hits

juni 2015

Ja, vi er sammen.

I går valgte jeg og Mathias å dele med dere at vi har blitt et par. Jeg er lykkelig! Mathiasen min. <3 Vi tar det dag for dag og ser hvordan det går. Vi er jo tross alt på Rhodos, og her er det en helt annen hverdag enn det vi har hjemme. Miljøet er også helt forskjellig. Vi har det veldig fint nå! 

Les artikkelen HER.

Takk for alle gratulasjoner. Klem!

SHOPPING

HELLU! ♥

Jeg hører rykter om at været ikke er helt på topp i Norge...? Er det så? I så fall skal jeg sende masse sol og varme fra solfylte Rhodos til dere. Jeg har hatt en veldig fin og avslappende dag frem til nå. Gårsdagen var veldig festlig for min del. Ja, så festlig at jeg ikke kom meg hjem i seng før 08 i dag tidlig. Heh! Er man på Rhodos så er man på Rhodos. Her er det alltid liv! Jeg merker at jeg aldri vil dra hjem, for det er rett og slett så utrolig mange fine folk rundt meg som jeg elsker å tilbringe tid sammen med. Jeg sitter allerede igjen med mange fine minner fra tiden her, og OM jeg gleder meg til fler! Jeg trives så godt.

Jeg har fått en del spørsmål fra dere som skal på ferie hit om hvordan shoppingen er. Den er så som så. Det er Zara, Bershka, HM, Pull & Bear osv her. Jeg synes desverre at utvalget er veldig dårlig, så derfor har det ikke blitt veeeldig mye shopping på meg så langt. Nå regner jeg med at du blir glad, mamma. Derfor har jeg klikket meg hjem en stor pakke med fine plagg fra Sheinside. Som vanlig. Regner med at dere ikke ble sjokkert nå, haha. 

Her er hva jeg har bestilt meg. Og dere? Husk at frakten er gratis og dere slipper å betale toll- og moms regninger når dere bestiller fra Sheinside.

       1. HER 140,- kr ♥ 2. HER 120,- kr ♥ 3. HER 136,- kr
     
 1. HER 144,- kr ♥ 2. HER 152,- kr ♥ 3. HER 99,- kr
        
1. HER 116,- kr ♥ 2. HER 120,- kr ♥ 3. HER 124,- kr

1. HER 144,- kr  ♥  2. HER 114,- kr  ♥  3. HER 120,- kr

SPØRSMÅLSRUNDE

Hei babes! Jeg får ofte spørsmål av dere, så derfor tenkte jeg å kjøre i gang en ny spørsmålsrunde. Still meg hva enn du måtte lure på! Jeg svarer på videoblogg i løpet av neste uke.

 KJØR DA! ;-)

Ting du ikke visste om Paradise Hotel

1. Vi skrev liste med sanger vi ville høre på festene.

2. Når musikken var på fikk vi ikke lov til å prate sammen. Dette fordi at mikrofonene ikke klarer å fange opp lyden skikkelig.

3. Vi drakk alkohol hver dag. To dager med fest, to dager med drinker.

4. Når vi får brev må vi lese det opp to ganger.

5. Date og utflukter tar utrooolig lang tid!

6. Linn hadde sluttet å røyke, og hadde holdt seg unna i 6 mnd. På Paradise Hotel startet hun igjen. Kanskje ikke så rart, da sånn ca alle røykte som svamper der inne.

7. Den første uken da det var 10 gutter pranket jeg, Martine og Sara guttene. De var allerede super stresset fra før, da de måtte kjempe for tilværelsen. Vi tømte kofferten min, listet oss ned trappen og der la jeg meg oppi kofferten. Sara zippet igjen. De gikk ned til guttene som lå nede ved poolen og fortalte at det var kommet en koffert. De ble dødsstresset og fortet seg opp til kofferten. Jeg døde av latter oppi der, så dermed ristet jo hele kofferten. Enda mer panikk fikk de, de trodde at det var ENDA en gutt oppi der. Heheh! Jeg smalt kofferten opp, og hoppet opp. Stakkars gutter. Hihi!

8. Linn og Sara shavet en legg på Christer og Fredrik.

9. Vi hadde ofte koselige stunder i boblebadet på Venus.

10. Jeg slet skikkelig med søtsug. Jeg spiste sjokolade hver dag før Paradise. Vi fikk godteri i blant bare, og da var det bare mens vi ventet på seremonier.

