hits

november 2017

I EKTE ARABISK STIL

annonse ⎮ turen er sponset av Dreamworld

EN EKTE ARABISK HELAFTEN

I kveld spiste jeg på en nydelig arabisk restaurant som ligger på Dubai Marina. Restauranten heter Reem Al Bawadi. Helt utsøkt mat! Vi satt der i flere timer før vi til slutt dro derfra. Etter maten røykte vi vannpipe og bare nøt. Det som er litt kjipt med Dubai er at det ikke serveres alkohol på restauranter med mindre det er på et hotell. De har nemlig ikke lov til å servere alkohol bortsett fra på utvalgte hotell. Det suger, for jeg ville virkelig nyte et glass vin i kveld, men det var ikke mulig. Det er forøvrig derfor alle nattklubbene er på hoteller, forresten. Litt inside info her, hehe. Uansett! Kvelden var super hyggelig, og jeg storkoste meg virkelig. Det var en skikkelig fin kveld i ekte arabisk stil med både vannpipe, te og så klart arabisk mat. Nam! Jeg anbefaler dere absolutt å dra hit på middag om dere er i Dubai en gang. Veldig fint sted!

SVAR PÅ EN PROVOSERENDE KOMMENTAR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk en kommentar i dag som virkelig fikk meg til å bli engasjert. Det er ikke ofte jeg skriver så lange svar tilbake, men nå følte jeg for det. Dette er noe jeg har sterke meninger og tanker om, så jeg kunne helt ærlig ikke la være å lette på hjertet nå. Jeg er spent på å høre deres meninger angående dette også. Her er kommentaren jeg fikk:

«Fy faen, jeg blir så provesert. Du ødelegger livene til mange ambisiøse og flotte ungdommer med ditt perfekte liv. Måten du fremstår på er svært negativ. Jeg har fulgt bloggen din i lang tid, og jeg syntes innleggene blir mer usmakelig for hver gang. Alt handler om kropp og penger. Husk at du er et forbildet for mange. Bloggere som deg burde tenke på hva de legger ut, på grunn av det påvirker unge negativt».

Mitt svar: Om du mener det du skriver, burde du heller fokusere på å endre hvordan du og andre folk med samme meninger tenker. Da mener jeg de menneskene som har det dårlig på grunn av hvordan andre mennesker lever sitt liv. Jeg har aldri sagt at det er alle disse overfladiske tingene som gjør meg lykkelig. Det som gjør meg lykkelig er gode relasjoner og alt annet bortsett fra materialisme. Alt annet ser jeg på som en bonus og eventuelt motivasjon. Man skal ikke behøve å skjule sin egen livsstil for at andre mennesker skal føle seg dårligere på grunn av det. Gjør man nå det, må man endre sin egen tankegang, og vurdere hva som er viktig for en selv. Andres fremgang skal ikke få deg til å føle deg dårlig. Da er det noe feil med hvordan du tenker. Om du nå virkelig vil ha det så mye at det får deg til å føle deg dårlig, må du heller bli motivert for å kunne få det samme. For ingenting kommer nemlig gratis. Det holder ikke å bare ville ha det, du må jobbe for det. Om du mener at jeg ødelegger andre flotte og ambisiøse ungdommer med mitt perfekte liv, så skjønner jeg ikke helt hva du mener. Det finnes ingen liv som er perfekt. Livet handler om å bygge det opp på den måten du selv ønsker å leve det på. Alt er faktisk opp til deg selv, ingen gjør det for deg. Ikke vær sjalu og la deg bli provosert, jeg har aldri sagt at det er slik man SKAL leve. Det er slik JEG ønsker å leve. Jeg synes at jeg er en motivasjon for unge, for jeg har søren meg fått det til i svært ung alder. Det beviser at alle kan, HVIS man  vil! Å være bitter vil ikke gjøre deg noe godt. Det fantes en dag hvor jeg ikke hadde noe som helst av det jeg har i dag. Når jeg på den tiden så andre ha det jeg drømte om, ble jeg motivert. Strive and prosper.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om det finnes noen der ute som føler seg dårlig av det du selv ikke har; tro på deg selv og TA det du vil ha. Slik fungerer verden, og du kan hvis du vil det sterkt nok.

JEG HAR ALDRI SETT NOE LIGNENDE FØR

annonse ⎮ turen er sponset av Dreamworld

He-rre-gud! Har dere sett noe så vakkert før? Jeg er TOTALT fascinert av Dubai. Jeg trodde jeg var det etter forrige tur, men nå? Det finnes ikke ord som kan beskrive hvor mye jeg digger dette stedet. Dubai er såååå sjukt!! Man må virkelig oppleve det selv for å forstå. Jeg føler helt seriøst at jeg er i en film konstant, alt ser så uvirkelig ut. Jeg mener, sjekk bildene! Breathtaking. Måtte bare dele disse bildene med dere, tidenes bildedryss fra Dubai By Night. Amaaaaze!!

Hva gjør dere på? Håper alt er fint med hver og en av dere! Selv er jeg på hotellrommet for øyeblikket. Klokken er straks 00:00 her, så det er ikke lenge tid det er natta for meg. Først skal jeg spise litt (mye) mat, jeg bestilte akkurat døds masse godt fra roomservicen. Vi snakker frukt fat, sjokolade milkshake og club sandwich. Haha! Gjett om jeg skal kose meg da. 

God natt når den tid kommer, fininger. Klem!

BILDEDRYSS DAG 1

reklame: turen er sponset av Dreamworld

DUBAI DAY ONE

Som lovet - her kommer tidenes bildedryss fra gårsdagen. Jeg hadde det så utrolig koselig! Dagen tilbrakte jeg på Dubai Marina hvor det først var duket for lunsj, og så shopping. Shoppingrunden skulle som sagt ikke være så omfattende, men dere så jo i det forrige innlegget hvordan det endte haha. Jeg er håpløs når det gjelder shopping altså, men hey.. What's new. Etter shoppingen spiste vi middag, dro tilbake til hotellet hvor jeg nøt litt vin, tok et varmt og deilig bad før det omsider var leggetid klokken 04:30. Helt krise da jeg skulle våkne klokken 10 i morges. Jeg fikk nøyaktig 4 timer på øyet, og det merkes på formen for å si det mildt. Jeg er en zombie. Anyways! Her kommer masse bilder fra dagen i går. ❥

Mmm! Appelsin & jordbær shake.. ❥

Se så nydelig!! Dør.

SANDALER HERMES ⎮ SKJØRT MESHKI ⎮ TOPP MESHKI ⎮ VESKE CHANEL ⎮ CARDIGAN HOUSE OF CB

Her trives jeg! Hihi...

❥ ❥ ❥

SANNHETEN OM HVORFOR JEG IKKE HAR BLOGGET

Kremt... Guilty as hell haha. Planen var å "kikke" litt på Dubai Mall, men dere ser jo hvordan det endte. Det ble ikke en liten tur, akkurat. Jeg har ikke turt å sjekke bankkontoen enda, for å si det sånn. Hvem skulle trodd at jeg behøvde mer sminke? For å ikke snakke om enda mer Victorias Secret undertøy? Eller klær, for faen. Hah! Som om jeg lider. Meeeen men, er man i Dubai så er man i Dubai. Jeg lovet å ikke shoppe før jeg reiste, men helt ærlig? Jeg visste at jeg bullshitet. Hallo, at JEG skal klare å la være er jo en bløff. Skjer ikke. Jaaaja! Jeg har kjøpt meg super masse fint da!! Jeg er veldig fornøyd, så jeg konkluderer med at det var totalt verdt det.

Som dere kanskje allerede har forstått, er dette grunnen til at jeg ikke har kommet meg tilbake på hotellet før nå. Dro derfra klokken 00:00 faktisk (Dubaisk-tid), da senteret stengte. Det er hardcore shopping altså! Hehe. Nå er jeg mange tusenlapper fattigere og to gnagsår rikere. Vellykket dag! Jeg skal avslutte kvelden med vin og kjeks på balkongen før jeg skal hoppe i et varmt bad (elsker badekar på hotell) for og så sove. Gleder meg så til en ny dag i morgen! Bildedryss fra første dagen kommer i neste innlegg. Klem!

JEG LYVER TYDELIGVIS

Hei babes!! Long time no see. Beklager for null oppdatering i går, men hele dagen gikk til flyreisen. Jeg er nemlig ikke lenger i Norge, men i... *trommevirvel* DUBAIII! Woooho. Til tross for at det er mange som spekulerer i om jeg er et helt annet sted på TV-innspilling, må jeg dessverre skuffe dere. Jeg er i Dubai, og nei - jeg lyver ikke haha. Uansett! Flyreisen hit gikk veldig bra, men den var litt kjedelig. Men men, den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves! Da vi kom frem i går sjekket vi inn på hotellet hvor vi ble overrasket med å bli oppgradert fra Junior Suite til Grand Suite som er den fineste og største suiten. Jeg klager ikke haha! Vi bor i 25 etasje, så utsikten er mildt sagt syk. Jeg viser dere hotellet og suiten senere, samt forteller om min opplevelse med Dreamworld hittil.

Nå blogger jeg faktisk fra mobilen, vi sitter nemlig på Dubai Marina og spiser middag. Det er så vanvittig koselig her, dere! Jeg har knipset en haug med bilder til dere, som jeg poster i et nytt innlegg så fort jeg får tid. It is good to be back!!

KJÆRLIGHETSLIVET, FILLERS, GJØRE MER TV?

UKENS SPØRSMÅL

Skal du vlogge i Dubai?

Jeg skal i hvert fall få til en vlogg-dag. Denne turen har jeg mest lyst til å nyte uten masse jobb, så jeg forholder meg til bloggen i utgangspunktet. YouTube blir veldig mye ekstra arbeid som jeg ikke orker akkurat nå. Jeg trenger en skikkelig avkoblende ferie, kjenner jeg. Bloggen blir så klart oppdatert som vanlig og med masse bra innhold fra Dubai. En vlogg skal jeg i hvert fall få til, det lover jeg.

Angrer du på noen av operasjonene du har gjort?

Både ja og nei. Utseendemessig nei, men psykisk ja. 

Når mista du jomfrudommen?

Jeg var 18 år når jeg hadde sex for første gang. Svært få tror på meg når jeg sier det, men det er sannheten. Synes at det er litt trist at det er så "sjukt" å miste jomfrudommen så "sent". Jeg synes at man skal kjenne på sine egne følelser og ha sex når man selv føler at det er rett og at man selv er komfortabel. Det er alt for mye press blant unge, noe jeg synes er super teit.

Hvordan går kjærlighetslivet? Har du noen i kikkerten?

Dette er desidert det mest stilte spørsmålet, haha. Jeg er singel og har vært det lenge nå. Eller, lenge og lenge. Det begynner å nærme seg et år faktisk. Shit så fort det har gått! Føler absolutt ikke at det har gått så lang tid siden jeg ble singel. Shit.

Hvor mye veier du?

Jeg veier meg svært sjeldent, men sist jeg sjekket veide jeg 46 kilo. Jeg er 159 cm lav da, så jeg er jo nesten en liten dverg haha. 

Har du kommet helt over Pierre, og er du klar for å finne kjærligheten på nytt?

Pierre var min første intense kjærlighet, så han kommer så klart alltid til å være spesiell for meg. Om jeg er klar for å finne kjærligheten på ny? Hm... Er ikke keen på kjæreste i det hele tatt haha. Jeg lever livet på egenhånd og fokuserer mer på meg selv og karrieren min. Kjærligheten får komme når tiden er inne. 

Vil bare spørre hvordan du har det? Folk vil alltid vite juicy gossip, men hvordan har du det sånn egentlig?

Skjønn du er, takk som spør! Jeg har det faktisk bedre enn på lenge. Livet smiler om dagen! Jeg har mye å se frem i mot, fine mennesker i livet mitt og alt går egentlig på skinner. Dessuten trekker jeg litt ekstra mye på smilebåndet i og med at jeg reiser til Dubai i morgen! Hihiiii. Fy faen så gøy det skal bli.

Kan du fortelle hvilke fillers du har i ansiktet?

Jeg har ikke fillers i ansiktet atm. Jeg har hatt i kinnbena før, men alt har forsvunnet da det er 1,5 år siden jeg gjorde det. Det eneste jeg bruker å gjøre er å fjerne sinnarynken med botox i panna samt fylle i leppene.

Er det et spesielt spørsmål du er dritt lei å bli stilt? 

OH YES. Spørsmål om eksen min + spørsmål om operasjoner. Det er dessverre det folk er mest nysgjerrige på, men også det jeg misliker mest å prate om. Litt kjipt det der haha.

Skal ikke Sidra legge ut fler videoer på Youtube?

Jo, hun posta en ny i dag! Sjekk den ut her.

Vil du gjøre mer TV? Savner å se deg på skjermen!

Å, så glad jeg blir! Jeg vil absolutt gjøre mer TV, jeg elsker jo det. Hvem vet, plutselig dukker jeg opp på skjermen really soon? Who knows.

Hva er den hemmeligheten du prater om?

Jeg kan ikke si hva det er helt enda, dessverre. Men fortvil ikke - det blir avslørt 1. desember! IIIHHH det er ikke lenge til. Blir helt stressa, haha. Jeg kan love dere at dere kommer til å fly i taket av enten glede eller sinne. Heh. Gleder meg!!!

Hva er favorittsangen din for tiden?

Ruben - walls. Looove!

Hvorfor er du så lite aktiv på Snapchat? Jeg savner når du pleide å vlogge på mystory.

Jeg vet ikke helt, jeg har bare latt være å snappe alt jeg gjør til enhver tid. Noen dager er jeg mer aktiv enn andre, da. Du har rett i at jeg var mye flinkere før, kanskje jeg skal skjerpe meg? Det er litt deilig å ikke dokumentere absolutt alt også, det må jeg innrømme. Jeg lover å snappe mye fra Dubai da! Følg meg om du ikke allerede gjør det - IsabelSraad heter jeg.

Hvilken modell/type er Gucci beltet ditt? Det du har på i Nelly-haulen.

Aner ikke, dro til Gucci butikken og pekte på det bare haha :/ Sorry <3

_______

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

 

VIDEO: MIN NYE NESE-PIERCING + NELLY HAUL!

reklame ⎮ alle lenker er annonselenker
 


NÅ FÅR DU 20% PÅ ABSOLUTT HEEEEELE NELLY.COM - KLIKK HER FOR TILUDET

___

・ LENKER TIL ALLE PRODUKTENE JEG VISER I VIDEOEN ・

1. Nike sneakers her ⎮ 2. Glitterkjole utsolgt ⎮ 3. Sort faux fur jakke her

4. Rosa genser her ⎮ 5. Two piece set her ⎮ 6. Michael Kors klokke her

7. Sort genser her ⎮ 8. Velvet bukser her ⎮ 9. T-skjorte utsolgt

10. Lumee case her ⎮ 11. Nike t-skjorte her ⎮ 12. Lace heels her

13. Sort stripete kjole her ⎮ 14. Jumpsuit (Dubai) her ⎮ 15. Sparkly kjole med split utsolgt​

16. Blå velvet kjole utsolgt ⎮ 17. Rød kjole her ⎮ 18. Søt svart kjole her

19. Sort velvet kjole utsolgt ⎮ 20. Polo skjorte her ⎮ 21. Rød topp her

22. New Era vinrød caps her ⎮ 23. Rosa caps her ⎮ 24. Mine favoritt hæler her

25. Adidas caps her 26. Sort New Era caps her ⎮ 27. Chain hårbånd her

28. Smykke her ⎮ 29. Choker utsolgt ⎮ 30. Gull armbånd utsolgt

31. Hårbøyle her ⎮ 32. Rosa faux fur jakke her ⎮ 33. Army kåpe her

34. Rød jakke her ⎮ 35. Fila genser utsolgt

JEG REISER TIL DUBAI MED DREAMWORLD

reklame: sponset reise av Dreamworld

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LET'S GO TO DUBAI

Det var ikke lenge jeg klarte å holde meg hjemme i kalde Norge. Det kom ikke som et sjokk for meg i hvert fall, og det tror jeg ikke at det gjorde for dere heller. Dere kjenner meg nok! 😬 På mandag reiser jeg nemlig igjen, og jeg tar faktisk turen til Dubai igjen! Hvorfor, tenker du? Fordi at Dubai er det sykeste stedet jeg noensinne har feriert på, og sist hadde jeg kun fire dager der så jeg følte ikke at jeg fikk tid til å oppleve halvparten av alt som er verdt å få med seg. Dere som ikke har vært i Dubai må virkelig ta turen dit en eller annen gang. For et fascinerende sted!

