hits

desember 2016

UKENS SPØRSMÅL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvorfor blir aldri kommentarene mine publisert???

Om dine kommentarer ikke blir publisert, er det helt enkelt fordi at du enten er nedlatende i dine kommentarer, eller at du stiller spørsmål jeg ikke har lyst til å svare på. Selv om jeg er ganske åpen og personlig på bloggen, betyr ikke det at jeg er nødt til å svare på absolutt alt alle lurer på til en hver tid. Det jeg ønsker å svare på selv, svarer jeg naturligvis på. Det jeg ikke vil svare på, svarer jeg heller ikke på. Easy as that!

Har du lest boken til Sophie Elise, hvis ikkje, har du tenkt til det og hvis du har, hva synes du?

Nei, det har jeg ikke. Jeg har ikke tid til å lese bøker for tiden, men jeg har hørt at den er bra, så kanskje det! :-)

Hvor ser du housewifes of beverly hills? Og hvilken sesong ser du?

Jeg ser på watchseries! Jeg er på den nyeste sesongen. Eeeelsker serien!

For tredje gang... Kan jeg få svar på hvor og hvilke linser du kjøper ? :)

Jeg har skrevet et helt innlegg om det, i tillegg til å ha svart på det i to "ukens spørsmål" fra før. Et lite tips dersom dere lurer på en konkret ting, er å google det sammen med "sraad.blogg.no". Da bruker det å poppe opp, så slipper dere å vente på at jeg skal svare.

Kan du lage video av hvordan du fikset håret ditt på julaften? Omg, det var så sinnsykt fint!!

Så søt! Jeg gjorde faktisk ingenting annet enn å rette det ut!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei! Hvor mye ca tjener du i måneden og hvor mye av det bruker du?

Jeg tjener rundt 200.000 kroner i måneden. Jeg har ikke vært så veldig flink til å spare dette året da jeg har brukt store summer på både reiser, utseendet (operasjoner) og shopping. Nå har Geir tilgang til min konto, så han bestemmer summen jeg får utbetalt til å "leke" med hver måned. Året 2017 er nemlig året for sparing, huskjøp og bilkjøp!

Hvordan deler du og Pierre husleien? Er litt interessant å høre om da du tjener veldig godt :-)

Pierre tjener godt han også, på blandt annet YouTube og sine sosiale medier. Vi deler på husleien!

Når dere var på paradise så fikk dere jo masse kostymer, hva skjedde med de? Fikk dere de eller måtte dere levere de tilbake?

Kostymene leverte vi tilbake dagen etter vi hadde brukt dem på hotellet. Vi fikk dem ikke, nei.

Planlegger du noen flere operasjoner?

Nei, absolutt ikke.

Har du gitt opp bil lappen?

Haha, jeg skjønner at du lurer! Den der forbaska billappen altså... Jeg har holdt på i snart to år, hvor jeg har strøket to ganger på oppkjøringen. Nå skal jeg starte for fullt igjen i Januar, så får vi krysse fingrer og tær for at det endelig skal gå min vei! Jeg har jo så lyst på drømmebilen min...

__________

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

 

 

10 HEMMELIGHETER PIERRE IKKE VET OM MEG

Pierre og jeg har vært sammen i et år allerede (shit så fort det har gått!), og selv om vi har tilbrakt mye tid sammen, er det fortsatt mye han ikke vet om meg. Jeg sitter på et par hemmeligheter som aldri har fått sett dagens lys. Det tenkte jeg å endre på i dag! Dette innlegget blir nok like interessant og sjokkerende for dere å lese, som det blir for min kjære! Hehe.

____

1. Når vi dusjer sammen, bruker jeg å holde inne magen slik at den ikke skal pute ut. Haha, skikkelig teit, men magen min har en tendens til å se gravid ut så fort jeg trer inn i dusjen, og derfor holder jeg den alltid inne når vi dusjer sammen. LOL!

2. Når vi legger oss, og jeg er i ført et sexy undertøyssett, sovner jeg alltid med det på, men i løpet av natten pleier jeg alltid å våkne for å ta det av. Så lenge jeg har vært sexy for deg før leggetid, er jeg happy!

3. Da vi ble sammen var jeg ikke noe wifey-material. Jeg har konstant tanker som svirrer i hodet mitt om ulike småting jeg kan gjøre for å nettopp bli en bedre kjæreste og samboer for deg. Som for eksempel å bli dyktigere på kjøkkenet, rydde og pynte i hjemmet vårt for å gjøre det hjemmekoselig og fint til oss. Jeg tenker mer på det enn du tror!

4. Apropos det... Når alarmen ringer og jeg stiger opp av sengen, bruker jeg å forte meg ut i stuen for å se til at det ser strøkent ut før vi starter morgenen.

5. Jeg planlegger allerede bryllupet vår. Kanskje i det tidligste laget, men... Ja. Heh!

6. Hver gang vi krangler, får jeg ekstremt dårlig samvittighet og vil egentlig bare ordne opp med det samme. Dessverre er mitt ego litt stort til tider, som fører til at jeg sitter og surer i x antall timer lenger enn jeg selv ønsker, selv om jeg egentlig bare vil løpe inn i dine armer etter første sekund.

7. Jeg har lyst til å tatovere et "P" på kroppen min.

8. Jeg synes du er som mest sexy når du er ordentlig konsentrert, som for eksempel når du redigerer en video eller jobber. That turns me on!

9. Jeg har alltid vært redd for det å få barn og bli mamma, men med deg forsvinner skrekken litt etter litt. Det høres ikke lenger like skummelt ut når jeg tenker på at du er den jeg ønsker å stifte familie sammen med. Du er den aller første som har fått meg til å tenke i de banene.

10. Min største frykt her i verden er at det skal bli slutt mellom oss. Jeg elsker deg så vanvittig høyt, og jeg vet ikke hva jeg hadde gjort uten deg. Du er min kjæreste, min bestevenn, min samboer, min støttespiller.. Du er mitt alt, og jeg verdsetter deg så enormt høyt. Hver gang du sier at du elsker meg, får jeg et rush av lykkelige følelser gjennom hele kroppen, fra topp til tå.

2016 RECAP - del 1

Nå er straks året over! Herlighet hvilket år jeg har hatt - jeg er så fornøyd med 2016 atte hjelp! Et eget innlegg om det kommer etterhvert - i første omgang tenkte jeg å dele bilder fra året som har gått. Det er jo så utrolig mye som har skjedd og enda mer som har blitt dokumentert, så derfor er jeg nødt til å dele det opp i to-tre deler. Jeg starter med første del, hvor jeg tar for meg januar-mars/april. Tiden før jeg opererte nesen blandt annet. Jeg ser jo SÅ annerledes ut! Haha. Gjør dere klar for et realt bildedryss!

.  .  .  .  .  .

JANUARY - MARCH 2016 IN PICTURES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Memories... ♥

jeg vil være alene

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

YUM YUM YUM

Nå har jeg akkurat kræsjet på sofaen med tente lys og blomster på bordet, mens Real Housewives Of Beverly Hills surrer på TV-skjermen i bakgrunnen. Ah jeg er hjemme igjen, dere! Til tross for at jeg har hatt et kjempe hyggelig opphold i Sverige, er det vanvittig deilig å være tilbake i leiligheten igjen. Det er vel slik for alle, at det er bra borte, men aller best hjemme? :-) Som jeg har fortalt dere tidligere, er jeg en introvert. Det vil si at jeg trives veldig godt i eget selskap. Jeg liker å være mutters alene. En slik kveld har altså jeg nå! Kun meg selv og mine egne tanker. Det behøves i blandt. Spesielt når tankene er litt all over the place.. Nå skal jeg være ensom en liten stund, koble av og gjøre det jeg liker alle best: se på serier og munche.

KIM K MADE ME DO IT

affiliateslenker

Herregud, dette er kanskje litt teit å fortelle dere, men helt siden jeg la Kim K til på snap, har jeg vært på utkikk etter det selfielys-dekselet hun bruker. Det heter Lumee case! Snappene hennes, og ikke minst selfiene, ser jo helt amazing ut. For en snapdronning som meg selv, er dette selvfølgelig et must. Dere kan tro jeg hoppet av glede da jeg så at en nordisk nettbutikk endelig selger det? Jeg klikket et hjem med en gang da jeg så det i går kveld. Jeg måtte selvfølgelig tipse dere om det også, hehe!


Til iPhone 6 HER / iPhone 7 HER / iPhone 7 Plus HER

____

Nå sitter jeg i Gøteborg og venter på bussen hjem. Det skal bli deilig å komme hjem igjen til min kjære leilighet. Borte bra, men hjemme best!

jeg hater henne av hele mitt hjerte

Mitt største (og viktigste) nyttårsløfte er å bli kvitt den forbanna stemmen i hodet mitt. Den stemmen som tilhører den usikre og hatfulle Isabel. Den stemmen som støtt og stadig skal fortelle meg hvor udugelig jeg. Er hvor stygg jeg er. Hvilket dårlig menneske jeg er. Dårlig kjæreste. Dårlig venn. Dårlig søster. Kjære stemme, jeg hater deg. Jeg hater deg av hele mitt hjerte. Du gjør mine dager tunge. Vanskelige. Hvor kommer du fra? Jeg som alltid har vært så selvsikker.

I 2017 skal jeg ta kontrollen tilbake. På ekte.

dette går ikke lenger

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her / hårbånd her

.   .   .

Juletiden er helt fantastisk, men herlighet som døgnrytmen min har fått lide. Det har vært sene kvelder med brettspill, prat og kvalitetstid over flere dager nå, som har resultert i at jeg har kommet meg i seng alt for sent. Det fører naturligvis til at jeg våkner sent også. Jeg hater det! I går sovnet jeg ikke før 7-7:30. Gjett når jeg stod opp i dag, da? Jeg tørr ikke fortelle dere det faktisk, haha. I morgen er det slutt på dette tullet - døgnrytmen skal snus! Jeg gir blaffen i hvilken tid jeg sovner i natt, for i morgen, når alarmen ringer klokken 09:00, skal jeg hoppe opp av sengen på sekundet. Basta! Grunnen til at jeg misliker å våkne så sent, er at jeg blir så ekstremt slapp og trøtt hele dagen. Det er som om jeg aldri våkner sånn skikkelig i huet. Ordentlig irriterende!

Så langt i dag har jeg sett på en ny serie som heter "Travelers" og betalt regninger. Spennede dag, eller hva? Heh. Sånn blir det! Det er vår siste dag her i Falkenberg, i morgen bærer det hjem til Oslo for bursdag - og nyttårsfeiring. Gleder meg noe enormt!

årsliste 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kom over denne listen på Bettinas blogg, og jeg syntes det var interessant lesning. Derfor stjal jeg inspirasjon fra henne. Hihi! ♥

________

Gjorde du noe under 2016 som du aldri har gjort før?

Ja, jeg har utført inngrep som har endret utseendet mitt en del. Den største endringen er soleklart nesen. Ellers ble jeg signert av Nettavisen/Side2 som tok bloggen til et enda mer profesjonnelt nivå. Det er det beste valget jeg noensinne har tatt!

Gjennomgikk du noen store forandringer?

Utseendemessig, ja. Ellers har jeg jo funnet mannen i mitt liv, som jeg har flyttet inn i leilighet sammen med. Det er første gang jeg har fått meg en samboer!

Ble noen av vennene dine foreldre i 2016?

Nei, faktisk ikke. Eller jo, CF ble jo!

Gjorde noe deg ordentlig glad?

Ja, selvsagt! Dere lesere er så forbanna fine mot meg dag inn og dag ut, og det er et høydepunkt som har vært gjennom hele året. Dere setter seriøst verdens største smil på leppene mine hver eneste dag! Fine, flotte dere. <3

Savner du noe fra 2016 som du vil ha i år 2017?

Ikke som jeg kommer på. Jeg har det meste og er fornøyd med så og si alt i livet mitt. Jeg vet hvert fall at år 2017 kommer til å bestå av enda mer hardt arbeid, som forhåpentligvis vil føre til enda større suksess. 

Hvilke land besøkte du?

Spania to ganger, Bulgaria, Sverige, England, Thailand, Tyrkia tre ganger og Hellas to ganger. Det er alt jeg kommer på i farten, men har på feelingen at det er enda fler?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ble du forelsket i 2016?

Det ble jeg i slutten av 2015, og forelskelsen ble enda mer intens i 2016. Lykkelig frøken!

Beste kjøpet?

Alle reisene vi har vært på! Jeg elsker å investere penger på opplevelser. Det finnes ingenting mer meningsfullt.

Døde noen som stod deg nære?

Nei, takk Gud for det! Huff..

Hva skulle du ønske at du hadde gjort mer av?

Jeg skulle ønske at jeg var flinkere til å jobbe til bestemte tider på døgnet, og ta meg mer fri enn det jeg har gjort. Det at jeg konstant satt ved mac-en gikk utover mine vennskap, forholdet mitt til Pierre og til familien. Til slutt innså jeg selv at prioriteringene mine var helt bak mål, og jeg fikk endret på det.

Hva skulle du ønske at du gjorde mindre av?

Stresse. Jeg stresser konstant.

Favorittprogram på TV? 

Hehe, hva annet enn Paradise Hotel? ;-) Med det sagt synes jeg at den norske versjonen suuuuger i forhold til den svenske, så derfor må jeg påpeke svenske PH!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verste avgjørelsen?

Å henge ut andre på min snapchat. Det er så lavmål og flaut, at jeg vil dø. Heldigvis fikk jeg dårlig samvittighet etter kort tid, fjernet snappen og ba personen om unnskyldning. Den episoden har fått meg til å virkelig forstå, en gang for alle, at slik oppførsel skal legges på hylla for godt. Jeg er bedre enn som så.

Var du gladere eller tristere i år, sammenlignet med tidligere år?

Vet du, jeg vet faktisk ikke helt hva jeg skal svare på denne. Jeg har nok aldri slitt så mye med prestasjonsangst, utseendet og psyken som det jeg har dette året. Det kommer nok av at jeg har blitt et såpass anerkjent ansikt, og det fører med mye negativt. Jeg blir kritisert, mobbet, hånet og ledd av hver eneste dag. Det tar på psyken.

Hva brukte du mest penger på?

Operasjoner (haha, jepp...), shopping og reiser. Og husleie! Herregud, fuckings 18.000 kroner hver bidige måned.

Noe du ønsket deg, som du fikk?

En fantastisk fin kjæreste, og at jeg har klart å gjøre en såpass stor business av bloggen min. Jeg har fått mitt eget AS som omsetter millioner i året. DET er sjukt, det!

Hva gjorde du på din fødselsdag i 2016?

Da var jeg i Spania, og hadde en fin bursdag sammen med min kjæreste. Han vekket meg til tidenes overraskelse med dusenvis med roser og en prinsesse frokost på balkongen. Altså, jeg følte meg som den lykkeligste jenta i verden! Dessverre endte den ikke så bra, slik det gjør hvert eneste år etter at jeg flyttet ut fra fosterhjemmet mitt. De sender melding en gang i året, nemlig på min burdag, og gratulerer meg med dagen. Det fører alltid til at jeg tyr til tårene, da jeg kjenner på savnet og sorgen jeg enda sitter inne med.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er du mest stolt over?

Jeg er mest stolt over min prestasjon når det kommer til jobben min. Jeg har oppnådd drømmen min. Bloggen har blitt mitt levebrød, jeg har stiftet mitt eget AS som omsetter millioner. Det er definitivt det jeg er stoltest over!

Ditt høyeste ønske akkurat nå?

