hits

september 2016

ukens spørsmål

affiliateslink

Hvordan klarte du å stole på Pierre? Har du noen tips? Jeg holdt på med en gutt, men han sliter veldig med å stole på jenter etter at eksen hans var utro, selv om vi vil være sammen. Hvordan kan få han til å stole på meg?

- Dette spørsmålet var ganske bra, så jeg tenker å skrive et helt innlegg om hvordan vinne tilliten. Jeg har fått med meg at mange synes det er spennende med tips og triks om hvordan å beholde gnisten, ta vare på forholdet osv. Et innlegg kommer! :-)

Hva savner du mest fra paradise hotel?

- Det begynner å bli en stund siden vi spilte inn, så minnet mitt er ikke lenger ferskt. Jeg savner vel det å være på hotellet, sånn generelt. Det var veldig spennende og ikke minst gøy! Absolutt en super opplevelse som jeg aldri ville vært foruten. Tenk om jeg ikke hadde deltatt, da? Jeg hadde jo ikke truffet Pierre. Wæh!

Hvor mye koster leiligheten deres i mnd? Skal flytte til Oslo neste år så bare ren nysgjerrighet.

- Vi betaler 18.000 kroner i måneden. Veldig dyrt, men det er jo bare kortvarig frem til vi kjøper eget på nyåret. :-) Gleder oss veldig!

Hei, lurer på hvor jeansen med hull er fra? Den du nylig sendte på snapchat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Den finner du her.

Lurer litt på hvilke interesser du har utenom utseende, sminke, klær, shopping? Eller er det alt liksom?

- Vel, det er vel mine største interesser, kanskje? Jeg elsker alt som er overfladisk, hehe. Ellers liker jeg å lese bøker (når jeg er på ferie vel og merke), jobbe og tilbringe tid med mine nære og kjære.

5 år frem i tid, hvordan er livet ditt da?

- Da har jeg og Pierre bygget og flyttet inn i drømmehuset, to pomeranians, fete biler og et liv fylt med mye reising, lykke og kjærlighet. Jeg synes sånne spørsmål er veldig vanskelige å svare på, da man virkelig ikke kan forutse hva fremtiden vil bringe. Det er vel i grunn det som gjør livet så spennende også.

Er Pierre sjalu?

- Vel, han er jo beskyttende om jeg kan si det slik. Jeg gir han dog ikke grunner til å bli sjalu, så det er ikke et problem her i hus. Men vi er jo kjærester, så sjalusi forekommer jo i blant, fra begges parter. Slik er det jo i alle forhold vil jeg tro. Og det er bare sunt! Hadde han aldri blitt det, hadde jeg nok begynt å lure. Hehe. 

Hva heter du på snapchat?

- IsabelSraad heter jeg!

Synes du at andre bloggere kopierer deg litt?

- Nei, det har jeg ikke tenkt noe over. Hva tenker du på da?

Hvordan kan du tjene 200 K i mnd, men gå i så mye tacky klær?

- Vet du, smaken er som baken. Selv om jeg tjener godt, betyr det ikke at jeg trenger bruke alle mine penger på dyre merkeklær. Det interesserer meg ikke. Jeg syes at jeg kler meg fint, og det er det viktigste. Du trenger ikke nødvendigvis si deg enig i det, men heldigvis kjøper jeg klær til meg selv, og ikke til deg. :-)

Hva er favoritt antrekket ditt?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke utsolgt, lignende her og her / solbriller her / topp her / choker her / sandaler her / bukser lignende her / klokke her

____________

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

stor forandring

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TIME FOR A CHANGE

LET´S DO THIS

Da er frøkna tilbake i frisørstolen igjen, gitt! Jeg klarer jo aldri bestemme meg, vet dere. Helt krise, haha. Jeg elsker forandringer, spesielt når det kommer til utseendet (som dere garantert har merket). I dag gjør Ann Beate en stor forandring på meg - jeg er så spent! Det er en stooor forandring, og det elsker jeg. Lets do this! Viser dere selvsagt senere. 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens møte gikk over all forventning, forresten! Elsker når jeg ser fremgang, og ikke minst når arbeidet jeg gjør for samarbeidspartnerne mine blir sett, og fremfor alt blir satt pris på. Det gjør jeg veldig glad, og ikke minst motivert. Jeg har sagt det før,  og jeg sier det igjen - jeg ELSKER jobben min.

dårlig stemning

affiliateslink

Fredag! Velkommen skal du være. Har dere hatt en fin dag så langt? Det håper jeg. Jeg vil starte dagen med å takke for all støtte og kjærlighet dere viste meg i går etter dette innlegget. Jeg er så vanvittig heldig som har så godhjertede og snille lesere! Dere skal vite at jeg leser hver eneste ord dere legger igjen til meg, og jeg setter SÅ stor pris på hver og en av dere. Det ønsker jeg at dere skal vite ♥ Når det er sagt, vil jeg også unnskylde for litt dårlig stemning her i går, men det er tross alt viktig å sette lys på netthets. Det er aldri OK å trykke et annet menneske ned - uansett hvem man er. Basta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke her

Her er dagen i full sving, lunsjen er inntatt og jeg er fikset og klar for dagens planer. Jeg skal straks i et møte, og etter det blir det cafédate i byen. Det skjer så masse spennende om dagen at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. Livet er fantastisk for tiden! Hvem skulle trodd at høsten skulle bli årets høydepunkt? Ikke jeg, det er sikkert og visst. 

Nelly - 2 for 1

affiliate

Akkurat nå har Nelly en såkalt «Shoe Week». Dagens tilbud går ut på at du får to par sko, til prisen av en. Altså, to for en! Jeg er jo overlykkelig, jeg. Dere kan jo tenke dere selv, hehe. Shoppeguri herself. Dere finner kampanjen, og hele utvalget her! Jeg har faktisk alle skoene på den nederste collagen. Så fine!

· MY FAVOURITES ·


1. her / 2. her / 3. her / 4. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her
 

jeg blir mobbet på daglig basis

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har blogget i 1,5 år nå. Det er mye positivt med denne bloggen, men det er også en del negativt. Jeg blir mobbet på daglig basis. Hver eneste dag blir jeg fortalt hvor stygg jeg er, hvor udugelig jeg er, hvordan Pierre kommer til å være utro og forlate med, hvor elendig menneske jeg er..  Ja, jeg kunne fortsatt i det uendelig, listen er lang. "Du må tåle det, du er en offentlig person!". Den kommentaren der, er noe de fleste nettmobbere "unnskylder" seg med. På grunnlag av hva? Hvorfor må jeg regne med, og tåle å bli mobbet? Fordi jeg er et kjent ansikt? Fordi flere vet hvem jeg er, enn hvem du er? Betyr det at det er greit for andre å mobbe meg? Å være nedlatende? Å være direkte hatfull?

Konstruktiv kritikk, sier de. For det er jo ikke mobbing? "Jeg sier jo bare min mening, jeg er bare ærlig". 

Dessverre har det blitt slik at jeg har blitt "herdet" mot disse nettmobberne. De fleste fæle kommentarer klarer jeg å bare riste av meg - så sant jeg har en god dag. På dårlige dager er det vanskelig - det skal jeg ærlig innrømme. Det kan fort gå innpå meg, og få meg til å føle meg verdiløs, og som en eneste stor fiasko av et menneske. Heldigvis har jeg innsett at disse menneskene ikke har noe betydning for meg, i mitt liv. Kjenner de meg? Har det noensinne truffet meg? Har de rett til å si så mye stygt om meg, eller til meg? Nei. Ikke i følge meg. Jeg synes det er trist at det er blitt slik. For vet dere? Det er typ blitt slik at det er akseptert å skrive hatfulle kommentarer til andre på nett. Det er et utbredt problem, som bare ser ut til å bli verre, og verre. Og det skremmer meg. Det skremmer meg noe så innmari. For tenk alle som blir utsatt for dette? Jeg klarer meg så og si fint, fordi at jeg vil påstå at jeg er nokså psykisk sterk. I tillegg til det, er jeg veldig sikker på meg selv, og tørr å stå opp for meg selv. Men vet dere? Ikke alle er slik. Du vet ikke hva folk rundt deg går gjennom. En annen person som får dette hatet rettet mot seg, kan få et ekstremt trist og vanskelig liv. Det kan føre til at denne personen virkelig går i kjelleren. Vi har alle hørt historiene om ungdommer som har tatt sitt eget liv, grunnet mobbing. Ikke sant? Hvor ille er ikke det? Det starter med slike nettmobbere, og så utvikler seg det til det verre. Er det virkelig noe dere vil bidra til? 

Den største hetsen jeg blir utsatt for, er i mitt eget kommentarfelt, i andre bloggeres kommentarfelt og i ulike forum. Sjekk dette og dette kommentarfeltet. Se så mye stygt som blir skrevet, alt på grunn av at jeg skriver at jeg ønsker å fortsette med blogging i mange, og planene mine for høsten. Utifra kommentarene skulle man jo trodd jeg hadde skrevet om et ran, eller et drap jeg hadde utført.  

Er det en sak jeg aldri kommer til å forstå meg på, må det være netthat. Jeg har ingen forståelse for hvorfor enkelte mennesker velger å trykke andre ned, hverken på nett eller IRL. Jeg tror at det kun er triste, bitre og stakkarslige mennesker som gjør dette. 

· Kommentarer som har tikket inn de seneste dagene ·

- Jeg tror nok tallene dine øker fordi flere vil inn å le litt av deg :p En mer uinteressant blogg skal man lete lenge etter.

- helt ærlig isabell, ikke for å være frekk så tror jeg folk leser bloggen din for å le. Du skriver så utrolig dårlig og kjedelig at det blir morsomt. Vi sitter å ler av deg liksom.

- Håper du skal fikse den neseoperasjonen som gikk galt..

- Hva ER det med panna di? Aldri lagt merke til hvor lav den er før nå. Ser jo ut som en neandertaler. LOL. Nen det er jo ikke så langt unna sannheten, når jeg tenker meg om.

- Ekle ekle ekle jævla kjerring! Håper så inderlig du får en eller annen sykdom. De pengang du kaster i hytt og pine fortjener du ikke. Jeg blir direkte kvalm av hele deg, egoistiske pakkis faen! Håper valpen pierre er utro, han fortjener ei med mer i mellom ørene. EKLE JÆVLA KJERRING.

- Til Pierre: Du er gull verdt, hva faen gjør du med plastikk? Du fortjener bedre.

- Du er så jævlig stygg, håper du vet det selv.


Dette innlegget skriver jeg ikke uten grunn. I dag er jeg nemlig med i dokumentaren "Hatet på nett" som går på NRK 3 klokken 21:00 i kveld. Der prater jeg ut om hvordan det å leve med nettmobbing er, og forteller om alt som hører til. Jeg synes det er helt fantastisk av NRK og NRK P3 å sette fokus på netthets, for det er absolutt ikke greit med slik oppførsel på nett. Jeg håper dere ser på i kveld, og kanskje får ting litt i perspektiv. 

reunited

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se hvem som er her, da! Mathias er endelig i byen igjen, noe både jeg og Pierre er glade for. Det er lenge siden vi har hengt sammen nå, så det var på tide. Når han melder sin ankomst, er det bare til å forberede seg på at ølen skal sprettes - uansett klokkeslett. Haha! Det er super godt å se han igjen, en større gledespreder skal man lete lenge etter. Det skjønner dere nok etter å ha sett han på TV-skjermen, tenker jeg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har akkurat inntatt en sen lunsj bestående av både omelett og bacon. SÅ godt. Det er klart at juicen ble byttet ut med vin og øl. Er det mulig, haha. Når Mathias er i byen, så er Mathias i byen. Sånn er det bare! ;-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Planene resten av dagen er enda litt uklare. Først og fremst skal vi til Creperiet og spise crepes (obviously), og etter det skal det shoppes litt. I kveld blir det muuuligens en tur på byen - vi får se. Jeg er forresten å se på NRK 21:00 i kveld. Jeg forteller mer om det senere. Klem enn så lenge. <3

HE IS HOME!

//affiliate

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

... FINALLY

HYYYYL! Endelig er min kjære hjemme! Herregud, jeg er helt i hundre. Det er ikke ofte vi er borte fra hverandre så lenge. Dere kan tro jeg har savnet han. De hadde en super vellykket tur hvor de opplevde, og koste seg masse. Jeg har så lyst til å oppleve Barcelona selv, så neste gang reiser vi dit sammen, så får han være min private guide. Ah nei, dere. Nå er jeg lykkelig, ass! Resten av kvelden skal vi hygge oss i hverandres selskap, og spise god mat. Vi var akkurat på en siste promenade med lille Percy, før Daniel hentet han.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans her / hoodie - lik i Adidas her / sneakers her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åh, denne kjærligheten, dere. 

planer de neste månedene

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I T S  O F F I C I A L

Denne måneden begynner å gå mot slutten, og høsten å bli mer og mer.. ekte. Tegnene på at vi beveger oss inn mot høst blir til stadighet forsterket. Jeg vil påstå at høsten offisielt er her. Bladene har falt ned fra trærne, og fargene har endret seg. Jeg klager dog ikke - jeg liker høsten. Eller, nå skal jeg ikke ta for hardt i her. Jeg liker høsten den første måneden, og så går jeg lei. Det å lengte etter sommeren er noe jeg gjør året rundt, haha. Nå som det er ny årstid, har jeg satt opp en liste med mål og ønsker for høstmånedene. Jeg elsker å skrive lister på alt - spesielt det å på en måte planlegge hva de kommende månedene delvis skal bestå av. Lets go!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L E T S  M A K E  T H I S  A U T U M N  T H E  B E S T  O N E  Y E T

1. Drikke masse te! Vanligvis er jeg ingen te-elsker, men nå som jeg har oppdaget to fantastisk nyttige teer fra Pukka, tenker jeg å bli flink til å faktisk innta en av hver, hver eneste dag. Spesielt detox teen! Den gjør godt for både kropp og sjel. Jeg spiser jo ikke alltid så veldig sunt (...), så det å få en real omgang med detox tror jeg er lurt for mine indre organer. 

2. Jeg vil reise. Nye destinasjoner jeg aldri før har vært. Jeg vil oppleve mer, se mer. Helst ønsker jeg å unngå typisk charterreiser, for det har vi jo gjort mye av den siste tiden. Det gir meg ikke så mye. Visst - det er avslappende med sol og bad, deilige middager og drinker. Men det stopper liksom der. Vi har opplevd det nå - jeg vil ha noe nytt. Det krever at jeg planlegger nøye i forkant, slik at det ikke blir en haste ferie, slik som det har vært i flere av de tidligere tilfellene. Los Angeles, Turks and Caicos, Thailand (igjen), Bahamas, New York... Listen er lang. Where to first?

3. Nå som sommerferien er over for lengs, er det fullt kjør på jobbfronten igjen. Samarbeidspartnere er tilbake fra ferie, møtene planlegges hyppig og det er generelt mye å gjøre. I sommermånedene ble jeg veldig rastløs i og med at det var såpass rolig på dette feltet, at jeg holdt på å gå på veggen en liten periode. Fellesferien var som verst. Det at vi endelig er tilbake 100% gjør meg SÅ lykkelig. Jeg er klar for å kicke ass, og gi jernet. Motivasjonen har aldri vært så bra!

4. Hjemmet vårt er veldig hvitt, lyst og enkelt for øyeblikket. Nå som det er mørkere tider, ønsker jeg å gjøre det mer lunt og mysig. Det innebærer å gå til innkjøp av nye duftlys, kubbelys, telys, stearinlys (jeg elsker å tenne lys). Puter, varme pledd og litt mørkere dekorasjon sånn generelt trengs også.

5. Kvalitetstid med venner og familie skal bli enda mer prioritert. Dra på caféer, kino, gå turer i parken mens løvet faller.. Lage middag her hjemme og invitere de næreste på kosekveld. Å tilbringe tid med de som står meg nært, er noe av det beste jeg vet. Det er så uhørt viktig å vise at man setter pris på hverandre, og aldri ta den andre for gitt. Nettopp det skal jeg bli ekstra flink på.

6. Pleie kjærligheten! I likhet med kvalitetstid med familie og venner, er dette minst like viktig. P og jeg er veldig flinke på å finne på ulike ting sammen, og ja.. Faktisk ta vare på forholdet. Med det sagt - det kan aldri bli FOR bra. Man må hele tiden se til å ta vare på hverandre, og ikke minst sette pris på sin partner. Pierre er veldig flink på å for eksempel overraske meg med roser, mens jeg er en knupp på å vekke han med kaffe på sengen hver morgen. Ikke verst, hæ? Allerede i gang med tradisjonene, gitt.

7. Selge ut garderoben min. Det er ingen hemmelighet at det flyter over med klær her hjemme, som jeg ikke tar i bruk lenger. Det fører til at det blir et kaos i garderoben, for det er jo ikke plass til det nye jeg kjøper med meg hjem. Det er på tide å få renset opp! Dessuten skal alt av sommerklær pakkes bort for i år. Out with the old, in with the new. 

8. Jeg har nevnt at jeg har en planlagt operasjon i vente, og den blir å ta sted i løpet av de kommende månedene. Jeg skal sørge for å ta vare på meg selv frem til da, og forberede meg psykisk. Det er ingen hemmelighet at det å legge seg under kniven ikke er en lek, og det er klart at det tar på. Likevel er dette noe jeg sårt ønsker å utføre, så da gjelder det å faktisk være uthvilt og stressfri når tiden er inne. Gruer meg!

9. Planlegge årets julefeiring. Ja - det er kanskje i det tidligste laget, men dersom det blir slik som vi tenker, behøver vi å få planene spikret i god tid. Pierre, jeg og hans familie har såvidt luftet tanken om å feire jul i eksotiske Thailand i år. Tenk hvor fantastisk det hadde vært, da? Herre, jeg håper inderlig at det blir noe av. Isåfall blir jeg å feire jul to ganger - en på forskudd her hjemme med min egen familie, og en i Thailand. Vi får se hva det blir til! 

