hits

mai 2018

VERDENS BESTE DAG

annonse ⎟ lenker Nelly

BUKSER HER ⎟ TOPP HER ⎟ SANDALER HER ⎟ VESKE HER

I dag har vært en av de beste dagene hittil i 2018. Jeg har vært på to møter som jeg begge gikk overlykkelig fra. Jeg elsker når jeg presterer på karriere-fronten, og spesielt elsker jeg når andre har troen på meg og ser hva jeg går god for. Det er alltid like stas! Jobben min betyr virkelig alt i verden for meg. Jeg kan ikke få si det nok: jeg ER så heldig som kan leve av det jeg ELSKER av hele mitt hjerte. Jeg har ikke så mye å klage på om dagen, dere. Sommeren er her for fullt, jeg har to reiser ferdig booket, det går bedre enn noensinne karrieremessig og jeg har det vanvittig godt med alle de nære relasjonene jeg har i livet mitt. Det var nylig litt humper på veien, som jeg fortalte dere litt om etter 17. mai og i den nye vloggen, men etter regnvær kommer alltid solskinn. Det er viktig å huske på akkurat det. Jeg vet at enkelte mener at jeg er bipolar og gudene vet hva, fordi at livet mitt går såpass "opp og ned". Selv synes jeg ikke at det er så veldig ustabilt, selv om det kanskje kan oppfattes slik for enkelte. Jeg møter på problemer, uenigheter og krangler på privaten jeg også, akkurat som deg. Forskjellen på meg og kanskje du som leser dette, er at jeg har en dagbok på nett. Jeg skriver om mine oppturer OG mine nedturer. Mange bloggere unngår å skrive om det som ikke er picture perfect, men den type blogger er ikke jeg. Jeg er opptatt av å ha det ekte. Ikke bare gjenspeile alt det som er bra, men også det som kan være vanskelig og tøft. Om det betyr at jeg er bipolar, så får det nesten bare være. Jeg kommer alltid til å dele mine nedturer med dere, akkurat som jeg gjør når det kommer til oppturene. 

Etter møtene møtte jeg Sidra og Golnaz for litt jentetid. Vi dro så klart til Fridays (sjooookk) hvor vi spiste et nydelig måltid hver, pratet om livet og nøt solsteken. Familien min er så sinnsykt viktig for meg. Jeg verdsetter hver og en av mine familiemedlemmer noe enormt høyt. ❤️Det var godt å tilbringe litt tid med de, og spesielt gøy var det å se hvor stolte de ble av meg når jeg fortalte de om hva jeg hadde oppnådd i dag. De er min største heiagjeng, og det gjør meg så motivert og ikke minst rørt. Jeg er så heldig som har et så fint nettverk rundt meg!

Jeg spiste så klart Cajun pastaen. Det er ikke et spørsmål en gang, haha. Alltid det samme! Om dere ikke har smakt den, må dere virkelig gjøre det. It's delicious!! 

Fine kusina miiii!! ❤️

Gullet mitt! ❤️

Nå er jeg hjemme med min kjære, jeg har savnet han i hele dag. Min elsk!! Vi dro på butikken så fort vi traff hverandre igjen etter en lang dag, kjøpte inn biffmiddag til i kveld og masse digg snacks. Vi mangler kun litt vin, men vi rakk så klart ikke polet. Cola Zero får duge! Vi gleder oss til å se på Ex On The Beach Sverige i kveld. Det er seriøst vår lille obsession for tiden. Det er sååå drama! Super gøy, haha.

Håper dere har hatt en amazing torsdag, beste leserne i verden! Stor klem fra en litt vel utslitt, men glad Bella. Xx!

JEG REISER TIL LOS ANGELES!

Processed with VSCO with j6 preset

OK, BABES! I går booket Ine, Sofie og jeg reise til Los Angeles! Altså, herregud som jeg gleder meg til en skikkelig jentetur. LA har alltid vært en drøm for meg, så det å endelig reise dit føles helt fantastisk. Jeg gleder meg til å se Santa Monica, spise på The Ivy, ta drinker på Pump, gå på Rodeo Drive, shoppe i de enorme Sephora butikkene og så klart på Dash (duhhh), dra på beachclubs.. Listen er lang! Jeg gleder meg så sjuuuuukt!! Det kommer til å bli så sinnsykt gøy, dere! Jeg føler at jeg er veldig ivrig her jeg sitter og deler nyheten med dere, men ja.. Det er vanskelig å ikke være det, haha. Dette har som sagt vært noe jeg alltid har hatt sjukt lyst til. Sofie og jeg prata faktisk om tur til LA for et år siden for første gang, men da var det jo bare prat, og ikke så mye action. Nå, et år senere, er ferien booket og ikke nok med det, men vi har fått et gjengmedlem til, nemlig Ine! Jeg kunne ikke bedt om et bedre reisefølge. Ine, Sofie og jeg går så sykt bra sammen og vi har det alltid så vanvittig gøy når vi henger. Beste jentene! Jeg gleder meg til alle de fantastiske minnene vi kommer til å skape sammen. 

Vi reiser i midten av Juni og blir i 16 dager. Dette kan ikke bli annet enn RÅTT. Gled dere til masse vlogger og kule innlegg fra Hollywood, da! Jeg håper at dere ser frem i mot det. Før jeg reiser på jentetur, drar jeg først på en annen ferie med Pierres familie. Åh, det kommer til å bli så koselig! ❤️ Det blir litt reising på meg fremover! Veldig gøy, jeg har masse å glede meg til. 

Jeg må jo si at det ikke føles som at jeg behøver å reise bort, for vi har jo seriøs sommer her hjemme nå. Er det bare jeg som blir litt redd av å se de skyhøye temperaturene? Det er jo ikke normalt til Norge å være, eller? Jeg kan ikke huske at vi har hatt det så varmt her noensinne. Det er uvant å reise på ferie uten å måtte reise for å flykte fra det forferdelige været, haha. Det er nemlig slik det som oftest er i mitt tilfelle. Jeg reiser for å få sooool og sommer.

Vel, vel! Nå er det bare å glede seg og forberede seg til reisen. Jeg har så klart klikket hjem masse nye klær som jeg skal style i LA. Der må man virkelig være on FLEEEEK. ÅHHH, jeg elsker dette!! LAAAA!!!

JEG ØNSKET MEG ALLTID DETTE FØR

annonse ⎟ lenker Nelly

JUICY COUTURE JOGGEBUKSE HER ⎟ GENSER HER ⎟ TOPP HER

Pjuh, endelig kan jeg slå meg ned på sofaen og call it a day. Jeg har hatt en veldig travel, men innholdsrik dag! Den startet med å stå opp tidlig, fikse meg, for å så dra på møte. Det var ekstremt spennende, og jeg kan seriøst ikke fatte at dette skjer meg på ekte. Jeg forteller dere snart, det er ikke lenge til!! ❤️Jeg må bare vente på klarsignal. Etter det dro jeg til Sofie en tur, hvor jeg også gjorde noe døds spennende. Klikk innom her litt senere i kveld, for da røper jeg hva vi skal. IIIHH!! Etter møtet med Sofie, løp jeg noen ærender i byen, før jeg dro på postkontoret og endelig fikk hentet ut den siste pakken min fra bestillingen jeg gjorde på PLT. Jeg sier bare en ting; gled dere til antrekks innlegg fremover. JEG DØR! I tillegg til det, fikk vi akkurat levert ny sofa her hjemme. Woho! Det er helt perfekt her hjemme i leiligheten våres nå. Jeg er så fornøyd! Kan godt vise dere, dersom det er ønskelig? 

Nå står Pierre å lager taco på kjøkkenet, mens jeg oppdaterer dere med Keeping Up With The Kardashians surrende i bakgrunnen. Ah, i dag smiler livet skikkelig. Det har vært travelt, men det er faktisk slik jeg liker å ha det aller best. Da føler man seg så utrolig produktiv! I morgen er det booket inn to nye møter som ikke var planen i starten av uken, men det er bare gøy. Mer jobb = happy Bella. Jobben min er virkelig det som får meg til å elske livet mitt femten hakk mer. Tenk å kunne leve av det man elsker å holde på med? Pinch me, på ekte. Det kunne jeg ALDRI forestilt meg for noen få år siden. Livet er virkelig uforutsigbart - det er det ingen tvil om i hvert fall.

FLUFFY SANDALER HER

Er det bare jeg som får flashbacks av Juicy Couture? Jeg husker hvor mye jeg ønsket meg en joggedress derfra for noen få år siden, da det virkelig var i vinden. Tror dere jeg fikk en, eller? Never, så klart. Så det å ENDELIG skaffe meg en, var virkelig på tiden. Jeg lever seriøst i den her hjemme. Den er gjort av verdens deiligste, mykeste stoff. Mys!!

STORHANDLET MASSE DIGG

________

OH YES! Det er viktig med masse godt her hjemme til enhver tid, så derfor ble det en tur til butikken der vi handlet litt av hvert. Gode yoghurter, bær, sjokolade-marengsbunn (GIIIIRL), Daim, Sandwich is. Sistnevnte er jo to die for. La den smelte en god stund før du spiser den. Da smaker den som best! Mhhhh..

ANTREKK⎪ KIM K

annonse ⎟ lenker Nelly & PLT

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

BOOTS HER ⎟ KJOLE HER (finnes også i andre farger) ⎟ SMYKKE HER ⎟ VESKE HER

______

Kan vi ta et minutt å verdsette dette antrekket, dere?! ALTSÅÅÅÅ.... Jeg har ALDRI elsket et antrekk så høyt som jeg elsker dagens look. Jeg DØR!!! Haha, jeg er litt vel ivrig men hallo.. Se på det!! Alt er fra PLT, foruten om bootsene. Apropos Prettylittlething. Jeg vet at mange har hørt mye negativt om dem, spesielt når det gjelder leveringstid. Selv har jeg aldri opplevd at det har tatt veldig lang tid fra jeg bestiller, til jeg mottar bestillingen. Denne gangen tok det kanskje 10 dager? Ikke noe spesielt lengre enn det i hvert fall, og det er ganske normal leveringstid når det kommer fra utlandet. Nå kan ikke jeg prate på andres vegner, men for min del har det aldri vært noe problematisk å bestille fra den nettsiden. Og nei, det er ikke spons. Jeg betaler for klærne selv, bare slik at det er sagt. Jeg vil bare si det ettersom at mange av dere har lurt og hatt lyst til å bestille derfra. Etter mine erfaringer er det i hvert fall trygt! ☺️

PIERRE OVERRASKET MEG

Jeg har en evig skjønn kjæreste. Vi hadde planlagt en date for to dager siden, og imens jeg drev å sminket meg, kom han plutselig frem til meg med et antrekk han hadde kjøpt til meg! Så utrolig søøøt. Jeg ble helt overveldet, haha. Det er faktisk første gangen jeg har blitt kjøpt en outfit til av en gutt. Dere vet slik som man alltid ser på romantiske filmer eller serier, der gutten overrasker jenta med et antrekk før daten de skal på? Slik var det. Smelt!! 💘 På bildet over ser dere hva han hadde kjøpt til meg. Han liker meg litt røff, så derfor ble antrekket deretter. Jeg må si at jeg ble veldig positivt overrasket, jeg likte plaggene super godt! He sure did good.

