hits

november 2015

Artikkelen om oss er den mest lesteEtter at vi gikk ut med at vi dater har telefonene våres eksplodert. Se&hør vil skrive sak, Side2 har skrevet to artikler, facebook-chatten er fullstappet. Ja, you name it. Dette er visstnok veldig interessant. På Side2 er faktisk artikkelen om oss den mest leste på hele nettavisen deres. Haha, det er litt rart å se hva folk faktisk finner interessant. En artikkel om oss to overgår alle andre nyttige og viktigere artikler. Vel! Haha. Så til dere som sier at ingen bryr seg? Well, clearly they do.

Jeg kan ikke tro det!

GOOD MORNING FROM PARADISE 


 JEG KAN IKKE TRO DET! Tenk at i går var det første søndag i advent?! Allerede? Altså, det er bare skummelt. Hvor i alle dager har tiden blitt av... Det er skremmende. Jeg føler at jeg nettopp var på Rhodos og at det nettopp var sommer. Hva skjedde? Haha, så sykt mindfuck. Aja! Nå er det tydeligvis snart jul. Denne frøkna har 0,000% julestemning innabords. Kanskje ikke så rart da jeg faktisk er omringet av palmer, sand og strand. Jeg mener.. Se på bildene her da. Tenker du på jul? Haha. Men dere der hjemme da, er dere klare for julaften? Jeg gruer meg. For dette er den første julaften på lenge jeg ikke får feiret med familien min. Da spesielt småsøskna mine. Jeg er den i familien som alltid har stelt i stand med julestrømper, stemningen generelt og passet på at det skal bli en fin og ordentlig feiring. Og om jeg får si det selv, så er det mine gaver som alltid har vært finest. Haha. I år blir det annerledes. Jeg har allerede pønsket ut julegavene, og noen blir jeg å sende hjem herfra. Jeg skal sitte klistret fremfor face-time hele kvelden, det er hvertfall sikkert. Haha! 

155 kommentarer

Dere er fantastiske! Jeg må bare starte med å takke for alle de fine tilbakemeldingene dere har gitt meg. Jeg håper dere vet hvor stor pris jeg setter på hver og en av dere. Gull! ♥ Jeg synes det er litt rart da.. At så mange finner oss og vårt forhold så interessant. I løpet av 55 minutter hadde jeg fått 155 kommentarer på Instagram. Folk engasjerer seg virkelig, - kommenterer og tagger vennene sine i hytt og pine. Det er ganske fascinerende for meg. Men, hvorfor er det så interessant, sånn egentlig? Hehe, jeg er bare nysgjerrig! Det er rart for oss å sitte her å føle at dette ikke er all verden, men for mange er det virkelig en super big deal. Det er koselig og.. ja, rart. Hehe. Dere er hvertfall herlige, og vi takker nok en gang for alle fine kommentarer. Masse kjærlighet til dere!

Topp HER, 120 kroner.

Jeg er forelsket i Pierre

Åh, hvor jeg skal jeg starte... Helt siden Pierre kom til Rhodos og vi hang mye sammen har vi daglig fått det samme spørsmålet, "er dere sammen?". Jeg skjønner at dere har lurt på det da vi var mye sammen. Da han kom til Rhodos var vi bare venner. Vi hadde faktisk et utmerket bestevenn-forhold. Jeg var hans wingman (en sjelden gang, haha men det tells fordet!), han ga med tips om gutter. Det hadde seg faktisk slik at jeg holdt på med en annen da han kom til Rhodos. Det var veldig opp og ned, og Pierre var den jeg vendte meg til når jeg trang å få råd eller bare ha noen å snakke med. Etterhvert utviklet det seg litt etter litt... Da oppholdet i Rhodos tok slutt, og vi reiste til villaene i Lindos merket jeg at ting hadde forandret seg. De hadde kanskje det tidligere, men da tror jeg at jeg egentlig bare valgte å "overse" det. For det å være betatt av Pierre Louis er farlig. Det kunne jeg ikke bli. Han og jeg kunne ikke være noe annet enn venner. For hva vil folk si? Og hvordan i alle dager skal jeg kunne stole på han? Han har jo vært utro mot sin kjæreste før. Hvorfor skulle han da ikke være det mot meg også? Det var faktisk ikke lett. Hver gang vi kom hverandre nære eller samtaleemne begynte å vri seg inn på oss, stoppet jeg det. Det er for skummelt. Det går ikke. 

Vi reiste hjem i den anledning at vi skulle på intervju med Big Brother Sverige. Begge vi ble kontaktet. Å reise sammen fristet mye mer enn å være innestengt i et hus fult med mennesker vi ikke kjenner. Kastet inn i et spill. Vi takket nei. Pierre sov hos meg ofte. Vi tilbringte veldig mye tid sammen etter Rhodos. Det hele startet egentlig med at vi bare skulle drite i følelser og bare.. ja. You know the drill. Det kom da ikke til å bli komplisert det, tenkte vi. Tiden gikk, og vi var i grunn bare med hverandre. Etterhvert løsnet det seg litt opp.. Sakte men sikkert. Jeg kunne endelig innrømme at jeg ble sjalu når han var med andre jenter. Jeg kunne innrømme at jeg ville ha han for meg selv. Jeg kunne endelig innrømme at jeg kjente mer for han enn bare vennskap. Endelig. 

Vi er ikke sammen i dag. Vi tar det rolig og ser hvor dette går. Jeg stoler ikke på Pierre. Og jeg tror ikke at han stoler 100% på meg heller. Akkurat nå mens jeg skriver dette innlegget er han faktisk ute på byen, mens jeg ligger i hotellsenga og skriver. Jeg er drit nervøs. Jævlig nervøs. Jeg er 50% sikker på at han kommer inn døren og har gjort noe med en annen. Uten å si det til meg. Hver gang han drar ut uten meg er jeg helt sikker på at han er med en annen jente. Ikke at han nødvendigvis hooker up med noen, men at det er noe shady der. Jeg går å venter på at dette skal gå til helvette. Jeg sier det til han hele tiden. Hver gang vi krangler er jeg sikker på at nå? Nå er det over. Nå gidder han ikke mer. Men jeg er livredd for akkurat det. At det skal gå til helvette. For Pierre er noe av det fineste jeg har. Han er.. ord kan faktisk ikke beskrive hvor bra han er. Jeg må bare gi slipp på det som har skjedd tidligere. Alle har gjort misstak før. Det har du, og det har jeg. Nå handler det om vi er villige til å gi det en sjanse. Og det er vi. 

Jeg vet at det kommer til å bli mye snakkis om dette nå. Men vet dere hva? Jeg gir så blanke F. Så lenge vi har det bra og så lenge vi vet hvor vi har hverandre så kan alle andre mene hva de vil. Ingen andre har noe de skulle sagt. Er dette ditt liv? Nei. Påvirker dette deg? Nei. Så please, har dere noe stygt å si - la være. Jeg følte bare for å endelig være oppriktig og ærlig med dere. For dere som følger meg og alltid støtter meg? Dere fortjener ærlighet fra meg. Tidligere var jeg veldig redd for hva andre skulle mene. Jeg var redd for å såre Martine enda mer. Selvom det ikke ble noe mellom oss før det hadde vært slutt mellom de i to måneder, vet jeg at det kunne svi for henne. Og det ønsket jeg ikke. Dessuten ville jeg vente til at jeg visste at dette kunne bli noe seriøst. Og dere? Nå har jeg endelig kommet til det punktet hvor jeg ikke lenger bryr meg om hva andre folk sier og mener. People will always talk! Martine har det veldig fint og hun har gått videre selv etter hva jeg har hørt. Nå var det på tide å ikke lenger holde tilbake. 

Jeg er forelsket i Pierre. Og jeg gleder meg til fremtiden med min favorittgutt. Han får meg alltid i godt humør på to sekund. Han får meg til å føle meg spesiell. Han får meg til å føle meg som den fineste jenta i verden. Men viktigst av alt, han får meg til å kjenne meg fin uten sminke. Haha! Det skal godt gjøres for denne frøkna. Så Pierre? Den skal du få 10 poeng for. Jeg kan ikke helt forstå at han har valgt meg, men gud så glad jeg er for nettopp det. For Pierre kan få hvem enn han vil. Han er drømmegutten som jentene sikler etter. Men han? Han er min. 

it's time

- BUBBLEBATH & RED WINE -

Nå er det på tide å slappe litt av. Jeg har hatt det super hektisk den siste tiden. Alt fra nettbutikk, reising og flytting hit til Thailand. I går var jeg rimelig utslitt, og hva er vel bedre enn å sige ned i et boblebad? Med en flaske rødt? Ah. Som jeg nøt. Det blir lange kvelder her fremover da vi begynner å jobbe om tre dager, derfor prøver jeg å bruke tiden godt. Slappe av og stresse ned. 

Jeg må bare få legge til hvor utrolig glad jeg er i hver og en av dere. Dere er så fantastiske! Jeg blir like glad hver gang jeg leser deres kommentarer - dere er så snille. Kjærlighet til dere alle. 

I love you.

MEG I EN BADEDRAKT FOR FØRSTE GANG

- IN MY NEW BATHINGSUIT -


Jeg elsker denne badedrakten. I grunn er jeg ingen fan av one-pieces, men denne elsker jeg. Så fresh og cool! Dere finner den HER (klikk!) til kun 136 kroner. Den gir superfin form også. Gøy med noe anderledes. 

 

I WOKE UP TO THIS

- BREATHTAKING -

Jeg er helt målløs. Har dere sett så nydelig? Dette er virkelig et tropisk paradis. Bildene sier mer enn ord, hehe. Morgenen startet med deilig champagnefrokost. Lux! I dag står golf og soa på agendaen. Oppdaterer dere mer siden - nå må jeg fikse meg og løpe avgårde! Ha en nydelig fredag alle fine. Det er jo helg! :D

BLACK FRIDAY + VINN EN iPhone 6!

Annonse

I dag skal det handles på nett, dere! Regner med at jeg ikke er alene om den tanken. Det er Black Friday og alle nettbutikkene har salg! Så i dag sparer du masse penger dersom du handler julegaver og klær.

StartShop.no har du en god oversikt over de beste Black Friday tilbudene. Du finner den her og den oppdateres etter hvert som tilbudene blir live i nettbutikkene. De har blant annet en kode som gir hele 20% rabatt på alt hos Nelly. Går du via StartShop.no når du handler, får du faktisk betalt penger av StartShop.no. Bedre blir det ikke!

Jeg har jo tipset dere om StartShop før, så jeg regner med at dere allerede vet hva det går ut på. Men om ikke så skal jeg fortelle det kort og enkelt! StartShop får betalt hver gang et av deres medlemmer handler hos en av de 250 nettbutikkene som de har avtale med. De beholder en liten andel, og gir resten tilbake til medlemmene sine, som blant annet meg. 