Denne reisen er sponset av Dreamworld, som jeg er så heldig som har fått æren av å være ambassadør for. Dreamworld er kort fortalt et reiseselskap som tilbyr skreddersydde og eksotiske reiser til veldig lave priser. Målet deres er helt enkelt å kunne tilby drømmreiser til drømmepriser. Akkurat det synes jeg at de virkelig klarer å leve opp til. Sjekk ut de sinnsykt fantastiske prisene her, samt de amazing reisene de tilbyr. Når jeg reiste til Dubai og Bali i November, hadde jeg også booket reisen gjennom samme selskap. Planen var jo å promotere på den turen også, men det var litt kluss med nettsiden på det tidspunktet så derfor ble det litt vanskelig. Nå er derimot alt på plass og Dreamworld er klare for å levere fantastiske reiser! De er også med i Reisegarantifondet, til dere som lurer på det.

Og nå, over til det gøyeste: Dreamworld har slått på stortromma med en syk konkurranse på Instagram hvor premien er en reise for to til Dubai i Mars!! 

· FOR Å DELTA I KONKURRANSEN: ·

⚡️ Følg «Dreamworldno» og «IsabelSraad» på Instagram

⚡️ Lik og kommenter på Dreamworlds seneste instagram-post, som handler om konkurransen.

______

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg gleder meg ekstremt mye til å reise på mandag, og jeg kommer så klart til å oppdatere dere på reisen. Jeg kommer også til å fortelle dere om min erfaring med Dreamworld på denne turen. Forrige tur var over all forventning og jeg har absolutt ingenting å klage på. 

Bestill din reise hos Dreamworld her!

KJØP MINE FAVORITT BEAUTY PRODUKTER FOR 1 KRONE!

・ annonse: Good For Me ・

MINE TO FAVORITT SUPLEMENTS

Black Friday er endelig her, og i den forbindelse slår Good For Me på stortromma. Det finnes mange gode tilbud over alt i dag, men jeg kan love dere en sak: ingen andre tilbud er like bra som dette jeg nå skal fortelle dere om. Nå kan dere nemlig klikke hjem BEGGE favoritt tilskuddene mine, Hair Luxiuos og Betakaroten Gold, til kun 1 krone på første levering! Det er et helt sinnsykt tilbud som jeg er så glad for at jeg har fått lov til å dele med dere. Jeg mener, 1 krone!!! Slå den du, haha. 

HAIR LUXIOUS

Hair Luxious er et tilskudd for håret. Jeg har gått på det i langt over et halvt år nå, og jeg kommer aaaldri til å slutte. Jeg kan med hånden på hjertet si at dette produktet fungerer, for jeg har merket så utrolig stor forskjell på håret mitt. Kort fortalt: Hair Luxiuos er et produkt som inneholder en lang liste med ingredienser som er supert for håret ditt. Disse næringsstoffene som kapslene inneholder vil etterhvert tilføre håret ditt den nødvendige næringen det trenger for å oppnå en naturlig hårvekst. Husk at det tar tid da det er en langsom prosess, så det vil ta en liten stund før du vil se den største forskjellen. Dersom du tar to tabletter daglig over tid, sørger du for å gi håret ditt næringen den trenger for å vokse seg sunnere og sterkere. Jeg er helt hekta på disse! Jeg pakker de med meg uansett hvor jeg er. Drar jeg på ferie? Da er de med i kofferten! Kan virkelig ikke leve uten disse. 💕

BETAKAROTEN GOLD

Og nå over til hemmeligheten som gjør at jeg alltid er litt ekstra brun, nemlig Betakaroten Gold. Betakaroten er et naturlig fargestoff som er med på å gi deg en dyp og varig brunfarge året rundt. Dette produktet er perfekt for oss som ønsker dypest mulig brunfarge. Dere vet jo allerede hvor mye bedre jeg trives med meg selv når jeg har farge på kroppen. Man føler seg jo tusen ganger freshere! 😀 Det beste er at dette er et produkt som man kan bruke året rundt, noe jeg gjør. Det er helt opp til deg når du vil oppnå en dyp brunfarge - hjemme, eller på reisefot. Selv skal jeg ta dette med meg nå som jeg reiser på ferie neste uke, jeg tar de jo som sagt hver dag - både på ferie og hjemme. Fortsett så lenge du ønsker å bevare brunfargen.

⚡️ I LOVE THESE TWO! ⚡️

KLIKK HJEM HAIR LUXIOUS HER OG BETAKAROTEN GOLD HER TIL KUN 1 KRONE! 💸😻 (prisen gjelder første levering!)

JEG ER LYKKELIG

Jeg er så forbanna lykkelig om dagen, dere. Genuint lykkelig! Det er lenge siden det har skjedd så mye bra i livet mitt samtidig, og det gjør at jeg setter ekstra stor pris på det nå som det faktisk skjer. Jeg har aldri vært den personen som tar ting for gitt. Jeg vet at jeg er kjempe heldig med tanke på det livet jeg får leve, og alle mulighetene jeg får. Ingenting av det er en selvfølge, og absolutt ingenting jeg hadde sett for meg at skulle skje meg noen få år senere. Det er klart at jeg har jobbet hardt og kjempet for å komme hit jeg er i dag, men jeg er også døds heldig som har muligheten til å gjøre det jeg elsker hver eneste dag. Åh, jeg er så takknemlig for alt. Takknemlig for dere, først og fremst. Det er nettopp på grunn av dere at jeg kan leve drømmelivet mitt. Det er takket være dere at jeg får jobbe med det jeg brenner for. Jeg sier det ofte, men jeg føler ikke at jeg kan få sagt det nok: tusen millioner takk for at dere følger med på reisen min. Tusen, tusen, tusen takk for at dere er verdens snilleste og godeste lesere. Jeg ser på dere som mine beste venner, som jeg får tips og råd fra og som jeg deler livet mitt og hemmelighetene mine med. Tenk så heldig jeg er! ❥

Føler meg litt sentimental i dag, for å være ærlig. Jeg er bare så glad om dagen, mye takket være dere. Dere gir meg så mye kjærlighet hver eneste dag, fininger. Og dere? Tusen takk for alle fine kommentarer på innlegget hvor jeg viser bilder av leppene mine etter at jeg fjernet mine lipsfillers. Jeg var kjempe nervøs for å poste innlegget, men jeg ble kjapt glad for at jeg gjorde det da jeg så hvor snille dere var. Tusen takk (for tusende gang haha) for at dere er dere! I love you. 

TIL ALLE DERE SOM LURER

reklame: behandlingen er sponset

BROWS ON FLEEK

Brynene mine er noe jeg konstant får spørsmål om. Det forstår jeg godt, for jeg må ærlig si at jeg synes at de har blitt super fine selv! Jeg pleier alltid å poste info om brynstylisten min på mine andre sosiale medier hver gang jeg er hos henne, men jeg tenkte å skrive et innlegg om det her på bloggen også til dere som kanskje ikke følger meg på Snapchat eller har fått det med dere der. Jeg kan starte med å si at jeg har gått til Elin i snart to år, tror jeg? Litt usikker på hvor lenge det er helt nøyaktig, men det er i hvert fall sjukt lenge. Etter første besøk hos henne har jeg ikke turt å la noen andre røre bryna mine. Hun er nemlig så vanvittig dyktig! Jeg har som kjent ikke vært den som har vært mest begavet med flotte bryn, men Elin har faktisk gitt meg såkalte brow on fleek. 

Behandlingen jeg alltid går for er brynsforming. Det innebærer napping, farging og voksing. Elin er kjempe flink til å forme bryna etter ansiktsformen din og hva som vil se best ut på nettopp deg. Prisen er 650,- kroner, men dersom dere oppgir navnet mitt i kassen får dere 15% i rabatt. Tilbudet varer ut året! ☺️ 

Jeg anbefaler dette på det sterkeste! Jeg mener, jeg hadde aldri gått til henne samt utført denne behandlingen i to år dersom jeg ikke hadde vært døds fornøyd. 

BOOK TIME ONLINE HER!

SUMMEN FOR ÅRETS JULEGAVEHANDEL

reklame ⎮ lenken er en Nelly annonselenke

Please si at jeg ikke er den eneste som begynner å stresse noe enormt over årets julegavehandel? Jeg sliter skikkelig med å finne de perfekte gavene til de jeg er glad i. Noen har jeg riktignok allerede i boks, men mesteparten er jeg fortsatt veldig i tvil om. Jeg er en person som legger veldig mye omtanke og sjel i gavene jeg gir, det viktigste for meg er at personen som får gaven blir super glad! Det jeg synes er kjedelig er å gi noe som er 100% forventet, om dere skjønner? Så klart er det jo gøy også, for da vet jeg jo på forhånd at vedkommende kommer til å bli fornøyd og takknemlig, men samtidig er det litt "kjedelig" dersom det er så åpenbart hva personen skal få. Det er litt tricky i år, altså.  For hvert år føler jeg dessuten at jeg må overgå fjorårets gave, så jeg gjør det egentlig veldig vanskelig for meg selv haha. Hvor mye skal man liksom bruke på julegavehandelen? Jeg har ikke bestemt meg for sum enda, men det må jeg nesten se til å gjøre asap slik at jeg får satt opp et budsjett å forholde meg til. Jo bedre det går for meg, jo mer vil jeg kunne gi til familien min og vennene mine.

BUKSER HER ⎮ TOPP BERSHKA

Foruten om å fundere på årets julegaver har jeg jobbet fra morgen til kveld på macen. Jeg har forhåndsskrevet et par innlegg til helgen, tatt bilder, svart på utallige mail og startet på klippingen av en ny Youtubevideo til Sidras kanal. Jeg er gal som har påtatt meg enda mer jobb nå som jeg har blitt Sidras personlige "klipper" til hennes kanal, i tillegg til min egen. Hva gjør man ikke for sin lille prinsesse. 💕 Det er forøvrig bra å ha mye å gjøre om dagen, for jeg går å venter i spenning frem til jeg kan avsløre den store hemmeligheten 1 desember. Gud, det er ikke lenge til!!!

JEG HAR FJERNET MINE LIPFILLERS

Jeg lyver om jeg ikke sier at jeg har fullstendig panikk. I går var jeg som sagt på konsultasjonstime, og det endte opp med at vi sprøytet inn produktet som bryter ned fillersene. Leppene mine har blitt sinnsykt små på bare et døgn, og jeg føler meg virkelig ikke som meg selv. Det er sykt hvor annerledes jeg føler meg nå som leppene ikke er store, slik som de har vært de to siste årene. Det er klart at det merkes liksom haha. Bildene over her knipset jeg for rundt en time siden, så der ser dere litt av resultatet. De ser riktignok mye større ut når jeg tegner med lipliner og har på lipgloss, som jeg har på bildene. Uten noe for for produkter ser de ut som to streker. FAEN at jeg ikke ventet med dette til etter reisen jeg skal på på mandag. Jeg har ikke tenkt meg godt nok om altså, det merket jeg kjapt i går. Men men, jeg vet at det kommer til å være SÅ verdt det til slutt. Om to uker skal jeg tilbake å fylle på, men da går jeg for en mye mer naturlig look enn det jeg hadde tidligere. Jeg planlegger å skrive et eget innlegg med før og etterbilder til dere, samt gi dere all info. Jeg er så spent! Enn så lenge får jeg gå rundt med disse leppene, til tross for at jeg ikke føler meg særlig komfortabelt. Nå har jeg så og si mine naturlige lepper. Rart!

Gleder meg til denne fasen er over, det må jeg innrømme. 🤓

RABATTKODE: 25% PÅ NELLY!

reklame: alle lenker er Nelly annonselenker

WOHO! I dag slår Nelly til med et døds bra tilbud, nemlig 25% rabatt på ALLE sko!!! Det er jo helt galskap 😬💸 Jeg elsker slike gode tilbud, haha. Nedenfor her har jeg samlet sammen alle mine favoritter. Jeg har faktisk alle parene foruten om to. Hah, vet ikke om det er positivt eller negativt. Planen min er å klikke hjem mange julegaver i dag, for hvem elsker vel ikke sko? Nå gjelder det å slå til mens vi kan. Ps. Tilbudet varer kun frem til klokken 10:00 i morgen tidlig, så vær kjappe dersom dere vil benytte dere av dette amazing tilbudet. I know I will!

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL TILBUDET!

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER (disse har jeg, de er SÅ fine!!) ⎮ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER (disse er kjempe gode å gå i!) ⎮ 6. HER (favoritt sneakers!)

25-80% PÅ HELE NETTBUTIKKEN!

・annonse・

SHOP 'TIL YOU DROP

På fredag braker det verdenskjente Black Friday løs, dagen hvor man kan gjøre ekstreme kupp! I den forbindelse har Blivakker slått til med BLACK WEEK. Det innebærer at du får 25-80% rabatt på HELE nettbutikken! Du får altså supre tilbud på alt du kan tenke deg fra i dag og frem til søndag. Det er nå tiden er inne for å slå seg løs og gå bananas. Ønsker du deg gode hudpleie produkter? En ny parfyme, eller har du kanskje gått tom for favoritt foundationen? Hva med å begynne julegavehandelen? Under kommer mine favoritter for tiden. 

LIQUID SUEDE CREAM LIPSTICK SET

Disse liquid lipstickene er helt fantastiske! Jeg har disse i mange forskjellige farger, men disse tre er mine favoritter for tiden. De kommer forresten i et sett. Ah, jeg elsker røde og mørke lepper på vinteren. Synes det er så fint! Det jeg mener at er så bra med disse i forhold til andre liquid lipsticks, er at disse fra NYX ikke tørker ut leppene like mye som andre har en tendens til å gjøre. Du finner disse HER!

NYX IN YOUR ELEMENT EYESHADOW PALETTE EARTH

NYX har nettopp lansert dette døds fine øyenskyggepalettet! Det inneholder 12 nydelige farger som er veldig pigmenterte. Det er noe som er utrolig viktig for meg når det kommer til øyenskygger - pigmenteringen er alt! Skyggene er enkle å jobbe med, buttery og blendbare. Faktisk foretrekker jeg billige skygger fremfor dyre, for jeg opplever så og si alltid at de til en billigere peng alltid er bedre. Du finner palettet HER!

RESTEN AV MINE FAVORITTER

Babor Skiovagee Intense Purifying cream: dette er min go-to ansiktskrem nå for tiden. Jeg har fått litt uren hud i det siste, så derfor behøver jeg hudpleie som hjelper på akkurat den fronten. Dette er en lett dagkrem som tilfører pleie i 24 timer til uren hud, samtidig som den reduserer talgproduksjonen i huden. Det vil si at den hjelper på oljete hud. Dessuten lukter denne fantastisk!

Babor Essential Care Moisture Serum: denne bruker jeg før ansiktskremen, etter at jeg har renset ansiktet både på morgen og kveld. Serumet gjør at ansiktskremen trekker seg enda dypere inn i huden, i tillegg til å virke veldig fuktighetsgivende. Det trenger jeg nå på vinteren, jeg blir nemlig veldig tørr. 

