hits

oktober 2016

it's baaack!

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg så at denne etterspurte bodyen var tilbake i sortimentet på Nelly, tenkte jeg på dere med en gang! Den har vært utsolgt helt siden dagen jeg klikket den hjem, og dere har mast og mast om hvor jeg kjøpte den. Vel, gladnyheeeet! It's back! Du finner den her. Jeg ser jo nå at jeg har gått med den strengen foran, istedenfor bak. Altså, hva gir du meg? Hahaha! Meg i et nøtteskall...

Hva har dere gjort i dag? Det er ikke så mye spennende som skjer i mitt liv akkurat nå, da jeg ikke kan bevege meg noe særlig, og ligger for det meste utstrekt i sengen. Føler meg som en diva når jeg får hva enn jeg måtte ønske i form av mat servert på senga. Det å ha Michelle ved min side er forresten helt fantastisk! Hun er så sinnsykt god og omsorgsfull at halvparten kunne vært nok. Tenk at vi begge to begynte på vernepleier-studiet, og vi begge endte opp med å hoppe av. Haha! Hun hadde passet i yrke da, det har hun bevist disse dagene. <3 I forkant forberedte jeg henne på at jeg kom til å være et hjelpesløst vrak som kom til å behøve hjelp med absolutt alt, men der tok jeg grundig feil. Vi storkoser oss, selv om det begynner å bli litt kjedelig å stirre inn i disse fire veggene. Da er det fint at det er bestevenninna jeg tilbringer denne tiden sammen med - vi kjeder oss jo ikke i hverandres selskap. <3 

Nå skal jeg spise kylling og ris, og se på Pitch Perfect 2! Ha en super kveld videre, fininger. Klem! 

uken som gikk

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

topp her / jeans her / klokke her

AKKURAT NÅ

Jeg ligger i sengen, og kjenner bare hvor mer og mer rastløs jeg blir for hvert minutt som går. Blæh! Jeg har ikke så mye annet til valg enn å ligge her, så jeg får prøve å smøre meg med tålmodighet så godt det lar seg gjøre. Michelle ligger ved siden av meg å leser i boka si, mens jeg skriver dette innlegget. Nå må jeg faktisk tisse litt, så det skal jeg gjøre før jeg forsetter på de neste punktene haha. Her holder vi ikke tilbake på detaljene ;-)

UKENS OPPTUR

Istanbuuuul of course! Kvalitetstid med min bestie, shopping, spise god mat, oppleve byen.. Det har vært en bra uke så langt! :-) Det er alltid deilig å komme seg bort litt fra den hektiske hverdagen hjemme.

UKENS HØYDEPUNKT

Trenger jeg virkelig utdype dette? CHANEL-VESKEN SELVSAGT! Jeg dør fortsatt litt innvendig hver gang jeg ser på den. Er det mulig å bli forelsket i en gjenstand? Ja. Jeg tror det. Den er virkelig en drøm. <3

UKENS CRAVING

Seigmenn og fries! Litt av en kombinasjon, haha. Jeg har spist fries fire dager i strekk nå. Jeg er så sær ass.. Seigmenn hamstret vi med oss på taxfree'n, noe jeg er overlykkelig over akkurat nå. Tror du jeg har tre stykk i munnen i skrivende stund? Yes, I do.

UKENS VIDEO

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Vel.. All den blesten som oppstod da jeg delte mitt Chanel-kjøp her på bloggen har vært veldig irriterende. Jeg kan ikke skjønne eller begripe hvordan en enkel veske kan skape så latterlig mange reaksjoner. Ja, jeg skrev prisen. Hva så? Som om ikke de aller fleste vet hva en Chanel-veske koster i utgangspunktet? Jeg fikk utallige spørsmål allerede FØR jeg postet bilder av den, hva prisen lå på. Derfor skrev jeg det i innlegget, slik at de som bryr seg og lurer på det, finner svaret smidig og enkelt. Ingenting større enn det, men tydeligvis er det ulovlig å prate om penger og dyre kjøp i offentlighet. Fuck janteloven, det er alt jeg har å si.

UKENS NEDTUR

Savnet jeg kjenner for Pierre er så og si uutholdelig. Jeg lengter såååå! Heldigvis er det ikke så altfor lenge til vi ses igjen, og gud som jeg gleder meg til å kysse han fem millioner ganger etter hverandre. Dette er den lengste perioden vi har vært foruten hverandre faktisk.. 

UKENS INNKJØP

Selvsagt Chanel-vesken! Foruten om den kjøpte jeg litt diverse klær og sko også, som jeg kan vise dere senere om ønskelig? :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS TANKE

Jeg dagdrømmer til dagen jeg endelig kan bli utskrevet, og kan reise tilbake til mitt kjære Oslo igjen. Nå er jeg lei av å bare ligge her og ikke kunne gjøre noe. Jeg vil være i aktivitet.. Jeg liker jo dovendyr-livet til en viss grad, men nå har vi gått over den kneiken for leeeengs, haha. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

ISTANBUL

MITT DYRESTE KJØP

LENGE LEVE JANTELOVEN

NÅR LIVET BRÅTT TAR UVENTEDE VENDINGER

 

Jeg kan ikke tro at jeg tillot det

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her / klokke her

Jeg er helt overveldet. Dagen i går startet ganske kjipt etter at jeg slapp dette innlegget. Det kom så mye negative kommentarer, noe som virkelig fikk humøret mitt til å gå fra super glad og lykkelig, til nedstemt. Det å vise frem noe som er så stort for meg, og det å ville dele gleden min med dere lesere trodde jeg skulle bli en fin ting. Dessverre var jeg veldig naiv. I frustrasjon skrev jeg et oppfølgings-innlegg hvor jeg forklarte situasjonen, og hvordan jeg følte det. Da snudde det brått. Jeg møtte forståelse og godhet fra samtlige, og det setter jeg så uendelig stor pris på! Dere aner virkelig ikke hvor godt det var å lese deres oppmuntrende ord. Jeg ville så gjerne takke og svare på hver eneste kommentar, men da det til slutt ble over fire hundre kommentarer, velger jeg å takke dere alle i plenum. Smilet kom lurende tilbake, og jeg ble den glade Bella som jeg bruker å være. Tenk at jeg tillot alle disse negative menneskene å dra meg ned? Jeg blir så skuffet over meg selv.

Det er rart med det der, hvordan dere lesere kan styre humøret mitt. På både godt og vondt - selv om jeg aller helst skulle ønske dere kun kunne styre det på et positivt sett. Hehe! Nå er jeg hvert fall såpass heldig som har så utrolig godhjertede og oppløftende lesere, som gjør at alt det negative oppgulpet enkelte kommer med, forsvinner helt fra minnet. Jeg vet at jeg sier det ofte - men fy f*en så gode dere er! Og fy f*en så glad jeg er i dere! Tusen takk for at dere støtter meg og heier på meg. Dere er grunnen til at jeg har et åpent kommentarfelt. Dere er grunnen til at jeg har motivasjon til å blogge hver eneste dag. Dere er grunnen for at jeg er her jeg er per dags dato. TUSEN TAKK! ♥

money talks

affiliateslinker

Nå ligger jeg her da, strak ut i sengen og scroller på ulike nettbutikker. Nå skal jeg forøvrig ikke shoppe mer på en stund, men det er lov å drømme seg litt bort. Ikke minst får jeg inspirasjon, noe jeg aldri kan få nok av! Jeg skal være flink å spare fremover, spesielt når det kommer til klær (og Chanel-vesker, haha!). 

_____

· Mine favoritter ATM ·


1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her


1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her 

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her 
 

lenge leve janteloven

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er det en ting jeg aldri, aldri, aldri vil eller kommer til å forstå meg på, er disse dømmende menneskene, som støtt og stadig skal peke finger på alt og alle. HVA er det med dere? Hva får dere ut av det? Jeg blir så provosert. Etter at jeg la ut innlegget hvor jeg stolt viser frem Chanel-vesken jeg kjøpte, haglet det inn med krenkende kommentarer. La meg presentere de verste:

«Folk som har Chanel vesker bør ha classic stil. Derfor burde ikke du hatt en. Du er bare suuuuper Harry.»

«Den var faen meg stygg.»

«Lenge leve idioti :) den prisen kan du få helt for deg selv.»

«Seriøst er du ikke lei av å alltid måtte bevise for folk hva du driver med?? Hvorfor må du leve for andre, kan du ikke bare begynne å leve for deg selv! Hva så om du brukte 50 000 jævla kroner på en veske, men ikke sitt her og si du synes synd på fattige du møter som sitter langs gatene senere. Du er ikke den eneste her som har penger! Slutt å tøff deg foran 14-15 åringer, du har ikke en eneste utdanning eller noe talent. Eneste du får penger for er fordi vi lesere elsker å se at du driter deg ut og opererer hele kroppen din! Vi elsker å se hvor falsk du blir for hver dag som går. Hadde du sittet i en saklig diskusjon med 2 mennesker så hadde du nok følt og sett hvor dum du egentlig er. Blir så oppgitt over at du alltid må bevise ditten og datten. Du er hele Norges skam og vi trenger heldigvis ikke å latterliggjøre deg for det gjør du fint selv. Du er flink i dobbelmoral :).»

«Altså hva faen!? Du bruker 50k på en jævla veske når folk sulter i verden??? Dessuten var den stygg... Herregud for et ballonghue du er.»

«fyfaen. folk å barn sulter ihel, å du mener du fortjener en veske til 50 fuckings tusen kroner. DU ER SPY MATERIALE..»

Jeg finner ikke ord... Dette er, som jeg har sagt tusen ganger før, min blogg. En blogg som omhandler mitt liv, mine meninger, mine handlinger og mine interesser. Jeg har stått på, og hatt så lyst på denne vesken i så lang tid nå, og det at jeg endelig har fått mulighet til å kunne unne meg denne vesken, er utrolig stort for meg. DETTE gjør meg glad! Jeg tjener mine egne penger, jeg jobber og står på hver bidige dag, så hvorfor i all verden er det egoistisk av meg å kunne skjemme bort meg selv en gang i blandt? Vi alle tjener penger, men betyr det da at hvert eneste menneske skal donere hver bidige krone til mindre heldige mennesker? Unner ikke du deg noe du har ønsket deg lenge, en gang i blant? Det er som om at flere ønsker at jeg skal leve opp til kriterier som ikke er oppnåelige (ikke engang for dem selv). Det handler ikke om hvor mye penger en tjener i løpet av en måned, men selvfølgelig blir lyset satt på meg da jeg tjener over gjennomsnittet. Før jeg ble toppblogger donerte jeg også penger, noe som jeg gjør i mye større grad nå som inntekten også er høyere. På samme måte unner jeg meg selv også mer luksuriøse gjenstander. Det er mange fler enn meg som sprader rundt med Chanel-vesker, men får de drit kastet etter seg? Neppe. Selv om jeg kjøper meg en dyr veske, betyr det ikke at jeg ikke donerer til veldedighet også! Jeg donerer hver måned til Unicef og til Kreftforeningen. Dette har jeg også skrevet om tidligere, men slik blir selvsagt fort glemt.

Se deg selv i speilet. Hva gjør du for at verden skal bli rettferdig?

Det er mange av dere som leser denne bloggen som åpenbart ikke er noe fan av meg, og det er helt ok. Spørsmålet jeg da ønsker å stille dere er: hvorfor i helvete klikker dere dere inn her for da? Hva får dere ut av å spy ut stygge og nedlatende kommentarer i mitt kommentarfelt? Om dere nå synes at jeg er et så latterlig dårlig menneske, hvorfor i alle dager følger dere med på hvert eneste steg jeg tar? Please, gjør dere selv en tjeneste og få dere et liv. Vær så snill.

mitt dyreste kjøp

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· because I deserve it ·

Hyl! Endelig unnet jeg meg vesken jeg har siklet etter i en god stund nå. Dette er definitivt mitt dyreste materialistiske kjøp noensinne. Jeg har vært veldig frem og tilbake på om det virkelig var verdt å svi at 50.000 kroner på en veske, men det konkluderte jeg med at det definitivt var. Jeg vokter om den som om den skulle vært min lille baby, hihi. Jeg er så forelsket! Nå er det stor fare for at Pierre må leve med at denne vakre skapelsen må få dele seng med oss i god tid fremover. Haha! I am in love.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ ♥ ♥

video: girlfriend/boyfriend tag!

Ny video er ute på YouTube-kanalen vår! Etter ønsker fra dere, har vi spilt inn girlfriend/boyfriend tag'en. Det var latterlig gøy å se hvor godt Pierre kjenner meg, og omvendt. Hvem tror du vant? Jeg kan røpe så mye som at taperen er en veldig, veldig dårlig taper. Haha!

· KLIKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL VIDEOEN ·

Husk å abonner gratis på kanalen vår her for fler videoer! Xx.
 

jeg er ikke klar

 affiliateslink

"Hva gjør du i Istanbul?"

"Når skal du fortelle hva du skal operere?"

"Hvorfor svarer du ikke når vi stiller spørsmål angående denne reisen?"

_________

Jeg synes det er vanskelig. Vanskelig å vite hva og hvor mye jeg skal, og ikke minst ønsker, å dele med dere. Jeg er obviously i Istanbul, og de fleste forbinder det med inngrep, noe som for så vidt er forståelig. Jeg er her sammen med bestevenninnen min hvor vi både skal kose oss slik som de aller fleste gjør på en vanlig tur, men i tillegg skal det skje litt andre saker også. Jeg ønsker ikke å hverken svare eller prate om så mye rundt denne reisen helt enda, da jeg selv ikke kjenner meg klar for det. Jeg startet med å fortelle dere at vi skulle til Tyrkia, ikke en gang hvor  i Tyrkia. Det gjorde jeg rett og slett fordi at jeg ikke ønsker å bli stilt mot veggen og få kastet tusenvis med spekulasjoner mot meg. Jeg er ikke helt der enda, jeg tar dette i mitt eget tempo denne gang. Nå vet jeg at jeg prater veldig i koder, men ah.. Det er slike situasjoner som denne hvor jeg skulle ønske at jeg ikke hadde en blogg hvor andre mennesker forventer at jeg skal dele privat og sensitiv informasjon med. Det er ikke barebare, dere.. Samtidig er jeg jo så utrolig takknemlig over å ha så mange fantastisk fine lesere, og jeg lover at jeg skal fortsette å være like åpen og ærlig som det jeg har vært tidligere. Bare gi meg litt tid.. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lignende kjole her / lignende caps her

Jeg vil avslutte med å takke dere alle sammen for å alltid vise meg en slik støtte og kjærlighet. Jeg har ikke ord, dere.. Helt fantastisk! Fy søren for en heldig frøken jeg er, med en så snill og god gjeng som heier på meg. Jeg elsker dere, og husk at jeg setter uendelig stor pris på hver eneste positiv respons som kommer min vei. Dere er gull! <3

bilkjøp og spa

Har noen av dere testet tyrkisk bad før? Det hadde nemlig ikke vi, men etter å få det anbefalt fra x antall personer, skjønte vi at dette var noe vi definitivt måtte få med oss. Vel, vi angrer ikke! Jeg skjønner hva all denne hypen handler om nå, hehe. Det er altså en spabehandling hvor du blir skrubbet fra topp til tå, etterfulgt av en "såpemasasje". Det var så sinnsykt avslappende og deilig! Vi har nok aldri følt oss så rene før, haha. Vi går rundt her å skinner som to diamanter, begge to ;-) 
Det var dagens aktivitet, og nå er vi godt plasserte i sengen med hver vår mac i fanget. Michelle driver å ser etter drømmebilen som hun skal gå til innkjøp av, mens jeg oppdaterer dere. Hun bestod nylig sertifikatet! Gjett om vi begge har strevd like lenge, da? Haha, jeg er sååå misunnelig. Flinke jenta mi!! :-) Nå gleder jeg meg til hun får gjennomført bilkjøpet, og kan komme kjørende opp til Oslo for besøk. Det spørs jo om jeg tørr å sitte på, haha. Neeeida!

jeg er herved verdens lykkeligste jente

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CHANEL IS ALWAYS A GOOD IDEA

I går shoppet vi hele dagen, hvor mitt mål var å endelig unne meg noe jeg har siklet etter i så lang tid fra Chanel. Jeg fikk adrenalin når jeg endelig skulle dra kortet. Jeg er fortsatt i lykkerus, dere aner virkelig ikke gleden jeg kjenner på nå! Det er kanskje veldig overfladisk å si, for et er tross alt materialistisk lykke... Men vet dere, det er helt greit! Dette har jeg fortjent, og jeg er så forbanna stolt over meg selv som har jobbet og stått på, slik at jeg har muligheten til å kunne gjøre dette. Åh, lykke.. ♥ Området vi shoppet i heter forresten Istinye Park til dere som lurer. Her finnes alle designerbutikkene man kan tenke seg, i tillegg til et gigantisk kjøpesenter. Jeg viser dere skatten min senere, jeg er nødt til å løpe avgårde. Michelle og jeg skal nemlig på spa! Jippiiiii.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her / støvletter her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

istanbul

affiliateslink

Nå som jeg er tilbake i Istanbul, bladde jeg tilbake i minnekortet og fant frem gamle bilder fra da Pierre og jeg var her sist. Da utførte jeg rumpeforstørring, som de fleste av dere nok allerede vet. Det var noen beintøffe dager med enorm smerte og ubehag, mens min elsk var ekstremt rastløs. Haha, hvem blir ikke det da, av å holde kjæresten sin med selskap i 8 dager i en seng? 