Hva synes dere? 😁

DENNE DAGEN, FOR TRE ÅR SIDEN

Se på dette, dere. Shit, for en throwback! Dere vet når man får sånn greie opp på Facebook i blant, der det dukker opp bilder, statuser eller minner fra for eksempel 3, 4, 5 år siden? Det skjedde meg nå nettopp. Disse bildene er fra akkurat denne dagen, for tre år siden. Tenk at jeg sitter her nå, tre år senere, og har akkurat vært med på Paradise nok en sesong? Jeg henger med nye venner jeg har fått fra deltakelsen i år, akkurat som jeg gjorde i 2015. Så sjukt å tenke på, hvordan livet faktisk er. Det kan jeg mildt sagt si at jeg aldri kunne forestilt meg da jeg deltok i sesong 7. Og i hvert fall ikke at jeg skulle få oppleve det hele med Mathias nok en gang. Livet er rart, ass.

Se så annerledes jeg så ut. Ikke at det kommer som noe sjokk for hverken meg eller deg, men jeg blir alltid like sjokkert hver gang jeg ser tilbake på så gamle bilder av meg selv. Jeg så veldig søt og uskyldig ut der, haha. 

Jeg måtte bare dele dette med dere. Good times! Er det mange av dere som har følgt meg siden den gang, og husker disse bildene?

DENNE UKENS PLANER

Det er ganske deilig å ikke ha en alt for hektisk uke i vente. Jeg er i skikkelig sommerferie-modus, så det å ikke drukne i masse jobb passer meg midt i blinken. Det er så gøy å bare vandre rundt i Oslos gater, og ikke minst det å se hvor mange mennesker som bedriver tiden sin med akkurat det samme. Alle går jo ut så fort solen titter frem. Alt jeg vil gjøre er egentlig å sitte på uteserveringer, drikke Pornstar Martini etter Pornstar Martini mens jeg ser på alle menneskene som går forbi. People watching er noe av det gøyeste jeg vet, utrolig nok. Er jeg sær? Dere har lov til å si ja. Det er ekstra gøy i utlandet. Jeg husker best fra da jeg var i Paris. Der finnes det så utrolig mange kule og spesielle mennesker. Alt fra hårfrisyrer som er out of this world, til antrekk som jeg aldri har sett maken til. 

DENNE UKENS PLANER

______

Mandag: ikke så mange planer! Vaske leiligheten, jobbe et par timer, vaske klær og ta en liten rense runde i garderoben.

Tirsdag: legetime + jobbe + fotografere alle klærne som skal selges på klessalget + åpne nettbutikken (klessalg) + shopping (hint: Gucci) + booke reise med jentene (!!!) ✈️👯‍♂️💕

Onsdag: spille inn YouTubevideoer med Sidra + møte

Torsdag: spise middag med en venninne + skrive tre innlegg + fotografere del to av Nelly-innkjøpet

Fredag: IKEA + familiemiddag + jobbe + booke reise med Pierre og hans familie! ❤️

Lørdag: drikke vin på uteservering. Den eneste planen min så langt, haha.

Søndag: jobbdag! 

Som dere ser, skjer det mye spennende! Jeg skal blant annet skjemme meg selv bort litt med et luksuriøst kjøp (jeg DØR) og booke to reiser, hvor den ene er en reise med jentene mine som kommer til å bli helt ubeskrivelig AMAZING. Destinasjonen vi skal til har alltid vært en drøm, så det å endelig reise dit er helt surrealistisk. Jenteturer er dessuten noe av det gøyeste jeg vet! Sist var i Dubai og Bali sammen med Rebecka, og det er over et halvt år siden. Jeg gleder meg noe enormt! Den andre reisen er med P og min svigerfamilie. Svigermor fyller år, og guttene skal ta henne med på en ferie. Så utrolig gode! Jeg ser så frem i mot kvalitetstid sammen med de. Jeg er så vanvittig takknemlig for å ha en så fantastisk svigermor. Anette, i love you! 

Skal dere noe spennende denne uken? Fortell meg gjerne i kommentarfeltet, jeg er nysgjerrig! 😁

SÅ MYE PENGER BRUKER JEG I MÅNEDEN

annonse ⎟ lenker Nelly

TOPP HER ⎟ LEVIS SHORTS HER (nå på 40% rabatt!)⎟ CÈLINE SOLBRILLER HER

"Mandag, wooohooo let's kick some ass blabla". Orker ikke begynne på samme mynt som alltid, haha. Dere kan regla by now, tenker jeg! Jeg har hatt litt problemer med å få tilbake den gode døgnrytmen jeg hadde forleden, så jeg våknet altså ikke før 11:30 i morges. Jepp. Ikke innafor overhodet, men hva skal man gjøre.. Jeg glemte visst å sette på alarm før jeg la meg i går (egentlig husket jeg det, men latet som at jeg ikke gjorde det ovenfor Pierre i morges, wups). Det er ingen tvil om at denne frøkna verdsetter søvnen sin. Så lenge jeg kommer meg i seng tidligere, blir det heller ikke noe problem å stå opp kl 09 slik som jeg gjorde for litt siden. Det er faktisk sjukt hvor mye mer opplagt man blir dersom man står opp litt tidligere. 

Jeg må alltid ha roser i leiligheten. Jeg testet ut å ha plastroser en liten stund, i håp om at det skulle dekke "behovet" mitt i og med at roser faktisk er ganske dyrt (det gikk forøvrig ikke). Spesielt for slike som meg, som helst vil ha massevis av fine og levende roser i leiligheten hele tiden. Jeg mener, denne buketten på bildene kostet meg 199,-. Tenk deg da 199 kr x 2 buketter x 2 ganger i uken. Det blir 3.200 kroner i måneden det. OK, herregud. Det er jo faktisk galskap, og mer enn jeg trodde. Og jeg som stadig lurer på hva jeg klarer å svi av så mye penger på i løpet av en måned. Vel, vel...

Joe & The Juice bruker jeg derimot veldig lite penger på. Haha. Kanskje det endrer seg dog, ettersom at det finnes en 200 meter unna meg. Powershaken er jo livet. Sjokolade shaken også for så vidt. 

OK, nå må jeg slutte å gi meg selv angst for pengebruken min. Jeg mener, jeg har akkurat smelt av litt for mye på nettshopping. Unnskyldningen var at jeg behøver nye antrekk til Los Angeles (forteller mer om LA senere). Jepp, som om jeg ikke allerede har en overfylt garderobe. Jeg orker ikke, haha. Bella out.

PIERRE + ISABEL = ?

Jeg forstår det slik at jeg nesten er nødt til å skrive dette innlegget. Ikke fordi at jeg selv vil, men fordi at det florerer så utrolig mange rykter der ute som jeg får bakoversveis av. 

Tidligere i uken har jeg vært ærlig med dere og fortalt at jeg har hatt det noe tøft. Jeg har ikke skrevet hvorfor eller hva som har skjedd, men mange av dere har antatt at det har vært trøbbel mellom Pierre og meg. Jeg skal ikke lyve å si at det ikke stemmer. Vi har som alle andre par hatt en uenighet som har ført til at vi begge to har vært veldig lei oss. Jeg har ikke akkurat sagt hva som har skjedd til dere, men jeg føler at jeg på grunn av at jeg deler mitt liv med dere her gjennom bloggen, må komme med et eller annet type av innlegg der dere kanskje forstår hvorfor det blir stillere her inne i visse perioder. Jeg er en blogger, men jeg behøver også mine mentale pauser fra det å dele min hverdag, for å kunne klare å samle tankene mine. 

I og med at dere har forstått at det har dreid seg om Pierre og meg, har det haglet inn stygge kommentarer om Pierre som mildt sagt ødela store deler av 17. mai feiringen min. Jeg har fått høre at han har hatt sex med en brunette, at han har spandert og klådd på andre jenter, at han er ute å flørter med dame etter dame. The list goes on. Dere kan lese selv i kommentarfeltet her og herDet er helt vanvittig hva enkelte klarer å spy av seg anonymt, spesielt i denne settingen der Pierre ikke har gjort noe som helst bortsett fra å feiret nasjonaldagen med sine venner, og ikke med meg. 

Jeg fikk tilsendt bilder av at P stod å pratet med en brunette, og da antok dere at han gjorde noe bak ryggen min. Jeg skal være ærlig å si at det stakk i hjertet i et sekund, før jeg faktisk så hvem vedkommende var. Det er en felles venninne av oss, som vi begge to kjenner. Det er ikke så veldig unaturlig å kunne kommunisere med det motsatte kjønn, til tross for at man er i et forhold. Pierre får så klart gjerne stå å prate med en venninne? Men igjen - det ses på som utroskap så fort det er av motsatt kjønn. Jeg regner med at deres partner får lov til å ha en samtale med venner, uten at det skal klikkes i vinkel?

Hver gang det er noe mellom Pierre og meg, så merker dere det veldig fort. Ikke at det er noe unaturlig ved det, for som sagt - jeg deler jo mitt liv offentlig. Men hver gang det er noe, tror dere med en gang at han har vært utro, at han har slått opp, at vi har slått opp eller at han generelt bare har vært en fitte mot meg. Det jeg vil at dere skal vite, er at alle de antakelsene er helt totalt feil. Pierre har aldri gjort noe bak min rygg mens vi har vært sammen eller holdt på, og det tror jeg oppriktig aldri at han hadde gjort heller. Han er heller ingen idiot mot meg. Det kan finnes så utrolig mange grunner til hvorfor et par har nedturer og uenigheter, annet enn at vedkommende må være utro. 

Det jeg vil komme frem til er at så fort det er noe mellom oss, så forestiller dere alltid det absolutt verste. For å ikke glemme den mest typiske antakelsen, nemlig at vi faker et brudd for PR. Altså, hva gir du meg? Det mest ironiske er at jeg har vært på topp i over lang tid. Ser det ut som at jeg behøver å fake noe som helst for å ha et høyt lesertall? Ingenting av det enkelte av dere påstår gir noe som helst mening. Jeg har aldri sagt at det er slutt. Det er det dere som antar, så det å komme hit å si at vi "faker et brudd" er jo helt på jordet, når det er DERE som ANTAR at det er slutt, uten at hverken Pierre eller meg har sagt det?

