hits

august 2016

svar på spørsmål

Hei fine lesere. Beklager at jeg er så nedfor og kjedelig i dag, men jeg synes det er så viktig å vise hvordan livet mitt er, både på godt og vondt. Dette er ikke et maleri av det "perfekte" livet mitt, men min hverdag akkurat slik den er. Av og til suger livet, og da vil det skinne gjennom her også. Dere skjønner greia, og etter hva jeg har fått med meg setter dere stor pris på at jeg ikke bare viser frem alt det fine, men også de tunge periodene vi alle har.

Det kom overraskende nok en del påstander i kommentarfeltet på det forrige innlegget mitt. Det tenkte jeg å besvare nå. Jeg vil bare avkrefte med en gang at jeg ikke har noen form for spiseforstyrrelser, slik som en del mente. Det er fullt mulig å være slank fra naturens side, uten å måtte lide av hverken det ene eller det andre. Jeg har derimot hatt anoreksia før, noe dere nye lesere kanskje ikke vet. Jeg har skrevet litt om det på bloggen i fjor, innlegget kan du lese her. Det er ingen grunn til å bekymre seg for meg nå, for denne frøkna spiser så hun sprekker hver eneste dag. Hehe! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kveldens kos! Nå skal jeg trøkke innpå så mye Oreo dyppet i melk som jeg bare klarer. Finnes det i grunn noe bedre? Jeg spiste det alltid før, men har typ glemt av hvor godt det faktisk er. Nå har jeg kjøpt inn et helt lager til hver anledning jeg kan bruke sukkersuget som en unnskyldning. Haha, jeg har jo søren meg mensen også, og da er det ihvertfall lov. Så det så!

Vi skrives mer i morgen. Håper den dagen blir bedre.. God natt! <3

når alt raser sammen

Jeg er et vrak. Et følsomt og vinglete vrak. I det ene øyeblikket er jeg lykkelig og glad, mens i neste er jeg nedstemt og lei meg. Jeg vet ikke med dere, men når den uka i måneden inntreffer blir jeg nærmest ugjenkjennelig. Jeg er et menneske som er avhengig av å ha kontroll, ikke bare på alt rundt meg, men også oppi huet. Sistnevnte er nok det viktigste for at jeg skal kunne ha det bra med meg selv. Jeg vil tørre å påstå at jeg har en vanvittig sterk psyke, av den enkle grunn at jeg er en mester på å kontrollere hvordan jeg skal føle meg og hvilke tanker som er "lov" å tenke. Det har nok mye med min fortid å gjøre, at jeg må ha stålkontroll over tankene, og ikke la negativitet ta overhånd. Det er en uke, hver eneste måned hvor jeg mister denne kontrollen. Jeg har ikke sjanse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er rart det, hvordan noen forbanna hormoner kan fucke opp ens psyke, og hvordan man føler seg. Som dere kanskje forstår har jeg jævla tante rød på besøk as we speak, og jeg ligger for øyeblikket i senga. Her har jeg for så vidt ligget i nesten hele dag. Jeg er lei meg, har grått av og på og luftet meg en tur ute helt alene - noe som aldri skjer, kun når livet er kjipt. Jeg tåler ingen motgang når jeg blir fratatt kontrollen. Da raser alt rundt meg sammen. Og det gjør det, syv dager hver eneste jævla måned.

Namaste, det er fantastisk å være kvinne.

den berømte kyllingwoken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg mast om denne kyllingwoken min uten å dele oppskriften med dere, litt for lenge! Nå skal det sies at dette ikke er noe hokus pokus, som er nettopp derfor jeg mestrer denne retten, haha. Jeg står sjeldent på kjøkkenet, kun fordi jeg er udugelig og maten ikke ender opp som noe særlig spiselig. Så det så! Kyllingwoken er jeg en racer på da, så dere kan jo tenke dere selv hva som blir servert hver gang P maser seg til at jeg skal diske opp middagen for dagen? Han blir like sjokkert hver gang ;-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· TIL FIRE PERSONER TRENGER DU ·

6 kyllingfiletter  ris  kokosmelk  woksaus  soya ♥ grønnsaker etter eget ønske

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse er mine favoritter som jeg alltid bruker. Spesielt denne woksausen er et must, den smaker helt nydelig! Ikke for sterk, ikke for mild, ikke for krydret og ikke for tam i smaken. Akkurat slik jeg liker det - og da vet du at det er godt, for jeg er overdrevet kresen i matveien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· SLIK GJØR DU ·

Start med å koke opp ønsket mengde ris. Kutt opp kyllingfilletene i små terninger, og stek dem til de blir gyldne og gjennomstekte. Husk å krydre over med salt, pepper og litt hvitløkspulver. Deretter steker du grønnsakene. Når det er gjort, blander du inn sausen og kokosmelk. Jeg bruker å ta hele den lille boksen som dere ser på bildet over, men det er smak og behag. Selv elsker jeg kokosmelk i mat, så jeg liker å ha i litt mye. Avslutt med å la det hele småkoke til sausen har blitt tjukkere i konsistens og trekt inn i resten. Voila! 
 

DRESSED FOR AUTUMN

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke her / jeans her / boots her / solbriller her / lignende veske her

.  .  .

Jeg elsker virkelig denne jakken! Jeg mener, se på den! Den perfekte jakken for de kjølige høstdagene vi har i vente. Er det noe jeg misliker sterkt er det å fryse, da jeg er den største eksisterende frysepinnen på denne jord. Jeg fryser uansett hva, så derfor slo jeg til å kjøpte meg en god, varm jakke før det er for sent. Dette året er jeg førevar! ;-)
 

regninger for flere hundre tusen

Da var dagen kommet! Dagen hvor momsen for de tre første terminene skal innbetales. Ehm, jeg kunne jo startet min dag på et bedre vis, liksom. Haha! Slik er det, og jeg skal absolutt ikke klage - men jeg skal ikke legge skjul på at det å se så mye penger forsvinne fra kontoen, ikke akkurat får meg til å hoppe i taket av glede. Det ble litt mye på en gang denne omgangen, fordi at firmaet mitt har blitt registrert og godkjent i systemet først nå. Slike ting tar jammen meg tid! Jeg er så evig takknemlig over å ha en så vanvittig hjelpsom og flink regnskapsfører som det jeg har. Geir, jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg. Tusen takk!Topp her / jeans her (affiliateslenker)

Deilig å få det unnagjort - nå føler jeg meg ti kilo lettere! Det er en deilig følelse å vite at alt er innbetalt og at ting er på stell. Økonomi er ikke bare bare, altså. Heldigvis har jeg blitt veldig flink med pengebruken den siste perioden, og det gjør meg ganske så stolt. Jeg er en «big spender», det er ikke til å legge skjul på og jeg synes det er viktig å kose seg og unne meg selv saker. Det tror jeg kommer av hvordan økonomien var i familien min da jeg var liten. Det kan jeg fortelle dere litt mer om senere, om dere synes at det er interessant? For jeg har jo fått med meg at mange stiller spørsmål ved pengebruken. 

Uansett.. Nå skal jeg vaske klær, og vente på at håndverkerne skal komme å montere ekstra skapplass på kjøkkenet for en mer praktisk løsning. Det har vi mildt sagt behov for. Frem til nå har vi klemt alt av glass og tallerkner i skuffer. Kaos!

nytt i sminkeveska!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

. . new additions 

Er det bare jeg som er overlykkelig over at taxfree finnes, også på innland? Hvert fall på Gardermoen, da. Jeg elsker sminke, jeg elsker produkter og jeg elsker velvære. Det å kjøpe nye sminkeprodukter er alltid like gøy, for da kan man plutselig utforske og leke seg med enda mer. Jeg kjøpte øyenskyggepalette fra Urban Decay, min faste mascara Black Out fra Dior, en lipgloss fra Claris i nummer 8 (de har fått inn så mange nye farger!), en parfyme til P og sminkeservietter fra Ole Henriksen. Mørke lepper er så fint nå til høsten, så derfor er jeg på jakt etter dype farger til å male leppene med de kommende ukene. Så, her har dere mitt seneste kjøp! :-)

ondskapsfulle innlegg og kritikk

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du vet den følelsen når du har gått på autopilot og hatt en super travel dag? Pjuh! Slik har jeg hatt det i dag, men det er helt okei. Jeg liker å ha agendaen full, for da kan jeg legge meg med god samvittighet når den tid kommer. Ingenting er bedre enn nettopp den følelsen av at man virkelig har vært produktiv. Nå derimot er det endelig tid for sofakos og Shameless på TV-skjermen! Jeg har lovet P å lage kyllingwok (søren at jeg viste han at jeg faktisk duger til å lage denne ene retten, haha), så det skal jeg straks gjøre. Magene våres rumler i kor her, sultne er vi altså. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

topp her

.   .   .

Fra det ene til det andre.. Innlegget mitt i går, folkens. Herre, for et styr det har oppstått i kommentarfeltet. Det er helt vanvittig! Tenk at så mange mennesker har tatt seg retten og følt behovet til å kritisere mitt arbeid og mitt valg? Dét er og helt vanvittig. Men! Er det noe jeg har lært meg så er det at det ikke spiller noen rolle hva jeg skriver. For uansett hva jeg publiserer - bra eller dårlig - får jeg både hatet og kritikken uansett. Og det av den simple grunnen; disse menneskene liker meg helt enkelt ikke. Faktisk misliker de meg latterlig sterkt. Så enkelt er det, de har bestemt seg for at jeg er et stort og stygt monster, og slik er det uansett hva jeg har for meninger eller verdier. For å være helt ærlig med dere så tenkte jeg veldig, veldig annerledes før. Jeg tvilte alltid på mine innlegg og det jeg skrev, men nå? Nå har jeg innsett at det er ikke det som er problemet. Problemet ligger blant hatet, og hatet kommer uansett til å være der - uansett om det er bra, dårlige, godhjertede eller ondskapsfulle innlegg.

Uken som gikk...

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her

AKKURAT NÅ:

Vloggkameraet har rullet en liten stund nå, den sene lunsjen er inntatt og hvert øyeblikk skal jeg hoppe i dusjen. Jeg presterte nemlig å få stekespaden full med olje i håret. Fab life! Vi har vært på møter i hele dag, og jeg er så overlykkelig! Vi skal på enda et allerede på onsdag, for å planlegge enda mer. Dette har mye å si for månedene fremover! Wæh. Dette skulle egentlig skje før sommeren, men jeg satte det på vent til fordel for Bloggerne. Vel, nå har vi tid igjen. Elsker når ting skjer!

UKENS CRAVING

Brokkoli stekt i smør med bittelitt sukker over. Altså, noe så godt! Nå er det ingen middag uten, haha. Jeg er frelst! Og for første gang kan jeg være stolt med god samvittighet, for dette er jo sunt. For uten om det bittelille sukkeret, da. 

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bukser her / heels her / body her / veske her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sneakers her / bomberjakke her / t-shirt her / jeans her

UKENS TANKE

Okei, kanskje i det tidligste laget, men jeg har begynt å tenke en del på julefeiringen i år. Hvor skal vi være? Hvem skal vi feire med? Vi har allerede pratet med Anette, svigermor, om å reise til Thailand og feire jul der. Det tror jeg hadde vært så utrolig gøy! Vi får se hva det blir til. Det eneste som isåfall blir leit er at jeg ikke får feiret med søsknene mine, men da får vi ha en litt tidlig feiring istedenfor :-) Jeg tror ikke de blir leie seg dersom de får to feiringer, for å si det sånn. Hehe!

UKENS OPPTUR

Stavanger, treffe min kjære Michelle igjen, masse kjæreste-kos og at jeg har fått ryddet ut av garderoben. Nå er det snart på tide med klessalg igjen! Pop Up shop på frisørsalongen min eller nettbutikk? Tell me!

UKENS VIDEO

UKENS BESTE INNKJØP

Ukens beste innkjøp er produkter jeg snopet med meg hjem fra Taxfree da jeg reiste forrige uke. Jeg viser dere senere! Elsker virkelig aaaalt.. Så dere sminke-interesserte frøkner (og gutter)? Titt innom her senere!

UKENS BILDE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hello good looking! Hans antrekk er fra Nelly - frakk her, t-shirt her, jeans her og sko her.

UKENS IRRITASJONSMOMENT

At jeg enda ikke har fått fingen ut å kjøpt inn det vi mangler til leiligheten. Varme, gode pledd til sofaen, sofaputer, planter.. Dette pyntet som jeg har mast om siden vi flyttet inn her, vet dere? ARGH. Jeg må få gang!

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Bloggerne (les i kommentarfeltet på dette innlegget. Fy så tragiske mennesker det finnes!)

Vi trenger tid fra hverandre

I høst skal jeg..

Mitt nye hår

 

bloggerne

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter innlegget hvor jeg skrev om hele situasjonen med Tv2 - at jeg ikke lenger er med på Bloggerne, kom det en haug med både kritikk og forståelse. Det er mange delte meninger om mitt valg, men mest har jeg fått kritikk for at jeg tydeligvis er for "viktig" for å delta i programmet. 

Det er en måte man kan se det på, og jeg kan forstå at enkelte får det inntrykket også. Jeg forventer ikke at alle som ikke er innenfor denne bransjen selv, kommer til å forstå. I følge flesteparten er jo dette bare en avslappende og gøyal "jobb" hvor man dessuten får gratis TV-tid og pr. Jeg er fullt klar over at pr-delen hadde hjulpet meg mye, men det finnes mange ulike sett å få pr på, om det nå er slik at det er derfor man skal delta i et slikt program. Jeg skal prøve å forklare dere hvordan det er fra min side. Jeg har nemlig jobbet stenhardt og stått på for å komme meg hit jeg er den dag i dag. Så uansett hvor god PR det er å delta i et program så må jeg jo også være klar over min egen merke-verdi. Jeg må forholde meg til min prismatrise i alle ulike jobbrelaterte oppdrag, for om ikke vil det ødelegge for meg i andre oppdrag, om dere skjønner? Det er som å selge en vare - man kan ikke selge den billigere alt etter hvem som skal kjøpe den. Ikke sant? Det handler så langt ifra om å være for "viktig" eller for "bra" for noe som helst. Det handler om at dette er min jobb og mitt levebrød. For at jeg selv skal få ting til å gå rundt, må jeg også få utbetalt lønn og få betalt for det jeg gjør. 

Jeg har også lagt merke til at det er mange som sammenligner Bloggerne med Paradise Hotel. Det er ikke helt riktig? Når jeg deltok på sistnevnte var jeg en ukjent jente fra Stavanger, helt uviten om hvordan jeg skulle utvikles etter deltakelsen. PH er ikke et betalt opplegg nei, det er en reality konkurranse hvor man konkurrerer om pengepremien. Det blir jo helt feil å sammenligne det med Bloggerne. Castingen som jobber på Bloggerne kontakter de personene de selv ønsker å ha i programmet, her er det ingen påmelding. Bloggerne er gratis PR ja, men alt har sin pris. De ønsket at jeg skulle dele alt - mitt liv generelt, mitt og Pierres forhold, familietrøbbel, mennesker i mitt liv og absolutt alle nedturer så godt som oppturer. De vil helt enkelt at man skal blotte seg helt, for det er jo da de får best mulig innhold i serien. Og nettopp derfor er programmet såpass godt likt også, og derfor tjener produsentene store summer på programmet. Men her kommer mitt hovedpoeng inn. Uten oss håndplukkete bloggere blir det ingen seere. Og uten seere blir et heller ingen penger. Når jeg da ikke får betalt for det jeg leverer så er jeg heller ikke villig til å levere. Det virker for meg som om at alle dere på utsiden kun ser på PR-delen, men dere glemmer bort baksidene.

Jeg ser ikke på meg selv som for viktig som ikke deltar på grunn av for lavt honorar. Jeg er derimot utviklet i denne bransjen og vet hva jeg er verdt. Jeg vet hva jeg hadde gjort for programmet, og jeg jobber ikke gratis. Uansett hvor enkelt og gøy det høres ut for dere, er ikke det en grunn for meg til å senke min pris på hva jeg er verdt og hva jeg leverer. Det gjør meg ikke for "viktig"? Det er jo bare slik det fungerer, enkelt og greit.

Jeg håper ikke at dere oppfatter meg som for stolt eller høy på meg selv når jeg fortalte at jeg ikke lenger er med på Bloggerne. Det var ikke skryt på noen som helst måte, selv om det virker som mange mener det. For min del er det jo bare slik at jeg daglig deler hva som skjer i livet mitt med dere lesere, og hva jeg gjør. I blant kan det virke som at jeg kan oppfattes som lite hyggelig, og det gjør meg trist. For jeg er virkelig ikke det. Jeg tror bare at jeg er dårlig på å formulere meg riktig i enkelte situasjoner. Jeg er tross alt fortsatt ung, og forsøker bare å ta meg videre her i livet. Kanskje var det feil å takke nei til Bloggerne, kanskje ikke? Det gjenstår å se. Jeg prøver bare å gjør min jobb på best mulig vis, for meg selv. Det er selvsagt lov å gjøre feil, selv om jeg ikke tror at jeg har gjort noe dumt i denne situasjonen. Kanskje en videoblogg i ny og ne, hvor jeg prater rett fra hjertet, kan gi dere en bedre oppfatning av meg? Jeg opplever at jeg lettere får frem det jeg vil på riktig måte gjennom video, istedenfor tekst. Så neste gang jeg skal dele noe så stort her på bloggen, tar vi det face to face - gjennom video!