For å bli medlem trenger du kun å oppgi e-postadresse og et selvvalgt passord, eller du kan registrere deg med Facebook. Deretter klikker du på nettbutikken du vil handle i. Du handler på vanlig måte. Eneste forskjellen er at du får bonus som du kan overføre til din bankkonto. Genialt? I think so. Registrer deg her!

Black Friday er årets råeste handledag og alle nettbutikkene sloss om å gi deg de beste tilbudene. StartShop sier at de forventer at medlemmene deres kommer til å omsette for 10 ganger så mye som på en vanlig dag. I dag sparer du faktisk 20% på alt hos Nelly. StartShop har også opprettet en egen Black Friday event på Facebook hvor de legger ut alle de beste tilbudene. 


 

- OVER TIL KONKURRANSEN - 

Vinn en iPhone 6s 64GB i dag. Har du lyst på en iPhone 6s 64GB? Hadde ikke det vært tidenes førjulspresang?

Det er helt gratis å delta. Eneste du trenger å gjøre er:

1. Registrer deg hos StartShop HER.

2. Trykk «Skal» på StartShops Black Friday event på Facebook HER.

Deretter skriver du i kommentarfeltet på eventen hvilken farge du ønsker deg på iPhonen. Vinneren trekkes ut allerede i dag kl 20, så du må registrere deg kjapt! :-)

LYKKE TIL ALLE SAMMEN!

Jeg lever luksuslivet

Jeg elsker luksuslivet. Og jeg lever luksuslivet. I dag sjekket vi inn på en dødsfint resort i utkanten av Phuket. Jeg er helt målløs. Det er klart at vi visste at det var nydelig her, men SÅ nydelig forventet vi oss ikke at det skulle være. Vi har egen privat suite med eget basseng og boblebad. Så sykt deilig! Betaler heller litt mer or å bo skikkelig fint. Er det en ting jeg elsker så er det å bo fint, så derfor bruker jeg å svi av litt ekstra cash på det feltet. Jeg har alltid drømt om å kunne hoppe uti en pool naken når jeg enn vil (haha, ja jeg vet det er jævlig rart) og endelig kan jeg det! Haha. Så nå er vi altså sjekket inn og klare for avslapping og en fab tid. Her kan vi bo, for å si det sånn. 

I'm nicer when I like my outfit

- THIS OUTFIT -


OH MY, I love it! Gårdagens lunsj antrekk. Nå er klokken 08:13 her hos oss. Jeg regner med at de fleste av dere sover søtt nå, da klokken fakisk er 02:13 hos dere. Jeg våknet super tidlig i dag også. Denne jetlagen blir jeg jo aldri å bli kvitt? I dag har jeg sommerfugler i magen. I går booket vi en super luksuriøs suite med egen pool på et nydelig resort. Jeg gleder meg sååå til å komme litt bort fra all støyen og nyte livet litt. Ja, rett og slett bare nyte. Før vi reiser dit skal jeg ut å ta meg en powerwalk på stranden og etterpå må jeg få i meg frokost. Solen står allerede høyt oppe på en skyfri himmel. Åh, dere.. Jeg elsker livet akkurat nå. Dere aner ikke hvor fint det er her. Skulle ønske dere alle sammen kunne oppleve dette sammen med meg! Dagene fremover har jeg tenkt å fylle opp med utflukter og shopping. Det er så utrolig mange fine øyer rundt her som jeg virkelig må oppleve. Vi går stadig forbi turistbyråer hvor de har bilder fra ulike steder man bør se. Det ser nydelig ut! Håper dere nyter torsdagen. Stor klem ♥

 

 

Sunnies: Ray-ban

Kjole: Nelly

Heels: Nelly

Veske: Jimmy Choo

The coffee club

The coffee club is the best club!

Hei alle fine, og god formiddag. I dag vært en fiiin dag. Den startet med at dyktige, jetlagga Bella våknet 05:00. Wuhuuu! Haha. Hadde ingen sjanse til å sovne igjen, så jeg prøvde å døde litt tid med å game Candy Crush. Apropos det - her er en liten funfact: jeg er faktisk skikkelig nerd i det spillet. Gjett hvilken level jeg er i? Joda du, heheh. Jeg er i 871. Krise nørd. Haha! Etterhvert kjedet jeg livet av meg så jeg vekket Pierre. God venn jeg er. Vi ordnet oss etter en stund og dro ut for å spise frokost. Vi spiste på "The Coffee Club" og shit så god mat de hadde. Og dere? Om dere drar dit en gang MÅ dere prøve isteen med mangosmak. Nydelig! Jeg gikk for biff og ris (frokost du liksom...) og Pierre gikk for en salat. Vi gikk der ifra fornøyde og mette begge to! Ellers har vi vært på poolparty på en rooftop. Sykt god stemning og konge gjeng! Dere som følger meg på snapchat fikk nok med dere litt av galskapen. Nå forsetter festlighetene her. Jeg må hoppe i festantrekket og sminke meg, for endelig skal jeg ut! Klokken er faktsik 19:05 her nå. Og vet dere hva? Jeg har faktisk ikke festet siden jeg kom hit. Good girl? ;) Ha en fin dag! 

PIERRE LOUIS

PIERRELOUIS.BLOGG.NO

Har dere sjekket ut bloggen til Pierre? Jeg er så stolt! Jeg tvang han til å starte å blogge for en stund siden, men da var han ikke sååå veldig giret. Men nå, dere? Nå oppdaterer han med flere innlegg hver eneste dag, er motivert og er super flink! Akkurat nå har han svart på spørsmålsrunden. Sjekk den ut HER

Jeg ønsker å åpne meg helt for dere

Det er ofte slik at jeg vurderer å dele mer av meg selv. Bli hakket mer personlig. Åpne meg helt. Men jeg tørr ikke... Det er skummelt. Folk dømmer i hytt og vær. Samtidig er jeg jo som regel en person som gir litt faen. Som ikke bryr seg så vannvittig mye om andre meninger og andres snakk. For folk vil snakke, uansett. Vil de ikke?

(Sponset) Kjole HER, 120 kroner.

For en start på ferien..

God morgen sunshines! Håper dere hadde en deilig og god nattsøvn. Jeg har klart å bli syk, jeg... Usch, så utrolig kjedelig! Håpet at jeg slapp unna, men Pierre smittet meg. Dusten. I går skulle vi på visninger, men jeg ble i så sykt dårlig form etterhvert at vi sjekket inn en ekstra dag på hotellet. Jeg sov flere timer og var på apoteket og fikk litt medisiner. Nå er jeg faktisk i betraktelig mye bedre form! Det går fremover. På formiddagen var jeg pigg så da dro vi til et shoppingsenter og shoppet litt. Jeg fikk blant annet en manikyr og pedikyr. Men altså... De sugte. Haha, desverre. Jeg er ikke fornøyd overhode, så jeg må jakte på en ny neglsalong! :-) Jeg ba om fransk manikyr, og det eneste jeg fikk var da altså en hvit neglelakk som hun lakket med på tuppene. Altså, det er vel ikke slik manikyr jeg er vandt med. Hehe. Vi avsluttet kvelden med en deilig biff-middag på en fin restaurant. Fin dag alt i alt! Nå må jeg bare se til å bli 100% frisk og rask igjen for dette har jeg ikke tid til! Jeg vil ut og oppleve. Ha en fin tirsdag da, dere. Flinkinger! <3

Lunsj på Grabbarna Grus sin egen restaurant!

UKENS SPØRSMÅL

YOU ASKED!


 

1. Hvor er morgenkåpen din fra?

- Den er fra H&M, faktisk!

2. Hvilket pudder bruker du?

- Jeg bytter på hele tiden. Men akkurat nå foretrekker jeg Bare Minerals sin matte pudderfoundation. Perfekt i varmen!

3. Du skal vel ikke reise til ny sesong av PH?

- Hehe! ;)

4. Hei hjertet! Når du er booket til event, hva gjør du da? Bare være der, eller må du underholde eller noe? Klem.

- Jeg er i grunn bare der. Er det f.eks en bursdag sier jeg gjerne noen ord eller så gir jeg selvsagt den som booker meg masse oppmerksomhet og glede. Jeg blir som oftest booket til nattklubber da, og det innebærer bare å være på typ vip-området så og så lenge. Stor klem tilbake! <3

5. Hvorfor brukte dere så lang tid på å reise til Thailand? Mellomlandinger? Venting? Reiste til Thailand i år og da tok det bare 14 timer for min del, til Phuket.

- Åh, det hørtes mye deiligere ut! Vi hadde to mellomlandinger. Next time dropper vi det, for å si det sånn! Hehe.

6. Er klærne store eller små i størrelsen på Sheinside?

- Personlig synes jeg de ofte er for store. Jeg vet at noen mener det motsatte, men det har ikke jeg opplevd. Jeg bruker å gå for min vanlige størrelse hvertfall, og det går som regel fint! :-)

7. Hvordan får du krøllene dine til å holde så lenge? *Drit misunnelig*. Har prøvd alt, men de detter jo ut etter en time eller to.

- Oh, I feel you! Den eneste metoden som gjør at krøllene varer super lenge på meg er å krølle med en rettetang. Søk på Youtube for tutorial hvis du ikke vet hvordan du gjør. Jeg lover - det er den beste utveien! Hehe. Ellers er MAST krøllstavene også supre!

8. Blir det del 2 på spørsmålsrunden? Du er superflink til å blogge, Isabel!

- Åh, tusen takk!! <3 Det blir det!

9. Hva tjener du på bloggen?

- Det synes jeg er en privatsak, men det jeg kan si er at jeg tjener godt. 

10. Hvor bruker du å kjøpe linsene dine?

- På Krogh Optikk!

11. Hva heter du på snapchat?

- IsabelSraad heter jeg der! :-)

Jeg er en rundbrenner.

