hits

mai 2016

FORSKJELLEN PÅ HUN OG MEG!

Min veske er fylt til randen med sminke, kamera, kameralinser og andre overfladiske ting.

Din veske er blytung av bøker. Bøker om politikk, statistikk, administrasjon og forvaltning (hva nå enn det er...). Og penner og blyanter.

Kontrasten er stor. Veldig stor. En gang i tiden var vi veldig like, vi to. Vi var begge gærne. Vi var spontane, vi fant på masse «kødd», og vi var gaaale etter guttene. Vi begge lurte med oss sminke og stringtruse i skolesekken, for å piffe oss opp så fort vi kom oss inn på toalettet på skolen. Du og jeg var helt like. Jeg hang alltid med deg og dine venner, ofte i mot din vilje. Jeg ville bli som du da jeg ble stor. 

Nå, 8 år senere, er vi vidt forskjellige. Du studerer statsvitenskap. Jeg blogger. Du bryr deg ikke noe særlig om utseendet lenger - du er naturlig, og du er ufattelig vakker. Jeg er stikk motsatt. Ikke finnes jeg naturlig, og utseendefiksert? Det er jeg. Til de grader. Du har blitt en svært smart og reflektert ung dame, som har valgt å gå en vei som krever hardt arbeid og stort fokus. Jeg er utrolig stolt over deg, og hva du står for. 

Vi var ganske like en gang, mens nå er vi vidt forskjellige. Det er en positiv ting, det er bare merkelig å se hvordan vi har forandret oss. Det er godt å ha deg hjemme, Shaed. Jeg elsker deg.

SUUUURPRISE!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HERLIGHET! Min søster er her! Åh, jeg er så glad, dere. I går ringte hun plutselig og fortalte at hun var på vei til flyplassen for å fly hjem. Hun studerer altså i Tromsø, derfor sees vi ikke så ofte lenger. Det var så deilig å gjenforenes igjen, dere aner ikke. Det er bare synd at vi kun får dagen i dag sammen før jeg reiser i natt. Det er jo typisk, men jeg visste jo ikke at hun skulle komme da jeg booket ferie. Heldigvis er hun tilbake igjen til mammas bursdag som overhodet ikke er lenge til ♥ Vi får gjøre det beste ut av den lille tiden vi har sammen hvert fall! Det er godt å ha henne tilbake - nå er familien komplett.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har vi spise ute, drukket vin og kost oss i hverandres selskap. Tatt det helt piano, altså! Hun og Pierre har fått bli ordentlig kjent denne gangen, de har nemlig kun truffet hverandre en gang tidligere. Nå får vi bare forberede oss på den verste snappingen ever. Jeg mener, det finnes ingen verre enn henne. Så om dere synes jeg er ille? Vel... Ha ha! 

Ny på håret!

sponset behandling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld, fine! Endelig er jeg hjemom en liten tur - det har gått i ett siden tidlig i morges. Dagen startet jeg med frisørbesøk hos beste Ann Beate på Hendrix Hair avdeling Torggata. Dette er min faste frisør, som dere kanskje allerede vet. Jeg har gått til henne de siste halve året ++. Ingen over, ingen ved siden.

Jeg gikk for den samme hårfargen, det vi gjorde var å farge over en gang til for å få tilbake den shinen som jeg elsker. Dessuten følte jeg at fargen var noe utvasket da vi bruker minicolor (slik at jeg enkelt kan gå lyst igjen når jeg måtte ønske det). Nå har jeg skinnende, svart hår igjen! Og jeg elsker det! Ellers klippet vi litt i luggen, slik at håret faller finere rundt ansiktet mitt. Gøy med små forandringer!

FOR Å BOOKE TIME:

WWW.HENDRIX.NO

SMS: 922 59 736

TLF: 22695153

ADRESSE: OSTERHAUSGATE 9

 

Ukens spørsmål

annonselenke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· YOU ASKED ·

Kan du linke til det bilde av årets PH-vinnere? Har så lyst til å vite hvem som vinner...

- Vet du, jeg har i grunn ikke lyst til å dele det videre men om du viiiirkelig ønsker å se det er jeg sikker på at du klarer å finne det dersom du leter godt. He he!

Hvorfor stod det på facebooken til både deg og Pierre, for to dager siden, at dere var single?

- Hei! Vi er sammen, men det er vanskelig for meg å utdype så mye om det her på bloggen. Jeg kan vel si så mye som at vi har hatt noen turbulente tider, hvor ting har vært vanskelig. Men nå er alt bra igjen, takk og lov <3 Klem!

Hvilket kamera har du?

- Jeg sverger til Olympus Pen, og jeg elsker det! Jeg har forskjellige linser til det, da. Det gjør at bildene blir ekstra fine :-)

Har du vurdert å klippe håret ditt kortere?

- Vel... Vurdert det har jeg vel kanskje ikke, men tanken har slått meg. Jeg er for glad i det lange håret mitt til å kunne klippe det, dessverre. Det hadde jo kanskje vært gøy med en forandring? Jeg er for pinglete. Det skal sies at jeg har hatt skulderlangt en gang i tiden, og jeg trivdes virkelig ikke. Tror nok det er det som skremmer meg.

Hvem tar bildene dine?

- Det varierer litt, men som oftest er det Pierre. Ellers er det de jeg er med der og da. Ellers har jeg faktisk "ansatt" mine småsøsken som hobbyfotografer. Så når jeg behøver ekstra mye hjelp med å fotografere, får de mulighet til å "jobbe" litt :-)

Hva heter behandlingen du tar på Brow Rehab, hva inneholder den og hva koster det?

- Jeg tar brynsløft. Da inngår voksing, napping og farging/forming av bryn! Helt fantastisk flinke ansatte, jeg går til Elin. Det koster 650,- kr.

Hvilken jente er din favoritt i årets PH?

- Det må bli Eilen! Snill, omsorgsfull og en ordentlig rettferdig jente :-) 

Hvor høy er du?

- Jeg er 160 (159......) cm høy. Skulle ønske jeg var høyere, ass. Derfor tyr jeg til hæler så ofte jeg kan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor er kjolen fra?

- Den finner du her.

DENNE UTDANKER FIFTY SHADES!

Annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· Min nye favorittbok - Calendar Girl forført ·

Mia Saunders trenger penger. Ikke hvilken som helst sum, men hele en million dollar. Hun har ett år på seg til å betale farens gjeld. Alt virker håpløst, for Mia er bare en servitør med store skuespillerdrømmer. Hun vil ofre alt for å redde sin far, som har blitt skambanket og ligger i koma. Tanten hennes tilbyr henne en mulighet, nemlig en jobb hos Exquisite Escorts. Hun tar den! Oppgaven går ut på å tilbringe en måned sammen med en rik, deilig mann som hun kun trenger å ha sex med dersom hun selv ønsker det. Mias plan er å ta jobben, stenge alle følelser ute, tjene pengene og så vende tilbake til sitt gamle liv. Men ting går ikke som planlagt, overraskende nok.

Denne boka ble jeg helt oppslukt av etter noen få sider! Jeg er egentlig ikke en person som liker å lese bøker, men er det noe som fenger meg må det være bøker i samme sjanger som Fifty Shades. De bøkene har jeg lest, og jeg elsket dem. Da jeg fikk vite at denne slageren, som forresten har kapret førsteplassen på New York Times bestselgerliste, var i samme gate, ble jeg overlykkelig! Den var over all forventning, og om jeg skal si det selv - den utdanker Fifty Shades alle dager i uken. 


Romanen er underholdende, varm og sexy. Calendar Girl er som om Pretty Woman møter Sex og singelliv. Den kommer ut for salg på norsk i dag, mandag 30 mai, og er første av fire i den populære serien. Bok nummer 2 kommer ut 15. august. Jeg venter i spenning allerede! Jeg har blitt helt frelst av denne boken, og det kan jeg garantere at du også vil bli. 

· KONKURRANSE ·

For å delta i denne konkurransen ønsker jeg at du deler den mest romantiske historien din med meg her. Det kan være hva som helst, så lenge det er noe du selv har opplevd som har fått sommerfuglene i magen til å blafre. Syv heldige vinnere får gavekort på boken. Ikke nok med det - det trekkes også ut to hovedvinnere som hver får reisegavekort på romantisk get away verdt 5000,-! Hvor gøy er ikke det? :-) Jippi!

I og med at dere vil dele deres historier med meg, tenker jeg at det er på sin plass at jeg deler min med dere, også. Jeg husker det som om det skulle vært i går. Jeg og Pierre var i Rhodos, og istedenfor å dra ned å feste videre med resten av gjengen, dro vi opp i leiligheten. Det var en slik natt hvor himmelen var stjerneklar, og jeg husker at det var så ufattelig nydelig. Vi ble enige om å flytte madrassen ut på takterrassen, og det gjorde vi. Jeg lå i armene hans i flere timer mens vi pratet om hva vi tror er der ute, i universet. Jeg aner ikke hvor mange timer vi lå slik, mens vi hadde småpauser hvor vi kysset og klinte hverandre ihjel. Ah, jeg får sommerfugler i magen av å tenke tilbake på det øyeblikket, for det var da vi begge to forstod, for første gang, at begge følte noe for hverandre ...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Send inn din historie her, og husk at den beste stikker av med premien! Jeg gleder meg som et lite barn til å lese deres fineste kjærlighets erfaringer. Masse lykke til ♥ 

Du kan kjøpe boken her.

ÅRETS PH-VINNERE AVSLØRT!

ALTSÅ, SHIT! Ha ha, har dere fått med dere den store failen? Årets Paradise Hotel vinnere er avslørt! Bildet hvor begge finalistene står mot hverandre har florert rundt på internett i hele dag. Der var den spenningen over, dere! Jeg skal ikke spoile noe her, men dere som vet, dere vet. Ganske sjukt! Jeg lurer på hvordan det i det hele tatt har blitt lekket? Kjipt... Jeg har sett at det er mange forbanna reality-slaver rundt om i Norge som har raget, og det er forståelig. En så ekstrem spoil er jo ganske kjipt, spesielt nå som det er så spennende på TV-skjermen og vi er såpass nær finalen. Kjedelige greier, gitt.Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en fin dag i byen med småsøskna mine, og en tur på Brow Rehab hvor mamma fikk ordnet bryna sine. Selvsagt hos flinkeste Elin, som også gjør mine! Se så fine mine ble etter besøket mitt tidligere i uka da. Brows on fleeek! Jeg anbefaler henne på det sterkeste. Jeg mener, vi alle husker vel hvor stor fiasko mine bryn brukte å være? Kremt. Elin reddet meg, og jeg kommer aldriiii til å bytte henne ut. Ingen over, ingen ved siden! Tenk at bryn kan ha så mye å si? Det har blitt noe av det viktigste for meg, i min overfladiske verden. 

oppturer i en ellers så kjip periode

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fine! Jeg har hatt en travel, men veldig spennende dag. Den startet med et stort intervju med Nettavisen (jeg sier ifra når det er ute!) og etter det dro jeg videre på et veldig begeistrende møte. Dagen har ikke vært annet enn en stor suksess, og det gleder meg sånn! Jeg trang virkelig dette <3 Det føles godt med litt oppturer i en ellers så kjip periode.

Akkurat nå driver jeg å booker en ferie. Jeg reiser i morgen natt! Woho. DET skal bli deilig, det. Jeg hører rykter om at sommeren er tilbake i Oslo igjen i morgen? Ha ha, det er sååå my luck. Når jeg er hjemme i Oslo er det enten overskyet eller så regner det... Kult! 

Sivilstatus?

Jeg har det, som dere allerede vet, ikke så greit akkurat nå. Ting er vanskelig på privaten, og det påvirker en stor del av mitt liv. Det er mange av dere som tror at det har med Pierre å gjøre, og det har det ikke. Eller... Nå er jeg ikke ærlig. Vi har vel kanskje hatt noen nedturer den siste tiden, og det har vært tungt, det også. Alle forhold har sine oppturer og nedturer, oss inkludert. Noen ting er mer heavy enn andre, det skal jeg ikke legge skjul på. Men det er ikke det som er hovedgrunnen til at jeg er nede i kjelleren. Det er mye som er grunnet det, beklageligvis. Jeg smører meg med tålmodighet og håper at det skal bli bedre med tiden, og så bruker jeg all min energi på å fikse det som fikses må. Livet mitt er ikke «barebare», og det er viktig for meg å vise den siden også, her på bloggen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vet av erfaring at det meste ordner seg til slutt, og det har jeg troen på i denne situasjonen også. Det suger bare skikkelig hardt nå, når det står på som verst, men det må jeg bare akseptere. Slik er livet! 

Dere trenger hvertfall ikke bekymre dere - sivilstatusen min er fortsatt i et forhold <3

Saker foreldrene dine ikke forteller deg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· DETTE VIL IKKE FORELDRENE DINE SI TIL DEG ·

1. Du kan lykkes uten å studere etter VGS. Du MÅ ikke sitte på skolebenken å slite deg til en master i juss for å oppnå noe i livet. Fullfør videregående, og start noe eget. Bli din egen sjef! Misforstå meg rett, skolegang er helt supert og definitivt viktig, men hvorfor skal man studere flere år for å så jobbe for noen andre, om du ikke vil? Mange vil gå sin egen vei, og det er fult mulig!

2. Du er ikke nødt til å spise grønnsaker for å bli stort og sterk. Det blir du uansett... Jeg har aldri spist grønnsaker.

3. Hvor mange ganger har du klaget til foreldrene dine om at ting er urettferdig? Hva får du til svar da? "Den er ikke det med mindre du gjør som du skal"? Verden er faktisk urettferdig, og det kommer du til å oppleve selv når du er 60 år. Det er slik verden fungerer, deprimerende nok. Man trenger ikke å ha gjort noe for å bli behandlet urettferdig - det bare er slik av og til.

4. "Nora, det er ikke akseptabelt at du drikker når du er 17 år!! Det er ulovlig!". Det de ikke forteller deg er at de også mest sannsynlig «have been there, done that». Selv fikk jeg vite at mamma hadde begynt å drikke og feste da hun var 16 år av bestevenninna hennes, mens hun til meg fremstilte seg selv som tidenes engel. Nei mamma, du fulgte visst ikke aldersgrensa, du heller.

5. Dine foreldre vil mest sannsynlig ikke fortette deg at din kjæreste er en idiot. Heller ikke dine x-er. De vil la deg finne ut av det selv, selv om de ser det på lang avstand. De ser at han her fyren? Han er ikke den rette for deg. De vet like godt som deg at dersom de forteller deg det vil du ende opp med å hate dem, og ikke innse at de faktisk kun vil ditt eget beste.

nytt i sminkeveska!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· MAKEUP FAVES ·

Jeg var innom MAC og snopet før helgen, og dette ble med meg hjem! Jeg hadde gått tom for concealer, og hadde lyst til å teste noe annet enn den jeg brukte. I og med at jeg har prøvd MAC sin Pro Longwear concealer tidligere, falt valget på den. Jeg husker liksom ikke helt om jeg var fornøyd eller ei da, det eneste jeg husker er at jeg mistet den i bakken og den knuste (flasken er av glass). Wups! Ellers kjøpte jeg to nye børster - den ene til å påføre concealer med og den andre til å sette den med etterpå. Fix + sprayen min finner jeg ikke, så da måtte jeg ha ny! Tips: spray børsten med denne før du dypper den i highlighter, resultatet blir sååå mye finere! MAC Prep and prime pennen er et must for hightlighting, og til slutt: settingpowder.

Det er alltid gøy med ny sminke.

smerten

For første gang på lenge ville jeg ikke opp av sengen i dag. For å være helt ærlig har jeg bare forflyttet meg fra senga til sofaen, med dyna over meg. Jeg orker ikke. Jeg orker ikke livet i dag. Jeg dro å sov hos mamma i natt, min safeplace. Hun graver aldri, hun bare er der og forstår. Hun spør ikke om jeg ikke forteller selv. Hun setter på min favorittsang fra da jeg var liten, rer opp senga og legger seg og holder rundt meg. Og så ligger vi bare der. Lenge.