At 2017 skal bli enda bedre enn dette året. At alle mine nære og kjære skal fortsette å være friske og raske, og ha det bra. <3

 

HVORDAN FJERNE SORTE PRIKKER

annonse

Jeg har hatt noen veldig hektiske og travle uker i det siste, og ikke mye tid til å ta vare på meg selv slik som jeg vanligvis gjør. Som dere vet, liker jeg å sette av søndagene til hjemmespa, men til og med det har falt bort den siste perioden. Det er ikke bra, og jeg kan love dere at det merkes latterlig godt på huden.. Nå som vi har noen avslappende dager hos svigermor, passet jeg på å ta med meg mine favoritt produkter til ansiktet. Jeg behøver å freshe meg opp, som dere kanskje forstår. Så i dag har jeg tatt meg en real runde med favoritt ansiktsmasken, som heter The Incredible Face Mask fra Maybeauty.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det denne masken gjør er å fjerne olje og døde hudceller, motvirker akne og fjerner sorte prikker. Sistnevnte sliter jeg veldig med, derfor har jeg alltid vært på jakt etter et produkt som faktisk hjelper. Noe denne masken virkelig gjør! Selv foretrekker jeg å ta masken i t-sonen, rundt nesen og på haken, da det er der jeg sliter mest med urenheter. Resten av ansiktet er ganske klart og fint, så derfor lar jeg de områdene være i fred.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter at man påfører den, skal man la den tørke i 30-45 minutter. Jeg pleier alltid å se en episode av en serie mens jeg venter. Da går tiden mye fortere, hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når tiden har gått, er det bare til å rive masken av. Når du fjerner den, vil du kunne se de døde hudcellene og de sorte prikkene. Det er litt ekkelt, men samtidig ganske tilfredstillende. Da ser man jo tross alt hva som har blitt fjernet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her ser dere resultatet etter at jeg har brukt masken. Huden min er så ekstremt myk og glødende at det nesten ikke er til å tro. Jeg sverger til The Face Mask fra Maybeauty, og det har jeg gjort i flere måneder nå. Det er hands down den beste masken jeg har prøvd, og nettopp derfor har jeg alltid et lager liggende i skapet. Jeg hadde aldri klart meg uten, tro meg. Jeg ELSKER den!

_____

Jeg er så heldig som har fått lov til å gi mine lesere en rabattkode som gir hele 30% avslag. Om du bestiller, får du 8 behandlinger i en pakke. For meg varer en pakke i ca to måneder, da jeg bruker en maske i uken. Koden "sraadfacemask" gir 30% avslag, du aktiverer koden automatisk HER.

det verste med å ha en blogg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiden er inne for oppfølgnings innlegget til dette innlegget, hvor jeg tok for meg de positive punktene ved det å ha en blogg. Jeg lovet dere et innlegg om de negative faktorene også, så here it is!

LET´S DO THIS.

______

1. PRIVATLIVET. Som blogger har jeg veldig lite privatliv. Med det sagt har jeg jo valgt å ha dette som en jobb helt på egenhånd, og med det hører dette til. Jeg kunne jo hatt en ordentlig overfladisk blogg, hvor jeg ikke deler personlige tanker og hendelser overhodet med dere, men det er ikke meg. Det er så langt i fra meg som det er mulig å bli. Når jeg først skal ha en dagbok på nett, ønsker jeg ikke å kun vise alt som er fint og flott. Keepin' it real.

2. I OFFENTLIGHETEN. Når jeg er ute i offentligheten, er det svært sjeldent at jeg kan gå rundt uten å bli nedstirret, ropt etter eller bli gjenkjent. Det er veldig hyggelig å møte mine lesere dersom dere kommer bort og er hyggelige, men når jeg blir tatt snikbilder av og beglodd i over flere minutt, blir jeg veldig irritert og det resulterer i å bli en veldig ukomfortabel situasjon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. PENGER. Pengene jeg tjener er selvsagt ikke en negativ faktor, men all regnskap derimot... Ikke la meg starte en gang, haha. Helt krise! Jeg som måtte gråte meg til en 2-er i matte, er naturligvis ikke spesielt begeistret for å sitte å føre inn tall etter tall på excel, liksom. Dere fatter. Heldigvis har jeg en regnskapsfører som gjør alt sånn for meg. Hva fanken jeg skulle gjort uten Geir, vet jeg sannelig ikke!

4. 24/7. Jeg har aldri fri. Dette punktet har sånn cirka alle bloggere allerede klaget på, så jeg behøver kanskje ikke å utdype det noe mer? Haha. Jeg jobber 24/7. Alltid pålogget!

5. ENSOMT. I de fleste andre yrker/bransjer drar man på en arbeidsplass hvor man møter på ulike ansikt hver eneste dag. Som blogger tilbringer jeg dagene hjemme ved mitt hjemmekontor, og da møter jeg naturligvis ikke på kollegaer. Det er faktisk litt ensomt til tider.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Overrasket noen av disse punktene deg?

JEG SAVNER HENNE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THE CUTEST LITTLE GIRL

I utgangspunktet er jeg ikke så veldig begeistret for barn. Jeg synes små barn er veldig stressende og kaotiske, om man kan si det sånn? Selvfølgelig er de jo søte også, men jeg bruker å bli "lei" etter en veldig, veldig kort stund. Dette får meg kanskje til å høres veldig fæl ut haha, men det er sannheten. Jeg har vært slik med hver eneste baby jeg har hatt rundt meg, foruten om denne søtisen! Har dere sett noe så nydelig? Altså, jeg smelter! Hils på Angelina, Pierres lillesøster! I løpet av de fire dagene vi var i Motala, så jeg henne ikke gråte en eneste gang. Hun har tidenes personlighet allerede som 1-åring - smiler, ler, bestemmer, kjefter og er en diva allerede. Dere som har meg på snapchat fikk se hennes personlighet stråle gjennom på videoene, hehe. Åh, jeg har jo så lyst til å ta henne med meg hjem til Oslo. For første gang kjenner jeg faktisk på det å ha lyst på barn. Det skjer kun etter at vi har vært på besøk hos denne frøkna. Hihi!

vårt andre hjem

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· CHRISTMAS SPIRIT ·

Herlighet, se så koselig og lunt det er her, da! Det første jeg gjorde (etter å klemme svigermor) da jeg kom innen for dørene, var å fiske frem kameraet og knipse bilder. Jeg syntes det så så utrolig mysig ut! Nå er vi, som dere kanskje har forstått, hos svigermor. Tidligere var vi hos faren til Pierre i Motala, men vi måtte selvsagt besøke mammaen også før vi reiser hjem igjen. Jeg føler meg så utrolig hjemme her. Det er deilig, det. Pierre og jeg er enige om at stressnivået synker betraktelig så fort vi er her, i vårt andre hjem. Det er godt for både sjel og sinn en gang i blandt. Jeg er litt usikker på hvor lenge vi blir, men en ting er hvertfall sikkert - vi må hjem før torsdag. Den 30. desember har nemlig Rami bursdag, og da må selvsagt storesøster være hjemme! :-) Nå som vi er omringet av Pierres familie døgnet rundt, kjenner jeg at jeg savner mine søsken veldig, selv om det ikke er lenge siden jeg så dem. Storesøsteren min er det en stund siden dog, og det merkes. Plutselig ringes vi mye oftere enn før, og det skjer kun når vi begge to lengter etter hverandre.. ♥ Hun får enten ta en tur til Oslo, eller jeg til Tromsø snarest.

I dag skal vi besøke et par andre familiemedlemmer og bare omgås. Først og fremst må jeg se til å få ordnet dette ansiktet, håret og finne frem antrekk for dagen! Ønsker dere en fortreffelig dag, fine. Juleklem fra meg!

this combination

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bukser her / genser her / boots her / jakke her / veske Chanel / belte her

_____

Jeg elsker kombinasjonen av skinn og faux fur og/eller strikk. Det er så fint! Slik ser jeg ut i dag :-) Vi er straks klare for en familiemiddag, før spillekveld står på agendaen senere. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; jeg elsker Sverige. <3

ALT FOR BILLIGE JULEGAVER

Etter at jeg la ut innlegget om hva jeg ga til søsknene mine i julegave, var det mange som reagerte på at det var for mye å gi, og at det dessuten er egotistisk av meg å gi så mye penger til søsknene mine som har det bra, i forhold til de befinner seg i krisen i Aleppo. Først og fremst vil jeg si at ja, det som skjer i Aleppo er helt jævlig! Selv har jeg donert penger, så jeg vet at jeg har bidratt med noe. Det samme oppfordrer jeg alle dere også til å gjøre! Om det så er 20, 50 eller 10.000 kroner. Alt hjelper! Samtidig synes jeg at det blir veldig feil å trekke inn alle disse krisene som skjer rundt om i verden, og prøve å påtvinge dårlig samvittighet på meg når jeg velger å gi fine gaver til familien min. Det er jo helt på trynet? Det er klart at både jeg OG du skal kunne gi bort julegaver til de vi er glad i, selv om det er elendigheter rundt om i verden? Det er synd at til og med det skal bli kritisert. Etter min mening synes jeg til og med at julegavene jeg har gitt er alt for "billige". Hadde jeg hatt mulighet hadde jeg gitt dem en million kroner hver, eller et svært mansion! De betyr så latterlig mye for meg, og de fortjener hele verden i mine øyner. Prisen har i grunn ingenting å si, så lenge man vet at mottakeren av gaven vil bli glad. Og det visste jeg at de ville bli av denne reisen, og derfor falt valget på shoppingtur til London. Easy as that.


Det var godt å få lettet litt på hjertet. Nå skal jeg spise klementiner til jeg sprekker. Klem!

UKENS SPØRSMÅL

affiliateslenker

Hva ga du og Pierre hverandre i julegave?

Vi valgte å ikke gi hverandre gaver i den forstand. Eller, vi gjør jo egentlig det. Vi legger heller de pengene på en tur til Maldivene i løpet av det kommende året. Hihi! Det er noe vi har hatt lyst til så utrolig lenge, så nå skal det endelig skje! JIPPI.

Hvilke produkter fra kyliejenner har du? Har spørt før, men du svarer aldri på det.

Alle produktene jeg har fra hennes merke kan du se i DENNE videoen som jeg spilte inn for litt siden!

Du virker til å være veldig sånn eiesyk, takler P dette bra og er han likedan?

Ja, det er jeg nok. Pierre er kanskje enda verre, hehe. Neida, vi er begge to veldig like på det feltet, så derfor går det veldig bra! Det er ikke overdrevet da, men vi er begge veldig overbeskyttende og kanskje litt eiesyke, ja. Jeg var aldri sånn før, men etter jeg ble sammen med Pierre har jeg faktisk blitt det. Tror nok det har mye med at jeg virkelig elsker dette mennesket, og er livredd for å miste han.

Jobber modetratoren din på julaften? Fremstår veldig pussig.

Nei, selvsagt ikke. På julaften gikk jeg gjennom kommentarene mine selv. Det var lenge siden, hehe. Merket fort at de negative kommentarene er betraktelig mye færre enn før, men det er jo ikke så merkelig. Nett-trollene vet jo at det er modertoren min som blir å lese og sile alt oppgulp bort, og ikke lenger jeg. Det er det beste valget jeg har tatt!

Hvor er genseren ifra?

Den finner du HER. Den er super billig og kjempe comfy! Elsker den!

Hva fikk du til jul?

Jeg fikk i hovedsak bare masse fint til leiligheten og en reise. Og så kjøpte jeg meg en iPhone 7 Plus i gave til meg selv!

Dette er et litt rart spørsmål, men du kommer så godt overens med Pierre sin familie og han med din. Syntes det er så vanskelig å snakke og være meg selv hos kjæresten min sin familie! Føler jeg blir veldig sjenert, rar, stille når jeg er der.. Får aldri vist hvem jeg egentlig er og jeg vet typen min også syntes det er veldig dumt.. Forteller ikke dette til noen. Finnes det noen gode tips å følge/tenke på? Det er så gale at jeg ikke tørr å gå forbi de alene vist jeg fks skal ta meg noe å drikke/gå på do..

Mitt beste tips til deg er noe så enkelt som å være deg selv til 100%. Ikke lukk deg inne og vær usikker. Kjæresten din har tross alt valgt deg, og da er jeg helt sikker på at hans familie også vil like deg for den du er. Dessuten blir det lettere og lettere jo fler ganger du har truffet dem! Da blir man automatisk mer komfortabel, og da er det lettere å senke skuldrene. Klem!

Hei! Jeg har ett spm ang formen du har på silikonene dine, valgte du runde eller dråpe formet implantater? :)

Jeg har runde implantater.

Ikke kritikk, men har du et lavt stressnivå?

Nei, det vil jeg ikke påstå. Men det virker kanskje sånn for deg som leser, men husk: du får se en veldig liten del av min hverdag og mine private vansker via bloggen. Ha det i baktanke :-)

Hvilken str er den grå jakken du har?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har den i small! Kåpen finner du her.

____

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

 

familiedrama og tårer

affiliateslenker

Skjørt lignende her / topp her / heels utsolgt, lignende her

________

Hei fininger! Håper dere hadde en suveren julefeiring i går. Det hadde jammen jeg! Vi hadde en super fin kveld med tradisjonell svensk julemat (savnet ribben dog...), massevis av overlykkelige barn, besøk av julenissen, gaver og x antall latteranfall. Jeg spiste så mye mat jeg var på vippet til å ende opp i matkoma. Men det er jo tross alt slik det skal være på julaften! :-) Kvelden var helt fantastisk, frem til det tok en helomvending når klokken tikket rett over midnatt. Det var familiedrama hjemme i Norge, som førte til at jeg isolerte meg med telefonen på øret i over en time. Det at julaften skulle ende på det viset, skulle jeg ønske vi alle sammen kunne vært foruten, men heldigvis ordnet alt seg til slutt. Det er det viktigste, synes jeg. ♥ Etter det spilte vi Monopol frem til klokken bikket over 05 på morgenen. Da Pierre hadde en soleklar ledelse, nektet vi resterende å fortsette. Haha.

Tusen takk for alle julehilsener i går! Det er så merkelig hvor fort det hele plutselig er over. Nå er det brått et helt år til neste gang.. Nå gjelder det å nyte romjulstiden for fullt, før vi ringer det nye året inn! Jeg klarer ikke å vente!

-60% PÅ NELLY!

affiliateslenker

NÅÅÅÅ har Nelly åpnet årets største salg! Jeg går alltid bananas, hvert eneste år. Det er lite som slår et spektakulært salg som dette. Mye av det jeg har vurdert å klikke hjem tidligere, er nå på halv pris! Dere skjønner jo hvorfor jeg blir helt i hundre, haha. Nå skal det shoppes til den store gullmedalje! Hele salget finner du HER.

_____

· MINE FAVORITTER ·

Bukser HER / rosa genser HER / svart topp HER / rød kjole HER / svart kjole HER / hvit genser HERGrønn bomberjakke HER / grå kjole HER / By Malene Birger veske HER / Levis jeans HER / boots HER / svart bomberjakke HER

Skinntights HER / svart kjole HER / maxikjole HER / Calvin Klein genser HER / jakke (denne har jeg!) HER / sneakers HER

Blå kjole HER / Nike sneakers HER / festkjole HER / Marc Jacobs lommebok HER / t-skjorte HER / Polo skjorte HER
 

DETTE GA JEG I JULEGAVER I ÅR

Det er mange som er nysgjerrige på hva jeg ga søsknene mine i julegaver, derfor tenkte jeg å fortelle dere det nå! :-) Endelig har jeg den økonomien jeg alltid har drømt om, noe som jeg blir ekstra stolt over når enten bursdager eller høytider som denne dukker opp. Er det noe jeg er super glad i, må det være å gi bort gaver og glede andre. Jeg har alltid vært ekstremt generøs av meg, jeg elsker å spandere på og kjøpe greier til de jeg er glad i. Jeg har alltid vært sånn, uansett hva bankkontoen måtte vise. I år er jeg såpass heldig at jeg har mulighet til å gi bort dyrere gaver enn jeg har kunnet gjøre tidligere. Med det sagt er det selvsagt ikke prisen som betyr noe, men det å faktisk gi bort noe som man vet gjør personen overlykkelig. Det er DET jeg er ute etter hver eneste jul! Og gjett om jeg klarte å oppnå det i år, da? Hihi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mine tre søsken fikk en tur til London + 5.000 kroner i lommepenger hver. Søsteren min trodde ikke på meg, mens småsøsknene mines smil gikk helt rundt. Hehe! Akkurat når vi reiser er ikke fastslått enda, da jeg ikke visste på forhånd når søsteren min har eksamensperioder og når de små har ferier. Vi må jo samkjøre det hele, så vi får planlegge sammen! :-) Hyyyl! Altså, jeg gleder meg så enormt til denne turen! Det høres kanskje litt mye ut, men disse gavene har en historie. Derfor har den ekstra stor betydning for meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GOD JUL, FINE LESERE! Håper dere fikk noe dere ønsket dere under juletreet i dag, og at dere hadde en super koselig kveld sammen med de dere er glad i! Stor juleklem fra meg ♥ ♥ ♥

JEG TRODDE DERE VAR PÅ MIN SIDE

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GOD JUL! For å være helt ærlig så er stemningen mellom Pierre og meg litt spent denne julemorgenen. Jeg hadde virkelig høye forventninger til avstemningen på challengen vi la ut i går, men det gikk ikke helt som jeg håpet. Pierre har stukket av med en soleklar seier med over 90 stemmer på YouTube, og 52 her på bloggen. Hvor er dere, folkens? Jeg trodde vi var venner :-( Haha, jeg er helt knust.. Jeg som var så selvgod i går, og fortalte Pierre at jeg kom til å gruse han siden jeg har så mange lesere som jeg vet kommer til å backe meg opp. Men den gang ei! Haha! Søøøøren... Jeg er tidenes dårlige taper, så dere kan jo tro jeg er furten her jeg sitter. Jeg kan likevel ikke bli skuffet, for det viser jo i grunn bare at dere er ærlige. For sannheten er jo at hans var finest (ja, det der gjorde vondt i sjela). Grunnen til at stemningen er spent mellom meg og min kjære er nettopp på grunn av hva jeg nå blir tvunget til å gjøre. Har dere fått med dere straffen? Jooooda, denne frøkna skal altså gå rundt utkledd som en nisse i Karl Johan å dele ut 1.000 kroner til random personer på gata. Om det blir pinlig? Jepp. Om det skal filmes til YouTube-kanalen vår? Jepp. Vil jeg grave meg ned i et dypt, svart hull? Jepp, jepp, jepp, jeeeepp.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genser her / jeans her / vest her

ÅRETS JULEBILDE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ÅRETS JULEBILDE

Da vi feiret jul for to dager siden, tvang jeg med gjengen på en aldri så liten photoshoot. Alle tre himlet like hardt med øynene, men stilte likevel noe motvillig opp. Haha! Ikke en gang på julaften får de fred fra meg og dette forbaska kameraet, vet dere. Det var ikke bare bare altså, spesielt ikke med to gutter som skal tulle seg til på annen hvert bilde. Reaaaally! Vi fikk heldigvis et blinkskudd til slutt! Min fine, fantastiske familie. 

