selv at produktene har alt å si, altså. Har du gode produkter, ser håret tusen ganger bedre ut. Det er i hvert fall min erfaring. Klem!

Er det sant at du får bot av TV3?

- Dette har jeg svart på før, men ettersom såpass mange fortsatt lurer: nei, jeg kommer ikke til å få bot av TV3. :)

Hvorfor oppfordrer du følgerne dine til å mobbe?

- Det har jeg aldri gjort. Jeg har fått med meg at enkelte prøver å lyve ved å si at jeg har gjort det, men det er så klart ikke sannheten. Jeg har ALDRI oppfordret mine følgere til å kommentere stygge ting til andre. Det jeg derimot HAR gjort er å skrive på bloggen at jeg IKKE ønsker at mine følgere skal gjøre det. Men jeg antar at folk vil tro det de vil tro, uavhenging av hva sannheten faktisk er. Så jeg sier det igjen, kjære lesere: vi er bedre enn som så. Ikke spre hat og negativitet. Dere vet jo selv hvor hardt det har gått inn på meg med slike ekle kommentarer, og jeg ønsker ikke at andre skal bli utsatt for det samme. Hat skaper hat, og det er ikke noe jeg ønsker. Vi kan holde oss saklige. 💘

Når kommer den videoen du og Pierre skulle legge ut der dere forklarer misforståelsene som skjedde under bruddet deres og der Pierre forklarer sin side av saken?

- Den har vi allerede postet! Du finner den her

___________

Lurer du på noe mer? Still spørsmålet i kommentarfeltet, så svarer jeg i løpet av kvelden!

JEG HAR TATT EN STOR BESLUTNING

Processed with VSCO with kx4 preset

De av dere som har følgt meg en stund, vet at jeg alltid flyr rundt i taxi. Uansett hvor jeg skal. Kollektiv transport er noe jeg i utgangspunktet har hatet og derfor har jeg så og si aldri tatt hverken trikk, buss eller t-bane. Det har forekommet, men det har vært svært sjeldent. Men vet dere? Jeg har innsett hvor tåpelig det er. Ikke bare når det kommer til kostnader, men spesielt når det kommer til å være litt mer bevisst på miljøet. Kollektivt er jo helt supert å kunne benytte seg av dersom man vil bry seg litt mer om miljøet og bli mer miljøbevisst. Og det dere, det har jeg bestemt meg for å gjøre noe med! Jeg har gitt meg selv forbud fra å ta taxi. Uansett hvor jeg skal, skal jeg ta kollektivt. Her i Oslo er det jo så sjukt bra opplegg når det kommer til trikk, buss og t-bane, så jeg har absolutt ingen unnskyldning.

Jeg synes at det er viktig at vi alle tenker litt mer på hvilke valg vi tar i hverdagen, slik at vi kan være med på å gjøre verden litt bedre. Jeg for eksempel trenger absolutt ikke å ta taxi hver dag. Det er egoistisk og ikke minst helt tåpelig! Jeg er nesten litt stolt over meg selv som har åpnet opp øynene mine litt. Jeg er fullstendig klar over at jeg ikke er så veldig miljøbevisst på andre fronter som for eksempel så flyr jeg mye og jeg kjøper ofte masse nye klær, men jeg synes at det er viktig å bidra med noe i hvert fall. Litt kan alle sammen gjøre! Nå har jeg tatt dette valget, og hvem vet - plutselig tar jeg enda et steg i riktig retning. Jeg har i det minste blitt mer bevisst på miljøet, og det ønsker jeg at dere også skal bli. Vi har tross alt bare en jordklode.

Processed with VSCO with kx4 preset

Så.. Er dere med meg, kjære lesere? Er det en ting du kan gjøre annerledes i hverdagen din for å bidra til det bedre for miljøet? La oss gjøre dette sammen! Hva med å begynne å resirkulere? Ta t-banen istedenfor taxi, slik som meg? Eller, hva med å kutte ned på kjøtt? Jeg har faktisk lyst til å innføre en kjøttfri dag i uken her hjemme hos meg. Jeg vil få med meg familien på det også. Da er tanken å spise meksikansk tomatsuppe, for det eeeeelsker jeg jo haha. Det er mange små ting vi kan gjøre annerledes som vil utgjøre en stor forskjell. 

La oss ta vare på planeten våres, dere. 🌍💙

ANTREKK

reklame ⎪ annonselenke Nelly

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a10 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a10 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a10 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a10 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a10 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a10 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a10 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a10 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a10 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a10 preset

SKJØRT OG TOPP MESHKI ⎪ HEELS HER ⎪ SMYKKE HER ⎪ VESKE CHANEL

________

Jeg virkelig elsker å kle meg opp i slike antrekk. Jeg har så sjukt forskjellig stil, alt etter hvordan mood jeg er i. Jeg kan godt gå i joggeklær, men også stivpynta. Aldri noe midt i mellom, haha. Jeg gleder meg bare sjukt til det blir ordentlig sommer og fint vær her hjemme, slik at jeg kan kle meg opp i kjoler og skjørt hver dag. 

FERIEN ER AVBRUTT OG JEG ER TILBAKE I OSLO ALENE

 Processed with VSCO with av8 preset

En update på livet.. Jeg har egentlig ikke skrevet noen innlegg de siste dagene der jeg forteller om hva som skjer akkurat nå. Jeg er i hvert fall tilbake i Oslo. Jeg avbrøt ferien på grunn av at psyken min ikke er helt der jeg ønsker at den skal være. Jeg klarte ikke å kose meg og nyte. Alt jeg ville var å komme hjem. Hjem til familien, hjem til ro. Jeg har en tendens til å alltid spille så forbanna "hard", når sannheten er at jeg ikke har det så veldig bra innvendig. Faen. Faen at jeg lar folk komme såpass inn på meg at de får meg til å begynne å tvile enda mer på meg selv, mitt utseendet og hvordan jeg selv er som et menneske. Gud, jeg føler meg så sjukt stakkarslig som skriver dette. HVORFOR tillater jeg random mennesker som ikke har en SHIT betydning i livet mitt å påvirke min selvtillit? Sånn seriøst?

Jeg kom hjem for to dager siden. Alt jeg har gjort siden da er å slappe av hjemme sammen med familien. Jeg har knapt gått utenfor døren, til unntak av i dag når jeg skulle på vippe-time. Alt jeg vil gjøre er å få kjærlighet av mamma og få peptalks. Ine kommer til Oslo til helgen, og det gleder jeg meg kjempe masse til. Jeg har savnet både henne og Sofie masse, så det skal bli super kos med en girls weekend. Masse god mat, drinker og kanskje en liten feiring av bursdagen min på byen. Vi får se, men jeg ser veldig frem i mot å henge med jentene. De kommende dagene består egentlig av mange møter som er ekstremt spennende. Det er litt motiverende oppi all elendighet som har funnet sted i det siste. For Gud så mye som skjer dette året. Jeg kan seriøst ikke tro at disse tingene skjer lille meg. Det er helt surrealistisk å tenke på, og for å være helt ærlig tror jeg ikke at det har gått helt opp for meg enda heller. Det varmer hjertet å se at noen har troen på meg i hvert fall, og det er et bevis på at jeg ikke er et så forferdelig menneske og "forbilde" after all. Jeg kan ikke vente med å få klarsignal på å kunne fortelle dere alt. Åh. ❤️

 Processed with VSCO with av8 preset

Jeg reiste hjem alene. Pierre er hos familien sin i Sverige. Jeg savner han masse allerede. Jeg er helt ubrukelig, haha. Lengter med en gang jeg ikke er i hans nærhet. Det er sunt å savne hverandre også innimellom, så jeg får bare holde ut. Jeg gleder meg til vi sees igjen!

Ah, det er skikkelig godt å være hjemme igjen. Det er ikke ofte slik at jeg trives best i Oslo kontra blant palmene, men slik ble det denne gangen. Det gjenstår å se hvor lenge jeg holder ut hjemme nå da, før jeg hopper på neste fly til et eksotisk sted (Bali står på planen). Det må jeg nok vente litt med, for det skjer som sagt alt for mye her hjemme fremover. Det er positivt da, og veldig gøy at ting skjer. Noen ganger får jeg lyst til å trekke meg fra rampelyset, slik som nå når det stormer på som verst, men så kommer man på alle de døds kule tingene man får oppleve, og da blir det verdt det likevel. Det gjelder å fokusere på alt det positive, selv om det kan være vanskelig i blant. 