Nå ble dette brått en liten roman her, haha. Håper dere skjønner meg litt bedre nå :-) Dere hadde vel heller ikke gått på jobb gratis?

vi behøver flere bloggere som meg

Jeg starter som regel mine morgener med å scrolle meg gjennom de største norske bloggene. Men vet dere? Jeg blir litt skuffa, jeg! Jeg savner flere oppdateringer, flere innlegg hver dag. Mine favorittbloggere er jo i seg selv veldig spennende og interessante, og derfor er det jo alltid gøy når et nytt innlegg blir publisert. Dessverre må jeg si at jeg blir skuffet, rett og slett fordi at jeg synes at oppdateringen er knapp. Jeg sitter jo å venter på nytt, ferskt innhold! Men igjen - jeg vet at vi alle har forskjellige meninger rundt dette. Hvor mange innlegg er nødvendig i løpet av en dag? Er det innafor med korte, hverdagslige innlegg, eller må det være godt gjennomførte og planlagte innlegg som er det eneste som får bli publisert? Selv går jeg for førstnevnte. Jeg synes det er pluss poeng om innleggene er nøye tenkt igjennom og kanskje har et godt budskap, men samtidig synes jeg det er helt OK med et lite hverdagsinnlegg, også. En god blanding er det jeg har funnet ut at jeg trives best med!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har et ønske om å legge ut tre innlegg hver eneste dag, og det har jeg klart i en ganske god stund nå. Jeg vil så gjerne at det skal være nytt innhold til dere lesere som klikker dere inn her flere ganger daglig. Jeg håper at dere er fornøyde med antall innlegg per dag, og om ikke? Da vil jeg veldig gjerne få høre deres tilbakemeldinger i kommentarfeltet. :-)

Nå sitter jeg i taxien på vei hjem fra Gardermoen. Gleder meg sånn til å kysse min elskling igjen! Håper dere har hatt en fin søndag så langt. Klem!

da vi bodde sammen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen av dere vet det kanskje allerede, andre ikke. Før jeg deltok på PH bodde jeg og Michelle sammen i en leilighet på Bryne. I går kveld satt vi å mimret tilbake til den tiden, for herregud så mange fine minner vi har sammen! Det å bo sammen med en venninne kan enten gå veldig fint, eller så kan det vise seg å være en eneste stor fiasko. Vi har vel alle hørt skrekkhistoriene om vennskap som har blitt ødelagt grunnet det? Jeg tror aldri at vi i det hele tatt hadde det i tankene, for vi er ufattelig like, men samtidig veldig ulike. Vi er begge to sympatiske og rettferdige frøkner, så det ville da ikke bli problematisk. Og det hadde vi rett i!

Michelle har skrevet et innlegg om hvordan det var å bo sammen med meg, pluss et par flaue og juicy historier. Haha! Dere kan lese innlegget her. Litt morsom underholdning på en ellers så grå søndag! :-)

 

akkurat nå

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taco, fine venner, god musikk, champagne, vin. Nå er det god stemning her! Ah, dette kommer til å bli en super kveld. Vi har så vidt startet å vorse, for vi må nemlig vente til desserten er klar og inntatt først. Haha! Elias lager Oreo-trøfler og Michelle har mekket i stand fruktsalat og en nydelig krem som tilbehør. Altså, jeg elsker at de fleste rundt meg er så flinke på kjøkkenet, for som dere vet - jeg er udugelig. Lucky girl!

Nå skal jeg kose meg videre og legge bort mac-en, jeg ville bare ønske dere en fin lørdag videre! Jeg savner min fine kjæreste, skulle så inderlig ønske at han var her med oss.. Neste gang! Vi skrives. <3

Ukens spørsmål

affiliateslenker

.. YOU ASKED, I ANSWERED 

Hvis du er så fornøyd med øynene dine, hvorfor går du da støtt og stadig med blå linser?

- Godt spørsmål! Jeg behøver ikke nødvendigvis mene selve øyenfargen min når jeg sier at jeg er fornøyd med øynene mine. Jeg synes de er store og har en fin form. Jeg har dog ikke noe i mot fargen heller, men jeg elsker jo å eksperimentere med utseendet.

Bruker du aldri klær/antrekk fler enn én gang?

- Nesten ikke. Jakker og kjoler bruker jeg gjerne flere ganger, mens resten kanskje ikke brukes så mange ganger. Veldig dum vane, men slik har det nå blitt. Tror kanskje det har noe med det at jeg publiserer antrekks innlegg her på bloggen, og da er det ikke så spennende om jeg går med det samme, om du skjønner?

Hvordan krøller du håret ditt?

- Jeg bruker denne rettetangen fra GHD. Den er faaantastisk! Krøllene holder helt til neste gang jeg vasker håret, i tillegg skader den mindre enn vanlige rettetanger. Elsker denne, kunne aldri klart meg uten!

Hvordan er drømmehuset ditt?

- Åh! Stooort, luksuriøst, basseng (innendørs og utendørs), masse speil, i glass, takterrasse.. Nei, her kan jeg ramse opp i flere timer, haha. Jeg kan jo bruke Kourtney Kardashian sitt hus som et godt eksempel! Jeg elsker det!

Trener du noe? Og hva, hvis du trener?

- Nei, ikke noe særlig. Eller jo! Jeg driver med en sport, og det er sex. 

Hvordan har du det egentlig?

- Takk som spør! Jeg har det fantastisk fint for tiden. Business går som best, jeg har det veldig fint på privaten og med meg selv. Nei, jeg har faktisk svært lite å klage på, og det er et veldig godt tegn. Jeg elsker livet!

Plis si at du tulla da du skrev at du skulle få barn når du er 40?

- Nei, jeg er helt seriøs. :-)

Hvordan går det mellom deg og Sara? Føler ikke du skriver så mye om henne lenge og jeg har alltid tenkt at dere to er perfekte søte bestevenner:)

- Det går veldig fint mellom oss! Hun er fortsatt i Rhodos, noe hun har vært siden Mai. Derfor ses vi ganske lite for tiden. Savner henne veldig, da! :-)

Hva er ditt favoritt antrekk for øyeblikket?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sneakers her / bomberjakke her / t-shirt her / jeans her

 

Hvor mange operasjoner har du tatt og hvilke?

- Tre. Puppene, rumpa og nesen.

Hvor mye penger bruker dere på taxi hver måned?

- Haha! Latterlig flaut mye. Vi har faktisk blitt enige om å slutte med det, så taxi budsjettet har sunket betraktelig! Det er bra da. Vi har vel sponset Oslo taxi litt for lenge nå, altså.

Hvorfor går du ikke med ringen du fikk av Pierre?

- ... Jeg er så dum. Når jeg opererte rumpen min presterte jeg å glemme den igjen i villaen. Jeg merket det da vi satt på flyet. Herregud så flau jeg ble.... 

________

Still gjerne spørsmål til neste uke!

 

STAVANGER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

. . MY FAVE DAY OF THE WEEK

YEY - lørdag! Det er ingenting som slår lørdags-følelsen, ass. Det er sikkert og visst. Jeg har overdrevet mye energi i dag, så denne dagen kan ikke bli annet enn fantastisk! Planen for dagen er allerede satt. Nå skal vi få unnagjort litt jobb (begge er bloggere, da vet du) først, og så skal vi ut å shoote dagens antrekk. Senere får vi besøk av Michelles familie, og etter det blir det vors og ut på byen. For en gangs skyld skal vi dra ut på Bryne en liten sving for gamle dagers skyld, og så drar vi videre til byen. Jeg er i utgangspunktet ikke fan av Bryne, men det blir nok hyggelig uansett da det er to år siden jeg satte min fot på en nattklubb her. Tydeligvis skal det ha kommet en ny klubb hvor Michelle nylig jobbet, og der skal det visstnok være bra. Bord er booket, og vi er klar for en fin aften. En bra kveld blir det nok uansett! 

Nå skal vi kaste avgårde til butikken før vi skal sette i gang med jobbing i et par timer. Jeg oppdaterer dere igjen om ikke lenge! Ukens spørsmål står blant annet for tur. Klem!

flashback friday

Friday means one thing; flashback friday! I og med at jeg lengter tilbake til fantastisk flotte og eksotiske Thailand, tenkte jeg at denne ukens tilbakeblikk kunne være fra da vi bodde der i en måned i desember. Herre, som vi koste oss! Det var da vi først kom ned dit at jeg og Pierre offisielt ble sammen. Åh, good times! Det skjedde litt av hvert der, jeg tok jo til og med silikon under oppholdet. Det tok jeg helt i slutten av oppholdet, på bildene under er jeg all natural. Uansett! Vi bodde blant annet på en suuuper fin og stor suite med egen pool og boblebad. Dere kan se bilder av den her - hvor luksuriøst?! Jeg dåner. Det var en veldig fin måned hvor vi storkoste oss stort sett hele tiden. Jeg vil virkelig tilbake. Kanskje om ikke så lenge? :-)

· ET REALT BILDEDRYSS - THAILAND DESEMBER 2015 ·

LENGTER! Se så annerledes jeg så ut, da. Hjelpes! Haha.

en traumatisk start på dagen

Jeg vet ikke om dere husker hvor dårlig syn jeg har uten mine kjære linser? Jeg tenker at jeg kan påminne dere uansett; jeg har -8,5 i styrke. Med andre ord er jeg nokså blind uten mine lifesavers. Med det sagt - her kommer historien om den traumatiske starten på dagen jeg har hatt. Vel, jeg våknet, surfet litt på mobilen som vanlig, og etter en stund var jeg klar for å strekke meg etter linse-etuiet som jeg alltid (og da mener jeg alltid) plasserer ved sengekanten, rett ved siden av meg. Tja.. Tror dere det lå der, eller? Jeg kjente hvordan panikken begynte å titte frem. 

VEL! Hvor tror dere jeg fant det etter 40 min leting i blinde?? Michelle og Elias var på jobb, så det var ingen hjelp å få. Hvis noen av dere har like dårlig syn som meg, vil dere virkelig forstå strevet jeg måtte gå gjennom. Det var INGEN plass å finne, frem til jeg gikk inn i walk in closetet til Michelle, for å så trø på noe hardt. Vel, der var det. UNDER saueskinnet på gulvet, i garderoben. Jeg garanterer dere en ting - der la IKKE jeg det. 

Dagens lærdom: aldri skaff deg katter, Isabel.
 

vi trenger tid fra hverandre

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det å være kjærester og sees i blant er en sak, mens det å være samboere er en helt annen. Pierre og jeg bor sammen, jobber sammen, lever sammen, reiser sammen, spiser sammen, sover sammen. Ja, vi gjør helt enkelt alt sammen, vi to. Når man går oppi hverandre tjuefire timer i døgnet, er det ganske naturlig å gå litt på nervene til hverandre i blant. Jeg trykker på hans knapper, han trykker på mine. Dere skjønner greia. 

I går kveld da vi la oss begynte vi å prate litt om dette. For vi begge har merket at vi er litt sutrete mot hverandre, og kanskje at man er littttt ekstra lei av hverandres tryner, helt enkelt. Og det er lov! Spesielt i vår situasjon hvor vi faktisk er oppi hverandre hele tiden, hver eneste dag. Det som gjør meg veldig glad, er at vi kan si det rett ut uten at den andre bli såret eller lei seg. For det gjorde vi i går. Vi er enige om at vi behøver å savne hverandre litt. Vi trenger å komme oss bort for en bitteliten stund - hver for oss - og kjennet på savnet. Det er ikke annet enn sunt for forholdet! Så derfor ble det en spontan tur til Stavanger, og for hans del - Sverige. Vi lurer ingen da, for vi alle vet at vi to er adskillige og derfor blir vi ikke borte fra hverandre mer enn to og en halv dag. Det holder i bøtter og spann for oss begge, hehe. 

Jeg er veldig glad og takknemlig over at vi har et slikt forhold, hvor vi kan være ærlige med hverandre og ja, ville det beste for forholdet vårt. Kjenner man at man trenger litt pusterom? Ja, da er det ingenting feil i å oppfylle det behovet. Det blir ikke annet enn bra i lengden! Jeg kjenner at jeg savner han litt allerede da, det skal jeg innrømme. Hvor teit? Haha. Og gjett hva? Vi har allerede pratet typ fire ganger på telefon. Haha! Umulig, ass.

Jeg elsker deg, Pierre. Gleder meg til å sovne i dine armer igjen om ikke så alt for lenge. 

i kveld reiser jeg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg: Jobber du i helga?

Michelle: Nei!

Jeg: *bekreft reise*

.. Og så var det bestemt! Jeg er trolig den mest spontane personen som finnes. For noen få minutter siden bestilte jeg en ny reise, og om et par timer sitter jeg på flyet igjen! Jeg savnet Michelle litt for mye, så da var det kun en ting å gjøre... Stavanger, sees i kveld! Dette kommer til å bli så hyggelig! Det er en stund siden jeg var i hjembyen min nå, så det er i grunn på tide at jeg gjør en liten visitt. Jeg gleder meg til å spise på favoritt kinarestauranten, gå i fargegata, treffe venner og kose meg gløgg i hjel. ÅH, dette blir bra!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her

Nå gjenstår det å pakke kofferten, henge opp klær og fikse meg. Vi skrives om ikke så alt for lenge! Stor klem fra meg.

MITT NYE PROSJEKT!

adlinks

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jumpsuit her

Etter at vi flyttet inn i vår nye leilighet, har det haglet inn med spørsmål rundt dette med innredning - spesielt hvor jeg kjøper dekor til hjemmet vårt. Personlig synes jeg ikke at jeg er noe super flink på dette feltet, så derfor elsker jeg å klikke meg inn på ulike nettsider for å hente inspirasjon. Nettsiden som jeg finner mye fint som faller meg i smak på er Ellos. De har altså latterlig mye fint! Vi har prøvd å gå rundt i butikker her i Oslo for å finne fine skatter til leiligheten, men vet dere? Helt ærlig - vi finner ingenting. Etter utallige forsøk uten hell, klikket jeg heller hjem fra nettet. Jeg vet at vi er flere bloggere som liker hjemsortimentet til Ellos. 

Så, nå vet dere hvor jeg kjøper alt! Jeg har forresten snikret sammen to collager her med mine favoritter for øyeblikket. Noe av det har jeg allerede, og noe skal bestilles. Jeg elsker innredning! Mitt nye prosjekt nå er å fornye stuen her hjemme. Jeg vil ha nytt bord og ny sofa blant annet! 

.     .     .

· for the home ·

1. her / 2. her (denne har jeg - super fin!) / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her


1. her / 2. her / 3. her / 4. her (dette skal bestilles!) / 5. her / 6. her

________

Har dere noen fine nettsider hvor de selger fint interiør? Del gjerne med meg i kommentarfeltet. <3
 

i høst skal jeg...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· LET'S MAKE THIS AUTUMN THE BEST YET ·

Reise. Jeg har lyst til å oppleve land jeg ikke har vært i tidligere. Hvert fall for det meste, foruten om at jeg ønsker å besøke Thailand igjen. Der er det så fantastisk flott og eksotisk! Ellers frister Los Angeles, Turks and Caicos, Dubai og Japan. Vi får se hva de neste månedene bringer, men jeg er hvert fall reiseklar - selv om jeg i skrivende stund er veldig glad for å være hjemme.

Hygge og kos. Først og fremst; fyre i peisen! For første gang bor jeg i en egen leilighet med peis, og herre som jeg ser frem i mot å kjenne varmen og lukten fra den. Det finnes jo ingenting hyggeligere! I tillegg til det planlegger jeg å drikke masse deilige kakao med krem og marshmellows, tenne duftlys i alle rom og overfylle sofaen med deilige pledd og store puter. 

Jobbe. Nå som sommeren offisielt er over, er det fullt kjør på jobbfronten igjen. Jeg skal prestere mitt aller, aller beste! Denne høsten skal jeg sørge for at bloggen når enda større høyder, og at innholdet blir mer spennende og gøy. Motivasjonen er virkelig på topp, og det gleder meg. JIPPI!

Forandre på utseendet. Jeg skal utføre en forandring til på utseendet mitt. Jeg gruer meg til selve inngrepet, men jeg gleder meg til resultatet og til alt er over. Jeg har nerver så det synger, men det er ganske naturlig. Okei, nå prater vi om noe annet.. Haha. Jeg blir nervøs av å tenke på det.

