juli 2017

EN DRØM SKAL GÅ I OPPFYLLELSE

annonselenker

Vet dere? Jeg har tenkt litt. Jeg har lyst å oppfylle en av mine største drømmer. Dere vet hvordan jeg blir med denne rastløsheten min, ikke sant? Jeg føler at jeg er på et stadiet i livet hvor jeg føler meg litt lost. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg vil lengre. Hva vil jeg egentlig med mitt liv? Vil jeg tilbringe resten av livet mitt i Oslo? Hva med å oppleve mest mulig nå som jeg har mulighet? Jeg funderer veldig på hva jeg ønsker å gjøre nå til høsten. Alle rundt meg går jo tilbake til sine hverdager med jobb og skole, og da blir det på en måte litt kjedelig for meg igjen. Misforstå meg rett, jeg elsker jobben min og hadde aldri byttet den ut for noe som helst, men det blir fort litt ensformig, spesielt hjemme i Oslo. Derfor føler jeg at jeg i grunn er veldig dum som ikke utnytter mulighetene mine, for jeg kan jo faktisk jobbe fra hvor som helst i verden, så lenge jeg har tilgang til wifi og mac-en min. Jeg vet at jeg så vidt har pratet om dette tidligere, men nå mener jeg mer alvor. 

LIGNENDE SHORTS HER // TOPP HER (I ROSA HER) // SANDALER HER

Så, hva skal jeg gjøre? Akkurat nå ser det ut som at jeg har bestemt meg for å flytte alle mine saker på et lager, og rett og slett pakke med meg to kofferter som skal få bli med meg på eventyr. Hvorfor ikke bruke de 18.000 kronene som jeg ellers bruker på husleie, til å heller reise med hver måned? Jeg mener, jeg har jo tidenes mulighet til å gjøre nettopp det nå. Jeg har tenkt på det lenge, men tanken på å reise alene har skremt meg enormt mye. Men nå kjenner jeg faktisk at det ikke er så farlig lengre. Hva så om jeg reiser alene? Jeg tror jeg hadde hatt godt av det. Godt av å utfordre meg selv og trå litt (mye) utenfor komfortsonen min. 

Dette er den mest sentrale tanken som går gjennom hodet mitt disse dager, så jeg tenkte egentlig bare å la dere ta en del av det. Det skjer mye i livet mitt akkurat nå, og jeg føler at det er litt vanskelig å holde dere oppdatert hele tiden. Jeg henger så vidt med selv..

SIVILSTATUS, PRIVATLIV ++

annonselenker

· UKENS SPØRSMÅL ·

Hvorfor svarer du ikke på alle spørsmålene du blir stilt? Synes du ikke det er frekt å ikke besvare? Det er tross alt vi lesere som betaler lønnen din.

Først og fremst: det er Nettavisen som betaler min lønn. Og for å svare på spørsmålet ditt: jeg kan ikke svare på absolutt alt dere lurer på. Det er et par ting jeg hverken ønsker eller vil svare på, og da lar jeg være. Det er helt okei, og slik må det nesten bare være. De fleste av dere respekterer og forstår det, men det er noen som blir sure på meg for dette, og det synes jeg er veldig trist. Det er ikke alt du heller vil prate om, er det vel? Jeg har også rett på litt privatliv, selv om jeg blogger. 😊

Er du fortsatt singel?

Jeg er ikke i et forhold per dags dato, så jeg er fortsatt singel. Jeg vet det er mange som spekulerer i dette for tiden, noe jeg forstår. Dessverre så er det ikke et tema jeg vil prate om her på bloggen akkurat nå, så derfor lar jeg være å kommentere det.

Kan du please vlogge fra Rhodos?

Ja! Jeg har allerede spilt inn en vlogg, men i og med at wifi-et SUGER her, så må jeg nesten vente med å laste opp til jeg kommer hjem igjen. Jeg har planlagt å vlogge i morgen også forresten, så det blir mer enn bare en vlogg forhåpentligvis. Jeg synes jo det er kjempe gøy å dokumentere og filme dagene mine, så det skal jeg få til mer av fremover.

Angrer du på at du begynte med vippeextensions?

Hell no! Det er jo sååå fint! For å ikke snakke om praktisk.. Man våkner fin, liksom. Hehe! Jeg går til Kasja på LashesbyKasja i Oslo, og hun er seriøst DØDSFLINK! Herlighet, jeg blir helt i ekstase hver gang jeg forlater salongen hennes. Jeg får det forresten sponset, men jeg hadde naturligvis aldri gått til henne dersom jeg ikke var fornøyd. Og for å si det sånn: jeg kommer aldri til å bytte til noen andre. Hun er amazing!

TOPP HER // LIGNENDE SHORTS HER

Hvordan kan du drikke så mye alkohol uten å legge på deg?

Haha, godt spørsmål, du! Jeg kan dessverre ikke komme med noe bra svar, for jeg skjønner det ærlig talt ikke helt selv. Jeg burde jo blitt spritfet, ass. Jeg klager dog ikke! Men når sant skal sies så skal det ikke så vanvittig store mengder til for at jeg skal bli varm i trøya. Hehe.

Er det mye drama på Rhodos?