DRAMAET MELLOM SOFIE, INE OG MEG

Haha, altsååå jeg må jo bare komme med en oppklaring i forhold til Ine sin insta-story. Det var så klart ironisk og baaare tull! Vi alle tre er super gode venninner, og vi tullet bare med vår interne humor i og med at Ine ikke svarte i gruppechatten. Hehe! Jeg skjønner at dere begynner å lure, og jeg har fått mange meldinger om hvorfor vi er så frekke mot Ine. Alt er selvsagt på tull. Her er samtalen vår:

Haha! Vi har samme humor alle mann, så dette var bare på tull. Og by the way Ine: fuck you for getting me in trouble. Hahaha! 

OPPKLARING I NOEN RYKTER

Processed with VSCO with av8 preset

RUMOR HAS IT...

Det dukker jo til stadighet opp bisarre kommentarer som ikke har noe rot i virkeligheten what so ever. Jeg undrer ofte over hvordan alle disse ryktene oppstår, men da kommer jeg fort på at jeg ikke akkurat er en ukjent person og at mennesker elsker å gossipe - spesielt de som mener at de ikke er mine "fans", men kan de virkelig mene det? Om du følger med på absolutt alt jeg gjør og er oppslukt i mitt liv, så er du faktisk en fan. Let's be honest. Anyway! Her kommer noen rykter som jeg avkrefter og bekrefter. Good times!

- Jeg skal ikke være med på Bloggerne.

- Nei, jeg får ikke bot av TV3.

- Jeg "melker" absolutt ingen situasjon ved å endelig våge å stå opp i mot mobbing.

- Jeg har ikke operert magen min og/eller fjernet ribbein. 

- Jo, Rebecka er fortsatt en av mine bestevenninner.

- Jeg oppfordrer så absolutt IKKE mine lesere til å skrive stygge kommentarer til visse personer. Om dere følger med på hva jeg poster, så skriver jeg ganske TYDELIG at jeg IKKE ønsker at følgerne mine skal gjøre slik. Greit å vite fakta før man raser i fra seg til meg. Jeg kan derimot ikke stå til ansvar for hva andre mennesker velger å gjøre, annet enn å si hva jeg selv mener.

- Å jo da, jeg vet hvem som vinner Paradise og alt som skjer videre. Alle deltakerne vet hvem som vinner, uavhengig om man røk ut i uke 1 eller i semifinalen.

- Jeg forsørger ikke Pierre. Han tjener ganske godt selv, og har ikke behov for å forsørges. 

STORSHOPPING - JEG ER SÅ LYKKELIG!

reklame ⎪ annonselenker Nelly

Det er lenge siden jeg fant SÅ mye fint på en og samme gang. Nelly overgår seg selv om dagen, det må jeg virkelig si. Jeg klikket hjem massevis med klær, sko og tilbehør her om dagen. Jeg kan nesten ikke vente til jeg mottar alt på døren. IIIH!!! Spesielt den kreppetangen fra GHD. Jeg har sett en jente bruke den, og håret hennes så helt amazing ut. Jeg måtte jo bare ha den, haha. Jeg er litt lei av å ha håret helt rett hver dag, så bølger eller kreppet hår kan være kult å teste ut. Under her har jeg laget kollasjer med alt jeg klikket hjem! 

OK... Kan vi ta et minutt å diskutere denne NYDELIGHETEN?! Jeg døøør så fin denne vesken er. Jeg måtte jo bare ha den!

DU FINNER DEN HER.

1. HER ⎪ 2. HER ⎪ 3. HER ⎪ 4. HER ⎪ 5. TOPP HER & BUKSER HER ⎪ 6. TOPP HER & BUKSER HER

1. HER (eeelsk på denne!) ⎪ 2. HER ⎪ 3. HER ⎪ 4. HER ⎪ 5. HER (altså.. Drømmen!) ⎪ 6. HER

1. TOPP HER & TIGHTS HER ⎪ 2. HER ⎪ 3. HER ⎪ 4. HER ⎪ 5. HER ⎪ 6. HER (gir amazing bølger!)

1. HER ⎪ 2. TOPP HER & SKJØRT HER ⎪ 3. HER ⎪ 4. HER ⎪ 5. HER ⎪ 6. HER

TAKK FOR MEG, PARADISE

Da var Paradise Hotel over for Queen B! Jeg er faktisk veldig stolt over hvor mye jeg klarte å styre spillet der inne, i forhold til første gangen jeg var med. Jeg mener, i sesong 7 gjorde jeg absolutt ingenting og la meg egentlig ikke i spillet noe særlig. Jeg var i den sterke alliansen, og de styrte på mens jeg gjorde som vi ble enige om. Denne gangen ble det annerledes! Jeg ble ganske stolt når selveste Sara Stålesen fra min sesong fortalte meg at hun syntes at jeg var rå i år. Jeg kan visst spille! Hehe. Akkurat det er jeg faktisk ganske stolt over, for der overrasket jeg ikke bare dere, men også meg selv.

Nå, over til det dere klikket dere inn her for å lese. Vel! Jeg hadde absolutt ingen anelse om at de som stod meg nærmest der inne helt plutselig hadde vendt meg ryggen, før jeg stod der på par-seremonien og jeg så Julies blikk til Ingrid før hun går for å stille seg bak Mathias. Allerede ved det blikket fikk jeg en rar klump i magen. Jeg fikk meg et realt sjokk, for å si det mildt. Jeg vet ikke hvordan noen av dere får for dere at jeg gråter og er lei meg fordi at de andre valgte å endelig spille? Det var jo åpenbart ikke derfor jeg var såpass lei meg. Det var på grunn av at den jenta jeg anså som min nærmeste der inne, akkurat hadde hugget meg i ryggen. Ikke nok med det, men i tillegg til å kjøre meg ut uten en eneste forklaring eller unnskyldning, stod hun å så meg rett inn i øynene mens hun lo og sendte bitchy blikk til de rundt seg. DET var det som gjorde meg så trist. At det ble gjort så hjerteløst og så kynisk. I akkurat det øyeblikket gikk det opp for meg at det vennskapet jeg trodde skulle vare på utsiden, var falskt herfra til månen. For ja - det er et spill, men å kunne oppføre seg slik etter at et slikt valg er blitt gjort mot din nærmeste der inne og du ser hvor lei seg hun blir, er veldig spesielt. Det stakk skikkelig i hjertet å se henne smile og godte seg over at jeg gråt og var direkte knust over å se hvordan hun så iskaldt stod der å lo. Det er grunnen til at jeg gråt på seremonien. Det var en jente jeg ble glad i på sekundet, jeg stod opp for henne fremfor alle jentene da hun stod helt alene allerede min andre dag der inne, da jeg selv var helt ny i gruppen. Jeg hadde alltid hennes rygg, i tillegg til Kristian sin. Det var de to som jeg alltid satte fremst, i tillegg til Mathias som min partner naturligvis. Det var vondt, rett og slett. Det var vondt å ikke få en forklaring, det var vondt å bli ledd av av noen jeg hadde blitt vanvittig glad i på kort tid, noe som er veldig uvanlig til meg å være. Jeg lar nemlig ikke folk komme nært hjertet mitt såpass fort som det jeg lot Julie og Kristian gjøre. Avslutningsvis må jeg si at jeg tar det som et kompliment at visse er sååå stolte over å ha klart å spille meg ut. Jeg må bare si: bra jobba! Virkelig. Jeg er glad av å se at de endelig turte å gjøre noe der inne, synd bare at det ble gjort på en såpass ufølsom måte i og med at vi stod hverandre såpass nært. Eller - jeg trodde i hvert fall det, muligens jeg var veldig naiv. 

Nå er i hvert fall Paradise over for min del! Jeg er stolt over meg selv. Jeg spilte hardt, jeg var ikke på badeferie og jeg laget bra underholdning for dere seere. Noen har elsket meg, mens andre har hatet meg, men dere har alle en ting til felles: dere har blitt underholdt. 😙Og angående min insta-story. Sorry til de av dere som ble sure på meg, men jeg og flere av de andre deltakerne har blitt ekstremt lei av drittkasting og det å konstant bli snakket ned av av en viss person. Derfor var det på tide å jekkes ned et par hakk, synes jeg. Sånn var det! 