10. Skaffe oss en liten firbent gullunge. Jeg kan ikke vente med å bli mamma til en liten pomeranian baby. Ntååå, jeg dåner. De er så latterlig skjønne! Nå som jeg har passet Percy i en uke, har jeg bare fått enda mer lyst til å skaffe meg en selv. Det er lite som slår gleden en hund sprer rundt seg, altså. Det er jo helt fantastisk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som dere ser, er jeg mer enn klar for de neste månedene. Nå har jeg spikret fast noen planer og ønsker også - bedre blir det jo ikke! Nei, vet dere.. Jeg er klar for alt høsten har å by på. Hit me!
 

flau over meg selv

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ingen hemmelighet at jeg er udugelig på kjøkkenet. Jeg bruker å stå for frokosten (koke egg, sette frem pålegg og kaffe på bordet), og P for middagen. Det er en veldig god løsning vi har kommet frem til, som funker ypperlig hjemme hos oss. Han er jo en masterchef, så dere kan jo tro jeg jubler hver gang jeg får servert middag disket frem av han. Og hey.. Er jeg den eneste som synes at menn på kjøkkenet er det mest sexy som finnes? Og helst i bar overkropp. Jeg dåner! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cardigan her / topp her

Jeg visste på forhånd at nå som jeg skulle bo alene denne uken, ville matbudsjettet øke betraktelig. Nettopp det viste seg å være korrekt. Hvem skulle trodd? Jo, alle! Jeg har bestilt mat fra Foodora hver eneste dag, i seks dager nå. Jeg blir faktisk ekstremt flau over meg selv. Jeg er jo tross alt en voksen dame på 22 år. Skulle jo tro at jeg hadde lært meg et triks eller to på kjøkkenet, men den gang ei. Det har nok noe med både latskap og ikke minst - manglende interesse å gjøre. I skrivende stund har jeg akkurat bestilt rett nummer to fra Foodora for dagen. De siste dagene har jeg prestert å tredoblet matbudsjettet for uken, liksom. Det er jo helt krise, vet du. Jeg har faktisk lyst til å bli flinkere til å lage mat. Kanskje jeg skal spørre P om han ønsker å lære meg litt? Det vet jeg jo allerede at han ønsker. Det er nok på tide å få fingen ut, og slutte å være lat på matfronten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vel vel, det var dagens pep talk til meg selv. Håper så inderlig jeg ikke er alene om være sånn, haha. Please, si jeg ikke er alene! Jeg håper ikke det. Hvordan har deres dag vært? Min har vært veldig produktiv. Jeg har tilbrakt x antall timer bak pc-skjermen med forskjellig jobbrelaterte saker. Godt å få orden i alt. Nå skal jeg fortsette å se på Dr. Phil og vente på Foodora leveringen kommer. Jeg er så teit. KYSS!

Jeg har glemt hvordan det er å ikke være "noen"

Tenk at jeg har levd at denne bloggen i over et år nå. Jeg har på et vis glemt bort hvordan det er å ikke være en blogger og ikke til stadighet ha oppmerksomhet rettet mot meg og mitt liv. Tenk om jeg plutselig ikke får denne oppmerksomheten lenger? Jeg lurer på hvordan jeg hadde håndtert det. Jeg vet jo hvordan det er å leve i den såkalte PH-boblen hvor man blir kjendis over natten, og så helt plutselig forsvinner kjendisstatusen igjen. Det må jo være en ganske så absurd følelse. Og jeg vet hvordan det føles (utifra hva jeg har blitt fortalt), for de fleste jeg deltok på PH med har gått tilbake til sine gamle liv. Det er vel smak og behag, I guess. Eller kanskje mest hva man gjør det til selv?

I mitt tilfelle er jo virkelig jobben mitt liv, jeg er jo bloggeren Isabel Raad. Det er min greie, det er det jeg gjør. Jeg tar aldri fri, jeg har aldri ferie og jeg jobber døgnet rundt. Det er nok vanskelig for andre å forstå hvor mye tid visse bloggere legger ned på sin blogg for å få den til å "rulle". Til og med når jeg tror jeg har fri driver jeg å tenker ut innlegg, tar bilder og gjør greier som er blogg-vennlig. Men det merkelige er at jeg vil ha det sånn. Jeg fikk et tilbud om å få hjelp med rettskriving, fotograferingen og sånn - altså at mye av det blir gjort for meg. Svaret var ganske enkelt; nei. Jeg har et ekstremt stort behov av å ha kontroll over bloggen og innholdet at noe annet hadde bare føltes feil for meg. 

Jeg tror helt ærlig at jeg kommer til å blogge og gjør det jeg gjør i dag, for alltid typ. Jeg vet at det er mange som setter spørsmålstegn ved når blogging skal dø ut, men jeg tror virkelig ikke at det kommer til å gjøre det. Snarere tvert imot. Mediaverden blir jo bare større og større. Man kan nesten føle at den har blitt større enn den virkelige verdenen til tider, til og med. Med andre ord kommer dere til å kunne følge meg og mitt liv selv når jeg er mormor. Haha!

jeg er klar

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke her / jeans her / boots her / vest utsolgt - lignende her

______

Se på hun, da! Kledd for høsten og greier! Endelig en dag hvor jeg lykkes i å kle meg etter været. Tror det er ei frøken som har lært etter å ha blitt syk. Er jeg den eneste som alltid lærer på den hardeste måten? Jeg er sånn med alt. A-L-T! Helt udugelig, vet du. Haha! Uanset.. Jeg vil tørre å påstå at jeg er klar for høsten. Jeg mener, jeg elsker elsker elsker dette antrekket. I høst har jeg planer om å innføre mye plagg på plagg-styling i klesveien. Spesielt elsker jeg kombinasjonen av strikk og skinn sammen. Det er virkelig ingenting finere. Forresten - hvor fin er frisyren min, da? Flinkeste Ann Beate på MOODstudio stylet det. Hun er en hår-gud!

Yes, dear autumn - I´m ready for you!

 

new in!

affiliateslinker

Mens jeg satt i frisørstolen tidligere i dag, raidet Nelly for godsaker. Nettshopping er min hobby, for dere som enda ikke har fått med dere det (som umulig kan være mange). Her er hva jeg klikket hjem for denne gang!

· NEW ATTIRE ·

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. her / 2. her (elsker slike sporty kjoler!) / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her

 

La oss prate om ryktene

Det å være meg er ikke alltid bare-bare. Det følger med mye - både negativt og positivt. Søsteren min overrasket meg med besøk fra Tromsø i går, og siden hun kom hit har jeg fått høre mye om meg selv, som jeg ikke engang visste. Haha! Historiene er mange - den ene morsommere enn den andre. 

Blant annet har jeg visstnok jobbet med en fyr som jeg aldri har sett trynet på før, og tydeligvis skal jeg ha ligget med en kompis av henne for noen år siden, også. Dessuten skal jeg visst være den største bitchen på denne planeten. Alt er selvsagt så usant som det går an å få det, og det vet jo søsteren min også. Det er så innmari tragikomisk hvordan folk dikter opp historier. Hva oppnår man med det? Hva er greia? Det må jo være ekstremt pinlig når sannheten kommer frem, og det viser seg at du lyver? Folk ass. Vi lo godt i går - det er hvert fall sikkert og visst. Hehe!

Nå er jeg endelig hjemme etter en laaang dag. Først hadde jeg tre avtaler, og så var jeg i byen med søsknene mine. Vi nøt litt fingermat og god drikke på Aker Brygge i hverandres selskap. Familie ass! <3 Heldigvis er jeg i mye bedre form nå. Takk gud for det! Percy fikk seg akkurat en kveldstur, og nå skal vi se på TV og ta hvert vårt glass vin. Det har vært en vellykket mandag!

TING HAR ENDRET SEG

adlinks

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· MONDAY - BRING IT ON! ·

LET´S KICK SOME ASS

En av mine absolutte favorittdager i uken, er mandag. Det er noe med den der følelsen av å få tildelt helt blanke ark. Jeg elsker det! Dessuten er motivasjonen alltid som best i starten av uka. Hva er vel bedre enn nettopp det? Det er morsomt hvordan det har endret seg, da. Før, da jeg gikk på skole, var mandagen det jeg fryktet og mislikte mest i hele denne verden. På søndagskveld ble jeg alltid furten over at helgen var over, og at skolebenken kallet. Det var aldri fristende for meg. Nå derimot! Vel, hør på meg da. Starter mandagsmorgen med å fortelle dere hvor mye jeg verdsetter denne dagen, haha. Things change - det er sikkert og visst!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans her / topp her / klokke her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

___________

Nå skal jeg kaste meg i taxien! Først skal jeg på et møte, deretter på kjøretime, før jeg avslutter dagen i frisørstolen. Ha det bra så lenge! I love you 
Kick some ass today!

det verste som kunne skje, har skjedd

adlink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her

Goood kveld, babes! Hatt en super søndag håper jeg? Vel, I wish I could say the same! Vanligvis er jeg en veldig sprudlende, livsglad og happy jente. Men ikke i dag. Jeg har kaldsvettet i hele natt, og frem til nå. Øyelokkene er ekstra tunge, nesen renner, jeg har dundrende hodepine og halsen verker. Heldigvis er jeg sjelden syk (faktisk er dette første gangen på nesten et år), men når jeg først blir det - da pleier det som oftest å treffe meg hardt. Og nå har sykdom jammen inntruffet... Jeg ligger som et slakt i sengen. 

Det er forferdelig dårlig timeing, for i morgen (og hele den kommende uken generelt) er jeg fullbooket, og planene er mange. Jeg har jeg prøvd noen få triks i håp om å komme meg kjappere på beina igjen. Halspastiller, paracet og detox te har blitt inntatt til den store gullmedalje. Vi får håpe at det hjelper! I morgen er det no mercy - jeg får komme meg avgårde på avtalene som er booket uansett hva formen tilsier. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens "snacks". Smaker drit, men forhåpentligvis funker den!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· WHERE YOU´LL FIND ME ·

WATCHING SERIES IN BED

uken som gikk

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / choker her

AKKURAT NÅ

Jeg har akkurat kastet i meg thaimat fra Rice Bolle. Jeg er en sucker for take away, dere.. Ikke bra! Birgitte driver å surrer rundt i leiligheten mens hun pakker bagasjen sin, for nå er det straks tid for hjemreise for hennes del. Det blir trist å se henne dra, men vi får helt enkelt bare se til å få planlagt noe i nærmeste fremtid. Percy ligger ved siden av meg, og er egentlig ganske furt over å ikke få være med å spise thaimat. Haha. Så fort jeg er ferdig med dette innlegget skal jeg finne frem litt godis til han, slik at jeg blir favoritt tanten igjen ;-)

UKENS OPPTUR

Definitivt at det har blitt massevis av venninne-tid denne uken. Det har vært veldig koselig å se de fine jentene mine igjen! Jo, og så var jo Justin Bieber konserten fabelaktig. Herre, jeg blir så fascinert av han. Tenk hvordan det må være å være han, dere? Jeg gir han all creds for å holde ut, og klare å leve det livet han gjør, mens hele verden dømmer. Kudos! En annen ting som har vært fab denne uken, er at jeg fikk spille inn litt TV igjen! Dere blir å se meg på NRK 29. sept! Jippiii.

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Jeg har for mye klær, som jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av. Altså, det flyter over her hjemme.. Jeg prøver å organisere garderoben min så godt det lar seg gjøre, men jeg har helt enkelt for lite plass. Noe MÅ gjøres snarest, for jeg holder på å gå på veggen snart. Blæ!

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her / boots her / solbriller her / veske her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans Topshop - lik her / topp utsolgt - lignende her / sneakers her / solbriller her / på leppene: denne og denne

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / jeans her

UKENS TANKE

Som dere allerede vet er Pierre i Barcelona med sin bror. I forkant av turen var jeg noe urolig, for han er tross alt en latterlig kjekk fyr haha. Det er hans første tur utenlands uten meg, siden vi ble sammen. Jeg var redd for at jeg skulle gå rundt å være urolig, men før han reiste satte vi oss ned og pratet lenge. Han forsikret meg om at jeg ikke hadde noe å bekymre meg for, og at alt kom til å gå fint. Den praten gjorde veldig mye, for etter det forsvant klumpen i magen og smilet var tilbake på plass. Det er SÅ viktig å kommunisere med sin partner, spesielt for oss jenter. Vi har en tendens til å lage opp våres egne tanker og stressfaktorer i hodet, som egentlig ikke er realistiske overhodet. Og jammen hadde han rett, også. De storkoser seg på guttetur, og jeg koser meg her hjemme. Jeg skal dog ikke legge skjul på at jeg storgleder meg til å få han tilbake! Hihi 

UKENS HUMØR

Jeg har vært veldig glad og fornøyd denne uken! Bedre enn forventet, i og med at P er bortreist. Savnet er selvsagt stort, men jeg er blid likevel. Jeg har jo tross alt tilbrakt mye tid med andre som står meg nært, og ikke minst har Percy spredd glede. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

DE ANDRE BLOGGERNES DRAMA

JEG HAR IKKE LENGER ET VALG

JEG ER TILBAKE PÅ TV-SKJERMEN!

endelig er hun her!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· WHEN MY BESTIE COMES TO TOWN ·

Hei, fine lesere! Jeg føler at jeg har oppdatert dere dårlig denne helgen, og det har jeg så dårlig samvittighet over. Jeg har jo publisert nye innlegg hver dag, bare at jeg ikke har lagt ut så mye som jeg bruker å gjøre. Det grunner i at jeg har fått besøk av bestien min fra Stavanger! Hun kom i går, og vi har bare kost oss i hverandres selskap siden. Det var mye å catche up på, men er det ikke alltid slik da? Det skjer jo stadig nye saker i alles liv, så da er det ekstra gøy å kunne oppdatere hverandre på hva som har skjedd siden sist.

I går hadde hun bursdag også, og heldige meg fikk tilbringe den sammen med henne! Vi shoppet litt, dro ut på middag og på kvelden ble det festligheter, selv om undertegnede aldri kom seg ut. Kremt. Det ble mye tull på slutten av kvelden som gjorde at jeg holdt meg hjemme, men i og med at vi har flere venninner som er i Oslo i helgen, koste Birgitte seg uansett. Det er det viktigste. 

 

ukens spørsmål

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THIS WEEKS QUESTIONS

Hvor lenge skal du ha Percy?

- Jeg passer han frem til gutta kommer tilbake fra Barca på onsdag! Elsker å ha han her, så skal prøve å smiske meg til å få være barnevakt litt ofte fremover. Hihi! Hunder sprer latterlig mye glede, man blir så glad av å ha dem rundt seg.

Lurer på om du kan nevne fem ting i hverdagen som gjør deg glad?

- Pierre, leserne mine, familien min, god mat og Aloe Vera Mango drikken.

Går du nån gang i joggeklær ? :-) Om du gjør, kan du lægge ved et bilde, så æ får se :-D Du e sikkert deeeilig i det.

- Det gjør jeg! Ofte på kveldene bruker jeg å hoppe i joggisen, eller ja.. Mer chill klær, da! Det er ikke ofte jeg tar bilder på kvelden da, så derfor dere ikke få se så mye av den siden på bloggen. Hehe.

Hvordan ble du og Raija kjent/venner?

- Vi ble kjent i en felles kompis sin bursdag for nøyaktig et år siden. Etter det har det vært oss to! Hun er en fantastisk jente, som jeg er SÅ glad i!

Litt ut av kontekst med innlegget, men hvor mye har du i leppene totalt? /hvor mange ganger har du fylt dem, og hvor mye hver gang?

- Nå har jeg rundt 2 ml, tror jeg. Jeg fyller på med jevne mellomrom, men ikke mye. Vi fokuserer mest på formen, og ikke fylden nå, siden de er såpass store.

Når du skal selge klærne dine, kan du gjøre det på den nettbutikken din da? For da har vi som ikke bor i Oslo også mulighet til å kjøpe :)

- Ja, jeg tror jeg mest sannsynlig blir å selge på nettbutikken min. :-)

Lurer på om Pierre har gått på kokkekurs, eller er han selvlært når det gjelder å lage mag? Maten som han lager ser så innmari god ut, samtidig som det ser profft ut :D

- Han har gått et år på matlaging (eller kanskje konditori?) på videregående, men ellers er han nokså selvlært. Jeg er hvertfall veldig happy med å ha en mann som er så flink på kjøkkenet. Hihi!

Bare lurte på om du og Pierre dusjer sammen? Haha unormalt spørsmål, men jaja.

- Haha! Ja, innimellom gjør vi det. Som oftest når jeg skal vaske håret, da. Om ikke blir det bare en evig kamp om å ikke bli sprutet i manken..

Lurer på om de positive kommentarene veier opp for de negative? Siden du har åpent kommentarfelt enda hvor mye ufortjent dritt du får!

- Det gjør de så absolutt! Jeg har det åpent fordi at jeg elsker å kunne kommunisere med leserne mine, selv om det kommer en del stygge kommentarer med på kjøpet. Heldigvis veier det veldig opp for alt det negative! <3

Stoler du 100% på pierre, selv med tanke på fortiden hans?

- For å være ærlig slet jeg mye med det i starten, som i hovedsak er grunnen for at det tok så lang tid før vi offisielt ble sammen. Vi holdt på ganske lenge, men jeg var så usikker på han. Heldigvis har han motbevist alle mine tvil, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg stoler på han til 100% nå. Man merker virkelig om man faktisk elsker hverandre, eller om det er mindre seriøst. Pierre viser sin kjærlighet til meg hele tiden, flere ganger til dagen. Han gjør meg så lykkelig, og ikke minst trygg på han at noe annet hadde bare vært veldig utenkelig. 

______

Still gjerne spørsmål til neste uke!

Jeg møtte Justin Bieber!

YES, jeg gjorde det! I går kveld, tre timer før konserten startet, bestemte jeg meg for å dra likevel. Jeg mener, det er f*en meg Justin Bieber, liksom. Det er ikke hver dag JB er i byen! I og med at vi hadde Diamond Circle billetter, ble det ikke så ille som jeg hadde fryktet. Eller, det var jo ganske stressende å stå helt der fremme også - det skal jeg ikke legge skjul på. Største delen av konserten sto vi nesten helt fremme ved scenen, vi hadde han på en meters avstand. Jeg følte at han i et øyeblikk hadde et eget show for meg, så nære stod vi altså. Hehe! Alt i alt var det en super opplevelse, og jeg er glad for at jeg endte opp med å dra.

Når vi dro derfra, ble det nesten en Meet & Greet utenfor Telenor Arena. Det var SÅ hyggelig å treffe dere!! Jeg blir så glad når dere kommer bort til meg. Som jeg sa da: "jeg føler at det er jeg som er Justin akkurat nå". Haha! Dere kan se litt av seansen på snapchat storyen min - IsabelSraad, heter jeg!

Nå har vi akkurat fått i oss frokost (noeee sent), og skal straks fikse oss. En liten tur til byen for shopping, middag og vin med jentene mine. God helg, fininger! 

et rent helv*te

I dag er det jo dagen hvor selveste Justin Bieber har konsert her i Oslo. Jeg har vært mye frem og tilbake, om jeg skal dra eller ikke. Biebs er jo helt rå, så selvsagt ønsker jeg jo i utgangspunktet se han opptre. Jeg tror at selve showet hadde vært døds gøy å fått med seg, men i mitt tilfelle er det andre faktorer som trekker det hele ned.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er en person som får ekstremt panikk så fort jeg er omringet av masse, masse folk når jeg ikke har mulighet til å ta meg selv bort derifra på sekundet, om jeg skulle hatt behov for det. Det kan minne litt om klaustrofobi, men samtidig ikke. Jeg vet ikke, jeg vet bare at jeg virkelig ikke ønsker å sette meg selv i en slik ubehagelig situasjon igjen, da jeg på forhånd er klar over hvordan jeg muligens vil føle meg. Jeg snakker av erfaring, da spesielt fra jeg var på Palmesus i år. Venninnene mine og jeg stod ganske langt fremme i publikum, og i starten var det ingen fare. Vi storkoste oss, sang og var super giret på konserten. Det snudde brått da flere og flere kjente meg igjen, og folk begynte å skrike og komme bort til meg mens jeg stod der - omringet av mennesker fra alle vinkler. Jeg mener, vi stod jo tross alt midt i folkemengden. Da merket jeg virkelig hvordan ubehaget spredte seg i kroppen, for ja.. Jeg vet ikke, jeg fikk bare panikk. Ekstrem panikk. Vi tok oss bort der i fra på sekundet, men det var ikke så enkelt da vi var nødt til å presse oss forbi typ 500 personer på vei ut. 