Jeg er en jente som er svært kravstor. Svært med stor S. Jeg nøyer meg så og si aldri. Helt siden jeg var ung og begynte å bli interessert i gutter og kjærlighet, har jeg alltid lett etter noe "bedre". Han "perfekte". Det som er synd er at når jeg får den jeg er betatt/forelsket i, blir jeg lei. Da er det ikke så spennende lenger. Skjønner dere hva jeg mener? Man jobber og jobber, og når man endelig har klart å få den samme interessen og oppmerskomheten tilbake så vil jeg ikke mer. Jeg håper noen av dere kjenner dere igjen, for jeg vil ikke være alene om dette. Haha! Jeg vet hvertfall at flere av venninene mine har det likt. Det jeg tenker at når man blir lei, så er ikke personen den rette uansett. For da hadde jeg jo vært superhappy når jeg endelig hadde klart å "vunnet" han. Hadde jeg ikke? Kjærlighet er så vanskelig... Jeg bruker å tenke at jeg ikke er noe forholdsjente, men det er egentlig sykt teit å si. Jeg tror at så lenge man finner sin soultmate, så blir man en forholdsjente. Finner man han ikke, ja - da er man singel og får heller ikke lyst til å gå inn i et forhold. Dette har faktisk vært ganske irriterende for meg, da jeg har blitt stemplet som "player" og "rundbrenner" da jeg var yngre og typ gikk på ungsomskolen og VGS. Jeg var interessert, det utviklet seg til å bli mer og mer seriøst og BOOOM - "vi må avslutte dette". Haha, hver eneste gang. Jeg vet ikke hva som er galt med meg.

Etter min ex har jeg holdt meg unna seriøse forhold og alt i den duren og heller bare kost meg. Og nei, ikke missforstå meg nå. Kost meg som i vært med venner og ikke tenkt på å "finne en", og ikke kost meg som i "knullet rundt". Bare for å få det klart med en gang! Haha. Jeg trives sykt godt som singel. Det å bare ha seg selv å tenke på, fokusere på mitt og rett og slett kunne gjøre hva enn jeg vil.. Det er deilig det. Men på den andre siden er det ingenting som er bedre enn å være forelsket. Konstant ha sommerfugler i magen. Ha en som alltid komplimenterer deg og som elsker deg. Elsker deg for den du er. En som holder rundt deg om nettene og en som du våkner opp til. En som du elsker. Den følelsen slår alt. Og den har jeg heldigvis også hatt. 

For meg er dette viktige punkt:


 - Han må være kjekk, selvsagt.

- Snill, utadvendt og sosial

- Han må like vennene mine!

- Han kan ikke være for overbeskyttende. Og absolutt ikke være en for sjalu type. Er han det, er det no go. Litt er selvsagt OK, men dere skjønner hva jeg mener.

- Han må være en "partyboy". HVA??, tenker du. Ja, men jeg mener.. Jeg elsker å dra ut å feste. Jeg kan ikke ha en kjæreste som skal sitte i sofaen og se film hver helg.

- Han må være dominant. Til en viss grad. Han skal bestemme og styre, men når mine meninger er sterke skal han høre på meg og gjøre som jeg sier. :-)

- God i senga! Wups, sorry.

- Alltid la meg jobbe litt for han. Blir det for kjedelig og for allsidig blir det fort kjedelig.

- TATTOVERINGER. YES PLEASE!

BORT MED P-PILLA!

Reklame

Jeg er en av de jentene som alltid glemmer å ta p-pilla. Jeg klarer aldri å ta den til samme tidspunkt hver dag, og det er ikke hver dag jeg engang husker å ta den. Når jeg legger meg spør jeg alltid meg selv det samme spørsmålet; "husket jeg å ta den?". Ikke så smart ettersom jeg absolutt ikke vil bli gravid med det første, haha. Det er mange på min alder som begynner å stifte familie og føder barn, men det stadiet i livet får vente en god stund for meg. Jeg har gått på p-piller helt siden jeg var 18 år. Jeg kjenner at nå har jeg fått nok. Helt siden jeg startet på det har matlysten økt betraktelig og jeg har lagt på meg. I tillegg har humøret mitt vært veldig opp og ned, noe jeg tror er på grunn av alle hormonene jeg stapper i kroppen hver dag. 

Men dere! Vi er i 2015 og heldigvis har teknologien utviklet seg. Jeg har faktisk sluttet på p-pillen nå og gått over til noe annet. Nemlig Natural Cycles! Det er enkelt å greit en temperaturmåler som du måler kroppstempen med i 30 sekunder hver morgen. Du tar bare måleren i munnen og måler temperaturen deretter. Slik forteller måleren deg om du er fruktbar eller ikke. Hvor genialt, og ikke minst enkelt, er ikke det? Natural Cycles passer på at du ikke blir gravid før du selv ønsker det, på et sikkert vis.

Det du gjør er at du loggfører temperaturen din i Natural Cycles appen, eller på nettsiden deres, hver dag. I startperioden er det fler røde enn grønne dager, men det er bare fordi at den må bli kjent med kroppen og syklusen din. Det er helt naturlig. Så dersom man har kjæreste, bør man kanskje anvende seg av andre prevensjonsmidler i mens dersom du ikke ønsker å bli gravid. 

Jeg gleder meg masse til å se hvordan dette spiller seg ut! Jeg har nettopp startet på det selv, og er derfor spent på å se om jeg liker dette bedre enn pillene. Det tror jeg! :-) Bort med kunstige hormoner!

Jetlagged...

Good morning loves! Eller, morgen og morgen.. Når dere leser dette innlegget er klokken faktisk 17:18 her. Hehe! Litt mindfuck å oppdatere dere når vi ligger seks timer før, men jeg fikser det slik at innleggene blir tidsinnstilte etter klokken hjemme hos dere. Vi er så sinnsykt jetlagged. Sovnet klokken 21 og våknet igjen 03 om morgenen. Vi hadde ingen sjans til å sovne igjen, så da våknet vi og slo ihjel litt tid med å researche litt. Klokken 09 kjedet vi oss og dro ut. Vi gikk litt rundt i gatene her og ned til Patong beach. Oppdaterer dere mer senere med bilder fra dagen. Xx, Bella.

TOUCHDOWN THAILAND!

HEEEELLO FROM THAILAND! He-rre-guuuud, for en lang reise. Haha, fy faen ass... Det gikk fint selvsagt, men shit så kjedelig og langtrukket. Vi sov faktisk store deler av flyturene, så det var et pluss poeng. Først flydde vi Oslo - London, London - Hongkong og til slutt Hongkonk - Phuket. Vi har reist i over 20 timer. Men nå dere, NÅ er vi endelig fremme :D Vi sjekket inn på et helt OK hotell for i natt. I morgen er planen å gå på noen visninger på villaer, da vi ønsker å leie en fin villa mens vi er her. Åh, jeg gleder meg! Vi er jetlagged til de grader. Da vi ankom hotellet klokken 21, gikk vi rett i dusjen og deretter sluknet vi rimelig kjapt. Nå våknet vi igjen for ca. 1 time siden. Her er altså klokken 05:00 nå. Så vi våknet kl 4, gikk ut og utforsket gatene litt (her er det fullt party døgnet rundt haha) og spiste mat. Nå skal jeg bare oppdatere dere ferdig, før jeg smekker macen igjen og setter på en film. Forhåpentligvis sovner vi igjen ganske kjapt.. Haha. Oppdaterer dere mer i morgen! Stor klem. <3

Slik startet vår reise. En liten matpause på Gardermoen før boardig..

Var det ikke så godt...? :(

Sneakers: Junkyard HER

Adidas jakke: Junkyard HER

Kjeeeempe fin og sminkeløs. 

Litt snacks på hotellrommet. Jummy!

Litteraly deaaad. Såå deilig å endelig stupe i en stor seng!

FORTSATT FULL, MEN JÆVLIG KLAR!

GUESS WHO IS UP IN THE SKIES!

Kofferten er pakket. Håndbagasjen er på stell. Pass & billett er med. Pierre er våken. Jeg er gira (og fortsatt litt full fra eventet). THAILAND? LETS DO THIS!

Blogges med en gang jeg lander og får tak i nett. Wish me good luck!

xx, Bella. Jeg elsker dere!

 

HEI FRA TRONDHEIM!

TOUCHDOWN IN A NEW CITY

Hei hjerter! Nå har jeg akkurat ankommet hotellrommet mitt i Trondheim city. En siste businesstrip før Thailand står for tur i morgen! Woho. Sommerfugler i magen! Jeg er booket til et bursdagsevent her i kveld, derfor er jeg i Trondheim. Blir så gøy! :-) Gleder meg til å treffe bursdagsjentene. Eventet er på Jesper nattmann (heter det det?? haha), og det er åpent for alle. Det er selvsagt 18-års grense da det er en nattklubb. Gleder meg til å se flest mulig der ikveld. Jeg har faktisk aldri vært i denne byen før... Litt dumt at jeg bare rekker å være her et par timer før jeg må fly tilbake til Oslo igjen. Tight scheduale, men det er jo slik jeg liker det! ;) Kofferten er halvveis pakket, så i morgen tidlig gjelder det å få med seg alt og ikke glemme viktige saker. Det er så typisk meg, det... 

Nå må jeg jobbe litt til her, før jeg hiver meg i dusjen og fikser meg til kvelden. Jeg måtte takke nei til vorspiel da jeg må tømme mailboksen og forhåndsskrive innlegg til de neste to døgna. Gjett hvor lang reisen er? Joda, dere.. Den er på 27 jævla timer. Eeeh... Har planer om å pakke med meg teppe + pute og laste ned julefilmer på Mac-en. Da bør det gå fint, hehe. Stakars Pierre som må holde ut med en bakfull Bella i morgen! :D Ha ha.. skjørt her 80,- kroner

Svar på spørsmål del 1

1. Skulle ikke du og Pierre til Miami?

- Jo, det skulle vi. Jeg skrev et innlegg om hvorfor det ikke ble noe av, men hvertfall.. Barskolen vi fikk sponset gjennom var alt annet enn profesjonelle. Jeg, Pierre, Paow og Jasse (begge fra PH Sverige) fikk sponset hele opplegget, men plutselig 13 dager før avreise sender de mail om at de er i store forhandlinger angående Barskolan sin framtid. Så derfor måtte de "avlyse" alle kurs under høsten. Noen dager senere legge de ut på Instagram at de gleder seg vilt til å ta i mot første gruppe i Miami. Det var den gruppen vi skulle i. Jævla løgnere og jævla dritt-opplegg. Vi takket nei til Big Brother Sverige delvis på grunn av dette, å jeg kan love dere at de fikk en grei skyllebøtte av oss. Uproffesjonelle folk ass. Reis aldri med Barskolan Academy, dere! WARNING.

2. Snakker du og Martine sammen?

- Nei. Det finnes ingen behov for at vi to skal prate sammen.

3. Hvordan er forholdet ditt til Pierre for tiden?

- Mitt forhold til Pierre er supert! :-)

4. Hva synes du om at CF og Elin skal ha barn sammen?

- Det er så koselig! Babyen kommer nok til å bli sååå søt. Jeg hadde personlig ikke fått barn i så ung alder selv, men jeg er sikker på at de begge to blir supre foreldre!

5. Når oppstod spiseforstyrrelsen din?

- I 2008/2009.