Jeg har fått meg fantastiske venner derfra. Ine, Newa, Ann Marielle - dere betyr så mye for meg, og jeg er så glad for at jeg fikk bli kjent med dere. Dere er GULL! Og så klart Mathias og Carl Aksel. Guttene mine! Vi manglet selvsagt min elskling Pierre, noe som gjorde deltakelsen mindre gøy for oss. Alt i alt var det en kul opplevelse, og jeg er takknemlig for å få være en av legendene i årets sesong!

Pssst... Sees på tv-skjermen om ikke så alt for lenge. 😜

BILDER AV DEN LUKSURIØSE SUITEN VÅR

 Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with av8 preset Processed with VSCO with a8 preset Processed with VSCO with av8 preset

___________

Hvor nydelig er det ikke her? Vi bor på en nydelig suite hvor vi har både stue, soverom, to bad, kjøkken, svær terrasse samt utendør jacuzzi. Sistnevnte er jo så klart en favoritt, hehe. Det suger bare at det ikke er mulig å bestemme temperaturen på vannet, men ellers er den digg. Vi har bodd her i en uke ca, og for å være helt ærlig så angrer vi på at vi ikke bare bodde her mer av ferien. Det er helt nydelig! Problemet var vel det at vi ikke ville være i Phuket mer enn de tre dagene vi var her tidligere, men dette hotellet ligger bort fra all fest og fyll. Her er det idyllisk og fredelig!

Jeg kommer med en Thailand-guide så fort jeg kommer hjem, forresten! Jeg ser at det er mange som ønsker seg det, så det skal jeg selvfølgelig fikse til dere. Vi har jo reist veldig mye rundt i Thailand, så jeg føler at jeg har mange gode tips å komme med. Alt fra hvilke øyer man burde reise innom, hotell-tips, restauranter og aktiviteter. Hold utkikk etter det innlegget. Skal prøve å få skrevet det på flyet i morgen, faktisk. Det er like så greit å fordrive tiden med litt jobb.

AKKURAT NÅ

annonse ⎪ annonselenker Nelly

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 preset

Hva gjør du akkurat nå?

Jeg ligger i sengen og slapper av. Ninja Warriors surrer på tv-skjermen i bakgrunnen, og jeg forsøker egentlig bare å manne meg opp til å starte på pakkingen. Jeg bombaderer kofferten HVER gang jeg åpner den på ferie. Det blir fullstendig kaos... Not fun. I tillegg til det legger jeg tingene mine over alt, så det er jo en heldagsjobb å finne alt. Da vi bodde på et annet hotell i starten på ferien, presterte jeg å glemme klokken min igjen på rommet... Hvor typisk. Jeg skal huske å få med meg absolutt alt denne gangen.

Hva har du gjort i dag?

Jeg har solet meg. Vi reiser som sagt hjem igjen i morgen, så jeg har prøvd å utnytte solen så godt jeg kan. Typisk at jeg har flasset noe enormt de siste to dagene da. Jeg vil jo ikke komme hjem helt skjoldete :( Well well... Det finnes verre ting å bekymre seg over enn det, så jeg overlever.

Rate dagen fra 1-10?

5/10

Hva var dagens antrekk?

Jeg har egentlig bare spradet rundt i bikini i hele dag, jeg. Hallo, jeg er i Thaaailand! 

TOPP HER ⎪ SNEAKERS HER ⎪ BIKINITRUSE HER

Hva spiste du i dag?

Cajun chicken burger med fries. Mmmmh! ELSKER den burgeren som de har her på hotellet. Jeg tror det er fjerde gangen jeg spiser det her, haha. Så sjukt godt! Og så har jeg drukket mer cola enn det jeg har på leeenge. Det er så godt med isbiter i denne varmen. 

Har du irritert deg over noe i dag?

Ja, for mye for å være ærlig. Denne dagen har vært piss.

Hvor mye penger har du brukt i dag?

Ikke mye overhodet. Kun på mat! Flink jente. Det har derimot gått utrolig mye penger denne reisen, og det føles egentlig litt waste da hele ferien har blitt ødelagt. Man skal jo egentlig kose seg i hjel på ferie, men slik har det ikke vært denne gangen. Jeg vil bare hjem, og ser veldig frem i mot å reise hjemover i morgen. Det jeg kommer til å savne er at det er varmt ute og at solen skinner hver eneste dag. Ah. Jeg hører at våren har tittet frem i Norge? Søsteren min sa at det var meldt 17 grader til neste uke??? Helloooo spring!

Hva fikk deg til å smile i dag?

Jeg leste gjennom noen dm's på Instagram, og det fikk meg til å smile. Jeg har så fantastisk fine følgere! Tusen millioner takk igjen, for at dere tar dere tiden til å skrive fine ord til meg. Dere er helt amazing!! <3

JEG KUNNE ALDRI LEVD SOM HENNE

reklame ⎪ annonselenke Nelly

Processed with VSCO with j6 preset

What's good, babes? Jeg sitter i suiten og bare glor i veggen. Det har vært en døds kjedelig dag med lite action, men slik er det av og til. Hjemreisen er om to dager. Det er sjukt at jeg faktisk oppriktig GLEDER meg til å komme hjem. Dette har jo, som dere allerede har skjønt, ikke vært den beste ferien. Jeg gleder meg til å komme hjem til familiekos. Jeg skal ikke gjøre annet enn å klemme på Rami og Sidra, og få masse kjærlighet av mamma. Det som er utrolig kjipt er at storesøsteren min akkurat har rukket å reise hjem igjen til Tromsø før jeg kommer. Vi sees nesten aldri, og det er alltid på grunn av at hun besøker familien de gangene jeg er ute å reiser. Vi er elendige på å time det. Det er det som er ulempen ved at både hun og jeg er like spontane og finner ut av ting i siste liten. Vi får ta det igjen til neste gang, eller så får jeg i verste tilfelle ta en tur til Tromsø. Jeg har besøkt henne der en gang tidligere, og jeg husker at jeg ikke var så veldig begeistret for den byen. Det var riktignok på vinteren, og det var mørkt døgnet rundt. Skikkelig deprimerende spør du meg, haha. Jeg liker meg bedre i storbyen, og ikke så langt opp i nord. Enkelt og greit! 

Det er ganske merkelig å tenke på hvor forskjellige Shehed Jasmine og jeg er. Hun studerer statsvitenskap og er seriøs på utdanningsfronten, mens jeg har et helt annet liv. Hun hadde aldri kunnet levd av det jeg lever av, og jeg kunne aldri studert statsvitenskap. Haha! Det er godt vi er forskjellige. Jeg skjønner ikke et pip av hva hun babler om når hun snakker om studiet sitt, og hun skjønner lite av denne bransjen jeg befinner meg i. Hun testet ut blogging i fjor, men det tok slutt like fort som det startet. Hun kom seg faktisk opp på 8. plass på blogglisten etter bare noen få dager. Det er ikke verst, det! Kanskje ikke så rart da, i og med at jeg linket til bloggen hennes, men sykt stas likevel.

 Processed with VSCO with av8 preset

KJOLE HER

Jeg har akkurat nettshoppet litt, noe jeg alltid tyr til når jeg trenger noe å glede meg over. En svær bestilling fra Nelly er gjort, samt fra en utenlandsk nettbutikk. Vil dere se innkjøpene? 😚Jeg poster mine favoritter med linker på mystory på Instagram. Følg meg der - IsabelSraad heter jeg!

Jeg må prøve å finne på noe hyggelig resten av kvelden. Vi er i Phuket nå, og jeg må ærlig si at jeg ikke er så fan av sentrumet her. Ping pong show og bargaten er ikke noe som frister noe særlig, for å si det sånn! Hehe.

UKENS SPØRSMÅL

reklame ⎪ annonselenker Nelly

 Processed with VSCO with a9 preset

Hvor mye har du tjent til sammen på bloggen din tror du?

- Det vet jeg ikke. Vanskelig å svare på, men kanskje to millioner? Ah, usikker. Mer enn 2 mill til og med, tror jeg. 

Hvilke storbyer ønsker du å besøke?

- Los Angeles, Miami, New York og Barcelona. LA er øverst på listen!

Er det sant at du tjener 200-300.000 i mnd.på bloggen din? Tjener du penger på hvert klikk eller hvordan er Det? Hvor mye tjener du på reklamer i bloggen? Og tjener du noe på IG din?

