hits

juni 2016

throwback thursday

En liten throwback til tiden før jeg endret på nesen min, rundt et halvt år siden. Det er så merkelig å se tilbake på bilder fra den tiden, haha. Jeg så jo SÅ annerledes ut, ikke at det ikke er forventet, da. Jeg husker den tiden så godt - jeg var stormforelsket, bloggen begynte å vokse mer og mer, jeg hadde akkurat signert kontrakt som blogger for Side2/Nettavisen og alt gikk i grunn på skinner. Jeg gleder meg til å se hvor mye livet har forandret seg på enda et halvår. Tiden flyr, dere..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Jeg beklager

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld, fine lesere. Jeg beklager så mye for super dårlig oppdatering her på bloggen i dag, men det har virkelig vært en ræva dag. Jeg har ikke tatt frem mac-en før nå. Alt jeg har gjort i dag er å ligge i senga, og sitte i dusjen frem til varmtvannet tok slutt. Som dere kanskje har skjønt er det litt trøbbel i paradis, og det er ingenting som gjør meg så lei meg som det. Jeg vil bare ha det bra. Det er det eneste jeg ønsker, så vi får se hvordan jeg skal få det til på best mulig måte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sko her / jeans her / topp Topshop 

min terapi


Kjole her (annonselenk)

.  .  .

Jepp, det skjedde igjen. Og det skjer hver gang jeg er nedfor. Jeg shopper. Jeg shopper mye. Noen bruker trening som terapi, mens jeg bruker shopping. Gjerne ikke så heldig, egentlig. Jeg er hvertfall glad for at jeg ikke er deppa så alt for ofte, haha. Da kunne det blitt dyrt. Sorry Geir, jeg vet jeg lovet... Nå kan dere forvente dere maaasse antrekksinnlegg i tiden fremover. Jeg har klikket hjem så sykt mye fint! Jeg tror ikke jeg har vært så her fornøyd med en bestilling noensinne. JIPPI! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Konklusjon: det var totally worth it.

jeg vil fortelle dere altHumøret mitt er like grått og trist som været her i Oslo. BLÆH for en dag! Når været likevel var så kjipt tok jeg endelig det kjedelige skippertaket i leiligheten. Kun en ting gjenstod, og det var å få på plass garderoben min. Det har jeg eeendelig gjort - og godt er det. :) Nå ble plutselig leiligheten så mye større, uten alle de eskene fylt til randen med klær og sko. Deilig!

Jeg føler det er søndag i dag, jeg. Er jeg alene om det? Kanskje det har en sammenheng med dagens aktiviteter. Jeg har tross alt bestilt take away på døren, ryddet og vasket klær. Så spennende har min dag vært, haha. Jo, og så har jeg sendt avgårde de siste bestillingene fra nettbutikken min! Nå begynner det å bli rimelig tomt, gitt. 

Argh nei, dere... Jeg skal avslutte dette innlegget nå, jeg er bare nedstemt og da er det ikke så mye interessant som kommer ut av meg. Selv om jeg aller helst vil skrive ut alt som plager meg, men det kan jeg visstnok ikke. Det er baksiden med å ha en blogg og måtte ta hensyn til andre. Piss. Jeg vil fortelle dere alt.

Hva har dere gjort i dag? Jeg vil gjerne høre! <3

når vi ikke lenger er sammen

Det er rart hvordan søskenkjærligheten aldri avtar. Jeg og storesøsteren min har vært veldig, veldig close hele vårt liv. Vi har dog ikke bodd sammen fra jeg var 11 år og frem til nå. Hun ble flyttet til er fosterhjem i Horten, flere timer unna meg som ble plassert på Jæren. Likevel beholdt vi det gode forholdet oss i mellom. Vi ringtes hver dag og besøkte hverandre nå og da.

Nå som vi begge to er blitt såkalt "voksne" har vi fått et annerledes forhold til hverandre. Vi ringes ikke like ofte som før, og vi ses veldig sjeldent da hun bor og studerer i Tromsø, og jeg i Oslo. Hun har fullt opp med skolearbeid, eksamener, sitt sosiale liv der oppe og alt som følger med. Og igjen - jeg har mitt. Tiden er knapp for begge to for tiden, som resulterer i mindre kontakt. Det er veldig kjipt og leit at det blir sånn, og jeg skal bli flinkere på å høre av meg. Det er jeg generelt veldig dårlig på til absolutt alle jeg er glad i... 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det som likevel er fantastisk fint er å se hvordan ingenting forandrer seg så fort vi er under samme tak igjen. Sånn som nå da hun er på besøk her i Oslo. Vi krangler akkurat som før (enkelte ting forandrer seg virkelig aldri, haha), vi ler og vi har det gøy i hverandres selskap. Akkurat som gamledager! Det er vel det som er det fine med familie - de båndene er like sterke uansett hva. Jeg vet at jeg kan regne med at hun stiller opp for meg uansett hvilken tid på døgnet, og jeg vet hvor jeg har henne. Det er jo tross alt min storesøster! :)

Jeg kjenner det stikker litt i hjertet av tanken på at du snart drar igjen. Jeg er redd for at vi skal ha like lite kontakt igjen. Kan ikke vi to love hverandre at når vi ikke lenger er sammen, skal vi likevel ringes og opprettholde en god kontakt? Jeg elsker deg, Jasmine.

det er hva det er

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei! Jeg har hatt en rimelig stressende dag, for å være ærlig. Det ble en dagstur til Gøteborg, og den turen ble som den ble. Kjipt å tilbringe så mange timer av dagen innendørs når været har vært så nydelig. Blæh! Nå er jeg tilbake i leiligheten min i Oslo, og er straks klar for å dra ut en tur. Litt vin og babbel står på planen. Jeg orker ikke sitte inne å deppe i kveld. Denne dagen har vært så kjedelig at nå er det på tide at jeg får opp humøret litt! :) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her / klokke her

.     .     . 
Det med ny leilighet er litt uvant. Jeg liker ikke å være her alene, haha. Eller, det er jo deilig det også, men det føles så tomt. Dessuten er den helt ny, og det lukter derfor helt... nytt, om dere henger med? Det har ikke rukket å bli særlig hjemmekoselig her enda heller. Jepp, her kommer den sutrete Isabelen som har fått angst for å være alene frem igjen! Vel vel. Jeg klarer vel å beseire den følelsen også, til slutt. 

jeg gir blanke F

Husker dere da jeg fortalte dere om målet jeg hadde som gikk ut på å bli flinkere til å gi blanke F i hva alle rundt meg mener og tenker? Vel, de to siste månedene har jeg endelig begynt å mestre det! Jeg har klart å innse at hva andre babler om ikke har en damn shit å si. Jeg gjør akkurat det som passer meg, så langt det ikke sårer noen andre selvsagt. Hvorfor skal man være redd for å gjøre eller si noe? Hvorfor holde tilbake i frykt for at andre skal reagere negativt på det du har å komme med? Hva har egentlig deres meninger å si for deg, i ditt liv? Nada. Det har absolutt ingen betydning overhodet. Tenk over det.

Det har vært ubeskrivelig befriende å endelig komme til dette punktet. Jeg har det så mye bedre med meg selv at dere aner ikke! Jeg har prestert enda høyere på jobbfronten og jeg har vokst mye som person - alt takket være at jeg kun har fokusert på hva jeg selv ønsker og tenker. Ikke hva andre skulle ha sagt. Det gjelder bare å drite i dem! Det å bry seg for mye holder deg bare tilbake - tro meg, det har jeg erfart. Jeg skulle bare ønske jeg hadde innsett det tidligere, men bedre sent enn aldri?

Jeg husker spesielt episoder hvor jeg skulle skrive personlige innlegg her på bloggen. Jeg turte ikke alltid å publisere det jeg hadde brukt flere timer på å skrive. Hvorfor, spør du? Fordi jeg var redd. Redd for hva andre ville tenke om meg, dersom jeg la det ut. Ville folk mene at jeg var rar? Hva om de skiftet syn på meg? Disse tankene skremte meg.

Nå som jeg har sluppet disse tankene, og helt enkelt sluttet å bry meg, føler jeg også at innholdet her på bloggen har blitt mer ærlig og ekte. Det har blitt Isabel, usensurert. Og det er jeg veldig, veldig glad for.

DERFOR BURDE JEG BLI MED PÅ TV IGJEN!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min første debut på tv-skjermen er, som dere allerede vet, deltakelsen på Paradise Hotel. Det var sinnsykt gøy å være med, tv-produksjon er noe jeg trivs utmerket med. I fjor var jeg mer usikker på meg selv enn det jeg er per dags dato, noe man lett kan se når man ser på fjorårets episoder. Jeg var jo ganske så frempå, bydde på meg selv og var vel egentlig ganske lik meg selv som jeg er OFF cam. Men nå som jeg har vært med en gang, vet jeg hvordan man gjør bra TV. Jeg vet hva man skal levere, jeg vet hva seerne liker. Jeg er ikke lenger redd for å gi av hele meg selv til titterne - snarere tvert i mot. 

Jeg er så giret på å delta i flere TV-program, da spesielt reality. Jeg elsker det! Jeg er tidenes reality-slave, og glor på serier hele tiden. Keeping Up With The Kardashians er min desidert største favoritt. Hvorfor? Fordi at det er så ekte. Hele familien gir hundre prosent av seg selv, og de deler så og si alt. Krangler de med sin kjæreste? Eller kanskje familiemedlemmer er i fight? Vel, da får vi det servert på skjermen. Har Kim et pinlig øyeblikk, eller driter hun seg kanskje ekstremt ut? Vi får se det! Kylie gråter - det ser vi, også. Scott er på rehab, Caitlynn skifter skjønn. Skjønner dere hva jeg mener? 

Ah, nei dere. Jeg elsker TV! Vi får se hva fremtiden bringer, men en ting er ganske sikkert - plutselig dukker jeg opp igjen. Kanskje på PH Sverige? Eller kanskje Farmen? Hva med 71 Grader Nord? Hehe. Man vet aldri når Diva-Bella plutselig er tilbake på skjermen ;-) Hold utkikk!

slik ser du meg sjeldent

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke Zara - lignende her / kjole hm - lignende her / solbriller her


Laidback and chill. Slik ser du meg ikke ofte, altså! Hehe. Jeg er oftest mye mer pyntet enn dette, men vet dere hva? Jeg trivdes i dette antrekket! Jeg hadde sneakers til også, som ikke fikk ble med på bildet tydeligvis. Jeg må virkelig vurdere å kle meg så komfortabelt oftere - det er jo så deilig!

Ukens spørsmål

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva bruker du på leppene dine for tiden?

- Jeg har en kombinasjon av litt forskjellig leppeprodukter som jeg bare eeelsker. Det er ikke bare et produkt, men flere som jeg bruker på en og samme gang. Jeg tenkte at jeg kunne lage et eget innlegg om det da forespørselen har vært såpass stor. Det kommer i løpet av uken! :-)

Hva jobber Pierre med?

- For øyeblikket jobber han med et stort prosjekt som vi gleder oss til å røpe for dere. Og til dere som lurer på om han fortsatt skal jobbe i studoet: nei. Hele den situasjonen ble for useriøs, så han velger heller å kjøre på med noe eget! :) Man vil jo gå på jobb å ha det hyggelig, ikke jobbe sammen med en eller annen person som tror den kan nekte ens egen kjæreste adgang til et studio man selv skulle vært deleier i. Haha, da takket han fint for seg, for å si det sånn! :) Hehe. 

Hei. Eg har fullt med bloggen din ein periode nå, og nå begynne eg og bli lei av alle negative og drittslenging til deg, kan du vennligst stenga kommentarfeltet for en liten periode? Du vil få de møje bedre au! Takk :)

- Hei! Så søt du er. Jeg har jo vurdert det et par ganger, spesielt når jeg har vært litt nedstemt i perioder, men nå tror jeg at jeg har fått en fin balanse på det. Det er selvsagt ikke gøy å lese negativitet og piss, men det at jeg har et system hvor jeg må godkjenne kommentarene før de blir publisert hjelper veldig. På det viset kan jeg sile ut all pisspreik! :-) 

Hvor er bikinien fra?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Den er fra Nelly, du finner toppen her og underdelen her.

Jeg lurte på når dere skal begynne å legge ut videoer på youtube-kanalen deres?

- Godt spørsmål, du! Jeg har en video som venter på å bli redigert, så den vil komme ut om ikke så alt for lenge, håper jeg. Grunnen til at det har vært lite aktivitet på kanalen vår er helt enkelt fordi at vi er i en veldig travel periode hvor vi ikke har tid eller kapasitet til å begynne å filme en masse og klippe videoer. Jeg håper vi kommer sterkt tilbake snart, da! Det jeg derimot tenker at jeg kan bli flinkere til er å legge ut noen små videoblogger i ny og ne. Det tror jeg kunne blitt bra! 

Hva bruker du i håret for at baby håra ikke står til alle kanter?

- Yeeey, dette MÅ jeg vise dere! Jeg kom over et genialt tips på YouTube som virkelig har gjort mitt liv enklere, haha. Jeg regner med at du sikter til de bildene hvor jeg hadde en sleek, høy hestehale? Jeg skal lage en video og vise dere. Wuhu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke lenge siden du skrev et innlegg etter at du hadde sett Sweatshop. Du skrev i innelgget ditt noe i den dur at du skulle bli mer bevisst over hvilke klær du kjøpte, og det er bare bra. Men du har fortsatt lagt ut en del innlegg siden den tid av nye innkjøp til nokså lave priser. Skulle ikke du slutte med det? Og hvordan kan du avbilde deg i en kjole fra H&M og i tillegg legge til en link hvor man kan kjøpe kjolen siden du for et par innlegg siden understrekte at du overhodet ikke støttet H&M og hvordan de behandler tekstilarbeiderne sine? Som sagt, det er ikke ment som kritikk, men jeg tror det er flere som stusser på at du kanskje sier noe, og så gjør du noe annet. Selv om det kanskje er ment godt. Jeg vet ikke, derfor lurte jeg på om du kanskje kunne uttale deg litt om akkurat det.

- Jeg kan skjønne at du lurer. Da jeg så Sweatshop kjente jeg et ekstremt sinne, og jeg står fortsatt for det innlegget jeg skrev. Men det jeg har lært i etterkant er at dersom man slutter å handle, vil disse arbeiderne få ENDA dårligere levevilkår, nettopp fordi vi ikke kjøper det de produserer = mindre jobb for dem. Den tanken har gått inn på meg, så det å ikke kjøpe disse klærne hjelper dem jo ikke på noen som helst måte.. Jeg vet ikke hva som blir rett og hva som blir galt, men jeg tenker slik at jeg skal redusere innkjøp av de billigste slagene, og spesielt HM, og det har jeg gjort også. Men klær må man jo uansett ha, vi kan jo ikke gå rundt nakne. Det jeg tror er det essensielle i denne situasjonen er å få ordet frem og sette lys på hvordan arbeiderne har det. Det er jo kun fåtall av personer som faktisk kan endre på det, og det er nettopp lederne i disse store kjedene.

Hvis mammaen din er så fantastisk, hvorfor bodde du i fosterhjem?

- Det kan være ekstremt mange grunner til hvorfor et barn blir plassert i fosterhjem, og i mitt tilfelle var det aldri på grunn av min mamma. Hun er og har ALLTID vært fantastisk! :-)


Det var alt for denne gang. Kommenter gjerne spørsmål i kommentarfeltet til neste ukens spørsmål! <3

jeg kjenner på presset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GOOD MORNING SUPERSTARS!

Jeg ser meg nesten nødt til å kommentere dette med hårfrisyrer som er på gang om dagen. Er jeg nødt til å klippe bob? ALLE har jo plutselig bob, dere. Alle! Plutselig faller de lange lokkene av på de fleste, både på kjente og ukjente fjes. Hva skjer? Er det SKAM som har fortryllet hele norges befolkning til de grader? Eller er det fordi at det er sommer, og derfor veldig varmt og klamt med det lange håret? Eller er det bare fordi alle plutselig ble lei av den lange manken? Misforstå meg ikke - jeg synes det er kjempe fint med bob, men hva er greia med at ALLE plutselig går til frisøren og klipper den samme frisyren? Haha, jeg forstår ikke. Dere kommer ikke til å se meg med bob i nærmeste fremtid, hvert fall. Jeg lover! Men jeg kjenner på presset, ass. Haha! 

Vel, uansett. Nå er jeg ready til å ta fatt på denne dagen. Jeg skal i et møte,  og etter det reiser jeg faktisk utenlands. Hvor forteller jeg senere! Det er en travel tirsdag for min del, skjønner dere. 


Forresten, her er innkjøpet fra i går som jeg la ut på snap. Mange av dere ønsket at jeg skulle legge det ut, så her er det:Øverst fra venstre

1. her / 2. her / 3. her (eeelsker denne!) / 4. her / 5. her / 6. her

Uken som gikk...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS CRAVING

Fruktfat. Hva er greia med meg og frukt, egentlig? Det er en never ending story, ass. Jeg har cravet kokosboller, også!! Jeg var på en aldri så liten coffeerun for Mathias og Pierre, og da kjøpte jeg tilfeldigvis med to kokosboller til dem. Jeg spiste halve Pierre sin, for å si det sånn. Og jeg kunne lett spist 14 til... Jepp!

UKENS TANKE

Jeg har hatt forferdelig dårlig samvittighet hele denne uken. Følelsen av å ikke strekke til på de viktigste frontene i livet mitt. Familie og venner MÅ bli bedre prioritert i min hverdag. Jobb kan ikke overgå alt annet. Det er ikke okei, og det har tynget meg de siste dagene.

UKENS OPPTUR

Jeg kan ikke fortelle så mye (som vanlig, sorry), men det skjer sååå mye spennende på jobbfronten for tiden! Drømmene mine går virkelig i oppfyllelse, og det gir meg så utrolig mye giv og motivasjon. Herreguuud, jeg blir så giret av å tenke på det! Jeg gleder meg ekstremt til jeg kan fortelle dere alt -jeg kan garantere dere at dere kommer til å elske det! Det kommer dog til å irritere mine kjære kritikere noe vanvittig og det er gøy! Haha! Please, la tiden går foooort...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS NEDTUR

Som sagt, disse tankene og den dårlige samvittigheten har gjort denne uken litt kjip. Foruten om det har denne uken vært veldig fin, og jeg har fått gjort mye! Stressfaktoren har vel vært den største nedturen, da.