6. Hvem oppdaget det?

- Min daværende bestevennine. Og hun sa det til fostermoren min uten at jeg visste det. Vi kuttet kontakten etter det i lang tid.

7. Hva spiser du i løpet av en dag?

- Jeg har et helt normalt kosthold i dag. Spiser forholdsvis sunt og unner meg noe godt når jeg er sugen. :-)

8. Hvor ofte drikker du?

- I sommer drakk jeg utrolig mye, så jeg regner med at det er derfor du lurer. Men nå drikker jeg sjeldent, faktisk. Et glass her og der blir det jo, men skikkelig fylla er ikke mer enn 2 ganger i mnden kanskje. Blir nok mer nå som jeg reiser til Thailand da, hehe.

9. Hvordan har du klart å få så langt, tykt og vakkert hår? *Misunnelig*.

- Tusen takk først og fremst! Så snilt sagt. <3 Jeg har gode gener tror jeg. Jeg bruker kun frisørprodukter i håret, og favorittmerket er definitivt Redken. Jeg kan skrive et egen innlegg om min hårrutine!

10. Hvor mange forhold har du hatt?

- Et seriøst.

11. Er du kristen/evt hva tror du på?

- Vel, jeg er ikke glad i religion. Jeg mener at det er roten til alt vondt her i verden. Jeg er kristen på papir, men jeg tror bare på at det finnes en Gud som har skapt alt og oss. Mer vet jeg ikke.

12. Er du fornøyd med utseendet ditt?

- Ja, det er jeg. Jeg mener at man skal være fornøyd. Hvorfor være misfornøyd med seg selv? Det er selvsagt noe jeg misliker som jeg vil endre på, men all over er jeg fornøyd.

13. Skal du operere nesen?

- Hmm, kanskje. Wait and see. :-)

14. Hvordan reagerer du når folk på gata vil ta bilder med deg og snakke med deg?

- Da stopper jeg opp og er hyggelig. Hehe! Synes det er kjempe koselige når dere kommer bort! Det skjer faktisk oftest når man er ute på fylla, eller ute i byen. Når jeg er alene bruker jeg å ha på meg solbriller, for jeg blir fort beskjeden når jeg er helt alene. Haha.

15. Hvilken mascara bruker du?

- Jeg bruker Dior Black Out.

16. Hvordan var livet før Paradise? Hva gjorde du?

- Jeg bodde i egen leilighet i Bryne/Stavanger. Hadde to jobber og studerte vernepleie. Haha, super kjedelig.

17. Savner du livet før du ble kjendt?

- Nei. Kanskje noen få ganger? Det er ikke alltid like gøy med all oppmerksomhet, men alt i alt er jeg super fornøyd med hvordan livet mitt er nå. Veldig takknemlig. :-)

18. Hvordan trives du med å blogge?

- Jeg har faktisk blogget i hele 2-3 år. Off and on, da. Nå er dette min jobb og mitt levebrød og jeg ELSKER det!

19. Angrer du på noe du gjorde på PH?

- Ja, at jeg snakket så mye stygt. Det angrer jeg grovt på. Jeg var fæl til tider.

20. Bor søsteren din i Tromsø?

- Ja, hun studerer der.

21. Vil du si at du bidrar med noe til samfunnet, ettersom at bloggen er din eneste "jobb"?

- Ja, det synes jeg absolutt. Hvorfor skulle ikke det bidratt? Jeg påvirker med alt jeg skriver.

22. Jeg lurer på hvordan du har råd til alt du kjøper når du ikke jobber?

- Jeg jobber visst. Bloggen er min jobb! :-)

23. Hva synes du om Justin Bieber?

- Jeg elsker JB.

24. Var du flink på ungdomsskolen? Favoritt fag? Verste fag?

- Ja, jeg var helt OK vil jeg si. Favorittfaget har alltid vært gym. Verste må bli geografi og matte.

25. Hvem fra PH har du INGEN kontakt med?

- Hmm, lettere å si hvem jeg har kontakt med. Hehe. Emilie, Mathias, Sara, Linn, Pierre, Harald og Audun en gang i blant.

26. Snuser eller røyker du?

- Nei. Eller, jeg "festrøyker". Skikkelig stygt og ekkelt..

27. Spiser du noen gang godteri?

- Haha, alt for ofte...

pakker kofferten dritings

FAMILIEDATE & FORBEREDELSER

I dag tok jeg med meg småsøsknene mine på date. Jeg lot de velge helt selv hva de ville finne på sammen med meg. Svaret var pizza på Peppes og dessert på Fridays. Skikkelig koselig! Kommer til å savne de så utrolig mye. Usch, gjør vondt i hjertet bare å tenke på det... Jeg må fokusere på annet, huff. Nå kom jeg akkurat hjem. Planen resten av kvelden er å pakke, rydde leiligheten og gjør klart noen innlegg. Det skal bli en produktiv kveld. I morgen er en like travel dag. Jeg er på farten fra tidlig til sent. Koffert skal kjøpes, linser må fikses (blinde faenen som jeg er hoho), p-piller må hentes ut. Også har jeg negltime. Schmak-schmak-schmak, slik er min dag i morgen! På torsdag er jeg booket til Trondheim i en 18-årsdag så derfor må jeg få unnagjort alt før avreise til Thailand på fredag. OMG - hva faen pakker man når man skal være borte i 3-4 mnder...? Når jeg dro til Rhodos i sommer var det jo i grunn samme greia, jeg var jo der fra juni-sept. Tror dere at jeg pakket smart da? Nei, nå skal dere få høre... Jeg pakket når jeg var full... Ikke bare litt full, men jævlig full... Jeg og Linn dro ut og festet en siste gang før flyet vårt skulle ta oss til Rhodos samme natt. Vi kom hjem 02:30 på natten, og måtte hive oss i taxien til Gardermoen en liten time senere. Vi sovnet, og da alarmen ringte kom jeg på at kofferten bare var halvfull. Haha, er det faen mulig. Jeg glemte rettetangen, masse sminke, høye hæler, truser og ja... You name it. Jeg er et krise menneske, jeg lover. Så denne gangen kan det ikke gå i nærheten av like gale som det gikk forrige gang. La oss krysse fingrene, dere! 

PELSVEST HER

I WANT THIS

Adlinks

LOOK AT THESE BEAUTIES!

Jeg er (som dere sikkert har merket) en skikkelig shopping-frøken! Jeg elsker å shoppe. Men mest liker jeg å handle over nett, i steden for i butikker. Utvalget på nett er så mye større og mer unikt! Dessuten slipper man å gå kledd i de samme plaggene som alle andre fra Bik Bok. Sheinside er en av mine største favoritter! Prisene er superlave, kvaliteten er bra, fri frakt og null MVA/toll regning. Hva er det å ikke like? I love it! 


 

Her har dere hva som står på min ønskeliste for øyeblikket.

 

Boots HER 320 kroner // Kjole HER 176 kroner // Veske HER 240 kroner

Hvit jumpsuit HER 160 kroner // Veske HER 320 kroner // Topp HER 104 kroner

Jakke HER 216 kroner // Body HER 88 kroner // Topp HER 104 kroner

Kjole HER 96 kroner // Kjole HER 80 kroner // Jakke HER 304 kroner

Trenchcoat HER 288 kroner // Topp HER 128 kroner // Genser med blonder HER 144 kroner

Hvit kjole HER 114 kroner // Genser HER 88 kroner // Turtleneck HER 80 kroner


Genser HER 136 kroner // Kylie Jenner kjole HER 120 kroner // Skjørt HER 200 kroner

Applaus, Bella.

TODAYS AGENDA

Hei og god morgen! Det er ikke ofte jeg våkner så her tidlig, men i dag måtte det til. Jeg flyr jo til Thailand på fredag, så her gjelder det å få alt som behøves å gjøres gjort! Dødstravelt. Jeg har en stygg tendens til å alltid skyve ting til siste minutt, så nå står jeg her da... Med masse på agendaen. Mye mer enn jeg hadde behøvd. Applaus, Bella!! Jeg har fått mange spørsmål om hva jeg egentlig skal i Thailand, om det er sant at jeg skal flytte osv. Jeg tenkte å skrive ett utfyllendes innlegg om alt jeg skal der slik at dere som lurer får svar! :D Har såvidt skrevet litt om det tidligere, men det var ikke så mye. Jeg gleder meg utrolig masse!  

Og dere... Jeg har en rabattkode!

Oh yes! Hvis dere taster inn "SRAAD" så får dere 15% på hele sortimentet. Rabattkoden varer ut torsdag 19. november. Perfekt til både shopping til deg selv eller til julegavehandel! Happy shopping, hjerter.

Nike Air Max HERElsker de! Har bestilt de i rødt også, hihi.

JULESHOPPING & NELLY-RABATTKODE

TIPS TIL JULESHOPPINGEN OG NELLY-RABATTKODE

Herlighet, tenk at vi allerede er langt ut i november! Julen er jo ret rundt hjørnet. Det er helt sykt. Nye antrekk skal kjøpes til julebordsesongen og julegaver skal handles inn. Jeg shopper som regel kun på nett, og julegaveshoppingen er ingen unntak. Det blir på nett da også! Da slipper jeg alt stresset på kjøpesentrene, hehe. Det ryker en del penger på nettshopping i november, det er ingenting å legge skjul på. Men vet dere hva? Det er super enkelt å spare noen kroner også!

Jeg må dele dette med dere igjen, da jeg er helt avhengig av dette! Jeg kunne absolutt ikke klart meg uten. Jeg er, som jeg tidligere har sagt, en svært ivrig bruer av Startshop.no. Det er et gratis bonusprogram som gir meg tilbake penger i 250 nettbutikker. Startshop har avtale med de fleste av mine favorittbutikker som for eksempel Nelly, Hotels.com, Zalando, Bangerhead og Asos. De fleste butikkene gir meg 6-8% i bonus. Det blir noen kroner hver gang og noen hundrelapper hver måned. Om du sparer 250 kroner hver måned blir det faktisk hele 3.000 kroner på ett år! Dere som følger meg skjønner at dette er helt perfekt for meg med tanke på hvor mye jeg nettshopper, hehe.

Startshop har akkurat nå en eksklusiv Nelly-rabattkode. Bruker du den får du hele 10% rabbat på alle Nelly Brands i tillegg til 7% bonus. Du sparer altså 17% totalt! Rabattkoden finner du når du registrer deg på Startshop.no og klikker på Nelly.