- Det stemmer, ja. Det varierer så klart fra måned til måned, men jeg tjener veldig sjeldent mindre enn 200.000 kr i måneden. Jeg tjener på klikk (vanvittig lite da, man tjener ikke like mye på klikk i dag i forhold til hva man gjorde før), affiliateslenker og annonser. Det jeg tjener mest på er definitivt affiliate. Instagram tjener jeg ikke så mye på, med mindre jeg har annonse poster.

Hva synes foreldrene dine om at du er med på Paradise Hotel?

- Mamma synes bare at det er gøy! Hehe. Hun er ikke så kritisk av seg. Hun stoler på at jeg vet hva jeg gjør, og at jeg vet hva som er bra for meg og ikke. Så lenge hun slipper å se datteren sin ha sex på tv, er hun fornøyd! Easy as that. Så derfor var det bra for mammas del at Pierre ikke kom til Mexico, for daaa hadde det nok blitt litt (mye) sex. Haha!

Hvordan har du det nå?

- Jeg har det bedre nå enn tidligere, i hvert fall. Det går fremover. <3 Takk som spør!

Hvordan har deg å Pierre det sammen?

- Vi har det veldig fint! Jeg er så takknemlig ovenfor han, spesielt nå som han har vært den mest støttende kjæresten EVER. Han er verdens beste. <3

Har du noe kontakt med noen av årets paradise deltagere utenom legendene?

- Ine og Newa. <3 I tillegg til Ann Marielle, Mathias og Carl Aksel så klart.

Hvor er bikinien fra?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a9 preset

- Bikinitoppen finner du her, trusen her og capsen her!

Etter alt dramaet i det siste, mobbingen av rumpa de og annet. Føler du at du angrer på din operasjoner nå? Eller er du like fornøyd selv etter alt hatet?

- Jeg postet en video for et år siden ca, der jeg la frem alt om hvordan psyken min var, hvordan operasjonene hadde skadet meg og min usikkerhet enda mer. Jeg har angret siden jeg utførte mitt seneste inngrep i 2016, for da møtte jeg virkelig veggen. Jeg innså at jeg var syk. Jeg innså at operasjonene ikke gjorde meg lykkeligere, men snarere tvert i mot. Det jeg derimot har lært meg, er å godta meg selv for den jeg er i dag. Slik jeg ser ut, er slik jeg ser ut. Om jeg skal holde på å endre på enda mer, blir det bare enda verre. Jeg har blitt veldig obs på hva slike inngrep kan gjøre med ens psyke, og dessverre fikk jeg lære det på den harde måten. Men det er ikke så rart at det ble som det ble. Jeg tjente plutselig masse penger, som gjorde det veldig enkelt for meg å endre på usikkerhetene mine. Jeg tenkte meg ikke om når det kom til konsekvenser. Det suger å tenke tilbake på nå, spesielt når jeg konstant skal bli hengt ut og latterliggjort for kroppen min. Jeg må leve med slik jeg ser ut i dag, og jeg må akseptere min kropp. Derfor er det ekstra vondt når jeg skal bli mobbet for hvor stygg for eksempel rumpen min da er, i følge visse.

Hvor gammel vil du være når du blir gravid?

- Æh, jeg blir stresset av spørsmål om barn om dagen ass. Jeg føler at ALLE blir gravide for tiden? Det er nesten litt sånn at jeg føler på presset, haha. Jeg føler meg dog ikke klar for å bli mamma enda, og det tror jeg ikke at kommer til å endre seg før om i hvert fall 4-5 år. Jeg har så mange planer og drømmer jeg vil skal gå i oppfyllelse før jeg starter familielivet for fullt. Jeg vil kunne gi barnet mitt alt det den fortjener. 

Stoler du på Pierre 100%? Såfall, hvordan har du klart å ikke være paranoid, redd eller bekymret ang forholdet?

- Ja, det gjør jeg. Det var vanskelig for oss begge to i starten da vi begynte å date igjen, ettersom vi hadde vært single såpass lenge. Man blir jo paranoid i begynnelsen, men man må jo bare bestemme seg for å stole på hverandre og gi hverandre den tilliten når man først velger å satse på hverandre. Om ikke blir det jo veldig slitsomt. Hvordan vi har blitt såpass trygge på hverandre er i hovedsak på grunn av at vi har blitt utrolig flinke til å kommunisere med hverandre. Er det noe man går å tenker på eller er bekymret for, så prater vi med hverandre om det med en gang. Det er mitt aller beste tips! Prat sammen!

Hvordan opplevde du kjærlighetssorg for første gang?

- Det opplevde jeg skikkelig for første gang i fjor, når det ble slutt med Pierre og meg. Det var helt forjævlig. Ikke vits i å en gang prøve å legge skjul på det. Det var ekstremt tøft, og jeg så ingen lys i enden av tunnelen. Jeg gråt konstant, hadde ingen matlyst what so ever, og var rett og slett ganske dyster til sinns. Huff, det er vondt å tenke tilbake på. Kjærlighetssorg er ikke til å tulle med, altså. Det er noe av det vondeste man kan oppleve, synes jeg.

hva er du mest fornøyd med på utseendet ditt?

- Magen! Og nei, den er ikke fettsugd og jeg har ikke fjernet ribbein som mange liker å spre rykter om.

_____________

Det var det jeg rakk denne gangen! Still gjerne spørsmål i kommentarfeltet, så skal jeg svare dere der også i løpet av kvelden. Klem!

ANTREKK

reklame ⎟ annonselenker Nelly

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with av8 preset

LEVIS SHORTS HER (NÅ PÅ 40%!) ⎪ VANS SNEAKERS HER ⎪ TOPP HER ⎪ VESKE HER ⎪ ØREBDOBBER HER ⎪ SOLBRILLER HER

__________

EYYY, jeg har kastet meg på trenden som jeg i utgangspunktet ikke syntes noe særlig om. Hva kaller man disse veskene? Rumpeveske? Hahaha, jeg har virkelig ingen aning. Sykt kult er det i hvert fall! Jeg har brukt denne mange ganger i løpet av ferien. Den er skikkelig praktisk i og med at den er såpass liten, men samtidig rommer akkurat det nødvendige som mobil, lipgloss, nøkler og lommebok. Hva synes dere? Yay or nay? Det er første gangen dere får se meg med en slik. Hehe! Jeg har skikkelig lyst på denne typen veske, bare i Gucci. Den er to die for.

HEMMELIGHETEN BAK MITT HVITE SMIL

annonse ⎟ Premium White

 Processed with VSCO with a7 preset

SMILE! HAPPY LOOKS GOOD ON YOU.

Nå er det på tide å prate om noe annet her inne, og hva er vel bedre enn å gi dere verdens beste anbefaling på tannbleking? Dersom du har følgt meg en stund, har du garantert fått med deg at jeg har skrytt dette produktet opp i himmelen x-antall ganger tidligere. Premium White er det beste tannblekingen there is. Jeg har sverget til det i 2-3 år nå, og jeg kommer aldri til å gå over til et annet produkt. Hvorfor? Fordi at det FUNKER, til forskjell av andre tannblekingssett som lover gull og grønne skoger, men ikke fungerer et dugg! I tillegg til det ligger dette kit-et på en veldig grei pris, produktet er skånsomt og super enkelt å bruke! Jeg testet Premium White for første gang da jeg var med på PH i 2015, for da fikk vi det nemlig som spons på hotellet. Allerede etter første gangs bruk ble jeg helt hektet, og jeg har ikke en gang tenkt tanken på å prøve noe nytt ettersom dette produktet er helt amazing!

 Processed with VSCO with a9 preset

Slik ser pakningen ut! Clean and fresh. Det er veldig fint med en slik liten veske, slik at det er enkelt å ha styr på alle de forskjellige delene man behøver i kit-et. 

 Processed with VSCO with av8 preset

SLIK FUNGERER DET

Det følger med blekeskinner i kit-et som du enkelt former etter eget bitt ved å holde skinnene i kokende vann i 3 sekunder, for å så bite sammen. Når det er gjort, går du over til neste steg som er å spraye den blå sprayen, nemlig aktiveringssprayen, tre ganger på tannbørsten din før du pusser tennene med den i ett minutt. Dette steget er viktig, for denne sprayen gjør blekingen mer effektiv. Deretter påføres blekegelen i skinnene før du plasserer de i munnen. Til slutt tar du LED-lyset (min favoritt) å plasserer den utpå skinnene under behandlingen. Det dette lyset gjør er å aktivere blekemiddelet og gir maksimal effekt i blekeprosessen. Prosessen varer i 30 minutter, og den tiden pleier jeg alltid å vie til å se en episode av en eller annen serie (helst Real Housewives, dere kjenner jo meg). Og taaada, du er ferdig! 