Midsommar

Heiii! Direkte fra restauranten. Nå sitter vi en hel gjeng fra crewet og skal spise. Sara reiser hjem i kveld, så derfor er dette en liten "avskjedsmiddag". Selv om det ikke er avskjed, hun kommer tilbake veldig snart. Vi hadde en kjempe fin dag på stranden for noen dager siden, da det var midsommer (svensk greie). Der tok jeg masse bilder!

Låst ut av leiligheten naken

Hei finiser! Åh, disse siste dagene har vært like fantastiske som alle andre. Jeg har kost meg glugg i hjel i godt selskap. Vi har blandt annet feiret "midtsommer", festet (no shit) og generelt bare nytet været og selve Rhodos. I går var faktisk helt syk. Sara presterte å låse oss ute av leiligheten kl 05 på morgenen. Vi har nemlig smekklås, og når døra da smeller igjen så må man låse opp for å åpne opp. Tror dere ikke at døra selvsagt smalt igjen, og nøklene lå inne??? Hahah, er det mulig. Sara hadde i tillegg ikke klær på seg, men var bare tullet inn i et laken. Hahah, altså dere skulle sett det synet. Jeg dør! Det endte opp med at vi måtte crashe hos en kompis, for å så møte opp på et møte neste morgen. Sara i et laken, meg i en stor gutte-shirt og Linn i festantrekket fra kvelden før. Dere kan jo tenke dere selv hva som skjedde når resten av crewet så oss... Hahah, guuuud.

MAKE-UP ROUTINE: øyne

Bruker selvsagt ikke alle disse produktene på en gang, men det er de jeg pleier å variere mellom.

Urban Decay, naked 2 palette: denne bruker jeg daglig til øyenskyggen. Som dere ser på den tredje skyggen så er den flittig brukt, hehe. 

Urban Decay, naked basics palette: den tredje å fjerde skyggen i dette palettet er perfekt til å bruke i creasen. 

 MAC, painterly paint pot: kjempe fin øyenskygge base. Kan også brukes alene for å få litt farge og shimmer på øyenlokket.

F.h

- MAC 248 kost: plukker skyggen effektivt opp å gjør jobben med å påføre en skygge over hele lokket enkel og kjapp.

- MAC 222: perfekte blending kosten. Det er sååå viktig å huske å blende skyggene, jenter!

- MAC (vet ikke hvilket nr denne har, men den var med i en kolleksjon): denne bruker jeg til å sote den ytre v-en og å "cutte" creasen med. Utrolig handy børste.

- Urban Decay eyeshadow primer potion: god øyenskygge primer som gjør at skyggene sitter hele dagen og at skyggene blir mer pigmenterte når de påføres. Denne kunne jeg ikke levd uten, seriøst.

- Clarins eyebrow pencil, farge light brown: denne bruker jeg til å fylle brynene med når jeg har dårlig tid. Ellers bruker jeg brynspudder, noe som jeg egentlig liker mye bedre. Desverre krever det litt mer konsentrasjon og tid.

- YSL waterproof liner: perfekte lineren som ikke smitter av. Bruker som regel denne i våtkanten oppe for å få vippene til å se fyldigere ut. Genialt triks, og det utgjør faktisk ganske mye!

- Liquid eyeliner: denne husker jeg faktisk ikke hvor er fra, men den er hvertfall utrolig god.

- Diorshow maximizer: et vippeserum/primer som påføres før maskaraen. Denne gjør at vippene blir mye mer fyldige og en del lengre. Elsker denne!

- Diorshow black out mascara: denne er super på volum. Dersom jeg vil ha en intens øyenlook avslutter jeg alltid med denne for det lille ekstra. 

- Dior new look mascara: gir mye lenge, separerer fint og klumper seg ikke. Denne er fin for en naturlig resultat.

- Chanel le volume: denne må være min favoritt ut i fra alle mascaraene jeg har. Den er så sinnsykt god og gjør alt jeg vil at en mascara skal gjøre. Er du på jakt etter en ny - kjøp denne!

ET SUNNERE ALTERNATIV

Hei og god fredag venner!

I går hadde jeg lyst på noe godt. Derfor smekte jeg i stand muffinser! Sykt digg, men kanskje ikke fullt så sunt... Derfor tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på en sunn "glasur" istedenfor å proppe på med enda flere kallorier. Jeg smurte rett og slett et tynt lag med Philadelphia sjokolade-pålegget, og det smakte dødsgodt! Bare et lite tips fra meg til neste gang du eventuelt skulle trengt en glasur.