Her er et lite tilbakeblikk til april!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her / Min nye rumpe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Konsultasjonen hvor størrelsen ble bestemt og diskutert.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kosetid og shopping før den store dagen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

<3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

når livet brått tar uventede vendinger

Men heeei fine lesere! Jeg har så dårlig samvittighet over at jeg ikke har fått satt meg ned og virkelig fått oppdatert dere på alt som har hendt i livet mitt de siste dagene. Det har rett og slett bare vært så latterlig hektisk, og saker har plutselig bare skjedd. Hvor skal jeg begynne?

Etter innspillingen til God Kveld Norge, fikk vi en telefon fra et produksjonsselskap i Sverige. Vi har fått et stort tilbud, som vi er veldig frem og tilbake med. Skal vi, skal vi ikke? Vi er veldig usikre, men etter mye prat har vi blitt mer og mer giret. Jeg kan naturligvis ikke fortelle noe mer om dette enn så lenge (heller ikke om vi blir å delta, hva det er snakk om osv). Dere vet jo hvordan hele den greia fungerer. Nå tørr jeg ikke skrive mer angående dette, hehe. Det er jo rett før jeg bare vil skrike ut alt, vet dere. Disse hemmelighetene suger alltid like mye å gå å bære på...

Foruten om det har det vært mye jobb med stiftelse av mitt eget AS, men nå er det rett før det er i boks! Herregud som jeg har flydd frem og tilbake for å fikse alt som fikses må.. Føler meg så voksen, altså! Haha. Men det vil jeg jo tørre å påstå at jeg er også, litt hvert fall.. Jeg mener, jeg har mitt eget firma!!! Hvor surrealistisk er ikke det?! Altså.. WOW! Jeg er søren meg stolt over meg selv, jeg! Shit så stolt jeg er!

Jeg føler at det er så mye som skjer "bak kulissene" som jeg er nødt til å være stille om, men åh.. Jeg har så lyst til å fortelle dere alt! Dere er jo som mine venninner, som jeg vil åpne meg for å dele det hele med. Tro meg, dere vil få med dere både det ene og det andre når tiden er inne. Nå er jeg som sagt i Tyrkia med min bestevenninne Michelle, og her skal vi være en liten stund. Etter at vår lille "ferie" er over, bærer det rett hjem for en dag, før vi blir flydd til Stockholm. Hektisk, men veldig gøy! For en tid jeg har i vente.. Jeg får sommerfugler i magen av bare tanken. 

TOUCHDOWN

Ah, nå er vi uthvilte og fornøyde! Det var en lang dag i går med mange timer i kø, reising og gudene vet hva. Alt tok sinnsykt lang tid i går av en eller annen grunn. En skikkelig slow motion dag. Nå er vi hvert fall på plass i Tyrkia, og klare for å ta fatt på dagen. Vi skal først og fremst shoppe i dag (altså, dere aaaaner ikke hva jeg skal unne meg selv i dag, HYYYYL!). Jeg er SÅ giret, jeg! Haha, føler meg som et barn på julaften. Dette blir trolig mitt dyreste materialistiske kjøp ever. Er dere spente på å se hva det er? :-) Hihi!

I mellomtiden kan jeg vise dere hva jeg kjøpte på taxfree'n!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sublimage ansiktsrens fra Chanel + mine to favoritt parfymer. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og selvsagt masse godteri! YUMMI.

Nå må jeg sminke meg ferdig, sjåføren vår er her om drøye 40 minutt. Ha en super dag, fininger!
 

ha det, norge!

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

t-skjorte her / jakke her 

Nå er jeg innom for en kjapp oppdatering til dere. For øyeblikket sitter vi på Gardermoen og venter på boarding. Michelle og jeg reiser aller straks til Tyrkia! Vi har akkurat snopet en del på taxfree'n som jeg selvsagt skal vise dere senere. Jeg elsker taxfree! Hihi. Vi krysser fingrene for at flyturen går over all forventning. Stakkars Michelle har flyskrekk, så jeg skal prøve å berolige henne så godt jeg kan. Jeg har ikke fortalt så mye om denne reisen enda, men det kommer. Jeg har så mye å fortelle dere som har hendt i livet mitt de siste to døgna, atte hjelp! Det er hel vanvittig hvilken retning livet plutselig kan ta, helt uforventet. Hold dere fast, for shit - shit is happening!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ønsk oss god tur, så skrives vi når vi har landet. Klem!

mitt nye hår!

Sponset behandling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har jo helt glemt av å prate om håret mitt! Dere har nok allerede lagt merke til det uansett, men som dere ser - jeg er tilbake i helsort hår! JIPPI - jeg trives så utrolig godt! Altså, om jeg noensinne nevner at jeg skal farge håret mitt igjen, please gi meg en skjennepreken. Nå er jeg innforstått med at det er denne hårfargen jeg føler meg mest komfortabel i, og som er "meg". Det er deilig å være tilbake! ;-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som sagt - jeg går alltid til min faste, dyktige frisør, Ann Beate, på MOODstudio (som tidligere het Hendrix Hair Torggata). For å booke time: ring 22 69 61 53, eller send sms til 922 59 736. Du kan også booke tid via nettsiden her.

Tv-programmet vi er med i!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. Og der var nok en produktiv og hektisk mandag over. Pjuh, det gjelder virkelig å henge med i svingene altså. Jeg har kastet innpå med x antall Red Bulls for å holde energien oppe i løpet av dagen. Tv2 var på besøk tidligere i dag hvor vi spilte inn til God Kveld Norge! Her har vi jo vært med både en og to ganger før, så dette er vi godt kjent med etterhvert. Intervjuet gikk supert, og vi ble stilt interessante (og kanskje litt pinlige) spørsmål, som jeg tror dere vil like å høre svarene på. Alt i alt en super innspilling som gikk som smurt! :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers har vi sittet i telefonintervju med casting til et nytt, stort program som skal sendes i Sverige. Wæh! Jeg kan ikke si så mye mer om det foreløpig, da vi først og fremst er veldig usikre på om vi i det hele tatt har lyst til å delta. Vi får se! Nå er jeg så latterlig sliten.. Etter innspilling og intervjuer, bar det rett på middag. Maten måtte vi kaste i oss, for vi hadde tusen ærend vi måtte løpe før alt stengte. Tror dere vi rakk alt vi skulle, eller? Nope. Denne frøkna må opp tidlig i morgen å få unnagjort det resterende. 

Nå skal vi spille inn to videoer til YouTube-kanalen vår! Vi skrives mer senere. Stor klem fra meg!

datenight

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

when he takes you on a date

Gårskveldens date var så hyggelig! Finnes det noe bedre enn når kjæresten har planlagt en helaften? Vi dro til Lille Asia som tydeligvis skulle ha nydelig sushi (jepp, igjen...). Haha, er det mulig? Hvor mange dager har vi spist sushi på rad nå? Mister tellingen jeg! Uansett, sushien var fabelaktig. Vi nøt god mat, vin og hverandres selskap. Altså, jeg vet ikke hva som skjer med oss, men politikk har plutselig blitt et samtaleemne hjemme hos oss. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er så veeeldig interessert, men når kjæresten er det, har jeg ikke så mye til valg - annet enn å late som om at jeg engasjerer meg. Haha. Valget i USA er bittelitt spennende, da. Det skal jeg innrømme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Faux fur her / kjole her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå må jeg avslutte her! Tv2 står på døren hvert øyeblikk. Vi skrives senere. Klem!

ny uke = mer tv-innspilling

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

WHEN THE WEEK HAS REACHED ITS END

Søndagskveld. Jeg får alltid en god følelse innenbords når slutten på uken melder sin ankomst, og jeg vet at mandagen er rett rundt hjørnet. Jeg vet ikke, men shit så «fit for fight» og motivert jeg er på mandager. Vanligvis har jeg det alltid som travlest i starten av uken, som gjør at jeg er avhengig av å være produktiv og ha tungen rett i munnen. I morgen er intet unntak. På formiddagen får vi besøk av enda et TV-team fra TV2. Denne gangen skal vi spille inn til et annet program. Jeg er spent på spørsmålene vi får stilt, haha. Det eneste jeg vet så langt er temaet for innspillingen, og det lover i grunn bra. Spørs bare hva de ønsker å vite angående det. ;-) Det gjenstår å se!

· 4 THINGS THAT MADE ME SMILE TODAY ·

1. Pierre har stått på og jobbet med videoen helt siden i morges, og frem til 19:00 i kveld. Jeg blir tent av å se han så konsentrert og i ordentlig jobbmodus. Finnes det noe mer sexy?

2. Vi har akkurat kommet hjem fra en super koselig date på Lille Asia. Vi nøt sushi (.. igjen), vin og hverandres selskap. Perfekt ending på helgen!

3. Lillesøsteren min Sidra face-timet meg i dag, og det gjør meg alltid like varm om hjertet. God jenta mi! Jeg må komme meg på besøk senest i morgen.

4. Venninnen min Raija satte på et nytt sett med vipper på meg i går, og for første gang tror jeg at jeg blir å beholde de! SÅ fint! Vi har kommet frem til at singlevipper er det rette for meg. Naturlig og fint, ikke too much. Kontakt henne på facebook her for booking av time. She´s the best!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her

_____

Nå skal jeg hoppe i dusjen og ha et minispa her hjemme. Hårkur, ansiktsmaske og tannbleking står på planen. Håper dere har hatt en super helg, fininger! Klem fra meg.

video - dette var langt over grensen

Denne morgenen startet ikke noe særlig hyggelig for denne frøkna. Jeg ante fred og ingen fare, før jeg plutselig skulle få hjertet opp i halsen. Jeg tror ikke jeg behøver si mer - play video, og le dere ihjel. PS! Til dere som er litt yngre: dette er kun engangs tilfelle, her hjemme. Aldri gå kledd slik i offentligheten, vi alle vet hva som kan skje da. Lov meg å husk på det. ♥ Pierre kastet drakten så fort han var ferdig med å skremme meg. 

 
Husk å subscribe til YouTube kanalen vår her for fler pranks og vlogger!
 

uken som gikk

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ

Gjesp! Klokken er mye, men likevel er jeg latterlig trøtt. Det føles som om at jeg har sovet maks fem minutt i natt. Søvn har så mye å si for humøret mitt, at dette ikke er helt optimalt haha. Jeg får styrte en Red Bull og prøve å få opp energinivået. Jeg skal straks på cafédate, og så er det tid for en shoot. Hold dere fast!

UKENS OPPTUR

Jippi, denne ukens opptur er definitivt at turen jeg skal på sammen med Michelle er booket og klar! Nå er alt i boks. Det gjelder å smøre seg med tålmodighet, for aller helst vil jeg reise akkurat nå. Helst i går. Haha! Blir jo helt ivrig vet dere.

UKENS HØYDEPUNKT

Både Pierre og jeg har et ekstremt stort temperament, så når vi først krangler, eksploderes det fra begge kanter. Overraskende nok klarte vi å diskutere som "vanlige folk" denne uken, hvor begge to faktisk holdt seg saklige og rolige. Haha, litt av et høydepunkt, men shit.. Det er fremgang, altså! Vi ble så stolte over hverandre i etterkant, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lignende kjole her

UKENS CRAVING

*Trommevirvel*... Bella har begynt å like sushiiiii! YES, endelig er jeg med i klubben! Hvorfor har ikke noen introdusert meg for kylling maki før? Hva da laks? Hva da scampi? Hva da rå fisk? Kylling maki er SÅ godt. Har spist det tre dager på rad siden første gangen jeg smakte det. Haha! Yum. Når jeg tenker meg om, skal vi faktisk ha det til middag i dag også. Så det så!

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Behøver jeg utdype dette punktet...? Folk, altså.

UKENS TANKE

Jeg er utrolig skuffet over meg selv, når jeg la ut den teite snappen på min snapchat. Jeg lærte av det, og fikk satt ulike saker i perspektiv. Hvor dobbeltmoralsk er det ikke av meg å gjøre noe slik, når jeg selv vet hvordan det føles? Jeg har hatt dårlig samvittighet til de grader, og vært ordentlig skuffet over meg selv. Jeg har lært meg en real lekse, noe jeg hadde godt av. Som sagt; det å kunne innse sine egne feil, og be om unnskyldning er en veldig fin egenskap. Vi er alle mennesker, og vi alle gjør feil. Jeg håper at noen av dere lærte av min feil, også. 

UKENS NEDTUR

Det har vært unødvendig mye negativitet og drama denne uken, som har resultert i kjipe dager. Heldigvis har det ført til at vi som holder sammen, har fått et enda tettere bånd, og tilbrakt mye tid sammen. Familie! ♥

UKENS INNKJØP

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her


1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

UKENS MEST LESTE INNLEGG

INNSPILLING MED TV2

DRAMA & BEKLAGELSER

JEG SAVNER MITT GAMLE UTSEENDET

jeg skal reise!

let´s travel the world

Altså, tiden går så fort! Jeg klarer knapt henge med, jeg. Allerede neste uke reiser jeg fanken meg! Normalt sett er Pierre mitt faste reisefølge, men ikke denne gang. Min bestie Michelle og jeg reiser sammen! Jeg gleder meg noe fryktelig til å oppleve Tyrkia sammen med min babe. Vi skal shoppe, ta mange (!!) tyrkiske bad, spise god mat og nyte livet. Det skal bli deilig å komme seg bort for en stund, det skal jeg ærlig innrømme. Jeg har vært rastløs litt for lenge, og det merkes godt. Mark i ræva, vet du! Jeg klarer jo aldri være hjemme for lenge, det vet dere jo allerede. Jeg skal dog innrømme at jeg gruer meg litt også..

· Bilder fra tidligere turer vi har vært på sammen ·

Åh, nå blir jeg litt sentimental her haha. Så koselig å se tilbake på gamle minner, spesielt fra da vi var på vår første jentetur til Rhodos da vi var 18 år. Det er nesten 3-4 år siden vi var på en utenlandsreise sammen sist, så dette er absolutt på tide! :-)

ukens spørsmål

affiliateslinker

Jeg lurte på om du har tenkt om du vil studere noe i nær framtid?

- Nei, ikke slik som det ser ut nå i alle fall. Jeg stortrives med hverdagen og bransjen jeg er i, og ville ikke byttet det ut mot noe som helst. Så nei, ikke noe studier enn så lenge! :-) Jeg har jo faktisk studert vernepleie, men hoppet av da det virkelig ikke var noe for meg likevel.

Angående håret ditt: Hvor mye klipper du det når du er hos frisøren, og hvor ofte? Prøver å spare ut håret mitt selv.. :-) Hvordan synes du det er med hårforlengelse?

- Jeg klipper meg veldig sjeldent. Stusser kanskje 3-4 cm hver tredje måned? Nå har jeg ikke hårforlengelse, alt håret mitt er ekte. :-)

Hvor er denne toppen fra?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Den er utsolgt i cropped, men finnes i en annen fasong her.

Husker innlegget du skrev før du skulle til optikeren - har du vurdert å ta lasik eller en annen syns-/øyeoperasjon? Virker some om det er en god løsning for folk med veldig dårlig syn! Har selv bare -0.75 og -0.50, og trives med linser, så jeg snakker dessverre ikke ut av egen erfaring her :p Vet ikke hvor vanlig det er med lasik i Norge..

- Er det det samme som laser? Isåfall har jeg tenkt på det, men ettersom synet mitt ikke enda er stabilt, er det ingen hensikt å gjøre det nå. Kanskje en gang i fremtiden! 