___

"PLEASE, KAN VI VÆRE SERIØSE PÅ EEEET BILDE?!"

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

. . .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skal ikke være enkelt... GOD JUL!
 

VIDEO: PEPPERKAKEHUS CHALLENGE

HO HO HO! Her er årets pepperkakehus challenge. Vi hadde det så gøy når vi spilte inn denne videoen, haha. Det er første gang både Pierre og jeg har pyntet pepperkakehus, så nå har vi altså gjort det også! Spørs om det ikke blir en ny juletradisjon hjemme hos oss :-) Det var jo så koselig! Håper dere liker videoen, og husk å stem frem den du synes fikk det fineste resultatet! Taperen må nemlig utføre en straff som dere lesere/seere bestemmer. Jeg gruer meg litt kjenner jeg, heh...

· KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE VIDEOEN ·

Husk å subscribe til YouTube-kanalen vår for å få med dere nye videoer!
 

ÅRETS FØRSTE JULEFEIRING

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· JULEFEIRING NR. 1 ·

Slik så vår julefeiring ut hjemme hos oss sammen med småsøsknene mine! Det var en super hyggelig kveld med masse kjærlighet og god stemning. Den eneste vi savnet var storesøsteren vår Shaed. Hun bor i Tromsø og skulle jobbe, så derfor passet det ikke. Veldig kjedelig! :-( Vi fikk heldigvis facetimet med henne, så hun var på en måte sammen med oss likevel. Hun fikk blant annet sin julegave fra meg over facetime også, hihi. Noen som er nysgjerrige på hva jeg ga søsknene mine i gaver? Hehe! Jeg kan skrive et innlegg om det dersom dere ønsker. Kvelden var vellykket og vi storkoste oss alle sammen med deilig kalkunmiddag, verdens beste kake, gaver og julefilmer natten lang. Jeg er så glad over å ha så fine mennesker rundt meg! Det er på dager som dette man virkelig setter pris på alt og alle. Jeg gruer meg til julen er over for godt - det finnes ingenting mysigere enn nettopp denne høytiden. ♥

La oss prate om idiotiske mennesker

Hei fininger! Håper dere har hatt en super dag så langt. For øyeblikket sitter vi en hel gjeng i bilen på vei til Sverige. Vi skal som sagt feire jul her :-) Det er jeg helt sikker på at kommer til å bli super koselig! Ah, nå kjenner jeg at jeg begynner å bli overdrevet rastløs her jeg sitter. Jeg + lange bilturer = dårlig kombo. Heldigvis går samtalene i et her - det er lenge siden jeg har ledd så mye. Akkurat nå prates det om idiotiske mennesker som oppfører seg på trynet mot andre, og samtidig forventer at man selv skal sitte pent og pyntelig og ta i mot all skit. Enkelte mennesker altså. Det er så mye jeg virkelig ikke kan forstå meg på. Det er gøy når vi alle deler samme mening da. Et eksempel: man spanderer en middag + drinker for opptil 1000,- kr på en person. Samme kveld legger den andre ut 75 kroner for nattmaten. Neste dag krever personen disse 75 usle kronene tilbake, samtidig som man selv har spandert over 1000kr på h*n. ALTSÅ, what?!?!? Hvordan??? Haha!

Jeg skulle egentlig gjøre ferdig innlegget om gårsdagens julefeiring, men selvsagt døde Mac-en.. Typisk! Jeg publiserer det så fort jeg får mulighet. ❤ Jeg blogger fra mobilen nå, det er det verste jeg vet. Heh!

Video: etter operasjonen

Throwback Thursday, guys! Det er jo torsdag igjen alt! :-) Jeg visste ikke helt hva denne ukens tilbakeblikk skulle være, men etter en liten halvtime med surfing på YouTube-kanalen vår, kom jeg over denne videoen. Husker dere den? Det var rett etter at jeg opererte nesen, og jeg fikk ekstremt mye hat og kritikk for åpenheten rundt inngrepet. Det har en kobling med det innlegget jeg skrev tidligere i uken, angående når andre bloggere hang meg ut og mobbet meg på sine plattformer. Jeg blir oppriktig lei meg når jeg ser denne videosnutten av meg selv faktisk. Det er trist å bli påminnet om den perioden i livet mitt hvor jeg virkelig fikk kjenne på å bli latterliggjort og nedtrykt hver eneste dag. Heldigvis har jeg kommet tusen ganger sterkere ut av det hele, og har lært masse av det. Den viktigste leksen jeg har lært er at jeg skal være ekstremt forsiktig med hvordan jeg uttaler meg om andre. Vi kan alle ha forskjellige meninger, og det respekterer jeg til 100 prosent. Men så fort man trår over den grensen og blir direkte ufin, da har det gått for langt. 

· KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE VIDEOEN ·

gårsdagens look

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her / skjørt her

_______

Hvilken fantastisk fin julefeiring vi hadde i går! ÅH, som jeg elsker denne høytiden. Jeg får ikke konstantert det nok.. Her er årets første juleantrekk! Jeg var så usikker på hva jeg skulle ha på meg, men jeg må si at jeg er veldig fornøyd med valget mitt. Jeg har falt pladask for denne toppen. Det merkelige er at den har ligget i skapet i noen måneder uten at jeg har rørt den. Det er nok et bevis på at jeg har alt for masse klær, jeg mener.. Jeg glemmer jo av hva som befinner seg i garderoben min. Ikke bra!

Forteller mer om feiringen og deler bilder senere. Klem!

vi feirer jul i dag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

let′s celebrate

Hei fine lesere! Håper dere nyter førjulstiden til det fulle. Det gjør virkelig jeg! For første gang på flere år har jeg klart å få ordentlig julestemning før selveste julaften, og det gjør meg så lykkelig! Denne julen blir noe annerledes både for meg og Pierre. Vi har vært ganske usikre på hvordan vi skal feire julen i år, da vi i utgangspunktet skulle vært nede i varmen i Thailand akkurat nå. Da det ble endringer i planene, og vi forstod at vi blir hjemme i julen måtte vi komme på noe lurt. Vi ønsker naturligvis begge to å feire jul med familiene våres, problemet er som kjent at vi ikke kan være på to steder på en og samme tid. Jeg er fornøyd med løsningen vi omsider har kommet frem til! Vi blir nemlig å feire jul med mine småsøsken i dag, og så drar vi til Sverige i morgen. På det viset får vi feiret med både min og Pierres side. Sidra og Rami klager ikke, da de får hele to feiringer! En med meg og P, og en med familien på selve julaften.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Med andre ord er det full fart i heimen i dag, hvor både kalkunmiddag og forberedelser står på agendaen. Her gjelder det bare å holde seg fast! Jeg ville aldri vært foruten feiring med søsknene mine, de er det viktigste jeg har. Hvert år har jeg stått for feiringen og alt som hører julen til, og i år er intet unntak. Jeg gleder meg så masse til kvelden, og ikke minst til å få se ansiktsuttrykkene deres når de åpner gavene fra oss. HIHI! Julen handler selvfølgelig om å være tilstede og være sammen med dem man er glad i, men hey.. Let´s be real! Vi alle er spente på julegavene også. Hehe!

ukens kjøleskap

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THIS WEEKS FRIDGE

____

Ingenting er som følelsen av et fylt kjøleskap! Nå er det lenge siden jeg har skrevet et slik innlegg til dere, så det var sannelig på tide! Jeg prøver å holde meg til en handel i uken, og det merkes på lommeboken. Det er jo SÅ mye mer økonomisk! Da faller disse småturene innom butikken bort, og det er jo nettopp disse småkjøpene som adder opp til de høye summene. Det vil vi ikke ha noe av. Funfact: jeg hater å bruke penger på mat. Det føles så utrolig unødvendig på et merkelig sett, haha. Det er vel det eneste jeg savner med å bo hjemme - å slippe å betale for sin egen mat. Hehe! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når kosten er på plass er det mye enklere å holde fokus oppe på å ha en sunn og fresh uke. Det kjenner jeg at jeg behøver nå, spesielt før de store julemiddagene og alt som følger med. Som dere ser er det en god blanding av alt i mitt kjøleskap, noe jeg trives best med. Ønsker dere en sprek uke!

jeg fikset på puppene mine

Gjett hva jeg kom på i dag tidlig? Mine pupper fyller ett år! Haha, det høres jo helt komisk ut å si det på den måten, men hey! Det er jo sant! I fjor på denne tiden var jeg i Thailand hvor jeg bodde i over en måned. I den forbindelse la jeg meg under kniven, og la inn silikon i puppene. Folk har alltid trodd at jeg har hatt veldig store pupper, men tro meg.. Jeg har brukt push-up BH-er til de grader. Jeg mener, jeg har ikke nødvendigvis vært flat liksom, men jeg har ikke hatt så store pupper som det tilsynelatende så ut som. Hovedgrunnen til at jeg valgte å utføre dette inngrepet var faktisk på grunn av "skadene" jeg hadde pådratt meg gjennom anoreksien som jeg slet med i flere år. Da forsvant puppene, og de fikk en nokså stygg form etter min mening. Jeg var ikke lenger komfortabel med hvordan dem så ut, og det var ingen god følelse. Jeg tror oppriktig ikke at jeg hadde fikset på puppene hadde det ikke vært for dette. 

· HAPPY B-DAY TITTIES! ·Vi filmet hele seansen før og etter operasjonen, galne som vi var. Jeg skjønner helt ærlig ikke at jeg ville det, haha. Ting har jammen forandret seg på snaue et år. På den tiden delte jeg absolutt aaaalt. Det er derfor jeg ble så stor på så kort tid også tror jeg, for jeg hadde virkelig ingen filter. Jeg filmet og publiserte absolutt alt, til og med operasjoner. Det er litt rart å se tilbake på den dag i dag, det skal jeg innrømme. Du kan hvert fall se operasjonsvideoen her (den har over 100.000 views, wow). Jeg spilte også inn en video i ettertid hvor jeg forteller og prater om operasjonen i tillegg til at jeg svarer på spørsmål. Den videoen kan du se her!

PIERRES BURSDAGSFEIRING

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· HE TURNED 23 YEARS OLD ·

Jeg har enda ikke fortalt dere om min kjæres feiring! Det må jeg jo vet dere, hehe :-) Dagen startet med at jeg overrasket han med en kongelig frokost på sengen, etterfulgt av en overraskelse. Vi ble hentet av en taxi, og ble kjørt et godt stykke unna Oslo sentrum. Pierre forstod veldig lite - hvor var vi på vei?! Han ble heldigvis overlykkelig over overraskelsen jeg hadde stelt i stand. En hel dag på spaet The Well var booket! Jeg vet hvor høyt P verdsetter spa og det å slappe helt av en gang i blant, så en bedre måte å feire hans dag på kunne jeg ikke komme på. Hehe! Vi storkoste oss på The Well i flere timer før vi nøt et deilig måltid, og badet enda litt mer. Dit skal vi definitivt tilbake. SÅ utrolig fint! Det eneste vi ikke forstod oss helt på var hvorfor så mange løp rundt splitter nakne? Det der kunne vi klart oss uten, for å si det sånn haha. Da vi kom hjem hadde vi en koselig kveld her hjemme med kakespising og godt selskap. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går hadde vi nok en feiring! Daniel, Pierre og jeg dro ut på en bursdagsmiddag før vi omsider dro til Daniels crib hvor vi så på film og fikk besøk av Carl Aksel. En ordentlig koselig kveld! Det kjipe med både meg og P er at vi begge to kommer fra andre steder enn Oslo, som vil si at våres næreste venner ikke bor her heller. Det er kjedelig på dager som dette, men men.. Heldigvis skal vi til Sverige over jul, så da får han feiret litt med sine kjære i Falkenberg også. Denne bursdagen tar jo ingen slutt, hehe. Og gaven skal jeg vise frem når den har kommet i posten. Pakken måtte nemlig bestilles til Sverige, da merket ikke sender til Norge. Blæh!

Alt i alt var feiringene vellykket, og bursdagsbarnet er fornøyd og glad! Det er det som betyr noe. 

EN ANNERLEDES TIRSDAG

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Calvin Klein topp her / hårbånd her 

____

· LAZY TUESDAY - YES PLEASE ·

... Og her sitter jeg, da! Ettersom vi feiret Pierre en ekstra gang i går, og var hos Daniel til langt ut på natt ble denne tirsdagen litt ekstra tung. Heldigvis står en nokså avslappende dag på planen, før jeg skal få unnagjort litt jobb foran mac-en. I skrivende stund sitter jeg godt plassert under dyna i sofaen med mailboksen fremme og kaffekoppen i hånda. Jeg blir litt sentimental nå som Gossip Girl surrer på tv-skjermen i bakgrunnen. Jeg husker hvor avhengig jeg var av Blair og Serenas drama atte hjelp! Haha, jeg var hodestups forelsket i Chuck og skulle så inderlig ønske at jeg var Blair. Det var tider det.. Jeg vurderer faktisk å se alle sesongene på ny. Det er jo flere år siden sist! Jeg får vente til jeg får en downperiode hvor jeg hverken har ork eller lyst til å gjøre annet enn å ligge i senga å se på serier dag inn og dag ut. YESDA! Fra det ene til det andre: i dag har Nelly -20% på HELE nettbutikken! Du finner salget HER, og rabattkoden er «XMAS20». Tenkte bare å tipse dere om det da jeg vet mange blir glad for en rabattkode eller to! :-) 

Nå skal jeg gjøre meg ferdig med å tømme mailboksen, før jeg må få orden på både ansiktet og dette fuglereiret av et hår. Vi skrives senere!

 

vi har anmeldt han

Jeg fortalte dere så vidt om hendelsen som tok sted på fredagskveld, da vi tok en taxi hjem og presterte å glemme igjen mobilen i bilen. Da vi ringte på mobilen som lå igjen, svarte sjåføren, og vi avtalte å møte han ved oss. Han kom, men da krevde han altså 1000 kroner for å gi den tilbake. Altså, hva gir du meg? Sånn seriøst? Det er klart at han kunne få betalt for turen han kjørte tilbake for å gi oss den, men det var ikke det han krevde. Han krevde altså 1000 kroner til sin egen fordel. Det der er utpressing på høyt nivå. Helt latterlig at en taxisjåfør oppfører seg på det viset. Det hele utspilte seg mindre fint kan man vel si, og det hele endte opp med at han kjørte i full fart avgårde med begge telefonene våres i bilen. Hvilken jævla idiot, er alt jeg har å si. Man oppfører seg ikke slik. Punktum.

