hits

juli 2017

JEG REISER IKKE HJEM ALENE

Dagens frokost..

Nå nærmer det seg hjemreise med stormskritt. Helt ærlig, jeg har jeg grugledet meg veldig. Jeg gleder meg til å komme bort fra all fest og fyll, for det har jeg virkelig fått nok av. Kroppen og sinnet mitt orker ikke en dråpe alkohol til. Hvorfor jeg gruer meg, er fordi at jeg kommer til å savne alle de fine menneskene her nede som jeg har tilbrakt tid med fra morgen til kveld i syv uker. Jeg har ikke vært alene i et eneste sekund. Det føles litt som da jeg deltok på PH, da føltes det helt likt når jeg visste at jeg skulle hjem og skille vei med alle de andre. Man får litt panikk. Det å gå fra å ha så mange mennesker rundt seg 24/7 til å plutselig være mutters alene hjemme i leiligheten i Oslo er ikke særlig lokkende akkurat nå. Det blir nok vanvittig ensomt, spesielt i starten. Ensomt og rart. Jeg får helt enkelt tvinge vennene mine på overnatting de første dagene, haha. 

Selv om jeg reiser hjem alene akkurat nå (og det føles kjipt), beroliger jeg meg med at de fleste reiser hjem snart, de også. Så sånn sett reiser jeg ikke hjem alene, føler jeg. Matilda og Rebecka har jo allerede dratt hjem, så de blir jeg jo å besøke asap. M i Stockholm og R i Oslo. Godjentene mine som jeg har skapt så mange fine minner sammen med på denne øya. AH! Livet har søren meg vært fint disse ukene, det er sikkert og visst.

I dag skal jeg få unnagjort to ting: kjøpe en til koffert, og spise taco på Savas. Sistnevnte er så latterlig godt! Dit må dere virkelig dra dersom dere er/skal til Rhodos. Kylling taco er min favoritt!

JA, JEG ER FORELSKET

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjærligheten min for dette produktet er helt ekstremt. Jeg prater selvfølgelig om vidunder kapslene for håret - nemlig Hair Luxuious fra Good For Me! Jeg har blitt så vanvittig glad i dette produktet at dere aner ikke. Det er ikke ofte jeg blir så her fornøyd når jeg tester ut nye saker, men disse tablettene har virkelig gjort underverker for manken min. En fun fact om meg: jeg er veldig stolt over håret mitt. Det er det som er "kjennetegnet mitt" - mitt lange, tykke og glansfulle hår. Men... Ettersom at jeg enten har krøllet etter rettet ut håret mitt så og si hver dag, har det dessverre blitt slitt. Jeg ville få tilbake glansen, og ikke minst styrke håret igjen. Ved å gjøre det har jeg kuttet ned på stylingen, samt begynt å ta to kapsler med Hair Luxious hver dag. Jeg hadde ikke sånn kjempe store forventninger sånn helt ærlig, men tenkte at det ikke skadet å gi det en sjanse i hvert fall ettersom at jeg hørte så mye bra om dette produktet. Og herlighet så glad jeg er for at jeg gjorde det! Dette er hands down blitt min nye obsession. Jeg er forelsket!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

KORT FORTALT OM HAIR LUXIOUS

Hair Luxiuos er et produkt som inneholder en lang liste med ingredienser som er supert for håret ditt. Disse næringsstoffene som kapslene inneholder vil etterhvert tilføre håret ditt den nødvendige næringen det trenger for å oppnå en naturlig hårvekst. Husk at det tar tid da det er en langsom prosess, så det vil ta en liten stund før du vil se den største forskjellen. Dersom du tar to tabletter daglig over tid, vil håret ditt bli rustet mot slitasje, og håret ditt vil vokse seg sunnere og sterkere. Hvem takker vel nei til det? I sure as hell don't! 🙋🏻

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bestill Hair Luxious HER og oppgi rabattkoden «ISABEL20» i kassen for å få 20% i avslag!

UKENS SPØRSMÅL

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bikini overdel HER // truse HER

Har du truffet på Pierre etter at han kom til Rhodos? 

Ja, denne øya er ikke spesielt stor, så det hadde vært umulig å ikke støtt på hverandre.

Føler du ikke at livet ditt er tomt når alt du gjør er å feste, spise og sove? At det er meningsløst og ikke noe som vil gi deg noe i lengden?

Jo, til en viss grad. Jeg er nok litt forvirret for tiden når det kommer til hva jeg vil gjøre med livet mitt, men akkurat nå er det sommer og jeg har tatt meg friheten til å feste og være på ferie. Jeg skal ta tak i alt igjen så fort jeg er tilbake i Norge, som er allerede neste uke. Det skal bli deilig å komme bort fra all alkohol og festing nå, for shit så lei jeg er. Haha.

Du kan jo ikke leve av bloggen for alltid. Hva tenker du å gjøre etter dette?

Jeg har et par idèer som jeg vil gjøre til virkelighet etterhvert, så jeg stresser ikke enda. Jeg elsker å blogge og trives veldig godt med det per dags dato, men jeg vil selvfølgelig ha noe "tryggere" å falle tilbake på dersom bloggen dør ut om et par år. Jeg håper forøvrig aldri at det blir å skje, da. Jeg elsker dette lille universet mitt!

Kommer du til å flytte ut av Norge når du kommer hjem?

Nei, jeg blir ikke å flytte til utlandet. Jeg skal derimot reise veldig mye! ✈️

Hvor lang tid bruker du på å sminke deg til hverdags?

Hmmm! Det kommer helt an på hvor god tid jeg har, haha. Vanligvis bruker jeg kanskje 30-40 minutt? Jeg kan være kjappere og jeg kan være tregere. Jeg elsker å bruke god tid foran speilet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor setter du på vipper?

Jeg drar til Kasja på Lashes By Kasja. Nettsiden finner du HER! Hun er så vanvittig flink, altså. Kommer aldri til å bytte henne ut noensinne. Hun gir meg de perfekte vippene! Jeg har seriøst aldri fått så mange fine komplimenter på vippene mine som det jeg har fått etter at jeg begynte å gå til henne. Hun er suveren!

Er du konfirmert?

Ja, jeg konfirmerte meg kristelig. Det er mange som tror at jeg er muslim, men det er jeg altså ikke. Med det sagt er jeg ikke noe religiøs av meg overhodet, men på "papiret" er jeg kristen.

Noen fortalte meg at du egentlig er en gutt. Er det sant?

Det er mye man hører om meg, gitt. Nei, det er nok ikke sant. Jeg er født som jente. Haha.

Hvilke mystories er dine must? De som du gleder deg til å se?

Hmm.. Jeg følger mange på snapchat, men den absolutt mest interessante for min del må faktisk være Kylie Jenner. Jeg elsker hennes mystories! Alt er så luksuriøst og glam. Slik liker jo jeg, vet dere. Hehe!

___

LURER DU PÅ NOE? KOMMENTER SPØRSMÅLET DITT, SÅ SVARER JEG NESTE UKE!

AT DERE IKKE SKJEMMES!

Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har tatt folk i å ta enten snikbilder eller videoer av meg her nede. Det skjer selvfølgelig hjemme også, men her er det helt ekstremt. Jeg vet ikke helt hvordan tankegangen til dere som gjør det er, men skjønner dere ikke at det er direkte respektløst? Tror ikke du at jeg synes at det er ubehagelig? Hadde du likt om jeg hadde snikfilmet deg? Det tror jeg neppe. Jeg har en viss forståelse for at det skjer, men likevel skjønner jeg ikke at fornuften ikke slår inn. Jeg har fått x antall kvelder ødelagt i løpet av oppholdet mitt her av nettopp denne grunnen. Jeg synes ikke at det er gøy overhodet, noe jeg ikke en gang burde behøve å si. Det er vel en selvfølge, eller? 

Det verste er at når jeg fint ber disse personene om å slutte, blir jeg bemøtt av hånlig latter eller at vedkommende fortsetter. Jeg mener, hva er galt med folk? Aldri i livet om jeg eller vennene mine hadde gjort slik om vi hadde sett et kjent ansikt. Det hadde jo vært oppriktig flaut! Sukk, nei, nei og atter nei.. Jeg kjenner bare at jeg har fått den der oppførselen skikkelig opp i halsen. Det kryr over av nordmenn på Rhodos akkurat nå, og jeg må si at jeg ikke klarer å være like glad og imøtekommende som det jeg ønsker å være på grunn av dette. Jeg blir dessverre litt skeptisk i og med at jeg blir utsatt for dette flere ganger daglig. Vennene mine legger veldig godt merke til det også, og dere kan tro jeg synes at det er flaut. De blir jo like (om ikke mer) ukomfortable i en slik situasjon som det jeg blir. 

