hits

mai 2014

grillingz & koz

Jeg hadde litt av en start på dagen i dag... Nå skal dere få høre! Jeg fikste meg og dro avgårde på jobb, og da jeg kom frem forstod sjefen ingenting. Hva jeg gjorde der ga ingen mening, for jeg skulle jo ikke jobbe? Haha, guuuud... Jeg er så vims! Jeg konkluderte med at jeg derfor fortjente litt trøsteshopping - so I did! ;-) Jeg viser dere innkjøpene senere. Resten av dagen har jeg tilbringt ute på terassen å slikket sol, grillet, spilt crocet og feirt Andreas, broren til Johannes, sin bursdag med en kjekk gjeng. Ellers mekket vi i stand et skikkelig festmåltid, og gjett om det smakte! Ytrefilet og burger med deilig tilbehør stod på menyen. Mmm. . Grilling skal det bli masse av fremover! Alt i alt har denne dagen vært super! I morgen tenker jeg meg ut på en skikkelig søndagstur. Viktig og bevege litt på stumpen! Det blir gøy, regner med at vi turer opp til "Månefossen" som tydeligvis skal være idyllisk og kjempe fint, så det gleder jeg meg til. Mye kjekkere å gå turer hvor du vet at du kommer til å oppleve/se noe vakkert. Litt mer motiverendes enn å gå en standard skogstur, liksom. Hehe! 

Ha en fin lørdagskveld videre og nyt helgen! Skrives <3FLORAL PRINT

                                                                                                       -  Bikbok: topp og shorts / DNA: sko ♥ -

IKKE GLEM UTSTYRET

Er det en ting mange av oss slurver fælt med så er det det å vaske sminkekostene. Er det noen som føler seg truffet? Hehe! Det er utrolig uhygienisk å bruke de samme kostene på ansiktet uke etter uke, dmåned etter måned. Ville du brukt den samme vaskekluten i ansiktet gang etter gang? Aldri! Det er ikke bare av hygieniske grunner at det lønner seg å vaske kostene, men også det at resultatet etter at sminken er påført blir mye finere. Når du jobber med rene koster unngår du nemlig "skitne" resultater hvor forskjellige farger, som allerede er i kosten, blander seg. Derfor bør en absolutt sette av den korte tiden til å faktisk gjøre det. En må spesielt prioritere kostene som du bruker til kremprodukter eller flytende produkter som foundation, kremblusher og eyeliner. De bør dypvaskes ekstra nøye! Hvor ofte, spør du? Hver uke! En gang i uken er perfekt. Sett av en spesifikk dag hvor du skal gjøre det - da blir det fort en rutine og dermed lettere å huske på. Det har jeg gjort!

DU TRENGER:

♥ Brush cleanser (min er fra Dior og er super god! Anbefaler denne! Kan kjøpes på forskjellige parfymeri)

♥ Papir/klut

♥ ... og de skitne kostene, selvsagt

                                                                                                                   ♥ pump ut et pump på papiret 


                                                                        ♥ stryk kosten lett frem og tilbake til guggen er borte 

                                                                      ♥ voila - rene, pene koster som er klare til bruk! 

OBS! Dersom du vil bruke en av de andre metodene på bildet ove her, så er det noen essensielle trinn du må gjennomføre etter vasken:

♥  Pass på at du holder selve busten nedover og ikke får vann mellom metallbiten og treverket på kosten. Det kan føre til at limet kan løsne eller at metallet ruster.

♥  Skyll alltid kostene skikkelig godt i lunkent vann helt til det rennende vannet er helt klart.

♥  Klem ut overflødig vann og form kosten lett slik du vil ha den.

♥  Legg kostene på et lite håndkle - la busten henge litt over kanten slik at de ligger fritt i lufta. Det hjelper veldig på å få tørke-prosessen til å gå kjappere og det gjør også at formen holder bedre.

♥  Vent på at kostene er helt tørre og klar for neste bruk.

