hits

desember 2017

MITT SISTE BLOGGINNLEGG

reklame ⎮ lenkene er annonselenker

2017 IS SOON HISTORY

ÅRETS SISTE BLOGGINNLEGG! Wow. Jeg er ekstremt følelsesladd i dag. Året er over om noen få timer. 2017 har vært et.. ja, hva skal jeg si? Et ganske turbulent og vanskelig år for meg når det kommer til alt som har skjedd på privaten. Jeg tenkte å skrive et langt og personlig innlegg om alt jeg har gjennomgått dette året. Det er mye jeg ikke har fortalt dere, som jeg nå føler meg klar for å dele. Jeg må bare få satt meg ned å få uttrykt meg riktig. Det er det som er den tricky delen, men det kommer. Jeg lover. Frem til nå har jeg egentlig ikke gjort så mye, annet enn å vært på storhandel. Kalkun middagen er handlet inn, og jeg står for kålrotstappen. Gjett hvem som har fått dilla på det? Haha. Ikke så alt for ille, det er tross alt ganske sunt (sett bort i fra fløten og smøret that is...). Bedre enn å ha hang up på sjokoladefondant eller krokanis i hvert fall!! Jepp. 

BUKSER HER ⎮ TOPP MESHKI

Nå skal jeg straks fjerne sminken, hoppe i dusjen og fikse meg til kvelden. Jeg vil gjøre en ny sminkelook i dag i og med at det tross alt er nyttår, men er det så smart å begynne å eksperimentere i dag? Tenk om det blir jævlig stygt? Haha! Man vil jo tross alt se bra ut i dag. Well well! Vi får se hva jeg ender opp med. Antrekket for kvelden er heller ikke helt bestemt. Det står mellom inget mindre enn fire antrekk. Jeg er søren meg umulig... 

Planene i kveld er ikke så store, jeg reiser om få dager og vil derfor ta det ganske med ro før den tid. Jeg vil ikke være bakfull og sliten når jeg skal lade opp til innspilling, og ikke minst en reise på nesten 30 timer til Mexico. Det blir helt jævlig, men heldigvis er det noe gøy som venter når man først er fremme. Nå prater jeg bare tull igjen, som vanlig. Hva skjer med meg og å prate meg bort for tiden? Jeg gjør det stadig vekk, ikke bare på bloggen. Med det vil jeg avslutte med å ønske dere alle en amazing nyttårsfeiring! Håper dere får et nyttårskyss når klokken tikker 00:00. Det må ikke være av en kjæreste, det kan like så greit være av din bestie! Hihi. GODT NYYYTTÅR! Jeg elsker dere, og tusen takk for at dere har følgt meg dette året også. Verdens fineste og godeste lesere. Klem!! 

PS! Jeg må bare tipse dere om at Nelly kjører på med 31% rabatt på ALLE NLY-brands! Nelly sitt eget merke er forøvrig mine favoritt klær på nettbutikken. De har så mye fint! 

DU FINNER HELE UTVALGET HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN ⎮ DEL 2

Dersom du ryker tidlig ut av paradise hotel og må reise tilbake til Norge, kommer du til å være ærlig om det? I og med at vi lesere kommer til å forstå det, hvis du begynner å blogge igjen?

Man har taushetsplikt og kan ikke si noe som helst om hva som skjer/har skjedd på PH før det vises på TV, dessverre. Jeg kommer forøvrig til å blogge hele tiden, når jeg er på PH også :)

Jeg ser at du jobber ganske mye med Nelly og kjøper ganske mye fra Nelly + at du annonserer for dem. Men hvorfor er du aldri invitert på arrangemeneger som for eksempel andre bloggere blir invitert til? Er det noe du ikke ønsker?

Det stemmer ikke helt, jeg blir jo invitert. Jeg var i Stockholm for 2-3 måneder siden på Nelly-fest, og det var super gøy!

Får dere betalt når dere er med på PH? Tenker på dekking av tapt inntekt mtp jobb?

Jeg får betalt for å delta i år, ja. Normalt sett gjør man ikke det, da.

Vet søskene dine eller familien din om din siste operasjon som du ikke forteller oss?

Ja, familien min vet naturligvis om den.

Hvorfor slo Pierre opp med deg?

Jeg skjønner at det er interessant med spørsmål om han, men om det er noe du lurer på vedrørende han kan du spørre han selv, og ikke meg.

Hvor redigerer du bildene dine? 

Lightroom på mac-en og VSCO på mobilen. 

Når du reiser til Mexico, hvordan blir bloggen oppdatert?

Jepp! Jeg hadde ikke takket ja dersom jeg ikke hadde fått tilgang til bloggen min der. Den er og vil alltid være min første prio!

Hva synes du om bloggnorge?

Jeg synes at vi er en gjeng med flotte bloggere! Det er så klart noen man ikke har like mye til overs for, men jeg vil si at vi er en gjeng med mange forskjellige personligheter og forskjellige hverdager. En god miks, rett og slett. Men jeg må si en ting, og det er at jeg synes at mange bloggere er veldig "pinglete". Det er så mange som jeg føler at ikke våger å skrive om meninger og tanker, i frykt for hva andre skal mene. De fleste skal hele tiden være så forbanna politisk korrekte. Der synes jeg at de svenske bloggerne er mer interessante enn i Norge. Jeg føler det kanskje sånn fordi at jeg er stikk motsatt. Jeg deler gjerne litt for mye til tider, men igjen er det det som er interessant og lese. "Basic bitches" aint fun. Hehe!

Hvor mye tjener du i måneden? 

Denne månedslønnen var på 310.000 kroner, mens den forrige lå på 250.000. Det varierer, men jeg tjener gjennomsnitlig 200.000 kroner i måneden. Slik har det ikke alltid vært, men jeg har jobbet enda hardere i 2017 og det beviser lønnsøkningen min svært godt. Det er noe jeg naturligvis er veldig stolt over! I 2018 skal jeg jobbe enda hardere, og nå enda større mål. Det er en egenskap jeg elsker ved meg selv - at jeg aldri "settle". Jeg vil alltid utfordre og pushe meg selv.

Har alltid lurt på hvordan du tørker deg bak, og hvordan du setter inn tampong med de neglene? Har alltid elsket lange negler, men tørr ikke pga disse problemene, heheh...

Hahah! Jeg sa at jeg skulle svare på pinlige spørsmål også, så here we go. Jeg har faktisk sjeldent mensen, så jeg pleier ikke å støte på det problemet med tamponger. Isåfall vil jeg anbefale deg å bruke de tampongene som man fører inn med en sånn.. Åh, hva heter det da? Pinne? Haha. Å tørke seg er ingen forskjell med eller uten negler? Ikke noe jeg har tenkt over i hvert fall. 

Hvilke operasjon av alle som du har tatt er verst?

Rumpen, definitivt. Det var helt for jævlig.

Hvilken dato reiser du ned i Januar? :)

Jeg er litt usikker på om jeg har lov til å svare på det.

Du skrev at du kunne spansk, hvordan har det skjedd? Har du noen i familien som er spansk og?

Jeg hadde spansk fra 8. klasse til 2. klasse på VGS. Ingen i familien er spansk, nei.

Er du fornøyd med nesen din nå?

Jeg er SÅ fornøyd med den! Kunne ikke bedt om en finere nese utseendemessig. Synes den er så liten og søt, haha.

Har du vitnemål?

Jepp!

Åå du ser så avmargret ut i det siste på bilder og snap. Har du et vanskelig forhold til mat igjen?

Nei, det har jeg ikke. Det har bare vært en veldig stressende den siste tiden med jul, avreise og masse som har skjedd hele tiden. Jeg vil ikke påstå at jeg ser avmargret ut da, eller at jeg ser tynnere ut heller.

Ble du født i Stavanger eller hjemlandet ditt?

Jeg ble født i Stavanger. Mamma flyttet hit før jeg ble født.

I party-miljøet på Aker Brygge og Solli Plass går det rykter om at du har livnært deg som sugarbabe/golddigger før PH, dvs spesifikt har mottatt gaver eller sponsing til skjønnhet/utseende fra menn som du har hatt en lengre/kortere erotisk relasjon til? Kan du si litt om dette miljøet slik du kjenner det, gjerne også tips til en som vil inn i det.

HAHAHA! Beste jeg har hørt. For det første: før PH bodde jeg i Stavanger og var dessuten i et forhold, så jeg var hverken i "party-miljøet" på Aker Brygge eller Solli eller singel. Jeg har aldri mottatt en eneste øre eller en gave av en gammel gubbe. For å være ærlig synes jeg at golddiggers og sugarbabes er tragiske mennesker. Det må være svært pinlig og ikke minst desperat å ligge med en eldre mann på over 50 år for å få seg en nosejob eller en Chanel-veske. Da synes jeg at man burde tenke seg om en gang eller to ass. Skaff deg penger på egenhånd, få deg en jobb og ikke vær avhengig av en gubbe! Det er jo direkte kvalmt å ligge med en som kunne vært din pappa, eller i verste tilfelle din morfar. Usch, skjønner virkelig ikke hvordan enkelte jenter klarer det. Og det verste er at deet kryr over av "sugarbabes" i Oslo. 

Hvorfor snakker ikke sidra samme dialekt som deg?

Fordi at hun er oppvokst i Oslo og jeg i Stavanger.

Hvor mye kostet neseoperasjonen du tok? Lurer veldig på dette, plis svar.

42.000 kroner betalte jeg.

Hvor mange har du hatt sex med?

Vel, det er noe jeg ikke vil brette ut om til 25.000 mennesker. Haha. Men det er ikke mange, såpass kan jeg si.

_________

Om det fortsatt er noe du lurer på, kan du stille spørsmålet i kommentarfeltet så svarer jeg der. Klem!

I DAG ER INGEN VANLIG DAG

reklame ⎮ annonselenker

God morgen elsklinger! Jeg har endelig fått meg en solid god natts søvn. Det behøvdes! De to-tre siste døgnene har jeg knapt sovet noe som helst. Jeg har hatt det så koselig med Rebecka som jeg endelig har blitt gjenforent med som dere så i min nye vlogg. Herregud som jeg hadde savnet henne!! Nå flytter hun snart tilbake til Oslo, og det gleder jeg meg stort til. Endelig får jeg min bestie tilbake. Vi var faktisk nesten naboer da jeg bodde i min forrige leilighet og hun i hennes. Anyway! I dag er ingen vanlig dag, det er nemlig Ramis 14-årsdag! Det er ikke tvil om at vi skal feire han masse i dag, og sørge for at han får den beste bursdagen ever. Min fine. ❥ Jeg viser bilder fra feiringen senere, om han gir meg tillatelse til å bombe han med kameraet da. Hehe! 

KOSE-SETT HER ⎮ ØREDOBBER HER

Se på det skjønne settet jeg har på meg, da! Jeg la ut bilde på mystory (IsabelSraad heter jeg på Snapchat), og jeg fikk sååå mange spørsmål om hvor den er kjøpt. Elsker det settet - det er både sexy, søtt ooog behagelig på en og samme tid. Slå den du, hehe!

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN ⎮ DEL 1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan blir det å være med på Paradise Hotel igjen?

Gøy!! Jeg gleder meg masse til å gjøre det hele en gang til. Jeg trodde neppe at jeg skulle delta enda en gang, men da jeg ble spurt og det dessuten er en "legende sesong", måtte det jo bare bli et ja. Hehe! Nå er det ikke mange dagene til jeg reiser, dere. Æææ!

Hva syns du om at Pierre kaller deg for «crazy ex girlfriend» og at han flyktet til PH Sverige pga du er «gal» i sin siste video? :-)

Hahaha! Ja, jeg kan ikke si i mot. Jeg er gal. 😉

Dette har både jeg og andre spurt om flere ganger, men har ikke sett at du har svart på det. Så, siden du skal svare på alt håper jeg du tar deg tid til dette. Hvordan kan du påstå at du jobber 24/7? Enkelt dager har du et innlegg og en sjelden gang har du ingen innlegg... Hva gjør du da, siden du jobber 24/7? Ellers vil jeg si at det er fint at du er så åpen om din erfaring med fosterhjem og barnevernet. Jeg tipper det vil komme en del spørsmål om det her, men det er et vanvittig sårt tema (vil jeg tro). Håper du velger å fortelle om det når DU selv er klar for det, om det i det hele tatt er noe du vil dele. Og at du ikke deler det nå fordi du "må". <3

Det at jeg sa at jeg jobber 24/7 er noe jeg fortsatt står for. Selv om jeg ikke sitter på pcen og skriver innlegg 24/7 er hodet mitt ALLTID på jobb. Jeg tar bilder under hele dagen, jeg jobber med blogg-idéer, henter produkter, tester produkter, er på møter, jobber med annonser.. Listen er lang. Det er mye mer bak selve bloggen som krever tid og arbeid, som dere ikke ser. Håper dette ga litt mer mening for deg! <3

Snakket du arabisk i Dubai? Og kan du flytende arabisk?

Det var faktisk ikke så veldig mange som pratet arabisk i Dubai. I hvert fall ikke de som jeg kom i kontakt med. Jeg kan prate semi flytende. Mamma pleier å le av meg når jeg for eksempel skal fortelle en historie eller prate mye, for da faller jeg lett ut. Jeg forstår det meste og prater greit, men jeg kan ikke si at jeg er super flink sånn teoretisk sett. Bøying av ord og sånn er jeg elendig på blant annet haha.

Kan du vlogge litt oftere? Jeg er kjempe stor fan av deg <3

Skjønn du er, tusen takk <3 Jeg elsker å vlogge og har absolutt lyst til å gjøre det oftere. Nå reiser jeg jo straks til Mexico og der kan jeg jo naturligvis ikke filme, men jeg lover at jeg skal bli mye mer aktiv på YouTube så fort innspillingen til PH er over. 