Det er veldig leit, for jeg har SÅ lyst til å gå på konserten i kveld, men jeg vet hvordan det vil ende opp... Åh, jeg vet ikke dere. Jeg er så delt, jeg har egentlig drit lyst å gå. Skal jeg bare trosse frykten?? Ehhhh! Jeg er misunnelig på alle dere som skal dit i kveld - lov meg å kos dere masse! 

dagens brilliante idé!

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEEEELG! Ah, noe så deilig. Det eneste kjipe er at det høljer ned her i Oslo i dag.. Kunne tenkt meg en bedre måte å ringe helgen inn på, liksom. Haha. Vi overlever nok ;-) Jeg vet enda ikke hva denne fredagen blir å by på, annet enn at jeg er giret på å holde meg innendørs. Blir jo en våt katt om ikke... EY! Nå kom jeg på en brilliant idé! Bridget Jones filmen har jo kommet ut på kino, og den har jeg veldig lyst til å se. Jeg får høre med jentene om de er giret, for det ble jeg nå. Åh, så mys! Jo, det må vi få til. Om ikke tar jeg med meg Percy, så kan vi dra på date sammen. Hehe, neidaaaa. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her

Akkurat nå driver jeg å varmer opp lasagnen fra i går, og koser i sofaen med min lille firbente kompis. Så langt har jeg ikke gjort annet enn å svare på mails, og gått en liten promenade med Percy. En fin og avslappende start på dagen. Planen videre er å se på serier, frem til Raija kommer hjem fra jobb. Med det sagt ønsker jeg dere en fortsatt fin fredag, så skrives vi mer om ikke så lenge. 

Pssst! Om det er noe du lurer på, så kan du stille spørsmålet i kommentarfeltet her, så svarer jeg på det i "ukens spørsmål" senere i dag.

JEG HAR FÅTT NY SAMBOER!

Nå som Pierre er bortreist, ble det veldig ensomt her hjemme. Raijas roomie er også bortreist, så da bestemte vi to, ensomme sjeler, oss for å flytte sammen for denne uken. Raija og hennes lille flyttelass er på plass hos meg nå. Dette skal bli så koselig! Det er lenge siden jeg bodde med en venninne.  Jeg husker hvor gøy det var, da! Jente-tid er jo gull verdt! Nei, dere.. Raija og jeg skal storkose oss, og gjøre leiligheten mest mulig rosa til P kommer tilbake. Hehe! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I tillegg er jeg barnepasser for lille Percy mens gutta er i Barcelona. Det ble brått ikke så ensomt som jeg hadde fryktet, likevel. Det fine er at jeg får øvd meg litt på det å ha hund 24 timer i døgnet, i en uke. Nå får jeg en forsmak på hva det vil by på, når vi skaffer oss en selv om ikke så lenge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

YUM! Kveldens middag bestod av lasagne og hvitløksbaguetter, laget av Raija selvsagt! Hehe. Deilig å ha en som er like glad i å lage mat, som min vanlige samboer er. Jeg er heldig! :) Resten av kvelden skal vi se på Real Housewives Of Orange County på storskjerm, og dytte i oss masse godteri. Perfekt torsdag, spør du meg!
 

DEN STØRSTE DAGEN I MITT LIV!

IT´S THURSDAY, YOU GUYS .. 

Throwback Thursday! Ny uke, nytt tilbakeblikk.. Denne ukens throwback tenkte jeg å ta dere med på en liten mimre-runde tilbake til noe som trolig er den beste dagen i mitt liv. Eller, kanskje den dagen jeg føler jeg har oppnådd mest hittil i livet mitt? Jeg prater selvsagt om dagen jeg skrev under på kontrakten med Nettavisen/Side2. Dagen hvor min blogg ble tatt til neste nivå. Dagen hvor mitt største ønske ble oppfylt. Jeg husker enda hvor sinnsykt æret jeg følte meg. Tenk at lille jeg, fikk kontrakt med Norges største mediehus? Hvor surrealistisk? 

Nå, nesten 9 måneder senere, er jeg fortsatt like stolt over mitt eget arbeid, og jeg føler meg ekstremt æret. Jeg skrev et langt innlegg hvor jeg slapp nyheten, som du kan lese her. Jeg får gåsehud av å lese det, jeg. Så cheesy, men fy! Det lov å være stolt over seg selv! :)

de andre bloggernes drama

affiliateslenker

Det er en liten ting som har gått meg litt på nervene, når det gjelder bloggen min. Det har seg nemlig slik at enkelte klikker seg inn her, legger igjen en kommentar for å prøve å sette i gang drama. Nå snakker ikke jeg om kommentarer rettet mot meg, men da spesielt mot andre bloggere. En gjenganger er graving rundt temaet som omhandler Sophie Elises rumpe. Jeg vil at dere dette gjelder, skal forstå at min blogg ikke er et møtested hvor det er innafor med drittslenging om meg, og spesielt ikke om andre mennesker. Dette er min blogg, som omhandler meg og mitt liv - ikke et sted hvor dere skal klikke dere inn for å spy ut spekulasjoner, eller prøve å trigge frem drama. Det er noe jeg ikke synes er greit overhodet, og noe som jeg har null toleranse for.

Jeg vet at enkelte av dere liker dramaet, og om dere ikke får svar av den det gjelder, prøver dere "lykken" hos andre bloggere. Jeg er hvertfall ikke en dere lykkes å få svar eller skryt av, når det kommer til den slags oppførsel. Det er kvalmt, og jeg håper at dere er enige i det, om dere tenker dere om. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / jeans her (laget hull selv)

___________

Jeg beklager sure miner fra min part, men jeg har rett og slett gått meg lei. Det er på sin plass å si ifra når det kommer til den slags. Jeg håper dere skjønner hvor jeg kommer fra. Klem! 

Dette trenger du i ditt liv

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. nothing better than a bright smile

Nå er det på tide å bleke tennene igjen! Da jeg våknet i dag, var det det første jeg gjorde. Jeg bruker å bleke dem med jevne mellomrom, av den enkle grunn at jeg foretrekker å ha et perlehvitt smil. Det er lite som slår nettopp det! Jeg vet at jeg ikke er alene om å strebe etter det hvitest mulige smilet, så derfor tenkte jeg å tipse dere om min favoritt tannbleking fra Premium White. Jeg har skrevet om det på bloggen tidligere, da dette er det merket jeg har sverget til i flere måneder. Jeg har takket nei til mange annonsører da jeg helt enkelt ikke har kunnet gå god for deres produkter. Om det hjelper på troverdigheten så testet jeg denne tannblekingen allerede da jeg var i Mexico på PH-innspillingen. Dette uten å reklamere for det på noen som helst måte. Jeg ble overraskende fornøyd med resultatet det ga, og derfor takket jeg ja til å annonsere for det her på bloggen nå i ettertid. Dette tannblekingskitet er virkelig helt supert!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DO IT AT HOME

Det som er så bra med dette kit-et er at det er et profesjonnelt tannblekingssett for hjemmebruk. Resultatet er akkurat det samme som du får om du utfører det hos tannlegen, bare at du får det til en myeeee rimeligere pris. Med Premium White får man dessuten et LED lys for blekingsprosessen som gir et supert hvitt resultat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

SLIK GJØR DU

Det følger med blekeskinner, som du enkelt former etter eget bitt ved å holde skinnene i kokende vann i 3 sekunder, for å så bite sammen. Når det er gjort, går du over til neste steg som er å spraye den blå sprayen, nemlig aktiveringssprayen, tre ganger på tannbørsten din før du pusser tennene med den i ett minutt. Denne sprayen gjør blekingen mer effektiv, derfor er det viktig å huske dette steget! Deretter påføres blekegelen i skinnene, før du plasserer de i munnen. Til slutt tar du LED-lyset (min favoritt) å plasserer den utpå skinnene under behandlingen. Det dette lyset gjør er å aktivere blekemiddelet og gir maksimal effekt i blekeprosessen. ​

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Akkurat nå kan du bestille kit-et hjem til kampanjeprisen 449,- kroner (før 1190,-). Bestill her og få det perfekte, hvite smilet! :-)  Ps! Bestiller du nå, er du dessuten med i trekningen av å vinne to billetter til Justin Bieber konserten! Masse lykke til, alle sammen. 

Jeg har ikke lenger et valg

Sponset produkter

Jeg er så trist. I går satt jeg i frisørstolen nok en gang, for en ny runde med bleking. Jeg trodde at jeg skulle kunne bli blond, at det fantes håp. At det var mulig. Der tok vi feil. Mitt hår tåler ikke mer... Etter blekerunden i går ble håret mitt tyggis, og da fikk vi litt panikk. Vi skylte ut fargen fort som fy, for å ikke risikere å miste lengden. Det er utrolig kjipt at håret mitt ikke tåler mer bleking, for vi har jo tross alt brukt Olaplex, som er den mest skånsomme bleke metoden man kan gå for. I tillegg gikk vi langsomt til verks - jeg gikk for behandling med jevne mellomrom, og kjørte ikke på med alt på kun én gang. Alt dette for å minske skadene som ville påføres på håret. For sant skal sies - å gå fra sort til blondt skader ekstremt på håret. Det er en lang og krevende prosess.

Nå er håret mitt veldig slitt i tuppene, noe jeg er engstelig over. Jeg synes at friskt og flott hår er det fineste som finnes, og det har jeg jo i grunn alltid hatt, også. Jeg og frisøren min, Ann Beate på Moodstudio, trodde at håret mitt skulle tåle mer, og ikke minst at det faktisk skulle gå. Det har vist seg at håret mitt ikke takler mer, så vi må helt enkelt gi opp. Det er døds kjipt, da jeg har vært så giret på å endelig prøve blondt hår. Så lett skulle det tydeligvis ikke være.. Det har nok med det faktumet at før jeg farget det svart, hadde jeg bleket det 4 runder allerede. Husker dere da jeg var ganske lys, med en type baylage tidligere i år? Og rett etter det, farget vi det sort. Da er det naturligvis ikke så rart at håret ikke tåler mer, da dette er syvende runden med bleking på under et år. Stakkars håret mitt, haha.

Det vi derimot skal gjøre, er å sette inn lyse tape extentions! Det vil gi litt samme effekt, bare at det er extentions, ikke mitt eget hår. På den måten slipper jeg å bleke mitt eget mer, og likevel oppnå lysere manke. Det er jo helt fantastisk at det er mulig! Et godt alternativ når håret mitt ikke lenger takler mer. 

Fremover skal jeg til frisøren min hver 14. dag for kurbehandling i salongen. Nå er det viktig å ta vare på håret så godt det lar seg gjøre. Til det har jeg fått med meg noen produkter hjem, som er i serien Pro Fiber. Det kan man sammenligne litt som restylane for håret. Det skal være med på å bygge opp håret igjen, så nå gjelder det å gå all in i hver vask. Håret mitt skal nok overleve, så lenge jeg pleier det godt i tiden fremover. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er produktene jeg flittig skal bruke fremover! Nå skal jeg la håret mitt hvile, så får vi se hvordan det blir med lyse tape extentions. :-) Veldig kjedelig at det ikke gikk, men kvaliteten og ikke minst lengden på håret mitt, er viktigere enn blondfargen for meg.

prinsessa fyller år!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går var det prinsesse Sidras bursdag! Lille jenta mi fylte hele 11 år. Jeg kan ikke tro det - tiden går så latterlig fort! Det er ikke lenge siden jeg passet på henne, og vi lekte med hennes Baby Born.. Hun var mammaen, og jeg var bestemor. Herlighet, jeg vil ikke innse at hun blir eldre og eldre. Kan vi please stoppe tiden?! Hun er jo tross alt min lille dukke, som jeg alltid behandler som en liten prinsesse. Det er nok ikke lenge før nettopp "prinsesse" blir for barnslig i hennes ører, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Feiringen i går var vellykket! Vi feiret i trampolineparken Rush, etter hennes eget ønske. Jeg fikset en super bursdagsfest der, med alle hennes venninner. Faktisk var det veldig gøy for oss voksne også! Trampoliner er jo ikke bare for barn, ikke sant? Hehe. Det viktigste er at Sidra storkoste seg, og det har hun bekreftet at hun gjorde. Det var mitt største ønske, noe som heldigvis viste seg å være oppfylt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gratulerer med dagen nok en gang fine, snille og gode Sidra! Jeg er så takknemlig over å ha nettopp deg til lillesøster. Jeg kunne ikke bedt om en mer godhjerta og omsorgsfull liten frøken. Jeg elsker deg! 

brødrene louis

Da er dagen offisielt kommet. Dagen hvor Pierre og hans bror, Daniel, drar på guttetur til Barcelona. Daniel hadde nettopp bursdag, hvor han fikk denne turen i gave av P. Noe så gøy! Det varmer hjertet mitt å se hvor godt forhold de to har til hverandre, og for å være helt ærlig - jeg lærer mye av dem. De viser meg hvor viktig det er å ta vare på familien sin, og ikke minst hvordan man skal behandle sitt søsken. Søskenkjærligheten deres er til å ta og føle på - det er noe av det fineste jeg ser.

Det var trist å si ha det, for det å ikke se min kjære på en hel uke er ikke barebare. Haha. ÅH, jeg kommer til å savne han så latterlig mye. Jeg får trøste meg selv med det faktum at de skal få komme seg bort litt og få kvalitetstid sammen, kun de to. Det fortjener de søren meg. Jeg vet ikke hvor lenge siden de har vært på ferie sammen, så dette her unner jeg dem av hele mitt hjerte. 

God tur gutter, pass på hverandre og ha det kult som f*en! 

jeg er tilbake på TV-skjermen!

Formiddagen i går gikk slag i slag. Jeg hadde besøk av et filmteam og selveste Leo! Det var veldig gøy å spille inn TV sammen med denne gjengen - så flinke og profesjonelle mennesker. Det vi filmet kommer faktisk på TV allerede den 29. september. Ikke lenge til i det hele tatt, jo! Det blir sendt på NRK. Akkurat hva vi spilte inn kommer jeg tilbake til senere, men jeg kan si så mye som at det kommer til å bli veldig interessant for dere. Det er jeg nokså sikker på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kommer tilbake med mer info om sendetid når det nærmer seg. Nå er Bella tilbake på TV-skjermen igjen, gitt. ;-)

uken som gikk

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ:

I dag er jeg super glad og giret! Det er ikke hvilken dag som helst, det er nemlig en liten frøken som har bursdag i dag. Herlighet som jeg gleder meg til å feire senere. Akkurat nå når jeg skriver dette innlegget, gjør jeg noe veldig spennende. Jeg sitter ikke i min egen sofa som vanlig, men i frisørstolen. Når jeg er ferdig her, skal jeg kjappe meg hjem å gjøre de siste forberedelsene innfor kvelden. Jeg kjenner at magen rumler, for jeg har enda ikke fått i meg en eneste matbit.. Slik går det når man stresser seg i hjel, og ting går i glemmeboksen..

UKENS OPPTUR

At jeg har startet med kjøretimer igjen! Nå er det full gass fremover, slik at jeg forhåpentligvis endelig kan bestå oppkjøringen. Jeg har hatt alt av obligatoriske timer, bestått teorien og hele greia. Det er visstnok bare denne j*vla oppkjøringen som skal være umulig for meg da jeg allerede har strøket to ganger. Third time is a charm? ;-)

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp utsolgt, lignende her og her / jeans Topshop, lignende her / caps her / sko her / solbriller her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans Topshop, lignende her og her / genser her / sko Adidas her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / bukser her / sko utsolgt, lignende her / jakke House Of CB, lignende her og her / veske her / øredobber lignende her

UKENS TANKE

Jeg har tenkt en del på at jeg må bli flinkere til å sosialisere meg. Jeg er altfor opphengt i å jobbe, og ikke kose meg fullt så mye. Det går utover min egen trivsel i hverdagen, for når sant skal sies - jobb kan bli kjedelig for oss alle i blant. Spesielt med mitt yrke, hvor jeg jobber for meg selv, og som oftest hjemme i mitt eget hjem. Heldigvis fikk jeg klemt inn litt venninne-tid denne uken, og deilig var det. :-)  

UKENS BESTE INNKJØP

Jeg har shoppet en hel del. Jeg viste dere mange av innkjøpene mine i dette innlegget. I tillegg til det klikket jeg hjem det på bildet under her.

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Jeg kjenner at jeg begynner å bli mektig lei av å komme over parodier av meg selv rundt på nettet. Det er svært lite hyggelig, og noe jeg helst ikke vil få med meg. Jeg ser at mange av følgerne mine på Instagram bruker å tagge meg i videoene, men det ønsker jeg ikke for å være helt ærlig. Jeg vil la det gå hus forbi, for disse parodiene gjør meg ingenting godt. Jeg blir oppriktig trist av å se på det, så jeg prøver å la være å få de med meg. Jeg skjønner virkelig ikke at enkelte mennesker har så lite å gjøre..

UKENS HUMØR

Jeg har stortsett vært blid og glad! Det har vært en fin uke alt i alt, med mange oppturer som har resultert i et usedvanlig godt humør. Det å ha en så fin samboer å dele hverdagen med gjør ikke akkurat saken verre. Jeg er en lykkelig og heldig jente, og det er jeg SÅ klar over selv. Livet er fint! 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

SLIK HAR DERE ALDRI SETT MEG FØR

Å VÅKNE OPP TIL DRAMA

UKENS SPØRSMÅL

ISABEL LOUIS

 

Søt og uskyldig

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skjørt her / topp Zara - lignende her / sko Tiger Of Sweden - lignende her / veske her / solbriller her

.   .   .

Sugarsweet.. Følte meg veldig søt og uskyldig i dette antrekket, hehe. Jeg har akkurat landet i sofaen etter en lang, men utrolig gøy dag! Det er lenge siden jeg har vært sånn her produktiv, og det føles jammen deilig. P og jeg skal straks ut å gå en liten powerwalk, før vi kjøper med oss litt mat hjem. Jeg er SÅ sulten! Hvorfor kjører plutselig ikke Foodora ut resten av kvelden? BLÆH. 

Forresten! Klikk dere inn her igjen om ikke så alt for lenge, for da kommer det mer ut om innspillingen fra tidligere i dag. Klem enn så lenge. <3

derfor bruker jeg så mye penger

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Penge-prat.. Jeg vet det stilles spørsmål ved min livsstil og mitt pengebruk, så derfor tenkte jeg å prate litt om det i dag. Ikke at jeg i grunn har noe å "forklare" til noen andre, for det er en privatsak som jeg ikke egentlig behøver å fortelle til andre. Men! Dere vet jo at jeg liker å være åpen og dele litt vel mye, så here we go!