Dobbel kjærestetur. Gjett hva vi har planlagt, da? Jeg og min bestevenninne Michelle, har lagt en slagplan. Vi skal nemlig få til en reise med kjærestene våres i oktober! Herreguuuud, dette er nok det jeg gleder meg mest til. Det kommer til å bli så ekstremt gøy! Vi to har reist sammen før, og da har det ikke vært annet enn hygge. Men igjen - sånn er det jo når man er så gode venner. Elias og Pierre skal få bli kjent også, og det vet vi allerede at kommer til å bli en eneste stor suksess! De er nemlig veldig like, de to. 

Turné. Jepp, dere leste riktig. Vi skal på turné rundt i Norge på ulike nattklubber! Dette blir ekstremt gøy! Vi har blitt booket til både Finnmark, Bodø, Trondheim og mange fler plasser allerede. Vi er i startfasen med å planlegge akkurat hvor vi skal, før vi gjør det offisielt sammen med vårt team. Det vil komme en oversikt over alle steder vi kommer til å besøke etterhvert. Hvor gøy? :-D 

Feire min lillesøster. Å jada, selveste prinsesse Sidra fyller år! Dere kan tro jeg gleder meg til å stelle istand tidenes bursdag for den kommende 11-åringen! Det gjenstår å se om jeg klarer å holde meg med å ikke skrike ut alle planer jeg har på gang, for helt ærlig holder jeg på å sprekke så giret som jeg er! Jeg + feiringer = bra combo. 

 

Mitt nye hår!

Sponset behandling

· NEW HAIR NEW ME ·

Her er resultatet etter dagens frisørbesøk! Ble det ikke fint vel? Nå er det cirka slik jeg hadde det i fjor, husker dere det? Jeg er hvert fall godt på vei til å bli lysere og lysere, for å til slutt bli blond. Æh, jeg synes dette er veldig uvant, så det gjenstår å se hvor lang tid jeg klarer å beholde det lyset, før jeg eventuelt går tilbake til mørkt. Det er vel litt slik det er for alle, spesielt om man går fra helt sort til ganske lyst. Det er klart at man må venne seg til sitt nye speilbilde! Som dere ser går det sakte men sikkert fremover, rett og slett fordi at jeg ikke vil utsette håret mitt for en unødvendig stor påkjenning. Det skader jo ganske mye å bleke håret i første omgang, så jeg har heller valgt å gjøre det på sunnest mulig måte. Nå er det om å gjør å få kuret manken mest mulig, før neste besøk!

Som alltid har jeg gått til min faste, dyktige frisør, Ann Beate, på MOODstudio (som tidligere het Hendrix Hair Torggata). For å booke time: ring 22 69 61 53, eller send sms til 922 59 736. Du kan også booke tid via nettsiden her.

.   .   .

Hva synes dere? Passer jeg best i lyst eller mørkt? Nå er jeg spent på deres dom, altså! Snart kommer forresten dagens antrekk på bloggen. Stikk innom om litt! :-) Snakkes enn så lenge. Klem!

Nå skjer detHei fininger! Håper det står bra til med dere alle sammen. For øyeblikket sitter jeg i frisørstolen med bleking i håret. Wæh! Nå går jeg enda lysere, gitt. Dette er spennende, men også sykt nervepirrende på en og samme gang. Lurer fælt på om jeg kommer til å trives i lyst? Det får vel tiden vise. Uansett! Altså, jeg sov så fryktelig dårlig i natt. Det er lenge siden jeg har slitet så mye med å falle i søvn, men i natt var det helt seriøst umulig - selv om jeg var nokså trøtt. Isabel uten x antall timer på øyet er en svært dårlig kombinasjon, ass. Haha. Får håpe jeg overlever denne dagen uansett! Heldigvis har jeg en ganske grei dag fremfor meg, med lite stress og lite farting. Det passer meg ypperlig!

Jeg tenker forresten på en liten ting.. Hadde dere vært giret på en pop up-shop/klessalg i Oslo? Jeg har nemlig fått lov til å ha det her i frisørsalongen om ønskelig! Jeg har jo hatt det før, for et år siden, og da var det utrooolig mange som kom. Det var veldig gøy, så jeg har i grunn lyst til å gjøre det igjen, men bare dersom dere synes det kunne vært morsomt. Legg gjerne igjen en kommentar!

Nå skal jeg sippe videre på kakaoen min her, og svare på mail. Viser dere håret senere! Jeg er sååå spent..  

når livet eksploderer

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shit, FOR en hektisk dag! Jeg har ikke fått sittet meg ned å pustet ut før nå. Det er lenge siden jeg har hatt det sånn her travelt, men da merker man jo at ting skjer. Og deilig er jo det! Morgenen min startet med at manageren min ville ha kommentar på en sak VG skulle gjøre på meg, og etter det intervjuet kom ut har telefonen min eksplodert. I dag beviste utsagnet "når en dør lukkes, åpnes en annen" at det søren meg stemmer, nok en gang! GIRET!!

Jeg har blant annet rukket tre intervjuer, hatt besøk og vært å shoppet litt saker til skolestart til søskna mine, hentet pakker og flydd over hele byen for å rekke noen greier. Det har gått slag i slag i hele dag, jeg er helt død i huet nå.. Det har vært en fin dag, da. Dessuten hadde jeg en veldig fin samtale med Sophie i dag, også. Jeg liker henne!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her

Og, jo! Vi har forresten spilt inn en ny episode til "Hjemme hos Pierre & Isabel" i dag! Den skal klippes i kveld, så gleder jeg meg til dere får se den. Vi har masse bra material som jeg tror vil bli gøy for dere å se på. Nå som vi er hjemme igjen for en stund, er vi back on track. Dette blir så gøy, dere! :-) Nå skal jeg koble av, og straks legge meg. I morgen er det nytt frisørbesøk! God natt. 

 

ord blir fattige

Husker dere innlegget «Min hjertesak» som omhandlet krisen i Kulimaaroo? Om ikke, kan dere lese det her. Nå har det gått en liten stund siden jeg publiserte dette på bloggen, og ba dere om hjelp. Jeg tenkte å gi dere en liten oppdatering på hva denne innsamlingen har gjort! Og det er mye, dere. Jeg blir helt overveldet over hvor mange som har vist støtte, og strukket en hjelpende hånd.

Dette er som sagt i utgangspunktet et svensk opplegg, men grunnen for at jeg valgte å dele dette er fordi at svigermor er med i dette prosjektet. Da hun fortalte meg om det, var det ingen tvil om at jeg ville hjelpe med å bidra til dette selv, i tillegg til å skrive om det på min blogg. Nå har det seg slik at svenskene har samlet inn mange tusen, som har ført til at krisesenteret for voldutsatte barn og kvinner i Kulimaaroo, ikke må legges ned likevel! All denne hjelpen har virkelig satt spor, og snudd om på hele den forferdelige situasjonen som er, og var. 

· Noen bilder fra krisesenteret som vi har fått tilsendt nå, etter at de har fått hjelp ·
____

Takknemligheten fra både meg, svigermor og hele teamet som jobber med dette er ubeskrivelig. Tanken på at det finnes så mange kjærlighetsfulle og generøse mennesker gjør oss helt rørt. Det viser at emapti står sterkt, noe som er helt fantastisk. Pengene er nå på vei ned til Plattformen for kvinner og fred i Ziguinchor for videre distrubition til selve senteret. Gjennom min blogg har vi klart å samle inn litt penger, men jeg hadde håpet på at vi kunne klart mer. Jeg vet at ikke alle har så store muligheter med penger til overs, men husk at selv 10 kroner hjelper ufattelig mye på et slik akutt fond.

Jeg vil nok en gang takke alle som har deltatt og vist støtte - dere er helt fantastiske mennesker! Jeg blir stolt over å kalle dere mine lesere, det er søren meg sikkert og visst. GODTFOLK! <3

Det er fortsatt mulig å donere penger: vipps til 40487700.

betyr dette at jeg er voksen?

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AH, nå er jeg hjemme i leiligheten vår i Oslo! Hva er det som har skjedd med meg? Jeg, hjemmekjær? Tydeligvis. Begynner jeg å bli voksen? Lykkefølelsen strømmet på så fort vi låste opp døren og entret inn. Det er ordentlig deilig at det er slik. Vi trives SÅ godt! Vi har laget mat, ryddet bittelitt i klærne og hatt besøk. Vi har rukket masse på bare to timer, gitt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genser her / skjørt lignende her

Det er ikke lenge før vi hopper til sengs. Før den tid skal jeg rekke å ha et aldri så etterlengtet hjemmespa på badet! Det er jo tross alt den tradisjonelle søndags-rutinen! Det behøvs også, for plutselig har jeg fått små nupper i hele t-sonen. Det er ikke vanlig til meg å være, så panikken slår mildt sagt inn. Håper ansiktsmaske og skrubb hjelper på! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens kveldsmat.. Kreativt!

God natt alle fine, og masse lykke til første skoledag når den tid er inne. Dere er flinke!! Klem. <3 

Uken som gikk...

affiliateslink

AKKURAT NÅ:

Det skjer ikke så mye for øyeblikket. Jeg skal intervjues av Dagbladet om en liten stund, så jeg sitter i grunn bare å forbereder meg på spørsmålene jeg har fått tilsendt i forkant. Jeg har takket nei til alle forespørsler de siste månedene av den enkle grunn at jeg føler at det jeg sier ofte blir vridd og vendt på, så jeg har ikke hatt lyst til å gjøre flere intervjuer. Dagbladet har intervjuet meg tidligere, og de trykker det man sier. Thumbs up! Det blir et spennende intervju tror jeg, hvert fall for dere. Hehe! Stay tuned.

UKENS CRAVING

Rosé og fanta. Jepp! Så fjortis er jeg, haha. Synd bare at sommeren er på vei bort, for rosé hører sommeren til. Kjenner jeg meg selv rett vil den tilhøre hver eneste årstid, uansett. 

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke Zara, lignende her / jeans her / Converse her / topp her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her

UKENS TANKE

Denne uken har hatt sine oppturer, men også en stor nedtur. Eller nedtur, og nedtur.. Jeg har som sagt hatt mange prosjekter på lur, men nå har det seg slik at det ene faller bort. Jeg var en av de dere egentlig skulle få se på Bloggerne på TV2 til våren, nemlig. Jeg ønsker ikke å gå så dypt inn på det egentlig, annet enn at jeg synes det er viktig å stå opp for seg selv på alle plan, også businessmessig. Det å bli filmet flere dager i uken helt fra juni til desember, for noen små tusenlapper er ikke noe jeg var fornøyd med. Produksjonen ønsker forståelig nok at man skal dele mest mulig, og jeg ga tillatelse til å filme på min kommende operasjon, familieproblem, privatliv.. Alt. Det å da ikke føle at man får noe til gjengjeld, er ikke en okei følelse. Derfor er jeg helt enkelt ikke lenger med. Veldig kjedelig at det ble slik, men jeg synes det er veldig viktig å stå opp for seg selv og vite sin egen verdt. Jeg vet at det er andre som føler det samme, som også ikke lenger er med. Det er viktig å føle at man ikke bare skal gi og gi, uten å få noe tilbake. Uansett - når en dør lukkes, åpnes en annen. Og nettopp det stemmer i akkurat denne situasjonen. Jeg har måttet takke nei til et større prosjekt nettopp på grunn av Bloggerne, så det at vi nå kan kjøre på med det andre gjør meg super glad! Dere er ikke kvitt meg helt enda. Hehe :-)

UKENS OPPTUR

Det må være å besøke svigermor! Vi har storkost oss her som vanlig :-) Masse god mat, kvalitetstid, hygge.. Nei, denne uken har vært en eneste stor opptur!

UKENS BESTE INNKJØP

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

UKENS BILDE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hello lover! <3

UKENS FAVORITT BLOGG

Michelledaa.blogg.no, bestevenninnen min. Hun er SÅ flink!!

UKENS IRRITASJONSMOMENT

At jeg takket nei til en av de største mulighetene jeg har fått, for å være med på Bloggerne. Det at jeg valgte det overfor noe så stort som tydeligvis ikke var så bra likevel, gjør meg småbitter. Faen! Da kunne vi vært godt i gang med det andre, men heldigvis ordner det seg likevel.

UKENS NEDTUR

Jeg har vært innstilt på Bloggerne, så det at det ikke blir likevel er selvsagt en nedtur i seg selv. Men det er helt OK, som sagt! :-)

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Bitches and their exes

Utroskap (her ble det krig i kommentarfeltet)

Ting andre jenter gjør som irriterer meg

Video: vlogg fra Bulgaria

 

about last night

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

topp her

.   .   .

... Og slik var det å være bakfull, ja. Haha, jeg har ikke savnet denne dagen derpå formen, for å si det mildt. Heldigvis er det ikke heeelt ille, så jeg overlever nok. Jeg må fortelle dere om gårskvelden! Altså, jeg hadde det SÅ fantastisk gøy! Som dere allerede vet har jeg vansker med å bli kjent med nye mennesker, men i går gikk over all forventning. Vennene til Pierre er jo helt supre, og de bydde på en real fest. For en stemning, og for en gjeng! Nei, dette må virkelig gjentas. Jeg stortkoste meg :-) Etter vorset dro vi på byen, som ikke er all verden her i Falkenberg, men det var hyggelig likevel. Veldig liten klubb, bare. Uvant for oss som bruker å feste i Oslo, liksom. Sånne små plasser har sin sjarm, da. Det er sikkert og visst.

Hvordan er deres form i dag? Jeg er sjeleglad for at det er søndag, for da kan man chille hele dagen med god samvittighet. Vi skal reise hjem senere i dag. Det har vært en super uke her i Sverige, men nå kjenner jeg at det skal bli deilig å komme hjem til rutiner og ikke minst leiligheten. Jeg savner til og med å vaske klær (ja, jeg har lært meg nå...). Jippi! Små gleder, dere!

FOR FØRSTE GANG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Body her (adlink)

____

Nå er det hæla i taket her! Vi er på vei ut dørene, det er duket for vorspiel hos Hampe, bestekompisen til Pierre. For første gang skal jeg feste her i hjembyen til P. Dette blir gøy! Tenkte bare å svippe innom å si hei, egentlig. Håper deres kveld blir super! I love you. <3

Ukens spørsmål

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· THIS WEEKS QUESTIONS ·

.   .   .

Hva er du mest fornøyd med på utseende ditt?

- Hmm. Magen, tror jeg! Også synes jeg at jeg har fine øyner, og fint hår.

Når du sier du vil kjøpe hus; hvilket område tenker du i da? Finnes nesten ikke hus i Oslo ring 2, så skal dere kjøpe utenfor byen da? Litt kjedelig det når man er så ung, vel? Og får man lån i banken som blogger?

- Vel, vi har sett på området Røa, hvor det ser veldig fint og eksklusivt ut. Jeg har liksom lyst på en hage blant annet, og faktisk bo bittelitt utenfor selve smørøyet. Man får absolutt lån som blogger, ja! :-) Heldigvis, hehe.

Har du og Pierre pratet om barn?

- Det har vi flere ganger. Jeg har som sagt ikke lyst på barn før jeg er 40, mens han begynner å bli mer og mer keen. Vi får se da, men det blir nok ikke før en goood stund. Jeg har tro på at man endrer tankegang på akkurat dette i løpet av tiden som går, så jeg skal ikke sitte her å nekte for at jeg ikke blir gravid før dagen jeg er 40.

Det hadde vært gøy med en liten mini me, da. Hehe!

Hvilke farger har du i Kylie Lipkit?

- Du, det husker jeg ikke i farten. Jeg har 5 stykk som jeg mottok nå nylig. Jeg har jo lovet dere en video om de, så det kommer så fort jeg får tid!

Har du kontakt med fosterforeldrene dine?

- Nei, det har jeg ikke hatt på mange år.

Har du noen gang lyst til å ta ferie fra bloggen? Er det slitsomt og alltid måtte tenke på at du må levere noe hele tiden? Eller greier du deg fint?

- Godt spørsmål! Jeg har ikke direkte lyst til å ta ferie, men det er jo deilig med et lite avbrekk i ny og ne. Jeg skrev jo et innlegg om det for ikke så lenge siden, om at jeg har lagt om hverdagen min slik at jeg kun jobber x antall timer før macen legges bort. Det har gjort alt mye letter for meg! :-)

Liker du når fansen kommer bort til deg?

- JA! Jeg synes det er suuuper hyggelig når dere kommer bort til meg! <3

Hvor er toppen fra?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Det er en kjole, og du finner den her.

Har du ikke mensen? Siden du skriver at du og Pierre har sex 2-3 ganger om dagen hver dag, hehe.

- Å jo da, jeg har mensen! Akkurat den uka tar vi det naturligvis med ro, hehe. Med det sagt, finnes det jo mange forskjellige alternativer til sex ;-)

Vil du gjerne/helst bli kalt Bella?

