hits

juli 2012

back on track


I dag startet jeg på jobb, og godt var det! Men dere, finnes det egentlig noe bedre enn ferie? Jeg har hatt det som plommen i egget hver fridag og nytet dager hvor inget annet stod på agendaen enn avslapping og kos. En blir litt lei av å ikke bruke dagene på noe meningsfylt etterhvert, og da er det virkelig godt å komme i gang med skikkelige rutiner, og ikke minst få døgnrytmen på plass... Er dere ikke enig?

Husmor

Ikke alltid like gøy å bo i egen leilighet.....

ryddet rommet

tatt oppvask

vasket gulv og tørket støv

vasket klær

...og hengt opp klær.

Krise i heimen


gårsdagens kos.

Jeg er så og si serie avhengig, og har sitt ca. alle de nyeste seriene. I hvert fall de som alle snakker om... Og nå har jeg selvsagt sett alt av de nyeste episodene, og derfor MÅ (måååååååå) jeg finne en ny serie jeg kan sløse bort disse fine, varme, solfylte sommerdagene på. Starter på jobb på mandag - kjenner det skal bli litt godt å ha noe å gjøre, men frem til da må jeg ha noe å glo på.

Vet du om en kjekk serie du vil anbefale? 

Innkjøp del 1

nytt til samlingen hihi
VERDENS fineste ååårhselvbruner fra xen-tan, maskara fra lancome, lipgloss fra dior, concealer og foundation fra chanel, leppestift fra ysl og øyenbrynsskygge fra everyday minerales.
pretty me

Nå sitter jeg godt til rette i sofaen og skal se den nyeste episoden av Pretty Little Liars. Its the FUCKING SHIT. Og forresten, innkjøpsinnlegg kommer senere ikveld. Rått dæ:P:P

ja snæges

Home sweet home

Endelig hjemme! Det var helt ubeskrivelig godt å puste inn norsk, frisk luft. Sunny var konge, men en uke holdt i bøttevis :-) Temperaturen bikket 30 i skyggen, så været var ingenting å klage over. Det ble faktisk litt for varmt til tider. Vi storkoste oss masse i hvert fall, men Sunny Beach er kanskje ikke det ultimate feriestedet for en romantisk par-ferie. 

Today


I dag har jeg vært på en liten shoppingrunde, hovedsaklig for å kjøpe inn litt nødvendigheter til Sunny og en jakke, men det ble selvsagt litt ekstra med meg hjem... Viser i neste innlegg :-)

Woho


Har endelig fått meg photoshop! Er helt i ekstase :-D Bildene blir så sinnsykt mye finere, og redigeringen blir 10 ganger kjekkere!

Smoothie


M.U.M.S

Herreguuuud som jeg gleder meg til syden, og ikke minst varmegrader og steikende sol!!!!! 12 dager igjen, så befinner jeg meg på en solstol, på en fantastisk sandstrand i 30*c. Glede meg:P:P^^,:P

Hjerter

I dag er jeg i skikkelig søndagsform. Mekket meg litt pannekaker, og skal nå bruke resten av kvelden til å se på The secret circle. Dødskjekk serie!


mmm