Er de du bor med nå (moren din, Sidra og storesøsteren din) din biologiske familie? Er det din biologiske mor? Hvis ikke, når ble hun moren din?

Det er min biologiske familie, ja.

Når du tok silikon, hvor mye tok du? 340?

Jeg mener at jeg har 375 gram.

Rart spørsmål. Men har du tenkt hva du skal gjøre med vipper og negler der nede? De må jo vedlikeholdes. Får du tid eller mulighet til å gjøre det mens du er i Mexico?

Haha, du skulle bare visst hvor stressa jeg er på grunn av nettopp dette! Vippene og neglene mine kommer til å se forferdelige ut etter en måned... Shit. Vi får ikke mulighet til å fikse det inne på hotellet nei. Dessverre for meg, haha. Jeg har med maaange løsvipper da som jeg får bruke etterhvert, og neglene får jeg bare file og lakke over. Det ordner seg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Angrer du på noe du har sagt offentlig på TV? I såfall hva?

Ja, jeg angrer på utsjekken min. Det var noen mindre fine gloser som kom ut av min munn som jeg godt kunne spart meg for. Dårlig taper, vet du. Haha...

Legg ut topplista di på snap?

Hahaha, å nei du. Sorry!

Når du kjøper deg et hus eller en leilighet, skal familien din flytte med deg?

Nei. Jeg er 23 år og vil helst bo alene, hehe. 

Har du hatt one night stand? Er det noe du gjør ofte?

Det har skjedd, men det er absolutt ikke noe jeg gjør eller har gjort ofte nei. Haha.

Hva opererte du som du ikke har fortalt oss enda? Nå har du sagt du skal svare på ALT og det må du holde! Du kan ikke si du skal gjøre noe og ikke gjøre det. Lure leserne dine! Bevis nå!

Jeg forstår ikke hvorfor dette spørsmålet enda blir stilt da jeg flere ganger har sagt i fra klart og tydelig om at det ikke kommer til å være et tema her på bloggen. Med eller uten spørsmålsrunde - den operasjonen er en privatsak for meg, og det synes jeg at burde respekteres. Det handler absolutt ikke om å lure leserne mine, men dette er noe dere vet at jeg ikke svarer på fra før så jeg skjønner ikke hensikten med å prøve å presse det ut av meg gang på gang.

Hvor er du opprinnelig fra?

Halvt araber og halvt perser. Født i Norge, da.

Hva er din favoritt sex stilling?

Haha! Altså, noen spørsmål må dere jo skjønne at er litt for rare å svare på. Hvorfor er det interessant å vite? Hah!

Hvordan er det å ha så mye penger? Føler du deg lykkeligere av den grunn med tanke på mulighetene penger gir? Reiser osv, frihet?

Jeg vet ikke om jeg akkurat kan si at jeg har blitt lykkeligere av pengene, men det har jo så klart ført til færre bekymringer og mer frihet. Jeg vil heller gråte i en Porsche, liksom. Haha. Men faktisk så er ikke penger noe som gjør en lykkelig. Det blir en vanesak, slik som alt annet. Var veldig stas i starten, men nå tenker jeg ikke like mye over det. Det jeg er mest takknemlig for ved å ha så bra økonomi er at jeg kan støtte familien min og skjemme dem bort. ❥

Er det sant at du har hatt et forhold til en tidligere lærer på Bryne VGS?

Haha, say what? Den var ny. Svaret er nei. Hvem i alle dager skulle denne læreren vært? Det fantes ikke en eneste kjekk lærer på Bryne VGS. Haha!

Skal du operere brystene slik at du ikke har vondt lenger? Og hva gjør at du har vondt?

Jeg skjønner ikke hva du mener nå? Jeg har ikke vondt i puppene mine, og det kan jeg ikke minnes at jeg har skrevet på bloggen? 😊

Er det ubehagelig å sitte på rumpa di, siden du har operert den?

Nei, det føles helt likt. Rett etter operasjonen var det helt jævlig, da. Det føltes som om at jeg adde en svær murstein i hver rumpeballe. IKKE nice, haha. Jeg måtte seriøst ligge ned på tre seter på flyturen hjem. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tror du at du ville fått gjennom din blogg om det ikke hadde vært for PH?

Nei, jeg tror neppe at jeg hadde blitt så stort om det ikke hadde vært for deltakelsen.

Hvilke blogger leser du?

Jeg har det så sykt travelt for tiden, så jeg rekker faktisk ikke å lese så mange blogger om dagen. De jeg daglig er innom er Sophie Elise, Kissie og Kenza.

Hvorfor måtte du i fosterhjem? Kan du fortelle om din barndom og din historie?

Jeg kommer til å skrive en bok om barndommen min, hvorfor jeg havnet i fosterhjem og hvorfor barnevernet var en del av livet mitt siden dagen jeg ble født. Det gjenstår å se når jeg samler mot nok til å gjøre det, for det viktigste for meg er at jeg føler meg klar til å dele noe så sårt og sterkt.

Hva bruker du på vippene dine?

Jeg elsker vippeextensions og bruker det konstant. Mega volume hos beste Kasja på Lashes By Kasja. 

Du har nevnt flere ganger at du ikke tror på en Gud eller Jesus. Siden du ikke er en religiøs person, men på papir er du kristen. Lurte på om hvorfor du feirer jul om du ikke tror på Jesus?

Det er vel mest fordi at det er en hyggelig feiring. Jeg feirer ikke jul av religiøse grunner, men fordi at det er koselig og en tradisjon. Jeg har jo feiret jul siden jeg var baby, så noe annet hadde vært merkelig. Men jeg skjønner at du lurer, hehe. <3

Hva synes du om Paradise Hotel 2017 - sesongen?

Kjedeligste sesongen EVER. Jeg mener... Hallo? Det skjedde ikke en dritt hele sesongen, sånn helt seriøst.

Syntes noe har blitt veldig forandra i ansiktet ditt, men klarer absolutt ikke å se hva det er. Så om du har operert, så er det ganske vellykka og naturlig! Kan det være at du har forlenget haka di eller gjort ansiktet litt bredere?

Takk for det! Jeg har ikke operert noe annet enn nesen i ansiktet mitt. Fillers har jeg kun i leppene nå. 

Når det kommer til skattepenger, hvor mye gir du? Lite eller mye?

Jeg skatter toppskatt. Veldig mye, med andre ord. Det SUGER, haha. Jo mer man tjener i Norge, jo mer må man skatte. Drømmen er jo å ha firmaet i Dubai, der er det skattefritt. 

Hvor mange språk kan du?

Bittelitt gresk, litt persisk, arabisk, engelsk, spansk, svensk og norsk.

Har du vært i Iran?

Ja, da jeg var rundt 6-7 år tror jeg. Det eneste jeg husker er godteriet, haha.

Hvorfor slo du opp med Pierre?

Det var ikke jeg som slo opp med han.

Jeg tror ingen har spurt deg om dette enda. Er noen av toppbloggerne venner, eller god venner med deg?

De jeg kjenner er Sophie Elise, Sofie og Martine. Flotte jenter alle tre!

Er det en spesiell toppblogger du ikke liker (trenger ikke si navn, bare hinte litt ;)?

Jeg liker ikke en viss blogger som gang på gang har latterliggjort meg på sin blogg og mener at jeg er så barnslig som knuser mine iPhones i sinne, mens vedkommende selv har vært i rettsak på grunn av at hun har banket opp ei jente i et solarium. Med andre ord er jeg ikke så glad i bloggere som tror at de er så vanvittig mye bedre enn alle andre, og som dømmer andre uten å i det hele tatt utvekslet et eneste ord med personen (meg). 

Hva hadde du gjort om Sidra ble gravid om ikke lenge?

Sidra er 12 år, så det trenger jeg absolutt ikke bekymre meg for på leeenge.

Hva er dine favoritt-sminkeprodukter?

All Nighter foundation fra Urban Decay, Huda Beauty highlighter palette, concealer fra NARS er mine must haves.

______

DEL TO KOMMER! Du kan fortsatt stille spørsmålene du lurer på i kommentarfeltet. <3

EN PERSONLIG SPØRSMÅLSRUNDE

OK. Sist jeg hadde en super personlig spørsmålsrunde ble dere veldig glade. Jeg følte selv at dere fikk bli mye bedre kjent med meg, og at jeg turte å åpne meg veldig mye mer enn det jeg har gjort den siste tiden. Du finner svarene på forrige spørsmålsrunde her og her. Anyway! Nå tenkte jeg å kjøre på med en ny spørsmålsrunde, der jeg på forhånd lover å svare på alt. Til og med de spørsmålene som føles for private, eller for kleine å svare på. Jeg skal virkelig lette på sløret og la dere komme tett innpå meg. SHOOT ME med spørsmål, så svarer jeg i løpet av de neste dagene. Kanskje til og med på video? 😚

Jeg er spent på å se hva dere lurer på! 

DETTE FIKK JEG TIL JUL

Jeg synes at det blir vanskeligere og vanskeligere når folk spør meg om hva jeg ønsker meg til jul. Jeg har ikke peiling på hva jeg skal svare, og i år var det verre enn noensinne. Jeg føler meg så utrolig heldig som har alt jeg trenger, og det jeg eventuelt ønsker meg kjøper jeg til meg selv lenge før jul. Det er liksom ingenting jeg føler at jeg mangler, og det er ganske overveldende egentlig. Jeg har det utrolig bra, og jeg er vanvittig privilegert. Familien min og venninnene mine har irritert seg grønn over at jeg er så vanskelig å kjøpe gaver til, noe jeg har full forståelse for. Haha. Jeg har bedt de om å ikke kjøpe noe som helst, og heller bruke de pengene på noe annet til seg selv. Jeg trenger virkelig ingen gaver og i tillegg har jeg en såpass bra økonomi at jeg får dårlig samvittighet av å tenke på at andre skal bruke sine penger på meg.

Likevel trosset de mine ønsker, så jeg fikk noen gaver uansett. Hehe! Det jeg fikk var neglelakker (noe jeg for så vidt trengte, så det var godt tenkt!), truser, penger, klær, en veske og til slutt... En skritt teller!! Hahaha, da lo jeg godt. Skal jeg ta et hint eller? Det er ingen hemmelighet at jeg ikke nødvendigvis beveger så mye på meg i løpet av en dag, mye på grunn av at jeg jobber hjemmefra og fra mac-en. Det krever liksom ikke så mye gåing, det. 

Alt i alt hadde jeg en nydelig julefeiring med den fine familien min som jeg er så vanvittig glad i! Håper din jul var fin. Klem ❥

OPPTIL 65% RABATT PÅ NELLY

reklame ⎮ lenkene er annonselenker

Hei kjære lesere. Jeg vil bare titte innom å dele en rabattkode med dere. Jeg har nemlig fått en eksklusiv rabattkode fra Nelly som kun gjelder mine fine lesere. Dersom du oppgir koden «ISABEL15» i kassen får du 15% EKSTRA avslag på hele salget som pågår nå. Det tilsier at du kan shoppe masse fint til en vanvittig lav sum. Du får altså opptil 65% rabatt på salget. WUHU! Det passer jo perfekt nå som det har vært jul og vi har fått litt penger i julegaver. Hehe! Det er hele 38 (!!) sider med masse fint til en superduper lav pris. 💸 😻

DU FINNER HELE SALGET HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER (disse har jeg! Sååå gode å gå i)⎮ 6. HER (denne har jeg også!)

_______

Husk å oppgi koden «ISABEL15» i kassen for 15% ekstra avslag på kjøpet ditt. Klem!

VLOGG ⎮ VÅR JULAFTEN

Sidra har sluppet en ny vlogg fra julaften i går. Jeg vlogget egentlig også hele dagen i går, men jeg føler at det egentlig holder med Sidra sin. Så derfor deler jeg denne her, istedenfor å redigere min egen. Og en super viktig ting: Sidra har gått over til en NY Youtubekanal, og den finner dere HER. Abonner gjerne på den for å få med dere hennes fremtidige videoer. 


ABONNER PÅ SIDRAS NYE KANAL HER

ABONNER PÅ MIN KANAL HER

VI GJENSKAPTE ET 5 ÅR GAMMELT BILDE

I går fikk jeg en fin idé om å gjenskape et bilde av Sidra og meg som ble tatt på julaften 2012. Se så nusselig hun var! Smelter seriøst 💕 Så vi satte oss i samme posisjon, fikset samme frisyrer og prøvde å se like søte ut som det vi gjorde for fem år siden. Haha! Syntes det ble veldig gøy, jeg! Dette ble egentlig tatt slik at vi kan ha det som et fint familie minne, men jeg ville gjerne dele det med dere også.

❥ ❥ ❥

JULEANTREKKET MITT

reklame ⎮ lenkene er annonselenker

KJOLE AX PARIS ⎮ BELTE GUCCI ⎮ ØREDOBBER HER

_____

Se så fin kjolen jeg har på meg er! Jeg har fått mange spørsmål om hvor den er fra, og merket er altså Ax Paris. Nelly hadde den inne tidligere, men den er utsolgt nå i både sort og rød. Jeg kan derimot glede dere med at Nelly har 24% rabatt på HELE nettbutikken ut kvelden, så dere kan alltids finne noe annet fint. De har for eksempel mange andre fine kjoler! 