Sist men ikke minst: til alle dere som tror at Pierre behandler meg dårlig eller er en douche.. Hver gang P og jeg krangler, føles det som at hele min verden raser sammen. Det er nettopp fordi at han er verdens fineste mot meg, og likevel tror dere det stikk motsatte. Forholdet vårt er det fineste jeg har. Ja, vi har hatt våre ups and downs og det kommer vi antageligvis til å fortsette å ha - slik som alle andre par. Forskjellen er bare at jeg er en veldig personlig blogger som deler alt, ikke bare det gode, men også det vonde. 

Jeg tar for gitt at det er misunnelige jenter som står bak disse ekle kommentarene, som har hensikt i å forsøke å få det til å gå til helvete mellom Pierre og meg. Men til deres info: dere får det ikke til. Pierre er min og jeg er hans. Prøv så mye dere vil. Kom med hvilke usanne påstander dere vil, men dere vil ikke lykkes. Vi har et alt for sterkt bånd til å la anonyme rotter komme mellom kjærligheten og tilliten vi har for hverandre. Fortsett å spre deres patetiske Jodel poster. Jeg lurer på når dere vil få en mening med livene deres, annet enn å være små, bitre nett-troll. For hvem vet - kanskje vil dere også finne kjærligheten, dersom dere slipper alt hat og bitterhet dere har i kroppen? I'll pray for you.

NEW IN FRA NELLY

annonse ⎟ lenker Nelly

Jeg klikket hjem en svær bestilling fra Nelly her om dagen! De har så vanvittig mye fint om dagen at jeg dåner. Det er massevis med greier, men jeg ble nødt til å dele innkjøpet opp i to deler for å kunne vise dere alt uten at det skal bli et evig langt innlegg. I første omgang viser jeg dere sko og tilbehør!

FLUFFY SANDALER HER

VERDENS DEILIGSTE DUFTLYS (dere MÅ ha dette, trust me!!) HER

SNEAKERS HER

BOOTS HER

Disse har jeg hatt tidligere, men glemte de igjen i Mexico ☹️ Har bare ventet på at de skulle komme inn på lager igjen, slik at jeg kunne klikke de hjem på nytt! Jeg elsker disse bootsene. Funker til både skjørt, kjole, jeans, shorts.. ALT!

HEELS HER (nå på 50% rabatt!)

HEELS HER

SNEAKERS HER

Ok, disse må vi prate om. Jeg har falt toootalt pladask for disse sneakersene. Jeg bruker de seriøst hele tiden, haha. Så sjukt kule!! Definitivt mitt favoritt skopar om dagen.

HEADPHONES HER

Disse er geniale! Det er bluetooth headset, slik at du slipper å irritere deg over at det sitter fast i telefonen. Love them!

ØREDOBBER HER

Disse bruker jeg hele tiden, og jeg får komplimenter på hvor fine de er støtt og stadig. Jeg får også spørsmål om hvor de er fra av dere hele tiden, så her får dere svaret! Jeg måtte ha meg et nytt par da jeg har klart å miste den ene da jeg var i Cannes.

SOLBRILLER HER

VIPPE OG BRYNSSERUM HER (nå på 60% rabatt, til kun 199 kroner!)

Jeg bruker dette serumet på bryna mine for tiden. Eller, jeg har gjort det ganske lenge. Det dette serumet gjør er at du får fyldigere bryn, lengre og sterkere vipper. Har sverget til dette serumet i snart over et år, og jeg helt avhengig. Beste jeg har prøvd gjennom tidene!

VESKE HER

VESKE HER (fått dilla på små, skjønne vesker!)

MIN 17. MAI I BILDER

Processed with VSCO with j6 presetProcessed with VSCO with a4 preset

___________

Slik så min 17. mai feiring ut! Jeg er uendelig glad for at jeg bestemte meg for å gjøre noe ut av dagen. Jeg hadde det så koselig med jentene! Og dette må nok være en av få 17. mai feiringer (i voksen alder) hvor jeg ikke har drukket særlig mye. Jeg var så og si edru fra morgen til kveld. Ikke verst! Man kan absolutt kose seg uten alkohol også, det fikk jeg bevist nok en gang på torsdag. 

Håper dere hadde en super feiring, fininger!

MITT 17. MAI ANTREKK

annonse ⎟ lenker Nelly

TOPP HER ⎟ BUKSER HER ⎟ SNEAKERS MICHAEL KORS ⎟ VESKE CHANEL

Slik så jeg ut i går! Jeg hadde ingen peiling på hva jeg skulle kaste på meg ettersom at planene egentlig ikke var så store, så jeg kan love dere at det ble liiiitt stress. Antrekk er noe jeg liker å bruke tid på å sette sammen, spesielt på dager som 17. mai. Da vil man jo helst se smashing og gjennomført ut. Vel, jeg fikk heldigvis omsider hentet Nelly pakkene mine, og der befant det seg masse snacks. Blant annet antrekket på bildene! Elsker virkelig buksene. Jeg har den i sort også! Den er i utgangspunktet litt for lang for meg, ettersom at jeg er en dverg (nesten i hvert fall), men det problemet løste jeg med kjøkkensaksa. Det er nemlig det jeg gjør med typ alle buksene mine - jeg klipper bare av. Enkelt og greit! Toppen jeg hadde på meg i går er også super skjønn. Den har jeg også i hvit og sort. Klarer ikke dy meg når jeg faller for et plagg - da må jeg ha det i alle farger. Haha.

Hva synes vi? Til neste år skal jeg få kjøpt nytt sølv til bunaden min ettersom at det ikke er mulig å finne det noe som helst sted. Jeg må derimot si at jeg synes synd på alle som måtte traske rundt i tunge, varme bunader i går. Det var jo SÅ varmt! Så akkurat i går var jeg faktisk ikke så lei meg for at jeg ikke kunne ha på meg min egen, haha.

Jeg kommer med et bildedryss fra gårsdagen om litt! Må bare få i meg noe mat, er helt tom på energi. Snx om litt 💘

RABATTKODE PÅ HELE NELLY

annonse ⎟ lenker Nelly

BABES! Jeg har fått så utrooolig mange forespørsler om ikke jeg kan fikse en rabattkode på Nelly i det siste, og det forstår jeg godt at dere vil ha. De har jo så vanvittig mye fint inne for tiden! Jeg stikker egentlig bare innom for å meddele at Nelly kjører på med 17% rabatt på HELE nettbutikken (foruten om noen få eksklusive merker) ut dagen! Dersom du vil benytte deg av koden, må du gjøre det innen klokken 23:59 i kveld. Gratulerer med dagen, Norge! 🍓🇳🇴

SHOP HER OG OPPGI RABATTKODEN «17MAI» I KASSEN!

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER ⎟ 4. HER ⎟ 5. HER ⎟ 6. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER ⎟ 4. HER ⎟ 5. HER ⎟ 6. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER ⎟ 4. HER ⎟ 5. HER ⎟ 6. HER

JEG ER HELT TOM

Hei.. Hvordan starter man egentlig et innlegg etter at man ikke har blogget på et par dager?

Jeg er ikke like impulsiv som jeg var før. Jeg holder problemer som oppstår i privatlivet mitt privat. Jeg har ikke lyst til å brette ut om hva som skjer og hvorfor jeg ikke har oppdatert, rett og slett fordi at det angår andre personer enn meg også. Hadde det bare gjeldt meg, hadde saken vært annerledes. Jeg er bare veldig utmattet psykisk og vet helt ærlig ikke hvor jeg har huet mitt akkurat nå. Jeg har i hvert fall funnet ut at det å ligge alene i sengen fra morgen til kveld og ikke sosialisere meg eller prate med noen, er det verste man kan gjøre. Jeg gjorde det i 2,5 døgn, før jeg i går tok tak i meg selv. Jeg dro ut i parken for å møte jentene mine, og fortsatte kvelden hos Sofie. Det var ubeskrivelig godt å komme seg litt ut og ikke minst få tankene over på noe annet. 

Planen var egentlig noe helt annet i dag - jeg hadde ingen planer lenger og heller ingen lyst til å gjøre noe utav 17 mai. Men, det kom ikke på tale da jeg hang med jentene i går, så nå er jeg hjemom for å fikse meg, før jeg møter resten senere. Det er nasjonaldag kun en gang i året, og den skal ikke tilbringes i sofaen selv om det er det som frister aller mest. 

Jeg må bare beklage for min lille pause uten noen slags forklaring, men jeg klarte bare ikke mer. Jeg behøvde å koble bort alt rundt meg. Slik er det for alle blant.. Jeg har savnet dere masse da, det er sikkert og visst. Som jeg alltid sier; bloggen er min lille baby. Jeg får døds dårlig samvittighet når jeg ikke presterer og leverer godt nok innhold til dere, men noen ganger må man prioritere seg selv. Jeg føler også litt på det at jeg ikke vil poste fler innlegg hvor jeg er negativ, for det kan ikke være særlig hyggelig for dere å lese. Jeg ønsker å ha en blogg der dere kan finne inspirasjon og få glede ut av, men samtidig - som jeg skrev tidligere - jeg er lei av å male opp det perfekte liv, når det ikke alltid er tilfelle.

Nedturer finnes i livet mitt også, slik som i alle andres. Hvorfor skal jeg skjule det? Grunnen til at jeg ofte er redd for å dele noe om mine nedturer, er fordi at ryktene begynner å florere på sekundet. Så kjære lesere, kritikere, hatere, venner: vær så grei å vær snille i kommentarfeltet og vær så snill og ikke anta saker. Jeg forteller når jeg er klar, og jeg forteller når jeg selv har funnet ut av ting. Akkurat nå behøver jeg bare å blogge om materialistiske og overfladiske ting. Ting som ikke krever så mye av meg. 

Jeg er vanvittig glad i dere, og jeg vil takke dere for at dere alltid finnes her for meg. Verdens godeste lesere. 💕

BERG OG DALBANE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hadde dette vært ved en tidligere anledning, hadde jeg befunnet meg på et fly til en spontan destinasjon nå. Det er nemlig det jeg bruker å gjøre så fort jeg ikke får puste. Jeg rømmer. Det er kanskje ikke det lureste jeg gjør, men da får jeg i hvert fall puste. Og akkurat i slike tilfeller er det det viktigste. 

Jeg skulle ønske at jeg befant meg på et fly nå, men ettersom at jeg har et viktig møte på onsdag, kan jeg ikke rømme. Jeg har derimot stukket til mamma. Her er jeg mye alene, det trenger jeg nå. Jeg vil bare fokusere på å puste inn og puste ut. Inhale, exhale.. Faen. Hvorfor er livet så jævlig berg og dalbane?

I dag skal jeg gå en lang tur med musikk på ørene i mens jeg sorterer tankene mine. Sette meg på en café helt alene. Bare være. Jeg behøver det. 