Hmm.. Både ja og nei, egentlig. Det spørs hva du definerer som drama. Det er jo mange som går i tottene på hverandre fordi at den ene har ligget med den andre, men utover det vil jeg påstå at det er god stemning på øya. Selv har jeg blitt forbannet et par ganger, men slik blir det fort når man har alkohol innabords. Da forsterkes det meste, og så klarer man kanskje ikke tenke like klart alltid. Ellers er det et par som forandrer seg til det ugjenkjennelige så fort de setter føttene sine på denne øya, som er grunnen til at jeg har valgt å ta avstand fra enkelte. Det eneste som irriterer meg skikkelig her er hvor mye drittprat det er. Jeg har aldri opplevd så mye gossip og rykter på et sted før, og det er ganske spesielt. Heldigvis er det ikke så mye som angår meg, og det tror jeg er fordi at folk ikke tørr å finne på historier om meg. Det har skjedd, og da ble personen konfrontert for å si det mildt. Jeg tar ikke i mot piss og jeg tar ikke i mot slike unødvendigheter. Vi er ikke 16 år, selv om enkelte virker å tro det.

Jobber du på Rhodos?

Nei, det gjør jeg ikke. Jeg er bare på ferie og jobber ikke for noen. Jeg har jo min egen jobb, nemlig bloggen, som jeg så klart jobber med her nede. Jeg vil bare ikke låse meg til noe, eller ha noen regler på hva jeg kan gjøre eller hvor jeg kan befinne meg. Frihet står høyt hos meg, da. Spesielt her.

Hvorfor viser du så mye hud på Snapchat?

Hvorfor ikke? Kropp er flott! Jeg er fornøyd med hvordan jeg ser ut, jeg. Og det synes jeg ikke at man behøver å legge skjul på, heller. 😉 IsabelSraad heter jeg, forresten!

_____

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

SPØRSMÅLET SOM TIL STADIGHET BLIR STILT

annonselenker

Utseendet er veldig viktig for meg (haha, så teit men sant), og dere vet jo allerede at jeg er nokså utseendefiksert. Jeg synes det er viktig å se bra ut, og dessuten så synes jeg at det er gøy med beauty og det å faktisk bruke tid foran speilet. Jeg får nok spørsmål om sminke og hvilke produkter jeg bruker hver eneste dag, og jeg vil så klart dele mine hemmeligheter med dere! 😊 Selv om sminke er noe jeg brenner for, er det vanvittig viktig med gode produkter som pleier og styrker. Jeg har brukt vippeextentions en stund nå, og selv om Kasja som jeg går til er vanvittig flink, er det ingen hemmelighet at å sette på vipper skader dine naturlige. Derfor synes jeg at det er kjempe viktig å pleie mine egne, slik at de blir vedlikeholdt og ikke blir helt krise.

Jeg fikk dette vippeserumet fra Komorebi anbefalt av en venninne som var helt i ekstase over resultatet dette produktet ga henne. Hun bruker forøvrig ikke vippeextentions og har i utgangspunktet ganske tykke og lange vipper, men hun ville likevel gjøre dem enda bedre. Så derfor begynte hun med Komorebi, og dere skulle sett vippene hennes nå! Syns bare at jeg er på Rhodos og hun i Oslo, hvis ikke hadde jeg definitivt tatt bilde av henne og lagt ved i dette innlegget. 

Jeg har brukt det en stund selv nå, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ser forskjell. Vippene mine er tykkere og lengre! Vippeextentionset jeg satte på før jeg dro hit er så og si borte da det egentlig er på tide med påfyll, så derfor er det ekstra viktig for meg at mine egne vipper ser best mulig ut. Jeg elsker Komorebi og kommer trolig ALDRI til å slutte å bruke det! 😄 

Ettersom jeg elsker å tipse dere om saker som jeg genuint elsker og bruker selv, tenkte jeg at det var på tide å skrive om dette igjen. Hvem vil vel ikke ha lengre, sterkere og tykkere vipper? Grunnen til at jeg velger å dele dette nå, er fordi at det er 60% rabatt på det akkurat nå! Du kan kjøpe det HER til 199 kroner (før 499,-). Ps! Vær rask, før lageret går tomt.

20% RABATT PÅ NELLY

annonselenker

Nå er det jammen på tide med en ny rabattkode på Nelly, synes dere ikke? Hva passer vel ikke bedre enn en rabattkode som gjelder badetøy nå som det er sommer på alvor? JUHU! Selv elsker jeg bikiniene på Nelly, og det er der jeg har kjøpt mine fleste. De har et bredt utvalg, så man finner garantert noe som faller en i smak. 😃

KLIKK HER OPPGI RABATTKODEN «BEACH» I KASSEN!


1.TOPP HER - TRUSE HER // 2. HER // 3. TOPP HER - TRUSE HER // 4. BIKINI HER // 5. HER // 6. HER

1. TOPP HER - TRUSE HER // 2. HER // 3. TOPP HER - TRUSE HER // 4. TOPP HER - TRUSE HER

_____

LIFE IS BETTER IN A BIKINI! 👙

NÅR SKAL JEG FORSTÅ?

annonselenkerI går var en av de kveldene hvor alt gikk littttt for fort. Malin og jeg skulle egentlig ikke dra ut da vi begge var i matkoma etter middagen, men da klokken nærmet seg midnatt ble vi plutselig veldig giret. Haha, oss to i ett nøtteskall. Vi fikset oss i en fei og kom oss ut, og siden klokken var litt vel mye, startet vi rett på shots. Dere forstår sikkert hvor dette leder.. Jeg kan si så mye som at jeg tilbrakte store deler av natten med en spypose i hånda. Applaus til meg! Når skal jeg forstå at jeg ikke tåler så veldig mye som det jeg tydeligvis tror? Jeg er en liten, nett jente på snaue 160 cm, og likevel tror jeg at jeg tåler like mye som en stor mann. Nei Bella, nei.


