hits

november 2016

så lenge jeg er Isabel

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Av og til tenker jeg på fremtiden. Nå lyver jeg, jeg tenker på fremtiden HELE tiden, ikke bare av og til. Gjør ikke vi alle det? Fantaserer og prøver å se for oss hvordan livet vil være om noen år? Vil vi fortsatt ha de samme meningene? Hvordan utvikler vi oss som mennesker? Hva gjør vi? Har vi samme jobb som vi har per dags dato? Mine tanker er mange, de snurrer titt og ofte oppi denne såkalte skallen min. 

Det største spørsmålet jeg stiller meg selv, må definitivt være om jeg blir å angre på ting jeg har delt her på bloggen. Vil jeg mene at det er like kult at så mange vet så mye om et stort omfang av mitt liv? Vil jeg bli flau over enkelte uttalelser? Bilder? Innlegg? Jeg tror faktisk det. Eller, jeg er helt sikker på det. Jeg håper det, også. Jeg er bare 22 år. I løpet av de neste årene vil jeg jo utvikle meg, både som person og det tror jeg at mine verdier og moraler også vil gjøre. Man bli jo eldre. Klokere. Vi lærer så lenge vi lever, er det ikke det de sier? Samtidig synes jeg det er veldig koselig å kunne bla tilbake i arkivet og faktisk lese hva mitt syn var på ulike saker tilbake i tid. Tenk da, når jeg er 30 år. Tenk om jeg plutselig sitter der med tre barn, og leser innlegget som jeg skrev som 22 åring, om at jeg ikke skal ha barn før jeg er 40? Haha, det er jo litt vittig å tenke på. Vi vet jo aldri hva vi har i vente, og shit som alt plutselig kan ta en total helomvending. Det vet jeg jo veeeldig godt allerede. 

Selv om jeg kanskje blir pinlig berørt av meg selv noen år frem i tid, vil jeg alltid sette pris på at jeg bare er meg selv. Jeg skriver mine meninger, på både godt og vondt. Det er sjeldent jeg holder tilbake, og nettopp det er Isabel. Jeg har ikke noen filter. Så, så lenge jeg er meg selv, har jeg ingenting å ta meg selv på senere. Så lenge jeg ikke spiller noen jeg ikke er, eller toner ned hvordan jeg er. På ekte. 

mine favoritt produkter!

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld fine lesere! Nå tenkte jeg at jeg skulle vise frem mine største favoritter i hudpleieserien min! Som dere allerede vet er jeg veldig opptatt av å ta vare på huden min, og ikke minst bruke gode og givende produkter. Sistnevnte er alfa omega for å oppnå en fin hud! Tro meg, jeg har testet ut mye på markedet da jeg jobbet på parfymeri i to år, så når jeg først anbefaler noen produkter her på bloggen, kan dere være hundre prosent sikre på at jeg virkelig går god for produktene. Jeg er veldig kresen, som sagt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Face mask. Denne masken er helt fantastisk! Jeg er helt avhengig av denne.Det er en ting jeg sliter ekstra med, og det er "svarte prikker". Dere vet de nede i porene? Jeg har ikke kommet over noen produkter tidligere som fjerner dette så bra som denne ansiktsmasken fra Maybeauty. Denne masken fjerner sorte prikker, motvirker akne, fjerner olje og død hud.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Face gel. Denne gelen er til for å rense på dybden, samt fjerne døde hudceller. Etter at jeg bruker denne, blir huden helt fri for urenheter. Det tar meg rundt 20 sekunder, og forskjellen den utgjør er syk. Man kan liksom se de døde hudcellene prelle av huden - se på bildet. Nå hadde jeg ikke så uren hud da det ikke er lenge siden jeg kjørte en omgang med face gelen, men likevel kan du se litt av restene etter behandlingen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pore Mask. Det er en ansiktsmaske suger ut alt talg og gjør porene mindre synlige. Sistnevnte er viktig for meg, da jeg i utgangspunktet sliter med store porer. Det er ikke fint når sminken «synker» ned i dem, liksom. Etter at jeg prøvde denne for første gang kunne jeg se super stor forskjell allerede - porene var helt seriøst mye, mye mindre. Plusspoeng for det!​

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er resultatet etter en skikkelig spadag her hjemme hvor jeg har brukt alle de tre produktene jeg har nevnt i dette innlegget. Huden min føles som en babyrumpe nå - så utrolig myk! Jeg føler meg alltid så fresh etter at jeg tar disse produktene i bruk. Det er som om jeg får tilbake gløden i huden. 

Disse tre produktene er satt sammen i en ansiktspakke som du kan klikke hjem HER. Jeg er så heldig som har fått en rabattkode som gir dere hele 30% avslag! Rabattkoden er lagt inn i denne linken, eller så kan du oppgi koden "sraadface" i kassen. Dette er jo faktisk den perfekte julegaven også! Jeg vet at mine venninner hadde satt stor pris på å få gode produkter i gave. Det er noe vi alle trenger! :-)
 

det beste med å ha en blogg

Det å ha en blogg har mange fordeler. Jeg hadde aldri trodd at min blogg skulle bli sånn her stor, men det ble den gitt! Og glad er jeg naturligvis for det. :-) Blogging er enda et litt "tabubelagt" yrke, hvor mange fortsatt nekter for at det er en ordentlig jobb (hva nå enn det er..). Derfor tenkte jeg at det kanskje er litt gøy med innlegg som gir dere litt innsikt i de ulike sidene ved blogging? Ulemper, goder, selve jobben jeg gjør.. Høres det interessant ut? Det håper jeg! I dag tenkte jeg å starte med de beste sidene ved blogging.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· I FREAKIN′ LOVE MY JOB ·

1. SPONS. Det er ikke til å stikke under en stol at vi bloggere får nesten alt sponset. Alt i fra frisørbesøk, negler, ansiktsbehandlinger, klær, sminke, kjøretimer, mat.. Vi får nesten alt vi behøver, pluss litt til, helt gratis (uten om skatten, da). 

2. BOSSLADY. Jeg er min egen sjef! Jeg bestemmer selv arbeidstidene mine, hva jeg vil gjøre, når jeg vil ta matpause.. Alt er opp til meg selv, jeg slipper å ha en sjef å svare til. Akkurat det er helt fantastisk. Jeg hater å måtte prestere for andres skyld, når man selv ikke får så mye igjen for det.

3. LESERNE. Som toppblogger har jeg mange lesere, som jeg selv liker å se på som mine venner. Det å få så mye støtte fra mennesker rundt om i hele landet er så vanvittig motiverende og ikke minst utrolig hyggelig. Jeg har sagt det tusen ganger, men fy f*en så heldig jeg er som har dere!

4. MULIGHETER. Jeg har fått så mange kule muligheter takket være bloggen. Alt i fra å spille inn TV til å dra på reiser. Listen er lang! Hadde det ikke vært for bloggen hadde jeg troligvis ikke opplevd halvparten så mye som det jeg har så langt i år. Det er ganske coolt å tenke på!

5. EGET AS. Når man har oppnådd drømmen med å få en såpass stor blogg som omsetter millioner i året, er det smart å stifte sitt eget AS. Det var et ekstremt stolt øyeblikk for meg da alt papirarbeid og alt gikk gjennom prosessen og ble godkjent. Tenk det, mitt eget firma i en alder av 22 år. Jeg er søren meg stolt ass!

uken som gikk

affiliateslinker

AKKURAT NÅ

Endelig har jeg en liten pust i bakken. Det har vært full fart siden klokken 08 i dag tidlig, med både reising, kamerateam, pakking, avtaler.. Jeg er helt død, men det er bare til å henge i, for jeg har mye jeg skal gjøre før jeg kan finne sengen i kveld. Jeg hater når jeg har så mye å gjøre at jeg knapt får tid til å tenke. Pjuuuuh! Pust inn med magen!

UKENS OPPTUR

Falkenberg-turen var veldig koselig! Jeg elsker som sagt å komme hjem til svigermor å bare koble av for noen dager. Vi koser oss så masse hver gang vi tar turen. Ro i sjela ass! JO, og så at jeg var Norges største blogger for en dag! Mihi!

UKENS HØYDEPUNKT

Pierre og jeg hadde tidenes krangel her om dagen, men istedenfor å klikke på hverandre klarte vi faktisk å ordne opp på en "voksen" måte. Det gjør meg så glad, at vi faktisk vokser mer og mer opp. Det kan fort bli hett stemning når vi krangler, det ender liksom alltid opp med at den ene flyr ut av døren.. På det viset får vi jo aldri ordnet opp før det har gått ekstremt lang tid, og det er jo bare kjipt..

UKENS VIDEO

· KLIKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL VIDEOEN ·


 

UKENS INNKJØP

Jeg har storshoppet på Nelly, alt jeg klikket hjem finner du i dette innlegget. Jeg presterte å svi av 15.000 kr på en og samme bestilling.. Haha. Fy søren som jeg elsker Nelly! 

UKENS CRAVING

Varm sjokolade med ekstra mye krem på toppen. Og selvsagt pepperkaker! Vanligvis er jeg ikke den største fanen av sistnevnte, men av en eller annen grunn har jeg fått hang up på det nå. Jeg mistenker at det har noe med det faktum at det gir meg ordentlig julestemning, hehe.

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Det ble mye snakk rundt lårene mine etter at jeg publiserte dette innlegget. Det er 50 kommentarer som mer eller mindre handler om hvor "stygge og fæle" lår jeg har.. Det er definitivt noe som har irritert meg den foregående uken. Hva skjer med bodyshamingen, folkens? Kan vi ikke holde oss for gode for den slags? Når jeg satte foten ned å sa at dette ikke er greit, kom det latterlige motargumenter om at jeg ikke kan si noe da jeg har operert meg. Altså, hva gir du meg? HVORFOR tror du jeg har lagt meg under kniven? Fordi at jeg var så latterlig fornøyd med meg selv, eller? Betyr det at det er okei at andre skal påpeke enda flere feil ved min kropp, bare fordi jeg har endret på noe? LOL.

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her / skinnjakke her / heels her / veske Chanel / klokke her / smykke her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke her / jeans her / veske her / sneakers her / solbriller her

UKENS NEDTUR

Den forbanna kjerringen som sendte meg melding på melding om at Pierre har vært utro. Altså, get a life. Please.

UKENS TANKE

Jobb betyr ikke alt. Jeg jobber meg halvt i hjel dagene lang, istedenfor å ta meg en pause og faktisk nyte livet litt. Jeg takker ofte nei til å dra ut på gøyale ting, til fordel for å jobbe enda litt mer. Det har tatt helt av, altså. Jeg blir jo ikke lykkelig av å bare jobbe, selv om jeg selvsagt elsker å prestere! Men det er viktig å balansere det litt. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

ANGÅENDE MINE LÅR

HUN PRØVER Å ØDELEGGE MELLOM OSS

DETTE BRUKER JEG MEST PENGER PÅ

 

kaotisk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Beklager, beklager, beklager! Jeg vet at klokken er mye, og at jeg ikke har blogget enda. Greien er at vi plutselig fikk en real helomvendig i livet i går kveld, som resulterer i en del stress i dag og de kommende dagene. Vi kastet oss på første fly hjem fra Gøteborg, og nå bærer det rett hjem på tv-innspilling. Dette er litt av sjarmen med vårt liv - plutselig får vi tilbud som vi ikke vil takke nei til, og vipps så er man på tur igjen! Hehe. Selv om det fører med seg ekstremt mye stress og kaos, er det definitivt slik vi liker det. Om jeg skulle beskrevet livet vårt med ett ord, hadde det definitivt vært spontant

Jeg gleder meg så utrolig mye til jeg kan dele dette prosjektet med dere, dere kommer til å døøøø! Haha. JEG holder på å dø.. Jeg er både spent og nervøs på en og samme gang. Vi skrives mer senere, nå er det som sagt innspilling og etter det skal jeg til frisøren for å freshe opp manken innfor dette eventyret vi skal begi oss ut på. Wæh! Hold deg fast, Bella.

en viktig påminnelse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er kjapt innom for å påminne dere om at Nelly kjører på med 20% avslag på HELE nettbutikken frem til midnatt! Selv har jeg jo klikket hjem alt for masse, så jeg prøver å holde meg i skinnet i kveld. Søndag er jo typisk nettshoppings-dag for meg, hehe. Dersom dere har mange julegaver dere behøver å få i boks, eller bare vil unne deg selv noe fint: klikk her og bruk koden «BLACK20» for å aktivere rabattkoden. Happy shopping!

NÅ BRAKER DET LØS

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her

FØRSTE SØNDAG I ADVENT! Åh, så lykkelig jeg blir! I går ettermiddag ryddet vi frem julepynten her hjemme hos svigermor og tjuvstartet litt med julestemningen. I dag har vi drukket gløgg og varm sjokolade, spist lusseboller, pepperkaker og klementiner. Om ikke det der setter stemningen, så vet søren ikke jeg! Hehe. Tenk at det snart er jul, dere. WOW, tiden går fort.. Pierre og jeg må bare nyte så lenge vi kan, for vi reiser om ikke mange dagene. Dit vi skal er ikke så veldig julete, hvert fall ikke på lik linje som det er her hjemme. Men men, alt har sin sjarm! :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pierres mini juletre som han kjøpte for egne lommepenger da han var liten. Så skjønn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juleaktivitetene er fortsatt ikke over helt enda, nå skal vi nemlig pynte juletreet! Ååååh, finnes det noe koseligere? Svigermor, Pierre og meg. ♥ Som jeg koser meg her! Jeg har ikke ord for hvor takknemlig og glad jeg er for å ha en så fantastisk fin svigerfamilie. Jeg er heldig!

FOR ALLER FØRSTE GANG

Sponset behandling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LETS GET REALLY REALLY REALLY TAN

OKEI, gjett hvem som fikk nok av å gå rundt som en bleik sel? Nå orka jeg ikke mer, ass! Når vinteren melder sin ankomst, har min hudfarge en tendens til å bli veldig gusten og grå. Den blir helt død, liksom. Med andre ord ser det ikke noe spesielt fresht ut. Tidligere har jeg vært en flittig solariumstorsk, men etter å få høre alle negative sider ved solarium, bestemte jeg meg for å kutte det ut. Jeg vil hverken ha kreft eller rynkete hud. Så, hva gjør man da? Jo, vi spraytaner! Selvsagt gjør vi det! Jeg var innom hos Spraytanhuset hvor jeg fikk meg en dusj med deilig, gylden brunfarge. Vi gikk for en veldig mørk farge etter mitt ønske, og selve spraytanen er faktisk helt økologisk. La oss bare si at jeg er veeeldig fornøyd! Nå føler jeg meg tusen ganger finere. Det er rart hva litt farge gjør med et utseendet. Det er jo en grunn til at vi soler oss halvt i hjel så fort solen titter frem.  


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenker) BH her / lignende tights her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grunnen til at jeg velger å gå til Spraytanhuset er enkelt og greit fordi at jeg har flere venninner som er stamkunder der. Jeg har fått høre så mye positivt om dem, så derfor ble ikke valget mitt vanskelig. Jeg kommer til å dra tilbake dit resten av mitt liv, haha. Jeg elsker dette, jeg elsker spraytan! HVORFOR har jeg ikke testet dette ut tidligere? Det er jo sjukt. Dumme Bella.

Dette bruker jeg mest penger på

affiliateslinker


Kjole her / jakke her

____

· MONEY TALKS ·

1. TAXI. Altså, jeg tar taxi over alt. Om jeg så skal to minutter ned i gata, tar jeg taxi. Jeg har typ fått litt panikk for å være i store folkemengder og det med å bli gjenkjent over alt. Jeg får angst, sånn helt seriøst. Det er ikke bra, men det følger vel med dette offentlige livet jeg selv har valgt å leve. Det resulterer i skyhøye utgifter på taxi, noe som er døds kjipe penger. Taxi, liksom. Faen heller. Heldigvis holder jeg på med lappen nå, så det blir forhåpentligvis bil på meg innen snareste fremtid. Det blir nok ikke rimeligere for lommeboka, parkeringsavgiftene i Oslo er jo fanken meg ut av en helt annen verden. 

2. GRAVIDITETSTESTER. Jeg tror at jeg har nevnt det på bloggen tidligere, men jeg har en tendens til å tro at jeg er gravid typ to ganger i måneden. Så fort jeg kjenner et lite snev av kvalme, blir hormonell eller får økt matlyst er jeg bombesikker på at det befinner seg et foster inni magen min. Å bli gravid i ung alder er trolig min største frykt (ja, faktisk), derfor tror jeg at jeg er ekstra paranoid når det gjelder dette. Er like flaut hver gang jeg trasker inn på et apotek og kjøper med meg fire graviditetstester om gangen. Det har liksom blitt et normalt ritual for meg, det.. Bella du Bella. Hva skal det bli av meg, dere?