Jeg ber dere om å være så snille å tenke dere om. Jeg tviler på at hvilket som helst annet menneske hadde satt pris på å bli snikfilmet eller tatt bilder av i skjul. Kom heller frem til meg! Jeg elsker å møte dere og ta et bilde sammen med dere, så vær så snill å ikke vær redde for det. Det blir jeg veldig glad for! ❤️  Beklager for at dette er et litt sinna innlegg, men jeg må bare sette foten ned nå, for jeg blir oppriktig oppgitt av dette. Klem.

JEG HAR BESTEMT MEGI dag booket jeg flybillett hjem! Shit, tenk at disse solfylte dagene har kommet til en ende? Jeg har vært her litt vel lenge nå, og jeg må ærlig si at jeg ikke trodde at dagen hvor jeg ble lei av denne øya kom til å komme. Men her sitter jeg da, og skulle aller helst ønsket at jeg kunne vært i Oslo allerede nå, i skrivende stund. Så lei er jeg altså. Og som jeg har sagt tidligere: jeg må hjem for å komme tilbake til vanlige rutiner med bloggen. Dette går jo ikke lenger, det innser jeg også. På tide å ta tak i livet igjen, og ikke bare ha det gøy. 😊 Det var på tide at flybillett endelig ble booket! Jeg har pratet om det en liten stund nå, men aldri faktisk gjennomført bookingen. Hvorfor er et godt spørsmål. Jeg klarte vel ikke helt gi slipp på disse solfylte dagene på favoritt øya. Været hjemme i Norge er jo ikke særlig fristende sammenlignet med her, haha. MEN, kjenner jeg meg selv rett blir jeg ikke i Oslo så alt for lenge før jeg legger ut på et nytt eventyr. Ikke et feste-eventyr, vel og merke. Det har jeg fått nok av. 

I starten av neste uke er jeg altså hjemme! Gud, som jeg savner alle de fine vennene mine. Og ikke minst mine kjære småsøsken som jeg leeengter i hjel etter å få klemt på igjen. Sukk.. Det blir fint å komme hjem igjen. 💞 

DET KOM SOM ET SJOKK

annonselenker


BIKINITRUSE HER // LIGNENDE OVERDEL HER // SOLBRILLER HER
LIFE IS DEFINETLY BETTER AT THE BEACH

Hei fra et solfylt Rhodos! Herlighet for en fantastisk fin dag jeg har hatt. Det er så vanvittig deilig å tilbringe hele dagen på solsengen ved havet. Finnes det helt ærlig noe mer avslappende? Noen venner og jeg dro til Ronda Beach (som jeg forøvrig akkurat oppdaget at fantes her nede, haha) hvor vi nøt en deilig lunsj før vi la oss på solsengen. Ronda Beach ligger da altså rett ved den stranda jeg bruker å sole meg på, nemlig Ellie Beach. Jeg visste absolutt ingenting om at Ronda fantes en gang, før en kompis ba oss komme dit. Jeg var liksom klar for å kaste meg avgårde i en taxi, for den stranda hadde jeg aldri hørt om. Det kom mildt sagt som et sjokk når jeg fant ut at det lå noen meter unna der jeg vanligvis bruker å dra. Sjekk bare på bildene - det er jo helt nydelig der! Man får følelsen av å være på Nikki Beach eller noe lignende, det er hvert fall ikke harry Rhodos preg der, nei.

Uansett! Jeg aner ikke hvor mange timer vi har stekt i dag, men tipper det er rundt 4 timer kanskje? Skillet mitt blir bare sterkere og sterkere nå, og jeg vet ikke helt hva jeg synes om det - haha. Jeg elsker jo å bli brunere, meeen bikiniskille er ikke særlig lekkert, spesielt ikke når det er så markert som det mitt er nå. Som jeg sa til en venninne i dag: vi må snart dra et sted hvor vi kan sole oss nakne en hel dag. Haha! Skille må boooort. Uansett! Nå er jeg tilbake i leiligheten å skal fikse meg litt smått før jeg møter Matilda. Det er duket for sushi! YUM! Jeg er skrubbsulten nå, føler at jeg kommer til å stryke med innen en halvtime dersom jeg ikke får i meg mat asap. Your girl is hungryyyy!

JEG ER REDD FOR Å DELE DETTE

Det er ingen hemmelighet at jeg deler store deler av livet mitt med dere her på bloggen. Jeg deler mine tanker, mine planer og ja.. Så og si alt. Det jeg merker mer og mer er at jeg blir reddere og reddere for å dele for mye. La oss si at jeg har en mening om at jeg har lyst til å dra til Maldivene, men ender opp med å reise til Spania noen måneder senere istedenfor. Da får jeg kjeft for at jeg sa at jeg egentlig hadde lyst til å dra til Maldivene, men at jeg lyver i og med at det ikke ble noe av. Skjønner dere tegninga? Planene og ikke minst meningene mine endrer seg like mye som hvem som helst annen, og selv om jeg har lyst til noe her og nå, er det ikke sikkert at det er slik en måned senere. Ikke sant? Men i og med at jeg har det nedskrevet svart på hvitt her på bloggen, er det mange som mener at de kan "ta" meg på det. 

Jeg vil bare at dere skal ha det i bakhodet, at jeg også kan endre meg. Livet mitt er en forbanna berg - og dalbane, og det er ikke alltid slik at alle planene og ønskene mine går i boks. Ting skjer. Livet skjer. Ikke alt går etter planen, selv om jeg noen ganger selvfølgelig hadde ønsket det. 

Det er en av baksidene ved det å ha en blogg, for man får nesten ikke lov til å endre mening. Har man sagt noe, så er det slik det er nødt til å være for alltid. Det virker iallefall slik noen ganger, og derfor merker jeg at jeg holder litt ekstra tilbake på ting for tiden. Det skjer mye i livet mitt akkurat nå, men jeg har lært av erfaring at jeg ikke skal dele noe med mindre jeg er fullstendig sikker på det jeg mener og føler. Aller helst vil jeg være slik som jeg var før, da jeg startet å blogge. Da dreit jeg loddrett i, og skrev akkurat det jeg hadde på hjertet. Ingen filter. Det er da bloggen min var på sitt beste i følge meg. Nå har jeg blitt litt reddere, faktisk. Og det irriterer meg.

DET ER NÅ DET GJELDER

annonselenker


 BIKINI TRUSE HER // LIGNENDE BIKINITOPP HER

Mmmm..

🌴 👙 ☀️ 💦

God morgen fra Rhodos. Her er det 29 grader og klart for soling hele dagen! Nå er det jo ikke lenge til jeg setter kursen hjemover, så dere kan jo tro at jeg skal jobbe på spreng med brunfargen. Siste innspurt! Det er nå det gjelder! I går dro jeg faktisk ikke ut, det fristet mye mer å tilbringe kvelden i leiligheten med serier på mac-en og sjokolade i hånden. Late dager, that's for sure. Det er deilig å føle seg uthvilt for en gangs skyld. Planen i dag er å slikke så mye sol som overhodet mulig, for å så ha en aldri så liten photoshoot, før det er duket for middag med et par venner. Hva resten av kvelden bringer får vi vel se, men kjenner jeg meg selv rett blir det nok ikke enda en avslappende kveld. Haha. Viktig å ikke gå glipp av moroa, vet dere! 

Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som nyter late dager ved bassenget i dag. Hvor deilig er det ikke å bare slappe helt av, senke skuldrene og høre på fuglekvitteret mens solen steker på kroppen? Jeg gruer meg sånn til sommeren er over.

HAN FIKK MEG TIL Å MISTE DET HELT

Gjør dere klar for en spesiell historie...