- Ja, faktisk. Jeg synes Bella er veldig mye finere enn Isabel. :-)

Kan du være så snill å skrive mer om neseoperasjonen? Om det var vondt osv? Skal gjennomføre en slik operasjon selv og er livredd!

- Dessverre skriver jeg ikke så mye om selve operasjonene, men jeg råder deg til å ta en ekstra prat med din kirurg å få all informasjon du føler du trenger for å roe nervene :) Det kommer til å gå helt fint, og det er helt vanlig å være stresset i forkant! Klem, og lykke til <3

________________

Still gjerne spørsmål til neste uke!

back to school

affiliateslenker

Nå er det skolestart, dere! Hvor sinnsykt fort har ikke denne sommeren flydd forbi, da?! Helt latterlig... Har dere startet på skolen allerede, forresten? Jeg vet at de fleste starter på mandag! Jeg husker hvor spent jeg var første skoledag hvert eneste år, etter en lang og deilig ferie. Noe jeg alltid gjorde var å kjøpe inn nye klær, skoleveske og forskjellige skolesaker. På det viset fikk jeg mer ytre motivasjon, og det hjalp faktisk veldig! Haha, litt materialistisk, men hey! Det er lov :-) Under her har jeg samlet sammen mine favoritt «back to school» saker!

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her


1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

____

Håper dere fant litt inspirasjon her dersom dere behøvde det. Klem!

hun som ødela forholdet vårt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fredag - hva betyr det? Joooo, flashback friday! Wuhu.

Denne uken slet jeg litt med å finne ut hva jeg skulle skrive om, men etter litt tenking kom jeg på den verste episoden vi har hatt i løpet av tiden Pierre og jeg har vært sammen. Husker dere da vi var i Lanzarote i februar, og vi gjorde det slutt i hetens øyeblikk på grunn av en frøken som skrev usanne påstander til meg på facebook? Jeg skrev litt om det på bloggen, dere kan lese innleggene her og her. Det var helt forferdelig, og jeg husker hvor såret jeg følte meg. Dum som jeg var trodde jeg jo på henne (ikke spør meg hvorfor). Etter x antall tidligere meldinger, burde jeg jo ha lært meg at det som oftest er tull som blir slengt min vei kun på pure faen. Problemet denne gangen var at mye av det hun skrev, faktisk ga mening. Hun hadde bra timeing på det hele, helt enkelt. Selvsagt viste det seg jo at det hun sa var ren løgn.

Det er morsomt å se tilbake på denne tiden - hvor usikre vi var på hverandre. Det er jo helt krise, haha. Det er vel sant som de sier; tillit tar tid å bygge, og nettopp det vil jeg påstå at vi har klart! Nå hadde jeg jo aldri en gang ofret en tanke til en slik melding, ei heller åpnet meldingen i første omgang. 

Det er deilig å se hvor sterke vi har vokst oss til å bli i løpet av disse månedene, for FY så forelsket og lykkelig jeg er!

Video: Vlogg fra Bulgaria

Her er den etterspurte vloggen fra ferien vår i Bulgaria, sammen med mine småsøsken. Denne ferien var helt fantastisk, vi storkoste oss hver eneste dag! Det å overraske mine søsken med ferie er noe av det beste jeg noensinne har gjort. Ja til fler! Hehe. Plutselig dukker det opp en ny tur... Det er så gøy at de begynner å bli litt eldre også, for da kan man finne på så mye mer sammen.

Uansett, her er vloggen! Håper dere liker den.


Husk å følg YouTube kanalen vår her for flere vlogger!

en av de beste dagene i mitt liv

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· A NIGHT AT THE SPA - FALKENBERG STRANDBAD ·

Nå er batteriene ladet, humøret er på topp og jeg er uthvilt. For et fantastisk opphold vi hadde på spahotellet i går. Det var virkelig en av de beste dagene i mitt liv. Så mye kjærlighet, hygge og godt selskap! Jeg kunne ikke bedt om noe bedre. Vi tenkte i grunn å vlogge litt faktisk, men da vi kom dit ble vi enige om å legge bort alt av jobb. Vi behøvde å koble litt ut fra omverdenen, og ikke måtte dokumentere absolutt alt. Litt bilder ble knipset selvsagt, men det er ikke så mye jobb som det å filme hele tiden er. Det var SÅ fint da, så nå i ettertid skulle jeg ønske at vi filmet bittelitt hvert fall. Kanskje like så greit at vi ikke dro frem kameraet når jeg tenker meg om, for jeg tror neppe at de andre gjestene hadde syntes det hadde vært like kult. He he!

Her er et aldri så lite bildedryss!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har vært en elendig kjæreste

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har ikke alltid vært den jenta som trives i et forhold. Jeg har fort gått lei av gutten jeg har holdt på med, eller så har jeg helt enkelt ikke vært en så veldig god kjæreste på enkelte arenaer. Jeg satt å pratet med en venninne om nettopp dette, om hvordan jeg har vært tidligere mot gutten jeg har vært forelsket i, forhold til hvordan jeg er nå. Forskjellen er stor! Før var jeg virkelig en elendig kjæreste, om man skal sammenligne med hvordan jeg er nå.

.   .   .

· SPEAK UP ·

Jeg viser mye følelser. Før har jeg vært redd for å vise for mye, for da har jeg vært redd for at det skal bli utnyttet, om dere skjønner? Nå er jeg helt motsatt. Det er jo ikke farlig å vise hva man kjenner for partneren sin. Jeg har ikke peiling på hvor mange ganger jeg forteller P at jeg elsker han, hver eneste dag. 

· KEEP IT UP ·

Jeg tar ikke lenger saker og ting for givet. Nei, det er ikke en selvfølge at forholdet vil vare dersom man ikke pleier kjærligheten, og begge gjør en innsats. Følelser kan dø ut - ikke bare fra min side, men også fra hans. 

· SEXY FOR YOU ·

Sexy undertøy, den røde leppestiften han elsker på meg, håret krøllet, stort og løst. Jeg smeller på med det lille ekstra! Jeg viser min mann at jeg pynter meg for han (og kun han), og at jeg vil se bra ut for han - selv om vi kanskje bare skal være hjemme. 

· LET GO OF THE PAST ·

Okei, det jeg har forandret meg mest på må være dette punktet her. Nettopp det med å forstå at det ikke er innafor å prate med andre gutter man kanskje har hatt en greie med tidligere, selv om man bare er venner nå. Jeg har ikke alltid tatt så stor hensyn til dette tidligere, men med Pierre har jeg virkelig blitt obs på dette. En gutt man har hatt noe med tidligere er jo ikke noe din kjæreste vil ha noe med å gjøre, naturligvis. Slik er jeg jo selv, også.

· THE PARTY PRINCESS ·

Dere som har følgt meg en stund, vet hvor glad jeg i utgangspunkter er i å feste. Jeg festet hele tiden tidligere - frem til det ble ordentlig seriøst mellom meg og P. Da syntes jeg ikke at det var like gøy lenger. Det fristet mye mer å dele en flaske vin på Tjuvholmen sammen, enn å dra ut på rave-fylla. Den ideelle kjæresten skal liksom ikke ut på fylla tre dager i uken. Haha.

· WE'RE IN THIS TOGETHER ·

Hans meninger betyr like mye som mine. Det kommer selvsagt veldig an på hva situasjonen er, men tidligere har jeg vært forferdelig dårlig på å høre på andres meninger. Så lenge jeg syntes noe var OK, så var det det - i mine øyner. Slik skal det jo ikke være når man er to stykk i et forhold.

 

Fordi jeg fortjener det

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AAAH, for en fantastisk dag jeg har i vente! Vi har booket oss inn på det fineste spahotellet i hele Sverige for natten. Jeg kan nesten ikke vente! Det skal bli så fantastisk deilig å slappe helt av i fine og avslappende omgivelser. Vi har vært her en gang tidligere, men da kun på spaavdelingen. Vi har aldri overnattet, så dette skal bli spennende. Vin, tre-retters middag og spa hele dagen. Kan man få det bedre? Dette hotellet har vunnet pris på pris, og faktisk blitt kåret til Sveriges beste og fineste spahotell. Ikke rart det, når det til og med ligger midt på stranden. Tenk det, i lille Falkenberg! 

Jeg føler at dette er veldig fortjent, for vi har jobbet non stop i det siste. I tillegg har det vært et par nedturer som har tært på både humør og trivsel, så det å skjemme seg bort litt nå er absolutt på sin plass. På fredag reiser vi allerede videre, så her gjelder det å ta det helt piano så lenge vi har mulighet! Hehe. 

Vi har det fint, vi. ♥ Det håper jeg at dere også har!
 

utroskap

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her

.   .   .

Utroskap. Hvorfor er enkelte utro? Hva er det som får en person til å gå bak ryggen på den man er sammen med? Hva er grunnen? Jeg synes dette er et nokså interessant tema, og jeg tror at jeg har en forklaring. Eller, forklaring og forklaring.. Mer mine tanker, kanskje? 

For meg er det slik at dersom jeg er i et forhold, har jeg gitt hele mitt hjerte til min utvalgte. Da har jeg virkelig falt pladask, og da er jeg stormforelsket. For om ikke? Da er jeg ikke sammen med personen i utgangspunktet. Det kan selvsagt endre seg mellom en person og dens respektive, det skjer jo ofte. Man kan vokse fra hverandre, ville forskjellige ting eller så kan følelsene helt enkelt fordufte etter en stund. Sistnevnte har jeg opplevd selv, og faktisk så har jeg opplevd at en tidligere kjæreste har vært utro mot meg, også. Jeg har vært gjennom alt kan man vel si, haha.

Når jeg er i et forhold og er hodestups forelsket i gutten, spyr jeg av tanken på andre gutter. Ingen andre, enn min kjære, interesserer meg. Jeg avviser, og vier null energi til andre gutter. Slik synes jeg det burde være, og det er det også dersom man faktisk er forelsket, og virkelig elsker hverandre. Det kunne aldri falt meg inn å gått bak ryggen på Pierre. Aldri. Jeg er mer slik at dersom tanken på en annen gutt blir fristende - ja, da vet jeg at forholdet jeg er i ikke lenger er optimalt. Så enkelt er det faktisk. Da er det en ting å gjøre, og det er å avslutte kapittelet med kjæresten jeg tydeligvis ikke er like forelsket i lenger, som jeg kanskje en gang var. 

Pierre og jeg pratet om dette når vi hadde lagt oss i går, og vi er i grunn ganske enige begge to. Om man faktisk er utro, da er man ikke forelsket og da har man aldri elsket den andre personen. Da er det ikke ekte kjærlighet, og ikke dyp forelskelse. Kanskje mer en.. man bare vil ha det gøy med for en liten periode, og det derfor ikke blir sett på som så seriøst? For om man har samvittighet til å faktisk være med andre jenter, da er man ikke forelsket. Ikke at det er okei overhodet å faktisk være utro - for det er helt forferdelig - men det er kanskje en liten forklaring. Selv synes jeg at man skal gjøre slutt før man er utro. 

En annen teori jeg har er at man kanskje er så vandt med å ha den andre personen i sitt liv, men samtidig har mistet denne "passionen", og det heller bare har blitt som en trygghet å være i det forholdet. Ja, att man helt enkelt ikke våger å gjør det slutt, for man ikke vil miste den andre personen fra sitt liv, og at man derfor velger å forbli i forholdet selv om de romantiske følelsene er borte. Da vil jo naturligvis andre jenter bli spennende igjen, og slik blir det fort til at utroskapen oppstår.

Jeg vet ikke.. Hva mener dere? Selvsagt er aldri utroskap innafor overhodet! Men hva tror dere kan forårsake det? Jeg synes denne debatten er interessant! :)

Isabel tipser - piff opp bikinien

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· MY LOVE FOR JEWELERY AND BODYCHAINS ·

______

Dette er min svakhet, guys. Det har dere kanskje allerede lagt merke til, spesielt om dere har meg på snapchat. Uansett hvor jeg er, jakter jeg alltid på flere smykker til kroppen. Spesielt bodychains - jeg elsker det! Man ser meg sjeldent i en bikini uten et eller annet form av smykke. Jeg synes at det utgjør så mye! Det er liksom den der lille prikken over i-en. Hver gang vi er på ferie får jeg mange komplimenter og spørsmål om hvor jeg har kjøpt de. Jeg vet at det er vanskelig å finne, det synes jeg selv også til tider. Jeg har funnet frem mine seneste favoritter til dere - her, her, her og her

Hva synes dere? Liker dere litt ekstra pynt?

ting andre jenter gjør som irritere meg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg og venninna mi hadde en samtale hvor vi kom inn på et ganske morsomt tema, nemlig hva vi jenter gjør som er fryktelig irriterende. Vi er ingen prakteksemplarer selv, og jeg gjør nok tusen ting som kan irritere andre. Likevel tenkte jeg at det kunne vært morsomt å dele mine største irritasjonsmoment ved andre jenter, med dere! Jeg er spent på å høre deres dom; irriterer disse tingene dere også?

_____

Let's go!

· Jenter som tar den verst tenkelige pipestemmen i bruk når de prøver å høres søte ut eller feks når de møter en gutt. HVORFOR? Det høres jo bare dumt ut. 

· Gossip, gossip, gossip... Vi kjenner alle til den ene jenta som ikke gjør annet enn å spre sladder videre, og hun som elsker rykter. Jeg skjønner ikke greia med å bruke så mye energi på å snakke nedlatende om andre? Bruk heller den tiden på noe som gynger deg, istedenfor å få deg selv til å høres ut som en sjalu, bitter kjerring.

· Når vi først er inne på bitterhet. Det er så altfor mange som virkelig har store vansker med å glede seg på andres vegner. Si for eksempel at det går bra for Elise, men istedenfor å ønske henne lykke til og faktisk bli genuint glad på hennes vegner, skal man heller finne feil og gjerne påpeke feilene, også. Slike jenter finnes det alt for mange av, og det er veldig trist.

· Jenter som hele tiden skal søke etter bekreftelse. "Elskling, sant Megan Fox er ikke sååå fin? Sant jeg er finere?"... Trenger jeg si mer?

· Okei, dette punktet skyter jeg kanskje meg selv i foten med, men la gå. Det irriterer meg selv om jeg har vært en av dem tidligere, haha. Jeg prater selvsagt om de som fester som om det er no tomorrow. De som drikker seg driiiiitafulle, ikke kan stå på sine to ben, og skriker og gaper som om de er alene i hele lokalet. Shut the fuck up, gå hjem, drikk vann og SOV.

· Apropos festing. Er det en sak jeg irriterer meg grønn over, og egentlig blir ekstremt pinlig berørt av (på deres vegner) er disse "drink ludderene". Jeg mener... Hvorfor skal du sette deg med de mannfolka på over 40 år, kun for å få deg to glass av den billigste champagnen? Er det virkelig verdt det? Blir du ikke flau? Betal din egen forbanna drikke, please. Ikke snylt på andre. Det er flaut, og det er ekstremt billig.

· Parfyme-dusjen fra helvete. To spray holder i bøtter og spann. La vær. Jeg vil ikke få et alkoholsjokk når du går forbi meg, kjære.

______________

Hva irriterer dere? Jeg vil gjerne høre. Haha!

what's in my purse!

annonselenker

Jeg drar med meg vesken uansett hvor eller hva jeg skal. Den veier ofte litt for mye, for jeg har en tendens til å slenge alt mulig oppi. På en god dag kan man finne tre par sokker, fire paraplyer, en stekepanne og tre tennisballer. Det er nesten ikke tull, liksom. Jeg er ikke til å tro. MEN nå som jeg dro på en miniferie, passet jeg på å rense oppi veska, og kun ta med meg det som er nødvendig. Det var på tide, for å si det sånn.

Her er hva jeg vanligvis har med meg, som jeg ikke kan være foruten! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pudder og tilhørende børste, concealer og min favoritt lipliner fra Dior. Essentials når jeg behøver en liten touch up i løpet av dagen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Michael Kors lommebok (her), nøkler, eos, bankbrikke og linseetui. Denne frøkna er blind, vet dere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tyggis, ørepropper fra Dr. Dre og selvsagt mobilen min. 
_______

Når vi først er inne på veske-kjøret... Jeg har falt pladask for merket Malene Birger den siste tiden. Det har blitt så populært, og det er fullt forståelig. Hennes vesker er virkelig til å dø for. Jeg synes at de minner litt om Louis Vuitton, bare at de er mye rimeligere i prisen. Det takker man jo aldri nei til! Helt siden jeg så en svensk blogger bære på weekendbagen, var løpet kjørt. Herre, så fin! Nå får jeg se når jeg finner en unnskyldning til å skjemme meg selv bort litt. Haha, jeg er så nørd... Disse nedenfor her, er de jeg vil investere i - hvor lekre er ikke de? 