Da jeg var liten og bodde hjemme hos min biologiske familie, var vi ikke økonomisk stabile, om jeg kan si det slik? Vi hadde ikke mye å rutte med, og jeg kan ikke akkurat si at vi levde i sus og dus. Tvert i mot.. Vi hadde akkurat slik at vi klarte oss. Jeg fikk sjeldent nye klær, istedenfor arvet jeg alltid av søsteren min. Ferier hadde vi aldri råd til. Det er ikke alle familier som har mulighet til å jobbe masse, og det er heller ikke alle som er i stand til det. Hjemme hos oss var det slik på grunn av lite gjennomtenkte valg mine foreldre tok, som førte til at vi hadde lite penger til alt av nødvendigheter. Da jeg var 12 år ble jeg flyttet i fosterhjem. Familien jeg kom til hadde flott hus, fine biler, hytter og hele pakka. De hadde god økonomi, og vel så det. Her slapp jeg å være bekymret for at vi ikke ville ha råd til mat, og det var deilig. Dog merket jeg fort at det ble gjort forskjell på meg som fosterbarn, og de biologiske ungene i familien. Jeg fikk ikke like mye som de andre, og her ble det fort til at jeg "hadde jo det jeg trengte". De andre fikk nye klær hele tiden, fordi at de tydeligvis vokset fra de gamle klærne fortere enn meg. Hele den situasjonen husker jeg at jeg syntes var veldig lei, for forskjellsbehandling føltes ikke noe særlig bra.

Etterhvert som jeg flyttet ut for meg selv da jeg var 17 år, fikk jeg meg jobb og stod på egne ben. Jeg har faktisk jobbet på både Synsam, parfymeri og på to restauranter i løpet av livet. Jeg har stått på og jobbet for å tjene egne penger, slik at jeg slapp å bli forsørget av noen andre. Jeg likte den følelsen av å vite at jeg har tjent mine egne penger, og slapp å være til bry for andre. Og slik har det fortsatt, bare at nå har jeg et helt annet yrke som jeg elsker. Jeg elsker jobben min, og jeg ser ikke lenger på det som kun jobb. Jeg ser på det som min livsglede, og noe jeg er evig takknemlig for. Og det er derfor jeg legger hele min sjel i dette. 

Jeg vet ikke hvor mye mening dette innlegget ga, men det jeg prøver å si er vel at jeg tror at på grunn av min oppvekst og det å ha lite penger, har ført til at jeg fort unner meg saker og bruker penger nå som jeg har muligheten til det, i voksen alder. Jeg har liksom aldri hatt mulighet til det før, hverken med hjelp av familie eller som barn. Det er derfor jeg skjemmer bort familien min såpass mye som det jeg gjør, også. Nå som jeg har en stabil og god økonomi ønsker jeg at mine søsken skal vokse opp med å kunne føle seg trygge og ikke måtte være bekymret, slik som jeg var da jeg var liten. Det føles fantastisk å endelig kunne kjøpe det sko-paret uten at jeg behøver å spise nudler til middag de neste to ukene, om dere skjønner. For slik har det jammen vært tidligere, da jeg har bodd alene og forsørget meg selv siden jeg var 17 år. Husleie, mat, strøm, telefon, internett. Alt har jeg jobbet for og betalt helt alene, og derfor synes jeg at det er okei å endelig kunne leve litt luksuriøst for en stund. Jeg har brukt ganske mye penger det foregående halvåret da det å ha penger har vært noe helt nytt for meg, men nå har jeg skjerpet meg betraktelig. Jeg bruker ikke like mye lenger, og ser til å spare pengene mine istedenfor, slik at jeg etterhvert kan investere i drømmehuset og drømmebilen. 

Jeg er evig takknemlig for at jeg har så fine og trofaste lesere som dere, for det er nettopp dere som gjør denne drømmen mulig for meg. Jeg har aldri gitt opp, selv om motgangene har vært mange og tunge. Jeg har stått på og kjempet meg til topps, og den kvaliteten er den jeg verdsetter mest ved meg selv. Jeg gir aldri opp! Jeg har troen på meg selv i alle situasjoner, og jeg tror på drømmene mine - uansett hva det er. For en ting er sikkert; alt er mulig om man bare er villig til å jobbe hardt nok for det! Husk det.  Det er jeg et levende bevis på. Jeg kom fra å ikke ha noe som helst, og nå sitter jeg her - lykkelig som har oppfylt drømmen min. Jeg har jobben jeg alltid har drømt om, en god økonomi og trygghet. 

it's lunch o'clock

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Morning babes! Ny uke - det har aldri føltes bedre. Vi kickstartet dagen med et lite møte, og lunsjpause. Jeg er litt stresset i skrivende øyeblikk, for om noen timer kommer det et filmteam hjem til meg! Det tror jeg blir veldig gøy. Ville i grunn bare titte innom kjapt å ønske dere en super mandag. Nå skal jeg prøve å finne ut hvilket antrekk jeg skal gå for. Alltid like vanskelig, spesielt når det er innspilling. Blæ! Wish me luck.. 

"Liker du henne?"

- Liker du henne?

- Vet ikke.. Hun er lav, og jeg er lav.

I dag har jeg passet på søsknene mine, noe jeg i utgangspunktet tenkte ville bli ganske rolig og avslappende. Det endte opp med å bli veldig interessant og gøy istedenfor. Broren min og hans kompis fortalte meg om jente-drama, kjærligheten og alt som følger med det å starte på ny ungdomsskole. Jeg merket med en gang hvor gøy det er å høre deres tanker om saker og ting, og ikke minst om deres hverdagslige liv. Deres første forelskelse, karakterer og nye venner. Åh, den tiden savner jeg.

Jeg husker hvordan jeg på den tiden trodde jeg visste alt. Tretten år og allerede en bedreviter. Foreldre var dumme og kjedelige som kun hadde en hensikt - gjøre livet mitt så kjipt som overhodet mulig. Regler og konsekvenser? Pffft. Jeg husker at jeg syntes det var vanskelig å finne jentene i klassens drama interessant. Jeg husker hvordan jentene plaget guttene, når alt de egentlig ville var å flørte. Jeg husker da jeg fikk min første karakter, og da jeg fikk meg nye venner. Jeg husker da bestevenninnen min brått vendte meg ryggen da hennes store forelskelse, var forelsket i meg og ikke henne. 

Jeg savner å være 13. Da var bekymringene så små, og alt var spennende...

Take me back.

det omtalte bildet

Jeg er så redusert at halvparten kunne vært nok. Gårskveldens festligheter var så latterlig gøy! Det er lenge siden jeg har kost meg så mye, og ikke minst er det lenge siden jeg har vært så full. Haha. Er det mulig.. Det viktigste er at vi hadde det gøy, og det kan jeg skrive under på at vi hadde! Kanskje litt for gøy, hehe. Jeg ble kjent med to super søte jenter også i går, som jeg virkelig klikket med. Jeg hadde ikke forventet noe annet da de er gode venninner av Raija, hehe. Hele gjengen er en smule reduserte i dag som resultat, men det er helt ok. Det er jo tross alt søndag, da kan man jo ligge strak ut på sofaen med god samvittighet. 

· PHOTOBOMB ·

Jeg la ut dette bildet på Instagram i går kveld, og da jeg våknet i dag merket jeg kjapt at det hadde blitt mye omtalt. Tydeligvis er det veldig drøyt og krise at jeg har på meg det jeg har på meg, men vet dere? Jeg synes jumpsuiten er fantastisk sexy! Jeg bestilte den da jeg så Kylie Jenner ha på seg den samme nylig, da jeg syntes den var så ekstremt fin. If king Kylie can, I can! ;-)Takk for en super kveld! Den var amaze 

-70% på nelly!

affiliateslenker

Sunday = funday! Nelly slutter jo aldri å overraske - nå har de enda et salg! Denne gangen er det enda bedre enn sist, for nå får vi opptil 70% rabatt på utvalget. Dette er ikke bra for meg, dere. Haha! Når man endelig har overtalt seg selv om at man ikke trenger mer nye klær, så kommer dette mega salget. Vel vel! Bra forsøk iallefall. ;-) Når jeg fikk mail om dette, kunne jeg ikke annet enn å fortelle dere om det også - i tilfelle dere har gått glipp av det. Du finner salget her, og med rabattkoden «VIP70» får dere opptil 70% på dette utvalget.

· Her er mine favoritter fra salget! ·


1. her (disse har jeg! SÅ fine!) / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. her (disse har jeg!) / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. topp her og bukser her / 2. her (denne har jeg, super fin på!) / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her
 

hun her ass

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei babes! Herre, for et nydelig vær vi har hatt her i tigerstaden i dag. Det gjør meg SÅ glad! Dagen så langt har gått til å spise lunsj og ta noen drinker med Raija - vi hadde det så koselig! Elsker denne frøkna, ass! <3 Nå sitter vi hjemme i sofaen, og skal straks gå en aldri så liten catwalk her før vi bestemmer oss for hvilket antrekk vi skal gå for i kveld, for vi skal nemlig ut å feste. Jeg har blitt nokså kjedelig de siste månedene, og egentlig ikke funnet på så mye på lørdager, men i dag? I dag er det hæla i taket. Jeg tror dette kommer til å bli veldig gøy. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en super lørdag videre, fininger! Jeg er ufattelig glad i hver og en av dere. Klem!

Uvant til meg å være

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp utsolgt, lignende her og her / jeans Topshop, lignende her / caps her / sko her / solbriller her

______

Denne outfiten er både sporty og chic! Jeg liker å kle meg komfortabelt og laidback innimellom, selv om jeg helst går kledd i litt finere plagg. Dere kjenner jo meg! :-) Dette antrekket er noe uvant til meg å være, men for å være helt ærlig trives jeg godt i denne type stil, også. 

Nå skal jeg på lunsj med Raija. Koselig lørdags ettermiddag med min babe!  
 

jeg kan ikke tro det!

Dette er helt absurd! I går viste jeg frem innkjøpene jeg gjorde på Life-butikken, og jeg kan si dere en liten sak.. Night Time-teen fra Pukka er det noe magiske greier i, altså. Den skal i hovedsak gjøre en avslappet og rolig i kroppen, slik at man går i "hvile modus". Pierre sliter veldig med å bli trøtt på kvelden (og da mener jeg veeeldig), så vi kjøpte den egentlig for å teste ut enda en greie, som muligens kan være til hjelp. Når kvelden kom i går, kokte vi opp vann, la teposen oppi og rørte i litt mandelmelk. Vi drakk opp hver vår kopp mens vi så på en episode, og vipps - begge to gjespet om hverandre. Altså, vi ble trøtte! Ordentlig trøtte, liksom! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vet ikke om det faktisk er teen, eller om det er placebo effekten som tuller med oss - men uansett hva det er så vi er veldig happy! Jeg ville bare utnytte anledningen til å tipse dere en ekstra gang om denne, for det her er good shit. Ser dette kan se ut som en reklame, men det er det absolutt ikke. Haha, bare så det er sagt! Denne er kjøpt og betalt fra egen lomme, men jeg tenkte bare at det kan være andre enn kun vi som har nytte av litt ekstra hjelp når det kommer til nattesøvnen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

YUMMI! God morgen, forresten. 

ukens spørsmål

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· this weeks questions ·

Jeg har et lite spørsmål haha, du er alltid sååå fin på neglene dine! Er det dine ekte negler eller hva pleier du å gjøre når du fikser dem? Er så misunnelig hver gang du viser frem nye negler.

- Jeg fikser dem alltid hos flinkeste Therese på Strøget Negldesign. Hun heter "totsiee" på instagram, kontakt henne der for time. Hun legger forresten alltid akryl på meg, da jeg synes at det sitter best og blir finest!

Ska du gå over te iPhone 7 Plus ? :-)

- Nei, ikke med det samme. Jeg kjøpte jo akkurat min iPhone 6S, og er overlykkelig med den. Men kanskje senere :-)

Hvorfor snakker du ikke noe om hvorfor du ble bosatt i en fosterfamilie, eller hvorfor du ikke har noe særlig god kontakt med faren din og evt moren din den siste perioden?

- Jeg gjør ikke det fordi at jeg helt enkelt synes at det blir feil og kanskje litt for privat..? I og med at det handler om flere personer enn kun meg, og da er det ikke rettferdig at jeg bretter ut om alt her, når de ikke har sjanse til å gi sin side av saken. For som dere vet, det finnes alltid to sider av en sak.

Hei! Jeg lurer virkelig på hvilken størrelse du har i den rosa skinnjakken! Jeg tror jeg er ca på din størrelse og tenker å kjøpe den selv i en annen farge. Hadde satt stor pris på om du hadde svart på dette.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Jeg har den i small. :-) Du finner den her.

Hva heter Sidra på musikal.ly?

- Hun heter Sidra05.

Kan man amme normalt med silikon pupper?

- Ja, det kan man. :)

Hvorfor er ikke den sesongen av Paradise Hotel der du er med, på TV3 play lenger?

- Du, det aner jeg ikke! Det samme lurer jeg på... Så kjedelig at gamle sesonger fjernes, men jeg kan ikke forstå at de fjerner sesongen fra i fjor, liksom? Det er jo fortsatt relativt ferskt.. Ikke vet jeg! Kjipt er det iallefall.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genser her / jeans her

Hvor ser du Georgie Shore? :-)

- Jeg ser alle serier på watchseries.ac.

Hva står det på tatoveringen Pierre har på halsen?

- Det står "Prosper".

Har du oppskrift på hvitløkssmøret? Alltid ønsket å lage smør selv, men syntes det høres så vanskelig ut!

- Du, det var kjempe enkelt! Ta tre spiseskjeer med Brelett i en skål, deretter kjører du to hvitløksfedd i en hvittløkspresser. Bland sammen alt, før du til slutt drysser havsalt over. Voila!

_________

Still gjerne spørsmål til neste uke!

isabel tipser

Med vårt kosthold, vet jeg at jeg ikke får i meg nok av hverken kalsium eller vitaminer. Jeg spiser så og si ingen grønnsaker da jeg er ekstremt selektiv i matveien, melk drikker jeg ikke og ja.. Det går som regel i de samme matrettene da jeg ikke er glad i så masse. Av den grunn dro vi til en Life-butikk for å hamstre inn både det ene og det andre. Jeg vil jo få i meg de viktige stoffene som jeg vet at jeg får minimalt av gjennom kosten her hjemme. Her er hva vi kjøpte med oss hjem!

· LET'S GET HEALTHY ·

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi endte opp med litt forskjellig. Magnesium skal minske tretthet og utmattelse, i tillegg til å opprettholde normal energiomsetning i kroppen. Dessuten er det bra for tenner og benbygning. Da jeg fikk øye på Pukka-te, lyste jeg opp. Jeg har hørt SÅ mye positivt om denne type te, som har gjort at jeg har hatt lyst til å teste ut selv. Jeg var ikke sen med å røske med meg to pakker - den ene som heter «Detox», og den andre som heter «Night Time». 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Multivitamin og kalsium kapsler fikk vi også med oss. Dessuten kjøpte jeg med meg en krukke med ren kokosolje også. Hvorfor, tenker du? Vel, den skal jeg bruke som hårmaske! Jeg har hørt om mange Youtube-gurus som har tipset om det, så da må jeg jo bare teste ut selv, og se hva all denne hypen kommer av. Kanskje det stemmer? Tenk om det virkelig er så bra? Jeg mener, mitt hår behøver all fuktighet og pleie det bare kan få, så det skader ikke å prøve.

å våkne opp til drama

adlinks

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· IT IS FRIYAY BITCHES · 

Denne morgenen var noe interessant, dere. Jeg scroller alltid gjennom Instagram før jeg går opp av senga. I utgangspunktet gjør jeg det for å faktisk få inspirasjon til bloggen - det er jo så mange flinke jenter både når det kommer til sminke, hår og outfits. Et godt tips, om du kjenner deg igjen i det å være lite kreativ i det overfladiske spekteret om morgenen. I dag derimot, var det litt mer spennende greier å få med seg - ikke bare sminkelooks og dagens antrekk. Ser dere på Geordie Shore? Vel, jeg er en ivrig tilhenger og har følgt med slavisk siden sesong en startet. Om dere har sett forrige sesong selv, vet dere at Kyle dumpet Holly, for å så ta med seg to jenter hjem til huset dagen etter, rett foran ansiktet på henne. Etter det hatet hun han, ville ikke ha noe med han å gjøre, blabla.. Dere kan regla. Vel, nå er de sammen igjen. Jeg følger begge to på Instagram, og hver gang de poster et bilde av hverandre, blir det krig i kommentarfeltet.

Jeg vet ikke hva som er greia, men jeg synes det er veldig interessant å følge med på andres drama. Spesielt når det kommer til offentlige personer, for da er det så ekstremt mange utenforstående som skal mene og peke finger i hytt og pine. Det finner jeg veldig morsomt, haha. I dette tilfelle reagerer følgerne veldig sterkt, og fraråder Holly til å være sammen med Kyle med tanke på hva han gjorde mot henne på tv-skjermen. Det kan ikke være lett å stå sterkt når man har 4 mill følgere, og alle hater kjæresten din. Wow, sier jeg bare. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / shorts her / lignende øredobber her

 

jeg slo på stortromma

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld babes! Håper virkelig dagen deres har vært suveren. Jeg vil bare starte med å takke for alle lykkeønskninger tidligere i dag! Kjøretimen gikk faktisk over all forventning, det gir meg litt håp haha. Jeg går forresten til Bryn og Brynseng trafikkskole til dere som lurer. Uten tvil den beste kjøreskolen i Oslo! Uten om det har det ikke skjedd så veldig mye spennende i dag, foruten om en avtale jeg måtte på. En avslappende dag med bittelitt farting.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kremt! Se her da! Se hva denne frøkna fant på i kveld, da?? Haha, altså det er så pinlig å observere hvor ekstremt stolt jeg blir av meg selv hver gang jeg presterer å få til et spiselig måltid. Det er ikke barebare for meg, ass. Flaut, men sant.. Jeg slo på stortromma og tryllet frem en hjemmelaga (hehe, neida nå lyver jeg) lasagne. Det smakte fortreffelig med hvitløksbrød som tilbehør. Disse var dog hjemmelaget, UTEN Å LYVE. Ikke brødet da, men smøret og sånn... ;-)

Resten av kvelden skal jeg slappe av foran tv-skjermen og ta igjen alle episodene jeg har gått glipp av denne uken. Kan ikke vente med å se det nye av The Real Housewives. Jeg LEVER for den serien! Mine favoritter er New Jersey og Orange County, forresten. Lenge leve hjernedød underholdning. God natt når den tid kommer. Xx.

ISABEL LOUIS

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tenker ofte over hvor heldig jeg er, som har funnet mannen i mitt liv i en alder av 22. Jeg vet at det er klisjé, men vet dere? Jeg elsker det. Jeg elsker å være lykkelig, og jeg elsker å vite at denne mannen er min. Jeg har vært gjennom ganske mye, og vært borti forskjellige gutter fra alle mulige slag. Jeg trodde helt ærlig aldri at jeg kom til å kunne slå meg til ro, og faktisk finne en gutt som behandler meg slik jeg fortjener å bli behandlet. For realiteten er at gutter flest er douchebags. Det er hvert fall hva jeg og mine venninner har erfart, og det fører jo til at man mister håpet. For det gjorde jeg.