Jeg er veldig dårlig på å ikke ha det bra. Jeg er elendig på å håndtere mine egne følelser, og faktisk kjenne på det vonde. Istedenfor prøver jeg å tenke på alt annet, i håp om å få tankene over på hva som helst. Men i dag går ikke det. Begeret mitt har rent over, og jeg har ingen valg lenger. Jeg er tvunget til å kjenne på smerten. Og det er alt jeg skal gjøre i dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg beklager for dårlig stemning her på bloggen, men jeg kan ikke late som mer.

 

sannhetenAlt er så fantastisk. Humøret mitt er på topp. Jeg har det så bra.

Disse tre setningene har jeg fortalt dere på bloggen de siste dagene. Sannheten er at jeg har løyet. Jeg har det ikke bra. Så langt i fra bra.. Jeg er så innmari sinna og såret. Jeg holder på å booke en reise, og siste step er å gjennomføre betalingen. Jeg vil bort. Jeg vil bare dra herfra, fra alt. Det er det jeg bruker å gjøre - å fly fra problemene. Dere vet da jeg var i London? Da var det også slik. Jeg booket fly + hotell mens tårene mine fosset over. Det er det jeg er best på, det å dra. Det er slik jeg håndterer vanskelige situasjoner som jeg allerede vet er tapt. Det er kanskje ikke det lureste, men det er det rette for meg der og da. Og det hjelper alltid. 

Og nå? Nå trenger jeg å fly bort igjen.

Dette sjokkerte meg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er veldig overrasket, dere!

Husker dere dette innlegget, hvor jeg spurte dere om å fortelle litt om dere selv da jeg ønsket å bli kjent med dere også? :-) Vel, det viser seg jo at jeg har mange lesere som er eldre enn meg også! Helt ærlig trodde jeg at de fleste som klikker seg inn her er yngre, men der tok jeg sannelig feil. Det sjokkerte meg, faktisk! Det gleder meg så stort at jeg fenger alle dere, og i tillegg gjør det hele bloggingen enklere for min del. Ikke bare lettere, men også gøyere! For det betyr at jeg kan nå ut til de fleste aldersgrupper, og jeg vet med sikkerhet at jeg har mange tips og råd som jeg ønsker å dele med meg av til dere som er yngre. Kanskje går du på ungdomsskolen og har det helt forferdelig på skolen? Kanskje sliter du med å få venner? Eller kanskje du er håpløst forelsket i en idiot som du egentlig vet ikke er bra for deg? Jeg har vært der, og jeg vet hva som hjelper. Ellers, jeg håper og tror det hvert fall, med tanke på at jeg har opplevd det selv.

Samtidig er det gøy å vite at det også er eldre her inne, som jeg kan dele mer av det som er tabubelagt med. Det får meg til å bli mer tilfredstilt av tanken på å åpne meg på et dypere sett. Ja, om alt, egentlig. Jeg snakker sex, forhold, kjøp av hus, familie. Disse tingene som opptar vår tid, og som kanskje noen av dere også er midt oppi? :-) Ellers er det godt å vite at jeg kan spørre dere om råd når jeg trenger det, for dere har nok mer erfaring enn meg på enkelte felt. 

Takk for at dere lot meg bli kjent med dere ♥ Dere er gull! Jeg gleder meg til å fortsette å levere bra innhold til dere. Stor klem!

Å være voksen nok

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LØRDAG! Gleden er stor, jippiii! Lørdager for meg bruker å bety festligheter, middag ute, vin, bytur og venninne eller familietid. Det skal jeg se til at denne dagen også gjør, men først er jeg nødt til å sitte foran mac-en og få unnagjort alt på min check-list. Jeg har en del jobb hengende over skuldrene, og som dere vet - jobb kommer alltid først. Nå må jeg se til å være voksen nok til å ta det rette valget, og faktisk få gjort alt jeg skal. Da kan jeg ha det morro etterpå med god samvittighet. Nå gjelder det bare å fokusere de resterende timene med jobb!


Forresten, dere! Jeg hadde virkelig trengt deres hjelp. Min homie Elin (som også er min fantastiiiisk dyktige brynsspesialist) er med i en konkurranse, NYX Nordic Face Awards. Hun har kommet videre, og nå er det topp 15 som er igjen. Nå er det slik at de fem som får flest stemmer går videre til finalen! Det vil si at hun trenger så mange stemmer som mulig. Jeg har selvsagt gitt henne min stemme, og jeg håper av hele mitt hjerte at du også vil det ♥ Det tar to sekund!

Klikk her, og tykk «like» på bidraget hennes, Elin Tonerud. Man kan kun stemme en gang. 

 

Jenta stod å gråt mens de spyttet på henneNå som jeg tilbringer så mye tid jeg bare kan med mine småsøsken, blir jeg ofte påminnet om da jeg var på deres alder. Spesielt min lillebrors alder, som er 13. 

Jeg var ikke den populære jenta i klassen. Jeg hadde vanskeligheter med å knytte meg til mennesker av ulike grunner, men i hovedsak på grunn av at jeg byttet skole noen ganger. Først beredskapshjem, og så fosterhjem - og deretter ble jeg flyttet fra skole til skole. 

I 6 klasse hadde jeg det veldig vanskelig. Jeg hadde ingen venner på den nye skolen, og alle så ut som at de hadde sin «gjeng», og den gjengen var ikke interessert i et til medlem. Særlig ikke den nye, rolige jenta. 

Min første skoledag var jeg så ufattelig redd. Så redd at jeg faktisk spydde ved frokostbordet, foran hele fosterfamilien min, som jeg hadde kjent i knappe 2-3 uker. Jeg dro til skolen (eller... ble tvunget til å dra) med hjertet i halsen. Det første jeg ser da jeg omsider står på skolegården er hvordan en jente blir ordentlig mobbet og krenket av noen av de eldste jentene på skolen. De tok hennes skolesekk, åpnet den å gikk gjennom den, ting for ting. De tok opp en sak, ødela den og kastet den bort. Jenta stod å gråt, samtidig som to stk holdt henne mens de spyttet på hennes klær. Det var helt ekstremt, og jeg hadde aldri bevitnet noe lignende noensinne. Hva var dette slags skole? Hva var dette slags miljø, elever? Dette er jo kun sånn man ser på amerikanske filmer, tenkte jeg. Liten, usikker og redd som jeg var, turde jeg ikke blande meg inn.

Det angrer jeg fortsatt på, den dag i dag. 

Her sitter jeg, da

Hellooo og god fredag, lovers!

Hvor deilig er det ikke med helg, da? Jippiiiii! Akkurat nå oppdaterer jeg dere fra stolen på Hendrix Hair Torgata. Jeg sitter helt sminkeløs og føler meg derfor ikke superfresh. Kremt! Det ble brått knapt med tid i dag tidlig, så da hadde jeg ingen andre valg enn å ty til solbriller. Egentlig kan jeg jo ikke bruke det så tidlig med tanke på neseoperasjonen, men disse er såpass lette på nesen at det er ingen fare. Vi skal til mamma på lunch rett etterpå, så det er ikke så farlig. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tenkte bare å titte innom å ønske dere god helg! Nå skal jeg lese videre i boka mi (den er en ny favoritt!!) og drikke iste mens jeg venter på at P skal bli ferdig fikset. Stor klem fra meg!

Hvem er du?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vet allerede at jeg har helt fantastiske lesere. Jeg tror at dere kjenner meg bedre enn jeg kjenner meg selv til tider. Dere bruker deres tid til å gi meg komplimenter, tips og råd, og konstruktiv kritikk når dere føler det er på sin plass. Dere sier i fra når jeg trenger det. Dere er mine venninner, uansett hvor merkelig det kanskje høres ut. Men det er helt sant - jeg ser på dere som venninnene mine. 

Nå skal dere høre... Dere vet jo veldig mye om meg. Men vet jeg noe om deg? Nei, jeg vet ikke engang hvem du er. Med dette innlegget ønsker jeg svært gjerne å få lære å kjenne deg! :-) Hvem er du? Hvor gammel er du? Hva heter du? Hvor bor du? Fortell meg gjerne det du selv ønsker - jeg vil bli kjent med deg også! 

Nå sitter jeg spent å venter på deres kommentarer. Gleder meg til å vite mer om nettopp deg. Klem!

MISSION FAILED

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· MISSION FAILED ·

Omsider kom vi frem til Ikea, etter masse om og men. Vi endte ikke opp med seng, noe som er litt tåpelig med tanke på at det var hovedgrunnen for at vi dro dit i første omgang. Sengene var ingenting å skryte over, som mange av dere sa i kommentarfeltet. Det blir bare en seng vi skal ha i mellomtiden, før vi kjøper hus. Så vi er derfor ikke så veldig pripne på kvalitet og utseendet, men den må da være god å ligge i. Vi fant en perfekt på nettet da, som vi har klikket hjem istedenfor! Så seng ble det uansett - til slutt :-) Ikea-turen var forgjeves, ha ha. Og nå skjønner jeg hvorfor jeg ikke har tatt turen din på flere år - det er jo såååå kaotisk! Herre... Jeg venter noen år til neste gang, igjen. Heh!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå står taxien utenfor - jeg må løpe igjen! Brow Rehab står på planen, før vi skal ut å drikke noen glass vin. Koselig aften! ♥ Vi skrives senere, fine. Ha det så bra!! :-)
 

VI KAN IKKE HA SEX

Inngrep er ingen dans på roser, det har jeg erfart. Jeg skriver kanskje ikke så mye om det her, men det er egentlig fordi at jeg vet at alle opplever det forskjellig. Men nå som det har gått en stund, og jeg har virkelig fått smake på noen av de verste baksidene ved en rumpeforstørring.

1. Jeg må gå kledd i en sykkeldrakt-lignende greie, med et innsydd korsett. Denne må jeg gå med døgnet rundt. Den er lite attraktiv og moteriktig, for å si det sånn. Kremt! Dessuten ødelegger den alle antrekk... 

2. Det verste av alt: vi kan ikke ha sex. På en måned! Nå er heldigvis den måneden snart over, takk og lov!! Det har ikke vært enkelt, dere... Ha ha! 

3. Det gjør VONDT og det kjennes ut som om at jeg har to betongklosser i rumpen. Det er merkelig å sitte, ligge, gå.. Alt er uvant.

for første gang på flere år!

· SELFIE SESSION THIS MORNING ·

Hei og hopp! Torsdag allerede? What? Her gjelder det å henge med i svingene, gitt. Denne torsdagen er noe annerledes for denne frøkna. Gjett hva jeg skal? Til Ikea! På møbel-jakt. Eller, rettere sagt: senge-jakt. Jeg har ikke vært på Ikea på flere år, men nå er det visstnok på tide. Vi har en litt for liten seng i leiligheten skjønner dere, og nå som min rumpe må skjermes og Pierres skulder trenger sin plass, er vi i behov for en ordentlig svær dobbeltseng. Så det er dagens oppgave! Utenom det skal jeg innom Nettavisen en tur, hente pakker på postkontoer ooog til slutt: drikke vin og hygge oss i kveld. 

Nå skal jeg spise ferdig frokosten min, og vente på at Pierre skal komme hjem igjen. Åh, jeg kjenner at humøret mitt er på topp i dag - jeg er såååå glad! :-D Regner med at været har en finger med i det spillet, hehe. 

Tannblekingsfavoritten min!

Annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvite tenner er det fineste jeg vet, og jeg har prøvd mye opp igjennom for å finne det beste tannblekingskitet. Jeg har egentlig aldri blitt noe spesielt fornøyd da jeg nesten ikke har sett forskjell på før og etter behandling, før nå! Jeg hoppet i taket da jeg testet ut Premium White - aldri har jeg blitt så fornøyd før! Tro meg, om dere er på jakt etter et godt tannblekings kit, bør dere gi denne en sjanse. Jeg kan garantere dere at dere vil bli like fornøyde som meg, helt ærlig. Jeg hadde faktisk booket et time hos tannlegen for å bleke tennene profesjonelt, men etter at jeg testet ut dette kitet, avbestilte jeg timen. Jeg behøver det ikke lenger, Premium White ga meg det perfekte resultatet! :-) Det sier sitt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se på kitet, da! Det ser jo ut som skikkelig profesjonelle greier, ha ha. Her følger det med alt du trenger!

· SLIK FUNGERER DET ·

Du får blekeskinner som du enkelt former etter eget bitt ved å holde skinnene i kokende vann i 3 sekunder, for å så bite sammen. Når det er gjort, går du over til neste steg som er å spraye den blå sprayen, nemlig aktiveringssprayen, tre ganger på tannbørsten din før du pusser tennene med den i ett minutt. Denne sprayen gjør blekingen mer effektiv, derfor er det viktig å huske dette steget! Deretter påføres blekegelen i skinnene før du plasserer de i munnen. Til slutt tar du LED-lyset (min favoritt) å plasserer den utpå skinnene under behandlingen. Det dette lyset gjør er å aktivere blekemiddelet og gir maksimal effekt i blekeprosessen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Enkelt og greit opplegg, og det kuleste er at du har alt du får nå du bleker tennene profesjonelt hos tannlegen. Forskjellen er at du gjør det hjemme på egenhånd og at det er veldig mye billigere!

Dette kit-et er virkelig det beste jeg har testet på markedet, og jeg har testet en del. Jeg liker at det er så enkelt å ta i bruk, og det beste: produktet smaker godt! Det er smak av tannkrem, noe som er svært sjeldent. Dere har sikkert testet ut tannbleking tidligere, og fått smaken av den der ekle blekemiddel smaken? Usch! Stort pluss at denne smaker godt!

Mine tenner etter en behandling!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· HVOR OFTE? ·

Hele prosessen varer i 30 minutt. Du skal gjenta behandlingen frem til du har oppnådd ønsket resultat, altså når du synes at tennene har blitt hvite nok. Selv bruker jeg det to ganger i måneden da jeg føler at jeg opprettholder fargen best da. Du ser en veldig stor forskjell etter bare en gang - det gjorde hvert fall jeg. Jeg ble overrasket over hvor stor forskjell det ble etter kun en behandling! 

Akkurat nå er det kampanjepris til kun 449,- kroner (før 1190,-). Bestill her og få det perfekte, hvite smilet! :-) 

Vi REISER TIL...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PJUH!

Endelig får jeg oppdatert dere - beklager så mye for sent innlegg. Det har gått i ett siden i dag tidlig, jeg har helt enkelt ikke rukket å sitte ved pcen før nå. I skrivende stund er vi på vei til Oslo! Det skal bli så godt å endelig komme hjem for godt, og ikke minst få min kjære hjem, også. Back to normal! :-) Dere kjenner jo oss, og dermed kan dere sikkert gjette dere til at vi ikke blir i Norge lenge før vi reiser igjen. Jetset life? Oh yes, og vi elsker det! Nå er det jo sommer også, da er det jo enda gøyere å dra ut på eventyr. Vi har noen reiser planlagt allerede, og det blir ikke bare jeg og P på tur. Hihi! Dere skal få ta del av noen litt annerledes turer enn hva vi bruker å gjøre. Det skal bli gøy! 

Hvordan har dere det i dag? Jeg håper dere har det helt topp! Med en gang vi ankommer Oslo kaster vi oss i en taxi til Brow Rehab. Disse bryna behøver sårt en runde med beste Elin. Brows on FLEEEEK! Etter det skal vi hunte down noen Nike sko vi har siklet etter. Håper vi finner de i butikk. Vi har blitt så cheesy at vi har kjøpt matchende reise-outfits. Og de kicksa er alt vi mangler! Vi skrives senere. Da blir det en Isabel med bryn på plass igjen som blogger for dere - jippiiii! I mellomtiden kommer det antrekksinnlegg. Det vet jeg jo at dere elsker, så i dag knipset vi litt bilder. Klikk dere inn om ikke så alt for lenge. Klem!