SHORTS BERSHKA - LIGNENDE HER // TOPP HER // SANDALER HER

Formen kom seg omsider i løpet av formiddagen, så da tok jeg føttene fatt å fikk beveget litt på denne slitne kroppen. Etter en svett powerwalk møtte jeg opp noen venner for å spise middag. Etter det har jeg bare hengt rundt å ikke gjort noe spesielt, egentlig. Slike dager er i grunn ganske herlige. Det har ikke skjedd så veldig mye, men likevel har jeg hatt det veldig gøy. Det å bare sitte på en trapp å snakke tull er godt for sjela.

Ellers da? Hva skjer hos dere? Jeg håper at dere har det helt supert, fininger! ❤️ Jeg vil bare fortelle dere at jeg setter uendelig stor pris på hver og en av dere som fortsetter å klikke dere inn her, og som velger å følge livet mitt. Det er ikke så fryktelig spennende å være meg for tiden, for det går jo i det samme hver dag her nede. Men likevel følger dere med på meg, og det skal dere vite at varmer hjertet mitt. Beste leserne i verden!

JEG KLARER IKKE Å LA VÆRE

Jeg vet at det er dumt, men jeg klarer ikke la være å tenke tanken på å gå til anskaffelse av en ny Chanel veske. Da jeg kjøpte min forrige fikk jeg så utrolig mye hets og hat, for hvem bruker vel 50.000 kroner på en veske? Jo, jeg. Vesker er en hobby for meg, på lik linje som biler kan være Lars sin hobby. Henger dere med? Vesker er virkelig noe jeg elsker, spesielt Chanel veskene. Det finnes ikke noe lekrere etter min mening.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg husker fortsatt lykkefølelsen som strømmet gjennom meg når jeg utførte kjøpet. Herregud, jeg hadde jo drømt om det øyeblikket siden jeg var.. typ 16 år? Å eie minst en Chanel veske har alltid vært en drøm, og det at den drømmen skulle bli oppfylt hadde jeg ikke stor tro på faktisk. Jeg kom da ikke til å få råd til å legge 50.000kr på en veske? Dreams can come trueee (haha lol). 

Nå er det kanskje et halvt år siden det skjedde, og jeg merker allerede hvordan suget på en ny blir større og større for hver dag som går. Jeg vil ha en tiiiil, minst. Det spørs når jeg skal ta meg friheten å unne meg selv en ny, det må jeg avvente med litt til. Selv om jeg shopper veldig mye, får jeg faktisk litt dårlig samvittighet av å legge så mye penger på en enkel ting. Men om det er verdt det? Hundre prosent.

JEG VIL IKKE PRATE OM DET

Hvor lenge har ikke jeg vært bortreist nå, tro? Det begynner å nærme seg hele syv (om ikke åtte) uker. Det er sinnsykt lenge, det! Planen var ikke å være på et og samme sted hele sommeren, men slik ser det ut til å ha blitt. Ibiza og Marbella var to destinasjoner jeg hadde ønsker om å feriere på, men i og med at jeg ikke har noen venner som hadde mulighet til å reise sammen med meg, ble det ikke noe av. Rhodos er jo kanskje ikke det mest fancy og kule stedet å være, men jeg klager ikke. Denne øyen har kapret mitt hjerte. Kjærlighetsøya. Likevel merker jeg at jeg begynner å bli litt rastløs. Dere vet jo hvordan jeg er. Om jeg tilbringer for lang tid på et sted, begynner det å krype i kroppen. Hadde det ikke vært for alle de fantastiske menneskene jeg er omringet av her nede, hadde jeg reist videre for lenge siden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er mange av dere som stiller spørsmål ved hvor lenge jeg blir her. Flere av dere skal ned hit på ferie i løpet av de neste ukene, og jeg får stadig spørsmål om jeg er her når dere ankommer øyen. Jeg merker at jeg blir litt stresset av det, for jeg vet helt ærlig ikke hvor lenge jeg blir. Aller helst vil jeg ikke prate om det, for jeg vet ikke hva jeg selv skal fremover. Jeg tar dag for dag, så får jeg helt enkelt se hvordan alt føles her nede. For øyeblikket har jeg det forøvrig helt fantastisk! ☺️ 

En avslappende ferie etter disse ukene på Rhodos tror jeg at jeg er nødt til å booke etterhvert i hvert fall. Kanskje på et spa resort? Noe avkoblende må definitivt til. Fine omgivelser, ta vare på meg selv og komme tilbake til hektene etter alt for mye festing. Ja, det må nok til. Rett og slett en liten rehabilitering. 

DAGENS LISTE

DAGENS HUMØR: Glad, glad, glad! Det er stekende sol, i underkant av 30 varmegrader og ja.. Er det egentlig vits i å utdype noe mer? Man kan jo ikke annet enn å være lykkelig her nede i varmen.

DAGENS BURDE: ta bilder til bloggen og sole meg. Jeg er ikke så veldig flink til å ta med meg kameraet til enhver tid, og det er egentlig veldig kjipt. Jeg vil jo aller helst dokumentere så mye som mulig herfra, for det er jo sååå fint her! Jeg lover å bli flinkere. 😁 I dag skal kameraet med fra morgen til kveld!

DAGENS FRISYRE: Løst. Jeg liker å gå rundt med håret løst, selv om det kan være ekstremt varmt til tider. Da fyker det fort opp i en hale, men jeg prøver å holde ut med det utslippt så lenge jeg klarer. Det er lenge siden jeg har krøllet det nå forresten, det gjør jeg jo hele tiden hjemme. Jeg antar at jeg ikke orker å bruke tid på det her nede, og heller retter det istedenfor. Det går mye kjappere, selv om krøller er tusen ganger finere.

