august 2017

ALT DRAMAET SOM SKJEDDE PÅ RHODOS

VENNER JEG HAR KUTTET UT, SJALUSI, EKS-KJÆRSTE ++

Det har vært blandede følelser å være tilbake igjen i Oslo, og det å ha lagt Rhodos-kapitelet bak meg. De 7 ukene jeg tilbrakte der har vært vanvittig morsomme og gøye for det meste, men det har også skjedd mye som har fått meg både frustrert og trist. Den første uken var jeg for det meste med en venninne jeg kjente godt fra før, men etterhvert som tiden gikk merket jeg fort at det ikke var en person jeg ville omgås med. Slik finner man ut av og til - det er ikke slik at man går så godt overens likevel med mennesker man i utgangspunktet trodde man kjente. Det gikk vel to uker før jeg fikk nok og sa i fra at jeg ikke ville bli behandlet som om at jeg er et null i et vennskap. Det er så utrolig viktig for meg at menneskene jeg omgås med gir meg glede og energi, ikke motsatt. Når jeg oppdaget at det vennskapet ikke var annet enn at den andre personen gjorde alt for å fremme seg selv og hadde andre hensikter enn å være min venn, kuttet jeg kontakten. Selvfølgelig var det trist, men noen ganger må enkelte personer spørre seg selv hvorfor fler og fler av vennene sine tar avstand fra dem. Det hjelper ikke å mene at alle rundt en er problemet, når en selv kanskje ikke behandler vennene sine noe bra. Jeg har nok med mitt eget liv,  jeg trenger så absolutt ikke "venner" som gjør alt i sin makt for å sette meg i et dårlig lys, spre falske rykter og baksnakke så fort jeg har vendt ryggen til. Det der er ikke en venn.

Det gikk litt tid, og jeg hadde bestemt meg for å reise hjem. Da hadde det gått to uker. Sara var jo også på Rhodos, men hun jobbet døgnet rundt. Det er jo tross alt derfor hun er på øya, så det er selvfølgelig noe jeg forstod og respekterte. Vi hang sammen så fort hun hadde ledig tid, og da hadde vi det like hyggelig hver gang. ❤️ Det er en venninne jeg vet at jeg kommer til å ha resten av livet, og vi vet alltid hvor vi har hverandre. I tillegg til henne har jeg mange fine mennesker som står meg nært på Rhodos som jeg tilbrakte mye tid sammen med. Uansett - da de to ukene var gått, ville jeg hjem. Jeg hadde fått litt nok, og begynte å kjede meg. Vel, jeg reiste ikke hjem med det første. Rebecka ankom nemlig øya! Det gikk kanskje fem minutter fra vi møttes til jeg bestemte meg for å drite i å sette meg på flyet som skulle ta meg til Oslo samme kveld. Jeg er så glad for at jeg tok den beslutningen, for ikke bare hadde jeg det super gøy med R, men jeg og R ble også kjent med fine Matilda. Vi tre klikket så latterlig bra sammen fra første sekund, og fra den dagen holdt vi sammen hvert sekund av oppholdet.

Ukene gikk, og jeg hadde det veldig gøy. Vi dro på utflukter, hadde x antall dagsfester, festet på kveldene, hadde nydelige middager og bare generelt koste oss masse i hverandres selskap. Plutselig en dag får jeg høre at Pierre skal komme. Jeg får fullstendig panikk, for jeg visste på forhånd hva det skulle bety: drama. Når to ekser er i hverandres nærhet blir det fort eksplosjon, spesielt i vår situasjon, og spesielt med alles øyner på oss. Vi hadde ingen god tone på det tidspunktet. For å gjøre en super lang historie kort: det startet med at vi ignorerte hverandre og så utviklet det seg til at vi kranglet. Etter fire dager endte vi endelig opp med å få prate ut og ordne opp i alt som hadde blitt gjort og sagt. Det var mange på øya som likte å spre usannheter om ting jeg eller han tydeligvis skulle ha "sagt" om hverandre, og jeg hadde dessuten gått rundt å trodd på en løgn jeg hadde blitt fortalt i flere uker. Vi hadde begge to mye på hjertet, så jeg er fryktelig glad at den dagen fant sted. Vi satte oss ved havet å pratet i nærmere fem timer. 

Jeg opplevde mye disse ukene. Jeg var mentalt sliten etter alt for mye drama, alkohol og aktiviteter døgnet rundt. Det er klart at det tærer på både psyke og kroppen til slutt, og jeg er ingen unntak. Jeg mistet det til slutt. Jeg kjente ikke meg selv igjen, og det gjorde heller ikke P eller vennene mine. Det var vel da jeg innså at jeg måtte komme meg hjem og avslutte denne Rhodos-turen. Rhodos er virkelig et fantastisk sted, men det finnes så alt for mange jenter der som er sykelig sjalue og konflikt-søkende. Jeg fikk to jenter på nakken fordi at deres kjærester hadde sett på meg, liksom. Hvordan kan man hate en jente på grunn av et blikk DIN kjæreste gir en annen person? Det der gir ingen mening for meg. Sjalusi er en stygg ting, det er sikkert og visst. 

Så, hvordan vil jeg oppsummere denne sommeren? Den har vært vanvittig gøy og minnerik for det meste, men det er flere episoder jeg gjerne skulle ønske jeg hadde sluppet å oppleve. Til tross for det har jeg fått nye venner for livet, som jeg virkelig elsker utrolig høyt. Jeg har fått bevist hvem som er mine ekte venner og hvem som ikke er verdt jack shit. Falske venner har virkelig fått en ny betydning. Either way - jeg er takknemlig for begge deler. Jeg er takknemlig for å oppdaget hvem som suger og hvem som duger, for jeg ønsker kun å bruke tiden min på genuint gode mennesker. ❤️

JEG HAR ET STORT PROBLEM

Okei, dere. Jeg står ovenfor et stort dilemma. Det har seg nemlig slik at denne frøkna har begynt å sikle på et nytt kamera, men det er ikke hvilket kamera som helst (så klart...). La meg presentere Leica Q for dere, et kamera som koster 41.000 kroner. Jada, dere leste riktig. Jeg er jo forholdsvis fornøyd med de to kameraene jeg bruker per dags dato, men bildene som blir tatt med Leica Q er på et heeeelt nytt nivå. Vi snakker proff, fantastisk og AMAZING kvalitet på bildene. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal ta denne beslutningen, men jeg mener egentlig at det er innafor i og med at kameraet i seg selv er en vanvittig stor del av jobben min. Å ha et fantastisk kamera gjør jo bloggen enda bedre, og jeg høyer kvaliteten på bildene med tusen hakk ved å skaffe meg Leica Q. Så sånn sett synes jeg at det er en god idé å gå til innkjøp av det, men samtidig får jeg litt vondt i magen. Jeg mener, 41.000 kroner er jo ikke bare bare. Det er mye penger! Er det verdt det, tror dere? Jeg tror ja, men at jeg kanskje burde vente litt med det i og med at det ikke er så fryktelig lenge siden jeg kjøpte Canon-kameraet. Hva synes dere?

Til dere som lurer på hvilke kameraer jeg bruker per dags dato:

____

📸 Olympus Pen EPL7 med to forskjellige linser.

📸 Canon Powershot G7X.