NYX Prof. Matte Liquid Liner: det å ha en kullsvart og matt liner er et must i sminkepungen min. Jeg har brukt denne lineren på bildene i dette innlegget, forresten. Den er helt super! Jeg får ofte spørsmål om hvilken jeg bruker, og her har dere svaret. Denne er så enkel å jobbe med! 

Det var det! Håper dette innlegget var til hjelp når det for eksempel kommer til julegavetips! Jeg vet at det kan være vanskelig å vite hva man skal kjøpe, så dette er i hvert fall mine favoritter for tiden som jeg vet at er fantastiske produkter. 

KLIKK HER OG SHOP HOS BLIVAKKER!

JEG SER HELT FORJÆVLIG UT

YAY! Dagen i dag har vært helt fantastisk i forhold til hvordan gårsdagen var. Jeg var mildt sagt i et veldig dystert humør i går haha. Nå er i hvert fall alt tilbake til normalen, og det er jeg super happy over. Det pleier som regel å være sånn! Det er sjeldent de dårlige dagene varer lenge. Jeg har vært ute på vift helt siden klokken 12 i formiddag. Bestillingene fra klessalget er sendt avgårde, jeg har hengt med lillesøsteren min samt spilt inn en YouTubevideo til kanalen hennes og så har jeg vært på behandling. Leppene mine ser helt forjævlige ut atm, da jeg har fått sprøytet inn middelet som skal bryte ned fillersene i leppene mine. De skal visstnok bli ganske hovne de første timene, før det gir seg. Heldigvis, hehe. Jeg ser virkelig ikke noe klok ut for øyeblikket. Dere skulle sett meg (bildet er fra i går), men så mye selvironi har jeg ikke i dag merker jeg. Det kommer garantert til å være verdt det til slutt. Jeg har endelig innsett at et mer naturlig resultat er mye finere enn for store lepper. Jeg var så lei av klumpene, at de så ut som et nebb og at leppene mine var stenharde. Not nice at all.

Jeg er døds sulten, så jeg må kaste i meg litt mat. Mamma har laget taco - yum! Jeg skal være litt sosial, så vi får snakkes mer litt senere. Klem!

I DAG SKAL JEG PÅ KONSULTASJON

reklame: alle lenker er annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JAKKE UTSOLGT ATM ⎮ BUKSER HER ⎮ TOPP HER

I dag er ingen vanlig dag. Jeg skal på konsultasjon for å fikse på leppene mine. For å være mer nøyaktig: jeg skal tømme dem/fjerne all produkt som jeg har i dem nå, for å så bygge dem opp på ny. Jeg er nemlig ikke helt fornøyd med hvordan de ser ut for øyeblikket, og for å være ærlig har det plaget meg en ganske god stund. Jeg føler at leppene mine ser ut som et nebb, noe som ikke er særlig fint. Hvorfor ikke fikse dem for å få et mer naturlig resultat, men fortsatt oppnå fyldige lepper? Jeg så meg blind en god stund, og jeg må ærlig innrømme at det ikke så bra ut en periode. Det er på den tiden jeg egentlig burde fikset opp i dem, haha. Bedre sent enn aldri, I guess. Det blir spennende å se resultatet når hele prosessen er ferdig. Jeg tror at det fungerer slik at man sprøyter inn et middel som skal fjerne fillersene i leppene over tid, før man kan fylle på ny. Om jeg ikke er helt på bærtur nå, mener jeg at jeg må vente i tre uker før jeg kan fylle på dem igjen. Wæh. Om det stemmer kan jo det by på litt panikk hos denne frøkna heh.......!! Vi får se, jeg lider gjerne for skjønnheten så lenge leppene mine blir mer naturlige. Jeg oppdaterer dere så klart mer etterpå. ❥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· DAGENS PLANER ·

⚡️ Konsultasjon for lepper

⚡️ Besøke storesøsteren min

⚡️ Sende avgårde alle bestillingene fra klessalget!

⚡️ Spille inn + klippe slim-video med Sidra til Youtubekanalen hennes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEELS HER (SÅ DIGG Å GÅ I!) ⎮ SOLBRILLER HER

UNØDVENDIG

reklame: alle lenker er annonselenker

NIKE HOODIE HER ⎮ MATCHENDE BUKSER HER

Nå er endelig denne dagen over for min del. Ikke hver dag er like bra, og dette døgnet har vært ganske kjipt. Jeg er så dårlig på å takle motgang for tiden merker jeg. Jeg er lei av kulden og vinteren, lei av A4-livet her hjemme, lei av de samme rutinene. Jeg må på ferie asap kjenner jeg. Litt miljøforandring er akkurat det jeg trenger! Litt nye inntrykk og omgivelser. Det hadde ikke vært feil. Om det blir slik som jeg ønsker drar jeg til varmere strøk allerede om noen få dager. Spennende! Jeg har vært på samme destinasjon før, men planlegger en tur tilbake. Noen som klarer å gjette hvor? Hihi! 

Mmmm! Sunnheten sjæl kom på at hun kun hadde spist en gang i dag, så dette var velfortjent. Hah! Det var definitivt verdt turen ut i kulden. Planen nå er å kose meg med dette før jeg skal ta et bad. Jeg er så sliten i både kropp og huet i dag, så et varmt bad passer utmerket. Bathbomb fra Lush har jeg tenkt på å kjøpe i kanskje en måned nå - uten hell. Om du ikke visste det fra før, så har jeg tidenes gullfisk-hukommelse. Det vil si at jeg aldri husker vesentlige ting, men unødvendige saker som for eksempel hva dama i kassen heter, deeeet husker jeg. Bathbomb? Nei for det må jeg jo huske, til forskjell fra navnet til Liv på Rema. Det er hardt å være Isabel Raad skal dere vite! 🤓

Veldig interessant innlegg må jeg si, haha. Sorry, men ville bare titte innom en siste gang i dag. I love you! God natt klem fra meg.

2018 KOMMER TIL Å BLI ET SINNSYKT ÅR

reklame: alle lenker er annonselenker

 Processed with VSCO with s2 preset

SHIT'S ABOUT TO GO DOWN

Tidligere i dag var jeg på et møte som var ekstremt spennende! Alt jeg kan si foreløpig er at 2018 kommer til å bli et sinnsykt år (mildt sagt...). Dere får vite alt 1. desember! Inntil da må jeg være litt hemmelighetsfull, men jeg håper at det går fint. Det er tross alt ikke lenge til hemmeligheten avsløres for omverdenen, og det er faktisk derfor jeg ikke har nevnt noe om dette før nå. Jeg hater å dele nyheter som skal skje langt frem i tid, jeg vet nemlig hvor irriterende det er å være nysgjerrig når man får høre A, men ikke B. Litt ironisk i og med at jeg delvis gjør det samme nå, men det er i hvert fall overhodet ikke lenge til dere får vite. Hallo, tenk at det er 1o dager til? Dette har jeg holdt hemmelig i flere måneder. Om det har vært vanskelig? Ja. Om jeg vil skrike det ut NÅ? Hell yes. Det kommer til å bli helt sykt, og jeg kan GARANTERE at dere kommer til å juble over dette haha. Shit, jeg kjenner at jeg blir smånervøs nå som jeg nevner det for første gang for dere. Det blir litt mer realistisk da, på en måte. 

 Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

GENSER/KJOLE HER ⎮ SMYKKE HER ⎮ BELTE GUCCI

Hva skal jeg si? Jeg er vanvittig spent, nervøs og SUPER giret for det jeg (og dere) har i vente.

This shit is cray.

1. desember is the day. Stay tuned.

INNLAGT PÅ SYKEHUS

reklame: linken i innlegget er en annonselenke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette har vært en nokså spesiell dag. Den startet helt fantastisk (kommer tilbake til det i neste innlegg senere i dag, det MÅ dere få med dere. Big things coming up!), men så endte den ikke så bra. Jeg fikk telefon om at storesøsteren min var innlagt på sykehus. Det er ikke akkurat en gøy telefon å få og jeg blir så klart bekymret. Heldigvis går det bra med henne nå! I morgen tidlig skal jeg rett til henne og ta vare på hun. Både mamma, lillesøsteren min og søskenbarnet vårt har vært på besøk der i hele dag, så jeg drar dit i morgen når hun ikke har besøk. 

Jeg kjenner bare at det er så mye kjipt som skjer på privaten om dagen, noe som suger skikkelig hardt. Det er så typisk når alt går bedre enn noensinne når det kommer til karrieren og muligheter jeg får, da vil jeg jo så klart kunne nyte det og glede meg over alt. Det er litt vanskelig når jeg får den ene dårlige nyheten etter den andre. Uansett! Heldigvis er det ikke de alvorlige sakene, så det ordner seg jo alltids! 😊 Jeg vil bare at alle rundt meg skal ha det bra! Hater, hater, haaater når de jeg er glad i har det vondt. Det påvirker meg mer enn noe annet, for å være ærlig. 

Akkurat nå har jeg tatt et bad, og for øyeblikket ligger jeg i sengen og har KUWTK surrende i bakgrunnen. Denne dagen har virkelig utviklet seg til å bli rævva. Den startet jo så bra... Jeg avslutter her, jeg er ikke en gøyal person i dag haha. Håper dagen deres har vært bedre enn min! Jeg forteller dere om noe super spennende i neste innlegg. Et hint: 2018 kommer til å bli et sinnsykt år for min del. Klem enn så lenge!

Forresten! I dag får dere 25% på ALLE jakker på Nelly. Be quick, den vare kun frem til klokken 10:00 i morgen.

Du finner tilbudet HER! 😻💸

ALT OM HÅRFJERNING MED LASER

reklame: behandlingen er sponset

I forrige uke la jeg ut på Snapchat at jeg var på behandling hos Scandinavian Skin Care Clinic hvor jeg utførte hårfjerning med laser. Det er ingenting jeg avskyr mer enn å barbere legger, armhuler etc. Det er jo så forbanna kjedelig, og jeg må dessuten gjøre det veldig ofte fordi at hårene mine vokser fort ut igjen. Det er skikkelig irriterende, så derfor bestemte jeg meg for å få det fjernet permanent ved hjelp av laser hårfjerning. Det som skjer da er at håret ikke vokser ut igjen! At det i det hele tatt går er helt genialt, og noe jeg er sjeleglad for haha. Jeg fjerner ikke bare hår på kroppen, men også rundt hårfestet. Jeg har veldig liten panne og masse babyhår som ikke akkurat gjør den større. Derfor har jeg fjernet babyhårene med laser. 

Slik ser det ut når man går til behandling! Det gjør ikke vondt, men det kan være bittelitt ubehagelig innimellom. Men igjen - ingenting som man ikke holder ut av. Jeg er tidenes pingle da min smerteterskel er ekstremt lav, så dersom jeg sier at det ikke gjør vondt.. Ja, da gjør det ikke vondt! Hehe. Man går til behandling hver fjerde uke, og hvor mange ganger som må til er litt individuelt. Jeg lurer på om det er rundt 6-8 ganger? Jeg er ikke helt sikker, men all informasjon får dere på klinikken eller dersom dere tar en liten telefon dit. De er veldig hjelpsomme og utrolig dyktige!

Her er da prislisten! Dette er pris for en behandling. 

· FOR BOOKING AV TIME ·

🔥 Telefon: 45 92 78 27

🔥 Adresse: St. Halvards plass 1, 0192 Oslo

____

Jeg anbefaler Raheela på Scandinavian Skin Care Klinikk på det varmeste! Hun er vanvittig dyktig. Jeg gleder meg til å bli hårfriiii! 

RABATTKODE: 25% PÅ NELLY!

・ reklame: alle lenker i dette innlegget er annonselenker ・

I dag starter offisielt black week uken hos Nelly, og først ut er en amazing rabattkode på hele 25%. Den gjelder på alt fra NLY Trend som forøvrig er det merket jeg handler mest av. De har desidert de fineste klærne! Men dere, be quick. Rabattkoden varer nemlig kun frem til klokken 10:00 i morgen. Dette er jo helt genialt om du enda ikke har startet på julegavehandelen. Det finnes masse fiiint!

GLADNYHET! I DAG FÅR DU 25% RABATT PÅ ALT FRA NLY TREND. DU FINNER TILBUDET HER!

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

Jeg har alle disse plaggene, foruten om nummer fem. Den kjolen er jo sååå fin da, så den skal jeg bestille meg i dag! Tenk så nydelig nå når det enten er julebord eller noe lignende? Drømmen! 

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

____

HAPPY SHOPPING BABES!

UKEN SOM GIKK

inneholder reklame

UKENS RABATTKODER

(annonselenker) 20% på alle jakker hos Nelly HER ved bruk av rabattkoden «JACKET20». Varer frem til kl 23:59 i natt.

Alle over knee boots til kun 349,- kroner hos Nelly HER! Varer også frem til kl 23:59 i natt. Be quick! 💋

AKKURAT NÅ

Jeg begynner endelig å bli meg selv igjen, etter et par dager med kjærringa tante rød på besøk. HOLYYYY det er nice å bli kvitt henne!! Jeg har massevis av energi i dag, det er så digg. At the moment har jeg tatt en pause i klipping av vloggen som skal ut på YouTubekanalen min i dag. Fun fact: søndager er alltid dagen hvor jeg jobber som mest. Saker og ting skal forberedes til den kommende uken, og dersom jeg har en hektisk uke i vente foretrekker jeg å forhåndsskrive et par innlegg i tilfelle jeg ikke får så god tid til å sitte fremfor macen.

UKENS HØYDEPUNKT

Jeg hadde en veldig hyggelig søsken-dag sammen med de fine søstrene og broren min! Det er lenge siden vi alle var samlet og fant på noe sammen, sett bort i fra det å henge sammen hjemme. Det blir ikke det samme som å faktisk dra ut å finne på noe. Vi var på en liten shoppingrunde i byen, før vi endte opp på Fridays hvor vi satt å skravlet en god stund. Etterpå bar det hjem der mamma hadde disket frem et herremåltid. Det var en veldig fin dag, fra ende til annen. Jeg er så glad i familien min!

UKENS YOUTUBEVIDEOER


Jeg postet denne vloggen, som var den siste fra Dubai og Bali turen til Rebecka og meg. Vel, jeg var redd for masse kritikk og hat dersom jeg publiserte denne, og det fikk jeg også. Men vet dere hva? Personlig synes jeg ikke at jeg gjør noe galt i den. Ja, jeg var full, men herregud.. Jeg er 23 år, på ferie med bestevenninnen min. Vi hadde det gøy!! Selv lo jeg gjennom hele videoen når jeg skulle klippe den, så jeg tenkte at andre kanskje også ville finne den underholdende. Om jeg er døds stolt over oppførselen min i videoen er en annen sak, men alt jeg bryr meg om er at vi storkoste oss og skapte morsomme minner sammen som vi dessuten fikk på film. Innlegget der jeg postet videoen fikk langt over 200 kommentarer hvor halvparten klikket og kjeftet på meg, mens resterende halvpart lo og så humoren i det. Du kan se kommentarene her. Hva synes du egentlig om vloggen? Jeg synes det er gøy å kunne vise andre sider ved meg selv også.

UKENS CRAVING

Daim krone is. Har dere smakt den, eller? Hvis ja, dere forstår hvorfor. Hvis nei, ikke gjør det heller. Dere vil nemlig bli like hooked som det jeg er, og det er ikke positivt. Det er nemlig ikke sæææærlig sunt... I går spiste jeg tre stykker, liksom. Hello, sunnheten sjæl! What's new..

