hits

august 2014

siden sist: bildedryss

- oslo -

- Vært masse med venner, sleepovers og en velfortjent spa session -

- Gladjente klar for shopping! -

- Skamkost meg med jentene på fantastisk gøye vorspiel og byturer -

- Hæla i taket! -

- School og lunsjing -

 - Tur til Alsvik med alle vernepleie studentene. Super kjekk dag som varte fra 14-22. Masse gøye leker, grilling, mingling konkurranser - masse studierelatert. Kjempe gøy å lære på en anderledes måte! -

perfection

sponset


Denne nydelige kjolen dumpet ned i postkassen min her om dagen (sponset). Jeg er forelsket! Er den ikke nydelig? Aaah, skal definitivt ta med denne på neste sydenferie altså. Så lett, feminin og sofistikert. Du finner den her. Ellers har Sheinside kjempe mange andre fine kjoler også! Og ikke minst, prisene er latterlig lave. Her er det bare til å shoppe jenter ;-) Beklager for dårlige og kjedelig bilder foresten, men da jeg skulle knipse de falt regnet ned ute så det ble lite aktuelt...

Planen min for kvelden er grillfest hos en av fadderene før det bærer videre til byen. Blir nok en fin kveld! :-D Håper dere får en gøyal lørdag, hva enn dere skal finne på. xx

out and about

- took a stroll in beautiful Sandnes - 

- nelly topp og heels / gt jeans og skinnjakke - 

- De desidert mest behagelige heelsa jeg har, gode å gå i! -

FLORAL & LEATHER

- BIKBOK topp / GT jeans -Jeg lovte dere å dele innkjøpene, men siden jeg hadde det super travelt i hele går med både skole, kjøretime og veninnebesøk, gikk det i glemmeboken. Beklager! Jeg skal se til å få klikt ut innlegget i løpet av kvelden. I mens kan dere få se litt bilder av shoppingdagen og antrekket jeg hadde på meg. ♥ 

- YUMMY - 

student izza

Da er første skoledag på vernepleie-studiene overstått. Det var en kort dag hvor vi registrerte oss og tok bilder til studenbeviset. Ellers ble det holdt tale av både ordfører og rektor. Fin og rolig start på semesteet! Kjøretimen gikk foresten også veldig fint. Nå gleder jeg meg til å få alt overstått, og forhåpentligvis sitter jeg bak rattet i Minien min i oktober. Wuuuhu! Det er ganske lang venteliste til oppkjøring akkurat nå, så da får jeg bare klare meg frem til da. 

- bukse gt / ebay blazer / DNA sko / bikbok skjerf / ralp lauren skjorte -

stor dag i morgen!

Hey lovelies! Åh, for en fin dag dette har vært. Jeg har hatt en deilig fridag, noe som var skikkelig etterlengtet ettersom jeg har jobbet doble skift i det siste. Fra morgen til kveld. Derfor tok jeg i mot denne tirsdagen med et stort glis! Jeg hadde egentlig tenkt å sove ekstra lenge, men hva tror dere skjedde? Joda - jeg våknet 10 idag tidlig... Jeg brukte morgentimene på å dra meg skikkelig lenge i sengen med mine favorittserier og skikkelig avslappning. I kveldinga stod shopping og middagsdate på agendaen. Jeg fant meg et par fine skatter - viser dere selvsagt ved en senere anledning. Skal knipse bilder til dere i morgen :-) Fant meg blant annet det perfekte paret med høstboots. Jeg elsker de!

MEN, over til overskriften! I morgen er det to store ting som skjer for denne frøkna:

1. Jeg starter min første skoledag på veien til bacheloren min. Herlighet, kan dere tro det? Det har faktisk gått et helt år siden jeg sist satt på skolebenken... Jeg har litt blandende følelser, men jeg tipper at alt faller på plass og at motivasjonen kommer krypende tilbake når jeg først kommer i gang. Det virker som et stort ork akkurat nå, men altså - utdanning må til! Dessuten er tanken på at jeg kun har disse tre årene igjen på skolen før jeg har en utdanning veldig motiverende i seg selv. Om tre år er jeg helt ferdig ! Ferdig for godt! 