DET PÅVIRKER MEG MER ENN JEG TROR

Hver gang jeg skal skrive et blogginnlegg blir jeg litt stressa. Jeg får nemlig alltid høre hvordan jeg hele tiden skriver setninger som ikke er bygget opp korrekt på det norske språk, og at jeg skriver svenske ord støtt og stadig. Jeg er så klar over det selv, men jeg trodde faktisk ikke at det å omgås med svensker hadde påvirket språket mitt SÅ mye. Jeg vet jo at det har gjort det til en viss grad, men ikke så mye som det tydeligvis har. Jeg mener, jeg tenker til og med på svensk - haha. Da har det nok gått litt over styr. Likevel synes jeg at det er helt naturlig at det har skjedd meg med tanke på at eks-kjæresten min var svensk og han var jeg tross alt sammen med i over 1,5 år. Jeg la om litt i starten av forholdet vårt, da han ikke forstod dialekten min noe særlig bra. Norsk var vanskelig nok å sette seg inn i, men Stavanger-dialekten i tillegg? Jeg blamer han ikke, ass. Haha! I tillegg til det har jeg mange svenske venner, og de har jeg hengt med døgnet rundt i 7-8 uker. Det er jo klart at det setter sine spor. Faktisk har jeg så og si KUN vært rundt svensker hele sommeren.

Jeg skjønner at enkelte av dere irriterer dere over de svenske ordene som lurer seg inn i tekstene mine i blant. Jeg skal prøve å huske på å gå ordentlig gjennom tekstene mine før jeg poster, og få bort eventuelle språk-feil. Det blir vanskeligere og vanskeligere da, men jeg tror at det går tilbake til normalen ganske kjapt nå som jeg er hjemme igjen. 

RABATTKODE PÅ ALT FRA NLY!

annonselenker

WOOOHO! Nå har jeg fikset en helt egen rabattkode som kun gjelder mine flotte lesere. Det er jo et supert tidspunkt å shoppe på tenkte jeg, med tanke på at skolestart er rett rundt hjørnet. Da er det jo alltid gøy å piffe opp garderoben bittelitt! 

Ved bruk av koden «ISABEL20» vil dere få 20% avslag på ALT fra NLY Brands. Klikk deg inn HER og shop i vei! 💋 💋 💋

1. HER // 2. HER (denne har jeg - så fin!) // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. OVERDEL HER - BUKSER HER // 5. HER // 6. HER1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

___

HAPPY SHOPPING, BABES! 💋

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde en spørsmålsrunde på Snapchat tidligere i dag (IsabelSraad heter jeg!), hvor jeg ba dere sende inn spørsmål som jeg skulle besvare her på bloggen. AAAND HERE I AM! Her kommer svarene som lovet. Håper dere syntes det var gøy med en ny omgang med spørsmålsrunde, det var jo tross alt en stund siden nå. Jeg blir stilt utallige spørsmål hver eneste dag, så jeg tenkte at det var på tide å samle opp litt spørsmål og svar nå. LETS GO! 💋

______

Har du tenkt til å besøke Stavanger igjen snart?

Jaaa! Det er i gang med å planeres. Savner Michelle og Elias alt for mye nå! Dessuten hadde det ikke slått feil å feste i hjembyen igjen. Det var jo en halv evighet siden sist.

Hva er dine topp 3 favoritt byer av alle byer du har vært i?

Vanskelig. London elsker jeg, det samme med Paris. Ellers er jo Stockholm en soleklar favoritt!

Har du tenkt noe mer angående tatovering?

Åh, duuu.. Jeg har SÅ lyst! Jeg var seriøst to sekund i fra å gjøre det helt spontant på Rhodos i sommer, men "heldigvis" var tatovøren fullbooket akkurat den dagen. Jeg synes at tatoveringer er døds fint, men det som stopper meg er spørsmålet om jeg kommer til å passe i det eller ei. Hva tror dere? Dessuten er jeg ikke sikker på hva jeg skal skrive heller. Blæh. Det er vanskelig ass! Jeg misunner alle vennene mine som har tattoos, jeg må bare hoppe i det å våge selv også.

Har du noen i kikkerten?

Som jeg skrev på bloggen da jeg nylig ble singel, ønsker jeg aldri å dele med meg om en eventuell kjærlighet igjen. Det er så vanvittig mye drama som følger med, og ikke minst hodebry. Jeg ønsker litt mer privatliv på akkurat den fronten, uansett om jeg er singel eller ei. Mitt kjærlighetsliv er jeg veldig tilbakeholden på, og det kommer jeg alltid til å være. Jeg vil ikke utsette hverken meg selv eller en eventuell fremtidig kjæreste for offentligheten. Den feilen har jeg allerede gjort en gang tidligere, og det vil jeg ikke gjenoppleve.

Har du botox i ansiktet?

Jeg har botox i sinnarynken, ja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TOPP HER // VESKE CHANEL 

Bruker du selvbruning?

Nei! Jeg tar solarium i ny og ne, ellers er jeg jo ofte i varmere strøk hvor jeg passer på å få sole meg ekstra mye. Det er jo så vanvittig fint med gløøøød!

Skal du selge mer klær?

Ja! Det er absolutt planen. Jeg tenkte bare at det var lurt å dele det opp i flere omganger, slik at jeg får tid til å få sendt alt før det har gått for lenge. Nå er jo alt sendt avgårde, og garderoben min skriker fortsatt etter å bli tømt enda mer. Jeg planlegger å få lagt ut mye mer på salg denne uken. Stay tuned! Det blir forresten mye mer jakker, kjoler og sko denne gangen. 

Hvorfor flyttet du fra Stavanger til Oslo?

Jeg opplevde Stavanger som veldig lite. Jeg ville satse på en karriere etter deltakelsen på PH, og jeg visste på forhånd hvor vanvittig dømmende folkene er i Stvg (beklager til dere som tar dere nær av dette, men det er bare min personlige mening etter å ha bodd der hele livet). Man kan ikke tro at man kan oppnå suksess, og hvert fall ikke gå sin egen vei der, uten å bli snakket/ledd av. Jeg opplevde det med en gang det ble offisielt at jeg var en av deltagerne, så da tenkte jeg at det var like så greit å bare pakke sammen sakene mine å flytte til storbyen hvor man ikke blir dømt så fort man stikker seg litt ut. Jeg er sjeleglad over at jeg tok det valget, for herregud som jeg trives her i forhold til Stavanger. Det kan ikke sammenlignes en gang, for å være helt ærlig.

Hva liker du best ved din personlighet?

At jeg tar meg selv så lit høytidelig og at jeg har ekstremt mye selvironi. Man skulle kanskje ikke trodd det utifra bloggen, hehe. Det gjenspeiles kanskje ikke så veldig godt her, men jeg lover at det stemmer. 😁

Hvilke jobber har du hatt?

Jeg har jobbet som servitrise, på Synsam og på parfymeriet Fredrik & Louisa. Sistnevnte eeeelskeet jeg! Det å få jobbe med beauty hver dag gjorde meg så lykkelig - haha. Høydepunktet var definitivt når merker som Chanel og Dior slapp nyheter. AH! Det var lykkens dag på jobb.

Har du operert øynene?

Nei, det har jeg nok ikke. Det er morsomt å se hvordan enkelte antar at jeg har operert ALT ved meg. Nei, jeg har ikke operert bort ribbein, og ikke har jeg fått lengre panne heller. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TOPP HER // TIGHTS HER // ADIDAS SNEAKERS HER

Hva gir deg motivasjon til å trene?