MITT BESTE TIPS FOR Å FÅ NYDELIG BRUNFARGE

annonse

LET'S TALK ABOUT MY TAN

Som jeg har fortalt dere før, har jeg brukt betakaroten lenge. Jeg synes at det er helt ypperlig å kunne innføre rutinen der jeg tar en tablett hver dag som kun gjør meg godt. Kort fortalt til de av dere som ikke vet: Betakaroten er et kosttilskudd som gjør at man kan få dypere, mer gylden og mer varig brunfarge. Jeg elsker jo å være brun året rundt, og derfor tar jeg betakaroten så og si hele året. Jeg får konstant spørsmål av dere angående hvordan jeg klarer å bevare brunfargen min såpass lenge, og ikke minst hvordan jeg får så dyp farge. Betakaroten er svaret! Nå skal jeg jo ikke legge skjul på at jeg har veldig gode pigmenter i og med at jeg har utenlandsk bakgrunn, som gjør at jeg enkelt får farge. Det betakaroten gjør for meg er at brunfargen blir mye dypere og at den varer sinnsykt mye lenger enn hva den gjorde før jeg benyttet meg av kosttilskuddet. Jeg kan love dere at man merker stor forskjell!

Nå er jo sommeren her for godt, og derfor er det ekstra viktig å både beskytte huden sin med solfaktor, men også å gjøre seg klar for heftig soling! I sommer er betakaroten, sololje (med solfaktor så klart), Snickers is og Céline solbriller mine must haves. Hehe! Betakaroten fra Betakaroten.no har med hånden på hjertet en amazing effekt, og noe jeg absolutt anbefaler dere å benytte dere av dersom dere er like opphengt i å få tidenes fineste brunfarge som faktisk varer dessuten.

☀️☀️☀️☀️

Jeg må bare tillegge hvor mye jeg digger den nye forpakningen. Den ser skikkelig stilren og fresh ut! Jeg elsker når produktene jeg bruker har et fint «utseendet».

Bestill Betakaroten her for kun 149 kroner!

JEG ORKER IKKE LATE SOM MER

Jeg sitter på Starbucks som ligger i nærheten av leiligheten min. Jeg tok med meg mac-en og gikk ut, uvitende om hvor eller hva jeg skulle. Jeg har ingen aning om hvorfor jeg setter meg ned for å skrive nå, for jeg vet helt ærlig ikke hvor huet mitt er selv. Så, på forhånd - unnskyld om dette innlegget blir all over the place.

 Det har blitt litt slik at jeg ikke deler mine down perioder her på bloggen like åpent og ærlig slik som jeg gjorde før. Jeg vet ikke helt hvorfor det har blitt slik, men det er vel fordi at det er enklest slik. Samtidig som at jeg føler at jeg viser dere et falskt bilde av hvordan mitt virkelige liv faktisk ser ut, på privaten. 

Både i går og i dag har vært to helt forjævlige dager. Jeg føler at jeg er på vei til å miste det. Heldigvis vet jeg at dette ikke er for alltid, og at ting ordner seg til slutt uansett. Men likevel kan man ikke nekte for at det suger ekstremt hardt når ting ikke er noe greit. Jeg husker tilbake til denne tiden på året i fjor. Da ble ting såpass ille at jeg var nødt til å ta angst dempende medisiner for å klare å overleve dagene. Det har jeg aldri åpnet meg opp om på bloggen før. Mye fordi at jeg følte meg veldig.. ja, hva skal man si. Jeg syntes at det var flaut. Jeg var såpass langt nede i kjelleren at jeg faktisk ikke ville stå opp om morgenene. Det er veldig uvanlig til meg å være, for jeg elsker hverdagen min. Jeg elsker livet mitt. Men likevel opplevde jeg mye som jeg ikke en gang ønsker min største fiende å gå gjennom. Ting var tøft. Ekstremt tøft. Men da, i likhet som nå, vet jeg at ting alltid ordner seg til slutt. Det finnes alltid et lys i enden av tunnelen, til tross for at det noen ganger er vanskelig å skimte det lyset. Jeg er bare ekstremt redd for å havne der igjen. Men vet du? Jeg kommer aldri til å tillate meg selv å gjøre det. 

Jeg må lære meg å puste. Jeg må lære meg å stå mer opp for meg selv og mine verdier i mye større grad enn det jeg gjør for tiden. Ikke la ting suge ut min energi. Det er ikke slik livet skal være. Det er ikke slik jeg VIL at livet mitt skal være. 

Jeg pleier å skrive av meg i situasjoner som dette, for å så bare slette hele utkastet. Denne gangen vil jeg egentlig gjøre det samme, men noe i meg skriker det motsatte. Jeg orker ikke gå å late som at alt er så jævla perfekt, når det langt i fra er det. Livet suger noe så inn i helvete i blant. That's life. Man må bare lære seg å danse i regnet, uansett hvor sykt klisjé og teit det høres ut. Akkurat nå sliter jeg med det, jeg trenger bare litt tid på å finne tilbake til den sterke jenta jeg egentlig er.

UKENS SPØRSMÅL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bryr du deg om janteloven?

- Jeg prøver så godt jeg kan å ikke gjøre det. Jeg lever livet mitt på den måten jeg selv ønsker, og jeg er en person som ikke har problemer med å fortelle hvor mye jeg tjener eller å vise frem ting jeg kjøper meg. Mange finner det provoserende, noe jeg både synes er meget spesielt, samtidig som at jeg forstår hvorfor jeg får reaksjoner. Jeg mener, her i Norge skal man jo helst ikke skille seg ut fra saueflokken. Og Gud forby om man har en luksuriøs livsstil og dessuten viser det frem. På mange måter tror jeg at jeg hadde passet mye bedre inn i et land som for eksempel USA. Der gir folk mer faen i hvordan andre velger å leve sitt liv. Jeg tror jeg hadde elsket å bo der, haha. Det er jo tross alt drømmen, å flytte til Beverly Hills.

Hvorfor hadde deg å Pierre et homse flagg flagrende i Sverige?

- Nå håper ikke jeg at du er en person som har noe i mot homofile? Isåfall er du et ekstremt stakkarslig menneske. Angående det flagget - det er naboene til P sitt flagg utenfor deres leilighet. De er nemlig homofile, og noen amazing mennesker! 😉

Er du millioner?

- Yes, I am! Og nei, jeg har ingen problemer med å si det høyt og være STOLT over meg selv!

Hadde du startet med blogging hvis du ikke var med på pærra?

- Fun fact: jeg har hatt denne bloggen siden 2012, altså tre år før jeg deltok på PH.

Er Pierre din førte kjæreste eller har du hatt fler?

- Pierre er min andre ordentlige kjæreste.

Skal du til Rhodos i sommer igjen? Hvorfor/hvorfor ikke? :)

- Oh hell no, haha. Jeg er drit lei. Dessuten føler jeg ikke helt for å feste med 17-18 åringer i en alder av 24. I fjor var min siste tur til Rhodos, for å si det sånn. Det er alltid et rent helvete å være der følelsesmessig. Jeg er dog glad for at jeg endte opp med å være der store deler av sommeren i fjor, for det var tross alt der Pierre og jeg fikk pratet ut om alt etter det stygge og vonde bruddet vi hadde noen måneder i forkant. 

Hvor er camo-skjørtet ditt fra på forrige innlegg?

- Det er gammelt fra Meshki.

Jeg lurer på en ting. Hvis du hadde fått muligheten til å være med på en til sesong av Paradise Hotel, hadde du sagt ja?

- Jeg hadde takket nei. Paradise Hotel-eventyret er over for min del. Jeg vil ikke anbefale andre å delta mer enn en gang, faktisk. Det var ikke det samme den andre gangen overhodet. Jeg hadde det enormt gøy da jeg deltok i min første sesong i 2015, de minnene ville jeg aldri vært foruten. Jeg traff kjæresten min der, fikk meg venner for livet og en helt fantastisk opplevelse på både godt og vondt. Denne gangen var det ikke det samme. Jeg følte mer at jeg var på "jobb", om det gir mening? En gang holdt i massevis! Jeg hadde med andre ord ikke villet delta enda en gang.

For ca et år siden slo du og Pierre opp. Hvorfor det?

- Vi har postet en video der vi prater ut om bruddet vårt, videoen kan du se her. <3

Var du til stede i paradise finalen i år og avga en stemme?

- Det må du nesten vente å se :) Jeg har taushetsplikt.

Hvis du skulle bare beholdt en av de operasjonene du har tatt, hvilken ville det vært og hvorfor?

- Nesen, definitivt. Det er fordi jeg alltid har hatt veldig store komplekser for den. Jeg ble dessuten mobbet da jeg var mindre, jeg ble kalt for heks da nesen min var ganske "krokete". Ikke noe greit overhodet, og det er vanvittig trist at barn kan være så ekle mot hverandre. De kommentarene brente seg inn i hodet mitt, og jeg endte opp med å unngå å sitte profil når jeg hadde samtaler med noen eller når jeg skulle fotograferes. Usch, det er trist å tenke tilbake på..

Synes du det er greit med porno i forholdet?

- Hmm.. Jeg hadde ikke blitt sur om P hadde sett på porno. Haha, dette var et spesielt spørsmål! Jeg vet ikke.

Er det søskenbarna dine du har på besøk?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Jaaa <3 Se så nydelige de er!! Golnaz bor jo her i Oslo, men Dilnaz kom på besøk fra Stavanger i helgen. Så utrolig koselig å se henne igjen, da det er over tre år siden sist. Familien min betyr virkelig alt for meg. Så trist at hun reiser hjem igjen allerede i dag, men heldigvis gjenforenes vi alle sammen senere i sommer. 💕

Ser ut som en utsultet afrikaner, du bor i Norge men fortsatt ser ut som en som har sultet seg ihjel i Afrika,..... syns du skjellet og bein er vakkert?

- Synes du at du er et oppegående menneske som spyr opp slikt ekkelt oppgulp på nett?

____________

still gjerne spørsmål i kommentarfeltet, så svarer jeg der også!

JEG KLARER IKKE Å HOLDE KJEFT OM DETTE

Jeg har gått litt frem og tilbake med meg selv om jeg skal orke å skrive dette innlegget eller ei. Jeg føler bare at jeg har gått lei av å hele tiden måtte forklare meg, når jeg selv vet hva mine intensjoner faktisk er. De som kjenner meg vet hvem jeg er og hva jeg står for, og det samme vet dere som leser bloggen min. Likevel er det dessverre en prosentdel av dere som tar alt jeg skriver helt feil.

