hits

september 2017

DETTE HAR JEG IKKE FORTALT DERE, FØR NÅ

reklame

❥ Jeg har aldri vært så forelsket som det jeg var i min siste kjæreste.

❥ Jeg liker ikke melk! Det smaker helt forferdelig. Det finnes unntak da, som for eksempel om jeg skal drikke varm oboy eller noe, men ikke ren melk. Usch! Hater det. Det samme gjaldt smør i alle år, men nå har jeg faktisk begynt å like det. 

Det å sitte å se på Beyoncé konserter på YouTube er min guilty pleasure. Jeg gjør det ofte, og i flere timer i strekk. Det er litt i det meste laget, men jeg blir seriøst SÅ fascinert av den dama. Snakk om å være boss bitch, da. Den kroppen, det håret, det ansiktet.. Den stemmen, den utstrålingen.. Hun er queen! 

Jeg sover alltid med håret over ørene. Jeg er livredd for at edderkopper skal krype ned i dem mens jeg sover og legge egg. Jeg ble helt traumatisert etter at jeg så en video på Facebook skjønner dere. Helt forferdelig! Visste dere forresten at vi fuckings SPISER edderkopper i søvne? ALTSÅÅÅ.. Fy faen. Skulle ønske jeg aldri fikk vite det.

Jeg tenker i overkant mye på døden. Den skremmer meg noe ekstremt og jeg vil kanskje tørre å påstå at jeg har litt angst for døden. Jeg blir helt stresset og i fra meg når jeg tenker på den dagen jeg skal dø, men likevel tenker jeg på det hele tiden. Hva skjer etter døden? Finnes det et liv etter? Finnes Gud? Råtner jeg bare bort, og that's it? Svarene kommer jeg aldri til å få, og det driver meg til vanvidd.

(annonselenker) BODY HER // BUKSER HER // SMYKKE HER

Jeg suger noe ekstremt på å spare penger med mindre det er noe konkret jeg sparer til. Nå er jeg flink for eksempel, for nå skal jeg jo kjøpe meg leilighet. Etter det skal jeg ha en fet bil (om jeg består den forbanna lappen noen gang...), men etter det vet jeg ikke. Håper jeg finner på noe lurt å spare til da også, om ikke kaster jeg pengene rundt meg som om det skulle vært luft.

I vår hadde jeg en periode hvor jeg festet hver torsdag-lørdag. Det var ikke billig, jeg var nemlig veldig generøs med både meg selv og de rundt meg. Det gikk ikke en eneste bytur uten at jeg svidde av minst 5.000 kroner på alkohol. Snakk om å sløse penger. Jeg synes jo at det er SÅ teit med folk som skal sløse alle sine penger på byen, men jeg har vært en av dem selv. Skylder på at det var en merkelig periode i livet, haha.

Det er mange som reagerer på at jeg ikke har tusenvis av venner, i og med at jeg er den jeg er. Til det har jeg en ting å si: jeg blir bare kjent med falske mennesker. Slik har det vært de siste 2,5 årene jeg har bodd i Oslo. Det finnes så klart unntak som for eksempel beste Therese og Rebecka, men foruten om dem har jeg bare rotet meg borti mennesker som enten har utnyttet meg for å få "status" selv, eller at de rett og slett har vært for dårlige venner for min smak. Jeg er ikke en person som ser bort i fra om en venn snakker dritt om meg så fort jeg går på do, liksom. Da sier jeg i fra, og ber den personen dra til helvete. Iskaldt? Nei. Jeg orker bare ikke falske venner, og da kvitter jeg meg heller med den fremfor å "ordne opp" noe som ikke er verdt å waste sin tid på.

_____

Fortell meg noe ingen vet om deg! ❥

DETTE TRENGTE JEG SÅRT

YESTERDAY WAS A GOOD DAY

Datenight! I går kveld tok jeg meg en velfortjent pause fra all flyttekaos. Jeg sminket meg for andre gang denne uken (så deilig!!!), fikset meg og dro ut på en liten datenight med en venninne. Vi dro på Sumo, som jeg forøvrig aldri før har vært. Maten var fortreffelig, drinkene gode og servicen var seriøst upåklagelig. Beste servicen jeg har opplevd på en god stund! Tommel opp for det. Vi ble sittende i flere timer å skravle om alt og ingenting mens vi nøt drink etter drink. Om dere (over 18 år selvsagt) drar dit må dere bestille drinken Very Berry. Mmm! Den anbefaler jeg på det sterkeste. Jeg er så glad for at jeg tok meg litt tid til å bare kose meg i går, for det trengte jeg så utrolig mye. Jeg kan ikke akkurat påstå at jeg blir noe særlig livsglad av å sitte i denne leiligheten som er et fullstendig kaos. Haha. Heldigvis er det hele snart over. 

I dag derimot, blir ikke like gøy som i går. Jeg har løpt ærender i hele dag, og nå er jeg endelig hjemme igjen. Om en times tid kommer mamma og skal hjelpe meg med siste innspurt, slik at alt er klart til i morgen. Tenk at i morgen er alt over? JAAAA! Jajajaja. Jeg gleder meg sånn til et nytt kapitel nå, dere. Wuhu! ✈️

JEG VIL BLI GRAVID

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er det ikke merkelig hvor stor påvirkningskraft vi har på hverandre? Noen mener at jeg påvirker mine lesere i stor grad, noe som egentlig er helt fjernt for meg å tenke på til tross for at jeg vet at det er sant. For noen dager siden ble det annonsert at Kylie Jenner er gravid, og hele det o'store Internett tok helt av. Jeg har alltid sett på det å være en ung mamma som noe negativt, men jeg skal ærlig innrømme at til og med jeg tenkte i litt andre baner så fort jeg hørte om Kylie på 20 år sin graviditet. Jeg blir faktisk påvirket, som veldig mange andre. Jeg har alltid tenkt at jeg ikke vil ha barn før om maaange år, men nå som Kylie blir det, er det nesten litt sånn at hun romantiserer tankene angående det å bli ung mamma. Jeg ble skikkelig flau over meg selv når jeg helt plutselig endret tankegangen min SÅ kjapt, bare fordi at hun har en bolle i ovnen. Jeg ser jo skikkelig opp til henne, både utseendemessig men også på grunn av hvilken boss bitch hun er. Nå gjenstår det å se da, men jeg er bombe sikker på at dette kommer til å føre til at det å bli gravid nå blir en trend. Haha, mark my words. Det kommer dog ikke til å skje her i gården, for jeg er ikke klar for å bli mamma enda, men jeg skal heller ikke legge skjul på at jeg kanskje ser litt mer positivt på det. Haha, så teit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nok graviditetsprat. Hva gjør dere i dag? Jeg har egentlig hatt verdens kjipeste dag med motgang etter motgang, men nå ser det ut som at livet er på vei i rett retning igjen. Jeg fikk nettopp hjerte i halsen, for jeg fant søren meg ikke det j*vla passet mitt. Dere forstår virkelig ikke hvor surrete jeg kan være til tider. Det er helt ekstremt. Det skjer også hver bidige gang før jeg skal reise, og denne gangen var ingen unntak. Heldigvis fant mamma det i den ene jakken min hjemme etter en times tid. PJUH! Gullhår i rævva. Anyhow! I kveld skal jeg ut å spise med godt selskap og drikke vin. Jeg trenger virkelig å koble litt av nå og bare kose meg. Det har vært  noen sinnsykt stressende dager med flytting og diverse, men heldigvis tar det snart slutt. Gleder meg så ubeskrivelig mye til alt er over på søndag!

Ps! Jeg vil bare påminne dere om klessalget som jeg har gående. Jeg selger masse fint fra garderoben min! I dag er siste dagen dere kan shoppe hos meg, så dersom dere finner noe som faller i smak må dere med andre ord slå til nå! SHOP HER

PENGER, SIVILSTATUS, SNAPCHAT

reklame

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   UKENS SPØRSMÅL   

Er familie viktig for deg?

Det er uhørt viktig med familie for meg. Kanskje fordi at jeg ikke har hatt en normal oppvekst, i og med at jeg har vokst opp i fosterfamilie. Jeg har alltid vært veldig opptatt av å få et godt forhold til søsknene mine, og selvfølgelig mamma. Jeg er SÅ glad i dem at jeg kan gråte bare av tanken på kjærligheten jeg har for dem. Jeg blir helt seriøst overveldet. Vi har gått gjennom så vanvittig mye som hvem som helst hadde fått bakoversveis av og ikke trodd på historien, men likevel står vi så utrolig sterkt sammen. Åh. Familien min er det kjæreste jeg har. ❤️

Hvor mye shopper du for i måneden?

Det varierer, men rundt 15.000-20.000 kroner? Det kommer an på, noen ganger er det mye mer, mens andre ganger er det mindre. Jeg er shopping gal da, det er det ingen tvil om. Dere kjenner meg jo allerede, hehe.

Er du ikke redd for hudkreft når du tar så mye sol?

Hmm.. Det er jo ikke slik at jeg tar så mye sol ofte eller over lengre perioder, nå gjør jeg det jo egentlig mest for at jeg reiser på ferie og derfor vil ha litt grunnlag. Jeg vil heller ikke tilbringe SÅ mye tid bare på å ligge på stranden/solsengen, men å oppleve mye istedenfor. Derfor jukser jeg litt mer fargen på forhånd!

Hvor er denne jakken i fra?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenke) Den får du kjøpt HER! Jeg har den i størrelse 36. 

Hvordan har du tenkt å gjøre med bloggen når du er på ferie?

Åh, GLED DERE! Det er alt jeg har å si, og jeg lover at jeg kommer til å leve opp til det jeg gir dere forhåpninger om. Jeg skal blogge SÅ bra, vise dere mye av både Dubai og Bali, samt vlogge! Høres det bra ut? Det håper jeg! Jeg reiser jo sammen med bestevenninna mi Rebecka, og hun driver også med sosiale medier, og da blir det jo ikke annet enn bra. Vi begge kommer til å inspirere og ikke minst motivere hverandre. Vi skal selvfølgelig storkose oss å nyte reisen også, men shit som vi kommer til å dokumentere alt. Jeg gleder meg til å ta dere med på dette eventyret! 😻

Hva endte du opp med å gjøre med klærne du skulle gi til veldedighet?

Jeg har ringt å pratet med Fattighuset på Grønland, så der skal jeg levere alt. Det føles så godt å kunne hjelpe noen som virkelig trenger det. Tusen takk for alle fine tips, forresten. Dere er gode!

Hvor er jakka fra?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har fått så mange spørsmål om denne, noe jeg forstår godt! Jeg elskeeer den virkelig. Du finner jakken her. Jeg har den i størrelse 32 forresten. 

Hvilken rettetang bruker du? :-) en du vil anbefale?

Åh, det er SÅ viktig med gode stylingredskap. Jeg er veldig påpasselig med alt jeg utsetter håret mitt for, jeg vil jo ikke skade det unødvendig mye. Rettetangen jeg bruker er denne fra GHD, og jeg eeelsker den. Den er skånsom for håret, i tillegg til at den gjør jobben bedre enn alle andre rettetenger jeg har brukt (og det er mange...). Jeg retter og krøller håret med denne, og krøllene holder helt til neste hårvask. Kommer seriøst aldri til å bytte ut denne tangen. Min ride or die!

Er du singel?

Ja, det er jeg. Shit så nysgjerrige dere er på det hele tiden, haha. Jeg er siiiingel.

Hva heter du på Snapchat?

IsabelSraad heter jeg! Advarsel: jeg er litt "rett på sak" og kanskje litt provoserende på snap, just so you know. Der har jeg ikke så masse filter. Heh!

______

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

I DAG SKJEDDE DET

En stk sliten Bella..

Jeg vet ikke hva jeg skal føle, eller hva jeg skal tenke. Nå er i hvert fall alt av hva jeg eier ute av leiligheten min, og inne hos mamma. Flyttebilen kom med andre ord i dag for å kjøre flyttelasset avgårde. Jeg sitter igjen med blandede følelser. Jeg er på den ene siden veldig lettet og glad over å endelig flytte ut her i fra, og spesielt til å kunne omgås mer med familien min. På den andre siden derimot, føles det litt spesielt. Dette har jo vært min første skikkelige leilighet her i Oslo, og det har vært litt av et eventyr å bo her. Jeg har opplevd mye i løpet av tiden jeg har bodd i denne leiligheten. Krangler som har endt opp med hull i veggen, fine stunder hvor jeg har ledd til jeg har fått vondt i magen, romantiske kvelder hvor jeg virkelig har vært lykkelig på ekte, vorspiel hvor jeg dagen derpå har fått en lapp på døren hvor jeg fikk streng beskjed om at jeg måtte roe ned på festlighetene... Som dere skjønner har det skjedd litt av hvert her, og jeg hadde aldri byttet ut den tiden for noe som helst. De 1,5 årene jeg har bodd i denne cribben har bydd på mange oppturer og nedturer, men en ting er sikkert: mange minner er blitt skapt her.

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

Velfortjent pizza etter flyttelasset var vel over.. Jeg var SÅ sulten!

Kveldens snacks.. Dette er ikke det sunneste døgnet jeg har hatt i mitt liv, men fy faen. Jeg har fortjent det!

Jeg skal levere nøklene på søndag, så jeg har fortsatt noen få døgn igjen her. Den siste tiden skal jeg kose meg skikkelig og innstille meg ordentlig på å si farvel. Jeg takker for denne tiden, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg virkelig ser frem i mot et nytt kapitel. Og hey - de 18.000 kronene jeg nå kommer til å spare i måneden gjør meg ikke akkurat trist. Haha. NÅ skal det spares enda mer enn tidligere, og vipps så kjøper jeg meg noe eget så fort jeg finner noe som faller meg i smak. Det blir et enda mer spennende kapitel i livet mitt som jeg er klar for, men først må jeg få reist av meg litt de kommende månedene. Jeg er så eventyrlysten! ✈️

FEELIN' LIKE KIM K

reklame

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenker) FAUX FUR JAKKE (IKKE EKTE PELS!) HER // JEANS HER // TOPP HER // PUMA SNEAKERS HER

_____

AH - elsk på dette antrekket! Så sykt kult, spesielt med jakken over. Eller, det er vel egentlig den store pelsen som utgjør hele antrekket haha. Jeg digger faux fur denne høsten, merker jeg. Denne jakken har jeg i svart også, og jeg venter på den i grønn. Og om du lurer på om den er varm, så er svaret et soleklart ja. Jeg svettet ihjel i dag, haha. Det er stor fare for at dere kommer til å bli lei av å se meg i store pelser (ikke ekte selvfølgelig) de kommende ukene/månedene. Har falt pladask for denne stilen! 

