hits

oktober 2017

MITT BESTE TIPS

annonse

Den siste tiden har vært sinnsykt stressende og slitsom for meg. Jeg har hatt utallige møter å dra på, mye jobb gjøre, i tillegg til at jeg både har flyttet og ikke minst fartet rundt og vært på ferie. Ikke at sistnevnte er så stress, men dere skjønner greia. Jeg har ikke hatt mye dødtid, akkurat. I den forbindelse har jeg faktisk, for første gang på lenge, fått uren hud. Porene mine har blitt større, jeg har fått kviser her og der, jeg sliter med olje-balansen og huden min generelt er ikke så glatt og glødende som den vanligvis bruker å være. Det gjør meg engstelig, for jeg har aldri slitt med urenheter. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THE INCREDIBLE PORE MASK

For å gjøre huden min fin igjen, har jeg startet med behandlinger her hjemme med mine favoritt produkter. Der i blant denne pore masken fra MayBeauty. Denne masken gjør at hudormer forsvinner, suger ut talg og fett og gir mindre porer. Jeg har skrevet om produktene fra Maybeauty flere ganger før, og det er fordi at jeg oppriktig elsker de. Det som gjør at jeg liker denne pore masken så godt er fordi at den virkelig er effektiv og fungerer! Jeg føler at det finnes så mange produkter på markedet som lover gull og grønne skoger, men som ikke viser liiiitt resultat en gang. Derfor vil jeg tipse dere om denne masken, som gir supre resultat og vel så det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik ser konsistensen ut! Det er en tykk maske, som nesten kan minne litt om leire. Den lukter fresht og er lett å smøre utover. Man kan enten bruke børsten som følger med til å påføre masken med, men jeg liker best å bruke fingrene. Det er smak og behag, så klart! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Steg 1: påfør masken jevnt i ansiktet. Jeg bruker den over hele ansiktet, men det må man ikke. Om du ikke vil det, kan du påføre den kun på de områdene som du føler at du behøver behandling på. I mitt tilfelle er det hele ansiktet. Jeg elsker følelsen av å ha på masken. Den er avkjølende på huden, lett å påføre og den lukter godt, ikke minst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Steg to: la den tørke i 15-30 minutter. Ps! Viktig å unngå å påføre på øyenbryn, i hårfestet og på vippene. I mellomtiden, mens du venter, kan du for eksempel enten ta oppvasken eller sjekke Instagram - som er min favoritt. Haha! Virketiden er som sagt opptil 30 minutt, men selv bruker jeg å ha den på i rundt 20. Jeg føler at det holder, egentlig. Men igjen: det er opp til hver enkelt hva man foretrekker og hva man føler at huden behøver.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Steg tre: vask bort masken. Selv bruker jeg å fjerne den med en våt klut. Det går kjappest. Og voila - du er ferdig! Nå er det bare til å nyte synet at en mye freshere og renere hud. På bildet over har jeg absolutt ingenting sminke på ansiktet mitt, så der kan dere se hvor frisk og fin huden min ser ut etter en runde med masken. Effekten ved bruk av The Incredible Pore Mask er faktisk helt syk. Jeg ble så positivt overrasket første gangen jeg testet den, for jeg trodde helt ærlig ikke at det var mulig å få så mye resultat ut av en enkel maske som kun har en virketid på 15-30 minutter. Der tok jeg feil gitt, for det er visst mulig og det beviser denne masken.

Dersom du vil teste ut masken, har jeg en rabattkode til deg! Klikk HER for å automatisk få 30% i avslag, eller så kan du oppgi rabattkoden «PORESRAAD» i kassen!

SLUTT Å BE MEG OM PENGER

Nå skal jeg ta opp en sak som flere av dere kanskje vil mene at er teit av meg, men det har gått såpass langt at jeg ikke lenger klarer å holde smella igjen. Jeg prater nemlig om meldinger og mailer som jeg får tilsendt daglig. Hver eneste dag får jeg spørsmål om ikke jeg kan gi vedkommende penger. De forsvarer det med at jeg "har jo så masse og tjener jo så bra". 

Her er noen av forespørslene jeg har fått:

- Jeg orker ikke gå ned i vekt ved hjelp av trening og kostholdsendringer. Hadde du kunnet donert penger til en slankeoperasjon til meg?

- Jeg lever på en såpass lav sum hver måned, og derfor lurer jeg på om du kan vipse meg 2.000 kroner? Du kommer jo ikke til å merke at de pengene er borte.

- Jeg har en gjeld som jeg sliter med å betale ned. Kunne du hjulpet meg?

Skjønner dere greia? Dette er noen få eksempler, og det er alltid laaange mailer jeg får tilsendt. Jeg synes for det første at det er sinnsykt frekt å be noen om penger. Spesielt når det er snakk om en person du IKKE kjenner. Da begynner jeg å lure på hva som foregår i topplokket til vedkommende. Om det nå er slik at du har en gjeld som du ikke klarer å betale ned, så er ikke det å be fremmede mennesker som har gjort det bra selv, om penger. Et bedre alternativ kan være å for eksempel få seg en jobb? Eventuelt en ekstra jobb, dersom inntekten ikke strekker til? Hvorfor skal jeg bruke mine opptjente penger på å betale ned din gjeld? For meg gir det virkelig ingen mening.

Jeg vil egentlig ta opp dette på bloggen fordi at jeg vil få slutt på disse teite forespørslene. Det er ikke min jobb å donere penger til en fettsuging fordi at du ikke gidder å trene. Det er ikke min jobb å vipse deg penger fordi at du ikke tjener nok. Det er heller ikke min jobb å betale ned din gjeld, som du selv har klart å få. At jeg i det hele tatt får slike meldinger er for meg helt.. utenkelig. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg får slike spørsmål minst en gang hver eneste dag. Og det verste? Det kommer fra godt voksne mennesker 98% av gangene. 

UKENS PLANER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er tirsdag alt, og jeg er sent ute. Dette innlegget skulle egentlig ut i går, i og med at det er et innlegg om ukens planer. Pytt pytt - vi overlever! Denne uken er i hvert fall nokså fin for min del. Ikke for travel, ei heller for chill. Jeg har litt å fylle opp dagene med hele uken. Sist jeg la ut et lignende innlegg som dette, fikk jeg pes for at jeg tidligere har sagt at jeg jobber super mye hver dag, men at det ikke virket slik da jeg unnlot å skrive det i planene for hver enkelt dag. Derfor vil jeg bare poengtere at jo, jeg jobber minst 4-5 timer fremfor mac-en hver dag. Det lar jeg være å skrive ned i slike innlegg som dette, fordi at det ikke er noe interessant for dere å lese. Det er en selvfølge at jeg jobber disse timene, i tillegg til det som står på agendaen hver dag. Da vet vi det! 😁

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DENNE UKENS PLANER 

Mandag: jobb, jobb, jobb og atter jobb. Jeg har satt av hele dagen til å sitte fremfor mac-en for å blant annet klippe to vlogger.

Tirsdag: frisørtime + henge med Rebecka! Har savnet henne så, så, så masse. ❥

Onsdag: lasertime, møte + photoshoot med en super dyktig fotograf!

Torsdag: dagen for alle ærender. Jeg må hente nye linser, kjøpe ny ansiktsrens, hente ut en resept og fikse litt småtterier.

Fredag: brynstime + finne ut helgens planer. Jeg vil på en weekendtur!

Lørdag - søndag: enda uvisst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg gleder meg til alt som står på planen de kommende dagene. Jeg merker at jeg behøver å ha mye å gjøre, for jeg er redd for at vinterdepresjonen er på innmarsj. UGH! Det vil vi ikke ha noe av. Så lenge jeg har mye å tenke på og mye å gjøre, tror jeg at det blir enklere å unngå det i år. I fjor slet jeg fryktelig mye med det, faktisk. Jeg vet ikke hvor åpen jeg var om det på bloggen, men jeg hadde en sinnsykt tøff vinter i 2016. Jeg er engstelig for at jeg skal havne tilbake i mørket, og det er derfor jeg iherdig prøver å holde meg så travel som overhodet mulig.

HAN VAR UTRO MOT MEG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS SPØRSMÅL

Har du noensinne opplevd at noen har vært utro mot deg?

Ja, det har jeg dessverre. Da jeg var rundt 16-17 år holdt jeg på med en fyr, og jeg vil påstå at vi var veldig eksklusive og seriøse med hverandre. Vel, det fikk jeg fort bevist at ikke var tilfelle, for han var utro. Det var et vorspill hvor denne fyren da hadde kost seg med en annen frøken hele kvelden. Det fikk jeg vite dagen etter, og jeg ble mildt sagt knust. Utroskap er forferdelig! Jeg forstår ikke hvorfor man ikke gjør slutt med personen istedenfor å bedra vedkommende? Hvorfor vil man såre en person man har en relasjon til?

Hvordan går det med deg for tiden?

Tusen takk som spør, så skjønn du er! Det går faktisk veldig fint med meg om dagen. Så klart finnes det noen ting på privaten som kunne vært bedre, men slik er det jo alltid. Likevel kan jeg ikke klage, for livet er ikke så verst sånn egentlig. Jeg merker dog at jeg lengter noe fryktelig etter sol og sommer allerede, til tross for at jeg nettopp kom hjem fra Bali og Dubai. Jeg mener, det er litt over en uke siden bare... Haha. Er ikke så glad i kulden jeg, skjønner dere.

Når begynte du å drikke alkohol?

Hmmm.. Det var sommerferien til 10-ende klasse. Vi var en gjeng som samlet oss på gressplenen bak skolegården, og der hadde ei jente i klassen fikset masse cider. Vi var flere som da drakk for første gang, og la meg bare si en ting... Herregud HVOR FLAUT å tenke tilbake på. Vi vaaar så fjortiser! Døds kleint. Vi ble "fulle" på en cider liksom, og oppførte oss som idioter alle mann. Jeg blir oppriktig flau av å tenke på det. Jeg anbefaler ingen å starte å drikke før man er 18 år, for det er virkelig ikke noe kult ved det, eller noe man skal utsette seg for i så ung alder. Jeg angrer på at jeg gjorde det. Så tullete og barnslig!

Kan du ha storytime på YouTubekanalen din?

Ja, med glede! Fortell meg gjerne hva dere ønsker en storytime om da.

Hvor mange kjærester har du hatt?

To seriøse. Jeg har jo hatt "forhold" tidligere også, men da var jeg jo ung. Sånne fjortis-forhold gjelder vel ikke? Haha. Jeg har en tendens til å fort gå lei gutter jeg dater. Derfor har det ofte tatt "slutt" før det har blitt noe forhold. Jeg tror mange jenter er slik. Jeg antar vel at det er feil match da, om man går lei dem før man i det hele tatt har blitt offisielle. Heh!

Får du brukt alle klærne du bestiller hver måned?

Ja, faktisk. Hehe! Det er noe mange lurer på. Jeg får brukt det meste, altså. Med det sagt tar jeg jo ikke bilder hver eneste dag til bloggen, så dere får jo ikke sett hva jeg går kledd i hver eneste dag i løpet av en måned. Om jeg bruker de samme klærne flere ganger, er et annet spørsmål...

Hva slags vipper setter du på? Og hvor?

Jeg går til Kasja på Lahes By Kasja (sponset behandling). Verdens flinkeste! Jeg er litt usikker på hvilke type vipper jeg setter på, men trooor det er megavolume? Dere får spørre henne, hehe. For booking av time: klikk HER. Jeg elsker vippeextensions og kunne seriøst aldri sluttet med det. Det er jo så forbanna fiiint!

Hvorfor skifter du så ofte venner?

Fordi at jeg ikke orker å bruke energi på mennesker som jeg knytter sterke bånd til og som jeg tror er like real mot meg som det jeg er mot dem. Dessverre blir jeg sviktet og skuffet gang på gang, og da lar jeg heller være å knytte sterke bånd til mennesker. Jeg har mine ride or die's, og de er mer enn nok for meg. Min sirkel er liten, og det er slik jeg liker det. Jeg vil kun ha venner som er genuine og ærlige, ikke overfladiske venner som jeg må väre redd for at skal baksnakke meg så fort jeg forlater rommet. Jeg kutter heller ut folk, enn å være rundt falske mennesker. Så enkelt er det for meg.

___

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

 

NELLY-RABATTKODE & SØNDAGSPRAT

reklame: alle lenker er annonselenker

Processed with VSCO with s2 preset

BUKSER HER ⎮ BOOTS HER ⎮ GENSER HER ⎮ JAKKE HER ⎮ VESKE CHANEL

Sunday funday! Jeg er glad for at det er søndag i dag, faktisk. Eller, det er egentlig ikke så uvanlig. Jeg elsker jo søndager! Da har man automatisk en god unnskyldning til å bare slappe av hjemme med masse snacks og film på tv-skjermen. Det blir en rolig dag på meg, med andre ord. Deilig! Jeg skal nyte en siste dag på Quality Hotel 33 før jeg sjekker ut i morgen. Jeg har fått unnagjort så utrolig mye på jobbfronten, akkurat som planlagt. Det verste jeg vet er å være stresset med altfor mye å gjøre, så det var på tide at jeg kom a jour med alt. Klapp på skuldra! 😉 Akkurat nå er jeg hjemme hos mamma og har spist en tidlig familiemiddag. Hvem spiser søndagsmiddag klokken 13 liksom? Haha. Jeg klager dog ikke, middag er det beeeeste jeg vet og jeg spiser det gjerne til alle måltid. Rart jeg ikke er tjukk i grunn. 

RABATTKODE PÅ ALT HOS NELLY.COM!

Se så fin jakken jeg har på meg på bildene er! Jeg fikk den og masse annet levert på døren på fredag. To fete pakker fra Nelly, for å være presis! Apropos Nelly: i dag er siste dagen rabattkoden på ALT hos Nelly (unntak av noen få eksklusive merker) gjelder. Perfekt på en søndag, ikke sant? 😻💸

Klikk HER og oppgi rabattkoden "TREAT" i kassen for å få 20% avslag på alt. 