UKENS OPPTUR

Å se gleden hos Sidra da hun endelig fikk lov til å starte egen Youtubekanal. Jeg er all for å støtte de jeg er glad i i det de ønsker å gjøre, inkludert lillesøsteren min så klart. Om du ikke allerede har, vet jeg at hun hadde blitt super glad om du vil abonnere på kanalen hennes HER. Og her er hennes første video:

Skjønningen min!! 💕

UKENS NEDTUR

Løgner, rykter og atter løgner. Noen ganger renner begeret over hos meg, for jeg er en veldig følsom person. Jeg vet at jeg ikke burde lese på Jodel, jeg vet at jeg ikke burde lese på ulike forumer, jeg vet at jeg egentlig burde få noen til å filtrere kommentarene mine før jeg får se de selv. Likevel klarer jeg ikke la være. Nysgjerrigheten tar over, gang på gang. Og hver gang blir jeg like oppgitt og skuffet over meg selv, for at jeg er så svak. Jeg vet jo at det å lese stygge ord om meg selv ikke gjør meg godt. Det kan faktisk ødelegge en hel dag for meg. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har hatt en super fin dag, frem til jeg logger inn på bloggen og leser kommentarene som har tikket inn. Det er alltid noe stygt. Alltid. Når skal jeg lære? Når skal jeg få viljestyrke nok til å motså å oppsøke disse forbanna forumene, for å ikke snakke om Jodel?

UKENS TANKE

Jeg tror mange av dere ofte glemmer av at jeg eller vi bloggere også er mennesker. Akkurat som deg. Akkurat som søsteren din, moren din og bestevenninnen din. Jeg ser det som blir skrevet om meg. Jeg blir lei meg. Det resulterer i at jeg begynner å tvile mer og mer på meg selv. Det får meg til å føle meg liten. Jeg vet ikke hva hensikten med å skrive stygge ting om offentlige personer er, men helt ærlig? Jeg tror ikke at disse menneskene, eller såkalte nett-trollene er onde mennesker. Jeg tror bare at de skriver ting i øyeblikket, uten å tenke seg om. Uten å tenke at det de skriver sårer. Uten å tenke at ordene de lirer ut av seg handler om et annet menneske. Et menneske med følelser, akkurat som du.

UKENS INNKJØP

(annonselenker) MICHAEL KORS KLOKKE HER ⎮ CÈLINE SOLBRILLER HER

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Helt ærlig? At mammas leilighet SUGER til å ta bilder i. Hahah! Det er skikkelig slitsom når jeg lever av å blant annet ta bilder. Det finnes for eksempel ikke en eneste tom, hvit vegg som er the essential som blogger. Jeg er avhengig av det! Jeg prøver å forhandle litt med mamma, så det gjenstår å se om jeg får en tom vegg snart... Hah!!

UKENS ANTREKK

(annonselenker) TOPP HER ⎮ BELTE GUCCI

UKENS MEST LESTE INNLEGG

JÆVLA LØGNER

EN STOR BESLUTNING ER TATT

HEMMELIGHETENE JEG HAR LATT VÆRE Å SKRIVE OM

DEN VERSTE PERIODEN I LIVET MITT

inneholder annonselenker

Faen som jeg hater vinteren. De av dere som kjenner meg og/eller har følgt meg en stund vet at insekter og småkryp er det absolutt verste jeg vet. På ekte. Det er virkelig det som får meg til å grøsse innvendig. Jeg grøsser til og med bare av å skrive om det til dere nå.. Fy faen så ekkelt det er. Så fort gradestokken begynner å dale mot kuldegrader, får jeg panikk. Da blir jeg nemlig påminnet om panikken jeg skal stå ut med de neste månedene, nemlig at de svære, ekle edderkoppene søker ly og flytter inn hos meg. Jeg tuller ikke, uansett hvor jeg har bodd, har jeg ALLTID vært uheldig med edderkopper på vinterstid. På sommeren? Null problem, da ser jeg sjeldent en eneste en. På vinteren? BOOOOM!

(annonselenker) FAUX FUR JAKKE HER

· Ps. Ved bruk av rabattkoden «JACKET20» får du 20% på alle jakker HER ·

Skal jeg fortelle dere det verste? For to dager siden lå jeg og sov da jeg plutselig merket at det var noe som krøp på meg. Jeg våkner veldig lett, nemlig. I halvsøvne konkluderer jeg med at det så klart må være håret mitt som kiler meg (how the fuck), men jeg forstår kjapt at det ikke er tilfelle når det er noe som oppriktig BEVEGER seg over skulderen min. Jeg flyr til helvete opp av senga, og hva tror dere jeg får øye på? Et fuckings kryp!!! Et stort, svart, ekkelt kryp! Jeg fikk fullstendig panikk og var seriøst på grensen til å begynne å hylgråte. De av dere som har fobi mot insekter forstår reaksjonen min. Dere andre tenker nok at jeg er barnslig og teit, men det er helt OK. Det er faktisk en stor redsel hos meg som jeg ikke klarer å dempe.

Det kjipe er at jeg i utgangspunktet er avhengig av å sove med vinduet åpent slik at det blir kjølig temperatur i rommet, men det skal jeg love dere at er slutt på nå. Så langt i år har jeg tenkt at det er greit i og med at leiligheten er i fjerde etasje, altså langt i fra bakken, og at det derfor er mye mindre sjanse for at kryp skal kunne klatre inn. Vel, den gang ei. Aldri mer. Jeg vil heller svette ihjel resten av mitt liv enn å risikere å få enda et kryp krypende over meg mens jeg sover. Fy faen, jeg HATER de! Vinteren er virkelig de verste periodene i livet mitt.

OM JEG IKKE GJØR DETTE, FÅR JEG EN SAFTIG BOT

Jeg er en av de som mottok en bibel av en mail fra Forbrukerombudet hvor jeg har blitt "overvåket" i flere måneder. De har følgt med på meg på Snapchat, Instagram, min PRIVATE facebookprofil og ja - generelt alt av plattformer man kan følge meg på, både offentlig og privat. Jeg har fått advarsel om for dårlig merking av reklame. Jeg trodde helt ærlig at jeg var flink til å merke alt som er annonse og reklame. Om dere blar tilbake i arkivet er alt merket, og ikke er det merket med liten skrift, ei heller "dårlig" på noe som helst vis slik som de påstår. Jeg har aldri hatt en baktanke hvor jeg ønsker på noe som helst vis å lure leserne mine, og det er nettopp derfor jeg alltid informerer dere øverst i innlegget dersom det er annonse, sponset behandling eller affiliateslenker. Aldri har jeg publisert noe uten å merke først. Derfor ble jeg ganske sjokkert da jeg mottok den milelange mailen fra Forbrukerområdet.

Det de da mener er at merkingen er for dårlig (noe jeg ikke fatter i det hele tatt). "Annonselenker" øverst i innlegget holder ikke dersom det er en lenke til et plagg jeg har på meg. Nei, da skal det først markeres med "ANNONSE" eller "REKLAME" helt i starten av innlegget - i like stor skrift som alt annet i innlegget. Det er greit nok det, men der jeg synes at det begynner å bli latterlig er når de da mener at i tillegg til "REKLAME" i starten, skal det i tillegg stå "ANNONSELENKER" fremfor lenken til plagget. Med andre ord er jeg nødt til å markere dobbelt opp, for at dere lesere skal få det med dere og være klar over at det er reklame. Jeg beklager, men jeg tror helt oppriktig at leserne våres ikke er så fjerne at de ikke får det med seg første gangen. 

Jeg synes at reglene er til å le av, for de er jo så overdrevet. Jeg markerer alle mine innlegg med enten "annonse" eller "annonselenker" øverst i innlegget, i stor og tydelig skrift. At det ikke er bra nok, er for meg latterlig. Absolutt ALT skal markeres med REKLAME, til og med mine negler, hårfarge, vipper og bryn. Mener de da at så fort jeg viser trynet mitt på et bilde i et innlegg, så må jeg merke innlegget med REKLAME, for jeg fikk jo tross alt vippeextensionet sponset for tre uker siden, og allerede har reklamert for det? 

Reglene er tatt til et nytt nivå. Men, jeg vil ikke risikere å få en bot på over hundre tusen, så jeg kommer til å merke alt med REKLAME og helst TO ganger også, slik at Forbrukerombudet blir fornøyd. Så og si alle bloggere har reagert kraftig på dette, det er som sagt skikkelig overdrevet. Jeg har absolutt ingen hensikt i å lure leserne mine dersom det er noe som er annonse eller sponset, og derfor markerer jeg jo alltid også. Jeg reagerer bare på at det skal være så ekstremt pirkete. 

Jeg måtte bare få det ut, og forklare dere hvorfor jeg fremover kommer til å se ut som en vandrende reklameplakat, til tross for at jeg ikke er det. Om jeg linker til et plagg i et innlegg, kommer jeg til å måtte skrive ANNONSE øverst i innlegget - til tross for at det ikke er en annonse. Bare sånn at dere vet. Jeg mener, jeg må til og med markere med ANNONSE I STOR SKRIFT når jeg skal ha et KLESSALG, slik som jeg forøvrig har nå! Hvordan i alle dager er det REKLAME? Skjønner dere hvor firkanta dette er, eller? Blir helt paff, jeg.

Takk for meg,

Isabel REKLAME Raad.

FRA ISABEL TIL ISABEL

reklame

MICHAEL KORS KLOKKE HER ⎮ CÈLINE SOLBRILLER HER

Se disse luksuriøse skattene jeg klikket hjem! Jeg har lenge siklet på disse solbrillene fra Céline. Da jeg var på taxfreen i Dubai letet jeg meg ihjel etter dette paret, men uten hell. De fantes ikke der, av en eller annen teit grunn. Da jeg omsider kom hjem fant jeg dem på Nelly - til min store glede! De er så fete. Elsker de! I tillegg til det, klikket jeg hjem en lekker klokke fra Michael Kors i gull/roségull. Så fin! Jeg synes at de har så mange fine klokker, faktisk. Michael Kors er flinke på sneakers og klokker! De fleste vil vel tenke på vesker når de hører Michael Kors, men helt ærlig.. Jeg synes ikke veskene er så fine. Det er vel kanskje fordi at absolutt alle har de, haha.  

JÆVLA LØGNER

annonselenke

Det er mye man skal bli anklagd for, spesielt jeg. Det nye er at jeg tydeligvis "faker" mine egne kommentarer og tar en såkalt "fotballfrue". Det vil si at jeg legger igjen og skriver kommentarer selv som jeg poster i mitt eget kommentarfelt. Helt ærlig, ser det ut som at jeg "trenger" det? Ser det ut som om at jeg får få hatfulle og stygge kommentarer fra før, at jeg må ty til å skrive egne? For det første, hvem VIL ha hat? For det andre, HVEM skriver stygge kommentarer TIL seg selv?! Noen ganger blir jeg helt paff altså haha. At jeg skal bli anklagd for det er jo helt på trynet. Hadde det vært fine kommentarer hadde jeg muligens forstått, men jeg blir altså anklagd på ulike forumer og tragiske gossip-blogger om at de kommentarene jeg har svart på i kommentarfeltene mine som er stygge, har jeg skrevet selv. Come on... Jeg kan gledelig gi dere IP-adressene på alle kommentarene om det er ønskelig. Hadde det ikke vært for at det er ulovlig, så hadde jeg lagt de ved i dette innlegget slik at disse nett-trollene som ikke har annet å bedrive tiden sin med kunne fått et nytt tidsfordriv. For et liv enkelte har, seriøst. Jeg kan avkrefte at jeg sitter å skriver kommentarer til meg selv. Det har jeg aldri gjort, og kommer aldri til å gjøre det heller. At dette i det hele tatt er noe jeg er nødt til å ta opp. Tragisk.

TOPP HER ⎮ BELTE GUCCI

Sorry, men jeg måtte bare kommentere dette. Enkelte saker er bare så ekstremt pinlige at jeg bare må få sagt mitt. Lol, lol, lol. Foruten om det har jeg fått mensen... WOHO! Jeg kan ikke huske sist jeg hadde mensensmerter. Det er jo helt jævlig? Jeg har ligget i fosterstilling helt siden i går, spist sjokolade og sett på serier. This aint cool. Jeg elsker å være av det kvinnelige kjønn, men ikke når tante rød er på besøk. Da skulle jeg ønske jeg var mann.

NÅ ER KLESSALGET ÅPENT!

inneholder reklame

Jeg har lenge pratet om å ha et klessalg igjen, og endelig har jeg fått fingern ut! Nå kan du shoppe klær og sko fra garderoben min til en billig peng. 💸 😻 Det er mye bedre å selge det videre istedenfor å la disse fine plaggene og skoparene ligge ubrukt hos meg. Jeg bruker ikke samme plagg ofte, så derfor blir det ofte til at det bare blir liggende. Jeg har klessalg inn i mellom, og jeg vet at dere alltid blir like glade for det. Det er mye derfor jeg gidder å gjøre det også, til tross for at det tar meg ganske mye tid å ta bildene, pakke og sende avgårde. Men det er verdt det! ❤️ Nå er nettbutikken åpen i hvert fall! Ps. be quick! Det forsvinner kjapt.

KLIKK DEG INN PÅ NETTBUTIKKEN MIN HER OG SHOP I VEI!

LILLESØSTEREN MIN HAR STARTET MED YOUTUBE!

Dette har jeg gledet meg til å fortelle dere om! Lillesøsteren min Sidra har startet sin egen YouTubekanal 😁 Hun begynner å bli stor nå og synes jo at dette med YouTube og blogg er veldig spennende, men jeg har alltid vært litt skeptisk til å la henne starte for tidlig. Nå går hun tross alt i 7ende klasse, så jeg antar at tiden er inne for å si ja. Hehe! Hun har allerede lagt ut en video hvor dere får bli bedre kjent med henne. Se videoen nedenfor og abonner gjerne på kanalen hennes! Da blir hun så glad 💕 En ny video kommer en gang i uken!


Hun er så flink! Jeg er så stolt over henne som gjorde det så bra på første videoen! Lille prinsessen min. 😚 💕

ABONNER PÅ KANALEN HENNES HER!

FINESTE DAGEN PÅ LENGE

COZYTIMES WITH MY SIBLINGS

I går hadde jeg en utrolig koselig dag sammen med søsknene mine! Vi dro først å kikket rundt i byen, før vi satte oss på Fridays for litt søtsaker. Jeg cravet Oreo Milkshake, og den smakte helt nydelig. Det er farlig godt altså, men shit så usunt haha. Det går fint en gang i blant! Vi satt og pratet om alt mellom himmel og jord. Jeg og Jasmine synes at det er så skummelt hvor fort tiden flyr avgårde. Jeg mener, Rami går i 9. klasse og Sidra i 7. Det føles som at det var i går at de var bittesmå, men den gang ei... Blir helt redd jeg, haha. Vil ikke at de skal vokse ooopp! 😬 Vi hadde det i hvert fall veldig koselig sammen. Denne dagen behøvde vi alle sammen. Jeg er så glad i alle søsknene mine at det gjør vondt. De er verdens fineste mennesker! 

HEMMELIGHETENE JEG HAR LATT VÆRE Å SKRIVE OM

Det begynner å bli en stund hvor jeg har blogget nå. Det er likevel ekstremt mye mer dere ikke vet om meg, kontra hvor mye dere vet. Jeg er alltid personlig på bloggen, men likevel er det enkelte ting jeg ikke er komfortabel med at 20.000-25.000 personer vet. Jeg forstår meg faktisk ikke heeelt på de som klarer å dele de mest private og sårbare sidene ved seg selv og sitt liv, men det er jo så klart opp til hver og en hva man synes er innafor og ikke. Jeg personlig har utrolig mye bagasje og saker jeg har gått gjennom, men alt er for skummelt for meg å dele. Eller, alt blir vel feil å si. Noe av det har jeg allerede fortalt dere om, som for eksempel når jeg slet med anoreksi. Det innlegget kan du forresten lese her. Anyway! I dag tenkte jeg å la dere bli enda bedre kjent med meg ved å dele noen "hemmeligheter" dere ikke vet om meg fra før. 

