hits

august 2017

I HØST SKAL JEG...

Nå er høsten så og si her, til min store fortvilelse. Det er ikke til å stikke under en sol at jeg er et skikkelig sommer-menneske, men likevel kjenner jeg at det skal bli litt (les: biiiittelitt) hyggelig med koselige og lune høstkvelder. Det å gå tur mens man er omringet av løv og høst-luften er jo faktisk ikke så ille sånn egentlig. Jeg vet bare at jeg blir lei litt vel kjapt, haha. Jeg prøver å se positivt på den nye årstiden ved å notere ned x antall punkter som jeg gleder meg til! Det hjelper alltid på, uansett situasjon. You should try it! 💋

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· LET'S MAKE THIS AUTUMN THE BEST YET ·

1. Drikke masse kakao! Yum, yum, yum. Helst med en dæsj krem på og ett kilo sukker. Heh! Sunnheten sjæl, men det vet dere jo allerede.

2. Reise! Jeg er bortreist nærmest hele oktober til destinasjoner jeg alltid har drømt om. Herregud som jeg gleder meg til å ta dere med på dette eventyret. Jeg har en ting å si: gled dere! It's going to be amaaaze.

3. Flytte. Forteller mer i et eget innlegg fortløpende.

4. Shoppe varme og gode strikkegensere som jeg skal myse i. Det fineste jeg vet er å kombinere strikk med skinn, så det blir nok mye av det de kommende månedene. Det er faktisk noe jeg liker ved høsten, altså høst-moten. Jippi!

5. På Nelly-fest i Stockholm! Det skjer allerede på fredag. Som jeg gleder meg! Jeg og en venninne blir faktisk der over helgen. Det er duket for masse fest og selvfølgelig se alle de fine svenske vennene mine igjen. 💞

6. Feire halloween. Hvert år har jeg vært bortreist, så nå skal jeg virkelig kline til. For to år siden hadde jeg faktisk akkurat operert å lå liggende i sykesenga mens jeg så på mystoriene til alle vennene mine som virkelig gikk all in. Jeg var sååå misunnelig! I år er det min tur. Hehe! Hva skal man kle seg ut som mon tro? Jeg skal være ærlig å si at jeg liker å være litt frekk og sexy på halloween. Frekk, sexy og litt skummel.

7. Kjøpe meg en veske jeg har siklet etter en god stund. Jeg oppdaget at prisen ikke var så ille som jeg hadde sett for meg, så da får jeg brått litt bedre samvittighet. Nå er det lenge siden jeg har investert i noe dyrt, så jeg synes definitivt at jeg har gjort meg fortjent til den. 

8. Varmebehandle håret mitt mindre. Vi får se om jeg klarer det da, men jeg vil begynne å være litt snillere mot håret mitt igjen. Jeg var kjempe flink på den fronten før, men nå har jeg blitt skikkelig fæl. Stakkars hår. Det skal bli mye av fuktighetsgivende hårkurer og gode produkter fremover. Er det bare mitt hår som blir skikkelig tørt og livløst så fort høsten stepper inn?

____

Hva skal du i høst?

TIDENES BESTE GLADNYHET!

reklame

Nå kommer jeg med tidenes gladnyhet til dere! I dag kjører nemlig Nelly på med 30% i avslag på ALT fra NLY Brands! Rabattkoden varer kun ut dagen i dag, så dersom dere ønsker å benytte dere av rabattkoden må dere gjøre det innen klokken 02:00 i natt. Jeg ble så glad når jeg så det, så jeg måtte selvfølgelig dele koden med dere også. 💋

KLIKK DEG INN HER OG BRUK RABATTKODEN «FASHIONNIGHT» I KASSEN!

(annonselenker) 1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

1. HER // 2. HER (denne har jeg - så fin!) // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

_____

HAPPY SHOPPING BABES!

YESTERDAYS LOOK

reklame

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenker) BUKSER MESHKI - LIGNENDE HER & HER // TOPP MESHKI - LIGNENDE HER // HÆLER HER

______

Jeg ELSKER denne looken! Jeg er redd for at dette blir det antrekket dere kommer til å se meg i konstant fremover. Haha! Jeg føler meg så utrolig kul og trendy i det. Slik så jeg i hvert fall ut i går. Jeg har nok aldri fått så mange spørsmål om et plagg som det jeg fikk på disse buksene da jeg la ut antrekket på mystory i går. Nå vet dere hvor alt er fra. 😚 Hva gjør dere i dag? Jeg skal straks dra avgårde til posten for å få sendt alle bestillingene som ble gjort på klessalget mitt. Det finnes forresten en del fint igjen - nettbutikken min finner du HER

Vi skrives mer senere! Klem.

DET ER HJERTESKJÆRENDE AT JEG SKRIVER ET SLIKT INNLEGG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er mange som kommenterte at det var trist at jeg i det hele tatt kan lage et slik innlegg som det forrige, hvor jeg viser den drastiske forandringen som har skjedd meg utseendemessig. Jeg får jo litt vondt i hjerte når jeg leser det, og spesielt når jeg tenker på for eksempel mamma som har måttet akseptere at datteren sin ikke likte sitt utseendet. Det er klart at det ikke er noe jeg hopper i taket av selv, men jeg har tatt de valgene jeg har tatt og det er ingenting jeg kan endre på nå. Jeg skulle selvfølgelig ønske at jeg hadde kunnet være fornøyd med utseendet mitt slik som jeg var født. Det å gå gjennom x antall narkoser, inngrep og for å ikke snakke om et rent smertehelvete hver gang... Jeg skulle ønske jeg ikke hadde måttet oppleve det. Jeg misunner alle der ute som i hvert fall klarer å akseptere hvordan de ser ut. De aller fleste har jo enkelte ting ved utseendet de ikke liker, men det er en ting å ikke like de og det å avsky det så høyt at du faktisk ofrer alt for å endre på det. Jeg har fortalt dere i en video at det finnes mange baksider ved det jeg har gjort, og Gud.. Gud som jeg har slitt i etterkant. Etter min seneste operasjon gikk jeg på en forferdelig smell. Jeg hadde ikke selvtillit overhodet, og jeg var konstant.. i kjelleren, kan man si. Jeg gråt store deler av dagene og gikk ikke utenfor døren. Ikke fordi at jeg ikke likte hvordan jeg så ut, men jo mer jeg endret på, jo flere "feil" fant jeg. Jeg tok meg selv i å stå å direkte granske hver krinkel og krok av kroppen min når jeg gikk ut av dusjen. Jeg ble helt besatt av eget utseendet. Hva var det neste jeg kunne fikse på? Det spørsmålet svirret konstant i hodet mitt.

Det er ikke før nå, i etterkant, at jeg innser at jeg faktisk var oppriktig syk. Når folk sa det til meg på den tiden fnyste jeg det bort og tenkte at de var komplette idioter. Vel, det viste seg at de hadde rett. Jeg innså det til slutt. Slik som jeg holdt på er ikke normalt. Det er ikke friskt. Heldigvis har jeg kommet mye lengre i dag, selv om jeg fortsatt har tendenser til å tenke litt for mye på dette temaet inn i mellom. Det tror jeg ikke kommer til å forsvinne helt med det første, men det viktigst for meg er at det er bedre. At jeg er bedre.

JEG SÅ UT SOM ET ANNET MENNESKE

Jeg satt å bladde i bildene jeg er tagget i på Facebook tidligere i dag av ren kjedsomhet, og da kom jeg over et par blinkskudd fra noen år tilbake. Disse bildene under her er fra 2011-2012, da var jeg rundt 16-17 år. Det er mange som ikke forandrer seg et dugg på flere år, mens jeg? Shit, det er jo en forvandling. Ikke at det kom som noe sjokk da, for jeg har jo endret en del ved meg selv. Det er bare så merkelig når jeg ser det svart på hvitt. Jeg fikk en liten klump i magen da jeg bladde i bildene, for jeg kjenner ikke igjen jenta som er avbildet. Jeg vet ikke.. Det er jo ikke trist i den forstand og heller ingenting jeg ikke var klar over, men det var bare merkelig å se det så... tydelig.

Dette bildet er tatt i stuen hos fosterfamilien min. Jeg husker at jeg var så utrolig fornøyd med dette bildet, og kommentarene raste inn en etter en. På den tiden betydde likes og kommentarer på Facebook absolutt ALT, husker jeg. Det var om å gjøre å ha flest av begge deler. Så teit.

Her var jeg på skitur med klassen! Det var noen super gøye dager, jeg husker at jeg storkoste meg. De fleste ble overrasket over å se at jeg faktisk var flink på slalåm (slalom?!), for jeg var jo "utlending". Vi var ikke så mange med annen bakgrunn på trinnet mitt, skjønner dere. Haha. Ikke bare nordmenn er født med ski på bena! 😉

Jeg husker dette bildet så godt. Jeg hadde løyet til fosterforeldrene mine om hvor jeg skulle sove den natten, for jeg skulle nemlig på hjemmefest med jentene. Jeg stod å sminka meg i sikkert to timer før jeg endelig var klar. Adrenalinet var skyhøyt, for jeg kjente meg så badass som løy. Om ikke jeg tar feil ble jeg faktisk busted etter denne kvelden. Det var ikke noe hyggelig, kan jeg mildt sagt si. Hahaha, altså.. Jeg var en ramp.

JEG SELGER HELE GARDEROBEN MIN!

reklame

Dere som følger meg på snapchat (isabelSraad heter jeg!) vet allerede godt hvor ofte jeg mottar pakker med x antall klesplagg i måneden. Det kryr jo over, og nå har jeg bestemt meg for å virkelig TØMME garderoben min. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg har ekstremt lite klær igjen i skapet nå. Jeg har virkelig lagt ut så og si alt jeg eier av klær, i tillegg til et par sko. Mye av det jeg har lagt ut for salg selger jeg med et tungt hjerte, men det er jo ikke vits å holde igjen på klærne som bare henger i skapet. Da er det bedre at noen andre kan få ta det i bruk. Om du har siklet etter noe jeg har hatt på meg, vil du mest sannsynlig finne det i nettbutikken min. Shop HER! Xx. 💋

SHOP PÅ NETTBUTIKKEN MIN HER!

UKEN SOM GIKK

reklame

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ

Jeg kom nettopp hjem, men skal straks ut igjen. Jeg må bare få ut dette innlegget først. Jeg er forresten veldig lykkelig i dag, for jeg fikk nemlig akkurat besøk av en liten chihuahua som jeg skal passe på frem til torsdag. Jippiiii! Det varmer i mitt lille hunde-hjerte, vet dere. Jeg må huske å dra på butikken å kjøpe god gourmetmat til han. Ingen tørrfór her i gården, nei! Hos tante Bella har man det luksus. ❤️ Ellers skal jeg prøve å rekke å legge ut en ny runde med klær til salgs på nettbutikken. Jeg har bestemt meg for å nærmest tømme garderoben min, så planen er å til og med selge mine favorittplagg. Jeg får jo så mye nytt konstant, og det jeg allerede har av klær blir bare liggende. Jeg har jo ikke plass!

UKENS HØYDEPUNKT

Åååå, hva annet enn at jeg ble gjenforent med Rebecka? Hjertet mitt smiiiiiler så fort jeg er i nærheten av henne. Det der er virkelig min soulmate. Vi klikket ved første sekund, og det begynner å bli en stund siden. Mener at det var i februar en gang? Siden da har vi vært uadskillelige. I love her! 👯

UKENS NEDTUR

Jeg er ikke lengre på talefot med en person jeg bryr meg veldig mye om. Har ikke så mye mer å si enn det...

UKENS TANKE

Jeg har begynt å leve livet igjen, på ekte. Jeg har hatt en tendens til å stenge meg selv inne og ikke gjort så mye, men nå merker jeg at jeg begynner å ta meg selv i nakken igjen. Jeg vet ikke hva det er, men hvert eneste år når sommeren er over blir jeg deppet. Sånn skikkelig nedstemt. Jeg er jo klar over at jeg alltid blir sånn, så derfor har jeg tatt tak i det før det går for langt. Jeg vil være happy og glad selv om det er høst!

UKENS INNKJØP

En reise! Forteller mer om det senere, men HERREGUD så fantastisk det blir!!! 😍✈️ Ikke er det lenge til heller. Nå skjer det greier, peeps! Foruten om det har jeg vært flink på shopping-fronten, for en gangs skyld. 

UKENS ANTREKK

(annonselenker) TOPP HER // TIGHTS HER

GENSER HER // JEANS HER

JAKKE HER // BUKSER HER

JEANS HER // T-SKJORTE HER

UKENS CRAVING

Jeg har cravet etter tapas helt siden jeg spiste det på onsdagen. Det er jo så godt! Dessverre er det sjeldent at jeg spiser det, men det skal jeg virkelig endre på nå. Det finnes ingenting deiligere! Mums! I tillegg til det har jeg spist store mengder med plommer. Haha. så random, men så godt!

UKENS OPPTUR

Jeg skal få oppleve to destinasjoner jeg har drømt om lenge! Jeg fikk verdens mest gøye mail tidligere i uken som virkelig fikk meg til å hoppe i taket. Nå blir det maaasse reising på denne frøkna fremover, dere! Woooooho. Jooo, en annen opptur var selvfølgelig McGregor vs Mayweather kampen. Den hadde vi alle ventet på i en evighet! Jeg var så forbanna spent og innsatt i hele det opplegget at det nesten er litt pinlig. Hah!

UKENS IRRITASJONSMOMENT

At "festivalen" vi var på i helga var så ekstremt dårlig. Kan ikke en gang kalle det for en festival, for å være ærlig. Det var helt krise! Hater virkelig å ha høye forventninger til saker som i etterkant viser seg å være langt dårligere enn hva du hadde sett for deg. Skuffende + irriterende.

UKENS MEST LESTE INNLEGG

JEG ER SINGEL

SANNHETEN OM BLOGG-NORGE

NÅR SKAL DU VOKSE OPP?