3. FOODORA. Dere som har meg på snapchat får med dere mine Foodora-bestillinger tett og ofte. Nighthawk Diner er definitivt favoritten (gratis shoutout værsågod). Så fort P ikke lager middag, er jeg kjapp med å bestille hjem mat. Jeg er som sagt udugelig på kjøkkenet, og nudler er uaktuelt. 

vi trenger dette

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VACATION MODE

God lørdags morgen, kjære lesere! Ah, nå har jeg en sånn avslappende og god følelse i kroppen. I går ettermiddag reiste vi til svigermor i Falkenberg, Sverige. Vi slapper av på et helt annet nivå når vi kommer hit, skuldrene senkes og vi kan bare.. være. Jeg tror mye av grunnen til at vi trives så godt her i Sverige er at vi så og si er anonyme. Det er svært få som kjenner oss igjen, gjett om det er deilig med et slikt avbrekk inn i mellom? Dessuten er alt så rolig og chill her. Det er en nokså liten by, så det å gå fra vår vanlige stressende hverdag i Oslo, til Falkenberg er deilig. Utrolig deilig, faktisk. Vi trengte virkelig å komme oss bort en liten stund. En liten time out fra alt hjemme. Da vi kom hit i går koste vi oss med Anette, og to av kompisene til P kom også på besøk. Reunion! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genser her / lignende jakke her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeans her / sneakers Tiger her / jakke her / veske Chanel / genser Polo Ralph Lauren her

 

ukens spørsmål

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / lignende jeans her

Har spurt tidligere, men kan du pliis fortelle hvilken rase Percy er? Han er så nusselig - hvis du ikke vet, spørre Daniel?

- Percy er en chihuahua! :-) Verdens søteste, vel og merke. Hehe!

Når du opererte nesen din, hvem inspirerte deg til å finne fasongen på den nye nesen din? Synes du er lik Kourtney Kardashian i fasongen nå. :-)

- Oi, jeg hadde ingen som "inspirerte meg". Jeg hadde mine faktorer som jeg ønsket endring på, og det sa jeg til kirurgen. Så ble nesen som den ble, etter hva mine ønsker var. :-)

Er du fornøyd med utseende ditt? Hvis ikke hva vil du endre neste?

- Jeg er fornøyd, ja. Men 100% fornøyd tror jeg ingen er, uansett hvordan man ser ut. Man vil jo alltid ha sine komplekser uansett, tror jeg.

Synes du at du er den samme personen som du var da du var med på ph? Litt den hypre jenta som sa det hun mente og ikke var redd for å drite seg ut? savner den Isabel jeg så så sykt opp til deg da mtp utseende og utstråling og personligheten din!

- Godt spørsmål! Vel, nå er det jo 1,5 år siden jeg var med på PH, og da er det jo helt naturlig at man endrer seg både utseendemessig og på innsiden. Men jeg vil påstå at jeg er den samme jenta innvendig, jeg driter meg stadig ut og har fortsatt selvironi til de grader. Den delen av meg kommer kanskje ikke så godt frem her på bloggen, men det er jo vanskeligere å vise "hvem man er" gjennom tekst, i forhold til på TV hvor jeg ble filmet 24/7. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Body her

Jeg lurer på om du kan skrive et utfyllende innlegg om hvordan det er å bestille klær fra Shein? Er det dårlig/god kvalitet på klærne, ligner de på bildene på nettsiden, og hvordan er størrelsene?

- Jeg kan svare på det du lurer på her! Jeg synes at kvaliteten er god, men selvsagt er det ikke Acne kvalitet liksom. Det er jo en billigkjede. :-) Klærne ligner på bildene, og størrelsen er normal etter min mening! :-) 

Har du noen gang vært i Trondheim? Hadde vært kult om du Kunne ta turen hit, mange som digger deg. <3 

- Men taaakk, så søtt :D Jeg var på et event i Trondheim i fjor faktisk, men jeg har ikke vært der siden. Det er en veldig fin by, da! Enn så lenge er det ikke planlagt noe tur dit, men hvem vet. Kanskje det plutselig dukker opp noe. Klem!

Haha spør igjen jeg siden jeg ikke fik svar sist, men hvor ble det egentlig av den hunden dere skulle få?

- Du, vi må vente litt med hundekjøp. Som jeg skrev da jeg nevnte det på bloggen; vi venter til vi har reist litt i fra oss. Vi vil jo ikke reise fra lille valpen når vi først har gått til anskaffelse av en, så derfor prøver vi å planlegge det bra slik at det blir optimalt både for oss og hunden. Jeg gleder meg veldig til dagen kommer, hvert fall! Helst har jeg lyst på en i dag, men det er egoistisk tenkning og ikke mulig for øyeblikket da vi reiser bort hele desember.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genserkjole her

Er hortensian du har på stuebordet ekte?

- Om du tenker på de hvite blomstene som er oppi champagne kjøleren så er de ikke ekte, nei. De har jeg faktisk bestilt fra Ebay for flere år siden!

Hva bruker du til å rense huden?

- Jeg bruker Chanel sin Sublimage rens. Veldig stiv i prisen, men fantastisk god! Ta det fra meg som har testet så og si alt på makerdet da jeg selv jobbet på parfymeri i to år. Hehe.

Hva har du gjort med øynebrynene dine? Det var i hvert fall veldig vakkert og kledelig.

- Jeg har ikke gjort annet enn å dratt til flinkeste Elin på Brow Rehab Pilestredet og fått utført "Brynsløft" som vanlig. I behandlingen inngår voks, napping og og farging. 

Ett lite spørsmål, kan du dele dine favoritt julekjoler fra Nelly? Er på jakt etter en. Og ser mye inspirasjon i det du legger ut på bloggen din.

- Jeg har laget et inspirasjons innlegg med masse fine kjoler og topper til julebordsesongen, innlegget finner du her. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her

________

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

RABATTKODE PÅ HELE NELLY!

affiliateslinker

Black friday er herved her, og dere kjenner jo meg.. Jeg har selvsagt gått bananas! Jeg får panikk når jeg går i stappfulle butikker, så derfor tar jeg til takke med netthandel (som alltid). Jeg har klikket hjem latterlig mye som dere kan se nedenfor. Nelly er, og forblir min favoritt butikk. De har så mye fint! I dag har kjører de -20% på hele nettbutikken, så derfor har jeg litt bedre samvittighet når det kommer til shopping denne fredagen haha. Alt er faktisk ikke til meg heller, noe av det er julegaver også! :-) Smart å få unnagjort litt av den handelen nå som det er salg.

OPPGI KODEN «BLACK20» FOR -20% PÅ ALT HER!


1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her
 

OPERERT ELLER GRAVID

affiliateslinker

God morgen! Jeg er SÅ glad for at jeg skrev det innlegget jeg slapp i går kveld, for shit. Jeg synes det er så utrolig viktig å sette lys på dette med bodyshaming, for det er ikke okei! Selv om jeg eller du er operert, gravid, tynn eller formfull - VI SKAL IKKE KRITISERE KROPP! Det er så forbanna sårt tema, folkens. Jeg blir så glad av å se at så mange av dere sier dere enig i dette, det gjør meg varm om hjertet. La oss få frem girlpoweren i oss, og høye hverandres selvtillit istedenfor å fortelle hverandre hva som er "galt" med den andres utseendet. We know better babes! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her / caps utsolgt, lignende her

Nå har jeg akkurat stått opp. Det første jeg gjorde var å lese gjennom kommentarene deres, og nå skriver jeg dette innlegget. Jeg må svinge meg rundt å få disket frem frokost. Tenk at jeg som aldri spiste frokost før, elsker det nå? I alle år slet jeg skikkelig med matlysten frem til det var tid for sen lunsj, men det har visst snudd! Jeg aner ikke hvor mange krangler jeg har hatt med foreldrene mine før skolen, da jeg har nektet å spise frokosten.. Haha.

Angående mine lår

Etter at jeg publiserte gårsdagens antrekk i dette innlegget, fikk jeg beskjed av min moderator at det haglet inn med kommentarer angående mine lår/ben. Jeg visste ikke helt hva det dreide seg om, så jeg ga beskjed om at han skulle slippe de gjennom. Det angrer jeg på nå. Jeg mener, hva er det dere tenker med? Når ble det greit å spy ut kommentarer som "fy faen så ekle og tynne lår du har fått, æsj!!!"? Jeg kjenner at jeg blir så forbanna provosert, og ikke minst lei meg. Jeg vil anta at de fleste har lest bloggen min lenge nok til å vite at jeg har slitt med anoreksi i flere år, hvor jeg var på vippen til å bli tvangsinnlagt på psyken for å få mat intravenøst. Det at andre nå skal sitte å kommentere min kropp på denne måten, er på ingen måte greit! Tenk dere litt om, vær så snill! Man skriver ikke slik til andre mennesker. Dere vet ikke hvordan det kan påvirke en person. Det er ikke sikkert at dere har tenkt over konsekvensene det kan medføre, men please begynn å tenk dere litt om før dere legger igjen en kommentar. Dette er ikke greit, og jeg blir helt seriøst veldig lei meg. Det er min kropp, og du vet ikke hva jeg (eller noen andre du ikke kjenner) går gjennom. Dette er min fight, og jeg ønsker ikke å få påpekt hvor "ekkelt stygge lår" jeg har fått. Denne bodyshamingen er så ekstremt ufyselig! Vi ser alle forskjellige ut - tynn, eller formfull. Og vet dere hva? Vi ser alle bra ut, uansett form og fasong! Det er søren ikke rart at vi sliter med selvtilliten, vi er jo fanken så stygge mot hverandre. Enten er puppene mine for store, eller så er lårene mine for små. Slutt med det her, det holder nå. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skjerpings.

Jeg beklager for et litt kjipt og strengt innlegg fra meg, men jeg må bare få det ut. Jeg synes ikke denne bodyshamingen er innafor, hverken i mitt, eller i noen andres tilfelle. Kropp er et alt for sensitivt tema, som man skal trå varsomt rundt. Det tror jeg de fleste i grunn vet, og derfor er det en kjedelig følelse å faktisk måtte ta det opp på bloggen min. Vi vet bedre, folkens.

Nytt i sminkepungen!

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg - som de fleste andre jenter - elsker sminke! Det er så vanvittig gøy å kunne leke seg frem til ulike looks og uttrykk. Det har faktisk blitt en slags hobby for meg, å stå på badet å sminke meg i timesvis. Den siste tiden har jeg fått øynene opp for sminkemerket "NYX". Det er i hovedsak de nye liquid lipstickene deres som fikk min oppmerksomhet, men etter en stund forstod jeg at de har masse bra - ikke bare leppeproduktene, selv om de er mine favoritter. Problemet jeg har møtt på er at det har vært vanskelig å få tak i akkurat dette merket. Jeg vet at noen butikker selger det, men problemet er at alt alltid er utsolgt! Det har skjedd meg så mange ganger, og det er fryktelig irriterende. Derfor kan dere tro jeg ble overlykkelig når jeg fant ut at Blivakker selger NYX! De har absolutt alle farger i alle produkter, noe som er helt ypperlig! Med en gang jeg fikk vite det, bestilte jeg hjem en hel pakke med goodies.

· MINE FAVORITTER ATM ·

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. NYX CONCEALER WAND LIGHT: Denne concealeren liker jeg å bruke til å highlighte med under øynene. Den er super lett, men samtidig har den en veldig god dekkevne.

2. NYX LUQUID SUEDE - CHERRY SKIES: En super fin og kremete rødfarge til leppene. Elsker denne når jeg skal gå for røde lepper!

3. NYX LINGERIE LIQUID LIPSTICK - PUSHUP: Den perfekt matte nude-fargen. Denne har blitt min nye go-to! Den sitter som støpt hele dagen, uten at du i det hele tatt behøver å ta på et nytt lag. Den er fantastisk!

4. NYX WONDER STICK: Jeg bruker denne til å konture nesen med. Denne er i stiftform, som gjør at den er utrolig enkel å jobbe med.

5. NYX OMBRE LIP DUO LIPLINER - GINGER & NUTMEG: En lipliner som har to forskjellige farger, en på hver ende. Supre nyanser som passer til hvilken farge som helt. 

6. NYX SHINE KILLER: Den siste tiden har jeg slitt med oljete hud i t-sonen, så da tar jeg i bruk denne primeren som gjør det den lover; kills the shine. Kunne ikke klart meg uten denne!

7. NYX MATTE MINERAL POWDER: Et lett og dekkende pudder som gir en mattende effekt. Denne har jeg alltid med meg i vesken, og går over ansiktet så fort jeg føler at jeg behøver å matte det ned. Min lifesaver!

8. NYX JET LINER: Denne våte lineren lærte jeg meg å gjøre winged liner med. Den er utrolig enkel å jobbe med! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

NYX Lingerie Liquid Lipstick i fargen "Embillishment" - her. Denne har jeg på leppene på bildene i dette innlegget.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NYX Contour Palette - her. Denne paletten har blitt min nye favoritt! De fleste makeup artister bruker også denne, og det forstår jeg godt. Det er virkelig den beste kontur paletten jeg noensinne har testet. Fargene er så fine, og de er super enkle å duse ut. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og dere? Blivakker har den beste Black Friday kampanjen EVER! De kjører nemlig på med hele 25-80% på absolutt ALT! Hvor fantastisk er ikke det? Du kan med andre ord klikke hjem produktene jeg har anbefalt her til en enda billigere pris.

Happy shopping, fininger!

nights like this

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DATENIGHT WITH THE LOVE OF MY LIFE

For en hyggelig aften vi hadde i går! Jeg får stadig sommerfugler i magen av denne mannen min, altså.. I går var det faktisk jeg som planla date! Jeg booket bord på Nodee for både middag og drinker. Vi gikk for lammelår, men dessverre levde den ikke helt opp til forventningene. Vi håpet at den skulle være en fryd for smaksløkene, men det var ikke tilfellet. Da kompenserte vi like så greit med sushi istedenfor (sjokk), haha. Vi satt å pratet i flere timer, og bare koste oss i hverandres selskap. Jeg elsker slike kvelder hvor man pleier forholdet, og setter hverandre i fokus. Bare koble alt annet ut, og bare være. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det tok ikke lang tid før jeg kjente at det holdt med alkohol for min del, det er tross alt ikke lenge siden jeg ville dø så bakfull jeg var. Haha! Alt i alt var det en utrolig hyggelig kveld med min kjære. <3 Ps! Gårskveldens antrekk kommer senere. Klem!

JEG ER NORGES STØRSTE BLOGGER

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

→ ON TOP ←

Hoho, har dere sjekket topplista i dag? Ser dere hvem som er på toppen, som nummer én? Oh yes, that´s your girl! Det var en hyggelig overraskelse å våkne opp til. Vanligvis er jeg nummer tre, så det er klart at det føles litt ekstra godt å være helt på topp for en gangs skyld! Hihi. Så i dag skal jeg gå rundt med et skilt hvor det står skrevet "JEG ER NORGES STØRSTE BLOGGER" med store bokstaver haha! Selv om det mest sannsynlig kun er for en dag, da. Viktig å sette pris på det når det først skjer! ;-) Mammatilmichelle er heldig som har denne følelsen hver eneste dag. Jelly! Mitt mål er å komme dit en dag, jeg også. Nå får jeg nøye meg med denne ene dagen, hehe.

Det er gøy når ting som dette skjer, for det gjør meg så vanvittig motivert. Det er tidenes motivasjons boost. Jeg mener, jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli så stor på så kort tid. Jeg har blogget i 1,5 år ca, og jeg har allerede min faste plass på topplisten som nummer tre, i tillegg til å blitt signert av Nettavisen/Side2. Det er ekstremt stort for meg, og det viser bare at så lenge man jobber hardt for å nå sine mål, er alt mulig! Det har jeg virkelig fått bevist dette året, og det gir meg gåsehud.. Det er sjukt hvordan livet mitt har blitt, noe jeg selvfølgelig er overlykkelig og ekstremt takknemlig for.