   10 SECRETS   

1. Lifehouse - everything er min go to låt når jeg er nedfor. Det har vært det så lenge jeg kan huske. 

2. Jeg må alltid smøre hele kroppen inn med bodylotion før jeg legger meg, spesielt på vinteren. Blir så tørr! Anbefaler den tjukke kremen fra Elizabeth Arden. Den er amazing!

3. Victoria Beckham var mitt forbilde utseendemessing før. Morsomt når det nå er Kim k - tidenes kontrast. Haha.

4. Jeg får/kjøper over 100 plagg i måneden.  Det er en stor del av jobben min, derfor er det et såpass ekstremt forbruk.

5. Jeg har angst for døden og tenker svært ofte på det for tiden. Det skremmer meg så inn i helvete.

6. Jeg aaavskyr vanlige ankelsokker. Jeg bruker kun ballerina sokker.

7. Det jeg tenker mest på for tiden er om jeg skal kjøpe leilighet eller hus. Nå er det ikke lenge til, dere!

8. Min forrige månedslønn var på 350.000 kroner.

9. Jeg har alltid drømt om å starte opp min egen nettbutikk med mitt eget design. Jeg elsker klær og mote! 

10. Da jeg var liten var jeg i en bilkjræsj som har scared me for life. Jeg er den verste pasasjeren å ha med i en bil. Jeg sitter med en puls på etthundeoghelvete hele turen og kjefter på sjåføren så fort h*n overstiger fartsgrensa (om det så er med 2 km/t). 

_______

Visste du noe av derre fra før? 

DENNE UKENS PLANER

LET TODAY BE THE START OF SOMETHING NEW

Mandag! En av mine to favoritt dager (etter søndag that is), og jeg er klar til å kicke ass denne uken! Jeg er så motivert for tiden på alle fronter. Jobbmessig, på livet generelt og ja.. Jeg kjenner meg bare veldig giret på hverdagen min for tiden. Det føles så deilig! Det er utrolig vanskelig å ha denne jobben når motivasjonen og gnisten er på bunn, så jeg setter ekstremt stor pris på de periodene der alt er på topp. Det gjeldet å nyte så lenge man kan! Denne uken har jeg mye gøy å se frem i mot. Jeg skal blant annet på innspilling og ha masse kvalitetstid med nære og kjære.

· DENNE UKENS PLANER ·

Mandag: brynstime og henge med en venninne!

Tirsdag: vippe + negltime. Pampering day innfor innspilling med God Kveld Norge.

Onsdag: Dagen går til innspilling med God Kveld Norge. Jeg skal blant annet på spa! Deiliiig.

Torsdag: møte, shoote antrekk og jobbe så og si resten av dagen.

Fredag: Kino og middag! Litt etterlengtet kvalitetstid.

Lørdag: Jentekveld. Chicflick, brownies, jordbær og vin. Hello weekend!

Søndag: Hjemmespa og opplading til den kommende uken.

_____

Skal du noe spennende denne uken? Fortell! ❥

EN STOR BESLUTNING ER TATT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har lenge hatt åpen Snapchat - det vil si at dere har kunnet sende meg snaps. Jeg synes i utgangspunktet at det er superduper koselig å lese alt det fine dere skriver til meg, og ikke minst det å få se ansiktene på følgerne/leserne mine. Det er grunnen til at jeg har hatt åpen snap i det hele tatt. Men nå har ting endret seg, og det er jeg så lei meg for. Grunnen til at jeg har valgt å stenge den er helt forbanna sjuk. Jeg får nemlig ekstremt mange dick pics i løpet av en dag at jeg ikke en gang har telling. Det har tatt helt av! Jeg vet ikke hva greia er, men etter at jeg ble verifisert på Snapchat har jeg blitt bombadert med ekle bilder av random mannfolks peniser. Jeg får til og med videoer hvor vedkommende onanerer og gjerne spruter over et eller annet. Ja, så ille og så jævla ekkelt er det. Jeg blir seriøst oppriktig kvalm! Det gir seg heller aldri, til tross for at jeg har både skrevet og sagt på mystorien min at de som sender meg slik blir blokkert på sekundet og at jeg synes at det er vemmelig. Det forstår jeg meg ikke på, at disse mennene likevel fortsetter når jeg klart og tydelig sier i fra om at jeg synes at det er NASTY. Hvem vil sende meg slik da? Eller til andre jenter, for den saks skyld.

Etter at jeg satt med søsteren min, så gjennom snappene jeg hadde fått tilsendt og det dukket opp penis bilde etter penis bilde tok jeg endelig avgjørelsen. Det holder nå. Jeg kan ikke en gang åpne snappene når jeg har folk rundt meg, for det er jo så forbanna flaut for meg. Ser nesten ut som at jeg er den sexfikserte og kåte personen som får penis etter penis tilsendt haha. Nei, fysj. Jeg synes at det er dødskjipt at jeg har blitt tvunget til å gjøre dette, det var jo så hyggelig å kunne kommunisere med dere der også. I stedet får jeg bli enda flinkere til å svare her i kommentarfeltet ❥

Jeg håper på forståelse. Og til dere gutter: STOP IT! Svært få jenter synes at dickpics er nice å få tilsendt. No thanks.

UKEN SOM GIKK

reklame: alle lenker er annonselenker

AKKURAT NÅ

Jeg skal straks avgårde på brynstime! Det var alt for lenge siden nå, men det er kun min feil. Hver gang jeg har hatt time har jeg vært nødt til å flytte den på grunn av andre saker som har dukket opp. Det har bryna mine fått lide for, for å si det mildt. De ser ut som KRIG akkurat nå. Etter timen skal jeg treffe en venninne, før jeg drar hjem for å sortere i garderoben min! Klessalg coming up. 

UKENS HØYDEPUNKT

At jeg fikk så fantastisk fin respons på de to innleggene med svar på spørsmålsrunden. Jeg var redd i forkant, for jeg var skikkelig privat og fullstendig ærlig i svarene jeg ga dere. Det gjør meg veldig sårbar, men samtidig ville jeg vise flere sider ved meg som kanskje ikke alltid kommer like godt frem her inne på bloggen. Jeg forstår at flere av dere har et inntrykk av at jeg er tidenes mest overfladiske brat, men sannheten er langt i fra det. Føler at dere ble litt bedre kjent med meg gjennom denne spørsmålsrunden. ❥

UKENS YOUTUBEVIDEOER

UKENS CRAVING

Klementiner og Burger King. Rett og slett. Den ene kvelden fikk jeg skikkelig cravings på absolutt alt, så vi handlet inn Oreo-is, Daim is, klementiner, godteri, sjokolade og to forskjellige chipsposer. Snakk om å få en liten flipp, du. Haha!

UKENS OPPTUR

Jeg fikk hjem to nyyyydelige skatter her om dagen! To merke-greier som jeg gleder meg ihjel til å vise dere. Et eget innlegg kommer! Lenge leve materialismen... Hehe.

UKENS NEDTUR

I starten av uken var jeg veldig nedstemt. Jeg vet ikke helt hva grunnen er, men jeg frykter at det er denne forbanna vinter depresjonen som jeg hater av hele mitt hjertet. Jooo, og så klart må jeg nevne den ekle opplevelsen jeg hadde på hotellet. Det må ha vært noe åndelig der, altså. Les innlegget her om du ikke allerede har. Usch, jeg blir vettskremt av sånn.

UKENS TANKE

Jeg har blitt så forbanna teit. Jeg har begynt å stresse over at armene mine er for "tjukke". HVA FAEN. Jeg VET jo at de ikke er det, men likevel har jeg noen jævlig teite tanker som streifer meg, spesielt når jeg ser på bilder jeg har tatt i etterkant. Nå får jeg seriøst gi meg, for dette begynner å bli for dumt. Jeg blir så forbanna og oppgitt over meg selv, nettopp fordi at jeg har slitt med spiseforstyrrelser før. Jeg kjempet meg gjennom det, men så klart vil det alltid ligge noe igjen i bakhuet. Det at de tankene dukker opp skremmer meg enormt, men en ting er sikkert; jeg vet godt at det ikke er tilfelle. Og om det så hadde vært - hva spiller det for rolle? Jeg må slutte. Nå.

UKENS INNKJØP

Jeg shoppet en hel del forrige uke! Det gøyeste er Nelly-bestillingen som dukket opp på døra. Shit, de to enorme pakkene inneholdt så utrolig mye fint! Se hele innkjøpet her. Her er noen av favoritt innkjøpene: 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GENSER HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GENSER HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BUKSER HER

UKENS IRRITASJONSMOMENT

At jeg er så forbanna "all in" i alt som skjer. Om det er noe jeg gleder meg til, blir jeg heeeelt i ekstase - og det trenger ikke nødvendigvis være en dum ting. Problemet oppstår når det da ikke går etter planen, for da blir jeg så ekstremt skuffet og det tar skikkelig hardt på meg. Jeg må virkelig lære meg å ta ting litt mer som det kommer, slik at jeg ikke alltid har så skyhøye forventninger til alt. Det hadde spart meg for mye unødvendig stress.

UKENS ANTREKK

GENSER HER (denne er så sykt fin og så deilig å ha på!) ⎮ BUKSER HER

1. HER ⎮ 2. HER

UKENS MEST LESTE INNLEGG

JEG SKAL PÅ GOD KVELD NORGE!

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - HELT ÆRLIG

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN - OPERASJONENE MINE

RABATTKODE: -25% PÅ NELLY!

reklame: alle lenker er annonselenker

Nå er det mange som har etterspurt en rabattkode på Nelly, og NÅ kommer jeg med en! Endelig 😁 Denne koden er dessuten helt amazing. Rabattkoden varer frem til klokken 23:50, 11/11, og gjelder ALT på nettbutikken (med unntak av noen eksklusive merker). Du får mer og mer rabatt for hvor mange saker du kjøper. Sånn her ser det ut:

SHOP HER OG OPPGI RABATTKODEN «SINGLE» I KASSEN!

1. HER ⎮ 2. HER (disse har jeg, så fine!) ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮​ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮​ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮​ 6. HER

_____

Jeg har klikket hjem masse av det ovenfor her! Så masse fint. Happy shopping, babes!

JEG INNRØMMER DET

OK, jeg innrømmer det. Det er ikke så vanvittig stor forskjell på ukedager og helg når det kommer til hverdagen min. Jeg jobber jo like mye om det så er mandag eller lørdag, men jeg kan samtidig gjøre akkurat som jeg vil. En tirsdag kan være prikk lik en fredag hos meg. Så dere skal få den - sånn sett er livet som blogger ganske "enkelt" og luksus. Det kjipe er at jeg faktisk savner det å kunne glede seg til helg. Før studerte jeg jo og hadde vanlig deltidsjobb som alle andre, og jeg husker lykkefølelsen jeg kjente på når helgene var rett rundt hjørnet. Akkurat den delen er litt kjedelig, for nå er det ikke slik i det hele tatt lenger. Men hey - jeg kan virkelig ikke klage! Det blir for dumt, for jeg er jo sjeleglad over hverdagen jeg har skapt meg.

I dag er det i hvert fall fredag og helg! Jeg skal ta det super chill denne helgen. Planen var egentlig å ta en weekendtur til København, men jeg venter litt med det. Det har skjedd så mye på privaten denne uken som har ført til at jeg er helt sliten i huet, så det å koble helt av og ta livet med ro frister mye mer enn å reise akkurat nå. Slik er det noen ganger! Det jeg hater absolutt mest av alt i verden er når jeg møter på mange oppturer og nedturer på kort tid. Du vet når du blir overlykkelig over noe - hyler, skriker og dør av glede? For å så få alt knust i tusen biter i neste sekund? Slik har denne uken vært, mildt sagt. Det har vært mye opp og ned. Det er så kjedelig, men jeg må virkelig lære meg å ikke ta alt så.. jeg vet ikke. Jeg blir bare VELDIG glad, for å så bli VELDIG lei. Skjønner dere? Jeg er så følsom at alt går så hardt inn på meg, og derfor blir alle følelser så sykt forsterket. Jeg må slappe av litt, kjenner jeg. Blir helt matt...

I kveld skal jeg ut å spise middag med en venninne og drikke litt (mye) vin, før jeg skal ha litt me-time resten  av kvelden. Ansiktsmaske, hårkur, skrubb og deilige bodylotions.. Jepp, i kveld er det tid for hjemmespa! Det var lenge siden, det. Før gjorde jeg det hver eneste søndag - uten unntak. Hvorfor jeg har sluttet med det, er uvisst. Er det bare jeg som blir knusktørr over alt så fort det blir kaldt, forresten? Herregud, det er helt krise! Jeg blir nesten hvit så tørr jeg er. Haha, mmm... Flott.

Nok tullprat fra meg. Jeg ville egentlig bare ønske dere en god helg og si at jeg setter uendelig stor pris på hver og en av dere! Dere betyr mer for meg enn dere aner. Klemmer i fleng! ❥

UKENS SPØRSMÅL

   UKENS SPØRSMÅL   

Hvor mye kostet suiten dere valgte på Bali per natt og hva het hotellet? Var kjempe fint!

Det heter Four Points By Sheraton. Det kostet 2.000 kroner per natt tror jeg. Litt usikker, men tror jeg husker riktig.

Kommer det flere innlegg rundt den spørsmålsrunden? Hadde vært gøy om du hadde gjort det på video også :D

Ja, det gjør det! Jeg har faktisk planer om å svare på video denne runden. Litt variasjon fra de to tidligere innleggene med svar. Jeg føler at jeg uttrykker meg bedre via video, så vi kjører på med det. Skal få spilt den inn i løpet av helgen håper jeg! Du kan lese svarene på del 1 her og del 2 her i mellomtiden. 

Hvor mye kostet Gucci belte ca?

Det koster rundt 5000-5500 tror jeg? Husker ikke helt, men rundt det.

Tar du med deg søstera di på typ 13 år på solarium? Hvor sykt er ikke det?

Så klart gjør jeg ikke det. Denne kommentaren tikket inn da jeg la ut en snap av en samtale hvor jeg skrev at den var mellom meg og søsteren min, men det gjaldt så klart storesøsteren min ikke hun minste. Det er 18 års aldersgrense på solarium for det første, og for det andre hadde jeg aldri latt Sidra ta sol i så ung alder. Never ever. Jasmine er derimot 25 år, så det går bra. Hehe!

Hvorfor er du ikke ærlig om neseoperasjon nummer to?

Vanskelig å være ærlig om noe som ikke er sant. Jeg har kun operert nesen min en gang, og that's it. Den ser kanskje litt annerledes ut da, om det er derfor du lurer. Greia er at det tar et helt år før det endelige resultatet er klart. Nå er det rundt 1 år siden og all hevelse er borte. Jeg er overlykkelig over resultatet da, det må jeg si. 

Føler du deg like ensom som du framstår på snap? Trives du med det?

Ensom vil jeg ikke påstå at jeg er, men jeg liker jo godt å være alene. Jeg er en liten introvert, og det har jeg alltid vært. Men så klart liker jeg å være sosial og omgås mennesker også, men det snapper jeg ikke nødvendigvis alltid. Ikke alle i mitt liv er komfortable med å synes på mine kanaler, da jeg har såpass mange følgere. Ikke alle liker den eksponeringen, og det respekterer jeg! 😚

Kunne du blitt sammen med en gutt som tjener en vanlig månedslønn?

Ja, herlighet! Så klart. Penger i et forhold er det minste jeg bryr meg om. For meg har ikke summen vedkommende tjener noe som helst å si for meg, så lenge personen er driven og brenner for noe. Det er sexy i mine øyner!

Hvordan fikk du det arret du har på oversiden av foten?