Da vi møttes for første gang i Mexico, kjente jeg på sekundet hvor tiltrukket jeg var av han. Jeg mener, det skal jo ikke så mye til haha. For å være helt ærlig med dere, så tenkte jeg kjapt at han var en såkalt "player". Dere vet den type gutt som liker å more seg, den typen som vet at han ser bra ut? Vi lærte hverandre å kjenne nokså bra i løpet av innspillingen, men selvsagt er det jo noe helt annet enn hvordan man er hjemme, utenfor denne bobla. 

Vår historie slo fart da han satte seg på flyet til Rhodos i fjor sommer. Med en gang han kom inn på nattklubben, begynte hjertet mitt å slå litt ekstra fort. For jeg hadde alltid hatt et godt øye til han, selv om jeg aldri ville innrømme det. Helt frem til da kunne jeg aldri i min villeste fantasi tro at han her? Han var mannen i mitt liv. Jeg kjente han tydeligvis ikke så godt som jeg trodde jeg gjorde. For det viste seg at denne gutten er hard på utsiden, men verdens fineste på innsiden. En mer lojal, kjærlighetsfull og snill mann skal man lete lenge etter. Nå som jeg vet hvordan en mann faktisk kan behandle ei jente, blir jeg så forbanna av å tenke på hva jeg har tillat meg selv å rote meg bort i tidligere. Og vet dere? Jeg håper at absolutt alle dere jenter som leser dette, en dag finner deres Pierre Louis.

Den dagen P går ned på kne, og jeg får æren av å bli hans Isabel Louis, kommer trolig bli den fineste dagen i mitt liv. 
 

new in - del 1

adlinks

Juhu! Jeg mottok en stor bestilling fra Nelly forleden, og jeg er virkelig helt forelsket i alt jeg klikket hjem! Jeg tror faktisk dette må være den pakken jeg har vært mest fornøyd med gjennom tidene. Alt satt perfekt! Jeg velger å dele det opp i to deler - her kommer del én. 

· new additions to my wardrobe ·

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genser-kjole her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Armygreen kjole her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sort genser-kjole her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nude boots her

Sorte hæler her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Knehøye støvletter her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hæler her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sandaler her
 

Denne dagen gjør meg nervøs

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / choker her

... selfie sesh this morning

______

.. Akkurat nå har jeg alt annet enn hvilepuls. Jeg kjenner hvordan nervene og nervøsiteten bobler inni meg. Dette er ikke hvilken som helst dag, det er nemlig dagen hvor jeg skal ta tak i bilsertifikatet igjen. Herregud, når skal jeg bestå den forbanna oppkjøringen? Eller er det meningen at jeg ikke skal ha det? Jeg mener, jeg har jo strøket to ganger på oppkjøring allerede. Hver gang jeg setter i gang med oppfrisknings-timer som vi liker å kalle det, kommer det alltid noe i veien som gjør at jeg blir bortreist, og kjøretimene blir nedprioritert deretter. Vel vel.. Nå går jeg all in igjen, så får vi se hvordan det går denne gangen.

Det er så kjedelig bare, når motivasjonen ikke er på topp slik som den var ved både første og andre forsøk. Haha, er det mulig? Jeg er udugelig bak rattet, det vet jeg godt selv. Får håpe jeg finner roen og troen på meg selv innen snareste fremtid, slik at jeg kan race rundt i drømmebilen min. Wish me luck!

-50% på nelly

adlinks

Nå er det en glad frøken som blogger for dere! Jeg har nemlig en gladnyhet som jeg vet dere vil elske, nemlig rabattkode på Nelly som gir avslag på hele 50%! Hvor fantastisk gøy?! Jeg vet hvertfall om en frøken som ble overlykkelig. ;-) Rabattkoden gjelder på alle klær på denne siden. Under har jeg plukket ut mine favoritter!

Rabatten gjelder ved bruk av koden «PARTY50». 


1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her


1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

slik har dere aldri sett meg før

Sponset behandling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se på sveisen min, da! Boxerbraids er noe som har vært hot lenge, men jeg har ikke prøvd det tidligere. Da jeg var hos frisøren i dag, endte vi opp med å gjøre denne looken. Jeg synes det ble kult, jeg! Litt uvant til meg å være som oftest går for hollywood krøller, men derfor blir det ekstra gøy å teste ut noe nytt! Takk for klipp og styling i dag, Ann Beate. Du er best! Hun holder til på MOODstudio i Osterhausgate 9. 

For å booke time: ring 22 69 61 53, eller send sms til 922 59 736. Du kan også booke tid via nettsiden her.

i frisørstolen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen! Gjesp, så trøtt jeg er.. Det har vært en slik natt hvor jeg virkelig slet med å sovne, selv om jeg var latterlig trøtt. Først begynte øynene mine å renne som bare søren, uten å stoppe. Jeg tror at jeg muligens reagerer på noe i sminke-serviettene fra Clinique som jeg har brukt i det siste. Etter en stund gikk jeg for å skylle dem godt i vann, og da stoppet det heldigvis etterhvert. Men, det er jo klart at det førte til at jeg ble litt for pigg til å sovne. Blæh! 

I skrivende stund sitter jeg i frisørstolen hos Ann Beate på MoodStudio som vanlig. :) I dag står kur, klipp og styling på planen! Jeg skal ikke gjøre noe drastisk, dere kjenner jo meg.. Det lange håret er en del av Bella, så det blir nok aldri å klippes av. Tuppene derimot, de må jeg kvitte meg med. Slitt hår ser ikke noe særlig fint ut ;-) Jeg skal være ærlig med dere - jeg kjenner at jeg til og med synes at dette er trist, det å bare miste noen få centimeter på lengden. Jeg er nervøs, liksom! Haha, er det mulig.. Jeg gjør det kun fordi jeg vet at det er nødvendig, så jeg sitter vemodig her da.. Jeg skal tilbake hit om ikke mange dagene, da er det på tide med ny runde med bleking. Gleder meg til å få bort denne fargen jeg har nå, for den synes jeg ikke er noe spesielt fin. Men slik er det jo når man går fra helt sort til lyst hår - man må gjennom disse fasene, med mindre man ikke bryr seg så mye om hårets kvalitet, og bare «gønner» på. 

Yes! Nå babler jeg i vei, som vanlig.. Haha! Jeg skal utnytte tiden godt, og få tømt mailboksen og gjøre klar innlegg til senere. Jeg tenkte å vise dere hva de to svære pakkene jeg hentet fra Nelly i går kveld inneholder. Yay!

oppskrift på et perfekt hjemmespa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· MY SPA ROUTINE AT HOME ·

Jeg har en fast dag i uken (som regel søndager..) hvor jeg setter av tid til en omgang med hjemmespa. Da fresher jeg meg ordentlig opp, fra topp til tå. Vi snakker ansiktsbehandlinger, hårmaske, gode kremer.. Listen er lang. Jeg er en sucker for produkter, jeg mener.. Jeg har overdrevent mye liggende, men det skylder jeg på det faktum at jeg har jobbet i parfymeri i nærmere to år. Da blir man introdusert for en himmel av fantastiske produkter, og da er det fort gjort at skapet hjemmet fylles opp av både det ene og det andre. I dette innlegget tenkte jeg å vise dere mine favoritter for øyeblikket, de produktene jeg brukte nå på søndag da det var på tide med en ny oppfrisknings-dag. Jeg vil bare legge til at disse produktene kjøper jeg på parfymerier selv, så dette er ingen for for reklame. Bare sånn at dere vet.  Håper dere liker innlegget! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FOR MY BODY

Først ut - min favoritt bodylotion gjennom tidene. Denne inneholder ekte gull, gir rikelig med fuktighet (noe jeg virkelig behøver da jeg alltid er tørr), og det beste av alt - den gir en så fantastisk fin glød! Dere vet når en krem skal gi shimmer, men det fort blir overdrevet? Vel, det skjer ikke med denne! Det er nettopp derfor jeg sverger til den. Det blir så sinnsykt fint! Declare Caviar Perfection heter den.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FOR THE FACE

Dette steppet er det viktigste, nemlig ansiktsbehandlingen. Jeg må bare poengtere at dette gjør jeg hver eneste dag - morgen og kveld - og ikke bare en gang i uken. Først og fremst renser jeg ansiktet med favoritt rensen fra Dior, som er i mousse-form. Etter det følger jeg opp med skrubb fra Ole Henriksen. Denne lukter fantastisk godt, og utfører jobben utmerket - nemlig å fjerne alle døde hudceller og smuss som har lagt seg i porene. Når det er gjort, smører jeg inn ansiktet med enten dag eller nattkrem fra Clinique (kommer an på hvilken tid på døgnet det er). Til slutt avslutter jeg med øyekrem, også fra Clinique. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FOR MY HAIR

Håret mitt gjennomgår veldig mye i løpet av en uke, i form av både stylingprodukter og rettetang. Det sliter som kjent på hårets kvalitet, derfor er det viktig å pleie det ekstra godt innimellom. Jeg får alltid anbefalt produkter av min frisør når jeg er der, og jeg stoler alltid på hennes ord. Hun vet hva mitt hår behøver. Sist gang jeg var der fikk jeg streng beskjed om å gi håret mitt rikelig med fuktighet, for det behøvde jeg visstnok. Jeg bruker hårkuren «Intense Moisture Mask» fra Hempz to ganger i uken, den er helt fantastisk! Håret mitt er som silke etter en omgang med denne. Ellers liker jeg å kjøre over håret med «Color Mask» fra Graphite, som er en balsam som får bort oransjeskjær fra håret. 

i dag skal vi..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· I HAVE BEEN LOOKING FORWARD TO THIS DAY ·

God morgen lovers! Åh, som jeg har sett frem i mot denne dagen. Den siste uken har vi både vært på besøk i Sverige, og rett etter hadde vi besøk her hjemme. P og jeg har liksom ikke hatt alenetid på lenge nå, vi kjenner bare hvordan vi lengter etter en dag hvor vi bare kan være oss to igjen. Vi er veldig flinke til å finne på mye gøy sammen, gjøre småting som vi vet den andre setter pris på og generelt kose døgnet rundt. Det har falt bort når vi ikke har vært alene, naturligvis. Jeg vet ikke, men jeg kjenner virkelig hvor mye jeg setter pris på det, når vi ikke har det slik en liten stund. Det får meg til å innse hvor mye jeg verdsetter vår vanlige hverdag som vi har skapt sammen. 

I går kveld planla vi dagen i dag, hvor første punkt på agendaen var å ligge lenge i senga, og virkelig få en avslappende start på dagen i hverandres nærvær. Det kan nå checkes av på listen! Morgenmys er det beste jeg vet. Spesielt om jeg er så heldig å få gill på ryggen i tillegg. AH! Planen resten av dagen kom på bestilling av Pierre:

Haha! En okei tirsdag dette her :-) Nå skal jeg legge bort macen og kysse i stykker min kjære. Kliss klass! Vi skrives senere.

Stor klem <3

uken som gikk

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ:

Jeg har akkurat spist opp kveldens middag, som bestod av take away fra Nighthawk Diner. Jeg virkelig elsker maten derfra! For en fest for smaksløkene, dere! Jeg vurderer sterkt å kle av meg dagens antrekk som er ekstremt tettsittende og ubehagelig. Hvorfor går jeg fortsatt i det?! Jeg har lovet Pierre å legge bort alt av jobb resten av kvelden, så fort jeg har lagt ut dette innlegget. Vi skal ha en ordentlig kosekveld med seriemaraton og godis. Jeg kommer ikke over hvor lykkelig jeg er med denne mannen. Jeg er heldig! <3

UKENS SANG

Scars to your beautiful - Alessia Cara

Best friend - Young Thug

Switch lanes - Tyga

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole House Of CB / sko herfra

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole utsolgt, lik her / bomberjakke her / solbriller her / sneakers her

UKENS TANKE

Jeg har blitt veldig bevisst på hvor mye unødvendig drama og drittsnakking det er rundt her, og jeg har virkelig distansert meg selv fullt og helt fra giftige mennesker som ikke gjør annet enn å skape dårlig stemning blant andre. Livet er for kort til å orke å bry seg om negativitet, og det å innse hvor lite slike mennesker egentlig betyr, er deilig. Jeg elsker positive sjeler som byr på seg selv, er glade og sprudlende og som vil andre mennesker godt, istedenfor å være bitter og sjalu så fort noen andre har det bra. Cut the crap! :-)

UKENS OPPTUR

Hele helgen har vært en eneste stor opptur! Vi hadde masse besøk, var på event, festet, spiste god mat og hygget oss her hjemme med gode venner. En ordentlig fin helg, hvor vi skapte mange minner jeg smiler av å tenke tilbake på. Livet er bra!

UKENS BESTE INNKJØPRosa genser her og svarte boots her / svart kjole her og beige boots her

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Den forbanna kofferten som fortsatt står upakket i gangen. HVA er greia med oss og ikke kunne pakke ut så fort vi kommer hjem fra ferie? Vi er latterlig dårlige på det feltet, ass. Jo, en ting til! Vi glemte av kyllingen som har tinet i kjøleskapet, og nå stinker det rent helvete.. Vi krangler om hvem som skal vaske, og jeg kan love dere en ting; det blir definitivt ikke meg.

UKENS HUMØR

GLAAAD! Jeg er virkelig lykkelig for tiden, dere. Og fy fanken så deilig det er! Livet smiler på absolutt alle plan, og det føles helt fantastisk. Jeg har mange gøye planer fremover, alle jeg er glad i har det bra og ja.. Alt er bare suverent! Livet. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Jenta som kom med kommentaren til meg

Vi skal bli en familie på tre!

For fire år siden

todays uniform

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke utsolgt, lignende her og her / solbriller her / topp her / choker her / sandaler her / bukser lignende her / klokke her

______

Dagens antrekk! Jeg likte denne stylingen ganske godt, jeg. Elsker spesielt chokeren, som jeg forresten fikk i posten i dag. Jeg klikket hjem en bestilling fra Na-kd.com, og det er mange som lurer på om man må betale toll. Det måtte altså ikke jeg! :) Nå skal jeg ut å treffe en venninne. 

Håper starten på uken har vært fortreffelig. Kyss!

alt handler ikke om henne

Mandag! Ny uke, nye giv. Jippi! Jeg er klar for å kicke ass denne uken, det håper jeg du er også! Dagen så langt har vært veldig avslappende med hjemmespa, etterfulgt av noen timer med jobb foran macen. Ingen blåmandag her i hus! Og deilig er det :-) Vi så forresten nettopp premieren av den nye serieon Rob And Chyna, og shit for en episode. De er jo crazy! Og jeg som trodde at jeg og Pierre hadde store krangler, haha. Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Jeg vil egentlig prate litt om innlegget "Forbilde" jeg publiserte i går kveld. Det er veldig mange som antar at det kun er Kristin jeg prater om, og derfor gir meg kritikk for å ikke tåle å høre at andre har sine meninger. Dere forstår åpenbart ikke hva jeg snakker om. For det er ikke bare hun som har ytret seg om meg. Det er flere bloggere som både har dedikert hele innlegg til meg, med mine sitat og mine bilder, fylt med hersketekniker fra start til slutt. En annen blogger har direkte mobbet meg i sitt eget kommentarfelt med fæle og stygge ord. Som jeg skrev i innlegget - det er flere bloggere og mediafolk, og jeg nevner ingen navn. Alt handler ikke kun om det Kristin sier.

Jeg håper dere skjønner meg litt bedre nå, og hvorfor jeg snakker om mobbing - for det er det. På et høyt og trist nivå.

rabattkoder til alle shoppeglade!

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er, som dere allerede vet, veldig glad i å shoppe. Det er ikke akkurat en stor hemmelighet! Det jeg trøster meg selv med er at de fleste jenter er like shoppegale som det jeg er. Forskjellen er kanskje bare at jeg har en blogg hvor jeg viser alt frem på, og jeg shopper kanskje litt mer enn andre også, rett og slett fordi det er en liten del av jobben min. Jeg behøver nye klær til antrekk på bloggen, og det jeg har blitt mest giret på i det siste er interiør til hjemmet. Jeg er veldig opptatt av at det skal se fint og stilrent ut her hjemme, og i den forbindelse er jeg alltid på jakt etter nye godbiter til å sprite opp med. Jeg har slitt en del med å finne fint interiør i butikk, så det har jeg i grunn gitt opp. Derfor kan dere bare se for dere gleden jeg fikk når jeg ble tipset om hjemmesortimentet på Ellos. De har så vanvittig mye fint!

Det kjipe er at det ofte blir dyrt med nettshopping, og da tar jeg selv i å lete etter rabattkoder jeg kan bruke. For hva er vel bedre enn en litt rimeligere sum når man kommer til kassen og skal betale? Ingenting! Alt hjelper, selv om det kanskje bare er en liten prosent billigere. Jeg blir alltid overlykkelig når jeg kommer over rabattkoder jeg kan bruke - da er liksom samvittigheten mye bedre, haha. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg får veldig ofte spørsmål om jeg kan gi ut rabattkoder til dere på ulike nettbutikker, og derfor skriver jeg dette innlegget med et stort smil om munnen! For det har seg nemlig slik at det nå har kommet en nettside som heter Rabble, hvor de deler de nyeste tilbudene og kampanjene på ulike nettbutikker. De har blant annet alltid gode tilbud på mine favoritter - Nelly, CDON og selvsagt Ellos. Noe for enhver :-) Jeg vet at mange av dere kommer til å juble nå, for jeg vet at det er mange av dere som er flittige shoppere hos Nelly. Det koster absolutt ingenting å registrere seg, det eneste du behøver å gjøre er å gi det et ekstra klikk. 

Jeg sjekket akkurat tilbudene de tilbyr på Ellos i dag, og det er hele 12 supre kampanjer og tilbud gående. Min favoritt og den jeg skal ta i bruk i dag, er tilbudet hvor alle nye kunder får 50 % rabatt på dyreste vare + fri frakt. Hvor fantastisk er ikke det? Du finner rabattkodene på Ellos her.

· MINE FAVORITTER HOS ELLOS ATM ·


Bord her / teppe her / lampe her / lysestake her / krakk her / saueskinn her

_________

Jeg anbefaler alle å klikke seg inn på Rabble før dere shopper, slik at dere alltid får med dere gode tilbud og kampanjer!

forbilde

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Får jeg lov til å si at jeg er rimelig provosert? Eller kommer jeg til å få kritikk for det, også? For det har seg slik at det begynner å bli vanskelig for meg å scrolle gjennom internett uten å finne en eller annen for for latterliggjøring, eller hat om meg selv for tiden. Er dette Norge? Isåfall er det ekstremt deprimerende og trist. Hva er det som skjer? Vi må tydeligvis kritisere hverandre hele tiden, og selvsagt krenke andre mennesker meninger - så fort man mener noe annet enn en selv. Henger man seg ikke på majoriteten eller er enig med mengden, ja - da er man latterlig, og helt enkelt et dårlig menneske. Hvorfor? Hvorfor har mennesker så sinnsykt store fordommer for alt og alle, hele tiden? Det minste lille man stikker seg ut, så fortjener man tydeligvis en hel bøtte med hat skylt over seg. Jeg synes at det er ekkelt hvordan både unge og voksne oppfører seg mot andre, så fort man sier noe som ikke du selv er enig i. Det er flaut at det er slik, at man ikke kan få stå frem med sine egne meninger. Man MÅ jo typ mene det samme som alle andre, for hvis ikke, må man regne med å få en hel gjeng med mennesker mot seg. 