Vi har vært i dialog med Norges Taxi angående klusset, hvor vi fikk beskjed om å skrive en klagemail. Det har vi gjort, men fortsatt ingen svar. Det som gjør meg så frustrert er at det er super enkelt for Norges Taxi å finne ut hvem sjåføren er, da vi betalte med kort. Det er bare til å gå inn å se transaksjonene fra fredagen, og se etter kortnummeret vårt som vi til og med har oppgitt til dem, både via telefon og mail. Det tar dem seriøst to små minutter å finne ut av. Hvorfor dette skal gå gjennom en så ekstremt omfattende prosess kan jeg ikke fatte og begripe. For det første: de vil vel ikke ha en slik ansatt? For det andre: vi vil ha våres telefoner tilbake!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har vi også vært på politistasjonen og anmeldt saken. Vi får vente å se hva det blir til, men shit ass.. Denne fyren burde virkelig få seg en og annen utskjelling. 

politistasjonen og enda en feiring

affiliateslenk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skjerf her

Heiii fra en stresset frøken! Jeg har vært på vift helt siden i dag morges. Først hadde vi frokostbesøk av Daniel, før vi dro til byen for litt forskjellige ærender. Alt fra politistasjonen til kjøp av ny telefon. Dere fatter jo, denne dagen har vært helt kaos. Derav noe dårlig oppdatering her inne. Det beklager jeg virkelig! Nå er jeg hjemom en liten tur bare, for straks må vi kaste oss ut i taxien for enda en feiring av min kjære! Det blir en koselig kveld. Jeg lover å ta masse bilder til dere :-)

Nå må jeg løpe! Vi skrives i kveld. Klem!

uken som gikk

affiliateslenker

AKKURAT NÅ

I skrivende stund sitter jeg med et håndkle på hodet og i min favoritt kjole som jeg alltid slapper av i. Jeg prøver å komme i mål med mailboksen, og bli ferdig med dagens første innlegg. Jeg har akkurat sendt en stressende mail til regnskapsføreren min i håp om å få tips til hvordan jeg skal gjøre i forhold til mobilsituasjonen min.. Jeg kan ikke gå uten lenger, det er jo helt krise! Saken skal anmeldes i dag hvert fall, men jeg vet jo allerede nå at det er lite politiet kommer til å gjøre. Tragisk, men sant. 

UKENS VIDEO

· KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE VIDEOEN · 

UKENS OPPTUR

Min elsklings bursdag! Feiringen ble vellykket, og P koste seg fra morgen til kveld! Mission accomplished. Jeg forteller om feiringen senere i dag. Hihi!

UKENS HØYDEPUNKT

Denne uken har bydd på mange fine høydepunkt. Det ene er definitivt da søsknene mine kom hit på kalkunmiddag og kosekveld. Det var så koselig! Ellers var vår dag i julegata fantastisk fin. Den dagen kommer jeg seriøst til å minnes for resten av mitt liv. MYS!

UKENS INNKJØP

1. her (elsker dette Levis skjørtet!) / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

UKENS CRAVING

Lite har forandret seg på denne fronten. Jeg craver fortsatt sommer og sol, jeg! Buhu... Jeg håper så inderlig at vi kan ta oss tid til å reise på ferie snart.. Vi har en reise booket i februar, men det føles jo ut som en hel evighet til. Jeg holder ikke ut!

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Disse suppehuene som bare måtte ødelegge kvelden vår da vi var ute på fredag. HVORFOR er det så mange som er ute etter bråk? Jeg vet at det ikke bare skjer oss som er offentlige, men tro meg.. Det blir ti ganger verre. Det er så frustrerende at man ikke en gang kan få lov til å nyte en kveld på byen, uten at idioter skal komme frem for å yppe seg helt ut av det blå. Get a life, please.

UKENS ANTREKK

 Lignende topp her / jeans (mørkere) her / choker her / smykke her

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kåpe her (lignende på Nelly her) / jeans her / sneakers her / veske Chanel / topp her / skinnhansker her / smykke her

UKENS NEDTUR

Vi tenkte oss jo til Thailand, men da vi var så sene med å booke fly, ble vi møtt at skyhøye priser.. 27. 000 kroner for to personer tur retur, med helt vanlige seter. NO THANKS! Jeg vet at mange kom med linker til andre billetter, men vi måtte reist akkurat den lørdagen om det skulle blitt av, da Pierre hadde bursdag dagen etter og vi derfor ikke var interessert i å sitte på et fly på hans dag. Og nå er Daniel tilbake, så da avventet vi det uansett. Det var helt enkelt ikke meningen at vi skulle til Thailand nå ass.. Herregud med styr det har vært, haha. 

UKENS TANKE

Jeg var veldig usikker på om jeg ønsket å dele dette innlegget om dette med venner, men jeg var helt sikker på at det ville hjelpe andre som sitter i samme situasjon. For jeg vet jo at vi er mange som ikke har tusenvis av venner, slik som de fleste tilsynelatende ser ut til å ha. Jeg er SÅ glad for at jeg publiserte innlegget, for shit så god respons jeg har fått! Det at det innlegget hjalp så mange gjør meg ordentlig glad. ♥ Dessuten får det meg til å ville åpne meg om enda flere såre temaer her på bloggen.

UKENS MEST LESTE INNLEGG

27.000 KR RETT UT VINDUET

MEST GOOGLA KVINNENE I NORGE

VIDEO: DRAMAET DERE IKKE FÅR SE

DENNE DAGEN VIL JEG MINNES FOR ALLTID

de andre bloggernes innlegg om meg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I denne bransjen finnes det mange sterke karakterer. Selv vil jeg tørre å påstå at jeg er en av dem som stikker seg mest ut. Jeg vet jo at det vil skape mye meninger rundt meg og mitt navn, og jeg vet også at mange vil dømme meg. Det er noe jeg har blitt mer og mer innforstått med det siste halvåret. Jeg husker så godt for noen måneder siden, da andre bloggere skrev brutale og mildt sagt hånende innlegg om meg, hvor de la ved bilder av meg og brukte hersketeknikker som for eksempel å kalle meg for "Iselin" gjentatte ganger i innlegget, når de vet veldig godt at mitt navn er Isabel. Dere skjønner tegninga. 

På den tiden tok jeg alt veldig personlig. Jeg ble lei meg og såret når jeg leste de lange tekstene om meg selv. Det var så spesielt for meg, at andre i samme bransje kunne sitte å nettmobbe en annen person på den måten. Naiv og godtroende som jeg var, skrev jeg mailer til de bloggerne det gjaldt, hvor jeg fortalte at jeg synes det var veldig tungt og leit at jeg skulle bli hengt ut på den måten. For vi er jo alle i samme båt, vi vet jo alle hvor vondt det gjør med netthat. Likevel kunne disse bloggerne gjøre det samme mot meg, samtidig som de preiket om hvor fælt og vondt det er med nett-troll. Den vondeste episoden var faktisk på min egen bursdag. Jeg husker så godt hvordan det dumme innlegget ødela hele min dag, og jeg endte opp med å hylgråte på min egen fødselsdag. Det var et stort slag i trynet, at jeg til og med på min egen bursdag, skal måtte bli plaget. 

Jeg kommer ikke over hvor naiv jeg var på den tiden. Jeg trodde at ved å si ifra om at jeg syntes det var vondt og hvordan det påvirket meg, skulle hjelpe. At de det gjaldt skulle vise forståelse, og kanskje til og med innse at det ikke er okei? Selvsagt tok jeg feil. Jeg tok veldig, veldig feil. Den dag i dag er jeg glad for at jeg sendte disse mailene, for det har fått meg til å forså at ved å si ifra, blir det ikke nødvendigvis alltid bedre. Det som derimot gjør ting bedre, er å stå opp for seg selv og vite hva som er sant og ikke. Andre må bare få publisere og prate så mye dem vil, blogger eller ei. Jeg har blitt ekstremt mye sterkere siden den gang, og nå når jeg kommer over slike innlegg som inndirekte er siktet til meg, kan jeg bare riste oppgitt på hodet og gå videre med livet mitt. Det er deilig, det!

ukens spørsmål

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er din favoritt sjokolade?

Melkesjokolade med Kvikk Lunsj. Eller Kinder Bueno... YUMMIE!

Vurderer du å operere deg høyere?

Hehe, nei det gjør jeg ikke. Det er både smertefullt og veldig langvarig prosess, så det er ikke noe jeg hadde villet utsette meg selv for. 

Har et spørsmål om PH. Når dere spiste middag og sånt, hva skjedde om f.eks en person ikke likte maten? Altså, f.eks. Du liker ikke fisk, men det var fisk til middag. Måtte dere gå sulten da? Eller fikk dere lage en brødskive eller noe? Alltid vært nyskjerrig på det, hehe.

Hehe, er dette en ny deltaker eller? Hihi! Til middag fikk vi som oftest servert litt forskjellig, ikke kun en rett. Men dersom man absolutt ikke liker det som blir servert, finnes det sandwicher tilgjengelig til enhver tid.

Er det noe dere liker å gjøre for å få pleiet kjærligheten og gnisten deres?

Vi liker å dra på hotell for å bryte det vanlige hverdagslivet hjemme. Da er favoritten å fylle opp et deilig bad hvor vi koser oss med en flaske vin mens vi prater i flere timer. Det er en tradisjon, hehe! Ellers drar vi på dater i ukedagene og generelt er veldig romantiske og kjærlighetsfulle hele tiden. Det funker veldig fint for oss. <3

Hva er det flaueste du har gjort foran Pierre?

Haha, okei dette er litt TMI men pytt pytt. I starten av forholdet vårt var vi på besøk hos familien hans i Sverige, og da presterte jeg å få mensen i senga. På hvitt laken. YES DA! Dere kan jo se for dere hvor rød i trynet jeg ble da jeg sa det til Pierre, og vi måtte finne ut hvordan vi satte på vaskemaskinen slik at svigermor skulle få slippe å se det. Haha... Krise.

Hva heter det du har på leppene dine i det første bilde i innlegget? Super fin:-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her har jeg på meg liplineren i Dolce K fra Kylies lip kit. Elsker den!

Hvordan skal dere feire jul? Hver for dere, sammen, med Pierre sin familie eller din?

Vi skal feire jul to dager før her hjemme med min familie, og så skal vi til Pierres pappa på julaften. Vi gjør det slik da vi begge to ønsker å feire sammen med hverandres familier og selvsagt med hverandre. I fjor feiret vi hver for oss da vi bare hadde vært et par i underkant av en måned, mens nå blir det naturlig å feire sammen. Gleder meg så masse! <3 

Hvorfor er du egentlig med Pierre og kompisene han på fest? Ser liksom aldri at Pierre er med deg på jentekveld.

Jeg vet ikke hva du er vandt med, men for meg er det helt naturlig å være sammen med venner OG kjæresten. Carl er en god venn av oss begge fra tidligere, så det er helt naturlig for oss å henge sammen :)

Drikker du mindre aloe vera juice nå eller drikker du like mye før matkontrollen var hos deg?

Jeg har faktisk ikke drukket det siden. Nå kjøper jeg heller en Fanta istedenfor, da jeg liker det mye bedre. Haha! Like usunt er det visst uansett, så det er ingen hensikt i å drikke Aloe Vera drikken da den også er full av sukker.

Når skal du søke hjelp for anorexian din? Ser jo at det er problemer her..

Denne kommentaren din synes jeg er utrolig lavmål. Jeg har slitt med spiseforstyrrelser i flere år av mitt liv, så det å si noe slik til andre mennesker skal man virkelig ikke gjøre. Men siden du tydeligvis er så bekymra, kan jeg fortelle deg at jeg er frisk og rask, som vil si at jeg ikke behøver å "søke hjelp for anoreksiaen min". Det gjorde jeg da jeg slet, og nå er jeg frisk.

______

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

I DAG ER EN STOR DAG!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MY LOVE IS TURNING 23

I dag er dagen hvor min favoritt person har bursdag! HIPP HIPP HURRA FOR PIERRE! ♥ Jippi, i dag skal vi feire til de grader! Jeg har en plan fra morgen til kveld som jeg gleder meg til å ta Pierre med på. Jeg skal gjøre alt i min makt for at denne bursdagen blir den beste noensinne. IIIH! Gratulerer så mye med dagen, elskling! Håper at du vil like både gaven og at feiringen blir godkjent! Jeg kan hvert fall garantere deg at dette er noe som vil falle deg i smak. Hihi! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg forteller deg at jeg elsker deg i løpet av en dag. Ei heller hvor mye du betyr for meg. Jeg er så evig takknemlig for at du har valgt meg som din kjæreste! Min fine, flotte og fantastiske mann. Jeg er så latterlig stolt over deg og alt du gjør. Jeg elsker deg, baby!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg gleder meg til å feire deg alle de kommende årene også. MY BIRTHDAY BOY! 

LET′S CELEBRATE!

i kveld blir det andre boller

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TODAYS TO DO LIST

Bestille take away (helst sushi!)

Pleie hangoveren fra helvete..

SKAM-maraton i sofaen!

_____

Jeg føler virkelig at det er søndag i dag. Det har nok en sammenheng med at vi var ute i går.. Men! I kveld blir det andre boller! Vinflaska er byttet ut med vann for å si det sånn. Kveldens planer kort fortalt: slippe alt jeg har i hendene og slappe av. Slik blir det når helgen sparkes i gang med tidenes fyllekule. Vi ligger som to slakt i hver vår ende i sofaen. Carl har akkurat dratt, vi spiste pizza og tok livet helt med ro i flere timer. Skulle trodd vi skulle bli rastløse nå, men er man bakfull så er man fanken bakfull. Ingen kjære mor denne lørdagen, gitt. Jeg har faktisk vært bittelitt produktiv da. De resterende bestillingene fra klessalget mitt er herved pakket og sendt avgårde, ooog jeg har ryddet leiligheten! Klapp på skuldra, Bella!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hårbånd her / topp her / shorts her

Nå skal jeg til Deli De Luca for å kjøpe alt av godteri jeg craver. Ha en fin lørdag, fininger! Kjærlighet.

en fiasko av en kveld

affiliateslenker


Bilder fra starten av kvelden, da vi var uvitne om hvordan kvelden skulle ende opp..

 Lignende topp her / jeans (mørkere) her / choker her / smykke her

________

Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal si, jeg kjenner meg helt tom. I går kveld dro Carl Aksel, Pierre og jeg ut, noe jeg trodde skulle bli en super kveld. Det var hyggelig i starten - helt frem til vi skulle dra hjem. Jeg skjønner ikke hvorfor enkelte velger å drikke seg så forbanna sørpings når de drar ut, for å så skape bråk. Jeg tuller ikke når jeg sier at hver eneste gang vi er ute, er det en eller annen person som kommer frem kun for å skape dårlig stemning. Jeg er så forbanna lei av hele det opplegget at jeg vil spy. Er det seriøst slik at så fort man er et kjent ansikt, gir det deg en grunn til å komme frem for å slåss? Altså, helt ærlig. Hva i alle dager er galt med mennesker? Jeg kjenner jeg er oppgitt. Oppgitt og lei av alt dette styret. Man kan liksom aldri få ha en eneste vellykket kveld, uten at en jævla idiot skal ødelegge kvelden. Ikke nok med det, vi fikk tidenes fæleste taxisjåfør på hjemturen. Makan til en uprofesjonell ansatt! Vi skal til politistasjonen å anmelde saken senere i dag, da vi glemte telefonene i taxien og han nektet å gi dem tilbake med mindre han fikk 1000 kroner for det. Unnskyld meg, men hva faen? Presse din kunde på penger for å levere tilbake en gjenglemt telefon? Heldigvis har vi litt informasjon om han, så en anmeldelse er på sin plass. Den historien er lang, kanskje jeg forteller mer senere. Jeg kjenner at hodet mitt ikke orker mer, jeg er helt paff etter gårsdagen.