DAGENS SMINKE: Akkurat nå har jeg ingenting sminke på meg, men om litt blir det massevis! Hehe. Glossy lepper, masse glød og gylden øyenskygge.

DAGENS ANTREKK: Bikini enn så lenge! Det er fysisk umulig å sprade rundt i noe annet på dagene, det er så innmari vaaarmt. 

DAGENS PLANER: Først og fremst skal jeg spise frokost og deretter sole meg. Og så er det middag og ut senere i kveld. Same old, same old. 

MINE SENESTE INNKJØP - DEL 1

annonselenker

Her kommer del en av innkjøpene mine, nemlig alle skoparene. Det går mye i sandaler og sneakers denne sommeren, noe dere kanskje legger merke til ut i fra hva jeg har klikket hjem. Hehe! Jeg falt pladask for alle sandalene, elsker når de skiller seg ut og det er noe unikt ved dem. Sjekk bare de røde nedenfor her, liksom. Hvor kule?! Elsker dem! 😁 Del to med klær kommer etterhvert. Dere kommer til å dåne, det er sååå mye fiiiint. IIIH!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SUPER SØTE SANDALER HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VANS SNEAKERS HER 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ADIDAS SNEAKERS HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NIKE AIR MAX THEA HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HÆLER HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HÆLER (SÅ BEHAGELIGE PÅ FOTEN!) HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SANDALER HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SANDALER HER

____

Håper du likte innkjøpene! Del to med klær kommer etterhvert. Xx.

DETTE BEGYNNER Å BLI FOR DUMT

annonselenke

Gjett hvem som bestilte seg en pakke fylt med nye klær og x antall par med sko ned til Rhodos? Jadda... Det var ei frøken som var lei av klærne sine, da... Haha, er det mulig! Dere vet jo selv hvor glad jeg er i nettshopping (og da spesielt i Nelly), så derfor var jeg jo nødt til å få tilsendt litt hit også, nå som jeg ikke er hjemme i Oslo. Holdt ikke ut særlig lenge, gitt.  Det begynner jo egentlig å bli litt for dumt det her. Hvor mye klær kan en jente eie? Vel vel.. Jeg er døds fornøyd med absolutt alt, og jeg gleder meg til å vise dere hver bidige lille sak som befant seg i den store esken. Det er gøy at dere liker innkjøps innlegg, for de synes jeg er morsomme å fikse til dere også! Litt inspirasjon slår jo aldri feil, synes jeg. ☺️

Adidas sekk HER


Hold utkikk etter innlegg med første del av innkjøpene senere i dag! Klem.

MIN SIDE AV SAKEN

Snapstoryen alle pratet om, spesielt på Jodel. Vel, her kommer min kommentar til det. Det var altså en kompis som filmet meg da jeg tok en lystgass ballong, som forøvrig er veldig vanlig her på bargata. Alle klubbene selger det og det er ikke ulovlig på noe som helst vis. Ballongen blir fylt med lystgass, og når man innhalerer den får man typ en lykkerus som varer i rundt 20-30 sekunder. Om det er helsefarlig eller ikke er godt omdiskutert, men i og med at jeg ikke kan så mye om det tenker jeg heller ikke å uttale meg noe spesielt. Uansett, da jeg tok en slik ballong endte jeg opp med ubehagelige rykninger som ikke så særlig heldig ut - hverken på snappen eller IRL. Det var mange som ble bekymret for meg da de så den mystorien, så derfor vil jeg bare fortelle dere at det ikke var noe farlig eller noe fælt som hadde skjedd meg. Det var bare en dum lystgass ballong som fikk meg til å se noe.. merkelig ut i et par sekunder. Den snappen kunne jeg vært foruten, for jeg skal være ærlig å si at det ikke så veldig bra ut. Jeg hadde blitt bekymra selv, om det hadde vært noen andre. Tusen takk for omtanken i hvert fall, alt er bra med meg! 💖

Fra det ene til det andre.. I dag har jeg hatt tidenes mest random dag. Jeg og en gammel kjenning har bare sittet å pratet ved havet i flere timer og gått rundt i solen. Timene har bare flydd avgårde. Jeg merker at jeg er skikkelig trøtt nå mens jeg skriver dette innlegget, for denne frøkna fikk seg nemlig kun 3-4 timer med søvn i natt. Jeg tilbrakte hele natten sittende ute ved havet hvor jeg pratet med en person som jeg ikke hadde forventet meg å prate med. Livet mitt for tiden, dere. Jeg merker at disse ukene på Rhodos tærer på meg. Jeg er ikke helt meg selv for tiden. Aja.. Jeg avslutter nå, så skal jeg prøve å få meg en liten time på øyet før det er middag senere i kveld. Glad i dere! Klem.

JA, DET HAR SKJEDD MYE

annonselenke

Hei, fine lesere. Herre, som jeg har savnet dere! Det er merkelig å ikke ha skrevet et eneste ord til dere på to døgn, det tror jeg aldri har skjedd før? Jeg har gått maks en dag uten å blogge tidligere, så dette er ikke normalt til meg å være. Det varmer hjertet mitt å se at dere savner meg i kommentarfeltet, så jeg kan gledelig meddele at jeg er tilbake igjen for fullt. Hvorfor forsvant jeg bare, helt ut av det blå? Jeg vet ikke helt selv, for å være ærlig. Det har skjedd veldig mye de siste dagene som har tappet meg på energi, og oppå det hele presterte jeg å ødelegge iPhonen min igjen. Jepp, igjeeen.. Butikkene stengte tidlig på lørdagen, og i går var det stengt så jeg fikk ikke fikset meg ny telefon før i dag. Gjett om det var deilig å endelig få mobil igjen? For å ikke snakke om 4g.. Det å gå to dager uten har vært helt jævlig, mildt sagt. Jeg er jo så vanvittig avhengig, noe jeg fikk bevist nok en gang disse dagene - haha.