Jeg er forresten HELT sminkefri på disse bildene. Jeg har ikke ork til å sminke meg når jeg likevel bare skal holde på med flyttingen, så da fikk det bli en sminkefri antrekks-post. Jeg har jo vippeextensions da, men that's it. ☺️

DETTE GJØR JEG ALDRI

annonse

Hei fra en "eventyrlysten" Isabel! Da jeg våknet i dag fikk jeg skikkelig lyst til å komme meg ut, sette meg på en café, spise lunsj og jobbe litt. Jeg har jo hjemmekontor hver eneste dag, og det blir jo naturligvis ganske ensformig og kjedelig i lengden. Jeg som er så heldig å faktisk ha den friheten at jeg kan jobbe fra hvor som helst, burde jo virkelig utnytte mulighetene mine. Det er deilig å sitte på kafé, se andre mennesker og få litt miljøskifte. Det har jeg bare godt av! Jeg merker hvor mye mer produktiv jeg blir også av det, så det er bare masse positivt som kommer ut av det. Jeg har kommet a jour med mailboksen, skrevet to innlegg til senere OG hatt et telefonmøte. I tillegg til det har jeg lagt ut mer for salg på nettbutikken min, som dere finner HER. Jeg flytter jo som sagt, og i den forbindelse har jeg funnet masse klær som jeg vil kvitte meg med. Det er helt sjukt hvor mye klær og sko jeg eier. Kommer seriøst ikke over det, haha. 

Nå skal jeg straks begi meg hjemover for å fortsette på pakkingen. I går kom jeg rimelig langt, jeg har kun boden og kjøkkenet igjen! Woho. Snakk om å være effektiv, dere. Jeg må få lov til å gi meg selv en klapp på skulderen, for i går var jeg så flink! Hehe. Mens jeg sitter her å sturer med flyttekaoset, prøver jeg å motivere meg selv ved å drømme meg til reisen jeg har i vente. Om nøyaktig en uke er jeg i Dubai! Ææææh. 😁

JEG OVERRASKET MAMMA!

reklame

SNAPCHAT: ISABELSRAAD 💋

IKEA, du IKEA. Det er litt av et eventyr det der haha. Vi var faktisk nokså kjappe i går - møbler og pynt fant vi rimelig fort. Jeg tok med mamma for å freshe opp leiligheten hennes, og hun ble så glad! Som dere ser har jeg også kjøpt litt grønne planter, jeg elsker jo nemlig det (til tross for at jeg ikke eier mer enn én her hjemme). Det er så fint, spesielt når man har bronse/gull potter til. Det skal jeg jakte på neste uke, når jeg har litt bedre tid. Vi handlet inn masse som ble kjørt hjem til mamma på ettermiddagen i dag, og nå er de i full sving med å montere skap. Jeg derimot, pakker ned alt jeg eier her i leiligheten min. Jeg startet så vidt i går kveld, og jeg har allerede fylt opp tre store søppelsekker til veldedighet, i tillegg til alt som er nede i boden. Altså, mengden med klær og sko som jeg skal gi bort er helt latterlig. DET ER SÅ MYE! Hvordan kan jeg eie så utrolig mye greier? Nå får jeg det virkelig bevist, ass. Shit.

(annonselenker) TWO PIECE SET UTSOLGT - LIGNENDE HER // PUMA SNEKERS HER // JAKKE HER

Og her kjære lesere, viser jeg stolt frem antrekket jeg spradet rundt i på IKEA. Mange reagerte, men hallo.. Hvem faen bryr seg? Sånn helt seriøst? Kan ikke jeg få kle meg i det jeg vil, og du i det du vil? Jeg driter veldig i hva andre skal mene om min bekledning, så lenge jeg selv synes at det er fint/kult/stilig. Det oppfordrer jeg alle dere også til å gjøre. Kom igjen, det finnes viktigere ting å henge seg opp i enn hva Kari går på Rema 1000 i, ikke sant. Selv synes jeg ikke at dette antrekket er ille overhodet? Jeg skjønner faktisk ikke hva folk klager over, for å være ærlig.

UKENS PLANER

reklame

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LET'S KICK SOME ASS

Som vanlig er jeg super giret på en ny uke! Til tross for at jeg føler at tiden viiiirkelig flyr avgårde, er det samtidig deilig at vi nærmer oss mer og mer til julaften for eksempel. Dessuten kjenner jeg at det er på tide med årskifte snart - jeg har fått litt nok av dette året. Herregud så opp og ned livet mitt har vært i 2017. Det er jo helt krise, haha. Jaja! Her kommer mine planer for denne uken. Så glad for at dere liker denne nye spalten så godt! Denne uken er forøvrig ikke den mest spennende jeg har hatt i vente, det r jo tross alt nå flytten står på for fullt. Bare with me! ❥ Håper likevel at det er interessant å se hva annet jeg skal foruten om å flytte, flytte og atter flytte..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenker) JAKKE HER // JEANS HER // PUMA SNEAKERS HER

_____

Mandag: IKEA + begynne smått på nedpakkingen av leiligheten. 

Tirsdag: Spise frokost på en hyggelig kafé med en venn, legetime og sortere klær og sko.

Onsdag: Pakke, pakke, pakke. Jeg har tatt fri fra alt og blant annet avlyst et møte for å virkelig ha heeele dagen til å få alt i boks. 

Torsdag: Ta med Sidra på frisørtimen hennes før flyttebilen kommer! Dagen blir vel å gå til å flytte alt og komme på plass hos mamma.

Fredag: Lanseringsfest til Anna Rasmussen for hennes nye bok! Flinkingen. ❥

Lørdag: Feire!!! Flyttingen er endelig over, og jeg kan endelig puste lettet ut (forhåpentligvis). Herregud som jeg lengter til denne dagen, haha. Jeg skal ut å spise og drikke vin! Wuhu.

Søndag: Trene, ta sol OG levere nøklene. Kapitelet i denne leiligheten er offisielt over. 

KARMA IS A BITCH

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tror dere på karma? Det gjør jeg. Skikkelig også. Ikke bare når det gjelder andre, men når det gjelder meg selv og. Jeg elsker å se karma utspille seg. Det høres kanskje litt brutalt ut, men ærlig talt. Ingen kan påstå at det å se noen som virkelig fortjener å få tilbake, ikke er gøy? Isåfall lyver du. Haha. Grunnen til at jeg tror så sterkt på det er fordi at jeg har fått det bevist gang på gang. Personer som har vært fæle mot meg har virkelig fått gjennomgå i etterkant. Enten så har livet deres mildt sagt gått til helvete, eller så har for eksempel alle andre rundt dem også innsett hvor grusomt det menneske er. La oss ta et eksempel. En person på Rhodos var fryktelig fæl mot meg, og jeg kuttet kontakten. I går ringte en venninne fra Sverige meg og fortalte blant annet at denne personen ble skjelt ut av sjefen fremfor absolutt alle da han også endelig hadde fått nok av personens spydige og arrogante oppførsel. Skjønner dere tegninga? Det gjør faktisk godt i meg at folk forstod til slutt, og at andre enn meg også fikk nok. Det høres kanskje litt bittert ut fra min side, men herlighet.. Når noen er fæle mot deg og sprer løgner, er det deilig å vitne til at karmaen utspiller seg. Bitter eller ei! 😚

Jeg og venninnene mine bruker ofte å prate om karma faktisk. Det er sykt interessant. Jeg har også fått karma for saker jeg har gjort. Det har jeg definitivt. Og vet dere? Noen ganger fortjener man rett og slett å få en knyttneve i fleisen av Mr. Karma. Kanskje man lærer av sine feil til neste gang. Jeg vet hvert fall at jeg har lært av flere av mine feil ved at jeg har fått svi for det jeg har gjort. 

Religion og slik er ikke noe jeg tror på, men karma derimot. Oh yes!

I DAG STARTER HELVETET

reklame

Snakk om blåmandag, du. I dag starter helvete, på ekte. Nå har jeg utsatt nedpakkingen av leiligheten lenge nok, og i dag har jeg ikke lengre noe valg. It's happening. Klær og sko skal sorteres (det blir litt av en jobb...), jeg må gi bort/kaste noen møbler og generelt få orden på hva jeg skal beholde og ikke av alt jeg eier. Jeg orker nemlig ikke drasse på masse som jeg ikke kommer til å bruke likevel. Jeg har nok saker fra før liksom, behøver ikke unødvendige ting i tillegg. Om noen få timer, når jeg har jobbet ferdig, skal jeg dra til IKEA med mamma. Garderobeskap skal kjøpes inn. Det har jeg også utsatt lenge nok, haha. Mamma har mast på meg i flere uker nå, så det var på tide at jeg fikk fingen ut. Jeg har bare hatt det så sykt travelt i det siste, så flyttingen har jeg ikke prioritert før nå, i siste liten. Jeg mener, om tre dager kommer flyttebilen liksom. HENG I, BELLA! 💪🏽

(annonselenker) SKJØRT HER // GENSER HER // PUMA SNEAKERS HER

KONKURRANSE: VINN IPHONE 8!

annonse

DELTA I KONKURRANSEN: VINN IPHONE 8 + ALLE FÅR EN PREMIE! ❥

Det er tid for konkurranse! Dette er tidenes kuleste konkurranse, for vinneren får en iPhone 8 (64GB) + 1 boks Betakaroten Gold og 1 boks Hair Luxious. Hvor sinnsykt fantastisk premie er ikke det? Så utrolig gøy! Det som er enda gøyere er at ALLE som deltar i konkurransen vil også motta en premie per e-post den 1. oktober. Premien vil leveres så tidlig som mulig i henhold til lansering i Norge. YAY! Premie til alle, med andre ord. 😙 Jeg oppfordrer alle til å delta, spesielt siden ALLE vinner noe. Det er ikke ofte man ser slike konkurranser, hvor alle får premie. Masse lykke til alle sammen!

FOR Å DELTA MÅ DU: SKRIV INN EPOSTADRESSEN DIN I FELTET UNDER! That's it. 

 

 

* indicates required
 
OBS! Dersom du allerede er påmeldt Good For Me sitt nyhetsbrev eller ikke får meldt deg på her, kan du også gjøre det HER.

HAIR LUXIOUS

Jeg fortalte dere jo for et par måneder siden at jeg hadde startet på kosttilskuddet Hair Luxious. For dere som ikke har hørt om disse super populære tablettene tidligere, så er det altså et tilskudd for håret som inneholder en lang liste av ingredienser som er dødsbra for håret ditt. Jeg har gått på det et par måneder nå, og jeg tuller ikke med dere når jeg sier at håret mitt er blitt SÅ mye sterkere! Ikke nok med det, men det har også vokst utrolig fort. Som dere vet, bruker jeg bittelitt extensions for å få mer fylde etter at jeg mistet en del hår da jeg bleket det for en stund siden, så derfor er det ekstra viktig for meg å ta vare på håret mitt. Det viktigste er egentlig at det håret som vokser ut vokser sterkt og fint, og det hjelper Hair Luxious veldig med! Ta to tabletter daglig, så lover jeg dere at dere vil merke like (om ikke enda bedre) forskjell som det jeg gjør! Kunne helt ærlig ikke klart meg uten! Bestill det hjem HER!

UKEN SOM GIKK

annonse

TOPP HER

AKKURAT NÅ

Jeg har akkurat kommet hjem fra en shoot. Jeg har fotografert dagens antrekk + bilder av den nye vinterjakken min! Altså, den er så sinnsykt fiiiin. Gleder meg til å vise dere den senere i dag. Nå spiser jeg nøtter og slapper av i sofaen mens jeg skriver dette innlegget. Nøtter er faktisk sykt godt, spesielt når man kan plukke fra sånn "stand" i butikken. Mmm.. Sunnere enn godteri er det også. Jeg prøver nemlig å få et litt bedre kosthold, skjønner dere. Jadda!

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Flyttestress herfra til helvete. Finnes det noe verre enn å flytte, egentlig? Det suger skikkelig! Denne gangen gidder jeg ikke dra med meg så utrolig mye, så jeg skal kvitte meg med typ alt som ikke er verdt stresset. Masse klær og sko skal gis bort til veldedighet (tusen takk for alle gode tips!!! <3). Jeg gleder meg så latterlig mye til flyttingen er over, og jeg kan puste lettet ut. Jeg reiser jo tre dager etter at jeg har flyttet ut. Det får være motivasjonen. Hehe!

UKENS HØYDEPUNKT

En telefon jeg fikk her om dageen. Jeg hater å ikke kunne fortelle dere, men dere vet jo hvordan ting fungerer i denne bransjen. Så mye må holdes hemmelig i så lang tid, men jeg lover dere.. Dere kommer til å bli sjokkerte, glade og ivrige. Haha! Tro meg. Jeg lengter etter den dagen. 

UKENS CRAVING

Den hjemmelaga pizzaen til Elias som han serverte forrige helg. Jeg har cravet det siden. Så kjipt, han bor liksom i Stavanger. Haha! Jeg får lære meg oppskriften, selv om jeg vet at det ikke hadde smakt i nærheten så godt som det gjør når han lager det. Han er virkelig dyktig på kjøkkenet! Ja, nå er du nok stolt Elias. Hahaha!

UKENS OPPTUR

At jeg kunne dele ut enda en rabattkode på Nelly! Jeg elsker jo at dere setter sånn pris på rabattkodene, så derfor prøver jeg alltid å informere dere om dem så fort jeg får en. Apropos det, nå er det en rabattkode ute som varer ut dagen i dag, så om dere vil shoppe så må dere være kjappe! Koden «FILTER» gir dere 20% på ALT fra NLY Brands (annonselenke) HER

UKENS NEDTUR

Jeg har merket at jeg har vært skikkelig trøtt denne uken. Hvorfor aner jeg ikke. Jeg sover jo nok - ikke for mye, ikke for lite. Likevel går jeg konstant å gjesper døgnet rundt. Tror kanskje jeg må ta meg en tur til legen å se om jeg har mangel på noe. Slik orker jeg jo ikke ha det lenge, ass. Det ødelegger for så masse!

UKENS TANKE

Etter at jeg ba dere enda en gang om å la være å sende meg snapchats og kommentarer angående hva ekskjæresten min gjør på TV-skjermen, har det faktisk hjulpet! Det er jeg så utrolig takknemlig over. Tusen takk for at dere respekterer det. 

UKENS INNKJØP

Masse klær! Deriblant en ny vinterjakke som jeg viser senere i dag, og to par sneakers fra Puma. De er så fine!! Skal videre dere dem også + alt annet. Må bare få tid først, jeg har det som sagt veldig travelt med flytten akkurat nå. Bare with me! ❤️

UKENS ANTREKK

(annonselenker) TOPP HER // BUKSER HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JAKKE HER // JEANS HER // SKO HER // SMYKKE HER // SOLBRILLER HER // BODY HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JEANS HER // SKO HER // TOPP HER // DENIMJAKKE HER

 BUKSER HER // TOPP HER // HÆLER HER

UKENS MEST LESTE INNLEGG

SOSIALE MEDIER ØDELA FORHOLDET

JA, JEG VET AT HAN ER MED PÅ PH

BESØKET MITT GJØR MEG LYKKELIG

KONKURRANSE: VINN IPHONE 8!

annonse

DELTA I KONKURRANSEN: VINN IPHONE 8 + ALLE FÅR EN PREMIE! ❥

Det er tid for konkurranse! Dette er tidenes kuleste konkurranse, for vinneren får en iPhone 8 (64GB) + 1 boks Betakaroten Gold og 1 boks Hair Luxious. Hvor sinnsykt fantastisk premie er ikke det? Så utrolig gøy! Det som er enda gøyere er at ALLE som deltar i konkurransen vil også motta en premie per e-post den 1. oktober. Premien vil leveres så tidlig som mulig i henhold til lansering i Norge. YAY! Premie til alle, med andre ord. 😙 Jeg oppfordrer alle til å delta, spesielt siden ALLE vinner noe. Det er ikke ofte man ser slike konkurranser, hvor alle får premie. Masse lykke til alle sammen!