Jeg var 18 år og fortsatt jomfru

I dagens samfunn er sex en stort tema. Et tema som alle prater om, i alle aldre. Venninnene jeg hadde på ungdomsskolen var tidlig ute, hvert fall noen av dem. Da begynte jeg å føle på presset for første gang. Presset om å ikke lenger være jomfru.

Når er det egentlig normalt å bli seksuelt aktiv? Når skal man hoppe til sengs? Detter er spørsmål jeg har stilt meg selv, og jeg er ganske sikker på at flere av dere som leser dette akkurat nå, er på det stadiet. Derfor tenkte jeg å skrive litt om min erfaring. Jeg synes at det er gøy å fortelle om det da jeg ikke har den typiske, mainstreem «første gangen» som mange andre har. 

Jeg holdt ofte på med gutter da jeg var yngre. Jeg vil nesten si at jeg var til tider kaldhjertet mot disse stakkars guttene som jeg ble interessert i. Jeg byttet de ut fortere enn svint, for jeg ble kjapt lei. Jeg forstod fort at jeg ikke ønsket å ha samleie med hvem som helst. Jeg ville vente. Jeg fylte både 16 og 17 år, og statusen var fortsatt den samme: jomfru. Venninnene mine syntes det var rart. Hvorfor ville jeg ikke miste jomfrudommen? Det var jo da snart på tide, Isabel? Var det ikke flaut? For meg var det aldri det. Jeg stresset aldri med det.

Jeg satte en forhåndsregel til meg selv. Denne regelen gikk ut på at jeg skulle miste jomfrudommen min til en som jeg var trygg på og som jeg var seriøs med. Jeg ville ikke ligge bare for å ligge. 

Da jeg fylte 18 år begynte jeg å holde på med min eks. Tiden gikk, og vi lå fortsatt ikke sammen. Jeg gjorde det tydelig for han at jeg ikke kom til å ha sex sammen med han før vi var sammen, og jeg visste at dette var noe jeg virkelig ønsket. And so I did. Jeg rakk å bli 18 år før jeg mistet min jomfrudom, og det er jeg ufattelig glad for den dag i dag. Jeg hadde fått angst om jeg hadde mistet den til en random fyr på fest, i senga til moren til hun som hadde hjemme-festen. 

Så jenter, ikke føl på presset. Ikke hast dere med å bli kvitt jomfrudommen. Jeg kan love deg at du vil få en fem tusen ganger bedre opplevelse om du venter til du møter en du er trygg på, og som du kan stole på. Ikke forhast deg! Vent til det kjennes rett for DEG og ikke minst til du er klar. Det har ingenting å si om du går i andre klasse på vgs, eller om du går i niende. 

Hilsen ei som er glad for at hun ventet.

MINE MEST PROVOSERENDE INNLEGG

Jeg har en blogg som er veldig, veldig personlig. Jeg deler veldig mye med dere, på både godt og vondt. Noen mener kanskje at jeg deler i overkant mye, og de har muligens rett. Men for meg er det naturlig! Veldig naturlig, faktisk. Opp gjennom blogg-karrieren min har jeg provosert en del også, noe bevisst og noe ubevisst. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg liker å provosere - andres reaksjoner er gøy! Haha. Jeg har bladd i arkivet og gravd frem de mest provoserende innleggene jeg har publisert. Skrik ut om dere ønsker en del to, for det finnes mye merkelig som jeg skrev for en lang tid tilbake. Hah! Enjoy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

RUMPELØFT - HER

FØR OG ETTER - HER

OM ÅRETS PH - HER

IT WAS EXPENSIVE - HER

MEG SOM FJORTIS! - HER

PIERRE HAR VÆRT UTRO - HER

VERSTE DAGEN I MITT LIV - HER

HER PROVOSERER JEG SOM MEST - HER

HVORFOR ER DU SÅ BITTER? - HER

HALVE LØNNA MI GÅR TIL SKATT - HER

HVORFOR BODDE JEG I FOSTERHJEM? - HER

DET ER EN GRUNN FOR AT JEG ER OVER DEG PÅ TOPPLISTA - HER

Ukens spørsmål!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva har du på leppene her?

- Her har jeg en lipliner fra Dior i fargen "Brun Fig". Det er denne jeg bruker hver eneste dag, med og uten lipgloss over. Elsker den!

Er du muslim?

- Av en eller annen grunn er dette spørsmålet en gjenganger i kommentarfeltet mitt. Jeg er ikke muslim, nei. Jeg er ikke noe spesielt religiøs av meg.

Har du ingen venner?

- Det har jeg absolutt, men grunnen for at det har blitt lite venninne-tid og generelt snakk om venner på bloggen den siste perioden er helt enkelt fordi at jeg har vært bortreist den siste måneden.

Hvorfor er Pierre på Tinder egentlig? Han har matcha med typ 4 i min omgangskrets. Trodde dere hadde ett ganske så seriøst forhold? Eller ikke..?

- Pierre har ikke Tinder. Tro meg, jeg vet! Ha ha ha! Så det må dessverre være en fake-konto. Eller jo, han hadde før PH, så hvis de matchet med han for flere måneder siden stemmer det :-)

Hvem skal tatovere deg?

- Daniel, broren til Pierre. Han er super dyktig!

Har du vurdert å operere høyere hårfeste? Det hadde sett bedre ut.

- Hei. Nei, vet du? Jeg har ingen problem med mitt hårfeste :-) 

Kan du ikke skrive noen litt mer personlige innlegg?

- Det kan jeg absolutt, jeg elsker å være personlig med dere. Noe spesielt du ønsker jeg skal skrive om? :-) Kom gjerne med forslag.

Kan du ha spørsmålsrunde snart?

- Sure! :-)

Kan du skrive mer om neseoperasjonen din?

- Jeg har skrevet det jeg synes er greit å dele av informasjon. Jeg er ingen ekspert på det selv om jeg har utført det, og derfor synes jeg det er tricky å svare på all slags spørsmål. Mitt beste tips er å snakke med kirurgen om det du måtte lure på. Jeg har jo skrevet litt da, det finner du her, her og her.

Hvilken waist trainer bruker du?

- Jeg bruker ikke waist trainer, jeg tror du sikter til den svarte greia jeg har på meg under alle klær? Isåfall er det typ en heldrakt jeg må bruke i en måned etter operasjonen min. Hater den, ha ha!

Hva heter du på Snapchat og Instagram?

- Jeg heter IsabelSraad begge plasser! :-)

PIERRE OVERRASKET MEG!

God morgen!

Jeg har sovet sååå godt i natt, ikke så rart da jeg fikk sove i mine favoritt armer igjen ♥ Kliss klass! Pierre er faktisk ganske romantisk av seg, noe jeg ble overrasket over da vi begynte å date. I går da jeg ankom ble jeg hentet av svigermor, og da vi kom hjem stod P på kjøkkenet å mekket deilige sjokolade pannekaker til meg! Hvor søt?? Fineste kjæresten min, tusen takk!! ♥ Jeg ELSKER slike små, søte overraskelser. Det betyr så mye, og jeg verdsetter det så høyt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NAMMMM! <3

3500 screenshots!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fra Sverige! Nå er jeg fremme etter en helt OK reise. Jeg fikk unnagjort en del jobb på pcen i mellom tiden, så det passet meg ypperlig! :-) Det er så godt å være tilbake med min deilige mann igjen. Lykkelig Bella! ♥

Over til poenget med dette innlegget! I går bleket jeg tennene mine og la det ut på mystorien min på snapchat (isabelSraad heter jeg der, forresten). Jeg spurte dere om det var ønskelig med et innlegg om hvilken tannbleking jeg bruker da jeg selv er sååå fornøyd med den, og responsen var meget positiv! Jeg snappet at dere skulle printscreene om det var noe dere ønsket, og jeg endte opp med hele 3500 screenshots! Med andre ord blir det tannblekings-innlegg, jeg har faktisk allerede gjort det klart. Det kommer ut i løpet av uken! :-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var vel det... Nå sitter vi her og venter på at PH skal starte. Semifinale uke - woooho! Heia heiaaa! Hvem håper du går videre til finale-uken? :-) 

Jeg innrømmer detJeg er på vei til Sverige, igjen. Og ja, jeg innrømmer det - vi er crazy. Det gikk ikke mange dagene før vi ikke holdt ut mer, så i går fikk jeg ordre om å komme tilbake til Sverige igjen etter møtene i Oslo i dag. Jeg stilte meg ikke akkurat vanskelig til det, vi er ganske like, jeg og Pierre. Vi savner hverandre like mye med en gang vi går noen dager uten hverandre. Jeg skal innrømme det at jeg føler meg som en crazy stalker girlfriend, men det er jeg altså ikke (tror og håper jeg), ha ha! Vi skylder på at han har en arm som ute av drift, så da må jeg hjelpe litt med å bære bagasjen hjem :-) Og det er det mye av, da han ikke har vært hjemme i Oslo siden Istanbul. Er unnskyldningen innafor? Vi blir i Sverige til i morgen!

Heldige meg reiser til sol og sommer, jippiiii! Det er 23 grader og strålende vær, så jeg gleder meg masse til å komme frem. Pøsregnet i Oslo er ikke akkurat noe å skryte over, altså. Fysj... Trodde sommeren var kommet for å bli? Jeg håper på å få oppleve litt norsk sommer før vi skal ut på eventyr igjen. Krysser fingrene! Ellers gikk møtene bra i dag. En kontrakt ble underskrevet, planlegging er i gang med et nytt prosjekt og alt er rett og slett top notch! Litt av en pangstart på uken - jeg er GIRET! :-DHåper dere har hatt en like bra mandag som det jeg har. Stor klem  fra meg, så skrives vi fra sofaen hjemme hos svigers senere i kveld ♥

JEG SLITER...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det på tide med drastiske forandringer, dere.

Jeg har lenge tenkt på å tatovere meg, og jeg har jo allerede spurt dere om tips en gang tidligere. Det var dog noen måneder siden, og jeg har fortsatt ikke fått noe blekk på kroppen. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt "nå vil jeg tatovere meg!" til Daniel, broren til Pierre, som er en ekstremt dyktig tatovør. Har det skjedd? Nei... Jeg vet jo ikke hva jeg vil ha! Dere kan i grunn bare kalle meg Vingle-Petter da jeg hele tiden endrer meg. En ting er hvertfall sikkert og det er at jeg vil ha tekst på låret. Det har jeg stått fast ved siden i fjor sommer, så det er i det minste bestemt. 

Jeg er skikkelig pussy når det kommer til smerte (det skulle man tro at jeg har blitt herda mot etter x antall inngrep haha), og det skremmer meg litt. Har du tatovert deg, kanskje? Jeg hadde blitt veldig glad av å høre deres erfaringer. Angrer du? Jeg er så redd for at jeg kommer til å mislike det jeg går for etterhvert. Hmmm! Dette er vanskelig, dere. Med tanke på at dette blir min første tattoo, er jeg nok ekstra prippen på hva jeg vil ha. Jeg SKAL tatovere meg i løpet av den neste måneden, før jeg reiser på eventyr igjen. Get ready Danne! 

Jeg står mellom to valg: engelsk eller arabisk skrift. Jeg tror arabisk hadde vært sykt kult - jeg synes at skriften er fantastisk fin! Og da blir det jo i tillegg noe ekstra spesielt ved den, noe ikke alle andre har. Hva tror dere? Jeg blir glad for all hjelp ♥  

møter og business

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TOP: LIGNENDE HER / annonselenk
SKIRT: LIGNENDE HER / annonselenk

· BACK TO BIZZ ·

God morgen, fine! Jeg er ferdig fikset, og snart på vei ut dørene. Bildene er fra i helga, frykt ikke! Jeg skal ikke gå i ført dette, he he. Ikke så passende da jeg er all about business i dag! Hele dagen min går til møter. All day! Det blir godt da, endelig er jeg tilbake for fult :-) Som jeg har sagt før - ingenting er bedre enn følelsen av å være produktiv. Red Bullen er pakket med, og humøret er på topp selv om det er relativt tidlig for min del. Haha! Jeg bruker å stå opp på denne tiden normalt sett, men jeg er sjeldent ferdig fikset og klar for å gripe fatt i dagen. Det er jeg sjeldent før rundt 12, med mindre jeg har møter eller avtaler tidligere.

Wups, nå står taxien utenfor! Jeg må løpe, vi skrives senere dere. Klem!

Bestill gratis produkter og vinn gavekort!

Annonse


Hei dere!

I dag har jeg et supert tips til dere. Sommeren er jo rett rundt hjørne, noe som betyr lettere klær, eksponerte ben og bikinisesong! I den forbindelse har Shai, som jeg har fortalt dere om mange ganger før, satt i gang en perfekt kampanje til mine gode lesere! Dere kan altså nå få Shaifavorittene gratis. Det er en toalettmappe fullstappet med Shaihøvelen + 2 refillblader, 3 Shai bikinihøvler (disse er supre!), dusjsåpe og en scrub! Alt dette får du gratis, og har en verdi på nesten 400,-.

Ikke nok med det; alle som bestiller denne gratispakken er med i trekningen av valgfrie solbriller/gavekort for 1500,- kr på Synsam! For å delta i trekningen må du legge igjen din mailadresse i kommentarfeltet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Derfor elsker jeg Shai, og ønsker at du også skal teste det ut:

♥ Den barberer helt utmerket og er skånsom mot huden. Jeg synes at den er bedre enn alle andre høvler jeg har prøvd, sånn helt ærlig! Den har faktisk blitt testet av over 100 000 kvinner i Norge, og det med god grunn. 

♥ De gir ut gratis prøve-kit, så uansett taper man ingenting på det. Man får en gratis toalettmappe med alt du har behov for ved barbering.

♥ Man får det levert rett hjem i postkassa. Enkelt og greit! I tillegg er den mye rimeligere enn alle andre høvler i butikken.

Bestill gratiskpakken her <3 Lykke til alle sammen!

JEG VET HVEM SOM VINNER PH

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SPENNENDE UKE I VENTE! Semifinale-uken på Pærra starter i morgen, og det er snart slutt på sesongen. Det har gått fort, har det ikke? Det føler jeg! Finalen blir gøy å se, selv om jeg allerede vet utfallet. Not so fun kanskje, da det ikke er spennende for min del, men det er jo gøy å se hvordan det utspiller seg likevel.

Hvem tror du vinner årets sesong? Tror du kulen går i bakken? Det er akkurat likt i år, som det var i fjor. Hele instagram florerer over med kommentarer over hvem som vinner. Carl Aksel og Eileen! Øystein og Sandra! Nina og Jonas! Man blir jo helt forvirret om man skal tro på kommentarene, ha ha. Jeg husker da vår sesong gikk, og alle var helt sikre på at CF skulle vinne. Ikke nok med det, men han skulle visstnok smelle kula i bakken, også. Well, det skjedde ikke. Så det spørs jo om kommentarene har rett i år, da. ;-)

DETTE FÅR JEG VIRKELIG IKKE TIL!

Å lage mat. Just no! Jeg er elendig på kjøkkenet. Vi prater ikke "åååh ihihi jeg er dårlig", men seriøst dårlige kunnskaper. Her om dagen steikte jeg egg og bacon til frokost, og tror du det smakte godt eller? Baconet ble hardt som sandpapir og eggene smakte jack shit. Det er bra jeg ikke har planer om å få barn any time soon. Og takk Gud for at restauranter finnes!