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Dette innlegget: "må jeg i fengsel nå?". Jeg fortalte om denne personen som prøvde å true meg med anmeldelse, noe jeg fant hysterisk morsomt. Haha! Les mitt svar til det i innlegget. 

UKENS SANG

Arigato - Julie Bergan. Den er feeet! Like fet som Julie herself. Jeg har virkelig fått sansen for sangene hennes - de er jo så fengende og bra! I love music.

UKENS BILDE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette bildet fikk jeg så mange fine komplimenter på av dere, så ukens bilde må definitivt bli dette. Dere er for snille med meg! <3

Er det virkelig verdt det?

annonselenk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole hm / lik her

.   .   .  

Jeg har ikke vært så stresset som det jeg er nå på lang, lang tid. Til og med når jeg sover får jeg ikke til å koble av, og la tankene ligge. Det er et evig tankekaos om alt jeg må få gjort, dårlig samvittighet om at jeg ikke strekker til... Jeg klarer ikke å puste ut, ta meg litt fri og bare.. være. Jeg er nødt til å finne en bedre balanse mellom jobb og mitt liv utenom. Nå er det jobb-delen som spiller den største rollen i livet mitt, og det gjør meg engstelig. Det skal ikke være sånn..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg mener, det er selvsagt viktig å jobbe hardt og oppnå mer suksess. Men samtidig er det også viktig å fokusere på andre ting, som kvalitetstid med familien, Pierre og venner. Jeg tar meg jo tid til familien, for all del, men det blir fort bare små besøk som jeg skulle ønske kunne vare mye, mye lengre. Istedenfor forter jeg meg hjem for å jobbe enda mer. Det blir for mye fokus på kun jobb, jobb, jobb. Det har virkelig gått til huet på meg, om jeg skal være ærlig med dere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg spør meg selv; er det virkelig verdt det?

Det er jo det. Jeg har jobbet steinhardt for å komme hit jeg er i dag, og det er jeg så forbanna stolt over. Jeg ønsker å fortsette på samme vei, og bli enda mer suksessfull, men det kan ikke komme på bekostning av andre viktige faktorer. Nå gjelder det bare å få en fin balanse på alt. Da er jeg helt sikker på at jeg vil få det bedre, både med meg selv, men også et bedre forhold til de jeg er glad i. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er jeg allerede i full gang med å leve opp til ordet mitt. Jeg sitter hos mamma for øyeblikket, og her planlegget jeg å være leeenge. Helt til jeg skal sove! Vi har akkurat spist en nydelig middag (det finnes ikke bedre mat enn mammas), vært en tur i byen og nå sitter vi bare å myser i sofaen. Mamma ble glad da jeg fortalte henne det samme som jeg forteller dere nå. Det gjør meg glad! :)

AKKURAT NÅ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

· CURRENTLY ·

Slik ser det ut hos meg for øyeblikket! Jeg er i full sving med å pakke og sende avgårde bestillingene deres. SÅ mye av klessalget har blitt klikket hjem av dere. Det er så gøy å se at dere liker klærne jeg ikke lenger har bruk for. Dere finner nettbutikken min her. Jeg har besøk av lillebroren min, Rami. Han hjelper meg gledelig hver gang jeg behøver en ekstra hånd. Det er en fin liten jobb når man bare er 12 år, hehe.

Jeg skal prøve å få sendt av gårde alle bestillingene har har mottatt hittil, i verste tilfelle må jeg ta det jeg ikke rekker i morgen. Mamma venter på oss - hun har stelt i stand en real familiemiddag. Vi blir visst liiiitt for sene, som vanlig... Sorry mams - jeg skal kjappe meg!

hun mener jeg er syk

Når jeg ser på bilder av meg selv synes jeg helt ærlig at jeg tar meg best ut når jeg ser bitchy ut. Eller, ikke akkurat bitchy, men når jeg har et avslappende, alvorlig uttrykk i ansiktet. Jeg fortalte det til venninnen min i går mens jeg gikk gjennom bildene fra dagen, og hun så bare merkelig på meg. Haha! Det er kanskje litt weird å mene at man ser bra ut når man ser sur og bitchy ut, så jeg forstår henne vel sånn egentlig. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

topp her (annonselenk)

Når jeg publiserer bilder hvor jeg smiler med tennene får jeg ofte mange fine kommentarer på at jeg må smile slik oftere. At jeg er så fin når jeg gjør det - så naturlig.  Slik som på bildene jeg la ut i går, på dette innlegget. Jeg synes helt stikk motsatt. Det er rart hvor forskjellig man ser på seg selv i forhold til hvordan andre ser på en.  Jeg skal prøve å gi dere flere «colgate-smiles» fremover, og litt mindre resting bitch face. Så kan vi møtes på midten - og så slipper jeg å bli sett rart på av venninnen min. Hah!

Kyss og klem, bitche-Bellz.

Jeg føler meg som en mann

annonselenker

Hallo i luken! Nå er jeg straks klar for å dra til flinke negldesigneren min, Therese (totsiee på instagram). Jeg har gått rundt å følt meg som en mann i en liten periode nå, uten negler. Haha! Det er merkelig hvilken forskjell negler utgjør. Jeg skjønner ikke at jeg klarte meg uten før?! Jada, jada - nå er jeg overfladisk igjen. Men det er fanken meg lov, hvert fall på denne bloggen! Hehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har som sagt besøk av familie fra Køben, så etter negltimen min drar jeg til mamma. Jeg vil tilbringe mest mulig tid sammen med de før de reiser igjen. Hva har dere gjort i dag? Jeg har tatt det helt med ro i hele dag, sammen med min kjære. Vi har sett på Originals og kost oss i hverandres selskap. Søndager er gull verdt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

jeans her  / sko her / topp her

Sykt kult å se hvor mye dere har shoppet på nettbutikken min, forresten! Det er gøy å se at dere liker klærne jeg har lagt ut for salg. Det er fortsatt masse fint igjen! Link finner du hvis du scroller et innlegg ned. Klems!

NETTBUTIKKEN ER ÅPEN!

· JEG SELGER MIN GARDEROBE ·

JUUUHU! Nå er nettbutikken min åpnet hvor jeg selger ut min garderobe. Jeg har lagt ut så og si alt ut for salg, så jeg kan love dere masse fint på salget. Jeg har hatt klessalg to ganger tidligere, hvor begge to viste seg å være en stor suksess. Det tror jeg det bli denne omgangen også! :-) Her gjelder det å klikke hjem det du ønsker fortest mulig da alt fyker rimelig kjapt. 

.      .      .      .      .

HVORDAN FUNGERER DET? 

Du handler på samme måte som på en vanlig nettbutikk. Legg det du ønsker å kjøpe i handlekurven, gå til kassen og betal med kort eller Paypal. 

DU FINNER NETTBUTIKKEN MIN HER. Happy shopping!

slik var jeg som 16-åring

Noen ganger skulle jeg ønske at jeg hadde opprettet denne bloggen da jeg var 16 år. Da var jeg nokså kul, men samtidig veldig rar. Det tror jeg kunne blitt svært underholdende stoff å lese den dag i dag, haha. 

Meg som 16-åring, dere. Hvordan var jeg? 

Jeg minnes godt den tiden. Jeg var veldig hyperaktiv, hadde mye energi og var generelt veldig glad døgnet rundt. Jeg var i en fase i livet hvor jeg ikke hadde så mange bekymringer, foruten om at jeg ble lei meg når jeg ikke fikk den gutten jeg ville ha, da. Det var liksom den eneste bekymringen jeg hadde.. Livet var så problemfritt, så fint. Jeg husker så godt alle de episodene hvor jeg drev med rampestreker og pranket de rundt meg. Jeg var en skikkelig irriterende drittunge, men jeg fikk likevel ofrene mine til å le til slutt.

Okei, jeg må fortelle dere om det morsomste jeg kan minnes fra denne tiden.

Vel, læreren vi hadde i musikk var en kjernekar. Kanskje litt for snill? Trolig. Han var hvert fall den læreren vi kunne tulle med, ha det gøy i timene til og han som ikke tok seg selv for høytidelig. Han var en av oss, liksom. Ung og kul. Siste skoledag fant vi ut at vi skulle gi han en «fin» avskjed. Stakkaren, haha. Jeg samlet noen av de andre i klassen og la en slagplan. To av jentene tok han til sides da han kom ut fra lærerrommet, og på et eller annet vis fikk de lusket til seg mobilen som han hadde i bukselommen sin. Videre forteller de at han må bli med ut en tur. Han har ingen anelse om hva som venter han. I alle fall! Jeg og to andre jenter kommer luskende bakfra med hver vår bøtte fylt opp med iskaldt vann. Han får bøtte etter bøtte hellet over seg, helt i sjokktilstand. Altså, jeg kan ikke forklare hvor forbanna morsomt det hele var. Fin avskjed, du liksom. Drittunge, Isabel. Heldigvis tok han det hele med et stort smil, noe vi for så vidt hadde forventet også. 

Med andre ord skjønner dere gjerne hvilken liten ramp jeg var. Jeg synes synd på alle lærere som har måttet ha med meg å gjøre opp igjennom skolegangen. Jeg var ikke lett å få til å holde kjeft, ass. Nå som jeg har blitt eldre har jeg virkelig fått respekt for alle i læreryrket. Dere er faen meg helter! All creds til dere for å holde ut med irriterende, ulydige kids som jeg selv var en gang.

Ah, jeg savner den tiden. Ikke at jeg var en rampete drittunge, men hvor lite komplisert jeg var på den tiden. Både jeg og livet mitt.

Jeg holdt på å dø

annonselenker

OMG så varmt det er! Vi kom nettopp helt svette inn dørene her hjemme. Tenk at det kan være sååå varmt når klokken er nærmere 22:00?! Det er sjukt, det. Jeg holdt på å dø av varme... MEN jeg skal ikke klage, da (slik som alle sier etter at de er ferdige med å klage). Vi er heldige med sommeren i år! Det er fantastisk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lignende topp her / klokke her / lignende bukser her

Hva har dere funnet på i dag, da? Selv har jeg hatt en nokså fin lørdag så langt. Det var litt drama på morgenkvisten, men heldigvis gikk det seg til kjapt. P laget lasagne til middag, vi har vært hos mamma en tur hvor familie fra København er på besøk ooog så har vi shoppet litt. Eller, Pierre har. Hehe! Resten av kvelden skal jeg ut å drikke to (fem) glass vin! Jeg som ikke var så glad i vin tidligere har nå fått sansen for rosé! Nammiiisss.. :) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forresten! Jeg må bare tipse dere om denne fine bloggen! Et godt tips dersom du trenger litt nytt lesestoff. Hun er super søøøt! :-)

Til mamma fra meg!

Mamma hadde fødelsdag i går, som sagt. Hun ble hele 50 år, og det fortjener en real feiring og en heidundrende gave. Mamma har aldri vært noe kravstor - hun foretrekker i utgangspunktet å ikke få noe som koster penger da hun ikke vil at vi skal sløse. Men vet dere? Når mamma fyller 50 spares det ikke på en eneste krone, ass. Hun fortjener hele verden. Beste mammaen min! WE ARE GOING TO DUUUBAI! Jiiiiippiiii!! Jeg kan love dere at mamma hoppet i taket av glede da jeg fortalte henne det. Jeg kunne ikke annet enn å smile - det å se mamma så glad gjør dagen min. Vi reiser til høsten, i september. Jeg har alltid hatt lyst til å reise til Dubai, og det har mamma også. Det blir masse shopping, kvalitetstid, soling og nyting av livet. Jeg klarer nesten ikke vente... Jeg tar gledelig i mot alle tips dere har! :)

min aller første gang...

en annonselenke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shorts - Dr. Denim, her / Topp - House Of cb

.     .     .

JEG HADDE SEX

Det var en nokså grei opplevelse, faktisk. De fleste husker ikke sin første gang da mange mister jomfrudommen når de kjører en real grøftefylle. Jeg ventet til jeg var 18 år, faktisk. Mitt mål var å ikke miste jomfrudommen min til en randon fyr på fest, liksom, så jeg ventet like så greit til jeg fikk meg kjæreste. Jeg husker det gjorde vondt.. Haha. Det var godt å få overstått da! Jeg er veldig glad for at jeg ventet så lenge som jeg gjorde, selv den dag i dag. 

MIN FØRSTE LEILIGHET

Min første leilighet var en super fresh leilighet på Bryne, litt utenfor Stavanger. Den var ny, lys og fin! Jeg husker jeg var sååå stolt over å bo i den, haha. Jeg flyttet ut for meg selv og inn i den da jeg var 17 år. Det var et fint år i min første leilighet med mange vorspiel, narspiel, jentekvelder, kjærlighetssorg og eksamenspugging. Jeg lærte utrolig mye i denne perioden. Alt fra klesvask til oppvask til matlaging til å ha ansvar.

FØRSTE MØTE MED SMINKEN

Veeel. Jeg var den største fjortisen av dem alle med pudder mer oransje enn en gulrot, lys (her snakker vi den lyseste) dekkstift på leppene og fem kilo maskara. Cute_girl94. Jeg husker hvordan guttene i klassen ertet meg for den "fine" leppestiften min. Jeg gikk rett i forsvarsmodus og løy om at det var en salve som gjorde leppene mine myke. HAHA! Ass if. Lurer på om de gikk på den? Jeg har mine tvil. Det verste er at jeg ikke kunne fatte og begripe hvorfor de andre jentene i klassen ikke ville prøve den fantastiske dekkstiften? Den var jo så fin?! Altså, jeg DØØØØR. 

GODE GJERNING

Jeg vil tro at jeg har vært et nokså godt menneske opp igjennom årene. En spesiell hendelse husker jeg dog veldig godt. Vi var i barnehagen da en av jentene begynte å plukke blomster. Jeg fikk fullstendig panikk, løp mot henne og tryglet henne om å stoppe. "Du må ikke gjøre sånn, de får vondt og du dreper dem!", forklarte jeg henne. Mamma hadde nemlig lært meg dette. Haha, liten og søt. :)

.    .     .     .     .

Håper dere likte dette innlegget! Jeg har skrevet to innlegg til om andre punkter som du finner her og her.

naughty Bella

affiliatelenker

Denne frøkna har vært ulydig og shoppet litt... Kremt! Jeg skal ikke engang begynne å brette ut om mine dårlige unnskyldninger. Jeg står for det jeg har gjort! Haha. Uansett - jeg klikket hjem det under her. Nelly har fått så mye fint i det siste! Kanskje det utkonkurrerer Shein etterhvert? Hoho..  Her er iallefall innlegget jeg lovet dere på snapchat storyen min. Og ja, jeg har fått dilla på caps. Klems!

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  . 

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her
 

istedenfor VG-LISTAHei fra et fult hus!

Nå oppdaterer jeg dere direkte fra rommet hjemme hos mamma. Det er stappet fult her med venner og familie, mamma feires av alle oss som er så glad i henne. Hun ble så rørt da jeg kom med kaken Pierre baket til henne. Herreguuud så god den var! Fun fact: P gikk kokkelinjen på VGS - der har han hans matlagingsskills fra. Lucky me! 

Vi har besøk av familievenner fra Stavanger. Det er så koselig å være samlet igjen! Jeg mener, det er mangfoldige år siden vi så hverandre sist. Nei, dette har vært en super fin dag! Det eneste som er litt kjipt er at VG-Lista er i kveld, og der skulle jeg egentlig vært... Pierre har en bra date likevel, John Arne Riise, så får han representerer meg også. Hehe! Jeg gleder meg til å høre om kvelden senere. Det var naturligvis ingen spørsmål om hva som skulle prioriteres for min del i dag. Mamma kommer først, selvsagt. :) 

Nå skal jeg tilbake til partyet og sosialisere meg litt. Så lenge mamma koser seg er jeg happy! Vil dere forresten at jeg skal skrive et innlegg om hva hun fikk i bursdagsgave fra meg? :) Hihi! Hun ble veeeeldig glad. Vi skrives senere. Kyss!

Tenk at denne dagen er her...

I dag fyller den mest fantastiske damen i verden år. Min elskede mamma! Jeg kan ikke fatte å begripe at mamma fyller hele 50 år. Tenk det... Denne dagen er stor, ikke bare for henne, men for alle familien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takk for at du er så fantastisk som det du er, mamma. Takk for at du ofrer alt for meg, takk for at du er en fabelaktig mor, takk for at du alltid stiller opp og støtter meg. Takk for at du viser forståelse selv om du er uenig i mine valg, og takk for at du heier på meg og motiverer meg. Jeg sitter her med tårer i øynene - det å tenke over alt du har gjort for meg gjør meg så ufattelig rørt. DU er amazing, mami!

Nå skal jeg straks kaste meg i taxien for å dra å feire henne sammen med resten av familien og hennes venner. Dette blir koselig! Jeg skal se til å gi deg den beste feiringen ever. Det fortjener du! 

Elsker deg, og gratulerer med dagen mamma. <3

Meg i dag!

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans - Topshop / Topp - utsolgt, lignende her / Sko - her / Veske - Céline

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  . 

Hellu! Først og fremst må jeg bare avklare at jeg ikke hadde selve oppkjøringen i dag, bare kjøretime! Jeg må friske opp minnet litt og få flyt i kjøringen på nytt. Til dere som lurer går jeg til Bryn og Brynseng Trafikkskole nå. Jeg har fått de anbefalt av en venninne, så da tenkte jeg like så greit å ta lappen her da de skal være veldig dyktige med elevene sine. Det behøver jo jeg, haha. Jeg hadde min første kjøretime i dag og det gikk over all forventning faktisk. Kjørelæreren min, Harald, er veldig avslappet og rolig. Jeg føler meg trygg med han ved min side, og jeg tror at dette kommer til å gå fantastisk! :) Fingers crossed. Han har hvert fall troen på meg, hehe. Vi har blitt enige om å kjøre intensivt fremover, og ikke ta oppkjøringen før jeg føler meg 100% trygg bak rattet.

