hits

desember 2012

UPDATE


Hei! Har hatt noen fine dager her i hovedstaden, men jeg gleder meg virkelig til og komme hjem igjen til kjæresten! Blir så godt :-) Ellers har jeg shoppa litt, så jeg tenker jeg viser innkjøpet i neste innlegg :-)

So long! xx

SVAR

Når begynte du å blogge?

I sommer, tror jeg

Hva slags juletradisjoner har du?

Står opp litt tidligere enn normalt, ser askepott og reisen til julestjernen mens jeg knasker julegodt også er det pinnekjøtt til middag og pakkeåpning om kvelden!

Favoritt drømmested?

Hawaii, Maldivene og USA

Favoritt farge?

Bebis rosa 

Hvor ville du helst reist i verden, hvis du kunne reist hvor du ville?

En av plassene jeg nevnte tidligere

Bilde av kjæresten din?
Hva var øverst på ønskelista til jul?

Penger

Hvorfor er du så pen?

haha, så fint sagt, tusen takk :-)

Hva liker du best med å blogge?

Tilbakemeldinger fra dere 

Hvorfor startet du å blogge?

Jeg syntes det så gøy ut, så derfor valgte jeg å opprette en

Hvor ser du deg selv om 10 år?

Gift, fint og stort hus, 2 barn, utdannet som barnevernspedagog og eier av 10 Chanel vesker

Er du halvt utenlands eller noe sånt, isåfall hvor fra? Du er veldig pen!

Tusen takk! Jeg er araber, men er født i norge og har bodd i fosterfamilie så jeg annser meg selv som en nordmann selv om trekkene mine er utenlanske

Hva ville du tatt med deg på en øde øy?

Johannes

Hvor er dette antrekket fra?


Genser fra hm og bukse fra gt

Kan du begynne å skrive link til nettstedene du bestiller ting fra under bildene?

Det kan jeg:-)

Kan du lage en videoblogg en gang?

Haha, nei

Bor du nærme fra der du bodde før? 

Ja, ca 15 min med bil

JUL I HETLANDSGATA


Var på julehandel og fikk handlet inn det siste nødvendige. Jeg drar til Oslo i morgen for å feire jul der, sammen med familien min :-) Derfor tok jeg på meg oppgaven å fikse julesokker til de to småsøskna mine. Tror (håper) at de kommer til like innholdet. Ellers skal jeg også mekke julesokk til min kjære! Elsker slike ting :-D

Ellers hadde jeg min siste dag på jobb i dag! Kommer til å bli litt rart å ikke ha så mye på agendaen hver uke, men det er egentlig ganske herlig med tanke på at dette halvåret har vært skikkelig hektisk. Nå skal skolearbeid virkelig prioriteres. Good girl. Håper dere får en fin lørdag! xx

NEDTELLING

♥ Hei fininger! Er det bare jeg som er dødsgira på ferie nå? Er så skolelei.... I dag hadde vi den siste tentamenen denne terminen, og i morgen har jeg fremføring som er den siste vurderingen. Kjenner det blir deilig å bli ferdig med alt! Ellers er det lite som skjer for tiden. Skole, jobb og kjæreste er det som opptar tiden min og dermed blir det ikke så mye spennende å dele med dere. Jeg merker at det blir mye innkjøps innlegg, og det er rett og slett fordi at jeg ikke har så mye annet så publisere. Derfor lurer jeg på om dere liker det, og hva slags innlegg dere liker? Her er i hvert fall de siste to kalendergavene mine:


jeg er sååå heldig som har en så snill kjæreste 

Natta


God natt, fininger! I morgen er det opp å sprette for å dra på jobb. Håper dere får en fin lørdag :-) xx

julestemning


For en fantastisk dag! Her i Stavanger har det snødd helt sinnsykt siden igår... Det er sikkert over en halv meter med snø, og det er bare så sinnsykt fint ute. Julestemningen har virkelig inntatt byen! Ellers er det mye kaos med at mange er innesnødd, veiene er skamglatte osv. Så vi slapp skolen i dag :-D Helt fantastisk, og jeg krysser fingrene for at det snør enda mer i natt slik at skolen må stenge i morgen. Hadde vært sååå deil med langhelg. Snør det hos dere?


Snøstorm..

mandag

Denne helga må være den slappeste jeg har hatt på årevis - og det var skikkelig d.ei.l.i.g!! Gjorde ikke en dritt... Herlig å slappe av og få hvilt ut :-) Ellers fikk jeg denne gode frokosten på senga av beste jossen! Bezzzzte i verden.

Ellers koste jeg meg med dette på lørdagskvelden mens jeg så en film som heter "Everybody´s fine". Den va døds fin, men veldig trist. Satt igjen med tårevåte øyner, haha. Anbefales :-)

Ellers vil jeg ønske dere en fin uke! xx

LONDON


Jeg drar til London i vinterferien! Blir dødskjekt :-) Reiser sammen med kjæresten og familien hans. Har noen av dere vært der, og kan komme med noen tips? Hva jeg burde få med meg? Shopping? Blir en hel del av sistnevnte i hvert fall.... G.L.E.D.E.R meg! Kun 65 dager til :-) :-) :-)

sminke: hud

shimmer og solpudder the body shop, mineralpudder mac


foundation fra chanel (som forøvrig kun blir brukt ved spesielle anledninger), concealere som jeg blander maybeline og nyx

skole&jobb


Nå er jeg på jobb, så dette er et forhåndskrevet innlegg. Skoledagen min varte fra 8-15, og nå er jeg på jobb fra 15-18. Produktiv dag, med andre ord! Håper dere også får en flott tirsdag :-)

xx