1. Stor veske, her. Denne er perfekt som for eksempel skoleveske da den har stor plass til en eventuell mac og bøker. 

2. Liten og nett håndveske, her. Denne er genial til byturer hvor man bare behøver ha med kamera, lommebok, litt sminke og mobilen.

3. Weekendbag, her. Denne er super for meg, når jeg reiser såpass mye. Håndbagasjen tar mye plass, og da hadde en større bag gjort susen.

 

liste: life right now

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· TANKER AKKURAT NÅ ·

· Jeg savner de hverdagslige rutinene, samtidig som jeg vil ut å reise. Ut å oppleve verden. Jeg elsker å reise, det er virkelig da jeg lever. Det er da jeg er lykkeligst. Samtidig er det veldig deilig å være hjemme også, nå som vi har et så fint hjem. 

· Apropos hjem. Jeg klør i fingrene etter å bytte ut sofa og stuebord. Jeg har siklet etter en super fresh sofa på Bolia, og et nydelig marble bord med gull-detaljer. Men er det verdt det? Vi skal jo tross alt bare bo i denne leiligheten i et år, før vi kjøper noe større. Da vet jeg jo at jeg blir å bytte ut alt igjen uansett. Hmm..

· Jeg savner vennene mine i Stavanger. Faktisk er det en ganske ensom følelse å ikke ha dem rundt meg i min vanlige hverdag. Jeg burde bli mer åpen når det kommer til å bli kjent med nye mennesker. Jeg vet jo at det finnes tusenvis av fantastisk flotte mennesker i Oslo, også. Jeg må bare bli mindre skeptisk, og mer imøtekommende.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· Jeg er SÅ mett i skrivende stund. Vi har akkurat vært på thairestaurant hvor det var buffét. YUM! Noe så godt... Jeg spiste visst litt for mye, kjenner jeg nå. Hah.

· Angsten for høsten begynner å bli et faktum, men samtidig er det jo bittelitt hyggelig også. Høst betyr tente duftlys, pledd i sofaen, kakao, store og varme klær, skjerf, boots... Åh, det er jo litt koselig, da. ♥

· Jeg må komme meg til legen å få utskrevet ny resept på p-piller. Jeg vil jo ikkeeee bli gravid. Enda! ;-)

 

flirty in white

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / shorts her / solbriller her / sko her

______

Elsker denne toppen! Den er akkurat liiitt for kort til å brukes som kjole, noe som irriterer meg litt. Et mer komfortabelt plagg skal man lete lenge etter! Uansett.. Hvordan har dere det i dag? <3 Jeg har det helt ypperlig! Vi har besøk av en kompis til Pierre, vi skal straks ut å shoppe litt og spise lunsj sammen. Jeg er så glad for at jeg går så godt overens med alle de som har en stor del i Pierres liv! Gode mennesker, alle sammen. <3

 

VIDEO - BULGARIA

Endelig er første del av Bulgaria turen klippet og klar! Denne første videoen er typ en stemningsvideo, mens senere til uken kommer den store vloggen. :-) Åh, jeg får sommerfugler i magen av å se denne snutten. Ta meg tilbake NÅ! Dette er definitivt en av de beste feriene noensinne. Fine, gode gjengen min. <3


Husk å følg YouTube-kanalen vår her.

bitches and their exes

adlink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har et nytt problem. Jeg har blitt hektet på Ex On The Beach UK. Husker dere hvor slavisk jeg fulgte med på den svenske sesongen? Jeg ble sjeleglad over at jeg endelig hadde sett ferdig alt, for da kunne jeg kanskje få meg et sosialt liv igjen. Det varte visst bare en liten stund, for nå har jeg oppdaget den britiske sesongen. Jeg er fucked. 

Jeg vet ikke hvorfor jeg finner det så interessant, men jeg tror nok at det er alt dramaet som gjør det hele så spennende. Jentene som er så dobbeltmoralske som det overhodet er mulig å bli, mens de gråter og bitcher over sine ekser, mens de selv driver på med andre. Hvor er logikken? Haha, jeg elsker det. Det er litt pute-tv for min del, akkurat slik som Paradise Hotel er for halve den norske befolkningen. Håhå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjolen jeg har på meg finner dere her.


P og jeg pratet om dette programmet, og vi kom inn på om det noen gang hadde blitt slutt mellom oss og det hadde kommet en norsk sesong, ville vi deltatt? Jeg konkluderte med at lysten hadde vært der dersom 1. jeg hadde hatt intensjoner om å bli sammen igjen, eller 2. alle følelser var borte, og jeg visste at det ikke hadde gjort vondt å sett han med en eventuell annen dame. Innerst inne vet jeg jo med meg selv at jeg hadde klikket i vinkel om jeg hadde sett han med noen andre, for jeg tror ikke at det noensinne hadde vært mulig for meg å miste alle følelsene for han. Det hadde blitt bra TV for dere, men ikke for meg. Lol. Verre enn meg på PH. Haha, fysj. Nei.

Från mig till dig älskling!

gjesteinnlegg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Älskling! Jag vet att jag ofte sier att jag elsker dig. Jag vet også att jag er flink til og vise det. Idag følte jag att jag ville skrive det og! 

Du er uten tvil det finaste jag har, du er det godaste jag har. Det finns ingen som någonsin gjort mig så driven som du har. Att ha dig i mitt liv lyser upp hela min vardag, jag vet inte vad jag skulle gjort utan dig. Det gjør mig gal att bare tenka på en dag utan dig ved min side. 

Du får mig att smelte med ditt leende, dina underbare øyen och dina mjuka og varma kramar. Att somna bredvid dig, hålla om dig hela natten och siden vakna vid din side, jag finner inge ord og beskriva lyckan. Det går bara inte. 

Du har helt fantastiska egenskaper och det finns minst tusen olika årsaker for mig att elska dig mer og mer før var dag som går. Din energi, din karisma og inte minst ditt latter. Jag kan høre på det hele dagen utan att gå lei. Når du er glad, blir jag automatiskt glad. Når du er lei, blir jag og lei. 

Jag vill bara tacka for att du er min. Jag vill tacka for att du gjør meg till ett bedre menneske. Siden jag treffet deg har jag lert meg veldig mye, du har inspirert meg och du har lyckats få meg til ting som ingen annan lyckats med. Du har gjort mig målrettet.

Jag ser var dag hur mye du bryr dig om mig, og andra mennesker. Du har så mye glede og kärlek att ge, ett extremt gott hjärta. Du inspirerar mig älskling, du inspirerar mig till å bry mig mer om allt. Jag har aldrig sätt en så kärleksfull och karriärs inriktad kvinna som du är. 

Fuck allt og alle som bare ser det overfladiske eller va de sier, dem kjenner inte dig.  Ingen kjenner deg som jag gjør og jag får inget annet enn kärlek og omsorg fra dig. Jag vet hur mye du bryr dig om meg. Og jag vet att du gjør allt før meg, det er jag så sykt tacksam før.

Att var dag arbeta med dig, som ett team och bygga ett imperium sammen med dig samtidigt som vi är to kjerester som elsker varandra så mye, vem vill inte ha det? Alla burde ha ett menneske som du i sitt liv. 

Vi har definitivt hatt våre upps and downs men baby, jag är glad att vi har hatt dem. Dem har gjort oss så mye starkare och det har lert oss så mye om varandra på veien. Men den senaste tiden har inte varit noe annet enn JÆVLIG BRA og jag njuter av var eneste sekund sammen med deg. Vi har snart varit sammen ett år, tiden har stått helt stille samtidigt som den har gått så sykt fort. Jag vill og håper på mange mange år till med dig min älskling. Fortsett med det du gjør Isabel, endre på INGENTING, var exakt som du er og jag lover å vare din foralltid. Kan du vare min foralltid? Please? Du är fucking bäst bly og du fortjener de beste, my soulmate. <333

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jag vill bara att du ska veta hur jävla lycklig du gjør mig

en tårefylt morgen

annonselink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DERE! Ååå, dere altså! Jeg kan ikke fatte og begripe hvor latterlig heldig jeg er som har så mange fantastisk flotte lesere. Etter gårsdagens innlegg har det strømmet inn med fine kommentarer, meldinger og mailer fra dere. Det hjalp virkelig på, for jeg var ekstremt nervøs for å trykke på publiser-knappen. Jeg er ikke helt komfortabel med å være SÅ privat på bloggen, egentlig, men etter deres respons har jeg innsett at det slettes ikke er så farlig som jeg fryktet. Det at flere kjenner seg igjen i det jeg skrev, får meg til å føle at jeg ikke er så alene, likevel. For meg har det alltid føltes ut som om at ingen andre har det slik, men det har jeg jo forstått at er helt feil nå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her

Morgenen min startet med gledestårer i sengen, mens jeg leste gjennom kommentarene deres. Det er ikke hver dag det skjer, at jeg blir rørt til tårer. Dere er så fuckings fine, folkens!!! Jeg er SÅ takknemlig for å ha så mange flotte venner rundt om i landet. For det er det dere er - vennene mine! <3

Igjen - tusen takk!

du er ikke den jeg trodde du var

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg begynner å tvile på meg selv. Plutselig begynner jeg å stille spørsmålstegn ved mine reaksjoner. Lurer på om jeg egentlig er en iskald jævel? Har jeg ingen følelser? Hvordan kan jeg bryte kontakten med et menneske som står meg så nært, så lett? Det føles hvertfall veldig lett, selv om jeg innerst inne vet at det ikke er det. For hadde det vært så forbanna enkelt, hadde jeg ikke grått meg selv til søvn. Da hadde jeg ikke gått rundt å tenkt på det hver eneste time i døgnet. Jeg hadde ikke tatt den omveien forbi huset, i håp om å få et lite skimt av deg.

Dårlig samvittighet. Jeg kjenner hvordan den spiser meg opp innvendig. Litt etter litt. 

Hvorfor? Hvorfor skal jeg alltid legge all skyld på meg selv? Hvorfor skal jeg måtte straffe meg selv? Hvorfor kjenner jeg på denne ekstreme skyldfølelsen, når det i realiteten ikke er jeg som har gjort feil? Jeg vet så innmari godt at dette ikke er mitt søl. Jeg vet at jeg har prøvd, alt hva jeg kan, for å få det til å fungere. For det er jo det jeg har lyst til - at vi skal kunne ha et godt forhold til hverandre. Jeg har kjempet for dette i mange år. Likevel ser det ikke ut som det noen gang vil bli bra igjen. Jeg har innsett at vi er to om dette, og når det kun er jeg som jobber for at dette skal gå, så vil det aldri gjøre det. 

Jeg må slutte å straffe meg selv.

Hvorfor kan ikke vi ha det som alle andre? Er jeg så vanskelig å elske? Jeg har så mange spørsmål jeg så gjerne vil ha svar på, selv om jeg innerst inne vet at jeg aldri kommet til å få dem besvart. Jeg har alltid misunnet alle rundt meg. Det er så lett ut. Hva er det som gjør det så vanskelig for oss?

Jeg trodde jeg ikke brydde meg lenger, men her sitter jeg. Tjueto år, og gråter fortsatt over deg.

Her får jeg mine utbrudd

Her har dere et lite innblikk i min snapchat-world! Litt fra jobb, en del selfies (ofc), i tillegg til mitt sosiale liv. Jeg er hyppigst på videosnaps, det suger at jeg ikke kan dele de like enkelt som bilder. Vel vel.. Jeg snapper støtt og stadig, og oppdaterer gjerne litt for mye. Bedre enn for lite, ikke sant? Hehe, I hope so. Et lite tips: om dere vil ha litt ekstra underholdning i hverdagen, bruker Pierre å terrorisere mitt liv på sin story - Pi3rreh.

Legg meg gjerne til - IsabelSraad, heter jeg!

___________

På snapchat tørr jeg å påstå at dere får den helt ufiltrerte Isabel. Jeg får noen innfall innimellom, hvor jeg bare letter på hjertet, eller får ut aggresjon. Jeg tenker meg ikke om før jeg legger ut snaps - med andre ord sier jeg ting akkurat som de er! Disse er høyt elsket av mine følgere, har jeg merket. Haha! Jeg forstår dere, det er jo god underholdning, selv om jeg kanskje angrer dagen etter. Kremt!

Uken som gikk...

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ:

Nå har vi akkurat kommet hjem fra bursdagsselskap for morfaren til Pierre. Pierre driver å leter frem en film lille Edvin (søskenbarn) vil se på, mens moren klipper Linnea. Jeg blogger for dere, mens jeg kjenner at magen sprenger. Jeg er SÅ mett! Jeg er ganske glad, for solen tittet frem for et par timer siden! Det viser seg visst at Pierre hadde rett - sommeren er tilbake her i Sverige. 

UKENS CRAVING

Løvbiff og fløtegratinerte. Det har blitt en tradisjon, at hver gang vi kommer på besøk til svigermor får vi det servert til middag. ALTSÅ, det er så godt! Løvbiff her er ikke det samme som hjemme, skjønner dere. Løvbiffen hjemme liker jeg ikke, men den her dør jeg før. YUM!

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke her / genser her / bukser her / boots her

UKENS TANKE

ÅH, det har gått en del tanker til dette innlegget, hvor jeg skrev om min hjertesak. Svigermor driver med et prosjekt hvor de prøver å få hjelp til krisesenter i Senegal, for å hjelpe kvinner i nød. Jeg delte dette her på bloggen, og jeg fikk en overveldende respons fra dere. Det at flere av dere har bidratt med litt penger for å være med å støtte denne saken, gjør meg så fantastisk varm om hjertet. Dere er så jævla bra!! Anette og jeg skal sette oss ned å skrive et oppfølgings-innlegg om hva pengene har gått til, og hva dette prosjektet har oppnådd. Jeg blir helt rørt, jeg. Gleder meg til å dele alt med dere, både i form av tekst og bilder. Stay tuned!

UKENS OPPTUR

Definitivt at Michelle kom på besøk! Det har vært så hyggelig å ha henne i nærheten igjen, og kunne mimre tilbake til gamledager. Vi to, ass. Jeg elsker den jenta så ufattelig høyt. En bedre venninne skal man fanken meg lete lenge etter! :-)

UKENS BESTE INNKJØP

Jeg har klikket hjem en hel del fra Nelly denne uken. Favoritt kjøpet er nok denne pakken:

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. her / 2. her / 3. her (bestilte i svart også, her) / 4. her / 5. her / 6. her

UKENS BILDEPretty and cute bestfriends.

UKENS FAVORITT BLOGG

Michelledaa.blogg.no

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Sommeren er definitivt over. BLÆH! Høstværet har kommet for å bli, ser det ut som. Hvert fall i Oslo! Heldigvis er jeg i Sverige nå, og her er det fiiint. :) Regn - og ruskvær gjør hele hverdagen så trist og grå. Jeg får ikke lyst til å gjøre noe som helst, og jeg merker hvordan motivasjonen daler nedover, også. Jeg blir ikke særlig inspirert av å høre regnet piske på vinduene, for å si det sånn.

UKENS NEDTUR

Nå må jeg tenke! Hmm.. Jeg vet ikke? Har det vært noen nedturer i det hele tatt? Isåfall må det bli at Michelle dro hjem igjen, og at jeg måtte sove alene fredagsnatt. Haha! Bortskjemt, ass. Denne uken har vært fin, den! :-)

UKENS MEST LESTE INNLEGG

En blond Isabel

Mitt nye hår

Jeg skal endre drastisk på utseendet

 

jeg håper at det er santSØNDAG! Ah, en av mine favoritt dager i uken. Det er noe med søndager som virkelig gir meg en slags indre ro i sjelen. I dag er intet unntak, morgenen startet super fint i armkroken til min fine mann, etterfulgt av et lite hjemmespa på badet. Nå er håret kuret, ansiktet renset og jeg er ferdig fikset. Vi skal i bursdag til morfaren til P om en liten halvtime! Det blir så hyggelig. <3 Uten om det vet jeg faktisk ikke hva mer vi skal finne på i dag, annet enn å ha ordentlig kvalitetstid sammen i sofaen! En skikkelig kosedag, helt enkelt. MYS!

Da jeg kom hit i går informerte Pierre meg om at det er meldt sommer her de kommende dagene. Dere kan tro jeg ble overlykkelig! Nå får vi bare håpe at det stemmer, for dette triste været som har herjet de siste døgnene er ikke særlig hyggelig. 

Håper dere får en super slutt på helgen, fininger. Viktig å lade opp batteriene når vi har muligheten! ;-)

dere hadde rett

Det var visst ikke så vanskelig å gjette seg frem til hvor jeg var på vei tidligere, hehe. Dere kjenner meg for godt, altså! Denne frøkna klarer seg jo ikke så altfor lenge uten sin mann, så det er klart at jeg er i Sverige hos svigermor! :-) Planen var at vi begge to skulle hit på en liten miniferie, men ettersom jeg hadde besøk ble det til at jeg fikk reise senere. Det gjør absolutt ingenting, for nå har jeg både fått etterlengtet kvalitetstid med min bestie, og nå får jeg kose meg halvt ihjel med både kjæreste og hans familie. Jeg elsker virkelig å være her. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; ingenting, absolutt iiiingenting, slår svigermors mat. Jeg føler jeg legger på meg minst 5 kg hver gang vi er på besøk, haha. Vi slapper skikkelig av når vi er her, jeg føler at jeg klarer å koble av. Det er så deilig!