For å være ærlig er det på grunn av at jeg nylig oppdaget hvor forferdelig dårlig form jeg faktisk er i. Før trente jeg opptil to ganger daglig, liksom. Jeg spilte fotball i 10 år, gikk på idrett på VGS og var generelt veldig glad i trening. For to år siden, da livet mitt forandret seg drastisk, forsvant treningsgleden. Det var så mye nytt og spennende som jeg mye heller ønsket at skulle oppta tiden min. Nå derimot ønsker jeg å komme tilbake i form igjen. Det er på tide å bry seg litt om helsen igjen. 

Hvorfor svarer du ikke på spørsmål om P?

Fordi jeg ikke har lyst til det, selvsagt. Hadde jeg villet, hadde jeg gjort det for lenge siden. Det er ikke alt jeg er NØDT til å besvare, selv om jeg blogger. Noe må man få lov til å holde for seg selv, uten at man skal få hat for det. Til syvende og sist er det mitt liv, og det er helt opp til meg selv hva jeg ønsker at mine 20.000-25.000 lesere skal få ta en del av og ikke.

Er du bifil? Jeg har hørt det.

Jeg er ikke biseksuell, nei. Jeg er hetero og tiltrekkes med andre ord bare av menn. Når det er sagt synes jeg at det er så utrolig fint når mennesker våger å stå frem. Homofober er det kvalmeste jeg ser, og noe jeg oppriktig blir flyforbannet over. HVORFOR skal du bry deg om Lars forelsker seg i Trym, og ikke i Lise? HVA angår det deg? På hvilken måte påvirker det DEG og DITT liv? Kjærlighet er kjærlighet, og dere - vi lever i 2017! ❤️💚💛💜💙

Hvor reiser du next?

Først går turen til Stockholm, og så håper jeg at det blir noe av Marbella-tur i September. Wiii!

____

Det var det jeg rakk for denne gang, fininger! Er det noe du lurer på? Legg gjerne igjen en kommentar, så besvarer jeg i neste "ukens spørsmål". Kyss! 💋

UKEN SOM GIKK

annonselenker

AKKURAT NÅ

For første gang på flere dager er jeg helt alene i leiligheten. Søsteren min er tilbake i Tromsø og besøket mitt har dratt. Det føles veldig merkelig å brått være helt ensom, men jeg skal prøve å se det positive ved det. Nå kan jeg se på de seriene jeg elsker, springe rundt naken her hjemme (haha) og generelt gjøre Bella-greier. Det blir litt deilig, men samtidig vet jeg at den "gleden" kun blir å vare i noen få timer. Jaja!

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Hvordan i alle dager er det mulig å svi SÅ masse penger i GØTEBORG!? Altså, hadde det vært en spennende storby hadde det vært en sak, men i lille Gøteborg aner jeg ikke hvordan jeg har fått det til. Er det mulig - haha. Nå fikk jeg - en gang for alle - bevis på hvor elendig jeg er med denne forbanna pengebruken min. 

UKENS INNKJØP

Sminke på Sephora (viser senere!), klær og et par netter på det super fine hotellet Upper House i Gøteborg. Alt har definitivt vært verdt det! Jeg hadde noen super fine dager på tur. 😃 Ellers fikk jeg jo den feteste pakken i posten av Nelly, og HER kan dere se hele innkjøpet. Favorittene mine er definitivt disse:

BIKINITOPP HER // UNDERDEL HER

BIKINITOPP HER // UNDERDEL HER (DØØØR FOR DENNE BIKINIEN!! 😍)

UKENS HØYDEPUNKT

Åh, den er vanskelig! Jeg har hatt så mange fine stunder denne uken at det er vanskelig å bare velge en hendelse. Men, besøk av søsteren min har vært fantastisk, og det samme har Gøteborg-turen vært. Spesielt koste jeg meg da vi satt på skybaren hvor vi nøt drinker, så utover hele byen og snakket om livet. Den kvelden vil jeg gjenoppleve tusen ganger! 

UKENS CRAVING

Caffe latte! Hør på denne frøkna da, som plutselig har blitt en kaffe-elsker. Det er forøvrig ikke så veldig bra, med tanke på at jeg strør et kilo med sukker oppi hver kopp jeg drikker. Jeg liker nemlig ikke den barske kaffe-smaken, men med et lass sukker smaker det jo helt nydelig. Heh! Hvor sunt det er, kan jo derimot diskuteres...

UKENS OPPTUR

At jeg, etter flere måneders sikling, fikk klørne i Huda Beauty sminke! Jeg kjøpte med meg begge tingene de hadde inne, og he-rre-gud så bra produktene er!!! Jeg dør! Jeg tenkte å lage et eget innlegg om det, da jeg så hvor mange som var interesserte i det da jeg la ut på snap. Hold utkikk, babes! 💄 

UKENS VIDEOER

 

UKENS NEDTUR

Å våkne opp til dickpicks. Okei, dette høres muligens veldig spesielt ut men - jeg er så jævlig lei av å få bilder av peniser tilsendt. HVA er greia? Det er jo ikke noe annet enn direkte motbydelig! Det finnes ikke hverken sexy eller digg. Når skal enkelte mannfolk skjønne det? Sånn helt seriøst, det er jo så ekkelt. Jeg blokkerer brukerne jeg får det tilsendt av på sekundet, men shit så mange "nye" det er som gjør samme greia. Blæææ! Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har våknet til en snap av en ekkel penis skrikende over telefonskjermen. Stop iiiit!

UKENS TANKE

Jeg har tenkt på å dele med meg av hva valget til slutt falt på med tanke på livssituasjonen min, men jeg har ikke kommet så langt. Det har gått i glemmeboksen, men jeg lover at det kommer fortløpende!

UKENS ANTREKK

T-SKJORTE HER // JEANS HER

JEANS HER // TOPP HER // SANDALER HER // SMYKKE HER

TOPP HER // BUKSER HER // ADIDAS SNEAKERS HER

JEANS HER (VERDENS BESTE BUKSR, SERIØST!) // TOPP HER // VESKE CHANEL 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

DRINKER & SEXSTILLINGER

I AUGUST SKAL JEG...

FORESPØRSEL OM BLOGG-FIGHT

JEG MÅ BARE TIPSE DERE OM DETTE!

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag skal vi prate litt om barbering. Sommeren er ikke helt over enda, jenter! Det betyr at vi fortsatt må barbere leggene med jevne mellomrom slik at vi kan sprade rundt i både bikini og sommerkjoler uten hårete legger. Vi vil jo ha glatte legger og hårfri bikinilinje, ikke sant?

Da jeg var på Rhodos fikk jeg mange spørsmål angående hvordan jeg gjorde med barberingen og spesielt hvordan jeg unngikk nupper da jeg gikk rundt i bikini hver eneste dag. Jeg skjønner hva dere mener, til tross for at det er et litt merkelig spørsmål å få. Hehe! Derfor tenkte jeg å gi dere et svar - en gang for alle. Min hemmelighet er nemlig å ha en bra barberhøvel som IKKE irriterer huden. I tillegg til det foretrekker jeg mye heller en høvel som gjør mer enn å kun fjerne hår. Den siste tiden har jeg nemlig sverget til Hydro Silk barbersystem for kvinner. Dette er en høvel som er helt genial! Dette systemet tilfører huden fuktighet ved hvert strøk OG er utstyrt med 5 kurvefølende blader med «skin guards» som gjør det enklere å unngå kutt og sår. Hvor fantastisk? 😁 Tidligere brukte jeg Intuitiun Sensitive Care som jeg også er kjempe fornøyd med, men Hydro Silk er mye mindre i størrelsen, så den er fin å ha med seg på for eksempel ferie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Personlig har jeg veldig lett for å både kutte meg, i tillegg til at jeg sliter med å bli veldig tørr etter barbering, spesielt på leggene. Jeg oppdaget raskt at ved å bruke Hydro Silk slapp jeg begge disse plagene. Jeg hverken kutter meg under barbering og jeg er ikke lenger tørr i etterkant! Jeg har brukt så mange barberhøvler tidligere som jeg nå forstår hvor elendige de har vært. Det er jo ikke slik at man går rundt å tenker over at det finnes noe bedre på markedet. Det bruker i hvert fall ikke jeg å gjøre, og det tror jeg ikke at jeg er alene om. Derfor tenkte jeg at det er flere enn meg som hadde satt pris på å bli tipset om denne fantastiske høvelen som gjør alt tusen ganger bedre! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KLIKK HJEM HYDRO SILK HER!