Yummi in my tummy! 


Jeg skal ta silikon.

Jepp.

Regner med at jeg kommer til å få mange reaksjoner og ulike meninger nå, men det går fint. Jeg har lenge tenkt tanken på å gjøre det, og endelig er jeg klar. Jeg er skikkelig klar. Jeg tror at mange av dere ikke kommer til å skjønne hvorfor jeg skal ta, da jeg i utgangspunktet har store pupper fra før av. Greia er at jeg slet med spiseforstyrrelse for noen år tilbake, og da ble puppene mine anderledes. De er ikke like fine og store lenger som de var før. Det er det som får meg til å ville gjøre noe med det, for jeg hadde mye finere pupper før. Jeg vil ha de tilbake! :-) Så enkelt er det. For meg er det verdt det. Det er ikke slik at jeg går rundt å hater puppene mine nå, men jeg er av den typen som tenker at når man faktisk kan endre på noe man ikke er fornøyd med - hvorfor ikke gjøre det da? Dessuten synes jeg at silikonpupper er utrolig fint. Formen blir så mye finere enn på naturlige pupper, synes jeg. Jeg skal legge meg under kniven til vinteren. Grugleder meg i grunn. Jeg har hørt at det kan gjøre jævlig vondt og det er litt skummelt. Min smerteterskel er nemlig utrolig lav. Jeg tåler absolutt ingenting! Men men, jeg lider gjerne for skjønnheten. 

Er det noen av dere som har tatt silikon? Jeg vil veldig gjerne høre hvordan deres operasjon var.

Paradisefamilien er utvidet

Hei babes!

Jeg må bare starte med å beklage så mye for dårlig oppdatering de siste dagene. Jeg har ikke vært innenfor dørene foruten om når jeg har sovet. Det har skjedd en del siden sist. Vi har hatt en utrolig gøy BBQ med Grabbarna Grus familien, flyttet til en ny fin leilighet oooog.... SARA HAR KOMMET! Det er sååå gøy at hun endelig er her. Vi visste ikke at hun kom engang. Jeg lå og sov på kvelden før vi skulle ut (var litt hangover og trøtt), og plutselig fyker Mathias og den ene sjefen våres inn i leiligheten vår. "Hvorfor sover dere?", etterfulgt av et Sara-skrik. Haha, jeg var helt i sjokk og trodde jeg drømte. Vi har kost oss masse sammen de siste dagene. Shoppet, tanet, festet. Life is pretty good down here. Men dere... Jeg merker at jeg sliter med å skrive interessante innelgg her nede, da vi som regel gjør det samme hver dag. Derfor lurer jeg på om dere kan kommentere hva dere vil lese om? Jeg vil så gjerne at dere skal klikke dere inn her og få servert gode innlegg som dere synes er interessante. Kjør på, så blir jeg veldig glad!

Akkurat nå sitter jeg, Sara og Linn på en restaurant og skal spise frokost. Det var en veldig gøy kveld på byen i går, så vi er alle litt reduserte i dag. Vi får reparere oss med litt sol og bading! Håper dere koser dere der hjemme, og at dere har fiiint vær. 

Klem, Isabel. <3

kjole HER

 

Det store spørsmålet.

Hei fininger! I går hadde jeg en fantastisk fin dag. Vi var på poolparty med BBQ og dagsfylla med Grabbarna Grus poolen. Vi var en hel gjeng som samlet oss, og koste oss skikkelig i sola. Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg liker livet her nede. Ferie er definitivt det beste i verden. Etter poolfesten dro vi til hotellet for en aldri så liten siesta, før det bar ut på kvelden. A perfect day!

Now... Jeg får stadig spørsmål om hvor denne kimonoen på bildet over er fra. Den er da altså fra Junkyard, men sist jeg sjekket var den utsolgt. Jeg har funnet frem mine favoritter hos Sheinside da, som minner om den jeg har. Synes alle er så fine! Kimonoer er så geniale - kan brukes til alt. Når du handler fra Sheinside betaler du 30,- kr i frakt, og du slipper toll- og MVA regning. Elsker den nettsiden. Det har dere sikkert merket! Hehe. 

MINE FAVORITTER!