Det hele startet med at jeg ble litt for full, litt for kjapt. Det skal ikke mye til.. Etter en liten stund merket jeg at jeg måtte komme meg litt unna alle mennesker, da det ble litt for mye for meg. Ikke vet jeg hvorfor, men jeg ble plutselig veldig emosjonell så jeg satte meg ved havet for å få litt luft. Mens jeg sitter der helt alene og faktisk gråter, kommer det en jævla idiot (beklager språket) og trykker telefonen som han filmer med (med blitzen på) opp i ansiktet mitt. Altså, jeg ble så sjokkert. HVEM gjør sånn? Jeg forstår at det kanskje kan være spennende å støte på et kjent ansikt, men det å filme meg rett opp i ansiktet mens du åpenbart ser at jeg er lei meg og gråter? Det er bare vanvittig ufyselig. Ufyselig og respektløst. Jeg skjønner meg ikke på hvordan enkelte tenker. Hva er det som får en person til å tenke at det er greit? Heldigvis kom det en super skjønn gutt å trøstet meg og fikk denne idioten bort. Det finnes gode mennesker også! Takk Gud for det. 

Så dette er faktisk hendelsen som inntraff da jeg knuste telefonen min forrige uke... Kremt. Jeg må lære meg å slutte å la det gå utover mine stakkars iPhoner så fort jeg blir frustrert eller forbanna. Det er som en refleks. Det bare skjer, før jeg får tenkt meg om. Det er flaut å innrømme det, men jeg har kjøpt to nye iPhones på litt over to uker. På tide å slutte å sabotere for meg selv, kanskje?

Foruten om denne episoden synes jeg at det er super koselig når dere kommer frem til meg! Misforstå meg ikke, for jeg elsker virkelig å hilse på dere, men man må nesten se an situasjonen. Ikke sant? Om du ser en person er lei seg, er det ikke da en selvfølge at man ikke går frem å begynner å være direkte kvalm? 

DETTE GÅR IKKE LENGER

annonselenker

Hei fininger! Håper helgen deres har vært helt fantastisk. Selv har jeg ikke hatt et eneste sekund til overs hvor jeg har fått tid til å slappe av. Det skjer altså så vanvittig mye til alle døgnets tider på denne øyen, så det blir lite avslapping. Dere vet jo hvordan jeg er også, jeg må jo få med meg absolutt alt. Lider kanskje litt av FOMO? Jeg tror definitivt det. Jeg får panikk så fort jeg vet at det skjer noe gøy uten at jeg er tilstede. Det fører jo til at jeg blir helt utslitt, selv om jeg selvfølgelig har det veldig gøy samtidig. 

Dessverre så tror jeg at det er på tide at jeg kanskje reiser hjemover snart. Miljøet her nede er ikke særlig bloggvennlig, og nå føler jeg at jeg har fått nok ferie. Jeg har storkost meg fra ende til annen i flere uker, hvor jobb har blitt nedprioritert. Jeg synes jo selv at jeg har fortjent disse ukene med litt mindre fokus på jobb, i og med at jeg jobber 24/7 resten av året. En liten "ferie" synes jeg er innafor, men jeg kan jo innrømme at den gjerne har vart litt lenger enn først planlagt. Å være så lenge på Rhodos var aldri meningen - jeg skulle jo reise litt over alt denne sommeren, men her ble jeg visst stuck. Haha. Isabel i et nøtteskall. BIKINITOPP HER // SNEAKERS HER // SHORTS LEVIS HER

Nå har min dårlige samvittighet ovenfor dere tatt overhånd, så jeg blir å reise hjem ganske snart. Tilbake til vanlige rutiner, blogge som normalt og rett og slett gå tilbake til livet mitt. Det er vanskelig å blogge herfra i og med at det som skjer her nede gjerne ikke er så veldig bloggvennlig da det er mye festing innblandet. Jeg gjør jo ikke så mye annet spennende som dere hadde funnet interessant, så bloggmaterial er vanskelig å produsere her nede. Jeg ser at dere skriver at dere savner slik bloggen var før jeg reiste hit, og det har virkelig gnagd på samvittigheten min. Så, dere - nå går ikke dette lenger. Om ikke lenge er bloggen tilbake som før, og jeg tilbake i Norge. ❤️  Jeg håper det høres bra ut, og at dere ikke er alt for skuffet over med disse dagene. Klem!

JEG TRODDE JEG SKULLE DØ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Først og fremst vil jeg takke for all omtanke det siste døgnet. Til dere som ikke har fått det med dere: det var jordskjelv som rammet deler av Hellas og Tyrkia i natt. Her på Rhodos merket vi veldig godt til det, men ikke i nærheten av så ille som det var i Kos. Huff, jeg blir helt trist...

I går kveld bestemte vi oss for å ikke dra ut, men heller ta en rolig og avslappende kveld. Ulikt til meg å være, jeg vet, men jeg kjente virkelig på kroppen at jeg behøvde en liten break. Uansett, vi lå å så på film i sengen da vi plutselig merker at hele bygningen begynner å gynge. Det var nesten som å være i en båt på havet hvor det er masse bølger. Dere fatter ikke, det var så utrolig skremmende. Først trodde jeg at jeg ble tullet med (ikke spør en gang), før det plutselig går opp for oss hva som faktisk skjer. Jeg hopper opp av sengen, blir helt stresset og vet egentlig ikke hva jeg skal ta meg til. Når jeg får øye på lampen som henger i taket og ser hvor utrolig mye den veivet frem og tilbake, skjønte jeg hvor ille dette var. I panikk kaster jeg på meg en t-skjorte og alle i leiligheten flyr ut av bygningen. Da møter vi på flere andre også, som er like skremte, men fulle.. Haha, så de tok litt lettere på det enn hva vi gjorde.

Det varte ikke lenge overhodet, men det satte sine spor ass. I dag fikk jeg vite at jordskjelvet lå 6,7 på skalaen, mens det forferdelige som skjedde i Thailand for noen år tilbake lå på en 8. Da er det jo faktisk ganske ille, altså. Fysj. Heldigvis gikk det greit her, og ingen jeg har hørt om/vet om har blitt skadet. Det eneste som har tatt skade av hendelsen er hotellet Petite som faktisk ble delt i to. Eller, det ble en sprekke på midten av hele hotellet. Tenk så skummelt! Alle som bodde der ble evakuert i natt, så ille var det. Håper det går fint med alle sammen! 

Mine tanker går ut til alle pårørende og alle som opplevde dette i både Hellas og Tyrkia. Det er skumle greier, man tror jo aldri at det skal skje en selv. Ta vare på hverandre. ❤️

EN DRØM SKAL GÅ I OPPFYLLELSE

annonselenker

Vet dere? Jeg har tenkt litt. Jeg har lyst å oppfylle en av mine største drømmer. Dere vet hvordan jeg blir med denne rastløsheten min, ikke sant? Jeg føler at jeg er på et stadiet i livet hvor jeg føler meg litt lost. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg vil lengre. Hva vil jeg egentlig med mitt liv? Vil jeg tilbringe resten av livet mitt i Oslo? Hva med å oppleve mest mulig nå som jeg har mulighet? Jeg funderer veldig på hva jeg ønsker å gjøre nå til høsten. Alle rundt meg går jo tilbake til sine hverdager med jobb og skole, og da blir det på en måte litt kjedelig for meg igjen. Misforstå meg rett, jeg elsker jobben min og hadde aldri byttet den ut for noe som helst, men det blir fort litt ensformig, spesielt hjemme i Oslo. Derfor føler jeg at jeg i grunn er veldig dum som ikke utnytter mulighetene mine, for jeg kan jo faktisk jobbe fra hvor som helst i verden, så lenge jeg har tilgang til wifi og mac-en min. Jeg vet at jeg så vidt har pratet om dette tidligere, men nå mener jeg mer alvor. 

LIGNENDE SHORTS HER // TOPP HER (I ROSA HER) // SANDALER HER

Så, hva skal jeg gjøre? Akkurat nå ser det ut som at jeg har bestemt meg for å flytte alle mine saker på et lager, og rett og slett pakke med meg to kofferter som skal få bli med meg på eventyr. Hvorfor ikke bruke de 18.000 kronene som jeg ellers bruker på husleie, til å heller reise med hver måned? Jeg mener, jeg har jo tidenes mulighet til å gjøre nettopp det nå. Jeg har tenkt på det lenge, men tanken på å reise alene har skremt meg enormt mye. Men nå kjenner jeg faktisk at det ikke er så farlig lengre. Hva så om jeg reiser alene? Jeg tror jeg hadde hatt godt av det. Godt av å utfordre meg selv og trå litt (mye) utenfor komfortsonen min. 