Jeg lover at du blir å elske den like mye som meg. 💋

UPDATE

annonselenke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HELLO FROM OSLO

Da var jeg hjemme igjen! Jeg sitter med blandede følelser akkurat nå, for jeg hadde det så utrolig gøy i Gøteborg. Jeg foretrekker mye heller å være bortreist enn å være hjemme, noe som egentlig er ganske stressende. Hvordan jeg skal klare å slå meg til ro noensinne er fortsatt et mysterium for meg. Tiden vil vel vise, I guess. Enn så lenge får jeg nyte at jeg kan ha det sånn akkurat nå med tanke på at jeg kun har meg selv å ta hensyn til. Ikke har jeg barn, en jobb som holder meg her eller noe lignende. Jeg antar at det går fint å være en rastløs sjel så lenge ingen av de nevnte faktorene endrer seg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TOPP HER

Hvordan har deres søndag vært så langt? Min har vært overraskende sporty, faktisk. Hvor ofte skjer det, liksom? Alt for sjeldent, dessverre. Jeg våknet tidlig, og det første jeg gjorde var å kle på meg treningstøy før jeg løp avgårde til Elixia for dagens første treningsøkt. Man ser alltid for seg at det skal være et forbanna ork å dra å trene, spesielt så tidlig, men herlighet så deilig det var! Det er definitivt noe jeg skal fortsette med. Mer om dette kommer i et eget innlegg. Jeg har nemlig lagt om litt på livsstilen min, noe dere som følger meg på snap (IsabelSraad) helt sikkert har lagt merke til. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Planen videre i dag er å dra ut i en tur i det fine været, få besøk av en venn ooog trene enda en gang. Det føles virkelig ikke som en søndag i dag. Det har muligens mye med det faktum at jeg ikke gjorde noe spesielt i går, som er veldig uvanlig til meg å være på lørdager. Det er deilig å bare slappe av i blant også, for er det en ting som er klinkende klart, må det være at jeg har drukket og festet nok for en stund. Haha.

MITT NYE HÅR

sponset behandling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EVERYTHING ABOUT MY HAIR

Se så fresht og fint håret mitt er nå, dere! Jeg er helt forelsket! 😍 Manken min skrek virkelig etter hjelp etter flere uker på Rhodos, så et frisørbesøk hos beste Ann Beate på MOODstudio var mildt sagt etterlengtet. Ann Beate er hands down den eneste personen jeg stoler på når det kommer til håret mitt, og hun er den eneste som faktisk får røre det. Jeg har gått til henne ganske lenge nå, og det er av god grunn. Jeg har aldri gått der fra uten å være overlykkelig med resultatet! Absolutt alle de ansatte er så vanvittig flinke og service innstilte på salongen, man blir tatt så godt vare på! Jeg anbefaler dere å ta turen innom neste gang dere trenger enten en klipp, farge eller bare for styiling. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det jeg bruker å gjøre er å farge etterveksten hver sjette uke ca, i tillegg til å klippe tuppene og kure håret. Sistnevnte er så viktig for å bygge opp håret igjen, spesielt dersom man bruker krølltang/rettetang ofte (guilty...). I tillegg til det startet jeg med tape extensions for noen få måneder siden. Ikke for å få det lengre, for håret mitt er faktisk lengre enn selve extensionet. Jeg valgte å sette inn litt hår for tykkelsen sin skyld, i og med at det ble ganske mye tynnere etter at jeg bleket det i høst/vinter. Jeg er jo vant med å ha tykt og langt hår, så når det ble tynnere enn hva jeg er vant med, klarte jeg ikke å la være å sette inn litt ekstra hår. Og vet dere? Jeg er SÅ glad for at jeg gjorde det! Jeg mener, hvem vil vel ikke ha tykkere hår? Det finnes jo ingenting flottere, i følge meg. ☺️ Jeg bruker håret fra MOODstudio sitt eget merke, og så langt er jeg vanvittig fornøyd! Jeg anbefaler det på det sterkeste.

Jeg har en gladnyhet til dere! Dersom dere oppgir rabattkoden «ISABEL» får dere 20% i avslag på extensions!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FOR BOOKING AV TIME KAN DU ENTEN:

💇🏻  Book på nettsiden HER

💇🏻 Ring til salongen - tlf nummer: 902 70 539

"DU ER BARE TYNN FORDI AT DU HAR FETTSUGD"

Hver gang jeg legger ut en snap eller et bilde av kroppen min, får jeg kommentarer som går på at jeg er tynn bare fordi at jeg har "fettsugd". Jeg begynner å bli rimelig lei av akkurat den setningen, for det stemmer overhodet ikke at det er det som er grunnen. Jeg har alltid vært tynn, selv da jeg var på PH og spradet i bikini på TV-skjermen hver bidige dag. Dere husker kanskje det? Det er slik kroppen min er, jeg er slank av natur. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når man går gjennom et slikt inngrep som jeg gjorde da jeg forstørret bakdelen min, er det vanlig å ta fett fra enkelte områder på kroppen som da blir flyttet til rumpa. Det gjorde jeg, men det var minimalt med fett som kunne bli flyttet på hos meg, nettopp fordi at fettprosenten min er og var veldig lav. Det eneste jeg gjorde var å fjerne fett fra lårene, for å så sprute det inn i rumpa (beklager til dere som synes at dette er litt TMI). Jeg har ikke fettsugd noe som helst annet på kroppen min, foruten om minimalt fra lårene for over et år siden. Alt det fettet er forøvrig tilbake igjen for lenge siden. 

Så, nå vet dere. Jeg føler meg ganske dum som i det hele tatt har behov for å forklare meg, men ettersom at det er så mange som skal bodyshame meg fordi at jeg har "fettsugd" meg, kjenner jeg at jeg vil legge fakta på bordet. Jeg har ikke fettsugd meg i den forstand og det eneste som ble rørt var lårene mine, men de er tilbake til normalen for flere måneder siden. Så det så. 

DET DERE IKKE HAR FÅTT VITE ENDA

10 SAKER DU IKKE HAR FÅTT VITE OM MEG ENDA

1. Da jeg var liten brukte jeg å dytte opp nesen og holde den der, i håp om at den kom til å bli "sittende" der for godt. Jeg trodde at dersom jeg gjorde det lenge nok, ville det faktisk skje. Som dere kanskje forstår har jeg lenge hatt komplekser for nesen min, før jeg faktisk la meg under kniven og gjorde noe med det.