Argh, som dere skjønner var hele kvelden en eneste stor fiasko. Det å være uten telefon er jo bare prikken over i-en. GOD HELG, A!

video: dramaet dere ikke får se

God fredagskveld, mine fine! Deilig med helg eller? Snart er det jammen meg juleferie også! Livet, dere. <3 Jeg stakk innom for å si ifra om at en ny episode av "Hjemme Hos Pierre & Isabel" er ute på YouTube-kanalen vår. I denne episoden får dere se litt av hvert som vi i grunn aldri har vist før. Hele konseptet med denne serien vår er jo i hovedsak å vise dere hvordan det er hjemme hos oss. Ofte blir det "verste" klippet bort, da vi - som alle andre - selvsagt ønsker å vise frem det beste til enhver tid. Men vet dere? I denne episoden viser vi alt, usensurert. Ikke hver dag er en dans på roser hjemme hos oss heller - vi krangler og bitcher akkurat like mye som alle andre. Vi kan irritere oss grønn på hverandre, være sure og grinete vi også. Det synes jeg er viktig at vi også får vist frem, spesielt med tanke på at vi faktisk har denne mini serien vår, hvor meningen som sagt er å vise hvordan livet faktisk er. Selv om stemningen er så som så i videoen, håper jeg likevel at dere setter pris på at vi viser dere dette også, selv om vi aller helst ville klippe det bort. Keeping it real!

· KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE VIDEOEN · HUSK Å ABONNER GRATIS PÅ KANALEN VÅR HER FOR  FLERE VIDEOER!

-40% på nelly!

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topp her
________

Da var selveste helgen her, dere! WUHU! I den forbindelse passer det jo ypperlig at Nelly kjører en rabattkode på hele -40% på NLY Brand. Hele sortimentet finner dere her. Jeg har lovet meg selv å ikke shoppe mer på en stund, men noe har jeg faktisk klikket hjem. Ikke til meg selv dog, men julegaver til andre! Det er jo helt genialt nå som det nesten er halv pris, for da får jeg gitt så mye mer enn det jeg i utgangspunktet hadde fått til samme sum. Jeg ble hvert fall overlykkelig når jeg så denne rabattkoden, så da tenkte jeg at dere også kanskje vil finne glede av å kunne gjøre et realt kupp, enten til deg selv eller i forhold til julegaver. ♥

· MY FAVOURITES ATM - EVERYTHING ON SALE! ·

1. her / 2. her / 3. her / 4, her / 5. her / 6. her


1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her (dette har jeg, det er så fint! <3)

1. her / 2. her / 3. her / 4, her / 5. her / 6. her
 

mest googla kvinnene i norge

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SURPRISE, SURPRISE ...

I går kveld fikk jeg tilsendt en link hvor Dagbladet hadde lagt ut en artikkel om blant annet Norges topp ti mest googla kvinnene i Norge. Gjett hvem som var på den lista, da? Haha. Yours truly på sjette av tiende plass! Der ser dere, vi er litt av en mektig familie! #TeamBella. Jeg ble faktisk ikke noe spesielt sjokkert med tanke på året som har vært. Det har vært mye blest rundt denne frøkna som jeg vet at mange finner interessant, på både godt og vondt. Men vet dere? Det er jeg faktisk veldig glad for. Det har ført til at jeg har fått min egen familie her på bloggen, i form av dere fantastiske lesere. Jeg er SÅ latterlig takknemlig over hver og en av dere. Jeg har virkelig ikke ord.. Kjærlighet! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toppen min finnes her.

God morgen, da! Nå skal jeg en tur på postkontoret. 

den brutale sannheten

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvorfor innbiller jeg meg alltid at de er så mye yngre enn det de egentlig er? Jeg tror helt ærlig at jeg går rundt å nekter å innse at jo, de vokser faktisk opp de også. Jeg har helt seriøst vært fast bestemt på at Sidra går i fjerde klasse i to år nå.. Det er da klart at tiden ikke har stått stille de siste 24 månedene, hun blir eldre.. Snart må jeg bare innse den brutale sannheten, haha. Det høres kanskje litt overdramatisk ut for dere, men sånn seriøst. Hun har alltid vært den lille jenta mi, og det at hun snart er ungdom gjør oppriktig vondt i hjertet mitt. Jeg vil jo at hun skal være den lille prinsessen min for evig og alltid.. Rami er allerede ungdom, og det er jeg helt okei med. Det har nok mye med at han ikke er minst i flokken å gjøre. Han vil jeg se bli en voksen gutt liksom, slik at han kan passe på storesøster. Hehe! Ah, kjenner jeg blir litt sentimental her ass.. Nå får jeg gi meg! Det er ikke enkelt å være storesøster altså, spesielt ikke når de plutselig vokser opp i løpet av noe som føles ut som et blunk.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lignende kjole her / hårbånd her

Alt i alt var kvelden vellykket med kalkunmiddag, men kaken var et kapitel for seg selv. Den failet vi riiiimelig hardt på, det kan jeg konstantere. Haha. Nå skal jeg pakke ferdig de siste bestillingene fra nettbutikken, før jeg hopper i dusjen og gjør meg klar for sengen. Jeg er så trøtt! God natt fininger. Klem 

en perfekt kveld i sikte

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toppen jeg har på meg finner du her!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bilder fra tidligere i uken da jeg hadde kvalitetstid med min kjekke lillebror! I kveld er det duket for den ukentlige kosekvelden, og i dag blir kvelden over the top! Pierre disker opp kalkun med godt tilbehør og så skal vi bake en deilig kake til dessert. Aktiviteten for i kveld blir film etter deres ønske og eventuelt litt Alias. Sistnevnte er jo så hysterisk morsomt! Jeg er elendig på å forklare, så dere kan jo se for dere sirkuset som oppstår når jeg først setter i gang. Haha! Burde nesten filmet det til dere, faktisk.. ;-) Jeg har hatt den mest stressende dagen du kan tenke deg, så en bedre avslutning på kvelden kunne jeg ikke bedt om. Kvalitetstid med Rami, Sidra og Pierre. Finnes jo ikke bedre..  Nå mangler vi bare storesøsteren vår, Shaed. Da hadde kvelden virkelig vært komplett! Vi får facetime med henne istedenfor. :-)

private bilder

Hei fininger! Beklager for sen oppdatering, men jeg har vært på vift helt frem til nå. Eller, jeg er for så vidt fortsatt på vift.. I skrivende stund sitter jeg faktisk på MOODstudio hvor Pierre blir freshet på håret. I går var en innholdsrik dag! Vi spiste ribbe til middag (altså, naaaam), jeg fikk satt på vipper av flinkeste Raija på Beauty House (sponset behandling) ooog vi fikk klemt inn en liten bestis-date midt oppi alt kaos. Jeg drasset ikke med meg kameraet i går, men jeg passet på å knipse litt glimt med mobilen i løpet av dagen. Jeg føler det blir hakket mer personlig når dere får se private bilder tatt med mobiltelefonen, i forhold til hva det er med glossy speilrefleks bilder. Er dere enige? :-) Her er et par glimt fra dagen min igår:

In action...

Resultatet! Elsker mine vipper <3 Om dere skal sette på vipper, dra til Raija på Beauty House! Hun er RÅÅÅ. ♥Date med min bestie. <3

Aaaah!!! YUM!

♥ ♥ 

Denne dagen vil jeg minnes for alltid

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A ROMANTIC CHRISTMAS WALK

________

... Du vet du er lykkelig når alt du gjør er å gå rundt med et smil om munnen døgnet rundt. For to dager siden dro Pierre og jeg til den berømte julegata her i Oslo. Det er ikke til å stikke under en stol at vinteren har kommet for fullt, så frostrøyken stod ut av munnen på oss begge. Det tok ikke mange minuttene før Pierre kjøpte seg et godt, tykt vante-par for å holde varmen. Selv hadde jeg ikke akkurat kledd meg så alt for smart for anledningen, med andre ord gikk jeg rundt å hakket tenner. Haha. Tross kuldegradene storkoste vi oss! Det er lenge siden jeg virkelig har kjent på den der lykkefølelsen innvendig, men da vi spaserte rundt i denne gata fyltes hele magen med sommerfugler. Dagen bøy på overflod av hygge, kvalitetstid, kjærlighet og selvfølgelig en real dose med julestemning. Hit må vi definitivt ta turen igjen, og heldigvis er det fortsatt en liten stund til julaften. Jeg satser på at vi drar tilbake i løpet av helgen! 

27 000 kr rett ut vinduet

Det er ikke bare bare å være et så spontant par som det Pierre og jeg er. Vi tar det meste på sparket, og i de fleste situasjonene utsetter vi alt til siste liten. Denne gangen var ingen unntak. Vi skulle jo til Thailand sammen med Daniel & co over jul og nyttår, planen var å reise på lørdag. Selvfølgelig har vi ikke booket flybilletter enda, for det tenkte vi å gjøre etter et møte var overstått og vi visste mer om tidspunktet som passet best å dra på. Da vi sjekket billetter i går kveld, innså vi at det å utsette bookingen så lenge var mindre intelligent. Gjett hva billettene ligger på, da? 27 fuckings tusen kroner! KUN for flybilletter! Tuller de med oss? Det er jo galskap! Og vi prater ikke om first class billetter, men helt vanlige seter.. Altså, det er jo latterlig! Vi konkluderte kjapt med at Thailand kan fucke off, vi betaler ikke den svimlende summen for en ussel flytur, ass. Et sted må da grensen gå, haha. Vi angrer på at vi ikke booket da Daniel og dem bestilte, da hadde vi gjort et realt kupp.. Blæh!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå som hele planen er endret, må vi finne ut hva vi skal gjøre på jul og nyttår. Sistnevnte skulle vi feire i Bangkok, noe jeg hadde sett utrolig mye frem til.. Fader altså! Vi får ta det igjen et annet år. Vi blir kanskje å reise på en weekendtur til en storby istedenfor, vi får se. Jul vil vil vi jo feire med både mine søsken, og Pierres familie i Sverige. Vi får se hvordan vi gjør det også.. For et stress alt plutselig blir. Palmer og steikende sol ble brått byttet ut mot frost og minusgrader. Haha, liiiiivet dere.. :-(

jeg har nesten ingen venner

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har alltid kjent på presset. Presset om å ha flest mulig venner. Presset om å være populær. Presset om å bli invitert til alle festene som ble arrangert. Til og med nå, som 22-åring, kjenner jeg på det. Kanskje mer enn noensinne? Det er ingen hemmelighet at jeg ikke er omringet av tusen mennesker hver eneste dag. Heller ikke at jeg sjeldent sosialiserer meg. Min lille wolfpack er mer enn nok for meg. Jeg har aldri vært noe særlig utadvendt. Kanskje merkelig for andre å forstå, i og med at jeg driver en av Norges største blogger, og deler livet mitt med opptil 30.000 mennesker hver eneste dag. For meg er det en helt annen sak, det å skrive på nett. Jeg er komfortabel med det. Det jeg derimot synes er mer komplisert, er å bli kjent med nye mennesker. Jeg har ofte stilt meg spørsmålet om hvorfor jeg er sånn. Alle vil da ha mange venner? Hvem i alle dager kan frykte det å faktisk bli kjent med nye personer? Det at jeg er en slik introvert som det jeg er, har alltid fått meg til å kjenne meg unormal på et vis. Alle rundt meg har alltid vært stikk motsatt av hvordan jeg selv er. Nå som jeg har blitt eldre, har jeg forstått at det slettes ikke er noe galt med meg. Jeg har også forstått at vi er mange som er slik som meg, bare at det er noe svært få snakker høyt om. For det er jo faktisk litt tabu. Man skal være populær, man skal ha mange venner. Introvert? Pffft. Det finnes ikke.

Jeg får ofte kommentarer på bloggen som går på dette temaet, at jeg ikke har noen venner. Det blir skrevet på en slik ufin måte, at jeg føler meg utrolig liten. Liten og stakkarslig. Jeg blir flau, for de har jo rett. Jeg har ikke mange venner. Men vet dere? Det er ikke noe galt med det. Jeg vet hvorfor jeg er sånn. Jeg har alltid hatt vansker med å slippe mennesker inn på meg. Det har mye med min barndom og oppvekst å gjøre. Jeg stoler ikke på andre enn meg selv. Jeg har blitt sviktet og såret av mennesker rundt meg helt siden jeg var en bitte liten jente, og det har skapt en frykt i meg. For det gjør fryktelig vondt når man blir ordentlig glad i et annet menneske, som senere viser seg å være noen du heller ville vært foruten. Jeg har endelig forstått at det er slik jeg er og ikke minst hvorfor jeg er som jeg er. Jeg er endelig innforstått med det. Kanskje jeg burde jobbe med meg selv, for jeg ønsker jo ikke å være sånn resten av livet mitt. Jeg vil jo finne glede i å få nye venner og skape nye vennskap. Det finnes jo ingenting som er finere enn en ordentlig god venn. Det er noe vi alle behøver her i livet. Heldigvis har jeg 8 fantastiske venner som jeg verdsetter så enormt høyt. Venner som kjenner meg på godt og vondt, og som alltid er der for meg. Ekte venner som jeg vet er genuine og gode tvers gjennom. Ingen jeg behøver å imponere, bare det å være meg selv er godt nok. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tror at livet handler om å omringe seg med mennesker som ønsker deg godt og som du verdsetter. Det handler ikke om hvor mange som kommer på festen din eller hvor mange likes du får på bildet ditt. Det å ha få, men fantastiske venner er bedre enn å ha 15 "overfladiske" venner som du egentlig ikke vet om du kan regne med eller ikke. 

Det hadde jeg aldri trodd

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herlighet, jeg hadde aldri trodd at interessen for klessalget mitt skulle være så stort! I grunn burde jeg jo visst det, ettersom etterspørselen har vært ekstremt høy. Jeg vurderer å fylle på salget da nesten alt er tomt allerede. Hva tenker dere om det? YAY or NAY? Kom gjerne med tilbakemelding til meg :-) Dersom dere ønsker det, skal jeg absolutt få det til! Jeg har masse mer liggende som jeg ikke bruker lenger, som kanskje noen av dere vil finne glede i. Hensikten med dette innlegget var i grunn å takke dere alle sammen for å kjøpe mine klær! Det er så gøy å se at dere liker at jeg gjør slike ting inn i mellom. Tusen, tusen, tusen takk! ♥

Pssst.. Det finnes fortsatt noen godbiter igjen! Nettbutikken min: SRAAD.TICTAIL.COM

slik sminker jeg meg!

God kveld babes! Jeg vet at jeg har lovet dere en sminkevideo lenge nå, men ettersom jeg aldri får spilt den inn, har jeg funnet en litt enklere løsning. I dag har jeg nemlig filmet masse på snapchat mens jeg sminket meg! Så dersom du er interessert i å se hvilke produkter jeg bruker og hvordan jeg sminker meg: legg meg til på snapchat! IsabelSraad heter jeg der. Jeg har forøvrig blitt veldig aktiv på snap igjen etter en nokså død periode. Jeg får jo munndiaré annenhver time, jeg. Og det går utover storyen min, for å si det sånn.. Heh!

Ja, det var det jeg hadde på hjertet for denne gang. Tenkte i grunn bare å si ifra til dere som venter og venter på denne sminkevideoen som jeg er aaalt for treig med.. Klem!

uken som gikk

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AKKURAT NÅ

Jeg har akkurat kommet hjem, men her blir jeg ikke lenge. Jeg måtte bare hjemom for å oppdatere bloggen og hente det andre objektive til kameraet. Skal det være, så skal jeg være! Magen rumler som bare søren, jeg er nødt til å få i meg en matbit før jeg stikker videre. Ah, jeg er så vanvittig giret på livet igjen! Fy søren så deilig det er å være baaaaack! Motivasjonen er på topp, jeg har energi herfra og til himmelen og jeg er konstant glad igjen. Happy Bella er tilbake i full storm!  

UKENS OPPTUR

Pepperkakehus-pynting med min kjære! Åh, det var så hyggelig. <3 Jeg elsker at vi innfører nye tradisjoner i forholdet vårt. Hihi! Kliss klass, jeg veeet.. Men altså, er man så styrt forelsket som det jeg er, er det ikke lett å legge skjul på.. Sorry! 