Denne gangen er det snakk om dette innlegget, der jeg forteller om ti ting jeg ønsker å kjøpe meg før jeg dør. Ja, det er et veldig materialistisk innlegg, noe jeg skrev helt i begynnelsen av innlegget også. Personlig syntes jeg at det innlegget var gøy å skrive, da det er noe jeg aldri har skrevet om på bloggen før. Jeg som blogger forsøker stadig å være varierende og ikke minst komme på nye idéer når det kommer til blogginnlegg. Jeg syntes helt oppriktig at det innlegget var noe nytt her inne. 

Jeg har fått massevis av kommentarer og hat i kommentarfeltet på det innlegget, som går på det at jeg ikke har ekte verdier her i livet, at jeg er ekkel, skrytende, kvalm, ulykkelig, stakkarslig.. Ja, the list goes on. Det skal visst ikke så mye til før kritikerne mine føler behovet for å fortelle meg både det ene og det andre i håp om å forsøke å såre følelsene mine. Det gikk ikke denne gangen, men jeg velger å gi dere en liten forklaring på hva hensikten med innlegget faktisk var.

Jeg er en jente med veldig gode verdier her i livet. Det materialistiske er ikke det som råder over livet mitt, men det skal ikke legges skjul på at jeg liker fine ting. Hvem gjør ikke? Jeg ser på den listen som jeg skrev som motivasjon. Det er motiverende for meg å jobbe hardt, slik at jeg en dag kan kjøpe et hus til familien min. Jeg har sparekontoer til småsøsknene mine, hvor jeg legger inn en bestemt sum i måneden. Disse kontoene skal de få tilgang til den dagen de skal kjøpe leilighet og/eller ta lappen. Jeg bruker pengene mine på langt mye viktigere ting enn Chanel-vesker og Rolex klokker. Den listen jeg skrev omhandler luksuriøse ting som jeg alltid har drømt om. Er det så farlig å ha drømmer? Er det så farlig å ønske seg reiser til eksotiske destinasjoner? Jeg mener, kom igjen. 

Det er tydeligvis slike ting som provoserer folk. Jeg forstår ikke helt hvorfor min ønskeliste får folk til å mene at jeg er psykopat og ikke frisk? Jeg blir stadig forbauset over hva som får folk til å miste det helt i kommentarfeltet.

I MITT KJØLESKAP...

🍓 🍡 🍪

Her  kommer resultatet fra vår siste handletur. Ikke så veldig spennende innhold denne gangen, men jeg vet jo at dere finner disse innleggene veldig interessante, så derfor deler jeg likevel. Vi kjøpte blant annet en del frukt, det må jeg nemlig bli mye flinkere til å spise. Før spiste jeg minst fem om dagen, men det har av en eller annen grunn falt helt bort. Aner ikke hvorfor, for det er jo så sjukt godt! Aller mest hadde jeg lyst på jordbær, men det var så klart totalt utsolgt på vår nærbutikk. Det var visst ikke bare jeg som hadde planlagt jordbær og fløte til kveldens dessert, haha. 

Åh, se hva jeg fikk med meg hjem!!! AHHHHH. Life!!!

Nommis. Elsker å teste ut nye iser hver sommer. Har ikke smakt på denne enda, men I will keep you updated.

Dette er verdens BESTE snacks. Kutt opp Pink Lady epler, legg de i en skål og hell deretter masse vaniljesaus over. NYT! 

Mmmm...

GJENFORENT MED PH-CREWET

Se hvem jeg har tilbrakt hele denne torsdagen sammen med! Ine kom til Oslo i går, og vi har storkost oss siden. Vi våknet til tidenes fineste vær i dag, så da måtte vi komme oss ut i solen. Vi møtte også beste jenta vår, Newa. Det var så utrolig koselig å gjenforenes med disse to babene! Vi hadde mye å prate om, for å si det mildt. Det er jo litt vel spesielt blant årets PH-deltakere i år. Vi kan vel si at gruppen er delt opp i to. Slik var det ikke da jeg var med i 2015, da var vi en god gjeng som elsket å omgås hverandre. Slik er det tydeligvis ikke hvert år! Hehe. Men men, ikke alle kan komme overens med alle. Selv om man var med på et program sammen, betyr ikke det at man automatisk blir bff's på utsiden. Vi er jo veldig forskjellige, mange av oss. Jeg er super takknemlig for de fine vennene jeg faktisk har fått fra årets gjeng! Utrolig genuine og gode mennesker tvers igjennom. Det er de jeg har tid til i livet mitt. Jeg har blitt for gammel for å orke å bruke tid på falske vennskap. Dere vet når man omgås noen "bare for at"? Jeg ER så lei av piss som det. Derfor bruker jeg kun tiden min på de vennene jeg faktisk oppriktig digger og som gir meg god energi. U feel me?

💘 💘 💘

Ah, det har vært en skikkelig digg dag! Nydelig sol, deilig temperatur, gode drinker, yummi mat og perfekt selskap. Kan man be om noe mer? Life is great, dere. Life is fucking great. Nå sitter vi tre jentene faktisk hjemme hos oss og chiller. Det er så koselig med skikkelige jentedager og jentekvelder. Det er nesten litt som terapi, haha.

God natt når den tid kommer, babes. Love you!

10 TING JEG VIL KJØPE FØR JEG DØR

annonse ⎟ annonselenker Nelly

TOPP HER ⎟ TIGHTS HER

Nå er jeg litt vel materialistisk her, men det er lov! En venninne og jeg var ute å spiste her om dagen, og da begynte vi å prate om hva drømme kjøpene våres er. Hva bare MÅ vi kjøpe før den dagen vi dør? Det var interessant å høre hverandres punkt! Jeg fortalte henne at jeg er nødt til å lage et innlegg om det, da det faktisk var veldig gøy å fantasere og "planlegge". Under her kommer mine 10 drømme-kjøp før jeg dør. Som dere kanskje forstår, er jeg avhengig av å fortsette å tjene disse summene i mange år fremover for å klare å kunne oppfylle punktene. Haha! Det har jeg dog planer om, faktisk har jeg planer om å tjene tusen ganger bedre i fremtiden enn det jeg gjør i dag. Jeg tar aldri til takke med noe, jeg vil alltid pushe meg selv enda hardere. Bloggen skal utvikles til noe enda større. Jeg har store planer, og et av prosjektene er allerede i gang. Jeg signerte kontrakt forrige uke!! IIHHHH. 

   BE MINE, BEFORE I DIE   

1. En Ferrari og Lamborghini. En rød og en svart.

2. Minst 20 Chanel-vesker.

3. En (helst to) Pomeranians.

4. Et svææært hus. Det skal ikke være lite! Drømmen er å bygge drømmehuset en gang i løpet av livet. Det skal være svært, MASSE vindu fra tak til gulv, minst 8 soverom, en gigantisk innkjørsel med en sånn der fontene i midten, utendørs basseng.. The list goes on. Dere som ser på Real Housewives Of Beverly Hills skjønner hva jeg prater om. Har dere sett Mohammed Hadid sitt hus? Faren til Gigi Hadid. Det mansionet er vireklig goals. Og hey - dette punktet er ikke umulig. For knappe tre år siden hadde absolutt ingen trodd på meg om jeg hadde sagt at jeg skulle tjene 200.000-300.000 kroner i måneden. Jeg motbeviser stadig, og denne drømmen kan jeg absolutt klare å realisere. 

5. En Rolex. Jeg sikler etter en nå, altså... Klokker er noe jeg går med konstant! Det må definitivt være mitt favoritt accessorie. Det er så enkelt, men samtidig så utrolig classy og fint. Derfor synes jeg absolutt at en klokke er verdt å investere i, da det blir meget godt brukt.

6. Mange skopar fra Louis Vuitton. De har så mange fete modeller! Akkurat nå craver jeg disse:

7. Reiser til Tulum i Mexico, Bahamas og Maldivene.

8. En feeeet jævla båt. Jeg har vokst opp med hytte ved havet, og da så klart båt. Det er lite som slår følelsen av å kunne ta ut på havet, stå på vannski og bare nyte...

9. Hermés vesker. Ah... Trenger jeg utdype?

10. Et hus til familien min. Det er noe jeg alltid har drømt om. Det er planen så fort jeg har kjøpt noe eget først, neste investering blir et lekkert hus til mamma og kidsa. 💕

JEG ER NORGES STØRSTE BLOGGER

annonse ⎟ lenker Nelly

BUKSER HER ⎟ TOPP HER ⎟ SOLBRILLER HER ⎟ SNEAKERS MICHAEL KORS

Here's where the magic happened. Haha, okei det hørtes veldig spesielt ut meeen det jeg prøver å si er at akkurat her - på denne brua - startet min bloggkarriere for fullt. For rundt tre år siden hadde jeg akkurat kjøpt meg Olympus Pen kameraet. Jeg mottok det i posten, dro med meg P til denne kule brua for å ta tidenes proffeste bilder til bloggen. Så sjukt rart å tenke tilbake på, haha. Jeg var SÅ stolt over bildene, og ikke minst glad for å ha Pierre ved min side. Og tenk da, tre år senere er jeg tilbake på samme location med samme person. Det er ganske hyggelig! 💘 Det føles ut som at det er lite som har forandret seg siden den gang, samtidig som det føles ut som at det er et helt annet liv. Det er jo helt feil å si at det har skjedd lite på de tre årene, for det har det jo. Enormt mye. Vi har slått opp, vært uten hverandre i flere måneder, blitt sammen igjen.. Bloggen gikk fra å ha kanskje 10.000 lesere daglig, til å nå ha blitt Norges aller største med rundt 35.000 lesere daglig. Det er litt av en forandring! Jeg er veldig glad for at jeg har investert så mye tid og arbeid i denne bloggen. Det har virkelig lønnet seg, til tross for at det har vært veldig tøft å stå i stormen til tider.  

Det er kanskje klisjé å si det, men helt ærlig? Bloggen var min store drøm. Det å kunne leve av hobbyen min, og ikke minst kunne inspirere mange har alltid vært noe jeg har fantasert om. Det har vært noe som i grunn har vært en fantasi som jeg neppe trodde kom til å bli virkelighet, men se på meg nå? It happened. Og du? Uansett hva du drømmer om - ikke la noen fortelle deg at du ikke kommer til å oppfylle det. Eller, jo.. La de. For det finnes ingenting deiligere enn å motbevise mennesker. Det er så forbanna DIGG å kunne gi fingern og legge den fine setningen "i told you so" i deres tryner. Jeg husker fortsatt at min daværende bestevenninne sa at jeg aldri kom til å kunne leve av denne "dagboken" og at så fort PH var over, kom ingen til å bry seg lenger. Vel, her er jeg. Tre år senere, og Norges største. Litt snikskryt her, men det må være lov. Jeg er bare så forbanna stolt over meg selv!