2. Jeg har min første kjøretime. Det er jammen på tide, haha! Det virker bare så sykt kjedelig og tanken på å lese til teorien dreper meg. . Men den skal i boks innen denne mnden! Krysser fingrene for at jeg består ;-) Jeg tror ikke at det blir så vanskelig egentlig, i og med at jeg har hatt scooterlappen i 4 år. Jeg kan reglene, skilt og alt slik men bremselengde osv er jeg helt blank på.

gina triot jeans / jimmy choo clutch / nelly sko / dior lipgloss / ebay skjorte

OSLO

Hei! Nå befinner jeg meg i Oslo, og har vært her siden torsdag. For en fantastisk by!! Jeg blir oppriktig fascinert hver gang jeg drar hit. Det er så mye folk og alltid masse som skjer, i forhold til i Stavanger. Jeg pakket med meg speilrefleksen men selvsagt klarte denne smartingen og glemme laderen. . . og kameraet var selvsagt allerede dødt. Sjokkert? Apropos pakking - gjett hvor mange kg jeg presterte å pakke med meg for tre dager? 22 fuckings kilo. Jeg skjønner ikke hvordan jeg får det til ass. Det verste er at jeg gikk inn for å pakke med meg minst mulig med tanke på at jeg alltid pakker med meg 15 antrekk for mye. Det gikk ikke gitt - som forventet. Haha, huff... Frem til nå har jeg storkost meg masse med familien og venner. Var ute en tur igår og utelivet her levde absolutt opp til forventningene. Fadderuka er på gang her nå, og dermed er byen stappet av festglade, drita studenter. Folk er så sykt imøtekommende og utadvendte her. Jeg mener, igår ble jeg kjend med en hel haug. Her er de ikke sjenerte, og det elsker jeg! Endte opp på en typ BI fest med masterklassene. Etterpå dro hele gjengen videre til et utested som het Baroque men der var det like stappa utfor som det var inne, så der gadd vi ikke sjangse. I stedet dro vi til en annen plass, Lawo, og det var det liv!! Stappfult der også, men det er jo i grunn det som er gøy. Hva er vel ikke verre enn en dæv kveld på byen? Jeg kom ikke inn dørene her hjemme før klokken passerte 4 i natt - sliten som F. Sluknet med en gang hodet traff puta.

Ble masse masing her nå... Jeg har knipset et par bilder med iphonen i løpet av dagene hvert fall!

DAG 1, tors: 


Startet dagen med litt shopping! Etterpå tvang jeg med meg disse fine kidsa på kafedate! Storkoste oss på Espresso House med litt søtsaker og god drikke. Etterpå dro vi hjem og koste oss med en kjekk film, spiste digg middag og hadde en skikkelig koselig familie kveld.

DAG 2, fre:

Stod opp relativt tidlig da rørleggeren kom på døren for å fikse noe på badet. Utnyttet tiden og fikk trent mage før frokost og fiksings. Jeg og sissy tok turen til byen for shopping og mat på Fridays. Super kos, og much needed kvalitetstid. Jeg fant meg blant annet et lekkert par med heels som fikk bli med meg hjem. Skal vise dere senere! 

Hehe, måtte jo være litt turist da...

Tid for utgang! Ble kjendt med ei super koselig jente, hun dere ser på bildet nummer 1 under her. Så søt og koselig! / Vennela og meg på bildet nr 2

Heh, litt sliten i slutten av kvelden kan du si...

DAG 3, lørdag:

Shopping og bytur med sissy igjen.