KLIKK HER OG SHOP I VEI ❥

RAMI OG SIDRAS JULEGAVER FRA MEG

Julegavene er åpnet for lenge siden her hos oss! Barna gledet seg så utrolig mye, så vi kjappet oss litt med middagen slik at gaveåpningen kunne starte så fort som mulig. Jeg seriøst HATER når de voksne skal dra ut på det. Jeg synes at det er skikkelig råttent gjort, for alle vet hvor ivrige kidsa alltid er på å få åpne gavene. Jeg synes ikke at de skal pines lengst mulig, slik som enkelte andre mener. Fy! Så slik har vi det ikke her i heimen altså. Hehe. Jeg tenkte å vise dere gavene jeg ga til lillebroren og lillesøsteren min. Dere har vært veldig nysgjerrige og etterspurt et slikt innlegg, så her kommer det ❥

RAMIS JULEGAVER

Rami er en skikkelig gamer, så hans ønskeliste bestod av så og si kun gaming-utstyr. Jeg kjøpte tastatur og headset fra Razer, samt to capser, en lue og ørepropper fra KYGO. Han ble super fornøyd med alt, så jeg tror at I did good. 😁

SIDRAS JULEGAVER FRA MEG

Sidra fikk UGGS, genser fra Adidas, selfielight deksel fra Lumee og et vloggekamera fra Sony. Sistnevnte var så gøy å gi henne, hun ble helt i fra seg. Så skjønn! Hun har jo nylig startet med YouTube, og enn så lenge har hun alltid fått låne mitt kamera. Nå har hun sitt eget, noe hun setter veldig stor pris på. Wuhu! ❥

Det var årets julegaver til kidsa fra meg. Jeg sier meg meget fornøyd med handelen i år! Det er priceless å se gleden i deres øyner når de åpner gave etter gave som inneholder ting de har ønsket seg. Det finnes ingenting jeg elsker mer enn å glede de jeg er glad i, da spesielt søsknene mine. Hihi!

God jul, dere. Håper dere har hatt en fin kveld og at dere fikk noe dere ønsket dere. Jeg deler mer bilder av kvelden senere. Klem 💕

JULEMORGEN & SIDRAS JULEGAVE

reklame ⎮ lenkene er annonselenker

MERRY CHRISTMAS MY LOVE

GOD JUL, elsklinger! 🎄❤️ Åh, jeg er så glad i dag. Ikke så rart kanskje med tanke på at det er jul da, hehe. Hele kroppen min er fylt med glede. Jeg er så takknemlig for å ha en så fin familie som jeg får feire sammen med i dag. Jeg har alltid vært veldig opptatt av å gjøre julen finest mulig for mine småsøsken, og i år er intet unntak. De skal få sin favoritt dessert, nydelig middag som jeg (!!) skal lage og enda finere gaver enn noensinne. Dette kommer til å bli en fantastisk julaften! Jeg knipset litt bilder fra morgenen vår så langt. Vi har spist julefrokost som jeg nøt uten å tenke på kamera, vi har sett på julefilm og kost oss i jule-pysjen. En skikkelig fin start på dagen har det vært!

Jeg må bare vise dere Sidras lille juletre! Hahaha. Så sykt skjønn!! I går spurte hun om å få penger, fordi at hun skulle kjøpe seg et eget juletre. Det fikk hun, og opp kom hun og venninnen med dette "svære" treet. Jeg døøøde da jeg så det. Så sykt søt - hahaha. Et lite minitre for vår lille mini ❤️ 🎄

Og her ser dere en stk veeeldig fornøyd Sidra. Hun fikk en morgengave fra kusinen vår som var ingenting dårligere enn en iPhone 7. Dere kan tro hun hoppet i taket av glede! 😁

Til slutt vil jeg tipse dere om at Nelly har 24% på hele nettbutikken i dag! Jeg tror at det er mange som får litt penger i julegaver i år, og da passer det jo ypperlig med en goood rabatt på favoritt nettbutikken. Her er det jeg klikket hjem i dag:

・ KLIKK HER FOR Å KOMME TIL RABATTEN, OG SHOP I VEI! ・

1. HER  (denne har jeg allerede, men måtte bare vise dere den!) ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER (Céline solbriller, alltid ønsket meg disse!)

________

Til slutt vil jeg ønske dere en super fin jul! Jeg elsker dere. God jul fra meg og min familie til deg og din ❤️

DEN JÆVLIGSTE JULEN JEG NOENSINNE HAR HATT

Lillejulaften. Tenk det, dere! Så sykt at det er julaften i morgen. Er det bare jeg som føler at vi fortsatt er i oktober? Det blir bare merkeligere og merkeligere jo eldre jeg blir. Jul var noe jeg gledet meg så utrolig mye til i flere måneder i forkant da jeg var yngre. Tiden gikk så forbanna sent frem til jul hvert eneste år. Men nå? Shit. Det flyr avgårde, og vipps så er det plutselig 24/12 og på tide å innta julemiddagen og åpne gaver. Jeg blir nesten litt sentimental av å tenke på at det ikke føles likt som da jeg var yngre, og hvordan det blir mer og mer fjernt for hvert år som går.

Jeg føler meg utrolig heldig som har en familie å ferie julaften med i år. Det er ikke en selvfølge for alle. Jeg tenkte å fortelle dere en historie om julen min da jeg var 17 år. Det er et av de vondeste minnene jeg har.

Jeg slet veldig med spiseforstyrrelser på den tiden, og dere som har følgt meg lenge vet at jeg bodde i fosterhjem fra jeg var 11 år. Det ble veldig vanskelig for fosterfamilien min å håndtere meg med tanke på sykdommen og til slutt fikk de vel nok antar jeg. Det resulterte i at barnevernspedagogen min kom på besøk. Hun kom opp på rommet mitt med et alvorlig ansiktsuttrykk. Allerede da visste jeg at jeg hadde dårlige nyheter i vente. Det hadde jeg rett i, for jeg ble fortalt at jeg måtte pakke sakene mine fordi at jeg skulle på en ungdoms instutisjon. Jeg hadde ikke noe valg, så jeg pakket baggen mens tårene trillet. Som om jeg ikke hadde det tøft nok med psyken min fra før av og min magre kropp, så skulle jeg attpåtil kastes ut i en instutisjon langt i fra der jeg bodde. Den lille tryggheten jeg hadde hjemme ble revet bort fra meg. Det var helt jævlig på instutisjonen og absolutt ikke et sted jeg burde bli plassert. Alle ungdommene som bodde der slet enten med rus og narkotika, eller så hadde de begått kriminelle saker. Jeg turte knapt å gå utenfor døren på det lille rommet mitt. Det ble skreket og kastet saker konstant. De ungdommene hadde det ikke bra, og de var plassert der for å få hjelp. Mens jeg? Nei, jeg var der fordi at det ble bestemt av de "voksne" at de trengte en pause. Meningen var at jeg skulle være der i en uke, men slik ble det ikke. Syv hele uker gikk det. Syv. Jeg har nok aldri følt meg så alene og redd i hele mitt liv som det jeg gjorde i den perioden. Etter disse syv ukene ble det bestemt av de "voksne" nok en gang at nå var det på tide at jeg flyttet "hjem" igjen. Fosterhjemmet føltes ikke som mitt hjem lenger. Jeg var jo åpenbart ikke ønsket der da det var så enkelt å kaste meg bort på en instutisjon så fort jeg slet med noe. Da jeg fikk vite at jeg hadde rett på å kreve en egen leilighet av barnevernet selv om jeg ikke var 18 år, var det ikke et spørsmål om hva jeg ville. Etter mye om og men ble jeg tvunget tilbake til fosterhjemmet, mot min vilje. Da var jeg 17 år som sagt, og visste hva jeg hadde krav på. Jeg fightet i 1-2 måneder, og til slutt fikk jeg viljen min gjennom hos barnevernet. En egen leilighet ble det. Jeg flyttet ut for meg selv.

Flytten skjedde noen dager før julaften. Jeg husker hvordan jeg tenkte at det skulle bli deilig å være alene og slippe å være rundt andre mennesker. Slippe å bli tvunget til å spise. På den tiden hadde jeg ikke kontakt med min biologiske mamma heller, så jeg forstod kjapt at den julaften kom jeg til å være ensom på. Da dagen kom følte jeg meg utrolig langt nede. Jeg satt helt alene i en leilighet rundt 1 time fra der jeg tidligere hadde bodd. Alle vennene mine feiret naturligvis med sine familier. Fosterfamilien min pratet jeg ikke noe særlig med, og min biologiske familie hadde jeg ikke kontakt med. Det var en forferdelig julaften som jeg får tårer i øynene av å tenke på. 

Jeg er utrolig glad for at jeg har et så godt bånd til familien min i dag og ikke minst at jeg ikke sitter alene i morgen. Hjertet mitt banker for alle dere som ikke har en fin julaften i år. Jeg vil bare fortelle dere at ting blir bra, og at alt ordner seg til slutt. Tro meg. Julaften skal være en fin feiring der familiemedlemmer samles og feirer høytiden sammen. Det skal være en fin dag, men slik er det ikke for alle. Jeg vil bare fortelle dere at jeg tenker på dere, og at dere kan skrive til meg på facebooksiden min her om dere vil ha noen å prate med som kanskje kan kjenne seg igjen i følelsene du sitter med.

Det føles rart å skrive noe så personlig som dette for mange tusen mennesker å lese. Jeg synes alltid at det er skummelt å være såpass privat, spesielt når det handler om saker som gjør vondt. Jeg velger likevel å gjøre det, for jeg vet at mange andre kan kjenne seg igjen i noe av det samme. Jeg vil bare vise at dere at ting ordner seg. 

Masse klemmer fra meg.

GOD KVELD NORGE, SEX PÅ TV, PH ++

reklame ⎮ lenkene er annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS SPØRSMÅL

Hvor har du tenkt å kjøpe hus? Liksom er det i Oslo, Rogaland, Bergen?? Du er favoritt bloggeren min <3

Tusen takk skjønning! <3 Jeg har planer om å kjøpe i Oslo. Ikke midt i byen, men litt utenfor alt kaos og stress. Røa er et området jeg har sett mye på, og der synes jeg at det er super fint og et sted jeg gjerne kunne tenkt meg å slå meg til ro. Det blir spennende å se hvor jeg ender opp!

Hvor mye Restylane har du i leppene?

Jeg har rundt 1 ml i leppene mine nå, om jeg ikke tar helt feil. 

Gruer du deg til Paradise Hotel sendes på TV?

Nei, absolutt ikke! Det blir gøy å gjøre dette en gang til. TV er noe jeg synes er døds gøy og noe jeg stortrives med å gjøre. Man skal nok ikke delta på TV-programmer om man går å kvier seg til at det skal sendes. Da er man kanskje ikke helt komfortabel med det i utgangspunktet.

Hvor er denne kjolen fra?

Den finner du her! Så vanvittig fin. ❥

Skal du ha sex på TV?

Det er ikke akkurat slik at jeg går å planlegger om jeg skal ha sex på TV. Det var et litt spesielt spørsmål, hehe.

Hvor mye skal du pakke med deg til Paradise?

To svære kofferter + en liten trillekoffert som håndbagasje. Til sammen blir det 54 kg. Jeg tror ikke at jeg kommer til å klare å holde meg til grensa, så om jeg kjenner meg selv rett blir det garantert overvekt på meg. Haha. Kan ikke minnes en eneste reise hvor jeg ikke har måttet betale for overvekt. Det er ikke billig heller skal jeg si dere, men heller betale litt ekstra enn å risikere å ikke ha "nok" klær og sko.. Jeg trenger hjelp.

Hva skjedde med God Kveld Norge? Når sendes det på TV?

Du, jeg avlyste det faktisk. Jeg fikk ikke lyst til å stille opp da jeg så episoden som var i forkant av innspillingen min, så jeg sa i fra om at jeg ikke ønsket det lenger. 

Er det lov å reklamere for dette?

Ja, Restylane er ikke et legemiddel så det er fullt lovlig. 

Hvordan fjerner du håper på overleppa uten at det blir hyperpigmentert?

Jeg fjerner hår med laser hårfjerning. Det er en laserbehandling jeg utfører en gang i måneden. Jeg har skrevet et fullstendig innlegg om det her.

___________

still gjerne spørsmål til neste uke!

HAN BER MEG OM Å DREPE MEG SELV

Gud for noen siste to døgn jeg har hatt. Det har mildt sagt stormet på her inne etter VGs artikkel. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, eller om jeg i det hele tatt skal orke å skrive dette innlegget. Skal jeg virkelig vise disse nett-trollene at de når ut til meg? Skal jeg la de få vite at jeg leser deres ekstremt ekle og hjerteløse kommentareer? Som oftest lar jeg være å gjøre det jeg gjør nå, av den enkle grunn at jeg hater å fremstille meg som et offer. For jeg er ikke et offer, og jeg misliker sterkt når folk skal ta på seg "offer-kappen". Likevel må jeg si noen ord denne gangen, mest fordi at disse kommentarene kommer fra eldre som leser på VG og klikker seg videre til min blogg via artikkelen. Det synes lang vei at de kommentarene er skrevet av godt voksne mennesker, og det er nettopp derfor jeg har blitt såpass.. Ja, hva skal jeg si? Satt ut? Det har vært mye piss som jeg har måttet lese de siste dagene. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bilde dra Dubai-turen min i oktober..