Det fikk jeg av noen forferdelige sandaler jeg hadde på meg da jeg var i Dubai. Om du ser denne vloggen, forstår du. Hvordan det arret har blitt så forbanna stygt forstår jeg dog ikke, men det er søren meg ikke noe fint. Min uflaks streifer igjen, så klart. Haha.

Skal du snart ha klessalg igjen? Du har så mye fiiint!

Ja, det skal jeg! Nå er det overfylt her hjemme igjen, så det er på tide å ta en detox i garderoben min. Jeg kommer med mer info så fort jeg er klar!

Familie ser viktig ut for deg. Er det det? Blir så glad av å se det.

Åh, familie er det viktigste av alt for meg. Spesielt søsknene mine. De er mitt alt! ❤️

____

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

JEG ER LIVREDD - DET SPØKER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er ikke et overtroisk menneske overhodet. Så langt i fra. Men etter døgnet jeg tilbrakte på det forrige hotellet jeg bodde på tidligere i uken, har jeg skiftet helt mening. Jeg har begynt å pusse over dette med ånder sånn helt plutselig. La meg fortelle.. Da jeg tok heisen opp til 5 etasje og gikk ut i gangen, merket jeg hvordan kroppen typ ble fylt med en... merkelig energi. Jeg vet ikke, det er så vanskelig å forklare med ord. Det eneste jeg kan si er at det var noe rart som slo meg på sekundet. Jeg sjekket inn på rommet jeg hadde fått, og prøvde å finne meg tilrette. Det skjedde aldri. Jeg fant aldri roen. Det er merkelig til meg å være, spesielt nå i disse tider. Jeg dro frem mac-en og jobbet et par timer før det var leggetid. Jeg gruet meg til å skru av lyset. Det skjer heller aldri. Det var så rart alt.. For disse følelsene som plutselig dukket opp i meg var så ugjenkjennelige. Det er ikke meg å være redd sånn uten grunn. Det er ikke meg å føle på sånne weird vibes. Det har som sagt aldri skjedd meg tidligere. Når jeg omsider la meg i sengen, slukket alt av lys og la ned telefonen, klarte jeg ikke å slappe av. Jeg lå anspent og var bare.. redd. For hva? Det kan du godt undre deg over. Det gjør jeg også. Alt jeg kan si er at jeg følte ekstreme energier på det rommet, eller.. det hotellet, rettere sagt. Usch, det var skummelt altså! Jeg klarte aldri å sovne den natten. Dagen etter sjekket jeg ut fort som fy og byttet hotell, så nå bor jeg på Radisson. Her har jeg bodd tidligere, og her vet jeg at jeg ikke får selskap av ånder eller hva det nå enn var. Puh.. Har noen av dere opplevd noe lignende? Dette ga kanskje absolutt ingen mening for dere, jeg merker at det er vanskelig å forklare hvordan denne opplevelsen var. Den var rar. Men for første gang i løpet av mine 23 år på denne planeten har jeg begynt å tro på at det finnes noe annet enn oss. Jeg vet ikke, det er skummelt som faen. Håper ikke dere tror jeg har blitt helt gal nå. Heh!

Jeg vil ikke navngi hotellet det skjedde på, jeg føler meg litt fæl om jeg skal gi de så "dårlig" omtale. Servicen og alt annet på hotellet var upåklagelig, så jeg føler ikke at det er helt fair. Men en ting er i hvert fall sikkert: dit våger jeg ikke å overnatte igjen. Fortell meg gjerne om dere har noen lignende opplevelser. Har dere opplevd noe åndelig? Jeg synes det er sykt spennende, samtidig som jeg blir vettskremt. Haha!

NEW IN ⎮ NELLY-INNKJØP

reklame: alle lenker er annonselenker

Jeg mottok en super svær pakke fra Nelly her om dagen, med masse fint innhold! Jeg elsker absolutt alt. Folk kan gjerne mene at klær fra Nelly er "billig", men bare fordi at jeg tjener bra betyr det ikke at jeg automatisk har lyst til å kjøpe en topp til 5.000 kroner istedenfor 20 forskjellige til samme sum? Jeg elsker designervesker, men klær liker jeg å shoppe til en rimelig pris. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker Nelly. Heh! Her er noe av det som befant seg i pakken. ❥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KJOLE HER

BUKSER UTSOLGT - LIGNENDE HER ⎮ TOPP HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GENSER HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SKJORTE HER

GENSER HER ⎮ BUKSER HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GENSER HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JUMPSUIT UTSOLGT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VERDENS KULESTE JAKKE HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KJOLE HER

LANGE BOOTS (VERDENS BESTE Å GÅ I!) HER ⎮ LAVE BOOTS HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KJOLE UTSOLGT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BODY HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

BUKSER HER

_____

Håper dere likte innkjøpene! 😁

BUSINESS & GIRLSNIGHT

Her har jeg tilbrakt mesteparten av denne dagen. Se så koselig! Mitt lille kontor for disse dagene. Jeg jobber så mye mer effektivt når jeg er strukturert. Det har jeg vært i dag, så det var en stor suksess. Jeg har fått unnagjort masse jobb, jeg har bestilt hjem masse fine klær (hele 4 bestillinger - omg!), betalt regninger og tømt mailboksen. Produktiv dag! Etter at jeg ble ferdig, møtte jeg søstrene mine. Jeg er med dem i skrivende stund. Vi har litt etterlengtet kvalitetstid, en aldri så liten jentekveld. Kos! 

Jeg måtte faktisk bytte hotell i dag, selv om jeg hadde booket rom på et annet. Jeg forteller dere i neste innlegg. Gud, jeg får fortsatt frysninger av å tenke på det... Jeg har aldri opplevd maken. Beklager at jeg skriver i koder nå, men jeg har ikke tid til å skrive hele historien nå. Jeg må være litt sosial, så jeg tar det i neste innlegg. Håper dere har hatt en super da, så snakkes vi mer senere. Tusen klemmer fra meg! ❥

JEG SKAL PÅ GOD KVELD NORGE!

reklame: alle lenker er annonselenker

Nå føler jeg meg produktiv, dere. Denne dagen har vært svært effektiv må jeg si! Den startet med et møte med en super skjønn frøken som jobber i God Kveld Norge, og det gikk over all forventning. Hun var så enkel å prate med, og det gjør det så mye enklere når det kommer til å åpne seg opp i slike sammenhenger. Vi planla innslaget mitt til God Kveld Norge, som vi forøvrig skal spille inn til neste uke. Jeg gleder meg! Jeg har som sagt jobbet med dem før, og dessuten elsker jeg å se på programmet selv. Det er ikke mange årene siden jeg satt i sofaen med familien min og så på det, uten å i min villeste fantasi kunne forestille meg at jeg noensinne kom til å poppe opp skjermen noen får år senere. Livet har endret seg noe ekstremt på 2,5 år. Det er helt vilt å tenke på. Uansett! Det jeg skal prate om vet jeg at dere kommer til å finne interessant, så det er bare til å benke seg fremfor TV-en når det sendes. Jeg kommer tilbake med info om dato når det nærmer seg. 

Jeg brukte super lang tid fremfor speilet på sminken i dag tidlig. Det er lenge siden jeg bare har lekt meg uten å måtte rushe på grunn av dårlig tid. I dag derimot tok jeg meg gooood tid mens jeg hørte på favorittlista på Spotify og la dagens sminkelook. På bildet ovenfor ser dere noen av mine favorittprodukter som jeg bruker daglig. Countur palettet fra NYX er forresten min ride or die når det kommer til sminke. ELSKER den paletten! Jeg konturer ansikt og nese med denne, i tillegg til å bruke den mørkeste fargen som øyenskygge. Den kan brukes til så mangt! Du finner den HER.

GENSER HER (denne er så sykt fin og så deilig å ha på!) ⎮ BUKSER HER

VERDENS NYDELIGSTE RING HER!

Akkurat nå er jeg godt plassert i den deilige hotellsenga mi og skal gjøre klart et innlegg til i kveld. Hint: vlogg!!! 😻 Med andre ord er ikke planene de mest spektakulære i kveld. Jeg skal bare jobbe. Som en belønning på slutten av kvelden skal jeg ta meg et varmt bad og se på Teen Moms 2. Jada, jeg har blitt hekta på en ny serie... Tar jo aldri slutt haha.

AT JEG DELER DETTE MED DERE...

Jeg må bare starte med å takke dere for all kjærlighet dere har gitt meg de to siste døgna. Jeg er så utrolig glad i dere! Gud, det at dere gir meg sånn positiv feedback når jeg åpner meg som det jeg har gjort, får meg til å ville fortsette å alltid være like ærlig med dere. Eller, ærlig er jeg jo alltid, men jeg mener mer det at jeg forteller dere og åpner meg så mye som det jeg nå har gjort. Jeg skal ikke legge skjul på at det var ekstremt skummelt å poste de to innleggene med svar på spørsmålsrunden, men jeg er sjeleglad for at jeg valgte å gjøre det. Dere er gull! Jeg er heldig som har så vanvittig snille og flotte lesere. I love you!!

ADD ME ON SNAPCHAT ❥ ISABELSRAAD

Her er jeg på restaurant å spiser en velfortjent plankestek. Jeg har hatt lyst på det sykt lenge nå, så det var virkelig på tide. Det smakte helt nydelig! Det er ikke ofte jeg drar ut å bare koser meg for tiden. Jeg vet ikke hva som har skjedd, annet enn at det å holde meg innendørs frister mer enn alt annet. Apropos det.. Gjett hvem som har sett BEGGE sesongene av Stranger Things på knappe tre dager? Heeerregud... FLAUT! At jeg forteller dere det, haha. Det er litt pinlig. Som dere kanskje forstår, har jeg ikke hatt noe særlig liv i det siste. Jeg har sett på serier og jobbet hjemmefra. Denne uken derimot er det fullt kjør. I morgen skal jeg i et møte med God Kveld Norge. Det blir spennende! Jeg har jo jobbet med dem tidligere, og jeg er alltid fornøyd med "resultatet". Det er ikke en selvfølge, for enkelte media-folk kan virkelig vri og vende på hvert eneste ord som kommer ut av ens kjeft. Det liker jeg ikke, haha.

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 2 ⎮ HELT ÆRLIG

reklame: inneholder annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GENSER HER

Er du usikker på å dra til New York fordi du er usikker på om du ikke har noen å dra med?

Nei, det er ikke tilfelle. Det kommer mer an på om jeg synes det er verdt det eller ei akkurat nå, for jeg går virkelig all in når det gjelder sparing til leilighet. Det er ikke lenge til jeg skal kjøpe, og om jeg er enda flinkere med økonomien skjer det enda fortere. Derfor er jeg veldig påpasselig og "gjerrig" med pengene mine for tiden, for jeg er så sykt motivert for leilighetskjøp nå at du aner ikke.

Har du enda kjærlighetssorg ovenfor Pierre? 

Jeg har ikke kjærlighetssorg ovenfor Pierre nå lenger, nei. 

Kunne du flyttet tilbake til Stavanger?

Nei, virkelig ikke. Stavanger er altfor lite for meg. Det er en fin by, men jeg trives mye bedre i storbyer. Jeg føler til og med at Oslo er for lite, altså. Om jeg skulle flyttet, hadde det blitt til utlandet. Helst Los Angeles eller et eller annet eksotisk sted.. Bali? Haha. Der er det billig, varmt og sinnsykt fint. Og så er befolkningen de skjønneste menneskene jeg noensinne har vært borti. Så ja, Stavanger er uaktuelt for min del.

Kunne du tenkt deg å vært med i ett nytt TV-program? Paradis Hotel, ex on the beach elle lignende? Elsket å se deg på TV-skjermen!

Å, så gøy å høre! Ja, absolutt. Jeg elsker å gjøre TV. Det finnes nok få saker jeg digger mer enn å være fremfor kamera. Jeg er spesielt sucker for reality. Jeg savner tiden på PH noe ekstremt, det var en av de morsomste og villeste periodene i livet mitt. Tenk at det er over 2,5 år siden? Tiden flyyyr.

Hvordan ser drømmemannen din ut?

Godt spørsmål! Jeg har faktisk hatt en tendens til å falle for helt ulike "typer" av gutter utseendemessig. Likevel må jeg si at det jeg synes er finest er mørke, muskuløse, tatoverte mannfolk. Og for å være ærlig betyr ikke utseendet like mye for meg lenger. Jeg tror det kommer med alderen, for nå legger jeg mye mer vekt på personlighet. Jeg vil ikke ha en døds deilig mann med shitty personlighet. No way. Har du ikke et hjerte, blir du automatisk veldig lite attraktiv i mine øyner.

Hvordan er ditt forhold til Martine nå? Henger du fortsatt med de fra Paradise Hotel?

Vi har ingen kontakt i dag, men jeg håper hun har det bra! Det er ingen vond tone mellom oss fra sist vi pratet, men det er en god stund siden. Jeg ønsker henne alt det beste. Svar på ditt andre spørsmål: henger og henger... Jeg har god kontakt med Sara, Linn og Mathias fra min sesong. Vi prater ofte og det er jeg glad for. De er noen fantastiske venner som jeg verdsetter super høyt.

Hvor gammel er du?

Jeg er 23 år, født 5 april 1994.

Hvilken religion?

Jeg er ikke religiøs overhodet, men på papiret er jeg "kristen". Det vil si at jeg konfirmerte meg kristelig, men helt ærlig har jeg vansker med å tro på noe religiøst. Jeg håper at det finnes noe etter døden, men jeg er tvilsom. Skulle ønske jeg var troende da, det må være fint å ha noe å kunne tro så sterkt på. Jeg føler bare at jeg har opplevd for mye fælt i livet (spesielt som barn) at tanken på en Gud finnes er veldig langt borte. Religion er noe man kan diskutere i mange døgn i strekk, det er et interessant tema. 

Har du tips til fine vinterjakker?

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER

Disse jakkene synes jeg er super fine og rimelige i pris. Jeg har nummer 2 og 3, faktisk! Foruten om det kan du finne masse fine vinterjakker HER.

Hvordan tjener du så mye og hva er lønnen din?

Jeg tjener penger på bloggen min. Pengene generes via klikk, annonser og affiliateslenker. Lønnen min varierer litt, men normalt sett tjener jeg aldri mindre enn 200.000 kroner på en måned. Så klart finnes det noen måneder som er dårligere enn andre, men i løpet av året 2017 har jeg ligget på 200k i snitt per måned (sett bort i fra sommermånedene da jeg tok meg "ferie"). Forrige lønn kom for eksempel på 350.000 kroner, så det varierer med andre ord ganske mye.

Føler du deg trygg når du legger ut lettkledde bilder?

Ja, om ikke hadde jeg naturligvis ikke postet dem heller. Med det sagt, føler jeg ikke akkurat at jeg poster så masse lettkledd? Med mindre du sikter til bilder der jeg går i bikini?

Er du araber eller iraner? Hvis du er iraner eller araber kan du snakke en av språkene?

Jeg er halvt araber og halvt iraner. Mamma er nesten hel persisk, og pappa er fra Irak.

Hvor mange "nye" bloggere leser du?

Veldig få, faktisk. Jeg er dødsdårlig på å oppdage nye, flinke blogger. Legg gjerne igjen link i kommentarfeltet om dere har noen gode tips til meg, jeg elsker jo å lese blogg. Kanskje du blogger selv? Legg igjen din bloggadresse isåfall. ❥

Hva slags produkter bruker du til ansiktsminken din? Syntes du alltid har makeup on F***** POINT! Også har du en så fin glød.

Tusen takk! Jeg bruker Urban Decay All Nighter foundation, Laura Mercier setting powder, Huda Beauty sitt highlight palette, NYX countur palette og concealer fra NARS. 

Når hadde du sist sex?

Haha, så var det disse sperrene da.... OK, i går. Kleeeeint.

Hva er grunnen til at du ikke kunne bo hos moren din og at barnevernet kom inn i bildet?