Dette er den mest sentrale tanken som går gjennom hodet mitt disse dager, så jeg tenkte egentlig bare å la dere ta en del av det. Det skjer mye i livet mitt akkurat nå, og jeg føler at det er litt vanskelig å holde dere oppdatert hele tiden. Jeg henger så vidt med selv..

SIVILSTATUS, PRIVATLIV ++

annonselenker

· UKENS SPØRSMÅL ·

Hvorfor svarer du ikke på alle spørsmålene du blir stilt? Synes du ikke det er frekt å ikke besvare? Det er tross alt vi lesere som betaler lønnen din.

Først og fremst: det er Nettavisen som betaler min lønn. Og for å svare på spørsmålet ditt: jeg kan ikke svare på absolutt alt dere lurer på. Det er et par ting jeg hverken ønsker eller vil svare på, og da lar jeg være. Det er helt okei, og slik må det nesten bare være. De fleste av dere respekterer og forstår det, men det er noen som blir sure på meg for dette, og det synes jeg er veldig trist. Det er ikke alt du heller vil prate om, er det vel? Jeg har også rett på litt privatliv, selv om jeg blogger. 😊

Er du fortsatt singel?

Jeg er ikke i et forhold per dags dato, så jeg er fortsatt singel. Jeg vet det er mange som spekulerer i dette for tiden, noe jeg forstår. Dessverre så er det ikke et tema jeg vil prate om her på bloggen akkurat nå, så derfor lar jeg være å kommentere det.

Kan du please vlogge fra Rhodos?

Ja! Jeg har allerede spilt inn en vlogg, men i og med at wifi-et SUGER her, så må jeg nesten vente med å laste opp til jeg kommer hjem igjen. Jeg har planlagt å vlogge i morgen også forresten, så det blir mer enn bare en vlogg forhåpentligvis. Jeg synes jo det er kjempe gøy å dokumentere og filme dagene mine, så det skal jeg få til mer av fremover.

Angrer du på at du begynte med vippeextensions?

Hell no! Det er jo sååå fint! For å ikke snakke om praktisk.. Man våkner fin, liksom. Hehe! Jeg går til Kasja på LashesbyKasja i Oslo, og hun er seriøst DØDSFLINK! Herlighet, jeg blir helt i ekstase hver gang jeg forlater salongen hennes. Jeg får det forresten sponset, men jeg hadde naturligvis aldri gått til henne dersom jeg ikke var fornøyd. Og for å si det sånn: jeg kommer aldri til å bytte til noen andre. Hun er amazing!

TOPP HER // LIGNENDE SHORTS HER

Hvordan kan du drikke så mye alkohol uten å legge på deg?

Haha, godt spørsmål, du! Jeg kan dessverre ikke komme med noe bra svar, for jeg skjønner det ærlig talt ikke helt selv. Jeg burde jo blitt spritfet, ass. Jeg klager dog ikke! Men når sant skal sies så skal det ikke så vanvittig store mengder til for at jeg skal bli varm i trøya. Hehe.

Er det mye drama på Rhodos?

Hmm.. Både ja og nei, egentlig. Det spørs hva du definerer som drama. Det er jo mange som går i tottene på hverandre fordi at den ene har ligget med den andre, men utover det vil jeg påstå at det er god stemning på øya. Selv har jeg blitt forbannet et par ganger, men slik blir det fort når man har alkohol innabords. Da forsterkes det meste, og så klarer man kanskje ikke tenke like klart alltid. Ellers er det et par som forandrer seg til det ugjenkjennelige så fort de setter føttene sine på denne øya, som er grunnen til at jeg har valgt å ta avstand fra enkelte. Det eneste som irriterer meg skikkelig her er hvor mye drittprat det er. Jeg har aldri opplevd så mye gossip og rykter på et sted før, og det er ganske spesielt. Heldigvis er det ikke så mye som angår meg, og det tror jeg er fordi at folk ikke tørr å finne på historier om meg. Det har skjedd, og da ble personen konfrontert for å si det mildt. Jeg tar ikke i mot piss og jeg tar ikke i mot slike unødvendigheter. Vi er ikke 16 år, selv om enkelte virker å tro det.

Jobber du på Rhodos?

Nei, det gjør jeg ikke. Jeg er bare på ferie og jobber ikke for noen. Jeg har jo min egen jobb, nemlig bloggen, som jeg så klart jobber med her nede. Jeg vil bare ikke låse meg til noe, eller ha noen regler på hva jeg kan gjøre eller hvor jeg kan befinne meg. Frihet står høyt hos meg, da. Spesielt her.

Hvorfor viser du så mye hud på Snapchat?

Hvorfor ikke? Kropp er flott! Jeg er fornøyd med hvordan jeg ser ut, jeg. Og det synes jeg ikke at man behøver å legge skjul på, heller. 😉 IsabelSraad heter jeg, forresten!

_____

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

SPØRSMÅLET SOM TIL STADIGHET BLIR STILT

annonselenker

Utseendet er veldig viktig for meg (haha, så teit men sant), og dere vet jo allerede at jeg er nokså utseendefiksert. Jeg synes det er viktig å se bra ut, og dessuten så synes jeg at det er gøy med beauty og det å faktisk bruke tid foran speilet. Jeg får nok spørsmål om sminke og hvilke produkter jeg bruker hver eneste dag, og jeg vil så klart dele mine hemmeligheter med dere! 😊 Selv om sminke er noe jeg brenner for, er det vanvittig viktig med gode produkter som pleier og styrker. Jeg har brukt vippeextentions en stund nå, og selv om Kasja som jeg går til er vanvittig flink, er det ingen hemmelighet at å sette på vipper skader dine naturlige. Derfor synes jeg at det er kjempe viktig å pleie mine egne, slik at de blir vedlikeholdt og ikke blir helt krise.

Jeg fikk dette vippeserumet fra Komorebi anbefalt av en venninne som var helt i ekstase over resultatet dette produktet ga henne. Hun bruker forøvrig ikke vippeextentions og har i utgangspunktet ganske tykke og lange vipper, men hun ville likevel gjøre dem enda bedre. Så derfor begynte hun med Komorebi, og dere skulle sett vippene hennes nå! Syns bare at jeg er på Rhodos og hun i Oslo, hvis ikke hadde jeg definitivt tatt bilde av henne og lagt ved i dette innlegget. 

Jeg har brukt det en stund selv nå, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ser forskjell. Vippene mine er tykkere og lengre! Vippeextentionset jeg satte på før jeg dro hit er så og si borte da det egentlig er på tide med påfyll, så derfor er det ekstra viktig for meg at mine egne vipper ser best mulig ut. Jeg elsker Komorebi og kommer trolig ALDRI til å slutte å bruke det! 😄 

Ettersom jeg elsker å tipse dere om saker som jeg genuint elsker og bruker selv, tenkte jeg at det var på tide å skrive om dette igjen. Hvem vil vel ikke ha lengre, sterkere og tykkere vipper? Grunnen til at jeg velger å dele dette nå, er fordi at det er 60% rabatt på det akkurat nå! Du kan kjøpe det HER til 199 kroner (før 499,-). Ps! Vær rask, før lageret går tomt.

20% RABATT PÅ NELLY

annonselenker

Nå er det jammen på tide med en ny rabattkode på Nelly, synes dere ikke? Hva passer vel ikke bedre enn en rabattkode som gjelder badetøy nå som det er sommer på alvor? JUHU! Selv elsker jeg bikiniene på Nelly, og det er der jeg har kjøpt mine fleste. De har et bredt utvalg, så man finner garantert noe som faller en i smak. 😃

KLIKK HER OPPGI RABATTKODEN «BEACH» I KASSEN!


1.TOPP HER - TRUSE HER // 2. HER // 3. TOPP HER - TRUSE HER // 4. BIKINI HER // 5. HER // 6. HER

1. TOPP HER - TRUSE HER // 2. HER // 3. TOPP HER - TRUSE HER // 4. TOPP HER - TRUSE HER

_____

LIFE IS BETTER IN A BIKINI! 👙

NÅR SKAL JEG FORSTÅ?

annonselenkerI går var en av de kveldene hvor alt gikk littttt for fort. Malin og jeg skulle egentlig ikke dra ut da vi begge var i matkoma etter middagen, men da klokken nærmet seg midnatt ble vi plutselig veldig giret. Haha, oss to i ett nøtteskall. Vi fikset oss i en fei og kom oss ut, og siden klokken var litt vel mye, startet vi rett på shots. Dere forstår sikkert hvor dette leder.. Jeg kan si så mye som at jeg tilbrakte store deler av natten med en spypose i hånda. Applaus til meg! Når skal jeg forstå at jeg ikke tåler så veldig mye som det jeg tydeligvis tror? Jeg er en liten, nett jente på snaue 160 cm, og likevel tror jeg at jeg tåler like mye som en stor mann. Nei Bella, nei.