Ka som gjorde te at du ville fløtte te Oslo og ikke andre plassa i Norge? :-)

- Du, det var mest fordi jeg ville til storbyen for å kunne satse og bygge en karriere. Dessuten bor jo mamma og søskna mine her, så da ble det vinn vinn :-)

Hvor er kjolen fra?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Den finner du her.

Hei:) lurer bare på hvorfor du ikke har vippeextensions når du sikkert hadde fått det sponset og veldig mange i blogg-norge har det?

- Hei! Jeg har ikke hatt det da jeg har naturlig lange og fyldige vipper, men i går satte faktisk Raija nye vipper på meg. Viser dere senere!

Skrev ikke du for en stund siden at du ikke likte sushi?

- Jo! Men da hadde jeg ikke smakt på sushi med kylling, hehe. Kylling maki er SÅÅÅ godt! Har spist det tre dager på rad nå, haha.

Hvor kan jeg se videoen Pierre har lagt ut?

- Den kan du se her.

Hva heter du på Instagram og Snapchat?

- IsabelSraad begge steder! :-)

______

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE! 

det var på tide

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God lørdag, alle sammen! Håper dere har det fint? ♥

Det har vært mye hodebry de siste dagene, som har resultert i lite søvn og for mye negativ energi. Jeg har stått på og jobbet, vært på møter og avtaler, og ja.. Jeg kan vel si at jeg har slitet meg ut denne uken. Jeg har konstant vært trøtt på dagene, og hatt lite energi til overs. I går og i natt derimot, fikk vi virkelig ladet opp batteriene. Det var på tide.. Vi var en gjeng som samlet oss i går kveld, og så på film frem til midnatt. Etter det fikk vi besøk av Percy som har sovet som en sten mellom Pierre og meg. Gullungen! Jeg kan vel bekrefte at vi er mer enn klar for å få oss vår egen lille bebis snart. Apropos det - mange lurer på når det vil skje. Vi har veldig lyst til å skaffe oss en nå liksom, men ettersom jeg reiser bort snart, og vi skal på enda en ferie i desember, tenker vi å vente litt med det. Vi må bare få reist litt fra oss før vi går til anskaffelse av en hund. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shorts her / lignende topp her

Hva skal dere i dag? Selv skal jeg fortsette å jobbe et par timer, og så skal jeg på vorspiel og ut på byen senere. Jeg gleder meg til en festlig lørdag med en god gjeng! :-) Åh, som vi skal kose oss!

jeg har ikke ord

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne mannen. Jeg blir helt målløs. Babe, JEG ELSKER DEG! Til dere som sier at også ønsker dere en Louis - jeg forstår! For en fantastisk fin mann jeg har. En kjæreste som virkelig står opp for både sin kjære og sin familie. Jeg blir helt målløs, jeg.

Du er så jævla bra, Pierre!  

Til dere som lurer på hvor dere kan se videoen til Pierre: her finner dere den.

kjærlighet & pep-talks

affiliateslinker

FRIYAY! Åh, endelig er det helg! Hvor deilig er ikke det? Morgenen min startet så utrolig bra. Beste Liza (som castet oss til Paradise) ringte, og vi pratet sammen lenge. Herregud så godt det var å høre stemmen hennes igjen. Hun er virkelig som en ekstra mamma for meg, som gir meg pep-talks og pusher meg. I love you, Liza! Nå har vi akkurat spist sushi i godt selskap, og nå sitter vi bare å slapper av. Jeg føler meg lite fresh her jeg sitter, helt sminkefri. Jeg skal nemlig på en beauty-behandling om en liten stund.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / jeans her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

...YUMMIE!


Jeg satte forresten på vipper til en photoshoot her om dagen! Flinke Mari la et fint sett på meg. Hun heter @foxylashesbymari på Instagram. Dere kan kontakte henne på SMS på 40547962 for booking. Hun er kjempe dyktig!Nå skal jeg legge bort macen og være sosial. Jeg oppdaterer dere mer senere. Åh, jeg er så glad i dere! Tusen takk for alle fine ord dere skriver til meg. Vit at alt settes SÅ stor pris på! Elsker dere. ♥

den gang da..

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THROWBACK TIME

Torsdag! Dere vet vel hva det betyr? ;-) Throwback thursday! Denne ukens tilbakeblikk er vår ferie vi var på i august, da vi var i Bulgaria. Jeg får en slik god følelse av å se tilbake på den tiden - vi var så lykkelige! Det er vi for så vidt nå også altså haha, men det var liksom sol og sommer, ferie og bading.. Dere vet, på ferie er man jo alltid som lykkeligst! Det var denne ferien jeg overrasket småsøskna mine med. De ble oooverlykkelige, noe som selvsagt gjorde godt i storesøsters hjerte. :-) Vi trivdes overraskende godt i Bulgaria. Maten var nydelig, befolkningen var SÅ vennlige og gode.. Nei, hit skal vi definitivt tilbake!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Body her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bikini her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / shorts her / sko her

innspilling med Tv2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er det en spesiell sak jeg ELSKER å gjøre, må det være å spille inn TV. Det er virkelig da jeg er i mitt ess, og da jeg koser meg som mest! I går hadde jeg besøk av et super hyggelig TV-team fra Tv2, Mastiff. Jeg kan ikke si så mye enda, men vi spilte hvert fall inn til programmet Matkontrollen. Jeg lærte mye, om jeg kan si det slik haha. Jeg ble rimelig sjokkert en liten stund! Gleder meg til dere får se. Det blir å gå på TV 17. november. Jeg påminner dere selvsagt når det nærmer seg også! :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En super dag, med en super gjeng! På mandag er det ny runde med innspilling, men da til et annet program. Jeg blir så glad når det er mye som skjer! Ingenting er bedre enn en hektisk og innholdsrik hverdag, fylt med jobb. Jeg elsker min jobb!
 

Nå skal jeg bli meg selv igjen

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Woho, nå sitter jeg i frisørstolen! Jeg skal gjøre en stor forandring på håret, som jeg vil påstå at vil gjøre at jeg blir meg selv igjen. Hår har så mye å si på utseendet, det er jo helt merkelig. Jeg skulle jo bli blond, men ettersom håret mitt tok for mye skade av det, stoppet vi prosessen da hårets kvalitet var viktigere for meg, enn selve blondfargen. Jeg har vært brunette med litt lyse striper en stund nå, og ja.. Jeg vet ikke. Jeg trivdes ikke noe spesielt, rett og slett. Så, nå er det på tide å gå tilbake til å være Isabel 110% (hehe) igjen! Gleder meg til å bli svarthåret igjen :-) Viser dere resultatet senere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her

Nå er det ingen vei tilbake!

Jeg savner mitt gamle utseendet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er vinglepetter ut på tur igjen! Jeg savner mitt "gamle" utseendet så mye nå atte jeg orker ikke mer, haha. I morgen har jeg frisørtime, så da får vi se hva jeg ender opp med å gjøre med håret. Jeg har aldri trivs så godt som det jeg gjorde i sort hår, så jeg holder en knapp på det. Jeg som skulle bli blond, da.. Haha! Sånn gikk nå det ;-) Jeg vil tilbake til den looken jeg hadde på bildene i dette innlegget. I miss it! Jeg har nok aldri vært så fornøyd med eget utseendet som det jeg var på den tiden. Det er viktig å føle seg vel, og om det krever at jeg går tilbake til sort hår, ja - da gjør jeg det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Hva synes du? Yay or nay?

drama & beklagelser

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei babes!

Jeg har hatt veldig dårlig samvittighet etter mitt dumme snapchat-påfunn, og jeg er oppriktig flau over at jeg la ut det jeg gjorde. Det var barnslig, stygt og veldig unødvendig gjort. Det ble bare så "enkelt" å gjøre det, når hun har hengt ut meg på sine sosiale medier for ikke lenge siden. Det er tragisk at vi som er så voksne holder på slik, og det er jeg helt enig med dere i. Det er en oppførsel jeg selv synes veldig lite om, så det at jeg faktisk sank så lavt, er skuffende. 

Jeg og M pratet sammen i går, både om når hun hengte ut meg og når jeg gjorde det samme tilbake. Jeg fikk hvert fall unnskyldt meg, og min part. Det er noe jeg virkelig mener at er på sin plass, da det å holde på slik ikke er noe annet enn kvalmende. Vi har begge to vært barnslige, det er det ingen tvil om. Nå har vi i det minste pratet om det, som voksne mennesker. Vi er tross alt 22 og 23 år, men den oppførselen vi har vist kan man jo sammenligne med ungdomsskolen. 

Vi er alle mennesker, vi alle gjør feil. Det viktigste for meg er hvert fall at man da kan erkjenne sine feilsteg, og eventuelt unnskylde seg til den det måtte gjelde. Jeg vet jo veldig godt selv hvordan det er å bli uthengt på nett, og det at jeg da kan sitte å gjøre det selv er for meg helt ubegripelig. Jeg er oppriktig flau, og jeg kan garantere at det ikke vil gjenta seg. Jeg burde definitivt holdt meg for god for den slags.

Til slutt vil jeg be dere, kjære lesere, om unnskyldning også. Med det jeg gjorde, ga jeg kanskje et signal om at det er "greit" å gjøre slik mot andre. Det vil jeg bare si at jeg absolutt ikke synes, og at slik oppførsel er tragisk. La oss spre kjærlighet sammen, og få slutt på alt hatet. Jeg vil ikke være en bidragsyter til dette, og med det ber jeg om unnskyldning. Jeg håper dere tilgir meg! ♥

jeg var for svak

affiliateslinker

JADA, JADA! Sorry Geir, jeg klarte ikke å holde løftet mitt... Jeg var for svak. Altså, HVA er greia med meg og klær? Det er en merkelig greie det der, altså. Det er en avhengighet jeg har hatt hele livet, vil jeg påstå. Hvert fall siden jeg begynte å tjene mine egne penger. Forskjellen nå er at jeg har en blogg, noe jeg ikke hadde før. Da blir jeg kanskje litt mer klar over mitt lille "problem", men det hjelper visst ikke gitt! Jeg elsker klær og shopping - det vil trolig aldri forandre seg. 

CAN´T WAIT TO WEAR YOU 

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her


1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her
 

MEG PÅ SNAPCHAT

Mine seneste snaps! Jeg elsker å snappe - faktisk tror jeg at jeg er irriterende aktiv på den kanalen, haha. Jeg liker konseptet med å kunne vise dere hverdagsglimt fra livet mitt på en litt mer privat måte, enn her på bloggen. Spesielt er jeg flittig med å filme, det er i grunn det jeg liker best. Dere som følger meg der vet at jeg bruker å bable i vei super lenge inn i mellom, hvor jeg bare snakker om aktuelle saker. Det er ikke alt jeg ønsker å prate om/ta opp her på bloggen, og da bruker jeg som regel å gjøre det på snap istedenfor.

· LEGG OSS GJERNE TIL ·

«ISABELSRAAD» & «PI3RREH»
jeg blir så glad!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

8 SIMPLE THINGS THAT MAKES ME HAPPY

_________

1. Det å komme hjem til en nyvasket og ryddig leilighet! Finnes det noe mer gledende enn nettopp det? Altså, hjertet mitt hopper av glede når det skjer, haha!

2. Når søsknene mine forteller meg at de er glade i meg. Mine tre søsken betyr verden for meg, og det å få vite at man blir satt pris på er en veldig god følelse. Familie er så fint, altså. Kjærlighet!

3. At Pierre forteller meg at han vil ha barn sammen med meg NÅ. Selv om jeg ikke ønsker barn før jeg er 40, varmer det godt i hjertet å vite at han faktisk er så seriøs med sin kjærlighet til meg, at han faktisk vil ha barn sammen. Han er den første mannen som har sagt det til meg ever, og ja.. Tårene presser jo litt på i et slikt øyeblikk, snufs.. Haha ♥

4. Det å se at alle jeg er glad i har det bra, er den beste følelsen i verden. Jeg er en person som setter mine næreste langt over meg selv, og jeg gjør alt i min makt for å kunne hjelpe de i vanskelige, eller tunge stunder. Alt jeg vil er at de skal ha det bra.

5. DERE! Kjære lesere, vet dere i grunn hvor mye glede dere gir meg i løpet av en dag? Dere er så fantastisk fine, at jeg blir helt overveldet. Tenk at dere gir meg så mye godhet, uten å faktisk kjenne meg på ekte. Dere leser jo bare bloggen, og det at dere liker meg for den jeg er, verdsetter jeg SÅ høyt at dere aner ikke. Jeg elsker dere!

6. Reising! Det kom vel ikke som et sjokk? Nå er det en ny reise som står for tur om ikke så veldig lenge. JIPPI! Helst vil jeg være i Turks and Caicos akkurat NÅ.

7. Tirsdager! Det er min store serie-dag! Da ser jeg de nye episodene som har kommet ut av de seriene jeg er avhengig av, som forøvrig er KUWTK, Rob and Chyna, Real Housewives, Ex on the Beach og Teen mom. 

8. Nye negler, vipper og bryn! En dag hver 3-4 uke har jeg ulike dager hvor jeg fresher meg opp. Det er nok noe overfladisk, men shit så deilig det er å føle seg fin! Who´s with me?

vi ler og vi ler

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pjuh, endelig er vi hjemme! Vi har vært i Drammen og utført laserbehandling (jeg skriver mer om det senere), og etter det var vi en stund hos Daniel i studioet hans. Herregud som vi har ledd i dag, haha. Det var veldig koselig å være samlet, som alltid :-) Nå driver Pierre å mekker taco, mens jeg oppdaterer dere. Percy er på overnatting, noe jeg alltid blir like glad for. Det er virkelig ingen som sprer så mye glede som det denne lille firbente kompisen min gjør. Så god, og så søt! Nå kommer Daniel straks til oss, før vi skal dra videre. Her er det full kjør fra morgen til kveld, skjønner dere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er sliten nå jeg, ass! Litt mat og koffein vil nok hjelpe på energien, tenker jeg. Jeg må få ladet batteriene i dag, for i morgen er en ny dag med innspilling med Tv2. Spennende! 

dette har jeg ventet lenge på

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

STILL GOING STRONG! Dag to, og vi klarte å stå opp tidlig i dag også. Dette ser lovende ut, haha. Vi kom oss til og med i seng i god tid, noe som er veldig uvanlig til oss å være. Ordentlige nattugler begge to! Jeg jobber tusen ganger bedre sent på kvelden, enn hva jeg gjør på dagtid. Det er som om at hjernen min er i hvilemodus frem til klokken slår 22:00. Tikk tokk tikk tokk... 

Akkurat nå sitter vi på café og nyter hver vår kaffe, før vi straks skal kjøre til en spennende avtale. Dette er noe jeg har hatt lyst til å utføre SÅ lenge! Jeg er med andre ord veldig glad og forventningsfull. YAY! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Look at this handsome guy... ILU!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. YUMMIE!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ønsker dere en fortreffelig dag videre! KICK SOME ASS!
 

shit is going down

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wow. At Pierre ønsker at vi skal satse mer på YouTube har jeg vært innforstått med, men dette her hadde jeg ikke forventet. Jeg mener, hele leiligheten er plutselig rigget med tre GoPro´s. Jeg vet ikke hva han driver å planlegger, men jeg lukter ugler i mosen. Dette lover ikke bra, det er hvert fall sikkert og visst. Han har allerede pranket meg en gang, og det var lite hyggelig (se den her). Jeg mistenker at det er en ny runde med rampestreker. Det at han har satt opp kamera på soverommet gjør meg hvert fall urolig, for hva betyr det?? At han skal slå til mens jeg sover? Altså, jeg orker ikke. Haha.. Men babe, tro meg. Du vet ikke hva du gir deg selv inn på! We are two in this game ;-) Takk for at du setter opp kameraene for meg! Jeg får nesten litt PH vibes her hjemme nå, med kameraer over alt. Kanskje vi skal spille inn vår egen sesong, og invitere hjem deltakerne fra i fjor? Det hadde vært greier, det. Hah!

Sjekk det her, liksom!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forresten! Jeg har en gladnyhet til dere! Jeg vet at dere har etterspurt sminkevideoer i lang tid, og vet dere? NÅ blir det sminkevideoer! Pierres bror, Daniel, har et supert set up til meg i overetasjen i studioet sitt med både sminkebord og supert lys. Nå blir det greier, dere! Godt når familien kan hjelpe meg ut, hehe :-) Er det noe spesielt dere vil se? Isåfall skrik ut i kommentarfeltet. 