FOR Å DELTA MÅ DU: SKRIV INN EPOSTADRESSEN DIN I FELTET UNDER! That's it. 

 

* indicates required
 
OBS! Dersom du allerede er påmeldt Good For Me sitt nyhetsbrev eller ikke får meldt deg på her, kan du også gjøre det HER.
 

HAIR LUXIOUS

Jeg fortalte dere jo for et par måneder siden at jeg hadde startet på kosttilskuddet Hair Luxious. For dere som ikke har hørt om disse super populære tablettene tidligere, så er det altså et tilskudd for håret som inneholder en lang liste av ingredienser som er dødsbra for håret ditt. Jeg har gått på det et par måneder nå, og jeg tuller ikke med dere når jeg sier at håret mitt er blitt SÅ mye sterkere! Ikke nok med det, men det har også vokst utrolig fort. Som dere vet, bruker jeg bittelitt extensions for å få mer fylde etter at jeg mistet en del hår da jeg bleket det for en stund siden, så derfor er det ekstra viktig for meg å ta vare på håret mitt. Det viktigste er egentlig at det håret som vokser ut vokser sterkt og fint, og det hjelper Hair Luxious veldig med! Ta to tabletter daglig, så lover jeg dere at dere vil merke like (om ikke enda bedre) forskjell som det jeg gjør! Kunne helt ærlig ikke klart meg uten! Bestill det hjem HER!

LIVET ER UFORUTSIGBART

reklame

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenker) TOPP HER // JEANS HER // VESKE CHANEL // SMYKKE HER

Livet er en skikkelig berg - og dalbane. Nå i helgen fikk det det konstatert nok en gang, ganske heavy. Jeg har følt meg litt nedstemt og deppa i det siste. Kanskje mest umotivert for fremtiden? Jeg vet ikke hva som har gått av meg, for sånn egentlig har jeg ingenting å klage over. Jeg har helt fantastiske mennesker rundt meg, en jobb jeg anser som den beste jobben i verden, en stabil og god lønn og alt jeg egentlig kan ønske meg. Jeg er heldig. Vanvittig heldig, og det er nettopp derfor jeg blir så forbanna på meg selv når jeg merker at humøret ikke er det beste. Når tankene ikke er så gode. Jeg vet som sagt ikke hvorfor jeg har vært sånn den seneste perioden, men jeg har med sikkerhet vært klar over at jeg trengte noe nytt i livet. Noe spennende. Hva som helst, egentlig. 

Det var senest på torsdag jeg hadde en samtale med en venn om hvor deprimerende jeg syntes livet mitt var. Og plutselig dagen etter mottar jeg en telefon som snur på alt, i løpet av et halvt sekund. Forstår dere hvor uforutsigbart livet er, folkens? Jeg gikk fra å være nedstemt til å bokstavelig talt hoppe i taket av spenning og glede. Det føles godt at jeg har noe å glede meg til nå, det var akkurat det jeg trengte. Det føles ut som at det er en eller annen Gud som har hørt mine bønner (selv om jeg ikke er troende at all, haha). 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vet ikke helt hva jeg vil frem til med dette innlegget, og jeg vet at jeg skriver veldig i koder her nå. Det er fordi at jeg ikke kan si noe annet enn at dere vil få vite det etterhvert. Og jeg kan love dere at dere kommer til å bli like ivrige og happy som det jeg er, haha. Jeg vil vel egentlig bare frem til det at det er så sjukt hvor fort livet bare kan snu på så utrolig kort tid. Man vet virkelig ikke hva som venter en rundt neste sving. Husk på det. ☺️ 

LØRDAGSSLISTA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva spiste du til frokost i dag?

Ingenting, enda. Jeg hadde en sovemorgen i dag, som betyr at alarmen ikke var satt. Jeg skjønner ikke hva som skjer med meg for tiden, men jeg er konstant trøtt? Det føles ut som at jeg aldri blir uthvilt, selv om jeg sover nok. Veldig spesielt. Jeg skal spise snart da, tror det blir frokost ute på en hyggelig café. Det frister i dag, det er jo tross alt lørdag! Pannekaker, rundstykket med godt pålegg og ferskpresset juice. YUM!

Dagens humør?

GLAD! Livet er så fint om dage, dere!! Gårsdagen var så utrolig fantastisk. Den ene gladnyheten etter den andre ble servert til meg, og jeg var helt i ekstase fra morgen til kveld i går. Dere vet hvordan jeg har sagt at jeg er så stresset for hva jeg skal ta meg til nå i høst/vinter foruten om å reise? Vel, det er ikke noe jeg behøver å fundere over lenger.... Hihi!

Hva stresser du over i dag?

Jeg stresser over flyttingen hver eneste dag. Ikke bare i dag. Alt er jo i boks - flyttebyrå er booket, utvask er bestilt. Det eneste jeg mangler nå er å skru ned kronen i taket, male over noen flekker på veggene og så klart pakke ned hele leiligheten. Jeg kom på at jeg har en hel bod full med klær og sko som jeg har hatt siden jeg flyttet til Oslo fra Stavanger for 2,5 år. Jeg husker jo ikke en gang hva som befinner seg der nede. Jasmine og Michelle fikk gå ned å plukke ut alt de ville ha, så er planen at jeg skal gi resten til veldedighet. Er det noen som har tips til hvilken organisasjon jeg burde gi alt til? Det er snakk om maaasse greier. Vil hjelpe noen som virkelig trenger det! ❤️

Hva har du på deg?

Sorte jeans, hvite Puma sneakers og en grå topp.

Hva skal du i dag?

På dagen vet jeg ikke helt hva jeg skal enda, foruten om å jobbe et par timer. Jeg har et annonseinnlegg som skal ut i morgen som må finpusses på blant annet. I kveld har jeg derimot planene spikret. Jeg skal ut på middag og drikke vin! En deilig lørdagskveld. Husker dere den perioden da jeg hadde vært singel i typ 2 måneder og hadde en skikkelig feste-periode? Jeg festet seriøst torsdag-lørdag hver eneste uke. Det var ganske ille, spesielt når jeg ser tilbake på det nå. Da behøvde jeg det på en måte, for å få tankene over på noe annet og ikke minst for å komme meg ut fremfor å sitte hjemme å sture. Jeg har i hvert fall festet av meg for en stund, for det er virkelig ikke noe som frister mindre enn å feste om dagen. Blæh!

Hva er du glad for i dag?

At jeg er tilbake på 2. plass på topplisten igjen! We're back, babies. Det er mange som skriver til meg når jeg er på typ 6. plass på listen en dag, og lurer på om det påvirker lønnen min. Det gjør det ikke overhodet. Jeg har jo fortsatt samme lesertall som jeg alltid har hatt (20.000-25.000 per dag), og plasseringen på listen har egentlig ingenting å si for meg som har vært så godt etablert på topp i snart to år. Jeg får betalt det samme likevel. Det eneste er at jeg selv liker å se at jeg er høyt oppe på listen! Hehe. That's it.

MITT NYE HÅR

reklame

HAIR ON FLEEK 💇🏻

YAY! Nå er jeg fresh og fin på håret. I går var jeg en tur innom hos MOODstudio (sponset behandling) som er den frisørsalongen jeg alltid drar til. Jeg mener at jeg har gått der i snart to år, faktisk? I hvert fall 1,5 år. Det er ikke uten grunn, de er nemlig så utrolig flinke der at jeg fortsetter å dra dit hver gang. Uansett! Det vi gjorde i går var å bytte ut extensionet, stusset tuppene og kuret håret. Forrige uke farget vi etterveksten. Nå er jeg så vanvittig fornøyd! Jeg mener, se på det da? Så glansfullt og fint! Det er forresten mange som lurer på hvorfor jeg velger å sette i tapeextension når jeg har så langt hår. Grunnen til at jeg gjør det er fordi at jeg vil få mer tykkelse på det, rett og slett. Extension er ikke bare til for de som vil ha lengre hår, men også for oss som vil ha mer fylde. Da vet dere det! 😚

FOR BOOKING AV TIME - BESØK NETTSIDEN DERES HER!

JEG ER BLITT AMBASSADØR FOR DREAMWORLD

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JEG HAR SOMMERFUGLER I MAGEN! I dag er dagen hvor jeg skal dele en dødskul nyhet med dere.

Jeg er så utrolig heldig som har fått æren av å bli ambassadør for reiseselskapet Dreamworld.

Dreamworld er et reiseselskap som tilbyr skreddersydde og eksotiske reiser til veldig lave priser. Målet deres er å kunne tilby oss drømmreiser til drømmepriser. Akkurat det synes jeg at de virkelig klarer å leve opp til. Jeg mener, dersom dere klikker dere inn på nettsiden deres HER, vil dere se oversikt over alle destinasjonene du kan reise til via dem, samt prisene som er overraskende lave. Det er virkelig de mest ekstraordinære feriene du kan dra på! Hvem vil vel ikke til Dubai, Bali eller Maldivene? For å ikke snakke om Miami og Cancun? Jeg drømmer meg bort på Dreamworld hele tiden, jeg vil seriøst besøke hver eneste destinasjon de tilbyr. For en drøm!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tbt til sist jeg var i varmen.. SOON!

Og nå til det gøyeste: for en stund siden ble to reiser booket! Jeg ser så vanvittig mye frem til avreisedatoen er her, dere. Altså, dette skal bli litt av et eventyr. Endelig skal drømmene mine gå i oppfyllelse, for jeg skal nemlig til *trommevirvel* DUBAI OG BALI!!! Herregud, som jeg gleder meg. Ord kan ikke beskrive lykken jeg kjenner på når jeg tenker på det. Heldige som jeg er, får jeg ta med meg bestien min Rebecka på dette eventyret! Ahhh, jeg skal få oppleve to fantastiske steder som jeg lenge har fantasert om. Først skal vi tilbringe noen dager i Dubai, før vi flyr direkte derfra og videre til Bali hvor vi blir de 10 resterende dagene.

Nå begynner det å nærme seg med stormskritt, vi reiser nemlig 4. oktober. Jeg vil aller helst bare spole frem i tid, slik at vi kan hoppe på flyet og endelig begi oss ut på ferie. Jeg kan seriøst ikke vente! Jeg lover å blogge kjempe mye derfra, samt vlogge på YouTube. Dette blir mildt sagt helt fantastisk!

Nå blir dette min første reise med Dreamworld, og jeg kommer så klart til å oppdatere dere på hvordan alt er etterhvert. Jeg er ikke annet enn super positiv til dette! Jippi. ✈️

FEIRING AV PRINSESSA MI

SIDRA 12 ÅR

I går var ingen vanlig dag, for da hadde nemlig lille prinsessa mi (som ikke lengre er så liten) bursdag! Tenk at Sidra er blitt 12 år? Det skremmer livet av meg, men jeg antar at jeg bare må akseptere at hun også vokser opp. Til tross for det vil hun for alltid være min lille bebis! 💕 Jepp, jeg er en sånn der irriterende storesøster. Hehe! Hele dagen i går gikk med andre ord til å feire henne. Mamma forlot meg med alle kidsa på bursdagsfesten, så jeg fikk plutselig hele ansvaret over at leiligheten ikke ble brent ned. Heh! Det gikk bra, festen var vellykket og frøkna var i ekstase over gavene. Så lenge hun er fornøyd, er jeg fornøyd! Jeg kommer bare ikke over det faktumet at hun blir eldre og eldre. Kan noen please stoppe tiden? Please?

Og her dere, her har vi den fantastiske bursdagskaken jeg bakte til henne! Dere fatter ikke hvilket strev det var. Jeg holdt på frem til klokken 05 på natten! Helt krise. Skulle så klart startet tidligere enn ved midnatt, men jeg hadde virkelig ikke tid. Nå har jeg i det minste lært at det å lage en slik kake fra bunn tar flere timer. Jeg holdt på å sette hjertet i halsen x-antall ganger, spesielt når kaken skulle skjæres på midten. Jeg holdt på å få et stress anfall da, ja. Haha! Heldigvis gikk alt overraskende bra. Og dere? Smaken?! Den var AMAZING! Helt sjukt. Man må få lov til å skryte litt.. Spesielt når man er ny på dette wifey/husmor opplegget.

Siden jeg allerede vet at mange kommer til å spørre: av meg fikk hun seg valgfritt abonnement til iPhonen sin, i tillegg til et fett gavekort på favoritt klesbutikken sin. Senere i dag skal jeg hente henne for å dra på shopping. Jeg vet om en liten jente som skal gå crazy. Hehe! Det var det hun ønsket seg, så heldigvis ble hun overlykkelig da hun åpnet gavene. 😁

MINE FAVORITTER - HØSTSALG PÅ HELE BUTIKKEN!

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har klikket hjem et par godbiter nå nylig som jeg har lyst til å vise frem til dere. Jeg er helt sikker på at dere har kjennskap til et, eller flere av disse produktene som jeg viser frem i dette innlegget. Det er helt supre produkter som jeg oppriktig elsker og som jeg bruker på et daglig basis. Uansett! Jeg har en gladnyhet å dele med dere. Blivakker har nemlig høstsalg! Hvor fantastisk? Salget gjelder på hele (!!!) nettbutikken. Woho!

Jeg må bare tipse dere om at alle kunder som betaler med Masterpass har mulighet til å velge en av Blivakkers tre bestselgere helt gratis! Da står valget mellom Bahama Mama pudderet (en soleklar favoritt hos meg!), Tigi Masterpiece hårspray og Redken Extreme Shampoo. Tre fantastiske produkter! Du lurer kanskje på hva Masterpass er? Kort fortalt: det en en tjeneste fra Mastercard som leveres via bankene. Masterpass er en digital lommebok som samler alle dine kort- og leveringsopplysninger på ett sted. En rask, enkel og sikker måte å betale online på! Les mer om hvordan det fungerer HER.

DU FINNER SALGET HER.

ByNOOR er et vegansk hårpleie merke som blir produsert i Sverige. Jeg har brukt shampooen og balsamen flere ganger tidligere, og derfor tømt et par flasker. Jeg elsker hvordan disse produktene etterlater håret. Shampoen og balsamen lukter først og frest så utrolig friskt og godt, og i tillegg gjør det håret glansfult og fint. ByNoor hårsprayen er også en stor favoritt hos meg. Den gir strong hold, noe som er perfekt når jeg for eksempel har høy, stram hestehale. Da bruker jeg alltid denne sprayen, den er den absolutt beste når det kommer til å holde alt hår på plass. Dessuten blir håret så shiny og fint av den!