 Processed with VSCO with a7 preset

Jeg har veldig hvite tenner selv, og det kan jeg takke Premium White for. Jeg bruker det rundt 1-2 ganger i måneden, mest for å opprettholde hvitfargen. Det er opp til deg hvor ofte du vil behandle, men jeg kan love dere at at det ikke tar lang tid før du ser veldig stor forskjell. Jeg har gitt bort kit til både mamma og storesøsteren min, som begge to har blitt helt begeistret over hvor effektiv dette produktet er. 

Nå får dere 62% rabatt (!!!) på produktet, ved å klikke HER!

Dette tilbudet finnes kun her på bloggen min, så det er kun til mine lesere. Woho 💘

SAMTALEN MED MAMMA

reklame ⎟ annonselenke Nelly

 Processed with VSCO with av8 preset

Mandag! Det er faktisk blitt min favoritt ukedag. Tro det eller ei! Jeg føler bare at man får så mye mer energi og ikke minst motivasjon så fort det er en ny uke. Det er i hvert fall tilfelle for meg. Tenk at jeg brukte å haaate mandager av hele mitt hjerte før. Det blir hva man gjør det til! Nå kan jeg ikke akkurat si at det er så stor forskjell på ukedagene ettersom at jeg er på ferie, men det merkes på mailboksen, altså på jobbfronten. Det blir mer å gjøre, noe jeg setter uendelig stor pris på akkurat nå. Jeg behøver litt annet å tenke på, og det er jo ikke noe som driver meg like mye som det jobben min gjør. Jeg merker at det skal bli godt å komme til Oslo igjen, jeg har mange møter jeg skal på (det skjer så ekstremt mye spennende dette året, dere aner ikke!!), og ikke minst en god del jobb å ta igjen. Apropos at det skjer mye... Det er noe jeg forsøker å tenke mye på de stundene jeg føler meg nedfor. For herregud, jeg har jo SÅ mye å være stolt over, SÅ mye å se frem i mot! Hvorfor i alle dager skal jeg la dette ødelegge for meg? Det gjør jeg riktignok ikke da, men jeg må bli flinkere til å fokusere på alt det bra som skjer om dagen, og bruke mindre energi på alt det negative. Jeg pratet med mamma i telefonen tidligere i dag, og da ga hun meg tidenes pep-talk og ramset opp alt jeg har i vente. Det hjalp virkelig. Åh, det skal bli godt å komme hjem til familien kjenner jeg. Jeg savner de så utrolig mye... 💘

 Processed with VSCO with av8 preset

I dag har vært en bedre dag for meg. Humøret har smått kommet tilbake. Vi har tilbrakt formiddagen ved bassenget mens vi har solet oss skikkelig. Og dere? Jeg husket å smøre meg inn med solfaktor!!!! APPLAUS! Haha, det var på tide. Foruten om det har det ikke skjedd noe merkverdig i dag, annet enn at vi har hatt en skikkelig slappe-dag. Det er deilig i blant. Bare være, kose seg med hverandre, spise god mat og ha fine samtaler. 

 Processed with VSCO with av8 preset

KJOLE HER

Og hallo, hvor nydelig er ikke denne kjolen da? Jeg falt helt pladask da jeg klikket den hjem, og til min store glede var den ENDA finere i virkeligheten. Jeg har en kjærlighet for blonder og hvitt om dagen. Jeg har litt for mange plagg i nettopp det, hehe. Det er jo så nydelig!

VLOGG⎟BURSDAGEN MIN ENDTE OPP I TÅRER

Bursdagen min startet bra, da jeg var uvitende om hva som hadde blitt den nye "snakkisen" hjemme i Norge. Tidsforskjellen er nemlig på 6-7 timer. Planen var å vlogge hele bursdagen min, for å ta dere med på dagen vår. Det skulle bli en innholdsrik og gøy vlogg, men dessverre skjedde det kjapt saker og ting som gjorde at jeg la meg inn på rommet hvor jeg gråt resten av dagen og kvelden. Pierre sine ord i denne videoen fikk tårene mine til å renne da jeg så den i går. Jeg visste ikke at han hadde filmet dette. For en mann jeg har. 💘 Det gjør vondt å se hvor frustrert selv han blir av dette. Dette er nok en av de vondeste, men samtidig den mest ekte videoen vi har postet. 

    HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN VÅR HER!    

DET SKJÆRER I HJERTET MITT Å DELE DETTE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a10 preset

Jeg sliter med å vite hvordan jeg skal skrive dette innlegget. Det har vært stille her på bloggen og på mine sosiale medier de siste tre-fire døgnene. Jeg har ikke hatt det lett i det siste, og tidlig denne uken klarte jeg ikke holde masken mer. Jeg er en ekstremt sterk jente mentalt, for tro meg - jeg har opplevd verre saker enn du kan forestille deg. Dette burde egentlig være "barnemat" for meg, men når man konstant, over tid, blir hengt ut for sitt utseendet som jeg dessuten åpenbart er veldig usikker på, tærer på psyken. Det ville det gjort på hvem som helst, vil jeg tro. Hadde det bare vært en gang, så hadde saken sett annerledes ut. Men når det har blitt lagt ut mystories av rumpen min HVER dag i stygge vinkler med enda styggere tekster, gjør det vondt. Spesielt når man ser at vedkommende har veldig behov for å poste hvor fæl min rumpe ser ut i form av å skrive at den ser ut som en dessert på en barnebursdag og at den har profilen til Holmenkollen, etterfulgt med at jeg må tåle å høre at folk ikke synes at den er fin. Jeg har ikke ord for hvor vondt det gjorde å våkne opp til dette på min egen bursdag. Over 100.000 views hadde han på videoen han la ut av rumpen min i en veldig lite flatterende "vinkel", med 3500 kommentarer som hyllet han. Instagram fjernet posten da det var såpass mange som rapporterte det, men likevel hadde han behov for å poste det tre ganger til, der det ble fjernet like fort disse gangene også. Det at man går såpass hardt inn for å såre et annet menneske ved å latterliggjør ens utseendet, er for meg helt uforståelig. At man deretter skal begrunne det med at det er "kritikk", er noe jeg forstår enda mindre. Du mistet din rett til å kalle det for kritikk i det øyeblikket du måtte skrive disse fæle ordene om mitt utseendet. Hvordan er det å indirekte skrive at rumpen min er stygg, kritikk? Eller er det jeg som ikke har nok hjerneceller til å forstå at det er det? 

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: jeg er heller et dårlig forbilde for å ha operert meg og skrevet om det på bloggen, enn å konstant henge ut et annet menneske og latterliggjør dens utseendet. For hva viser du da, egentlig? Jo, du viser at mobbing er forbanna KULT. Det er for meg ekstremt trist. Enda tristere er det at det blir forsvart med at det blir gjort mot mange kjendiser, når realiteten er at det er meg hovedfokuset ligger på. Det er jeg som pryder mystoriene hver eneste dag når PH sendes. Det er min kropp og min rumpe du zoomer inn på og poster med hånlige tekster hver eneste dag. Det at jeg knakk sammen var det som skulle få personen til å forstå at det hadde gått for langt, er enda tristere. Må det gå såpass langt før disse menneskene forstår at det de driver med ødelegger en annen person? Hva er det mennesker som dette vil oppnå? Å knekke meg? For det har de isåfall klart.