Jeg klarer aldri å vente. Jeg tror ikke det finnes mer utålmodige mennesker enn meg. Jeg kjenner at det bobler inni meg med en gang!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bestå oppkjøring. Vet dere hvor mange ganger jeg har strøket på oppkjøringen? TO!!! To fuckings ganger. Og nå prøver jeg igjen, for tredje gang. Er det nå jeg skal ta hintet og innse at jeg ikke er ment for sertifikatet? Hadde det ikke vært for at jeg vil sitte bak rattet på drømmebilen min fortest mulig, hadde jeg dritet i. Bilen frister mer enn sertifikatet.

Falske øyenvipper. Jeg mener, hva faen er problemet??? Jeg får det alltid til uten problem på venstre øyet, men høyre? Ingen sjanse.

Smøre meg inn med bodylotion ofte nok. Jeg er som oftest overdrevet tørr, før jeg endelig innser at jeg må bade i bodylotionen i en måned i strekk.

Hver eneste gang vi er på reis, presterer jeg å glemme noe igjen på hotellrommet. HVEEER gang, uten unntak. Vi snakker alt fra kåper til sminke til klokke. Dette til tross for at jeg alltid sjekker gjennom rommet femti ganger før vi sjekker ut. Hvordan er det i det hele tatt mulig?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bli fornøyd med kroppen min og akseptere hvordan jeg ser ut. Det er en evig kamp, men heldigvis vil jeg si at jeg endelig er happy! Nå er jeg helt oppriktig fornøyd med mitt eget speilbilde.

Lade mobilen. Jeg har alltid bittelite batteri, og det får jeg betale for hver gang jeg er utenfor husets fire vegger. Mobilen min dør alltid.

Begynne å like grønnsaker. Jeg får meg ikke til å tørre å smake på ulike grønnsaker. Det høres gjerne barnslig ut, men det er helt seriøst. Jeg synes det er ufattelig pinlig at jeg spiser som en 10-åring, men det viser seg at jeg typ har en eller annen fobi. Ikke vet jeg...

JEG SER IKKE SLIK UT LENGER· BILDER FRA FORRIGE SHOOT ·

Jeg må oppdatere porteføljen min asap. Jeg er jo signert model for Face Models, og disse bildene over her er blant annet noen av de som er i min portefølje som brukes til å booke meg til oppdrag. Denne shooten hadde jeg for noen måneder siden - før operasjon, som dere kan se. Det blir litt feil å selge meg inn med et helt ulikt ansikt, ha ha. Kanskje på tide med en ny shoot? Ny shoot med ny nese! Jeg har ikke engang tenkt over det, men ettersom jeg endelig er tilbake i mitt kjære Norge igjen er jeg giret på å sette i gang med oppdrag. Da må alt være på stell først! 

Det er så merkelig å se på disse bildene. Det er sykt hvor stor forskjell en nese kan gjøre med et ansikt.

drinks & gossip
For en morsom lørdagskveld jeg hadde i går! Jeg tilbringte den med bestien min, Raija, på BAR Tjuvholmen. Vi nøt drinker (som fort ble et par shots...) mens vi catchet up på alt det nye. Det er lenge siden jeg var hjemme i Oslo, så jeg kan trygt si at vi hadde mye å fortelle hverandre. Gode jenta mi - koser meg alltid så mye i hennes selskap! Etter et do-besøk på på Mcern avsluttet vi kvelden. Det var litt krise i går da... Jeg kan ikke huske sist jeg drakk alkohol, så dere kan jo tenke dere hvor fort det gikk før det gikk til hodet på meg. Ha ha! Ja ja...

Jeg er hvert fall ikke bakfull i dag, overraskende nok. Det er jeg ekstremt happy over, for i dag er den store jobbdagen. Jeg har allerede vært innom Nettavisen en tur, og nå er jeg godt plassert i sofaen, klar for å sette i gang med dagens gjøremål.

Vi blogges senere, klem!

Er du den jeg er på jakt etter?

Jeg er i ferd med å utvide min glamsquad, og er i den forbindelse på utkikk etter en dyktig makeup artist! Kontakt meg gjerne via mail: isabelraad@hotmail.no om du er den rette. Frem til nå har jeg i grunn tatt sminkingen i egne hender, men fremover har jeg lyst til å bli sminket profesjonelt når det er av behov, og egentlig til hverdags også innimellom. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers skjer det ikke så mye spennende hos meg akkurat nå - jeg er på vei til Oslo. Jeg er fremme rundt klokken 19, og da bærer det rett hjem til mamma for middagsdate og deretter skal jeg ut å ta noen drinker med en god venninne. Savner både henne og familien så masse! Det skal bli godt å gjenforenes. 

Hva er dine planer i kveld? :) God helg!

skulle ønske jeg ikke brukte de 20.000,-

Det gikk fra glede til sinne på mindre enn et sekund.

Materialistisk lykke er høyt verdsatt hos meg, og ja - jeg er veldig materialistisk av meg. Noe dere både har påpekt og vitnet her på bloggen. Og jeg innrømmer det, jeg er så forbanna overfladisk. Jeg elsker klær, sko, vesker og sminke. Jo mer, jo bedre! Det verste er at jeg aldri får nok. Aldri. Mye vil ha mer. 

Jeg så på Sweatshop i går kveld.

Den dårlige samvittigheten fylte hele min kropp, fra topp til tå. Her får jeg servert midt i trynet hvordan tekstil industrien faktisk fungerer. Hvor forbanna grusom den er. Hvor urettferdig disse stakkars arbeiderne blir behandlet. De tjener 140 dollar i måneden, og de jobber hver eneste dag, flere timer daglig. 140 fuckings dollar, dere. Det utgjør 1151,43 kroner. Hvor SJUKT er ikke det? Jeg kjenner at jeg blir så ekstremt forbannet. Forbannet på disse store selskapene som aksepterer så latterlig dårlige arbeidsforhold, og forbannet på meg selv for å være en såpass stor kunde hos dem. 

Før jeg satte på programmet hadde jeg allerede brukt et par timer på både Nelly og Asos. Jeg klikket hjem varer for 20.000 kroner. Dere som har meg på snapchat fikk nok med dere litt av handlekurven min? Jeg vurderer å brenne alt opp når det ankommer i posten. Jeg vil ikke støtte dette markedet som gjør at stakkarslige mennesker skal måtte ofre sine liv for at jeg skal kunne gå kledd i akkurat den toppen. Man må jo naturligvis kunne kjøpe klær, og ikke minst gå kledd i plagg. Det er ikke klærne som er problemet, det er de store kjedene som tillater mindre enn levelønnen til sine ansatte, de som gjør at disse jævlene kan tjene sine milliarder. Takknemligheten de viser er å gi de usle 1151 kr i månedslønn. For en patetisk, tragisk bløff.

Jeg blir kvalm. Jeg skjønner ikke hvor jeg har vært mentalt, for hvordan i all verden har jeg kunnet være så uviten? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg anbefaler alle å se serien her. Det er alfa omega, for vet dere? Vi tenker ikke over det her i vårt stabile og trygge land, for vi har det jo så bra! Har du noensinne fundert over hvem som syr klærne du kjøper? Ikke? Samme her, før jeg så episodene.

JEG FORLATER HAN


Hei og god lørdag, fine lesere! Hvordan har dere det i dag? :-) Selv har jeg det bra! Lørdagen er her, som betyr hjemreise for meg. Vi har vært en god stund her i Sverige nå, og det har vært deilig. Avkobling, deilig mat og masse kvalitetstid! Nå er det dog på tide å vende snuten tilbake til mitt kjære Oslo igjen. Pierre blir igjen til mandag, så jeg reiser hjem alene. Kjedelig å forlate han :-( Savner kjæresten min masse så fort vi ikke er sammen.. Men må man så må man, jeg har nemlig møter jeg må på som jeg allerede har forskjøvet tidligere. Back to bizz!

Nå må jeg pakke kofferten! Snille svigermor er i full sving med å lage pannekaker, nammmm. ♥ Koselig avslutning på min lille ferie her. Vi skrives senere, ha det best så lenge! 

DISSE HAR JEG BLOKKERT PÅ SOSIALE MEDIER

Jeg sjekket hvor mange jeg har blokkert på Facebook. Det var overraskende 564 personer. Hvorfor, spør du? Fordi at de er skada i huet.

Hver morgen, uten unntak, våkner jeg opp og det første jeg gjør er å sjekke telefonen min (etter å fått min daglige Pierres-morgen-kos). Det er svært underholdende, om jeg kan si det sånn. Ha ha. Det er alltid spydige kommentarer som fyker inn på mine Instagram-poster og på Facebook profilen min. Alltid! Uansett hva jeg skriver og uansett hvilket bilde det er, er det noen som finner feil ved det, og skal være direkte ufine. Nå prater ikke jeg om det typiske hatet og kritikken, for det der er en sak og dette er noe helt annet. Vi snakker om direkte kommentarer angående mitt utseendet for det meste, og da går det ofte på hvor stygg jeg tydeligvis har blitt, om hva det neste jeg skal operere er, hvor dårlig min blogg og jeg generelt er.

Jeg har blitt så vandt med dette nå (trist nok) at jeg ikke tar det til meg. Jeg har fått skinn på nesa og ru hud. Det jeg derimot gjør er å blokkere disse personene. Jeg aner ikke hvor mange jeg faktisk har blokkert på spesielt Instagram, men også på Facebook. Jeg trodde ikke at det var så mange idioter som har fortjent en blokkering, men det var det, sjokkerende nok. Jeg har begynt å blokkere ganske lett, om jeg får si det selv. Kritikere ønsker jeg ikke på min instagram-konto, for hvor hyggelig er det for meg med et kommentarfelt fylt med hva jeg bør og ikke bør gjøre, om hvordan jeg skal og ikke skal se ut? Så fort det ikke er hyggelige tilbakemeldinger, men hat eller kritikk har jeg valgt å blokkere vedkommende.

Ingen ting er bedre enn å helt enkelt kunne stenge disse menneskene ut fra mine sosiale medier, så slipper jeg all kvalmen og deres patetiske adferd mot andre. Takk gud for at blokkering finnes! Lurer på hvem den heldige nr 565 blir? ;-)

JEG TRODDE ALDRI DETTE VILLE SKJE MEG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LIVET.

Jeg kunne aldri forestilt meg at jeg ville være tilfreds og lykkelig med livet mitt. Jeg har det så sinnsykt bra for tiden! Overdrevent bra. Karrieremessig, på privaten og generelt alt er bare helt fantastisk - jeg har faktisk ingenting å klage over. Ingenting! Jeg kan ikke huske at jeg noensinne har hatt det slik tidligere. Lykkerusen renner over, og herlighet så deilig det er! Det har gått på skinnende spor de siste månedene, sett bort ifra anfallet til P, og jeg trodde ikke det var noe som kunne toppe kaka enda mer. Men gjett hva? I går fikk jeg forespørsel om noe som har vært en drøm for meg lenge. Det var helt surrealistisk at det faktisk har skjedd! Jeg tror i grunn ikke at det har gått opp for meg helt enda.

Det er ikke ofte slik at jeg ikke får sove på nettene fordi at jeg er så overlykkelig og glad, men nå for tiden er det akkurat slik det er. Livet smiler :-) Nå skal jeg gå å smile videre, ha en super dag alle fine! Stor klem fra meg.

50 ting du ikke visste om PH!

Dere etterspør disse innleggene om Paradise Hotel mye, og jeg vil selvsagt levere det dere ønsker. Men nå begynner jeg å slite kraftig, dere! Haha - jeg har jo skrevet alt! Det finnes liksom ingenting annet spennende som jeg ikke allerede har fortalt dere. Jeg tar meg selv i å skrive enkelte punkt om igjen i de forskjellige innleggene, og da tror jeg det er på tide å innse at man begynner å gå tom. Rett og slett.

Men - det er klart at jeg skal gjøre dere happy likevel! 

Her har dere noen av de tidligste innleggene jeg har skrevet, så kan dere lese gjennom dem i tilfelle dere fortsatt er nysgjerrige og vil lese juicy shit, og ikke har fått nok. Enjoy!

Innlegg nr 1 her.

Innlegg nr 2 her.

Innlegg nr 3 her.

Innlegg nr 4 her.

Innlegg nr 5 her.

Dine problemer blir til mine

Hvorfor? Jo, fordi jeg er en jævlig trofast venn.

Jeg har hatt mange venner opp gjennom årene, og jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har blitt blandet inn i mine venners problemer eller drama. Og vet du? Jeg gjør det med glede! Jeg gjør det på eget initiativ. For i mine øyner er det slik det skal være - min venns problemer blir automatisk til mine. Lojalitet er så utrolig viktig - ikke bare i gode tider, men også i kjipe perioder.

Et eksempel som er en typisk gjenganger er dette med å bli venn med «fienden» til din bestevenn. Jeg har full forståelse for at man kanskje kan klikke med den personen og at h*n kanskje aldri har gjort nettopp deg noe, men dersom din nære venn har beef med den personen synes jeg at det er upassende å bli venn med akkurat den personen. Det er her lojaliteten kommer inn. Jeg synes at det er viktig å alltid backe hverandre! Det er alfa omega i et vennskap, i mine øyner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dessverre er det ofte slik at de rundt en ikke ønsker å blande seg inn, og derfor kanskje henger med fienden likevel. Det synes jeg blir å trosse din venninne. For hvorfor skal man? Det kommer selvsagt an på hvordan hele situasjonen er, men nå prater jeg mest om det å bli venn med den ukjente personen, som du allerede vet at din venn er i uenighet med. 

Er du min venn kan du regne med meg 100% i alle oppturer, men også nedturer. Jeg støtter deg uansett hvem du blir plaget av. Og nei, jeg blir ikke å henge på Baroque poserende med en snyltet Cava-flaske med din fiende any time soon. Jeg blir å snappe tilbake på h*n så fort personen åpner sin kjeft. Og jeg gjør det før du i det hele tatt har sagt et eneste ord selv. Jeg har din rygg! ;-)

Deltakelsen på PH har ødelagt altDere vet jo allerede hvor stor fan jeg er av Paradise Hotel. Jeg elsker programmet, og det gjorde jeg i flere år før jeg selv var deltager. Jeg har, som dere allerede vet, følgt med på årets sesong. Selvsagt har jeg det, hehe. Men vet dere? Det er ikke like gøy og spennende som det har vært alle andre år. Hvorfor? Fordi jeg vet alt.

Jeg vet hvordan produksjonen legger opp ting, jeg forstod allerede etter 4-5 episoder hvem som vinner hele shiten. Jeg kan se med en gang om personen kommer til å ryke ut eller ikke før selve parseremonien er over. Det leser jeg lett ved å se på personen i sync, for ofte blir det spilt inn i etterkant av selve utstemningen. Jeg vet hvordan Pandoras fungerer, jeg vet hvor mange opptak som måtte til for at Triana skulle få sagt den rette setningen og jeg vet at deltagerne faktisk er tvunget til å oppholde seg på rommet enkelte tider. De er ikke på rommet med partneren sin fordi at de egentlig alltid ønsker det selv, men fordi at produksjonen tvinger en til det. Jeg vet hvem som blir å sjekke inn igjen, og jeg forstår fort hvem som kommer til å ryke.

Spenningen forsvinner for min del. Jeg sitter med svaret før det i det hele tatt er avgjort på TV-skjermen. Deltakelsen har ødelagt Paradise Hotel for meg. Tidligere sesonger var det så ufattelig spennende og nervepirrende. Hvem kom til å vinne? Kommer han til å nå langt? Hva faen skjer? Mens nå... Not so much - jeg vet jo alt, allerede.

VI SKAL KJØPE HUS!

HYYYYL!

Det er så vanvittig spennende og gøyale tider at jeg blir helt i hundre! ENDELIG er vi snart klar til å investere i drømmehjemmet. Jeg er såååå glad! Glad og veldig, veldig stolt. Hard work pays off - det er sikkert og visst. Jakten på det perfekte huset er allerede smått satt i gang, og jeg merker allerede nå hvor altoppslukende det har blitt for meg. Det er alt jeg tenker på, døgnet rundt. I løpet av slutten av året/starten av 2017 er vi stolte huseiere. Wuhuuu!