1. HER 107,- kr / 2. HER 130,- kr / 3. HER 123,- kr

1. HER 138,- kr / 2. HER 138,- kr / 3. HER 107,- kr

DU ER SÅ JÆVLIG IRRITERENDE!

Jeg har notert ned hver gang noe har irritert meg i det siste. Jeg synes det er gøy å lese slike innlegg på andre blogger, så nå kjører vi i gang med en slik post her også!

 Når jeg skal finne noe, som jeg har lagt et spesielt sted men ikke finner det. Hvor faen ble det av, liksom?!

 Vind + lipgloss + hår. Trenger jeg virkelig si mer? Dette er noe som får meg til å klikke sånn ca. hver eneste dag. Argh.

 Når folk på byen er så jævlig falske. Det pleier å være sånn som dette: Jeg kommer ut av doen. Skal vaske hendene. Jentene som allerede er på toalettet overfaller meg med "åååh jeg er såååå fan, digger deg på Paradise Hotel omg fnizzzz". Hyggelig, tenker jeg da! MEN, neiiii da du. I det de snur seg, pleier de som regel plumpe opp noe som "omg hater faen pærra, jævla hora der". Jeg mildt sagt meddele at jeg aldri klarer å holde meg, og rett og slett går etter for å konfrontere. Vi er da faen mennesker, vi også!

 Når man er på byen og en fyr vil spandere drink på deg. Jeg takker alltid nei dersom jeg ikke kjenner fyren, for jeg kan rett og slett skaffe min egen drikke. Jeg trenger ikke noen til å betale for at jeg skal bli enda fullere. Det klarer jeg helt fint selv! Det som er downsiden da, er at gutten som regel alltid blir furt. "Du er så jævlig diva". Nei, jeg er ikke det -  din intensjon er å kunne bruke det at du har kjøpt drikke til meg, som en unnskyldning til å få deg ett hook. Det går ikke i land hos meg, gutten min!

 Når jeg legger ut på instagram at jeg har fylt på leppene mine, og folk bare "HÆÆÆÆ HVA FAEN JÆVLA LØGNER I FØRSTE EPISODE AV PARADISE HOTEL SIER DU AT AAAALT VED DEG ER HEEEELT EKTE HVAAA FAEN AZZAAAA". Slaaaapp for faen av! Det sa jeg for 4 MÅNEDER SIDEN!!!! Da var alt ekte. Er det ikke lov å endre på ting ved seg selv i ETTERTID om man ønsker det?

 Folk på instagram som bare er nødt til å diskutere hvem som vinner jævla ph2015 på hvert eneste bilde. Og dere? NEI, FINALEN BLE IKKE LAGT UT PÅ VIAPLAY!

 Folk som alltid må klage på et eller annet, annet hvert minutt. Plis! Her, jeg skal gi deg litt livsglede.

 Når man har en avtale med en, og personen alltid avlyser. Gjerne i siste sekund også. ARGH. Verste jeg vet.

 Når folk absolutt er nødt til å dra med seg drinken sin ut på dansegulvet. Den drinken blir ikke i glasset vennen min, den sprutes over alle som står rundt deg! Det er da klart at jeg vil ha champagne i håret mitt, og hvert fall en stor, jævla skvett i øyet.

 Når jeg er ute på byen, og ser veldig tydelig at folk stirrer meg i hjel. Ja, vi har faktisk øyner vi også. Det verste er når de prøver å ta snikbilde, men GLEMMER AT BLITZEN ER PÅ! Da blir jeg så pinlig berørt på deres vegner ass. Kan du ikke bare komme bort og være hyggelig? Da kan du faktisk få et mye bedre bilde, enn et kleint "seisabelfraph29meterunnahihi".

Haha, kjenner dere dere igjen i noe? xx, I.

"VIL DU SERIØST VÆRE MED PÅ SØPPEL-TV?"

Holaaa!

Nå er jo påmelding til ny sesong av Paradise Hotel i full sving. Det betyr at nettop DU kan melde deg selv på, eller kanskje du vil melde på en venn? Du finner påmeldingsskjema på TV 3 sine nettsider. I fjor var det utrolig mange som søkte, og derfor var det naturligvis også veldig vanskelig å komme med. Jeg får ofte spørsmål om hva jeg skrev i min søknad og hva jeg sa på intervju. "Hva sa du egentlig? Du må jo ha sagt noe sjuuuukt noe siden du ble tatt med videre". Husk nå hvert fall på en ting. Det er mange som kommer til å dømme deg. Vi lever desverre i et land hvor reality-program er veldig nedverdigende, og folk har sine tanker med en gang de hører "Paradise Hotel". Det jeg gjorde var å holde kjeft om at jeg hadde meldt meg på. Jeg sa det selvsagt til de nærmeste, men det startet jo egentlig som en spøk fra min side også. Jeg trodde jo aldri i hele verden at jeg skulle bli plukket ut. Vel, her er mine tips!