Det jeg tror mange ikke forstod var at jeg så klart ikke synes at disse forferdelige tingene som skjer i Dubai er greit, men min hensikt med innlegget var mest det at dersom man skal tenke på hva og hvordan hvert eneste land styres og fungerer så hadde vi ikke kunnet feriert et eneste sted, foruten om i Norge. For sannheten er at det skjer elendigheter over alt på denne jordkloden. Ta Kina for eksempel. Er det så mye bedre med tanke på dyremishandlingen og tekstilarbeiderne som jobber under svært dårlige kår? Hva med Thailand? Der kritiseres ingen for å besøke, men Gudene vet hvordan de menneskene har det. Point being: dersom man skal tenke over absolutt alt som skjer i absolutt alle land, så kan man faktisk ikke utforske nye steder. Det betyr ikke at jeg synes at det er GREIT det som skjer, for det gjør jeg så klart ikke! Men det er heller ikke DET jeg skriver fint om når jeg er på ferie der? Jeg har vært på ferie der to ganger, og jeg deler min opplevelse på min blogg og den har ikke vært noe annet enn fantastisk. Da prater jeg om stedet, nattklubbene, beachen, alle skyskraperne, de flotte bilene, shoppingen, den gode maten og alt det kule man kan oppleve. Det er det JEG har sett av Dubai.

Jeg vil bare legge ved en kommentar som viser hvilket nivå gårsdagens hets lå på i kommentarfeltet mitt på dette innlegget:

Jeg er tom for ord. Her kritiseres man for å dra til en destinasjon, samtidig som man prøver å være et bedre menneske ved å bee meg ta mitt eget liv. Jeg vet ikke hva jeg skal si for å være helt ærlig. Hva er det som skjer med anonyme mennesker på nett? Det tar mer og mer av, men det er en annen historie. Jeg er innforstått med at vi alle kan ha ulike meninger angående det at nordmenn velger å feriere der (selv om jeg synes det er ironisk, da jeg kan vedde 1000 kroner på at de samme personene reiser til Tyrkia på ferie der kvinnene ikke akkurat blir behandlet hakket bedre), men det å komme med så usaklige kommentarer og herk er helt bak mål. Konstruktiv kritikk setter jeg pris på, det samme med tilbakemeldinger på godt og vondt, men ikke slike kommentarer som det kryr over av i kommentarfeltet. Det er over 130 kommentarer, og nesten halvparten er tragisk oppgulp som ikke har noe som helst med saken å gjøre.

Til slutt vil jeg bare tillegge at jeg ikke har fått betalt en eneste krone for å dra til hverken Dubai eller noen andre destinasjoner. Jeg bestemmer helt selv hvor jeg vil reise, og Dubai har alltid vært en drømmedestinasjon for meg, i likhet med for mange andre.

MITT SVAR TIL ARTIKKELEN OM MEG I VG

First of all: takk for at det samme bildet aaalltid blir brukt av VG - haha. Ikke akkurat mitt favoritt blinkskudd. Dette ble tatt på lanseringsfest rett etter neseoperasjonen var gjennomført og nesen min var veldig hoven og for å ikke glemme at hadde jeg masse blåmerker på grunn av det. Lekkert! OK, la oss begynne.

Da jeg våknet i dag var det en haug med kommentarer som hadde strømmet inn. Folk linket til artikkelen om meg som ligger ute på VG i dag. Saken handler kort fortalt om hvordan vi kjendiser i Norge fronter et så forferdelig sted som Dubai da tydeligvis skal være. Jeg har lest artikkelen selv, og jeg må si at jeg mildt sagt ble sjokkert over mye av det som stod skrevet. At Dubai er veldig strengt er noe jeg har vært klar over, men det er jo et muslimsk styre og ikke minst er innbyggerne muslimer. Bare det sier jo at de har andre levemåter og tankesett enn det vi i Norge har. Jeg synes at det er døds trist at kvinner er nedtrykte der, og de samme følelsene har jeg når det kommer til "slavearbeidet". Nå har ikke jeg så veldig mye kjennskap til hvordan det faktisk er der, annet enn at jeg kun er der som turist og da har jeg ikke sett noe til av det som blir nevnt. Da jeg var i Dubai nå sist hadde jeg en lang samtale med taxisjåføren som kjørte meg. Han fortalte masse om hvordan Dubai hadde forvandles fra ørken til en storby på få år, og da ble jeg veldig nysgjerrig på hvordan de hadde fått til det på så kort tid. Videre fortalte han om hvordan mange flyttet hit for å jobbe, nettopp fordi at det er gode penger å tjene i Dubai. Alle taxisjåfører og arbeidere er arbeidsmigranter, men på han hørtes det absolutt ikke ut som at det var dårlige kår? Jeg vet ikke. Han var jo en arbeider selv, så man vil jo tro at han vet hva han prater om. Selv flyttet han dit på grunn av at han tjente gode penger der, sammenlignet med i sitt eget hjemland.

Så klart synes jeg at alt som blir nevnt i artikkelen om hvordan kvinner blir undertrykt og at homofile ikke er akseptert er vanvittig trist. Det er jo umenneskelig å ikke føle på det. Men samtidig er det jo ikke det jeg fronter når jeg drar dit på ferie? Jeg drar dit fordi at det er et vanvittig fint sted som jeg elsker å reise til. Jeg har vært der to ganger i løpet av 2-3 måneder, og det er fordi at jeg stortrives der. Det skal sies at jeg bare har vært på turistområdene og ikke bevegd med utenfor der det kryr av turister, og der har jeg ikke opplevd noe som helst av dette. Da jeg var der sist kom jeg i samme gruppe som et homofilt par på ørkensafarien, og de opplevde ingenting fælt. De fortalte dessuten at de hadde vært ute på en nattklubb å festet dagen før også. Dubai har jo annerledes regler enn hva vi har her, i likhet med mange andre land som vi støtt og stadig ferierer i. Betyr det da at vi kun skal få lov til å feriere rundt i Norge? Jeg støtter så absolutt ikke tankegangen og reglene de har der, for jeg synes at det er avskyelig. Men det endrer jo ikke det faktum at jeg synes at emiratet er veldig fartsfylt og spennende å feriere i som turist. Det er ikke uten grunn at det er såpass populært som det er, og hvorfor alle store kjendiser som Kim Kardashian har det som et favoritt reisemål. 

TIDENES NELLY-SALG

reklame ⎮ alle lenker er annonselenker

Nå har julesalget startet på Nelly! Altså, det er over 40 sider med masse fine klær, sko, tilbehør og sminke på opptil 50% rabatt. Det er jo helt sinnsykt! Selv sitter jeg med 51 varer i handlekurven som jeg skal bestille. Jeg er ikke frisk, dere. Haha. Men det er jo så forbanna billig, så jeg klarer ikke å dy meg. Dessuten har jeg klikket hjem litt ekstra-gaver til venner og familie som de skal få i tillegg, bare fordi at det er så billig. Enda mer gaver til mine nære og kjære, og enda mer klær til meg. Hihi! Under her har jeg lagt ved kollasjer av noe av det jeg har kjøpt. Det er så vanvittig mye fint. Tenkte bare å tipse dere. Shop i veeei! Klem ❥

DU FINNER SALGET HER!

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER (disse har jeg! Sååå gode å gå i)⎮ 6. HER (denne har jeg også!)

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER (disse buksene har jeg, de er super fine!)

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER (vippe og brynsserumet som jeg bruker hver eneste dag!)

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

MINE NYTTÅRSFORSETTER

2018

Nyttår. Tenk at 2017 straks er over. Det er knapt 11 dager igjen av året. Jeg stresser ihjel. Ikke bare på grunn av at året straks er over, men også det at det betyr at jeg reiser til Mexico for å spille inn Paradise Hotel 2018 fem dager etter nyttår. HERREGUUUD. Det har hele tiden vært så fjernt og så langt borte, men nå er søren meg tiden inne. Uansett, nå snakker jeg meg bort. Dette skal ikke handle om PH, men om mine nyttårsforsetter. I grunn synes jeg at nyttårsforsetter er litt klisjé, men også litt hyggelig og ikke minst motiverende. Jeg husker ikke hva mine forsetter var i fjor, og jeg kunne heller ikke finne et innlegg om det på bloggen. Så jeg antar at jeg ikke delte de i 2017, men jeg tenker å dele de for 2018 med dere nå.

MINE NYTTÅRSFORSETTER

🍾 Drikke mer vann. Noe så enkelt som det, faktisk. Jeg er udugelig på å få i meg nok væske, og det merkes på både kroppen min og ikke minst huden. Eller, huden min er forsåvidt fin, men den er alltid knusk tørr. Mer vann - ja takk. Det burde jeg klare å gjennomføre!

✨ Jobbe enda hardere enn hva jeg har gjort i år. Jeg skal jobbe målbevisst og oppnå mine mål og drømmer.

🍾 Apropos mål og drømmer... Jeg har hatt en drøm som jeg vil gjøre til virkelighet, og det har jeg hatt lyst til i to-tre år. På grunn av at det kommer til å koste meg mye, har jeg måttet avvente med det da jeg vil investere i hus først. Så fort det er i boks, som kommer til å bli ganske kjapt, setter jeg i gang med dette prosjektet. Jeg håper at det skjer i 2018, men jeg skal uansett påbegynne det om ikke annet. Dream big, baby!

✨ Kjøpe meg et hus/leilighet. Aller helst vil jeg ha et hus, og ikke leilighet. Et stort, moderne og funky hus med masse store glass vinduer. AH! 

🍾 Bli mamma til en liten mørkebrun Pomeranian. Nå er det på tide, altså. Jeg har hatt så lyst på en nusselig bebis i to år nå, og så fort hus er i boks skal jeg skaffe meg en liten vovve også. 💕 💕 💕

✨ Reise masse. Og spesielt en reise til Maldivene skal skje. Det er jo virkelig drømmen!

🍾 Bruke masse tid på venner og familie. Å pleie de genuine og gode relasjonene jeg har i livet. Det er så viktig, det. 

✨ Få meg to fadderbarn til. Det skal jeg gjøre asap.

🍾 Shoppe mindre og spare mer. Trenger jeg å utdype denne? Haha! Shopaholiker to the bone.

___________

Det var det! Del gjerne dine forsett med meg i kommentarfeltet ❥ Jeg tenker å skrive et eget innlegg om saker jeg har lært i 2017 og hvordan året egentlig har vært. Høres det interessant ut?

20% PÅ HELE NELLY + MINE NYE KJOLER

reklame ⎮ alle lenker er annonselenker

Heiii og god mandag, babes! Jeg må starte denne uken med å vise dere noe av mitt seneste innkjøp fra Nelly, og det er disse lekre fest-antrekkene som jeg viser under her. Julekjolen er på plass, det samme med nyttårskjolen! Ellers har jeg falt pladask for disse amazing kjolene og jumpsuiten. Hvor fine?! Grunnen til at jeg viser dere dette i dag er fordi at Nelly kjører på med 20% rabatt på hele nettbutikken!! Jeg mener, heeello.. It's now or never, haha. Shop till' you drop! ⚡️ Rabatten gjelder så klart på alt jeg viser i dette innlegget, forresten. PS! Rabatten gjelder kun i dag, frem til klokken 23:59 i kveld. 

・ KLIKK HER FOR Å FÅ 20% PÅ HELE NELLY, OG SHOP I VEI! ・

KJOLE HER

Se på denne nydeligheten! Jeg ELSKER virkelig denne. Jeg har egentlig bestemt meg for julekjolen, men etter at jeg bestilte denne har jeg blitt veldig usikker. Den er jo SÅ fin!! Vi får se hvilken jeg ender opp med på den store dagen. Hihi!

KJOLE HER

Sjekk hvor nydelig denne er i ryggen! Jeg har fått en greie for sånn i det siste av en eller annen grunn. Jeg synes det er så fint med åpen rygg. Paljetter er ikke akkurat helt feil nå i disse juletider heller. Elsker denne! Funker utmerket til både jul og nyttår.

KJOLE HER

OK, denne falt jeg pladask for så fort jeg så den. NYDELIG!

JUMPSUIT HER

Jumpsuits er ikke noe jeg vanligvis fester i, men da jeg kom over denne freshe måtte jeg bare klikke den hjem. Man blir lett festens midtpunkt i denne, hehe. Passer spesielt til oss som er litt extra. 😉 💋

______

KLIKK HER FOR Å FÅ 20% PÅ HELE NELLY! 💸💋

SIDRAS NYE YOUTUBE-VIDEO

Nå har lille frøkna min sluppet en ny video på YouTubekanalen sin! Jeg må bare få skryte litt av henne og fortelle hvor vanvittig stolt jeg er. Hun har snart 2400 abonnenter, og det på kun en måned. Det er jammen meg ikke dårlig! Hun har til og med mer visninger på sin slim-video enn det jeg har på min nyeste video der jeg deler nyheten om Paradise Hotel. Haha! Sykt gøy å se hvor bra det går for henne på YouTube og hvor gøy hun synes det hele er. Hun elsker virkelig å spille inn nye videoer, og det gleder meg at hun har funnet en hobby som gir henne så mye glede og ikke minst lærdom. Sjekk ut hennes nye video! 😁 Hun svarer på deres spørsmål, viser sin sminkekolleksjon (den er sjuuuk til å være en 12-årings haha), og hun viser frem en bestilling fra Nelly. Woho!


ABONNER PÅ KANALEN HENNES HER! 💕

MINE TANKER ANGÅENDE VIXEN

reklame: lenken er en annonselenke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PUMA TOPP HER

Jeg har fått mange spørsmål angående hva jeg tenker om Vixen og da spesielt at jeg ikke ble nominert. Jeg tenker i grunn ikke så veldig mye. Det er klart at det hadde vært stas med en nominasjon, men jeg har jo ikke blitt nominert, ei heller skrevet et eneste ord om Vixen disse årene, til unntak av i år. Jeg nevnte det en enkel gang her på bloggen, og that's it. Jeg har ikke lagt så mye fokus på å få stemmer selv, og helt ærlig synes jeg ikke at man skal behøve å gjøre det heller for å bli nominert. De som er flinkest tenker jeg at vil vinne en pris uansett, og det er alt som teller. Jeg får vel bare jobbe enda hardere neste år, da vil kanskje folket mene at jeg fortjener det mer enn jeg gjør i år. Det er ingen sure miner her i hvert fall, og jeg er super glad på alle de som ble nominert sine vegner! 😚

Sånn ellers da, hvordan går det med dere? Jeg har tidenes mest chill søndag. Det er deilig å bare koble helt av, og det er nettopp det jeg har gjort i dag. Jeg har en liten ting jeg må gjøre før jeg går til sengs i kveld, og det er å ta bilder av mine seneste innkjøp fra Nelly. Jeg har fått SÅ mye fint hjem som jeg gleder meg til å vise dere! Er dere gira på en haul? Let me know. ❥

HVORFOR BLIR DERE SÅ PROVOSERT?