Topp her / bukser her / belte her

Alt dette er takket være nettopp dere. Tusen millioner takk for at nettopp du gjør dette mulig for meg. Tusen takk for at du støtter meg, leser bloggen min og velger å følge meg og mitt liv. Dere aner ikke hvor stor pris jeg setter på hver og en av dere. Skulle så inderlig ønske at jeg kunne møtt absolutt alle dere, og gitt dere en ordentlig god og varm bamseklem. Uten dere hadde jeg ikke hatt de mulighetene jeg er så heldig å ha. Jeg lover å fortsette å blogge bra for dere, og jeg gjør alt i min makt for å produsere innhold som er interessant og fengende. Igjen; TUSEN, TUSEN, TUSEN TAKK! ♥


Ps! Nelly kjører på med en ny rabattkode! Ved å oppgi rabattkoden «BFFAVES», får du -20% rabatt på alt HER.

ny tradisjon

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fine! Håper du har hatt en god natts søvn? Det har iallefall jeg, noe som var utrolig deilig. I går hadde jeg en så fantastisk fin kveld. Jeg savnet søsknene mine litt for mye, så da inviterte jeg til middag og kosekveld hjemme hos storesøster. Jeg disket frem spaghetti, og gjett hva? Den smakte søren meg godt!! Tro det eller ei! Som jeg sa til Rami og Sidra rett før jeg serverte maten: "Hvis det smaker vondt, så må dere love meg å lyve å si at det smakte godt!". Haha! Heldigvis falt det i smak, og da vet dere jo hvor overdrevet stolt jeg blir over meg selv. Er det mulig! Etter middagen var inntatt, satte vi på den nyeste Kung Fu Panda filmen. Den var underholdende, både for store og små. ÅH, nei dere.. Det var en etterlengtet og fin kveld i går! :-) Nå har vi forresten innført en ny tradisjon i Raad-klanen. Nå er det nemlig blitt bestemt at dette skal gjentas en gang i uken! Det blir fint, det. <3 

Nå skal jeg en tur på postkontoret, og etter det skal sette på nye vipper, og så på shoot. Travelt gitt!  Vi skrives, fininger. Ønsker dere en super dag videre!

VIDEO: PIERRES NYE TATTOO - JEG FÅR PANIKK

Okei folkens, hold dere fast! For rundt en liten uke siden kom plutselig Pierre hjem med nye tatoveringer. Det er noe han har ønsket lenge, men jeg har vel kanskje vært litt av grunnen til at han har satt det litt på vent. Men når jeg trosset hans ønsker om min nylige operasjon, hadde jeg ikke lenger noe å si når det kom til hans valg av blekk på kroppen. Haha.. Jeg tapte meg litt der, kan man vel si. Uansett! Her er videoen av selve tattoo-sessionen, i tillegg får dere se min første reaksjon når jeg får se hva han har tatovert for første gang. Jeg hadde iiiingen aning, og som dere ser på ansiktet mitt, er jeg noe skeptisk... Det er hysterisk å se hvordan jeg reagerer, haha. Jeg var hvert fall ærlig ;-)

· KLIKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL VIDEOEN ·

Husk å abonner gratis på YouTube-kanalen vår her for flere videoer!
 

rabattkode på nelly!

affiliateslinker

God tirsdagskveld, fine! Jeg har tidenes gladnyhet til dere! Jippiiii. I dag kjører Nelly 30% rabatt på alt fra Nelly One. Selv elsker jeg det merket, det er faktisk det jeg kjøper mest av. Snittet, passformen og ikke minst kvaliteten er ypperlig. Jeg tenkte bare å dele rabattkoden med dere, da jeg tror andre enn bare jeg finner glede i dette. Hihi! Salget finner du her.

OPPGI RABATTKODEN «BFONE» FOR Å AKTIVERE KODEN. Ps! Det varer kun til klokken 22:00 i kveld.

Happy shopping!


1. her  (denne har jeg, elsker den!) / 2. her / 3. her / 4. her (denne har jeg også, helt nydelig på!) / 5. her / 6. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her (har denne, elsker den!) / 6. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her

Derfor vet jeg at det er løgn

Gårskveldens innlegg skapte debatt i kommentarfeltet, hvor blant annet kanskje 20-30% mente at jeg er ekstremt naiv, og at denne jenta kun "vil hjelpe". Vel, det jeg kan fortelle dere er at jeg med sikkerhet vet at det er regn løgn, for den perioden hun påstår at Pierre var på "fest", er en periode vi var veldig mye bortreist sammen, i tillegg til at hverken jeg eller han var ute. Det er nemlig det som går igjen når jeg får slike meldinger, for helgene de påstår at Pierre har vært på fest/vors/narch er de dagene vi har vært sammen døgnet rundt. Dessuten er Pierre veldig sjeldent ute, og enda sjeldnere uten meg. Det skjer seriøst aldri, haha. Det er ikke så vanskelig å gjennomskue når det er ren bullshit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pierre og jeg har et helt fantastisk forhold, og jeg vet med sikkerhet at han aldri hadde gjort noe bak min rygg. Jeg mener, han har brukt hele vårt første år av forholdet til å motbevise alle mine usikkerheter gjeldende nettopp dette. Han viser meg hvor mye han elsker meg, at jeg er den han vil dele resten av sitt liv med, ha barn sammen med, kjøpe hus med.. Når man er på et så seriøst stadiet, blir det veldig tullete å i det hele tatt gi slike meldinger en eneste tanke. For jeg vet med meg selv, og med Pierre, at det aldri hadde skjedd. Dere kan gjerne kalle meg naiv, men dere vet jo ikke hvordan vi har det sammen, sånn egentlig. Hadde vi ikke hatt det sterke båndet til hverandre som det vi har, kunne jeg nok tvilt på han når jeg fikk sånne meldinger. Dessverre skjer det alt for ofte at slike påstander tikker inn, både i form av mail, kommentarer og meldinger. Det er en av prisene man betaler med å være så offentlig om sitt forhold, I guess.

hun prøver å ødelegge mellom oss

Jeg har ingen ord. Dette får meg til å angre på at jeg deler så mye om vårt forhold her på bloggen. Det er så mange bloggere som velger å holde kjæresten sin anonym på bloggen, nettopp for å slippe slikt drama. Og det skjønner jeg så ekstremt godt. Heldigvis er vi såpass trygge på hverandre etter snart et år som kjærester, så jeg lar det selvsagt ikke gå innpå meg slik som jeg har gjort tidligere. Det jeg virkelig ikke skjønner er hvordan andre mennesker kan finne glede i å holde på slik som dette? Hva i alle dager får DU ut av å prøve å ødelegge et forhold? Fy. Som dere ser så spilte jeg med, for å se hva mer hun hadde å si. Til slutt, når hun ikke hadde mer å komme med, blokkerte hun meg. Haha.. Jeg har ikke tatt bort navnet da profilen uansett ser ut til å være fake. Jeg kjenner at jeg blir oppgitt over enkelte mennesker ass..

uken som gikk

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ

Jeg har akkurat slukt i meg et rundstykke og et bløtkokt egg, mens jeg ser på Two and a half men. Hater egentlig den serien, men P elsker den. Jeg vil mye heller sette på den nyeste episoden av KUWTK.. Det skal jeg gjøre så fort jeg er ferdig med dette innlegget! Hihi. Det er vel ikke bare jeg som er helt stuck i den serien? Jeg eeeelsker Kim og Kylie!

UKENS OPPTUR

Nå må jeg tenke! Jeg tror nesten at min debut i "Matkontrollen" stikker av med seieren. Det var vanvittig gøy å spille inn, og så lærte jeg ufattelig mye. Morsomt å delta i et program med mål og mening, for en gang skyld. Haha!

UKENS HØYDEPUNKT

HYYYL! I desember reiser Pierre, jeg, Daniel & CO til Thailand! Vi har sett på nydelige villaer som vi har lyst til å leie, istedenfor å bo på hotell. Det blir så mye koseligere! Vi skal leie oss bil og scooter, og virkelig nyte en lang og deilig ferie nede i det eksotiske paradiset. Vi var jo der i desember i fjor, og shit som vi har lengtet tilbake. Thailand må virkelig være et av det vaskreste landene på denne jord. Herreguuuud som jeg gleder meg!!!

UKENS INNKJØP



1. her / 2. her / 3. her / 4. her

UKENS CRAVING

Sushi! Apropos det, vi skal ut å spise det til middag i kveld. Jippi! Ellers har jeg erstattet brus med en sukkerfri saft med smak av iste, og den er sååå god! Nå er den selvsagt tom, så jeg må komme meg til butikken å hamstre inn mer. Yummie!

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Haha, definitivt gårsdagen.. Å være fyllesyk er virkelig ikke kult.. Blæh! Det blir leeenge til neste gang, selv om jeg storkoste meg sammen med den fine gjengen jeg var ute med. <3 Jeg får kanskje bli med ut å drikke liiiitt mindre neste gang, haha.

UKENS NEDTUR

Været!! Shit som jeg hater regn og vind, ass. Forrige uke var det rævva vær her i Oslo, noe som påvirker både mitt humør og min motivasjon til livet. Alt blir så trist og grått! Det er jammen godt at vi stikker til Thailand snart, altså! Hihi.

UKENS TANKE

Jeg er nødt til å ta initiativ til å være med venner mye mer enn det jeg gjør for øyeblikket. Jeg prioriterer alltid jobb i første omgang, og så blir det liksom ikke mer enn det. Jeg storkoser meg hver gang jeg er i godt selskap, så her må jeg definitivt skjerpe meg. Gode venner vokser ikke på trær - det er viktig å ta vare på dem. <3

UKENS MEST LESTE INNLEGG

DEN STORE NYHETEN

KJENDISER, PENGER & SEX

JEG STOLTE IKKE PÅ PIERRE

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kåpe her / topp her / skinnhansker her / lignende veske her / støvletter her / solbriller her / jeans her

 

KARMA HAR TATT MEG

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MONDAY FUNDAY

Oh yes, en god natts søvn gjorde susen! Nå er hodepinen, den kostante kvalmen og slappheten forduftet fra denne kroppen! Det føles godt å være tilbake haha. Og tro meg, det blir leeeenge til neste bytur altså. Det er jo søren meg ikke verdt det. Merkelige greier i grunn, for vanligvis har jeg vært den jenta med gullhår i ræva som aldri ble fyllesyk. Jeg lo alltid av vennene mine dagen derpå, der de lå som slakt på sofaen. Kanskje karma har tatt meg? Hah! Nå har jeg akkurat shinet opp leiligheten (ja, igjen...) og fikset meg for dagen. Jeg vet ikke helt hva jeg skal finne på i dag, foruten om å tømme mailboksen. Vi får se hva det blir til, men en datenight i kveld høres ikke dumt ut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / jeans her

Har dere hatt en fin start på uka så langt? Det håper jeg. <3 Vi snakkes litt senere, da er det på tide med "uken som gikk". Klem!

kjæresten får hvite tenner

annonse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· LET′S GET THOSE TEETH WHITENED ·

Tannbleking, dere! Det er noe jeg ofte får spørsmål om, da jeg tilsynelatende har veldig hvite tenner. Jeg forstår godt at dere lurer, og derfor tenkte jeg å fortelle dere om min all time favoritt tannbleking gjennom tidene. Jeg har tipset dere om Premium White et par ganger tidligere, men det begynner å bli en stund siden nå. Derfor tenkte jeg at det var på tide med en ny anbefaling. Med det sagt vil jeg påpeke at jeg har testet ut utallige tannblekinger, men absolutt ingen annen kan måle seg med denne. Det er nettopp derfor jeg sverger til Premium White. Det finnes jo så mye på markedet, så det kan være litt vanskelig å vite hva man skal gå for. Men tro meg når jeg sier det; denne funker som bare fanken! :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden sist har jeg faktisk fått Pierre til å bruke denne like flittig som meg. Han drikker ekstremt mye kaffe, i tillegg til å røyke. Så dere kan jo tenke dere hvor mye hans tenner får gjennomgå i løpet av en dag. Da er det ingenting som passer bedre enn å få en real runde med en god tannbleking. Jeg skal ærlig innrømme at det var litt vanskelig å få han til å starte med det helt i begynnelsen. Jeg mener, er ikke de fleste gutter slik? At man liksom ikke skal gjøre sånne smågreier, for det er for feminint? Heldigvis har han fått øynene opp for hvor mye et hvit smil faktisk utgjør på utseendet. Og nå bruker vi det like ofte! :-) Det skulle ikke mer til, altså. Hehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· Kort om produktet ·

Premium White profesjonelt tannblekingssett for hjemmebruk. Resultatet er det samme man oppnår hos tannlegen, men til mye lavere pris. Med Premium White får du med LED lys for bleking, som gir et overveldende hvitt resultat. Om er lei av gule tenner, misfarging fra kaffe, te, eller vin (som i mitt tilfelle), vil jeg absolutt anbefale deg å klikke hjem denne! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå kan du bestille til kampanjepris 449,- (før: 1190,-)! Klikk det hjem HER.

jeg fikk det bevist nok en gang

Jeg lider. Nå har jeg fått bekreftet ytterligere en gang hvorfor jeg ikke lenger er et party-animal. I går kveld var jeg ute med en fin gjeng, og vi hadde det ekstremt gøy! Men i dag derimot... Oh lord. Nå skjønner dere kanskje hvorfor dagens første oppdatering kommer såpass sent. Jeg har nemlig ikke gjort annet enn å ligge som et slakt på sofaen i Pierres t-skjorte, mens jeg har syntes synd på meg selv. Det er søndagen sin det! Jeg kan ikke akkurat klage over det, da jeg ikke var hjemme før rundt klokken 06 i morges. Da får jeg jammen som fortjent, haha.

Nå skal jeg prøve å få i meg litt mat slik at energinivået forhåpentligvis gjenopptar seg. Jeg er jo helt død.. Resten av kvelden skal tilbringes akkurat likt som den har vært hittil; dø på sofaen mens jeg ser på serier. Takk Gud for at det er søndag sier jeg bare..

jeg savner å ha en "vanlig" jobb

Det merkeligste hendte meg i dag. Da jeg våknet i morges, så jeg gjennom vennene mine sine snapchat stories. Hun ene hadde lagt ut sin timeplan, hvor hennes jobbtider for helgen stod oppført. Av en eller annen merkelig grunn fikk jeg SÅ lyst til å bytte liv med henne i dag. Det er sinnsykt rart, men i dag kjenner jeg - for første gang siden jeg sluttet - at jeg savner å dra på en "vanlig" jobb. Jeg vet ikke hva det er jeg nødvendigvis savner, men jeg mistenker at det kanskje kan ha noe å gjøre med det at det hadde vært fint å hatt et sted å dra. Et sted hvor man MÅ være, og hvor man skal utføre bestemte oppgaver. Tidligere jobbet jeg på parfymeriet Fredrik & Louisa i to år, i tillegg til å jobbe som servitrise en gang i blant. Jobben på parfymeriet trivdes jeg kjempe godt i, jeg kunne leke meg med sminke dagen lang, i tillegg til å hjelpe kunder med å finne den perfekte hudpleie serien, leppestiften eller kanskje parfymen? Det der med å hjelpe andre var det mest givende i den stillingen. Nei, jeg vet ikke hva jeg har fått for meg i dag altså, men jeg kjenner virkelig på det der savnet i dag. Misforstå meg ikke, jeg kommer aldri til å slutte å blogge, for dette her er min store lidenskap. Og jeg bruker heller aldri å savne å ha en "normal" jobb (hva nå enn det er), men akkurat i dag gjør jeg det. Men bare litt.. Hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nok tørrprat fra meg nå. Jeg skal mekke meg en deilig lunsj før jeg skal ut å treffe ei venninne på en kaffe. For en hyggelig lørdags formiddag, altså! Ønsker dere en fortreffelig dag videre. Kjærlighet fra meg! 

livet atm

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / tights her

Hvilken produktiv fredag vi har hatt her hjemme i dag. Leiligheten er shinet og skrubbet, jeg har ryddet i garderoben OG vi har jobbet et par timer. Ikke verst til en fredag å være, eller hva? Nå som kvelden er her er jeg helt utslitt, så det blir ikke så mye på agendaen resten av denne dagen. Jeg vet en ting jeg vil gjøre, og det er å se den siste Fast & Furious filmen og drikke varm kakao med masse krem og marshmellows på. Det høres ut som en utmerket fredagskveld, spør du meg! Vi får heller være litt mer eventyrlystne i morgen. 

Hva gjør dere i kveld da? :-) Fortell meg gjerne! Jeg merker at magen beynner å skrike etter mat. Jeg pratet akkurat med Michelle som fortalte meg om hennes matlagingsplaner for kvelden.. Jeg kan trygt si at jeg ble rimelig sjalu. Det blir biff, mandelpoteter, stekt brokkoli og peppersaus på oss i kveld! Ikke så aller verst det heller. Yum! Jeg vil avslutte med å vise dere dagens innkjøp:



1. her / 2. her / 3. her / 4. her

______

God helg fininger!

ukens spørsmål

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor mange barn har du og Pierre tenkt dere å ha i fremtiden?

- Selv vil jeg ha to barn, helst en jente og en gutt. Pierre har lyst på flere, kanskje fem? Vel, lett for mannen å si da det ikke er han som skal bære frem barnet haha.

Har du tatt teoriprøven til bil? Var det vanskelig?

