hits

mai 2017

HVORFOR GRÅTER JEG? Q/A

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
   UKENS SPØRSMÅL   

Du sier mammaen din er så bra osv, men hvorfor var du i fosterhjem da?

Det handlet ikke så mye om mammaen min. Jeg har aldri fortalt dere om barndommen og oppveksten min, annet enn at jeg har bodd i fosterhjem. Jeg synes at det er vanskelig å prate om enda, men drømmen er å en dag kunne skrive en bok om "reisen" min. Om all elendighet, om alt jeg har blitt utsatt for og alt jeg har opplevd som barn. Det er veldig sterke greier, så enn så lenge er jeg ikke klar for å ta det steget enda. Men om jeg noensinne blir å skrive en bok (som jeg alltid har drømt om), så vil den handle om barndommen min.

Prøver du å se ut som Kim K etter alle endringene på utseende? Jeg mener, rumpa, leppene, håret og nesa?

Jeg har aldri hatt et mål om å se ut som Kim K, nei. Jeg synes derimot at hun er fantastisk fin, og hennes utseendet er til å dø for. Jeg blir jo ikke akkurat lei meg om noen sier at jeg ligner på henne (haha), men jeg har aldri hatt en plan om å endre på utseendet for å se ut som henne.

Hvordan gjorde du det på skolen (karaktermessig)?

Midt på treet! Jeg var ikke noe glad i skolen, og da spesielt ikke skolearbeid - haha. Jeg øvde det lille jeg orket til prøvene, og endte vel opp med 4 for det meste. Skole er veldig viktig da, så jeg ønsker å oppfordre alle til å prestere på skolen. 

Bor Sara på Rhodos? 

Nei, hun er her hele sommeren for å jobbe! 😊

Hvor lenge blir du i Rhodos? Og når reiser du evt. tilbake til Rhodos?

Jeg er litt usikker på hvor lenge jeg blir. Jeg tar det litt som det kommer. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Drikker du alkohol hver dag?

Nei, absolutt ikke. Nå regner jeg med at du referer til tiden her nede på Rhodos? Isåfall forstår jeg at det kan se sånn ut på snapchat for eksempel, men jeg har faktisk ikke festet så mye. Vi henger jo en del i bargata på kveldene, men det er ikke alltid at vi drikker. Så det trenger du ikke bekymre deg for! Jeg tar det litt med ro også, hehe.

Kan du poste andre bilder enn kun av deg selv? Begynner å bli kjedelig og ensformig.

Takk for konstruktiv kritikk! Det liker jeg. Jeg skal absolutt bli flinkere til å knipse bilder av omgivelsene rundt meg også. Greia er at jeg ikke har med meg kameraet så ofte, så da blir det litt sånn at jeg tar bilder av meg selv når det først er med. Jeg skal bli flinkere, som sagt. Jeg forstår hva du mener. :-)

Hvordan har du det for tiden?

Takk som spør! Jeg har det veldig fint, sånn egentlig. Selvfølgelig har jeg dårlige dager også, som alle andre, men alt i alt går det ganske greit! Jeg er nede i varmen, er omringet av fine venner og koser meg glugg i hjel. Det er vanskelig å klage da, altså. Ellers er det jo litt greier på privaten som tynger meg til tider, men alt ordner seg til slutt I guess. 

Hva gråt du for tidligere i uken?

Jeg vet at det er kjipt når jeg forteller A men ikke B, men noen ting må jeg bare holde for meg selv. Selvfølgelig er det kjedelig for dere, og det er det i grunn for meg også. Når det er andre personer innblandet, så føler jeg ikke at det er innafor å skrive åpent om det på bloggen, om dere skjønner? Det er tross alt min blogg, og ingen annens. Så derfor prøver jeg å ta hensyn til andre så godt det lar seg gjøre. Jeg har nok vokst litt opp på akkurat den fronten, for før brettet jeg jo ut om absolutt alt. You fail and learn.

___

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

HAR VI KRANGLET?
TREDJE HJULET (YOURS TRULY) VAR MED PÅ DATE

Det er veldig mange som reagerer på at jeg ikke henger like mye med Sara som det jeg gjør med for eksempel Bettina. Jeg har forstått det slik at flere av dere mistenker at vi har kranglet, eller at det har skjedd noe mellom oss. Greia er den at Sara jobber veldig mye her nede. Det er noe jeg var klar over før jeg reiste ned, så det er ikke uforventet fra min side. Hun er jo tross alt her nede for å nettopp jobbe, så da er det jo klart at mye av tiden går til akkurat det. Vi henger når hun har fri, og vi møtes jo hver eneste dag, selv om jeg ikke blogger om det hver dag. Det er noe jeg har blitt vant med, at så fort noe ikke blir dokumentert, så får dere fort mistanker. Det er veldig skjønt at dere bryr dere, men dere behøver absolutt ikke bekymre dere. Sara og jeg er like gode venner som vi alltid har vært, og det har ikke skjedd noe som helst. Ingen krangel, ikke noe drama, no nada. Sara er faktisk en av de få venninnene jeg aldri har kranglet med (sett bort i fra på PH da, haha). 

Jeg prøver å tilbringe så mye tid som mulig med både Sara og Bettina her nede, og ved hver mulighet vi får, så gjør vi naturligvis det. Jeg er kjempe glad i dem begge! ❤️ Jeg kommer til å savne dem mye når jeg reiser hjem igjen, men heldigvis er det ikke så langt til hverken Rhodos eller til Oslo. 

OVERRASKELSE

affiliateslenker

Hei babes! Nå har jeg en liten gladnyhet å meddele med dere. Jeg hadde jo en rabattkode i helgen, men jeg la den ut litt sent, så den varte ikke så lenge. Det var mange av dere skuffet over, da dere ikke rakk å ta i bruk rabattkoden før det var for sent. Derfor er det gøy å kunne dele enda en kode med dere, og denne gangen er den enda bedre! Forrige gang var det 20% i avslag, og nå hele 30%! YAY! Denne koden gjelder på alt fra NLY Trend. 😁

· KLIKK HER OG OPPGI KODEN «TREND» I KASSEN ·


1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

HAPPY SHOPPING!

JEG LEVER FOR DENNE KVELDEN


BETTINA 22 ÅR

Herregud, jeg må bare dele disse bildene fra kvelden med dere kjapt. Jeg er innom på hotellrommet mitt for å blogge litt, før jeg skal ut igjen. Vi var en jentegjeng som var å feiret Bettina med middag på restauranten Marco Polo i gamlebyen i kveld. Jeg har hørt mye om dette stedet, men aldri lykkes i å faktisk dra dit for å spise. Den ene gangen vi faktisk skulle dit for to år siden, fant vi ut at man må booke bord på forhånd, så det gikk i dass. Nå, to år senere, har jeg endelig fått spist der - og Gud... Jeg forstår hva denne hypen is all about. Atmosfæren, servicen, maten.. AHH! Upåklagelig! Her satt vi å spiste, drakk vin og pratet i flere timer. Disse jentene er så gode! Jeg har hatt en kjempe fin kveld, og viktigst av alt: Bettina er happy! ❤️

JEG HOLDER IKKE UT LENGRE


   GÅRSDAGEN I BILDER   

Hei fra en nokså redusert Bella. I går tok det helt av, da Bettina har bursdag i dag. Planen var egentlig ikke å gå såpass all in som det vi gjorde, men er det bursdag, så er det bursdag. Jeg har ikke telling på hvor mange shots vi bestilte inn, annet enn at jeg betalte 150 euro for siste runden med shots. Altså, det er jo galskap - haha. Legg meg til på snapchat (isabelSraad), og se hvor mange shots det ble av den summen. Kriiise! Så dere kan jo forestille dere hvor ekstreeemt dårlig vi er i formen i dag. Kremt! Vi får som fortjent, så egentlig kan vi ikke klage, haha. 

Men! Bakfylla er en ting.. Jeg har altså så vanvittig vondt i ryggen?!? Jeg klarer så vidt bevege meg, smertene er seriøst uutholdelige. Jeg aner ikke hva det kommer av? Alt jeg vet er at det gjør ekstremt vondt i korsryggen. Ikke så veldig gøy å våkne opp til i dag. Noen som vet hva som kan hjelpe mot ryggsmerter? Har tatt smertestillende, så får håpe det hjelper litt i det minste. Jeg holder ikke ut så veldig mye lenger, kjenner jeg. AUUU! 😟

Vi kan vel konkludere med at dette er en skikkelig blå mandag, ass. Så langt i dag har jeg blitt vekt av ei frøken som hoppet inn gjennom balkongen min, vært på apoteket og tvunget i meg lunsj sammen med jentene. Nå skal jeg ligge her å samle opp krefter til kveldens feiring av Bettina. Det skal feeeires!

SOMETHING DIFFERENT

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BADEDRAKT HER // SHORTS HER // SNEAKERS HER // SOLBRILLER HER

_____

Ja, da har jeg testet å shoote antrekk på en slik location også. Ble ikke bildene kule, vel? Bettina og jeg kjørte avgårde til Kalithea i går, hvor vi fikk litt miljøforandring samt en roadtrip. Det er så utrolig nydelig der! Så idyllisk og fredfullt. 

20% RABATT PÅ HELE NELLY

affiliateslenker

Hei venner! Søndag er favoritt dagen når det gjelder nettshopping, så da passer det jo helt ypperlig med en dunder rabattkode som gir hele 20% rabatt på alt på Nelly! YAY! Faktisk så venter en fet pakke fra Nelly på meg på postkontoret hjemme as we speak. Så typisk at den ikke kom i tide. Jeg fikk hentemelding på mandag, og jeg reiste selvfølgelig dagen før. Haha, min uflaks slår til igjen - som vanlig.

· KLIKK HER OG OPPGI KODEN «SUMMER20» I KASSEN! ·


1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. BIKINITRUSE HER - TOPP HER // 5. HER // 6. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

HAPPY SHOPPING!

JEG? OVERLEGEN?

affiliateslenke

Det siste jeg ønsker er at folk jeg møter på skal sitte igjen med et dårlig inntrykk av meg. Faktisk så er jeg så opptatt av nettopp det, at jeg ofte kan gå å gruble lenge over hvordan jeg oppførte meg, hvordan jeg ordla meg eller om jeg rett og slett smilte nok. Det er så ofte slik at folk som ikke kjenner meg, forventer at jeg skal være overlegen og/eller tro at jeg er bedre enn alle andre, bare fordi jeg er "noen". For det triste er at det kan være slik med enkelte, men jeg er og ønsker så absolutt ikke å være en av dem. Jeg kom på å tenke på det når jeg traff en jentegjeng her nede på Rhodos tidligere i uken. De fortalte meg at de ble positivt overrasket, for jeg var visstnok ikke slik de hadde forventet at jeg skulle være. De trodde faktisk at jeg var overlegen, og at jeg ikke kom til å slå av en prat med dem og faktisk være jordnær. Jeg kan ikke ta det negativt heller, for jeg forstår jo at enkelte kan ha det inntrykket av meg før de faktisk støter på meg.OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset

VERDENS DEILIGSTE KJOLE HER

Jeg merker hvor mye mer jeg bryr meg over hvordan jeg selv er som person for tiden. Jeg fokuserer mer og mer på personligheten min, og det å faktisk være den beste versjonen av meg selv. Jeg blir så glad av å møte på glade, genuine og ordentlig sprudlende mennesker, så det er viktig for meg at de sidene kommer frem hos meg også. Venninnene mine ler alltid av meg når jeg i ettertid spør dem om jeg var hyggelig nok, for det er jeg jo egentlig alltid! Jeg bryr meg kanskje bare ekstra mye om det nå for tiden - vil gi et godt inntrykk og faktisk vise hvem jeg er. Kanskje også for å motbevise? For det er faktisk veldig, veldig mange som tror at jeg er en bitchy, overlegen liten frøken. 

Positivitet! Det er så viktig å være et godt menneske. Ikke bare fasade, fasade, fasade..

ET BRISTET HJERTE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset
Hjertet mitt blør. Jeg er et dyre-menneske, og har alltid vært veldig glad i dyr - spesielt hunder. Jeg har blant annet vokst opp med familiehund, og helt siden jeg flyttet ut for meg selv, har jeg hatt lyst på en liten firbent venn. Heldigvis blir det å skje til høsten, så dere kan tro jeg gleder meg! Men, det er ikke det vi skal prate om nå. 

Jeg prater jo så godt om denne fine øya, men er det en ting som drar trivselen min veldig ned, så må det være hvor mange løskatter det er her. Misforstå meg ikke, for jeg er fullstendig klar over at det er "normalt" i utlandet, men det jeg ikke skjønner meg på er hvor hjerteløse store deler av befolkningen er. Vi opplever at de som bor her er tankeløse mot dyrene, og at de ikke bryr seg et dugg. Jeg kan ikke annet enn å dele med meg av middagen min når jeg er ute på restaurant, for jeg får oppriktig vondt i hjertet når jeg får øye på magre, utslitte og skjønne katter. Servitørene blir like irritert hver eneste gang, men det gir jeg faktisk blanke F i. De fortjener mat, på lik linje som oss mennesker. Hvordan kan man se på at andre liv på denne jorden sulter, når man lett som en plett kan gi en matbit?OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 presetDa B og jeg var ferdig å spise middag i går, dro vi på butikken å kjøpte en pose med kattemat. Videre gikk vi rundt i alle krinkler og kroker på øya, og ga mat til hver eneste katt vi så. Og tro meg - det var mange. Overraskende nok fikk vi mange komplimenter når folk så hva vi gjorde, så jeg håper at vi kanskje inspirerte andre til å gjøre det samme. Stakkars dyr. ❤️

I dag er planen å gjøre det samme, så får vi håpe at det hjelper litt i hvert fall. Det varmet langt inn i hjerterota i går kveld, når vi så hvor mange katter vi fikk mettet. Det er godt å føle at man har gjort noe betydningsfullt.