Er det en ting jeg ikke forstår meg på, så må det være det faktum at folk generelt lar seg provosere noe eeekstremt så fort det handler om penger. Det skal virkelig ikke mye til før folk klikker helt med en gang ordet "penger" blir nevnt. Jeg synes ikke at økonomi og penger er så ekstremt privat, noe dere faste lesere vet godt. Jeg har aldri lagt skjul på hvor mye jeg tjener, ei heller hvor mye penger jeg bruker på diverse. Kjøper jeg meg en Chanel-veske, ja da deler jeg summen også. Hvorfor? Fordi at 1. jeg vet at jeg kommer til å få spørsmålet stilt flere ganger i kommentarfeltet, 2. fordi at jeg ikke ser problemet med det. Jeg mener, penger er penger. Skjønner virkelig ikke hva som er så triggende. Jeg kommer ikke fra en rik familie jeg heller skal dere vite, og det er ikke mange årene siden jeg både studerte vernepleie OG hadde to deltidsjobber samtidig for å få endene til å møtes. Jeg flyttet ut fra fosterhjemmet og ut for meg selv da jeg var 17 år, og siden den gang har jeg stått på egne ben. Jeg har ikke alltid hatt den økonomiske friheten som jeg har i dag, og derfor er det kanskje litt stas for meg å kunne kjøpe julegaver for 45.000 kroner til familie og venner. Jeg er stolt over meg selv som har jobbet så hardt for å komme dit jeg er i dag, slik at jeg har mulighet til å gjøre dette for de jeg er glad i.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grunnen til at jeg tar det opp nå er fordi at jeg fikk ganske mye kritikk på innlegget jeg skrev i går der jeg fortalte om julehandelen. Folk må seriøst slappe av! Hvorfor blir man så forbanna sinna over at andre har penger? Jeg ble søren meg ikke det den gangen jeg levde på 6.000 kroner i måneden etter at leien og regningene mine var betalt. Kom igjen folkens! 

DEN TOTALE SUMMEN PÅ ÅRETS JULEGAVER

reklame ⎮ lenkene er annonselenker

PJUH! Fredag og helg - endelig. Jeg har faktisk hatt en ganske travel uke, jeg er tross alt mamma for Sidra nå for tiden. Mamma er som sagt på ferie så jeg har kokkelert, vært med på skole-møter, handlet mat, planlagt alle ukedagene og passet på en syk liten frøken Sidra. Det er derfor bloggen har vært litt på halv tolv disse siste dagene. Jeg har måttet ta vare på henne samt gjøre alt jeg har fått ansvaret for. Herregud, det er ikke bare bare å være mamma og styre et helt hjem. Tro meg, det blir lenge til jeg får barn haha. Jeg er driiit sliten! Foruten om alle disse tingene, har jeg flydd frem og tilbake over hele byen i dag. Jeg manglet noen få julegaver, men nå er absolutt ALT i boks. Jeg er så lettet!! Jeg mangler ikke en eneste gave. Det er jeg ekstremt glad for, for nå er jeg søren meg blakk. Årets julehandel har ikke vært billig, for å si det mildt. Jeg har hatt et budsjett på 30.000 kroner til julegaver, og det budsjettet har jeg sprengt. Ikke en gang den svimlende summen klarte jeg å forholde meg til. Så klart ble det enda dyrere, men jeg synes i grunn at det er helt okei. Så lenge det er til de menneskene jeg verdsetter enormt høyt og som jeg synes fortjener hver minste krone, blir jeg bare glad av tanken på de flotte gavene jeg har kjøpt til hver og en av dem. Jo bedre det går for meg økonomisk, jo mer vil jeg gi til mine nære og kjære. Jeg føler meg vanvittig heldig som har mulighet til det, det må jeg virkelig si. ❥

TOPP HER ⎮ BELTE GUCCI ⎮ BUKSER HER (verdens deiligste jeans!!)

Nå er det snart tid for en koselig julefilm med varm sjokolade og boller før jeg tar kvelden. Det er jo tross alt helg, så den skal vi så klart velkomme med åpne armer. Filmen vi skal se heter forresten «Fred Claus». Har hørt mye bra om den, så tenkte å tipse dere om den også. Julefilmer er sååå kos! Til slutt vil jeg ønske dere alle sammen en nydelig helg. Jeg elsker dere! ❤️

JEG FLØY I HELIKOPTER!

HELI-RIDE IN DUBAI

Jeg har glemt å dele disse bildene med dere, og å fortelle om det gøyeste jeg gjorde i Dubai. Haha, er det mulig! Jaja, bedre sent enn aldri. Sist jeg var i Dubai hadde jeg super lyst til å fly i helikopter, men da jeg skulle booke var alt fullt de neste dagene som jeg skulle tilbringe der. Når det var ledig tid befant jeg meg allerede i Bali, så derfor ble det ikke noe av. Denne gangen derimot, sørget jeg for å booke allerede første dagen jeg ankom. Ikke faen at det ikke skulle bli av denne gangen også - haha. Heldigvis fikk jeg det til, og helikopter-tur ble det! Skikkelig stas. Jeg gliste fra øre til øre hele turen! Det var så spennende å se skyskraperne, «the palm», Dubai Mall og alt annet på avstand. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sjekk ut det her, da! Piloten fortalte meg at dette var et påbegynt prosjekt hvor de bygger resorter ute på egne små øyer. Sykt kult!! Dit vil jeg en gang i fremtiden. Hehe! Resort i Dubai kan neppe være dårlig, gitt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her har vi den berømte palmen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ca sånn her så jeg ut hele turen. Haha! Så fornøyd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Atlantis. Dette er et megakjent hotell, som blant annet Kim Kardashian bor på når hun er i Dubai. Der vil jeg bo neste gang jeg besøker byen. Så fett!

DA ER KONTRAKTEN SIGNERT!

reklame - alle lenker er annonselenker

Hei fininger! Nå er det ikke lenge siden jeg kom hjem fra et møte hos Mastiff/produksjonen. Kort fortalt: i dag signerte jeg under på kontrakten til sesong 10 av Paradise Hotel. Nå er siste detalj spikret, og avreise nærmer seg med stormskritt. Jeg stresser faktisk ihjel med å få gjort alt jeg må og vil før den tid. Det var i hvert fall veldig hyggelig å stikke innom dem igjen! Etter møtet dro jeg rett til Brun og Blid der jeg tok meg en miniferie til Bali på 52 minutter. Hehe! Jeg føler meg svært lite fresh når jeg ikke er brun. Nå blir jo ikke jeg super duper bleik heller da, men istedenfor blir jeg grå i hudtonen på vinteren. Det er lite lekkert. Det er egentlig den største grunnen til hvorfor jeg tar sol inn i mellom på vinterstid. Jeg vil jo forøvrig få en fin glød og en dyp brunfarge innfor Mexico også, da. Jeg tror ikke jeg kjenner et eneste menneske som ikke er finere når de er litt tan.

En annen ting! I dag har Nelly 30% rabatt på ALLE festkjoler, så dersom du ikke har julekjolen eller nyttårskjolen i boks anbefaler jeg deg å ta en titt innom der i løpet av dagen i dag. Rabatten varer nemlig kun frem til klokken 23:59 i natt, så her gjelder det å være kjapp. Jeg har lagt ved mine favoritter:

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL TILBUDET

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

SEX MED EN JENTE OG DRAMA MED EKSEN

Det er på tide med ukens spørsmål! Jeg bladde tilbake i arkivet og merket at det er 2-3 uker siden sist, så nå var det jammen på tide. Spørsmålene har jeg fått på Snapchat og noen her på bloggen. En god miks fra begge plattformer. Jeg elsker å besvare spørsmålene dere sitter inne med, og det er alltid like spennende å se hva det er dere faktisk lurer på. Hehe! 

Hva er ditt beste minne fra PH?

Åh.. Den er vanskelig. Jeg vet ikke helt, men kanskje dagen vi sjekket inn? Det var så sykt spennende alt sammen da. Vi hadde ingen aning om hva vi hadde i vente. Det var mildt sagt starten på et eventyr som aldri tar slutt.

Har du fylt på leppene på nytt?

Ja, i dag faktisk! Jeg poster et eget innlegg med all info og før/etter bilder så fort hevelsen har gitt seg. Enn så lenge er jeg SÅ fornøyd!! Jeg gjør det forresten hos Julie Horne på Eger Skin Clinic (sponset behandling).

Er det vondt å fylle på leppene?

Mja. Litt, men det varer såpass kort tid at det går helt fint. Jeg tåler veldig lite smerter, så dersom jeg holder ut, holder hvem som helst ut. For real. Haha.

Tror du at det kommer til å bli drama mellom deg og Pierre på Paradise?

Er det i det hele tatt et spørsmål.. Vil ikke en gang tenke på det. Haha.

Hva er du mest redd for at skal skje med deg?

Døden er det jeg frykter mest. Jeg er så dum som har begynt å tenke på det mye om dagen. Døden er noe fryktelig skumle greier. Får frysninger av bare tanken. Usch, nå må vi prate om noe annet. Huff!

Litt rart spørsmål, men hvilke truser bruker du og hvor kjøper du de?

Haha, det var litt rart ja! Jeg liker best stringtrusene fra Victorias Secret. Hamstrer alltid når jeg er i utlandet! Ellers er trusene på H&M fine og gode også.

Hva gleder du deg mest og minst til med å være på Paradise Hotel igjen?

Mest: armeridderne vi får servert til frokost. Minst: all ventetid.

Kan du gi faen i å ta deg selv i håret hele tiden på alle videoene dine? Måtte slette deg fra snapp å orker ikke se en video til av deg.

Beklager, men det er en uvane jeg har som jeg aldri kommer til å klare å kvitte meg med. Blir lett irritert når jeg ser gjennom mine egne mystories og videoer. Men men! Det finnes viktigere ting å irritere seg over, tenker jeg.

Hva sa du til han du nylig holdt på med når du fant ut at du skulle til Paradise?

Nå vet jeg ikke hva du prater om. Jeg har ikke holdt på med noen nylig, nei.

Liker du Game Of Thrones?

Er jeg den eneste som ikke har sett på det, eller? Det føles virkelig sånn om dagen, haha. Jeg har sett 1 og en halv episoder. Jeg vet ikke, men jeg ble ikke akkurat hektet. Er ikke så glad i den type av serier og filmer for å være ærlig. Foretrekker mer reality og drama, jeg.

Hva skal dere spise på jul?

Pinnekjøtt! Mmmm.. Så godt!

Hva ønsker du deg til jul?

Veldig vanskelig, du! Jeg har absolutt ingen aning. Det er skikkelig irriterende for de rundt meg, ingen har fått noe svar av meg. Jeg har absolutt alt jeg trenger! Opplevelser, kanskje? Det er jo gøy, da. Jeg husker da jeg var mindre, ønskelisten var større enn min fremtid. Den tok aaaldri stopp, haha. Litt av en kontrast gitt.

Når skal du ta lappen?

Det var det, da. Jeg har svart på dette tusen ganger før, men siden du lurer skal jeg svare igjen. Jeg har allerede strøket to ganger på oppkjøring, og etter siste gangen mistet jeg totalt motivasjonen. Teorien fikk jeg i boks på første forsøk, men selve kjøringen er tydeligvis ikke like enkelt for meg. Jeg planlegger å ta oppkjøring igjen til våren, så får vi håpe at jeg nailer det en gang for alle. 

Har du hatt sex med en jente før?

Nei, det har jeg ikke hatt.

Når reiser du til Mexico?

Helt i starten av Januar. Ikke lenge igjen nå! Shit, jeg har så mye jeg må få gjort før den tid. Blir helt stressa, jeg. Og attpåtil måtte jeg så klart bli syk denne uken. Akkurat det jeg behøvde nå. Blæ...

Bare 46 kilo sa du? Tidenes løgn! All silikonen du har i kroppen din veier jo minst rundt 20 kg. Hvorfor lyver du?

Du vet tydeligvis svært lite om silikon. 

Hei, du sier at man ikke kan ha kjæreste på ph, men en av de som er av «legendene» har jo dame??

Hei! Jeg har ikke sagt at man ikke kan ha det? Jeg har sagt at man ikke må være singel som en av legendene. Ikke alle legendene er single faktisk, så du har helt rett. 

_______

Det var alt for denne gang! Still gjerne spørsmål til neste ukens spørsmål. Xx!

RABATTKODE: 25% PÅ NELLY!

・reklame - alle lenker er annonselenker

Hei babes! Det er lenge siden jeg har delt en rabattkode på Nelly med dere, så derfor tenkte jeg å glede dere med en nå. Selv er jeg avhengig av gode rabattkoder i disse dager med tanke på at jeg både skal klikke hjem antrekk til julaften, julebord og nyttår. I tillegg til det er det jo ikke få julegaver som skal kjøpes inn, og da er rabattkoder på Nelly helt perfekt! Jeg har satt av store deler av kvelden til juleshopping på nett, så jeg kommer med andre ord til å benytte meg greit av tidenes beste tilbud. I dag får du nemlig alt fra 15-25% på så og si ALT på Nelly.com. Det vil si at du får mer rabatt desto mer du handler for. Shopper du for 500 kroner, får du 15% rabatt på hele kjøpet ditt. Om du derimot handler for 1000 kroner får du 20% rabatt, og for 1500 kroner eller mer får du 25% rabatt på hele kjøpet ditt. Genialt! Her er det mye penger å spare, dere. Under her har jeg laget kollasjer med mine innkjøp og favoritter.