UKENS HØYDEPUNKT

Hva annet enn jubileumsdagen vår? Pierre og jeg har vært et par i ett år! Herregud, jeg er så forbanna lykkelig. Tenk at han har holdt ut med denne gærne frøkna i 12 måneder alt. Haha! Vi har vært gjennom ekstremt mye på forholdsvis kort tid, men shit så sterkt vi har kommet ut av hver eneste episode. Jeg har aldri kjent en slik kjærlighet for et annet menneske i hele mitt liv. Jeg tror virkelig på det de sier: man bare VET når man har funnet den rette. Jeg VET at jeg har funnet mannen jeg skal dele resten av mitt liv sammen med. Lol, jeg blir helt sentimental her jeg sitter å skriver.. Jeg er bare så evig takknemlig over å ha en så fantastisk bra mann som behandler meg som tidenes prinsesse. Elsker deg, Pierre Louis 

UKENS INNKJØP

1. her / 2. her / 3. her / 4. her (døøør for denne!!) / 5. her / 6. overdel her - bukser her

UKENS CRAVING

En utlandsreise! Jeg craver sol, strand og paraplydrinker. Vi var jo i Thailand forrige uke, men det var en kort visitt.. Vi blir å reise veldig snart, så jeg overlever nok!

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Okei, dette høres kanskje veldig dumt ut for dere som ikke er avhengig av godt lys for å bli fotografert hver bidige dag, men for oss bloggere er det heeeelt jævlig at det er så forbanna mørkt ute døgnet rundt. Bildene blir absolutt ikke like fine som de bruker å bli når det faktisk er lyst.. Jeg er helt avhengig av det, så jeg blir nødt til å investere i både et ringlys og softboxer. Dette funker ikke lenger - jeg blir så frustrert!

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Knit her / faux fur her / skjørt her / solbriller her / støvletter her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her / smykke her

UKENS NEDTUR

Å bli innlagt på sykehuset med enorme smerter i magen var ingen hyggelig opplevelse. Usch! Nå skal jeg virkelig se til å ta mer hensyn til helsen og ikke minst lytte til kroppen. Helsen er tross alt det viktigste jeg har! :-)

UKENS TANKE

Det er deilig at jeg føler meg som meg selv igjen. Den selvsikre, sprudlende og livsglade Isabel. Det er lenge siden jeg har vært ordentlig meg selv, men nå.. Nå er jeg definitivt tilbake for fullt! Det er så vanvittig herlig! :-)

UKENS MEST LESTE INNLEGG

INNLAGT

BLOGGEREN JEG SER OPP TIL

JEG FATTER IKKE AT JEG DELER DETTE!

 

jeg må legge på meg 50 kg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen elsklinger! Håper dere har sovet godt? Det har jeg! Og selvfølgelig spratt jeg opp klokken 07 i dag tidlig, igjen. HVA skjer?! Haha, jeg kommer virkelig ikke over hvilken morgenfugl jeg har blitt.. Hvem fanken skulle trodd det om dette sovedyret? Venninnene mine ler seg ihjel, haha. Altså, jeg må fortelle dere om gårskveldens bravader. Da vi la oss, la Pierre armen rundt meg og plutselig falt disse ordene ut av hans munn:

Pierre: Babe, du er nødt til å legge på deg 50 kg!

Meg: Haha, HVA sa du?

Pierre: Ja, for da hadde du vært perfekt i "høyden" slik at armen min kan slappe av når jeg holder rundt deg! 

Altså, hva gir du meg? Hahaha, jeg orker ikke. Selv om det tydeligvis hadde vært deilig for han, er det uaktuelt for meg. Jeg vet at jeg senest i går sa at jeg er nødt til å bli mindre utseendefiksert, men det å legge på meg 50 kg inngår virkelig ikke i den uttalelsen, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har vi nettopp spist frokost, og nå koser jeg meg i sofakroken med denne deilige koppen med varm sjokolade. Yummie! Fin og myk start på uken, gitt! Senere i dag skal jeg på en shoot, en tur i julegata og i kveld er det duket for jentekveld hos Raija. Det skal bli så godt å se jenta mi igjen! 

 

For aller første gang

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EN NY TRADISJON ER HERVED INNFØRT ..

Hvilken koselig kveld Pierre og jeg hadde i går! Hverken jeg eller P har bygget, eller pyntet pepperkakehus før (tro det eller ei), så i går kveld fikk vi endelig gjort det. Ikke verst at vår første gang er sammen, hihi! Dette er definitivt en ny tradisjon her i heimen. Vi spilte høy julemusikk (elsker Mariah Carey), pyntet og storkoste oss i flere timer. Om man ikke kommer i julestemning av det, så vet sannelig ikke jeg! Ah, jeg kan virkelig ikke få sagt det nok - jeg eeeelsker julen, og spesielt tiden før. Atmosfæren og generelt alt ved høytiden er så fantastisk koselig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi filmet hele seansen til YouTube også, hvor vi blant annet gjorde en konkurranse ut av det. Haha, spørs om det var så lurt... Vi er jo begge to alt for ivrige på å vinne! Den ene verre enn den andre.. JAJA! Blir nok underholdende for dere å se, vil jeg tro! Videoen klippes i løpet av de neste dagene, så legger vi den ut. Der får dere blant annet se resultatene av mitt og Pierres pepperkakehus. Jeg holder dere selvsagt oppdatert. <3

Jeg har mistet meg selv

Jeg vet at jeg kommer til å få mye kritikk for å skrive dette innlegget, men av og til er det deilig å få utløp for tankene mine til tross for andres meninger. Den siste tiden har jeg for det meste brukt gamle bilder her på bloggen, og i grunn nektet å bli fotografert. Jeg har følt meg så forbanna stygg. Dere fatter kanskje hva jeg mener, for vi har vel alle disse periodene hvor vi føler oss mindre fine enn vi vanligvis gjør? I mitt tilfelle har det fått meg til å tenke mye over endringene jeg har utført på utseendet mitt det siste året. Har jeg virkelig gjort meg styggere? Hva faen er det jeg har gjort med meg selv? Har alle netttrollene rett, er jeg virkelig stygg og ekkel? Det har til og med gått utover forholdet vårt til en viss grad, da jeg virkelig ikke har kjent meg noe særlig tilpass i mitt eget skinn. Når P har fortalt meg at jeg er fin, har jeg bare fnyst det bort. Det er jo så utrolig ulikt til meg å være. Jeg er i grunn utrolig selvsikker, og selvtilliten min har det aldri vært noe feil på, haha. Jeg har alltid vært ekstremt komfortabel med meg selv, både når det kommer til utsiden og innsiden. Hva det var som gjorde at jeg plutselig gikk ned i kjelleren er fortsatt uvisst, men en ting er hvert fall sikkert - noe måtte gjøres! Slik som jeg følte meg var virkelig ikke noe godt..

Nå, etter kanskje en måned, er jeg endelig back in the game. Nå er den selvsikre Bella tilbake i full storm, haha. Kameraet er fisket frem igjen, og nå stiller jeg gledelig opp på bilder. Jeg føler meg fin når jeg ser meg selv i speilet igjen. Den dagen har jeg ventet lenge på.. Jeg trodde helt ærlig at jeg hadde mistet meg selv. Jeg vet ikke, men jeg mistenker at grunnen til at det ble som det ble har mye med den bransjen jeg er i å gjøre. Alle kommentarer som kommer inn om hvor fæl og stygg jeg er, alt fokuset som ligger på utseendet og generelt det å hele tiden måtte være på topp. Jeg tror at det gikk til hodet på meg en liten stund, og jeg klarte tydeligvis ikke innse det før jeg satt i dritten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vet at jeg er over gjennomsnittet utseendefiksert, og det tror jeg faktisk at jeg har betalt litt for nå. Jeg må slutte å fokusere på hvordan jeg ser ut. Jeg må senke skuldrene. Jeg må begynne å gi litt mer faen. Det viktigste er å være et godt menneske, og behandle mennesker bra. Det er DER mitt fokus bør ligge, ikke på det ytre. 

jeg selger garderoben min!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· Cleaning out my closet..·

WOHO, da var tiden inne for åpningen av nettbutikken hvor jeg selger klær fra garderoben min! Nesten alt jeg selger er helt nytt, og det meste er i xs-s, men også noe som passer en medium. Håper dere liker klærne! 

NETTBUTIKKEN MIN: SRAAD.TICTAIL.COM

DE SKAL KOSE SEG MED STORESØSS

affiliateslenke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MY FAVE DAY OF THE WEEK ..

Og så ble det sannelig søndag igjen! AH, som jeg elsker søndager! Dagen hvor man kan slappe av på sofaen med serier hele dagen og spise junk UTEN å få dårlig samvittighet. Hehe! Finnes det noe bedre? I dag skal jeg dog ikke gjøre som jeg alltid pleier, jeg skal nemlig tilbringe kvalitetstid med småsøsknene mine. Det er litt for lenge siden sist, men slik har det måttet bli da formen min som sagt ikke har vært på topp den seneste tiden. Når jeg er med dem vil jeg jo aller helst være full av energi og finne på noe hyggelig sammen, og ikke ligge strak ut på sofaen med varmepose på magen. Haha. Det skal jo alltid være super duper gøy å tilbringe tid sammen med storesøster ;-) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag klarte jeg faktisk sove helt frem til 08:30! Fremgang fra tidligere i uka, og det skikkelig er deilig altså! Morgenen startet rolig i sengen i min favoritt armkrok, før jeg steg opp av sengen å gjorde klart til frokost mens Pierre løp på butikken for å kjøpe baguetter. Frokosten er hellig her i hus, vi spiser alltid som kongelige på morgenen. Hehe! Vi snakker baguetter i ovnen, kokt egg, pålegg, fruktfat, yoghurt og smoothies. Og jeg som haaatet frokost før? Jeg manglet åpenbart et par skruer (det gjør jeg for så vidt fortsatt haha).. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole lignende her / bandana her

om jeg ikke gjør dette, kaster P meg ut

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

WHAT YOU HAVE BEEN WAITING FOR ..

Nå har jeg en forhåpentligvis etterlengtet nyhet til dere! Jeg har brukt å selge klær fra garderoben min en gang i blant, men nå er det faktisk veldig lenge siden sist. Dere har etterspurt om ikke jeg kan åpne nettbutikken igjen en god stund nå, noe som har fått meg til å endelig gripe tak i det! Jeg beklager så mye for at det tok så lang tid, men jeg har hatt det ekstremt travelt de siste månedene, så et klessalg har liksom ikke vært aktuelt. Før nå! Jippiiii :-) Pierre holder på å kaste meg ut av leiligheten, jeg mener.. Det går ikke an å bevege seg på hverken gjesterommet eller soverommet vårt på grunn av all overflod med klær. Selv får han et lite stativ og to skuffer til å plassere sitt tøy i, mens jeg har tatt over alt annet av plass i leiligheten. Jeg kan jo forstå at han begynner å gå lei, for å si det sånn. Haha! Er ikke barebare å være sammen med en shoppegal blogger, si! ;-) Jeg blir å selge masse av mitt favoritt tøy (buhu), men slik må det bare bli da jeg vil bli boende her og ikke bli kastet ut... Hehe. Med det sagt: gjør dere klar for tidenes klessalg i morgen klokken 15:00 - da åpner jeg nettbutikken!

.     .     .

WHEN: i morgen, klokken 15:00.

WHERE: sraad.tictail.com.

07:00 på en lørdag

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her

Jeg har vært veldig mye frem og tilbake når det kommer til om jeg liker å stå opp grytidlig eller ikke. I morges var jeg ikke usikker, for å si det sånn. Ikke tidligere i uka heller, for den saks skyld.. Jeg vet ikke hva jeg har fått for meg, men jeg våkner altså av meg selv rundt 06 hver eneste morgen. What the hell! Det er SÅ ulikt meg, det kan alle som kjenner meg skrive under på haha. Jeg liker å sove lenge - det optimale er til 10:30, liksom. Du tenker kanskje at det er fordi jeg legger meg tidligere, og derfor står opp tidligere? Feil. Jeg legger meg fortsatt på samme tidspunkt som jeg gjør til vanlig, men likevel har jeg tydeligvis fått installert en automatisk vekkerklokke som plinger før selveste hanen har stått opp. Ikke har jeg sjanse å sovne igjen heller, når jeg først har våknet. Dagens store problem...

Jeg er pigg og klar for en fin lørdag! Det er lenge siden P og jeg har hatt en ordentlig fin dag hvor vi har funnet på noe gøy sammen. Da vi lå i sengen i morges planla vi dagen. Vi har blitt enige om en lunsj på Theatercaféen, vandre i julegata og avslutte dagen med kino. Magen min er enda ikke på topp, ellers hadde vi dratt ut med noen venner. Det får vi ta igjen ved en senere anledning! For første gang på lenge hører Bella på kroppen, ser dere! Kanskje jeg slipper en ny tur til sykehuset om jeg bare fortsetter med det, haha. 

ukens spørsmål

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvilket kamera bruker du?

- Jeg sverger til mitt Olympus Pen 7. Til det har jeg tre forskjellige objektiv som gjør kvaliteten tusen ganger bedre :-)

Ser du selv bare er 160 høy, men hva synes du om lange jenter?

- Jeg ELSKER høye jenter! Skulle så gjerne ønsket jeg var mange cm lengre selv, hehe. Det er SÅ fint med lange ben... Jelly!

Kan du skrive et innlegg hvor du forklarer litt hva du mener med at du "angrer" på operasjonene?

- Ja, jeg tenker å gjøre det. Akkurat nå vet jeg ikke hvordan jeg skal forklare det med ord, men etterhvert som jeg finner ut av tankene mine blir det nok et innlegg om det på bloggen, eller kanskje en videoblogg? Jeg formulerer meg alltid mye bedre på video enn gjennom tekst, så en videosnutt hadde kanskje egnet seg bedre. Vi får se. <3

Dumt spørsmål, men siden du tok silikoner bruker du BH eller kan du la vær?

- Ingen spørsmål er dumme, vet du! :-) Jeg foretrekker helst å gå uten BH, så det gjør jeg for det meste, men BH er jo best å bruke når det kommer til løft og holde alt på plass. Det kommer veldig an på hva jeg har på meg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ser du på skam? Og hvis ja - hva syns du om serien? :-)

- Ja, egentlig! Jeg har ikke fått med meg den nyeste sesongen da, så det må jeg få gjort innen snareste fremtid. Jeg elsker Skam!

Hva sover du i om natta?

- Da sover jeg naken! Hehe. Jeg har ikke sjanse å sove i klær, føler jeg kveler meg selv så mye som jeg vrir og vender på meg i søvne.

Hvorfor er du i Thailand uten å blogge noe som helst om det og ikke legge ut noen snaps eller bilder derfra generelt?

- Fordi vi var på tv-innspilling som krevde taushetsplikt, noe som gjorde at jeg ikke kunne blogge om eller vise hvor jeg var.

Hvilke størrelse bestiller du dine kjoler fra Shein.com?

- Alle klærne jeg bestiller fra Shein har jeg XS i. Noe kan jeg til og med ha S i, men jeg vil påstå at klærne deres er helt normale i størrelsen.

Hvorfor står du alltid på tær på bilder?

- Jo, det skal jeg fortelle deg. Det er helt enkelt fordi jeg har såååå lyst til å være høy, haha. Derfor gjør jeg alt jeg kan for å se bittelitt høyere ut. Er ikke lett å være 160 ass.. Spesielt ikke dersom man så inderlig vil være høyere.

Kan du vise hvordan du styler overknee boots?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her / støvletter her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke her / genser utsolgt - lignende her / støvletter her / bukser her / veske her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her / boots her / veske her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke House Of CB, lignende her / skjørt her / boots her / genser her / veske Céline / solbriller her

___________

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

årets ønskeliste

affiliateslinker

Etter forespørsel fra dere har jeg nå snekret sammen mine ønsker for julen 2016! Det er nok ikke overraskende for dere at alt jeg ønsker meg er klær, tilbehør og sko haha. Det er meg i et nøtteskall.. Det er jo gøyest å få noe man faktisk har plukket ut selv, slik at man vet at det man får faller i smak. Det er vanskelig å kjøpe klær til en annen person synes hvert fall jeg, men med en ønskeliste blir det veldig lettvint. Her er min ønskeliste - del 1! 