DE GÅR MEG PÅ NERVENE

affiliateslenker

AHHH! Jeg og min uflaks, dere.. Jeg kjenner jeg bobler over. Nå har jeg bodd på hotellet Alexia siden jeg kom hit på søndag, og tre dager på rad har de drevet å borret, hamret og styrt på i gangen rett ved rommet mitt. Dette balubaet starter ikke senere enn klokken 08 på morgenen, nemlig. LUCKY ME som er på ferie og får nyte livet. Fuck altså, jeg som er så morgengretten i tillegg. Nå holder jeg faktisk ikke ut lenger, så med en gang jeg er ferdig med dette innlegget skal jeg ned å si ifra i resepsjonen. De burde jo virkelig sagt i fra om dette da jeg sjekket inn, synes jeg. Eller i det minste gitt meg et annet hotellrom enn akkurat det som ligger rett ved bråket. Er man på ferie, forventer man seg ikke akkurat å bli vekt av verdens mest irriterende støy hver eneste morgen. Nei, nå får det være nok. Blir jeg å bytte hotell, eller hotellrom? Det gjenstår å se.


BADEDRAKT HER // SHORTS HER

Ellers er det en nokså slapp dag her på Rhodos. Det har faktisk regnet i hele formiddag, så jeg har ikke gjort noe spesielt. For å være helt ærlig har denne dagen vært veldig dårlig for min del, jeg har grått og grått.. Jeg er så utrolig lei av å være trist. Jeg er så oppgitt. Det er en ting som gjør meg ordentlig frustrert, og det er å ikke bli forstått eller trodd. Det finnes ingenting vondere.

Nå ringte akkurat Bettina, så jeg skal kle på meg og komme meg ut. Hva vi blir å finne på er uvisst, men det å henge med venninner nå kjenner jeg at jeg trenger. Det er så rart hvordan livet plutselig kan bli så jævlig, og plutselig så bra igjen. En jævla berg og dalbane. 

RHODOS GUIDE

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset
Etter deres ønsker, har jeg nå fått spikret sammen en aldri så liten Rhodos guide til dere. Det er tydeligvis mange av dere som skal til denne flotte øyen i sommer, og derfor behøver litt tips. Det skjønner jeg godt! I og med at dette er mitt fjerde år her nede, føler jeg jo at jeg er litt kjent og litt rutinert. Hehe! Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: jeg elsker Rhodos. Det er en sånn vakker øy, som gjør at sjelen min smiler. Solnedgangene her er helt latterlige. Noe vakrere finnes ikke, sånn helt seriøst. Håper at disse tipsene kommer godt med, og at dere føler at dere blir litt klokere av dem. 🌴

   WHERE TO PARTY   

Det er ingen hemmelighet at jeg alltid henger på Grabbarna Grus. Der er det alltid liv, og for å være ærlig så er det der alle drar. Det er fullstappet hele kvelden, og der er bargatens største og mest populære klubb. Hvem har ikke hørt om GG, liksom? Favoritten er selvsagt eventene som er tre ganger i uka. Det er høydepunktene her nede på øya. Til eventene må man ha billetter da, så kontakt Sara eller Bettina så fikser de det for dere! Send de en melding på facebook. De er på Rhodos hele sommeren, så uansett når du reiser, så vil de være tilgjengelige til å hjelpe dere.

   WHERE TO EAT   

Restaurantene jeg er stamkunde hos er Jacks og Arena. Det er ikke de fineste restaurantene på øya akkurat, men de har så latterlig god mat. Førstnevnte har verdens beste biff-aktige rett. Den heter Old number 7. På Arena bestiller jeg alltid "Chicken pasta". Den er nyyydelig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 presetSHORTS HER // LIGNENDE TOPP HER // SNEAKERS HER
   WHAT TO DO   

Jeg er ikke den mest turistvennlige personen av meg - jeg liker nemlig mest å bare henge med venner her i byen, eller så soler jeg meg. Ellie Beach er den beste stranden, og poolen ved Casinoet er perfekt om du liker å slappe av ved et basseng i stedet. På Casinoet trives jeg best, og det er der jeg alltid ligger. Det er mitt andre hjem her nede, hehe. Ellers hender det jo selvsagt at jeg finner på litt forskjellig, som for eksempel en tur til havnen i gamle byen. Der er det veldig fint! Ellers er Lindos et nydelig sted for en roadtrip. Jeg vet også at det finnes Go Kart baner som er veldig bra! Der har jeg regjert en gang og to. Shoppingmuligheter finnes det også. Det er blant annet Zara, Sephora, Pull and Bear og HM her nede.

   WHERE TO LIVE   

Grand Hotel er nydelig, men naturligvis litt dyrt. Alexia er mitt favoritt hotell here nede, da. Det er fresht, ny renovert, ligger bokstavelig talt 50 meter fra bargata og gjestfriheten er upåklagelig. Jeg bodde her i fjor, og jeg bor her i år. Dersom du er like opptatt som meg av at det skal være fint, rent og nytt så vil jeg definitivt anbefale deg å bo på Alexia. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset
🌴👅👙☀️💦

DUM OG NAIV


I dag er det overskyet her på øyen, men faktisk så er jeg helt fine med det. Jeg har nemlig prestert å brenne meg skikkelig på typ hele kroppen, så soling hadde ikke vært så optimalt i dag uansett. Jeg er alltid så naiv når det kommer til solen, jeg får for meg at jeg aldri blir brent, når sannheten er at det faktisk skjer. Hvem smører seg inn i sololje UTEN faktor dag EEEN?? Jepp, jeg får som fortjent, ass. Haha, er det mulig... Nå har jeg i hvert fall lært (på den harde måten), og solkrem med faktor 30 er kjøpt inn. Det teite er jo at dette skjer meg hver eneste gang jeg reiser. Jeg liker å tro at jeg tar lærdom av det, men den gang ei.

KJOLE HER

For første gang siden jeg kom ned hit, har jeg faktisk satt av hele formiddagen til jobb. Jeg kjenner at jeg vil komme a jour med mailen, innlegg og besvare kommentarene i kommentarfeltet. Ja, jeg er på ferie, men det betyr ikke at jeg ikke må jobbe. Heldigvis er det faktisk mye gøyere å blogge når man er bortreist, da er det så mye nytt som skjer = gøy material til bloggen. Blogglysten blir overraskende mye bedre, noe som egentlig er litt rart. Jeg klager dog ikke! 😁 

JEG MÅ BARE SKRIVE DETTE

 Processed with VSCO with s2 preset
Nå sitter jeg helt alene på hotellrommet mitt. Jeg skal straks kaste meg i dusjen og sminke meg for kvelden. Det er duket for festligheter sammen med jentene, og jeg kjenner at jeg gleder meg veldig. Jeg vet ikke, men jeg kjente bare for å sette meg ned å skrive til dere nå. Egentlig har jeg nokså dårlig tid, men jeg kjenner at jeg er nødt til å få utløp for tankene mine. Jeg er veldig følsom i dag, av en eller annen grunn. Ikke på et negativt vis, vel og merke. Jeg kjenner bare hvordan gleden bobler i meg. Jeg er så lykkelig i varmen, her jeg er omringet av så mange fine mennesker. Flere av de har jeg ikke sett på flere måneder, og til og med år.. Jeg får lyst til å hoppe opp tidlig på morgenen for å oppleve livet. Jeg er livsglad, i topp humør og ja.. Jeg har det rett og slett bare ordentlig bra. Det er noe med denne øya som gjør at sjelen min danser. Det handler så absolutt ikke om feste-spekteret av øya, for ja - det er jo selvsagt mye festing. Men det er ikke den delen som gjør så godt for meg. Jeg trives bare ordentlig godt her. På stranden, på favoritt restaurantene mine, nede i havnen.. Det er bare så nydelig her. Så fint og så gøy.

Selv om det skjer noe konstant, får jeg ikke lyst til å ta den lille powernapen selv om jeg kjenner at jeg egentlig trenger det. Jeg vil ikke legge meg tidlig. Jeg vil få med meg alt, og bare være. For faktum er at det skjer noe her 24/7. Det er jo ikke en tilfeldighet at jeg er her fjerde året på rad. Rhodos har kapret mitt hjerte, uansett hvor "harry" enkelte kan synes at det er. Det gir jeg blanke i, for denne øya er så fantastisk på så mange forskjellige måter. Man må oppleve den og menneskene før man forstår, antar jeg. Processed with VSCO with s2 presetI det siste har jeg tatt valg hvor jeg har prioritert meg selv ført. Meg selv og min egen lykke. For vet dere? Jeg fortjener å ha det bra. Jeg fortjener å kose meg! Det er lenge siden jeg har satt meg selv i første rekke, det er alt for lenge siden, faktisk. Jeg har latt være å gjøre ting på grunn av at andre rundt meg, som for eksempel familien eller venner har vært i mot det. Jeg synes at det er viktig å gjøre litt som man vil, og gjøre det man selv har lyst til - uansett hva alle rundt deg skulle mene. Leve litt for deg selv, rett og slett! Det er gjerne litt egoistisk, men så lenge jeg vet at det gjør meg glad, er det alt som har noe å si akkurat nå. Om man ikke er lykkelig selv, blir alt annet kjipt. Det blir hva du gjør det til, uansett hvor klisjé det høres ut. Processed with VSCO with s2 presetDet var godt å skrive av meg litt. Jeg har akkurat kommet fra et møte, og som sagt - jeg har litt dårlig tid. Vi skrives senere! Det ligger et innlegg og venter på å bli publisert i kveld. Følg meg på snap og instagram i mellom tiden - isabelSraad. 💞

ENDRINGENE PÅ UTSEENDET MITT FØRTE TIL...

Wow, i går ble jeg litt overrasket, eller.. mer satt ut, kanskje? Da jeg skulle hilse på han ene eieren av klubben jeg vart leid inn til for to år siden i forbindelse med PH, kjente han meg ikke igjen. Han hilste hyggelig på meg, men så fort jeg gikk bort hadde han spurt Sara hvem jeg var. Hah!! Har jeg virkelig forandret meg så ekstremt mye på disse to årene? Han vet jo godt hvem jeg er sånn egentlig, men jeg antar at endringene som jeg har gjort på utseendet i løpet av disse to årene sjokkerte han. Jadda! Der fikk jeg det svart på hvitt, gitt. Jeg vet ikke om jeg synes at det er morsomt eller trist. Kanskje begge deler? Ja, jeg tror det. 

   BILDER FRA DA JEG VAR HER FOR TO ÅR SIDEN   
Det er jo veldig stor forskjell på da og nå, så jeg kan ikke klandre han. Wow, merkelig å se tilbake på disse bildene.. Det må jeg si!

DE NYE PARADISE-BILDENE MINE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Se så fete bilder! Da Bettina og jeg shootet tidligere ble hun plutselig super ivrig, for hun mente nemlig at hun fikk til å ta identiske bilder som det produksjonen bruker å ta av oss deltakere til PH. Morsomt da vi begge to har vært deltakere tidligere - haha. Så da måtte vi naturligvis knipse et par bilder til, i samme stil. Sant de ble kule? 😄

DET ER NESTEN IKKE TIL Å TRO

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OKEI, i dag fikk jeg endelig opplevd noe som egentlig er veldig flaut at jeg enda ikke har opplevd i løpet av de fire årene jeg har vært på ferie i Rhodos. Det er et must når man er på denne øya, noe som jeg er fullstendig klar over, men likevel ikke gjort noe med. Jeg prater selvfølgelig om "knulle-benken" (beklager språket, men den heter faktisk det - haha!) som er en benk som er plassert på toppen av et berg. Utsikten er jo hele poenget med denne locationen. Den er breathtaking! Jeg mener, se bare på bildene! Hvor nydelig er det ikke? Amazing! Over til navnet... Det har seg nemlig slik at workersene på øya bruker å dra dit på natten for å ha sex til utsikten (i guess). Haha! Så teit, men det er visstnok sant. Jeg kan ikke si så mye på akkurat det, da dette ikke akkurat er noe jeg gjør. Lol!

OLYMPUS DIGITAL CAMERADenne dagen har vært upåklagelig. Jeg møtte opp gjengen for lunsj, og etter det har Bettina og jeg bare flydd rundt på scooteren og tatt masse bilder i tillegg til å utforsket øya litt. Bettina er jo så kjent her, og det vil jeg jo egentlig påstå at jeg også er, bare at hun er mer kjent på alt som ligger rundt selve party-livet. Det er gøy å se litt annet enn hva jeg har sett før, som for eksempel "Knulle-benken". OLYMPUS DIGITAL CAMERANå er jeg kjapt innom hotellrommet mitt for å blogge før det er på tide med middag og drinker. Jippi! Jeg nyter livet nå, ser dere. Hehe! Håper dere har hatt en fin mandag. Legg meg til på snapchat, der oppdaterer jeg veldig ofte - isabelSraad heter jeg. Klem!

SNIKFILMING, SJALUSI, PERIODE-VENNER ++

   UKENS SPØRSMÅL   

Lurte på om du kan nevne litt om leppestifter/lipglosser du bruker? Du har så mange fine nude farger eller mørke farger!

Når jeg går for nude lepper, bruker jeg lipglossen "So Cute" fra Kylie Cosmetics. Når jeg har rosa lepper bruker jeg en lipgloss fra NYX i fargen "toasted marshmellow". Det er disse to jeg bruker å variere mellom! 