HØYEST PÅ ØNSKELISTEN

reklame

(annonselenker) 1. GRØNN HER // 2. BRUN HER // 3. SORT HER

HVOR kule er ikke disse faux fur jakkene? Jeg holdt på å svime av (dramaqueen much) når jeg så dem. Jeg eeeelsker jo å kle meg i pelsjakker, spesielt på høsten. Blir dere sjokkert når jeg sier at alle tre blir mine? Hah. Klarer jo ikke bestemme meg, vet dere. Heldigvis går det greit, for de er jo super rimelige i pris! Gleder meg masse til å sprade rundt i gatene i ført disse lekre jakkene. Jeg måtte bare tipse dere om de! Frykter at vi blir ekstremt mange som går kledd i den samme jakken i høst, men hva gjør vel det når den er så fin? Hihi. 💋 PS! Om dere vil kapre denne jakken anbefaler jeg deg å klikke den hjem fortest mulig da det ble helt tomt på lager på få timer forrige gang. Nå har de nemlig endelig fylt på! 

SVAR PÅ RYKTENE

(annonselenker) TOPP HER // TIGHTS HER

Jeg får ofte høre både det ene og det andre om meg selv, og som oftest blir jeg veldig sjokkert over ryktene som florerer. Derfor tenkte jeg å legge kortene på bordet, og avkrefte/bekrefte ryktene jeg har hørt den siste tiden. Det er enkelte punkt som jeg virkelig ikke skjønner hvor folk har i fra, men jeg antar vel at det er nett-troll på ulike forumer som lever og ånder for å spre usannheter om offentlige personer de ikke har noe til overs for.

· 10 RYKTER OM MEG ·

___

1. Jeg er i et forhold. Feil.

2. Jeg har fjernet ribben, og derfor har jeg smal midje. Feil.

3. Jeg kan ikke kjøpe meg leilighet fordi at jeg har inkasso. Feil. Aldri hatt inkasso eller betalingsvarsler i hele mitt liv.

4. Lyver om at jeg har hatt spiseforstyrrelser. Feil. Vel, det var på nippet at jeg ble tvangsinnlagt. Hvordan man kan "fake" det, er for meg et mysterium.

5. Faker livet mitt på bloggen. Riktig. Til en viss grad. Det er enkelte ganger jeg later som at livet mitt er supert, når sannheten kan være at jeg ikke har det bra overhodet i visse perioder.

6. At jeg kutter ut mennesker i livet mitt for enkelt. Riktig. Det skal ikke mye til for at jeg ikke orker mer. Jeg vil bare ha mennesker som gir meg energi og glede i livet, ikke omvendt. I don't put up with bullshit.

7. At jeg er bifil. Feil. Jeg er heterofil og tiltrekkes bare av det motsatte kjønn.

8. Jeg tvinger vennene mine til å stille opp på bilder, selv om de ikke vil. Feil, feil, feil. Det er ikke ofte jeg tar bilder av vennene mine til bloggen, en gang. Og dersom jeg spør og de sier nei, er det selvfølgelig ingenting merkelig ved det og naturligvis noe jeg forstår.

9. Jeg lyver om lønnen min. Feil. Hvorfor skulle jeg? For å motbevise disse bessewisserne som mente det, la jeg ut bildet av lønningen min på snapchat. Kanskje litt teit, men jeg hater å bli anklagd for å lyve.

10. Pierre og jeg er "friends with benefits". Feil.

NÅR SKAL DU VOKSE OPP?

reklame

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aldersnoia, hva er det? Vel, jeg kjenner mer og mer på det. For en liten stund siden nevnte jeg i et innlegg at jeg begynner å bli litt stresset av å se alle de rundt meg på min alder. Jeg mener, de fleste er enten gravid og/eller forlovet. Det ser ut som at de fleste har funnet roen og gjør det som er "forventet" av deg her i samfunnet. Men, finnes det egentlig en fasit? Finnes det rett og galt når det kommer til når man skal slå seg til ro? Når man skal få barn? Når man skal finne seg en partner å dele resten av livet med? Jeg synes egentlig at det er skikkelig irriterende at jeg kjenner på presset, for jeg mener.. Hvorfor? Hvem bestemmer at det er slik man skal leve livet? For alt jeg vet kommer jeg aldri til å hverken få barn, stifte familie eller i det hele tatt gifte meg. Gudene vet hvordan livet mitt vil utspille seg. Dere som er litt eldre enn meg himler sikkert godt med øynene i det dere leser dette, for dere tenker vel at jeg fortsatt er ung og dermed ikke behøver å stresse enda. Jeg er forholdvis enig med dere, men når jeg allerede kjenner på presset, vil jeg ikke engang se for meg hvordan det blir om enda et par år frem i tid. For jeg tror helt ærlig ikke at jeg kommer til å følge "malen" som er satt. Jeg tror oppriktig ikke det. Jeg er jo ikke akkurat kjent for å ta de samme valgene som alle andre. Jeg går min egen vei og gjør det som føles rett for meg - press eller ei.

(annonselenker) GENSER HER // JEANS HER

"Når skal du egentlig vokse opp?". Det er et spørsmål jeg får stilt fra tid til annen. Til og med familiemedlemmer undrer. Og vet dere? Jeg kan ikke gi hverken dere eller familien mitt et svar. Jeg vil ikke vokse opp. Tanken på å bli ordentlig "voksen" (hva nå enn det er) skremmer meg. Jeg er spontan av meg, jeg liker å leve i nuet. Det å ha forpliktelser er ikke det jeg liker best her i livet. Jeg verdsetter det å kunne gjøre hva jeg vil, når jeg vil. Det høres gjerne litt egoistisk ut, og det er det også. Derfor tror jeg at det blir lenge til jeg er klar til å "vokse opp" på ordentlig. Tankegangen min er fortsatt litt.. ung? Barnslig? Kall det hva du vil. Så lenge jeg føler at jeg gjør det som er rett for meg er jeg fornøyd. For det er nemlig slik at man skal please seg selv, og ikke samfunnet. Det håper jeg at DU som leser dette også gjør. Se til å først og fremst gjør deg selv lykkelig. ❤️

ET SLIKT INNLEGG SOM DERE ELSKER

reklame

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EI LITTA LISTE

Hvordan har du det i dag?: Så som så. Kvelden i går var veldig gøy, men jeg avsluttet den rimelig tidlig på grunn av litt.. kjedelige greier, kan man vel si. Hater når kveldene ender dårlig, men det er vel slik det er for alle i blant antar jeg. Formen i dag er halvveis, jeg har faktisk vært kvalm i hele dag og for litt siden spydde jeg. YAY... 

Dagens planer: Jeg hadde egentlig en fullspekket dag med fullt av planer, men i og med at formen ikke er på topp må jeg mest sannsynlig avlyse alt. Planene på dagen er allerede avlyst, men det er en middag jeg skal på om to timer som jeg virkelig håper at jeg blir i bedre form for. Jeg vil jo så gjerne få noe ut av denne kvelden, det er jo tross alt lørdag, pluss at favoritt menneskene mine endelig er hjemme i Oslo. Vi får se om jeg får tvunget meg selv ut.

Dagens antrekk: Dere som har meg på snapchat har allerede sett. Jeg er super sporty i dag, og er kledd i et døds kult rødt sett. Ser at det er utsolgt i samme farge, men du finner det i sort (annonselenke) HER.

Dagens mest sentrale tanke: Jeg har sittet å scrollet i all evigheter på let etter en reise jeg kan booke ASAP. What's new? Driter i om jeg reiser med noen eller alene - jeg kjenner bare at jeg må få et friskt pust nå. Jeg føler meg skikkelig kvalt. Hvor lenge har jeg holdt ut hjemme nå, mon tro? Jeg har et problem. Det kan ikke være normalt å være så rastløs som det jeg er. Det er bare noe ved det å befinne seg her hjemme i Norge som plager meg. Jeg finner ikke roen i sjela.

Hva har du spist i dag?: Pasta med kylling. Det spiste jeg både til frokost og til lunsj. I tillegg til det har jeg spist en Kvikk Lunsj. Jeg MÅ alltid ha noe søtt etter at jeg har spist mat. Det spiller ingen rolle hva, så lenge det er søtt. Heldigvis klarer jeg bare små mengder, så jeg trøster meg egentlig med det. Haha.

Dagens fineste kommentar: Jeg fikk en super fin melding på snapchat av en jente tidligere i dag. Skulle ønske jeg lagret den, for den var skikkelig oppløftende og fin. Jeg elsker når dere skriver til meg, det er ingenting som får meg til å smile like mye som det å lese fine ord fra dere. Min fantastiske lesere som jeg er så utrolig glad i! ❤️

Dagens styggeste kommentar: "Haha eg dauer! Går du kledd på byn sånn som det der? Fikk meld av en venninne av meg som er på den festen. De ble helt satt ut når du kom inn. Ikke pågrunn av at du var fin kledd, det var no det stikk motsatte 😂😂 De ler og snakker om deg bak ryggen din på denne festen! Eg blir flau på dine vegner! Det gjelder både gutter og jenter".

Dagens sang: Look What You Made Me Do - Taylor Swift. Elsker den!

Dagens fundering: Dersom jeg hadde blitt spurt om å delta i Ex On The Beach, hva hadde jeg svart da?

JEG ER SINGEL

Femte hjulet, wazzaaap ✌🏼

PJUH, for en kveld jeg hadde i går! En veldig gøyal og morsom kveld, vel og merke. Endelig ble jeg gjenforent med beste Rebecka og Sebastian igjen! SOM jeg har leeeengtet. Hver gang R har befunnet seg hjemme i Oslo har jeg vært bortreist, og omvendt. Så lenge får det aldri gå mellom de gangene vi møtes ever again. Hun er seriøst min lykke-pille! ❤️ Kvelden startet med en hel gjeng hos R hvor vi vorset, før vi dro på Forza festivalen. Vel, jeg har ikke så mye å si om Forza, annet enn at... Vi ble veldig satt ut alle mann. At det skulle være så dårlig var vi IKKE forberedt på overhodet, haha. Helt krise faktisk. Men men! Det viktigste er at vi koste masse i hverandres selskap. Vi var jo en hel skoleklasse virket det som, så det manglet ikke på flotte mennesker i vår gjeng i hvert fall!

I dag har jeg hatt tidenes mest rolige start på dagen. Mailboksen har blitt tømt mens jeg har sett på Unga Mammor på viafree.se. Jeg elsker den series! Så mange flotte, flinke og unge mødre som kjemper på hver eneste dag. Jeg får sånn respekt for alle som er i samme situasjon som dem. Dere er så utrolig sterke! ❤️ Nå er det rett før jeg må løpe, for jeg skal eeendelig på brynstime igjen. Brynene mine har sunget på sitt siste vers en god stund nå, så det skal bli latterlig deilig å la Elin utføre sin magi på dem.

Til slutt vil jeg bare avslutte med å fortelle dere at ja, jeg er fortsatt singel. Jeg får spørsmål om det hver eneste dag, og folk mener at jeg "lyver" om min sivilstatus. Det gjør jeg ikke. Alt jeg vil kommentere er at jeg ikke er i et forhold, så jeg er med andre ord singel enda. Nå håper jeg at jeg slipper å få det samme spørsmålet stilt om igjen og om igjen etter dette. Jeg har jo svart på det tidligere også, men nå gjør jeg det enda en gang. 

UKENS SPØRSMÅL

Hvorfor bruker du linser for å gjøre øyenfargen din lysere?

Det gjør jeg ikke. Når jeg har brune øyner er det min opprinnelige øyenfarge.

Mener du selv at du fortjener bedre lønn enn en lege?

Absolutt ikke. Men igjen - det er ikke jeg som har bestemt hverken hvor mye bloggere eller leger skal tjene. Man velger selv hvilken retning man vil ta her i livet, og jeg har valgt å blogge. Du vet jo selv hvilken lønn du blir å få dersom du velger et yrke. Det vet du som oftest på forhånd, så dersom du klager og er misfornøyd med lønningen din er det ikke så fryktelig vanskelig å finne en ny jobb eller drive med noe annet. Det er opp til deg selv hva du vil gjøre og hvor hardt du er villig til å jobbe. Jeg ser alt for mange som er bitre over det de tjener, men jeg klarer ikke helt forstå hvorfor de bare klager, istedenfor å gjøre noe med saken. Når det er sagt føler jeg meg så vanvittig heldig som har klart å gjøre om hobbyen min til en heltidsjobb som jeg elsker. Nå har det seg slik at den betaler meg sinnsykt bra også, men tro meg når jeg sier at jeg hadde blogget like mye selv om den ikke hadde generert noe som helt. Jeg elsker å blogge!

Er ikke Geir regnskapsføreren din lenger? Orket han ikke mer?

Å jo da, han er fortsatt regnskapsføreren min. Jeg må dog likevel gjøre noe av arbeidet selv om. Slik er det, uansett om man har regnskapsfører.

Kan du lage en video der du viser hvordan du legger eyeliner? Du er så flink!

Tusen takk! 😁 Vet du, jeg har bare sett på tutorials på YouTube. Slik lærte jeg meg! Det anbefaler jeg dere som sliter med det også til å gjøre. Og husk: øvelse gjør mester. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg failet i starten. Aldri før har jeg vært så frustrert, haha! Heldigvis er det verdt det til slutt, når man nailer teknikken. Hard work pays off!

Skal du se på Paradise Hotel Sverige?

Nei.

Seriøst Isabel, ha litt respekt for deg selv a? Hvor low kan du gå og snakke om at du savner sex, du selger deg selv for penger på nettet og nå selger du vagina din også til lesere. Skam deg as, du er ingenting å respektere!!!! Du ser ut som en transe også. Er du født gutt forresten???

Oi, det var en lang og hyggelig avhandling før selve poenget med kommentaren din. Hva var spørsmålet ditt nå igjen? Om jeg er født gutt? Nei. Jeg er åpenbart født som jente. 😚

Hvordan går det egentlig med deg for tiden?