Dette blir spennende, dere! Jeg gleder meg til å få sertifikatet. Dere aaaner ikke hvor lenge jeg har slitt nå.. Kvinner i trafikken, ass. Edit: Isabel i trafikken, ass.

da prøver jeg for tredje gang

Helg, sier du? Ikke helt enda, sier jeg.

Denne frøkna skal ut å gjøre trafikken utrygg i dag, folkens. Advarsel, advarsel! For tredje gang skal jeg prøve å få den j*vla oppkjøringen i boks. Jeg har da altså strøket to ganger tidligere - den ene gangen i Stavanger og den andre i Oslo. Så nei, jeg kan ikke skylde på at «det er så vanskelig å kjøre i Oslo». Det var visst like tricky i Stavanger. Vi kan vel bare konkludere med at jeg er definisjonen på utsagnet om at kvinner suger i trafikken, ikke kan kjøre bil og hele den remsa.. Sorry ladies - jeg er prakteksemplaret på dette, og jeg er den dere skal forakte! I hate you, drittlapp. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Før min første oppkjøring ble jeg fortalt at den ene sensoren var veeeldig glad i unge jenter pluss pupper. Kjørelæreren min slengte inn et lite tips om å kjøre et skittent triks; utrigning og et ekstremt stort smil under hele oppkjøringen. Ingen problem, tenkte jeg og ble drit glad! Tits and smiles - easy! Det som ikke var like easy var at jeg fikk en dame til sensor. Ingen mann som likte kløft og glis = ikke bestått. 

Dette lover jo godt, da!!! Såååå glad og motivert for min første kjøretime på lenge, haha. Neeeida, nå overdriver jeg litt. Bittelitt. Jeg gleder meg litt også. Litt. Det skal bli deilig å endelig (forhåpentligvis) bestå oppkjøring og kunne kjøre på egenhånd. Jeg har prøvd siden jeg var 20 år. Det er jo litt flaut... Men hva skal man gjøre! Third time is the charm? Akkurat nå er det fanken meg mitt nye motto, helt enkelt. Jepp! THIRD TIME'S THE CHARMMMM!!!

Klem Petter Solberg.

Vi krangler for mye

Vel, innredning er ikke bare bare. Spesielt ikke når vi er to stykk som skal komme overens over hva som er fint, hva som skal være plassert hvor, hvilke farger and so on.. Jeg og Pierre har hatt noen kamper de siste dagene!

SAMSUNG CSC

DE SENESTE FIGHTENE

· Fargekoder på innredningen.

· Hvor det store speilet skal plasseres.

· Hvem som skal ha høyresiden i sengen.

· Om vi skal bytte ut bordet i stua eller ikke.

· Hvilken TV vi skal ha på soverommet, og hvilken vi skal ha i stua.

· Hvilke farge på gardiner vi skal ha på soverommet, og hvilke vi skal ha i gjesterommet.

.  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .  .

Jeg har tapt de fleste fightene, men jeg har vunnet de jeg har brydd meg mest om. Hehe! Det er viktig å bli enige, og at begge to skal ha like mye å si når det kommer til hjemmet vårt. Vi skal jo tross alt gjøre dette til vårt hjem, og da er det viktig at vi begge to synes at det er fint her. Jeg skal innrømme at Pierre har overrasket meg når det kommer til innredningen. Jeg trodde ikke at han ville være særlig engasjert da det kanskje kan være litt kjedelig, men han har definitivt vist større engasjement enn meg! Det hadde jeg ikke trodd - og det gleder meg. Det at han legger så mye energi på å gjøre det hjemmekoselig og fint er veldig hyggelig for meg Jeg elsker deg selv om du vil ha beige og jeg vil ha hvite gardiner. <3

Paradise-søsteren min!

Jeg er i et enormt godt humør! Denne dagen har vært super stressende (som vanlig). Jeg har fått bryna mine fikset, fikset regnskapet, fotografert alt som skal selges i nettbutikken og planlagt mammas bursdag som er i morgen. I tillegg har jeg hatt besøk av hele familien og vist frem leiligheten til dem. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· Fra det ene til det andre ·

Jeg kom på å tenke på en ting. Dere vet hvordan vi jenter ofte ser på hverandre som konkurrenter og er redde for at den andre skal være bedre, flinkere, penere? Det synes jeg er trist. Jeg synes at vi skal heie på hverandre, løfte hverandre opp og heller samarbeide. Være glade på hverandres vegner, og ønske den andre godt. Med det sagt er jeg så ufattelig stolt over Eileen. Hun har virkelig fått det til, både med bloggen og generelt med hvordan hun har tatt seg ut på TV-skjermen. Den jenta er fantastisk! Jeg blir så glad av å se hvor høyt oppe på listen hun har klart å holde seg i over en lengre periode nå. Det er bra jobbet!!

Jeg elsker at vi nå er to «Paradise-søstre» som troner på topplisten. Hehe! Ja, det er kanskje lett å komme seg til topps mens PH går på skjermen, men det å holde sin plass er ikke barebare. 

Så nå skal vi rule sammen! ;-)

bloggen om meg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne bloggen er basert på mitt liv. Mine handlinger. Mine opplevelser. Mine tanker. Ting jeg liker. Meg, meg, meg. Inni mellom skriver jeg om saker som opptar meg, om mote, sminke og om reiser jeg drar på. 

Utifra kommentarfeltet mitt å dømme er det noen som ikke skjønner seg på at jeg skriver så mye om meg selv. Hvorfor driver jeg en narsistisk blogg? Jeg vet ikke om dere som mener det har lest min blogg over en lengre periode, eller om dere er nye lesere. Om dere har vært faste lesere en stund vet dere at denne bloggen omhandler meg og mitt liv. Denne bloggen er ingen moteblogg, ingen politikkblogg, ingen matblogg og heller ingen mammablogg. Jeg skriver en blogg om meg selv og generelt om mitt liv. Derav blir det mye meg, meg, meg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I blant vil dere få innlegg om tips, anbefalinger, hjertesaker og andre ting. Men det gjør jeg kun når det faller meg naturlig inn. Og det gjør det ikke så ofte. Og det synes jeg er helt greit, for det er tross alt en personlig blogg jeg skriver. Det blir feil for meg å skrive milelange innlegg om ting som ikke interesserer meg og som kanskje ikke en gang er aktuelt i mitt liv? Det blir bare ... feil.

Jeg er selvfølgelig åpen for ønsker fra dere lesere. Om det er noe spesielt dere savner her på bloggen er det bare til å legge igjen en kommentar. Så skal jeg prøve å levere det dere ønsker, også. Men so far, so good? I hope so. :) Det ser jo ut som dere liker innholdet her, og det gjør meg varm om hjertet.

Glamlife

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik har min dag sett ut så langt. Spennende, ikke sant? Regnskap må jo være det kjedeligste i hele verden... Nå er jeg heldigvis straks ferdig, og det ser ut som jeg klarer å sende alt til min regnskapsfører FØR helga. Er du stolt over meg nå, Geir??? ;-) Haha! Jeg er så surrete, og kommer så sent i gang med sånne kjedelige greier. Godt å være ferdig!

Nå kom akkurat Sidra og Rami hit. Vi skal fotografere alt jeg skal selge i nettbutikken min! Det er sååå masse, så jeg tror at hele dagen kommer til å gå til det. Jeg skal hvert fall ha en liten pause mellom slagene for å dra til beste Elin på Brow Rehab og fikse bryna. Det behøves!

Nei, nå må jeg se til å komme meg ut av morgenkåpen og inn i noe litt mer anstendig. Vi skrives senere, fine! Klem.

Til alle som er like teite som meg

 annonselenk

OKEI FOLKENS!

Dere vet disse svære oppblåsbare svanene som folk bruker å chille på i basseng? Jeg er helt sikker på at jeg ikke er alene om å ha fått disse smelt i ansiktet over alt i sosiale medier, spesielt på Instagram. Det har fått meg til å legge ut på jakt etter en som jeg kan kjøpe selv! I og med at jeg reiser såpass mye som det jeg gjør, oppholder jeg meg jo ofte solen og i varm temperatur. Jeg vil også ta freshe bilder i poolen mens jeg ligger på en slik svane og sipper på en Strawberry Daiquiri. Kall meg gjerne teit, men hallooo! Det ser jo så coolt ut, haha!

OK, nå føler jeg meg teitere og teitere jo mer jeg skriver... Jeg innså akkurat at jeg faktisk har leitet etter en fuckings oppblåsbar svane i over en måned. Og det faktum at jeg endelig har funnet en får meg så her lykkelig er noe pinlig. Haha, gud...

Uansett! Jeg håper for guds skyld at jeg ikke er alene om å ville eie en slik, så her kan dere altså klikke hjem en. Værsågod! 

må jeg i fengsel?

"Jeg drar å anmelder deg!".

Det er så latterlig hvordan ting har blitt. At uansett hva du gjør, skriver eller sier tror folk at de kan anmelde deg, og at det skal ende opp i «fengselstraff». Det kan handle om alt fra en liten kommentar, til at man ikke leverer noe man har lånt på rett tidspunkt eller at man blir sjekket opp på byen. Anmeldelse er plutselig det nye blitt. 

Det blir mye jobb for politet å ta seg av gitt, når denne trenden har blitt så stor. Istedenfor å ta seg av viktige, alvorlige saker må de høre på hårsåre unge mennesker som ikke klarer å skille mellom politisaker og problemer man tar i egne hender. 

Folk ass. 

Jeg ble senest truet med anmeldelse da jeg gikk ut med en historie her på bloggen om en situasjon som var veldig ekkel og ubehagelig for meg. I innlegget mitt ble ingen navn brukt, ingen bilder ble brukt. Men likevel mente denne personen at h*n kunne gå å anmelde meg siden jeg skrev om en hendelse h*n var delaktig i. Mitt svar: dra til politistasjonen, vennen min! :) Man har da ytringsfrihet, har man ikke? Det får jeg hvert fall høre hver gang jeg blir lei meg over at noen legger igjen stygge kommentarer. 

Det skal ikke være slik at vi ikke skal kunne fortelle hva man vil, eller gjøre det man ønsker uten at man skal måtte bli anmeldt. Haha, jeg mener - hvordan er det i det hele tatt blitt en så enkel ting å gjøre? Jeg skjønner godt at politiet henlegger de fleste saker som blir anmeldt, da mye er basert på små tulle greier. 

Pierre: Er det så enkelt? I så fall kan jeg anmelde deg og tjene flere milliarder på så mange innlegg som du har skrevet om meg.

Ha ha! 

livet akkurat nå

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

HANDYMEN + ME

Sånn her ser det ut i min leilighet akkurat nå. Mathias og Pierre driver å monterer mens jeg har ryddet på plass alle greier, løpt på kaffe jakt og servert lunsj. Nå føler jeg meg som en ordentlig wife, dere! Haha. Det ser ut som at vi kommer i mål med alt i dag - det skal bli helt fantastisk deilig. Nå gjenstår kun pyntegjenstander + litt mer interiør før vi sier oss ferdige med innredningen. Nå er hvert fall hele basen installert! Det er jo det viktigste. :) Smågreier som gjør hjemmet vårt enda mer personlig vil komme på plass etter hvert tenker jeg. 

i dag er jeg goals

Pjuh! Jeg er sliiiiten med stor S. For en lang dag dette har vært, men shit så fort den har gått! Jeg har gått på autopilot helt siden 08 i dag tidlig med en hel del på agendaen. Og vet dere? Vi fikk gjort ALT som skulle gjøres i løpet av disse 24 timene. Klapp på skulderen, Isabel! Vi var på Ikea i utallige timer og kjøpte alt av nødvendigheter som vi mangler i leiligheten. Altså - hvor kjedelig er det ikke på Ikea da?! Jeg ville dø, haha. Det er virkelig ikke min greie... Men likevel klarte vi å svi av nærmere 20.000 kr på... vet ikke. Alt mulig, I guess. Dyner, puter, bestikk, tallerkner, gryter, speil, en kommode og nytt trekk til sofaen. Det er bare hva vi ikke kjøpte, for å si det sånn. Jaja, nå har vi hvert fall kjøpt alt vi trenger for å komme på plass her. :) 
 

Ikke nok med det! Vi har til og med fått aaalt av flyttelass fra den gamle leiligheten inn i den nye. ALT er på plass, og deilig er det! Det gikk overraskende fort - vips var vi ferdige! 

Konklusjon: i dag er jeg faen meg goals. Produktivitets goals.

Ukens spørsmål!

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor er kjolen fra?

- Den kan kjøpes her. Elsker denne! Så fin og stilren. Det jeg liker best er at jeg kan bruke deg både til sneakers og til finsko. Thumbs up!

Hvor i Oslo bor dere nå?

- Jeg har ikke lyst til å gå ut med akkurat hvor vi bor da jeg synes det er litt privat. Det håper og tror jeg dere skjønner. :)

Er håret ditt naturlig eller bruker du extentions?

- It´s all natural, baby! Det eneste som er naturlig igjen av meg, typ. Hahaha! Neeeeida. Jeg har spart vel og lenge for å oppnå lengden jeg har nå. Da jeg var yngre brukte jeg clip in extentions hver eneste dag. For et slit! Husker jeg måtte stå opp 30 minutt før jeg egentlig behøvde, kun for å sette i håret. Glad jeg slipper det nå! :-)

Kan du si i fra et døgn før du skal ha klessalget?

- Det kan jeg absolutt! Jeg skal se til å informere dere her på bloggen :) Det blir i slutten av denne uken. Wuhu!

Hvor er buksa di i fra?

- Den er fra Dr. Denim. Det finnes en ganske lik, og mye billigere her som man bare kan kutte hull i selv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei :-) Lurer bare på noe om vippene dine. Er de ekte eller bruke de vippeextensions? Synes du er så nydelig!

- Hei! Tusen takk for det :-) De er ekte. Et tips fra meg er å bruke Dior mascaraen i Blackout. Den er fantastisk god - gir både fylde og lengde. Jeg har sverget til denne i flere år nå.

Er det ikke kjipt at du ikke ligner på søsknene og moren din i det hele tatt lengre?

- Nei. Vi synes selv at vi fortsatt ligner, bare at jeg har en ny nese. :)

Alltid Pierre. Vi leser ikke bloggen din for å høre om kjærlighetslivet ditt, men alt det andre spennende i livet ditt. Hvorfor er du så avhengig av han?

- Hmmm. Det er naturlig for meg å blogge om både mitt liv seperat, og livet mitt med Pierre. Han er jo naturligvis en veldig stor del av meg og mitt liv :) Avhengig av han er jeg fordi at han er verdens beste og deiligste mann :)


Det var alt for denne gang! Lurer du på noe? Still spørsmål i kommentarfeltet så svarer jeg neste uke. Klem!

SØSKNENE RAAD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· GAMENIGHT WITH THE FAM ·

I går var vi på Megazone og ble små drittunger igjen! Hvertfall jeg og storesøss. De andre to er jo alltid det, heheee. Neida ;-) Vi storkoste oss med ulike aktiviteter som Rodeo, hinderløype og sumobryting. Konkurranseinstinktet var høyt i går, for å si det sånn! Jeg koser meg alltid sånn når jeg er omringet av mine søsken, og selvsagt Pierre. Det er så fantastisk å se hvor godt P går overens med resten i fammen - det varmer hjertet mitt uhørt mye ♥ Han er så god med kidsa! Leker, tuller og har det gøy sammen med dem. De er veldig glad i han, og han i dem. Det er lykke, det!! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Well, hello there!

Nå har vi akkurat kommet hjem fra en lang dag på shopping til hjemmet. Jeg holder på å sulte i hjel! Heldigvis er middagen på gang nå, og søsknene mine er på vei hit for å se leiligheten for første gang. Dette skal bli en koselig kveld! :) 

Vi skrives om litt, dere. Kyss!

dette er sjeldent til meg å være

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JUUUHU! Hvordan har dere det i dag, fininger? :)

Dette er fryyyktelig tidlig, dere. Haha, det er ikke ofte jeg er så pigg og våken så tidlig på morgenen. Vanligvis på denne tiden har jeg kommet meg opp fra sengen og muligens i morgenkåpen, liksom. Men ikke i dag, folks! I dag har vi ingen tid å miste, for i dag er den O store interiør-shopping-dagen! Målet er å få alt vi behøver på plass innen dagen er over, og det tror og håper jeg at vi klarer. Det gjelder bare å være produktive, noe jeg tror vil gå fint da vi allerede har notert alt av nødvendigheter. Jeg ser spesielt frem imot å kunne organisere garderoben min. Da er det så mye lettere å sette sammen antrekk. Frem til nå har jeg ikke hatt noe oversikt overhode - det har vært helt elendig. Nei, dette skal bli fint! :) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er det ikke lenge til vi drar til Ikea og videre til Plantasjen og til slutt vår gamle leilighet! Jeg må bare finne kortet mitt (som vanlig, surrer det ALLTID bort). At jeg aldri lærer.. Det verste er at det ikke går en eneste dag der jeg ikke river meg i håret av irritasjon over meg selv. Et større surrehue skal man lete lenge etter.

Jaja! Vi snakkes senere. Ha en super dag!

Jeg er med i et nytt program!

I dag kom episoden jeg er med i i programmet Ærlige Norge ut! Det var veldig morsomt å være med - jeg elsker jo å spille inn TV. Det finnes virkelig ingenting gøyere! Det er her jeg trives som best, og virkelig storkoser meg. Vi spilte inn programmet rett etter at jeg kom hjem fra neseoperasjon, og hevelsen hadde begynt å gå ned. Jeg husker hvor nervøs jeg var for å returnere til kameraene med ny nese, haha. På den tiden var jeg overhode ikke komfortabel med mitt nye ansikt. Alt var uvant! Heldigvis så jeg noenlunde normal ut likevel, hehe. 