________

· DEAR SANTA - I HAVE BEEN NICE THIS YEAR ·

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

1. topp her - bukser her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her / 6. her

 

innlagt

Hei mine fine! Beklager så mye for at det ble null oppdateringer her inne i går, men dere som følger meg på snapchat (isabelSraad heter jeg) fikk nok med dere at jeg var på sykehuset. Jeg ble innlagt i går, noe som selvfølgelig betyr at helsen min ikke var på topp. Derfor kunne jeg ikke jobbe, som dere sikkert forstår. Jeg er heldigvis på bedringens vei nå, og venter på å få svar på prøvene. Så vondt i magen som det jeg hadde i går har jeg aldri hatt noensinne. Jeg kan ikke beskrive smertene jeg gikk gjennom.. Fysj. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tenkte i grunn bare å komme med en liten oppdatering fra meg, og fortelle dere at det går bra! Tusen takk for kjærligheten dere gir meg, jeg elsker dere! 

bloggeren jeg ser opp til

Jeg vet ikke om dere ser på årets svenske Paradise Hotel sesong? Det gjør hvert fall jeg, da jeg har en god venninne og tre kompiser som er med. Man skulle trodd castingen foregikk på Rhodos i år, haha! Uansett - sesongen har vært veldig underholdene hittil. Men, det er ikke det jeg skal prate om nå. Jeg skal prate om Bettina. Fine, flotte, godhjerta og genuine Bettina. Altså, jeg har aldri sett makan til en jente med en slik ryggrad! Hun oser av godhet og girlpower! Om dere har sett på sesongen har dere garantert fått med dere alle de gangene hun har blitt mobbet, utøvd vold mot seg og ikke minst blitt utfryst. Det som fascinerer meg så ekstremt mye er måten hun takler alt på. Hun sier ingenting stygt tilbake, hun står opp for seg selv og hva som er rett og galt. Jeg vet ikke altså, men jeg får chills over hele kroppen når jeg ser hvilket fantastisk bra menneske hun er. Jeg mener, det skal mye til for å klare å holde roen når man gang på gang blir angrepet. Det vet hvert fall jeg med sikkerhet at JEG ikke klarer. Hun har virkelig imponert meg. 


Queen!

Man kan si mye om PH-deltakere, men vet dere? Om jeg får si det selv, er Bettina det beste forbildet man kan finne. Jeg vet at vi er mange som sliter med usikkerhet og som blir nedtrykt på enten jobb eller skole. Kanskje du ikke vet hvordan du skal takle situasjonen? Kanskje du ikke tørr stå opp for deg selv? Jeg anbefaler deg å føle med på Bettina. Hun skriver en blogg, som du finner her, hvor hun prater mye om hendelsene på PH og ikke minst om dette rundt girlpower! Selv finner jeg mye hjelp i henne, og da er jeg helt sikker på at dere også vil gjøre det. Hun er den bloggeren/jenta jeg ser opp til. Bettina, hvilken jævla stjerne du er!! 

Jeg er nødt til å innse det

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

· CALLING IN SICK ·

Hei mine fine! Et litt sent livstegn fra meg, etter en uendelig kjip start på dagen. Søren også.. Jeg har måttet kaste inn håndkleet og innse at jeg har dratt på meg et eller annet. Formen er på bunn - nesen renner, hodet verker og i tillegg til det har jeg spydd. Greaaaat! Jeg er  vanvittig dårlig på å ikke være i form, jeg har jo ikke tid til dette. Jeg blir rastløs etter kort tid, og vil jo aller helst bare få fart på saker og ting. Jeg bruker alltid å prøve å overbevise meg selv om at "neida Isabel, du er ikke dårlig!". Det funker som bare fy i starten, men til slutt har jeg ingen andre valg enn å innse at jo, formen er på bunn. :-( Samme regla hver eneste gang, haha. Pierre og jeg var en tur på butikken, og da var jeg seriøst to sekunder fra å spy over hele fruktavdelingen.. Fresht. I morgen har jeg tett program fra morgen til kveld, men det spørs om jeg ikke må avlyse alt. Jeg krysser fingre og tær for at formen skal bli bedre, men det ser jammen mørkt ut. Blæh, noe så kjedelig! Jeg slenger med et par bilder som ble knipset i går - jeg ser ikke slik ut i dag, for å si det sånn! Haha.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her / smykke her

Nå skal jeg snurre en julefilm, pakke meg godt under dyna i sofaen og synes synd på meg selv resten av dagen. Håper deres onsdag er mer spennende enn min, hehe. Stor klem fra meg! 

happy anniversary, love!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag er ingen vanlig dag! Vi har nemlig vært sammen i et år i dag! Herregud, jeg får sommerfugler i magen bare av tanken. FOR et fantastisk vakkert år jeg har hatt sammen med denne mannen. Jeg har virkelig ikke ord. Jeg husker dagen da jeg så han for første gang, hjertet mitt dunket litt ekstra fort allerede fra første stund. At denne fantastisk flotte, godhjerta og deilige mannen skulle bli min hadde jeg ingen anelse om, selv om jeg hadde store håp. Jeg er evig takknemlig for alt jeg har fått oppleve med deg, elskling. Jeg er evig takknemlig for all kjærligheten du viser meg hvert eneste sekund, hver eneste dag. Du gjør meg helt seriøst til verdens lykkeligste jente! Aldri før har jeg følt meg så verdsatt og så elsket. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tusen takk for at du er du. Tusen takk for at du er en så forbanna bra kjæreste som alltid setter meg først, som elsker meg uendelig og som beskytter meg mot alt og alle. Du er ubeskrivelig, jeg kan ikke forklare hvor stolt jeg er av å kunne si at JEG er din kjæreste. Jeg lover å fortsette med å bli flinkere på kjøkkenet slik at jeg kan diske opp middager til deg litt oftere. Hihi! Du gir meg så mye glede i hverdagen at halvparten hadde vært nok. Du, Pierre Louis, er det fineste jeg har. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kan oppriktig si at jeg har funnet mannen i mitt liv. Mannen jeg skal stifte familie sammen med, kjøpe hus med og tilbringe resten av mitt liv sammen med. Jeg gleder meg til å se hva fremtiden bringer. Pierre, jeg elsker deg himmelhøyt! ♥

i dag ble jeg biseksuell

GIRLCRUSH TUESDAY GIRLCRUSH TUESDAY

Jeg får chills over hele kroppen. I dag tidlig satte jeg på alarmen i tide for å få med meg årets Victorias Secret Fashion Show. Det er med hånden på hjertet årets høydepunkt for meg. Modellene er breathtaking, på lik linje med outfitene. Jeg mener, finnes det noe mer sexy? I think not! Jeg husker da jeg var yngre, min største drøm var å en dag bli en av englene. At jeg skulle få gå på catwalken med Candice og Adriana Lima. Etterhvert innså jeg at 1. jeg kom aldri til å bli høyere enn 160, 2. den drømmen kom aldri til å gå i oppfyllelse. Haha! Hjertet mitt ble helt knust, vet du! 

AH, for en inspirerende start på dagen. Jeg skulle ønske jeg var både Kendall Jenner, Gigi Hadid og Adriana Lima på en og samme gang. Jeg føler seriøst at jeg blir lesbisk for en dag hvert eneste år når showet sendes. Vakrere kvinner skal man lete lenge etter! Jeg så det på YouTube forresten, om dere skulle lure. :-)


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

jeg fatter ikke at jeg deler dette

Okeeeei! Jeg har lagt merke til at jeg ikke helt har klart å gjenspeile den uhøytidelige Isabel på bloggen den siste tiden. Jeg er ikke så prippen, jeg tar ikke meg selv høytidelig overhodet. Faktisk eier jeg en så stor dose med selvironi at det nesten bikker over. Det kan de fleste som kjenner meg på privaten skrive under på, tro meg. Den siden av meg ønsker jeg å fronte enda mer her inne, men det er litt vanskelig å vise det gjennom tekst. Så, i dag tenkte jeg å dele "glansbilder" fra ulike shoots. Jeg ser jo helt skrullete ut, haha! Viktig å by litt på seg selv, ikke sant? ;-) Let´s go - bildene som aldri kom på bloggen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så sexy, fin, søt og kul har dere vel aldri sett meg før? ;-)

uken som gikk

affiliateslenker

Topp her 

AKKURAT NÅ

Jeg har akkurat hatt en lang telefonsamtale med Michelle. Det var så godt å få pratet ordentlig med henne igjen. ♥ Etter det forrige innlegget er det mange av vennene mine som ble bekymret, så jeg hadde litt forklaringer jeg måtte gi. Det er ikke så rart, da. Jeg er så heldig som har så fine og genuine venninner rundt meg. Skulle ønske alle sammen var her akkurat nå. Det er så kjipt når man ikke kan møtes så ofte da vi alle bor i forskjellige byer, og til og med land som for eksempel Sara og Linn. Savnet er SÅ stort.. 

UKENS OPPTUR

Å få leke meg litt foran kamera igjen. Det var så gøy å spille inn sammen med Pierre igjen, tilbake i vårt rette element. Hehe! Reality er jo vår greie, det er jo der det hele startet og i en slik situasjon vi faktisk møtte hverandre for første gang. For det er jeg evig takknemlig! 

UKENS HØYDEPUNKT

Selv om visitten ble kort, var det ekstremt deilig å være tilbake i varmen igjen. Sol, sand mellom tærne, eksotisk mat, palmer.. Vi koste oss de få dagene vi tilbrakte der. Det er rart hvordan livet plutselig blir ti tusen ganger bedre så fort man skifter ut kulden og mørket med sol og varme. 

UKENS INNKJØP

Jeg har ikke hatt tid til å shoppe, jeg har jo vært utenlands på innspilling. Tid til shopping ble det definitivt ikke, hehe. Kanskje like så greit! ;-) Det er ikke akkurat slik at jeg lider noen nød.

UKENS CRAVING

Red Bull. Jeg har hatt lite energi og minimalt med søvn, så Red Bull har vært et must for meg. Om ikke hadde jeg seriøst ikke kommet meg gjennom dagene, haha. Jeg sitter faktisk å sipper på en i skrivende øyeblikk. Fun fact: jeg synes ikke det smaker godt en gang. Lol.

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Å måtte avbryte innspillingen. Når man først er innstilt på noe, og det motsatte skjer blir man selvsagt nedstemt. Jeg hater (virkelig haaater) når ting skjer utenfor min kontroll. Jeg er tidenes kontrollfreak, så med en gang jeg ikke kan styre noe får jeg helt panikk. Slik har det vært den foregående uken. Helsen kjører sitt eget løp, uansett hva jeg skulle mene. Haha.

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lignende topp her og her / lignende jeans her

Lignende topp her / shorts her

UKENS NEDTUR

Det å måtte tilbringe SÅ mange timer på å sitte rett opp og ned på et fly i løpet av en så kort periode er ikke akkurat noe å skryte over. Snakk om å kjedes seg, ass! Flyturen hjem føltes ut som tre døgn, helt seriøst. Aldri har 11 timer gått så sent før!

UKENS TANKE

Jeg har virkelig fått øynene opp for hvor fort livet plutselig kan snu. Man vet ikke hva som kan skje i neste sekund - plutselig går det fra 0 til 100. Det skremmer meg veldig. Så lenge vi har det bra og tar vare på hverandre tar vi oss gjennom alt, men det er likevel skummelt hvordan ting du aldri hadde trodd ville skje deg, plutselig skjer. Eye opener.

UKENS MEST LESTE INNLEGG

HELT ÆRLIG!

DE FØRSTE BILDENE

SÅ LENGE JEG ER ISABEL

nå forteller jeg dere alt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjære lesere.

Det har vært vanskelig å blogge den siste tiden, rett og slett fordi jeg har måttet holde kortene tett til brystet. Det har skjedd så utrolig mye på veldig kort tid, men grunnet taushetsplikt har jeg ikke kunnet dele så mye med offentligheten. Men ting har endret seg drastisk på få døgn. Mange av dere har mistenkt at vi ikke har vært i Norge (til tross for at jeg ikke har sagt et pip om det på bloggen) og det har dere hatt helt rett i. Vi befant oss på en eksotisk øy, klare for tv-innspilling til et reality-program. Det er dette jeg har hintet til den siste måneden. Husker dere da vi var i Stockholm på jobbreise? Vel, alt har vært tilknyttet dette eventyret. Vi var frem og tilbake lenge i forhold til om vi faktisk ønsket å delta eller ei. Castingen kontaktet oss direkte, og ville ha oss med. Det gikk veldig fort, to dager senere var vi i møte med kanalen og produksjonen. Fortsatt var vi i tvil. Ville det være verdt det? Vi var så usikre. Etterhvert som tiden gikk, fikk vi et enda bedre tilbud. Dette kunne vi ikke takke nei til, så plutselig to dager senere satt vi på flyet. Vi hastet hjem fra Falkenberg, tok første fly hjem fra Gøteborg, spilte inn med et tv-team for å så pakke koffertene. Om vi bare visste hva vi hadde i vente... Jeg er ikke komfortabel med å dele så sensitiv informasjon - spesielt ikke når det kommer til helsen-, så derfor går jeg ikke inn i detaljer. Kort fortalt: vi ankom øyen, shootet første del av innsjekken og fikk fortalt planen angående det kommende døgnet da alt skulle starte. På slutten av kvelden endte vi opp på et sykehus hvor vi raskt konkluderte med at vi måtte reise hjem igjen, og avbryte innspillingen og kontrakten. Der vi var hadde de ikke pålitelige leger som vi følte oss komfortable med, vi måtte hjem til Norge. Og her er vi nå - hjemme i leiligheten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg føler at hodet mitt er på vei til å eksplodere av alt stress som har pågått de siste dagene. Jeg klarer ikke henge med i svingene i mitt eget liv kjennes det som.. Det viktigste er å prioritere riktig, og det er ingen tvil om at helsen kommer først. Det er selvsagt utrolig kjipt at vi måtte trekke oss fra programmet, men jeg tror at alt har en mening. Vi var jo så usikre helt fra starten av, og når vi ankommer skjer dette.. Vi tror helt ærlig at vi ikke er ment til å delta. Det er som om at alle odds er mot oss når det kommer til dette programmet, så egentlig er vi litt "lettet" at det ble som det ble. Jeg tipper at mange av dere lurer fælt på hvilket program det er snakk om, men det kan jeg dessverre ikke si enda. Men når det sendes på TV til enten våren eller høsten, da lover jeg å fortelle! :-) Det jeg kan si er at det er lignende Paradise Hotel, eller.. Det er i samme gaten, bare egnet for par OG singler. Det er alt jeg kan gi dere, hehe.

Jeg håper at dere kanskje forstår litt mer nå, om hvorfor det har vært mindre oppdateringer på bloggen og hvorfor jeg har vært treig i kommentarfeltet. Det er jo absolutt ikke fordi jeg ikke gadd, men fordi at jeg hadde tusen ting som pågikk på en og samme gang. Jeg hadde gjort klar mange innlegg i forkant av reisen, slik at bloggen skulle oppdateres hver dag selv om jeg var på innspilling. Dere kan tro jeg kranglet meg til en times datatid hver dag, haha. Alt for bloggen! Jeg vil avslutte med å fortelle dere alt det står bra til meg både P og meg nå. Vi har time hos legen i morgen, så alt ordner seg nok! :-)

Nå elsker jeg håret mitt

sponset behandling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forrige uke var jeg atter en gang på besøk hos frisøren min Ann Beate på MOODstudio. Jeg er der ganske så ofte, men det er som oftest for å få en real runde med kur i håret. Det gjør sååå mye, jeg har virkelig ikke ord! Det anbefaler jeg dere til å gjøre en gang i blant - håret blir så mye sterkere og ikke minst finere av det. Da jeg var der nå fikk jeg både kur, men også en touch up på hårfargen pluss en liten stuss. Det er en stund siden vi farget det sort nå, derfor følte jeg at det hadde blitt litt utvasket da vi har valgt å gå for mini color. Grunnen til at vi gjør det er fordi at da setter ikke fargen seg like godt i håret, så dersom jeg blir lei av å ha det så mørkt, vil det ikke være like vanskelig å få ut pigmentene som det hadde vært dersom vi hadde gått for permanent farge. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Man blir tatt godt vare på på MOODstudio, med både kunnskapsrike frisører og god service. Og ikke minst pepperkaker og kakao, hehe!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På bildene ovenfor ser dere produktene jeg bruker for øyeblikket! Olaplex hårkur, shampoo og balsam fra Hempz, hårspray fra NOIR og olje fra Miriamquevedo. Frisøren min brukte alle de nevnte produktene i håret mitt i salongen, og da jeg fikk se resultatet insisterte jeg på at absolutt alt hun hadde brukt, måtte bli med meg hjem. Aldri har håret mitt vært så skinnende og fint før! 