KLIKK DEG INN HER OG SHOP I VEI!

1. KJOLE HER ⎮ 2. TWO PIECE SET HER ⎮ 3. KJOLE HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER (elsker denne! Så fin i virkeligheten)⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER ⎮ 3. HER (min all time favoritt Levis-shorts) ⎮ 4. HER ⎮ 5. HER ⎮ 6. HER

1. HER ⎮ 2. HER (bestilt!) ⎮ 3. HER (bestilt!)⎮ 4. HER ⎮ 5. HER (denne har jeg i hvit - døds fin!) ⎮ 6. HER

______

HAPPY SHOPPING BABES! Pssst.. Tilbudet varer frem til klokken 23:59 i kveld. Be quick! 💸

AKKURAT NÅ

AKKURAT NÅ 💭

... Er jeg super redd for at jeg har blitt syk på "nytt". Det vil si at jeg ikke en gang har rukket å bli frisk enda, før jeg føler at jeg begynner å bli verre igjen. OK, dette ga jo ingen mening. La oss prøve igjen! I går følte jeg meg mye bedre, så ble jeg plutselig bare i verre og verre form i dag. Not cool. MÅ bli frisk! Har virkelig ikke tid til det her.

... Skal jeg finne en julefilm, men sliter noe enormt. Har dere noen gode tips til meg? Helst noen forholdsvis nye. Føler jeg har sett alt av julefilmer fra tidligere.

... Jeg er stolt over meg selv som har valgt agurk og gulerøtter til snacks for kvelden, fremfor Ben & Jerrys. BRAVO, BELLA!

... Det er lenge siden jeg har vært så oppgitt over meg selv. Jeg har dratt ut for å kjøpe HDMI-kabel x antall ganger, uten å lykkes. Jeg klarer å glemme det hver bidige gang, og i dag var intet unntak. Så klart.

... Snart er det på tide med opplæring i iMovie for snuppa mi, Sidra. Vi filmet inn en video i går, og den må klippes. Jeg reiser jo bort nå, så da må hun være i stand til å kunne klippe på egenhånd. Kanalen hennes vil hun jo holde i livet selv om jeg er i Mexico.

... Palmene og de grønne plantene her hjemme gjør meg skikkelig glad. Det er noe med den følelsen at man befinner seg et eksotisk sted, istedenfor i kalde Norge. Jada, jeg vet at jeg klager noe fælt over kulden her hjemme om dagen, men herregud.. Can you really blame me?

... Jeg er livredd for å bli avhengig av nesesprayen igjen. Jeg er nødt til å benytte meg av den to-tre ganger i løpet av dagen, da spesielt når jeg skal sove. Da jeg var rundt 15-16 år ble jeg toootalt avhengig og slet skikkelig med å slutte med det. Jeg vil virkelig ikke tilbake dit ass. Det var helt jævlig.

NÅ ER JEG KLAR FOR MEXICO

Ikke så fornøyd hun, da..

I dag gjorde jeg noe jeg ikke har gledet meg stort til, for å si det mildt. Jeg hater nemlig sprøyter (ironisk med tanke på at jeg tar fillers og lett legger meg under kniven haha). Hver gang jeg vet at jeg skal stikkes, kvier jeg meg i lang tid før det faktisk skal skje. Jeg fikk dratt med til reiseklinikken til slutt, der jeg fikk tatt vaksinene som er nødvendige før avreise til Mexico og Paradise Hotel. Jeg måtte heldigvis kun ta en, da de andre fortsatt sitter i fra 2015. Det ble jeg i hvert fall glad for. Nå skal jeg ikke ta en eneste blodprøve, vaksine eller sprøyte på leeeenge. Usch! Hater det virkelig.

Nå er jeg klar! Det begynner å nærme seg avreise med stormskritt. Jeg kommer fortsatt ikke over at jeg skal på Paradise Hotel igjen. Dette blir så forbanna sykt, og rart.. Haha! Vel vel.. Nå kom jeg akkurat hjem fra en liten shopping-dag i byen med Sidra. Vi kjøpte litt gaver, så i x antall butikker og koste oss sammen. Etterlengtet søster-tid med snuppa mi. Planen videre i kveld er ikke store. Vi skal snurre en julefilm og spise god middag. Jeg er fortsatt iskald etter å ha vandret rundt i gatene. I dag er det eeekstremt kaldt ute. Brrr!

MITT KJØLESKAP ER LASTET MED...

Mamma har reist på ferie, så jeg har fått ansvaret her hjemme. Vel, det betyr blant annet at jeg må sørge for at det finnes mat i kjøleskapet slik at søsknene mine ikke sulter ihjel. Vi tok en tur til matbutikken tidligere i dag, og der handlet vi greeeit masse digg. Kjøleskapet er overfylt, samt fryseren. Som dere kanskje kan se, har jeg ikke kun handlet til meg selv (refererer til alle grønnsakene...). Jeg spiser kun mais, faktisk. Ikke så glad i grønt jeg, da. Heldigvis for meg er jeg veldig glad i frukt, så jeg føler det går opp i opp likevel. Jeg tenkte å dele mat-innkjøpet med dere da jeg selv synes at det er spennende å se hva andre fyller opp sine kjøleskap med. Here we go! 

YUM! Jeg prøver å være forholdsvis sunn når fremover mot avreise til Mexico. Derfor ser dere særdeles lite godteri og den slags på bildene her, haha. Litt nøtter får duge, pluss frukt så klart. Jeg er ikke så veldig sunn av meg vanligvis, men jeg må si at jeg føler for å passe litt på hva jeg putter i meg nå som jeg skal sprade rundt i bikini på TV-skjermen. 😚

Q&A ⎮ PARADISE HOTEL 2018

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skal alle legendene inn, eller er det bare de to med flest stemmer?

Jeg vet ikke hvor mye jeg kan si, og for å være ærlig vet vi deltakere veldig lite selv også. Alt er jo hemmelighetsfullt, hehe. Men vi alle skal i hvert fall til Mexico! Hva som skjer videre der er jo uvisst, men den jenta og den gutten med flest stemmer sjekker inn først.

Har du tenkt til å ha sex på TV?

Det er jo et veldig spesielt spørsmål haha.

Når starter det på TV?

I starten av Mars, dato vet jeg ikke.

Er dette den siste sesongen som skal produseres av PH?

Det har jeg absolutt ingen aning om. Håper dog ikke det, jeg elsker jo å se på det selv. Ingen kan nekte på at det er et veldig underholdende tv-program. Hehe!

Hvordan blir det med tanke på bloggen? 

Den oppdateres som vanlig! Her kommer dere ikke til å merke noe forskjell. Det var det viktigste for meg når jeg takket ja til å delta, for bloggen er og har alltid vært min nummer en prioritet. Det er jo jobben min, som jeg brenner noe ekstremt for. Jeg hadde neppe klart å slappet av der inne dersom jeg visste at det ville gå utover bloggen min. Så dere har ingen grunn til bekymring! Her blir alt som normalt. 

Hvordan blir det å møte Pierre der inne?

Haha, si det. Det blir spennende å se hvordan alt blir. Jeg prater litt om det i videoen jeg la ut om PH, den kan du se her.

Hvem andre tidligere deltakere skulle du ønske var en av legendene?

Sara, så klart! Tenk så sykt gøy det hadde å få gjort det igjen sammen med bestevenninnen min. Er så sur for at hun ikke er en av de som får sjekke inn på ny - haha. Jeg har fortsatt et håp!! 

Haha, se på oss! Så små og søte. Og i mitt tilfelle: 100% naturlig. Heeeh.

Hva har stemmene å si? Jeg mener, hvorfor må vi stemme?

Hele poenget med avstemningen er at den gutten og den jenta med flest stemmer skal sjekke inn først, allerede i første uka. Det vil så klart jeg gjøre, og det er derfor jeg blir så glad dersom dere vil legge igjen en stemme på meg. Det kan dere gjøre HER. <3

Kjenner du de andre legendene?

De jeg kjenner godt er jo Pierre så klart, samt Mathias og Carl Aksel. 

Hvorfor får dere lov til å fortelle at dere skal bli med på Paradise? Jeg trodde at det ikke var lov. Har man ikke taushetsplikt?

 Vanligvis fungerer det jo slik som du sier, at man ikke får lov til å si det til noen. Men i år har vi "legender" lov til å dele det, mest fordi at det er avstemning. Da må man jo si det, hehe. Den første sesongen jeg deltok i hadde jeg jo ikke lov til å si et pip. Jeg sa det ikke en gang til familien min. Vil dere ha et eget innlegg om hva jeg sa til familien min, altså hva jeg brukte som dekkhistorie? Det er så pinlig, hahaha.

Får man spise når man vil?

Det finnes et kjøleskap med sandwicher som vi kan spise til alle døgnets tider, men middag, lunsj og frokost er til faste tider. Middagen og lunsjen filmes ikke, da er vi off cam. 

Hvor kan man stemme?

Du stemmer HER! Jeg blir sååå glad om du har lyst til å gi meg din stemme. Og husk at du kan stemme en gang hver eneste dag frem til jul! 

Blir det ikke rart at såpass mange ikke vil kjenne deg igjen på grunn av alle inngrepene du har gjort siden sist du deltok?

Hmm. Jeg har faktisk tenkt litt på nettopp dette. Jeg vil jo ikke tro at folk ikke vil kjenne meg igjen akkurat, men jeg har jo forandret meg en del. Det er jo ikke til å stikke under en stol! Men det er slik det er, og det er jo ikke noe som plager meg. Jeg ser heller på det som noe litt humoristisk, haha. Tuller ofte om det med venner. Slik så jeg ut da jeg deltok sist:

Dette bildet er jo totalt katastrofe da, jeg husker hvor sur jeg ble da pressebildene ble sluppet av TV3 og DETTE var bildet de hadde valgt ut av meg. Om dette var det beste, lurer jeg fryktelig mye på hvor mye verre resten av bildene fra shooten må ha vært. Haha! Men ja, som dere ser har jeg jo endret meg en del. Til det positive, spør du meg.

Blir du filmet naken?

Ja. Men hvor mye man vil vise seg opp uten klær er jo opp til en selv. Da jeg deltok første gangen var jeg påpasselig med å i hvert fall ha på meg undertøy/bikini hele tiden, for jeg synes ikke at det er så kult å flashe hele kroppen min kliss naken på TV-skjermen for alle å se. Jeg har ikke noe i mot kropp og nakenhet, men på riksdekkende TV? Kliss naken? Neh. Haha! Man får jo passe seg litt for kameraene om man ikke vil vises helt naken, rett og slett. Det er ingen problem!

Gleder du deg?

Ja, veldig! Jeg kan ikke vente med å få dratt i fra denne bitende kulden. Vinteren er ikke min beste venn da, for å si det sånn. Tenk dere palmer, strender, festing, gøye mennesker og for å ikke snakke om solen og temperaturen. Jeeepp, jeg gleder meg!!

Hva tenker du å gjøre annerledes denne sesongen i forhold til den forrige? 

Å være mer meg selv, tror jeg. Jeg vet ikke, litt vanskelig spørsmål å besvare. Jeg får ta det som det kommer, for det å planlegge på forhånd er helt håpløst. Jeg er vel mye mer keen på å vinne denne gangen i hvert fall!

Hva synes du om de andre deltakerne?

Jeg synes vi er en spennende miks med forskjellige karakterer! Jeg tror at dette kommer til å bli meget interessant. 

______________

Det var alt for denne gang! Still gjerne spørsmålet du lurer på som jeg ikke har svart på, så kan jeg ha en del to. Sjekk ut videoen jeg postet også, der jeg prater om alt:

Klem!

LA MEG DELE MINE DYPESTE TANKER

Hello there little septum piercing...

1. Jeg merker at jeg blir mer og mer overbeskyttende ovenfor lillesøsteren min. Hun er i den alderen der man skal begynne å gå fra det å være et barn, til det å være en ungdom. Jeg er så stresset over at hun skal møte på vanskelige situasjoner eller bli utsatt for ting som ikke er okei. Jeg vil være enda oftere hjemme slik at jeg kan være her for henne 24/7. Det er jo i grunn ingenting som tilsier at jeg burde bekymre meg, men jeg vet selv hvordan det er å gå i 7. klasse. Jeg vil bare passe på at prinsessa mi har et helt fantastisk liv med kun positivitet! 

2. Julegaver. Tenk at jeg så og si har alt i boks allerede? Og Gudene vet hvor mange tusenlapper jeg har lagt på årets gaver. Det er nesten en spøk haha. Men det er ikke noe nytt, jeg elsker å gi og spesielt det å glede de jeg er glad i. Det er faktisk overraskende enkelt å finne ut av hva jeg skal gi til hver enkel. Jeg har jo vært så heldig å fått ønskelister, men de fleste gavene har jeg faktisk tenkt ut på forhånd. Alle kommer til å bli overlykkelige, det er noe jeg kan garantere. Åååå, jeg får sommerfugler i magen av å tenke på julaften. Jeg gleder meg sånn!