Jeg får betalt for å feste

Hei!

Det er mange som lurer på hva jeg egentlig gjør her i Rhodos. Hvordan jeg bor, hva jeg gjør, hvorfor jeg er her osv. Det har seg sånn at jeg ble spurt om å komme ned til Rhodos og "jobbe" på Grabbarna Grus (en nattklubb). Grunnen til at jeg skriver "jobbe", er fordi at jobben min rett og slett er å feste og mingle. Ikke så aller verst jobb for å si det sånn. Jeg får dekket alt i tillegg, så jeg er rett og slett bare på en deilig "festeferie" hvor jeg har truffet og kommer til å treffe mange av dere. Alltid like koselig å møte dere skjønninger! My team is the best team. Dagene er ganske like egentlig, så det blir fort en slags rutine. Jeg fester hele natten, og vi pleier som regel å ha after-party på en klubb som heter "El Corazon" frem til 07-08:00 ish. Etter det er det på tide med søvn til 12 tiden, da det videre bærer avsted til Grabbarna Grus poolen eller Casinoet på Ellie Beach for litt tænings. Der tilbringer jeg mange timer til å mingle, av og til dagsfylla, slikke sol og bade. Ja - rett og slett nyte livet og lade opp til en ny festfylt kveld. I 19-tiden pleier vi dra til hotellet, fikse oss og så dra ut og spise middag med godgjengen fra crewet. Jeg har blitt kjendt med utrolig mange fiiine mennesker her nede, spesielt de som jobber på Grabbarna Grus. Alle er så åpne, imøtekommende, livsglade og fulle av energi! Vi er virkelig en gjeng som lager goood stemning på klubben. Jeg kom ned hit 31. mai og skal være her frem til slutten av august ca. Det blir dog litt reising frem og tilbake for min del da jeg må på events og møter hjemme i Norge, men det blir bare korte turer hjemom. Ellers har jeg også planer om å ta meg en tur til Magaluf til Kian i en ukestid på GG der. Jeg stortrives nå i hvert fall, og vil aaabsolutt ikke hjem. Dette er en syyyk sommer ass! Koser meg glugg i hjel. 

På Grabbarna Grus har vi masse kule events/fester hele uken. På mandager har vi temafest, hvor temaet varierer fra uke til uke. Forrige mandag hadde vi "toganight" og denne uka hadde vi "superhero-night". Tirsdager er det Traffic Light event, onsdager er det Pubcrawl og fredager er det Ladies Night. For å komme på disse eventene trenger dere billetter. De kan dere kjøpe av selgerne våres, men også av meg. Dere får gode tilbud om dere vil kjøpe av meg. :-) Det er bare til å plinge meg på facebook så kan vi møtes eller avtale tidspunkt. Jeg vet at det er mange nordmenn som reiser ned hit i år - og jeg har bare en ting å si til dere.... GLED DERE!! Its amaaazing. Gleder meg til å feste med dere! 

Puss, Isabel.

Bildedryss

Hello babes! De siste to dagene har vært fuuullt kjør. For å være ærlig så har jeg vært beruset sånn ca døgnet rundt, og da er det ikke sååå smart å sette seg ned for å blogge. Selv om innleggene kanskje hadde blitt en smule interessante da, heheh. Jeg har nå hvertfall vært flink til å ta bilder, så her får dere et lite innblikk i them crazy days her nede.

MAKE-UP ROUTINE: hud

Da er det tid for hudsminken min! 

BASE

- Dior forever foundation

- Dior forever compact powder

- Mac pro longwear concealer

Påfører med koster fra Dior.Oppe f.v:

- Mac mineralize skinfinish blush

- Dior blush i farge 001

- Nars laguna bronzer

- Mac prep and prime booster - highlighting pen

- Nars albatross highlighter

Påfører blush med blushkost fra Mac og konturer ansiktet med Nars børsten som jeg endelig fikk fatt i. Desidert beste kjøpet jeg har gjort!