Vi kommer til å kjøpe i Oslo. Vi er noe usikre på om vi ønsker å kjøpe midt i smørøyet, eller om vi skal gå for noe litt utenfor sentrum. Sistnevnte frister i grunn mest, men med tanke på at vi jobber mye i sentrum, vet vi jo at det da blir mye kjøring frem og tilbake. Jeg håper på å finne noe kanskje 10 minutter unna sentrum? Det hadde jo vært perfekt! Dette er et nytt kapittel i vårt liv, dere. Jeg må innrømme at tanken skremmer meg litt, for når man kjøper noe eget... Da er man jammen meg brått voksen. Haha! 

Se på dette fantastiske verket, dere! Jeg falt pladask! Stilrent, moderne og masse vindu. Det liker vi! Dette er et hus vi begge to synes er amazing, så jeg tenker at det er noe à la dette vi blir å ende opp med. Hvor fint??

Jeg gleder meg til innrednings-delen mest. Vi kommer mest sannsynlig til å samarbeide med en proff på det feltet, slik at vi får en eksklusiv og elegant helhet i hele huset. Det blir luksus!

Og til slutt: 22 år og snart huseier. Da er det søren meg lov å gi seg selv en klapp på skuldra og være jævlig stolt! HAPPY BELLA! Gleder meg til å ta dere med på denne reisen. Stor klem!

en endring til på kroppen min

Jeg har bestemt meg. Piercing it is! 

Tusen takk for tilbakemeldingene fra dere på innlegget i går angående navle-piercing! Jeg setter så stor pris på at dere tar dere tid til å gi meg deres tips og meninger, så takk for det ♥

Jeg krysser fingrer, tær, og alt som er, for at kroppen min ikke støter den ut igjen. Da blir jeg rimelig skuffet... Det er jo så fint! Nå gjenstår det å jakte etter den perfekte diamant-piercingen! ;-) Pierre er overlykkelig - han har mast om det så lenge!


Bilder fra da jeg tok forrige gang, da jeg var rundt 18 år. Ha ha, sjekk skrekken i ansiktet mitt, da! 

Min hudpleie rutine!

Annonse

Jeg får ofte spørsmål om min hudpleie rutine da jeg har ganske fin og glatt hud. Det har jeg å takke fantastiske produkter fra MayBeauty for. Jeg bruker flere produkter fra det merket da resultatet jeg får av å bruke de er amazing! Jeg har jo allerede tipset dere om andre produkter derfra, og det gjør jeg med glede igjen. Jeg har aldri vært så fornøyd med ansikts produkter noensinne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag tenkte jeg å dele min favoritt maske med dere, nemlig Pore Mask. Det er en ansiktsmaske suger ut alt talg og gjør porene mindre synlige. Sistnevnte er viktig for meg, da jeg i utgangspunktet sliter med store porer. Det er ikke fint når sminken «synker» ned i dem, liksom. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik ser innholdet ut. Masken er grå, og har ganske tykk konsistens.

Du påfører den i hele ansiktet, uten om rundt øynene. Et tynt lag som dekker godt. Ha den på i 30 minutter før du skyller den av med varmt vann. Etter at jeg prøvde denne for første gang kunne jeg se super stor forskjell allerede - porene var helt seriøst mye, mye mindre. Plusspoeng for det! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik ser mitt ansikt ut etter behandling! Ingen hudsminke, bare super godt produkt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvis du også har lyst til å teste har jeg fått lov til å gi dere en rabatt på 30%. Bruk koden «Isabelmask» eller så kan du kjøpe den her.

Er dette fjortis av meg?

Hver gang jeg er i tvil, vender jeg meg til dere. Verdens beste, og muligens verdens ærligste lesere. Jeg ser på dere som vennene mine, dere aner ikke hvor mye jeg setter pris på dere. Spesielt elsker jeg når dere kommer med tilbakemeldinger til meg - det er så gøy! 

Okei, over til dagens dilemma. 

Jeg lurer fælt på en sak. Det er jo sommer nå, og bikinien kommer til å bli brukt en hel del de neste månedene. I den sammenheng vurderer jeg å pierce navlen! Hva synes dere? Jeg er ganske delt. På den ene siden synes jeg at det er super fint, mens på den andre siden er jeg redd for at det er litt harry og «fjortis»? Jeg vet ikke. Jeg har hatt navlepiercing en gang tidligere, men av en eller annen grunn grodde den ut. Det var kjempe ubehagelig - kroppen «presset» den ut. Den hang igjen i tynn hud til slutt, og det har ført til at jeg har fått et lite attraktivt arr. Det ser nesten ut som om at jeg har to navler, liksom. Ha ha. Tanken er at om jeg piercer på nytt, vil piercingen skjule arret. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg trenger å høre deres meninger! Skal, skal ikke? Jeg synes jo at det er sååå fint, men er det passelig? Tell me ♥

Han var utro 14 ganger

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da var denne dagen også over.

I kveld har vi ikke gjort annet enn å glo på Ex On The Beach Sverige. Altså, jeg har ikke ord for den serien. Jeg sitter med et måpende ansiktsuttrykk under hver eneste episode. En ting skal de hvert fall ha, og det er at de gjør svært underholdende TV.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vet ikke om dere har sett det, eller vet hva serien går ut på. La meg fortelle! Det er et realityprogram hvor ungdommer blir plassert i en stor luksusvilla i Karibien, hvor deltagernes ekser kommer inn, en etter en. Dere skjønner tegninga. Det resulterer naturligvis i et sinnsykt drama. Det er fult forståelig for den saks skyld, for en eks er en eks av en grunn. Det å plutselig få sin eks inn i huset, hvor han kanskje har seg med en av de andre jentene, vil jo få hver en person til å reagere. Det har jeg full forståelse for, og det er vel kanskje derfor jeg ikke helt skjønner hvorfor man da frivillig deltar på et slikt program. Det hadde jeg ikke gjort selv (om jeg var singel), med mindre jeg var heeeelt over eksene mine, eller dersom jeg ønsket å gå tilbake til en eks. 

I den siste episoden som har kommet ut kom eksen til en av deltagerne inn, Adde. Hun kommer inn med et brak, hvor hennes plan er å fucke han. Og det klarer hun ganske godt når hun bretter frem for hele Sverige at han har vært utro mot henne med hele 14 forskjellige jenter, i hennes egen leilighet. Whaaaat! Ha ha, krise. Stakkars fyr, og stakkars jente. Stakkars henne fordi at hun har blitt såret, og stakkars han for at han akkurat ble slaktet foran hele det svenske folk. 

Så om du sitter hjemme i kveld og ikke er ute på flasken, anbefaler jeg deg å se på årets sesong her. It´s cray cray, men forbanna god underholdning!

MIN 17. MAI OUTFIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PANTS: ZARA
SWEATER: NELLY
SUNNIES: HERE
SHOES: ZARA

Det ble ingen bunad i dag ettersom jeg er i Sverige. Istedenfor ble det en søt og avslappet look med jeans og loafers. Kanskje ikke dette antrekket man foretrekker å kle seg i på selveste nasjonaldagen, men her i Sverige er det en helt vanlig dag. Håper dere alle har hatt en fantastisk fin feiring, og ikke minst spist masse is! :-) Hipp hipp hurra for det suverene landet vårt! ♥

Dette visste du ikke om Paradise Hotel!


Vi hadde pressedag hvor Erlend Elias blant annet kom å stylet oss innfor shooten. Jeg fikk en bikini som var i str 42, drit stor og støgg. Den fikk jeg beskjed om å brette opp trusa på, så "gikk det så fint atte". Nei.

Vi treffer ikke det motsatte kjønn før det er innsjekk.

Om man har sex uten noe laken eller noe som skjuler, har jeg hørt at produksjonen er nødt til å klippe det bort da det blir pornografi. Det skulle man jo visst før innspilling!

Vi har ikke lov til å prate i bassenget, eller når det er musikk. Da ringer produksjonen på felles-tlf og ber oss om og helt enkelt holde kjeft.

Vi får ikke lov til å drikke så mye alkohol som vi ønsker. Det er faktisk ganske ofte at vi ikke får servert noe form av alkohol. Dette var ganske merkelig og overraskende da man tror at det hele er en stor alkoholfest. Men nei da, du!

Vi har kun fester på mandager og tirsdager. Ikke når det er kveldsseremonier på ons og tors, da det er Pandoras og parseremoni.

Vi skriver under på kontrakt med tv3 som tilsier at vi blant annet ikke har lov til å delta i andre programmer under hele året. Kontrakten varer da altså i et år.

Det er ulike regissører for hvert år. Hørte rykter om at det var noe spesielt i år. Vår var suveren (pluss svensk).

På søknaden må man legge ved bikinibilder.

I sync har man ikke lov til å sitte i bar overkropp/bikini. Man må ha på seg overdel, noe som er litt merkelig med tanke på at det er lov i både svensk og dansk sesong.

To ord: bitchfight og drama

Denne nasjonaldagen blir annerledes for min del. Jeg elsker 17. mai, og derfor er det ganske trist at vi tilbringer dagen i Sverige. Jeg vil jo se 17.mai-toget til kidsa, spise masse is og drikke champagne med vennene mine! Vi får gjøre det beste av situasjonen, jeg er sikker på at vi får en fin feiring her også. Norge-flagget skal hvert fall veives ;-) Ha ha, gleder meg til å se svenskenes ansikt. Stolt «nordmann», ja! Skulle ønske jeg hadde bunaden min her, bare. Søren også, jeg elsker å gå i den! Så kjedelig at det er den eneste dagen jeg går iført den i løpet av året. Buhu...

Jeg husker 17.mai feiringen i fjor. Helsikken for et drama det var! En stor, flau fiasko. Jeg feiret med ei venninne og hennes gjeng, og det angret jeg fort på, for å si det sånn. Det endte nesten i slåsskamp mellom to bestevenninner, alle andre dro plutselig fra leiligheten, vi skulle egentlig ut, men det ble det ikke noe av. Shit for et drama, dere aner ikke. Det resulterte i at jeg ikke orket være vitne til det pinlige opplegget at jeg bestilte meg taxi, og dro hjem til familien. Det var særdeles mye hyggeligere kan jeg love dere. Huff! Bilder fra i fjor.

Hva er deres planer i morgen? :-) Jeg vil høre! Klem.

JEG VIL HA BABY- BILDEDRYSS FRA I DAG -

Åh, for en fantastisk gøy dag vi har hatt! Vi kom jo til Motala i går, for å besøke pappaen til Pierre og resten av familien på den andre siden. Lillebroren, Gabriel, og svigerfar har begge nylig bursdag så derfor hadde vi en aldri så liten feiring i dag også. God mat, deilig kake og fantastiske mennesker. Jeg trives så godt her, alle er så utrolig hyggelige. Og dere, visste dere at Pierre har en lillesøster? Hun heter Angelina og er 1,5 år. Aner dere hvor søt hun er??? Jeg smelter! Aldri før har jeg blitt så forelsket i en baby - snarere tvert i mot. Hun her er en lykkepille, smiler konstant og har den morsomste personligheten. For første gang har det fristet å få baby før jeg er 40 år, ha ha! Jeg sa det til P, og jeg tror han ble litt stresset når jeg sa at jeg vil ha baby NÅ. Enten det, eller så kan vi passe på Angelina i blant ♥ Vi har blitt BBFs i dag. Senere på ettermiddagen dro vi til et lekeland hvor vi alle storkoste oss. Det har vært en super hyggelig dag.

Nå har vi akkurat spist kebabpizza (nam), og for første gang i løpet av dagen slapper vi av. Jeg får hjelp av lille Angelina å skrive, selv om det er litt vanskelig. Hun vil jo så gjerne skrive til dere, hun også! Hadde bare det hun skrev vært forståelig. 

Nå er det Pierres tur å operere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pierre: "nå er det min tur å operere meg!".

Jeg knakk meg av latter i dag. Er det en ting som er sååå typisk gutter, må det være å overdrive - spesielt når det kommer til sykdom og smerte. Pierre er blant de verste, hands down! Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har ledd meg i hjel på grunn av hans «psykiske meltdowns». Jeg tror flere av dere skjønner hva jeg mener, min kjære er neppe den eneste som er sånn. La meg gi dere et eksempel! Pierre er sjeldent syk, men når han først er det, er helvette løs. En forskjølelse er det samme som å brekke en arm, liksom. Jeg overdriver ikke! Da er det sååå synd i han, og stakkaren har det så vondt.

Frem til poenget! Pierre ringte til tannlegen for å booke legetime da hans tenner er litt fucked up for tiden. Etter samtalen var over, smilte han bredt mot meg og sa "nå er det min tur å operere!!!". Hva da operere??? Hahaha! Tydeligvis er det å borre et hull det samme som en operasjon. Well well, guys! Jeg håper jeg ikke er alene om å ha en dramaqueen til kjæreste. Hehe! Jeg skal sitte ved hans side å trøste når han skal «operere» seg, hvert fall. ;-)

NÅ KAN JEG ANMELDE STALKEREN

Jiiippiiii!

Revolusjon, dere. Nå er det lovlig å anmelde stalkere! Det var jammen på tide at det er blitt straffbart. Jeg mener, hvorfor i alle dager skal det være OK å trenge deg innpå fremmede? Hvordan kan det være innafor å trakassere et annet menneske? Er det ikke slik at man skal ha privatliv og kunne forby ukjente å oppsøke deg? For meg er det helt sykt at det ikke har blitt ulovlig før nå.

Kjapp story:

Jeg har heldigvis ikke opplevd stalkers på et ekstremt nivå, og det er jeg så takknemlig for. Men, jeg har selvsagt opplevd noe. Det er en fyr som konstant spammer meg på Facebook. Det går i meldinger som gjør meg ganske ukomfortabel, typ "hvor i Oslo bor du, jeg vil komme hjem til deg". Når han ikke får svar på messenger, har han nå gått over til å spamme meg på mailen. Vi snakker ikke en mail i måneden liksom, vi snakker flere daglig. Heldigvis har ikke denne personen oppsøkt meg mer enn som så, men bare det der har fått meg til å føle ubehag. Samtidig lurer jeg på hva som er innafor og ikke? Det kan jo hende at han bare er en hyggelig fyr, som kanskje ikke har sosiale antenner på plass. Eller så kan det være at han faktisk er en creep - det vet jo ikke jeg.Det finnes veldig mange drøye historier om dette, og derfor synes jeg at det er helt supert at det endelig har blitt en lov som sier at dette er forbudt. Les saken her.

Dette reddet vårt forhold

SJALUSI ER GIFTEN

Slutt å vær sjalu! Jeg har slitt mye med dette tidligere, spesielt i starten av forholdet vårt. Jeg ble sjalusi, og skikkelig eiesyk. Det var trolig slik på grunn av at tilliten var så og si ikke eksisterende på den tiden. Da blir det veldig fort gjort å bli usikker, og kanskje tro at partneren er shady, selv om det ikke er tilfelle. Heldigvis har tilliten vokst, og jeg er ekstremt sikker på Pierre, og på forholdet vårt generelt.

Å KJENNE PÅ SAVNET

En spesifikk ting som er veldig viktig i et forhold, i følge meg, er å ha litt tid fra hverandre. Det trenger ikke være ofte eller over lang periode, men litt innimellom. Jeg prater om den tiden man tilbringer med venner, og kanskje familie. Jentetur, shopping, café-date - you name it. Det er alltid like godt å se hverandre igjen etter litt tid borte, og man virkelig har tenkt "faen, nå savner jeg h*n!".