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

VERDENS beste vippe og brynsserum, som jeg forøvrig er HELT hektet på. Klikk det hjem HER til 199 kroner! 

HER BOR JEG

Reklame: sponset opphold

A LITTLE GET-AWAY

Hei fininger! Hvor deilig er det ikke med helg? Ah! Dere som følger meg på Snapchat vet nok allerede at jeg har flyttet inn hos Quality Hotell 33 i Oslo i fem dager. Jeg har så mye jobb som må gjøres disse dagene, og hjemme er det fullt hus. Jeg nølte ikke et sekund over hvor jeg skulle rømme til for å få litt fred. De av dere som har fulgt meg lenge har sett meg bo her på samme hotell flere ganger tidligere. Det Beste Vorspillet spilte jeg for eksempel inn i samme suite som jeg bor i nå. 

For en hyggelig velkomst! Servicen her er upåklagelig, og det er en av hovedgrunnene til at Quality Hotell 33 er mitt favoritt hotell her i Oslo. Dessuten tilbyr de masse her. Top floor restaurant & bar for eksempel, er helt nydelig med panoramautsikt over hele Oslo og Oslofjorden. Utsikten er faktisk helt syk! Jeg har spist både burgeren og 3-retters på restauranten, og hver matopplevelse her har vært helt nydelig!

Favoritten med å bo på hotell: fluffy og store hotellsenger. Oh my... Finnes det noe deiligere? I think no. Her har jeg krasjet hver kveld siden onsdag, og jeg må ærlig innrømme at det er vanskelig å komme seg opp av den på morgenen. Sengen er jo helt himmelsk! 💭 Jeg sitter faktisk å blogger fra senga as we speak. Jeg må straks komme meg avgårde. Lillesøsteren min har bakt vafler! Mmmm.. Vi skrives mer senere, dere. Klem!

SÅ MYE TJENTE JEG I 2016

reklame: alle lenker er annonselenker

Processed with VSCO with s2 preset

TOPP HER ⎮ BUKSER HER ⎮ BELTE GUCCI

GLADNYHET: Du får 20% rabatt på ALT på Nelly foruten om noen få merkevarer. Shop HER og oppgi koden «TREAT». Rabattkoden er forlenget, og varer varer ut søndag!

_____

Skattelistene. Det er et fenomen jeg aldri kommer til å forstå meg på. Nå er altså listene ute, og folk klikker i vinkel - samme regime hvert år. Det jeg elsker er at jeg kan se hvem som søker meg opp. Det må da være pinlig at jeg kan se at du som haaatet meg og frøs meg ut på VGS snoker i min skatteliste? At du tar deg tiden til å søke opp hvor mye JEG tjener på din fritid? Haha. Jeg vet ikke hva jeg skal si, men jeg har jo forstått at penger interesserer folk noe enormt. 

Men vet dere hva? Jeg skal gjøre det enklere for dere. Jeg tjente 1.028.343 kroner i 2016. Jeg er så forbanna stolt over meg selv! Tenk at jeg, den "dumme" og "overfladiske" plastikk-kjerringa gjorde det så bra i fjor? Jeg vet hva jeg er god for, og jeg kan med all rett kalle meg en skikkelig business woman. For det? Det er jeg faen meg. I 2016 stiftet jeg AS-et mitt. Et eget firma som omsetter noe ekstremt allerede det første året. Jeg er så STOLT!! Det må være lov å si. Det som gleder meg enda mer, er at i fjor var det året jeg virkelig lærte hvordan jeg skal tjene de store summene. Jeg lærte vanvittig mye i 2016. Nå tjener jeg enda mer enn noensinne, og jeg gleder meg til skattelistene for 2017 kommer ut. Da skal jeg motbevise de som ler og håner meg nok en gang. Jeg elsker å se utviklingen min, både på bloggen og på inntekten min. 

Så, folkens. Noen siste motiverende ord fra meg: man kan bli noe, selv med silikon i både pupper og ræv. Takk for meg!

MINE ÆRLIGE MENINGER ANGÅENDE DISSE BLOGGERNE

reklame - alle lenker er annonselenker

Processed with VSCO with s2 preset

TOPP HER ⎮ BUKSER HER

Hei og god helg, babes! Jeg kom akkurat hjem til mamma. Dagen i dag startet tidlig - jeg var oppe klokken 08, før jeg dro avgårde på dagens første møte klokken 10. Det var et møte hos Egmont som nå har kjøpt opp Nettavisen. I den forbindelse møttes alle bloggerne som er signert av Nettavisen/Side2. Tidligere har jeg ikke deltatt på slike samlinger og heller hatt eget møte før eller etter, men denne gangen følte jeg at det var på tide. Ved tidligere anledninger har jeg vært bortreist noen av gangene, men enkelte ganger har jeg faktisk ikke hatt lyst. Jeg har et inntrykk av at jeg ikke er spesielt godt likt av de fleste bloggerne, noe jeg egentlig ikke vet hvorfor jeg tror. Jeg er nok bare litt paranoid etter alt. Det er jo ikke til å stikke under en stol at jeg har fått stikk etter stikk, og til og med nærmest hatiske innlegg skrevet til meg med overskrifter som "Til Isabel Raad" av enkelte bloggere. Det er klart at det ikke er så komfortabelt for meg å dra på sammenkomster hvor jeg da må møte på disse personene. Jeg har jo ikke gjort dem noe, men jeg får likevel høre det fra tid til annen. Men, nå til poenget. Jeg dro på møtet i dag til tross for at jeg egentlig ikke hadde så lyst, og jeg er glad for at jeg kan si at jeg er lykkelig over at jeg gjorde det. De jeg hilste på var så imøtekommende og hyggelige! De var ikke så skumle som jeg trodde, hehe. Det var en hyggelig og fin gjeng som samlet seg i dag! Jeg må innrømme at jeg er irritert på meg selv som ikke har dratt på disse møtene tidligere. For vet dere? DRIT i de som er stygge og nedlatende mot en. Hvorfor skal det stoppe meg? Jeg er så flink til å preache om det til dere, men jeg følger ikke nødvendigvis det rådet så bra selv. Det skal det bli forbedring på!

SNEAKERS MICHAEL KORS HER ⎮ VESKE CHANEL

Møtet gikk i hvert fall super bra, og jeg er positiv for hva fremtiden med Egmont vil bringe for oss bloggere. Det er gøy med forandring! Og spesielt når man føler at man er i gode hender. En ting er sikkert, og det er at teamet i Egmont og teamet i Side2/Nettavisen er fryktelig dyktige! Jeg hadde aldri byttet platform, ass. The best place to be!

Etter det dro jeg avgårde på enda et møte, før jeg satte kursen mot mamma. Vi har besøk av det skjønneste søskenbarnet mitt Golnaz over helgen! Jeg har faktisk ikke sett henne på noen år, så dette er skikkelig etterlengtet. Hva vi skal finne på i dag er enda uvisst, men as we speak driver hun og Jasmine å sminker seg. Noe skal vi finne på, i hvert fall. Jeg har lyst på gulrotkake og varm kakao.... Hihi!

HOW TO SURVIVE HIGH SCHOOL

Gud, som jeg skulle ønske at noen kunne gi meg noen råd og historier for noen år tilbake - da jeg selv gikk på videregående. Jeg var så usikker på meg selv. Alt jeg tenkte var at jeg aldri var bra nok. Jeg strevde etter det perfekte, se best mulig ut, henge med de "kuleste" jentene på trinnet (helst året over), ha de dyreste klærne etc.. Det var en periode i livet mitt som jeg i dag ser tilbake på som noe trist. Jeg vet ikke, jeg blir bare så lei meg når jeg tenker på hvordan jeg egentlig hadde det på den tiden. Usikkerhet er en dum ting som alt for mange av oss sliter med på et daglig basis, men spesielt når vi er yngre. Det har i hvert fall jeg erfart. Jo eldre jeg blir, jo mer sikker blir jeg på meg selv og det jeg står for. De dumme tankene om meg selv blir færre og færre, men de er jo der fortsatt - bare ikke på samme måte. Jeg tror mange av dere kan relatere til det jeg skriver.

Jeg husker da jeg startet i første klasse på idrettslinja på Bryne VGS. Det var en tid hvor jeg aldri følte at jeg strakk til. Jeg var vant til at vennene mine dolket meg i ryggen. Derfor hang jeg alltid med guttene. Jeg likte ikke å være rundt jenter, for det eneste jeg opplevde da var konstant drama. Selv om man personlig ikke var innblandet, ble man likevel tvunget til å velge side eller å legge seg i. Det ble jeg forferdelig lei av etterhvert, så derfor foretrakk jeg mye heller å henge med guttene. Det var spesielt når jeg gikk på ungdomsskolen, da. Når jeg startet på videregående ble jeg plutselig interessert i guttene på en helt annen måte. Nå brydde jeg meg om å vise mest mulig kløft (helst de super push up bh-ene fra HM), for å få oppmerksomheten deres. Det er flaut å innrømme, men herregud så hardt jeg prøvde. Jeg eide ingen skam, forstår jeg nå. Likevel skal jeg være forsiktig med å dømme meg selv for hardt når jeg tenker tilbake på den tiden, for det hele bunnet jo i en rævva selvtillit som jeg desperat forsøkte å skjule. Alt jeg prøvde var å imponere, men det var helt feil retning å gå. 

Se så liten og uskyldig...

Jeg tar meg ofte i å ønske at jeg kunne hatt samme mentalitet da, som det jeg har nå. Tenk så mye lettere de tre årene hadde vært. Ikke hadde jeg måttet si teite ting for å bli akseptert, ikke hadde jeg måttet spille så ekstremt på kropp for å få guttenes oppmerksomhet, og ikke hadde jeg stått ut med falske venner i frykt for å være ensom og alene. 

Jeg vet at det er flere av dere lesere som er i den alderen nå, og kanskje kan kjenne dere mye igjen i det jeg nevner her? Isåfall vil jeg veldig gjerne komme med noen tips til hvordan å overleve på videregående, på best mulig vis. Jeg prøver å rådgi dere utifra mine egne opplevelser, handlinger og erfaringer. Kanskje noe av dette vil hjelpe dere? Det håper jeg veldig, det er derfor jeg skriver dette innlegget. 

MINE FEM BESTE TIPS

💕 Vær deg selv. Jeg vet at det høres sykt lol og teit ut, men sånn helt seriøst. Vær deg selv!! Ikke prøv å spill noe/noen du ikke er. Det kommer du til å bli så skuffet over om et par år. Dersom folk ikke liker deg for den du er, er de heller ikke verdt din tid. Hvorfor skal du omgås mennesker som du ikke føler at du er god nok for? Tro meg, de personene er ingen du kommer til å hverken ha kontakt med eller ville ha noe med å gjøre så fort du er ferdig på videregående. Jeg har ikke telling på hvor mange slike personer jeg har prøvd å spille ovenfor, fordi at de var de "kule" når vi gikk på skolen. Hvem faen er de nå? Ingen. Det er de samme personene som i dag skriver fanmails til meg, til tross for at de frøs meg ut og mente at jeg var teit for noen år siden. 

⚡️ Ikke ta skolen og karakterene FOR seriøst. Ja, jeg vet at skolen er viktig og det samme med vitnemålet og karakterer, men det er faktisk ikke hele verden. Du overlever om du får 4/5 istedenfor 6-eren du så hardt hadde håpet på. Livet går ikke under, og tro meg - du vil klare deg heeelt fint her i livet om du ikke har verdens beste snitt. DET GÅR BRA! Gjør skolearbeidet grundig, men husk også på at du har et liv. Ikke meld deg totalt ut av det sosiale bare fordi at du stresser så mye over karaktersnittet ditt. 

💕 Har du ikke så mange venner? No stress! Det er ikke ofte at de vennene man har på videregående er de man har livet ut. Faktisk så har studier vist at de vennene man får på universitetet er de man knytter bånd med som varer. Enten det, eller de du har stått nær siden du var liten. Selv har jeg kontakt med to venner fra VGS, og det er Michelle og Elias som er mine beste venner. De har jeg alltid hatt et spesielt bånd med. Jeg husker dog at jeg hang med mange andre på skolen, men det var bare vennskap man hadde fordi at man gikk på skolen sammen og tilbrakte x-antall timer i samme rom hver eneste dag. Venner vil du få, så ikke stress om du ikke har så mange akkurat nå. Tro meg, jeg hadd venner, men de var ikke noen jeg hadde sterke bånd til på det viset. Jeg mener, i dag snakker jeg ikke med en eneste en, foruten om M og E.

⚡️ Ikke la de "kule" gutta herse med deg. Ikke føl at du må gjøre noe som helst som du egentlig ikke er komfortabel med. Når jeg ser tilbake på hvem av guttene alle jentene siklet etter, vil jeg faktisk bryte ut i latter. Det høres kanskje fælt ut når jeg sier det rett ut på den måten, men HERREGUD så teite de var. Det innser man i ettertid vel og merke. Nå hadde jeg ikke datet en eneste av dem om jeg til og med hadde fått 2 millioner for det. Det hadde jeg ALDRI trodd om du hadde spurt meg for noen år siden. Da hadde jeg måpt og ment at jeg var helt skada. Nei, disse guttene er ikke noen du vil satse på. Kanskje er de usikre de også, akkurat som deg selv. Men oppførselen deres er i de fleste tilfeller ikke noe som man anser som "prince charming".