Nå er jeg i hvert fall back to life. Tilbake på sosiale medier og tilbake på bloggen. Jeg må være ærlig å si at det har vært litt deilig å være litt frakoblet også. Jeg trengte denne pausen, tror jeg. Litt tid til å hente meg inn igjen etter et par harde uker med festing og lite søvn. Jeg har sovet myyye de siste døgnene, heldigvis. Jeg funker ikke særlig bra uten mine obligatoriske ni timers med søvn hver natt, og det kan jeg love dere at det ikke har vært mye av her nede. Vi snakker maks 5 timer søvn hver dag, og det har jeg merket på kroppen. Jeg vet forøvrig at det har vært mye prat og skriveri om meg etter en viss snapstory, og jeg kommer til å kommentere det så fort som mulig. Hold utkikk etter det innlegget etterhvert.

BODY MED VERDENS FINESTE RYGG HER

Nå fikk dere et livstegn og en liten oppdatering fra meg, i hvert fall. Håper alt er bra med dere også? Nyter dere sommeren? Det gjør definitivt jeg! ☀️🌴

UKENS SPØRSMÅL

Hva synes du om at en viss person er på Rhodos?

Ingen kommentar. Eller, jo: desperat.

Hvem har fått hore stempel på seg da? Du eller venninnene dine?

Hverken meg eller mine venninner, jeg fortalte om hvordan det er her nede sånn generelt sett. Så teit at gutter kan ligge rundt å være "kule", men dersom en jente gjør det samme er hun hore. Jeg kjenner jeg blir forbanna av slik slutshaming. Hva i alle dager er forskjellen på jenter og gutter?!

Hvilken highligther bruker du?

Mary Lou manizer. Beste i verden!

Hva tenker du om ditt seneste forhold?

Jeg har aldri vært så forelsket i hele mitt liv og jeg er takknemlig for det vi hadde. Samtidig så er jeg lettet over at det er slutt, og at jeg har gått videre. 

Nydelig bikini! Hvor har du kjøpt den?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Den er fra Victorias Secret! Så utrolig fresh farge, elsker den virkelig!

Hur har du gjort för att gå vidare? Kille jag är kär i har hittat en annan. Samtidigt känns det som att han har lekt med mina känslor. Just nu är jag så himla ledsen. Jag vet att han inte är bra för mig, men hjärtat tar över.

Jeg føler virkelig med deg, skjønning. Mitt beste tips er å kutte han helt ut av livet ditt. Blokker over alt, slett hans nummer, slett alle bilder. Innstill deg på at han ikke lenger finnes. Og sist men ikke minst: vær med andre. Helt seriøst. Treff andre gutter, kom deg ut å lev singellivet. Ingen mann er verdt et knust hjerte, tro meg. Jeg vet at det kan være vanskelig å la kjærligheten gå, men du vil takke deg selv etter en liten stund og du endelig innser hvor bra du vil få det uten han.

Når du legger ut link til det du har på deg, tror du at du kan skrive str også? Er mye enklere om jeg vil bestille, for da kan jeg bare sammenligne størrelsene.

Jeg bruker XS i alt, så det er lite vits å skrive det etter hvert plagg :-) Men nå vet du i hvert fall!

Hva er greia med de rare lydene du/dere lager hele tiden på snap..?

Hahaha, åh Gud.. Det er så internt at det må høres/se helt idiotisk ut for alle andre. Hah! Men det er bare en morsom greie mellom oss her nede, så blir det nesten til en vanesak at man gjør det hele tiden (også når jeg snapper tydeligvis). 

Er han du kysser på snappen til Rebecka kun er flørt eller kan det bli noe mer?

Hehe... Deeeet var en flørt. Fikk littttt fylleangst når jeg så hennes mystory dagen etter. 

____

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

HAN KOMMER TIL RHODOS

annonselenker

Herlighet for en slapp dag dette har vært. Bakfull blir jeg ikke her nede, men sliten derimot.. Det blir jeg! Derfor tok jeg det helt med ro i dag og fikk ladet batteriene. I dag kom nemlig kompisen min Niklas til Rhodos, så det skal selvfølgelig brake løs i kveld. Så gøy med enda flere kjentfolk! 😁 Før det blir festligheter senere skal jeg først til gamlebyen å spise middag med et par venner. Vi vil rett og slett ha litt forandring. Vi har jo spist her i restaurant-gata hver dag typ, så det skal bli godt å få litt variasjon. Dessuten er det jo så utrolig fint nede ved havnen, så egentlig burde vi tilbrakt mye mer tid dere enn hva vi gjør. 

SHORTS UTSOLGT - FINNES I MØRK HER // BIKINITOPP HER // SOLBRILLER HER // SNEAKERS HER

Jeg kjenner at jeg har litt panikk nå da, for det er litt for mange dager siden jeg faktisk solte meg en hel dag. Jeg var jo så flink til det tidligere, så det må jeg absolutt gå tilbake til. Hvor brun tror dere egentlig at jeg kan bli? Jeg synes at det er interessant å se, faktisk. Elsker å være ordentlig tan! Jaja, nok babbel fra meg. Nå skal jeg se til å begynne å fikse meg, slik at jeg ikke blir for sen til middagen. Jeg måtte bare oppdatere dere en liten kjappis. Vi skrives mer etterhvert. Kyss! 