Hva er grunnen til at du har periode-venner, blir du lei folk fort? Føler du henger med folk over en viss tid, og så bytter. Ikke vondt ment, altså!

Hmm, det vil jeg ikke si at jeg har? Jeg har derimot blitt kjent med mange nye, fantastiske mennesker den siste tiden som gjør at jeg henger med flere folk. De vennene jeg alltid har hatt, henger jeg jo fortsatt meg også. Husk at ikke absolutt alt blir dokumentert alltid! 😄

Hvorfor blotter du ræva mer etter operasjonen, enn før?

Det er vel ganske selvsagt, synes du ikke? Før var jeg ikke fornøyd med den, ergo: jeg viser den ikke akkurat frem. Nå som jeg har fikset på den, er jeg jo naturligvis veldig fornøyd med hvordan den ser ut - om det i det hele tatt er lov til å si høyt.

Hvor som helst i verden vil du reise?

Akkurat nå står Los Angeles på førsteplass. En solid andreplass går til Maldivene. LA virker sykt gøy, spennende og ikke minst festlig! Maldivene er derimot en perfekt reise for å slappe av, nyte omgivelsene og bare være. Det beste hadde jo vært å reist et par uker til LA først, for å så fly direkte til Maldivene etterpå for en real innhentings-ferie. Haha!

Må du betale toll når du bestiller fra Missguided?

Ja, det må man dessverre. Første pakken betalte jeg faktisk i underkant av 3.000 kr for i tollavgift, og andre på 2.000. Det er dyrt, men det kommer selvsagt an på hvor stor sum du handler for. Jeg haaater tollavgift, ass! Så utrolig kjipe penger.

Disse snappene du legger ut hvor du filmer kroppen din, hvorfor gjør du det? Er det for å gjøre en viss person sjalu?

Haha! DEN dagen jeg gjør noe slik for å få en annen person sjalu, du.. Nei, det er selvfølgelig ikke slik. Jeg synes at kropp er flott, så hvorfor ikke? Jeg er fornøyd med hvordan jeg ser ut, og jeg synes ikke at det skal være så tabu å kunne ta en snap hvor man viser litt mage. Kom igjen! Så lenge det ikke blir tacky, synes jeg at kropp er vanvittig fint! Hva er det som er så utrolig big deal?

Hva heter du på snapchat?

Jeg føler at jeg svarer på dette hele tiden, men: jeg heter isabelSraad på snap! Tenk at vi snart er 30.000 der? WOW!

Har opplevd at du blir veldig sinna når du oppdager at folk snikfilmer deg. Hvorfor det?

Hadde du likt om noen hadde gjort det med deg? Neppe. Av samme grunn misliker jeg det også - offentlig eller ei. Det er så klart ikke kult å føle seg så iakttatt. Kom gjerne frem, så tar jeg gledelig et bilde sammen med deg (det synes jeg er kjempe hyggelig!), men om det blir gjort i "skjul" blir jeg ganske irritert, ja. Det er ikke kult.

_____

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

DA JEG VAR DER I FJOR

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et lite tilbakeblikk til da jeg var på favoritt øyen min i fjor. Åh, som jeg lengter! Det er noe med øya som gjør at jeg alltid må tilbake. Heldigvis er jeg ikke alene om det. Jeg kan ikke vente til flyet lander, og jeg endelig kan nyte livet i solen igjen. Nå smiler livet, dere!

JEG REISER ALENE

affiliateslenker

Processed with VSCO with s2 preset
SNEAKERS HER // JEANS HER // TOPP MISSGUIDED // SOLBRILLER HER

PUH! Jeg kom meg omsider avgårde til flyplassen, med 18 kg i overvekt, vel og merke (kofferten + håndbagasje). Ferien startet lovende da jeg måtte punge ut med 1400 kroner for overvekten - haha. Meg i et nøtteskall! Uansett... Jeg kjenner at jeg gleder meg skikkelig mye til å komme meg litt bort nå. Jeg trenger å få litt miljøforandring. Jeg har vært hjemme i Oslo veldig lenge nå, uten å reist noe særlig. Det merkes at jeg ikke booker reiser like hyppig nå som jeg er singel, kontra da jeg var i forhold. Det er på grunn av at jeg ikke er så keen på å reise alene. Vennene mine studerer og jobber, noe som selvfølgelig betyr at de ikke bare kan reise når det passer dem. Processed with VSCO with s2 preset
Nå reiser jeg jo halvveis alene denne gangen, da. Jeg vet ikke om jeg egentlig kan si det, da jeg har mange venner som venter på meg når jeg ankommer destinasjonen - haha. Det skal bli vanvittig deilig å få oppleve litt nytt nå, i det minste. Vi har planlagt en hel del allerede, og shit som jeg gleder meg! Aller mest ser jeg frem til å sitte på den faste spotten ved havet mens vi spiller musikk, drikker Xide og ser på solnedgangen. Ingenting - absolutt ingenting - slår akkurat det. Livet!

Det blir gøy å ta dere med på reisen! Nå håper jeg dere ser frem til solfylte feriebilder fra denne frøkna. Kjenner jeg meg selv rett blir det for litt bikinibilder også - i kjent stil. 😉 Processed with VSCO with s2 preset
Vi skrives mer senere. Nå boarder jeg om ikke lenge! Klem.

AKKURAT DET JEG ØNSKET MEG

affiliateslenker

HOODIE HM // SNEAKERS HER // JEANS HER // SOLBRILLER HER
   TODAY IN PICTURES   

Hvilken fantastiiiisk dag jeg har hatt! Derav sen oppdatering - beklager det. ❤️ Så fort jeg våknet, kledde jeg på meg å dro til byen hvor jeg møtte en venn. Vi inntok et nydelig måltid på en italiensk restaurant, før vi koste oss på tivoli. Der slo vi i hjel noen få timer, før vi dro videre på spaet The Well. Dere fatter ikke hvor fint jeg har hatt det i dag, altså.. AH, jeg lever for sånne dager! Det er deilig å ha en så fin siste dag her hjemme, før jeg reiser til varmere strøk i morgen - det var akkurat det jeg ønsket meg. Nå gjenstår det å rydde her hjemme, vaske en siste vask med klær, før jeg til slutt må ta fatt på pakkingen. Det der er jo en historie for seg selv... Hah. Denne gangen tenker jeg å faktisk planlegge hvert eneste antrekk til ferien, slik at jeg forhåpentligvis unngår å pakke med meg masse tull jeg ikke blir å få bruk for. Det er nemlig the story of my life.

Jeg håper at dere har hatt en super helg så langt! Jeg må ærlig innrømme at det er rart å ikke være ute i dag. Når hadde jeg en hjemmekveld på en lørdag sist? Vel, vel! Det var på tide, skjønner jeg. Haha!

NESEOPERASJON NUMMER 2

Jeg blir til stadighet gransket opp og ned, og det er en ting jeg bare har blitt vandt med - trist nok. Men en ting som plager meg, er når det går "rykter" om inngrep som jeg tydeligvis "lyver" om. Senest i går leste jeg gjennom en lang diskusjon på et forum om at jeg tydeligvis skal ha operert nesen en andre gang. Det har jeg altså ikke! Konturing av nesen med bruk av sminke kan gjøre mye, og det kan kanskje se ut som at den er "mindre" på grunn av det? Ikke vet jeg, annet enn at jeg ikke har lagt meg under kniven igjen. Jeg følte bare at jeg var nødt til å avkrefte dette, da det tydeligvis er såpass mange som tror at det er sannheten. Jeg har ikke akkurat lagt skjul på mine tidligere inngrep, så dersom jeg hadde vært så dum at jeg hadde utført enda et inngrep, så hadde jeg fortalt dere det. Dere vet jo hvordan jeg er. Jeg er ikke akkurat kjent for å være en blogger som lyver om at jeg endrer på utseendet, er jeg vel?

Se for dere om jeg hadde operert nesen på nytt, da? Jeg hadde jo ikke hatt noe nese igjen - haha! Den er jo superduper liten fra før, så hva finnes det å fjerne av den, sånn egentlig? Da kunne dere ihvertfall kallet meg for Michael Jackson, for å si det sånn! 😉 

JA JA.. Jeg irriterer meg over at jeg alltid har et sånt behov for å måtte forsvare meg til alle tider, men dette følte jeg bare at jeg var nødt til å ta opp (som alltid - haha). Jeg misliker sterkt å bli beskyldt for saker og ting som ikke stemmer. 

DET KULESTE JEG HAR GJORT PÅ LENGE


   FROM LAST WEEKS DATE   

Forrige helg var Rebecka og jeg på kino hvor vi fikk oppleve 4DX kino for første gang. Det var en vanvittig kul opplevelse, sånn helt seriøst! Dere som ikke har vært på 4X kino enda, må love meg å teste det ut i nærmeste fremtid. Setene beveger seg, det blåser vind i ansiktet ditt og ja.. Hele poenget er at det skal føles ut som om at du er tilstedet i selve "filmen", om dere skjønner? Rebecka og jeg skrek og hylte som to fjortisjenter et par ganger for mye, for å si det sånn.. Haha! Det føltes nesten ut som at man satt i en evig lang karusell. Ble helt satt ut først, vi visste jo ikke hva det gikk ut på. Filmen vi så var forresten Fast And Furious 8. Dødsbra film! Så bra at jeg faktisk vurderer å dra på kino for å se den en andre gang. Og det kommer fra jenta som haaater å se filmer om igjen. 😉

EN OPPKLARING

Hvilken slapp (og deilig...) dag jeg har hatt. Det behøvdes mildt sagt etter gårsdagens festligheter. Jeg føler at det er søndag i dag, men det er det jo absolutt ikke - haha. Jeg er bare innom en siste gang i kveld fordi at jeg føler at jeg er nødt til å oppklare en sak som er veldig viktig for meg. I går la jeg ut en snap (IsabelSraad heter jeg!) som veldig mange har reagert på i ettertid. Jeg referer til dette bildet:
Som dere ser, så har jeg på meg en pelsjakke. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: jeg er i mot pels og jeg hater pelsindustrien. I går da vi skulle dra avgårde på kvelden, merket jeg at jakken min var altfor kald, så derfor lånte jeg venninnen min sin jakke, altså den jeg er avbildet i. Jeg eier fortsatt ikke ekte pels, og kommer heller ikke til å gå til innkjøp av det - hverken nå, eller senere. Da vet dere det! Jeg må bare si at det gleder meg at så mange av dere reagerte på det faktisk, for det beviser bare at vi er mange som er opplyste om hvor fæl den industrien er. Tommel opp for det! 😁

DAGENS LISTE

affiliateslenker


KJOLE HER // SANDALER HER // JAKKE UTSOLGT - LIGNENDE HER

   EN LITEN LISTE   

Hvordan er formen?

Den er så som så. Jeg er rimelig redusert etter gårsdagens festligheter, kan man vel si. Ellers har jeg sovet alt for lite de tre siste døgnene, så jeg merker at jeg er skikkelig sliten i dag. 

Hva har du på deg?

I dag er ingenting annet enn joggeklær som er innafor, altså! Jeg har på meg en tights og en Nike cropped hoodie. Komfortabelt og mysig!

Dagens tanker?

Jeg må se til å få startet med pakkingen. Jeg reiser jo på søndag (shit som tiden flyr!), så all verden med tid har jeg jo ikke. For første gang på lenge gleder jeg meg faktisk til pakkingen. Jeg har jo klikket hjem så mye fint! Wuhu! Er det bare jeg som ALLTID flyr med overvekt? Det spiller ingen rolle om det er snakk om en weekendtur eller en lang ferie - overvekt blir det uansett. 

Dagens nedtur?

Jeg er drit sulten, og ingenting jeg har i kjøleskapet er særlig fristende. Ergo: jeg må på butikken. Haha, det frister LITE! Handleturer er så ekstremt kjedelig. Jeg handler ikke med mindre mamma kommer å tvinger meg med. Jadda!

Dagens opptur?

Jeg har fått freshet opp håret mitt hos beste Ann Beate på MOODstudio (sponset behandling). Nå er jeg klar for ferie, dere! Nå gjenstår det å se hvordan det ser ut når jeg kommer hjem fra sol, salt og bad. Heh!

Hva kjøpte du senest?

Taxi fra og til frisøren!

Hvem sov du sammen med sist?

Det er og forblir hemmelig. Hihi! Jeg kan jo nevne Kitty-bamsen min da. Hun sover jeg jo med uansett - hehe. 

JEG BLE SLÅTT TIL PÅ BYEN

JEG LEVER! Gårsdagen var.. Ja, hva skal jeg si - haha. Den startet med at jeg forsov meg til klokken 12 (!!!), så dere kan tro dagen min startet noe stressende. På med sminke og klær i hu og hast, og ut i en taxi. Omsider kom jeg meg til Solli på Bubbles and brunch hvor vi hadde bord, og der ble jeg møtt av en festglad og ivrig vennegjeng. Da kunne jeg endelig starte feiringen! Jeg var litt lei meg da, for kvelden før da jeg skulle finne frem bunaden min, var ikke sølvet noen sted å finne. Skjønner dere panikken, eller? Jeg håper at det ligger hjemme hos mamma et eller annet sted, slik at jeg får brukt bunaden neste år. Det var skikkelig nedtur! Bunad er jo så fint!På kvelden var vi klar for runde to, så etter noen få timer på øyet, samlet vi oss igjen hos en kompis. Videre dro vi på en nattklubb hvor jeg for første gang har blitt slått til av en random person. Det var så uventet og sjokkerende! Jeg stod ved bordet mitt med ryggen mot dansegulvet da jeg plutselig kjenner at jeg får et real slag på rumpa/ryggen. Det var ordentlig hardt, liksom. Jeg snudde meg i sjokk, og da møter jeg blikket til en rimelig full jente som later som ingenting. Heldigvis stod det en vakt rett ved siden av meg som fikk med seg hele episoden, og for å oppsummere kort: hun ble kastet ut på to sekunder, og venninnene beklaget seg på hennes vegner. Ja, hva skal man si? Det var en innholdsrik kveld, hvor litt av hvert skjedde. Jeg forventet ikke akkurat å bli slått til, om jeg kan si det slik - haha. Da har man opplevd det også, si!