Ved spesielle anledninger liker jeg å avslutte med et translucent pudder fra Shiseido for å sette all sminken, og til slutt - spraye over med Mac sin Fix + for at sminken skal smelte fint inn i huden.

Bruker dere noen av de samme produktene? xx

DEL 3: 10 TING DU IKKE VISSTE OM PARADISE HOTEL

1. CASTING: man må faktisk gjennom hele tre runder med auditions. Første runde er en tlfsamtale, de to siste er intervju i Oslo.

2. SYNC: når man går på sync blir vi ringt på telefonen hvor vi blir "kallt inn".

3. CREW: det er alltid noen som følger med på oss bak kameraene. Til og med når vi sover. De går på ulike skift, og følger med på alt vi gjør innenfor porten.
4. ONLY US: det er kun oss, deltakere, som bor på hotellet. Ingen andre.

5. MAT: vi har egne kokker som lager mat til oss til hvert måltid. Alltid like godt!

6. MUMS: vi får servert de beste armeridderne du kan tenke deg til frokost hver dag. Dette er faktisk noe av det jeg savner mest av alt. Hah!


7. UTSIDEN: jeg ble igjen i ca. to uker på utsiden etter at jeg sjekket ut av hotellet. Meningen var at jeg skulle komme inn igjen.

8. SEX: jeg og en annen, bortsett fra Audun (nei, ikke Pierre. hehe nå kan dere lure)  hadde nesteeeen sex inne på hotellet i uke 3. Stønningen er det eneste som er tatt med da vi begge nektet for at noe skjedde under lakenet.

9. MIKROFON: dere vet den lille dusken vi har rundt halsen og det beltet vi har rundt livet? Den må vi ha på 24/7, bortsett fra når vi sover og dusjer/bader.

10. ...: Hvem tror dere satte seg ned i boblebadet på Venus med mikrofonen rundt livet? HEHE. Da var crewet fornøyd! ;-)

KLINTE MED EN FUCKINGS HUND

Hahah, dere skulle bare visst hvilke tilstander det er her nede! Barstreeten byr på en deeeel underholdning for å si det sånn. I går var det en gal, svensk kjerring som først begynte å strippe midt i gata. Hun tok av seg klærne liksom. Etterpå presterte hun å legge seg ned ved en stor hund (bokstavelig talt en stor hund, typ schæfer) og begynte å KLINE med den. Jepp, du leste riktig. Hahah, altså er det fuckings mulig?!!? Nå er det snart tid for ny runde, og i kveld er det Ladies Night! Gleder meg. 

Jumpsuiten jeg har på meg på bildene finner dere HER. 214,- kr.

 

 

 

 

SENEST STILTE SPØRSMÅL


Hei! Jeg ser at det er mange som stiller meg spørsmål og lurer på ting i kommentarfeltet, så derfor tenkte jeg å bare samle alle og svare på de her. Akkurat nå kom jeg akkurat inn på hotellet. Det har vært litt av en interessant natt! Haha. Dere som vurderer Rhodos - REIS. Dere kommer til å ha det helt fantastisk!! Jeg skal aaaldri hjem.

Hvor lenge skal du være i Rhodos? Jeg skal være her til August, men kommer til å pendle litt frem og tilbake mellom Norge, Rhodos og Magaluf.

Komer det andre PH-deltakere også til Rhodos? Ja, Emilie, Mathias og Sara.

Kan du ha et "15 ting du ikke visste om meg" innlegg? Det kan jeg fikse! :-)

Hvor har du kjøpt den røde trenchcoaten din? Den er fra Kutoure.

Hvis du handler for over 350 kr på Sheinside, må du betale toll da? Det tror jeg faktisk ikke. Jeg gjør hvertfall ikke det. Mener at de sender pakken som "gave", og da kan du kjøpe for opptill 1000,- kr uten å betale toll.

Hva jobber du med? Jeg blogger og tjener pengene mine på det. Ellers er det masse eventer og bookinger som jeg også får betalt for, så for øyeblikket trenger jeg ikke noe jobb i tillegg.

Visste du hele tiden at Martine og Pierre kom til å vinne? Oh yes. Gledet meg sånn til finaledagen!