Dette Smashit øyenskyggepalettet er min «ride or die». Det er denne paletten jeg har sverget til det siste halvåret. Jeg har jo faktisk vist den frem på snapchat tidligere, uten at jeg har hatt noen form for samarbeid eller annonse. Jeg klikket den hjem fra egen lomme for flere måneder siden, og herregud så glad jeg er for det. Skyggene er så utrolig pigmenterte! Jeg bruker alltid den gullfargede skyggen over hele lokket, og to bronse/kobber farger i globalen. Elsker dette palettet! Det aller beste med dette produktet er faktisk prisen. Den er døøødsbillig! Jeg mener, se hvor mange skygger man får til 289,- kroner?! Det er jo egentlig galskap. Haha!

Real Techniques Sponges er perfekte til å legge foundation og concealer med. Jeg vet at de fleste sverger til Beautyblenders, men jeg personlig liker denne svampen fra Real Techniques mye bedre. Og ja, jeg har testet begge to. Jeg foretrekker denne fordi at den har en flat overflate også, slik at det blir lettere å legge basen på de store områdene som for eksempel kinn og panne. Før brukte jeg alltid å legge foundation med børste, men den tid er over. This is the shit!

BareMinerals Original Foundation er genialt når jeg ikke orker å bruke lang tid på sminken, eller når jeg er i utlandet. Dette er en foundation med god dekkevne i pudderform. Det tar bokstavelig talt 1 minutt å sveipe med denne over ansiktet, og voila - du har en fin og glødende hud. Det går på 1-2-3. Jeg bruker den mest når jeg er ute på reis. Kjapt og enkelt!

NYX Highlighter & Contour palette er min go to når jeg skal konturere ansiktet. Fargene er så fine, og de er kjempe enkle å blende ut! Jeg hater når man blir oransje og/eller grå, men det unngår man med dette produktet. Jeg har i likhet med Smashit øyenskyggepalettet sverget til dette produktet i flere måneder. Til og med de største makeup artistene elsker dette palettet, og det sier jo litt. 

___________________

Sjekk ut hele utvalget hos Blivakker HER

TOO MUCH INFORMATION

reklame

I dag er jeg i det kleine hjørnet, kjære lesere. Nå er det på tide at jeg byr litt på meg selv, og lar dere får ta del i litt veeeel kleine spørsmål og svar. Det her er jo helt krise, men det er viktig å trå litt utenfor sin egen komfortsone i blant. Ikke sant? 😚 Jeg ba dere stille meg spørsmål på Snapchat, og her er resultatet. Klein, klein, kleeeint. You're in for a ride...

THE EMBERRASING TMI-TAG

Har du noensinne hatt trekant? Ja. Eller.. Trekant og trekant. Man kan kanskje kalle det for det, selv om det varte veldig kort. Det var mest en morsom fyllegreie. Haha. Cringe....

Bruker du tampong eller bind når du har mensen? Definitivt tampong. Jeg hopper forøvrig over mensen så ofte jeg kan, det finnes ikke noe verre enn tante rød på besøk. Usch!

Hvor mange har du hatt sex med? Hah! Vel.. Det tror jeg ikke at jeg vil svare på fremfor så mange mennesker. Nå høres det sikkert ut som at det er sykt mange, derfor vil jeg bare si at det er langt færre enn det du ser for deg. Husk at jeg var jomfru helt til jeg var 18 år. Antall sexpartnere er litt vel privat, dere. Haha!

Tisser du i dusjen? Det har vel skjedd, men det er ikke noe jeg pleier å gjøre. Det er jo ganske ekkelt.. Haha herregud, hvorfor utsetter jeg meg selv for dette....

Hva bruker du mest penger på? Klær. Og taxi... Taxi er jeg helt håpløs på å svi penger på. Det er jo SÅ bortkasta, men men.. Jeg blir så ukomfortabel når jeg tar buss, eller trikk. Klarer det bare ikke, så jeg unngår det så ofte jeg kan. Om jeg er med noen, går det bra å ta kollektiv transport, men ikke når jeg er helt alene. Da får jeg litt panikk, faktisk. Liker det så absolutt ikke.

Hvor ofte dusjer du? Jeg dusjer overdrevet mye, faktisk. Jeg elsker å dusje! Det skjer minst to ganger om dagen - på morgenen og på kvelden. Jeg dusjer døds lenge hver gang, og når jeg kommer ut av dusjen ser jeg ut som en hummer. Glovarmt vann er nemlig min guilty pleasure. Elskeeer å stå i flere minutter og la vannet renne over meg. Så deilig! Neste leilighet MÅ ha badekar i tillegg til en dusj.

Hvor mye veier du? Det vet jeg ikke, faktisk. Sist jeg veide meg viste vekten 46 kg, og det var kanskje to-tre måneder siden. Jeg har ikke lagt på meg noe særlig etter det (tror jeg), så jeg antar at jeg ligger på den samme vekten enda. Jeg veier meg svært sjeldent, fordi at jeg har slitt med spiseforstyrrelser i flere år tidligere. Jeg eier ikke en badevekt hjemme en gang. Vekt er bare et tall som ikke har noe som helst betydning. Det som er viktig er at man selv er fornøyd med speilbildet sitt, til tross for hva vekten viser. Tenk at vi kan henge oss så vanvittig mye opp i et forbanna tall? Det er jo egentlig helt absurd.

Hva var det seneste du gråt av? The X Factor UK. Jeg gråter ALLTID når jeg ser på det. Flere av deltakerne har så sterke historier som de forteller. Jeg blir helt rørt og/eller knust mange ganger i løpet av en episode. Mamma fattet ingenting når tårene rant nedover kinnet mitt helt plutselig. Haha!

Hva er forholdet ditt til den seneste personen du sms-et med? Det var en kollega som jobber i Side2! ☺️

Når kysset du med en person sist? Hmm... 🙈

Shaver du deg nedentil? Alltid. Synes det er stygt med hår der nede, i tillegg til at jeg synes at det er veldig uhygienisk. Nei, jeg foretrekker definitivt å shave meg. Det foretrekker jeg for så vidt at gutter også gjør.

________

OKEI, dette var greit kleint! Haha!! Jeg dør av meg selv noen ganger. Jaja, håper dere fant dette litt annerledes innlegget interessant. Og forresten, hust rabattkoden jeg har gående på Nelly! Ved bruk av rabattkoden «FILTER» får du 20% avslag på ALT fra NLY Brands (annonselenke) HER. Happy shopping! 😻💸

SOSIALE MEDIER ØDELA FORHOLDET

Kan dere tenke dere hvor mye enklere det å være i et forhold hadde vært om sosiale medier ikke hadde vært en såpass stor del av livene våres? Jeg tror på det at sosiale medier er en del av grunnen til at flere forhold går til helvete. Selvfølgelig ikke kun derfor, men jeg tror absolutt at det spiller en liten rolle, enten vi er klar over det eller ei. Jeg tror ikke at det kun er slik for oss som er offentlige, men for absolutt alle. Jeg mener, hvor mange ganger har du ikke kranglet med din andre halvdel fordi at den ene har liket eller følgt en jente/gutt på Instagram? Det kommer selvfølgelig an på hvordan dere er i et forhold og hva dere anser som OK, men jeg liker for eksempel ikke at gutten jeg er sammen/holder på med liker masse jenters bilder. Jeg synes at det å vise interesse ovenfor andre jenter er feil om det er meg du vil ha. Noen synes at det er teit, mens andre er helt enige med meg.

Personlig mener jeg at Instagram og andre typer av sosiale medier er med på å svekke forhold. Eller.. Fremfor alt skaper det flere problemer, kanskje? Fler krangler, mer usikkerhet. Så fort jeg er interesserer meg for en gutt blir jeg faktisk skikkelig sjalu og usikker av meg. Han trenger ikke en gang å gjøre noe spesielt før jeg begynner å tvile på han. Det suger, og jeg kan love dere at sosiale medier ikke akkurat gjør det enklere.

Tenk hvor mye lettere det var før i tiden? Så lol, men så sant.

PLANENE DE NESTE DAGENE

THE WEEKEND IS OVER

Ny uke! Dere likte denne typen av innlegg, så jeg har bestemt meg for å gjøre «ukens planer» som en fast spalte på søndager. Høres det greit ut? ❥ Denne uken er forholdsvis travel, men det er jo slik jeg liker det! Jeg har et par pampering days også som dere kan se, og det trengs virkelig nå. Det er på høy tid at denne frøkna får en oppfriskning! Jeg føler meg ikke spesielt fresh akkurat nå, haha. Til helgen reiser jeg bort, og da vil jeg være fiiin. 

· UKENS PLANER ·

Mandag: vippetime, lasertime og IKEA med mamma. Jeg må gå til innkjøp av garderobeplass til meg selv. Det er ikke plass i mammas skap, for å si det sånn. Og så skal jeg handle litt annet til hjemmet. Vil freshe opp litt hos mamsi!

Tirsdag: ta botox, bake kake til Sidras bursdag, rydde og vaske leiligheten. Og så får jeg besøk!

Onsdag: møte med samarbeidspartner, frisørbesøk + bursdagsfeiring av lillevennen min som blir 12 (😰) år!!

Torsdag - søndag: weekendtur! 

IT'S FINALLY BACK!

annonselenker

A FAUX FUR DREAM

Denne jakken er så utrolig populær! Hver gang Nelly får den inn på lager, blir det utsolgt like fort. Jeg oppdaget at de hadde fylt på igjen i dag, så derfor må jeg så klart tipse dere om det, slik at dere får tak i den før det blir tomt. Jeg har den i sort, men venter på å få den i mørke grønn og brun også. Verdens fineste jakke til høsten! Nå finnes den inne i alle farger. Du finner den i sort HER, grønn HER, brun HER og i fuscia HER.

Og dere? Ved bruk av rabattkoden «FILTER» får du 20% avslag på denne jakken! Det gjelder også ALT fra NLY Brands HER. Happy shopping! 😻💸

MIN HEMMELIGHET

reklame

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HOW TO GET PERFECT LASHES

Å ta vare på seg selv er viktig, og heller ikke en hemmelighet at er noe jeg liker godt. Hehe! Etter at jeg begynte med vippe-extensions har jeg vært litt redd for at mine egne vipper skal ta skade av det, og derfor er det ekstra viktig for meg å pleie dem. Jeg har brukt vippeserumet fra Komorebi i flere måneder nå, og det er ikke uten grunn. Jeg ELSKER det! Sånn helt seriøst, det er døds bra! Bestevenninnen Michelle som var på besøk hos meg i helgen klikket det hjem sist jeg anbefalte det på bloggen, og hun er like (om ikke enda mer) fornøyd som meg. Jeg har blitt helt hektet, og kunne seriøst aldri klart meg uten dette produktet!

3 REASONS WHY I LOVE KOMOREBI

💕 Det er produsert i Sverige, noe som gjør at jeg føler meg ekstra trygg på produktets ingredienser.

💖 Den gjør vippene mine tusen ganger lengre, tykkere og sterkere.

💘 Det er billig (kjøpes på Nelly.com HER) OG funker som fy!

At vippeserum fungerer er det absolutt ingen tvil om. Den gjør vippene mer motstandsdyktige, lengre og tykkere. Ja, alt vi ønsker oss helt enkelt. Det er viktig å pleie vippene sine, uavhengig av om man bruker vippe-extensions eller ei. De tar skade av sminke også, vet dere. Selv bruker jeg serumet for å forebygge, men også for at de skal være fine den dagen jeg bestemmer meg for å ta en pause fra extensions. Serumet pleier ikke bare vippene, men gjør de også lengre, tykkere og sterkere! 

Håper dere setter pris på slike anbefalinger. Dette er min hemmelighet til flotte og sterke vipper! Komorebi er at de få produktene jeg "tvinger" alle de rundt meg til å ha i livet sitt, kun fordi at det er så sinnsykt bra. Nå til gladnyheten: oppgi rabattkoden 15OFF i kasse, så får du serumet til 169 kroner (før 499,-). Hvor billig?! Vær raske, før lageret går tomt. 🔥💋 

KLIKK HJEM VERDENS BESTE VIPPESERUM HER!

JA, JEG VET AT HAN ER MED PÅ PH

Jeg mener ikke å være sinna nå, men gud så irritert jeg er. Jeg aner ikke hvor mange kommentarer som tikker inn her daglig hvor jeg blir påminnet om at eksen min er med på PH og alt han gjør der. Jeg er fullstendig klar over at han er med i programmet. Jeg er ikke så veldig keen på å få det slengt i trynet hver eneste dag, noe jeg egentlig tror dere også forstår. Det var en tøff og vond tid for meg, så det gjør så klart vondt når jeg får tilsendt klipp av enkelte episoder på snapchat for eksempel. Apropos det, jeg vurderer sterkt å stenge snappen min, nettopp på grunn av dette. Jeg vil ikke se, og det er akkurat derfor jeg ikke har fått med meg et eneste sekund av årets svenske sesong. Jeg vil ikke. Selv om jeg har bedt dere om å slutte å dra det opp hele tiden, så er det fremdeles mange som ikke ser ut til å klare å respektere det. Det synes jeg er døds kjedelig, for jeg blir oppriktig lei av hele opplegget.

Hva P gjør er helt opp til han, men det betyr ikke at jeg er nødt til å få med meg alt. Jeg har som sagt tatt valget om å ikke se et eneste sekund av episodene, men jeg får det likevel trykt i trynet hele tiden. Så jeg ber dere snilt en siste gang: vær så snill og slutt. Ikke legg igjen kommentarer hvor dere forteller meg om kveldens episode, eller send meg snap av klippene. La det ligge.

I DAG SKJEMMER JEG MEG SELV BORT

reklame

Processed with VSCO with s2 presetProcessed with VSCO with s2 preset

(annonselenker) TOPP HER & I SORT HER // JEANS HER

________

Hei og god mandag, dere! Jeg sovnet så sykt sent i går, så jeg kjenner meg mildt sagt som en zombie i dag. Døds trøtt! Til tross for det, hoppet jeg opp av sengen forholdvis tidlig for å dra på vippetime. Til dere som lurer: jeg går til Lashes By Kasja (sponset behandling). Dere kan booke time her. Kasja er så sinnsykt flink, jeg er alltid overlykkelig med resultatet når hun utfører sin magi. Flinkeste dama i byen! 🔥 I dag har jeg faktisk tidenes «pamper day». Først var det vipper som sagt, og om snaue 40 minutter er det lasertime. Jippi! Jeg føler meg ikke fullt så fresh om dagen, så det å bli dullet med kunne ikke passet bedre nå. 

Tenkte bare å stikke innom å si hei egentlig, og selvfølgelig link til toppen jeg har på meg i dag. Jeg fikk SÅ mange spørsmål om den når jeg snappet tidligere i dag, så here you gooo! Følg meg gjerne på Snapchat - IsabelSraad, heter jeg.