_____

Jeg heier på dere, og jeg lover at dere vil se tilbake på årene på videregående som noe ekstremt lærerikt og ikke minst utfordrende. Det er på den tiden man lærer seg selv å kjenne, og ikke minst da man finner ut av hvem man er og hva man står for. Lov meg bare at dere tror på dere selv, og ikke lar noen herse med dere. Jeg elsker dere! Stor klem fra meg. ❥

BILDER AV RUMPA MI FØR OPERASJONEN

rerklame: lenkene er annonselenker

WOW, se på disse bildene! Rumpa mi var sååå flat før. Jeg får kanskje ikke skrive sånn, for da blir jeg å "krenke" andre (samfunnet i dag tar seg jo nær av at man nærmest sier "hallo"). Uansett! Jeg scrollet gjennom gamle bilder på Instagram, bilder som jeg postet for over et år siden. Det var veldig interessant må jeg si, haha. Jeg har forandret meg så sinnsykt mye siden den gang. Om du kjeder deg og vil ha noe å bli underholdt av: scroll nedover på Instagram-kontoen min. IsabelSraad heter jeg. Det gjorde jeg som sagt, og det var i går kveld da jeg lå i sengen og ikke klarte å sovne. Forskjellen er stor fra den gang. Alt ved utseendet mitt ser faktisk HELT annerledes ut

Sånn ser den ut i profil nå! En ting er sikkert, og det er at jeg hadde brukt ekstremt mange år på å bygget den opp i form av trening. Og det? Det har jeg ikke tålmodighet til. Men hadde jeg lagt meg under kniven igjen? Neppe. Det var et smertehelvete uten like som jeg ikke en gang ønsker at min største fiende skal gjennomgå. Det anbefaler jeg, med hånden på hjertet, ingen å utsette seg selv for. Jeg lurte hele tiden på hva som var galt med meg som valgte å gå gjennom de smertene frivillig. 

_______

Uansett. Over til noe heeelt annet på denne onsdagen! Jeg vil bare dele enda en rabattkode med mine kjære lesere. Denne rabattkoden gjelder på ALT på Nelly, foruten om noen få eksklusive merker. Den forrige rabattkoden jeg hadde gjaldt jo kun på salget, men denne gjelder altså på ALT annet på nettbutikken!

KLIKK DEG INN HER OG OPPGI KODEN «TREAT» I KASSEN FOR 20% OFF!

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER (et must til amazing selfies!) ⎮ 6. HER 

Koden varer frem til fredag! Happy shopping, loves. 💋

JEG SKAL PIERCE ANSIKTET MITT

Bilder: Weheartit

Hva synes dere om bildene ovenfor? Jeg har fundert på om jeg skal ta en såkalt septum piercing. Jeg vet ikke hva det er som går av meg, men jeg craver en forandring utseendemessig. Jeg har jo skjønt at så fort jeg føler på dette, så skal jeg ikke gjør noe drastisk som en neseoperasjon eller rumpeforstørring (haha). Da er en piercing bedre - på alle mulige måter. 😉 Nå er jo spørsmålet om jeg skal våge å utføre det eller ikke? En slik piercing er jo så langt i fra min stil, så jeg er sjokkert over at jeg faktisk synes at det er fint. Dessuten er jeg jo så pingle når det kommer til piercinger og tatoveringer, og generelt alt som er smertefullt. Jeg piercet navlen da jeg var 19 år, og jeg skrek som et helvete. Det var en traumatisk opplevelse. Ørene mine er jo også piercet, men det fikset mamma da jeg kun var rundt 6 måneder gammel. Takk Gud for det, så slipper jeg å huske noe av seansen. Hehe! 

Jeg vet ikke, er dette et mental breakdown? Om det så er tilfelle, er det ikke verre enn å bare fjerne piercingen. Det ser bare så lokkende ut. Det hadde jo kunnet avskjerme meg fra min "sofistikerte" og "fine" look.

Hva synes dere? YAY eller NAY? 

UKEN SOM GIKK

reklame: lenkene er annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ

Akkurat nå angrer jeg meg ihjel over at jeg spiste så forbanna masse til middag. Magen min eksploderer, mildt sagt. Sånn går det når maten smaker så sinnsykt godt, haha. Kan jo ikke kontrollere meg selv. Lol! Jeg er egentlig litt stresset, for jeg har følt meg ganske slapp i hele dag. Frykter at jeg har blitt smittet av min kjære lillesøster som har ligget hjemme med influensa. Yay... Krysser fingrer og tær for at det ikke er tilfelle. Jeg orker ikke bli syk!!

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Kan ikke folk være litt originale? Det merkes så ekstremt godt så fort noen forsøker å kopiere hverandre her i bloggverden. Jeg synes helt oppriktig at det er flaut. Jeg har sett et par episoder hvor folk har sendt meg screenshot av enkelte som har kopiert mine overskrifter og/eller min måte å promotere mine innlegg på sosiale medier. Copycats aint cooool. 

UKENS HØYDEPUNKT

Å se familien min igjen! Etter to uker på ferie, har jeg savnet dem masse. Jeg shoppet meg ihjel på taxfreen og kom med ekstreme mengder med gaver og godteri til min fine familie. Om de ble glade, da! Mamma er dog ikke så glad, for nå har søsknene mine godteri opp til ørene som de får lov til å spise nåååår som helst. Til og med før middag!! Hahaha. Sorry mamma!

UKENS YOUTUBEVIDEOER

 

UKENS CRAVING

TACOOO! Sykt random egentlig, for jeg er ingen spesielt stor fan av det i utgangspunktet. Noen ganger får jeg merkelige innfall, og dette er en av dem. Når begynte jeg å like taco, liksom? Det smaker jo ikke vondt, men jeg hadde ikke valgt å spise det på en fredagskveld heller.

UKENS OPPTUR

Okei, sjukt å si meeeen det må bli når jeg gikk bananas på Nelly.com i går og i dag. I går handlet jeg som en gal på salget HER, og i dag klikket jeg alt DETTE hjem. Jepp, nå har jeg fylt på i garderoben kan man si... Kremt.

UKENS NEDTUR

Denne uken har egentlig ikke vært noe kjip overhodet. Om jeg må si en ting, så får det isåfall bli at flyreisen hjem var veldig kjedelig. Først 9 timer fra Bali til Dubai, for å så mellomlande i 12 timer, før flyet hjem som tok ytterligere 7 timer. Dere kan tro jeg var sliten og utmattet så fort jeg kom innfor døren hjemme. Å feriere er gøy, men flyreisene? Mareritt.

UKENS TANKE

HVORFOR er mennesker i utlandet alltid så sinnsykt mye hyggeligere enn hva vi nordmenn er? Shit, forskjellen er SÅ stor. Balinesere er min favoritt befolkning so far. Absolutt alle vi møtte på på Bali var så snille, imøtekommende og generelt i super godt humør! Vi har mye å lære her i vårt lille land. 

UKENS INNKJØP

I går handlet jeg som en gal på salget HER, og i dag klikket jeg alt DETTE hjem. Jeg har gått helt bananas denne uken. Shit! Og så gikk jeg amok på taxfreen. Vil dere se hva jeg kjøpte der? Legg igjen en kommentar.

UKENS ANTREKK

KJOLE UTSOLGT - LIGNENDE HER ⎮ BELTE GUCCI ⎮ HÆLER HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BIKINITOPP HER ⎮ UNDERDEL HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

T-SHIRT HER ⎮ SHORTS HER ⎮ SKO HER ⎮ SOLBRILLER HER ⎮ BELTE GUCCI ⎮ ØREDOBBER HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SKJØRT HER ⎮ LIGNENDE BODY HER ⎮ BELTE GUCCI ⎮ SOLBRILLER HER

UKENS MEST LESTE INNLEGG

EN DATE

KJÆRE LESERE

KJÆRLIGHETSSORG, RUMPEFORSTØRRING OG 50.000 KRONER

ALT DETTE KLIKKET JEG HJEM!

reklame: lenkene er annonselenker

Jeg shoppet som en gal her om dagen. Nelly har fått inn så utrolig mye fint, så jeg klarte ikke la være å fylle opp handlekurven. Det ble ekstremt mye, men hallo... Se på hva jeg har valgt meg ut da. Det er jo sååå fint! Dessuten behøver jeg sårt litt varmere klær nå som det er så fryktelig kaldt ute, så det ble både strikkegensere, boots, jakker osv. Jeg har mye klær, men ikke vinterklær. Det merker jeg hver gang jeg skal kle meg for tiden haha. Uansett! Jeg spurte dere på Snapchat om dere ville se hva jeg klikket hjem, og ettersom jeg fikk enorm respons på det, fikset jeg collager med alt som jeg nå venter på at skal leveres på døren min. YAY! Ps. Nelly har fortsatt et enormt salg HER, om du vil shoppe billig!

DETTE KLIKKET JEG HJEM!

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER (et must til amazing selfies!) ⎮ 6. HER 

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER 

1. HER ⎮ 2. HER (denne jakken dør jeg for!)⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER 

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER 

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER 
 

NÅ SYNES DERE NOK AT JEG ER TRAGISK

reklame: lenken er annonselenke

Puh, jeg er enda jetlagged. Har dere aning om hvor sykt irriterende det er å våkne klokken 06 hver morgen? Det er som om at jeg har en innebygd alarm i huet som smeller av grytidlig. Så slitsomt! Heldigvis ser det ut til å bli bedre og bedre, for i dag våknet jeg ikke før klokken 08. Forbedring! Jeg er jo som dere vet ikke en morgenfugl til vanlig. Uansett! Disse dagene har jeg egentlig bare jobbet, jobbet og atter jobbet. Jeg var i Gøteborg for et møte på lørdag, og etter det har jeg stort sett kun vært klistret fremfor mac'en. Jeg har hatt mye å ta igjen på jobbfronten, men det er ikke så unaturlig i og med at jeg tross alt tok meg en ferie på to uker. Deilig var det, men det er godt å være hjemme igjen også. Back to reality! 😉

TOPP HER

Som den overfladiske frøkna jeg er, ser jeg så latterlig frem i mot en ordentlig pamper-day. Vipper, bryn og hår må fikses, for hverken det ene eller det andre ser bra ut etter late dager i solen og i saltvann. Jeg kan ikke akkurat påstå at jeg føler meg spesielt fresh for øyeblikket haha. Apropos beauty.. Jeg kan ikke fatte og begripe hvordan jeg klarte å leve uten mine behandlinger før. Ikke satte jeg på negler og vipper, ei heller gikk jeg til frisøren en gang i måneden. Jeg bestilte meg frisørtime maks en gang, kanskje to, i året. Det er sjukt å tenke på - ting har jammen forandret seg. Nå får jeg nærmest panikk om jeg går for lenge (3-4 uker) uten å freshe meg ordentlig opp. Dere synes nok at jeg er tidenes mest selvopptatte, tagiske og overfladiske menneske nå som jeg skriver dette, men hey... Det er ingenting i veien med å ville ta seg bra ut. 

Nok vas fra meg. Nå skal jeg lage middag! I går ble det taco, noe jeg har lengtet sååå mye etter mens jeg var bortreist. Merkelig egentlig, for egentlig er jeg ikke fan av taco engang. Haha! Jeg er så sinnsykt rar. Lol! I dag står lam på menyen. Mmm!

TIDENES SJUKESTE NELLY-RABATTKODE

reklame: lenkene annonselenker

Hei og god søndag, babes! Håper alt er bra med dere. Jeg stikker innom for å dele tidenes SJUKESTE og BESTE rabattkode Nelly.com noensinne har hatt. Jeg trodde ikke mine egne øyner da jeg så hvor billig vi nå kan shoppe. Jeg vet i hvert fall hva jeg skal bruke resten av kvelden på, så fort jeg er ferdig med dette innlegget. La meg forklare rabatten. Nelly har jo allerede t super stort salg pågående hvor de har masse fint nedsatt til en billig peng. Nå får du YTTERLIGERE, altså 20% ekstra rabatt på det som allerede er på salg! Hvor sjukt er ikke dette? Jeg er helt i sjokk, haha. Alt er jo søren meg nærmest gratis!

SHOP HER OG OPPGI RABATTKODEN «20OFF» I KASSEN FOR Å FÅ 20% EKSTRA AVSLAG PÅ ALT SOM ALLEREDE ER PÅ SALG!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I tillegg til å vise dere mine favoritter på salget og hva jeg kommer til å klikke hjem, må jeg bare tipse dere nok en gang om det geniale vippe - og brynserumet Komerebi. Jeg har fortalt dere mye om dette i innlegget HER, men kort fortalt: det er et serum jeg påfører hver kveld på både vippekanten og på bryna mine. Det du oppnår ved bruk av dette er mye lengre, tykkere og sterkere vipper samt at brynene blir mye mer fyldige. Jeg elsker dette serumet, og har brukt det hver dag i rundt et halvår. Jeg kommer aldri til å slutte med det. Og tro meg: dette er ikke teit reklame, det er virkelig sant. Både mamma, søsteren min og venninnene mine er helt hekta også etter at jeg ga de hver deres serum. Det er amazing! Og dere? Ved bruk av rabattkoden «20OFF» får dere den til sjuke 160 (!!!) kroner. 

KLIKK SERUMET HJEM HER

1. HER  (denne har jeg i hvit - SÅ fin!) ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER (har disse, mine favoritter!) ⎮ 6. HER

_____

HAPPY SHOPPING BABES! Ps.. Vær kjappe, koden varer kun til klokken 10:00 i morgen tidlig. Nå skal jeg gå looooco. Snakkes senere! 😻 💸

KJÆRLIGHETSSORG, RUMPEFORSTØRRING OG 50.000 KR

reklame: lenkene er annonselenker

UKENS SPØRSMÅL - YOU ASKED

.    .    .

Hva mener du er meningen med livet?

Godt spørsmål! Jeg velger å se på livet som noe så enkelt som at det blir til hva man skaper det til selv. Jeg tok alt mye mer seriøst før, og for å være helt ærlig var jeg mindre lykkelig da. Jeg synes at det er viktig å bruke tiden på denne jorden på ting man verdsetter og saker som er viktig for en selv. Gi kjærlighet til de man er glad i, se til at man tar de valgene som fører til at man blir lykkelig.. Jeg vet ikke, dette var litt vanskelig å svare på synes jeg. For meg er det å være glad og tilfreds med livet mitt alfa og omega. ❥

Når tenker du å ta lappen?