Håper starten på uken har vært super. Min dag har vært helt fortreffelig! :-) Nå gleder jeg meg masse til i morgen, da skal jeg nemlig gjøre noe veldig spennende! Jeg forteller og viser selvsagt senere. Klem!

sminken min

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LET´S TALK ABOUT MAKE UP

Er det en hemmelighet at jeg elsker sminke? Det tror jeg ikke. Jeg elsker å sminke meg, og leke med farger. Det å se hvor mye sminke kan utgjøre på et ansikt er sinnsykt fascinerende for min del. Jeg virkelig elsker det! Det har vel egentlig blitt lite snakk om dette her på bloggen, spesielt det å prate om og vise frem produkter jeg bruker. Jeg vet ikke hva det er som har gjort at det har blitt sånn, men etter at dere har etterspurt det i kommentarfeltet ble jeg påminnet! Så, her kommer innlegget med mine aboslutte favoritter for øyeblikket. Disse produktene bruker jeg hver eneste dag, og det tror jeg at jeg kommer til å gjøre resten av mitt liv også. Haha, så fornøyd er altså jeg. Og bare så dere vet - alle disse produktene har jeg kjøpt fra egen lomme, så dette er på ingen måte reklame. Det er kun mine anbefalinger til dere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MY FAVOURITES ATM:

1. DIORSHOW BLACKOUT MASCARA. Denne har jeg sverget til i kanskje 2-3 år. Den gir for det meste fylde, men også lengde. Elsker denne!

2. NYX INTENSE BUTTERGLOSS i fargen «toasted marsmellow». En nydelig rosa farge i en kremete gloss. Denne er super behagelig på leppene.

3. CHANEL GLOSS i «46». Denne har jeg på lik linje med Dior-mascaraen, brukt i all evighet. Den er super til å blande sammen med hvilken leppefarge som helst.

4. MAC PRO LONGWEAR LIPGLASS i fargen «patience please». Denne bruker jeg i midten av leppene for å konture. En super fin lys rosa/nude farge.

5. DIOR ADDICT IT-LINE i svart. Dette er den beste våte eyelineren jeg har brukt ever! Den er kjempe enkel å jobbe med, noe som jeg har behov for. Jeg har begynt å gå med winged liner, og det hadde jeg aldri klart å få til hadde det ikke vært for denne.

6. URBAN DECAY NAKED 3 PALLETTE. Øyeskygge paletten jeg elsker! Den har alt. Behøver jeg si mer? Jeg mener, se på fargene da!

7. THE BALM - THE MANIZER SISTERS. Higlight pallette med Mary-lou Manizer, Cindy-Lou Manizer og Betty-Lou Manizer. Highlighteren som virkelig popper!

8. ANASTASIA OF BEVERLY HILLS - BROW POWDER i fargen «ebony». Hands down det beste brynspudderet på markedet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du noen produkter du ikke kan leve uten?
 

en ny start

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GOD mandag, babes! Håper alt står bra til?

Jeg har akkurat kommet hjem fra en avtale, og nå venter jeg på at calzonen skal bli varm. Jeg har fått ordentlig cravings på det, aner ikke hvorfor. Calzone, liksom. Hallo? Haha, vel vel. Men dere! Fra i dag av starter et nytt "kapittel" i livet til meg og Pierre. Vi har hatt en tendens til å stå opp litt for sent, ikke gjort så mye annet enn å jobbe og holde oss innendørs for det meste, og det er vi blitt veldig leie av.  Jeg tror på det at vi mennesker er vanedyr, og når man er vandt med en sak, blir det fort gjentagende. Slik har det også vært med vår livsstil. Det er liksom det samme gamle, hver eneste dag. Nå er det jo ganske ensidig å ha hjemmekontor hver dag, for da er det liksom ikke et sted man MÅ dra i løpet av en dag, med mindre jeg skal på møter som for så vidt er et par ganger i uken. Likevel er det veldig ensformig, og det har ført til at vi kjeder oss en del. Vi må komme oss ut, og være mer aktive!

Så, i dag hadde vi alarmen på 09:00 og hoppet ut av sengen! Altså, når man våkner tidlig, blir man SÅ mye mer motivert! Det er ikke tull en gang. Man får jo gjort så mye mer av dagen, enn hva man gjør når man står opp kl0kken 11. Det var på tide at vi fikk omstilt oss litt, og får endret litt på hverdagen. Det trengs! :-)

uken som gikk

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ

Etter en turbulent kveld og natt, trekker jeg endelig litt på smilebåndet. Vi har vært å kjøpt calzone, godteri og brus som vi nyter i skrivende øyeblikk. Jeg skal straks fikse litt på sminken, for vi skal nemlig på kino om ikke så lenge. Vi skal se Bridget Jones Baby, og for å si det sånn.. Når Pierre blir med på den kinoen, da har han vært bad boy.

UKENS OPPTUR

Du, det må bli at jeg endelig åpnet nettbutikken og fikk lagt ut mye av garderoben min ut for salg. Det meste ble kjøpt på sekundet, men det er fortsatt litt igjen. Du finner link til nettbutikken min og all informasjon her.

UKENS HØYDEPUNKT

Michelle fikk fri fra jobb til å bli med meg på en "reise" om ikke mange dagene. Jeg er så glad over at hun skal bli med meg! De dagene jeg blir borte er det viktig for meg å ha med en person jeg kan støtte meg på, og som jeg er trygg på. Det at hun ønsker å bli med meg på dette varmer hjertet mitt. For en fin bestevenninne jeg har. 

UKENS VIDEO

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Du vet at du har hatt en grei uke, når det største irritasjonsmomentet er at negldesigneren min er på kurs utenlands, og jeg ikke får fikset dem. Haha! For et liv.. Noen som vet om en dyktig negldesigner jeg kan gå til denne ene gangen? Det er krise tilstander her!

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / skjørt her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

topp her / choker her

UKENS TANKE

Hvor mye skal jeg dele angående min neste operasjon? Den finner sted om ikke lenge, og jeg kjenner at jeg begynner å stresse. Stresse med nerver, at jeg gruer meg og nettopp dette med hvordan jeg skal gå frem på bloggen. Som sagt - det å være ærlig og åpen er veldig viktig for meg, og det kommer jeg aldri til å slutte med. Så noe kommer jeg selvsagt til å si, men hvor mye? Jeg ønsker jo for alt i verden ikke påvirke mine lesere i et negativ retning, så derfor tror jeg at jeg skal dempe litt ned på informasjon og hvor mye jeg prater om det når det blir aktuelt. Hva tenker dere? Jeg vet jo at dere er nysgjerrige, det hadde jeg også vært haha.

UKENS NEDTUR

Husker du da jeg fortalte at jeg hadde synstest hos optikeren? Veeel, jeg glemte å fortelle dere hvordan det gikk. Hva tror dere jeg har i styrke nå, da? Jeg hadde jo -8,5. Nå har jeg søren meg -10,5. WHAT THE HEEEEELL!! Og jeg som trodde jeg var blind før... BUHU. Enda verre er det at fargelinsene jeg bruker kun lages i maks -8 i styrke. Noen som har andre linsemerker å anbefale?

UKENS INNKJØP

Jeg har storshoppet på Nelly, nok en gang. Når jeg fikk pakken i posten, tok jeg bilder med alt påkledd. Hele innkjøpet finner du her! Favorittene er hvert fall dette:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adias topp her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her

UKENS HUMØR

For å være helt ærlig har jeg vært nokså nedfor denne uken. En del negative greier som har hendt på privaten som naturligvis går utover humøret.. Jeg er så lei av å føle på denne negative energien! Jeg vil kunne føle meg oppriktig glad igjen snart, slik som jeg er sånn egentlig. Hvor er du, blide Bella?

UKENS MEST LESTE INNLEGG

MEG FOR ET ÅR SIDEN

SÅ MYE TJENTE JEG I 2015

JEG HAR FIKSET PÅ DET YTRE

veien til en plettfri hud

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Søndag! Hva passer vel ikke bedre enn et aldri så lite søndags-tips? Jeg får stadig spørsmål om hvordan jeg får så fin hud, hvilke produkter jeg bruker og generelt hva jeg gjør. Det tenkte jeg å fortelle dere litt om i dag! Det viktigste er å ta vare på huden gjennom å fjerne sminke hver kveld, bruke gode renseprodukter i tillegg til god hudpleie. Jeg har et lager med ulike ansiktsprodukter som jeg sverger til, men likevel har jeg opplevd å få uren hud inn i mellom. Det har irritert meg grenseløst!

Jeg har flere venninner som bruker et produkt som heter Skin Repair som tydeligvis skal gjøre mirakler. Jeg er alltid veldig skeptisk til å teste ut nye ting, spesielt når det kommer til hudpleie. Men! I og med at flere av venninnene mine har anbefalt meg dette, i tillegg til at jeg har lest gode anbefalinger hos andre bloggere, tenkte jeg at dette var verdt å teste ut. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg gått på Skin Repair i rundt en måned, og jeg tuller ikke når jeg sier at dette funker! Jeg er helt i hundre over hvor god effekt disse tablettene har på huden min! Dette er et kosttilskudd som er gunstig for å opprettholde en fin og ren hud. Jeg har hatt en periode nå hvor jeg har fått litt akne, noe jeg ikke er vandt med. Det var før jeg begynte på disse tablettene, og etter det har absolutt alt av urenheter forduftet. Ikke har det kommet ny akne, heller! Det beviser for meg at dette virkelig fungerer. Jeg har til og med fått en mye mer "fresh" hud og en slags glød jeg ikke har hatt på lenge. Jeg elsker det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg skjønner virkelig hva all denne hypen handler om, for shit - nå er jeg også blitt avhengig! Pillene inneholder kollagen som utgjør den primære støttestrukturen i huden, og sørger for hudens fuktbalanse og smidighet, som på sikt hjelper mot rynker også. Vakker hud kommer først og fremst fra innsiden, og det er hva disse pillene hjelper med!  

Bestill Skin Repair her!

vi pusser opp!

Jeg endte opp med å overnatte hos familien i går kveld, og her befinner jeg meg fortsatt. Dere vet når man våkner med et brak? Det gjorde jeg i dag, av en ekstremt irriterende og høy støy. Mamma hadde glemt å informere meg om at det skulle komme arbeidere her å pusse opp i dag tidlig.... Smart trekk, for da vet hun at jeg ikke hadde sovet over, haha. Jeg våkner jo til hamring hver eneste dag da de driver å bygger rett utenfor soveromsvinduet vårt hjemme, så dere kan jo tro jeg ble irritert når jeg ikke får fred her heller. Hardt liv, ass!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Planen er at det ene soverommet skal deles i to da det er ganske stort, så nå driver de å setter opp en ekstra vegg og glassdør. Jeg tror det blir veldig fint! Mamma har virkelig mark i ræva - hun skal aaaalltid endre på noe i hjemmet. Jeg tuller ikke når jeg sier at for hver gang jeg er her, er det enten ny seng, sofa, planter, spisebord.. You name it. En vinglepetter fra en annen dimensjon. Glad jeg ikke har arvet den interessen, for å si det sånn. 

Nå ropes det om middag her. Noe tidlig, men jeg klager ikke. Hihi! Vi skrives mer senere. Klem!

JEG HAR FORANDRET MEG

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SATURDAY NIGHT IN

Om du tidligere hadde spurt meg hva kveldens planer er på en lørdag, hadde svaret vært å feste. Hver eneste helg. Nå derimot, har saker og ting forandret seg drastisk. Jeg føler at jeg har vokst opp, på ekte. Nå liker jeg ikke å dra ut på nattklubber, vaske champagne og drikke meg full. Jeg foretrekker mye heller å være med gode venner, kjæresten eller familie hvor vi finner på noe hyggelig sammen. Fest og fyll er ikke lenger det jeg synes er gøyest. Å lage mat, nyte et glass vin og tilbringe kvelden i Pierres armer i sofaen mens vi prater om fremtiden er de kveldene jeg verdsetter mest. Tro meg, jeg trodde aldri disse ordene skulle komme ut fra min munn, for jeg var jo selveste Party Bella! Vel, ikke nå lenger. Nå har jeg nesten blitt en real wife som liker å ta vare på mannen sin, og tilbringe kvalitetstid med de som betyr mest for meg.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Betyr det at jeg har blitt kjedelig? Kanskje. Jeg er nok blitt kjedelig og kjip for de vennene jeg alltid dro ut med, og de som fortsatt elsker å dra ut på byen både torsdag, fredag og lørdag. For all del, en fest en gang i blant er jeg absolutt up for, men virkelig ikke slik som før. Tjueto og gammel kjerring allerede, gitt. Haha, hvem hadde trodd? Jeg vet det er mange som undrer seg over hva som har skjedd med meg, men jeg tror helt ærlig at jeg bare rett og slett har vokst litt opp. Jeg har fått viktigere verdier i livet, og dermed har alkohol blitt ekstremt nedprioritert.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / skjørt her

Vi har akkurat spist en nydelig middag bestående av kylling wok, og vært på en powerwalk med lille Percy. Resten av kvelden skal vi koble av, kose oss i hverandres selskap og bare nyte lørdagen. Jeg elsker slike kvelder! Avslutningsvis ønsker jeg dere en god helg, så skrives vi igjen om ikke så alt for lenge. Klem!

fuck, hun leser min blogg- Ja, jeg leste det på bloggen din!

Dette med nye bekjentskap er ikke barebare når man er blogger, spesielt ikke i mitt tilfelle som er veldig beskjeden av meg i store folkemengder og generelt når jeg møter nye mennesker. Jeg er veldig tilbaketrukken, og ikke så frempå som det jeg er her på bloggen. Dette er tross alt min lille boble som omhandler meg og mitt liv, så da er det naturligvis ikke så rart at jeg kan oppfattes som "mye" gjennom å lese her inne.

Jeg var nylig på et vorspiel hvor jeg på forhånd kjente tre stykker. Etterhvert som kvelden utviklet seg, kom jeg i prat med flere av de andre jentene som også var til stede. Mens vi pratet, la jeg merke til hvor mye de allerede visste om meg. De visste hvilket syn jeg har på ulike saker, hvor kjolen jeg hadde på meg var kjøpt og hva jeg hadde gjort dagen før. Det er så absurd når slik skjer. Misforstå meg ikke - det er jo en selvfølge at leserne mine vet det meste, men jeg forventer nok ikke at mennesker jeg møter på i ulike settinger faktisk leser bloggen. Det er så merkelig at en person jeg skal bli kjent med, allerede vet mye om meg - mens jeg ikke vet noe om den andre. Hvor rart er ikke det, sånn egentlig? Haha, jeg blir alltid satt ut når det skjer. Hvorfor, vet jeg ikke. Jeg er jo veldig klar over hvilket yrke jeg har, og hvor mye jeg deler med alle leserne mine. Det er jo klart at mange vet mye om meg og mitt liv. Jeg bretter det jo ut frivillig, hehe.

Når en slik situasjon oppstår, blir jeg alltid satt ut. Jeg har et merkelig liv, dere. Haha!

 

ukens spørsmål

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

YOU ASKED I ANSWERED

.      .       .

Hvis Pierre hadde fått sjansen til å ha sex med Kim K, hadde du latt han?

- HELL NO. Da hadde jeg blitt sjalu, hahaha. Neida! Svaret er ja, dersom jeg også fikk bli med. Hah!

Vil bare si at jeg elsker bloggen din og stilen din! Hvorfor er du så vakker?! Men jo jeg lurte bare på hva favoritt sminkeproduktet ditt er som du ikke kunne levd uten?

- Så søt du er, tusen takk!! <3 Vel, det tror jeg må være Mac sin Pro Longwear concealer. Elsker den!

Hva synes du om at andre bloggere og div nettsteder driver harselering med deg? Tenker du at det er de eller du som gjør noe "feil"? Misforstå meg rett, men er du ikke redd for at de noen ganger kanskje har et poeng, selv om det blir satt veldig på spissen? 

- Jeg tenker at det er veldig trist. Jeg synes at vi alle skal respektere andres syn på ulike ting, og at vi alle er forskjellige. Selv om mine meninger er annerledes enn dine, er det fortsatt min realitet og jeg er ikke et dårligere menneske for det.

Hvilke filler har du i leppene dine?

- Juvederm!

Er hudfargen din helt naturlig, eller bruker du fake tan? Du har en veldig fin hudfarge. Om det er naturlig, er du super heldig! Veldig fint! :)

- Tusen takk! Den er naturlig, ja. Men jeg reiser jo ganske ofte, og da soler jeg meg en hel del. Jeg har gode pigmenter som gjør at jeg får farge veldig kjapt, og den forblir lenge også. Heldig der, hehe. 

Bytte header snart?

- JA! Dersom det er noen som er flinke på å lage header og som ønsker å lage en til meg: send mail til isabelraad@hotmail.no!