- Ja, jeg har bestått når det kommer til sertifikatet, foruten om selve oppkjøringen som jeg har prestert å stryke to (!!!!) ganger på. Hva gir du meg?? For å svare på spørsmålet ditt om det var vanskelig.. Nei, jeg synes ikke det. Det handler bare om å pugge pensum, så går det smertefritt for seg :-)

Hvordan uttaler du etternavnet ditt? Med å eller a? Er noe jeg har lurt på i lang tid:)

- Hehe, det spørsmålet har jeg blitt stilt mange ganger opp gjennom tidene skal jeg si deg! Det uttales med a :-)

Hvor fikser du neglene dine?

- De fikser jeg alltid hos Therese på Strøget Negldesign. Hun heter "Totsiee" på instagram. Sååå flink!

Bestiller ikke du klær fra sheinside?

- Jo, hele tiden! Det er en av mine favoritt nettbutikker, spesielt på grunn av de latterlig lave prisene de har. Det er jo rene himmelen, hehe. Jeg har nylig lagt ut bilder hvor jeg har på meg klær fra nettiden. Blant annet disse plaggene:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kåpe her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poncho her

Genser her

Hvordan var kommunikasjonen mellom deg og Pierre første gang? Du er fra Stavanger mens Pierre er fra Sverige..Hvordan var første de første dagene/ukene/månedene for dere når det gjelder kommunikasjon ;-)

- Haha, det var helt krise! Jeg skjønte ingenting av det han sa, og han fattet ikke et eneste ord av min Stavanger-dialekt. Vi måtte gjenta oss selv x antall ganger før den andre fikk med seg hva som ble sagt. Med det sagt gikk det seg til nokså kjapt :-)

Hvilket level er du på Candy Crush?

- Jeg er på level 1451!!!! Er det egentlig kult, eller bare flaut? Hahaha. Skikkelig nørd er jeg..

Hvorfor kan du ikke fortelle om hvilken klinikk du har operert deg på i Istanbul?

- Jeg synes det er litt skummelt med tanke på hvor mange personer jeg da hadde "anbefalt" dem til. Selv om jeg er strålende fornøyd med mine inngrep, er det ikke sikkert at nettopp du blir det samme. Derfor synes jeg det er skummelt å få det ansvaret. Selv mener jeg at det er viktig at man gjør research, og finner den kirurgen som passer nettopp deg best. Jeg håper dere forstår hvor jeg kommer fra. <3

Burde kanskje ikke uttale deg om pelsindustrien når du faktisk bruker dyretestet sminke og spiser kjøtt nesten hele uken. I tillegg sover du vel i en dundyne/dynputer og har flere dunjakker. Kanskje vippene du har satt på deg også er mink? Mener bare at du kanskje må sette deg litt mer inn i det, for dette kan bli sett på som dobbeltmoralsk.

- Jeg synes at det er en bra start å ta tak i det ene, og så jobbe seg videre til andre faktorer. Det at jeg ikke har vært så opplyst om selve pelsindustrien, selv om jeg aldri har kjøpt ekte pels, så synes jeg at det er et godt steg på veien. Det er ikke dobbeltmoralsk av den grunn. Man må ikke være vegeterianer for å få lov til å uttale seg om en fæl pelsindustri.

Hva hadde du på leppene på Matkontrollen? Syyykt fin farge og så fin matt!

- Jeg hadde på Kylies Dolce K :-)

Jeg lurer på om du føler deg utenfor samholdet, som det ser ut til å eksistere, blant bloggere på topplisten i Norge?

- Nja, litt kanskje? Samtidig er dette en bransje hvor de fleste jobber for seg selv, så det gjør meg i grunn ingenting :) Men det er klart at jeg synes det er trist når enkelte gir meg ulike peaks i sine innlegg. Det synes jeg blir veldig dobbeltmoralsk å gjøre, når vi selv vet hvor mye hat og stygge kommentarer faktisk påvirker en person.

___________

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

Jeg føler meg lurt

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / klokke her

Sååå, hva synes vi om kveldens debut på Matkontrollen? :-) Hihi! Det var veldig morsomt å få være med, og ikke minst var det veldig lærerikt for min del. Kanskje det var det for flere av dere også? Jeg mener, jeg trodde med hånden på hjertet at Aloe Vera drikken var sunn! Det er derfor jeg har hamstret med meg et lager her hjemme, for det smaker godt i tillegg til at det tilsynelatende skulle være sunt. Det er jo en perfekt kombinasjon, ikke sant? Det viste seg å ikke stemme.. Jeg må ærlig innrømme at jeg følte meg passe lurt der jeg satt da de viste frem resultatet. Det står jo på hele omslaget på flasken at disse klumpene er aloe vera, men det er jo ren løgn? Klumpene er jo gele! Her har jeg gått til innkjøp av x antall esker med denne drikken som jeg trodde inneholdt sunne ingredienser som gjorde godt for både kropp og sjel. Vel vel! En ting er hvert fall sikkert og visst; jeg har ikke kjøpt en eneste flaske etter innspillingen. Haha! Da kan jeg like så god kjøpe meg en Fanta som jeg er så glad i, for innholdet på sukker var visst likt på de to drikkene. 

se meg på tv-skjermen i kveld

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kveld dukker denne frøkna opp på TV-skjermen igjen! Jeg spilte jo inn til programmet Matkontrollen for en liten stund tilbake, og i kveld sendes det på TV. Jeg tror de fleste vil bli sjokkert av utfallet, det ble hvert fall jeg. Det var utrolig gøy å spille inn, da jeg faktisk lærte litt. Haha! Som regel gjør jeg jo bare TV som er typisk reality eller intervjuer, men denne gangen var det faktisk noe med "mål og mening". 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se meg på Matkontrollen på Tv2 i kveld klokken 20:00!

endelig skjer det!

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her

Gledens dag! Gjett om ikke solen står høyt oppe på den blå himmelen i dag, da?! Ååååh, jeg blir såååå glad, jeg! Ja, dere ser jo - humøret påvirker meg i en ekstrem stor grad haha. Det er ikke det eneste som gjør denne dagen bra. Om knappe 30 minutter har jeg nemlig negltime igjen, jippi! Herregud så etterlengtet det er. Jeg har gått uten en stund nå og føler meg så utrolig... mandig. Jeg vet ikke, men de der klørne gjør virkelig noe med meg. Jeg funnet et inspirasjonsbilde av noen lekre negler som jeg tror jeg vil ende opp med å gå for. Viser dere selvsagt senere! :-)

Nå er jeg nødt til å løpe av gårde! Vi snakkes mer senere. <3 Ha en fin dag så lenge!

jeg sprekker av stolthet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld, fine lesere! Har dere hatt en fin dag? :-) Det håper jeg! Min har vært fortreffelig. 

I dag er jeg faktisk litt (veldig) stolt. Ikke over meg selv, men over Pierre. Husker dere da jeg fortalte om hans anfall tidligere i år? Nå er det nærmere 7 måneder siden sist. Jeg skrev ikke så veldig mye om det da det skjedde, da hele episoden var ekstremt alvorlig og skummel. Når det kommer til ens helse, synes jeg det blir litt for privat til å dele med så mange mennesker. Det endte jo heldigvis bra etter både ambulansen kom, og han lå på overvåkning og fikk utført x antall tester på hjertet. Det dumme var at han endte opp med å få et brudd, pluss skulderen ut av ledd, så det måtte han operere på plass. Jeg husker det som om det skulle vært i går.. Jeg får så vondt i meg når jeg tenker på den dagen. Tenk at noe sånn kunne skje? Helt ut av det blå?

Nå, nærmere 7 måneder senere, er han i toppform igjen! Det gjør meg så utrolig stolt å se at han endelig kan dra på gymmet som normalt og være den aktive og spreke mannen han egentlig er. Han har vært nedfor alle disse månedene, rett og slett fordi at han ikke har kunnet få utløp for sin energi. Det har ikke vært bare bare, altså. Han fikk streng beskjed av sin fysioterapeut om å holde seg i ro, det eneste han kunne utføre i form av trening på overkropp var base-øvelser for å gjennoppbygge musklaturen. Men nå, nå er han all set! Ingen sure miner i denne heimen lenger hvert fall! Haha. Jeg er så stolt over han, at han har kommet seg så fort tilbake og ikke minst har kommet tilbake til sine gamle rutiner. Han trener hver morgen og passer skikkelig godt på sitt kosthold. Kanskje det er på tide at jeg finner litt inspirasjon i det han gjør? Litt i det minste? 

Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med denne teksten, annet enn å få utløp for mine tanker denne kvelden. Jeg føler meg som verdens stolteste kjæreste. Du er så flink, elskling!! Jeg elsker deg. <3

fem tanker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5 THOUGHTS

_____

1. Nå som fakkeltoget mot pelsindustrien har pågått, har jeg fått opp øynene enda litt mer. Jeg har lenge tenkt tanken på at jeg ikke skal kjøpe ekte pels, fordi at jeg har hørt mye forferdelig om produksjonen. Men mer enn det har jeg ikke satt meg inn i hele situasjonen, før nå. Jeg har lest på nettet og sett forferdelige videoer om hvordan alt går til. Jeg blir oppriktig kvalm. Tenk at så mange velger å støtte dette? Altså, jeg finner ikke ord.. Et eget innlegg kommer om dette, jeg klarer ikke få det ut av tankene..

2. I dag var jeg hos frisøren, og da kom jeg på å tenke hvordan ting har forandret seg. Før, da jeg akkurat hadde startet med å bli sponset, syntes jeg det var så spektakulært å sitte i frisørstolen og jeg følte meg SÅÅÅ viktig. Haha.. Nå derimot, har det blitt til en hverdags-greie. Det er merkelig å tenke på. Ting forandrer seg så fort man blir vandt til ulike saker.

3. Husker dere at jeg fortalte at jeg endelig har fått sansen for sushi? Kylling maki da, men still. Det er sushi!! Vi er nødt til å spise det igjen asap. Nå lengter jeg.

4. Etter gårdagens telefonsamtale med regnskapsføreren min Geir, fikk jeg litt angst. Jeg mener, jeg har sløst ekstreme summer dette året, og det gjør meg så irritert og ikke minst skuffet over meg selv. Men igjen; jeg har akkurat begynt å tjene gode penger og da er det ikke så unaturlig å leve litt i den der bobla hvor man spanderer på alle rundt seg, og ikke minst seg selv. Nå skal jeg bli ordentlig flink, med god hjelp av Geir. Vi har en plan, for det er ikke lenge til vi har lyst til å kjøpe hus. 

5. Jeg legger stadig merke til hvordan både min og Pierres psyke påvirkes av denne mørketiden og dette triste været. Vi er så avhengige av lyset og ikke minst at man kan gå ut å nyte livet. Men med dette regnet og dette mørket, blir man søren meg deprimert altså. Jeg tuller ikke.. Jeg tror vi må vurdere å investere i et feriehus etterhvert, slik at vi kan oppholde oss i utlandet så fort vinteren slår seg til ro her hjemme. 

for et år siden

 

THEM GOOD OLD DAYS

For akkurat et år siden tilbrakte Sara, Linn, Pierre og jeg en lang-weekend i Stockholm. Mimre mimre.. Jeg savner denne tiden noe enormt. Dette var etter de tre sommermånedene vi hadde bodd sammen i Rhodos og opplevd de sjukeste ting. Vi kom hverandre så nære i løpet av den tiden, på både godt og vondt. Vi hadde det enormt gøy sammen! I November møttes vi igjen, i Stockholm. Vi var i utgangspunktet der for å dra på tidenes fest, nemlig Rhodos Reunion. Vi hadde noen fine dager sammen, hvor vi endelig fikk klemt og kost på hverandre igjen. Det var merkelig, husker jeg. Vi gikk liksom fra å bo sammen i tre måneder, til å ikke se hverandre på 60 dager. Det var en stor omvending. 

Jeg får en ordentlig god følelse inni meg når jeg scrollet gjennom disse bildene. Det var gode tider, det. Og fysj som jeg savner jentene mine. Jeg hater at Linn bor i Warsawa, og at Sara oppholder seg i Australia de neste månedene. Det er alt for lenge siden vi har møttes nå, men heldigvis finnes internett haha. Gode, fine jentene mine! Og dere? Tenk at jeg og Pierre ikke var sammen på dette tidspunktet? Merkelig å tenke på, haha. Vi oppførte oss jo som kjærester, selv om vi ikke hadde kommet helt til det steget enda. Min elsk. <3

♥ ♥ ♥

Når Bella slår til!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Åååå jadda, dere gjettet riktig! Selveste jeg, Isabel Raad, har stått for middagen i dag, dere! Ja, Pierre er overlykkelig haha. Det er ikke ofte dette skjer, men det vet dere jo allerede. Jeg blir som et lite barn hver gang jeg har stått for måltidet, og slenger ivrig frem kameraet for å knipse bilder til dere. Hihi! Det er viktig å skryte litt av seg selv, da. Bare litt! Ikke sant? Jeg er jo som et lite barn.. Jaaaaja! Og til dere som skal kritisere meg for "det er jo bare til å steke kjøttdeig"; ja, jeg vet det. Men det er ikke barebare for denne elendige kokken skal jeg si dere. Så det så! :(

Akkurat nå sitter vi å ser på den nyeste episoden av svenske PH, før jeg skal hoppe i dusjen. Vi er begge to super trøtte etter en noe dramatisk slutt på denne dagen. Jeg forteller mer om det senere, det har vært så mye på en gang nå.. <3 God natt! 

Video: HUN HOLDT PÅ Å SVIME AV

Haha, altsåååå jeg døøøør! Da Michelle kom hit forrige uke, lurte jeg henne med at jeg var på butikken en tur. Jeg hadde lagt ut nøkkel, så hun låste seg selv inn i noe hun trodde var en tom leilighet. Veeel, der tok hun rimelig feil! Dere er nødt til å se dette pranket, hennes reaksjon er hysterisk! Stakkars jente, hahaha. <3

· KLIKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL VIDEOEN ·

Husk å abonner gratis på kanalen vår her for flere videoer! <3

 

den store nyheten

I dag er den store dagen hvor Bloggerne har gått ut med casten for i år. Tenk at i dag var egentlig dagen hvor jeg skulle slippe den store nyheten om at jeg var en av de dere skulle få følge i den nye sesongen av Bloggerne. Nå som det er en stund siden alt ble avklart og jeg ikke lenger var med, kjenner jeg at det er like så greit. Jeg mener, det hadde jo selvfølgelig vært gøy å vært med, og ikke minst fått delt enda mer av meg selv med dere lesere. Samtidig synes jeg ikke at man skal gi og gi, uten å få noe tilbake. Slik som i dette tilfellet, hvor betalingen man får er latterlig dårlig. Spesielt når man ser ting litt i perspektiv, og man skal filmes flere dager i uken i et helt halvt år. Det er lang tid, det. Jeg tjener mer på ett reklameinnlegg, enn det jeg hadde gjort på å spille inn en hel sesong med Bloggerne. Det hadde jo blitt som om at jeg skulle jobbet nærmere sagt gratis i seks måneder. Produsentene tjener jo enorme summer på serien, og det faktum at de personene som faktisk gjør hele serien for dem, ikke skal få det de er verdt, synes jeg blir for dårlig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nei, jeg er fortsatt stolt over meg selv som krevde en høyere sum. Så fikk det heller bli til at jeg ikke deltok, for man skal vite sin markedsverdi. Det er viktig å ikke la seg bli utnyttet. Det gjelder forøvrig i alle situasjoner i livet, ikke bare denne. :-) Med det sagt, var det veldig hyggelig å bli spurt om å delta, det er jo en fin anerkjennelse i seg selv som jeg setter pris på! :-)

Uansett. Jeg vil jo alltid gi mer og mer av meg selv til dere, det er det ingen tvil om. Så akkurat den delen med å vise mer av meg selv, kompanserer vi heller gjennom YouTube. Der har vi begynt å bli mye mer aktive enn vi har vært noensinne, og for øyeblikket driver Pierre å klipper en prank og en video fra Istanbul. Dere kan se våres seneste videoer her.

kjendiser, penger og sex

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· Lets get personal! ·

_______

Er du oppkalt etter noen? 

- Nei, ikke hva jeg vet.

Når gråt du sist?

- Jeg bruker ikke å gråte ofte normaltsett, men det har blitt litt tårer den siste tiden.. Sist jeg gråt var i går kveld, etter en telefonsamtale. Av og til skulle jeg ønske at jeg kunne lese andres tanker, for å kanskje hatt muligheten til å forstå hvorfor enkelte er som de er.

Hvilken kjendis ser du opp til, utseendemessig?

- King Kylie og Kim Kardashian. Begge to ser amazing ut! For å være ærlig synes jeg at Kylie begynner å ta igjen Kim, ass. Det skulle jeg aldri trodd, men herre så flott hun har blitt! Jelly...

Er du ofte sarkastisk?

- Hmm, ja. Kanskje litt for ofte? Men kun med mennesker som kjenner meg godt, slik at det ikke er fare for store misforståelser, haha. Det kan fort gå galt det der.