For dere som ikke har fått det med dere enda (som umulig kan være mange haha), så har jeg strøket på oppkjøringen to ganger allerede. Jeg ga faktisk litt opp etter siste oppkjøring, fordi at jeg selv forstår at jeg kanskje ikke er helt trygg i trafikken og generelt bak rattet. På den positive siden er jeg ikke avhengig av bil når jeg bor midt i smørøyet i sentrum av Oslo, så enn så lenge har jeg i grunn ikke et stort behov for sertifikatet. Vi får se når jeg tar tak i det igjen, men enn så lenge stresser jeg ikke. 

Hva er ditt beste råd mot kjærlighetssorg?

Åh, dette er vanskelig å svare på. Det som hjalp meg mest i den verste perioden var å aldri være alene. Tro meg, jeg vet at det å omgås andre mennesker ikke er der som frister mest når alt man gjør er å felle tårer og tørke snuen, men det hjelper. Virkelig. Vær med noen som du ikke trenger å prate så mye med, men bare å kunne være rundt dem. Jeg pratet ikke noe særlig når jeg var med vennene og familien min, men det å være i samme rom med dem å kunne høre på deres samtaler gjorde at jeg fikk tankene på litt annet. Foruten om det er det så viktig å innstille seg på at det er slutt. Mange av oss har tendenser til å gruble over alt. Hva kunne man gjort bedre? Hva skulle jeg gjort annerledes? Hvorfor forlot han meg? Var jeg ikke bra nok? La det ligge. Prøv så hardt du kan. Når man fortsetter å gruble over det, blir det tusen ganger vanskeligere å klare å gå videre.

Hvilken størrelse har du i jakka?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har den i str 32! Du finner jakken her. ❥

Hvorfor sperrer du ikke kommentarfeltet ditt, når du får så mye hat?

Fordi at jeg ikke vil la de stygge kommentarene ødelegge for alle de fine og gode. Jeg elsker å kunne kommunisere med dere i kommentarfeltet mitt, og det er hovedgrunnen til at jeg alltid har hatt det åpent. De fleste toppbloggere (da spesielt de som får mye hat og kritikk) har jo stengt kommentarfeltene sine for lenge siden. Mange undrer seg over hvorfor jeg ikke gjør det, noe jeg til en viss grad forstår. Hadde det vært slik at disse fæle kommentarene hadde gått inn på meg, så hadde jeg nok stengt det. Det var faktisk en periode i fjor hvor jeg var i møtet med Side2 hvor jeg diskuterte hvorvidt jeg skulle stenge det eller fortsette å holde det åpent. Jeg endte da opp med å gi det en liten periode til, hvor jeg skulle kjenne etter. Den perioden fikk meg til å ville kjempe på, for hvorfor skulle jeg la haterne vinne?

Har du sett at du har blitt verifisert på Snapchat?

Jaaa! Så gøy 😁 IsabelSraad heter jeg forresten, om du ikke allerede følger meg.

Jeg lurer på hva du tenker om rasisme? Du har jo "ikke norsk" opphav og har du noen gang opplevd at det gjør at folk behandler deg annerledes/urettferdig? 

Rasisme er noe jeg ALDRI har forstått meg på. Jeg mener, hvorfor i helvete eksiterer det? Vi er alle mennesker av kjøtt og blod - hvilket land vi kommer fra eller hvilken hudfarge vi har spiller da for f*en ingen rolle?! De som ikke tenker likt som meg synes jeg er ekstremt tragiske og smålige mennesker. Rasister er det ekleste jeg ser. Beklager at jeg er litt streng nå, men dette er et tema som virkelig får meg i gang. Jeg vil spy på rasister. For å svare på ditt andre spørsmål - om jeg har blitt behandlet annerledes eller lignende, er jeg litt usikker på hva jeg skal svare på. Jeg vil ikke påstå at jeg har blitt utsatt for grov rasisme, men når jeg flyttet i fosterfamilie langt ut på landet i en bitte liten bygd, merket jeg at folk syntes at jeg var annerledes. Det var kun jeg og en annen jente på hele skolen som ikke var av norsk opphav. Jeg kunne få noen kommentarer slengt min vei en gang i blant. Men igjen - ikke noe grovt, og heller ikke noe jeg tok skade av. Heldigvis.

Hvordan var det å operere rumpen? Var det smertefullt? Kan du fortelle litt om din erfaring?

Vel.. Det var forjævlig, mildt sagt. Jeg har aldri følt på en så forferdelig smerte noensinne. Det var helt ekstremt. Jeg husker jeg angret meg i hjel så fort jeg kom til hektene og var i stand til å kjenne på smertene. Det er ingenting jeg vil anbefale videre. Jeg synes dog at det var verdt det til slutt, da smerte-helvete var over. Det skal jeg ikke lyve om. Men der og da? De 14 første dagene? Shit. Jeg ville dø.

Har du en rabattkode på Nelly snart?

Ja, i dag faktisk! Du får 20% avslag på alt på salget HER ved bruk av rabattkoden "20OFF". Oppgi koden i kassen. Happy shopping - det finnes så vanvittig mye fint! 

Hvor mye shopper du vanligvis for på reise?

Hmm.. 50.000 kroner, kanskje. Det kommer an på hvor jeg ferierer, da. Som oftest unner jeg meg mye shopping når jeg reiser til kule destinasjoner hvor shoppingmulighetene er store. Shoppingen er faktisk en av de største høydepunktene når jeg reiser på ferie. Sjokkerende nyhet: Isabel Raad elsker å kjøpe nye ting!!!

Kunne du ha meldt deg på Farmen og levd ute på en gård uten sminke eller mobil?

Heeell no! Haha! 

Har du lagt på deg litt? Du er mye deiligere/penere nå. Nydelig!

Jeg veier meg aldri, så det vet jeg ikke. Jeg tror ikke jeg har det, nei? Ikke som jeg selv ser i hvert fall. 

_____

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

HEI FRA ...

reklame: lenkene er annonselenker

✈️ ✈️ ✈️

Etter to lange flyturer og et stopp i Dubai, er jeg tilbake i Oslo! But not for long... I skrivende stund er jeg på reisefot igjen - denne gang til Göteborg for jobb. Puh! Her gjelder det å ha sinnet i behold, for det går jammen fort i svingene. Slik er det når jeg reiser på ferie - da blir det mye å ta igjen så fort jeg er hjemme igjen. Det kjennes godt å være tilbake da, det må jeg si. Men - jeg savner R masse allerede, og det er egentlig litt sykt til meg å være. Jeg blir nemlig veldig fort "lei" av folk dersom jeg er rundt dem så mye som det jeg har vært rundt R disse to ukene, men likevel savner jeg henne masse allerede. Jeg er med andre ord ikke lei henne helt enda, haha. Besties for life! ❥ 

Før jeg reise i dag rakk jeg negltimen min hos flinkeste Therese. Se så freshe neglene mine er! Hun heter @totsiee på instagram. Behandlingen er forresten sponset.

JAKKE HER ⎮ BELTE GUCCI ⎮ TOPP HER ⎮ VANS SNEAKERS HER ⎮ JEANS HER 

VESKE CHANEL ⎮ TRILLEKOFFERT MALENE BIRGER HER

Jeg har kledd meg godt, som dere ser. Denne frøkna er vandt med 40 pluss grader, men deeeet var ikke akkurat hva som møtte meg her i Oslo. Haha - brrr... Vi skrives mer senere, babes. Ville bare oppdatere dere på hvor jeg befinner meg i verden. Klem!

RARE FAKTA OM MEG PÅ FERIE

reklame: lenkene er annonselenker

BELLA ON VACAY

1. Jeg liker å sove lenge. De fleste har på grytidlig alarm for å få mest mulig ut av dagen, og helst være våken før hanen. But not this girl... Jeg liker å slappe av på ferie, jeg. Så klart sover jeg ikke til klokken 14 på dagene liksom, men å stå opp før klokken 10 kommer ikke på tale.

2. Jeg spiser veldig lite når jeg er på ferie, da spesielt om jeg ferierer i et veldig varmt land. Jeg mister nemlig matlysten så fort det er skikkelig varmt. Jeg vet at jeg ikke er alene om å ha det slik, men med meg er det helt ekstremt. Heldigvis er jeg påpasselig med å tvinge i meg mat til tross for at jeg virkelig ikke er sulten eller har lyst på. Så kjedelig å ha det slik, for det å spise masse god mat når man besøker nye land er jo noe som i grunn er veldig viktig for de fleste.

3. Kofferten min er alltid overpakket. Det har aldri skjedd at jeg ikke må bokstavelig talt SITTE oppå kofferten for å så krige i minst ti minutt før jeg til slutt får tvunget den til å lukkes. Det er alltid et mareritt. Det flaue er at det til og med skjer på korte visitter. Vi snakker samme problem når jeg bare skal bort i to dager... Jepp, jeg har et problem.

4. Apropos det... Jeg kan ikke huske sist jeg reiste uten å måtte betale for overvekt. Og det er ikke billig, heller....

5. Som dere kanskje har merket, liker jeg å bytte klær ofte. Helst flere ganger daglig, spesielt når det kommer til bikini. Jeg eier så ekstremt mange fine, så dersom jeg skal ha sjanse til å bruke alle på ferien, må jeg bytte i løpet av en dag. Haha! Jeg er rar - jeg vet.

6. Når jeg er på ferie sminker jeg meg svært sjeldent. Nå når vi var i Dubai og Bali tror jeg at jeg sminket meg maks 3-4 av totalt 14 dager. Jeg får helt noia av å ha et fullspekka ansikt med sminke når det er varmt og jeg svetter. Føles ut som at huden min kollapser da. Det er ekkelt med sminke i varmen.

7. Bestiller alltid roomservice med masse frukt flere ganger daglig, helst på kvelden. Jeg elsker frukt i utlandet! Til tross for at jeg får i meg lite mat, får jeg alltid i meg frukt. Forfriskende, sunt og ikke minst GODT.

KJOLE UTSOLGT - LIGNENDE HER ⎮ BELTE GUCCI ⎮ HÆLER HER 

8. Jeg fører alltid over en viss sum til brukskontoen min som skal gå til shopping og diverse. Jeg liker å ha mye å rutte med når jeg ferierer, det er jo tiden hvor jeg skal kose meg og ha det gøy. Oftest innebærer jo det litt (en del) shopping. Heh. 

9. Jeg gleder meg alltid i forkant til å spise hotellfrokosten hver dag, men jeg spiser den svæææært sjeldent. Henviser til punkt nummer en. 

10. Jeg reiser ikke for å oppleve ny kultur og historie. For å være ærlig synes jeg at det er GØRR kjedelig. Jeg reiser for å få miljøforandring, for å kose meg og slappe av. Hverdagen min hjemme er veldig hektisk og stressende, og så jobber jeg dessuten hjemmefra hver dag. Derfor er det veldig nødvendig for meg å komme meg litt bort av og til. Kultur og historie er ikke noe som interesserer meg overhodet, men det gjør derimot beach clubs, drinker, shopping og avslapping. Helst litt festing også. YES DA!

VLOGG ⎮ JEG STRIPPER!


NY VLOGG! Denne vloggen er fra vår siste dag i Dubai, og reisen til Bali. Håper dere liker videoen! Jeg har forøvrig mange vlogger som er klar til å lastes opp, så det jeg lurer på er om dere vil ha en ny hver dag, eller om jeg skal vente litt mellom hver video? Let me know i kommentarfeltet. ❥

HUSK Å ABONNER PÅ YOUTUBEKANALEN MIN HER!

ENKELTE SAKER FORANDRES IKKE

reklame: lenkene er annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

BIKINITOPP HER ⎮ UNDERDEL HER

_____

En siste poolheng på gudene vet hvor lenge. Det er lite som slår følelsen av det å slappe helt av med en drink i hånda mens solen steiker på. Akkurat det har vi gjort mye av denne ferien, til mange av deres fortvilelse haha. Jeg elsker å slappe av, folkens. Om jeg så er hjemme, eller på ferie - det spiller ingen rolle. Noen reiser på ferie for å oppleve kultur og natur, mens jeg reiser for å få litt miljøskifte, drikke drinker ved poolen, nyte solen og bare slappe av. Jeg husker da jeg var liten og dro på ferieturer med fosterfamilien. Jeg koste meg sjeldent når vi ferierte, for alt handlet om historie og kultur. Jeg interesserte meg ikke et dugg for det da, og heller ikke nå. Noen saker forandrer seg ikke, gitt! Kanskje når jeg er 40 år? Hvem vet. Jeg tviler dog sterkt. Hehe! Forresten, hvor fin er ikke bikinien min? Jeg fikk utallige spørsmål om jeg kunne linke til den, så here you go. Min favoritt bikini, faktisk!

EN DATE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

EN DATE MED MIN BESTIE

Se så hyggelig Rebecka og jeg hadde det i kveld! Vi dro opp på rooftopen her på hotellet hvor de spilte live musikk, serverte nydelige drinker samt god mat. Jeg spiste butter chicken, som forøvrig smakte helt fortreffelig. Sist jeg spiste det var faktisk på Rhodos i sommer. Etter at vi satt der en stund, ble R ihjel bitt av mygger, så vi dro heller avgårde til byen. Vi jaktet på sneakers, uten hell vel og merke. Haha. Det har vært en super koselig dag i dag, til tross for at den startet litt kjipt. Det regnet nemlig. Vi kan egentlig ikke klage, for vi har vært SÅ heldige med været hele denne reisen. Solen skinte som bare det både i Dubai og nå, her på Bali. Noen regnfulle dager går vel fint, antar jeg - selv om vi selvfølgelig ikke hadde blitt triste dersom vi slapp unna det. Heh! Nå er det ikke lenge til vi befinner oss hjemme i kalde Norge igjen, så vi får nyte så lenge vi kan. Årh, gruer meg sånn til hjemreise... Det skal så klart bli helt amazing å gjenforenes med venner og familie, men været og omgivelsene her kommer til å savnes stort. Skulle så inderlig ønske at jeg kunne tvunget med alle de jeg er glad i, pakket våre saker og flyttet hit.