Dette gjør ekstremt vondt for meg å skrive, men i og med at jeg har lyst til å la dere få ta en del av hvordan jeg egentlig har det, tenker jeg ikke å skjule dette heller til tross for at det gjør så forbanna vondt å fortelle dere. Sannheten er den at etter alt dette som har skjedd, så har jeg med hånden på hjertet blitt så forbanna usikker over hvordan rumpen min ser ut. Jeg skjuler den plutselig mye mer. Jeg vil ikke at Pierre skal ta på den. Jeg vil ikke ta bilder bakfra i bikini mer. Jeg har fått panikk for hvordan den egentlig ser ut, for jeg får jo høre at den er så forbanna ekkel hver eneste dag. Jeg har begynt å tro på det. Gud. Jeg er glad for at jeg skriver nå og ikke snakker til kamera, for dette her skjærer i meg å skrive. Jeg sa til Pierre at jeg må legge meg under kniven igjen. At den må fikses, at den er stygg. Tenk det. Tenk hvordan dette egentlig påvirker meg? Jeg får så vondt av meg selv som faktisk tror på alt som blir skrevet og lagt ut av mennesker som Mads. Han har oppriktig fått meg til å bli så ekstremt usikker på hvordan jeg ser ut. Det er jo det jeg får så mye kritikk for, at jeg operer meg, men det de ikke forstår er at det er mennesker som dem som har fått mennesker som meg til å endre på utseendet i første omgang. Jeg forstår at man kanskje ikke ser alvoret i det man poster, men når jeg til og med sa i fra da han la ut så mye fælt om nesen min den gang da jeg opererte den og akkurat hadde postet bilder av mitt "nye ansikt", fortsetter han den dag i dag. Tre år senere. Den gang fortalte jeg hvor vondt jeg syntes at det var at han latterliggjorde min nese, for det var såpass sårt for meg. Han ba riktignok om unnskyldning da, og forstod at det ikke var så heldig. Men det ble dessverre fort glemt. Jeg kan til en viss grad forstå at det er "morsomt" å parodiere og legge ut humoristiske poster om offentlige personer, men det jeg har blitt utsatt for den siste perioden finnes det ikke humor i en plass. Det er ren og skjær latterliggjøring av en rumpe som vedkommende synes er forbanna ekkel, og som han dessuten skriver at jeg må tåle å få høre at den ikke er fin.

Faen. Faen at det skal gå såpass inn på meg. Jeg er så skuffet over meg selv til syvende og sist, for det vil alltid finnes mennesker som Morten som så fint sa på direktesending at 90% av følgerne mine går inn på meg for å peke og le. Det vil alltid finnes mennesker som Dennis og Kristin som skal tagge meg i ekle memes og bilder, samt parodiere meg på en fæl måte men samtidig nekte for det og le det bort, samtidig som at mine følelser er "overdrevne" og "latterlige". Det vil alltid finnes mennesker som Mads som er en mann på godt over 30 år, som finner glede i å rakke ned på yngre jenters utseendet. Jeg må bare forstå at ikke alle voksne mennesker har den kapasiteten til å forstå forskjellen på kritikk, og forskjellen på mobbing. 

Jeg tok meg helt fri fra sosiale medier og bloggen de siste dagene. Jeg har blitt nedbrutt psykisk. Jeg har det ikke særlig bra akkurat nå. Saker og ting gjør vondt, selv for meg som alltid har hatt en slags vegg oppe. Det er måte på hvor mye et menneske skal tåle, før denne veggen sakte men sikkert forsvinner mer og mer. Det har gått såpass langt at jeg har måttet avlyse resten av ferien til Pierre og meg, for jeg vil bare hjem. Jeg har det ikke noe greit, og jeg får dessuten ekstremt dårlig samvittighet ovenfor Pierre fordi at jeg konstant går rundt og er lei meg. Jeg klarer ikke å kose meg og koble alt bort. Det blir hjemreise om noen få dager, og Bali-turen er avlyst. Nå må jeg først og fremst ta vare på meg selv og få litt kjærlighet fra familien for å klare å finne tilbake til den sterke Isabel igjen. Jeg skal nok komme meg opp og frem fra dette også, for jeg kommer aldri til å la mennesker som dette stoppe meg fra å være megPierre har vært verdens fineste gjennom alt dette her, og jeg kunne aldri bedt om en mer støttende kjæreste enn hva han er. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort uten han, for å være ærlig. For å ikke snakke om de fine meldingene dere har sendt meg. Jeg har grått en hel elv mens jeg har lest alle de støttende tekstene dere har skrevet til meg. Det er helt vanvittig hvilken fantastisk gjeng med følgere/lesere jeg har. Dere betyr så utrolig mye for meg. Jeg håper dere vet det. 

Shit, dette ble et veldig langt innlegg. Jeg håper på å komme tilbake igjen nå, men jeg kommer ikke til å gå gjennom kommentarfeltet mitt selv lenger. Jeg har moderator som luker bort alt negativt før jeg får lese det positive. Jeg må ha litt retningslinjer å gå etter nå når det stormer på som verst, for ellers klarer jeg ikke dele mer akkurat nå. Jeg håper dere forstår det ❤️Jeg lover å ikke la dette ødelegge meg. Jeg skal komme enda sterkere ut av dette, tro meg. Det er bare tøft akkurat nå. Tusen takk for at dere fortsatt klikker dere inn her selv om jeg ikke er så glad og sprudlende for tiden. Fine dere!

REAGERER PÅ PH⎟DRAMAET MELLOM ERIK & NEWA

Her kommer en ny reaksjonsvideo på PÆRRA! Vi har jo fått med oss at dere elsker disse videoene, så da har vi naturligvis spilt inn en til! Det er super gøy å reagere på episodene for oss også, for det er jo langt i fra alt vi vet fra før. Denne episoden er litt spesiell å se, da jeg får ekstremt vondt i hjertet av å se på dramaet mellom Erik og Newa. Jeg forteller noen hemmeligheter i videoen, som ikke kommer med angående hele den biten.

    HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN VÅR HER!    

TANKER ANGÅENDE ALT SOM PÅGÅR

 Processed with VSCO with j6 preset

TANKER EN ONSDAGSKVELD

☁️ Er det en ting jeg har satt enormt stor pris på de siste dagene, må det være den rørende støtten Pierre har vist meg døgnet rundt. Han løfter meg opp, får meg til å smile, passer på at jeg har det bra og ser til at usaklige ting preller av meg så fort som mulig. Det er ikke en selvfølge at ens partner er så ekstremt støttende døgnet rundt, og Pierre overgår seg selv til de grader. Det er så fint å se at den personen som jeg elsker uendelig høyt bryr seg så mye om meg. Kjærlighet er så fint! ❤️

☁️ Når jeg trodde at denne situasjonen hadde blitt så ille som den kunne bli etter at K & D valgte å poste videoen der de bortforklarer med hersketeknikker og ignorerer mine følelser og sine handlinger totalt, fikk jeg meg enda en smell i går. Kommentaren som Kristin presterte å lire av seg til svar angående mobbingen av Anna og meg, er for meg helt forbanna vond å lese. Jeg fikk den tilsendt på snap av en følger, og jeg delte kommentaren på min mystory på Instagram. Det verste med hele denne situasjonen er at mobbing og generelt dårlig behandling av et annet menneske forsøkes å få se ut som noe som ikke betyr en dritt. Akkurat DERFOR er jeg så sjeleglad for at jeg har turt å prate høyt om dette, slik at vi alle kan få øynene opp for hvordan slik oppførsel kan få et annet menneske til å føle seg. Jeg står ikke opp for kun meg selv, men også for alle dere som sender meg meldinger om lignende situasjoner, og da spesielt de av dere som opplever at det bare blir skyvet bort og forminsket. For sannheten er at alle mennesker er like mye verdt, og hvordan man ser ut på utsiden gir ingen retten til å gjøre narr av deg. Det er dessuten det på innsiden som betyr noe, hvordan man er som menneske. Og vet dere? Jeg vil MYE heller være et dårlig forbilde på grunn av operasjoner, enn et "godt" forbilde for å mobbe andre. De av dere som har sett kommentaren K postet (som jeg har postet på insta-story), skjønner kanskje hvorfor jeg ikke er så veldig giret på å møtes IGJEN "under 4 øyne". Jeg gjorde jo det i Mexico, men det endte ikke så bra da det eneste jeg møtte var en reaksjon der jeg nærmest ble ledd av for å fortelle hvordan de hadde fått meg til å føle meg. Mer enn det behøver jeg ikke å si. Man kan ikke lire av seg så mye nedlatende om personer som man åpenlyst har såret, for å så forvente at vedkommende skal ville møte deg? Helt ærlig? Det er en ting som blir forventet i en slik situasjon, og det er at man innser at det man har gjort er forferdelig og ikke komme med tåpelige bortforklaringer som ikke holder mål overhodet i form av en video der man håner vedkommende ENDA litt mer. Et "unnskyld" som faktisk er velment, og kanskje det å vise til disse "14-åringene" som blir skreket så høyt om, at mobbing og den oppførselen de har hatt mot både meg og Anna langt i fra er OK. Det de viser nå er at mobbing er kult, og dersom man blir fortalt at det en gjør sårer, så kan man bare le det bort og skylde på at det var "bare for gøy", eller at "det var jo bare en gang (som overhodet ikke er sant)", eller at vedkommende "spiller offer og er dramaqueen". Ingen skal måtte føle seg dum for å bli såret av latterliggjøring, og i hvert fall ikke for å våge å prate høyt om det. 