Hva synes du om programmet? :)
 

første natten

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Første natten i leiligheten har vært suveren! Vi sov som stener, begge to. Ah, jeg kan ikke beskrive hvor deilig det er å være innflyttet i denne fine leiligheten. Det har vært etterlengtet. Planen i dag var å kjøre flyttelasset hit, men det utsettes til i morgen. Altså, morgendagen blir sååå travel, men men! Det går nok bra for det. :) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal vi til byen på litt shopping før det er duket for gamenight med familien. Vi skal til MegaZone og spille laserspill eller paintball. Håper på førstnevnte, haha. Jeg er skikkelig pingle.. Aaanyways! Jeg tenkte bare å titte innom for å si hei, jeg. Vi skrives plutselig igjen. Stor klem! <3

ting jeg har lært de siste månedene

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

WE LIVE AND LEARN

· At drømmer aldri kan bli store nok. Jeg kan få til hva enn jeg vil - så lenge jeg jobber hardt nok for det. Jeg kan oppnå akkurat det jeg bestemmer meg for! Alt handler om hardt arbeid og ståpå-vilje. Ting jeg har oppnådd så langt hadde jeg aldri trodd at jeg kom til å få til. Spesielt ikke i en alder av 22 år.

· Jeg er visst en forholdsjente likevel. Jeg har funnet mannen i mitt liv, og jeg er lykkeligere enn noensinne. En mann som elsker deg gjør hverdagen så mye mer givende. Hihi! Kliss klass.

· Jeg har innsett at det er helt okei å være overfladisk i blant. Tidligere har jeg stresset over at jeg har vært såpass overfladisk av meg, men vet du? Det er helt greit! Man er ikke et dårligere menneske for det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· Dette året har jeg blitt mye flinkere til å tilbringe mer tid med familien. Jeg har innsett hvor viktig det er med god relasjon til de man er glad i, og dermed er også kvalitetstid blitt høyt prioritert. 

· Jeg har lært meg å kjøpe klær av høyere kvalitet istedenfor bare billig. Misforstå meg rett - jeg handler begge deler, men jeg har begynt å investere litt ekstra i plagg av god kvalitet. Spesielt da jeg har sett på Sweatshop, og fått lære meg at dyrere merker oftest har bedre arbeidsforhold for sine arbeidere. Jeg har blitt flinkere til å få en balanse mellom dyrt og billig.

· «You become who you are around». Dette utsagnet lever jeg etter. Det er så sant! Jeg har kuttet ut mange av mine overfladiske venner som ikke gir meg noe positivt. Jeg ønsker å ha en liten bukket med fine, trofaste venner som jeg vet hvor jeg har til alle døgnets tider. Jeg har lært at man ikke behøver titalls overfladiske venner, men heller noen få, fantastiske.

 

Uken som gikk...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS CRAVING

Oppskjærte Pink Lady epler med vanilje saus over. ALTSÅ, nam! Det må dere bare smake, tro meg. Jeg brukte å spise det som snacks da jeg gikk på VGS, men av en eller annen merkelig grunn har jeg glemt av den uslåelige kombinasjonen. Jeg var å handlet her om dagen, og da kom jeg plutselig på det da hun foran meg i kassa kjøpte vaniljesaus. Da var det bare en ting å gjøre; løpe å hente epler + saus. Haha! Nammm...

UKENS TANKE

Denne uken har flytting vært et stort tema, hvor alt skulle pakkes ned. Jeg har gledet meg til å komme på plass i den nye leiligheten, innrede det fint og gjøre det ordentlig hjemmekoselig. Så, ja. Leilighet + flytting har vært dominerende i huet mitt denne uken.

UKENS OPPTUR

At vi fikk overta leiligheten nesten to uker før planlagt! Jippiiii! Det var en ordentlig gladnyhet. Jeg hadde innstilt meg på å måtte vente langt lenger, men plutselig fikk vi tlf om at den var klar til overtakelse. Ellers var det å delta på mine småsøskens skoleavslutninger veldig fint og rørende. Mine småkids som brått ikke er så små likevel...

UKENS NEDTUR

Denne uka har det ikke vært noe særlig kjipt som har hendt, tror jeg? Jeg kommer ikke på noe, og det er jammen et godt tegn! Jippi! Flere slike uker, takk! ;-)

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Dette innlegget om kroppen min. Dere har lenge stilt meg spørsmål angående min kropp - hvordan jeg holder meg slank, om jeg trener, hva jeg spiser. I det innlegget forteller jeg om alt. Jeg brettet ikke ut om hele den greia med operasjonene, for det vet dere jo allerede. Jeg svarte på spørsmål om hvordan jeg holder den formen jeg har, og det er jo ikke ved hjelp av inngrep. Snarere tvert i mot - puppene og rumpa har jo bare gjort at jeg har fått mer formen og blitt «større». Hehe.

UKENS SANG

This one is for you - David Guetta, Zara Larsson. Jeg har blitt heeelt hekta på denne. Jeg mener, den går på repeat dagen lang. Zara er så forbanna rå, dere! For en stemme, og for en kvinne. Hyll!

UKENS BILDE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Glede! Stolt storesøster. :)
 

Skal jeg gjøre det igjen?

Hei igjen! Jeg titter innom igjen litt kjapt.

På snakk om pakking! Da jeg pakket ned garderoben min fant jeg ut at jeg ønsker å kjøre en ny runde hvor jeg selger mine klær. Jeg har hatt det to ganger tidligere hvor dere bestiller gjennom nettbutikken min, og alt ble røsket bort på få timer. Det var veldig populært med andre ord, og derfor vurderer jeg å gjøre det igjen, nå.

Hva synes dere? Yey or ney? Da blir jeg eventuelt å selge så og si hele min garderobe. Vi snakker om mye av det jeg kjøpte i London, Istanbul og generelt mye av det nye jeg har kjøpt nå nylig. Hvorfor? Helt enkelt fordi at jeg blir kjapt lei av klær. Jeg bruker det noen få ganger, og så henger det bare i skapet. Da er det like så greit å frigjør plass, og ikke minst kunne selge det videre til noen andre som vil ha bruk for det, i motsetning til meg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er det ønskelig? Isåfall skal jeg prøve å få lagt alt ut i løpet av de neste dagene :) Klem!

I DAG FLYTTER VI!I dag overtok vi nøklene til vår nye leilighet!

Akkurat nå oppdaterer jeg dere faktisk direkte fra den nye cribben. Mitt første blogginnlegg her, jo. Hehe! Vi er overlykkelige over å endelig fått overta - det er sååå deilig å være på plass. Vi er på plass, men resten av våres greier derimot... Det gjenstår å få alt flyttet hit. Vi skal snart begi oss mot vår gamle leilighet for å hente de viktigste greiene, før hele flyttelasset blir kjørt hit i morgen. Flytting i seg selv er et forbanna ork, men ikke når det er til en så fin leilighet. Da er smilet på plass, dere! ;-) Vi ønsker å komme på plass fortest mulig, så da gjelder det bare å være produktiv. Noe vi for så vidt har vært også, synes jeg. Alt er nedpakt i esker hjemme, og klar for henting. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fremover blir det litt interiør-snakk her på bloggen, og ikke minst mye mas om hvor fin og flott denne leiligheten er. Hehe! Gjør dere klar ;-) Om noen av dere sitter på gode tips til nettsider hvor de selger fint interiør setter jeg stor pris på om dere vil dele det med meg ♥ 

Nå står taxien utenfor - jeg må løpe! Stor klem fra meg. 

 

om gårkveldens psyko stalkerFor en lørdagskveld vi hadde i går. Jeg får grøsninger av å tenke på det. Kvelden startet fint og rolig på Tjuvholmen hvor vi spiste middag og drakk vin, før vi var innom Lawo terrasse en liten tur for å treffe venner. Senere dro vi til Nox - noe som skulle vise seg å ødelegge hele kvelden. Ikke på grunn av utestedet, men på grunn av en psyko kjerring (beklager språket, men la oss kalle en spade for en spade). 

Vi satte oss ved bordet vårt, og nøt hverandres selskap før det plutselig kom en mann og en dame bort og satte seg ved siden av oss. Mannen begynte å legge ut om hvordan han jobber for DnB og at de har event på Nox i kveld. Selvsagt bullshit, noe vi kunne lukte på lang vei. Han fortsatte med at vi bare måtte bestille så mange flasker vi ville, for uansett ville DnB betale. Haha! Etter en liten stund forflytter damen seg ved siden av meg, og begynner å spørre hvor drikken blir av. Vi ventet på en servitør (som vi allerede hadde bedt om og som vi selvsagt skulle betale for selv). Jeg lar aldri andre spandere på meg uansett, da jeg foretrekker å betale for min egen drikke.

Vi ble til slutt irritert over deres oppførsel og hvordan de trengte seg på oss. Ingen av oss hverken kjente dem eller hadde møtt de tidligere. Jeg spurte damen hva de dreiv på med, etterfulgt med om de vennligst kunne flytte seg fra vårt bord. Jeg var høflig, og ikke frekk overhodet. Vi fungerer slik at når vi er ute å fester foretrekker vi å være i fred, spesielt ikke med fremmede ved vårt bord. Det er normal folkeskikk, vil jeg tro - å ikke komme å sette seg og ta seg til rette ved et bord som er reservert til andre enn seg selv. Det var mye om og men før de endelig forstod at det var på tide å gå bort, men de gjorde nå det til slutt. Etter å gi meg en preken om at «hun er over oss», vel og merke. At vi ikke visste hvem hun var, men hun var hvert fall laangt over oss. Jeg svarte med at det var da fint for henne, og at det da var veldig merkelig at hun ville trenge seg på vårt bord om vi var så langt under henne. Det skal nevnes at hun gang på gang liret ut av seg at hun ikke visste hvem vi var, uten av noen av oss hadde gått innpå det temaet. Vel... Bare den setningen i seg selv, sier sitt.

De flyttet seg to meter unna, hvor de stod å hvisket og hån lo mot oss. Jeg bestemte meg for å ta bilde av henne, da hun tydeligvis hadde event og jobbet for DnB. Jeg ville spørre vekterne om det stemte, for hvis ikke hadde de gjester som løy om det. Jeg tok bilde med blitzen på slik at hun kunne se det, og det resulterte i at hun satt å poserte mot kameraet. Hun hadde tydeligvis ingenting i mot det. Plutselig raser hun mot bordet vårt, setter seg ved siden av meg nok en gang, og nekter å gå. Jeg forklarer hvorfor jeg tok bildet - at jeg skal få bekreftet at hun har et event her for DnB, og i fare for at hun skulle forsvinne ville jeg kunne vise dem bildet. Hun blir svært aggressiv, prøver å stjele min mobil og halvveis angriper meg. Jeg fyker opp og henter en vekter. Vekteren kommer, viser henne bort og avkrefter at hun holder et event av noe slag. 

Altså, hele den situasjonen var ekstremt ubehagelig. Det er vanskelig for meg å forklare, men de som var der så hele seansen. Hun oppførte seg på et merkelig vis, nesten skummelt. Jeg blir sjeldent satt ut av andres oppførsel, men hun her tok virkelig kaka. Hun stirret intenst på oss i nærmere en time, kom med spydige kommentarer og virket som en stalker. 

Hun klarte hvert fall å ødelegge min kveld, og det er trist. Jeg blir så skuffet over meg selv som lar slik gå innpå meg, men den episoden i går var ordentlig ekkel. 

jeg har alltid ønsket meg en gay BFF

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Happy pride, folks!

Jeg er en stor fan av denne dagen - det er så fint at homoseksuelle har sin dag, hvor de kan feires og settes ekstra stor pris på. Vi er alle like mye verdt, uansett hvilket kjønn vi forelsker oss i. Hadde min bestevenninne kommet til meg og fortalt at hun er biseksuell eller lesbisk hadde jeg fortsatt sett på henne på akkurat samme måte som før. Seksualitet har absolutt INGENTING å si! Det er synd at det ikke er slik i alles øyne. Jeg håper at det en dag blir slik. At det å være homoseksuell blir like vanlig og akseptert i samfunnet som det å være heterofil er. Jeg har alltid ønsket meg en gay bestfriend som jeg kan shoppe med og få kjærlighetsråd fra! :) Hehe.

Jeg blir helt knust av den tragiske hendelsen som tok sted for noen dager siden. Det at noen skal måtte miste sitt liv på grunn av kjærlighet til det samme kjønn er for meg helt uforståelig og ekstremt, ekstremt tragisk. La oss feire denne dagen litt ekstra i dag, og sende varme tanker til Orlando.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg til Tjuvholmen å spise en fin middag og nyte noen drinker i godt selskap. Og selvsagt feire denne dagen! :) Husk å spre ekstra mye kjærlighet til de rundt dere, hjerter. Jeg er glad i dere!  God helg.

NÅR HAN BLIR PAPPA TIL MINE BARN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går fikk jeg æren av å bli den flaue, overdrevet stolte søsteren igjen. Prinsessa mi hadde sin skoleavslutning, og spent satt vi alle sammen å fulgte med. Det var ikke mange månedene sine jeg presterte å påstå at hun gikk i fjerde klasse, når faktumet er at hun går i femte... Da var hun ikke blid, ass. Haha! Er det bare jeg som nekter å innse at de små vokser opp? Jeg skulle ønske de kunne forbli 10 år resten av livet, slik at jeg kan dulle med de så mye jeg vil uten å bli irriterende. Hehe! Vi får håpe jeg ikke blir for teit for dem uansett hvor gamle de blir. Jeg får bare sørge for å holde meg kul nok, helt enkelt ;-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var sexy å se Pierre sittende i klasserommet blandt titals av små barn. Det fikk meg til å dagdrømme om den dagen vi får barn, og vi deltar på deres skoleavslutninger. Åh! Han passer i papparollen, ikke sant? Den deiligste pappaen i verden ;-) Vi får vente noen (mange) år før den tid kommer, men frem til da er det lov å fantasere.

JEG FORNYER GARDEROBEN!

annonselenker

Jeg klikket akkurat hjem disse fine godbitene under her. Jeg liker å fornye garderoben i ny og ne, selv om målet mitt er å begrense shoppingen. Jeg unnskyldte meg med det faktumet at alt fra Shein er såpass billig, og da svir det ikke like mye i lommeboka. Her har jeg bestilt fra i flere år, og jeg elsker nettsiden! Noen mener kanskje det er teit med billigklær, men for min del er det ekstra nice når prislappen ikke er for høy. Da kan man jo shoppe mer, og ikke minst - oftere, uten den dårlige samvittigheten.

T-shirt her 112,- / Denim skirt her 112,- / Topp her 64,- / Shorts her 128,- / Sneakers her 272,-

Poncho her 192,- / Kjole her 168,- / Solbriller her 72,- / Boots her 344,-Genser her 136,- / Turtleneck her 64,- / Body her 96,- / Skjørt her 96,- / Kjole her 240,-


Håper dette innlegget falt i smak! :-) Si gjerne i fra om dere ønsker flere slike innlegg. Jeg kan jo kanskje legge ut mine favoritter fra tid til annen også? Jeg elsker slike innlegg selv - kanskje dere også gjør det? Tell meee 

JEG ER AVHENGIG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· MY ADDICTIONS ·

SPISE UTE

Behøver jeg utdype dette punktet? Haha. Jeg spise ute hver eneste dag, og det er ikke bra. Unnskyldningen min er at jeg er elendig på kjøkkenet samt at jeg «ikke har tid». Vel, vel.. Jeg sponser i hvert fall Fridays, for å si det sånn!

DIOR LIPLINER I NUMMER 593

Liplineren fra Dior i fargen Braun Fig er min all time fave. Jeg har brukt denne non stop i over et år! Gud vet hvor mange slike jeg har kjøpt. En ting er sikkert og visst - det er ufattelig mange. Den er typ brun-nudeish og passer til absolutt alt! Jeg bruker den først og fremst for å markere leppene, men også for å få en litt mørkere farge på leppene.

KIM KARDASHIAN

The queen. Den dama, da! Hun er definisjonen på perfekt i mine øyner. Hun har alt! Utseendet, kroppen, personligheten... Alt! Jeg finner så mye inspirasjon i henne når det kommer til sminke, klær og utseendet generelt. Dessuten er hun den mektigste kvinnen i verden, typ. Hun er smart og hun er en fantastisk business kvinne. I like her! 

BODYLOTION FRA BIOTHERM

Jeg har en tendens til å bli tørr i huden veldig lett, og derfor behøver jeg en fuktighetsgivende lotion som jeg kan smøre meg inn med fra tid til annen. Det jeg liker så godt med denne er at den trekker kjapt inn i huden, lukter deilig og gir meg rikelig med fuktighet. 

SHOPPING

Shocker? Haha. Jeg shopper konstant, og jeg får konstant kjeft av min regnskapsfører. Jeg klarer bare ikke dy meg, dere. Nå som vi skal dekorere leiligheten gruer jeg meg til å sjekke kontoen etter at vi er ferdig. Kremt!

FIKSE PÅ DET YTRE

Jeg har fikset veldig mye på utseendet mitt på bare et år. Vi snakker hårfarge, øyenfarge, kropp.. Listen er lang. Jeg kan vel tørre å påstå at jeg har blitt bitt av basillen. At jeg er litt avhengig, kanskje.

VI SKREV UNDER PÅ KONTRAKT!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

YEEEEY!

Herreguuud for en fantastisk dag, dere!!! Åh, jeg og P dro på visning på en nydelig leilighet i dag tidlig, og gjett hva vi endte opp med? Jo, vi skrev under på kontrakten der og da! Aaaah, jeg er sååå lykkelig! Vi flytter inn innen de neste to ukene, muligens før. Jeg krysser fingrene for at alt skal bli klart fortest mulig. Jippiii! Dette blir så fint, folkens. Leiligheten er nydelig - lys, fin, stilren, moderne og helt ny. De neste ukene kommer til å gå til å gjøre leiligheten vår hjemmekoselig, fremkalle bilder som vi kan ha i stor størrelse på veggene, innrede... Ja, alt som hører med! Jeg gleder meg til å komme på plass og ikke minst til å vise dere den nye cribben vår. En housetour video er på sin plass da, ikke sant? ;-) Det lover jeg å fikse så fort alt er på stell. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter at vi underskrev kontrakten dro vi til Nighthawk Diner hvor vi nøt en deilig lunsj og feiret vår nye leilighet. Jippi! Endelig fant vi en leilighet som falt oss i smak og som har alt vi ser etter. I tillegg ligger den super sentralt - noe som er veldig viktig for oss. 