KJÆRE LESERE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg våknet i dag, var det å sjekke kommentarfeltet det første jeg gjorde. Jeg fikk enorm respons på det forrige innlegget da jeg postet det i går, og derfor var jeg ekstra nysgjerrig på hva av tilbakemeldinger jeg hadde fått i løpet av natten. Jeg ble mildt sagt sjokkert. Ikke på en dårlig måte. Jeg har grått av kommentarer før, men da av stygge og fæle kommentarer. Jeg har aldri tydd til tårer av fine, omtenksomme og godhjerta kommentarer. I morges gjorde jeg det, for aller første gang. Jeg vet ikke, jeg ble bare så utrolig rørt. Det er lett for meg å fokusere på alt hat og negativitet fra leserne og følgerne som ikke har noe til overs for meg, for faktum er at jeg får høre både det ene og det andre døgnet rundt. Selv om jeg får mye kjærlighet også og har lesere som oppriktig liker meg for den jeg er, tar jeg mye lettere til meg det negative fremfor det positive. Det er en ting jeg hater ekstremt mye ved meg selv, for tenk om jeg hadde kunnet sile bort det fæle og kun konsentrert meg om det positive? Gud, så mye lettere livet hadde vært da. Jeg hadde vært en mye mer selvsikker person, og fremfor alt hadde jeg trodd så mye mer på meg selv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vil vie dette innlegget til å takke, fra bunnen av mitt hjerte, til alle dere fantastisk snille lesere som legger igjen fine ord til meg. Dere som løfter meg opp og får meg til å tro på meg selv. Dere som motiverer meg og dere som setter et smil om munnen min. Tusen, tusen, tusen takk! ❥ Dere skal vite at selv om det kanskje bare er noen kjappe ord fra dere, så betyr det så enormt mye for meg. Dere har ingen aning. Uten dere hadde jeg aldri klart å fortsatt med denne bloggen. Uten dere hadde jeg ikke hatt motet til å poste innlegg hver dag. Dere betyr alt for meg, og tusen takk for at dere finnes. 

NÅ ER DET NOK!

Nå bobler det litt over i topplokket mitt, så på forhånd: beklager for denne utblåsningen. Jeg kjenner bare at jeg har fått nok av klaging angående feriene mine. Jeg får daglig kommentarer på at jeg kun soler meg, er på beachclubs, spiser, fester og tar bilder av meg selv. Videre blir jeg nærmest kjeftet på fordi at jeg ikke viser dere mer av plassene jeg besøker og mer av kulturen. Men vet dere hva? Jeg er på ferie, og JEG gjør det JEG liker på feriene mine. Jeg beklager, men jeg tvinger ikke meg selv ut i et tempel eller i en monkey forrest for å gjøre dere tilfreds. Det er ikke slik det fungerer. Har dere så utrolig lyst til å se andre aspekter ved Bali eller Dubai som dere ikke får se her på bloggen, anbefaler jeg dere å booke flybilletter og dra hit selv. Enten det, eller en enklere løsning: google it. Jeg hater det at folk forventer at jeg skal gjøre ting jeg selv ikke gidder bruke tiden min på. Hadde for eksempel kultur interessert meg så sinnsykt mye, hadde jeg naturligvis prioritert det. Men slik er det ikke. Jeg liker sol, bad, drinker, beach clubs, festing, shopping og ta bilder. Sånn er det bare! Liker du det ikke, vet du allerede at det er det du får servert her på denne bloggen. 

Jeg later ikke som at jeg er noen jeg ikke er, for å virke mer eventyrlig eller kul for dere lesere. Vi har mange bloggere som plutselig blir hipsters og malere, mens vi som ser på undrer om det kun er for at de skal virke "dypere" eller mer interessante. Jeg nekter å være en av dem. Jeg er en basic, overfladisk bitch som ELSKER livet på ferie med en Pornstar Martini i den ene hånda og sololjen i den andre. Let me live.

Takk for meg og min plastikk ræv som irriterer dere så forbanna masse. Takk for det forresten, kjære Jodel.

JEG KAN IKKE TA SMERTEN PÅ FORSKUDD

reklame: lenkene er annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SKJØRT HER ⎮ LIGNENDE BODY HER ⎮ BELTE GUCCI ⎮ SOLBRILLER HER

_____

Bali, du Bali! Jeg blir trist av tanken på at ferien straks er over. Tenk at to uker allerede snart er gått? Jeg har hatt det så ekstremt fint på ferie sammen med min bestevenninne. Vi har opplevd så masse sammen disse to ukene. Jeg har lenge drømt om å reise til både Dubai og Bali, og jeg er så vanvittig glad for at begge destinasjonene har levd opp til forventningene mine og vel så det. Gud så vakkert det er her. Nå skal ikke jeg bli for sentimental og helt deppa før jeg i det hele tatt har reist hjem, og heller nyte den siste tiden jeg har igjen i dette paradiset. En ting er hvertfall et faktum: hit skal jeg tilbake. Jeg føler ikke at jeg har sett og opplevd 30% av Bali en gang, så en tur til (eller fem) blir det definitivt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er klokken ganske mye her. Dagen i dag har gått til avslapping og shopping. Vi dro til Discovery Mall som er et stort kjøpesenter her. Shoppingen var kanskje ikke den beste, men det var gøy å komme seg litt ut å få sett i butikker. Jeg fant ikke særlig mye, foruten om sminke på Sephora. Haha, hvem er sjokkert? Jeg gleder meg til å filme haul videoen til dere. 

Nå skal jeg avslutte her, vi skal på skybaren og nyte et par drinker. Håper dere har hatt en fantastisk start på uken! ❥

VLOGG | ALT GIKK TIL HELVETE!


Ny vlogg fra Dubai! YUHU 😁 Den dagen var helt katastrofe. Alt gikk mildt sagt til helvete, som dere får ta del i i videoen. Ikke alt går bra alltid, og denne dagen var en slik dag. Ble det en lykkelig slutt på alt? Klikk på play og se hva som skjedde.

Om du ikke allerede har abonnert på YouTubekanalen min, kan du gjøre det HER! ❥

VI BETALTE FOR DEN DYRESTE SUITEN

THE MASTER SUITE

Hei babes! Jeg fortalte dere jo kort i det forrige innlegget at vi byttet hotell i går, og nå bor vi altså på Four Point By Sheration Semiyak. Det er så utrolig fint her, dere! Da vi ankom hotellet hadde vi fått et standard rom, men ettersom at det er ganske billig her på Bali spurte vi om vi kunne få se den fineste suiten de hadde. Det fikk vi, og den fineste suiten endte vi opp med. Vi oppgraderte med andre ord rommet et par hakk. Hehe! Det er lov, spesielt nå som vi ikke har så altfor lenge igjen på ferien vår. Jeg knipset en hel haug med bilder til dere, så her kommer en aldri så liten room-tour til dere! Håper dere liker disse typer av innlegg også. Jeg er tross alt på reise, og da kan det jo være gøy å vise dere litt av selve opplegget også. Hvordan vi bor, hvordan området ser ut osv. Om dere liker dette innlegget kan jeg gjerne vise dere området på selve hotellet også? Legg isåfall igjen en kommentar om dine tanker. Nå; suite-tour! 

Vår stue! Her finnes det ene sofagruppe, sofabord, garderobe og TV samt TV-benk.

Sengen er farlig god! Både Rebecka og jeg er enig om at vi skulle ønske at den var mindre deilig å ligge i, for det kommer til å bli veldig vanskelig å stå opp de kommende dagene. Hehe!

Fra soverommet ser man rett inn til badet. En kul effekt dersom man bor her på en romantisk ferie. Kliss klass!

Til vår favoritt med hele suiten: vår balkong/terrasse. OMG! Vi har solstoler OG tidenes største jacuzzi. Sistnevnte var egentlig grunnen til at vi falt så hardt for dette rommet. Haha! Her skal vi tilbringe hver eneste kveld med skum, deilig bad og noe godt i glasset. Mys!

Og til slutt - badet. Her er det kjempe luftig og stort! Det finnes både en dusj og et badekar, samt to vasker. Perfekt!

HAN DRO FREM SIN PENIS

reklame: lenken er en annonselenke

SOLBRILLER HER

Det absolutt sjukeste skjedde i dag. Vi byttet hotell tidligere i dag, og da vi skulle ta taxi til neste location fikk vi oss litt av en kjøretur. Taxisjåføren vi fikk virket veldig forsiktig og sjenert, han sa ikke så mye og konsentrerte seg egentlig mest om å finne bra musikk på radioen. Ettersom at vi hadde brukt opp alt av kontanter vi hadde tatt ut tidligere og derfor ikke hadde nok til å betale han, ba vi han om å stoppe ved en minibank. Det gjorde han etterhvert. Jeg gikk ut, tok ut penger og satte meg tilbake i bilen. Vi kjørte videre, og etter et par minutter befant vi oss på motorveien. Helt ut av det blå, senker han farten og til slutt stopper han bilen. Midt på motorveien, i ingenmannsland. Rebecka og jeg fikk fullstendig panikk mens vi så på hverandre, og lurte på hva i helvete som kom til å skje oss nå. Han sier ingenting, går ut og vi forventer oss ærlig talt det verste. Blir vi ranet nå? Skal han kaste oss av her, midt i veien? HVA er det han holder på med? Før vi aner ordet av det, stiller han seg rett ved siden av bilen, drar frem penisen sin og begynner å TISSE. Midt på motorveien, med oss to i baksetet. Altså, fatter dere hvor klein hele den episoden var eller? Det verste er at så fort han har gjort ferdig sin business, setter han seg helt uberørt tilbake i fremsetet og sier et kort "i'm sorry hehe", før han kjører videre. HAHA! Jeg har aldri vært så klein i hele mitt liv. Altså, fyren stilte seg RETT ved bilen og slengte frem sitt kjønnsorgan! Kunne han ikke stoppet på en bensinstasjon? Hva som helst, foruten om det han valgte å gjøre?

Her ser dere litt av vedkommende.. Vi vlogget hele seansen også, så dere kommer til å få se hele episoden så fort vloggen kommer ut. Sjukeste!

Vi resonnerte med at det var bedre enn å bli kidnappet, ranet eller andre tragiske saker, så da var den lille tissepausen hans innafor likevel. Dere skulle sett panikken i øynene våres i det han stoppet bilen. Usch!

1,5 MILLIONER FATTIGERE

POTATOHEAD

Se på dette paradiset! I dag tok vi turen til beach cluben Potatohead som RUINERTE oss. Etter besøket vårt der var vi 1,5 millioner fattigere. Ikke kroner da, men rupiahs. Hehe! Valutaen her er helt sinnsyk. Jeg mener, 1 og en halv million rupiahs tilsvarer i underkant av 900 norske kroner. Det høres jo så ekstremt mye ut, men det er det jo ikke. En normal taxitur koster oss 200.000 rupiahs. Morsomt! Uansett - Potatohead skulle tydeligvis være et sted man måtte få med seg når man først er på Bali. Etter et halvt sekund forstod vi kjapt hvorfor alle tipset oss om å dra dit. Har dere sett noe så nydelig? Stemningen, maten, drinkene, for å ikke snakke om servicen.. Alt var bare helt upåklagelig! Vi stod opp super tidlig i dag, for å ha så mange timer som mulig i solen. Vi ble litt solbrente begge to, men rødt blir jo til brunt. 😉 Hit vil jeg gjerne dra tilbake, men det rekker vi nok ikke med tanke på at vi har fullspekka dager fremover. Vi vil jo få med oss mest mulig før vi reiser hjem. Nå kjenner vi at vi har fått litt nok av beach clubs og soling, så nå står fossefall og Gili øyene på agendaen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Amazing! Nå er klokken snart 00:00 her, og jeg er døds trøtt. Vi stod som sagt opp veldig tidlig i dag, og man blir sykt slapp av å ligge i solsteken en hel dag. Vi dro hjemover rundt 18:00, så dere kan tro vi fikk stekt oss. Nå skal vi smøre oss godt inn i aftersun og legge oss. I morgen er en ny spennende dag her i Bali! God natt når den tid kommer. Det er så rart med tidsforskjellen, men jeg prøver så godt jeg kan å legge inn oppdateringer etter deres tid. Klem!

FOR FØRSTE GANG PÅ LENGE ER JEG STUM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DOUBLE SIX BEACH

Jeg er stum, for første gang på veldig lenge. Dette stedet er helt fantastisk flott! Det er nesten helt uvirkelig hvor fint det er her. Jeg har aldri vært på Bali før, men jeg kan garantere dere at jeg kommer til å feriere her mange ganger til. Hvilket paradis! Det som gjør meg enda mer spent, er at dette tydeligvis ikke er i nærheten av hvor fine de stedene vi skal besøke de neste dagene er. Vi har fått så mange tips om å dra til Gili øyene, noe vi raskt skjønte at vi må oppleve når vi er her. Det skal tydeligvis være helt magisk. Om jeg har forstått det rett må man ta en båt over, for det er en annen øy (?). Der skal vi snorkle med ville skilpadder, spise acaibowls på super søte caféer, ta masse bilder og oppleve de fine omgivelsene. Planen er å dra dit om to dager. I morgen skal vi på beach cluben Potatohead, som skal være øyens beste. Der henger tydeligvis de fleste turister på vår alder, så det lover jo bra! Jeg byr på tidenes bildedryss fra dagen i går nedenfor her. Jeg har knipset som en gal, kun for å dokumentere hvor fantastisk fint det er her. Jeg vil dere skal oppleve Bali sammen med meg. Jeg vlogger hver dag i tillegg, så hold utkikk etter de. Enjoy the pics! 🌴

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Finner ingen ord... Wow!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne jenta! Jeg elsker henne så høyt. Fineste jenta mi ❤️ Gi henne litt kjærlighet på instagram: @rribecka heter hun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mmmm.. Så god mat, og fantastiske drinker! 