Alle sier at som blogger, må man regne med å få hat. Det jeg lurer på er hvorfor? Nå mener ikke jeg at det ikke går an å føre en dialog med noen som er uenig, men de som slenger piss ut av seg, og siden blir hyllet av personer som leser deres oppgulp. Folk skriver "beste jeg har lest, hun fortjener å få høre det etter alt hun har gjort!". Hva er det jeg har gjort? Endret på MIN kropp, fylt MINE lepper, forstørret MIN rumpe og MINE pupper. Også? Hva er det som er så forbanna ille? Gjør det meg virkelig til et så ekstremt tragisk og fælt menneske? Si en person som har tatt skade av det jeg har gjort, nevn én eneste person som har lidet på grunn av at jeg har valgt å endre på mitt eget utseendet? Nei, akkurat - ingen. La oss nå si at en 12-åring har slengt ut en kommentar at hun vil spare sine konfirmasjonspenger til silikon når hun blir 18 år. Når kan hun utføre denne operasjonen? Nettopp, når hun minst er 18 år! Betyr virkelig denne lille kommentaren at jeg har ødelagt denne jenta? Virkelig? Om din datter er så lett påvirkelig, er det fanken meg foreldrenes ansvar å se til at deres datter går på rett kjør. Det er ikke mitt.

Jeg får stadig høre hvordan jeg er et dårlig forbilde. Jeg kunne ikke vært mer uenig, faktisk. Jeg, som har en fri vilje, står for hva jeg mener og er ikke redd for å si det høyt. Jeg står opp for meg selv om mine meninger uansett om jeg har tusentalls med kritikere som står å peker finger. Er det et dårlig forbilde? Man kan definere et forbilde akkurat som man vil, og ja - kanskje jeg opererer meg, men det betyr ikke at jeg er et dårlig menneske for det. Det som gjør meg så fortvilet er at vi fortsatt står her den dag i dag, og slenger latterlig mye piss på nett. Kritiserer hverandre og kommer med oppgulp etter oppgulp. Nettmobbing er virkelig et stort problem, som ser ut til å forverre seg for hver dag som går.

Vel, la meg presentere kritikerne. Andre bloggere (nevner ingen navn), journalister, voksne personer og andre media-kjente ansikt. Alle disse personene med ulike jobber og plattformer i media, noen større og noen mindre enn min egen blogg. Det jeg synes er trist er at det har typ blitt akseptert å kritisere for det fulle og gi seg på de "svake" så fort noen sier, eller gjør noe som ikke går hånd i hånd med det som er akseptert av majoriteten. Vi henger ut disse personene og rent sagt mobber dem. For det er slik det har blitt. Dette kritikk-bullshitet er long gone, for det er ikke lenger kritikk. Det har gått over til mobbing. Det har blitt greit å krenke andre medmennesker. Det jeg sitter her å funderer over er hvordan man kan bruke så mye energi på å hakke ned på operasjoner og hele den pakka, mens disse godt voksne menneskene viser disse 12-åringene at, vet dere hva? Operasjoner er faen ikke okei, men mobbing? Det er kult!! Noe som ikke tar 6 år før de kan utføre på lik linje som et inngrep, er å sette seg ned bak tastaturet og gjøre det samme som det disse voksne menneskene gjør. Nemlig å nettmobbe. Om man setter ting litt i perspektiv - er ikke det ganske sykt? Og disse personene mener at mine inngrep er ille..?

Legg merke til at disse menneskene tydeligvis ønsker å fremtre som bra forbilder av den simple grunn at de ikke liker mine inngrep og min åpenhet rundt det, som kun har med meg selv og gjøre, og som ikke skader en eneste sjel. Det at disse personene kan med fullt publikum sitte å mobbe andre, og samtidig bli hyllet for det er sjukt. Er det å være et godt forbilde, mener dere? Isåfall ønsker jeg aldri å bli et. Mobbing skader, at jeg opererer min nese skader ikke.

For å vise mitt poeng her - ta en titt på instagram. Hele Norge mobber. Bare klikk dere inn på et bilde på min insta som skiller seg litt ut, og se på hatet i kommentarfeltet. Ser dere alderen på de som skriver? De er 12-år. Majoriteten mobber, mens ingen av de hverken har operert sin rumpe, pupper eller fylt sine lepper. Men igjen - alle mobber. Si meg, hvem er det som er et dårlig forbilde? Hvem er det som fremtrer som om at det å skape netthat, krangler og mobbing er okei? 

Konstruktiviteten er borte for lengs. Nå blir jeg utsatt for hersketeknikker og netthets på daglig basis. Og om det er det som får dere til å sove godt om natta, kjære kritikere, så er det greit for meg. Husk bare hvilke signaler dere selv gir ut, mens dere sitter der på deres hvite, høye hest.

Spørsmålsrunde

Hei fine! Tenkte bare å titte innom en kjappis for å fortelle dere at jeg svarer på spørsmål på min Snapchat akkurat nå. Legg meg gjerne til, IsabelSraad heter jeg! Jeg har allerede svart på en del spørsmål som har blitt stilt veldig mange ganger, som jeg ikke har svart på tidligere. Sees der - klem! 

min favoritt frisyre

Sponset behandling

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ANN BEATE, I LOVE YOU!!!

Når jeg skal på større eventer, eller vil være litt ekstra fancy på håret, drar jeg alltid til min faste frisør Ann Beate på MOODstudio (tidligere het det Hendrix Hair Torggata). Hun er ikke bare ekstremt dyktig på farge og klipp, men en racer på frisyrer også. Her har dere frisyren hun gjorde på meg til fredagskvelden, før eventet på Steen & Strøm. Jeg elsker denne frisyren! Så classy, men samtidig veldig kul. 

For å booke time: ring 22 69 61 53, eller send sms til 922 59 736. Du kan også booke tid via nettsiden her.

Takk for en fantastisk styling, Ann Beate! Du er best!

ukens spørsmål

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvilke linje gikk du på VGS?

- Jeg gikk på idrettslinja!

Hva tenkte du første gang du så nesen din etter operasjon? Var du fornøyd?

- Oi, du.. Jeg fikk mildt sagt panikk. Faktisk så filmet Pierre hele seansen hvor jeg fikk av gipsen, og fikk se min nye nese for første gang. Priceless!

Når skal du legge klærne dine ut for salg igjen? Du nevnte det for litt siden men så har det ikke skjedd så mye siden den gang. Vil så gjerne kjøpe <3

- Jeg vurderer fortsatt om jeg skal ha pop up-shop på frisørsalongen jeg går til, eller om jeg skal kjøre på i nettbutikken som de foregående gangene. Hva ønsker dere? Jeg har ganske mye klær som skal selges, men jeg tror likevel ikke at det er nok til å ha et klessalg i en salong, liksom. Det er her jeg sitter litt fast, så kom gjerne med deres ønsker. 

Hvilke av dine operasjoner gjorde mest vondt?

- Aj aj aj, rumpen definitvit! Det gjorde faen vondt, ass. AJJJ! Puppene var helt jævlig det også.

Jeg så deg og Pierre på Oslo City Idag. Leser bloggen din hverdag! :) Hadde dere likt om man kommer bort til dere?

- Så søt! Absolutt, det er alltid like hyggelig når dere kommer bort. :) Hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp lignende her

Trives du med å bo med Pierre?

- Oh yes, til de grader! Vi er det perfekte samboer-paret, ass. Vi er begge ryddige og renslige, liker å ha det koselig og tar alltid hensyn til hverandre. Jeg kunne ikke bedt om en bedre samboer. :) Vi har faktisk bodd under samme tak super lenge, til og med i to måneder før vi i det hele tatt ble sammen. Vi delte vår første leilighet i Rhodos forrige sommer. Før det bodde vi jo sammen i Mexico, også. Så det var ikke så uvant å flytte sammen sånn for real, da.

Hvordan klær foredrar du å bruke hjemme?

- Haha, hjemme valser jeg alltid rundt i undertøy. Jeg elsker det! Litt pinlig når vi plutselig får uventet besøk og jeg må kaste på meg det første jeg ser. Lol!

Skulle ikke dere kjøpe hus?

- Jo, det skal vi! Det blir ikke før til neste år, og når vi finner drømmehuset. Jeg kan ikke vente med å kjøpe vårt første hjem sammen! Lykke.

Hvor er jakken fra?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Jakken finner du her.

Etter paradise var du veldig god venn med Emilie? Hva skjedde med vennskapet deres?

- Jeg vet ikke helt, vi har det nok bare veldig travelt begge to. Det har typ bare falt litt bort, tror jeg. Jeg reiser jo en hel del, så jeg tilbringer jo i utgangspunktet ikke så mye tid her hjemme i Oslo heller. Emilie er en veldig søt jente, som jeg liker godt! :-) Herre, vi har mange syke minner sammen. Haha!

______

Still gjerne spørsmål til neste uke!

nå holder det

Som lovet - her er resultatet av raidingen vår i Sverige! Haha, jeg tror nok vi skal klare oss en god stund fremover nå, altså. Det ironiske er at vi i grunn ikke spiser så mye godteri, men vi synes det er digg å ha mye i hus. Brukte dere å se på Mtv Cribs før? Isåfall skjønner dere hvor vi har vår visjon fra, haha. Det er gøy å kunne by besøket på hva enn de måtte ønske. :) Jeg elsker Sverige. Herlighet hvor billig det er der. Sjukt! Jeg skjønner ikke hvorfor så mange svensker flytter til Norge, ass. De må jo få tidenes sjokk når de sammenligner prisene etter en handletur. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen, forresten! Denne søndagen skal jeg kicke ass på jobbfronten, og se til å være skikkelig produktiv. Vi skrives mer senere. Stor klem fra meg, og husk å nyt søndagen! :-)

jenta som kom med kommentaren til meg igår

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vet dere, jeg blir veldig glad og lykkelig når jeg treffer ukjente mennesker ute. I utgangspunktet er jeg veldig tilbaketrukken og liker å holde meg til min clique, men i går slo jeg meg litt løs. Det kom bort to hyggelige jenter til bordet vårt på eventet i går, og hun ene kom med en kommentar som virkelig fikk meg til å smile og bli ordentlig glad. 

- "Du er faktisk veldig hyggelig, Isabel. Du overrasker meg!".

Jeg vet ikke hva det er med meg på denne bloggen, for jeg tror helt ærlig at jeg har en tendens til å fremstå som noe bitchy eller høy på pæra. Jeg vet ikke.. Greia er den at jeg faktisk er utrolig hyggelig og en sprudlende jente sånn egentlig, noe som jeg har merket ikke alltid kommer så godt frem her inne. Det fikk jeg jo bevist i går, da hun sa det. For hun leste tydeligvis bloggen min og visste hvem jeg var utifra den, og deretter dannet seg et inntrykk av meg som kanskje ikke var så veldig positivt. Derfor blir jeg veldig varm om hjertet når jeg møter mennesker som daglig leser bloggen min, for da kan jeg "bevise" at jeg slettes ikke er en primadonna, selv om jeg har noen diva fakter her og der. Og det kommer jeg aldri til å be om unnskyldning for, for det er også en del av meg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nei, jeg vet ikke dere.. Den kommentaren gjorde meg bare veldig, veldig glad i går. Jeg tror jeg må bli litt mer oppmerksom på å dele mer av meg, Isabel, om hvordan jeg er. Slik at min personlighet kan skinne bedre gjennom! :-)

gårskveldens look

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsker denne looken! Jeg følte meg så fresh i dette antrekket - spesielt kjolen. Hvor fin er ikke den, da? Jeg har ikke telling på hvor mange kompliment jeg fikk på den i går, og det er jo veldig hyggelig! :-) Tydeligvis ikke bare jeg som falt pladask for denne lekre saken. Den er fra House Of CB, bestilt fra London. Jeg trodde virkelig ALDRI at pakken skulle komme i tide, da jeg bestilte den kun to dager før eventet. Men jammen gjorde den det, altså! Jeg bestilte masse fint fra nettsiden som forresten er favoritten til kjendiser i USA, blant annet Kardashian-klanen. Da er det jo ikke et spørsmål en gang, om det er bra nok for meg også! Haha. Billig var det derimot ikke, så det blir nok lenge til jeg klikker hjem en så stor bestilling igjen. Kremt! Skoene jeg har på meg er forresten herfra

beste kvelden på lenge

Okei, det er lenge siden jeg har vært sånn her redusert. Vi har akkurat fått i oss en veeeldig sen frokost, og det var en kamp å få ned mat. Haha. Totalt verdt det da, for shit for en kveld vi hadde i går! Så vanvittig koselig å treffe kjentfolk igjen, mingle i godt selskap og bare kose oss. Vi startet hjemme hos oss med vorspiel med fine mennesker, før vi dro på et event. Jeg kunne ikke bedt om en bedre kveld, jeg! Vi startet på taket på Steen & Strøm hvor vi var mesteparten av kvelden, før vi etterhvert dro til Sollihagen. Kvelden endte opp i narspiel hos oss. Alt i alt var det en fab kveld! Nå er det bare til å lade om batteriene, for nå er det straks på tide med en ny runde. Haha. Kvelden i dag kommer til å bli like bra - det er jeg helt sikker på. 

· GÅRSDAGEN I BILDER ·Nå skal jeg og Raija fikse oss og få gang på denne dagen. Gutta ligger strakt ut på sofaen, så vi får se til å få giret dem opp til kveldens bravader. Vi skrives senere! Da kommer blant annet bilder fra gårsdagens look og styling ut. Klem!

jeg kunne ikke dy meg

affiliateslenker

Endelig har disse fine genserkjolene kommet inn igjen! Jeg har siklet etter de ganske lenge nå, men ettersom de ble utsolgt på null komma niks, fikk jeg ikke bestilt dem. Men nå derimot! Nå er de på vei hjem i posten, sammen med bootsene. SÅ coolt! Gleder meg til å valse rundt i disse antrekkene fremover. Mitt absolutt favorittantrekk for tiden!Rosa genser her og svarte boots her / svart kjole her og beige boots her

Vi skal bli en familie på tre

Vi er klar for å utvide vår lille familie. Vi skal gå fra to til tre! Jeg har hatt hundefeber litt for lenge nå, så nå klarer jeg ikke vente lenger. Vi har avventet det en stund av den enkle grunn at vi reiser og farter ganske mye, og da følte vi at det gjerne kunne bli egoistisk med tanke på at vi da kommer til å reise fra den. Vi har tenkt over dette valget lenge nå, og vi har kommet frem til en løsning. Vi skal ikke reise så mye nå, og om vi drar på en reise, er mamma og spesielt min lillesøster Sidra, alltid tilgjengelige til å passe den. Sidra er den største hundeentusiasten jeg kjenner, så hun blir sjeleglad dersom hun får kose og passe på en liten søtnos.

I går var vi å så på Chihuahua babyene hunden til søsteren til Hampus hadde født dagen før. ALTSÅ, noe så søtt!! Jeg smelter i hjel, jeg. Se på denne skjønningen som holdt meg med selskap:


Selv om chihuahuaer er utrolig fine, har vi valgt å gå for en Pomeranian. Altså, jeg smelter bare av å se på en! Søtere hund skal man lete lenge etter. I utgangspunktet ønsket jeg å få tak i en såkalt Teacup Pomeranian, som er en miniversjon. Men etter at jeg ble informert om at de ikke har det så bra, i og med at de er så bitte små, har jeg gått bort i fra det. Jeg ønsker jo selvsagt en frisk og rask liten kompis! :-) Åh, dette skal bli så fantastisk koselig! Endelig skal vi får oss en liten søtnos. <3 Jeg har hatt hund i 6 år før, da jeg bodde i fosterhjemmet. Så jeg vet veldig godt hva det å ha hund innebærer. Så mye kjærlighet som det finnes i en hund er bare helt vanvittig. AH, jeg får lykkerus gjennom kroppen når jeg skriver dette. JEG GLEDER MEG SÅNN!

Nå gjenstår det bare å finne den rette for vår lille familie. Jeg har vært inne å sett på Finn enn så lenge, men vi har fortsatt ikke valgt ut en. Vi har litt kriterier - mørk i pelsen og veldig liten. Om det er noen av dere som vet om noen med bra stamtavle og hele den pakken - skriv gjerne til meg!

endelig

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hjemme i egen leilighet. Fy søren så deilig det er å komme hjem når man har vært bortreist. Spesielt til ren og ryddig leilighet! Nå får vi besøk og snart er det duket for middag med gutta. Resten av kvelden skal vi se på film og kose oss. En helt okei avslutning på denne dagen! Jeg blir nok ikke så altfor sen i seng, da jeg skal på to møter i morgen. Isabel uten søvn er en veeeldig dårlig kombinasjon, så det må jeg prøve å unngå spesielt når jeg skal møte samarbeidspartnere. Haha! Da er det ikke så kult å være grinete og sur. For det er nemlig slik jeg blir dersom jeg ikke får nok søvn. Jepp, da vet dere det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen som har handlet, ja. Nå er brus - og godteri-lageret fylt til randen! Jeg mistenker at det er to søte småsøsken som kommer til å komme på besøk veeeldig flittig fremover. Haha! Viser dere i morgen - det er helt sykt.

Vel, vel. Jeg har meldt meg frivillig til å lage middag, så her er det bare å henge i - selv om det mye mer frister å bestille take-away, haha. God natt, hjerter. I love you!

for fire år sidenDa jeg våknet og sjekket facebook i dag tidlig, poppet dette bildet opp med teksten "for fire år siden". Dere vet det tilbakeblikket Facebook byr på en gang i blant? Jeg får lykkerus når jeg ser på dette bildet. Det er meg og mine to bestevenninner, Michelle og Birgitte. Disse jentene betyr så ufattelig mye for meg. Vi tre har holdt sammen gjennom tykt og tynt, og vi har så utrolig mange morsomme (og pinlige..) minner sammen. Cringe-faktoren er stor når jeg tenker tilbake på vår tid som fjortiser. Haha! Krise. Man skal lete lenge etter en større fjortis enn det jeg var (og er). Birgitte var den skoleflinke og hun som alltid presterte å gjøre noe hun angret på dagen derpå, og Michelle var hun som ALDRI takket nei til en fest. Dunder trioen! Vi var søte, da. Søte og små.

Good times, ass. Jentene mine, som jeg elsker over alt på denne jord. 

next stop?