2. Når jeg flyttet ut for meg selv fra fosterhjemmet jeg hadde bodd i i 6 år, angret jeg meg etter en måned. Da jeg spurte om å få lov til å flytte hjem igjen, fikk jeg et nei.

3. Barnevernet har vært innblandet i livet mitt siden dagen jeg ble født, og frem til jeg ble 19/20 år. 

4. Jeg pleier å låse meg inne på rommet mange dager i måneden hvor jeg setter på Everything av Lifehouse på full guffe mens jeg depper. Det er en slags terapi for meg, og noe jeg har gjort så lenge jeg kan huske, selv da jeg gikk på ungdomsskolen. Det behøver ikke bety at jeg egentlig er lei meg, men jeg gjør det likevel. 

5. Jeg leser alt for ofte i forskjellige forumer hvor de skriver om meg. Og ja, jeg blir like lei meg og oppgitt hver gang. Jeg må lære meg å slutte med det. Det var en periode jeg klarte å kutte det helt ut, og shit så mye bedre jeg hadde det med meg selv. 

6. Etter et par for mange fjortisfyller på vodka og appelsinjuice har jeg ikke sjanse å drikke sistnevnte den dag i dag. Jeg brekker meg helt seriøst. Det er så synd, for jeg elsket jo det før. Buhu...

7. I sommer lot jeg være å møte opp til flyet som skulle ta meg med hjem hele fire ganger. 

8. Jeg shopper for alt for høye summer hver eneste måned.

9. Jeg har døren låst 24/7 her hjemme, og jeg sjekker om den er låst minst... 15 (?) ganger til dagen. Jeg har sånn skrekk for at noen plutselig skal rase inn her. Det har blitt slik etter at jeg ble singel og nå bor alene. Jeg har blitt mye mer skvetten enn det jeg var tidligere, noe som er utrolig leit.

10. Jeg er en veldig krevende kjæreste. Det tar mye guts å innrømme det, men jeg er faktisk klar over at jeg er det selv. Jeg krever mye oppmerksomhet og kjærlighet, og om jeg ikke får det blir jeg sutrete. Det er noe jeg jobber på, for jeg vil ikke at gutten skal bli skremt bort, liksom. Haha. 

_____

Fortell meg noe sært ved deg! 😚

HEI FRA ...

annonselenker

TOPP HER // BUKSER HER // ADIDAS SNEAKERS HER

Hei fra Gøteborg! Det var flere av dere som gjettet riktig da jeg spurte, men det er jo kanskje ikke så rart med tanke på at jeg kom på at jeg allerede har nevnt det tidligere. Haha! Smart, Bella. 💡 Uansett! Jeg har hatt noen fantastisk fine dager i denne flotte byen hittil. Jeg tok inn på et super fint hotell for anledningen, og her stortrives jeg. Jeg har det så gøy at jeg booket en natt til! Hihi. Jeg klarte ikke forlate Gøteborg helt enda. Det har for det meste gått i shopping, Liseberg og kvalitetstid. Jo, til og med trening! Haha, herregud. Når skjedde det sist, liksom? Wow. 

Jeg må ærlig innrømme at jeg har falt pladask for Sverige. Det er vel ingen hemmelighet, jeg har alltid likt det svenske folk. Husker dere på PH, når jeg ble overlykkelig når det var en svenske (P) som sjekket inn? "Eg eeeeelske jo svensker!", sa jeg rimelig kjapt da han åpnet munnen og presenterte seg selv. Haha! Jeg har alltid vært svak for svensk. 

Jeg skal nyte denne dagen videre her på min lille weekend-tur, så jeg runder av nå. Det står shopping og arabisk middag på agendaen. Jippiiii! Jeg håper at dere får en fantastisk fin fredag! Klem.

DRINKER & SEXSTILLINGER

DATE WITH SISSY

Goood formiddag babes! I går hadde jeg en helt fortreffelig dag. Den startet med et par timer i frisørstolen (eget innlegg kommer med alle detaljer) hvor jeg ble dullet med i et par timer. Det var sååå etterlengtet, håret mitt var helt katastrofe etter for mangee uker i varmen. Etter at jeg fikk hair on fleek av beste Ann Beate, fikk jeg unnagjort x antall ærender før det var tid for en siste date med Jasmine før jeg reiser i dag. Egentlig skulle jeg dratt på fredag, men det ble litt endringer i planene. Jeg reiser med andre ord i dag! Woho 😚 Uansett! Vi spiste en sen middag på Fridays (hvem er sjokkert?) og nøt litt godt i glasset. Det er alltid så gøy når vi to tilbringer tid sammen. Jeg elsker det å ha en storesøster jeg kan prate med om absolutt alt. I går gikk det for det meste i prat om sexstillinger. Jadda! 😉

Vet dere... Jeg er så utrolig trøtt her jeg sitter nå. Jeg fikk ikke mer enn 3-4 timer med søvn på øyet i natt, da jeg ville få sendt avgårde alle bestillingene som ble gjort via nettbutikken min før jeg reiste. Selv om det resulterte i lite søvn, er jeg veldig glad for at jeg fikk det gjort! Dere fortjener å få pakken deres fortest mulig, så det var ikke snakk om å prioritere noe annet enn nettopp det i går kveld. Med andre ord er alle bestillinger sendt av gårde! Jippiiii!

Jeg runder av her nå, jeg må trykke i meg baguetten jeg akkurat kjøpte. Oppdaterer dere mer når jeg er fremme på destinasjonen. Noen som klarer å gjette hvor jeg skal? Klem!

UKENS SPØRSMÅL

Synes du at du er en ærlig blogger for tiden?

Ja, det synes jeg absolutt. Derimot så vet jeg at det er mange spekulasjoner ute å går angående P og meg, og jeg regner med at det er derfor dette spørsmålet ble stilt. Selv om jeg ikke kommenterer hver minste detalj ved privatlivet mitt, betyr ikke det at jeg er uærlig. Det er bare slik at noen ganger ønsker man ikke å prate om absolutt alt. Jeg har svart på spørsmålet om jeg fortsatt er singel tidligere, men jeg kan alltids gjøre det igjen - svar: ja.

Hvor mange ser din mystory på Snapchat?

Hele 32.000 personer! Jeg fikk helt hakeslep når jeg så det. Det er mange mennesker, det. Jeg har liksom ingenting i mot å ha mange følgere på Instagram og/eller flere tusen lesere på bloggen, men akkurat på snap merker jeg at jeg blir litt stresset. Haha! Jeg deler jo alt mulig der helt impulsivt, ofte uten å tenke meg om i forkant, og det kan jo være litt pinlig til tider. Kremt... IsabelSraad heter jeg forresten! 👻

Hva går pengene du tjener på klessalget til? Donerer du dem?

De går til meg selv. Jeg selger jo ut så og si alt jeg har i garderoben min, nettopp for å get rid of the old and in with the new. Jeg vil fornye garderoben min, for jeg er drit lei av alt jeg har av klær. Når det er sagt bruker jeg å donere og gi bort klær til blant annet Unicef i blant, så det skal absolutt ikke stå på det. ☺️

Hvor kan man se sesongen av Ex On The Beach med Rebecka?

Det kan du se her!

I hvilken størrelse har du den svarte bikinitoppen fra Nelly?

Jeg har den i størrelse 38! Elsker virkelig denne bikinien. Måtte bare ha den i begge fargene som finnes. Du finner den sorte HER og den oransje HER.

Ville bare si at din naturlige øyefarge var syyykt fin! Mye mer Kim K med den - haha. Hvorfor vil du egentlig ha en annen?