Denne turen har vi faktisk lagt litt planer, også. Blant annet skal vi sjekke inn på et luksuriøst spahotell på en nydelig strand, og vi skal shoppe i enten Malmö eller i Göteborg. Vi får se! Dette blir noen fine dager, hvertfall. Sverige, I LOVE YOU. <3 

HA DET, NORGE!

adlink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

... Og så lenge holdt jeg ut i Norge. Haha, er det mulig å være så rastløs? Jeg er evig takknemlig over at jeg har den jobben jeg har, slik at jeg faktisk kan tillate meg selv å ha mark i ræva. Om ikke, hadde jeg definitivt hatt et stort problem. Nå er jeg hvertfall på reisefot igjen, jeg! Det skjer alltid så spontant - nesten hver eneste tur, faktisk. Eller, denne turen er ikke sååå lite planlagt, jeg har visst om den en liten stund. :-) Noen som klarer å gjette hvor jeg skal?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå sitter jeg med musikk på høyeste volum i øreproppene mine, og slapper helt av. Har dere hørt den nye sangen til Justin Bieber - Let me love you? Jeg ELSKER den! Altså, gudene vet hvor mange ganger jeg har hørt den på repeat nå. Jeg vet ikke, men jeg får en skikkelig god følelse i kroppen av den. En litt trist/fin følelse. Vanskelig å forklare, men den gjør noe med meg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adidas topp utsolgt, men finnes i kjole her / på leppene har jeg blandet denne fra Clarins og denne fra Ciaté.

_______

Vi skrives så fort jeg er fremme! Kyss. <3
 

Det er en trist dag

God formiddag, og god helg! Hvordan har dere det? :-) Jeg håper dere har det supert - det er jo tross alt lørdag! Selv har jeg det veldig fint, men jeg er litt trist, faktisk. Det har vært så innmari koselig å ha Michelle på besøk her, at det føles som et stort tomrom nå som hun har reist hjem igjen. Jeg savner min soulmate allerede, jeg. Buhu! Tenk at vi gikk fra å bo sammen, til å kun møtes et par ganger om året? Det er en stor forskjell, og i grunn misliker jeg det sterkt. Men men, det er vel prisen jeg måtte betale når jeg valgte å flytte til tigerstaden. Jeg er ordentlig optimist da, og krysser fingre og tær for at hun og Elias skal få lyst til å flytte hit, de også! Haha. Det er lov å håpe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva mer? Nå sitter jeg i sofaen og oppdaterer dere. Jeg er så trøtt i dag! Fatter ikke hvorfor, for jeg har jo sovet en god del timer i natt. Merkelig... Jeg må få kastet meg rundt å få shinet opp leiligheten, dere. Jeg har endelig fått teken på å vaske klær (uten å misfarge eller krympe hele klesvasken!) - hurraaay! Vi skrives om ikke så alt for lenge. Klem!

Ukens spørsmål

annonselenker

· THIS WEEKS QUESTIONS ·

__________

Pleier du å spare mye av inntektene dine? F. eks legge det inn på en konto eller noe sånn? Bare lurer siden det virker som om du bruker veldig mye penger ganske ofte.

- Jeg sparer ganske mye av lønnen min, ja. Vi har jo planer om å kjøpe hus i løpet av neste år, og da er det viktig å ha mest mulig i egenkapital når vi skal ta opp lån. ÆH, jeg gleder meg sånn!

Synes den svarte bikinien din er så fin! Hvor har du kjøpt den?

DCIM\100GOPRO\GOPR0055.

- Den finner du her.

Hvordan går det med deg og Pierre?

- Takk som spør! :-) Det går helt fantastisk med oss. Jeg tror faktisk ikke vi har hatt det bedre sammen, tidligere. Jeg er helt sikker på at jeg har funnet mannen jeg skal tilbringe resten av mitt liv sammen med. Mannen som skal bli pappa til mine fremtidige barn. Mannen jeg en dag skal gifte meg med. Mannen jeg skal gjøre alt for.

Skulle ikke Pierre slutte å røyke?

- Jo, det var planen. Han klarte å holde seg røykfri i nesten to måneder, faktisk! Det er jo supert, men dessverre falt han tilbake på den forbanna giften... BLÆH!

Æh, hva har du brukt på leppene her? Kjempefin farge!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Her har jeg brukt to produkter - denne fra Clarins og denne fra Ciaté.

Hvis du bare kunne valgt en av operasjonene du har tatt, hvilken ville det vært?

- Neseoperasjonen, definitivt. Det er nesen som har plaget meg mest, og den delen av meg som jeg har mislikt mest. Det er nok det som har utgjort størst forskjell på mitt utseendet, også.

Savner du Stavanger, eller trives du best i Oslo?

- Jeg savner ikke selve Stavanger, men jeg savner derimot vennene mine og nettverket mitt som jeg har der. Jeg har jo, som jeg tidligere har fortalt, vanskeligheter med å bli kjent med nye mennesker da jeg alltid er ekstremt skeptisk. Det hadde vært heeelt fantastisk om mine fine venner hjemmefra bare kunnet flyttet til Oslo, de også! Haha. :)

Jeg skjønner veldig godt at du ikke vil være så åpen angående barndommen/fosterhjemmet, men jeg lurer bare på en liten ting. Bodde du sammen med søsknene dine i fosterhjemmet, eller hadde du bare kontakt med dem utafor dette? Digger deg og bloggen, stor klem <3

- Det er kun jeg og min storesøster som bodde i fosterhjem, men vi bodde i forskjellige hjem. Vi hadde god kontakt med hverandre selv om, da! :-)

Hvordan får du så masse volum i håret når du har midtskill?? Liksom volum akkurat der skillet er? Klem

- Jeg bruker Batiste sin tørrshampoo i XXL volum, eller hva den heter. Den er faaantastisk! Den gir super mye volum i håret - helt fantastisk.

_________________

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

jeg har gjort det igjen

annonselenker

På leppene har jeg blandet to produkter - denne fra Clarins og denne fra Ciaté.

_________

· I BLAME IT ON THE RAINY DAYS ·

Hei superstars! Hvordan har dere det i dag, på denne ellers så triste fredagen? Er det bare her i Oslo det regner? Blæh, blir så matt av dette været, jeg. Vi skulle jo ut å shoppe i byen i dag, men det kan jeg trygt meddele at vi droppet da regnet aldri ga seg. Istedenfor har vi sittet inne og nettshoppet, haha. 

Her er hva jeg klikket hjem! Nelly har fått så latterlig mye fint inn nå, at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg selv. Som dere ser ut ifra hva jeg har klikket hjem, gjør jeg meg klar for høsten. Jeg elsker å gå iført løse kjoler som jeg lett kan style til et kult antrekk. Hva tenker dere om de sorte bootsa, forresten? Jeg har aldri hatt slike før, men jeg tror at de kan bli veldig freshe til et hverdagslig antrekk. 1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her / 7. her

han har forlatt meg

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / leppestift her

_____

God morgen, fine! Denne fredagen kommer til å bli super fin, det er jeg helt sikker på. Gårsdagen brukte vi til å reparere skadene fra onsdagskveld. Det ble litt for mye champagne og vin enn vi i utgangspunktet hadde planlagt. Det skjer alltid! Haha. I dag derimot, tenker vi å være litt mer produktive enn å sitte i sofaen. Planene er fortsatt litt usikre, men to ting er hvert fall sikkert - vi skal ut å shoppe litt i byen, og senere på kvelden skal vi nyte litt rosè på Tjuvholmen. Det høres ut som en grei fredag, gjør det ikke? Vi får helt enkelt se hva denne dagen bringer! Foruten om det er det faktisk en litt trist dag, også. Pierre forlater meg, igjen. Han reiser nemlig til Sverige... Heldigvis har jeg besøk av min BFF, så det går i grunn helt fint likevel. Haha! Han har fått konkurranse. ;-) Neeeida. 
 

Mitt nye hår!

Sponset behandling

Her er resultatet på håret mitt etter en runde hos frisøren. Jeg trodde selv at det skulle bli mye lysere, men ettersom frisøren min og jeg ble enige om å ta det i en fin prosess, ihjel bleiker vi det ikke på bare en runde. Det vi gjorde i går var å avfarge det, og da ble jeg HELT oransje i håret. Det var ikke mye fint, dere! Haha! Jeg sendte bilde til P og latet som om at det var det endelige resultatet og at jeg var "sååå fornøyd". Han fikk litt panikk, kan man si. ;-) Etter avfarging gikk vi over med korrigering, slik at mesteparten av det oransje forsvant. Dette kunne vi droppet, men i og med at jeg skal gå med denne hårfargen i underkant av to uker, måtte vi rett og slett fyre over med korrigeringen. Jeg kan ikke vandre rundt å se ut som en katastrofe, haha. Nå sitter jeg igjen med brunt hår, istedenfor svart. Jeg skal tilbake om under to uker, da er det på tide med ny runde. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For meg er det forferdelig viktig at prosessen som kreves for å gå fra sort til blondt hår, ikke skal føre til at mitt hår blir helt ødelagt. Jeg vil ha minst mulig skade, som det overhodet er mulig å få. Derfor gjør vi det heller i flere omganger, enn å kjøre på og risikere at mitt eget hår blir seende ut som et fuglereir. Dette er litt gøy også, for i løpet av denne ferden får jeg oppleve forskjellige hårfarger! Nå får jeg testet ut brunt igjen, og etter neste besøk blir jeg enda lysere. Spennende! 

Som sagt - jeg går alltid til min faste, dyktige frisør, Ann Beate, på MOODstudio (som tidligere het Hendrix Hair Torggata). For å booke time: ring 22 69 61 53, eller send sms til 922 59 736. Du kan også booke tid via nettsiden her.

WATER CHALLENGE PRANK!

Det er på tide med en ny video, guys! Denne gangen er det noe litt annerledes, nemlig en challenge sammen med søsknene mine. Dere må se den selv! Det ble ikke bare en challenge, men også en prank. Haha, dette var så forbanna morsomt å spille inn. Vi lo oss halvt ihjel! Ja til fler challenges? :-)
 

Husk å subscribe til vår YouTube-kanal

I WENT BANANAS

· TAXFREE HAPPINESS ·

Er det bare jeg som blir til et lite barn på julaften, så fort jeg er på taxfree? Jeg får lyst på alt, jeg. Godteri i haugevis, god drikke og selvfølgelig sminke. Sistnevnte er jeg ekstra ivrig på, men denne gangen ble det lite sminke, men veldig mye godteri og drikke. Nå er altså godteriskapet fylt opp til randen, og jeg har massevis av musserende til de kommende jentekveldene. Jeg spurte jo om dere ville se alt jeg kjøpte på min snapstory, og ettersom responsen var såpass stor måtte jeg jo bare gjøre det! :-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

etter å ikke ha sett henne på noen måneder

ÅÅÅ, jeg er så glad! I dag kommer min bestevenninne på besøk til Oslo, dere. Herregud, som jeg gleder meg til å klemme henne ihjel! Vi har gått på skole sammen, vært samboere, studert (..og hoppet av samme studie sammen, haha), feriert.. Vi to har gjort alt, sammen! Michelle er det mest godhjerta mennesket på denne planeten, helt seriøst. Ingen er mer omsorgsfull og tillitsfull som det denne frøkna er. Jeg er evig takknemlig for å ha henne i mitt liv - jeg vet helt ærlig ikke hva jeg hadde gjort uten henne. Da hadde jeg vært lost for lengs.


Glansbilder fra da vi gikk på videregående. Haha, se så søte vi var, da! På bildet til høyre var vi på en skikkelig fjortiss hjemmefest. Her gikk vi første året på idrettslinja. Nostalgi!

________

Nå skal jeg straks hente henne, og stolt vise frem vår nye leilighet! Hehe. Den er jo liiiitt (mye) finere enn den jeg og hun bodde i på Bryne. Hehe! Started from the bottom, now we´re here. ;-) Åh, som vi kommer til å kose oss disse dagene. Jeg har gjort klart en fullspekka plan med alt vi skal finne på i løpet av tiden hun er her! Heldige meg får henne helt for meg selv frem til lørdag. Dette blir så bra! Hun har forresten akkurat startet å blogge, sjekk den ut her!

jeg skal endre drastisk på utseendet

Sponset behandling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HYL!! I skrivende øyeblikk sitter jeg i frisørstolen med bleking i håret mitt. Herre, jeg kjenner virkelig nervøsiteten krible i kroppen. Dette blir en drastisk forandring, dere! Jeg og min faste frisør, Ann Beate, ble enige om å ta dette i flere omganger, slik at håret mitt ikke tar så altfor stor skade av denne prosessen. Jeg går til MOODstudio, som tidligere var Hendrix Hair Torggata. De har byttet navn, men hele det dyktige teamet er fortsatt det samme! :-) Her har jeg gått i ett år snart, og det med god grunn. Som dere allerede vet er jeg veldig påpasselig med hvem som får røre håret mitt, da jeg har opplevd å få håret mitt ødelagt av tidligere frisører jeg har gått til. Det verste som finnes er å dra til en frisør, og absolutt ikke få det resultatet du ønsket deg. På MOODstudio hører de på hva jeg ønsker, for og så faktisk oppfylle ønskene mine også. De er helt fantastisk rå på både farge og klipp. :) Jeg anbefaler dem på det sterkeste til alle mine lesere - jeg garanterer dere å bli like fornøyde som meg!

For å booke time: ring 22 69 61 53, eller send sms til 922 59 736. Du kan også booke tid via nettsiden her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fargeprosessen tar jo sin tid, så i mellomtiden driver jeg å både jobber og spiller candy crush. Bra tidsfordriv, hehe. Senere i dag skjer det noe veldig spennende, jeg forteller dere mer om et par timer.

Vi snakkes enn så lenge. Stor klem fra en soon to be blond Bella!

Wæh.

 

Uken som gikk...

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her

______

AKKURAT NÅ:

Jeg sitter her i sofaen og er noe irritert for øyeblikket. Jeg har fått regning på regning i postkassen, fra noe jeg ikke vet hva er. Det viser seg at det er en kjerring som har bestilt en haug med ting på mitt navn. Laget en ny mail, og utgitt seg for å være meg. Er det seriøst mulig?! Heldigvis fikk jeg ryddet opp i det med regningene, men det at en person kan drive med identitetstyveri gjør meg fly forbannet. Dum som hun er har hun jo oppgitt sitt telefonnummer i bestillingen, så vi vet hvem det er. Denne damen, hvem nå enn hun er, fikk en noe forbannet telefon fra meg tidligere i dag. HVEM gjør sånn?!

UKENS CRAVING

Vannmelon og maiskolber. I Bulgaria trykket vi nedpå med maiskolber flere ganger om dagen. SÅ godt!! Hvorfor har vi ikke sånne små sjapper her i Norge også, hvor de selger ferdig kokte maiskolber? Det er rett før jeg startet en ny business selv, ass. Hah!

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genser Weekday - lignende her / jeans her / solbriller her / sneakers her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her

UKENS TANKE

Hvor ufattelig heldig jeg er som har så fantastiske mennesker rundt meg. Denne uken har jeg vært på ferie med mannen i mitt liv, og de to personene jeg verdsetter høyest av alt - mine småsøsken. Jeg har lagt mye energi på å se til at de skulle få den beste ferien noensinne, og at de ble tatt godt vare på. Herlighet så glad jeg er i dem!

UKENS OPPTUR

Her har jeg mye å ramse opp, ass! Tivoli, Go Kart, badeland, shopping, bading og soling.. Ferien har vært en eneste stor opptur! Jeg har stortkost meg hele uken i fantastisk selskap. :-) En av de beste ukene på lenge!

UKENS BESTE INNKJØP

Definitivt GoPro-ene vi kjøpte! Vi har tatt dem flittig i bruk i løpet av ferien - nå gleder jeg meg bare til å dele videoene med dere. Herlighet for noen smarte duppedingser, dere! De er geniale. Hvorfor har vi ikke investert i disse tidligere?!

UKENS BILDE


Mitt hjerte består av disse to!
<3

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Det er definitivt denne episoden med identitetstyveriet. Det skal jo ikke gå an? Noen mennesker, ass. Hva er det som får en til å gjøre noe slik? Hun fikk seg en lekse av meg, og jeg vurderer å anmelde dette. Det ble jeg anbefalt å gjøre av selskapet alt hadde blitt bestilt av. Er det noen som har opplevd noe lignende?