HELG


God morgen! Endelig fredag og helg, wuhu!! Er dere klar? For min del er det ikke heeelt helg enda, for jeg skal nemlig jobbe ikveld og imorgen - men det er helt greit. Jeg liker jo jobben min så godt så det gjør meg absolutt ingenting. Lørdag etter klokken 18:00 kan jeg ringe helga inn, hehe! Nå skal jeg komme meg ut i solsteken og nyte varmen i et par timer før det bærer avgårde til M44.Skal prøve å få tatt antrekkbilder til dere også, så husk å klikk innom ila kvelden.  Sees senere fininger ♥ 

Foresten, fikk en kommentar om at jeg aldri ser inn i kameraet på bilder, så here you go; en hel del selfies av trynet mitt! Heeehe ;-)SKYFRI HIMMEL

                                                                                                        ♥ bikini: Victorias secret / shorts: Levis 

Hei og god kveld fininger! For et nydelig vær det har vært idag - nok en gang. Jeg klager ikke!! Det er kanskje blitt litt mye vær-prat i det siste, men jeg klarer bare ikke unngå det når det stråler slik som det gjør for tiden. Det gjør meg så glad! Alt blir 495850 ganger gøyere, uansett hva en finner på. I dag tok jeg, Johannes, Michelle og Elias turen til stranden for å nyte solen. Desverre kom vi ikke dit før i 4 tiden, og derfor var det ikke super varmt, og den kalde vinden hjalp ikke noe særlig på. . Derfor endte vi opp med å stikke hjem for å tæne på terassen heller, og det var litt mer vellykket. Null vind og deilig temperatur. Denne fridagen har vært gøy! Resten av kvelden står take-away og film på agendaen. Skikkelig kosekveld 

Håper dere har hatt en like fin dag som meg! Skrives 

SPØRSMÅLSRUNDE

Hellu! Da tenker jeg at det er på tide med en spørsmålrunde hvor dere kan stille meg de spørsmålene dere måtte lure på. Jeg skal vurdere å svare på video dersom det blir såpass mange spørsmål at det lar seg gjør. Hihi, gleder meg til å se hva dere vil vite. Shoot! ;-) xx

NYDELIG DAG

               

FOR et nydelig vær vi har hatt i dag!! Fy søren - jeg elsker Norge om sommeren ♥ Har dere nøtet denne fine dagen? Det har jammen jeg! Startet dagen med å gå ut på terassen iført jeans og en lett genser, men jeg forsvant fort inn for å bytte det ut med bikini. Haha! Hodet mitt er i "vintermodus", virker det som.. Etter taningen ble kjedelig (jeg er av den rastløse typen), gikk jeg og Johannes ut på en aldri så koselig skogsstur. Deilig med en powerwalk i solskinnet. Tok ikke med meg kameraet, og det angret jeg fort på da det var så nydelig innover i skogen. Next time! ;-)  


♥ Elsker denne søte bikinien fra VS ♥ 

VIDEOBLOGG?

                                                                                                         ♥ YUMMI LUNCH AT WORK 

Hei lovelies! Har dere hatt en fin start på dagen? Det har hvertfall jeg! For et nydelig vær det er i dag - herlighet så deilig. Planen for dagen blir definitivt å være utendørs, uten tvil. Bikinien skal på, is skal spises og solen skal nytes. Åh, som jeg elsker dette sommerværet!! Tviler på at jeg er alene! ;-) Ellers... I går var jeg på jobb, og ble overasket med denne deilige lunsjen av Johannes ELSKER slike overaskelser - jeg mener, det krever så lite men fy søren så mye glede det medfører! Det ga meg en litt bedre start på dagen, altså. Haha! Nei, nå får jeg hive meg rundt å komme meg ut. Håper dere får en super tirsdag, fine lesere. Det fortjener dere 

Foresten; jeg vurderer å enten kjøre en spørsmålsrunde å eventuelt svare på video, eller spille inn en sminkevideo. Hva er det størst interesse for? Jeg vil absolutt oppfylle deres ønsker, så skrik ut!

Skrives! God, stor klem fra meg til dere :-)

FREDAGEN

Hei og god søndag! ♥ Har jeg fått uttrykt hvor mye jeg faktisk elsker denne dagen? Søndager er så deilig, synes jeg! For meg betyr denne dagen chilling, serietitting, god mat, hjemmespa og restituere skikkelig til en ny uke. Ikke rart jeg elsker det, hihi! Jeg glemte helt å oppdatere dere om fredagen, jeg tok til og med bilder og alt. Det gikk bare i glemmeboksen, tydeligvis. . I helgen var det "Jærdagene" på Bryne, noe som innebærer masse mat-buer, jalla-buer, tivoli og masse tilbud. I tillegg var det helt latterlig nydelig vær, så det gjorde jo det hele så mye gøyere! Jeg, Michelle og Johannes dro på kinarestaurant og spiste lunsj etter at vi kikket litt rundt i gaten. Jummy mat - som alltid. Deff min favoritt restaurant! ;-) Og dere kan jo bare gjette hvilken av rettene som tilhørte meg. . . Haha! Jeeeepp, den nederste - kylling i soya UTEN grønnsaker. Fem år resten av livet! Haha, huff. Til dessert unnet jeg meg en aldri så liten belgisk vaffel toppet med sjokolade og melis. Mmmm!! 