Hvilken frokostblanding er din favoritt?

- Ååååh, Nesquick! I loooove it. <3 Sunn er den nok ikke, men om den smaker godt? Hell yeah. Da er det definitivt verdt det!

Hva er det første du legger merke til ved et annet menneske?

- Utstrålingen og karisma. 

Hva er din øyenfarge?

- Jeg har egentlig lysebrune øyner, men jeg liker å ta i bruk mine blå linser. Som med alt annet; jeg liker å variere litt, og leke med utseendet.

Favoritt parfyme?

- Dolce & Gabbana Imperatrice 3. Det finnes ingen bedre enn den duften.. Ah!

Hvor ble du født?

- I Stavanger!

Hva er dine hobbyer?

- Se på serier, jobbe (jeeepp...), være med venner, reise og sminke.

Har du søsken?

- Jepp, tre stykker. En storesøster, en lillesøster og en lillebror. Elsker dem!

Hva vil du kalle dine barn?

- Aller helst vil jeg ha en jente og en gutt. Jenta skal hete Isadora og gutten Cristiano. Sistnevnte er Pierre veldig uenig i da, så vi får se.. Ellers synes jeg at Damion er fint!

Er penger viktig for deg?

- Ja, det er det. Jeg lever en viss livsstil hvor penger er essensielt. Dessuten synes jeg at penger er motiverende. Jeg ser nesten på det som en slags inspirasjon til å alltid være suksessfull. 

Når mistet du jomfrudommen?

- Du, da var jeg 18 år. Den mistet jeg til min første kjæreste. Sjokkert? Hehe. Jeg var ikke den jenta som lå rundt på fest, selv om jeg elsket å feste sammen med jentene. 

 

forbanna opplegg

Sponset behandling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bildene tilsier at jeg er blid og fornøyd, men det er ikke tilfellet. Jeg kom akkurat innfor dørene her hjemme, etter en lang dag i Drammen. Jeg er pissevåt! Hva er det slags vær vi har fått tildelt i dag?! For et dårlig opplegg, as. Jeg orker ikkeeeee.. Det er helt sinnsykt hvor mye været påvirker humøret mitt, det er helt ekstremt. Jeg blir en ordentlig pessimist, jeg. Haha.. Livet, dere. Hva gir du meg? Uuuuansett. Jeg har vært på ytterligere en laserbehandling i dag, hos flinke Mirjam på Newshapeclinic. Jeg skrev nylig et omfattende innlegg med alt av informasjon her. Dette er min andre behandling, så jeg kan ikke påstå at jeg ser en enorm forskjell enda. Jeg oppdaterer dere selvsagt etterhvert! Gah, jeg kan ikke vente med å bli hårfri for alltid!

Foruten om det har det ikke skjedd så mye mer i dag. Det er tross alt mandag, så egentlig burde jeg sette meg å være ordentlig produktiv i et par timer. Jeg er døds sulten da, så jeg får stappe i meg et rundstykke. På vei hjem dro vi innom butikken for å handle ingrediensene til dagens middag. Marinert laks, mandelpoteter og ovnsbakte rotgrønnsaker står på menyen! Nommiiiis..

inspo: party-garderoben!

affiliateslinker

Nå begynner jul - og julebordsesongen å nærme seg med stormskritt! Da er det ikke så mye annet å gjøre enn å kaste seg rundt, og få hamstret hjem noen godbiter som man kan kle seg opp i. Det er jo så vanvittig mye som skjer i både november og desember måned, som gir deg flere anledninger til å kle deg opp i finstasen. Vi har julebord, julaften, nyttårsaften og andre happenings i vente. Hyl, jeg gleder meg sånn! Nedenfor her har jeg plukket ut mine favoritter for øyeblikket. Både topper, kjoler og selvsagt sko! Håper dette gir dere litt inspirasjon. Klem!

________

· lets get ready for the party season ·


1. her / 2. her /  3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her
 

jeg stolte ikke på Pierre

Som de aller fleste allerede vet, hadde Pierre og jeg en veldig turbulent start på forholdet. Vi har alltid hatt et godt øye til hverandre, og da vi endelig gikk etter følelsene vi hadde for hverandre, var det mye som tilsa at det kom til å gå rett til helvete. Noe jeg faktisk trodde det ville gjøre i lang tid også, som er grunnen til at det tok så lang tid fra vi datet, til vi offisielt ble eksklusive og et par. Det var ingen andre enn Pierre jeg ville ha. Jeg husker hvordan det kun var hans oppmerksomhet jeg ville ha, absolutt alle andre gutter var som luft for meg i lang tid. Faktisk helt fra dag en, etter at han kom til Rhodos i fjor sommer. Det var da alt dramaet i media oppstod, og vi to var et forbudt tema. Etterhvert som tiden gikk, falt vi mer og mer for hverandre. Jeg merket ganske fort hvordan sjalusien boblet i meg så fort jeg så han med en annen jente, selv om jeg egentlig ikke hadde noe jeg skulle sagt. Jeg holdt nemlig på med en annen ved det tidspunktet. Tiden gikk, og etter 1,5 måned begynte det å nærme seg hjemreise fra party-øyen. Det var den siste tiden av oppholdet vårt, da vi bodde i en luksuriøs villa litt utenfor byen, at Pierre fortalte meg hva han følte. For første gang. Det er klart at jeg hadde mine tanker fra tidligere, men det å få alt bekreftet gjorde meg faktisk ganske stresset. For jeg visste at Pierre? Han kunne jeg aldri stole på. Det kom aldri til å funke mellom oss. Trodde jeg...

Vi holdt på i nærmere tre måneder før vi endelig ble et par. Hele den perioden var jeg ekstremt skeptisk til alt han gjorde, selv om han hele tiden motbeviste mine tvil. Han rettet all oppmerksomhet mot meg 24/7, og ga meg absolutt ingen tegn til å ever kunne gjøre meg vondt. Problemet mitt var at jeg ikke trodde på det likevel. Det er merkelig å tenke tilbake på nå. Hvordan kunne jeg være så blind? Så skeptisk? Han gjorde jo alt i sin makt for å bevise meg at jeg var jenta han ville ha. Nå i ettertid angrer jeg på at jeg ikke innså det mye tidligere. Tenk all det hodebryet vi hadde vært foruten.. Haha. Det endte hvert fall bra - her sitter vi, snart ett år senere, lykkeligere enn noensinne. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg stoler 100% på han den dag i dag, og det gjør meg så glad. Han har virkelig motbevist alle tvil jeg noensinne har hatt. Verdens beste mann! Jeg vet at jeg ikke er den eneste som har vært/er i denne situasjonen, hvor man har vanskeligheter med å stole på sin partner. Derfor tenkte jeg å dele mine beste tips med dere i dag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

______

· GUIDE: HOW TO TRUST HIM ·

1. La han motbevise deg. Vi jenter har en dum greie hvor vi alltid tror det verste om gutten, selv om vi kanskje ikke har grunn til det. Vi må gi slipp på de negative tankene, og heller la han bevise for deg at han faktisk er til å stole på. For hey! Ikke alle gutter er douchebags.

2. Gå inn i deg selv, og spør hvorfor du er så usikker på han. I mitt tilfelle tror jeg at det handlet mer om at jeg var usikker på meg selv, enn han. Bli sikker på deg selv, og tenk på det faktum at han har valgt nettopp deg! Hvorfor skal du tro at du ikke er bra nok da? 

3. Kommuniser! Dette gjelder i alle situasjoner. Er han ute på fylla med gutta? Si i fra om at du ønsker at han gir en lyd fra seg. Det gjør at du blir beroliget om at han oppfører seg, og faktisk tenker på deg også, selv om han er på fylla. Reagerer du på noe han sa? Snakk ut om det! Det er fort gjort å misforstå hverandre, da er det essensielt å kommunisere, slik at alt blir oppklart. Det er ikke sikkert det er så ille som du tror.

4. Bestem deg for å stole på han. Kanskje lettere sagt enn gjort, men det er nødvendig om forholdet skal funke. Du kommer til å bli gal av grubling og mistenksomhet hvis ikke. Han kommer til å bli gal av å bli mistenkeliggjort og føle det både urettferdig og kvelende. Hvis dette er mannen du vil dele livet med, så må du velge å stole på han. Du kan uansett ikke gjøre noe fra eller til med hva han velger å gjøre med livet sitt. Men dersom noe aldri kommer til skje (for alle menn er ikke drittsekker...), så vil du innse at du har kastet bort mye tid av forholdet deres som kunne vært brukt på å bare være lykkelig og nyte kjærligheten. Vent med bekymringene til de faktisk er begrunnet. 

uken som gikk

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ

Vi har hatt en ordentlig sovemorgen i dag. Det er jo tross alt søndag, så da er det vel innafor? Svigermor vekket oss for en stund siden. Jeg er så utrolig sulten atte hjelp! Heldige meg får straks servert en litt tidlig middag, og ikke hvilken rett som helst.. Når vi har finbesøk, har vi også de beste måltidene. Anette var så snill som tok med seg løvbiff (ikke slik som vi har i Norge), dere kan jo tenke dere hvor lykkelig jeg ble. Det er typ det beste som finnes! Så det skal vi spise, med fløtegratinerte poteter til. NAM! Ellers skal vi kose oss sammen med henne frem til hun reiser hjem senere i dag. Resten av kvelden skal jeg sette av til diverse jobb, og en tur til familien min. Det blir to søndagsmiddager på denne frøkna i dag, hihi. Jeg klager ikke! ;-)

UKENS OPPTUR

Kall meg gjerne overfladisk, men det å bli dullet med av mitt fantastiske glamsquad denne uken har vært helt amazing! Jeg har fått fikset brynene mine hos flinkeste Elin på Brow Rehab, hårkur hos beste Ann Beate på MOODstudio og ikke minst ansiktsbehandlinger på ExtendYourBeauty. Det har virkelig hjulpet på, for shit så ufresh jeg har følt meg den siste tiden.

UKENS HØYDEPUNKT

Jeg har som dere allerede vet, vært nokså nedfor denne uken, men etter at jeg åpnet meg opp for dere på bloggen, fikk jeg masse positivitet slengt min vei. Det hjalp så utrolig mye på både psyken og humøret at dere aner ikke. Det er rart det der, hvordan noen få setninger fra dere kan endre så mye. Dere er gullverdt, og jeg er så latterlig heldig som har så fine lesere! <3 

UKENS INNKJØP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Chanel-vesken, sett fra Nike, joggesko fra Nike, rens, sminke, kameralinse og diverse tilbehør.

UKENS CRAVING

Granateple med sukker strødd over. Sjokkert? Ikke? Om dere enda ikke har smakt det, må dere love meg å gjøre det asap. Det ER så godt!!

UKENS IRRITASJONSMOMENT

På lik linje med positiv respons da jeg åpnet meg opp om hvordan jeg har det, kom det selvsagt en del negativt også. Det som driver meg til vansinne er hvor ekstremt lite empati enkelte har. Jeg mener, hvordan kan man tillate seg selv å sparke på noen som allerede ligger nede? Det der er ren ondskap, og jeg forstår virkelig ikke hvordan man kan være så hjerteløs. Nei, man behøver ikke like meg, men for faen.. Hva gjør du på min blogg da?!!? 

UKENS NEDTUR

At Trump vant valget. Obviously. Ikke mer å si om det, gitt.

UKENS TANKE

Reise, reise, reise... Jeg vil til en eksotisk øy NÅ, helst i går. Jeg drømmer meg bort til hvit sand, krystallklart hav, bungalows, 40 grader, bikini, solbrun hud, paraplydrinker, romantisk middag på stranden.. AH! En ting er hvert fall sikkert, og det er at vi blir å reise innen kort tid. Jeg holder ikke ut lenger!

UKENS MEST LESTE INNLEGG

NÅ SIER JEG STOPP

DET BLE SOM JEG FRYKTET

JEG HAR BESTEMT MEG

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Veske Chanel / poncho her / skinnjakke her / lignende jeans her / solbriller her / boots her

min fine svigerfamilie

Hei! Hvor deilig er det ikke med helg, folkens? Det er jo helt ubeskrivelig, spesielt når planene ikke er så altfor mange. Vanligvis er jeg all for festligheter, men ikke nå.. Jeg har vært i behov av å ta det helt piano, og kun slappe av. Nettopp det har jeg gjort både i går og i dag. Vi har forresten fått besøk av vår kjære Anette, Pierres mamma. Det var alt for lenge siden sist nå, så det var etterlengtet! Hun kom i går kveld, og vi + Daniel møtte henne med tidenes middag, og selvsagt vin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yum! Altså, Pierres mat er til å dø for...

Vi koste oss i hverandres selskap hele kvelden i går, og det samme skal vi i kveld. I skrivende øyeblikk er vi alle samlet hos Daniel, og tacoen er allerede på gang. Vi har tatt med Party Alias, som vi skal spille. Vi gjorde det forrige gang hun var her, og jeg kan ikke telle på to hender hvor mange ganger vi satt med latterkrampe. Det er så hysterisk morsomt, spesielt når man har litt godt i glasset. 

Nå må jeg legge bort macen å være litt sosial. Hihi! Håper deres kveld blir like bra, uansett hva planene er. Det er jo tross alt helg! ;-) Klem fra meg.

innkjøpet fra Istanbul

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· LET′S GO SHOPPING ·

Her er hele innkjøpet mitt fra Istanbul-turen! Jeg shoppet ikke så veldig mye mer etter at jeg la en nokså grei sum på Chanel-vesken. Da hadde jeg ikke samvittighet til å go crazy mer, haha. Det ble litt ekstra da, som for eksempel en ny linse til kameraet mitt, litt sminke, et sett fra Nike, joggesko, ansiktsrens og parfymer. Mest fornøyd er jeg jo naturligvis med Chanel-vesken, hehe. Den er fint plassert på kommoden på rommet, slik at den er det første jeg ser når jeg står opp, og det siste jeg ser når jeg legger meg. Haha, er jeg nørd? Ja. Pierre har visst fått litt konkurranse, skjønner dere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

dette vil vi gjøre i November

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NOVEMBER, VELKOMMEN SKAL DU VÆRE!

Jeg vet at jeg er litt sent ute, det er tross alt 12. november allerede. Herlighet, så fort det har gått? Jeg lover at det føles ut som om at det var 1. i går. Ja Bella, du må snart innse at tiden flyr forbi... November er en så utrolig mysig måned. Det er da man begynner å komme i jule-modus, man forbereder seg til desember og om vi er heldig får vi opplevd årets første snø, også. Og jammen fikk vi det! Jeg ble møtt av et snøbelagt Oslo da flyet mitt fra Istanbul landet. Det satte virkelig stemningen, altså! 



10 TING JEG VIL GJØRE I NOVEMBER

_________

1. Gå lange kveldsturer mens snøen faller. Holde hender, en kopp med varm sjokolade i den ene hånden, være innpakket i den varmeste vinterjakken jeg eier, og puste inn den friske og kalde luften. Myyyys!

2. Drikke x antall kopper  med varm sjokolade, helst med marshmellows, krem OG sjokoladesaus over. Altså, nam... Finnes det noe bedre? I think not.

3. Kjøpe årets første boks med pepperkaker. 

4. Forberede årets adventskalender. Først og fremst må vi diskutere hvordan vi ønsker å gjøre det, da vi mest sannsynlig blir å reise bort. Skal vi pakke de med oss? Eller skal vi droppe det? Jeg stemmer for at vi tar med oss pakkekalenderen i kofferten, det er lite som slår nettopp det å våkne opp til en ny gave hver dag. Hihi!

5. Booke en reise. Vi er så leie av kulden, og ikke minst lengter vi etter solen og spesielt havet. Vi vil reise asap. Det gjenstår bare å bestemme seg for destinasjon. Maldivene står øverst på lista, men ettersom Daniel (Pierres bror) & co reiser til Thailand, blir vi kanskje å reise sammen med dem. Vi får se!

6. Se på alle de kommende episodene av X Factor UK. Ser dere på det? Jeg følger iherdig med. Deltagerne er så latterlig dyktige, det er sjeldent jeg ser en opptreden uten å få gåsehud over hele kroppen. Og dette kommer fra hun som eeegentlig ikke liker slike program. Jupp!

7. Sette av en helg til å virkelig storkose meg sammen med søsknene mine. Kanskje ha sleepover hjemme hos meg? Kino, Go-Kart.. Som oftest er det de selv som får velge aktivitetene vi foretar oss, så jeg trenger kanskje ikke å tenke mer på det. Haha.

8. Fikse neglene mine. Nå har det gått altfor lang tid siden sist, da negldesigneren min har vært bortreist på kurs. Jeg klarer virkelig ikke gå uten mine klør, jeg føler meg så mandig.. Haha, er det mulig. JAJA, det er lov med litt materialisme. Ikke sant?