Hehe, dere har bedt om masse bilder fra ferien min - så here you go! En real jævla bildbombe. 🌴

VLOGG | VISER SUMMEN JEG HAR PÅ KONTO!

DUBAI VLOGG DAY 2 ⎮ JEG VISER HVOR MYE PENGER JEG HAR PÅ KONTO!

Her kommer vlogg nummer to fra Dubai! Dagen gikk til shopping på Dubai Mall, hvor jeg svidde av alt for masse penger. Det ble et par timer på både Gucci, Louis Vuitton, Victorias Secret og Sephora. Jeg kjøpte så utrolig mye fint! I denne vloggen viser jeg dessuten summen jeg har ført over på kortet som jeg skulle shoppe for. Det kommer til å sjokkere dere, for jeg vet, i likhet med dere, at det er ekstremt mye penger. Men hey, man er ikke i Dubai hver dag! 😚

Husk å abonner gratis på YouTubekanalen min HER for å få med deg når jeg poster nye videoer!

LØGNER, INNKJØP OG MENINGER ANGÅENDE MIN MYSTORY

reklame: alle lenker er annonselenker

UKENS SPØRSMÅL - LET'S GOOO

Har du slått hodet ditt eller noe? Du - reist mye? LATTERLIGSTE jeg har hørt. Du drar på helgetur til Sverige og fyllatur til Rhodos. Jeg er 18 år og har allerede opplevd Mexico, Colombia, Vietnam, Sør Afrika, Mozambique, Egypt og Bali MM. Det at du kaller deg bereist er en helt latterlig påstand.

Jeg synes selv at jeg er bereist. Om du ikke synes det, er det helt greit! For øvrig så har jeg vært i flere land enn Sverige og Hellas. Jeg har vært i Frankrike, Spania, Iran, Tyrkia, Tyskland, Dubai, Thailand, Sverige, Hellas, Norge, Mexico, Polen, Indonesia og Malaysia. Hadde et liv før bloggen også, så alt er ikke i arkivet vet du.

Lyver du mye på bloggen?

Nei, det forstår jeg ikke hvorfor jeg skulle gjort? Og om hva, isåfall? Utdyp gjerne spørsmålet ditt.

Har du ikke respekt for kulturen med tanke på outfiten din idag? Minste toppen og korteste shortsen du kunne finne?

Jo, jeg har absolutt respekt for kulturen i Dubai, men det er ikke SÅ ille som alle som ikke har vært her selv skal ha det til. Det er ikke så strengt. Man kan gå i shorts og man kan gå med topp. Jeg gikk ikke i cropped top for eksempel, ei heller den korteste shortsen jeg har. Uansett hvor vi gikk, hadde vi med oss en kimono/sjal vi kunne ta over skuldrene dersom det skulle være nødvendig. Vi så selvfølgelig an situasjonen.

Kan du lage et innkjøpsinnlegg? :) spesielt spent på hva du kjøpte på Gucci og LV!

Jepp, som jeg har sagt tidlige så kommer jeg til å spille inn en video (en såkalt haul) på YouTubekanalen min hvor jeg viser dere alt jeg har shoppet på reisen. Hold utkikk etter den!

TOPP HER // SHORTS HER // ØREDOBBER HER // BELTE GUCCI 

Kan du skrive noen innlegg med reisetips? Helst med steder man kan overnatte, beste restauranter, shopping og områder man MÅ dra. du er flink og kos deg i Dubai. Klem!

Jaaa, en reiseguide om både Bali og Dubai kommer så fort jeg er hjemme! Elsker å lese reisetips selv, det er så gøy 😁

Hei! Lurer på hvor du redigerer vloggene dine?

Jeg klipper dem i Imovie enn så lenge. Jeg skal begynne med Final Cut Pro nå snart, som jeg gleder meg veldig til! Det finnes mange kulere greier man kan gjøre med det programmet sammenlignet med iMovie. Det koster litt, men Rebecka klipper i det og det er totalt verdt det. Gleder meg til hun skal ha en opplæring med meg i det. Jeg gleder meg til å filme masse fremover! Vlogging er SÅ utrolig gøy, at jeg nesten har lyst til å vlogge hver eneste dag resten av livet. Haha! Apropos vlogging, jeg har klippet ferdig to vlogger til fra Dubai som jeg holder på å laste opp. Jeg beklager at det har tatt så lang tid, men nettet er totalt katastrofe her. Vlogg nummer to av tre fra Dubai laster fortsatt opp, og det har allerede gått ovr 1,5 døgn og den er fortsatt ikke ferdig opplastet. Det sier sitt.. Helt krise, men vloggene kommer! Jeg prøver så godt jeg kan, babes. ❥

Hvem mener du at er skada? Referer til din mystory på snap.

Det var en liten hilsen til alle idioter som mente at jeg BA om å bli VOLDTATT fordi at jeg gikk med en bikini på en beach club (!!!). Det sinneutbruddet var på sin plass. 

Hvorfor holder du ikke det du lover? Du sa i forkant av ferien at du skulle blogge masse og vlogge hele tiden, men det har du ikke holdt.

Tro meg, jeg prøver så godt jeg kan! I går brukte jeg over tre timer på å få lastet opp 18 bilder, og det forklarer hvor elendig nettet her er. I Dubai var det samme sak. Jeg har vlogget hver dag i Dubai, og jeg har jo allerede sluppet en av dem. Den finner dere om dere scroller litt nedover her på bloggen, eller så kan dere finne den på YouTubekanalen min. Den andre vloggen slipper jeg i dag, og den har vært klar for opplasting lenge. Hadde bare nettet samarbeidet hadde alt vært veldig mye enklere. Jeg har tatt SÅ masse fine bilder her i Bali som jeg gleder meg til å dele med dere. Jeg har så klart vlogget her også! Ha litt tålmodighet med meg bare, så lover jeg at masse spennende innhold fra reisen min kommer fortløpende.

Hvorfor opplever du ikke mer kultur når du reiser til nye land?

Trist å innrømme det, men jeg er faktisk ikke så kultur interessert. Hverken hjemme eller når jeg er på reis. Jeg synes ikke det er så spennende. Jeg liker mye heller å sjekke ut kule steder og turistatraksjoner, spise god mat, shoppe, feste og ligge på beach clubs/stranda. Det er min type reiser, haha. Jeg reiser mest for å få litt miljøforandring, samt for å komme meg bort og slappe av. Jeg har jo muligheten til å reise mye, så derfor gjør jeg det så ofte jeg kan.

______

Noe mer du lurer på? Still spørsmål til neste uke! ❥

BYE DUBAI ✈️ HELLO BALI

reklame: lenkene er annonselenker

AND THE VACAY GOES ON...

Ha det Dubai, og hey Bali! I går landet vi på Bali, etter 9,5 timer på reis. Det var SÅ digg å endelig være fremme på hotellet. Dere aner ikke lykken vi følte på da, haha. Flyturen gikk for så vidt ganske greit, jeg tilbrakte mange timer fremfor macen mens jeg klippet ferdig de to siste vloggene fra Dubai-oppholdet. Jeg har slitt så vanvittig mye med å få de opplastet på YouTube, for nettet suger seriøst helt ekstremt mye. I går brukte jeg TRE (!!!) timer på å laste opp innlegget om Nasimi Beach. Fatter dere hvor frustrert jeg ble til slutt, eller? Wifi-et her er ikke til å skryte over, men de i resepsjonen sa at de skulle prøve å ordne noe bedre til oss. Apropos det, menneskene her på Bali er så sinnsykt snille og godhjerta! Jeg har aldri opplevd en skjønnere befolkning noensinne. Så herlige mennesker! 

MALENE BIRGER TRILLEKOFFERT HER // PUMA SNEAKERS HER // KIMONO HOUSE OF CB // SKJØRT SHEIN  // VESKE CHANEL

Vloggen fra dag to i Dubai holder på å lastes opp as we speak, så husk å abonner på YouTubekanalen min HER for å se den så fort den er ute. Der ligger også den første videoen fra første dagen! 😻 Gleder meg til å ta dere med på reisen her på Bali også!

KIM KARDASHIAN BODDE HER

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NASIMI BEACH 🍸 ATLANTIS

Altså, wow... Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har sagt det nå, men Dubai er seriøst det mektigste stedet jeg noensinne har besøkt. Det er så fint og flott her! Jeg får gåsehud så mange ganger i løpet av en dag. Det er nesten umulig å forklare, man må definitivt oppleve dette stedet selv for å forstå hvor sykt det er her. Vi dro først til Jumeira Beach, men der var det helt dødt. Istedenfor dro vi til Nasimi beach ved det enormt berømte hotellet Atlantis. Fun fact: her bor Kim Kardashian når hun ferierer i Dubai. Dere har kanskje sett episoden av KUWTK hvor hun bor der? Det er så sykt fint! Vi lå på stranden og nøt hele dagen mens vi drakk gode drinker og spiste nydelig mat. Det eneste som var litt kjipt (og sjokkerende) er at vannet var ekstremt varmt. Jeg har aldri opplevd noe lignende på en strand noensinne. Man kunne ikke akkurat kjøle seg ned med en dukkert, for å si det sånn. Det var litt spesielt. Jeg må bare si det igjen: jeg anbefaler alle å dra hit en eller annen gang. Det er så utrolig ubeskrivelig å være her. Denne byen er noe helt for seg selv. Definitivt det kuleste stedet jeg noensinne har reist til, og jeg har reist mye. Dubai er amaaazing!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BIKINITOPP HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

DERE TROR FOR MYE PÅ RYKTENE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har fått ganske mye kritikk for å gå i kjole og bikini her nede, spesielt etter at jeg postet bilder hvor jeg viser hud, og ikke går kledd i langbukser og dekker til skuldrene, som mange av dere påstår at man MÅ her nede dersom man ikke vil havne i trøbbel. De fleste av dere reagerer enormt sterkt på at jeg ikke dekker meg nok til, i og med at jeg er i et såpass muslimsk land. Jeg forstår virkelig hvor dere kommer fra, for jeg trodde selv at det var så strengt som dere ser ut til å ha inntrykket av. Men vet dere? Det er bare rykter. Til en viss grad, så klart. Man kan gå i singlet, og man kan gå i shorts. Det er ikke så nazi som dere tror. Selv var jeg veldig skeptisk når vi landet her. Jeg turte ikke gå uten den tynne jakken min når vi gikk på flyplassen. Jeg trodde det var skikkelig strengt, og at jeg nesten kom til å bli arrestert dersom jeg gikk i singlet. Jeg svettet ihjel som en fucking idiot, for jeg var for paranoid. Så fort vi kom oss til hotellet, gjorde vi litt research og spurte etter tips fra de av dere som har vært her selv, og da fikk vi fort et annet inntrykk. Det er nemlig veldig fritt her! Jeg tror at det har mye med det faktumet å gjøre at vi er midt i Dubai sentrum, hvor det kryr over av turister. De er vandt med oss. Det vi har fått høre her nede, er at innbyggerne ikke bryr seg så lenge man ikke er av samme religion. Skjønner dere tegninga? 

Så: vi kan absolutt gå kledd etter gradestokken her - heldigvis. Det er over 40 varmegrader her, til og med på kvelden. Det er jo fysisk umulig å kle seg i langbukser og langermet som mange av dere pålegger oss å gjøre. Jeg svetter bort så fort jeg trår utenfor dørstokken her. Det er fryktelig varmt! Det eneste vi merker til når det kommer til bekledning, er at man kanskje får et par ekstra øyner på seg. Spesielt fra eldre menn, noe som ikke er spesielt komfortabelt. De sier ingenting da, ei heller gjør de deg noe. Så sånn sett går det jo helt fint, dersom man ikke vil stryke med av hetesjokk - haha. Så klart er det jo viktig å respektere innbyggerne her, og det gjør man jo som turist - så langt det lar seg gjøre. Jeg mener, jeg er ikke så keen på å gå i bukser og langermet genser, men jeg går så klart heller ikke i de mest utfordrende klærne jeg har. ☺️

VLOGG | DUBAI DAG 1


❥ DUBAI VLOGG DAG 1 ⎮ KLIPPET DU KOMMER TIL Å DØ AV. 

Her kommer den første vloggen fra reisen! Jeg har vlogget hver dag siden jeg kom hit, så jeg har to vlogger jeg kommer til å slippe fortløpende. Her er den første i rekka! Jeg vet at mange av dere har etterspurt å se litt mer av Dubai, og det får dere gjøre i videoene mine. Håper dere liker at jeg filmer! Jeg synes i hvert fall at det er veldig gøy. ❤️

Husk å abonner gratis på kanalen min her for å få med deg når jeg legger ut nye videoer. Klem!