Et nytt kapittel starter nå, guys. Jeg ser sånn frem til å dele denne nydelige leiligheten med mannen i mitt liv. Jeg har jammen blitt voksen... 

WINE AND DINE

annonselenk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en fin aften jeg har hatt sammen med min fine mann! Vi satte oss på Bølgen & Moi på Tjuvholmen hvor vi nøt en deilig middag og drakk vin. Slike kvelder er gull verdt ♥ Skikkelig kvalitetstid hvor vi pleier kjærligheten litt ekstra mye. Det må til i blandt, spesielt i tider som dette hvor vi ikke ser hverandre så mye i løpet av dagen da han renoverer studioet (mer om det senere!) og jeg flyr rundt fra møte til møte. Det er uvant å ikke være med hverandre døgnet rundt, og for å være helt ærlig liker jeg å være sammen med han hele tiden myyyye bedre. Crazy girlfriend! ;-) Jeg får nøye meg med å få sovne i hans armer hver natt i det minste. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjærlighet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skjørt her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er helt død etter en travel dag. Nå har vi akkurat kommet inn dørene her hjemme, og skal straks sove. Jeg gleder meg til å dele en stor nyhet med dere i morgen! Klarer nesteeeen ikke vente! Iiih. God natt, fine. Sov godt! 

i dag gråt jeg

Snufs! Det er en stolt storesøster som akkurat har kommet hjem fra skoleavslutning. Min lillebror (som ikke er så liten lenger...) har fullført grunnskolen, og er klar for ungdomsskolen til høsten. Hvor sjukt er ikke det? Min lille bebis som jeg alltid duller sånn med.. Tiden går tragisk fort, dere. Jeg blir helt stressa. 

Og ja, jeg er den flaue storesøsteren som sitter å sipper på avslutning. Jeg blir jo så stolt da, vet dere! Min fine Rami som plutselig har blitt en cool ungdom. Så lenge han ikke blir for kul for meg er jeg fornøyd! ;-) Jeg er ufattelig stolt over å kalle deg for min lillebror, Rami. Du er en fantastisk gutt med det største hjertet jeg vet om. Ingen er så god som du! Jeg gleder meg allerede til den dagen du kommer hjem med kjærester, og jeg skal sitte kritisk og vurdere om de er gode nok for deg. He he! Elsker deg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fra det ene til det andre - nå skal jeg til BAR Tjuvholmen å drikke vin. Vi skal feire dagens store happening! Vi er sååå lykkelige, dere. Jeg forteller mer senere i kveld. Vi snakkes plutselig. Klem!

RHODOS GUIDE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg var i Rhodos etterspurte flere av dere en aldri så liten Rhodos guide som omfatter alt om øya. Hvor skal man spise? Hva er det å finne på? Hvor fester man? Er det noe merkverdig man bør få med seg? Jeg har vært på øyen tre ganger og vil derfor påstå at jeg er nokså kjent og rutinert. Jeg har skrevet ned alt som er verdt å anbefale videre til dere som eventuelt skal dit, eller som ønsker å reise til flotte Rhodos. 

HOTELL

Jeg har et par hotell å anbefale videre. Alexia er det jeg bodde på nå da jeg var der, og jeg var veldig fornøyd med oppholdet! Veldig stilrent og moderne, fine rom, god mat og best av alt; fantastisk beliggenhet. Det ligger 50 meter fra bargata (perfekt å bo her om man er på feste-tur) og ikke langt unna stranden. Dessuten ligger det rett ved restaurantgaten, også. Uten om Alexia vil jeg anbefale Grand Hotel. Dette er for dere som har litt høyere budsjett. Fantastisk nydelig og luksuriøst hotell som er verdt hver eneste krone. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SOLE & BADE

På Rhodos finner du to strender. En som heter Windy Beach, og en som heter Ellie Beach. Førstnevnte er der de eldre oppholder seg - med andre ord er det den rolige enden av stranden hvor man kan ligge dersom man ønsker å ta det helt med ro, uten mas og fjas fra tusenvis av ungdommer. Det må nevnes at her blåser det ufattelig masse!

Ellie Beach derimot er hvor you find the party! Her er det dagsfylla fra klokken 10-11 til sola går ned. Her er det aldri rolig. Det eneste som kan være et minus er at det kryr over av selgere som skal presse på deg partypakke til hver og en bar i bargata. Det kan være noe irriterende, men på samme tid er det jo verdt å få med seg - spesielt Grabbarna Grus. Det er gøyale fester som nesten alle på øyen deltar på.

Jeg liker Ellie Beach godt, men best av alt liker jeg å ligge ved Casinoet. Det ligger på Ellie Beach, bare at det er ved et basseng på Casino-området. Her koster det litt å leie stol, og man må bruke en viss sum for å være der. Det er ikke særlig dyrt, da. Jeg anbefaler dere over 18 år til å nyte en flaske Rosévin med Fanta mens dere ligger der og nyter den hippe housemusikken de spiller for fult. Jeg stortrives der!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

SHOPPING

Shoppingmuligheter finnes absolutt. Ta en taxi til shoppingområdet og shop till' you drop. De har butikker som Sephora (min favoritt!), Zara, H&M, Berhska, Pull&Bear, Nike Store og Adidas. Jeg anbefaler å ta en tur innom Zara da jeg alltid finner mange fine skatter der, spesielt på Rhodos. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

WHERE TO EAT

Restauranten Local er et sted jeg spiste veldig ofte i fjor. Her er det en norsk, super hyggelig dame som er eier. En gang i uken bruker de å ha norsk middag! Jeg ble overlykkelig når jeg fikk servert norske kjøttkaker hver fredag hele i fjor sommer. YUM!

Jacks er en annen restaurant dere burde nyte et måltid. Min favoritt er Old Number 7 som består av en nydelig biff med deres smakfulle saus. Jeg bruker å ha ris til da deres ris er kjempe god! 

Marco Polo i gamlebyen skal visstnok også være et sted man burde dra, men dessverre har jeg aldri tatt med tiden til det da det ligger i Old Town (10 min fra byen i taxi). Verdt å merke seg: man må booke bord før man drar dit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

WHAT TO DO

Jeg har i utgangspunktet kun vært på festeturer på Rhodos, og derfor har jeg ikke så veldig mye spennende å komme med på dette feltet. Men da jeg var der hele i fjor sommer fant vi jo på en del, da! 

· BEACH PARTY med Pepes Bodega er fantastisk gøy! Det er en gang i uken hvor en beachfest blir arrangert på dagtid med fult opplegg. Dette er et must! Det blir solgt billetter til dette av selgere over alt på øyen.

· Ladies Night, Pub Crawl og Traffic Light eventene på Grabbarna Grus er også noe man burde få med seg. Når GG holder event er resten av bargata så og si tom. Alle ungdommer befinner seg inne på GG. Kontakt Sara på facebook eller instagram for billetter og en god deal!

· Sightseeing i Old Town. Her er den utrolig sjarmerende og fint. Skikkelig gresk og idyllisk. Det finnes masse fint å se på :-)

· Lei en bil og legg ut på utflukt! Quinn Bay beach anbefales. Ellers er Lindos også et veldig fint sted man kan kjøre til.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Så, det var mine beste tips! Håper dette er til hjelp til dere som skulle behøve det. Stor klem! <3

jeg kommer aldri til å slutte!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her

♥♥♥

Jeg elsker å dele med meg om alt som hender i livet mitt. Jeg elsker å by på meg selv. Jeg elsker å skrive. Jeg elsker å drive en blogg.

Jeg har blogget i mange år, faktisk. Helt siden 2012, mener jeg? Jeg har alltid stortrives med det. Tidligere var det bare en hobby som jeg trivdes godt med, og nå har det blitt mitt levebrød og min jobb. Og nettopp det er jeg så evig takknemlig for, og jeg føler meg utrolig heldig. 

Ofte får jeg spørsmålet om jeg ser for meg å skrive blogg når jeg blir «voksen». Hva nå enn det er. Svaret mitt er ja. Definitivt! Jeg trives veldig godt med det jeg driver med per dags dato, og jeg kan ikke se for meg at jeg noensinne kommer til å slutte å dele mitt liv med dere her på bloggen. Dette er hva jeg elsker å drive med, og det sier sitt. Mitt motto er at jobben man driver med ikke skal ses på som et ork, men noe man liker å gjøre. Noe man gleder seg til hver eneste dag. Noe man ser frem imot! Så lenge man føler det slik, mener jeg at man har funnet drømmejobben. Uansett hva det måtte være, så lenge man selv trives og elsker det man gjør! Man skal jo tross alt jobbe hver eneste dag, og da er det jo en fordel å ikke se på det som noe kjipt?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ser frem i mot å dele enda mer av meg selv med dere. Både oppturer og nedturer i livet mitt. Og nettopp det er jeg sikker på at det kommer til å bli mange av i tiden fremover. Jeg lover å fortsette akkurat som nå - å dele så mye som mulig. Være ærlig og åpen. Fremstille livet mitt akkurat slik det er, på både godt og vondt.

Se for dere meg da, Bella på 40 år, fremfor macen som fortsatt angriper tastene mens jeg oppdaterer dere om hva slags sprell mine barn har funnet på. Hah! Jeg gleder meg.

sivilstatus?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitt kjærlighetsliv, da...

Jeg antar at jeg formulerte meg nokså dårlig i dette innlegget angående da Pierre og jeg gjorde det slutt. Flertallet tror at vi fortsatt er single, at vi har gått fra hverandre. Så, hvordan ligger det egentlig an? Hva er min sivilstatus? Er jeg i forhold eller er jeg faktisk singel?

Som jeg skrev i det forrige innlegget gjorde vi det faktisk slutt. Vi gikk gjennom en veldig vanskelig periode i forholdet vårt som vi ikke taklet bra overhodet. Noe som resulterte i at vi gikk fra hverandre. Heldigvis endte det bra - vi ordnet opp og ble sammen igjen kort tid etter. Vi forstod med en gang at dette ikke var det rette. Vi krangler om dustete ting, vi steiker og banner og vi blir oppgitte av hverandre. Men når alt kommer til alt vil vi jo være sammen med hverandre selv om vi kanskje må fighte for det innimellom. Alle forhold settes på prøve fra tid til annen, og en slik prøve hadde vi nå nylig. Vi bestod den ikke i første omgang, om jeg kan si det sånn, men heldigvis ordnet det seg til slutt.

Så, ja. Med andre ord er jeg verdens lykkeligste jente som har æren av å være Pierres kjæreste ♥ Jeg elsker deg, shlobi! Du er min drømmemann og til sammen utgjør vi et fantastisk rått dreamteam. For alltid oss to, elskling.

Isabel tipser - fargelinser!

Et nytt innlegg til spalten «Isabel tipser!» - wuhu. I denne spalten tipser jeg dere om alt mellom himmel og jord, helt av egen vilje - altså ingenting reklamebasert. Jeg håper dere setter pris på slike innlegg i ny og ne, hvor jeg helt enkelt bare anbefaler, eller tipser dere om mine favoritter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· THEM BLUE EYES ·

Jeg har i utgangspunktet lysebrune øyner. Men dere kjenner jo meg - jeg liker forandringer, og jeg liker å eksperimentere med utseendet. Til og med øyenfargen! Jeg synes at blå øyner til svart hår er fantastisk nydelig, og derfor bruker jeg blå linser så og si hver eneste dag for tiden. Prøver å leke Megan Fox da, vet du ;-) Haha, neida.

Jeg kjøper mine på Krogh Optikk hvor jeg bestiller de inn i ønsket farge. Det jeg gjorde første gangen var å booke en time hvor jeg fikk teste de ulike fargene de har som man kan velge mellom, slik at jeg kunne se hvilken farge jeg syntes så best ut på meg. Personlig synes jeg at det er forferdelig usjarmerende med den typiske halloween-looken mange får når de bruker fargelinser (da spesielt blå), og derfor er det noe jeg ønsket å styre langt unna. Dere vet når det blir sånn unaturlig og overdrevet blåfarge? Når man ser med en gang at det er fake? Det hører til halloween, og bare da! He he.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De jeg bruker er fra merke Air Optix, og jeg har i fargen «Blue». Et par varer i en måned og koster 499,- kroner. Disse kan man også få med styrke, noe jeg selv har. Jeg er jo blind, vet dere. Nesten, hvert fall.

mitt ansikt er fikset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei! Nå er jeg på vei hjem fra Drammen igjen - jeg dro med med mamma og storesøsteren min på en aldri så liten oppfriskning hos Marit på M klinikken. Det er hun som fikser på ansiktet mitt, for dere som lurer. Hun er helt fantastisk! Jeg fikset litt på formen på leppene mine, og fikk bort sinnarynken. Jeg går til henne med jevne mellomrom for å vedlikeholde resultat - ikke nødvendigvis for å fylle på mer. I dag for eksempel fylte vi ikke på volumet, men fikset kun litt på formen. Både mamma og søsteren min fikk litt behandling, de også. Stor fornøyde alle tre! :-) Dette er ikke sponset, til dere som lurer på det. Jeg betaler for behandlingene selv. Jeg vil bare tipse dere om henne da hun er super dyktig med det hun gjør! Dere når henne på tlf nummer 414 054 07. Jeg viser resultat senere - akkurat nå er jeg lite fresh. Heh!

Resten av dagen går til kvalitetstid med søsteren min! Usikker på hva vi skal finne på da været er kjedelig... Har dere noen forslag? :-) Vi skrives etterpå! Klem.

den nakne sannheten om min kroppJeg får stadig spørsmål om hva jeg spiser, om jeg trener og hva jeg gjør for å opprettholde den kroppen jeg har.

Jeg må dessverre skuffe dere med den kjedelige sannheten at jeg ikke har noe godt svar på en vidunder-kur til dere. Jeg spiser akkurat hva jeg vil, selv om jeg prøver så godt jeg kan å prøve å være litt bevisst. Jeg spiser ute nesten hver eneste dag, foruten om da jeg spiser middag hos mamma. Vi vet jo alle at restaurantmat ikke er det sunneste valget, men jeg er elendig på kjøkkenet i tillegg til at jeg er lat. Det er mine unnskyldninger, dere. Haha!

Dere som følger meg vet at jeg ikke er noe spesielt aktiv på treningsfronten, heller. Jeg skulle ønske jeg var litt flinkere på det feltet, og i grunn er det ganske underlig at jeg har lagt det helt og holdent på hylla. Jeg har alltid vært over gjennomsnittlig glad i sport og aktivitet - jeg har spilt fotball i fra jeg var 10 år, gått på turn, håndball og dans. På videregående gikk jeg idrettslinja og jeg var på Elixia daglig. Med andre ord har jeg alltid likt å trene og holde meg i form. Det forsvant dog med en gang jeg deltok på PH, trist nok. Jeg håper på å finne tilbake til treningsgleden :-) Det er jo egentlig veldig gøy, og noe jeg i utgangspunktet trives godt med!

Kroppen min er relativt tynn og slank av natur. Jeg har veldig høy forbrenning, og det er det jeg tror redder meg fra min noe dårlige livsstil. Jeg forstår ikke helt selv hvordan jeg har klart å beholde formen, men det har jeg tydeligvis. He he! Det er noe jeg er veldig glad for, naturligvis. 

Mitt beste tips er å ha en sunn livsstil og holde seg i form. Ikke tell kalorier, unn deg det du skulle ønske og pass på å være i aktivitet innimellom. Jeg mener at det handler om en god balanse mellom det sunne og det usunne. Det tror jeg man kommer langt med i tillegg til at man ikke får et fanatisk forhold til kropp. 

NÅ STARTER LIVET MITT PÅ ORDENTLIG

Det er sjeldent jeg er så her spent! Jeg er ordentlig giret og forventningsfull innfor tiden fremover. Jeg kom nettopp hjem fra et supert spennende møte som gikk helt fantastisk! Jeg føler at det er livet mitt starter på ordentlig. Har jeg vært giret på livet mitt tidligere? Oh yes, men dette her er på et nytt nivå! JIPPI!! Jeg har sommerfugler i magen, dere. Hyl! Det er dager som dette jeg får en wake up call og innser hvor vanvittig heldig jeg faktisk er. 

Nå skal jeg skifte antrekk (det er jo rene syden ute) og så skal jeg kaste meg i en taxi. Jeg har et par små ærender jeg må få unnagjort. Det går helt fint når været er så nydelig. Etterpå skal jeg ta et glass vin på Tjuvholmen for å feire. Denne dagen er jo helt fab!! 

Pssst! Jeg tenkte forresten å tipse dere om linsene mine senere i dag, da så mange av dere lurer på hvor jeg kjøper de! :-) Titt innom senere! Ønsk meg lykke til, så snakkes vi plutselig 

Uken som gikk...


UKENS CRAVING

Biff og bakt potet med kryddersmør. Si meg den gangen jeg ikke craver det... Jeg har et stort ønske om å bli vegetar, men jeg tror jeg er for stor sucker for biff, altså. Trist nok... Kanskje en dag! Jo, en dag skal jeg klare det! Men innen den tid skal jeg spise meg lei på kjøtt og kylling. Så får vi håpe at jeg spyr av tanken etterhvert.

UKENS TANKE

Vel, forrige uke var ikke en bra uke for meg psykisk sett. Jeg var mye nedstemt og mine tanker deretter. Ikke så gøy å dele de med dere da det stort sett bare er negativt. Jeg har i det minste prøvd å fokusere på å nyte solen og sommeren og tenke på hvor heldig jeg er som har så flotte venner, kjæreste og familie som bryr seg og elsker meg for akkurat den jeg er. Det er gull verdt!