Siden det nærmer seg jul, kan ikke du lage et innlegg eller video der du har forskjellige julegave tips til feks jente venner, gutte venner, mamma og pappa, jente og gutte søsken? :-) Jeg har tenkt litt på julegaver, men har serr ingen anelse på hva jeg skal kjøpe!

- Jo, slike innlegg er jo geniale! Det skal jeg få fikset :-) Herlighet, det er jo ikke lenge til jul.. Der påminnet du meg om julegavehandel, hehe. Det er alltid vanskelig å vite hva man skal kjøpe!

Hvorfor sier du at du tjener 200k i mnd når skattelisten avslørte at du hadde 41.000 i inntekt eller noe?

- Les dette innlegget.

Åssen gikk det hos optiker? Åssen styrke har du nå? Hilsen ei som er ny i linse verden.

- Oi, det har jeg jo glemt av å fortelle! Jeg har nå -10,5 på høyre øye og -9,5 på venstre. Heeeelt krise!

Hvor kjøper du fargelinsene dine?

- På Krogh Optikk.


STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

SÅ MYE TJENTE JEG I 2015

God fredag, fininger! Beklager for sen oppdatering, men jeg har ikke hatt en grei start på dagen.. Nå er ting bedre i hvert fall, så jeg tenkte å skrive et innlegg til dere. Jeg har fått et par kommentarer angående skattelistene fra i fjor, altså 2015. Det står oppført at jeg har tjent i underkant av 50.000 kroner forrige året, og det er mange av dere som stiller spørsmålstegn ved det, med tanke på min livsstil. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det har seg slik at i 2015 var ikke jeg en flittig blogger, ei heller signert av Nettavisen/Side2 - som er et stort og vesentlig karrieresteg. I fjor var jeg kun en liten blogger som fikk utbetalt en liten sum hver måned av blogg.no. Den summen er veldig lav, derav min "årslønn" som står oppført i fjor. Jeg tjente altså ikke all verden det forrige året. Først og fremst var jeg på innspilling til Paradise Hotel i Mexico i to måneder, og etter at jeg kom hjem var det masse fest og styr, etterfulgt at en hel sommer i Rhodos. I løpet av den perioden jobbet jeg naturligvis ikke. Da jeg startet å blogge for fullt, levde jeg på min sparekonto hvor jeg nøt livet og levde en noe luksuriøs livsstil - men ikke på nært hold som det jeg gjør nå, da. Jeg ble signert av Side2/Nettavisen i januar i år, og dette året har jeg tjent store summer. Så dersom dere nysgjerrige vesner lurer på om jeg "lyver" om min lønn - sjekk skattelistene neste år. Det er det som er aktuelt, ikke fjorårets :) Da tjente jeg som sagt ikke noe særlig da jeg jobbet minimalt og bloggen heller ikke var noe spesielt stor.

Vi alle starter et eller annet sted, og det å gå fra en årslønn på 50.000 til å ha et eget firma som omsetter millioner, er noe jeg er utrolig stolt og takknemlig over. Penger betyr ikke alt, men shit så deilig det er å kjenne at man har lykkes i en alder av 22 år.

magi for håret

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HOW TO GET HEALTHY HAIR

I dag ønsker jeg å tipse dere om et nytt kosttilskudd jeg har begynt å ta! Jeg er så fornøyd med dette produktet at jeg kunne anbefalt det videre frem hundre ganger, om igjen og om igjen. Det er ikke ofte jeg blir avhengig av et produkt (særlig ikke kosttilskudd), så det sier jo sitt! Det er rett og slett magi i tablettform. Magi for håret! Det høres jo nesten for godt ut til å være sant, men tro meg - dette er good shit!

Jeg har jo som dere allerede vet, utsatt håret mitt for en del påkjenninger den siste perioden. Det har ført til at det har knekt utallige steder, blitt tynnere og generelt endt opp med å bli veldig tørt. I den forbindelse har jeg nå startet på Nutri Hair, som er et kosttilskudd for håret. Jeg er desperat etter alt som kan forbedre hårets kvalitet, så da jeg fikk dette anbefalt takket jeg ja på sekundet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· HVORFOR BRUKE NUTRI HAIR ·

Jevnt inntak tilfører håret viktige næringsstoffer som gjør at det vokser seg langt og motstandsdyktig.

Nutri Hair gir de beste forutsetningene for et sunt og vakkert hår.

Håret blir glansfult og vakkert.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter at jeg begynte på disse tablettene og tatt dem hver eneste dag, merket jeg kjapt stor forskjell. Den største faktoren jeg legger merke til er at jeg mister mye mindre hår. Etter at jeg har farget det, har jeg mistet skremmende mye hår. Børsten har liksom vært helt full etter at jeg har gredd gjennom det etter en dusj, og det er ikke bra. MEN! Etter at Nutri Hair ble en del av min daglige skjønnhetsrutine har hårtapet minsket betraktelig. Det gjør meg så glad! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bestill Nutri Hair til kun 159,- her. ♥
 

jeg har fikset på det ytre

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er tydeligvis blitt en uting å kunne prate om fillers og botox, da blir man jo slaktet. Men vet dere? På denne bloggen er det meste usensurert, og veldig rett på sak. Jeg synes det er fantastisk at muligheten finnes der, for de av oss som ønsker større lepper, mindre rynker og kanskje litt mer markerte kinnben. Med det sagt har jeg også full forståelse til de som er uenig, og heller foretrekker den helt naturlige looken. Smaken er som baken! :-) Uansett.. I dag var jeg en liten tur innom Marit på M Klinikken i Drammen for en liten touch up. Nå er det lenge siden jeg fylte på i kinnbena, så det var det vi gjorde i dag. I tillegg fjernet vi sinnarynken. Ja, jeg vet at mange av dere tenker "hva da sinnarynke, du er 22 år" - og dere har rett. Jeg er 22 år, men min rynke er veldig synlig og markert. Det er jo naturligvis forskjellig fra person til person, men i mitt tilfelle er den fremtredende - til tross for min alder.

Forøvrig synes jeg det er veldig viktig å gjøre god research på den kosmetiske sykepleieren man velger å gå til. Første gang jeg fylte på leppene mine, gjorde jeg det hos ei som senere skulle vise seg å være mindre god på det feltet. Jeg fikk så stygge og klumpete lepper atte hjelp! Det var veldig lite flatterende, for å være helt ærlig med dere. Etter å opplevd det verste, prøvde jeg lykken igjen hos Marit, som jeg fremdeles går til. Hun er profesjonell, dyktig og ikke minst er hun veldig forståelsesfull. Hun er den eneste jeg lar røre ansiktet mitt. Jeg anbefaler henne på det varmeste - og nei, dette er ingen reklame, kun en anbefaling til dere. Jeg vet jo at det er mange som fyller på leppene sine blant annet, og som kanskje har opplevd å få dårlig resultat, slik som jeg selv gjorde. 

Nok prat fra meg! Nå skal jeg svare på de siste mailene, og så skal jeg på en festival på Ramis skole. Familiedag! :-)

JEG SPILLER SKITTENT

Da Pierre kom med forslaget om å spille inn en challenge, ble jeg giret! Vi er begge to, med han i spissen, super motiverte for å spille inn flere videoer hver eneste uke! Det er gøy å kunne vise vår personlighet, og ikke minst er det morsomt å kunne dele hverdagen vår med dere. Jeg tror at på det viset tillater vi dere å bli ekstra godt kjent med oss, gjennom mer enn bare tekst. Vi spilte in dress up challenge, hvor P fikk gjennomgå realt. Haha, altså jeg orker ikke! Fy søren som jeg looo.. Jeg kommer ikke til å kunne sove godt om natten heretter, Pierre er nemlig i full gang med YouTube og etter dette kan jeg garantere at hevnen er søt. Snurr videoen, så vil dere skjønne hvorfor jeg er urolig..
 
 
Husk å abonner gratis på YouTubekanalen vår her!
 

meg for et år siden

Jeg satt å mimret tilbake til denne tiden på året i fjor. Hva gjorde jeg da? Det er det som er fordelen ved det å ha en blogg, det er jo faktisk bare så enkelt som å klikke seg tilbake i arkivet. Det gjorde jeg nettopp, og så tilbake på bilder fra for et år siden. Altså, shit som jeg har forandret meg! Og ikke bare litt en gang.. Forandringen er stooor. Jeg vet at jeg egentlig ikke skal si sånn, men jeg så ut som et annet menneske. Det kommer nok av flere faktorer, hvor naturligvis neseoperasjonen spiller en stor rolle. Sminken, øyenbryna og hårfargen utgjør også en merkbar forskjell. Normalt sett bruker man vel se tilbake noen år, for å så få hakeslep over hvordan man så ut. Vel, i mitt tilfelle er det visst bare ett år som skal gi meg den reaksjonen haha. Her er et lite bildedryss!

Se på leppene mine. Jeg husker at jeg på den tiden ville ha størst mulig lepper. Her kan jeg nok med hånden på hjertet si at jeg var blitt blind på det selv. Det ser jo virkelig ikke bra ut!

Krøllene har ikke forandret seg, da. ;-)


Her på shoot med VG! Husker jeg var så fornøyd med dette bilde, haha. Skikkelig "badass".

 


Nå skal jeg ut å gå en liten powerwalk. Er så rastløs etter en hel dag foran macen. Vi skrives! Love you.

NEW IN

affiliateslinker

Jeg har klikket hjem en hel del fra Nelly den siste tiden! I dette innlegget viser jeg frem mine desidert største favoritter. Jeg har inkludert både koseklær, kjoler, pynteklær, bikinier, sko og BH-er. Litt av alt! 

.     .    .

MY FAVOURITES RIGHT NOW

I <3 SHOPPING

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adias topp her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adidas tights her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genser her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp utsolgt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poncho her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bikini topp her / truser her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bikini topp her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verdens beste BH! Denne sverger jeg til, jeg mener det virkelig når jeg sier denne er den beste på markedet. Jeg brukte forøvrig samme før jeg tok silikon også. Den holder alt på plass + den gir et lite løft! Du finner den her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blanke boots her / semsket boots her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Boots her / hæler her
 

JEG SELGER GARDEROBEN MIN!

Nå er det klessalg på gang her, folkens! Jeg selger bort 1/2 av garderoben min nå, det er masse fint til salgs :) Jeg har valgt å legge ut litt her på nettbutikken, og selge resten på pop up-shopen jeg skal ha her i Oslo. Jeg skal ha klessalg på MOODstudio i løpet av kort tid, hvor dere som bor i nærheten av Oslo kan komme å shoppe. For at det ikke skal bli urettferdig for dere andre som bor langt unna, tenkte jeg å kjøre en liten runde på bloggen også. På det viset får alle muligheten til å kjøpe mine klær! Håper dere synes det høres bra ut. Etterspørselen har jo vært enorm, så nå tenkte jeg at dere skal få slippe å vente lenger. DU FINNER NETTBUTIKKEN MIN HER!

det blir bare verre og verre

Når skal det ta stopp? Jeg er som noen av dere kanskje allerede vet, ganske blind. Jeg har -8,5 i syn - hvor sykt er ikke det? Det er jo helt vanvittig hvor dårlig jeg ser. Det er kanskje et år siden jeg var på synstest sist, og i dag har jeg ny time. Det er på tide, da jeg helt seriøst sliter med å lese skiltene på veien. Når jeg er på kjøretime, og kjørelæreren min ber meg om å følge skiltet mot "Carl Berner" har jeg ikke peiling på hvilken retning det er, før jeg typ er rett ved skiltet og jeg kan se det klart og tydelig. Med andre ord er det virkelig på tide å få korrigert synet mitt, slik at jeg kan se optimalt igjen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det eneste som bekymrer meg er at det bare ser ut til å forverre seg. Jeg mener, -8,5 har jeg nå. Og tydeligvis er det enda dårligere enn som så. Når skal det ta stopp? Tenk om jeg helt seriøst ender opp med å bli blind? Jeg er oppriktig bekymret, altså.. Dette er noe som ligger i slekten, søsteren min har -8 på det ene øyet og -15 på det andre. DET er sjukt, det! 

Fuck.. Jeg skal kaste meg i taxien og komme meg til optikeren. Det blir "spennende" å se hvor dårlig syn jeg egentlig har. ARGH! :-( Wish me luck! La oss håpe at styrken jeg har ikke fører til at jeg blir blind for real. 

Ps. Jeg legger garderoben min ut for salg senere i dag! Følg med her i løpet av kvelden :-) Jeg selger så og si alt jeg eier og har.

SÅÅÅÅ FAIL!

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God formiddag! Jeg er ikke helt innstilt på å sette meg ned for å skrive til dere akkurat nå, for egentlig skulle jeg lagt ut en ny vlogg her på bloggen for rundt en time siden. Pierre satt oppe hele natten for å klippe den ferdig, slik at det skulle være klart til dagens første innlegg. Da han endelig var ferdig, la han den på opplastning. Tror dere det var vellykket, eller? Nope. Videoen ble kansellert av en eller annen teit grunn, så det ble ingen video da vi stod opp i dag. Nedtur! Nå driver den hvert fall å lastes opp (igjen), så vi får håpe at det blir en suksess denne gangen. Hehe! Jeg som var så glad da jeg stod opp i dag, for denne vloggen er sinnsykt bra! Dere får heller glede dere til å se den litt senere i dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

topp her / choker her

Jeg sov så latterlig dårlig i natt. For hver gang jeg endelig sovnet, våknet jeg opp igjen av meg selv. Det er så irriterende, spesielt når man er døds trøtt. Jeg lurer på hva det kommer av? For mye stress og tanker oppe i topplokket? Muligens. Inntaket av Red Bull blir hvert fall høyt i dag - det er det ingen tvil om. 

SNEAKPEAK

Dere vet den følelsen når du tror at du kommer med en bra idè, som du snart innser at virkelig skal få angre? Forestill dere det ansiktsuttrykket man sitter igjen med da. Jepp, that´s Pierre! Alt han gjør for deres skyld, hahaha! Jeg tror neppe at jeg har ledd så mye i hele mitt liv. Vi byr på oss selv i den neste challengen som kommer ut her i løpet av uken. For Pierres del er det nok fem hakk flauere enn hva det er for meg. Stakkaren, haha!

· EN LITEN SNEAKPEAK ·

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fra det ene til det andre.. Hvordan går det med dere? Har dere høstferie nå, eller er den over? Etter hva jeg har fått med meg varierer det utifra hvor i landet man bor. Jeg husker da jeg gikk på skolen, og det endelig var tid for en etterlengtet ferie hvor man kunne sove lenge, koble av og drite i skolearbeid. Flashback. Det er lenge siden nå, ass. Føler meg gammel, men hey - jeg er bare 22. Litt gammel, men ikke så altfor ille. ;-) Her i hus er vi klar for en koselig myskveld i sofaen med film rullende på skjermen. Hvilken film er vi ikke helt sikre på enda, da vi aldri kommer overens. Har dere en anbefaling som passer begge kjønn? Jeg er lite giret på skyting og pengefilm, og han går ikke med på Mean Girls. Dere skjønner, vi har et stort dilemma her.. Tips tas i mot med takk!

uken som gikk

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ

Jeg har så vondt i magemusklene etter å hatt latteranfall den siste timen. Vi har akkurat spilt inn en challenge til Youtube kanalen vår, og HERREGUD så morsomt det ble. Gled dere til den kommer ut, haha! Jeg kan garantere dere at dere kommer til å bli underholdt ;-) Uten om det er Percy på besøk, og vi skal straks ut en tur med han. Energinivået hans er på topp, mens vårt er på bunn etter en lang arbeidsdag. Stakkaren må få lufte seg litt og få utløp for sin rastløshet uansett! :-) Søtnosen som koser seg hos tante Isabel og onkel Pierre!

UKENS OPPTUR

Hammerfest i helgen var nok ukens opptur. Vi fikk opplevd en ny by, nye mennesker og ikke minst fikk vi festet en hel del. En fartsfylt og morsom helg! Foruten om det er selvsagt det spektakulære salget på Nelly en real opptur. Dere finner salget her!

UKENS HØYDEPUNKT

Å komme hjem til en strøken leilighet. Fikk dere med dere hva min bestevenninne Michelle gjorde da de lånte leiligheten mens vi var bortreiste? Hun har ryddet ALT som finnes av rot i hver eneste krok av leiligheten. For en fin ting å gjøre for en annen person. Shit så glad og takknemlig jeg ble! Hun er en av dem som elsker det å gjøre andre glade, og nettopp det fikk hun fanken meg til denne gangen også. Beste Michelle!