JEG SVIDDE AV FOR MANGE TUSENLAPPER PÅ GUCCI & LV

YOU CAN BUY HAPPINESS

I går hadde vi verdens koseligste dag! Vi satte av hele dagen til shopping på Dubai Mall. Det gjorde vi rett i, for shoppingsenteret er SINNSYKT stort. Det er tross alt verdens største, med sine 1600 butikker. Fatter dere hvor mektig det er? Vi ble jo helt forvirra med en gang vi kom dit, for man skjønner jo ikke hvor man skal starte. Det er enormt! Vi forstod litt mer etterhvert, og fant frem til butikkene vi dro dit for. Victorias Secret, Sephora, Louis Vuitton og Gucci var butikkene jeg svidde av alt for masse penger på. Er man i Dubai, så er man i Dubai. Jeg shoppet med andre ord veldig mye, noe som betyr at det blir Dubai Haul på YouTubekanalen min. Høres det bra ut? Det håper og tror jeg, ettersom så mange av dere allerede har etterspurt det. Wuhu! Her kommer et aldri så lite bildedryss fra dagen i går:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

DE VERSTE KOMMENTARENE JEG HAR FÅTT PÅ 2,5 ÅR

Jeg må virkelig holde meg i skinnet for å ikke få et utbrudd over de forferdelig tragiske kommentarene jeg fikk på dette innlegget, hvor jeg forteller at jeg ble seksuelt trakassert på en beach club. Det skal vanvittig mye til for at jeg skal bli sjokkert over oppgulp som støtt og stadig dukker opp i kommentarfeltet mitt, men nå er jeg så vanvittig.. Ja, jeg vet ikke en gang hvilket ord jeg skal bruke. Det er helt sinnsykt hvordan respons jeg har fått når jeg forteller om hendelsen. Jeg får altså høre at jeg er hore og slut, og at derfor fortjener jeg det. Jeg får høre at jeg ber om det, fordi at jeg kler meg i en bikini på en beach club (altså et bassengområdet hvor kleskoden er BADETØY). Jeg får høre at jeg lyver. Jeg får høre at jeg fortjener det.

Det er så utrolig ekkelt å vitne til at jenter forsvarer gutten som seksuelt trakasserer en jente. Hva søren er det for noe? Jeg er faktisk helt sjokkert. Er det bare fordi at det er meg, Isabel Raad? Hadde dere kalt venninnen, søsteren eller moren deres for hore dersom der var henne det hadde skjedd med? 

Her er noen av de verste kommentarene som tikket inn på innlegget:

Jeg kjenner at jeg blir skikkelig mørkredd. Fy faen så skadet mennesker med slike meninger og holdninger er. Det å mene at jeg BER om å bli VOLDTATT for at jeg går med bikini på en BEACH CLUB eller på en STRAND er så forbanna skadet.

JEG SLO TIL EN MANN I DUBAI

Jeg lovet å fortelle dere om hendelsen som tok sted første dagen vår her, da vi var på Nikki Beach Club. Der tilbrakte vi hele dagen. Vi solte oss, badet og hadde en skikkelig fin dag sammen - foruten om på slutten av dagen, før vi skulle dra. Vel, hold dere fast... Rebecka og jeg stilte oss ved bassengkanten for å fotografere. Vi holdt på i kanskje et kvarter, før vi til slutt blir skikkelig irriterte over en guttegjeng som glor på oss konstant. Dere vet når gutter blir skikkelig ekle og innpåslitne, og de ikke tar et hint? En slik gjeng var det. Blikk ble plutselig til noe langt verre. Han ene gutten presterer å ta et skikkelig grep på rumpa mi i det han går forbi. Jeg TAKLER ikke sånn, det er lite som får meg til å føle meg mer krenkt enn at en mann tror at han kan tafse eller legge sin hånd på meg på det viset. Jeg blir fysisk kvalm! De som kjenner meg vet at jeg har veldig vanskelig for å ikke reagere sterkt når det typ gjelder alt, men da spesielt når noe ikke er greit. Jeg blir flyforbanna, snur meg og klapper til han i ansiktet. Jeg kunne ikke la være, jeg ble så ekstremt sjokkert samtidig som jeg blir forbanna for jeg tillater ikke noen å gjøre slik mot hverken meg eller noen andre. Usch!! Jeg kjenner at jeg blir utrolig sur når jeg skriver dette innlegget, for den situasjonen var så langt i fra okei. Heldigvis gikk det bra, for en av de ansatte på beach cluben sprang frem til Rebecka og meg så fort de fikk med seg hendelsen. De så til at det gikk fint med meg, før de kastet ut vedkommende. Jeg ble så lettet! Hadde det vært i Norge hadde jeg ikke kjent på den panikken jeg følte på etter reaksjonen min, for her er det jo veldig slik at damer ikke har noe de skulle sagt. Så når jeg reagerte som jeg gjorde, var jeg redd for at jeg skulle få slite for det i etterkant. Slik var det ikke, takk Gud for det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så nå vet vi at dersom vi går iført en bikini på en beach club, må man være redd for kron-idioter som han.

Jeg har aldri, og kommer aldri til å forstå meg på menn som det der. Hvor respektløs kan man være? Det skal da søren meg være mulig å gå i en bikini på en BEACH CLUB (!!!) uten å måtte bli utsatt for menn som tror de kan ta for seg? Unnskyld meg, men hvem faen tror de at de er? Seriøst! Både jeg og venninnene mine opplever det støtt og stadig på byen hjemme i Norge også, og jeg skjønner ikke hva problemet til disse idiotene er. Jeg blir så sur!

JEG SLIPPER BOMBEN

WINEING & DINEING AT BUDDHA BAR

Okei, først og fremst: I DUBAI KAN MAN IKKE FESTE. Jeg slipper rett og slett bomben, for det har seg nemlig slik at alle tips vi har lest og fått angående festing og nattklubber i Dubai suger. Vi satt seriøst i taxi fra sted til sted i sammenlagt to timer i går på jakt etter en godkjent nattklubb, uten hell. WHITE skulle visstnok være det beste i følge mange, men det var ikke noe å skryte over. Klubben var utendørs i toppetasjen, så utsikten var jo helt amazing, men det å feste utendørs i 40 grader her i Dubai er jo ikke så sinnsykt kult. Helt uutholdelig, dessuten renner jo sminken av. Haha! Vi så typ bare eldre mennesker også der, så vi følte oss ikke helt tilpass. Videre derfra dro vi til Armani klubben, hvor det var maks ti personer. Til slutt endte vi opp på Buddha Bar som er en restaurant og bar. Her koste oss super masse! Døds god mat og nydelige drinker. Her anbefaler jeg alle å dra dersom dere ferierer her. Jeg vet ikke om det var vi som var helt elendige på å dra på rett klubber, men dit vi dro skulle jo være det "beste" i byen. Har en mistanke om at festing ikke er så populært eller så stort her på grunn av at det er et veldig muslimsk land. Jeg vet ikke.

Altsååå... SE på henne! 😻 @rribecka på insta.

Det her er altså en drink! Så kult, haha.

Alt i alt hadde vi en veldig fin kveld i går, selv om det ikke ble så mye fest på oss. God mat og gode drinker ble det i hvert fall, samt at vi fikk se utrolig mye av byen! Det er helt ubeskrivelig mektig her nede. Jeg får gåsehud minst 50 ganger til dagen. Skyskraperne, de fete bilene, hvor fint det er.. Breathtaking!

EX ON THE BEACH NORGE

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har dere fått med dere at Ex On The Beach skal lanseres her i Norge? Det har vært en super populær realityserie i både England og Sverige. Jeg har lenge ventet på at vi i Norge også skal få en norsk versjon av dette programmet, for det er jo så utrolig underholdende å se på! Jeg må være ærlig å si at det er et av mine topp tre favoritt tv-program å følge med på. Jeg har jo faktisk skrevet om det flere ganger tidligere her på bloggen. Jeg har følgt med på de svenske sesongene, og dere er nok kjent med at bestevenninnen min Rebecka deltok i den svenske versjonen. Jeg har fått høre litt om hvordan alt pågår, og det er utrolig interessant for en reality-fanatiker som det jeg er. Haha! Drama, intriger, fest, kjærlighet, vennskap.. Det er bare litt av hva vi får se. Det er jo sååå spennende å se når ens eks-kjæreste kommer spradende opp på stranden, og vedkommende får fullstendig panikk. Haha! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå kan faktisk akkurat DU søke til Ex On The Beach! Det er første sesongen av et program, noe som vanligvis betyr at det kommer til å bli ekstremt stort og populært. Jeg vil virkelig anbefale dere å sende inn en søknad og våge å melde dere på. Jeg kan love dere at det vil bli en uforglemmelig opplevelse, og et eventyr du aldri kommer til å glemme. Jeg har jo selv deltatt i et reality-program, og det er med hånden på hjertet det GØYESTE og mest minnerike jeg har gjort i hele mitt liv. Liker du festing, bli kjent med nye mennesker og utfordre deg selv? Da er EOTB perfekt for deg! Kanskje finner du tilbake til ekskjæresten, eller kanskje blir du forelsket i en av deltagerne i huset? SØK HER!

______

TRE GRUNNER TIL HVORFOR DU SKAL MELDE DEG PÅ

✈️ Du vil få en sinnsykt fet opplevelse du ALDRI vil glemme!

❤️ Du kommer til å feste, få venner for livet og kanskje til og med finne kjærligheten?

🌴 Du får en gratis ferie. Hvem takker nei til et gratis opphold på en paradis øy, hvor alt du skal gjøre er å ha «the time of your life»?

Og nå til det morsomme: den 13. oktober arrangerer nattklubben Nox Ex on the beach-fest, der TVNorge er til stede for å se etter de perfekte deltagerne. Det kan muligens være deg! Om du er keen på å oppleve noe nytt, må du ta med deg noen venner og ta turen til Nox. De første ti som er single og fra 20 år (aldersgrense) som skriver navnet sitt i kommentarfeltet her, sørger jeg for at kommer på listen og får litt VIP treatment på Nox.

Meld deg på, og kanskje er akkurat du en av de heldige som castingen velger ut! ✈️🌴🍾

NIKKI BEACH OG EN JÆVLA IDIOT

annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

ALTSÅÅÅ. Se så fiiiin jenta mi er! 😻 Følg henne på Instagram: @rribecka

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk så utrolig mange spørsmål om bikinien min på Snapchat i dag, så jeg må så klart fortelle dere hvor dere får tak i samme. Bikinien finner dere HER og solbrillene HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hardt liv... Hihi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

SUN, DRINKS AND SUNKISSED SKIN

Kan dere forestille dere hvor fantastisk vi har hatt det i dag? Vi har hatt en så amazing første dag her i Dubai! Jeg har absolutt ingenting å klage på. I dag våknet vi passe tidlig, kastet oss i en taxi avgårde til Nikki Beach hvor vi hadde en aldri så liten dagsfest. Fanta og rosé stod så klart på menyen - haha. Så godt! Vi lå og stekte i solen i flere timer, og bare koste oss. ÅH, som jeg har savnet varmen. Jeg lurer ofte på hvorfor jeg ikke flytter til varmere strøk. Jeg tror ikke jeg kommer til å bli boende i Norge så veldig mange år til, altså. Jeg elsker Norge, men klimaet er jo ikke noe å skryte over akkurat. Spesielt ikke for sommerglade mennesker som meg. 

Nikki Beach Club er en beachclub med masse turister, samt innbyggere fra Dubai. Det var en god miks av både persere, briter og europeere. Litt av alt! Vi ble beglodd ganske lenge der vi gikk å fotograferte over alt på området. Hallo, er man blogger så er man blogger! Hehe. Men, det skjedde faktisk en veldig ukomfortabel sak som satte meg skikkelig ut. Jeg trodde ikke at jeg skulle bli utsatt for noe sånn, spesielt ikke på et bassengområdet hvor det nesten kun kryr av turister. Jeg ble flyforbannet, og den jævelen ble satt på plass. Vil dere ha en storytime om det senere? Jeg forteller dere gjerne, selv om jeg synes at hele episoden er ekstrem og jeg er ikke nødvendigvis veldig stolt over handlingen min i etterkant. Uansett! Jeg anbefaler i hvert fall Nikki Beach til alle som skal besøke Dubai i nærmeste fremtid. Skikkelig deilig stemning med DJ, gode drinker og mat, stort området og god service! 

Nå er vi på hotellrommet. Vi har begge nettopp tatt en lang dusj, og nå skal vi fikse oss for kvelden. Vi får se hva vi ender opp med, men enn så lenge har vi planlagt middag på Marinaen og sjekke ut utelivet. Vi har hørt rykter om at torsdager er den beste feste-dagen her, typ som en lørdag hjemme i Norge. Ut på eventyr skal vi i hvert fall! Jeg mener, vi er i fuckings DUBAIIII! 😻

JEG KAN NESTEN IKKE TRO DET

reklame

Hei fra Dubai! Det er så uvirkelig å endelig være her. Herregud, jeg har jo drømt om å feriere her i mange år! Endelig er jeg her. Woho! Vi ankom hotellet rundt 00:30 i natt, så da gjorde vi ikke så veldig mye spennende. Vi hadde egentlig tenkt oss en tur ut for å sjekke trykket, men i og med at det var såpass sent og at vi kjente oss passe ufreshe etter en 7 timers flytur, ble vi heller værende på hotellrommet hvor vi bestilte roomservice istedenfor. Vi fikk også lagt planer for de neste dagene - hva vi skal gjøre hvilken dag. Herreguuuud, vi har så mye spennende å glede oss til! Jeg har med alt utstyr til vlogging, og planen er å lage en vlogg for hver dag. Jeg er så giiiiret! 😁

Altså, jeg døøøøør av dette bildet! Seee på meg!!! Hahaha! Rebecka skulle ta et bilde hvor jeg hoppet i sengen for å vise hvor glad jeg var, men det ble jo ikke så veldig vellykket. Hahah! Helt krise. 😂

Nå er det på tide for meg å logge av, for nå skal vi til Nikki Beach og kose oss. Vi skal sole oss, ha dagsfylla og nyte at vi endelig er her! AH, dette er så braaaa. Rebecka og jeg får seriøst lykkerus hver halvtime hvor vi bare ser på hverandre og typ hyler. Hahaha! Elsker å være her med henne. 💕 I ettermiddag er det duket for shoooopping. Ja, det kan jo gå litt galt... Heh! Lover å knipse en haug med bilder til dere i løpet av dagen, så oppdaterer jeg dere så fort jeg har tid igjen. Love you!