Kan du skrive mer om spiseforstyrrelsen din? Jeg sliter med det jeg også, og jeg tror du kan hjelpe andre i samme båt. Hmmm.. Akkurat dette er litt personlig, men igjen så vet jeg hvor mye hjelp en kan finne hos andre. Det var en veldig tøff og vanskelig tid for meg, så derfor er det ikke noe jeg liker å snakke høyt om. Men kanskje! Hvis jeg får mannet meg opp. :-)

Hvordan gikk det på oppkjøringen? Heheh, denne frøkna strøyk som faen. For andre gang. Begynte å hylgråte og håpte det ville endre sensorens mening. Hjalp ikke. Prøver igjen i august! Hahah, finnes ikke håp for meg i trafikken.

Hva heter du på snap? Isabelsraad

Hvor har du kjøpt fargelinsene dine? Krogh Optikk.

JEG ER MED PÅ PARADISE HOTEL IGJEN

Shit ass som jeg koser meg her nede! Livet leker virkelig. Jeg føler at dette et Paradise Hotel all over, bare at nå er ikke kameraene tilstede. Håhåh. I tillegg er det mange flere deltakere, slipper leggetid, har ikke begrensninger på alkohol. Hehe! Med andre ord så er dette "sesong 8" av PH, og hvis dere vil se hva som skjer; legg meg til på snapchat. ISABELSRAAD. Jeg legger ved bilder fra mobilen de siste to dagene. Nå skal jeg dusje og fikse meg, før det et full party nok en gang. Xx

perfect timing

God morgen! Før jeg reiste hit mottok jeg en stor pakke med fiiine plagg jeg klikket hjem her om dagen. Jeg er så vanvittig fornøyd med alt, og alle plaggene er pakket med i kofferten. Perfekt timing! Alt er fra Sheinside. Frakt koster 30,- kr. Super nettside med utrolig lave priser!

Nå må jeg runde av her og løpe. Tænings ved Grabbarna Grus poolen venter! Ønsker dere en fin dag hjerter. xx

HER 214,- kr

HER 114,- kr

HER 199,- kr

HER 199,- kr

 

HER 214,- kr

 

 

HER 163,- kr

 

SHORTS HER 96,- kr

 

HER 103,- kr

"JEG HAR HATT SEX MED PH-ISABEL"

Åh gud, folk ass... Er det en ting jeg ikke forventet, så er det nettopp dette. Jeg har fått over 10 spørsmål om jeg har hatt meg med den og den. Altså, helt seriøst. De fleste som skriver til meg og lurer, er faktisk jenter.

- "Har du hatt sex med Pål Normann?"

- "Nei? Kjenner ingen Pål Normann heller."

- "Han sier hvert fall det. Er du sikker?".

Er det mulig??? Hvorfor i alle dager gidder folk finne på slike ting?! Jeg blir så oppgitt og sjokkert. Haha, blir de ikke flaue over seg selv? Det er jo bare tragisk å gå å skryte over at du har hatt deg med noen du ikke engang kjenner, men har sett på TV. 

Det verste tilfellet var en jente som skrev til meg på Facebook. Hun lurte på om jeg hadde hatt meg med en på Lyngdalscupen. Han vet jeg faktisk hvem er også. Han hadde da altså gått rundt i Lyngdal og sagt at vi to hadde kost oss på toalettet på Lyngdalscupen. Sånn helt seriøst - sist jeg var på lyngdalscup var jeg fuckings 14 år. Da var jeg jomfru!! Hahah, er det mulig... Jeg takket jenta masse for at hun fikk oppklaring i det. Flaut for han. 

For å sette det straight; de jeg har hatt meg med er definitivt gutter som er skikkelige, og absolutt ikke er typen til å springe rundt å skryte. De styrer jeg (og de fleste jenter) unna! Fysj...

Det er jammen ikke bare bare hva folk finner på ass. Hilsen en frustrert Isabel. xx

Touchdown Rhodes!

Hei hjerteeer! Åååh, jeg er SÅ glad. I går landet vi i Rhodos i 17-tiden, og siden det har vi hatt det helt fuckings fantastisk. Vi er her for å "jobbe" (feste) for Grabbarna Grus. I går var vi ute for første gang, og shit som det leverte! Kan skrive under på at jeg kommer til å ha det jævlig kult her. Nå stod vi akkurat opp (med hodeverk fra helvette). Planen i dag er å tæne og drikke. Rett og slett.

Jeg har det så bra!!! Håper dere har det fint hjemme babes. Skrives senere. Love you.