Også dere, et lite tips fra meg! Dersom du handler en del på nett bør du laste ned StartShops bonuspåminner. Den funker helt ypperlig synes jeg! Når jeg besøker en nettstide som Startshop gir meg bonus i, dukker det opp en liten påminnelse øverst i nettleseres. Det har hendt meg flere ganger at jeg har glemt av å gå via Startshop før jeg shopper... Det er så kjipt! Etter at jeg installerte bonuspåminneren har jeg ikke gått glipp av en eneste bonus. Du kan installere den gratis ved å klikke her og det tar kun 3 sekunder! Fungerer kun med Google Chrome nettleser. 

HAR DU IKKE REGISTRERT DEG?

Har du ikke registrert deg så bør du gjøre det nå. Det er nemlig helt gratis å være medlem og nye medlemmer får dessuten dobbel bonus de første 48 timene etter registrering. For å bli medlem trenger du kun å oppgi epostadresse og et selvvalgt passord eller du kan registrere deg med Facebook. Deretter klikker du på nettbutikken du vil handle i. Du handler på vanlig måte. Eneste forskjellen er at du får bonus som du kan overføre til din bankkonto. Registrer deg her! 

NOW I'M GOING TO ACT LIKE A SANTA!

Jeg skal dele ut 500kr i cash!

1. For å delta må du være StartShop-medlem(klikk her).

2. Laste ned StartShopsbonuspåminner(klikk her).

Gi beskjed i kommentarfeltet at du deltar. 

Neste søndag trekker jeg en vinner som får 2.000 cashbackpoeng på sin StartShop-konto. Poengene kan du overføre til din bankkonto når du selv ønsker det, akkurat som bonusen du sparer ved å bruke StartShop. 

Er det noen snille barn? ;-) LYKKE TIL!

 

Jeg vil ikke være en av dere.

Nå blogger jeg direkte fra kingsize beden i suiten min. Tv-en står på og surrer i bakgrunnen. Godisposen er godt plassert ved siden av meg. Håret er plassert i en dott på toppen av hode, og sminken er tatt av for lengs. Jeg begynner alltid å tenke på kveldstid. Det er da alle tanker kommer på løpende bånd og jeg kjenner meg.. sentimental? Det er så merkelig å tenke på hvor jeg er i livet akkurat nå. I forhold til hvor jeg var for noen få år tilbake. Jeg tror det har mye med at jeg flyttet å gjøre. Det at jeg flyttet fra Undheim/Bryne (småplasser i Stavanger) til store, fine Oslo. Her er alt liksom så anderledes. Her finnes ikke småstedsyndromet. Jepp, syndromet. For det er et syndrom. Nå er det nok noen som blir irriterte, men jeg tror mange kommer til å kjenner seg igjen. Som kommer til å forstå akkurat hva jeg mener. Bor man i en liten by blir man ofte dømt med en gang man ikke følger saueflokken. Man vokser opp med at resten av den lille byen forventer seg at du oppfører deg på et visst sett. At du kler deg på en spesiel måte. Hvilke verdier du skal ha. At du ikke skal skille deg ut. For med en gang du gjør det, skiller deg ut fra resten, blir du dømt. Kritisert. For "hvem tror du at du er"? Det opplevde jeg. Det er også en av hovedgrunnene for at jeg valgte å flytte. Jeg var lei av å bli fortalt hva som er akseptabelt og ikke. Hvem f*en er de til å bestemme hva som er innafor? Hvem er de til å komme her å sjefe over meg? Hvem er de til å dømme meg for at jeg ikke vil være en av dem? Jeg vil ikke være en av sauene i flokken din. Jeg har alltid vært anderledes. På skolen var jeg den som alltid ville ha oppmerksomheten. Jeg kledde meg i det jeg selv syntes var fint. Jeg sminket meg slik jeg selv ville. Jeg sa meningene mine rett ut, mens jeg visste at de fleste rundt meg var for feige til å innrømme at de egentlig var enig. Med en gang jeg begynte å stå opp for meg selv og please meg selv fikk jeg alltid slengt at "jeg tror meg for mye". "Jævla selvdigger, land på jorda". Men vet dere hva? Det går ikke an å tro NOK på seg selv! Man SKAL tro på seg selv! Man skal tenke at man er bra nok. Hvorfor skal man gå rundt å fortelle seg selv at man ikke er bra? Jeg er for å løfte meg selv opp, i steden for å trykke meg selv ned. Det er det nok av, folk rundt oss alle sammen som prøver på hver eneste dag. Haterne finnes det nok av. Vi trenger vel ikke være vår egen fiende, vi også?

I bunn og grunn ville jeg være meg selv, og jeg ville skille meg ut. For vet du hva? De som er så jævlig mainstreem og ikke tørr å stå opp for seg selv, de kommer ingen vei her i livet. De kommer til å stå på det samme, kjedelige punktet resten av deres levetid. Er det virkelig verdt det? Vil du ikke vokse? Vil du ikke oppleve ting du vil, selv om de rundt deg synes at det er teit? Hvorfor skal du høre på de? Hva hjelper det deg? Ingenting. Absolut ingenting. Drit i dem! Gi de fingen, be de dra til et viss sted og gå videre med livet ditt. Gjør det du vil! Kle deg som du vil. Opplev det du vil, og sist men ikke minst oppfør deg AKKURAT som du selv vil. Så lenge du tillater at andre bosser over deg, vil det forme deg deretter. Du vil ikke bli lykkelig, tro meg. Det var ikke jeg, frem til jeg endelig tok valget å flyttet langt, langt bort. Jeg ville mer. Jeg ville bli noe, jeg ville bli et kjent ansikt. Jeg ville bo en plass hvor man blir lagt merke til, i steden for å bli dømt og snakket bak ryggen om. Derfor flyttet jeg. Jeg drømte om noe større. Bryne gjorde meg ikke lykkelig. Tvert i mot, det ga meg absolutt ingenting positivt. Uten om mine næreste venner selvsagt. Hadde det ikke vært for dem hadde jeg flyttet for lenge siden. Jeg mener at så lenge man er snill, trivelig og vennlig er alt annet ubetydelig. For det er det som får deg videre i livet. Å være snill mot andre. 

Så til alle dere som kjenner dere igjen og som kanskje er i samme situasjon som jeg var i tidligere? Fokuser på deg selv. På dine egne mål og drømmer. Fokuser på din egen suksess. Drit i resten! Du er for bra for sånt! For vet du hva? De som forsøker å trykke deg ned, de er allerede langt under ditt nivå. Med deres tankegang kommer de aldri til å vokse. Vær alltid ydmyk, men det å tro på seg selv for mye? Det finnes ikke. Janteloven finnes ikke.

Håper dere har det bedre enn meg...

THE WEEKEND IS OVER

God søndag! Hvordan er formen deres? Håper for deres skyld at den er bedre enn min, for å si det sånn. Haha. Jeg kjenner at jeg har festet de siste dagene, og jeg kan trygt si at jeg er jææævlig sliten. Men hey, hva gjør vel det?? For det første: denne helgen har vært helt sinnsykt bra! Det var så sykt koselig å se alle igjen i går på reunionen. Tipp topp kveld! For det andre: om fem dager sitter jeg på flyet til Thailand! Høye plussgrader, sol, hvite strender, festing, villa, Grabbarna Grus. Jepp - jeg klager ikke!! :-) Nå venter jeg på å bli hentet. Jeg og Sara skal begi oss på reisen hjem igjen. Jeg skal direkte til mamma og slappe av og bli tatt vare på. Får vann i munnen av å tenke på hennes mat... Mmm! De neste dagene kommer jeg til å tilbringe med familien, for jeg kommer jo faktsik ikke til å se de på flere mnder. Skal se til å finne på masse gøy! Nå må jeg runde av her å pakke sammen kofferten min. Vi blogges senere hjerter! Stor klem. <3

Jentene mine! 

Mmm, deilig måltid på East. Godt!

STUREPLAN = Stockholm

Hej alle fine kompisser! Jeg ligger som et slakt i sengen. Asså, gud så sliten jeg er. Haha! Vi tok det ikke akkurat rolig den første kvelden, og derfor lider jeg som fortjent i dag. Det er ikke ofte jeg står over festligheter, men i dag måtte jeg virkelig. Ingen sjangs overhodet! Haha, så pingle da vet du... Vi dro ut på Stureplan, som forøvrig er den eneste nattklubben jeg har hørt om i Stockholm, så derfor måtte vi selvsagt dra dit. Sara og Linn synes ikke at det er greit at jeg velger sengen i kveld, haha. Men men, mine krigere får feste litt ekstra for meg også idag. Jeg tar det igjen dobbelt opp i morgen! Da smeller det. I morgen er faktisk grunnen for at vi dro hit i første omgang, for da er det nemlig Rhodos Renuion. Det kommer til å ta av! Hjertet mitt gleder seg varmt til å se alle de herlige menneskene jeg har omgås med hele sommeren. Iiih, kan ikke vente! I morgen skal jeg opp tidlig og dra ut på shopping. Jeg må jo se hva shoppingmuligheter Stockholm har å by på. Jeg har hørt rykter om at det finnes en stor Victorias Secret butikk...? Jeg er ganske i tvil på om jeg har blitt kjempe lurt eller om det faktisk stemmer. Haha, så til dere som vet - del det gjerne med meg! :-D Håper i grunn at det ikke finnes, for da kan jeg dra hjem med en litt tykkere lommebok. Heh..

Jentene mine!

Nå skal jeg bestille pizza & sette på serier. I NEED TO CHARGE MY BATTERIES! God natt <3

TOUCHDOWN STOCKHOLM

HELLO SWEDEN!

Touchdown. Nå er kremen ankommet Stockholm city og er greeeit giret på livet! Vi har allerede kastet oss i alkoholen, så nå må jeg kjappe meg her! Folk klager, eheh... Men hva gjør jeg vel ikke for dere! :-) Jeg blir her frem til søndag. Super giret Isabel som har en fullstappet plan med masse gøy de kommende dagene! Jeg oppdaterer dere selvfølgelig på alt. I mellom tiden kan dere følge med på snapchaten min: isabelSraad. <3

Sååå giret! Klar for avresie :-D

Fresh up!

MITT NYE HÅR!

Sponset behandling

I'M IN LOVE. 

ÅH, SE SÅ FINT DERE! Jeg er forelsket. I mitt eget hår. Haha! Altså, jeg må bare skryte av beste Ann Beate. Hun er den dyktigste frisøren jeg noen gang har fått behandlig av. Hun forstår akkurat hva jeg vil ha og leverer 100%. I dag la vi baylage i folier. Nå har jeg super fin og viktigst av alt, kald farge! Jeg ser på håret mitt i speilet hele tiden, det sier sitt. Haha, så fornøyd er jeg! Tusen takk Hendrix Hair Torggata. Anbefaler salongen på det sterkeste. Både jeg og Pierre går der og fikser håret. I morgen skal faktisk Sara dit også! :-) Hun har en liten hårkrise, så da anbefalte jeg henne til Ann Beate selvsagt. Da er Sara i trygge hender! 