ROLIGE OMSTENDIGHETER

Alle par krangler. Uansett hvilket forhold det er snakk om, oppstår det uenigheter og krangler. Jeg og P har begge et enormt temperament, og når vi først går i strupen på hverandre kan det fort bli noe... hissig. Vi har funnet ut at det beste er å la den andre roe seg ned, puste inn, telle til 10 før vi ordner opp.  Da er det mye lettere å komme til enighet, og se situasjonen fra den andres perspektiv også.

DET LILLE EKSTRA

Hverdagen kan fort bli tatt for givet, og det samme kan kjærligheten. Man jobber, spiser middag, ser på TV og legger seg sammen. Vi er veldig flinke til å piffe det opp! Vi gjør småting for hverandre hele tiden, og passer på å glede den andre. Det behøver ikke være all verden - kanskje at du disker frem favorittmåltidet hans når dere egentlig har avtalt å spise din favoritt? Hjemme hos oss går det mest i sånne små, søte greier, men også større som for eksempel reiser. 

KOMMUNIKASJON

Prat sammen! For guds skyld, he he. Ingen er tankelesere, den andre kan ikke vite at du kanskje misliker eller irriterer deg over noe dersom du ikke snakker ut om det. Man kan virkelig aldri prate for mye sammen - heller for mye, enn for lite.

THE WORLD IS MY PLAYGROUND

Hei og god lørdag, fininger! Har dere hatt en fin formiddag? Det håper jeg. Jeg har ikke gjort så mye produktivt hittil, jeg har bare tatt det rolig og hatt en aldri så liten «pamper morning». Lang og deilig dusj, smørt meg inn i bodylotion og tatt ansiktsmaske. Så deilig med sånne morgener! Jeg føler meg aldri freshere enn etter en real runde med oppfriskning. 

Nå har jeg akkurat ordnet meg ferdig, for snart blir vi hentet. Vi skal reise til Motala å besøke pappaen til Pierre. Det er første gangen jeg blir å møte han, så det skal bli veldig hyggelig! :-) Jeg gleder meg til å lære å kjenne den andre siden av slekten, også. Dette blir koselig! 

Nå må jeg pakke. Vi skrives senere! Ønsk dere gjerne et innlegg til i kveld ♥

Ukens spørsmål

Lurer fortsatt på om du samler på Hello Kitty ting enda?

- Ha ha, du må være en gammel leser :-D Jeg samlet på Hello Kitty ting i lang tid, men det dabbet av for to år siden, tror jeg. Jeg vet ikke hvor greiene er en gang :-( Det er litt trist... Noe av det har lillesøsteren min fått, da. Jeg var helt manisk - alt jeg så, kjøpte jeg. Merkelige greier.

Er du sjukt kalvbent eller står du å "bøyer" deg/svaier i ryggen slik at det skal se ut som du har tidenes gap?

- Vel, jeg har fått mange kommentarer på at lårene mine har blitt tynnere og at jeg har fått større tightgap, og det kommer ikke av at jeg bøyer meg bakover som mange tror. Jeg har jo, som dere allerede vet, lagt meg under kniven, og det resulterte i tynnere lår, også. Så der har dere svaret på det :-)

Jeg lurer veldig på hvor du har kjøpt toppen/genser du har på deg på bilde? Utrolig fin :-)

- Tusen takk! Det er en body fra Romwe. Elsker den!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har dere flyttet til Sverige eller er dere kun på besøk?

- Vi er bare på besøk. Pierre har noen legetimer neste uke som er veldig viktige som vi må dra på. Vi kommer hjem til Oslo igjen veldig snart!

Jeg synes rumpa er i største laget, så jeg er absolutt in for at du ikke gjorde den enda større! Den er big nå lism. Just sayin. Fin er du <3 Hvordan er det å sitte nå?

- Hei! Vel, det er noe merkelig å sitte nå. Det skal jeg innrømme, ha ha. Det føles som om jeg sitter på to betongklosser, men det blir å gi seg etterhvert som det mykner til. Akkurat nå er det ikke veldig behagelig, nei. Jeg kan ikke sitte på rumpen over lengre tid, da verker det.

Kan du lage et innlegg hvor du viser/forteller om hva du skrev på søknaden for Paradise hotel? Hadde vært utrolig morsomt å lese.

- Godt forslag, det kunne vært et morsomt innlegg! Jeg har dessverre ikke den søknaden lagret, men jeg husker sånn ca hva jeg svarte på de ulike spørsmålene. Jeg kan jo skrive et innlegg om det, så kan jeg gi tips til neste søknadsrunde, også!

Skal du til Rhodos i sommer?

- Ja! Jeg blir ikke lenge da, slik som i fjor, men jeg kommer til å reise ned inn i mellom. Jeg elsker øya, det finnes ingen ting gøyere på sommeren. Dessuten er jo Sara og Mathias nede å jobber hele sesongen, så det gir meg enda større grunn til å besøke Rhodos mer enn en gang de neste månedene. Jeg skulle ønske jeg kunne vært der lenge, men på grunn av jobb og et prosjekt vi har på gang, lar det seg ikke gjøre. 

Bilde fra slutten av sesongen i fjor. Denne dama! Altså, jeg savner deg Saraaaa. Sees snart!

Jeg blir leid inn til nattklubber

Blir jeg leid inn til eventer? Får jeg betalt for det? Hva mener jeg med event? Dette kan jeg skjønne er interessant for dere, så derfor tenkte jeg å fortelle litt om det! :-)

Det er slik at ulike nattklubber ofte vil leie inn "realitystars" (lol) til deres klubb og kjøre i gang et event. Da har vi en som booker oss inn, selger inn vårt varemerke og kommer frem til pris på hvor mye vi krever for å komme på et slikt event. Et event innebærer at vi som blir leid inn er "hovedgjestene" og typ underholder nattklubben innimellom. Det ene eventet Pierre var på underholdte de for eksempel med en kuleseremoni hvor nattklubben delte ut 16.000 kroner. Det er altså kule aktiviteter når vi ankommer klubben, he he! Vi har alltid vårt eget VIP-området hvor vi har tilgang til drikke og tid for oss selv, med vakter som passer på.

Jeg elsker eventer og det å mingle med folk! Alltid like gøy å se hvor mange som møter opp, og som vil treffe oss. I løpet av eventet får vi muligheten til å treffe dere, snakke med dere og ta bilder med de som ønsker det.

For en stund siden ble jeg, Sara og Pierre ganske sjokkert over hvor gira dere på Park var da vi kom til klubben. Det tok jo helt av! Jeg blir like smigret og overrasket hver eneste gang. Det er så utrolig gøy, men samtidig ganske surrealistisk.

Hvor mye vi får betalt er veldig varrierende fra person til person. Det kommer litt an på hvor "stor" du er og hvor mange du evt vil kunne tiltrekke til klubben. Vi har vært på event rundt om i Norge, blant annet i Bergen, Porsgrunn. Trondheim og Oslo. Jeg har faktisk vært innleid i London også! Det var sinnsykt kult. Dere husker kanskje det? :-)

Jeg håper dere fikk svar på det dere lurte på! Om ikke må dere bare spørre, så skal jeg svare dere så godt jeg kan :-) Klem!

Fordeler med Sverige

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THIS IS WHY I ♥ SWEDEN

1. Det er sååå latterlig billig her! Altså, dere som vet, dere vet. Her kan man gå crazy og plukke med seg hva søren man vil i butikken, og virkelig fylle opp handlevognen uten at summen blir høyere enn en tusen-lapp. Det er jo helt sykt hvor stor forskjell det er når det kommer til pris på matvarer. Hva er det vi driver med i Norge?! Det er jo ran i forhold.

2. Svensk godteri. For det første er utvalget helt enormt. Vi snakker ikke Candy King hjemme liksom, med typ 40 ulike valg. Her snakker vi laaangt over hva man egentlig har behov for, og det blir nesten litt stressende med tanke på at man har så mange valg. Ha ha! Og igjen - det er drit billig.

3. Språket. Dere som kjenner meg vet hvor mye jeg elsker det svenske språket. Jeg synes at det er så fint! Ah, jeg smelter. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4. For tilfellet: været. Dette punktet vet jeg ikke om er så veldig aktuelt da jeg hører rykter om at solen skinner like fint hjemme i Oslo, også. Uansett... Jeg vet ikke med dere, men da vi våknet her viste gradestokken 35 varmegrader i solen ;-) SÅ fint er det vel ikke hjemme?

5. Okei, her kommer materialistiske-Bella frem. Visste dere at Nelly sitt lager ligger her i Falkenberg? Det vil si at når jeg bestiller noe fra nettsiden, får jeg det levert dagen etter. Woooho! Det er jo ganske greit, men også litt skummelt for kontoen. Ha ha!

6. Taxiprisene er amazing. Her blir vi kjørt i 10 minutt, og den kostnaden er fortsatt lavere enn hva startprisen i Norge er. Altså den prisen taxien krever når du setter deg inn i bilen, før den har kjørt en eneste cm. 

Det blir fort trashy

Jeg får så ufattelig mange forespørsler (skulle nesten ville kalle det for krav) om å vise frem min nye rumpe. For meg ligger det til sånn her.. Bare fordi at jeg har valgt å forbedre min bakdel, betyr ikke det at jeg hverken vil eller må slenge den frem i små truser prydende over hele bloggen min, for alle å se. Det synes jeg er smakløst, og egentlig ganske trashy. Greit nok om man er i syden iført en bikini liksom, det er jo ganske så naturlig. Men sånn ellers synes jeg det fort kan anses som mykporno, og det syntes jeg var kult da jeg var 18 - det å vise frem kroppen på den måten. Jeg synes det er litt spesielt hvordan alle tar det for gitt at bare fordi at jeg har vært åpen om inngrepet, så skal den vises frem. Slik er det så absolutt ikke. Det er ikke derfor jeg utførte det - det gjorde jeg kun for min egen del og mitt eget selvbilde. Ikke for bloggen, ikke for nakenbilder, ikke for andre.

Samtidig har jeg forståelse for at dere er nysgjerrige, det tror jeg at jeg selv også hadde vært om jeg hadde vært i deres situasjon. Derfor viser jeg jo litt, sånn som det innlegget med bilde av den bakfra og sånn ellers i helfigur. Da får dere jo en liten anelse om hvordan den ser ut :-) Dere ser bare ikke huden og formen sånn skikkelig, men det kommer jo selvsagt bikinibilder en eller annen gang når jeg befinner meg i et eksotisk land, da det er passende. Dere skjønner? :-) Det håper og tror jeg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har vi akkurat hatt tidenes BBQ her, så dere kan jo gjette hvor mett jeg er nå. Jeg elsker sommedager! Vi skrives senere, fine. Klem!

EVENINGS LIKE THIS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

the perfect afternoon

I går hadde vi en super hyggelig middagsdate. Pierre, fine svigermor og meg! Vi nøt en tre-retters på restauranten Bratt. Shit så god mat de serverte! Jeg har aldri smakt en så god potetgrateng i hele mitt liv, altså YUM! Vi satt og snakket om alt mellom himmel og jord mens vi nøt rett etter rett. I love evenings like this!

PS! Outfit-innlegg kommer senere. Hold utkikk! Denne kjolen... Jeg dør!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥​

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

LIVET ER EKKELT

Livet.

Jeg synes livet er... ekkelt. Det er det eneste ordet som popper frem i hodet mitt når jeg tenker på livet. Jeg synes det begynner å bli skummelt. Jeg er ikke redd for døden, heller ikke for det å leve. Jeg kan ikke helt sette ord på hva det er som gjør at jeg får grøsninger gjennom kroppen, men noe er det. Det er til å ta og føle på. 

Jeg tror at det har mye med hendelser den siste tiden å gjøre. Det har skjedd så mye merkelig den siste måneden, som virkelig får meg til å sette spørsmålstegn ved mange ting.

Hvorfor dør enkelte? Hva forårsaker det? Hvorfor kan ikke familie få svar etter at kroppen har blitt sjekket? Hvorfor fikk P det anfallet han fikk? Hvorfor lå det plutselig to Bibler på sykehus-rommet? Alt har hatt en rar sammenheng, men ingen svar.

Jeg er ikke et dugg religiøs av meg. Ikke et lite snev en gang. Misforstå meg ikke, men... For første gang i løpet av mine 22 år begynner jeg å bli tvilsom. Finnes det noe mer enn det jeg er villig til å tro på? Jeg vet ikke. Det eneste jeg vet er at jeg har opplevd greier den siste måneden som er svært merkelige, og som ikke kan ha noen naturlige forklaringer. Jeg prater ikke om overdrevne saker altså, men ulike greier som har hendt som bare er... weird. Kanskje det er denne skjebnen folk prater om?

Jeg vet ikke. Det eneste jeg vet er at jeg synes at livet er ekkelt.

TJEN PENGER PÅ SPØRREUNDERSØKELSER

Annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Under hele min oppvekst har jeg blitt fortalt at det er sunt å kjede seg. Jeg er uenig - jeg hater å kjede meg! Heldigvis har jeg funnet en løsning på kjedsomheten, og det gjør til og med at jeg kan tjene penger!

I dag tenkte jeg å tipse dere om noe genialt som jeg fordriver min tid med i blant. Nemlig Meningstorget.no. Det er en nettside hvor du kan gå inn og svare på spørsmål til ulike brands. Du kan ta spørreundersøkelser om det meste, alt fra om toalettpapir til hva du synes om brannmenn. Det er et supert tidsfordriv! Svare på spørsmål, og få betalt for det. Selv bruker jeg å gjøre dette når jeg har tid til overs, som for eksempel når det er reklame på TV eller når jeg sitter i bilen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du tjener altså helt enkelt penger på å si din mening, og du kan til og med få tilsendt gratis produkter hjem for å teste dem og gi din vurdering av produktet. Konseptet er da lettvint og greit, du kan tjene opp poeng ved å svare på spørreundersøkelser. Disse poengene kan du bruke videre til det du selv ønsker. Du kan bruke dem til å shoppe med på nettet, donere til veldedighet, få pengene overført direkte til din konto eller få gavekort hos for eksempel Zalando, Amazon, H&M, Billettportalen og Kicks. Dette er jo helt genialt, eller hva? Neste gang du kjeder deg kan du klikke deg inn her og tjene litt ekstra cash.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag tok jeg et par tester, og poengene jeg tjente donerte jeg til World Animal Protection. Dyr har ikke egen stemme, og derfor synes jeg at det er en fin veldedighet å donere til. Du kan gjøre det samme med poengene du tjener, eller så kan du for eksempel shoppe for dem på H&M. Det er helt opp til deg!

Registrer deg her! Det er super enkelt. PS! Du må være 18 år for å kunne registrer deg.

Pierre har bestemt seg...

Vi har vært et fantastisk team når det kommer til blogg-arbeid og alt som ligger bak det. Vi har tatt hverandres bilder, hjulpet hverandre med rettskriving og innlegg. Vi har brainstormet sammen, vi har delt mye av vårt liv med dere lesere. 

Det er trist, men samtidig er det forståelig fra min side. Det har seg slik at Pierre har tatt besluttet om å slutte å blogge. Han har i grunn ikke trivs med det noe spesielt den siste perioden, rett og slett fordi at han ikke er i sitt ess når han føler at han må dele så mye av seg. Pierre er en veldig privat person sånn egentlig, tro det eller ei. Jeg synes at han har gjort en fabelaktig jobb med bloggen sin, og han har søren meg klart å bli Norges største mannlige blogger. Det er jammen meg ikke verst!! 

Det er veldig viktig for oss at vi begge jobber med noe vi virkelig føler er givende, og noe vi trivs med. Vi har mange baller i luften, og det blir andre ting Pierre kommer til å satse på nå. Og jeg er så stolt! Selvsagt er det like kjedelig som alltid, at jeg ikke kan fortelle nøyaktig hva, men jeg kan hinte så mye som å si at det har med TV å gjøre. Iiih! Det blir ikke det siste dere ser av han, det kan jeg love :-)

Nå lukkes døren for dette kapittelet, men han gleder seg til å åpne neste! Spennende tider, dere. Og dere som synes at dette er trist - dere kommer jo til å se han her på min blogg selvsagt! :-) 

Dere kan lese hans siste innlegg hvor han forklarer her.