Alt i alt hadde jeg en fantastisk morsom feiring med fantastiske mennesker fra morgen til kveld! Jeg tror at dette faktisk må være den gøyeste 17 mai-feiringen jeg noensinne har hatt. Slå den, du! 😁 Håper dagen deres også var fin! Nå er jeg rimelig utslitt her jeg sitter i frisørstolen hos MOODstudio, så resten av dagen skal nok gå til å få samlet opp litt krefter igjen. 17. mai tar på, gitt!

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - DEL 2

Hvorfor bruker du p-piller når du ikke har kjæreste?

- Det er i all hovedsak på grunn av at jeg ønsker å kunne styre når jeg vil ha mensen og ikke. Nå er det jo straks sommer, og da er jeg ikke så keen på å ha tante rød på besøk når jeg for eksempel skal på ferie om noen dager. Da er det veldig fint å kunne styre det ved hjelp av p-pillene mine.

Kan jeg spørre om du har blitt spurt ut på date av gutter etter forholdet, hvor gutten har spandert på deg?

- Jeg har blitt bedt ut på date et par ganger, men jeg har ikke klart å ta det steget. Jeg kjenner at man ikke skal kaste seg ut i noe nytt før det eventuelt føles riktig, og det gjør det ikke for meg per dags dato. Det er hverken rettferdig ovenfor den eventuelle gutten, eller meg selv. Jeg vil ikke waste noen annens tid, eller tvinge meg selv til noe som jeg egentlig føler er feil.

Hvordan skal du spare til å kjøpe hus eller leilighet fortere når du bruke masse penger på operasjoner og klær hele tiden? Det er jo ikke å spare smart.

- Selv om jeg sparer til leilighet, betyr ikke det at jeg har tenkt å leve et skikkelig "kjedelig" liv i mens. Jeg begrenser meg veldig, og det er vel det som er viktigst. Jeg er for både sparing og det å ha det gøy samtidig. Jeg tjener jo bra med penger, så litt shopping går absolutt fint! 😊 Det tillater jeg meg selv.

Dette har jeg lurt på over lang tid, men aldri husket å spørre om. Du som tjener så mye penger som du gjør og unner deg restaurantmat og byturer. Tipser du? Jeg jobber selv i barbransjen og vet hvor mye man verdsetter tips når man jobber med service. Så jeg har alltid lurt på om dere som blogger og har en god inntekt, om dere/du faktisk tipser :)

- Morsomt spørsmål! Jeg tipser ALLTID, uansett hvor jeg drar. Jeg føler nesten at det er litt uhøflig å ikke gjøre det? Jeg vet at det er mer normalt å gjøre det utenlands, men jeg synes at det er like innafor her hjemme i Norge.

Jeg lurer på noe generelt når man er en offentlig person! Veldig random men hvis du blir godt kjent med en journalist på privaten, tenker du da mer nøye igjennom hva du sier til den personen? I forhold til at det er en sjanse for at det du forteller kan ende opp i mediene?

- Absolutt! Det må man jo nesten, hehe. Det er jo deres jobb å gi juicy detaljer og sladder, så det er klart at man må være påpasselig med hvor mye man sier. Det fører dessverre til at man blir veldig paranoid og ikke minst skeptisk til andre, for du vet jo faktisk aldri hva som blir delt videre. 

Jeg lurer på om du tror på noen religion?

- Nei, det gjør jeg ikke. Jeg mener at religion er mye av roten til all krig og elendighet i verden i dag. Jeg vil jo håpe at det finnes en Gud der oppe som har skapt oss og planeten, men samtidig virker den tanken så fjern. Jeg vet ikke.. Jeg er veldig slik at jeg må se noe før jeg klarer å tro på det, om du skjønner?

Hvorfor vil du ikke svare på spørsmål angående bruddet?

- Fordi jeg ikke føler meg komfortabel med å prate om det. Jeg synes at det er en privatsak som i utgangspunktet aldri skulle blitt skrevet så åpent om for alle å lese, og det er noe jeg angrer veldig på. Dessuten handler det ikke bare om meg, men om en andre person også som jeg ønsker å ta hensyn til. Vi har begge to gått gjennom dette bruddet, og det er ikke bare en av oss som har gjort saker og ting som har ført til at det tok slutt. Så lenge vi to vet hva som har skjedd og hvordan vi føler, så er det det eneste som har betydning. Med det sagt, er det veldig mange som lurer på om jeg eller han har vært utro mot hverandre - og svaret er nei. Det har aldri skjedd, hverken fra min eller fra hans side.

_____

Sånn! Da håper jeg at jeg har fått besvart alt dere har lurt på. Dersom du ikke har fått med deg del én: se videoen her. Klem!

RABATTKODE PÅ ALT HOS NELLY

affiliateslenker

Gladnyhet på en ellers så grå og trist tirsdag! Bruk koden «17MAI» og få hele 17% på kjøpet ditt. Rabattkoden gjelder på så og si ALT på Nelly! Vær kjappe, for det varer nemlig bare til 17/5 kl. 23.59. Selv har jeg selvfølgelig gått bananas (hvem er sjokkert?!), og under her ser dere alt jeg klikket hjem. Jippi! 

· KLIKK DEG INN HER OG SHOP I VEI! ·


1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

HEMMELIGHETENE MINE

affiliateslenker


JEANS HER // SKINNJAKKE HER // HÆLER HER // POLO HER 

1. Jeg ser slavisk på Dr. Phil. Hvor rart er ikke det, egentlig? Vennene mine ler alltid av meg, haha. Det er ingen som faktisk liker å se på det sammen med meg, så jeg gjør det alltid når jeg er alene. Jeg synes bare at Dr. Phil er et så ekstremt fantastisk menneske som jeg virkelig beundrer. Gleden jeg kjenner av å se han hjelpe andre går ikke an å beskrive. For en mann!

2. Jeg sover med Hello Kitty-bamsen min i armene hver eneste natt. Jeg bruker ikke å gjøre det når jeg deler seng med andre, men så fort jeg er alene (som er typ hver eneste dag nå som jeg er singel), føler jeg meg så ensom uten bamsen i armene mine. Føler meg skikkelig barnslig, men jeg får en trygghetsfølelse av det. Og jeg er liksom 23 år. Jadda!

3. Jeg er avhengig av sjokolade. Jeg må ha minst en bit hver eneste dag. Spesielt etter at jeg har spist mat. Jeg MÅ ha noe søtt etter et måltid, og favoritten er selvfølgelig sjokolade. Eller sjokoladeis. Eller sjokoladekake. 

4. Jeg er verdens verste samvittighets-menneske. Det er helt ekstremt. Om en person hadde vært utro mot meg, kunne jeg helt seriøst endt opp med å få dårlig samvittighet for personen som eventuelt hadde gjort det mot meg. Jeg er heeelt ekstrem. Får dårlig samvittighet for absolutt alt og ingenting. Det er den egenskapen jeg hater mest ved meg selv. Det gjør mange situasjoner veldig vanskelige for meg, for selv om jeg vet at jeg ikke burde ha dårlig samvittighet, så får jeg det likevel og handler deretter. Hater det!

5. Nesten hver eneste reise jeg drar på, er bestilt noen få dager i forkant. Jeg er elendig på å planlegge langt frem i tid, faktisk så hater jeg det. Jeg liker ikke å føle at jeg er bundet til noe, om dere skjønner? 

6. Hver eneste måned når jeg betaler husleia mi på 18.000 kr, blir jeg like irritert på meg selv. HVORFOR skrev jeg under på en kontrakt hvor jeg seriøst betaler en så latterlig høy sum?!?! Det er jo galskap! På den tiden behøvde jeg en leilighet ASAP, så derfor ble det veldig impulsivt. Har angret siden dag én. Heldigvis kjøper jeg snart!

7. Jeg har hatt anoreksi i flere år. 

8. Jeg stiller aldri opp i intervjuer lengre. Jeg får forespørsler ukentlig, men jeg har tatt et standpunkt der jeg har valgt å ikke lengre svare på spørsmål. Senest forrige uke fikk jeg forespørsel fra Stavanger Aftenblad som jeg takket nei til. De fleste intervjuene dreier seg om plastisk kirurgi, og ettersom jeg ikke lengre ser likt på det lengre, ønsker jeg heller ikke mer oppmerksomhet på den fronten.

9. Favoritt bilen min er sort Range Rover med beige interiør. Gud, så lekkert!

10. Jeg kan ikke gå utenfor døren uten å spraye meg med parfyme først. Jeg er avhengig, og har egentlig alltid vært det. Å lukte godt er alfa og omega for meg, altså! Det eeer så viktig - haha. 

JEG VIL EGENTLIG LYVE TIL DERE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAh... Jeg har tidenes kjipeste dag. Jeg har egentlig lyst til å lyve til dere og påta en maske hvor jeg forteller dere at denne dagen er superfin, gøy, at jeg er glad og alt det der. Men slik er det ikke. Jeg har på en måte "lovet" meg selv å ikke fortelle når jeg har dårlige dager lengre, for jeg føler at livet mitt har vært kjipt en ganske god stund nå, og derfor føler jeg at jeg bare maser og maser om det. Men vet dere? Hvorfor skal jeg legge skjul på at livet mitt kan være like grått som kanskje ditt kan være? Ja, jeg er en blogger, men det betyr ikke at jeg ikke er menneskelig. Jeg har aldri vært, og vil aldri bli en av de bloggerne som fremstiller livet som "picture perfect" på bloggene sine. Never. Det er falskt i mine øyner. Jeg forteller om tidene hvor sola skinner, på lik linje som når det stormer på som verst.

Som dere kanskje forstår, skal ikke jeg hverken gjøre noe fancy eller spennende i dag. Jeg sitter fortsatt i morgenkåpa, skal innta frokosten nå og så er planen å se på serier resten av dagen. Takk Gud for at jeg både har sjokolade og seigmenn i hus. OG COLA!! Yes! Det var dagens høydepunkt right there. Haha. Håper dere har en litt mer gøyal dag enn hva denne frøkna har. Klem!

VIDEO: SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

· HUSK Å ABONNER GRATIS PÅ YOUTUBEKANALEN MIN HER ·

ENDELIG! Her er videoen med svarene på spørsmålsrunden. Den ble litt lang, men jeg tenker at det går fint i og med at det var såpass mange spørsmål som ble stilt, og jeg ville få svart på mest mulig. Håper dere liker svarene, og om det fortsatt er noe dere lurer på, må dere gjerne legge igjen en kommentar. Jeg svarer så godt jeg kan! Klem.

DE FORTJENER IKKE PLASSERINGEN PÅ TOPPLISTEN


Ny sesong av PH er godt i gang, og som alltid har typ hver eneste deltager opprettet seg en blogg. Jeg husker at jeg gjorde det selv, og da var det mest for å kunne skrive om mine meninger og tanker angående episodene og selve deltakelsen. Slik starter det jo for de fleste, men så er det jo opp til hver enkelt hvordan man utvikler seg. Det er naturlig at de som har opprettet blogg fyker opp på lista nå som PH sendes på TV, slik er det jo hvert eneste år. Men de fleste fyker like fort ned igjen, så fort programmet er over. Jeg vet at mange av toppbloggerne irriterer seg grønn over at disse PH-deltakerne har erobret både første og andre plassen på topplisten, men selv klarer jeg faktisk ikke å irritere meg. Jeg blir heller litt glad - haha. Merkelig, tenker du? Vel, jeg startet jo som sagt slik selv. Jeg var en av de bloggerne som de andre irriterte seg over for to år siden. Jeg fikk høre at jeg ikke fortjente plasseringen på topplisten, bare fordi at jeg var med på et reality-program. På en måte forstår jeg tankegangen, men samtidig så er det jo opp til leserne hvem som får høy plassering og ikke. De som er interessante og aktuelle akkurat nå, fyker til topps. Slik er det jo bare. 