                                                                                                                            ♥ FRIDAYS GEAR 

NIKE ALL OVER

Hei og god torsdag! I dag har jeg fri, men måtte opp å hoppe litt tidligere enn jeg pleier for å komme meg avgårde på et jobbintervju. Det gikk bra, men jeg tror ikke den stillingen blir min. De trengte meg akkurat de samme dagene som jeg jobber på Skin Tonic, og i tillegg passet det dårlig med tanke på at de kom til å trenge meg veldig masse til høsten. Det passer ikke så bra med tanke på at jeg skal begynne å studere da. Men men. . Feil stilling for meg, desverre. Jeg får bare holde øynene oppe, og jeg har allerede søkt på enda en ny jobb så vi får se. . Jeg er så lei av å ikke ha noe å ta meg til hver dag da jeg kun jobber et par dager i uken fra før. Krysser fingrene! Ellers skal jeg bare slappe av resten av dagen - etter at jeg har gjennomført en treningsøkt, vel og merke. Viktig å fortjene hvile! ;-)

Skrives senere! xx  

NIGHTY

Dette ble en sen kveld. . Jeg har hatt en deilig fridag hvor jeg har trent og gjort husarbeid. De fleste timene i dette døgnet har derimot gått til serie-titting. Jeg har fått helt dilla på Teen mom 2, og er allerede på sesong 4. Haha! Dersom du er i faresonen for å bli gravid som ungdom vil jeg absolutt anbefale deg å se på det. Jeg får hvertfall avsmak på hele den der baby situasjonen i ung alder. Ikke missforstå - jeg vil ikke ha barn før jeg er 40 år liksom så jeg vil ikke si at jeg er i noe faresone uansett, men jeg merker det at den serien virkelig får frem hvordan det faktisk er å være ung mor. Vet det er mange som er i den situasjonen og flere som har lyst på barn når de fotsatt er super unge. Nå snakker jeg meg helt bort her, haha. Vet ikke hva jeg egentlig ville frem til med dette, men. . Whatevs! Nå hopper jeg til sengs. Morgendagen skal jeg sørge for at blir superduper produktiv! Både jobb og trenings står på agendaen.

                                                                                                                                         Natta lovers 

NEW IN: MARC JACOBS


                                                                                                          ♥ SUMMERY MAKEUP BAGS 

God kveld, skjønne! Var ikke disse toalettmappene supersøte? Du kan få tak i de dersom du kjøper en valgri Marc Jacobs parfyme på Skin Tonic/Fredrik & Louisa. Jeg er helt forelsket, de er jo så fine! De skal brukes flittig fremover. Elsker fargene og størrelsene -  så sommerslige og freshe. Jeg skal definitivt bruke disse som løsning på kosmetikk pakkingen til Rhodos i sommer. Den største er fin til å ha kroppspleien i, den mellomste skal jeg ha sminken i og den minste skal jeg putte det mest nødvendige til flyturen.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dagen i dag har vært rimelig fin. Jeg startet med treningsøkt i dag tidlig hvor jeg trente overkropp, før det bar av gårde på jobb noen timer senere. Etter jobb ble det en ny treningsøkt, og da var det duket for intervaller. Greit tungt, men herremann så gode resultater det gir! Finner ikke en bedre metode på å forbrenne, altså. Så jeg kan trygt si at jeg er tom for energi nå ass. Haha! Herlig å være produktiv. Nå skal jeg hive på en klesvask før det er sengetid for denne frøkenen. Håper dere har hatt en fin dag, dere også!

God natt 

PINK TUMBLR

   

                                                                                                                   - a cute, pink tumblr on the go -

Jeg var å handlet tidligere i uken, og kom over denne søte saken. Kjempe lur å ha tilgjengelig når en er på farten. Da er det bare til å fylle den opp med din valgfrie drikke å ta den med i hånden. Du finner den på Coop Obs til under 50,- lappen. 