 Processed with VSCO with j6 preset

☁️ Mange våger ikke å vise seg frem som et "offer", som om det skulle være en dårlig ting. Realiteten er at den personen som gjør vedkommende til et offer, er den som burde skjemmes - ikke offeret. Jeg kommer for alltid til å skrike høyt om slik som dette i fremtiden. Mobbing er ALDRI ok uansett hvem eller hva det er snakk om, og det er ekstra vondt når det blir gjort offentlig i tillegg, for så vanvittig mange øyner å se. DET er ikke "barnslig", men å endelig stå opp mot det? Det er tydeligvis vanvittig "barnslig". 

☁️ I morgen er det min bursdag! GUUUD, jeg har alltid delte følelser når det kommer til fødselsdagene mine. Jeg kan skrive et eget innlegg om det etterhvert. Men HALLOOOO, tenk at det er min b-day AGAIN! Det føles langt i fra som et helt år siden sist. 

☁️ At jeg skal få feire dagen min her i Thailand er ubeskrivelig! Jeg er så forbanna takknemlig. WIII!!! 😍

☁️ Nå er jeg lei av negativitet - nå er jeg klar for å gå tilbake til vanlige innlegg med positive vibes og den type blogging som vi er vandt med her inne. Dere vet! Back to normal. Det var bare vanvittig befriende å endelig våge å prate høyt om noe som har pågått såpass lenge og som har vært veldig vondt for meg.

☁️ Klokken er alt for mye, nok en gang. Når skal jeg lære meg å legge meg i tid? Døds trøtt hver morgen, men likevel lærer jeg aldri. Haha. MÅ bare se svenske Ex On The Beach før jeg hopper til køys. Andre enn meg som ser det? Herregud, det ser så sjukt psykisk utmattende ut å være med på det. 

☁️ Kinder egg i Thailand er de beste i verden! De er ikke som i Norge, nemlig. Mmmm!! Skal ta bilder til dere til et senere innlegg, for det er faktisk såpass interessant.

☁️ Kveldens Paradise Hotel episode er faktisk SJUKT gøy!!! Hahaha, elsker å se Erik så sur spillmessig :) :) :) Hihi! Nå er Bella i form, vet du!

PEACE OUT! I LOVE YOU ❤️

EN UPDATE

Processed with VSCO with av8 preset

Nå er det på tide å oppdatere dere litt med hva jeg har funnet på her i varmen de siste dagene. Det har stått på skikkelig de siste døgnene, og det vil jeg skrive et innlegg om senere. Litt tanker. Nå er det som sagt tid for en update, som så mange av dere har etterspurt. 💘 Og ja, det går bra med meg. Dere er for skjønne!! Det er ingenting som får smilet mitt til å gå rundt som det apekattene her i Thailand gjør. Det har Pierre merket, så når jeg følte meg litt tappet for både glede og humør, booket vi oss en longtail båt og bega oss ut til noen grotter der apene holder til her på Phi Phi. Dette var altså vår fjerde tur til apene i løpet av ferien vår så langt. Haha! Gjett hvem som har blitt helt fascinert av de skjønne vesnene? Smelt! SPESIELT de små babyene. Altså, jeg DØR så søte de er!!! Etter møtet med apene, dro vi til et nydelig sted for snorkling. Jeg er jo veldig redd for havet sånn i utgangspunktet, så snorkling er kanskje ikke min favoritt aktivitet akkuratt, men av og til må man ofre litt for kjæresten sin. Hehe! Jeg ofret ikke bare frykten, men også vipper og hår!!! Høres gjerne helt fjernt ut, men P vet hvor nazi jeg er med å dukke håret og ikke minst slite vippene for mye. Heeeh... Etter det bar det videre til Maya Bay. En helt NYDELIG strand litt utenfor Phi Phi. Veldig populært å dra hit, og jeg forstod fort hvorfor. Klarere, blåere og renere vann skal du lete lenge etter. Det var breathtaking, helt seriøst. Jeg er så glad for at vi valgte å dra dit også!

Jeg knipset en haug med bilder til dere fra den ene dagen, mens dagen etter la jeg igjen telefonen på hotellrommet før vi dro ut på dagens aktiviteter. Det merkes at hodet mitt ikke klarer å koble bort alt, når jeg egentlig bare vil nyte denne ferie med min kjære. Det blir bedre, i hvert fall, og den telefon-frie dagen var veldig digg. Hehe! 

SEEE!!! DEN DRIKKER - HELT SELV! Altså.... Jeg stod å hoppet som en idiot av glede når jeg fikk øye på han. Så forbanna heftig!

Processed with VSCO with a9 preset

Jeg vet at det er super mange av dere som lurer på hvor denne bikinien er fra, og den er dessverre utsolgt for lenge siden, men kjøpt på Shein. Jeg lover å skrike ut om de får den inn igjen! 💘

❤️ ❤️ ❤️

Processed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with a9 preset

Dette var en helt fantastisk nydelig dag, som jeg sent kommer til å glemme. Jeg føler meg så vanvittig heldig som har mulighet til å reise rundt og oppleve verden. Gud, det er ganske surrealistisk å tenke på. Det er ikke mange år siden jeg hadde en vanlig 09-16 jobb der jeg syntes at hverdagen min var uendelig kjedelig. At livet mitt skulle se sånn her ut tre år senere, hadde jeg ALDRI i min villeste fantasi kunnet forestille meg. 💕Jeg vet at jeg maser om det hele tiden, men JEG ER SÅ FORBANNA glad i dere!!!

JEG ER IKKE DEN ENESTE SOM HAR BLITT MOBBET AV KRISTIN OG DENNIS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a9 preset

God dag, verdens mest fantastiske mennesker. Først og fremst vil jeg uttrykke min takknemlighet ovenfor dere etter at jeg postet videoen i går. Det tok mye mot å faktisk våge å snakke høyt om det, og da spesielt mitt aller svakeste punkt. Fra mitt perspektiv burde det jo ikke være en overraskelse for folk at mine operasjoner grunner i ekstremt dårlig selvtillit. Likevel blir det brukt til å gjøre narr av, slik at andre skal le av meg. Hvordan dette er noe man klarer å forsvare og forsøke å bortforklare, samtidig som man prater om det med sarkasme og hersketeknikker, viser for meg at vedkommende ikke har empati for andre mennesker. Jeg vil egentlig ikke prate mer om det nå, da jeg føler at jeg vil gi dere positivitet her inne på bloggen men det skal sies at det er vanskelig å forsøke å være glad og inspirerende her inne, når noe så vondt plager meg. 

I dag delte Anna Rasmussen en video, der hun forteller at hun har blitt utsatt for nøyaktig det samme som meg, av ingen andre enn Kristin og Dennis. Se videoen til Anna HER.  Igjen, har det skjedd. Det er så vanskelig for meg å forstå hvordan det i deres øyner er OK? Jeg er fryktelig glad for at jeg ikke er den eneste som har fått nok av å bli behandlet så ekkelt av andre mennesker, og som endelig våger å prate høyt om det og ikke minst sette foten ned. Anna er en vanvittig sterk jente, som jeg alltid har hatt enorm respekt for. Jeg visste ikke at dette hadde skjedd med henne også - før i dag, og for å være helt ærlig gjør det vondt i hjertet mitt å høre at enda en har blitt utsatt for dette. Samtidig er jeg typ "glad", for gjennom å høre det får jeg det bevist ovenfor meg selv at jeg ikke er en "dramaqueen" og at jeg faktisk har rett i dette. For nå er det tydeligvis ikke bare meg de har utsatt dette for. Det viser også at det er den som er mest relevant akkurat da, er den personen Kristin og Dennis velger å hoppe på, for å synes selv. Det er jo ren taktikk, og så mener de at det er JEG som gjør business på dette. Klikk, klikk, klikk... Jeg angrer nesten på at jeg har postet video om de to i utgangspunktet, for det er jo det de vil. Men samtidig synes jeg at det er viktigere å stå opp i mobbing, så de kan få den.. Folk må begynne å forstå at å håne, latterliggjøre, MOBBE og være ekkel mot andre på nett IKKE er OK! Det burde folk som er over 30 år forstå. I det minste kunne stå ansvarlig for, og faktisk innse at det de har gjort ikke er greit en plass. 