KJOLE HER // HÆLER HER // DENIMJAKKE HER

Jeg heier på dem, og jeg synes at både Martine L og Sofie gjør det ekstremt bra! Det er gøy å kunne gi dem tips og råd, og ikke minst heie på dem. Det er kult at andre også får det til, synes jeg. Vi trenger litt flere bloggere som oppdaterer ofte og som byr på seg selv! Jeg finner alltid glede i å oppdage nye blogger jeg kan følge, for jeg begynner å bli lei av dem jeg har følgt i alle år. PH eller ei - er man en dyktig blogger, så fortjener man plasseringen. Ja, det er en enklere vei å gå og man får gjerne mye servert på et sølvfat, men uten hardt arbeid vil de forsvinne like fort. Jeg elsker å se at andre får det til! Jeg husker fortsatt hvor utrolig overlykkelig jeg var selv da jeg befant meg i deres situasjon. Dette er bare starten, om de faktisk fortsetter å levere like bra så fort finalen har blitt sendt på TV. Vi må slutte å konkurrere mot hverandre, og heller bygge hverandre opp og heie hverandre frem. Det er jo ikke plasseringen på topplisten som avgjør hvor stor blogger man er, det er lesertallet. Så hvor på lista jeg befinner meg har egentlig ingen betydning for meg og min business. Jeg får stadig spørsmål om ikke jeg synes at det er kjedelig at de noen ganger er over meg på topplista, og hver eneste gang kjenner jeg at jeg blir litt oppgitt. Hvorfor skulle jeg blitt sur for det? GIRLPOWER, JENTER! 👯💞👑💥🎀

ALLE DETALJER OG UFILTRERT

Timene etter at jeg oppdaterte dere har bare flydd avgårde. Jeg har blant annet hatt besøk av mamma og Sidra, noe som var veldig etterlengtet. Det var godt å se dem igjen! Det er fint hvor mye jeg setter pris på familien min, synes jeg. Det er ikke alle som er slik, mange tar foreldrene og søsknene sine for gitt. Det er en av egenskapene jeg verdsetter mest ved meg selv. Sidra og jeg har spilt inn en video til Youtubekanalen min, hvor hun svarer på spørsmål om meg som dere stilte på snapchat. OH GOD, er alt jeg har å si. Hah! Jeg ble liiiitt (jævlig) flau et par ganger for mye. Den lille frøkna sparer ikke akkurat på detaljene, og filter - hva er det? Jadda! Dere kan glede dere til den kommer ut, da. Mens dere gleder dere, gruer jeg meg, for å si det sånn! Nå skal jeg kaste i meg litt pizza før jeg skal henge med Rebecka. Jeg gleder meg skikkelig, merker jeg. Hun er så god! Det er så fint med slike vennskap som går fra null til hundre etter få treff. Det er lenge siden jeg har klikket så fort med et annet menneske (spesielt jenter), så det varmer hjertet mitt. Dere vet slike mennesker man bare kan være seg selv rundt? Som du ikke på noen måte føler at du må imponere, eller spille noe du ikke er fremfor? Slike mennesker som gjør alt så ukomplisert. AH, det er mennesker jeg lever og ånder for. Jeg håper at jeg er en slik person selv også, men det er opp til andre å bedømme. Jeg håper inderlig at jeg er det. Hva vi skal gjøre er jeg enda usikker på. Kanskje kino? Alkohol skal ihvertfall ikke inntas denne helgen (tror jeg, man vet aldri), for jeg vil så gjerne bli kvitt denne dumme forkjølelsen som aldri forsvinner. Det virker som om at den har kommet for å bli, ass. Hvor lenge har jeg ikke hatt rennende nese nå, liksom? Føles ut som en evighet.

Uansett hva dere finner på i dag, så håper jeg at lørdagen deres blir kjempe, kjempe, kjempe fin! Jeg har egentlig en skikkelig søndagsfølelse i kroppen i dag, og jeg blir like glad hver gang jeg kommer på at det slettes ikke er søndag. Så fort jeg ikke skal ut på byen, føles det ikke ut som helg. Da har det blitt litt ille, da. Kremt! 

JEG INNRØMMER DET, SELV OM DET ER PINLIG

affiliateslenker


Fuck, nå må jeg komme med en liten innrømmelse. Jeg vet at jeg har brukt alt for lang tid på å publisere videoen med svarene på spørsmålsrunden, men jeg har hatt mine grunner. En unnskyldning jeg har er at jeg nylig fjernet sinnarynken i panna, og for å være ærlig, så så ikke ansiktet mitt særlig bra ut de første dagene etter at det var gjort. Man blir veldig "dratt" i ansiktet med en gang, så jeg ville helt enkelt ikke vise meg frem før det hadde roet seg et par hakk. Haha, the struggle is real! Alt man skal slite med her i livet, dere. Lol! Uansett - videoen er innspilt og ferdig klippet, den lastes opp i skrivende stund. Jeg publiserer den enten i kveld, eller i morgen. Må se an hvor lang tid det tar å laste den opp. 

JEANS HER // BODY HER // SANDALER HER // VESKE CÈLINE

Ellers da? Alt bra med dere? Det håper jeg! Selv har jeg hatt en veldig fin lørdag så langt. Taco til frokost, overnattingsbesøk og bare masse mys hele morgenen. Det er en fin start på dagen, det! ☺️ Nå skal jeg straks hoppe i dusjen, for om to timer skal jeg på en shoot. Jippi! Jeg elsker hvor god kvalitet det er på bildene på bloggen for tiden, så det har jeg virkelig lyst til å holde ved like. Gøyere med litt proffere bilder, ikke sant? Ha det best enn så lenge, og hold utkikk etter videoen med svarene på spørsmålsrunden. Klem!

FRA Å HA DET JÆVLIG, TIL Å FÅ DET BRA

Jeg synes at livet er så merkelig. Det er uforståelig for meg hvordan man kan gå fra å ha det helt ekstremt jævlig og vondt, til å plutselig ha det bra igjen den neste måneden. Jeg er klar over at livet har sine oppturer og nedturer, men at kontrasten kan være så stor? Det er så rart. Når man er på bunn, ser man virkelig ingen lys i enden av tunnelen. Lyset finnes ikke. Når vennene dine forteller deg at det vil gå over, at du snart vil få det bra igjen.. Du tror ikke på de ordene. Jeg gjorde ihvertfall ikke det. Jeg følte at ingen forstod meg. Ingen kjente på den smerten jeg satt inne med. Men så plutselig er den vonde tiden over, uten at du egentlig skjønner hvordan. Plutselig tar du deg selv i å smile og le - på ekte, ikke påtvunget. Den store, vonde klumpen i magen forsvinner litt etter litt. Og så glemmer man smerten, frem til du blir slått ned i bakken på nytt. Er ikke livet ekstremt merkelig? Det føles uoverkommelig når det stormer på, men vi kommer oss jo alltid gjennom stormen på en eller annen måte. Noen ganger tar det bare litt tid. Det tar tårer, sinne og frustrasjon.

Til syvende og sist er det disse tøffe periodene i livet vårt som gjør oss til den vi er. Jeg er takknemlig for det vonde jeg har gått gjennom, for uten de opplevelsene hadde jeg ikke vært så sterk som det jeg er i dag. Punktum.

NEDTUREN VED Å VÆRE EN BLOGGER

affiliateslenker


Kjole HER / sandaler HER / jakke HER

ENDELIG! Nå er det offisielt helg, dere. 😁 Det finnes virkelig ingen bedre følelse, selv om det strengt tatt ikke er så utrooolig stor forskjell på ukedager og helg for meg lenger. Det er vel det som er nedturen med å være en blogger. Savner den gleder man får når helgen endelig er her. Den største forskjellen for meg nå er vel at vennene mine har fri, og at vi finner på masse gøy! Det er litt mer action da, for å si det sånn. Jeg sovnet ikke før klokken slo 05 i morges, så dere kan jo se for dere hvor trøtt jeg er i dag - haha. Skikkelig kjedelig, men i natt hadde jeg store vansker med å sovne. Jeg var ikke særlig trøtt, og så var jeg på shopping-kjøret igjen.. Denne gangen klikket jeg hjem noe jeg har hatt lyst på lenge, nemlig et ringlys! Nå blir det selfies så det synger, dere 😉 Hehe! Det er jo nesten en selvfølge at denne frøkna må eie en sånn dings, synes dere ikke?

Mamma ringte nettopp for å høre om jeg ville treffe henne i byen, men jeg kjenner at jeg ikke helt har klart å samle opp nok energi til den slags enda. Jeg skal henge med beste Rebecka senere, så jeg tror at jeg sparer meg til det. Nå har jeg savnet snuppa mi!! 

I SENGEN ER JEG...

affiliateslenker

JEANS HER // BODY HER

PÅ SKOLEN ER JEG... Jeg var veldig all over the place. Pratet veldig mye i timen, noe som fikk hver eneste lærer til å hate meg - hehe. Jeg var ikke den mest skoleflinke eleven, men jeg gjorde det helt OK på prøvene. Høydepunktet i løpet av skoledagen var selvsagt friminuttene, haha. Ikke så veldig glad i å sitte på skolebenken, med andre ord.

I SENGEN ER JEG... Jeg sovner enten veldig kjapt, eller veeeldig sakte. Det finnes ingen mellomting. Ellers sover jeg alltid naken, kanskje i string, men aldri noe mer enn det. Jeg klarer ikke å sove med klær på, da får jeg panikk. I sengen har jeg alltid Hello Kitty bamsen min i armene, som jeg faktisk alltid sovner slik med. Den holder meg alltid meg selskap, og det er ekstra deilig nå som jeg er singel - haha. 

PÅ VORSPILL ER JEG... Det spørs om jeg er full eller ikke. Om jeg ikke er full, så kan jeg være veldig rolig og tilbaketrukken. Men dersom jeg er full, så er jeg the life of the party. Synger for full hals (selv om jeg er fullt klar over hvor jævlig det høres ut - hahaha!), danser og er i supert humør. Jeg har det sjeldent kjedelig på fest, altså. Så lenge jeg er i godt selskap, smiler denne frøkna fra øre til øre!

PÅ BYEN ER JEG... Veeeldig gira! Jeg er sjeldent ute uten å ha et bord reservert på forhånd, for jeg hater virkelig å ikke ha et sted som en base. Jeg betaler alltid for egen drikke og spanderer gjerne litt for mye på de rundt meg. Ellers har jeg en tendens til å ende opp bak DJ-båsen, hvor jeg trygler om å få høre Beyonce - upgrade you. 

PÅ SNAPCHAT ER JEG... Veldig aktiv! Kanskje litt for aktiv, til og med. Haha! Jeg snapper hele tiden, men det føler jeg nesten at jeg er nødt til også, med tanke på at det er rett under 30.000 personer der som jeg skal underholde. Det kjedeligste jeg vet om er de som aaaldri legger ut noe på mystory. SÅÅÅ kjedelig - de sletter jeg med en gang. Heh!

PÅ FERIE ER JEG... Det kommer an på hvilken type ferie det er snakk om, men dersom det er en "vanlig" ferie, så er jeg veldig opptatt av å koble av. Lade opp batteriene, nyte til det fulle og bare ha det bra. Dessuten er jeg veldig opphengt i det å oppleve mye, og det å få så mye som mulig ut av dagene. En ferie skal være minnerik! 

PÅ MORGENEN ER JEG... Treig. Treig og kosete. Jeg er sjeldent morgengretten, men jeg kan være lett irritabel dersom jeg har fått mindre enn mine ni timers dyrebare søvn. Jeg avskyr det å stå opp tidlig. En perfekt morgen for meg er å kunne dra meg i senga så lenge jeg vil, uten å ha noe jeg må stresse meg i hjel for å rekke. En rolig og avslappende morgen er det jeg verdsetter mest.

I JENTEGJENGEN ER JEG... Den som er ærlig og "rett på sak". Jeg forteller ting som de er, stiller opp når det trengs og jeg vil tørre å påstå at jeg er en veldig gøy person å henge med. Jeg byr mye på meg selv, og er opptatt av at vi har det gøy! Ellers er det viktig for meg at alle rundt meg har det bra. ❤️

FIRE TANKER

affiliateslenkerGenserkjole HER / fishnet HER / belte ZARA - lignende HER

1. Jeg stresser litt over tanken på om jeg er en bra nok søster. Jeg har mitt liv som er nokså hektisk, og de fleste dagene er veldig travle for min del. Det er ikke alltid jeg rekker å ta den telefonen jeg egentlig ønsker å få tid til, eller å stikke innom for å si hei. Småsøsknene mine spesielt er jo i en fase hvor jeg antar at de trenger storesøsteren sin litt ekstra mye. Rami går på ungdomsskolen og Sidra i sjette klasse. Jeg husker selv da jeg var på deres alder. Ting var vanskelig. Man skal finne sin plass, man får mer ansvar og man vokser opp. Jeg får dårlig samvittighet når jeg føler at tiden ikke helt strekker til. Jeg får bare se til å bruke ekstra mye tid med dem når ting roer seg litt ned her hos meg. Storesøsteren min vet jeg også at trenger meg nå, og det er enda vanskeligere for meg å stille opp da hun er i Tromsø og jeg i Oslo. Heldigvis er jeg flink til å høre av meg til henne. ❤️ Familie er så utrolig viktig for meg, og jeg får vondt i hjertet når jeg føler at jeg ikke får tilbrakt nok tid sammen med dem akkurat nå.

2. Det å kjøpe hjem tre esker med forskjellige iskremer er kanskje ikke det mest optimale nå, rett før sommeren. Jeg har jo smått begynt å trene, og jeg prøver naturligvis å ha et henholdsvis sunt kosthold, meeen... Det går så som så når favoritt dessertene ligger å frister meg i frysen. Jeg mener, har dere smakt Twix isen? Snickersen? Sandwich? AAHHH! Jeg ble litt vel revet med når sommeren meldte sin ankomst forrige uke, haha. Is, is, is!

3. Jeg må huske å legge over alle favorittsangene mine fra denne ukens spilleliste på "Discover Wekly". Om dere ikke allerede gjør det, er dere nødt til å sjekke den listen hver eneste mandag. Jeg har oppdaget så utrolig mange fete låter der! Hver uke legger jeg til x antall sanger i min egen spilleliste. Supert om du behøver litt ny musikk, slik som meg.

4. Stavanger, Stavanger, Stavanger. Skal, skal ikke? Den kommende helgen vurderer jeg sterkt å ta meg en tur til hjembyen. Bestie har dessuten frihelg! Jeg var så nære på å booke flybilletter fredagskveld. Om jeg skulle beskrevet meg selv med et ord, hadde det vært spontan. Jeg kjenner ingen som er like impulsiv og spontan som det jeg selv er. Jeg hadde akkurat vært å kjøpt meg sushi, og på vei hjem falt det meg inn at jeg ville til Stavanger. Haha. Etter en telefonsamtale til Michelle, fant vi ut at det kanskje var litt uheldig i og med at hun skulle jobbe. Kanskje jeg drar denne helgen, isteden? 