Tusen takk skjønning! Jeg ble faktisk overrasket selv da jeg gikk tilbake til den naturlige øyenfargen min, og innså hvor fin den faktisk er. Jeg har brukt blå fargelinser de siste månedene, og egentlig blitt veldig vant med de. Nå kan jeg dog ikke skjønne det, for jeg elsker de lysebrune øynene mine. Jeg blir iiiikke å gå tilbake til blått på en stund i hvert fall. Hehe! Det var så mange som spurte meg hvilke linser jeg hadde på meg første gangen jeg viste meg på snapchat uten fargelinser, men det var altså bare min naturlige øyenfarge. Bra det er NOE naturlig ved meg nå - haha!!

Hva har du gjort med ansiktet ditt? Kinnene dine?

Jeg har ikke gjort noe som helst med ansiktet mitt på flere måneder. Det gjelder forøvrig leppene mine også.

Den rompa di ser totalt FAKE UT, ikke pent i det hele tatt. Stikker ut og ser veldig unaturlig ut. Hva tenkte du med egentlig? Så tynn kropp og silikon i rompen som stikker ut???

Så klart ser den "totalt FAKE UT", jeg mener.. Den ER jo fake??? 

Skulle ikke du slippe en video? Du sa jo det på Snapchat.

Her er den!

Skal du se på svenske PH når det sendes på TV?

Tviler. Mest sannsynlig ikke.

Kan du ha livestream før? Du har jo aldri det!

Det har du rett i - det gjør jeg ytterst sjeldent. Jeg vet ikke, jeg synes egentlig at livestreams er så kleine. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal prate om? Haha. Spørsmålsrunde er jo en klassiker, men jeg vet jo hvilke spørsmål som eventuelt hadde blitt stilt om og om igjen, og det kjenner jeg at jeg ikke orker nå. Når det er sagt skal du ikke se bort i fra at jeg dukker opp med en live om ikke så alt for lenge. Jeg får se det an, men jeg skal tenke på det. 💞

Nå som du har klessalg, skal du legge ut flere plagg eller er det alt?

Det kommer mer!! Jeg har blant annet masse sko og jakker som jeg vil bli kvitt. Hold utkikk på nettbutikken HER for å få med deg når det blir lagt ut nye godbiter. Det er så gøy at dere liker at jeg selger klærne mine, forresten! Etterspørselen har vært høy, og det er veldig gøy for meg. Over halvparten av plaggene er allerede kjøpt, så vær kjappe om dere vil shoppe. 💋

___

NOE DU LURER PÅ? STILL SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

VLOGG | KNUSTE TELEFONEN MIN I SINNE

Hei babes! Her kommer en vlogg fra en av mine første dager hjemme i Oslo igjen. Det skjer litt av hvert denne dagen. Jeg får blant annet besøk av en etterlengtet person som jeg tror dere også har savnet. 💞 Jeg elsker forresten å vlogge! Jeg har veldig lyst til å satse litt mer på YouTube også fremover, og da ser jeg for meg at det blir mest vlogger på kanalen. Dersom dere har ønsker til andre videoer som jeg skal spille inn, må dere gjerne legge igjen forslaget i kommentarfeltet. Nå: klikk play og have fun! 🍿
 

HUSK Å ABONNER GRATIS PÅ KANALEN MIN HER FOR Å FÅ MED DEG NYE VIDEOER SOM JEG IKKE DELER PÅ BLOGGEN!

NÅ SKJER DET SPENNENDE GREIER

annonselenker

NY UKE, NYE MULIGHETER! Litt cringe setning må jeg innrømme, men pytt pytt - det stemmer jo tross alt. Jeg er skikkelig peppet innfor denne uken, kjenner jeg! Det skjer mye gøy denne uken som jeg gleder meg til. Det er så godt å være 100% tilbake her på bloggen igjen, dere. Jeg trengte virkelig å komme meg hjem for å komme tilbake til de vanlige rutinene igjen, ja. Det merkes godt. Som jeg har savnet å skrive til dere opptil flere ganger hver dag! Fine, gode leserne mine. 💋 I dag tenkte jeg å gjøre noe litt annerledes, nemlig å dele planene mine for denne uken. Jeg tror aldri at jeg har hatt et slik innlegg tidligere? Gøy med litt nye spalter, synes dere ikke?

UKENS PLANER

⚡️

Mandag: betale regninger, sende avgårde bestillingene fra klessalget mitt (shop HER!), ta sol (vil ikke bli blek) + booke Gøteborg-tur til helgen.

Tirsdag: Familiemiddag og frisørbesøk. Jeg må også få klippet Rhodos-videoen. Er vanvittig mye materiale, så jeg gruer meg litt haha.

Onsdag: En tur innom Nettavisen og forhåpentligvis komme meg på Ikea. Trenger grønne planter!

Torsdag: Besøke en venninne. Det tror jeg blir veldig hyggelig! I tillegg til det skal jeg på laserbehandling. 

Fredag - søndag: Gøteborg! Liseberg og en weekend på hotell slår ikke helt feil. 🍔🍿

JEANS HER // TOPP HER // SANDALER HER // SMYKKE HER

____

Skal du noe spennende denne uken? Fortell meg gjerne! 💋

FORESPØRSEL OM BLOGGFIGHT

Jeg får daglig forespørsler som tikker inn på de forskjellige sosiale mediene mine, men denne her tar definitivt kaka. Bloggfight? Say what? Vent... Late som at jeg er lesbisk? For at HUN skal komme opp på topp 20? Altså... Say what? Jeg forstår at flere der ute har lyst til å oppfylle blogg-drømmen, men dette er ikke veien å gå. Det verste er at jeg ikke er den eneste på topp fem sammee person har skrevet til. Mine beste tips til henne og alle andre som har en drøm om å bli toppblogger er å jobbe steinhardt, oppdatere ofte, investere i et godt kamera og generelt sett komme med interessant innhold på bloggen - ikke en oppfunnet bloggfight. 😚

Jeg må innrømme at det fascinerer meg veldig hva folk får seg til å skrive til ukjente mennesker. Dette er en av veldig mange merkelige meldinger jeg mottar. 

JEG SELGER GARDEROBEN MIN!

Nå har dere etterspurt et klessalg så lenge jeg kan huske, så nå var det jammen på tide at jeg fikk tatt meg tid til det. Jepp, du leste riktig - NÅ selger jeg klærne mine! 😃 Jeg måtte jo bare gjøre det nå, jeg har jo ikke plass til noe som helst lenger. Det har gått litt for langt, denne shopping-hobbyen min haha. Uansett - HER kan du klikke deg inn og kjøpe noe fint fra garderoben min. Håper du finner noe som faller deg i smak!

SHOP KLÆRNE MINE HER!