SHORTS BERSHKA - LIGNENDE HER // TOPP HER // SANDALER HER

Formen kom seg omsider i løpet av formiddagen, så da tok jeg føttene fatt å fikk beveget litt på denne slitne kroppen. Etter en svett powerwalk møtte jeg opp noen venner for å spise middag. Etter det har jeg bare hengt rundt å ikke gjort noe spesielt, egentlig. Slike dager er i grunn ganske herlige. Det har ikke skjedd så veldig mye, men likevel har jeg hatt det veldig gøy. Det å bare sitte på en trapp å snakke tull er godt for sjela.

Ellers da? Hva skjer hos dere? Jeg håper at dere har det helt supert, fininger! ❤️ Jeg vil bare fortelle dere at jeg setter uendelig stor pris på hver og en av dere som fortsetter å klikke dere inn her, og som velger å følge livet mitt. Det er ikke så fryktelig spennende å være meg for tiden, for det går jo i det samme hver dag her nede. Men likevel følger dere med på meg, og det skal dere vite at varmer hjertet mitt. Beste leserne i verden!

JEG KLARER IKKE Å LA VÆRE

Jeg vet at det er dumt, men jeg klarer ikke la være å tenke tanken på å gå til anskaffelse av en ny Chanel veske. Da jeg kjøpte min forrige fikk jeg så utrolig mye hets og hat, for hvem bruker vel 50.000 kroner på en veske? Jo, jeg. Vesker er en hobby for meg, på lik linje som biler kan være Lars sin hobby. Henger dere med? Vesker er virkelig noe jeg elsker, spesielt Chanel veskene. Det finnes ikke noe lekrere etter min mening.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg husker fortsatt lykkefølelsen som strømmet gjennom meg når jeg utførte kjøpet. Herregud, jeg hadde jo drømt om det øyeblikket siden jeg var.. typ 16 år? Å eie minst en Chanel veske har alltid vært en drøm, og det at den drømmen skulle bli oppfylt hadde jeg ikke stor tro på faktisk. Jeg kom da ikke til å få råd til å legge 50.000kr på en veske? Dreams can come trueee (haha lol). 

Nå er det kanskje et halvt år siden det skjedde, og jeg merker allerede hvordan suget på en ny blir større og større for hver dag som går. Jeg vil ha en tiiiil, minst. Det spørs når jeg skal ta meg friheten å unne meg selv en ny, det må jeg avvente med litt til. Selv om jeg shopper veldig mye, får jeg faktisk litt dårlig samvittighet av å legge så mye penger på en enkel ting. Men om det er verdt det? Hundre prosent.

JEG VIL IKKE PRATE OM DET

Hvor lenge har ikke jeg vært bortreist nå, tro? Det begynner å nærme seg hele syv (om ikke åtte) uker. Det er sinnsykt lenge, det! Planen var ikke å være på et og samme sted hele sommeren, men slik ser det ut til å ha blitt. Ibiza og Marbella var to destinasjoner jeg hadde ønsker om å feriere på, men i og med at jeg ikke har noen venner som hadde mulighet til å reise sammen med meg, ble det ikke noe av. Rhodos er jo kanskje ikke det mest fancy og kule stedet å være, men jeg klager ikke. Denne øyen har kapret mitt hjerte. Kjærlighetsøya. Likevel merker jeg at jeg begynner å bli litt rastløs. Dere vet jo hvordan jeg er. Om jeg tilbringer for lang tid på et sted, begynner det å krype i kroppen. Hadde det ikke vært for alle de fantastiske menneskene jeg er omringet av her nede, hadde jeg reist videre for lenge siden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er mange av dere som stiller spørsmål ved hvor lenge jeg blir her. Flere av dere skal ned hit på ferie i løpet av de neste ukene, og jeg får stadig spørsmål om jeg er her når dere ankommer øyen. Jeg merker at jeg blir litt stresset av det, for jeg vet helt ærlig ikke hvor lenge jeg blir. Aller helst vil jeg ikke prate om det, for jeg vet ikke hva jeg selv skal fremover. Jeg tar dag for dag, så får jeg helt enkelt se hvordan alt føles her nede. For øyeblikket har jeg det forøvrig helt fantastisk! ☺️ 

En avslappende ferie etter disse ukene på Rhodos tror jeg at jeg er nødt til å booke etterhvert i hvert fall. Kanskje på et spa resort? Noe avkoblende må definitivt til. Fine omgivelser, ta vare på meg selv og komme tilbake til hektene etter alt for mye festing. Ja, det må nok til. Rett og slett en liten rehabilitering. 

DAGENS LISTE

DAGENS HUMØR: Glad, glad, glad! Det er stekende sol, i underkant av 30 varmegrader og ja.. Er det egentlig vits i å utdype noe mer? Man kan jo ikke annet enn å være lykkelig her nede i varmen.

DAGENS BURDE: ta bilder til bloggen og sole meg. Jeg er ikke så veldig flink til å ta med meg kameraet til enhver tid, og det er egentlig veldig kjipt. Jeg vil jo aller helst dokumentere så mye som mulig herfra, for det er jo sååå fint her! Jeg lover å bli flinkere. 😁 I dag skal kameraet med fra morgen til kveld!

DAGENS FRISYRE: Løst. Jeg liker å gå rundt med håret løst, selv om det kan være ekstremt varmt til tider. Da fyker det fort opp i en hale, men jeg prøver å holde ut med det utslippt så lenge jeg klarer. Det er lenge siden jeg har krøllet det nå forresten, det gjør jeg jo hele tiden hjemme. Jeg antar at jeg ikke orker å bruke tid på det her nede, og heller retter det istedenfor. Det går mye kjappere, selv om krøller er tusen ganger finere.

DAGENS SMINKE: Akkurat nå har jeg ingenting sminke på meg, men om litt blir det massevis! Hehe. Glossy lepper, masse glød og gylden øyenskygge.

DAGENS ANTREKK: Bikini enn så lenge! Det er fysisk umulig å sprade rundt i noe annet på dagene, det er så innmari vaaarmt. 

DAGENS PLANER: Først og fremst skal jeg spise frokost og deretter sole meg. Og så er det middag og ut senere i kveld. Same old, same old. 

MINE SENESTE INNKJØP - DEL 1

annonselenker

Her kommer del en av innkjøpene mine, nemlig alle skoparene. Det går mye i sandaler og sneakers denne sommeren, noe dere kanskje legger merke til ut i fra hva jeg har klikket hjem. Hehe! Jeg falt pladask for alle sandalene, elsker når de skiller seg ut og det er noe unikt ved dem. Sjekk bare de røde nedenfor her, liksom. Hvor kule?! Elsker dem! 😁 Del to med klær kommer etterhvert. Dere kommer til å dåne, det er sååå mye fiiiint. IIIH!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SUPER SØTE SANDALER HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VANS SNEAKERS HER 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ADIDAS SNEAKERS HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NIKE AIR MAX THEA HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HÆLER HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HÆLER (SÅ BEHAGELIGE PÅ FOTEN!) HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SANDALER HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SANDALER HER

____

Håper du likte innkjøpene! Del to med klær kommer etterhvert. Xx.

DETTE BEGYNNER Å BLI FOR DUMT

annonselenke

Gjett hvem som bestilte seg en pakke fylt med nye klær og x antall par med sko ned til Rhodos? Jadda... Det var ei frøken som var lei av klærne sine, da... Haha, er det mulig! Dere vet jo selv hvor glad jeg er i nettshopping (og da spesielt i Nelly), så derfor var jeg jo nødt til å få tilsendt litt hit også, nå som jeg ikke er hjemme i Oslo. Holdt ikke ut særlig lenge, gitt.  Det begynner jo egentlig å bli litt for dumt det her. Hvor mye klær kan en jente eie? Vel vel.. Jeg er døds fornøyd med absolutt alt, og jeg gleder meg til å vise dere hver bidige lille sak som befant seg i den store esken. Det er gøy at dere liker innkjøps innlegg, for de synes jeg er morsomme å fikse til dere også! Litt inspirasjon slår jo aldri feil, synes jeg. ☺️

Adidas sekk HER


Hold utkikk etter innlegg med første del av innkjøpene senere i dag! Klem.