 Underveis..

Se så fornøyd da!! Haha.


Og dere, nå er Sara her hos meg i Oslo! Sjekk ut bloggen hennes HER. Så utrolig deilig å se henne igjen. Den jenta der er virkelig gull verdt. Ingen jeg har det gøyere med enn det jeg har med henne. Så nå blir det fantastiske dager fremover! I morgen er det opp tidlig for å få unnagjort alt som må gjøres før avreise. Flyet vårt går i morgen klokken 16, så her gjelder det å være produktiv. En ny outfit må også kjøpes! Aner virkelig ikke hva jeg skal ha på meg på lørdagen, da er det jo en stooor dag! Reunion og en siste Rhodos-kveld med en hel jævla gjeng. Shit så gøy!!! Er så gira. Nå har vi akkurat kommet hjem til leiligheten min. Sara og Pierre har akkurat mekket en sen middag. Habbis & fries! Nommis. Vi var en liten tur innom hos mamma, sendte pakker ut og tok sol. Fin dag! 

Nå skal jeg legge bort macen og kose meg med Pierre og Sara. Og med det ønsker jeg dere en god natt. Puss! 

Reunited with my soulmate

SOMMERFUGLER I MAGEN

God formiddag flniser! Nå oppdaterer jeg dere rett fra frisørstolen hos Hendrix Hair Torggata. I dag er vi på siste step! Jeg skal legge inn masse lyse, kalde striper. Gleder meg masse til å se resultatet. Jeg viser dere senere! :-D Men dere... Gjett hvem som kommer hit i dag? Beste Sara! Jeg har vært kjempe masse med henne den siste tiden, og derfor kjenner jeg at jeg savner henne ekstra mye med en gang jeg ikke får sett henne. Blir deilig å bli reunited med min soulmate. Planen i dag er å få unnagjort alt av jobb mens jeg sitter her og blir dullet med. Senere skal jeg få sendt ut bestillingene fra i går og ta en liten svipp innom mamma. Spørs om jeg ikke blir å ta med meg Sara og Pierre på middag hos henne i kveld. Alle elsker mammas mat! Spesielt oss tre, da vi alle har litt arab i oss. Har dere smakt arabisk mat? Jeg er dødskresen i matveien, så det er ikke mye jeg liker desverre. Men rød ris og en slags kyllingrett mamma bruker å lage - det er godt, det! Ønsket til Sara er å ligge i solariumet i ca. 3 timer (det var det hun sa, og kjenner jeg henne rett så var hun faktisk seriøs også). Vi får se om vi ser ut som kokte reker i kveld da, dere!! Vi booket flybilletter i morgen, så jeg, Sara og Pierre flyr ut på reis. Noen som vet hvor vi skal? ;-) Blir så gøy! Får blant annet sett min kjære Linn igjen! Herregud SÅ lenge siden sist. Og det er ikke greit... Har savnet henne super masse. Crazy, polska Linn! <3 Åh, nei, nå er jeg skikkelig gira altså. De neste dagene blir amazing! 

En slik dag

JEG VIL BARE STARTE MED Å GRATULERE THEA HEGG MED EN NY GHD-TANG. Du vil bli kontaktet av Bangerhead! <3


 I dag er jeg skikkelig slapp! Dere vet når man våkner og er automatisk i dårlig humør? Vel, en slik dag har jeg. Hater det! Er liksom i dårlig humør helt uten grunn. Super teit... Morgenen startet med å sende ut pakker med varer dere har kjøpt på nettbutikken min. Så nå er det på vei. :-) For å sjekke ut utvalget kan dere trykke her. Jeg oppdaterer den faktisk ganske ofte med nye produkter. 

Resten av dagen min ser sånn ut:

- Hjemmelaget potetstappe, kylling og saus til middag

- Serier

- Spa

En skikkelig slappe-dag. Deilig! I morgen er det full fres med frisørtime tidlig, et møte også kommer Sara! Wuhu! I morgen blir en fin dag. Ha en bra kveld videre, hjerter. <3

Sponset produkter. Jakke fra Junkyard HER // Kicks fra Junkyard HER

Til og med puppene mine er tydeligvis sponset

Altså.., jeg blir så oppgitt av noen av dere til tider. Uansett hva jeg legger ut får jeg kommentarer som "husk å marker innleggene dine med reklame", "marker at det er sponset", "hvorfor selger du ting du har fått sponset?".

Nummer 1: IKKE ALT ER SPONSET.

Nummer 2: Er det sponset så skriver jeg vel for pokker at det er det?!

Nummer 3: Jeg vet vel bedre enn dere, hva jeg får sponset og ikke?

Så please, kjære bedrevitere, la det ligge. Bruk tiden deres på noe mer fornuftig. Jeg kan ha på meg en topp, og legge til linken til hvor jeg har KJØPT den uten at det betyr at jeg har fått den sponset? Jeg vet jo at spørsmålet kommer hvis ikke uansett, så derfor linker jeg ofte til produktene for å komme dere i forkjøpet. 


 Sånn, da er det oppklart! :-) Akkurat nå blogger jeg direkte fra sofaen hjemme hos mamma. Det er jo knappe 11 dager til jeg flytter til Thailand! Så da gjelder det å tilbringe all tid jeg kan sammen med familien min. <3 Ønsker dere en fin kveld videre, hjerter. Håper dere har hatt en fin start på uken! :-) x, Isabel.

LETS TALK CURLS

 

 

 

Annonse

MY LOVE FOR MAST

Jeg får ofte spørsmål om hva jeg bruker til å krølle håret mitt med. Det er MAST Vol. 2 jeg bruker! Det finnes to varianter, en vol.1 stav og en vol 2. Jeg bruker Vol. 2 da den er tykkere og gir større krøller. Så den er definitivt min favoritt, da jeg liker at håret ser litt tilfeldig ut og ikke så stivt. Tangen blir fort varm, og temperaturen går opp til 210 grader. Man kan selv stille inn på hvor varm man vil ha den. Jeg sverger til denne krøllstaven og bruker den daglig. Du finner den hos Makestyle HER.

 

Ja, jeg er et fosterbarn.

Hele mitt liv har vært en berg og dalbane. På godt og vondt, men mest vondt. Det var vondt hele min barndom typ. Eller, jeg hadde egentlig aldri en barndom, ikke en skikkelig en hvor jeg bare kunne være et barn. Ett barn uten bekymringer. Uten å måtte ha ett ansvar som tilhører en voksen. Uten å måtte være vitne til ting ett barn aaaldri skal måtte vitne, i hverken ung eller voksen alder. Men jeg er faktisk glad for at jeg gjennomgikk det jeg gjorde, den dag i dag. Jeg får ofte spørsmål om jeg kan fortelle om det, og da regner jeg med at spørsmålene kommer fra folk som bor der jeg vokste opp eller som kjenner/vet hvem jeg er fra før. Jeg har egentlig ikke lyst til å fortelle så mye om det, annet enn at ja, jeg er et fosterbarn. Og ja, jeg har bodd i fosterfamilie. Jeg føler at det å brette ut om såpass private ting kun er et skrik om oppmerksomhet og "synd synd på meg" faktorer. Og det er ikke meg. Jeg forteller aldri noen om min oppvekst eller det vonde. Det er svært få som faktisk vet. Pierre vet ikke, Sara vet ikke. Det sier litt, da de er to av mine næreste. Jeg liker ikke å prate om det rett og slett, så det er ikke vits å spørre mer om det.

Men nå skal dere høre hva jeg vil frem til! Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er fordi at jeg kom over en blogg som plutselig lå på 3. plass på topplisten. Det var en mann som skrev ett innlegg; "Ja, vi er et fosterhjem". Han forteller om hvor trangsynte mennesker er når det kommer til nettopp det å ta inn barn og bli et fosterhjem. Om hvordan folk dømmer og mener om saker de ikke har noen som helst peiling på. "Dere er fosterfamilie kun for å tjene penger, du blir jo nærmest millionær". "Kan bare sitte på ræva og hanke inn penger". Det traff meg. Jeg føler med han.

Barnevernet har vært innblandet i mitt liv helt siden dagen jeg ble født. Da jeg var 10 år ble jeg flyttet i beredskapshjem hvor jeg bodde i ett år. Jeg flyttet inn i fosterfamilie da jeg var 11 år. Fosterfamilien som tok meg i mot viste seg å være helt fantastiske. Fosterforeldrene mine var enestående, de lærte meg så utrolig mye i løpet av de 6 årene jeg bodde hos dem. De lærte meg forskjellen på rett og galt. De lærte meg å akseptere grenser som, ja, deres barn hadde lært seg i sine tidligste år. De tok meg med på fjellturer, de fikk meg til å starte på ulike sporter. De hjalp meg med skolearbeidet, og det var ikke bare bare da jeg hadde gått glipp av nesten hele 5. klasse. De måtte legge mye arbeid i å oppfostre meg til å bli ett fungerende menneske. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var utrolig krevende, og sleit med mitt. Det kan ikke ha vært lett å ta seg av meg, i tillegg til sine egne 3 barn. Men de klarte det. Og jeg vet hvor hardt det har vært for dem til tider.
Men det som gjør vondt er det jeg leser og ser. Jeg synes at fosterfamilier får så utrolig mye ufortjent pes. Mange tror at det er så utrolig enkelt å være et fosterhjem. At det rett og slett er en super lett måte å bli rik på. Man blir ikke rik på penger av å være et fosterhjem. Man blir rik på erfaringer, kjærlighet og et ubeskrivelig fint bånd. Tenk at en helt ukjent familie velger å ta DEG inn og ville at du skal bli en del av familien. At du skal bli deres barn. Det sier sitt, synes jeg.
Selv om det ikke endte så fint for min del, da jeg så og si ikke har hatt kontakt med fosterfamilien min på over 4 år, er jeg uendelig takknemlig for alt de gjorde for meg. De reddet meg. Så til dere som har deres forvrengte syn på forsterhjem; tenk dere om! Dere vet ikke jack shit dersom det er deres synspunkt. Hvis det virkelig hadde vært så lett, tror du ikke at hele Norge hadde signet seg opp? Nettopp.