Nå må jeg runde av her, for nå bærer det avgårde igjen! Bylivet må oppleves en siste gang før jeg drar hjem igjen imorgen kveld. Skål, da! ;-)

Ha en fin lørdag søtinger! x

Bildedryss: Rhodos                                                                                                                                      - take me back -

EASTERN LIGHT

                                                   

                                                                                                                                       - Så klassisk, enkelt, rent og pent -

                                                   

min vei


Dere vet den følelsen av glede man får når man føler at ting begynner å falle på plass? Når ting går din vei? Når du føler at du endelig får ting til? Den følelsen sitter jeg med nå - og det er så sinnsykt deilig. I det siste har jeg hatt en del oppturer. Det er så ubeskrivelig gøy! Jeg trives så godt på jobb hvor jeg får jobbe med en av mine store passions, sminke. Jeg har fått en til jobb selv om jeg ikke var på utkikk etter en til, men da jeg fikk tilbudet nølte jeg ikke et sekund. Jeg kom inn på førstevalget av studier. Jeg drar til Oslo på torsdag og tar meg en velfortjent langhelg i hovedstaden. Jeg har begynt på lappen - endelig! Haha. Jeg har bestemt meg for hvilken bil jeg vil ha. Yes, der har dere noen fine ting som skjer i livet mitt som jeg er så takknemlig for. Det er ikke lenger et ork å komme seg på jobb, selv om det ikke er så utrolig mye å gjøre nå i fellesferien. Det kan fort bli litt kjedelig når det er lite folk på senteret når sola steiker ute, men det å kunne hjelpe kunder med å finne den rette leppestiften eller det å kunne anbefale min favoritt mascara for så få gode tilbakemeldinger gjør det hele så gøy og givende.

I går øvelseskjørte jeg foresten, for første gang på typ to år. Og dere? Det gikk supert!! Det bar rett ut på motorveien, selv om jeg var litt skjelven der jeg satt bak rattet i 80 km/t vil jeg nå si at det gikk bra. Haha! Jeg hadde aldri trodd at jeg hadde roen på kjøringen, men det hadde jeg visst. Jeg kom på at jeg har glemt og fortelle dere at Michelle flyttet ut fra leiligheten for to dager siden. Hun skal flytte inn med kjæresten, så nå bor denne jenta alene igjen. Ikke at det kommer til å bli en stor overgang for meg, jeg har tross alt bodd alene de siste 2,5 årene før hun flyttet inn. Blir litt trist å ikke ha henne som roomie lenger, men vi kommer til å treffes masse på både jobb og skole etterhvert. 

Nei, nå ble det mye masing fra meg. Jeg kom hjem fra jobb for drøye to timer siden. Resten av kvelden skal jeg bruke til å samle opp masse energi og legge meg tidlig. Jeg skal nemlig jobbe dobbelt opp både i morgen og på fredag. Mathallen fra 09-15 og Skin Tonic 15-20. Travelt, men produktivt! Akkurat slik jeg liker det ;-)

you'll love this

Jeg kom over dette fantastiske kuppet nå nettop og kunne ikke la være å dele det med dere!! Dere vet den blå kåpen min fra Zara? Den betalte jeg over 1000-lappen for mener jeg, og jeg fant maken til den på Sheinside til en liten brøkdel av prisen. Her snakker vi 252,- kr!! Den er så fiiin og classy. Elsker den!

 

link HER

                                                                                                   

sunday funday


Søndag! ♥ Favorittdagen etter lørdag. Jeg vurderte å gå ut igår og drikke meg fin på vin, men sofaen fristet en hel del mer. Sånn er det med 20 timers jobbing på 2 døgn. Serveringen på fredag gikk forresten supert - jeg knuste ingenting og mistet heller ikke noe i gulvet. Ikke verst comeback i servitør-rollen ass! I slutten av kvelden fikk jeg meg helt spontant fast jobb der, på Mathallen restaurant altså. Fornøyd pike! Restauranten åpner faktisk ikke før på mandag! Så spennende!! Jeg var i grunn ikke på jakt etter en til jobb da jeg skal fortsette å jobbe på parfymeriet til høsten, men når jeg fikk tilbudet kunne jeg ikke takke nei. Det gjør jo ikke akkurat vondt med litt ekstra inntekt nå som jeg skal bli student og greier. Det får meg til å tenke på at jeg faktisk ikke har meddelt at jeg har fått studieplass til høsten! Herlighet, hvordan kunne jeg glemme det? Haha! Hvertfall, 20. august starter jeg på vernepleier studiet ved Diakonhjemmet Høyskole på Sandnes. For å være ærlig er lysten og motivasjonen sånn halvveis tilstedet, men det er nok bare fordi at det har vært dødsdigg å hatt et friår til å slacke, jobbe og ellers gjøre akkurat det jeg ville. Men - utdanning må man ha! Tipper nok at jeg kommer til å trivs kjempe godt og at alt blir bedre når jeg først kommer i gang. Det blir bra! Tenk at om tre usle år er jeg ferdig med alt av skole og er ferdig utdannet!! Det er litt sykt å tenke på, og det får meg definitivt til å føle meg litt gammel. Hehe. Det hører vel med når man vokser til.