DET RIVER I HJERTET

reklame

(annonselenker) TOPP HER // BUKSER HER

Da var søndagen offisielt her, og besøket mitt er reist hjem. Buhu! Jeg syntes at det var så utrolig koselig med en fullstappa leilighet denne helgen. Michelle og Elias er bestevennene mine helt siden vgs, og dere kan tro jeg er glad i dem. Mer lojale og mer fantastiske mennesker skal du lete lenge etter! Er det noen jeg virkelig kan regne med og stole på, må det være dem. OG since day one! 👊🏽 Vi har hatt noen koselige dager! På fredagen kokkelerte Elias på kjøkkenet, vi så film og oppdaterte hverandre på livet. Lørdagen gikk til enda mer kos, samt middag ute med en hel gjeng. Jeg kjente ikke de andre da, og i går fikk jeg nok en gang bevist hvor klein jeg blir i slike situasjoner. Når jeg er omringet av mange mennesker jeg ikke aner hvem er, blir jeg så sykt ukomfortabel. Jeg blir så teit og rolig - helt omvendt av hvordan jeg egentlig er. Rart det der.. Trodde det skulle bli bedre jo eldre man ble, men slik er det nødvendigvis ikke?

Det gjorde vondt i hjertet å si ha det til dem i dag, jeg skulle så gjerne ønske at de bodde her i Oslo. Stavanger er liksom ikke en kort biltur unna.. Jeg må definitivt ta meg en tur til Stavanger så snart som mulig. Så fort de dro i dag, vasket og ryddet jeg leiligheten før jeg hoppet i en taxi avgårde til mamma. Som dere vet, er jeg for redd til å være alene i leiligheten min etter dette. Så sinnsykt kjipt, men heldigvis flytter jeg snart. Apropos flytting - det er søren meg ikke lenge til! AHHHH, tiden flyr så sykt fort. Blir helt stressa, jeg!!

________

En liten reminder: ikke glem rabattkoden på Nelly som gir hele 20% rabatt på HELE nettbutikken (foruten om noen få luksusmerker). Klikk deg inn HER og oppgi koden «ISABEL20» i kassen! Vær kjappe, for den varer kun frem til klokken 23:59 i kveld. Puss!

NÅR JEG SÅ GJERNE VIL FORTELLE, MEN IKKE HELT TØRR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tar ofte meg selv i å ikke blogge om noe personlig så fort jeg vet at det kan virke negativt. Så fort livet ikke smiler og jeg er nedfor, velger jeg istedenfor å poste innlegg om klær eller noe annet materialistisk. Jeg irriterer meg veldig over at jeg er blitt sånn, for det var jeg ikke før. Jeg mener, jeg vet at jeg fortsatt blogger innimellom hvor jeg forteller dere om mindre positive ting som skjer i livet mitt, men det skjer sjeldnere og sjeldnere. Jeg vil jo så gjerne alltid være åpen med dere, og ikke minst være komfortabel med å kunne fortelle dere om alt - selv om det er tøft eller vondt. Livet mitt er langt i fra picture perfect, det skal dere virkelig vite. 

Nå for tiden har jeg faktisk flere tunge dager enn hva jeg har gode. Jeg har mine mistanker om hvorfor. Jeg har hatt en sykt innholdsrik sommer hvor jeg ikke var alene et eneste sekund, jeg festet og fant på masse gøy med vennene mine døgnet rundt. Så plutselig var flybilletten hjem booket, og eventyret over. Det var merkelig å plutselig ikke ha x-antall mennesker rundt meg til alle døgnets tider. Det var merkelig å ikke feste hele tiden (vet at det høres sykt teit ut). Det var merkelig å plutselig ha tid til å la tankene spinne, de tankene som jeg hadde stengt ute hele sommeren. Nå har jeg ikke lengre noe valg. Jeg kan ikke rømme fra virkeligheten for alltid. Det er forøvrig en helt annen historie..

Selv om jeg har mange tunge dager for tiden, er jeg fullt klar over at jeg egentlig ikke har noen grunn til å være så nedfor. Jeg har en fantastisk familie, fine venner, en jobb jeg elsker og en frihet de aller fleste drømmer om. Jeg prøver hele tiden å påminne meg selv om at «it's just a bad day, not a bad life». Klisé som faen, men også ekstremt sant.

UKENS SPØRSMÅL

reklame

Hvis du har så mye penger, hvorfor flytter du da hjem til mammaen din?

Det er mest fordi at jeg ikke har lyst til å kaste 18.000 kroner ut vinduet enda lenger. Jeg skal som sagt kjøpe noe eget så fort jeg finner noe jeg liker, og jeg har spart opp nok til egenkapitalen som kreves for det lånet jeg har lyst til å ta. Det er mye penger det er snakk om, for jeg vil ikke kjøpe en liten leilighet akkurat. Jeg har kanskje litt vel høye krav, så vi får se. Planen er i hvert fall å få kjøpt så fort som mulig! Den andre grunnen til at jeg flytter til mamma er fordi at jeg skal reise veldig mye fremover, som da vil si at jeg ikke hadde vært noe i leiligheten min uansett = enda mer bortkasta penger. Tanken er at jeg bare skal ha en base å komme til når jeg er hjemme i Norge. 😊 Håper dette gjorde ting litt mer forståelig!

Synes du ikke selv at den mengden med klær du shopper hver måned er latterlig?

Både ja og nei. Nå er det jo slik at klær er en del av jobben min på en måte. Jeg tjener penger på shoppingen min, om du skjønner? Dessuten elsker jeg å kunne inspirere dere på motefronten, som jeg ofte får høre at jeg gjør av dere. Det gjør meg så glad! ❤️ I tillegg til det skal jeg jo selvfølgelig også innrømme at jeg er en sucker for shopping. Always been. Hehe! På den negative siden er jeg jo klar over at det ikke er så bra for miljøet, men jeg prøver å kompensere for det på andre måter. 

Når skal du legge ut puppe bilde som de andre bloggerene?

Det kommer nok ikke til å skje, hehe. Jeg holder puppene mine for meg selv!

Hvilken størrelse har du i denne joggebuksa?

(annonselenker) BUKSER HER // TOPP HER // HÆLER HER

Jeg har den i XS!

Har du en rabattkode på Nelly i nærmeste fremtid?

Ja, jeg har en akkurat nå som gjelder HELE nettbutikken! Du finner rabattkoden i dette innlegget. <3

Skal du snylte på moren din du da, nå som du flytter hjem? Du burde bidra litt økonomisk du også, stakkars moren din.

Det er klart som faen at jeg skal bidra økonomisk til mamma, noe jeg forøvrig gjør hver eneste måned allerede - uten å bo hjemme. Du behøver absolutt ikke bekymre deg. Merkelig hva folk skal legge seg i ass..

Hvor er denne genseren fra?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den finner du HER!

Hvem tar bildene dine?

Det varierer. Noen ganger er det venner, familie eller så er det en fotograf jeg samarbeider med. Jeg pleier å få hjelp av de jeg henger med som regel. Jeg har så snille og gode venner og familiemedlemmer som stiller opp med glede!

Hva tenker du om å få barn? Har du lyst på?

Jeg har veldig lyst på søte babyer, men ikke nå. Om det skulle skjedd, måtte det ha blitt om mange år. Jeg er så langt i fra klar til å ta vare på et barn slik som livet mitt ser ut per dags dato. Jeg føler at jeg må vokse litt (mye) mer opp før jeg tar på meg et så stort ansvar. Barn er ikke bare bare, du! Jeg blir så imponert av alle de unge mødrene som gjør en super jobb, da! Jeg elsker for eksempel å se på Unga Mammor og Teen Mum UK, haha. Det er virkelig mine gulity pleasures. Det ser jo så koselig ut å få en liten baby, men i de seriene får vi virkelig sett hvordan det faktisk er. Jeg har så mye respekt for unge foreldre, ass. Selvfølgelig eldre også, men dere skjønner greia! 😚 Fun fact: jeg har allerede jentenavnet og guttenavnet klart til mine eventuelle fremtidige barn. Hihi!

Hvorfor godkjenner du ikke kommentaren min?

Dersom jeg ikke godkjenner kommentaren din, er det fordi at du enten er ufin, eller så er det kanskje noe jeg synes er upassende. Vanskelig å svare på akkurat ditt spørsmål, for jeg vet jo ikke hvilken kommentar det er snakk om. 

______

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

-20% PÅ HELE NELLY

reklame

JIPPI BABES! Jeg har fått gleden av å få lov til å gi dere en egen rabattkode av Nelly. Den gjelder kun mine lesere, så det må jeg innrømme at er skikkelig stas for meg! Hehe. Dere spør jo støtt og stadig etter nye rabattkoder, så derfor er det alltid like gøy når jeg får muligheten til å dele ut til dere. Det finnes jo ingenting gøyere enn å handle med gode rabatter. I love it! Det gøyeste er at denne gangen gjelder koden på ALT på nettbutikken. Det er forøvrig noen få merker den ikke gjelder på, og de finner dere oversikten på her. Koden gjelder ut hele søndag, så vær kjappe!

SHOP HER OG OPPGI RABATTKODEN «ISABEL20» I KASSEN! 💋

(annonselenker) 1. HER (denne bestilte jeg akkurat! SÅ FIN!) // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

ALT OM NEGLENE MINE

reklame

Se så nydelige neglene mine er da, dere! Jeg var å fikset dem hos flinkeste Therese i går (sponset behandling). Det er hun som har fikset neglene mine det siste året, og jeg er så utrolig fornøyd med henne. Hun er aaamazing! Jeg har testet ut andre tidligere, og herregud så stor forskjell det er på Therese og alle de andre. Det mener jeg virkelig - T er døds flink! Tenk dere hvor fine disse neglene blir når jeg blir solbrun om sirka to uker? Drømmen! 

Om dere vil bestille time hos henne kan dere enten gjøre det via Instagram hvor hun heter @totsiee, eller på facebook HER. Du kan også kontakte henne på telefonnummer 934 43 039. 💅🏽

BESØKET MITT GJØR MEG LYKKELIG

reklame

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åååh! I dag er jeg lykkelig. I skrivende stund er leiligheten min helt full av fantastiske mennesker. Jeg har fått besøk av Michelle og Elias som er mine ride or die's fra Stavanger. I tillegg er søsteren min også her! Jeg er så takknemlig for de fine menneskene jeg har i livet mitt, ass. Jeg er heldig, det er sikkert og visst. ❤️ Så langt i dag har vi spist pizza, handlet inn masse mat til helgen og vært på en kjøretur. Planen i kveld er at Elias skal kokkelere på kjøkkenet, og så skal vi se film og ha kvalitetstid. Det skal bli så hyggelig! Jeg har savnet dem så vanvittig mye. Jeg er usikker på hvor lenge siden vi traff hverandre sist, men jeg mener at det er over et halvt år siden. Det er jo ikke OK! Så lang tid får det absolutt ikke gå igjen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenker) BODY HER // BUKSER HER

Nå skal jeg legge bort Mac-en og være sosial. Jeg måtte bare oppdatere dere litt kjapt! Ønsker dere en amazing helg, babes! Masse klemmer fra meg. 

JEG BLIR STALKET I MITT EGET HJEM

Det har blitt så ille at jeg ikke lengre er komfortabel i min egen leilighet. Det at jeg har sett frem til å flytte herfra er et faktum, men nå gleder jeg meg enda mer. Jeg kan ikke vente til det er utflytningsdag. Det har nemlig gått over grensen. Forrige uke ble jeg vist en diskusjon hvor en person fortalte åpent på nett om at hun hadde sett inn i leiligheten min, og ga et referat om hvem jeg hadde besøk av blant annet. Jeg ble så innmari redd når jeg leste det, for det at noen skal ta seg friheten til å stå å spionere inn hos meg er ikke OK overhodet. Hun påsto i teksten sin at jeg hadde det helt åpent og gardinene var fratrukket, så hun "stalket ikke" og jeg "ba om det siden jeg ikke hadde gardinene igjen". Akkurat det der gjør det enda skumlere for meg, for jeg har ALDRI (og da mener jeg aldri) hatt lamellene åpne her hjemme. Aldri. Det er nettopp fordi at jeg ikke ønsker at folk skal kunne se inn til meg. Er det en ting jeg setter vanvittig høyt, så er det privatliv her hjemme. Jeg vil ikke at fremmede skal vite hvor jeg bor, for å ikke snakke om å se rett inn i stua mi på kvelden. Det eneste jeg kan tenke meg er at denne personen har stoppet opp for å virkelig GLO inn i den 1 cm brede glippen som jeg ikke får gjort noe med. Og det er ekstremt ekkelt.

Tidligere i sommer var det dessuten noen som tok bilde av leiligheten min rett utenfor her og la ut på Jodel hvor de informerte om at "her bor Isabel Raad". Det der er ikke greit, og jeg forstår virkelig ikke hvordan folk ikke kan skjønne at det der er å gå over streken? Jeg mener, det er ikke en hemmelighet at det finnes mange creepy mennesker der ute som gjerne vil finne ut hvor jeg bor. Selv om det bildet kanskje ikke var tatt med en dum hensikt, blir det likevel veldig skummelt for meg. Jeg tror at dere forstår hvor jeg kommer fra.

Helt siden dette skjedde forrige uke har jeg ikke klart å slappe av i mitt eget hjem. Jeg har vært hos mamma siden den dagen, for jeg er rett og slett for redd til å være hjemme helt alene. Dere tenker kanskje at jeg overdriver, men hadde det ikke vært for at jeg bor helt alene i leiligheten min hadde det naturligvis ikke vært fullt så skummelt for meg. Dessverre er det ikke tilfelle, og jeg er vanvittig lettskremt. Jeg virkelig hater å kjenne på denne følelsen, for jeg vil så gjerne kunne være hjemme og ikke være redd for at noen skal stå utenfor vinduet mitt å spionere inn på meg. Gudene vet hva det neste som kan skje er. 

Jeg er i hvert fall super takknemlig over at jeg flytter ut herfra snart, så får vi håpe at det ikke blir et problem videre. Jeg vil så gjerne kunne få ro i mitt eget hjem, og slippe å gå rundt å være redd.

JEG HADDE DEFINITIVT LØYET

reklame

Hei fininger! I dag har jeg hatt en super fin dag så langt. Jeg har vært en tur hos frisøren, hentet og sendt pakker på postkontoret, samt jobbet med et innlegg som skal ut i midten av neste uke. I dag har jeg faktisk sminket meg for første gang på tre dager. Jeg går oftere uten sminke enn med, noe jeg ikke tror at dere kunne sett for dere. Hehe! Det gjelder naturligvis kun når jeg er hjemme da - er jeg bortreist fikser jeg meg jo naturligvis hver dag. Jeg synes bare at det er så deilig å la huden puste dersom jeg ikke skal noe spesielt. Dessuten er jeg veldig komfortabel uten sminke, så jeg ser ikke hensikten med å bruke en time fremfor speilet hver eneste dag om ikke planene er spesielt store. 