Det er ofte jeg ser gjennom kommentarfeltene mine på mine sosiale medier og leser enormt ekle kommentarer fra andre mennesker, og da spesielt yngre. Det er jo ikke rart at de sprer så mye hat og så mye fælt i form av kommentarer, når de lærer av folk som for eksempel Kristin og Dennis at slik oppførsel er "kult". Men samtidig mener hun at VI er dårlige forbilder. Referer til hennes egne ord: "bloggere ANER ikke hvilken ENORM påvirkningskraft de har blant unge".

Jeg må bare avslutte med å si at jeg blir ekstremt rørt av å se at en annen blogger i denne bransjen våger å stå opp for meg. Det er ikke ofte slik skjer, spesielt ikke i blogg-verden. Det kan grunnes i at man ikke vil blande seg, eller at man ikke har lyst til å ytre sin mening høyt fordi at man kanskje er redd for responsen. Samtidig er det så stort av Anna å faktisk gjøre det, og det setter jeg så enormt stor pris på. Tusen takk Anna. Tusen takk for at du deler din side, og tusen takk for at du står opp for meg og mot mobbing. ❤️I love you!

TANKER ANGÅENDE ALT DET VONDE SOM PÅGÅR NÅ

 Processed with VSCO with av8 preset

Hei fininger! Beklager så utrolig mye for null oppdatering i går, men jeg kjente bare at jeg behøvde litt tid for meg selv. Det var så sterkt for meg å se all støtten dere ga meg etter videoen Pierre og jeg postet. Det betyr så enormt mye at jeg blir forstått og ikke minst at jeg blir tatt på alvor. For helt ærlig, det er skummelt å snakke høyt om slike ting. Først på grunn av at det nesten er litt flaut, for det er jo ikke kult å føle seg latterliggjort og hånet av andre offentlige personer. Eller, ikke overhodet uansett hvem det er snakk om, men spesielt ikke når publikumet i tillegg er så stort. Jeg har bitt meg i tungen og ikke turt å snakke om det tidligere, som for eksempel når Dennis postet en ekstremt ekkel latterliggjøring av et bilde på sin egen Instagram der han i tillegg tagget meg, slik at jeg skulle få det med meg. Den episoden er jeg så skuffet over at jeg ikke satte lys på når det skjedde. Jeg ble rett og slett bare.. Jeg vet ikke hvilket ord jeg skal bruke, men jeg tror at dere forstår meg likevel. Man føler seg ikke så veldig bra når andre mennesker tar seg tiden til å få deg til å føle deg stygg. Og så vil jeg oppklare i en ting. Noen mener at jeg "lager drama for ingenting", men det er absolutt ikke "drama" dette handler om. For meg handler dette om å endelig stå opp for meg selv. Jeg er så lei av at det har blitt så akseptert å latterliggjøre og håne meg offentlig. Jeg har bare kommet til et point der jeg enten kan 1. fortsette å ikke våge å speak up, eller 2. få folk til å forstå at jeg, på likhet med alle andre, er et menneske som ikke fortjener alt dette ekle som jeg stadig blir utsatt for. Jeg har fått oppfatningen av at enkelte mennesker i media har bestemt seg for at Isabel Raad er OK å latterliggjør. På grunn av hva? At jeg er operert? Jeg har fått tilsendt så fryktelig ekle mystories av en viss annen offentlig person som synes det er veldig kult å henge meg ut på sin instastory der han legger ut videoer og bilder av rumpen min fra PH-episodene, der han sammenligner den med alt mulig fælt. Jeg har måttet blokkere denne personen, da han også, i likhet med Dennis, til og med tagger meg i disse vonde bildene. Hvorfor? Jeg forstår virkelig ikke hva som gjør at mennesker som nærmest er 10 år eldre enn meg synes at slik er OK.

Og dette med at jeg "utvanner" begrepet mobbing, og drar frem "mobbe-kortet". La oss prate om det. Definisjon av mbboing, hentet fra Wikipedia: "Mobbing er "gjentatt negativ eller ?ondsinnet? atferd fra en eller flere rettet mot en person. Gjentatt erting på en ubehagelig og sårende måte er også mobbing". 

Mobbing og krenkelser kan ta mange former:   

 • Uthengning
 • Baksnakking og spredning av løgner
 • Vold og fysiske overgrep
 • Ødelegging og stjeling av ting
 • Trusler og tulletrusler
 • Ironi, sarkasmer
 • Stemmeleie og herming
 • Kroppsspråk
 • Slutte å prate når en person kommer til
 • Kallenavn som er negativt ment.
 • Kjefting. Gi ordre. Bestemme.
 • Stadig negative omtale, kommentarer og erting
 • Systematisk avvising
 • Varianter av utestenging: Blir ikke ringt til eller kontaktet, mens alle andre samles.
 • Negative blikk

Det jeg har blitt utsatt for er negative blikk, stadig negative kommentarer (tagging i ekle memes og bilder av Dennis, og nei- det har absolutt ikke skjedd bare en gang som det påstås), kroppsspråk (episoden, og JO, vi traff på hverandre mange fler ganger enn ved det bassenget), stemmeleie og herming (Kristins parodi på Snapchat, og det har ikke bare skjedd en gang. Indirekte flere ganger, der hun blant annet la ut en video der hun parodierte en "operert stygg" rumpe, rett etter min operasjon og jeg delte bilder.. Hmmm, lurer på hvem det var siktet til), uthengning (bildet Dennis postet på sin egen Instagram for å så prestere å tagge meg i det). Jeg føler ikke at jeg egentlig trenger å "bevise" noe som helst, da veldig mange av dere har fått med dere alt dette allerede. Jeg har i hvert fall lært at jeg må begynne å screenshotte hver gang ting skjer, slik at de det gjelder ikke har så lett for å nekte i ettertid, slik som skjer nå. Veldig mange av dere har i hvert fall fått med dere samtlige av disse episodene, og det sier sitt for meg.

Hele poenget med videoen vi postet er at jeg ville få frem hvordan ting EGENTLIG var da Kristin og Dennis var på hotellet, og spesielt få frem den egentlige grunnen til hvorfor jeg byttet lag og var såpass nedfor etter at de sjekket inn. Produskjonen har da valgt å fremstille det som noe helt annet, og derfor ville jeg forklare i videoen hvordan ting faktisk var. Det at Kristin velger å gå til Se og Hør og til Dagbladet å si "man må kunne være på lag selv om man har ulike meninger" gjorde meg så forbanna trist, for det vet hun at ikke er sannheten. Som jeg sier i videoen: jeg fortalte henne HVORFOR jeg byttet lag og det var på grunn av Dennis og hennes latterliggjøringer av meg som får meg til å føle meg ekstremt.. Ja, hva skal man si? Gøy er det i hvert fall ikke. Det at hun visste det, men likevel går til media og får det til å høres ut som noe helt annet, er for meg veldig trist. Det viser bare ignoranse, og at man ikke bare kan innse at "shit, vi har kanskje vært ufine". Men tydeligvis er det for vanskelig, og det å finne på at jeg var utilpass på grunn av "forskjellige meninger" var visstnok enklere for henne. For å ikke glemme at jeg "utvanner begrepet" og at jeg alltid setter meg i "offerrollen". 

Er det en ting jeg er fryktelig stolt over ved min personlighet og verdier, er at dersom jeg sårer en person eller oppfører meg mindre fint, er jeg den første til å be om unnskyldning. For sannheten er at vi alle er mennesker, ikke sant? ALLE gjør feil. Jeg har dritet meg ut et par ganger jeg også, men Gud som jeg har angret og bedt vedkommende om unnskyldning rett etterpå. Det at man kan innse egne feil og ha selvinnsikt nok til å be en person som tydeligvis har blitt såret av det en gjør, er noe som står stor respekt av. I dette tilfelle er det heller slik at jeg blir beskyldt for å være dramaqueen og vitner til at vedkommende mener at de ikke har gjort noe feil.

Dette er seriøst grunnen til at så mange ikke våger å si i fra og stå opp for seg selv når de blir utsatt for vond oppførsel av andre, nettopp fordi at alt skal minimaliseres, man blir ikke tatt på alvor og at man til slutt kun sitter å føler at det er en selv det er noe feil med når det ikke er realiteten. 

Usch, jeg vet ikke. Jeg synes bare at det er så vondt at mennesker som VET hva de har gjort, ikke klarer å innse det men heller skylder på at jeg "overdriver" og prøver å minimalisere alt så sjukt mye som de bare kan.