MIN SIDE AV SAKEN

Snapstoryen alle pratet om, spesielt på Jodel. Vel, her kommer min kommentar til det. Det var altså en kompis som filmet meg da jeg tok en lystgass ballong, som forøvrig er veldig vanlig her på bargata. Alle klubbene selger det og det er ikke ulovlig på noe som helst vis. Ballongen blir fylt med lystgass, og når man innhalerer den får man typ en lykkerus som varer i rundt 20-30 sekunder. Om det er helsefarlig eller ikke er godt omdiskutert, men i og med at jeg ikke kan så mye om det tenker jeg heller ikke å uttale meg noe spesielt. Uansett, da jeg tok en slik ballong endte jeg opp med ubehagelige rykninger som ikke så særlig heldig ut - hverken på snappen eller IRL. Det var mange som ble bekymret for meg da de så den mystorien, så derfor vil jeg bare fortelle dere at det ikke var noe farlig eller noe fælt som hadde skjedd meg. Det var bare en dum lystgass ballong som fikk meg til å se noe.. merkelig ut i et par sekunder. Den snappen kunne jeg vært foruten, for jeg skal være ærlig å si at det ikke så veldig bra ut. Jeg hadde blitt bekymra selv, om det hadde vært noen andre. Tusen takk for omtanken i hvert fall, alt er bra med meg! 💖

Fra det ene til det andre.. I dag har jeg hatt tidenes mest random dag. Jeg og en gammel kjenning har bare sittet å pratet ved havet i flere timer og gått rundt i solen. Timene har bare flydd avgårde. Jeg merker at jeg er skikkelig trøtt nå mens jeg skriver dette innlegget, for denne frøkna fikk seg nemlig kun 3-4 timer med søvn i natt. Jeg tilbrakte hele natten sittende ute ved havet hvor jeg pratet med en person som jeg ikke hadde forventet meg å prate med. Livet mitt for tiden, dere. Jeg merker at disse ukene på Rhodos tærer på meg. Jeg er ikke helt meg selv for tiden. Aja.. Jeg avslutter nå, så skal jeg prøve å få meg en liten time på øyet før det er middag senere i kveld. Glad i dere! Klem.

JA, DET HAR SKJEDD MYE

annonselenke

Hei, fine lesere. Herre, som jeg har savnet dere! Det er merkelig å ikke ha skrevet et eneste ord til dere på to døgn, det tror jeg aldri har skjedd før? Jeg har gått maks en dag uten å blogge tidligere, så dette er ikke normalt til meg å være. Det varmer hjertet mitt å se at dere savner meg i kommentarfeltet, så jeg kan gledelig meddele at jeg er tilbake igjen for fullt. Hvorfor forsvant jeg bare, helt ut av det blå? Jeg vet ikke helt selv, for å være ærlig. Det har skjedd veldig mye de siste dagene som har tappet meg på energi, og oppå det hele presterte jeg å ødelegge iPhonen min igjen. Jepp, igjeeen.. Butikkene stengte tidlig på lørdagen, og i går var det stengt så jeg fikk ikke fikset meg ny telefon før i dag. Gjett om det var deilig å endelig få mobil igjen? For å ikke snakke om 4g.. Det å gå to dager uten har vært helt jævlig, mildt sagt. Jeg er jo så vanvittig avhengig, noe jeg fikk bevist nok en gang disse dagene - haha.

Nå er jeg i hvert fall back to life. Tilbake på sosiale medier og tilbake på bloggen. Jeg må være ærlig å si at det har vært litt deilig å være litt frakoblet også. Jeg trengte denne pausen, tror jeg. Litt tid til å hente meg inn igjen etter et par harde uker med festing og lite søvn. Jeg har sovet myyye de siste døgnene, heldigvis. Jeg funker ikke særlig bra uten mine obligatoriske ni timers med søvn hver natt, og det kan jeg love dere at det ikke har vært mye av her nede. Vi snakker maks 5 timer søvn hver dag, og det har jeg merket på kroppen. Jeg vet forøvrig at det har vært mye prat og skriveri om meg etter en viss snapstory, og jeg kommer til å kommentere det så fort som mulig. Hold utkikk etter det innlegget etterhvert.

BODY MED VERDENS FINESTE RYGG HER

Nå fikk dere et livstegn og en liten oppdatering fra meg, i hvert fall. Håper alt er bra med dere også? Nyter dere sommeren? Det gjør definitivt jeg! ☀️🌴

UKENS SPØRSMÅL

Hva synes du om at en viss person er på Rhodos?

Ingen kommentar. Eller, jo: desperat.

Hvem har fått hore stempel på seg da? Du eller venninnene dine?

Hverken meg eller mine venninner, jeg fortalte om hvordan det er her nede sånn generelt sett. Så teit at gutter kan ligge rundt å være "kule", men dersom en jente gjør det samme er hun hore. Jeg kjenner jeg blir forbanna av slik slutshaming. Hva i alle dager er forskjellen på jenter og gutter?!

Hvilken highligther bruker du?

Mary Lou manizer. Beste i verden!

Hva tenker du om ditt seneste forhold?

Jeg har aldri vært så forelsket i hele mitt liv og jeg er takknemlig for det vi hadde. Samtidig så er jeg lettet over at det er slutt, og at jeg har gått videre. 

Nydelig bikini! Hvor har du kjøpt den?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Den er fra Victorias Secret! Så utrolig fresh farge, elsker den virkelig!

Hur har du gjort för att gå vidare? Kille jag är kär i har hittat en annan. Samtidigt känns det som att han har lekt med mina känslor. Just nu är jag så himla ledsen. Jag vet att han inte är bra för mig, men hjärtat tar över.

Jeg føler virkelig med deg, skjønning. Mitt beste tips er å kutte han helt ut av livet ditt. Blokker over alt, slett hans nummer, slett alle bilder. Innstill deg på at han ikke lenger finnes. Og sist men ikke minst: vær med andre. Helt seriøst. Treff andre gutter, kom deg ut å lev singellivet. Ingen mann er verdt et knust hjerte, tro meg. Jeg vet at det kan være vanskelig å la kjærligheten gå, men du vil takke deg selv etter en liten stund og du endelig innser hvor bra du vil få det uten han.

Når du legger ut link til det du har på deg, tror du at du kan skrive str også? Er mye enklere om jeg vil bestille, for da kan jeg bare sammenligne størrelsene.

Jeg bruker XS i alt, så det er lite vits å skrive det etter hvert plagg :-) Men nå vet du i hvert fall!

Hva er greia med de rare lydene du/dere lager hele tiden på snap..?

Hahaha, åh Gud.. Det er så internt at det må høres/se helt idiotisk ut for alle andre. Hah! Men det er bare en morsom greie mellom oss her nede, så blir det nesten til en vanesak at man gjør det hele tiden (også når jeg snapper tydeligvis). 

Er han du kysser på snappen til Rebecka kun er flørt eller kan det bli noe mer?

Hehe... Deeeet var en flørt. Fikk littttt fylleangst når jeg så hennes mystory dagen etter. 

____

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

HAN KOMMER TIL RHODOS

annonselenker

Herlighet for en slapp dag dette har vært. Bakfull blir jeg ikke her nede, men sliten derimot.. Det blir jeg! Derfor tok jeg det helt med ro i dag og fikk ladet batteriene. I dag kom nemlig kompisen min Niklas til Rhodos, så det skal selvfølgelig brake løs i kveld. Så gøy med enda flere kjentfolk! 😁 Før det blir festligheter senere skal jeg først til gamlebyen å spise middag med et par venner. Vi vil rett og slett ha litt forandring. Vi har jo spist her i restaurant-gata hver dag typ, så det skal bli godt å få litt variasjon. Dessuten er det jo så utrolig fint nede ved havnen, så egentlig burde vi tilbrakt mye mer tid dere enn hva vi gjør. 