UKENS VIDEO

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Flyet som skulle ta oss med til Oslo ble innstilt, og det kan jeg love dere at var noe som trigget meg i gang. Vi var SÅ slitne og bakfulle i går, at det å endelig få reise hjem var virkelig på tide. Heldigvis slapp vi å bli en natt ekstra, istedenfor fikk vi et nytt fly som gikk 6 timer senere. Bedre enn ingenting!

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans her / body - lignende her / jakke her / sneakers her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke her / body her / skjørt her / sko her / skinnhansker her 

UKENS TANKE

Hvorfor er det slik at enkelte forventer seg at jeg skal svare på absolutt alt andre mennesker stiller av spørsmål? Og dessuten blir sure, dersom jeg ikke gir et svar? For vet dere? Faktumet er det at jeg faktisk ikke ønsker å svare på, eller fortelle om absolutt alt alltid. Jeg har også mine privatsaker som jeg ikke vil dele med 30.000 mennesker. Det håper jeg å få litt mer forståelse på. Du vil vel ikke heller åpne deg om alt vedrørende ditt liv? Jeg lar ikke være å svare for å være frekk eller uhyggelig, men rett og slett fordi at jeg muligens ikke vil svare på det du lurer på. Og det er helt lov!

UKENS NEDTUR

Husker dere da jeg fortalte at jeg, Pierre, Michelle og Elias skulle reise på ferie denne uken? Det har vi måttet avlyse :-( Så utrolig kjedelig - jeg hadde jo gledet meg så enormt mye! Men men, slik er det av og til - uansett hvor kjipt det enn måtte være. Vi får ha det til gode, for en ting er sikkert; vi SKAL på ferie sammen snarest!

UKENS INNKJØP


rosa her / hvite her / sort her

UKENS HUMØR

Stort sett glad, men også veldig emosjonell. Jeg skulle nemlig hatt mensen denne uken (hopper over), så jeg har nok grått en hel elv i løpet av forrige uke.. Haha, livet som jente er ikke alltid like lett. Hvem er enig?

UKENS MEST LESTE INNLEGG

TIL DEG SOM FRØS MEG UT PÅ VGS

DU ER ET STAKKARSLIG MENNESKE

KJENDISER SOM SPILLER NOE DE IKKE ER

jeg takker for meg

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BYE BYE HAMMERFEST

God morgen! Ja, jeg stod opp litt sent i dag, men shit så etterlengtet disse ekstra timene med søvn var. Som dere allerede vet bestod helgen av fest og fyll (sykt at vi kan kalle det for jobb haha), noe som selvsagt resulterte i lite søvn. Da var det greit å sette alarmen på 12 i dag, ass! Det er så ubeskrivelig deilig å være hjemme igjen i vår egen leilighet. Michelle og Elias lånte cribben i helgen, og gjett hva vi møtte da vi kom innenfor dørene i går kveld? En plettfri leilighet! Altså, jeg ble helt målløs. Gjesterommet fløt over med klær, og det samme gjorde garderoben min. Alt var et eneste stor rot, som jeg bare har utsatt og utsatt å rydde, nettopp fordi at det var så latterlig mye. Tror dere ikke Michelle har ordnet og ryddet absolutt alt?! Jeg har ikke ord for den jenta, en mer godhjerta og fantastisk snill person skal man lete lenge etter. Og nettopp derfor er hun min bestevenninne! Tusen takk igjen, Michelle. Elsker deg! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hammerfest var en veldig liten, men koselig by. Jeg har aldri vært så langt nord før, så det var gøy å kunne checke det av listen! Vi hadde håpet på å få se et glimt av nordlyset, men den gang ei. Pierre ble SÅ skuffa, haha. Vi får se om vi har lykken med oss en eventuelt neste gang. Jeg vil i grunn bare takke for meg for denne gang, Hammerfest! Det var god kok på eventet vi hadde på lørdag, hvor vi storkoste oss med dere. Vi la godt merke til hvor utrolig hyggelige alle virket. Faktisk ble vi kjent med et par stykk som vi synes veldig godt om. Det viste seg å være gode mennesker i den byen, altså! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole utsolgt - lignende her

.    .    .

Nå skal jeg se til å få fart på saker her. Pierre og jeg skal spille inn to challenger til Youtube kanalen vår senere, så dersom dere har noen spesifikke ønsker er det bare til å skrike ut i kommentarfeltet.

 GOD MANDAG! 

å leve som en eskortepike

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg var i tenårene, likte jeg å lese bøker. Faktisk så elsket jeg å bedrive tiden min med å lese gode bøker. Jeg husker da vi dro på hytta i alle fellesferier, og da gjorde jeg ikke annet enn å lese, lese og atter lese. Dessverre ble det til at interessen for bøker sakte, men sikkert forsvant. Men som dere har skjønt - leselysten er tilbake! Hver gang vi drar på ferie, bruker jeg å lese en god bok ved bassengkanten mens jeg soler meg. Jeg er så glad for at lysten er tilbake, for når sant skal sies finnes det lite som slår en dundrene god bok!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dersom dere har vært i en bokhandel de siste månedene, har dere garantert fått med dere serien "Calendar Girl" som nå har ligget som nummer én på bestselgerlistene. Det er tidenes bokfenomen som åpenbart har tatt hele verden med storm - til og med meg! Det er en serie på fire bøker, hvor tre av dem allerede har kommet ut. Jeg har lest alle, og shit så underholdene og avhengighetsskapende de er. Spesielt den siste, altså nummer 3, som heter «Besatt». Hele bokserien handler om et liv i Mia Saunders liv, hvor hver bok tar for seg tre måneder om gangen. Selve serien kan minne om Fifty Shades, bare at denne er ti tusen ganger bedre. Og det kommer fra en frøken som virkelig elsket Fifty Shades bøkene Calendar Girl er hetere, mer sexy og ti hakk mer spennende. I den første boken får vi introdusert Mias livssituasjon, hvor hun er i en ordentlig knipe. Hun er nødt til å hjelpe faren ut av en stor økonomisk krise. Det er ikke snakk om hvilken sum som helst, men hele 100 000 dollar. Dersom faren ikke betaler gjelden sin i løpet av et år, blir han drept. Mia ser ingen annen utvei enn å takke ja til jobben som eskortepike. Det fører til litt av hvert... Blant annen en forelskelse.

I boken «Besatt», altså nummer 3. i rekken, blir Mia først sendt til Miami hvor hun får en rolle i en sexy musikkvideo til hiphopartisten «Latin Lov-ah». Han er råkjekk, danser som en Gud og har en latterlig fin utstråling. Hennes neste oppdrag blir hun sendt til Texas hvor hun skal fremstå som den forsvunne søsteren til styrtrike Maxwell. Oppdraget burde være enkelt, men hemmeligheter fra fortiden avsløres og forandrer hele Mias liv. I slutten av boken reiser hun i full fart tilbake til Las Vegas hvor faren ligger for døden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vil ikke fortelle for mye, dette er en bok dere er nødt til å lese og oppleve selv. Jeg er helt besatt av denne serien, så dere kan tro jeg hoppet i taket da bok nummer tre endelig kom ut. Jeg har jo ventet i evigheter føles det ut som, haha. Jeg hadde ikke sjanse å la boken ligge, jeg leste gjennom den på tre dager. En mer spennende bok skal man lete lenge etter! Jeg elsker denne serien, og vil anbefale den på det sterkeste videre til dere.

Calendar Girl - Besatt er i salg fra 10. oktober, altså i morgen! Boken kan også bestilles HER.

Forresten! Om dere blir like avhengig av disse bøkene som det jeg er, så kommer altså den siste boken ut allerede 21.november. Ikke så alt for lenge til altså. JIPPI!

NÅ ER DET I GANG IGJEN

affiliateslinker

Søndag betyr en ting; shopping! Jippiii. Altså, Nelly er så bra! I dag fikk jeg tilsendt en kode til VIP-salget som de har kjørt i gang. Denne gangen ble jeg positivt overrasket, for herregud så mye fint de har satt ned prisen på! Av og til bruker det jo være mye tull som blir lagt ut på salg, men denne gangen er det annerledes. SÅ mye fint, til en latterlig billig penge. 

_____

· Du finner salget her. Oppgi koden «YAYVIP» for å få tilgang til det før alle andre! ♥ ·


1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her
 

hvordan kan dette skje!

Gjett hvems fly som plutselig ble kansellert, da? Jepp, that´s us! Fy f*en... "Heldigvis" fikk vi ombooket til et fly som går klokken 19 i kveld, mens vår booking sjef må bli igjen til i morgen. Er det mulig! Det skal visstnok ikke være så lett når man skal fly fra Hammerfest, haha. For øyeblikket sitter vi på en restaurant i vente på at maten skal serveres. Jeg er SÅ sulten at jeg så vidt vet hva jeg selv heter akkurat nå. Jeg var så klar for å komme hjem til mitt kjære Oslo nå, at dette kunne ikke vært en større nedtur. Buhu... Jeg går glipp av Elias sin konkurranse som jeg gledet meg sånn til å heie han frem på. Livet, ass. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eventet i går var forresten super bra! Det var veldig gøy å feste med alle dere som var på nattklubben i går. Hvilken fin gjeng! :-) Formen i dag tilsier at helgens bravader har vært mange, om jeg kan si det slik. Jeg er så latterlig redusert og bakfull atte hjelp. Det er totalt verdt det, da. Vi har hatt en super helg!

ukens spørsmål

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· I´VE ANSWERED THIS WEEKS QUESTIONS ·

Må bare si at jeg elsker måten du setter sammen outfits på. Du ser smashing ut hver dag! Jeg lurer på hvor du får kles-inspirasjonen din fra? Lurer også på hvor ofte ca. du handler klær og hvilken butikk eller nettbutikk du handler på mest?

- Tusen takk! Du, jeg finner inspirasjon på instagram. Jeg bruker å printscreene bilder av antrekk jeg synes er kule, og så bygger jeg videre på det. Jeg handler stort sett kun på nett, med mindre jeg er i utlandet (for eksempel London). Nelly og Na-kd.com er de nettbutikkene jeg handler mest på. Hvor ofte? Hmm.. Tørr jeg svare på det? Haha. Hvert fall en gang i uken.....

Ble pannen din mindre/kortere etter operasjonen av nesa? I såfall var det det du ønsket? :)

- Nei, det ble den ikke. Det har jo ingen sammenheng, hehe. Jeg har egentlig ikke sånn veeeldig liten panne, men greia er at jeg har en del små babyhår rundt hårfestet som går nedover på pannen, som gjør at den ser enda mindre ut. Når jeg har sleek hestehale, og alt håret blir sprayet bakover ser man jo at den ikke er så bitteliten som den ser ut til å være. Se på bildet under :-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan får du til å lage så store krøller som du pleier å ha? Og hvordan får du den fyldigheten og volumet i håret?

- Jeg krøller håret med denne rettetangen fra GHD. Den kan også kjøpes på MOODstudio salongen her i Oslo. Den er SÅ fantastisk god, både på å rette ut håret, og krølle med. Det som gjør at jeg går for denne tangen, er at den gir krøller som faktisk varer. Vi har vel alle krøllet håret, og opplevd at de faller ut etter typ 1 time? Så kjedelig..

Hva er dine tanker om selvutvikling i den jobben du har? Har du ønsker om å bli bedre og dyktigere i den bransjen du er i? Hva tenker du om forholdet mellom kvalitet og kvantitet når det kommer til blogg?

- Det er klart at jeg ønsker å bli dyktigere. Hvem vil ikke bli bedre i den jobben man har? :-) Forholdet mellom kvalitet og kvantitet synes jeg er litt varierende. Personlig synes jeg at det er gøy når en blogger oppdaterer ofte, og da behøver det ikke alltid være et milelangt innlegg om en stor sak. Dette er tross alt en hverdagsblogg hvor jeg skriver om mitt liv og mine interesser, og da kan små, hyppige oppdateringer også være gøy. Det synes jeg, da. :)

Disse innleggene er de beste! Kanskje du kunne hatt en spørsmålsrunde snart? Eller svare på "de mest spurte spørsmålene" gjennom hele bloggkarrieren?

- God idé! En video med de mest stile spørsmålene kan jeg jo muligens få til. Det hørtes faktisk veldig interessant ut. Takk for tips!

Når du tjener så ufattelig mye på bloggen din? Hvorfor ikke bruke noe av det til veldedighet og ikke bare bruke alt på shopping?

- Vet du, jeg gir til veldedighet. Jeg er dog ikke en person som liker å skryte over at jeg hjelper andre, for det er ikke det som er hensikten min. Jeg hjelper av den simple grunn at jeg ønsker det selv, og ikke for å flashe hvor "flink" jeg er, om du skjønner.

Hvor er kjolen på bildene fra? Den var kjempe fin! - Den finner du her!

Ble det ikke noe av den turen du og moren din skulle på? Avbestilte du den, eller hva skjedde? 

- Mamma fikk en Dubai-tur av meg, ja. Den ble avbestilt..

Hvilken level er du på i Candy Crush?

- ÅÅÅHÅÅÅ, jeg er på level 1316! Var drit stolt og trodde jeg var SÅ flink, frem til venninnen min Michelle viste meg sitt brett. Hun er typ 300 levler lengre enn meg, haha. Jeg ble helt knust. :-(

Ikke frekt ment..bare nysgjerrig...sånn helt ærlig...ønsker du at folk skal tenke at du kanskje er en veldig kjent/berømt person siden du har på hette og caps og briller (innendørs!?!) På flyplassen?? Ser du ofte reiser i helsvart og sånn...just a tought.

- Hehe, det er ikke min hensikt nei. :-) Jeg bruker ikke å reise med caps og solbriller vanligvis, men når vi dro til Gardermoen nå på fredag så var jeg helt sminkefri, og så ut som et dass. Så derfor pakket jeg meg godt inn. Så enkelt er det, hehe.

_______

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv

annonselenke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wow, for en første natt vi har hatt her i Hammerfest. Den startet med at vi dro til klubben vi var innleid til, hvor vi drakk og koste oss. Hele kvelden var helt toppers med bra folk og god stemning. Det skulle derimot vise seg at natten skulle bli noe spesiell. Vi la oss rundt 3-tiden - trøtte og noe fulle (hvert fall Pierre som sovnet på et sekund..). Hva jeg ikke var forberedt på, var at han etter to timer skulle våkne, helt utav seg og typ besatt. Eller, besatt er kanskje den enkleste beskrivelsen jeg kan komme på. Han begynte å rope helt uforståelige greier til meg, før han etter litt reiste seg opp av sengen og hadde fullstendig panikk. Han stiller seg midt i hotellrommet, og begynner å tisse. Du tror kanskje jeg tuller, og det kan jeg love deg at jeg trodde han også gjorde i natt. Men neida, han pissa midt i rommet, han! Hele opplegget var veldig merkelig, og han oppførte seg helt annerledes enn jeg noensinne har sett han. Plutselig så han bare på meg, og da så jeg hvordan det plutselig "klikket" for han, og han kom tilbake til seg selv. Han forstod absolutt ingenting der han stod fremfor meg på badet, noe som selvsagt resulterte i tusen spørsmål og fortvilelse. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genser her

Jeg vet ikke hva det var som utløste dette, men vi mistenker at det er en eller annen form for søvnparalyse. Vi endte opp med å booke enda et hotellrom, for han var veldig ukomfortabel med å sove her hvor alt dette skjedde. Altså, jeg vet ikke hva jeg skal si, annet enn at det var veldig ubehagelig å bevitne. Jeg fikk ingen kontakt med han mens det pågikk, og det var så vondt å se da jeg så hvilken panikk han hadde. Usch, skikkelig ekkelt.. Heldigvis gikk det bra til slutt, og han sovnet som en sten i det andre rommet etter noen timer. Som dere skjønner er vi noe reduserte i dag, etter å ha vært våkne til tidlig i morgen.. Lite søvn, men heldigvis finnes det koffein haha. I dag ler han hvertfall godt over det faktum at han faktisk tisset midt i rommet. HVEM gjør det??? Haha! Stakkaren var rimelig flau da vi gikk gjennom resepsjonen tidligere, da vaskedamen allerede hadde vært å vasket her før vi stod opp, og kom tilbake til rommet.

Har noen av dere opplevd noe lignende? Fortell meg isåfall om dere ønsker. Det hadde vært veldig interessant å høre. Klem!