9. Teste ut nye restauranter i Oslo. Vi er stamkunder hos både Nighthawk Diner og Fridays, på lik linje som x antall restauranter via Foodora. Jeg har fått utallig med tips fra dere lesere om nydelige restauranter i byen som vi må teste ut, så det skal jeg se til å få tatt tak i denne måneden. YUM!

10. Planlegge årets julegaver. Kanskje i det tidligste laget, men jeg liker å være tidlig ute. Det er lite som slår følelsen av å kunne glede andre. Jeg skal pønske frem de beste julegavene til alle mine kjære og nære. Jippi, dette blir en gøyal julaften! Ho ho ho...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genser her / tights her

Det har vært en tung start på denne måneden, men jeg satser på at resten av november blir tusen ganger bedre. Jeg har hvert fall en positiv innstilling, noe som er essensielt for de kommende ukene. Er det bare jeg som har kommet i ordentlig julestemning? Jeg elsker det! Og jeg elsker jul. 

ukens spørsmål

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / tights her

________

Hvilken ungdomsskole gikk du på?

- Jeg gikk på Undheim skole fra 6. - 10. klasse.

Hva skjer med neglene dine egentlig? Sett de på snap i ukesvis nå. Ser jo helt forferdelige ut. Fikser du de aldri lenger?

- Haha, søren at du la merke til de! Kanskje vanskelig å la være, haha. De så helt forjævlige ut (beklager språket), men det ble aldri tid til å få de fikset. Og så reiste jeg plutselig, og da vi var på en neglesalong der, kunne de tydeligvis ikke fjerne akryl. Så da hadde jeg ikke så mye til valg, enn å gå rundt med "lekre" negler. Nå har jeg rivet dem av, en etter en. En ny time skal bookes umiddelbart! ;-) Føler meg som en mann uten mine kjære negler, haha.

Kan du fortelle om din opplevelse med anoreksi? Mulig du har skrevet om det før, men jeg har ikke fått det med meg før nå.. Er du helt frisk nå? Tenker du fortsatt på hva du spiser i forhold til det å holde deg tynn?

- Jeg har skrevet et innlegg om det på bloggen for en god stund siden, du kan lese det her. Vel, jeg vil tørre å påstå at jeg er helt frisk nå, ja. Det begynner å bli et par år siden jeg slet med det, heldigvis. :-) Jeg kom meg ut av det med god hjelp fra helsevesenet, noe jeg er evig takknemlig for den dag i dag.

Hva er det beste med å være toppblogger?

- Hmmm! Det er så mye! Det absolutt beste må være å kunne nå ut til så mange, og ikke minst mulighetene bloggen gir meg. :-)

Hvordan gikk det med bil serfikatet? Har du tatt det nå?

- Du, jeg holder fortsatt på! Haha, never ending story det der ass.. Jeg er flink til å ta kjøretimer intensivt i en viss periode, før reising og diverse annet tar opp tiden min. Akkurat nå tørr jeg faktisk ikke kjøre, med tanke på at jeg er redd for at det skal være glatt ute. Jeg mener, det er en stor nok utfordring når veiene er snøfrie, for å si det sånn!

Hvor er chokeren og toppen fra?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Chokeren finner du her, og toppen her.

Når kommer neste video av hjemme hos Pierre og Isabel?

- Det skal vi spille inn til uken som kommer! Akkurat nå har vi en prank og en video fra Istanbul-turen som venter på å bli lastet opp i første omgang.

Skal dere ha adventskalender, isåfall hvordan?

- Det var meningen, men ettersom vi mest sannsynlig blir å reise og derfor blir borte halve desember, er vi litt usikre på hvordan vi vil gjøre det. Vi får gruble litt til på akkurat det! Om vi skal, blir det pakkekalender. Jeg elsker det, hehe. 

Hvordan er det mellom deg og Pierre nå?

- Vi har det helt fantastisk. Vet dere, jeg tror faktisk ikke at vi har vært så forelsket som det vi er akkurat nå. Jeg er så utrolig lykkelig sammen med han, at det nesten er litt skummelt. Det er absolutt ingen andre jeg kunne sett for meg en fremtid med. Jeg tror, med hånden på hjertet, at jeg har funnet mannen i mitt liv. Jeg har sommerfugler i magen konstant, tross at vi har vært sammen i snart et år. Kjærligheten er så fin! <3

Liker du ikke å ha lavt hårfeste? Har selv veldig høyt, og syns ditt er såå fint!

- Takk! Jo, altså det er ikke det som er problemet, men mer alle disse babyhårene som ligger rundt som irriterer meg. :-)

Hvor fikser du bryna dine?

- Flinkeste Elin på Brow Rehab Pilestredet fikser mine. Det er absolutt ingen andre som får røre dem, enn henne. Hun er den flinkeste dama i gata! 

______________

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

meg og Kylie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FRIYAY IS OFFICIALLY HERE

God fredags ettermiddag! Hvordan har dere det i dag? Bra, håper jeg! :-) Selv er jeg litt slapp, jeg har liksom ikke kommet helt i gang med dagen enda. Jeg sitter fortsatt i morgenkåpen, med dyna i sofaen. Percy ligger å halvsover ved siden av meg, og Pierre spiller på playstationet. Frem til nå har jeg sittet i to telefonmøter, og dusjet. Haha, snakk om å ta det med ro! Jeg har forresten gjennopptatt kjærligheten for granateple. Jeg husker hvordan mamma alltid disket opp en skål til meg og søsteren min, hver eneste dag før barne-tv da vi var små. Det var dagens høydepunkt - granateple med sukker strødd over. Av en eller annen grunn har det falt helt bort, men etter at jeg så det på Kylies snap, ringte det en bjelle hos meg. Nostalgi. Det tok ikke mange minuttene før jeg befant meg på Mega, med fire granatepler i handlekurven. Yummi! Takk for påminnelsen, Kylie. ;-)

Argh, nå begynner jeg å bli rastløs, så jeg tror jeg runder av her. Percy må få seg en liten luftetur, og så skal jeg mekke frem tidenes helge-frokost. Vi snakker rundstykker i ovnen, perfekt kokte egg, pålegg, pannekaker med Nutella og kaffe. Hør på hun, da! Blitt husmor og greier.. Etterpå skal jeg se til å få shinet gjesterommet - vi får nemlig besøk i helgen. Det blir så hyggelig! Noen som klarer å gjette hvem? :-)

 

jeg har bestemt meg

affiliateslinker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Body her / jeans her

Hei fininger! Etter disse dagene har jeg som kjent vært veldig nedstemt, og jeg har gått inn i meg selv for å finne ut hvilke moment som tynger psyken min enda mer enn det jeg orker akkurat nå. Jeg har bestemt meg for å slutte å lese kommentarene som tikker inn her. Jeg har fått meg en moderator, som vil si at det er en utenforstående som blir å lese gjennom mine kommentarer, for å så luke bort alt driten, og slippe de konstruktive og fine kommentarene gjennom. På slutten av dagen vil jeg da lese gjennom mitt kommentarfelt og gi en respons på det som er godkjent. På det viset slipper jeg å få med meg alt det negative som blir skrevet om meg, og heller kun få lese det positive. Det tror jeg vil hjelpe på, spesielt i denne perioden. 

Hvorfor stenger du ikke bare kommentarfeltet, tenker kanskje du? Vel, jeg har vært inne på tanken opptil flere ganger. De aller største bloggerne har stengt sine kommentarfelt for lengs, da det dessverre er veldig "normalt" å få så mye oppgulp slengt sin vei når man er såpass stor. Det er visst en del av gamet. Grunnen til at jeg ikke stenger mitt kommentarfelt, er helt enkelt fordi at jeg elsker det å kunne kommunisere med mine lesere. Jeg liker å kunne svare på spørsmål dere måtte lure på, og ikke minst takke for fine ord. Det er utrolig viktig for meg. Jeg setter så utrolig stor pris på dere, så den muligheten til å kunne vise dere det, vil jeg ikke luke bort. Nettbøllene får ikke ødelegge det for meg, det tillater jeg ikke. 

Nå vet dere hvordan det blir på bloggen fremover! Jeg er helt sikker på at det vil bli mye bedre for både meg, og ikke minst dere. Det er ikke gøy å lese hat for hverken meg eller deg. Det gjør ikke annet enn å skape dårlig energi, og dessuten; hat skaper hat. Det vil vi ikke oppfordre til. Så, med det sagt gleder jeg meg til å fortsette å blogge som normalt. Det blir deilig å ikke måtte grue seg til å logge seg inn på bloggen, av den enkle grunn at jeg vet at jeg blir å møte mange ufine ord. Nå er det stopp på det! :-)

kjøpe leilighet i Sverige?

Throwback thursday! Dere vet jo hvor godt både jeg og Pierre trives i Sverige. Vi er som kjent ofte på besøk hos svigermor i Falkenberg, rett utenfor Gøteborg. Hver gang vi er der, blir vi helt i sjokktilstand over de svenske prisene. Jeg mener, man kan fylle opp både kjøleskapet OG fryseren for 2000 kroner, mens i Norge får vi kanskje halve kjøleskapet til samme sum. Kanskje litt overdrevet, men dere skjønner tegninga. Det samme gjelder prisene på bolig, de er latterlig lave i forhold til det norske markedet. Nei, dere. Nå som vi er i full sving med et stort prosjekt i Sverige, har vi tenkt tanken på å etterhvert investere i en leilighet i Stockholm også. Selvsagt blir vi å kjøpe hus her i Oslo først, men i fremtiden kunne det definitivt blitt aktuelt. Vi elsker jo både Oslo og Stockholm, så et hjem i begge byene hadde vært utmerket. 

· Tilbakeblikk til forskjellige Sverige-turer ·

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

en uventet start på dagen

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her

Hvem skulle tro at jeg, som har grått mye den siste tiden, skulle gråte av glede i dag tidlig? Jeg er helt overveldet over responsen jeg fikk på mitt seneste innlegg i går kveld. Dere aner ikke hvor mye dere har varmet hjertet mitt det siste døgnet. Nå fikk jeg bekreftet nok en gang hvorfor jeg har kommentarfeltet åpent, og hvorfor jeg faktisk orker å drive med blogging. Det er kun på grunn av dere, kjære, fine lesere. Tenk at dere frivillig ønsker å spre så mye glede og kjærlighet til meg, som dere ikke en gang kjenner, utenfor denne bloggen? Det for meg er vanvittig rørende. Dere har gitt meg det lille sparket i ræva som jeg så inderlig trengte. Dere har gitt meg ny motivasjon og livsglede til å fortsette å kjempe på. Herregud, nå renner tårene igjen.. Dere er så fantastisk fine!!! ♥ Jeg skulle ønske jeg kunne gitt hver og en av dere en ordentlig varm og god bamseklem. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen; dere er som mine bestevenner. Dere heier på meg, støtter meg gjennom vått og tørt og viser meg kjærlighet konstant. Tenk at jeg er så heldig? Det er overveldende å tenke på. Fy f*en så heldig jeg er. 

Tusen, tusen, tusen takk for at dere satte tilbake gliset på denne frøknas ansikt. En bedre start på dagen kunne jeg aldri ønsket meg. Dere er gode som gull! Takk for at jeg får ha dere i mitt liv. Jeg er evig takknemlig! ♥

det ble som jeg fryktet

affiliateslinker

Jeans her / topp her / jakke Zara - nesten identisk her

__________

Det ble som jeg fryktet. Det at jeg tar til meg motet og faktisk publiserer det innlegget jeg publiserte i går, om hvordan jeg faktisk har det innvendig, ble visst til en katastrofe. Jeg tror at jeg må påminne meg selv om at det er så vanvittig mange som finner en stor glede i å se meg falle. Det fikk jeg dessverre bevist nok en gang i går. Det jeg derimot ikke forstår, er hvordan mennesker helt seriøst kan være så forbanna iskalde. Tenk dere, her sitter jeg å forteller hvor jævlig jeg har det akkurat nå, og hvor langt ned på bunnen jeg har havnet. Likevel strømmer det inn med kommentarer om hvor jævlig jeg er, hvor "lite synd" det er i meg, at jeg må holde kjeft og vokse opp. For å ikke snakke om alle de titalls ulike diagnosene jeg har fått tildelt i kommentarfeltet det siste døgnet. Jeg har ikke ord. Jeg finner virkelig ingen ord.. Tydeligvis er det nye å sparke på noen som allerede ligger nede. Jeg mener, gå inn å les kommentarfeltet her.

Det er mange som oppfordrer meg til å gå til psykolog, og av en eller annen grunn tror at jeg er i mot det å få psykisk hjelp. Det er vanvittig mye dere ikke vet. Jeg er all for profesjonell hjelp, og har gått til psykolog store deler av mitt liv på grunn av min oppvekst og mine vansker tidligere i livet. Tro meg, jeg vet at psykologhjelp er bra! Og det er definitivt noe jeg blir å gjøre dersom jeg selv føler at jeg trenger det. Det er ingen skam i å få hjelp! Det er helt fantastisk at vi har muligheten til å få det, dersom man behøver det. Nå har det seg ikke slik at jeg har et omfattende psykisk problem, som gjør at jeg behøver hjelp. Jeg tror at jeg rett og slett har klart å kjørt meg selv i grøfta med for mye jobb, mye reising frem og tilbake, og ja.. Et ordentlig hardkjør i nærmere et år. Det er klart at det tar på psyken til slutt, og nå tror jeg bare at jeg helt enkelt har blitt utmattet og rett og slett møtt veggen litt. Og det er helt greit. Det er ikke større enn som så, selv om det føles helt forjævlig å kjenne seg så nedstemt og lite motivert for øyeblikket.

Forøvrig trodde jeg ikke at jeg behøvde å utdype det jeg sa i går, om at jeg må se til å prioritere meg selv. Nei, jeg mener ikke at jeg skal shoppe, bestille reiser og ta bilder av meg selv. Jeg mener at jeg skal ta hensyn til hvordan jeg har det med meg selv, og jobbe med det indre. Ikke det ytre, som så sinnsykt mange av dere tydeligvis ikke forstod. Når hele innlegget dreier seg om at jeg ikke har det noe bra, så er det vel ganske selvsagt at det å "prioritere seg selv" betyr annet enn shopping og hva som skal stå på bloggen min. 

Til slutt vil jeg takke alle dere som faktisk viser meg kjærlighet og støtte, for det var mange av dere også. ♥ Kanskje er jeg litt vel lett påvirkelig for tiden, når det kommer til all negativitet og hat. Jeg må ikke glemme alt det positive midt oppi det hele. Tusen takk for at dere er så gode, og gir håp for menneskeheten. Liker man ikke en person, forstår jeg virkelig ikke hvorfor man skal klikke seg inn på personens blogg - kun for å spy ut piss. Husk at jeg også er et menneske med følelser, akkurat som deg. Nå skal jeg kjempe videre, og se til at den livsglade og motiverte Bella kommer tilbake igjen! Vi blir alle slått i bakken en eller annen gang, men det viktigste er bygge seg opp igjen. <3

en slik dag

Sponset behandling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter en uke i Istanbul, hvor utseendet ble sterkt nedprioritert, behøvde jeg virkelig en ordentlig pamper-day. Så i dag startet vi morgenen med en tur til vår faste frisør Ann Beate på MOODstudio. Jeg fikk en etterlengtet kur, og Pierre fikk seg en klipp. Jeg skal som sagt la håret mitt få hvile fremover, og gjør alt i min makt for å gjennoppbygge det etter blekingen jeg nylig utsatte det for. Gode produkter hjemme hjelper på, men det å få en ordentlig dyp og god kur i salong inn i mellom er verdt gull. Det er noe jeg gjør, og det anbefaler jeg samtlige til å tenke på, også. Spesielt nå som vinteren er her, og håret fort blir tørt og livløst. 

Med andre ord var det en skikkelig deilig og avslappende start på dagen. Takk til Beste Ann Beate for å alltid se til at mankene våres ser smashing ut!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oooog dere? Jeg har en gladnyhet! Ved å oppgi "Isabel" i kassen får dere 20% på fargebehandling ut hele november måned! Hvor fantastisk er ikke det? Wuhu. ♥ For å booke time: ring 22 69 61 53, eller send sms til 922 59 736. Du kan også booke tid via nettsiden her.

det må være en spøk




"Han fuckings vant!!!!" - Pierre.