UKENS OPPTUR

Ukens opptur var i går, da jeg endelig kom hjem til mammaen min igjen. Har savnet familien uhørt mye den siste perioden da jeg har vært bortreist. Det var ekstra godt å bli gjenforent med de igjen! :-) Ellers fikk jeg to tlf også fra noen veldig hyggelige mennesker som jeg kommer til å jobbe tett sammen med fremover. Utrolig spennende prosjekt på gang som jeg gleder meg sååånn til!

UKENS NEDTUR

Det er at humøret ikke har vært på topp, slik som det bruker å være. Det er aldri morsomt å være nedstemt, vet du. Utenom det skulle jeg selvsagt ønske at Paradiso åpnet da vi trodde det skulle, men istedenfor ble vi ekstremt skuffet. Haha! Faen. Elendig. Jeg som hadde pynta meg så fint, da... Jeg gikk fort tilbake til hotellet for å skifte til sneakers og jeans, for å si det sånn! ;-) 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Det er dette innlegget. Jeg åpnet meg på den personlige siden, og delte litt om vanskene vi har hatt i forholdet den siste perioden. Heldigvis endte det bra for oss! <3 Jeg blir glad av å se at dere setter pris på at jeg er åpen og ærlig, og deler ting som ikke er fult så bra, også.

UKENS LÆTTIS

At vi presterte å glemme igjen passene på hotellet. Hvordan er det mulig?!!? Det var ikke så forferdelig morsomt der og da, men nå som jeg tenker tilbake på det ler jeg godt. Det verste er jo at dette er andre gangen det skjer! Og vet du? Begge gangene har vært på samme sted - i Rhodos, sammen med Pierre. Haha, er det mulig... Flaut! Surrehue nummer en og to.

UKENS BILDE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eventyr med min favoritt ♥​
 

Svar på ryktene

Gravid? 

Bipolar?

I dag føler jeg meg litt bedre. Å være omringet av familien min hjelper alltid på humøret, uansett hvordan eller hva situasjonen er. Mamma er alltid like god og snill - ingen tar så godt vare på meg som hun gjør. Småsøskna mine setter det største smilet ever på leppene mine. Jeg ler sjeldent så mye som det jeg gjør når jeg er med dem. Etter gårdagens innlegg fikk jeg overveldende mye respons. Jeg setter uendelig stor pris på deres omtanker og fine ord - dere aner ikke hvor mye det varmer hjertet mitt. Det er ordentlig oppløftende å vite at dere bryr dere om meg og min velvære. Det skal dere vite ♥ Samtidig som det har vært mange støttende kommentarer, fikk jeg også en del som gikk på ulike psykiske lidelser jeg kanskje kunne slite med. Jeg har vært deprimert før (mer om det kan jeg fortelle senere), og jeg er alltid nervøs for tilbakefall, selvfølgelig. Dette jeg går gjennom nå er langt i fra det jeg følte da jeg slet ordentlig - og det er jeg ekstremt glad for. Jeg tror egentlig bare at jeg har fått en psykisk knekk hvor jeg har gått på høygir over en nokså lang periode nå, og ikke tatt tid til å la kropp og sinn hvile. Jeg har ikke tatt hensyn til min egen velvære oppi all stress. Nettopp det tror jeg at jeg får betale for nå.

Bipolar lidelse vet jeg ganske mye om, og jeg kan avkrefte at jeg lider av det. Jeg er heller ikke gravid. Jeg testet meg faktisk for ikke så lenge siden, og det bruker jeg å gjøre innimellom. Haha! Jeg er alltid så redd for å bli gravid uønsket, selv om jeg går på prevensjonsmiddel. Man vet jo aldri, men barn er noe jeg skal vente leeeenge med. Tro meg! Jeg tror at jeg bare må roe ned, puste ut og ikke hele tiden ha slike skyhøye krav til meg selv. Jeg må ikke alltid overprestere og kjøre meg selv helt ut. Jeg må lære meg å stresse ned. Virkelig.

Igjen; tusen takk for omtanken. Dere er gull! <3

29 kilo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen! Jepp, morgen, faktisk. Jeg var ikke hjemme før 06:20 i morges etter en litt for lang flyreise. Flyet ble som sagt forsinket. Finnes det noe kjipere? Jepp - når man i tillegg reiser alene. Haha! Yes, da. Jeg kom meg omsider hjem med min blytunge koffert som jeg tydeligvis har pakket hele mitt liv nedi. Jeg mener, HVEM pakker med seg 29, tunge kilo for EN UKES ferie?! Jeg er ikke god, ass. Jeg overtaler meg selv om at jeg behøver tre rettetanger, 27 par sko, 89 forskjellige kjoler (gjerne de jeg ikke har brukt en eneste gang også), femten kilo sminke og 14 Kvikk Lunsj. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er jeg hos mamma, har akkurat spist frokost og nå kom søskna mine hjem fra skolen. Det var den morgenroen, dere. Haha, neeeida! Jeg vet ikke hva jeg skal oppta dagen min med enda, men det heller mot å ta med med kidsa på et eller annet. Hva nå enn det er. Jeg har savnet dem så! Vi får se.

Håper dere får en fantastisk start på uken! Kjærlighet fra meg 

Jeg trenger en pause fra livetJeg vet ikke hva som er i ferd med å skje med psyken min lenger.

Her sitter jeg på flyplassen med solbrillene på. Ikke fordi jeg er en diva, men fordi at jeg skjuler øyene mine. Jeg gråter for ingenting, og nå presset tårene på nok en gang. Jeg har det visstnok ikke så bra som jeg prøver å overbevise meg selv om. Jeg tror jeg er i en fase i livet hvor jeg egentlig burde være lykkelig og superhappy, og det er jeg for så vidt også inni mellom. Samtidig har jeg disse "anfallene" for ofte, hvor humøret mitt plutselig er nede i kjelleren igjen og alt føles håpløst.

Jeg er lei av dette. Jeg vil tilbake til den normale Isabel. Hun som er en gledespreder, konstant i godt humør og alltid er positiv. Hun som viser kjærlighet, ler og smiler. Den jenta føler jeg har forsvunnet den siste tiden, og det er ubehagelig. Hva er dette? Når går det over? Det skal ingenting til for å få meg nedstemt. Jeg pratet nettopp med mamma, og med en gang hun motsa meg ble jeg fryktelig forbannet og kjeftet og steikte. Det var ingen stor greie en gang! Rett etterpå kommer den dårlige samvittigheten, og jeg ber om unnskyldning. Jeg overreagerer, og denne berg og dalbanen av et humør tillater jeg å la gå utover de jeg er glad i. Det er ikke greit. Ikke i det hele tatt, og jeg føler meg så jævlig dum.

Jeg vet ikke en gang hva jeg vil frem til med dette innlegget, men likevel skriver jeg. Flyet er forsinket, og jeg behøvde å få det ut. Skrive av meg.. Jeg tror jeg trenger en pause fra livet mitt.

ready set go

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hello superstars! Hvordan har dere det?

Selv har jeg det supert. For øyeblikket er jeg i full sving med å pakke kofferten (hvorfor har jeg alltid med meg så forbanna masse?!!?), og ordner meg ferdig. I kveld reiser jeg nemlig hjem til mitt kjære Oslo igjen! Jeg ser frem i mot å være tilbake - masse spennende skjer fremover! Både på jobbfronten, men også på privaten. Mamma forsikret meg om at sommeren står sterkt i tigerstaden også, så det er absolutt ingen sure miner her :-) Jeg lengter etter mammas mat, Pierres armer og mine fine søsken som jeg savner halvt i hjel. Storesøsteren min kommer også hjem i morgen, det blir så godt å få ekstra mye kvalitetstid sammen igjen. Akkurat som gamledager!Det har vært ti fine og fartsfylte dager her i Rhodos - jeg har storkost meg. Jeg merker dog at jeg kanskje er litt for prippen for selve fyllerølpet på bargaten, men så lenge man har gode venner der er det jo hyggelig, likevel. Jeg kommer fortsatt ikke over hvor mye jeg har forandret meg på bare et år. I fjor var jo dette livet det absolutt gøyeste jeg visste om. Vel, det har endret seg! Nå er jeg mer fokusert på karriere og jobb, og fremfor alt; familie, kjæreste og venner. Fest og fyll er morsomt i blant, men det er jammen ikke en like stor prioritering som det var tidligere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg skal se til å få gjort meg ferdig her! Jeg ser ikke frem til å fly alene... Kremt! 

Vi skrives, fine. Nyt de siste timene igjen av denne nydelige søndagen ♥ 

jeg vil aldri føle det slik igjen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vanligvis er jeg en person som stortrives med å være alene. Jeg liker å bare være, gjøre hva jeg vil, forholde meg til kun meg selv. Dere vet, når man kan bestemme selv hva man vil se på, hvilken middag man skal spise? Den personen har jeg vært så lenge jeg kan huske.

Jeg husker da jeg flyttet ut for meg selv som 17 åring. Da dro jeg på skolen, og jeg gledet meg til å komme hjem å få være alene igjen. Misforstå meg rett - jeg elsket, og elsker fortsatt, å omgås med venner og familie, men den alene-tiden har alltid vært gull verdt for meg. Det er da jeg får tenke, fundere, samle energi og det er da jeg blir inspirert. Selv da jeg bodde sammen med bestevenninnen min på Bryne, oppholdt jeg meg svært ofte på rommet mitt. Ingenting ille ment, men det er slik jeg er av natur. Jeg liker å være alene. Sånn egentlig.

Frem til nå.

I går endte jeg opp med å være igjen på rommet, for å slappe av. Det skulle bli deilig, tenkte jeg. Det viste seg at det ikke stemte overhode. Det var så langt i fra deilig - det var mer ... ubehagelig. Jeg fikk en slik følelse av angst i hele kroppen. Jeg ville ikke være alene. Panikken var ut av en annen dimensjon - det hele var så ukomfortabelt. Jeg fikk et stort behov for å være omringet av mennesker. Kanskje er det fordi jeg savner Pierre så forbanna mye? Mamma? For når jeg tenker meg om har jeg vært svært lite alene de siste månedene. Nesten aldri, faktisk. Så fort jeg er alene drar jeg enten på besøk eller så jobber jeg, som opptar tiden min uansett. Jeg kan ikke huske sist jeg bare var alene, og ikke gjorde noen ting. Når jeg tenker over det ønsker jeg ikke å være det, heller. Tvert i mot - jeg får panikk av tanken på å ha en slik kveld som jeg hadde i går. 

Det hele var ganske snodig for meg. Jeg mener, den følelsen jeg kjente på i går har jeg aldri følt på før. Aldri. Jeg har jo elsket når jeg har kunnet få min dose med alenetid. Det er tydeligvis ikke slik lenger. Jeg behøver visstnok ikke den tiden mer. Og godt er det, på en måte. Det er bare merkelig hvordan ting kan snu så ekstremt. Når jeg kunne være alene, se på serier og være i eget selskap var jeg i mitt ess. Da kunne jeg virkelig slappe av og puste ut.

Nå er det motsatt. Jeg behøver nærhet.

en annerledes lørdag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lørdag. 

Det er lørdag og her ligger jeg. I den store, myke hotellsengen omringet av deilige, svære puter. Til høyre for meg finner jeg chipsposen, og til venstre er det strødd masse godteri. I fanget har jeg mac-en hvor jeg ruller serien Glamourama. Og vet dere? Her har jeg ligget i hele dag, foruten da jeg spiste lunsj og da jeg hadde middagsdate med Sara og Jens. Jeg har hatt den der søndagsfølelsen i hele dag, men jeg oppdaget nettopp at det fanken meg er lørdag. Panikken, dere. Jeg kan da ikke ligger her å råtne på en lørdag? I selveste Rhodos? Det blir egentlig for dumt, men jeg er sååå sliten i dag. Vi hadde som sagt en ganske så heftig kveld i går, og jeg var faktisk ikke i seng før ved 06-tiden i morges. Jeg er glad jeg ikke ble igjen like lenge som Sara, hun fistpumpet og shottet frem til 09. Haha! Og jeg som trodde jeg hadde retten til å klage med middagsbordet. Vel... Partyqueens - det er vi definitivt! Den ene verre enn den andre. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens festantrekk. Stylish og fæb på en lørdagskveld! 

Jeg skal ligge her å revurdere livet mitt i en halvtime til. Skal jeg oppleve noe annet enn senga i kveld, eller skal jeg dra ut å være sosial? Det gjenstår å se. Det er ikke ofte jeg er så her kjedelig, men herrefred - er man tom for batteri så er man tom for batteri ;-) 

JEG ER FORELSKET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· how freaking cute ·

Da jeg var på en aldri så lite shopperunde her i Rhodos tidligere i uken, var jeg selvsagt innom Zara. Jeg elsker Zara! Mest i sommersesongen, da har de så masse fint! Uansett! Da jeg var der endte jeg opp med ganske mye, men disse to jakkene er mine største favoritter. Ever. Se så fine, da? Jeg har en fetish for skinnjakker, om jeg skal være ærlig med dere. Jeg aner ikke hvor mange jeg har hengende i skapet, men jeg vet med sikkerhet at det er et par (for mange...). Av en eller annen grunn er det alltid noe jeg går meg svak for. Den rosa har jeg forresten i en fin blåfarge også - like nydelig. Den finnes i gult og sort også, mener jeg.

Et lite tips til deg som kanskje er på jakt etter en ny sommerlig og fin jakke! 
 

Nå starter et nytt kapittel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ÅH, dere!

Livet er visst ikke alltid kjipt og grått, det har virkelig tatt en helomvending! Jeg har fått to helt fantastiske muligheter/gladnyheter som kommer til å skje de neste månedene. Åh, jeg er sååå glad og gira!! Livet smiler disse dager - det varmer mitt hjerte og sinn mer enn dere aner. Det er ekstremt bra timeing, for å si det sånn. Motivasjonen er tilbake på topp! Jeg drar hjem til Norge innen de neste dagene, for det ene prosjektet starter allerede neste uke. JIPPIIIII! Det andre skjer ikke før i høst, men innen da behøver jeg å forberede meg både fysisk og psykisk. Det er laaangt ut av min komfortsone - jeg kommer til å utfordre meg selv ganske hardt, det er jeg helt sikker på. Tanken skremmer meg litt, men vet dere? Jeg elsker utfordringer! Og jeg elsker å mestre nye ting, og nettopp det får jeg muligheten til nå. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dere kommer til å få ta del i begge disse hemmelige «prosjektene», og jeg er helt sikker på at dere kommer til å like det! Jeg kan si så mye som at dere kommer til å få se mange andre sider av Isabel. Jeg tror det vil overraske dere, faktisk. Jeg vet at det er kjipt å ikke få vite akkurat hva det er snakk om, men det kan jeg ikke fortelle enda med tanke på en nåværende taushetsplikt. Dere kommer til å se mye mer av meg, hvert fall! Jeg klarte bare ikke å dy meg med å fortelle dere liiiitt i det minste. Jeg lover å skrike ut så fort jeg får klarsignal, og det er ikke så alt for lenge til. Shit is happening, i alle fall! 

Så til dere som misliker trynet mitt; dere blir ikke kvitt meg så enkelt - nå får dere myyyye mer å irritere dere over! ;-) Ha ha, puss puss!

er det mulig å ta så feil?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AT LEAST I HAD FUN

Nå er det en noooe redusert Isabel som oppdaterer dere. Altså, - gårdagen var så fantastisk gøy! Utenom at Paradiso tydeligvis ikke skulle åpne i går, likevel... Haha, er det mulig å ta så feil? Jeg mener, alle var ekstremt giret og hadde kledd seg fint og hele den pakka, men da jeg kom til GG fikk vi vite at det var ikke åpning før om 2-3 uker. Just my luck. Men men, vi storkoste oss likevel, så jeg skal ikke klage! :-)

Jeg har ikke gjort stort annet enn å sløve i sengen så langt. Formen min er virkelig ikke til å hoppe i taket av, men den kunne jo vært verre ;-) Prøver å motivere meg selv til å ta fatt på dagen, skjønner du. Heh! 

Vi skrives når huet mitt er litt mer samarbeidsvillig. Klem!

Jeg kan ikke lenger snakke for meg selv


Da er jeg party-ready, og alt er på stell! Foruten om min stemme, da. Jeg har prestert å miste hele forbaska stemmen. Jeg mener, jeg har ingen stemme overhodet... Jeg har hvisket i hele dag i håp om at stemmen skal komme tilbake etterhvert, men det ser dårlig ut, du. Det ble en tur innom apoteket hvor jeg fikk litt halstabletter og diverse. Dette blir spennende, dere. Det å være på Paradiso UTEN å kunne synge med kommer til å bli noe frustrerende. Hah! Kanskje like så greit, jeg har jo ikke akkurat en Whitney Houston sangstemme, for å si det sånn.

Funny story: da vi var på PH og vi hadde fest brukte crewet (de som sitter å hører og ser på oss 24/7) å ta av seg headsettet med en gang de så jeg var i ferd med å bli god i gassen. Det betyr nemlig at jeg helt ærlig tror jeg er Beyonce, og synger (skriker) for full fuckings hals. Jeeeepp! Stakkars mennesker, haha!

Nå må jeg stikke! Vorspiel står for tur :-) Ønsk meg lykke til! Jeg krysser fingrene for at jeg kan ta til takke med kun dansing i kveld. Legg meg til på snapchat; isabelSraad, og følg med på kvelden min. Lover å oppdatere flittig! Klem.

dette er så vakkert

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- QUINN BAY -

Jeg er forelsket i denne øya. Bilder fra da vi var på utflukt til en nydelig strand, Quinn Bay, ca 30 minutt unna Rhodos by. Turkist, klart og fint vann, deilige drinker, fantastisk atmosfære. Her skal jeg definitivt tilbake! En ny favorittplass 
 

I DAG SKJER DET!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har jeg fortalt dere om Paradiso tidligere? Jeg husker ikke, men jeg gjør det i tilfelle! Det er altså et sted som heter Paradiso Beach/nightclub som ligger rundt 10 minutter unna selve Rhodos by med taxi. Hver fredag fremover er det et opplegg der hvor det er booket inn store DJ-er fra over alt i verden. Vi snakker Hardwell, Alesso osv. Store, verdenskjente navn. Hele i fjor dro vi på dette hver eneste fredag, og vet dere? Det finnes ingenting gøyere! Altså, jeg og Sara lever for Paradiso, helt ærlig. Haha! Det er så sinnsykt bra trøkk og euforisk stemning at dere aner ikke. Det er noe man bare MÅ oppleve om man er i Rhodos. 