JEG ELSKER HAN

affiliateslenker
Jeans utsolgt - lignende HER / topp HER / hæler HER

Foto: @brianknd

_____

Hvor kule er ikke disse bildene? Det er fra den ene shooten jeg hadde med den fantastisk dyktige fotografen Brian. Jeg seriøst elsker han! Han får meg alltid til å se så bra ut når han fotograferer meg, uansett hvor dårlig dag jeg enn måte føle at jeg har selv. Elsker virkelig å jobbe med han! Fra det ene til det andre.. Jeg så nå at buksene jeg har på med på bildene selvfølgelig er utsolgt, og det er skikkelig kjipt i og med at det var så mange av dere som lurte på hvor den var fra på snapchat. Den er ihvertfall kjøpt på Shein, så hold utkikk - kanskje får de den inn igjen? 😘

MITT NYE HÅR

Affiliateslenker / sponset behandling


Topp HER / semsket jakke HER

Hei, kjære lesere! Herlighet, for en slapp onsdag jeg har hatt så langt. Dette været får meg ikke akkurat til å bli mitt mest livsglade jeg. Så grått og trist - blæ. Det passer egentlig ganske bra, i og med at jeg ikke er så veldig pigg uansett. Forskjølelsen blir jo ikke akkurat bedre med tiden. Jeg skal drikke masse ingefær te og kose meg i sofaen, fremfor TV-en resten av dagen. En ordentlig avslappende hjemme-dag. Det er deilig innimellom! Forrige uke var jo super hektisk for min del, så jeg kjenner i grunn at det er deilig med en litt roligere uke.

Meeen, dere! Se så fint og fresht håret mitt er nå, da 😁 Jeg elsker det! Jeg var en tur innom hos flinke Ann Beate på MOODstudio i går hvor jeg fikk freshet opp hårfargen min. Jeg tror aldri at jeg kommer til å ville ha en annen hårfarge enn svart. Det er definitivt slik som dette jeg trives best. Jeg hadde jo både brunt og lyst i fjor, men jeg følte meg aldri like tilpass som det jeg gjør i sort. Nå er jeg ihvertfall klar for sommeren! Så lenge håret mitt ser bra ut, er jeg fornøyd. Det er nok ingenting jeg er mer opphengt i - haha.

For å booke time: ring 22 69 61 53, eller send sms til 922 59 736. Du kan også booke tid via nettsiden her

PENGENE MINE

Jeg trodde virkelig at dersom jeg begynte å tjene over gjennomsnittet, så ville jeg bli lykkelig. Tenk å være så naiv, da? Jeg trodde det - sånn helt seriøst. Det var naturligvis veldig stas i starten når lønningen plutselig ble veldig stor, og jeg kan fortsatt huske hvor vanvittig stolt jeg var. Jeg hoppet av glede, og følte virkelig at jeg hadde oppnådd noe stort. Det har jeg vel for så vidt også, for det er svært så som tjener så mye som det vi bloggere gjør. Spesielt som 23-åring. Nå som jeg har tjent gode penger en god stund, har jeg innsett at lykke ikke kan kjøpes. Penger gjør deg ikke lykkelig. Jeg vet at mange av dere kanskje vil fnyse av at jeg sier det, men det er faktisk helt sant - selv om der er ekstremt klisjé å si.

Jeg merker ikke lengre at jeg har så god økonomi, sånn egentlig. Det har blitt normalen for meg, og jeg bryr meg helt ærlig svært lite om hvor mye penger jeg har på kontoen. Det er det regnskapsføreren min som styrer, og for å være ærlig vet jeg ikke hvor mye jeg har på sparing akkurat nå. Jeg bryr meg ikke noe særlig lengre, og det trodde jeg aldri skulle skje - haha. Mamma var så søt i går da vi hadde en koselig mamma - og datter dag. Hun blir alltid så glad og takknemlig når jeg betaler og spanderer akkurat det hun vil ha, men for meg er det en selvfølge. Jeg fikk i grunn ting satt i perspektiv, for det er jammen ikke en selvfølge at datteren din kan betale shoppingen din. 

Jeg vet ikke engang hva jeg egentlig vil frem til med dette, annet enn at det gikk opp for meg hvor "vanlig" det har blitt for meg. Jeg vet ikke om det er en bra eller en dårlig ting. Husker dere da jeg kastet sedler over meg selv på snapchat i fjor? Jeg var så stolt over pengene mine, og jeg ville spesielt provosere "haterne" mine. For på den tiden var det så vanvittig mye hets som kom min vei, og min måte på å gi de fingen var å vise at de betalte lønnen min. Haha, sykt teit egentlig.

Jeg er fortsatt veldig stolt over det jeg har oppnådd, men for å være ærlig trodde jeg aldri at jeg skulle sitte i den posisjonen jeg sitter i i dag. Med mitt utgangspunkt, kan virkelig hvem som helst klare det. Jeg hadde ikke en eneste krone på sparekontoen, flyttet ut for meg selv da jeg var 17 år, er barnevernsbarn, har slitt for hver eneste krone siden jeg var typ 15. Alle kan om de bare vil! Jeg må bare huske på å ikke ta dette som en selvfølge, og sette mer pris på det jeg har.

NEW IN

affiliateslenker

God morgen, fine lesere! I skrivende stund sitter jeg i frisørstolen mens jeg blogger for dere. Altså, jeg var SÅ trøtt når alarmen ringte i morges at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg kom meg omsider opp, kastet på meg det første jeg fant og kom meg avgårde til frisøren. Hva jeg gjør med håret viser jeg dere selvfølgelig senere! I mellomtiden tenkte jeg å vise dere hva jeg klikket hjem i går kveld. Jeg har fått dilla på hvite kjoler, som dere kanskje kan se - haha. Det er så sommerlig og fint! Dessuten ser man enda brunere ut i hvitt, og det er neppe en dårlig ting! 😉


1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

1. HER / 2. HER / 3. HER

___

Likte du noe av det? Vi skrives mer om litt. Ha en super tirsdag enn så lenge. Klem!

HVORFOR GJØR JEG DETTE?

Nå har jeg blogget profesjonelt i nærmere to år. Det forundrer meg faktisk at jeg enda finner så stor glede i det jeg gjør. Misforstå meg ikke - jeg er super glad for at jeg har bloggen og så utrolig fantastiske lesere, men å ha en såpass stor blogg har ikke bare sine goder. Det følger med en del som både er vanskelig og tungt psykisk. Jeg trodde ikke at jeg kom til å være sterk nok psykisk i det lange løp. Det er ikke rart at flere bloggere som var store før, har valgt å legge ned hele greia. Jeg forstod meg ikke på det før, men nå gjør jeg det. Det er ikke bare-bare!

Hvorfor driver jeg med blogging, egentlig? Hvorfor ga jeg ikke opp når stormen stod på som verst? Når neseoperasjonen tok sted? Rumpen? Trekant-dramaet? Når visse bloggere langet ut etter meg, og nærmest mobbet meg på sine plattformer? Jeg har gjennomgått mye mens jeg har blogget - det er sikkert og visst. Så, hvorfor står jeg fortsatt her i dag? For å være ærlig så er det lite jeg har mestret i løpet av livet. Jeg har ikke vært flink på skolen. Var aldri den kule jenta på VGS. Jeg har aldri hatt noen talent. Da jeg begynte å blogge, merket jeg at dette var noe jeg fikk til! Jeg mestret dette! I tillegg til det, så elsket jeg virkelig alt som hadde med bloggingen å gjøre. Jeg brant for det, og jeg har trolig aldri hatt en slik lidenskap for noe ever. Det startet som en hobby, men så plutselig ble det større og større. Jeg husker fortsatt hvor stolt jeg var når jeg steg oppover og oppover på topplisten. Plutselig var jeg rett under Sophie Elise, som jeg alltid har lest bloggen til. Det var fryktelig surrealistisk for meg. Det som var (og fortsatt er) enda mer uvirkelig, var at jeg faktisk beholdt plassen min på topp. Og her er jeg fortsatt!

Jeg driver denne bloggen av tre grunner: 1. jeg synes at det er fantastisk gøy, og det er noe jeg fortsatt elsker å gjøre. 2. Leserne mine! Hadde det ikke vært for dere, hadde jeg selvfølgelig ikke giddet å blogge heller. Dere er så fantastisk gode og snille mot meg til enhver tid, og jeg føler oppriktig at jeg har min egen lille familie her. Jeg elsker dere. På ekte. 3. Det er givende. Jeg får muligheten til å inspirere andre (kanskje spesielt på motefronten?), jeg blir hørt og jeg når ut til et vanvittig stort publikum. Det synes jeg er ganske coolt, altså!

Selv om jeg går gjennom tøffe perioder i livet, finner jeg på en måte alltid en slags trøst her på bloggen. Jeg har mitt lille univers her som jeg oppriktig elsker. Her kan jeg være meg selv - på både godt og vondt.

Tusen takk for at nettopp du leser min blogg. Jeg vet at jeg sier det ofte, men jeg kan virkelig ikke få takket dere nok. Dere betyr uendelig mye for meg, og jeg er uhørt takknemlig for at dere følger meg og mitt til tider psycho hue. Haha. Kjærlighet!

UKEN SOM GIKK

affiliateslenker

UKENS HØYDEPUNKT

Hva annet enn været? Altså - ooooh my god! Sommeren er jo her, eller vi fikk i hvert fall en forsmak! Ryktene sier at denne uken skal bringe dårlig vær igjen, så vi får helt enkelt leve litt på forrige ukes fantastiske vær frem til sommeren dukker frem igjen! 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Jeg syntes ikke at hendelsen med den jentegjengen var noe grei. Jeg tenker fortsatt på det, og det irriterer meg fryktelig mye. Jeg ble bare så satt ut av at noen faktisk kan være så fæle mot andre. Greit nok at enkelte er "tøffe i trynet" anonymt på nett, men i virkeligheten? Usch. Jeg tenker sånn på dere som har opplevd det samme, eller som har det enda verre med slike mobbere. Husk at dere er helt fantastiske, og at det er disse personene det er noe galt med - ikke deg! <3 Mennesker som har det bra med seg selv, har ikke behov for å være stygg mot andre. Slik er det bare.

UKENS INNKJØP

Masse klær! Denne gangen har jeg klikket hjem en hel del fra utlandet, da. Nelly har fått to konkurrenter, altså. Missguided og Prettylittlething er mine nye favoritt nettbutikker. Altså, de fører så utrolig mye fint! Sommergarderoben er påfylt, for å si det sånn. Gleder meg til jeg mottar pakkene! IIIH! 😄

AKKURAT NÅ

Det skjer ikke så mye akkurat nå. Jeg lo nettopp av meg selv, for jeg innså hvor sær jeg faktisk er. Det har seg nemlig slik at jeg får en sånn overdrevent tilfredstillende følelse av å vaske klær. Hva er greia med det, liksom? Vaske klær, for svarte! HA HA.  

UKENS ANTREKK

Kjole HER / denimjakke HER / heels HER 

Body HER / shorts Levis HER / veske Chanel / choker Ebay - lignende HER / sko HER

Jeans HER / skinnjakke HER / hæler HER / polo HER / solbriller HER

UKENS CRAVING

En ferie. Ikke hvilken som helst heller, men en reise helt alene. Jeg vil bare komme meg litt bort, sortere tankene mine å bare koble av. Jeg satt å så på reiser i går, men jeg fant ingenting som virket spesielt fristende da jeg isåfall bare kan være borte i maks fire dager. Ergo: jeg kan ikke reise til drømmedestinasjonene mine, og da virket det ikke så kult å reise likevel. Haha, the struggle. 

UKENS OPPTUR

Det har skjedd veldig mye gøy denne uken! Daten i Frognerparken med Therese var kjempe koselig, og det samme var lunsjen på uteserveringen dagen etter. Jeg mener, så fort solen er fremme blir jo alt man gjør tusen ganger hyggeligere. Ellers var selvfølgelig photoshoot dag en og to kjeeempe gøy! Jeg elsker at jeg og Rebecka klikker så bra. Herregud, vi kommer til å finne på så mye gøy fremover. Jippi!

UKENS NEDTUR

Fader, jeg satt nettopp å tenkte på det, men nå klarer jeg jo søren ikke å komme på hva det var.. ARGH! Jo! Jeg har blitt forskjølt - igjen. Nesen renner konstant og halsen min er en historie for seg selv. Så kjedelig! Det er vel baksiden med det fine været vi har hatt, for på kvelden blir det jo veldig kjølig, og dere vet jo hvordan jeg er.. Ikke akkurat den flinkeste til å kle meg varmt. 

UKENS TANKE

Jeg må slutte å forvente så mye av mennesker rundt meg. Jeg har alltid så høye forventninger, og nesten alltid ender det opp med skuffelse for min del. Ikke alle har de samme moralene og tankene som meg, og det må jeg bare bli innforstått med. Det er kjipt å bli lei seg over andres oppførsel, men om jeg ikke forventer noe, har jeg heller ikke noe å bli lei meg for, tenker jeg. Det eneste jeg kan gjøre er å se til at jeg selv behandler de rundt meg med den respekten de fortjener, så får resten bare være.

UKENS MEST LESTE INNLEGG

PR-KÅT?