(annonselenker) TOPP HER

Om litt skal jeg begi meg mot sykehuset å se hvordan det står til med Jasmine som opererte ankelen tidlig i dag. Jeg har pratet med mamma, og alt ser bra ut så langt. Jeg får så ekkel følelse i kroppen så fort jeg befinner meg på et sykehus. Er jeg alene om det? Jeg vet ikke hvorfor, men jeg synes bare at det er en merkelig vibe på sykehus. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort dersom jeg hadde blitt lagt inn for en lengre periode. Helt ærlig tror jeg at jeg hadde fått totalt panikk og løyet om at jeg var i mye bedre form enn det jeg eventuelt hadde vært, kun for å slippe å være der. Haha. Hvor smart det hadde vært, er en annen sak.

Foruten om det har jeg ikke så mye mer å meddele for øyeblikket. Jeg skal straks løpe ut døren, så vi får skrives mer senere. Ønsker dere en helt fantastisk dag videre! Og dere? Ikke glem at dere får kjolene på Nelly til kun 199,- kroner! Du finner utvalget HER. Klem!

HAN VIL VÆRE MIN SUGARDADDY

Denne meldingen fikk jeg i dag. Jeg får vanvittig mye merkelig tilsendt i løpet av en dag, men denne meldingen fikk meg til å måpe, på ekte. At en helt vilt fremmed mann tilbyr seg å vipse meg penger og betale min shopping er for meg helt absurd OG noe jeg soleklart takker nei til. Jeg har aldri forstått meg på alle disse jentene jeg vitner til her i Oslo spesielt, som har sugardaddies. Det er trist å si, men denne meldingen hadde vært en drøm for mange jenter å få. Hvor leit er ikke det? Jeg har flere bekjente som jeg 100% vet at har en gammel gubbe som betaler alle de spektakulære reisene de til stadighet reiser på, veskene de plutselig bærer på, eller når de helt ut av det blå snapper fra en rød Ferrari. Jeg har aldri og kommer aldri til å forstå meg på dette opplegget. For meg er det ikke noe annet enn direkte ekkelt og kvalmt. Selvfølgelig må alle få gjøre som de vil og ta de valgene de kan stå for, men det å la en gammel gris som mest sannsynlig er kåt på deg betale for deg er for meg respektløst ovenfor deg selv.

Jeg hadde ikke klart å hatt verdigheten min i behold dersom jeg hadde takket ja til noe slik. Nei takk, jeg klarer helt fint å betale for meg selv. Om ikke, hadde jeg heller fått meg en ekstra jobb eller i verste fall levd på nudler. Alt fremfor det å ta i mot penger fra gamle menn.

DETTE MÅ JEG BARE DELE MED DERE

reklame

Jeg får daglig spørsmål (uten å overdrive) om når neste Nelly rabattkode kommer her på bloggen, og derfor er det alltid like stas for meg når det kommer fantastiske kampanjer og rabattkoder som jeg kan dele med dere. Jeg er jo langt i fra den eneste som elsker å klikke hjem saker fra den nettsiden. I dag har jeg gleden av å meddele at festkjolene er satt ned til 199,- kroner! Det er et helt sinnsykt bra tilbud som jeg vet at i hvert fall jeg skal benytte meg av. Rabatten varer frem til 18/9, klokken 10:00. 

KLIKK HER FOR Å SE HELE UTVALGET!

(annonselenker) 1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

____

HAPPY SHOPPING, BABES!

DET ER PÅ TIDE AT NOEN STÅR OPP FOR HENNE

Jeg klarer ikke å la være å uttale meg om dette nå, for jeg kjenner at jeg koker over av frustrasjon. Jeg prater selvfølgelig om hele situasjonen med Anna Rasmussen som virkelig har fått kjørt seg de siste dagene. Jeg merker at jeg bryr meg ekstra mye om dette, og det er mye fordi at jeg selv opplever å bli hånet av andre bloggere støtt og stadig. Det er fryktelig leit at det er slik, for hvorfor skal VI latterliggjøre hverandre? Får vi ikke nok hat i kommentarfeltene våres? Må vi virkelig gjøre det mot hverandre, vi også? Hvorfor? Jeg forstår ikke hva greia er, for å ikke snakke om hva søren man får ut av å håne et annet menneske?

Hva så om hun la ut et toppløst bilde? HVEM bryr seg?! Kan ikke hun få lov til det, om hun vil? Det skjer så ofte at folk skal ta henne på alt mulig, helt uten grunn. Jeg kjenner jeg blir skikkelig irritert, faktisk. Når skal nok være nok? Vi kollegaer burde i hvert fall være for gode til å gjøre narr av hverandre på den måten. Tenk gjerne hva søren du vil om andre, men hold deg for god til å prøve å få oppmerksomhet på andres bekostning. Det er ikke annet enn desperat og tragisk. Dere vet at hennes navn selger, og det er kun derfor dere utnytter hver eneste mulighet dere "får".

Jeg føler sånn med henne, og det er derfor jeg skriver dette innlegget. Jeg har selv blitt parodiert x-antall ganger, fått gjennomgå med indirekte latterliggjøringer på andre store blogger og blitt hengt ut opptil flere ganger. Hvorfor? Fordi at jeg skiller meg ut? Fordi at du ikke liker meg? På grunnlag av hva? De personene som har gjort det mot meg har aldri i sitt liv hverken truffet meg, eller utvekslet et eneste ord med meg. Vi dømmer hverandre opp og ned, og det er så dumt. Jeg fikk faktisk nok selv for noen dager siden når jeg ga et stikk tilbake til en viss blogger, men vet dere? Det er fordi at jeg har holdt meg for god og hevet meg over det gang på gang. For nei, det har ikke bare skjedd en gang! Skjønner dere hvor jeg kommer fra? Jeg får også nok. Jeg har også følelser. Og vet dere? Det har Anna Rasmussen også. Give her a fucking break.

HVA TJENER JEG PENGER PÅ?

reklame

CASH 💰 MONEY

Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg befinner meg i en situasjon hvor jeg er nødt til å forklare hva jeg egentlig tjener penger på. Dette med blogg og sosiale medier er fortsatt veldig nytt for mange, og jeg opplever svært ofte at de jeg prater meg ikke kan skjønne hvordan man kan leve av å skrive dagbok på nett eller å poste bilder på Instagram. Jeg husker selv for et par år siden, når jeg leste blogger og faktisk tenkte i de samme banene selv. Man vet jo at bloggere/influencers tjener gode penger, men på hva? Jeg tenkte å fortelle dere litt om hvordan det fungerer i denne bransjen! 

Når det gjelder bloggen, tjener jeg penger på både klikk, affiliateslenker og på annonseinnlegg. Førstnevnte tjener man ikke noe særlig bra på dog, det er egentlig kun noe jeg ser på som en "bonus". Jeg er usikker på hvor mye jeg tjener per klikk, men det er sinnsykt lite. Om jeg husker riktig er det rundt 0,042 øre. Det er jo så og si ingenting. Affiliateslenker derimot, det tjener jeg veldig bra på. Det samme gjelder annonseinnlegg. Det er disse to spekterene ved bloggen der jeg tjener de store summene. Hvor mye man kan ta betalt per annonse er veldig varierende fra blogger til blogger, det kommer mest an på hvor mange lesere du har. Jo flere lesere, desto høyere pris. Det blir selvsagt målt ut i fra ditt gjennomsnitts lesertall. 

(annonselenke) HOODIE HER

Når det gjelder de som kun driver med andre sosiale medier, som for eksempel Instagram, fungerer det litt annerledes. Jeg var på et vors for en liten stund siden, da en jente med et par tusen følgere på Instagram fortalte at hun tjente penger per klikk på sin Instagram-konto. Da lo jeg godt inni meg. Man tjener ikke et øre på at en person klikker seg inn på Insta-profilen din. Ikke et eneste øre. Absolutt ingen gjør det. På Instagram tjener man derimot kun penger på annonser. Der kan man også få nokså godt betalt, men det kommer naturligvis an på antall følgere. 

Håper dette ga dere litt mer innsikt i hvordan man faktisk kan tjene penger via blogg og sosiale medier. 😉

MINE SENESTE INNKJØP

reklame

Her kommer mine seneste innkjøp! Jeg har fotografert det meste som jeg har bestilt fra Nelly og fra Shein. Sistnevnte har så utrolig mye fint til en laaatterlig lav peng. Det er helt sykt hvor billig det er der, og kvaliteten er faktisk bra! Du kan nesten sammenligne det med typ Bik Bok kvalitet, mener jeg. Jeg shopper ofte der, nettopp fordi at jeg får så utrolig mye for en super lav sum. Nelly er jo også en soleklar favoritt hos meg, det er jo ingen nyhet. Hehe! Håper dere liker innkjøpene mine. 😁

(annonselenker) FAUX FUX JAKKE - UTSOLGT I SORT, FINNES I BRUN HER & ROSA HER

 BUKSER HER // TOPP HER // HÆLER HER

JAKKE HER

DENIM JAKKE HER

TOPP HER // SKJØRT HER // JAKKE HER

SKJØRT HER

GENSER HER

BUKSER HER (ELSKER DISSE!!) Ps! De er nå på salg til -20%. 

TOPP HER

TOPP HER // TIGHTS HER. Dette treningsettet er så fint!

DENIM JAKKE HER! Så fet med trykket bak 😁

LYS ROSA DENIM JAKKE HER

SHORTS HER

MICHAEL KORS SNEAKERS HER. Jeg døøør for disse! SÅ lekre!

SKO HER

SKO HER

________

PJUH! Dere kan tro det tok lang tid å ta alle disse bildene. Haha! For et slit, men hva gjør jeg vel ikke for dere. 😚 Dette er langt i fra alt, men jeg tok bilder av det jeg rakk denne omgangen. Vi får se om det blir en del to etterhvert, men her har dere hvert fall mye av det! Håper at dere likte dette innlegget, som jeg for så vidt er helt sikker på at dere gjør. Dere bruker jo å elske innkjøps-innlegg!

DENNE UKENS PLANER

MONDAY FUNDAY

Ny uke, nye muligheter! Shit så klisjé den setningen er, men pytt pytt. I dag er jeg skikkelig motivert for å både være produktiv på jobbfronten, men også å være flink til å finne på masse gøy. Jeg har vært litt nedstemt de siste dagene, og det tror jeg kommer av det kjipe været Oslo leverer. Jeg blir så utrolig påvirket av været at det nesten er litt komisk, haha. Uansett! Denne uken har jeg mye å se frem i mot, så det hjelper absolutt på humøret. Jippi!

THIS WEEKS PLANS

Mandag: I dag skal jeg jobbe masse. Jeg skal straks kaste meg i en taxi hjemover, jeg er nemlig hos mamma nå. Jeg har med meg en fotograf som skal hjelpe meg med å ta bilder i dag. Next up: innkjøpsinnlegg! Jeg viste dere jo pakkene med hva jeg mottok her om dagen, så jeg har mye jobb fremfor meg med å frem hvert eneste plagg. Senere i kveld må jeg gjøre et annonseinnlegg, før søsteren min kommer på besøk fra Tromsø! Jippiiii.

Tirsdag: Trene, spille inn + klippe en YouTubevideo før det blir kosedag med storesøster og mamsen resten av dagen. 💞

Onsdag: Negltime + konsultasjonstime (æææh), etterfulgt av middag på Südøst.

Torsdag: Dra til sykehuset å være en god støtte for søsteren min som skal operere et brudd i ankelen. 

Fredag - søndag: Besøk av Michelle og Elias! Helgen går derfor til å kose meg masse med dem.

____

Denne uken blir fin, den!

EN LITEN LISTE

reklame

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EI LITTA LISTE

____

Hvordan har du det i dag?

Jeg har det egentlig fint. Jeg har gått rundt med en ekkel følelse i kroppen så og si hele uken, uten å helt vite hvorfor. Det er kjipt, men den forsvinner vel etterhvert antar jeg. Tror kanskje at det har noe med det faktum at jeg har vært litt småsyk? Jeg vet ikke. Ellers er jeg glad for at jeg er på god vei til å bli 100% frisk. 

Hva har du gjort i dag?

Jeg har lekt wifey! Formiddagen gikk til å kokkelere på kjøkkenet nemlig! Hør på hun, da. 😁 Det ble meksikansk tomatsuppe med pølser og egg oppi, samt baguetter ved siden av. YUM! Det smakte helt nydelig. Foruten om det har jeg vært ute å gått en liten tur, samt hatt besøk. Det har vært en fin søndag hittil.

Hva gjør du nå?

Akkurat nå er jeg faktisk hos mamma. Jeg skal overnatte her i dag, i og med at kidsa har fri fra skolen i morgen. Koselig med litt kvalitetstid! ❤️ Jeg vil ikke være alene i leiligheten min i dag kjenner jeg. Noen ganger får jeg bare skikkelig angst for å være alene, så da blir det fort til at jeg hopper i en taxi avgårde til mamsen. I dag er en slik dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenke) PUMA TOPP HER

Hva lengter du etter?

Åh, gud.. Jeg lengter sånn til 4. oktober! Da reiser jeg!!! Altså, jeg kan ikke vente. Disse destinasjonene har jeg drømt om SÅ lenge, og endelig blir det til realitet. Jeg avslører alt så snart som mulig. Det blir så forbanna gøy, dere! Det føles ut som at jeg går på autopilot og bare går å venter på å få reist avgårde på denne reisen. Det kommer til å bli et eventyr, som jeg dessuten skal få oppleve med en av mine beste venninner. LYKKE!

Hvem har du chattet mest med i dag?

Jeg har ikke vært særlig aktiv på sosiale medier i dag, faktisk. I går derimot pratet jeg mye med både Therese og Rebecka. Jentene mine. ❤️ Fact: jeg er elendig på å svare på både meldinger og messenger. Jeg leser gjerne hva som blir skrevet, men tenker alltid at "jeg svarer etterpå" og da går det selvfølgelig å glemmeboksen. Lærer heller aldri, vet du. Heh!

Hvor skulle du ønske at du befant deg akkurat nå?

Maldivene! Tenk så deilig, da. Krystallklart vann, bungalow, hvite strender, sol.. AH! Drømmen.

Hva gleder du deg mest til i neste uke?

Besøk av Michelle og Elias! Jeg har savnet dem begge noe enormt, så det skal bli så godt å få klemt på de igjen. Fine vennene mine gjennom alle tider. Det der er true friends, dere. De har vært med på hele denne reisen. Elsker de så utrolig høyt! 

Hva er det siste du klikket hjem?

SKJØRT HER OG TOPP HER! Elsker dette settet.

JEG FLYTTER!

Da var det på tide å gjøre det offisielt. Jeg skal flytte! Det har vært mye frem og tilbake, men nå er valget tatt - en gang for alle. Ved månedsskifte er jeg utflyttet og klar for et nytt kapitel i livet mitt. Hvor jeg skal flytte blir nok å sjokkere de aller fleste, for jeg flytter nemlig inn hos... mamma! Det blir veldig koselig å få tilbrakt mye tid sammen med småsøsknene mine og mamma, det er noe jeg ser veldig frem i mot. Det er nesten litt sånn at jo eldre jeg blir, jo mer familiekjær blir jeg.