Vel, hvorfor skriver jeg egentlig om det nå? Jo, for i dag er det ikke hvilken dag som helst. Det er nemlig «the grand opening»!!!!! ALTSÅÅÅÅ - dere skjønner ikke hvor giret vi er. Vi har ventet på dette helt siden i fjor sommer, så dere kan jo tenke dere selv hvor etterlengtet denne dagen er. Det er derfor jeg velger å bli igjen litt lenger, slik at jeg får det med meg da jeg uansett mistet flyet mitt. 

SHIT SHIT SHIT - jeg gleder meg sånn! Nå gjenstår det bare å booke bord, og gire seg opp til kvelden. Dette blir så bra!

Vi slo opp

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det har jo vært noen nedturer i livet mitt den siste perioden, noe jeg ikke har lagt skjul på her på bloggen. Som i alle andre tilfeller er jeg opptatt av å være så ærlig som det lar seg gjøre med dere, lesere. 

Etter at jeg og P gikk på en real smell begynte det å slukne litt for min del. Jeg gikk i kjelleren, og det samme gjorde han. Vi har det så fantastisk fint sammen at, hjelp! Han gjør meg, hands down, til verdens lykkeligste jente. Jeg har aldri blitt behandlet så fint av en gutt noensinne tidligere, og bare det snakker jo for seg selv. Problemet er bare det at når vi først går på en smell ... ja, da smeller det. Vi har begge ganske så eksplosive temperament, og når vi da først har en stor krangel blir det ofte mye verre enn det det egentlig behøver å være. Med det sagt må jeg legge til at vi krangler svært sjeldent, og når vi møter på vanskelige situasjoner eller uenigheter er det aldri problem å komme overens. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I alle forhold finnes det et hav med oppturer, men også nedturer. Vi hadde en vanskelig periode for en liten stund siden, og heldigvis er det over nå. Vi har det helt fantastisk sammen, akkurat som før, og vi begge vil aldri i verden gjøre det slutt. Derimot ble det faktisk utfallet den kvelden - at det ble slutt. Det holdt i en dag, før vi fikk panikk. For hva var det vi holdt på med? Hva da slutt?! Vi møttes omsider i leiligheten min, og ordnet opp, en gang for alle. Dette er første gangen vi har gått til så drastiske tiltak som det er å gjøre det slutt. Ikke vet jeg hva som foregikk i skallene våres, men heldigvis tok vi til fornuft nokså kjapt.

Det skal sies at det var det verste døgnet i mitt liv. Det å tro at gutten du elsker av ditt hjerte, ikke lenger skal være din? Forjævlig. 

ROADTRIPPIN' IN GREECE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· roadtrippin' with my very good friends ·

Hello! Herrefred så fornøyd og glad jeg er! FOR en fantastisk dag jeg har hatt sammen med en crazy gjeng. Vi tok GG-bilen og la ut på roadtrip tidlig i dag. Vi endte opp litt overalt, blant annet på Quinn Bay beach og i Lindos. Her må dere virkelig dra dersom dere befinner dere eller om dere skal til Rhodos. Det er riktignok et stykke unna, men det å leie en bil og sette av en dag til utflukt anbefaler jeg på det sterkeste. Det er helt uforståelig for meg at jeg ikke har gjort dette tidligere? Man lærer så lenge man lever, ikke sant? ;-) 

Uansett! Vi (de..) badet, solte oss, kjørte med taket nede og sang for full guffe til gangter rap. Jeg har hatt det så fantastisk hyggelig fra morgen til kveld, dere aner ikke hvilken fin dag dette har vært. Ubeskrivelig deilig med en slik avkoblende og eventyrlig dag. Dette skal gjentas - helst i morgen! He he.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til slutt.. Jeg har vært ganske så aktiv på mystorien min på snapchat i dag (isabelSraad heter jeg), og det har ført til at jeg har fått en del kommentarer på at jeg tydeligvis prøver å gjøre P sjalu, og at jeg er dum som henger med andre gutter. Det har seg sånn her! Alle disse guttene jeg har vært sammen med i dag, og alle andre dager for så vidt, er gode venner av både meg og Pierre. Så det er ingen fare der - man har jo tross alt lov til å ha guttevenner selv om man har kjæreste! :-) 

JEG GAMBLET OM FLERE TUSEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går kveld var jeg litt nedfor. Igjen, tenker du? Ja, dessverre. Jeg dro ut å spiste junkfood med Sara, og etterpå dro jeg på Casino med Alesso. La meg fortelle dere en ting om meg: jeg er elendig på å spille, ooog jeg er tidenes dårligste taper. Jeg mener, du vil ikke se meg om jeg har tapt i noe. Jeg blir skikkelig, skikkelig forbannet. Mine venner har gitt opp, de vil ikke at jeg skal delta i for eksempel spill eller bowling. Da blir det ordentlig dårlig stemning... Wups!

Uansett! I går bestemte jeg meg for å ha troen på at jeg hadde lykken med meg, og at jeg kom til å stor-playe på casinoet. Vel, vi dro dit, jeg tok ut noen tusenlapper og hadde full tro på meg selv. I dag var min dag, tenkte jeg! Alesso lo da jeg sa at jeg skulle gå all in på Roulette. Jeg la alt på fargen rød. Alt. Ballen triller... Og den ender opp på rødt!!! Jeg skjønte ikke at jeg faktisk hadde vunnet, som betydde at jeg akkurat hadde doblet mine penger. Mennene rundt bordet så på meg og smilte, de trodde sikkert at jeg var den dyktige spilleren. Det skulle de få lov til å tro, he he ;-) Og her kommer det store problemet mitt inn i bildet. Jeg kan aldri gi meg. Det er aldri bra nok. Jeg går all in, igjen. Jeg kjører på rødt, akkurat som sist. 

Vel, jeg kan si så mye som at det ikke endte bra. Jeg tapte alt. Først doblet jeg summen, og da jeg skulle triple, tapte jeg. Dumme, dumme meg. Det som irriterer mest er at da vi gikk inn dit lovet jeg meg selv å IKKE spille mer dersom jeg klarte å doble, for da ender det jo fanken meg alltid i tap. Men selvsagt måtte jeg tøffe meg, og tapte. 

Idiot. Og ja, jeg skal tilbake i dag. Jeg SKAL doble, og dra derfra! Ha ha, erre mulig...

BLOGGKJERRING

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· I FREAKIN' HAD TO GET THIS ONE ·

Sjekk meg ut, da! Ha ha, cooleste genseren ever. Da vi var på shopping skimtet jeg denne ironiske genseren i sidesynet. Jeg måtte selvsagt ha den! I'm not a blogger, du vet. Heh! Jeg fant den på Bershka.

Nå skal denne ikke-bloggeren dra ut på roadtrip. Vi har fikset oss en bil, og skal legge ut på utflukt rundt øyen. Jeg har faktisk ikke sett så veldig mye av det som er rundt sentrum, så dette skal bli gøy! Solkrem, bikini, bok og rusbrus er pakket med i strandvesken. 

Nå skal jeg bare spise opp pizzaen min, og vente på at resten skal komme. I mellom tiden koser jeg meg med Mathias og Alesso :-) Vi skrives senere, dere. Jeg lover å knipse masse bilder fra dagen slik at dere får sett den idylliske øya. Klem!

 

Ukens spørsmål!

· UKENS MEST STILTE SPØRSMÅL ·

Hvorfor svarer du ikke i kommentarfeltet når leserne dine stiller deg spørsmål?

- Det er ikke slik egentlig - jeg synes jeg er ganske så aktiv i kommentarfeltet. Men jeg skal være ærlig å innrømme at jeg har vært dårlig på det den siste uken mens jeg har vært på ferie. Da har jeg naturligvis ikke tilbrakt mange timene foran pc-skjermen. Da prioriteres først og fremst nye innlegg her, og så prøver jeg å svare så godt jeg kan når jeg har tid til overs. Men hey! Hvor fantastisk er det ikke med disse innleggene da, hvor jeg svarer på spørsmålene som har tikket inn? :-) He he!

Hvorfor er du og Pierre med hverandre hele tiden?

- Vel.. Vi er forelsket! He he. Vi elsker å være sammen, og vi trives ekstremt bra i hverandres selskap, da blir det naturlig for oss :-) Jeg kan ikke helt skjønne hvordan det kan være negativt? :-) Vi har alle forskjellige forhold, og jeg synes at vi kan respektere at andre kanskje er forskjellige fra kanskje deg og din kjæreste.

Vi mennesker utvikles hele tiden, men store dele av atferden vår kommer fra vår oppvekst. Så da lurer jeg på hvordan du som en c-kjendis på ett år har rukket å bli så diva?

Synes du jeg er diva? Heh! Litt, kanskje. Jeg skjønner ikke helt spørsmålet ditt, men jeg har alltid vært slik som jeg er nå. Jeg har alltid unnet meg luksuriøse ting, elsket å reise og leve den livsstilen jeg gjør. Selvsagt er det litt mer «over the top» nå som jeg har bedre økonomi og mer muligheter.

All den flyinga fram og tilbake.. yeezus! Hva ER det du løper fra? Blir stressa av å lese om jaget ditt så da må det du føler inni deg være ti tusen ganger verre!

- Jeg løper ikke fra noe som helst - jeg lever livet og jeg elsker å reise! Jeg lever for å nettopp gjøre det man verdsetter og som gjør en lykkelig, og der spiller reise en stor rolle i mitt liv.

Skulle ikke du lage en innkjøps video fra London-turen?

Åååh, jooo! Jeg har helt ærlig glemt den av... Kremt! Jeg bleklager SÅ mye, jeg lover å filme den så fort jeg er hjemme! Beklager, beklager, beklager! ♥

Hei. Jeg har selv fikset på puppene mine, men strever med å finne fine bikinier. Lurer derfor på hvilken bh-str du bruker nå? Du er alltid så fin :)

- Tusen takk, søte! Størrelse synes jeg er en privatsak, men jeg kan derimot tipse deg om bra steder du kan finne fine bikinier dersom du har silikon/større bryster. Jeg foretrekker å kjøpe på Victorias Secret da de går ganske høyt opp i cup. Ellers har Nell mange fine også! :-)

Hvordan får du håret ditt til å se så bra ut?! Kan du lage et innlegg om det?:)

- Det kan jeg absolutt gjøre! Jeg mener at produkter har ALT å si på håret. Invester i gode produkter av kvalitet. Jeg skal dele mine triks med dere i løpet av uken, jeg lover :-)

Er det fuckings mulig?!

Jeg gir opp.

Vel, i dag skulle jeg jo reise hjem til Oslo. Jeg og P skulle ta forskjellige fly da han skal til Sverige og jeg til Norge. Da vi kom til flyplassen merket vi at vi hadde glemt å få passene våres i resepsjonen på hotellet... Altså, hva gir du meg? Dette er seriøst andre gang vi presterer å gjøre denne dustete feilen. Hvordan vi i det hele tatt får til å være så surrete kan jeg ikke fatte og begripe. Pierre kastet seg inn i en taxi, i full fart tilbake til hotellet for å hente passene i håp om at vi kunne rekke flyene likevel. Tror du jeg gjorde det eller? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pierre rakk sitt, og jeg mistet mitt. Typisk min flaks! Så da var det bare til å kysse kjæresten min ha det, og ta taxi tilbake til Rhodos by. Jeg har sjekket inn på Alexia - et supert sentralt og fint hotell :-) Her trives jeg så godt, dere! Jeg vet ikke om jeg hadde taklet å hatt et lite rom om vi hadde vært to stk - da foretrekker jeg suite. Men nå er det bare lille meg, så det får duge! 

Så, ja... Da er jeg fortsatt i Rhodos, folkens. Ha ha, altså for en dag! Den har vært super stressende fra tidlig i morges, og så endte den opp i en stor fiasko. Nå skal jeg i det minste sørge for at resten av dagen blir top notch!! :-) Jeg skal straks legge meg ved bassenget, bade og sole meg. Det blir deilig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi skrives senere, fininger! Klem fra surre-Bella...

jeg reiser hjem

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gjett hvem som har kastet inn håndkleet, allerede? Jeg har bestemt meg for å dra tilbake til Norge i morgen, jeg også. Tanken på å være her uten min kjære er lite fristende, spesielt da Sara og Mathias jobber. Som resten av alle her nede også gjør. Da blir det fort noe kjedelig for meg å svirre rundt her på egenhånd, kan jeg tenke meg. Så derfor booket jeg like så greit en billett hjem! :-) Dere kjenner jo meg - jeg blir fort rastløs, og det vet jeg at jeg vil bli av å måtte vente på at de andre skal slutte på jobb klokken 16 hver dag, for å så jobbe igjen om kvelden. Jeg har hvert fall fått truffet dem igjen, klemt de i stykker og kost meg masse sammen med de frem til nå! Det blir ikke så bittert å dra da vi allerede kommer tilbake igjen om ikke så alt for lenge. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så nå skal jeg tilbake til mitt kjære Oslo! Jobb blir det en hel del av, og så skal jeg nyte den norske sommeren enn så lenge. For som dere vet - det er ikke lange periodene vi oppholder oss hjemme, før vi legger ut på nye eventyr! :-) Neste reise er faktisk allerede booket og klar, mer om det forteller jeg dere senere. 

SKIRT: HERE
TOP: HERE

Les hvorfor Pierre vil reise hjem her.

P så på meg, jeg så på han - og der var vi enige.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Okei, jeg har herved tilbrakt en dag i verdens skjønneste, lille duppedings!

Vi gikk forbi en slik «mopedbil» i går, og da reagerte begge to helt likt. Jeg så på Pierre, han så på meg - og der var vi enige. Vi la ut på jakt etter et sted hvor de leier dem ut, og etter litt om og men fant vi stedet til slutt. Og siden har vi hatt det veeeldig hyggelig i denne mens vi har cruiset rundt. Mathias fikk til og med lov til å sitte bakpå :-) Dere kan jo tenke dere hvilke blikk vi fikk av pensjonistene. Hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se så søt, da!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nei, en slik må jeg virkelig ha hjemme! Synd bare at man kan bruke den sånn ca en måned i løpet av hele året med tanke på klimaet i Norge. Vi får nøye oss med å leie denne hver gang vi er her på øya. Jeg mener, hva da scooter?! At jeg ikke oppdaget denne i fjor? Ergelig, haha.

Nei, vet dere? Vi skal faktisk jakte på denne lille raceren uansett hvor vi befinner oss på ferie, fra og med nå! Pierre ble litt skuffet da han oppdaget at den ikke kjørte fort overhodet, men det fant jeg svært betryggende. Jepp, jeg er den kjerringa som klager og syter så fort man bikker 70 km/t. ;-)

Uken som gikk...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
UKENS CRAVING

Den fantastiske kylling pastaen på Arena her i Rhodos. Den er faaarlig god! Ellers har jeg hatt lyst på vannmelon hele tiden, også. Det finnes ingenting friskere! :-) Problemet er bare det at jeg aldri finner kjernefri vannmelon? Jeg håper og håper hver gang, men blir like skuffet når jeg skjærer den opp. Haha.

UKENS TANKE

Denne uken har jeg hatt veldig mange vonde tanker da jeg har vært litt nedstemt den siste tiden. Men det jeg har prøvd å fokusere på er å tenke fremover, og at alt ordner seg til slutt - selv om det ikke ser sånn ut akkurat der og da. Den tankegangen har hjulpet meg veldig! For meg er det alfa omega å rette fokusen på det positive, ellers blir jeg i kjelleren ganske mye lenger enn nødvendig.

UKENS OPPTUR

Det må definitivt være å se Sara og Mathias igjen. Pluss at vi er i Rhodos. Det er lite som slår den kombinasjonen, dere. Alt her nede er så gøy, og det er deilig å være tilbake. Selv om det bare er for en liten stund... 

UKENS NEDTUR

At Pierre velger å dra hjem. Det er veldig kjipt, men samtidig forstår jeg han og hvorfor han ønsker det. Det viktigste for meg er at han har det best mulig, og om det tilsier en flybillett hjem noen dager før, er det helt greit for meg ♥ Jeg skulle selvfølgelig ønsket at han ville være her ferien ut.

UKENS LÆTTIS

Vi har ledd så godt på denne ferien at jeg har vansker med å velge ut en konkret hendelse. Vi har knekt oss sammen mens vi mimret tilbake til alt det sjuke som hendte i fjor, og det satte standaren høyt. De andre gjestene på restauranten blikket oss rimelig greit mens vi satt der, lo og klappet i hendene som skada delfiner. Sjarmerende? Jaaa!

UKENS BILDE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lykken er stor!


 

Jeg lovet meg selv å ikke gjøre det igjen!

annonselenk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


BADEDRAKT: HER

Hei fra en oppgitt Bella. Gjett hvem som presterte å sove til klokken 14, IGJEN?!? Jo, da. Det var meg, det. Det er jo helt på tryne, og det verste er egentlig det at når jeg får en slik start på dagen blir jeg i automatisk deppa humør. Det ble en sen kveld i går, derfor vet jeg jo at de ekstra timene med søvn var jeg i behov for. Vel vel! Planene i dag er mange, så jeg har ikke tid til å sitte å sure for meg selv, he he. Jeg og P gjorde noe veldig gøy i går som jeg tenkte å vise dere senere! Hold utkikk :-) Så snakkes vi om ikke alt for lenge. Klem!