Vi måtte ta oss en tur til brua når vi befant oss i nærheten i solsteken i formiddag. Vi mimret om tiden da vi jobbet på for å gjøre bloggen større og mer interessant for hver dag som gikk. Pierre var så sjukt motiverende og han var vel strengt tatt den eneste som virkelig hadde troen på meg. Han pushet meg til å ha troen på meg selv, hjalp meg noe enormt med både idéer og bilder. Den støtten han viste meg den gang lever fortsatt i våres hverdag, og jeg er evig takknemlig. Jeg er dog hakket flinkere til å ikke mase så eeeekstremt mye på han når det kommer til bildetaking, haha. Litt fred må han få lov til å få.

Nei, vet dere? Jeg gleder meg til de neste årene med dere på min lille ferd her på jorden. Jeg kan ikke se for meg den dagen jeg slutter å blogge. Jeg tror helt ærlig ikke at den dagen kommer til å finne sted. Bloggen er min lille baby som jeg verdsetter enormt høyt. Det er det jeg er stoltest over som jeg har oppnådd i løpet av mine 23 år. 

BILDER FRA PHOTOSHOOTEN JEG PRATER OM:

Er det mange av dere som husker disse bildene? Hahaha! Jeg ser jo greit skeptisk ut. Det var tider, det!

GRAVIDITETSTESEN VISER...

Jeg skulle hatt mensen i går. Kom den? Nope. Jeg er, som dere kanskje allerede vet, veldig nervøs for å bli gravid. Jeg tester meg gjerne opptil 3-4 ganger hver måned, kun for å være på den sikre siden. Føler jeg meg en minste smule kvalm, er jeg hundre prosent sikker på at jeg er gravid. Craver jeg noe merkelig, skjer det samme. Gud, det er faktisk skikkelig slitsomt å ha det slik. Dere kan jo se for dere hvor mye panikk jeg hadde i går kveld når mensen fortsatt ikke hadde meldt sin ankomst. I og med at den ikke kom i går, var jeg helt sikker på at jeg skulle få den i dag. Skjedde det? Nopeeee!!! Heldigvis hadde jeg en graviditetstest liggende (så klart). Jeg har nok ikke hatt så høy puls på lang, lang tid. P var med meg på badet mens vi ventet på resultatet....

Og her er resultatet. Not preggo!! Takk gode gud for det. Jeg var helt oppriktig bombesikker på at testen skulle vise positivt. Jeg klarer ikke helt å tro på at den viser negativt.. Jeg var helt sikker. Jeg hadde allerede planlagt de neste "stegene" i hodet. Jeg har hatt panikk siden i går. Døds slitsomt.. Heldigvis var jeg ikke gravid, men jeg lurer fortsatt på hvor tante rød blir av. Hun vil ikke komme på besøk, hun. Jeg pleier å hoppe over, så kanskje det har noen innvirkning? Jeg blir litt små bekymret. Jeg har mistet menstruasjon en gang tidligere, og der var når jeg slet med alvorlig anoreksia. Jeg får nesten litt flashback, selv om det så klart ikke er i nærheten av samme situasjon nå. Likevel blir jeg litt sentimental, jeg liker ikke når kroppen min oppfører seg unormalt.

Please si at jeg ikke er alene om å være helt psycho på å ta graviditetstester hele tiden? Jeg blir seriøst GAL. Sist jeg tok var da jeg var i Tromsø, for knappe 10 dager siden. Jeg går jo på p-piller, så jeg vet jo at jeg beskytter meg men likevel er jeg paranoid.

EN ETTERLENGTET DATE MED MIN FAVE

annonse ⎟ lenker Nelly

JAKKE HER ⎟ BODY HER ⎟ SOLBRILLER HER ⎟ BUKSER UTSOLGT, MEN LIGNNDE HER

Det var virkelig på tide med en date med min elsk i går. Vi har hatt det veldig hektisk i det siste, og derfor har det blitt lite tid til kjærestetid. Vi er jo i grunn veldig flinke til å pleie kjærleiken, men det kan vi ikke skryte på oss den siste tiden. Vi begge var enige om at vi måtte ha litt oss-tid i går, så derfor stakk vi på kino for å se på den nye filmen til The Rock, nemlig Rampage. Jeg var litt små skeptisk i starten, men helt seriøst? Det er den beste filmen jeg har sett på lenge! Jeg ble helt sjokkert over hvor bra den faktisk var. Jeg begynte til og med å strigråte underveis. Haha, så typisk meg. Jeg er hun der irriterende kjerringa som ikke klarer å holde følelsene innabords til tross for at jeg sitter i en kinosal med x-antall andre mennesker. Om jeg blir frustrert, kan jeg lett brøle ut "din jævla *****!!!". Hahaha, det skulle ikke vært lov. Jeg blir alltid like flau over meg selv i neste sekund, men jeg KLARER bare ikke å sitte der å holde frustrasjonen, gleden eller tårene inne. Sånn er det å være med denne frøkna på kino. U wanna join? :P :P

Jeg anbefaler dere virkelig til å se Rampage! Dette høres jo nesten ut som reklame, meeen det er det ikke. Filmen var bare sjuuukt bra!! Vil nesten se den igjen i kveld - så bra var den altså. Og det kommer fra hun som egentlig hater å se på film. 

NÅ MÅ DET ROES NED 15 HAKK

annonse ⎟ lenker Nelly

NEW WEEK B*TCHEZ

Mandag! Denne uken er jeg veldig klar for. Jeg er motivert som bare rakkern! Dere vet den følelsen når man våkner opp på morgenen med ekstremt mye energi og glede? En slik morgen hadde jeg i dag. Så utrolig deilig! Forrige uke var enormt stressende, jeg var både i Sverige, hjemme i Norge i knapt 48 timer OG i Frankrike. Jeg fikk aldri landet her hjemme, og det er noe jeg misliker. Jeg elsker å reise, misforstå meg ikke, men jeg trenger å finne roen inn i mellom også. Denne uken blir det veldig lite farting, det er jeg fast bestemt på. Jeg skal tilbringe mye tid her hjemme, spesielt hjemme i den nye leiligheten. Tenk at så og si alt er på plass allerede? Nesten i hvert fall. Vi mangler bare skittentøyskurv, dobørste og såpedispenser. Jeg tror nok at det blir en liten tur til Ikea senere i uken for å fikse litt småtteri. Jeg haaater forøvrig IKEA. Det er så sjukt stress å være der, så jeg forsøker å gjøre det så sjeldent som overhodet mulig. Mamma derimot, hun elsker å dra dit. Ikke spør meg hvorfor, men hun gjør det kanskje 1-2 ganger i uken. Ja, i uken... Den hobbyen kan jeg ikke akkurat si at jeg kjenner meg igjen i, og godt er det. Haha!

JEANS HER⎟SNEAKERS MICHAEL KORS HER⎟SOLBRILLER HER⎟SMYKKE HER⎟BODY HER 

Jeg har en veldig utålmodig kjæreste som venter på at jeg skal bli ferdig med dette innlegget. Vi skal ut å spise lunsj sammen, samt fikse medlemskap på SATS. Ikke jeg altså, men P. Tror ikke jeg trenger å poengtere det sånn egentlig, haha. Etterpå skal jeg på vippetime, etterfulgt av en tur til mamma. Jeg har en fin og avslappende dag i vente! Så digg. 

Håper du får en amazing start på uken. Kick ass, babes!! Xx.

18 ANTREKKSTIPS TIL 17. MAI

annonse ⎟ annonselenker Nelly

KJOLE HER

17. mai er rett rundt hjørnet, og jeg antar at det er fler enn meg som sliter med å finne antrekk til den store dagen? Jeg vurderer fire antrekk, men jeg har ingen aning om hvilket jeg kommer til å gå for. Jeg har jo bunad, men jeg finner ikke det forbanna sølvet... Gjett hvem som har panikk, da? Faen. Jeg fant det ikke i fjor, og jeg har fortsatt ikke funnet det. Hvor i alle dager det har tatt veien er ikke lett å si.

Personlig synes jeg at hvitt er døds fint på 17. mai (og ellers, haha), så derfor ser dere nok at det går mye i hvitt i plaggene jeg har valgt ut nedenfor. Det er super fresht! Jeg skal gå i hvitt selv også, alle de fire antrekkene jeg vurderer er alle i hvitt nemlig. Her kommer litt tips til 17. mai antrekk! Håper noe av det faller i smak, og at dette kan være til hjelp. Det er så sjukt vanskelig å finne det perfekte antrekket, men jeg må si at jeg har klart å finne masse fint nedenfor her! 

1. HER (denne vurderer jeg å gå i selv!) ⎟ 2. TOPP HER + SKJØRT HER ⎟ 3. HER ⎟ 4. HER (denne vurderer jeg også. En jente hadde denne på festen i går, og den var SÅ lekker på henne!!)⎟ 5. HER ⎟ 6. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER ⎟ 4. HER ⎟ 5. HER ⎟ 6. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER ⎟ 4. HER ⎟ 5. HER ⎟ 6. HER

UKENS SPØRSMÅL

annonse ⎟ annonselenker Nelly

Hva synes du om de andre norske bloggerne du var med?

- Helt ærlig, jeg var litt nervøs for å møte alle de andre. Jeg føler at det er mange i denne bransjen som kanskje ikke "liker" meg, fordi at jeg driver en ganske annerledes blogg enn de fleste. Jeg har drevet med clickbait, jeg har skrevet mye om operasjoner.. Det er jo mange som misliker det, og derfor er jeg alltid litt sånn at jeg føler meg mislikt i bransjen jeg er i. Det er kanskje jeg som er litt vel redd for hva andre tenker, og kanskje tar jeg helt feil? Jeg har ingen aning. Det er litt tøft å innrømme dette for 30.000 mennesker, men samtidig vil jeg jo bare legge kortene på bordet. Men vet dere? Alle de flotte bloggerne jeg fikk henge med i går var SÅ hyggelige! Andrea hadde vært så skjønn at hun hadde sendt meg en melding på facebook der hun fortalte meg at jeg ikke måtte grue meg og at jeg absolutt bare måtte henge med henne! Julia hadde jeg også pratet med, og hun var også sjukt god. Erica og Anna var også super koselige. Nei dere, alt i alt hadde jeg det super gøy med samtlige, blogg-jentene er noen amazing jenter som jeg storkoste meg sammen med!! 💕

Hvorfor ville du trekke deg i denne sesongen?