Frem til nå har jeg bare latet meg og klikket hjem et par plagg - en veldig rolig start på dagen med andre ord. Det er skjønnheten med søndager i mine øyne. ♥  Man kan ta seg god tid til alt, for som regel er det ikke noe som haster eller noe spesielt man må ta seg til. Hva jeg skal finne på senere er fortsatt noe uvisst, men en ting vet jeg hvertfall og det er at jeg skal få trimt denne kroppen! Ble ikke mye tid til det denne uken da jeg jobber såpass mye som jeg gjorde. Neste uke blir det minst like mye - om ikke mer. Er så digg når arbeidsdager er overstått og jeg kan legge meg med super god samvittighet. Som dere sikkert har skjønt så elsker jeg å være produktiv å føle at jeg bruker dagene mine fornuftig, og nettop det har hver dag denne uken vært. Me likey! ;-)

Skal dere finne på noe spennende i dag? Jeg håper dere får en fantastisk fin avslutning på uken. Skrives fininger! ♥ 

a little something

Hei og god morgen! Som dere kanskje har merket ut ifra antrekkene mine så bruker jeg sjeldent assecories (skrives det slik?!). Skjønner ikke helt hvorfor egentlig da det er så fint å utgjør ofte hele antrekket. Det blir liksom prikken over i-en. Alt jeg pleier dulle meg opp med er kun klokker, liksom... Kjedelig! Derfor bestemte jeg meg for å jakte etter noen fine skatter etter jobb her om dagen og da kom jeg over disse nydelighetene. Er de ikke fine? Jeg har allerede fått brukt smykket flere ganger -  jeg elsker det! Ettersom vi må gå iført sort antrekk på jobb, noe som fort kan bli veldig kjedelig, passer det perfekt å piffe det opp med fine smykker. Så var det verdensproblemet løst, heeeehe. 

Uansett... Dagen i dag er super travel for min del. Jeg jobber fra 09:30-15 og deretter bærer det avgårde på servering i et selskap. Sistnevnte blir spennende ass. Da jeg var yngre jobbet jeg som servitør på en kafè, og det gikk ikke som smurt for å si det sånn... Haha! I det ene bryllupet vi skulle servere i, som var min første arbeidsdag forresten, klarte jeg å miste sånn ca 40 glass i gulvet og alt knuste. Altså, jeg tror det er det flaueste øyeblikket i mitt liv. Se det for dere - alle gjestene stod og ventet på at vi skulle rydde av bordene å gjøre klart til kaffe og kaker, og vi hadde allerede brukt ganske lang tid og lå bak skjema. Oppi det hele var alle super stresset for å please de utolmodige gjestene, og akkurat i det vi nesten var ferdige med å rydde av bordene sa det et stort pang. Alle snur seg og glor på den lille 14-åringen som ikke var så sterk som hun trodde. Yes da hehe, det var meiiii. Tusen små glassbiter over alt som selvsagt måtte ryddes og vaskes bort. Fikk en del "fuckyou" blikk da, ja. Haha! Huff... Krysser fingrene for at det går bedre i morgen og at jeg ikke snur det hele om til en katastrofe. Haha, herregud. . Morsomt å tenke tilbake på, og som dere kanskje kan tenke dere frem til selv; den jobben sluttet jeg i ganske kjapt. Haha!

                                                                                                                                          - Alt fra glitter -