TING SOM IRRITERER MEG: FUCKBOYS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· TING SOM IRRITERER MEG - RHODOS VERSJONEN ·

FUCKBOYS. Sex er noe de fleste liker, og om det er det eneste du er ute etter: vær ærlig. Ikke gi jenta falske forhåpninger og tomme ord. Stå for det du vil så slipper du dramaet, og jenta slipper å bli såret. Hvor vanskelig kan det egentlig være? Ærlighet, ærlighet, ærlighet.

RYKTER. Jeg har blitt forbanna et par ganger her nede, da det er en og samme person som har gått rundt å fortalt saker som jeg skal ha "sagt" (noe som overhodet ikke har stemt) til forskjellige personer. Da begynner jeg virkelig å undre... Har man virkelig så lite å bedrive tiden sin med? Gå gjerne å snakk om hva som kommer ut av din egen kjeft, istedenfor å finne opp greier jeg skal ha "sagt". Gud...

HJERTELØSE MENNESKER. Det er som jeg tidligere har fortalt dere mange løskatter her på øya, og det knuser seriøst hjertet mitt. Det sjuke er at de fleste grekerne som bor her ikke eier et hjerte når det kommer til disse dyrene. De blir irriterte om kattene kommer å tigger mat, og jeg har til og med vært vitne til at en katt ble sparket bort av en mann. Dere skulle sett hvor fly forbanna jeg ble. Hvordan kan man være så iskald?

DOBBELMORAL. Dersom en gutt ligger rundt her nede, er han super cool og får high fives av kompisene sine. Dersom en jente gjør det derimot, er hun tidenes "hore". HVOR teit og HVOR dobbelmoralsk er ikke det? Seriøst gutter, kom dere ned på jorda. Vil en jente ligge rundt, skal hun søren meg få lov til å gjøre det akkurat like mye som gutten. Kanskje litt teit å i det hele tatt ta med dette punktet, men det er faktisk slik her nede (og nei, jeg referer ikke til meg selv).

IVANOFF. Spriten de har i drinkene i bargata er ikke av den fine sorten, for å si det sånn. Her går det nemlig i Ivanoff, spriten som gir deg de sykeste drømmene. Haha, det er faktisk helt sjukt. Savner alkoholen hjemme, for å si det sånn.

FLYPLASSEN. Når du ankommer Rhodos vil du nesten tro at du er tilbake til gamledager. Det er nemlig så utrolig gammeldags hele opplegget, og alt tar TUSEN år. Det er ofte at jeg har opplevd å måtte vente typ en time på å få bagasjen, liksom. Dere skjønner greia. Så vanvittig tregt og irriterende.

POLITIET. Her er politiet vanvittig korrupt, så dem vil man absolutt ikke komme i trøbbel med. Jeg husker da vi jobbet her for to år siden, da en av selgerne på GG ble tatt for å ikke kjøre med hjelm på scooteren. Så og si ingen gjør det her på øyen (noe som er helt idiotisk), men når de først vil være irriterende tar de kanskje en av 100 personer og gir han 7.000 kroner i bot. Hvor går de pengene tror du? For de må som oftest betales der og da, nemlig.. Til politibetjenten.

_______

Håper dere fant dette innlegget interessant! Jeg har jo hatt samme type innlegg tidligere om saker som irriterer meg, men jeg tenkte at en Rhodos versjon kunne vært morsomt. 😁 Litt utenfor det vanlige.. Fortell meg gjerne hva som irriterer deg!

MIN FASTE REISEPARTNER

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MY LIFE ISN'T PERFECT, BUT MY TAN IS

Se så brun jeg er, da! Alt er takket være et genialt kosttilskudd. Nå har jeg nemlig gått på Betakaroten Gold fra Good For Me i et par uker, og jeg har så klart tatt med meg pillene til Rhodos. Jeg mener, sjekk det fantastiske resultatet jeg har fått nå mens jeg har vært i Rhodos! Jeg har solt meg hver dag siden jeg kom hit som nå er en uke siden, og jeg vil tørre å påstå at jeg aldri har opplevd å fått en så dyp brunfarge på så kort tid. Jeg var jo brun før jeg kom ned hit også, men brunfargen min har blitt utrolig mye dypere siden jeg startet på Betakaroten Gold.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Betakaroten Gold passer til absolutt alle som ønsker seg en dyp og varig brunfarge. Dessuten er det perfekt for de som er veganere også, da disse kapslene er 100% veganske. Det er et stort pluss og noe jeg synes er helt fantastisk at de har tatt hensyn til. Jeg kommer nok aldri til å slutte å gå på disse, da jeg er vanvittig fornøyd med resultatet og effekten de gir meg. Jeg elsker å være brun (helst året rundt), og derfor er det helt supert at man faktisk kan gå på Betakaroten Gold året rundt også. Man må absolutt ikke være på reisefot for å gå på dem. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg svelger en kapsel om dagen, og det skal man egentlig starte med rundt 2-3 uker før avreise dersom du skal på ferie for best mulig effekt. Det er ikke et must, men et godt tips! Kapslene er små, så de er med andre ord ikke ekle å svelge slik som mange andre piller er. Jeg har nemlig vansker med å svelge store og "tørre" tabletter, så jeg ble veldig glad når jeg la merke til at disse var behagelige å få i seg. Tommel opp for det. 😁 Nå til gladnyheten! Dersom dere oppgir rabattkoden «Isabel20» får dere hele 20% i avslag på kjøpet. Bestill HER!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KJØP BETAKAROTEN GOLD HER OG FÅ SOMMERENS FINESTE BRUNFARGE!