ISABEL I ET NØTTESKALL

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da er festen i gang! Jeg er akkurat ferdig fikset (alltid for sen..), og er snart klar til å være delaktig i vorspielet vi har her i suiten vår på hotellet. Haha, inviterer til vors mens man selv står på badet halvsminket.. Jepp! Frøken livlig! I kveld gjester vi Niri, og vi gleder oss stort til å treffe dere som skal dit i kveld. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her

________

Nå skal jeg logge av og få party mode on for fullt! Champagnen er allerede poppet - jeg må løpe! Håper dere får en fantastisk fredag! Jeg er spent på å se om Hammerfest leverer ;-)
 

pinlige spørsmål & svar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· LET´S BE SILLY TOGETHER ·

__________

TATT SMERTESTILLENDE? Ja, når jeg har operert meg.

HATT SEX UTENDØRS? Yes. Gøy med spenning, haha.

BITET NOEN I TÅEN? Ewwww, nei! Dere vet vel hva som er min største fobi?!

LAGET SUGEMERKE PÅ NOEN? Hmm. Det vet jeg ikke, tror ikke det.

ELSKET NOEN SÅ MYE AT DU HAR GRÅTET? Oh yes.. Den følelsen er skummel.. Skummel, men fin.

SPIST PAPIR? Haha, say what. Nei. 

TATOVERT DEG? Ikke enda, men snart! Gleder meg - tror den blir veldig fin.

KLINT MED EN AV SAMME KJØNN? Ja, det er vel en liten fjortisgreie vi alle har gjort, eller? Haha. Det er egentlig ganske pinlig å bevitne.

ROTET MED EN SOM HAR KJÆRESTE? Vel, nå er det nok mange som tenker "Pierre og martine, blablaaaa", men nei. De var ikke sammen, og Pierre var 100% singel da vi var med hverandre. Punktum.

TATT NOEN FORM AV MORFIN? Ja, heeele tidne. Neida! Jeg har fått det av leger, da jeg har operert meg. Jeg hater det, reagerer alltid med å spy i typ 5 timer. Blæh!

TATT ANIDEPRESSIVE TABLETTER? Ja, da jeg var 17 år.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VÆRT UTRO? Nei, aldri. Det kunne ikke falt meg inn. Hadde andre gutter interessert meg, hadde jeg heller blitt singel, enn å være utro. 

SLÅTT NOEN DU ELSKER? Jepp, jeg har slått Pierre når jeg har vært drit forbanna og såret.. Jeg fikk et nokså stort rage, men man kan vel ikke akkurat bli så veldig skadet eller skremt av mine små, ynkelige slag. Haha.

TREFFET NOEN FRA NETTET? Ja, det har jeg vel! Man blir jo ofte kjent over nett nå i 2016, hehe. Det var den der teknologien da, dere!

HVOR RAR ER DU? Nokså rar, vil jeg tørre å påstå. Jeg innrømmer det gledelig selv, haha.

HVA ER DINE TANKER OM SJELEVENNER? I'm all for it.

NÅR GRÅT DU SIST? I går.. En hel foss, faktisk. 

DIAMANTER ELLER PERLER? Both! Eller, kanskje diamanter.. 

SOLOPPGANG ELLER SOLNEDGANG? Det spørs.. Om vi snakker om Rhodos, er svaret definitivt solnedgang. Der er den sååå latterlig fin!!

HVA ER DET MEST ROMANTISKE DU VET? Hmm.. Når gutten virkelig viser at han elsker meg, og kanskje har planlagt en hel aften. Ellers blir jeg veldig smigret dersom gutten faktisk har baller nok til å fortelle meg hva han føler for meg.. Det er så fint.

HVA ER DET FØRSTE DU LEGGER MERKE TIL VED DET MOTSATTE KJØNN? Utstrålingen! 

HVILKET RÅD ER DET BESTE DU HAR FÅTT? At jeg ikke kan forandre andre mennesker, uansett hvor mye jeg skulle ønske det.

 

hei fra gardermoen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fra Gardermoen! Altså, jeg ser ut som en tiåring gutt her jeg trasker rundt på flyplassen.. Se på meg, liksom! Haha. Pierre og jeg er klar for bookinger vi har i Hammerfest denne helgen. Vi skal gjeste nattklubben Niri i Hammerfest, og feste med dere! Vi gleder oss skikkelig til det, og selvsagt til å se selve byen. Hverken jeg eller P har vært så langt nord noensinne, så det skal bli gøy! Vi er forberedte på iskald temperatur, da. Haha! I skrivende øyeblikk venter vi på boarding. Men altså, hva er greia med at det ikke går direktefly? Først skal vi mellomlande i Bodø, så i Tromsø før vi omsider kan lande i Hammerfest. Blæh.. Uansett! Vi møtte akkurat Michelle og Elias, og fikk gitt dem nøklene. De skal nemlig låne leiligheten vår i helgen! Elias skal stille i fitnesskonkurranse på søndag, som vi skal fly hjem for å rekke. Litt av en innholdsrik helg, ass! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi skrives senere. Love you!

mamma

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld, fine lesere. Har dere hatt en fin dag? Det håper jeg virkelig ♥ Selv har jeg hatt en rimelig drit dag, som jeg egentlig skulle ønske jeg bare kunne slettet fra minne. Som dere kanskje skjønner utifra overskriften, befinner jeg meg faktisk hos mamma.. Det kommer nok som et sjokk etter at jeg har delt litt på den fronten, med at vi ikke hadde kontakt av ulike grunner, for ikke så lenge siden. Vi har vel pratet ut på et vis, og kommet overens om å akseptere at ting alltid vil være.. turbulent mellom oss. Vi har ingen vanlig mor og datter forhold, noe jeg synes er veldig trist, men igjen - slik har jeg hatt det hele mitt liv. For meg er dette ingenting nytt, om jeg kan si det sånn. Selvsagt er det jo kjedelig og trist likevel. I bunn og grunn er jeg selvsagt veldig glad i henne, og jeg ønsker for alt i verden å kunne ha et eksisterende forhold til hverandre. Det er tross alt min mamma.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kom akkurat i tide til å få med meg solnedgangen (har dere sett så nydelig himmelen i Oslo var i kveld?!) og pizza! Det er lenge siden jeg har overnattet her - faktisk vil jeg tørre å påstå at det nesten er 6 måneder siden sist. I dag slår jeg til, og sover over. Sidra og Rami er hvert fall overlykkelige over å få tilbringe tid med storesøster, spesielt nå som de har høstferie og kan være oppe litt lenger enn vanlig på kveldene. Og enda lengre når jeg er her, hehe! ;-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / jeans her

Jeg skal legge bort macen for kvelden, og kose meg med de andre. I morgen er det opp tidlig, for jeg skal nemlig sette meg på et fly til selveste Hammerfest for et event på fredag og et på lørdag. Så dere som er over 18 år, og bor i Hammerfest - get ready to party! Jeg forteller mer i morgen. God natt når den tid kommer. Klem!

I ET SVAKT ØYEBLIKK

affiliateslenker

Har dere lyst å fornye høstgarderoben? Nå som sommerklærne skal pakkes bort, er det på tide å tilføre noen nye tilskudd til klesskapet! I et svakt øyeblikk begynte jeg å surfe på Nelly, og plukket ut mine favoritter for øyeblikket. De har SÅ mye fint, at jeg dåner. Helst vil jeg klikke hjem absolutt alt, men ettersom at jeg enda ikke har fått hentet en svær pakke som har ankommet på postkontoret, konkluderer jeg med at jeg får nøye meg med dens innhold i første omgang. Hihi! Lakkskoene pluss den hvite kjolen må jeg klikke hjem, da. Å style de to sammen, med en røff skinnjakke over tror jeg blir døds kult!

.     .     .

· TODAYS FAVOURITES ·


1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her


1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

I oktober skal jeg...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LET´S GO OCTOBER

_________

1. Denne måneden SKAL jeg selge nesten alt jeg eier i form av klær og sko. Jeg er så lei av alt jeg eier og har, at det ikke er noe hensikt i å bare la det støve ned i garderoben min. Jeg vet jo at dere venter på klessalget, og nå folkens? Nå er jeg klar! I løpet av denne måneden skal jeg få lagt ut alt for salg. JIPPI!

2. Fokusere mer på meg selv og min velvære. Jeg bruker så mye energi på å passe på og se til at alle rundt meg har det bra og er fornøyde, men midt oppi alt har jeg en tendens til å glemme bort meg selv. Jeg har begynt å få noen emosjonelle "knekker", hvor jeg bare bryter ut i fullstendig panikk og gråt. Jeg har det jo i utgangspunktet helt fantastisk, og det er lite som tilsier at jeg skal være nedfor og lei meg, men det viser seg at jeg er det likevel. Heldigvis bare en gang i blant, for for det meste er jeg veldig glad og lykkelig. Jeg vil bare se til at jeg ikke har dette tomrommet innenbords, og virkelig setter meg selv i fokus, også.

3. Spille inn et nytt program med TV2. Det blir veldig spennende! Innspilling er allerede booket inn, og jeg gleder meg til å gjøre enda mer TV. Det vet dere jo at jeg elsker!

4. Reise. Nå kjenner jeg virkelig at rastløsheten har kicket inn for real, så det spørs hvor lenge jeg klarer å oppholde meg her hjemme. Jeg MÅ reise. Helst i går! 

5. ... A big secret. Jeg skal på en "reise" i slutten av måneden, som jeg gruer meg veldig til. Jeg kan ikke si så mye mer om det foreløpig, men det kommer etterhvert.

6. Tilbringe mer tid med søsknene mine. Jeg jobber konstant, og har derfor ikke alltid så mye tid til overs når det kommer til å møte venner og familie. Søsknene mine vokser og vokser for hver dag som går, og jeg kjenner bare hvor viktig det er for meg å være tilstede. Jeg er jo der for dem - det vet de veldig godt, men jeg ønsker å finne på mer sammen med dem. Bare det å tilbringe kvalitetstid med dem gjør livet mitt tusen ganger bedre. Det er ingen som får meg til å le så mye som det de gjør. Mine hjerter!

7. Kjøpe en ordentlig varm og god høstjakke. Jeg fryser jo i hjel, dere! Det er jo ikke litt morsomt en gang, haha. BRRR! 

8. Spise mer grønnsaker! Kremt, jeg lurer vel ingen.. Jeg er ikke så glad i grønnsaker, men noen få liker jeg jo! Med andre ord skal jeg bli flinkere til å spise mer brokkoli og gulrøtter.

9. Farge håret. Jeg vet ikke om jeg trives i denne hårfargen.. Eller, jo. Jeg gjør jo eeegentlig det, men når sant skal sies trives jeg definitivt best i svart hår. Da følte jeg meg fierce! Sminken ble så mye finere, det var lettere å sette sammen antrekk og jeg synes generelt at jeg ser mye bedre ut med sort. Jeg bruker faktisk å se tilbake på bilder hvor jeg hadde helt svart hår, og tenke at jeg var så fin, haha. Narsisistisk much?

10. Unne meg en ny designerveske. Jeg har holdt meg selv i skinnet nokså lenge nå, så det synes jeg at jeg har gjort meg fortjent. Jeg har tross alt jobbet hardt og stått på dette året, så det å gi meg selv en liten (dyr) klapp på skulderen gjør ingen skade. Mihi!

tjen penger på å si din mening

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fininger! Dagen i dag har vært veldig produktiv. I tillegg til vanlig prosedyre med jobb her på bloggen, har jeg også tjent ekstra kroner på å dele mine meninger. Jeg har fortalt dere om Meningstorget.no en gang tidligere, faktisk allerede da jeg ble introdusert for det for første gang. Siden den gang har jeg fortsatt å klikke meg inn, og svart på spørreundersøkelser som gir meg betalt. For dere som ikke vet hva det er, så er det kort fortalt en nettside hvor du blir belønnet av ulike brands som ønsker din tilbakemelding på produktene eller tjenestene sine. Hvor fantastisk?

Det hele er veldig enkelt. Alt du behøver å gjøre er å registrere deg på Meningstorget.no, og sette i gang! Det er helt gratis å registrere seg, i tillegg til at det er superduper enkelt å bruke. Jeg synes at dette er en genial måte å kunne tjene ekstra penger på. Ikke bare er det lettvint, men også gøyalt! Det beste av alt er at når man registrerer seg, får man mulighet til å si din mening om ulike produkter, før de i det hele tatt kommer ut på markedet! Akkurat det synes jeg er drit kult! På den måten får man på en måte være med på å utvikle forskjellige produkter. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Konseptet er da lettvint og greit - du kan tjene opp poeng ved å svare på spørreundersøkelser. Disse poengene kan du bruke videre til det du selv ønsker. Du kan bruke dem til å shoppe med på nettet, donere til veldedighet, få pengene overført direkte til din konto eller få gavekort hos for eksempel Zalando, Amazon, H&M, Billettportalen og Kicks. Dette er jo helt genialt, eller hva? Neste gang du kjeder deg, kan du klikke deg inn her og tjene litt ekstra cash! På det viset kan du kanskje unne deg de buksene du sikler etter, eller en middagsdate med en venninne? 

Selv liker jeg å fordrive tiden med dette. Spesielt når jeg kjeder meg i taxien, når det er reklame på TV, eller generelt når jeg har lite å finne på. Det er det mest geniale tidsfordrivet ever, jo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Registrer deg her!

Ps! Du må være 18 år eller eldre for å kunne registrere deg.

til dere som gikk glipp av det

Da jeg var med i dokumentaren "P3 Tar saken - Netthat", var det mange som ikke fikk det med seg da det ble sendt på TV. Gladnyheeeet! Jeg har nemlig fått linken til episoden, som nå ligger på nett. Nå kan dere som ikke hadde mulighet til å se det live, se det på nett!
 
Dere finner dokumentaren her.
 

Som jeg har sagt tidligere - jeg synes det er helt fantastisk at det blir lagt mer fokus på nettmobbing og netthets. Jeg har troen på at det vil få enkelte til å tenke seg om en ekstra gang etter at man ser denne dokumentaren. For husk - selv om vi er kjente ansikt, har vi fortsatt følelser, og er akkurat like menneskelig som det du er. Det er aldri greit med mobbing.
 

du er et stakkarslig menneske

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag er ingen bra dag. Som oftest er jeg en livsglad, positiv og fornøyd frøken, som står opp med et smil om munnen. Men ikke i dag. Jeg tror det er en grei blanding av at jeg skulle hatt mensen (går på p-piller, så jeg hopper over), og at det helt enkelt bare er en av de der tunge dagene vi alle har i blant.. Samme hva det er - en drittdag er det uansett.

Det som ikke akkurat hjelper på humøret, er når man våkner og sjekker mailen som vanlig, og det man møter ikke er noe spesielt hyggelig. For blant alle jobbrelaterte mailer, var det en "fan mail" (trodde jeg). Jeg åpnet den, og begynte å lese. Det viste seg å være langt i fra en hyggelig fan mail.. Det er trolig den fæleste meldingen jeg noensinne har fått tilsendt. Jeg tuller ikke når jeg sier at den var milelaaang. Med andre ord har denne personen brukt god tid på å skrive stygge og direkte nedlatende ord til meg. Jeg lurer på hva det er som får denne personen til å hate meg så innmari mye? Hva er det jeg gjør, som tydeligvis er så forbanna fælt? Er jeg virkelig et så tragisk menneske, at du frivillig tar i bruk din verdifulle tid, for å prøve å dra meg ned? Jeg kan ikke beskrive med ord, hvor lei jeg er av å hele tiden føle at jeg har noe å bevise. At jeg må motbevise at, jo - jeg er faktisk et alright menneske! Jeg er så latterlig lei.. Spesielt på dager som denne.

Som regel bruker ikke hatfulle og negative mennesker å lykkes i å få meg til å kjenne meg liten. Men i dag? I dag fikk du det faen meg til. Du er et jævla stakkarslig menneske, som har ødelagt dagen til noen du ikke en gang kjenner.

Video: "Når man kjøper dette, er man rik!"

Ny vlogg er ute! Denne ble litt lang, men det er mest på grunn av at vi filmet to dager og ikke bare en, som vi vanligvis bruker å gjøre. Vi skal fokusere enda mer på Youtube, og håper på å få ut flere videoer hver eneste uke. Høres det gøy ut, synes dere? 
Håper dere liker den!
 


Husk å abonner gratis på Youtube-kanalen vår HER!

ser jeg bra ut slik?