NEW IN

annonselenker

Hei babes! I går kveld hadde jeg en real runde med shoot hvor jeg kledde på meg hver bidige lille ting jeg har klikket hjem den siste tiden. Jeg kommer over så utrolig mye fint på nett for tiden, at jeg ikke klarer å dy meg. Alt i dette innlegget er fra Nelly, noe jeg ikke tror kommer som noe sjokk haha. Jeg er definitivt en Nelly-jente. Store deler av garderoben min kommer derfra! Enkelte mener at dersom man tjener mye penger, må man automatisk kjøpe dyre klær. Vet dere hva? Det synes jeg blir for dumt, fordi at 1. jeg synes sjeldent at merkeklær er fine, 2. hvorfor bruke 5000 kroner på et plagg, istedenfor å kjøpe 10 plagg for samme pris? Det er ikke noe for meg i hvert fall. 😉

· MINE SENESTE INNKJØP ·

BIKINITOPP HER // UNDERDEL HER

TOPP HER // BUKSER HER // PUMPS HER

BIKINITOPP HER

BIKINITOPP HER // UNDERDEL HER (DØØØR FOR DENNE BIKINIEN!! 😍)

KOSEGENSER/KJOLE HER

JUMPSUIT HER (MYE FINERE I VIRKELIGHETEN)

T-SKJORTE HER // JEANS HER

GENSER HER (VERDENS MYSIGASTE STOFF!)

TOPP HER

KJOLE HER

BADEDRAKT HER

BADEDRAKT HER (fin skygge på låret der, fra snøringene)

CHOKER HER // SMYKKE HER // ØREDOBBER utsolgt // VESKE HER

JEANS HER (disse buksene fikk jeg så mange spørsmål om på snapchat!) // SANDALER HER

BIKINITOPP HER

____

Håper du likte innkjøpet!

DETTE HAR JEG LENGTET ETTER

ÅH, dette var etterlengtet! ❤️ Det er ikke ofte det går så lang tid mellom hver gang jeg ser søsknene mine. Sist det gikk så lang tid var vel da jeg var på innspillingen til PH i 2015, tror jeg? Jeg har savnet de noe enormt mye, så det var vanvittig godt å klemme på de igjen. Jeg inviterte hele gjengen med på middag, og selvfølgelig falt valget på Fridays. Haha, de liker maten der like mye som meg (basic bitch). Flaks for meg! Jeg nøt en laksemiddag, noe jeg forøvrig har savnet i hjel. Laksen man får servert på Rhodos er nemlig ikke top notch, til min store fortvilelse. Jeg elsker jo laks!

Det var veldig koselig å bli gjenforent med den fine familien min! I kveld skal jeg en tur til mamma, hun lokker meg nemlig med kylling og rød ris. Hun vet hvordan å bestikke meg, haha. 😉 Foruten om det vet jeg faktisk ikke hva denne lørdagen bringer. Jeg har ikke lagt noen konkrete planer enn så lenge. Alle skal jo ut i og med at det er lørdag, men jeg kjenner at jeg er rimelig lei av festing. Det hadde kanskje vært gøy å tatt en tur ut i Oslo igjen, for det har jeg ikke gjort på flere uker, men tanken på alkohol gjør meg kvalm. Jeg velger en rolig kveld hjemme istedenfor. Shit, nå kommer vennene mine til å få sjokk av å lese dette. Det er SÅ uvanlig til meg å være, det å takke nei til en fest. Hah! Jeg trenger bare en liten pause, og før jeg vet ordet av det er party-Laila fremme igjen. SKÅL (med vannglasset!!!!)!

SNAP LATELY - RHODOS EDITION

ADD MEG PÅ SNAPCHAT - ISABELSRAAD 💋

Posering ved poolen / En rolig kveld (magen sa i fra) / Sieestaaaa. Det var rutine etter solingen hver dag!

Sminkefri og 12 år, slik som alltid på dagtid / later som jeg trener ved å gå i treningsklær (smart og luring) / "ta et bilde av meg nå" 

Shopping med le squad / I dont know / En stk full Bella. Da gliser jeg sånn her 😬😬😬😬

Sunnheten sjæl / Jentene mine 💖 / Solnedgangen. Rhodos er fint!

Klar for beachen / VARMT (+ brun) / Ved baren. What's new?

I-landsproblemer / Hej Matilda! / To stk edru frøkner klare for enda flere shots. God idé :):):)

Twix isen er livet. Spiste minst en hver dag! / Chillern / Poolparty med bae.

POOLHENG PÅ CASINOET MED LIVETS GJENG!

Her var vi på roadtrip. En av de beste dagene!

____

ADD MEG PÅ SNAPCHAT: ISABELSRAAD 💋

I AUGUST SKAL JEG...

annonselenke

· 10 THINGS I WANT TO DO IN AUGUST ·

1. Finne ut hva jeg skal gjøre med bosituasjonen. Si opp leiligheten for godt og finne noe nytt, eller bare plassere alt jeg eier på lager og reise? Jeg er fryktelig usikker, og det gjør ikke akkurat saken noe enklere. Tanken på å ikke ha et hjem eller en base å komme hjem til dersom jeg bestemmer meg for å reise, skremmer meg. Samtidig føles det helt latterlig å kaste 18.000 kroner ut vinduet hver måned, når jeg da eventuelt ikke blir å tilbringe mye tid hjemme. Søren også, jeg blir gal av dette.

2. Være mye med venner og familie. Jeg har savnet hele gjengen så utrolig mye! Det merkes at jeg har vært borte lenge ass. 

3. Reise til Stockholm. Jeg skal på et spennende jobbmøte (iiih!!!) og besøke mine fine venner. Hvor lenge jeg blir er enda uvisst, men jeg blir nok en lang-weekend, tror jeg. Seriøst, Stockholm er en av mine favoritt byer. Det er så fint der! Fun fact: jeg har lyst til å flytte dit en eller annen gang i løpet av livet mitt.

4. Selge unna garderoben min! Nå er det overfylt her. Og hey, dersom jeg flytter/plasserer alt på lager, orker jeg ikke drasse med ALT det jeg allerede har av klær. Det er nemlig latterlig mye, haha.

5. Rehab. Jeg må virkelig få renset kroppen nå. Mengdene med alkohol jeg har konsumert de siste ukene er ikke små, for å si det mildt. Jeg føler meg skikkelig råtten innvendig, og det er ingen god følelse. En sånn der juice-kur hadde kanskje vært en genial idé? Noen som har erfaring? Tell me!

TOPP HER // SMYKKE HER

6. Spise masse brødskiver med Brelett, Norvegia og Prior Kalkunskinke. YUUUM! Jeg craver ALLTID dette så fort jeg er bortreist. Hvor god kan liksom en brødskive være? Jævlig god, tydeligvis. Dog bare når man kommer hjem fra ferie. Heh!

7. Få besøk av storesøsteren min. Hun kommer allerede i kveld, faktisk! Som jeg gleder meg. ❤️

8. Oppleve Liseberg. Nå var jeg jo på Tusenfryd i sommer, og jeg må ærlig si at jeg ikke er helt begeistret. Ryktene sier at Liseberg er hakket bedre, så jeg skal gi det en sjanse! Planen er å ta en weekend i Gøteborg hvor jeg blant annet skal på denne fornøyelsesparken. Herregud, det er visst ei som er glad i Sverige. Lol!

9. Jobbe steinhardt med bloggen og kompensere for de elendige ukene med dårlig oppdatering her inne. Sorry! 

10. Fikse alt av bryn, negler, vipper og hår. Katastrofe! Nå er vippene for så vidt alleredee fikset, så det kan jeg checke av på listen.  

NÅR DET HAR SKJEDD ALT FOR MYE

Et lite bildedryss fra dagen i dag som jeg tilbrakte med min kjære Therese. Herregud, så mye som har skjedd i det siste som vi ikke har fått oppdatert hverandre på. Det er jo helt krise! Det gikk virkelig opp for meg hvor lenge jeg faktisk har vært bortreist nå, for det var jo ikke måte på hvor mye vi hadde å fortelle hverandre. Det har skjedd mye på hver vår kant, så det var utrolig godt å få pratet ut med denne finingen av en venninne jeg har. En bedre lytter skal du lete lenge etter! Gode Therese ❤️ Det er så viktig med gode venner som du vet at alltid er der for deg, uansett hva det måtte gjelde. Jeg er evig takknemlig for alle de fine menneskene jeg har i livet mitt. Jeg er søren meg heldig! 