PRIVATLIVET MITT

DET JEG FRYKTET, HAR SKJEDD

NÅ SOM SOMMEREN ER HER

annonseNår sommeren så og si har meldt sin ankomst, må vi jo bare prate om min nye favoritt i dusjen. Det er ingen hemmelighet at vi jenter er opptatt av å ha glatte, hårfrie og fine legger når vi skal sprade rundt i shorts og kjole. Jeg har testet ut en ny barberhøvel som er helt amazing! Jeg er nødt til å tipse dere om denne. Det skal mye til før jeg sverger til et og samme produkt, men helt ærlig - Intuition Sensitive Care kommer jeg til å bruke for alltid. Ingen over, ingen ved siden.

Det er lite jeg synes er så gørrkjedelig som det å barbere leggene er. Det tar tid - man skal først smøre seg inn med barberskum, så barbere. Det tar jo tid, ikke sant? Det som er genialt med dette alt-i-ett barbersystemet for kvinner er at man slipper å stresse med barberskum i forkant av barberingen. Det er nemlig innebygd såpe laget av alovera og e-vitamin rundt selve høvelen! Det er helt genialt og midt i blinken for meg som vil få det gjort kjappere enn svint. Du får det ikke mer effektiv enn dette, altså! Jeg har tipset om denne til både venninnene mine og mamma. Den falt ikke i smak kun hos meg, for å si det sånn! Den er helt fantastisk. Jeg har alltid slitt med tørr hud på leggene (så irriterende!), og jeg har funnet ut at det har kommet av mine gamle barberhøvler som har etterlatt huden min irritert og tørr. Det har jeg ikke opplevd med denne - snarere stikk motsatt.

DERFOR ELSKER JEG INTUITION SENSITIVE CARE

💙  Intuition Sensitive Care er verdens første alt-i-ett barbersystem: skummer,barberer og tilfører huden fuktighet samtidig. Utviklet og produsert av Wilkinson Sword.

💙  De fire ultratynne bladene er omgitt av en hudpleieenhet som skummer i kontakt med vann. Hudpleieenheten inneholder 100 prosent naturlig Aloe Vera og E-vitamin, som bidrar til å hindre uttørking og gjør huden glatt og myk.

💙  Bladenheten er bevegelig slik at det er lett å følge kroppens naturlige former. Skjærebladene er utstyrt med et beskyttelsesgitter som gjør barberingen enda mer skånsom.

Nå har dere mulighet til å bestille hjem en helt gratis startpakke! Det eneste du betaler for er frakt, som kommer på 39,- kroner. Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe videre, så dersom du ikke vil fortsette å abonnere gir du beskjed inne to uker etter du har fått startpakken. Jeg kan garantere at dere kommer til å elske den like mye som meg! 

BESTILL GRATIS STARTPAKKE HER

SPØRSMÅLENE SOM ER VANSKELIGE Å BESVARE

Det er mange som venter på at jeg skal publisere svarene på spørsmålsrunden jeg hadde for en liten stund siden. Dere som har meg på snapchat (isabelSraad heter jeg!), har nok fått med dere at jeg sa at jeg hadde spilt inn videoen, men valgte å ikke publisere den. Det er fordi at typ 80% av alle de 200 spørsmålene som ble stilt handlet om bruddet. Jeg syntes at det var tøft å besvare de spørsmålene og selv om jeg gjorde det, fant jeg fort ut at det ikke var noe jeg ønsket å legge ut. Jeg har jo fortalt dere at jeg ikke ønsker å prate mer om det, og det hadde jeg vel kanskje håpet på litt mer forståelse på akkurat den fronten. 

Så! Det jeg tenker å gjøre istedenfor, er å kjøre i gang med en ny spørsmålsrunde her og nå. Still spørsmålene du måtte lure på, så skal jeg få spilt inn videoen i løpet av de neste dagene. Men husk: ingen spørsmål om bruddet. De kommer ikke til å bli besvart. Alt annet er jeg åpen for! 

DET JEG FRYKTET, HAR SKJEDD

Jeg har alltid følt meg "heldig" som ikke har opplevd at mennesker er stygge mot meg i virkeligheten. Det har selvfølgelig skjedd på byen når vedkommende har vært beruset, men aldri midt på lyse dagen. Det er ingen hemmelighet at jeg får ganske mye tyn på nett, men jeg har faktisk ikke opplevd å få noe negativt slengt min vei midt på gata. Det forandret seg i går. 

Da jeg var ferdig på negltimen min, gikk jeg bortover mot bussen. Jeg har faktisk smått begynt å ta offentlig transport i det siste, da jeg føler at jeg benytter meg litt vel mye av taxi. Jeg vil tenke litt på miljøet, jeg også! Uansett - mens jeg gikk bortover, krysset jeg en jentegjeng. Jeg glor ned i telefonen som vanlig, med musikk på det ene øret. Det tar ikke lang tid før jeg får slengt "ÆSJ!!" etter meg, mens resten av gjengen ler rått. Jeg kjente hvor ubehagelig hele situasjonen ble med en eneste gang. Jeg angrer sånn på at jeg bare gikk videre, istedenfor å faktisk stoppe opp å stå opp for meg selv. Det er jo lettere sagt enn gjort selvsagt, og det er vel kanskje derfor jeg ikke gjorde det også? Jeg vet ikke, men jeg kjenner bare at det er så vanvittig trist at enkelte personer er så forbanna ondskapsfulle. Hva er det som får en person til å rope noe ekkelt etter et annet menneske? I dette tilfelle kjenner ikke vedkommende meg en gang! 

Det er episoder som dette jeg har vært redd for, og det er også mye av grunnen til at jeg har følt meg veldig utilpass ute, i store folkemengder. Før gikk jeg ALDRI ut alene, men det har jeg endelig mannet meg opp til å gjøre de siste to-tre månedene, og det har gått helt supert. Jeg skal ikke la denne episoden ødelegge for meg, for sannheten er at det er synd på slike mennesker. Virkelig.

DEN OMTALTE RUMPA MI, UVENNER ++

affiliateslenker    UKENS SPØRSMÅL    

Hva skjer med at du filmer og viser så mye av rumpa di for tiden?

Synes du at jeg gjør det? Det har jeg ikke tenkt noe spesielt over. Kanskje fordi at det er sommer, og jeg derfor går i mindre klær? Jeg synes at rumpa mi ser amazing ut, så hvorfor skulle jeg skjult den? Så lenge det ikke blir tacky, synes jeg at kropp er fantastisk fint!

Har du noen uvenner?

Hmm.. Det tror jeg ikke? Det er selvfølgelig mennesker jeg misliker eller/og som jeg ikke går overens med, men jeg kan ikke komme på noen som jeg direkte er uvenner med, nei.

Kan du snakke eller forstå arabisk?

Jeg kan forstå en del, og så kan jeg prate biiiittelitt. Jeg er dog helt elendig på å prate - haha. Jeg blir alltid ledd av når jeg forsøker, så det forklarer gjerne en del. Wups!

Har du vært russ?

Oh yes! Jeg var russ. Husker tiden kjempe godt, og jeg hadde det så fantastisk gøy. Landstreffet i Stavanger var selvfølgelig det store høydepunktet. Selv om jeg husker minimalt fra den helga, vet jeg at jeg aldri har kost meg så mye i hele mitt liv. Det var helt amazing! Fantastisk stemning, gode venner, festligheter, konserter.. Ah, jeg savner faktisk russetiden.Hvor er de svarte jeansa med ripped knær fra?

De har jeg kjøpt HER.

Kan du fortelle hvor du kjøper bikinier? Du har så mange fine!

Jeg er stor fan av Na-kd sitt badetøy. Der hamstret jeg masse her om dagen! De har både fine bikinier, men også nydelige badedrakter som for eksempel DENNE, som forøvrig er min aller største favoritt. Super sexy som body også! Ellers bruker jo Nelly å ha noen fine inn i mellom også!

Du snakka om at du kjente en fra paradise i år som kom til å lage mye bra TV men at vedkommende hadde ikke sjekket inn som en av de første deltakerne, er vedkommende med nå? Eller enda ikke sjekka inn?

Vet du, den personen trakk seg samme dag som h*n skulle reise til Mexico. Skikkelig kjipt, for jeg tror definitivt at det hadde blitt ekstremt bra TV. Men slik ble det altså ikke! 

Hvordan størrelse har du i kjolen? Helt nydelig!! Du er så fantastisk fin altså.

Tusen takk, snille! Jeg har den i xs. Den er litt lang til meg, men det fikset jeg med å brette den opp bare. Skikkelig fin - definitivt min nye favoritt kjole til sommeren! Kjolen finner du HER.

Hvorfor svarer du ikke på spørsmålene leserne dine stiller deg?

Jeg svarer på så og si alt. Men det finnes naturligvis enkelte spørsmål jeg ikke har lyst til å besvare, og det er helt OK. Det er vel ikke alt dere heller vil prate høyt om? Slik er det for meg også, blogger eller ei. Når det er sagt, så forteller jeg dere ekstremt mye og dere vet nesten alt om meg, så jeg synes ikke at jeg er noe spesielt tilbakeholden. 

Hvor mye penger bruker du på shopping i måneden?

Ajjj, skummelt spørsmål å svare på - haha. Jeg bruker rundt 30.000, kanskje? Det varierer selvfølgelig fra måned til måned, men i april brukte jeg faktisk 36k på shopping. Jeg trøster meg med at shopping typ er en del av jobben min, så derfor er det ikke så ille likevel.

______

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

KLAR FOR HVA SOM HELST

affiliateslenkerBody HER / shorts Levis HER / veske Chanel / choker Ebay - lignende HER / sko HER

____

Hvor kult er ikke dette antrekket? Jeg føler meg klar for hvilken som helst occasion. Ber du meg med på en date? Ready! Grillparty? Ready! Kino? Ready! Jeg elsker å kombinere noen enkle hæler til et ellers så casual antrekk. Det gjør hele looken så mye mer gjennomført med en eneste gang, og det liker vi! 😉 Dagen jeg tok disse bildene skulle jeg faktisk bare ut å drikke litt vin på en uteservering i solen sammen med en venninne på Aker Brygge. 

PR-KÅT?


Nå har jeg hengt en del med Ribecka i det siste, og det har medført at jeg har fått en del kommentarer på at jeg tydeligvis er "pr-kåt". Jeg kan vel egentlig bare starte med å si at måten R og jeg ble kjent på ikke nødvendigvis er som dere antar. Det har seg nemlig slik at jeg var ute å festet en kveld for noen måneder siden, og da kom det en super skjønn jente frem til meg og fortalte at hun leste bloggen min. Denne jenta viste seg å være Ribecka! Jeg likte henne kjempe godt allerede ved første inntrykket, og det skjer sjeldent hos meg. Jeg er veldig sær - haha. Men uansett, slik ble altså vi kjent. Og til deres info: dette var før programmet hun er med i hadde startet på TV. Now you know! Bare fordi at to offentlige personer er venner, betyr det ikke at hverken den ene eller den andre er "pr-kåt". Det er fullt mulig å være gode venner, uten å ha en baktanke. Det er veldig spesielt for meg at enkelte tenker i de baner. Når det er sagt, så er R en helt fantastisk jente som jeg har så utrolig mye til felles med. Vi lever samme type liv, har samme hverdag (begge blogger), samme interesser og ja.. Vi er veldig like, og jeg har det alltid kjempe gøy når vi to er sammen. 😄
Jeg er evig takknemlig for de menneskene jeg har i livet mitt. For første gang på lenge føler jeg at jeg har flere ordentlig gode venner som jeg oppriktig elsker å omgås med og som jeg ikke minst stoler på. Det er ikke en selvfølge å ha lojale og trofaste venner, så jeg føler meg utrolig heldig. <3 

JEG HUSKER JEG LO AV HAN

affiliateslenker


Body HER / shorts Levis HER / veske Chanel / choker Ebay - lignende HER

Denne uken har vært vanvittig hektisk for min del, så det at jeg har litt fri denne formiddagen passer meg helt ypperlig. Jeg må få tatt en liten runde med vasking her hjemme og komme ajour med mailboksen. Småkjedelig, men det må til. Jeg har så vidt vært hjemme, og de få minuttene jeg har tilbrakt i leiligheten har egentlig bestått av å pakke baggen på ny. Det sier sitt! 

Senere i dag skal jeg en tur til Nettavisen/Side2, og etter det skal jeg møte en fotograf for å se gjennom noen bilder. Jeg er så giret på livet for tiden, at det nesten føles litt merkelig. Humøret mitt er på topp - på ekte. Jeg smiler konstant og har det bare veldig, veldig bra. Kanskje det er solen? Kanskje det er de nye vippene mine? Who knows. HEHE! Jeg nyter i hvert fall hvert eneste minutt av denne happy Bella-en som jeg er. Livet kan søren meg være jævlig kjipt, men shit så fantastisk det kan være også. Kontraster, kontraster. Tenk at jeg typ ville gi opp livet for en liten måned siden? Da var jeg deppa, da. Jeg husker at vennen min Ulrik sa at jeg kom til å finne tilbake til livsgleden før jeg ante ordet av det. Jeg husker at jeg lo av han. Ikke faen om jeg kommer til å gjøre det, tenkte jeg. Vel, here I am.