Det er nok utrolig mange av dere som blir overrasket nå. Dette trodde du vel ikke om meg? Dette visste du mest sannsyling ei. Husk at du vet aldri hvilken kamp andre kjemper - alle har sitt. Så vær så snill og tenk dere om. Tenk dere om før dere slenger ut stygge gloser til folk, for dere vet ikke. Dere vet ingenting om personen som mottar hatfulle kommentarer og de som må høre på usanne rykter. Jeg fikk blandt annet høre at pappaen min tydeligvis skulle ha skutt mammaen min, og at det var grunnen for at jeg ble plassert i fosterfamilie. Det var det mange som trodde. Det er absolutt ikke sant. Mammaen min lever og er verdens beste mor for meg. Hun var aldri problemet - hun er best.

Nå er jeg litt all over the place her... Sånn er det når jeg begynner å skrive, og ikke helt vet hva jeg skal dele. Men men.. Hvis du som leser dette er et fosterbarn selv, og kanskje ikke har det så lett? Husk at alt ordner seg til slutt! Alltid! Jeg vil si at jeg har blitt en veldig sterk person psykisk, takket være alt jeg gikk gjennom. Jeg klarer meg supert, og du skal se at du kommer til å gjøre det samme! Jeg lover. Skriv gjerne til meg hvis det føles betryggende, så skal jeg svare og hjelpe så godt jeg kan. Stor klem! <3

MESTERVERK

Sponset behandling

FRISØRBESØK HOS BESTE HENDRIX HAIR TORGGATA

Nok en gang har jeg blitt dullet med av den flinkeste frisøren, Ann Beate. Denne gangen gikk vi over håret med en kald farge. Jeg skal nemlig tilbake til uka og stripe det lysere igjen, på nytt. Det vi gjorde nå var for å få bort oransje skjæret helt. Så dette var bare en del av prossesen. Gleder meg til å se det endelige resultatet senere i uken! Det blir nok supert. Men dere? Sjekk den freshe frisyren hun laget! Dødskul! Hendrix Hair gjør også frisyrer, så om du skal noe spessielt så er det bare til å ta turen innom å få fikset en nice frisyre.  

Hehe, får alltid gjort en del jobb mens jeg sitter i frisørstolen.

SISTE BYTUREN FOR MEG OG PIERRE

ONE HAPPY GIRL

LØRDAG! Wuhu. I dag har jeg vært på farten fra morgen til kveld. Endelig er jeg ferdig med alt som måtte gjøres i dag - og godt er det! Fikk klemt inn et lite avbrekk til outfitbilder også. Jeg har fått hjelp av Pierre i hele dag, han er virkelig en engel. Dere som bestilte pakker i går har fått tilsendt dem i dag. Så dere mottar pakken deres i løpet av de nærmeste dagene. Jeg må bare si det igjen - det er SÅ gøy å se hvor bra nettbutikken går. Dere er best! Setter så stor pris på at dere liker det. Nå skal jeg endelig få lørdagsmooden innabors! Jeg skal ut sammen med wolfpacken. Mest sannsynlig siste byturen i Oslo for min og Pierres del. Neste helg er jeg bortreist, og helgen etter flyr vi til varmen. Iiih, cant wait!!!

NETTBUTIKKEN MIN FINNER DERE HER.

Ha en fortreffelig lørdagskveld, hjerter. I love you! <3

KJOLE HER

NETTBUTIKK PÅFYLT!

NETTBUTIKKEN MIN FINNER DERE HER!

HEI BABES! Gøy å se hvor mange av dere som har stilt spørsmål allerede på spørsmålsrunden! Nå vil jeg bare informere dere om at jeg har oppdatert nettbutikken med MASSE nytt. Mye av det jeg har lagt ut selger jeg med tungt hjerte. Men hey, jeg skal jo ikke være i kulden de neste mndene så da er det like så greit å få solgt alt. Nå har jeg faktisk ikke så utrolig mye klær i garderoben. Dere kjøper jammen fort! Hehe, gøy å se at dere liker det. Nå har jeg blant annet lagt ut kameraet mitt, Ralph Lauren skjorte, kjoler osv. Første mann til mølla dere, ordrene renner allerede inn! Haha. 

Stor klem! <3 Gleder meg til å oppdatere dere i morgen, jeg har noe spennende å vise dere. Husk å klikk innom.

  

 

SPØRSMÅLSRUNDE

 ASK ME WHATEVER YOU WANT 

Hello. Jeg kjører i gang en ny spørsmålsrunde. Nå har dere muligheten til å spørre om akkurat det dere lurer på! Jeg kommer til å svare ærlig på det dere lurer på. Kanskje på videoblogg, jeg får se. 

SHOOT!

NETTBUTIKKEN ER OPPDATERT MED MASSE NYTT!

Puhhh, for en dag. Jeg har hatt det SÅ travelt. Stod opp tidlig og startet rett på "jobb". Jeg hadde shoot med mer av klærne jeg selger - så nå er nettbutikken oppdatert med masse fint! Vi snakker Kouture kjoler (som dere alltid spør om, hehe), VICTORIAS SECRET bikinier, sko og masse fint tøy. Jeg selger faktisk en iohawk ogå! Etter det dro jeg til mamma og fikk pakket 18 pakker og sendt med posten. Så til dere som bestilte i går - nå er pakkene deres sendt! :-D Jeg sendte dere mail også, så forhåpentligvis har dere fått beskjeden tidligere. Jeg blir å sende pakkene dagen etter dere bestiller, da jeg selv vet at det er gøy når det man bestiller kommer kjapt! :-) Jeg må bare si tusen takk til alle som gir meg ros og som alltid legger igjen fine kommentarer her. YOU MAKE MY DAY! Sånn helt seriøst. Dere er gull. Nå skal jeg endelig slappe av med en sen middag. Mmm, er så sulten. 

I morgen oppdateres nettbutikken med maaaasse! Jeg har funnet frem en hel haug med ting som skal selges. Masse av det selger jeg med tungt hjerte, da det er ting jeg bruker og elsker. Men jeg reiser jo bort de neste månedene, og jeg har liksom ikke behov for jakker og strikkegensre i 40+ grader. Hehe! Godt å få renset litt i garderoben. Husk å ta en titt innom nettbutikken ikveld og i morgen da! Første mann til mølla - produktene forsvinner kjappere enn svint! xx, Isabel <3

NETTBUTIKKEN MIN FINNER DERE HER.


 

EN LITEN SNEAKPEAK


Dette får meg til å smile

TING JEG GLEDER MEG TIL

1. THAILAND. Shit, tenk at jeg reiser snart?! Tiden flyr av gårde. Det er ikke lenge siden det var to mnder til avreise, liksom. What!

2. GETTING THAT TAN! Oppfølgingspunkt - thailand = sol, tan, strender og varme. Ah!!!

3. STOCKHOLM. Jeg drar til Stockholm på reunion. Hele turistgjengen og workersene fra årets sesong er invitert på tidenes reunionsevent på en nattklubb i storbyen. Vi flyr dit noen dager før slik at vi får sett og opplevd litt av hovedstaden før det smeller på lørdagen. Gleder meg sånn til å treffe alle mine fantastiske venner fra sommeren igjen! <3 Åh, masse kjærlighet.

4. BALI. Mellom slagene i Thailand skal vi ta oss en tur til Bali for en real surfeferie. Et avbrekk fra fest og fyll. Det tror jeg blir deilig! Har sett så mye fint fra Bali, altså det er jo et rent paradis. 

5. FAMILIETID. Nå før jeg reiser har jeg masse fine planer med familien. Spesielt med mine småsøsken, som jeg er så utrolig glad i. Finere vesen finnes ikke. <3 Jeg skal sette av ulike dager hvor de har meg heeele dagen og får bestemme akkurat hva de vil at vi skal gjøre sammen. Det blir gøy! Skal ærlig innrømme at jeg er liiiitt stresset også, for man vet virkelig aldri hva de to har i tankene. Det blir neppe noe rolig, for å si det sånn. Haha! 

6. SARA. Jeg gleder meg masse til å se min partner in crime, Sara, igjen. Vi har vært med hverandre tre helger på rad den siste tiden, så nå er det på tide å gjenforenes igjen! Savnet blir fort stort for den jenta, altså. <3

7. FREMTIDEN. Ja, rett og slett. Uansett hvor klisjè det høres ut. Ting går så utrolig fint for tiden! Masse spennende som skjer i livet mitt, og det dukker stadig opp nye, gøye prosjekt. Det elsker jeg! Tanken på at jeg skal være på reis de neste 8 mndene så og si, er helt vidunderlig. Thailand, Bali, øyhopping, Rhodos, Ibiza. Yup - du skjønner kanskje at jeg er giret? Hehe.

8. NETTBUTIKKEN MIN. Dere finner den HER. Jeg elsker å sitte å dille med den! Oppdaterer hele tiden, da det er så gøy å se at alt blir utsolgt på et blunk! Så her er det første mann til mølla. Jeg oppdaterte litt igår kveld, og hele dagen i dag skal faktisk gå til å fotografere masse nye tilskudd. Så følg med i kveld! 

MIN EGEN NETTBUTIKK!

NETTBUTIKKEN MIN ER ÅPEN! 

HER SELGER JEG MASSE UBRUKTE KLÆR, SKO OG TILBEHØR. DET FINNES BLANT ANNET VICTORIAS SECRET BIKINI! :-) INN OG KJØP!

Her er en liten smakebit på hva du finner.

NETTBUTIKKEN MIN FINNER DU HER. <3

DATE

DATE WITH MY FAVES

God formiddag hjerter. Har dere hatt en fin dag så langt? Det håper jeg. Min dag startet supert! Nå skal jeg ordne meg og dra til Aker Brygge. Jeg skal på lunsjdate med mine favorittgutter! Pierre, Daniel og Mathias.

Lunsj + mine favvos + business = en meget fin onsdag. 

Topp kjøpt HER

Nå er det nok, Isabel.


Tips & råd til meg selv...

1. PUST. Slutt å stress, alt ordner seg jo til slutt? Det at jeg blir fort stresset er ikke til å legge skjul på. Jeg må lære meg å puste godt inn - og slappe aaaav.

2. SKIPP GODTERISKÅLEN! Jepp, jeg er i en ganske usunn periode for tiden. Det er ikke OK. Hallo, bikinien skal på om under tre uker, frøken. Skjerpings.

3. SLUTT Å VÆR FEIG. Det er i så mange situasjoner at jeg tar meg selv i å ikke tørre å si meningen min. Ofte for å ikke skape drama, eller for at jeg er redd for hva den andre parten vil tenke. Jeg må lære meg å stå opp for meg selv, mye mer enn det jeg gjør.

4. PLANLEGG. Er det en ting jeg er elendig på så er det defitinivt å planlegge. Når det kommer til bloggen og jobb føler jeg i grunn at jeg er veldig flink til det, men når det kommer til alle andre felt suger jeg. Virkelig. Jeg reiser om ikke altfor lenge og blir borte på andre siden av jordkloden i noen mnder - hva f*en skal jeg pakke?!