17. MAI FROKOSTHei og god dag skjønne  Gårsdagen var rimelig hard... La oss bare si at spybøtta ble fylt opp. Det var gøy frem til det smalt. Haha! Huff... Jeg skal jammen holde meg unna alkohol en god stund nå. Så denne 17. mai-en blir ikke tilbringt i bunaden som planlagt, men i sengen. Haha, herregud. . Jaja, man lærer av sine feil. Jeg vurderer å bli med ut ikveld, men da skal jeg definitivt være 100% edru. Regner med at jeg ikke er den eneste som har det litt drit i dag. Den derre 16. mai-en, altså...

Håper dere har hatt en litt mer vellyket feiring enn meg, og gratulerer så masse med dagen alle sammen! 

MUNCH

Så ikke dette digg ut? Mmm, det var det hvertfall! Husmor-poeng til denne frøkna i dag - jeg har nemlig laget mat, handlet, vaskt klær og gjort husarbeid ikveld. Deilig! Ville bare titte innom å friste dere litt med dagens middag, hihi. God natt fine dere 

INNKJØP

God kveld fininger!  Har dere hatt en fin dag? Det har i hvert fall jeg - jeg har nemlig hatt en deilig fridag! Nå har jeg akkurat inntatt dagens middag. Jeg mekket i stand en deilig lasagne med hvitløksbaguetter ved siden. Døds godt, om jeg får si det selv. Hihi! Synd at jeg spiste for mye og er i matkoma nå... Ellers har jeg fått unnagjort en del bloggarbeid for de kommende dagene. Digg når det er gjort! På bildene over ser dere mine nyeste innkjøp, men jeg ser nå at jeg selvsagt bare har vist sånn ca. halvparten. . Haha. Flink blogger? 

Nå må  jeg hive meg rundt her! Ha en fin kveld videre. Snakkes 

BILDEDRYSS

God kveld, dere! Nå ble det litt sen blogging fra meg, men vi kom nettop inn dørene. Dagen har bestått av shopping, shopping og litt mer shopping. Det kjekkeste jeg vet! Hihi! Jeg kjøpte ikke så mye selv denne gangen, jeg fant rett og slett ikke så altor mye fint... Det er jammen ikke ofte! Litt ble med meg hjem da, det meste jeg shoppet er til leiligheten. Good å freshe opp litt hjemme også i ny og ne. Ellers kjøpte Johannes seg en ny Calvin Klein klokke som er avbildet oppforbi. Var ikke den fin? Kjempe ren og classy. Og foresten, ser dere den deeeilige, belgiske vaffelen toppet med deilig is og sjokolade? DET smakte, det!! Jeg får vann i munnen av å se på den igjen... En ren kallori-bombe, men det får gå av og til. Det skal tross alt trenes bort igjen! ;-) Nå ble det så sent her, så jeg poster både outfit og innkjøpene i morgen. 

God natt fininger <3

shoppingtime

                                                            

Hei! Gårsdagen var utrolig travel - først jobb og deretter trening. Var så sinnsykt sliten på kvelden, så det var deilig å synke ned i sofaen. Tar det som et tegn på at kroppen trenger litte granne hvile, og det skal den få. Litt shopping som terapi funker vel? Haha. Nå stikker jeg på Kvadrat, håper jeg finner meg noe fint. Jeg skal få tatt antrekksbilder til dere også, så husk å klikk innom senere ;-) Dette ble et kort og kjapt innlegg, men det er vel bedre enn ingenting.  Ha en fin dag videre, dere!

PROSJEKT BB-CREAM

HI GIRLS! I dette innlegget vil jeg dele et kjempe kjekt DIY-tips med dere -  nemlig en BB/CC-cream. Dette har tatt skikkelig av i kosmetikk verden den siste tiden, og derfor tenkte jeg at dette kunne være en akutell idè. Jeg elsker å lære ulike tips og triks innen skjønnhet, og når jeg lærer noe gøy vil jeg selvsagt dele det med dere også. Det er absolutt ikke vanskelig - det er det beste med hele greia. I tillegg vil det ta deg ca. 1 min å gjennomføre det. Kan vel ikke få det bedre enn som så? ;-) Denne hjemmelagede BB/CC-creamen er perfekt for de som gjerne har dårlig tid om morgenen eller de som synes at vanlig foundation kan bli litt heavy. Kanskje til og med for de som synes at det er vanskelig å finne en foundation i riktig farge? Pssst... En kan også blande inn litt pudderfoundation inn i din vanlige foundation for å få bedre dekkevne!