I og med at jeg har småsøsken har jeg helt fra starten tatt en beslutning om å ikke prate om det. Jeg vil så klart ta hensyn til dem, og de kommer i første rekke hos meg. Men, jeg har alltid sagt at jeg har lyst til å skrive en bok om barndommen og oppveksten min. Det er fortsatt bare en drøm, men jeg har pratet om det i flere år. Når søsknene mine blir litt eldre, kommer det nok en bok. Vi får se om jeg klarer å få meg selv til å dele noe så sårt med omverdenen, for det er jeg faktisk egentlig ganske i tvil om. I dag er det kanskje to personer i livet mitt som vet litt av historien om hva jeg har gått gjennom, men kun storesøsteren min vet alt. Ingen kan nok tenke seg hva det er en gang, for det er saker som man ikke en gang kan forestille seg at et barn har blitt utsatt for. Jeg kan si så mye som at barnevernet var tilstedet under fødselen min. Jeg har vokst opp med barnevernet gjennom hele mitt liv. Og apropos det: jeg er så glad for at barnevernet finnes. Selv om jeg egentlig kan gå til sak mot dem og vinne mange millioner for grove feil de har gjort, har jeg valgt å ikke gjøre det. For til syvende og sist reddet de mitt liv. Jeg begynner å gråte når jeg skriver dette, det er så vanskelig for meg å åpne meg om dette. Og vet dere? Det med min bakgrunn gjør det så utrolig tøft for meg når jeg får kommentarer som går på hvilket overfladisk, egoistisk og forferdelig menneske jeg er. For dere skulle bare visst. Man vet ikke hva et annet menneske har gjennomgått. Det er så enkelt å dømme hverandre, men sannheten er at vi så og si aldri vet historien til vedkommende.

Hva het du før og hvorfor bytta du navn?

Jeg er født med Shirog som fornavn. Dagen jeg fylte 18 år og var myndig, endret jeg fornavnet mitt til Isabel. Jeg har blitt mobbet for det at jeg har byttet navn tidligere, men folk forstår ikke. Jeg gjorde ikke det fordi at jeg syntes at "Shirog" var så stygt, men fordi at det var knyttet til barndommen min. Det er så mye mer enn folk kan forstå, og derfor prater jeg aldri om det heller. Hver gang jeg hører "Shirog" skriker det i kroppen min.

Hvor er jakken fra?

Processed with VSCO with s2 preset

Den finner du HER! Dette er seriøst favorittjakken min om dagen. Så fin, så varm og så god.

Hva annet språk snakker du?

Arabisk, litt persisk, litt spansk og naturligvis engelsk.

Hva er dine råd til noen som ønsker å gjøre det stort i livet?

Vet du.. Mitt aller beste tips er å gi en lang faen i alle andre. Drit i alle som tviler på deg. Drit i alle som forteller deg at drømmene dine er for store. Drit i dem. Da jeg begynte å tjene gode summer på bloggen husker jeg at jeg ringte min daværende bestevenninne som jeg hadde stått nære i flere år. Jeg ville dele gleden med henne, fortelle henne hvor bra det gikk og hvor glad jeg var. Svaret jeg fikk var typ noe i denne duren: "jaja, nyt det så lenge det varer, for det kommer ikke til å vare vet du". Fra den dagen kuttet jeg henne mer og mer ut av livet mitt. For der og da forstod jeg at dette var enda en person som ikke hadde troen på meg. Enda en person som skulle få meg til å føle meg liten, at jeg ikke skulle klare å bli noe. Vel, look at me now. 2,5 år senere. Det varte.

Får du flest blikk av jenter eller gutter når du er ute og er det mange som legger an på deg ute på byen feks?

Oi... Jeg vet ikke, vanskelig å svare på selv. Men jeg opplever alltid masse blikk. Alltid. Og så fort jeg er ute, blir jeg vanvittig ukomfortabel. Jeg drar for eksempel aldri ut på byen om jeg ikke har booket et avskjermet bord i forkant, for jeg får helt ærlig panikk av at folk glor. Det er kanskje litt teit, for jeg har tross alt valgt å være offentlig selv, men det betyr ikke at jeg automatisk synes at det er super gøy at folk stirrer meg ned. Det er ukomfortabelt, enkelt og greit. Derimot elsker jeg når folk kommer frem, det synes jeg er døds hyggelig! Virkelig.

Får du mye kommentarer på latteren din? Sykt morsomt å høre på, haha:-)

Haha, morsomt spørsmål! Ja, det får jeg (dessverre haha). Jeg høres jo ut som et stukket esel. 

Har du hatt sex med Pierre etter dere slo opp?

Ja.

Vil du se på deg selv som en lett person å bli kjent med?

Både ja og nei. Eller, jeg tror jeg må svare nei. Hadde det vært i starten av året hadde svaret vært ja, men dette året har jeg gått gjennom så utrolig mye dritt med mennesker som jeg har sluppet inn på meg. Mennesker jeg har blitt glad i. Jeg har blitt sviktet og såret så mange ganger de siste månedene, at nye vennskap har blitt noe jeg ikke lenger orker å legge energi på. Jeg vet ikke hva greia er, er det meg det er noe feil med? For "vennene" jeg har fått det siste året (foruten om Rebecka) har vist seg å være falske. Jeg spurte henne da vi var på ferie om det helt ærlig er jeg som er gal? Er det jeg som er for sensitiv? Er det jeg som skaper dramaet? Rebecka er den mest straight up ærlige personen jeg har i livet mitt, og om jeg har feil eller oppfører meg teit? Da er hun den første som sier i fra. Hun er ærlig, og hun sier ting som det er - selv om det ikke er positivt. Svaret jeg fikk var nei. Det er ikke jeg som er problemet. Jeg tror at jeg tiltrekker meg feil type av mennesker. Jeg er naiv og lar folk utnytte meg. Jeg er godtroende, og det ender alltid opp med tårer for jeg blir såret. Så nei, jeg er nok ikke lett å bli kjent med lenger. Jeg har fått opp en sperre igjen. Jeg tar vare på de gode menneskene jeg har i livet mitt i dag som er mine ride or dies, og helt ærlig? Jeg trenger faen ikke noen andre. De er verdens fineste mennesker som fortjener det beste i verden. Det er mennesker som er genuine, og det er alt jeg ber om. 

Føler du at andre PH bloggere hermer etter deg? Innlegg de skriver, og overskrifter osv. Jeg har merket det :p

Ja, det føler jeg av og til faktisk haha. Noe av det er jo straight up kopiering som får meg til å bli litt sånn... Ja, what the fuck, liksom. Men men! Så lenge man spør og krediterer er det en helt annen sak, og så må jeg si at jeg er glad for at jeg gjør noe andre synes er bra.

Hvorfor svarer du ikke på spørsmål om Pierre?

Fordi at jeg er så lei av det. Denne bloggen handler om meg og mitt liv, ikke om Pierre og hans liv. Jeg vil ikke tråkke på noens tær, og derfor lar jeg være å ta opp det temaet. Det er privat, og alt som hadde med vårt break up skulle forblitt mellom oss. Mitt innlegg og hans video er tragisk oppførsel fra oss begge, og det er ingenting jeg eller Pierre tenker å fortsette med. 

Synes du selv at du har et samfunnsansvar som en av Norges største bloggere?

Ja, så klart. Men jeg skal si deg det at jeg synes det er utrolig vanskelig. Jeg er 23 år, lever mitt liv så godt jeg kan og det er klart at jeg tar noen feilsteg her og der. Jeg er ung. Det er ikke slik at jeg ikke skal kunne leve som jeg ønsker, fordi at jeg har "ansvar" for alle andre. Slik er ikke sunt for meg å leve. Jeg må få lov til å leve som enhver ungdom. Jeg har min usikkerhet, jeg også. Men så klart prøver jeg så godt jeg kan. Jeg prøver å ta hensyn når jeg vet at det jeg gjør kanskje ikke er så "bra" (som for eksempel inngrep"). Jeg innså det litt for sent, men jeg gjorde det i hvert fall til slutt.

Har du bodd i fosterhjem?

Ja, fra jeg var 11-17 år. Da jeg var 17 år flyttet jeg ut for meg selv, etter at jeg i forkant av flytten bodde på instutisjon i 8 uker.

Hvor kan man se serien stranger things? 

Den kan du se på Netflix. Døds bra! 

Føler du ikke skam på at du er så lettkledd på sosiale medier?

Nei, hvorfor i alle dager skulle jeg gjort det? Slik tankegang har jeg aldri forstått meg på. Kropp er fint! Hva er det som er så skamfullt over en kvinnekropp? Jeg poster da aldri drøye bilder.

Tjener alle toppbloggere like mye som deg?

Nei. Vi er ikke mange som tjener så mye.

Hva var planene dine før du begynte å jobbe? Altså hva ville du ha «blitt»?

Jeg hadde alltid en drøm om å jobbe i barnevernet, som barnevernspedagog. Jeg tror at jeg hadde vært suveren i den jobben, mye på grunn av at jeg selv har vokst opp med barnevernet i livet mitt fra dag én. Jeg vet hva de gjør rett, og jeg vet hva de gjør feil. Jeg vet også hvordan man på best mulig måte skal hjelpe barn som ikke har det bra i hjemmet. Det er noe jeg håper at jeg skal kunne jobbe med på en eller annen måte en gang i løpet av livet. Om jeg blir lei av blogging og livet som offentlig, er dette uten tvil det jeg vil falle tilbake på. Det eneste problemet er at jeg vet allerede nå at det hadde vært veldig psykisk krevende for meg, for jeg hadde aldri kunnet legge bort "jobben" når arbeidsdagen var over. Åh Gud, jeg brenner virkelig for dette.

Angrer du på at du ikke ble med bloggerne selv om det var dårlig betalt? Det gir jo meget god pr og er en stor fordel på lang sikt. Tenkte du for kortvarig der?

Ja, det var nok litt dumt fra min side å fokusere så mye på lønnen, men jeg ser på TV-innspilling som jobb, og det er jeg ikke så giret på å gjøre nærmest gratis. Det var kanskje litt teit, for jeg er helt sikker på at det hadde vært en opplevelse og ikke minst bra for meg PR-messig. Men men, det kommer alltids andre muligheter vet dere. Hehe! 😉

Hva ønsker du deg til jul?

Absolutt ingenting. Jeg føler jeg har alt jeg trenger. Om det skulle vært noe, må jeg si en opplevelse kanskje? Jeg vet ikke, jeg sliter med å komme på noe.

Hvem tar bildene av deg? 

Venner eller familien min. Ellers er jeg flink til å bruke selvutløseren på kamera også, dersom jeg er hjemme og skal ta bilder inne. 

_____

PUUUH! Det var mange spørsmål, det. Jeg håper du fikk svar på det du lurte på, og om ikke: legg igjen en kommentar i kommentarfeltet så skal jeg forsøke å få svart på det i neste innlegg. Klem!

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN ⎮ OPERASJONENE MINE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her kommer første del av svarene på spørsmålsrunden. Første del handler om operasjoner. Jeg har ikke svart på disse spørsmålene før, men i og med at dere lurer så fælt på dette tenkte jeg å dele med meg. Den ene historien jeg forteller dere om i dette innlegget er noe jeg føler skam ovenfor, og det er ekstremt følsomt for meg å prate om. Jeg vil bare fortelle dere hva jeg gikk gjennom i fjor, for jeg vil ikke at noen av dere skal oppleve det samme eller sette dere selv i en slik situasjon. Comfort Zone Surgery klinikken i Istanbul er forferdelig. Her er svarene:

Lurer på hva du tenker når folk sier puppene/rumpa di var en dårlig jobb? Tenker du bare at folk er sjalu eller har du vurdert å rette på jobbene?

Dette er noe som er utrolig sensitivt for meg å prate om. Det er ingen hemmelighet at jeg har et merkelig forhold til egen kropp, så det å faktisk svare på dette krever mye mot fra min side. Jeg har alltid unngått å svare på dette, men jeg lovet jo å være åpen på denne spørsmålsrunden. Vel.. Jeg vet ikke hva jeg skal si. For en måned siden ca dro jeg til en klinikk her i Oslo hos en av Norges flinkeste kirurger på silikon. Jeg er ikke fornøyd med puppene mine. Så langt i fra, og det gjør så vondt. Det gjør vondt å innrømme ovenfor dere, men også meg selv. Jeg ble så knust når kirurgen sa at det ikke er noe han kan gjøre. Jeg forstod ikke helt hvorfor og hvor problematikken lå, annet enn at om jeg ville gjøre noe med dem, så anbefalte han meg å vente minst 7-10 år. Jeg kommer nemlig isåfall til å få fæle arr, som jeg ikke vil ha før det er helt krise. Jeg synes ikke at puppene mine er så ille at jeg ikke kan tenke på noe annet liksom, men det er klart at jeg hadde forventet et "perfekt" resultat når jeg først la meg under kniven. Men det er ikke tilfelle, og det er vanvittig kjipt. Jeg tror at det er min egen feil egentlig, for jeg brukte ikke støtte-bh slik som man skal. Utrolig korket og helt bak mål, men jeg forstod ikke hvor viktig det åpenbart er. Dere kan tro jeg er bitter over det nå...

Angrer du på operasjonene dine eller tenker du noen gang på å ta ut implantatene?

Jeg angrer ikke på inngrepene jeg har gjort, nei. Jeg skal vel svare noe annet for å please samfunnet, men jeg vil ikke være uærlig med dere. Jeg er fornøyd med utseendet mitt nå, selv om jeg skulle ønske at puppene fikk et bedre resultat enn det de gjorde. Men igjen, jeg synes de er finere nå enn hva de var før jeg la meg under kniven. Jeg har ikke tenkt tanken på å ta ut implantatene per dags dato nei, men hvem vet? Kanskje en dag? Enn så lenge kan jeg ikke se for meg at det kommer til å skje, men hvem vet. Jeg skifter jo mening oftere enn jeg skifter sokker, så..

Hvis du kunne fått tilbake den gamle kroppen din, ville du gjort det da?

Nei, dessverre.

Hva opererte du som du aldri fortalte oss allikevel? Du snakka om å si deg men så angret du deg. Har vært mange som har sagt ribbein osv. Men hva gjorde/opererte du egentlig?​

Jeg vet at jeg sa at jeg skulle besvare alle spørsmål, men dette er noe som er og forblir privat dessverre. Det går masse rykter om hva den operasjonen skal ha vært, men helt ærlig? Alle tror feil. 

Er det sant at du har operert vaginaen din?

Nei, det har jeg ikke gjort. Hvordan dette ryktet har oppstått har jeg ingen anelse om, men det er ikke sant. 

Har du planer om å operere noe mer?

Ikke noe jeg ikke har gjort før, nei. Det vil si at jeg kanskje kommer til å reise til Beverly Hills og la en av de super dyktige og berømte kirurgene gjøre puppene mine på ny, men det venter jeg med. Det koster utrolig mye, så først skal jeg investere i leilighet og bil. Som sagt er det ikke slik at puppene mine plager meg kjempe masse i hverdagen, men jeg er mer oppgitt over at de ikke er "perfekt". For det skal de jo være etter en operasjon, vil man jo tro. Det er jo tross alt derfor man legger seg under kniven i første omgang. I hvert fall i mitt tilfelle.

Siden du får så mye hate om rumpen din, begynner du å se selv hva haterne mener?

Jeg lyver om jeg sier nei. For så klart påvirker det meg, enten jeg vil det eller ei. Jeg blir mer usikker på den siden jeg daglig får høre hvor stygg den er. Noe annet hadd vært umenneskelig. 

Vil du anbefale klinikken i Istanbul til andre?