SHORTS UTSOLGT - FINNES I MØRK HER // BIKINITOPP HER // SOLBRILLER HER // SNEAKERS HER

Jeg kjenner at jeg har litt panikk nå da, for det er litt for mange dager siden jeg faktisk solte meg en hel dag. Jeg var jo så flink til det tidligere, så det må jeg absolutt gå tilbake til. Hvor brun tror dere egentlig at jeg kan bli? Jeg synes at det er interessant å se, faktisk. Elsker å være ordentlig tan! Jaja, nok babbel fra meg. Nå skal jeg se til å begynne å fikse meg, slik at jeg ikke blir for sen til middagen. Jeg måtte bare oppdatere dere en liten kjappis. Vi skrives mer etterhvert. Kyss! 

TING SOM IRRITERER MEG: FUCKBOYS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· TING SOM IRRITERER MEG - RHODOS VERSJONEN ·

FUCKBOYS. Sex er noe de fleste liker, og om det er det eneste du er ute etter: vær ærlig. Ikke gi jenta falske forhåpninger og tomme ord. Stå for det du vil så slipper du dramaet, og jenta slipper å bli såret. Hvor vanskelig kan det egentlig være? Ærlighet, ærlighet, ærlighet.

RYKTER. Jeg har blitt forbanna et par ganger her nede, da det er en og samme person som har gått rundt å fortalt saker som jeg skal ha "sagt" (noe som overhodet ikke har stemt) til forskjellige personer. Da begynner jeg virkelig å undre... Har man virkelig så lite å bedrive tiden sin med? Gå gjerne å snakk om hva som kommer ut av din egen kjeft, istedenfor å finne opp greier jeg skal ha "sagt". Gud...

HJERTELØSE MENNESKER. Det er som jeg tidligere har fortalt dere mange løskatter her på øya, og det knuser seriøst hjertet mitt. Det sjuke er at de fleste grekerne som bor her ikke eier et hjerte når det kommer til disse dyrene. De blir irriterte om kattene kommer å tigger mat, og jeg har til og med vært vitne til at en katt ble sparket bort av en mann. Dere skulle sett hvor fly forbanna jeg ble. Hvordan kan man være så iskald?

DOBBELMORAL. Dersom en gutt ligger rundt her nede, er han super cool og får high fives av kompisene sine. Dersom en jente gjør det derimot, er hun tidenes "hore". HVOR teit og HVOR dobbelmoralsk er ikke det? Seriøst gutter, kom dere ned på jorda. Vil en jente ligge rundt, skal hun søren meg få lov til å gjøre det akkurat like mye som gutten. Kanskje litt teit å i det hele tatt ta med dette punktet, men det er faktisk slik her nede (og nei, jeg referer ikke til meg selv).

IVANOFF. Spriten de har i drinkene i bargata er ikke av den fine sorten, for å si det sånn. Her går det nemlig i Ivanoff, spriten som gir deg de sykeste drømmene. Haha, det er faktisk helt sjukt. Savner alkoholen hjemme, for å si det sånn.

FLYPLASSEN. Når du ankommer Rhodos vil du nesten tro at du er tilbake til gamledager. Det er nemlig så utrolig gammeldags hele opplegget, og alt tar TUSEN år. Det er ofte at jeg har opplevd å måtte vente typ en time på å få bagasjen, liksom. Dere skjønner greia. Så vanvittig tregt og irriterende.

POLITIET. Her er politiet vanvittig korrupt, så dem vil man absolutt ikke komme i trøbbel med. Jeg husker da vi jobbet her for to år siden, da en av selgerne på GG ble tatt for å ikke kjøre med hjelm på scooteren. Så og si ingen gjør det her på øyen (noe som er helt idiotisk), men når de først vil være irriterende tar de kanskje en av 100 personer og gir han 7.000 kroner i bot. Hvor går de pengene tror du? For de må som oftest betales der og da, nemlig.. Til politibetjenten.

_______

Håper dere fant dette innlegget interessant! Jeg har jo hatt samme type innlegg tidligere om saker som irriterer meg, men jeg tenkte at en Rhodos versjon kunne vært morsomt. 😁 Litt utenfor det vanlige.. Fortell meg gjerne hva som irriterer deg!

MIN FASTE REISEPARTNER

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MY LIFE ISN'T PERFECT, BUT MY TAN IS

Se så brun jeg er, da! Alt er takket være et genialt kosttilskudd. Nå har jeg nemlig gått på Betakaroten Gold fra Good For Me i et par uker, og jeg har så klart tatt med meg pillene til Rhodos. Jeg mener, sjekk det fantastiske resultatet jeg har fått nå mens jeg har vært i Rhodos! Jeg har solt meg hver dag siden jeg kom hit som nå er en uke siden, og jeg vil tørre å påstå at jeg aldri har opplevd å fått en så dyp brunfarge på så kort tid. Jeg var jo brun før jeg kom ned hit også, men brunfargen min har blitt utrolig mye dypere siden jeg startet på Betakaroten Gold.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Betakaroten Gold passer til absolutt alle som ønsker seg en dyp og varig brunfarge. Dessuten er det perfekt for de som er veganere også, da disse kapslene er 100% veganske. Det er et stort pluss og noe jeg synes er helt fantastisk at de har tatt hensyn til. Jeg kommer nok aldri til å slutte å gå på disse, da jeg er vanvittig fornøyd med resultatet og effekten de gir meg. Jeg elsker å være brun (helst året rundt), og derfor er det helt supert at man faktisk kan gå på Betakaroten Gold året rundt også. Man må absolutt ikke være på reisefot for å gå på dem. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg svelger en kapsel om dagen, og det skal man egentlig starte med rundt 2-3 uker før avreise dersom du skal på ferie for best mulig effekt. Det er ikke et must, men et godt tips! Kapslene er små, så de er med andre ord ikke ekle å svelge slik som mange andre piller er. Jeg har nemlig vansker med å svelge store og "tørre" tabletter, så jeg ble veldig glad når jeg la merke til at disse var behagelige å få i seg. Tommel opp for det. 😁 Nå til gladnyheten! Dersom dere oppgir rabattkoden «Isabel20» får dere hele 20% i avslag på kjøpet. Bestill HER!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KJØP BETAKAROTEN GOLD HER OG FÅ SOMMERENS FINESTE BRUNFARGE!

ANGÅENDE KRITIKKEN JEG HAR FÅTT

Jeg får en del kommentarer/kritikk fra enkelte lesere som synes at jeg skal la være å blogge dersom jeg ikke har noe "spennende" å komme med. Det tenkte jeg å svare litt på nå, fordi at jeg synes at det er litt spesielt å mene det. Selv om jeg har en blogg, betyr ikke det at absolutt hvert eneste innlegg jeg publiserer her er nødt til å være SUPERDUPER spennende og givende. Det er tross alt en livsstilsblogg hvor jeg skriver om livet mitt, mine tanker og meninger - ikke en nyhetsside. Om jeg ikke har noe spesielt spennende på hjertet en dag, ja - da blogger jeg kanskje om hva jeg har gjort den dagen, eller så deler jeg kanskje dagens antrekk. Det er slik jeg driver bloggen min, og ikke minst slik jeg selv ønsker at det skal være her inne. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dersom hvert eneste innlegg skulle vært over the top hadde jeg virkelig slitt. Da hadde det ikke vært mulig å blogget for hverken meg eller noen andre bloggere for den saks skyld. Det er dager hvor det skjer like lite i livet mitt som det kanskje gjør hos deg? Livet mitt er ikke glitz and glam hver eneste dag, ikke sant. Jeg prøver selvfølgelig å levere så spennende innlegg som mulig til dere, for jeg vil jo at dere skal finne innholdet her inne interessant. Det er en selvfølge for meg, men det er ikke hver eneste dag at det er mulig. Håper på litt forståelse på den fronten! 😊

Når det er sagt, ønsker jeg veldig gjerne å høre deres ønsker til eventuelle innlegg? Kom gjerne med tips, så skal jeg se hva jeg kan få til. Litt hjelp fra dere hadde jeg satt veldig stor pris på! 😁 Klem.

HVA DET Å VÆRE I ET FORHOLD GJØR

Processed with VSCO with b1 preset

Vennene mine legger merke til det. Dere lesere kommenterer det. Familien min ser det. Jeg er et bedre og lykkeligere menneske nå som jeg er singel. Jeg føler at jeg mister meg selv av å være i forhold, men det er egentlig ikke slik det skal være, er det vel? Jeg vet ikke. Jeg blir så oppslukt i kjærligheten at jeg ikke lenger fokuserer på meg selv på samme måte som når jeg ikke har andre å legge all fokus på. Det er merkelig da, for jeg vet at det er mange som kjenner seg igjen i dette. Hvorfor er det sånn egentlig? Jeg tror at det er fordi at man helt enkelt glemmer av seg selv når man er stupforelsket. Alt man fokuserer på og bryr seg om er kjæresten og ikke nødvendigvis deg selv. Jeg kan hvert fall skrive under på det.