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

See you soon, Sweden! Nå er vår visit over, og vi er på vei hjem til Oslo. Vi har med oss bestekompisen til Pierre, Hampus, hjem! Det skal bli så hyggelig å ha han på besøk, og få vist han rundt i Oslo. Det er perfekt timeing, for  i morgen skal vi på et event og festligheter. Vi skal se til at han koser seg så mye at han vurderer å flytte til tigerstaden, hehe. 

Det har vært noen fine dager i Falkenberg hvor vi har hatt kvalitetstid med svigermor og hans venner. Vanlig prosedyre! :-) Jeg får virkelig en avslappende feeling av å være her. Jeg kjenner bare hvordan jeg klarer å slippe taket på alt stress og mas, og bare nyte. Det er vel sjarmen med småbyer, tenker jeg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole utsolgt, lik her / bomberjakke her / solbriller her / sneakers her

Nå skal jeg kose videre med Percy her i baksetet, og passe på at gutta kjører fint. Hehe! Det finnes ikke større pingle enn meg i trafikken.. Det har jeg min kjære mamma å takke for. Lol! Vi skrives senere. Klem!

selvdisiplinen blir satt på prøve

affiliateslenker

WOHO! I dag har jeg en gladnyhet til dere, fine lesere. Jeg har nylig oppdaget den nye skandinaviske nettsiden Na-kd.com, og jeg virkelig elsker deres sortiment. Jeg mener, bare se her! Det er typ som Nelly, bare enda bedre. Det er nå selvdisiplinen her i hus virkelig blir satt på prøve, for jeg har nemlig fått en eksklusiv rabattkode til dere! Jeg har jo SÅ lyst til å gå bananas selv, og bestille absolutt alt jeg har plukket ut nedenfor, men jeg må nøye meg med noen få plagg, bare. Som dere vet har jeg shoppet litt vel mye i det siste, så nå kan jeg ikke tillate meg selv å svi kortet noe spesielt mer. BUHU!

GO  B A N A N A S! 

OPPGI RABATTKODEN «ISABEL20» FOR 20% AVSLAG PÅ HELE DIN ORDRE!

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her 

Var det ikke mye fint, vel? Jeg håper dere blir glade for rabattkoden! Ps. Den er gyldig til og med fredag. 

Er det lov å si at jeg er sliten?

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg må bare starte med å takke for alle fine kommentarer på forrige innlegg. Det krevde en del av meg, å faktisk publisere innlegget, men heldigvis viste det seg å være en god avgjørelse. Det å vite at jeg hjalp noen som sitter i akkurat den situasjonen nå, gjør meg varm om hjertet. For som jeg sa; jeg skulle ønske noen fortalte meg dette når jeg opplevde det hele. Man er jo ekstra skjør og usikker i den alderen, og da er det ikke alltid like lett å forstå hva som er din "feil" og ikke. Mobbere og primadonnaene på vgs er virkelig ikke verdt å bruke energien sin på, de kommer forhåpentligvis til å innse at det de driver med ikke er så kult likevel. 

Fra det ene til det andre! Jeg er sååå sliten nå, dere aner virkelig ikke. Jeg tørr nesten ikke skrive hvorfor, for da kommer disse "men tenk på alle andre som har stått å slitt på et lager i hele dag fra klokken 04:00-21:00. Du kan ikke si du er sliten!!!!"-kommentarene. Haha, men! Jeg, Pierre og svigermor har vært på handleturer i heeele dag. Vi behøvde blant annet litt pynt til hjemmet, sengetøy og annet dill dall. Slik tar jammen tid, ass. Det var verdt det, da! Nå har vi fått handlet inn alt vi mangler, pluss litt (mye) til. Nå gleder jeg meg som et lite barn til å komme hjem å få alt på plass - det kommer til å bli så fint!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var ingen tvil om hva kveldsmaten skulle bestå av! Kebabpizzaen og calzone her i Falkenberg er til å dø for. Herre, jeg hadde lett kunnet spise dette hver eneste dag, hvert eneste måltid. For en fest for smaksløkene, selv for denne kresne frøkna! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Body her / jeans her

I skrivende stund ligger jeg i sengen, og har akkurat tatt meg en deilig dusj. Resten av kvelden står serie-titting og avslapping på agendaen. Det blir amazing etter en så fartsfylt dag. Vi skrives i morgen, fine. God natt, når den tid kommer. <3

hun ødela mitt liv

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er merkelig hvor fort "venner" kan snu ryggen til en, så fort man ikke bare gir og gir, uten å få tilbake. Jeg har opplevd det så mange ganger selv, og det er en av de store grunnene til at jeg kun holder meg til mine nærmeste venner. Jeg har blitt hugget i ryggen et par ganger for mye, og det føles virkelig ikke bra. Nå som jeg skriver dette vil nok mange tenke "men du gjorde jo det samme mot din bestevenninne". Mitt svar til det er et klart og tydelig nei. Vi hadde kjent hverandre i knappe to måneder på innspilling i Mexico, P var singel og jeg var singel. Dessuten drev vi to på i Mexico lenge før alt dette startet, så i det tilfelle er det vel omvendt - at hun tok mine rester. Uansett! Det er ikke det jeg ville skrive om nå, men i og med at jeg vet hvilke kommentarer som strømmer inn så fort jeg nevner noe om vennskap, tenkte jeg å komme dere i forkjøpet. Haha. 

Jeg husker da jeg gikk på ungdomsskolen og fikk meg en bestevenninne. Vi var super close, og var så og si uadskillelige. Plutselig kom dagen hvor hun ikke lenger var den hun brukte å være. Plutselig snudde hun meg ryggen, uten at jeg skjønte hva jeg hadde gjort galt. Etter en stund viste det seg at det var på grunn av at gutten hun var forelsket i, var forelsket i meg. Dette skjedde i 8-ende klasse, og hun sluttet aldri å ignorere meg - ikke en gang da vi havnet på samme videregående, på samme linje. Jeg husker at jeg var veldig nervøs innenfor første skoledag, da jeg visste at flere av de jeg havnet i klasse med, var hennes venninner. Jeg merket kjapt at dette kom til å bli en fiasko, og at jeg kom til å bli utfryst. Faktisk ba hun dem om å ikke prate med meg, og ga klar beskjed om at de da måtte "velge". 

Jeg blir helt kvalm av å tenke tilbake på denne perioden i livet mitt. Heldigvis ble jeg god venn med disse jentene, for de innså jo at jeg ikke var den fæle kjerringa hun hadde beskrevet meg som og advart dem mot. Hun klarte derimot å ødelegge mitt liv ganske greit en god periode, og gjorde min opplevelse med å starte på ny skole til et rent mareritt.

Mean girl. 

Jeg vet at det kan være vanskelig å komme inn i en ny vennegjeng, eller bare det å starte på videregående, med helt nye mennesker. Jeg vet at flere av mine lesere er i den posisjonen akkurat nå, og dere vil jeg skrive noen ord til. ALDRI føl at dere må anpasse dere etter andres krav eller forventninger. Vær dere selv, og om ikke den "kule" jenta vil være din venn? Ja, da er det hun som går glipp av noe. Jeg husker hvor usikker jeg var på meg selv da jeg var yngre, og jeg skulle så sårt ønsket at noen kunne fortelle meg nettopp dette. For du ER god nok som du er! De "kule" jentene er ikke så kule lenger, så fort dere er ferdige på videregående og ikke denne bitchy-attituden lenger er akseptert. For det er ikke annet enn kvalmende og latterlig.

DU ER GOD NOK SOM DU ER! Husk det. 

en ufiltrert Bella

Nå har jeg hatt offentlig mystory på snapchat i godt over et år, og jeg vil si at jeg bare blir mer og mer ufiltrert der inne. Jeg snapper det som faller meg inn, og for å være ærlig angrer jeg ganske kjapt, litt for ofte. Hah! Men det er litt av sjarmen med snapchat, synes jeg. Dere må gjerne legge meg til, IsabelSraad heter jeg der! Jeg vet at flere lurer på Pierres også - han heter Pi3rreh. På snap kan dere ihvertfall følge meg i løpet av hele dagen, og se hva jeg foretar meg når jeg ikke blogger. Men, jeg vil bare komme med en liten advarsel. Jeg eier ikke selvhøytidelighet, og jeg er en ordentlig laidback og tullete jente, noe som kommer godt frem i snapchat-videoene mine. Venninnene mine knekker seg av latter hele tiden, og lurer ofte på om jeg har lagt ut på mystorien med et uhell, eller om det faktisk er ment for offentligheten. Hahaha!

Legg meg gjerne til - IsabelSraad, heter jeg! 


 

ny episode - "Hjemme hos P & i"

Ny episode av serien vår "Hjemme hos P & I" - jippi! Denne gangen byr vi på litt av hvert, blant annet vår første krangel på video. Vi vurderte sterkt å klippe det bort, men vi endte opp med å ikke gjøre det likevel. Det er jo tross alt en serie hvor tanken er at dere skal få se alt - både positive og negative sider med livet vårt. Der inngår jo også vårt forhold, og våres oppturer og nedturer. Håper dere liker denne! Den ble litt mer privat denne gang. 
 
· FINN FREM SNACKSET OG KLIKK PÅ PLAY! ·
 

 

Husk å abonner gratis på Youtube kanalen vår her, for å få med dere videoer som ikke blir lagt ut på bloggen!
 

OVERLEGNE BLOGGERE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Du bryr deg ikke om oss som leser bloggen din!

- Hvorfor ignorerer du oss?

- Vis litt takknemlighet overfor leserne dine!

Så fort jeg ikke svarer og er aktiv i kommentarfeltet, hagler det inn kommentarer som går på at jeg ikke bryr meg om leserne mine. Jeg blir veldig lei meg når jeg får slike kommentarer, rett og slett fordi at mine lesere betyr ufattelig mye for meg. Selvsagt er det ikke slik at jeg ikke bryr meg! Jeg bryr meg FOR mye, om det i det hele tatt er mulig å si. Jeg sjekker bloggen konstant, og oppdaterer flittig - kun for at dere skal ha nytt og interessant innhold å lese. Jeg får super dårlig samvittighet dersom jeg ikke får oppdatert nok, for da føler jeg ikke at jeg leverer bra nok til dere som faktisk bruker deres tid på å klikke dere inn her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det jeg vil formidle med dette innlegget, er at selv om jeg kanskje ikke svarer med en gang, så vil dere få svar så fort jeg har tid til å sette meg ned for å svare på kommentarer. For sannheten er den at jeg prioriterer nye innlegg fremfor å svare i kommentarfeltet dersom jeg har knapt med tid. Det betyr ikke dermed at jeg ikke bryr meg om dere, for det gjør jeg virkelig - det håper og tror jeg dere vet, også. De siste to-tre ukene har vært noe hektiske, og derfor har jeg ikke vært like aktiv i kommentarfeltet, noe jeg er lei meg for. Det er kun rom for forbedring, så der skal jeg skjerpe meg. Jeg ønsker bare at dere skal vite at dersom jeg ikke har svart, så vil jeg gjøre det så fort jeg har mulighet. Det dere kanskje ikke helt får med dere, er at jeg får stilt utrolig mange spørsmål hver eneste dag, og derfor er det ikke alltid like lett å svare på absolutt alle. Det hadde tatt meg alt for lang tid. Jeg prøver så godt jeg kan, det vil jeg dere skal vite :-) Jeg er ikke overlegen av den grunn - at svar ikke kommer innen få minutter, jeg sliter bare med det faktumet at det kun er 24 timer i døgnet.

Dersom dere har stilt meg spørsmål som dere fortsatt ikke har fått svar på, kan dere spørre igjen her. Håper dette innlegget ga dere litt mer forståelse. Klem! 

NÅ STARTER NY SESONG AV PH

Nå er vi fremme, og godt plantet i sofaen. I kveld dere, i kvel er det duket for ny sesong av Paradise Hotel Sverige. Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som kommer til å se på det? Svenske PH er seriøst så sinnsykt mye bedre enn den norske versjonen, det er en helt vill forskjell. I den svenske slipper de seg mer løs, og selve spillet er mye mer seriøst og gøy å følge med på, i forhold til i Norge. Jeg mener, produksjonen her latterliggjør jo deltakerne og satser vel mer på den humoristiske siden. Det tror jeg er det som utgjør størst forskjell, at i Sverige er de mye mer "seriøse" når det kommer til alt.

Nei, dette blir spennende. Faktisk kjenner jeg fire stykk av årets deltakere, Jiar Tarzan og Sebastian som er med fra starten, og to stykk som kommer inn senere. Så det skal bli ekstra gøy å følge med i år! Skulle trodd castingen ble holdt i Rhodos, og ikke i Sverige. Haha. Det eneste minuset med å ha deltatt selv, er at seeropplevelsen blir helt ødelagt. Det er så lett å gjennomskue alt, og ikke minst forutse det som kommer til å hende. 

· EN LITEN TRHROWBACK TIL GLANSDAGENE ·Hahaha, jeg orker ikke! Se på meg!

Jeg får ofte spørsmål om jeg hadde villet delta en gang til, og for å være helt ærlig så er jeg usikker. Jeg hadde selvsagt aldri villet det nå som jeg er i et forhold med den fineste mannen i verden, så det er uansett ikke aktuelt. Men! Om jeg noensinne skulle gjort det, ville jeg deltatt i Sverige. Så til dere som leser dette, som er giret på PH: søk på den svenske versjonen! Det hadde jeg definitivt gjort :-)

Dere kan se den nye sesongen på Viafree.se! Last ned Hola, så funker det å se det i Norge.

ha det, norge!

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / solbriller her / skjørt her

. . . AND OFF WE GOOO!

Hei, fine lesere! Håper dere har hatt en super start på uken, det fortjener dere.  Akkurat nå er jeg veldig stresset, for vi skal ut på reis igjen. I kjent stil presterer jeg alltid å glemme de viktigste sakene, så jeg prøver iherdig å få med meg alt denne gang. Det har vært en aldri så liten "glam-day" hvor jeg blant annet har fått fikset neglene. De er SÅ fine nå, jeg dåner! Viser dere senere. Hva er det med oss å ikke klare å holde oss hjemme for lenge om gangen? Haha, vi er umulige. Denne gangen er det faktisk ikke bare for pleasure, Pierre har nemlig time både hos tannlege og fysioterapeut. Vi klager dog aldri når vi får besøke svigermor. <3

Vi skrives fra Sverige senere, dere. Da har jeg en kjempe spennende nyhet å meddele! Jippi!! Klem enn så lenge.

i sengen er jeg...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan er jeg i ulike sammenhenger? Hvilken type menneske er jeg? I dag tenkte jeg å dele denne personlige listen med dere, hvor jeg tar for meg ulike settinger, og hvordan jeg er i de forskjellige. Litt mer personlig, det vet jeg jo at dere liker. Dette syntes jeg var så gøy at jeg gjerne vil gjøre en del to også, men da trenger jeg hjelp! Legg gjerne igjen en kommentar med en setting etter ønske. Jippi! ♥ 

LET'S GO!

.   .   .

· VED MATBORDET ·

Vel, jeg er veldig enten eller. Enten så spiser jeg haugevis, eller så er jeg skikkelig småspist. Jeg liker helst å se på serier når jeg spiser, for jeg synes det er ekstremt kjedelig å spise, merkelig nok. Haha. Om jeg spiser med kjæresten, familie eller venner er jeg derimot veldig glad i å sitte lenge ved bordet, og prate mens vi nyter maten i hverandres selskap.

· PÅ FYLLA ·

Da er jeg som regel god i gassen, sittende ved et booket bord fyllt til randen med flasker. Det er ikke fordi jeg liker å "flashe", men rett og slett fordi jeg synes det er stressende å måtte stå i kø for å bestille drinker hele kvelden. Den køen blir fort til en photobooth også, så det tar alltid ekstremt lang tid før jeg eventuelt får kjøpt meg den drinken, og kan returnere til vennene mine. Ellers liker jeg å danse, men ikke på dansegulvet. Ellers er jeg veldig avvisende mot gutter, både når jeg er i forhold og når jeg er singel. Synes hele den settingen med å dra ut for å få seg noe, er kvalmende.

· PÅ FERIE ·

Så lenge jeg får jobbet og gjort klart innlegg til resten av dagen, er jeg alltid giret på å finne på masse! På dagtid foretrekker jeg å ligge ved poolen eller på stranda for å oppnå ønsket brunfarge, mens på kvelden er jeg klar for drinker og god middag på en fin restaurant. Utflukter er alltid en god idé, på lik linje med shopping! Hehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· I SENGEN ·

DAM DAM DAAAAM! Nå dere, nå skal dere få høre! Haha, neeeida. Jeg er aktiv og veldig lidenskapelig, vil jeg si. Okei, dette punktet var kleint, merker jeg. Hah! Sånn eeellers i sengen, når det kommer til å sove, liker jeg å ha mange puter, håret i en flette og deilig sengetøy. Jeg sover dessuten alltid naken, og elsker når jeg får være lilleskje.

· I FORHOLD ·

Nå måtte jeg spørre Pierre her, og svaret jeg fikk var: krevende, kjærlighetsfull, krevende, krevende (faen jeg må være krevende ass!!) og omtenksom. Jeg har tydeligvis en lang liste om hvor "gentleman" han skal være mot meg, som å bære min veske, åpne døren og overraske meg med roser. Haha! Han har kanskje rett.. Selv liker jeg å tro at jeg er en veldig bra kjæreste! Jeg synes det er veldig viktig med gjensidig tillit til hverandre, vise kjærlighet og aldri ta hverandre for gitt.

· VED LEGGETID ·

Da er jeg alltid nøye med å fjerne sminke og rense ansiktet, ta en dusj og pusse tenner. Jeg liker å spraye meg med en lett body mist for en god, mild duft før jeg hopper i sengen. Det er så forfriskende! Når jeg først har lagt meg i sengen, elsker jeg å legge meg på brystet til Pierre og bli kysset på pannen. Når han stryker meg på ryggen og leker med håret mitt er jeg som lykkeligst. Jeg sovner som regel alltid med en hånd på hans mage, eller med benet mitt over hans lår. Jeg må alltid ha nærkontakt - uansett! 

Dette klikket jeg hjem!

affiliateslenker

Det er ikke noe blåmandag her i hus, for å si det slik! Jeg har storkost meg med litt nettshopping på morgenkvisten mens jeg nøt en kopp med varm sjokolade. Det er viktig å starte uken bra, ikke sant? Heh! Lenge leve den lange listen med "gode" unnskyldninger. Vi skal til varmere strøk allerede i oktober igjen, og da behøver jeg et par nye bikinier. En bikini ble visst til en full handlekurv. Ups!

· Her er hva jeg klikket hjem denne gang! ·

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. topp her og truse her/ 2. her / 3. truse her og topp her / 4. her / 5. her / 6. her1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

Vinn gavekort på 1500 kr hos Nelly!

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere!