SHOPPING & KJÆRESTETID

Endelig er jeg tilbake på hotellet! Det har virkelig gått slag i slag siden tidlig i morges. Det klager jeg ikke over da, vi har det jo så utrolig gøy her! :-) Da fyker tiden som kjent avgårde. Etter soling og drinker ved poolen i formiddag har vi vært ute å spist middag, og så var i i byen for en obligatorisk shoppingrunde. Jeg vet det er mange som etterspør en Rhodos guide, og det lover jeg å fikse til dere! Jeg vil si at jeg er nokså kjent og rutinert her nede nå, og da må jeg selvsagt dele de beste tipsene med mine lesere. Men jo, tilbake til shoppingen! Jeg fant sååå mye fint på Zara. Jeg har ikke pakket med meg klær som er spesielt egnet for livet her. Jeg mener, kofferten min er stappet full med fine kjoler og hæler. Ikke akkurat det jeg vil gå iført i på barstreet, for å si det sånn. Inne på Sephora klarte jeg å svi kortet enda litt mer, kan man vel si. Hvilken jente klarer egentlig å beherske seg der? I så fall - all creds to you!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alt i alt har det vært en super dag. Jeg sitter å smiler for meg selv mens jeg oppdaterer dere - da vet man at man er fornøyd. He he! Nå skal jeg skifte og løpe ut å være sosial med resten av gjengen. Vi skrives, fine. Stor klem!

DET FINNES INGENTING BEDRE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· THIS ALL DAY ·

For øyeblikket befinner jeg med ved poolen sammen med blant annet Mathias, Pierre og en hel gjeng. Vi drikker rosévin, spiser club sandwich og jobber med årets brunfarge. Stemningen her er virkelig på topp - jeg har det sååå hyggelig! Åh, jeg skulle ønske alle dere kunne vært her sammen med meg! Jeg håper at dere har det fint hjemme, dere har jo nesten like fint vær :-D 

Er det egentlig noe som slår sommeren? Helt ærlig? I think not!

PIERRE HAR VALGT Å FORLATE MEGDa er jeg snart alene igjen her i Rhodos, da.

P og jeg har litt forskjellige formeninger om selve Rhodos og livet her, og det har ført til at Pierre har valgt å reise hjem på onsdag. Han trivs helt enkelt ikke her, noe som er veldig kjedelig for meg. Jeg skulle jo så sårt ønske at vi kunne ha det gøy her nede sammen, før vi skulle reist hjem igjen senere. Men sånn blir det ikke, dessverre. 

Jeg er mer denne party-glade jenta, mens P er mer en avslappende type som helst liker å ta et glass på et fint og rolig sted. Ikke akkurat barstreet, liksom. Og det har jeg full forståelse for, da jeg er litt delt på nettopp det, jeg også. Vi dro ikke ned her for å i hovedsak feste, men for å treffe igjen alle vennene våres her nede. Det skal sies at P kom til Rhodos ganske sent i fjor, og derfor ikke ble kjent med så veldig mange. Han syntes ikke at det var noe spesielt stas den gang heller, så jeg har full forståelse for at han ikke synes at det er så ekstremt fett her. Det hadde ikke jeg heller dersom jeg ikke hadde tilbrakt hele sommeren her i fjor. Rhodos er kanskje fett når man er 18-19 år som turist, men det er ganske gøy å være her når man faktisk jobber her nede og blir en del av crewet. Da omgås man jo med venner man knytter sterke bånd til, og som man blir ekstremt glade i. Det er vel derfor jeg elsker å være her!

Det blir tomt uten min elskling, men jeg er helt sikker på at tiden går fort frem til jeg er hjemme i armene hans igjen! I mellomtiden skal han hjem til Sverige og ta det helt piano :-) Det spørs om jeg klarer å holde ut her alene like lenge som jeg har planlagt, da. Tiden vil vise, he he! 

Han orker ikke mer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oppdatering: jepp, jeg har blitt brun!

På vei til Casino-poolen gikk jeg innom apoteket og kjøpte med meg sololje i «dark». Siden har jeg ligget å steikt i sola i håp om å bli brun. Jeg har fått ganske grei farge, faktisk! Jippiii. Ny runde i morgen! :-) I dag kom enda flere av vennene mine ned her. Det kom som en stor overraskelse, og det er faktisk slik det fungerer her. Ha ha. Man sier liksom aldri i fra når man kommer - plutselig dukker man bare opp! Og da har man ingen andre valg enn å gjøre som de nye ønsker, som oftest er å kjøre rett på drinkene. Jepp! Velkommen til Rhodos.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uansett! Ikke alt er fantastisk, som vanlig i disse dager. Dette er en veldig trist dag for meg... Pierre orker ikke mer. Det har ikke blitt helt som forventet, kan man vel si. Jeg forteller dere mer senere, for nå er jeg nødt til å få i meg noe mat. Jeg er SÅ sulten!

DAGENS MÅL!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen, vakre!

Jeg er sååå trøtt i dag, jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor? Jeg mener, vi la oss relativt tidlig i går. Men men! Nå har jeg akkurat hoppet i badetøyet, for i dag er det kun en ting som gjelder. Nemlig å sole helt til jeg har blitt svart! Det har ikke blitt så veldig mye slikking av sol egentlig, bare korte stunder. Jeg vil jo komme hjem brun! ;-)

Nå maser Pierre her. Jeg må gå! Vi skrives senere 

Jeg har forandret megDet er merkelig å se hvor stor forskjell det er på meg nå, i forhold til da jeg var her i fjor. For et år siden var jeg mye mer crazy, ekstremt fjortis, og generelt mye mer giret på å være grisefull og oppføre meg som en 16-årig diva. Heldigvis har jeg nok vokst litt opp siden da, og forstått at den jenta jeg var i fjor ikke er ei jeg vil være i år. Eller noensinne, for den saks skyld. Det er klart at jeg fortsatt elsker å feste, men jeg har roet meg ned. Du ser meg ikke fly rundt på hele barstreet med champagneflaska i hånda i år, for å si det sånn. Ha ha, er det mulig! Jeg blir ekstremt flau over å tenke på det... Altså... Nei!

Jeg har helt enkelt vokst opp. I tillegg til det spiller det nok en stor rolle at jeg er i et forhold nå, noe jeg langt i fra var i fjor. Jeg har hatt godt av å ha en kjæreste som setter meg på plass, og som forteller meg hva som er pinlig og ikke. For å holde på som i fjor? Det er lite sjarmerende, dere. Ha ha! Nå sitter jeg fint og pyntelig ved bordet vårt, sipper på min drink og oppfører meg som folk. Det skulle bare litt tid til for å få meg til å innse at jeg ikke er et medlem av Geordie Shore ;-) Kremt.

Nå er det straks tid for ut igjen, men først skal jeg og min clique spise den berømte kjøttbolle-retten på Kings. Som jeg har lengtet! Jeg håper dere får en fantastisk fin helg, verdens beste lesere. Jeg er så glad i dere! 

JEG REDIGERTE MEG TYNNERE

Jeg vet ikke riktig hva jeg skal svare til dere som påstår at jeg har redigert disse bildene her, tynnere. Jeg har jo «redigert» rumpen min, men ikke ved hjelp av photoshop. Det gjorde jeg jo ved hjelp av en kirurg i Istanbul ;-) Hvorfor skulle jeg redigert meg selv tynnere? No offence, men jeg er ikke Fotballfrue. Vi fikk jo alle vitnet at det ikke var det lureste trikset i boka. Kroppen min kan kanskje se litt «redigert» ut, men det er jo fordi at jeg har litt som ikke er hundre prosent naturlig ved meg. Rumpen er jo selvsagt stor i forhold til lårene mine, og derfor ser det kanskje litt rart ut for dere. Samtidig vet dere jo fra før av at bakdelen min er forstørret.

Jeg har ingen problem med min nåværende vekt, jeg er faktisk ganske tilfreds med hvordan jeg ser ut. Derav har jeg ingen behov for å hverken gå ned i vekt, eller å photoshoppe meg mindre for den saks skyld. Jeg er happy med mitt eget speilbildet, og det er jeg sååå glad for! For ja, jeg har slitt med det tidligere, og derfor er det ekstra lettende at jeg faktisk ikke har de tankene lenger om å se tynnest mulig ut.

Det eneste jeg redigerer på bildene mine er lyset og farger. That´s it! Kanskje jeg retusjerer bort en spiker på veggen liksom, men dere vil aldri se meg redigere kroppen min mindre eller større. 


ETTER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FØR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen mente at jeg hadde redigert låret mitt tynnere på det øverste bildet her, men sannheten er at jeg kun har retusjert bort de to dråpene fra drinken min, som dere kan se. Så nei, jeg redigerer meg ikke tynnere overhodet :-)

Så da vet dere det, også!
 

En ekstremt stor fail

· WE CAME LATE TO THE PARTY ·

Jeg er i grunn et B-menneske, men jeg prøver febrilsk å bli et A. I dag gikk det ekstremt dårlig, skal jeg si dere. Vi våknet 13:30. Altså, hvem gjør det?!?!? Det er jo ikke litt greit en gang! Ekstra kjipt var det da det var beachparty med GG-crewet, og det startet klokken 12:00. Vi våknet et par timer for sent, men vi fikk kastet på oss badetøyet før vi la på sprang ned til stranden. Da var resten av folket rimelig lei, og de fleste ville tilbake til hotellet å powernape. Det hadde jo vi allerede gjort. Litt for lenge... Heh! Vel, bedre lykke neste gang. Jeg vet hvert fall om ei som skal sette på alarm grytidlig i morgen!

HVA JEG LEVER FOR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nok en fantastisk dag er overstått her på kjærlighets øya! Vi har hatt det så fint i dag, vi! Dagen har gått til å mingle sammen med hele dynamitten på Arena, hvor vi hadde noe godt i glasset, pratet og mimret tilbake til i fjor og spilte biljard mens vi inntok dessert etter dessert. Slike dager som dette er virkelig hva jeg lever for! Bare omgås, le til man får vondt i magen og prate om alt mulig. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nam! Sjekk hvor mye vi har trykket i oss i dag, da. Fremover skal jeg i det minste gå for vann til maten, da jeg ikke akkurat sparer på kaloriene når det kommer til drinker og dessert(er). Hilsen Isabel som mest sannsynlig kommer til å komme rullende hjem igjen. Puss!

Jeg orker ikke late som lenger

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er deilig å være bortreist. For deilig. 

Den siste perioden har jeg ikke lagt skjul på at ting har vært vanskelig. Det har vært mange faktorer som har spilt inn, og heldigvis ser det ut som om at det løser seg litt etter litt. Jeg kjenner at denne pausen fra livet mitt hjemme i Norge har vært, og er, ubeskrivelig deilig. Det å kunne koble av, være omringet av vennene mine som jeg er så glad i, leve livet og bare... være. Slippe å tenke på alt stress, slippe å kjenne på presset, slippe å måtte gå rundt med en fasade som jeg misliker så sterkt. Jeg kan bare være meg, Isabel, igjen. Her nede er det bare good vides, og det trenger jeg i en periode som dette.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Misforstå meg ikke - jeg elsker min vanlige hverdag hjemme, men av og til er det deilig å slippe å bli gjenkjent over alt. Det er deilig å ikke måtte tenke på at jeg må spille «Happy-Bella» når søte blogglesere kommer bort for å ta bilde. Jeg elsker jo det, og jeg setter så ufattelig stor pris på det livet jeg har, men akkurat nå har jeg gått på en smell. Jeg håper på at denne lille ferien vil hjelpe på, gi meg nye giv og livsglede. Gløden er nok snart tilbake, det er jeg sikker på :-)

Jeg håper at dere kan ha liiitt ekstra god tålmodighet med meg i disse dager?  Jeg prøver å levere så godt jeg kan her på bloggen, selv om jeg egentlig bare har negative tanker i hodet. Og det er jo ikke så altfor gøy å lese om for dere, selvsagt. Om dere har spesielle ønsker til innlegg, blir jeg veldig glad for å få høre de. Klem!

FINALEN BLIR AKKURAT SOM I FJOR!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi sitter å ser på finalen her i Rhodos. Det er sykt hvor fort tiden har gått! Jeg mener, det er jo plutselig finale? Pierre vet akkurat hvordan vinnerne har det akkurat nå, derfor er det gøy å høre han fortelle hvordan ting var underveis. Han husker hvor sinnsykt spent og giret han var da han vant alle stemmer, og ble splittet fra sin partner rett etter. Da var det tid for sync, og så direkte til kule-seremonien. De fikk ikke si et eneste ord til hverandre. Tenk om den andre hadde ombestemt seg? Hva om partneren smalt kulen i bakken likevel?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg synes at årets finale er ganske lik som i fjor. Det er et favorittpar som står i finalen mot rivalene, hvor alle har stått sterkt sammen over lang tid. Man kan jo egentlig si på forhånd hvem som vinner, allerede. Ikke at vi ikke vet det fra før av da, med tanke på lekkasjen. Ha ha. Vi vet jo dog fortsatt ikke hvordan hele finalen utspiller seg med tanke på kule-seremonien, men mine personlige tanker er at den blir akkurat som i fjor. Let´s see!

DET ER IKKE INNAFOR

Kvelden i går kort oppsummert: beerpong, litt for mange drinker, mingling, møte på kjentfolk, hjem å skifte fra et nokså pent antrekk (kjole og heels) til noe litt mer comfy (sneakers), nattmat, latter, fantastisk selskap.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ah, livet. Kvelden i går var en fryd, jeg hadde det så utrolig hyggelig! Jeg virkelig elsker Rhodos. Nå er vi tilbake på hotellet etter å ha tilbrakt hele dagen i solen på Casino-poolen. Jeg er litt sliten akkurat nå, faktisk. Jeg er noe bakfull, og så har jeg inntatt litt for lite vann i løpet av dagen. Ikke bra! Men herlighet, vi er her for å ha det gøy, og ingen avslapping er akseptert denne ferien! Det er ikke innafor, og det har jeg fått klar beskjed om. He he! 

Jeg skal hoppe i dusjen og gjøre meg klar for middag med fantastiske mennesker. Vi skrives senere! Jeg håper dere har det fint der hjemme ♥ Stor klem fra meg!

DAGEN JEG HAR VENTET SÅ LENGE PÅ!

OKEI! 

Hvor mye har ikke jeg klaget og sytet om denne forbanna «sykkeldrakten-med-innsydd-korsett»? Om dere synes at jeg har klaget mye om den til DERE, her på bloggen, kan dere jo tenke dere hvor mye verre det har vært for alle rundt meg, og ikke minst for meg selv. Jeg har vært de verste klage-rotta of all times. Og det er ganske uvanlig til meg å være, men... Jeg mener, den er jo rene tvangsdrakta!


 

MEN dere, gjett hvilken dag det er i dag??? Dagen jeg kan kaste den til heeeelvette. YEYYYYYY!!! Dere aner ikke hvilken glede jeg har inni meg nå! Det høres kanskje overdrevent ut, og du tenker kanskje at det ikke kan være så ille? Da kan jeg fortelle deg at jo, det er det. Med mindre man liker å gå iført en trang tvangsdrakt som er en størrelse mindre enn du selv er, for å holde alt på plass. Og til dere som FRIVILLIG bruker disse waist trainerne: er dere gode i huet?! Haha, jeg hadde aaaaldri klart å gjøre det frivillig. Hvert fall ikke etter dette, en hel måned med et stramt korsett rundt livet. Jeg føler jeg er sluppet fri fra fengsel! Jepp, det er faktisk den beste beskrivelsen jeg kan komme på. SÅ lettet og glad er jeg!

Nå skal jeg dra ut og drikke vin, bare for å feire. For dette er en ekstremt stor dag! Ha ha, jeg dør av meg selv. Skakke så mye til for å gjøre denne frøkna overlykkelig, gitt!  

HUN KJENTE MEG IKKE IGJEN!

Funny story: Da jeg møtte venninna mi igjen her på Rhodos stod hun å måpte mot meg. «Du ser ut som et annet menneske, Isabel!», sa hun. Hun har faktisk ikke sett meg etter at jeg gjorde endringer på utseendet mitt, derav hennes noe ... merkelige reaksjon. Ha ha, skulle nesten trodd jeg var et spøkelse hun stirret mot. Hun har jo selvsagt sett meg på bilder og FaceTime, men det er jo noe helt annet når man ses ansikt mot ansikt. Det fikk meg til å innse at jeg kanskje ser mye mer annerledes ut enn deg jeg gjorde før. Mer enn jeg selv er klar over, kanskje? Det tydet klart og tydelig på hennes ansikt, ha ha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg akkurat fikset meg ferdig, og er snart klar for første kveld ute. Jeg gleder meg til å se alle kjente fjes igjen, omgås med min clique og oppdatere hverandre på livet. Ah, det er godt å være tilbake, dere <3

LEGENDENE ER SAMLET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· DAY ONE ·

Hei fra Rhodos, kjære lesere! Vi har vært oppe siden klokken 04 i morges, med andre ord har det vært en lang dag. Flyturen gikk supert, og vips så var vi fremme på favoritt øya. Dagen har gått til å drikke vin på Casinoet, slikke sol for harde livet og eeendelig blitt gjenforent med Sara og Mathias. Jeg fikk litt for mye vin innabords, så denne frøkna sluknet med en gang vi kom hjem på ettermiddagen. Og jeg har sovet helt til nå... Kremt! Blandingen av alkohol + altfor lite søvn er ikke «bare-bare».

Nå skal jeg se til å hive meg rundt, fikse meg og komme oss ut. Stor klem fra meg!

JEG FORLATER NORGE!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

WOOOOHO! Om en liten time sitter vi på flyet på vei til varmere breddegrader. Herregud så gøy det skal bli! Vi reiser til Rhodos - eeendelig. Jeg har lengtet sååå, spesielt etter Sara og Mathias som begge to befinner seg der hele sommeren. Det skal bli så fantastisk å komme ned igjen! Jeg gleder meg til dagfylla på Casinoet, shots på El Corazon, nattbad i havet, Paradiso, nachpiel, beachparty, middag på Local... Listen er lang, dere. Ah, mitt kjære Rhodos. Gled dere til bloggingen fremover, jeg kan garantere dere at det blir mye crazy innhold. Kjærlighetsøya og alt som skjer der er virkelig et kapittel for seg selv, for å si det sånn. JIPPI!

Nå håper jeg bare at jeg har klart å pakke med meg alt jeg behøver. Det failer jeg nemlig kraftig på hver eneste reise... La oss krysse fingrene! He he. Vi skrives, superstars. Stor klem fra en reisesyk Isabel!