Bilder fra 19 juni i fjor. Dagen vi overtok denne leiligheten! Se så lykkelig jeg var da, hehe. 

Grunnen til at jeg flytter til mamma og ikke i inn i en ny leilighet er fordi at jeg skal kjøpe noe eget så fort som mulig, og derfor har jeg lyst til å spare mest mulig fremover. Det finnes svært få leiligheter her i Oslo (som oppfyller mine krav) som ligger under 20.000 kroner i månedsleie, og det er jo så kjipe penger å kaste ut vinduet. Jeg har jo bodd i egen leilighet og betalt 18.000 kroner hver bidige måned i husleie i over et år nå, og de pengene er jeg utrolig bitter over. Jeg vil helst betale ned et eget huslån, fremfor å betale ned noen andres. Så, det er det som er planen! Jeg er i god dialog med regnskapsføreren min, og vi har satt en god plan fremover når det kommer til leilighetskjøp. Jeg er så vanvittig spent på tiden fremover! Tenk at jeg snart blir å kjøpe min første leilighet?!?! LYKKE!!!

Det blir selvfølgelig litt rart å flytte til mamma, i og med at jeg har bodd for meg selv siden jeg var 17 år. Samtidig tror jeg at det kommer til å gå helt fint, for jeg har så mange reiser booket fremover. Det er ikke ofte jeg kommer til å være her i Oslo, som også er en av hovedgrunnene til at jeg syntes at det ble skikkelig bortkastet å skaffe en ny leilighet i mellom tiden. Hvorfor betale 18.000 kroner hver måned på en leilighet som jeg knapt kommer til å tilbringe noe som helst tid i? Det er jo helt idiotisk, så derfor ble valget nokså lett å ta. Jeg skal som sagt være mye på reisefot, så det eneste jeg egentlig behøver er et sted å lande på når jeg først er i Norge. Derfor er det perfekt å få ha en base hjemme hos mamma før jeg endelig kjøper min egen leilighet.

WUHU! Dette skal bli så gøy, dere. ❤️ Jeg vet i hvert fall om en liten frøken (Sidra) som er veldig glad for at jeg flytter inn for en kort periode. Hehe!

DETTE HADDE DERE ALDRI TRODD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SATURDAY NIGHT

Det er lørdagskveld, og jeg sitter hjemme i sofaen og blogger for dere. Jeg kan neste garantere at dere er like sjokkerte som det mamma ble da jeg fortalte at jeg skulle holde meg hjemme i kveld? Haha, det er ikke ofte jeg har e avslappende helg hvor jeg ikke gjør noe som helst, men nå kjente jeg at det var på tide å lande litt. Selv om det hadde vært gøy å dratt ut i dag med resten av gjengen, er jeg veldig glad for at jeg valgte å kjøre på med en rolig helg. Jeg var ute å gikk en liten tur i pøsregnet (juuhuuu, vårt elskede land) tidligere i dag, som endte opp med en tur innom butikken. Ut kom jeg med brownies, marengs, smågodt, Snickers-is, Sandwich-is, Sørlandschips og jordbær. Det er viktig å kose seg, ikke sant? 😚 Jeg har virkelig forberedt meg på en skikkelig kosekveld her hjemme. Jeg skal straks snurre meg på kjøkkenet å bake, før jeg setter på en film. Hvilken film jeg ender opp med er fortsatt uvisst, så dersom du har et godt film-tips til meg blir jeg enormt glad! Jeg er helt elendig på filmvalg...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Å få være helt mutters alene i dag kjenner jeg at er litt deilig for sjelen. Ikke det at jeg ikke liker å ha selskap av andre, men jeg er en person som er avhengig av alenetid. Det er da jeg klarer å senke skuldrene totalt og puste ordentlig ut. Jeg har vært slik siden jeg var liten. Jeg husker fortsatt hvor rar jeg følte meg når jeg heller ville være alene på rommet mitt en fredagskveld, istedenfor å henge med vennegjengen min. Jeg elsket jo å være med dem, men jeg foretrakk ofte å tilbringe tid med kun meg selv. Jeg er en liten introvert, noe de aller fleste ikke hadde trodd. 

Jeg håper at dere får en super fin kveld videre, hva enn dere bruker denne lørdagen på. Om dere slapper av i eget selskap som meg, anbefaler jeg dere å høre på "Silence - marshmello, Khalid". Den går på repeat her - verdens fineste sang. Klem! 

JEG HAR MYE Å VISE DERE

... Ja. Hva skal jeg unnskylde dette med, da? Haha, jeg er så LOL! MEEEEN sannheten er at jeg solgte hele min garderobe fordi at jeg var så forferdelig lei av alt jeg eide av klær, så da ble det plass til masse nytt her hjemme. Dessuten reiser jeg på bort nesten hele oktober til spektakulære destinasjoner som krever litt fancy antrekk. Jeg gjorde fete bestillinger på både House Of CB, Nelly og Meshki i den anledningen, og herregud SÅ mye fint jeg fant! Jeg kan ikke vente med å få vist frem alt jeg har shoppet. Spørsmålet nå er om jeg skal ha vanlige innkjøps-innlegg hvor jeg viser hvert plagg på, eller om jeg bare skal vise klærne i antrekksposter som blir publisert fortløpende? Let me know!

Dette kommer nok til å få meg til å høres usedvanlig materialistisk ut, men pytt pytt: shopping gjør meg lykkelig. Jeg har en tendens til å shoppe ekstra mye når livet generelt ikke er helt på topp, men det er faktisk ikke tilfelle denne gangen. Jeg hadde bare så lyst på nye klær, spesielt til reisene mine. Derfor unnet jeg meg det! Dessuten har jeg jobbet så hardt de siste ukene, så det synes jeg absolutt at jeg fortjener. 🙆🏽

JEG BLIR UTNYTTET ØKONOMISK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette innlegget kommer trolig til å bli en ny snakkis, og det er jeg klar over på forhånd. Likevel velger jeg å dele dette med dere, da det har ført til at jeg stoler mindre og mindre på mennesker jeg omgås med. Selvfølgelig gjelder ikke dette alle i min omgangskrets, men et par personer. La oss komme til poenget: jeg er ikke akkurat kjent for å legge skjul på økonomien min. Jeg tjener ekstreme summer, noe som er veldig uvanlig til en 23-åring å være. Det er ikke normalt å tjene så godt i så ung alder, men jeg har klart å få det til. Jeg har jobbet og stått på i et par år, som har resultert i et AS som gjør det vanvittig bra. Det er noe jeg er forbanna stolt over, men også noe jeg ikke tar for gitt. Hard work pays off!

Helt siden jeg var en liten jente, har jeg vært kjent for å like å dele med meg. Jeg har alltid vært gavmild, og det er noe jeg har fått komplimenter for så lenge jeg kan minnes. Det å spandere på mine nære og kjære er noe jeg gjør med glede! Likevel opplever jeg oftere og oftere at enkelte personer utnytter det mer og mer. Det er ikke lengre slik at det blir satt pris på og takket for, men mer noe som blir tatt som en selvfølge. Det er ikke mange ukene siden jeg var ute med en vennegjeng, da en jente jeg knapt hadde "kjent" i 30 minutter presterte å lire av seg at jeg er gjerrig. Hvorfor? Jo, fordi at jeg ikke ville betale hele bordets andre runde med drikke. Ha i bakhodet at jeg betalte hele første runden, og spanderte på alle som satt ved bordet. Denne jenta kjente jeg ikke en gang, annet enn at hun har skrevet til meg ved flere anledninger på sosiale medier. Plutselig var hun blitt god venn med min nære venninne, og da anså jeg henne naturligvis som en i "gjengen" da vi dro ut for å feste. Jeg hadde ingen problemer med å betale hennes drikke også. Når andre runde med alkohol ble bestilt, betalte en annen venninne av meg. Så, alt i alt var det T og jeg som betalte for alkoholen den kvelden. Denne jenta som mente at jeg var gjerrig (til tross for at jeg betalte flere tusen kroner for alkohol, inkludert hennes drinker), gikk rundt å sa dette videre til vennene mine. At jeg var gjerrig. Den ene kompisen min sa seg enig, noe jeg fikk vite i etterkant. Det ironiske er at denne jenta ikke betalte en eneste øre selv i løpet av hele kvelden, men presterer likevel å gå å baksnakke de som faktisk har betalt for hennes kveld. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er i slike situasjoner at jeg virkelig begynner å tvile på hvorfor enkelte personer prøve å komme tett innpå meg. Hva er deres hensikter? Er det fordi at du synes at jeg er en kul person som du oppriktig er interessert i å bli kjent med, eller er det fordi at du håper på å få spandert reiser, drikke og diverse andre saker på? Jeg er i hvert fall veldig glad for at det kom frem til slutt, at "vennene" mine mener at jeg er gjerrig fordi at jeg ikke legger Visa-kortet mitt på bordet og lar alle drikke så mye de vil på min regning. Hvordan er det rettferdig? Hvorfor skal mennesker direkte kreve at jeg skal betale for DEM, kun fordi at jeg tjener bedre enn hva de gjør? 

Jeg synes at det er et interessant tema å ta opp, for det er nemlig så merkelig for meg å se hvordan folk tar MINE penger for gitt. Hvordan enkelte blir direkte irriterte på meg dersom jeg ikke er den første som drar frem kortet. Hvor er selvrespekten din? Betal for ditt eget shit, og ikke krev at andre skal betale for DEG.

Takk for meg.

UKENS SPØRSMÅL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tar du til deg de stygge kommentarene som blir skrevet til deg? Helt ærlig.

Jeg skulle ønske jeg kunne si nei og mene det. Men sannheten er dessverre noe annet. Jeg tar ikke alltid negative kommentarer til meg, men noen ganger gjør jeg det. Spesielt på dårlige dager, eller i perioder hvor jeg har dårligere selvtillit. Jeg prøver så godt jeg kan å stenge alt ute, men til syvende og sist er jeg kun et menneske. Et menneske med følelser, akkurat som du.

Hva synes du om at en viss blogger skal gi deg stikk etter stikk?

Jeg synes at man skal være litt forsiktig med å henge ut andre og være spydig når man selv ikke nødvendigvis er en engel. Det finnes tross alt fortsatt artikler om denne personen hvor hun var i rettsak for å banke opp en jente inne på et solarium. Det å ødelegge en og annen iPhone (som tydeligvis er så barnslig i følge henne) er litt mildere enn det, gitt. Jeg synes det er kjedelig å måtte oppleve at en annen blogger tydeligvis har sånn stort behov for å uttrykke sine dårlige meninger om meg på bloggen sin, når hun egentlig står for det å være så snill og positiv. Det blir litt merkelig i mine øyner, spesielt når det har skjedd flere ganger. Jeg skjønner ærlig talt ikke hva greia hennes med meg er, men det får bare være. ☺️ Det er ingenting jeg orker å bry meg om. Ikke alle kan like alle.

Hva heter restauranten du spiste på med masse forskjellige småretter?

Det var på Delicatessen! Sååå nydelig mat. Mmm. Beste tapasen i byen. Anbefales på det sterkeste. Favorittene mine var Patatas Bravas og mini burgerne.

Har du sett på svenske Paradise Hotel, hva synes du isåfall?

Jeg har ikke sett et eneste sekund av programmet, og jeg vil heller ikke få tilsendt hverken bilder eller snapper av hva som foregår på skjermen. Det er ingenting jeg hverken vil se, eller få med meg. Det håper jeg at dere forstår. Det har ingenting med meg å gjøre. Den perioden var utrolig vond og tøff for meg, og jeg vil ikke bli påminnet om hva som skjedde. 

Pleier du å være deprimert når du våkner opp om morgenen fordi at du ikke har noen planer for dagen?

Både ja og nei. Deprimert er nok litt å ta i, for deppa blir jeg jo ikke. Men det kan være litt kjipt å føle at man ikke har noe man MÅ gjøre, om du forstår? Når det er sagt så gjør jeg jo mye hver eneste dag på jobbfronten, men det blir jo veldig ensformig i og med at jeg jobber hjemmefra. Det er vel egentlig derfor jeg blir så stresset av å være hjemme i Oslo for lenge, for jeg kjeder meg veldig lett. Reising blir derfor min store redning i hverdagen!

Kan du vise frem innkjøpene fra Stockholm?

Ja, selvfølgelig! Det skal jeg gjøre fortløpende. 

Hvem fikk du overraskelses besøk av?

Hehe. Hemmelig! Jeg har som sagt blitt mer privat, og det er en stor del av mitt privatliv. Ikke alle venner og relasjoner blir lengre vist frem på mine sosiale medier. Det er av forskjellige grunner, blant annet at jeg ønsker å holde enkelte spekter av livet mitt for meg selv. Det er ikke alt jeg vil at 20.000-25.000 mennesker skal vite. Heldigvis er de fleste av dere forståelsesfulle på den fronten, og det gjør meg så glad. ❤️

Når skal du innrømme at du er i et forhold?

Den dagen jeg er i et forhold. Jeg er singel, akkurat som jeg har sagt tusen ganger før. 

Hva skjedde med bagasjen? Kom den til rette til slutt?

Jaaa! Heldigvis. Jeg fikk beskjed om at den var kommet til rette på Gardermoen kvelden etter. Dere kan tro jeg ble lettet og glad! Herregud, jeg var så forbanna stresset og frustrert. Nå er alt bra igjen! Der hadde jeg flaks, ass..

___

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

I MITT KJØLESKAP...

THIS WEEEKS FRIDGE

Da var ukens mathandel unnagjort. Som dere ser har jeg for det meste handlet inn til forskjellige middager. Det blir mye kylling de kommende dagene. Jeg har nemlig lastet ned appen "tasty" som er helt genial når det kommer til gode oppskrifter. Der har jeg hentet så mye inspirasjon i matveien. Et lite tips fra meg til dere! Helt genialt, spesielt om dere er like håpløse som meg på matlaging. Hehe! Ellers har jeg et mål om å prøve å være forholdsvis sunn, og det synes jeg at man kan se med tanke på hva jeg har handlet. Litt sjokolade og Napoleonskake er lov da, så lenge det er i små mengder. Ikke sant? Det er hvert fall enorm fremgang! 