                                                                                

                                                                                                   Din valgte dagkrem og et pudderfoundation

                                                                                                            

                                                                                                                   Pump ut ønsket mengde med krem                                                                                                        

                                                                    Drys litt pudder over kremen. Jo mer pudder - jo tykkere og mer dekkende blir resultatet.                                                                                                     

                                                                                                                                   Bland godt!
                                                                                                 


SNIKK SNAKK

God dag ♥ 

Sålangt har jeg bare slappet helt av i dag, og det er digg! Det er det søndager er til, ikke sant? Ellers har jeg planlagt treningsuka og uken generelt. Det blir litt jobb på agendaen og definitivt mye trening! Foresten - igår søkte jeg på en ny jobb! Jeg skal beholde den jeg har fra før av også, men jeg kjenner at jeg har litt for mye dødtid som jeg heller vil bruke på noe fornuftig nå som jeg uansett har mitt friår. Voksne Izza, hoho. Krysser fingrene for at jeg får den. Nå skal jeg hoppe ut av godstolen å gjøre klart et par innlegg til dere. Det er deilig å få det unnagjort slik at jeg har forhåndsskrevet innlegg som jeg bare kan klikke ut til dere når jeg har det travelt. Jeg hater når jeg ikke får tid til å oppdatere dere, så her har vi løsningen Nok prating fra meg. .

Ha en super søndag videre 

YOU WILL LIKE THIS

                         

Er ikke denne duppedingsen bare helt genial? Jeg fikk litt inspo fra et par av YouTube-guruene, og da fikk jeg lyst til å surfe litt på eBay på jakt etter noe jeg kunnne oppbevare alle de titalls leppestiftene mine i. Er det en ting jeg har en stor svakhet for så må det definitivt være nettop leppestifter. Jeg har alt for mange fra før, så hvorfor jeg stadig kjøper fler kan jeg ikke svare på... Haha! Viktig med 15 ulike nyanser av nude leppestifter, rosa, rød og gudene vet hva. Jaja! Jeg kom over disse beholderne til slutt, så jeg klikket dem hjem. Jeg har 3 stykker, og de er av god kvalitet. Dessuten koster de under 50-lappen! Man får det ikke bedre enn det, jenter! Du kan finne dem her

SPARKLES

                

Hei og god lørdag fininger! ♥  Jeg har vært på jobb både igår - og idag, så det er grunnen til dårlig oppdatering. Det beklager jeg! Jeg lakket neglene i den skjønne bebirosa neglelakken fra Lancome på jobb i dag, er den ikke nydelig? Jeg må alltid ha neglelakk på meg, føler meg rett og slett så mandig hvis ikke. Da jeg kom hjem valgte jeg å påføre litt glitter og sparkles også - for å oppnå det lille ekstra. Det er så lite, men det utgjør ganske mye i mine øyne. Så girly og søtt. ♥ 

Likte dere det? ♥ 

RESTYLANE VS JUVEDERM


God kveld skjønne ♥ 

Dette er mitt første personlige innlegg her på bloggen. Tenkte kanskje det var på tide å åpne meg litt for dere. Jeg har tenkt på å fylle på leppene mine i over ett år nå, og endelig føler jeg meg helt klar til å gå gjennom med det. Jeg har alltid ment at overleppa mi så og si er ikke eksisterende, mens underleppa mi har en del mer fylde. Det har irritert meg i lang tid, og når man faktisk kan gjøre noe med det - hvorfor ikke gjøre det, da?Det tenker hvert fall jeg. Jeg synes at det er så sykt fint med juicy, fyldige og markerte lepper! Vet at mange er i mot plastikk kirurgi og inngrep, men who cares. Vi lever i 2014. Det er opp til en selv hva man vil gjøre med sitt eget utseendet, og det synes jeg at alle skal kunne respektere. Hvorfor folk skal ha ulike meninger og uttale seg om dine valg, som absolutt ikke påvirker deres liv på noen som helst måte, skjønner ikke jeg vitsen i. Nå skal ikke jeg ha en hel tale om dette her, men dere skjønner greia. Jeg skal selvsagt fylle på slik at det ser naturlig ut. Personlig synes jeg ikke at det er så fint når det blir for mye. Jeg skal på konsultasjonstime å høre hva de mener er nok mengde for meg.