5. LEGG DET BORT! Jeg tenker jobb hele tiden. Sjekker og svarer på mail hele tiden, da jeg selv synes at det er super viktig å alltid være tilgjengelig og å høre fra seg fortest mulig. Må ta frem kameraet ved hver anledning. Kan ikke bli med på ditt og datt fordi at jeg må gjøre klart innlegg til dagen etter. Vet du hva, Isabel? Det går fint å leve litt i nuet og nyte. Uten å alltid måtte være på jobb.

Nå skal jeg vokse opp!

Såååh. Det var godt å få ut alt jeg hadde på hjertet i gårsdagens innlegg. Jeg synes at det var på tide å sette gamet straight - rett skal være rett. Man skal ikke godta å bli herset med! ;-) Jeg vil takke dere som har tatt dere til til å kommentere og gi deres mening. Masse konstruktiv kritikk og fine ord, det setter jeg super stor pris på. Dere er best <3 Nå (og da mener jeg NÅ!) er jeg ferdig med dette. Nå skal jeg legge det bak meg, bla over til neste kapittel, go on med livet mitt og "vokse opp". Og godt er det! 

THE FRESHEST KICKS

 Men nå dere... Se på disse skoene! Åh, jeg er in love. Etter at jeg la ut bilde av de på snapchat fikk jeg mange forespørsler om å legge ut link og bedre bilde av de. De rocker hvert eneste antrekk. Virkelig prikken over i-en. Så here you go! Super bekveme å gå i også, det er utrolig viktig. Normale i størrelsen.

Du finner de HER til 288 kroner.

NOVEMBER

November er her! Det betyr enda nærmere til jeg flyr avsted til varmere strøk. Wuhu :D Faktisk bare 18 dager til nå. Shit, tiden går så alt for fort. I dag reiser jeg hjem til mitt kjære Oslo igjen. Skal bli deilig å komme hjem! Ukene før jeg reiser til Thailand er helt fullstappet med planer, så her er det bare til å henge i. Jeg kommer knapt til å være i Oslo, faktisk. Men men.. Jeg kommer hvertfall til å ha mye gøy til å oppta tiden med!

Nå som November er her merker jeg at jeg begynner å tenke mer og mer på jul. Jeg lurer veldig på hvordan jeg skal gjøre med årets julegaver og ikke minst forberedelser. Jeg er jo ikke her på julaften. Så jeg må med andre ord få fikset alt før jeg reiser. Derfor er det på tide å starte med å finne ut hva jeg skal gi til de ulike. Pappa er den jeg alltid sliter mest med, hvert eneste år. Er jeg den eneste som synes at det er vanskelig å kjøpe gaver til mannfolk? Hva vil de ha liksom? Hvis noen av dere sliter med det samme, så har jeg et genialt tips til dere. Jeg ble tipset om en nettside som selger litt forksjellig, som er perfekt for mannen i huset. Blant annet disse fine mansjettknappene! Se så kule. I tillegg kan man faktsk gravere hva du selv ønsker på dem. Da blir gaven hakket mer personlig også! Helt perfekt. Jeg tror at pappa hadde likt å fått det til jul. 

Du finner de HER.

Inneholder en annonselenke.

Hvem er egentlig Martine til å snakke?

HERE WE GO AGAIN.

Dere har vel fått med dere innlegget på bloggen til Pierre igår? Hvis ikke kan dere lese det HER. Jeg er glad for at han har fått ut sannheten, endelig. Jeg støtter Pierre 110%, og det kommer jeg alltid til å gjøre. Han er en av de mest fantastiske personene jeg har i livet mitt. Han er nok den gutten både jeg og Sara står nærmest. Hadde han vært så jævlig som han har blitt fremstilt hadde vel alle, blant annet vi tatt avstand? Han stiller alltid opp og er generelt en super god venn. Det er noen av dere som reagere på at han valgte å legge ut det innlegget nå og ikke bare la det gå. "Ikke helle bensin på bålet". Men vet dere hva? Det har vi begge gjort lenge. Vi har latt være å snakke om det, kommentere og i det hele tatt tenkt på hele det trekan-dramaet. Faktumet er desverre det at jeg og Pierre daglig får høre masse piss som enten er påfunnet eller overdrevet til de grader, som folk desverre tror på. Tror dere ikke at vi er lei av det? Tror dere at det er OK å vite at folk tror på noe som er langt fra sannheten? At mange har et helt feil inntrykk av deg basert på løgner? Jeg kan skrive under på at det er utrolig kjipt. Pierre var ikke utro 5 ganger, slik som Martine påstår. Han var ikke utro med MEG. De var ikke sammen da vi lå sammen i Mars. Dette er selvsagt noe vi har diskutert. Jeg og Emilie snakket om det for en stund siden, og til og med hun var til stedet den ene gangen Martine fortalte at hun ikke var keen på Pierre og at det absolutt ikke var noe mellom dem. Hun ville ikke, de var jo så forskjellige. "Det var bare en Paradise-greie". Jeg husker faktisk ikke at Emilie var med den gangen, men det at hun husker det og til og med har vært vitne til at Martine har sagt det gjorde meg lettet. Da er det ikke bare jeg som har hørt det fra henne. Martine påstår jo at de var sammen på den tiden vi lå sammen, men det var de langt i fra. 

Men om vi skal diskutere dette enda et steg lenger (som dere tydeligvis elsker, haha). Pierre var jo "min" helt fra starten av. Hvem var det som var betatt av hverandre på Paradise Hotel? Joda dere, det var meg og Pierre. Vi hadde en greie. Og det visste Martine selv, da hun lå med han der inne. Så, hvem er egentlig hun til å snakke? Jeg synes ikke at jeg gjorde feil i å ligge med han den gangen, - det jeg derimot synes var feil av meg var å ikke være åpen om det. Jeg skulle selvsagt sagt ifra da de begynte å holde på igjen. Men det gjorde hverken meg eller Pierre, da vi begge synes det var unødvendig. For oss var det bare "fylleligg", mens de faktisk hadde blitt enige om å holde på. Derfor sa jeg ingenting. Det var selvsagt feil av meg - det ser jo selv jeg. Men igjen, synes hun virkelig at det er så ille når hun løper å koser seg med Lorden etterpå? Og gjør akkurat det samme som jeg gjorde mot henne? For å så ringe til Pierre og fortelle det rett etterpå? For å ta hevn på både meg og han? Really... Og nå som Pierre gikk ut med innlegget, er hun helt fra seg å mener at han prøver å ødelegge hennes liv. Men ærlig, hvem var det som tok dette valget? Hvem var det som tok dette offentlig? Hvem er det som løper til Nrk, God kveld Norge og x antall aviser for å få dette printet og vist foran hele Norge? Nettopp. Da må man jammen meg tåle at de andre partene forteller sin side også, for det finnes faktisk andre sider enn bare Martines. Min og Pierre sin side skal også bli hørt, når hun valgte å blande hele Skandinavia inn i dette dramaet. Når du får samme medisin som du delte ut til oss tilbake, er det plutselig ille. Det er litt dobbeltmoralsk, synes jeg. Man må jo forvente seg at vi kommer til å svare? At vi skal forsvare oss selv, når det du sier ikke er sannheten? Det er vel klart at vi gjør. Det samme hadde hver eneste person gjort. Hvorfor skal vi ta i mot skit?

Nå har dette virkelig gått over stokk og stein. Det handler ikke lenger om trekant dramaet - men om å gruse ned Pierre mest mulig. Snakke mest mulig stygt om han. Og det er ikke greit. Til og med på God Kveld Norge skal hans navn bli tatt opp, og til og med der skal han få en ny runde med pisspreik. Om du så er ferdig med dette for lenge siden som du påstår, hvorfor i alle dager går du til Tv2 for å få enda en sak på det? Holder det ikke snart?

Poenget mitt er bare det at jeg er drittlei av at folk skal påstå at Pierre er tidenes drittsekk og at jeg er grunnen for at de slo opp. Så nå skal jeg gjøre to saker veldig klare for dere:

- Nummer 1: Pierre er fantastisk. Det kan alle han kjenner skrive under på, I guarante you.

- Nummer 2: det ble slutt mellom Pierre og Martine FØR hun i det hele tatt visste at han hadde ligget med meg ELLER noen andre. Det ble slutt fordi at det rett og slett ikke fungerte lenger. Hverken jeg eller en annen jente er grunnen for at Pierre slo opp. Nå håper jeg at dette er avklart once and for all. Jeg vil bare få lagt til at jeg setter utrolig stor pris på dere som faktisk skjønner situasjonen. Det er det samme hvem sitt "parti" dere tar, for alle trenger ikke å like alle. Men det at dere har et åpent sinn og klarer å se forskjellen på rett og galt i denne situasjonen og player fair - dèt betyr mye.

Nå venter jeg bare i spenning på at bloggen til M skal gjenopprettes og ett nytt innlegg skal bli publisert. For nå kommer vel "blogglysten" tilbake? Og nå har du tid til å blogge igjen, slik som sist? Den bloggen som ble laget dagen det ble slutt og de eneste innleggene som er publisert handler om oss vet du? Den bloggen. ;-)

Jeg, Pierre og Martine vet alle tre hva som er sannheten. Dere får tro på akkurat hvem og hva dere vil, men jeg kan love dere at jeg forteller sannheten. Jeg har lagt meg langflat, innrømmet feilene jeg har gjort og beklagt meg. Jeg har tatt konsekvensene. Og jeg er ferdig.

MINE FAVORITTER

Adlinks

Søndager er alltid en dag jeg klikker meg inn på ulike nettsider for å shoppe. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen - jeg elsker Sheinside! Rimelige klær, plaggene er i god kvalitet og servicen er ypperlig. Bare se på prisene under her - se billig! Gratis frakt er det også. Og det beste av alt? Man slipper å betale frakt og MVA-regning når pakken ankommer. Nå har jeg samlet alle mine favoritter under her. Er det noe dere liker? :-) Kåpene er mine definitive favoritter - det er jo sååå kaldt for tiden!

 HAPPY SHOPPING, JENTER. xx


Svart kåpe HER 312 kroner // rød kåpe HER 312 kroner // grå kåpe HER 312 kroner
Grå kåpe HER 384 kroner // hvit kjole HER 132 kroner // vest HER 208 kroner
Dr. Martens lignende sko HER 352 kroner // Grå kjole HER 104 kroner // Jakke HER 448 kroner
Kåpe (denne MÅ jeg ha!!) HER 536 kroner // genser HER 176 kroner // skinnjakke HER 232 kroner
Poncho HER 520 kroner // kjole HER 176 kroner // cardigan HER 192 kroner