ANGÅENDE KRITIKKEN JEG HAR FÅTT

Jeg får en del kommentarer/kritikk fra enkelte lesere som synes at jeg skal la være å blogge dersom jeg ikke har noe "spennende" å komme med. Det tenkte jeg å svare litt på nå, fordi at jeg synes at det er litt spesielt å mene det. Selv om jeg har en blogg, betyr ikke det at absolutt hvert eneste innlegg jeg publiserer her er nødt til å være SUPERDUPER spennende og givende. Det er tross alt en livsstilsblogg hvor jeg skriver om livet mitt, mine tanker og meninger - ikke en nyhetsside. Om jeg ikke har noe spesielt spennende på hjertet en dag, ja - da blogger jeg kanskje om hva jeg har gjort den dagen, eller så deler jeg kanskje dagens antrekk. Det er slik jeg driver bloggen min, og ikke minst slik jeg selv ønsker at det skal være her inne. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dersom hvert eneste innlegg skulle vært over the top hadde jeg virkelig slitt. Da hadde det ikke vært mulig å blogget for hverken meg eller noen andre bloggere for den saks skyld. Det er dager hvor det skjer like lite i livet mitt som det kanskje gjør hos deg? Livet mitt er ikke glitz and glam hver eneste dag, ikke sant. Jeg prøver selvfølgelig å levere så spennende innlegg som mulig til dere, for jeg vil jo at dere skal finne innholdet her inne interessant. Det er en selvfølge for meg, men det er ikke hver eneste dag at det er mulig. Håper på litt forståelse på den fronten! 😊

Når det er sagt, ønsker jeg veldig gjerne å høre deres ønsker til eventuelle innlegg? Kom gjerne med tips, så skal jeg se hva jeg kan få til. Litt hjelp fra dere hadde jeg satt veldig stor pris på! 😁 Klem.

HVA DET Å VÆRE I ET FORHOLD GJØR

Processed with VSCO with b1 preset

Vennene mine legger merke til det. Dere lesere kommenterer det. Familien min ser det. Jeg er et bedre og lykkeligere menneske nå som jeg er singel. Jeg føler at jeg mister meg selv av å være i forhold, men det er egentlig ikke slik det skal være, er det vel? Jeg vet ikke. Jeg blir så oppslukt i kjærligheten at jeg ikke lenger fokuserer på meg selv på samme måte som når jeg ikke har andre å legge all fokus på. Det er merkelig da, for jeg vet at det er mange som kjenner seg igjen i dette. Hvorfor er det sånn egentlig? Jeg tror at det er fordi at man helt enkelt glemmer av seg selv når man er stupforelsket. Alt man fokuserer på og bryr seg om er kjæresten og ikke nødvendigvis deg selv. Jeg kan hvert fall skrive under på det.

Jeg blir veldig glad når jeg får høre at jeg har fått tilbake den samme utstrålingen og karismaen som jeg hadde for 1,5 år siden. Den "gamle Bella". Jeg liker denne versjonen av meg selv mye bedre enn den jeg var når jeg var i et forhold. Og vet dere? Det samme følte jeg da jeg var i mitt første forhold også, ikke bare det siste. Jeg har nemlig vært i to seriøse forhold i løpet av livet, hvor det første varte i to år. Vi hadde et kjempe fint og sunt forhold som jeg setter utrolig stor pris på at jeg fikk oppleve, for den kjærligheten var.. Ja, hva skal man si? Det var ikke noe form for drama. Det var bare fint, om dere forstår? Men likevel mistet jeg meg selv, da også. 

Det skremmer meg å se hvor mye lykkeligere jeg er som singel, kontra når jeg er i forhold. Eller, når man har kommet over kjærlighetssorgen og faktisk elsker singellivet, vel og merke. For når man er singel og egentlig ikke vil være det, da suger det naturligvis. Takk og lov så går alt over til slutt, og jeg er så evig takknemlig for at jeg har funnet tilbake til den sprudlende, livsglade og eventyrlystne Isabel igjen. Det føles så enormt godt å føle meg hundre prosent tilfreds med singellivet og det å kun fokusere på meg selv. Faen, livet er fint for tiden dere. Endelig! 

DETTE HAR JEG GRUET MEG TIL

annonselenker

Dagen har kommet hvor jenta mi Rebecka og Sebastian har reist hjem fra Rhodos. Buhuuu... R må ta seg av litt greier hjemme, så derfor måtte hun booke flybillett hjem. På den glade siden har Matilda endelig kommet tilbake! Yaaay 😁 Heldigvis kommer Rebecka også tilbake igjen om to uker, så vi får overleve litt uten henne her nede. Vi fikk tilbrakt en dag sammen alle tre, før Rebecka måtte fly hjem i natt. Jeg elsker, elsker, elsker disse jentene. Om vi har det gøy sammen? JAAA! Selv om dette er en trist dag og jeg kommer til å savne R ekstremt mye, kan jeg i hvert fall trøste meg selv med at hun kommer tilbake og at tiden som oftest flyr avgårde. Det blir rart å være her uten henne faktisk, for vi har jo hengt sammen hver eneste dag her i.. hva blir det? Fire uker nesten? 