NEI, NEI, NEI! Jeg så at Sophie skrev om klinikken, og den samme har jeg operert hos. Klinikken heter Comfort Zone Surgery og ligger i Istanbul. Først og fremst: vær så snill å ikke dra dit.  Jeg ble utsatt for noe helt forferdelig da jeg opererte meg der. Jeg har planer om å gjøre en video om det hvor jeg forteller dere absolutt alt. Jeg kan si så mye som at de filmet meg naken under operasjonen og la ut på YouTubekanalen sin uten at jeg visste det. De filmet meg når jeg var i narkose, altså bevisstløs. Så hele operasjonen min på over to timer hvor de skjærte i meg og viste hele min nakne kropp var ute på YouTube i en laaang video. Dette er noe de tar seg friheten til å gjøre, og håper at pasientene ikke skal oppdage det. Lov meg å ALDRI dra dit, det der ønsker jeg ikke en gang at min største fiende skal måtte oppleve. Helt forkastelig, jeg hadde det ekstremt tøft i fjor etter den hendelsen. Det spredde seg fort her i Norge og mange så videoen. Jeg har aldri følt meg så hjelpesløs, dere aner ikke. Ps. Jeg fikk videoen fjernet, så den ligger ikke lenger ute. Men! Er det noen som vet hva jeg kan gjøre med dette, forresten? Kan jeg saksøke dem? Jeg vet ikke hvordan det fungerer i og med at det er i utlandet, og ikke i Norge. Det er helt jævlig for meg å prate om, men jeg vil dele min historie for å beskytte dere. Dessuten er det flere som har fått vanlige silikon proteser som er ment for pupper innsatt i rumpen, istedenfor riktige som skal brukes når det gjelder bakdelen. Dette gjør de fordi at det er billigere for dem, men resultatet blir ikke bra hos pasientene. Så alt i alt vil jeg fraråde dere å dra dit i det hele tatt da den klinikken er super useriøs og helt elendig. Om man søker opp klinikken får man nesten kun dårlige anmeldelser. Ergo: 80% av pasientene deres er misfornøyde, inkludert meg (big time). EDIT: Klikk HER og les alle de forferdelige historiene tidligere pasienter hos Comfort Zone har å dele. Jeg er ikke den eneste som har opplevd et rent helvete av den klinikken og av samme personer. Jeg kjenner jeg blir kvalm. Det her er ikke OK! Denne personens opplevelse er nøyaktig den samme som mammas venninnes. 

Hvor mye oppfølging har du fått etter operasjonene?

Null oppfølging. 

Hvor mye kostet alle operasjonene dine til sammen?

Rundt 214.000 kroner.

Synes du selv at du er et godt forbilde?

Nei, ikke når det kommer til utseendetfikseringen jeg har.

Vil du si at du ble mer eller mindre lykkelig etter operasjonene? Eller fant du nye ting å være misfornøyd med etterpå?

Etter den siste operasjonen jeg gjennomførte gikk jeg på en smell. Jeg gikk i veggen. Jeg har aldri følt meg så stygg i hele mitt liv, selv om jeg var fornøyd med resultatet. Det jeg ikke skjønte var at disse inngrepene kom til å påvirke psyken min til de grader. Jeg så på det som ingen big deal, og kjørte på. "Det er jo bare en mindre nese", "det er jo bare større pupper" og sånn fortsatte det. Jeg så ikke hvor alvorlig det var, men det gjorde alle rundt meg. For å besvare spørsmålet ditt: jeg ble hverken mer eller mindre lykkelig. I dag er jeg ikke mer lykkelig enn hva jeg var for 2 år siden da jeg var på TV-skjermen og skrøt om at "alt e ekta". Operasjoner gjør deg ikke mer lykkelig, det kan jeg fortelle dere. 

Opererte du nesen på samme klinikk? Altså på Comfort Zone?

Ja, men kirurgen som utførte min operasjon har sluttet på Comfort Zone. Så dere får ikke tak i han der, heldigvis. Verdens jævligste klinikk. Jeg vil forøvrig ikke anbefale min kirurg til dere uansett, for han opererte venninna til mamma sin nese i vår, og den ble helt katastrofe. Hun kan ikke puste som normalt, og hele nesen hennes er ødelagt. Hun er nå i gang hos en ny kirurg som må fikse opp i alt, som vil koste henne mer enn en vanlig neseoperasjon. Så utrolig synd, men man skal være ekstremt forsiktig med hvem man velger. Jeg var heldig, men han har fått ekstremt mange dårlige reviews, og jeg er selv vitne til et helt forferdelig resultat. Jeg vil ikke anbefale dere å dra til han. No way.

_______

Håper dette ga dere svar på det dere lurte på. <3

SPØRSMÅLSRUNDE - SVARER I KVELD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SPØRSMÅLSRUNDE

Hei fininger! Nå er det super lenge siden jeg hadde en real spørsmålsrunde her på bloggen, så derfor tenker jeg at det passer fint å kjøre en i gang nå. Jeg tenker å være enda mer personlig og åpen enn tidligere. Jeg vet ikke, men i dag føler jeg for å dele mye med dere. Sperrene mine skal jeg prøve å skyve bort, så godt det lar seg gjøre. Jeg er spent på å lese hva dere lurer på. Nå har dere muligheten til å stille meg akkurat de spørsmålene du måtte undre over. Jeg svarer i neste innlegg - altså i dag. Det gjenstår å se hvor mange spørsmål som kommer inn, men jeg skal prøve å få svart på hver eneste. Shoot!

I NOVEMBER SKAL JEG...

HELLO NOVEMBER ⎮ YOU'RE MORE THAN WELCOME

1. Begynne på julegavehandelen! Jeg har lyst til å gå all in i år og virkelig glede alle de jeg står nære. Å gi gaver må være blant det gøyeste jeg vet! Spesielt når jeg er helt sikker på at personen kommer til å bli glad for det han/hun får. Jeg er derimot ikke så glad i å få gaver selv. Hehe!

2. Lære meg å lage rød ris. Dere som har "ikke norsk" bakgrunn har kanskje kjennskap til det? Det er i hvert fall super godt! Man blander inn tomatpuré, olje og et eller annet til med ris. Jeg har prøvd meg på det tidligere, men den gryten måtte kastes. Kremt... Haha! Krysser fingrene for at jeg nailer det i løpet av måneden. Jeg kommer IKKE til å gi meg!

3. Ha mange mys kvelder hjemme i sofaen inntullet i et deilig, varmt teppe med varm sjokolade med masse krem i den ene hånden og klementiner i den andre. Altså, dere forstår vel at jeg varmer opp til desember? Kan jo ikke vente, vet dere... Jeg ER så gira på juletider nå!

4. Finne ut om jeg skal til New York i starten av desember eller ikke. Jeg har så lyst til å oppleve NY under juletiden. Det ser jo så vanvittig koselig ut! Tenk å spasere rundt i Central Park med all den koselige julestemningen? Åååå! Jeg innser jo nå at jeg virkelig må oppfylle denne drømmen. Haha! Eventuelt kan jeg kjøpe de siste julegavene der også. Hmmm!

5. Ta ordentlig tak i treningen! Ja, behøver jeg utdype? Det er på tide å step up the healthy living game.

6. Apropos reising... Kjenner jeg meg selv rett blir det nok en liten visitt til et eller annet solfylt land. Jeg fryser jo ihjel allerede.. BRR!

7. Bli litt mer kreativ på sminke-fronten. Jeg kjører på med samme look hver eneste dag, jo. Jeg begynner å bli temmelig lei... Nå er det jo innafor med litt mørkere lepper for eksempel. Jeg elsker jo dyp rød leppestift. Så lekkert!

8. VLOGGE! Det var så utrolig gøy å vlogge da jeg var i Dubai og Bali (se vloggene på Youtubekanalen min HER), så det vil jeg gjerne få til mer av. Dere virker jo å sette pris på videoene jeg publiserer også, så jeg lover å levere mer bra videoer. Jippi!

9. Levere kjolene mine til skredderen. Jeg har for mange super fine kjoler hengende i garderoben som jeg ikke bruker på grunn av at de sitter for posete på meg. Det er overhodet ikke fint, så nå gjelder det å få fingen ut å gjøre noe med det.

10. Shoppe liiiite og bruke det jeg allerede har av klær og sko.

11. Få meg enda et fadderbarn. Det oppfordrer jeg alle dere også til å gjøre, spesielt nå som vi nærmer oss jul. ❥

JEG TRODDE NEPPE AT JEG SKULLE POSTE DETTE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er et innlegg jeg ikke trodde at jeg skulle skrive. Jeg har blogget på topp i 2,5 år og aldri har jeg bedt dere om noe som dette. Vixen Blog Awards. Jepp. De tidligere årene har jeg ikke skrevet et eneste ord om det, for jeg har vært livredd for å bli nominert til noe som helst. Det bunnet i grunn mest i det at jeg ikke ville dra på selve Vixen, for jeg kjente ingen andre bloggere på den tiden. I tillegg til det var jeg ikke komfortabel med å i det hele tatt tenke tanken på å dra dit. Jeg vet ikke, det hele skremte meg. Men nå føler jeg at det er på tide. Jeg, som alle andre bloggere og influencere, har muligheten til å bli nominert til en eller flere kategorier. Jeg vet ikke hvilken kategori dere eventuelt mener at jeg passer i, men selv synes jeg kanskje at jeg hører til livsstil, årets business eller kanskje årets sterke mening? Jeg har ikke peiling, haha. Det er opp til alle dere hva dere vil nominere oss til. Jeg synes at det er litt kleint å skrive dette innlegget, det må jeg innrømme. Jeg vil i det minste oppfordre dere lesere til å nominere den bloggeren dere synes fortjener en pris. Det behøver overhodet ikke være meg - det finnes jo så utrolig mange dyktige og fantastiske bloggere i Blogg-Norge som fortjener en liten klapp på skulderen.

KLIKK HER FOR Å NOMINERE!

NEW IN

reklame: alle lenker er annonselenker

Jeg klikket hjem litt klær fra Shein her om dagen! Ikke bare er jeg glad i klær fra Nelly, skjønner dere. Hehe! Jeg vet ikke om dere har kjennskap til nettbutikken Shein fra før, men det er i hvert fall en nettbutikk som fører vanviiiiittig mye fine klær til latterlig lave priser. Det er helt sykt hvor billig det er, faktisk. Det er her jeg kjøper så og si alle bikiniene mine forresten. Jeg får alltid spørsmål om det, så nå har dere svaret! Her er alt jeg klikket hjem for denne gang ❥

1. HER ⎮ 2. HER

1. HER ⎮ 2. HER

1. UTSOLGT - LIGNENDE HER ⎮ 2. HER

1. HER ⎮ 2. HER

1. UTSOLGT - LIGNENDE HER ⎮ 2. HER

1. HER ⎮ 2. HER

1. HER ⎮ 2. UTSOLGT - LIGNENDE HER

BUKSER HER ⎮ SANDALER HER

HÅRET MITT UTEN EXTENSIONS

reklame: sponset behandling hos MOODstudio

I går var jeg en tur innom hos den fantastiske frisøren min Ann Beate på MOODstudio (verdens beste salong!), og da vi tok ut extensionet for å heise det, utnyttet jeg muligheten til å knipse bilder av mitt naturlige hår. Det er i grunn ikke så aller verst, er det vel? Det føltes veldig tynt da, i og med at jeg har masse ekstra hår påsatt for fylden sin del. Som dere ser er jo lengden min typ den samme, den eneste grunnen til at jeg benytter meg av tapeextensions er fordi at jeg vil ha tjukkere hår. Det gjenstår å se hvor lenge jeg kommer til å bruke det da, men enn så lenge ser jeg for meg at jeg kommer til å gjøre det for alltid. Hehe! Jeg elsker tykkelsen jeg får på håret med tapen. Det er fantastisk at man kan jukse seg litt frem! 😉

Dersom du oppgir navnet mitt hos MOODstudio får du 20% rabatt på tapeextensions!

JEG FORSØRGER FAMILIEN MIN

reklame: alle lenker er annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JAKKE HER (min er i str 36!) ⎮ GENSER HER ⎮ BUKSER HER ⎮ PUMA SNEAKERS HER

Etter at jeg skrev dette innlegget, fikk jeg mange kritiske kommentarer som gikk på meg som person. Jeg ble kalt for gjerrig, egoistisk og Gudene vet hva... Jeg vil bare få frem poenget mitt litt bedre, for kanskje ordla jeg meg litt feil? Isåfall gir jeg det en til sjanse, hvor jeg forklarer litt bedre.

Jeg skjønner at folk i samfunnet sliter. Jeg skjønner at inntektene som kommer inn i løpet av en måned kanskje ikke strekker til. Jeg skjønner at jeg tjener godt. Det jeg derimot ikke forstår er at folk derfor mener at det er min "plikt" å dele ut pengene mine til Ola og Kari Nordmann. For om ikke, er jeg jo et veldig egoistisk menneske i følge mange i kommentarfeltet. Jeg vil få gjort en sak klinkende klart: det finnes nok få som er like gavmilde som det jeg er. For å være konkret: jeg har så og si det fulle ansvaret for småsøsknene mine. Jeg forsørger dem. Et annet eksempel: forrige måned ga jeg storesøsteren min nærmere 20.000 kroner. Jeg betaler så og si alt for søsknene mine, da spesielt de små. Det er som om at jeg har mine egne barn på det økonomiske planet. Et annet eksempel: i fjor sommer overrasket jeg småsøsknene mine med ferie som kostet meg over 60.000 kroner. Og vet dere? Det gjør jeg med GLEDE, nettopp fordi at jeg har jobbet meg til en over middels god lønn, og derfor stiller opp for de jeg er glad i. Jeg elsker å kunne hjelpe familien min. Jeg elsker å spandere på vennene mine. Er det en ting jeg ikke er, så er det søren meg gjerrig og egoistisk. Jeg er sjeleglad for at jeg tjener så godt som jeg gjør, for da har jeg muligheten til å hjelpe familien min. Det er noe hvert individ drømmer om, og jeg er så heldig som kan gjøre det.

Nå vil ikke jeg at dette innlegget skal være et skryteinnlegg om hvor "bra" jeg er, og hva jeg gjør for familien min økonomisk har aldri vært et tema jeg en gang har hatt lyst til å prate om åpent, for det har egentlig ingen noe med. Min hensikt er å rett og slett få frem poenget om at jeg mer enn gjerne stiller opp for mennesker. Det jeg derimot irriterer meg over, er hvordan folk henvender seg til meg og nærmest krever det av meg. Mennesker jeg ikke kjenner. Det at jeg ikke vil påspandere 80.000 kroner på en ukjent dame for en fettsuging fordi at hun ikke orker å trene, betyr da ikke at jeg er egoistisk. Hvordan dere får det til, forstår jeg ikke. En helt annen sak er å donere penger til veldedighet og til mennesker som VIRKELIG trenger det, og det har jeg gjort ved flere anledninger. Jeg gir bort store mengder med klær og sko til krisehjem. Jeg er blant annet i gang med å få meg to fadderbarn. Hun skjønne, gamle damen som alltid sitter utenfor der mamma bor og tigger penger, hun går jeg aldri forbi. Jeg har gitt henne tusenlapper, mat og drikke. Jeg tar alltid vare på henne, for tro det eller ei - Isabel Raad bryr seg om andre mennesker. Det er forskjell på å hjelpe mennesker som er i nød, og mennesker som ikke gidder å få seg en ekstra jobb eller å folk som spør om penger til en slankeoperasjon fordi at vedkommende ikke vil trene. Det er bare sinnsykt frekt! Skjønner dere meg litt bedre nå?

Andres økonomi er ikke mitt ansvar. Livet blir til hva man gjør det til selv, og om du tjener for lite til at det skal gå rundt, er det ditt ansvar å få mer penger inn i kassen. Det er ikke mitt ansvar, ei heller noen andres. Det er helt og holdet ditt.