Jeg både gleder og gruer meg til å gjennomføre det. Gleder meg fordi at jeg vet at jeg kommer til å forandre på noe som har irritert meg lenge, og gruer meg fordi at jeg er litt redd for hvordan det endelige resultatet kommer til å bli seende ut. Det som beroliger meg er det at hvis jeg ikke blir fornøyd så er det bare til å få en sprøyte med et stoff som løser opp fillersene - og poff, så forsvinner det i løpet av 2-3 dager. Dessuten varer det kun opptill 9 mnd, så må en evt. fylle på dersom en fortsatt vil ha det. Jeg har forhørt meg litt rundt med andre som har gjort det samme, rett og slett fordi at jeg var i tvil om hvilke "stoff" jeg skal gå for. Restylane eller Juvederm. Jeg har konkludert med at sistnevnte er det beste for meg, fordi:

♥ Det er et natulig stoff som vi allerede har i kroppen

♥ Varer lengre enn Restylane

♥ Ser mer naturlig ut

Iiiih, kjenner at jeg er skikkelig klar for en forandring! Jeg skal gjøre det på Terres Coloseum i Stavanger i starten av Juni. Håper ikke jeg backer ut... Haha!

THANK GOD

Hellu fininger!   Denne dagen har gått i ett. Endelig litt tid til å slappe av, haha. Jeg har vært på jobb, og gjort litt husarbeid blant annet. Sistnevnte er definitivt et stort ork, men gud så deilig det er når det er gjort! Ellers startet jeg dagen min med å ringe til alle Gina Tricot butikker i Rogaland, haha. Min tidligere favorittbukse of all time kjøpte jeg derfra, og det er faktisk over to år siden. Den var godt slitt med andre ord, så da jeg klikket meg innpå hjemmesiden til GT for å sjekke nyhetene så jeg at den samme buksa var back in stock!! Heeeelt grei timing, ass! Men - selvfølgelig var de utsolgt for min størrelse, så da fikk jeg litt panikk å måtte finne ut om butikkene i nærheten av meg hadde mer igjen. Til min store forskrekkelse hadde ingen fått de inn enda, så det var jo rimelig irriterende. Når jeg først ha noe, ja, da jeg virkelig ha det... Heldigvis så jeg at de hadde restocka på nettsiden tidligere idag, så da fikk jeg bestilt meg to stk!! Haha... Viktig å ha en i back-up når den er så elsket:-))) Har hatt litt panikk den de to siste ukene, så nå kan jeg endelig puste ut. Materialismen står sterkt i mitt liv altså... Føler meg litt dum, men herrefred - det er vanskelig å finne en bukse som faktisk sitter fint når en er så kort! Det er jeg nok ikke alene om å mene, tenker jeg.

Nå skal jeg nyte litt jordbær som kveldssnacks og koble helt ut med litt serie-titting. Deilig avslutning  

LAZY DAY

                                                       

God kveld lovlies! Denne dagen har vært så slapp - jeg har med andre ord ikke gjort noen ting. Fridager er digg i blant! Tiden har jeg benyttet til å se ferdig sessong 3 av Jersey Shore med Johannes som har blitt syk stakkar. Derfor har ikke updatesene vært så hyppige i dag. Jeg har ikke så masse interessant å meddele, haha. Håper dere får en fin kveld videre. Xx <3

UPDATE
Heisann! Jeg må bare starte med å beklage for det lille fraværet mitt over helgen. Jeg har hatt det så travelt med en del jobbing og sosiallivet. Jeg har kost meg masse hvertfall! Får så dårlig samvittighet når jeg logger meg inn på bloggen å ser på statistikken hvor mange av dere som har klikket dere inn her hver dag uten at jeg har oppdatert. Skjerpings! Jeg lover  I går var jeg ute med roomien min og et par kompisser. Altså... Michelle fylte 20 år i mars og jeg i april - igår var første gangen vi kom oss inn på et utested med tyve-års aldersgrense. Haha, er det mulig!? To mnd senere for Michelle og en mnd for meg. Kule girls:P 

Nå skal jeg komme meg på badet og få på sminkemaska - jeg skal nemlig på Egon å spise med Johannes og tanten. Blir kjempe koselig 

Jeg skal huske knipse antrekksbilder til dere! Ha en fin søndag, så skrives vi senere! xx