- Det å være med på Paradise en andre gang var ikke det samme som da jeg deltok den første gangen. Men hovedgrunnen til at jeg ville trekke meg var fordi at jeg savnet Pierre så utrolig mye. Det var ikke gøy å være der uten han overhodet. Jeg lengtet så ekstremt. I tillegg følte jeg veldig mye på den dårlige samvittigheten ovenfor dere når det kom til bloggen, for innleggene var jo ikke noe gode overhodet. Jeg fikk jo bare 30 minutter daglig til å blogge, og det er jo ikke så veldig mye. Dessuten følte jeg ikke at det var så veldig mange av "min" type mennesker der inne, så jeg slet med å virkelig kose meg. Det ble bedre når Mathias og Ann Marielle sjekker inn da, så klart. Jeg mistet jo både Carl Aksel og Ine i uke to allerede, de to jeg virkelig behøvde for å klare å holde ut. Alt i alt er jeg takknemlig for at jeg ble valgt ut som en av legendene av produksjonen, men Paradise var ikke helt min greie i år. Hehe!

Hvordan tjener du på blogging og YouTube? Du har svart på det før. Men hvor mye tjener du på klikk? Og hvordan tjener du på YouTube, og hvor mye?

- Jeg tjener i hovedsak penger på affiliate og annonser. Klikk tjener man så og si null kroner på. Før var det veldig mye mer, da kunne jeg tjene 60.000 - 70.000 kroner i måneden på klikk, men slik er det ikke lenger. Jeg får jo like mye klikks på bloggen min i dag, men "reglene" er endret. Vi bloggere tjener så og si nada på det lenger. På YouTube tjener man penger på visninger og på annonser. Når man er signert av et nettverk tjener man mye mer per visning, for da får man mye bedre reklamer i videoene, ergo mer cash.

Hva hadde du på deg på festen i Cannes? 

TOPP HER ⎟BUKSER HER  

Hva er det aller værste en god venn har gjort mot deg?

- Hmm.. Nå må jeg nesten tenke litt. Kanskje at jeg har blitt veldig baksnakka mens jeg selv var i samme leilighet? Vi var på nachspiel, og da jeg gikk på do for å tisse, kom en venninne av meg inn på doen for å fortelle meg at alle de som satt i stua (inkludert mine to daværende veldig gode venner) satt å snakket ekstremt mye dritt om meg. Når jeg da kom ut for å spørre hva greia var, nektet de så klart for alt. Der og da var det vennskapet over og ut for min del. Jeg har ikke tid eller behov for falske vennskap, og da spesielt ikke "venner" som baksnakker meg så fort jeg snur ryggen til.

Hei! Hva jobber / driver Pierre meg egentlig?

- Han driver med YouTubekanalen på fulltid.

Når dere er inne på Paradise hotellet så lenge, får dere mulighet til og vaske klærne deres?

- Ja, de vasker klærne våres hver eneste dag. Skikkelig super service!

Hvor høy er du egentlig?

- Folk får alltid sjokk når de ser meg irl, for jeg er nemlig ikke så veldig høy... Jeg liker å si at jeg er 160, men sannheten er at jeg er 159... Haha. Mini, mini. 

Hvem heier du på på PH akk nå?

- Mathias og Ann Marielle så klart! My babes. 💁🏽

Synes du helt ærlig at årets konsept i paradise fokuserer på legende? Med tanke på at det var en så stor sak før pH og masse promotering?

- Haha nei, overhooodet ikke. Skjønner ikke helt hvorfor det ble solgt inn til oss som tiiiidenes legendesesong til oss legender når de kontaktet oss for ny sesong, når det var langt i fra sannheten. Men men!

Har du fått tilbud om å være med i bloggerne? Hadde vært så gøy.

- Jeg fikk tilbud for 2 år siden.

Hvilken filter bruker du? Trenger det i livet mitt!

- Jeg redigerer bildene mine i Lightroom!

Kunne du fortalt oss litt om skin care rutinen din evt. laget et lite innlegg om det? Du har så utrolig fin hud!

- Jeg har lagt ut en video der jeg viser dere hele min skin care rutine:

ISh1AnoE0fo

Dine beste tips til å få langt / tykt hår? 😊

- Jeg tar en tablett fra Hair Luxious fra Good For Me hver dag, i tillegg til at jeg bruker gode hårprodukter. Sistnevnte har mye å si! Dessuten er det lurt å ikke bruke rettetang/krølltang alt for ofte, da det skader mye. 

Skal det ikke være noe Mr&mrs paradise i sesong 10?

- Vent å se... Hehe!

Hvilken av gangene var den verste når du røyk ut av Ph?

- Det var første gangen, i sesong 7. Da hadde jeg jo kjeeeempe lyst til å være der, men det hadde jeg ikke når jeg røyk ut i år. Jeg ville allerede trekke meg to ganger når vi hadde kommet så langt inn i innspillingen.

Ca hvor lang tid tror du at du bruker på sminke og hår daglig?

- Jeg gjør meg klar på maks 40-60 minutter. Jeg kan være mye kjappere også, dersom jeg må. Mesteparten av tiden går jo faktisk til å surre rundt, haha. Dere vet - danse til musikken, lete etter lipglossen jeg ikke finner, finne to like sokker... The list goes on.

_________

STILL GJERNE SPØRSMÅL I KOMMENTARFELTET, SÅ SVARER JEG DER I LØPET AV DAGEN! 

BLOGGERS IN CANNES

annonse ⎟sponset reise av Nelly.com

24 HOURS IN CANNES

Hello from CANNES! Eller, fra Stockholm rettere sagt. Hehe! Vi mellomlander her, før vi skal ta flyet hjem til Oslo om 30 minutter. I går var jeg i Cannes med Nelly.com! De hadde stelt i stand tidenes kuleste 24-timers tur til den franske rivieraen med hele blogg-ligaen, artister og influencere fra Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vi var så utrolig mange. Jeg var faktisk veldig nervøs for å dra, fordi at jeg ikke kjente noen som helst som hadde blitt invitert. Jeg er jo en person som synes at slike settinger er litt skummelt, og derfor var jeg litt i tvil på om jeg faktisk kom til å møte opp på avtalt plass kl 05:00 i går. Jeg er overlykkelig over at jeg valgte å dra, for herreguuuud så gøy jeg har hatt det!! Bloggerne fra Norge er jo helt oppriktig tidenes skjønneste jenter. Så gode, så inkluderende og ikke minst døds gøye å henge med. Jeg hadde absolutt ingen grunn til å kvie meg overhodet. 

Locationen vår. Det var aaaamazing!

Tusen takk til Nelly.com for invitasjon til tidenes feteste 24 timer. Det var AMAZE!!

MIN DAGLIGE SMINKE

annonse ⎟ annonselenker Nelly

 Processed with VSCO with av8 preset

MY DAILY MAKEUP PRODUCTS

Hvor lenge har ikke jeg lovet dere å vise frem alle sminkeproduktene jeg bruker til min daglige sminkelook? Jeg vet at det har tatt veldig lang tid, men bedre sent enn aldri håper jeg? Sminkevideo er også rett rundt hjørnet! 💄 Jeg liker jo å sminke meg ganske heavy selv til hverdags, og det er fordi at jeg personlig synes at sminke er veldig gøy. Jeg går faktisk mye oftere uten sminke enn hva jeg gjør med. Det hadde dere kanskje ikke trodd? Hehe. Jeg er veldig opptatt av å la huden min puste, nemlig. Her kommer bilder med alle produktene jeg bruker daglig. Jeg har vist både hudsminken, øyesminken og lepper. Ps! Dette innlegget er ikke reklame, alle produktene har jeg kjøpt selv og brukt i lang tid. Det eneste er at jeg har linket til noen av produktene som jeg fant. Bare sånn at dere vet! 

HUDSMINKE

1. Highlighter fra BECCA i fargen «C POP»

2. Setting powder fra Laura Mercier i «translucent». Det er dette jeg baker med!

3. Concealer fra Kylie Cosmetics i fargen «Oak»

4. Highlight & contour palette fra NYX. Den finner du her!

5. Mattifying primer fra Cover Fix

6. Fix + spray fra MAC

7. Pudder fra Bare Minerals. Dette bruker jeg istedenfor foundation. Jeg har veldig fin hud naturlig, og føler derfor ikke at jeg behøver et lag med foundation. Jeg brukte det før, men de siste 3-4 månedene har jeg kun brukt dette pudderet til å dekke med. Jeg har den i fargen «medium tan». Du finner den her!

ØYNER & BRYN

1. Øyenskyggepallett fra Smashit Cosmetics. 

2. Browpowder fra Anastasia Of Beverly Hills i fargen «brunette». Du finner den her!

3. Brynsgel fra Anastasia. Finnes her!

4. "Bryn concealer" fra Anastasia (denne "rammer" jeg inn brynene med etter at jeg har fylt de inn). Finnes her!

5. Øyenskygge fra MAC. Fargen er falmet bort, men den er en mørk brun.

6. Eyeliner fra Sephora. Ellers pleier jeg å bruke denne fra Isadora! Like god.

7. Eyeshadow primer fra Urban Decay i fargen «eden».

LIPZZZ

1. Crème liquid lipstick fra KKW i fargen «Kimberly».

2. Gloss fra Kylie Cosmetics i «so cute».

3. Lipliner fra Kat Von D i fargen «hawkwind».

4. Lipliner fra Kat Von D i fargen «lolita».

 Processed with VSCO with av8 preset

Ellers er jeg VELDIG glad i denne pleiende glossen fra Clarins! Den har jeg med meg over alt. Du finner den her!

Sminken min oppbevarer jeg i denne lekre toalettmappen fra Malene Birger. I love it! Du finner den her.

___________

Det var det! Håper dette ga dere litt svar på hva jeg bruker. Jeg får spørsmål hele tiden om hvordan jeg sminker meg og hvilke produkter jeg bruker. En sminkevideo er som sagt på vei, så hold utkikk etter den! Nå er jeg virkelig i en god flyt med bloggingen, så dette blir ikke annet enn bra. 

Love you!

GODTERISKUFFEN MIN

🍫 CANDY LAND 🍬

Jeg er en godtemons... I can't help it. Jeg blir alltid litt sånn der paff når folk spør meg hvordan jeg holder meg så slank, og helt ærlig dere? Jeg gjør ikke en dritt. Jeg spiser akkurat det jeg har lyst på, inkludert godteri fra denne deilige godteskuffen, haha. Jeg prøver jo å passe litt på da, ettersom at det ikke er bra med for mye sukker, men jeg kan ikke akkurat påstå at jeg ikke spiser noe søtt hver dag, for det gjør jeg! Helt siden jeg var en liten jente har jeg alltid vært veldig svak for godis, sett bort i fra de årene jeg slet med anoreksia. Det er vel strengt tatt den eneste perioden i livet mitt der jeg faktisk ikke spiste noe i disse banene. Fy for en trist periode. Alt med måte så klart, men godteri er goooodt og jeg er en sucker for it.

Fun fact: jeg har alltid en overfylt godteriskuff hjemme. 

I MAI SKAL JEG...