Det er jo søndag, men ikke hvilken søndag som helst. Denne dagen bruker så og si alltid være trist og kjedelig, men ikke i dag! Jeg har nemlig noe gøy på gang. Jeg har fortalt dere om favoritt barberhøvelen min Shai flere ganger nå, og etter at den har rocket markedet i flere år nå, vet de fleste hva det er allerede. Og det med god grunn, for det finnes virkelig ingen bedre (og ikke minst søtere) høvel enn denne. Jeg har sverget til den i et par år nå, til og med før jeg begynte å blogge selv. Jeg elsker den!

Over til gladnyheten! Nå kan du bestille en gratis prøvepakke hjem til en verdi på over 300 kroner, og være med i trekningen hvor du kan vinne et gavekort hos Nelly på 1500 kroner! Det blir trukket to vinnere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne gratis pakken består av Shaihøvelen med to refillblader og dusjoppheng til høvelen. I tillegg til det får du også den nye sensitive Wash And Shave (denne er fantastisk!), en praktisk toalettmappe og tre Shai intimhøvler.  

Har du vært tidligere kunde hos Shai? Ingen problem! Du kan fortsatt bestille hjem denne prøvepakken gratis, og bli med i konkurransen. Det beste er at ALLE som deltar vinner en premie uansett, nemlig et gavekort på 100 kr hos Zalando. Hvor gøy er ikke det? Premie til alle! Det eneste du betaler er frakten på 49 kroner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· FOR Å DELTA I KONKURRANSEN ·

 Klikk hjem gratispakken her.

 Legg igjen en kommentar med mailadressen din i kommentarfeltet.

_______

Lykke til alle sammen! Kun de som har bestilt pakken er med i trekningen (det sjekkes). Og husk at alle gamle kunder også kan delta i denne konkurransen og bestille prøvepakken hjem.

Lykke til alle sammen!

Uken som gikk...

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke her / topp her
.   .   .

AKKURAT NÅ:

I skrivende øyeblikk er jeg godt plassert i sofaen med macen i fanget. Pierre sitter ved siden av meg og klipper den nye episoden av "Hjemme Hos P & I". Den gleder jeg meg til å vise dere! Den blir litt lang, da vi har filmet to dager, istedenfor en. Jeg har faktisk ikke spist frokost enda, en gang.. Eller jo, litt gulrotkake som P baket ved midnatten i går. Haha, lenge leve søtsuget! Sidra ringte meg akkurat, og ville veldig gjerne henge med storesøster igjen. Jeg får se om jeg får klemt inn litt kvalitetstid innimellom all jobbing i dag, for det blir det mye av. Forresten! I dag er det en stor konkurranse her på bloggen - klikk dere inn senere :) Alle som deltar vinner premie!! Jippiii.

UKENS CRAVING

Fanta. Noe så simpelt og kjedelig som Fanta. Jupp!

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke her / jeans her / sneakers lignende her / topp her / lignende veske her / solbriller her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke her / jeans her / boots her / solbriller her / lignende veske her

UKENS TANKE

Hehe, denne ukens tanke har jeg viet til den ene instagram-posten min, faktisk. Jeg la ut en videosnutt hvor jeg kaster litt sedler over meg selv (hehe), og SHIT hvordan folk reagerer! Tenk at litt penger skaper et SÅ stort hat? Haha, jeg finner det veldig interessant. Det er penger, liksom. Jeg sårer ingen. Det er bare så sjukt å se hvor sterkt janteloven står her i Norge, for aldri om det er greit å vise at man har det godt? Da blir man jo fanken meg slaktet på alle mulige vis. Her har vi mye å lære fra USA, ass. Penger er penger, ikke noe å klikke i vinkel over? Sjekk ut videoen og kommentarene på instagramen min - isabelSraad. Jeg dør, haha!

UKENS OPPTUR

At mensen endelig er over!!!! Fy faen, som jeg hater når den verste tanten av dem alle, nemlig tante rød, er på besøk. Jeg blir søren meg et vrak uten like, og det fikk dessverre min kjære gå gjennom.. Unnskyld baby! Jeg elsker deg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS BESTE INNKJØP

I går var jeg innom på Zara og snopet litt, blant annet et par støvletter jeg dør for. SÅ fine! Jeg viser dere senere. Dessuten har jeg endel varer i handlekurven hos Nelly som jeg har planer om å klikke hjem i kveld. Jeg kan vise dere alt i morgen. 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

At gutter ikke kan ha litt mer forståelse for hva vi går gjennom når vi har uka. Jeg skjønner at det kan være vanskelig å sette seg inn i, men vi faker virkelig ikke! Skulle ønske de bare kunne få oppleve dette helvete, hvert fall én gang, slik at de kan innse at det faktisk er så ille som vi uttrykker. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Jeg har blitt utnyttet på det groveste!

Jeg har anmeldt henne

Når alt raser sammen

jeg vil takke meg selv i morgen

Lørdag! Det har vært en fantastisk fin dag, men den har også vært noe hektisk. Jeg skulle egentlig på Bubbles and Brunch med en venninne på formiddagen, men ettersom jeg presterte å sovne igjen, gikk det selvsagt i vasken. Da solen tittet frem, kunne vi ikke sitte inne lenger, så vi dro ut på en aldri så liten shoppingrunde. Jeg sa jo at jeg skulle kjøpe dette interiøret som jeg konstant maser om, vet dere? Tror du det skjedde, eller? Nope. Shocker! Sko og klær ble første prioritet, som vanlig. Det er jo strengt tatt mye gøyere enn å trø inne på interiørbutikker... 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

... Og sånn her ser min lørdagskveld ut! Egentlig skulle jeg vært på fylla nå, men det orket ikke denne frøkna likevel. Begynner å bli gammel og kjedelig, jeg. Får panikk. Haha! Kanskje neste helg ;-) Dette er tross alt mye hyggeligere enn å styrte i seg champagnen som fører til et helvetes liv dagen derpå. Er det noe jeg ikke savner, så må det være bakfylla. Ingenting er verre, ass!

Nei, dere. Nå skal jeg legge bort macen og slutte å være så usosial. Som dere ser på bildene, har jeg masse snacks som skal inntas! YUM. God heeelg, jeg elsker dere. <3

Dette gjorde jeg i sommer!

Jeg er så takknemlig over alt det fine jeg har fått oppleve de siste månedene. Denne sommeren har vært så fantastisk morsom og innholdsrik, noe som gjør at jeg savner det ekstra mye nå som det hele er over. Det er ikke til å legge skjul på at sommeren er min desidert største favoritt årstid. Ingenting slår juni, juli og august. Det er virkelig da livet smiler! Jeg ser tilbake på de foregående månedene med et stort smil, og nå tenkte jeg å vise dere et realt bildedryss fra alt jeg har opplevd! Enjoy 

.    .    .

· Etter at vi kom hjem fra Istanbul og operasjon, bar det rett hjem til Pierres familie i Sverige. Vi hadde noen fine uker her, foruten om Pierre sin ulykke med anfallet og hans brudd i skulderen ·

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· Vi overtok vår nye leilighet! ·

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


· Vi tilbrakte halve sommeren hjemme i Oslo, noe som var ganske ålreit. Oslo-sommer er ikke så aller verst! Vi storkoste oss med venner og min familie! Etterlengtet kvalitetstid ·


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· Rhodos tur nummer én med min kjære! Vi reiste ned for fest, ferie og ikke minst for å besøke Mathias og Sara som jobbet der nede denne sesongen også. ·

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
· Tok med meg kidsa på ulike aktiviteter, deriblant Gamezone ·

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· Jeg solgte nesten hele garderoben min! ·

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· ... Og kjøpte masse nytt. Out with the old, in with the new! ·

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· Palmesus! Det var en fin weekend i Kristiansand med jentene mine. ·

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· Pikniker i Frognerparken! ·

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· Jeg ble overrasket med roser utallige ganger av min kjære. Smelt! ·

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· Jeg overrasket småsøsknene mine med ferie til Bulgaria! Herregud, dette er noe av det beste jeg noensinne har gjort! ·

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

dette skjedde alt for fort!

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

September.

Vi må bare prate om det, folkens. September? Hva da september?? Var det ikke akkurat juli? Jeg kan ikke fatte og begripe hvor latterlig fort tiden går! Nå er jo fanken meg høsten her for real, jo. Er vi klare? Er vi klare for kjøligere temperatur? Regn? Vind? Nei. Det vi (jeg) derimot er klar for er varm sjokolade i bøttevis, deilige høstklær, høstlige farger.. Ja, that's it. Det er da noe positivt ved hver årstid, ikke sant? :) 

Hvordan har dere det i dag, forresten? Jeg håper det står supert til med dere alle sammen. Selv er jeg en duracellkanin uten like i dag, så her gjelder det å finne på masse gøy! Det er jo tross alt lørdag, så det kommer nok ikke til å bli så vanskelig. Jeg vet to ting jeg har veldig lyst til: 1. drikke vin, 2. kjøpe interiør. I dag er dagen! Det har jeg troen på. Jeg tenkte forresten å slenge sammen en liten throwback med bildedryss fra hele sommerferien. Hadde det vært gøy? :-) Isåfall kommer det senere i dag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her

Vi skrives senere, fine lesere. Finn på masse gøy i dag, da - det er jo helg! 

da det hele begynte

Flashback friday - yay! Jeg satt å mimret tilbake til da vi startet med YouTube, og da klikket jeg meg inn for å se på de aller første videoene vi la ut. Herre, så små vi så ut! Haha, ganske vittig å se tilbake på. Her er et par av de første videoene vi la ut sammen, jeg og Pierre. Det er så koselig å ha slikt å se tilbake på. ♥ 

BaO2Pc5BzpQ

Pierres første vlogg, fra da vi bodde i Thailand i litt over en måned i fjor. Se så fint vi bodde, da! AH, jeg lengter tilbake...
 

Denne videoen er også fra Thailand-oppholdet vårt. Her får dere se en typisk dag for oss der nede!

KPXTerTZKW8

Video fra da jeg tok silikon.. Wæh! Denne var populær, dere. Haha! Nesten 100.000 views.
 

En vlogg som startet hjemme i Oslo, og endte opp i en spontantur utenlands. Oss i et nøtteskall, haha.
 
TAvCRIgI_XQ

Video fra hele prosessen når jeg opererer nesen.

_______

Håper dere likte dette innlegget! God underholdning en fredagskveld, hehe. For å se alle videoene vi har lagt ut, kan du klikke her. Husk å abonner gratis på kanalen vår her!

jeg har blitt utnyttet på det groveste

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fortalte kanskje ikke så mye om hele hendelsen angående identitetstyveriet, som jeg nå har anmeldt. Det hele startet med at jeg fikk et innkassokrav i posten på over to tusen kroner fra noe jeg ikke visste hva var. Jeg ringte til innkassofirmaet, Gothia, som hadde sendt meg fakturaen for å sjekke hva denne regningen kom fra, og da innså vi fort at en annen person har bestilt en haug med produkter i mitt navn. Jeg har hverken mottatt produkter eller brev siden det ble bestilt i april for første gang, og plutselig fikk jeg brev fra innkassoselskapet i postkassen. Da undret jeg selvsagt hva i alle dager dette var, da jeg alltid betaler regningene mine og har full kontroll. 

Jeg synes det er rimelig trist at det er såpass enkelt å bestille varer på nett, i en annen navn. Det skal da ikke være så lett, at jeg plutselig skal få en faktura på over to tusen kroner for noe jeg ikke selv har bestilt? Heldigvis var innkassofiramet veldig hjelpsomme og forståelsesfulle, da dette ikke er første gangen dette skjer hos dem. Det var ikke vanskelig å forstå at dette ikke var meg da personnummeret ikke var oppgitt, mailen var fake og adressen stemte ikke, men siden NAVNET mitt var oppgitt så skulle det da vært meg, eller? Haha. Faktisk var den ene pakken bestilt til mammas adresse, sykt nok. Uansett, damen som hjalp meg med denne saken på Gothia innkassofirma, anbefalte meg på det sterkeste å anmelde denne saken, slik at dette kan bli slettet fra mitt navn. Jeg har mottatt både IP-adresse og telefonnummeret som var blitt oppgitt i ordren, og det er nå levert til politiet. 

Da jeg var på politistasjonen ble jeg fortalt at mest sannsynlig kom de ikke til å kunne gjøre så mye med av denne saken, annet enn å gi meg en bekreftelse på at anmeldelsen er gjort, slik at saken hos innkassobyrået kan slettes. Det jeg stiller spørsmålstegn ved er, når de har fått både IP-adresse og telefon nummeret som har blitt brukt, hvorfor kan de da ikke "gjøre noe med denne saken"? De har jo bevisene rett fremfor seg? Vi får se hva det blir til, men enn så lenge vet jeg ikke om det i det hele tatt vil bli følgt opp. Det som skremmer meg er hvor sinnsykt enkelt det er å bare kunne bruke noen andres opplysninger, og ikke få en eneste konsekvens.

Jeg håper at personen som har gjort dette, eller andre som har gjort noe lignende, ikke kommer unna. Det er jo rimelig tragisk at noen andre bare kan stjele min identitet, og plutselig har jeg innkasso? Man burde jo ha et system slik at man ikke kan åpne et abonnoment uten kreditkortopplysninger. Her synes jeg at leverandøren selv spiller en stor rolle, og gjør feil. Det må da være bedre system enn som så! Det å fake noen andres identitet er et veldig alvorlig brudd å loven, og det er ikke noe man bare skal kunne gjøre så lett! Identitets forfalskning er straffbart og man bør tenke seg nøye om før man gjør slike ting. Det var jo absolutt ikke noe kult å plutselig sitte her med innkasso, og selv om det tross alt løste seg veldig fint for min del, begynner jeg jo å undre på om dette kommer til å hende igjen? Har jeg fler abonnoment i "mitt" navn som jeg ikke vet om? Kommer det en ny innkassovarsel om to måneder? Jeg vet ikke, men jeg håper virkelig ikke det.

Jeg synes dette er ekstremt stygt og tragisk gjort, men det jeg reagerer mest på er hvor tåpelig systemet er. Når noen ikke har lykkes å få noen ting riktig, foruten om navnet mitt, så burde det ikke være mulig å åpne et abonnoment heller. Jeg mener, adressen var feil, personnummeret var ikke en gang oppgitt og telefon nummeret stemte heller ikke. Da burde det jo lyse en rød lampe, tenker jeg? Istedenfor går det strake veien til innkasso, og jeg havner i søla for noe et annet menneske har tatt seg friheten til. Dette burde endres på, før det skjer igjen. Det burde være slik at man må oppgi kredittkortopplysninger for å bestille, eller starte opp et abonnoment, slik at det registreres på den som bestiller, og ingen andre. På det viset slipper vi at dette skjer!

jeg har anmeldt henne

affiliateslenk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke her

____

Da var det gjort! Husker dere da jeg fortalte om identitetstyveriet som hendte meg nå nylig? Vel, saken ble jeg anbefalt på det sterkeste å anmelde, for det er jo helt absurd at et annet menneske tar seg den"friheten" til å gjøre noe slik. Det er ulovlig, og det er straffbart. Det er helt sinnsykt hvordan noen kan gjøre noe sånn? Jeg får ikke sagt det nok - this shit's cray. Nå er det i det minste anmeldt, så får vi håpe at politiet tar saken på alvor. For dette er jo absolutt ikke greit, og for alt jeg vet kan hun ha gjort det med mange fler enn bare meg. Tenk det, å bestille masse greier for flere tusen, på noen andres navn? Heldigvis er IP-adressen registrert, så det er egentlig en ganske enkel sak for politiet å finne ut av.

Det føles godt å være ferdig med hele den tragiske opplevelsen, i det minste. Nå kan jeg gå videre, og gi slipp på dette. Følelsen av å føle seg så grovt utnyttet er ikke noe grei følelse..

Ukens spørsmål

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her / jakke her / sneakers her / caps her

______

· YOU WERE WONDERING ·

Hva er din drømmeveske?

- Chanels boybag i pastellrosa. Fineste vesken jeg vet om!

Hadde ikke du å Pierre hund? Hva skjedde med den?

- Jeg og Pierre har aldri hatt hun, nei. Kanskje du tenker på da vi passet på Percy, hunden til Daniel, for en stund siden? :-) Vi har lyst på, da! Men nå er det ikke bra timeing da vi reiser såpass mye, og det derfor hadde blitt egoistisk å skaffe en hund nå som vi isåfall hadde sett oss nødt til å få andre til å passe den de gangene vi er bortreist. Vi får se når det blir, men det blir ikke med det første selv om vi har veldig lyst!

Sa ikke du i et innlegg at det var stygt å bruke blå fargelinser for det så fake ut?

- Jo, det stemmer. Det var da jeg tipset om de jeg bruker, som jeg kjøper hos optiker. Men du glemmer den delen hvor jeg sa at jeg syntes det var lite fint med sånne typ halloween-linser, om du skjønner? Sånne overdrevent blå, slik at det bare ser creepy ut. 

Kan du legge ut en bilde av hvordan ringen du fikk av Pierre så ut?

- Du finner bilder av den her. <3 Søren at jeg klarte å glemme den.. Er det mulig!

Hvilken leppestift har du her?

- Her brukte jeg kun lipliner fra Dior i 593. Elsker den, og bruker den uansett hvilken leppefarge jeg skal gå for. Den funker til alt!

Har du egentlig tatt noen utdannelse?

- Nei. Jeg startet på høyskolen for å studere vernepleier, men der holdt jeg bare ut et halvt semester før jeg hoppet at. Det var ikke noe jeg trivdes med likevel, dessverre. Derfra bar det rett til Mexico på innspilling, og nå sitter jeg her. He he!

Hvorfor tar dere ikke bil-lappen istedenfor å bruke så mye penger på taxi?

- Pierre har lappen, og jeg holder på å ta den for tredje fuckings gang.. Du ser det at jeg har strøket på oppkjøring to ganger allerede, så jeg begynner å tro at det ikke er meningen at jeg skal ha den forbanna lappen, haha. På tide å ta hintet, kanskje? ;-) Bil skal vi kjøpe etterhvert, men akkurat nå som vi bor såpass sentralt (midt i smørøyet) venter vi litt med det.

Hadde satt veldig stor pris på svar ang. dette. Hvor har du kjøpt de firkantete tallerkenene dere brukte i den nyeste hjemme hos videoen? Har lett etter sånne lenge!

- Hei! De kjøpte vi på Ikea! Super fine, og veldig store. 

Har ikke du operert leppene? så da har du vel egt operert deg 4 ganger.

- Det er ikke mulig å operere leppene, så vidt jeg vet. Jeg har derimot tatt fillers, som er injeksjoner.

Er Pierre helt svensk eller har han noen utenlandske gener? :) Syns han har litt mørke trekk!

- Pierre er halvt svensk og halvt libaneser :-)

I fjor når du var på Rhodos og jobbet for GG så var også linn der, dere virket ganske close da, har du kontakt me henne nå i det hele tatt?

- Vi var kjempe nære hverandre, og det er vi fortsatt! Jeg elsker Linn <3 Dessverre bor hun i Polen, så derfor ses vi altfor lite, men vi har mye kontakt! Jeg skal tvinge med meg Sara å få besøkt henne i høst. Savner henne sååå masse!

_____

Still gjerne spørsmål til neste uke!