Som sagt - jeg går alltid til min faste, dyktige frisør, Ann Beate, på MOODstudio. For å booke time: ring 22 69 61 53, eller send sms til 922 59 736. Du kan også booke tid via nettsiden her.

Det er nesten uvirkelig

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fininger! Har dere det fint? Det håper jeg!  Selv har jeg det bra, men jeg er veldig sliten kjenner jeg. I natt sov jeg knappe fire timer, så dere kan jo gjette dere frem til hva denne dagen har gått til. Haha. Jeg hater når man prøver å sove for harde livet, men det er umulig å falle i søvn. Det finnes ingenting verre.. Spesielt ikke når man er så usedvanlig trøtt at man til slutt begynner å hallusinere i tillegg. Da er man trøtt, altså. Fra en ting til annen: det er nesten litt uvirkelig at det allerede er andre søndag i advent alt. Jeg skulle så gjerne ønske at jeg våknet opp til en dag hvor julekakebaking stod på skjemaet. Det er virkelig ingenting som gir meg mer julestemning enn nettopp det. Iiih, det er snart jul, dere! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lignende topp her og her / lignende jeans her

Nå skal jeg runde av her, jeg skal ikke gjøre annet enn å slappe av og lade batteriene resten av kvelden. Det er så mye som skjer på privaten at jeg er sikker på at hodet mitt kommer til å eksplodere anytime. Pust inn, pust ut... Ønsker dere en fin kveld videre, stor klem fra meg!

Når forholdet tar slutt

De fleste av oss har opplevd å gå gjennom et brudd. Kanskje det var et lett og "fint" brudd, eller kanskje det var helt forferdelig, hvor man sitter igjen med et knust hjerte og gråter fosser? Uansett hvilket type brudd det er, er det en stor omvending i livet. Vi reagerer forskjellig. Vi håndterer vårt "nye" liv annerledes. Men er det en ting jeg virkelig ikke forstår meg på, må det være når vi jenter (og kanskje gutter) plutselig forvandles til en annen person, så fort man vet at det er slutt for godt. Selv føler jeg at det gjelder spesielt de som har blitt dumpet, og gjør alt i sin makt for å prøve å få sin eks tilbake. Plutselig fester man torsdag, fredag og lørdag hver eneste uke. Alkoholinntaket ganges med tusen. Antrekkene blir utfordrende og alt skal blottes. Snapchat og instagram spammes med bilder hvor personen poserer med x antall random gutter. Alt dette for å få eksens oppmerksomhet.

Jeg kan delvis forstå taktikken. Du vil få eksen din sin oppmerksomhet. Du vil vise han at "fuck you, jeg klarer meg SÅ bra uten deg". At du fester og har det gøy. At guttene svermer rundt deg. Men problemet er bare at det som oftest backfirer på deg. For slik oppførsel ender veldig ofte opp med at den andre parten får avsmak. Hvorfor skal du plutselig gjøre alt i din makt for å bli sett? Det er så lett å gjennomskue. Dessverre ser jeg at dette skjer så utrolig ofte, og jeg er helt sikker på at flere av dere har opplevd en lignende situasjon hvor enten du selv, eller din venninne har kjørt nettopp denne strategien. Strategien som skal føre til at eksen blir sjalu og skal vise at han bryr seg. 

Jeg føler at det har blitt så mye "spill" rundt dette med kjærlighet. Man skal hele tiden gjøre greier for å få den andre sjalu, eller for å vise at man er ettertraktet. Jeg blir så oppgitt. Hvorfor? Hvorfor er det sånn? Hvorfor kan vi ikke bare være ærlige og åpne oss opp for hverandre, istedenfor å leke rundt? Om du vil ha din eks tilbake - SI DET. Om han er interessert vil han vise det, uten at du behøver å bli et bytryne og danse på bordet med Carls champagneflaske i den ene hånda. Nå er jeg kanskje litt hard, men jeg ønsker bare godt! Vi jenter er så mye bedre enn som så! Det er sjeldent du ser en gutt oppføre seg slik dersom han har blitt dumpet. Det er som oftest vi jenter som plutselig blir helt ekstreme, og det lyser ingenting annet enn desperasjon.

Det er ofte slik at begge parter konkurrerer om å vise hvem som har det minst kjipt etter bruddet - istedenfor å være åpne mot hverandre, og ikke prøve å ødelegge eller såre den andre. Begge to går jo gjennom det samme, det ER kjipt når et forhold tar slutt. Hvorfor skal man da ikke heller støtte hverandre - så langt det lar seg gjøre - gjennom driten? For det er jo ingen hemmelighet at begge to antageligvis har det vondt. Da slipper man den dårlige stemningen, så kan man heller se tilbake på de fine minnene man skapte sammen i den tiden da forholdet faktisk var bra. På det viset får man en bra avslutning på det hele, og kapittelet kan avsluttes på en okei måte hvor man slipper å bli fiender. Forholdet har jo tross alt vært bra en eller annen gang, så hvorfor la alt gå til spille bare fordi at det ikke lenger funket?

Jeg er nysgjerrig på hva dere mener angående dette? Jeg ønsker gjerne å høre deres synspunkt på det. Kjærlighet er noe av det mest fascinerende jeg vet om. 

ukens spørsmål

affiliateslink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bare lurte på hvor de hvite skoene med " what ever" på, er fra? Du la ut video av de på my storyen din i dag. Digget de!

- De kjøpte jeg i Istanbul på Pull & Bear.

Jeg lurer på hvor du kjøper Chanel ansiktsrensen din? Er det mulig å kjøpe den på nett? :)

- Jeg kjøper min som oftest på taxfreen, men de selger den i alle vanlige parfymerier som f. eks Fredrik & Louisa og Kicks. På nett vet jeg ikke, isåfall må det være en nettbutikk som fører Chanel-produkter.

Krangler du og Pierre ofte?

- Det er klart at vi har våres disputer som alle andre kjærestepar, og av og til kan vi kanskje gå hverandre litt ekstra på nervene. Hehe! Vi er begge to veldig stae personer, så det kan kræsje fra tid til annen. Med det sagt er det svært sjeldent at vi har store krangler, det er som oftest småklaging og bitching, om man kan si det slik.

Mitt spørsmål er hva bruker du å spise på julaften og har du noen tradisjoner rundt jula?

- På julaften foretrekker jeg helst ribbe, men pinnekjøtt faller også godt i smak! Åh, nå lengter jeg.. Det finnes virkelig ingenting bedre enn julemat! Tradisjoner rundt juletiden er å lage julestrømper til søskna mine, og pynte fint hjemme. Ellers er det jo veldig hyggelig å pynte pepperkakehus, bake julekaker og høre på julemusikk. Også bruker jeg aaaalt for masse penger på julegaver hvert eneste år. Å gi gaver er det gøyeste jeg vet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole her

Hvor høy er du? Og lengden på beina? Siden jeg tenker på å skaffe meg den genserkjolen, men jeg er ganske usikker på det når det gjelder høyden min, haha. Er selv noe med 1.65 elns, men har ikke så fryktelig lange bein. Og har du noen tanker om fasong, størrelse, osv til den kjolen?

- Jeg er 160 cm høy (eller lav...). Genserkjolen passer meg ypperlig selv om jeg er en liten dverg, hehe. Fasongen og alt ser du på bildet ovenfor. Den selges bare i one size, men den passer veldig fint likevel. Vanligvis bruker det å bli altfor stort til meg, men ikke i denne kjolen. 

Er din "moderator" Pierre?

- Nei. Det hadde neppe vært gøy for min kjæreste å gå gjennom alt av kommentarer som går på hvor stygg og fæl hans dame er, haha. Jeg har ansatt en moderator som siler ut alt av negativt oppgulp, og godkjenner konstruktiv og positiv respons. Det har funket ypperlig hittil, jeg er så glad for at jeg tok det valget!

Er du sponset av Nelly?

- Nei, det er jeg ikke. Alt jeg klikker hjem fra den nettsiden betaler jeg fra egen lomme. :-)

Er det noen av operasjonene du angrer på?

- På et merkelig sett "angrer" jeg på hver og en. Eller.. Angrer og angrer.. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare. 

Hvilket firma er det du har da?

- Det er visst veldig mange som ikke helt skjønner dette med å ha et eget AS. Hvem som helst kan starte et AS dersom man ønsker å starte sitt eget firma. Det som kreves er en minstekapital på 30.000,-. I mitt tilfelle er bloggen mitt AS, som jeg tjener penger på og som har utviklet seg til å bli større enn et enkeltmannsforetak.

Hvor fikser du håret ditt? :) Elsker bloggen din!

- Jeg går alltid til min faste frisør Ann Beate på MOODstudio. Beste dama i byen!

______

STILL GJERNE SPØRSMÅL TIL NESTE UKE!

det flaueste bilde av meg i mediaJeg husker hvor spent jeg var da de første pressebildene skulle publiseres i media. Det var så stort og så nytt for meg. Paradise Hotel deltagerne skulle røpes, og jeg satt spent som et barn på julaften der jeg satt å ventet på at den store nyheten skulle slippes. Det var få som visste at jeg hadde tilbrakt to måneder i Mexico på innspilling, så jeg visste at sjokket kom til å bli stort. Vel, dagen kom og deltagerne ble sluppet en etter en.. Altså, HVAAA gir du meg? Da jeg så bildet av meg fikk jeg total latterkrampe. Jeg husker hvor forbanna lenge hver og en av oss satt å poserte mens vi ble shootet til portrettbildene våres. Og det der var de beste de kunne velge ut? Haha, jeg har ikke ord. Men hva vet jeg, kanskje det faktisk var det "beste"? Kanskje de andre 150 bildene var enda verre? Dette bildet hunter meg fortsatt, jeg blir stadig tagget i innlegg og får det tilsendt av venner.. Hahaha! De kjenner meg for godt, de vet jo at jeg vrenger meg av flauhet. En aldri så liten storytime, hehe. #BellaOnFleek.

helt ærlig

affiliateslenke

Lignende topp her / shorts her

Okei, jeg kan ikke la være å kommentere dette. I gårsdagens innlegg skrev jeg "psykisk påfristende", som fikk mange til å "klikke" på meg i kommentarfeltet:

- Hva faen betyr "psykisk påfristende?

- Psykisk påfristende? Har aldri hørt det før. Skjer med at du finner på egne fancy ord hver dag?

- Psykisk påfristende? Vet du egentlig hva det betyr? Fortell meg, gjerne.

- Jeg prøvde også i går å få svar på hva påfristende betyr... Det er virkelig ikke et ord, men vil gjerne høre hva du mener det betyr?

Altså, slik som kommentarene lød skulle man jo trodd at jeg hadde begått et ran. Alt jeg er nødt til å forklare meg for, ass.. Det har seg sånn at samboeren min er svensk. Det vet de fleste. Med andre ord hører jeg svensk dagen lang, og da er det veldig naturlig at jeg blir påvirket av språket, på samme måte som Pierre har begynt å få inn norske ord i sitt vokabulær. Det er slik det blir, spesielt når vi har bodd sammen i et år. Det er liksom ikke så merkelig at vi blir påvirket av hverandres språk da. Derfor blir det slik at jeg kanskje skriver et fremmedord en gang i blant i tekstene mine, for jeg helt enkelt ikke kommer på det selv. Det er ikke større enn som så, selv om det ser ut som om at det er ekstremt big deal for flere i kommentarfeltet. Slapp av, take a chill pill og nyt livet. Det er en ting å faktisk genuint lure på hva det betyr, men å spørre med en frekk tone og bli så provosert av en slik grunn, synes jeg blir komisk. Psykisk påfristende = psykisk påkjenning.

jeg elsker dette

affiliateslenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lignende vest her / pels her / skjorte her / lignende sneakers her / klokke her / jeans her

_________

Dette antrekket er definitivt blant mine topp fem favoritter. Den er både sporty, men også elegant. I love it! Jeg husker at jeg kledde meg opp i dette da jeg var på shoppingtur i London, derav joggesko. Hehe! Jeg minnes at jeg takket høyere makter over at jeg valgte smart skotøy. Heldigvis så de veldig freshe ut til antrekket! Jeg har faktisk ikke peiling på hvor hverken vesten eller sneakersene er i skrivende øyeblikk. Tror nok at jeg blir å ta en tur ned i kjelleren, kanskje det ligger nedpakt. Håper det! :-)

de første bildene

Dere vet hva torsdager betyr her på bloggen! Det er på tide med throwback thursday! Jeg bladde gjennom arkivet, og da jeg kom over disse bildene stoppet jeg opp. Jeg får en skikkelig god følelse i kroppen, haha. Jeg husker så godt at jeg og Pierre var i leiligheten min, vi hadde akkurat kommet hjem fra Rhodos. Nå skulle bloggen virkelig tas til nye høyder, og det krevde selvsagt gode bilder og en dyktig fotograf. Pierre stilte gledelig opp, så jeg kastet på meg andre klær, klatret opp i sengen og begynte å posere fremfor den hvite veggen. Jeg hadde akkurat investert i et nytt kamera også, husker jeg. Bildene nedenfor ble resultatet av shooten, og jeg var sååå fornøyd. Det første bildet brukte jeg til og med som profilbilde, haha. Det er merkelig å se tilbake på denne tiden, jeg så veldig annerledes ut i forhold til hvordan jeg ser ut per dags dato. Så slik startet altså Pierres karriere som fotograf, haha! Han har blitt veldig mye flinkere siden den gang, det skal sies. Jeg husker hvor ekstremt prippen jeg var i starten, men til slutt forstod han hvordan jeg ville ha bildene. Jeg kan vel si så mye som at shootene vi har i dag, går tusen ganger kjappere enn det de gjorde den gang. Hehe!

· THROWBACK THURSDAY ·

Nå skal jeg dra avgårde på en middag. Jeg er så forbanna sulten, jeg har glemt av å spise i dag.. Hektiske dager, gitt! Vi skrives senere. Klem! <3

svarer på kommentarer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei kjære lesere! De siste to døgnene har det vært ekstremt travelt for min del. Egentlig kan jeg beskrive livet mitt som en real berg og dalbane for tiden, på både godt og vondt. Det kommer en dag hvor jeg kan fortelle dere alt, men det kan jeg ikke akkurat nå. Det er det kjipe med å ha en dagbok på nett, for man vil jo alltid holde leserne sine oppdatert på hva som skjer i livet til enhver tid. Men av og til går ikke det, og nå er jeg midt oppe i en slik situasjon hvor jeg ikke har noe annet til valg enn å holde tilbake. Jeg vet at dere vil få forståelse for det senere, men jeg tenkte at det er greit å gi dere en liten pekepinn på hvorfor jeg har vært mindre aktiv på både bloggen og i kommentarfeltet. Jeg hater når jeg ikke får oppdatert dere så mye som det jeg bruker å gjøre, jeg får så dårlig samvittighet. Jeg vil at dere skal vite at jeg gjør så godt jeg kan i denne perioden, og to-tre innlegg blir det hver dag uansett. Kanskje jeg ikke er like flink på å svare på kommentarer akkurat nå, men ha tålmodighet med meg. <3 Jeg har i det minste svart på det som har kommet inn på det seneste innlegget. Nå vet dere hvert fall litt om hvordan ting ligger an. Her er en kommentar som har gått igjen de siste dagene, som jeg tenker å svare på i plenum:

__________

Hvorfor kommer ikke kommentarene ut før midnatt for tiden? Veldig merkelig moderator du har. :( Og hvorfor svarer du ikke oss lesere som følger deg i tykt og tynt lenger? Hva skjer?

- Hei! Kommentarene blir godkjendt i løpet av dagen, det er alt etter hvor travelt moderatoren min har det. De kommer ut så fort han er på saken hvert fall! :-) Beklager det, men slik har det blitt da jeg selv ikke vil gå gjennom kommentarene som kommer inn, da det har vært veldig psykisk påfristende for meg.. Jeg vet at jeg har vært dårlig på å svare, men det gjør jeg også så fort jeg har mulighet! Det er litt av hvert som skjer i livet mitt akkurat nå som gjør at jeg ikke har tilgang til nett heeele døgnet, det er i grunn forklaringen. Klem!