Jeg vet jo at dere liker denne type innlegg, så derfor tenkte jeg å dele denne ukens mathandel med dere. Jeg gjorde det forrige uke også (tror jeg, om ikke det var uken før), og da ble dere glade. Er dette noe dere ønsker at jeg skal gjøre hver uke? Let me know. 😚

UKEN SOM GIKK

reklame

AKKURAT NÅ

I skrivende stund sitter jeg i undertøyet med håndkle på huet. Jeg har akkurat kommet ut av en lang, forfriskende dusj. Jeg har kjeftet litt på meg selv for å ha vært lite aktiv på bloggen de siste to døgnene, men jeg har hatt to kjipe dager. Det har vært mye for meg i det siste, og et hav med hat på et innlegg hvor jeg helt enkelt forteller om en fæl dag, gjør det ikke akkurat fristende å titte innom her. Likevel er det ikke riktig at disse nett-trollene skal vinne, for hvem i helvete er disse stakkarslige menneskene? Mindre fokus på idioter, og mer fokus på alle dere fantastisk snille og gode lesere som støtter meg og viser kjærlighet. Jeg elsker dere, og jeg må bare få takke dere nok en gang for hvert lille ord dere legger igjen til meg. Dere er søren meg gull verdt! Dere skulle sett meg i går da jeg leste gjennom de fine kommentarene, jeg satt her med tårer i øyene i flere minutter. Da ble jeg påminnet nok en gang om hvorfor jeg blogger, og hvorfor jeg holder ut - til tross for alt hat. Jeg elsker dere! 💞

UKENS IRRITASJONSMOMENT

At vi var så ubrukelige at vi faktisk presterte å miste flyet, til tross for at vi var på flyplassen over to timer før avgang. Altsååå... Ingen andre enn meg. Jeg er så forbanna surrete noen ganger. Tror dere det er slitsomt å være Isabel Raad til tider, eller? Det kan jeg søren meg love dere at det er, haha. 

UKENS HØYDEPUNKT

Å få tilbrakt helgen sammen med de fantastiske vennene mine! Nelly-festen var gøy, samt shopping og festingen i Stockholm. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: jeg ELSKER den byen. Gud så fint det er der!

UKENS CRAVING

Kalkunfilet. Jepp, noe så random. Det må seriøst være min favoritt mat, tror jeg. Det er jo så godt! Jeg spiser det fryktelig sjeldent, noe jeg egentlig ikke forstår. Det er nesten som om at jeg har fått for meg at det kun kan spises på nyttår, men det behøver jo absolutt ikke være sånn. De selger ferske, nydelige kalkunfileter på blant annet Coop Mega. Døds godt! Med Bretagne saus og hjemmelaget potetstappe (helst med masse klumper i) smaker det helt fantastisk. YUM!

UKENS OPPTUR

Jeg fikk overraskelses besøk tidligere i uken, og jeg ble så vanvittig overrasket (no shit) og ikke minst GLAAAD! Elsker når slike uventa ting skjer. Beste som finnes. ❤️ Jeg har et elsk/hat forhold til overraskelser, men når jeg ikke ser dem komme i det hele tatt er det ekstra gøy. Hehe!

UKENS NEDTUR

Hele den episoden med bagasjen min, selvfølgelig. Det å få beskjed om at hverken de Gardermoen eller de på flyplassen i Stockholm har peiling på hvor bagasjen min befant seg var ikke noe kult. Jeg fikk mildt sagt panikk. Hele livet mitt lå oppi den kofferten. Jeg kjenner ikke en eneste person som ikke hadde funnet det utrolig irriterende og plagsomt, så jeg skjønner ikke at så mange klikker for at jeg uttrykker min frustrasjon over det. Kom igjen!

UKENS TANKE

SLUTT Å BRY DEG! Jeg må virkelig slutte å bruke så mye energi på disse negative menneskene som kun har et mål: å se meg mislykke her i livet. Det er så utrolig mange som tydeligvis hater meg, uten noen god grunn. Hvorfor skal jeg bry meg om det? De kjenner meg ikke. Hadde de kjent meg eller visst hvordan jeg er som person, kan jeg med hånden på hjertet si at de hadde fått et helt annet syn på meg. Dessverre er det ikke slik at alle kan like alle, og det må jeg prøve å huske på. Hva faen har de slags betydning for meg, i mitt liv? NADA.

UKENS INNKJØP

Jeg shoppet litt i Stockholm, et eget innlegg kommer fortløpende. Det var dog for det meste sminke, men jeg vet at mange av dere finner det interessant (inkludert meg). Hehe! Ellers har jeg fått hjem over 70 plagg, som jeg gleder meg til å vise dere. JUHUUU!

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenker) BUKSER MESHKI - LIGNENDE HER & HER // TOPP MESHKI - LIGNENDE HER // HÆLER HER

UKENS MEST LESTE INNLEGG

I HØST SKAL JEG...

HAN FORSØKTE Å RANE MEG

ET HJERTESKJÆRENDE INNLEGG

JEG TRODDE ALDRI AT JEG SKULLE SI DETTE HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja, dere... Hvor skal jeg begynne? Herregud for et drama som oppstod i kommentarfeltet på dette innlegget. Jeg forstår helt ærlig ikke hva så utrolig mange reagerte så negativt på? Jeg fortalte om en ekstremt fæl dag for meg, noe som er naturlig for meg å dele i og med at jeg faktisk blogger om hverdagen min. Jeg forteller leserne mine daglig om hva jeg har gjort og hva som har skjedd i livet mitt. Når jeg da ikke hadde blogget på et helt døgn på grunn av at mac-en min lå i kofferten min som forsvant, er det naturlig for meg å komme med en forklaring så fort jeg har fått tilgang til en pc igjen. Jeg forstod at at det var mange som angrep meg fordi at jeg brukte ordet "mareritt" i overskriften, og det synes jeg er helt latterlig. For meg var faktisk søndagen er rent mareritt. Det var det. Vi har alle forskjellige oppfatninger av hva man vil kalle et mareritt, men det å ikke vite hvor min koffert befant seg er et forbanna mareritt for meg. Jeg hadde min mac, to svindyre kameraer, all sminke og alle mine klær oppi der. Selvfølgelig kan alt erstattes, men prøv å se for dere hvor mye jobb jeg har som ligger lagret på mac-en min? For å ikke snakke om på minnekortene som var i kameraene?

Flere sammenligner dette "klage-innlegget mitt" med alle verdensproblem som finnes. Jeg kan ikke klage, for det finnes barn i Syria som dør hverdag i all elendighet. SÅ KLART er det et større mareritt enn det å miste både fly og bagasje, men sa jeg noensinne at det ikke var det? Man må faktisk få lov til å ha egne problemer, selv om det finnes vesentlig verre ting som skjer andre steder i verden. Og tro meg, jeg har opplevd langt større mareritt enn dette her. Det har absolutt ingenting med dette å gjøre. Dere må slutte å ta alt så forbanna bokstavelig. JA, jeg hadde en tøff søndag! Det er ikke noe mer enn som så, men i kommentarfeltet tok jo x-antall mennesker helt av.  Jeg har aldri, og kommer aldri til å forstå meg på mennesker som lirer av seg fæle og direkte vonde kommentarer på nett. Det er mennesker jeg synes oppriktig synd på. Hadde noen i min omgangskrets holdt på sånn der, hadde jeg blitt så forbanna flau på deres vegner. Hvem gjør sånn!?

Uansett. Nå har jeg i hvert fall lært at så fort man opplever noe som gjør at man blir lei seg eller frustrert, så er man bipolar og burde oppsøke lege. Eller så må man ta livet sitt, for da fortjener man ikke å leve. Det er faktisk på det nivået kommentarene ligger på. Jeg blir helt stum når jeg leser gjennom enkelte av dem. Heldigvis finnes det mange flotte og gode mennesker der ute også, som støtter meg i kommentarfeltet. Det er så godt å se at vi er flere som slår ned på netthat, for det er ikke greit uansett situasjon/person. Når skal mennesker forstå at vi bloggere også er helt vanlige personer? Jeg har også følelser. Jeg blir også lei meg, akkurat som du. Jeg kjenner bare at jeg blir så vanvittig trist av all negativitet..

Jeg trodde aldri at jeg noensinne kom til å si dette her, men jeg begynner å miste gleden av det å blogge. Jeg er så forbanna lei av å høre hvor fæl, stygg, udugelig og horete jeg er hver eneste dag. Det gjør noe med en person, det å få høre så mye negativt om seg selv dag inn og dag ut.

ET MARERITT AV ET DØGN

Jeg kjenner at jeg virkelig behøver en opptur i livet nå. Dagen i går var så ekstrem jævlig at jeg føler meg helt tom. Det startet med at vi dro til flyplassen 2,5 timer før flyet skulle gå. Man skulle jo tro at det var nok tid, men så klart ikke. Vi presterte å oppdage boardingen litt i det seneste laget, og oppå det hele løp vi til feil gate, på helt motsatt side av flyplassen. Hadde vi bare sprunget til riktig gate hadde det ikke vært noe problem, men der dret vi oss rimelig hardt ut. Vel, da var det ikke så mye å gjøre enn å booke et nytt fly et par timer senere. Vi fikk beskjed om at bagasjen våres skulle bli levert til oss, men det skjedde aldri. Etter 20-30 minutt ble vi informert om at de hadde tatt feil, og at koffertene våres mest sannsynlig var på vei til Oslo med det flyet vi egentlig skulle reist med. Da satset vi på det, satte oss på neste fly i håp om at bagasjen vår skulle stå klar på Gardermoen. Tror dere det gikk så smooth for seg, eller? Ofc not. På Gardermoen visste de ikke noe om koffertene våres, nemlig. På det tidspunktet hadde jeg så forbanna lyst til å bare sette meg ned gråte. Tenk dere å være overdrevet bakfull og sliten etter en fartfyll helg, og i tillegg få så mye motgang på en og samme gang. Det var ikke noe særlig kult altså...

Et lite bildredryss fra Stockholm via Snapchat! Legg meg til: isabelsraad. 💋

Jeg kom meg omsider hjem, og det første jeg gjorde var å ta en lang dusj før jeg stupte rett i seng. Både den dusjen og senga mi hadde jeg lengtet noe fryktelig etter. Huff, jeg var så nære på å få mental breakdowns hele dagen i går, jeg kjenner at jeg fortsatt er veldig sliten. Jeg har aller mest lyst til å bare dø her hjemme i sofaen mens jeg spiser junkfood og ser på serier hele dagen, men slik blir det nok ikke. Jeg skal nemlig på klatring! Haha, hva er det jeg begir meg inn på? Jeg har faktisk klatret mye før da det var obligatorisk på idrettslinja da jeg gikk på videregående, men det er jo en stund siden nå. Det gjenstår å se om jeg kan briefe med klatre-ferdighetene mine, eller om jeg kommer til å tryne nedover hele klatreveggen. Hahah, det hadde vært litt av et syn. Det verste er at det helt sikkert kommer til å skje også. :) :) :) :)

Nå får jeg runde av her å ringe til flyplassen. Håper virkelig at de har mer informasjon angående kofferten min nå! Jeg mener, hele mitt liv ligger bokstavelig talt oppi der. Både Mac-en, begge kameraene, all sminke og produkter, rettetang, hårføner.. Dere skjønner tegninga. Ikke kult om jeg ikke får alt det tilbake, as. Fingers crossed! 🤞🏽

HAN FORSØKTE Å RANE MEG

Det har vært et fryktelig innholdsrikt opphold i Stockholm så langt, og i dag ble det tatt til nye høyder. Da vi stod opp, bakfulle og jævlige, fristet så klart tanken på Mccern til frokost. Vi satte oss der for å spise, og mens jeg sitter å trykker i trynet, kommer det en mann med et stort ark som han viser meg. Jeg konsentrerer meg fælt for å se hva som står skrevet, men HELDIGVIS hadde Therese øynene åpne. Plutselig tar hun tak i arket som han prøver å distrahere meg med mens han forsøker å stjele iPhonen min som ligger på bordet. Altså, jeg har ingen ord. I det hun sier at han prøver å stjele den, piler han fort avsted. Jeg ble helt paff. HVEM gjør sånn? Og hvordan i alle dager tørr en person gjøre det så vanvittig åpenlyst? Jeg har aldri skjønt meg på tyveri, og vil heller aldri gjøre det. Usch. Jeg er glad for at det heldigvis gikk bra, og at Therese passet på. Hadde ikke hun vært med meg i det øyeblikket, hadde jeg vært uten telefonen min akkurat nå. Det kan jeg mildt sagt si at hadde vært nogenlunde kjipt. Det er jo ikke akkurat slik at jeg går til innkjøp av få iPhoner i løpet av et år. Kremt...

 Roomservice før vors og Nelly-party i går kveld. 

Etter frokosten var inntatt og etter at vi fikk roet oss ned etter denne episoden, tok vi turen til Sephora. Der handlet jeg et par goodies til sminkevesken. Jeg er så svak for sminke, dere... Det er så gøy å teste ut nye ting! Jeg ble litt skuffet da, for utvalget var ikke det beste. Men men.. Resten får jeg ta på taxfree på vei hjem. Uansett! Nå er vi tilbake på hotellet og jeg ligger godt plassert i den deilige hotellsengen. Jeg er så sinnsykt redusert etter gårsdagens festligheter at alt som frister i dag er å bli liggende her helt til jeg reiser hjem i morgen. Haha! Jeg får kaste i meg en Red Bull etterhvert for å få opp energinivået, for i kveld skal jeg treffe mine babes igjen! Vi er en hel gjeng som skal ut å spise middag før vi drar ut etterpå. Jeg er helt sikker på at denne dagen blir minst like gøy som i går. Nelly gjorde en fantastisk jobb med en dødskul fest! 💃🏽

20% RABATT PÅ HELE NELLY!

reklame

OKEI, som om gårsdagens rabattkode var nok? I dag er det nemlig et enda bedre tilbud: nå får du -20% rabatt på HELE nettbutikken! Jeg blir så utrolig giret på disse rabattkodene at det nesten er litt pinlig, haha. Men hallo, hvor gøy er det ikke å kunne shoppe det du ønsker deg for en billigere pris? Jeg vet at dere setter pris på disse rabattkodene, så derfor måtte jeg selvfølgelig dele denne også med dere. Under her har jeg plukket ut mine favoritter! 💋 PS! Koden varer KUN ut dagen i dag, så dersom du vil benytte muligheten er du nødt til å handle før klokken 02:00 i natt.

KLIKK HER FOR Å SHOPPE & OPPGI KODEN «NELLYSTREET» I KASSEN!

(annonselenker) 1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

STOCKHOLM

Hei fra Stockholm! Jeg fløy hit grytidlig i dag sammen med fine Therese. Det er duket for tidenes Nelly-fest her i Stockholm, og jeg er hundre prosent sikker på at det kommer til å bli amazing. Jeg mener, det er avslutningen på Fashion Week som var her i byen denne uken, og Nelly står for festen i kveld. Hæla i taket! 💃🏽 I og med at jeg først er her, bestemte jeg meg for å like gjerne bli igjen hele helgen. Jeg har så mange venner som jeg har savnet i hjel her som jeg er nødt til å treffe når jeg først er i byen. Jeg gleder meg vanvittig mye til alt som skal skje disse dagene! Nå har vi slått oss til ro på hotellrommet etter en liten shoppe-runde. Jeg spottet Gucci-butikken, og i morgen skal jeg gå inn dit å snope litt.. Hihi! Noen som er spente på hva som blir med meg hjem derfra? Jeg har ønsket meg det så lenge! Gleder meg som et lite barn, haha.