Den setningen våknet jeg opp til i dag. Valget i USA pågikk jo i natt, noe hele verden prater om og følger tett med på. Det er trolig verdens største valgkamp, og kanskje den mest spennende gjennom tidene? Vel, det endte noe sjokkerende. Kan noen please forklare meg hvordan i alle dager Trump kunne vinne valget? Altså, hvordan??? Det må være en spøk! Tenk at en rasist skal styre USA? Ikke bare er han rasist, men også kvinnediskriminerende. Usch, jeg blir oppriktig uvel. Pierre er veldig interessert i politikk, og holder meg oppdatert fra tid til annen. Jeg har fått med meg både det ene og det andre, men det at Trump helt seriøst kunne stikke av med tittelen som president hadde jeg aldri kunnet forutse. Nå går vi fra Obama til fuckings Tump, liksom. Snakk om kontraster, ass.

Jeg trodde at vi levde i en verden hvor vi strever etter menneskerettigheter og rettferdighet uavhengig av hvor du kommer fra, hudfarge eller hvem du forelsker deg i. Jeg tok tydeligvis feil, og det får meg til å innse hvilken fucka verden vi faktisk lever i. 

Jaja, nå gjenstår det å se om verden går til helvete eller ikke. 

nå sier jeg stopp

Jeg kjenner ikke meg selv igjen. Den siste tiden har jeg blitt et emosjonelt vrak, noe som virkelig er ulikt til meg å være. Jeg hater det. Pierre og jeg var på restaurant og spiste et nydelig måltid da vi var i Stockholm, og plutselig strømmer tårene mine nedover kinnene. Det er ingen spesiell grunn til det heller - det bare skjer. Det er som om jeg fylles opp med en slags tomhet, eller kanskje tristhet.. Jeg vet ikke. Det eneste jeg vet at jeg er psykisk langt nede for tiden, og at jeg er nødt til å ta det seriøst. Det går veldig opp og ned, plutselig er jeg i godt humør, og vipps så sitter jeg gråtende i et hjørne uten å vite hvorfor. Jeg vet at det er normalt for mennesker å ha oppturer og nedturer i livet, at man ikke alltid er på topp. Det eneste som bekymrer meg, er at livet mitt er supert på absolutt alle plan. Det er ingenting som plager meg, eller tynger meg. Men utifra min psyke å dømme, stemmer gjerne ikke det. Jeg må finne ut av det. Og det fort. Jeg klarer ikke ha det slik mye lenger, jeg holder på å miste det. Det største problemet er at jeg er eeelendig på å ha det dårlig. Jeg er skikkelig dårlig på det, jeg klarer helt ærlig ikke å håndtere det. Det er rart det der, hvordan man plutselig finner seg selv langt nede på bunnen. Pang sier det, og plutselig har det skjedd - uten forvarsel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg se til å sette av tid fremover, hvor jeg skal prioritere meg selv først. Jeg skal ta vare på meg selv, og omgås med min kjæreste og familien. Det har vært hardkjør i nærmere et år nå, hvor jeg ikke har roet ned et eneste sekund. Kanskje jeg har blitt utmattet? Kroppen sier gjerne i fra, at nå er det nok? At nå må jeg gire ned fem hakk? Jeg tror kanskje det. Det verste er at jeg påtar meg masse jobb, i full vitenhet om at jeg er utslitt. Hvor smart er jeg egentlig? Kan jeg helt seriøst ikke bare ta hensyn til meg selv for en gangs skyld? Er det en ting som er veldig typisk meg, må det være at jeg alltid må lære på den harde måten.

Jeg tar ikke hintet før det har gått for langt.

uken som gikk

AKKURAT NÅ

Jeg kom akkurat hjem fra en liten svipptur innom hos familien. Jeg har savnet søskna mine noe enormt, så det kunne jeg ikke vente med lenger, selv om jeg har hatt en fullstappet dag med både vippetime og diverse jobb. Det å være bortreist resulterer alltid i litt stress når man er tilbake igjen. Så fort jeg er ferdig med dagens tre innlegg, skal jeg og P ha en ordentlig kosekveld. Vi skal fyre i peisen, koke opp varm sjokolade (med masse krem.. mmm), se på film og bare myse. Åh, jippi! <3

UKENS OPPTUR

Det må nok være at operasjonen herved er gjennomført, og at den gikk knirkefritt. Jeg er i super god form nå, noe jeg ikke trodde ville skje så fort som det har gjort. HURRA!

UKENS HØYDEPUNKT

Jeg og Michelle har tilbringt en del etterlengtet kvalitetstid sammen forrige uke, noe som virkelig gjorde godt for både sjelen og hjertet mitt. Herre, hvor glad er det mulig å bli i en venninne? Faktisk er hun mer enn bare en venn, hun er søren meg familie. Sister from another mister ;-) Vi har rundet X Factor Uk, shoppet, snakket om livet, fundert over fremtiden og bare nytt hverandres selskap. Tenk at vi bodde sammen i ett år, og nå ser vi hverandre kanskje hver 3-4 måned? Krise.

UKENS CRAVING

Okei, dette er ekstremt sært. Dere vet solsikkefrø? Vel, det ble en greie i Istanbul. Jeg og Michelle satt å knasket i oss en hel pose mens vi så på serier hele forrige uke. Det er tidenes tidsfordriv, i tillegg til å smake godt. Men altså, hvem f*en spiser solsikkefrø? Vi kjente oss passe rare der vi satt, haha.

UKENS VIDEO


UKENS IRRITASJONSMOMENT

Vel, det er kanskje ikke akkurat et irritasjonsmoment men mer.. Jo, det er faktisk det. Et ordentlig irritasjonsmoment som jeg har skapt for meg selv. Jeg angrer så ekstremt mye på at jeg i det hele tatt har fortalt noe som helt angående denne operasjonen. Jeg har vansker med å få meg selv til å åpne meg om hva slags inngrep jeg har utført, i tillegg til å grue meg til å ta bilder til bloggen. Jeg vet jo fra tidligere erfaringer at slik skaper ekstreme reaksjoner og jeg blir dømt herfra til helvete.. Argh, skulle ønske jeg holdt kjeft fra første stund.

UKENS NEDTUR

Savnet er definitivt den største nedturen forrige uke. Jeg savnet Pierre så innmari mye, men det vet dere jo allerede. Jeg mener, jeg har jo allerede mast om det x antall ganger her på bloggen, haha. 

UKENS TANKE

Hvorfor drømmer jeg så fælt om dagen? Jeg skjønner det virkelig ikke. Jeg har hatt mareritt flere ganger, hvor temaet er det samme hver kveld. Det er så utrolig frustrerende å våkne opp i full panikk mens man kaldsvetter av angst. Fysj! Mon tro hva det kommer av?

UKENS MEST LESTE INNLEGG

DETTE HAR JEG VENTET LENGE PÅ

JEG TRODDE IKKE AT DET KUNNE BLI SÅ ILLE

DERFOR ER IKKE PIERRE VED MIN SIDE

ukens spørsmål

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lignende topp her og her

.     .      .

Hvordan tar du på deg linser med lange negler? Ødelegger det ikke linsen?

- Du, det var litt vanskelig i starten, men det blir man fort vandt til. Man må bare passe på at man bruker toppen på fingeren, og ikke komme borti med neglen :-)

Når begynte du å drikke alkohol og hvordan var du i russetiden?

- Første gangen jeg drakk alkohol var sommeren til 10ende klasse. Litt vel tidlig, og noe jeg ikke anbefaler andre å gjøre. Man er altfor ung til å håndtere alkohol i den alderen. I russetiden hadde jeg kjæreste, så jeg var nok ikke den mest crazy, hehe. Jeg festet med jentene, var på kroene og feiret selvsagt det hele på landstreffet. Shit så gøy det var!

Savner du videregående?

- Ikke et dugg. På VGS var jeg veldig usikker på meg selv, gikk gjennom en ekstremt vanskelig periode i livet med tanke på at jeg slet med anoreksi. I tillegg var jeg ikke særlig god på skolen, så karakterene mine ble også deretter. Skole er viktig da, men på den tiden var det veldig vanskelig for meg å fokusere.

Hvor gammel er Pierre?

- Han er ett år eldre enn meg, altså 23 år. 1993 modell.

Har du og Pierre noen planer om å gifte dere? Isåfall når? :-)

- Vi har pratet masse om det, og det er absolutt noe vi begge ønsker. Akkurat når det blir å skje, vil tiden vise. Vi er tross alt veldig unge enda, selv om man selvsagt kan gifte seg i ung alder også, altså. Jeg gleder meg til dagen det faktisk skjer. Herregud, vårt bryllup kommer til å være ekstra-ordinært. OMG, får sommerfugler i magen bare av tanken. Hihi!

Er du fornøyd med brystene etter du fikset de? Syntes de ser merkelige ut på flere bilder, men de er gjerne finere i virkeligheten.

- Det skal du absolutt få lov til å mene, hehe. Selv er jeg veldig fornøyd, ja :-)

Du drev med fotball før, men sluttet. Har du sluttet med all trening?

- Det stemmer. Før var jeg veldig aktiv, jeg trente to ganger daglig hver eneste dag. Det ble sykelig etter en stund, og derfor sluttet jeg da jeg var redd for å havne tilbake på anorkesi-vogna.. Nå trener jeg så og si ikke, annet enn mageøvelser på stuegulvet. Sex er en fin form for trening, da. Haha.

Du sier hele tiden at du er åpen mot oss, men du er jo ikke det når du ikke gidder å fortelle om en operasjon som du har tatt?

- Jeg er åpen med dere, kanskje litt for åpen. Det kommer en video angående hele dette opplegget. Bare vær tålmodige med meg. Som sagt - jeg forteller når jeg selv er klar. Og ja, jeg har også forklart hvordan jeg angrer på at jeg i det hele tatt har fortalt om denne operasjonen. Jeg er ikke mentalt der jeg ønsker å være akkurat nå, og da er det veldig vanskelig for meg å åpne meg for mine 30.000 lesere. Det er ikke barnemat.. 

Er du med i nordic screns - youtube nettverket i norge? Dere jobber jo så hardt, så dere fortjener å få det betalt på youtube for å si det sånn.

- Vi er med i Nordic Screens, ja. Takk for det søtnos!

Hvordan har du det?

- Åh, men takk som spør! <3 Akkurat nå er jeg i en veldig emosjonell periode, hvor jeg lett kan knekkes. Det skal ikke mye til før tårene strømmer, noe som er så ulikt meg som det bare er mulig å bli. Jeg er veldig glad for å være tilbake i Oslo, så nå skal jeg sette av masse tid fremover til å ta vare på meg selv. Det tror jeg er viktig akkurat nå. <3

__________

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

det beste som finnes

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FINALLY WE′RE BACK HOME

Nå er vi godt plasserte tilbake i sofaen hjemme i Oslo. Det er virkelig det beste som finnes, det å komme hjem igjen etter å vært bortreist. Vi har jammen blitt hjemmekjære, altså. <3 Det har vært en ekstremt hektisk tur til Stockholm hvor vi hadde fullt skjema fra sekundet vi satte foten vår i byen, til sekundet vi måtte kaste oss i en taxi til flyplassen for å reise hjem igjen. Vi fikk nå hvert fall gjennomført alt vi skulle, så vi konkluderer med at det var en vellykket og produktiv tur! Gud som jeg elsker Stockholm.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har vi akkurat disket frem dette deilige måltidet + hvitløksbaguetter. Altså, finnes det noe bedre enn sistnevnte? Jeg eeelsker hvitløksbaguetter over alt på jord. Kunne helt seriøst levd på det, uten å tulle. Yummi! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg spise, og så skal jeg gjøre klart «ukens spørsmål» til dere. Det kommer ut senere i kveld! Klem enn så lenge. <3

min handlekurv er lastet med..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· lets get healthy and fit ·

Da jeg kom hjem fra Istanbul å sjekket kjøleskapet, var det ikke innholdet mye til å skryte av. Mannfolk hjemme alene = takeaway (akkurat som frøkna selv..). Derfor fikk vi unnagjort mat-handelen til den kommende uken allerede i går - på en lørdag. Ingenting slår følelsen av et fylt kjøleskap. Vi prøver å være semi sunne her hjemme, spesielt med tanke på at Pierre har begynt å trene for fullt, og jeg føler meg veldig slapp og trøtt i hverdagen. Jeg tror at det kommer av et lite sunt og variert kosthold, så nå får vi ta et lite skippertak!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

YUMMIE!
 

Jeg gjør som Kim K

sponset behandling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· lets talk about hair removal ·

Rett før jeg reiste til Istanbul var jeg og Pierre på NewShapeClinic i Drammen, og fikk utført laser hårfjerning. Jeg har ganske mye hår, i tillegg til at jeg har veldig lavt hårfeste, noe som har irritert meg grønn i flere år. Etter at jeg fikk med meg at Kim K har utført laser rundt hårfeste, fikk jeg idéen om å gjøre det selv. Nå har jeg vært på en behandling så langt, hvor vi tok for oss hårfeste i første omgang. Etterhvert kommer vi til å gå over til kroppen også. Mitt mål er å bli hårfri over hele kroppen! Tenk så deilig å slippe å shave leggene, da? For alltid! Hvem takker nei til det? Jeg har veldig lav smerteterskel, så derfor ba jeg om å få bedøvelseskrem. Jeg kjente absolutt ingenting av hverken ubehag eller smerte. Behandlingen i ansiktet tok rundt 20 minutter bare, så det gikk fort og smidig. Jeg er super fornøyd så langt, og gleder meg til å bli hårfri!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· Slik ser maskinen som blir brukt ut ·​

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Man må gå til behandling mellom 5-8 ganger før alle hårsekkene er blitt "deaktivert". Dette er fordi at man skal kunne nå inn til hver enkel hårsekk, uansett hvilken "fase" den er i. For det har seg nemlig slik at det er tre faser, og derfor må man gå til behandling flere ganger. Antallet avhenger også hvor på kroppen behandlingen skal utføres, og hvilken hår- og hudtype du har. Laser er ikke effektiv der det ikke er pigment, det vil si at hvitt, grått og rødt hår er ikke egnet.

Pierre utførte også en behandling. Han fjernet en rød flekk i ansiktet som aldri har villet forsvunnet. Vi visste ikke at det var mulig å fjerne den med hjelp av laser, så når flinke behandleren vår informerte oss om det gjorde Pierre det på sekundet. Og nå er den borte! På en liten behandling, som typ tok fem minutter. Jeg anbefaler dere å dra hit om dere ønsker laserbehandling av en eller annen form. De fjerner blant annet tatoveringer også! Vi er storfornøyde, og drar tilbake for behandling nummer to om en uke. Prisen er super rimelig her i tillegg, i forhold til på andre klinikker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· KONTAKT ·

Les mer om behandlingene de tilbyr og pris på nettsiden deres her.

Adresse: Lierstranda 82, 2 etg, Drammen.

Book time på tlf-nummer: 932 37 385. 

hello stockholm

Og vipps så var vi i Stockholm! Herlighet som jeg driver å flyr frem og tilbake. Vi er her i forbindelse med et stort og super spennende prosjekt som vi er i full sving med. Jeg gleder meg sånn til dere får vite hva det er vi skal begi oss ut på.. Dere kommer til å bli rimelig sjokkert, tror jeg. Uansett - vi har vært på møter siden vi kom hit i 16-tiden, og endelig er vi på hotellrommet og kan slappe litt av. Puh, det tar på å stå opp grytidlig, for å så sitte i intensive møter hele dagen, som krever din fulle oppmerksomhet. Er helt sliten i huet nå, jeg! Kveldens planer er følgende: 1. kino, 2. roomservice, 3. bubblebath & champagne. Jepp, her skal vi kose oss! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er andre gang jeg er i Stockholm faktisk, og jeg eeelsker virkelig byen! Det er så sinnsykt fint og flott her! Flyet vårt hjem går ganske sent i morgen, så da tenkte vi oss ut på en date med noen venner. Vi blir nok å tilbringe masse tid i Stockholm over nyttår, og det gleder jeg meg til, for som sagt - jeg elsker denne byen. 

surprise!

Hei, og god søndag fininger! Beklager at det ble dårlig med oppdatering, annet enn det ene innlegget, på bloggen i går. Det har seg nemlig slik at jeg overrasket min elskling med å fly hjem litt tidligere enn forventet. Jippiii! Altså, savnet har vært uutholdelig, så med det samme jeg fikk grønt lys til å booke fly hjem, gjorde jeg det på sekundet. Både Michelle og jeg har storsavnet kjærestene våres. <3 Dere kan jo derfor gjette dere frem til hva hele dagen min gikk til i går.. Kjærestekos, Pierre disket opp tidenes middag til meg, og så avsluttet vi kvelden med film i sengen. Herregud SÅ godt det er å være tilbake i armene hans! Jeg føler meg ikke komplett når vi er fra hverandre. Hater det så innmari mye. Nå har vi blitt enige om at vi ikke skal reise på ferie uten hverandre sånn eveeer again! Haha. Lenge leve denne kjærligheten, ass. ♥

Så ja, dere! Nå er frøkna tilbake i sitt kjære Oslo. Det finnes ingenting bedre enn norsk mat, ens egen seng, sitt eget bad.. Borte bra, hjemme best!