Uansett hva du går gjennom - husk en ting: det går over! Tro meg. ❤️

PRIVATLIVET MITT

Foto: @Brianknd

Jeg er fullstendig klar over at jeg driver en nokså personlig blogg. Jeg har selv valgt å være veldig åpen om det meste som har pågått i livet mitt. Det har falt naturlig for meg å dele så mye som det jeg har gjort om så og si alt. Vi snakker alt fra inngrep, kjærlighetslivet, vennskap, familietrøbbel.. Hva er det jeg ikke har pratet om her på bloggen, liksom? Jeg vil påstå at dere vet 80% om alt som har skjedd i livet mitt de siste to årene, og det er ganske mye. Men nå har jeg faktisk blitt litt.. lei. Eller, lei er kanskje feil ord å bruke. Jeg vet ikke helt hvilket ord som passer seg bedre, men jeg er i hvert fall ikke så veldig komfortabel med at såpass mange mennesker vet om alle detaljene i livet mitt. Jeg synes at det begynner å bli vanskeligere å vanskeligere å åpne meg opp om det som tilhører privatlivet mitt. Før skilte jeg aldri på privatlivet og det personlige - jeg åpnet meg opp om nøyaktig hva som helst. Det var sjeldent at jeg holdt tilbake, for å si det sånn. Det er det jeg tror som har fått bloggen min til å bli såpass stor på så "kort" tid også, for jeg var en av de mest personlige bloggerne. Det vil jeg si at jeg fortsatt er også, men jeg har lyst til å holde litt tilbake akkurat nå, kjenner jeg.

Når en ikke helt vet selv hva som pågår i sitt eget liv, hvilke valg man skal ta, om tankene du tenker er midlertidige.. Det er så mye som skjer på en gang, og jeg merker at jeg har vansker med å fortelle åpent om hver minste tanke jeg har, slik som før. Kanskje jeg begynner å vokse opp? Kanskje jeg vil ha et privatliv, i motsetning til tidligere? Jeg vil skjerme meg selv litt, tror jeg. Ikke alt behøves å snakkes høyt om. Hver eneste detalj behøves ikke å fortelles på bloggen. Om det er noe jeg ikke er komfortabel med å fortelle, så skal jeg heller ikke gjøre det. Så enkelt bør det egentlig være.

Til dere som blir skuffet av å lese dette: ikke stress. Jeg kommer selvfølgelig til å fortsette å skrive om hendelser, hva som skjer og om personlige ting, bare ikke i like stor grad som jeg har gjort før. Jeg vil finne ut av litt ting på egenhånd først. Jeg vil ikke at så mange mennesker skal vite om mine mørkeste tanker. Jeg får en klump i magen av tanken for tiden, så derfor kjenner jeg at jeg bør prioritere mine egne følelser nå. Kanskje det endrer seg om litt, hvem vet? Men enn så lenge føler jeg det i hvert fall sånn. Jeg kommer aldri til å slutte å være personlig, men det er en fine line mellom personlig og privat.

Det var godt å få skrevet av meg litt. Jeg håper at dere forstår hvor jeg kommer fra.. Jeg er super glad i dere. Klem! 

OVERLYKKELIG

affiliateslenker

Hvilken amazing dag jeg hadde i går! Altså, jeg er helt i lykkerus fortsatt. Først og fremst: det var SOMMER i Oslo i går. Straight up sommer, liksom. Det var seriøst 21 grader da klokken var 17:00!!! Det gjør meg så frykteeeelig glad! I går hadde Ribecka og jeg en hel dag med shoot med flinkeste Brian og Mark. Vi hadde det så utrolig gøy sammen alle fire, at timene bare fløy forbi. Nå har vi shootet så utrolig mye kult til bloggen i god tid fremover. Gled dere! Bildene her inne blir tatt til et nytt nivå nå, altså. Det er helt amazing! Jeg har aldri jobbet med så fantastisk dyktige fotografer før - helt ærlig. Jeg rakk ikke å blogge mer enn en gang i går, dagen fløy virkelig avgårde. Før vi ante ordet av det, viste klokken 22:00. Uansett - i dag er det duket for enda en dag med shoot, så nå driver jeg egentlig bare å finner antrekk som jeg vil bli fotografert i. Jeg gleder meg! 

Kjole HER / denimjakke HER / heels HER / veske Chanel

Bilder: @brianknd

BITCHES PÅ BYEN

Jeg kan ikke være alene om å ha opplevd ordentlig bitchy jenter på byen. Det skjer hver eneste gang jeg er ute. Jeg drar ut å fester sammen med vennene mine med en eneste hensikt: å ha det gøy. Jeg blir skikkelig furt om noen av de jeg drar ut med skaper dårlig stemning for oss, eller noen andre. Jeg synes at det er så unødvendig å skape kvalme når man drar ut. Hva er greia? Hvorfor blir enkelte så frekke så fort de får litt innabords? Jeg synes at det er vanskelig å forstå meg på, for jeg blir stikk motsatt. Jeg er mer "bitchy" edru enn hva jeg er etter et par glass med vin. 

Forrige helg da jeg var ute, stod venninnene mine og jeg ute da det plutselig kom bort to ukjente jenter. De stiller seg seriøst en halv meter unna oss og sender verdens mest intense bitchy blikk. Det verste er at de står der å er direkte kvalme i flere minutter. Venninna mi ble mer og mer irritert, og jeg vet at det fort kan skape enda mer bråk enn nødvendig, så jeg ba henne fint om å bare ignorere det. Senere samme kveld stod vi ved baren for å bestille drikke, og tror du ikke at de samme jentene kommer å sniker seg rett fremfor trynet på oss, mens hun ene til og med dytter meg bort? Altså... Jeg takler mye, men slik oppførsel som det der får meg til å se rødt. HVEM gjør sånn?! Jeg forstår at enkelte kanskje ikke blir så veldig happy når de ser meg, og det er heeelt greit. Men å være direkte ekkel mot meg eller hvem som helst andre, er overhodet ikke OK uansett. 

Vi jentene pratet om det da vi var ute denne helgen, og det er ikke bare jeg som offentlig som opplever sånt. Det er så kjedelig at det må være slik. Kan ikke vi jenter slutte å være så ekle mot hverandre? Det er som om at det er innafor så lenge man er beruset og befinner seg på en klubb. Den ene nattklubben har jeg sluttet å dra til for over et halvt år siden, av den enkle grunn at det kun vanker slike bitchy jenter der. Det er ikke jeg interessert i, ass. Da drar vi heller til klubbene hvor mennesker er hyggeligere, og hvor folk drar for å ha det gøy - ikke for å stå å blikke hverandre. 

Takk for meg.

DET GIR MEG GÅSEHUD

I dag skjedde det igjen. Tilfeldigheter er noe som skremmer meg fryktelig mye. Her om dagen dro jeg til butikken, og mens vi gikk bortover spøkte jeg om at "plutselig begynner det å snø nå". Lite visste jeg om at da vi var ferdige å handle og gikk ut, så hadde det begynt å snø på ekte. Slike ting setter meg skikkelig ut. Det samme skjedde i dag. Jeg spurte en venn om han hadde sett på Prison Break, og da sender han snap tilbake med Prison Break på skjermen. Jeg får gåsehud av slik, jeg. Er jeg alene? Jeg kan, uten å overdrive, begynne å gråte over slike episoder. En gang da jeg var å spiste i Stockholm skjedde noe lignende, og da begynte tårene å fosse. Jeg får en ordentlig ekkel følelse i hele kroppen hver gang. Jeg vet ikke hva greia er, men jeg synes at det er så rart. For slike tilfeldigheter kan ikke ta sted helt uten videre, tenker jeg. Jeg er helt sikker på at det er noe mer som ligger bak, og jeg tror vel at det kanskje er det som gjør meg så redd. For kanskje en måned siden skjedde det opptil flere ganger på et døgn, og jeg ble seriøst så stresset at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Klumpen i magen kjentes ut som en tikkende bombe - jeg blir helt rar av det. Vennene mine ler alltid av meg når jeg freaker ut over det, for de virker tydeligvis ikke å synes at det er hverken ubehagelig eller noe rart ved slike tilfeldigheter. Jeg mener at det er umulig at ting kan ha en slik sammenheng helt uten videre.

Haha, jeg vet ikke hvorfor jeg skriver dette her på bloggen engang, men jeg har ikke hørt om en eneste annen person som har det slik. Er det noen av dere som kjenner dere igjen? Jeg kom på å tenke på det igjen i dag, da denne episoden om Prison Break kom opp. Jeg klarer nesten ikke tenke på det engang, så mye freaker jeg ut altså. Håper dette gir mening for hvert fall en annen der ute!

I MAI SKAL JEG...

DEAR MAY, YOU'RE MORE THAN WELCOME

1. Bestemme meg for hvordan sommeren min skal bli. Nå har jeg mange baller i luften, og jeg har blitt invitert på x antall ferier, så nå gjelder det å bestemme seg for hva jeg ønsker å gjøre. En ting er sikkert, og det er at jeg skal reise mye! Denne sommeren er jeg skikkelig keen på mye festligheter, gode venner, sol og bad. Når jeg forestiller meg de neste månedene ser jeg for meg poolparty, dagsfylla (lol), shopping, palmer, gyllen hud, drinker, kritthvit strand.. AH! De reisene jeg driver å vurderer sterkest as we speak er Bali, LA, Rhodos og Ibiza. Kjenner jeg meg selv rett blir det fort til at jeg booker reiser til alle de nevnte destinasjonene. Live life, for faen. 

2. Feire 17. Mai med verdens beste gjeng. Feiringen ble planlagt for en goood stund siden. Først samles vi for chamagne frokost (såklart), og etter det bærer det av sted til Bubbles And Brunch hvor vi har fikset tidenes bord. Jeg kan ikke vente! Det har alltid vært slik at 17. mai ikke har vært så vellykket for min del, for jeg og vennegjengen min har alltid vært så sent ute med planleggingen. For to år siden endte to venninner av meg opp med å slåss, liksom. Eller, slåss og slåss.. Det var ikke langt i fra, for å si det sånn. Hun ene fikk et spark, men heldigvis stoppet det der. I år blir det andre boller, og jeg gleder meg så ekstremt mye!

3. Apropos 17. mai... HVOR er bunaden min? For å ikke snakke om sølvet. Jeg kjenner jeg stresser av bare tanken. Jeg må nok ta meg en tur ned i boden min å ransake hver eneste krok der nede. Jeg skjemmes over hvor dårlig jeg er på å ta vare på ting. Så lenge det ikke er Chanel-veska mi, that is.. Haha, jeg er så teit. Forhåpentligvis finner jeg bunaden i god behold. 

4. Spise sunnere og trene mer. Det er egentlig drit teit, men hallo - sommeren er straks her. Da vil jeg virkelig føle meg på topp! 

5. Finne ut om jeg skal bo videre i denne leiligheten eller om jeg skal flytte. Kontrakten går nemlig ut i Juni, så det må jeg finne ut av fort. Skal jeg forlenge kontrakten, eller si opp leiligheten? Tror nok jeg må ta en prat med Geir først. Planen er jo å kjøpe eget dette året, så det å leie en ny leilighet er kanskje ikke så aktuelt. 

6. Selge unna halve garderoben min. Nå er det jammen på tide. Det flyter over her! Jeg har ikke plass til alt jeg eier av klær og sko, så her må det renses - og det umiddelbart! Jeg sliter med å finne frem antrekk for tiden liksom, så uorganisert er det. Hold utkikk, så skriker jeg ut så fort jeg er klar med nettbutikken. 

7. Treffe Bettina og Sara igjen. Altså, I can't wait! Vi møtes i Hellas allerede i slutten av Mai, og shit som jeg gleder meg. Fine jentene som får meg i så forbanna godt humør. Det er virkelig ingen andre jeg har det så gøy med som det jeg har med disse to. WOHO!

8. Drikke rosévin på uteserveringer med gode venner. Finnes det noe hyggeligere? Neppe. 

FUCK DET HER

affiliateslenker

Heisann, sunshines! Nå har dere jammen blitt kalt det meste. Sunshines, faktisk. OK, Bella. OK. Nå har søsteren min akkurat reist, hun forlater oss igjen. Det er ikke bare-bare å ha storesøsteren sin i Tromsø. Jeg har faktisk bare vært der å besøkt henne én ussel gang. Jeg likte ikke byen, for å være ærlig. Til Jasmines forsvar så mener hun at jeg kom på helt feil tidspunkt (det var på vinteren, og det var svart ute 24/7), så jeg har lovet henne å gi hennes kjære Tromsø en andre sjanse. Når det blir, gjenstår å se. Hun har vekslet mellom å bo hos meg og hos mamma i over en måned nå, og jeg må ærlig innrømme at jeg føler meg veldig ensom. Jeg mener, hun dro nettopp, så det skal bli spennende å se hvor fort jeg tilpasser meg som en lonely wolf i leiligheten min igjen. Jeg trives jo kjempe godt i eget selskap, men så fort jeg tilbringer masse tid sammen med andre, så er det plutselig ikke så kult å være alene igjen. Blæ, fuck det her. Jeg skal gjøre det skikkelig koselig her hjemme, og så får jeg enkelt å greit bare invitere til sleepover dag etter dag om jeg kjeder meg ihjel. Hehe!

Denim jakke HER / jeans HER / topp HER / sneakers Michael Kors HER

Jeg har startet denne mandagen usedvanlig rolig fremfor mac-en. Jeg har mye som skal gjøre på jobb-fronten, så det er i grunn det denne mandagen skal gå til. Litt ironisk da det er arbeidernes dag, men sånn er livet som blogger. Ikke noe fri her i gården! Jeg skal prøve å få sortert litt i garderoben min (jaaa, igjen) også før jeg legger meg, for den ser f*en ikke ut. Helt krise, faktisk. Jeg kjenner at jeg er veldig rastløs men jeg kan jo ikke gjøre noe spesielt da jeg må prioritere riktig, men jeg skal jeg hvert fall få ræva i gir å dra ut på en liten powerwalk. Get that boootey, girls (eller kjøp den.. HEHE NEIDA)! Skrives senere. Klem!