Sykeste - tenk at det var meg!


I CAN & I WILL DO IT

Gjett hva dette været (ja, her babler jeg om det jævla været igjen haha) har motivert meg til å gjøre? *Trommevirvel*. Starte hver morgen med en powerwalk! Temperaturen er så fantastisk, og da tenker jeg at jeg må utnytte det med å være litt mer aktiv. Dette så dere kanskje ikke komme? He he, ikke jeg heller. Men etter forrige ukes hendelse med Pierre har vi vel fått en støkk begge to, og blitt påminnet om hvor viktig det er å ta vare på helsen. Så, derfor skal vi begynne å ta en fresh PW hver dag. Med tanke på at jeg jobber hjemmefra, foran en pc hele dagene, er jo obviously ikke aktivitetsnivået noe å skryte over, akkurat. Dette blir bra, dere! :) Jeg er klar for å føle meg litt mer sporty igjen. Tenk at i fjor trente jeg to ganger daglig pluss at jeg gikk tre år på idrettslinja? Sykt - tenk at det var meg, tidenes lateste! Hvor ble det av sporty-Bella? Hun forsvant så fort PH inntraff, ha ha.

FØR OG ETTER


FØR & ETTER

Jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt å dele før og etter-bilder ettersom jeg syntes at det var lite vits. Men med tanke på all feedback og ønskemål fra dere, har jeg jo forstått at det er noe dere ønsker dere. Derfor fikset jeg et slikt innlegg likevel :-) Dere vet jo at jeg alltid vil levere innhold dere synes er interessant, og jeg tar til meg deres forespørsler. Det vet jeg dere setter pris på, og det gjør meg glad ♥

Så ja, here it is! Det er ikke en Kim K rumpe som sagt, men akkurat det resultatet jeg ønsket meg. En spretten, stram, fin og formfull rumpe med litt ekstra størrelse. Ikke noe overdrevet! Jeg ville ha et naturlig resultat som passet til min lille kropp, og det fikk jeg. 

VIDEOER FRA DA JEG SÅ HELT ANNERLEDES UT

Oi, oi, oi. Jeg så gjennom noen av YouTube-videoene våres, der i blant flere vlogger. Vi er veldig ivrige på å filme når vi er på reiser, da er det oftest mye gøy som skjer og det er jo alltids spennende å dokumentere. Jeg så den ene vloggen hvor jeg skulle operere meg, da var det silikon som stod for tur. Jeg husker hvor ekstremt nervøs jeg var. Ikke nok med at jeg skulle utføre et inngrep, men i tillegg var det i Thailand. Wæh! Haha. Det er så merkelig å se hvor annerledes jeg ser ut nå, i forhold til da disse videoene ble spilt inn. Spesielt de fra Thailand. 

Her har dere noen vlogger fra ulike ferier vi har vært på!

 
THAILAND
 
 
SVERIGE
 
 
SPANIA
 

FOR ALLER FØRSTE GANG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

annonselenker

SHORTS: HERE / TOP: HERE  


Årets aller første piknik på stranden: check! 

Herlighet, sommeren er virkelig her for real. Jeg føler at jeg ikke prater om annet enn dette forbanna været, men hallooo? Jeg vedder på at du også gjør det, haha :-) Det er jo helt fantastisk! Pierre, svigermor og jeg tok med oss baguetter, god drikke og snacks til stranden. Vi koste oss masse i solsteken, men det var fortsatt litt kaldt i vannet. Heldigvis for meg da jeg ikke kan bade enda uansett (stingene...). Ah, nei dere - livet er fint for tiden.

Nå har vi benket oss i sofaen her, og venter på at kveldens PH-episode skal rulle på skjermen. Håper dere har hatt en like fin dag som det jeg har! Klem <3

JEG ER KLAR

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JUMPSUIT: HERE / annonselink


Ny uke, nye muligheter! Jepp, så klisjé er jeg denne mandagen.

Denne uken byr på en del jobb, og det ser jeg frem til! Jeg elsker følelsen av å være produktiv og det å utfordre meg selv, og nettopp det blir det mye av. Jippi! Morgenen så langt har bestått av kjærestekos, smakfull frokost og sett litt på YouTube. Jeg skal straks sette i gang med å tømme mailboksen før jeg skal intervjues. Det blir spennende :-) 

Jeg ville bare innom å si hei, og ønske dere en super mandag. Stor klem fra meg!

Isabel tipser - brunfarge!

Annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åååh, denne solen gjør meg så ekstremt glaaad. Jeg gjør ikke annet enn å smile, spesielt når sola er så sterk at jeg kan slenge meg ut på verandaen og få litt farge på denne kroppen. Jeg har ganske lett for å bli brun, og det er på grunn av et spesifikt produkt, nemlig Betakaroten. Jeg har brukt dette tidligere, og nå nylig startet jeg igjen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dere husker kanskje hvor dyp brunfarge jeg hadde på Paradise Hotel i fjor? Jeg har aldri vært så brun som det jeg var da, og da benyttet jeg meg av Betakaroten for første gang. Vi fikk det av produksjonen da vi var på innspilling i Mexico, og jeg ble så fornøyd med det at jeg fortsatte da jeg kom hjem også. Jeg er den typen som vil ha dypest mulig brunfarge, fortest mulig (ha ha, det forstod dere kanskje da jeg var i Spania og svidde meg...). Betakaroten hjelper med nettopp dette! Det er et must have for meg hver eneste sommer - kunne ikke klart meg uten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så til dere som spør hvordan jeg blir så brun? Her har dere svaret! Du kan kjøpe det her <3

Jeg forstår deg, kjære toppblogger

Har du noen gang tenkt tanken at jeg, Isabel, faktisk ikke vil høre din kritikk? At jeg helt enkelt driter i det du mener? At jeg ikke leser det du skriver? For det er faktisk slik det er. Du waster din tid.

Det å legge igjen en roman av en kommentar her, hvor du forteller meg hvordan jeg bør forandre mitt liv og hvor lite givende jeg er til samfunnet, gir deg ingen ting. Du får ingen ting fra meg. Det eneste du oppnår er at jeg starter på kommentaren din, og så fort jeg innser hvilken retning den er på vei i, slutter jeg å lese før jeg sletter hele kommentaren. Jeg leser den ikke en gang. Jeg vet ikke hva hensikten er, men jeg synes så utrolig synd i disse menneskene som tror de kan fortelle andre hvordan de skal leve sine liv, for hvem faen er du?! 

Jeg skal ærlig innrømme at jeg vurderer å stenge kommentarfeltet. Det blir et større og større ønske hos meg i min hverdag, rett og slett fordi at jeg bruker så mye energi på å tillate andre å trykke meg ned. Og det er faen ikke OK. Spesielt ikke på min egen plattform. Grunnen for at jeg ikke har stengt det ned enda er fordi at alle de fine leserne mine som bruker sin dyrebare tid på å skrive fine ord til meg, har veid opp for det negative. Jeg elsker å kommunisere med dere via kommentarfeltet. Dessverre holder den gleden på å brenne ut... 

Jeg forstår dere kjære kollegaer, kjære toppbloggere. Jeg forstår at dere har stengt deres kommentarfelt for lenge siden. Tidligere syntes jeg det var merkelig. Kanskje til og med litt egoistisk? Men nå... Nå skjønner jeg ikke hvorfor jeg ikke har gjort det selv enda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TUR AVBOOKET


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HAPPY SUNDAY 

Har dere hatt en fin dag så langt? Det har jeg, mer om det senere! Vet dere hva? Nå skulle vi eeegentlig vært på flyet på vei til Rhodos. Alt var booket og klart, og vi gledet oss så masse til å reise dit. Både Sara og Mathias jobber der i hele sommer, og derfor er de der allerede nå. Planen var å tilbringe en uke på favoritt øya med favoritt menneskene, men på grunn av omstendighetene er alt avbooket. Som jeg har sagt tidligere; helsen kommer først. Heldigvis er været helt fantastisk her hjemme også, så da blir det ikke like trist å være hjemme likevel. Hva skal man med Rhodos når sommeren har kommet hit? ;-) Skulle ønske at Sara og Mathias kunne komme hit bare, for de savner jeg innmari mye. Vi hadde bestilt uten å si i fra til dem, det hele skulle være en kul surprise.

Vel, det får vi ta igjen! Ny tur til Rhodos blir booket om ikke så alt for lenge, så da får vi ta igjen for denne gang :-)

du trener, jeg kjøper

He he, jeg må bare, dere. Kritikken har jo ingen ende, og i dag ble jeg tagget i et bilde på instagram hvor en treningsfrøken skrev følgende "du kan jo trene, og slutte å være så forbanna lat", eller noe i den duren.

Mitt svar: du trener, jeg kjøper! ;-) Foruten om det har jeg hatt en super fin kveld. Jeg er tilbake i Falkenberg, og siden jeg kom har jeg blitt servert verdens diggeste kyllinggryte og sett på film sammen med Pierre og svigermor. Jeg koser meg så masse her! Skikkelig avslappende og hyggelig kvalitetstid - det er så godt med et lite avbrekk fra all hverdags-støy. Nå skal vi se litt serier og kose oss med litt svensk godis. Det finnes jo ingen ting bedre, spesielt ikke for slike sukker-monster som meg. Guiltyyyy.

min dag i bilder

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Postmannen kom med dette. Woho! Jeg pakket med meg alt ned i kofferten - nå blir det mange fine outfits fremover! :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mamma, Sidra og meg dro en tur til leiligheten min for å hente litt diverse, før vi dro videre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En liten tur innom Side2/Nettavisen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lunsj på Fridays! Sjokkert? He he, nå var det lenge siden da! Da er det vel innafor? :-) Hadde savnet det, for å si det sånn. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til slutt: meg og min trofaste reisepartner. 

Skrives fra Sverige! Kjærlighet fra meg.
 

HA DET, NORGE!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TOP: HERE / annonselenk


SWEDEN BOUND

Da var lørdagen her, og all jobb er unnagjort. Og med det takker jeg for meg, for denne gang, Oslo. Nå vender jeg snuten mot Sverige og min fine mann igjen. Vi skal tilbringe noen rolige dager i Falkenberg, og stresse ned. Egentlig skulle vi reist til utlandet i morgen tidlig, men det avlyste vi. Helsen kommer først! :-) 

Jeg har hatt en super fin dag i hovedstaden i dag. Jeg har knipset en hel del bilder til dere som kommer ut her fortløpende i løpet av ettermiddagen. Både outfit-post og dagen i dag i bilder. Woho! Husk med andre ord å klikk dere inn her senere. Klem fra meg!

Oslo bound
ETTERLENGTET KVALITETSTID

Oslo, kjære Oslo. It´s good to be back - selv om det kun er for et døgn. Jeg overnatter hos mamma i kveld, det er så godt å se familien igjen. Etterlengtet kvalitetstid! Jeg kom hjem til en stooor pakke med masse fint, vil dere se? :) Stakkars mamma som må være postmann hver gang jeg er ute på reis, ha ha. Hun hadde disket opp hjemmelagde burgers til middag, så det har vi kost oss med i dag. Nå er jeg oppdatert på alt sprell kidsa har funnet på tiden jeg har vært bortreist, og det er ikke lite skal jeg si dere. Det er så morsomt å høre på deres prat om hva som skjer i deres liv, jeg var i den alderen en gang, jeg også. Om jeg kjenner meg igjen da, gitt? Oh yes, for mye! Jeg var like plagsom mot min storesøster som det Sidra er mot Rami. Søskenkjærlighet at it best!

I morgen reiser jeg ikke før på ettermiddagen, så dagen skal nytes i byen. Først har jeg noen ærend jeg må løpe, før jeg skal lunche med en god venninne av meg. Det har blitt lite venninne-tid den siste tiden, men det kommer av at jeg hele tiden har vært på reis. Jeg kjenner at det snart er på tide å lande litt her hjemme, og slappe av med de jeg elsker. Jeg savner dem jooo!

urolig

Usch.. Jeg blogger med ubehag i kroppen. Jeg fortalte jo helt kort at vi var hos legen tidligere i dag, og der kom doktoren frem til at Pierre måtte legges inn på sykehus i natt, for å bli undersøkt ytterligere. Han skal være under observasjon de neste 24 timene, og få sjekket formen ordentlig. Vi er urolige over at det anfallet hendte på grunn av andre årsaker, og derfor vil vi få svar på alt, og kunne utelukke flere saker. Det anfallet var ikke noe lite, det var ekstremt skummelt... 

Så nå er jeg på vei til Oslo som sagt, for å hente noen greier, for å så komme rett tilbake i morgen. Han må overnatte på sykehuset i natt, og der får jeg ikke sove sammen med han, så da er det like greit for meg å få unnagjort dette her, mens han blir undersøkt. Mest sannsynlig er det ingen ting farlig, men det er ekstremt viktig å sette helsen først og derfor sjekke at alt er som det skal. Min elskling, usch... Jeg hater når helsen skremmer på det viset - det er så forbanna ubehagelig. Ah, nei.. Dette kommer til å gå bra! :-) Jeg er på plass igjen i morgen, for å bli med å hente han ut ♥

Ta vare på dere selv, fininger. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitt alt.

I dag reiser jeg til...

DRESS: HERE / annonselenk


God formiddag, og best av alt - god helg, kjære lesere!

Hvor deilig er det ikke med fredag? Ah! I dag har vi vært hos legen, og ellers bare tatt det rolig hittil. Jeg skal straks avgårde, for i dag reiser jeg til Oslo! Alene... Kjedelig, men sånn er det når jeg må hjem å fikse litt jobb relaterte saker. Jeg kommer tilbake til Sverige allerede i morgen, så det blir en kjapp tur hjemom til familie og få unnagjort det som må gjøres. Stakkars, nå er det min tur å stille opp for Pierre og ta like godt vare på han som han har tatt på meg de gangene jeg har behøvd det. Så, de neste dagene kan dere bare kalle meg for «nurse Bella».

Jeg sitter her og kaster i meg pizza, mens jeg oppdaterer dere. Dere hører mer fra meg om ikke så alt for lenge. Vi skrives! Nyt fredagen :D

Om årets PH

To ord: Caksel Hotel. Det er alt jeg har å si. Ha ha ha! Nesten, hvert fall. Altså, jeg synes nesten at det begynner å bli skikkelig kjedelig å se på årets sesong, det er jo for enkelt! Det er liksom Carl Aksel på toppen der, hvor han spiller og styrer på. Hans planer går som oftest i oppfyllelse, uten vanskeligheter. Jeg er selvsagt glad på hans vegner, men altså... Det blir jo kjedelig??? Eller? Hvorfor prøver ikke de andre å spille enda hardere, og fremtredende når de VET at CA er så flink med sitt spill, på forhånd? For jeg mener, det vet de jo nå - etter så mange ganger?

Nå fikk jo den andre alliansen smelt inn et lite hugg, og det var søren meg på tide. Missforstå meg ikke - jeg heier på Carl, men sånn TV-messig blir det jo kjedelig når det blir så enkelt. Jeg vil se action, drama, krig! Jeg håper at det blir mer spennende fremover, for nå begynner jeg søren meg å kjede meg, altså.

Kom igjeeen PH! Og heia Carl! 

xoxo fra fjorårets legender.

en fin dag

Annonselenk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JEANS: TOPSHOP
WATCH: RIVER ISLAND
BAG: CÉLINE
TOP: HERE
SHOES: ZARA

Hei fra en meget fornøyd Isabel!