Ps. Blogg.no har litt tekniske problemer som gjør at det ikke er mulig å laste opp bilder. Så da blir det et innlegg uten bilder for første gang i løpet av min bloggkarriere. Haha. 


 

de vanskeligste ordene jeg noensinne har lest

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke her 

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal starte dette innlegget.. Jeg føler ikke at jeg kan fortsette å blogge som vanlig uten å kommentere gjesteinnlegget Pierre skrev her på bloggen i går. Først og fremst - dette er noe som i utgangspunktet er veldig, veldig privat for oss. Det er noe som har vært en issue mellom oss i flere måneder, som vi har prøvd å komme oss til enighet over. Og det skal sies at det ikke har vært like enkelt alltid, da vi ser på dette med to helt forskjellige syn. Det skjønte dere kanskje, etter å ha lest det han skrev.

Selv om jeg visste hva følelsene hans rundt hele denne situasjonen var på forhånd, skal jeg være oppriktig ærlig med dere å si at det rev ekstremt i hjertet mitt. Det gjorde utrolig vondt å lese hvordan han opplever dette, for jeg vil jo ikke at han skal være lei seg på grunn av valg jeg velger å ta. Det er veldig kjedelig at det er slik, men samtidig er jeg veldig glad for at han har de meningene han har. Han ble tross alt sammen med meg for et år siden, da jeg så ganske annerledes ut. Det var den Isabelen han forelsket seg i. Det må jeg prøve å ha forståelse for, selv om jeg har mine usikkerheter. Jeg er super glad over at han vil stå i veien for meg når det kommer til akkurat dette, for det beviser jo bare at han synes at jeg er fin som jeg er. Det er selvsagt noe jeg setter utrolig stor pris på, og noe som gjør meg varm innvendig. Likevel er dette et valg jeg har tatt på mine egne vegner, på grunn av at jeg selv har hatt lyst. Det har liksom ikke så mye med hva hverken Pierre, mamma eller venninner mener. Det bunner i hvordan jeg selv ønsker, og at dette valget kjennes rett for nettopp meg. Selvsagt skal andre få være så uenige de bare vil, og selvsagt tar jeg det jo til meg, når det kommer fra de som står meg aller nærmest. Til syvende og sist gjorde jeg hva jeg selv ønsket, noe jeg står for og er glad for i dag. 

Pierre og jeg var veldig i tvil om vi skulle dele dette med dere eller ikke, men i og med at det har kommet så mange spørsmål og spekulasjoner rundt hans fraværelse, tenkte vi at det var like så greit å være ærlige med dere. Det er tross alt mange som tror at P stiller seg positivt til alt dette, noe som virkeeelig ikke er sant. Det er så feil som det bare går an å bli, og derfor tror jeg vi gjorde rett i å publisere hans side av alt. Jeg ønsker alltid å være ærlig med dere, selv når det kan være sårt og vanskelig for meg. 

Derfor er ikke Pierre ved min side

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gjesteinnlegg, Pierre.

Isabel berättade för mig att det är väldigt många som undrar mycket angående varför Michelle har följt med henne, istället för mig denna gången. Denna sista operationen har vi diskuterat båda två väldigt mycket, och det gick två vägar. Isabel vill göra det, och jag vill inte at hon skal det. Det är inte mer än det, och anledningen till att jag inte ville att hon skulle operera sig är olika, men inte massiva.

Isabel och jag blev iallafall inte eniga om operationen och jag vill därför inte stötta henne genom processen, som jag gjort tidigare. En stor del av mig får ont av att min älskling opererar sig, lite som en morsinstinkt. Det är ju min flickvän och det absolut finaste jag vet, trengs ingen operation. Det var också väldigt tufft att se henne gå igenom smärtan och alla obehag som följer med, det gör ont i mig också. Når man ser någon man älskar så mycket, bli lagt på en säng för att bli nedsövd och sedan skuren upp och modifierad. Det är ganska hemskt. Det är iallafall den största anledningen, sen är det också lite principer inblandade. Just att jag har sagt att hon inte får göra operationen för mig, men endå väljer att göra den då får hon helt enkelt göra det utan mig också. Vilket jag kanske ångrar lite nu efteråt eftersom det är så tråkigt här hemma utan min andra halva. Hursomhelst så tycker Isabel att ni förtjänar en förklaring och får ett svar på varför jag inte är med denna gången och att den kommer från mig så att det blir rätt. Puss och kram på er och varsågoda för min tid <3 luv yall!

endelig holdt hun kjeft

Søvn er tydeligvis undervurdert her. Jeg sover så ekstremt dårlig om natta, sovner etter utallige timer med stirring i veggen mens tankene blafrer. Jeg har ikke sjanse å koble ut, og gi meg selv fred. Jeg fungerer ikke uten mine 8 timer med søvn per natt. Jeg blir et emosjonelt vrak som hverken klarer å prestere, eller å i det hele tatt fungere som normalt. De siste fire døgnene har jeg fått minimalt med søvn, selv om jeg har lagt meg og alt for så vidt har vært tilrettelagt for en god natts søvn. Først er det min egen hjerne som er problemet, frem til morgentimene melder sin ankomst og det er fult sirkus både i villaen og ikke minst utenfor. Det er nemlig en dame her, som er her sammen med ei som skal gjøre et inngrep, og dere fatter ikke hvor høylydt hun er. Jeg blir så irritert når andre ikke kan tenke seg litt om, og ta hensyn til andre. Jeg mener, vi er mange personer her - hun er ikke alene, som det tilsynelatende virker som om at hun tror at hun er. I dag var hun oppe å gaula allerede rundt 06! Ikke tok det stopp heller, før det hadde gått et par timer. Da holdt hun ENDELIG kjeft (beklager språket), og jeg sovnet. Hvordan er det mulig? Det er mennesker i denne villaen som ligger på sykesenga, og at denne damen da kan være så lite omtenksom gjør meg frustrert. Argh! Ja, dere hører jo - jeg er ikke akkurat blid haha. Dette er nettopp hvorfor jeg behøver søøøøvn!

Fra det ene til det andre.. Hva er deres helgeplaner? :-) Del det gjerne med meg, så kan jeg prøve å fokusere på litt annet enn denne verdiløse natten. Her skjer det ikke så mye, annet enn at jeg skal en tur på check-up om en liten time. Shit hvilket glamorøst liv jeg har for øyeblikket, haha. Faen.

frisørbesøket som endte opp i tårer

Herre, for en dag vi har hatt. Vi hadde planlagt å dra til byens beste frisørsalong for en blowout for min del, og Michelle ville farge håret. Hun ville ha en lysere baylage enn det hun hadde fra før. Det merkelige var at alle som jobbet i den ellers så freshe salongen var menn. Ordentlige mandige menn, liksom. Jeg fikk håret vasket og stylet, og allerede der merket jeg hvor hardhendte de var. Heldigvis for meg, skulle jeg ikke gjennomgå fargebehandling og hele det styret, for det fikk vi nemlig fort bevist at skulle være et rent helvete. Altså, når Michelle begynner å gråte skjønner dere kanskje hvor ekstrem hele denne opplevelsen var? Det er det sykeste jeg har vært med på. Da ga jeg klar beskjed om at de må da se til å ta hensyn, og ikke være så forbanna hardhendte! Svaret vi fikk var at de "gjorde så godt de kunne". Altså, jeg har ikke ord. Fy! Ikke endte hun opp med å få baylage heller, men striper helt fra hodebunnen, og ned. Dagens lærdom: aldri gå til frisørsalonger i utlandet, selv om de skal være "byens beste".

Nei ass.. Det har vært en skuffende dag. Nå skal vi se til å gjøre det beste ut av resten av kvelden. Vi har kjøpt oss hver vår pizza, snacks og nå ser vi på X Factor UK. Kose oss masse sammen, rett og slett. ♥ Og forresten! Jeg har svart på en hel bunke med spørsmål på mystorien min, så om du vil høre meg plapre i vei (litt fooor lenge): IsabelSraad, heter jeg der!

oss som fjortiser

Throwback thursday! Hva er vel ikke mer passende enn et real tilbakeblikk til starten av vennskapet til Michelle og meg? M er skeptisk til hvilke bilder jeg skal vise dere, men jeg skal prøve å være så snill som jeg bare kan (not). Haha! Håper ikke du hater meg nå, jeg elsker deg himmelhøyt uansett! <3 <3 <3

Her hadde vi en aldri så liten photoshoot utenfor leiligheten vi bodde i sammen. Jeg husker vi ble sååå fornøyde med dette bildet, haha. 

Trekløveren! Michelle, Birgitte og meg. Babes? Her hadde vi pønta oss for ei litta bytur for å sjekke opp guttaboys. Jeg husker fortsatt hvem crushene deres var, hahaha. SÅ morsomt å tenke tilbake på! De er ikke akkurat the dream nå lenger. 

Skitur med idrettslinja, hvor jeg briljerte på slalåm, og Michelle sugte på snowboard. Hun rant ned en liten bakke, før hun gikk å sutra i "pølsebua" og drakk kakao resten av dagen. Og merk dere: denne turen varte i to dager. Michelle hadde the time of her life! ;-)

JIPPIIII - her hadde jeg bursdag, og ble jeg enten 19 eller 20 år. Dere ser forresten litt av vårt glamorøse, elegante og ekstraordinære leilighet. Drit støgg var den, men veldig lav og god månedsleie. 

Blinkskudd fra treningsleir i Spania, bursdagsfester, vorser, hytteturer og x antall byturer. Jeg mener, har dere sett noe så lekkert? Vi var jo heeeelt ute å kjørte, haha! Men hey - hvem var ikke i fjortistiden? Da er det lov! ;-) 

 

jeg trodde ikke at det kunne bli så ille

Dere vet den følelsen av tomhet man får innvendig når man virkelig savner en person innmari mye? Jeg vet at å hate er et sterkt ord, men det kunne ikke passet bedre i denne settingen. For jeg hater virkelig denne savn-følelsen. Jeg forakter den. Jeg føler meg helt tom innvendig, det er et eneste stort tomrom. Som om at noe mangler. Ah, jeg liker ikke dette. Virkelig ikke.. Av og til blir jeg litt skremt av denne følelsen. Er det normalt at det er så ekstremt? Er det så intenst for andre også? For jeg prater ikke om den der "vanlige" følelsen man får når man ikke har sett en person på noen dager. Det er så mye større enn som så. Det er intenst. Det er det eneste ordet som kan beskrive det godt nok. 



Det er klisjé av meg å si det, men jeg har funnet min sjelevenn. Min soulmate. Min andre halve. Mitt livs kjærlighet. Mannen i mitt liv. Han jeg skal gifte meg med, få barn sammen med, kjøpe mitt første hus sammen med. Vi har en slik connection som er helt spesiell, noe jeg aldri har kjent på tidligere, ikke engang i nærheten. Jeg går med en stor klump i magen så fort jeg vet at vi skal skilles for en periode. Det er ikke fordi jeg ikke stoler på han og tror at han ville gjort noe bak ryggen min, men bare fordi at jeg vet hvor mye jeg kommer til å savne han. Alt jeg gjør fører til at jeg tenker at "nå skulle Pierre vært her". 

Jeg vet ikke.. Det eneste jeg vet er at følelsene jeg har for denne mannen er skremmende høye, og at jeg savner han mer enn noensinne akkurat nå. Gleder meg ekstremt mye til å komme hjem, og kaste meg i armene dine. Jeg gleder meg til at du skal holde rundt meg å kysse meg på pannen, mens du forteller meg hvor mye du elsker meg. Jeg gleder meg til vi blir enige om at jo, jeg skal vaske håret i dag slik at vi kan dusje sammen. Jeg gleder meg til å stå opp med deg ved min side, mens jeg nyter synet av deg mens du fortsatt er i dyp søvn. 

Du gjør meg til verdens lykkeligste jente, Pierre. Jeg elsker deg.

dette har jeg ventet lenge på

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. Mitt liv i bilder atm

_______

Gjett hvem som kan dra ut en liten sving i dag, da? Jepp, that's meeee! Herregud, kan dere tenke dere hvor etterlengtet det er, eller? Jeg har jo som sagt ikke kunnet gjøre jack shit de siste dagene - kun ligge i senga, og bevege meg de få gangene jeg har måttet tisse. Glamorous life. Men i dag dere, i dag er det andre boller! Vi skal på spa å få ansiktsbehandlinger, på byens beste frisørsalong å få en aldri så liten blow-out ooooog fikse neglene. Jippi! En real pamper-day med andre ord, som er høyst nødvendig. Jeg føler meg jo ikke akkurat fresh i skrivende stund, haha. Det hjelper alltid på når man blir dullet med. :-) Nå gjenstår det bare å se hvor lenge jeg holder ut da, jeg blir nemlig veldig fort utslitt. Fingers crossed! Bare det at jeg er så oppegående som det jeg er nå, er ganske sykt. Så det er jeg veldig glad for :-)

video med Pierre og meg

Ny uke betyr ny video! Denne gangen ble vi utfordret av seerne våre til å teste "Not my arms challenge", noe som endte opp med å bli hysterisk (og blodig.. og litt vondt). Haha, dere må nesten bare se selv! Jeg må forresten få skryte litt over hvor flinke Pierre og jeg har vært på å legge ut nye videoer regelmessig den siste tiden. Vi har gått mer inn for YouTube-kanalen vår, og ønsker å bygge den større og større. Vi elsker jo å underholde dere! :-)

· KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE VIDEOEN ·



Husk å abonner gratis på kanalen vår her for flere videoer!

ukens spørsmål

affiliateslinker



THIS WEEKS Q & A

.     .     .

Hvis du ble gravid nå, hadde du vurderert å ta abort med tanke på at du sa at du ikke ville ha barn før du var 40?

- Dette er et veldig vanskelig og tabubelagt emne, men om jeg hadde endt opp i den situasjonen hadde jeg nok tatt abort. Nå har det seg jo slik at vi beskytter oss under samleie slik at det ikke skal skje. :-)

Hva er det du liker best ved Pierre?

- Åh, det er så mye! De beste egenskapene han har er at han er veldig omsorgsfull, sprer glede og viser hvor mye han elsker meg hver eneste dag. Han er en slik person som er et godt menneske tvert gjennom. Ingen motiverer meg mer enn min elsk. Åh, jeg savner han bare mer og mer nå som jeg skriver dette.. :-( Elsker deg P!

Er det vaginaloperasjon du har gjennomført?

- Haha, denne måtte jeg le litt av! Det kan jeg avkrefte - ingen behov for vaginaloperasjon. Jeg er 22 år, og har ikke født barn enda. Men kanskje når jeg er 40? ;-)

Når har du bursdag?

- 5. april! Og til dere som lurer på alderen min: jeg er 22 år, født i 1994.

Hei fine deg! :) hva bruker du som countoure og higlighter? Eller generelt hudsminke. Synest den er så fin!!

- Takk! Foundationen jeg bruker er Double Wear fra Estée Lauder, dette counturpalette fra Anastasia og denne highlighteren.

Kan du fortelle om hvorfor du valgte å droppe ut av vernepleierstudie? Du har tidligere sagt at det ikke var noe for deg, og at det ikke var slik du hadde sett for deg. Hvorfor?

- Vet du, jeg merket bare veldig kjapt at dette studiet ikke var noe for meg. Jeg ville i utgangspunktet bli barnvernspedagog, og ble fortalt at ved å gå vernepleiestudiet ville jeg ha et enda bredere utvalg etterpå. Vanskelig å svare akkurat hvorfor jeg droppet ut, men som sagt - man merker veldig fort om man trives og har tatt det rette valget. Det hadde naturligvis ikke jeg, så da droppet jeg ut. 

Hvor er antrekket fra?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Kjole her / støvletter her

Gikk det galt under rumpeoperasjonen så du måtte fikse?

- Ingenting gikk galt da jeg opererte rumpa, nei. :-)

Når skal du fortelle hva du har operert?

- Som jeg har sagt flere ganger tidligere: når jeg selv kjenner at jeg er klar. Vi vet alle hva det vil medføre, og all den kritikken og alles meninger vil jeg ikke utsette meg selv for mens jeg fortsatt er i smerter. 

Jeg blir oppriktig brydd på dine vegne. Kan du være så snill å søke hjelp før det går for langt? En psykolog kan helt sikkert hjelpe deg.

- Jeg har det veldig fint med meg selv, jeg! Hadde jeg hatt behov for hjelp, hadde jeg absolutt oppsøkt en psykolog. Men du derimot, høres ut som å trenge det. Kanskje få hjelp til å ikke bli så "oppriktig brydd" på andres vegner, som du kun leser bloggen til?

Heter du egentlig Shirog?

- Shirog er mitt mellomnavn. Hele navnet mitt er Isabel Shirog Raad.


STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!