3. Apropos jul... Er det bare jeg som ikke føler et snev av julestemning? Virkelig nada. Det blir bare verre og verre for hvert år som går. Er det slik det er å bli voksen? Jeg tror nesten det. Før hadde jeg alltid massevis av julestemning i lang tid før selveste julaften. I fjor slet jeg med samme regla. Litt snø hadde kanskje hjulpet på? Jeg prøver med julemusikk, pepperkaker (som jeg forøvrig ikke er så fan av haha), klementiner.. Alt uten hell. Vi får krysse fingrene for at den sniker seg inn på meg før selveste julaften da, om det så er snakk om dagen før så er jeg fornøyd.

4. Nå reiser jeg snart til Mexico, dere! Jeg er både spent og nervøs for hva jeg har i vente. Æh, det skal bli veldig spesielt å være innelåst på et hotell i muligens to måneder igjen. Jeg husker jo godt hvordan det var sist. Man glemmer omverdenen, får ikke vite hva klokken er, hvilken dato det er, hva som skjer rundt om i verden i form av nyheter eller lignende. Vi får heller ikke ha noe form av kontakt med noen andre enn deltakerne på hotellet samt produksjonen. Det er det som er det verste, sånn egentlig. Man bekymrer seg jo automatisk for de man er glad i når man ikke har fått utvekslet et eneste ord med de på en stund. Til tross for alle disse reglene er det totalt verdt det, Paradise Hotel er et eventyr uten like som jeg lengter etter å få oppleve igjen! Herregud, dette blir helt fantaaaastisk. Og du? Om du vil se meg sjekke inn først av alle legender, trenger jeg din stemme. Du kan stemme en gang hver dag frem til julaften. STEM HER! Tusen takk ❥

5. Jeg lover hele tiden meg selv å være flink med sparingen, og det vil jeg tørre å påstå at jeg forholdsvis har vært de siste månedene. Jeg var vanvittig flink i starten av året, og så levde jeg livet litt for mye i sommer, for å så skjerpe meg igjen til høsten. Nå har jeg tydeligvis kost meg litt for mye igjen, for jeg fikk een telefon fra en oppgitt regnskapsfører. Geir har det ikke lett med meg som kunde. Som han så fint sa selv: «du kan ikke dundre løs og leke Paris Hilton å fly helikopter om du skal ha leilighet snart, skjønner du vel!». Og ja, han har rett. På veldig kort tid har jeg svidd av nærmere 60.000-70.000 kroner. Skylder på at det er jul, jeg da.... Bra jeg skal på innspilling til PH, da blir det lite penger som blir brukt i hvert fall. Heh!

6. Jeg skjønner fortsatt ikke hva folk hele tiden skal grave i om jeg er i et forhold eller ikke. Det at jeg blir beskyldt for at jeg lyver, er latterlig morsomt. Jeg gjør så absolutt ikke det. Jeg er så singel som det overhodet er mulig å bli! Folk tror alltid at de vet alt om offentlige personers sine liv, men her kommer en liten wake up call: you don't. Og til dere som mener at jeg "lyver" for at jeg skal få være med på PH? NEWSFLASH: man må ikke en gang være singel som "legende" i årets sesong! Nok en gang tror anonyme folk at de vet alt her i verden, når sannheten er den stikk motsatte. Kom igjen, folkens. Get a new hobby. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg gidder å kommentere dette en gang. Hva andre tror og mener er ikke relevant for meg. Jeg mener, jeg har tross alt blitt anklagd for å være transseksuell også, og at jeg lyver om at jeg er født som jente. Hva skal man si? Hahaha! Livet ass...

7. Jeg har fortsatt en del material fra Dubai-turen som jeg enda ikke har postet. Jeg hater når det skjer etter en reise, for jeg hater nemlig å poste greier som egentlig er "gammelt". Men, alt jeg har dokumentert er jo super gøy for dere å se, så jeg tror at jeg kommer til å poste det fortløpende uansett. Håper dere synes det er gøy? Kom gjerne med tilbakemeldinger. ❥

SLIK VAR DET Å REISE MED DREAMWORLD

Reklame ⎮ sponset tur av Dreamworld

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DUBAI RECAP

Jeg er hjemme i Oslo igjen, og ferien i Dubai er over. Som dere kanskje allerede vet er jeg ambassadør for reiseselskapet Dreamworld, og derfor var denne turen sponset. Jeg vet at mange er nysgjerrige på hvordan det er å booke sin reise via dem og hvordan min opplevelse var. Derfor tenkte jeg at det passer utmerket å gi dere en oppsummering/referat på hvordan reisen var for min del, om jeg var fornøyd eller misfornøyd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Først og fremst må jeg bare få si at dette er andre turen jeg reiser på med Dreamworld, og begge gangene har jeg vært super fornøyd med absolutt alt. Hotellet jeg bodde på heter Wyndham Dubai Marina og er er 4-stjernes hotell midt i smørøyet av Dubai sentrum. Det tok kanskje rundt 5-10 minutter med taxi til marinaen, så det ligger med andre ord veldig nære. Dette hotellet er et av de hotellene Dreamworld samarbeider med, noe jeg virkelig forstår. Hoteller er super fint, rommene er store og fine, servicen er upåklagelig.. Og frokosten - den var amazing! Det er i hvert fall et veldig viktig moment for meg når jeg bor på hotell - hehe. 

Flyreisen dit gikk veldig fint! Jeg mellomlandet i rundt en time i Moskva før jeg hoppet på neste fly som tok meg helt til Dubai. Sist jeg reiste fikk jeg direktefly, men i og med at denne turen ble planlagt i siste liten ble det litt vanskelig å finne direktefly til angitt dato. En liten mellomlanding overlevde jeg da, det er ikke så nøye. Hjemreisen var det litt verre med, men kun på grunn av forsinkelser på grunn av dårlig vær. Det kan jo så klart ikke Dreamworld noe for! ☺️

Alt i alt er jeg super fornøyd med Dreamworld, og kan med hånden på hjertet anbefale alle til å booke sin neste reise via dem. Prisene på pakkereisene de tilbyr er nesten for gode til å være sant. Denne reisen jeg var på nå til Dubai koster for eksempel kun fra kr 6990,-, og prisen inkluderer fly tur/retur samt en ukes hotellopphold på 4-stjernes hotell. Tilbudet på samme reise som jeg var på finner du HER. I tillegg til Dubai, tilbyr de reiser til Bali, Hong Kong, Singapore, Maldivene, Miami og Cancun for å nevne noen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vil avslutte med å si at jeg ikke har noe som helst å klage på! Alle reisene mine fremover kommer jeg til å booke via Dreamworld. Verdens beste og rimeligste reiseselskap når det gjelder eksotiske reiser!

BOOK DIN REISE HER

ER ISABEL PÅ PARADISE HOTEL-INNSPILLING?

・ reklame ⎮ alle lenker er annonselenker ・

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fine lesere. Jeg må bare starte med å si tusen takk for alle fine og støttende kommentarer på mitt forrige innlegg. Dere er så omtenksomme, og dere viser nok en gang hvilken fantastisk gjeng med fine mennesker jeg er så heldig å ha som lesere. Dere er virkelig best! ❥ Først og fremst må jeg bare avkrefte at jeg trang en pause på grunn av at jeg forsøker å skjule at jeg har reist til Mexico. Jeg kan si så mye som at jeg ikke reiser før i Januar, og når tiden er inne for avreise kommer jeg dessuten til å dele det med dere. Akkurat den biten er ikke så hemmelighetsfull. Vi får lov til å dele det med dere av TV3, så fortvil ikke. Når jeg reiser og når innspillingen starter, kommer jeg til å fortelle dere det. Grunnen til at jeg har vært borte en liten stund fra bloggen er fordi at det ble litt vel mye. Jeg vet ikke hvor detaljert jeg vil gå innpå det, men den lille pausen var noe jeg trengte. Jeg vet at mange tror at jeg har det perfekte livet uten bekymringer og tunge tider, men det er så langt i fra sannheten du kan komme. Jeg har mine oppturer og nedturer - akkurat som alle andre. Til dere som bekymrer dere: jeg har det fint. Jeg lover. Jeg måtte bare logge av for en liten stund, men nå er jeg tilbake for fullt. Disse dagene hjalp ekstremt mye. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JOGGEDRESS HER ⎮ PUMA SNEAKERS HER (nå på tilbud!)

Jeg ser veldig mye frem i mot tiden jeg har i vente. Jeg tror at PH kommer til å bli super spennende og ikke minst gøy! Jeg vet at mange av dere er spente, det kan jeg love at jeg også er. Jeg er nysgjerrig på hvordan det vil bli å gjøre det for andre gang. Uansett! Nå vet dere i hvert fall at pausen ikke var på grunn av at jeg har reist til Mexico og prøver å skjule det. Jeg gir beskjed når jeg reiser, fortvil ikke. Og til dere som lurer: bloggen blir oppdatert som normalt når jeg er på innspilling. Her endres ingenting! ☺️ Om du enda ikke har sett Youtubevideoen jeg la ut hvor jeg deler nyheten om at jeg skal delta i en ny sesong, kan dere se den her. Klem!

EN DAG I ØRKENEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A DAY IN THE DESSERT

Endelig fikk jeg opplevd ørken safari! Det var super gøy, men også litt skummelt. Det hele startet med at jeg ble hentet på hotellet av en såkalt safari bil, der vi deretter kjørte til ørkenen. Det tok kanskje rundt 45 minutter fra sentrum til sanddynene. Jeg endte opp i samme gruppe som en litt for ivrig og pratsom fyr fra Pakistan som mildt sagt smella gikk i ett sett på. Det var hyggelig de første fem minuttene, men da han dro frem sitt kamera og ba meg late som at vi var super gode venner som koste oss sammen i Dubai, kjente jeg at jeg måtte begynne å være avvisende haha. Det var litt for ekstremt. Selve safarien bestod i hvert fall av kjøring i hundreoghelvete i sanddynene hvor jeg ærlig talt trodde at jeg skulle dø ved flere tilfeller (anbefales ikke til de av dere som er redde for slik, slik som jeg er), kjøring av firhjuler i ørkenen + middag og magedansshow som avslutning. Det var veldig gøy! Er dere klar for tidenes bildedryss? Here you go 🐫 🌵

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

JEG SVARER PÅ KRITIKKEN

Etter at jeg delte Sidras YouTubekanal og fortalte dere at hun endelig hadde fått lov til å starte med YouTube, fikk jeg masse kritikk. Jeg forstår hvor dere kommer i fra, men det dere ikke vet er hvilken ordning vi har. Så klart kommer jeg aldri til å utsette lillesøsteren min for noe som er negativt, og jeg er selvfølgelig klar over at det kan medføre hat og stygge kommentarer på kanalen hennes. Derfor har jeg bestemt at det er jeg som har kontroll over kanalen hennes når det kommer til kommentarer og den delen. Hun skal så klart ikke sitte å lese eventuelle stygge og teite kommentarer som tikker inn av stakkarslige nett-troll. Det er noe jeg har tenkt mye på før vi lot henne få et ja til dette. Samtidig som at det kan medføre dumme kommentarer (som hun ikke kommer til å legge merke til på grunn av at det er jeg som har tilgang til kontoen), vil jeg ikke stå i veien for noe hun brenner for og noe hun drømmer om å få gjøre. Hun ser stadig vekk på YouTubers på sin egen alder, og hun synes det er super gøy! Hvorfor skal jeg da nekte henne? Jeg finner ikke et bra svar på det spørsmålet. Hun kommer til å lære vanvittig mye av å spille inn videoer, for å ikke snakke om hvilke erfaringer hun vil få allerede nå. Dessuten er hun en veldig kreativ og en utrolig morsom liten frøken, så jeg er bare glad for at hun ønsker å utfordre de sidene ved seg selv.

Så lenge dette er noe Sidra synes er gøy og noe hun vil gjøre, støtter jeg henne 100%. Det er tross alt lillesøsteren min som jeg er superduper glad i og som jeg kun vil se ha det gøy. Jeg hjelper henne med filming, klipping og hele YouTube-biten. Det er noe vi gjør sammen, og jeg lærer henne på veien. Igjen - så lenge det er noe hun virkelig ønsker å gjøre, synes jeg at det er min plikt som storesøster å hjelpe henne til å oppnå en drøm hun har, og så klart støtte henne på veien.

Jeg fikk høre at jeg er en dårlig storesøster som lar henne starte i så ung alder, og det er jeg veldig uenig i. Hun går tross alt i 7. klasse, så SÅÅÅ liten er hun ikke. Nå som jeg har forklart litt om hvilken ordning vi har, forstår dere kanskje litt bedre hvorfor hun fikk lov. 

Sjekk ut kanalen og videoene hennes her!

JEG SKAL FLYTTE TIL DUBAI

reklame ⎮ reisen er sponset av Dreamworld + alle lenker er annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ØREDOBBER HER ⎮ BODY HER ⎮ SHORTS HER ⎮ VESKE CHANEL ⎮ BELTE GUCCI  SOLBRILLER HER

Jeg vil aldri hjem herfra. Tro meg når jeg sier at jeg kommer til å flytte til Dubai en eller annen gang i nærmeste fremtid. Helst innen de to neste årene. Jeg har seriøst aldri opplevd maken. Denne byen er så sinnsyk! Alt er så vakkert og nytt. Man får litt Aladin og Jasmine vibes av å være her haha. Tenk så enkelt det hadde vært å være blogger her? Jeg mener, det finnes så nydelige outfit locations rundt hvert eneste hjørnet. Skikkelig blogg-vennlig, hihi! Jeg må flytte hit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se så koooos!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg mener... Vakkert!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, måtte knipse et bilde. Synes det er så kult med disse drakene mennene går med!