KJOLE HER // CAPS HER

Jeg legger ved et par bilder fra middagen her om dagen. Vi spiste på Jacks som er en av mine favoritt restauranter på Rhodos. Kylling Bearnaise og biffen "Old no. 7" anbefales på det sterkeste. Mmmm! Søren, nå ble jeg faktisk ekstremt sulten av å skrive det her. Haha. Spørs om det ikke blir en tur til samme restaurant så fort den åpner klokken 17:00. Det er noe vennene mine misliker med meg, at jeg er et sånt irriterende vanedyr i matveien. Jeg har mine faste restauranter jeg vil spise på og de samme rettene jeg bestiller. Hater å teste ut noe nytt, for jeg vil ikke risikere å bli skuffet. Haha..

I dag sov vi ganske lenge faktisk, og for en gangs skyld gjorde jeg det med god samvittighet. Vi behøvde virkelig å få sovet ordentlig ut nå, etter litt for mange sene netter med for få timer søvn. Viktig å passe på slik at man ikke går på underskudd for lenge, for da går man plutselig i kjelleren. Å ha det gøy er viktig, men også å ta vare på seg selv midt oppi det hele! 😉

SLIK BLEKER JEG TENNENE

annonse· A SMILE IS THE PRETTIEST THING YOU CAN WEAR ·

Jeg har bleket tennene jevnlig de siste 1,5 årene. Et hvit smil er det absolutt fineste jeg vet, så det har alltid vært viktig for meg at tennene mine skal være hvitest mulig. Jeg har testet så og si alt av tannblekingssett på markedet opp igjennom årene, og jeg vil påstå at jeg har funnet den aller, aller beste som finnes der ute. Det kan være vanskelig å vite hva man skal gå for, nettopp fordi at det finnes så utrolig mange forskjellige produkter. Derfor tenker jeg at det vil være til stor hjelp at jeg forteller dere om det beste tannblekingskitet for hjemmebruk, nemlig Premium White.

Dette tannblekingskitet er nok ikke ukjent for deg om du har lest bloggen min en stund, for jeg har jo fortalt dere om den før. Jeg har brukt denne i over et år, og jeg ELSKER den! Den fungerer ypperlig, og man får et supert resultat. Dette er det eneste produktet jeg har brukt som jeg faktisk til hundre prosent føler at jeg ser forskjell fra før og etter bruk. Med andre ord holder Premium White det det lover.


Excuse mine lekre negler.. Kremt!

Etter kun en runde med bleking føler jeg at det holder i massevis. Det er ikke slik at jeg føler at man må gå gjennom flere blekeprosesser før man blir fornøyd. Selv bruker jeg den kanskje en gang hver andre måned. Det er selvfølgelig alt etter hva man selv føler behov for, men i og med at jeg har brukt denne såpass lenge føler jeg at tennene mine er nokså hvite nå. Jeg bleker dem mest for å vedlikeholde hvitfargen og for å "freshe" opp når det behøvs. I tillegg til at det faktumet at dette tannblekingskitet er det beste, så er det også det mest skånsomme. Jeg har en tendens til å lett få ising i tennene, men det merker jeg absolutt ingenting til når jeg bruker Premium White. Det er et stort pluss for meg!TRE GODE GRUNNER TIL Å ELSKE PREMIUM WHITE

💙 Man oppnår samme resultat som man får av å bleke profesjonelt hos tannlegen.

💙 Den fungerer faktisk, og produktet lever opp til det det lover.

💙 Den er rimelig i pris. 

______

KJØP PREMIUM WHITE HER OG FÅ KRITTHVITE TENNER!

AKSEPTER AT JEG HAR GÅTT VIDERE

annonselenker

Hei elsklinger! I går var en dag hvor jeg faktisk tok meg litt fri fra bloggen. Det ble litt for mye drama for min del, og det er jo slik jeg virkelig har vokst i fra. Jeg tenker ikke å skrive eller kommentere noe som helst her på bloggen, annet enn å si at dere som vil høre mitt tilsvar: se min mystory på snapchat. Bloggen min er ikke lengre et sted hvor jeg vil ha drama og brette ut om folk. Uansett, jeg valgte å dele litt tanker angående det hele på snapchat i går, da jeg tydeligvis ikke lenger hadde et valgt. IsabelSraad heter jeg der, så se min mystory om dere er nysgjerrige på mitt svar. Sjukt hvor mange som har addet meg det siste døgnet, men slik er det jo så fort det er noe drama på gang. Dessverre, haha. Alt jeg har å si er: aksepter at jeg har gått videre. Det å forfølge meg til Rhodos (øyen han hater) er dessuten litt pinlig...


I går dro vi ikke ut, men tilbrakte heller kvelden i sengen mens vi så film. Med godt selskap, take away og masse godteri ble kvelden helt toppers. Elsker slike kvelder! Vi måtte lade opp til i dag nemlig, for i kveld kommer Matilda tilbake til øyen! IIIIIHHHH som vi gleder oss! Trioen bli samlet igjen! ❤️ Med andre ord kommer vi til å dra den helt ut i kveld, og jeg er mer klar enn noensinne. Dette blir en bra kveld, dere!
BODY HER // SHORTS HER // SMYKKE HER

Var ikke dette antrekket søtt? Elsker bodyen! Man kan knytte den akkurat som man vil, så det er jo et stort pluss. 😀 Man kan jo få den til å se ut som en helt annen topp så fort man knytter litt annerledes. Jeg sliter litt med å vite hva jeg skal kle meg i her nede da, for det er så vanvittig varmt at man svetter bort i til og med bikini. Det er ikke bedre på kvelden heller, noe som suger. Meeen, man skal ikke klage! Bedre at det er for varmt enn for kaldt. Hehe!

hits