Takk som spør! Jeg har det veldig fint om dagen. Jeg er motivert som aldri før på jobbfronten og har fått mange fete muligheter den siste tiden. Jeg forteller dere så fort alt er 100% og i boks. Om det blir som planlagt, kommer jeg til å hoppe i taket av glede. Ellers går det veldig bra på privaten også! Jeg nyter livet til det fulleste, og det er så utrolig deilig!

Hvor er antrekket du hadde på Findings fra?

Det er fra en australsk nettside som heter Meshki. De har så utrolig mye fint!

Hvis du kan kjøpe en veske til 50k er vel ikke et kamera til 41k noe å lure på, eller? Prioriteringene dine er helt på jordet.

Jeg skjønner absolutt hva du mener. Nå har det seg jo slik at Chanel-veska har stått på ønskelisten i fryktelig mange år, så den har jeg siklet etter lenge. Kameraet derimot kom jeg over helt spontant, og ble bare veldig imponert over kvaliteten på det. Det er derfor det virker som litt mye å bruke på en ting, når det kom så spontant om du skjønner?

____

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

JEG VIL IKKE INNSE AT DET ER OVER

reklame

Det gikk virkelig opp for meg da jeg var ute å gikk en powerwalk at høsten virkelig er rett rundt hjørnet. Hvor ble det av sommer-månedene? Ærlig talt, de har jo flydd forbi i en skummel fart. Jeg føler ikke at jeg har rukket å gjøre stort denne sommeren, og det irriterer meg. Jeg hadde jo så mange planer! Hva skjedde? Jeg har vansker med å akseptere at det snart er september, altså at høsten er her. Nei, nei og atter nei! Jeg vil virkelig ikke... Heldigvis har jeg mye å se frem til den kommende måneden, så det er i det minste et lite plaster på såret.

(annonselenker) JAKKE HER // BUKSER HER

Det kan neppe bare være jeg som ikke får lyst til å gjøre noe som helst på gråe og triste dager som denne? Nå vet for så vidt ikke jeg hvor du som leser dette befinner deg, men her i Oslo skinner ikke solen i dag akkurat. Det er skikkelig kjedelig vær, og da får jeg kun lyst til å gjøre en ting: ligge i sofaen under et varmt teppe i ført koseklær, drikke kakao og se på serier dagen lang. Det resulterer med andre ord ikke i veldig innholdsrike dager, haha. Jeg har fått litt ut av dagen i dag likevel, da. Tidligere var jeg ute på en powerwalk, sendt av gårde en pakke og ryddet leiligheten. Nå skal jeg straks på vippetime, før jeg skal plassere meg tilbake i sofaen for resten av kvelden. Det er lov å være litt lat i blant, ikke sant? 😉

ET FORBANNET KOMMENTARFELT

annonselenker

JEANS HER // T-SKJORTE HER

Wow, det forrige innlegget mitt engasjerte mildt sagt. Hver gang jeg ytrer meg om mengden med jobb det er bak en topp-blogg, får jeg alltid mange sinna kommentarer. Jeg forstår dere til en viss grad, men likevel ikke. Flere av dere drar frem lønningen og det spekteret av jobben - noe jeg ikke har nevnt et ord om i innlegget mitt. At vi bloggere tjener bra er ingen hemmelighet, men det kan dere ikke bli sinna og prøve å ta meg på. Det er ikke jeg som har bestemt hvor mye hverken leger, statsministere eller bloggere skal tjene. Om jeg mener at jeg fortjener lønnen jeg jobber for hver måned? Soleklart ja. Prøv å gå i mine sko en dag hvor du blir hetset, mobbet og ledd av hver eeeneste dag. Misforstå meg ikke - jeg synes ikke synd på meg selv for jeg har blitt såpass sterk psykisk at det ikke går inn på meg lengre, men det er klart at det ikke er en "vanlig" hverdag. Jeg vet ikke hvorfor jeg orker å forsvare det engang, for det er vanskelig for dere som aldri har vært i denne posisjonen å forstå. Til syvende og sist synes jeg at det er gøy at dere engasjerer dere, til tross for at flertallet driver å sammenligner sine yrker med mitt. Jeg snakket for MEG SELV i det forrige innlegget, ikke alle andres yrker. Jeg er fullstendig klar over at en lege gjør en vanvittig mye viktigere og hardere jobb enn hva jeg gjør. Jeg skjønner ikke helt hvorfor alt skal sammenlignes? Jeg snakket om min egen situasjon, ikke alle de andre 160848 yrkene i verden, ei heller sammenlignet jeg noe som helst. 

Uansett! La oss snakke om noe annet. I dag har jeg hatt en rimelig hektisk dag. I går satt jeg med regnskap herfra til h*lvete i flere timer, og endelig er jeg ferdig. Det finnes seriøst ingenting kjedeligere enn nettopp det. Jeg har fått unnagjort en hel del i dag som jeg har utsatt og utsatt, så nå føler jeg meg 20 kilo lettere. Det er deilig å føle seg produktiv! I kveld får jeg besøk og da skal jeg blant annet vise frem kokke-egenskapene mine på kjøkkenet. Det kommer seg sakte men sikkert altså!! Stolt frøken, haha. 

En rolig kveld er virkelig noe jeg trenger nå. Finbesøk, film og middag! Kunne ikke bedt om hverken et bedre besøk, eller en bedre kveld. Livet smiler. ❤️

SANNHETEN OM BLOGG-NORGE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg opplever ofte at folk har en nokså forskrudd oppfatning av blogg-bransjen. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har fått høre både at det å blogge ikke er en jobb, ei heller at det er krevende. Jeg skjønner halvveis hvordan disse oppfatningene kan oppstå, for dere ser jo ikke baksiden av det å være toppblogger. Dere ser for eksempel ikke all regnskap, eller alle timene jeg sitter klistret fremfor mac'en for å skape innhold til dere. Dere ser ikke når jeg gråter på kveldene grunnet fæle og direkte ondskapsfulle kommentarer. Det er så mye dere ikke vet.

Jeg synes at man skal være litt mer forsiktig med hva man uttaler seg om. Politikk for eksempel, det holder jeg kjeft om og ytrer meg ikke noe om. Hvorfor? For jeg er svært lite innsatt i politikken. Det er synd, for jeg skulle gjerne vært mer engasjert, men jeg er ikke det. Derfor går jeg heller ikke rundt å ytrer meg, nettopp fordi at jeg ikke vet nok om det. Kanskje en litt dårlig sammenligning, men jeg tror dere skjønner poenget mitt likevel. Jeg vet ikke, jeg kjenner bare at jeg er så lei av å høre alle disse meningene om at livet som blogger er så vanvittig enkelt og nesten som en dans på roser, når sannheten er så langt i fra det. Ja, det er fantastisk å kunne drive med dette, men fy faen så mye arbeid OG ulemper det finnes ved å være i denne bransjen også.

Jeg skal være ærlig å si at jeg ikke trodde at det skulle være så tøft å være på topp, men der tok jeg inderlig feil. Det er så mye jeg også ikke visste i starten, men jeg lærer meg på veien. Ting tar så klart tid, det er vanvittig mye man skal sette seg inn i. Bloggen må prioriteres x antall timer hver eneste dag for at den skal være interresant for leserne å lese. Har dere tenkt på at jeg aldri har fri, for eksempel? Jeg jobber tjuefire timer i døgnet. Jeg er alltid på jobb. Alltid. Til tross for det elsker jeg jobben min, og jeg er så takknemlig over at jeg har klart å gjøre om en hobby til et firma. Jeg er døds stolt over meg selv og alt slitet jeg har gjennomgått for å ta meg hit jeg er i dag. 

Det jeg vil frem til er at alt ikke er så sukkersøtt som det kanskje kan fremstå som noen ganger.

UKEN SOM GIKK

reklame

AKKURAT NÅ

Jeg sitter å ser gjennom mystorien min på snapchat (isabelSraad heter jeg!) og vurderer om jeg bør slette de snappene hvor jeg er litt bitchy. Men hey, det er faktisk sant det jeg sier. Jeg stod opp til dette i dag tidlig å det ødela mooden min med en gang. Ikke fordi at jeg tar meg nær av det, men fordi at jeg er så lei av slike mennesker. Faen ass, når skal det ta slutt? Uansett.. Jeg skal straks sette på en klesvask, og gjør siste finish på leiligheten. I dag får jeg nemlig besøøøk! ❤️

UKENS IRRITASJONSMOMENT

PMS. Trenger jeg ærlig talt å utdype noe mer? Suger å være jente i blant, ass. Jeg er en selverklært feminist, men SHIT mensen/PMS suger!!!! Og da suger det å være jente også. 

UKENS HØYDEPUNKT

Å feste sammen med vennene mine på Findings! Selv om jeg ikke hoppet i taket over selve festivalen var det likevel super gøy å være omringet av så mange fine mennesker. Dessuten regnet det ikke heller, noe jeg var sikker på at det skulle gjøre. Sånne småting gjør meg glad! Og vet dere? Denne frøkna er ikke ferdig med festivaler enda, for i helga skal jeg nemlig på enda en. Hæla i taket!

UKENS CRAVING

Pepsi Max. Jeg liker det ikke en gang sånn egentlig, men har fått ekstreme cravings etter det opptil flere ganger. Jeg er så rar, haha. Hva da Pepsi Max?!

UKENS OPPTUR

Det må faktisk være at jeg ikke hadde mistet kortet mitt likevel!!! Jeg trodde jo det, og sperret kortet og hele greia. Heldigvis viste det seg at jeg hadde glemt det hos en venninne, selv om jeg ikke kan huske at jeg i det hele tatt har tatt frem kortet mitt der. Haha! Jeg var god i gassen på fredag, skjønner dere. Jeg ble SÅ glad da jeg fikk beskjed om at det var godt bevart der. Det sparte meg for en hel del hodebry. Halelujah!

UKENS NEDTUR

Hmm... Nå må jeg tenke meg godt om, altså! Jeg vet ikke? Jeg kommer ikke på noe konkret, faktisk. Godt er det! Hehe.

UKENS TANKE

Når skal man slutte å baksnakke "vennene" sine? Er man ikke ferdig med det når vi er såpass voksne? Det der tar visst aldri slutt, uansett hvilken alder man er i, tydeligvis. Hvorfor omgås man med mennesker man egentlig ikke liker? Har virkelig aldri skjønt meg på det der.

UKENS INNKJØP

Klær for det meste. Jeg klikket hjem et par godbiter som jeg har vist dere HER. Jeg mener, med rabattkode kan man jo ikke la være. Om dere klikker dere inn HER finner dere en rabattkode som gjelder på Nelly.com. Ps! Rabattkoden går ut klokken 23:59 i kveld, så kjapp dere om dere er gira på å shoppe litt. 💋

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenker) SNEAKERS HER // BODY I ET ANNET UTSNITT HER // JEANS HER // VESKE CHANEL // SMYKKE HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TOPP HER // TIGHTS HER // ADIDAS SNEAKERS HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TOPP HER // BUKSER HER // VANS SNEAKERS HER // VESKE CHANEL

UKENS MEST LESTE INNLEGG

ÅPEN OG ÆRLIG

ALT DRAMAET SOM SKJEDDE PÅ RHODOS

JEG ER IKKE LENGRE BITTER PÅ DEG

MITT KJØLESKAP ER LASTET MED...

GOOD FOOD ⎮ GOOD MOOD

I dag bega jeg meg på matbutikken for å fylle opp kjøleskapet! Det er ikke ofte jeg lager mat her hjemme, men jeg får besøk denne uken så da tenker jeg at det er litt gunstig å ha litt å kokkelere med. Ikke det at jeg er en masterchef akkurat (for det er jeg langt i fra), men jeg prøver å lære meg. Målet er jo at det skal bli gøy å lage mat! Jeg har alltid beundret alle rundt meg som klarer å diske opp tidenes festmåltider, og jeg har alltid hatt lyst til å kunne gjøre det samme selv. Tidligere har det vært slik at jeg har bestilt hjem mat dersom jeg skulle ha middagsgjester, liksom. Det er jo litt ille, synes dere ikke? Det er på tide å lære seg å svinge seg på kjøkkenet! Begynner jo å bli voksen, vet du. 😉

Slik ser kjøleskapet mitt ut etter mathandelen! Litt av alt, som dere kanskje ser. Jeg har i utgangspunktet fokusert på å kjøpe forholdsvis sunn mat, som for eksempel wok, kylling og karbonadedeig. Jo, og masse grønnsaker da. Ikke at jeg er så veldig glad i det, da. Heh! De neste dagene skal det lages gode middager, og om det blir vellykket kan jeg selvfølgelig dele oppskrifter med dere dersom dere finner det interessant? Legg gjerne igjen en kommentar. 😚

NÅR MAN IKKE KAN SLUTTE Å GRÅTE

Det er en spesifikk uke i måneden hvor jeg AVSKYR det å være av det kvinnelige kjønn. Som dere kanskje forstår, er det denne uken jeg egentlig skulle hatt mensen (men jeg hopper over), og derfor har tidenes humørsvingninger. PMS, som det så fint kalles. Jeg har grått flere ganger i dag, og enda verre var det i går. Jeg gråt over en follow på Instagram, liksom... Det er greit å bli glad, men å sitte her å sippe i flere minutter etterpå? Haha, jeg måtte le litt av meg selv. Jeg blir så fryktelig følsom når jeg har uken, at det egentlig er litt i overkant dramatisk. Jeg kjenner ingen som blir så ille som det jeg selv blir. Heldigvis blir jeg ikke sur og slik, men bare veldiiig følsom. 

Livet er litt tøft (haha) disse dagene, men heldigvis er det ingenting litt snacks ikke kan fikse. Det er lov til å både kose seg litt ekstra, men også å synes litt synd på seg selv. Med andre ord er det nettopp det jeg gjør i kveld, mens jeg har Justin Biebers nye låt på full guffe. Har dere hørt den, eller? It's amaziiiing! Jeg håper bare at denne uken vil fly forbi i en helvetes fart, for jeg er allerede lei av å være full av hormoner. Skulle trodd jeg var høygravid så hormonell som jeg er. Jeg kan jo ikke slutte å gråte, og det verste er at de fleste gangene vet jeg ikke en gang hva det er jeg gråter for. Dere skjønner tegninga.

Gutter har det så urettferdig enkelt.

BACK TO SCHOOL

annonse

Hei babes! Jeg vil bare påminne dere om at rabattkoden jeg delte her på bloggen tidligere i uken fortsatt gjelder! Den varer ut tirsdag, altså 22/8. Det passer vel bra med en rabattkode nå som det er skolestart? Selv shoppet jeg alltid nye antrekk før skolen startet igjen, det var på en måte høydepunktet - haha. Litt materialistisk motivasjon er lov! 😉 Under her har jeg plukket ut mine favoritter for øyeblikket, og hva jeg hadde kledd meg i dersom jeg skulle begynt på skolen igjen. Xx!

Ved bruk av koden «ISABEL20» vil dere få 20% avslag på ALT fra NLY Brands. Klikk deg inn HER og shop i vei! 💋

(annonselenker) 1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

BESLUTNINGEN ER TATT ⎮ LIVET FREMOVER

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har lovet dere å oppdatere dere på livssituasjonen min, og spesielt hva jeg ender opp med å gjøre i høst. Har jeg sagt opp leiligheten for godt? Flytter jeg til utlandet? Blir jeg værende? Eller, kanskje kjøper jeg meg hund? Jeg har, som dere allerede vet, vært veldig ubesluttsom når det kommer til hva jeg ønsker å gjøre nå til høsten. Jeg har uttrykt hvor lei jeg er av hverdagen her hjemme, og at jeg aller helst vil oppleve noe nytt ASAP. Det har ikke vært enkelt, men beslutningen er omsider tatt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenker) TOPP HER // BUKSER HER // VANS SNEAKERS HER // VESKE CHANEL

Planen er som følger: jeg bor i leiligheten min frem til 1. desember, og fra da av blir jeg å reise i to-tre måneder. Jeg kommer til å reise nå i høst også altså, men jeg bevarer fortsatt leiligheten min. Det er skummelt å ikke helt vite hva man skal ta seg til, spesielt i min situasjon hvor jeg er helt alene. Ikke har jeg en kjæreste og heller ingen venner/familiemedlemmer som har mulighet til å reise ut på eventyr over lengre tid, så da turte jeg rett og slett ikke begi meg ut på reiser helt alene. Det er kjedelig og jeg er ganske skuffet over meg selv, men jeg er helt enkelt for pysete. Faen as, jeg blir irritert på meg selv mens jeg skriver dette, for HVORFOR TØRR JEG IKKEEEE!!? Jeg har jo egentlig så forbanna lyst! Blæææ..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vel, vel.. Irritert eller ei: nå vet dere i hvert fall hva planen er. Det blir en god del reising, men jeg har fortsatt leiligheten min. ⚡️

ÅPEN OG ÆRLIG

6 TANKER PÅ DENNE LØRDAGSKVELDEN

💡 Jeg savner å ha sex hver dag. Cringe AF for deg å lese kanskje (og for meg å skrive), men det er sant. Når man har vært i et forhold i over 1,5 år hvor man ikke akkurat lå på latsiden (haha), er det noe man fort savner. Sex er naturlig, så hvorfor skal det egentlig være flaut å skrive åpent om? Jeg er en ganske seksuell person av meg, så for meg er det hverken tabu eller pinlig å prate om. Det eneste som kanskje gjør det litt flaut er responsen man får, for er det noe vi mennesker engasjerer oss i må det definitivt være tabubelagte emner som for eksempel sex.

💡 Er det meg det er noe feil med, eller er det enkelte "venner" som rett og slett ikke er slik en god venn skal være? Har jeg for høye forventninger? Jeg spurte venninnene mine om dette senest i dag mens jeg gråt. Jeg må virkelig lære meg å slutte å knytte så sterke bånd til mennesker, for det skjer så ofte at jeg blir lei meg. Jeg er egentlig ganske sikker på at jeg har mye selvinnsikt, men jeg begynner å stille spørsmålstegn ved det nå. Er det meg det er noe galt med? Jeg tror bare at jeg er en person som ikke skyver ting unna, dersom jeg synes at noe ikke er greit. Skulle ønske jeg kunne ta like lett på ting som andre og "fake" at man ikke blir såra, istedenfor å stille personen til veggs. Jeg klarer bare ikke late som.. Jeg vet ikke, jeg har heldigvis mange flotte venner som jeg vet at er ekte mot meg, og de er jeg så vanvittig takknemlig over å ha i livet mitt. 

💡 I dag vil jeg bare ligge i senga mens jeg ser på serier og spiser favoritt godteriet mitt. Egentlig skulle jeg vært på Findings nå og en bursdagsfeiring etterpå, men det frister svært lite med tanke på hvilket humør jeg er i. Hater det, for jeg hadde virkelig gledet meg til å se Karpe Diem opptre, men det får bli til en annen gang. I dag skal jeg ikke gjøre vondt verre med alkohol.

💡 Jeg blir stressa av å se alle rundt meg, som blir mer og mer seriøse i dette såkalte livet. Jeg føler alle begynner å bli ferdig utdannet, forlover seg og kjøper seg hus + stasjonsvogn. Alle ser ut til å ha alt på stell, mens jeg? Jeg vet knapt hva jeg selv heter for tiden. Jeg er så frem og tilbake med hva jeg vil, at jeg selv blir helt forvirret. Skulle ønske noen bare kunne tatt valget for meg. Tenk så lett saker og ting hadde vært da? Om jeg hadde blitt lykkelig er en annen sak, men at det hadde vært enklere tror jeg helt sikkert. Jeg er 23 år, men jeg føler at jeg er maks 19.

💡 Jeg er glad over at det går bedre enn noensinne på jobbfronten. Jeg har fått spennende muligheter som jeg har drømt om i lang tid. Det er ikke lenge siden Nelly-teamet kontaktet meg, og DET er noe som fikk meg til å hoppe i taket. Dere kan jo se for dere, den Nelly-holikeren som jeg er. Hehe!

💡 Jeg fikk akkurat vite at kortet mitt lå igjen hos ei venninne. NÅ ble jeg i litt bedre humør. Hehe!

JEG ER SÅ FORBANNA

Jeg er vanligvis ganske elendig på å ta vare på tingene mine, og enda verre blir jeg på fylla. Da jeg våknet i dag kom jeg på at jeg dro hjem uten bankkortet mitt i går kveld. ER DET MULIG! Det er ikke første gangen jeg presterer å slarve bort kortet når jeg fester, og det er nettopp derfor jeg blir så frustrert og forbanna over meg selv. Heldigvis er det ikke verdens undergang - det er jo bare til å sperre + bestille nytt, men det er bare selve greia som får meg så oppgitt. Jeg må begynne å ta vare på tingene mine, så slipper jeg sitte uten bankkort i fem dager enda en gang. Sukk...

Uansett.. På den positive siden hadde jeg det fryktelig gøy i går! Jeg traff endelig mine savnede venner igjen som jeg ikke har sett på noe som føles ut som en hel evighet. Vi samlet oss alle mann i går, før vi etterhvert dro på Findings. Festivalen var faktisk noe skuffende, synes jeg. Det har kanskje mye med at vi hadde bord på VIP-en, og der fikk man ikke med seg stort mye. Musikken var lav og vi så knapt noe som helst. Det var litt leit, men vi storkoste oss likevel. Så lenge man er i godt selskap spiller det ikke så stor rolle hvor man er.

Kvelden endte nokså sent for min del, men heldigvis var jeg smart nok til å kaste meg i en taxi hjem for å sove i min egen seng. Finnes det noe verre enn å våkne opp på narspiel fra kvelden før? Nå var det strengt tatt hos bestevenninnen min da, så det hadde i grunn vært hyggelig, men jeg foretrekker likevel å våkne opp i min egen leilighet. Forresten - jeg må bare få si at det var super koselig å treffe på så mange av dere i går! Det er alltid like gøy. ❤️ Fine leserne mine!!

I DAG ER EN STOR DAG

A little selfie-session... 💋 ✌🏼

For første gang i historien skal jeg endeeelig få oppleve Findings! Jeg har alltid vært bortreist på denne datoen tidligere år, så jeg har vært like frustrert hver gang. Festivaler er jo virkelig noe jeg eeeelsker! Jeg er så forbanna giret på denne helgen at dere aner ikke. Det skal bli så gøøøøy!!! Nå er det ikke lenge før jeg kaster meg i en taxi avgårde på vorspill med alle de fine vennene mine. Vi er en hel gjeng som skal samle oss før vi drar videre. Dette kan ikke bli annet enn top notch. GLEDER MEG! ⚡️ Håper på å se mange av dere der også, det er jo tross alt utsolgt. Herre, jeg får goosebums. JIPPI! Jeg viser dere dagens look senere. Antrekket mitt er ON POINT! 😁

JEG ER IKKE LENGER BITTER PÅ DEG

Husker dere hvordan jeg tidligere sa at jeg ble direkte sur når jeg observerte lykkelige par? Spesielt når de gikk hånd i hånd, kysset eller bare generelt så veldig lykkelige ut sammen. Jeg var så ekstremt bitter når jeg først ble singel, at jeg helt ærlig ble irritert på alle par i min omgivelse. Det er nesten litt pinlig å innrømme, for hvor smålig er ikke det? Men vet dere, jeg tror at det er helt normalt når man akkurat har blitt singel, da spesielt om man har blitt dumpet. I den verste perioden ville jeg ikke en gang omgås med vennene mine samtidig som deres kjærester skulle være tilstedet. Jeg sa selvfølgelig ikke det høyt, men det var slik jeg følte det. Jeg ble bare så forbanna bitter. Ikke faen om jeg ville sitte der å se på dem være lykkelige, når jeg selv var singel ufrivillig og akkurat hadde fått hjertet mitt knust.

Peace and love... ✌🏼

Jeg er fortsatt singel, men jeg kan med et lettet hjerte si at denne bitterheten endelig er over. Nå kan jeg glede meg over andres lykke og kjærlighet, noe som egentlig burde vært en selvfølge hele tiden. Men det vet vi alle at er lettere sagt enn gjort, når man selv befinner seg i en mørk tunnel. I dag tok jeg meg selv i å smile i det jeg gikk forbi et par som satt å kysset ved en fontene jeg passerte. Endelig er Bella tilbake, og bitterheten borte. Shit, det føles bra! Det er ikke sunt å gå rundt å irritere seg over andres lykke, selv om man ikke er lykkelig selv. Det har jeg fått lære meg nå, på ekte.

Dette ble egentlig et nokså random innlegg, men jeg følte bare for å lette litt på hjertet. Jeg vet at jeg mest sannsynlig har flere lesere som har følt eller føler på dette akkurat nå, og jeg vil bare fortelle dere at jeg forstår. Jeg forstår, og jeg lover at den tiden vil være over fortere enn du aner. ❤️

Til slutt: jeg vil bare påminne dere om at rabattkoden på Nelly varer frem til 22 august, så dere kan fortsatt benytte dere av den. Dere finner rabattkoden HER! 💋

ALT DRAMAET SOM SKJEDDE PÅ RHODOS

VENNER JEG HAR KUTTET UT, SJALUSI, EKS-KJÆRSTE ++

Det har vært blandede følelser å være tilbake igjen i Oslo, og det å ha lagt Rhodos-kapitelet bak meg. De 7 ukene jeg tilbrakte der har vært vanvittig morsomme og gøye for det meste, men det har også skjedd mye som har fått meg både frustrert og trist. Den første uken var jeg for det meste med en venninne jeg kjente godt fra før, men etterhvert som tiden gikk merket jeg fort at det ikke var en person jeg ville omgås med. Slik finner man ut av og til - det er ikke slik at man går så godt overens likevel med mennesker man i utgangspunktet trodde man kjente. Det gikk vel to uker før jeg fikk nok og sa i fra at jeg ikke ville bli behandlet som om at jeg er et null i et vennskap. Det er så utrolig viktig for meg at menneskene jeg omgås med gir meg glede og energi, ikke motsatt. Når jeg oppdaget at det vennskapet ikke var annet enn at den andre personen gjorde alt for å fremme seg selv og hadde andre hensikter enn å være min venn, kuttet jeg kontakten. Selvfølgelig var det trist, men noen ganger må enkelte personer spørre seg selv hvorfor fler og fler av vennene sine tar avstand fra dem. Det hjelper ikke å mene at alle rundt en er problemet, når en selv kanskje ikke behandler vennene sine noe bra. Jeg har nok med mitt eget liv,  jeg trenger så absolutt ikke "venner" som gjør alt i sin makt for å sette meg i et dårlig lys, spre falske rykter og baksnakke så fort jeg har vendt ryggen til. Det der er ikke en venn.

Det gikk litt tid, og jeg hadde bestemt meg for å reise hjem. Da hadde det gått to uker. Sara var jo også på Rhodos, men hun jobbet døgnet rundt. Det er jo tross alt derfor hun er på øya, så det er selvfølgelig noe jeg forstod og respekterte. Vi hang sammen så fort hun hadde ledig tid, og da hadde vi det like hyggelig hver gang. ❤️ Det er en venninne jeg vet at jeg kommer til å ha resten av livet, og vi vet alltid hvor vi har hverandre. I tillegg til henne har jeg mange fine mennesker som står meg nært på Rhodos som jeg tilbrakte mye tid sammen med. Uansett - da de to ukene var gått, ville jeg hjem. Jeg hadde fått litt nok, og begynte å kjede meg. Vel, jeg reiste ikke hjem med det første. Rebecka ankom nemlig øya! Det gikk kanskje fem minutter fra vi møttes til jeg bestemte meg for å drite i å sette meg på flyet som skulle ta meg til Oslo samme kveld. Jeg er så glad for at jeg tok den beslutningen, for ikke bare hadde jeg det super gøy med R, men jeg og R ble også kjent med fine Matilda. Vi tre klikket så latterlig bra sammen fra første sekund, og fra den dagen holdt vi sammen hvert sekund av oppholdet.

Ukene gikk, og jeg hadde det veldig gøy. Vi dro på utflukter, hadde x antall dagsfester, festet på kveldene, hadde nydelige middager og bare generelt koste oss masse i hverandres selskap. Plutselig en dag får jeg høre at Pierre skal komme. Jeg får fullstendig panikk, for jeg visste på forhånd hva det skulle bety: drama. Når to ekser er i hverandres nærhet blir det fort eksplosjon, spesielt i vår situasjon, og spesielt med alles øyner på oss. Vi hadde ingen god tone på det tidspunktet. For å gjøre en super lang historie kort: det startet med at vi ignorerte hverandre og så utviklet det seg til at vi kranglet. Etter fire dager endte vi endelig opp med å få prate ut og ordne opp i alt som hadde blitt gjort og sagt. Det var mange på øya som likte å spre usannheter om ting jeg eller han tydeligvis skulle ha "sagt" om hverandre, og jeg hadde dessuten gått rundt å trodd på en løgn jeg hadde blitt fortalt i flere uker. Vi hadde begge to mye på hjertet, så jeg er fryktelig glad at den dagen fant sted. Vi satte oss ved havet å pratet i nærmere fem timer. 

Jeg opplevde mye disse ukene. Jeg var mentalt sliten etter alt for mye drama, alkohol og aktiviteter døgnet rundt. Det er klart at det tærer på både psyke og kroppen til slutt, og jeg er ingen unntak. Jeg mistet det til slutt. Jeg kjente ikke meg selv igjen, og det gjorde heller ikke P eller vennene mine. Det var vel da jeg innså at jeg måtte komme meg hjem og avslutte denne Rhodos-turen. Rhodos er virkelig et fantastisk sted, men det finnes så alt for mange jenter der som er sykelig sjalue og konflikt-søkende. Jeg fikk to jenter på nakken fordi at deres kjærester hadde sett på meg, liksom. Hvordan kan man hate en jente på grunn av et blikk DIN kjæreste gir en annen person? Det der gir ingen mening for meg. Sjalusi er en stygg ting, det er sikkert og visst. 

Så, hvordan vil jeg oppsummere denne sommeren? Den har vært vanvittig gøy og minnerik for det meste, men det er flere episoder jeg gjerne skulle ønske jeg hadde sluppet å oppleve. Til tross for det har jeg fått nye venner for livet, som jeg virkelig elsker utrolig høyt. Jeg har fått bevist hvem som er mine ekte venner og hvem som ikke er verdt jack shit. Falske venner har virkelig fått en ny betydning. Either way - jeg er takknemlig for begge deler. Jeg er takknemlig for å oppdaget hvem som suger og hvem som duger, for jeg ønsker kun å bruke tiden min på genuint gode mennesker. ❤️

JEG HAR ET STORT PROBLEM

Okei, dere. Jeg står ovenfor et stort dilemma. Det har seg nemlig slik at denne frøkna har begynt å sikle på et nytt kamera, men det er ikke hvilket kamera som helst (så klart...). La meg presentere Leica Q for dere, et kamera som koster 41.000 kroner. Jada, dere leste riktig. Jeg er jo forholdsvis fornøyd med de to kameraene jeg bruker per dags dato, men bildene som blir tatt med Leica Q er på et heeeelt nytt nivå. Vi snakker proff, fantastisk og AMAZING kvalitet på bildene. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal ta denne beslutningen, men jeg mener egentlig at det er innafor i og med at kameraet i seg selv er en vanvittig stor del av jobben min. Å ha et fantastisk kamera gjør jo bloggen enda bedre, og jeg høyer kvaliteten på bildene med tusen hakk ved å skaffe meg Leica Q. Så sånn sett synes jeg at det er en god idé å gå til innkjøp av det, men samtidig får jeg litt vondt i magen. Jeg mener, 41.000 kroner er jo ikke bare bare. Det er mye penger! Er det verdt det, tror dere? Jeg tror ja, men at jeg kanskje burde vente litt med det i og med at det ikke er så fryktelig lenge siden jeg kjøpte Canon-kameraet. Hva synes dere?

Til dere som lurer på hvilke kameraer jeg bruker per dags dato:

____

📸 Olympus Pen EPL7 med to forskjellige linser.

📸 Canon Powershot G7X.

DET PÅVIRKER MEG MER ENN JEG TROR

Hver gang jeg skal skrive et blogginnlegg blir jeg litt stressa. Jeg får nemlig alltid høre hvordan jeg hele tiden skriver setninger som ikke er bygget opp korrekt på det norske språk, og at jeg skriver svenske ord støtt og stadig. Jeg er så klar over det selv, men jeg trodde faktisk ikke at det å omgås med svensker hadde påvirket språket mitt SÅ mye. Jeg vet jo at det har gjort det til en viss grad, men ikke så mye som det tydeligvis har. Jeg mener, jeg tenker til og med på svensk - haha. Da har det nok gått litt over styr. Likevel synes jeg at det er helt naturlig at det har skjedd meg med tanke på at eks-kjæresten min var svensk og han var jeg tross alt sammen med i over 1,5 år. Jeg la om litt i starten av forholdet vårt, da han ikke forstod dialekten min noe særlig bra. Norsk var vanskelig nok å sette seg inn i, men Stavanger-dialekten i tillegg? Jeg blamer han ikke, ass. Haha! I tillegg til det har jeg mange svenske venner, og de har jeg hengt med døgnet rundt i 7-8 uker. Det er jo klart at det setter sine spor. Faktisk har jeg så og si KUN vært rundt svensker hele sommeren.

Jeg skjønner at enkelte av dere irriterer dere over de svenske ordene som lurer seg inn i tekstene mine i blant. Jeg skal prøve å huske på å gå ordentlig gjennom tekstene mine før jeg poster, og få bort eventuelle språk-feil. Det blir vanskeligere og vanskeligere da, men jeg tror at det går tilbake til normalen ganske kjapt nå som jeg er hjemme igjen. 

RABATTKODE PÅ ALT FRA NLY!

annonse

WOOOHO! Nå har jeg fikset en helt egen rabattkode som kun gjelder mine flotte lesere. Det er jo et supert tidspunkt å shoppe på tenkte jeg, med tanke på at skolestart er rett rundt hjørnet. Da er det jo alltid gøy å piffe opp garderoben bittelitt! 

Ved bruk av koden «ISABEL20» vil dere få 20% avslag på ALT fra NLY Brands. Klikk deg inn HER og shop i vei! 💋 💋 💋

(annonselenker) 1. HER // 2. HER (denne har jeg - så fin!) // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. OVERDEL HER - BUKSER HER // 5. HER // 6. HER1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

___

HAPPY SHOPPING, BABES! 💋

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg hadde en spørsmålsrunde på Snapchat tidligere i dag (IsabelSraad heter jeg!), hvor jeg ba dere sende inn spørsmål som jeg skulle besvare her på bloggen. AAAND HERE I AM! Her kommer svarene som lovet. Håper dere syntes det var gøy med en ny omgang med spørsmålsrunde, det var jo tross alt en stund siden nå. Jeg blir stilt utallige spørsmål hver eneste dag, så jeg tenkte at det var på tide å samle opp litt spørsmål og svar nå. LETS GO! 💋

______

Har du tenkt til å besøke Stavanger igjen snart?

Jaaa! Det er i gang med å planeres. Savner Michelle og Elias alt for mye nå! Dessuten hadde det ikke slått feil å feste i hjembyen igjen. Det var jo en halv evighet siden sist.

Hva er dine topp 3 favoritt byer av alle byer du har vært i?

Vanskelig. London elsker jeg, det samme med Paris. Ellers er jo Stockholm en soleklar favoritt!

Har du tenkt noe mer angående tatovering?

Åh, duuu.. Jeg har SÅ lyst! Jeg var seriøst to sekund i fra å gjøre det helt spontant på Rhodos i sommer, men "heldigvis" var tatovøren fullbooket akkurat den dagen. Jeg synes at tatoveringer er døds fint, men det som stopper meg er spørsmålet om jeg kommer til å passe i det eller ei. Hva tror dere? Dessuten er jeg ikke sikker på hva jeg skal skrive heller. Blæh. Det er vanskelig ass! Jeg misunner alle vennene mine som har tattoos, jeg må bare hoppe i det å våge selv også.

Har du noen i kikkerten?

Som jeg skrev på bloggen da jeg nylig ble singel, ønsker jeg aldri å dele med meg om en eventuell kjærlighet igjen. Det er så vanvittig mye drama som følger med, og ikke minst hodebry. Jeg ønsker litt mer privatliv på akkurat den fronten, uansett om jeg er singel eller ei. Mitt kjærlighetsliv er jeg veldig tilbakeholden på, og det kommer jeg alltid til å være. Jeg vil ikke utsette hverken meg selv eller en eventuell fremtidig kjæreste for offentligheten. Den feilen har jeg allerede gjort en gang tidligere, og det vil jeg ikke gjenoppleve.

Har du botox i ansiktet?

Jeg har botox i sinnarynken, ja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenker) TOPP HER // VESKE CHANEL 

Bruker du selvbruning?

Nei! Jeg tar solarium i ny og ne, ellers er jeg jo ofte i varmere strøk hvor jeg passer på å få sole meg ekstra mye. Det er jo så vanvittig fint med gløøøød!

Skal du selge mer klær?

Ja! Det er absolutt planen. Jeg tenkte bare at det var lurt å dele det opp i flere omganger, slik at jeg får tid til å få sendt alt før det har gått for lenge. Nå er jo alt sendt avgårde, og garderoben min skriker fortsatt etter å bli tømt enda mer. Jeg planlegger å få lagt ut mye mer på salg denne uken. Stay tuned! Det blir forresten mye mer jakker, kjoler og sko denne gangen. 

Hvorfor flyttet du fra Stavanger til Oslo?

Jeg opplevde Stavanger som veldig lite. Jeg ville satse på en karriere etter deltakelsen på PH, og jeg visste på forhånd hvor vanvittig dømmende folkene er i Stvg (beklager til dere som tar dere nær av dette, men det er bare min personlige mening etter å ha bodd der hele livet). Man kan ikke tro at man kan oppnå suksess, og hvert fall ikke gå sin egen vei der, uten å bli snakket/ledd av. Jeg opplevde det med en gang det ble offisielt at jeg var en av deltagerne, så da tenkte jeg at det var like så greit å bare pakke sammen sakene mine å flytte til storbyen hvor man ikke blir dømt så fort man stikker seg litt ut. Jeg er sjeleglad over at jeg tok det valget, for herregud som jeg trives her i forhold til Stavanger. Det kan ikke sammenlignes en gang, for å være helt ærlig.

Hva liker du best ved din personlighet?

At jeg tar meg selv så lit høytidelig og at jeg har ekstremt mye selvironi. Man skulle kanskje ikke trodd det utifra bloggen, hehe. Det gjenspeiles kanskje ikke så veldig godt her, men jeg lover at det stemmer. 😁

Hvilke jobber har du hatt?

Jeg har jobbet som servitrise, på Synsam og på parfymeriet Fredrik & Louisa. Sistnevnte eeeelskeet jeg! Det å få jobbe med beauty hver dag gjorde meg så lykkelig - haha. Høydepunktet var definitivt når merker som Chanel og Dior slapp nyheter. AH! Det var lykkens dag på jobb.

Har du operert øynene?

Nei, det har jeg nok ikke. Det er morsomt å se hvordan enkelte antar at jeg har operert ALT ved meg. Nei, jeg har ikke operert bort ribbein, og ikke har jeg fått lengre panne heller. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenker) TOPP HER // TIGHTS HER // ADIDAS SNEAKERS HER

Hva gir deg motivasjon til å trene?

For å være ærlig er det på grunn av at jeg nylig oppdaget hvor forferdelig dårlig form jeg faktisk er i. Før trente jeg opptil to ganger daglig, liksom. Jeg spilte fotball i 10 år, gikk på idrett på VGS og var generelt veldig glad i trening. For to år siden, da livet mitt forandret seg drastisk, forsvant treningsgleden. Det var så mye nytt og spennende som jeg mye heller ønsket at skulle oppta tiden min. Nå derimot ønsker jeg å komme tilbake i form igjen. Det er på tide å bry seg litt om helsen igjen. 

Hvorfor svarer du ikke på spørsmål om P?

Fordi jeg ikke har lyst til det, selvsagt. Hadde jeg villet, hadde jeg gjort det for lenge siden. Det er ikke alt jeg er NØDT til å besvare, selv om jeg blogger. Noe må man få lov til å holde for seg selv, uten at man skal få hat for det. Til syvende og sist er det mitt liv, og det er helt opp til meg selv hva jeg ønsker at mine 20.000-25.000 lesere skal få ta en del av og ikke.

Er du bifil? Jeg har hørt det.

Jeg er ikke biseksuell, nei. Jeg er hetero og tiltrekkes med andre ord bare av menn. Når det er sagt synes jeg at det er så utrolig fint når mennesker våger å stå frem. Homofober er det kvalmeste jeg ser, og noe jeg oppriktig blir flyforbannet over. HVORFOR skal du bry deg om Lars forelsker seg i Trym, og ikke i Lise? HVA angår det deg? På hvilken måte påvirker det DEG og DITT liv? Kjærlighet er kjærlighet, og dere - vi lever i 2017! ❤️💚💛💜💙

Hvor reiser du next?

Først går turen til Stockholm, og så håper jeg at det blir noe av Marbella-tur i September. Wiii!

____

Det var det jeg rakk for denne gang, fininger! Er det noe du lurer på? Legg gjerne igjen en kommentar, så besvarer jeg i neste "ukens spørsmål". Kyss! 💋

UKEN SOM GIKK

annonse

AKKURAT NÅ

For første gang på flere dager er jeg helt alene i leiligheten. Søsteren min er tilbake i Tromsø og besøket mitt har dratt. Det føles veldig merkelig å brått være helt ensom, men jeg skal prøve å se det positive ved det. Nå kan jeg se på de seriene jeg elsker, springe rundt naken her hjemme (haha) og generelt gjøre Bella-greier. Det blir litt deilig, men samtidig vet jeg at den "gleden" kun blir å vare i noen få timer. Jaja!

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Hvordan i alle dager er det mulig å svi SÅ masse penger i GØTEBORG!? Altså, hadde det vært en spennende storby hadde det vært en sak, men i lille Gøteborg aner jeg ikke hvordan jeg har fått det til. Er det mulig - haha. Nå fikk jeg - en gang for alle - bevis på hvor elendig jeg er med denne forbanna pengebruken min. 

UKENS INNKJØP

Sminke på Sephora (viser senere!), klær og et par netter på det super fine hotellet Upper House i Gøteborg. Alt har definitivt vært verdt det! Jeg hadde noen super fine dager på tur. 😃 Ellers fikk jeg jo den feteste pakken i posten av Nelly, og HER kan dere se hele innkjøpet. Favorittene mine er definitivt disse:

(annonselenker) BIKINITOPP HER // UNDERDEL HER

BIKINITOPP HER // UNDERDEL HER (DØØØR FOR DENNE BIKINIEN!! 😍)

UKENS HØYDEPUNKT

Åh, den er vanskelig! Jeg har hatt så mange fine stunder denne uken at det er vanskelig å bare velge en hendelse. Men, besøk av søsteren min har vært fantastisk, og det samme har Gøteborg-turen vært. Spesielt koste jeg meg da vi satt på skybaren hvor vi nøt drinker, så utover hele byen og snakket om livet. Den kvelden vil jeg gjenoppleve tusen ganger! 

UKENS CRAVING

Caffe latte! Hør på denne frøkna da, som plutselig har blitt en kaffe-elsker. Det er forøvrig ikke så veldig bra, med tanke på at jeg strør et kilo med sukker oppi hver kopp jeg drikker. Jeg liker nemlig ikke den barske kaffe-smaken, men med et lass sukker smaker det jo helt nydelig. Heh! Hvor sunt det er, kan jo derimot diskuteres...

UKENS OPPTUR

At jeg, etter flere måneders sikling, fikk klørne i Huda Beauty sminke! Jeg kjøpte med meg begge tingene de hadde inne, og he-rre-gud så bra produktene er!!! Jeg dør! Jeg tenkte å lage et eget innlegg om det, da jeg så hvor mange som var interesserte i det da jeg la ut på snap. Hold utkikk, babes! 💄 

UKENS VIDEOER

 

UKENS NEDTUR

Å våkne opp til dickpicks. Okei, dette høres muligens veldig spesielt ut men - jeg er så jævlig lei av å få bilder av peniser tilsendt. HVA er greia? Det er jo ikke noe annet enn direkte motbydelig! Det finnes ikke hverken sexy eller digg. Når skal enkelte mannfolk skjønne det? Sånn helt seriøst, det er jo så ekkelt. Jeg blokkerer brukerne jeg får det tilsendt av på sekundet, men shit så mange "nye" det er som gjør samme greia. Blæææ! Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har våknet til en snap av en ekkel penis skrikende over telefonskjermen. Stop iiiit!

UKENS TANKE

Jeg har tenkt på å dele med meg av hva valget til slutt falt på med tanke på livssituasjonen min, men jeg har ikke kommet så langt. Det har gått i glemmeboksen, men jeg lover at det kommer fortløpende!

UKENS ANTREKK

T-SKJORTE HER // JEANS HER

JEANS HER // TOPP HER // SANDALER HER // SMYKKE HER

TOPP HER // BUKSER HER // ADIDAS SNEAKERS HER

JEANS HER (VERDENS BESTE BUKSR, SERIØST!) // TOPP HER // VESKE CHANEL 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

DRINKER & SEXSTILLINGER

I AUGUST SKAL JEG...

FORESPØRSEL OM BLOGG-FIGHT

JEG MÅ BARE TIPSE DERE OM DETTE!

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag skal vi prate litt om barbering. Sommeren er ikke helt over enda, jenter! Det betyr at vi fortsatt må barbere leggene med jevne mellomrom slik at vi kan sprade rundt i både bikini og sommerkjoler uten hårete legger. Vi vil jo ha glatte legger og hårfri bikinilinje, ikke sant?

Da jeg var på Rhodos fikk jeg mange spørsmål angående hvordan jeg gjorde med barberingen og spesielt hvordan jeg unngikk nupper da jeg gikk rundt i bikini hver eneste dag. Jeg skjønner hva dere mener, til tross for at det er et litt merkelig spørsmål å få. Hehe! Derfor tenkte jeg å gi dere et svar - en gang for alle. Min hemmelighet er nemlig å ha en bra barberhøvel som IKKE irriterer huden. I tillegg til det foretrekker jeg mye heller en høvel som gjør mer enn å kun fjerne hår. Den siste tiden har jeg nemlig sverget til Hydro Silk barbersystem for kvinner. Dette er en høvel som er helt genial! Dette systemet tilfører huden fuktighet ved hvert strøk OG er utstyrt med 5 kurvefølende blader med «skin guards» som gjør det enklere å unngå kutt og sår. Hvor fantastisk? 😁 Tidligere brukte jeg Intuitiun Sensitive Care som jeg også er kjempe fornøyd med, men Hydro Silk er mye mindre i størrelsen, så den er fin å ha med seg på for eksempel ferie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Personlig har jeg veldig lett for å både kutte meg, i tillegg til at jeg sliter med å bli veldig tørr etter barbering, spesielt på leggene. Jeg oppdaget raskt at ved å bruke Hydro Silk slapp jeg begge disse plagene. Jeg hverken kutter meg under barbering og jeg er ikke lenger tørr i etterkant! Jeg har brukt så mange barberhøvler tidligere som jeg nå forstår hvor elendige de har vært. Det er jo ikke slik at man går rundt å tenker over at det finnes noe bedre på markedet. Det bruker i hvert fall ikke jeg å gjøre, og det tror jeg ikke at jeg er alene om. Derfor tenkte jeg at det er flere enn meg som hadde satt pris på å bli tipset om denne fantastiske høvelen som gjør alt tusen ganger bedre! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KLIKK HJEM HYDRO SILK HER!

Jeg lover at du blir å elske den like mye som meg. 💋

UPDATE

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HELLO FROM OSLO

Da var jeg hjemme igjen! Jeg sitter med blandede følelser akkurat nå, for jeg hadde det så utrolig gøy i Gøteborg. Jeg foretrekker mye heller å være bortreist enn å være hjemme, noe som egentlig er ganske stressende. Hvordan jeg skal klare å slå meg til ro noensinne er fortsatt et mysterium for meg. Tiden vil vel vise, I guess. Enn så lenge får jeg nyte at jeg kan ha det sånn akkurat nå med tanke på at jeg kun har meg selv å ta hensyn til. Ikke har jeg barn, en jobb som holder meg her eller noe lignende. Jeg antar at det går fint å være en rastløs sjel så lenge ingen av de nevnte faktorene endrer seg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenke) TOPP HER

Hvordan har deres søndag vært så langt? Min har vært overraskende sporty, faktisk. Hvor ofte skjer det, liksom? Alt for sjeldent, dessverre. Jeg våknet tidlig, og det første jeg gjorde var å kle på meg treningstøy før jeg løp avgårde til Elixia for dagens første treningsøkt. Man ser alltid for seg at det skal være et forbanna ork å dra å trene, spesielt så tidlig, men herlighet så deilig det var! Det er definitivt noe jeg skal fortsette med. Mer om dette kommer i et eget innlegg. Jeg har nemlig lagt om litt på livsstilen min, noe dere som følger meg på snap (IsabelSraad) helt sikkert har lagt merke til. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Planen videre i dag er å dra ut i en tur i det fine været, få besøk av en venn ooog trene enda en gang. Det føles virkelig ikke som en søndag i dag. Det har muligens mye med det faktum at jeg ikke gjorde noe spesielt i går, som er veldig uvanlig til meg å være på lørdager. Det er deilig å bare slappe av i blant også, for er det en ting som er klinkende klart, må det være at jeg har drukket og festet nok for en stund. Haha.

MITT NYE HÅR

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EVERYTHING ABOUT MY HAIR

Se så fresht og fint håret mitt er nå, dere! Jeg er helt forelsket! 😍 Manken min skrek virkelig etter hjelp etter flere uker på Rhodos, så et frisørbesøk hos beste Ann Beate på MOODstudio var mildt sagt etterlengtet. Ann Beate er hands down den eneste personen jeg stoler på når det kommer til håret mitt, og hun er den eneste som faktisk får røre det. Jeg har gått til henne ganske lenge nå, og det er av god grunn. Jeg har aldri gått der fra uten å være overlykkelig med resultatet! Absolutt alle de ansatte er så vanvittig flinke og service innstilte på salongen, man blir tatt så godt vare på! Jeg anbefaler dere å ta turen innom neste gang dere trenger enten en klipp, farge eller bare for styiling. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det jeg bruker å gjøre er å farge etterveksten hver sjette uke ca, i tillegg til å klippe tuppene og kure håret. Sistnevnte er så viktig for å bygge opp håret igjen, spesielt dersom man bruker krølltang/rettetang ofte (guilty...). I tillegg til det startet jeg med tape extensions for noen få måneder siden. Ikke for å få det lengre, for håret mitt er faktisk lengre enn selve extensionet. Jeg valgte å sette inn litt hår for tykkelsen sin skyld, i og med at det ble ganske mye tynnere etter at jeg bleket det i høst/vinter. Jeg er jo vant med å ha tykt og langt hår, så når det ble tynnere enn hva jeg er vant med, klarte jeg ikke å la være å sette inn litt ekstra hår. Og vet dere? Jeg er SÅ glad for at jeg gjorde det! Jeg mener, hvem vil vel ikke ha tykkere hår? Det finnes jo ingenting flottere, i følge meg. ☺️ Jeg bruker håret fra MOODstudio sitt eget merke, og så langt er jeg vanvittig fornøyd! Jeg anbefaler det på det sterkeste.

Jeg har en gladnyhet til dere! Dersom dere oppgir rabattkoden «ISABEL» får dere 20% i avslag på extensions!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FOR BOOKING AV TIME KAN DU ENTEN:

💇🏻  Book på nettsiden HER

💇🏻 Ring til salongen - tlf nummer: 902 70 539

"DU ER BARE TYNN FORDI AT DU HAR FETTSUGD"

Hver gang jeg legger ut en snap eller et bilde av kroppen min, får jeg kommentarer som går på at jeg er tynn bare fordi at jeg har "fettsugd". Jeg begynner å bli rimelig lei av akkurat den setningen, for det stemmer overhodet ikke at det er det som er grunnen. Jeg har alltid vært tynn, selv da jeg var på PH og spradet i bikini på TV-skjermen hver bidige dag. Dere husker kanskje det? Det er slik kroppen min er, jeg er slank av natur. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når man går gjennom et slikt inngrep som jeg gjorde da jeg forstørret bakdelen min, er det vanlig å ta fett fra enkelte områder på kroppen som da blir flyttet til rumpa. Det gjorde jeg, men det var minimalt med fett som kunne bli flyttet på hos meg, nettopp fordi at fettprosenten min er og var veldig lav. Det eneste jeg gjorde var å fjerne fett fra lårene, for å så sprute det inn i rumpa (beklager til dere som synes at dette er litt TMI). Jeg har ikke fettsugd noe som helst annet på kroppen min, foruten om minimalt fra lårene for over et år siden. Alt det fettet er forøvrig tilbake igjen for lenge siden. 

Så, nå vet dere. Jeg føler meg ganske dum som i det hele tatt har behov for å forklare meg, men ettersom at det er så mange som skal bodyshame meg fordi at jeg har "fettsugd" meg, kjenner jeg at jeg vil legge fakta på bordet. Jeg har ikke fettsugd meg i den forstand og det eneste som ble rørt var lårene mine, men de er tilbake til normalen for flere måneder siden. Så det så. 

DET DERE IKKE HAR FÅTT VITE ENDA

10 SAKER DU IKKE HAR FÅTT VITE OM MEG ENDA

1. Da jeg var liten brukte jeg å dytte opp nesen og holde den der, i håp om at den kom til å bli "sittende" der for godt. Jeg trodde at dersom jeg gjorde det lenge nok, ville det faktisk skje. Som dere kanskje forstår har jeg lenge hatt komplekser for nesen min, før jeg faktisk la meg under kniven og gjorde noe med det.

2. Når jeg flyttet ut for meg selv fra fosterhjemmet jeg hadde bodd i i 6 år, angret jeg meg etter en måned. Da jeg spurte om å få lov til å flytte hjem igjen, fikk jeg et nei.

3. Barnevernet har vært innblandet i livet mitt siden dagen jeg ble født, og frem til jeg ble 19/20 år. 

4. Jeg pleier å låse meg inne på rommet mange dager i måneden hvor jeg setter på Everything av Lifehouse på full guffe mens jeg depper. Det er en slags terapi for meg, og noe jeg har gjort så lenge jeg kan huske, selv da jeg gikk på ungdomsskolen. Det behøver ikke bety at jeg egentlig er lei meg, men jeg gjør det likevel. 

5. Jeg leser alt for ofte i forskjellige forumer hvor de skriver om meg. Og ja, jeg blir like lei meg og oppgitt hver gang. Jeg må lære meg å slutte med det. Det var en periode jeg klarte å kutte det helt ut, og shit så mye bedre jeg hadde det med meg selv. 

6. Etter et par for mange fjortisfyller på vodka og appelsinjuice har jeg ikke sjanse å drikke sistnevnte den dag i dag. Jeg brekker meg helt seriøst. Det er så synd, for jeg elsket jo det før. Buhu...

7. I sommer lot jeg være å møte opp til flyet som skulle ta meg med hjem hele fire ganger. 

8. Jeg shopper for alt for høye summer hver eneste måned.

9. Jeg har døren låst 24/7 her hjemme, og jeg sjekker om den er låst minst... 15 (?) ganger til dagen. Jeg har sånn skrekk for at noen plutselig skal rase inn her. Det har blitt slik etter at jeg ble singel og nå bor alene. Jeg har blitt mye mer skvetten enn det jeg var tidligere, noe som er utrolig leit.

10. Jeg er en veldig krevende kjæreste. Det tar mye guts å innrømme det, men jeg er faktisk klar over at jeg er det selv. Jeg krever mye oppmerksomhet og kjærlighet, og om jeg ikke får det blir jeg sutrete. Det er noe jeg jobber på, for jeg vil ikke at gutten skal bli skremt bort, liksom. Haha. 

_____

Fortell meg noe sært ved deg! 😚

HEI FRA ...

reklame

(annonselenker) TOPP HER // BUKSER HER // ADIDAS SNEAKERS HER

Hei fra Gøteborg! Det var flere av dere som gjettet riktig da jeg spurte, men det er jo kanskje ikke så rart med tanke på at jeg kom på at jeg allerede har nevnt det tidligere. Haha! Smart, Bella. 💡 Uansett! Jeg har hatt noen fantastisk fine dager i denne flotte byen hittil. Jeg tok inn på et super fint hotell for anledningen, og her stortrives jeg. Jeg har det så gøy at jeg booket en natt til! Hihi. Jeg klarte ikke forlate Gøteborg helt enda. Det har for det meste gått i shopping, Liseberg og kvalitetstid. Jo, til og med trening! Haha, herregud. Når skjedde det sist, liksom? Wow. 

Jeg må ærlig innrømme at jeg har falt pladask for Sverige. Det er vel ingen hemmelighet, jeg har alltid likt det svenske folk. Husker dere på PH, når jeg ble overlykkelig når det var en svenske (P) som sjekket inn? "Eg eeeeelske jo svensker!", sa jeg rimelig kjapt da han åpnet munnen og presenterte seg selv. Haha! Jeg har alltid vært svak for svensk. 

Jeg skal nyte denne dagen videre her på min lille weekend-tur, så jeg runder av nå. Det står shopping og arabisk middag på agendaen. Jippiiii! Jeg håper at dere får en fantastisk fin fredag! Klem.

DRINKER & SEXSTILLINGER

DATE WITH SISSY

Goood formiddag babes! I går hadde jeg en helt fortreffelig dag. Den startet med et par timer i frisørstolen (eget innlegg kommer med alle detaljer) hvor jeg ble dullet med i et par timer. Det var sååå etterlengtet, håret mitt var helt katastrofe etter for mangee uker i varmen. Etter at jeg fikk hair on fleek av beste Ann Beate, fikk jeg unnagjort x antall ærender før det var tid for en siste date med Jasmine før jeg reiser i dag. Egentlig skulle jeg dratt på fredag, men det ble litt endringer i planene. Jeg reiser med andre ord i dag! Woho 😚 Uansett! Vi spiste en sen middag på Fridays (hvem er sjokkert?) og nøt litt godt i glasset. Det er alltid så gøy når vi to tilbringer tid sammen. Jeg elsker det å ha en storesøster jeg kan prate med om absolutt alt. I går gikk det for det meste i prat om sexstillinger. Jadda! 😉

Vet dere... Jeg er så utrolig trøtt her jeg sitter nå. Jeg fikk ikke mer enn 3-4 timer med søvn på øyet i natt, da jeg ville få sendt avgårde alle bestillingene som ble gjort via nettbutikken min før jeg reiste. Selv om det resulterte i lite søvn, er jeg veldig glad for at jeg fikk det gjort! Dere fortjener å få pakken deres fortest mulig, så det var ikke snakk om å prioritere noe annet enn nettopp det i går kveld. Med andre ord er alle bestillinger sendt av gårde! Jippiiii!

Jeg runder av her nå, jeg må trykke i meg baguetten jeg akkurat kjøpte. Oppdaterer dere mer når jeg er fremme på destinasjonen. Noen som klarer å gjette hvor jeg skal? Klem!

UKENS SPØRSMÅL

Synes du at du er en ærlig blogger for tiden?

Ja, det synes jeg absolutt. Derimot så vet jeg at det er mange spekulasjoner ute å går angående P og meg, og jeg regner med at det er derfor dette spørsmålet ble stilt. Selv om jeg ikke kommenterer hver minste detalj ved privatlivet mitt, betyr ikke det at jeg er uærlig. Det er bare slik at noen ganger ønsker man ikke å prate om absolutt alt. Jeg har svart på spørsmålet om jeg fortsatt er singel tidligere, men jeg kan alltids gjøre det igjen - svar: ja.

Hvor mange ser din mystory på Snapchat?

Hele 32.000 personer! Jeg fikk helt hakeslep når jeg så det. Det er mange mennesker, det. Jeg har liksom ingenting i mot å ha mange følgere på Instagram og/eller flere tusen lesere på bloggen, men akkurat på snap merker jeg at jeg blir litt stresset. Haha! Jeg deler jo alt mulig der helt impulsivt, ofte uten å tenke meg om i forkant, og det kan jo være litt pinlig til tider. Kremt... IsabelSraad heter jeg forresten! 👻

Hva går pengene du tjener på klessalget til? Donerer du dem?

De går til meg selv. Jeg selger jo ut så og si alt jeg har i garderoben min, nettopp for å get rid of the old and in with the new. Jeg vil fornye garderoben min, for jeg er drit lei av alt jeg har av klær. Når det er sagt bruker jeg å donere og gi bort klær til blant annet Unicef i blant, så det skal absolutt ikke stå på det. ☺️

Hvor kan man se sesongen av Ex On The Beach med Rebecka?

Det kan du se her!

I hvilken størrelse har du den svarte bikinitoppen fra Nelly?

Jeg har den i størrelse 38! Elsker virkelig denne bikinien. Måtte bare ha den i begge fargene som finnes. Du finner den sorte HER og den oransje HER.

Ville bare si at din naturlige øyefarge var syyykt fin! Mye mer Kim K med den - haha. Hvorfor vil du egentlig ha en annen?

Tusen takk skjønning! Jeg ble faktisk overrasket selv da jeg gikk tilbake til den naturlige øyenfargen min, og innså hvor fin den faktisk er. Jeg har brukt blå fargelinser de siste månedene, og egentlig blitt veldig vant med de. Nå kan jeg dog ikke skjønne det, for jeg elsker de lysebrune øynene mine. Jeg blir iiiikke å gå tilbake til blått på en stund i hvert fall. Hehe! Det var så mange som spurte meg hvilke linser jeg hadde på meg første gangen jeg viste meg på snapchat uten fargelinser, men det var altså bare min naturlige øyenfarge. Bra det er NOE naturlig ved meg nå - haha!!

Hva har du gjort med ansiktet ditt? Kinnene dine?

Jeg har ikke gjort noe som helst med ansiktet mitt på flere måneder. Det gjelder forøvrig leppene mine også.

Den rompa di ser totalt FAKE UT, ikke pent i det hele tatt. Stikker ut og ser veldig unaturlig ut. Hva tenkte du med egentlig? Så tynn kropp og silikon i rompen som stikker ut???

Så klart ser den "totalt FAKE UT", jeg mener.. Den ER jo fake??? 

Skulle ikke du slippe en video? Du sa jo det på Snapchat.

Her er den!

Skal du se på svenske PH når det sendes på TV?

Tviler. Mest sannsynlig ikke.

Kan du ha livestream før? Du har jo aldri det!

Det har du rett i - det gjør jeg ytterst sjeldent. Jeg vet ikke, jeg synes egentlig at livestreams er så kleine. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal prate om? Haha. Spørsmålsrunde er jo en klassiker, men jeg vet jo hvilke spørsmål som eventuelt hadde blitt stilt om og om igjen, og det kjenner jeg at jeg ikke orker nå. Når det er sagt skal du ikke se bort i fra at jeg dukker opp med en live om ikke så alt for lenge. Jeg får se det an, men jeg skal tenke på det. 💞

Nå som du har klessalg, skal du legge ut flere plagg eller er det alt?

Det kommer mer!! Jeg har blant annet masse sko og jakker som jeg vil bli kvitt. Hold utkikk på nettbutikken HER for å få med deg når det blir lagt ut nye godbiter. Det er så gøy at dere liker at jeg selger klærne mine, forresten! Etterspørselen har vært høy, og det er veldig gøy for meg. Over halvparten av plaggene er allerede kjøpt, så vær kjappe om dere vil shoppe. 💋

___

NOE DU LURER PÅ? STILL SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

VLOGG | KNUSTE TELEFONEN MIN I SINNE

Hei babes! Her kommer en vlogg fra en av mine første dager hjemme i Oslo igjen. Det skjer litt av hvert denne dagen. Jeg får blant annet besøk av en etterlengtet person som jeg tror dere også har savnet. 💞 Jeg elsker forresten å vlogge! Jeg har veldig lyst til å satse litt mer på YouTube også fremover, og da ser jeg for meg at det blir mest vlogger på kanalen. Dersom dere har ønsker til andre videoer som jeg skal spille inn, må dere gjerne legge igjen forslaget i kommentarfeltet. Nå: klikk play og have fun! 🍿
 

HUSK Å ABONNER GRATIS PÅ KANALEN MIN HER FOR Å FÅ MED DEG NYE VIDEOER SOM JEG IKKE DELER PÅ BLOGGEN!

NÅ SKJER DET SPENNENDE GREIER

annonse

NY UKE, NYE MULIGHETER! Litt cringe setning må jeg innrømme, men pytt pytt - det stemmer jo tross alt. Jeg er skikkelig peppet innfor denne uken, kjenner jeg! Det skjer mye gøy denne uken som jeg gleder meg til. Det er så godt å være 100% tilbake her på bloggen igjen, dere. Jeg trengte virkelig å komme meg hjem for å komme tilbake til de vanlige rutinene igjen, ja. Det merkes godt. Som jeg har savnet å skrive til dere opptil flere ganger hver dag! Fine, gode leserne mine. 💋 I dag tenkte jeg å gjøre noe litt annerledes, nemlig å dele planene mine for denne uken. Jeg tror aldri at jeg har hatt et slik innlegg tidligere? Gøy med litt nye spalter, synes dere ikke?

UKENS PLANER

⚡️

Mandag: betale regninger, sende avgårde bestillingene fra klessalget mitt (shop HER!), ta sol (vil ikke bli blek) + booke Gøteborg-tur til helgen.

Tirsdag: Familiemiddag og frisørbesøk. Jeg må også få klippet Rhodos-videoen. Er vanvittig mye materiale, så jeg gruer meg litt haha.

Onsdag: En tur innom Nettavisen og forhåpentligvis komme meg på Ikea. Trenger grønne planter!

Torsdag: Besøke en venninne. Det tror jeg blir veldig hyggelig! I tillegg til det skal jeg på laserbehandling. 

Fredag - søndag: Gøteborg! Liseberg og en weekend på hotell slår ikke helt feil. 🍔🍿

(annonselenker) JEANS HER // TOPP HER // SANDALER HER // SMYKKE HER

____

Skal du noe spennende denne uken? Fortell meg gjerne! 💋

FORESPØRSEL OM BLOGGFIGHT

Jeg får daglig forespørsler som tikker inn på de forskjellige sosiale mediene mine, men denne her tar definitivt kaka. Bloggfight? Say what? Vent... Late som at jeg er lesbisk? For at HUN skal komme opp på topp 20? Altså... Say what? Jeg forstår at flere der ute har lyst til å oppfylle blogg-drømmen, men dette er ikke veien å gå. Det verste er at jeg ikke er den eneste på topp fem sammee person har skrevet til. Mine beste tips til henne og alle andre som har en drøm om å bli toppblogger er å jobbe steinhardt, oppdatere ofte, investere i et godt kamera og generelt sett komme med interessant innhold på bloggen - ikke en oppfunnet bloggfight. 😚

Jeg må innrømme at det fascinerer meg veldig hva folk får seg til å skrive til ukjente mennesker. Dette er en av veldig mange merkelige meldinger jeg mottar. 

JEG SELGER GARDEROBEN MIN!

Reklame

Nå har dere etterspurt et klessalg så lenge jeg kan huske, så nå var det jammen på tide at jeg fikk tatt meg tid til det. Jepp, du leste riktig - NÅ selger jeg klærne mine! 😃 Jeg måtte jo bare gjøre det nå, jeg har jo ikke plass til noe som helst lenger. Det har gått litt for langt, denne shopping-hobbyen min haha. Uansett - HER kan du klikke deg inn og kjøpe noe fint fra garderoben min. Håper du finner noe som faller deg i smak!

SHOP KLÆRNE MINE HER!

NEW IN

annonse

Hei babes! I går kveld hadde jeg en real runde med shoot hvor jeg kledde på meg hver bidige lille ting jeg har klikket hjem den siste tiden. Jeg kommer over så utrolig mye fint på nett for tiden, at jeg ikke klarer å dy meg. Alt i dette innlegget er fra Nelly, noe jeg ikke tror kommer som noe sjokk haha. Jeg er definitivt en Nelly-jente. Store deler av garderoben min kommer derfra! Enkelte mener at dersom man tjener mye penger, må man automatisk kjøpe dyre klær. Vet dere hva? Det synes jeg blir for dumt, fordi at 1. jeg synes sjeldent at merkeklær er fine, 2. hvorfor bruke 5000 kroner på et plagg, istedenfor å kjøpe 10 plagg for samme pris? Det er ikke noe for meg i hvert fall. 😉

· MINE SENESTE INNKJØP ·

(annonselenker) BIKINITOPP HER // UNDERDEL HER

TOPP HER // BUKSER HER // PUMPS HER

BIKINITOPP HER

BIKINITOPP HER // UNDERDEL HER (DØØØR FOR DENNE BIKINIEN!! 😍)

KOSEGENSER/KJOLE HER

JUMPSUIT HER (MYE FINERE I VIRKELIGHETEN)

T-SKJORTE HER // JEANS HER

GENSER HER (VERDENS MYSIGASTE STOFF!)

TOPP HER

KJOLE HER

BADEDRAKT HER

BADEDRAKT HER (fin skygge på låret der, fra snøringene)

CHOKER HER // SMYKKE HER // ØREDOBBER utsolgt // VESKE HER

JEANS HER (disse buksene fikk jeg så mange spørsmål om på snapchat!) // SANDALER HER

BIKINITOPP HER

____

Håper du likte innkjøpet!

DETTE HAR JEG LENGTET ETTER

ÅH, dette var etterlengtet! ❤️ Det er ikke ofte det går så lang tid mellom hver gang jeg ser søsknene mine. Sist det gikk så lang tid var vel da jeg var på innspillingen til PH i 2015, tror jeg? Jeg har savnet de noe enormt mye, så det var vanvittig godt å klemme på de igjen. Jeg inviterte hele gjengen med på middag, og selvfølgelig falt valget på Fridays. Haha, de liker maten der like mye som meg (basic bitch). Flaks for meg! Jeg nøt en laksemiddag, noe jeg forøvrig har savnet i hjel. Laksen man får servert på Rhodos er nemlig ikke top notch, til min store fortvilelse. Jeg elsker jo laks!

Det var veldig koselig å bli gjenforent med den fine familien min! I kveld skal jeg en tur til mamma, hun lokker meg nemlig med kylling og rød ris. Hun vet hvordan å bestikke meg, haha. 😉 Foruten om det vet jeg faktisk ikke hva denne lørdagen bringer. Jeg har ikke lagt noen konkrete planer enn så lenge. Alle skal jo ut i og med at det er lørdag, men jeg kjenner at jeg er rimelig lei av festing. Det hadde kanskje vært gøy å tatt en tur ut i Oslo igjen, for det har jeg ikke gjort på flere uker, men tanken på alkohol gjør meg kvalm. Jeg velger en rolig kveld hjemme istedenfor. Shit, nå kommer vennene mine til å få sjokk av å lese dette. Det er SÅ uvanlig til meg å være, det å takke nei til en fest. Hah! Jeg trenger bare en liten pause, og før jeg vet ordet av det er party-Laila fremme igjen. SKÅL (med vannglasset!!!!)!

SNAP LATELY - RHODOS EDITION

ADD MEG PÅ SNAPCHAT - ISABELSRAAD 💋

Posering ved poolen / En rolig kveld (magen sa i fra) / Sieestaaaa. Det var rutine etter solingen hver dag!

Sminkefri og 12 år, slik som alltid på dagtid / later som jeg trener ved å gå i treningsklær (smart og luring) / "ta et bilde av meg nå" 

Shopping med le squad / I dont know / En stk full Bella. Da gliser jeg sånn her 😬😬😬😬

Sunnheten sjæl / Jentene mine 💖 / Solnedgangen. Rhodos er fint!

Klar for beachen / VARMT (+ brun) / Ved baren. What's new?

I-landsproblemer / Hej Matilda! / To stk edru frøkner klare for enda flere shots. God idé :):):)

Twix isen er livet. Spiste minst en hver dag! / Chillern / Poolparty med bae.

POOLHENG PÅ CASINOET MED LIVETS GJENG!

Her var vi på roadtrip. En av de beste dagene!

____

ADD MEG PÅ SNAPCHAT: ISABELSRAAD 💋

I AUGUST SKAL JEG...

annonselenke

· 10 THINGS I WANT TO DO IN AUGUST ·

1. Finne ut hva jeg skal gjøre med bosituasjonen. Si opp leiligheten for godt og finne noe nytt, eller bare plassere alt jeg eier på lager og reise? Jeg er fryktelig usikker, og det gjør ikke akkurat saken noe enklere. Tanken på å ikke ha et hjem eller en base å komme hjem til dersom jeg bestemmer meg for å reise, skremmer meg. Samtidig føles det helt latterlig å kaste 18.000 kroner ut vinduet hver måned, når jeg da eventuelt ikke blir å tilbringe mye tid hjemme. Søren også, jeg blir gal av dette.

2. Være mye med venner og familie. Jeg har savnet hele gjengen så utrolig mye! Det merkes at jeg har vært borte lenge ass. 

3. Reise til Stockholm. Jeg skal på et spennende jobbmøte (iiih!!!) og besøke mine fine venner. Hvor lenge jeg blir er enda uvisst, men jeg blir nok en lang-weekend, tror jeg. Seriøst, Stockholm er en av mine favoritt byer. Det er så fint der! Fun fact: jeg har lyst til å flytte dit en eller annen gang i løpet av livet mitt.

4. Selge unna garderoben min! Nå er det overfylt her. Og hey, dersom jeg flytter/plasserer alt på lager, orker jeg ikke drasse med ALT det jeg allerede har av klær. Det er nemlig latterlig mye, haha.

5. Rehab. Jeg må virkelig få renset kroppen nå. Mengdene med alkohol jeg har konsumert de siste ukene er ikke små, for å si det mildt. Jeg føler meg skikkelig råtten innvendig, og det er ingen god følelse. En sånn der juice-kur hadde kanskje vært en genial idé? Noen som har erfaring? Tell me!

(annonselenker) TOPP HER // SMYKKE HER

6. Spise masse brødskiver med Brelett, Norvegia og Prior Kalkunskinke. YUUUM! Jeg craver ALLTID dette så fort jeg er bortreist. Hvor god kan liksom en brødskive være? Jævlig god, tydeligvis. Dog bare når man kommer hjem fra ferie. Heh!

7. Få besøk av storesøsteren min. Hun kommer allerede i kveld, faktisk! Som jeg gleder meg. ❤️

8. Oppleve Liseberg. Nå var jeg jo på Tusenfryd i sommer, og jeg må ærlig si at jeg ikke er helt begeistret. Ryktene sier at Liseberg er hakket bedre, så jeg skal gi det en sjanse! Planen er å ta en weekend i Gøteborg hvor jeg blant annet skal på denne fornøyelsesparken. Herregud, det er visst ei som er glad i Sverige. Lol!

9. Jobbe steinhardt med bloggen og kompensere for de elendige ukene med dårlig oppdatering her inne. Sorry! 

10. Fikse alt av bryn, negler, vipper og hår. Katastrofe! Nå er vippene for så vidt alleredee fikset, så det kan jeg checke av på listen.  

NÅR DET HAR SKJEDD ALT FOR MYE

Et lite bildedryss fra dagen i dag som jeg tilbrakte med min kjære Therese. Herregud, så mye som har skjedd i det siste som vi ikke har fått oppdatert hverandre på. Det er jo helt krise! Det gikk virkelig opp for meg hvor lenge jeg faktisk har vært bortreist nå, for det var jo ikke måte på hvor mye vi hadde å fortelle hverandre. Det har skjedd mye på hver vår kant, så det var utrolig godt å få pratet ut med denne finingen av en venninne jeg har. En bedre lytter skal du lete lenge etter! Gode Therese ❤️ Det er så viktig med gode venner som du vet at alltid er der for deg, uansett hva det måtte gjelde. Jeg er evig takknemlig for alle de fine menneskene jeg har i livet mitt. Jeg er søren meg heldig! 

Vi dro på RUST, som jeg forøvrig aldri har hørt om tidligere. Men god mat, det hadde de! Om dere drar dit anbefaler jeg søtpotetpuré på det sterkeste. Vi bestilte ekstra så god den var. Yum! Vi satt å skravlet i et par timer før vi tok en liten spasertur til Slottsparken. Det er jo helt nydelig der! Tenk å sette seg der å ha en koselig piknik når solen skinner? Det må jeg definitivt gjøre (om solen noensinne titter frem igjen, da). Jeg merker at jeg blir oppriktig nedstemt av regnet, ass. Lykke til Bella, for det er visst nok meldt regn 8 av de neste 10 dagene. JUUUHU!!!!

Jeg runder av her nå. En videoblogg skal spilles inn med en åpenhjertig prat om livet mitt for tiden. Privatlivet, bloggen, Rhodos etc. Den kommer ut i morgen eller på fredag! Klem.

JUST ORDERED

annonselenker
Hei fininger! Dere bruker å like når jeg deler mine seneste innkjøp med dere, så derfor måtte jeg så klart dele nå med tanke på hvor mye jeg klikket hjem i går. Det er nemlig en frøken som har planer om å selge ut hele sin garderobe, ser dere. Jeg er drit lei alt jeg eier og har, så planen er å selge omtrent ALT av klær jeg har i garderoben. Out with the old, in with the new. 😉 Her er mine seneste innkjøp!
 
(annonselenker) CROPPED TOP HER // MØRKE JEANS HER // KJOLE HER // SANDALER HER // LYSE JEANS HER // COAT HER // SKJORTE HER
1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER (ELSKER DISSE CÈLINE-BRILLENE!)  // 5. HER // 6. HER
1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER
1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

______

JEG ELSKER SHOPPING! 

DET ER OVER FOR GODT

annonselenker

(annonselenker) BODY HER // SKJØRT HER

Jepp, da befinner jeg meg plutselig hjemme i leiligheten min i Oslo igjen. Nå er ferien over for godt! Nå er det tilbake til hverdagen, tilbake til regnet og det triste været. Ha det til sommer og sol. Blæh! Jeg er i grunn ganske OK med å være hjemme igjen. Det føles godt, selv om været suger. Haha. Jeg kom hjem i går, og jeg kan love dere at det ble en rimelig slapp dag for meg. Jeg gjorde ikke annet enn å sove, se på film i senga og så bestilte jeg så klart mat på døra. Valget falt på sushi OG thaimat. Mmm! Så utrolig godt. Midt på natta cravet jeg brødskriver med Norvegia, skinke og Brelett, så da tok jeg føttene fatt og løp avgårde til Joker som heldigvis har døgnåpent. Følte meg som det matvraket der jeg satt å trykket innpå med skive etter skive, men hey! Det er søren meg lov. Som jeg har savnet brødskiver! Det gjør jeg forøvrig ALLTID når jeg er bortreist over lengre tid.

I dag stod jeg opp tidlig for å dra på vippetime hos flinkeste Kasja. Vippene mine skrek etter påfyll, så dere kan tro jeg er fornøyd nå. Hehe! NÅ er de on fleek. 😉 Jeg får det forresten sponset, men jeg hadde naturligvis ikke gått til Kasja dersom jeg ikke hadde vært fornøyd. Hun er virkelig best!

Så, hva gjør man nå da? Plutselig er det helt rolig rundt meg. Det er rart å brått være helt alene igjen, med tanke på at jeg har vært omringet av masse folk 24/7 i syv uker. Det er merkelig, men litt deilig også. Nå får jeg vel finne tilbake til roen (om det er mulig). En ting må jeg hvert fall gå gjort før jeg drar på middag og drinker med en venninne i kveld, og det er å pakke ut av de to koffertene jeg har reist med. Finnes det i grunn noe kjedeligere enn nettopp det? Haha, faen. Baksiden ved å reise...

Nå må jeg hive meg rundt å komme i gang. KYSS!

PLANENE VIDERE I LIVET MITT

Jeg er så forvirret om dagen, dere. Jeg har ikke peiling på hva jeg skal gjøre fremover. Jeg kjenner meg som tidenes Vingle-Petter. Rastløshet er noe jeg sliter veldig mye med, og det er derfor jeg bestemte meg for å si opp leiligheten for godt, flytte alt av eiendeler på et lager og bare.. reise. Jeg vet at det hadde vært ekstremt lærerikt og ikke minst spennende for meg, men tanken på å gjøre det helt alene skremmer meg plutselig igjen. Jeg som var så giret på dette for bare en liten stund siden... Samtidig som jeg vil reise, har jeg også lyst til å finne meg en ny, fin leilighet og slå meg til ro. Kjøpe hund, for eksempel. Det har jeg jo drømt om lenge. Men igjen, det høres ikke så fristende ut. Jeg vil ikke ha den samme hverdagen som jeg har hatt det siste halvåret før sommeren. Det var ekstremt kjedelig, og det er det jeg frykter at skal skje dersom jeg bestemmer meg for å finne et nytt hjem her i Oslo og bare bli værende. ARGH, jeg vet virkelig ikke hva jeg ender opp med å gjøre. Jeg er skikkelig 50/50 på hvilket valg jeg skal ta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg skulle så inderlig ønske at jeg hadde hatt en venninne/venn som ville reist sammen med meg i et par måneder. Da hadde valget vært lekende lett, for å reise er jo det jeg har desidert mest lyst til. Dessverre har ikke vennene mine tid eller mulighet til å gjøre det akkurat nå, noe jeg selvfølgelig har forståelse for. Jeg vil bare ut å oppleve. Bahamas vil jeg reise til, Maldivene.. Los Angeles, Bali. Altså, jeg har SÅ lyst!! 

Det er nå det hadde vært perfekt å hatt en partner som var like giret på disse tankene som det jeg er. Haha. Det skal ikke være lett, dere. Jeg irriterer meg over at jeg freaker ut over det å reise alene igjen. Det gikk jo så bra nettopp? Faen. Jeg får suge litt til på denne karamellen, så får jeg se hva jeg blir å gjøre. Jeg skal i et møte på fredag angående leiligheten, så jeg har et par dager til å bestemme meg på. 

Dette er skummelt.

DEN BESTE INVESTERINGEN HITTIL

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenker) BIKINITOPP HER // TRUSE HER // FLAMINGO HER

Barnet i meg kom frem da Malin og jeg oppdaget denne skjønne flamingoen, som vi døpte til Laila. Haha! Vi bestemte oss rimelig kjapt for å kjøpe den, for å så dra å bade (og ta bilder, så klart). Det er gøy med slike små gleder i hverdagen! Dere skulle sett alle blikkene vi fikk når vi spankulerte gjennom Rhodos sine gater på vei til stranden, bærende på denne. Den er ekstremt stor som dere kanskje kan se, så vi tok mildt sagt opp hele gaten. Litt av et syn, haha. Disse badedyrene har jo blitt ekstremt populære, og det skjønner jeg veldig godt. De gjør jo for eksempel et bilde tusen ganger kulere! Dere finner en nesten helt identisk HER.