UKEN SOM GIKK

reklame ⎮ inneholder annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS RABATTKODER

(annonselenke) Nå får du 20% rabatt på ALT fra NLY Trend, som er mitt favoritt merke på Nelly. De har så mye fint! Tilbudet finner du HER.

AKKURAT NÅ

Jeg sitter å jobber litt før jeg skal ut på middag. Jeg har så masse bilder jeg må redigere slik at jeg kan poste dem og dele de med dere. Jeg har gjort så utrolig mye fett de tre siste dagene som jeg enda ikke har fått tid til å dele. Jeg elsker jobben min, men det kjipe er at uansett om jeg er på ferie, betyr det ikke at jeg har fri. Det kan egentlig heller bety enda mer jobb, faktisk. Jeg prøver å nyte så godt jeg kan og oppleve så mye som overhodet mulig, men samtidig levere bra innhold på bloggen. Det innebærer at jeg må takke nei til aktiviteter og planer inn i mellom til fordel for å blogge. Jeg skal ikke klage da, selv om jeg føler det er litt kjipt når jeg er på ferie og egentlig bare vil koble av. 

UKENS HØYDEPUNKT

AT JEG ENDELIG KUNNE MEDDELE AT JEG SKAL DELTA I NESTE PARADISE HOTEL SESONG! Hvor kult blir ikke det, dere?? Jeg er så gira! 😁 Jeg gleder meg bare mer og mer for hver dag som går, for nå er det søren meg ikke lenge til avreise. Jeg er så glad for at jeg får lov til å dele det med dere i forkant av innspillingen. Dette er sykt spennende! Det beste med alt er at dere er så positive til det. Responsen jeg har fått har kun vært bra, noe som gjør dette enda mer gøy for meg. Ææææ!! Men dere, jeg trenger din stemme for å få muligheten til å være en av de to første som sjekker inn. Du kan stemme på meg HER, og det kan gjøres en an hver eneste dag frem til jul. 💕

UKENS YOUTUBEVIDEOER

Abonner på Youtubekanalen min her!

I tillegg til denne videoen jeg har postet, må jeg også dele lillesøsteren min Sidra sin nye video! Hun er så forbanna flink - jeg er så stolt! Hun har allerede over 2000 abonnenter, og det på bare to uker. Den første videoen fikk hun 26.000 seere på, og den nyeste fikk hun 32.000 på. Jeg ble så stolt over henne da jeg var inne å sjekket, så jeg ringte henne helt gråtkvalt fra Dubai for å fortelle henne hvor stolt jeg er. Haha! Lille prinsessa mi 💕 Her er hennes nye video:

Abonner på Sidras kanal her!

UKENS CRAVING

Cheesecake factory. Dere som vet, dere vet. Den restauranten er jo helt fantastisk! Jeg har aldri sett en så spennende meny med så stort utvalg. Jeg har spist der de tre siste dagene, haha. Jordbærmilkshaken var out of this world, det samme med ostekakene. For en restaurant! Hvorfor finnes ikke den i Norge!?

UKENS OPPTUR

På lørdag var jeg ute på nattklubben White her i Dubai, og det var heeeeelt sinnsykt! Jeg har ikke ord for hvor fet den klubben var. Det sykeste er at Rebecka og jeg dro dit da vi var her i Oktober, men da sugte det til de grader. Det var helt ubrukelig. At det kan være så stor forskjell på da og nå er noe jeg ikke helt kan forstå, men nå kan jeg i hvert fall skjønne hvorfor folk mener at White er Dubais beste klubb. It was amaze! Det er ikke rart jeg ikke orker å feste i Norge/Oslo lenger, det er jo piss i forhold til klubbene i utlandet. 

UKENS NEDTUR

Kommentarfeltet mitt har faktisk vært litt kjipt denne uken. Jeg vet ikke, jeg føler bare at jeg er i et så spennende stadiet i livet og jeg orker bare ikke masse negativitet og negative anonyme mennesker på nettet. Det gjør meg så fryktelig irritert, for å være ærlig. Jeg prøver så godt jeg kan å la være å lese disse kommentarene, men det er som kjent lettere sagt enn gjort. 

UKENS LÅT

Min gode venn Carl Aksel har sluppet en ny låt! Dere må virkelig høre på den, den er døds fet. Jeg elsker å se andre gjøre det bra, og Carl Aksel er definitivt en av dem. Du kan høre låten HER

UKENS TANKE

Jeg har gått skikkelig inn for å satse mer på min Instagram konto enn det jeg har gjort så langt. Jeg vil også ha en inspirerende og kul insta - ikke bare masse bloggrelatert om dere skjønner? Jeg synes at jeg har blitt veldig flink nå da, jeg poster et bilde så og si hver dag med fine bilder som jeg ikke poster på bloggen, men bare på insta. Følg meg gjerne der også om du ikke allerede gjør det - isabelSraad heter jeg! Akkurat nå har jeg forresten en shoutout konkurranse gående hvor jeg trekker 15 vinnere som vinner en shoutout på mystorien min på Snapchat. Alt du trenger å gjøre er å følge meg, samt legge igjen en kommentar på mitt siste bildet. 

UKENS INNKJØP

Jeg har shoppet meg ihjel her i Dubai. Klær, sko, godteri (for over 2.000 kroner...) og masse sminke!

UKENS IRRITASJONSMOMENT

At det snør hjemme... VIL ikke hjem! Jeg kan i grunn ikke klage da, jeg er i Dubai nå og skal til Mexico i Januar. Tre-fire uker med snø holder jeg vel ut, håper jeg. Det finnes ingenting verre enn å fryse. Jeg aaavskyr det virkelig av hele mitt hjerte.

UKENS ANTREKK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenker) TOPP HER ⎮ SHORTS HER ⎮ BOOTS HER ⎮ BELTE GUCCI 

annonselenke TWO PIECE SET HER

SANDALER HERMES ⎮ SKJØRT MESHKI ⎮ TOPP MESHKI ⎮ VESKE CHANEL ⎮ CARDIGAN HOUSE OF CB

UKENS MEST LESTE INNLEGG

JEG SJEKKER INN PÅ PARADISE HOTEL 2018!

SVAR PÅ EN PROVOSERENDE KOMMENTAR

KJØPTE GODTERI FOR OVER 2.000 KRONER

IN HEAVEN

Nå skal jeg fortelle dere noe veldig sært ved meg. Helt siden jeg var en liten jente har jeg vært sinnsykt begeistret i godteri. Ja ja, tenker du sikkert - men når jeg sier begeistret, så mener jeg begeistret. Det var så ille da jeg var liten at jeg satte meg ned på bakken mens jeg trasset mamma for å få viljen min hver dag når hun hentet meg i barnehagen. Det var nemlig en Rimi-butikk på veien, og hver eneste dag var jeg fast bestemt på at jeg måtte inn der og kjøpe noe godteri før vi dro hjem. Mamma forsøkte så klart å si nei da godis åpenbart ikke er bra for et barn hver eneste dag, men jeg kan love dere at jeg ikke gjorde det lett for henne. Jeg satte meg rett ned på bakken, rev meg selv så hardt i håret at jeg begynte å skrike av smerte helt til mamma ga seg. Når hun omsider ikke hadde noe annet til valg enn å gi meg den forbanna slikkepinnen, slapp jeg taket på håret og hver gang var hendene mine fulle av hårtusser som jeg hadde revet av. Hahaha, altså... Snakk om å være et bortskjemt og irriterende barn! Jeg synes på synd på mamma, haha. Håper ikke jeg får karma for det den dagen jeg får meg en datter eller en sønn. Uansett! Det var ikke det jeg eeegentlig skulle blogge om, men jeg kom på denne lille historien når jeg lastet opp bildene. På Dubai Mall fantes det tidenes største godteributikk som jeg så klart måtte innom "en liten tur". Vel, jeg kan vel oppsummere med at den turen ikke ble kort og at jeg ble over 2000 kroner fattigere på GODTERI. Jeg har jo problemer.

Jeg vant fem premier! Woooho.

Min favoritt quote 4 ever.

Mmmmm!!!

BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

På ferie blir det alltid knipset ekstremt mange bilder, og da blir så klart ikke alle like fine (mildt sagt...). Jeg har en tendens til å se helt forjævlig ut på enkelte bilder, og de blinkskuddene tenkte jeg å dele med dere nå! Jeg tar meg ikke like høytidelig som alle tror, skal dere vite. Hehe! Håper disse bildene forgyller din søndag. Hehe! Klem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ser jeg sånn her ut når jeg prater? Isåfall vil jeg holde kjeft resten av livet haha.

En mindre vellykket selfie... CHEESE!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et slikt bilde som dette blir det ALLTID når jeg shooter. Håret frem, håret bak!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iiiivrig! Haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hahaha!! Vet ikke hva jeg skal si om disse bildene, dere. WHAT A BEAUTY!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Halla sexygirl_94.

ER DET MULIG Å VÆRE SÅ IDIOT?

reklame ⎮ turen er sponset av Dreamworld

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DUBAI MARINA

Jeg fikk meg en overraskelse når jeg fikk vite at "marinaen" på Dubai Mall ikke var den marinaen alle egentlig pratet om. Haha, så typisk meg at det ikke er klokt. Det finnes nemlig to marinaer, om jeg nå endelig har forstått det riktig. Denne marinaen er tydeligvis den ordentlige, og den ligger ved JBR stranden. Her fantes det utrolig mange flotte restauranter, mektige yachter og småbåter man kunne leie samt helt sjuke skyskrapere (som over alt annet i Dubai). Om dere noensinne skal hit, må dere spise på restauranten Reem Al Bawadi. Helt amazing arabisk mat, vannpipe og nydelig beliggenhet. Jeg spaserte rundt en god stund og bare tok inn alle inntrykk. Det er så fantastisk fint her, at jeg ikke finner ord. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Link til hele antrekket står i innlegget nedfor. ❥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg må bare fortelle dere om noe som skjedde da jeg spiste middag. Plutselig la denne båten til land ved brygga ved siden av restauranten vi spiste på. Jeg blir alltid så fascinert av slike mektige og svære yachter som denne på bildet, og denne gangen var intet unntak. Jeg begynte å prate om hvordan jeg drømmer om å en dag eie en slik og kunne chille rundt på havet med familie og venner om et par år. For dere som ikke visste det, så vokste jeg opp med båt. Uansett, etter at jeg har pratet ferdig om det oppdager jeg navnet på denne båten. Ser dere hva som står på den oransje ringen? Lady Bella. Jeg fikk chills over hele ryggen. Hva er sannsynligheten, liksom? Slike sammentreff skremmer meg så jævlig mye at jeg ikke har ord. Faktisk kan jeg begynne å gråte av slik, det har skjedd flere ganger. I går måtte jeg ta meg sammen for å ikke gråte mens jeg satt på restaurant. Jeg vet ikke hvorfor jeg er sånn, men slike sammentreff skremmer skiten ut av meg.

JEG ER I SJOKK

reklame ⎮ lenken er en annonselenke

God morgen babes! Altså, hvor skal jeg begynne.. TUSEN TAKK for all positiv respons etter at jeg delte den store nyheten i går! Jeg er helt i sjokk over hvor glade dere ble. Det var over all forventning! Jeg var litt nervøs for å fortelle det, men samtidig super giret på å endelig kunne meddele at jeg faktisk skal på en ny sesong av Paradise Hotel. Det at dere er så glade og spente på mine vegner varmer virkelig hjertet mitt! Jeg kan aldri få sagt det nok; dere er verdens beste lesere! Jeg er så forbanna heldig som har dere. ❥ Dagen i går ble mildt sagt veldig fin på grunn av all feedback jeg fikk. Jeg er så glad! Gikk seriøst rundt å smilte 24/7 i går haha. One happy girl!

Nå er det på tide for meg å komme meg ut. En tur på stranden står på agendaen nå, før jeg skal på ørken safari senere. Jeg gleder meg! Jeg har kun hørt masse positivt om det, så dette kan ikke bli noe annet enn bra. Magedans show, arabisk mat, ATV og så klart selve safarien er det som venter meg. En litt fartfylt dag med andre ord, og det passer meg midt i blinken. De tre dagene jeg har tilbrakt i Dubai så langt har for det meste bestått av shopping, masse gode restaurant besøk og egentlig bare flydd fra sted til sted. Jeg vil få med meg mest mulig av Dubai denne gangen, så nå har jeg tikket av et par punkt allerede. Og jo forresten - i dag er det selveste nasjonaldagen her! Det betyr at jeg skal feire og virkelig dra ut på eventyr i kveld. Ble så glad da jeg fikk vite det i går kveld. Tenk så kult å få oppleve det mens jeg er her. Jippi!

TWO PIECE SET HER

Jeg har forhåndsskrevet to innlegg til senere i dag, forresten. Jeg lå på rommet og tok igjen litt jobb i går kveld, slik at bloggen er oppdatert slik som jeg ønsker at den skal være. Et innlegg til dagen er ikke bra nok! Sjekk innom litt senere igjen, så vil dere få masse nytt og gøy å lese. Håper dere har det fint! Masse klemmer fra meg. Og igjen - tusen takk for at dere er så gode. ❥

JEG RØPER DEN STORE HEMMELIGHETEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den store dagen er her! I dag skal jeg røpe en sinnsykt spennende hemmelighet som jeg har holdt for meg selv i et par måneder. JEG ER SÅ GIRET!!! Jeg syntes at denne nyheten fortjente en egen video, så den har jeg allerede spilt inn og klippet ferdig. I skrivende stund lastes den opp på Youtubekanalen min, jeg deler den her på bloggen så fort den er ferdig opplastet. Herregud, dette er så forbanna sykt.. Jeg er så giret, spent, nervøs.. Ja, alt på en og samme gang. 

Stay tuned!