UKENS NEDTUR

Nedturen denne uken er at ferien er over, faktisk. Det har vært topp stemning hele uken, så jeg har faktisk ingenting å komme med her annet enn at det er kjipt at det hele er over...

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Video - svar på spørsmålsrunden: del to

Min hjertesak

Store endringer i mitt liv

En blond Isabel

I morgen skjer det. Jeg har gått lei av hårfargen jeg har for øyeblikket, og vil derfor teste ut noe nytt! Helst vil jeg gjøre noe drastisk, noe jeg aldri har hatt før. Jeg er veldig usikker, da. Hvilken farge skal jeg gå for? I og med at jeg er veldig mørkt nå, vil det naturligvis kreve et par runder med farging, så jeg tenker at jeg gradvis skal gå til blondt. Ikke hvitt liksom, men nokså lyst. Jeg elsker å eksperimentere med håret! Ikke med lengden da, men med fargen. Å klippe av på lengden er jeg for pyse for - jeg elsker jo det lange håret mitt.

Æh, nå ble jeg brått veldig nervøs! Haha, tror dere jeg vil passe i lyst? Jeg klarer ikke å se for meg meg selv i blondt hår, haha. Det blir kult å teste det ut, da. Wæh! Om jeg ikke trives er det jo bare til å gå tilbake til det mørke, verre er det jo ikke. :) Jeg hadde jo lyse striper/baylage tidligere i år, og det trivdes jeg egentlig veldig godt i. Nå spørs det bare om jeg tørr å gå eeenda lysere. Hva synes du at jeg burde gjøre hos frisøren i morgen?

plutselig er jeg her, da

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blazer her / jeans Topshop, lik her / topp her / heels Zara

________

Og vipps, så var vi brått hjemme i Oslo igjen! Det er bittersweet, men jeg er helt sikker på at så fort vi får landet litt, vil jeg nok være tilfreds med det, også. Jeg har tross alt mye gøy som skjer fremover, så jeg har i grunn ingenting å klage over, selv om sol og et eksotisk land frister ekstremt mye akkurat nå. Jeg mener, det å komme hjem til pissregn er jo ikke så veldig motiverende. Kontrasten er stor! 

Jeg klarer ikke å komme over hvor latterlig fort disse åtte dagene har flydd forbi.. Aldri før har tiden gått SÅ fort! Det er et godt tegn, da. Det betyr jo bare at vi har hatt det gøy, for det er jo da tiden flyr. Eller hva? :-) Dagen så langt har gått til å vaske klær, rydde ut av kofferten og betale regninger. Nå gjenstår kun en kjapp tur på postkontoret før jeg kan slappe helt av. Jeg mistenker at det er lipkits fra KylieCosmetics som venter på å bli hentet. Er det noen som er giret på video/innlegg om det? Kanskje reviews? Let me know! :-)

en siste gang

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· I´M GOING TO MISS THIS ·

Solfylte dager, skyfri himmel, sand mellom tærne, bikini, gyllenbrun hud, kokosnøtt oljen, late dager. 

Jepp, dette blir jeg å savne. Vil. Ikke. Ha. Høst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bikini topp utsolgt, lignende her og her / truse her / solbriller her

 

en hai på stranden

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Badedrakt her / sunnies her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ÅÅÅ, jeg er så trist! Jeg vil ikke forlate dette paradis... Hvem hadde trodd at vi skulle falle pladask for Bulgaria? Det er så fint her! Vi skal definitivt tilbake, det er hvert fall sikkert :-) Dagen i dag har bestått av det vanlige, nemlig soling og bading til den store gullmedaljen. Jeg har blitt ganske brun, og da sier jeg meg fornøyd! Haha, jeg oppnådde målet mitt til slutt! 

Er det en ting jeg har lagt spesielt merke til ved meg selv i løpet av denne turen er hvor ekstremt pingle jeg har blitt. Det er ganske krise, ass. Jeg har jo alltid vært en tøffing (i følge meg selv, iallefall), men det vet jeg sannelig ikke om jeg kan påstå lenger. Vi skulle kjøre vannscooter i dag, og jeg var sååå giret. Da tiden endelig var inne, fikk jeg panikk og nektet. Haha, er det mulig! Jeg som hadde mast og mast på kidsa om å være med på det, for "det er jo så kult!"... Eller? Jeg, ass. De lo greit av meg, som dere kanskje kan se for dere. Pierre var like giret, men da han fikk øye på en hai, ble han helt i hundre. Man kan da altså kjøre en slags "hai", som typ er en ubåt, under vann. Denne kjører flere meter under vannflaten, hvor man selv er sjåfør. Dessuten hopper den opp i luften, også. Tror dere jeg fikk panikk da jeg så gleden i Pierres øyner, eller? Dere har vel ikke glemt av hvilken ulykkesfugl han er? Hvor gal han blir når det kommer til saker som kjører fort? Jeg stod seriøst å nektet han å sette seg inn i flere minutter. Heldigvis fikk jeg overbevist han til slutt.. For å være ærlig så truet jeg han med en sexfri uke. Da ga han seg på sekundet, for å si det sånn. Hah! Sex slår alt annet, heldigvis. ;-) 

gårsdagen i bilder

God morgen, superstars! I går knipset jeg masse bilder i løpet av dagen, så her har dere et real bildedryss. Vi gjorde litt av hvert i går, blant annet Gokart og en tur til Nessebar, old town. På dagtid tilbringte vi mesteparten av tiden ved bassengkanten, hvor vi solte og badet i flere timer. Siste innspurt, vet dere! ;-) Alt i alt hadde vi en storartet dag med masse fart og spenning!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

store endringer i mitt liv

Nå skal det innføres drastiske endringer i livet mitt. Dette har gått for langt nå. Virkelig.. Jeg har som jeg allerede har nevnt for dere tidligere, jobbet døgnet rundt. Jeg logger aldri av - hjernen min er på jobb tjuefire timer i døgnet, uten unntak. Uansett hva jeg tar meg til eller hvor jeg er, tenker jeg jobb. Jeg får dårlig samvittighet om jeg koser meg, for da sløser jeg jo bort verdifull tid hvor jeg heller kunne jobbet enda mer. Og slik har jeg det heeele tiden, non stop. Kan dere tenke dere? Det er jo ikke greit.. Alle rundt meg påpeker det bestandig - at nå må jeg roe ned, før jeg går på en smell. Jeg har bare fnyst det bort, for det er jo nå jeg må stå på! Det er jo nå jeg må jobbe enda hardere for å nå enda høyere mål! 

Men nå har det tatt en helomvending i huet mitt. Når det har gått så langt at det går utover mitt forhold til de rundt meg, ja, da er det på tide å våkne opp. Når kjæresten min som jeg elsker over alt på jord føler seg lite prioritert, skjønner jeg at det jeg driver på med har gått til hodet på meg. Jeg ønsker å prestere på jobbfronten, men vil jeg virkelig la det gå på bekostning av mitt kjærlighetsliv? Mitt familiebånd? Mine vennskap? Aldri i livet. 

Heldigvis finnes det en løsning på alt - til og med dette problemet jeg sliter med nå. Jeg har funnet ut at jeg skal sette opp dagene mine som normale arbeidsdager. Jeg skal stå opp tidlig, jobbe og gjøre ferdig alt jeg behøver for resten av dagen, for å så ta fri når arbeidsdagen er over ett viss klokkeslett. På dette viset vil jeg både få jobbet så mye som jeg ønsker, men likevel balansere det med mitt sosiale liv. Jeg vil klare begge deler samtidig, og det eneste som trengs da er litt struktur i hverdagen og forhåndsregler. Verre er det ikke, endelig har jeg innsett det selv.

slik ser vår morgen ut

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· I LOVE VACAY ·

Bildene taler for seg. ARGH, jeg vil virkelig ikke hjem igjen... Vi har det så fint her! Soling og bading dagen lang, etterfulgt med deilige måltider og hygge. Jeg storkoser meg, jeg! Det blir litt trist å komme hjem. Tilbake til de samme gamle rutinene og den normale hverdagen. Det har jo sin sjarm det også, men jeg må ærlig innrømme at det ikke kan måles med feriemodusen. Vi pratet om det ved bassengkanten i dag. Tenk at vi i grunn har mulighet til å reise så og si når vi ønsker, og at vi faktisk kan oppleve verden på et større basis? Vi grublet litt på det tidligere. Jeg har så lyst til å oppleve mer eksotiske steder enn disse typisk charterturene. Vi får se hva det blir til, men en ting er hvert fall sikkert - det er blir ikke lenge til vi legger ut på reis igjen! :-)

Nok babbel fra meg! Nå skal jeg ut å sole meg videre - ingen tid å miste! Jeg har nemlig planer om å bli veeeldig brun, så her er det bare til å henge i. Hehe! Jeg klarte selvsagt å brenne meg litt i går, da - til tross for at jeg faktisk brukte solkrem for en gangs skyld. Hva er det med meg?! Vi skrives, senere. Klem!
 

meg i kveld!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / jeans, lignende her / sandaler lignende her / veske Céline

____________

Kveldens antrekk! Langbukse, tenker du? Hadde du bare visst hvor mange mygg det er her, hadde du forstått. Jeg trosser varmen, og kjører på med bukser uansett. Meg og myggstikk er virkelig ingen god kombinasjon. Planen videre i kveld er egentlig å ta det med ro, kanskje finne oss et sted vi kan nyte litt god drikke og dessert før leggetid. Kidsa skal nok kjøre segway, som vanlig. Det er den nye favoritt aktiviteten! :-)

Ha en super kveld videre, fine. Ville bare titte innom kjapt! <3


 

HVORDAN KAN DETTE SKJE?!

Etter gårdagens "drama" skulle man ikke tro at det var mulig å toppe kaka enda mer. Det holdt visst ikke med to tannlegebesøk pluss ambulanse, for som sagt - Pierre er mesteren av ferie-uflaks. Vi gir snart opp, ass. Jeg tørr nesten ikke dra på flere reiser, Pierre ser jo ut til å miste det heeelt hver gang. Haha! La meg fortelle...

Jeg og kidsa bestemte oss for å dra på Go Kart da Pierre ble helt i hundre når han så at det var mulighet for å kjøre ATV off road. For det første er jo jeg verdens største pingle, så jeg hadde ikke blitt med uansett, men det at barna var med gjorde at jeg kunne bruke det som unnskyldning. "Det er jo ikke barnevennlig!". ;-) Det var ikke noe Pierre brydde seg særlig om, da det eneste som stod i huet på han var dette monsteret av en bil.

Jeg vet hvordan han er - han liker fart og spenning, og som oftest blir han revet med til de grader. Så jeg trygler han om å kjøre fint før han forsvinner. Han ga meg "neida, men jeg kommer levende hjem igjen" til svar. Ha i bakhodet at det slettes ikke er lenge siden han fikk skulderen ut av ledd i tillegg til et stygt brudd i benet. Uansett! Jeg og kidsa dro til GoKart banen, kjørte ferdig og kom tilbake til hotellrommet mens vi fortsatt ventet på Pierre. Etter en stund kom han inn døren med en noe merkelig gange. Om det gikk bra? Vel. Han presterte å velte hele monsterbilen, skade skulderen ytteligerre en gang, i tillegg til å måtte betale for skadene på bilen. ER DET MULIG!? Disse bilene har ikke en gang dører som dere kan se på bildet, så han fikk seg en munn full av jord. Hahaha, altsååå. Hva gir du meg???

Heldigvis gikk det fint med han, og det er jo det viktigste. Han har kun litt svake smerter i skulderbladet, så han kom seg godt ut av det hele. Dum som han er satt han å lo seg ihjel når han fortalte oss hva som hadde skjedd, mens jeg skjelte han ut. Jeg ønsker jo svært gjerne at han skal leve, liksom. Nå gjenstår det å se hva som hender i morgen da, dere! Hvem er spente? P insisterer på å få ligge i sengen hele morgendagen, hvert fall. Jeg tror det er en god idé, jeg.

Konklusjon: jeg har verdens største ulykkesfugl som kjæreste.

new in

adlinks

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shocker! Jeg har shoppet litt nytt til høstgarderoben. Det er jo straks høst, noe som vil si lavere temperatur og kjølige kvelder. Jeg elsker å kle meg i varme strikkegensre og komfortable, løse og hverdagslige kjoler. Jeg har en greie for jakker, da spesielt bikerjackets. Jeg aner ikke hvor mange jeg allerede har hengende i garderoben, men likevel ser det ikke ut som jeg noensinne vil få nok. Vel vel.. Her er hva jeg klikket hjem for denne gang!

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. her / 2. her / 3. her (bestilte i svart også, her) / 4. her / 5. her / 6. her
 

flashback friday

Jeg beklager så mye for at jeg ikke rakk å publisere #flashbackfriday i går. Jeg håper at det går fint at det kommer nå istedenfor! :) Denne ukens flashback er tilbake til desember, da jeg og P gikk ut med at vi dater i offentligheten. Husker dere det?

Les innlegget "Jeg er forelsket i Pierre" her. 
De første bildene vi publiserte etter at vi gikk ut med vår relasjon.

Det var så mye blest rundt oss på den tiden, og alle stilte spørsmålstegn ved vårt "vennskap". Vi nektet for at det var noe følelser mellom oss, for vi orket helt enkelt ikke all kritikk som vi visste ville komme vår vei akkurat da. Dessuten var vi fortsatt usikre på hverandre og om det i det hele tatt kom til å fungere mellom oss, så vi ønsket å finne ut av ting før vi skulle involvere alle andre. Det tror jeg vi gjorde veldig rett i! 

Jeg husker fortsatt hvor nervøs jeg var da jeg publiserte innlegget her på bloggen. Jeg var så spent på responsen og hvordan folk ville ta det. Sjekk kommentarsfeltet i innlegget, liksom. Det tok jo helt av, haha. Good times, hvertfall. Litt av en start på forholdet, du. Turbulent, men fantastisk fint! <3

kongeblå

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her

_________

Nå er det duket for et festmåltid. Jeg tenkte bare å svippe innom her kjapt for å vise dere kveldens antrekk. Hvor fin er ikke denne kjolen? Personlig elsker jeg den kongeblå fargen. Spesielt når jeg er ekstra tan! 

Vi skrives senere. God helg, forresten! <3

Ukens spørsmål!

Adlinks

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvilke blogger leser du?

- Jeg leser Sophie Elise, Eileen Eriksen, mammatilmichelle og bestevenninnen min sin; michelledaa.blogg.no. 

Hva synes familien/mammaen din om at du operer deg?

- Hun syntes ikke noe om det med det første, naturligvis. Etterhvert som hun innså at dette var noe jeg kom til å gjennomføre uansett hva, godtok hun det og støttet meg i mine valg. Det er jeg veldig glad for. Jeg skjønner dog at hun var skeptisk, jeg er tross alt datteren hennes og i alle foreldres øyner er jo deres barn det vakreste som finnes.

Har du et favorittdyr?

- Jeg har to! Delfin og hund. Jeg husker da jeg var liten å spurte mamma om hun kunne kjøpe en delfin til meg som kunne bo i hagen. Jeg ble SÅ forbannet da jeg fikk et nei til svar. Jeg syntes hun var sååå slem! Hahaha. Lille diva Bella! ;-)

Hvor er denne kjolen fra?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har fått SÅ mange spørsmål angående denne kjolen, og jeg skjønner godt at dere lurer! Dessverre har det seg slik at jeg kjøpte den fra Shein i fjor, og de er helt utsolgt for den. :-( Beklager!

Hvordan uttaler man etternavnet ditt? Rad eller Råd, liksom? Haha, lurer på dette hver gang jeg går inn på bloggen din!

- Haha, jeg skjønner at du lurer! Det uttales rad :-)

Har lurt veldig på hvor arret etter rumpeoperajonen er? Plis svar :-)

- Du, det er ikke eksisterende. Nesten, hvert fall. Det er et bittelite arr ved slutten av halebenet, bare. Det er ingenting man legger merke til med mindre jeg skrever med rumpeballene. Haha! TMI... ;-)

Hvor lang tid bruker du på å skrive et innlegg?

- Det varierer veldig. Det kommer helt an på hvordan type innlegg det er, egentlig. Men som regel kan det ta meg alt fra én til fem timer. Da regner jeg inn tiden hvor man tar bilder, redigerer bilder, produserer tekst og gjør selve innlegget.

Du la ut et bilde på snapchat i dag hvor du hadde på deg en two piece jumpsuit som var rød med hvite striper om jeg ikke tar feil. Hvor er den kjøpt?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det kan kjøpes i rødt her, og i svart her!


Still gjerne spørsmål til neste ukens spørsmål i kommentarfeltet!

PIERRE HENTET AV AMBULANSE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen, og goood helg kjære lesere! 

Pierres sprukne tann har påført han en haug med smerter og ubehag, så derfor hadde han ingen andre valg enn å dra til tannlegen her i Bulgaria. Det er ikke alltid like lett å stole på utenlandsk helsevesen, men når man virkelig sliter har man ingen annen utvei. Det er altfor lang tid å vente til vi kommer hjem igjen. Det første han gjorde da vi stod opp i dag, var å ta en taxi til et tannlegesenter som ble anbefalt av sjåføren. 