Vi dro på RUST, som jeg forøvrig aldri har hørt om tidligere. Men god mat, det hadde de! Om dere drar dit anbefaler jeg søtpotetpuré på det sterkeste. Vi bestilte ekstra så god den var. Yum! Vi satt å skravlet i et par timer før vi tok en liten spasertur til Slottsparken. Det er jo helt nydelig der! Tenk å sette seg der å ha en koselig piknik når solen skinner? Det må jeg definitivt gjøre (om solen noensinne titter frem igjen, da). Jeg merker at jeg blir oppriktig nedstemt av regnet, ass. Lykke til Bella, for det er visst nok meldt regn 8 av de neste 10 dagene. JUUUHU!!!!

Jeg runder av her nå. En videoblogg skal spilles inn med en åpenhjertig prat om livet mitt for tiden. Privatlivet, bloggen, Rhodos etc. Den kommer ut i morgen eller på fredag! Klem.

JUST ORDERED

annonselenker
Hei fininger! Dere bruker å like når jeg deler mine seneste innkjøp med dere, så derfor måtte jeg så klart dele nå med tanke på hvor mye jeg klikket hjem i går. Det er nemlig en frøken som har planer om å selge ut hele sin garderobe, ser dere. Jeg er drit lei alt jeg eier og har, så planen er å selge omtrent ALT av klær jeg har i garderoben. Out with the old, in with the new. 😉 Her er mine seneste innkjøp!
 
CROPPED TOP HER // MØRKE JEANS HER // KJOLE HER // SANDALER HER // LYSE JEANS HER // COAT HER // SKJORTE HER
1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER (ELSKER DISSE CÈLINE-BRILLENE!)  // 5. HER // 6. HER
1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER
1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

______

JEG ELSKER SHOPPING! 

DET ER OVER FOR GODT

annonselenker

BODY HER // SKJØRT HER

Jepp, da befinner jeg meg plutselig hjemme i leiligheten min i Oslo igjen. Nå er ferien over for godt! Nå er det tilbake til hverdagen, tilbake til regnet og det triste været. Ha det til sommer og sol. Blæh! Jeg er i grunn ganske OK med å være hjemme igjen. Det føles godt, selv om været suger. Haha. Jeg kom hjem i går, og jeg kan love dere at det ble en rimelig slapp dag for meg. Jeg gjorde ikke annet enn å sove, se på film i senga og så bestilte jeg så klart mat på døra. Valget falt på sushi OG thaimat. Mmm! Så utrolig godt. Midt på natta cravet jeg brødskriver med Norvegia, skinke og Brelett, så da tok jeg føttene fatt og løp avgårde til Joker som heldigvis har døgnåpent. Følte meg som det matvraket der jeg satt å trykket innpå med skive etter skive, men hey! Det er søren meg lov. Som jeg har savnet brødskiver! Det gjør jeg forøvrig ALLTID når jeg er bortreist over lengre tid.

I dag stod jeg opp tidlig for å dra på vippetime hos flinkeste Kasja. Vippene mine skrek etter påfyll, så dere kan tro jeg er fornøyd nå. Hehe! NÅ er de on fleek. 😉 Jeg får det forresten sponset, men jeg hadde naturligvis ikke gått til Kasja dersom jeg ikke hadde vært fornøyd. Hun er virkelig best!

Så, hva gjør man nå da? Plutselig er det helt rolig rundt meg. Det er rart å brått være helt alene igjen, med tanke på at jeg har vært omringet av masse folk 24/7 i syv uker. Det er merkelig, men litt deilig også. Nå får jeg vel finne tilbake til roen (om det er mulig). En ting må jeg hvert fall gå gjort før jeg drar på middag og drinker med en venninne i kveld, og det er å pakke ut av de to koffertene jeg har reist med. Finnes det i grunn noe kjedeligere enn nettopp det? Haha, faen. Baksiden ved å reise...

Nå må jeg hive meg rundt å komme i gang. KYSS!

PLANENE VIDERE I LIVET MITT

Jeg er så forvirret om dagen, dere. Jeg har ikke peiling på hva jeg skal gjøre fremover. Jeg kjenner meg som tidenes Vingle-Petter. Rastløshet er noe jeg sliter veldig mye med, og det er derfor jeg bestemte meg for å si opp leiligheten for godt, flytte alt av eiendeler på et lager og bare.. reise. Jeg vet at det hadde vært ekstremt lærerikt og ikke minst spennende for meg, men tanken på å gjøre det helt alene skremmer meg plutselig igjen. Jeg som var så giret på dette for bare en liten stund siden... Samtidig som jeg vil reise, har jeg også lyst til å finne meg en ny, fin leilighet og slå meg til ro. Kjøpe hund, for eksempel. Det har jeg jo drømt om lenge. Men igjen, det høres ikke så fristende ut. Jeg vil ikke ha den samme hverdagen som jeg har hatt det siste halvåret før sommeren. Det var ekstremt kjedelig, og det er det jeg frykter at skal skje dersom jeg bestemmer meg for å finne et nytt hjem her i Oslo og bare bli værende. ARGH, jeg vet virkelig ikke hva jeg ender opp med å gjøre. Jeg er skikkelig 50/50 på hvilket valg jeg skal ta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg skulle så inderlig ønske at jeg hadde hatt en venninne/venn som ville reist sammen med meg i et par måneder. Da hadde valget vært lekende lett, for å reise er jo det jeg har desidert mest lyst til. Dessverre har ikke vennene mine tid eller mulighet til å gjøre det akkurat nå, noe jeg selvfølgelig har forståelse for. Jeg vil bare ut å oppleve. Bahamas vil jeg reise til, Maldivene.. Los Angeles, Bali. Altså, jeg har SÅ lyst!! 

Det er nå det hadde vært perfekt å hatt en partner som var like giret på disse tankene som det jeg er. Haha. Det skal ikke være lett, dere. Jeg irriterer meg over at jeg freaker ut over det å reise alene igjen. Det gikk jo så bra nettopp? Faen. Jeg får suge litt til på denne karamellen, så får jeg se hva jeg blir å gjøre. Jeg skal i et møte på fredag angående leiligheten, så jeg har et par dager til å bestemme meg på. 

Dette er skummelt.

DEN BESTE INVESTERINGEN HITTIL

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

BIKINITOPP HER // TRUSE HER // FLAMINGO HER

Barnet i meg kom frem da Malin og jeg oppdaget denne skjønne flamingoen, som vi døpte til Laila. Haha! Vi bestemte oss rimelig kjapt for å kjøpe den, for å så dra å bade (og ta bilder, så klart). Det er gøy med slike små gleder i hverdagen! Dere skulle sett alle blikkene vi fikk når vi spankulerte gjennom Rhodos sine gater på vei til stranden, bærende på denne. Den er ekstremt stor som dere kanskje kan se, så vi tok mildt sagt opp hele gaten. Litt av et syn, haha. Disse badedyrene har jo blitt ekstremt populære, og det skjønner jeg veldig godt. De gjør jo for eksempel et bilde tusen ganger kulere! Dere finner en nesten helt identisk HER.

hits