Jeg blir veldig glad når jeg får høre at jeg har fått tilbake den samme utstrålingen og karismaen som jeg hadde for 1,5 år siden. Den "gamle Bella". Jeg liker denne versjonen av meg selv mye bedre enn den jeg var når jeg var i et forhold. Og vet dere? Det samme følte jeg da jeg var i mitt første forhold også, ikke bare det siste. Jeg har nemlig vært i to seriøse forhold i løpet av livet, hvor det første varte i to år. Vi hadde et kjempe fint og sunt forhold som jeg setter utrolig stor pris på at jeg fikk oppleve, for den kjærligheten var.. Ja, hva skal man si? Det var ikke noe form for drama. Det var bare fint, om dere forstår? Men likevel mistet jeg meg selv, da også. 

Det skremmer meg å se hvor mye lykkeligere jeg er som singel, kontra når jeg er i forhold. Eller, når man har kommet over kjærlighetssorgen og faktisk elsker singellivet, vel og merke. For når man er singel og egentlig ikke vil være det, da suger det naturligvis. Takk og lov så går alt over til slutt, og jeg er så evig takknemlig for at jeg har funnet tilbake til den sprudlende, livsglade og eventyrlystne Isabel igjen. Det føles så enormt godt å føle meg hundre prosent tilfreds med singellivet og det å kun fokusere på meg selv. Faen, livet er fint for tiden dere. Endelig! 

DETTE HAR JEG GRUET MEG TIL

annonselenker

Dagen har kommet hvor jenta mi Rebecka og Sebastian har reist hjem fra Rhodos. Buhuuu... R må ta seg av litt greier hjemme, så derfor måtte hun booke flybillett hjem. På den glade siden har Matilda endelig kommet tilbake! Yaaay 😁 Heldigvis kommer Rebecka også tilbake igjen om to uker, så vi får overleve litt uten henne her nede. Vi fikk tilbrakt en dag sammen alle tre, før Rebecka måtte fly hjem i natt. Jeg elsker, elsker, elsker disse jentene. Om vi har det gøy sammen? JAAA! Selv om dette er en trist dag og jeg kommer til å savne R ekstremt mye, kan jeg i hvert fall trøste meg selv med at hun kommer tilbake og at tiden som oftest flyr avgårde. Det blir rart å være her uten henne faktisk, for vi har jo hengt sammen hver eneste dag her i.. hva blir det? Fire uker nesten? 

KJOLE HER // CAPS HER

Jeg legger ved et par bilder fra middagen her om dagen. Vi spiste på Jacks som er en av mine favoritt restauranter på Rhodos. Kylling Bearnaise og biffen "Old no. 7" anbefales på det sterkeste. Mmmm! Søren, nå ble jeg faktisk ekstremt sulten av å skrive det her. Haha. Spørs om det ikke blir en tur til samme restaurant så fort den åpner klokken 17:00. Det er noe vennene mine misliker med meg, at jeg er et sånt irriterende vanedyr i matveien. Jeg har mine faste restauranter jeg vil spise på og de samme rettene jeg bestiller. Hater å teste ut noe nytt, for jeg vil ikke risikere å bli skuffet. Haha..

I dag sov vi ganske lenge faktisk, og for en gangs skyld gjorde jeg det med god samvittighet. Vi behøvde virkelig å få sovet ordentlig ut nå, etter litt for mange sene netter med for få timer søvn. Viktig å passe på slik at man ikke går på underskudd for lenge, for da går man plutselig i kjelleren. Å ha det gøy er viktig, men også å ta vare på seg selv midt oppi det hele! 😉

SLIK BLEKER JEG TENNENE

annonse· A SMILE IS THE PRETTIEST THING YOU CAN WEAR ·

Jeg har bleket tennene jevnlig de siste 1,5 årene. Et hvit smil er det absolutt fineste jeg vet, så det har alltid vært viktig for meg at tennene mine skal være hvitest mulig. Jeg har testet så og si alt av tannblekingssett på markedet opp igjennom årene, og jeg vil påstå at jeg har funnet den aller, aller beste som finnes der ute. Det kan være vanskelig å vite hva man skal gå for, nettopp fordi at det finnes så utrolig mange forskjellige produkter. Derfor tenker jeg at det vil være til stor hjelp at jeg forteller dere om det beste tannblekingskitet for hjemmebruk, nemlig Premium White.

Dette tannblekingskitet er nok ikke ukjent for deg om du har lest bloggen min en stund, for jeg har jo fortalt dere om den før. Jeg har brukt denne i over et år, og jeg ELSKER den! Den fungerer ypperlig, og man får et supert resultat. Dette er det eneste produktet jeg har brukt som jeg faktisk til hundre prosent føler at jeg ser forskjell fra før og etter bruk. Med andre ord holder Premium White det det lover.


Excuse mine lekre negler.. Kremt!

Etter kun en runde med bleking føler jeg at det holder i massevis. Det er ikke slik at jeg føler at man må gå gjennom flere blekeprosesser før man blir fornøyd. Selv bruker jeg den kanskje en gang hver andre måned. Det er selvfølgelig alt etter hva man selv føler behov for, men i og med at jeg har brukt denne såpass lenge føler jeg at tennene mine er nokså hvite nå. Jeg bleker dem mest for å vedlikeholde hvitfargen og for å "freshe" opp når det behøvs. I tillegg til at det faktumet at dette tannblekingskitet er det beste, så er det også det mest skånsomme. Jeg har en tendens til å lett få ising i tennene, men det merker jeg absolutt ingenting til når jeg bruker Premium White. Det er et stort pluss for meg!TRE GODE GRUNNER TIL Å ELSKE PREMIUM WHITE

💙 Man oppnår samme resultat som man får av å bleke profesjonelt hos tannlegen.

💙 Den fungerer faktisk, og produktet lever opp til det det lover.

💙 Den er rimelig i pris. 

______

KJØP PREMIUM WHITE HER OG FÅ KRITTHVITE TENNER!

AKSEPTER AT JEG HAR GÅTT VIDERE

annonselenker

Hei elsklinger! I går var en dag hvor jeg faktisk tok meg litt fri fra bloggen. Det ble litt for mye drama for min del, og det er jo slik jeg virkelig har vokst i fra. Jeg tenker ikke å skrive eller kommentere noe som helst her på bloggen, annet enn å si at dere som vil høre mitt tilsvar: se min mystory på snapchat. Bloggen min er ikke lengre et sted hvor jeg vil ha drama og brette ut om folk. Uansett, jeg valgte å dele litt tanker angående det hele på snapchat i går, da jeg tydeligvis ikke lenger hadde et valgt. IsabelSraad heter jeg der, så se min mystory om dere er nysgjerrige på mitt svar. Sjukt hvor mange som har addet meg det siste døgnet, men slik er det jo så fort det er noe drama på gang. Dessverre, haha. Alt jeg har å si er: aksepter at jeg har gått videre. Det å forfølge meg til Rhodos (øyen han hater) er dessuten litt pinlig...


I går dro vi ikke ut, men tilbrakte heller kvelden i sengen mens vi så film. Med godt selskap, take away og masse godteri ble kvelden helt toppers. Elsker slike kvelder! Vi måtte lade opp til i dag nemlig, for i kveld kommer Matilda tilbake til øyen! IIIIIHHHH som vi gleder oss! Trioen bli samlet igjen! ❤️ Med andre ord kommer vi til å dra den helt ut i kveld, og jeg er mer klar enn noensinne. Dette blir en bra kveld, dere!
BODY HER // SHORTS HER // SMYKKE HER

Var ikke dette antrekket søtt? Elsker bodyen! Man kan knytte den akkurat som man vil, så det er jo et stort pluss. 😀 Man kan jo få den til å se ut som en helt annen topp så fort man knytter litt annerledes. Jeg sliter litt med å vite hva jeg skal kle meg i her nede da, for det er så vanvittig varmt at man svetter bort i til og med bikini. Det er ikke bedre på kvelden heller, noe som suger. Meeen, man skal ikke klage! Bedre at det er for varmt enn for kaldt. Hehe!