Besøket endte opp i en fiasko, da jobben tannlegen utførte gjorde det hele tusen ganger verre. Hun boret opp hele tannen for å deretter si at hun dessverre ikke hadde "material" til å fylle hullet. Dette etter at hun har boret ned til roten, liksom. Uten bedøvelse. Enough said. Etter tannlegebesøket har han naturligvis mye vondere enn hva han hadde før han dro dit. Det endte opp med at han henvendte seg til resepsjonen på hotellet for å be om hjelp til det beste tannlegesenteret i byen. Hva tror dere skjer? Haha, jeg orker ikke... Han får beskjed om å sette seg ned i lobbyen å vente, for det ville komme en ambulanse å hente han. What?!!? Hah, så her blir man tydeligvis hentet av en ambulanse dersom man behøver å dra til tannlege for å bore et hull? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så slik startet altså vår dag. Ting kan liksom aldri gå smidig for seg, av en eller annen grunn. Det var denne uflaksen, da.. Skjønner dere hva jeg mener nå? Haha. Gir opp. 

DETTE ER DET SJUKESTE JEG HAR SETT!

Herregud, jeg tror ingen har så mye uflaks som det Pierre har. Sånn helt seriøst. Jeg tror ikke vi har vært på en eneste ferie sammen uten at det har hendt han noe uheldig, ever. Da vi var på Rhodos første gangen endte han opp med å få nakkesperre første dagen, i Spania fikk han høy feber og ble syk, i Thailand ble han sengeliggende en uke, og nå var det visst på tide med litt uflaks igjen. 

Vi satt i taxien da sjåføren tilbydde oss mint dropser som tydeligvis var magi for halsen. P var den eneste som takket ja, noe han snart fikk angre. Haha! Han begynner å tygge på dropsen, noe som gikk i feil retning. Vel, dropsen klarte seg hel og fin, mens tannen hans gikk i oppløsning. Jeg mener, sjekk den grove biten på bildet under her! Den knustes av jekselen hans! Herregud... Dakaren min. Det er et stykk mannfolk ved min side her som har litt tannverk, for å si det sånn. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shit. Haha!
 

det er for godt til å være sant

adlinks

DCIM\100GOPRO\GOPR0055.

Bikinitopp her / shorts her

DCIM\100GOPRO\GOPR0064.
DCIM\100GOPRO\GOPR0067.
DCIM\100GOPRO\GOPR0069.

Dere vet den følelsen man får når livet virkelig er bekymringsfritt? Når alt bare er.. fint og helt fantastisk? Når man ikke har noe å klage over? DEN følelsen har jeg nå. Jeg har det så latterlig fint akkurat nå, at dere aner ikke. Vi nyter hvert eneste minutt her nede og storkoser oss i hverandres selskap. Gud, så lyst jeg har til å bli her en uke ekstra. Vi vurderer det veldig sterkt, men dessverre kommer jobb i veien. Hadde det ikke vært for at vi må hjem på møter og innspilling, hadde vi definitivt forlenget ferien. Jeg er ganske overrasket over hvor gøy det er her i Bulgaria. Ikke vet jeg hva jeg hadde forventet meg, men jeg er hvert fall positivt overrasket. Barna maser allerede om en eventuell neste tur hit. Akkurat det er jo en positiv sak, hehe.  

Det å kunne puste ut, og koble helt av er ubeskrivelig deilig. Slik som jeg har det akkurat nå er nesten for godt til å være sant, dere. SÅ fint har jeg det, altså. Og shit så takknemlig jeg er for at jeg har en så flott gjeng rundt meg. Jeg er en heldig frøken! :-) 

saker blogging har lært meg

adlinks

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

...NOW THIS IS WHAT I'VE LEARNED OFF BLOGGING

_______________

· JUDGEMENTAL PEOPLE ·

Uansett hva man skriver, sier eller mener så vil folk dømme og kritisere - uansett hva! Om det så er hvilken matrett jeg liker, eller om jeg hadde vært vegetarianer. Folk finner feil ved ALT.

· STRUCTURE IS THE KEY ·

Å bli strukturert og planlegge dagene mine bra. Tidligere var jeg veldig surrete, og hadde nada oversikt over mine kommende dager. Nå derimot, er jeg veldig flink til å planlegge og holde meg til planen.

· 100% ME ·

Det å være genuin og hundre prosent meg selv. Jeg har alltid vært opptatt av at jeg skal fremstille meg selv akkurat slik jeg faktisk er. Jeg skal være meg selv, både på godt og vondt. Jeg skal ikke sette opp et "liksom" glansbilde. Det synes jeg at jeg har klart ganske bra! :-) Jeg har lært, gjennom bloggen, at folk faktisk vil like meg for MEG!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp utsolgt, lignende her / jakke Zara, lignende her / shorts her / belte, lignende her

«WORK HARD PLAY HARD»

Hard work pays off! Dette punktet er så forbanna sant, altså! Uansett hva man vil oppnå her i livet - go for it! Så lenge man jobber hardt nok for det, VIL du til slutt oppnå det. Det krever masse tid, blodslit og positiv innstilling - men fader så verdt det til slutt, når du faktisk oppnår det du har strebet etter.

· EASY GAME ·

Blogging er ikke enkelt. Først trodde jeg det, for å være helt ærlig. Jeg trodde det var super lett! Det er jo bare til å legge ut noen selfies og skrive hva jeg har gjort i løpet av dagen? Vel, der fikk jeg en fet, stor overraskelse. Haha! Det ER mye jobb, men veldig, veldig gøy. :-)

· I ♥ IT ·

Jeg elsker visst å skrive. Det er ikke noe jeg alltid har gjort, men blogging har lært meg at det å skrive virkelig gir meg noe. Det gir meg glede, og jeg elsker å uttrykke meg via tekster her på bloggen. Hvem skulle trodd det da jeg gikk på skolen? Jeg som hatet å skrive. Haha!

INNKJØP!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg lovet dere jo å vise frem innkjøpet fra gårsdagen! Seee hva vi har investert i, da! Go Pro Silver og Go Pro Hero Session. Vi valgte å kjøpe to, slik at vi kan filme massevis. Det blir kult å kunne filme hverandre med hvert vårt kamera når vi for eksempel er på utflukter eller driver med ulike aktiviteter, som vannski for eksempel, noe vi skal ut å gjøre straks. Vi har ingen unnskyldning til å ikke legge ut videoer regelmessig på YouTube-kanalen vår lenger, hvertfall. Haha! I går kveld filmet vi en challenge med mine søsken - den skal klippes og legges ut så fort som mulig. Om dere har noen forslag/ønsker til hva vi skal filme, kommenter gjerne det i kommentarfeltet! :-)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herregud, dette blir bra, dere!

min hjertesak

I kveld ønsker jeg å ta opp et annerledes tema her på bloggen. Min svigermor jobber i et krisesenter i Falkenberg (der hvor Pierre er fra i Sverige). De driver å hjelper kvinner i nød i Sverige, men også i Afrika - nærmere bestemt Senegal. Der har ikke kvinner store rettigheter, og de blir ekstremt undertrykte. Dere kan jo tenke dere selv...

Hele hensikten med dette innlegget er å både bidra selv, men også prøve å få hjelp av dere. Det har seg nemlig slik at krisesenteret i Senegal er det eneste stedet kvinner i nød kan dra å få hjelp, men problemet er at de ikke har nok penger til å holde det gående. De har ikke penger til å hjelpe kvinnene som kommer med sine barn som har blitt knivstukket x antall ganger over hele kroppen. De har ikke mulighet til å hjelpe de stakkars kvinnene som ble mishandlet i flere døgn. Disse episodene er noen få av tusen. Det triste er at knapt 1 av 10 kvinner får hjelp. De har ikke en gang mulighet til å ta seg frem til sykehuset på egenhånd. Dette er en helt forferdelig situasjon, og det verste er at kvinnesynet der nede er så forferdelig tragisk. Jeg vet at det finnes mange organisasjoner der ute som hjelper mennesker i vanskeligstilte land, men jeg føler ikke at det er så mye fokus på nettopp dette med kvinnemishandel. Det er et ekstremt stort problem som vi må sette mer lys på!

Selv kommer jeg til å donere noen tusenlapper til denne saken. Jeg får så vondt i hjertet av å høre alt det forferdelige som pågår der nede. ALT de behøver er hjelp fra oss som har det fint her i vårt hjemland. Det minste vi kan gjøre er å strekke ut en arm, og vise støtte. 

Advarer mot sterke bilder!

________________________

På bildene her har to personer blitt knivstukket og skjært opp. Disse kommer da til krisesenteret i Killimmaroo, men det er ikke garantert at de får den hjelpen de behøver. Krisesenteret har ikke lenger overskudd til å holde det gående, og nettopp derfor skriver jeg dette innlegget.Her ser dere bilde av selve krisesenteret i Kullimmaroo.

Dette går gjennom organisasjonen Acting4Change, og prosjektet er startet av WAV Senegal. Om dere vil donere penger til denne saken kan dere vippse til 40487700. Hver eneste krone går direkte til Acting4change Senegal i håp om å kunne holde krisesenteret i Kullimmaroo åpent slik at de kan tilby hjelp. En del av pengene kommer også til å gå til sykehuset slik at personalet ved krisesenteret har mulighet til å frakte ofrene videre til sykehuset da det koster en del med ambulanse. Det er ikke slik som i Norge, for å si det sånn. Jeg har fått tilsendt noen bilder av kvinner som har blitt utsatt for helt forferdelige greier, men på grunn av veldig sterke og groteske bilder får jeg ikke meg selv til å publisere dem her. 

Jeg håper virkelig at flere av dere ønsker å bli med å hjelpe og vise støtte til denne saken. Moren til Pierre jobber som sagt med dette, og når hun forteller meg om all denne galskapen, sitter jeg helt ærlig med en stor klump i halsen. Det er helt ekstremt hvor fæle omstendighetene er der, og nettopp derfor tilbydde jeg å dele dette på bloggen, for å få enda flere obs på dette. Om dere vil lese mer om ulike hendelser kan dere klikke dere inn her

all white

adlink

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp Zara / skjørt her

________

Jeg elsker dette antrekket - spesielt skjørtet! Er det ikke coolt? Litt sånn der ghetto/gangster/army, men fremdeles cleant og stilrent. Vanligvis går jeg for veldig enkle antrekk, men en gang i blant liker jeg å mikse det opp litt. 

det er vanskelig for meg å prate om det

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ARGH, i dag er været noe dårlig her i Bulgaria. Vi våknet til overskyet himmel, noe som er super kjipt da dagens planer ikke er så gjennomførbare uten strålende sol. Jetski og vannsport stod egentlig på planen i dag, men det skjønte vi fort at vi måtte endre på. Istedenfor tok vi en taxi til Burgas største shoppingsenter, og fikk shoppet litt! Jeg kan vise dere innkjøpene senere i dag. :) Det ble en svært vellykket tur for oss alle. Æh, gleder meg til å vise dere! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Over til noe helt annet - det dette innlegget egentlig skulle handle om. Etter at jeg slapp videoen av spørsmålsrunden i går, har det kommet mange spørsmål rundt dette med meg og min mamma. Jeg nevnte kort at kontakten er brutt, og at ting er vanskelig. Jeg gikk ikke mer inn på det i videoen, og det av en god grunn. Jeg synes det er ufattelig vondt og trist, så derfor blir det naturligvis vanskelig for meg å prate om. Dessuten handler det jo om andre enn meg selv, og da er det ikke fair å brette ut alt her på bloggen, synes jeg. Den andre parten har ikke mulighet til å eventuelt forsvare seg, eller komme med sin "side", og da blir det helt feil. I tillegg til det ser jeg på slike ting som veldig, veldig privat. Istedenfor tenker jeg at jeg heller kan komme med mine beste råd etterhvert, til dere som skriver at dere er i samme situasjon selv - hvor dere selv har turbulente og vanskelige forhold til deres egne foreldre.

Jeg har aldri vært så sjalu før

WOW, for en dag! Altså, smilet mitt har gått rundt siden 08:30 i dag tidlig. Vi har storkost oss fra morgen til kveld, jeg kan virkelig ikke beskrive lykken jeg føler akkurat nå. Herregud, så glad jeg er for at vi har en hel uke igjen i dette paradiset! Det har vært full fres non stop, så jeg kan med god grunn si at vi er en gjeng slitne dyr som akkurat har kommet tilbake til hotellet. Vi har nytt mesteparten av dagen ved bassengkanten, og så tok vi en strandpromenade. Vi har visst fått en greie for bademadrasser hele gjengen, etter at vi spottet noen kule i poolen. Vi la på jakt etter de feteste luftmadrassene ever, og jeg trodde jeg virkelig hadde funnet den beste av dem alle. Døds fornøyd var jeg da jeg kjøpte den med meg, for å så møte opp de andre. "Er du sjalu?", spurte jeg Pierre arrogant da jeg kom gående mot han med min freshe madrass. Vel... Det tok ikke lang tid før han dukket opp med en selv. Vi kan vel bare oppsummere det hele med at min ikke var så kul, likevel. Han dukket opp med en fuckings flytende kinostol x2560, liksom. Herre, jeg skal vise dere bilde av den i morgen. JEG hadde plutselig all grunn til å være sjalu - ikke han. Haha, er det mulig. For en gjeng! På kvelden spiste vi en nydelig middag, før vi tok turen på tivoli. Plutselig var jeg 12 igjen! ;-)

Jeg har knipset litt bilder med mobilen i dag (sorry for litt crappy kvalitet), da jeg la kameraet igjen hjemme. Heldigvis har jeg foreviget minnene, likevel. :) Mobilbilder er vel okei en sjelden gang? Jeg lover at det ikke skal bli en vane, haha.

Her er bildedryss fra dagen vår, fra morgen til kveld!


 

HEI FRA...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da var vi på plass! Vi landet sent i går, så vi fikk ikke sett så mye da. Nå derimot, har vi kost oss masse allerede her i Bulgaria! :-D Det er noen få av dere som klarte å gjette riktig - good job! Hehe. :-) Vi har 8 fine dager fremfor oss her nede i varmen, og jeg gleder meg så latterlig mye til å tilbringe ordentlig kvalitetstid med søsknene mine og Pierre. I dag har vi til og med bestemt oss for ulike utflukter og aktiviteter vi skal få med oss i løpet av tiden vi er her. Vi snakker heldag på havet på en Yacht, leie bil, badeland, vannscooter.. You name it! Vi skal virkelig skape minner denne turen. Det er tross alt første gangen jeg tar med meg kidsa på ferie, og jeg skal love dere en ting - denne ferien skal de minnes! Haha .:) Det er mitt mål!

OLYMPUS DIGITAL CAMERANå har jeg akkurat lurt meg inn på hotellrommet for å oppdatere dere kjapt! Jeg klarer ikke finne roen før jeg har fått skrevet til dere. Jeg, ass! Video hvor jeg svarer på spørsmålsrunden del to kommer forresten ut senere! Jeg har besvart spørsmål som ooofte går igjen, som jeg ikke har svart på tidligere av ulike grunner. Men nå? Nå gir jeg jernet. ;-) 

På tide å løpe ut i solen igjen! Jeg skal knipse en haug med bilder som jeg deler med dere senere. Håper dere har det supert, fine lesere. :) Klem!
 

hun freshet meg opp

Sponset behandling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå som jeg skal på ferie og mest sannsynlig gå sminkeløs store deler av dagene, er det veldig viktig for meg med velstelte bryn. Da føler jeg meg liksom ikke så «naken», likevel. Det er jo slik det er - så lenge man har «brows on fleek» (lol) føler man seg tusen ganger freshere! Jeg var innom hos Elin, min faste brynsspesialist, på Brow Rehab nå nylig. Som vanlig utførte hun behandlingen brynsløft på meg, og jeg er like happy som alltid!

Om dere vil booke time hos henne, så kan dere gjøre det her. Hun holder til på avdeling Bislett, og heter Elin Tonerud.

jeg overrasker søsknene mine!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JIPPIIII!!! Dagen jeg har ventet på er endelig her! I dag reiser vi fanken meg på ferie igjen, dere. :-) Denne gangen blir det en litt annerledes tur, da jeg har overrasket småsøsknene mine med ferie. ÅH, som jeg gleder meg! Jeg har lovet dem en tur i sommerferien, og de har gått rundt å ventet og ventet. Jeg tror at de mistet håpet til slutt, hah. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. ;-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flyet vårt går ikke før i kveld, så jeg skal se til å få shinet opp leiligheten (hater å komme hjem til rotete leilighet), og pakke ferdig kofferten min. Dette blir SÅ bra! Klarer du å gjette hvor vi skal? :-) Hint: varmt!