Er det like fint vær hjemme, som det er her i Sverige? Det har vært strålende sol i hele formiddag, og himmelen er skyfri. Det er så skjønt! Endelig er våren her på ekte, dere! Hvor deilig er ikke det? Det er ganske rart å se hvor mye været har å si på humøret ass. Godt humør = en super happy Bella. Jeg er nok ikke alene om å ha det slik, he he. Vi har utnyttet været for all det har vært verdt med en tur på stranden hvor vi koste oss med hver vår is. Ellers har vi vært på en kjøretur litt rundt forbi her i Falkenberg.  

Pssst... Til slutt! Beklager for dårlig oppdatering de siste to dagene. Dere vet jo at jeg i utgangspunktet alltid publiserer tre innlegg daglig, men det har jeg ikke klart å opprettholde de siste to-tre dagene. Jeg vil at dere skal vite at nå er jeg back on track! :-) Senere i dag kommer et innlegg om årets Paradise sesong. 

Vi skrives, fine. Nyt denne fridagen. Klem fra meg!

verste dagen i mitt liv

Fy faen, for en dag...

I går fikk vi en real støkk. En skikkelig, ubehagelig og jævlig wake up call. Plutselig fikk Pierre en knekk. Han besvimte, og fikk et anfall. Det var helt ekstremt, jeg tror aldri jeg har vært så redd for en annen person i hele mitt liv. Det endte opp med ambulanser, tur på akutten, videre til sykehuset da han hadde klart å få et brudd i skulderen pluss fått den ut av ledd. Hele gårsdagen ble med andre ord tilbrakt på sykehuset hvor det ble gjort masse tester, og skulderen ble tatt hånd om. Konklusjonen er at det har blitt ganske mye den siste tiden. For mye stress, farting, reising og generelt fult kjør non stop. Stressnivået har vært høyt over lengre tid, og nå sa kroppen hans i fra. 

Nå er det kun en ting som gjelder fremover; slappe av, og puste ut. Lande litt. Dette her var helt for jævlig, jeg har ikke en gang ord. Dette viser virkelig hvor viktig det er å høre på kroppen, og stresse ned! Ta vare på seg selv, og ikke bare kjøre på høy gir hele tiden.Han skremte oss veldig i går.. Det er så vondt å se de man er glad i ha det vondt. Ingen ting er verre! Nå skal vi sørge for at han bare ligger utstrekt, spiser masse god mat, får massevis av søvn og kobler helt av. Nå skal elsklingen min lade batteriene med sin stakkars arm i støttebånd ♥    

Derfor holder jeg det unna bloggen

Jeg vet at mange venter på å få svar. Svaret på om hvor jeg har utført inngrepet, hvilken kirurg, pris, og generelt alt rundt dette temaet.

For min del er jeg super fornøyd med valget mitt når det gjelder absolutt alt - kirurgen er fantastisk, personellet er supre og klinikken er topp. Jeg har gått noen runder med meg selv, og jeg har bestemt meg for å ikke dele den konkrete informasjonen. Det er delvis på grunn av at jeg mener selv at det er viktig å gjøre research på egenhånd, og finne den eventuelle kirurgen som er best for nettopp deg. Vi er alle forskjellige, og vi vil ha ulike resultat. Derfor synes jeg at det er risky å ha det ansvaret, om dere skjønner? Jeg håper det gir mening :-) Selv om jeg er super fornøyd, kan det jo hende at du ikke blir det, og da blir det litt dumt for min del hvis jeg har anbefalt deg å dra dit. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg håper at dere forstår valget mitt, og ser det litt fra min side. Kjærlighet fra meg!

Man vet virkelig aldri

Hei, fine!

Nå er jeg godt plantet i sofaen hos svigermor etter en ganske så grei reise. Det gikk over all forventning, til min store glede! :-) Jeg lå for det meste utstrekt på magen, så det var null problem. Vi har vært på storhandel (mat), og kjøleskapet er stappa fult. Gleder meg som en liten unge til svigermors mat. Nam! Vi har kommet med en lang ønskeliste på middager, he he. Det er deilig å komme hit, og lande litt. Men... Det blir ikke bare gøye stunder. Vi er her i ganske så tragiske og triste omstendigheter, da det i morgen er begravelse for en nær venn av brødrene Louis. Det blir en vanvittig sørgelig dag.. Jeg skal være den beste støttespilleren de trenger, og prøve å gjøre dagen lettest mulig for min elskling. Huff, jeg kan ikke en gang forestille meg hvor tungt det er. Ah, altså, nei... Ord blir tomme. Mine tanker går ut til alle pårørte ♥

Ta vare på hverandre, kjære lesere. Husk å alltid vise kjærlighet til de rundt dere, for man vet virkelig aldri hvilken vending livet plutselig kan ta..

BIGGER ASS = FLYING FIRST CLASS

Hei fra flyplassen i Istanbul!

Nå er dagen her - oppholdet er over og vi skal videre til neste destinasjon. Vi reiser til Gøteborg, og så til Falkenberg! Jeg er sliten allerede med denne ømme rumpa på slep, men gud så deilig det er å komme seg ut litt! Jeg ser frem i mot å ha kvalitetstid med Pierres familie nå, det skal bli så koselig ♥ 

Nå må jeg avslutte, for nå er boarding! Vi skrives fra Sverige, dere. Stor klem, og ønsk meg lykke til på flyet!

Når du vil ha alt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

when you´re craving everything & anything

... Og tur på butikken ble det! Sånn her ser en craving-tur ut for frøken Isabel og mister Pierre. Han ville ha øl, jeg ville ha vannmelon. Han ville ha nøtter, jeg ville ha Sour Patch Kids. Han ville ha vanilje yoghurt, jeg ville ha Oreo dyppet i sjokolade. Og slik fortsetter det. Vi cravet hele butikken, kort oppsummert.

Ironien er at når vi kom hjem? Da fristet kun vannmelonen og Corona.

Life.
 

TO REISER BOOKET!

Her i gården er det aldri stille, det vet dere jo allerede. Gjett hva? I dag booket vi to reiser! Jeg gleder meg overdrevent mye, for denne uken har jeg virkelig måttet stenge inne all energi og livsglede. Ingen ting spennende har hendt, og ja.. Jeg trang nye eventyr! Jeg vil leve igjen. Gleder meg til å ta dere med på enda flere turer :-) Det blir en byferie og en sol - og badeferie. 

Uansett - nå er jeg fortsatt i Istanbul! Jeg har akkurat spist middag (kebab, nom), og nå venter jeg på at legen skal komme hit på en check up. Jeg er i god form nå - trappene er ingen problem lenger, jeg kan sitte (til en viss grad, og på et litt merkelig vis) og ligge litt på rygg. Det er så deilig! Jeg kan ikke en gang beskrive lettelsen av å endelig være tilbake til meg selv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bilde fra forrige måned, i Spania.

Nå skal jeg bli kjørt en kjappis til butikken, jeg har litt cravings. Må rekke det før legen kommer! Vi skrives, masse kjærlighet fra meg ♥

JEG ER I SEMIFINALEN!

HYYYYL!

Jeg fikk akkurat beskjed om at jeg er i semifinalen i Brun og Blid konkurransen! Jeg konkurrerer om å vinne tittelen som årets Brun og Blid modell, dere!!! Så sinnsykt rått, jeg er sååå giret. Herligheeeet! Jeg elsker konkurranser, så dette her er mitt rette element. 

For å komme videre til finalen er det slik at de som får flest stemmer via sms, går videre til selve finalen som er i slutten av måneden. Da blir jeg å komme til Bergen, hvor jeg skal kjempe om den gjeve tittelen. 

For å stemme må man altså sende sms med teksten "BB06" til tlf-nr 2030. 

Jeg hadde blitt sååå glad om du har lyst til å stemme meg frem! Det koster 5,- kr per stemme. Tusen, millioner takk på forhånd ♥

Den psycho kjerringa!

Vi har alle vært der.

Man kjenner sjalusien bobler innvendig, for å så gå over til sinne, for og så få et utbrudd. Jeg husker så godt hvor ekstremt psycho jeg var i starten av "forholdet" til meg og Pierre. I starten var det veldig sånn at vi ikke skulle ha noe sivilstatus spikret, vi skulle bare kose oss. Du vet, ha ha. Det fungerer jo aldri.

Etter en stund i Rhodos, da vi hadde sovet (og da mener jeg bare sovet) sammen hver eneste dag typ, begynte vi begge å forstå at dette kanskje var litt mer enn hva vi prøvde å overbevise hverandre om. Jeg husker spesielt den ene gangen psycho-Bella kom frem... Hold dere fast!

Da vi var ute, og han ba en kompis hente noen jenter inn i vip-en, ble jeg den psycho kjerringa for første gang. Dusten Pierre sa det selvsagt til han her fyren mens han satt rett ved siden av meg, slik at jeg skulle få det med meg. Jeg latet som om at det ikke plaget meg, og sippet videre på drinken. Etter litt skulle jeg på "do", og da fant jeg han som skulle ut på fisketur for P, og sa at han ikke fikk lov til å utføre denne jente-huntingen. Tror dere ikke han går rett tilbake til Pierre å sier det? Ha ha, fy så flau jeg ble når han etterpå kom ut og tok meg med til stranden for å prate. Jeg ville jo egentlig ha han, men samtidig var jeg helt sikker på at han kom til å playe meg. Derfor fikk han ikke en gang et kyss av meg alle disse dagene, men her skulle jeg komme å nekte han å se eller røre andre? Som om han var i et forhold med meg? 

Og sånn fortsatte det noen uker til... Han drev på med sitt, jeg drev på med mitt og det resulterte i drama gang på gang. Heldigvis ble det bedre når vi kom hjem, hvor vi kom overens om å holde oss til hverandre og ingen andre. Men det var veldig viktig at vi ikke hadde noe status, teit som jeg var. 

Jeg synes det er så sykt hva en gutt kan gjøre med ens oppførsel. Altså, jeg var tidenes psycho. Hvis noen i det hele tatt blikket Pierre på klubben så jeg svart og klikket i vinkel på han. Som om Pierre hadde gjort noe, bare fordi at en jente så på han? Ha ha, gud. Jeg er glad den tiden er over, og jeg endelig har roet ned den sjalu chihuahuaen i meg og har fått tillit til min kjære.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens lille story-time. Nå skal jeg spise pannekaker og booke flybilletter! Skrives senere ♥

Her provoserer jeg som mest!· I LOVE MY SNAPCHAT-FAMILY ·

Et knippe med noen av mine seneste snaps! En hel haug med selfies, hverdagen min, godteri og cæsh. Noe provoserende, men jeg elsker å gjøre nettopp det. Hvert fall bitte litt sånn innimellom, folks reaksjoner er gøyale. Snapchat-storyen min får gjennomgå dette som mest - wups. He he! Det er litt gøy, da ;-) 

På snakk om snapchat... Herregud, jeg har jo fått litt tabletter nå når smertene har vært som verst, og da har jeg ikke vært helt klar i skallen. Storyen min var eeeevig lang, den hadde ingen ende! Fikk litt panikk morgenen etter, da Pierre påminte meg hva jeg hadde bedrevet med kvelden før. Altså, hvor kleint??? Ha ha, jeg dør! Jeg liker når andre har lange stories, men bare når det er spennende innhold obviously. Jeg skulle ønske jeg hvert fall pratet om noe gøy, men det eneste jeg gjorde var å trykke en sjokolade i trynet, etterfulgt av Jelly Beans og til slutt en toast. Jepp! 

Legg meg gjerne til for å få et innblikk i min crazy, og til tider flaue, hverdag. IsabelSraad heter jeg!

den nakne sannheten

Jeg har gått uten sminke ganske så ofte den siste tiden. Delvis fordi at jeg ikke har giddet med tanke på formen, men også fordi at jeg synes at det er viktig å la huden puste i blant. Vanligvis sparkler jeg jo ansiktet med et ganske så heavy lag, om jeg får si det selv, og det tar både tid pluss det tærer på huden.

Jeg har akkurat begynt å se på Skam, og jeg synes det er så fantastisk at de har en karakter som Nora som så og si er sminkefri. Den naturlige looken! I serien vil jo den deiligste gutten ha henne istedenfor bertejentene (meg). Det synes jeg er bra! Det viser oss jenter at vi kan ettertraktes av guttaboys selv om vi ikke ser ut som Kylie Jenner i ansiktet. Bra moral, Nrk! Kanskje litt dobbelmoralsk av meg med tanke på hvor utseendefiksert jeg er, men den tar jeg! Ha ha. Det er viktig å føle seg vel både med og uten all glæææm.

Nå skal jeg spise opp fruktfatet mitt, og glo videre på serier. Varm klem fra meg!

Jeg hadde aldri trodd på deg

Jeg tenker på livet.

Livet mitt for ett år siden. Da hadde jeg to jobber, den ene på parfymeri og den andre som servitør. I tillegg til det studerte jeg vernepleie på høyskolen. Jeg hadde bloggen ved siden, som ikke var stor i det hele tatt. Jeg hadde vel rundt 1000 lesere daglig? Ikke noe spesielt, altså.

Jeg husker hvordan jeg klikket meg inn på toppblogger og drømte om at jeg en dag skulle bli som dem. Tenk det å kunne leve av hobbyen sin? For det var bloggen for meg, det var min hobby og jeg elsket den. Jeg la masse tid i den da også. Det var noe jeg hadde passion for.

Jeg husker hvordan jeg så på TV og tenkte "shit, så kult det må være å se seg selv på skjermen!". Det var noe jeg kunne tenke meg. Fy søren, så gøy det måtte være! Tenk det å være så spennende at man får bli med på TV? Wow. Tenk å være kjent!

Og nå... Ett lite år senere ligger jeg her i sengen, da. Om jeg hadde blitt fortalt at en dag? En dag skulle det faktisk bli realiteten min? Jeg hadde ikke trodd på deg. Da hadde jeg fnyst det bort - for aldri om det kom til å skje. Aldri. 

Jeg får frysninger av å tenke på det. Det beviser bare nok en gang at alt, absolutt alt, er mulig om man er villig til å jobbe hardt og ofre alt for å oppnå sine drømmer og mål. Det høres så forbanna klisjé ut, men jeg er et bevis på at det fanken meg stemmer. Jeg har hatt alle forutsetninger til å ikke lykkes med noe i livet, men det har jeg trosset. Jeg har trosset alt og alle som ikke har hatt troen på meg, for så lenge JEG trodde på meg selv kom jeg til å nå langt. 

Jeg må fortsatt klype meg selv i armen når jeg plutselig ser trynet mitt på TV-skjermen. Som feks på God Kveld Norge nå nylig, hadde jeg ingen anelse om at jeg var med i et innslag. Jeg så det på snapchat, liksom. Så jeg logget meg inn på TV2sumo og satte på episoden. Og der var jammen meg jeg med i innslaget om hva som har skjedd i kjendis-verden i Norge i sosiale medier. Da var visst mitt og Mads sitt instagramstunt det mest spennende som hadde hendt den uken. Haha. Det er sjukt. Lille meg?

Det som er enda sykere er når folk kommer til meg og vil ta bilde, eller når jeg blir booket inn til eventer og nattklubber. Når folk står der, og nærmest skjelver, for de blir så glade av å få en klem av meg. Når de forteller meg at de ser opp til meg eller når de skriker av glede. Meg, liksom? Hva har hendt? Det er da ingenting spesielt med meg, tenker jeg. Men i realiteten er jeg jo det for andre. Den biten tror jeg aldri at jeg kommer til å bli vandt med. Jeg blir like overasket hver gang, selv om det skjer opptil flere ganger hver gang jeg er ute. Lille meg?

Jeg får gåsehud av å tenke på hvor mye livet mitt har forandret seg på kun ett år. Jeg lurer på hvordan det vil se ut om 2-3? Jeg har hvertfall lært at det ikke er mulig å forutse, for aldri om jeg trodde at jeg kom til å sitte her nå, suksessfull og kunne drive med det jeg elsker.

Crazy how life changes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA