hits

september 2015

HVA DA "OUT AND ABOUT"?

Pierre: Hva er det du har skrevet på det siste bilde du la ut på instagram?

Meg: Hva mener du?

Pierre: "out and about"? Hva f mener du med det?

Meg: *søker opp betydningen på google og viser at det faktisk er ett uttrykk*.

Haha! Håper ikke det bare er jeg som har hørt det uttrykket før, for i så fall høres det rimelig dumt ut for dere. Vel vel, i går var jeg hvert fall out and about! Jeg hadde noen ærender, og etterpå dro jeg med meg lillesøsteren min og hennes vennine ned til byen. De var mine små shopping-assistenter for dagen! Flinke var de også, da de var enige med meg i alt. Haha! Lurer på om det egentlig bare var for at jeg skulle bli fortest mulig ferdig i butikken slik at de kunne få belønning. Jeg hadde nemlig lovet dem en tur på Fridays. Jeg leverte fra meg to veldig fornøyde jenter hjem til mamma i slutten av kvelden, så jeg regner med at de koste seg masse. Det gjør meg så glad! <3 Jeg må virkelig bli flinkere til å sette av tid med mine småsøsken før jeg reiser igjen. De vokser SÅ fort! Jeg ble en kåpe rikere, men jeg må absolutt ta turen tilbake til Zara i dag. Herlighet så masse fint de har fått inn altså. 

Når de er ute på tur meg storesøster får de velge akkurat hva de vil. Det ble dessert først etterfulgt av pizza.

WANTIES FRA MAKESTYLE

 Inneholder annonselenker

WANTIES

Lesere spør meg stadig vekk om hvor jeg handler sminken min. Svaret er ganske enkelt Makestyle. Her finner du alt du trenger, pluss litt mer, til en gunstig pris. Kundeservicen er upåklagelig og leveringstiden er på 1-3 dager. Det finnes absolutt ingenting å klage på! :-) Jeg klikket meg nylig inn og fant noen 'wanties' som bare må klikkes hjem. Anbefaler alle til å ta en titt innom nettsiden!

Konturingskit HER / Leppeskrubb HER / Børstesett HER

Hårolje HER / Ansiktsmaske HER / VS-parfyme HER

Selvbruning HER / Øyenskyggepalette HER / Sminkeveske HER

Til feige, jævla anonym.

Det er DEG det er noe galt med. Ekle, jævla nett-troll.

Først vil jeg bare starte med å takke alle dere fiiiine folk som legger igjen koselige kommentarer til meg hver eneste dag. Dere er gull verdt! Jeg er så utrolig heldig som har så fine mennesker som dere som faktisk vil følge min blogg og som støtter meg i godt og vondt. Jeg er så takknemlig for dere at dere aner ikke. KJÆRLIGHET! <3

Men til dere ekle, jævla netttroll:

At du faktisk gidder å ta deg tid til å trykke innpå andre sine blogger kun for å kommentere dritt. Ja, - dritt. Det er ingenting annet enn dritt. Synes du ikke at det er flaut? At du har ett sånt patetisk behov for å trykke andre ned? Eller - tro at du kan trykke andre ned. For det er det du prøver på. Og du prøver så jævlig hardt også. Ynkelig! Rett og slett ynkelig. Misliker du meg? Synd i seg selv men helt ok, MEN hvorfor i alle dager klikker du deg inn her da? Absolutt ingen tvinger deg. Liker du ikke det du ser? Misliker du det du leser? Vær så god og klikk på krysset! Klikk deg til helvette ut fra denne bloggen! Jeg er så forbanna lei av deg, feige, jævla "anonym". Du har ikke engang baller nok til å stå frem. I steden for gjemmer du deg bak et lite, stakkarslig "anonym". Hvor flaut er ikke det? Hvor flau er ikke du? Jeg tar i mot alt som blir skrevet, og vær du sikker: med en gang det står anonym scroller jeg fint videre uten å engang orke å lese hva som står. For det er som regel bare stygge og feige ord fra en eller annen som kjeder seg fælt bak skjermen sin hjemme i sofaen. Mitt liv er jeg overlykkelig over, jeg synes ikke at jeg ser ut som en fjortissdukke og jeg er fornøyd med bloggen min. Du og dine ord knekker meg desverre ikke. 

For hva er egentlig dealen? Hvorfor i alle dager kan ikke jeg få se ut akkurat som JEG vil? Hvorfor kan ikke jeg få leve livet MITT som JEG vil? Det har ikke jack shit med DEG å gjøre! Ja visst, jeg har selv valgt å være en offentlig person gjennom å delta på PH. Men det gir ikke deg tillatelse eller noen som helst grunn til å slenge dritt og hakke ned på meg. Vi har faktisk følelser vi også. Jeg liker å spille "hard og overlegen", for da ser det forhåpentligvis ut som om jeg ikke bryr meg. Men vet du hva? Jeg bryr meg. Spesilet på dårlige dager. Alle har dårlige dager, og når disse inntreffer og jeg leser stygge kommentarer kan jeg love deg at det gjør vondt. Jeg har jo selvsagt blitt vandt med det nå, for vi har alle fått stygge ord helt fra første episode ble sendt på TV.

Jeg får endel kommentarer her på bloggen som er mindre hyggelige. Jeg har derfor valgt å ha det sånn at jeg må godkjenne kommentarene før de blir publisert på bloggen. Hvorfor? Jo, fordi at jeg ikke er interessert i å måtte se på disse kommentarene. Konstruktiv kritikk godtar jeg med en eneste gang, for det er helt OK! Men med en gang det blir useriøst som "du er så jævlig stygg, se på det botoxtrynet ditt du ser helt jævlig ut gå å dø" - ja, da sletter jeg! Når jeg sletter dem er det som om de aldri har eksistert, and I can go on with my day. Jeg velger å fokusere på det positivet!

Jeg lurer bare på hvorfor og hvordan mennesker faktisk får seg selv til å gjøre sånn mot andre. For å føle seg bedre? For å prøve å knekke meg? For at du er sjalu? Du har det neppe bedre med deg selv etter at du etterlater en fæl kommentar. Jeg ville følt meg tvert i mot. Bry deg om deg og ditt, og la alle andre være i fred! Har du ikke noe fint å si? Lukk like så godt munnen din fint igjen.

Det lille oppdraget ditt går desverre ikke i boks. Du klarer ikke å knekke meg.

// Jeg beklager så mye for ett noe hissig innlegg, men jeg er bare så vanvittig lei. Til slutt renner begeret faktisk over, og det er måte på hvor mye man skal tåle.

JEG DØR!

Haha, jeg er så DØD. I går var en fantastisk fin kveld ass! Vi hadde bord på Nox hvor vi bestilte x antall champagneflasker og drinker, så dere kan tenke dere selv hvordan formen min er i dag... Kremt. Det er en av de villeste kveldene jeg har hatt, og fy søren så gøy det var! Koser meg alltid når blant annet Emilie, Mathias og Pierre er rundt meg. Hvis du følger meg på snapchat så fikk du ett lite innblikk på kvelden min! Du kan følge meg ved å legge til "isabelSraad". Vi dro på narch etter byen, og der var vi en gjeng som koste oss masse til langt utpå natt. Nå derimot skal jeg bare ligge i sengen, se på serier og dø. Er SÅ sliten! Haha. 

Hva gjorde dere i går? <3 Stor klem!
NYE punkt du ikke visste om Paradise Hotel

I HOPE YOU LIKE THIS ONE.

1. Man må ta 3-4 vaksiner før man reiser til Mexico.

2. Det er 3 auditions/intervjurunder før man forhåpentligvis kommer med. Det første er tlf-intervju.

4. Haha, nå skal dere få høre en morsom historie. Da vi ventet på å spille inn den ene innsjekken var vi samlet utenfor Mercurio. Det var en svær gresshoppe (eller et annet kryp, hvertfall ett som ikke dør med det første...) som Pierre skulle redde oss alle i fra. Han tar sats, hopper opp og skal da lande på dette krypet. Foten hans smeller som f*en i bakken, og han får skiiitvondt uten å drepe krypet. Hahah, stakkaren. Begge to, altså! Pierre fikk drit vondt etterpå, så vi måtte avvente å spille inn en liten stund slik at han kunne få is på foten. Det er masse som skjer bak kulissene, dere. Haha!

5. Selve innsjekken, første episode, når vi jentene kommer inn porten ble spilt inn kanskje 5 ganger. Haha, det var faktisk utrolig morsomt. Den første reaksjonen var nok best, så jeg er ganske sikker på at det var den som ble tatt med. Altså det første klippet.

6. Før man får ett brev, får alle beskjed om å møte opp i f.eks loungen. Slik at alle er samlet på ett og samme sted når brevet da kommer.

7. Vannet i poolen var faktisk veldig kaldt. Deilig på dagen - drit på kvelden. Hehe! Derfor ble det ikke så mye festing i poolen på natten.

8. Man fikk ikke ha på seg solbriller ved frokostbordet når brevet ble lest opp. Som regel ikke, hvert fall.

9. En av de fineste opplevelsene er å se solnedgangen fra balkongen på Venus. GUD så fint!!

10. Man lengter ikke hjem i det hele tatt når man er inne i huset. Man er så oppslukt i "boblen" og PH-verden at det opptar alt.

Armygreen & fur

WEEKEND

Shooo! I love weekends. I går var en veldig fin dag. Det startet med en deilig frokost før jeg og Pierre tok turen ned tll byen for å ta litt sol. Merker at fargen fra Rhodos sakte men sikkert begynner å forsvinne, så her er det bare til å fylle på! Etterpå dro vi innom posten og hentet en pakke før vi dro en liten tur til mamma. På kvelden kom Emilie til meg, vi vorset og hygget oss her hos meg før vi dro ut på Lawo med blant annet Mathias og KP. Veldig fin kveld som endte opp med pizza og kos hjemme hos broren til Pierre. En relativt godkjent torsdag spør du meg! I dag derimot tenker jeg å ta det rolig. Kino frister faktisk litt, jeg kan ikke huske sist jeg faktisk var på en. Det gjelder bare å samle masse krefter innfor i morgen, for da smeller det nemlig! :-)

Ønsker dere en fin fredag, hjerter. Så glad i dere! Klem.

Simon Moholt - Blå

Hei babes.

Jeg må bare tipse dere om min nye favorittsang. Denne sangen dere, den må dere høre! Simon Moholt er så dyktig, jeg virkelig elsker sangen. Den står på repeat. Norsk rap er ikke helt min ting egentlig, men denne fenget meg virkelig. Tommel opp og bra jobbet, Simon!

Sjekk ut hans album på Spotify også: link HER.

Klikk inn, sjekk ut musikkvideoen og hør sangen. 

Ha en fortsatt fin dag, dere! I kveld er det festing sammen med mine favoritter. Klem, x.

Lengter

TAKE ME BACK TO PARADISE

I dag savner jeg dette litt ekstra. Varme. Sol. Festing. Gode, glade mennesker rundt meg 24/7.

Ah! Gleder meg allerede til neste sesong.

Folk er så jævlig falske

Det er faktisk ganske vanskelig å stifte nye vennskap når man er et ansikt utad. Det er trist å si, men det er faktisk helt sant.

Det er så ofte at man merker at folk kun tar kontakt og viser interesse for å kunne bli sett selv. For å kunne bli tagget på Instagram. For å kunne bli med på min snapchat. For å kunne møte andre av de jeg omgås med som også er kjente ansikt.
Det merkes spesielt når jeg er ute på byen. Da er det veldig ofte (nesten hver eneste bytur faktisk) slik at noen plutselig tar seg friheten til å komme å sette seg ned ved mitt bord, ved siden av meg. Som oftest står det til og med "reservert" på bordet vi sitter på. Jeg vil selvsagt ikke være uhyggelig og synes derfor at det er ubehagelig å måtte be dem om å flytte på seg. Da er det alltid ekstremt klein stemning, for hva skal man liksom si? "Hvem er du?". "Hva gjør du her?". Ikke misforstå - jeg elsker å bli kjent med nye mennesker. Det er noe av det gøyeste jeg vet! Men da synes jeg også at det må være genuint og komme naturlig. Det hadde aldri falt meg inn å trenge meg innpå noen som jeg kjenner igjen fra et TV-program for eksempel. Derfor er det vanskelig for meg å skjønne meg på hvordan det er så naturlig for enkelte. Det er absolutt super hyggelig når folk kommer bort for å slå av en prat, eller ville ta bilde. Whatever, men når du kommer å setter deg ved vårt bord og later som om du fester og kjenner oss mens du drar frem mobilen og spiller inn en video på snap, gjerne uten å en gang ha utvekslet ett eneste ord med oss i forkant... Da synes jeg at det blir noe spesielt. Helt ærlig.

Vi opplever ganske mye rart, spesielt når vi er på byen. Jeg tenkte jeg kunne skrevet ett innlegg om det senere om dere synes det hadde vært gøy? :-)

HØSTGARDEROBEN MIN

Innlegget inneholder annonskelinker.

HEI OG GOD SØNDAG HJERTER.

Jeg mottok nettop to pakker fra Sheinside. Jeg elsker den nettsiden! Den er så rimelig, klærne er i god kvalitet og servicen er ypperlig. Bare se på prisene under her - se så billig! Gratis frakt er det også. Og det beste av alt? Man slipper å betale frakt og MVA-regning når pakken ankommer. Nå har jeg masse nye, fine innskudd til garderoben min. Gleder meg til å bruke alt de kommende dagene. Like fornøyd som alltid! :-) HAPPY SHOPPING, JENTER. xx

Topp UTSOLGT

Topp HER, 96 kroner - skjørt HER, 104 kroner

Topp UTSOLGT

Topp HER 72 kroner.

Sandaler HER  232 kroner. (Disse er suuuperbehagelige!)

Body HER 112 kroner.

Jumpsuit HER 144 kroner.

Nydelig jumpsuit HER 144 kroner.

Kjole HER 128 kroner.

Kjole HER 136 kroner.

Jumpsuit HER 112 kroner. Denne er så nydelig!

Boots HER 344 kroner. Geniale til høst og vinter da det er foring i dem.

Kjole HER 192 kroner. Så sofistikert og sexy!

Kåpe HER 216 kroner.

StartShop: dobbel bonus og Nelly-rabattkode

Hei og god søndag, hjerter! Søndag er dagen hvor jeg som oftest setter meg ned og nettshopper. Derfor tenkte jeg å komme med et genialt tilbud til dere! Som dere husker, så hadde jeg ett innlegg om StartShop nylig. Det innlegget finner du HER.

Kort oppsummert: StartShop er en nettside som gjør at du får penger igjen når du netthandler i nettbutikker som Startshop har avtale med. De har avtale med over 200 nettbutikker. Det er blant annet Nelly, Hotels, Zalando, Blush og SAS. Det fungerer slik at hver gang du netthandler, får du penger tilbake på din brukerkonto på Startshop, som du kan ta ut i gavekort eller føre over til egen bankkonto når som helst. Det er så genialt! Vi er flere bloggere som har delt dette med dere, nettop fordi at det er et såpass bra opplegg. Hvem sier vel nei til å få penger igjen på egen shopping? Ikke jeg hvert fall. 

Jeg har en gladnyhet til dere. Nå skal du høre! Om du ikke har registrert deg på Startshop.no enda, bør du gjøre det . Nå gir Startshop nemlig dobbel bonus til nye medlemmer i 48 timer etter registrering. Ikke nok med det! I tillegg til dobbel bonus, får du også tilgang til rabattkoder. Akkurat nå har Startshop en Nelly-rabattkode som gir 200kr i avslag på kjøp over 1000kr. I tillegg til det får nye medlemmer 112kr i bonus, slik at en handlekurv på 1000kr hos Nelly koster deg kun 688kr! Det er et rimelig bra tilbud, spør du meg! Rabattkoden finner du på Startshop når du trykker deg inn på Nelly. 

Det er helt gratis å reigstrere seg og det er helt uten forpliktelser. Det eneste du behøver å gjøre er å oppgi en e-postadresse og opprette ett passord.

Slik kommer du i gang:

1. Registrer deg på Startshop.no (klikk på linken).

2. Velg nettbutikk du skal handle i, ved å trykke på "finn butikker". Kjøpet vil automatisk bli registrert på din Startshop-konto.

3. Få penger tilbake. Etter at kjøpet er bekreftet vil du motta cashback-poeng i bonus. Cashback-poeng kan du overføre til din bankkonto når du selv ønsker. 1 cashback-poeng=1 krone. 

4. Del med venner og tjen hundrevis av kroner. Du får 100 cashback-poeng når et medlem du har vervet har tjent 100 cashback-poeng på netthandel.

HUN ER LYKKELIG

Jeg føler meg lykkelig. Veldig lykkelig! Dere vet når man bare har det sykt bra? Når man bare går rundt å smiler konstant? Når man setter pris på alt rundt seg? Når man rett og slett ikke har noe å klage over? Sånn har jeg det nå. Det er så fantastisk fint. Det er virkelig da man setter pris på livet.

Lillesøsteren min har bursdag på søndag, så nå skal jeg til byen å kjøpe bursdagsgave til henne. Etter det skal jeg til flinkeste Amanda på Beauty House og fikse neglene. Det er på tide ass, føler meg som en gutt. Haha! I Rhodos funket det så absolutt ikke med negler, da man festet rimelig hardt hver kveld. Da knakk både den ene og den andre neglen rimelig fort. Jeg vet ikke helt hvilken look jeg skal gå for, da. Har lyst på babyrosa med diamanter, samtidig som jeg vil gå for plain, fransk manikyr. Hva synes dere?

Vi skrives senere. I morgen kommer det et innlegg med masse nye innkjøp! Gled dere, det er så mye fint. xx

THANK YOU, JUNKYARD

topp HER

I LOVE JUNKYARD

Tenkte bare å stikke innom å si hei! Som jeg skrev i går, mottok jeg en pakke fra Junkyard med nye goodies. Tenkte å vise dere i dette innlegget. Elsker at de har et stort utvalg av en litt mer sporty stil. Masse freshe klær og sko! De har blant annet det beste utvalget når det kommer til sneakers, synes jeg. Dere bør absolutt klikke dere inn og kikke! :-) God fredag videre, babes! Jeg skal ut og feste sammen med gode venner. Stor klem. Xx. 

Jeans UTSOLGT

Calvin Klein sett - topp HER - truse HER

MANNEN I MITT LIV

 

OH, THEM RAINY DAYS

Usch for ett vær! Regn, regn og atter regn... Heldigvis har jeg masse bloggjobb foran meg som jeg må få unnagjort. Da er det like så greit at været er grått, da jeg skal sitte innedørs uansett. I kveld der i mot, da skal det skje litt. Jeg skal ut med Pierre, Emilie og Carl Aksel. Det blir gøy! Bylivet i Oslo på torsdager er faktisk veldig bra. I går var jeg hos mamma og fikk tatt bilder av alt det nye jeg har mottatt. Jeg må alltid dra til henne når jeg skal jobbe skikkelig, for hun er så behjelpelig. Dessuten får jeg alltid god hjelp av mannen i mitt liv, min lillebror, til å stille opp som fotograf. Gull verdt! Hehe, mange av dere trodde nok at det var selveste Pierre og at dere endelig skulle få "bekreftelsen"? ;) Tror jeg fotograferte rundt 20 antrekk i går. Masse skiftig - av og på, av og på. Elsker å få nye tilskudd til garderoben min, klær er virkelig en av mine største lidenskaper.

Jeg mottokk blant annet en pakke fra Junkyard, hvor denne tunika/kjolen var ett av plaggene. Dere aner ikke hvor deilig stoff den er laget av! Det er super mykt og behagelig. Elsker den! Man kan bruke den til alt - jeans, strømpebukser eller bare som en "kosegenser". Jeg valgte å style den med jeans og sneakers igår. Synes det ble ganske kult, jeg! Den er desverre utsolgt akkurat nå, men HER er en som ligner veldig.

Flotte plakater fra Desenio

Annonse

Nå er jeg rimelig fornøyd. Her om dagen dumpet det masse fine plakater i postkassen min fra Desenio. Leiligheten min har lenge vært ganske kjedelig, og jeg har vært dårlig på å dekorere. Derfor passet dette meg ypperlig! Flotte plakater som lyser opp leiligheten og setter prikken over i-en. Desenio har et stort utvalg med posters, men fashionplakatene er mine favoritter. Dere har mest sannsynlig sett disse printene før, der i blant Prada plakaten, som du finner HER. Postersene jeg har klikket hjem finner dere i dette innlegget. De er så minimalistiske og fine. Jeg elsker de! Rammene er forresten også fra samme nettside. Så enkle og lekre. De har dessuten masse annet fint til hjemme også, blant annet noen nydelige lamper og annet interiør. Dere bør absolutt sjekke dem ut, dere kommer ikke til å angre. Og jeg kan garantere en ting - dere kommer mest sannsynlig til å svi kortet litt. :-)

 

 

SISTE INNKJØP

HEI BABES.

Jeg har klikket meg hjem et par skatter fra Sheinside. Dette er ikke noe reklameinnlegg, rett og slett bare mine siste innkjøp fra Sheinside. Jeg elsker den nettsiden! Den er så rimelig, klærne er i god kvalitet og servicen er ypperlig. Bare se på prisene under her - se så billig! Gratis frakt er det også. Og det beste av alt? Man slipper å betale frakt og MVA-regning når pakken ankommer.

HAPPY SHOPPING, JENTER. Xx

Skinnskjørt HER 120,- kr / Grå trenchcoat HER 240,- kr / Genser HER 118,- kr

Blå trenchcoat HER 176,- kr / Skjørt HER 80,- kr / Armygrønt-sett HER 136,- kr

Grå vest HER 200,- kr / Svart kjole HER 136,- kr / Nude kjole HER 132,- kr


Poncho HER 200,- kr / Jumpsuit HER 216,- kr / Skjørt HER 80,- kr

50 spørsmål


1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? 

Et tlf-nr.

2. Hva har du alltid i vesken? 
Lommebok, mobil, øreplugger, tyggi, sminke og nøkler.

3. Hva bestiller du på kafé? 
Noe sunt og godt, som oftest hvertfall. Hehe!

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? 
Ulike blogger, facebook og VG.

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
Spørs veldig på situasjonen, men som oftest mamma.

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?
 
Rosa.

7. Kan du bytte olje på bilen? 
Hehe... Ikke noe handywoman jeg altså. Kremt.

8. Hva har du hatt av kjæledyr? 
Pinnedyr (haha), hund, fisk og fugl.

9. Har du noen piercinger? 
I navlen, men den har grodd igjen.

10. Norge på sitt beste?
Når sommeren slår skikkelig til og vi får nydelige sommerdager. 

11. Hva gjør deg lei deg?
Å se andre har det vondt og hvis det skjer mine nærmeste noe...

12. Hva gjør deg glad? 
Å se mine nærmeste glade og har det bra. Ryddig og ren leilighet. Snille gjerninger. Venner. Familien min. Chanel. Shopping. Dere.

13. Hva er drømmejobben din? 
Livet til Kim K.

14. Abonnerer du på et ukeblad?
Nei.

15. Hva var det siste du kjøpte? 
Klær fra Nelly.

16. Liker du kinesisk mat?
Ja! Jeg er definitivt en stamkunde.

17. Når var du i kirken sist? 
Julaften.

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? 
Mamma overrasket meg med favorittmåltidet.

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? 
Ja, men det var ikke jeg som var skada.

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? 
Varierer veldig. Har jeg knapp tid kan jeg bli ferdig på 15-20 min, men jeg kan også bruke opptil 1 time. 


22. Banner du ofte?

Ja... 

23. Hva er det lengste du har campet i et telt?
2 netter.

24. Hvor mange søsken har du? 
Tre.

26. Hvor mange steder har du bodd? 
Over lengre tid har jeg bodd på Randaberg, Undheim og Bryne - og nå, Oslo.

27. Hvilken kroppsdel er du mest fornøyd med? 
Magen.

28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?
Lårene kanskje... 

29. Er det viktig å feire bursdager? 
Ja!! Det er jo så koooselig.

30. Har du tatt vare på klesplagg fra da du var liten?
Tror ikke det, nei.

31. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? 
At jeg ikke alltid får tid, og da blir det litt "ork" og presse det inn i en ellers så travel hverdag. Det handler om planlegging - DA går det så fint, så!

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? 
Hmm. Jeg vet ikke, men jeg drikker ganske mye vann.

33. Når legger du deg om kvelden? 
Alt for sent... Må skjerpe meg!


34. Favorittfag på skolen?

Nå går jeg jo ikke på skole, men da jeg gikk på idrettslinja på VGS var definitivt treningslære mitt favorittfag.

35. Potetgull eller smågodt? 
Sjokolade. Mmm...

36. Siste filmen du så? 
"Walk of shame"

37. Det mest romantiske du har gjort? 
Haha, si det du... Blir litt klissete, så tror jeg sparer dere for den!

38. Den perfekte vertinnegaven er? 
Vin, blomster, eller snacks.

39. Hvor gammel er pappaen din?
44, tror jeg.

40. Har du vært i avisen? 
 I forbindelse med skole og konfirmasjon og slikt.

41. Et sitat du liker? 
"A smooth sea never made a skilled sailor".

42. Hvilken farge liker du best på neglene? 
Bebi rosa eller fransk manikyr.

43. Hvem er forbildet ditt? 
Denne er vrien. Er mange jeg ser opp til og beundrer, men jeg har ingen konkrete forbilder. 

44. Er du forfengelig? 
Ja, veldig. Ikke noe å legge skjul på det! Hehe.


45. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? 

Reise til Maldivene og å flytte til Los Angeles.

46. Har du vært gift eller forlovet? 
Nei. 

47. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko? 
Definitivt sko.

48. Føler deg ung eller gammel for alderen? 
Ung! Tror aldri jeg kommer til å endre min mentale tilstand, haha.

49. Hvilke uvaner har du? 
Spiser veldig uregelmessig.

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på alle spørsmålene?
Dra til mamma og få unnagjort en del bloggjobb, samt ta antrekkbilder.

JUST WHAT I NEED THIS MORNING

A morning spent in my favorite, cozy outfit is a morning well spent 

Jeg elsker å stå opp i god tid. Denne morgenen er satt av til å slappe av og ta litt ekstra godt vare på meg selv. Her snakker vi hjemmespa, hårkur, fruktsalat og èn episode av WAGS i ført pysjen. Det er en perfekt morgen for meg. Senere skal jeg ta turen til mamma for litt kvalitetstid. Familie er virkelig det mest verdigfulle som finnes. Jeg er ikke flink nok til å høre av meg når jeg er bortreist. Får alltid så dårlig samvittighet da, men nå som jeg er hjemme i noen uker til skal jeg passe på å svippe innom ofte! Viktig med litt familiekos i blant. Det er virkelig de som står ved din side i både tykt og tynt. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten mammaen min. 

 

         

Så forbanna har jeg ikke vært på lenge.


Jeg er så lei. Skuffet... Dere vet Miami-turen med Pierre i samarbeid med Barskolan? Den er innstilt... Åh, altså! Jeg stod og ordnet meg til en bytur fredagskveld da jeg fikk beskjeden. Det blir ikke holdt noen kurser overhodet i høst med Barskolan, i og med at de er i forhandlinger om fremtiden til barskolan. Alt er avslyst. Vi som gledet oss sånn! Det som suger mest er at jeg har takket nei til store muligheter grunnet at jeg skulle bort. Der i blant denne Stockholm-turen jeg skulle på. Miami fristet mer. Akk.. Nå får vi se hva som skjer den neste måneden. Kanskje ser dere meg på TV-skjermen igjen, kanskje drar jeg til Thailand, kanskje skal jeg til Las Vegas? Hvem vet. Det er hvertfall spennende ting som skjer i livet mitt fremover, så jeg må bare få hodet opp igjen. En ting er hvert fall sikkert - jeg kommer ikke til å sitte hjemme i leiligheten min i kalde Oslo. 

Har dere hatt en fin helg? Det håper jeg. ♥ Min har vært litt av ett eventyr. På fredag feiret vi beste Carl Aksel sin fødselsdag. En meget vellykket kveld! Jeg var ikke hjemme før 18:00 dagen etter, det sier vel sitt. Hehe. Jeg har festet og truffet masse venner som jeg har savnet her hjemme. God kok på både Baroque og Lawo. Jeg har kost meg masse!

Åh, forresten! Jeg ser at det er mange som lurer på når svar på spørsmålsrunden med Pierre kommer. Vi har absolutt ikke glemt den av, men Pierre har vært på besøk hos mammaen sin i Sverige. Derfor har vi ikke hatt mulighet til å spille videoen inn, men vi skal få gjort det med en gang han er tilbake. Jeg lover! 

- GOD MANDAG, BABES. STOR, GOD KLEM. -

Ting dere ikke visste om Paradise Hotel

1. Mange tror at vi jenter og guttene møtes før de kommer ned trappen på innsjekken som dere ser i episoden, men det gjør vi altså ikke. Første gang vi møtes er faktisk da det blir spilt inn til dere.

2. Det er veldig mange regler som gjelder for lyd/mic. Vi får ikke lov å ligge på micen, ikke ha på oss flere armbånd som slår mot hverandre. Dette fordi at det vil ødelegge for lydopptaket.

3. Jeg hadde med meg to stappfulle kofferter. Takk Gud for det, da jeg var på hotellet i hele 7 av 12 uker. Ble rimelig lei av klærne!

4. Jeg hadde med meg 21 kjoler. Haha. Derfor gikk mange av mine kjoler på rundgang mellom jentene, hehe.

5. Da jeg røyk ut var jeg utrolig sint og skuffet og viste kanskje ikke hvor lei meg jeg faktisk var da vi filmet inn. Men med en fang jeg satte foten utfor porten brast jeg sammen i gråt.

6. Når man ryker ut, blir man sendt ut porten direkte. Etter det får man faktisk ikke se de andre deltakerne igjen. Sykt trist!

7. Mange tror at vi kunne drikke så mye alkohol vi ville, når vi ville. Dette stemmer absolutt ikke!

8. Regissøren kom inn til oss i uke to og sa at den uken var en av de beste ukene på Paradise Hotel gjennom hele historien. Det var da Pierre og Harald fucket oss vet dere? Da vi prøvde å redde Tina.

9. Frokosten vi fikk er det beste frokosten jeg har spist. Savner det enda, haha. Vi fikk blant annet armeriddee-ish greier som smakte så jævlig godt! Kanskje ikke så sunt, men det stoppet ikke meg i å spise det hveeer dag. :-)

10. Det er flere av deltakerne som angrer på hvem de stemte på i finalen.

"Kan jeg ta ett bilde sammen med deg?"

Hei!

Det er deilig å være hjemme nå faktisk. Jeg hadde litt angst i starten, men nå er det litt godt. Godt å se alle mine nære igjen! Dessuten hjelper tanken på at jeg reiser til Miami om allerede 3 uker veldig mye, hehe.

Disse siste dagene har jeg bare tilbringt med venner og familien. Igår var jeg ute en tur pø Horgans og Lawo sammed med blant annet Pierre og Mathias. Kjemle kos! Merker at det er lenge siden jeg festet i Norge. Jeg trodde at dette med å bli gjenkjent og bli tatt bilde av skulle dabbe av nå, men tvert i mot ass. Men det er bare hyggelig! :-) Alltid like koselig å møte dere!

Akkurat nå sitter jeg hjemme i sofaen hos mamma. Middagen er inntatt, og nå chiller jeg bare. Lader opp batteriene til ikveld, for i kveld skal vi nemlig feire beste Carl Aksel på Baroque. Gratulerer så masse med gårsdagen igjen, vennen. <3

God helg til dere! Puss.

NAKEN & VARM

Brrr...

Tenk at i natt frøs jeg. For første gang på typ 3 måneder. Jeg liker det ikke! Det var litt deilig å tulle seg inn i en stor dyne da, det skal sies. Jeg har sovet så og si naken hele oppholdet i Hellas, så det er litt forskjell nå ja. Naken og varm vs påkledd og kald... Jeg lengter allerede tilbake til morninger ved poolen. Å stå opp, hive i meg god frokost som jeg inntar ved bassengkanten. *sukk*. Heldigvis er det ikke mange dagene til jeg flyr til varme Miami! Det blir bra, det!!

I dag skal jeg møte venner. Bare ha en dag til å omgås med de jeg har savnet. Kvalitetstid. 

TOUCHDOWN

HEIII FRA OSLO!

Wuhu, nå er jeg hjemme i mitt elskede Oslo. Her ser dere bilder fra vår siste dag i Hellas og resten av kvelden da vi reiste hjem. FOR en natt vi har hatt da... Vi måtte booke fly hjem i hast da vi fikk forespørsel om å komme på ett møte. Hva vi skal er veldig hysj, hysj. I morgen skal jeg ha et møte her i Oslo. Så blir det Stockholmstur enten i morgen eller i løpet av de neste, kommende dagene. Planen var at jeg skulle reise dit allerede i morgen tidlig, men for å være helt ærlig så hadde jeg satt pris på å ha et par dager til å lande på før jeg må ut på reisefot igjen. Jeg reiser dit for et businessmøte og møte venner også, alle mine elskede svensker fra sesongen i Rhodos. Det blir tilstander! Gleder meg masse.

Over til reisen vår hjem. Flyet skulle altså lette 00:15, men det ble innstilt. Så vi måtte booke inn på hotell i mellomtiden, for neste fly skulle ikke gå før 06:50. Vi fikk en nyyydelig leilighet på tre etasjer. Vi sov ikke et eneste sekund da, så jeg kan love dere at vi var to stk. zombier som ble kjørt til flyplassen senere. Da vi kom til flyplassen kom vi på at vi hadde glemt de j***** passene igjen i resepsjonen på hotellet. Da var det altså 50 min til flyet skulle dra avgårde. Jeg kastet meg i en taxi tilbake til hotellet, hvor jeg da fikk beskjed om at Apollo-guiden hadde fått de og levert de i skranken på flyplassen. Inn i taxien med meg, i all hast tilbake til flyplassen hvor Pierre fortsatt ventet med all bagasjen. Haha! Kaotisk og jævlig stressende. Vi rakk flyet hvert fall, det er det viktigste! Haha, er det mulig...... Knoll og Tott på tur! Det var helt magisk og komme hjem til leiligheten min igjen. Har savnet sengen miiiin! Nå er jeg på besøk hos mamma og pappa. Savnet var større enn jeg trodde. <3 Kosetid! 

Men dere? HVOR kaldt er det ikke her hjemme?!?!? Jeg fryser meg i hjel! 


Hvor reiser jeg nå?

Livet. Akkurat nå blogger jeg direkte fra poolen. Jeg ligger å soler meg fortsatt, selv om klokken er over 17:00 her. Det har vært en utrolig deilig, avslappende dag. Jeg har ikke gjort annet enn å nyte drinker og slikke sol. Perfekt! I morgen tenker vi å finne på noe, ta bilen og dra ett sted. Nede i Lindos by er det masse fine plasser vi må få med oss før vi reiser videre. Sara var der i går og tok bilder, og herlighet så fint det var! Så hun har lovet å ta meg dit i morgen. Leke litt turist! Hehe. Det har jeg faktisk ikke gjort siden jeg kom til Hellas. Jeg er i utgangspunktet veldig lite interessert i å gå rundt og se på kulturelle/historiske ting. MEN, i morgen er det på tide! 

I dag booket jeg flybilletter. Lurer du på hvor jeg skal next? ;-) Hihi, vent og se!

Bildene er tatt i "grotta" her i villaen. Så sinnsykt kozy og deilig! Det er et boblebad og ett basseng med foss.


"Når skal du vokse opp å få et seriøst liv?"

Good morning sunshine.

Nå har jeg det bra. Så alt for bra. Jeg har en jobb jeg stortrives med, jeg elsker å blogge for dere. Hobbyen min har blitt mitt levebrød. Jeg har en fantastisk fin familie som jeg elsker utrolig høyt. Mine venner er vidunderlige. Jeg er omringet av mennesker som jeg beundrer og setter høyt. Jeg har muligheten til å reise masse. Hele tiden om jeg så vil. Jeg har en veldig god økonomi. Jeg er frisk og rask! Akkurat nå nyter jeg virkelig livet mitt. Det er nok mange som tenker at jeg snart bør bli mer "seriøs". Jeg får noen kommentarer i blant, som oftest fra eldre som helt sikkert sitter hjemme med tidenes kjedeligste hverdag. Men vet dere hva? Jeg er bare 21 år. Jeg er ung. Det er nå jeg har sjangsen til å leve livet. Jeg har vært så heldig å fått mange muligheter etter Paradise Hotel som gjør at jeg kan sette det "seriøse" livet litt på vent. Studere og ha en heltidsjobb fra 08-16 kommer jeg til å ha senere i livet. Senere når jeg er lei av å reise rundt å nyte.  

Før jeg deltok på Paradise var jeg faktisk en veldig så seriøs og flink ung pike. Etter tre år på idrettslinja begynte jeg å studere vernepleie på høyskolen. Jeg hadde to jobber. Jeg jobbet i et parfymeri samt som servitrise når jeg ville og hadde mulighet.I tillegg hadde jeg bloggen. Jeg var i et forhold som varte i nesten tre hele år. Jeg trente to ganger daglig på Elixia. Men så, plutselig, ble jeg lei. Jeg trang noe nytt. Forholdet tok slutt og studiene ble utrolig tørre og kjedelig. Jobben i parfymeriet elsket jeg dog fortsatt. Jeg søkte derfor til Paradise Hotel. Lei av A4-livet. Lei av å ikke oppleve noe nytt. Lei av sure, triste Norge. Lei av å kjede meg. Hvorfor ikke dra til Mexico? Hvorfor ikke trå ut av komfortsonen? Hvorfor ikke gjøre noe helt jævlig sykt? Paradise Hotel liksom. Haha. Jeg må innrømme at jeg lo litt av tanken selv da jeg søkte. Jeg kommer til å drite meg ut for hele Norge, tenkte jeg. Hva om jeg ryker ut etter en dag? Her sitter jeg nå og er så utrolig glad for at jeg deltok. Det har gjort at jeg har blitt en merkbart sterkere person psykisk. Det har åpnet mange dører for meg. Jeg har fått et liv som jeg elsker! Jeg gleder meg til månedene fremover. Jeg har mange planer og eventyr jeg skal ut på. Det eneste som suger er at jeg er borte fra de jeg er glad i lange perioder om gangen. Takk Gud for FaceTime! :D

Poenget mitt er vel at jeg skjønner at noen kommenterer det. Faktumet er at jeg er mer enn fornøyd med hvordan mitt liv ser ut akkurat nå. Kanskje det er "useriøst" i dine øyner, - men i mine er det helt perfekt. Gjør det DU vil! Gjør det som gjør DEG glad. Gjør det som får DEG til å glede deg til neste dag. Nettopp det det gjør jeg.

Ah, nei... Takknemlig, det er det jeg er. Jeg vil takke dere så masse for at dere klikker dere inn på min blogg hver eneste dag. Det er dere som gjør at jeg kan leve av hobbyen min. Min absolutt favoritt hobby! Og takk for alle fine ord dere legger igjen. Jeg elsker når dere kommenterer, da føler jeg at jeg kommuniserer med dere på et annet plan. Dere er de beste! Jeg er så utrolig takknemlig for dere. Takk for at dere støtter meg! Best i verden. Skulle ønske jeg kunne møte hver og en av dere å gi dere en stor, god klem! Jeg vet ikke helt hva som skjer haha, men jeg er veldig følelsesladet. Men, det er i grunn bare positivt. Jeg liker å åpne meg opp for dere, og gå litt mer deep. Nå skal jeg avslutte her og joine de andre. Her står det soling, bading og vin på agendaen. Ønsker dere en super dag, fininger! Stooor bamseklem til DEG. :D                                                                                                                                                        IGJEN, TUSEN TAKK! ♡ 

WELCOME TO PARADISE

Sol, bading, snorkling, roadtrip...

For en fantastisk fin dag jeg hadde i går! Så sykt deilig å våkne opp i disse flotte omgivelsene. To store basseng rett utenfor døren min. Det kan ikke klages på ass! Vi startet med å tæne litt her, men etterhvert fikk vi alle litt mark i ræva... Skikkelig rastløse! Vi tok Cabrioletten og la ut på en aldri så liten roadtrip. Vi fant en dødsfin plass! Krystallklart, turkist vann. Det er det fineste jeg vet! Vi stoppet der, og kastet oss uti havet og snorklet. Så deilig! Vi tilbringte et par timer der før vi reiste hjem igjen hvor middag og kos ventet. Kvelden var duket for spill, litt godt i glasset, film og nattbad. Koser meg skikkelig her med godt selskap!   

Forresten, jeg har et spørsmål til dere! Jeg tenkte å knipse bilder av villaene til dere, og lage et typ "villa-tour"-innlegg. Hadde dere likt det? :) 

Nå skal jeg ut i solnedgangen å få oljemassasje. Mmm...♡ Ønker dere en fiiin kveld videre. Stor klem! 

VINN NELLY-GAVEKORT!

I sammarbeid med Startshop.

WUHUUUU, KONKURANSE! :D

Nå har du sjansen til å vinne et Nelly-gavekort på 1.000 kroner? I samarbeid med StartShop.no er jeg så heldig at jeg får dele ut et Nelly-gavekort! Det er kjempe enkelt og, best av akt, gratis å delta! For noen dager siden skrev jeg om Startshop.no, du kan finne innlegget HER

Kunne du tenkt deg å få penger tilbake hver gang du handler hos Nelly? Om du registrerer deg hos Startshop (gratis og uforpliktet!), får du faktisk 10% tilbake hos Nelly. Startshop gir deg penger tilbake når du handler i over 200 nettbutikker som Nelly, Zalando, Blush, Hotels, Bangerhead. For å få penger tilbake må du først registrere deg hos Startshop.no. Deretter klikker du på den nettbutikken du vil handle i. Startshop får en prvisjon når du gjennomfører et kjøp. Det de da gjør er at de beholder en liten andel, og gir mesteparten av summen tilbake til deg. Pengenge overfører du til din bankkonto når du selv ønsker. Det er helt gratis og helt uforpliktet! 

For å delta i konkurransen må du:

1. Registrere deg på Startshop.no (hvis du allerede ikke har gjort det).

2. Skriv i kommentarfeltet hva du ønsker deg fra Nelly.com.

Masse lykke til alle sammen! Jeg trekker ut en heldig vinner på søndag. Klem! :D 

Time for next vacay!

Hei babes!  :D 

Dere som følger meg på snap har nok fått med dere at jeg nå har begitt meg på neste ferie. Nå er jeg utenfor Lindos i Hellas hvor vi har leid noen fete, luksus villaer. Herlighet sååå nydelig det er her! Ble helt målløs da vi ankom. Jeg mener, jeg visste det var fint men ikke fint! En veldig fornøyd Bella med andre ord. Hehe! Igår ankom vi om ettermiddagen, så da var det bare å nyte de siste solstrålene før vi hadde en koselig kveld med middag, spill, alkohol, bading og god stemning. Vi sovnet ikke før rundt 06 i dag tidlig, så vi hadde det gøy med andre ord. Ah, jeg kan helt seriøst ikke beskrive hvor bra jeg har det for tiden. Jeg nyter virkelig alt livet har å by på. Disse dagene her i villaen skal jeg virkelig lade opp batteriene, sole masse (!!) og storkose meg med de herlige menneskene jeg har rundt meg. 

Jeg håper at dere har hatt en like fin dag som det jeg har hatt i dag! Jeg gleder meg masse til å dele bilder fra dagen i dag, i morgen. Jeg, Pierre og Sara har nemlig hatt en heldag hvor vi har gjort masse gøy! Jeg knipset en hel del bilder til dere. Husk å klikke innom i morgen da! :D Nå skal jeg ut i sola og nyte en deilig masasje før jeg hopper i dusjen og ordner meg for kvelden.  Vi skrives i morgen, fininger. SÅ glad i dere! ♡ 

Ting du ikke visste om Paradise Hotel

 
1. TAUSHETSPLIKT: Man har taushetsplikt om at man skal delta, dermed har man ikke lov til å fortelle det til noen bortsett fra nærmeste familie. Til min familie sa jeg at jeg skulle til New York på fashionschool. Haha. Jeg turte ikke si det i og med at søsteren min var veeeldig i mot det i første omgang. Heh! Luring.

2. BAGASJE: Crewet går gjennom kofferten din sammen med deg før man sjekker inn. Dette for å passe på at man ikke har med seg ting som ikke er lov, inn på hotellet.

3. SJOKOLADE-KRISE: Tina var allergisk mot nøtter, så vi fikk ikke sjokolade blant annet når hun var på hotellet. Jeg kan love dere at det var et stoooort problem for meg. Haha. Skikkelig sjoko-junkie. Maste på crewet hver eneste dag.

4. RING, RING, RING: Telefonene som er rundt på hotellet ringer hele, jævla tiden. "Isabel skal på sync". "Si til Sara at hun ligger på sin mic"...

5. SJEKKE INN IGJEN: etter min utsjekk ble jeg holdt igjen i Mexico i over to uker for at jeg muligens skulle sjekke inn igjen. De kjedeligste dagene i heeele mitt liv...

6. HJEMTUREN: når man sjekker ut og blir sendt hjem, så må man som oftest reise hjem igjen helt alene. Det suger rimelig hardt når det er en reise på over 30 timer.

7. SHAVE: det var veldig kleint når man skulle shave seg nedentil... Jeg mener, kameraene står jo og glor på deg i mens liksom. Haha, jævlig kleint faktisk.

8. MATHIAS: han spilte faktisk mye mer enn hva man faktisk forstod. De fleste på hotellet tenkte at han bare var morroklumpen og ikke tenkte taktikk i det hele tatt.

9. SMINKE: guttene (og jentene selvsagt) ble pudret før hver seremoni. Mathias haaatet det, og lagte alltid tidenes tryne hver gang pudderkosten sveipet over ansiktet hans.

10. MIN FØRSTE CIGG: før PH hadde jeg aldri prøvd å røyke før. Aldri. Den ene festen fikk Audun meg til å prøve for første gang. Dårlig innflytelse, hæ????;););)

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg vet ikke om det fortsatt er interesse for disse innleggene. Forrige gang jeg gjorde det så var dere veldig ivrige hvert fall! Så, - finner dere fortsatt disse interessante? :D

Akkuratt nå er jeg på vei til villaene vi har leid. Gleder meg sååå til å komme frem! Skal ta masse bilder til dere der. Håper dere får en fin dag! Klem. ♡