   MAY, YOU'RE GOING TO BE AWESOME   

1. Tvinge Pierre til å kjøpe meg roser hver fredag. Hihi! Jeg har nemlig lyst til å ha det som en tradisjon nå som vi har blitt samboere igjen. Snakk om romantisk, når det er påtvunget :) :) :) Wups!!

2. Invitere familien på middag i vår nye leilighet! Jeg skal stå for kalkun middagen, og P skal stå for kake til dessert. Mamma kommer til å bli sååå stolt! 💁🏽

3. Passe masse på Percy. Jeg lengter så ekstremt mye etter å skaffe meg en egen hund, men enn så lenge får vi kose med Percy så mye vi kan. Eller, det kommer vi alltid til å ville gjøre, for han er seriøst verdens beste hund. Han har tidenes sterkeste personlighet. 

4. Ta masse antrekksbilder til bloggen. Jeg har fått så sjukt mye inspirasjon på motefronten i det siste! Jeg har masse kule, nye klær som jeg vil style ordentlig kult. Dessuten er det ekstra gøy nå som vi går mot varmere tider. Da kan man kaste på seg et skjørt eller en shorts uten å fryse ihjel. Deilig!

5. Reise til Cannes sammen med Nelly.com. Vi reiser på fredag allerede. Det kommer til å bli døds gøy! Dette er min andre tur med Nelly, sist var i Stockholm. Jeg føler meg enormt heldig, det må jeg virkelig si. Jippi!!

6. Ha klessalg. Nå som jeg har flyttet merker jeg at jeg har litt mer klær enn jeg trodde, og mer klær enn nødvendig. Jeg orker ikke å fylle opp vårt nye hjem med alt for masse tøy slik som jeg gjorde med den forrige leiligheten, så nå skal jeg forsøke å få sortert det jeg vil beholde og det jeg vil selge. Det er i grunn veldig mye jobb å drive å selge alt, for det krever at jeg pakker alt, drasser med meg hver minste ting til postkontoret og så klart få sendt det. Ikke tjener jeg noe særlig på det heller, men jeg gjør det i hovedsak fordi at jeg vil være miljøbevisst. Jeg vil ikke kaste det. Da er det bedre at noen andre får bruk for det. Derfor er det verdt slitet til syvende og sist.

7. Kjøpe masse grønne planter. Jeg ELSKER det! Jo, og så må jeg jakte på det perfekte helfigurs speilet. Jeg har jo mitt gamle hjemme hos mamma, men jeg er ganske lei av det. 

8. Bruke min nye kokosnøtt parfyme. Altså, jeg har fått helt totalt dilla på kokos. Jeg har kjøpt bodylotion, bodyscrub, dusjsåpe OG parfyme i kokosnøtt duft. Jeg er freeelst. Mhhhhm!! Finnes ingen deiligere lukt ass. Nå gjenstår bare duftlys og tøymykner i samme lukt, så er jeg fornøyd. Det burde ikke være et spørsmål om hvordan Isabel Raad lukter lengre i hvert fall. 

9. Signere en kontrakt som har ekstremt mye å si for karrieren min. OH MY GOD, sier jeg bare. 

10. Ha romantiske datenights med min kjære. Det har blitt lite tid til det i det siste, men nå skal det virkelig prioriteres. Kjærligheten behøver alltid å pleies! 💘

11. FEIRE 17.MAI!!

TANKER

☁️ Jeg lengter etter å komme hjem til vår nye leilighet nå. Jeg har fått sovet i den i en natt bare, fordi at jeg har fartet så mye rundt omkring siden vi flyttet. Super kjedelig, jeg vil jo så gjerne installere meg skikkelig der og ikke minst få nyte vårt nye hjem. Vi reiser hjem i morgen da, og da kommer jeg ikke til å røre meg av flekken. Haha.

☁️ Det er interessant å se hvor forbanna han som står bak Classyhand.com blir når jeg gjør folk oppmerksomme på hans lureri og kun legger fakta på bordet. Disse klokkene som påstås å være "gratis" på nettbutikken, er langt i fra gratis. Man må nemlig betale 136 kroner i frakt! Og det verste er at du kan få NØYAKTIG de samme klokkene til under 20 kr INKLUDERT frakt på Wish eller på eBay. Jeg forstår ikke at visse PH-deltakere promoterer for dette og lurer følgerne sine? De må jo være fullstendig klar over opplegget, og det var nettopp derfor jeg selv aldri takket ja til et samarbeid med de. Jeg har lagt ut screenshot av meldinger Classyhand.com sender ut på min Insta-story, som beviser at alt er lureri. Ikke bare skal denne nettbutikken late som om at JEG er ansiktet for dem i tillegg til å kjøpe opp domenet Isabelraad.com slik at du kommer direkte inn på Classyhand (what the fuck), men de driver også å forsøker å lure sine kunder med "gratis" produkter som slettes ikke er gratis. Dere som ikke vet hva jeg prater om, les dette innlegget. Jeg ble mildt sagt RASENDE.

☁️ Jeg lengter etter å skaffe en hund mer enn noensinne. Nå er hverdagen våres veldig tilrettelagt for å kunne skaffe oss en liten søtnos... Stay tuned!

☁️ Jeg er SÅ sjalu på Sofie som er i LA nå... Fyyy søren, jeg vil ogsåååå. Heldigvis har vi blitt enige om at vi må dra sammen en gang snart, så jeg får krysse fingrene for at det skjer! Los Angeles er virkelig drømmebyen. Man må jo bare oppleve det!

☁️ Ine, du er savnet. Er det ikke fantastisk hvor glad man blir i mennesker? Ine er virkelig en av mine nærmeste venninner. Hun er god tvers igjennom, ekstremt morsom, tidenes gledespreder og generelt verdens fineste menneske. Flytt til Oslo da! Jeg mener, her regner det ikke hver dag en gang... 💁🏽

☁️ På fredag reiser jeg til Cannes sammen med Nelly! Jeg grugleder meg litt. Jeg kjenner nemlig ingen av de andre bloggerne som skal, annet enn at jeg har pratet bittelitt med Julia og såvidt med Eirin. Jeg gleder meg veldig til å treffe de og resten av blogg-banden som er invitert fra Skandinavia. Hadde dette vært for et år siden hadde jeg ALDRI takket ja dersom jeg skulle reist uten å kjenne noen. Jeg var fryktelig nervøs for slik tidligere, men det har gått seg veldig til det siste året. Det er jo faktisk gøy å bli kjent med nye mennesker! Og hey - alle er jo som oftest super hyggelige!! Jeg må også få tillegge at jeg synes at det er utrolig stas å være en av få bloggere som er invitert fra Norge. Det er ikke bare bare å bli invitert på en spektakulær reise til selveste CANNES! Og dere... Tenk at jeg kan kalle det for jobb? Mindblowing.

☁️ Jeg kommer fortsatt ikke over bortgangen av Tim (Avicii). Det er så utrolig trist og hjerteskjærende. Har dere sett dokumentaren? Jeg satt helt seriøst å bannet og ble så ekstremt frustrert når jeg så den at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. HVORDAN finner man logikk i å PRESSE en person som uttrykker at han ikke har det bra enda lenger og lenger? Fy faen. For en bransje. Den dokumentaren viser virkelig hvor maktsyke penger gjør mennesker. Helt forferdelig, og så forbanna trist at folk rundt han ikke klarte å respektere hans behov og hans ønsker.

NEW IN FRA PRETTYLITTLETHING

annonse ⎟ annonselenker PLT

OKEI, nå er tiden inne for å introdusere dere for min nye all time favoritt nettbutikk. Jeg har seriøst ikke ord for HVOR mye kult PrettyLittleThing har! Jeg kom over deres Instagram-profil for kanskje et halvt år siden, og siden den gang har jeg kanskje gjort rundt tre bestillinger. Hver gang har jeg vært overlykkelig med klærne! Nesten alt jeg hadde på meg på Paradise er herfra, faktisk. Dette er ikke spons, jeg betaler for klærne selv, bare slik at det er sagt. Klær er jo min store lidenskap, og jeg vet at mange av dere finnes inspirasjon til klesveien her på bloggen min, og derfor måtte jeg så klart dele min obsession med dere. I går bestilte jeg alt som jeg viser under her! Jeg klarte ikke å dy meg, de har jo fått inn så enormt masse fint. Det eneste som suger med PrettyLittleThing er at ting veldig fort blir utsolgt. Det er jo en super populær nettbutikk, så derfor er det kanskje ikke så veldig rart.

Her kommer alt jeg klikket hjem i går! 

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER ⎟ 4. HER ⎟ 5. HER ⎟ 6. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER ⎟ 4. OVERDEL HER + UNDERDEL HER⎟ 5. HER ⎟ 6. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER ⎟ 4. HER ⎟ 5. HER ⎟ 6. TOPP HER + TRUSE HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER ⎟ 4. HER ⎟ 5. HER ⎟ 6. HER

1. HER ⎟ 2. HER ⎟ 3. HER ⎟ 4. HER ⎟ 5. HER ⎟ 6. HER

VIDEOEN MIN HAR FÅTT 1,6 MILLIONER VISNINGER

Okei, jeg oppdaget det sjukeste ever. Jeg var en liten tur innom min egen YouTubekanal, der hvor jeg pleide å poste videoer tidligere. Da så jeg plutselig at den ene vloggen min fra Dubai har 1,6 MILLIONER views!! Altså... Hvordan?! I tillegg til det har jeg fått over 10.000 nye abonnenter på noen få dager. Det har jo tatt helt av, uten at jeg aner hvorfor. Jeg har jo ikke vært aktiv på den siden desember. Jeg antar at vloggen må ha dukket opp på en eller annen sånn der populær liste eller noe, men sykt kult er det i hvert fall! Aldri hadde jeg trodd at mine små videoer på YouTube skulle få nærmest en og en halv million seere. 
 

1,6 MILLIONER VISNINGER

Jeg poster jo ikke lengre videoer på den kanalen, men på Pierre & Isabel-kanalen som du finner her. Der er planen å poste daglige vlogger, altså ny vlogg hver eneste dag! Vi har hatt en liten periode nå der vi ikke har vært sammen hver dag, og derfor har ikke kanalen blitt oppdatert hver eneste dag. Men nå har vi jo flyttet sammen, så nå er vi back on track! Dere har vært enormt positive til daglige vlogger, og det gjør oss så vanvittig glade. Jeg lurer på om dere vil at jeg skal poste vloggene her hver dag, i tillegg til vanlige innlegg, eller om dere vil at jeg skal droppe å poste vloggene her og kun gjøre det på YouTube? Deres mening betyr alt for meg, så legg gjerne igjen en kommentar med tankene dine. ❥

Jeg syntes bare at det var sykt kult at denne videoen hadde fått så mange views, så jeg måtte bare dele det med dere. Hehe. Klem!