Ps. Jeg må bare påminne dere om TIDENES salg hos Nelly nå! Dere får opptil 70% avslag. Det er sjukt, det!! Go crazy. Det finnes så latterlig mye fint! Klikk (annonselenke) HER og oppgi koden "ISABEL" for adgang til VIP-salget. Klem. 😻💸

WE'RE OFF TO DUBAI! ✈️

reklame

(annonselenke) MALENE BIRGER KOFFERT HER // VESKE CHANEL

EN ROUTE TO DUBAI

Hei fra Gardermoen! Nå har Rebecka og jeg nytt litt godt i glasset og en god lunsj på Gardermoen. For en gangs skyld har vi hatt god tid, og det er seriøst noe som sjeldent skjer. Jeg stresser alltid som en gal på flyplassen, men ikke denne gangen! Så deilig. Vi har gått til innkjøp av masse godteri og snacks på taxfreen, så nå er vi skikkelig forberedt for på de 7 timene vi skal sitte på flyet. Jeg gruer meg litt, det må jeg innrømme. Jeg blir så utrolig rastløs når jeg flyr så lenge... Håper det kommer til å gå fint. Skulle ønske jeg var døds trøtt, slik at jeg hadde sovet hele flyturen haha. Jeg får fordrive tiden med Candy Crush - som alltid. 

IIIiHHH!!! Neste gang vi blogges, blogges vi fra fuckings DUBAAAAAIIIII!!!!! ✈️😻🍾🌴

I MORGEN SKJER DET

reklame

JEG ER SÅ GIRET! I morgen reiser Rebecka og jeg til Dubai først, for å så dra til Bali noen dager etter. Jeg gleder meg så vanvittig mye til å dra på ferie nå. Jeg er drit lei av Oslo og kjedelige Norge nå, så det kunne ikke passet bedre med en liten get away. Jeg har så mange planer for denne reisen. Det er så mye jeg vil se og gjøre i Dubai! Ørkenen, leie Ferrari, shoppe på Dubai Mall (og seffff på Sephora), spise frokost på Burj Al Khalifa i øverste etasje.. Sole, bade, ta masse bilder. ÅH! Dette skal bli gøy å ta dere med på. ❥

(annonselenker) JAKKE HER // JEANS HER // BODY HER // BOOTS HER // VESKE HER

Jeg er jo like stor tidsoptimist som alltid, og har så klart ikke pakket jack shit enda. Jeg mener, jeg reiser IMORGEN!! Hvorfor er jeg så irriterende mot meg selv... Haha. Jeg skal kaste meg rundt og få pakket asap, men først må jeg få unnagjort litt jobb. Jeg skal gjøre klart innlegg til dere som blir publisert i morgen mens jeg er langt oppe i skyene i 7 timer. Jeg kom nettopp hjem (rart å si det, nå som jeg bor hos mami) fra en tur i byen. Jeg tok sol og traff mamma på en kaffe. Jeg kjøpte litt småting jeg må ha med meg på reisen, så nå er jeg egentlig good to go. Så fort jeg får pakket, that is. Haha. OK, nok prat fra meg. 

Kom gjerne med Dubai - og Bali tips til meg! Det setter jeg superduper stor pris på. Klem! 💋

VIP-SALG HOS NELLY!

reklame

Nelly starter snart tidenes største salg men før det åpner for alle, får mine lesere tilgang til VIP-salget før alle andre! Jippiiii 😁 Det er så utrolig mye fint på salg nå, at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg haha. Jeg elsker Nelly-salg, for de har så så mye kult alltid. Om dere vil shoppe, må dere slå til nå! Litt VIP-treatment er jo alltid gøy - hehe. 👑

✨ KLIKK HER OG OPPGI KODEN «ISABEL» FOR Å LÅSE OPP SALGET! ✨

(annonselenker) 1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

Og til det beste ved hele salget: komorebi vippeserumet er nedsatt til 199,- kroner. Jeg ELSKER dette produktet, og kunne med hånden på hjertet aldri klart meg foruten. Det er takket være denne mine naturlige vipper er lange, mørke, tykke og sterke! Jeg har fortalt dere mer grundig om det i dette innlegget. Dette er et skikkelig must have produkt. Tro meg, dere kommer til å takke meg etter å ha brukt dette. 💋 Du finner det HER!

JEG HAR FIKSET PÅ LEPPENE MINE

reklame

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

For rundt to uker siden dro jeg til min faste behandler Marit på M Klinikken, for å fikse litt på leppene og fjerne sinnarynken. Det er jo to ting jeg gjør til vanlig, som jeg bare er «nødt» til å gjøre. Første gangen jeg fylte i leppene mine var for snart tre år siden, faktisk. Det er lenge siden, når jeg tenker meg om. Shit som tiden flyr! Fyldige lepper er noe jeg ikke er født med dessverre, og det suger, for plumpy lips er noe jeg synes er vanvittig fint. Jeg vet at mange stiller seg skeptisk til fillers og den slags, og det tenker jeg at er helt greit. Det er helt opp til hver enkelt hva man synes er fint og ikke, men jeg synes i hvert fall at jeg kler fyldige lepper mer enn hva jeg kledde mine naturlige. Så lenge det ikke blir overkill da, for man kan fort se seg blind på størrelsen. Tro meg, jeg har vært der selv. 

Jeg snappet litt da jeg var på behandlingen, og da fikk jeg utrolig mange spørsmål om hvem jeg går til. Jeg vet at det er skummelt å vite hvem man skal velge av behandlere og hvilke klinikker som er flinke, for man "leker" tross alt med ansiktet. Det vil man ikke la hvem som helst pille på. Jeg har gått til Marit i kanskje 1,5 år nå, og jeg kommer aldri til å dra noe annet sted. Hun er amazing! Jeg vil bare gi henne ros, for jeg blir så fornøyd når hun behandler meg. Jeg vil forresten også bare påpeke at det ikke er sponset, jeg er bare oppriktig fornøyd med henne. Og siden såpass mange av dere lurte, tenkte jeg å dele det med dere. ❤️

UKEN SOM GIKK

reklame

AKKURAT NÅ

Jeg kom akkurat hjem (fortsatt merkelig å si det, nå som jeg har flyttet til mamma) fra en fabelaktig kveld med jentene mine. Rebecka og jeg feiret Therese i kveld med nydelig middag på restauranten Dinner og et par glass vin. Vi skravlet i så mange timer om alt som vi har gått glipp av i livene til hverandre siden sist, og det var ikke akkurat lite. Jeg elsker å være i nærheten av disse finingene, de er så vanvittig godhjerta og genuine. Jeg er heldig som har de i mitt liv. Virkelig! ❤️ 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Jeg hater alt som har med flytting å gjøre. Sånn seriøst, det er noe av det jeg avskyr mest her i verden. Jeg antar at dere er like lei av flytte-prat som det jeg (og alle i min nærhet) er, og heldigvis er det over. Men Gud så syyyyyykt kjedelig og dritt det er å pakke ned en hel leilighet og flytte alt og pakke ut. Heldigvis er jeg så heldig som har en fantastisk mamma som har hjulpet meg med det meste. Uten henne hadde det vært enda verre, ass. FINALLY IT'S OVER!!!

UKENS HØYDEPUNKT

At jeg leverte nøkkelen i går. Tenk at nå kan jeg spare 18.000 kroner i måneden fremover! JIPPIIIII. Så syyyykt bortkasta penger, det er helt krise. Jeg skal aldri leie igjen i hele mitt liv. Tenk at neste gang jeg flytter blir det i mitt eget hjem som jeg har kjøpt selv? Det er så uvirkelig og fjernt. For noen år siden hadde jeg ALDRI trodd at jeg skulle ha mulighet til det i så ung alder. Ah! Jeg blir stolt. Det må være lov å si. <3

UKENS CRAVING

Kan ikke komme på noe spesielt, faktisk. Jeg har hatt det så sykt stress den siste uken, at jeg knapt har hatt tid til å spise eller å i det hele tatt tenkt på mat. 

UKENS OPPTUR

At jeg ble verifisert på Snapchat! Det kom som en overraskelse. Jeg har liksom bare sett profiler som Kim Kardashian, Kylie og de andre stooore kjendisene med verifisert emojis på Snap, så jeg ble rimelig sjokkert når Snapchat kontaktet meg for å ville verifisere lille meg. Gøy! 😬

UKENS NEDTUR

At folk som har vært grusomme mot meg, forsetter å vise enda fælere sider ved seg selv. Jeg trodde ikke en gang at det var mulig å gjøre det verre, men der tok jeg rimelig feil. Enkelte personer slutter aldri å overraske. Det er gøy når det er på en positivt måte, men ikke når det er omvendt. Husk alltid å omring dere med mennesker som tilfører dere kjærlighet og godhet i livet, dere. Ingen andre er verdt et sekund av deres tid. ❤️

UKENS TANKE

Skal, skal ikke? Det har jo vært mye oppstyr i media grunnet vulkanen på Bali som eventuelt kan utløses. Jeg har vært litt redd for å reise dit nettopp på grunn av det, for tenk om det skjer? Og tenk om det skjer når vi ferierer der? Det hadde jo ikke vært noe jeg ville opplevd i det hele tatt. Jeg er så redd for sånn, og ikke minst skikkelig lettskremt. Heldigvis viset det seg at vulkanen er langt i fra dit vi skal, og at det derfor ikke blir å ramme oss uansett. Jeg håper og tror at vi kommer til å få et supert opphold på Bali!

UKENS INNKJØP

Denne super kule kofferten fra Malene Birger! Jeg skal ha den med som håndbagasje på reisen. Jeg drasser alltid med meg så mye i Louis Vuitton bagen min, slik at den ender opp med å bli døds tung å bære på. Det var på høy tid at jeg skaffet meg en liten trillekoffert i stedet. 

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenker) JAKKE HER // JEANS HER // SKO HER // SMYKKE HER // SOLBRILLER HER // BODY HER

BODY HER // BUKSER HER // SMYKKE HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FAUX FUR JAKKE (IKKE EKTE PELS!) HER // JEANS HER // TOPP HER // PUMA SNEAKERS HER

TWO PIECE SET UTSOLGT - LIGNENDE HER // PUMA SNEKERS HER // JAKKE HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JAKKE HER // JEANS HER // PUMA SNEAKERS HER

SKJØRT HER // GENSER HER // PUMA SNEAKERS HER

UKENS MEST LESTE INNLEGG

KARMA IS A BITCH

PENGER, SIVILSTATUS, SNAPCHAT

JEG OVERRASKET MAMMA! (Folk tok heeelt av i kommentarfeltet. Wow!)

JEG HAR BLITT VERIFISERT!

YAY! Jeg har helt glemt av å fortelle dere om at jeg har blitt verifisert på Snapchat. Hva det betyr er jeg ikke heeelt sikker på, annet enn at de største kontoene blir det eller at man er "kjendis/kjent nok" (lol). Jeg fikk en mail tilsendt fra teamet i Snapchat, og jeg trodde helt ærlig at det var tull. Jeg svarte derfor ikke på den, men noen dager senere rant det inn med meldinger av følgere og venner om at jeg hadde blitt verifisert. Det ser man ved at jeg har fått en emoji på slutten av navnet mitt. Om du søker meg opp, ser du denne «⛱» emojien. Kult, ikke sant? Jeg må innrømme at jeg synes at det er litt stas, hehe. Det betyr at jeg har en av de største snapchat-kontoene i Norge. Woho! Nå føler jeg et lite press på å oppdatere enda oftere på mystory. Derfor passer det eekstra bra at jeg nå reiser på ferie. Jeg mener, det å snappe fra Dubai og Bali blir ikke direkte kjedelig. 

Legg meg til om du ikke allerede har: IsabelSraad heter jeg!

JEG TAR EN PAUSE

reklame

EN NATT ALENE PÅ HOTELL

Hei fra dette deilige hotellrommet. I dag sjekket jeg meg inn på Radisson Blue for litt egentid. Jeg tar meg rett og slett en velfortjent pause fra livet - haha. Jeg har stresset så sykt mye i det siste, at jeg virkelig kjente for litt tid helt alene. Jeg vil ta et langt bad, ta på ansiktsmaske, se på serier i sengen og bestille roomservice. Hvor deilig høres ikke det ut? Jeg trives veldig godt i eget selskap, selv om jeg vanligvis foretrekker å omgås andre. Noen ganger trenger jeg bare å sjekke ut av alt stress, senke skuldrene og la meg selv slappe helt av. I morgen skal jeg være sosial igjen, og henge med de fine venninnene mine - Therese og Rebecka. T har bursdag i dag, så vi skal feire henne med en bursdagsmiddag ute. Jeg gleder meg skikkelig! ❥ Og dere? I dag leverte jeg nøklene til leiligheten. It's over! Jeg er utflyttet - på ekte.

(annonselenker) JEANS HER // LIGNENDE TOPP HER

SNEAKERS HER

Denne masken kjøpte jeg Sephora da jeg var i Stockholm nylig. Jeg er spent på hvordan den er! Huden min har aldri vært så lite fresh som det den er nå, og det stresser meg skikkelig. Jeg har aldri slitt med dårlig hud (bank i bordet...), så det er ikke noe jeg er vandt til. Jeg får rett og slett litt panikk, uansett hvor teit det høres ut. Håper denne skal gjøre underverker! Har en mistanke om at det er alt stress som har forårsaket det da, så nå må det vel bli bedre. Jeg reiser jo tross alt på ferie på onsdag, hvor alt jeg skal gjøre er å kose meg og slappe av! Jippi 😻

DEN ER TILBAKE!

reklame

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THE CAMO JACKET

BABES! Jakken på bildene er endelig tilbake på lageret hos Nelly. Jeg har fått SÅ mange spørsmål om den forrige gang jeg la ut bilder av den, men dessverre ble den utsolgt etter at jeg postet antrekket med den på. Haha! Ganske heftig, men så klart kjipt for dere som ikke rakk å klikke den hjem. Nå vil jeg i hvert fall tipse dere om at den er tilbake på lager, så nå kan dere kjøpe den! Jippi 😻 Du finner den (annonselenke) HER!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenker) JAKKE HER // JEANS HER // SKO HER // SMYKKE HER // SOLBRILLER HER // BODY HER