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans her / body - lignende her / jakke her / sneakers her

____________

Jeg begynner å få sansen for den røffere stilen, jeg! Det er noe med den der følelsen jeg får av å gå kledd i hel sort, og ikke minst føler jeg meg som en bad ass b*tch haha. Jeg liker det! Nå gjenstår det bare å høre deres dom. Hva synes dere? Kler jeg denne stilen? Jeg får forresten ofte spørsmål om hva jeg har på leppene når jeg har rød leppestift, og normaltsett bruker jeg en lipliner fra Dior + leppestift fra Chanel, men ikke nå lenger. Jeg har nemlig oppdaget denne her! SÅ latterlig fin at jeg dåner. Det er denne jeg har på når jeg har røde lepper, altså. :-) 

når pierre overrasker meg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MY BOYFRIEND IS BETTER THAN YOURS

Jeg kan ikke få sagt det nok - jeg er lykkelig, jeg! Vet dere? Jeg føler meg så latterlig heldig som har en så fantastisk god kjæreste. Jeg kunne ikke bedt om en bedre, sånn helt seriøst. I går kveld overrasket han meg med hjemmelaget middag og en ordentlig kosekveld med favorittserien vår. Det er lite som slår Pierres matlagingskunnskaper, så hver gang han stiller seg på kjøkkenet, blir jeg overlykkelig! Gårsdagen var ikke et unntak. Vi hadde en super mysig kveld! Det var et lykkelig kjærestepar som storkoste seg i hverandres selskap fra start til slutt. Finnes det egentlig noe finere enn kjærlighet, dere? I think not.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi passer på å få klemt inn ekstra mange kjærestekvelder denne uken, for til helgen og neste uke er det fullt kjør igjen. Selv om vi bor og jobber sammen, er det ikke helt det samme å faktisk omgås uten kameraet og macen klistret til trynet. Det er viktig å koble ut, og bare være vi to. Prate om annet enn jobb og hverdagslige ting. Ja, rett og slett pleie kjærligheten og fokusere på hverandre! Det vil jeg for så vidt påstå at vi er veldig flinke til! :-)

kjendiser som spiller noe de ikke er

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Med en gang kamerablitzen går av, blir du en annen. Med en gang noen fra media er tilstede i samme rom, prater du brått annerledes. 

Det er merkelig det der. Merkelig og litt fascinerende. Det er mye bak fasaden som dere ikke vet om, og som jeg for så vidt heller ikke visste om, frem til jeg selv ble et kjent ansikt. For hvordan fungerer det egentlig i denne bransjen? Er kjendiser slik som de fremstår? Er de like selvsikre, morsomme og glade når den røde løperen ikke er rullet frem? Eller er det hele et spill for galleriet? Det vet du mest sannsynlig ikke, med mindre du kjenner personen.

Selv har jeg opplevd at offentlige personer som jeg kjenner, har en tendens til å sette på en maske så fort man vet at man enten skal bli filmet, eller for eksempel intervjuet. Så fort personen vet at det er "viktige" mennesker tilstede, er det som om det går av en lysbryter. Personen endrer seg totalt! Hvorfor er det egentlig sånn? Er det fordi at man er usikker på den man egentlig er som person? Eller er det kanskje fordi du vil ha et spesielt image? Når jeg kom på å tenke på dette, begynte jeg fort å stille spørsmålstegn ved min egen oppførsel på for eksempel eventer, eller ja.. Generelt hvor jeg vet at alt jeg gjør og sier, blir "dokumentert". 

Så fort jeg begynte å gå litt inn i meg selv, forstod jeg kjapt at jeg kanskje blir litt annerledes, jeg også. Ikke fordi at jeg ikke vil være meg selv på et vis, men mer at jeg kanskje passer på hvordan jeg ordlegger meg, holdningen min og generelt hvordan jeg tar meg ut. Man vil jo naturligvis få frem det beste ved seg selv, og det er det jo egentlig ikke noe feil med. Personlig blir jeg kanskje litt nervøs og mer på vakt når jeg vet at jeg blir observert. Det kan kanskje oppfattes som merkelig for de som faktisk kjenner meg godt, og da eventuelt er tilstede når jeg "switcher". Jeg blir brått litt mer seriøs, og tar plutselig ikke meg selv så lite høytidelig som jeg vanligvis bruker å gjøre. Det må jo egentlig være veldig rart for andre å være vitne til, tenker jeg.. Jeg kom på å tenke over det bare, da jeg og Pierre nylig hadde en samtale om en annen person, som virkelig blir en helt annen i slike tilfeller. Det er merkelig hvordan det hele fungerer, så fort man får litt press på seg.

Jeg angret rimelig kjapt

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke her / body her / skjørt her / sko her / skinnhansker her  

_____________

Altså, la oss ta et minutts stillhet for den LATTERLIG lave temperaturen det er utendørs nå. Hva skjeeer? Jeg tok på meg skjørtet og ante fred og ingen fare.. BOOOM sa det, og brått skjønte jeg ingenting. Jeg vet at det er Oktober, men likevel.. For en helomvending været plutselig har tatt. Helt krise er det! Jeg nekter tydeligvis å innse at sommeren er over for lengs.. Det betyr bare en ting - vi må komme oss på ferie fortere enn svint. 

uken som gikk

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ

Frokosten er inntatt, jeg er ferdig fikset og er straks klar for å løpe ut døren for dagens tusen møter og ærend. Ikke minst må jeg huske å kjøpe nye poser til støvsugeren. Haha, hør på denne voksne frøkna da! ;-) Ellers er jeg veldig glad for at det er mandag igjen! Jeg har fått med meg at de fleste har høstferie denne uken - jippi! 

UKENS OPPTUR

Her kan jeg jo ikke si annet enn at onsdag forrige uke var tidenes opptur. Pierre kom hjem igjen fra Barca-turen! Det var en lykkelig wifey som tok i mot kjæresten her hjemme. Det kan jeg forsikre dere om, hehe. Tenk å savne en person SÅÅÅ mye, dere. Det er jo ikke sunt, haha. 

UKENS HØYDEPUNKT

Det å få æren av å bli med på dokumentaren "Netthat/hatet på nett" som ble sendt på NRK 3, 29 sept var fantastisk gøy. Givende var det også! Leo var utrolig dyktig og behagelig å bli intervjuet av. Det er ikke ofte det føles sånn, men med han var jeg helt avslappet. Det liker jeg! :-)

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Som jeg skrev i dette innlegget, synes jeg at det er veldig merkelig med mennesker som driver å finne på rykter om meg, og usanne historier. Det er sykt hva som florerer rundt både i Stavanger hvor mine venner bor, og i Tromsø hvor min søster studerer. De får høre litt av hvert, ass. Hvem gidder? Sånn helt seriøst, haha. For et kjipt og lite innholdsrikt liv man må ha da, tenker jeg.

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke her / jeans her / boots her / vest utsolgt - lignende her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke her / genser utsolgt - lignende her / støvletter her / bukser her / veske her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / jeans Topshop - lignende her / heels her / veske lignende her / klokke her

UKENS TANKE

Vel.. Det eneste jeg virkelig funderer over, er hvordan enkelte mennesker presterer å lire så mye stygt ut av seg. Her er det noen kommentarer som har tikket inn de seneste dagene:

- Jeg tror nok tallene dine øker fordi flere vil inn å le litt av deg :p En mer uinteressant blogg skal man lete lenge etter.

- helt ærlig isabell, ikke for å være frekk så tror jeg folk leser bloggen din for å le. Du skriver så utrolig dårlig og kjedelig at det blir morsomt. Vi sitter å ler av deg liksom.

- Håper du skal fikse den neseoperasjonen som gikk galt..

- Hva ER det med panna di? Aldri lagt merke til hvor lav den er før nå. Ser jo ut som en neandertaler. LOL. Nen det er jo ikke så langt unna sannheten, når jeg tenker meg om.

- Ekle ekle ekle jævla kjerring! Håper så inderlig du får en eller annen sykdom. De pengang du kaster i hytt og pine fortjener du ikke. Jeg blir direkte kvalm av hele deg, egoistiske pakkis faen! Håper valpen pierre er utro, han fortjener ei med mer i mellom ørene. EKLE JÆVLA KJERRING.

- Til Pierre: Du er gull verdt, hva faen gjør du med plastikk? Du fortjener bedre.

- Du er så jævlig stygg, håper du vet det selv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Body her / skjørt her

UKENS NEDTUR

Jeg ble syyyyk. BLÆH! Det der er jo et evig ork.. Heldigvis er jeg veldig sjeldent syk, så jeg skal derfor ikke klage. Jeg tror helt seriøst det er et år siden jeg var syk sist, om ikke lenger.. 

UKENS HUMØR

Jeg har stort sett vært fornøyd og glad! Jeg har slitt litt med dårlig samvittighet den forrige uken på grunn av ting som har skjedd på familiefronten. Kjedelig når jeg vet at det ikke er noe jeg behøver å ha, men likevel sitte jeg med en stor, vond klump i magen som aldri vil forsvinne. Det er ordentlig irriterende..

UKENS MEST LESTE INNLEGG

HE IS HOME!

UKENS SPØRSMÅL

JEG BLIR MOBBET PÅ DAGLIG BASIS

JEG HAR GLEMT HVORDAN DET ER Å IKKE VÆRE "NOEN"

 

Video - pierre ødelegger mitt liv

For en stund siden torturerte Pierre mitt liv en hel dag. Jeg fikk gjennomgå en real runde med ingenting verre enn «smack-cam». Dere aner ikke hvor forbanna jeg ble etterhvert, haha! Det resulterte hvert fall i en latterlig morsom video, så jeg vil vel konkludere med at det var verdt det. Haha! Nå er det GAME ON! Pierre aner ikke hva han har i vente, ass. Let´s play! ;-)
 


For flere pranks - abonner gratis på YouTube kanalen vår her.

merkelige sider ved meg

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her 

Det er lenge siden jeg hadde et veldig personlig innlegg hvor dere får muligheten til å bli bedre kjent med meg. Jeg vet at jeg har fått mange nye lesere som kanskje ikke kjenner meg like godt som mine tidligere lesere, så derfor tenkte jeg at det kunne være en god idé med et innlegg hvor jeg forteller litt rare fakta om meg selv. Det er så vanskelig å komme på saker på kommando, haha. Jeg gjorde så godt jeg kunne, da! Om dere vil ha en del to, er det bare til å skrike ut. 

· GET TO KNOW ME EVEN BETTER ·

________

1. Jeg er ikke et morgen menneske. Jeg avskyr det å stå opp for tidlig.. Vanligvis bruker det å gå rundt 1-2 timer før jeg i det hele tatt får lyst på frokost. Jeg er avhengig av at morgenen starter avslappende, og rolig. Blir det en stressende morgen, blir humøret resten av dagen deretter.

2. Jeg er født og oppvokst i Stavanger. fra jeg var 11-17 år bodde jeg i en fosterfamilie på Jæren. I tillegg til det har jeg også bodd et år i beredskapshjem og 7 uker på instutisjon. Med andre ord har min oppvekst vært veldig turbulent, og ikke minst vanskelig. 

3. Nå som jeg har lært meg å vaske klær på ordentlig, har jeg blitt veldig glad i å gjøre nettopp det. Jeg får en slik mestringsfølelse av en annen dimensjon når jeg har satt på en ny vask. Haha, det er så rart! 

4. Det jeg hater mest på denne jord er mennesker som lyver. Jeg blir direkte forbanna dersom jeg merker at personen jeg prater med lyver. Det er veldig lett å gjennomskue noens bullshit, og vet dere? Det skjer ofte. Latterlig ofte. Jeg har en kompis som jeg vil tørre å påstå er en lystløgner. Jeg tror faktisk han til og med tror på sine egne løgner - så ille er det.

5. En av mine dårlige egenskaper, er min samvittighet. Jeg får utrolig fort dårlig samvittighet - selv om jeg ikke burde det i enkelte sammenhenger. Du kan for eksempel gjøre noe veldig stygt mot meg, men likevel ender det opp med at JEG får en klump i magen. Sist gang det skjedde var for to dager siden. Det endte opp med at jeg gråt i armene til Pierre da vi la oss, fordi at jeg følte stor skyldfølelse ovenfor familietrøbbelen som er tilstedet. Det er et perfekt eksempel, for i dette tilfelle har jeg ingen grunn til å ha dårlig samvittighet overhode. Men likevel har jeg det. Konstant.

6. Du hadde kanskje ikke trodd det, men jeg er veldig beskjeden og tilbaketrukken. Jeg liker ikke å være festens midtpunkt, og er ei heller hun som står og danser og hyler. Jeg er en veldig laidback og avslappende person.

7. Jeg haaaater tær. Det er det ekleste jeg vet om! Jeg tror typ at jeg har en fobi.. Det gjelder ikke bare andres, men mine egne også. Det er så sinnsykt ufyselig! Usch, får frysninger av bare tanken på tær. NEXT!

8. BH-størrelsen min er 70F.

9. Jeg er en veldig seksuell person. Jeg elsker kropp, sex.. Her hjemme spankulerer jeg alltid rundt i undertøy da jeg synes det er så fint. Apropos det - jeg har latterlig mye sexy undertøy. Det flyter over i skuffen min. Det er kanskje det jeg liker best å shoppe. 

10. Før likte jeg å være alene og trivdes veldig godt i eget selskap. Jeg bodde jo tross alt alene i 2 år! Men nå, det siste året, har det blitt helt motsatt. Dersom jeg er alene, blir jeg helt stresset. Det er nesten slik at jeg føler jeg får angst.. Ikke bra! Det tror jeg har noe med det at jeg har vært veldig lite alene de siste 15 månedene at jeg har blitt veldig vandt med å ha mennesker rundt meg. Jeg mener, siden Paradise Hotel-innspillingen i fjor, har det jo vært full fres hver eneste dag. Kanskje ikke så rart at det har blitt slik, da.

åpningsfest & kvalitetstid

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / jeans Topshop - lignende her / heels her / veske lignende her / klokke her

__________

Kveldens antrekk! Vi har akkurat vært på åpningsfesten til frisøren min som har kjøpt opp Hendrix Hair Torggata. Så stolt over henne! Flinkeste dama i byen, uten tvil! Nå er vi hjemom for et lite klesskifte, før vi skal videre til Pierres bror, Daniel, for enda mer festligheter. Dette blir en fin lørdag! Kvalitetstid med familien Louis. 

Ønsker dere en super lørdag, beste leserne på jord. Stor klem fra meg! 

mitt nye hår!

Sponset behandling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· LIGHTER THICKER BETTER ·

Her er mitt nye hår! I går satt jeg i frisørstolen i et par timer, hvor Ann Beate gjorde en liten forvandling på manken min. Jeg har jo tidligere fortalt at vi skulle sette inn lyse extentions i og med at mitt eget hår har tatt så stor skade av blekeprosessen, så det gjorde vi igår. Extentionset vi satte i var heeelt blondt - vi snakker super lyst. Det ble litt for dramatisk i kontrast med min egen hårfarge, så da endte vi opp med å kjøre på med en mørkere mini color på dem, slik at det skal blende seg bedre. Helheten er veldig fint slik som det er nå, men jeg vil jo selvsagt at det skal være enda lysere. Det har jeg blitt forsikret om at det vil bli etter et par vasker, da fargen vaskes ut, og dermed blir fadet. Altså vil håret bli lysere etter noen hårvasker de neste ukene, og DA kan man se det endelige resultatet. Det har vært en lang prosess, dere. Men slik er det når håret mitt ikke tålte all behandlingen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Extentionet jeg bruker er i tape-form, fra merket Peaks Hair. Nå har jeg jo bare hatt det i en dag, men så langt er jeg overlykkelig med resultatet. Når jeg bleket håret, har jeg endt opp med å miste mye hår som har ført til at håret mitt som i utgangspunktet er veldig tykt, har blitt mye tynnere. Det har revet i hjertet, skal jeg si dere. Haha! Det er et veldig stort pluss med extentions, for det har ført til at fylden jeg hadde, er tilbake. Tapen kjenner jeg absolutt ingenting til - det er helt fantastisk! Det både ser og føles ut som mitt eget hår. Jeg er veldig happy med resultatet! Som vanlig er det Ann Beate på MOODstudio som har fikset meg. 

For å booke time: ring 22 69 61 53, eller send sms til 922 59 736. Du kan også booke tid via nettsiden her.

i min handlekurv!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· A TRUE FOOD LOVER ·

Her er resultatet av gårsdagens mathandel. Pierre er hjemme igjen, og det betyr en ting; matlaging. Haha! Slutt på take away og Foodora. Det tror jeg både kroppen min, og lommeboka har godt av. Kremt. Denne handelen endte opp med å bli super sunn, jo! Jeg mener, sjekk da! Masse frukt, grønnsaker, kesam, sunt pålegg and the list goes on.. Vi var jammen flinke, ass!